Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/27/gyurcsany-ferenc-dk-polip-beszelgetes Gyurcsány nem akar tanulni a mú... (2024.04.28. 08:22) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.06.19. 05:24 Fabius

Orbán a világ női ellen

Címkék: fidesz ensz nők alkotmányosság alaptörvény módosítás

Mos'má elég!

Kurvára unom a nőket!

Fontoskodó, okoskodó, szőrszálhasogató kiállhatatlan népség! Blablablablablabla hablabla, blibliblibli blublublu - csak fújják és fújják egymás után, mintha valami világméretű pofázásvírus terjedne, és a nyelvgyökre ható irritáció miatt képtelenek lennének befogni azt a lepcses pofájukat! Lennének csak magyarok, megtanulnák hol lakik a vak komondor meg a zigazi balogjóska! Ezeknek legyek keménytökű faszagyerek, aki a rája nehezedő történelmi súlyokat löködi fej fölé félkézzel? Ezeknek legyek tekintettel Duna szelídítő, he? 

orbán-gyúr.gif

A büdösmindenit a világnak !!!!!

Ez a Kimi Scheppele annak ellenére nem tudja befogni, hogy megüzentük: kussoljál mer' ronda vagy!! A Reding maca meg egyenesen a választások meghekkelésére utazva jártatja a bagólesőt, Zsoltikám, Petikém és Pistikém most nézhetik át, hogy tényleg írtunk-e ki közbeszerzést választási rejtett kamerákra, és megnyerte-e már a Lajos.  

De ha mindez nem elég - mert ezeknek semmi nem elég - újabban az ENSZ naccsága is úgy gyúrja a fikagyurmát a 4. alaptörvény módosításból, mintha felcsúti csipetkekészítő tanfolyamra járatták volna! Asse tudom ki ez!? Mit mondjak majd neki? Hogy a Navi Pillay milyen hülye név már, ha apád nem haladt a korral, és nevezett el mittom Ájgónak, akkor neked is szabad kussolni kisanyám? 

Szerencséjük ezeknek, hogy ilyen vérmacsó vagyok!

Mer'amúgy ilyenkor kedvem lenne átírni a zalkotmányt megint, hogyaszongya család az egy néma nő vagy két férfi házassága. Ne hümmögjetek, wazze! Szijjártó még sose ugatott vissza, nem kritizál, nem morog, nem akarja a negyedik módosítást eltöröltetni, amilyen langaléta asztal helyett széken állva is plafonra tudja akasztani az adventi koszorút húsvétkor, igazi feleségnek való alkat úgy emberileg, mint szakmailag. Esetleg még azt tudnám elképzelni, hogy jegyesoktatás helyett komondor kerülő szakkört vezetünk be, és csak attól fogadunk el alkotmánykritikát, aki képes végigcsinálni az arcon illetés utáni feltápászkodásból és mentalitásismeretből álló formagyakorlatot, amit később szimpla, még később csoportos habonyozással egészítünk ki. 

Valamit tenni kell, há'de nem? Ha a világ női magyar alkotmányos reformokat akarnak, akkor azt fognak kapni! Hatodik kiegészítés helyett ez lesz az Első Ökölszabály!

Uff, csókpuszi! 

512 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr445368197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Husz_János_Puszita: "ma a 144 országból csak a 60 helyre fér fel Magyarország. Chikán Attila, az első Orbán-kormány volt gazdasági minisztere szerint baj van, ezért is fontos végigvenni, az egyes országok milyen megoldásokat szültek versenyképességük javítására"

sorojjam?
lusztrációs törvény...
a vadabb országokban meg simán fellógattak pár csikánt...
@Penivaldes: Hát nekem a telefonban mást mondott. Valami olyasmit, hogy megragadja a legközelebbi lapátot (ami az evezője) és már ás is el... :P
"A hetilap csütörtökön megjelent számából előzetesen közölt Rehn-interjúrészletből kiderül: EU-t kettős mércével vádolni nem helytálló. Hozzátette: valamennyi tagállam folyamatos megfigyelés alatt áll. "Tehát az a tény, hogy nem javasoltunk pénzügyi szankciókat egyetlen tagállammal szemben sem, még nem jelenti azt, hogy nem húzhatjuk meg ezt a lépést, amennyiben a közpénzügyek és szélesebb értelemben a gazdaságpolitika egyértelműen letérnek a fenntarthatósági pályáról" - fejtette ki.

Azt javasolja a magyar kormánynak, hogy helyezzen nagyobb hangsúlyt a strukturális intézkedésekre, emlékeztetett ugyanis, hogy az utóbbi években főként egyszeri intézkedésekre és adóemelésekre támaszkodott a kormány. "Ezt megvitattuk Varga Mihállyal és Orbán Viktorral is. Én a Bizottság nevében arra bátorítottam a kormányt, hogy szerkezeti reformokkal hajtsák végre a fenntartható államháztartási hiányt. A legtöbb tagállamnál keverednek az állandó és az ideiglenes intézkedések. A magyarok eléggé erősen támaszkodtak az ideiglenes egyszeri intézkedésekre, és jobb lenne, ha az állandó lépések felé tolódna el az egyensúly" - magyarázta a Bizottság pénzügyi biztosa."

www.portfolio.hu/gazdasag/megszolalt_olli_rehn_magyarorszagrol

Kb 1.800 milliárdot vont ki a gazdaságból az állam, csak a 2013.-as évben.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ezt mondta?? akkor legyen harc, üzenem neki általad, ha már telefonos kapcsolatban vagytpok hogy küzdeni fogok.
mond meg neki, hogy azt üzenem
Hosszú, kemény menet lesz.

