Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/hirado/2024/05/02/politikai-reklamkampany-koltesek-legdragabb-europai-unioban-cof-fidesz "... (2024.05.03. 12:44) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.06.14. 04:19 Fabius

21 millió levél Merkelnek

Címkék: fidesz nők a magyar nemzetért

Kedves Kancellár asszony, drága Endzsi! 

Őszinte szomorúsággal szívemben értesítelek, hogy lehetséges szabó tázs áldozata lettél. Mink itten a magyar nőknél mostan össze vagyunk zavarodva, mint Matolcsy Gyurka a kettes számrenccerben, úgyhogy elképzelhető. Mármint, hogy a szabó tázzsal manipulálva lettél és Gipszjakab. Esetleg Iksz Ipszilon vagy Hát Izsák. Szóval, hogy az ominózus levelet ők írták manipulatíve teneked, ahogy orvul becsempészték magukat a közhasznúsági jelentésünkbe is. Szabó tázs, mondom, mer'hogy mai valószínűség szerint én nem írhattam teneked, hogy Honecker arcú esernyőhordónak is kevés vagy te Eurózóna Hitler, a mi ÉdesViktorunk mellett. 

Én ilyent akkor sem írhattam, ha most majd azzal vádolnak, hogy 21 millió kézzel megfogható, megszámolható okom volt ezt megtenni, és én lettem a női Gépont Fodor.

Én nem vagyok ojjan, tudod?! Legalábbis addig nem, amíg a hivatalos álláspont meg nem születik erről valami módon. De választott elöljárónk egyelőre a közhasznúsági gipszjakab manipulálásába vagy tévedésébe van belegabalyodva, úgyhogy várjál csak szépen a sorodra. Neked most annyi a dolgod Csöppem, hogy a lehetőségek között számításba veszed: a = manipuláció; és bé =  én voltam, de külső körülmény kényszerített tévedésre verziókat is. 

dunszt-eszter.gif

Mit lehet tudni, ugye? Azért beláthatod, ez itt egy nőegylet és nem gyorsreagálású hadtest, hogy a váratlanul felbukkanó közpénzhegy sajátos körülmény után biztosat tudjunk neked mondani. Stílszerűen szólva amíg meg nem mondják én vagy a gipszjakab, addig dunsztom sincs. De te ezzel ne törőggyél és ne hánykolódjál a türelmetlenségtől. Inkább azt vedd észre, Muci, hogy a mi emberünk, akiből százévente egy(!!!!) születik egész Ejrópába', odaállt az áradó Duna gátjára a szigorú szemivel, oszt' az meg ijedtibe nálatok Passauban öntött ki. Ő, meg a természet erői csak így vannak egymással, pertuban, egyedül küzdött népéért a nagy globális lötty ellenében.

Nemzetségalapító Kis Vuk legyen a talpán aki nagyságát elhomályosíccsa! 

Szóval azért bárhogy is lesz hivatalosan az énírtam, azért te csak odavigyázzál. Mert nem kenyerem a nőies locsogás, de ha a szükség és a Központi Döntés úgy hozza minden forintját megszolgálom annak a 21 milliónak! Kitömlek levelekkel aranyanyám, mint Gyulay Zsolt trafikkoncesszióval közeli rokonokat és a párttagságot. Ne bízzál abban sem, hogy eljön a mi Csehországunk és majd itt is rend lesz. Kedves Vezetőnk - és a Párt - távlatokban gondolkodik, emberöltő fog eltelni mire az összes poltpéterünk beleporlad a nerbetonba. Világos? Na azért. 

Nőtársi üdvözlettel: Eszter

ui: Pszt, figyu'má, 22 millióért lehet a német tv rajzfilmjén se hörögnék hanem röhögnék. Egy próbát megér, mi az neked. Hívj majd fel, te, minden németek kemény sörhabja. Puszi! 

UPDATE:

Pethő Annamária és a kommentárt tényleg nem igénylő reakció. 

451 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr515360777

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Nevek 2013.06.14. 22:18:44

- Osztályvezető úr...- Jöjjön csak, jöjjön, ne ijedjen meg Mártika! Mondtam, ha bármi problémája van, forduljon hozzám bizalommal! Aki három napja van a Névváltoztatás Engedélyezési Osztályon, igazán nem tudhat még mindent!- Köszönöm, nagyon kedves! Né...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ezeket a cseheket nem lehetne valahogy vendegmunkara felfogadni? Banom en, vigyenek minden oldalrol mutyizos geciket, akar helyben fel is akaszthatjak valamennyi, az ittmaradt 2 tiszta politikus nekilathat valamit kezdeni.

Ezek a Fasz Kalap, Basza Tlanpicsa es Dogolje Tekmegkurvak kereszteny csajok meg rohadtak volna inkabb a kurva anyjukba batran, es ezt, mint kereszteny mondom.
Na, ennek a gyártására kéne beállani, oszt ontani Azeribe ezerszám. Garantáltan kihúzna a szarból. Második eredménye pedig az lehetne, hogy miután kiírtották egymást a területen jelentős népességfogyás következne be, a megürült kőolajmezőket gyorsreagálású PÖCSKÖR-szervező vitéz hadügyérünk által vezetett csapatain ÉdesKorbán fővezér elvi útmutatásai szerint a NERédes Anyaföld akció keretében önmagunkhoz csatolhatnánk a Turul legnagyobb örömére...

"A kőkorszaknak vége, megjött a csodabalta"
Sci-fi fegyvernek tűnik első pillanatra a tűzifa aprítását forradalmian megkönnyítő új fejsze. A titkos ötvözetből készülő Vipukirves tulajdonosa hat perc alatt elintéz egy köbmétert.

www.origo.hu/techbazis/20130612-gyorsabb-aprit-a-szuperfejsze.html
a Kis Vuk árnyékában porladó Nemzeti Gömböc szétnézte a Dunát, kurva nagy szerencséje volt, mert Duna Elvtárs is a Teutonokat kedveli és ott akart maradni, azok hiába toszogatták keletre meg délre Passau Passau Passau mondá vala és maradni akrt de ...nem tudott, mert megcsúszott és lecsúszott egészen bajáig senkinek baja sem esett csak a gömböc néz görbén mert végűlis szüxégtelen volt az egész bám úlás a víz sem hallgat rá...már el is ment...kurvára nem akart maradni csak már túllegyen ezen a sártengeren meg a mutyin és a böszméken inkább összvehúzta magát és elsietett a balfenéken még a zárvíz sem akar itt maradni ahol Gipsz Jakab meg a Piros Arany és Dunszt Kripliné aljas Sátánfalvi Beáta aki vanazapénz alapon eladná a gömböcöt csak a marketingje nem jó a kutyának sem kell mert a kutyának is van annyi magához valója, hogy tuggya ebben a gömböcben hús nem vala sohasem viszont szarral teli azt meg Bundy sem szeresse

képzeld a zárvíz mexökött Levédiából mert még a zárvíznek sem jó ezen a turulok főggyén ahol novákelődök óbégatnak ahelyett hogy iszapot szippantanának a rühes pofájukkal

brühüyyy

szóval kedves dun sztelza essem gyű ttőssze

22 millát az ördög sem fizet neked örűjj ha a 21-gyet nem kérik vissza
A Fidesz droidok már azzal védekeznek, hogy véletlenül maradt bent a pályázatban ezek a fiktív. LOL
"Érdekes", hogy amikor a Klubrádió agóniája tartott akkor a cenzor hivatal álláspontja az volt , hogy azért érvénytelenítette a pályázatát , mert a pályázatban nem írta alá az üres oldalakat(!).

Szóval akkor ezt a pályázatot miért is nem érvénytelenítették(költői kérdés)?

Egyébként épp a napokban volt egy hír , miszerint a KLIK iskolai gyümölcs pályázata miatt feljelentést az MSZP és láss csodát a KLIK visszavonta a pályázatot........
(Gondolom a kormánypárt nem akart még egy mutyi ügyet a nyakába, van neki éppen elég)

Ismerve a hazai viszonyokat ez már félsikernek számít(Amúgy meg azon nem lennék meglepve, hogy ha a cseh eseményeket elmismásolná a fityisz lakájmédiái)
Még jó,hogy nem a nehézlovasságot küldte Berlinbe a jóasszony.
@Légifarkas: akkor hadd bosszantsalak...brühüyyy

a javak igazságosabb elosztása és a kiegyenlítettebb gazdaság 1968-1987 között Magyarországon már működött...mindenki aki pluszt kapott az pluszt tett érte (még a gebines is 16 órát dolgozott...+++)
és nem volt akkora feszültség mint ma, a vincenten van egy 15 perces youtube video egy nagon régi árvízről amikor a magyar kormány nem volt a gáton de mindenki más is és a Tiszaháton az árvíz eredményeképpen vadonatúj XX. századi falusi települések épűltek, a Tiszazúgot kiemelve a XVII. századból direktbe a XX. századba és a kormány azt mondta a hideg beállta előtt mindenkinek fedél lesz a feje felett és meglett 30 vagy 40 ezer családot kellett ellátni mert semmijük nem maradt

ma lopnak van új pártrendszewr kurvasok párt egyik sem jó semmire de kevesebben és többet lopnak és semmi sem halad előre viszont tolat az ország vissza a szomáliai szintre vagy alább a XXI. században

erről monggy valamit, bármit...most kúrvára útálsz mert te meg nem szeretted aztat...én meg igen

brühüyyy
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
kösz én is most újra nyitottam, és láttam egy csomó kedves barátot...mondtam is

brühüyyy
Minden gipsz jakab, hat izsak, piros arany es iksz ipszilon neveben kikerem, hogy csak fiktiv szemelyek lennenek. Ezeket az osi madzsar neveket mar a honfoglalaskor is hasznaltak. :))))
@BadSimpson: A gyümölcspályázatot ki sem írják többet. Odaadják akinek akarják a "melót" oszt jónapot.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
""gipsz jakab, hat izsak, piros arany es iksz ipszilon neveben kikerem....""

