Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/hazon-kivul/2024/04/29/ivancsai-akkumulatorgyar-dolgozok-koreai-kultura-problemak-biztonsag... (2024.04.29. 06:48) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.06.15. 02:36 Fabius

Együtt - kapjátok be

Címkék: bajnai együtt 2014

Vannak pillanatok az életben mikor nem hiszel a szemednek. Ülsz a monitor előtt, bámulsz ki a fejedből és nem érted: ezek tényleg ennyire hülyék? Aztán vársz egy kicsit üveges szemekkel, mint egyszeri kádéenpés aki azt hiszi a Harrach Peti bácsi mondókájának csattanó lesz a vége, majd kis idő múlva azért leesik: Nem vicc, ezúttal sem fogunk röhögni, ők úgy akarnak korszakot váltani, hogy láthatóan fingjuk nincs róla mi jár a fejében azoknak, akikek megszólítása és urnához vitele nélkül nincs korszakváltás. 

Azt nem gondolta senki - legalábbis én nem - hogy a frissen alakult pártok bejegyzései simán fognak menni. Volt ebben valami előre kiszámítható és törvényszerű, amire lehetett (volna) készülni ha kicsit gondolkodik az ember. De talán azt sem vártuk, hogy a menetrend szerint érkező bökkenő úgy összezavarja őket, mint fideszes nőegyletet a közhasznúsági jelenés. A habozás utáni végterméket látva meg habonyárpi legyen a talpán aki megállja röhögés nélkül, mert ennyi erővel egy anál intrudert is felállíthattak volna az Erzsébet térre mindjárt az óriáskerék mellé, hogy a kalodába szorított mikor melyik szövetséges sikongatásával szórakoztassa a turistákat és ingyencirkuszt nyújtson a választópolgároknak. 

Szövetség - egyelőre - nem lesz az Együtt 2014, mert a "szövetség" névelemet csak egyesületek, alapítványok és kormánypártok használhatják, korszakváltást álmodók - pláne pártosodáskor - nem. Ráadásnak az Együtt 2014 is stipistop, lemaradtak, mint a borravaló, mert a szocialisták és szociáldemokraták véletlenül sem rosszindulatból vagy nettó kibaszásból, hanem biztos jószándékból, segítőkészségből, előrelátásból, felebaráti szeretetből, puszinyuszi viszonyból vagy feltétlen rajongásuk jeleként foglalták le egymással is versenyezve, és nyilván ugyanezen okokból nem léptek eddig vissza tőle. De aggódni nem kell, ennyi remek képességű politikus, spindoktor és választási szakértő éppen csak egy másodpercet tölt összedugott fejjel habozással, és üzembiztosan választják ki a lehető leghülyébb, legnagyobb öngólt és választásig vegzálási lehetőséget nyújtó nevet: Együtt - a Korszakváltók Pártja. 

Igen, jól érted, Együtt - KP. A szocialistákkal muszájszövetéget kötni kénytelen Együtt - KP. 

Ha ennyire nem vágjátok, hogy mi baja a szocikra máig szájat húzó potenciális célközönségeteknek, a bizonytalanoknak, akkor akár adhattátok volna az Együtt - Nokiás Doboz nevet is magatoknak. Végül is sokkal nagyobb öngólt és élcelődési felületet már azzal sem hozhattatok volna össze. Nem tudom az új névhez passzoló logót sikerül-e megfelelően elkúrni önerőből, ezért segítek egy javaslattal:

együtt -KP.jpg

Mondjátok, tényleg nem volt egy ember sem, aki a rövidítésből következő asszociáció lehetőségét képes lett volna felmérni? Nem volt senki aki rátok szóljon miközben magatokra mázgáltátok a céltáblát? Senkinek nem esett le mit műveltek, mikor a szocik - kp szimbolikával akartok az orbánváltásnak nekifutni? Tudom én, hogy a korszakváltás szlogent sulykolni kell, de ekkora kontraproduktivitás árán is? Röhej, de erről a balfaszságról a kádárizmus megdöntéséről álmodó egykori Bibó kollégisták jutottak eszembe, aki frissen alakult pártjukat kis híján "Demokratikus Szocialista Ifjúsági Szövetség"-nek nevezték el.

Nekik még időben eszükbe jutott, hogy kádárváltást remélni Fiatal Demokratákként kevésbé lesz röhejes, mint szocialista ifjak szövetségeként.

853 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr715362151

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Szabad Magyar Televíziót! 2013.06.16. 21:08:13

Hogyan számolt be az M1 esti híradója az Együtt-PM nagygyűlésről? Lássuk: A felvezető hírfelsorolásban nem szerepel, ennél fontosabbak még a nyári Erzsébet-táborok is. Következett egy 12 perces árvízi összefoglaló a 30 perces műsorban...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nekem nem faj a KP, de teny, hogy kicsit nyakatekert lett a vegere :>
Nyugi!

"Bajnaiék új nevet találtak pártjuknak
Most elhagyták a névből a szövetség szót, és ideiglenesen az Együtt – a Korszakváltók Pártja névre módosították az elnevezést."

Ők is mondják: IDEIGLENESEN !
Igen, persze, mindenki hülye, az okosok ugyanis mind online osztják az észt.

Elég volt belőletek, aranyosak vagytok így, együtt a ciberetérben, de elgondolkodhatnátok a saját felelősségeteken is.

Magyarország, nem szeretlek... sőt.
A név még csak hagyján, az már inkább tragikus, hogy se a közös minelnök-jelöltben, se a programban nem tudnak megegyezni. Lófütty lesz így, nem kormányváltás...
Persze egy Magyar Civil Egyesületek Szövetségének = MACESZ jobban örültem volna:-) Talán még a Dunaparti Napoleon is.-)
@Ocsetacsang Szencsukó Maculi: Nos, ige. A Kétfarkú Kutya Párt lassan tényleg komolyabb kihívásnak tekinthető.
Lett volna lehetőség a tapasztalatok hasznosítására.
Legyen elegendő csak két példa a múltból:

A Medgyessy-kormány által életre hívott nagyszabású program címével azonos domaint az europaterv.hu és az europa-terv.hu a Fidesz vezető politikusa, Rogán Antal szerezte meg és csak hosszas politikai huzavona után adta át az ékezet nélküli címet a Miniszterelnöki Hivatalnak.

2005-ben a kormány indította el az Európa-terv nevű programcsomagját, ám a Fidesz élelmesebbnek bizonyult és előre regisztrálta az europaterv.hu domaint.

De volt ilyen is a történelemben:
... a Demokrata Párt kész átadni a nevét... amennyiben az MSZP kongresszusa „nem határoz a Demokrata Párttá alakulásáról és ennek eredményeképpen az MSZP néhány korábbi tagjából másik társadalmi szervezet jön létre”, akkor a párt „egyesül ezzel a társadalmi szervezettel”.
Két alkalommal is visszadobta a bíróság a bejegyzési kérelmüket, az alapszabály kapcsán hiánypótlást kérve.
nol.hu/belfold/megszolal_gyurcsany_ferenc__uj_partjanak__elso_embere?ref=sso
nem gondoljátok, hogy az egész olyan infantilis, hogy már majdnem dilis...

neveken herce hurcáztok, mialatt a tartalommal senki sem foglalkozik...ez a fajta infantility jellemző az egészre a dunaparti nap óleum ugyanaz a baromság

szöveccség és mire meg kivel és hogyan, mikor már abban sem tudnak megállapodni, lila békákkal vagy kék békákkal indúljanak a békamentében...és a 20 millás dunsztos becsinália is összevevisszva fosná magát ha tudná, milyen neveccséges még akkor is ha ilyen idióta mint amilyen

PÁRT A PÁRTATLANSÁGÉRT
vagy

PARTTALAN PÁRT

vagy

Baj, na az nem lesz, de lesz kalamajka

és hasonló gittegyleti rengetők

az egész egy nagy rakás szar

az én javaslatom:

EGYÜTT A JÓLÉTÉRT, PARTTALAN PÁRT

és mindenki bassza meg a nénikéjét

brühüyyy
@rodeo36:

ne legyél mán ennyire civil, mer rábaszol! (a csend fülel, motoz a setét):))))

ja, és persze brühühüyyy
@rodeo36: AZ Együtt a JOBBlétért Párt már megvan, csak inkognitóban. Jeleneleg FIDESZ-KDNP Pártszövetség néven funkcionál. Nekik is jobblét, nekünk is...
@rodeo36: És a Keressen Magának Mindenki Párt, KMMP ? Naa? Teccik? :-)
@hacsaturján: Jelen felállásban egytlenpártot tudnék elvileg támogatni: a Tele a Tököm Pártot. TTP:-))
TErmészetesen nem hímsoviniszta alapon, azonnal koalicióra lépnék a Picsá Kivan Párttal:-) PKP:-Ö

Ergo: Választási plagáton már így: TTP-PKP Szöveccség:-)
@rodeo36:
Csak, hogy megnyugodj: TT
(két t = pár t)
@Dr. jenőke (jenőke):
ez most mi a tököm "t" meg 2t?

nem értem

parttalan az 2t még akkor is ha ez neked nem teccik
nem pár-talan ról beszélek hanem arról hogy olyan valami aminek nincs part-ja azaz parttalan

brühüyyy

nem aludtad ki magad?
@Dr. jenőke (jenőke):
és ha már ilyenként ébredtél:

két pár t az tttt

brühüyyy
Szerintem a náci jobbikos tehet róla, akivel Gordon együtt homokzsákolt a gáton. ;) Tuti megátkozta, mint Bagamérit anno.
Miből gondolja bárki, hogy Bajnai tudja majd megszólítani azokat, akik bizonytalanok? Tök mindegy mi a párt neve. A lényeg az, hogy olyan programot tudjon felmutatni, ami tetszik a bizonytalanoknak. Miért sikeres Orbán? Közvélemény-kutatási adatok szerint erős a nosztalgia, a Kádár rendszer után. A többség elítéli az privatizációt, és azt a fajta rablást, ami privatizáció címszó alatt történt. Viki államosít, olyanokat mond, ami Kádárt idézi. A baj az, hogy nem a köz érdekében teszi amit tesz, hanem a saját holdudvarát gazdagítja. Régen felfedezték már az emberek, hogy csak üres szólam a magáncégek hatékonysága az államival szemben. Ráadásul, egy állami cég biztonságot sugall a dolgozóknak, míg egy magánkézben lévő, nem feltétlenül. Biztonságot akarnak a kisemberek. Azt hogy este tudja, hogy holnap is lesz munkája, még ha az a munka csak a vegetáláshoz nyújt anyagi hátteret. Levitézlett kapitalisták akarják megmondani a tutit? Nevetnem kell! Egyébként ez az egész herce-hurca a névvel reklámnak is elmegy. A negatív reklám is reklám. Ez meg nem is negatív.
Mindenhol lehet hallani, hogy Együtt. Ez a lényeg. Sulykolódok a csökött agyakba. Moldovának van egy szatírája, ami pont erre illik. Részemről nem szavazok szívesen, egyik un. demokratikus ellenzéki pártra sem! Mivel lesz nekem jobb?? Nem Vikinek hívják majd aki a vérem szívja, hanem teszem azt Vazul.
Mondjuk kétségeim vannak, hogy a Kádár rendszert meg akarták valójában dönteni a Bibóban.
A kép viszont zseniális.

@Fabius: Itt kicsit bántó a kimaradt "s"
"A szocialistákkal muszájszövetéget"
@rodeo36:
Köszönöm érdeklődésed, kialudtam magam.
Csupán tájékoztattalak, hogy kettő darab t az pár t, kimondva: párt.
A parttalanságodat ez esetben figyelmen kívül hagytam, mert ebben a megközelítésben indifferens.
Szerintem, mielőtt bárki is indulna a választásokon, tudnia kell mi is az, hogy párt. Nyilvánvaló, hogy egyedül semmi, hiszen legalább két t kell hozzá.
Ennyit az összefogásról.
FABIUS!

Nem nyelvtannácizni akarnék, de "A szocialistákkal muszájszövetéget kötni kénytelen Együtt - KP. " kimaradt egy s.
@Dr. jenőke (jenőke):
akkor az egypártrendszer az hogyan írandó?
ha pár "t" az TT akkor a zegyté mité?

szerintem bárkinek -aki nem ért külföldiűl- a párt nem értelmezhető...

ugye az eredeti "part" (ez radásúl inglisűl van) az valaminek a része (latinúl: "parte">>> una parte de la patria...a haza egy része

brühüyyy

azazazazaza párt sohasem egész mert csakis egy rész...amiben a pártos az valmelyik részre elhajló???

e timo ló gia
Tök jó ez a KP.

Kommunista Pártozni is és készpénzezni is lehet.

Lényeg az, hogy a libákon kívül legyen még egyéb muníció a majmok kezében.

Ez az egész egy darab vicc.

(Annak azért nagyon örülök, hogy holnaptól állnak készen a kormányzásra és nem mától, 24 óra alatt csodát lehet tenni.)
@Hüvelykmutyi: Elgondolkodtam a saját felelősségemen a cibertérben és a kertben egyaránt.

Következő lépésként mi a teendőm óóóó, bölcs megmondó?
Próbálkozol. Rendben.
1 §TT
ahol az § az integrál jele. Sajnos a gépemen nincs, ezért így pótoltam.
Hogy érthető legyen: ha a kör kerületét (képletét, gondolom ismered) integrálod, megkapod a területet, ezzel minőségileg is más szintre kerültél.
Így a párt esetében is az integrálás értelmezhető.
A rendszer összeállítható. Magától nem megy, valamit csinálni kell.

Továbbá:
megfeledkeztél felsorolásodban a partiumról (igaz, egy időben mások is, pedig partium regni Hungariae), de lingvisztika miért szerepeljen most az étlapon?
@Habakuk999:
Ne vedd készpénznek, hogy kommunista párt.
Ha komolyan veszed, akkor mindegy. A leleményes Odüsszeuszt a Fidesz jócskán meghaladja.
(bocs Odi)
xxx.együtt.com!

Basszameg, megnéztem, ez is foglalt. Szopás.
Ekkora amatörizmus és balfaszság láttán mindig ott motoszkál bennem, hogy lóf.sz lesz itt, meg csillámpor, de nem egy épkézláb ellenzék.
Értem én, hogy Fabius nagy genya, de tessék elhinni, a narancsbolsi oldal genyái még ennél is sokkal harapósabbak, ráadásul olyan pénzügyi-, információs- és ideológia háttér van mögöttük, hogy az ilyen magas labdákat hetekig pofozgatják majd, élvezkednek rajta, mint kölökmacskák a pamutgombolyagon.

Sajnos az ellenzék jelenlegi állapotának a leírása ennyi csak:
1. Néha hülyének és töketlennek tűnnek.
2. Nem csak hülyének és töketlennek tűnnek - azok is.
3. Konzisztensen fenntartják ezt az állapotot.

Hogyan akarnak nekiindulni a választásoknak, amikor ennyire ostobán és magas labdákat feladva, magukat lejáratva teszik meg a kezdő lépést is?

Tényleg nincs az egész ellenzéki oldalon egy, azaz csak egyetlen egy ember olyan pozícióban, aki képes lenne koordinálni, megszervezni az alapvető marketing stratégiát, a megjelenést, beleértve az alapvető arculatot?

A túloldalon, a narancsbolsi körökben ma reggelre kb. 28 db forgatókönyv készült el, hogy hol, hogyan, milyen formában lehet ezt a szlogent, nevet szétrombolni, negatív társításokkal lealázni, a leendő ellenzéki jelöltekből hülyét csinálni.
Ott komoly marketing csapatok és think tank-ok tevékenykednek a háttérben, akik napi szinten készítik el az x verziós forgatókönyveket, az ellenzék minden egyes mozdulatára, amit csak elő kell venni és az adott szituhoz máris illik, előre modellezve az ellenzéki reakciókat is.

Ha ezt a melót nem tudja, nem akarja felvállalni senki az ellenzéki oldalon, nincs rá ember, technika, akarat, tudás, elkötelezettség és hit (jelenleg ezekből ugyanis nulla látszik csak), akkor lehet, hogy tényleg hagyni kéne nekik az egészet, oszt vár a balett, vagy az esztergapad... Ja, nem, ahhoz komoly tudás és EMBER kell!
@Habakuk999:
:)) Gonoc... Tudod, van az a mondás, hogy még jó, hogy van egy utolsó előtti pillanat, különben nem készülne el semmi. Talán így...
Aki akar úgyis tud minden rövidítésből kreálni valamit. Én tényleg azt hittem, hogy valami jobboldali foglalta le az Együtt 2014 nevet. Nem feltételeztem, hogy baloldaliak teszik ezt, zsarolás, és kicseszés előre megfontolt céljából.
@Dr. jenőke (jenőke): Nem gondolom róluk, hogy kommunisták lennének, ugyanakkor a kommunista szó kies hazánkban szitokszó mostanában.

Fabius a Nokiára asszociált kapásból, én a pártra.

A királyi adókból mindkettő minden órában minimum öt percig harsogva lesz.

Nagyon halványan kérdem, ha annyi előrelátás és gondolat sincs, hogy egy jól hangzó nevet találjanak ki, hogyan akarnak egy korszakváltó programot megtervezni?

Csak mellékesen jegyzem meg, hogy bennük van az összes reményem.:((
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ja, mert csak a magad örömére gondolsz! Itt viszont egy ország szopik... :(
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
egy gondolat bánt engemet?

ezek nem is akarnak váltani, nekik ez megfelel, abszolút semmit sem kell csinálniuk és kapják a képviselői javadalmakat, ehhez tényleg értenek azaz ahhoz hogyan kell elkölteni...a gömböc meg hadd élvezze egy tönkretett ország nyavajáját, nem leszünk csehűl az biztos, hát akkor meg?

hadd élvezze

brühüyyy

be van betonozva a gránitba
@Habakuk999:
Látod... ugyan ezt írtam le, sokkal körülményesebben. :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Most még lehet bízni abban, hogy csak álcázzák magukat, nehogy idő előtt kiderüljön szellemi fölényük.

Olyan jó álmodozni...
A logóból következtetve lehetne akár Nils Holgersson Pért is.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nem érek rá szépen fogalmazva körmondatokat írni, szarvasbogár inváziónk van.:)
(nem is tudok, ráadásul gondolkodnom kell saját felelősségemen itt okoskodva, szűk az agyam kapacitása)

Amúgy hasonlóan látjuk ezt az egészet.

Basszus Gyergyótól Kassáig, Miskolctól Győrig hasonlóan látjuk kurva sokan.

Ezek az önjelölt országmegmentők - bármelyik oldalról - miért nem látják?
... és IGEN!
Csak meg lett, hogy a Népszabó új tulajjelöltje, nem véletlenül az, aki. :)

hvg.hu/gazdasag/201324_fellegivallalkozasok_becsi_keringo
@rodeo36:
LE van itt zsírozva az a szép második hely. Abból indulnak ki, az legalább biztos jövedelem. Szegénykéim még mindig nem jöttek rá a régi tézisre, hogy a győztes mindent visz.
Majd ha a saját bőrükön érzik, de addig azt hiszik, lehetnek másodikok.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: A komoly marketing csapatok, akik ott állnak a kormánypárt mögött???

Helló! Hát a zokniváltás a kocsiban? A felemás gumicsizma? A Felcsúton az utcán indulás előtt szaladgáló minisztárelnök, amint azt kérdezgeti, hogy hol a rossebben van az a személy, akihez indul a gátra?

Most komolyan.
@Habakuk999:
Nem akarják, vagy abból a magasságból máshogy látszik?
Le kellene szállniuk a magas lóról, mert Semjén elvtársnak hamarabb lesz lovasszobra, minthogy ezek hatalomra kerüljenek, ebben a tempóban.
@Habakuk999: Honnan jön az a sok szarvasbogár?? Remélem jól van a család. :)
Lehet, hogy én hülye vagyok, de én semmire sem asszociáltam, főleg nem a kommunista pártra, ami számomra a Fidesz. Ha sikerül megállapodniuk az Mszp-vel, és Bajnai lesz a miniszterelnök-jelölt, tőlem akármit ki lehet rakni a rövidítésből.
@CSENDES:
Sajnos tényleg nem érted... Ez bizony kőkeményen meg van koreografálva, hisz ezt, a hétköznapi ember imidzset nyomják ezerrel. Még te is beszoptad, ezek szerint.
Ha közép szinten tanultál volna ilyent akkor tudnád, látnád. Aki ezt megtervezte, nem középszint már. A tenyeréből esztek. :)
A hívők pedig egyenesen "maguk közül való, hétköznapi hősnek" látják így. Sajnos azt kell mondanom, ezt így kell csinálni...
@CSENDES:
ez egy nagyon érdekes meglátás (nem nézek vídeókat a gömböccel, mert kiütéseket kapok a látványától és a szőr feláll a hátamon amikor kappanhangon kotkodácsol)
ha ez tényleg -így is látható- megtörtént és hiszti volt, hogy nem tudott Visegrádra bemenni még vízen járva sem...hát ez az ország akkor még inkább a fejetlenség

ahol egy dunszt XIII Lujza a Gipsz Jakab felesége levelezhet a Merkel Kancellárral anélkűl, hogy letekelnék...hát ott valami nagyon bűzlik

brühüyyy
@Habakuk999:
Bogarasodtok? :( Mi használ ellenük? Mármint az imán kívül...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Klasszikus magyar sztori: a kreatív csoport már a saját nevüknél elbukik. Ezek után a többi ötletükre nem is vagyok kíváncsi.

Életem eddigi legnagyobb politikusi csalódása GyF-volt (Orbántól '92-óta semmi jót nem vártam, mondjuk azt meg is kaptam), de Bajnai ezalatt a pár hónap alatt simán beelőzte. Bazmeg, mintha lefújták volna ezeket balfasz-szprével.
@Fabius:"a "szövetség" névelemet csak egyesületek, alapítványok és kormánypártok használhatják..."
??????????
mi van????betiltották a szövetség szó névelemként való használatát?ki?mikor?hol?
engem Szövetség Bélának hínak.
mi lesz velem?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Hát ez nekem nem jön be. Inkább siralmasnak tartom. Úgyhogy személy szerint ki kérem magamnak, hogy a tenyeréből egyek. A marketing pedig nem a hívőknek kell. Mert aki imádja a mézet (lásd Micimackó), annak nem kell eladni a terméket, mert az eladja magát. A Tigrisnek kell eladni a terméket, mert ő nem annyira szereti a mézet.:-))
@rodeo36: Megnéztem a videókat, mert mazohista vagyok. Neked is ajánlom, mert szadista is vagyok:-))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
vitázom a nézeteddel

szerintem a gömböc magára van hagyva, szabadúszó...miközben a többiek lopnak...

nem tudom elképzelni, hogy bárki is ezt lekoreografálta a gömböcnek úgy ahogy te azt magyarázod...éppen ellenkezőleg...őnaccsága alkot mert másra nem fussa

brühüyyy

a habony ott sem volt még abban a megyében sem csak nem mobilon sms-ben instruálta őfenségét?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: A szarvasbogár kérészéletű, úgyhogy nem szabad bántani.
@CSENDES:
:) Sajnos a népi bölcsességek és mondások ideje lejárt, egy tudatos, megtervezett marketing koncepcióval minden felül írható és lealázható. Persze ha töketlen és balfasz az ellenzék, akkor még csak erőlködniük sem kell, kisújjból megvan.
@punkfrog:

Választhatsz az Együtt Béla, a Platform Béla, és az Énszeretemorbánviktort! Béla között. Ja, 50 ezer HUF + illetékbélyeg.

És innentől visszamenőleg a Lázadók Platformja rohamozta meg a Halálcsillagot.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: jóreggelt. aVadmacskáknál nem kell egy maszSir? me vállalnám:)
@rodeo36:
Sajnos akkor el vagyol tévedve. Legalább 5 testőr és minimum 3 olyan ember van körülötte, akik a viselkedését és megnyilvánulásait kontrollálják, fotózzák, a szövegeit azonnal elkészítik az adott szitura, + 2 titkárnő, akik pedig a többit. Az, hogy ügyesen eltüntetik a megjelenéseinél őket, csak bónusz, persze néha csúszik be zavar, de profin működik, alkalmazkodik a helyhez. Ha jól működik észre sem veszitek, ha rosszabbul, akkor a kólásdobozgyűjtő ott szerénykedik a háttérben.
@taga20:
Van ott pár olyan kispofám, aki letépné a ...odat simán! :)
@Habakuk999: Tévedsz! Miskolc kivétel. Itt holnaptól minden másképp volt:-)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Valami védekezés ellene? Most húzzon gumit mindegyikre?
Ezeknél is van valami bőgés?
Egér baszki, segíts már Habakukknak, ne kéresd magad! :)
És nekünk kisemereknek ennyi hülye vezetővel kell "együtt" élni!!! Micsoda csapás!!!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Kérdésed: "Tényleg nincs az egész ellenzéki oldalon egy, azaz csak egyetlen egy ember olyan pozícióban, aki képes lenne koordinálni, megszervezni az alapvető marketing stratégiát, a megjelenést, beleértve az alapvető arculatot?"
Szerintem van. Félve írom le - az ágy alá is benéztem -, van ilyen ember: Gyurcsány.
Nem véletlen az elszánt Gyurcsány-ellenes hangulatkeltés, és amortizációs akciók sorozata. Viszont az eszközleírás alkalmazása nem csak a tárgyi eszköz esetében lehet hasznos és jó eredményt hozó (esete válogatja).
Meglátjuk.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Tovább vitáznék veled, de látom úgysem győzlek meg. Szerintem azért idióta az a banda (marketinges, a miniszterelnök irodájában vadászmellényt ad az kormányfőre, aki éppen bejelenti, hogy veszélyhelyzet van. Röhejessé teszi a szememben. Ennyi erővel ráadhatnák a Pókember jelmezét is, vagy akár Superman jelmezét.
@kublerek:
Szerintem meg még mindig nem vagyunk a mélyponton... A narancsbolsi marketinggépezet amikor ráhajt majd erre, szikrázni fog!
@CSENDES: De, hát ezek ollan emberi do'gok. :)
Innen is láccik, hogy a minielnök mégiscsak a nép eccerű fija. :D

Nesze neked píár! :P
Érdekes, h a Fidesz minden további nélkül használhatja a szövetség névelemet.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Az tuti. Képzeld mi lesz majd itt, mondjuk jövő tavasszal a kampány hajrában. :)
@CSENDES:
Mazo-szadó egyben, mint a tusfürdő. Nehéz így társra lelni.
@MolnarErik: Azt még 2003-ban jegyezték be. Tudod, azok a kommunista bírók, akiket nyugdíjaztatni kellett most.
Fabius, a név miatt meg ne aggódj! Akárhogy is hívják őket, nem lesznek bejegyezve a választásokig, ez már ki van adva.
@Marcellusca: Nos, a gumicsizma nem macsós. Macsós a TEK-es bakancs.
@CSENDES:
Igen, a te és az én szemeben is röhejes és primitív. De arra a kommunikációs szintre, akiket meg kívánnak szólítani, azokat az ecceri népeket ezzel lehet elaléltatni és HÍVŐVÉ tenni. A kommunikációjuk arra alapul, hogy milyen szint az, amit az átlag, a nagy tömeg megért, amin meg lehet szólítani őket. Ez IQ-ra átfordítva a 80-as, ahol a mosóporreklám is csordogál, és anyu Bónussal mos. Nekik ez kell, ezzel lehet őket megnyerni és a termék vásárlására rábírni őket. Viszont ez a nagy tömeg, hiába primitív és ostoba, sokan vannak, számolni nem tudnak, viszont feltétel nélkül hisznek. Ennyi a lényeg, a többi nem érdekes nekik.

