Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.07.10. 10:50 Fabius

Lázár lesz a talicskagyorsító kincstárnok?

Címkék: fidesz nfü közbeszerzés

Megfelelő embert a megfelelő feladathoz - mondja a közhely, amihez pártunk és kormányunk ragaszkodni látszik. Elvégre ami nem jó azt meg kell javítani. Nem mindegy ki osztja a lóvét, az sem kinek, de legkevésbé az nem mindegy milyen gyorsan. A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Lászlóné gondoskodása alatt nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, így kiszervezik alóla és odaadják az embernek, aki bármit el tud intézni frankón és gyorsan.

Elvégre a gyámsága alatt megszületett trafikmutyi is mekkora siker.

lázár-jános3.gif

Szükség is van a szakértelmére, hisz ami az NFÜ és a pályázati pénzek körül mostanában történt az tényleg hallatlan. Az a félázsiai Jóisten se látott még ilyen bénákat. Nem elég, hogy a közbeszerzési offshore lovagok lassan botladoznak a pályázati pénzekkel Ciprus felé, de még ki is derül, kínos is lesz, majd összeakadt nyelvvel hazudni is kénytelenek, és hogy a történet kerek legyen a ciprusi bankpánik is okozott némi záróizomlázat. 

seszták miklós_1_1.jpg

Ezen változtatni kell ez nem vitás, de aggodalomra semmi ok, immár gondos és körültekintő gazdija lesz a lerabolható kincstárnak. Fényestekintetű Lázár Jánosnak majd lesz gondja rá, hogy legalább ne a közbeszerzési bizottság elnöke offsórozzon, vagy ha mégis, akkor megint szülessen egy átláthatatlanságot garantáló törvény, legyen kéznél egyéb trükk vagy legalább egy koszlott lólábtakaró, ami alatt a legyekkel viaskodva győzködhetik egymást, hogy ami nem látszik az nincsen is, bibibí. 

399 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr495398678

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Trafikrablás: Az utolsó tangó 2013.07.10. 19:14:18

Viktor és János pontot tesz az ügy végére. Trafikrablás-trilógiánk befejező része. A mozgóképet nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.       

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@V-PORT: Mesterházy? Az egyetlen ember, aki ha Orbán kihívójaként esélyes (értsd az egységes ellenzék minielnök jelöltje) akkor szívbaj nélkül szavazok Orbánra. Igen. Én.
@nemecsek ernő áruló: Én nem szavazok Orbánra, de Mesterházyra sem. Érvénytelen lesz, és Mesterházy mellé tenni fogok valamit, de az nagy lesz, és be is kaphatja. Ja és ezzel nagyon sokan vagyunk így. Utána arcoskodjon nekem ő is meg Baja is.
@AKIsTUDATLAN:

Így visszanézve tényleg naivak tűnik a fő cél, a politikai rendszerváltás és hogy fogjon össze mindenki mindenkivel. De jó érzés volt, én lelkesedtem tavaly októberben. :D
Kár, hogy vissza kellett huppanni a földre.