???
A Piros Arany rendben van. A többit nem értem.
Üdvözlettel:
Basz Tamás
ezt még a posztba is érdemes beilleszteni.

atv.hu/videotar/20130614_javitjak_a_gipsz_jakab_os_bakit

figyeljétek, ahogy kijavítja: nem békemenet stb, stb
Kicsinyesek vagytok!
Meg irigyek!
Tehetséges a jóasszony (ügyvéd), hogy ennyi zsét bírt szakítani.
Erre szokták profánabbul megemlíteni, hogy ki .ugja ezt a nőt??? Merthogy nem más tehetségéért kapja, az biztos - mármint csúúúnya irigyei szerint, de ez csak rágalom... :)
Az is igaz, gyomor is kell hozzá. Szóval mindkét fél óriási áldozatot hoz ebben a dealben. No, így nem is olyan sok az a zsé. Csak elsőre tűnik annak.
Jövőre, még május előtt, gyorsan pár millát elkommunikálnak. Mer'há sose lehessen tudni.
Sok ingyenélő, az örömszerző legközelebbi nőnemű rokonjával!
A hátizsák száradjon rá...
Persze ha valaki megnézi az irodája adatlapját, azért kezdi érteni:

www.ugyved.net/index.php?user_identifier=11337

"Képesítés:
ügyvéd; Európai Uniós Pénzügyek szakértő
Szakterületek: ingatlanjog
kártérítési jog
munkajog
pénzügyi jog
polgári jog"
@guma:
A videót érdemes végignézni, a nő az a tipikus sulok, sértett kismalac. Szánalmas szegénykém, lóláb kifele lóg.
@rodeo36: Köszi, Rodeo! Ideteszem a címet, hátha érdekel mást is:
www.youtube.com/watch?v=gaoOvw9NJLs&feature=youtu.be

Persze a rohattkommunisták ócsatelepéről sem látszik, fel lehet-e menni a padlásra... Ha igen, az lenne csak az igazi szégyen.
Amúgy milyen színt kevertél a kék avatarodba, hhogy lilul ?!?
Pedig mekkora hörgésvolt a bohocozás miatt :-)
endresy.blogspot.hu/2013/03/bohoc-e-orban-viktor.html

Egyébként az egész a német választások miatt van. Majd jön Navra és megmagyarázza.
@sörtelen: ez egy másik avatar, az én "nevem" a saját kézírásommal...mint egy aláírás

brühüyyy

ócsa az egy szégyen pláne az álatalad is belinkelt 1970-es film után...innen láccik minő aljas szemetek ezek a poloskák
" és én lettem a női Gépont Fodor."

Géefgé helyében ezen nagyon megsértődnék:)))

Remek a poszt!
Hogy engedhette ezt meg Vezér Genya,Ellen Tengernagy,Dunaparte Napóleon szentháromsága???
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Üggyesokos szerszám bár vizes csupagörcs vackorkörtével vagy madárcsersznyével is megnézném emberünket... Lehet,hogy kicsit jobban megizzadna tőle vasemberünk és kérné a fa licenszét miután továbbfejlesztette az axet-et...
az Együtt 2014 Valasztasi Szovetseget pedig nem lehet regisztralni, mert a fuggetlen magyar birosagnak baja van az "Egyutt 2014" es a "Szovetseg" kifejezesekkel. Ertem, es tokeletesen vilagos minden.
nem lehet elégszer linkelni:

2013. június 12. A letelepedési kötvény után speciális megtakarítási számlával is igyekezhet pénzt szerezni a kormány. Az adóamnesztián túlmutató megoldáshoz a pénzmosás elleni nemzetközi szervezeteknek is lehet néhány szavuk. Ha viszont emiatt bírságot kellene fizetni, sebaj, azt tőlünk beszedhetik.

azenpenzem.hu/cikkek/penzmosodat-nyit-az-allam/1267/
@Dr. jenőke (jenőke): muszaj tiltakoznom ezen rossz indulatu tamadasok ellen, amelyek azt sugalljak, hogy ezek fiktiv szemelyek lennenek.:)
Koromból kifolyólag nem igazán tapasztaltam meg az agitpropban rejlő lehetőségeket -igaz, nem is hiányzott különösebben. Azért köszönöm Dunst Eszternek, hogy a magamfajták kedvéért tartott -szigorúan civilként és magánszemélyként, ugye!- egy kis múltidézést, ahogy a neki ilyen aprólékos precizitással kidolgozott pályázatokért 20 milliót kiosztó uraknak/hölgyeknek is, hogy mindezt lehetővé tették.
@rodeo36:
Értem én a lilát. (A kékből a lilához a vöröskomponens emelésével lehet eljutni...)

Amúgy vessünk egy pillantást erre a táblázatra:
www.katasztrofavedelem.hu/letoltes/uvegzseb/uvegzseb_389.pdf
és vegyük a kéküveggel bélelt zsebi rovatokat szemügyre: (nem menve bele, hogy az "egyéb" sorok a legvastagabbak, az egész "elszámolás" ennyit is ér), csak két tételt említve:
Kormánybiztosi titkársággal kapcsolatos – alig egy éves – kiadások: 47 millió 326 ezer Ft,
Devecser Önkormányzat egyéb költségek 610 millió 207 ezer Ft. Ez utóbbiról annyit, hogy az ÁSZ vizsgálat (www.asz.hu/jelentes/1222/jelentes-devecser-varos-onkormanyzata-penzugyi-helyzetenek-ellenorzeserol/1222j000.pdf) szerint „a pénzeszközök növekménye (1030 millió Ft), amely elsődlegesen a vörösiszap-katasztrófa miatti támogatásokból származott.” vagyis a közpénz 60 %-a (!) „egyéb”, tovább nem részletezendő célra ment.
Továbbá: „1084,1 millió Ft dologi kiadás a vörösiszap-katasztrófa miatt keletkezett (ingatlanok kármentesítése, útjavítás, ügyvédi munkadíjak, bérleti díjak)” ami – figyelembe véve az OKF táblázatában más rovaton _is_ szereplő százmilliós, milliárdos kifizetési jogcímeket – rendes átfedéseket mutat!
Nagykasza működött itt is feleim. Most látszik csak igazán, micsoda szar rendszer volt az kádári.
Már akinek.
Nőszervezetekről.
endresy.blogspot.hu/2013/06/hat-izsak-repulo-noszervezete.html

Amúgy teljesennyilvánvaló pénzmosodai szervezetek.mert atomizálni kell a pénzeket.
@sörtelen: hjaaaa, a kasszét jól kezelni, úgy fideszesen azéé tudni kell...

Orbán szerint az EU visszaél a hatalmával
Olyan dolgokat kér, amiket nem kérhetne. Az ötödik alkotmánymódosítás is fölösleges, mondta.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F06%2F14%2Forban_szerint_felesleges%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: végignéztem. kérdésem a következő: ebben hol a pornó? vagy (és ez a másik lehetőség) a múzeum igazgatója aggszűz.
hmmmm

Zöld utat adott az LMP frakcióalakításának az alkotmányügyi bizottság

Alakíthat parlamenti frakciót a Lehet Más a Politika (LMP) - foglalt állást az Országgyűlés alkotmányügyi bizottsága pénteken.

hvg.hu/itthon/20130614_Zold_utat_adott_az_LMP_frakcioalakitasana
@Secnir: szerintem sehol, álkeresztényi érzékenység, pl. ott a kereszten a baba
idióták röviden
Varázsszavak kishazánkban amik mindent visznek ha jó helyen tartod a nyelved :
polgári,nemzeti,erdélyi,női érdeképviselet,lengyelmagyarbarátság,civilkezdeményezés...
@Secnir: amiben nem látsz pornón, abban van a blaszfémia... pl. mijazhogy a kisjézust keresztre feszítik és Jocó majdnem pontúgí néz ki, mint Mariska?
@gazoló: Viszont, ha netán egyszer kitör a parasztgyalázat, elég lesz a gugli keresőbe beütni ezeket a szavakat, oszt már indulhat is az illetékes csapat a karpereccel meg a rekviráló teherautókonvojjal. mega Közgép.
Ugyenezt a Cégkeresőbe benyomva, kb 50%-os hatékonysággal lehet megtenni a cégvezetők és felelős tisztségviselők megkeresése tárgyában...
Azt már me sem merem kérdezni, ki fordult fel:-)))
"Pálfi György 900 milliót kapott a Toldira
Egy híres nyugat-európai színész játszaná Toldit."

és akkor pálFFY István vajon mennyit kaphat a mindennapi betevő kisfröccsre? Elvégre két ff y:-)))
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ne adj ötleteket, még neki esnek oszt kigyomlálják ezeket a neveket, vagy alaptákolmányba teszik a védelmet, jaaajjjj az mán megvan, áhhh lassú vagyok nagyon.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Egy ideje lemondtam az LMP-ről, mint olyan pártról, amelyikkel számolni kell a 2014-es választásokon, de lehet, hogy be kell majd látnom, hogy tévedtem.A pletykák szerint erősen sanszos, hogy Ángyánt becsalogathatják maguk közé, amely már egészen megváltoztathatja "a leányzó fekvését".
hetivalasz.hu/uzlet/a-tobb-mint-masfel-eve-keszulo-jogszabaly-zaroszavazasat-junius-10-ere-tervezte-a-kormany-65025
Ha ki tudnak hasítani a következő választáson egy 5-10%-ot a jobb oldal testéből, az alapjaiban változtathatná meg a helyzetet.
@Secnir:

"ebben hol a pornó? "

Ha te egy 50-es IQ-jú bigott lennél, egyből tudnád a választ:))
Mindez független attól, hogy sem komplettnek, sem művésznek nem tartom a nőt.
Tudom, ez ízlés kérdése.
"Ötvenhétmillióért üti
az ellenzéket a kormány
Televíziós kampány indult
a rezsicsökkentésről."

www.origo.hu/itthon/20130613-57-millio-forintert-szapulja-az-ellenzeket-a-kormany.html

ÉS a véleményem:

"Viszont: Sikerült látnom a TV2-n a rezsicsökkentős öntömjénezős "társadalmi célú hirdetés" öntömjén szpotot.

Háát:

1. A TV2 lefeküdt, nyomja ezerrel, még mindig nem fogták fel, hogy nekik kaszáltak. És nem állva fognak meghalni. A kutya se fogja lehugyozni őket.

2. A "TCH" hatalmas buli, a leadásért egy huncut garast nem kell leperkálni, Ingyen kormánypropaganda.

3. A szüzsé...

Nos... ez az igazi delej...

első jelenet: a komennyisták eladták az országot, a nép vizét, szarát-hugyát.
zene: sejtelmes, de megfélelmítő zenei aláfestés
kép:két kéz pénz ad át, egyika másiknak

második jelenet: a mocskosmultik kihordták a nép verejtékével megkeresett sakálprofitot
zene: mint előző, tragikusabb felhanggal...háttérben hiéna vihogás
kép: mocskos kapitalista-imprilista-judaista-horgasorrú rohadék, cilinderben, szmókingban (rejtett mondanivaló: a mocsoknak még kubai dohánytermékre is telik), szájában 5 cm vastag szivar, karvalykörmei közt dollárlötegeket szorongat...és számolgat. Behízott arcán sátáni mosoly...

harmadik jelenet. jelenet: a magyarcsanádok kétségbe esnek, fejük felett köröz a rezsidémon
zene: egyenesen drámai
kép:szegény magyarcsalád, gondterhelt apazon firka, a ül az asztalnál, előtte írka, és egy csatos bambis üvegben némi nemzeti házipálesz, kezében ceruza és gondolkodik a vízgázrezsidémon számlán. A háttérben a nagy magyar anya, karján sírós csecsemő a gyermeken nemzeti trikoloros szaros pelus, láthatóan alultáplált. Ők is aggódnak.

4 jelenet.: vágás. Megnyugtató kék mezóben REZSICSÖKKENTÉS felirat
zene: optimista felhajggal szép crescendó

Kép: A háttérben vidám Békemenetesek hada, "NEM LESZÜNK GYARMAT!" molinóval..

tutti: MAGYARORSZÁG JOBBAN TELJESÍT! , Szférák zenééje, Angyalok kara és szárnyakkal a Jóságos Magyarország kormánya lebeg, bőségszaruból önti a népre a vizet, a gázt és a villanyost...