@Dr. jenőke (jenőke):
Sajna nincs igazad, mert nem ez lenne a feladata. Ő, a hasonló személyek, ilyen szituban a politikai vezetők, nem azok, akik felépítik őket. Nekik csak a kirakat ember szerepet kell ellátniuk, nem a háttérmunkát.
@CSENDES: A Bithuszár szerintem is túlmisztifikálja a dolgot. Kifelejti, hogy Orbán nem tűr meg a környezetében nálánál okosabb embereket. Dolgozik ezerrel a kontraszelekció, mert ugye... lássuk be, bármennyit tapasztalt tanult, akkor is csak egy vidéki sudribunkó tuskó maradt. A magam részéről azok, akik a madzagot húzogatják, már ezerrel kereseik az utódját, és apránként teszik nevetségessé, és fokozatosan lehetetlenítik el. Az orbanítisz jelei azért kezdenek feltünedezni itten, meg ottan... és nem a hazai állapotok miatt, hanem, mert Európában az ipse totál szalonképtelenné vált, és az erölködés a keleti lóvék behúzására kudarcot vallott. Ha az elkövetkező 4 évben is az EU pénzeket akarják lehúzni, mivel a belső erőforrások már tovább nemigen fejhetők, bizony itten váltás kell. Menekülőútnak, úgy tűnik a Sándor palotátt fogják neki beáldozni, Ő pedig, ismerve végtelen mértékű ambicióit, a legkisebb vereség viszonylag keserű érzésével be is fog oda csücsülni. Mi pedig tapsikolni fogunk az utódjának, az ugyanolyan genya, de legalább simulékonyabb utódjának. Ki van ez találva.
Amúgymeg. Már régebben javasoltam Fabiusnak, hogy csinyájon már végre egy pártot. De húzodozik a beste:-) Pedig jó sansza lenne akármire. Hogy közben elkurvulna? Volt már ilyen:-))
@MolnarErik:
Jajj, olyan kis naívok vagytok... :)
Be lesz az. Mondjuk augusztusban. Csak mondjuk decemberben, a választási törvénybe véletlenül belekerül az egészségügyi törvény módosításakor egy kis passzus, miszerint a 2014-es választáson csak olyan pártok indulhatnak, akik legalább egy éve bejegyzett pártok.
Hogy a Bajnai féle párt így kiesik?
Há'de mik vannak!!!
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Nem hinném, hogy így lenne, mert OV maga a párt összetartója. Nélküle az egész szétesne.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Abban viszont egyetértek, hogy dolgozik a kontraszelekció. Belterjes a csapat (rokon, ángyi, stb.)
Bánná a fene, ha én lennék a hoppmester, Proliboli a műveletlenségi felelős, Rodi a külügy, Knosszi a beltartalom Jenőke a népművelési, mariska-egér az agrár, Peni a pár(t)kapcsolati, Mariann a közgáz ügyi kijelült felelős, Jakab meg vinné a szót, és naponta olvasná be a sajttájon: a FIDESZ volt az emmúúttnyocév maffiaállam:-))) Aki kimaradt a felsorolásból az is megkapja a maga jussát:-) Pl. Taga lehetne a defloráló-bevizsgáló egészségügyér:-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Lehetne akár így is, de ... elfelejted, hogy olyan gazdasági potenciál van Simicska révén mögötte, amikor ez a szisztéma már nem igaz, és Piktor önjáróvá vált, minden téren.
Ma már ők diktálnak, kicsúsztak az ilyen jellegű ellenőrzés alól és állami költségvetésből finanszíroztatják meg magukat, az őket így függetlenítő külsős magáncéget! Közgép, ha mond valamit...
Szóval ne legyenek illúzióid, sok kis alapítvány, egyesület és hasonló címszó alatt kőkemény napi munka folyik, hogy a háttéranyagokat biztosítsák a számukra. A legnagyobb dobásuk anno az ügyészség megszerzése volt, meg az UD cég, abból tanulva ma sok pici államilag eltartott semmittevő dolgozik napi szinten a pártnak, fenntartva saját magát így. Ha Piktor menne, csúnya alapítványi és cégfelszámolási hullám indulna meg.
@CSENDES: Ez is egy már a legendák közül. Ha megnézed az utóbbi egy-két hét fejleményeit, már nincs összetartás, elkezdte önállóan mindenki a saját egziszteniáját menteni, és a szebét tömni... oszlik az egység... de nagyon erősen...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Az MTI jelent:

- Közleményben hívta fel a figyelmet a Gemenci Parkerdő Igazgatóság, hogy a bőgés ideje alatt a szarvasbogár állomány vadászata szigorúan tilos!

- MTI fotó: Gigantikus, európa-rekorder szarvasbogár-aganccsal pózol a FIDESZMP-KB első titkára, Orbán Viktor elvtárs. A háttérben Leonyid Iljics Brezsnyev, Kim Dzsong Un és Gipsz Jakab elvtársak.

- A gyalogosokra való fokozott veszélyessége miatt várhatóan visszahívják a Volkswagen új kisautó-típusát.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Tagával cserélj már fel, te kis rohadék... :) Ha már osztogatsz pozíciókat.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Pont arra utaltam, hogy azoknak vált kényelmetlenné akik a segge lukába dugott mutatóujjal mozgatják... a lenyúlható külföldi forrásokra is utaltam. Ebben Orbán már nem mozgatható. Váltani kell...
@rodeo36: Tán emlékszik rá valaki, de Magyarországon egykor volt Nemválasztók Pártja. Csak mondom.

Amúgy a nem az intellektualitás csődje az önmagában vett probléma, hanem ez az adekvát mondat:
"... láthatóan fingjuk nincs róla mi jár a fejében azoknak, akikek megszólítása és urnához vitele nélkül nincs korszakváltás."
Arról már nem is merek egy mondatot sem leírni, hogy a választási győzelemhez tömeg kell, az értelmiségiség (hűha) nem tömeges; vagyis...
A lumpenpolgárt csak egy oldalról lehet harcba vinni, arra pedig ráült a Győző.

De, ha már lúd, hadd linkeljek egyet:
annyit.blog.hu/2013/06/13/a_magyar_jovo_megtekintheto_ormenyorszagban

Jó napot!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

szerintem teljes a fejetlenség és azt próbálják takargatni...a simicska művek komolytalan...a pénz valahol máshol van eldugva vagy elbaszva 5000 milliárd van kötvényben és a többi

elbasztam egy hosszabb hsz-emet szerintem teljes a káosz és egyre inkább a fejetlenség láccik az árvíz is idő előtt elszökött és már asse lehet használni

brühüyyy
Ugyanúgy, ahogyan Kövér, ez is megtette a "kötelességét". Személyszerint az életgörbéje (ez kivételesen közgáz fogalom) erősen hanyatlóban lesz 1-2 hónapon belül... (persze lehet, hogy még ezt a ciklust vele vezényeltetik le, de ha at EU beint, vagy erőteljesebben esik a népszerűség a vártnál erősebben hanyatlik, akkor akár még időnek előtte félrepakolják. Nem véletlen volt a Sándor palotás hír megszellőztetése)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
A nagy pénzt Simicska viszi el. Számszerűsítsem, vagy tudod, hogy az mi mindenre elég?
Mennyi osztalékot vettek fel és abból szerinted kinek mi eshetett le?
Sejtjük, vagy sejtjük? :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Neki van Hím-taga.. Te mit tudsz felmutatni a lakáskulcsodon kívül? :-) Nehogymá mi is csak a kontraszelekcióval kezgyük, mint annyi más:-)
Bajnaiék tavaly október 23-i bemutatkozása után nem sokkal egy "Együtt 2014" nevű társadalmi szervezet kérte bejegyzését. Ez baloldali közösséget hozna létre, amely az ifjúsági munkanélküliség problémájára kínálna megoldást. A kérelmet a bíróság jogerősen elutasította.

A másik folyamatban lévő ügy aktáján Együtt 2014 Párt név olvasható. Az iratok szerint Bódás Bianka, a jelenleg Schmuck Andor vezette MSZDP szóvivője és Tiner György, Hagyó Miklós egykori parlamenti titkára tavaly november 6-án egy 5. kerületi kávézóban alakították meg a pártot, amely egyébként a Milla 12 pontjának megvalósítását tűzte ki célul.
Tiner György az MSZP 12. kerületi honlapja szerint a párt kerületi szervezetének elnökségi tagja.

atv.hu/cikk/20130614_hagyo_es_schmuck_munkatarsai_eloztek_be_bajnaiekat
@sörtelen: Köcke, tegnap kétszer volt beposztolva, reggel-este, örök tanulságul. A ma reggeliért köszi... nagyon fontos link...
@Dr. jenőke (jenőke): A leamortizált eszköz nem jelenti azt, hogy nem használható.Akkor viszont szükséges a karbantartása.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Nyuszifül! Honnan tudod te? Ja, hogy TI már... az más, bocsika az inszeminációért... :S
Ezt mindenkinek

Ténytár blog Hová kerülnek valójában
az adományaink?
2011-ben az összegyűlt pénzből Kolontáron mindenfélét finanszíroztak, csak a károsultak megsegítése maradt el.
index.hu/bloghu/tenytar/2013/06/14/arviz_es_az_adomanyok_jo_helyre_kerul-e_a_penzunk
@Dr. jenőke (jenőke): Igen. erre írtam a a nevem menti linken (vholfenn bent van), hogy van némi üzletszerzési, illetve pofátlansági feelingje
Emmeg a poszthoz.

Magyarázat: a végénél középen Bajnai, elől a FIDESZ-ÁLLAM, Hátul a Házmesterházi-MSZP

comment.blog.hu/2013/06/14/pornoparodia_keszult_az_attraction-tancbol
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Nabazzmeg...
A Népszabi tökmindegy, szar így is, úgy is... Amikor Fellegi fogja instruálni a szocik lapját... Höhö. Összenő, mai összetartozik.

De a hidra, mint olyan, a maga teljes szépségében látható. És most képzeld el, hogy a 51%-os választó meddig jut el ennek a cikknek az elolvasásában! A második mondat után fejére húzza a pokrócot és a fal felé fordul.
A Győző győzelmének szilárd alapja vagyon.
@sörtelen:
Beérnek a dolgok, aratás lesz... A pénzt bármikor leteszi Simicska ettárs a háttérből érte. Amikor majd a többi Közgép érdekeltség közé belép a Népszabi is... Olyan szívet melengető is lesz az! :)
@Dr. jenőke (jenőke):

"Együtt - kapjátok be"

'mármint az ilyen hernyódisznó smukkandorféle impotens álbalosok és természetesen azok akik kettősmércét alkalmaznak a névbejegyzésnél!

'együttandorral2014 is jó lett volna'

www.youtube.com/watch?v=q5l85Tvnhjs
@sörtelen:
tegyük fel, hogy a győző tényleg győz, mi is lesz akkor?
ma van 26500 milliárd GDP és annak 86,57%-a deficit

ez a kiindulás
ez ad fejenként és havonta!!!
221165 forintot (ebben mindenki benne van)
ami 974 dollár

szóval ez a pénz nem elég semmire sem

tudnak e csodát csinálni a simlicska és a többi zseni azt is beleszámolva, hogy a széles elvtársnak van egy titkos delejes pénzforrasa a rezsidémon kifejlesztésére

brühüyyy
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: @Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Itt laknak. Örülünk nekik, keresem a szarvasbogár csemegéket.

Tele van néha velük a fűzfa.
Lehetnének még többen, mókus is csak kettő van.:(

Süncsaládot is csalogatnék.
Hát nem tudom Fabius, általában egyetértek veled, de most nem (amúgy becsülöm a kitartásod, olyan régi nagy blogok pukkadtak ki mint a vastagbőr meg a vv, már csak te vagy talpon a vidéken, pedig egyedül nyomod, gratula). Bennem fel sem merült ilyen rövidítés, ha már rövidítés, akkor mind a három szónak a kezdőbetűje, így: EKP.

A korszakváltós kifejezés beemelése a pártnévbe pedig szerintem telitalálat, engem legalábbis eltalált, ugyanis halálpontosan ezt szeretném, de nagyon.
Másképp fogalmazva előnyt csináltak a hátrányból, az évszám miatt előbb-utóbb amúgy is változtatni kellett volna, mert 2015-től már egyre cikibb lett volna a 2014 a párt nevében, egyre elavultabbnak tűnt volna. na meg egy évszám nem annyira lelkesítő és kifejező, identitást adó-építő mint az új név.

Nem mondom hogy ne lehetett volna még jobb név, ezt kicsit valóban elkapkodták (de minek? erre speciel lett volna pár napjuk, addig is ki kellett volna használni a hatósági kekeckedés politikai hasznát, mindegy), a kis "a" pl. zavaró, szerintem egy komoly párt névelőktől mentes, letisztult nevet válasszon, szóval ez így sem az igazi.

Mellesleg a szövetség kifejezés szerepel a Fidesz nevében, Bajnaiéknál pedig ugyanezt nem engedik, inkább ezt kellett volna kommunikálniuk.

Mindegy, ez egy öt perces hír.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: (I)gazságod lehet, tényleg különleges gondolkodású lények élnek abban a városban.:)
@CSENDES:
Igaz, hogy OV a logo ami a pártot - de inkább a híveket - összetartja, de ehhez nem kell tényleges döntéshozónak lennie. Még csak életben lennie sem kell.
Talán jobban be is jönne neki, már panaszkodott klrábban, hogy csip-csup ügyek kötik le nagyívű stratégiai játékok helyett (nem pont így)
@Penivaldes: Szerintem a teknőc fázna itt, egyébként elbilleghetne.
Harcolhatna a nyesttel.
@sárkányfő: csak ne csupán névben legyen az a korszakváltás, hanem tettekben is.
Ezeknek más semmi se jó... ők is bekaphassák...
amúgy, szégyen, Békemenetet azonnal!!!!!!!!!!!!!!!!

"Kritikák özönét zúdítja a kormányra a Velencei Bizottság
MTIORIGO2013. 06. 15. 09:43"

Az alaptörvény negyedik módosítása hiányosságokat teremtett és állandósított az alkotmányos rendszerben – állítja a most elkészült uniós elemzés. A Velencei Bizottság pontról pontra szedte szét az alkotmánymódosítást, amely szerinte kiiktatja az alkotmányos kontrollt, és az európai normáknak is ellent mond.

www.origo.hu/itthon/20130615-alaptorveny-negyedik-modositasa-kritizal-a-velencei-bizottsag.html
Pénteken a Dunaparti Napoleonnak a rádeszban még akkora, se akkora orcája volt... akkó mosmegmivan?

"A Velencei Bizottság a dokumentumban hangsúlyozza, hogy a magyar alaptörvényt nem szabadna politikai eszköznek tekinteni. "Az alkotmányozást külön kell választani a hétköznapi politikától, mert az alkotmány nem a politikai játszma része, hanem éppen ennek a játszmának a szabályait fekteti le" - fogalmaz a VB, amely arra is kitér, hogy alkotmányjogi kérdésekben nem elég csak az adott rendelkezés betűjét megvizsgálni, hanem annak alkotmányos kontextusát is elemezni kell."
Irreleváns.
A VB olyan fogalmakra hivatkozik, amiket a 2/3 használ ugyan, de nem interiorizált és nem is fog.

Az ellentmondás+hiányosság negatív kifejezések az alkotmány meg +, nem támogatjuk ezek együttes említését. Megvédjük az alkotmány intézményét! Bármi is az...
Egyébként is: az alaptv. szerint a zállam azt csinál amit akar. Azt is csinálja. Mi a gond? A koleszos fiúk elég visszafogottak, még különleges jogrend sincs.

Aki nem érti a sajátos magyar észjárást az ne ugasson bele.
@saravad: ha meg használ, de nem interrorizál, akkor meg lilalófasznak rakta bele?
@saravad: Igazad van. Vigye el ezt a sok velencei liberálkalmárt a magasvíz:-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:amiért a család intézményét, a keresztenyseg nemzetmegtarto erejet, a tudashoz valo hozzaferest, a 'demokratikus jogallam' címkét. Marketing. baranybőr. kolduskalap.

mittomén
Jahh, így végiggondolva tökéletesen igazad van.
@saravad:
nagy szerencse, hogy a zal kot mány fölött nincs még egy réteg felsőbbrendű jogszabály, mert a sok selejtes orrtúró jogász bojtár törhetné a pudvás agyát, hogyan kellene átírni...csodálom hogy a 10 parancsolathoz nem nyúltak hozzá meg a bibliához, esetleg a korán hoz vagy a későn höz és a fizika alaptörvényeihez...ha klinghammer és a többi mocskos idióta nem tud rájönni, hogy nemzetek mentik meg magukat azzal, hogy sportba és művészetekbe fektetnek mert a spanyolok az ingatlan üzleteikre kúrvára rábasztak és ha nem lenne foci meg fesztiválok és autóverseny akkor baszhatnák...dehát aki a bedugja a fejit a zorbán seggibe az nem is láthat mást mint szart meg szart és utána ki is büfögi mert nem győzi nyelni

brühüyyy

mennyi ilyen aljas a saját tudományát egy seggfej oltárán feláldozó hazaáruló kereng ebben a kárpátmedencei nyomoúltak főggyén
@saravad: a 2/3-dot kellene interiorizálni valahol márianostrán

1000 évre fejenként

brühüyyy
Anno 2001

Kéretik nem az írót, az írást minősíteni!

www.magyarhirlap.hu/velemeny/magyar_balint_magyar_polip__a_szervezett_felvilag.html

"Magyar Bálint Magyar polip - a szervezett felvilág"

- 2001. február 21., szerda
www.magyarhirlap.hu/velemeny/magyar_balint_magyar_polip__a_szervezett_felvilag.html#sthash.XVJZ4zYW.dpuf

"...Ekkortájt erősödött meg a szervezett alvilág "magányos korrumpálóktól" erősen különböző rendszere. A szervezett alvilág nem a felek önkéntes megegyezésén, törvénytelen előnyök kölcsönösségén alapul, hanem fenyegetéssel, erőszakkal kényszeríti ki akarata érvényesülését: zsarol, védelmi pénzt szed, nagy haszonnal kecsegtető üzletágakat igyekszik ellenőrzése alá vonni. Esetenként a rendőrség és a közhivatalok alkalmazottaival összejátszva kiaknázza a lehetőségeket. Az alvilág és az állam kapcsolatában jellemzően a maffia zsarolja az állam tisztségviselőit és a politikusokat, nem pedig fordítva - ez a disztinkció a későbbiekben különös jelentőséget kap..."

"...A szervezett felvilág megjelenése új magyar jelenség. Simicska Lajos APEH-elnöki kinevezésével új fejezet kezdődött a rendszerváltás utáni magyar politikai kultúra történetében. Ez a nagyon gyakorlatias megfontolásból tett lépés (a Fideszhez kötődő személyek, így maga Simicska, Varga Tamás, Tóth Béla, Schlecht Csaba és a politikai család szekebb tagjai, cégcsoportjai nyomainak eltüntetése érdekében) egy csapásra megváltoztatta az államnak a benözéshez való viszonyát. Ami azóta történik, az a demokratikus intézményrendszer keretei között maffiamódszereket alkalmazó állam, azaz a "szervezett felvilág" szisztematikus kiépítése. A Fidesz kétes ügyek sokaságával megterhelten érkezett a hatalomba, volt tehát mit eltüntetni. Hogy csak találomra szemezgessünk: az elhíresült székházjuttatásból származó csaknem milliárdos kampánytámogatás, az összességében szintén milliárdos postabankos üzleti kapcsolatok a Fidesz kampányában részt vevő cégekkel, az egyre bővülő családi bányavagyon, a jelentős köztartozásokat felhalmozó Fidesz-haverok és -családtagok cégeinek schlecht csabás, kaya ibrahimos és joszip totos eltüntetése. A Fidesz a nyomtalanítási akció keretében a kormányzati hatáskörbe tartozó intézmények szakmai vezetését politikai családtagok kinevezésével töri meg. Simicska ősi hun mintát követ: mint Attila sírjánál, azokat, akik tanúi voltak és látták, hogy az egykori Fidesz-haverok és -rokonok cégeinek veszteségeit hová temették el, azokat "lenyilazták", azaz kirúgták. Az adóhivatali szleng az adóhatóság 1998. évi halottak napi, Simicska által elrendelt emlékezetes szabadságolását és a számítógépes adatbázis "karbantartását" a hosszú bájtok éjszakájának nevezi - nem is történik semmi a Fidesz közeli kétes vállalkozások ügyében..."

www.magyarhirlap.hu/velemeny/magyar_balint_magyar_polip__a_szervezett_felvilag.html#sthash.XVJZ4zYW.dpuf
részletek folyt...

"...A lenyúlás módszertana A kormánytól függő szervezetek pártmegszállását és a kormánytól független intézmények bekebelezését lehetne a frissen hatalomhoz jutottak múló túlkapásának tekinteni. Csakhogy a Fidesz a közpénzek és a magánvagyonok szemérmetlen lenyúlására használja a frissen "szervezett felvilágot" - a magyar polip felülről, állami segédlettel terjeszkedik lefelé. Nézzük, milyen módszerekkel. Közpénzek kontroll nélküli elköltése. A közbeszerzési eljárás kikerülésével 600 milliárd forintos üzlethez jutott egy olyan, bizonyára a Fidesz bizalmára érdemes cég, amely soha nem épített autópályát, s az állami kiszárítás technikájával fogják feltehetően hozzásegíteni a rivális nem Fidesz-függő cég vagyonához. A finanszírozó állami bank autópálya-programjának kulcsembere Simicska Lajos..."

Simicska forever.
Varánusz csodálatos logójától ihletve, és a magyar klasszikusokat sem feledve, az új párt neve csakis ez lehet:

"Háromszor veri ezt kenden Lúdas Matyi vissza!"
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Nem értettem kristálytisztán! ;)
Jobb lé, jobblét(re szenderül), vagy jobb élet a mai helyett? Teljesen összekuszáltál! :D
@saravad: ja, nélküle még a tyúk sem tojik, l. árvíz.
Vicces, KP = kommunista párt és készpénz. Dehát Bajnai az utóbbi hónapokban már úgyis bizonyította, hogy alkalmatlan.
@1kivancsi: mondtammm: a rezsivágás:-)) 50%-al kevesebb fülvédőtok:-) Meert Orbán ezt is elintézta:-)
@1kivancsi: ERROR 403 - Forbidden!

The following error occurred:

You are not permitted to access the requested URL.

Please contact the webmaster with any queries.
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:
A magyaroknak megvezetőre van igényük, erre meg Orbán pont alkalmas.
@MolnarErik: ,,Szövetség - egyelőre - nem lesz az Együtt 2014, mert a "szövetség" névelemet csak egyesületek, alapítványok és *kormánypártok* használhatják, korszakváltást álmodók - pláne pártosodáskor - nem.'' -- ezt írta Fab. Ha majd kormányon lennének, akkó lehet.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ejnye, honnan netezel? Nálam bejön, nem kell külön levél az admin-nek :)))

Itt a kedves rokony képe: www.listal.com/viewimage/3980851
@rodeo36:
kinghammer persze h idiota maskepp nem lehetne ott ahol van. A falanszterista fereg sose fogja megerteni h minden tudas hasznos.
Az a bonyolult rendszer, ahogy tudomány/művészet/szakma folyamatosan hatnak egymásra es minel tobben minel tobb tudast hasznalnak annal tobb lesz.

Az ertheto h a sarki köpködő törzsközönségéhez szólnak, végülis választást lehet így nyerni. De hogy pont ugy is gondolkodnak az elég gáz.
@1kivancsi: Így már más, elsőre valszeg csak simán írígy voltál:-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ejnye, honnan netezel? :D Nálam külön kérvény nélkül is bejön, nem kell írnom a webmaster-nek :)

Itt 1 másik kép a kedves rokonyról:
www.listal.com/viewimage/3980851

az előzőt próbáld itt:
www.theplace2.ru/photos/Edyta-Zajac-md1199/pic-56709.html
harmadik út magyarországért párt. ennyi.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: nekem nincs ilyen távoli kedves rokonyom. Távoli akad, de nem kedves :D és ráadásul pasi is.
@1kivancsi: Ha firefoxtrottot használsz megesik az efféle malőre:-)
nem lehet, hogy csak Kapuzárási Pánikból lett ez a neve?

Hajrá Kétfarkú Kutyák!
Tüztáncoló tüzesrókák nem jelentenek jó óment a nyúlfészek környékén:-)
@balage_81 reloaded: szerintem a 3. út kizárja a másik két főcsapás irányát. Az ,,Együtt'' elvileg mindenkit megszólít, nem kirekesztő. A névvel kapcsolatosan Bolival értek egyet, hogy leszedik róluk még a keresztvizet is. Ahogy a mondás tartja:
nem elég jónak lenni, annak is kell látszani!
Nagyon úgy néz ki, hogy a mai magyar ellenzék nem igazán akar változást, megelégszik a ,,második helyezés'' gondolatával. A csalódás keserű lesz. A változásokhoz viszont 89-szintű hangulat kellene.
Don ... szól az egyik consigliare-hez:

"- Péterem, kicsit aggaszt engem ez a csehországi történet.
- Miért, mi történt?
- Péter, örülök hogy Magyarországra figyelsz, de azért néha érdemes továbblapozni az újságban. Óriási botrány van Csehországban, a korrupcióellenes rendőrség politikusokat, vállalkozókat, kormánytisztviselőket vett őrizetbe.
- Értem. Kiadunk egy közleményt, hogy nálunk ilyesmi nem fordulhat elő.
- Lassan a testtel, Péterem, lassan. Nem erre gondolok.
- Akkor mit tehetek?
- Figyelj rám. Ezt az akciót hónapok óta szervezik. Csak hogy értsd: ez olyan, mintha nálunk egyik pillanatról a másikra letartóztatnák a Tónit, a Janit, a Sanyit, meg a katonai hírszerzés vezetőjét, az ő neve most hirtelen nem jut eszembe, és házkutatást tartanának egy nagyon ismert kormányközeli üzletembernél. És most mindenki a kormányfő lemondására vár.
- Hűha. Értem.
- Nem, még mindig nem érted. Az akciót az olmützi ügyészség felügyelte, mert nem bíztak a prágaiakban.
- Hát arról az egyről biztosíthatlak, hogy nálunk ilyesmi nem fordulhat elő.
- Na, kezdjük érteni egymást. Jól figyelj rám, Péter. A Sanyival már beszéltem, de biztos akarok lenni benne, hogy más irányból sem ér meglepetés. Egészen biztos akarok lenni benne, érted? Egészen.
- Értem. Teljes felelősséggel és bizonyossággal állíthatom, hogy nálunk ilyesmi nem fordulhat elő. Ez egyszerűen kizárt. Nem tudom, mi van a cseheknél, de hidd el, mi nem így működünk. Te lennél az első, akinek szólnék, ha bármi felmerülne.
- Köszönöm Péterem, ennyit szerettem volna csak."
kepviselofunky.blog.hu/2013/06/14/peterem_kicsit_aggodok_csehorszag_miatt

BÁRMELY HASONLÓSÁG VALÓS SZEMÉLYEKKEL VAGY ESEMÉNYEKKEL CSUPÁN A VÉLETLEN MŰVE.
@KÁTÉó53éúétr6:
Nem is erre gondoltam. Azt hittem érthetően fogalmaztam.
Nem elértéktelenedésről, használhatatlanságról van szó.
@1kivancsi:
Don akárki... csak véletlen minden hasonlóság.
Pedig igény az lenne rá, hisz Magyarország végre EURÓPAI lehetne.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: és a műszeres hallásvizsgálatra mit ír a felülvizsgáló üzemorvos, he? :D
@1kivancsi:
Maradunk Alsó-Mutyisztán.
Evégre a csicskáknak a PÁRT jóléte és a Vezényló segge előrébb való, ahogy a coci csicskáknak is az volt.
A politikusaink meg a MUTYIKOK. Igazából csak muzsikok, büdös, gumicsizmás muzsikok, de hát az olyan parasztos...
Pont ma olvastam valahol, hogy micsoda siker, csökkent a munkanélküliség. Aha. 3 év alatt kb.200.000 ember lelépett kishazánkból, akiknek nagy része munkavállaló volt.
ÉS ÍGY IS CSAK CSÖKKENT A MUNKANÉLKÜLISÉG. Számolni kéne tudni.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Nincs is jobb annál, mintha egy alakulat össze-vissza váltogatja a nevét, ennél jobban nehéz lenne összezavarni a választókat. :)
Szerintem ez a név nem a "kápé" vagy a "Kommunista Párt" miatt szar, hanem egyszerűen gagyi.

