Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 24.hu/belfold/2024/04/25/alapellatas-rendelok-haziorvosi-szolgalat-fogorvos-belugyminiszterium-ell... (2024.04.25. 09:17) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.07.10. 10:50 Fabius

Lázár lesz a talicskagyorsító kincstárnok?

Címkék: fidesz nfü közbeszerzés

Megfelelő embert a megfelelő feladathoz - mondja a közhely, amihez pártunk és kormányunk ragaszkodni látszik. Elvégre ami nem jó azt meg kell javítani. Nem mindegy ki osztja a lóvét, az sem kinek, de legkevésbé az nem mindegy milyen gyorsan. A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Lászlóné gondoskodása alatt nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, így kiszervezik alóla és odaadják az embernek, aki bármit el tud intézni frankón és gyorsan.

Elvégre a gyámsága alatt megszületett trafikmutyi is mekkora siker.

lázár-jános3.gif

Szükség is van a szakértelmére, hisz ami az NFÜ és a pályázati pénzek körül mostanában történt az tényleg hallatlan. Az a félázsiai Jóisten se látott még ilyen bénákat. Nem elég, hogy a közbeszerzési offshore lovagok lassan botladoznak a pályázati pénzekkel Ciprus felé, de még ki is derül, kínos is lesz, majd összeakadt nyelvvel hazudni is kénytelenek, és hogy a történet kerek legyen a ciprusi bankpánik is okozott némi záróizomlázat. 

seszták miklós_1_1.jpg

Ezen változtatni kell ez nem vitás, de aggodalomra semmi ok, immár gondos és körültekintő gazdija lesz a lerabolható kincstárnak. Fényestekintetű Lázár Jánosnak majd lesz gondja rá, hogy legalább ne a közbeszerzési bizottság elnöke offsórozzon, vagy ha mégis, akkor megint szülessen egy átláthatatlanságot garantáló törvény, legyen kéznél egyéb trükk vagy legalább egy koszlott lólábtakaró, ami alatt a legyekkel viaskodva győzködhetik egymást, hogy ami nem látszik az nincsen is, bibibí. 

399 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr385398678

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Trafikrablás: Az utolsó tangó 2013.07.10. 19:14:18

Viktor és János pontot tesz az ügy végére. Trafikrablás-trilógiánk befejező része. A mozgóképet nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.       

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szép jóreggelt, Fabius! :)
Ez egy érdekes belső hatalmi átrendeződés. Jönnek a választások, a talpasok fontosabbak, mint a közgép. A közgyökerekkel meg ez a tetű van jóban. Fogja ő még orbánt hátbaszúrni.
@sírbateszezazegész:

kitűnő tanítómestere volt a dagadt polgármester, nem jut eszembe a neve.
Érdekes. Egyre vastagabb pozícióba jut lézer és szíjrágó. A csúti egyre inkább koncentrálja a powert és a moneyt. Talán fosolni tetszik, és nem bízik senkiben?
Aki mer, az nyer.
Mindenki annyit ér, amennyije van.
Védenek, teljesítenek és csökkentenek.
Éljen és virágozzék a ...!
"A Népszabadság információi szerint a társaságok a napokban a Vidékfejlesztési Minisztérium, illetve a termelők képviselőivel folytatott megbeszélésen egyöntetűen mondtak nemet arra a kezdeményezésre, hogy idén is egységes áron kínálják a magyar dinnyét. Az áruházláncok képviselői kilátásba helyezték, felállnak a tárgyalóasztaltól, ha a kiskereskedelmi árak bármilyen formában szóba kerülnek az egyeztetéseken. A felek ezért végül csak arról állapodtak meg, hogy a kereskedők reklámozzák a minőségi magyar dinnyét."

A mucskuk, csökkentik a dinnyerezsit.
Hát gyorsan a seggére kell verni a zsének, mielőtt az ejú meggondolja magát és elzárja a pénzcsapot. Kár lenne azt a sok jó ójrót veszni hagyni.
@DR. INKVIZITOR:
Irigy vagy. Én nem. A saját súlyának megfelelő arannyal borítanám be ezt a kedves lézer embert. 1500 mélyen a tenger fenéken.
A Fidesz-ben ez az irányvonal most a nyerő. Azt nem tudom, hogy alapból ilyenek, vagy Orbán várja el ezt tőlük.
Rezsireduktor:
"Decemberig minden régi háznál meg kell vizsgáltatni a gázkészülékeket egy 2012-es kormányrendelet alapján. Százezer forintba is kerülhet, ha elöregedett a gázcső, vagy nincs szellőző az ablakba vágva, és amíg a tulajdonos nem javítja ki a hibát, gáz nélkül marad."
@Bakter: a végén még tévedésből másnak is jutna a támogatásból, nemcsak a haveroknál. Ez pedig lásd be, igazi fideszes tragédia lenne.
"A főváros legjobb helyen lévő benzinkútjain, a Liszt Ferenc Repülőtéren, több plázában és hipermarketekben is az utóbbi hónapokban elhíresült trafiknyertes nagyvállalkozók nyitottak vagy nyitnak dohányboltokat egy friss NAV-adatbázis szerint. A hazai Auchanokban csak a felcsúti Mészáros Lőrinc környezete árul majd dohányt, a Váci utcában csak egyetlen, CBA-s trafik nyílik."
@sírbateszezazegész:

Orbán hatalma egy vesztes választásig megkérdőjelezhetetlen.

Inkább van szó arról, hogy mindjárt itt az ogy és az EU költségvetési ciklus vége, van még kirámolható pénz a rendszerben, de nem lenne jó, ha sesztákozástól lenne hangos a kampány. Szerintem Lázár lenne a hogyan csináljuk gyorsan és csendben ember.
"A kormányváltás óta 50 százalékkal nőtt a bevétele a Civil Biztonsági Szolgálatnak, Pintér Sándor korábbi cégének. A néhány évvel ezelőtt még panelban lakó bizalmi embere által megvásárolt CBSZ 856 millió forintot kap a Pécsi Tudományegyetemtől, de a médiahatóságnál is befutottak, és érik az újabb nagy üzlet, a vízművek védelme."
Tudjátok mit? Az egésznek nincs jelentősége. Amíg az egyik oldalon Lázárok bármit megtehetnek, a másik oldalon meg Baja Ferencek osztják az észt semmi sem fog változni.
@tristen2005:

Rapcsák András a név amit keresel.
@Bakter:
Ha egyre jobban bíznánk Lázárban, nem sokáig maradna a helyén.
@Fabius:

köszi, abba az időben történt Hódmvh. csatornázása, egy-két öngyilkos alvállalkozóval!
@Fabius:
Viszont ha érzik a vesztüket, nem csak a padlást, hanem tetőcserepeket is lesöprik, szarufástól.
@sírbateszezazegész:

A hsz-ed tagadhatatlanul vet fel gondolatokat.

Önjáró lett volna Lajos? (Ha Napóleon szembetalálkozik magával,előfordulhat:))

Nem ad elég pénzt a kampányra?

Mivel sikerült Lázárnak elérni ezt a bizalmat?

És igen, mikor fog visszaélni vele?

Mocsok egy világ körvonalazódik.
@tristen2005:
Ha öngyilkosság is volt, akkor Bajnai.
@Bakter:

98-ban még pisikását készített a politikai porondon:)
@V-PORT:

" másik oldalon meg Baja Ferencek osztják az észt "

Ez nagyon nagy hiba. MA-nak teljesen elmentek otthonról, ha megette Baját.
@V-PORT:

persze, aprópénzből hozzák össze:)
@Orica Középföldi: hol látsz te körvonalazódást? Atlasz méretű képek vannak a mocsok világról, mondhatnám azt is, poszteros, hiresemmesehóós
@Orica Középföldi: Mesterházy nem egy észlény, mondjuk ki. Az meg, hogy ő tette rendbe az Mszp-t nem igaz. Mert akkor miért nyilatkozik Baja? Mesterházy, csak a fekélyt takarta le, és több légfrissítőt fújt. Ezután a Baja interjú után már nem kérdés a Fidesz győzelme.
A lényeg,a "frankón,és gyorsan"!
Lopni,csak így érdemes.
@V-PORT:
"Amíg az egyik oldalon Lázárok bármit megtehetnek, a másik oldalon meg Baja Ferencek osztják az észt semmi sem fog változni."
Tökéletesen helytálló!
@V-PORT:
Igazad lehet. Egy rendbe tett MSZP esetén Baja nem nyilatkozhatna. Csakhogy őt Horn találta és most azt huszi rá is hullt néhány göröngy és megbátorodott.
@V-PORT:
Szeretnék küldeni egy rózsaszín, nagy méretű, ergonómikus szívlapátot Lendvai Ildi néninek. Hogy azzal bassza pofán ezt a sok levitézlett, divatból kiment szoci kövületet. Mert úgy látszik, hogy Ildi néni csendes példája nem elég, radikálisabb megoldásra van szükségük.
Már csak azért is, mert ha a fityesz vigyorogva tapsoló közönsége előtt nem tettek volna lelkesen, úton-útfélen keresztbe a saját miniszterelnöküknek, akkor ma valószínűleg kicsit jobb helyzetbe lennének. Meg az ország is, mert nem lenne 2/3-a ennek a csúti bugrisnak, legfeljebb egyszerű többsége. Ez sem mindegy. Márpedig a fentiekben a bajaferihez hasonlók vastagon benne vannak. Húzzanak a pitchába.
@Fabius: sztem eddig egyértelműen simicska-nyerges kezében volt ez a trezor. A fidesz nem egy homogén tömb belül. A simicska-nyerges duó támogatottsága a párton/tagságon belül nem kimagasló. Sőt! Sokan alig várják háttérbe szorulásukat/bukásukat. A tagság viszont egyértelműen lázár mögött áll. Ezt orbán is tudja. Lehet, hogy simicska-nyerges erőközponttal szemben, bővíteni mozgásterét, hozta ezt a lépést. Maga a pénzek lehívása ettől nem lesz gyorsabb/jobb. De most már nem a lajosék kezében lesz.
pro és kontra:

Beindulnak
a titkosszolgálatok

A bizalmi pozíciójú közszolgák megfigyelhetők lesznek, akár még a tankerületi igazgatók is. Az állami alkalmazottak közül a folyamatos megfigyelés lehetősége százakat érint.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F07%2F10%2Fhabony_arpad_nem_lesz_celszemely%2F

Kémper: a nemzetbiztonsági bizottság összehívását kezdeményezi a Fidesz

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F07%2F10%2Fa_nemzetbiztonsagi_bizottsag_osszehivasat_kezdemenyezi_a_fidesz%2F
@Bakter: azért ezt rendesen megszívta pintér. Az a bizalmi ember, az nem az ő bizalmi embere.
@Orica Középföldi: lásd amit Fabiusnak válaszoltam néhány perce.
Ez egy belső hatalmi játszma szerintem, mely már évek óta tart. Ezek egymást is ledarálnák azonnal, ha tehetnék.
@tristen2005: aha, de rapcsákot is lenyúlta azért...
Szerintem Fábiusnak lehet igaza. Ebből az iszonyatosan kontraszelektált társaságból Lázár magasan kiragyog. A többiekre már egy normális lopást sem lehet rábízni. A Lázár-Rogán duó (vagy pl. Kocsis Máté) felfutásának egyszerűen azaz oka, hogy Budai Gyulákkal vannak körülvéve.
Most őszintén, kit tegyenek oda az uniós pénz osztani?
@nedudki74: Kiragyog? Lázár egy kobra, aki látszólag - persze saját eddig jól bevált karrierépítése érdekében - tekereg ugyan a gazdi furulyaszólójára, de ahogy picit hátat fordít, első lesz aki teljes méregfegyverzetével beleharap.
@sírbateszezazegész:
Leszarom, melyik seggben nyalija lopja el némi áttéttel a tranzakciósadómat.
@nedudki74:
"Most őszintén, kit tegyenek oda az uniós pénz osztani? "
Engem.
Baja Ferenc egy vicc. Ezek tényleg nem értik, hogy vége van.
Mesterházy is szánalmas. elvileg ezeket a figurákat kirúgta az elnökségből. Most (sőt 2 éve egyfolytában) kellene üvöltenie, hogy "megújultunk, mások vezetik a pártot, fiatalok, nem felelősek a hibákért stb. stb" Erre Baja nyilatkozgat, Smukkandorral "fognak össze".
@Spániel: nekem tetszenek a hsz-ek! Nem ezt vártam a nol-on! Csúnyán helyreteszi a többség a zsurki baját!
Az interjú meg rémálom!
@Spániel: Ez persze így van. És szerintem OV is tudja kivel van dolga. Egyszerűen ez a figura képes elvégezni a piszkos munkát, így rászorul. A sok vakkomondor között félszemű a király.
@nedudki74: @Spániel: sajnos el kell ismerni lázár tényleg magasan vezet a mezőnyben. Az emlékezetes ormánsági kihelyezett kormányülés videóján is ő volt az egyetlen, aki a többi balfasszal ellentétben tudta hol van, és ki is javította orbánt, mikor az nagyon nagy faszságot feszegetett.
@Bakter: ebben tökéletesen egyetértünk.
@sírbateszezazegész:
majd a most elkövetkező időkben -nagyon gyorsan, vagy gyorsúlva- egyre több hátbaszúrkálás lesz...nem feltétlenűl a csútitörpe hátával kezdik, az úgyis lebeg a többiek felett és bárki lerángathatja, kis ügyeskedéssel...egymást fogják most kikészíteni mert túl kell élni...és legalább a 2/3-da nem fogja túlélni...a kör szűkül, és a szavazótömegre fognak koncentrálni lesznek kurva látványos intézkedések, de nem október előtt...addig bármi történhet

várom a gyászhíreket szépen sorban még nemzeti gyász is lehet

brühüyyy
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: az sohesem létezett!!! azt fidesz ZRT-nek kell nevezni és a vezetője valamint tényleges tulajdonosa még ködben lebeg...vannak nevek...tudod a latin a pogány isteneket: NUMI azaz nevek-nek hívja Il Dio az az isten és van neki többesszáma arra az esetre ha van Olympos és Zeusz őnagysága aki retteg Krónosztól és még sok más kedves "halhatatlantól" mert ugye -mint aztat tuggyuk- ők is megsemmisűlhetnek...a feledés sötét homálya is ilyen

brühüyyy
@sírbateszezazegész:

akkor a Rapcsák személyi titkára volt, fönök nélkül nem sokat tehetett, hacsak úgy nem, mint most orbán mellett:)
@Spániel:
eztet én nemzeti "akurvaannyát"-nak nevezem semmi gyász rohadt gecik lopnak

brüyhüyyy

még az annyuk kezéből a kenyeret is
@Fabius: dr !