Jól rémlik, megyek mert nagyon besokalltam. De nem azt jelenti, hogy nem érdekel a hazám és a népem sorsa. Megteszem, amennyi tőlem telik.
@kvadrillio: ...jahhh és még..a gond az, hogy ezeknek a m.nélküli millióknak a sorsa sem A DÚSGAZDAG NÉHA KÁVÉZGATÁSRA GYŰLT BILDERBERG CSOPORTOCSKÁT, SEM A G20-AKAT, SEM A G8-AKAT, SEM AZ ...SEM AZ EGYÉB CSAK PÉNZCSINÁLÁSBÓL ÉLŐ ÉS GAZDAGODÓ SENKIHÁZIAKAT NEM ÉRDEKLI, MERT EZEK AZ UN. "ÚRIEMBEREK" MÁR MOST EGY MÁSIK BOLYGÓN ÉLNEK.
nos az Mszp-zsidóSzdsz annyira lejáratta a ballibant eszmét hogy amíg nem jön valami új hiteles formáció a Fidesz szinte bármit megtehet.a magyarok nem kérnek Bajnai-Gyurcsányi-Mesterházi politikai élőhalottakból.abban a pillanatban hogy megszületett a döntés hogy ezekkel a seggfejekkel vágnak neki a 2014 választásnak tudtam bukó semmi esélyük nincs
@tristen2005: B+ szerinted azért estek seggre tőle mert a fidesz küldte??? :)
...PLÁNE, HOGY KIOSZTOTTAK ISZONYÚ MILLIÁRDNYI VISSZA NEM TÉRÍTENDŐ TÁMOGATÁST, AMELYBŐL CSAK EGYES EMBEREK GAZDAGODTAK A NAGY NÉP-NEMZETI MAGYAR NÉP MEG LAUFASZT SEM !
NU, EZT MIND VISSZAVENNÉM...
@rodeo36: Mondjuk mert beteg és mindenkinek jobb lenne ha eltűnne, kb. mint viktor.
Kovács Zoltán Felzárkoztatási államtitkárt szerintem egy darabig nem látjuk Kálmán Olga műsorában:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem hallottam, csak olvastam az atv-n. Dehát ennek a fajtája szégyenének azt sem hiszem el, ha a pontos időt kérdezi!:)
@Zati: o a vadaszok ti vagytok. Ha mar egyket libsinek felmegy a vernyomasa - fel szokott - es ezzel akar csak orakat is roviditek az eleten, nekem mar megerte.
@rodeo36: ..hmm.....nu, azééé a gyurcsány van olyan kaliber politikus, mint a viktorka !
ő...szintén elmondta a nagybeszédében, jhogy nem csináltak semmit ! és reggel-délben-este is hazudtak ! (azééé...ők vették csinálták ! fel a legtöbb hitelt...)
viktorka ezt nem mondja, mert ő egyfolytában csinál valamit !..HOL IDECSINÁL, HOL ODA CSINÁL.., A NAGY ÉS FOLYAMATOS CSINÁLÁSBAN, MÉG CSAK MAGA ALÁ NEM CSINÁLT !
...DE A NÉP MÁR FOLYAMATOSAN BECSINÁL TŐLE....AMÍG MÉG VAN MITŐL BECSINÁLNI....

..csak az A KÉRDÉS, hogy meddig bírja MÉG ezt a CSINÁLÁSI TEMPÓT ?!
@sírbateszezazegész: Kell ennél több??? :)

„Magyarságomból eredően a cigányságomat is megbántotta ezzel, és rajtam keresztül a több százezer cigány embert is, amit ő sajnálatosnak nevezett” – hangsúlyozta a fideszes roma politikus. Farkas a jelentést veszélyes tendenciának nevezte, s elmondta, a találkozón világossá vált számára, hogy Tavares eddig nem volt autentikus, hiteles információk birtokában, de ezt most „helyre tették”: német és angol nyelvű tájékoztatót adtak át a portugál jelentéstevőnek, amelyek az Orbán-kormány romapolitikáját ismertetik.

Tavares belátta tévedését

Az EP-képviselő nemcsak azt ismerte el, hogy az Orbán-kormány nem rasszista, hanem azt is, hogy a kabinet cigánypolitikája modellértékű, és jó irányba halad – szögezte le Farkas. Arról is beszélt, hogy Tavares azt is belátta, nem volt szerencsés, hogy a jelentés készítése folyamán nem kereste meg az ORÖ-t. Azt ígérte, ha a jövőben hasonló jelentést készít, akkor kikéri majd a roma önkormányzat álláspontját.

