Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.economx.hu/belfold/mutragya-termelok-nitrogenmuvek-koltsegek.789088.html Ukrajnából származó ... (2024.05.01. 21:14) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.07.12. 04:00 Fabius

Papcsák és a pajszer magyarázat

Címkék: fidesz zugló papcsák ferenc belharc

Az nem úgy van, a kurvaéletbemár!!!!!!

Hanem amúgy. Márhogy ez a pajszerizé akkora bitlisz, hogy ekkorát nem látott még a Gábriel arkangyal se az obeliszk tetejéről. Pedig az magasan van ám a Hősök terén! Mégis mekkora a valószínűsége annak, hogy én politikai okokból törettem fel a második lenullázott alpolgármesterem irodáját? A kerületi szolgasajtóban rólam kialakított kép alapján ennek valószínűsége egyedül a Kalahári busmanoknál előforduló hómaró sűrűségével mutat párhuzamot. Úgyhogy abba kéne fejezni már a kampányeldurvuló félrelejáratást, mert ha berágok akkor bezárom ezt a Ferdinandyt meg Várnait a szupertitkos budi ojjektumba, oszt' leshettek!

De télleg!!!!

Most miért kell ezt? Mikor én mindig csak jót akarok, csupa előrelátás és megelőzés vezette a pajszeremet is. Persze, naná, ezt nem néztétek ki belőlem, mi? Nem számítottatok rá, hogy tűzvédelem is van a világon, ugye? Jellemző a felelőtlenségetek, de szerencsére itt vagyok én. Arra is nekem kell gondolni, hogy Ferdinandy alpolgármester egyszer belátva hűtlen tévedését annyira elszégyelli magát, hogy az íróasztalán lévő arcmásán is az öngyulladás lesz tapasztalható. 'Sztakkó mi lesz? Égjen le az egész hivatal a szupertitkos millás budi faburkolatával együtt?? 

Belátjátok végre, hogy igazságtanok vagytok velem? Én vagyok aki minden választási ígéretét teljesítette egytől egyig! Azt meg aztán tényleg méltánytalan lenne számonkérni, ha ilyen látványosan bonyolódok ellentmondásba magammal. Hagyjatok már, én sem tudom eldönteni hogy fér össze az Inforádióban tett: Zuglót is érinteni fogja az elszámoltatás!!! - kijelentésem a Népszabadságban tett: "Nem azért vállaltam a polgármesterséget, hogy az előző ciklus ügyeivel foglalkozzam (...) nem azért lettem polgármester, hogy elszámoltassak." - kifakadásommal meg a mostani ígéret betartós kismiújsággal, de azt tudom, hogy a részletekkel genyózni nemzetellenes! 

Jó, hogy nem mindjárt azzal jöttök itt nekem, hogy mikor fogom végre a 2010 decemberben lepecsételt Fidesz frakcióirodáról is lefeszíteni a zárolást!!!

papcsák iroda.jpg

Azt majd akkor fogom amikor ÉN akarom! Vegyétek tudomásul, hogy Zugló megújul akkor is, ha ti nem akarjátok! Mi? Hogy? Mi van??? Számoljak be hol tartanak az ügyek amikben feljelentést tettem egykori embereim, Pusztai Péter és Mazsu Gergely - akarom mondani ismeretlen tettes - miatt? 

Nono, azért ennyire nem újul meg Zugló, nertársak! 

ÁPDÉT:

"...ő az első polgármester Zuglóban, akinek 30 év elteltével eszébe jutott, hogy nem csak az itt dolgozóknak, hanem az ideérkező ügyfeleknek is emberi, európai szintű környezetet illik biztosítani."

A papcsáki értelemben vett európai szint:

okm.jpg

okm_4507.jpg

okm2.jpg

forrás: Várnai blog 

415 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr655400641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hány cuslág a papcsák mai árfolyama? (különös tekintettel a résre)
Hát igen.
Szóval itt van ez a Papcsák.
A személyiségfejlődés iránya (és terjedelme) kiszámíthatatlan.
Valahol akkortájt történt az elszabadulás, amikor hasznosította az adminisztrációs hiba intézményét és az önkéntes háromszoros adózás helyett duplán vett fel költségtérítést.
Már nem volt visszaút! Pedig még az erkölcsökre szenvedélyesen felügyelő fidesz is megbírságolta valami pimfli ügy miatt.
Ő lett a kommentelő terroristák réme, a "zuglói zugügyvédek lapátra a polgármesteri zugból" akció hőse, az alpolgármesteri szekrények boncmestere és patológusa.
Valóságos egyszemélyes partizán.
Zója Anatoljevna Koszmogyemjanszkaja meg üldögél a sarokban és irigykedve pityereg.
nalunk nincs onkormanyzati ujsag. olvastam mar az ilyen lapokrol a narancsba, de bele meg egybe sem neztem. ez a link durva volt igy reggel. obersovszky is egy ilyen ujsagnal kezdte? meg lehet szeretni a szaros segg nyalogatasat? hihetetlen!
@hacsaturján:
egy surmó paraszt aki rászabadúlt a világra és sokat keres csak tu'nám mivel ...ugye Fabi te tudod mirejóügyvéd a papcsákocska

mint a Móricka a madarakkal: gólyácska, a verébke, a galambka ...de nem kell becézni, csak egyszerűen mondj még
párat!
- cin, fecs, szar.

szóval mirejóegyfideszes szinekben futó ügyvéd és mivel keresi halálra magát, és ha igen akkor mikor polgimajsztró meg egyéb dilinyónyőnyányé

brühüyyy
@Dr. jenőke (jenőke):
má' akartam mondani, hogy egy frászt, még kora este van...kinek hajnallik kinek estveledik

brühüyyy

vigyádzani kell a terminusokkal
Ez a babzsak ficko tenyleg nem hiszi, hogy egyszer par morcos keruleti lakos megvarja a csuda parkolojaban az adombol vasarolt csuda kocsija mellett es kipuhatoljak emprikus modszerrel, hogy miert olyan kemenyfeju egy erkolcsi oszlop?
Bizony vigyázni.
A terminus: technicus. Mindenki más mérnök, de a másabbak jogászok.
Ennyit a másságról.

Így aztán jó estét! Kinek mi jár.
@rodeo36:
Dr. jenőke (jenőke) 2013.07.12. 06:06:37

Lemaradt a címzés.
Nah, csak nem usztuk meg ezt az idiotat sem, pedik kar ra a karakter.
Egyáltalán nem lesz cigi a Bánkitó Fesztiválon
Nem hogy a fesztivál területén, hanem a településen sem, mivel senki nem nyert ott koncessziót. A szervezők ezért előretankolást javasolnak a jövőhétre, a legközelebbi trafik a 4-5 kilométerre lévő Rétságon van.
most.444.hu/2013/07/11/jegeso-es-vihar-johet/
Lázár János és Papcsák Ferenc javaslatára a nemzeti dohányboltokat kivették a kereskedelmi törvény hatálya alól, így az éjjel-nappali boltokkal ellentetében rájuk nem vonatkoznak azok az önkormányzati rendeletek, amelyek 22 óra után tiltják az alkohol árusítását.
mandiner.hu/cikk/20130711_a_trafikokra_nem_vonatkozik_az_alkoholtilalom
@CSENDES: Akarom mondani Lex Trafikmutyisok
Hajrá pajszer!
Rabold ki zuglót/is/,mert megérdemlik!
@Dr. jenőke (jenőke):
bármennyire is fura, de nem angol ami technicus egy kifacsart latin, a latinban ebben a szóban nincs "ch" ott csak a "c" amit "k" nak ejtünk tehát vitám eredménye: "terminus tecnicus"
a wiki is ch-val írja, pedig a spanyol: término técnico, portugál: termo técnico
és ezek latinalapúak, olasz: termine tecnico

az angol meg azt csinál amit akar...sajnálom

ez ugyanaz a dili mint a magyarok delikvense ami egy nem létező szó van viszont delincuente, vagy delinquent...sok szerencsétlen süket

brühüyyy
Kösz. Tanultam valami újat.
Mentségem legyen, hogy csak idétlenkedtem.
Ámbár... Ha gondolok most a stílusra, rossz elképzelni, hogy mennyi kopotthegyű plajbász szaladgál mostanában, iron+ia nélkül.
@a kormány embere:
tanár: L'oreal, mert megérdemled, egyes.
diák: Garnier, törődj magaddal!
@rodeo36:
Mielőtt lefekszel, tájékoztatlak, hogy felkeltetted érdeklődésem.
Mert van technikum, ahol képeznek technikusokat.
De pontosan miket képeznek?
Mit jelent az, hogy technikus?
Addig rendben van, hogy kevesebb, mint mérnök, de több, mint szakmunkás, azonban ez nem egy rendes meghatározás.
És a mérnök is lehet technikus, mivel a többen a kevesebb benne van.
Papcsák (alias Pajszer) úr beláthatatlan következményekkel járó tűzesetet előzött meg. Lehet, hogy az egész kerület égett volna.
Ilyen bátor és közérdekű cselekedet a legnagyobb elismerést érdemli, kitüntetést és fontos katasztrófavédelmi pozíciót (is) a Zuglói Hősnek!
@Dr. jenőke (jenőke): Ez kivételesen a kdnp-nek sem tetszik. Alighanem kimaradtak az osztoszkodásnál néhányan.
@CSENDES: Azért, ahogy tennap már írtam (endresy.blogspot.hu/2013/07/trafikos-forgatokonyv-lehetosegek.html ) törpölhetnek mást népszavazás ügyben. Kiváncsi vagyok melyik forgatókönyv(ek) jön(nek) be.
Én ehhez a témához nem akarok hozzászólni, mert nem akarok bíróságra szaladgálni. Így nem mondom el, hogy, ilyen a Fidesz mentalitása.
Meg azt, hogy sok mindent elmond 2013 Magyarországáról, hogy mindig a WC a téma jobb és baloldalon.

www.origo.hu/itthon/20130711-senki-nem-szamit-arra-hogy-valoban-lesz-nepszavazas-a-trafikokrol.html
következő hatalmas siker:

Itt az első online pénztárgép
Még csak most kapta meg az engedélyt az első kassza, pedig először áprilisra ígérték az indulást.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F07%2F12%2Fitt_az_elso_online_penztargep%2F
Orbán tervét legyűrte Brüsszel és a józan ész
Orbán nagy átalakítási tervét legyűrte Brüsszel és a józan ész

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség továbbra is az uniós pénzek becsatornázója marad, ám a pályázati rendszer végrehajtó szervei a minisztériumokhoz kerülnek. Az uniós fejlesztéspolitika szálai Lázár János kezében futnak össze.

hvg.hu/gazdasag/20130711_Aggodo_Brusszel_miatt_fujhatott_visszavon
Egymást nyomják fel a magyarok az adóhatóságnál

