Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/05/11/deutsche-welle-nyugdij-munka-magyarorszag "Arra, hogy 2010 és 2023 kö... (2024.05.11. 12:05) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Pink Floyd Live in New York 1988 www.youtube.com/watch?v=13m5-0EOwIM (2024.05.08. 10:34) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.06.19. 05:24 Fabius

Orbán a világ női ellen

Címkék: fidesz ensz nők alkotmányosság alaptörvény módosítás

Mos'má elég!

Kurvára unom a nőket!

Fontoskodó, okoskodó, szőrszálhasogató kiállhatatlan népség! Blablablablablabla hablabla, blibliblibli blublublu - csak fújják és fújják egymás után, mintha valami világméretű pofázásvírus terjedne, és a nyelvgyökre ható irritáció miatt képtelenek lennének befogni azt a lepcses pofájukat! Lennének csak magyarok, megtanulnák hol lakik a vak komondor meg a zigazi balogjóska! Ezeknek legyek keménytökű faszagyerek, aki a rája nehezedő történelmi súlyokat löködi fej fölé félkézzel? Ezeknek legyek tekintettel Duna szelídítő, he? 

orbán-gyúr.gif

A büdösmindenit a világnak !!!!!

Ez a Kimi Scheppele annak ellenére nem tudja befogni, hogy megüzentük: kussoljál mer' ronda vagy!! A Reding maca meg egyenesen a választások meghekkelésére utazva jártatja a bagólesőt, Zsoltikám, Petikém és Pistikém most nézhetik át, hogy tényleg írtunk-e ki közbeszerzést választási rejtett kamerákra, és megnyerte-e már a Lajos.  

De ha mindez nem elég - mert ezeknek semmi nem elég - újabban az ENSZ naccsága is úgy gyúrja a fikagyurmát a 4. alaptörvény módosításból, mintha felcsúti csipetkekészítő tanfolyamra járatták volna! Asse tudom ki ez!? Mit mondjak majd neki? Hogy a Navi Pillay milyen hülye név már, ha apád nem haladt a korral, és nevezett el mittom Ájgónak, akkor neked is szabad kussolni kisanyám? 

Szerencséjük ezeknek, hogy ilyen vérmacsó vagyok!

Mer'amúgy ilyenkor kedvem lenne átírni a zalkotmányt megint, hogyaszongya család az egy néma nő vagy két férfi házassága. Ne hümmögjetek, wazze! Szijjártó még sose ugatott vissza, nem kritizál, nem morog, nem akarja a negyedik módosítást eltöröltetni, amilyen langaléta asztal helyett széken állva is plafonra tudja akasztani az adventi koszorút húsvétkor, igazi feleségnek való alkat úgy emberileg, mint szakmailag. Esetleg még azt tudnám elképzelni, hogy jegyesoktatás helyett komondor kerülő szakkört vezetünk be, és csak attól fogadunk el alkotmánykritikát, aki képes végigcsinálni az arcon illetés utáni feltápászkodásból és mentalitásismeretből álló formagyakorlatot, amit később szimpla, még később csoportos habonyozással egészítünk ki. 

Valamit tenni kell, há'de nem? Ha a világ női magyar alkotmányos reformokat akarnak, akkor azt fognak kapni! Hatodik kiegészítés helyett ez lesz az Első Ökölszabály!

Uff, csókpuszi! 

512 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr215368197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ezerszer leírták nálam okosabbak, "no,nő, no problem":)
hát igen, nagy ménkü igazságot írsz Fabi:
"Mer'amúgy ilyenkor kedvem lenne átírni a zalkotmányt megint, hogyaszongya család az egy néma nő vagy két férfi házassága. Ne hümmögjetek, wazze! Szijjártó még sose ugatott vissza, nem kritizál, nem morog, nem akarja a negyedik módosítást eltöröltetni, amilyen langaléta asztal helyett széken állva is plafonra tudja akasztani az adventi koszorút húsvétkor, igazi feleségnek való alkat úgy emberileg, mint szakmailag."

nem is való ennek nő, ott van neki a klubja szotyolával és a sok hozzávaló macsóval (a macho az cubaiúl levágandó disznót jelent marha nagy gúnnyal) mexokták a koleszban együtt bűzlünk és szagoljuk egymás lábszagát sőt mást is mert a közelség összekovácsol és megkeményít ...ez sem tart örökké de a róla szóló gondolat örök assziszi felállneki miközben lankadt

brühüyyy

emelgesse a komondort tovább...rábaszott? most nők fogják legyőzni: Vadai, és a többiek?
Idiota faszparaszt, nem macso, ha nolennek, le sem kopnem a barmat.
Ojajj es 2002 korul hanyszor lattam a derek asszonykajat akkora kisminkelhetetlen mokeszokkal osszefonnyadva, hogy orom volt nezni :>
O most nezem, akad rola kepem is: nem 2002-es, 2006-os, narancsbuka kornyeki - lottem tv2 valamibol.
@Megdobbent:
hányszor? és merre?
ne izgass minket, infót kérünk!
@Secnir: TV-ben, mert mindenhova betoltak nagy igyekezetben, aztan folyton ilyen fura foltok az arcon meg lepukkant kinezet. Nade nyilvan az elobbi az izgalom az utobbi meg a nemes harc a ferjurert szamlajara irando ;)

Nopersze innen-onnan trauma osztalyrol lehetett hallani nem jegyzokonyvezett ellatast is...

Persze en nem ertek hozza, sosem utottem meg not, ahogy mondjak meg viraggal sem :>
akkoriban a naccsasszonyt erős barátság fűzte amerikai barátjához, bizonyos, Jack Daniels-hez.
@CSENDES: konkretan nem kerdeztek nala ra, igy aztan nem volt beszedtema, de tuti, hogy komondor volt, csak akkor meg nem vak - szimplan bator :)
@Bretschneider detektív:

úgy is lehet mondani, csak mert flancosabb:)
Szerintem szimplán csak szarul néz ki. Van ilyen, úgy hívják, karikás szem. Most is így néz ki, csak szarabbul. Láttam osztogatni a tisztítószereket.
@CSENDES: oke, nekem annyi a gyanus, hogy konturos, jobb kezre eso, masik oldalt nem levo elszinezodes, lestrapalt fej. Mifelenk egy ilyet mar nagyjabol eltudtunk helyezni ;)
Azéé kurvára kiváncsian várom, mikor fogja fejhangon rikácsolva a cipőjével az asztalt verni valamely ENSZ közgyűlésen...
Én már-már sajnálom.

Az állandó szabadságharc közepette - és lássuk be, ez férfimunka - olyan kromoszómahibás egyedek zaklatják, akiken sem verbálisan, sem komondorosan nem tud elégtételt venni.

Baromi frusztráló.
A következő lépsés: az intergalaktikus összeesküvés, a szíriusziak támadása Felcsút ellen...
@Megdobbent: Az amit ott látsz, egy pirosító nevezetű smink elem. Aki feltette neki a lapos arcára, kiemelni kívánván az arccsontot, na azt kellett volna megütni. Ha meg ő tette fel, úgy kell neki.
@rodeo36: Ha már nyelvészkedünk akkor mindegyiknek egy Micsibicsu Pajerot, mer az meg olyan férfit jelent, amelik másik férfit szeret:-) Oszt akkor el lehet felejteni a szivárványos NER zászlót:-)
@CSENDES: Legyen ugy, azert is dobtam be, hogy ne en legyek mar az egyetlen, aki latja es egybol mondja a tutit :)
@Megdobbent: Húlye vagy! Akkor vette a földeket Felcsúton, osz határszemle közben véletlenül rálépett egy gereblyére:-)
@CSENDES: És a karikás járomcsontot hogy magyarázod? Lecsúszott a mokesz? :-)
@CSENDES: Ahham:-) 8 napon túl gyógyuló tartós arcpirosító:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: tudom en, hat szegeny asszony a lelket kiteszi az uraret, azt a tenyeren hordozza, balesetek meg barkivel megeshetnek!
@rodeo36: A cuppantott fejű meg szerintem legfeljebb a Hustlerben látott még csak puncit... a Varga gyerök is elég érdekes képződmény...gyerek ide, gyerek oda...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: azert ez furi egy kicsit. Ugyebar a bugris barati es uzleti kore legalabb 4 ev komoly osszefonodas 3 masik fickoval egy szuk szobaban, aztan meg jo 10 ev meleg barati kapcsolat. De ezek a fiatalok, ezek mikepp valtak olyan jobaratta, ha mar kimaradtak a 4eves osszemelegedesbol? :I
@CSENDES:
"Az amit ott látsz, egy pirosító nevezetű smink elem. "
én úgy tudtam, hogy a pirosító nem kék.
Nu mai eseménynapló:
Mottó: Siker siker hátán...

Szopás:(a csontvázra visszarakódik a hús?) Kómod-falióra mitkeresawisszérbnen budai újabb mellényúlása?

Nem nyomoznak Hagyó ellen
Hagyó Miklóst 2010-ben jelentette fel az ÁSZ. Az ügyészség megszüntette a nyomozást.
hvg.hu/gazdasag/20130619_Hiaba_jelentette_fel_az_ASZ_nem_nyomoznak

Auchanos trafik-százmilliók Felcsútra
A város polgármesterének családja árusíthat dohányt az Auchan áruházakban.

Hogy is volt? Multik nem árulhatnak cigarettát. Ja tényleg nem... Nem szarok a kútba, csak a kávájára...
"A Mészárosok az Auchan áruházaiban árulhatják a dohánytermékeket. A francia áruházlán azzal védekezett: csak koncessziónyertesek közül válogathatott, amikor szerződést kötött."
hvg.hu/kkv/20130619_Auchanos_trafikszazmilliok_a_felcsuti_po

"Egekbe szökhet az élelmiszerár
Az e-útdíj bevezetése 30 százalékos drágulást eredményezhet - mondja az ÉFOSZ."
hvg.hu/gazdasag/20130619_Egekbe_szokhet_az_elelmiszerar_az_eutdij

"Nem hoz annyit a Varga-féle bányajáradék-emelés"
hvg.hu/gazdasag/20130619_Nem_hoz_annyit_a_Vargafele_banyajaradek

Adózott lóvéra EÜ-járulék... az abszolút unortodoxia...

"A kamatnyereségünk negyede az államé
Az újabb Varga-csomag a takarékoskodókat is sarcolja. Az egykulcsos 16 %-os adónak is vége."
index.hu/gazdasag/2013/06/18/a_kamatnyeresegunk_negyede_az_allame/
@Megdobbent: Na látod...pl. Szálj el Józsi már kiesett a Pixisből:-)
A nőkkel kapcs.általában.
endresy.blogspot.com/2013/06/hetkoznapi-pofonpolitika.html

Egyébként Orbánban és környezetében részebn emiatt is lehet az, hogy ha egy női politikus mond valamit, az csak egy q..va akadékoskodása.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: nincs nekem fobiam, csak nem ismerem az ilyen bensoseges szokasokat, aztan ugy okosodik a gyerek, ha kerdez :>
"Az Euronews nem akar forradalmat csinálni
Uniós nyomásgyakorlás nincs, Brüsszel azt várja a hírcsatorna magyar adásától, hogy felszámolja külpolitikai analfabétizmusunkat. És hogy kételkedni kezdjünk, ha azt halljuk, vak komondor mondta az őszödi beszédet."
index.hu/kultur/media/2013/06/18/a_euronews_odamegy_ahol_baj_van/

A Seszták-klán szeretettel vár:-)

"Strandolj az Oxygenben!
Nincs kedved nyomorogni a városi strandokon vagy hétvégén araszolni a dugóban a Balaton felé? Az újpesti Oxygen Wellness napozóterasszal, a naphegyi központ pedig kedvezményes hétvégi bérlettel vár!"
@Megdobbent:

" De ezek a fiatalok, ezek mikepp valtak olyan jobaratta,"

Ezek nem barátok, apródok.
Szélessávú kedvezményekkel várjuk kedves vendégeinket. Látogasson meg bennünket újpesti szalonunkban. Ciprusra ön helyett mi megyünk:-) Nekünk ott van keresnivalónk! Önnek nincs:-)
@Orica Középföldi: Az apródokból a kóterben csicskák lesznek... nem nagy was ist das...
"Az adóemelés nem megszorítás!
A jelenlegi kormány gátlástalansága nem ismeri az emberi érték fogalmát. Kösz Fidesz."
index.hu/bloghu/banditapolitika/2013/06/18/az_adoemeles_nem_megszoritas_kossz_fidesz
Fideszfanok figyelem!!!

"Az emberi test legerősebb izomcsoportja
A leglátványosabb póz közben is láthatatlan."

index.hu/bloghu/utikalauzanatomiaba/2013/06/18/az_emberi_test_legerosebb_izomcsoportja
@Secnir: És ott hol látsz kéket? Az állán visszatükröződik a kék pulcsija. Ez pedig arra utal, hogy a hölgy nem tud öltözködni. Ugyanis sápadt, karikás szemű nő ne vegyen fel kéket,feketét, de fehéret sem.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:csizma ldsz az. Hiszen jo madzsar ember a gatakrol az enszbe beesve csizmat visel. Gumit. Esetleg nemzeti szonut. De magyar gumifarol szerzett alapanyagut. A liberalisok hordanak cipot. A jobbik meg csak ugy mezitlab. :))))
@CSENDES: hat az is szegyen, ha valaki min.elnok felesegkent annyit se tud, hogy tegye magat szalonkepesse....
Piár mindenek felett....

"Hát így néz ki egy gettó?
A bedőlt frankhitel, majd egy kényszeralbérlet után most a béke szigetén érzi magát az ócsai lakóparkba elsőként beköltöző Ofella család. Csak a legyekkel nem bírnak."
www.origo.hu/itthon/20130617-riport-az-ocsai-lakopark-elso-csaladjarol.html

Nem gettó:-)))))

A homok csak rontotta a helyzetet
Hétfőn délelőtt a lakóparkba vezető egyetlen autóút bejáratát sárga szalaggal zárták le. Két biztonsági őr érdeklődött, hogy hová tartunk. Hamar kiderült, hogy a területre csak a lakók, az ő előre bejelentett vendégeik, és azok léphetnek be, akiknek engedélyük van. A szigor addig tart, amíg az összes bérlő be nem költözik. Az ócsai lakópark leendő lakóiról eddig szinte semmi nem lehetett tudni. A pályázatot meghirdető Nemzeti Eszközkezelő és a lebonyolító Magyar Máltai Szeretetszolgálat, valószínűleg a lakóparkot ért túl sok negatív kritika miatt egy ideje nem szívesen mutogatta az ócsai telepet.
@CSENDES:
"Az állán visszatükröződik a kék pulcsija. "

na jó. itt hagyjuk abba, ez már komondori magasságokba szökellt...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Inkább az apja viselt volna... és nem a lábán, de erről is lekéstünk:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: biztos nem tokajban lepett a gereblyere? Akkoriban nem fel-le-ossze-visszacsut volt a divat az orban familiaban.
"Freedom House: Simicska Lajos Magyarország leghatalmasabb oligarchája

Bede Márton POLITIKA június 18., 18:13 7 388
Külön foglalkozik a Közgép Zrt-vel és annak tulajdonosával a Freedom House (FH) amerikai jogvédő szervezet keddi jelentése. Az FH Nations in Transit 2013 (Nemzetek átalakulóban, 2013) című értékelésében hét szempont szerint osztályozta a szervezet szerint egyre gyengébb demokrácia mutatóit. A hetes skálán, amelyen az 1 a legjobb, a 7 a legrosszabb osztályzat, Magyarország korrupció-indexe 3,5."
444.hu/2013/06/18/freedom-house-simicska-lajos-magyarorszag-leghatalmasabb-oligarchaja/

Ha megnézzük, hogy Putyiniában hogy járnak általában, akkor már-már sajnálni kezdjük szegíny TündérLalát...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: gondolj bele, ez a joember meg ujabb orban szarmazekokat szabaditott rank. Nem eleg a globalis felmelegedes, tulnepesedes, meg ezek is hozzatesznek az emberiseg nyomorba dontesehez.:(
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Lehet mégiscsak Sára Zsadány volt a malőr oka:-) Tudod, a Kékessy magyar származású macája:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: vajon a kifele vezeto utat is igy orzik? Mert akkor megelozheto, hogy az agyilag bokazokni nertars ujabb hitelt vegyen fel, amit majd mi adofizetok pengetunk ki 2-3x.
"Gipsz Jakab a közhasznú szervezetek királya
erdelyip június 18., 17:04 JOG0 3
Több közhasznú szervezet jelentésében is szereplenek kamu nevek."
most.444.hu/2013/06/18/gipsz-jakab-a-kozhasznu-szerveztek-kiralya/
Viszont, ami izgalmasabb, a Hungaropharma felmondta az összes kórházzal kötött szerződését 15 milliárd tartozás maitt.
@CSENDES: Azonnal államosítani! Stratégiai ágazat! Békemenetet! Börtönbe a Feketézőkkel!
@CSENDES: azert minden kislany eljut odaig 6 eves korara, hogy kell jol feltenni a pirositot. Nehany kisfiu is eljut, de az most nem szamit.:))) a lenyeg ennyi idos korara mar tudnia kell egy nonek sminkelni. Ha meg nem tud, akkor legyen jo kozmetikusa. Hiszen az elsibolt allami milliokbol futja ra.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
házasságok és gyermekek azok jól palástolnak, lásd Tormay Cécile

az ő jelképük

brühüyyy
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Válasz, igénytelenség. Lásd, kit választott magának.:-))
@CSENDES: vagy szarra szulte magat. Ilyen is van. Szegeny olyan kivert kutya kinezetu.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Jajj Istenem! Tokaj-Sárazsadány, ne mi nyerjük a legtöbbet. Kékessy uram au üzlettárs...
Élet és irodalom. Nem volt taggyűlés...Orbán szőlőbánya...