:DD
www.ohchr.org/SP/NewsEvents/Pages/DisplayNews.aspx?NewsID=13464&LangID=E

,,GENEVA (18 June 2013) - UN Human Rights Commissioner Navi Pillay has today urged the Hungarian Government to revoke a series of constitutional changes that have been widely criticised by international and regional human rights bodies as representing a backward step in human rights protection and undermining constitutional justice. ''

Eszerint már nem gyúrja. Fel van szólítva a T. Co.
@Dr. jenőke (jenőke):
"Hogy vannak a vikingek?"
Bocs, de nem értem a kérdést.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

"_idonkent felmerul bennem, hogy vajh milyen pozit nem kapott meg az eu-ban?"

lehet, úgy véli, hogy sikeresebben tudná irányítani az uniót. személy szerint én ezt nem is bánnám, csak az a baj, hogy Brüsszel nem a Szíriuszon van.
Kissé alattomos a magyar társadalom erőszakhoz való viszonya, nem?
A frusztrált trógerek nem mernek visszaszólni az ellenőrnek, a főnöknek, nem tüntet es nem tiltakozik soha. Megszokja h az erősebb kutya trafik és bosszút áll. valakin aki gyengébb. Lehetőleg titokban de ha kiderül, még mindig lehet az áldozatot hibáztatni.

Ezt nem a villamosvezetőre értem, ő sokkos állapotban volt és jogos haragjában nyilván megütötte volna akmor is ha nem kismama hanem veretlen ketrecharcos.
@Husz_János_Puszita: Már nincsenek abban a helyzetben, hogy érdemi lépéseket tegyenek a magyar gazdaság beindítására. Ezt ők is tudják és a lehető legkisebb ellenállás irányába mozdulnak el (újabb adók kivetése). Sajnos ez az út méginkább szűkíti a mozgásteret.
@Penivaldes: "Szurkolok nektek."
Jól esik, kösz.
A lelkek, ha találkoznak...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

angol villamos? tsak írtam. piros buszokról tudok jobbára, de méééé? anyahajót is írtam, és te tudsz arról, hogy villamosvezető anyahajót vezényelt?:-)
@Buga.Jakab:

Jobbikos tempó a közgazdászokon elverni a port. :D
@Husz_János_Puszita: minden politikus bűn9öző

23 évet a 23 évért !

(jobbiknak eddig: 3 évet a 3 évért...)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: kereskedelmi tevékenységnek nem alapfeltétele a szakirányú végzettség? Vagy hogy is van ez unortodoxul Abszurdisztánban?
@Mariann19:

Dr. jenőke (jenőke) 2013.06.13. 20:52:03
Vikingeket ne hagyd ki. Meg fogsz lepődni.
Dr. jenőke (jenőke) 2013.06.13. 21:00:23
@Mariann19:
Remélem nem bántó, ha ajánlok egy könyvet.
"A viking kaland", írta Rudolf Pőrtner
A címét meghazudtolóan nagyon komoly könyv - szerintem.
Mariann19 2013.06.13. 21:01:59
@Dr. jenőke (jenőke): Dehogy! Köszi!
Már felírtam az okos füzetembe.
varanus.blog.hu/2013/06/13/viktor_mas-kep_akarja?fullcommentlist=1#comments
@Légifarkas:

ez éppen olyan meddő "vita" mint azt a "jogállamot" visszaríni, amiben töktörvényesen adósságcsapdába eshetett az ország, és a köz meglopása 20 éven át olyan törvényesen zajlott, hogy közben alkotmányossssan is offék voltunk.

én arra mutattam rá, hogy a villamos vezető mellett az ügy másik szereplője vastagon megdolgozott a bónszáért.
Nem állítom hogy személyesen kell inzultálni a szabálytalankodót, kurva nagy bűn az a kiszabott pofon, és mintha egészen csekély, mondhatni elenyésző mellékes körülmény lenne az, hogy az utasai testi épségét kockáztatva megmentette az angol hölgy (más olvasatban hülye pitsa) és gyermeke életét.

Ha ez a pofon elmossa a pozitívumot és csak a pofonról lehet rinyálni, akkor meg is érdemeljük a viktori bánásmódot, mert képtelenek vagyunk disztingválni. Az önbíráskodás természetesen nem helyénvaló, az azonban teljesen elfogadott, hogy a megmentőnknek felmutatjuk a középső ujjunkat felmutatva, miközben az új életet hordozzuk a szívünk alatt, és nyugodtan hülyepicsáskodhatunk, mert csak a másiknak kötelessége vigyázni sajátmagunkra és a gyerekünkre, és a saját és gyermekünk életének sajátmagunk általi veszélyeztetését megúszva jegyzőkönyvezés után üvöltözünk.