Ezrével érkeznek a közérdekű bejelentések az adóhatósághoz, nem egy van köztük, amelyik nagy horderejű, akár milliárdos visszaélésről rántja le a leplet - írja a Magyar Nemzet pénteki számában

hvg.hu/gazdasag/20130712_Egymast_nyomjak_fel_a_magyarok_az_adohato
Mezőkövesd az új videotyon, 400 millás támogatás a jó adó forintjainkból!
@V-PORT:
Ezt most benézted.
Gyanúsan hallgatsz!!
már mint a foci csapatnak!
@Dr. jenőke (jenőke): Mint mondtam én nem fogok bíróságra járni. :)
Különben is most ez a legfontosabb, amikor kiesett a Videoton? Csak jelzem, hogy a Vidi edzője portugál. És Tavares milyen nemzetiségű?
@Dr. jenőke (jenőke):
kizárólagosan nyelvtani (grammatica) alapon említem amit leírtam...a technikus az egy angolból magyarra ferdített szó...alapvetően kétféle módon értelmezhető valaki aki bárminek a technikájával foglalkozik az egy technikus aki -veled egyetértésben- akár akadémikus vag mérnök is lehet...azaz valaminek a technikájához ért adott esetben festőtechnikus-t úgy határoznám meg, hogy az a festő aki ért a festés technikájához azaz jól fest bármit kivéve műalkotásokat...ez messze vezethet

a másik meghatározás pediglen az, hogy egy a szakmunkásnál többet tanúlt azaz elméleti tantárgyakban is felkészűlt valaki aki bizonyos tudományokat nem tanúlt meg és ezért azokban a szakmákban ahol azok megkívántak azokban nem vehet részt...korábban ugye volt felsőfokú technikus ami manapság már főiskola, adott esetben gyakorlati mérnök

de ez megint messze vezethet

brühüyyy

megjegyzem én a magyarban is ezt a ch-t inkább "k"-nak ejtem mint kemény "h"-nak
valaki meg tudja nyitni?
/nekem nincs előfizetésem :(/

EUROPE 3:53pm
EU eyes sanctions for democratic breaches
Move follows Hungary’s claim of interference after critical report

www.ft.com/cms/s/0/3901b64c-ea12-11e2-913c-00144feabdc0.html
@V-PORT:

"Csak jelzem, hogy a Vidi edzője portugál. És Tavares milyen nemzetiségű?"

Nincs neked közös vérvonalad Poirottal?:)))
@rodeo36:
Valahol Mende környékén nyüszített egy pasas és azt hajtogatta, mint egy papírcsákót: hogy kegléd, kegléd...
Nem volt keglédem, ezért továbbmentem.
Jászberénynél ugrott be, hogy ezek dákok voltak a dácsia hazájából és Ceglédet keresték.
Persze dácsája sok orosznak volt, de ez most nem tartozik ide.
@V-PORT:
Baromi kényelmes vagy.
Elvárod, hogy vigyenek?
Mi mindent megtett eddig is az állam, hogy jól érezd magad.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A pletykák szerint elég minimálteszten (pozitiv teszt) esnek át. "Természetesen" senki nem adja a nevét a pletykák mellé a szoftvertesztelői iparban.
@Orica Középföldi: Nem. Csak látom, hogy a globális karvalytőke el akar minket nyomni. Nem akarják, hogy fejlődjünk. Mert a sportban megmutathatnák magunkat, nemzeti egységünket, de ők nem hagyják.
Ápdételtem a posztot, lássatok papcsáki értelemben vett európai szintet...
@GeoCracker: köszöntem a linket, jahh nem csak az apónak, később is NVH
@Fabius: bakker, ez a felújított amit nem engedtek fényképezni, avagy egy másik, amit dőrén engedtek? :D
A gyerekvállalás fontosságát hangsúlyozta Toroczkai László, a Jobbik Csongrád megyei önkormányzati képviselője a Magyar Sziget idei rendezvényén. Beszélt a rabszolgaságról is, és ennek kapcsán azt mondta, harcolni kell ellene, mint ahogyan nem csak ő, de hatéves kislánya is ezt teszi a maga módján.
A gyerek – Toroczkai beszámolója szerint – folyamatosan botrányba keveredik az óvodában, az utcán pedig gyakran „niggerezik” és „cigányozás” miatt kerül bajba.
A Jobbik képviselője azt is elmondta, büszke a kislányára. (ATV)
@Fabius: bocsi, elolvastam a linkelt blogot, nincs több kérdésem...
Hosszan el kellett gondolkodnom találkoztam-e hányingerkeltőbb seggnyalással ennél a Papcsák Harsona cikknél?

De nem, ez eddig mindent visz. És legalább nem olcsó ahogy emlékszem Fab posztjaiból. Bayer nertárs kollégái szó szerint tényleg mindenre kaphatóak ha rendesen megfizetik őket, ahogy azt Stefka úr is volt kedves elismerni legutóbb. Papcsák Harsona, polgár portál, tutiblog, és a szart is örömmel kieszik bárki seggéből ötforintért.
@Farkasokkal táncoló: ilyet láttam már én is számosat, hjaa az idiótaság nagy úr, sokakat irányít is, mint azt az említett humanoidot is
@Farkasokkal táncoló:

Aztabazmeg!!! Megvan mit vegyünk Gábrielnek augusztus huszadikára :-D
09:07
Az autógyártás sem tudta megdobni az ipari termelést májusban

Májusban 2,1 százalékkal csökkent az ipari termelés az egy évvel korábbihoz képest, elsősorban a híradástechnikai berendezések és az elektronikus fogyasztási cikkek iránti kereslet csökkenése miatt, amelyet a járműgyártás bővülése nem tudott ellensúlyozni.

hvg.hu/gazdasag/20130712_ipari_termes_majus
öööööö, mondjam, vagy mutassam, önként aha, mert ők már csak ilyen rendesek...

E-útdíj a személyautókra is?
Kényszerrel nem, de önkéntes csatlakozással <<<<<< kiterjeszthető lehet a jövőben az elektronikus útdíjrendszer a személyautókra is - mondta Völner Pál, az NFM államtitkára a Népszabadságnak adott interjújában. Szerinte a díjszedés nem igazságtalan, még ha nem is teljesen használatarányos. Az e-útdíj bevezetése szerinte gyorsan megtérül: az első héten 2,8 milliárd forint folyt be belőle.
/és ez itt a lényeg, a dicső maffiakormánynak/

www.napi.hu/magyar_gazdasag/e-utdij_a_szemelyautokra_is.559169.html
ennyi, oszoljunk, nincs itt semmi látnivaló:

Májusban a mezőgazdasági termelői árak 9,2 százalékkal emelkedtek az egy évvel korábbihoz képest. Az élő állatok és állati termékek árának növekedése (3,2%) messze elmaradt a növényi termékek áremelkedésétől (12,4%). Legnagyobb mértékben a burgonya ára nőtt, 136,0 százalékkal, miközben a gyümölcsök ára csökkent 11,7 százalékkal.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/elkepeszto_burgonyadragulas.559170.html
Ez az Ápdét a polgármester új pottyantósa millakettőszázért, vagy ez a közrendnek szánt európai színvonal enyhe balkáni beütéssel? :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ja, de állítólag egyesektől mindjárt 3 ezer kilométernyi díjat szedtek be egy napra.

Ha Magyarországon keresztbe-kasba mész egy napig, akkor sem tudsz 3000 km-t megtenni.
@vitéz Thapóccay néma bárány:

" nem szükséges, de más okok miatt fontos kisebb kiadás" - ezt így hívják mahírlapföldén, legalábbis Szentei-Zöldi úr szíves közlése szerint.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:

Ne tessék itt Afganisztán-alsózni kérem.

Ez az ejrópai színvonal, nyilván nem a szupertitkos millakéccázas. Azt hétfejű pitbullok őrzik.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Völner mióta varázsgombázik ilyen vadul? Szerintem az önkéntes útdíjfizetésért tolakodók sorának képe még a legelvetemültebb fidiótáknak sincs meg segédanyag nélkül.
@Fabius: Jóvanna, bocsánatot kérek. Csak volt szerencsém Dél-Amerikában és Ázsiában is hátizsákos túráznom és találtam pár, fehér ember alig járt buszvégállomást ahol különb volt a szükséget orvosló helység mint a mellékelt fotók, de gondolom én nem értek a zuglóban használatos európai színvonalhoz :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
" E-útdíj a személyautókra is?
Kényszerrel nem, de önkéntes csatlakozással "

csatlakozzon önkéntesen az, akinek két anyja van. ha meg kötelező lesz, akkor meg felgyújtok valamit. feltéve, ha nem ég le a parlament, mire odaérek.
Arra azért kiváncsi leszek vajon jövőre hol indítja el ezt az ember a fidesz, hogy választást nyerjen?
@Dr. jenőke (jenőke): Szia! Az első szakmám Állategészségügyi és állattenyésztő technikus, ez érettségi+2 év volt 1993-ban végeztem el.
Annyiban különbözik az állatorvostól,hogy az állat testét nem nyithatom fel.
De ivartalanítást,körmölést,fogápolást,ínszeminalás,végezhetek illetve levezethetek ellést és adhatok be injekciót vehetek vért.
Áprilisban már azon gondolkodhattunk, hogy érdemes lehet javítani a gazdasági növekedési várakozásainkat.

www.portfolio.hu/img/upload/2013/07/0712_ip1-20130712.png
A tavaly év végi ipari termelési adat lejjebb húzta a trendvonalak meredekségét, amiért a megtorpanó exportértékesítések és a tovább süllyedő belföldi eladások egyaránt felelnek.
www.portfolio.hu/img/upload/2013/07/0712_ip2-20130712.png

www.portfolio.hu/gazdasag/lejjebb_adhatjuk_a_varakozasainkat.186572.html
@sírbateszezazegész:

Hol indítaná? Itt nálunk, mert őt itt szeretik a zemberek.
@Fabius: remélem rá fogsz szavazni, csak megszo(k)(p)ásból is :D
@Fabius: Fábiusz :) Önként? :)
Ahogy Hofi is mondta: "Na rohadt kulákok be a börtönbe! JA! Önként!" :D :D :D
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:

Na, jól figyeljél mert látom nem érted:

- Törökország is Ejrópa része, ugye? Ráadásul barátunk meg példa amit követni kell:

www.hogyankell.hu/Haszn%C3%A1lni_a_guggol%C3%B3s_WC-t

Annyit megjegyeznék, hogy a harmadik képen látható kapcsoló mellé azért egy használati utasítás elférne:

www.youtube.com/watch?v=054Kw2X6_d4
@Fabius:
asszem indiát lehúztam a bakancslistámról. kérdés: miért kell a sötét wc-ben fekete napszemüveg?
@Fabius: A cikk jó :)))) és az említett figyelmeztetés részt vastagon kellene kiemelni (hogy a teljes alsó ruhát távolítsd el) és odaadni minden keletre utazónak, mert valóban megesnek balesetek amíg rutinos nem leszel (és rajtad röhög mindenki, mert megcsúsztál az általad szétlocskolt vízen és sz*ros-sáros-vizes gatyával bukkansz elő megalázottan a mosdóból és vonulsz vissza átöltözni miközben haverok már töltik is facebookra a dolgot)
@Fabius:

régen is volt ilyen faluhelyen, úgy hívták, "faszaróka"
@Secnir: Pedig érdemes, csak a higiéniás igényt kell a minimumra állítani. Pár nap és megszokod, a rutin pedig megjön. Zuglóban meg is szerezheted :))))))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Beneinek kurvára igaza van. De majd megkapja, hogy londonimagyar neugassonhaza!!!!
@Secnir:

"miért kell a sötét wc-ben fekete napszemüveg? "

Mer' vakít a meszelt fal, azért. Meg hogy a szemedbe azért ne menjen a visszafröcsi. Tucc má hülyeséget kérdezni! :-D
@Fabius: már megkapta, csak késik a narancsos agitprop, mert mostanság túl sok dolog van:

MSZMP-ézve fölényeskedik Orbán volt beszédírója

"Már elmúltak azok az idők, amikor MSZ(M)P tagok döntötték el, ki vesz részt egy miniszteri találkozón, és ki nem" - ezt írta az Emmi parlamenti államtitkára, Doncsev András válaszul egy Lendvai Ildikó MSZP-s képviselő által benyújtott írásbeli kérdésre. Lendvai arra volt kíváncsi, hogy miért csak a Magyar Nemzet újságírója, Tölgyesi Gábor kapott meghívót Balog Zoltán minisztertől a Matthias Hartmannal, a bécsi Burgtheater igazgatójával való találkozóra.

hvg.hu/elet.kultura/20130712_MSZMPezve_folenyeskedik_Orban_volt_besze
@Dr. jenőke (jenőke):
tündi bündi

látod...nem csak a magyar fonetika létedzik

brühüyyy
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:

Ez a baleset de sok utastárssal megesett, mikor Edirnében először találkozott ezzel a klotyótípussal :-))
@Fabius: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: szvsz Beneinek csak részben van igaza. UK, Franciaország területéről nézve valóban ez a helyzet. De orbán a német agyakba azért beférkőzött. Kiváncsi leszek mikor fogják ott a szocdemek felhozni őt Merkel ellen, mint egy általa támogatott autoríter idiótát. Erről@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: kollegát kellene megkérdezni. Én itt egy olyan némettel sem találkoztam aki megtudva magyar kapcsolódásomat, ne jegyezte volna meg "nálatok vmi rasszizmus, antiszemitizmus a probléma, nem?"
A többi felvetésével a magyar mítoszokról egyetértek.
@sírbateszezazegész: közember rassz-antiszem_izmusok, a céges közép és felső vezetőknél erre rárakódik az agyament gazdaság is és a jogbiztonság hiánya.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Most az a világ van, mikor anyuci ír dalocskát a barackfáról jópénzért, miközben apu ki tudja mit csinál néhány millióért, ugye, Doncsev nertárs?

www.origo.hu/itthon/20130528-milliokat-kapott-a-miniszterelnoksegtol-doncsev-andras-allamtitkar-cege.html
@Farkasokkal táncoló: Mindig is rühelltem ezt a Tótot, de ez még annak is a legalja, amit eddig tartottam felőle.
Remélem, a derága kisleánkát érik majd meglepetések az életben! (Bár a fene tudja, ez a fotelforradalmár-fajta csak falkában vonyít. Ha Tót lánynak nem lesznek egy közösségben hasonszőrű társai, akkor könnyen szembetalálhatja magát egy normálisan viselkedő társasággal. És azok között is akadhat hirtelen haragú... a kis Bácsfi Diána reinkarnálódott Tótéknál?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ezzel súlyos helyek veszhetnek el a bundestagban merkeléknek. Attól nem lesz boldog.
@Fabius: jahhh, tényleg, a francba ezekkel a nevekkel, mindig belekavarodok :D

@sírbateszezazegész: ez is benne van
@Evezős: ezt tegnap éjjel dühöngtem, tudom érint a téma
"Nézem a gallóné interjút (az egy f@sszopó retkrs qrva!). Ez mit képvisel? Kit képvisel?Példa: egy tíz éve tanító, főiskolai végzettségű tanár fizetésr 130 ezer forint (nettó, bruttó?). Mi f@szom?!? Az az ember, akinek meg kell tanítania a gyerekem írni/olvasni/számolni keres tíz éves tapasztalattal 470€/hó?!? Mit várjak el tőle? Mitől fog ez az ország jobban teljesíteni? Miről egyezkednek ezek? B+ már rég sztájkolniuk kéne! És minden szülőnek melléjük állni! Minden embernek! Mert nekem az a jó, ha magasan képzett emberek dolgoznak az országban, magas fizetésért, hogy legyen miből kifizetni a nyugdíjamat!!! Mért nem sztrájkolnak??? Minden tanárt nem lehet kirúgni!! F@szom, lehet, hogy a társadalmi szolidarítás nem működik a trafikoknák, takarékszövetkezeteknél, útdíjnál, bárhol máshol, de itt a gyerekeink jövőjéről van szó!!!"
@sírbateszezazegész: Nem hiszem hogy felhozzák Merkelnek, ahhoz azért túl kicsi és jelentéktelen az ország, s még mindig elnézőek velünk a '80as évek nyitottsága miatt (brrrr, mit művel a kormány, de a magyar emberek java kedves és szép az ország).
Ugyanakkor engem mindig meglep milyen tájékozott az átlag rólunk, simán vágják hogy bajaink vannak, rasszizmus és centralizálódó állampárt, nyirbált demokrácia, túlzott EU ellenesség. Látszik hogy a Tagesschau nem pandabocsok születését meg a Comment.com fikázását tekinti prioritásnak...
@sírbateszezazegész:

A németek az újraegyesítés nosztalgia és nyilván a millió gazdasági érdekeltségük miatt másképp néznek ránk, mint a többiek.

De ettől még Beneinek igaza van.

Az jelentőségünk eltúlzásában, a katarzis mániában, a teszetoszaságban és abban is, hogy minden eszköz rendelkezésünkre áll a kormányváltáshoz.

Elég sokszor leírtam már én is, hogy igen, EZ az új választási rendszer is eszköz, amiért csak le kell hajolni. Egyenlőtlen, szar, de ha Orbánék kerülnek a fasz rossz oldalára ők is nagyobbat szívnak miatta, mint a régivel, és mintha csináltak volna egy épeszű rendszert.

(és most számoljunk vissza addig, amíg először megkapom: naiv vagyok ha azt hiszem, nem csalják el a választást, meg nyerjenek ők és 16-ra majd jön a Benei által felfestett kép: "de majd a romokon, miután bejöttek a kéksisakosok vagy zöldsapkások, EU-, IMF-pénzekből, na majd akkor felépítjük a Duna vezető nagyhatalmát, mert képesek vagyunk rá.")
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: ezért gondolom, hogy a szocdemek nem hagyják ki (főleg a tv-s ügy, meg a német tankos beszólás miatt). UK/Fr az átlag azt sem tudja hol vagyunk a térképen és ez nem vicc.
@sírbateszezazegész: hagyd abba kérlek, mert én is felrobbanok ezen, pont ettől van sírhatnékom, és páni menekülési vágyam. Mind ez kiegészítve a szétcseszett eü rendszerrel, hiába nohh, nem tudok elszakadni ezektől...
@Fabius: azt írtam egyetértek a cikkel, kívéve Németország tekintetében vagyokmás véleményen.
Otthon a következő "világhírű" dolgok vannak: téliszalámi, unikum, gulyás, bor, duna, mint elképesztően nagy folyó, magyar zsenialitás, európa védőbástyája.
Amit ezzel szemben majd mindenhol ismernek: puszkasz.
@sírbateszezazegész: Talán belövik a ziccert a pirosok, de sok szavazatot nem fog hozni, ahhoz tényleg pörsenés vagyunk Európa sejhaján.
Az meg hogy nem tudják hol vagyunk nem meglepő, tényező csak a saját fejünkben vagyunk nem máshol, pont ahogy a csóka írta.
@sírbateszezazegész: Puszkasz sz*rt sem ér az 40 alatti korosztálynál. Tuti, kipróbáltam millió egy helyen (illetve ez így nem igaz, Madridban még mindig megy a fél városnál, simán nagyobb adagot és desszert meglepit kaptam a céges menzán amikor ellőttem a Real tetkós kiszolgálónak hogy Puszkász honfitársa vagyok)
@Fabius:

ez a benei gyerek, ha jól számolom, már egy éve londonban tárolja a bélgörcseit. szedne inkább espumisant!
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: én többé-kevésbé a saját korosztályommal beszélek:)
hmmm:

Figyelő: ezért lett Orbánnál kegyvesztett Szász Károly

A húsipari cégek felszámolása, az önkormányzatok devizaadósságai és a devizahitelesek körül a PSZÁF által képviselt álláspont is hozzájárult ahhoz, hogy az Orbán Viktort nagyon nagyra tartó Szász Károly, a pénzügyi felügyelet elnöke kegyvesztett lett a kormányfőnél és fideszes körökben - írja e heti számában a Figyelő. A lap néhány pikáns részletet is megemlít az Orbán és Szász, valamint Matolcsy György és Szász között lezajlott furcsa epizódokból.

hvg.hu/gazdasag/20130712_Figyelo_ezert_lett_Orbannal_kegyvesztett
@sírbateszezazegész: Én hátrányos gyerek voltam, bárkivel bármikor külföldiül ha szóba áll velem :)))
(mondjuk saját korosztályom: 31, rohadt öreg vagyok)
mit is mondtunk? van még kérdése valakinek?

Senki ne is álmodjon
a trafikos népszavazásról!

A fideszesek nem aggódnak, legfeljebb még
a népszavazás előtt módosítják a törvényeket.
Rászállnak a trafikosokra

www.origo.hu/itthon/20130711-senki-nem-szamit-arra-hogy-valoban-lesz-nepszavazas-a-trafikokrol.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ehhe. Bajnai elbukott mert bejegyezték a pártját.

Ahha.