"Orbán-szőlő: tény a 41 milliós állami támogatás
Orbán Viktor feleségének cége 2001-ben 41 millió forintos állami támogatást kapott szőlőtelepítésre az FVM Borsod Megyei Hivatalától. Lévai Anikó tegnap azt nyilatkozta: a 48 hektáros szőlőbirtok ráeső 8 hektáros részét a támogatás nem érintette."
www.nol.hu/archivum/archiv-333790?ref=sso

Az ok: Sára Zsadány... így sem működik? Milyen HR-es Maga?????
tor(nem)mai cecile emlékére meg kéne alapítani a (közpénzes támogatással) a nőegyletet újra, ami a orbánra halgatna, így náci lehetne újra és ANTIfeminista...

ANTIfeminista nőmozgalom !

a bárányok halgatnak (viktorra)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Van a FIDESZ-ben egy csaj, akin hét gyermekkel dicsekedett. Most nem jut eszembe a neve, normálisan néz ki, és még 40-nek sem látszik. Ez valóban alkati kérdés is lehet.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Rendesebb polgári családokban 6 éves korára már a kislány felpróbálta más a mami piros tűsarkú cipőjét és az apja f...t.
@Buga.Jakab: rogán"ANTIfeminista nőmozgalom !"

a bárányok halgatnak (viktorra)
hvg.hu/vilag/20130619_Moszkva_egymilliard_dollar_ertekben_szall

Moszkva egymilliárd dollár értékben szállít fegyvert Orbánék szövetségesének
2013. június 19., szerda, 07:27 • Utolsó frissítés: 24 perce
Szerző: MTI
Az "Elege van abból, hogy patkányokra szavazzon? Szavazzon egy macskára" jelmondattal kampányolnak Morris, a fekete-fehér macska mellett a kelet-mexikói Xalapában. (HVG)

Akár nálunk is lehetne ez a jelmondat.
"A felcsúti Mészárosok is megszedik magukat a trafikokból
A polgármester fia és az alpolgármester is öt-öt trafikot nyert."

Nem volt elég a szart ellopni teherautóval?

www.origo.hu/itthon/20130619-a-felcsuti-polgarmester-testvere-es-az-alpolgarmester-is-ot-ot-trafikot-nyert-az-auchanba-mehetnek.html
"Gázszerelőből lett milliárdos vállalkozó, nagybirtokos és Orbán Viktor kedvenc pihenőhelye, Felcsút polgármestere Mészáros Lőrinc, portréját itt olvashatják. Közel tizenöt évig kerülte a politikát, cégeivel és komoly hobbiként a focival foglalkozott, aztán szép lassan egyre ismertebb lett. A nyilvánosságot nem szereti, és sok felcsúti szerint sokat dobott a karrierjén, hogy mindent elintéz, amit a miniszterelnök kitalál."

A másik országnagy Kiba...tt Gábor, meg autószerelő. Mégiscsak meg lehet itten gazdagonni kétkezi munkából... és a Nemzeti Balett meg üres:-)
@CSENDES: Kikérem az inszinuációt a patkányok nevében! Azok intelligens, értelmes állatok, nem mellékesen csak annyit lopnak, amennyi a megélhetésükhöz kell.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Hát, ha kávé nincs villanyozd fel magad! :-) Konnektor van a közelben? :-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Lehet, Mexikóban nem így érzik. Ezért én kérek elnézést:-))
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Ez a prototípus. Ilyennek képzelik az egész országot.
a párt és álam vezetők szeméjesen vettek részt az irányításban

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gaoOvw9NJLs#t=121s

vakkomondor:)
Egy régi vicc:
A börtön udvarán történt, sétáltatáskor.
- Emberek, hozzák rendbe magukat - mondja a parancsnok -, mert hamarosan érkezik Rákosi Mátyás elvtárs...
- Végre! És akkor ki lesz az utódja?
Így kebelez be mindent az állam
Eddig legalább 750 milliárdot költöttek Orbánék az állami vagyon gyarapítására. A mérleg negatív.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F06%2F19%2Figy_kebelez_be_mindent_az_allam%2F
A salleros villamoskormányos nem-e ő-e volt-e véletlenül?
@CSENDES: nekem a pirosító az amit sosem fogok megérteni
Szerintem a világot irányító zsidók akasztanak tengelyt a Magyar kormány előremutató, a multinacionalista kizsákmányolókat nagyobb teherviselésre kényszerítő intézkedéseivel. Miközben Magyarországon a bérből és fizetésből élők hatalmas terheket hordanak a vállukon, egyes kisebbségek milliárdszámra veszik fel a segélyt,és közben kimondottan a rasztjukra jellemző bűnözést folytatnak. Ezért a sokat szenvedett, széttépett nemzetünket újra kell egyesíteni, azután végleg kiragadni a nemzetközi zsidómaffia karmai közül. Ezzel párhuzamosan bíróság elé állítani az elcsalt rendszerváltás kommunista haszonélvezőit.
@Bakter: Igen, és a nemzetközi zsidómaffia női álruhába bújva próbálja megakasztani a fejlődést
Ugyan nézzétek a történések egyetlen szép oldalát, hogy megint egy indok Bobot hallgatni:
www.youtube.com/watch?v=SV2hshsChlk

Bár a "Get up, stand up"-nak lenne itt az ideje.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: félve vallom be, hogy én 23 éves koromig sem jutottam el ahhoz, hogy miként kell feltenni a kencéket
@Penivaldes:

többet kellene találkoznod a, felcsutival, majd megtanít:)
@Dr. jenőke (jenőke): Ejnye, hát ez meg miről jutott eszedbe?????
Amúgy meg qrva jó)))
@Penivaldes: Értem:-) Ezek szerint addig tudtad sokadszor előadni a hamvas szűzlyányt:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Nem:) Őszinte leszek, én még most is előtudom adni a hamvaskát. Nem öregszem:)
@Penivaldes:
Így van. Szabadccságot palesztinának.
@Bakter: Mijaz, elmentem nyaralni Te meg addig elvégezted az OKJ-s palesztin szakértő-zsidómaffia tanfolyamot? :)))
@CSENDES: alkati es igenyesseg.:)
@Penivaldes: ejnye, milyen kislany nem keni ki a mamaja kenceit?:)
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:
Dehogy. Csak meleg van, ezért alkalmazom a belpolitikai köpönyeget: ha gyorsan forgatom, keveri a levegőt, mint a ventillátor. Tegnap fityeszes voltam (igen hitelesen), ma dzsobbikos próbálok lenni. De ez nehezebb, mert ha túl radikálisra veszem a szöveget, akkor nem hiteles a figura, viszont a jellemző bohóc attitüdöt is nehéz prezentálni.
Szóval: atomot a testvéri Iránnak, mármint hogy legyen neki saját.
@Penivaldes:
A szabadság kapitalista humbug, az elnyomott testvéreink szabadccságra vágynak.
@Bakter: Ééértem. Szóval Pennysen szólva nmegpróbálsz kivetkőzni magadból:-)
@Bakter: harcolsz a cionista összeesküvés ellen?
@Bakter: Na most jól megharaptad az önnön farkadnaknek... fuss neki mégeccer... mert amit most írtál, az az, hogy elnyomott testvéreink kapitalista humbugra vágynak:-)))
@Penivaldes: Az antracitcionisták ellen mert egyben feketegyűlölő is:-)
"Csak a szappanoperák miatt fogtunk össze

Sok brazilnak elege lett abból, hogy a kormány stadionokra költi a pénzüket, miközben az ország romokban hever, és mindenhol csak a korrupciót látják."

Mondom én, hogy halaszthatatlan a cigánykérdés megoldása:-)

www.origo.hu/nagyvilag/20130619-braziliai-tuntetesek-a-foci-vilagbajnoksag-miatt.html
@Penivaldes: Nem kívántam közvetlenül egy Penikkű blogtársanra utalni. Aki akarta értette ígyisúgyis:-)
@Penivaldes: Túúdom, mert a szabadság max. 3 hétig tart, oszt huss vissza amunkába... a szabaccság meg az, amikor partra vetődsz egy lakatlan szigeten, és másnap megérkezik a másik túlélő: Orbán:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Nem érsz föl dzsobbikos szellemi magaslatomhoz, mely a kárpátoki főnszéllel vetekszik:
Kapitalista humbug: "szabadság".
Testvéreink vágya: "szabadccság".
Lássa ya különbséget?
@Bakter: Valami igazad lehet, mert Szent Köcvsög Gábriel testvérem már legalább fél éve tahóketrecben csücsül... más ideológiai beszerző forrásom pediglelé nincsen:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: nem rossz kilátások. egy vezető politikussal egy szigeten lenni, később amikor visszatérek a civlizációba kiadnám könyvben az élményeket a lakatlan szigeten, és nagyon híres celeb lennék:)
Orbánné képe:
1) nagyon rossz a kép, lehet, hogy tévedek (de nem hiszem)
2) Világos felső van rajta, ez nem adhat sötét visszfényt az arcán.
3) Kontúros, kör alakú visszfényt semmi nem ad arccsonton.
4) Nincs olyan hülye a világon, aki az arccsontra egy kis, nagyjából kerek foltban pirosítót tenne. Az arccsonton végig elmosva igen, egész durvát is, de ilyet sosem láttam.
5) A szemhéja mintha sminkelt lenne (nem biztos), a szája nincs, sőt mintha azon is lenne valami folt, ugyanazon az oldalon.
6) Szegény nagyon rosszul néz ki, de nagy valószínűséggel nincs halálra palástolva a bőre, a haja sem éppen frissen fodrászolt. Viszont ott csüng rajta az ötödik gyerek, még egész pici, hát önmagában az a helyzet kihozhat ilyen külsőt.
7) Az arcon lévő folt itt a képen lehet sima képhiba, de a rosszul néz ki ügybe nem fér bele. (A szájfolt még lehet herpesz a stressz miatt.)
8) HA verték volna, akkor biztos, hogy nem mutatkozik a kamerák előtt tonnányi smink nélkül. Tuti, hogy az az első, hogy feltol magára pár réteg alapozót. Viszont nem úgy néz ki, mintha megtette volna.
@Penivaldes: Lehet nagyobb sikered lenne, ha egyedül térnél vissza, és a miértekről és hogyanakról mélyen kussolnál:-)
@Bakter: Aha, vagy úgy. Tegnap sajnos csak beolvasni tudtam pár kommentet, próbálok ma már felzárkózni :)
Egyébként könnyű jobbikost hozni:
-mindennel kapcsolatban kezdj el zsidózni
-linkelj be pár kuruc.info, kuruc.blog, dogoljmegcigany.org, mocskoszsidok.net cikket még akkor is ha Gisele Bünchen tangája a téma
-Izraeli vérengzést emlegetni és zokogni az ártatlan palesztin népért akiknél békésebb még nem élt e Földön
-zsidóbérencnek tituláld aki hozzád mer szólni nem bajtársiasan
-kezdj el letölteni férfi rúdtáncos videókat...
"Valamennyi kórházzal felbontotta a szerződését a legnagyobb hazai gyógyszer-beszállító, a Hungaropharma, miután a cégnek a korábbi kontraktusok keretében már kezelhetetlenné váltak a kintlévőségei - tudta meg a Világgazdaság."

Magyarország jobban teljesít.
@ftk: Köszönjük szépen a korrekt és kimunkált Fotósbólt-gyereknevelési-kommunikációkezelési-divattanácsadi rövid szakvéleményt:-) De akkor is... miért van folt a bal! járomcsontján, és miért van "felherpeszedve" az uygancsak bal szájaszéle? :-)))
@Penivaldes: dehhogy bántanálak:-) Ver téged a jobbsorsod eleget:-)
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: de wegy időben benyomott mária orsazága link is hatásos lehet, erősítve a keresztény-turul-sámán vonalat:-)
"Alaszkában 35 fok van

Nem sok helyen van légkondi, úgyhogy az alaszkaiak vízpartokon pihegnek. "

www.origo.hu/itthon/20130619-alaszkaban-35-fok-van.html
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Jaj, természetesen, a sámánosdi-turulmadárhoz tényleg kötelező a mélykeresztény vonal :)))))
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: igen, mert Jézus is magyar volt, csak a zsidók kicsempészték a bölcsőből, és egy elhagyott istállóban rejtették el, aztán jó pénzért mutogatták, meg fotóztatták.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:
Rúdtáncos kanok videjóji? Kösz, maradok fityeszes. Azt könnyű hozni, és ha jól csinálom, még trafikot is kaphatok pályázat nélkül.
Tehát mindenki kopjon le a Miniszterelnök Úr iránymutató Jobbökléről, mellyel a gyengébbik nemet illeti. A konzervatív erkölcs évszázados örökigazsága, hogy az asszony verve jó.
@Penivaldes:
Jézus turul fia. Van még kérdés?
@Penivaldes: Az én mamám se, ezért kezdtem bele.
@ftk: Ha megnézed kicsit a képet megnagyítva, akkor a piros foltból van egy beszűrődés a belső szemzug irányába. S láthatóan nem képhiba. Egy ismerőst megkérdeztem, és szerinte ilyen nyomott az hagy, ha a tenyérél kapja el az arcot (sportoló az illető). De nem vagyok sportorvos. Így akármi is lehet.
Alkalmasint sportsérülés is. Kedves ismerősöm egy dobozt pakolt úgy, hogy az orrnyergén kötött ki. A másodlagos bevérzéstől olyan volt, mintha összeverekedtünk volna. Cukkolták is eleget a kollegák :-)
@GeoCracker: nagyobb baj az, amit az előbb már bemásolt, de elbénázott linken emlegettem.
endresy.blogspot.hu/2013/06/hetkoznapi-pofonpolitika.html
Az, hogy sokak számára teljesen rendben van az indulat levezetése a gyengébbeken
@Bakter: pártus herceg volt, csak aztán a zsidók kitalálták, hogy árva gyerek, meg az apja ismeretlen, hogy így hozzanak szégyent a pártus hrcegi családra.
@GeoCracker: az agyilag gyengébbet is szabad megrugdosni? Persze szigorúan mentális-verbálisan:-)
@CSENDES: rajtam nem segítene, elvégre a sminknek ki kéne emelni a vonásokat, de nálam ez lehetetlen. meg én már lemondtam erről. sőt boldog vagyok ha nem vesznek észre, nem szólítanak meg.
@Bakter: en azt hittem tegnap ejjel megtalalta a parod a rejtett jobbikos gombodat. Nem tudnal ugy hulni, hogy kihagyod a szlsojobbos reszt?
@Bakter: Óvazzeg, de kényes vagy! Rúdtáncos tangás pasik, az ám az igazi jobberség a köbön, jobb is hogy nem akarsz közéjük állani, nem vagy rá méltó! :))
@Penivaldes: Még jó hogy Jézus magyar volt, már az apja is az volt! Mi más lehetett volna egyáltalán?
én mindjárt előveszem tűt cérnát, aztán magamra varrok egy Földet többet nem adunk medvetalpas oláhok szöveget a bal vállamra.
azonali radikális adócsökentések ormánya !
@Penivaldes: Mer máég nemm olvastad az apokrif fidesz-bibliát. Lóbőrbe vagyon kötve, lóvári nyelven íródott, lófők követték el, lófaszt se ér:-)
@Penivaldes: A Józsi meg ősmagor név:-) Csakúgy minta Lázár-Orbán-Jakab-Vona-Schellemse.cici:-)
@Penivaldes:
Zsírkrétával próbáltad már? Ha azzal sem megy, egy jó pajszer mindent kiemel.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
A grönlandi pingvinek levetették a frakkot.
Persze ellopták, ezért beálltak sirálynak.
Repülési engedélyük még nincs.
@Bakter: Nem gond. A következő államosítandó biznisz - a dohány után - úgyis a gyógyszer lesz. Akkor majd megoldják ezt is.
@Bakter: akkor ezekszerint Isten madar.:) vagy csak mi madzsarok nezzuk madarnak?:)
@Bakter: Akkor még jó a memóriám. Tegnap olvasgattalak Titeket, és gondoltam is magamban, h ez a Bakter nem az a Bakter aki vót. Nem vótam benne biztos....
@Myrath: Bakterek gyünnek-mennek, csak a 6,20-as személy örök:-)
@christvhu:
Az alkohol!
Már vannak reklámok, hogy káros az egészségre, ezért koncesszióba adják, ami emlékeztet az ősi magyar partiba vágás felkiáltással kezdődő népi játékra. Aki kívül marad, csak nézhet.
@christvhu:
Na ezért vagyok fityeszes. Ha nagyonjópolgártárs leszek, kapok előbb trafikokat, aztán majd párat a nemzeti szeszboltok közül is, és amikor már jól meggazdagodtam a sok tüdőrákos alkeszból, akkor kapom a patikákat. Fényévekkel távolabbra látok, mint a kormány.