Dr. rapcsák andrás...
@sírbateszezazegész:
ez azt jelenti a lázár nem mindíg van jelen? mert a baromságok már lexikon nagyságrendűek és még nincs vége a gyűjteménynek

brühüyyy
minden politikus bűnöző...
@nedudki74: azt azért nagyon nem szeretném, hogy egy kövér focistánál is nagyobb egoju, kíméletlenebb figura legyen a jobboldal vezére. Bár, ha belegondolok, jól is elsülhet, ha nagyszabású vérengzést visz véghez az övéi között és kipusztulnak, mint a dinók.
Már sok minden lehet feljegyezve Lézer kis jegyzetfüzetébe.
@rodeo36: hacsak abba gondolsz bele, hogy két választó-kerület összevonásánál az eddigi képviselők egymást, hogy fogják fúrni...lesz itt sok hátbaszúrás fideszen belül...
Örülök, hogy már jobban vagy.
@rodeo36: én a több százezer kiszorultról gondolom, nemzetünk szégyene, hogy ez megtörténhetett.
@Spániel:
Magyarország jobban teljesít, már elértük Albánia szintjét.
@rodeo36: nem ezt állítom...de még nemelég erős...szvsz ő inkább csányi-demján pártján áll a takszöv-storyban, mint az ellenérdekelt simicska-nyerges duó mellett...
@Spániel: Egy egyszemélyi vezetésre, személyi-kultuszura épülő pártban, a második vonal egymás elleni harca a vezető hatalmát növeli.
Lázárnak éppen az az előnye, hogy OV kegyeltje, viszonylag könnyen ejthető, új ember. (Tehát nem Kövér, Áder, Szájer)
De, lehet, hogy igazad lesz. Elnézést a hasonlatért, de olyasmi, mint amikor Lenin - a párt kézbentartására - a nagy munkabírású de 2. vonalbeli, látszólag veszélytelen és csak tőle függő Sztálint hozta helyzetbe.
Viszont a tegnapi Gyurcsány-interjú az atv-n sokakat maga mellé állított...főleg a "tudjuk a nevüket" megjegyzés...sokan várnak egy leszámolásra, csak azt az "úriember" medgyesi akkor nem tette meg...
figyelem, érdekes és elgondolkodtató:

Bajnaiék szerint a Magyar Nemzet torpedózza az összefogást
A jobboldali lapban MSZP-s forrásokra hivatkozva állították, hogy nincs elég E2014-es jelölt.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F07%2F10%2Fbajnaiek_szerint_a_nemzet_torpedozza_az_osszefogast%2F
@Spániel:
Bezzeg pár napja milyen maszturbésön volt trolliában, amikor kijött valami pozitívabb statisztika. Pedig az csak azt mutatta, hogy a -134%-s lófaszról elmozdultunk +0,0001%-t.
A csútihíradóban benne volt, hogy már Venezuela és a Kiskoralszirti szigetek is megelőz bennünket az egyfőre eső mazsolában?
@nedudki74: mit lehet erre mondani, a perspektíva iszonyatos.
Szerintem belátható időn belül /pl. választási vereség/ a focista átveszi a jól megérdemelt birtokait és a kertje végébe épített státuszszimbólumát, a felcsúti stadiont és egy picit - csak picit háttérbe vonul, mondjuk pártvezérré, hogy még kézben tarthasson dolgokat.
Akkor jön Sztálin.
@tristen2005: Rapcsák Andrásra gondolsz? Akinek dupla padja volt a parlamentben, és szobra Lázárfalván?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Na az lenne az extra szébaszomapofájukat érzés, ha kiderülne, tényleg az mn-t használja a maszop a hangulatkeltésre. Ez estben edzett acélból készült, Leningrad Cowboys Style csizmákkal rúgnám valagba a felelősöket.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:

köszi, már 8-an közölték, beírom a szép emlékűek
című noteszomba:)
@Bakter: tessék beállni a sorba, leszünk ott erre az eseményre néhányan...

kis melléklet
/napi.hu/

12:21 Nem tudni, miből él negyedmillió magyar munkanélküli

12:20 Indul az osztogatás: szeptember 1-től 34 százalékkal emelik a tanárok bérét

12:08 Letiltották a magyar Merciket a franciák

11:30 Felháborodtak a hallgatók Hoffman válaszán
@nedudki74: Tuti, hogy igazad van Ha Lázár lenne az utód - bár tudom, hogy most abszurdnak tűnik -de visszasírnánk Orbánt, aki bár úgy tűnik, hogy hatalomvágyban mindenkit felül- emberileg mindenkit alulmúl.Nagyon jó a Sztálin-hasonlat és vészjósló..
@Bakter: én azért nem lepődnék olyan nagyon meg rajta.
ha emlékszünk, hogy milyen üdvözült mosollyal az orcájukon fúrták meg gyurcsányt, és a legkevésbé sem érdekelte őket, hogy ezzel kiherélik az mszp- t, de még inkább a komplett magyar demokráciát.
az öngyilkosságukra való hajlamukra pedig a legjobb példa, amikor érzéstelenítés nélkül szúrták magukat tökön szili közt. elnöki blamájával.
melléklet sokadik:
/hvg.hu/

12:49
GKI: már 270-280 ezer magyar dolgozik külföldön
Már több mint negyedmillió magyar dolgozhat külföldön, az elvándorlás 2010 óta gyorsul - derül ki a GKI Gazdaságkutató júniusi közvélemény-kutatási eredményeinek összefoglalójából. A fokozódó „kitántorgás” a társaság szerint arra utal, hogy a hazai munkakeresők elégedetlenek az itthoni lehetőségekkel, miközben külföldön láthatóan kiválóan megfelelnek a követelményeknek.

Rovat: KarrierSzerző: hvg.hu
12:46
Az e-útdíj tovább súlyosbítja az állattartók helyzetét
Az e-útdíj bevezetése 20-30 százalékkal növeli a sertésszállítás költségeit, ami tovább növeli az ágazat veszteségét, mivel az állattartók nem tudják tovább hárítani azt - mondta Menczel Lászlóné, a Vágóállat és Hús Szakmaközi Szervezet és Terméktanács (VHT) titkára szerdán.

@E.Csaba: azért ezt is tedd hozzá a képhez:

12:34
Orbán egy francia lapnak: Európa a bürokraták birodalma
Orbán Viktor miniszterelnök a bürokraták birodalmának nevezte az Európai Uniót a L'Express című francia politikai hetilap szerdán megjelent számában.

10:49
Jávor blogja miatt nyomoz a rendőrség
Nem a zöldhatóság ügyei miatt indítottak eljárást hivatalból, hanem az azokat ismertető írás szerzője ellen. A rendőrség arra kíváncsi, hogyan került fel Jávor Benedek országgyűlési képviselő blogjára az a névtelen levél, amelyben a hatóság ügyeiről írnak. Az Együtt-–Párbeszéd Magyarországért politikusa az I. kerületi rendőrkapitányságtól kapott értesítést az ügyben – írja a Népszabadság.
@E.Csaba: én azt gondolom lázár jóval pragmatikusabb...ő képes lenne bárkivel a kiegyezésre/együttműködésre...az elvtelenségnek vannak jó oldalai is...:)
Persze, jellemtelenebb, mint orbán...de ő nem ideológiák mentén mozog...orbán már csúnyán becsavarodott a hülyeségébe...
@tristen2005:
"köszi, már 8-an közölték, beírom a szép emlékűek
című noteszomba:) "

Jóvanna, bocsi, megesik, hogy előbb írok és csak utána olvasok :)
oops:

Odalesz a trafikosok biznisze?

Az Országos Választási Bizottság jóváhagyta, hogy tarthatnak népszavazást a dohánytermékek kereskedelmi árréséről. A nemrég hozott törvény szép nagy profithoz juttatja a trafikosokat a garantált 10 százalékos árréssel, ezt harmadolná le a népszavazási kérdés. Ha lesz elég, a népszavazási ívet aláíró ember és ha sikeres lesz a népszavazás.

vallalkozoi.negyed.hu/vnegyed/20130710-odalesz-a-trafikosok-nagy-biznisze.html
@Bakter: Az egyre elhatalmasodó paranoia szokott a diktátorok utolsó stádiuma, és általában végzete lenni.
OFf
Ja, csak úgy felvetem, hogy lehet, hogy az ország szempontjából hosszú távon sokkal fontosabb lenne, hogy a fidesz az eu parlamenti választásokon hasaljon el, hiszen akkor a most még orrot befogva, számukat elismerve, kényszerűségből mellettük álló néppártiak is úgy vágnák ki őket, mint macskát szarni...és akkor rájönne az ország még nekik tapsoló része, hogy mint kell gondolkodni európában a szerződések/kötelezettségek/szabályok betartásáról...azok megszegésének mi a következménye...
ON
olvasni való:

Két friss példa a NER gyakorlati működésére. Írom ezt abban a reményben, hogy aki az alábbiakat olvassa, az elkövetkezendő 584 évben nem szavaz a Fideszre.

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130710_Ket_pelda_a_Fidesztorvenyessegre_es_egy
@nandras01: Az mszp úgy politizál, ahogy 20 éig, meg előtte egy másik pártban megszokták. Azt hiszik, hogy aki a belső közdelmeket megnyeri, az nyeregben van. Közben nem csak az egypártrendszernek, de a kétpártrendszernek is vége van.
Amúgy nállam a szili-ügy a csúcs. Főleg, ha a hölgy elszűrösmátyásodásának mértékét vesszük figyelembe. (Gondolom a fidesz lélekben már gyüjti neki a kopogtatót)Még jobban megszívták volna, ha meg is választják.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ebben az országban mikor szavaztak az ellen, hogy valami olcsóbb legyen?:)
B+ ha itt nem jön össze 3m aláírás, akkor egy sem:) még az is aláírja majd, aki nem dohányzik:))
@nandras01:
Erre céloztam a 11:56-kor kelt hsz-ben. Úgy látszik nem vagyok egyedül a véleményemmel. Csodálkoztam is volna, ha másnak ez nem jutna eszébe róluk.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"GKI: már 270-280 ezer magyar dolgozik külföldön "
Ez azért van, mert gyúúúúcsány elhajtotta őket az országból, de csak most tudtak elmenni, mert most van a legnagyobb demokrácia, most nyíltak ki a határok.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Majd bevésik a szilárdba, hogy trafikról nyista népbelepofázás.
@V-PORT:
Hohó!
Nagyon nagy különbség van!
Amíg Lázár mindenható talicskás állami felhatalmazással, ellenben ez a Baja egy lepkefing, egy senki, egy semmi, egy hangsúlytalan nulla. És ne gyere azzal, hogy ő az MSZP, mert az is kb. hasonló ágáló törpe.
óóó jeeeeeeeeeeeeee :D

Na, vajon kit visz el a DJ-rendőrség a Soundról? Four Tetet? Amon Tóbint? Magdát? Vagy valamelyik magyart?
akiraly

Átélhető elégedettséggel adott ki közleményt DJ Jeszy kvázihatósága, a DJ Szövetség (sic!) a hétvégi Balaton Sound előtt

most.444.hu/2013/07/10/na-vajon-kit-visz-el-a-dj-rendorseg-a-soundrol-four-tetet-amon-tobint-magdat-vagy-valamelyik-magyart/
@V-PORT:
Röhej a köbön.
De végül mindig csak ott kötnek ki Gyurcsánynál.
@sírbateszezazegész:
kösz, a sebek gyógyúlnak de a csontoknak is össze kell forrniuk, mert legalább 6 fűrészelés volt és utána összeillesztés

aljas egy dolog ez a magyar izé és a zemeszpé meg a lömpöpö (ez még létezik?) a dzsobbik belűl vannak megosztva szilánkokra és a szokásos magyar módszer mindenki dögöljön meg bárki is az és összefogás csak 2 percig utána hátbadöfködés és beszarozás jön csak mert cum trucc mert az nem lehet hogy "ő" igen "én" meg nem még akkor is ha az "én" egy seggfej és meg sem ugatja amit "ő" tud és sikerrel csinál de hát ne legyen neki sem akkor ...sőt...na én ezeket anno megsemmisítettem szinte fizikailag mert aljas szemét senkiháziak és dolgozni sem nem akarnak sem nem tudnak és buták de kurvára irigyek

hát ez a vége a sztorinak

brühüyyy
Ángyán volt a fidesmaflaálam fekete báránya...
nézzetek rá! fiatal? demokrata? szövecség? keresztyény?
most hogy kilépett Ángyán, a fidesben már csak fehér bárányok maradtak !
egy tisztességes válalható nemeslelkű párt lett...
Ha van pofájuk "nemzetinek" nevezni egy káros szenvedélyt kiszolgáló intézményt, simán beírják 6-7. alkotmánymódosításként az árrésük mértékét.
Aki meg aláírja az a bajnai-gárda nemzetietlen tüdőrákját támogatja a fidesz nemzeti tüdőrákjával szemben.
@sírbateszezazegész:
a kibaszott magyar életbe'...még mindíg csak arról beszélünk melyik rabló viszi a szajrét és nem arról, hogy az összes rabló lóg és a szél süvölt a talpuk alatt

a többi napi valóság és aljas szemét magyar élet

brühüyyy
@Bakter: @sírbateszezazegész: kuszaszemagyú fél millát mondott, azóta ilyen sokan visszajöttek, avagy már az állampolgárságukat is vissza adták selymes zsótinak? Igaz szeretett pátT-unk és qrmányunk már örömködik a betagozódott fél millás fel-al-külvidéki magyarokkal.

Lesz abban a higany keménységű alaptákolmányban még elég sok vezénylói okosság, besalátázva ebbe abba, csak győzze olvasni aki még nem hülyülte meg magát, avagy nem menekült jobb vidékre.

vallalkozoi.negyed.hu/vnegyed/20130709-2020-ig-munkara-fogjak-a-magyarokat-magyarorszag-unios-koltsegvetesi-tervei.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
és a franciák mivel indokolták?

kezdődik a herce hurca?

végre

brühüyyy
@sírbateszezazegész:
Nem gondolnám, hogy ezért. Egész egyszerűen egy olyan kaliberű "problémamegoldó" kell mint annyitisér úr. Ahogy Fábius leírta.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Üzenem jd jessy-nek, hogy a lemez Szlovákiából gyün már régóta, és volt hogy még személyi sem volt nálam, amikor a másolt zenékkel nyomtam az ipart. Úgyhogy borotvált nyelvvel benyalhat, de csak szálirányban, nehogy karcoljon. Nulla ember, nulla tehetséggel, nulla hozzáértéssel, sok nullát besarcoló kancsóhivatal duplanullás vezetőségébe toltan nullabuborékokat eregető. Azt hiszem, hízelegtem.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
millen munekra? van munek levédiában?

és van megfelelő munkaerő is?

brühüyyy
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: pl. én sem vagyok regisztrált távollevő...rengetegen vannak így...mindenhol magas a munkanélküliség, alkalmi melót meg bármit a magyarok simán végeznek feketén...közelebb van az a félmillához...
@sírbateszezazegész: ba'meg!:)

ez az én ötletem volt az első eu választásnál!

de én arra agitáltam, hogy egyik nagy pártra sem, csak kicsikre.
kapjanak egy óriási fülest a földtől elrugaszkodott politikusaink - de csak mindenki nézet rám, mint egy hülyére...
13:45
Kordont küldött Kövér a Jobbik kényszerirodájára
Kordonokkal kerítették el szerda reggelre a Képviselői Irodaház aulájának azt a részét, ahol június vége óta a Jobbik "kényszerirodái" működtek – mondta szerdán Balla Gergő, az ellenzéki párt képviselője.