Ehhez a felismeréshez asszem TG-nek kell lenni :-D :-D

Az olyan ostobaságot, hogy az összefogás - ha lesz - pártok és szervezetek összefogása lesz, és eddig is erről volt szó, hagyjuk is. TG együtt gombázott Völnerrel, erre nincs más magyarázat :-D
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: én sem válogatok, de a fiatalok közül általában az arab/fekete vonal marad nekem (akiket viszont azonnal elkápráztatok, hogy nagyjából tudom hol a hazájuk→kelet- vagy nyugat-afrika:)), azóta pl. ingyen iszom a kávét, mióta közöltem a recepcióssal: igen tudom, hogy vannak kabilok, tudom hol laknak, tudom ők nem arabok:))
@sírbateszezazegész:

...és ugye a kabiloknak és megvan a maguk Puszkasza Zidane személyében :-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Felmerült, mint alternatíva a periférián egy mindkét fél által elfogadható közös jelölt - pl. Tétényi Éva, vagy hasonló kaliberű kikezdhetetlen személy. Nálam bárki fényévekkel jobb Mesterházinál.
A fenti origos cikk mellé, beszartak a fijuk, és lépni is fognak, persze szokás szerint erőből:

A trafikkoncessziók megsemmisítését követelik a károsultak

A trafikkoncessziós pályázatok eredmények megsemmisítését és új eljárás lefolytatását követeli a Trafikkárosultak Mozgalma. Az ezt támogató húszezer aláírást pénteken Budapesten sajtótájékoztatón adta át az Alapvető Jogok Biztosa Hivatalának a szervezet képviselője. A Mozgalom azt is mérlegeli, hogy a vonatkozó törvény "legsúlyosabb visszásságait okozó részének megsemmisítése érdekében" – a kormány segítségének hiányában – népszavazást kezdeményez: töröljék el azt a korlátozást, mely 2000 lakosra számítva egy trafik működését engedi meg.

hvg.hu/gazdasag/20130712_A_trafikkoncessziok_megsemmisiteset_kovet
@Fabius:

az jó. kisebb a bélcsavarodás esélye.
@Fabius: Völnerről egy szót sem mert amit mondott, azt nem véletlenül mondta, de ezt az önkéntes csatlakozást nem értem:

Völner Pál a Népszabadságnak azt mondta: igény esetén személyautókra is kiterjeszthető a rendszer.
fn.hir24.hu/itthon/2013/07/12/e-utdij-a-szemelyautokra-is/~~fokusz
@Spániel: önkéntesen kötelező, mint anno a honvédségben...
Igény=szarban a narancs költségvetés
önként=szelíd erőszak, mint a manyupnál, vagy a közmegfigyelhető közszolga, ellenzed el lehet menni
@sírbateszezazegész: Micsoda égés, simán nem tudtam ők kik és Zidanet úgy learaboztam eddig mint atom :/
@Fabius: Én ott vagyok TG-nél és mint a Varánusz-gárda tagja osztom az észt. :)))
@sírbateszezazegész: Sőőőőt, nálam még egy Barca póló/mez és "Xavi szerintem jobb" beszólás súlyosbítaná a dolgot :))))
@Spániel:

Szerintem Völner úgy értette, hogy személyautók is csatlakozhatnak majd önkéntesen az "útarányos" rendszerhez, és nem lesz muszáj a legolcsóbb átalányt - 2975 forint - sem egyben megfizetni.

De ehhez csak a minden hiányzik egyelőre.
@sírbateszezazegész: a szerző azonos, a hely szintén, a magyarban csak kivonatoltak részeket, hát nem tudom, lehet csak én vagyok megint helikopter
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: mondjuk normális helyeken azért online jelzik a forrást:)) pont, hogy ne legyen félreértés:)
@Secnir:

Miert? Egy teherautonak havi 500, szemelyauto nem lehet tobb 250 ezernel
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: nagyon elkülönülnek eredeti hely szerint...talán a B-13 szintű helyeken már nem, de ida nem csak én, rendőrök sem nagyon járnak...taxis, orvos, postás meg egyáltalán..
"(és most számoljunk vissza addig, amíg először megkapom: naiv vagyok ha azt hiszem, nem csalják el a választást, meg nyerjenek ők és 16-ra majd jön a Benei által felfestett kép: "de majd a romokon, miután bejöttek a kéksisakosok vagy zöldsapkások, EU-, IMF-pénzekből, na majd akkor felépítjük a Duna vezető nagyhatalmát, mert képesek vagyunk rá.") "

Fabius, inkább azt magyarázd meg, hogy milyen logika alapján NEM FOGJÁK elcsalni a választásokat? MIlyen érdekük fűződik ahhoz, hogy ne csalják el, hogy ne menjenek 110 %-ig biztosra, hogy ők nyernek ujra? Mert én ilyen okokat nem találtam egyet sem.

És most em is szóltam még arról, hogy eddig bárkiről írtad, hogy van benned iránta egy is jóhiszeműség, hátha nem lesz akkora gazember mint a többi, soha nem jött e, sőt. Szóval a jóhiszemüséget most hagyjuk ki...
@sírbateszezazegész: Nem ismered TG-t? Ő olyan, mint Giró, csak nem helyezkedett olyan jól. Hol éltél eddig? Ilyen fontos információ nélkül hogy tudtál egyáltalán létezni?
torokgaborelemez.blog.hu/2013/07/12/495_fustbe_ment?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2013_07_12&utm_campaign=index
@sírbateszezazegész: Gyanítom, az a bruttója. Én 28 éve csinálom és nekem ennyi a nettóm. És van egy főiskolai és egy egyetemi diplomám.
Jó, hogy Gallónét emlegeted: tegnap írtam levelet a szakszervezetisnek nálunk, hogy ezennel kilépek a PSz-ből, Gallónét és a többit ottan fenn tartsa el, akinek nyócannya van, én meguntam.
Nem tudom, kit képviselnek, engem (már) nem.
Más: tegnap mondja egy jóismerősöm társaságban: Na, szavatok nem lehet, mennyi pénzt kaptok MÁR MEGINT!
Nem tudom, honnan jött hozzá a türelem, de elmagyaráztam neki, mennyi az annyi. Nézett ki a fejéből, hogy akkor most hogy is van ez ....? Mondtam neki: anyád is pedagógus volt (már nyugdíjas), legalább őt kérdezd meg, mielőtt hülyeségeket beszélsz, vagy ha nekem netán nem hiszel!
Tehát működik, amit kitaláltak: nem adnak semmit, de legalább fenntartják az útálatot azzal a hazugsággal, hogy mennyit adtak.

A baj az, hogy hiába takarítanák el őket akár már 2014-ben, ezt a sz@rt, amit idecsinált a balognevű, meg a rózsi, nem lehet, csaj nagyon hosszú évek alatt helyrehozni. Ezt kéne a szülőknek megérteni.
nekem erre már nincsen időm, jelenleg csupán arra kell gondolnom, hogy ha tényleg öreg leszek és netán beteges, akkor hogyan oldjam meg, hogy ne kelljen kukázni és a híd alatt lakni (ez utóbbit képletesen, előbbit valóságosan).
Így aztán, ahogyan igazgatóm mondotta volt tavaly ősszel: "Azt a kívánságot tudom nektek most az elkövetkező tanévre itt elmondani, hogy mindenki meneküljön, amerre lát!"
@V-PORT: TG nem olyan mint Giró, az simán bevállalta hogy rajongó, TG viszont a semleges, a középen álló megvesztegethetetlen független elemzőt adja holott a Fidesz felé fordított kissé már kopott imazsámoly a lelkem...
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Akkor rosszabb, mint Giró. Nála már csak G. Fodor Gábor semleges elemzéseit szeretem.
@V-PORT: köszi, nagyon állat a blog...ott az összes idióta...ott te vagy a kakukktojás mi?:))
@Evezős: mintha magamat és a rokonaimat hallanám, pedig én "csak" szülő vagyok, meg néhány oktatásban lévő ember rokonja...

"A baj az, hogy hiába takarítanák el őket akár már 2014-ben, ezt a sz@rt, amit idecsinált a balognevű, meg a rózsi, nem lehet, csaj nagyon hosszú évek alatt helyrehozni. Ezt kéne a szülőknek megérteni.
nekem erre már nincsen időm, jelenleg csupán arra kell gondolnom, hogy ha tényleg öreg leszek és netán beteges, akkor hogyan oldjam meg, hogy ne kelljen kukázni és a híd alatt lakni (ez utóbbit képletesen, előbbit valóságosan).
Így aztán, ahogyan igazgatóm mondotta volt tavaly ősszel: "Azt a kívánságot tudom nektek most az elkövetkező tanévre itt elmondani, hogy mindenki meneküljön, amerre lát!"
@sírbateszezazegész: A mostani bejegyzésre több értelmes is jött. Én mindig elolvastam, de most írtam is. Mivel ehhez a témához nem akarok hozzászólni. :))
@Evezős: engem azért mellbevert ez a fizetés...jó, nem gondoltam a világ pénzét, de egy 150-180 nettót azért benéztem volna nektek...amire mondanám azt, ennyi van, ennyi jut, nincs több, de legalább nem basztatlak titeket...ez nem a szégyen kategória, hanem egy nemzeti öngyilkosság...a múltkor linleklt finn példa is egy jó 15-20 éves ciklusban gondolkodott eleve...mond meg, miért ne más országba küldjem a gyereket eleve általánosba is már??
Fel sem fogják mit tesznek, ebben biztos vagyok.
@V-PORT: hát itt ma már jam-session van:))
De ott: kim jong un, blogger géza ésna többiek;)), igazi brain-storming:)
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:

par milliardert en is bevallalnam
jonnek ide osztani nektek az eszt :D
@V-PORT: én a búráját csipázom. Ilyen fejjel nem biztos, hogy szeretnék tv-ben szerepelni. És ennyit.
@Husz_János_Puszita: Világos, lenne az a pénz amiért én is megvilágosodnék :)))
és igen, folytatódik:

"Bajnai-Tavares-fesztivál készülődik a Velencei-tónál"

A Fidesz szerint a Bajnai Gordon vezette Együtt-PM szövetség és a Magyarországot elítélő jelentést készítő portugál Rui Tavares a jelentést ünneplő fesztivált szerveznek azzal, hogy mindketten támogatják az európai liberálisok Magyarországra tervezett jövő heti fesztiválját. Erről a nagyobbik kormánypárt szóvivője beszélt pénteki sajtótájékoztatóján.

hvg.hu/itthon/20130712_BajnaiTavaresfesztival_keszulodik_a_Vel
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Hálálkodó levél az emberbarát rendőrségnek, nem lehet hogy a posta elb*szott valamit és egy 1951ben kelt levél most ért célba?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ez már-már az agyrém kategória.
Nem csoda, hogy az idióta Hoppál Péter rágja az arcunkba.
@Farkasokkal táncoló: a jelenleg lerakott aknák 2-3-4 év mulva robbanak. A Fidesznek érdeke lehet akkor ellenzékből obstruálva megvárni azt a 2 évet és az utcáról kikiálltani a királyságot. A neoSA-ként működő gárdával
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

mamam!
Ehhez kepest az urgebor maga a racionalitas
szerintem ez onszorgalombol ekkors barom
@GeoCracker:

aaa ennel egyszerubb a vezer
hatalom penz de leginkabb csodalat ami kell neki
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Már ennyire fosnak, hogy ekkora ökörség volt képes kipattanni a fejükből. Szegény szegény fidesz, már a mániás paranoiájuk miatt képesek kiröhögtetni magukat. Csak így tovább. Remélem, valami gyorsnaszádot is bevetnek a Velencei tavon.
@Husz_János_Puszita: @Spániel: az ötvenes évek riltájmban, keverve a 20-as 30-as évekkel, díszítésnek egy kis 40-es évek
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:
magyar, művelődéstörténet, médiaismeret (az utóbbi kettőt már nem, erre jelenleg nem lesz itt szükség, ezért) könyvtári ismereteket gondolnának (könyvtáros is vagyok), ha a felsőbb hatóság engedélyezi ...
@sírbateszezazegész: Szerintem meg nagyon is tudják. De a csányi-demján-féle, orbán által birtokolt országban ostoba alattvalók kellenek csupán. Erre van kihegyezve az egész, totálisan látható módon.
Itt van elottem a narcisz konyv eppen.
"A narcisztikusnak hatalmas elkepzelesei vannak, igen alacsony az onertekelese es oriasi a figyelem iranti vagya. Amennyiben hianyzik a pozitiv figyelem, kesz athagni a szabalyokat, manipulalni es uralni az embereket, szelsoseges esetben akar buncselekmenyt is elkovet, csak hogy kiharcolja az elfogadast. Szamara a negativ figyelem is jobb annak, mint ha tudomast sem vesznek rola."
@GeoCracker: nahh, már a hvg-nél is:

A Tavares-jelentés nyomán tervezett EU-lépésekről és a magyar gazdaságról közöl írásokat a Financial Times.

hvg.hu/vilag/20130712_A_Tavaresjelentessel_foglalkozik_a_Finan
"A narcisztikus mindig mindenben tokeletes teljesitmenyt akar elerni, gazdagsagot es hatalmat, hogy mindenben a legcsodalatosabb lehessen.
Teljesen mindegy higy mit tesz, a n. szamara a legfintosabb hogy eszrevegyek es csodaljak. Ezzel szenbeb o nem kepes ertekelni vagy tisztelni olyan embereket, akikbol nincs haszna, az ilyen emberek szamara hulladekok."
@GeoCracker: véletlen volt csak, rákattantam, és beindult a szűrési mechanizmusom :D
különösen tanulságos az eredeti után a többit átolvasni
ennyi, ha valaki mást mond nertelen ellenforradalmár:

Az NFM-nek esze ágában sincs leállítani milliárdos e-útdíj bizniszt

A használatarányos útdíjfizetési rendszer (e-útdíj) a hónap eleji bevezetése óta több mint 5,5 milliárd forintos bevételt termelt, az utakon zavartalan a forgalom, ezért semmi sem indokolja a leállítását - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) pénteken.

hvg.hu/gazdasag/20130712_Az_NFMnek_esze_agaban_sincs_leallitani_m
minden politikus bűnöző !

nem volt ma címlapos halálhír?

na mindegy akkor a pezsgő tovább hűl...
a felcsúti csodacsatár egészsegge jól szolgál?
@GeoCracker:

A globalis kornyezet nem fog mostanaban megvaltozni, nyomja mindenki a penzt ezerrel, elinflalja az adossagat es beinditson nemi novekedest.
@gipsz.jakab: jahhh, csak ennyi, te névvarázsló, nem mellesleg a stílus alapján tök felesleges ennyit cserélgetni ;)
@V-PORT:
Sárvár kormánypárti polgármestere az íjászokkal együtt avatta a rovástáblákat. Helyi igény, helyi összefogás, helyi siker - követendő országos példa!
rovas.info/index.php/hu/rovastabla-allitas/1656-sarvar-tablaavatas

Nem tudtam rájönni, hogyan tegyem fel a 444-re.
@Dr. jenőke (jenőke): láttam én már rovás írásos szállító levelet, meg számlát is, szépen párban a két jelrendszerrel, hát mit ne mondjak, nagyon hülyén nézett ki, igen tudom a nagymagoros választ, idegen szívű, nem magyar ne ugasson ilyenekbe bele.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Szeretem, tisztelem a régmúlt dolgait, amit lehet gyűjtögetem is.
Amit viszont túlzásba visznek az visszataszít, mert természetellenes.
Ha találok például egy szakócát, napokig oda-vissza vagyok, de nem akarok azonnal nyúlra vadászni, egyébként sincs ösztöneimben a védtelen állatok után rohangálni.
(nem vérnyúlra gondoltam!)
www.hir24.hu/belfold/2013/07/11/szexshopnak-nezik-a-kulfoldiek-a-nemzeti-dohanyboltokat-video/

Hátha még ismernék a keletkezésük teljes történését, kuplerájnak néznék.
Asszem, ezzel alaposan megrázta a pofonfát a fidelitas és aláállt. Elképzelem, milyen ordenáré dalok születnek a hvg felhívására
hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130712_Sulyosan_diszkriminal_a_Fidelitas#rss
@V-PORT: lukács: "Többet nem fogja a farok csóválni a kutyát." lementek kutyába, de olyanba, amiből csak egy hatalmas farok látszik. ez az mszp.
@bella _ciao: Én tuti nem szavazok Mesterházyra.
ráakadtam megint, pedig régen már olvastam ezt, vagy valami hasonlót, de az írás óta eltelt 3 év sokat mondó és a befejező gondolatokat nagyon át írta és megcáfolta az idő:

Cézárarcmás

5mp.eu/web.php?a=aristotle&o=Zklf6SNpIF
@bella _ciao: ez a köcsög tállyai sunnyog/lapít, mint szar a fűben, közben az egyik legnagyobb geciputtony...
@Spániel:
A bútor-boltban kiírták, hogy értékesítés minta után.
A kisállat-kereskedésben: minta mókus fenn a fán.
@sírbateszezazegész: az egész bandának gombfocizni kéne valamelyik börtönben.
Fekete bárány lett Magyarország
a Raiffeisennél

Ez a legveszteségesebb ország.

www.investor.hu/news/20130712-leepitene-magyarorszagon-a-raiffeisen.html

----------------------

www.napi.hu/nemzetkozi_vallalatok/magyarorszagra_koltozik_az_orosz_lampagyarto.559209.html

----------------------

"Nyamvadt 10 milliárd forint" kéne - kifakadt az orvosi kamara elnöke

Az egészségügyben csak az életpályamodell első lépése valósult meg, így fordulhat elő, hogy egy rezidens többet keres, mint az őt oktató orvos - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában a Magyar Orvosi Kamara elnöke. Éger István szerint nőttek a bajok az

hvg.hu/itthon/20130712_Nyamvadt_10_milliard_kene__kifakadt_az_o

------------------------------

Már három, a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal online adatkapcsolatra képes pénztárgép kapta meg az engedélyt a Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivataltól, így megkezdődhet a gépek gyártása és forgalmazása - közölte Pankucsi Zoltán, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) adózásért és számvitelért felelős helyettes államtitkára pénteken az MTI-vel. A helyettes államtitkár felhívta a figyelmet arra, hogy a NAV szeptember 1-jétől büntet, ha nincs ilyen pénztárgép, azt azonban nem tudta megmondani, hogy mennyibe fog ez kerülni a kereskedőknek, mert a gyártás még nem indult be.

www.portfolio.hu/vallalatok/it/erdemes_mielobb_megrendelni_a_meg_nem_letezo_penztargepeket.3.186593.html
kis olvasnivaló, akinek maradt még egy kis mazo hajlama mára:

A szellemi honvédők levele az Európai Parlament elnökéhez (aláírható)

polgarportal.hu/civilosszefogas/cof/2184-a-szellemi-honvedok-levele-az-europai-parlament-elnokehez
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: az oroszok azért jönnek ide, mert a roszatom megkapja paksot, adnak hitelt, amiből meg tudjuk majd vásárolni a világelső technikával gyártott lámpákat, melyeket mindenhol lecserélnek. Majd a hitelt visszatörleszthetjük pl. Paks zaciba csapásával. Vajon miért is kellett államosítani a közvilágítást?
@bella _ciao: qrvajó az a levél:))
"felvetve a lehetőségét a visszamenőleges szankcionálásnak, ami álláspontunk szerint elfogadhatatlan." Milyen igaza van, otthon ez fel sem merülhetne:))
@sírbateszezazegész: meglásd, lenyúlják a villanykapcsolót is, hogy sötétségbe tartsák az országot.
@sírbateszezazegész: olyan vagy már, most miért, rossz aki rosszra gondol :D
amúgy meg jahhh :S
@bella _ciao: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: mesterházyra és a cocik stratégiájára visszatérve: tuti szereztek vmi tudatmódosítót, hogy most megismétlik '94 vagy '02 választási sikerüket:))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Egy csimpánz sohasem válhat emberré, tehát sohasem lesz képes fogalmi gondolkodásra, tagolt beszédre, mivel a belső programjából hiányzik az a többlet, ami az embernél születése pillanatában adott a fogalmi gondolkodás, a tagolt beszéd kialakulásához."
Családfakutatást a fidesz-kdnp szóvívőinél, államtitkárainál!!!!
Persze számítok a csimpánzok tiltakozására is:))
@bella _ciao: a rezsicsökkentés miatt elhanyagolt karbantartások miatt arra nem lesz szükség:))
@V-PORT: ez a szigetvári incidens több, mint kínos:)
@sírbateszezazegész:

Tehát Orbán nem lesz irigylésre méltó helyzetben. Mindezek ellenére már most megjósolható az, hogy a Debreczeni József által vizionált autokratikus populizmust mindenképpen működtetni fogja a saját elhívatottságának bizonyítására. Az is biztosnak tekinthető, hogy a korábbi szervezett felvilágot szintén beindítja és a különböző manipulációknak bő teret fog adni. Ezekért a továbbiak során mindig támadható lesz, hiszen végül is a törvényességet, a moralitást ássa alá. Nem elképzelhetetlen az sem, hogy ilyen piszkos ügyek miatt megbukik, és a politika porondjáról ideje korán távoznia kell.

Mindezek a dolgok azt a látszatot fogják kelteni, hogy a demokráciát, mint totalitást veszélyeztetik. De ez valóban csak látszat, ami a modern demokrácia lényegének nem kellő ismerete, vagy félremagyarázása okán állhat elő, de ez alkalmas lehet arra, hogy Orbánt diktátorként jellemezzék. Orbán nem diktátor, mert nem is válhat azzá, mivel a demokrácia alapvető pilléreit ab ovo nem tudja aláásni. Magyarán: minden korábbi minősítésem, és kritikám ellenére azt kell mondanom, és ez a sorozatom végkövetkeztetése, hogy a Fidesz demokratikus párt és annak vezére Orbán Viktor demokrata.

2010. március – április.

Vége.
@sírbateszezazegész:
A Narancs himnuszt valószínűleg Cirbolya santinel írta.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: aha...mert sztem ezt az állapotot már meghaladtuk;(
@Evezős: ok. A két köcsög tehetségtelen zúgügyvédet megértem. De az a demján-féreg mi a f@szt akar? Inkább keressen magának egy jó fekvésű sírhelyet, azt adjon hálát mindennap az istenének két fröccs közt, hogy annak ellenére mennyi embert átb@szott, megéte ezt a szép kort! Az annyának tervezzen síremléket, ne nekem jövőt!
@Dr. jenőke (jenőke): nem én írtam, se szociológus, se pszichológus nem vagyok, @sírbateszezazegész: igen már meghaladtuk, azért másoltam oda a dátumot is, kicsit naiv /na jó, nagyon naiv volt az írója a blognak/ mert ami gátakat látott, azok mára már leomlottak, és már nyomuk sincs, az eu kilépés belengetésével, már a legeslegutolsó korlátok is düledeznek.
@GeoCracker:

Hát ha én fideszes lennék, akkor egyáltalán nem örülnék annak a lehetősének, hogy az a nagy gonddal kiépített klientura rendszer amit 4 év alatt szorgos munkával csináltam, és immár MINDENHOL az én embereim ülnek, ESETLEG megrokkan, mert a zemeszpé meg a többi (most ne foglalkozzunk a jobbikkal mert rosszat fogok álmodni) éppen úgy oda szeretné ültetni az ángyikáját meg a keresztapját meg a rokonságát és jóismerőseit, azonkívül ESETLEG találnak pár olyan dolgot, ami miatt nagyobb potentátokat is lapátra lehet tenni, uram bocsá még el is lehet itélni. Szoval én nem örülnék ennek, különösen egy olyan külpolitikai helyzetben, ahol az összes többi szövetséges legszivesebben köpne egy jó nagyot, ha meglátja a kedves vezető zsebredugott kezét és meghallja a kappanhangját, és gyakorlatilag már senki sem a barátunk...

