Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/23/eldugott-hirdetmenybol-derult-ki-hogy-43-ezer-negyzetmeterrel-bovul-a-godi-akkug... (2024.04.23. 19:01) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: "A Muzsikáló Magyarország 2024 program a kávéházi cigányzenét támogatja 1 milliárd forintos keretö... (2024.04.23. 14:24) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.07.27. 04:06 Fabius

Gigantikus és Borzalmas Összeesküvés Orbán Ellen!

Címkék: hírműsor mno story4 médiahiszti

TE SZENT ATYA ÚR ISTEN! Mi folyik itt Gyöngyösön??!! és oszkópéter a vízerbe mitkeres??!!

A zapokalipszis lovasainak patacsattogása veri fel a nercsöndet, 'sztán csőstül gyün a borz alom!!! ÉdesJézus segíjjél de mostazonnal, mert atyafiaink helyből megdöntik a szemforgatva rémhírkeltés világrekordját. 

Nem hallod, baszki, JÖN-JÖN-JÖN, hírműsort indít a sztorinégy!! 

Összeesküvés, ármány, bajnaigárda és gyurcsány, kézzel belezik a rezsidémont! Édes Viktor éppen ledobja a fürdőköpenyt ezek meg rémüldözés helyett luxusétteremben azon röhögnek, hogy éhes volt és egyben lenyelte a smukkandort! 

orbán strand.jpg

Mert ez lesz, most mondom! Mert ezek ilyenek, de a Dirk Gerkens meg a Sanoma az még ilyenebb! Csak a rossz, csak a fikagyurma győzelmi jelentés helyett, meg a bojkott, az lesz. Mert az lesz, akárki meglássa!!!

Médiamogulgecik. 

Teccikkénetni, na, nyilván a drága főnök úr meg a Simicskanyerges összeFonyódás az nem az, csak a többi az. Ők mind! De a bárdosandrás az különösen veszélyes lesz a hírműsorával, amiben majd összemossa Jolán Angéla mellműtéttyit a Matolcsy jegybankelnök és grafikusművész úr logórajzolásával. Hiába terelnek mindenféle Kreatívék, hogy mink ennyi közpénzért még a seggnyaláshoz is hülyék vagyunk, tudjuk mink, hogy mi a stájsz. Nem hagyjuk magunkat elterelni és megtéveszteni! Átlátunk az ellenzéki médiamogul szitán!

VESZÉLYBEN A HAZA! 

Most írhatom át a címet amiben azt írtam, Magyarország kiheverte a baloldal bukását, mert támadnak a médiazombik. Kurvaélet! 

 

731 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr325427870

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Házibuli Attilával Tusványoson 2013.07.27. 11:08:53

Kit érdekel Orbán Viktor beszéde Tusványoson, amikor a 2014-es választások ellenzéki miniszterelnök jelöltje énekli kedvenc slágereinket? Házibuli Attilával a kárpát medencei ingoványból csak itt, az Elvarázsolt Kastélyban! Miután Palcsó Tomi beel...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Habakuk999:

Nem igazán őrölünk egy malomban:))

Engem nem hat meg, sőt, nem hiszem el, hogy a bűnbánó szövegek - mindent eltoltunk, és az esküdözések - ezentúl jobban fogom csinálni, bárhova is vezet.

Vele már sehova.
@Habakuk999: egyszer felbaszta az agyam egy helyi civil, aki lehetetlen személyiségével százhuszadszor is megpróbálta szétzilálni a kialakulóba közösséget. azt tanácsoltam neki, vonuljon már vissza. ötven évig váltotta a világot, mindig önérdekből.
ezt tudom tanácsolni most lengyelnek is, ahogy fabius az mszp veteránjainak.
@jaegtoer: @Orica Középföldi: Hogyan gondoljátok?
Aki idősebb huszonhárom évnél, haljon meg?

Mindenki benne van a buliban, Ti, Sírbatesz, én, de még Angyal is a franc essen már belé.

LL is többek között.

Föl sem tudjátok tételezni a normális gondolkodást?
Kár. Tényleg orbániát építetek ezzel a mentalitással.

Mellesleg nekem se ingem, se gatyám ez az ember, de az írásait olvasván, erősen vitatkoznék summás ítéletetekkel.

Egyszerűen nem mondtok igazat ezzel az egésszel kapcsolatban.

Sebaj, megvárom, merre van Sírbatesz, aztán elköszönök.

Jóccakát Nektek!
"a devizahitel hibás termék !
- hisz mi vezettük be 2001-ben"

(O.V. főbűnöző, hazaáruló, nemzetvesztő, országrontó stb)
@sírbateszezazegész: te akarod a vezeklést és csinálod. ők beszélnek róla, s nem csinálják. ez a különbség.
@sírbateszezazegész:

"akkor akinek nem, az ott nincs jó helyen..."

Valószínűleg nem ugyanazt értitek vezeklés alatt, sőt a belátás alatt sem.
@sírbateszezazegész: Párizs is meleg lehet most, de ősszel már kibírható.