Rovat: ItthonSzerző: MTI
@nemecsek ernő áruló: Sztálin, Castro, Franco, Pinochet, stb. diktátoroknak nem a paranoia lett a végzetük.
@AKIsTUDATLAN: lehet. Én mást gondolok erről. Az a legértékesebb rész. Nem véletlenül nem minisztert neveztek ki oda, ahol eddig volt, hanem valakit aki csak a széket foglalta, hogy más ne ülhessen bele.
@rodeo36: Gyurcsány tegnap beígért az atv-n egy kis széllóbálást. Ezt írtam 12:47-kor.
@guma: ez jelzi, hogy politikailag mennyivel érettebb vagy, mint én:))
ez is egy központosítás. viszik a pénzt a miniszterelnökség alá. ahogy mindig is hangoztattam, orbán kedvenc módszere a kézből etetés.
@rodeo36: éppen ezért rinyálok, hogy NE fogjanak össze. Még.
Éretlenek arra, hogy együtt is tudjanak működni. Közröhej lenne, ha végigmarakodnának néhány évet és buknának megint hatalmasat. A maszopnak az az egyetlen lila álma, hogy Mesterházit tudja belelátni a min.elnökségbe és ha így lesz, otthon maradok. Nem adok több esélyt nekik. Utálom, hogy már most igérgetnek fűt-fát, költekeznek előre, nagyképűsködnek. Nem csoda, hogy nem jött létre semmi komolyabb összefogás velük.
Nézzenek magukba, lenne mire szerénynek lenniük.
A Nagy Kártevő a zemútháromév alatt már megtette a magáét, arat még egy kicsit, de legalább ezalatt kinő a baloldal esze. Ha van nekije olyan.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: látod az elosztási tervet...és sírsz, már most látszik a faszságuk...pl. foglalkoztatás és munkavállalói mobilitás 1200 (a legtöbb)→közmunka+majd én fizetem az eus léből a tb, eüjár magamnak, ha te felveszel vkit+fizetem a munkábajárást és adok albérlethozzájárulást pl. Borsodból Győrbe írányúló mvállalói mozgásnál→borsod jobban leszakad, györben a kereslet/kínálat szabály az egekbe veri majd az ingatlanárakat...
14:16
PM: kivételezhetnek a Videoton-tulaj takarékjával
A takarékszövetkezetek államosításáról szóló törvény kibúvót nyújthat a Videoton tulajdonos takarékszövetkezetének - közölte Scheiring Gábor országgyűési képviselő, a Párbeszéd Magyarországért (PM) elnökségi tagja. A PM ezért írásbeli kérdéssel fordult Németh Lászlóé miniszterhez, hogy "kizárólag a hatalomhoz való kötődés nyújt-e csak biztonságot a Fidesz-féle integrációnak hívott erőszakos kollektivizálással szemben".

Rovat: ItthonSzerző: hvg.hu
14:06
Ombudsmanhoz fordult az MSZP a földtörvény miatt
A földtörvény alkotmányossági kontrollját kérve az ombudsmanhoz fordult szerdán a szocialista párt országgyűlési frakciójának nevében Gőgös Zoltán - jelentette be győri sajtótájékoztatóján Beke Károly, az MSZP megyei elnökhelyettese.
@rodeo36: nem minket, most a németek különcködnek, csak mi szívjuk szokás szerint:

2013. július 10., szerda 12:08 (NAPI)
Letiltották a magyar Merciket a franciák
Franciaország megtiltotta az újabb gyártású Mercedesek árusítását, mert légkondicionálóik olyan anyagot tartalmaznak, amelynek használatát az Európai Unió nem engedélyezi. A rendelkezés érinti a B osztályú autókat és a CLA-kat, amelyek Kecskeméten készülnek.
Hogyan néz ki vállalkozása befektetői, vagy banki szemmel?
Megtudhatja a KKV Turbóval!

Franciaországban nem lehet forgalomba helyezni a Mercedes-Benz egyes típusait, mivel légkondicionálójukban az R134a jelű, üvegház hatású hűtőfolyadékot használják, amely nem engedélyezett az Európai Unióban - jelentette az AFP a Daimler bejelentését idézve. Az intézkedés a Mercedes A és B osztályú autókat, valamint a CLA modellt érinti - az utóbbi kettőt Kecskeméten gyártja a vállalat. A Mercedes franciaországi kereskedői egyelőre nem tehetnek mást, mint hogy más modelleket ajánlanak a vevőknek.

Az R123a az év eleje óta tiltott szer az EU-ban, Brüsszel az R123yf jelű terméket ajánlja helyette. A Daimler mégis ragaszkodik hozzá, olyan tanulmányokra hivatkozva, amelyek szerint a folyadékot kiváltó újabb anyag tűzveszélyes - mérgező hidrogén-fluorid szabadulhat fel belőle -, baleset esetén könnyebben okozhatja az autó felrobbanását, mint a régi, jól bevált hűtőfolyadék
@sírbateszezazegész: nem lehet mindenkinek a szájába rágni milyen szemét trükkök vannak mindenhol elrejtve.

pl: trafikos után kevesebb tb-t kell fizetni?!

"Mihályi Péter állítja, a Fidesz tudatos koncepciója, hogy kihagyta az Alaptörvényből a társadalombiztosítást. Így elhárult az alkotmányos akadálya annak, hogy például lenyúlhassák a magán nyugdíjpénztárak 3000 milliárd forintos vagyonát. A társadalombiztosítás alkotmányos felszámolása teszi lehetővé a jelenlegi „Varga-csomag” végrehajtását is, miszerint a banki kamatok után is egészségügyi adót kell majd fizetnünk. Másfelől a Fidesz tb csökkentésekkel támogatja a saját klientúráját: „Az új trafiktulajdonosoknak a felvett alkalmazottak után kevesebb tb járulékot kell fizetni.” – szögezi le a közgazdász.

www.168ora.hu/itthon/szocialis-bomba-ketyeg-116016.html
@Spániel: Minden bogár rovar, de nem minden rovar bogár. Az ok-okozat nem feltétlenül két irányú, de ha a paranoia ennyire elhatalmasodik az emberen, az a dolgok végét már elég erősen előre jelzi.
@Spániel: Ezt meg kábé minden értelmes ember elmondta a trafik-tervezet első olvasása után. Fabius is itt, nem is egyszer.
@sírbateszezazegész: mikor pár ilyent posztoltam kocsmánkban (pl kósa kérte először az ingatlan közérdekből való "elfoglalását") 1 éve már akkor roham hullámok jöttek erre az eldugott blogra.
csak 45 ezer lájk van rajta, ami mindent elmond!

pedig régóta nem politizálok, belefáradtam a szócséplésbe amikor értelmes emberek is csak a hibát keresik egymásban, nem a kiutat amit közösen megléphetnének.

nekem ezért tetszik a litván vagy lett példa (olvasd el a wikipédián) és amilyen naiv vagyok még hiszek is benne.
@Spániel:
Bruhaha. Pedig még csak most pörgött fel a renccer lendkereke, és már a fityesz főváros is kezd elesni bagóügyben. Legmerészebb álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan beteljesül, amit korábban mondtam: qrva sok a dohányos az országban, és ezekkel fog bajuszt akasztani a csúti...
@nemecsek ernő áruló: szerinted van a tökinek paranoiája? Én csak egy leharcolt vénülő alkeszt látok, ha ránézek, aki úgy belefáradt a maga keltette háborúzásba, hogy az asszonyt küldi ki jópofizni a hőbörgőkhöz.
@rodeo36: Szomorú a kép. :(

Egy temetés margójára

A híradások képeit elnézve minden további nélkül kijelenthető, hogy hétfőn délelőtt, az elmúlt két és fél évtized lényegében minden politikusa, oldaltól függetlenül összegyűlt a Fiumei úti Nemzeti Sírkertben Horn Gyula temetésén. A teljes magyar politikai elit. Régi és még régebbi arcok a honi közéletéből, jelentős és jelentéktelen figurák sora, akik az elmúlt 23 évben valaha is feltűntek a tévéképernyőkön.

A gyászszertartás akarva-akaratlanul is egy seregszemlévé, egy megfagyott pillanattá vált, egy lenyomattá, ami pontosan megmutatja azt, hogy miért, hogy kik, hogy mi miatt tart ma ott Magyarország, ahol. És ebben a temetői pillanatban benne van, benne volt minden, az ok, az okozat, a múlt, a jelen és bármennyire is rossz kimondani, de a jövő is.

Sokan meglepődtek azon, hogy Orbán Viktor elment a szertartásra, hogy ott lerótta tiszteletét a pufajkás előtt és a végén még kezet is csókolt Horn özvegyének. De tegyük már fel a kérdést: tehetett volna mást? Lehetett volna ez másképp?

Gondolkozzunk el, tekintsük vissza és mondjuk ki a választ: Nem, nem lehetett volna. Csak ez, csak így történhetett.

Ennek pedig egyetlen igazi oka van. Orbán Viktor ugyanannak a körnek a tagja, mint amelyiknek Gyurcsány, Bajnai, Boross Péter, Kuncze, Fodor Gábor, Medgyessy Péter, Bokros Lajos, Sólyom László, Kovács László és a többiek. Ugyanannak, mint amelyiknek Antall József és Horn Gyula is volt. Ők a ”rendszerváltó” elit. Ők azok, akik miatt az elmúlt évtizedeink úgy alakultak, ahogy alakultak. Ők azok, akiknek elhittük, hogy majd egymást váltogatva elvezetik az országot a ’89-ben mindenki által áhított jóléti társadalom felé.

Ők azok, akik évtizedek óta osztják az észt, az ő gazdasági és szellemi háttérembereik azok, akik huszonöt éve a színfalak mögül irányítják a mindenkori kormányt. Ők és a hozzájuk kapcsolódó médiabirodalmak a véleményformálók, az agymosók, akik még mindig altatják a tömegek jelentős részét. És ők azok, akik mint egy politikai kartell egymást fedezve és egymást hallgatólagosan támogatva uralják a teljes magyar közéleti palettát.

Nézze hát meg mindenki jól a Horn-temetésen készült fotókat, a híradók, a hírportálok beszámolóit és jegyezze meg azt ott látott arcokat.

Amíg ők feltűnnek a képernyőkön, amíg őket hallani a rádiókban, amíg ők döntési helyzetben vannak, addig soha nem lesz változás ebben az országban."

3.bp.blogspot.com/-laac2mckFQA/Udxvo1RYDMI/AAAAAAAAGto/5BWpnfaS2b4/s1600/PE+20130710-400.jpg
@Spániel: A tökinek egyre elhatalmasodó paranoiája van. Nem szerintem, hanem teljesen nyilvánvaló. Látszik az arcán.
Én azért mindenkit lehűtenék népszavazás ügyben. Nem látom ki gyüjtené össze az aláírásokat. Ha face-n kellene csak lájkolni simán összegyűlne, de hogy szerte az országban megtalálhatóak legyenek az aláírási ívek...
Ehhez ember és pénz kell. Arra jó, hogy kicsit még pörögjön az ügy, kissé rosszul érezzék magukat a palcsómajmocskák.
Nem sejti valaki, hogy miért csökkent fel az ára például a lapockának 250-300,- forinttal?
E-útdij, üzemanya? vagy mi?
Orica Középföldi 2013.07.10. 07:57:42
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Remélhetem, hogy ezzel letudtad vagy annyit cuppogsz rajta, mint a Pridon?

Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu 2013.07.10. 08:21:12
@Orica Középföldi: Letudtam. :)

Orica Középföldi 2013.07.10. 08:38:31
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Máris szeretlek, ne élj vele vissza:))
@nedudki74: én szerintem a trafikokban kellene gyűjteni az íveket....
@Bakter: nem tudom, lesz-e bajuszakasztás. látod még mesteházy is leborotválta. én itt a dunántúlon nem látok olyan felháborodást, amitől be kéne tojnia orbánéknak. az ingerküszöb magasra került, vagy jövőre lesz meg a fülkékben a visszhang. addig max a dörmögés folyik.

ezt láttátok már?

Orbán fociakadémiája a legegyenlőbb civil szervezet – tavaly 3 milliárdos bevétele volt

atlatszo.hu/2013/07/09/orban-fociakademiaja-a-legegyenlobb-civil-szervezet-tavaly-3-milliardos-bevetele-volt/
@nemecsek ernő áruló: Szerintem sincs minden rendben, de szerintem nem paranoid. Azt simán rámondanám, hogy küldetéstudatos, megalomániás, tévképzetes stb.
@guma: a baltiak jobban csinálták, az tény...szerencsére a tb-s linkben foglaltakról ua. a véleményem régóta, ígymost nem kaptam dührohamot:))
Anygal meg csak hozza a formáját, monomániásként...:)
@bella _ciao:
Sok a pici dühtüske remélem 2014-re úgy interferál egymással, hogy egy nagy sistergéssel leveri a biztosítékot a néptömegbácsinál.

Biztos a sok önkéntes civiladakozónak köszönhetően.

Az megvolt, hogy a csúti polgármaki a Sóstói stadion atlétikapályáját is elmutyizta? Pár hete foglalkozott vele a Sport+ hetilap.
korábban linkelte valaki a felülvizsgálati pénzekről a hírt, íme "kedves" kormányunk gyors válasza:

Döntött a kormány: nem a fogyasztó fizeti a gázkészülékek felülvizsgálati díját
Kormánydöntés született arról, hogy a fejlesztési miniszternek olyan szabályozást kell alkotnia, amely alapján a gázkészülékek, -vezetékek és -csatlakozók műszaki biztonsági felülvizsgálatának költségét a szolgáltatók állják majd, és nem terhelhetik rá a fogyasztókra - közölte a Fidesz rezsicsökkentésért felelős parlamenti képviselője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

hvg.hu/gazdasag/20130710_Dontott_a_kormany_nem_a_fogyaszto_fizeti
@Bakter: nem, aztat nem hallottam. legalább az atlétikapályán gyakorolhatja a futást. szüksége lehet még rá.
Ez a Schiffer többet szerepel a Heti Válasz címlapján, mint Orbán. Most is ő van rajta, és a jobboldal kedvenc témájával foglalkozik. Ez a fickó tényleg ilyen hülye?
@nedudki74: 1985 óta szorosan ugyanazokkal az emberekkel veszi körbe magát, gyakorlatilag Kövér és Simicska kivételével senkinek a szavára nem ad, és a belső körön kívülre semmilyen felelősséget, és információt nem hajlandó rendesen kiszolgáltatni. Ha ez az egyéb zavarokkal együtt nem csúcsosodik ki egy tisztességes paranoiában, akkor semmi.
Tippeket kérek, mikor dobja be a törülközőt az összes még meglévő külföldi szolgáltató, és mikor követi a többi nem röghöz kötött /gyk: kiemeltek és szerződésesek/

@Dr. jenőke (jenőke): pont azért, amiért a zöldség, és a tej is, igen eltaláltad, a sikeres és hiba mentesen működő heti néhány milliárdot leszívó e-útdíj miatt. A legszebb az egészben, hogy a simlicska plakáterdő nagy részén élteti ezt a csúcsszuperen, és igazi fideszesen működő zseniális rendszert, ugyancsak milliárdokért.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Gábriela, a Geniustól megtudtam, hogy neked egy speciális billentyűzetet gyártottak le. A következő billentyűk szerepelne rajta:
Blogbe/kiléptető.
Másolás.
Beillesztés.
Dzsobbik weboldal.
Aktuális zsidó cikk.
Aktuális cigány cikk.
Smájli.
Szomorú smájli.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: hehe. ez a megvédjük magyarországot a fidesz kormány hülyeségeitől akció? biztos a rohadt multik csempészték azt a rossz szövegrészt a törvénybe.
@V-PORT: ugye ez most költői kérdés volt?
Szép is az, amikor egy szentjános bogár öröm ittasan kering a fekete lyuk felé, és közben örvendezik, hogy fényt visz a nagy sötétségbe...
Ez volt már?

