Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.06.15. 02:36 Fabius

Együtt - kapjátok be

Címkék: bajnai együtt 2014

Vannak pillanatok az életben mikor nem hiszel a szemednek. Ülsz a monitor előtt, bámulsz ki a fejedből és nem érted: ezek tényleg ennyire hülyék? Aztán vársz egy kicsit üveges szemekkel, mint egyszeri kádéenpés aki azt hiszi a Harrach Peti bácsi mondókájának csattanó lesz a vége, majd kis idő múlva azért leesik: Nem vicc, ezúttal sem fogunk röhögni, ők úgy akarnak korszakot váltani, hogy láthatóan fingjuk nincs róla mi jár a fejében azoknak, akikek megszólítása és urnához vitele nélkül nincs korszakváltás. 

Azt nem gondolta senki - legalábbis én nem - hogy a frissen alakult pártok bejegyzései simán fognak menni. Volt ebben valami előre kiszámítható és törvényszerű, amire lehetett (volna) készülni ha kicsit gondolkodik az ember. De talán azt sem vártuk, hogy a menetrend szerint érkező bökkenő úgy összezavarja őket, mint fideszes nőegyletet a közhasznúsági jelenés. A habozás utáni végterméket látva meg habonyárpi legyen a talpán aki megállja röhögés nélkül, mert ennyi erővel egy anál intrudert is felállíthattak volna az Erzsébet térre mindjárt az óriáskerék mellé, hogy a kalodába szorított mikor melyik szövetséges sikongatásával szórakoztassa a turistákat és ingyencirkuszt nyújtson a választópolgároknak. 

Szövetség - egyelőre - nem lesz az Együtt 2014, mert a "szövetség" névelemet csak egyesületek, alapítványok és kormánypártok használhatják, korszakváltást álmodók - pláne pártosodáskor - nem. Ráadásnak az Együtt 2014 is stipistop, lemaradtak, mint a borravaló, mert a szocialisták és szociáldemokraták véletlenül sem rosszindulatból vagy nettó kibaszásból, hanem biztos jószándékból, segítőkészségből, előrelátásból, felebaráti szeretetből, puszinyuszi viszonyból vagy feltétlen rajongásuk jeleként foglalták le egymással is versenyezve, és nyilván ugyanezen okokból nem léptek eddig vissza tőle. De aggódni nem kell, ennyi remek képességű politikus, spindoktor és választási szakértő éppen csak egy másodpercet tölt összedugott fejjel habozással, és üzembiztosan választják ki a lehető leghülyébb, legnagyobb öngólt és választásig vegzálási lehetőséget nyújtó nevet: Együtt - a Korszakváltók Pártja. 

Igen, jól érted, Együtt - KP. A szocialistákkal muszájszövetéget kötni kénytelen Együtt - KP. 

Ha ennyire nem vágjátok, hogy mi baja a szocikra máig szájat húzó potenciális célközönségeteknek, a bizonytalanoknak, akkor akár adhattátok volna az Együtt - Nokiás Doboz nevet is magatoknak. Végül is sokkal nagyobb öngólt és élcelődési felületet már azzal sem hozhattatok volna össze. Nem tudom az új névhez passzoló logót sikerül-e megfelelően elkúrni önerőből, ezért segítek egy javaslattal:

együtt -KP.jpg

Mondjátok, tényleg nem volt egy ember sem, aki a rövidítésből következő asszociáció lehetőségét képes lett volna felmérni? Nem volt senki aki rátok szóljon miközben magatokra mázgáltátok a céltáblát? Senkinek nem esett le mit műveltek, mikor a szocik - kp szimbolikával akartok az orbánváltásnak nekifutni? Tudom én, hogy a korszakváltás szlogent sulykolni kell, de ekkora kontraproduktivitás árán is? Röhej, de erről a balfaszságról a kádárizmus megdöntéséről álmodó egykori Bibó kollégisták jutottak eszembe, aki frissen alakult pártjukat kis híján "Demokratikus Szocialista Ifjúsági Szövetség"-nek nevezték el.

Nekik még időben eszükbe jutott, hogy kádárváltást remélni Fiatal Demokratákként kevésbé lesz röhejes, mint szocialista ifjak szövetségeként.

853 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr895362151

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szabad Magyar Televíziót! 2013.06.16. 21:08:13

Hogyan számolt be az M1 esti híradója az Együtt-PM nagygyűlésről? Lássuk: A felvezető hírfelsorolásban nem szerepel, ennél fontosabbak még a nyári Erzsébet-táborok is. Következett egy 12 perces árvízi összefoglaló a 30 perces műsorban...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@guma: mégannyit: nálam a béna szinonímája a töketlen:-) no, nem a nő, hanem az általános alany:-)
a nyitott ablak=nincs letiltva az üzenet funkció,
gyerekcsináláson kívül bármiben rendelkezésefdre állok:-)

nnnya, és punktum:-)
@Husz_János_Puszita:

"Nehogy megerjek a szocik, nem jutnak be a parlamentbe mennyire rohognek hajj"

Én MA helyében marhára nyugtalanul aludnék:))

GyF-nek ma már jobb és szervezettebb az országos hálózata, mint a szociknak.

Nem hittem a szememnek,hogy mennyi ember kiment ma, pedig csak fácsén mozgósítottak. Ment is a reklamálás, hogy a neten kívüliek nem tudtak róla:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: csak nem találkoztál Propeller Jenővel? És mondd, a farkával kormányozta a mocost? :-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Boli, Te most komolyan rácsodálkozol az ilyenekre?
Csónakja van, van bele motorgya, abba meg üzemanyaga, szlovák rendszámúú X-tökömtuggyahányas szemétdombja, ő és a haverjai meg a plázacsikkenek együtt összesen hatan a motorossy csónakba, hőemelkedés mértékű ikkúval.
Ez csak elég a vagánysághoz, nem? Főként ha a rajcsávó felhajtja trendi módra a pólója gallérját. Az most nagyon menő, ám!