Oda is lehetne kirándulni meccset nézni.:)
Éljenek a dolgos hétköznapok!:)
Szép jó éjt!
@gipsz.jakab: gondolom ezt kalmár és kara kán gyereket pofán vernéd, mint én:)
@Habakuk999:

LL nem 23, hanem 60 körüli.
Írjon könyvet Erdő Péterrel, Várszegivel.
Ebben kiváló:)
@taga20: ??? neeem...

ezzel a párszázazer buta birkával nem kel törödni...
én azt remélem hogy a TISZTESSÉGESEK nem maradnak közömbösek és
kiállnak az ERKÖLCS mellett !
@gipsz.jakab: hát ahogy Pelikán mondta Virág elvtársnak:) erre azé ne vegyél mérget!
@Habakuk999: én többször elismertem saját felelősségem:))
Viszont, ha hazamennék, az első pár napban az Ószövetség haragvó Istenének a világára szavaznék..
@bella _ciao: @Orica Középföldi:
Habakukknak is szól:

Az, hogy egy írásnak van-e igazságtartalma vagy sem, nem attól függ ki írta. LL-nek ez az első lépése a "bűnbocsánat" felé...rájött/bevallotta...várom a továbbiakat
Jó éjt:)
@Orica Középföldi:
Kárcsit illetően, a vitriolos beszösszenéseddel tök egyet értek!
Egy jó pontot azért adok nekije, Gyuláról írt egy nekrológ félét és az rendben volt, szerintem korrektül értékelte Horn politikai tevékenységét.

A többi, MDF színekben véghez vitt Ibolya mellett állásilagi cupp-cupp, az már nem volt gusztusos.
A párt „sikertörténete” czímű duma, meg nyolc csillagos!!!-:)))

Jó éjt!!
@jaegtoer:
Így reggel visszaolvasgatva nekem is pont ez jutott az eszembe, csak nem ilyen plasztikusan. Ez a szólás mindent kifejez, mindent elmond.
Mi a faxomért nem lett miniszterelnök ez a drága úr, hogy már régesrégen megmentetett volna bennünket? Feszt ontja magából az okosságokat, kellő irodalmi, műveltségi tájékozottsággal bútorozva; csak éppen mivégre?!
Különben a látleletet már ezerszer kiállították (tőle jobban is!), oszt mégis "zuhanunkszentatyám" van.
@sírbateszezazegész:

"Az, hogy egy írásnak van-e igazságtartalma vagy sem, nem attól függ ki írta. "

Ez így igaz. Ám hitelessé az teszi, hogy mit csinál a mű írója.
LL is megáll, befejezte a leírással. Ezt nem érti Haba.
@sírbateszezazegész:

Nagy szellemek találkozása.

Mintha eszmét cseréltetek volna Puzsérral:))
Íme a fácséjáról:

"A legmegrendítőbb élmények egyike az életben, amikor az ember láthat egy lelket, amint az a pokol tüzéből kimenekül. Rendkívül ritka alkalom, de annál nagyobb ünnep.

Lengyel László meghatározó alakja a balliberális szekértábornak, sőt, ő az egyik legnagyobb árokásó a komplett magyar politikai térben. Élő jelképe a polgárháború szellemének, az önmaga jobbik részét koncokért kiárusító hazai értelmiségnek.

Az alábbi cikkben Lengyel megvallja bűneit, és tettestársait is szembesíti az ország cserbenhagyásával, a demokrácia szellemének elárulásával, egykori elveik megtagadásával. Bár ez a számomra nagyon imponáló szembenézés legalább egy évtizedet késett, így is Lengyel László a balliberális oldal első reprezentánsa - Hajós egyszeri és elszigetelt hirtévés performanszát nem számítva - aki a lelkiismeret, a felelősség és az emberi minőség jeleit képes mutatni a nyilvánosság előtt.

Tudjuk, hogy az emberek a korral egyre makacsabbak és - akár igazukban, akár tévedéseikben - egyre megátalkodottabbak lesznek, de íme, Lengyel László a bizonyíték arra, hogy hatvankét évesen is nemesülhet valaki háborús uszítóból esendő emberré. Nincs bennem illúzió afelől, hogy a lenti szöveg majd megállítja vagy akár csak lelassítja a hazai polgárháborús gépezeteknek a választások közeledtével egyre magasabb fordulatszámon pörgő fogaskerekeit, mégis az elmúlt évek legjobb közéleti élménye volt számomra ezt a számvetést olvasni. Kis lépés ez az emberiségnek, de hatalmas ugrás egy ember részéről.

Az én szememben Lengyel László ezzel az írásával kiérdemelte a minősítést: ballibsik közt egy európai. Remélem, hogy e cikk szellemében láthatom a jövőben tevékenykedni őt a közélet színterein."

Én ugyan ki nem állhatom a pali magamutogatását, harsányságát, de készséggel elismerem, pöpec agya van.