Komolyan mondom orbánviktor kell ide nem egy, hanem száz, hogy megtanuljunk disztingválni.

Olyan ez az egész, hogy vigyázok, nehogy rálépjek egy hangyára , de jóízűen falom a steak-et.

légy nyugodt. ki fogják rúgni a villamosvezetőt, az életmentőt az emberiesség és törvényesség nevében.

Az is hülye, aki ebben az országban bármi jót tesz.
Amúgy annak tüngyibüngyi britiske leánkának arra a pofonra kurva égetően nagy szüksége volt, így lehet, hogy legközelebb nem egy kamion elé lép.
A fizetett rendőrségre, meg angliára kár hivatkozni, mert egy olyan forgalmas helyen a villamosvezetőnek mozdulni se lett volna ideje, mert egy bobby azonnal ott termett volna, és még lehetőség se lett volna az önbíráskodásra.

"_Egy kis ordítozás, mutogatás, kurvaanyázás - jogos izgalom után - szerintem is belefér, de a büntetés nem. Amennyiben igen, úgy a terhes nő párja megkereshetné a villamosvezetőt, és a szart is kiverhetné belőle, te pedig mosolyogva bólogatnál, hogy na ja, minek ütött meg egy terhes nőt."

ez tetszik. amit mi magunk megteszünk, mert úgyse vág pofán senki, az megengedett az belefér. csak a másik az a gané mindig.

gratula.

amúgy megnézném hogy megkeresi a férj a v.vezetőt. először is megköszönheti hogy életben, épségben van a felesége és a pici, aztán neki állhat pofosssszkodni. mert a sorrend is ez volt, azért ezt nem árt észben tartani.

jegyzőkönyvezni.... óriási! komolyan mondom.
Börtönbe küldik Berlusconit
Az alkotmánybíróság elutasította a fellebbezési kérelmét.

Az alkotmánybíróság döntése miatt jogerőre emelkedik a volt kormányfőt négy év börtönnel sújtó ítélet. Berlusconi pártjának képviselői tömeges lemondással fenyegetőznek.

www.origo.hu/nagyvilag/20130619-az-olasz-alkotmanybirosag-elutasitotta-berlusconi-fellebbezeset.html
@jaegtoer:

Mi lenne, ha mindketten vállalnák a saját hülyeségükért a felelősséget? Csak kérdem.
Off

Nem t'om, vót-e már:

index.hu/kulfold/2013/06/19/taksim_ter_a_magyar_kormany_bizik_a_torok_demokracia_erejeben/

Németh Zsolt ... szerint „az utcai demonstrációk, a belpolitikai események látványosan igazolják, hogy Törökország működő demokrácia. A jelenlegi kormány élvezi a magyar kormány támogatását.” - mondta. Szavai szerint a magyar kormány „bízik a török demokrácia erejében és támogatja az ankarai vezetést.”

Na most ehhez mit szól a sok idióta fideszfasz, amikor Németh Zsóti a saját szájával ismeri el, hogy a Gyurcsány-kormány demokratikusan lépett fel 2006-ban?

ON
@Husz_János_Puszita:

A kérdés megalapozott. a villamosvezető már megtette. (mondjuk nem sok választása volt)
hmmmm

A magyar kormány támogatja a tüntetőverő török vezetést

Az utcai demonstrációk, a belpolitikai események igazolják, hogy Törökország működő demokrácia.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2F2013%2F06%2F19%2Ftaksim_ter_a_magyar_kormany_bizik_a_torok_demokracia_erejeben%2F
@jaegtoer:
Én nem esek hasra azoktól sem. De tudják a diplomáciát. Ráadásul ha őtőlük függ a gazdaságunk, kvázi gazdaGságunk, akkor illene minimum kulturáltan viselkedni velük szemben. Mert az nem megy, hogy itthon kicsinyes politikai haszonszerzés érdeke mentén folyton mindennek elhordjuk eme országok illusztris képviselőit, aztán odakint szemtől-szemben meg smúzolunk velük egy kis baksisért. Az ország vezetői pedig ezt teszik, spriccelve fosnak arra az asztalra, ahonnan a desszertet várják el. Orbán a jelekből ítélve még annyira sem tud viselkedni, mint egy nevesincs banánköztársáság éppen aktuális puccsista vezetője.
Ahogy korábban frappánsan kifejtettem (hehehe), mikor vezérünk közölte, márpedig ő "tud késsel villával enni": tudsz baszod, de csámcsogsz, böfögsz és fingasz közben.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Az bizonyítja a sajtószabadságot, hogy le lehet írni, hogy " Itt nincs sajtószabadság!".

Ki is mondta ezt? Nyers Rezső? Grósz Károly? Kádár János?

