Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 24.hu/belfold/2024/04/26/kovacs-sandor-fidesz-parlamenti-kepviselo-tanu-vallomas-nyirkarasz-polgar... (2024.04.26. 07:34) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.06.28. 04:59 Fabius

Vitéz Orgoványi Bayer Zsolt hivatalosan is antiszemita

Címkék: antiszemitizmus bayer zsolt kúria

Antiszemita lettem én -
meglepetés e költemény
csecse
becse:

ajándék, mellyel meglepem
az ekhótévés szegleten
magam
magam.

Józan eszem elszelelt
abból sokra  sose telt.
Az ám,
Hazám!

Lehettem volna oktató,
nem ily billentyű koptató
kretén
legény.

De helyette meg akart kúrni a
szentséges Kúria
fura
ura.

Intelme gyorsan, nyersen ért
a „orgoványi” versemért,
a hont
kivont

szablyával óvta ellenem.
Ideidézi szellemem
hevét
s becsét:

„Ön, amíg szóból értek én,
antiszemita lesz e féltekén” -
gagyog
s ragyog.

Ha örül a libsi bíró úr,
nem náculunk zavartalanul,
sekély
e kéj -

Én egész népemet fogom
nem középiskolás fokon
uszí-
tani!

(via)

bayer zsolt_1.jpg

285 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr525380721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Knósszosz: ahogy itt látom sokféle változata van, de ez inkább délen autentikusabb (aqutinai, provance), émmeg most alsace...
Épp most végeztünk ki a parkolóbab egy üveggel egy st. lucia-i néger sráccal, elindult tovább, miután megbeszéltük a világ dógait;) ááh, ha otthon maradok mennyi élményből maradok ki...viszont mégis szivesebben lennék otthon...úgy érzem magam, mint Mikes Kelemwn Rodostóban:(
De az est végére a :( azér ;)lesz, hisz van még 3 üveg. Meg a kedvenc mondatom:"...Hiszen elég nagy a világ. És van benne elég leány. Szebbnél szebbek, édesebbek. A hozományok se vesztek még ki. Ej, csak egészség legyen és egy kis tűrhető kártyajárás."
Nem véletlenűl szalatt széjje a családi vagyon anyai oldalon, már az ükszül
@taga20:
Apró kis adalék a stábhoz.
Csüt. este egyik srác, vacsora közben, amint a stáb is ott evett velünk (sült karaj, házias burgonyával és párolt káposztával, itthonról kihozatva), pisszeg, félrehúz...
Párbeszéd:
"- Te, ezek itt fognak velünk lenni este?
- Nem, nem itt alszanak, kaja után mennek tovább, csak reggel jönnek vissza.
- Húúúú... akkor megkönnyebbültem, mert akkor engem nem engednének többet a Lajta-túrára..."
:))
ILYENEK EZEK!!!

Hajnali fél négyig tartott a hepaj, az osztrák falu másik oldalán is hallották... Csúnya volt, én hamar aludni mentem, csak a helyi segéderő másnap reggeli beszámolójából tudom... :D

Egy emberünk eltűnt akkor. csüt. este, elment pisilni a bokrokba, éjfél körül. Másnap reggel 1/2 8kor, egy 12 kilométerrel odébb lévő faluból hozta vissza egy előzékeny osztrák autós, egy szál gatyában. A reggeli párbeszédek, amikor előkerült, utánozhatatlanok és visszaadhatatlanok lennének most... :D
Totális filmszakadása volt.
@sírbateszezazegész:
Jó, oké... aluggyá és szép álmokat!
Megyek én is dögleni.
A francia konyha se semmi, ezt még kivesézzük, szerintem.
Abszolút nem ide tartozik, de hát sajnos sehova sem tartozik. Mert minden rohadt fontos, a Heller Ágnes hasától elkezdve a Bayer Zsolton keresztül a Demcsák Zsuzsáig, csakhogy a mai indexes blogokból válogassak, az e-útdíj az nem fontos. Az sehol sincsen, úgyhogy mindenkitől bocsi, de le kell írnom a tapasztalatokat, hátha van még valaki, akit érdekel.