8 évesen jobb nevet találtam volna ki :D

De mindegy is, a lényeg az lenne végre, hogy állapodjanak meg, és lássuk azt a csodát (programot).

Aztán nincs ám kamuzás, meg "nyugdíjasvédelmi akcióterv"!!
Persze, lehet KP is, de akár KV is, ami meg az ébresztővel cseng egybe.
Nekem mindegy, milyen mozaikokat lehet kirakni Bajnai szövetségének a nevéből, a konkrét cselekvés számít.
Bajnai pedig csendben, szerényen dolgozik, s amit tesz, az minden kritikát kiáll.
Nyerő volt, ahogy a gazdaságot összerázta, persze ez köszönhető volt annak is, ahogy lecsendesítette a belső ellenzéket, és köszönhető volt annak is, hogy a fidesz vele szemben már nem alkalmazta a "mindent szétrombolni, ellehetetleníteni" politikát.
Nyerő volt a szomszédokkal indított külpolitikai megbékéléssel, nyerő a szegénység felszámolásában.
S ő valóban személyes példamutatással kormányzott.
Nem harsogott TV-ből, rádióból a "királydicsőítés", nem folyt a csapból Bajnai, nem gyártottak Ceausescu-típusú kampányfilmeket.
Bajnai neve az én szememben egy letisztult, jól csengő brand.
A megbízhatóság, a tudatos építkezés, a más vélemények tiszteletben tartásának és figyelembe vételének, az egészséges és közmegelégedésre szolgáló kompromisszunok szimbóluma.
Bajnai mindegy, milyen nevet ír ki magára. De ha már mindenképp ki akarunk belőle olvasni valamit, hát legyen KV.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
hivatalos adatok nincsenek 2012-re sem... elgondolkodtató, de csökkenést nem látok, pl. itt sem

www.indexmundi.com/g/g.aspx?v=74&c=hu&l=en

www.indexmundi.com/g/g.aspx?v=72&c=hu&l=en

itt már 460ezer emigránsról ír, ami reális lehet

peoplemov.in/#f_HU

ha ezeknek mind vissza kellene térniük, na akkor lenne igazán nyakig margarinban.
@1kivancsi: ami érdekes, hogy még Szlovákiába is érdemesnek tartotta kivándorolni majd' 15 ezer emberke.
utsó hsz-em sztornó! bocs.
@Gandhi szellemében:
Akkor adjunk még nagyobb támadási felületet Bajnain. Nem arról szólna, hogy minél kisebb sebezhetőség és belekötési lehetőség legyen?
Ez valami alázási verseny lenne?
Netán valakinek ott érdeke lejáratni a Bajnai féle formációt?
Mert akkor így tovább, még... még...
Ne tessék csodálkozni, ha majd a narancsbolsik leütik a magas labdát.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Segítsek nyuszika?
Mi a helyzet répaléügyileg?
Hidegen préselve szereted, vagy lefőzöd? Pálinka is van belőle?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Boli! Amennyiben egy adott munkahelyszám van a nevezőben, a számlálóban a munkanélküliek száma, és ha a számláló csökken, máris baromi jó munkanélküliségi ráta jön ki.
A 200.000 külhonba munkát vállaló így javítja a mutatókat, egyébként a folyamat rothadást jelent.
@1kivancsi: Minden populációban vannak életképtelen egyetek:-)

Tudod... vannak itt kannibálok? nincsenek. tegnap ettük meg az utolsót:-)
@Mariann19:
Eléggé egyértelműen... :(
Nyulunk megkergült. Iszik ez rendesen?
@Mariann19:
Szia,
Szerinted mizu a rendszeren kívüliekkel? Beleszámolják az ellátásban nem részesülő v. szoc.segélyen élő, vt roki stb. létszámot?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
"Nyulunk megkergült. Iszik ez rendesen?"
Tegnap én is láttam a jeleket, ezért fedezékbe vonultam. Agymenéssel vádolt, meg ilyesmi.
Most itt lapulok a kitörések ellen.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Jaj ne, te már le vagy lassulva Bolikám, hiába kedvesem, a kor az kor...lassan eljön az idő amikor a kandalló elött ülsz, és nosztalgiázol..:)
@Mariann19: Biztos a káposztahiány miatt van ez, nincs mit rágnia, aztán rátok feni a fogát.
@saravad: Szerintem a munkahelykeresők számát kell csak figyelembe venni.
A különféle ellátásban részesülők száma nem számít bele.
@Mariann19:
szia, én írtam egy hosszabb izét erre a fácsén, te mit mondassz?
twice.hu/vilag/mindenkit-megbuktatott-egy-amerikai-tanar

itt nem árulom el, de tűkön űlve várom gondolataidat erről

SZERINTEM KURVA FONTOS, HOGY MAGYARJAINK VÉGRE MEGÉRCSENEK DOLGOKAT

brühüyyy
@Penivaldes: Szia Peni!
Felállítottam kedvencünk diagnózisát.
Ahogy estéről-estére beszámol a tömény italok fogyasztásáról, feltételezhető, hogy az egyéb folyadék bevitele viszont elégtelen.
Emiatt beszűkült a vese funkciója, és a méreganyag nem távozik el a megszokott módon, hanem mindet ránk fújja.
Félteném, ha nem tudnám, hogy a jövő héten sörtúrára indul külföldre, így a folyadék bevitel által helyreáll minden a fiúnál.
Amikor visszajön - remélhetjük - hogy minden olyan lesz, mint régen.
sziasztok!

@Mariann19: itt nézd meg a képet (a szöveg sem utsó, de valószínű neked semmit nem mond. :D)

nol.hu/gazdasag/varatlan_bejelentes_dunaujvarosban_
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

mi van? :)

nem jött össze valami? :D
pedig este már egész jól összemelegedett a hangulat...P
@Mariann19: Üdv Mariann!
Látod én ezért vagyok alkohol ellenes, mert látom mit művel a tapsifülessel. Én a helyében káposztalével borogatnám a torkom 2 hétig.
@Mariann19: Rossz a diliagnózis:-) Tömény igencsak elvétve, tudom, mdghülyit, ettű meg minek jobban, max esténként 2-3 ser vacsi után, lefekvés előtt... tehát az animaanomália oka máshol kereskendő:-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Szerencséd!
Te lestél???
Nekem is az van a hűtőben. A túrára is bekészültem már... :)
Tradicionálisan csak 3 sört viszek, alufóliába jó pár órát tökéletesen eláll, hűtőtáska nélkül (3-an megyünk elöl kenuban, 1 sör, per fő, a túravezetés meg mégse kéne, hogy elázzon), no meg a kulacsomat vízzel.
A társasággal kell óvatosan bánni, mert ezek hűtőládákkal felpakolva jönnek, meg mindenféle háziszőttessel! Veszélyesek!
Este úgyis osztrák söröket iszunk, meg a hagyományos skót whisky-met viszem. Nem kapok a bevált 18 éves skót Glenbachie whisky-ből (Magyarország jobban teljesít - már nem hozzák ide?) :(( marad a Ballantine's.
Pénteken meg mi nem alkoholizálunk a vízen ... az esti buliban szoktunk kortyolgatni, a megérkezés után csak. :)
Szombaton meg aztán... szóval szoktunk kortyolgatni ott már... de hát a stressz, meg a hajtás... :)
Tavaly szombat reggel az egyik csapat már a reggeli kezdésre úgy beállt, mint a gerely, a csapat felét úgy kellett berakni a sárkányba... :D
Amúgy köszönöm, jól vagyunk, leszünk.
A RÉPA legyen veled is...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

te vízen járó itt találtok sört, vodkát, stb amit hiányos öltözetű csajok hoznak.
adj belőle a nyúúúúúúúlnak is, segítségképpen!:)

offforever.blog.hu/2011/11/12/isten_eltessen_soknevu_kocsmauzemelteto_baratunk
@Penivaldes:
Cucuka vegyé'vissza! Öntözd meg a virágokat... :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Egyre szimpibb a programod:-) Evezés nélküli változat, mint antifakultatív is létezik? :-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: :DDDDDDDDDD

imádom a szakállas fickókat:)

küldtem kis lazítást, de sajnos tagával nem szolgálhatok!PPP
@Penivaldes: "Jaj ne, te már le vagy lassulva Bolikám, hiába kedvesem, a kor az kor...lassan eljön az idő amikor a kandalló elött ülsz, és nosztalgiázol..:)"

hát igen... hintaszék, télikabát, usanka, kockáspléd. És a kandallóban vidáman lobognak a piros celofáncsíkosak a ventillátortól a 25 wattos izzók fényiben:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: a virágokart már elintéztem, az egész délután a virágcsokrok rendezésével ment el. egyik vázába a rózsaszín különböző árnyalatait raktam, csináltam egy narancs-vörös összeállítást, egy lilomosat, és végül egy lila-fehér.egy kis pirossal. meg volt egy rózsacsokor is.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: lassan eljön az idő, hogy Bolink kötni fog a tűz mellett, és közben regét dalol...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Én mindig aggódom tőled, te nagy vagy, és öreg róka, én meg még fiatal hiúz vagyok..
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Az a szombat!
Azoknak a lusta disznóknak, akikben annyi sincs, hogy eljöjjenek velünk csütörtök-péntek 60 kilométert leevezni, majd szombaton 4-5 futamban még széthajtaniuk magukat a sárkányba, na azoknak már fel is lett állítva nálunk a sörsátor.
Azok szombaton kijönnek, bebacnak és okoskodnak a parton, meg ilyen hülyeségeket beszélnek, mint te... :))
@Penivaldes:
Nem hiú??
Vén róka vagyok, nem hagyom magam...
@guma:
Fényezd még, fényezd... Aztán meg még inkább nem bírunk majd vele, meg a nagy orcájával. :))
Mivel tik itten agész nap amerikáztatok, kénytelen voltam szegény Geyzát máshol leosztani:-)

"@Blogger Géza: Látod Gézám, az etológusok eldobhatják az összes diplomájukat! Méghogy az eltérő környezet determinálja az egyén viselkedésmintáit! Te vagy az élő cáfolat! Ugyanolyan hülye vagy itt is, mint bármelyik másik blogban, ahová beleokádsz:-))"
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Mindíg leveszel a lábamról a bűnbánó szövegeddel, nem szólva az italfogyasztásod bűnbánó igazolásával.
Azért is vagyok ilyen megengedő, mert a délelőtti kormányalakításodnál bevettél a buliba.
Láttam!!!!
@Mariann19: Hajobbat nem találtam:-)) De télleg nincs Nálad jobb job:-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: engem is bevettél, és én már neki is kezdem a szagirodalom átnézésnek, plusz leszerveztem egy konferenciát 2 hét múlva Ulánbátorba.
@gazoló: Köszi a hétvégére szóló jókivánságaidat, igazán jólestek.
Ma 18.30-kor kézi, Magyarország - Szlovákia
2-3 hete már nagyon gyér a sportműsor, sajnos.
Szép hétvégét neked is.
@Penivaldes:
A témája? A kumisz, mint népeledel? Vagy mi??? :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: vazze... hát tehettek arról, hogy az zevezzőlapát helyet max a kriglit tudom megemelinteni?
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Nemhiába vagyok kitartó melletted, néha megeresztesz egy két korábbi vétkeidet elpalástoló jó szót, és minden feledésbe merül részemről. Ritka jó természetem van, nem?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ne haragudj de te a népmegművelő miniszter vagy, te inkább műveld a népeket:!)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ja!:)

az a baj, hogy mindig mindent bedobálok az adminba, időzítve - mert rengeted levéllel jön ez is az is. a levelest meg üríteni kell...

aztán elfelejtkezem sokszor róla, hogy nincs kész a bejegyzés - aztán kicsit kusza és rendezetlen marad.
ez is kicsit olyan lett.:D
@guma: Vigyázni kell vele, csak óvatosan adagolni neki a káposztát.:)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

nem elbízni magad: de simán megtudnál ebből élni szerintem, és nem is rosszul!
@Penivaldes: nem tudom én a mértéket, ha az nekem is jó!:DDDDD
@guma: pedig tudni kell, mindenből egy keveset, így készül a húsleves.
@Penivaldes: és akkor én fényezek?:)

mi ez a nagylapátú?
@guma:
Velem szemtelenkedik a kicsike... :)
Nem elég, hogy fiatal, még szemtelen is!
@guma: Tervezem... ha minden összejön... nem megélhetési szinten, csak hobbiból kis melléklóvét csinálva, Szerintem is.
@guma: Én sosem fényezném a Bolit, akármilyen hosszú is az evezője.)
@Mariann19: Én nem vétkezem, a megbocsátás irányomba a minimális elvárás:-) Mert szép is vagyok, okos is:-) Mint te, Mink:-)
"Nagy lapátúra" jó sok gondolat jutott eszembe de neked mi? ...Libajnai logó kitűnő:-))))Holg...
Itt látni mi lesz!:-))www.poly-mix.hu/_like1/
@rodeo36: A diákokkal végzett tesztek azt mutatják be, hogy hogyan lehet az embereket a teljesítmény nélküli javakban részesíteni, és ez milyen hatással van a társadalomra, - a konkrét diákpéldában - mennyire demoralizáló hatása van az igyekvőkre és a hanyagságuk miatti lemaradókra.
A prof ezt a jelenséget a szocializmus sajátjaként magyarázta, ahol az egyenlősdi volt a gyakorlat a javak elosztásánál.
Azonban ehhez tudni kell, hogy a szoci rendszer ezt az egész gyakorlatot azért folytatta, mert a foglalkoztatás megelőzte a valós teljesítmények differenciált elismerését.
Ennek politikai oka volt, hszen annak a rendszernek folyamatosan bizonyítania kellett
a szocialista rendszer erényeit. A foglalkoztatáspolitikája szerint mindenkinek volt munkája, előtérbe helyezte az egyén munka általi megbecsülését, sugallva, hogy fontos tagja a társadalomnak.
Emiatt a politika miatt háttérbe szorult a gazdaság dinamizálása, a bérpolitika nem arányosan ismerte el a teljesítményeket, a munka intenzitása gyenge volt, miközben a gazdaság teljesítménye romlott.
Ezen az igazságtalan helyzeten a rendszerváltás sem segített. Ugyan itt nem az egyenlősdi hódít, hanem a teljesen összekuszált jövedelmi viszonyok, mely jelenségben az igazi teljesítmények és a javak aránya a realitásokat messze elkerüli.
@guma: Elolvastam a cikket, a kohó újraindítása annak folyománya, hogy a kormány kilátásba helyezte, hogy ipari ország leszünk.
Az egész kérdésben egy a lényeges, hogy szereztek-e hosszútávra szóló piacot.
Ugyanis a vas- és acélgyártásról azt hallani sok éve, hogy a világpiacon nincs kereslet erre.
Számtalan helyettesítő anyag és technológiai változás miatt csökkenő a kereslet sok éve.
A hazai - ebben az iparágban végbement - privatizációs kisérletek is a piac hiánya miatt hiusultak meg.
Ehhez a területhez nem értek, csupán a tájékoztatási anyagokból gondolom a fentieket.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: @Penivaldes:
"A fejedelmi többes lesz az csak."
Gyerekek! Erre nem is gondoltam, jól pofára estem a nagy bizakodásban, hogy egyenrangúvá léptem elő. Eszerint nem.
Sújtva vagyok, porig, és akkor nem mondtam sokat.
@Mariann19:
A szolgáltatói és tudás alapú ország sokkal nagyobb dobás lenne.
Persze lehet szarrá szemetelni az országot, ha van alapanyag is, mint pl. Kína.
De itt???
Mondjuk akkor nem lehetne ellopni az oktatás elől se a pénzt... Akkor inkább más utat keresnek Piktorék. Ahol lopni tudnak.
@Mariann19: Ne búsulj Mariann, én az én részemet felajánlom neked ezennnel.
@Mariann19:
Jajj édes... Hát ezt se észrevenni! :)
@Penivaldes: ezt nem értem!:)

ami hosszú az nagy is?
világosíts fel:DDDDDD
@Penivaldes:
Midet? Má'csak miheztartás végett. Mert aggódok érted... :)
@Penivaldes: "Az én részemet felajánlom ezennel."
Elfogadom az adagot, mert a kishitűség lett úrrá rajtam.
Bajnai: Magyarország fél és dühös
Mert a hatalom fenyegeti, és mert átverték. Hogy mi kell? Se narancs, se szegfű, se Őszöd, se Felcsút.

index.hu/belfold/2013/06/15/bajnai_magyarorszag_fel_es_duhos/
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"Pedigde."
Jó, komolyan veszem a megerősítést, és akkor vissza is biccenek derűs, csacsogó valómba.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: mi a vonalkód első 3 számjegye? Ha 599, akkó Kőbányán ártották :D
Plözenyben nem is látták.
@Mariann19: Nked nincs miért, te nem én vagy, hanem te te vagy. Itt van neked Nyúl, Boli, Knosszi és a többiek
Meg kell állítani az Orbán-kormányt, ellenkező esetben az kivezeti az országot az Európai Unióból, és „ha ez a rezsim marad, akkor a sok Simicska-fióka és helyi Orbán a maradék gátlását is elveszíti: úgy érzik majd, bármit megtehetnek, mert semminek sincs következménye”
A rendezvényen az Együtt-PM politikusai és szimpatizánsai alkották a közönséget. Bajnai Gordon a legnagyobb tapsot akkor kapta, amikor az utolsó kérdésre, arra, hogy egy év múlva ilyenkor mit fog csinálni, úgy válaszolt: segít Orbán Viktornak bepakolni, bedobozolni az irodai holmiját.
@guma: hmmm, így néz ki egy vashámor? :DDDD
Szerencétlen cikkíró!
@Mariann19:

nem is annyira a cikk volt feléd az érdekes most:)

ott dolgoztam, ott csiszolt az élet, és ha kellett erre a berendezésre is fel kellett mászni...

viszont ez a cég mindig nyereséges volt (kivéve l998-2001 között, amikor minden igazgatót megdupláztak egyenlő aláírási joggal. de ez más történet, a szokásos állami vállalat mézes bödön szerepben.
viszont egyetlen nagyberuházás anno ami kifizette a bekerülésének költségeit!)
titka a hihetetlen rugalmasság és a szakembergárda.
olyan kis mennyiséget is tudunk hengerelni amit a nagy vállalatoknak nem kifizetődő az átállások a hengerek, stb miatt.
így bizony még japán is vásárol tőlünk...

szóval csak egy kis bemutatót akartam neked, hol kupálódtam ki, ha már egyszer dumáltunk róla, lásd is:D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Ennek az iparágnak a fejlesztése egy agyrém. Nézd meg Diósgyőr történetét.

Az üzenetre: Mr. Rezignálttól függ, hogy lesz-e kedve, majd körbejárom mindenféle nemtelen, ámde csábító trükkel. Holnaptól folyamatosan üzembehelyezem a témát.
@1kivancsi: nem káposztapálinkával..!!! hanem lével, savanyúval
Miért is van már megint Orbánitális Rákos feelingem: A vas- és acél országa leszünk! Sarccal a vasút felé!
Pióker Ignác a kapuk előtt melegít. Munkás-paraszt 8az anyád!) Szöveccség! Hazaffyas Népfront. Munkaverseny. Le a Feketézőkkel! Kulákot a Gulágra! (ja, ez épp nem aktuális)
@1kivancsi:

itt van kicsit több kép

offforever.blog.hu/2013/06/15/gyarlatogatas_54

érdekes, alig bírnak normális cikket írni erről a cégről...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"Pedigrékben nem szokokok viccolódni."
Akkor jó, mert a fajállatok nemigen keverednek.
Kezdek megnyugodni.
@Penivaldes: Sokan vagyunk itt egyenrangban szerintem.
@Mariann19: összeköt minket egy elvághatatlan kötél
@guma: Ma már kevés ember az olyan, mint te, aki ilyen szeretettel és elismerően emlegeti a munkahelyét.
El tudom képzelni, hogy ennek a cégnek egy esetleges leépülése fájdalmas lenne, de a fejlesztés bejelentése miatt ettől nem kell tartani.
Gazdasági tekintetben szkeptikus vagyok.
@Mariann19: szerintem jól gondolod. Ma már az iparban keletkezik annyi vas- és acélhulladék, hogy abból lényegesen olcsóbban és jobb minőségű acélt lehet gyártani, mint ércből kohósítani. Az ércek feldolgozása inkább az ázsiai terület felé tolódik.
@1kivancsi:
Az enyém speciel Plzen és 8 5944... Szóval a nyúlé lehet, hogy hamis? :))
@guma: hosszú és nagy, és valami fényesítésről is szó volt :)))
@Mariann19: nincs igazad!

az ukrán tulaj milliárdokkal fejlesztette a céget.
bár volt amikor a fejlesztést fel kellett függeszteni mert a piac leült...

itt 14 havi bért fizetnek, jelentős kafetéria, nyugdíj és egészségpénztárat is fizet sőt a nyugdíjasokat is támogatja anyagilag is.

viszont most az orosz elkezdett trükközni és hozta orrba-szájba az orosz bugát, amivel elkezdődtek a bajok...

dióhéjban ennyi.
Még csak most jutottam idáig, és bár tényleg nagyon béna az új név, és mindenben igazad van, de azért...
Inkább segítsünk, és találjunk ki valami jó ütős nevet! Nem lehetett volna tárgyalni a név-stipistopozókkal? Ilyen forrón eszik a kását?! Az Együtt 2014 elég lenne, és már megszoktuk. A megszokás nagy úr.
De ha nem lehet az a név, nem igaz, hogy annyi okos ember nem tud valami jót kitalálni!
@1kivancsi: hol?

elvesztettem a fonalat!:DDDD
@1kivancsi: mi abból is gyártunk...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
szerintem ez lehet egy reális forgatókönyv, de nem feltétlen ovisék, hanem a követő diktatúra passzintja ki az ejuból. És akkor hosszú ideig a pampák szele fúj a magyar ugarokon is.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ja... látom... jó'vanna!
SZERENCSÉD VAN!
Most feláldoztam magam a cseh sör oltárán... Mit meg nem tesz az ember értetek! Komolyan... mártír vagyok!
Ezzel fogom sorstársaimat a kenuban is sokkolni... DURVA LESZ! :)
Amúgy meg a túrán példát kell mutatni! Há'denem???
@guma: Az LKM-ben ugyanez a helyzet. Elöször szétlopta a privatizált magyar tulaj, aztán az olasz, aztán az orosz, aztán a maradékot a szlovák... magyarán... minden bugát elbugáztak... a Siemens -martin pedig Európában lejárt lemez... elektroolvasztásra az energiaárak mellett rámenne a gatyánk is... arra ott vannak a norvégok, svédek az eszméletlen vizi erőműveikkel... szóval, beteges próbálkozás, azaz kampó. Dunaújvárosban 40 éve tervezik az érckirakót, csak épp az orosz vasérc útja változott... Kisinyovba, meg a Távol-Keletre. Egyébként volt szerencsém látni, mit művelnek a nagyüzemi kohók Oroszországban... 100km-es nagyságrendben állva meghalt fák. Ugyanez Prága felé félúton.
@Mariann19:
Fajállat... ez teccik... Majd így szólítom ezen túl! Köszi... :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: A LIDLI hülye lenne Kőbányán vásárolni, ha be tudja hozni az autentikust féláron:-)
@Penivaldes: Nagyon remélem, hogy ez így marad, míg a világ a világ.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: megkoszorúznk, Mariann mondja a beszédet, én meg fejedre helyezem a koszorút:)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
a cseheké nem annyi:
859 - cseh
858 - szlovák
599 - magyar
594 - román

Itt találod a részleteket
www.makebarcode.com/specs/ean_cc.html
@AKIsTUDATLAN: Reggel már javasoltam, vagy 15-öt. Egyok rosszabb, minta másik:-) Nekem a Mindenki Keressen Magának Párt jött be leginkább:-)
@Mariann19: ja képzeld el, én leszek 90 éves ti meg 150, és akkor is összegyűlűnk..
@1kivancsi:
Az úgy van, hogy kényelmesen elhelyezkedek, akkor jön Pennike... Na, hess... Kis kíváncsi! :)
@1kivancsi: ha román, hanem román... még nem akadt meg a szőr a talpamon, ja meg a barnamacik is ezt viszik haza Tescos szatyorban... és isszák málnalé helyett... ki bánja? :-)
@guma: iigen, ez már vasolvasztó és durvahengerde.
Az usó 2 képen látszik is a melegen hengerelt durvalemez. Olyan 100mm vastag lehet.
Ezt az üzemet sohasem láttam, de mindenütt hasonló.
@1kivancsi: tudod fényesnek kell lenni a park szobrainak:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: hát ha 594 az első három(!) szám, akkor román eredetű a nedűje. Vonalkódban az első 3 szám a gyártó ország kódja.
@1kivancsi:
Nyomi nyulunk lehagyta a 8-ast előle. Csak ennyi... :)
@1kivancsi:
Arra szerettem volna utalni, hogy a felhasználandó anyagok féleségei átstruktúrálódtak a technikai, technológiai változások miatt, valamint a felhasznált mennyiségek volumene is csökkent.
Ennek alátámasztására egy hétköznapi példával élek.
Volt egy elektromos, fémből készült varrógép a családban, csak férfierővel lehetett feltenni az asztalra.
A jelenlegi hófehéret félkézzel egymagam szoktam a helyéről kiemelni.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Fajállat Úr, kérem szépen, most miért ilyen ingerült?
Nekem azt mondták, hogy FAJÁLLATNAK teccik lenni!
Nem is?
Ajaj... ilyenek ezek! :)
@1kivancsi: "szerintem jól gondolod. Ma már az iparban keletkezik annyi vas- és acélhulladék, hogy abból lényegesen olcsóbban és jobb minőségű acélt lehet gyártani, mint ércből kohósítani. Az ércek feldolgozása inkább az ázsiai terület felé tolódik."