mno.hu/eu/ezt-meg-tavares-is-elismerte-1171888
@Husz_János_Puszita: Pedig a mai akciójuk annyira gyönyörű volt. Szokás szerint lehazugozták a Magyar Nemzetet, amikor az leírta az igazat, csak most pechjükre Mesterházy is beszállt, és hogy hogy nem, a Magyar Nemzet oldalán. :)

index.hu/belfold/2013/07/10/a_magyar_nemzetet_erositi_mesterhazy/
@Blogger Géza: Pont nem hazugozták le, csak számon kérték, hogy miért jelent meg ilyen dolog az MNO-ban. Ez már nem az első eset, az Mszp rendesen szivárogtat.
@Kim Jong Un:
Reggel fél hatkor láttalak, le sem tudod tagadni.
Itt az utcán nem messze a sarkon folytál szét, voltak benned sárgarépa kockák, meg zöldborsószemek is.
Ilyesmi (állítólag) minden rókában van.
Savas is voltál, meg büdös.
Egyszer nem lesz már támogatás az ócska oprendszeredhez, meg amúgy is vírusos vagy, szóval válts időben ha jót akarsz.
Seggfej…
index.hu/belfold/2013/07/10/a_magyar_nemzetet_erositi_mesterhazy/

Nem akarnak ezek kormányváltást. Annyi szar dőlt ki a tehénből ebben a ciklusban, ők meg jól ellesznek ellenzékiként, talán még nagyobb frakcióban is a következő ciklusban - gondolják. Már ezt is írtam pár hete, de egyre inkább erősödik bennem ez a kép.
@kvadrillio:
Hogyan? Hogy maga alá nem?
Ekkora formátumból azért ennyit még kinézhetnél. Azért annyira el tud emelkedni a talajtól.
Halálos fogyitablettákat írt fel Katalin hercegnő tanácsadója!
2013-07-10 12:52:59

 Akkor kezelte Katalint Dukan, amikor az esküvője előtt csontsoványra fogyott.
Kapcsolódó cikkek
Tiltott összetevő a fogyókúrás készítményben

Sokkoló fogyókúrás módszer: nyelv varrás
Lebuktatta György a csodafogyókúrát!
Hirdetés
Kate Middleton fogyókúráját is Pierre Dukan felügyelte. Szerencsére a hercegnőnek nem lett baja
Párizs — Csak Franciaországban több száz ember haláláért felelhet az az orvos, aki Katalin hercegnőt (31) is fogyasztotta. Nem kizárt, ő is kapott a dietetikus gyilkos fogyasztó gyógyszeréből, amelyet már több mint 2000 ember halálával hoznak összefüggésbe. De nem csak Vilmos herceg hitvese szedhette Pierre Dukan (71) gyilkos piruláját, amely súlyos szívbillentyű-gyulladást, -elégtelenséget, majd halált okoz. Ezzel fogyott Jennifer Lopez, de a világ legjobban fizetett topmodellje, Gisele Bündchen is.

... nu, most OLLAN EZ AZ INTERNET, MINT ANNO AUSCHWITZ GÁZKAMARÁI VOLTAK ? irtják a zembereket rendesen......
@sírbateszezazegész:
@Knósszosz:
Van itt valaki, akinek a fülét nem damil tartja a helyén, hanem a fejében uralkodó vákuum.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: szerinted ez a találkozó így zajlott le? Aszt hogy kommunikáltak egymással? Tavares bírja a lovárit, vagy mi?:))) El tudom képzelni, ahogy vigyázzba vágja magát és elnézést kér!:)))
Angyal, abból egy szó sem igaz, amit ez a redves nyilatkozik!
@Blogger Géza:

Lehazugozták a Magyar nemzetet? Hihetetlen!
@Blogger Géza: mi van gézám? Végetért a barátok közt, azt gondoltad leülsz a géphez? Amíg a magaskultúra hatása tart?
@Bakter:
Jaja!-:)))
De ezekből gátat lehetne építeni a Kazán szorosnál, szóval a többes szám inkább indokolt, kedves kolléga!!
@Husz_János_Puszita: Nem, az megszokott, ha megírja róluk az igazságot, de az, hogy Mesterházy személyesen még aznap odaáll a MN mellé, és megerősíti, amit írtak, nos, ez még engem is meglepett. :) Úgy látszik, Bajnai és Mesterházy csak a MN nevű forródróton tud egymással kommunikálni. :)
@Knósszosz:

Hagyd már ezt a faszt a picsába... jó, én is felbasztam magam rajta, kis lazító zene:
www.youtube.com/watch?v=hzl8a1x1rrw

:DDD
@Bakter: Miért is akarnának, amikor egy brancsban vannak a gengszterváltóink. :(
@sírbateszezazegész:

"Angyal, abból egy szó sem igaz, amit ez a redves nyilatkozik!"