Szóval, elsején indul, de csak 24-én hétfőn lehetett regisztrálni, és akkor lehetett megrendelni a készülékeket is. Az egyik cég, akitől pl. én is rendeltem (i-Cell), honlapján reklámozza,hogy raktárról lehet rendelni, nincs várakozás. Azonnali utalás (bizony, előre 70 e Ft), csütörtöktől hazudozás, aztán ma délután kiderült, hogy legfeljebb jövő hét kedden fog megérkezni. Addig váltsunk jegyet.
Egyáltalán nem készültek fel rá, hogy mennyi szerkentyűt is kell ehhez beszerelni a teherautókba. A MKFE honlapján már csak július 16-ra ígérik a következő kiszállítást. Addig ácsorogjon a sofőr hajnalonta a benzinkútnál, ahol egyébként még nem tudni, hogyan működik az automata.

A Hu-go ma egész nap vacakul működött, állítólag frissítették, ezért nem mindig lehetett belépni. Az egyenleget előre fel kell tölteni, és annak ellenére, hogy már jó ideje a bankok 4 órán belül teljesítik az utalásokat, felhívják a figyelmet, hogy a folyószámlára csak 1-2 nap múlva kerül rá a pénz. Addig hol van vajon?

Szóval, így állunk jelenleg, elsején indul, én a magam részéről eléggé fel vagyok háborodva, mellesleg nem vagyok egyedül.

Bocs, hogy nem a témához tartozott, de ezzel senki nem foglalkozik.
@Knósszosz:

"Szophoklész ezt picit elbaszta, de mentségére szolgáljon, hogy nem ismerte még a magyarokat."

Ez jó:)))))))))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Jövőre emegyek és megnézlek benneteket:) amugy kenuztam a budafoki szpariban 1979-81-ig. jóvot:)
@Kacsura:
Bocs, de ide is! Teljesen igazad van, én informatikai területen dolgozom, de ügyfeleknek (útdíj, benzinkút) tegnap még módosult a technikai háttér (már csak hab a tortán, hogy a beszállítóm elbökte a kiszállítást és holnap jön meg az áru, amit be kell lőnöm náluk...)
@shinichi:
Basszák meg, nemhogy rábeszélnék Simicska ettársat, hogy a cég telephelyét tegye át oda!
@Kacsura:
Dehogynem. Mindenki foglalkozik mindennel, ez a NER. Azert nem muxik. Se ez, se a tankonyvellatad, se a hivatalok ossze-vissza-atszervezese. Hianyzik a rencerbol a minoseg. Minden szinten.

(Trafikok nav- engedelye, csuszo programok amirol senki nem tudja kinek kene intezni... ez varhato volt.)
@Knósszosz: aludni..???? Te próbáltál kagylóülésben aludni?? Tudod mily kényelmetlen?..;)
@Knósszosz: gyönyörű, de az Uz Bence polcsort kifelejtetted:-) Persze ebben a nagy tolongásban a Te fejed sem Káptalan. Kápos:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Az én ismeretségi körömben egyik fuvarozónak sem jött meg a szerkezet. Az i-Cell ügyfélszolgálatán levő béna pasi hazudozása pedig már csak hab volt a tortán.
Az egyik kollegánknak mára személyes átvétellel ígérték, neki valami Mol kártyája van, úgyhogy ő más tészta, de visszamondták, mert aki beszerelte az ugyanolyan márkájú készüléket, jelezte, hogy nem jó, állítólag akkumulátor gondja van, ezért az összes olyan fajtát visszaviszik.
Ehhez képest azt nyilatkozzák, hogy minden rendben, hétfőn indulhat. Miközben itt állunk gép nélkül, reggel ugyan elutaltam a folyószámlára, de természetesen még nem látszik. Úgyhogy hétfőn biztos hogy jegyet kell venni.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: löman és te(ti) a büdös franciák nyertek idén:) bár jövőre jön a porsche
@Kacsura:
Vészforgatókönyvként egyik cég jelezte, hogy azt mondták neki, ha nagy a gány, 2-3 hetet csúszhat a dolog... De ez tegnap reggel volt, azóta meg... :((
@Kacsura: bocs, de, ahogy tudom a bloggazda személyesen is érintett, talán ezért nem írt róla.
Ha már felhozzad, mit kaptok ezért pluszba? Mínusz autópályadíj? Vagy mi?
@saravad: Én kicsit úgy látom, hogy az e-útdíj jelentősége kicsit alá van becsülve.