Szerinted miért cuppantak rá ilyen vehemensen Orbánék a hulladékkereskedelemre? A hulladék már aranyat ér... nem ércelünk, olvasztunk, tisztítunk.. ollé... kapisce?
@Mariann19: Az persze eszedbe sem jut, hogy a sok emelintéstől kicombosodtál? :-)
@Penivaldes:
Ja... még jó, hogy nem a fedlap, meg a kecske duma jött... :(
@guma: Látod, hogy van valami akadozás, te írod, hogy volt amikor leült a piac.
Egyenlőtlen értékesítési lehetőségekre az iparban nem szabad egyenletes termeléssel reagálni, mert készletre termelni tilos, még rövid távon is.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: :)

Siemens -martin nálunk is lejárt lemez, bár még volt idő amikor én is bevizsgáltam.
már kb 90-95 óta indiai vasgranulátum volt az alap, meg a rengeted ócskavas...

itt a gyár építésével együtt köréje erdőt telepítettek. nem mondom, hogy nem kap a város így is a porból.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: A Nyúl az milyen nyúl? Belga óriás, Rajnai tarka óriás, francia óriás kosorrú, japántarka, oroszlánfejú törpenyúl?
@guma: :)))
kicsit más az összetétele és amennyire tudom, más technikát kíván. Kohászatban 10 éve jártam üzemszerűen, akkor is feldolgozó ágazatban.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ez most fájt, én itt lelkemet beleadom, hogy neked jó legyen, és erre te..
:(((
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Nyúl megszólítási tárházadba micsoda fenséges csemegét találtam neked, ugye? /fajállat/
Bolikám, vigyázz! Nyulam-bulamnak nagy a szókészlete, nagy revansra számíthatsz.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: pedig már elterveztem, hogyan fogok "rádmászni" hogy nyakadba helyezzem a koszorút.
@Mariann19: élvezettel olvasom a kettejük csatáját
@1kivancsi: van finom is!:)

a hideghengermű, amit az osztrákok vettek meg (pár éve vette vissza a cég!).

de a meleg is tud már (ami roppant piac képes) 1-15mm közötti tartományba hengerelni.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"A sok emelintéstől kicombosodtál?"
Nem szeretnék olyan lenni, ha így lenne, tennék róla.
Nincsenek ilyen gondjaim.
@Mariann19: ez is igaz, sajnos már nem divat egy életre tervezni gépet és a felhasznált fémek mennyisége is kevesebb.
á nekem kéne szedni belőle egy kicsit
@Penivaldes:
Dehogy nem! Alias Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője álnéven szaladgál ámokot errefelé... 2 répával a fülében, eggyel a ... :)
@Mariann19: oh!

szidjuk mi is a céget eleget!:D
de megtanultunk összefogni, "harcolni" - mert ha már sportot, iskolákat tart fenn a vállalat a mi munkákból - akkor az a minimum, hogy azokat is viszonylag tisztességesen megfizesse, akik ezt megteremtik.
@Penivaldes:
Ittenem... de édike... nem úgy, mint ez a izéke... :D
@Penivaldes: "Kicombosodni, mi, hogy?"
Nyulacskánk arra gondolt, hogy egy gép emelgetése jótékony hatással van az izomzat fejlődésére, növekedésére. És a súlyállapotra is.
@guma: jó ilyeneket is hallani. :)
Köszönöm, hogy megosztottad!
@guma: Öntudatos álláspontot képviselsz, ha a munkatársaid is így gondolkoznak, akkor sérelmek esetén ti tényleg képesek vagytok összefogni.
Ritka jelenség!
@Mariann19:
EGy gépé? Mákdaráló? Vagy egy Zsaporozsec?
@Penivaldes: @Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: pedig már elterveztem, hogyan fogok "rádmászni" hogy nyakadba helyezzem a ... khmmm
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Visszaolvastam a hsz-met. Tényleg nem voltam precíz, a hófehér gép is varrógép volt.
Nem présgép, Lada vagy számológép.
@Penivaldes: új titulusod a kormányban : népvizitori ink-vizitor magába emelintve:-) Érdemeid és Kerdemeid elismerése mellett:-)
@Mariann19:
Amit írtál, nagy vonalakban rendben van.
Mai helyzet: az egykulacsos adót lehetett volna úgy is bevezetni, hogy mindenki annyit kap nettóban, mint bevezetés előtt, és arra teszik az adót. Nem lett volna ekkora a felháborodás.
E helyett maradt a bruttó, csökkentve az adó 18% mértékével, és természetesen jött az, hogy nahát, hogy lehet ilyet csinálni.
Addig volt a munkának elismert értéke, volt bármennyi adókulcs, nos ez is fel lett rúgva.
És így tovább, de röviden ennyi elég.
@Penivaldes:
Bolond vagy te! Pazaroljam??? Mit ittál aranyom?
@Penivaldes: hiába igyekszel, a "nagyapóságot"
egy hetes csónakázással sem fogod elfeledtetni.:))
@Mariann19: :D

hallanád őket! nem hülyék, és rengeteg elvárásuk, elképzelésük, véleményük van mindenről az itt dolgozóknak.
ráadásul sokan tovább tanulnak, mert az új angol, kanadai, koreai technológia megkövetel egy nívót.
a mérnők és a szakmunkás egymásra van utalva, együtt melóznak még műszakban is, sok helyen...
@Penivaldes:
Akkor attól beszélsz félre... Érthető. :)
Óvatosan ezekkel a veszélyes cuccokkal!
@Habakuk999: Ó jaj, mi lesz most velem, hogy kiketültem Boli alól...itt vagyok magányosan, mint a rőzse, ki lesz ki megvéd a Nyúltúl?
:(
@Penivaldes: má elébb megmondtam: én nem! tegnap ettem meg az utolsót:-)
@Penivaldes: mi van itt bakker? húsvér:)
@Penivaldes: nahát egyesek kani bálba járnak :)
@Habakuk999:
Kotnyeleskedünk, kotnyeleskedünk?
Te csak ne dumálj, amikor nem jöttök "csónakázni", akkor kusssss! :)
Nyúlunk FAJÁLLAT lett! Azzal foglalkozz inkább... Lustaság! :D
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ne válogass backi, örülj, hogy vedelheted a pilsenit! A nyolcas ott volt a vonalkód elején??? :)
Boli:!
:) Szépen nézek rá, nagy ragyogó kékes szemeimmel. Te annyira hatalmas vagy, annyira férfi, annyira szeretem, amikor lapátolsz, és megvillan a felsőtested, vagy amikor eszel, és boldog vagy. Ó engedd meg nekem, hogy pocidat simizzem..
:)

(így jó lesz??)
@taga20:
Baszod, te is lemaradtál! Most akkor korrepetálnom kéne a kiscsoportot, vagy mi??
Röviden:
Pilseni 895-el kezdődik, Nyúl fajállat lett, Pennike bőre puha, ami sütésnél jól jön, Haba lógós, a trolloknak szünnap van.
Ennyi, máskor figyelj és tanulj! :D
@1kivancsi: látod ilyenek ezek, sosem lehet tudni mikor veszted el a fejed, és a lábad.)
@Penivaldes:
Az egyebek érdekes, de addig... :) Csikis vagy?
@Dr. jenőke (jenőke): Azt mondod, hogy az egykulcsos jövedelemadónál úgy kellett volna eljárni, hogy az ddigi nettó keresetet kellett volna megemelni a 16-kal, és az így számított bruttó lett volna ezek után a számítás alapja.
Azok az adózók, akik a korábbi gyakorlat szerint sávosan adóztak / magasabb kulcsokkal/ és emiatt a nettó keresetük alacsonyabb volt, rosszabbul jártak volna, hiszen alacsonyabb nettó bérből kellett kiindulni a továbbiakban, ami miatt a bruttó is alacsonyabb szinten állt volna meg.
A te módszereddel emiatt a sávos adózás elemei belejátszottak volna az új rendbe, kevesebb lett volna a nettó is.
Ez viszont nem esik egybe a kormány vonatkozó adófilozófiájával, mert a magasabb jövedelműek minél magasabb, zsebben maradó nettóját kívánták elérni.
ha csikiznek síkitok, és menekülni próbálok.
@Dr. jenőke (jenőke): mindig is gyanús volt nekem a nyúl, csak nem akartam szólni
@Penivaldes:Penike, te tojás szakértő:) de ne feküdj rám:)
@guma: Úgy tűnik, korszerű cégnél és technológiával dolgozhattok. Ahol a mérnök együtt dolgozik a szakmunkással, és folyamatos képzésre is szükség van, felveti a hazai oktatás
jövőbeni terveinek helyességét.
Nem csökkenteni vagy mérsékelni kell a fiatalok részvételét az oktatási programban, hanem növelni, hiszen a magasabb műszaki színvonalú termelés jön létre, akár tetszik, akár nem. Ahhoz pedig nem segéd- és betanított munkások kellenek, hanem képzett szakemberek.
@taga20: én a helyedben vágynék arra, hogy Velem közelibe kerülj...
én a rántottát szeretem:)
@Mariann19:
A kis keresetűek minden módszerrel rosszul járnak, viszont nem vágja haza a költségvetést.
A kis keresetűek esetén béremeléssel lehetett volna segíteni, hiszen azt csak ők nem kaptak.
@Dr. jenőke (jenőke): A kormány soha nem titkolta, hogy a kiskeresetűek helyzetbehozása jelenleg nem volt cél.
Az egykulcsos adónál az volt a kormány elképzelése, hogy a nagy jövedelműeknél minél nagyobb összeg kumuláljon, melyekből fejlesztéseket fognak végrehajtani.
Ez a célkitűzés három év után sem jött be, mert a fejlesztések szintje soha nem volt ilyen alacsony.
@Habakuk999: Szia Habakuk!
Üdv. Csak összefutottunk nagysokára...
Túl vagy szerencsésen a május hónapon?
@Penivaldes: nem bújhatsz mindig egy ilyen agresszív pofa mögé!:)
@Mariann19:
a prof megbukott és közben a diákokat is átvágta
te is belementés abba a zsákutcába amibe a prof terelte be a diákokat

olvasd el amit a fácsén írtam...a prof és hasonlók miatt a zemberek meg sem értik, miért vannak átbaszva a "verseny"-ben
pedig át vannak, mint a szar a palánkon

brühüyyy

és az egésznek semmi köze a szocializmushoz a prof a hülye szerintem
@Mariann19:
ja...és írtam neked érdekeset a tegnapi poszthoz

brühüyyy
@Penivaldes: tedd azt, de csak szívvel:)
@rodeo36: Akkor még el kell olvasnom ehhez a fácsét.
A tegnapi poszthoz általad írtakra ma délután válaszoltam. Még nem jutottál oda valószínű.
@Mariann19:
az acéllal kapcsolatosan tévecc...innováció és technológia ...piac van még az árversenyben is...nézd meg Krivoj Rog történetét és annak szerepét a mai világpiacon

brühüyyy
@Penivaldes: te perverzebb vagy, mint én:)
@rodeo36: Itteni, korábbi hsz-emben írtam, hogy ebben az iparágban nem vagyok offé, az ismereteim a sajtóból és egyes elemzésekből származnak.
Amit ezekből meg lehetett tudni, az számomra logikusnak tűnik, különösen azért, mert makroszintű kilátások kérdésében is ezt lehetett kiolvasni.
@Mariann19:
A nagy jövedelműek abban versenyeznek, hogy ki hol tölti a hétvégét, egy vacsoráért képesek, mondjuk Rómába repülni és vissza, van-e hajójuk valamelyik tengeren és hasonló hülyeségek.
Gyorsan (váratlanul és indokolatlanul) jött pénznek nincs becsülete, semmire nem ösztönöz.
A frank hitelesek a másik csapat. Nem mindenkinek kínáltak megoldást.
A többi? ....hááááááát...
@Mariann19:
most...és tettem hozzá...várom fácsé utáni álláspontodat

brühüyyy
@Mariann19:
közhangulat és bomlasztás tőlem:

szerencsétlen professzor, mint közgazda is megbukott és pszihológus is, a megoldás a számokban van, ott van elrejtve, persze a tapasztalatlan diákok beugrottak a trükknek és mindenki más is beugrik aki nem gondolkodik vagy nem tud számokkal bánni, íme: ugye a drágalátos csaló 1 - 5 közötti súlyozott átlagot de lehetséges hogy közvetlen átlagot számolt és számoltatott, igenám de a valóságban a két szám határérték nem ez!!! 1 a legkisebb ami máris nem igaz, a legkisebb érték "0" azaz zéró és a legnagyobb szám -ha ki akarnék baszni a proffal akkor végtelen- de ha nem csak le akarnám égetni mint a muhi pusztát, akkor a felső érték 1000 000 000 000 000 azaz 1 trillió és akkor az "osztály" létszámát fel tudom venni az USA számadatait figyelembe véve, 300 000 000 azaz 3 száz millió, mivel minden élő egyednek joga lesz egészségügyhöz a sima egy főre jutó ennek alapján: 3 333 333 azaz nagyon szép összeg jön ki de hogy közeledjek a valósághoz az USA-ban a nagyvállalatok és nagyon gazdagok egyáltalán nem fizetnek adót, mert jóváírják bármilyen címen, ha fizetnének adót az 1 billióra csökkentené a felső értéket és akkor az "átlag" 333,33 ra csökken ami egy normális érték és kifizethető nem számít sarcnak, várom szakemberek hozzászólását vagy bárkiét akit megragadott a cikk

brühüyyy
@1kivancsi: oh bameg!:)

most nézem mit néztél durvahengerdének!
hát az a folyamatos acélöntőmű ahol a buga készül-

ez jön át a meleghengerműbe itt készül az 1-15mm lemez (sokszor mintával, amit pl vaslépcsőkön láthatsz!), majd ha kell átmegy a hideghengerműbe (ott az 1700-es állványról írtam a szakdogám!).
@Mariann19:
a gravitációs felvetésemre sem írtál semmit pedig az -számomra- kulcskérdés

brühüyyy
Számumra (sivatagban otthon vagyok Rejtő óta) a poszt kurva érdekes kérdést feszeget.
Tavaly október óta folyamatosan várom azt a valamit Gordonéktól, ami nekem spec. a már akkorseszabad sajtoló útján elhangzott ottan.

Hogymajd mi, és akkormajd, megmásképpen, és összefogva, plusz elzavarási de méskéntpolitizélésileg, meg rendszer/ rezsim váltási retorikai váltásilagi- tralalakotkodács... kurva jól hangzó dumák voltak.
Voltak és úgy néz ki,maradtak.
Személy szerint nekem a tököm tele van már ettől az egész óvatoskodó/vagy kurvára hozzá nem értő fingreszelésből. Aztán …szon le aki másként gondolja, de nekem Gordon és az ő rendszert váltani akaró nekilódulása, mára már csak kipukkadt lufinak látszik. Igaz, meg lehet foltozni, de az már nem lesz olyan sosem, mint az eredetileg rikácsolt minőség. Finggal felfújva meg depláne.
Ne haragudjon Bajnai, de többet vártam tőle, ennél mindenképpen.
A cáratyuska általa óhajtott kiebrudalásához ez baszott kevés. Nem hiszem, hogy Gordon ezt nem látja világosan, nem hülye.
De akkor meg…?

Kétségek közt tipródom… asszem veszek holnap egy kurvanagymagyarország matricát.
És körbeéneklem.
Sörrel.
@Mariann19:
még valami, ugye az éjszaka azért kiemelt fontosságú a "közlés"-ben mert az általános "zajszint" alacsonyabb (ugyanúgy mint a bálnák az óceánban) mikor anyám elhúnyt akkor volt valami...nekem megjelent álmomban és csak reggel kaptam a telefont -13000 km-re- hogy mi volt...majd később élőben a sértődött húgom mondta, hogy ott űltek a haldokló ágya mellett aki már egyszer felépűlt a halálosnak kikiáltott rákjából és még 23 évet élt utána, mert "szerettem" és akkor azt mondta nekik, hogyha én ott lennék akkor nem kellene meghalnia és ezzel halt meg...és kb ebben a pillanatban álmodhattam vele...nem szólt semmit csak megjelent....mennyi mindent nem tudunk...mikor kimentem az elfekvőbe és kinn már március virágzott a kertben akkor mondtam neki hogy menjünk sétálni...minden nap odautaztam és vele voltam abban a halál szagú kórteremben és nem sok szóval de kommunikáltunk...mikor észrevette, hogy "kell nekünk" akkor minden megváltozott...amikor a munkahelyemen hívott az orvos -nem tudtam hogy kórházban van magától ment be- hogy siessek ha még élve akarom látni...és akkor ott csücsült az ágy közepén -megműtötték a combján az egyik vérrögöt- és szórakoztatta a többieket akik ugyanúgy "haldokoltak" én visszafogva a könnyeimet mosolyra fogtam és mondtam neki, most majd elviszik egy másik kórházba ahol még utókezelést fog kapni...és ott a kertben sétáltunk a virágok és napfény és 2 hónap múlva otthon volt és mintha mi sem történt volna a mindennapi életét élte azaz dolgozott és pletykált és várt bennünket haza

brühüyyy
@Mariann19:
igenám, de a számaim alapján a dugájába dől és én nem beszélek szocializmusról hanem közös és arányos teherviselésről ami a mai kapitalizmusban nem létezik

a nyomorúltak tartják el a magánrepülővel szágúldozó pofátlant aki nem akar adózni semmit zéró-t mert csak mert ő termeli a kurva annyát termeli próbálja meg nélkülem...ott döglik éhen két kaviáros szendvics között

megtermelek neki -vállalkozó tervező mérnökként- mongyuk 100 millió dollárt, ebből azonnal zsebre vág -vita nincs- 99 milliót az az övé és a többiből "juttat" a sok marhának arra, hogy be tudjanak járni termelni és önmagukat újratermelni de ez nem bővített újratermelés hanem tömeggyilkosság, népírtás

brühüyyy

ezt magyarázom a proffal kapcsolatban is ezért pofátlan átvágása a diákoknak akik bekapták a horgot
@Knósszosz:

mit szólnál -az általam ismertek közűl- egy Gyurcsány+ Szanyi duetthoz Esz dúr-ban Kürtre és Orgonára?

brühüyyy

ha te többet ismersz mondd
@rodeo36: te most szerelmes vagy, így plátóiban?:)
@taga20:
állandóan és Platón a kedvencem

brühüyyy

meg Hérodotos
Mik vannak!!??
„Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda megnyitásának 100. éves évfordulójára 2013. június 13. (csütörtök) 19.00 órai kezdettel rendezett esemény zártkörű”

index.hu/belfold/2013/06/13/zart_korben_nyaltak_meg_a_szajukat/
@rodeo36: na ha akarsz valamit:)www.youtube.com/watch?v=7nqTXvdt7BE mikojösz erre felé papa?
@rodeo36:
Érdekes felvetés-:))
Vizuális vagyok amúgy,
de meghagyom neked az értékelést, elvégre ebben te vagy a profi baszd meg!

Amúgy meg amit Mariannak írtál anyukádról... számomra a legnagyobb jóérzésű "bohóc" státuszát birtoklod. A bohóc az "Valaki", az csak az lehet, aki... ember. És nem szardarab.
Részemről ez semmit nem jelent nyilván, de az intellektusodat figyelembe véve, azt hiszem pontosan tudod mire utalok.

Köszönöm!!
Sok minden van, amiért érdemes Varánuszolni.
'proppó, polárvotka jéggel, lájmmal??
He?
@guma:
az ISD az kapcsolatban van Krivoj Rog-gal? vagy más ...az acélgyártás nélkűl a Földön megszűnik az élet, megy a duma, de még ennél jobbat nem találtunk és ráadásúl environmentally friendly azaz megeszi a rozsda és azonnal recyclá-lódik...és csodálatosan lehet alakítani...a meleg és hideghengerművek bármit tudnak és a folyamatos üzem esetén az autóipari tervező mérnök bármilyen vad ötletét meg lehet valósítani: kis adalékanyag váltás és másnap a hideghengerműből feltekerve kimegy a lemez a sajtolóba, az acél "él" kézzel alakítható és csodálatosan a híres kardok amiket lappolással készítettek és mint az íjj hajlott és olyan éles mint a "penge" a borotva penge próbálja meg valaki másból mint acélból legyártani és az "csak" egy izé...hát még a felhőkarcolók

de neked magyarázzam

üdvözlöm "Mr Acél"-t

brühüyyy
@Knósszosz: ez a szopjuk egymás farkát blog? csak úgy kérdem:)
@Knósszosz:
pontosan + polárvodka lime-mal és tonic-kal

meg ölellek innen a Távolból egy Bohóc...most nem ugrik be, várgy...nem találom van egy dal a Bohóc-ról...valami csodálatos...francia eredetű megkeresem

brühüyyy
@taga20:
Te esztergályos, de nem czeczília, mi a gondod?
Figyelj csak, lehet, hogy nem szokványos érzelmeket kinyilvánítani ilyen közösségi felületeken, de ezt én kurvára leszarom! Nem trendi? Leszarom!

Rodi írt valamit, ami szerintem kibaszott emberi, én meg válaszoltam rá a magam módján. Tahótlaníts ha nem tetszik, kezedben a lehetőség. De kurvára leszarom a a konvenciókat, a net és a blog világában is. Én azt fogom kotkodácsolni amit gondolok. És igen, leírom azt is ha valakit nagyon kedvelek, meg azt is ha valakit kurvára nem.

Értsd ezt úgy, hogy nem baszogatni akarlak, csak kissé provokatív volt a "szopjuk egymás farkát blog" aposztrófod.
Semmi gond, de néha nem értelek.

Amúgy nincs részemről harag, csak furcsa megnyilvánulásaid vannak.
@Knósszosz: ezt vártam tőled:) bocs, ha kicsit provokatív voltam, de nem sikerült a sült az este:) utosomondatod igaz, nevegyél teljesen komolyan:)
@rodeo36: ne cikizzen uram!:)
én meg az acél:D
olyan vagyok mint a vaj...

www.dunaferr.hu/

na itt indíts el azt a bal oldalon a technológiai folyamatok videót.
@taga20:
és ha igen? te még ebből is kimaradtál?

esztergályozd meg vagy mard le...kis féltékeny

ez olyan vulgármaterialistára sikeredett Tömjénzsolti stílusban....nem gunuloggy?

brühüyyy
@rodeo36:

"egy Gyurcsány+ Szanyi duetthoz "

Ezek kölcsönösen és mélyen megvetik egymást, tehát a kombó nem működne.
@Knósszosz:

"k furcsa megnyilvánulásaid vannak."

Enyhén szólva.

Változatlan türelemmel várom a vegás receptjeidet:)
@guma:

csak, hogy tudd (még ezt is) én világéletemben az acélokból éltem, kivéve amikor nem de az is érintette ACÉL-t

a Nagykohó csodáitól a a billenthető acélöntőkig amelyeket addig üzemeltettek amíg tönkre nem ment akkor kihűtötték és a másikak már a helyükön folytatták, a meleghengerművek még a Csepeli ahol kézzel kapdoválták a száguldó fehérenizzó rudikat...meg kovácsoltam is Yaekli-vel ha mond ez neked valamit...de főleg a hidegalakításban vagyok "jó"

kösz az oldalt megnézem mert az már majdnem olyan mint a Teremtés ha hinnék benne...Wagner a Siegfried második felvonása játszódik egy ilyen "üzemben" az alvilág ahol a ...szóval Wagner pragmatikus volt
amint Wotan-t a Főistent Alberich a Gnóm a főkovács kíséri a birodalmában ahol még a világhatalmat jelentő gyűrűt is kovácsolták

www.youtube.com/watch?v=IXWWM4pbTc4

Fafner már sárkánnyá vált és őrzi a világhatalmat jelentő kincseket Alberich és Wotan hiába próbál vele
@rodeo36:
Kétségtelenül istennő volt a műfajában, és ez a muzsika zseniális, detélleg!
Az más kérdés, hogy a sánszóóntól viszketőfrászt kapok, meg a dzsessztől is komoly neurológiai szakdolgozatok alanyává válok, de...

Figyelj csak, ez valószínűsíthetőleg az én hibám, de nem vagyok hajlandó letagadni.
Én úgy szelektálok, hogy van ami tetszik és van ami meg nem, oszt jónapot.
Hallgattunk már itt mi zenéket, és sok egyezés van az ízlésünket illetően. De én nem értek hozzá, veled ellentétben.

Na, mindegy, keverj egy cocktail-ot, csavard be, és...-:)))
@Orica Középföldi: nem vagyok tahótlanitva? talán miattam(is) jársz erre:)
@rodeo36: egy acélos cicit azé bevállalnál?:)
@Orica Középföldi:
intelligencia kérdése

brühüyyy

és mind a kettő az a maga módján és van céljuk amit lehet egyeztetni

még akkor is ha egy Sparafucile Rigoletto együttműködés jönne létre (amit nem hiszek bár kituggya?)

brühüyyy
@Orica Középföldi:
Mire gondolsz kedves Orica?
Ratatouille esetleg?
Azt kérdezd "sírbateszezazegész" kollégától, ő a franczijás konyhában otthon van.

Van zölcséges ötletem nekem is, naná!
De azt nem csak úgy...
Hogyisne...
Esetleg kegyednek, ha óhajcsa-:)))
@taga20:
te ma ilyen "intim" vagy? egyéb kíváncsiságod?

brühüyyy
@Knósszosz:
namost ezzel a megjegyzéseddel élek együtt teljesen azonos reakcióim vannak, de a Piaf és még néhány más a chanzón-ban valamint a dzsesszben amikor élőben ott alkotja és egyszercsak észreveszem, hogy egy borkóstoló kiöntő kehely nagyságú "kupica" "hever" a zongorista mellett...és abban konyak van a jobbfajtából (nem kurvaizé mert az brandy, a konyak az más) és csak úgy lopva bele bele cuppant és a zongora egyre táltosabbá válik és az együttes meg kezd szárnyakat kapni és a közönség már nem érzi az élet súlyát csak úgy lebeg a zülőkéjén és csupa fül meg lélek

ilyet én egy Zeneakadémiai Mozart zongora esten is átéltem, ott figyeltem meg, hogy a karmester tényleg "kíséri" a zenekarával a zongorát ha érted miről van szó

csak hogy elélvezz:

www.youtube.com/watch?v=Yha-5o9Ds20

ezen láthatod mi az, hogy concertálni amire fideszék képtelenek nem úgy hozták őket a világra

brühüyyy
@Knósszosz:
és itt :

www.youtube.com/watch?v=Vy68iFAN6Z8

a zárósorok az Emperor-ból

brühüyyy
@Knósszosz:

Ebből nem lesz recept úgy látom:))

Valami követségi recept és egy görög? török? vega kaja.
Már nem is rémlik ugye?:))))
@taga20:

"nem vagyok tahótlanitva? "

Jó hogy mondod, majd most:)
@rodeo36: ki ez a bácsi fürdősapkába? csak nem te:)
@Orica Középföldi: imádom a humorod:) de tényleg, vagy nem?:)
@rodeo36:
Sikerült.
Ez elképesztő!
Ez a pasi most zongoraművész és karmester is egy személyben?
Amúgy mindegy, zseni szerintem.
És messze sincs, labanc.

Isteni hallgatni, köszi!!
@Knósszosz:
itt "csak" zongorázik, de George Szell vezényel...mindíg van egy magyar

www.youtube.com/watch?v=ojWQwdFwI3c

ez a teljes mű 44 perc

brühüyyy
@Orica Középföldi: egyébként egy őszinte kérdés. miattad színes a világ? miattad pereg a blog?:)
@Orica Középföldi:
Most hirtelen...?
Nem.
Tegnap Tankcsapda volt, nehéz visszaállni, érted-e?
Utalj valamivel a dologra, eszembe fog jutni - vélhetőleg...
Pussz és jó éjt Neked!-:)
@rodeo36: bele ne fulladj:) a cukornád aratáson má tul vagytok? csak, hogy tudjam miko esz ide a fene:)
@Knósszosz:
a Beethoven Emperor Op 73 Esz dúr az alaphangneme az aranyló Napfény és a zengő kék ég hangneme a derű és boldogság hangneme aminek a párhuzamos mollja a c-moll az meg koromfekete mint a legmélyebb "ŰR" a csillagpor nélkűl és gyász és a zseni az előadó meg a szerző ezt variálja majd figyeld a második azaz lassú tételt ahogy az égszínkék biborvörössé válik majd sötétlila a vihar előszele jön majd elsötétűl és abban a sötétben is van élet...majd kadencia amit ebben a műben Beethoven leírt az utolsó hangig nem úgy mint a többiben ahol a zongoristának kell ott a pódiumon megkomponálnia és a III. tétel szágúld az örömbe bele

brühüyyy, az Esz dúr a dicsőség maga
@taga20:
nem érdekel a cukor de még a ...nád sem

brühüyyy
@rodeo36:
Van miért élni, ez már biztos!
Persze mindig épp azért, amiért... érted Te ezt.
Fantasztikus a zene világa, néha a szart sem érő is ad valamit, meg a zértéknek számító is.