Tök mindegy. Ugyanott vagyunk.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
A cigány jelző nem a kisebbségi népcsoportra utal ez esetben, hanem a nevezett politikai-diplomáciai attitüdjére vonatkozik.
@Mariann19:
"Gyakran a belföldön elhangzott beszédekben üzenget Orbán Viktor az eu-nak pl. a nem leszünk gyarmat, nekünk ne mondja az eu, hogy mit tegyünk, miközben a támogatásokból élünk nagyrészt. "

Pont erre utaltam a cigány attitüddel. Messziről keményen beszólogat, szemtől-szemben meg haverkodva "tesó"-zik. Ahogy a gazsik.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: tittára lebuktál :)
Azt nem mondta, h valamelyik tengerpart félreeső öblében ás be téged a homokba? ;)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: kinek hogy. Nekem számít, sőt! Éljen az a kis különbség! :D
@jaegtoer: disztingválni? Aztakurva.
Mutasd meg, hol mentettem fel a nőt. Mutasd meg, hol cáfoltam egy pillanatig is azt, hogy a sofőr teljesen korrektül kezelte a járművet, időben fékezett, jól és szakszerűen fékezett. Kisebbfajta népi hős lehetett volna - ha. Ha ember tud maradni akkor is, amikor a hálátlan dög kiröhögi, és bemutat neki.
Nehogy azt hidd, hogy a sofőr nincs tisztában ugyanezzel; olvasd el a cikk végét, aztán usgyi lefelé az erkölcs döglött lováról, egyébként is fordítva ülsz rajta:
index.hu/belfold/budapest/2013/06/19/nyomoznak_a_villamosvezeto_ugyeben/

A nő tettére nem is kerestem mentséget, a sofőr pofonjára meg nincs. Ha bíró lennék, a két nő megkapná a tilosban áthaladás kezdeményezése miatt a max. pénzbírságot, az aljas, hálátlan viselkedés miatt a legszigorúbb megrovást, talán még egy hónap közmunkát is, hadd tudatosuljon a dolog; a sofőr pedig, tekintettel arra, hogy tisztában van azzal, mit nem kellett volna, ugyancsak valamekkora pénzbírságot és megrovást. Aztán mehetnének Isten hírével, mert bármennyire is úgy gondolod, én nem akarom földbe taposni a sofőrt. Csak nem vagyok hajlandó akolban állni. És ha a BKV kirúgja, és azt a szabályzattal nem tudják megindokolni, akkor a polgári perest a javára dönteném el.
Ha elcsapta volna a féktávon belül lelépő nőt, felmentettem volna. Még mielőtt megkérdeznéd. Nem, a lelkiismeretfurdalásával nem tudnék mit kezdeni, csak bátorítani tudnám, hogy mielőbb túllegyen rajta.

Nem disztingválni kell, baszki, hanem tudomásul venni, hogy tetteinkért felelősséggel tartozunk, és ha alap normákat lépünk át, akkor hibázunk. Nekem hiába adod elő az orbános nagyhalált, akkor sem szabad megpofozni egy segg közlekedőt, mint ahogy nem szabad mondjuk tökön rúgni a vízből kihúzott gyengénúszó fuldoklót, nem verjük pfánglival pofán az állványon idejében elkapott részeg kőművest stb. akkor sem, ha utána kigúnyol, kiröhög, mutogat, ez nincs benne a jogban, nincs benne a személyes szabadságod taglalásában, csak a hülye fejedben van benne az, hogy üthetsz akkor is, ha téged nem ütnek, mert akkora jót tettél előtte, hogy csak na. Fel kell jelenteni, ha van miért, vagy ott kell hagyni az ilyet, nem kell szeretni, nem kell tisztelni, nem kell szépeket gondolni róla, ott kell hagyni, és bassza meg a kurva anyját. És akkor az egyik örülhet annak, hogy életben maradt, a másik meg annak, hogy nehéz helyzetben is ember tudott lenni.

"gratula"
Kibaszottul nem érted, mit írtam. De ha szemet szemért társadalmat akarsz, akkor nem is muszáj.
"A GDP többlete kizárólag abból származik, hogy a válságból sikeresen kilábalt Németország felszívja a nálunk működő, zömében német tulajdonú feldolgozóipari vállalatok exportját.

A multinacionális vállalatok és a hazai kkv-szektor teljesítménye közti különbség égbeszökő. A két szféra nagyjából ugyanakkora GDP-t állít elő, de míg a nemzetközi cégek alig több mint 300 ezer embert foglalkoztatnak, a kkv-k közel 3 milliót. A termelékenységbeli különbség nyolc-kilencszeres! A hazai kkv-szegmens elégtelen jövedelemtermelő képességének fő oka az, hogy Magyarországon olyan társadalmi-gazdasági modell gyökeresedett meg, amelynek működtetése eleve felemészti a növekedés forrásait.
...
Másfelől, hazánk az élbolyban van az EU-ban a versenyszektorban végbemenő redisztribúció tekintetében is. A GDP-hez viszonyítva magas az állami megbízások, közbeszerzések és a vissza nem térítendő támogatások aránya. Ezek bő forrásul szolgálnak a korrupció és klientúraépítés burjánzására. Arra, hogy Magyarországon a kapitalizmusnak egy olyan formája, a predátor-modell valósuljon meg, amelyben a politikai és gazdasági elit együttműködésében zajlik az állam kifosztása. Oligarchák egyezkedése nem piaci verseny, ezért az állammal való üzletelésben kialakuló árak sem piaci árak: a túlárazott közbeszerzésekkel évente 400–500 milliárd forint közpénzt szivattyúznak át magánzsebekbe. A piaci verseny hiánya miatt az állami emlőkön kinevelt magyar nagytőke sem versenyképes nemzetközi szinten. A gazdasági növekedéshez csak akkor tud hozzájárulni, ha az állami megrendelések is növekszenek."

figyelo.hu/cikkek/115096_papp_jozsef__kepmutato_elosdiseg

Ebben a cikkben benne van az egész nyomorunk.
A 2006-s gyurcsányista gumilövedék a demokrácia diktatórikus leverésének könnygázgránátja volt.
Ezzel szemben a török karhatalom baráti felszólítása az anarchista huligánok felé park elhagyására, a működő demokrácia diadala.
Minden más állítás csak a magyar baloldal és személyesen Bajnai Gordon hazugságkampányának része.
Van még kérdés?
@Bakter:

o.k.

késvillafing... jóóóó.