Eddig is kellett mellesleg fizetni, talán mondanom sem kell, a teherautóknak is volt matrica. Éves szinten 250 e Ft. Ez most 1 autónál több millió Ft-ra fog emelkedni. Biztos, hogy senki nem tudja lenyelni, erről ne is álmodjon senki, tovább kell hárítani, vagy pedig le kell húzni a rolót. Más választás nincs. Mivel mi élőállatot fuvarozunk (nem, nem mentes, olyan baromságot írtak a törvénybe, hogy a termelő saját állatainak szállítása mentes, mert nálunk ez ugye jellemző, van a gazda, meg a teherautója. Ja. ), és talán ismert, hogy a húsiparok milyen szar helyzetben vannak, gondolni lehet, hogy ők sem tudják lenyelni, vagy tovább hárítják, vagy csődbe mennek. Nekik ugyanis ez most duplán jelenik meg, bemegy az élőállat - e-útdíj, kimegy a hús, húskészítmény - e-útdíj. Ez azért akár 100 milliós költség is lehet. Nagyon durva számok ezek.
@sírbateszezazegész:
Nem, azt nem.
Viszont próbáltam hokkedlin nem hányni!
Nem sikerült...

Provance-ban is csinyának ilyet a helyiek, vagy csak...

Télleg jó éjt, te flanszia...
(mint tennap is)
Bocs, hogy OFF de van most az indexen egy nagyon érdekes dokumentum film, amely két kivándorolt magyar fiatalról szól. Aki még nem látta, annak csak javasolni tudom.

film.indavideo.hu/video/f_menjek_maradjak

ON
@Kacsura:
vajon a szallitmanyozast vagy a kereskedelmet keszulnek lenyulni? Marmint elsore.

A zemberek majd neznek meglatod, akciosan 1500 lesz a parizer. szemet imf!
Nem tudom. Csak azt tudom, hogy nem lenne szabad a gazdaság szereplőit nyúzni, olyan mértékben fékezi a gazdaságot, hogy csak na.
Csak azért nem hagyjuk abba, legalábbis egyenlőre, mert egyszerűen nincs helyette más.
Kényszervállalkozók vagyunk, nem vitás.
@saravad: Csókollak. Olvasgass...

"Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.06.28. 06:48:08
Najóreggelt!

Nem lenne szabad aludnom, de sajnos időnként kell. Meg is lett az eredménye. Asszem ez is megérne egy posztot.

Szóval - nem nagy dolog, de rájöttem egy dologra. Egyszerű mint a faék.

Ez tényleg maffiaállam és maffiakormány és tökéletesen megvan a szervezett bűnözés,állami szintre emelve.

Lássuk:

Összehasonlításként:

A maffia fő tevékenysége és bevételi forrásai és az ezzekkel ekvivalens kormányzati lépések:

szerencsejáték = szerenecsejátéktörvény

drogterjesztési monopolóium = trafiktörvény

védelmi pénz = romkocsmaadó, ennek fejében megvédik a Pintérhuszárok szegény vendgeket

prohibíciós törvények kijászása = államilag engedélyezett, támogatott zugpálinkafőzés

prostitúció = az egész FIDESZ és KDMP frakció és a kiszolgáló személyzet

pénzmosás = állami pénzek átmosása magánzsebekbe

legalizált tevékenységek = autópálya-építés, építőipar, fuvarozás, kereskedelem

fehérgalléros bűnözés = "hosszú bájtok éjszakája és ki tudja még

Szervezetileg:

- családszerű felépítés, tetején a kápóval és a donnal, mint családfő
- omerta, a "hallgatás törvénye"
- biztonság: megvásárolt/megfélelmített bírók, ügyészek, rendőrök

soroljam még?"
Ez volt már?