Nem valószínű, hogy valaha olyan vájtfülű és értő leszek mint te, de egy biztos; minden jöhet, ami érték.
Tudd, hogy ezt komolyan gondolom, detélleg.

Itt 01 PM, szóval odaneked szép napot, mi meg megyünk.
Dögleni, brühüyyy
Cső
@killersalmons:

Ez egy aranyköpés volt. Le a kalappal.
A hozzászólásod egy gyöngyszem és egyben hiteles példa is. Példája annak, hogy hol tart ma Magyarország.

Lesz hova felemelkedni...
@killersalmons: @Jaffar: picit tévútra tévedtetek...

pont az a lényeg, hogy tálcán kínálja az eddig meglovagolt propagandát egy új asszociációval.
@Knósszosz: Ha hajnali 01, akkor az már szerintem AM. ;)
@killersalmons: Amíg ilyen a sereghajtók derékhada a kormányzat hiveinél, mint Kigyelmed, addig lehet lazítani. Mert észre nemveszi a sok éjjelitakarító siserehad, hogy roppant árulkodó a viselkedés. Arra nézve, hogy a Fidesz vezetése irgalmatlan pánikban van
endresy.blogspot.hu/2013/06/fidesz-bajnai-gyozelem.html
@killersalmons: olvasni olvas, csak szövegértés gond és vannak még a multifunkcionális analfabéták
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
"_...mintha lefújták volna őket balfasz spray-vel._"

:DDDD

Nem rossz így reggel, csak kávés lett a monitor..
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Már eleve nem értettem, miért nem Galaktikus Szövetség a Köztársaság Visszaállításáért néven alakultak meg.
Pedighát... emitten vagyon a mai rohadás egyik legpregnánsabb lábszagú látlelete:

"Milliós pályázatokat nyertek a fideszes trafikgyőztesek
Munkahelyteremtésre kaptak egy vagyont a trafikjogok elnyerése után."

www.origo.hu/itthon/20130615-munkahelyteremtesre-is-nyertek-penzt-a-fideszes-trafikgyoztesek.html

Bravo! Még ki is stafírozzák őket..
Na ez az igzi hányinger... vérszemet kaptak a csicskák a nagyoktól... lesz ennek valahol vége?

"Több fideszes politikus is milliós munkahely-teremtési pályázatokat nyert, miután jogot nyertek trafikok üzemeltetésére – írja a Blikk. A győztesek szerint politikai tisztségük nem játszott szerepet a támogatások elnyerésében.
Kormánypárti politikusok is milliókat nyertek a Nemzetgazdasági Minisztérium munkahelyteremtő pályázatain – írja a szombati Blikk. A lap szerint tucatnyi olyan vállalkozó nyert összesen mintegy százmillió forintot, akik a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumtól korábban trafikkoncessziót nyertek. A trafikpályázaton és a munkahelyteremtési pályázaton is győztes vállalkozók közül pedig többen a Fidesz színeiben politizálnak.

A Blikk által megnevezett egyik győztes Borbás Zsolt, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei közgyűlés fideszes alelnöke. A politikus a lap szerint két trafik üzemeltetési jogát nyerte el, és 14,9 millió forintot kapott munkahelyteremtésre. Ugyanő tavaly szintén nyert ilyen pályázaton, akkor 21 millió forintot.

Borbás a Blikknek azzal magyarázta a neki ítélt pénzeket, hogy növekszik a bolthálózata, ezért új alkalmazottakra lesz szüksége. Szerinte a sikeres pályázatainak nincs köze a betöltött tisztségéhet, mivel a pályázatokon minden pályázó nyert, aki megfelelt a feltételeknek.

Egy másik fideszes önkormányzati képviselő, Fekete Ferenc Hódmezővásárhelyen nyert 6,4 millió forint támogatást munkahelyteremtésre, miután szintén két trafikkoncessziót szerzett. Ő szintén azzal magyarázta a támogatást, hogy bővíti a profilját, és július 1-tól tízzel növeli alkalmazottainak a létszámát. Fekete azt is közölte, hogy a pályázaton az önkormányzati képviselőség nem volt kizáró ok."
Ezzel szemben a lenézett cseheknél:

"Rács mögött a korrupcióval gyanúsított cseh politikusok
A köztársasági elnök szerint a kormánynak le kellene mondania."

"A héten őrizetbe vett cseh politikusok közül hatot vizsgálati fogságba helyeztek a hatóságok, hogy ne befolyásolhassák a tanúkat. A köztársasági elnök szerint a kormánynak le kellene mondania."

www.origo.hu/nagyvilag/20130615-csehorszag-racs-mogott-a-korrupcioval-gyanusitott-politikusok.html
Válasz erre
Vajon a 12 trafikos Takács Miskolcon, vagy a OB Zsolti-klánnak mennyit dikerült felnyalnia?
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Mert randa kekec, meg irigy vagy a tehetségekre! Ja... Ezt olvastad?

"Zavarbaejtő és zavaros ez az egész, Viktor. Úgy érzem, egyre erőltetebb ez az EU démonizálás. Úgy látom, egyre kínosabb kimagyarázni, hogy bár mindent tökéletesen csinálsz, mégis mindig van valami, ami miatt magyarázni kell a bizonyítványt. Határozottan úgy gondolom, egyre nevetségesebb, hogy az amúgy teljesen megalapozott elvárásoknak úgy teszel eleget, hogy óriási engedményeknek állítod be, és egyedül saját nagyvonalúságoddal próbálod palástolni, hogy döcög ez a kurva szekér. Hogy bár egyértelműen nekünk áll a zászló, mégsem áll az annyira. Az van, hogy a végtelenségig nem lehet Brüsszellel, az IMF-el, vagy az éppen szolgálatos kisebbséggel takarózni, miközben a beruházások csökkennek, a külföldi tőke menekül, az ország régiós viszonylatban sereghajtóvá válik, és az istenadta nép nagy része nyomorog.
Anélkül, hogy minden szavadat ízekre akarnám szedni, kicsit elborzaszt, amikor azt mondod: "Mindent megvédtünk, amit lehetett, de át kell gondolnunk, hogy mi az, amit érdemes megvédeni a jövőben." Tudod mit? A nyugdíjaktól kezdve a rezsicsökkentésen, a magyar nép szabadságán, a sajtószabadságon, földeken keresztül a trafikokig már minden meg van védve. Könyörgöm, hagyd már ezt a megvédéses rablómesét. És ne csikorgasd a fogad, Viktor, egyáltalán nem áll jól neked."
hacsaknem.blog.hu/2013/06/15/a_miniszterelnoki_fogcsikorgatas_meseje

Olyan izékék vagytok! Piszkáljátok itten a tündérmesét!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Lassan tényleg aggódni kezdek, hogy a tökömet mikor akarják majd megvédeni. Leginkább a Schnellcicitől tartok, de Szájer is jáccik:-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ha mögéd kerül, neked annyi! :) Meg se kérdezi, hogy Vaszilijjal, vagy anélkül...

Amúgy Piktorunk mit szívhat? Mert hogy valami durva szintetikus cucc lehet, az szinte biztos...

www.youtube.com/watch?v=iJECYYnKoBo

CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK!
Ezen meg Mr. Bean nyilatkozik.
Jó, az kicsit pofásabb gyerek, de hát nekünk csak ez jut...

www.youtube.com/watch?v=9tJuUIE6k-c

Mai szemmel is hazudik, szegénykém olyan, mint a faék, a hívőivel együtt.
Hűűű... erre is emlékszem. :(
Ezt végképp csak a perverzek nézzék meg!

www.youtube.com/watch?v=9AZza-NTNqI

Azért félelmetes, hogy egy jogsihoz milyen orvosi vizsgálat kell, ez meg csak szabadon mászkál...
Poszthoz kapcsolódó. :)

Nemrég, Mihancsik Zsófia (Galamus) kérdésére válaszolván, Bajnai kormányképesnek nevezte a mozgalmát(?), egyesületét(?), miközben ahhoz is hülye, hogy egy pártot bejegyeztessen a bíróságon. Gondolom, mert "nem értettünk hozzá". Ehhez sem.

www.tutiblog.com/2013/06/hogy-hivjak-nevedet.html
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
A piramis alján is ki kell fizetni a seggnyalókat....erre jó, a munkahelyteremtő támogatás
@KÁTÉó53éúétr6:
Mi ez a helytelen megszólítása nyulunknak? :))
Már-már felségsertés ez kérem! Több tiszteletet neki, még nem szed annyi gyógyszert, mint a Vezényló!
A trafik termel értéket? Mármint kétkezi, izzadós munkával. Vagy csak gyönyörködtet és boldogságot ad?
@saravad:
12%-os hasznot termel alapból! Ne feledd! Kekec... :)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
oyé conejíto sanguíneo del espécies especial de los animalitos quién es la guardia verdadera de la granada...que los cojonoes pasa contigo en ésta hora cuando el diablillo anda por las calles?

jajajajaja

brühüyyy
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

jé? a kereskedelmi árrés is hozzáadott érték plane ha nem is adódzanak érte, minő drága kedves állaccság a nyú fidecc econo comics

brühüyyy

és ettő fel fog lendűlni? na mi is?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

már totál tudathasadás fog fellépni, mert nem tudom mikor lett ( a mókus jobb volt:DDD)

www.vicces-humoros.com/mi-az-uj-neved/vicces-indianok/
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
egy faszt, leöntötték valamivel amiről asszitte és kiderűlt hogy mégse de akkó má későn vót

brühüyyy

még a bundája megvan?
Még mindig nem értem, hogy mi a baj a névvel. Azt használják, hogy Együtt. Idáig az volt a baj, hogy benne van a 2014, mert, hogy mi lesz azután. Nem a név számít, mert aki akar, az úgyis azért szavaz rájuk mert ott van Bajnai.
Fabius! Olvastam a 444-en egy elemzést. Az Mszp-sek Bajnainak adnák a főpolgármesteri pozíciót, mert azt tuti megnyerné, mert nagyon népszerű. Nem nagyon értem, ha itt népszerű, akkor országosan is annak kell, hogy legyen. De lehet, hogy én látom rosszul.
@rodeo36:
MOCSOK KEKEC VAGY! :))
Fel fog lendülni az a lopási kedv, ami eddig is masszívan jellemezte a bolsevik agyhalott réteget. Irigykedve figyelik, hogy a korábbi seggnyaloncok micsoda bulit csináltak, mennyire kifizetődött a seggnyalás. Ha a trafik mutyival így újra lehetett osztani egy már bejáratódott piacot, akkor nekik még lesznek ötleteik, hogy mit kéne hasonló stílusban "megpályáztatni".
Lesz itt még Nemzeti Egészségügyi Rendszer, Nemzeti Budipapír Szolgálat, Nemzeti Akármi is.
Ne légy Te csak kishitű!
A magyar lelemény határtalan. Ezek meg pláne tudnak lopni.
A gumicsizma után a második lételemük.
@saravad: Mindig eszembe jut ilyenkor a Három nővér paródiája:-))

"Én dolgozni szeretnék.... Jaj de utálok dolgozni!"
@guma:
Nyulunk készen van, szerintem tudathasadt, ha olyan Piktori mélységbe nem is... A Pilsenibe temetkezik és sörrel akarja magát tartósítani.
@V-PORT: Sajnos ez nem így van. A főváros mindig is más volt. Ezért volt 20 éven keresztül (ciklusokon átívelően) polgármester Demszky.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
semmi baj a gummicsimmával. A britek is abban rohangálnak mégsincs békemenet Cameronnak.
a többi sajnos igaz

úgy tűnik az ipar és mezőgazdaság a nagyoké, a kisebb férgek osztoznak majd a szolgáltatási szektoron. Nemzeti fodrászat, nemzeti lángos...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

oszt úgy járnak mint a kenguru, ha kicsit beletekint a kasszába (keresd meg a képet:D)

www.keptelenseg.hu/cimke/vicces%20k%C3%A9pek
ja: sziasztok!

jó reggelt!:)

olyan utálatom van már ettől a fertőtől, hogy állandóan terelek(, mint Gábris) míg Fabius ki nem vág innen.)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: :)

mit érdekel, hogy ő hol hasad!:D
de ha én megzavarodok az régen rossz nektek...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

még ase legyen hajnalok hajnalán:DDDD

hogy is írja @rodeo36:

brühüyyy
@rodeo36:

viszont te nagyon bántod az esztétikai érzékem :D
úgyhogy ne keveregj tévútra, mert nem áll jól!
@guma:
Jó'vanna! Majd alukálok még... :)
@CSENDES: Lehet. Azt viszont látom, hogy Bajnainak jobban elhiszik az emberek, hogy képes a változásra. Én még olyan emberrel nem találkoztam, aki azt mondta volna, hogy ha 2014-ben Orbánt leváltjuk, akkor majd a Mesterházy rendet tesz.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

ilyen is jött nekem, megosztom veletek hátha valaki nem tudja

Mikor születtél?
lehet mazsolázni:DDDD

január a legviccesebbek
február a legőrültebbek
március a legaranyosabbak
április a legédesebbek
május a legkedvesebbek
június a legkomolyabbak
július a leggyönyörűbbek
augusztus a legdögösebbek
szeptember a legromantikusabbak
október a legtökéletesebbek
november a legszebbek
december a legjobban tudnak szeretni
@guma:
Nem győzök válogatni, hogy akkor mikor is... :D
@guma: Január:Mesterházy, március:Bajnai, május:Orbán,Schmitt június:Gyurcsány, augusztus:Vona, december:Kövér.:))
@guma:

jééééééééé...mint tőzsgyökeres Nyilas...

brühüyyy

igazolom?
@V-PORT: :)

te kis szadista:D
a fene se gondolt rájuk...
@V-PORT:
a kövér decemberf? de mely napon? ha 21 vagy utána akkor az már Január a csillagjegy szerint

vigyázat

brühüyyy
@rodeo36: :)

ha a fiamra gondolsz igen :D
@V-PORT: Várjuk ki a végét. lehet még lejjebb tornászni Bajnait. Mert itt kérem nem úgy megy a verseny, hogy ki a legkiválóbb, legalkalmasabb, hanem kit lehet lejjebb taposni. Ez politika.
@Habakuk999: "Tök jó ez a KP. Kommunista Pártozni is és készpénzezni is lehet."

Korszakváltók:::))) "Mostmár mi is hagy lopjunk megint Párt... "

simán lehetne őszintén kampányolni !

azt hitte hogy már mindent ellopott a fides?
nem! mi megmutattyuk hogy van még dolgunk !
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "xxx.együtt.com! Basszameg, megnéztem, ez is foglalt. Szopás. "

és mi van a "LCSH.hu" -val? (lopunk csalunk hazudunk

és a LP ? Liba Párt?
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "Hová kerülnek valójában
az adományaink? 2011-ben az összegyűlt pénzből Kolontáron mindenfélét finanszíroztak, csak a károsultak megsegítése maradt el."

mindent ellopnak...

de ez a teteje mindennek...

a böcsületes emberek konkrét problémákkal küzdő embertársaiknak küldött pénzt lopták el, azt hiszem ez a "csúcsa" a bűnnek és az erkölcsi hanyatlásnak !
@guma:
készűlj fel rá...én is az vagyok...vizsgáltasd meg milyen arányban vannak a jelében a négy elem: föld, víz, levegő és tűz...az döntő...valamint a kínai állatjegyek közűl melyik?

brühüyyy
@guma: "október a legtökéletesebbek"

naugyi:-)))))))))))))))))))))))))
@Habakuk999: "asszus Gyergyótól Kassáig, Miskolctól Győrig hasonlóan látjuk kurva sokan. Ezek az önjelölt országmegmentők - bármelyik oldalról - miért nem látják? "

????

mit nem értesz ????ú

debilek, sőt MINDEN POLITIKUS BŰNÖZŐ...
kimondod: nem képesek (alkalmatlanok, hitváynak, gerinctelenek)
és utána azt kérded miért nem jönnek erre rá? és miért nem képviselnek?

hát b+... segítek...
előbb utóbb Neked magadnak kell felemelned a kövér valagad és saját kezedbe venni a KÖZÜGYEIDET !
csinálnod kell ojjan pártot ami Téged képvisel...

magad uram ha szolgád nincs...
meg van az a: várja hyg berepüjjön a sültgalamb...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "Már régebben javasoltam Fabiusnak, hogy csinyájon már végre egy pártot."

ja ja

amugy ő pék ?
@killersalmons: ezt én is így látom...

hogy libás bajnaizni az fides tempó...

tőlem fogadható el csak aki minden politikust egyformán gyűlöl és MEGVET ....
most szólok hogy jogilag megfoghatatlan pájázati feudalizmus várható a következő években...

az lesz kiírva minden közbeszerzésben (akár hídépítés akár közékeztetés), hogy feltétel a nyertesnek TRAFIKJA legyen...

ennyi... erre már lehet építkezni...
@rodeo36:

majdnem dobtam neked valamit, de hát nagyon béna vagyok.

a nyúlnak küldött is elszállt.
evan:)

(erre nem is felelek, nem akarom reklámozni ezen a vonalon!:D
az biztos, hogy félelmetesen jó művész - kíváncsiságból volt, hogy zsűriztetett 10db alkotását.
csont nélkül mindet elfogadták.
amúgy nagyon szerethető de elképesztően individuális mindenben - meghallgat mindenkit, de megy a saját feje után.
véghetetlen:))))
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "Rács mögött a korrupcióval gyanúsított cseh politikusok"

na ez a veszéj nálunk nem fenyegeti a fidest...
na nem azért mert nem lopnak...
Gratulálok a blog írójának, derék munka volt. Ezért kár volt hajnalban felkelni, vagy még lefekvés előtt született meg az egész? Többek között ezért tart itt az ellenzék. Aláásni és kigúnyolni minden lépésüket, legyen az az MSZP, DK, vagy E-14 mindegy. Kinek játssztok? Hajrá!
@V-PORT: Óóó, vaze, hogy neked mindenről "az" jut eszedbe. :D
@Gyuri bá: +1

bár én lexarom mi van ezekkel a hitvány rohadékokkal...

sese feleggyük mind KOMCSI ügynök kisztitkár hitvány xar ember
@Gyuri bá: drága!

komolyan gondolja, hogy a figyelmeztetés az gúny?
nem kell felesleges ütőkártyát adni senkinek, ha még van idő változtatni...
@rodeo36:
Te is, öreg Nyilas barátom?
Mi Nyilasok... Bár óvatosan, Gábris még elolvad... :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: :DDD

téged vízöntőnek soroltalak be.:)

eszméletlenül és jellegzetesen hozd itt azt a vonalat, bár nem igazán jegyzem meg a horoszkópok besorolásait, csak 1-2 ragad meg "valaki" miatt.
@guma: küttél valami szart? Akko megnézem, mert nem igazán használom a fiókát...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Na Töki!
Látod, amikor kb. 2 hete írtam, hogy eljött a fideszpatkányok éjszakája, a kussoltak és a jussoltak sorba fognak állni az apanázsért, kiröhögtetek. Mától Kasszandrának tartom magam, csak a kasszámat el ne vegyék.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

még arról beszélek, vagyis azóta nem!:)

(már nézted, és mondtad elszállt...
majd veszek tőled órákat, hogy kell ilesmit csinálni.
de ki ne készülj, mert képes vagyok ám kiborítani embereket, ha nem értek valamit.:DDDD)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

a nyalakodósról már ne is beszéljünk!:)
hiányzik az neked?
:DDDDDDDDD
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Lustaság? Három órás biciklizés a hegyen, mintegy 570 m-es szintkülönbséggel fűszerezve.
Este két km séta egy kis ropogósra sült nyamvadt halért és rozéért.

Abban mondjuk igazad van, hogy a sörösdoboz emelgetése itt nem játszik, így karfejlesztésben elég rosszul állok.:)))

Székelyföldön vagyunk a jövő héten.:(((
@guma: Helló, Kislyány!

Most néztem az összeállításodat az OFF-on. :)
@guma:
ÉÉÉÉééén? No de kérem! Akkor jó csinálom??? :)
@Penivaldes: kiderült az itt is, ahogy pórázra fogtad a fiúkat, az teljesítmény:)

ráadásul rögtön állással is megkínáltak.
mit mondjak: csak így tovább:DDDDDDD
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

no,ezt a párodtól kérdezd:)

viszont az a jegy (már akit ismertem) az mind szórakoztató, nem unalmas vagány, nagy dumás volt, aki azért a feladatát is ellátta...
@Marcellusca:

láttam, hogy betértél kicsit "kortyolgatni" :D
@Mariann19: Szia!
Túl, ez nem nekem a nagyüzem igazán, hanem a kolléganőknek.

Most tervezünk stratégiát erősen, készülünk a szezonra, plusz új céget alapítottunk Erdélyben, de hiába magyarázom ezt Bolinak, ezzel munka is van, nem csupán abból áll az élet, hogy ringatjuk magunkat a csónakban a folyóval mindenféle sörösdobozokat emelgetve.:(
josziftot - gipszjakab - ezüsthajó - hepiend... stb

rablóbanda... csaló hitvány élősködő csürhe....
@Habakuk999:
Csónak? Majom... Kenu. Meg kajak. Meg sárkány. Élhetetlen vagyol... :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ladik az te ladikom! .. Abból is a rosszabb fajta... már-már tutaj:-)

Visszatérve:
Egyébként, moondottam volt azt is, hogy akkor fog majd csak kurvanagyot nézni a magyar paraszt, aki eddig lapított, minta szar a fűben, amikor a patkányhad megjelenik a háza-irodája előtt, az ajtót berúgja és visz asszonyt, pénzt, paripát, fegyvert, mer' arra neki jussa van... és ekkor kerülnek elő majd a sublódból a kiegyenesített kaszák-kapák és a fényesített bézbólütők... és ez már nincs nagyon messzi... a patkányok már elég erősen kerülgetik a pofonfát...
MAriannak írtam... a nagy lopások nem rengették meg az egyszeriek hitét... itt mostmásr a megfogható-felfogható nagyságú lóvék és egzisztenciák kisajátítása folyik... a köövetkező lépés az élhetetlenné tevés... fizikailag...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "a nagy lopások nem rengették meg az egyszeriek hitét"

igen.... most nem a hitüket foglya megrengetni....

hanem a ZSEBÜKET... az egész gazdaságot... mindent szétlopnak...

nincs gazdaság, így már csak ÚJRAELOSZTÁS van (ők így híjják: a zország ÚJRAszervezése)
vagyis álamosítanak MIDNENT (magántulajdont lehet...) aztán osztyák a haveroknak...
@Buga.Jakab: nem mindenki alkalmas politikusnak, én például abszolút nem.
A szadesz egyik embriójába jártam, aztán amikor egyik napról a másikra négy-ötünk helyett elkezdett ott rajcsúrozni kurva sok ember, köztük a legvéresszájúbb ejtőernyősök, többet feléjük se néztem.

A politika a kurvák és és a hízelgők, ügyeskedők terepe.

én már attól is tartok, amikor "politikusok" akarnak velem tárgyalni - elő szokott fordulni -.

Én megteszem a magam módján, amit meg tudok, hogy elgondolkodjanak az ország fejlesztésén.

Kivittem a bankforgalmamat külföldre, kiviszem folyamatosan a tevékenységem külföldre, szabadulok minden olyan eszköztől, amit el tudnának lopni, rabolni.
Emellett támogatok egy két támogatandó dolgot itthon, úgy, hogy tolvaj politika még véletlenül se tehesse rá a mocskos mancsát a támogatásra.

Szóval megértettem az idők szavát, és nem én vagyok az egyetlen.
A fél ország megértette és alkalmazkodik.

Én nem hiszek abban, hogy egy Messiás politikus fog rendet tenni. Én abban hiszek, hogy a cefre előbb utóbb kiforrja magát és nemes pályinka alappá érik.

Ez az ország európai fejjel működésképtelenné válik.
De nem fog hosszú távon kiszakadni Európából.
@Habakuk999: egyetértek mindenben...

kivéve abban hogy nincsen politikai ambíciód és tehecséged...

nyilván van valami indíttatásod ha itt csetelgecc közéleti dolgokról..

TENNI KELL ÉRTE, hogy ezek a hitvány rohat ügynökök MIND eltűnnyenek a duna medrében... soha többet ne tugyganak visszajönni... nem elég leváltani őket... el kel pusztítani...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Nyulunkkal én kiváló tisztelettel viseltetek, vagyis nem megszólítás volt, csak egy következtetés
Nyilván a fél másodpercenként beeső hozzászólások tengerében nincs jelentősége egy újabbnak, de azért:

Eddig voltak: MKP KMP MDP MSZMP MSZP MKM MM (utóbbi kettő Thürmer)

Ugyancsak voltak: kápé, kp

Persze, nem vitatom én a hörgéssel kísért elemi erejű felháborodások jogosságát, mivel ez a legfontosabb kérdésekben megnyilvánuló töketlenség valóban vérlázító. És persze van bőven más is, lásd pl. az 1000 leütés blogon, vagy Serest a HVG-n.

Igaz, olyan mindegy már. Ekkora ellenszélben csoda, hogy még vannak.
@guma:
ha nem akarod publikálni, ok, mindez alapjellemzőnk...és még sok minden

brühüyyy
@guma: "a nyúlnak küldött is elszállt.
evan:)"

csak nyugodtan... nyitott az ablak... ha töketlen vagy, és nem tudok segíteni gyereket csinálni... próbálkozz:-)
"Belterjes "versenyben" nyertek mandineres újságírók"

Kijafaszomazamandiner?

"Bár a szabályoknak formálisan eleget tettek, valós verseny nem volt azon az önkormányzati pályázaton, amelyet a nyolcadik kerületi önkormányzat gazdasági, kerületfejlesztési, költségvetési és pénzügyi bizottsága 2009 nyarán a hivatal honlapjának megújítására és üzemeltetésére írt ki. Mandineres újságírók nyertek önmaguk ellen. A mutyit a magyarnarancs.hu derítette ki."

hvg.hu/itthon/20130616_Belterjes_versenyben_nyertek_mandineres_u
Hehhe a "független jobbikérzésű polgári, nemzeti érzemű pártsemleges bloggerek:-) "

"A "versenyt" végül a Verba Volant Kft. nyerte úgy, hogy a másik két ajánlat érvénytelen volt, így 2010. augusztus 31-ig, az év végéig meghosszabbított, 2,35 millió forint értékű megbízást kapott. Az önkormányzati választások után ismát kiírták ezt a pályázatot, amelyre ugyanezt a három céget hívták meg, a lebonyolítással sem sokat vacakoltak, hasonló technológiával újra csak egy ajánlat volt érvényes, amelyet a Vármegye Média jegyzett. A társaság ezúttal bruttó 5,85 millió forintos megbízást tett zsebre."
@Buga.Jakab: Az igazság az, hogy (még) van vesztenivalóm.
Engem még tönkre lehet tenni.
Felelősséggel tartozom egy nagy csomó ember felé, akiknek valamilyen módon munkát adok.
Nem nyúlok bele épp emiatt darázsfészekbe.