"Népszavazást tarthatnak a dohánytermékek kereskedelmi árréséről. Az Országos Választási Bizottság (OV B) jóváhagyta a kezdeményezést. Az aláírásokkal támogatható javaslat értelmében az árrés törvényben rögzített mértéke 3,33 százalék lenne."

fn.hir24.hu/itthon/2013/07/10/trafikugy-a-nep-faraghat-az-arresen/#aktualis

Dohányrezsi csökkentés nyííhhahhhha De röhögnék.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Én nem értem az ő céljait. Azt meg még jobban nem értem, hogy nem veszi észre, hogy a jobboldal miért isteníti.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Szeretném megérni, és gyorsan meglátni, amikor ezek a napról-napra töményen pofánfosott cégek, illetve kormányok, eu-s szervetek "szakember"-hez fordulnak. (lásd egy akciótrilógia utolsó darabját!)
@Bakter: nem, nem a számítógépén babráltak, hanem az utolsó védőlotással becsúszott neki egy konteochip is. olyasmi, mint a kutyáknál, ami a gazdi adatait tartalmazza, gábrielnél azonban befolyásolja az agyműködést is.
@sírbateszezazegész:

"Fogja ő még orbánt hátbaszúrni. "

Szerintem is. A tekintete egy pszichopata sorozatgyilkos és Drakula gróf kereszteződése.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Az a cél, hogy megunja és elmenjen. Megvesszük a szolgáltatót 1 ft-ért, esetleg a haveroknak a 49,5 %-át újra privatizáljuk (hazafias alapon).
A bankokat is direkt nyírják ki, tudod magyar kézbe legyen a szektor fele stb., úgy nagyjából sejthető is kinek a keze lesz az.
@bella _ciao:
A kettő nem zárja ki egymást.
@Bakter:
azért ilyen ribancra venni őszárnyasságát...te kis...va...bigsmilegoestoyou

brühüyyy

vannak "drága" blotársaink, akik vagy személyiségüket taszajtják előtérbe hol a rablómesét, attól még nem haragszunk rájuk...csak....nem igen olvasom...

pedig hányszor megmondtuk nekijjjjje

brühüyyy
@Bakter: legyen igazad. végül is a sorompó meg a vasúti fényjelzők együtt hatásosabbak.
@Bakter: ez a mai nap kommentje:)))
Beszarok rajta:)
@rodeo36:
Aki kurvának akar látszani, annak is fog.
Én sem haragszom rá, néha még rendesen el is olvasom, amit pasztéz. Egy csendesőrült dzsobbikos, na. Sokkal jobb, mint egy bittelen, de hangos dzsobbikos.
@guma:

lyányok a "Pride" és ha rajta akkor: "pride-on"

a többi csicsicsi amit én sem tudok mit jelent de jól hangzik és illik a "vitába"

brühüyyy
@Bakter:

"A mucskuk, csökkentik a dinnyerezsit. "

Az már jó jel, ha nem fekszenek le a kormánynak. Az RTL is egyre több negatív hírt közöl mostanság. Talán alakulnak a dolgok.
@bella _ciao:
Különösen, ahol vonat sem jár.
@Bakter:

magam részéről már hónapokkal ezelőtt "kiolvastam" és nem keresek benne újat...azaz csukva marad a link

brühüyyy
@Bakter:

a buzikat kifelejtetted:)
@Husz_János_Puszita: nem lehet mindenki farkát büntetlenül húzogatni. rájuk fröccsenhetne már a munkájuk eredménye. bocs, ha vulgáris voltam.
@Husz_János_Puszita: én nem érzem rajta ezt. Inkább azt, hogy magán kívűl senki sem érdekli. Lefele tapos, fekfele nyal, de ez útóbbit nem szívesen teszi...viszont neki nem lételeme az, hogy nyaljanak neki...szóval egy velejéig romlott, undorító figura, de roppant pragmatikus...sosem fogja magát istenkirálynak képzelni..
@Bakter: ez érdekes felvetés gábriel megítélésénél. reménykedem, hogy egy megszűnő vonalat képvisel itt.
@sírbateszezazegész: ja, valószínűleg betegre röhögné magát, ha neki rendelnének hálaadó misét a békemenetelők. sajna viki eljutott oda, hogy jogosnak érzi.
@nedudki74: Lázár egy ideje bizonygatja, hogy számára mindenhez van elég pénz. Kezdődött? A szerencsejáték-gépek ügyével, aztán ugyebár ott volt a svájci bankok ügye, a tarfikügy, mint nagy falat. De azért persze volt városa is megszívta a kölcsönügyleteket korábban. Amiket ugyebár el kellett sikálni.
Nem gey esetben nyiltan felvállalta a lakosság nyilt, vagy burkolt megfenyegétését is.
Összességében tehát Lázár már sokszor bizonyította feltétlen hűségét a pénzhez, és vezéréhez ( endresy.blogspot.hu/search/label/L%C3%A1z%C3%A1r%20J%C3%A1nos ). Igazi maffia-ember.
S nem mellesleg ugyanolyan opportunista törtető, mint a Rogán Tóni.
@Husz_János_Puszita:
Nemigazán nézek híradót, csak ha elkapom valamelyik részletét hazaéréskor, és egyértelműen a retekklubét favorizálom. Pár hónapja kezdtem felfigyelni arra, hogy egyre több közéleti problémával foglalkoznak, és nem csak említés szintjén, hanem utána is mennek az ügyeknek. Egyszer talán még Fabiusnak is megjegyeztem ezt. Amit az egyértelmű fölényben lévő, orbángöbbelszizmust felvonultató, kormányzati érdekű propaganda híradók ellensúlyozásaként nagyon fontosnak tartok. Már csak azért is, mert tudomásom szerint ennek a csatornának a híradóját nézik a legtöbben. Legalább egy országos lefedettségű, széleskörben nézett híradóban láthatják meg a polgárok ezt a sok okádékot, amit ezek ránk fröcskölnek. Ráadásul a korábban felolvasott nyilatkozat alapján a bedobott reklámadó ötlete nagyon felbaszta a csőrét a csatorna tulajdonosainak, szóval még ennél is "jobb" lehet a szerkesztés.
@rodeo36: ne kábíts:)

hol itt a vita? :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: lassan felállítjuk a pszichológiai profilod. majd közöljük. addig is egy progromajánlat:

Országjáró trollok, figyelem! Nyílt nap lesz Érpatakon!

cink.hu/orszagjaro-trollok-figyelem-nyilt-nap-lesz-erpatakon-729406815
Perverz módon több időt töltöttem a Heti Válasz oldalán, és belebotlottam egy Szilvássy cikkbe. Örömködnek a jobboldaliak, hogy már 2009-től vizsgálták Szilvássyt.
Ezzel viszont az egész 4 éve kitalált elméletük dőlne meg, úgy, hogy fel sem tűnik nekik. 1. Nem Gyurcsány irányított a háttérből 2009-től. 2. Bajnai önállóan döntött. 3. Gyurcsány és Bajnai nem beszél meg mindent egymással.
@Bakter: Nyugi még bő fél hónap és jó sokáig eltünök. Amúgy azért linkeltem mert Rodeo komnentjéről beugrott a téma. ;)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ahogy beruházásparitáson jobbat találnak. Az itt felszabaduló pénzeket be kell fektetni, a kivonulás költségeit is meg kell fizetni. Amikor az utóbbiak alacsonyabbá válnak, mint az ittmaradás kockázatának a költségei, akkor mennek.
@nedudki74: @GeoCracker: lázár hűsége a vezérhez...az ő hűségéből inkább nem kérnék...saját sírját ássa vele orbán...pénzhez, na ahhoz igen:))
@bella _ciao: Még nem jártam arra, de a polgival már többször beszélgettem.
A szép KSH számokat a "kivándorlás" okozta

A KSH Idén májusban megjelent közleménye szerint 2012-ben mintegy 230 ezer hivatalosan bejelentett magyar állampolgár élt az európai országokban. A Kopint-Tárki Zrt. 2010-re mintegy 60 ezer külföldi munkavállalót becsült, ez a friss felmérés eredményeivel összevetve azt jelenti, hogy három év alatt mintegy 190 ezerrel nőtt a külföldön hosszabb időre munkát vállalók száma. Ugyanakkor a KSH felmérése a közfoglalkoztatottak nélkül 2010-2013 között mintegy 100 ezer fős bővülést mutat a magyarországi foglalkoztatottak állományában. Mindez a külföldi munkavállalók számának növekedését figyelembe véve jól mutatja, hogy a foglalkoztatásában komoly átrendeződés ment végbe: a külföldön dolgozók számának bővülése mellett az itthon - legálisan vagy feketén - dolgozó állomány mintegy 100 ezer fővel csökkent - olvashatató GKI blogján megjelent elemzésben.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/a_vartnal_is_tobb_magyar_ment_kulfoldre_dolgozni.558979.html
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: hmmmm... kezdődik a magyar sziget? vagy tényleg beneveztél a budapest éjjel-nappalba?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: te eljársz dzsobbikos rendezvényekre? hogy a mesterházy cuppantson a homlokodra!
@bella _ciao: A magyar szigetnek már vége van és nem voltam. ;) Aug elején tolunk egy kis Kroáciát. Utánna meg lehet más emberként jövök haza.;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: szia:) hova mentek nyaralni?
Személyes benyomás az érpataki rambóról?
a hvg hajtja az ügyet, talán sikerül közszereplőt csinálnia kendóárpiból.

Állami autóval jár Habony Árpád? Nemsokára kiderül!

hvg.hu/itthon/20130710_Habony_Arpad_auto_adatkeres
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: hát... hülyén néznének ki a blogon az usztasa kiszólások. mert olyan nagy változásban nem reménykedek.
@Spániel:

Kizárt hogy Orbán visszavonul. Ahhoz hogy ne ő vezesse a Fideszt, le kell lőni, vagy másképp kinyírni, mondjuk kényszerzubbonyos ápoltként mutogatni vagy ilyesmi.
Lázár képes lenne rá szerintem, a kérdés: akarja-e?
@bella _ciao: érpatak kegyetlen...de a hsz-ek sem semmik...totál rendpártiak, csak a tüneti kezelés hívei, ok-okozati összefüggésről nem is hallottak:(
csupa jó hír:

15:48
Nem fogy annyira a prémium euró államkötvény
Az előző havi kiugró értékesítést követően júniusban jelentősen lassult a Prémium Euro Magyar Államkötvény (PEMÁK) eladási üteme - közölte az Államadósság Kezelő Központ Zrt. szerdán az MTI-vel.

Rovat: GazdaságSzerző: MTI15:45
200 százalékos a telítettség az északkelet-magyarországi börtönökben
Északkelet-Magyarország négy büntetés-végrehajtási (bv) intézetében az országos átlagot meghaladó, kétszáz százalékos a telítettség - közölte a Belügyminisztérium gazdasági és informatikai helyettes államtitkára szerdán a debreceni bv-intézetben, ahol átadta az új bástyafalat és őrtornyot.

Rovat: ItthonSzerző: MTI15:42
Budai: lehetetlen lesz spekulációs célokkal földet vásárolni
Az új Btk. hatálybalépését követően, július elsejétől a hazai és a külföldi spekulánsoknak nem lesz lehetőségük arra, hogy csak azért vásároljanak földterületet, hogy a földvásárlásra vonatkozó európai uniós moratórium lejárta után azt jelentős haszonnal továbbadják - jelentette ki a Vidékfejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára a zsebszerződéseket vizsgáló tárcaközi bizottság kihelyezett ülésén, szerdán Zalaegerszegen.

15:32
Állami autóval jár Habony Árpád? Nemsokára kiderül!
Július 19-ig, vagyis jövő péntekig kell válaszolnia az illetékeseknek közérdekű adatkérésünkre.
@Husz_János_Puszita: mire gondolsz kedves cseh vallásújítóm?
1. lázár képes lelövetni orbánt?
2. lázár, miután lelövik kényszerzubbonyban orbánt, átveszi a mutyik tejhatalmú intézményét?
@bella _ciao: A HVG már tudja a választ! Most csak a hivatalos cetlire várnak!
@sírbateszezazegész:

Nem írtam, hogy istenkirály típus, csak azt hogy nincsenek gátlásai. Azon kívül látom benne az erőt, maga mellé állítsa a tagság jó részét. A szavazókat nem annyira, nekik egy istenkirály jobban bejön.
@Orica Középföldi: Elmentek. De ezt már mondtam, többször is. És akkor is elmentek, ha azt hiszi, hogy azzal a poros gárdával a háta mögött az MSZP-re fognak szavazni a csalódottak.
@V-PORT: Mán megint egyetértünk:-)) Mi ez a nagy népi összefogás?
@Husz_János_Puszita: már ma is, régebben is írtam: a tagság már az ővé...ténylegesen csak ő "tett" értük bármit is...mindenben egyetértünk:)
@CSENDES: Alapítsunk egy pártot!? :))
@sírbateszezazegész: Bravo! Nem a Simicska-Nyerges duó rabolja ki az országot, hanem a Lázár-Lázár tezsvérek-Continental-stb.stb.
Kíváncsi vagyok milyen nyuszi van még a varázscilinderükben.
@bella _ciao:

Úgy valahogy. :D
Nem most, hanem a jövőben, egy bukott fidesszel a háta mögött.
@V-PORT: Benne vagyok. Ilyeneket szerintem mi is tudnánk, hisz nincs bennük nóvum. Sem az MSZP-ben, sem a FIDESZ-ben.
A FIDESZ pl. ezeket már egyszer végigcsinálta (előző regnálás), csak light-osabbra sikeredett.
Nézzük pl a dohánymutyit. Ki nem emlékezik a Sepsiker dohánynagykerre? Tessék utána olvasni
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: két példát még nem olvastam el. De szerintem nem csupán két példája van a FIDESZ-pofátlanságnak. Az a fegyvertár jóval bővebb:-))
@CSENDES:
Remélem olyan nyuszi, aminek füstöl és ketyeg a füle, majd akkorát böffent, mint a Fat Man.
lehet, hogy ez a népszavazás fogja beborítani a rendszert?

nehezen tudom elképzelni, hogy ne jöjjön össze a 200 ezer aláírás. pár hónapja az lmp százvalahányezret szedett össze.

lélektani hatásai biztosan lesznek.

index.hu/gazdasag/2013/07/10/nepszavazas_lehet_a_trafikok_profitjarol/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"Utánna meg lehet más emberként jövök haza"
1, levágják a szárnyad
2, terhes leszel
X, langyi leszel

Tippem: udinéze - fijorentína: 0:0 - X
@Bakter: Nemváltoztató műtét? Vagy Vona Gábor klónja? :))
@fellef: ott a szó: Nemzeti és
mint tudjuk egy ideje, Nemzeti és Kiemelt Dolgok Kormányánál, nem tart semeddig egy jó alaptákolmány módosítás
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Emeljük már a tétet! Tessék a szolgáltatónak a készülékem cseréjéről is gondoskodni. Szar, 17éves cirkómat újra kérem cserélni. Fizesse a szolgáltató!
@CSENDES: ugye Nemzeti Papir és Tisztasági Ellátóból beszerzett a használt anyag, mert az is lészen hamarost.
@CSENDES: ne adj ötleteket a fiúknak ;)
Jahh, lemaradt a kondenzációs és napkollektoros rásegítés ;)
@Bakter: eszméletlen vagy ma!:DDDDD

(vagy így jár mint a haver az esti buli után:

"Most ébredtem, nemtom hol vagyok. Asszem elloptam egy fűnyírot. Ti merre?"