A hét videója: a szocialista Gőgös Zoltán lelkesen védi a ma aláírt fideszes földtörvényt. (Aztán a parlamentben persze már ciki lett volna megszavazni.) Van még kérdés?

www.youtube.com/watch?v=tyz8BMMPS8I
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
A Bencét azt megtartom a kormányzati nagytudósoknak.
Úgy döntöttem.
Úz vagy nem úz, viseljék emelt fővel a csúzt.

Köszvényt nekijek, esetleg ezen beteges egyedeknek ne ez legyen egyetlen nyavajájuk.

Mennymá alunni!!
Bazz
@saravad:

Kis kiemeléssel:

legalizált tevékenységek = autópálya-építés, építőipar, fuvarozás, kereskedelem
@Knósszosz: Hehhe... becézgesd csak:-) UZI Bence:-) Na megyek. Jócakall.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Már olvastalak!

Vincenten is volt egy jó sorozat az amerikai maffiarol. Nem azé csak úgy.

Ja, és az igazi oldszkúl maffiózók nagyra becsülték a hagyományos családi értékeket. Sok gyerek, no válás, jesz vallás, asszony nem ugat, szeretok titokban.
@Kacsura:
Fabius posztja érdekelne ebben a témában.
Ha lesz holnap, vagy azután.

Rokonom sofőr, aki Németországba jár főként. Azt mondja, kurva nagy szar lesz, ha ezt mocskot bevezetik.
Én nem értek hozzá, de azt levettem a hírekből, hogy egy Miskolc-Budapest út, a háromszorosára fog emelkedni.
Na, akkor fogunk még jobban teljesíteni.

Minden megint drágulni fog, ez újabb siker.
Bizonyos anyukák, jól alszanak?
@saravad: Ammár régen volt, de tanulságos és szépen összeszedett sorozat volt. Lehet Vincent mellékállásban kormányzati tanácsadó?:-)
Akkor, így két-három üveg után összegezném a mai véleményem brüsszeli sajtótájékoztató, takszöv, e-útdíj, horthy-szobrok után:
Szorult volna bele viktor minden kölke feje az annyába, abba a redves szolnoki qv@ba! És ha valakinek ez nem teccik, az tahótlanítson! Csak egy kérdés: ezek a f@sszopó köcsögök, mennyire vannak/voltak telinteztel az én kölkeimre? Mivel, úhy gondolom, hogy azok a társadalnak, melyelben él a vendetta szent hagyománya (lásd Balkán), jóval kevésbé kiszolgáltatottak az ilyen gyöketeknek, mint mo, ezért ha a senkiházi kis köcsög mégoly tehetséges kölkeivel találkozom, úgy rúgom fel őket, hogy aut is megbánják, az a deszkán telib@szott anyjuk a világra hozta őket. Leszarom mit ugatt ferenc: "a gyetekeimnek ehhez semmi köze", a qrv@ anyád b+ te is, te se úgy szerezted a vagyonod, hogy megdolgoztál volna érte, az anyósod hajtotta ki neked, úgyhogy te is mész a pics@ba, köcsög! Szóval, én, mint viszonylag intelligens, tanult ember, azt gondolom, hogy az én gyerekeim jövőjét mindegyik leszarja. Ne adja az Isten, hogy bármelyik kölkével én is találkozzak.
Nálam ezt jelenti Nyúl -10 az ingerküszöb alatt.
És qrvára nem viccelek.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
még tavaly otthon mondtam a kisboltban (mar bezart), meglatja elhon az ido amikor a pofatlan extraprofitra jatszo kisvallalkozasokat is bekebelezik.