Ebben is alkalmazkodom az új, szép világhoz.

Ugyanakkor támogatnék olyan pártot, egyesülést, akik valóban tiszta kezeket akarnak.
Szemrebbenés nélkül, ezerrel, azonnal.
S ezzel is sokan vagyunk így.

Azt nem fogja fel a sok szar senkiházi, hogy egy szikra is elég.
Egyetlen szikra, s olyan elemi erővel söprik el őket, hogy fel se ocsúdnak, s már sehol sincsenek.
A fidesznek és a szociknak a többi léhűtővel együtt az az egyetlen szerencséje, hogy nem tűnt még fel egy tiszta karakter. Aki mögé föl lehet sorakozni.
El fog jönni az az idő is.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
És? Még jó h nem multik nyertek!
Vagy fabius-félék. ŐKet csak tömje továbbra is a gyurcsány meg a moszad.

Lehet, etikai problémáid vannak. Ne legyenek. A nemzetiek ELEVE erkölcsi fölénnyel indulnak, azt te nem fogod megugrani.
@rodeo36: :)

nem szeretek másról dumálni, csak a velem kapcsolatos esetekben említem mindig a másikat.
nem szeretek mást "kiadni", védem ismerőseim, barátaim, szeretteim személyiségét.

"sajnos" a gyerekek kivételek, aztán be nem áll a szám - pedig elfogult sem vagyok.
fényképeket sem hordok és lassan megtanulom őket is védeni - magamtól is...:)

csak annyira speciálisan kivételes srácok, hogy néha kikotyogok ezt, azt róluk.
(volt egy humoros eset. a kocsmánk egyik tagja közös szakmai konferencián volt vele, és odament hozzá, hogy én vagyok anyukád egyik blogtársa. :D)

bocs, de csak ilyen primitív oka van - ha homályos mardok - akkor is, ha ösztönösen néha megemlítem a családom.
@vakapad: azt jól látta Fabius, és néhány kommentelő is, hogy bár nem annyira lényeges a név, a kormánypártnak kiváló alkalom lesz kötözködésre, tematizálásra, szóviccek gyártására, és mindezt meg fogják tenni akkor is, ha az ellenzék megpróbálja sunnyogva elleplezni (ami szerintem még olaj is lenne a tűzre). Ez a keresztelő Bajnaiék részéről teljes egészében a "fölösleges hiba" kategóriába tartozott, olyan, mintha a harmincadik emeletnél az ablaktisztító melós nekiállna a biztonsági hevedert babrálni: nem biztos, hogy attól esik le, de ha jón egy széllökés, és mégis megszívja, a fasznak nyúlt hozzá.

Eltekintve attól, hogy szerinted kellene-e ekézni az ellenzéket vagy sem, egy dologra azért felhívnám a figyelmedet: ha a nép három év Orbán után is inkább basztatja a másik oldalt, mint hogy támogatná, akkor annak komoly oka van. Persze, oké, hülye a nép: nem mondom én, hogy nincs benne egy rakás hülye, de valami kaka mégiscsak lehet a váltópárti levesben, ha az alaphangon ennyire nem lehet változtatni. Egy idő (és hát, három év már egy idő) után csak el kéne gondolkodni azon, hogy mi volna a célravezetőbb: véráldozattól meg nem riadva nagygenerált végezni azon az ellenzéken, vagy új ellenzéket létrehozni. Nyugodt lehet mindenki, hogy amennyiben az első opció valamiért nem játszik, de a nép még mindig morog, csak idő kérdése a második.
Nincs azzal semmi baj, ha az emberekre nem lehet rátukmálni azt, amit nem akarnak. Bárcsak így lenne már 20 éve...
@Habakuk999:
Mire vki odáig jut hogy feltűnik már aligha egészen tiszta.
Csak legyen esze, szíve, humora és jól válassza ki a munkatársait.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: o:)

lehet, hogy magáznod kellene akkor ekkora hülyeség nem jutna eszedbe :D

1./ házinyúlra nem lövünk! (ja előbb megvadítjuk :D)
2./ házas ember ha megvadul is kerülendő!
3./ gyerek csinálásról lekéstél(, igaz más is)!

4./ a tököm meg lehet, hogy akkora mint a tied (bár valószínű nem használom már annyira ki)!:)
@Légifarkas:

Q.E.D.

Ahogy a magad véleményét is írod, ha ennyit baszgatják az ellenzéket, akkor abban "mégiscsak lehet valami". És bizony egyre többen vagytok.

Egyébként én (mint illúzióktól aránylag ment egyén) már régen borítékoltam.
@vakapad: Bánccsák Krahácsot?
A latrok mááá megint bántják?

Nem kéne elgondolkodni rajta - bár csak Farkast ismétlem- hogy miért?

Az ellenzék megbukott. Nem akárhogyan, csúfosan, katasztrofálisan.

A helyettük levők hasonlóak a választók szemében. Nem egyformák, de hasonlóak.

Gondolod, hogy felelősségteljes ellenzéki politizálásnak nevezhető az a tevékenység, hogy a bukás után mi ugyan nem is gondolkodunk el azon, miért is buktunk, viszont megsértődünk, hogy a hülye nép miért nem akar bennünket vissza pálmaágakkal legyezgetve a bevonulásunkat?

A nép nem hülye. Az a hülye, aki azt hiszi, hogy semmit nem téve vissza lehet állítani a posványt.

értsétek már meg, nem vagytok alternatíva. Két rossz, semmirekellő harácsoló felelőtlen politikai erő ma már egészen egyszerűen nem alternatíva, hanem egy és ugyanaz.

Van a kimúlt dicstelen rendszerváltás politikai garnitúrája.

És kell előbb utóbb egy teljesen más.
Ez lesz a választás lehetősége.
@Habakuk999: Nem divat a magyar politikusnak gondolkodni, hogy miért nem csókolja homlokn a választó..
@Habakuk999:

Oké. Addig maradjon Orbán. Tertier non datur (még legalább 2030-ig).

Mint sokszor megírtam már, a nép nem akarja elhinni, amit most lát, mert ezzel 2010-es önmagát köpné szemen. Te meg mondhatnál már valami konkrétumot például a megsértődésről, ha már azt feszegeted (holott láthatóan te érzed megsértve magad).

Egyébként meg, ahogy gondoljátok. Kár, hogy Magyarországnak annyi ideje nincs.
@vakapad: "Q.E.D." - haggyukmá'...

Mégis mit kéne mondani? Azt, amit néhányan szoktak, azaz "mindegy, csak ne Orbán"? Bocsánatot kérünk, mi rohadék elégedetlen aljanép, de nem megy; biztos genetikus oka lehet annak, hogy hiába olyan Orbán, amilyen, mégis teleszaladt az emberek töke a töknélküli ellenzékkel. Így gondoltad?

Megmondtam 2011-ben, hogy nem a kormány ellen kell tüntetni (mert az sajnos elpocsékolt energia), hanem az ellenzék ellen, hangozzék ez bármilyen furcsán. Meg kellett volna mondani nekik világosan és egyértelműen - majd következetesen prezentálni is, ha kell - , hogy az időhúzásra, a helyosztó gyűlésekre, az öntömjénezésre kibaszottul nem vagyunk kíváncsiak, és vagy aszerint tesznek, ami a mi érdekeinket szolgálja, vagy mehetnek a bánatos picsába a siránkozással. Hogy ez genyó unortodox kezelése volna a párt-polgár viszonynak? Nos, mint mondtam, oka van, és hiába csodálkozik bárki csészelajnyi bociszemekkel, hogy vajon mi rossz történhetett itt 2010 előtt a mai ellenzék kormányai alatt, a sarokból kihallatszó bőgicsélés nem fog meghatni senkit. És nem változtatja meg sem a múltat, sem a jelen ökörségeit.

Amikor versenyre készítenek valakit, nem hogy folyton az orra alá dörgölik a hibáit, hanem még meg is szorozzák tízzel azért, hogy ne bízza el magát, és a végén olyasmit produkáljon, amiről ő maga is azt hitte, lehetetlen. Aki nem bírja a kritikát, és csak hüppög vég nélkül, azt kidobják a keretből, még ha pár évig nem is küldenek senkit a versenyekre; ellenben aki összeszedi magát, és minden kapott fülesre csak dacosabban akarja a célt, annak medál lesz a nyakában, nem mellesleg ki is érdemli. Ha még nem tűnt volna fel valakinek, itt verseny van, az ellenfél pedig nem egy bölcsis picsogó.
Ja, és mi vagyunk a szponzorok, és a pénzünkért teljesítményt akarunk látni. Persze, nem muszáj erőlködni, ha valaki nem akar - majd keresünk magunknak másik versenyzőt, vagy akár másik versenyt.

És bizony egyre többen leszünk :-)
@Penivaldes:

Na, egy újabb lelkes csatlakozó bon mot-ozik. Megkérdezhetem, hogy ez mely eseményből/cselekményből következtethető ki?
@Penivaldes: ezt már felfedezték anno

Semmi szükség már bolondra
Bomlik esze bölcs nagyoknak
Botladoznak balra-jobbra
Mint a majmok fintorognak
Botladoznak balra-jobbra
Semmi szükség már bolondra

William Shakespeare
@vakapad: "Kár, hogy Magyarországnak annyi ideje nincs"

Leszokhatnátok már erről a tragédiaszemléletről, mert ez a mondat már akkora csúsztatás, hogy csak na.
Lehet, hogy neked már nincs annyi időd. Az is lehet, hogy még kétmillió magyarnak már nincs annyi. De könyörgöm, kérte azt valaki tőletek, hogy működésképtelen dolgokhoz ragaszkodjatok? Vagy fizetnek érte? Baszki, egy hónapokig készült géptervet öt másodperc alatt tépnek szét, ha rájönnek, hogy bennszülött alkatrész került bele (pl. egy csavar, amit a többi gépelem miatt lehetetlen oda beépíteni), és csinálnak másikat, és ha kell, tíz másikat is, de ha kell, totál másfajtát. Nem szabad ragaszkodni ahhoz, ami nem működik, nézz körbe, ez az elv hajtja a világot (na jó, az olajlobbi kivétel).

Lehet, hogy mélyebbről, és csak nagysokára, de ez az ország is talpra fog állni. Lehet, hogy a ma élők közül ezt már nem mindenkinek lesz alkalma végignézni. Tessék tudomásul venni, hogy a nagy gazdasági, politikai rendszerek nagy tehetetlenséggel rendelkeznek, és egyáltalán nem igazodnak az ember biológiai életciklusához. Talán igazsságtalan dolog, de ez van.
@guma: Hehhe... tévelygések vígjátéka... összesen arra utaltam, ha üzenni akarsz,,, akkor szólj, megnézem a reghez tartozó fiókot, mer amúgy sosenem teszem:-) értve? :-)
@vakapad: a viselkedésből amit mutatnak, 3 éve figyelem őket
@vakapad: szégyelljem is magam? Várjá', keresek egy sarkot, megvan, arccal befelé, egészen a falig, így jó, igen... még a fejemet is lehajtottam.

Elképesztő, hogy mennyire nem lehet veletek beszélni, mennyire be van betonozva az agyatokba az, hogy csak járt utak vannak. Két szék között a földre lesz a vége, csak mondom.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
hehehe..elsőre is értettem
(csak gondoltam, ha már gyerek is szóba jött, a szabályokat "lefektetem"
ma Hobo napom van és hallgatom vagy a szövegeit olvasom
pl ezt

Részegek indulója :D)

Alig múltam tíz, apám elment messze.
Majd felnő valahogy - anyám bízott benne.
Mindenkitől féltem. Megvénültem hamar.
Ha lehetett, ittam - ahogy minden magyar.
Feleségem csúnya. Feladta életét.
Gyereket szült, hármat. Összetörte testét.
Keserű a szava. Szeme szürke, fakó.
Nem alszunk már együtt. Az egész mire jó?
Uram, csak félve nézek sötét egedre!
Uram, hozz szerencsét a részegekre!
Korán cserben hagytak. Élek hitetlenül.
Tudom, ki van alul és sosem leszek felül.
Senkit meg nem bántok, de senkit meg nem védek.
Józanul nem bírom. Ezért vagyok részeg.
A gyerekek lusták. A tévé előtt ülnek.
Ha kapnak valamit, nem nagyon örülnek.
Játszani kell velük, mesélni. De miről?
Amit ma túléltem, az majd holnap megöl.
@Buga.Jakab: ha nem is tükörponty, de van rá es éj :)
@Légifarkas: fura mikor valakinek válaszolva többes számot használsz.
@guma: mert egy általános jelenségről van szó
@Habakuk999: de jó egyeseknek! Az egyik Morvaországban, a másik Transszilvániában, én meg a gályán :D

3.bp.blogspot.com/_csoZ3TYxLtA/TJI2C_7_wkI/AAAAAAAAAPk/d2n2aE0YBHc/s320/galley_eng_300.jpg

SI-faktor = 10^4-én! :D
@guma: még azt nem mondták rám, hogy dögös :D :D :D
@Penivaldes: de nem így közlöm a mondanom valakivel :)

ha általános akkor a szövegbe jelzem, hogy pl te is (név jön).... stb

különben úgy járunk, hogy "a nők miatt lettem ilyen gazember" - és közben találkozott pár hülyével... ennyi
@1kivancsi: most már mondjuk, de a lényeg hogy én vagyok a tökéletes.
@1kivancsi: ilyet csináltam?:)

biztos sokat ittam, mert nem emlékszem rá, hogy hízelegtem valakinek is! :DDD
@Penivaldes: az nekem se, csak báncsa az ízlésem:)

szeretem megmondani most hülye vagy, de azt is elismerem, hogy te vagy a tökéletes...

szemtől babám, ha....:)
@guma: megnéztem a horoszkópot :D
még mondhatsz :D feltéve, ha lány vagy
@1kivancsi: ja, tegnap mondtál egy hülyeséget én meg rád hagytam.:D

keresd vissza: valami bacameggel kezdődik! :)
@1kivancsi: voltam lány is! :DDDD

a horoszkópban meg te mazsoláztál.
de ha boldoggá tesz: egyen fene látatlanban is dögös vagy:)
@V-PORT:

ha Bajnai nem miniszterelnok vagy gazdasagi miniszter jelolt lesz, engem elfelejthetnek, nem erdekel hogy akkor marad a fidesz szemetladak
10 milijó homokzsák országa !
Baszki ezek tenyleg nem ertik mibol van elege a valasztoknak. Megerem meg remelem hogy kiednek a szocik a parlamentbol, oda lesz a zsirosbodon, ezek meg akkor sem fogjak meg fol.
10 179 046 homokzsák országa !

a fődakota lélekben valójában 15 milijó homokzsák minisztárálnoka !
@Husz_János_Puszita: Én még határozottabb leszek. Ha Bajnai nem lesz miniszterelnök-jelölt rám sem számíthatnak. Engem ne zsarolgassanak azzal, hogy akkor Orbán marad, mert ez nem hat rám. Ki fogom bírni. Nehezen, de kibírom.
@Buga.Jakab: Ezt mondja Novák Előd már mióta! Biztos izraeli homok. :)))
@V-PORT:

akkor meg mindig kell egy frakcio aki megszavazza Bajnai reformjait szoval eleg remenytelen
@V-PORT: 10 179 046 homokzsákot vitetett ki a Duna partra a fődakota !

rózsaszín 3szöget a melükre ! aztán belelőni !

mind a 10 milió homokzsák fekütt egymáson szorosan és hejtált a Duna rohamainak !
@Husz_János_Puszita: Bajnaira nyugodt szívvel szavaznék, de Mesterházyra csak azért nem fogok, hogy ő nem Orbán.
@V-PORT:

jo szo ez tenyleg zsarolas de legalabbis manipulacio
@Penivaldes: Kíváncsi leszek, hogy pénteken Schmuck vagy Gyurcsány akar beosonni a tárgyalásra. Szerintem rájuk nem is lenne szükség.
emlékezzünk meg a méjnövésű nagyemberünkről, a felcsúti rézbőrű, dakota hőstetteiről !

ép ma 24 éve hogy 1maga ! kizavarta a szovjet hatsereget !
és ezzel egyedül őőőő kivívta a nemzet fügetlenségét
ezen történelmi tettet köszönnyük meg ! nevét foglajjuk imámba !
@V-PORT: mindenkire szükség van aki demokrata....
@V-PORT:

a Schmuck ritka irritalo ragacsos egy figura en ilyenekkel nem akarok kormanyt valtani brrrr
@Husz_János_Puszita: Mesterházy nem alkalmas. Kész. Hogy miért fogadják el jobban a Fidesz, és a Jobbik szavazói? Pont ezért. Tudják, hogy ha ő lesz a miniszterelnök-jelölt akkor az jobboldali győzelmet jelent. Magyarázhatnak Mesterházynak mást, de az nem igaz.
@Penivaldes: Azért vannak határok. Mennyit hoz és mennyit visz?
a napokban a felcsúti rézbőrű dakota meg kiűzte a Dunát !
megfutamodásra késztette 1edül a zárvizet!!!!
@Penivaldes: népünk megmentója !

a hős ki csak népének élt... viktor !!!! viktor !!!
éjjen a hős ! a fügetlenségi harcos, a hős foradalmár !
@Penivaldes: minden demokr etikus kistitkár egye! süjjön !
@Penivaldes: Most úgy teszek, mintha tudtam volna. :) Amúgy ilyen melegben ki az, az őrült a Schmuckkal leülne tárgyalni?
@V-PORT:
Hóna alatt megszellőztet és mindenki bedobja a lapjait... :) Azért vicc, hogy ilyen szánalmas bohócok egyáltalán szóba kerülhetnek.
ezt a dakota hőst aranyba kéne önteni !
legyen orbán szó bor !!!! ájjon a kosut téren !
@guma: való igaz, beleestem az általánosítás (kicsit konkrétabban a gondolati kiterjesztés) megbocsáthatatlan bűnébe.
De legalább lehet beszélni arról, ahogy mondtam, s közben elsikkadhat az, amiről.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ő mennyi szavazatot hozna? 20-at? És mennyit vinne? Gyurcsánnyal is ez a bajom. Most jöhetünk itt azzal, hogy őt kinyírták, de ő is azt tette Medgyesivel. Az öszödi beszédet pedig a két forduló között kellett volna elmondani egy gyűlésen, nyíltan. Én nem hiszem, hogy a kiszivárogtatás ellene ment volna, pont őt akarták bebetonozni.
Szomoru vegigkovetni a 1.5 nap komment-folyamat, egy meg nem oly regen is komoly es parazs vitak helyszinen.

A jelenleg az egyik legfontosabb kerdesben, ugy tunik mint ha kozmegegyezes lenne arrol, hogy EZ Bajnai/E14 legnagyobbb hibaja, tevedese, baklovese. Alig akarja/meri barki is felvetni (na jo paran voltak nagy szabadkozasok kozepette), hogy sokkal nagyobb gondok (is)vanNAK, mint ez a szovetseg-dolog.

De hogy a poszt temajahoz is szoljak:
Ideje lenne mar valakinek megkerdeznie Tetenyi Evat, hogy esetleg vallalna-e a minielnok-jeloltseget...
@V-PORT:

Induljanak inkabb kulon,az a lenyeg a fidesznek jobbikkal maximum egyszeru tobbsege legyen. Ussek vagjak oket a parlamenben, tegyenek keresztbe ahol tudnak. Beerik a gazdasagi dilettantizmus, ket ev mulva kormanyvalsag, rendkivuli valasztasok.
tessék egy ijjen orbán szó-borra gondoltam...
amit egy nagy szovjet (vagy azeri) kisváros adhatna ajándékba...
www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=W5MbAx3fK6M#t=321s

@simple observer 1.0: :)))) felhívjam? mi kérjük a nép ?
@simple observer 1.0: amugy tuti az lesz a vége...

hiszen az ő személye GARANCIA a TISZTESSÉGRE és REMÉNYRE...

ez a békés verziók egyike...
@simple observer 1.0:

Nem vallal mondta tegnap Havasnal. Leiskolazta az ertelmisegi fanyalgast ott rendesen. Nagyon birom a csajt.
Már unom azokat a miniszterelnököket akik szétválasztják a Vörös-tengert. Én olyat akarok, aki hajót épít, és segít nekem, hogy önállóan hajót tudjak építeni.
@V-PORT:

Tetenyiben megvan a problemara fokuszalas, feladat- es celorientalt gondolkodad. Kar hogy nem szall be.
@Husz_János_Puszita:

Koszi az infot. Havast es musorait nem vagyok kepes nezni, fizikai fajdalmat okoz ugyanis. Igy ez kimaradt az eletembol. Ahogy nezem az ATV oldalan az uj musor meg meg nincs fenn, szoval nem nezhetem meg csak majd valamikor kesobb.

Nagy kar, hogy nem vallalja, amit amugy meg tudok erteni ....
@V-PORT:

nekem az is eleg, ha nem segit de legalabb nem akadalyoz a hajoepitesben, hagy beken dolgozni
@simple observer 1.0: szerintem nem ez volt Bajnai legnagyobb hibája. Sokkal inkább az, hogy az általa elgondolt "nagy nyitás" helyből döglött lóként született, és amit azóta a szocikkal művelt, az mindenre jó volt, épp csak a mindenkiben csalódott választók megszólítására nem.
Néha már azon gondolkodom, hogy ki tolhatja őt a háttérből... mert nem igaz, hogy nem látja, mennyire nem tud előre lépni.

Tétényit szerintem a "nagyhalak" megennék, egy városvezetés mégsem olyan, mint az ország összes gondja, lobbija, stb.
Azt hiszem, a "majd lesz valahogy" évei következnek.
@guma: látom összeakaszkodtál egy-két blogtárssal:) kislány! hát ez jó:)
@Habakuk999: Gondoltam, hogy egy ilyen innovatív
vállalkozó, mint te, valamibe belevágsz.
Miután stratégiáról írsz, gyanítom, hogy nagyobb volumenű, hosszú távú a terved.
Eszerint látsz fantáziát Erdélyben, őszintén kívánom, hogy sikeres legyen amit elterveztél.
Az egyik kliens is Erdélyben tárgyal, az ottani kitelepedéshez a kinti hatóságok előnyös feltételeket kínálnak telek, hatósági eljárások tekintetében.
Valahol azért jobb lenne, ha itt találnátok meg a jövőt, belátható, hogy a hazai gazdasági környezet összehasonlításban nem vonzó.
@Penivaldes: egész héten:) este megnézem, mit alkottatok hétköznap is.
@Mariann19:
A Mosoni-Dunára üzentek valamit a halaknak? Megyek ki evezni, átadom...
Olyan üzenetről tudok, hogy TI (libsibolsi népség) tudtok OLYAN VALAKIT, akinek ajánlott lenne a halakkal vacsorálni. Lehetőleg minél előbb. :))
@taga20: én alkottam egy szobrot a bal kezemmel, és a jobb kezemmel csillagokat dobáltam.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Én azt üzenem nekik, hogy legyenek szíves visszaadni a kölcsönkönyvet.
@Penivaldes:
Lenyúlták a könyvtáradból? Ne'ba!! :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: igem, éjjel ideúsztak, aztán elvitték az összes kifestőkönyvem:)
@Penivaldes: ne folytasd! el tudom képzelni mit csináltál a jobb kezeddel vagy a bal kezeddel:)
@Légifarkas: A nagyhalak OV-t is megették.
@saravad: nem inkább Ov ette meg a halakat, és most nincs konkurencia?..
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nem a halaknak üzenünk mi libsik, hanem téged kérünk fel két fontos teendőre.
A hazai halállományt nem szabad etetni, ki kell őket éheztetni, mert finom falatokkal fogjuk őket ellátni, ha eljön az ideje.
A másik: A Dél-Amerikai folyókból importálni kell a piranhákat, szervezd meg. Úti kiadások és költségtérítés búsásan biztosított.
A lakoma ideje elérkezik, igazi halcsemegét kapnak a halacskák, gasztronómiai csoda lesz, de bőséges.
Remélem érthető a feladat ok-okozati összefüggése.
@Penivaldes:
szerintem a saját nagyhalai. Árvíz, stadion, kedvencek itt-ott (Emmi) meg közös víziók (ködös) Gyurival. Mit számít?
Az aprómunka halad a háttérben.
Kb. akkor lettünk MVM függők mikor tarlós átnevezte Budapestet és ov megajándékozta a fogorvosát.
@saravad: szerintem inkább gondosan etetik, és vigyáznak rá (így több hasznát veszik), de fene tudja...
A lényeg az, hogy egy fecske nem csinál nyarat. Akármilyen kiváló személyiség a miniszterelnök, hatékony és jó munkát nem tudok elképzelni tőle irigykedő képviselők, sunyi lobbisták, húzódozó hivatalnoki réteg nélkül. Vagyis, a változást nagyon sok embernek kellene akarnia, és túlnyomó többségben ugyanilyen embereket kellene ehhez megválasztani; nem gondolom, hogy ez mostanában esélyes volna.
Mint ahogy valamiért nem gondolom azt sem, hogy Tétényi még egyszer elnyeri azt a posztot.
@Mariann19: aztán miután végeztek megesszük a piranhákat
@Légifarkas: nélkül == mellett.
Kávé.
@Penivaldes: Jó ötlet, nyárson sütve. Mindenki jól jár.
@Mariann19: meg el kell tüntetni a terhelő bizonyítékot
@Légifarkas: a megették most csak azt jelenti nincs akkora hatalma mint hisszük.
Addig szerintem se lesz változás míg a többség csak helyet akar cderélni. -8 -ban és főleg azóta feladtuk a méltódágunkat mikor hagytuk embertársainkat megalázni. Nincs bocsánat.
nem mindenki, én sem, de tettem eleget?
@Penivaldes: hirtelen azt hittem a pinaról csevegtek:)
@taga20: mi nem te vagyunk, én pl sosem gondolok az említett szervre.
@Penivaldes: jó, én is egyre kevesebbet:) öregszem?
@taga20: ennek ősintén örvendek, hogy nem gondolsz rá
@Penivaldes: az a NEM egy kicsit durva. de közben ensörlit nézem a viasaton. nagyon jó:) néha könnyezek.
@saravad: "de tettem eleget?"

Kérdés, hogy mennyit vállaltál. Ha az a kettő kábé egál, akkor igen.
Rájöttem, hogy hogyan tudnánk megoldani ezt a káoszt. Gyurcsány és Orbán egy lakatlan szigeten. Havonta rájuk néznénk. Szerintetek nyugodtabb volna az életünk?
@Légifarkas: bocsi:)

én azt tapasztaltam, hogy a személyre szabott párbeszéd jó érvekkel vonzza a többieket, bekapcsolódnak akaratlanul.