Nézni/hallgatni nem, de olvasni jó:))
@Husz_János_Puszita:
Persze, hogy hitelesebbnek tartom.
Gyurcsány ugyanis nem csupán "szembenézett" azzal, hogy elqurták (nem kicsit, nagyon) hanem világbajnok teljesítményt nyújtva, rövid idő (max másfél év) alatt 6 %-os költségvetési kiigazítást csinált, 3 %-os gazdasági visszaesés mellett. Az Unió ezt a gyakorlati 0,5-es szorzót vette alapul, és most kezd nekik derengeni, hogy tényleg senki sem tudta utána csinálni, mert mindenki 1 felettit produkált azóta.
A tények makacs dolgok, már azoknak, akik képesek és hajlandóak azt figyelembe venni. A többi meg birkaként halad a semmilyen-tömjén által kitaposott ösvényen, rendes kis birka módján: "hazudtak"
Hát persze. A túlköltés nagyon is smakkolt mindenkinek, az ésszerű megtakarításra meg csak választási győzelem esetén van mód.
Ezért TÉNYLEG hazugság volt, hogy majd folytatódhat a habzsi-dőzsi. Ez is olyan hazugság volt, mint a fidesz választási programja: semmi konkrét ígéret, és mindenki azt képzelt bele, amit akart.
Orbán naponta bizonyítja, hogy ez nép csak a hazugságokra vevő. Elég csak letagadni minden negatív tényt, és a ködös jövőbe helyezni a...
mit is? Hogy mi leszünk Európa, sőt világ "termelési központja"??? Egy marék rizsen tartott bérrabszolgákkal?
Na látod: EZT az egyet elhiszem Orbánnak: visszaállítaná a jobbágyrendszert.
Szóval ne viccelődj már, hogy melyik hitelesebb. Orbán és a hitelesség: röhög a vakbelem (hűlt helye)
@Habakuk999:
Nem trollkodom, amikor nem vagyok oda Lengyelért, és tipikus alibiző magyar értelmiségnek tartom. Akinek a többivel együtt igen nagy része van abban, hogy itt tartunk!
Ezt szöveget 3,5 év II. orbánjárás után kell elereszteni? 2010 nyarán még lett volna értelme.
Most már csak "névsorolvasás" meg "fogjuk meg és vigyétek".
@Habakuk999:
OLVASD már el figyelmesebben!
Azt tartja hibánk, hogy "kevesebbet szólt" Gyurcsány ellen, meg "jobban félt" Orbán győzelmétől! Ez leírni 3,5 fél év orbánjárás után? Noooormális? Hiszen minden nap bizonyítja, hogy nem lehetett mást csinálni! Orbán NEM csinálta volna végig a kiigazítást, vagy ha igen, abba beledöglött volna a nép. Hiszen az 1 %-al is tönkre vágta a gazdaságot!És akkor a világgazdasági válság nem egy kettesbe való visszakapcsolás utáni fellendülő szakaszban ért volna minket.
Lengyel TUDJA a tényeket. Annak ellenére írja, amit ír. Nincs biblia mentsége, hogy "nem tudja, mit cselekszik"
Megfejtettem! "talpaink egymásra lépnek"

Mert a föld gömbölyű. Aki a túloldalon él, az hozzánk képest lóg. De ugyanúgy gyalogol, mint mi.
Namost, ha közülünk kivesszük a földet...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
A lényeget most sem veszi észre: a falvaknak nagyon is volt eltartó képessége, és az ő kis mdf-jének el nem hanyagolható szerepe volt a azt biztosító szövetkezetek és a nagyüzemi mezőgazdaság szétverésében, ami a hátteret biztosította a háztáji gazdálkodásnak.
A könnyűipart meg nem mindenféle erkölcsi akármi verte szét, hanem I. Orbán és az ő ElTolcsyja a két év alatt kétszeresére emelt minimálbérrel, amit az nem tudott kitermelni.
Ennyit a tisztánlátásáról.
@Habakuk999:
Ha nem vetted volna észre: Lengyel a támadás alatt álló baloldali értelmiséget azért ostorozza, mert szekértáborba vonult és nem átall visszalőni. Ezt jobb helyeken defetizmusnak hívják, én tuskóhopkinsozásnak.
@Orica Középföldi:
" nemesülhet valaki háborús uszítóból esendő emberré" Na ez a defetizmus. HIBA ellenállni orbánéknak? Jöjjünk ki fehér zászlót lobogtatva a szekértáborból? Szépen símuljunk bele a NE MERD-be?
Ritkán értek egyet jobboldalival - de ez telitalálat! Ez a jobboldal érdekében szóló hablatty volt. Fideszmagyarán: "ne fék legyünk, hanem motor" meg "tegyük szét a lábunkat és próbáljuk meg élvezni"
@kekex:
Nehéz ebben a vitában bármit is mondani.
Szerintem nincs is vita.
A Fidesznek nincsenek elvnek nevezhető teóriái, ezért nagyon nehéz vele bármiről vitázni, hiszen egyik nap ezt mond, másiknak meg amazt - közben pávatánc és az örömforrás: egy napon mást mond a magyaroknak és mást mond külföldön.
Az Mszp - bármilyen furcsa - elvi alapon vitat mindent, és erre csak azt kapja válaszként, hogy elmúlt nyolc év, maffia baloldal: lámcsak lenyúlták a manyupot is, alig tudtuk megmenteni a maradékot.
Elnézést a közbeszólásért.
@Orica Középföldi: jó reggelt:)
Majd meglátjuk mit tesz a továbbiakban. Ezt én első lépésnek tekintem.
Szignó: Mindenség (Ú)ra, a nagy szellemek egyike:)
@kekex: így kezdeni egy hetet?
Te igazi harcos Ifjú Gárdista lehettél:)
Matolcsy bukott vele, most Varga jön
Napi Gazdaság
2013. július 29., hétfő 07:14 | Már jövőre bevezetné a luxusfát a kormány − legalábbis Orbán Viktor miniszterelnök ilyen irányú utasítást adott Varga Mihály nemzetgazdasági miniszternek. Nem ez az első eset, hogy a drága autókra, ékszerekre kiterjesztett 30-35 százalékos adó ötlete felmerült.

index.hu/gazdasag/2013/07/29/matolcsy_bukott_vele_most_varga_jon/
@Habakuk999:

"Egyszerűen nem mondtok igazat ezzel az egésszel kapcsolatban."