A másik meg az, hogy eddig mmiden választás előtt azt mondta a mindenkori ellenzék, hogy a bombák majd két három év mulva robbannak (igaz, meg is nyerték a választásokat általában)
@Farkasokkal táncoló: szerinted?

/hvg/

17:47
Némethné megetetné végre az állami fejőstehenet

A kormány a magyar vasutasoknak perspektívát és biztató jövőképet szeretne adni, és elérni azt, hogy a szakma visszanyerje társadalmi megbecsülését, valamint hogy a vasutasok korszerű eszközökkel láthassák el a feladataikat - mondta Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter. Szerinte a MÁV-ot a döntéshozók korábban "olyan fejőstehénnek tekintették, amelyet etetni nem szükséges".
Rovat: Gazdaság
Szerző: MTI
17:45
Közmunkásokat dolgoztattak Ózdon a Fidesz frakcióvezetőjének telkén

Vitális István szerint neki, mint helyi politikusnak, kötelessége helybeli munkaerőt foglalkoztatnia, egyébként pedig politikai támadás áldozata.
Rovat: Itthon
Szerző: hvg.hu
17:40 Kádári reflexek süllyeszthetik el az oktatási reformot
Kádári reflexek süllyeszthetik el az oktatási reformot

Egyelőre semmit nem tudnak az érintettek a januártól bevezetni tervezett, a tanárok későbbi fizetését is befolyásoló pedagógus-besorolási rendszerről. A szakszervezet szerint kérdés, hogy mérik le, ki az igazán jó tanár. Egy oktatási szakértő azt mondta lapunknak, teljesen elhibázott az irány, ráadásul máig élő kádárista reflexek hatnak minden változás ellen.
ehhh
a szó bent akadt:

Traktorra termett a magyar anya
2013.07.12. 14:50 - sixx

A Szabad Föld soha a büdös életbe' nem fog kilépni saját árnyékából, legalábbis ha a fotón látható, csodálatos címlapból indulunk ki, ami a mai sajtótermés kétségtelenül legütősebb darabja és visszacsempészte egy letűnt kor ikonjait a szürke hétköznapokba. A cím: Amire a nőket teremtették. Az illusztráció: traktor és egy halom gyerek. Gratulálunk.

m.cdn.blog.hu/co/comment/image//1_15.jpg

comment.blog.hu/2013/07/12/traktorra_termett_a_magyar_anya?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2013_07_12&utm_campaign=index
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ezek nyilván nem félik az Urat, ha van merszük ezt a tótumfaktumot 'Mária Országának' csúfolni.
@sírbateszezazegész:

" Az annyának tervezzen síremléket, ne nekem jövőt! "

De hülye vagy:))))))))))
@sírbateszezazegész:
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Olvastam ettől a szerzőtől. Tarski néven is van egy blogja, érdemes azt is felkeresni.

observer.nolblog.hu/

A népszavába is írogat:

www.nepszava.hu/blog/entries.php?id=5255#null

Van még egy neve, de az még nem jutott eszembe, csak annyi, hogy Arisztotelészre emlékeztet.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Hát azt, hogy szemérmetlenül és pofátlanul hazudoznak stb azt értem (felfogom), de azt nem értem, hogy mikor jön el az a pont, amikor az átlag szavazó is rájön arra, hogy amit a tévéből meg a rádióból hall, lát, az színtiszta hazugság.

MI lehet a véleményem ilyen dolgokról szerited? Dühöngök és el vagyok keseredve.
@Orica Középföldi: miért? Csupán a véleményem írtam le:))
Eddig, mikor piaci helyzetbe került, mindig rácseszett..amikor az újpesti lakópark miatt volt birtokvitája ehud amirrral, a helyzetet így jellemezte ismerősöm: ezek jól összejöttek ehud mindenkit átbasz, demján meg senkit nem fizet ki:))
@Farkasokkal táncoló: s a bimbák rendre fel is robvantak.. .
A többiben nem vitatkozok. Az is egy valid olvasata a helyzetnek.
@Dr. jenőke (jenőke): bekeolvastam. Még fogom olvasni. Álszerénységgel nem vádolható.
A Papcsák tudja használni a spájszervasat? Miokos!!
Az pedig egy gép volna, egy egykarú emelő.
@Husz_János_Puszita: Nálunk nem tudod elinflálni az adósságot, mivel, ha negyon leromlik a pénz, akkor a devizaaránytalanség miatt szívunk.
Van ez így a külvilágnak kitett ország esetében. Bokrosnak könnyebb dolga, mivel sokkal kevésbé szorosan voltunk összeláncolva az euro-zónával.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Az mindig tanulságos, hogy mit hoznak ki mások a cuccból :-)
Főleg, amikor az MTI is beteszi a kezét.
Megtaláltam közelebbi célom. Orbán tanácsadója leszek!
@V-PORT:

Elképzeltelek Kerényi és Hegedűs társaságában.
Szépek lesztek:)
@Orica Középföldi: Tuti én keresnék a legtöbbet. És én bármiről tudnék tanácsot adni neki.
@V-PORT:

Nem tudom elképzelni, hogy képes lennél alászállni olyan mélységekbe, mint Kerényi.
Ehhez már némi őrület is szükséges.
@Orica Középföldi: Havi 1 millió és egy Audi. Mondok pár okosságot, olyan nemzetieset, és ülök az irodámban, internetezek, kávézok, bólogatok. Még lehet, hogy Kerényivel is összehaverkodom.
@V-PORT:

Ok:))) És mi lesz a tükrökkel?
@V-PORT:

És ha rajtakapnak, hogy Varánuszt olvasol?
@Orica Középföldi: Leszereltetem. Majd utána azt mondom, hogy sok gyógyszert szedtem, vagy, hogy én belülről próbáltam rombolni a rendszert.
Ma voltam Török Gábor oldalán, szóval bármit túlélek. :))
@Orica Középföldi: Csak visszakérdeznék. Mit keres Oszkó Péter a WizzAirben? :))
@sírbateszezazegész:
Orica véleményét osztom:
"Az annyának tervezzen síremléket, ne nekem jövőt!
De hülye vagy:)))"

-:DD
@V-PORT:

Török nem ellenfél. Puhapöcs. Már évek óta nem érdekel a blogja. Ez tehát nem edzés.
Két hónap Papcsi személyi titkáraként? Az jó WC-akarom mondani ugródeszka lehetne:)
@V-PORT:

Oszkó Budai fixa ideája. Hagyd meg neki.
Valaki tudja, hogy az igazi Zuglói Lapok főszerkesztőjével mi lett, miután Papcsák Harsona lett a sajtótermékből?
A nevére sajnos nem emlékszem, de ismertem és... hácsakazé'
@Knósszosz: kösz. Érdekes, az ilyen hsz-el aratom a legnagyobb sikert:)))
Viccen kívül: nincs igazam?
@Penivaldes: azt hittem má, hogy besértődtél:) azé tűntél el
@V-PORT:
Na, te is tudod, hogyan kell élni!
Dr. Poros Péter vendéglátós, belügyminiszterből sarjadt miniszterelnök, titokügyi szakértő, és Horty emlékmás mintegy három évig volt Orbán tanácsadója, és mintegy három évig nem találkozott vele kinevezése után.
@sírbateszezazegész:
Viccen kívül; igazad van!
És ha még szellemes is, akkor meg a bónuszpontok duplán járnak!!-:))
@Orica Középföldi: @V-PORT: most inkább az a kérdés szijjártó mit keres a wizz air-ben?
@taga20:
Héélóó Csapdás barát!
A turné videót láttad mán?
Orbán 7 9 kg-va nehezebb mióta ngyfönök...megjgyzem én is
@sírbateszezazegész:
Klub kártyát, már Bakuba is repülnek...
Neki meg arrafelé sok dolga szok' akanni, ha nem tunnád, te!
@Penivaldes: a társadalom jelentős része meg ennyivel könnyebb:(
@Knósszosz:

Nagyon díjazom, ha valaki igazi, mélyről jövő röhögést - nem mosolyt - tud kiváltani belőlem:)
@Penivaldes: viszont mútlkor rájötem hogy reneteg el nem pazarolt energiám van,és ha akarok tudok futni gorsan és ez feldobott
@sírbateszezazegész:
Phűűű, nagyon guszta a dolog, mmmhhhmm...
Erről egy valamikori sorozat jut eszembe amit igen kedveltem annak idején, a Chateauvalloni polgárok.

Az egyik főszereplő magyar hangja Dörner Gyuri volt, tökéletes választás a szinkronrendező részéről. Kár, hogy mára seggnyaló lett belőle is, a nyelve teljesítménye konstans értéket mutat ingoványos lápon és szikes talajon egyaránt. Vágássyferi a haverja, amúgy?
Sziktranzit glórilyamundi, ahogy azt szokják mondani.
@Penivaldes:
Meleg hely, én vigyáznék a helyedben Peni!
@taga20:
Akkor ezt, egy-két-kilenc sörrel leülve, érdemes megtekinteni:
www.youtube.com/watch?v=0svL4Fdrixk
Gyáááá..
@Penivaldes: itt vagyok, kedves:)
Most látom, hogy szanyi teljesen kiakadt tállyai 400m-ján, azt most a videotont alázza.
Ne legyél bánatos:))
Mit tegyek ezért?
@Knósszosz: ez nem elszászi sör (azt blonde szóval illetik, kissé édes, nem túl testes, pl. a Kronenburg ilyen), hanem flandriai bierre de garde (testes, erősebb, de nem keserű)
Azt a sorozatot én is kedveltem:)
@Penivaldes: itt vagyok, repess a szívem, hogy te is:)
@sírbateszezazegész:
mondjál még sör neveket, nekem megmarad a világos sörök közűl a Radeberger csapolva, a magyar Dréher csapolva a barnák közűl a Cabeza de Lobo (cubai) fekete sör és 23 fokos, de ugyanabban volt 18 is, azt csak üvegben lehetett kapni, nehéz testes fekete sör volt, sokkal jobb mint a Guiness aminek én nem találom az állandóságát London -ban (GBR) sookal jobb volt csapolva mint bárhol máshol tudvalévő az amerikaiak mindent kiherélnek a csípős paprikát akkor hívják csípősnek amikor már csak fűíze van és egyáltalán nem csíp és minden mást is viszont a husaikat összekenik mindenféle szósszal és mártással amitől valami szar íze lesz holott a marhahús csak úgy l'art pour l'art minden nélkűl jó kis só és fokhagyma és ügyesen tudományosan sütve vagy vasserpenyőben vagy grillezve de akkor vigyázni kell...csirkét sem tudnak és halat sem csak összeöntenek mindenféle izét és assziszik az ehető minél több főszer van benn annál szarabb

szóval várom soraidat

brühüyyy

jóevéstésjóivást
@Penivaldes:
Már csinálom!!
Nem érzed??
Ááá... sajna mennem kell, pedig legyeznélek még.
Majd holnap, most a szomszédba vagyok hivatalos grillezni.
Egy órája baszogatnak...