mindenkire sor kerul
@Kacsura: már leírzam a vélemémyem az egész napról. És ezt nagyon komolyan gondolom. Aki nem így gondolja, az nem férfi. Ez komoly.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ki nem szarja le a zorbánt? különös tekintettel a zejúra

brühüyyy
@rodeo36: Nicsak végre itt vagy. Lábadozol már??? :)
@taga20:
Jó éjt, az én kedvencem ez! Mondjuk hangerőt kell adni neki... :D

www.youtube.com/watch?v=DZiJQL9OLqI
@rodeo36: Jut eszembe ezt olvastad már? Ahogy elnézem nemsokára cifra dolgok lesznek a közel -keleten. :(

"Vladimir Putyin Oroszország elnöke diplomáciai úton értesítette az amerikai francia és török elnököket, hogy a Tartousban állomásozó orosz hadiflotta nem játékból vagy viccből kötött ki a szíriai város partjainál." Oroszország megfogja védeni érdekeit Szíriában és a Közel-Keleten. Ezért az oroszok képesek lesznek a legvégsőkig harcolni és olyan dolgokat megtenni a cél érdekében amit el sem tud képzelni a nyugat, nem szórakozásból vétóztuk meg háromszor is a Szíriával szembeni fellépést. Az új világrend Szíriában fog elkezdődni."-mondta az orosz elnök.
arabtimes.com
@sírbateszezazegész:
Kösz!
Fenti véleményeddel...
++1, ha számít.
Ssss, akkor újfent gyó éjt!!-:)))
@Knósszosz: ha egyszer hazajutok, biztos találkozunk kispesten, valami általad ismert jó helyen. A cechet én állom! És, ha elmondom a storym, rájösz,mennyit szenvedtem érted is:-)
@rodeo36:
Én le, de a fontos, hogy kend itt van megen.
Na, jobbulást, menek dögleni.
Ne kovácsojj csontokat sokájig, mer hijányzol addig.
Beee!!
@sírbateszezazegész:
Állok elébe(d)!!-:)))
Vannak itt jó fejek, bezony!
Köszi..
@Knósszosz: hogyne számítana!!! Ti tartjátok bennem a lelket:D
Komolyan. Nem lenne ez a blog, már megőrültem volna.
@sírbateszezazegész:
A fejt nem magamra értettem, de télleg jó ez a hely.
És te is... szóval aluggyá jól, azt, hogy erre Boli mit fog nekem címezni, avval ne törőggy.
Az én státuszom a nyaligátor, már rosszul érzem magam, ha hetente legalább egyszer nem kapom meg.

Azé bírom a ladikost is, ám!-:))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: lehet, hogy most leszoplak de nekem is ez a gimnáziumi kedvencem! csak hápogok:) basszameg ilyet!!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: mert egyedül vagyok, mint az ujjam;)
És mert magyar vagyok, távol a hazámtól...te is hiányoznál, a monomániáddal együtt;)
@rodeo36: rodeopapa nebaszkivelünk, épüljél!, hogy esztergálunk így együtt egy békebelit:) ríminyákban
@sírbateszezazegész:

" Aki nem így gondolja, az nem férfi. Ez komoly."

És mit gondoljanak a nők?
@sírbateszezazegész: Merre vagy? Egyébként nézd meg esetleg az előbb linkelt videót. Kíváncsi vagyok a véleményedre. A filmben két New York-ban élő fiatal mesél az érzéseiről, de megszólalnak benne mások is. :)