Ne mondd már, hogy nap mint nap nem futsz össze ilyenekkel?!
A forgalomlassító döglő zsaruk, az ilyenek miatt vannak tíz méterenként telepítve nálunk szmólpesten (is).
A Mosoni Dunán hogyan lehetne ezeket a gyökereket megfékezni?
Vízre nem lehet fekvőrendőrt, szóval…?
@Knósszosz:
Kisebb víznél érik meglepetések az ilyen istenbarmait rendszeresen... :)
Én már azt is tudom, hol lesz a következő propeller törésük! :D
(Van egy kivágott. kidőlt fa, ami most 30-35 cm-el van a vízszint alatt és van egy remek ága ott...)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
-:)))
Akkor meg integessetek az ilyen isten barmainak, hogy arra-arra srácok, ott vazelin folyt a vízbe, gyorsabban siklotok!!
Én az ilyeneket napalmmal…
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Legszebb öröm?:)))))))))))
Ha lehet, csak messziről nézd.
@Knósszosz: "Vízre nem lehet fekvőrendőrt, szóval…? "

néhány méretesebb uszadékfa... csodákra képes:-)

Repülni képes plázacsikkenek, hasznosítható sörhasúszógumi... minden a helyén:-)
A poszt kapcsán ez volt már?? :)

Majdnem elfeledkeztünk arról, hogy Mesterházy milyen csodás ütemérzékkel darálja be éppen a Bajnait! De hátha a választásokig legalább egy pártot sikerül bejegyeztetnie a bíróságon ennek a szerencsétlen idiótának, mert miniszterelnök tuti nem lesz belőle! :D

mesterhazyattila.hu/hirek/ideje-belevagni
@Orica Középföldi:

a reklamalas megy, de hogy eszebe jutna megkerni egy netes ismeroset, szoljon ha ekson van?
Itt mindenki azt varja, menjen helybe politikus, munka...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ááá... a zuszadékfát észre veszik, a' nem jó.
Ilyen köll, csak kicsit méljebre süjedve:
m.ruvr.ru/data/2013/05/22/1331506169/4Katran%20ArtMine.jpg
@Husz_János_Puszita: "Itt mindenki azt varja, menjen helybe politikus"

Hogy őszinte legyek, legalább egyszer, az elején, nem ártana. Csak hogy a jónép tudja, kire, mire figyeljen utána...
@Légifarkas:

media nelkul nehez, minden lakasba nem kopoghat be a Gyurcsany.
Megugrott at ATV nezettsege kivancsi vagyok mit lepnek
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ha rajta múlt volna a bejegyzés, tán még igazad is lett volna, de a körülmények ismeretében ez egy kicsit övön aluli volt. Úriember legyen korrekt a politikai ellenfelével is, legalábbis, ha visszafelé hasonlót vár.
@Husz_János_Puszita: senki nem mondta, hogy könnyű, de az LMP már ráfaragott a tudatosnak vélt szavazók hadára, lehetne a példáján okulni...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
A szerencsétlen kereszteseket nem találtam meg, de képeket igen, és jobbakat akarta keresni.
A keresztesek MEGGYŐZŐEK.
Így jó!
@Légifarkas:
Van oka, hogy nem hoztad fel példának a fideszt?
@Dr. jenőke (jenőke): van: senkit nem hoztam fel példának.
@Husz_János_Puszita:
Elképzelhetőnek tartom, hogy a véleményem miatt kurvára le leszek sajnálva és akkor még finoman fogalmaztam, de akkor is leírom, hogy;

... teccik vagy sem, Gyurcsány ma úgy szólalt meg, ahogyan a töketlen összefogásnak kellett volna már régen. Nem vagyok politikus, nem értek ezekhez a dolgokhoz de egyet biztosan tudok, a kisgömböc csak a saját fegyverével győzhető le.
Feri ezt tudja pontosan, nem véletlenül szarják össze magukat testületileg a neve hallatán a pártszékházban a hazallányok, meg a hazaffyak. Ijedtében tömjén elvtárs vazelin nélkül esik neki a tarolóspistának és még egyéb szörnyűségek is történnek, de azt fényképezni nem szabad. Mosmá…

Fenntartom a tegnapi véleményem; Gordon fáziskésésben, de kurvára.
Én tavaly október 23-án ott voltam a hídon és támogattam őt. Most sem vontam meg a bizalmam, de rohadtul kevésnek ítélem meg azt, amit a takarítás címén eddig csinált.
Szarban a C-vitamin, kábé.

Ja, nem vagyok Feri rajongó, de ha valaki kimondja, hogy a szar márpedig büdös, azt a magam tapasztalattya alapján megerősítem.
Oszt jónapot.
Ha valakit esetleg érdekelne, a Gyurcsány teljes beszéde. Csak hanggal érdemes hallgatni, mert a szöveg el van csúszva a képhez képest.
Az ATV-n csak erősen vágva látható, máshol meg nyoma sincs. Indexen, Origón meg se történt. (Kétségtelen, a bécsi melegfelvonuláson, meg az isztanbuli Békemeneten többen voltak.)