Ejh, de bizalmatlan vagy:))
@Husz_János_Puszita:
Lázár ambiciózus, de nagyon.
Ha a cár elengedi kontroll nélkül a kezét, az az egyik lehetséges bukásának lesz az apropója, szerintem.
Jánoska a muttert is… tuggyuk.

Szóval meggondolatlan ez a kinevezés, kiszervezi az arany tojást tojó tikot a volt KISZ alól és mire észbe kapnak nem marad más, csak üres baromfiudvar, fejvesztetten zsé után kapirgáló kotlósokkal meg kokasokkal, de lófaszt sem fognak találni.
Én azt hittem, ennél rafináltabb a tolvajok fejedelme, de úgy látszik túlértékeltem.

Lázárdöbeszt...

Simlicska majd leteszi utána a szakmunkásvizsgát, mert ő csak egy pénzzel kitömött fűzfakalap, aki a maga ötleteiből egy krajcárt sem keresne, viszont Lázárban van némi üzleti véna, ha mocskos is.

Ez nem a tuti, csak én gondolom így. Lehet vitázni, ha valami elkerülte a figyelmemet, hívja fel rá valaki, kösz!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Köszez jóvolt!!-:D
Fogaggyunk, hogy a csajszi nem játszott szerepet nálad... én is kiretusálnám a klipbűűl:))
@Knósszosz:

Nyugodj meg, Simicskában erőteljesebb az üzleti véna, nagyobb a gyakorlat.

Nem vagyok én meggyőződve, hogy nem kerül gyorsan egy Nyerges nyeregbe Lázár mellett.
Azt nem tudom,Rogán Tonyó hogy viseli ezt?
@Knósszosz:

Lehet a te szenáriód is, nem tudom. Nem látni be a színfalak mögé, mi mozgatja a szálakat. A pénz kevés motivációnak egymagában.
Lázárban megvan a potenciál, átvenni a hatalmat a fideszben egyszer. Nem most. Okosabb a vezérnél szerintem.
@Knósszosz:
Milyen csaj, milyen seggel???

Én csak a koncertet néztem... :DDD
@Blogger Géza:

Húzd már le magad, seggarc... na, leugrok cigiért, addig valaki linkeljen be valami érdekeset. Legyen benne jó zene, pina, autósüldözés, meg dinoszaurusz! :DDD
@Orica Középföldi: lajosék minden üzletet elcsesztek eddig...olyan a portfoliójuk a 100Ft-s bolté:)
Az nem üzleti véna, hogy vmi megy, ellopjuk azt majd a költségvetésből áttalicskázzuk a pénzt...
@Orica Középföldi:
Remélem addig fokozzák a hatalmi sakkozást, míg generálódik egy jó kis bandaháború. Asszem akkor rágyújtok egy nemzeti mutyibóti cigirágóra.
@sírbateszezazegész:

Közvetlen vagy a nagy számok törvénye?
@sírbateszezazegész:

Olvastam, hogy míg az EU országaiban úgy 10-20 ezer körüli szabadalmi bejegyzésért folyamodnak, nálunk a szám évente átlagosan 6 darab.