Mint írtam feljebb, LL nem számít hiteles embernek a szememben. Ettől még írhat igazat, de engem nem hat meg. Mert amikor szükség lett volna az igazságra (tárgyilagosságra és szakszerűségre) akkor mellőzte. ezért ma már nem bíbelődök azzal, mikor mond igazat.

ezzel szemben Te azt mondod, nem mondok igazat. ez meg a te szemüvegedtől van...
@Orica Középföldi: na ja, engedékenyebb leszek én is. megnézem, hogy folytatja lengyel, aztán mondok majd áment. egyenlőre a fenntartásaim erősebbek.
Ombudsman: túlérzékenyek a közszereplők
Szabó Máté indítványt írt az AB-nek, de nem a Lázár János becsületéről született ítélet miatt.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F07%2F28%2Ftulerzekenyek_a_kozszereplok_az_ombudsman_szerint%2F
Orbán-cégek: felpörgött a családi üzlet

Tovább nőtt az Orbán-bányák árbevétele tavaly – közölte a Népszabadság.

hvg.hu/kkv/20130729_Orbancegek_felporgott_a_csaladi_uzlet
@kekex:

"(...)az ő kis mdf-jének el nem hanyagolható szerepe volt a(...)szövetkezetek és a nagyüzemi mezőgazdaság szétverésében(...)"

Kétségtelen, hogy volt egy "interregnum", de azt azért nem árt tudni, hogy a tsz-eket legelső sorban a tsz-elnökök verték szét, s a mezőgazdasági nagyüzemeket pedig az igazgatók tették gajra, hogy az osztozkodásnál elsők lehessenek és a legnagyobbat "szakíthassák". és szakítottak is. Mutasson valaki egy hajdani tsz-elnököt aki elszegényedett.
Mire eljött a "kárpótlásos" reprivatizáció ideje, már minden a kellő mértékben le volt rohasztva, hogy jutányos és méltányos áron hozzá lehessen jutni a gépekhez, a földlicitek meg rémtörténetek. éppúgy, mint a legutóbbi (f)osztogatás.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: és, ahogy korábban már írtam elkészült az MNB új logója is. :)

szuperblog.hu/wp-content/uploads/2013/07/mnblogo.jpg
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: lasú az angyalszárny. vagy kitolatott alóla a turul? beállt a sólyomhoz.
@Husz_János_Puszita: "..abszolut tehetetlennek érzem magam tömegek ellen..."sajnos ez az életérzés az uralkodó ma, akkor pedig nem megvetni kell téged, ha menekited a családod ebből a büzös pocsolyából
ez a tellér meg olvasónaplót ír, pénzt is kap érte:

Havi 600 ezerért folyton olvas Orbán egyik embere

index.hu/belfold/2013/07/29/egyfolytaban_olvas_orban_egyik_embere/

kérdés, a főnök elolvassa e zanzát, vagy megy az asztalfiókba egy "jól van gyulusom, ügyes vagy!" kísérőmondattal.
@Habakuk999: az a különbség Sirbatesz és LL között, hogy LL már többször belátta, és......na ezért hiteltelen.
Habakuk régebben nem voltál ilyen meggyőzhetetlen kinyilatkozó.Mi történt?
@bella _ciao: Az hagyján, de az eddig viszonylag baráti hangot megütő Unicredit is sírdogál már.
ehhh

Negyven vietnami diáknak ad ösztöndíjat a magyar állam

Elsősorban agrárterületre érkeznek azok a vietnami diákok, akikből évente negyvenne tanulhatnak magyar állami ösztöndíjjal.

hvg.hu/karrier/20130729_Negyven_vietnami_diaknak_ad_osztondijat_a

------------------------------------

Saját embereit ültetheti a kormány a takarékok élére

Az összes takarékszövetkezeti elnököt le fogja váltani a szektor államosítását levezénylő budapesti igazgatóság a szektorban terjedő szóbeszéd szerint. Kiegészülve egy közelgő második központi diktátummal, mindez ellenállást szíthat a tagok körében. De a kormány "ördögi tervének" végrehajtását sem a lázadás, sem a behódolás nem akasztja meg.

hvg.hu/gazdasag/20130729_Takszovok_lazadas_orodogi_terv

----------------------------------

Még mélyebbre zuhant a lakásépítés
Az első félévben 2680 új lakás épült, 40 százalékkal kevesebb, mint egy évvel korábban - közölte a KSH.

www.napi.hu/ingatlan/meg_melyebbre_zuhant_a_lakasepites.560526.html

-------------------------------

Újabb banki kritika érkezett
A bankok "nem lehetnek az ország fejőstehenei" - mondta Karl Sevelda, az RBI vezérigazgatója.
UniCredit: a magyar kormány a tűzzel játszik

www.napi.hu/nemzetkozi_vallalatok/raiffeisen_vezerigazgato_a_bankok_nem_lehetnek_az_orszag_fejostehenei.560534.html
@sírbateszezazegész:
És mi lehet az a "dolgozni"? Sok mindent megtudtam rólad, de hogy mi lehet a foglalkozásod, az rejtély.
Sőt, úgy általában elég rejtélyes vagy. Puszta kíváncsiság, nehogy tolakodásnak vedd! Ha nem akarsz válaszolni, nem baj.
haverok, buli, hanta:
röviden maffia kormány, maffia módszerek, maffia jogászai:

"Nem véletlenül jellemezte az integrációs jogszabályt félig elismerően egy neve elhallgatását kérő, a szektor működésére rálátó szakember a következőképpen: „Ez egy ördögi munka. Aki ezt a törvényt írta, aprólékosan ismeri, hogyan működik a pénzügyi rendszer”.
@jaegtoer: az MDF kormánya által meghozott törvények/vissza a földet a tulajdonosnak/ mit is tehetett volna a tsz elnök és áll.g-i igazgató???
@bella _ciao:

Elolvastam. Szétröhögtem magam, vérgeci írás:))

Azon egyébként elgondolkodtam,hogy a fiatalságnak ki, mikor, miért költözhet az életébe. Gyors svenk alapján szomorú a kép.

Nekem egyébként már 24 éves korom óta csak az, akinek megengedtem. Nem tegnap volt, és nem volt egyszerű:))
@KÁTÉó53éúétr6:

"Habakuk régebben nem voltál ilyen meggyőzhetetlen kinyilatkozó.Mi történt?"

De:))
Haba komolyan veszi a nick-nevét.
@jaegtoer:
Közvetlen közelről láthattam ezt, és nem igaz, amit te írsz. Legfeljebb egy részük besegített, de igazából az Antall-kormány, azon belül Torgyán-kisgazdik,a privatizációs törvények, az akkori törvényhozók a főbűnösök.
Egy viszonylag jól működő rendszert, amelyet lehetett volna modernizálni, szétvertek, mindent tönkretettek, elkótyavetyélték a nemzeti vagyon eme részét.
Hosszú és tanulságos történet, pl. ezt sem beszéltük ki, és tudomásom szerint senki nem dolgozta föl tudományosan.
Ezt még száz év múlva sem fogjuk kiheverni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: szigorúan csak könyvet. mert köztudomás szerint is abban vannak a felgyorsult világunkra leghamarabb reflektáló felismerések.
@KÁTÉó53éúétr6:

"mit is tehetett volna a tsz elnök és áll.g-i igazgató"

Oh, szegények! :D
@bella _ciao:
Először is: a Főnököt nem lehet befolyásolni, legfeljebb, ha redetileg ő is úgy gondol valamit.
Ha mégis, akkor hülyeségeket tanácsolnak neki. Ezt számos gyakorlati tény igazolja(ld. pldának okáért Hegedűs áldásos tevékenységét, vagy Fekete baromságait.)
Na, de hogy ezeket a marhaságokat még ilyen jól meg is fizessék nekik?!
Abszurdum.
@AKIsTUDATLAN: azért itteni tapasztalatomból megerősíteném jaeg véleményét. nálunk a legnagyobb földbirtokosok egyike a volt tsz elnök. azt már nem tudom, hogy eleve rajtuk múlt az antall-kormány kárpótlási törvékezése, vagy amikor látták annak eredményét, csatlakoztak a rablóhordához, netán az élére álltak.
@E.Csaba: igen, tényleg tanulságos, igaz az itteni többségnek ez teljesen magától értetődő, aki meg az ellenkezőjét mondja, az úgy is ellenérdekelt
@AKIsTUDATLAN: a kormányoknak/kormányfőknek mindig is voltak tanácsadói. nekem mindig az a kérdésem, valósak-e az igények rá, megfontolja-e az adott me. a meglátásukat, azaz hasznosulnak-e, vagy csak haveri pozíció. ugye orbánnál a legfőbb tanácsadó habony, akiről nem tudjuk miképpen csatlakozik hozzá, honnét van jövedelme stb. hegedűs, tellér csak bokréták a délceg kalapján.
csak várni és várni, hüpp hüpp, mindjárt elsírom magam:

A Közgép várta, csak várta az MSZP-s Józsát

Bár a Közgép a sajtóban és közvetlenül is meghívta Józsa Istvánt, hogy tájékozódhasson a cég működéséről, az MSZP frakcióvezető-helyettese nem élt a lehetőséggel, ezért a politikusnak a céggel kapcsolatos állításait a bíróság ítéli majd meg - közölte Puskár Anett, a Közgép kommunikációs igazgatója <<<<<<< hétfőn.

hvg.hu/itthon/20130729_A_Kozgep_varta_csak_varta_az_MSZPs_Jozsa
@sírbateszezazegész:

"Szignó: Mindenség (Ú)ra, a nagy szellemek egyike:)"

1. Ennél és földhözragadtabb vahyok:)
2. Mondtam, hogy hangosan ejtsd ki. Úr, Ura - lehet hallani:))
Cigánykodás kicsiben és nagyban??

Busás összeget kellett azért fizetniük Győzikééknek, hogy lányuk Amerikában tanulhasson, eközben a családnak több tíz milliós adótartozása van.