Szépen kiosztott mindenkit, beleértve a baloldali szavazókat is:)

A szotyiköpködős beszólás után Viktornak lehet hogy kevés lesz a dupla adag gyógyszer :)

www.youtube.com/watch?v=fXhdlOUiLBA
@Knósszosz: nem hallottam a beszédet, így tartózkodom. Azt azonban hozzátenném, hogy Gyurcsánynak nem egy ellenfele van, hanem alhangon is négy párt kapna sikítófrászt, ha erősödni látnák, így aztán szinte tökmindegy, mennyi kraft volt benne.
@Légifarkas:

Arrol volt szo, egy nezo az atv-nel reklamalt, miert nem tudott o a Gyurcsanyrol, kiment volna. Lecseszte oket :D
@Knósszosz:

latom nem olvastal vissza, hasonlo a velemenyem
Gyurcsany popec volt
@Légifarkas:

attol meg okozott kellemes perceket :D
@Knósszosz: Szia Knósszosz! Jó, hogy vettem a fáradtságot, és benéztem ide. Olyan jót röhögtem a Bolinak írt hsz-eden. Nagy formában vagy ma!
@Knósszosz:

Egyetértek, de kicsit több türelmet Bajnai felé:)
@DarthVader:

Köszi, már kerestem, mert csak a híradóbeli részt láttam:))
@Légifarkas:

Alábecsülöd:))
Engem spec egyik párt fosása se érdekel. Ilyen hosszantartó, alávaló karakter-gyilkolászás után sikítsanak nyugodtan.
@Knósszosz:

kellenek az ilyen beszedek, a zemberek nem a hideg jozan esz, hanem erzesek es benyomasok alapjan szavaznak
nem agyalnak annyit mint mi
a trafikugyet egy ev mulva elfelejtik, de az a gombocerzes a torokban megmarad, amit okozott
Héló!

A 2014.es választások tétje nem az, hogy Bajnai vagy Mesterházy!
Orbán vagy az ellenzék nyer.(A Jobbik nem ellenzéki párt)
Ha még 4 évet kap Orbán a kormányzásra, akkor soha többet nem lehet leváltani. (max. forradalommal)
Bajnai 1000x alkalmasabb Mesterházynál.
Ez azonban nem jelenti azt, hogy CSAK Bajnai alkalmas miniszterelnöknek.
Tudom, hogy nagyon sokan úgy gondoljátok, hogy a szocikat nem szabad még1x a hatalom közelébe engedni. De nem tudunk ekkora evolúciós ugrásokat csinálni. Ha fel akarunk menni a 10.-re, a földszinten kell kezdenünk. Ne essetek abba a hibába, mint a rendszerváltáskor sokan. Nem leszünk varázsütésre osztrák színvonalon. Azok a politikusok, akikre Ti vágytok, még nincsenek olyan pozícióban, (talán még meg sem születtek) hogy hatalomra kerüljenek.
Az Orbán rendszert pedig csak fokozatosan lehet majd lebontani.4 év nem is lesz elég rá. Főleg úgy ha konszenzust akarunk teremteni az országban és nem egy ellenkező előjelű kirekesztésen alapuló modellben gondolkozunk.
Kiegyezés kell. Amíg az nincs addig normális ország sem lesz. Viszont, ha nem váltjuk le őket 2014-ben akkor soha.
Az országban véget kell vetni a harcnak. Ez a XXI. század. Nem harcolni kell hanem tanulni, dolgozni, alkotni, egymást segíteni. Nincs időnk egymás ellen harcolni. A világ átlép rajtunk és ott maradunk az út szélén. Csak mi tudjuk megoldani a gondjainkat. Európa csak figyelmeztet minket a helyes útra de nem tud helyettünk dönteni. Ha 2014-ben hatalomban tartjuk Orbánt akkor, legyintenek majd és leírnak minket. Fokozatosan kivonják a befektetett tőkét. Nem fogják tovább finanszírozni az orbán rezsimet. Attól kezdve meg nem lejtőre kerülünk, hanem a szakadékba.
@Légifarkas:
Magam is úgy gondolom.
Szerintem rohadt nagy erőkkel fognak még keresni róla kompromittáló adatokat, mittudomén - az óvodai középső csoportos évikét leköpte spenóttal - vagy ilyesmi, de most aztán lázasan lehet kutakodni.
Szar van a palacsintában, ez a nyócév duma kezd kurva uncsi lenni, lassan azoknál is, akik nem netelegnek, bezony!

Én ezt tapasztalom.
@Husz_János_Puszita:
Bocsi, általában a napi termést megeszem mindig, de ma meló volt.
Amúgy +!
@Mariann19:
De jó... hogy itt vagy!
Én meg tanultam a gazdassági elemzéseidből. Megint.
Tennap, meg az előtt. Rodeóval megvilágosíccsátok a tök hülye elmémet.

Társadalmi munkában nem vállalnátok képzést?
A kormányzat jól fizet, ám!
Jó, tudom, hogy nincs az a pénz!
Puszi Mariann!

(Taga és a többi... dugó!-:)))
@punkfrog:

szerintem akkor lesz itt igazan harc ha gyoz az ellenzek, Orba nem kepes vesziteni
@Orica Középföldi:
Rendben, én nem ástam el.
Még nem.

De sajna az a helyzet, hogy amit eddig mutatott az olyan kevés, mint Kozsó méltatása zenészként, a vájtfülű közönség köreiben.

És még könyvet is írt...
brühüyyy..
Isten bizony nincs szándékomban főzni meg ilyenek, de ha van itt (és van) off, akkor ezt muszáj megemlítenem:

www.nb1.hu/hirek/harmadosztalyba-vezette-csapatat-aczel-zoltan
Asztakurvaéletbe!!
Méghogy nem történik itten nálunk semmi fontos!?
Itt a példa rá, hogy a foci mindig fontos, még ha nem akkor is, és detélleg.
A Baktüttösi Tökmagolajsajtoló S.C. feljutott a mínusz negyedik osztályból az előkelő plussz harmadikba, bravó!! Gratulálunk a csapatnak, ez valóban óriási teljesítmény. Főként úgy, hogy a sztárcsapat(...) edzője büntiben van és csak a lelátóról irányíthatja meccseket, vesztegetés bűncselekményének gyanúja miatt. Ez amúgy sirályúúl jelemzi a magyar foci erkölcseit uraló állapotokat, tökéletes!
De mi ez a süket duma, hogy a lelátóról vezeti a meccseket?? Egy negyedosztályú vidéki csapatnak a "stadionjában", ahol nézőcsúcs esetén már tízen is váltanak jegyet (ilyenkor a kocsma is bezár, mert a tizedik fizető néző a csapos), mit jelent a "lelátó" fogalma? Talán fellátó-nak lehetne nevezni azt pálya körüli másfél méteres szélességű, sártengerben úszó földsávot, amibe térdig süpped a tisztelt Olajütő Ultras kilenc fős huligán csapata+1 a kocsmai alkalmazott.
Mindig ez a megalománia...
Szóval foci volt, van(??), lesz(???), a kisgömböc elintézi, hogy legyen.
A bundázó edzők, fröccsért vehető bírók és bablevessel kifizetett partjelzők meg gomba mód szaporodnak. Az asztal alatt a kézilányokkal (Bandó)
Haj-rá felcsútbasznád és a többiek!!
Gyááá…