Durva mi? Jól jelzi a vállalkozási és innovációs környezet állapotát.
Simicska hányat adhatott be?
@Orica Középföldi: személyes, mint mindig...azt ezeket transzformálom a nagy számok alapján:))
@Husz_János_Puszita: hát ez a szörnyű...ezért kérdeztem a minap Marianntól, hogy ki a f@szom jönne ide tanulni Kína, Szingapúr, Japán területéről...meg mit tanulna? A magyar szellemi primátus kb. olyan mítosz, mint a magyar bor/szalámi világhíre...
Szépen vagyunk. A benzinkúton már nincs Marlboro... Kék Pall Mall??? Mi a fasz vagyok, valami büdös proli??? Mondjuk igen...:DDD

Hirig lesz ebből Elvtársak, nagy hirig... :DDD
@Husz_János_Puszita: Egyet: EnyiméééééÉÉÉ!!!!!!!!!!
@Orica Középföldi:
Simi dörzsöltebb, azt mondod?
Lehet, hogy igazad van, de én ebbe a czinikuslyánosba belelátok többet is.
Mondjuk tök mindegy, ez is-az is tőlünk lop. Néhai dédnagyanyám szerint; „a nehézség gyűjjön beléjük!”
Sőt, a bajuszos Pista bátyám is eztet mondta, ám!

„Lázárban megvan a potenciál, átvenni a hatalmat a fideszben egyszer” – mondád.
Evvel tök egyet értek, de az általad vázolt időzítéssel nem. Ez a Jani gyerek nem olyan fajta, hogy kivárjuk, amíg…
Ez képes mindenre és mihamarabb. Persze van egy józan elképzelése arról, hogy mikor érdemes beleharapni, a bőséges húscafatokkal megtűzdelt czupákot kínáló kézbe, de számomra úgy tűnik, hogy meg fogja tenni.

Mikor? Azon lehet agyalni, legfeljebb te győzöl, oszt?-:))
Jónapot
@sírbateszezazegész:

Meg a magyar konyha és vendégszeretet. :D

A kínai, kis-ázsiai gyerekek messze verik tudás színvonalában nem csak a magyarokat, de a nyugat-európaiakat és amerikaiakat is az általános iskolában. Nemrég adták közre egy nagy, világméretű felmérés eredményeit.
@Orica Középföldi:
nem gondolod, hogy ez már a legbelső körök megosztása és egymás ellen hangolása?

szerintem is a simicska és a nyerges két idióta akik csak lopni tudnak és semmi mást nem csináltak mint túlárazott szart eladtak az államnak és az állam megvette és a pénz megtette a kis körútját a zsebekig meg offshore-ig

brühüyyy

nincs levédiában igazán jó gazdasági szakember a demjánt is beleértve mondjatok egyet aki tényleg tud valamit és még nem ment el?
@Husz_János_Puszita:
Oricának írtam az elébb, olvasd.
Hülyevagyok, vagyhülye?

Na, mostan egy hűvösen izzadó Stella Artois következik...
Beeee!!!
@Knósszosz:
tökig igazad van

brühüyyy
paella és lázár nyárson sütve uborkasalátával
olajjal leöntve és meggyújtva
@Knósszosz:

A vezérkultusz az vezérkultusz. Először a fidesznek buknia kell, de nagyot. Nincs itt még az idő.
Na majd egy karton sörben lemeccseljük a dolgot. :D
Egészségedre! Nekem még vezetnem kell ma.
@rodeo36:
Lázárt ne keverd bele egy autentikus extremaduriai paella-ba, elbassza...

Katalán baguette Chorizo kalbásszal, most ennyi is elég lenne. Meleg van, nemtok zabányi.
Ser és ventiláttor, ma hanyagolom a kaját.
brü és hü+yy, vagyamit akar(sz)tok/tek
@Husz_János_Puszita:
Akkor jó munkát!!
(most súúnyít...)
@Knósszosz:

Na én meg iszom a a dobozos(!) Borsodit(!)
Én, ki voltam istenek fia, alámerül
Atlantiszom Párizs Merlotte Normandia.

:DDD
@rodeo36:

Magyarország 6. leggazdagabb embere most vonult vissza 50 évesen a napi cégvezetésből, nem emlékszem a nevére. Informatikai cége van, az USA-ban elismert self made man. Véletlen, hogy sosem hallottam a nevét korábban? :D
Nem nyomult egyik párt közelében sem.
@wmіkі:

Elfelejtettem odaírni, nem pontosak a számaim, de az arányok stimmelnek.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

-:DD
És Boli nyilván hoz egy kis Fix Hellas-t, vagy Alpha-t, esetleg egy palaczk Achaia Claust, de amilyen irigy, majd leönti a torkán maga.