Borzasztó..."

Ötvenhétmillióért lehet is ezzel dicsekedni...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

DDD

csapataink már az északkoreai-- HATÁRON...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nem kell emiatt aggódni. Ha meg is teszik, akkor NÉP, vagy NER nemzetire cserélik az elejét... nem lehet ilyet most megtenni, mert a támogatás elbírálásoknál pont ezeket a szavakat pöttyenti be a Bíráló Biztottság, hogy tudják, merről az annyi.:-)
@E.Csaba:

Ángyán érdekérvényesítő képessége enyhén szólva is mínuszos. Ez nem elég 5-10 %-hoz.
Arról nem beszélve, hogy elképzeléseit több oldalról támadják.

Ezzel nem becsülöm le karakánságát, tisztességét.
@Orica Középföldi: hát nem is tudom... nekem ez az Ángyán kicsit gyanús. Még azt is el tudom képzelni, hogy pártfeladatot teljesít, (ha csak az egyes témákban leadott szavazatait nézem), mert ha már nincs ellenfele a kormánypártoknak, akkor csinál magának egy belsőt kontrolláltan, hadd lássa a nép, hogy itten bizony nincsen diktatúra, és akkora a pártdemokrácia, hogy belülről is lehet kifelé ugatni... persze ne legyen igazam... és látva a tényleges ellenzéket, Ángyán bármit is tesz, soha nem lesz senkire veszélyes, mert tömegbázisa sem lesz...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Csak lelkigyakorlat okján, edzésként raktam be, nemá ottan szembesülj a rohadó kapitalizmus serválasztékával, oszt szégyenszemre ott ülj seggre a látványtól, mint a 2 éves kiskölök, amikor a Télapóra néz Mikuláskor:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Le ne szarozd még egyszer Tereskova Művésznőt, mert megkereslek köcsög gyerek! :)
Ifjúságom leghangulatosabb koncertjei fűződnek a nevéhez, kezdve a leszbisóval, befejezve a közönséggel való meghitt, intim kapcsolattartásig... ("Fogjátok már be a pofátokat ott hátul, BAZDMEG!!!") :DDD
Úgyhogy a kiállítást még nem láttam, de biztos jó...
@Kim Wilde:
Ja ez én vagyok, csak hogy tudjátok. A másik a politikamentes...
@Orica Középföldi: Én az érdekérvényesítő képességét még nem merném/tudnám véleményezni: gyakorlatilag az eddigi megnyilvánulásait a média gyakorlatilag a nagyközönség előtt elhallgatta. Amit a tisztességről mondtál vele kapcsolatban, azt megint nem tudom teljes mértékben osztani.Ha a FIDESZ - tegyük fel - az ő nézeteit osztotta volna földügyben, akkor -kis túlzással - nem is tudnánk, hogy létezik Ángyán József, mert a többi szenny törvényt simán megszavazta.Szóval a tisztessége nekem annyira nem imponáló.
Nekünk az EU nem diktál!

Orbán: "bár csikorog a fogunk, de az ország így jár jobban"
A kormányfő rádióinterjút adott, szerinte az EU visszaél hatalmával."
"

hvg.hu/itthon/20130614_Orban_kossuth_radio
@Kim Wilde: és a Parlament oldalba szarása mint flashmob és performaansz... azéé asse semmi:-)
" Inkább azt vedd észre, Muci, hogy a mi emberünk, akiből százévente egy(!!!!) születik egész Ejrópába', "

Kevesebb több lett volna.

Ja ha már így szóba került, és valaki röhögni akar:
A kis Vuk kritikája Dancsó Pétertől:
www.youtube.com/watch?v=HAP_gj8i8xk
A szívós szopatás, kiüzetés, ellehetlenítés az átalakítási munkák alatt zavartalanul folyik:

"221 milliót kell kifizetnie a Volksbanknak
A csekkadó áthárítása a PSZÁF szerint a könyvelési díj. 21 millió a bírság, a többit az ügyfeleiké."

index.hu/gazdasag/2013/06/14/volskb/
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: nem 100 évente hanem csak egyszer a történelemben
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: " Inkább azt vedd észre, Muci, hogy a mi emberünk, akiből százévente egy(!!!!) születik egész Ejrópába', "

Bazdmeg... Ez Európa rohadt nagy szerencséje, ugyanakkor a mi nagy keresztünk. Miért most és miért pont ide? Isten mégsem szeret bennünket... és nem is megbocsátó...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Valaki itt a Varánuszon egyszer nagyon emlegette Kim Wilde-ot, és kellett, hogy kijöjjön a poén. Egyébként tényleg ő a kulturáltabb, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy nagyjából négy kommentet írt három év alatt. :)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Ez is egy lehetséges gondolat-kísérlet, de nem hiszem, hogy OV engedne egy olyan belső ellenzéket, aki miatt neki ordítani kellene egy kihelyezett frakcióülésen.
Nem életszerű.

Egy hatalommal rendelkező és egy hatalom nélküli küldetéstudatos faszi összevillanását láttuk. Érdekes, ám múló színfoltja volt ennek a 4 évnek.
"Hét évet kapott az egykori argentin elnök
Menem illegálisan szállított fegyvert Horvátországnak."

index.hu/kulfold/2013/06/14/het_evet_kapott_az_argentin_exelnok/

Úgy rémlik, mintha itt is lett volna valami "Kalasnyikoc-ügy" Mekkmester külügyérsége idején...

Tényleg Dél-Amerikát már lassan írigyelni fogjuk...
@Orica Középföldi: Nemkomolyan írtam, bár akár igaz is lehet. Persze nemigaz... Orbán az üvöltözést nem viseli el...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Rosszul látod! Itt nem csikorognak, hanem vigyorognak... egyesek. Rosszul itéled meg a helyzetet, mint a kutya, a macska barátkozós kommunikációját...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Azért bizony nem bánnám, ha már valaki EU-thanáziát hajtana végre rajt'...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: isten a maga torpesegeben neked meg nem bocsatja. Sot, kuldi erted tekeseit, akatom mondani arkangyalait....
"A kommunista rezsimet tavaly 179 ország közül a 172. helyre sorolta a sajtószabadság tekintetében a Riporterek Határok Nélkül (RSF) nevű nemzetközi jogvédő szervezet, amely "az internet ellenségének" minősíti a délkelet-ázsiai országot."

van még 7 szabad helyük...
@guma:

Betettem a posztba, köszi!

Azt már tudjuk, hogy a polgár portál a nőegyleten keresztül valósult meg közpénzből. Végül is Huth Gergelyék már régebben is deklarálták, hogy bértollnoknak lenni nem szégyen.

Én már csak arra lennék kíváncsi, hogy mikor derül ki a tutiblogról egy véletlen folytán ugyanez.
"A magyar jövő megtekinthető Örményországban
Minden a politikusok, vagy azok rokonai-barátai kezében van. Aki teheti, menekül az országból. Ismerős?"

index.hu/bloghu/annyit/2013/06/13/a_magyar_jovo_megtekintheto_ormenyorszagban
Érdemes elolvasni a bejegyzést...
ízelítő:

"...A többség elmegy. Csak az marad, akinek nincs hová mennie, vagy aki megtalálja ebben a rendszerben a számítását. 2,9 millió a 15 millióból. Az ország egy skanzen, gyönyörű templomokkal, terebélyes Volgákkal kanyarogva a hatalmas hegyek között. A térség Svájca lehetne. Az örmények többsége minimum két, de inkább három nyelven folyékonyan beszél (örmény, orosz, angol). Akik kiköltöznek az USA-ba, Franciaországba, a közel-keletre általában jómódúakká válnak, végeláthatatlanul lehet sorolni a világhírű örmény sakkozót, énekest, modellt, építészt, üzletembert, kereskedőt. Ezeket fejből, haptákban sorolják, mint nálunk a Nobel díjasokat. Pont ugyanolyan örmény videók vannak a youtube-on az örmény feltalálókról, mint a mieink szoktak lenni a golyóstolltól az atombombáig. És ott is igaz, hogy egy se otthon érte el ezeket a sikereket. Otthon lehetett volna cipőtisztító a vanadzori polgármester hivatala előtt.

20 éve ezt nyomják. Gránit szilárdságúra merevedett a rendszer. Senki nem beszél arról, hogy ez meg fog változni. Az emberek változást akarnak pedig. Meg is kapják. Amint elhagyják az országot. És elhagyják... "
@E.Csaba:

"Szóval a tisztessége nekem annyira nem imponáló."

Azért lett fideszes képviselő, mert egyetértett az értékrenddel. Amivel nem értett egyet, azzal szemben bátran kiállt.
Tehát a maga módján abszolút tisztességes.

Ja, hogy neked meg nekem bajunk van az értékrenddel:)))
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Ettől én nem félek, és tényleg nem, nem csak mondom.

Orbán ennyire nem hülye.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
a magyarok történelmileg is nagy sújjal vettek részt Wagner műveinek előadásában

a Wesendonk dalok nem akármilyen csemege de tényleg sok mindent előre tudni kell mert másképpen értékük elpárolog, hát a Mesterdalnokokat egyszerűen vígoperának nevezni nem akármilyen bátorság...erről George Bernath Shaw-t kell megkérdezni...

nem sok fideszest fogsz ott látni

brühüyyy
@Orica Középföldi: Erre mit lehet mondani...sajnos igazad van:-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
csodálatos emberek és csodálatos ország, ha valaha láttál szépet...azok a hegyek az örök állandóságot sugallják

brühüyyy

csoda volt végigautózni
@Penivaldes:

Főleg inkább azért, mert Orbánnak személy szerint jól felfogott érdeke a közéleti blogok létezése.
@Fabius: Ez igaz, hisz amik azok vannak nincs semmi gond.
www.polgarportal.hu/polgarblog/dunst-eszter/entry/hullamveres

"Egy biztos: nem ember kezében volt mindez. Ember nem tudta volna megtartani a győrújfalui gátat. Volt itt még velünk valaki más is...aki megszánta ezt a maroknyi kis népet és megtartotta a gátat… és azon túl még valami - valaki mást is...ámen."
@Fabius: Holnapra egy kis takácsolós proszt?

57 millás támogatás, 12 dohánymutyi, 8 munkahely teremtéssel két pályázatnyertesség, rokonyság, miskolci képviselői tevékenység??? höööö?
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: baszod libabőrözöm :S

"Érdemes megfigyelni, miként lehet még így is fogva tartani és ebben az állapotban évtizedekig sanyargatni emberek millióit.

Alaphelyzet a megfélemlítés, az állandó függés, a reménytelen kiszolgáltatottság érzése. Nem tilos a kritika. Lehet ellenzéki sajtó is. De az ellenzék vagy még a kormánynál is vérmesebb nacionalista és minden-gyűlölő, vagy erőtlen intellektuális tanulmány írogatók. Szoktam látni tüntetéseket Jerevánban. 22-en vonulnak zászlókkal hangosbeszélőbe skandálva. Elmennek az operaház környéki éttermek mellett, két rendőr unottan kíséri őket, az emberek meg pár másodperc után visszahajolnak dolmájuk maradékát megenni az étterem teraszán.