On...
@Husz_János_Puszita: akkor mi a megoldás?
hagyjuk őket a hatalomban?
@punkfrog: "Ha fel akarunk menni a 10.-re, a földszinten kell kezdenünk"
Dehogyis: igaz magyar ember az alsó kilencet kirúgja :-)
Viccet félretéve volna abban valami, amit mondasz, csak az emberek mintha nem volnának biztosak abban, hogy jó toronyházat mászatnak velük, és abban sem, hogy ők mindenáron fel akarnak lépcsőzni a tetejébe.

"ha nem váltjuk le őket 2014-ben akkor soha"
Demoralizálásból ötös. Nem lehetne leállni az ilyenekkel? Akkor fogjuk leváltani őket, ha arra mind a politikusok, mind a társadalom készen áll, az odáig vezető folyamatokat legfeljebb segíteni lehet, de átugrani nem. Tudod, a 10. emelet :-)

"Az Orbán rendszert pedig csak fokozatosan lehet majd lebontani.4 év nem is lesz elég rá"
Ezért kell úgy váltani, hogy az stabil, jól megalapozott döntés legyen, különben nem tart ki a bizalom egy cikluson túl, és ezt a játékot nehéz lesz még egyszer végigcsinálni.
Bocsi, hogy OFF de ezen beszartam a röhögéstől. Te szoktátok nézni?? :)

youtu.be/bsIQs63734c

ON
@Légifarkas: "ha nem váltjuk le őket 2014-ben akkor soha"
Demoralizálásból ötös."

bárcsak neked lenne igazad!
de te is látod, hogy bontják le e lehetőségét a váltásnak.
a választási rendszer még biztos nem a végleges.
nem szívbajosak, ha a hatalomról van szó.
már most 9 évre kinevezett mamelukjaik vannak. na meg 2/3-os adójogszabályok stb.
a rendszer-átalakítás most éppen szünetel a választások közeledése miatt de ha nyernek akkor újra kezdik és ott már tarvágás lesz.
@Légifarkas:
"Ha fel akarunk menni a 10.-re, a földszinten kell kezdenünk"
Ez a bölcsesség Don Wesselényi Donauvédő de Meghálosz Atyuskától származikk?

Ha igen, akkor rendben. Tőle ennyire tellik.
Gummicsimma meg vastagkalbász, píárarcbatolásilag.
Hozzá palcsótomi slágere.

Simicskalalyos jobban teljesít.
@punkfrog: minden dolgok egyik sajátos jellemzője az, hogy semmi nem tart örökké :-)
Lebontanak, újjászerveznek, hódítanak; jusson eszedbe, a török még ölt is, mégis ki kellett takarodnia innen.
Orbánt és táborát kemény ellenféllé teszi az a hit, hogy - ha kell, tűzön-vízen át - el tudják érni, amit akarnak; és most nem az számít, amit akarnak, hanem ahogyan ehhez viszonyulnak. Amikor kétségbeesetten azt mondod, "most vagy soha", megerősíted az ő hitüket (mert akkor már csak egy erőpróbát kell kiállniuk), és lemondasz a magadéról (menekülésre gondolva indulsz csatába). Pedig mondhatnád azt is, hogy "csakazértis", és legfeljebb nem akkor (és talán nem azokkal) jön be, amikor szerinted időszerű volna.
A döntés joga persze a tiéd :-)
@Knósszosz: talán attól kérdezd, aki először beírta :-)
@Orica Középföldi:
Amikor Bajnai a pártalapítás útjára lépett, előre lehetett látni, hogy abból minden lesz, csak összefogás nem. Csinált egy rivális pártocskát és most csodálkozik, hogy a nagyobb partner nem áll be MÖGÉ?
Egyébként is 3 egész ellenzéki pártlista is elfér az országban, listán nem feltétlenül kell az összefogás - csakis az egyéni körzetekben. Ott meg még összehozhatják.
@Légifarkas:
Hát, ezt nem tudom.
Szóval?
@Légifarkas:
No persze, "történelmi léptékek" én is ebben bízom. Rákosi még bőven számolva is csak 46-tól 56-ig jellemzett egy korszakot, személyes uralma
még rövidebb: 48-tól 53-ig tartott. 5 vagy tíz év. Orbánból már kaptunk 7-et, ez jó középarányos. Ha az ország kibírt törököt, tatárt, oroszt - ki fogja bírni ezt is.
Vagy sem. "Mert megérdemeljük"
@Légifarkas: "jusson eszedbe, a török még ölt is, mégis ki kellett takarodnia innen."
elég necces a példa.150 év...orbániában:)))
meg hát őket sem választás útján takarították el.
forradalmat meg nem szeretnék.
@Knósszosz: sikerült a vezénylő szintjére (le/fel)küzdenem magam.:)
rettegek is a keszon-betegségtől, ilyen mélységek után.
@Knósszosz: van még valami, ami előtted van, de magadtól nem találod meg? :-D
varanus.blog.hu/2013/06/15/egyutt_kapjatok_be#c20032832
@punkfrog:
Hahha...
Kuncze ezt jól sütötte el Thor-Gyánnal kapcsolatban, de ma is aktuális, igazad van!
Jaja!!
@Légifarkas:
Tudod mit találok meg épp?
Jíroszt csináltam a görög barátom fűszerreceptye alaptyán, azt lényegítem magamba pár perc múlva. Na!