@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:
Nincs olyan fényes rudam, amin tekereghetnék.

@Myrath:
Én mindig az a Bakter vagyok. Csak a társadalom fordul el körülöttem. Ezért van az a kényszerképzetetek, hogy az egykori III/III-s besúgó mostani keresztény-jobboldali erkölcsössége az valami köpönyeg forgatás. Nem, nem, ő stabil, gránitszilárd, csak időközben a galaxis tett egy fél fordulatot. Így leszek holnap én is a Júdea Népefront aktív tagja a mai dzsobbikosságom után.
@Myrath:
Ez a rész a lényeg:
""Működik hát ez az ország, hölgyeim és uraim. Csak fel kell venni a telefont. Hivatkozzanak a lakhelyükön élő polgármesterre, és minden el van intézve. Telefonja mindenkinek van...""

Csakhogy a többség mire eljut odáig, hogy felvegye a telefont és a hozzá való nyakkendőt, addigra már ki is van kapcsolva, mert nem tudja fizetni a rezsi-csökkentett számlát.
@Bakter: kifogást kereső, gyakorolj egy partvissal, fellógatod, aztán hopp rá fel, vagy az utcán a közlekedési táblák rúdjain
@Penivaldes: Nem lehetsz ilyen kishitű! Mindenkiben van mit kiemelni, és van mit eltüntetni. Ugyebár ez két irányú dolog. Nem véletlen, hogy egyes top modelleket meg sem lehet ismerni, ha nincsenek sminkelve.
@Bakter: és remélem, hiánytalanul fel fogod tudni sorolni a : "mit adtak nekünk a fideszesek? című kiskátét:-)

tudod? A nem utat, nem vyízvezetéket, de az apánkfaszát többet is a szentkúti búcsúból:-))
@Penivaldes:
Akkor az azt jelenti, hogy Bécs (Wien) felől érkezel.
Biztos hogy igazad van? Gondolj a kamatadóra (is).
@Dr. jenőke (jenőke): Jenőke! NE rinyálj! Próbálj a felső 10%-ban maradni. És akkor telefon se kell... csak intesz az összevont szemöldököddel:-)
"Lefejezett holttestet találtak a János-hegyen
A Normafa és Budakeszi közti túraösvénynél, egy pihenőhelyen találták a holttestet - írja a Népszava."

Basszus... émmegmá aszittem az ország vezetését találták meg hamvába hóttan:-)
@Dr. jenőke (jenőke): "Nem a fehér póló véd a leégéstől
Napozással és leégéssel összefüggő tévhiteket cáfol az orvosi egyetem szakértője."

Látod Jenőke! Húzhatsz magadra bármit. Ha gyün a rezsidémon... akkor teljesen mindegy:-)
Ki is moóndta? Összenő, ami összetartozik... ja meg, van az a pénz, vagy pénisz...

"Volt frakcióvezető szerkeszti Fekete György lapját
Az egykori MDF-es Kulin Ferenc lesz az - mondta Fekete a Magyar Hírlapban."
@Penivaldes: Jahh, mint a Babits Eratoban...

Te meszteken, bakter meg esztelen a lexebb:-))
hmmm

Kubatovék levele: állásfoglalást akartak kicsikarni a baloldaltól

„Vegyük napirendre a rezsicsökkentést a helyi képviselő-testületi üléseken, és késztessük állásfoglalásra a helyi baloldali politikusokat” – erre kérte még április elején önkormányzati tisztségviselőit a Fidesz pártigazgatója, valamint a kommunikációs igazgatója.

hvg.hu/itthon/20130619_Kubatovek_levele_allasfoglalast_akartak_k
Megszavazták a Tavares-jelentést az EP-bizottságban

Elfogadták az Európai Parlament (EP) állampolgári jogokkal, illetve bel- és igazságügyi kérdésekkel foglalkozó szakbizottságában (LIBE) a Rui Tavares portugál zöldpárti EP-képviselő által az alapvető jogok magyarországi helyzetéről készített jelentést.

hvg.hu/vilag/20130619_Atment_a_Tavaresjelentes_az_EPbizottsag
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Most váltottam az utolsó húszezrest. Ez az igazi leégés.
Fehér rumot vettem, mert már csak jégkocka van itthon.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Az alkoholista és az evolúció:
Nincs múltja, sem tegnapja, sem MÁJA.
"Szőrös harisnyákat hoztak forgalomba Kínában. A bulizni menő tinilányok szüleit próbálják becserkészni."

Faszomat a napenergiavisszatápláló téliszálámicellákba by széles. Ez a jövő üzlete.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "Lefejezett holttestet találtak"

lehet mindszenti hót teste... akiről a szobrot csinálta a XII kerületi fides rokon...

amugy elég nagy a fejetlenség ebben az országban...
@Dr. jenőke (jenőke): "Most váltottam az utolsó húszezrest."

Bánja a fene, ha van mellette a műtráhyászsáknyi tízezres:-))
@Buga.Jakab: Hülye rendőrők... megtalálták a Mindszenthyt:-) Kicsit régi már, eléggé megkövesedett:-)))
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őriző

az Usa-ban is találtak egy lefejezett. összekötözött kezű holtestet. a rendőrség szerint öngyilkosság történt:))
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: A fejit talán az USA nagykövetségen kéne keresni, ahol kb 20 évig bátran, minden veszélyt kockáztatva, igaz mártírként leskelődött kifelé....
"Elfogadták az Európai Parlament (EP) állampolgári jogokkal, illetve bel- és igazságügyi kérdésekkel foglalkozó szakbizottságában (LIBE) a Rui Tavares portugál zöldpárti EP-képviselő által az alapvető jogok magyarországi helyzetéről készített jelentést. A Fidesz EP-képviselőcsoportja szerint a dokumentum várható, júliusi eleji plenáris ülésen való elfogadásának sem jogi, sem költségvetési, sem gazdasági következménye nem lesz Magyarország számára."

Jahh Tavares csak magánszorgalomból, unatkozva körmölt és írogatott hülyeségeket:-) Atomot Brüsszelre és Békemenetet!

Érik a 7. cikkely...
Szóljon már valaki a köpcösnek! Úgyis repülőgépet akar... kérjen má egyet a HEndePöcskörszervező hadügyértől... és a TEK is szétnézhetne egy kicsit a lomtárban:-)
MEg hát Jakab gazda is beállhatna a sorba. Mégiscsak mutatósabb a John Deerek helyett T-72-esekkel félpályás útlezárást csinálni:-) És a mélyszántás is hatékonyabb...
"Az eladásra szánt eszközök közt szerepel még 104 darab T-72-es harckocsi is, amelyek közül jelenleg 62 darab „nyilvános értékesítésének előkészítése folyik”. "
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "Atomot Brüsszelre és Békemenetet!"
atomiumjuk már van, köszönik, a békemenetet azonban súlyos fenyegetésként élnék meg.
"Elfogadták az Európai Parlament (EP) állampolgári jogokkal, illetve bel- és igazságügyi kérdésekkel foglalkozó szakbizottságában (LIBE) a Rui Tavares portugál zöldpárti EP-képviselő által az alapvető jogok magyarországi helyzetéről készített jelentést."

Ezerrel dolgozik a Habony-brigád, Délután Girnyó-Száz, meg Hopáré Zimis sajtótájékoztat:

Tavares szélsőbalos-anarchista buzi- és hazátlan zöldeket beszél. Kormányunk betudja a rendkívüli időjárási körülményeknek és a menopauzás görcsinek:-)

Morvai Elvtársnő pedig ellenzéki EU-s képviselőként igaz keménytökű férfiként állt ki a NER rendeszere mellett...
@bella _ciao: Az csak egy vasatom... ló füle... cirkónium bombát rájuk. Hadd világíccsanak éccakénként!
Itthon nyaral a magyarok többsége

www.hir24.hu/elet-stilus/2013/06/19/itthon-nyaral-a-magyarok-tobbsege/~~fokusz

lassan igaz lesz a következő mondat is: külföldön dolgozik, itthon nyaral a magyarok többsége
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Tényleg rendkívüli az időjárás:
"Orbán beszédében Hiller István volt szocialista kulturális minisztert is méltatta, mondván, hogy jól döntött, amikor kezdeményezte a gödöllői kastély felújítását,"
a fentihez, csak úgy:

A "budapesti Viktort" méltatja egy román lap

A kormányzó román Szociálliberális Szövetséghez (USL) közel álló Jurnalul Nationalban Ilie Serbanescu makrogazdasági szakértő "Viktor győzött, nem Victor" címmel értekezik arról, milyen eredménnyel járt a nemzetközi hitelezőkkel kapcsolatban tanúsított román engedékenység és magyar engedetlenség.

hvg.hu/vilag/20130619_A_budapesti_Viktort_meltatja_egy_roman_la
@tristen2005: az a pitcsa nem jobbikos?
jahhh, így megy ez :D
igazán ellenzéki magatartás ;)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Priaposz szemügyre vette az elvtársnőt, és csendben visszavonult.
a fidesz vadbarma is megszólalt:

Deutsch Tamás jól megmondja a megpofozott terhes nőnek

A Facebookon fejti ki véleményét a Fidesz Brüsszelbe delegált poltikusa arról az esetről, amikor egy Combino vezetője megpofozott egy szabálytalanul elé lépő terhes nőt. Deutsch Tamás szerint meg kellene büntetni a "tündi-bündi oktondi pockot".

hvg.hu/itthon/20130619_Dajcstomi_jol_megmondja_a_megpofozott_ter
@Secnir: b+ mijjen nő ez? haja sincvs?

"Ez a Tavares is egy hülye picsa! :-)) "

akkor hejesen:
"Ez a Tavares is egy hülye po:cs! :-)) "

ennyi... taváresi konyec !
@Secnir: Nézz már a blog címére! Tavares hülyeségeket ír, ergo Orbán szerint egy hülye hisztis picsa:-)))
mindenkinek annyija van, amennyit ér:

C:c
Ákosnak jár a vécé, Csepreginek nem
Egy fesztiválon borult ki az énekesnő. Kukák takarásában öltözött át, Ákosnak hűtött sátor jutott<<<<<<<<szól a rádió<<<<<<<<........

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Fcomment.blog.hu%2F2013%2F06%2F19%2Fakosnak_jar_a_vece_csepreginek_nem
@Secnir: Mondhatnám azt is, hogy a másodlagos nemi jellegek ebben az aspektusban másodlagosak:-))
ismerős:

Elkészült a román alkotmánymódosítás tervezete

Befejezte munkáját a román alkotmánymódosítást előkészítő parlamenti különbizottság: a véglegesített szövegtervezetet 17 szavazattal, 1 tartózkodás mellett fogadta el szerdán a testület. Az ellenzéki pártok már korábban visszahívták képviselőiket a bizottságból.

hvg.hu/vilag/20130619_Elkeszult_a_roman_alkotmanymodositas_terv
van még kérdés?

A KIM védi az aggályos fotószabályozást
Mindenhez hozzájárulás kell, a fotó készítéséhez és publikálásához is. Szerintük ez így teljesen oké.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F06%2F19%2Fa_kim_megvedi_az_aggalyos_fotoszabalyozast%2F
Amerikában verik a négereket,aminek a vége csoki elnök lett.Ideje visszafognia magát az összes nőverő narancstahónak,mielőtt átesnek a vak komondorukon...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

hova lesz a világ dicsősége, valamikor a az mtv igazgatója, a böröczki, a III/III elvtárs vette a szárnyai alá, most meg nincs egy százasa a slozira. csórikám:)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"Tavares hülyeségeket ír."
Annyira, hogy a jelentését 31 igen, 19 nem, és 8 tartózkodással elfogadták.
Kumin Ferenc a szavazati arányokra kijelentette, hogy "kis" többséggel fogadták el.
Ez a kis többség az igen és nem szavazatok arányában 60% igen, 40% nem.
Vegyük ehhez azt a nem elhanyagolható tényt, hogy az EP-ben a Néppárt jelentős többséggel bír, mégis az igenek győztek.
@Mariann19: ez olyan 2/3-os duma tőlük, de hát megszokhattuk ezt már egy ideje
@Mariann19:

eztetet is pedzegettük mán:

Várhatóan rugalmas lesz a gyes és a gyed, kiterjesztik a családi adókedvezményt és a szocpolt, bevezetnék a munkahelyi napköziket. A közelgő választások miatt nem valószínű, hogy a kormány felvállalná, hogy megkurtít egyes, a népesség gyarapodás szempontjából célszerűtlen támogatásokat, de alaphangon így is megoldható a pakk körülbelül 50 milliárd forintból. Az időzítés szempontjából meghatározó volt, hogy a bejelentés június 20 utánra essen. A határidőt az indokolja, hogy akkor dönt az EU pénzügyminisztereinek tanácsa arról, hogy kiengedi-e Magyarországot a túlzott deficit eljárás alól. A Figyelő szerint a miniszterelnök addig óvakodik bármiféle nagyobb költségvetési kiadást igénylő program bejelentésétől. Könnyen elképzelhető, hogy a Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter által hétfőn bejelentett megszorító csomag egy része erre a programra keres forrásokat.<<<<<<<

www.napi.hu/magyar_gazdasag/kiterjesztik_a_csaladi_adokedvezmenyt_50_milliardos_program_keszul.557123.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nem tudom Cirbi, van lámpa a megnevezett helyen? Mert ha van és a nő piroson akart átmenni, akkor bizony meg kell büntetni. Ugyanis a terhessége még nem menti fel a közlekedési szabályok ismerete alól.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Erről bővebben valami valahol? Érdekelne a nemzetszaporító gazdaság.
"Szárnyal idén a toalettpapír"
Ebből is látszik, hogy itt már mindenki szarik mindenre.
@Secnir:

"ennek azért fuss neki még egyszer, itt egy fotó róla"

És? Manapság? Némi műtét, némi műszempilla és kész kiszeltünde. Igaz, némileg okosabb:))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Elmennek ezek ám az Isten holdkóros setétkamrájába...