Az ellenzékieknek állás nem jut, pár nyugati szervezet tartja el őket."
@Evezős: valóban ott volt, az Isten kegyelme, amely erőt adott, persze a lapátot, és a zsákot az embernek kell fognia, hiszen a Felsők nem avatkoznak az ember életébe, és abba mi itt van.
@Fabius: más: miskolci sétálóutca rendkívüli díszburkolatcsere? Jártál mostanság arra? Láttad a "minőséget"?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Erre mérget veszek, Peni jól látja a lényeget. Amíg mi pofázhatunk addig lengethetőek is vagyunk példaként a demokrácia deficitről szájalóknak.
@Fabius: Demajdjön a Kövér Paca, oszt egyenként jól levadászik.... oszt írogathatunk műanyag kanálnyéllel a cella ajtajára posztokat:-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Jártam és láttam, de az még csak félkész, nem? Megnézzük a készet, ha levonultak a nertársak a munkaterületről.
@Fabius:

Csak nehogy aztán kérjenek valamit...
@Fabius: utána olvastam el az Örményes cikket, igazatok lehet, de az az igazság a kitételem a "nem hülye" jelzőre vonatkozott :D
@Penivaldes: Érdekes amit mondasz. Én is éreztem hasonló a saját szemüvegemen keresztül.:) Ami ezen kívül még nagyon jó érzés volt az az összefogás és, hogy ilyenkor eltűnnek az amúgy fennálló ellentétek vagy nézetkülönbségek. Jó lenne minden nap ilyen árvízi összefogás hangulatban élni a napjainkat. :)
@Penivaldes: Ez pedig egy nagyon érdekes és figyelemre mér kutatás. :)

A magyarok értékrendje

anonymus-hu.blog.hu/2013/06/04/osszezavarodott_magyarok
csak úgy párban:

Lehet frakciója az LMP-nek
Akár háromfős frakciók is létrejöhetnek a parlament alkotmányügyi bizottsága javaslatára.

----------

Nem lehet szövetség az Együtt 2014
A bíróság döntése miatt a platform szó kerülhet Bajnaiék szervezetének nevébe.
@Fabius: Vazze... kis domborzati térkép, egyetlen csatornafedél nincs síkban, tiszta akadálypálya, 3-5 centis munkahézagok, összevissza lejtés... tanulmányba illő... minden benne van, hogyan nem szabad ilyet csinálni. Állatorvosi ló. Kiváncsi lennék, ki a műszaki ellenőre. A másik kérdés, hogy a kb 5 éve lerakott burkolatot miért is kellett máris szétgányolni... nem beszélve az utcai boltosokról... kb. 10 éve ( közműkorszerűsítés, első díszburkolat, villamospálya, második közműkorszerűsítés, második díszburkolat) akadálypálya minden üzlet megközelítése. És akkor még a kierőszakolt, igen szar esztétikai és műszaki kivitelezésű portálcserék... áhhhh....
@Fabius: A jó hírem az, hogy állítólag a kibontott díszburkolatelemekkel a számos utcákat fogják leburkolni. De szép lesz. Díszburkolaton fogja tolni a cigány a guberálóbiciklit...
@Fabius: "Erre mérget veszek, Peni jól látja a lényeget. Amíg mi pofázhatunk addig lengethetőek is vagyunk példaként a demokrácia deficitről szájalóknak. "

hehhe... az akasztottat is lengeti a szél:-))))
@Fabius: A nagy fejlődés kapásból néhány:
Kossuth mozi, Jereván, Weidlich-üzlet, Arany Csillag, Capri cukrászda, Erzsébet fürdő, Új városháza... hirtelen ennyi jutott eszembe 200 méteren belül... megnézheted...
hmmm

Milliárdokért vett Mol-részvényeket az OTP-vezér

Csányi Sándor, a Mol Nyrt. igazgatóságának alelnöke 20 darab, a Magnolia Finance Ltd. által kibocsátott, 100 ezer euró névérétkű, lejárat nélküli, Mol részvényre átváltható értékpapírt vásárolt június 13-án - tette közzé a Mol a BÉT honlapján pénteken

hvg.hu/gazdasag/20130614_Milliardokert_vett_Molreszvenyeket_az_OT
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nekem a kommentek közti teszt tetszett, miszerint izlandi lennék.
@Fabius: @Penivaldes:

Most nem akarok megint egy vég nélküli vitát kezdeni, aminek az a vége, hogy paranoiás vagyok... az mindenesetre elég árulkodó, hogy ti is látjátok: a rezsim a viszonylag szabad netszférát már most is propagandára, illetve a hatalmának a legitimálására használja, a gondolatot sztem nem olyan bonyolult végigvinni...
...Ezt a kártyát, a nemzeti önsajnálat rendszerén belül minden brosúra, minden emléktábla és minden ünnepi kormányzati beszéd ki is játssza. Ne arról beszéljünk barátaim, hogy kilopjuk a szemeteket is, hanem itt vannak a törökök, akik nem átallottak elragadni nemzeti kincsünket. Ha ez nem lenne elég, (és nem elég) akkor ott vannak mindjárt az azeriek, akiknek baltás gyilkosát az a mi módszereinkhez egyébként igen hasonló dolgot építő, megátalkodott Orbán miniszterelnök szabadon engedte. Jellemző módon a jelenlegi örmény elnök és a sleppje abból a karabahi térségből származik, ami az örmény-azeri konfliktus forrása volt a 90-es évek elején. Az örmény elnök tehát Orbánhoz képest nem a rendszerváltó forradalmár, hanem a hős, karabahi győztes szerepében tetszeleg, ami az ő értelmezésükben az elnök hatalmának megkérdőjelezhetetlenségét jelenti. Aki, az ő hatalmát kezdi ki, az a karabahi győzelmet kezdi ki...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

szerencse hogy ,hogy a konyaktartós Szilárd már nincs, szabadlábon:)
-no comment-

Zárolnak kétmilliárdot a közmédiánál

Zárolják a közszolgálati média 70 milliárdos éves állami támogatásának 3 százalékát - közölte az RTL Klub, amely viszont felidézte, a kormány eközben 20 százalékos adót vetne ki a legnagyobb reklámbevételekre.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: te nem lehetsz, mert mar lattad volna a kiallitast:) pucer no meg minden...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ajánlom neki, hogy ne nézegessen pucér nős kiállítást mert akkor vége!:)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

nincs itt semmi látnivaló. B+ te is ezt írtad Győrújfalui bejegyzésemre) mire vagy kiváncsi, te kis csacsi:)
@gazoló: "Dunaparte Napóleon "

Ennél hangosan felsírtam....
hvg.hu/gazdasag/20130614_Blikk_Elore_kertek_az_allami_milliokat_a

Beszarok, még ezután sem lehet ezekre a gecikre ráborítani a telefosott bilit? Mi a fasz kell még, mint hogy feketén-fehéren ott van, miszerint TUDTÁK ELŐRE az egészet!!!
@_zulu_:
Sírhattok is! Szemtelen népség! :)
Főcím, tehát a minisztériumi trollhadosztályok azonnal ide lesznek vezényelve!
Szóval kitartás... :)
A szeretett Vezénylónkat és szervilis talpnyaló siserehadát fikázni merészelitek??? Há'má mit nem! Még jó, hogy nem akartok mindjárt KISZ titkárok lenni!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Elbactam... IKSZ... ja, a beidegződések... az a izé a Piktor volt, ezek az izék meg a mostani kisbuzik...
Szolgálati közlemény: aki azt mondja, hogy Zuschlag ezekhez képest egy piti kis csóró, az hazudik, mint a vízfolyás, és senki ne higgyen neki, sőt hazudtolja meg.
Egyébként is, ők letettek valamit az asztalra, alkalmazkodtak a kor kihívásaihoz, ti meg itt gonoszkodtok. nem tudom mit csodálkoztok, hogy esélytelenek vagytok a kormánnyal szemben..
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: az IKSZ-ben komoly munka folyik, össze sem vetjető az általad preferált KISZ-szel.
@Penivaldes:
UGYE????! Ilyen ez a libsibolsi horda! :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: gúnyoldjál csak, de tudd meg, hogy Mi nők testünkkel védjük meg!
@Penivaldes:
Általam??? NE'ba nyuszifül!
A Piktorod preferálta, ahogy a liberálisokat is preferálta, meg a magánynyugdíjvagyont, bár mostanság a Katolikus Internacionálét preferálja, szóval rövidesen azoknak is annyi...
@Penivaldes:
Öööööööööööö... Mit??? A ...... sörünket? :)
ezen most sírva röhögök akkora poszt. :):):)
A riportban látható reakcióból leszűrhető, hogy a hölgy hazudik, mismásol. Nem vagyok egy Dr. Lightman, de teljesen egyértelmű. Az is nagyon vicces, hogy "Nem kaptunk 20 milliót! Akkor mennyit kaptak? egyszer 10 milliót, egyszer 3,5 milliót, egyszer pedig 4 millió körüli összeget. Hát ez tényleg nem 20 millió, "csak" 17,5 millió. Igaz a többiek a töredékét kapták összesen. Szánalmas, ahogy megpróbálják megmagyarázni az újabb lopásukat. Ezek 3 év alatt többet loptak már el, mint a szocik 8 év alatt. Csak azt nem értem miből? Legalábbis ők azt mondták hogy nincs pénz, mert a szocik mindent elloptak. Ezek szerint ebben is hazudtak egy jó nagyot, mert a nincsből hogy a pékbe tudtak többet lopni a szociknál?
SZUPER IRÁS!!!! Le kellene fordítani és elküldeni a Merkelnek:DDD
A Magyar NEMZETI ÖSSZEFOSÁS NŐEGYLETÉNEK BÍRKAMENETE KÜLDI:))))))
A seggnyalásért ( vagy f. szopásért)az adófizetők pénztét herdálók egylete:)))
Szörnyű ez a kekeckedés! SchmCopyPali óta a sok nyelvtannáci elszemtelenedett! :))

"Az Átlátszó oktatás megszerezte azt a vitaanyagot, amelyet a kormányzati oldalról küldtek a Felsőoktatási Kerekasztal résztvevőinek. Az anyag a lap szerint bővelkedik schmitti helyesírási hibákban, képzavarokban, és "miniszterelnöki iránymutatásokban".
"Sajnos hiába beszél a nemzeti együttműködés kormánya nemzeti együttműködésről és társadalmi párbeszédről, a metaadatok szerint Dr. Gilly Gyula, Fidesz-közeli egészségügyi menedzser által írt, és utoljára Klinghammer István által május 31-én szerkesztett. "A felsőoktatás átalakítás [sic!] stratégiai irányai és soronkövetkező [sic!] lépései" című vitaanyag máig nem lett nyilvános - írja az Átlátszó oktatás."
hvg.hu/itthon/20130614_Helyesirasi_hibak_kepzavarok__ezt_tervez
@felcsutisuttyo:
No'dehát ilyent mondani a tisztelt ügyvédnőről! Ez felháborító!
Ő nem akárki.
Lehet, hogy még lóvagina is!
Szóval nem viccelődni ezen! Vagy rövid ó-val írják??? :)
Nagyon tanulságos a riport. Ilyen amikor a riportalany nagyon is tisztában van azzal, hogy nem igazán kóser amit tettek és alapból támadó álláspontra helyezkedik...