:DD
"A Fidesztől féltette az országot az Indexnek adott utolsó interjújában Horn Gyula, még 2006-ban. Nem értette, hogy miért annyira durván, "útszéli stílusban" kampányoltak."

Igaza volt? Igaza volt!
"Horn Gyula nagy európai volt, akinek külügyminiszterként véghezvitt bátor tetteit a németek soha nem felejtik el, reagált Horn Gyula halálhírére a német külügyminiszter.
A német külügyminiszter szerdai berlini közleményében kiemelte: "egy nagy európaitól veszünk búcsút, aki az európai történelem egy döntő pillanatában helyesen cselekedett, és a szabadság és emberiesség európai értékei szerint élt"."

Lássa kend Viktor? Ilyet magácskáról a kutya sem fog mondani. Tett róla.
@Bakter:
Van.
Nem tudod, hogy hová tettem azt a könyvet, amit most olvasok?
@Légifarkas:

"_usgyi lefelé az erkölcs döglött lováról, egyébként is fordítva ülsz rajta:_"

"_a sofőr pofonjára meg nincs._"

ja arra nincs. ebből is látszik a csőlátásod.

amúgy pedig nagyképűsködj nyugodtan, ha nem érted mit akartam mondani, az nyilvánvalóan az én hibám, mert nem voltam képes úgy fogalmazni, hogy az érthető legyen. vagy más nyelven beszélünk.

de! Te lovagolj nyugodtan, ahogy jólesik.
szép estét.

.

J.
@Bakter:
Vesznek a törökök államkötvényt? Szabolcsi almát?
Ígéret van?
Bocsánat, de baromi jól szórakozom azon, hogy a guta üti meg a KDNP-t a vasárnapi beszéd óta.

Szerintem három kamionnyi rendkívüli fuvart rendeltek tömjénből a nagy felháborodásuk közepette, a hétfő reggel óta 24 órában tartó ördögűző tevékenységükhöz, Pálffy Pista meg tripla adag noha borral csillapítja, az idegeit negatív irányban ért, Gyurcsányi által elkövetett beszéd hatásait.

Szerencsétlen, ma Drágabolgárúrnak nyilatkozott a poszt témájához szervesen kapcsolódó aktualitásokról.
Hát, aki a sorok között olvasni tudás képességével rendelkezik, annak olybá tűnt Pista nyilatkozatát hallgatni, mint ha Kósa úr szólalt volna meg Kálmán Olga műsorában, amikor a szerkesztő asszony, a maga félrebeszélést nem tűrő stílusában megkérdez tőle kényes dolgokat. Ekkor előjön a hebegés habogás Kósa szintű intelligenciája, hogyaszongya: heb-hab-heb-hab, aztán lángolva kivonul az ATV stúdiójából. A biztonsági őrök tapasztaltak, már akkor készítik a poroltókat, mikor még csak közelít az épülethez.

Na, Bolgárt lehet nem szeretni, de azt gondolom ezen a szeren most igen is ott volt.
A keresztényhipokrita tömörülés meg tovább kínlódik a súly alatt, amit kimondott velük kapcsolatban egy fújkomenyista.
Jaja.

(ma kik is… akik ottan?)
@Dr. jenőke (jenőke):
Ellopták a bajnaihordák Gyurcsánynak.
Egyéb kérdés?
@Légifarkas:

ja. és álljon itt a két "vallomás":

"Az Indexben megszólalt a terhes nő is, aki elmondta: azért lépett rosszkor a sínekre, mert reflexből nem balra, hanem jobbra nézett. Nem a villamosvezető mentette meg az életét azzal, hogy lefékezett, mert volt ideje visszalépni a padkára. A levele után beszéltünk is vele, kérdésünkre elmondta: a magyarokat segítőkésznek, de pesszimistának tartja, sokkhatás alá került.