Te meg egyél mekdonelsz hambrúgert, ha van hozzá gusztusod!
Böööeeee...
Azér nem útállak én ám, szóval emberi étket, ha lehet!
@kekex: ki fogjuk bírni. Ha behódolunk, úgy, ha legyőzzük, akkor meg úgy. Én csak azt mondom, hogy a hozzáállás a jövőbeni végeredmény fele.
@Knósszosz: Mahlzeit :-)

(egyszer ettem mekiben, de az otthoni szendvicsek után kénytelen voltam kiröhögni a töppedt pogácsányi mekkakármit, én a lábam oda még egyszer be nem teszem, az biztos...)
@DarthVader:
amikor 1989-ről kezd beszélni akkor megszakad...de ennyi -nekem- talán elég is aki nyíltan el meri mondani, hogy a kurva annyát a zorbánnak és a zorbán pávatáncának ami a kabaréba való ahol szivesen vesznek fel táncoslányokat

brühüyyy
@Knósszosz:
a mai napig a feri az egyetlen aki tiszteletet érdemel mert kimongya amit ki kell mondani

és az olyan darab szarok mint ez a gittegylet amely csak lop meg lop meg lop az seggyen ciántablettákat mert jobban jár azzal, mint a népharaggal amely nem börtönbe hanem patkéányeledelnek apríttya őket két kézzel és tíz körömmel és fogakkal marcangolva

brühüyyy

még kér a nép most aggyatok neki ...mongya Petőfi....mert majd ha nem kér akkor már későn leszen
@Knósszosz:
ÜZENETEM:

A NÉP NEVÉBEN

Még kér a nép, most adjatok neki!
Vagy nem tudjátok, mily szörnyû a nép,
Ha fölkel és nem kér, de vesz, ragad?
Nem hallottátok Dózsa György hirét?
Izzó vastrónon õt elégetétek,
De szellemét a tûz nem égeté meg,
Mert az maga tûz; ugy vigyázzatok:
Ismét pusztíthat e láng rajtatok!
S a nép hajdan csak eledelt kivánt,
Mivelhogy akkor még állat vala;
De az állatból végre ember lett,
S emberhez illik, hogy legyen joga.
Jogot tehát, emberjogot a népnek!
Mert jogtalanság a legrútabb bélyeg
Isten teremtményén, s ki rásüti:
Isten kezét el nem kerûlheti.

S miért vagytok ti kiváltságosok?
Miért a jog csupán tinálatok?
Apáitok megszerzék a hazát,
De rája a nép-izzadás csorog.
Mit ér, csak ekkép szólni: itt a bánya!
Kéz is kell még, mely a földet kihányja,
Amíg föltûnik az arany ere...
S e kéznek nincsen semmi érdeme?

S ti, kik valljátok olyan gõgösen:
Mienk a haza és mienk a jog!
Hazátokkal mit tennétek vajon,
Ha az ellenség ütne rajtatok?...
De ezt kérdeznem! engedelmet kérek,
Majd elfeledtem gyõri vitézségtek.
Mikor emeltek már emlékszobort
A sok hõs lábnak, mely ott úgy futott?

Jogot a népnek, az emberiség
Nagy szent nevében, adjatok jogot,
S a hon nevében egyszersmind, amely
Eldõl, ha nem nyer új védoszlopot.
Az alkotmány rózsája a tiétek,
Tövíseit a nép közé vetétek;
Ide a rózsa néhány levelét
S vegyétek vissza a tövis felét!

Még kér a nép, most adjatok neki;
Vagy nem tudjátok: mily szörnyû a nép,
Ha fölkel és nem kér, de vesz, ragad?
Nem hallottátok Dózsa György hirét?
Izzó vastrónon õt elégetétek,
De szellemét a tûz nem égeté meg,
Mert az maga tûz... ugy vigyázzatok:
Ismét pusztíthat e láng rajtatok!

(Pest, 1847. március.)

brühüyyy
@Légifarkas:
és negatív hozzáállással felküzdhetjük magunkat a nulláig is?
Nyilvánvaló, hogy EGYETLEN ember van, akitől tart Orbán - és én messzemenően megbízom (ebben az egy vonatkozásban) a politikai ösztöneiben.
Amíg az ellenzék ki nem próbál minden más kevésbé alkalmas jelöltet, megy a stagnálás és a lecsúszás.
De persze a váltáshoz mindenkinek Canossát kellene járni és mea culpázni. NA: EZ NEM fog menni! Pedig... "Párizs megér egy misét"
@Légifarkas:
én behódolni sose fogok, lemerülni és kibekkelni őket
meg nincs időm.
ha kiderül az ország vezetőjéről, hogy nem normális, akkor nem várunk arra, hogy majd megoldódnak a dolgok maguktól.
el kell zavarni az idiótát és az nem kifogás, hogy nincs jobb!
@kekex:

Szinte kizárt az egyéniben való megegyezés. Az MSZP már mindenhol kijelölte a sajátját. Sok helyen gőzerővel folyik a kampány.

El tudod képzelni, hogy azt mondja pl. Korózs Lajosnak, téged visszaléptetünk, mert van nálad egy ismertebb jelöltje az Együttnek?
Én nem. Korózs se:))

Ott ahol tuti bukta van - Rogán, Varga, Balneológus - egész biztosan nagyvonalúak lesznek.Nem is csinálnak semmit a jelöltek.
Nagyon büdös a megállapodás a szociknak.

Egyébként meg nem mögé, hanem melléállásról volt/van szó, úgy, hogy mindenki tisztában van az értékeivel.
@Orica Középföldi:
te ezt honnan tudod?
48 meg 47? te vagy a Sybilla vagy Ms Dodona?

szerintem -és én igenis látom- meg nincsenek évei...már mondám vala a zorbán legnagyobb ellensége a zorbán...és ez folyja magát jelenleg

brühüyyy
@rodeo36:
Mondom megint; nem leszek népszerű, de vállalom a véleményem és ebben a kurva büdös katyvaszban Gyurcsánynak adok piros pontot.