"Gyere be a házba aztán majd megbeszéljük.")
nebaz, csak nem, kételkednek a NER-ben, hát hol élnek ezek, azonnal deresre és máglyára velük:

A tanárok matekoznak, és átverést szimatolnak

Sok tanár csalódott, mert a kormány ígéretivel ellentétben alig vihet haza több pénzt szeptembertől, viszont azért alaposan megdolgoztatják.

www.origo.hu/itthon/20130710-csalodottak-a-tanarok-amiatt-hogy-nem-novekszik-nagysagrenddel-a-fizetesuk.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
az átlag tanár általában több bittel rendelkezik, mint egy átlag békamenetes, nehezebb bevinni a zerdőbe selcici szavalással.
@CSENDES: ?!? Az kevesek egyike aki egyetért ebben velem:)
Tragédia, lázárnak minden képessége adott, hogy kiemelkedő politikus lehessen...nyugaton, amerikában...itthon csak ez adatott meg neki...
@Bakter: itt be sem mehet!
érdemes megnézni a képet legalább!

A tiszaszigetiek egyelőre csak ismerkednek a postahivatal épületében nyílt helyi nemzeti trafikkal.
@guma:
Már múltkor mondtam, nagyon remélem, hogy a fiatalkorú bajnaigárdisták jégkrémtúlterheléses akciókat intéznek majd a mutyibótok ellen.
@guma: neked írom, mert nagyképűvé tenné (ha közvetlen szembe dicsérném), mint a bakteros viccben a cigiző nyuszit. mostanság vasutas blogtársunk remek formában van. csak azért kárhoztatnám a mostani ellenzék győzelmét jövőre, ha netán ez bakterunk iróniájának elvesztésével járna.
Kormánypárti képviselőt ihletett meg a hvg.hu cikke
Mégsem lehet majd a fővárosi zsidónegyedben lévő nemzeti dohányboltokban éjjelente szeszes italt kapni, ha a hvg.hu cikke nyomán beterjesztett kormánypárti módosítót elfogadják.

hvg.hu/gazdasag/20130710_Foltozzak_a_dohanytorvenyt
Mesterházy várja Bajnai jelöljteinek névsorát

hvg.hu/itthon/20130710_Mesterhazy_varja_Bajnaiek_jeloljteinek_ne

ez a faszi a bajuszával együtt az értelmét is leborotválta, ha volt egyáltalán neki. megérjük még azt, hogy libásozni fog.
@bella _ciao:
Csak nyugalom, olyan vagyok, mint a revershírtévé: Bajnai győzelem esetén is a fityeszesek fejére ejteném a sorompót.
Csak ezért ironizálok ezeken, mert egyébként csupán addig engedném el a ravaszt a géppuskán, amíg hevedert cserélek. Így mégis csak civilizáltabb vagyok.
(Dehogy vagyok nagyképű, nem győzöm elhajtani a befektetőket, akik repülőtereket akarnak építeni a homlokomon.:P)
@Bakter: aham. értelek. tehát a sas leszállt bakter homlokán a sólyom leszáll bakter homlokánra módosíthatom.
@bella _ciao: Frusztrált.
Arcoskodik egy 24+33 éves szervezettel. Miközben Bajnai szervezete 8 hónapja létezik.
@Bakter:

vasárnap támogattam egy trafikmutyist, papa,mama, gyerekek vidámkodtak az üzletben amig én a dohányt kértem!:)( géppisztollyal)
@Bakter:

A reklámadó ötlet óta foglakozik többet politikával, de lehet csak nekem tűnik úgy. Nem érdekel nagyon az RTL, anyámat viszont igen, hiába a sok csatorna, ő már csak azt nézi. Az egész utca.
@V-PORT: rossz jelzőt alkalmaztál (frusztrált), mert amit lerítál inkább a pedofilra hajaz.
@bella _ciao: Csak hátulról mellbe,(lásd Karsai polgártársat)
@Bakter: inkább váltót állíts, ha már dolgozol, mert esetleg... :)

www.vicces-humoros.com/mit-szol-a-feleseged/vicces-pasi/
@nedudki74:

Régóta mondom, oda kell figyelni Orbán beszédére, mert mindig megmondja előre, mit akar csinálni.
Megmondta, komoly érdeksérelmekre kell számítani.
Megmondta, a bankrendszer fele magánkézben lesz. Ha rajta múlik, úgy lesz.
Valamit magyarázott a demokráciáról, hogy reméli nem kell más rendszerben gondolkodni...

A baloldali értelmiség mindent magyaráz ostobaságában, de a lényeget nem látja. Meg fogja csinálni, amit akar, kerül amibe kerül az országnak.
@bella _ciao: :)

néha szárnyal, az biztos :D
@Husz_János_Puszita:

javítva: magyar kézben lesz a bankrendszer fele
@guma:

Nagy vagy:)))))))
Angyal meg hazudós. Visszaélős. Hülyének nézős.
@Orica Középföldi: te lestél? :DDD

honnan tudod?:)
@bella _ciao:

Vááááá :D :D :D
Rég röhögtem ekkorát :D
@rodeo36:

Jól van na. Még hajnal volt, és megzavart Angyal szmájlija:)))
Saját titkosszolgálata figyelte meg Hende Csabát.
Nahát?!
Ki volt a felbujtó? Lázár, Rogán?
@GeoCracker:

"Amikor az utóbbiak alacsonyabbá válnak, mint az ittmaradás kockázatának a költségei, akkor mennek. "

Az ittmaradás kockázati költségie pedig exponenciálisan nőnek a fidesz győzelmével. Olyan tőkekimenekítés lesz, sírva fogjuk nézni.
@Husz_János_Puszita: ja, kódolva mindig elmondja, mit fog következő lépésben csinálni. mind közül ez az isten irgalmazzon attól, hogy a demokráciát a békesség kedvéért egy másik rendszerre kelljen cserélni szövege a lényeg.

ilyet teljesen épelméjű politikus európában nem mond.

ugyanakkor nem fog sikerülni neki hosszú távon (20-25 év, amiben reménykednek), csúfosan fog kimúlni. az másfél millió szavazó voltaképp nudli.
@V-PORT:

Én nem hiszem el, nem futja nekik egy közvélemény kutatást megrendelni: Bajnai vagy Mesterházy?
Sokkal inkább hiányzik az akarat. Hányinger ez a nyomulás, ebből van elege az embereknek. Megújultunk mi??
Induljon egyedül az E14, még az is jobb.
@Husz_János_Puszita: @GeoCracker: sztem nem ismerik a viccet:
"Kohn gyönyörű fiatal felesége nem tagadja meg kegyeit mástól sem. Kérdi a rabbi Kohntól miért ezt az asszonyt választotta. Mert jobb egy jó üzletben 25%-kal benne lenni, mint egy rosszban 100-zal."
Itt is ez fog történni. Egy lepusztult ország esetleges úrai lesznek.
Itt a takszöv kapcsán sokat emlegették a Gránitnak juttatott 2,5mrd-t. Ha valami kevésbé játékpénzre átszámítjuk (pl.cca. 8m€), akkor azért az nem a világ pénze. Errefelé azért azt nem egy világbank nem felsővezetője is megkeresi az éves bónúszokkal még mindig. Persze errefele sem kevés pénz. Csak a valós arányok miatt.
@fellef:

Mindenesetre, semmi nem maradhat már úgy ezek után, ahogy régen volt. Még nem látni, jobb vagy rosszabb sül ki belőle, de valami megmoccant az biztos. A fidesz ámokfutása egy töréspont a magyar demokrácia történetében szerintem.
@sírbateszezazegész:

Persze hogy nincs annyi magyar tőke, de a valóság sosem zavarta a vezért. Mindig elmegy a falig.
@Husz_János_Puszita: Szerintem is jobb volna. Van ilyen közvélemény-kutatás. Bajnait tartják alkalmasabbnak, de ezt Mesterházy elfelejti. Az meg hülyeség, hogy ha megkérdezik akkor elmondom, kedves Mesterházy Attila. Mert nem muszáj mindig válaszolni, főleg nem a Magyar Nemzetnek. Az fel sem merül bennem, hogy direkt ártani akartak az E-PM-nek, mert hiszen ők nem olyanok.
De nekem a mai Baja-interjú a csúcs.
Minden kis pénzt meg kell becsülni, kell a stadionépítéshez, haveri cégeknek, választási osztogatáshoz. www.atv.hu/belfold/20130710-szazezrek-elnek-teljesen-kilatastalanul
@Bakter:

"Na az lenne az extra szébaszomapofájukat érzés, ha kiderülne, tényleg az mn-t használja a maszop a hangulatkeltésre."

Valaki kiszivárogtatta az öszödi beszédet is...ahogy Gyurcsány zavarta a köreiket, Bajnai könnyen célponttá válhat.
@Husz_János_Puszita: nem látni, de hamarosan okosabbak leszünk. a traffik-népszavazás rianás lesz a NER testén, attól függően nagyobb vagy kisebb, hogy mennyien mennek majd el, de mindenképp meg fogják érezni. egyfajta előválasztás lesz az. nem értem, hogy a fideszes ovb miért engedélyezte.
@V-PORT:

Arra gondoltam, direktben feltenni a kérdést: Bajnait akarja miniszterelnök jelöltnek vagy Mesterházyt?
Francba már a mismásolással állandóan. Egy részvénytársaságnál így születnének a döntések, két perc alatt menne tönkre. Miből gondolja bárki, az ország nem megy tönkre bele?
@Husz_János_Puszita:

A választók fejében az az egyszerű kép él, szocik vagy fidesz. Közvélemény-kutatáskor s így válaszolnak.
Ez rendesen megvezeti a szocikat, és elhiszik.

Az is önszuggesztió eredménye, hogy a legnagyobb hálózatuk nekik van. Papíron:))

Valóban elhiszik - mesélték, nem hittem a fülemnek - hogy Bajnai és GyF a legnagyobb gátja MA győzelmének.

Valóban komoly gondok vannak ott. Ennek legbiztosabb jele Baja feltűnése.
@fellef:

Még megtámadhatják az OVB döntését azzal, az ÁFA bevételen keresztül közvetlenül érinti a költségvetést. Mondjuk én is furcsállom, hogy engedélyezték. Talán azt gondolják, a hívőket könnyen uszíthatják rá a dohányosokra, de tévednek, mert nem pártszimpátia alapján dől el.
Aki nem cigizik, érdektelen lesz, tojik elmenni népszavazni.
Arra meg mindig kapható volt magyarember, valami occsóbb legyen.
ATV hiradó: farkas Flórián meggyőzte Tavarest, az meg könnyek között bevallotta tévedett:), nem hallgatta meg a jelentés előtt a Flóriánt, pedig csak egy ugrás:)(ja az a Sugár)
..hmm....KECSKÉRE A KÁPOSZTÁT ??? NU, AKKOR HAMAROSAN NŐNI FOG "JÓPARTYY !!!" KISFIJJÁNAK A SVÁJKCZZI BANKSZÁMLÁJAHH ! :o)
LEGALÁBB OLYAN FOS, CSALÓ, KORRUPT POLITIKUS, MINT AMILYEN FOS SZÍNÉSZ A HUJBER....AKI VETTE AZ ÉRETTSÉGIJÉT, CSALTA A DIPLOMÁJÁT...ÉS SOHA NEM VOLT, LESZ JÓ SZÍNÉSZ !..AKÁRKIKI IS TOLJÁK DIREKT BEFELE A SIKERBE !
mert.....TEHETSÉGES jó színész a KINIZSI OTTÓ MEG A BARONITS GÁBOR..... de a Hujber csak egy pitiáner csaló, aki másoktól lopt-lopja el a tudást, amilyen fos színész, annyira fos ember is !
@Husz_János_Puszita:
drágám a magyar bankoknak nincs pénze, azok lepedők vagy pokrócok arra, hogy eltakarják a további pofátlan aljas lopásokat, amint a külföld részvétele lecsökken egy bizonyos szint alá akkor az egész összedől, mert a külföldieknek van "anyabankjuk" meg "anyavállalatuk" de a magyaroknak a kurvaannya van és rövidesen assem, azaz bankolásról mint olyanról el kell feledkezni és az összes betétet kivenni, mert lassanként el fognak fogyni a számlákon levő számoknak nem lesz "backup"-ja...mert elhorgyák és akkor egy bizonyos pillanatban előfordúl, hogy besétálsz a bankfiókodba és amikor ki akarsz venni egy komolyaqbb összeget vagy átutalni akkor azt szépen papírra teszik de sohasem fog megvalósúlni és amikor te ezt megtudod már késő lesz

kűlföldi vállalatoknak nem érdeke, hogy biztonsági hátteret adjanak egy olyan kormánynak amely őket is ki akarja fosztani, tehát szépen fokozatosan felszámolnak és akkor marad a magyar ugar és a zorbán segge amit lehet nyalni vagy hadd süvölcsön a szél a lábuk alatt

brühüyyy

egyébként az mszp akciói most így látva a Gyurcsány nélkűl rohadt gecik és még a fidesznél is gecibbek mert a fideszt legalább a rettegés összetartya de ezek a rohadt pondrók csak l'art pur l'art elárúlják egymást és egymás ellen ugatnak nehogy valamelyik is első legyen (mint fentebb már egyszer írtam saját tapasztalatomból) a senkik mindenkit irigyelnek és ki fognak baszni bárkivel nincs tisztelet csak személyes örömök, ha neki sem jó akkor nekem kevésbé rossz

a kurva annyukat már lehánynám őket legszivesebben és így a Gyurcsány bennem még inkább felértékelődik

brühüyyy
Hmmm valaki ééheees ? :)
@Orica Középföldi:

Akkor hagyják a fenébe az egész összefogásosdit.
Egy olyan középpártot kellene összehozni, ami nélkül nincs meg a túlnyomó parlamenti többsége se a szociknak, se a fidesznek. Ennek látom realitását. Megtörné a kétpártrendszer hatalmát, kihúzná a fidesz kommunikációjának a méregfogát, a komcsik így meg úgy. Hosszú távon ez lenne a legjobb nekünk szerintem.
A jövő évi választás veszett fejsze nyele. Ha valamilyen véletlen folytán megnyerné a baloldal, biztos bukást jelent a füstölgő romokon megpróbálni kormányozni, békamenetekkel hadakozva.