Tsókollak!
@sírbateszezazegész:
Ma estve mekkóstolok én is olyat, amit még nem. A szomszéd Írországból gyött haza szabira, hozott ilyet-olyat, nem tudom milyet, majd meglátom/meg iszom!-:))
Viszont át kell mennem, mert főzni azt aztán... szóval a kaja grill rám vár. Hosszú éjszaka lesz ez, úgy vélem.

Na, majd holnap beszélünk, kurva jó éjt neked és a hasonló jó fej antiNer társaknak!!!
@Knósszosz: álmodj görög istennkről akik etetnek és itatnak téged
@taga20:
Kösz, ismerem!!-:D
A többit az őrszobán holnap, vagy a horizontál eszterga mellet!! - bazmeg-:)))

Cső!
Hátha igaz amit a trafikosnő állít az atv-n (szemmel látható, hogy a pályázathoz hozzá sem nyúltak), az nagyon nagy gáz! Ha erre sem ugrik az ellenzék, akkor semmire! Gondolom németné meg gyulai most fogja a fejét. Én a gyulait is lesittelném.
@Penivaldes:
Én most Küprosz szigetén nyomok a seggemmel nyomot a homokba, Larnaca és Paphosz között félúton a Petra to Roumiu szikláknál, ahol Peni mint Aphrodithé épp most lép ki a habokból...

A szomszéd már baromi morcos, bocs, de mennem kell.
Holnap, jó?!
@Penivaldes: mért lennék öreg? Mikor a bois de boulogne felé gyalogoltam, akkoris minden nő engem akart:))
@rodeo36: a nevekkel bajban vagyok...de a radebergerre én is emlékszem, a szászoknál még mindig vezető sör...skóciában meg mindig helyi kis lokális főzdék ale-jeit ittam...hihetetlenek, erősek, testesek, van amelyik keserű, van amelyik édes...franciában egydül elszász, meg a belga határ mellett megy a sör igazán...de az 1664 az ami francia sörnek számít...meg azon a vidéken rengeteg az apátsági főzde...ami még közkedvelt az a Leffe, jellemzően belga sör...amit én még szeretek az a búza sör és a felnémet alt-ok..meg persze a Carlsberg, amiről köztudott "probably thebest beer in the world"..:)

Viszont a cajun ételek azok jók, nem?
@Penivaldes:

Újabban sokkal tovább maradsz fent. Gyanús, nagyon gyanús... :DDD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: élvezi a kisbestia, hogy itt körbe...:)
Útdíj. Kamionosok mesélik Svájcban a következő high-tech rendszer: belépsz, kapsz egy papírt, amire mint az életedre vigyázol, ráírják a kilométeróra állását. Mikor kilépsz megnézik a kilóméterórád állását. Majd egy rendkívül bonyolult matematikai műveletsort követően (kivonás és a különbözet megszorzása az előre közölt és normális árral, mint állandóval) közlik veled mennyit fizess ki a kártyáddal. De ez ott működik.
@sírbateszezazegész: ósdi módszer, nálunk má e-útdíj van:)
@taga20:

Ez a "sirbateszezazegész" is nyalizik, de rágyújtom Franciaországot. :DDD

Holnap reggel meg ugye visszaolvassa, elmegy zuhanyozni, közben meg tudjuk mi történik...:DDD
!!!!!!!NÉNÓ-NÉNÓ-NÉNÓ!!!!!
Hadházy-interjú Olgánál: kiültették(!) a sor végére! Megszavazták! B+ ilyen nincs! Kik azok az agynélküli pitiáner szánalmas köcsögök, akik Szekszárdot képviselik?! Holnaptól mindegyiket leköpni!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: féltékeny vagy:))
Az én érzéseim tiszták, őszinték.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: könnyű ezeknek a loárvögyébe szakadt magyaroknak? akurvaéletbe:)
sziasztok!

kanmuri? :)
@guma: peni kifeküdt:) maradt a jobb kezünk! párdon balkezünk:)
@taga20: o! :)

akkor nem zavarok én sem! :DDDD
@sírbateszezazegész: @taga20:

Na. Beléptek a Jobbikba, arany életetek lesz. 20% az enyém, és csak az engedélyemmel (ez KURVA FONTOS BAZMEG!) nyilatkozhattok. Kocsi, kéró, kok... akarom mondani, kaukázusi kefir, meglesz.

Nem kell a kérdőívet visszaküldeni, majd megkeresünk. :DDD
@taga20: azt a seggük törlésére használják az emberek bizonyos kultúrákban:))
@guma: maradj! kő egy olyan aki sokáig bírja:)csak neked!www.youtube.com/watch?v=3aF9AJm0RFc
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ez most hogy jutott eszedbe?
Láttad a videót?
@taga20: értetted?! :)

@sírbateszezazegész: felvilágosít, mihez mivel nyúlj! :D
@guma: :))
Láttad a Hadházy-videót?
@sírbateszezazegész: hát nem erre gondoltam. de nem vagyunk egyformák:)közvetlen utána én a fideszre gondoltam:))) akurvaanyjátazösszeszsíványnak!!!!
@taga20: de igen!

bal kéz zsebre, ha nem akarsz 1, 2 helyen fülest :D
@taga20: miútán használtad a jobb vagy a bal kezed? Mert nem mindegy:))
@guma: sztem inkább a kiültetés szánalmas, a többi meg megmutatja mikyen is lehetne a konstruktív, valódi jobboldal:)
enézést én vagyok a feketebari? csak kimondom azt ami a számon:)közbe ezt hallgatom www.youtube.com/watch?v=GD3VsesSBsw
@guma: soha, te vagy a pótanyám vagy pótnagyanyám:) szeretlek
Igen, láttam a Hadházi videót.! Láttam! Meg akartok ölni???
@taga20: akkor mi a lófülét bombázol mindig azzal az 1 számmal? :D
@guma: nem direkt, így sikerült:) melyik számmal bombázlak? egyébként:)
@guma:

Bazmeg, és ezt majdnem csak úgy fogtam, és kitöröltem.
De csak MAJDNEM. :DDD
@guma: szted lesz még vslaha kispál és a borz koncert?
Miért vagyok elnéző?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: honnan? :D

(nem él a vonalam! tudod? letiltottál:)))))
@taga20:

Úristen, ez mekkora. Úristen. :DDD
@guma: figyú, ezek a kis rízspusztítók mivel zenéltek Zakopanéban? Összecsukható kempingszékkel?
@sírbateszezazegész: jó lenne, ha lenne...:)

élet az öltözőben, anno

www.youtube.com/watch?v=Rqqaw9iN0Js

(szánalmas?
én az ilyenért harapok!)
@sírbateszezazegész: :DDDDDD

azért raktam be, hátha ti tudjátok :)
@sírbateszezazegész: itt jobban látszik (valami ütős, de húzkodják is...)

www.youtube.com/watch?v=r8Kf8EWH6hM
@guma: a két csajt sunáznám:) ha még nem vot.
@guma: elmondták, ez kérlek az anghlu, amit a sok felesleges ésszel és még több dollárral megáldott amerikaiak úgy vettek, mintha közelező lett volna...mondta is a kis csóka, a pszihopata szemekkel: "it's unbelievable" (hihetetlen), előtte a saját nyelvükön valszeg arról beszélt, nem gondolta volna, hogy ennyi selejtes műdildónak és evőpálcikának ekkora sikere lesz itt, s megkérdezte, hogy ezek tényleg voltak már a Holdon. A nő a min. 4,5 éves gyerekkel a kendőben meg kettőt is vett, mert neki van egy ugyan olyan iq-val rendelkező testvére is.:))
@sírbateszezazegész:

érdekes az én barátaim, ismerőseim akik Acadia-ból származnak és nem "importáltak oda" hanem british eredetűek azaz Írek, Skótok meg meg egyéb nem angol vonalak azok nem is vesznek tudomást "holmi" cajun-ról hanem keményen folyatják az eredeti és otthonról hozott mindenfélét, a cajun ugye francia meg tengerparti nyugateuropa és a fűszerviláguk valahogy itt olyat mutat, hogy a Carib térésgbe a francia nyelvű szigetekre közöttük Jamaica-ra amely ugye nem francia de...(?) és a fűszerviláguk meg egyebek szóval egy érdekesség általában az északamerikai azaz középkanada és az usa nem déli államai (Boston egy sajátosság) a dögunalom földje majdnem mindenben kivéve egy elit értelmiséget amely el is vonúl Greenichvillage-be meg hasonló helyekre

szóval számomra az érdektelenség és a jamaicai is valami mesterséges izé

brühüyyy
@sírbateszezazegész:
én a magam részéről nem vagyok tisztelője a Carlsberg-nek...üdítőitalként meg a heineken ami seizesebüzealacsonyalkoholmert a trópusok söre és nincs benne cukor mint a colákban

a borivás meg szakma vagy művészet és egy döntés

brühüyyy

de ahhoz étlap is kell
@rodeo36: jól vagy öreg? remélem:) nem csak izomból nyomod, hanem jókedvből!www.youtube.com/watch?v=XHOWa3MPYTM
@rodeo36: hát.. a skót konyha azért nem méltatlanul nem világhírű..én a louisianai, new orkeans-i cajun-konyhára gondoltam, hohy ettél-e már olyat, s, ha igen, milyen?
Az így ismeretlenük nagyon vonz.
@guma: megbocsátok:) én meg neked ezt! tekerd fel a hangszorotwww.youtube.com/watch?v=2MTUbbcIp0o
@taga20:
üdv és kösz...egyre jobban, aminek örülök, de még 6 hétig -minimum- szobafogság...nem unatkozom, mint sohasem

brfühüyyy
@sírbateszezazegész:
na látod akkor én tudom jól és nem a wiki-ke...a cajun az caribi néger és délamerikai latin konyha és nem nyugateuropai bár acadia az ott van ahol...mint itt fenn már írtam a déli usa államok azok latinok és négerek...el is vannak hanyagolva és ők meg leszarják a "nagy fehér embert" méghuzzá kúrvára és élik a világukat mint egy szigeten, az, hogy texas olyan aljas seggfej amilyen az a nagy fehér embernek köszönhető meg a gyalázatos olajlobbynak amit nem lehet eléggé gyalázni mert a pokol feneke is magas hozzájuk

szóval ezek tudnak élni és úgy akarnak és persze csinálják is ahogy nekik teccik...emlékezz a nagy hurrikánra ami luisana-t is elmosta és New Orleans-t szinte senki sem akarta visszaépíteni szinte örűltek neki, hogy nincs erre a Brad Pitt és hasonlók milliárdokat kalapoltak össze és visszacsinálják de sokan elmentek a caribiakhoz

ezek tehát tudnak főzni de ezek abban az értelemben ahogy azt a snowden is látja nem amerikaiak

brühüyyy

vidám emberek akik valahogy odakerűltek mint rabszolgák és most már nem lehetnek rabszolgák de le lehetnek sajnálva és akkor ott a zusáskában nincs ám rasszizmus a kurva annyukat
Ha Boli már sikerrel vissza-aklimatizálódott, neki küldöm a cuki hazait:)

www.borsonline.hu/20130712_megacukisag_vadkacsak_jarnak_a_peksegbe
Úgy tűnik, Fábius Miskolcon van.
@GeoCracker: és még mennyi perspektívája van a hatalomnak. de a mondanivalód szempontjából a két változat bemutatása is elég volt.
@Dr. jenőke (jenőke):

vagy, azt a linkedet olvassa amit a Vbőrre tettél ki, 3 monitor kellett hozzá:)
@bella _ciao: Valóban az erőforráshatékonyság szemszögéből néztem ez esetben. Meg az emberi hatékonyságból.
Egy Csáky-gróf és a felkapaszkodott kocsmáros különbsége :-)
Csend van, ujra csend, hallgat a felszin, talan hallgat a mely is.
Hogy valtsak gyorsan:
Kaptam ajandek sortot, szagertok velemenyet kerem :)
Stiegl Weisse
@GeoCracker: számomra egyik sem ideális a példáidból. ahogy elnézem az országnak sem. az elit (20%) irányította hatalomban is csak évszázadonként születik egy nádasdy, zrínyi, széchenyi. a másik végletet meg keserűen tapasztaljuk.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: azt mondják súlyosan egészségkárosító. küldd át nekem, szívesen megsemmisítem.
@sírbateszezazegész: Mit akar?
Hádehányévesvagykirályfi?
Sok péztetet, aszt akar!