Hozzáteszem, Orbánt Lézert, Szijártót, Schnelcicit, Jépajobit egyébként sem tudnám lefényképezni. Intelligens fényképezőgépem van... megpróbáltam vele megalkudni. A végén már trafikmutyikoncepciót igértem neki. És nem... megmakacsolta magát... nem akarja lehányni a CMOS érzékelőjét. Tagadásban van...
@Mariann19: Különben is... a 60% nem a Szent Kétharmad:-))) Így semmit sem ér... szerintem meg baromira érik a 7. cikkely... ha az idén nem, akkor a választásokk után, ha marad a jelenlegi rezsim:-) És orbánék megigérték:-)))
@tristen2005: Nemmondod? Miután kimászott az Erdősből, bereczki vette művelésbe? :-) Nahhát:-)
@Bakter: " merjünk nagyot szarni !"
@Bakter: nem rendelte, hanem ő maga rajzolta a tojletten
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"Hozzáteszem, Orbánt Lézert, Szijártót, Schnelcicit, Jépajobit egyébként sem tudnám lefényképezni. Intelligens fényképezőgépem van... megpróbáltam vele megalkudni. A végén már trafikmutyikoncepciót igértem neki. És nem... megmakacsolta magát... nem akarja lehányni a CMOS érzékelőjét. Tagadásban van... "

A budaigyuszi említésére, pedig zárlatos lett az akkuja:-)
@Bakter: Debaromi szellemes... legközelebb lefotóznak egy pinát az ovi ajtaján....
"Bombát találtak, kiürítik a Parlamentet
A Néprajzi Múzeumot is érinti a világháborús bomba miatti kiürítés."
MTI hír... szóval a bomba korrekt kormeghatározásában eléggé erősen kételkedem....
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"Könnyen elképzelhető, hogy a varga Mihály által hétfőn bejelentett megszorító csomag egy része erre a programra keres forrásokat."
Fenti mondatodból a " könnyen elképzelhető" részt emelném ki.
A megszorító csomag céljáról sem a szakértők, sem az ellenzék, és ami a legfontosabb, az állampolgárok sem tudnak semmit. Találgatások vannak, miközben a kormány úgy viselkedik, mintha a megszorítások indoklása nem tartozna rajtuk kívül senkire.
Jobb helyeken, normális országokban ilyenkor szózatot intéznek a néphez, és mivel az ő bundájukról van szó, indokolják a döntésüket.
Itt találgatások vannak.
Az egyik, hogy a költségvetési deficit elleni eljárás megszüntetik-e az eu-s pénzügyminiszterek tanácsának ülése után.
A másik feltevés, hogy a Fidesz a választásokra kumulálja a pénzt a kampányban várható igéretek fedezetére.
A harmadik verzió az, hogy olyan kedvezőtlen gazdasági körülmények alakultak, amelyek drámai hatását kompenzálni kell.
...Németh-Zsohár Agnieszka, a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje az MTI-vel....

Jézusom! Ez most fiju, avagy lyány? És a Zsóhár??? Ajvé.... :-)
@Mariann19: Szerintem meg már nem kormány van a kezükben, hanem semmi. A gyeplő beesett a lovak közé és erőteljes kurjantásokkal próbálnak nem belenavigálni a szakadékba. Ha az EU behúzza a támogatásféket októberig... nos akkor, oda a válastási pénzeső... és ezt eléggé sanszosnak ítélem meg... mert, mint tudjuk, az EU nem avatkozik be a tagországok belügyeibe. Persze elvárná, hogy egyes tagországok se bomlasszák ezerrel nagynehezen kialakult koncenszuszt... a türelemnek is van rózsája...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Szia!
Igen, érzékeltem az íródiákot, és őszintén örülök, hogy véget ért a hetes túrád, és visszatértél hozzánk.
"Baromira érik a 7. cikkely."
Úgy néz ki, hogy Reding és Scheppele a bulldogok kitartásával nyilatkozik azokban a kérdésekben, amelyek a 7. cikkelyt aktuálissá tennék, mintegy megágyazva a későbbi döntésnek.
@Mariann19: És nagyon úgy tűnik, hogy Mao ánuszrózyája elég nagy veszélyben forog. Úgyhogy, a legközelebbi nemmegszorításos adócsomag hozadékát célszerű lesz vazelinbe fektetni... csak hogy ne fájjon annyira...
@Mariann19: Esse mentem, tán, vasárnap... negyedszer halasztódott... de már nem csomagoltam ki... igaz helyette volt egy kis túa délnyugaton... 2 nap alatt 900 km... a majdnem semmiért, de legalább majdnem jó volt...(fotó nincs, nem volt miért)
@Mariann19: Én konkrétan a Fajállatra gondoltam:-) Don Coelho végelgyengülésben kimúlt:-) De minta Főnikszmadár, hinnyede feltámadott:-))
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Egyelőre azért a dolog úgy néz ki, hogy az ország szankcionálása a közeljövőben nem valósul meg.
Az eu-ban a 7. cikkely érvénysítése bonyodalmas procedúra, ráadásul a döntésben részt vevők akár elfogultak is lehetnek saját - esetleges - érintettségük okán is.
A szentkeresztséget először Boli kapta fel azonnal és boldogan, amikor a pedigré szóhoz magyarázatot fűztem. Szinte felkiáltott, hogy ez az, nem Nyúl, hanem Fajállat.
Úgy látom, neked is tetszett, mert igen hamar megváltoztattad a nick nevedet. Nem csodálom!
A Fajállat, mint kezdő kifejezés már önmagában egy fensőbbséget fejez ki, és erre te is rögtön ráharaptál.
""A Tavares-jelentés nem más, mint az európai baloldal pártdiktátuma"
2013. június 19., szerda, 16:19
Szerző: MTI

Címkék: EP; Brüsszel; EP-képviselők; Rui Tavares; Tavares-jelentés; uniós jelentés;

Kinyomtatom • Elküldöm
A fideszes európai parlamenti (EP-) képviselőcsoport szerdai közleménye szerint az alapvető jogok magyarországi helyzetéről az EP illetékes szakbizottságában szerdán elfogadott Tavares-jelentés nem más, mint az európai baloldal pártdiktátuma."

Ahogyan Mariannn eléggé világosan ismertette az EU pártok erőviszonyait, a jobboldali Néppárt nélkül, nem szültetett volna meg a 60%-os többesség. Lehet, a Fidesz mégiscsak egy kommunista párt? :-)
@Mariann19: Mégjóhogy:-) Szép dolog, ha az nyúl ÜBERHASE-nak érezheti magát:-) Így már a KinderEiert is boldogbban tojja:-)
@Mariann19: NEm vagyok túl optimista, de azt hiszem, lassan elszakad a gyufa az EU-nál... és akkor bizony jajj... Tudod... ne húzgáld ... az oroszlán bajszát...és a jelenlegi helyzetben bizony elég egy erőteljesebb cibálás... Sajnos a diplomáciánk olyan amilyen... nem érzékelik a finom jelzéseket, és minden jelzésre vaddisznó módon reagálnak... szerintem már most az összes töke teli van Merkeléknek, csak a megfelelő pillanatot várják... Viktorék lázálmukban fel se fogják, hogy ég a seggük alatt a gyújtózsinór... itt már a szépelgés régen félretéve... nem véletlenül cikkeznek az országról és miniszterelnökéről, mint Európa páriájáról... nem véletlenül nem fogadják sehol, mert úgy kezelik, mint egy leprást, teljes joggal...
@Mariann19: fensőbbség...na igen, van a rövidfarkúban egy kis beképzeltség:)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Megjegyzem, ha 20 éves munkával elkészült tortámra gyertya helyett odaszarna valaki, én is eléggé morcos lennék...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Selcici hamarosan sajtot etet, izé, tájékoztat: szemtanúk állítják, hogy mintegy 16 darab Gyurcsány szavazott a jelentés mellett, akár többször is. A második legtöbb támogató szavazatot pedig Bajnai klónhordája adta.

Teveszarral bekent bránerrel telibebaszott vibrátoranyjukat gyűrnék szájba a cinizmusukkal. És vannak tekintélyes számban zombizálódott agyamputált félélőhalottak, akik komolyan elhiszik, hogy a határozat mögött a Kádár támogatta zsidókeresztes nyugatbaloldali multikapitalisták állnak.
@Penivaldes: Szerinted mi a különbség a világ leghosszabb farkú nyula, és legrövidebb farkú mókusa közt? :-))
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Az eu szankcionálás kérdésében olyan kétközben vagyok.
A józan eszem nem kívánja, hogy ez bekövetkezzen, mert a támogatások megvonása drámai lenne.
A másik gondolatmenetemet úgyis tudod.
Két nap alatt 900 km-t vezettél? Közben mire volt időd? Hiszen a lelkivilágodat a múlt héten még sörtúrára készítetted fel.
Eszerint szárazon kellett elvinned a túrát?
A fajállatra már válaszoltam az előzőekben, mint látod.
@Penivaldes: Akkor jól tippeltem a mi Nyúl barátunk név módosítását illetően.
@Mariann19: Nem én vezettem... jobb egyben seggeltem végig... duettában le vagyok tiltva a drájverésről...
már megszoktam... kímélő életmód... mindemellet ettől függetlenül túl vagyok a félmillión baleset nélkül, tehát valszeg nem a félelem az okja...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: a hülye vicceid másnak tartogasd réparágó nyúl. Különben is minap láttalak ám, egy kosárban sétáltattak, onnan nézegettél ki, meg mozgattad az orrod:)
@Penivaldes: a vilamosos pofozos? Az indexen fenn van, mobilon nem megy keresni.
@Mariann19: ha túl sokat ugrál még pecsenye lesz belőle..
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Úgy várom, hogy Putyin magához rendelje őfelségünket egy konstruktív, 10 másodperces tárgyalásra:
- Figyelj, te nálam is kisebb seggdugasz! Merkel asszony üzeni, ki vagy rúgva. Húzz haza a picsába, és meg ne lássanak a Merci vagy az Audi gyár közelében.
(A háttérben a komplett nyitottkelet és az arab világ képviselői lelkesen tapsolnak: "na végre, nem küldi a nyakunkra többet azt az ostoba futsalista haverját dollárért kuncsorogni".)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: a villamosos sztoriról sok történet kereng, túl sok. a pofon túlzás volt szerintem is, bár ezt sok minden árnyalhatja.
ha a nőcike piroson akart átmenni akkor örüljön hogy még életben van.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Érdekelne, hogy a Fidesz mennyire érzékeli a valóságot és a veszélyt.
Kommunikációjuk mindíg kettős, egyik a hazai plebsnek szól, a másikban offenzívát indítanak az eu ellen, amikor a kettős mércét emlegetik.
Ez utóbbi felállás viszont sérti az eu egyes képviselőit, akik elmarasztalják az országot rájuk szabott feladataik teljesítése során.
Ez a sérelem egyben személyes bántódás is, és ez az apolitikus hozzáállás tovább rontja a kormány elfogadottságát, hiszen ők is emberek, és érzékenyek az igaztalan vádaskodásokra.
"Van a "rövidfarkúban egy kis beképzeltség."
Úgy látod? Mégis hiányol a társaság, ha nem vagy itt.
Nagy játékos vagy!
@Mariann19: persze hogy hiányoljuk a tapsifülest, már hozzászoktunk ahhoz ahogyan lobogtatja a füleit, csak mondom ne legyen belőle pecsenye
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"Nem én vezettem...jobb egyben seggeltem végig."
Ebben véletlenül hasonlítunk. Hosszú úton ugyanezt a státuszt választom, még néha pofátlanul hozzá is teszem, hogy:
"Fő, hogy én jól ülök."
@Penivaldes: Megvédjük mindenáron a bográcstól. Az életünk árán is. Remélem, olvassa.
@Mariann19: na én azért nem áldoznám az életem egy nyúlért..
@Mariann19:
Egy utolsó büdösbunkó cigánynak tartják kedves vezetőnket odakint - és ezzel azt hiszem nem esem nagy költői túlzásba. Csak azok az emberek arrafelé tanultak jómodort, és ezt véleményüket diplomatikus mosoly mögé rejtik. De a vélemény ettől még megvan. Te pedig pontosan arra célzol, amire én is gondolok sokszor: a mindennek elmondott eu-s képviselők, funkcionáriusok sincsenek fából, megjegyzik ezeket a még csak nem is burkolt sértéseket. A fityeszes bagázs meg azt hiszik, az itthon elfröcskölt mocsokságaik határon belül maradnak. Pedig nem kell nagy logika hozzá: a külképviseletek nem azért vannak ebben az országban, hogy kitűzzék az államuk zászlóját egy jól őrzött házra. Ők azt is jelentik saját kormányuknak, hogy a kedves beteg mit reggelizett, és milyen volt a székletének állaga. De egy ostoba focista és seggnyaló stábja ezt másként képzeli, és a saját képzelgéseit el is hiszi. Ez a legnagyobb probléma...
viszont egy jó foghagynmás rozmaringos nyúlpecsenye az azért ott van
@Bakter: Nem cigánynak!!! Ezek európaiak... Egy kivakarodott tanyasi falubolondja suttyónak, aki időnként betéved a kocsmába és mindenki rajta röhög... és ez a rosszabb...
@Penivaldes: na leakadni... méghogy fokhagymás... nekem nem kell elnyomni a pézymaillatom, és vért is ritkán vámpirnyulok:-)
@Mariann19:

Szia ööö... Kezétcsókolom.

varanus.blog.hu/2013/06/18/vargamiska_kinyirta_a_rezsidemont/fullcommentlist/1#c20051500

az ittenire:

"__"Fő, hogy én jól ülök." __"

én is pont így vagyok ezzel, csak én jobb szeretek állni:D éppen azért, mert hosszú az út odáig.
@Bakter: Vagy éppen a királyi ház bolondjának... csak már a tréfáin senki nem nevet... az ajtóban már ott áll a bakó... és nem Putyin fogja elhajtani a redvába... ezt az örömet megtartja magának Angela... és számára ez lesz a vég....
@Penivaldes:
Boccccs, de tárkony is kell (major anna meg nem)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: saját leveddel locsolgatnánk miközben sütünk. remélem nem vagy rágós, hanem omlós vagy:)
@Dr. jenőke (jenőke): figyeljetek ti megcsináljátok, én meg elfogyasztom:))
@Mariann19:

"__Érdekelne, hogy a Fidesz mennyire érzékeli a valóságot és a veszélyt.
Kommunikációjuk mindíg kettős, egyik a hazai plebsnek szól, a másikban offenzívát indítanak az eu ellen, amikor a kettős mércét emlegetik.
Ez utóbbi felállás viszont sérti az eu egyes képviselőit, [..] hiszen ők is emberek, és érzékenyek az igaztalan vádaskodásokra.

így mutatkozik meg az, ha valaki bunkónak születik, az az is marad, akárhova is emeli a sors szeszélye.

Egy általam nagyon tisztelt művelt úri nő mondta még (ov-ról)kilencvennyolcban, amikor szóba került, hogy Oxfordot is megjárta:
"-Az egy bugris paraszt, és az is marad, sőt!..."
@Penivaldes:

foghagymásan nem szeretem, ellenben fokhagymásan jöhet, feltéve, hogy nem nyúlból van. nem vinne rá a lélek.
@jaegtoer: Sokan keverik a bugrisságot az úri vagánysággal
@Bakter:

"Egy utolsó büdösbunkó cigánynak tartják kedves vezetőnket odakint - és ezzel azt hiszem nem esem nagy költői túlzásba. Csak azok az emberek arrafelé tanultak jómodort, és ezt véleményüket diplomatikus mosoly mögé rejtik."

attól függetlenül hogy összességében egyetértek veled, azért nagyon nem kell hasra esni. Évszázadok alatt kitanulták, hogy legyenek úgy ganék, hogy még meg is köszönjük nekik. Nem mindenkire igaz, azaz egyes személyekre nyilván nem igaz, de összességében még is így van.
Könnyen ugatnak azok, akiknek a jóléte azon alapul, hogy az ősök előzőleg az egész vagy fél világot lerabolták, és most megjátsszák az okostojást.

Ez persze nem változtat azon az egyszerű tényen, hogy ov és szűkebb csapata panel-, trágya- és vérproli.
@Penivaldes:

az az ű bajuk, kedves Peni.
egy Úr, nem lehet bugris. Más a neveltetés, a kultúra...
egy Úr legfeljebb hebehurgya lehet. az azért messze van a bugrisságtól.
@Penivaldes: képzeld el azt, hogy önfeledten elbambult autós átmegy a piroson, és épp csak elkerüli egy keresztben jövő másik, az ott cirkáló yard meg lemeszeli, majd a jogosítvány kikérését azzal kezdi, hogy lebasz neki egy nagy fülest. Nem mondom, hogy néha nem volna helye annak a fülesnek, de vannak dolgok, amiket nem árnyalunk, és nem azért, mert most egy nő kapott, hanem mert nem.
"Az erőszak a gyengék végső menedéke" (Salvor Hardin)
"Orbán most a hőséggel harcol
39 fokot mért a kormányülésen,
majd a képet kitette a Facebookra."