így lehet létszámstopnál embert felvenni. így lehet bértárgyalásnál olyant elérni, hogy a többi üzem az enyémhez csoportosítson át, még ha minimumot is - de fogadja el érveim.

nekem is van elképzelésem, csak nagyon naiv vagyok és Gandhi párti - ezért az észt példát nagyon követendőnek, megvalósítandónak tartom aztán hiába terjesztettem itt is - nem ez a járható út mások szerint.
hogy mi lesz?

fogalmam sincs. egyre jobban felfordul a gyomrom ettől az áhítattól amivel a vezért körbeveszik.
arra meg nem gondolnak milyen törvények születtek titokzatos nagy csendbe folytatva...

szerintem a választás után, ha maradnak a nyugdíjakat megnyesik, az egészségügyi ellátásnál pedig fizesse mindenki a "bekerülési" költséget (pl a mandulaműtétet, stb), mivel a kassza üres, kamatokat, közmunkást, hivatalnokot, képviselők slepjét, stb fizetni kell - tehát csak innen tudnak még elvonni, keményen.

szóval nem bántani akartalak...
@Penivaldes: báncsa?:)

látom neked is. :D
@V-PORT: nem. Az a havi egy alkalom mindenkit kurvára idegesítene, óriási nyűgnek éreznénk... :-)
@Légifarkas: Azért csak figyelni kellene rájuk. Emberek vagyunk, és persze demokraták. :)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: :)

kicsit vicces, ha más neműtől kaptok hasonló stílusban választ mennyire nem "értitek", lehet ott szmájli vagy nevetés jel. :)
@guma: nem haragszom, csak néha (mindig?) olyan modortalan, szálkásbeszédű vagyok. Én kérek bocsánatot :-)

Régebben azt hittem, hogy az efféle blogok kiválóan alkalmasak érdemi "beszélgetésekre", tervezgetésre, valaminek az előkészítésére vagy kontrolljára, de mostanra kissé kedveszegett lettem (lásd simple observer kommentjét fél négy körül). Általában mindenki mondja a magáét (igen, én is), döntéshozáshoz közeli embereket úgymond nem látunk (pedig pl. Bajnainak ide is lenne mit írnia), az egyén kellemes hangulatának érdekében (== hogy ne támadjon neki senki) célszerű valami fősodorhoz tartozni (Orbánék masszív kurvaanyázása, főzés, utazás, zene, F1, szex - törzsgárda hörgése köszönöm, má' megvót :-D ), és inkább kiszállnak az emberek a tartalmasabb eszmecserékből, semhogy hozzá akarnának tenni. Mondjuk az is igaz, hogy ha a többi blogon végignézek, még ennyi sincs: vagy trollinvázió, vagy halálszag öt kommenttel. Így lehet eltölteni az időt, már csak 48 év Orbán haláláig, fél lábbal is kibírjuk.

Elképzelésem nekem is van, az sem járható. És egyre kevésbé érdekel, mi lesz, mert ha az ország mindenáron tapasztalni akar, én nem tudom ebben megállítani; és úgy néz ki, még tapasztalni akar. Orbán nagy taktikus, a sok hülye meg űberelni akarja ahelyett, hogy elővenné a maga eszét, és szavazógép helyett partnert lásson bennünk. És, noha most a partnerség okán speciel magamról beszéltem, ismét csak általánosan fogalmaztam - biztos vagyok abban, hogy nem csak én gondolom így.
@V-PORT: ha elég magas a kétsoros szögesdrót kerítés, rendben van köztük az aknazár, és fél méterről már átüt belőlük a nagyfeszültség, szerintem hagyatkozhatnánk a part mellett cirkáló cápák jelentéseire is... Valahogy ódzkodom attól, hogy indokolatlanul vegyük igénybe az emberek idejét :-)
@Légifarkas: Én nem pazarolnám az adófizetők pénzét. Együtt tették ezt az országgal, boldoguljanak együtt. Lehet, hogy film is készülne a végén róluk, "Túl a barátságon 2".
Mementó...

"K/6487.

Írásbeli választ igénylő kérdés

Dr. Szili Katalin

az Országgyűlés elnöke részére.

Helyben

Tisztelt Elnök Asszony!

A Házszabály 91.§ (2) bekezdése alapján bejelentem, hogy írásbeli választ igénylő kérdést kívánok feltenni

Dr. Polt Péter

legfőbb ügyész úrhoz

"Hogyan és miért tűnhettek el az ügyészség kezén magas szintű fidszes- és maffia-kapcsolatokkal bíró cégek büntetőügyének iratai?"

címmel. A választ az Országgyűlés ülésén kívül, írásban kérem."

"...Fentiekre tekintettel tisztelettel kérem a Legfőbb Ügyész urat, hogy az alábbi kérdéseimet

megválaszolni szíveskedjék:

Hová tűntek az iratok?
Az ügyészség vagy az ORFK SZBEIG regisztrálta, hogy az iratoknak lába kelt? Amennyiben az ügyészség konstatálta a sajnálatos tényt, úgy milyen módon tájékoztatta a rendőrséget a történtekről?
Megindult-e már a belső eljárás a nyomozati iratok eltűnése kapcsán annak érdekében, hogy kit terhel a felelősség a mulasztásért? Indult-e büntetőeljárás az eset kapcsán?
Évente hány alkalommal fordul elő hasonló eset, hogy a nyomozati iratok egy része az ügyészségek közötti szállítás során elveszik? Vajon hány esetben látens az ilyen jellegű "iratvesztés"?
Ön szerint biztonságosnak tekinthető-e az ügyészség iratkezelési rendszere? Vajon kielégítő biztonsági állapotok uralkodnak-e az Ön által vezetett szervezetben?
Hogyan történhetett meg, egy ilyen jelentőségű ügyben csak úgy eltűnnek vagy elvesznek az ügyiratok az ügyészség kezén?
Példátlan-e ez az eset, avagy máskor is előfordult - netán többször is - előfordult ilyen eset az ügyészség gyakorlatában?
Hátráltatja vagy veszélyezteti-e bármilyen módon ez a cselekmény a nyomozás és a büntetőeljárás sikerét?
Kinek a cselekménye vagy mulasztása idézte elő ezt a helyzetet?
Vizsgálták-e ennek kapcsolatban a felelősséget és a mögöttes okozati összefüggés, netán a szándékosság kérdését, és ennek nyomán történt-e felelősségrevonás, vagy más intézkedés?
Valóban csak véletlen lenne, hogy olyan cégek, illetve gyanúsítottak ügyébe történhetett ez meg, amelyek, illetve akik a magyar és ukrán alvilág szereplőihez, jobboldali ex-miniszterekhez, vezető politikusokhoz, és fidesz-közeli cégekhez és gazdasági szereplőkhöz is kötődnek?
Milyen következtetés vonható le ezek után az ügyészségi szervezet működésének anomáliái tekintetében, illetve az azt irányító és vezető, azért felelős legfőbb ügyész felelőssége tekintetében?
Milyen konzekvenciákat von le Ön személy szerint, Tisztelt Legfőbb Ügyész Úr?
Várom válaszát!

Budapest, 2003. november

Tisztelettel:
Keller László
országgyűlési képviselő
Magyar Szocialista Párt"

www.parlament.hu/irom37/6487/6487.htm
@guma: Na fussunk neki otoljára:

"guma 2013.06.16. 09:39:44
@rodeo36:

majdnem dobtam neked valamit, de hát nagyon béna vagyok.

a nyúlnak küldött is elszállt.
evan:)..."

Az én értelmezésemben ez úgy jött le, hogy valami üzenetet küldtél, ami nem érkezett meg...

Erre írtam, ha ilyesmi a célod, (mindegy milyen tartalommal), akkor küldd, ellenörzöm a fiókot, amit egyébként semmi másra nem használtam/lok, csak ene nick regisztrációjára...

a többi történelem.

Jelzem, eddigi jelenlétem alatt kb. 5-6 üzenetváltásom volt, az is kvázi információkiegészítés, vagy kérdés...
@Légifarkas: Nekem is elég lenne minden év november elseje, az is csak azért, hogy lássam, nem rugdosták le a földet:-)
@Légifarkas:

"már csak 48 év Orbán haláláig, fél lábbal is kibírjuk."

Nem kell dramatizálni és nem kel túlbecsülni.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: :DDDD

ez már történelem, de az én reakcióm erre volt:

Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.06.16. 11:48:21
@guma: "a nyúlnak küldött is elszállt.
evan:)"

csak nyugodtan... nyitott az ablak... ha töketlen vagy, és nem tudok segíteni gyereket csinálni... próbálkozz:-)

szóval - ugorgyunk!
ennyi!:)

illetve még annyit: azt tételeztem fel, hogy fiú illetve férfi vagy (szabad választás melyiknek tartod magad.:D).
akkor más a neműnk: nemde?

én csak jót derültem az egészem, remélem benned sem maradt tüske pofátlanságom miatt:)
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Látszik, hogy milyen amatőr vagy! Pofával lefelé kell elhantolni az ilyent, akkor tovább tart neki, mire átmegy a sárgolyóbison.
Essetudni...komolyan...kezdő!
Most akkor mi történt itt?
A halak jól vannak, a víz frankó, annak a köcsög motorcsónakosnak (aki nem tud lassítani a parasztja) üzenem innen, ha a kezem közé kerül letépem az üzemanyag vezetékét és belehuggyozok a tankjába! Érdekes, minden motoros ismerős bír lassítani, ez a sulok meg a lakott területen belül, Halászinál is falig gázzal tolja. Persze ha jól látom, a sörhassal van fordított arányban van az értelmi képessége, mivel a figyelmeztető táblákat sem igazán veszi észre. A nemzetközi kar- és ujj jelzésemet remélem értette, azokkal a buta picsákkal együtt, akik ott picsogtak még és háborogtak az ujjam láttán! :)
@V-PORT: az adófizetőkét én sem. Kitelne a biztonsági rendszer ára az övékből is, ha egyszer az életben nem ők osztanák be a miénket, hanem fordítva... :-)
@Orica Középföldi: mondd ezt inkább azoknak, akik a "Magyarország nem éli túl" szöveggel kampányolnak. Én nem tudom a világot négyéves ciklusokban nézni, így különösebben nem izgat, csak úgy megjegyeztem.
Most mondja a Bajnai, meg az is lehet, kulon listan indulnak, vesztes osszefogasnak nincs ertelme. Igy nincs eleg szavazojuk.

A szocik erosen progressziv 3 kulcsos szja-t akarnak, ingyenes felsooktatast.
ajajj!

Te mocskos fideszes! - koszorúzás helyett garázdaság

A földre vitte, megrugdosta az Élhető Szegedért Egyesület egyik tagját egy részeg férfi vasárnap délelőtt, állítják egyesületi társai. Koszorúzáshoz készültek a Kálvária téren. A rendőrök mindkét férfit előállították.

www.delmagyar.hu/szeged_hirek/te_mocskos_fideszes_-_koszoruzas_helyett_garazdasag/2337819/?utm_source=hirkereso&utm_medium=feed&utm_campaign=hirkereso
@Orica Középföldi:
Úgy vagyok ezzel, mint a szakács a szitálással. Nem a férgese hullik, hanem pont az marad elzárva (fenn akad a szűrőn) a többitől.
A levesben egy darab légy is gusztustalan.
A tisztuláshoz is idő kell, és ha éppen az időből van kevés, akkor sem lehet megtakarítani.
5 év is sok, nemhogy ááááááááááá... le sem írom.
@Husz_János_Puszita:

Külön indulás esetén a szocik büntetve lesznek. 8%-nál nem látok többet nekik, tehát tök mindegy, hogy mit ígérnek.

Gyurcsány mai beszédét hallgatva, úgy elviszi a szoci szavazókat, hogy MA-nak pislogni se lesz ideje. Marad neki Schmuck Andor:)))

Szép világ körvonalazódik és egyre érdekesebb.
@Orica Középföldi:

Kis reszletet lattam a Gyurcsanyrol halali volt a faszi.
Nehogy megerjek a szocik, nem jutnak be a parlamentbe mennyire rohognek hajj
Egy kis érdekesség

Százmilliók járnak vissza a banki ügyfeleknek

A KDB Bank után a Volksbankot is arra kötelezte a pénzügyi felügyelet (PSZÁF), hogy fizesse vissza ügyfeleinek a tranzakciós illeték jogosulatlan áthárítását. A két hitelintézettől már több mint háromszázmillió forintot kapnak meg az érintettek, de – tudta meg az Azénpénzem.hu – még két-három esetben várható ilyen döntés.

www.azenpenzem.hu/zsebbevago/szazmilliok-jarnak-vissza-a-banki-ugyfeleknek/1271/
@Dr. jenőke (jenőke):

Amennyiben a tisztulás alatt az MSZP-re gondoltál, azt hiszem az már elúszott.
Ennyi volt a pártban.

Ez az igen gyenge harmadik vonal csak vegetálásra képes. Ez se fiatalt se szürkeállományt nem fog vonzani.

Tudom, Fabnak kedvence Újhelyi, Kunhalmi.Nem véletlen, hogy U. Brüsszelbe készül.

Kunhalmiról dícsérőleg azt szokták mondani, szép arca és nagyon jó segge van. Lássuk be, ez azért politikai pályához lehet, hogy szükséges, de messze nem elégséges feltétel.
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
A vérnyúl, mint olyan, régóta foglalkoztatja a fantáziám, de ezt meguntam. Beírtam a keresőbe, semmi. Most beírtam angolul (bloody rabbit), és van eredmény.
Megosztom veled az élményt.
Az a gyanúm, többre jutottam volna, ha Téged kérdezlek.
d3qcduphvv2yxi.cloudfront.net/assets/7601902/lightbox/Cain---Bloody-Rabbit---Ladies.jpg?1366840138
@Orica Középföldi:
Részben, de valójában minden jelenlegi ellenzéki pártra.
Nem csak az Mszpben vannak nem odavalók.
@guma: mégannyit: nálam a béna szinonímája a töketlen:-) no, nem a nő, hanem az általános alany:-)
a nyitott ablak=nincs letiltva az üzenet funkció,
gyerekcsináláson kívül bármiben rendelkezésefdre állok:-)

nnnya, és punktum:-)
@Husz_János_Puszita:

"Nehogy megerjek a szocik, nem jutnak be a parlamentbe mennyire rohognek hajj"

Én MA helyében marhára nyugtalanul aludnék:))

GyF-nek ma már jobb és szervezettebb az országos hálózata, mint a szociknak.

Nem hittem a szememnek,hogy mennyi ember kiment ma, pedig csak fácsén mozgósítottak. Ment is a reklamálás, hogy a neten kívüliek nem tudtak róla:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: csak nem találkoztál Propeller Jenővel? És mondd, a farkával kormányozta a mocost? :-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Boli, Te most komolyan rácsodálkozol az ilyenekre?
Csónakja van, van bele motorgya, abba meg üzemanyaga, szlovák rendszámúú X-tökömtuggyahányas szemétdombja, ő és a haverjai meg a plázacsikkenek együtt összesen hatan a motorossy csónakba, hőemelkedés mértékű ikkúval.
Ez csak elég a vagánysághoz, nem? Főként ha a rajcsávó felhajtja trendi módra a pólója gallérját. Az most nagyon menő, ám!

Ne mondd már, hogy nap mint nap nem futsz össze ilyenekkel?!
A forgalomlassító döglő zsaruk, az ilyenek miatt vannak tíz méterenként telepítve nálunk szmólpesten (is).
A Mosoni Dunán hogyan lehetne ezeket a gyökereket megfékezni?
Vízre nem lehet fekvőrendőrt, szóval…?
@Knósszosz:
Kisebb víznél érik meglepetések az ilyen istenbarmait rendszeresen... :)
Én már azt is tudom, hol lesz a következő propeller törésük! :D
(Van egy kivágott. kidőlt fa, ami most 30-35 cm-el van a vízszint alatt és van egy remek ága ott...)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
-:)))
Akkor meg integessetek az ilyen isten barmainak, hogy arra-arra srácok, ott vazelin folyt a vízbe, gyorsabban siklotok!!
Én az ilyeneket napalmmal…
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Legszebb öröm?:)))))))))))
Ha lehet, csak messziről nézd.
@Knósszosz: "Vízre nem lehet fekvőrendőrt, szóval…? "

néhány méretesebb uszadékfa... csodákra képes:-)

Repülni képes plázacsikkenek, hasznosítható sörhasúszógumi... minden a helyén:-)
A poszt kapcsán ez volt már?? :)

Majdnem elfeledkeztünk arról, hogy Mesterházy milyen csodás ütemérzékkel darálja be éppen a Bajnait! De hátha a választásokig legalább egy pártot sikerül bejegyeztetnie a bíróságon ennek a szerencsétlen idiótának, mert miniszterelnök tuti nem lesz belőle! :D

mesterhazyattila.hu/hirek/ideje-belevagni
@Orica Középföldi:

a reklamalas megy, de hogy eszebe jutna megkerni egy netes ismeroset, szoljon ha ekson van?
Itt mindenki azt varja, menjen helybe politikus, munka...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ááá... a zuszadékfát észre veszik, a' nem jó.
Ilyen köll, csak kicsit méljebre süjedve:
m.ruvr.ru/data/2013/05/22/1331506169/4Katran%20ArtMine.jpg
@Husz_János_Puszita: "Itt mindenki azt varja, menjen helybe politikus"

Hogy őszinte legyek, legalább egyszer, az elején, nem ártana. Csak hogy a jónép tudja, kire, mire figyeljen utána...
@Légifarkas:

media nelkul nehez, minden lakasba nem kopoghat be a Gyurcsany.
Megugrott at ATV nezettsege kivancsi vagyok mit lepnek
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ha rajta múlt volna a bejegyzés, tán még igazad is lett volna, de a körülmények ismeretében ez egy kicsit övön aluli volt. Úriember legyen korrekt a politikai ellenfelével is, legalábbis, ha visszafelé hasonlót vár.
@Husz_János_Puszita: senki nem mondta, hogy könnyű, de az LMP már ráfaragott a tudatosnak vélt szavazók hadára, lehetne a példáján okulni...
@Fajállat Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
A szerencsétlen kereszteseket nem találtam meg, de képeket igen, és jobbakat akarta keresni.
A keresztesek MEGGYŐZŐEK.
Így jó!
@Légifarkas:
Van oka, hogy nem hoztad fel példának a fideszt?
@Dr. jenőke (jenőke): van: senkit nem hoztam fel példának.
@Husz_János_Puszita:
Elképzelhetőnek tartom, hogy a véleményem miatt kurvára le leszek sajnálva és akkor még finoman fogalmaztam, de akkor is leírom, hogy;

... teccik vagy sem, Gyurcsány ma úgy szólalt meg, ahogyan a töketlen összefogásnak kellett volna már régen. Nem vagyok politikus, nem értek ezekhez a dolgokhoz de egyet biztosan tudok, a kisgömböc csak a saját fegyverével győzhető le.
Feri ezt tudja pontosan, nem véletlenül szarják össze magukat testületileg a neve hallatán a pártszékházban a hazallányok, meg a hazaffyak. Ijedtében tömjén elvtárs vazelin nélkül esik neki a tarolóspistának és még egyéb szörnyűségek is történnek, de azt fényképezni nem szabad. Mosmá…

Fenntartom a tegnapi véleményem; Gordon fáziskésésben, de kurvára.
Én tavaly október 23-án ott voltam a hídon és támogattam őt. Most sem vontam meg a bizalmam, de rohadtul kevésnek ítélem meg azt, amit a takarítás címén eddig csinált.
Szarban a C-vitamin, kábé.

Ja, nem vagyok Feri rajongó, de ha valaki kimondja, hogy a szar márpedig büdös, azt a magam tapasztalattya alapján megerősítem.
Oszt jónapot.
Ha valakit esetleg érdekelne, a Gyurcsány teljes beszéde. Csak hanggal érdemes hallgatni, mert a szöveg el van csúszva a képhez képest.
Az ATV-n csak erősen vágva látható, máshol meg nyoma sincs. Indexen, Origón meg se történt. (Kétségtelen, a bécsi melegfelvonuláson, meg az isztanbuli Békemeneten többen voltak.)

Szépen kiosztott mindenkit, beleértve a baloldali szavazókat is:)

A szotyiköpködős beszólás után Viktornak lehet hogy kevés lesz a dupla adag gyógyszer :)

www.youtube.com/watch?v=fXhdlOUiLBA
@Knósszosz: nem hallottam a beszédet, így tartózkodom. Azt azonban hozzátenném, hogy Gyurcsánynak nem egy ellenfele van, hanem alhangon is négy párt kapna sikítófrászt, ha erősödni látnák, így aztán szinte tökmindegy, mennyi kraft volt benne.
@Légifarkas:

Arrol volt szo, egy nezo az atv-nel reklamalt, miert nem tudott o a Gyurcsanyrol, kiment volna. Lecseszte oket :D
@Knósszosz:

latom nem olvastal vissza, hasonlo a velemenyem
Gyurcsany popec volt
@Légifarkas:

attol meg okozott kellemes perceket :D
@Knósszosz: Szia Knósszosz! Jó, hogy vettem a fáradtságot, és benéztem ide. Olyan jót röhögtem a Bolinak írt hsz-eden. Nagy formában vagy ma!
@Knósszosz:

Egyetértek, de kicsit több türelmet Bajnai felé:)
@DarthVader:

Köszi, már kerestem, mert csak a híradóbeli részt láttam:))
@Légifarkas:

Alábecsülöd:))
Engem spec egyik párt fosása se érdekel. Ilyen hosszantartó, alávaló karakter-gyilkolászás után sikítsanak nyugodtan.
@Knósszosz:

kellenek az ilyen beszedek, a zemberek nem a hideg jozan esz, hanem erzesek es benyomasok alapjan szavaznak
nem agyalnak annyit mint mi
a trafikugyet egy ev mulva elfelejtik, de az a gombocerzes a torokban megmarad, amit okozott
Héló!

A 2014.es választások tétje nem az, hogy Bajnai vagy Mesterházy!
Orbán vagy az ellenzék nyer.(A Jobbik nem ellenzéki párt)
Ha még 4 évet kap Orbán a kormányzásra, akkor soha többet nem lehet leváltani. (max. forradalommal)
Bajnai 1000x alkalmasabb Mesterházynál.
Ez azonban nem jelenti azt, hogy CSAK Bajnai alkalmas miniszterelnöknek.
Tudom, hogy nagyon sokan úgy gondoljátok, hogy a szocikat nem szabad még1x a hatalom közelébe engedni. De nem tudunk ekkora evolúciós ugrásokat csinálni. Ha fel akarunk menni a 10.-re, a földszinten kell kezdenünk. Ne essetek abba a hibába, mint a rendszerváltáskor sokan. Nem leszünk varázsütésre osztrák színvonalon. Azok a politikusok, akikre Ti vágytok, még nincsenek olyan pozícióban, (talán még meg sem születtek) hogy hatalomra kerüljenek.
Az Orbán rendszert pedig csak fokozatosan lehet majd lebontani.4 év nem is lesz elég rá. Főleg úgy ha konszenzust akarunk teremteni az országban és nem egy ellenkező előjelű kirekesztésen alapuló modellben gondolkozunk.
Kiegyezés kell. Amíg az nincs addig normális ország sem lesz. Viszont, ha nem váltjuk le őket 2014-ben akkor soha.
Az országban véget kell vetni a harcnak. Ez a XXI. század. Nem harcolni kell hanem tanulni, dolgozni, alkotni, egymást segíteni. Nincs időnk egymás ellen harcolni. A világ átlép rajtunk és ott maradunk az út szélén. Csak mi tudjuk megoldani a gondjainkat. Európa csak figyelmeztet minket a helyes útra de nem tud helyettünk dönteni. Ha 2014-ben hatalomban tartjuk Orbánt akkor, legyintenek majd és leírnak minket. Fokozatosan kivonják a befektetett tőkét. Nem fogják tovább finanszírozni az orbán rezsimet. Attól kezdve meg nem lejtőre kerülünk, hanem a szakadékba.
@Légifarkas:
Magam is úgy gondolom.
Szerintem rohadt nagy erőkkel fognak még keresni róla kompromittáló adatokat, mittudomén - az óvodai középső csoportos évikét leköpte spenóttal - vagy ilyesmi, de most aztán lázasan lehet kutakodni.
Szar van a palacsintában, ez a nyócév duma kezd kurva uncsi lenni, lassan azoknál is, akik nem netelegnek, bezony!

Én ezt tapasztalom.
@Husz_János_Puszita:
Bocsi, általában a napi termést megeszem mindig, de ma meló volt.
Amúgy +!
@Mariann19:
De jó... hogy itt vagy!
Én meg tanultam a gazdassági elemzéseidből. Megint.
Tennap, meg az előtt. Rodeóval megvilágosíccsátok a tök hülye elmémet.

Társadalmi munkában nem vállalnátok képzést?
A kormányzat jól fizet, ám!
Jó, tudom, hogy nincs az a pénz!
Puszi Mariann!

(Taga és a többi... dugó!-:)))
@punkfrog:

szerintem akkor lesz itt igazan harc ha gyoz az ellenzek, Orba nem kepes vesziteni
@Orica Középföldi:
Rendben, én nem ástam el.
Még nem.

De sajna az a helyzet, hogy amit eddig mutatott az olyan kevés, mint Kozsó méltatása zenészként, a vájtfülű közönség köreiben.

És még könyvet is írt...
brühüyyy..
Isten bizony nincs szándékomban főzni meg ilyenek, de ha van itt (és van) off, akkor ezt muszáj megemlítenem:

www.nb1.hu/hirek/harmadosztalyba-vezette-csapatat-aczel-zoltan
Asztakurvaéletbe!!
Méghogy nem történik itten nálunk semmi fontos!?
Itt a példa rá, hogy a foci mindig fontos, még ha nem akkor is, és detélleg.
A Baktüttösi Tökmagolajsajtoló S.C. feljutott a mínusz negyedik osztályból az előkelő plussz harmadikba, bravó!! Gratulálunk a csapatnak, ez valóban óriási teljesítmény. Főként úgy, hogy a sztárcsapat(...) edzője büntiben van és csak a lelátóról irányíthatja meccseket, vesztegetés bűncselekményének gyanúja miatt. Ez amúgy sirályúúl jelemzi a magyar foci erkölcseit uraló állapotokat, tökéletes!
De mi ez a süket duma, hogy a lelátóról vezeti a meccseket?? Egy negyedosztályú vidéki csapatnak a "stadionjában", ahol nézőcsúcs esetén már tízen is váltanak jegyet (ilyenkor a kocsma is bezár, mert a tizedik fizető néző a csapos), mit jelent a "lelátó" fogalma? Talán fellátó-nak lehetne nevezni azt pálya körüli másfél méteres szélességű, sártengerben úszó földsávot, amibe térdig süpped a tisztelt Olajütő Ultras kilenc fős huligán csapata+1 a kocsmai alkalmazott.
Mindig ez a megalománia...
Szóval foci volt, van(??), lesz(???), a kisgömböc elintézi, hogy legyen.
A bundázó edzők, fröccsért vehető bírók és bablevessel kifizetett partjelzők meg gomba mód szaporodnak. Az asztal alatt a kézilányokkal (Bandó)
Haj-rá felcsútbasznád és a többiek!!
Gyááá…

On...
@Husz_János_Puszita: akkor mi a megoldás?
hagyjuk őket a hatalomban?
@punkfrog: "Ha fel akarunk menni a 10.-re, a földszinten kell kezdenünk"
Dehogyis: igaz magyar ember az alsó kilencet kirúgja :-)
Viccet félretéve volna abban valami, amit mondasz, csak az emberek mintha nem volnának biztosak abban, hogy jó toronyházat mászatnak velük, és abban sem, hogy ők mindenáron fel akarnak lépcsőzni a tetejébe.