Amúgy meg ne legyen baloldali kormány, elegem van a különböző színű szocialistákból 23 éve már. Az eredményeket látjuk.
@rodeo36:

Szerinted ez a vezért mikor zavarta? Neki küldetése van.
@Husz_János_Puszita: Plusz simán összevesznének. Ha mégis Mesterházy visszavenne az arcából és lemondana a miniszterelnöki igényeiről akkor azért Bajnai nagy árat fizetne. Puch, Baja? Mennyetek már a fenébe! Mint ahogy a másik oldalon is az összes lejárt szavatosságú politikus.
Azt gondolom, hogy Bajnainak most kell eldöntenie, hogy kiszáll vagy marad. Én nem fogom megróni, ha itt hagyja az egészet. Tanítson, adjon tanácsokat, neveljen gyerekeket, és ha még egyszer hívják küldje el őket a fenébe.
@V-PORT:

Nem elég direkt.
Egyszerű kérdés kell, debil szinten megfogalmazva. (Bocs a debilért, de hogy is mondjam, szóval az üzleti rutin meg az évek mondatja velem. ) :D

Így:
Mestreházy vagy Bajnai legyen az ellenzéki összefogás miniszterelnök jelöltje?
@V-PORT:

Jah még az is jobb, mint 100 fős tüntetéseken csápolni a béna táblácskájával. Teljesen lejáratja magát. Neki az a dolga, hogy okos legyen. Nem tudom ki a kampánytanácsadója, de ki kell rúgni sürgősen.
@tristen2005: a cigányokat kötelező megsajnálni főleg egy zöldnek az EU-ban. ;)
@rodeo36: hányd le fletót is nyugodtan. ;)
@Husz_János_Puszita: Én elfogult bajnaista-anarchista vagyok, már 2009-óta. :)
Azt gondolom, ő megpróbálta, de szarból nem lehet várat építeni. Ő volt az, aki október 23-án reményt hozott, hogy lehet másképp, lehet más, lehet változás 2014-ben. Aztán ezek a megélhetési politikusok nem engedték.
Csalódott vagyok. Pedig lett volna rá esély, hogy változzon minden. De nem. Marad a posvány.
@V-PORT:

Jövőre nincs világvége. Induljon egyedül az E14-PM én azt mondom.
@Husz_János_Puszita: Én már csak egy jó kis Fabius posztban reménykedek, hogy olyan Gyurcsányosan elküldi Mesterházyt, Baját, Schiffert a fenébe, és még a gif is jó lesz. :)
@V-PORT: én is majdnem így. Husz_János_Puszita után: én is a középpártot tartanám megoldásnak, nagyon bíztam Bajnai előrelépésében, az LMP-ben, és a hirtelen megvilágosodó pártot-nem-választókban. De eddig többszörösen nem jött be. Rossz a kommunikáció. Nem látom az energiát, az aktivitást, a zemberek meggyőzésére való képességet.
@miaturo:

A pártot nem választók eléggé megvilágosodtak szerintem. Világos, hogy a nyomi szocik kicsinálják Bajnait.
Az a kemény, hogy ebben a mi kis univerzumunkban ami párhuzamos vagy merőleges (nem tudom) az hogy "Zöld Politikus" szitokszó.....:))))
Érted???? szitokszó lett a 21. század legsürgetőbb problémája :DDDDDDDDDD
Beszarok, viccország
@Husz_János_Puszita: nem tabu Bajnai személye. Már tényleg nagyon megrágcsálták. Remélem, hogy van tartalék személyiség talonban.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: miért?

persze nem csinálom, de szerinted miért kell?

brühüyyy

már megint kavarod?
@Husz_János_Puszita: azért a cocikat nem nevezném baloldali pártnak...európai értelemben nem igazánszociáldemokraták/szocialisták...mint ahogy a fidesz sem jobboldali konzervatív párt...egyedűl a jobbik adja mi lényege...de hogy Angyal is örüljön a franciák most tiltanak be három itteni magyar gárda-formációt...
@Husz_János_Puszita:

ja, hogyan lopjunk ma többet mint tegnap és éljünk munka nélkűl jólétben valamint a kurva annya

brühüyyy
Felolem sajat maganak is atutalhatja az egeszet, csak a boszmet tartsak tavol a hatalomtol.
@Zati: amiota az szdsz utodpart lmp kisajatitotta ezt maganak, azota van igy.
@Kim Jong Un: ...de ki az a böszme???? A fülkeforradalmár vagy a fülkeforradalom kis böszme IQ hiányos népe? Ki a böszme?
@vantaan: akire te szavazol, meg akinek te csapolsz a ven meszesagyu nyugdijasok kozott akarhanyszor csak megszolal.
Korrupció programozva.
@Kim Jong Un:
Na mindjárt gondoltam, hogy lesz "értelmes" válasz.
Annyira sötét vagy attyaúristen.

Segítek kicsit jó....
Azóta szitokszó amióta a tavares jelentés vitája ment a tv-ben és annak magyarázata a jobboldali sajtóban.

Figyelj ez most nagyon érdekes lesz:

A környezetvédelemben nincsen semmi rossz! Most virtuálisan megsimogattam a kis buksidat, és még egyszer elmondom másként:
A környezetvédelem jót tesz Magyarországgal is. Érted már?
@na4: Botswanai szinten a magyar jövedelem!
Egyenlítői-Guinea már beelőzött!!

A világ országainak jó részében tavaly emelkedett az egy főre eső jövedelem, kivéve Magyarországot és Dél-Szudánt, amely egy kategóriával lejjebb került. Most Türkmenisztánnal, Namíbiával, Irakkal vagy Botswanával vagyunk egy csoportban. Szlovénia, Szlovákia, Csehország rég felettünk jár, de 2008 óta leelőzte hazánkat például Lettország, Lengyelország, Chile, Uruguay, Venezuela, Oroszország vagy Egyenlítői-Guinea is.

Magyarország magasból közepesen magas kategóriába került a Világbank egy főre eső jövedelem (GNI) alapján készített 2012-es listáján Magyarország - tudósít az origo. A világ államai közül csak hazánk és Dél-Szudán esett lejjebb egy szinttel, 13 állam ellenben javítani volt képes belső jövedelmi viszonyain.

Ám a 2008-ban még mögöttünk álló Litvánia, Lettország, Lengyelország, Chile, Uruguay, Venezuela, Oroszország vagy épp Egyenlítői-Guinea mára szintén leelőzött bennünket.
A válság után számos ország javítani tudott, ám Magyarországon az utóbbi idők során csökken az egy főre jutó nemzeti jövedelem. Míg 2009-ben 12 980 dolláron (megközelítőleg 3 millió forinton) állt a hazai GNI, az adat előbb 12 860 dollárra, majd még nagyobb eséssel 12 390 dollárra (körülbelül 2,7 millió forintra) csökkent.

Ilyen csökkenő trend még a válságtól viszonylag nagyobb mértékben sújtott államok körében is ritka.
A folyamat elsősorban Magyarország versenyképességének romlásával függ össze.
A Világgazdasági Fórum 2012-2013-as versenyképességi rangsorában Magyarország a 48.-ról a 60. helyre esett úgy, hogy a befektetők kedvezőbb környezetre lelnek például Mauritiuson, Kazahsztánban, Costa Ricán vagy Azerbajdzsánban.

Létezik olyan felmérés is, melyben a korrupció mértékét illetően Magyarország a világ államai között a 107. helyet foglalja el. Eszerint olyan államokban, mint például Botswana, Kambodzsa vagy Puerto Rico, kevésbé befolyásolhatók a döntéshozók kenőpénzzel.
@Kim Jong Un: te vagy ma az ügyeletes hülye? szerencsére nem kell megjátszanod, te helyből ilyen vagy
soha nem dohányoztam, és nagy ívben le is xarom a dolgot.

DE hogy erre a szavazásra bizton elmegyek -és viszek magammal még legalább 2 embert- az tuti!

csak hogy lássák, és rettegjenek...

hehehhe
@Kim Jong Un:

ez a majom mindenhol fizetett orange droid
@vantaan:
Na ja, Magyarország jobban teljesít mínuszban.
Mecsoda dicsőség!
@Zati: a kornyezetvedelem az egyik, ha nem A legfonotsabb dolog a foldon. De amiota a rohadt libsik kisajatitottak ezt, azota szitokszo. Persze ezeknek semmi koze a kornyezetvedelemhez, de mivel minden zold politikus csak egy libsi hanyadek, ezert szitokszo. Ennyire egyszeru latod?
@Kim Jong Un:

kisbarátom.

haakörnyezetészemberekvédelme lenne a cél, akkor egy doboz cigi 10eFt lenne!

miért is nem annyi? NA? dereng?

mert a NER nagyságának jól jön az adó, mindig csak addig megyünk el, amíg a lélektani határt el nem érjük ugye???

de hogy minden retkes cigánynak van pénze mobilra, cigire ,piára, de a gyereknek kajára nincsen??????

azt is fizessem én? a kurva anyátokat azt.
@Kim Jong Un: Tudod, most egy kicsit irigykedem.
Annyira jó lehet ilyen egyszerűnek lenni mint amilyen te vagy. Ízlelgesd a kommentedet elejétől a végéig benne van minden ami miatt ilyen nyomorult kis ország leszünk szépen lassan.
@Husz_János_Puszita:
A szocik tényleg nyomik, és ebből következően nem tudnák kicsinálni Bajnait. A fityesz viszont ezt is gond nélkül abszolválta.
Valamint Bajnai maga is sokat tett saját elhalványításáért, amikor pont a füves Juhászt választotta startrakétának.
@AKIsTUDATLAN:

Bajnaiban, Millában, Szolidaritásban, PM-ben egyedül a rendszerváltás szándéka közös, azon kívül semmi. Szép kis katyvaszt alkotnak, az tény.
@Frank99: mert az altalad istenitett szocial-liberalis nyugaton talan nem igy van hulyegyerek?

@Zati: az, hogy a libsik hanyadekok talan nem tudtad?
@Kim Jong Un:

Még jó, hogy minden ennyire egyszerű.
@Kim Jong Un:

Szerintem nem ártana orvoshoz fordulni.
@Kim Jong Un: Nem, mert magam is kicsit "libsi" vagyok és viszonylag ritkán mondják rám, hogy "hányadék".

DE, én most hagylak mert látom egyedül vagy, és hát sokan -hogy is mondjam- "vitatkoznak" veled, ezért én most befejezem. Azért még egy linket átdobok neked hátha magadra ismersz:

www.youtube.com/watch?v=UaNohte6G_k
@Husz_János_Puszita:
Mindjárt az elején tisztázni kellett volna, hogy a fő cél mi, és ezért hajlandók megállapodni egy közös minimumban, amihez mindannyian tartják magukat.
Ehelyett üzengetés, finnyáskodás, ellenségkép felmutatás(nem fityesz!). Mit vesz le ebből ecceri?
Talán a sors akarja, hogy ezúttal játssza végig a játékot minden szereplő a fityesztől az ellenzékig, és a tisztelt választó közönségig.
Lehet beledöglünk. De rémlik, hogy te ezt nem itthon várod meg.
2013. július 10., szerda 12:21 (NAPI)
Nem tudni, miből él negyedmillió magyar munkanélküli
A válság kezdete óta közel a duplájára nőtt azon munkanélküliek száma, akik semmilyen állami ellátást nem kapnak.

A válság előtti időszakhoz, azaz 2008-hoz képest 141 ezer fővel, 44 százalékkal nőtt a munkanélküliek száma - áll a Policy Agenda elemzésében. Azok száma viszont, akik a KSH adatgyűjtése során arról számoltak be, hogy az elmúlt időszakban nem volt munkájuk, mintegy húszezer fővel csökkent. Ezt a közfoglalkoztatás bővülése magyarázhatja: míg 2010. májusában 104 ezer fő dolgozott közfoglalkoztatás keretében, jelenleg 124 ezer főről számolt be a statisztikai hivatal.
Kapcsolódó cikkek

Inflációs adatok jönnek csütörtökön
Száz forint alá is mehet a magyar dinnye kilója
Varga: 170 milliárdba kerül a tanárok béremelése
Felemás adat az amerikai munkaerőpiacról
A vártnál rosszabb adat jött az USA_ból
Itt a jó hír: újra nagyot esett a munkanélküliség

A válság kezdete óta 120 ezerrel, 2010-hez képest mintegy ötvenezerrel nőtt azoknak a száma, akik semmilyen, még szociális ellátást sem kapnak az államtól. E tábor nagysága a legfrissebb adatok szerint már 276 ezer fősre rúg. Ez azt jelenti, hogy 2013-ban a munkaügyi rendszer ügyfeleinek 54 százaléka olyan személy, aki nem kap tanácsadáson és információn kívül segítséget az államtól ahhoz, hogy elhelyezkedhessen.

Európa legrövidebb ideig tartó álláskeresési támogatási rendszerét vezette be a jelenlegi kormány. Ennek hamar megjelent a társadalmi hatása, mivel 2010-hez viszonyítva 104 ezer fővel csökkent az álláskeresési támogatásban részesítettek száma. Ez a szám nagyságrendileg megegyezik azzal a 122 ezer fővel, amit az ellátás nélkül maradottak 53 ezres, a munkaügyi hálózat nyilvántartásából kikerültek 41 ezres, illetve az álláskeresési támogatás letelte után a segélyezettek közé átkerültek 28 ezres táborának összegét jelenti.

A Policy Agenda az adatok alapján úgy látja, a jelenlegi kormány nem tudott kitörni abból a helyzetből, amit a gazdasági válság okozott. Az elemzés szerint egyértelműen látszik, hogy a költségvetési hiány mindenáron történő lefaragásának áldozatul esett a munkanélküliek jelentős része. Rajtuk láthatólag még a közmunka sem segített, hiába fordít rá jelentős összegeket a kormány.

nu...ŐK AZ IGAZI FÉNYEVŐK !!!!!