Fotót kapunk róluk, oszt jónapot, he?!
Ne. Wmiki. Ezt ne. Ez így túl sok. :DDD
Mi a fasz baja van ennek az evolúcióval??? A majmoknak kéne kikérni maguknak, hogy idáig degradálódtak. :D
@rodeo36: @Knósszosz:

Abban nagy az egyetértés - volt tanárok, diáktársak - hogy Simicska zseniális agyú. Attól, hogy nem lát bele a nyilvánosság az ügyeibe, természetesen dübörög a konteozás. Lázár nem zseniális. Csupán ördögi.

OV és S rokonlelkek ( ld. Kéri: Lenin-fiúk ), hosszú idejű az együttműködés. Abszolút vállvetve jutottak oda, ahol vannak.

Lázárból OV csinált valakit, és egy tollvonással meg is szüntetheti.
Ezzel persze Lázár is tisztában van. Megtanulta mások kárán ( Rogán, Pokorni, Áder), ehhez elég rafinált.

Azt is tudja, hogy a tömeg nem a fideszt, hanem OV-t imádja. Ebből következően hatalmi mozgástere elég szűk, ami nem azt jelenti, hogy az első alkalmas pillanatot nem ragadja meg.

Ám arra Rogán is vár,de úgy látom lépéshátránya van. Sokkal okosabb, mint Lázár.

Kettejük között szerintem - a színfalak mögött - most is dúl a vetélkedés.

Mindketten az alkalmas pillanatra várnak:)))
@wmіkі: helló főnök! Rég láttalak. Még mindig családon belül házasodtok? Annak a vége az áltakad is képviselt evolúciós zsákutca.
@Husz_János_Puszita: "Lázárban megvan a potenciál, Okosabb a vezérnél szerintem."

A vezér beugrott a mókuskerékbe és magára zárta az ajtaját. Nagy hiba v olt, ebből már nincs kiszállás részéről, hacsak régi szobatársai "nyomatékosan" meg nem kérik, hagyja abba az ámokfutást.. Lázár meg jéghideg szívvel és szemekkel kívülről bűvöli, mikor roskad össze mókuska.
@Orica Középföldi: én láttam lajosék ügyeit még '98 előttieket, aztán meg a szálak elvarrását '02 útán...hát azért az nem egy zseniális elme tündöklését jelezte...vagy, ha igen, akkor mostantól csak a Mindenség Úraként szólíts!:))))
@Orica Középföldi: na és a világjáró aranylábu és hajú petikével már senki sem számol,? ő már smafu?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"Mi a fasz baja van ennek az evolúcióval??? "

Valószínűleg érzi, hogy kicsit lemaradt:))
@sírbateszezazegész:

Ó Mindenség Ura! (rövid u:))

Mondtam én, hogy tisztességes, hogy piacon megállná a helyét,hogy européer, hogy kiegyensúlyozott ?
Na ugye.
@Spániel:

Szerintem Petit azért utaztatják ennyit, mert már senki nem bír ránézni:))
@Orica Középföldi: azt írtad, hogy zseniális agya van...:)
A másik miatt szégyenlem magam :)
@Spániel:

Nem mókuskerék, az ő maga. A vezér ilyen. Van egy társadalomképe, üdvözítő útja a jövőbe, ő ahhoz akar formálni minket. A kivitelezés meg...hát ennyi a tehetsége.
@guma:

Én ezektől elhatárolom magam, Tisztelt Bíróság!

Magát nem ismerem.

Ne hívjon többet ezen a számon.

Telefonbetyár.