... no comment... csak a faszkivan...
Akis szornyulkodni akar, annak javaslom palfikerdem bugrisbunko kinyilatkoztatasat a klubradioban a megbeszeljukben, akkora setetseg meg a fekete lukban sincs, de felhivnam a figyelmet egy mondatara: ha nagyon csesztetnek az ejuban, akar ki is lephetunk, csak utalnek a dzsobbik ledi vedesere, meg az itthoni ettarsak agymeneseire.
Szinte eltunt a tavolsag a darancs es a dzsibbik kozott ebben is, mint mar oly sok mindenben.
@Mariann19: bar hiaba fajallat, mindenki tudja milyen kicsi.... Na de ne firtassuk. A nyuszi cuki allat a kis farka elleneben is.:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: azt nem tette hozza, hogy nem villamosvezeto pofozkodott, hanem egy echte vak kommondoron esett majdnem at, de a hosies vezeto kipattant a villamosbol, hogy idoben elkapja terhes jarokellot?!
@jaegtoer: bocsi, de én úgy gondolom, hogy a Habsburg terítési rendszert nem lehet megtanulni a gémeskút és az 1000 birka mellett... sajnos európában eléggé szegmentálódott a társadalom... a grófkisasszonyok is csak vérfrissítési célból háltak a kocsisukkal, de a bálba a vonnal mentek...

másrészről... van egy eléggé érdkes mondás: mit is ért a praszt az uborkasalátához... ami a falusi kocsmában kurva nagy truváj, a párizsi operában több, min t égés...
és persze, nem a ki a legény és nekem van a legnagyobb tököm mentalitás igazgatja, mondjuk a bank-, vagy az it szektort. A tőzsdét már említeni sem merem:-)
@Légifarkas: ha figyelmesen olvastad volna amit írtam akkor észrevetted volna, hogy nem írtam azt, hogy jaj de jó hogy lekevertek neki.
nem, nem kell lekeverni, bőven elég az ha úgy megbüntetik az autóst, hogy egy életre megtanulja hogy nem bambul el vezetés közben, hanem figyeli az utat. ugyanis volt hogy egy ilyen elbambuló baromállat miatt majdnem a kórházban kötöttünk ki, mert a drága autós átment a piroson.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: neki a karbantartoval harcoljon. Vagy javitsa meg a legkondit. Amugy a 39 barati. Kivanom nekik a minuszosat:)
@Légifarkas:

de jó megkövezni. azé ájjunk má meg.
A nő hathónapos terhes. brit. és?

meg még egy hülye ribanc, aki úgy gondolja hogy ő a világ közepe, és mindent lehet.
A születendő gyerekére kell vigyázni. vigyázzon más.

Csak véletlen, hogy a villamoson nem sérült meg senki, és nem esett el egy állapotos kismami sem, és nem ütötte meg magát szerencsétlenül és nem vetélt el. mondom, csak véletlen.
És megvan sértődve a hülye brit picsa, pedig csak azt kapta, amiért megdolgozott. (nem mintha lenne mentség a férfi ütlegre, de akkor ezen az alapon a végtelenségig lehet hüjepicsáskodni akár veszélybe sodorni másokat is. ha elüti, akkor az rendben van?

És ne felejtsük el azt se, a villamosvezető felel az utasai biztonságáért. nem kis teher az egy ilyen pillanatban. és különben is kurvára megvannak fizetve. munka után welnessben pihennek...

Dobáljátok rá a követ nyugodtan, bőven, keményen, lovagiasan.
... és perze a jelenlévő hölgyeknek sem igazán volt mindegy, hogy a tanyasi fonóban elropogott csűrdöngölő után Pesta páleszszagúan varkocson ragadta, oszt kihúzta az instállomba, majd a tehén farához támasztva hátulról meggyakta, vagy kicsi virág, holdvilágos Ithaka, majd lassú romantikus előjáték után ugyanez:-)) Ez a különbség...
@Bakter: most miert kell a romakat azzal megalazni, hogy ezeket az emberi hulladekot kozejuk sorolod?! Hat mit vethetnenek, hogy ezt teszed veluk?!
@V-PORT: Éljen a mennyben soká... bármennyire köpködték... az elmúlt 20 év legnormálisabb kormányát vezette... Orbán kezet csókolhatna neki, pufJKÁATÓL, nélkül... nem nosztalgia, tisztelet... és külügyminiszterként riszpekt. És most lehet köpködni....
@jaegtoer: a nőnek szerencséje van hogy nem a hullaházban fekszik széttrancsírozva. felelőtlenek.
@Bakter:
Te is Orbán Viktor diplomáciai magatartásának elfogadhatóságát kérdőjelezed meg jogosan.
A külpolitikai kapcsolatoknak megvannak az íratlan szabályai általánosságban is, az eu ennél magasabb szintű magatartást érdemel.
Ezer szál fűzi az országot az eu-hoz, olyan poziciót képviselünk, amely a kedvezményezetteknek a sajátja.
Gyakran a belföldön elhangzott beszédekben üzenget Orbán Viktor az eu-nak pl. a nem leszünk gyarmat, nekünk ne mondja az eu, hogy mit tegyünk, miközben a támogatásokból élünk nagyrészt.
Le kéne vetni ezt a "laza csávó vagyok" attitűdöt, mert egy politikus elsősorban az országát képviseli és nem a saját személyét kell előtérbe helyeznie ezekkel a megnyilvánulásokkal, pusztán azért, hogy ő legyen a központi figura.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

nincs vita közöttünk. azonban azt meg kell hagyni, viktornak nem volt gondja ezer birkával, (most milliós a közeg), de aki ezer birka mellett áll helyt az akolban, meg a mezőn, meg a nyíráskor, attól nem is várja el senki a bécsi etikettet, más dimenzió, ugyanakkor nem zárható ki, hogy előnyére túltesz a már eccer név szerint említett tahón, mert van benne jóérzés, empátia, és elemi intelligencia.

Nem olyan régen figyelmesebben szemügyre vettem hogy nemondjam elemez(get)tem(sic!) v. kézírását, aláírását. semmin nem csodálkozom. Mindentől messze van, kivéve a szarkeveréstől és az akarnokságtól. ezekhez van tehetsége. ő egy teljes eset-egy hiányos ember.
@jaegtoer: egyszer szívesen megnézetném valakivel hogy mit lát ki az én aláírásomból
@Penivaldes: ezt írtad: "a pofon túlzás volt szerintem is, bár ezt sok minden árnyalhatja"

A mondat első fele rendben van, a másodiknál arra gondoltam, hogy szerinted a villamos vezetőjének vajon milyen alapon volt bármi joga ütni; ő-e az az ember, akinek joga van szankcionálni, büntetni? Nem hinném. Amit tett, az sima megtorlás volt, a bamba, rutinból hibázó nő előhozta belőle az állatot, és aki ezt árnyalni gondolja, az összekever néhány szerepkört.
@jaegtoer: Szia! Ez az üdvözlés nyugodtan lehet kölcsönös, hiszen régen ismerjük egymást.
A "Fő, hogy én jól ülök" mondatom az adott szituban nem cinikus, hanem humorosnak szánom a férjemnek, aki egyébként egy elég szigorú pasi, csak fel szeretném ilyenkor dobni a hangulatát.
Bakternak az imént kifejtettem ezzel kapcsolatban az álláspontomat.
Annyit még hozzátennék, hogy jogos elvárás lenne a szóhasználatnak az adott partnerekhez illő alkalmazása.
Ezt még a civil szférában is tudjuk.
@jaegtoer: szoval bar pofozkodni nem helyes, de a masik hulye ribanc es turnie kell? Csak mert alulfizetett meg utasai vannak?! Arrol valahogy nem hallani, hogy Londonban pofozkodnanak a soforok, pedig ilyen malor surubb lehet, mint balkanorszagban. Ja, es ott se wellnesben lazulnak munka utan....
Ez szornyen soviniszta volt.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
"Bár hiába fajállat, mindenki tudja, hogy milyen kicsi."
Azt mondta, hogy közel 190 cm magas. Ez nekem bejön, sőt az sem baj, hogy csúnya.
Egyéb testrészeit még nem részletezte, de lehet, ha provokáljuk kicsit, itt-ott elkezd majd lódítani.
@Légifarkas: arra utaltam hogy a nő bunkóskodott, ahelyett hogy megköszönte volna hogy nem holtan fekszik. azért elég nagy sokk volt az, hogy majdnem megölt két embert, és ilyenkor nem biztos hogy az úriember vagy, bár elég lett volna ha elküldti az ilyen bamba nőket a jó édesanyjába, és elküldi egy tanfolyamra ahol megtanítják hogy nem rohangálunk át a síneken.
@Mariann19:

"__@Bakter:
Te is Orbán Viktor diplomáciai magatartásának elfogadhatóságát kérdőjelezed meg jogosan.__"

orbánnak nincs se diplomata magatartása, se diplomáciai tartása. egy egoista szar.ami (nem aki) amúgy egy szervilis seggfej, sok kép árulkodik erről. kijön bőven a kisebbrendűségi komplexusa rendesen. egy merő kompenzációs anyagtömeg az egész kisember. tudja jól a lelke mélyén, hogy a szart is felhozza a víz időnként speci esetben. egy speci g.ci.
folyamatosan a tahót jácca minden tettetés nélkül.
@Mariann19: ez a hatar 2010-ben eltunt. Most az en vagyok magyarorszag, en vagyok az isten korszakban van. A szentseges 2/3, ami mindenhez jogot ad, ezert mindenkinek kuss van. Az a baj, hogy ez az ellenzeknel mukodik, de az eu pont leszarja a 2/3-at.
@Mariann19: hat azert az egyebeket is kell reszletezni, mert ugye te is tudod milyen kis cuki farkincajuk van a nyusziknak. :) Nem baj, ha deli 190 centis, de ha mashol rovidke?!;))
@Légifarkas: közlekedési lámpa piros nem megyünk át, ha meg átmegyünk akkor belekalkuláljuk hogy elüthetnek minket. és nem ment fel minket hogy nők vagyunk meg terhesek, meg britek meg négy kutyánk van. erről valahogy nem esik szó
@Penivaldes: nem tudlak kovetni, kifejtened? Mielott meg Boli draga felreerti es veletlenul elaskal a lapatkajaval.
@Penivaldes: latod, te megerted miert kell az ilyen nyulfarknyi dolgokat tisztazni:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: nem az én gondom hogy nem tudsz követni. Boli?? remélem már hadonászik az evezőjével.
hiányozni fog, ő rendes mindig, meg okos, meg szép
@jaegtoer: idonkent felmerul bennem, hogy vajh milyen pozit nem kapott meg az eu-ban? Ennyi duh mogott mas nem lehet. Csak a tobb eves serelem.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: én persze, figyelmezetni kell Mariannt hogy ne keverje össze a fülét a farkával:))
@Penivaldes: hianyozni is fog ha elaskal teged. Szoval kifejtened? Hogy mindenki ertse, meg en is.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Ismertem és nagyon kedveltem.Hihetetlenül szigorú , következetes volt. Nem volt könnyű élete. Igazat mondott, amikor azt mondta, a politikus magányos állatfaj.

TGM valamikor a 90-es években azt írta róla kíváló kamarilla-politikus és igazi államférfi.

RIP
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: A Pocisimizőt nem ássuk el, ezt tudja Ő jól.
a nő hülye ribanc volt, mert nem ismeri azt a szabályt hogy piroson nem megyünk át. pedig ezt azért kéne. meg a felelőséget is főleg ha benne vagy egy gyerek.
@jaegtoer: hülye vagy. Hol láttál te itt megkövezést?
Mindenki, aki a közúti forgalomban részt vesz (legyen az gyalogos, kerékpáros, vagy járművezető), felelős mind önmaga, mind a közlekedés többi résztvevőjének épségéért, lásd a defenzív vezetés témakörét. A hivatásos sofőrök, kiemelten a személyszállítók, egyrészt a több forgalomban eltöltött idő, másrészt a rájuk bízott utasok okán nagyobb felelősséget hordoznak, ez eddig rendben van, mindenki érti, és aki végzi, az vállalja is.
Namost. Az ember néha hibázik a forgalomban is, ami akár tragédiát is okozhat. Kérdés: a jogosítványhoz adtak-e valamiféle tragédia utánra szóló végrehajtási engedélyt? Nem szoktak, és nem véletlenül: egy egész rendőrséget üzemeltetünk a szankcionálás megindítása érdekében. Egy kis ordítozás, mutogatás, kurvaanyázás - jogos izgalom után - szerintem is belefér, de a büntetés nem. Amennyiben igen, úgy a terhes nő párja megkereshetné a villamosvezetőt, és a szart is kiverhetné belőle, te pedig mosolyogva bólogatnál, hogy na ja, minek ütött meg egy terhes nőt.

Hótt fölösleges időtöltés azon lovagolni, hogy mi lehetett volna, ha; ilyen alapon rég golyószóró volna a kocsim minden oldalán, és égő roncsok között járnék melóba. Ha történt volna valami, a vezető (a közönség segítségével akár) visszatartja a nőt, majd átadja az ügyet a közben kihívott rendőröknek, akik eljárást indítanak, az ügyészség vádat emel, és a bíró majd eldönti, mit érdemel. Tessenek tudomásul venni, hogy abban az elképzelt jogállamban, amiről naponta pofáztok, ennek így kell működnie.
Amiről jelenleg pofáztok, az utólagos, és indokolhatatlan agresszió. Nem önvédelem, nem közrendvédelem, nem mások védelme, hanem buta agresszió. A hírek szerint a vezető a végállomáson eljárást kért maga ellen, és azóta bánja a dolgot, tehát közben ő maga is rájött ugyanerre: ha a nő feljelentené kiskorú veszélyeztetése (vagy mittudoménmi) miatt, akkor enyhítő körülményként beszámítanák neki.
@Penivaldes: azt is tisztaznia kellett volna, hogy a 190 centiben fule-farka benne van-e?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
"Az a baj, hogy ez az ellenzék működik, de az eu pont leszarja a 2/3-ot."
Az eu azért nem lép fel az Orbán kormány intézkedéseivel markánsabban, mert a parlamenti demokrácia érvényesülését kérdőjelezné meg.
Formailag ez így néz ki, amennyiben ezt nem ismerné el, a népakaratot vonná kétségbe.
Hangsúlyozom, hogy formailag néz így ki a helyzet.
A valóság azonban teljesen más. Ki gondolná a világon azt, hogy egy ilyen többséggel rendelkező párt és kormány a regnálása során szembe megy a saját választói érdekeivel is, önkényuralmat alakít ki, és kizárja a népet a döntéseiből.
Ez egy patthelyzet az eu számára is.
@Légifarkas: Azért kurvajó nekünk. Tavares jelentés EU, kontra Magyar állam, Orbán, lepofozott angol nőszemély, kontra barom villanyosvezető... téllg egy súlycsoport. Rágjuk még mindkét gittet.. én addig iszok egy sört...
@Légifarkas: a nő saját maga is egész jól veszélyeztette a kiskorúját amikor bambán nekiindult a vakvilágnak.
@Mariann19: Nem lódít és nem elad. 188 / 89 /58. Félnyavalyás, kívül kívánatos fényes alma, belül kukacrágta moslékbavaló.. haja dús, esze ment.. több info nyista...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: a farka az max egy centi, viszont a füle az valóban árnyaló, hiszen ha feláll akkor az egy 15 centit biztos ad..
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
"Nem baj, ha deli 190 centis, de ha máshol rövidke."
Itt még egyelőre a szellemi előjáték folyik, a többin lehet azután gondolkozni, amikor egyéb szempontok is kardinális kérdéssé válnak.
@Mariann19: Ihaj! és a szembenülős tandem motorbicigli??? Smafu? :-))

"A "Fő, hogy én jól ülök" mondatom az adott szituban nem cinikus, hanem humorosnak szánom a férjemnek, aki egyébként egy elég szigorú pasi, csak fel szeretném ilyenkor dobni a hangulatát."
@Penivaldes: Az első a súlyom, a második a korom, a harmadik a magasságom:-)))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

lehet, hogy soviniszta, de ül amit mondtam.
ja, és hp nem azért nézett jobbra, mert brit, hanem azért mert jobbról ugatott hozzá a haverinája.
arról nincs tapasztalatom, sem infom, hogy Angliában mennyit gázolnak el, mennyien kapnak pofont, és arról sincs infom, hogy ilyen esetben mennyi áldozatjelölt, avagy szervdonor mutatja be a középső ujját annak, akinek az életét (és a gyereke életét) köszönheti. maradjunk annyiban; oltári szerencse, hogy sem könnyebben, sem súlyosan, sem maradandóan nem sérült meg senki a villamos utasai közül. Amúgy meg a bíróság ítél. remélem jó ügyvédje lesz. mind a két félnek. és lesz miből.