Győzikéék nem szoronganak amiatt, hogy kifizessék a 22 milliós adótartozásukat az állam felé. Miközben komoly elmaradással szerepelnek a NAV listáján, addig lányuk luxusnyelvtanfolyamra jár Amerikában – derül ki a Blikk cikkéből. A "showman" korábban azt hazudta, hogy lánya ösztöndíjasként diplomataképzőbe jár külföldön, azonban Evelin kiposztolta az oklevelét az egyik közösségi oldalra, melyből kiderül, hogy a fiatal lány egy egyhónapos nyelvtanfolyamon vett részt. A Blikk információi szerint a képzés kiutazással együtt körülbelül másfél millió forintba került. A tanfolyamon Evelin a B2-es szintet teljesítette, amely egy intenzív középfokú képzéssel egyenlő, ára 900 euró, vagyis körülbelül 900 ezer forint. A cég honlapján egyébként az is kiderül, hogy nyáron felárat számolnak, de azt nem tüntetik fel, hogy mennyit.

www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/luxustanfolyamra-kuldte-lanyat-miamiba-gyozike-2202815
@bella _ciao: Nagyjából én is ezt tapasztalom mindenhol. Egy óriási különbség azért van.
Van, ahol szétverték a téeszt és 2-3-4 ember földbirtokossá lopta magát (majd a kárpótlási jegyeket semmiért felvásárolva megszerezte a maradék nagy részét).
Néhány - szerencsésebb helyen - próbálták egybetartani, és úgy lenyúlni. Itt még van valamilyen szövetkezet, ahol persze a vállalkozóvá vedlett volt elnök, párttitkár a főnök, de legalább munkát adnak egy csomó embernek és kenyeret sok családnak.
A szétlopás a téeszvezetés bűne, de az ezt lehetővé tevő szétverésért a politika felel inkább.
@bella _ciao:
Az élelmesebbje csak megragadta a kínálkozó, soha vissza nem térő alkalmat. Tudjuk milyen a magyar: forgóajtó.
De nem ők csinálták a lehetőséget.
A rablást, a kótyavetyét lehetővé tették a kárpótlási törvénnyel, a szerencselovagok pedig megjelentek.
A szocializmusban a GDP igen jelentős részét fordították a mezőgazdaság fejlesztésére, és igen magas színvonalra emelték közpénzből.
Szinte minden az enyészeté lett, helyette lettek a bódék és a lovasszekerek, a dudva, a muhar, a gaz.
És nincsen virág. Legalábbis én nem látok.
@Orica Középföldi: azért is írtam így:))
Gondolod nem jegyeztem meg egy életre?:D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: és ki nem szarja le, hogy győzike ezt csinálja, amíg a nagy "magyar" politikai-gazdasági elit is ezt csinálja, csak példa képpen néhány:
- vezényló gyerekek állami képzésben, mert rá szorulnak
- képviselők költség térítései, juttatásai
- családi pótlék a gazdagoknak
- rezsidémon a medencés szegény milliárdosoknak
stb-stb
FAZ: Csányi kockázatot lát az új devizahiteles mentőcsomagban

A Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) című német konzervatív lap a devizában eladósodottak megsegítését célzó újabb magyar kormányzati tervekkel kapcsolatban közölt cikket hétfőn.

hvg.hu/gazdasag/20130729_FAZ_Csanyi_kockazatot_lat_az_uj_devizahit
@AKIsTUDATLAN:

nagyon nem vitatkoznék veled, különösen, azért, mert általánosítottam és természetesen lehettek, sőt voltak kivételek, néhányról én is hallottam, néhány másikról pedig tudok. De abban egyetértek, ha a törvény lehetőséget ad rá, akkor bizony áll a zászló, és a törvényhozóké a főfelelősség. De azt, hogy konkrétan kik is verték szét a tsz-eket az kedves történet.
melléklet:

Újabb részvényeladások az OTP-nél
Közel 1 milliárd forintért adott el részvényt Braun Péter.

www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/ujabb_reszvenyeladasok_az_otp-nel.3.187216.html

Zuhan az OTP
Megint a bankpapír rántja magával a magyar piacot.

www.portfolio.hu/piaci_osszefoglalo/zuhan_az_otp.3.187194.html
@KÁTÉó53éúétr6: hát befektetési területen. Európa szomorúbb fele felé. Olyat, ami fenntartható, mely által a terület népességmegtartó képessége nő. Ezáltal nem kell elhagyni annyi embernek a szülőföldjét. A puszta életben maradás miatt.

Most éppen angol muszlimokkal hozott össze a jószerencsém
@AKIsTUDATLAN:

ezt azért kiemelném a hsz-edből:

"Közvetlen közelről láthattam ezt, és nem igaz, amit te írsz."

ha nem, nem.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ideális és normális társadalomban igazad lenne, de itt nem az van, itt központosított államrendszer működik, ahol a példamutatással lehetne előre jutni. Na ez nem fog menni, mert se példamutatási szándék nincs meg, se a követési szándék, itt mindenki a zavaros viszonyokban és a mutyiban és a dolgok elkenésében érdekelt. Magába nem akar nézni senki, csak ellenségeket kreálni, közben pedig a zavarosban halászni.
A fenti jelződ /cigánykodás/ már eleve szűkített kör a legtöbbeknek, pedig ez a mentalitás a igaznagyonmagyar véletlenülse cigány kisebbségben is vastagon megvan. Meg fogsz lepődni, de bennem is, mert az itteni rendszerben így úgy vagy beállsz a sorba, és van esélye a boldogulásnak, vagy biztosan elbuksz.
@AKIsTUDATLAN: bocs:)
Most éppen angol muszlimokkal hozott össze a jó szerencsém. Öt férfi prestonból, két 3,5t autóval, telis, de teli rakva élelmiszerrel, indiai származásúak, akik a saját idejüket használva szíriába mennek, hogy élelmiszert vigyenek a menekülteknek. Ebben hiszek. Mert ők követik azt amit a hitük mond: talán a második, harmadik parancsuk az, hogy adakozzanak (charity, így mondták). Mert mindazt amijük van, hitük szerint leginkább istenük kegyelmének köszönhetik, így a rászorulókon kötelességük segíteni. Ez nagyon szimpatikus nekem. Mint ahogy Ferenc is, aki a szegények közé küldi papjait.
Nem tartozik ide, csak úgy leírtam. :)
@sírbateszezazegész:

Éreztem benne a szurka-piszkát, de nem lehetett kihagyni:))
@Orica Középföldi: csak hogy lásd/nyomon tudd követni fejlődésem:))
@sírbateszezazegész: Reméljük, hogy tényleg jó helyre kerül az adományuk és nem mondjuk a fejlevagdosó vahabiták lakmároznak belőle.:(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: jó helyre kerül...nem kell arról beszélni, amit nem ismerünk...:)
tudod mi a vahabizmus egészen pontosan?:)
@sírbateszezazegész: ehhh, én ezt a kérdést a saját érdekünkben, nem tettem volna fel ;)
@sírbateszezazegész: Az aggodalmaim kifejezésére ezt nem szükséges pontosan tudnom. :) Amúgy szerintem te is tudod mire gondolok.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: majd egyszer leírom...most csak azon gondolkodjál mit keres ott európa? Nem ismerjük a kultúrájukat, nem tiszteljük azt, magunkat felsőbbrendűnek gondoljuk...pedig európa lehet nem is földrész...csak ázsia egy félszigete...:)
@shinichi: Jó kis "szösszenetek" vannak azon a blogon is, érdemes csemegézni benne.Én Fábius és PuPu bejegyzéseit mindig elolvasom.
@jaegtoer: bizony, hogy nem igaz, amit te irsz annak megjegyzésével, hogy biztos voltak szerencselovagok, de láttam tsz elnököt sírni, a fejlett és piacokkal rendelkező tsz szétverése miatt.Ezért /is/ az MDF-nek és a Kisgazdapártnak akasztófa járna
@KÁTÉó53éúétr6:

az, hogy az mdf-nek és a Kisgazdapártnak akasztófa járna (amivel egyet is értek, nem zárja ki a TSZ elnökök selyemzsinór járandóságát. Különös tekintettel arra, hogy Gerbovits Jenő a Parasztszövetség főtitkára, Nagy Ferenc József a Kisgazdapárt elnöke, földművelésügyi miniszter, előzőleg TSZ elnök volt, Torgyán József certificat-ja ismert.

de legyen úgy, ahogy mondod. biztosan hazudok.

az hogy Te láttál 1 netán 10 TSZ elnököt sírni, az elsősorban arra példa, hogy láttál 1-10 TSZ elnököt sírni:)
mint mondtam a keleti piac összeomlott , mert az oroszok világpiaci áron kezdték el szállítani az olajat, ellenben 10 évvel azelőtt kialkudott áron akarták megvenni a mezőgazdasági termékeket. és azt nem lehetett, hogy 16 Ft/kg egységáron szállítani a csirkét, amikor már itthon is 80 Ft/kg volt az ára.
De, nem vonom kétségbe, hogy Te is jobban ismered az akkori helyzetet, mint én :D
@kekex: Én nem vagyok olyan kiművelt fő, hogy tudjam, mi is az a defetizmus.:(

Tuskó Hopkinsból magam szerint eddig otthon voltam, most viszont ebben is elbizonytalanodtam, mivel halvány gőzöm sincs, mit is értesz a tuskóhopkinsozáson.

Ugyanakkor az íráshoz érdemi hozzászólásod továbbra sincs, tudomásul vettem, a hívő hívő marad, eszetekbe sem jut szembe nézni a magatok felelősségével.

Szidjatok mindenkit, sajnáljatok le minden gondolatot, ami nem a ti fényes eljöveteleteket segíti elő.

Az én szememben orbánnal egyenlő nagyságrendben vagytok kártékonyak ennek az országnak életében.
@KÁTÉó53éúétr6: Földühít a stupidság. Mondhatnám szebben, mondhatnám úgy, hogy ne sértsek meg másokat, de minek?

Mi is a vita tárgya?
Angyal betett egy linket, s megkérdezte mi a véleményem.
Mivel Lengyel azt írta le most, amit évek óta gondolok és szajkózok Don Quihote-ként, lelkesedtem.

Erre jöttek a fanyalgó szösszenetek. Egyik sem a témáról, az írásról szólt, hanem arról, hogy Lengyel ne pofázzon, mert...
Most olvasom, valaki pl attól teszi függővé a véleményét, hogyan fog továbblépni Lengyel László.

Atyaúristen... Miért? Ezt most hogyan? LL személyesen megesküdött az itt kommentelgetőknek, hogy ő lesz a megváltó? Vagy ő volt 23 évig az összes párt elnöke?
Egy sima írásról beszélünk, legalábbis én.
Nem értem valóban, miről beszélnek a többiek.