Ja, és nem 21 milka lesz az, hanem több mint 23.
"Sajnos hiába beszél a nemzeti együttműködés kormánya nemzeti együttműködésről és társadalmi párbeszédről, a metaadatok szerint Dr. Gilly Gyula, Fidesz-közeli egészségügyi menedzser által írt, és utoljára Klinghammer István által május 31-én szerkesztett. ,,A felsőoktatás átalakítás [sic!] stratégiai irányai és soronkövetkező [sic!] lépései” című vitaanyag máig nem lett nyilvános. Bár megpróbáltuk megtudakolni az EMMI-től, hogy valóban tőlük származik-e az anyag, illetve megkértük őket, hogy tekintettel annak közérdekű voltára hivatalos formában is küldjék meg szerkesztőségünknek, választ nem kaptunk. A közszolgálati médiának pedig hiába volt meg, cikkükben az anyag nyilvánosságra hozása nélkül emelték ki, hogy az abban foglalt elképzelések miért is fogják a nemzet javát szolgálni."
atlatszooktatas.cink.hu/ezt-tervezi-a-kormany-a-felsooktatassal-513272469

Sok kekec... A vezényló aszondta és kész! Ezeknek már semmi se jó!

Most miért ne érthetne egy egészségügyi menedzser a felsőoktatáshoz???
Rohadékok, a tehetségeket fúrják csak! Tutti!!!
@kovi1970:
A testbeszéde a legkifejezőbb, ahogy folyamatosan kiesik a szerepéből, végül a riport legvégén amilyen pofát vág... :)))
SZÁNALOM EZ A NŐSZERŰSÉG.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

"hogy a mi emberünk, akiből százévente egy(!!!!) születik egész Ejrópába',"

Vannak fanyalgók, akik még ezt is sűrűnek találják.:) De, majd a történelem igazolja. A fanyalgókat.:)
@Penivaldes: Arra azért kíváncsi lennék, hogy mondjuk Rodeót milyen nemzetiségűnek hozná ki?? :)
"egyedül küzdött népéért a nagy globális lötty ellenében."

Az ablakra köptem a kávét, úgy röhögtem. Ez kitolta a biztosítékot.

Másrészt, lehet, hogy hazánk kormányát nem a csehekéhez hasonló módon fogják eliminálni. Az istenadta nép egyszer csak megunja ezt a bohócot, és akkor fusson, ki merre lát. Amikor már a LÁTSZATÁT sem kívánják megőrizni a tisztességnek, ott elérkeztünk egy "útelágazódáshoz". Szerintem. De megvárom, hogy Nektek mi a véleményetek minderről.
@xaverta:
Aminél persze már csak akkor lennénk szerencsésebbek, ha Ejrópán kívül született volna, mondjuk Madagaszkáron.
Ellenne a kis gyűrűs farkúakkal, uralkodhatna rajtuk.
Meg próbáltam elolvasni, de rájöttem, hogy az ilyen művi bunkó ( vagy nem is tudom mi a helyes kifejezés) stílusú műveket nem tudom és nem akarom. Biztos nagyon fontos és érdekes a tartalma, de így soha sem fogom megtudni.

Kár érte!
@s:
Birka nép ez, erre alapoznak ezek is. :(
oops

Félkész Mindszenty-szobrot avatott Kövér
Bizarr látvány: a hercegprímás fejét az átadó ünnepség után rögtön elszállították

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F06%2F14%2Ffelkesz_mindszenty-szobrot_avatott_kover%2F
@BigPi:
Ja, mi is a kifinomult zsúrfiú Bayerhez lennénk szokva, csakhá' a gumicsizmát amikor letójjuk magunró, a permetezőgíp mellé, akkor jobban esik ez, mint a Békemenet összes, díszkötísben!
Ilyenek ezek itt, semmi kifinomúccság nincsen bennek!
KOMOLYAN! Hihetetlen...
@BigPi: Akkor Rejtőt se olvass kiscicám... ja, hogy élből nem teszed, mert zsidó volt...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Hová??? Ezek marhára formában vannak a fejelkkel való elrohangálásban. Ez valami komplexus lehet a volt komcsikban, mint az ilyen Kövér féle tré figurákban?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ez nem volt szép tőled, hogy rátámadsz a másikra, aki lehet, hogy normális, csak most elijeszted.
@Penivaldes:
Mos'mé??? Me'dógóm van, kő mennem kaszányi is? Nem kéne cikizni, mert a gummicsimmám levettem! Annyira nem lehet büdi...
@BigPi: Én átkínlódtam magam ezen a blogon.
Két fontos dolgot nem találtam benne.
Az egyik a mondandó a másik a humor.
@hot-spot:
A vietnámit meg elvitték, Fabius meg alig ad életjelet magáról. Szóval kombináljunk?? :)
érdeklődnék, hogy ha a sobri jóska illetve savanyú jóska lennék, kapna-e a cég húszmilliót

mer akkor megváltoztatom a nevem

meni thx
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ne tereljél nekem, arról beszélek, hogy nem kéne azonnal kifent késsel támadni kritika esetén.
@Penivaldes:
Kés? Bajonettel még csak, de kés... ugyan, menny'má!
@gnme:
Ha valami kis bennfentes jogászköcsög lennél, akkor ez nem is lenne kérdés! B+! :))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: a pennába, jogásznak kellett volna menni :-(

:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: eui menedzser?! Nalunk a wc-s neni csinalja a koltsegvetest, eu menedzsercaz oktatasi reformot,es a virag ovi kiscsoportosai a honvedelmit. Miert ccsodalkozik mindenki a magyar puma meg turul szarnyalasan?! Fel nem foghatom.
@gnme: nem jogésznak, hanem jogászköcsögnek.
@BigPi: akkor ne olvass, nézz videót, ott a hölgy csupa kellem, és csupa tudás ;)
@Penivaldes: háát igen a zeneiskola, népzene, köcsögölés

:-)))
hehe, alkotnak nahhh:

Gipsz Jakab-gate: mi került ezen a honlapon 10 millió forintba?

A Gipsz Jakab-baki révén ismertté vált nőszervezet egy honlappal kapcsolatos munkájával indokolt egy pályázaton elnyert 10 millió forintos támogatást. Csakhogy a közreműködésükkel készülő „magyar civil összefogás” portálját egy internetről letölthető szoftverrel még programozói ismeretek nélkül is össze lehet dobni, és a fenntartása sem emészthet fel súlyos milliókat.

hvg.hu/itthon/20130614_Mi_kerul_egy_ingyenes_honlapon_10_milliob
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"a hercegprímás fejét az átadó ünnepség után rögtön elszállították"

láttam a képet, de azt hittem, a Hegylakó járt arra...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Jajajj!
Azt imádom!Kombinálni!
Különben mi értelme lenne az írásnak?
Az igazság túl száraz és unalmas lenne,vinni kell bele egy kis kombinarotikát.DD
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
"Fabius vitte el a vietnami bloggert?"
fabius vitte el - az oroszhoz.
@Secnir: nem tudom, nem lehetett volna akkor felavatni, amikor már teljesen egybe van? vagy ez olyan szobor, aminek lelehet szedni a fejét?
na meg az orvosok is:

DK: Gyulay Zsolt mondjon le MOB-tagságáról

Varju László, a Demokratikus Koalíció (DK) pártigazgatója, független országgyűlési képviselő pénteken Budapesten tartott, demonstrációval egybekötött sajtótájékoztatóján arra szólította fel Gyulay Zsoltot, a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. vezetőjét, hogy mondjon le a Magyar Olimpiai Bizottságban (MOB) betöltött tagságáról.
@Secnir: Úgy hallottam,Putyin szereti a bloggereket reggelire,citrommal ízesítve és turmixolva.
@saravad: jahh a link lemaradt, mert a sportolói és orvosi példamutatás nem összeegyeztethető a dohányáruldával.

Varju László emlékeztetett rá, hogy Gyulay Zsolt családja öt dohánybolt üzemeltetési jogát nyerte el. Az ellenzéki politikus szerint az egykori olimpiai bajnoknak, a MOB elnökségi tagjának erkölcsi példát kellene mutatnia azoknak a gyerekeknek és sportolóknak, akik olimpiai eredményekre törekednek, ezért nem vehet részt "ilyen mutyiban". A DK pártigazgatója hozzátette, meg fogják vizsgálni, hogy a MOB többi tagja is részt vett-e hasonló ügyekben.

hvg.hu/itthon/20130614_DK_Gyulay_Zsolt_mondjon_le_MOBtagsagarol
végül egy kis videó az atv-től

hiába... összenő, ami összetartozik
lesz hitgyülis reklámotok is?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Abban az orszagban ahol az eü kasszat barmiaron + egyenleggel kell zarni de 'nemzeti dohanykereskedelmi NonProfit!' izé az van? Majd ezt is megmentik néha pármilliarddal. Arról nem volt szó h veszteséget se termelhet.

A fidesz és az etika a világ legrövidebb konyve lenne.
@wmiki:
Lófa..t miki!
Izmos férfiseggekkel akarunk nyomulni mi is, mint te! Vagy nem??? :)
De inkább - direkte, kibaszásból veled - maradunk a csajoknál! Egy kis Brandy-vel

sexyandhot.blog.hu/2013/06/14/brandy_258
@wmiki: Azokra gondolsz akiket a fidesz emelt "egyházi" státuszba??? :)

t7.hu/0hnc-hit_gyulekezete
@wmiki: Vagy esetleg rájuk gondoltál??? ;)

"Isten ajándékainak" áldásos munkássága a szervkereskedelem terén (is)

Mint az Ynet elnevezésű izraeli hírportál hírül adta, az elmúlt héten a római repülőtéren letartóztattak egy Gedalia Tauber nevű 77 esztendős "holokauszttúlélőt". A felháborító antiszemita cselekedet oka az, hogy Tauber a egy olyan csempészhálózat élén állt, amely Brazíliából Dél-Afrikán keresztül Izraelbe juttatott el emberi szerveket. Tauber egyébiránt jó hazafi is: fiatalabb korában az izraeli elit haditengerészeti kommandó tagja volt, illetve a tel aviv-i rendőrség korrupcióellenes osztályát is vezette (a fentiek fényében megállapíthatjuk, hogy fölöttébb becsületes munkát végezhetett ott is). ;)

www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4390145,00.html
@s: Amikor már a LÁTSZATÁT sem kívánják megőrizni a tisztességnek, ott elérkeztünk egy "útelágazódáshoz". Szerintem. De megvárom, hogy Nektek mi a véleményetek minderről.
Válasz erre;
A történelmünket visszanézve az,hogy ha itt bármiféle forradalmi dologra vársz,akkor az időpocsékolás lesz részedről.
Az útelágazás nem akkor lesz,hanem ha majd tömegek éheznek és fáznak és ezeknek a gyerekeik.
Akkor,mert akkor rájön az ember,hogy a léte a tét.
És ha az élet a tét,akkor az felülír minden szabályt,törvényt és erkölcsöt.
@wmiki:
"végül egy kis videó az atv-től"

látom, problémát okoz, hogy az atv-t linkelte be fabius. semmi gond, javítjuk a problémát, mihelyst tudsz mutatni egy olyan linket mondjuk az M1-ről (m2, dunatv), hírtv, echotv, mno online, magyarhirlap.hu, nol.hu oldalairól, amelyik szintén készített riportot a hölggyel eme témában.
amíg a videókat keresed, addig ne kommentelj, köszi.
@Secnir: Nem értem miért írta oda Fab, hogy:

"kommentárt tényleg nem igénylő reakció." :))
Máris költözött a papirkapitalizmus
Tegnap szóltam, hogy elindult a pályázatokról kiborító történeteket gyűjtő blog, de máris átköltözött a széteső blog.com-ról wordpressre. Vannak új posztok is. (444)

most.444.hu/2013/06/14/maris-koltozott-a-papirkapitalizmus/
@wmiki: Kiskuki! eZ egy atv-S riport valóban, ügyes vagy, de aki nyilatkozik az ki is? Szerintem tök indifferens, h ki tartja oda a mikrofont. Figyelj a tartalomra és a gesztusokra.
"Takács Gábort trafikbárózza a Jobbik
"Dől hozzá kormányzati hátszéllel az adófizetők vérrel-verítékkel megkeresett pénze" "

most.444.hu/2013/06/14/takacs-gabort-trafikbarozza-a-jobbik/

"“A Miskolcon csak trafikbáróként emlegetett kormánypárti politikus alighogy megmelegedett a tavalyi időközi választáson szerzett képviselői székében, máris dől hozzá kormányzati hátszéllel az adófizetők vérrel-verítékkel megkeresett pénze, melyből tucatnyi trafikot nyithat, benzinkutat bővíthet, és még az alkalmazottait sem kell saját zsebből fizetnie.” (Jobbik)"
Majd meglátjuk.

"Házirend
Sztorik a magyar pályázati rendszerről. Mesterséges gazdaságról, ahol papírból és pecsétből épül országok jóléte. Nyertesekről, vesztesekről, az intézményrendszer bénázásáról vagy éppen heroikus erőfeszítéséről. Ha felháborító igazságtalanság ért vagy éppen ellenkezőleg, jól vizsgázott az intézményrendszer, küldd el történeted: papirkapitalizmus@gmail.com

Kiteszünk a médiában megjelent híreket és a ti történeteiteket. Nem teszünk ki általános véleményeket (“katasztrófa a rendszer”). Magasról nem érdekel bennünket, hogy szerinted a zsidók/BajnaiGordon/SimicskaLajos/multicégek /FIDESZ/MSZP állnak-e a háttérben. Konkrét tapasztalatokat és eseteket teszünk fel ide. A sztorikat név nélkül, eredeti formájukban közöljük. Ha szeretnétek, megadhattok álnevet. Nem használunk magyar e-mail vagy blogszolgáltatót, az adatokat nem adjuk ki. A blogbejegyzéseinkre felhívjuk az intézményrendszer figyelmét, hogy reagálhassanak, ha akarnak. Természetesen először azt fogják mondani, hogy “a konkrét projektazonosító blabla hiányában nem áll módjukban blabla..” Mi nem adunk nekik azonosítókat, csak közöljük a sztorikat. Előbb-utóbb úgyis rájönnek, hogy az anonim visszajelzések az ő szervezeti működésüket is segítik. A segítségre rá is szorulnak."
Hüle blit tudoszok! Mink ezt már sokkal réggen tuggyuk:-))

"Megtalálták a lepra eredetét
2013. június 14., péntek, 14:20
Szerző: MTI"

hvg.hu/egeszseg/20130614_Megtalaltak_a_lepra_eredetet
fidesmaflaálam

mindent szétlopnak...
Gyáva népnek ez jár.

Irigykedik. Tetszettek volna forradalmat csinálni, nem ezeket a patkány komcsikat a nyakunkon tartani!
@Lófasz Hadnagy - A Magyar Köztársaság Állampolgára:
Anno írtam, hogy kampánypénzmosoda a trafikügy.
Most a nőszervezetekről is kiderül hasonló.
Tényleg olyan az egész, mintha Geobbels és Al Capone írta volna a forgatókönyvet. De lassan már ez sem új megállapítás.

(A nőszervezet a nevem menti blogon a top-post most, ha vkit érdekel)
@GeoCracker: Ne hasonlítsd őket hozzá, mert a végén Joseph elkezd forogni a sírjában. ;)
@Penivaldes:
Ez egy régebbi bejegyzésed:
""Szeretem a kormányt! Megvédem!""

Ha Te lennél a Fidesz, biztatnálak is!
@Secnir:

Elvittem Putyinnak, mer'aszonta Pistának - vagy reggelire citrommal, pirítóssal - jó lesz, de addig énekelte neki a vietkong songot

www.youtube.com/watch?v=fTSFcQsHQ1k

hogy inkább elcserélné már két Nagyezsda Tolokonnyikovát ábrázoló pólóra is.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Azért írtam oda, mert a kishölgy szavai és testbeszéde mindent elárul.

Ehhez tényleg nem muszáj Cal Lightmannak lenni.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Öhh, ezt nem hallottam. Ha tényleg a számos utcákra kerül a kibontott kő, na az szép lesz. És főleg gazdaságos. Ha megteszi Kriza az megér egy fotóposztot.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Szerintem szét kell választani az internet propaganda célú felhasználását - lásd ma aktuálisan a nőegyleten keresztül 10 millió közpénzből létrehozott polgár portál - és a tényt, hogy Orbán önigazolásához szükség van ránk, közéletről pofázó bloggerekre és kommentelőkre.
@Fabius: Komolyan vetted a kérdést, amikor szmájlit is raktam oda?? ;)
Tarolós, avagy a Népnemzeti asztalfős gondolom nem bukna el holmi neveken...

Névmizéria Bajnaiék pártjánál: korszakváltókra cserélnék a szövetséget

Már teljesítették a Fővárosi Törvényszék által az Együtt 2014 Választói Szövetség Párt bejegyzéséhez kért hiánypótlást, a Bajnai Gordon vezette szervezetnél így azt remélik, hogy a bíróság a közeljövőben döntést fog hozni pártjuk bejegyzéséről - közölte az Együtt 2014 jogi képviselője. Bajnaiék most elhagynák a névből a szövetség szót, és Együtt – a Korszakváltók Pártja névre módosítaná elnevezését.

hvg.hu/itthon/20130614_Nevmizeria_Bajnaiek_partjanal_korszakvalt
@Myrath: szánalom, halálosak az értelemre, mint a hanta vírus
Beszarás, hogy Fidesz körül a legutolsó senkipicsája is úgy tud szemrebbenés nélkül hazudni, csúsztatni és lózungolni, mintha ebből élne, mint a párt nagyjai. Ja, ebből él, bocs.
Elmennek ám ezek a köz hasznára jó női kurva anyjukba.
Egyéb komment tényleg nincs.
@wmiki: Szia mikike! Már tudod mitől párolog a víz 20 fokon?

Tudod mire gondolok!

"wmiki

Csatlakozott: 2010.08.18. 21:58
Hozzászólások: 153

Hozzászólás Miért párolog el a víz? #7780
Azt már megállapították itt a fórumon, hogy a tudomány sosem téved.
És nyilván mindent tud a világról.

Engem most az érdekelne, hogy egy 20 C fokos szobában (vagy az 1-2 Co szabadban) miért párolog el a víz? a szent könyvek szerint az csak 100 Co felett lesz légnemű.
akkor hova tűnik?"

forum.szkeptikus.hu/viewtopic.php?p=7791
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"Hüle blit tudoszok! Mink ezt már sokkal réggen tuggyuk:-))"

Tudnak ezek meg erdekesebbeket is!

www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21474316

Es ez a Firth bizony AZ a Colin... ;)
@Myrath:
"Ehelyütt fejezzük reményünket, hogy Ön a Bilderberg-csoport évi rendes titkos ülésén a magyar témában elfogulatlanul és tárgyilagosan szólalt fel"

hát igen...

...és ezek védik a Szellemi Hont. köszönjük.
A nagy globalis lotty az ember elbizakodottsaganak az eredmenye! Amig nem engedjuk magunkhoz kozel a vizet, csak rosszabbra szamithatunk!
tirpakbokretas-migrations.blogspot.nl/2013/06/szeressetek-vizet.html
@belekotty: Miki állítólag még a felsőoktatást is megtisztelte a jelenlétével. A 20 fokos víz csodaszámba menő, és a tudomány áltudományosságáról leplet lerántó párolgásánál talán csak ez az értesülés hihetetlenebb.
@belekotty: híííínye ezt így, nem semmi :D
remélem csak viccőt, me ha nem, kezdek tűle fényi :D
@belekotty:

óbazz. elemi részecskék kötése, legkésőbb 8. ált. kémia :D
ühüm

"Igazat mondtam" - Tarlós a Tormay-ügyről

Tarlós István megerősítette, hogy nem az ő ötlete volt, hogy Tormay Cécile-ről utcát nevezzenek el Budapesten. A főpolgármester emellett a Római-partról és a fővárosi hajléktalanok helyzetéről is beszélt pénteki átfogó tájékoztatóján.

hvg.hu/itthon/20130614_Tarlos_istvan
Vérlázító ügy, de már az vérlázító, hogy mire föl kapnak egyáltalán nőszervezetek pénzt a mi adónkból? Ha én csinálnék egy szervezetet, és naponta elsorolnám, hogy hány területen szenvednek a férfiak hátrányos megkülönböztetést ebben a nősténysoviniszta országban (fél nap lenne felsorolni) mennyi pénzt kapnék? Egy büdös vasat sem! Ezek se kapjanak. Tartsák fenn magukat a tagdíjakból meg önkéntes adományokból ha tudják.
@Secnir: Hogy valaki keverje a párolgást a forrással, és akkora önbizalma legyen, hogy ne kezdje el feltételezni magáról, hogy segghülye...
Mikiből még ebben a ciklusban miniszter lehetne, ha megvillantaná magát.
@Obszerváló: "Ha én csinálnék egy szervezetet, és naponta elsorolnám, hogy hány területen szenvednek a férfiak hátrányos megkülönböztetést ebben a nősténysoviniszta országban (fél nap lenne felsorolni) mennyi pénzt kapnék?"

Milyen rokonokat, milyen közhasznú menetelést és levélírást tudsz felmutatni?

"Nyuszika, nem az a fontos, hogy miről írod a diplomamunkát, hanem hogy ki a konzulensed."
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: További javasolt leleplező kérdés: mitől forog a Föld, ha nincs benne búgócsigás tengely?
Egyre többen keresnek munkát külföldön.
Elfogyott a türelem?