Ne legyünk már álszentek. az angol villamosvezetők bizonyára netto 400 fontért viselik a felelősséget és vezetik a villamost, trolit, buszt, anyahajót., és utána mindegyik a Lordok házába megy... ugyaaan... Alfonsine drágaaa, neee....
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Egyelőre nekem ezekkel a paraméterekkel megfelelsz padtársnak is, meg úgy tudom a pedigrénk okán én is fajállat vagyok
Nem is mondtam, hogy megjelentél álmomban, valami világos felöltőben és maffiózó, baromi sötét napszemüvegben. Másra nem emlékszem..
@Mariann19: Szerinted Angie elfeledte a német háziasszony jelzőt? A német vizylát a selyemzsinőrral már Vitya megkapta, de egyelőre találgatja, az előtte ülő micsoda, micsoda, a szájában lógó valamiről egyelőre fingja nincs. Valszeg kormáynülést hív ossze:-))
@Mariann19: engem eddig csak Semjén jelent meg éálmomban, babarózsaszín kezeslábasban.
Meghalt Horn Gyula
Hosszú betegség után 81 éves korában elhunyt Horn Gyula volt miniszterelnök.

Orbán Viktor tavaly nyáron levélben köszöntötte fel Horn Gyulát a nyolcvanadik születésnapján. Orbán azt írta, hogy a köz szolgálata felesküdött vezetőként mindketten a nemzet boldogulásáért cselekednek, és több az, ami összeköti őket, mint ami szétválasztja.

www.origo.hu/itthon/20130619-meghalt-horn-gyula.html
@Mariann19: Rossz álom, felöltőm nincsen, jakó, nakkendő feledős... ortodox farmer (levis, vrangler, lee, sajna super rifle kuka) és hozzávalók, nyáron papucs, félhosszú félbarna mondják sűrű haj, kaján pofaalapállás, kék szem.. kb. ennyi... de félre az értelmetlen önfényezésből. Elmeséltem vágyaimat:-))
@V-PORT:

"Meghalt Horn Gyula. "

Nyugodjék békében, nehéz halála volt. Becsültem azt az embert, ha nem is értettem egyet vele általában.
@Penivaldes: egyrészt, bunkó emberek mindig is voltak, és mindig is lesznek. Döntse el mindenki, hogy a verbális erőszakra képes-e ugyanazzal válaszolva kiadni a dühét, vagy elhelyez inkább egy sallert, természetesen vállalva annak felelősségét, hogy ő ütött először. Kérdezz meg erről egy rendőrt, és figyelj arra, amit mond.

"közlekedési lámpa piros nem megyünk át"
Ideális esetben persze, hogy nem. Több, mint egymillió levezetett kilóméterrel a hátam mögött ki merem jelenteni azt, hogy az esetek túl nagy százalékában nem ideális esetek állnak elő, a "97 éve vezetek, de még soha nem voltam olyan figyelmetlen, hogy átmentem volna a piroson" az nettó hazugság. A pofon előtt a nőt nyugodtan fel lehetett volna jelenteni közlekedés veszélyeztetése miatt, a pofon után még mindig fel lehetne, de már csak amolyan pótcselekvés volna.
Eszemben sem volt felmentést adni a nőnek, ajándékoztam már én is elég kacifántos kifejezéseket egynémely úttesten tévelygő seggfejnek, a hajdani kinderzimmer hiánya ilyenkor csak előny; de ismétlem, megbüntetni, megtorolni, nem a polgár dolga, nincs hozzá joga. Vezetői vizsgán büntess: húzd rá a kormányt egy óvatlan közlekedőre, vagy nyomj egy satuféket a forgalomban szlalomozó elé bevágódva, rögtön kiállhatsz az út szélére, és repeat the next time, a vizsgabiztos és az oktató majd elmagyarázza, mennyi jogod van büntetni.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "aki egyébként egy elég szigorú pasi, csak fel szeretném ilyenkor dobni a hangulatát."

Hehhe... egy nyalat fagyi, oszt a kenyérre lehet kenni Mr. Retardáltat:-)
@GeoCracker:

Nem kell úgy tenni, mintha a politikusok hatása lenne, vagy valamilyen kirívó eset a nőverés. A magyar társadalom erősen hímsoviniszta, rengeteg nemzetközi felmérés bizonyítja.
Annyi a különbség, szalonképessé tette ez a bagázs azt, amit általában szeretnek agyonhallgatni.
@Mariann19: "Nem is mondtam, hogy megjelentél álmomban, valami világos felöltőben és maffiózó, baromi sötét napszemüvegben."

Max Rayban ortodox, vagy Polaroid, mert a szemem kék villogása bagzó macskányis:-) Szóval, amíg nem vakulok, addig csippamgatok a csipással:-) Amoéyan Terasz Hillos:-)
@Légifarkas: az más ha úgy mész át a piroson hogy pont akkor vált át, amikor a közepén vagy.

de hagyjuk, értelmetlen beszélgetések egyike.
készüljünk inkább holnapra
@Mariann19: " Másra nem emlékszem.. "

Nu... ez az én nagy szerencsém:-)) Mr. Rezignált különben duplafagyit keresne a frigóban:-)))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

gyerekkor-küldetéstudat-lelki torzulás-személyiségzavar-kompenzáció. 80 kilónyi uszkve. nehéz ügy, nehéz ember, aki könnyűnek találtatott még itt lenn.
@Penivaldes: "@Mariann19: engem eddig csak Semjén jelent meg éálmomban, babarózsaszín kezeslábasban. "

Még szerencse, hogy nem fehér kezeslábosban, úszószemüveggel bejelentkezve, hogyaszongya, gyüttem inszeminálni:-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Paul Newman?.))
a dédmamámnak volt az elbeszélések szerint vakitó kék szeme.
"a 3%-os hiány elérése ellenére a GDP-arányos államadósság továbbra sem csökken 80% alá. "A költségvetési mutatókra vonatkozó 3 százalékos hiány és a 60 százalékos adósságküszöb akkor van egymással összhangban, ha a nominális GDP 5 százalékkal növekszik - például a 2 százalékos infláció és a 3 százalékos reálnövekedés eredőjeként. Ezzel az egyszerű számítással analóg módon a jelenlegi magyar mutatók (3 százalékos infláció, 0,5 százalékos növekedés és 2,7 százalékos hiány) 80 százalékos adósságrátával vannak összhangban" - magyarázzák a költségvetési szakértők.

Számításaik szerint az idei év végére 82,8%-ra emelkedik az adósságráta, szemben a kormány által a konvergenciaprogramban jelzett 78,1%-kal szemben. "

www.portfolio.hu/gazdasag/ami_miatt_igazan_fajhat_a_kormany_feje
@Penivaldes: azt a nőnek elsősorban saját magával, másodsorban a gyereke apjával kell elrendeznie. Mi ebben a kérdésben maximálisan kívülállók vagyunk, nyugodtan elítélhetjük a felelőtlensége miatt, de ennél több közünk a dologhoz nincs, és pláne nem szabadna az egyik egyén felelőtlenségét felmentésnek felhozni egy másik egyén agresszív viselkedésére. A közlekedés veszélyeztetése, valamint a testi erőszak is büntetőjogi kategória, a vezető egyetlen joga a feljelentés lett volna, nem az ütés.
címlapos címlapos... de ennek még nem tudok szívból örülni... nem az igazi... várhatok tovább...

korszerű technikával még "életben tartható" volt a halál után is...
így orbán akár 100 évet is lehúzhat...

index.hu/belfold/2013/06/19/meghalt_horn_gyula/
Tavares: "aki jó bizonyítványt akar, annak jól kell viselkednie"
Az európai alapvető jogok nem csak papíron léteznek - mondta a magyar jelentést elkészítő EP-képviselő.

hvg.hu/vilag/20130619_Tavares_a_magyar_jelentesrol_aki_bizonyit

Ez a tehénfara mellől szalasztott identitászavaros suttyó, a büdös életben nem fogja ezt megértemi...
@V-PORT: "Meghalt Horn Gyula. "

már 7 éve halot a vén alkesz komcsi...
szerencsére a másik alkesz törpe...
a dakota náci az még él és megvéd minket...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: nem vagyok benne biztos, hogy épp te vagy az, akinek a téma elkalandozását szóvá kéne tennie. Valahogy nem hiteles...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "20 év legnormálisabb kormányát vezette"

hát szerintem ez nem nagy dicsőség ebben a mezőnyben...
amugy elég sok rosszat köszönhet neki is az ország...
sokat tett az ország szétrablááért és a társadalom szétveréséért...

de ez volt a dolga a komcsi ügynöknek...
@Husz_János_Puszita: A szalonképessé tétel alkalmassá teszi, hogy ne tekintse valaki normaszegésnek.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Megnyugtatlak, hogy a szembetandenemt nem übereli semmi. Kivárjuk, amikor a szerpentineken ereszkedünk szédítő sebességgel.
A szerkód leírása és a paramétereid elbizonytalanítottak, hogy méltó társad lehetek-e. Aztán megvigasztalódtam, mert ma is dudált rám két autós amikor a járdás lejtettem.
Aképen nem a baloldalira gondoltál?
"Míg 2001-ben elsők voltunk 29. helyünkkel a rendszerváltó országok sorában a Világgazdasági Fórum versenyképességi rangsorában, ma a 144 országból csak a 60 helyre fér fel Magyarország. Chikán Attila, az első Orbán-kormány volt gazdasági minisztere szerint baj van, ezért is fontos végigvenni, az egyes országok milyen megoldásokat szültek versenyképességük javítására.

A versenyképességi rangsorokat vállalatvezetők véleményeit összegezve állítják össze, tehát alapvetően azt mutatják, miként ítélik meg ők az adott ország versenyképességét. Chikán Attila szerint nem csak lecsúszott, kategóriát is váltott Magyarország. Csehország helyett Bulgáriával és Romániával kerültünk egy kategóriába. Versenyképességünk 2008-ig fokozatosan csúszott le, aztán javult, majd megint romlott, szorosan követve a kormányzati gazdaságpolitikai lépéseket.
....
Alapvető gondok vannak a termelékenységgel, amelyet nagyban alakít az innováció hiánya. Az innováció nem luxus, léte vagy nem léte kategorizálja is fejlettség szerint az országokat. Első fokon az országok az olcsó munkabérrel versenyeznek egymással, a következő fokon a befektetésalapú versenyképesség jellemző, majd az innováció hajtotta versenyképesség jön. "

www.portfolio.hu/gazdasag/chikan_mar_nem_a_csehekkel_a_bolgarokkal_es_romanokkal_versenyzunk

A múltkor olvastam valamelyik nagy multi gyáróriás vezetőjével készült interjút, milyen elvárásai vannak a cégének ahhoz, hogy adott országba vigye a működő beruházását. Akkor felsejlett bennem, hogy a kormányok direkt tartják alacsonyan a béreket, direkt szolgálják ki a szabályozásokkal az ő érdekeiket a hazai kkv ellenében, hogy idevonzzák őket.
Ez a Chickán interjú megerősít ebben a hitemben.
Korábban már pedzegettem, a "kis nyitott gazdaság" jelszóval túlzottan egyoldalúan fejlesztették a gazdaságot. A strukturális problémák egyike.
Viszont sikerült megint átesnünk a ló túlsó oldalára.
@Mariann19: mindketten nagyon összeillenétekm, én szurkolok nektek
@Husz_János_Puszita: "ma a 144 országból csak a 60 helyre fér fel Magyarország. Chikán Attila, az első Orbán-kormány volt gazdasági minisztere szerint baj van, ezért is fontos végigvenni, az egyes országok milyen megoldásokat szültek versenyképességük javítására"

sorojjam?
lusztrációs törvény...
a vadabb országokban meg simán fellógattak pár csikánt...
@Penivaldes: Hát nekem a telefonban mást mondott. Valami olyasmit, hogy megragadja a legközelebbi lapátot (ami az evezője) és már ás is el... :P
"A hetilap csütörtökön megjelent számából előzetesen közölt Rehn-interjúrészletből kiderül: EU-t kettős mércével vádolni nem helytálló. Hozzátette: valamennyi tagállam folyamatos megfigyelés alatt áll. "Tehát az a tény, hogy nem javasoltunk pénzügyi szankciókat egyetlen tagállammal szemben sem, még nem jelenti azt, hogy nem húzhatjuk meg ezt a lépést, amennyiben a közpénzügyek és szélesebb értelemben a gazdaságpolitika egyértelműen letérnek a fenntarthatósági pályáról" - fejtette ki.

Azt javasolja a magyar kormánynak, hogy helyezzen nagyobb hangsúlyt a strukturális intézkedésekre, emlékeztetett ugyanis, hogy az utóbbi években főként egyszeri intézkedésekre és adóemelésekre támaszkodott a kormány. "Ezt megvitattuk Varga Mihállyal és Orbán Viktorral is. Én a Bizottság nevében arra bátorítottam a kormányt, hogy szerkezeti reformokkal hajtsák végre a fenntartható államháztartási hiányt. A legtöbb tagállamnál keverednek az állandó és az ideiglenes intézkedések. A magyarok eléggé erősen támaszkodtak az ideiglenes egyszeri intézkedésekre, és jobb lenne, ha az állandó lépések felé tolódna el az egyensúly" - magyarázta a Bizottság pénzügyi biztosa."

www.portfolio.hu/gazdasag/megszolalt_olli_rehn_magyarorszagrol

Kb 1.800 milliárdot vont ki a gazdaságból az állam, csak a 2013.-as évben.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ezt mondta?? akkor legyen harc, üzenem neki általad, ha már telefonos kapcsolatban vagytpok hogy küzdeni fogok.
mond meg neki, hogy azt üzenem
Hosszú, kemény menet lesz.

:DD
www.ohchr.org/SP/NewsEvents/Pages/DisplayNews.aspx?NewsID=13464&LangID=E

,,GENEVA (18 June 2013) - UN Human Rights Commissioner Navi Pillay has today urged the Hungarian Government to revoke a series of constitutional changes that have been widely criticised by international and regional human rights bodies as representing a backward step in human rights protection and undermining constitutional justice. ''

Eszerint már nem gyúrja. Fel van szólítva a T. Co.
@Dr. jenőke (jenőke):
"Hogy vannak a vikingek?"
Bocs, de nem értem a kérdést.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

"_idonkent felmerul bennem, hogy vajh milyen pozit nem kapott meg az eu-ban?"

lehet, úgy véli, hogy sikeresebben tudná irányítani az uniót. személy szerint én ezt nem is bánnám, csak az a baj, hogy Brüsszel nem a Szíriuszon van.
Kissé alattomos a magyar társadalom erőszakhoz való viszonya, nem?
A frusztrált trógerek nem mernek visszaszólni az ellenőrnek, a főnöknek, nem tüntet es nem tiltakozik soha. Megszokja h az erősebb kutya trafik és bosszút áll. valakin aki gyengébb. Lehetőleg titokban de ha kiderül, még mindig lehet az áldozatot hibáztatni.

Ezt nem a villamosvezetőre értem, ő sokkos állapotban volt és jogos haragjában nyilván megütötte volna akmor is ha nem kismama hanem veretlen ketrecharcos.
@Husz_János_Puszita: Már nincsenek abban a helyzetben, hogy érdemi lépéseket tegyenek a magyar gazdaság beindítására. Ezt ők is tudják és a lehető legkisebb ellenállás irányába mozdulnak el (újabb adók kivetése). Sajnos ez az út méginkább szűkíti a mozgásteret.
@Penivaldes: "Szurkolok nektek."
Jól esik, kösz.
A lelkek, ha találkoznak...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

angol villamos? tsak írtam. piros buszokról tudok jobbára, de méééé? anyahajót is írtam, és te tudsz arról, hogy villamosvezető anyahajót vezényelt?:-)
@Buga.Jakab:

Jobbikos tempó a közgazdászokon elverni a port. :D
@Husz_János_Puszita: minden politikus bűn9öző

23 évet a 23 évért !