A Varánusz elvileg baloldali de főleg liberális játszóház.
Adva van egy cikk, aminek megállapításaival senki, ismétlem senki sem vitatkozott.
Viszont hármunk kivételével mindenki kötelességének érezte, hogy fikázza Lengyelt, jóllehet halvány gőze sincs publicisztikájáról, mert nem írnának olyan zöldségeket, amiket.

A tegnapi nap alapján a gyík libsi törzsközönsége - amit akár bizonyos szintű szellemi műhelyként is felfoghatnánk, ha nagyképűek akarunk lenni - egy vadbarom és egy vezeklő kivételével elutasította Lengyel szembenézését az elmúlt 23 évvel.

Klassz. Büszke lehet rá bárki, én nem olyan nagyon.
Hogyan akarunk ellenzéki együttműködést, amikor - én tényleg nem tudom miért divatból, sikkből, sznobizmusból - belerúgunk az első emberbe, aki végre leírja az igazságot.
Elhiszem, az igazság fáj.

De ennek a velejéig rohadt országnak népe megérdemli az igazságot és a változtatást.
@AKIsTUDATLAN: elnézést, csak másnak küldtem a kérdésedre a választ. Most neked is elküldöm:
" hát befektetési területen. Európa szomorúbb fele felé. Olyat, ami fenntartható, mely által a terület népességmegtartó képessége nő. Ezáltal nem kell elhagyni annyi embernek a szülőföldjét. A puszta életben maradás miatt"
@Habakuk999:

kicsit bele vagy gabalyodva a saját labirintusodba, most meg átkozódsz, mert egy seggfej 15 évvel megkésett írásának nagyszerűsége mellett kardoskodsz.

Olyan ez, amikor a mérgezettnek egy órával a halál után erőltetik a szájába az ellenmérget.
Ha LL 12-15 évvel ezelőtt írja, akkor tisztelet érte, most, amikor már mindenki tudja, és az ismert eredmény eszenciáját kortyolgatjuk, valójában érdektelen, hogy egy elfogult "gondolkodó" most éppen mit mást-gondol, még ha Lengyel L/nak is hívják.
@jaegtoer: Átkozódik a nyavalya.

Tudomásul veszem, hogy számodra érdektelen az írás.
Nem vagyunk egyformák.

Én képes lennék annak is örülni, ha maga Orbán Viktor gondolná át eddigi munkásságát és nyitna új lappal.

Te nyilván nem. Sebaj, sokkal egyszerűbb így az életed.
@Habakuk999:

Szia Kedves Prófétám!

kicsit neki vagy keseredve:)

"Tudomásul veszem, hogy számodra érdektelen az írás.
Nem vagyunk egyformák."

nem érdektelen. megkésett. a tartalmát nem vitattam. és elhiheted, kétszer is elolvastam. aktualitást az adna az írásnak, ha az is benne lenne,
1. mit kell tudomásul vennunk?
2. Mit tehetünk
3. Melyek azok a dolgok, amelyeket haladéktalanul meg kell tennünk
4. Mi az, amit semmiképpen nem tehetünk?

így, ilyen szépen strukturáltan.

és akkor azt mondtam/írtam volna: -No, lám Lengyelnek is megjött az esze! Végre.

Azt belátom, azért az is esemény, ha valaki szembenéz magával, mert ez nem könnyű dolog, ez kemény lelki-mentális munka. csakhogy egy multifunkcionális közgazdásztól többet várok, várnék.

"Én képes lennék annak is örülni, ha maga Orbán Viktor gondolná át eddigi munkásságát és nyitna új lappal."

Ezt méltányolom, de azt gondolom, hogy ov azzal tenné a legtöbbet az országért, ha visszavonulna. annyi kárt okozott, hogy ezt nem tudja jóvá tenni.

S ha LL-tól elvárnám a csendes visszavonulást, akkor ov-től sem kívánhatnék kevesebbet. mert LL legalább nem volt se pártvezető, se miniszterelnök.

"_Te nyilván nem. Sebaj, sokkal egyszerűbb így az életed._"

Úgy kezeled le a beszélgető partneredet, ahogy neked tetszik, de megjegyzem, azért mert más a véleménye, még nem biztos, hogy stupid, de ha ettől megkönnyebbültél, úgy: -Egészségedre!

dehamár!

"___Egy hanyatló és érelmeszesedéssel küzdő országnak volt egy emelkedő és élettel teli ellenzéke. Igaz, csak negyven - öten egy tízmilliós országban. Igaz, rendőrökkel körülvéve. Igaz, a társadalom némasága közben.___

már mindjárt az eleje nem igaz.

Mert lehet, hogy a szabad kezdeményezések hálózatában (előzőleg Dialógus) negyvenen-ötvenen voltak, de ott volt a klub-mozgalom, amelynek csak egyike volt a Rakpart Klub, aztán ott voltak még a hagyományőrző egyesületek, a formálódó egyházi-vallási kisközösségek és még lehetne sorolni...
azért megnéztem volna, ha 50-en kóvályognak a Nagy Imre-temetésen!?
Szinte sajnálom hogy nem dohányzom :-D. Ez az egész trafik ügy olyan szánalmasan tragikomikus... Komolyan venni nem tudom, mert nem az a volumen. Viccnek viszont oltárira durva.
süti beállítások módosítása