Elmondta lapunkban a villamosvezető is, hogyan látta a történteket. Közölte, hogy nem azért szállt le a villamosról, hogy megverje a nőt, hanem azért mert azt hitte, elütötte őt. „A villamos előtt azt láttam, hogy a két nő vigyorog a helyzeten, sőt az egyik a középső ujját is bemutatta” – emlékezett vissza a férfi. „Akkor csattant el a pofon”, viszont anyázásról szó sem volt, mondta. A férfi azóta is sokkos állapotban van, nem tud aludni, erős nyugtatókat szed. „Cselekedetemre nincs mentség, és nem is az a szándékom, hogy tisztára mossam magam, bemocskoltam mindazt, amit közel húsz év alatt tettem”, tette hozzá._"

a pilóta fölvállalta a felelősségét a hp hazudozik, negligál.

részemről passz.
@saravad:
Nem vettek semmit. De megígérték, hogyha még egyszer kiküldik hozzájuk szíjrágót állampapírügynökölni, akkor visszajönnek nosztalgiázni. Ez van Zsóti bejelentése mögött.
@Bakter:
Ja és azt is írták a titkos jegyzékben, hogyha visszajönnek, akkor minden fityeszes valagába feldugnak egy minaretet.
@Husz_János_Puszita: ha az előző évet és a magánnyugdíjak összegét is hozzáadod, akkor még szörnyűbb a helyzet. Mert eredmény sajnos nincs.
Ha lenne eredménye, akkor is eléggé rossz gazda, és rettentő finoman fogalmaztam.

A folyamatokat jól jelzi (bocs, ha volt):
www.portfolio.hu/gazdasag/beertek_minket_a_lengyelek_is.3.185491.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox

2012-es adatok!
Szerintem már némileg lejjebb csúszott Abszurdisztán:
www.portfolio.hu/gazdasag/egye_fene_lettek_johettek.183846.html
@Bakter:
Alijev is dugott valamit.
A Labrüsz-Horse Dick nem néz ki nagy biznisznek, mosmá...
@Bakter: a Próféta növessze hosszúra szakállukat!
OFF

ahogy elnézem a forintárfolyam reakcióját a FED bejelentésére, az államadósság hamarosan felcsökken 22 ezermilliárd forintra pusztán az árfolyamváltozás miatt :)

ON
@jaegtoer: én értem, mit akartál mondani, mindössze te nem érted, hogy nincs igazad. Életet menteni kötelesség, életmentésért hálát elvárni néha fölösleges dőreség (sajnos van, aki nem értékeli, kérdezd meg a mentősöket...), átlagemberként Dredd bírót játszani meg tilos. Te magad mondtad ki az "önbíráskodás" szót, nem tudom, mikor felejtetted el, hogy azt nem szabad művelni.
Na mindegy, fuss csak.
@Knósszosz:

"keresztényhipokrita tömörülés"

:DDD
@1kivancsi:

Olvasd el a figyelős cikket, no comment.
El kell innen húzni a retekbe.
@Bakter: Még mindig jobban járnának azzal, mondjuk egy bazilikához, vagy egy komolyabb haranglábhoz képest. A KDNP meg is sértődött ezen egyébként. Vagy nem ebben a tárgyban adtak ki nyilatkozatot?
@jaegtoer: és a beismert felelősség a felmentést jelenti? Nem is történt semmi, nem volt sem aránytalanság, semmi?

Játsszunk.
Képzelj el egy borzasztóan rossz tanulót, akinek a tanára év végén megadja a kegyelemkettest, még ha csak azért is, hogy szabaduljon tőle. A gyerek erre pofán röhögi, és azt mondja neki: tudtam, geco, hogy nem fogsz megbuktatni, gyáva vagy te ahhoz. És erre a tanárban gátat szakít a szégyen, a kudarc, a tehetetlenség, és bemázol egyet az öntelten vigyorgó hálátlan kamasz képébe, akinek az a kettes talán a munka esélyét adná meg egyszer, és mégsem tudja megköszönni, vagy legalább kussolni. A tanár az eset kipattanása után azt mondja, borzasztóan sajnálja, nem kellett volna, szégyent hozott a szakmájára, a kollégáira, az iskolára, a becsületére. Aztán jogi útra terelődik a dolog, mert a gyerek szülei úgy akarják, az iskola felfüggeszti, kezdődik a tárgyalás.
És te vagy a bíró.
Te jössz.
@Légifarkas:

reméld, hogy ne kerülj olyan helyzetbe, hogy csak a veled szemben tanúsított, gyakorolt empátiával tudj túltenni magad a történésen.

Vannak helyzetek, amikor egyszerűen megtörténnek a dolgok.

azt szajkózod hogy: de pofon vágta. nem, bazd meg. nem a pofonnal kezdődött. csak jó szokás szerint kényelmesebb onnan kezdve megítélni valamit ami a legkényelmesebb és ráadásul még trendi is.
@Légifarkas:

nem játszok. fohászkodj, hogy ne kerülj egy analóg bhelyzetbe, amiben nem lesz ugyan se villamos, se brit terhes nő, meg pofon se, de mégis te leszel a villamosvezető. azonnal meg értenéd mit magyarázok.

tényleg befejeztem.

ebben jutunk semmire. ezt meg kellene élned.

de nem kívánom neked. nem vagy az ellenségem.
@Bakter:
No, tőle nem sajnálom.
Szun-ce könyvét olvasgattam, mert valahol azt hallottam, hogy a mai piárosok is elkezdték alkalmazni.
OFF:

Hőség ellen, akiknek nincs klímája. Itt épp 28 fok Celziusz van a lakásban.