Más:
Pápaszemes pingvinek sétáltak ki a budapesti állatkertből, eljutottak egészen a trolimegállóig, néhány mókusmajom pedig elvetődött a Széchenyi fürdő tájára.
Józsi, a sziklaugró pingvin messzebb jutott, őt a Dózsa György út kövezetén látták totyogni - sorolta az állatkerti szóvivő.
Az egyik barnamedve szökésekor nem jutott ugyan ki az állatkertből, de a frászt hozta az egyik vécés nénire, mikor a háta mögé osont. A vécés néni a felmosófával orrba vágta, mire a medve továbbállt, és célba vette a perecárust, aki megkínálta nápolyival.
@dr. mesterseges szinezek: mé mé, mert lapos és a négy sarkán teknőcök vannak, akik kergetik egymást :D
húúúbakker, mennyi idióta:

Tíz főzde érdemelte ki tavaly ősz óta, hogy a >>>Pálinka Nemzeti Tanács<<<< védjeggyel lássa el termékeit.

hvg.hu/elet.gasztronomia/20130614_Megvedjuk_a_palinkankat
@dr. mesterseges szinezek: A főd nem is lapos meg gömbölű... Rubikkocka alakú... aljadék tudatlan népség!
Ja és Széles Úr holisztikus mijaizéje működteti...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Valahonnan ismerős...
Erről a cikkről A Zoláj Ibolya zeneszöve gyün be hirtelennyibe...
Van egy ország,
ahol álmomban jártam:
Örményország,
ahol a zarcában láttam
a viktor arcát.
A földmutyiban bőség,
trafik koncesszióban hűség
voltál.
Én ezt az arcot őrzöm,
ez Magyarország!
etc...

Ja, és oda a nőegyletbe harcos elftársi üdvözletemet küldöm Régenkurt Vonnegutné-nak, előre, vagy legalább ne hátra pajtások!!
Mentem, rakkenroll van este…
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: mi mástúl... a nulladik (hukk)nap teremté az Úr, a bokrétás magyarosch népnemzeti pályinkát. A többi már történelem:-)
@Dr. jenőke (jenőke): De mi hajtja a giroszkópot, ha nem az isteni gondviselés?
@dr. mesterseges szinezek: billegni, meg zötyögni fog, kicsit rázós futam lesz, de mivel mink már megszoktuk áldásos poltikuszaink miatt, végül csak mi maradunk :D
érted érted, meee csak, majd mi tudjuk, majd mi tesszük, me tikmeg hülyék vagytok, bebebebeeee

Fidesz: se a PM, se a DK nem alakíthat frakciót

Az alkotmányügyi bizottság pénteken beterjesztett házszabály-módosító javaslata lehetőséget ad, hogy a Párbeszéd Magyarországért (PM) parlamenti képviselői is frakciót alakíthassanak, így ha az Országgyűlés elfogadja az indítványt, a PM benyújtja frakcióalakítási kérelmét - mondta Jávor Benedek. A fideszes Gulyás Gergely szerint viszont sem a PM-nek, sem a DK-nak nincs joga a frakcióalakításra

hvg.hu/itthon/20130614_Fidesz_se_a_PMnek_se_a_DKnak_nincs_joga
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Ez a Rubik-kocka alak 2/3-dal sokkal könnyebben elfogadtatható, mint a gömb. És még a Nemzeti Keresztyén Pálinka-, Dohány-, Gumicsizma- és Nőtanács is ezt ajánlja, ha ezt ajánlják annak.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nem kéne még időben békemenetesre felpánylikázni a teknősöket, mielőtt megdöglenek? Ha meg is áll a világ, lássa mindenki, hogy nem csak az isten, de a teknős is magyar.
Már 18-an koordinálják a nemzetstratégiát a fantomintézetben

Bár a munka egy ideiglenes irodában folyik, a fejesek már megvannak: az állománytáblán szereplők mintegy fele vezető beosztásban dolgozik a Szász Jenő-féle Nemzetstratégiai Kutatóintézetben.

atlatszo.blog.hu/2013/06/14/mar_18-an_koordinaljak_a_nemzetstrategiat_a_fantomintezetben?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2013_06_14&utm_campaign=index
@dr. mesterseges szinezek: ööö, mondasz valamit, be kéne adni pályázatnak, osztán szépen megosztozunk ;)
/csak csurran cseppen, ilyen menő és szép ország PR-ra :D/
Mindig csak az a sok kurva kérdés, meg a rohadt pénzzel elszámolás:

hvg.hu/itthon/20130614_Mi_kerul_egy_ingyenes_honlapon_10_milliob
Kedves vezetőnek szeretettel, ki büszkén és szemmel veri még a Dunát is:

"A levélből, amellyel az iratot körbeküldték a rektoroknak, az is kiderül, hogy a koncepciót valójában Gilly Gyula készítette. Az a Gilly, akit a HÖK-elnökségből egykor Pokorni Zoltán emelt fel, és OFÉSZ-elnökből az oktatási tárca főosztályvezetője, később a Diákhitel Központ első vezérigazgatója lett.<<<<< /nem is értem, miért is istenítik a nemtandíjjas, diákhitelt annyira/

A mintegy tíz oldalas szöveg szinte minden második oldalon Orbán Viktort idézi, mintha egy rendszerváltás előtti dokumentumot lapozgatnánk.<<<<<< Egyébként nagyon hasonlít a korábbi évek hálózatfejlesztési-koncepcióihoz, amelyek mind megmaradtak a vitaanyag szintjén."
Muhaha.

A Jobbikot, mint pártot bírósági döntés alapján nem lehet nácizni, de a vonagábort külön lehet, sőt a nyilasozás is megáll.

"Szóbeli indoklásában a "náci" és "nyilas" jelzőket a bíróság – Vona közszereplői mivoltára tekintettel – nem ítélte jogsértőnek."

Te kutyakenyér, mi lesz ebből...:-))
@Fabius: olyan vagy, most minek cikizni annyit, csak félve kérdem, te mennyi tanulmányt láttál, olvastál az utóbbi években, ami csillagászati pénzekbe került, de egy elsős is meg tudta volna írni.
@Fabius: csak pontosan és szépen, tudod ahogy a csiga megy a réten :D

Balavány megátkozta Vonát a bíróság szerint

Most volt Vona Gábor Balavány György elleni pere, mert korábban Balavány azt írta, "Hogy rohadjon ki a szíved, meg a rák egye ki a beledet, Vona – gondolja most sok honfitársam szerte Magyarországon. Én pedig ezt mélyen megértem". A bíróság szerint ez túlmegy a véleménynyilvánítás szabadságán és Balavány átkozta Vonát. A "náci" és a "nyilas" jelzőket viszont Vonának el kell viselnie.

most.444.hu/2013/06/14/balavany-megatkozta-vonat-a-birosag-szerint/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Huba... ez az információigénylés minősített esete lesz. Nem lennék a HVG helyében, amikor Kövér felhúzza a szemöldökét.
@Fabius: Ez egy snájdig, tisztavérű párt, náci vezetővel - hogy jogszerű legyek.
Az anonymuson kozolt tanulmany tobb figyelmet erdemelne. Ravilagit hogy nem eleg elzavarni a fideszt, a problema rendszerszintu.
Elveszunk a reszletekben holott a noegyletek a rendszer szerves reszei, a lenyegehez tartoznak.
van még kérdés?

Fideszes képviselők
akartak lenni a gipszjakabosok
A 20 milliós támogatást nyert egyesület alelnöke és kincstárnoka is vesztett a 2010-es választáson.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F06%2F14%2Ffideszes_kepviselojeloltek_vannak_a_gipsz_jakab_egyesuletben%2F
Gondolom azért van a felháborodás, mert ezek egy fillért sem kaptak.
Ugyanis a ballib hozzászólók ilyen nikkel szerepelnek és szidják a kormányt és a fideszt.
De ha igaz, hogy ezek a nevek szerepelnek a bejelentkezési nyomtatványban, akkor egy egyszerű emberi tévedésről van szó. A Cégbíróság pedig ismeri a formanyomtatványt és a kigúnyozott neveket kihúzták és mivel egy fillért sem kaptak, semmi baj nem történt. MEgvizsgálta a MONA az eredeti beadványokat, vagy megállt a nyomtatott neveknél és a többitt nem is akarta látni?
Persze ha a többi (valódi) nevet is kiírta volna, akkor esetleg törvényellenesen cselekedett volna és sokat kellett volna azért fizetnie: perköltség és bírság formájában.
Ennek az országnak legnagyobb baja ma az, hogy nagyon sokan csak kritizálnak, csak szóáradattal akarnak ezen szegény országon
segíteni. A legegyszerűbb politikai működés a kritika, amely egyúttal a leglármásabb. Építőmunkát azonban kritikával nem lehet.
Nem hiszem el, hogy csak egy ilyen töketlen riportert tudtak találni, éppen nem kért elnézést amikor a nőci a csúsztatásáradatot beleküldte a képébe. Balfasz...
@Fabius: Ezek szerint a közszereplőknek a jövőben a büdös komcsit és cionistázást is el kell majd viselni. ;)
@Rakovszky:

Galansan figyelmenkivul hagyod azt az aprosagot hogy bekamenetet szerveztek a mi penzunkbol ellenunk
@Rakovszky: meg az is a baj a folytonos kritizálás mellett, hogy van egy csomó birka...
@dr. mesterseges szinezek: Hidd el, hogy nem náci, nyilas pedig pláne nem. Ebben az ügyben Balavány-nak bőven elég lett volna annak utánanézni, mit tartanak a hungaristák Vonáról. ;)
@Husz_János_Puszita: inkább legyen az ember kritikus azokkal szemben akik elköltik a pénzét mint ostoba szolgalelkű...
Hehe, szövegszerkesztési bakiból ennyire még nem próbáltak "ügyet" kreálni... :)
@Blogger Géza: persze az átlag birka ennyit lát belőle...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Mindegyik nyilas azt gondolja mindenki másról - ideértve a másik nyilast -, akivel éppen valamiért fasírtban van, hogy zsidó. Aztán ha elmúlik a haragszomrád, akkor bekövetkezik az autoárjásodás.
Nem egy következetes világnézet, de elismerem, még mindig nem az az örökké mozgó célpont a pillanatnyi státusz, mint Fidesznél.
@Blogger Géza: Te is mehetsz a nőtanáccsal együtt a fentebb megjelölt helyre.
@dr. mesterseges szinezek: Vonát annyira nem zavarja szerintem az, ha valaki zsidónak születik, bár szerintem a hungaristákat sem. Utóbbiak inkább az eszmerendszerüket, világnézetüket stb. kritizálják.
@blah:

Rusnya nepseg ok hozzak a nyakunkra a fideszt es mas nepboldogitokat
"Fideszes képviselők
akartak lenni a gipszjakabosok
A 20 milliós támogatást nyert egyesület alelnöke és kincstárnoka is vesztett a 2010-es választáson."

index.hu/belfold/2013/06/14/fideszes_kepviselojeloltek_vannak_a_gipsz_jakab_egyesuletben/
@Blogger Géza:

Hát, Gézám, egy harmincezres fosfelhő honlapért se sokan akasztanak le 10 millió közpénzt.