Mér-mér?? Hát azér, mer igazad van és én is úgy gondolom, hogy egyedül ő tudja hogyan lehet a klozetton lehúzni a szarházi focistát a televert hitbizományával együtt.
Ja, azt hozzáteszem, nem vagyok rajongó.
Egy viszont biztos, elnézve a mai ellenzéki felhozatalt, Gyurcsány csípőből szarrá alázza őket.

Ja, tényleg nem leszek szimpatikus evvel a véleményemmel, de ettől függetlenül ez tény, szerintem.
Most. Aztán ezen lehet változtatni, de az sok idő és sok pííz.

Csatlakozom hozzád mester!
@Orica Középföldi: akkor gondold át ha a régi választási rendszer működne.mindenki indíthatná a jelöltjeit.
de a rendszer átalakításakor senki nem kiabált!beletörődtek és próbálnak alkalmazkodni.
már most behódoltak.....
@Orica Középföldi:
Ja, "szó" az volt dögivel! Csak hát a tett hibádzik! Egyébként meg a miniszterelnök személyében nem lehet "mellé"állni, csak az élre. Ha Bajnai kívül marad, lehetne konszenzusos jelölt, így viszont csak a futottak még kategória. Még (mindig) nem esélytelen Tétényi Éva, mint konszenzusos jelölt. Nincs párt mögötte, szépen leoszthatók egymás között a funkciók....
@rodeo36:
Ezek nem tudnak magyarúúl, akiknek szántad...
brühüyyy...
@rodeo36:

Én is így látom:))) Ezt is írtam a kesergésre.
@kekex: ha ennyire biztos vagy abban, hogy valami nem fog menni, egyszerűsíts: ne ragaszkodj hozzá. Csak az idődet és az energiádat köti le.
Morbid, de megkérdezném: ha Gyurcsányt holnap kivasalja egy kamion, késbe dőlsz a reménytelenségtől? Ugye, hogy nem? Na, akkor gondolj arra, hogy kivasalta egy kamion. Csak hogy az agyad szabadabban járhasson.
Egyébként sem neked kéne meggyőzni a népet valamely politikus alkalmasságáról, hanem neki magának; ha erre nem képes, ha az elutasítottsága túl magas, akkor a nép szerint nem alkalmas. Lehet, hogy a népnek nincs igaza, de a döntéshez a véleménye is bőven elég.
@Orica Középföldi:
Akkor nem tanultak a solymászásból? Az egy dolog, hogy mit szeretne az mszp pártvezetőség - és más dolog, hogy abból mi valósul meg.
Bár az érdekes meccs lenne, ha pl Zuglóban Papcsák ellen Tócsát indítanák.
@kekex:

Tétényi teljesen esélytelen, azon túl, hogy pontosan tisztában van a határaival.

Nekem az a bajom, hogy itt nem funkciókról van szó, hanem feladatról és az arra való alkalmasságról.
Ezt Bajnai látja, MA nem. Ennyi.
@Légifarkas:
A véleményformálók tudnának változtatni - de mint írtam: előbb mea culpázniuk kellene. Na: EZT nem hiszem el pl Fabiusról!
Mert be kellene látni hozzá, hogy előbb reménykedett az LMP-ben, aztán a PM-ben, aztán Bajnaiban, holott ebben az egy tekintetben bízhatna Orbán értékítéletében: "Egy, csak egy legény van a gáton" aki számít!
A kedves hölgyeknek jó éjt, meg a kanonoknak is.
Az valami klerikális izé, de egye fene!
Jóccakát mindenkinek.!
@Orica Középföldi:
Egyrészt nem tudhatod, hogy MA mennyire alkalmas, amíg ki nem próbálod. Bajnai is csak egy mezei miniszterecske volt korábban. Gyurcsány sem egyedül kormányzott, mögötte volt az Mszp és az Szdsz szürke állománya is.
A választás az emberségesebb és az embertelen kapitalizmus között lesz, a vezető személye csak az irányzatot jelképezi.
Bajnai egy JOBBOLDALI szakember, Mesterházy viszont egy baloldali pártot vezet, és a választók ekként támogatják. De eddig még csak a saját 30 ezres táborát tudta meggyőzni arról, hogy érdemes lenne őt is kipróbálni.
Márpedig a magyar alapmondás: Járt utat járatlanért el ne hagyj!
@Orica Középföldi:
Ha belegondolsz a kormányzásba - akkor nem esélytelen. MINDENT csak a pártok támogatásával tud átvinni - tehát SAJÁT párt hiányában lavíroznia kellene. Ezért a nagyobb frakciók
befolyásolni tudnák az irányt.
A politikában elég gyakori, hogy a patthelyzetet egy harmadik konszenzusos jelölt bevonásával oldják fel.
@Légifarkas: nem vagyok kekex ügyvédje. de mi bajod van azzal , ha ő gyurcsányt alkalmasnak tartja.
mondj valakit te aki szerinted alkalmas az ország vezetésére.
konkrét embert.
ne kritériumokat állíts fel, hanem válassz azokból akik vállalják is.
mert eddig tőled csak azt hallottam, hogy ez se jó az se jó, még ráérünk, a törökök is kimentek, majd ha mindenki normális lesz, majd ha jön egy szeplőtelen, de ha ilyen nincs akkor maradjon inkább az orbán és legfeljebb behódolunk vagy túléljük.
mondj egy nevet!kire vársz?
@kekex: most mondom, hogy kivasalta a kamion...
Nem akarlak bántani, de élő példája vagy annak, miért nincs a mai ellenzékben dinamika. Abba a reménytelen vágyakozásba, amit te csinálsz, csak beleőrülni lehet.
@Knósszosz:
tudod, nekem fenntartásaim vannak a Bajnaival kapcsolatosan is és az összes többit semmire sem tartom, egyik kutya másik eb az egyetlen értékes (megválasztásakor fel is hívtam) a Fleto...most itt majd jönnek a huhogók één leszarom nekem ez a véleményem és egyre inkkább látva mit megenged magának ez a buzigyerek onnan koleszból mert nem mongya nekem senki hogy ott a büdösben nem voltak ilyen fiús élményeik a kis pihe szakállasnak a mosdatlan izzadt testek vonzzák egymást hát még sörközi állapotban a kőbányai csodákat tud művelni lánchíd konyakkal keverve és vágyakkal a másik kerek seggét látva kisnadrágban brühüyyy
@kekex:

Vitatnom kell néhány dolgot, bocs:))

MA-t 20 éve ismerem közelről, tehát pontosan tudom mire NEM alkalmas.