"ha nem váltjuk le őket 2014-ben akkor soha"
Demoralizálásból ötös. Nem lehetne leállni az ilyenekkel? Akkor fogjuk leváltani őket, ha arra mind a politikusok, mind a társadalom készen áll, az odáig vezető folyamatokat legfeljebb segíteni lehet, de átugrani nem. Tudod, a 10. emelet :-)

"Az Orbán rendszert pedig csak fokozatosan lehet majd lebontani.4 év nem is lesz elég rá"
Ezért kell úgy váltani, hogy az stabil, jól megalapozott döntés legyen, különben nem tart ki a bizalom egy cikluson túl, és ezt a játékot nehéz lesz még egyszer végigcsinálni.
Bocsi, hogy OFF de ezen beszartam a röhögéstől. Te szoktátok nézni?? :)

youtu.be/bsIQs63734c

ON
@Légifarkas: "ha nem váltjuk le őket 2014-ben akkor soha"
Demoralizálásból ötös."

bárcsak neked lenne igazad!
de te is látod, hogy bontják le e lehetőségét a váltásnak.
a választási rendszer még biztos nem a végleges.
nem szívbajosak, ha a hatalomról van szó.
már most 9 évre kinevezett mamelukjaik vannak. na meg 2/3-os adójogszabályok stb.
a rendszer-átalakítás most éppen szünetel a választások közeledése miatt de ha nyernek akkor újra kezdik és ott már tarvágás lesz.
@Légifarkas:
"Ha fel akarunk menni a 10.-re, a földszinten kell kezdenünk"
Ez a bölcsesség Don Wesselényi Donauvédő de Meghálosz Atyuskától származikk?

Ha igen, akkor rendben. Tőle ennyire tellik.
Gummicsimma meg vastagkalbász, píárarcbatolásilag.
Hozzá palcsótomi slágere.

Simicskalalyos jobban teljesít.
@punkfrog: minden dolgok egyik sajátos jellemzője az, hogy semmi nem tart örökké :-)
Lebontanak, újjászerveznek, hódítanak; jusson eszedbe, a török még ölt is, mégis ki kellett takarodnia innen.
Orbánt és táborát kemény ellenféllé teszi az a hit, hogy - ha kell, tűzön-vízen át - el tudják érni, amit akarnak; és most nem az számít, amit akarnak, hanem ahogyan ehhez viszonyulnak. Amikor kétségbeesetten azt mondod, "most vagy soha", megerősíted az ő hitüket (mert akkor már csak egy erőpróbát kell kiállniuk), és lemondasz a magadéról (menekülésre gondolva indulsz csatába). Pedig mondhatnád azt is, hogy "csakazértis", és legfeljebb nem akkor (és talán nem azokkal) jön be, amikor szerinted időszerű volna.
A döntés joga persze a tiéd :-)
@Knósszosz: talán attól kérdezd, aki először beírta :-)
@Orica Középföldi:
Amikor Bajnai a pártalapítás útjára lépett, előre lehetett látni, hogy abból minden lesz, csak összefogás nem. Csinált egy rivális pártocskát és most csodálkozik, hogy a nagyobb partner nem áll be MÖGÉ?
Egyébként is 3 egész ellenzéki pártlista is elfér az országban, listán nem feltétlenül kell az összefogás - csakis az egyéni körzetekben. Ott meg még összehozhatják.
@Légifarkas:
Hát, ezt nem tudom.
Szóval?
@Légifarkas:
No persze, "történelmi léptékek" én is ebben bízom. Rákosi még bőven számolva is csak 46-tól 56-ig jellemzett egy korszakot, személyes uralma
még rövidebb: 48-tól 53-ig tartott. 5 vagy tíz év. Orbánból már kaptunk 7-et, ez jó középarányos. Ha az ország kibírt törököt, tatárt, oroszt - ki fogja bírni ezt is.
Vagy sem. "Mert megérdemeljük"
@Légifarkas: "jusson eszedbe, a török még ölt is, mégis ki kellett takarodnia innen."
elég necces a példa.150 év...orbániában:)))
meg hát őket sem választás útján takarították el.
forradalmat meg nem szeretnék.
@Knósszosz: sikerült a vezénylő szintjére (le/fel)küzdenem magam.:)
rettegek is a keszon-betegségtől, ilyen mélységek után.
@Knósszosz: van még valami, ami előtted van, de magadtól nem találod meg? :-D
varanus.blog.hu/2013/06/15/egyutt_kapjatok_be#c20032832
@punkfrog:
Hahha...
Kuncze ezt jól sütötte el Thor-Gyánnal kapcsolatban, de ma is aktuális, igazad van!
Jaja!!
@Légifarkas:
Tudod mit találok meg épp?
Jíroszt csináltam a görög barátom fűszerreceptye alaptyán, azt lényegítem magamba pár perc múlva. Na!

Te meg egyél mekdonelsz hambrúgert, ha van hozzá gusztusod!
Böööeeee...
Azér nem útállak én ám, szóval emberi étket, ha lehet!
@kekex: ki fogjuk bírni. Ha behódolunk, úgy, ha legyőzzük, akkor meg úgy. Én csak azt mondom, hogy a hozzáállás a jövőbeni végeredmény fele.
@Knósszosz: Mahlzeit :-)

(egyszer ettem mekiben, de az otthoni szendvicsek után kénytelen voltam kiröhögni a töppedt pogácsányi mekkakármit, én a lábam oda még egyszer be nem teszem, az biztos...)
@DarthVader:
amikor 1989-ről kezd beszélni akkor megszakad...de ennyi -nekem- talán elég is aki nyíltan el meri mondani, hogy a kurva annyát a zorbánnak és a zorbán pávatáncának ami a kabaréba való ahol szivesen vesznek fel táncoslányokat

brühüyyy
@Knósszosz:
a mai napig a feri az egyetlen aki tiszteletet érdemel mert kimongya amit ki kell mondani

és az olyan darab szarok mint ez a gittegylet amely csak lop meg lop meg lop az seggyen ciántablettákat mert jobban jár azzal, mint a népharaggal amely nem börtönbe hanem patkéányeledelnek apríttya őket két kézzel és tíz körömmel és fogakkal marcangolva

brühüyyy

még kér a nép most aggyatok neki ...mongya Petőfi....mert majd ha nem kér akkor már későn leszen
@Knósszosz:
ÜZENETEM:

A NÉP NEVÉBEN

Még kér a nép, most adjatok neki!
Vagy nem tudjátok, mily szörnyû a nép,
Ha fölkel és nem kér, de vesz, ragad?
Nem hallottátok Dózsa György hirét?
Izzó vastrónon õt elégetétek,
De szellemét a tûz nem égeté meg,
Mert az maga tûz; ugy vigyázzatok:
Ismét pusztíthat e láng rajtatok!
S a nép hajdan csak eledelt kivánt,
Mivelhogy akkor még állat vala;
De az állatból végre ember lett,
S emberhez illik, hogy legyen joga.
Jogot tehát, emberjogot a népnek!
Mert jogtalanság a legrútabb bélyeg
Isten teremtményén, s ki rásüti:
Isten kezét el nem kerûlheti.

S miért vagytok ti kiváltságosok?
Miért a jog csupán tinálatok?
Apáitok megszerzék a hazát,
De rája a nép-izzadás csorog.
Mit ér, csak ekkép szólni: itt a bánya!
Kéz is kell még, mely a földet kihányja,
Amíg föltûnik az arany ere...
S e kéznek nincsen semmi érdeme?

S ti, kik valljátok olyan gõgösen:
Mienk a haza és mienk a jog!
Hazátokkal mit tennétek vajon,
Ha az ellenség ütne rajtatok?...
De ezt kérdeznem! engedelmet kérek,
Majd elfeledtem gyõri vitézségtek.
Mikor emeltek már emlékszobort
A sok hõs lábnak, mely ott úgy futott?

Jogot a népnek, az emberiség
Nagy szent nevében, adjatok jogot,
S a hon nevében egyszersmind, amely
Eldõl, ha nem nyer új védoszlopot.
Az alkotmány rózsája a tiétek,
Tövíseit a nép közé vetétek;
Ide a rózsa néhány levelét
S vegyétek vissza a tövis felét!

Még kér a nép, most adjatok neki;
Vagy nem tudjátok: mily szörnyû a nép,
Ha fölkel és nem kér, de vesz, ragad?
Nem hallottátok Dózsa György hirét?
Izzó vastrónon õt elégetétek,
De szellemét a tûz nem égeté meg,
Mert az maga tûz... ugy vigyázzatok:
Ismét pusztíthat e láng rajtatok!

(Pest, 1847. március.)

brühüyyy
@Légifarkas:
és negatív hozzáállással felküzdhetjük magunkat a nulláig is?
Nyilvánvaló, hogy EGYETLEN ember van, akitől tart Orbán - és én messzemenően megbízom (ebben az egy vonatkozásban) a politikai ösztöneiben.
Amíg az ellenzék ki nem próbál minden más kevésbé alkalmas jelöltet, megy a stagnálás és a lecsúszás.
De persze a váltáshoz mindenkinek Canossát kellene járni és mea culpázni. NA: EZ NEM fog menni! Pedig... "Párizs megér egy misét"
@Légifarkas:
én behódolni sose fogok, lemerülni és kibekkelni őket
meg nincs időm.
ha kiderül az ország vezetőjéről, hogy nem normális, akkor nem várunk arra, hogy majd megoldódnak a dolgok maguktól.
el kell zavarni az idiótát és az nem kifogás, hogy nincs jobb!
@kekex:

Szinte kizárt az egyéniben való megegyezés. Az MSZP már mindenhol kijelölte a sajátját. Sok helyen gőzerővel folyik a kampány.

El tudod képzelni, hogy azt mondja pl. Korózs Lajosnak, téged visszaléptetünk, mert van nálad egy ismertebb jelöltje az Együttnek?
Én nem. Korózs se:))

Ott ahol tuti bukta van - Rogán, Varga, Balneológus - egész biztosan nagyvonalúak lesznek.Nem is csinálnak semmit a jelöltek.
Nagyon büdös a megállapodás a szociknak.

Egyébként meg nem mögé, hanem melléállásról volt/van szó, úgy, hogy mindenki tisztában van az értékeivel.
@Orica Középföldi:
te ezt honnan tudod?
48 meg 47? te vagy a Sybilla vagy Ms Dodona?

szerintem -és én igenis látom- meg nincsenek évei...már mondám vala a zorbán legnagyobb ellensége a zorbán...és ez folyja magát jelenleg

brühüyyy
@rodeo36:
Mondom megint; nem leszek népszerű, de vállalom a véleményem és ebben a kurva büdös katyvaszban Gyurcsánynak adok piros pontot.

Mér-mér?? Hát azér, mer igazad van és én is úgy gondolom, hogy egyedül ő tudja hogyan lehet a klozetton lehúzni a szarházi focistát a televert hitbizományával együtt.
Ja, azt hozzáteszem, nem vagyok rajongó.
Egy viszont biztos, elnézve a mai ellenzéki felhozatalt, Gyurcsány csípőből szarrá alázza őket.

Ja, tényleg nem leszek szimpatikus evvel a véleményemmel, de ettől függetlenül ez tény, szerintem.
Most. Aztán ezen lehet változtatni, de az sok idő és sok pííz.

Csatlakozom hozzád mester!
@Orica Középföldi: akkor gondold át ha a régi választási rendszer működne.mindenki indíthatná a jelöltjeit.
de a rendszer átalakításakor senki nem kiabált!beletörődtek és próbálnak alkalmazkodni.
már most behódoltak.....
@Orica Középföldi:
Ja, "szó" az volt dögivel! Csak hát a tett hibádzik! Egyébként meg a miniszterelnök személyében nem lehet "mellé"állni, csak az élre. Ha Bajnai kívül marad, lehetne konszenzusos jelölt, így viszont csak a futottak még kategória. Még (mindig) nem esélytelen Tétényi Éva, mint konszenzusos jelölt. Nincs párt mögötte, szépen leoszthatók egymás között a funkciók....
@rodeo36:
Ezek nem tudnak magyarúúl, akiknek szántad...
brühüyyy...
@rodeo36:

Én is így látom:))) Ezt is írtam a kesergésre.
@kekex: ha ennyire biztos vagy abban, hogy valami nem fog menni, egyszerűsíts: ne ragaszkodj hozzá. Csak az idődet és az energiádat köti le.
Morbid, de megkérdezném: ha Gyurcsányt holnap kivasalja egy kamion, késbe dőlsz a reménytelenségtől? Ugye, hogy nem? Na, akkor gondolj arra, hogy kivasalta egy kamion. Csak hogy az agyad szabadabban járhasson.
Egyébként sem neked kéne meggyőzni a népet valamely politikus alkalmasságáról, hanem neki magának; ha erre nem képes, ha az elutasítottsága túl magas, akkor a nép szerint nem alkalmas. Lehet, hogy a népnek nincs igaza, de a döntéshez a véleménye is bőven elég.
@Orica Középföldi:
Akkor nem tanultak a solymászásból? Az egy dolog, hogy mit szeretne az mszp pártvezetőség - és más dolog, hogy abból mi valósul meg.
Bár az érdekes meccs lenne, ha pl Zuglóban Papcsák ellen Tócsát indítanák.
@kekex:

Tétényi teljesen esélytelen, azon túl, hogy pontosan tisztában van a határaival.

Nekem az a bajom, hogy itt nem funkciókról van szó, hanem feladatról és az arra való alkalmasságról.
Ezt Bajnai látja, MA nem. Ennyi.
@Légifarkas:
A véleményformálók tudnának változtatni - de mint írtam: előbb mea culpázniuk kellene. Na: EZT nem hiszem el pl Fabiusról!
Mert be kellene látni hozzá, hogy előbb reménykedett az LMP-ben, aztán a PM-ben, aztán Bajnaiban, holott ebben az egy tekintetben bízhatna Orbán értékítéletében: "Egy, csak egy legény van a gáton" aki számít!
A kedves hölgyeknek jó éjt, meg a kanonoknak is.
Az valami klerikális izé, de egye fene!
Jóccakát mindenkinek.!
@Orica Középföldi:
Egyrészt nem tudhatod, hogy MA mennyire alkalmas, amíg ki nem próbálod. Bajnai is csak egy mezei miniszterecske volt korábban. Gyurcsány sem egyedül kormányzott, mögötte volt az Mszp és az Szdsz szürke állománya is.
A választás az emberségesebb és az embertelen kapitalizmus között lesz, a vezető személye csak az irányzatot jelképezi.
Bajnai egy JOBBOLDALI szakember, Mesterházy viszont egy baloldali pártot vezet, és a választók ekként támogatják. De eddig még csak a saját 30 ezres táborát tudta meggyőzni arról, hogy érdemes lenne őt is kipróbálni.
Márpedig a magyar alapmondás: Járt utat járatlanért el ne hagyj!
@Orica Középföldi:
Ha belegondolsz a kormányzásba - akkor nem esélytelen. MINDENT csak a pártok támogatásával tud átvinni - tehát SAJÁT párt hiányában lavíroznia kellene. Ezért a nagyobb frakciók
befolyásolni tudnák az irányt.
A politikában elég gyakori, hogy a patthelyzetet egy harmadik konszenzusos jelölt bevonásával oldják fel.
@Légifarkas: nem vagyok kekex ügyvédje. de mi bajod van azzal , ha ő gyurcsányt alkalmasnak tartja.
mondj valakit te aki szerinted alkalmas az ország vezetésére.
konkrét embert.
ne kritériumokat állíts fel, hanem válassz azokból akik vállalják is.
mert eddig tőled csak azt hallottam, hogy ez se jó az se jó, még ráérünk, a törökök is kimentek, majd ha mindenki normális lesz, majd ha jön egy szeplőtelen, de ha ilyen nincs akkor maradjon inkább az orbán és legfeljebb behódolunk vagy túléljük.
mondj egy nevet!kire vársz?
@kekex: most mondom, hogy kivasalta a kamion...
Nem akarlak bántani, de élő példája vagy annak, miért nincs a mai ellenzékben dinamika. Abba a reménytelen vágyakozásba, amit te csinálsz, csak beleőrülni lehet.
@Knósszosz:
tudod, nekem fenntartásaim vannak a Bajnaival kapcsolatosan is és az összes többit semmire sem tartom, egyik kutya másik eb az egyetlen értékes (megválasztásakor fel is hívtam) a Fleto...most itt majd jönnek a huhogók één leszarom nekem ez a véleményem és egyre inkkább látva mit megenged magának ez a buzigyerek onnan koleszból mert nem mongya nekem senki hogy ott a büdösben nem voltak ilyen fiús élményeik a kis pihe szakállasnak a mosdatlan izzadt testek vonzzák egymást hát még sörközi állapotban a kőbányai csodákat tud művelni lánchíd konyakkal keverve és vágyakkal a másik kerek seggét látva kisnadrágban brühüyyy
@kekex:

Vitatnom kell néhány dolgot, bocs:))

MA-t 20 éve ismerem közelről, tehát pontosan tudom mire NEM alkalmas.

Nincs 30 ezres tagsága, jó ha 5-7000, de választásoknál ez lényegtelen.

Nincs szürkeállománya, ez viszont lényeges.

Bajnai nem jobboldali, hanem liberális gazpolt képvisel, erős szociális megfontolásokkal.

A választók nagy része OV-t nem akarja, de baloldali kormányt se. Kiegyensúlyozott szakértői kormányzást, látható jövőképet, munkát,nyugodt életet akar.
@Légifarkas:
te meg csak lebegjél tovább mert ott térdmagasságban a kamion nem üt akkorát...mivel nincs halványlila gőzöd sem, arról mit akarsz csak kevergeted kevergeted és egyre rosszabb lesz a főzeléked

nokkedlit bele hogy valami szilárd is lenne benn

brühüyyy
@Orica Középföldi:
az igazság teljessége hiányzik eme esszédből -is- a fiatalok egy része fiatal a 24 éves vagy fiatalabb akar demokráciát a többi nem tugyya mi a demokrácia és retteg tőle, viszont a diktatúrában nőttek fel vagy tapasztalják, hogy dönt helyettük amire ők maguk képtelenek assem tuggyák eldönteni mit egyenek hátha még pénzük is lenne

szóval felűlvizsgálnám

brühüyyy
@punkfrog: semmi bajom nincs vele. Csak próbáltam rávezetni arra, hogy ha valami nem megy (és azt ő maga mondta, hogy nem megy), akkor talán másfelé kellene keresgélni. Nyugodtan vedd úgy, hogy nem mondtam semmit.
Mint ahogy nevet sem mondok, mert nincs. Pozitív érdeklődéssel vártam Bajnait, de már tavaly október után azt mondtam Fabiusnak, hogy az újdonság varázsa a 15%, nem éreztem benne erőt: nem vagyok vidám attól, hogy eddig nekem lett igazam, találtam volna el inkább a lottószámokat.
Nincs név. Belterjes, elbizakodott, egymást mérgező ellenzéki pártok vannak, ígéretek, nagy szavak, hátulról bordák közé adott bütykösök mellett mindenki mosolyog, és úgy tesz, mintha nem akarná visszaadni. Közéleti piranhák, akik közé nem akar bekeveredni az sem, akinek talán sokkal inkább ott volna a helye. Talán ez utóbbiakra várnék én, de az is lehet, hogy ki tudnék egyezni valami mással is, ha látnám, mire volna az jó. Vakon hinni valakiben, vagy muszáj-demokratát játszani ("ide kell!!! szavazni") nem tudok.
@Légifarkas:
a te labdáidnál magasabbat már várni sem lehet, lehet, hogy te önmagaddal is szoktál vitázni, hogy légi vagy csak farkas?

de mint láccik nem értesz egyet magaddal sem és ebből következik halvány lila lövésed sincs kire szavaznál, pedig sohasem kire szavazunk, hanem mire ha van valami és ma egyetlen embert ismerek és ismereteim nagyon korlátozottak és az Fleto aki képes mert tényleg tanúlt de annyit, hogy szerintem ő maga is csodáxik

te meg keresd a Belfegor-t

brühüyyy
@rodeo36: "nem értesz egyet magaddal sem"
Nem is tagadom. Kontrollnak jó.

"és ebből következik"
Nem ebből következik, az áltudományt meghagyhatod a hódolóidnak.

"halvány lila lövésed sincs kire szavaznál"
Most senkire :-) Ez ebben a formában bűn? Amolyan tilos-állapot?

"pedig sohasem kire szavazunk, hanem mire"
Aha... Mindig tele a blog az "Én leszavazok Gyurcsányra / Bajnaira / akárkire" tartalmú kommentekkel, biztos azokat is én írom.

"ma egyetlen embert ismerek és ismereteim nagyon korlátozottak"
Vagyis a kenyeret szereted, de még csak kenyeret ettél? Az aztán stabil alap :-)

"és az Fleto aki képes mert tényleg tanúlt"
A neve Gyurcsány. Ha egy kicsit is tiszteled, akkor meg pláne.

Nézd, rodeo. Engem Gyurcsány nem zavar, sokkal inkább azt nem értem, mit akartok vele. Kijelentette, hogy miniszterelnök nem szeretne lenni, illetve hogy ellenzéki győzelem esetén jövőre visszavonulhat: úgy őszintén, arra szavazzanak az emberek, aki aztán nem küzdi végig velük az éveket? Mert hogy küzdelem lesz, az hétszentség, nem hiszem, hogy volt már itt kormányváltásban ekkora rizikó (figyelembe véve a Fidesz várható ellenállását, és az általános helyzetet). Van egy kétszázalékos pártja, és nem csak a Fidesz, de a baloldal vezetése is rángógörcsöt kap, ha Gyurcsány bejelentkezik, mindegyik a bársonyszéket félti tőle. A választók odaállása módosíthatna az erőviszonyokon, de a választók valahogy nem állnak oda elegen, nem beszéltem mind az ötmillióval, de csak van erre valami okuk. Velük kéne megbeszélni...
@Légifarkas:
szóval a kettőnk között a különbség -talán- én döntöttem te meg nem...és nem is fogsz?

magam részéről a tömegeket lesajnálom, azt fogják kapni ami jön és utána sem teccik majd semmi de tenyérből esznek vagy ha nincs tenyér akkor lesz csajka...a számok mit mutatnak?

államcsőd!!! már többet loptak, mint amit .... erre nincs szavam...
már írtam a számaimat te mondtad hogy leszarod mert a nép ...nem érti

10000 mond neked valamit? mindenkinek? IGEN
hát abból a kedves drága gittegylet elvesz 8950-et és marad 1050...ez a nagy átlag, te valószínűleg nem vagy átlag de az a te dolgod...ez a szám azt mutattya, hogy a jobbágyság idején is jobb volt a közteherviselés

brühüyyy

valami lesz mert úgy még sohasem volt, hogy valahogy ne lett volna
Reménytelenek vagytok. SEMMIT sem tudtok arról, hogy melyik ellenzéki társaság mit csinál, kik támogatják, mekkora a szervezetük, beszéltek a levegőbe. Ahelyett, hogy beállnátok valamelyik mögé, és csinálnátok ti is valamit, csak pofáztok. TI MIATTATOK marad Orbán. Igen, Légifarkas! temiattad!
Na. tessék!
Éjféltájban történik valami érdekes a blogon? Így merjen elaludni az ember időben.:)
Ez érdekes pá/erbeszéd, nem lehetne főműsoridőben is folytatni?
Egyelőre annyit, hogy ecceriek fogják eldönteni a választást. Most éppen viktátor áll nyerésre.
Ki az az egyetlen, aki tud ecceriek nyelvén beszélni, és tudna mindannyiunk érdeke szerint kormányozni?
Ha hagynák. De nem hagyják, és már talán soha nem is fogják.
De lesz majd kataklizma, csak az a kérdés, mikor, és mennyit kell fizetni érte? Magyariak semmit nem tanultak a történelemből, örök vesztes ágáló kurucok, a szó legeslegrosszabb értelmében. Az "utolsó csatlós ország".
Dumálni lehet, egyetértek Hüvelyk Matyival.
Pláne abból a magasságból, ahol ők élnek.
"Maradjon inkább a diktátor, semmint összefogni ezekkel, pfúj! Várjunk inkább JÓISTENRE, egyszer csak eljő."
Ha már nincs Bajnaiék körül egy igazi kemény propaganda stáb, akkor talán érdemes lenne szerződtetni egyet külföldről. Ilyen lagymatag, töketlen, h*gyagyú retorikával és észjárással a kanyarban sem lesznek a választásokkor.
Abból kell kiindulni, hogy a jelenlegi fideszmaffia szart fog dobálni a választási háborúban és mindent megtesz majd a szabad és tiszta választások elcsalásáért. Bárgyú tekintetű jószándékkal és kenyér visszadobálásával a harc már most bukott.
Minimum folyamatosan nyomni kellene a fideszmaffia 3 éves ámokfutásának és országkifosztásának tényeit. Szóban, médiában, plakátokon. Mert az embert sokkal inkább lehet befolyásolni az őt húsbavágóan érintő szarságok és velük szemben elkövetett bűnök mantrázásával, mint az új - mégha őszinte és kivitelezhető - ígéretekkel. Ez van. Aki ezt nem érti meg, az nem érti a magyar politikát.
Az előzőekben linkelt és hozzászólásban is említett Gyurcsány és beszéde - ha tetszik, ha nem - közelít ahhoz, ami kellene.
@Hüvelykmutyi:
@AKIsTUDATLAN:

Húdefasza, megvan a bűnbak. Köp, köp, lábat beletöröl, genyó bűnbak dögöjjémeg, és a haza fényre derül.

Ha hajóskapitány navigálná el magát annyira, amennyire nektek sikerült, Afrika helyett megkerülné a háromárbócosával a Plútót. Menjetek be ti, mindentudók, a kedvenc pártotok székházába, és ott mutogassatok szaporán, ha felelőst kerestek a kudarc, meg a sok balfaszkodás miatt; szinte mindegy, kire mutattok rá, a random találati arány várhatóan elég magas lesz. Ja, hogy az nem trendi, a kétkedő dógozót kell gyepálni, nehogy már ne tetsszen neki az "állj be a sorba, és kuss" direktíva, mi?
Gyönyörű lehet a képzeletetekben élő világ, mondhatom.

A Fidesz szerint aki nincs velük, az ellenük van; vettük, így állunk hozzá. Mostanra, ahogy szorul a hurok, ahogy majdnem hetente jön valami rossz hír az összefogással kapcsolatban, ugyanazt kezditek mantrázni ti is, két komment között meg megy a bőgicse, hogy mennyire szét van szakadva a társadalom. Így, orrvérzésig támadva mindenkit, aki nem bólogat, nem is lesz elég szövetségesetek, erre mérget vehettek. És nem azért, mert Orbán olyan jó volna, erről szó sincs: talán inkább azért, mert nehéz helyzetben még nehezebben viseljük ezt a parancsolgató kiskirályi hangnemet azoktól, akiknek - állítólag - ránk van szükségük. Meg lehet ezen sértődni, és akkor ennyi volt, illetve le lehet higgadni, át lehet velünk beszélni programokat, ígéreteket, még a hibákat is, amiből a végén még az is kisülhet, hogy megegyezünk valamiben, majd azt közösen csikarjuk ki a politikusokból, mindaddig támogatva őket, amíg korrektül igazodnak a közös elvárásainkhoz - de csak azokat támogatva, akik igazodnak. Elvégre, ez a dolguk, a másként viselkedőket zsarnoknak hívják.
@Knósszosz: Szia Knósszosz! Ma írtam egy hozzászólást a mai posztnál, amelyben leírtam a véleményemet a Gyurcsány beszédről.
A te itteni 22.25 h-kor írt állásfoglalásoddal egyező a véleményünk, ha érdekel, olvasd el légyszi.
Amit a "dugó" megjegyzéssel láttál el, tudod hogy erről írtam neked a múltkor, értem, hogy mit akartál ezzel mondani.
Puszi!
süti beállítások módosítása