(jobbiknak eddig: 3 évet a 3 évért...)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: kereskedelmi tevékenységnek nem alapfeltétele a szakirányú végzettség? Vagy hogy is van ez unortodoxul Abszurdisztánban?
@Mariann19:

Dr. jenőke (jenőke) 2013.06.13. 20:52:03
Vikingeket ne hagyd ki. Meg fogsz lepődni.
Dr. jenőke (jenőke) 2013.06.13. 21:00:23
@Mariann19:
Remélem nem bántó, ha ajánlok egy könyvet.
"A viking kaland", írta Rudolf Pőrtner
A címét meghazudtolóan nagyon komoly könyv - szerintem.
Mariann19 2013.06.13. 21:01:59
@Dr. jenőke (jenőke): Dehogy! Köszi!
Már felírtam az okos füzetembe.
varanus.blog.hu/2013/06/13/viktor_mas-kep_akarja?fullcommentlist=1#comments
@Légifarkas:

ez éppen olyan meddő "vita" mint azt a "jogállamot" visszaríni, amiben töktörvényesen adósságcsapdába eshetett az ország, és a köz meglopása 20 éven át olyan törvényesen zajlott, hogy közben alkotmányossssan is offék voltunk.

én arra mutattam rá, hogy a villamos vezető mellett az ügy másik szereplője vastagon megdolgozott a bónszáért.
Nem állítom hogy személyesen kell inzultálni a szabálytalankodót, kurva nagy bűn az a kiszabott pofon, és mintha egészen csekély, mondhatni elenyésző mellékes körülmény lenne az, hogy az utasai testi épségét kockáztatva megmentette az angol hölgy (más olvasatban hülye pitsa) és gyermeke életét.

Ha ez a pofon elmossa a pozitívumot és csak a pofonról lehet rinyálni, akkor meg is érdemeljük a viktori bánásmódot, mert képtelenek vagyunk disztingválni. Az önbíráskodás természetesen nem helyénvaló, az azonban teljesen elfogadott, hogy a megmentőnknek felmutatjuk a középső ujjunkat felmutatva, miközben az új életet hordozzuk a szívünk alatt, és nyugodtan hülyepicsáskodhatunk, mert csak a másiknak kötelessége vigyázni sajátmagunkra és a gyerekünkre, és a saját és gyermekünk életének sajátmagunk általi veszélyeztetését megúszva jegyzőkönyvezés után üvöltözünk.

Komolyan mondom orbánviktor kell ide nem egy, hanem száz, hogy megtanuljunk disztingválni.

Olyan ez az egész, hogy vigyázok, nehogy rálépjek egy hangyára , de jóízűen falom a steak-et.

légy nyugodt. ki fogják rúgni a villamosvezetőt, az életmentőt az emberiesség és törvényesség nevében.

Az is hülye, aki ebben az országban bármi jót tesz.
Amúgy annak tüngyibüngyi britiske leánkának arra a pofonra kurva égetően nagy szüksége volt, így lehet, hogy legközelebb nem egy kamion elé lép.
A fizetett rendőrségre, meg angliára kár hivatkozni, mert egy olyan forgalmas helyen a villamosvezetőnek mozdulni se lett volna ideje, mert egy bobby azonnal ott termett volna, és még lehetőség se lett volna az önbíráskodásra.

"_Egy kis ordítozás, mutogatás, kurvaanyázás - jogos izgalom után - szerintem is belefér, de a büntetés nem. Amennyiben igen, úgy a terhes nő párja megkereshetné a villamosvezetőt, és a szart is kiverhetné belőle, te pedig mosolyogva bólogatnál, hogy na ja, minek ütött meg egy terhes nőt."

ez tetszik. amit mi magunk megteszünk, mert úgyse vág pofán senki, az megengedett az belefér. csak a másik az a gané mindig.

gratula.

amúgy megnézném hogy megkeresi a férj a v.vezetőt. először is megköszönheti hogy életben, épségben van a felesége és a pici, aztán neki állhat pofosssszkodni. mert a sorrend is ez volt, azért ezt nem árt észben tartani.

jegyzőkönyvezni.... óriási! komolyan mondom.
Börtönbe küldik Berlusconit
Az alkotmánybíróság elutasította a fellebbezési kérelmét.

Az alkotmánybíróság döntése miatt jogerőre emelkedik a volt kormányfőt négy év börtönnel sújtó ítélet. Berlusconi pártjának képviselői tömeges lemondással fenyegetőznek.

www.origo.hu/nagyvilag/20130619-az-olasz-alkotmanybirosag-elutasitotta-berlusconi-fellebbezeset.html
@jaegtoer:

Mi lenne, ha mindketten vállalnák a saját hülyeségükért a felelősséget? Csak kérdem.
Off

Nem t'om, vót-e már:

index.hu/kulfold/2013/06/19/taksim_ter_a_magyar_kormany_bizik_a_torok_demokracia_erejeben/

Németh Zsolt ... szerint „az utcai demonstrációk, a belpolitikai események látványosan igazolják, hogy Törökország működő demokrácia. A jelenlegi kormány élvezi a magyar kormány támogatását.” - mondta. Szavai szerint a magyar kormány „bízik a török demokrácia erejében és támogatja az ankarai vezetést.”

Na most ehhez mit szól a sok idióta fideszfasz, amikor Németh Zsóti a saját szájával ismeri el, hogy a Gyurcsány-kormány demokratikusan lépett fel 2006-ban?

ON
@Husz_János_Puszita:

A kérdés megalapozott. a villamosvezető már megtette. (mondjuk nem sok választása volt)
hmmmm

A magyar kormány támogatja a tüntetőverő török vezetést

Az utcai demonstrációk, a belpolitikai események igazolják, hogy Törökország működő demokrácia.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2F2013%2F06%2F19%2Ftaksim_ter_a_magyar_kormany_bizik_a_torok_demokracia_erejeben%2F
@jaegtoer:
Én nem esek hasra azoktól sem. De tudják a diplomáciát. Ráadásul ha őtőlük függ a gazdaságunk, kvázi gazdaGságunk, akkor illene minimum kulturáltan viselkedni velük szemben. Mert az nem megy, hogy itthon kicsinyes politikai haszonszerzés érdeke mentén folyton mindennek elhordjuk eme országok illusztris képviselőit, aztán odakint szemtől-szemben meg smúzolunk velük egy kis baksisért. Az ország vezetői pedig ezt teszik, spriccelve fosnak arra az asztalra, ahonnan a desszertet várják el. Orbán a jelekből ítélve még annyira sem tud viselkedni, mint egy nevesincs banánköztársáság éppen aktuális puccsista vezetője.
Ahogy korábban frappánsan kifejtettem (hehehe), mikor vezérünk közölte, márpedig ő "tud késsel villával enni": tudsz baszod, de csámcsogsz, böfögsz és fingasz közben.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Az bizonyítja a sajtószabadságot, hogy le lehet írni, hogy " Itt nincs sajtószabadság!".

Ki is mondta ezt? Nyers Rezső? Grósz Károly? Kádár János?

Tök mindegy. Ugyanott vagyunk.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
A cigány jelző nem a kisebbségi népcsoportra utal ez esetben, hanem a nevezett politikai-diplomáciai attitüdjére vonatkozik.
@Mariann19:
"Gyakran a belföldön elhangzott beszédekben üzenget Orbán Viktor az eu-nak pl. a nem leszünk gyarmat, nekünk ne mondja az eu, hogy mit tegyünk, miközben a támogatásokból élünk nagyrészt. "

Pont erre utaltam a cigány attitüddel. Messziről keményen beszólogat, szemtől-szemben meg haverkodva "tesó"-zik. Ahogy a gazsik.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: tittára lebuktál :)
Azt nem mondta, h valamelyik tengerpart félreeső öblében ás be téged a homokba? ;)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: kinek hogy. Nekem számít, sőt! Éljen az a kis különbség! :D
@jaegtoer: disztingválni? Aztakurva.
Mutasd meg, hol mentettem fel a nőt. Mutasd meg, hol cáfoltam egy pillanatig is azt, hogy a sofőr teljesen korrektül kezelte a járművet, időben fékezett, jól és szakszerűen fékezett. Kisebbfajta népi hős lehetett volna - ha. Ha ember tud maradni akkor is, amikor a hálátlan dög kiröhögi, és bemutat neki.
Nehogy azt hidd, hogy a sofőr nincs tisztában ugyanezzel; olvasd el a cikk végét, aztán usgyi lefelé az erkölcs döglött lováról, egyébként is fordítva ülsz rajta:
index.hu/belfold/budapest/2013/06/19/nyomoznak_a_villamosvezeto_ugyeben/

A nő tettére nem is kerestem mentséget, a sofőr pofonjára meg nincs. Ha bíró lennék, a két nő megkapná a tilosban áthaladás kezdeményezése miatt a max. pénzbírságot, az aljas, hálátlan viselkedés miatt a legszigorúbb megrovást, talán még egy hónap közmunkát is, hadd tudatosuljon a dolog; a sofőr pedig, tekintettel arra, hogy tisztában van azzal, mit nem kellett volna, ugyancsak valamekkora pénzbírságot és megrovást. Aztán mehetnének Isten hírével, mert bármennyire is úgy gondolod, én nem akarom földbe taposni a sofőrt. Csak nem vagyok hajlandó akolban állni. És ha a BKV kirúgja, és azt a szabályzattal nem tudják megindokolni, akkor a polgári perest a javára dönteném el.
Ha elcsapta volna a féktávon belül lelépő nőt, felmentettem volna. Még mielőtt megkérdeznéd. Nem, a lelkiismeretfurdalásával nem tudnék mit kezdeni, csak bátorítani tudnám, hogy mielőbb túllegyen rajta.

Nem disztingválni kell, baszki, hanem tudomásul venni, hogy tetteinkért felelősséggel tartozunk, és ha alap normákat lépünk át, akkor hibázunk. Nekem hiába adod elő az orbános nagyhalált, akkor sem szabad megpofozni egy segg közlekedőt, mint ahogy nem szabad mondjuk tökön rúgni a vízből kihúzott gyengénúszó fuldoklót, nem verjük pfánglival pofán az állványon idejében elkapott részeg kőművest stb. akkor sem, ha utána kigúnyol, kiröhög, mutogat, ez nincs benne a jogban, nincs benne a személyes szabadságod taglalásában, csak a hülye fejedben van benne az, hogy üthetsz akkor is, ha téged nem ütnek, mert akkora jót tettél előtte, hogy csak na. Fel kell jelenteni, ha van miért, vagy ott kell hagyni az ilyet, nem kell szeretni, nem kell tisztelni, nem kell szépeket gondolni róla, ott kell hagyni, és bassza meg a kurva anyját. És akkor az egyik örülhet annak, hogy életben maradt, a másik meg annak, hogy nehéz helyzetben is ember tudott lenni.

"gratula"
Kibaszottul nem érted, mit írtam. De ha szemet szemért társadalmat akarsz, akkor nem is muszáj.
"A GDP többlete kizárólag abból származik, hogy a válságból sikeresen kilábalt Németország felszívja a nálunk működő, zömében német tulajdonú feldolgozóipari vállalatok exportját.

A multinacionális vállalatok és a hazai kkv-szektor teljesítménye közti különbség égbeszökő. A két szféra nagyjából ugyanakkora GDP-t állít elő, de míg a nemzetközi cégek alig több mint 300 ezer embert foglalkoztatnak, a kkv-k közel 3 milliót. A termelékenységbeli különbség nyolc-kilencszeres! A hazai kkv-szegmens elégtelen jövedelemtermelő képességének fő oka az, hogy Magyarországon olyan társadalmi-gazdasági modell gyökeresedett meg, amelynek működtetése eleve felemészti a növekedés forrásait.
...
Másfelől, hazánk az élbolyban van az EU-ban a versenyszektorban végbemenő redisztribúció tekintetében is. A GDP-hez viszonyítva magas az állami megbízások, közbeszerzések és a vissza nem térítendő támogatások aránya. Ezek bő forrásul szolgálnak a korrupció és klientúraépítés burjánzására. Arra, hogy Magyarországon a kapitalizmusnak egy olyan formája, a predátor-modell valósuljon meg, amelyben a politikai és gazdasági elit együttműködésében zajlik az állam kifosztása. Oligarchák egyezkedése nem piaci verseny, ezért az állammal való üzletelésben kialakuló árak sem piaci árak: a túlárazott közbeszerzésekkel évente 400–500 milliárd forint közpénzt szivattyúznak át magánzsebekbe. A piaci verseny hiánya miatt az állami emlőkön kinevelt magyar nagytőke sem versenyképes nemzetközi szinten. A gazdasági növekedéshez csak akkor tud hozzájárulni, ha az állami megrendelések is növekszenek."

figyelo.hu/cikkek/115096_papp_jozsef__kepmutato_elosdiseg

Ebben a cikkben benne van az egész nyomorunk.
A 2006-s gyurcsányista gumilövedék a demokrácia diktatórikus leverésének könnygázgránátja volt.
Ezzel szemben a török karhatalom baráti felszólítása az anarchista huligánok felé park elhagyására, a működő demokrácia diadala.
Minden más állítás csak a magyar baloldal és személyesen Bajnai Gordon hazugságkampányának része.
Van még kérdés?
@Bakter:

o.k.

késvillafing... jóóóó.

:DD
"A Fidesztől féltette az országot az Indexnek adott utolsó interjújában Horn Gyula, még 2006-ban. Nem értette, hogy miért annyira durván, "útszéli stílusban" kampányoltak."

Igaza volt? Igaza volt!
"Horn Gyula nagy európai volt, akinek külügyminiszterként véghezvitt bátor tetteit a németek soha nem felejtik el, reagált Horn Gyula halálhírére a német külügyminiszter.
A német külügyminiszter szerdai berlini közleményében kiemelte: "egy nagy európaitól veszünk búcsút, aki az európai történelem egy döntő pillanatában helyesen cselekedett, és a szabadság és emberiesség európai értékei szerint élt"."

Lássa kend Viktor? Ilyet magácskáról a kutya sem fog mondani. Tett róla.
@Bakter:
Van.
Nem tudod, hogy hová tettem azt a könyvet, amit most olvasok?
@Légifarkas:

"_usgyi lefelé az erkölcs döglött lováról, egyébként is fordítva ülsz rajta:_"

"_a sofőr pofonjára meg nincs._"

ja arra nincs. ebből is látszik a csőlátásod.

amúgy pedig nagyképűsködj nyugodtan, ha nem érted mit akartam mondani, az nyilvánvalóan az én hibám, mert nem voltam képes úgy fogalmazni, hogy az érthető legyen. vagy más nyelven beszélünk.

de! Te lovagolj nyugodtan, ahogy jólesik.
szép estét.

.

J.
@Bakter:
Vesznek a törökök államkötvényt? Szabolcsi almát?
Ígéret van?
Bocsánat, de baromi jól szórakozom azon, hogy a guta üti meg a KDNP-t a vasárnapi beszéd óta.

Szerintem három kamionnyi rendkívüli fuvart rendeltek tömjénből a nagy felháborodásuk közepette, a hétfő reggel óta 24 órában tartó ördögűző tevékenységükhöz, Pálffy Pista meg tripla adag noha borral csillapítja, az idegeit negatív irányban ért, Gyurcsányi által elkövetett beszéd hatásait.

Szerencsétlen, ma Drágabolgárúrnak nyilatkozott a poszt témájához szervesen kapcsolódó aktualitásokról.
Hát, aki a sorok között olvasni tudás képességével rendelkezik, annak olybá tűnt Pista nyilatkozatát hallgatni, mint ha Kósa úr szólalt volna meg Kálmán Olga műsorában, amikor a szerkesztő asszony, a maga félrebeszélést nem tűrő stílusában megkérdez tőle kényes dolgokat. Ekkor előjön a hebegés habogás Kósa szintű intelligenciája, hogyaszongya: heb-hab-heb-hab, aztán lángolva kivonul az ATV stúdiójából. A biztonsági őrök tapasztaltak, már akkor készítik a poroltókat, mikor még csak közelít az épülethez.

Na, Bolgárt lehet nem szeretni, de azt gondolom ezen a szeren most igen is ott volt.
A keresztényhipokrita tömörülés meg tovább kínlódik a súly alatt, amit kimondott velük kapcsolatban egy fújkomenyista.
Jaja.