:D
@sírbateszezazegész:

"1994 októberében a Népszabadságnak arról beszélt: biztosítani kell "a párt finanszírozását úgy, hogy a Fidesz ne függjön külső erőforrásoktól (...) Mivel ezek a lobbik nem karitatív szervezetek, a Fidesznek a megalakulásától kezdve nem voltak külső támogatói. El akartuk tehát kerülni mind a belföldi, mind pedig a külföldi csoportok gyámkodását, viszont így saját forráshoz kellett jutnunk."[11] "A politikához ugyanaz a három dolog szükséges, mint a háborúhoz" - utalt Montecuccoli híres mondására."

Megoldott mindent? Megfogták bármiben?
@Orica Középföldi: valamiféle jogállam-kezdeményben megfogták volna? Mert mo soha nem volt olyan.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

valami gond van?:D

dinó nincs!
azt keres. :)
@Orica Középföldi: külön juttatást kért.

nem elégedett meg a minden pártnak járó 100 milkával, ők felvettek MHB-től is 100-t amit szintén nem fizetek vissza.

azért így könnyű álmodozni...
@guma:

Nem is akarok semmiféle disznóságon rágódni, inkább hallgatok egy kis Cohent:))
@Orica Középföldi: egyetértesz. Ezek szerint buktam a címem?:))
B+ nézem kovács zoltán szereplését. Hogy szakadt volna bele a feje az anyjába ennek a köcsögnek! Közmunka esélyt teremt a szegénységből való kitörésre, azzal már nem csak napról napra élnek! Ezt a férget! Értelmes elfoglaltság? Ez hülye. Nem, ez hazudik.
@sírbateszezazegész:

Az hírlik, ez a legokosabb államtitkár, de ritka egy féreg.
@Orica Középföldi: ha találkoznék vele, minden lelkiismeret nélkül rúgnám fel, akár a kölkei előtt is...rajta látszik az értelem/felkészültség...és sem mondhatok róla negatív kritikát ebben a tekintetben...de rajta kívűl a legokosabb államtitkári címet egy majom (nem embersuabású főemlős!) is elnyerné a többiek előtt:)
@rodeo36:

mongyuk itten vagyok én. igaz, hogy jelenleg északi gyarmataimon tartózkodok, hogy menedzselni tuggyam a rénpálinka minél gyorsabb elterjesztését, így asztán a közönség ráér ezeket a maffiukat értékelni, penig csak egy baj van itten, mégpenig az, hogy szabadlábon vannak. az endlösung tehát sokkal inkább btk. semmint politikai jellegű.
@hacsaturján:
naccerű, a rénpálinka sikeres mialatt a kárpátmedenceialsókisbürgözdiköztársaság (meg van közösűlve) ügyei rózsátlanok és még fel sem lehet füstölni...