Nincs 30 ezres tagsága, jó ha 5-7000, de választásoknál ez lényegtelen.

Nincs szürkeállománya, ez viszont lényeges.

Bajnai nem jobboldali, hanem liberális gazpolt képvisel, erős szociális megfontolásokkal.

A választók nagy része OV-t nem akarja, de baloldali kormányt se. Kiegyensúlyozott szakértői kormányzást, látható jövőképet, munkát,nyugodt életet akar.
@Légifarkas:
te meg csak lebegjél tovább mert ott térdmagasságban a kamion nem üt akkorát...mivel nincs halványlila gőzöd sem, arról mit akarsz csak kevergeted kevergeted és egyre rosszabb lesz a főzeléked

nokkedlit bele hogy valami szilárd is lenne benn

brühüyyy
@Orica Középföldi:
az igazság teljessége hiányzik eme esszédből -is- a fiatalok egy része fiatal a 24 éves vagy fiatalabb akar demokráciát a többi nem tugyya mi a demokrácia és retteg tőle, viszont a diktatúrában nőttek fel vagy tapasztalják, hogy dönt helyettük amire ők maguk képtelenek assem tuggyák eldönteni mit egyenek hátha még pénzük is lenne

szóval felűlvizsgálnám

brühüyyy
@punkfrog: semmi bajom nincs vele. Csak próbáltam rávezetni arra, hogy ha valami nem megy (és azt ő maga mondta, hogy nem megy), akkor talán másfelé kellene keresgélni. Nyugodtan vedd úgy, hogy nem mondtam semmit.
Mint ahogy nevet sem mondok, mert nincs. Pozitív érdeklődéssel vártam Bajnait, de már tavaly október után azt mondtam Fabiusnak, hogy az újdonság varázsa a 15%, nem éreztem benne erőt: nem vagyok vidám attól, hogy eddig nekem lett igazam, találtam volna el inkább a lottószámokat.
Nincs név. Belterjes, elbizakodott, egymást mérgező ellenzéki pártok vannak, ígéretek, nagy szavak, hátulról bordák közé adott bütykösök mellett mindenki mosolyog, és úgy tesz, mintha nem akarná visszaadni. Közéleti piranhák, akik közé nem akar bekeveredni az sem, akinek talán sokkal inkább ott volna a helye. Talán ez utóbbiakra várnék én, de az is lehet, hogy ki tudnék egyezni valami mással is, ha látnám, mire volna az jó. Vakon hinni valakiben, vagy muszáj-demokratát játszani ("ide kell!!! szavazni") nem tudok.
@Légifarkas:
a te labdáidnál magasabbat már várni sem lehet, lehet, hogy te önmagaddal is szoktál vitázni, hogy légi vagy csak farkas?

de mint láccik nem értesz egyet magaddal sem és ebből következik halvány lila lövésed sincs kire szavaznál, pedig sohasem kire szavazunk, hanem mire ha van valami és ma egyetlen embert ismerek és ismereteim nagyon korlátozottak és az Fleto aki képes mert tényleg tanúlt de annyit, hogy szerintem ő maga is csodáxik

te meg keresd a Belfegor-t

brühüyyy
@rodeo36: "nem értesz egyet magaddal sem"
Nem is tagadom. Kontrollnak jó.

"és ebből következik"
Nem ebből következik, az áltudományt meghagyhatod a hódolóidnak.

"halvány lila lövésed sincs kire szavaznál"
Most senkire :-) Ez ebben a formában bűn? Amolyan tilos-állapot?

"pedig sohasem kire szavazunk, hanem mire"
Aha... Mindig tele a blog az "Én leszavazok Gyurcsányra / Bajnaira / akárkire" tartalmú kommentekkel, biztos azokat is én írom.

"ma egyetlen embert ismerek és ismereteim nagyon korlátozottak"
Vagyis a kenyeret szereted, de még csak kenyeret ettél? Az aztán stabil alap :-)

"és az Fleto aki képes mert tényleg tanúlt"
A neve Gyurcsány. Ha egy kicsit is tiszteled, akkor meg pláne.

Nézd, rodeo. Engem Gyurcsány nem zavar, sokkal inkább azt nem értem, mit akartok vele. Kijelentette, hogy miniszterelnök nem szeretne lenni, illetve hogy ellenzéki győzelem esetén jövőre visszavonulhat: úgy őszintén, arra szavazzanak az emberek, aki aztán nem küzdi végig velük az éveket? Mert hogy küzdelem lesz, az hétszentség, nem hiszem, hogy volt már itt kormányváltásban ekkora rizikó (figyelembe véve a Fidesz várható ellenállását, és az általános helyzetet). Van egy kétszázalékos pártja, és nem csak a Fidesz, de a baloldal vezetése is rángógörcsöt kap, ha Gyurcsány bejelentkezik, mindegyik a bársonyszéket félti tőle. A választók odaállása módosíthatna az erőviszonyokon, de a választók valahogy nem állnak oda elegen, nem beszéltem mind az ötmillióval, de csak van erre valami okuk. Velük kéne megbeszélni...
@Légifarkas:
szóval a kettőnk között a különbség -talán- én döntöttem te meg nem...és nem is fogsz?

magam részéről a tömegeket lesajnálom, azt fogják kapni ami jön és utána sem teccik majd semmi de tenyérből esznek vagy ha nincs tenyér akkor lesz csajka...a számok mit mutatnak?