film.indavideo.hu/video/f_menjek_maradjak
@sírbateszezazegész: chan chan , azé ott van a szeren:)
@Orica Középföldi: válasszanak rendes embert maguknak. És éljenek túl mindent. Mert ők azok, akik életet adnak. Tudom, idejétmúlt, arhaikus felfogás. De már írtam neked, hogy maradtam független (s számkivetett;)). Ti vagytok kik továbbadjátok azt, mi kell. Ahigy az angol mondja:"prode&honour". És késu a köveztkező nemzedék. Ezt, hol most vagyok, senki sem érti. Viszont azonnal konpániára találok, hol balkániak vannak.;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: B+! Erre mit mondjak? Szted hol vagyok? Francia földön. Mindenki tudja. Tőled meg el is várnám. Pont emiatt bem tudom lejátszani a videót, mert magyaroknak van (itt nem fogható). Rúgjanak belém, ímádlak (azérz a linkelt pszichológusokat azért keresd fel, hátha kigyógyítanak:)))
@sírbateszezazegész: Jójó de nekem is ezer dolgom van és rövid az agyam.:) Az viszont furcsa, hogy egy magyar oldalt nem tudsz megnyitni. Egyébként itt a rövid trailere, talán ez bejön majd. :)

youtu.be/tuXiOYswRDA
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: indavideót nem tudsz megnyitni. Közlik, külföldön vagy, majd később, de a magyar felhasználó fontosabb. Nincs sávszélességük. Ezért. A trailerből meg nem tudok mondani semmit. Bocs;)
@sírbateszezazegész: " hogyne számítana!!! Ti tartjátok bennem a lelket:D
Komolyan. Nem lenne ez a blog, már megőrültem volna. "
Ne Ba meg!!! Nekünk meg te vagy a magyar Pé Howard, a izzzé, Rejtő Jenő sivatagi légionáruuusssa!
Ha az lelket önt beléd, akkor a tegnap rólad beszéltem a kisfiamnak. Éééés, mosolyt csaltál az arcára. :-)!!!!
Sokat meséltem neki francia honról.......
@rodeo36:
Raódeó! Az agyadban a neuronok már nem járják a kalotaszegi szaporát?
@rodeo36:
Jó egészséget!
Érdekes, vannak olyan felmerülések, hogy máris rendbejön az emésztésed.
@taga20: muzsika nélkül lehet élni, de nem érdemes!:-)
@Dr. jenőke (jenőke): az esti Áderes mondókád nagyon ott volt (ezt veheted akár dicséretnek is):-)!
@taga20: kedvemre leltél! A népzene mindenek előtt! :-)

www.youtube.com/watch?v=AaM605kP3tU

Zuniverzum zenéje! :-)
@huzzadneki shakespeare: barátom ez überfasza vot:) na erre varjál gombot(biztos ismered)www.youtube.com/watch?v=w1PKCRzAwog
@taga20:
"barátom ez überfasza vot:) na erre varjál gombot(biztos ismered)http://www.youtube.com/watch?v=w1PKCRzAwog"

Jó bor, fehérnép, és nincs elibe a remek előadónak!!!

Tán a világon nem gyűjtöttek annyi népzenét összesen össze, mint Bartók egyedül!!!!
@huzzadneki shakespeare: nem tudsz aludni, ahogy én se? újabb népikezdeményezés:)www.youtube.com/watch?v=6JEdf7XsV5g de ez kurva jó!
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
ahogy én itt két fájdalomcsillapító között olvasom a folyamatos állatságokat, és erről a dilinyós csúti törpéről szóló híreket, hát csömört kapok, étvágyamat elvette a gyógyszer, inni nem ihatok csak szesz menteset -még legalább 6 hétig- és így egyre kevésbé bírom olvasni is ezt a borzalmas kabarét...hányingerem felerősödik, még olvasás előtt otthagytam a sűltcsirke felét, mert nem bírom...és akkor jön ez a sűlt hülye...
és kétségbeesve olvastam a blogot, Fabi meg vagy őrűlve? egy könyvben vagy egy könyvtárban említeni József Attilá-t -akinek értékei percről percre nőnek- egy ilyen bélféreggel mint a zsoca néven ismert szemét?