DE ! HA EGY KÚRMÁNY CSAK ÍGY TUD "VEZETNI" EGY ORSZÁGOT, HOGY EZREKET, MILLIÓKAT ÉHHALÁLRA ÍTÉL, AKKOR A KORMÁNY TAGJAIT LE KELL SOROZNI VAGY VÁLLBÓL INDÍTHATÓ RAKÉTÁVAL LESZEDNI EGYENKÉNT VAGY TÖMEGESEN !

...és ezt, nagyon komolyan gondolom !

...avagy viktorkák, lázárkák, masrcellkák...stb...gyorsan mennyenek el ebből az orrszágból a büdös p.csába.

...nuj, lehet elcsodálkozni azon, miért is gondolom így....

vagy NEM.
@V-PORT: Mesterházy? Az egyetlen ember, aki ha Orbán kihívójaként esélyes (értsd az egységes ellenzék minielnök jelöltje) akkor szívbaj nélkül szavazok Orbánra. Igen. Én.
@nemecsek ernő áruló: Én nem szavazok Orbánra, de Mesterházyra sem. Érvénytelen lesz, és Mesterházy mellé tenni fogok valamit, de az nagy lesz, és be is kaphatja. Ja és ezzel nagyon sokan vagyunk így. Utána arcoskodjon nekem ő is meg Baja is.
@AKIsTUDATLAN:

Így visszanézve tényleg naivak tűnik a fő cél, a politikai rendszerváltás és hogy fogjon össze mindenki mindenkivel. De jó érzés volt, én lelkesedtem tavaly októberben. :D
Kár, hogy vissza kellett huppanni a földre.

Jól rémlik, megyek mert nagyon besokalltam. De nem azt jelenti, hogy nem érdekel a hazám és a népem sorsa. Megteszem, amennyi tőlem telik.
@kvadrillio: ...jahhh és még..a gond az, hogy ezeknek a m.nélküli millióknak a sorsa sem A DÚSGAZDAG NÉHA KÁVÉZGATÁSRA GYŰLT BILDERBERG CSOPORTOCSKÁT, SEM A G20-AKAT, SEM A G8-AKAT, SEM AZ ...SEM AZ EGYÉB CSAK PÉNZCSINÁLÁSBÓL ÉLŐ ÉS GAZDAGODÓ SENKIHÁZIAKAT NEM ÉRDEKLI, MERT EZEK AZ UN. "ÚRIEMBEREK" MÁR MOST EGY MÁSIK BOLYGÓN ÉLNEK.
nos az Mszp-zsidóSzdsz annyira lejáratta a ballibant eszmét hogy amíg nem jön valami új hiteles formáció a Fidesz szinte bármit megtehet.a magyarok nem kérnek Bajnai-Gyurcsányi-Mesterházi politikai élőhalottakból.abban a pillanatban hogy megszületett a döntés hogy ezekkel a seggfejekkel vágnak neki a 2014 választásnak tudtam bukó semmi esélyük nincs
@tristen2005: B+ szerinted azért estek seggre tőle mert a fidesz küldte??? :)
...PLÁNE, HOGY KIOSZTOTTAK ISZONYÚ MILLIÁRDNYI VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁST, AMELYBŐL CSAK EGYES EMBEREK GAZDAGODTAK A NAGY NÉP-NEMZETI MAGYAR NÉP MEG LAUFASZT SEM !
NU, EZT MIND VISSZAVENNÉM...
@rodeo36: Mondjuk mert beteg és mindenkinek jobb lenne ha eltűnne, kb. mint viktor.
Kovács Zoltán Felzárkoztatási államtitkárt szerintem egy darabig nem látjuk Kálmán Olga műsorában:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem hallottam, csak olvastam az atv-n. Dehát ennek a fajtája szégyenének azt sem hiszem el, ha a pontos időt kérdezi!:)
@Zati: o a vadaszok ti vagytok. Ha mar egyket libsinek felmegy a vernyomasa - fel szokott - es ezzel akar csak orakat is roviditek az eleten, nekem mar megerte.
@rodeo36: ..hmm.....nu, azééé a gyurcsány van olyan kaliber politikus, mint a viktorka !
ő...szintén elmondta a nagybeszédében, jhogy nem csináltak semmit ! és reggel-délben-este is hazudtak ! (azééé...ők vették csinálták ! fel a legtöbb hitelt...)
viktorka ezt nem mondja, mert ő egyfolytában csinál valamit !..HOL IDECSINÁL, HOL ODA CSINÁL.., A NAGY ÉS FOLYAMATOS CSINÁLÁSBAN, MÉG CSAK MAGA ALÁ NEM CSINÁLT !
...DE A NÉP MÁR FOLYAMATOSAN BECSINÁL TŐLE....AMÍG MÉG VAN MITŐL BECSINÁLNI....

..csak az A KÉRDÉS, hogy meddig bírja MÉG ezt a CSINÁLÁSI TEMPÓT ?!
@sírbateszezazegész: Kell ennél több??? :)

„Magyarságomból eredően a cigányságomat is megbántotta ezzel, és rajtam keresztül a több százezer cigány embert is, amit ő sajnálatosnak nevezett” – hangsúlyozta a fideszes roma politikus. Farkas a jelentést veszélyes tendenciának nevezte, s elmondta, a találkozón világossá vált számára, hogy Tavares eddig nem volt autentikus, hiteles információk birtokában, de ezt most „helyre tették”: német és angol nyelvű tájékoztatót adtak át a portugál jelentéstevőnek, amelyek az Orbán-kormány romapolitikáját ismertetik.

Tavares belátta tévedését

Az EP-képviselő nemcsak azt ismerte el, hogy az Orbán-kormány nem rasszista, hanem azt is, hogy a kabinet cigánypolitikája modellértékű, és jó irányba halad – szögezte le Farkas. Arról is beszélt, hogy Tavares azt is belátta, nem volt szerencsés, hogy a jelentés készítése folyamán nem kereste meg az ORÖ-t. Azt ígérte, ha a jövőben hasonló jelentést készít, akkor kikéri majd a roma önkormányzat álláspontját.

mno.hu/eu/ezt-meg-tavares-is-elismerte-1171888
@Husz_János_Puszita: Pedig a mai akciójuk annyira gyönyörű volt. Szokás szerint lehazugozták a Magyar Nemzetet, amikor az leírta az igazat, csak most pechjükre Mesterházy is beszállt, és hogy hogy nem, a Magyar Nemzet oldalán. :)

index.hu/belfold/2013/07/10/a_magyar_nemzetet_erositi_mesterhazy/
@Blogger Géza: Pont nem hazugozták le, csak számon kérték, hogy miért jelent meg ilyen dolog az MNO-ban. Ez már nem az első eset, az Mszp rendesen szivárogtat.
@Kim Jong Un:
Reggel fél hatkor láttalak, le sem tudod tagadni.
Itt az utcán nem messze a sarkon folytál szét, voltak benned sárgarépa kockák, meg zöldborsószemek is.
Ilyesmi (állítólag) minden rókában van.
Savas is voltál, meg büdös.
Egyszer nem lesz már támogatás az ócska oprendszeredhez, meg amúgy is vírusos vagy, szóval válts időben ha jót akarsz.
Seggfej…
index.hu/belfold/2013/07/10/a_magyar_nemzetet_erositi_mesterhazy/

Nem akarnak ezek kormányváltást. Annyi szar dőlt ki a tehénből ebben a ciklusban, ők meg jól ellesznek ellenzékiként, talán még nagyobb frakcióban is a következő ciklusban - gondolják. Már ezt is írtam pár hete, de egyre inkább erősödik bennem ez a kép.
@kvadrillio:
Hogyan? Hogy maga alá nem?
Ekkora formátumból azért ennyit még kinézhetnél. Azért annyira el tud emelkedni a talajtól.
Halálos fogyitablettákat írt fel Katalin hercegnő tanácsadója!
2013-07-10 12:52:59

 Akkor kezelte Katalint Dukan, amikor az esküvője előtt csontsoványra fogyott.
Kapcsolódó cikkek
Tiltott összetevő a fogyókúrás készítményben

Sokkoló fogyókúrás módszer: nyelv varrás
Lebuktatta György a csodafogyókúrát!
Hirdetés
Kate Middleton fogyókúráját is Pierre Dukan felügyelte. Szerencsére a hercegnőnek nem lett baja
Párizs — Csak Franciaországban több száz ember haláláért felelhet az az orvos, aki Katalin hercegnőt (31) is fogyasztotta. Nem kizárt, ő is kapott a dietetikus gyilkos fogyasztó gyógyszeréből, amelyet már több mint 2000 ember halálával hoznak összefüggésbe. De nem csak Vilmos herceg hitvese szedhette Pierre Dukan (71) gyilkos piruláját, amely súlyos szívbillentyű-gyulladást, -elégtelenséget, majd halált okoz. Ezzel fogyott Jennifer Lopez, de a világ legjobban fizetett topmodellje, Gisele Bündchen is.

... nu, most OLLAN EZ AZ INTERNET, MINT ANNO AUSCHWITZ GÁZKAMARÁI VOLTAK ? irtják a zembereket rendesen......
@sírbateszezazegész:
@Knósszosz:
Van itt valaki, akinek a fülét nem damil tartja a helyén, hanem a fejében uralkodó vákuum.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: szerinted ez a találkozó így zajlott le? Aszt hogy kommunikáltak egymással? Tavares bírja a lovárit, vagy mi?:))) El tudom képzelni, ahogy vigyázzba vágja magát és elnézést kér!:)))
Angyal, abból egy szó sem igaz, amit ez a redves nyilatkozik!
@Blogger Géza:

Lehazugozták a Magyar nemzetet? Hihetetlen!
@Blogger Géza: mi van gézám? Végetért a barátok közt, azt gondoltad leülsz a géphez? Amíg a magaskultúra hatása tart?
@Bakter:
Jaja!-:)))
De ezekből gátat lehetne építeni a Kazán szorosnál, szóval a többes szám inkább indokolt, kedves kolléga!!
@Husz_János_Puszita: Nem, az megszokott, ha megírja róluk az igazságot, de az, hogy Mesterházy személyesen még aznap odaáll a MN mellé, és megerősíti, amit írtak, nos, ez még engem is meglepett. :) Úgy látszik, Bajnai és Mesterházy csak a MN nevű forródróton tud egymással kommunikálni. :)
@Knósszosz:

Hagyd már ezt a faszt a picsába... jó, én is felbasztam magam rajta, kis lazító zene:
www.youtube.com/watch?v=hzl8a1x1rrw

:DDD
@Bakter: Miért is akarnának, amikor egy brancsban vannak a gengszterváltóink. :(
@sírbateszezazegész:

"Angyal, abból egy szó sem igaz, amit ez a redves nyilatkozik!"

Ejh, de bizalmatlan vagy:))
@Husz_János_Puszita:
Lázár ambiciózus, de nagyon.
Ha a cár elengedi kontroll nélkül a kezét, az az egyik lehetséges bukásának lesz az apropója, szerintem.
Jánoska a muttert is… tuggyuk.

Szóval meggondolatlan ez a kinevezés, kiszervezi az arany tojást tojó tikot a volt KISZ alól és mire észbe kapnak nem marad más, csak üres baromfiudvar, fejvesztetten zsé után kapirgáló kotlósokkal meg kokasokkal, de lófaszt sem fognak találni.
Én azt hittem, ennél rafináltabb a tolvajok fejedelme, de úgy látszik túlértékeltem.

Lázárdöbeszt...

Simlicska majd leteszi utána a szakmunkásvizsgát, mert ő csak egy pénzzel kitömött fűzfakalap, aki a maga ötleteiből egy krajcárt sem keresne, viszont Lázárban van némi üzleti véna, ha mocskos is.

Ez nem a tuti, csak én gondolom így. Lehet vitázni, ha valami elkerülte a figyelmemet, hívja fel rá valaki, kösz!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Köszez jóvolt!!-:D
Fogaggyunk, hogy a csajszi nem játszott szerepet nálad... én is kiretusálnám a klipbűűl:))
@Knósszosz:

Nyugodj meg, Simicskában erőteljesebb az üzleti véna, nagyobb a gyakorlat.

Nem vagyok én meggyőződve, hogy nem kerül gyorsan egy Nyerges nyeregbe Lázár mellett.
Azt nem tudom,Rogán Tonyó hogy viseli ezt?
@Knósszosz:

Lehet a te szenáriód is, nem tudom. Nem látni be a színfalak mögé, mi mozgatja a szálakat. A pénz kevés motivációnak egymagában.
Lázárban megvan a potenciál, átvenni a hatalmat a fideszben egyszer. Nem most. Okosabb a vezérnél szerintem.
@Knósszosz:
Milyen csaj, milyen seggel???

Én csak a koncertet néztem... :DDD
@Blogger Géza:

Húzd már le magad, seggarc... na, leugrok cigiért, addig valaki linkeljen be valami érdekeset. Legyen benne jó zene, pina, autósüldözés, meg dinoszaurusz! :DDD
@Orica Középföldi: lajosék minden üzletet elcsesztek eddig...olyan a portfoliójuk a 100Ft-s bolté:)
Az nem üzleti véna, hogy vmi megy, ellopjuk azt majd a költségvetésből áttalicskázzuk a pénzt...
@Orica Középföldi:
Remélem addig fokozzák a hatalmi sakkozást, míg generálódik egy jó kis bandaháború. Asszem akkor rágyújtok egy nemzeti mutyibóti cigirágóra.
@sírbateszezazegész:

Közvetlen vagy a nagy számok törvénye?
@sírbateszezazegész:

Olvastam, hogy míg az EU országaiban úgy 10-20 ezer körüli szabadalmi bejegyzésért folyamodnak, nálunk a szám évente átlagosan 6 darab.

Durva mi? Jól jelzi a vállalkozási és innovációs környezet állapotát.
Simicska hányat adhatott be?
@Orica Középföldi: személyes, mint mindig...azt ezeket transzformálom a nagy számok alapján:))
@Husz_János_Puszita: hát ez a szörnyű...ezért kérdeztem a minap Marianntól, hogy ki a f@szom jönne ide tanulni Kína, Szingapúr, Japán területéről...meg mit tanulna? A magyar szellemi primátus kb. olyan mítosz, mint a magyar bor/szalámi világhíre...
Szépen vagyunk. A benzinkúton már nincs Marlboro... Kék Pall Mall??? Mi a fasz vagyok, valami büdös proli??? Mondjuk igen...:DDD

Hirig lesz ebből Elvtársak, nagy hirig... :DDD
@Husz_János_Puszita: Egyet: EnyiméééééÉÉÉ!!!!!!!!!!
@Orica Középföldi:
Simi dörzsöltebb, azt mondod?
Lehet, hogy igazad van, de én ebbe a czinikuslyánosba belelátok többet is.
Mondjuk tök mindegy, ez is-az is tőlünk lop. Néhai dédnagyanyám szerint; „a nehézség gyűjjön beléjük!”
Sőt, a bajuszos Pista bátyám is eztet mondta, ám!