államcsőd!!! már többet loptak, mint amit .... erre nincs szavam...
már írtam a számaimat te mondtad hogy leszarod mert a nép ...nem érti

10000 mond neked valamit? mindenkinek? IGEN
hát abból a kedves drága gittegylet elvesz 8950-et és marad 1050...ez a nagy átlag, te valószínűleg nem vagy átlag de az a te dolgod...ez a szám azt mutattya, hogy a jobbágyság idején is jobb volt a közteherviselés

brühüyyy

valami lesz mert úgy még sohasem volt, hogy valahogy ne lett volna
Reménytelenek vagytok. SEMMIT sem tudtok arról, hogy melyik ellenzéki társaság mit csinál, kik támogatják, mekkora a szervezetük, beszéltek a levegőbe. Ahelyett, hogy beállnátok valamelyik mögé, és csinálnátok ti is valamit, csak pofáztok. TI MIATTATOK marad Orbán. Igen, Légifarkas! temiattad!
Na. tessék!
Éjféltájban történik valami érdekes a blogon? Így merjen elaludni az ember időben.:)
Ez érdekes pá/erbeszéd, nem lehetne főműsoridőben is folytatni?
Egyelőre annyit, hogy ecceriek fogják eldönteni a választást. Most éppen viktátor áll nyerésre.
Ki az az egyetlen, aki tud ecceriek nyelvén beszélni, és tudna mindannyiunk érdeke szerint kormányozni?
Ha hagynák. De nem hagyják, és már talán soha nem is fogják.
De lesz majd kataklizma, csak az a kérdés, mikor, és mennyit kell fizetni érte? Magyariak semmit nem tanultak a történelemből, örök vesztes ágáló kurucok, a szó legeslegrosszabb értelmében. Az "utolsó csatlós ország".
Dumálni lehet, egyetértek Hüvelyk Matyival.
Pláne abból a magasságból, ahol ők élnek.
"Maradjon inkább a diktátor, semmint összefogni ezekkel, pfúj! Várjunk inkább JÓISTENRE, egyszer csak eljő."
Ha már nincs Bajnaiék körül egy igazi kemény propaganda stáb, akkor talán érdemes lenne szerződtetni egyet külföldről. Ilyen lagymatag, töketlen, h*gyagyú retorikával és észjárással a kanyarban sem lesznek a választásokkor.
Abból kell kiindulni, hogy a jelenlegi fideszmaffia szart fog dobálni a választási háborúban és mindent megtesz majd a szabad és tiszta választások elcsalásáért. Bárgyú tekintetű jószándékkal és kenyér visszadobálásával a harc már most bukott.
Minimum folyamatosan nyomni kellene a fideszmaffia 3 éves ámokfutásának és országkifosztásának tényeit. Szóban, médiában, plakátokon. Mert az embert sokkal inkább lehet befolyásolni az őt húsbavágóan érintő szarságok és velük szemben elkövetett bűnök mantrázásával, mint az új - mégha őszinte és kivitelezhető - ígéretekkel. Ez van. Aki ezt nem érti meg, az nem érti a magyar politikát.
Az előzőekben linkelt és hozzászólásban is említett Gyurcsány és beszéde - ha tetszik, ha nem - közelít ahhoz, ami kellene.
@Hüvelykmutyi:
@AKIsTUDATLAN:

Húdefasza, megvan a bűnbak. Köp, köp, lábat beletöröl, genyó bűnbak dögöjjémeg, és a haza fényre derül.

Ha hajóskapitány navigálná el magát annyira, amennyire nektek sikerült, Afrika helyett megkerülné a háromárbócosával a Plútót. Menjetek be ti, mindentudók, a kedvenc pártotok székházába, és ott mutogassatok szaporán, ha felelőst kerestek a kudarc, meg a sok balfaszkodás miatt; szinte mindegy, kire mutattok rá, a random találati arány várhatóan elég magas lesz. Ja, hogy az nem trendi, a kétkedő dógozót kell gyepálni, nehogy már ne tetsszen neki az "állj be a sorba, és kuss" direktíva, mi?
Gyönyörű lehet a képzeletetekben élő világ, mondhatom.

A Fidesz szerint aki nincs velük, az ellenük van; vettük, így állunk hozzá. Mostanra, ahogy szorul a hurok, ahogy majdnem hetente jön valami rossz hír az összefogással kapcsolatban, ugyanazt kezditek mantrázni ti is, két komment között meg megy a bőgicse, hogy mennyire szét van szakadva a társadalom. Így, orrvérzésig támadva mindenkit, aki nem bólogat, nem is lesz elég szövetségesetek, erre mérget vehettek. És nem azért, mert Orbán olyan jó volna, erről szó sincs: talán inkább azért, mert nehéz helyzetben még nehezebben viseljük ezt a parancsolgató kiskirályi hangnemet azoktól, akiknek - állítólag - ránk van szükségük. Meg lehet ezen sértődni, és akkor ennyi volt, illetve le lehet higgadni, át lehet velünk beszélni programokat, ígéreteket, még a hibákat is, amiből a végén még az is kisülhet, hogy megegyezünk valamiben, majd azt közösen csikarjuk ki a politikusokból, mindaddig támogatva őket, amíg korrektül igazodnak a közös elvárásainkhoz - de csak azokat támogatva, akik igazodnak. Elvégre, ez a dolguk, a másként viselkedőket zsarnoknak hívják.
@Knósszosz: Szia Knósszosz! Ma írtam egy hozzászólást a mai posztnál, amelyben leírtam a véleményemet a Gyurcsány beszédről.
A te itteni 22.25 h-kor írt állásfoglalásoddal egyező a véleményünk, ha érdekel, olvasd el légyszi.
Amit a "dugó" megjegyzéssel láttál el, tudod hogy erről írtam neked a múltkor, értem, hogy mit akartál ezzel mondani.
Puszi!
süti beállítások módosítása