hát ez sok volt

maraggyon meg a tartásunk és szarral nem keveredünk és nem is csapunk bele, majd a következő árvíz elviszi vagy ki tuggya

de ha lángszóró kell szóljál

brühüyyy

Óh borzalom anyja hagyj el
@huzzadneki shakespeare:
le vagyok szedálva...nem is tudtam eddig mennyire, 50 kapocs és 20 öltés, meg 8 csontvágás fűrésszel...de már javúl

de ezt...a törpét lőjétek má' le

brühüyyy
@Knósszosz:
magyar export meghal, végleg, még a német autógyárak kamionjait is adóztatják akkor azok levonúlnak...és utána be lehet falazni levédiát

brühüyyy
@taga20:
az idő (Krónosz) mindenek ura, az Olympos istenei rettegnek tőle és szedik az örökifjúságot adó gyümölcsöt...na Ő az aki meghozza szépen türelmesen kell kivárni, van értelme, új lábaim vannak...

brühüyyy

azért gondolok rátok két kábulat között
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
ha neked ilyen prosz tatád lenne?

semmi tata

lábak...csontok újraszabása

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

én ezt már ordítozom hónapok óta...most még a snowden és közben egy 1000 csillagos tábornok vallatása a könyve miatt, mert aszongyák, hogy elárúlta vele amerikát

feltámadt Mekkárti elvtárs?

mekekekekeke

lesz itt még rend, kína és a többiek is (én még Japánt is beleértem) a putyinnal lesznek vagy vannak mert background nélkűl nem mond ilyet

és elzárja a német gázcsapokat és az olajat is van máshol vevője sokkal drágábban

brühüyyy
@sírbateszezazegész:
egy baráti ölelés segít?

itt küldöm

brühüyyy
@rodeo36: nem vagy a kedvencem, de ha összetalálkoztál egy Airbus A380-al, akkor jobbulást! :-)
@saravad: a zalcsúti törpe karácsonyi ajándéka az ő népének: (PARANCS) LEGYEN TAVASZ MOST?

és...lesz tavasz de nem december 24-én hanem március 15-én

egyébként...

jól vagytok

brühüyyy

ez a NER

a terülj terülj asztalkám, meg a kőleves
@huzzadneki shakespeare:
pedig nincs is lábszagom...mi az útálatod oka? Óh William?

brühüyyy
@Knósszosz:
tudod itt jön elő az az igény, hogy Büdösch Józsi meg Szaros Pista sohasem tudott beöltözni, nem volt hová, most megcsinyáták, van kacagány meg sarkantyú és ami közéje való meg lópaci és lehet lovagolni tevegelni nem mert azt még nem merték

a kultúra általános szintjét le kell húzni ezek szintjére hogy ezek is kultúráltak legyenek két cecil között egy wassalbi turultojásrántottával

brühüyyy
@rodeo36: az lehet a "gond", hogy virtuálisan birtoklod Longinus lándzsáját. :-)

Egyébként meg nem!! :-) Üde színfolt vagy a többiek mellett!

Jó éjt mindenkinek!!!
@huzzadneki shakespeare: ;-)
Kicsit elnyomott a buzgóság...meg a bor...üdv a csemetének;)
@rodeo36: baráti ölelés sokat ér;)
köszönöm, neked meg jobbulást;)
@sírbateszezazegész:
vigyázz, mert listára vesznek.
soha, sehol, senkinek.
komolyan.
@Knósszosz:

"__"Sok van, mi csodálatos, de az embernél nincs semmi csodálatosabb"
Szophoklész ezt picit elbaszta, de mentségére szolgáljon, hogy nem ismerte még a magyarokat.__"

*******

:D
@jaegtoer: van előnye is annak, ha már rajta vagy:)
mindenesetre köszönöm.
@taga20: féltékeny leszek! :D

vagy csak ezt a pár számot ismered és küldöd mindenkinek?:)
@sírbateszezazegész:

"Kicsit elnyomott a buzgóság...meg a bor...üdv a csemetének;)"

Köszi!

A borral óvatosan kell bánni, mert az első poharat az egészségre isszuk, a másodikat a vidámságra, a harmadikat pedig a szomorúságra.
süti beállítások módosítása