„Lázárban megvan a potenciál, átvenni a hatalmat a fideszben egyszer” – mondád.
Evvel tök egyet értek, de az általad vázolt időzítéssel nem. Ez a Jani gyerek nem olyan fajta, hogy kivárjuk, amíg…
Ez képes mindenre és mihamarabb. Persze van egy józan elképzelése arról, hogy mikor érdemes beleharapni, a bőséges húscafatokkal megtűzdelt czupákot kínáló kézbe, de számomra úgy tűnik, hogy meg fogja tenni.

Mikor? Azon lehet agyalni, legfeljebb te győzöl, oszt?-:))
Jónapot
@sírbateszezazegész:

Meg a magyar konyha és vendégszeretet. :D

A kínai, kis-ázsiai gyerekek messze verik tudás színvonalában nem csak a magyarokat, de a nyugat-európaiakat és amerikaiakat is az általános iskolában. Nemrég adták közre egy nagy, világméretű felmérés eredményeit.
@Orica Középföldi:
nem gondolod, hogy ez már a legbelső körök megosztása és egymás ellen hangolása?

szerintem is a simicska és a nyerges két idióta akik csak lopni tudnak és semmi mást nem csináltak mint túlárazott szart eladtak az államnak és az állam megvette és a pénz megtette a kis körútját a zsebekig meg offshore-ig

brühüyyy

nincs levédiában igazán jó gazdasági szakember a demjánt is beleértve mondjatok egyet aki tényleg tud valamit és még nem ment el?
@Husz_János_Puszita:
Oricának írtam az elébb, olvasd.
Hülyevagyok, vagyhülye?

Na, mostan egy hűvösen izzadó Stella Artois következik...
Beeee!!!
@Knósszosz:
tökig igazad van

brühüyyy
paella és lázár nyárson sütve uborkasalátával
olajjal leöntve és meggyújtva
@Knósszosz:

A vezérkultusz az vezérkultusz. Először a fidesznek buknia kell, de nagyot. Nincs itt még az idő.
Na majd egy karton sörben lemeccseljük a dolgot. :D
Egészségedre! Nekem még vezetnem kell ma.
@rodeo36:
Lázárt ne keverd bele egy autentikus extremaduriai paella-ba, elbassza...

Katalán baguette Chorizo kalbásszal, most ennyi is elég lenne. Meleg van, nemtok zabányi.
Ser és ventiláttor, ma hanyagolom a kaját.
brü és hü+yy, vagyamit akar(sz)tok/tek
@Husz_János_Puszita:
Akkor jó munkát!!
(most súúnyít...)
@Knósszosz:

Na én meg iszom a a dobozos(!) Borsodit(!)
Én, ki voltam istenek fia, alámerül
Atlantiszom Párizs Merlotte Normandia.

:DDD
@rodeo36:

Magyarország 6. leggazdagabb embere most vonult vissza 50 évesen a napi cégvezetésből, nem emlékszem a nevére. Informatikai cége van, az USA-ban elismert self made man. Véletlen, hogy sosem hallottam a nevét korábban? :D
Nem nyomult egyik párt közelében sem.
@wmіkі:

Elfelejtettem odaírni, nem pontosak a számaim, de az arányok stimmelnek.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

-:DD
És Boli nyilván hoz egy kis Fix Hellas-t, vagy Alpha-t, esetleg egy palaczk Achaia Claust, de amilyen irigy, majd leönti a torkán maga.

Fotót kapunk róluk, oszt jónapot, he?!
Ne. Wmiki. Ezt ne. Ez így túl sok. :DDD
Mi a fasz baja van ennek az evolúcióval??? A majmoknak kéne kikérni maguknak, hogy idáig degradálódtak. :D
@rodeo36: @Knósszosz:

Abban nagy az egyetértés - volt tanárok, diáktársak - hogy Simicska zseniális agyú. Attól, hogy nem lát bele a nyilvánosság az ügyeibe, természetesen dübörög a konteozás. Lázár nem zseniális. Csupán ördögi.

OV és S rokonlelkek ( ld. Kéri: Lenin-fiúk ), hosszú idejű az együttműködés. Abszolút vállvetve jutottak oda, ahol vannak.

Lázárból OV csinált valakit, és egy tollvonással meg is szüntetheti.
Ezzel persze Lázár is tisztában van. Megtanulta mások kárán ( Rogán, Pokorni, Áder), ehhez elég rafinált.

Azt is tudja, hogy a tömeg nem a fideszt, hanem OV-t imádja. Ebből következően hatalmi mozgástere elég szűk, ami nem azt jelenti, hogy az első alkalmas pillanatot nem ragadja meg.

Ám arra Rogán is vár,de úgy látom lépéshátránya van. Sokkal okosabb, mint Lázár.

Kettejük között szerintem - a színfalak mögött - most is dúl a vetélkedés.

Mindketten az alkalmas pillanatra várnak:)))
@wmіkі: helló főnök! Rég láttalak. Még mindig családon belül házasodtok? Annak a vége az áltakad is képviselt evolúciós zsákutca.
@Husz_János_Puszita: "Lázárban megvan a potenciál, Okosabb a vezérnél szerintem."

A vezér beugrott a mókuskerékbe és magára zárta az ajtaját. Nagy hiba v olt, ebből már nincs kiszállás részéről, hacsak régi szobatársai "nyomatékosan" meg nem kérik, hagyja abba az ámokfutást.. Lázár meg jéghideg szívvel és szemekkel kívülről bűvöli, mikor roskad össze mókuska.
@Orica Középföldi: én láttam lajosék ügyeit még '98 előttieket, aztán meg a szálak elvarrását '02 útán...hát azért az nem egy zseniális elme tündöklését jelezte...vagy, ha igen, akkor mostantól csak a Mindenség Úraként szólíts!:))))
@Orica Középföldi: na és a világjáró aranylábu és hajú petikével már senki sem számol,? ő már smafu?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"Mi a fasz baja van ennek az evolúcióval??? "

Valószínűleg érzi, hogy kicsit lemaradt:))
@sírbateszezazegész:

Ó Mindenség Ura! (rövid u:))

Mondtam én, hogy tisztességes, hogy piacon megállná a helyét,hogy européer, hogy kiegyensúlyozott ?
Na ugye.
@Spániel:

Szerintem Petit azért utaztatják ennyit, mert már senki nem bír ránézni:))
@Orica Középföldi: azt írtad, hogy zseniális agya van...:)
A másik miatt szégyenlem magam :)
@Spániel:

Nem mókuskerék, az ő maga. A vezér ilyen. Van egy társadalomképe, üdvözítő útja a jövőbe, ő ahhoz akar formálni minket. A kivitelezés meg...hát ennyi a tehetsége.
@guma:

Én ezektől elhatárolom magam, Tisztelt Bíróság!

Magát nem ismerem.

Ne hívjon többet ezen a számon.

Telefonbetyár.

:D
@sírbateszezazegész:

"1994 októberében a Népszabadságnak arról beszélt: biztosítani kell "a párt finanszírozását úgy, hogy a Fidesz ne függjön külső erőforrásoktól (...) Mivel ezek a lobbik nem karitatív szervezetek, a Fidesznek a megalakulásától kezdve nem voltak külső támogatói. El akartuk tehát kerülni mind a belföldi, mind pedig a külföldi csoportok gyámkodását, viszont így saját forráshoz kellett jutnunk."[11] "A politikához ugyanaz a három dolog szükséges, mint a háborúhoz" - utalt Montecuccoli híres mondására."

Megoldott mindent? Megfogták bármiben?
@Orica Középföldi: valamiféle jogállam-kezdeményben megfogták volna? Mert mo soha nem volt olyan.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

valami gond van?:D

dinó nincs!
azt keres. :)
@Orica Középföldi: külön juttatást kért.

nem elégedett meg a minden pártnak járó 100 milkával, ők felvettek MHB-től is 100-t amit szintén nem fizetek vissza.

azért így könnyű álmodozni...
@guma:

Nem is akarok semmiféle disznóságon rágódni, inkább hallgatok egy kis Cohent:))
@Orica Középföldi: egyetértesz. Ezek szerint buktam a címem?:))
B+ nézem kovács zoltán szereplését. Hogy szakadt volna bele a feje az anyjába ennek a köcsögnek! Közmunka esélyt teremt a szegénységből való kitörésre, azzal már nem csak napról napra élnek! Ezt a férget! Értelmes elfoglaltság? Ez hülye. Nem, ez hazudik.
@sírbateszezazegész:

Az hírlik, ez a legokosabb államtitkár, de ritka egy féreg.
@Orica Középföldi: ha találkoznék vele, minden lelkiismeret nélkül rúgnám fel, akár a kölkei előtt is...rajta látszik az értelem/felkészültség...és sem mondhatok róla negatív kritikát ebben a tekintetben...de rajta kívűl a legokosabb államtitkári címet egy majom (nem embersuabású főemlős!) is elnyerné a többiek előtt:)
@rodeo36:

mongyuk itten vagyok én. igaz, hogy jelenleg északi gyarmataimon tartózkodok, hogy menedzselni tuggyam a rénpálinka minél gyorsabb elterjesztését, így asztán a közönség ráér ezeket a maffiukat értékelni, penig csak egy baj van itten, mégpenig az, hogy szabadlábon vannak. az endlösung tehát sokkal inkább btk. semmint politikai jellegű.
@hacsaturján:
naccerű, a rénpálinka sikeres mialatt a kárpátmedenceialsókisbürgözdiköztársaság (meg van közösűlve) ügyei rózsátlanok és még fel sem lehet füstölni...

szóval éljenek a rének és az ő gazdijuk

brühüyyy
historia.uw.hu/temak/tanacsk.html
"Amikor a legnagyobb szükség lett volna a nemzeti összefogásra, a tanácshatalom intézkedéseivel a tulajdon mentén vágta ketté a társadalmat. Szocializálták, azaz közös, állami tulajdonba vették az üzemeket, az áruházakat, a földbirtokokat, az iskolákat, a színházakat, a mozikat, a könyvtárakat, a műkincseket, a gyógyszertárakat, a lakóházakat, egyes helyeken a kisiparosok műhelyeit és szerszámait. A tulajdonosok hirtelen rájuk szakadt jogfosztottságuk mellett úgy érzékelték az új rendszert, mint amely kiforgatja őket anyagi és erkölcsi javaikból, amelyik mindent elvesz. A földosztás elmaradása miatt a földre hiába váró földművesrétegek fokozatosan kiábrándultak a proletárdiktatúrából; a földjüket egy újabb kisajátítástól féltő parasztgazdák pedig fokozatosan szembehelyezkedtek az új rendszerrel. Az elégedetlenkedők megfélemlítésére, az "osztályellenség" megsemmítésére, a belső felkelések letörésére terrorista különítményeket hoztak létre ("Lenin-fiúk"), amelyek Szamuely Tibor irányítása alá tartoztak."
Orbán - Kun Béla
Szájer - Ágoston Péter mek.oszk.hu/00300/00355/html/img/7b.jpg
Pintér Sándor - Garbai Sándor filmhiradok.nava.hu/watch.php?id=5227
(ott van mellette a videón az egykori Martonyi meg a Révész Mártíriusz is)
Rogán Antal - Rákosi Mátyás
Kövér László - Tisza István
Gyurcsány - Klebelsberg - Metternich
Lenin-fiúk - Jobbik-mag
stb...
www.mult-kor.hu/20090320_szabadsag_egyenloseg_es_terror?pIdx=3
"Középpontban az államosítás
A rendszer kezdettől elsődleges feladatának tekintette az államosítást: március 26-án elrendelték a húsznál több munkást foglalkoztató ipari-, bánya- és közlekedési üzemek kártalanítás nélküli köztulajdonba vételét. A gyakorlatban viszont ennél számos esetben sokkal kisebb üzemeket is szocializáltak, a többit pedig szövetkezetekbe tömörítették volna. A közép- és nagybirtokok „a proletárállam" tulajdonába mentek át, míg a kis-és törpebirtokok magántulajdonban maradnak. A jogszabály a köztulajdonba vett földek szétosztását kifejezetten megtiltotta, és úgy intézkedett, hogy a szocializált birtokokat szövetkezeti kezelésre „a mezőgazdasági proletárságnak kell átadni". A földosztás elmaradása következtében a falusi lakosság közömbössé vagy éppen ellenségessé vált a rendszer iránt.
A szövetkezetek (valójában állami gazdaságok) létrehozása csak az uradalmakon élő gazdasági cselédség azon része számára volt elfogadható, amely nem kívánt önálló gazdává válni. Az agrárszegénység, valamint a kisebb-nagyobb birtokkal már rendelkező parasztság azonban teljes joggal csalódottnak érezte magát, mert egyáltalán nem jutott földhöz, illetve nem gyarapíthatta gazdaságát. Az ellenérzést hadikommunista jellegű intézkedések is erősítették. 1919. április 26-án rendelet jelent meg az egész terményfelesleg kötelező beszolgáltatásáról, és megkezdődtek a katonai erőszakkal végrehajtott rekvirálások."
docs.google.com/file/d/0BzNQcBwy9ZvDMTIxYTU1NDItYjE5MC00YThhLTgwOGEtMDhjYzYzOWQwOGY5/edit?hl=en&pli=1
docs.google.com/file/d/0BzNQcBwy9ZvDNTlhZTExMmUtOWViMS00ODcyLWIyNTgtYzdkODY3NDIxMDRk/edit?hl=en&pli=1
docs.google.com/file/d/0BzNQcBwy9ZvDOGU3YTI5YTctM2ViMi00OTU3LWE1MTItOTZmYmU2OGVhOTA5/edit?hl=en&pli=1
docs.google.com/file/d/0BzNQcBwy9ZvDNjdmZDEzMGMtZDQ3Ni00NzgyLTg4ZTctNWVmYmU0ZjI1MmM0/edit?hl=en&pli=1
@rodeo36:

ne is mondd, pl. a legbénább rénjeimet focistává képzem ki a saját futbal akadémijámon, mivel ők a négy lábukkal messze mekkhalaggyák még a puskás öcsit is. korszerű edzésmóccerekkel (5 km-es menekülés jegesmedvék elől, háton úszás jeges vízben, 100 kg-os zuzmónyalás, stb.), asztán el fogom adni őket büzgülvalagoson, mer látom, hogy a videotonnak nem megy, penig csak úgy dőlnek az anyagijak.
ugyebár, a dicső főnök eccer kijelentette, hogy ő nem fordít hátat a barátainak, hát mitmongyak, az ő hejibe én se mernék. ez a lázár gyerek pl. nemcsak érti a lajost, de szélsőséges empátiájával még érzi is. tán ezér is gonolkodok rajta, hogy neki még a háromlábú réneket is fölajánlom. a nekik szánt narvál szarv mankót grátisz adom.
Jézusisten!Ezeknek semmi sem elég!
süti beállítások módosítása