Én egy tiszta törölköző egyik végének kb. 1/3-ad részét benedvesítem csapvízzel (nem csöpögősre), majd szendvics-szerűen hajtom össze, vizes rész középen.
Felsőtestre helyezve eléggé jól lehűt még egy pólón keresztül is. Kb. félóránként érdemes átfordítani, mert a testedtől átmelegszik.
Ne tedd csupasz bőrre és ne legyen jéghideg, mert megbetegszel(!) a priznictől! :)
@DarthVader:
Bennem meg az merült fel, hogy hogyan állunk a deviza-csatában? Maradt-é töltény forint az MNB lőporraktárában a háború megnyeréséhez?
Az inga 301-298 között jojózott - ha ez nem képzavar.
@Dr. jenőke (jenőke): ezt is ajánlom, bár nekem nem ez a kép van a borítón. Utcai árusnál 2 euróért vettem. :)
@Légifarkas:

"_Életet menteni kötelesség, életmentésért hálát elvárni néha fölösleges dőreség_"

ez számomra nem igaz. általánosságban persze, ja! sőt Jaja! de amúgy! blablablabla.

képmutatás a 100. hatványon.

én ha tehetném megnézném, kit mentek.

Én nem szégyellem, hogy van vagy 2000 ember az országban akikért a kisujjamat se mozdítanám, egy kapcsolót el nem fordítanék egy ajtót ki nem nyitnék. tekintettel a többiekre. de lehet álszenteskedni tovább. jól áll. és trendi. pláne manapság.
@1kivancsi:

"Ne tedd csupasz bőrre és ne legyen jéghideg, mert megbetegszel(!) a priznictől! :) "

én nem betegszek meg tőle:-)
@Dr. jenőke (jenőke): én meglöktem az hintát, az inga meg ingott, hintában a Juliska jó nagyokat
sallári-sallárom :D
@jaegtoer: Ja, kérem, egy Jégtörőtől ez természetes! :D

Azért írtam, mert tavaly sikerült taknyosra hibernálnom magam :D
@1kivancsi: nekem eccerűbb... leülök a slózira, oszt ami lelóg, belógatom... ez is műűkszik... semmi priznic meg macera:-) osztasztán.. erős mosakszás:-) ha a gyecnyóknak jó a sarasmocsár? ....
@Dr. jenőke (jenőke): elnézést kívánok, lemaradt a linka :D

sulace.blogspot.hu/2010/11/csuang-ce-viragzo-delvidek-igaz-konyve.html

No, további szét estét és jó8 mindenkinek!
@Kowalski, helyzetjelentést!: kédé M pé az én felfogásomban.
És akkor baromi finoman fogalmaztam meg a véleményem.

Onnan jön erre esetleg kritika? Leszarom, nekem is lehet véleményem, még.
Majd akkor lehet rikácsolni a keresztény értékeket, ha bizonyíthatóan azoktól lesz nekem élhetőbb az élet Levédiában.
Ha ez nem rajtuk múlik, akkor kussoljanak és főként ne szivárogjanak be alattomos fingként az iskolákba.

A főnök azt mondta annak idején ; "csuhások térdre, imához!" - ma mit mond?

Nem tudom, de kitömi Semmilyen elvtárs hitbizományát kurva sok lóvéval.
A nemzet ettől lesz erős, ettől győzzük le a rohatmosladék Barózóékat.
Szép új világ vár ránk bazmeg, csak azt nem tudom, ha legyőzzük őket, ki a lófasz fog enni adni nekünk??

ez: brühüyyy
@Légifarkas:

az előbb azt írtam pongyolán fogalmazva, hogy: "nem vagy az ellenségem". a teljes gondolat második része: ... "de az Örökkévaló végtelen kegyelme és leleményessége okán még azzá válhatok":-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ezt nem értem. Lefordítanád?

Belelógatod?

hu-hu.facebook.com/media/set/?set=a.355273491164906.105117.300212646670991&type=1

Nekrofília eléggé különc esettye. Ahány ház, annyi szokás.
Jó éjt mindenkinek!
@1kivancsi:

"A női nemtől csak a női igent szeretem joban!)"

ez lett a nap mondása, zárszónak is jó.
---------------

jóéccakát Mindenkinek, kivéve a brit hp-t.
@1kivancsi:
Ezt ismerem.
Don Carlos énekli a csocso-szánhúzás közben.
Azt részletezi, hogy az asszony egy titkos szervezetben inga-tagkönyvvel rendelkezik.
@jaegtoer: nem azért segítünk, mert tisztelünk vagy szeretünk, hanem azért, mert az élet érték. A te világodban mitől lehetne biztos az ember abban, hogy szükség esetén érte is bemennek a tűzoltók, mert mi van akkor, ha azok is válogatnak, és egy hajszálnyit más elvek alapján szelektálnak, téged valami kétezres csoportba sorolva? Hol téved szerinted a tengerészbecsület, amikor a győztes az elsüllyesztett ellenséges hajó legénységét (kalózokat, bakker) fáradtságos munkával összeszedegeti a vízből, pedig nem kéne később eljárással meg papírokkal vesződnie, ha lejelentené, egy túlélő sem volt? Persze, néha nem szednek ki senkit, de nem egyszer kiszedték már mindet, vajon ott agyukra ment a győzelem?
Na, mindegy. Kiszálltam.
@Dr. jenőke (jenőke):
Rejtőre hajaz Don Fülig Jenőke! :)
No, jók legyetek, vasárnapig nélkülöznöm kell üdítő társaságotokat.
Marad nekem a friss levegő, az evezés, a sör, a fröccs (nem keverjük, beosztjuk), a whisky mámora, no meg a vámpírcsajok mosolya, a sárkányon -ban - osszátok be.
SSteffykét, ha lássátok, csókultatom! Evezőlapáttal... (olyan faca, alu nyeles, műanyag kenuevezők jöttek, hogy azzal úgy rendesen lehet puszilkodni)
@Knósszosz:

Igen szellemes, mert a tartalmában baromi találó, a formájában pedig ugyanolyan ritmusú, szótagszámú és végződésű szó, mint az eredeti. :)
@Bakter: "A Fidesztől féltette az országot az Indexnek adott utolsó interjújában Horn Gyula, még 2006-ban. Nem értette, hogy miért annyira durván, "útszéli stílusban" kampányoltak."

igen, van az a viszonyítás amikor még a opufajkás gyilkos komcsi ügynököt is úriembernek láthattyuk ( pl a dakotákhoz képest )
@jaegtoer: @Légifarkas:
melléklet:
/felelőtlen mind, és megint nem a lényegről esik szó, nyomokban látszik csak az erkölcs, becsület, és a felelősség vállalás/

www.origo.hu/itthon/20130620-kirugjak-a-pofozkodo-villamosvezetot.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

várható volt. én végtelenül együtt érzek a villamosvezetővel. igaz ez rajta nem segít.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

ez a patikázás nagy menet lesz, súlyos következményekkel. a beosztott gyógyszerészek helyzete elég katasztrofális, a személyi jogos gyógyszerészek még úgy ahogy elvannak, viszonylag önálló egzisztenciával. ez persze viktor olvasatban tűrhetetlen, ezért sürgősen felszámolják, és átjátsszák a haverok kezére ezt is. Viszont cserébe naddjjon meg fokk lepődni. a következmények miatt már el tudja veszítheti a következő ciklust. Eddig ugyanis a patikaláncok tartották életben az egész tetves gyóccer kócerájt.
@Légifarkas:

's álmában csenget egy kicsit'
@jaegtoer: gúnyolódj csak, ha jólesik.
@Légifarkas:

olvasgass:

index.hu/bloghu/libertarian/2013/06/20/fel_ne_akasszuk

és. azt kívánom neked:
soha, semmikor ne értsenek meg téged, amikor bajban vagy, amikor a megértés a segítségedre lehetne, amikor a szolidaritás több erőt adhatna neked... és mindig mentse meg valaki az életed, hogy tovább szenvedhess.

valamint lovagolj a magasra nőtt lovadon ostoba csőlátású szaralak.

nem nagyon szoktam ilyet, de megharcoltál érte.

Tied a győzelem, a dicsfény és az elismerés valamint a lófasz amit szopogass nyugodtan.
@jaegtoer: és mindezt azért, mert te megbüntetnéd az angol nőt, és hőssé avatnád a sofőrt, én meg megbüntetném az angol nőt, de felelősségre vonnám a sofőrt is, aki attól még maradhatna életmentő.
Kösz.

Amikor majd valaki szerint hülyeséget csinálsz - ne mondd, hogy nem fodulhat elő, bár eddig se mondtál semmit, érvelés helyett inkább csak szitkozódni tudsz - , és pofánver, kuss legyen ám, szedegesd mélységes alázattal a fogaidat. Disztingválj.
@Légifarkas:

akkor mégiscsak visszakanyarodtunk a disztingváláshoz? mert most mégis csak az lenne a kényelmesebb? seggfej.

én arról beszéltem B+, hogy mielőtt sommásan elítélné bárki a villamosvezetőt, meg kell vizsgálni az előzményeket és a körülményeket.

erre te beragadtál a pofonnál és nem mozdultál onnan.

innen jön a veled való különleges bánásmód.

húgyagyú csőlátású kretén. mert... megérdemled.
@Légifarkas:

"és mindezt azért, mert te megbüntetnéd az angol nőt, és hőssé avatnád a sofőrt,"

ezt feltételezted, feltételezed te.

szövegértés zéro.
@Légifarkas:

"Amikor majd valaki szerint hülyeséget csinálsz - ne mondd, hogy nem fodulhat elő, bár eddig se mondtál semmit, érvelés helyett inkább csak szitkozódni tudsz - , és pofánver, kuss legyen ám, szedegesd mélységes alázattal a fogaidat. Disztingválj. "

a disztingválást akkor megtárgyaltuk, te csak akkor, amikor neked kapóra jön, vagy jólesik, én meg általában.

az én fogaim miatt te ne aggódj. ne is nagyon célozgass rá, csak álmodozol...

"bár eddig se mondtál semmit, érvelés helyett inkább csak szitkozódni tudsz"

jó. legyél neveccccséges, nekem mindegy.

ha nem érveltem, akkor mi a faszt igyekeztél megcáfolni, mire reagáltál öccö te, tee gyengeelme.

abban persze igazad van, hogy eeevesztettem a türelmemet a végére, de! értékkeeed, hodj nem pofoszkottam. pedig nagyon nagyon igyekeztél.

na. szép napot.
süti beállítások módosítása