szóval éljenek a rének és az ő gazdijuk

brühüyyy
historia.uw.hu/temak/tanacsk.html
"Amikor a legnagyobb szükség lett volna a nemzeti összefogásra, a tanácshatalom intézkedéseivel a tulajdon mentén vágta ketté a társadalmat. Szocializálták, azaz közös, állami tulajdonba vették az üzemeket, az áruházakat, a földbirtokokat, az iskolákat, a színházakat, a mozikat, a könyvtárakat, a műkincseket, a gyógyszertárakat, a lakóházakat, egyes helyeken a kisiparosok műhelyeit és szerszámait. A tulajdonosok hirtelen rájuk szakadt jogfosztottságuk mellett úgy érzékelték az új rendszert, mint amely kiforgatja őket anyagi és erkölcsi javaikból, amelyik mindent elvesz. A földosztás elmaradása miatt a földre hiába váró földművesrétegek fokozatosan kiábrándultak a proletárdiktatúrából; a földjüket egy újabb kisajátítástól féltő parasztgazdák pedig fokozatosan szembehelyezkedtek az új rendszerrel. Az elégedetlenkedők megfélemlítésére, az "osztályellenség" megsemmítésére, a belső felkelések letörésére terrorista különítményeket hoztak létre ("Lenin-fiúk"), amelyek Szamuely Tibor irányítása alá tartoztak."
Orbán - Kun Béla
Szájer - Ágoston Péter mek.oszk.hu/00300/00355/html/img/7b.jpg
Pintér Sándor - Garbai Sándor filmhiradok.nava.hu/watch.php?id=5227
(ott van mellette a videón az egykori Martonyi meg a Révész Mártíriusz is)
Rogán Antal - Rákosi Mátyás
Kövér László - Tisza István
Gyurcsány - Klebelsberg - Metternich
Lenin-fiúk - Jobbik-mag
stb...
www.mult-kor.hu/20090320_szabadsag_egyenloseg_es_terror?pIdx=3
"Középpontban az államosítás
A rendszer kezdettől elsődleges feladatának tekintette az államosítást: március 26-án elrendelték a húsznál több munkást foglalkoztató ipari-, bánya- és közlekedési üzemek kártalanítás nélküli köztulajdonba vételét. A gyakorlatban viszont ennél számos esetben sokkal kisebb üzemeket is szocializáltak, a többit pedig szövetkezetekbe tömörítették volna. A közép- és nagybirtokok „a proletárállam" tulajdonába mentek át, míg a kis-és törpebirtokok magántulajdonban maradnak. A jogszabály a köztulajdonba vett földek szétosztását kifejezetten megtiltotta, és úgy intézkedett, hogy a szocializált birtokokat szövetkezeti kezelésre „a mezőgazdasági proletárságnak kell átadni". A földosztás elmaradása következtében a falusi lakosság közömbössé vagy éppen ellenségessé vált a rendszer iránt.
A szövetkezetek (valójában állami gazdaságok) létrehozása csak az uradalmakon élő gazdasági cselédség azon része számára volt elfogadható, amely nem kívánt önálló gazdává válni. Az agrárszegénység, valamint a kisebb-nagyobb birtokkal már rendelkező parasztság azonban teljes joggal csalódottnak érezte magát, mert egyáltalán nem jutott földhöz, illetve nem gyarapíthatta gazdaságát. Az ellenérzést hadikommunista jellegű intézkedések is erősítették. 1919. április 26-án rendelet jelent meg az egész terményfelesleg kötelező beszolgáltatásáról, és megkezdődtek a katonai erőszakkal végrehajtott rekvirálások."
docs.google.com/file/d/0BzNQcBwy9ZvDMTIxYTU1NDItYjE5MC00YThhLTgwOGEtMDhjYzYzOWQwOGY5/edit?hl=en&pli=1
docs.google.com/file/d/0BzNQcBwy9ZvDNTlhZTExMmUtOWViMS00ODcyLWIyNTgtYzdkODY3NDIxMDRk/edit?hl=en&pli=1
docs.google.com/file/d/0BzNQcBwy9ZvDOGU3YTI5YTctM2ViMi00OTU3LWE1MTItOTZmYmU2OGVhOTA5/edit?hl=en&pli=1
docs.google.com/file/d/0BzNQcBwy9ZvDNjdmZDEzMGMtZDQ3Ni00NzgyLTg4ZTctNWVmYmU0ZjI1MmM0/edit?hl=en&pli=1
@rodeo36:

ne is mondd, pl. a legbénább rénjeimet focistává képzem ki a saját futbal akadémijámon, mivel ők a négy lábukkal messze mekkhalaggyák még a puskás öcsit is. korszerű edzésmóccerekkel (5 km-es menekülés jegesmedvék elől, háton úszás jeges vízben, 100 kg-os zuzmónyalás, stb.), asztán el fogom adni őket büzgülvalagoson, mer látom, hogy a videotonnak nem megy, penig csak úgy dőlnek az anyagijak.
ugyebár, a dicső főnök eccer kijelentette, hogy ő nem fordít hátat a barátainak, hát mitmongyak, az ő hejibe én se mernék. ez a lázár gyerek pl. nemcsak érti a lajost, de szélsőséges empátiájával még érzi is. tán ezér is gonolkodok rajta, hogy neki még a háromlábú réneket is fölajánlom. a nekik szánt narvál szarv mankót grátisz adom.
Jézusisten!Ezeknek semmi sem elég!
süti beállítások módosítása