(ma kik is… akik ottan?)
@Dr. jenőke (jenőke):
Ellopták a bajnaihordák Gyurcsánynak.
Egyéb kérdés?
@Légifarkas:

ja. és álljon itt a két "vallomás":

"Az Indexben megszólalt a terhes nő is, aki elmondta: azért lépett rosszkor a sínekre, mert reflexből nem balra, hanem jobbra nézett. Nem a villamosvezető mentette meg az életét azzal, hogy lefékezett, mert volt ideje visszalépni a padkára. A levele után beszéltünk is vele, kérdésünkre elmondta: a magyarokat segítőkésznek, de pesszimistának tartja, sokkhatás alá került.

Elmondta lapunkban a villamosvezető is, hogyan látta a történteket. Közölte, hogy nem azért szállt le a villamosról, hogy megverje a nőt, hanem azért mert azt hitte, elütötte őt. „A villamos előtt azt láttam, hogy a két nő vigyorog a helyzeten, sőt az egyik a középső ujját is bemutatta” – emlékezett vissza a férfi. „Akkor csattant el a pofon”, viszont anyázásról szó sem volt, mondta. A férfi azóta is sokkos állapotban van, nem tud aludni, erős nyugtatókat szed. „Cselekedetemre nincs mentség, és nem is az a szándékom, hogy tisztára mossam magam, bemocskoltam mindazt, amit közel húsz év alatt tettem”, tette hozzá._"

a pilóta fölvállalta a felelősségét a hp hazudozik, negligál.

részemről passz.
@saravad:
Nem vettek semmit. De megígérték, hogyha még egyszer kiküldik hozzájuk szíjrágót állampapírügynökölni, akkor visszajönnek nosztalgiázni. Ez van Zsóti bejelentése mögött.
@Bakter:
Ja és azt is írták a titkos jegyzékben, hogyha visszajönnek, akkor minden fityeszes valagába feldugnak egy minaretet.
@Husz_János_Puszita: ha az előző évet és a magánnyugdíjak összegét is hozzáadod, akkor még szörnyűbb a helyzet. Mert eredmény sajnos nincs.
Ha lenne eredménye, akkor is eléggé rossz gazda, és rettentő finoman fogalmaztam.

A folyamatokat jól jelzi (bocs, ha volt):
www.portfolio.hu/gazdasag/beertek_minket_a_lengyelek_is.3.185491.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox

2012-es adatok!
Szerintem már némileg lejjebb csúszott Abszurdisztán:
www.portfolio.hu/gazdasag/egye_fene_lettek_johettek.183846.html
@Bakter:
Alijev is dugott valamit.
A Labrüsz-Horse Dick nem néz ki nagy biznisznek, mosmá...
@Bakter: a Próféta növessze hosszúra szakállukat!
OFF

ahogy elnézem a forintárfolyam reakcióját a FED bejelentésére, az államadósság hamarosan felcsökken 22 ezermilliárd forintra pusztán az árfolyamváltozás miatt :)

ON
@jaegtoer: én értem, mit akartál mondani, mindössze te nem érted, hogy nincs igazad. Életet menteni kötelesség, életmentésért hálát elvárni néha fölösleges dőreség (sajnos van, aki nem értékeli, kérdezd meg a mentősöket...), átlagemberként Dredd bírót játszani meg tilos. Te magad mondtad ki az "önbíráskodás" szót, nem tudom, mikor felejtetted el, hogy azt nem szabad művelni.
Na mindegy, fuss csak.
@Knósszosz:

"keresztényhipokrita tömörülés"

:DDD
@1kivancsi:

Olvasd el a figyelős cikket, no comment.
El kell innen húzni a retekbe.
@Bakter: Még mindig jobban járnának azzal, mondjuk egy bazilikához, vagy egy komolyabb haranglábhoz képest. A KDNP meg is sértődött ezen egyébként. Vagy nem ebben a tárgyban adtak ki nyilatkozatot?
@jaegtoer: és a beismert felelősség a felmentést jelenti? Nem is történt semmi, nem volt sem aránytalanság, semmi?

Játsszunk.
Képzelj el egy borzasztóan rossz tanulót, akinek a tanára év végén megadja a kegyelemkettest, még ha csak azért is, hogy szabaduljon tőle. A gyerek erre pofán röhögi, és azt mondja neki: tudtam, geco, hogy nem fogsz megbuktatni, gyáva vagy te ahhoz. És erre a tanárban gátat szakít a szégyen, a kudarc, a tehetetlenség, és bemázol egyet az öntelten vigyorgó hálátlan kamasz képébe, akinek az a kettes talán a munka esélyét adná meg egyszer, és mégsem tudja megköszönni, vagy legalább kussolni. A tanár az eset kipattanása után azt mondja, borzasztóan sajnálja, nem kellett volna, szégyent hozott a szakmájára, a kollégáira, az iskolára, a becsületére. Aztán jogi útra terelődik a dolog, mert a gyerek szülei úgy akarják, az iskola felfüggeszti, kezdődik a tárgyalás.
És te vagy a bíró.
Te jössz.
@Légifarkas:

reméld, hogy ne kerülj olyan helyzetbe, hogy csak a veled szemben tanúsított, gyakorolt empátiával tudj túltenni magad a történésen.

Vannak helyzetek, amikor egyszerűen megtörténnek a dolgok.

azt szajkózod hogy: de pofon vágta. nem, bazd meg. nem a pofonnal kezdődött. csak jó szokás szerint kényelmesebb onnan kezdve megítélni valamit ami a legkényelmesebb és ráadásul még trendi is.
@Légifarkas:

nem játszok. fohászkodj, hogy ne kerülj egy analóg bhelyzetbe, amiben nem lesz ugyan se villamos, se brit terhes nő, meg pofon se, de mégis te leszel a villamosvezető. azonnal meg értenéd mit magyarázok.

tényleg befejeztem.

ebben jutunk semmire. ezt meg kellene élned.

de nem kívánom neked. nem vagy az ellenségem.
@Bakter:
No, tőle nem sajnálom.
Szun-ce könyvét olvasgattam, mert valahol azt hallottam, hogy a mai piárosok is elkezdték alkalmazni.
OFF:

Hőség ellen, akiknek nincs klímája. Itt épp 28 fok Celziusz van a lakásban.

Én egy tiszta törölköző egyik végének kb. 1/3-ad részét benedvesítem csapvízzel (nem csöpögősre), majd szendvics-szerűen hajtom össze, vizes rész középen.
Felsőtestre helyezve eléggé jól lehűt még egy pólón keresztül is. Kb. félóránként érdemes átfordítani, mert a testedtől átmelegszik.
Ne tedd csupasz bőrre és ne legyen jéghideg, mert megbetegszel(!) a priznictől! :)
@DarthVader:
Bennem meg az merült fel, hogy hogyan állunk a deviza-csatában? Maradt-é töltény forint az MNB lőporraktárában a háború megnyeréséhez?
Az inga 301-298 között jojózott - ha ez nem képzavar.
@Dr. jenőke (jenőke): ezt is ajánlom, bár nekem nem ez a kép van a borítón. Utcai árusnál 2 euróért vettem. :)
@Légifarkas:

"_Életet menteni kötelesség, életmentésért hálát elvárni néha fölösleges dőreség_"

ez számomra nem igaz. általánosságban persze, ja! sőt Jaja! de amúgy! blablablabla.

képmutatás a 100. hatványon.

én ha tehetném megnézném, kit mentek.

Én nem szégyellem, hogy van vagy 2000 ember az országban akikért a kisujjamat se mozdítanám, egy kapcsolót el nem fordítanék egy ajtót ki nem nyitnék. tekintettel a többiekre. de lehet álszenteskedni tovább. jól áll. és trendi. pláne manapság.
@1kivancsi:

"Ne tedd csupasz bőrre és ne legyen jéghideg, mert megbetegszel(!) a priznictől! :) "

én nem betegszek meg tőle:-)
@Dr. jenőke (jenőke): én meglöktem az hintát, az inga meg ingott, hintában a Juliska jó nagyokat
sallári-sallárom :D
@jaegtoer: Ja, kérem, egy Jégtörőtől ez természetes! :D

Azért írtam, mert tavaly sikerült taknyosra hibernálnom magam :D
@1kivancsi: nekem eccerűbb... leülök a slózira, oszt ami lelóg, belógatom... ez is műűkszik... semmi priznic meg macera:-) osztasztán.. erős mosakszás:-) ha a gyecnyóknak jó a sarasmocsár? ....
@Dr. jenőke (jenőke): elnézést kívánok, lemaradt a linka :D

sulace.blogspot.hu/2010/11/csuang-ce-viragzo-delvidek-igaz-konyve.html

No, további szét estét és jó8 mindenkinek!
@Kowalski, helyzetjelentést!: kédé M pé az én felfogásomban.
És akkor baromi finoman fogalmaztam meg a véleményem.

Onnan jön erre esetleg kritika? Leszarom, nekem is lehet véleményem, még.
Majd akkor lehet rikácsolni a keresztény értékeket, ha bizonyíthatóan azoktól lesz nekem élhetőbb az élet Levédiában.
Ha ez nem rajtuk múlik, akkor kussoljanak és főként ne szivárogjanak be alattomos fingként az iskolákba.

A főnök azt mondta annak idején ; "csuhások térdre, imához!" - ma mit mond?

Nem tudom, de kitömi Semmilyen elvtárs hitbizományát kurva sok lóvéval.
A nemzet ettől lesz erős, ettől győzzük le a rohatmosladék Barózóékat.
Szép új világ vár ránk bazmeg, csak azt nem tudom, ha legyőzzük őket, ki a lófasz fog enni adni nekünk??

ez: brühüyyy
@Légifarkas:

az előbb azt írtam pongyolán fogalmazva, hogy: "nem vagy az ellenségem". a teljes gondolat második része: ... "de az Örökkévaló végtelen kegyelme és leleményessége okán még azzá válhatok":-)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ezt nem értem. Lefordítanád?

Belelógatod?

hu-hu.facebook.com/media/set/?set=a.355273491164906.105117.300212646670991&type=1

Nekrofília eléggé különc esettye. Ahány ház, annyi szokás.
Jó éjt mindenkinek!
@1kivancsi:

"A női nemtől csak a női igent szeretem joban!)"

ez lett a nap mondása, zárszónak is jó.
---------------

jóéccakát Mindenkinek, kivéve a brit hp-t.
@1kivancsi:
Ezt ismerem.
Don Carlos énekli a csocso-szánhúzás közben.
Azt részletezi, hogy az asszony egy titkos szervezetben inga-tagkönyvvel rendelkezik.
@jaegtoer: nem azért segítünk, mert tisztelünk vagy szeretünk, hanem azért, mert az élet érték. A te világodban mitől lehetne biztos az ember abban, hogy szükség esetén érte is bemennek a tűzoltók, mert mi van akkor, ha azok is válogatnak, és egy hajszálnyit más elvek alapján szelektálnak, téged valami kétezres csoportba sorolva? Hol téved szerinted a tengerészbecsület, amikor a győztes az elsüllyesztett ellenséges hajó legénységét (kalózokat, bakker) fáradtságos munkával összeszedegeti a vízből, pedig nem kéne később eljárással meg papírokkal vesződnie, ha lejelentené, egy túlélő sem volt? Persze, néha nem szednek ki senkit, de nem egyszer kiszedték már mindet, vajon ott agyukra ment a győzelem?
Na, mindegy. Kiszálltam.
@Dr. jenőke (jenőke):
Rejtőre hajaz Don Fülig Jenőke! :)
No, jók legyetek, vasárnapig nélkülöznöm kell üdítő társaságotokat.
Marad nekem a friss levegő, az evezés, a sör, a fröccs (nem keverjük, beosztjuk), a whisky mámora, no meg a vámpírcsajok mosolya, a sárkányon -ban - osszátok be.
SSteffykét, ha lássátok, csókultatom! Evezőlapáttal... (olyan faca, alu nyeles, műanyag kenuevezők jöttek, hogy azzal úgy rendesen lehet puszilkodni)
@Knósszosz:

Igen szellemes, mert a tartalmában baromi találó, a formájában pedig ugyanolyan ritmusú, szótagszámú és végződésű szó, mint az eredeti. :)
@Bakter: "A Fidesztől féltette az országot az Indexnek adott utolsó interjújában Horn Gyula, még 2006-ban. Nem értette, hogy miért annyira durván, "útszéli stílusban" kampányoltak."

igen, van az a viszonyítás amikor még a opufajkás gyilkos komcsi ügynököt is úriembernek láthattyuk ( pl a dakotákhoz képest )
@jaegtoer: @Légifarkas:
melléklet:
/felelőtlen mind, és megint nem a lényegről esik szó, nyomokban látszik csak az erkölcs, becsület, és a felelősség vállalás/

www.origo.hu/itthon/20130620-kirugjak-a-pofozkodo-villamosvezetot.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

várható volt. én végtelenül együtt érzek a villamosvezetővel. igaz ez rajta nem segít.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

ez a patikázás nagy menet lesz, súlyos következményekkel. a beosztott gyógyszerészek helyzete elég katasztrofális, a személyi jogos gyógyszerészek még úgy ahogy elvannak, viszonylag önálló egzisztenciával. ez persze viktor olvasatban tűrhetetlen, ezért sürgősen felszámolják, és átjátsszák a haverok kezére ezt is. Viszont cserébe naddjjon meg fokk lepődni. a következmények miatt már el tudja veszítheti a következő ciklust. Eddig ugyanis a patikaláncok tartották életben az egész tetves gyóccer kócerájt.
@Légifarkas:

's álmában csenget egy kicsit'
@jaegtoer: gúnyolódj csak, ha jólesik.
@Légifarkas:

olvasgass:

index.hu/bloghu/libertarian/2013/06/20/fel_ne_akasszuk

és. azt kívánom neked:
soha, semmikor ne értsenek meg téged, amikor bajban vagy, amikor a megértés a segítségedre lehetne, amikor a szolidaritás több erőt adhatna neked... és mindig mentse meg valaki az életed, hogy tovább szenvedhess.

valamint lovagolj a magasra nőtt lovadon ostoba csőlátású szaralak.

nem nagyon szoktam ilyet, de megharcoltál érte.

Tied a győzelem, a dicsfény és az elismerés valamint a lófasz amit szopogass nyugodtan.
@jaegtoer: és mindezt azért, mert te megbüntetnéd az angol nőt, és hőssé avatnád a sofőrt, én meg megbüntetném az angol nőt, de felelősségre vonnám a sofőrt is, aki attól még maradhatna életmentő.
Kösz.

Amikor majd valaki szerint hülyeséget csinálsz - ne mondd, hogy nem fodulhat elő, bár eddig se mondtál semmit, érvelés helyett inkább csak szitkozódni tudsz - , és pofánver, kuss legyen ám, szedegesd mélységes alázattal a fogaidat. Disztingválj.
@Légifarkas:

akkor mégiscsak visszakanyarodtunk a disztingváláshoz? mert most mégis csak az lenne a kényelmesebb? seggfej.

én arról beszéltem B+, hogy mielőtt sommásan elítélné bárki a villamosvezetőt, meg kell vizsgálni az előzményeket és a körülményeket.

erre te beragadtál a pofonnál és nem mozdultál onnan.

innen jön a veled való különleges bánásmód.

húgyagyú csőlátású kretén. mert... megérdemled.
@Légifarkas:

"és mindezt azért, mert te megbüntetnéd az angol nőt, és hőssé avatnád a sofőrt,"

ezt feltételezted, feltételezed te.

szövegértés zéro.
@Légifarkas:

"Amikor majd valaki szerint hülyeséget csinálsz - ne mondd, hogy nem fodulhat elő, bár eddig se mondtál semmit, érvelés helyett inkább csak szitkozódni tudsz - , és pofánver, kuss legyen ám, szedegesd mélységes alázattal a fogaidat. Disztingválj. "

a disztingválást akkor megtárgyaltuk, te csak akkor, amikor neked kapóra jön, vagy jólesik, én meg általában.

az én fogaim miatt te ne aggódj. ne is nagyon célozgass rá, csak álmodozol...

"bár eddig se mondtál semmit, érvelés helyett inkább csak szitkozódni tudsz"

jó. legyél neveccccséges, nekem mindegy.

ha nem érveltem, akkor mi a faszt igyekeztél megcáfolni, mire reagáltál öccö te, tee gyengeelme.

abban persze igazad van, hogy eeevesztettem a türelmemet a végére, de! értékkeeed, hodj nem pofoszkottam. pedig nagyon nagyon igyekeztél.

na. szép napot.
süti beállítások módosítása