Bár én néha elgondolkodom azon, hogy scpeciel a Demjánnak majd a feje alá teszik-e - ha jól tudom, se kutyája, se macskája -, vagy miajófrancra gyűjt?
@bella _ciao: A Csáky-gróf talán nem. De valójában a nagyvonalú hatalom modelllje a demokráciákra is igaz. A valós hatalmat ott is csak a 20% gyakorolja. A különbség abban van, hogy a mandátum változó, és forrása nem az isteni sugallatban való hit, hanem a tömeg (elvben).
De pont az emberek, a hatalomgyakorlók személyisége tesz itt is különbséget. Sok diktátor tette a nagyvonalú hatalomgyakorlást pitiánerré.
Hitlert, és tul.képpen Sztálint is "választották". De Napoleon is egy "demokrácia" vállán vált azzá, aki.
@Evezős: hova több pénzt? Hány lába van? Két pár cipőt tud egyszerre viselni? Vagy két szál kolbászt egyszerre enni? Csak a kezébe fogni, de akkor meg mást nem tud tenni. Mondjuk, egyik szálat akár a seggébe is dughatja, de (sztem) az meg kényelmetlen lehet.
Így van, puttonyos halottat még én sem láttam.
@Evezős: @sírbateszezazegész: miért nem vagyok képes azt feltételezni, hogy demján végrendeletében vagyonát az államadósság elleni alapba juttatja? jut eszembe, az is kipukkadt, mint egy léggömb.
@bella _ciao: mert van még egy kis minimális kapcsolódásod a realitáshoz...:))
@bella _ciao:

úgy tudom, alapítványba fekteti, fiatalokat akar
támogatni. ha így van, nem egy betyár:)
benei kiverte a biztosítékot

A Jobbklikk frappáns válasza a hvg.hu szerzőjének

hvg.hu/velemeny/20130713_A_Jobbklikk_frappans_valasza_a_hvghu_szer

Magyarország: Benei Péter nem tényező

jobbklikk.hu/index.php?Cikk=789
@Dr. jenőke (jenőke):

az egyik linked a monitor teljes hosszát igénybe vette, nem a te hibád:)
nulla adóssággal átveszi, Mezőkövesd után jöhet
a következő kb 800 millió támogatás:), Magyarország jobban teljesít:)
@tristen2005:

lehet hogy, keverlek a gyógy rágcsálóval:)
@tristen2005:
Nem emlékszem, hogy Vastagbőr ennyire érdekelt volna. melyik volt?
@Dr. jenőke (jenőke):

lehet hogy, keverlek a gyógy rágcsálóval:)
a gyógy fűegérrel, bocs:)
1013 év feudalizmus + fides = álamcsőd + belháború
egy kis emlékeztető a trafikmutyihoz. ma voltam a kedvenc piacomon és felkerestem vásárlás igényével kedvenc trafikosomat.
kérdeztem: ön is nemzeti
válasz:igen
kértem kedvenc márkámat, gitáros Marlboro
válasz: az sajnos csak a külső boltban kapható,
mert az utcai ajtónyílás kötelező, ez mind rendben, de a mellette lévő üzletnek, míéert nem kőtelező? 2 m?
@gipsz.jakab:

mi történt, fokosod vesztetted?:)
itt az eredeti írás:

Matolcsy megéri a pénzét
Közköltés: Állami forrásból fordíttatta minisztere könyvét a nemzetgazdasági tárca

nol.hu/gazdasag/20130713-matolcsy_megeri_a_penzet
mogyoróság jobban tejjesít!

VÁLYOG házak épülnek
42 nm, 8 ház, 69 milla...
220 eFt/nm + (köz)MUNKADÍJ

előre a múltba !!!

cigányoknak SÁR ház !
a legkorszerűbb teknó lógia !

az uraknak meg HOMOKVÁRAT !

www.nepszava.hu/articles/article.php?id=661681&referer_id=friss
@sírbateszezazegész: Azt hiszem, azon a szinten már nem az a lényeg, hogy mit tud érte venni, hanem a levés. A pénz megléte.
(Pont azért írtam, hogy spec. Demjánnak se kölke, se verebe, ha jól tudom, ő elszórni szereti - póker -, elnézve a formáját, nem hiszem, hogy túl sokat költ ruhára, kajára, gondolnám, a lakhatásra sem. Nem tudom, minek ezeknek, sem használni, sem élni vele nem tudnak (már?). Úgy hogy az marad, hogy a birtoklás a döntő tényező, azt szeretik.
Ez pedig nem normális. Ők sem azok.)
@bella _ciao: Azok után, ami most történik vele, aligha.
Azt viszont el tudom képzelni, hogy hoznak egy törvényt, hogy akinek nincsen mondjuk egyenesági leszármazottja, az nem rendelkezhet a vagyonával, hanem Orbánra ... izé, az államra száll és majd ő eldönti mire fordítja ...
Van, aki ezt nem nézi ki belőlük?
@tristen2005: Lajos tud írni? Vagy olvasni?
Meg vagyok lepődve ...
@bella _ciao: ..és ki a ló.... szóval ki fogja elolvasni? Hol?
(Azt is kétlem, hogy ő írta. Nem olyan.)
@Evezős:

én ezt nem tudhatom, inni bír:), nem keverendő össze az INRI-vel
megérkezett az első fidelityaszdal a felhívásra. gyönhttp://hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130713_Fidelitas_o_Dicso#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2013_7_13yörű:)
@tristen2005: Azt tudom :-), az meg is szokott látszani rajta. Az írás-olvasás tudománya (neki bizonyára az) viszont nem.
@Evezős:

új blog van! gyözött a focista forradalom!
@rodeo36:

Kedves rodeo!

Nem kioktataskent, sokkal inkabb amolyan eletbiztositaskent nehany pontositast tennek, aminek egy reszevel biztos vagyok, hogy te is tisztaban vagy, csak pongyolan fogalmaztal. Masreszt sok olyan helyen fordulhatsz meg meg eletedben, ahol ez a kis ismerteto meg eletmento lehet. Utalnek itt szamos ir, vagy eppen skot teruletre.

"érdekes az én barátaim, ismerőseim akik Acadia-ból származnak és nem "importáltak oda" hanem british eredetűek azaz Írek, Skótok meg meg egyéb nem angol vonalak"

Nos kezdjuk az elejen: Az irek es skotok sosem voltak britek (brittish). Ok ugyanis a kelta nepek Gael agahoz tartoznak tortenetileg. Ugyanakkor vannak (voltak) a britonok ahova a walesiek is tartoznak, ami kulturkor onmagaban sem teljesen egyertelmu. Lasd a ket terkep kozotti hatalmas elterest:
en.wikipedia.org/wiki/Britons_(historical)

Ugyanakkor Hastings (1066) utan az anglo-saxon elnyomassal maguk a britek sem elhettek/elhetnek igazan a SAJAT hazajukban.
Az angolok nagy trukkje, amivel a korabban kulonallo parlamenttel rendelkezo, de azonos (angol) uralkodo ala tartozo skotokat egyesitettek 1707-ben, es elneveztek az uj formaciot Nagy-Britannianak, utalva az osi britonokra, nagy "siker" lett. A skotok elfogadtak, hogy briteknek nevezzek oket (holott soha nem voltak azok) az angolokkal egyutt (akik szinten nem voltak soha britek).

300 ev alatt ez a brit dolog aztan egeszen mas ertelmet nyart. Mi, nem a szigetrol valok, altalaban britkent (mar ha egyaltalan) az angolokra hivatkozunk. Egyreszt lelekszamban is nagy a folenyuk, masreszt a walesieket, es a skotokat altalaban azert kulon megnevezzuk.

Igy aztan ha egy nem igazan modern skot videken lebritezed oket, akkor minimum arra szamithatsz, hogy a buszke skotok (akike az egyik legszebb himnusz: www.youtube.com/watch?v=IOZasPlwQwU
(Joszandekom jelekent Amy eloadasaban. Remelem ertekeled a hangjat is ;) )
Hasonloan, egy walesi sem fogja magat igazan britnek vallani, noha EPPEN OK a britek. Ok inkabb altalanossagban keltanak fogjak tartani magukat.
Buszke nep, a vilag legszebb himnuszaval:
www.youtube.com/watch?v=zBcLw6odV1w
(Gondolkodtam, hogy eyecandy-nek egy verziot a hangban is gyonyoru Katherine Jenkins eloadasaban linkelek ide, de hangulataban ez a verzio adja vissza mirol is szol a himnuszuk)

Bevallom meglehetosen elfogult vagyok a kelta nepek, kulturak iranyaban, ezert ereztem ugy, hogy ezt a pontositast meg kellett tennem. Mar csak annal is inkabb, hiszen iden volt a Lions 4 evenkenti soros turaja:
www.rugbydump.com/2013/07/3289/the-british-and-irish-lions-win-the-series-2-1-after-third-test-rout
@rodeo36:

Joszandekom jelekent (ha mar NYAR van) gondolkodtam meg a klasszikus modern valtozatanak linkelesen is, de azt hiszem ezt nem igen fogod szeretni ;):
www.youtube.com/watch?v=2iLIhLv8LuY
@simple observer 1.0: csak egy kis pontosítás: Hasting után normann elnyomás volt, a gael/kelta eredetű britteket (nevezzük őket a rómaiak után így) már a V-VI. századi szász invázió is elnyomta (akik germán eredetűek). Cornwall és Wales pedig megmaradt gael/kelta többségűnek. A szász invázió után a brittek egy része a ma Bretagne/Britanny néven jelőlt területre menekült, mely a francia királyság része 1532 óta.
süti beállítások módosítása