Látod töki, fideszes csajnak kéne lenned, a nőszövetségben arany életed lehetne.
@Fabius: legyen így, viszont bennem akkor felmerül a kérdés, hogy ha így van akkor a te és a többiek, a mi tevékenységünk nem szolgálja e akaratlanul is a vezetés érdekeit?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Közéleti bloggerként a napi turha mennyiség mellett immúnis vagyok a közszereplők nyafijára.
@GeoCracker: Goebbelsnek gyilkos humora volt, Adolf nem is kedvelte, és túl okosnak tartotta propagandaminiszterét.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: még mindig nem tudom elképzelni ki az a kösszereplő? az olyan mint a Kiszel Tünde?:)
A frissenjötteknek... olvasásra nagyon ajánlott!!!

Annyit A magyar jövő megtekinthető Örményországban
Minden a politikusok, vagy azok rokonai-barátai kezében van. Aki teheti, menekül az országból - 15 millióból 2.9 millióan maradtak. Ismerős?

index.hu/bloghu/annyit/2013/06/13/a_magyar_jovo_megtekintheto_ormenyorszagban
@Penivaldes:
A közszereplők szoktak közpénzből élni és ezért viszonzásul nyilvánosan hülyék.

Lehet, hogy máshol mást jelent.
@Penivaldes: vegyes, hat az lehet, igaz en nem szamitok, de nalam a negativ a tulsulyosabb.
@Fabius: Tudtommal nem a honlapért kapták a pénzt. Vicces lenne aszerint osztályozni az egész szervezet, hogy milyen szép a honlapjuk, és az alapján pénzt osztani nekik. :) (Amúgy én simán el tudnám képzelni az ÖSSZES civil szervezet bármiféle támogatásának azonnali leállítását, de akkor micsoda ajvékolás lenne itt. :) Aki tökös civil, az legyen az a saját pénzéből.

Viszont ha ballibant szervezetek kapnak, akkor kell a jobbosoknak is, tiszta sor.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "A frissen jötteknek...olvasásra nagyon ajánlott."
Mit tegyen az, aki eddig benneteket olvasott?
Váltson?
off...

Nu, lazíccsunk:

A nemzeti hősök többet ártottak az emberiségnek, mint az orvostudomány.

Jobb ma egy lófej, mint holnap a túszok.

Egy dakota nyomolvasó nem téved el, csak nem tudja, hol van.

Egyik 19, a másik 15,833+ÁFA.

A forradalom után csak forradalmárok maradnak.

Bármilyen rosszmájú vagy is, a keselyű annak is örülni fog.

Minden csoda addig tart amíg le nem bukik a trükkmester.

- Barátnőm azt mondta a múlt éjszaka az ágyban: "te perverz vagy". Azt válaszoltam:
- "Nagy szavak ezek egy kilenc éves lánytól".

- A feleségem a legrosszabb szakács. Mi mindig a vacsora végén imádkozunk...

- Egyik nap mondja a feleségem, vigyem le a szemetet. Mondtam neki: "Te főzted, te is tüntesd el!"

- Új megoldást talált a szájszagának elleplezésére. Felemeli a karjait.

forrás:kecskefeszek.net/
...on
@Mariann19: Szia! A link olvasása kötelezően ajánlott... főleg úgy, hogy tegnap csak lestem a nagy teremtéselméleti agymenést... és persze ... na inkább hagyjuk:-)
@Mariann19: jajjjjj a link lemaradt... basszus... fáradok..

"Annyit A magyar jövő megtekinthető Örményországban
Minden a politikusok, vagy azok rokonai-barátai kezében van. Aki teheti, menekül az országból - 15 millióból 2.9 millióan maradtak. Ismerős?"

index.hu/bloghu/annyit/2013/06/13/a_magyar_jovo_megtekintheto_ormenyorszagban
hmm mégsem... pedig tökszáraz vagyok... de télleg fáradt...
@Fabius: rekord nézettséget döntött az atv...

szégyen hol van a milliárdokból fenntartott közszolgálat a napi események, hírek ismertetésére nem futja?

atv.hu/belfold/20130614_csucsra_jaratta_gipsz_jakab_az_atv_t
@Mariann19: szia:)

"ismételjen!":)))))
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizőj

A kiváncsiságomat nem tudtam legyőzni, elolvastam az örményországi írást.
Ezek a hatalomtechnikai eszközök kezdenek nagyon népszerűvé válni.
Most már látom az örményországi látogatások lényegét.
Minek nevezzük? Tanulmányút? Tapasztalatcsere?
@Mariann19: hidd el, ha valamit "erősen" ajánlok elolvasásra, annak oka van...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Baszki, pont azt olvasgattam...
Nagyon durva és nagyon erre hajaz! :(

"Egy korábbi bejegyzésben ígéretet tettem arra, hogy leírom, miért gondolom azt, hogy Magyarország öles léptekkel halad egy olyan világ felé, amit Örményországban felnagyítva, a maga brutalitásában látok. Az ország gyakorlatilag 20 éve, a Szovjetúnióból való kiválás óta, vergődik egy olyan társadalmi és ennek mentén gazdasági mocsárban, amibe mi éppen bemászni/visszamászni készülünk.

Előrebocsátom, hogy nagyon szeretem az örmény kultúrát, az egész országot. Nagyszerű embereket ismertem meg ott, és vannak területek, ahol a mi viszonyainkhoz képest jóval progresszívabban képesek gondolkodni. Ilyen például a fogyatékos emberek helyzete. Amiről itt írni szeretnék az az a számomra meglehetősen ismerős regresszív állapot, amit gyerekkorom Magyarországáról, a 80-as évek elejéről ismerek. Abból a korból, amikor még nem látszott, hogy ez a rendszer hamarosan össze fog dőlni, de már nyoma sem volt valamiféle harcos ellenállásnak, a rendszer konszolidálódott, a lakosság pedig megadta magát.

Az, hogy itthon észvesztő sebességgel (gyakorlatilag három év alatt) közelítünk ehhez az állapothoz, számomra arról szól, hogy nagyon is élő mintái, lenyomatai vannak ennek a berendezkedésnek. Egy ilyen világban egész egyszerűen mindenki tudja hol a helye, mindenki ráismer olyan szerepekre, amik kiosztásra kerülnek, és amikbe aztán rendre mindannyian bele is illeszkedünk."

annyit.blog.hu/2013/06/13/a_magyar_jovo_megtekintheto_ormenyorszagban#comments
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: reggel már belinkeltük, hasonló reakciókkal... tán Cirbi írta, köötelező olvasmánnyá tenné mindenkinek...
Ez az ATV-s videó és a benne látható nő minden képzeletet felülmúló arroganciája egyszerűen elképesztő. A mi pénzünket lopja el zsákszámra, és épp hogy csak a képünkbe nem köp, úgy megvet minket. Ez a pofátlanság még a fityiszes maffiában is párját ritkítja. Mondom ezt úgy, hogy az ingerküszöböm már az egekben van, és az átlagos napi híreket (ellopta, gátlástalanul a pofánkba hazudott, adott szavát 5 perc alatt megszegte stb.) megszokás és érdektelenség miatt többnyire már el sem olvasom.
@Blogger Géza:
Tudod Gézuka, mi tökös civilként, nem az állami pénzekben bízva, hanem saját erőből csinálunk immáron hetedik éve egy kb. 20.000 embert megmozgató fesztivált.
Ingyen és önként csinálok hozzá egy 4 nyelvű honlapot, és egy 2 napos túrát, amin én, személy szerint egy büdös vasat sem keresek, ellenben saját zsebből minden évben kb. 30.000 forintot ráköltök a szervezésére és a rohangálásra, utazásra, az ezzel kapcsolatos költségekre.
Szóval ne gyere nekem ezzel a szánalmas és átlátszó szar dumával, mert az ügyvéd hölgyike a lopáson és a pénz eltüntetésen kívül max. a bolsevik párt seggnyalásával foglalkozik.
Ja igen!
A fesztiválunkból MI gyerekek sportolását támogatjuk, akik immáron országos eredményeket érnek el, világversenyekre is kikerülnek, vidékről!
+ és egy kisváros nyári kikapcsolódását, rengeteg baráti társaság szórakozását oldjuk meg, kb. éves szinten 4 millióból, ami mi magunk teremtünk elő, a rendezvényt támogató vállalkozóktól, vendéglősöktől.
Nem politikai szarkavarásban aktívkodunk.
A civil összefogásról ugass a fidesznyik csürhének, akik állami pénzen élősködnek és lopnak, lopnak, lopnak...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ba..od nyuszika, én dolgozok egész nap, végre kiszakadtam evezni egyet, majd felzabáltam a hűtőt... most látok végre netet megint.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Töki! Pont az ilyen élhetetlenek miatt raktam be, kockáztatva a leugatást, hogy minek imételgetek beírásokat, akik annyra tehetségtelenek, hogy kénytelenek saját eltartásukról, saját nukával, saját jogon gondoskodni:-))
Aki tud valamit a világról, mint ez a CÖF-picsa, látod, ez csak a bankautomatára jár, és hobbiból békemenetelni, unalmában a haverikutya barétnőjével meg Merkelnek irogatni... hát nem sokkal vonzóbb életforma?
@Blogger Géza:
A másik arany bucikám...

"Ezt a nemzeti nők vezetője, Pethő Annamária csütörtökön azzal indokolta kérdésünkre, hogy nőpolitikában ők „nagyon nyomulnak”. A legmagasabb 10 millió forintos támogatást a Civil Együttműködési Tanáccsal (CET) együttműködésben létrehozott a Polgár Portál honlap létrehozására kapták, amelyet Pethő „civil kommunikációs szoftver”-nek nevezett. Ezzel az a céljuk, hogy segítse a „határon túli elcsatolt országrészekkel való civil kommunikációt" – mondta"
hvg.hu/itthon/20130614_Mi_kerul_egy_ingyenes_honlapon_10_milliob

Ha értelmezési gondjaid vannak aranyom, netán szövegértési gondjaid, akkor ne Fabiust baszogasd, hanem keresd a pénz eltüntetőjét!
Persze van, ahol ezt máshogy hívják.
A Nokiás dobozok után itt a "Vasúti kocsik" korszaka.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: enézést, ezt a nőt dugja valaki? mert akkor nem lenne gipsz jakab a kanja:)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
A királyi tévé megfelel? :)) Ha nem is díszvendég, de 3 napig ott forgat. Finnyás egy dög vagy... :D
@taga20:
Ezt??? Baszod... izé, max. az, aki a támogatást megítélte! Mert akkor érthető, ha osztoznak a zsén!
Ezennel elnézésünket fejezzük ki a kis technikai malőr miatt amit már kijavítottunk. Ezek szerint a tévesen közölt, Bírósághoz megküldött névsorban pici elírás történt. Így közokiraton a helyes névsor a következőképpen alakul, Gipsz Jakab helyett a tisztségviselő pontos neve: Lófütty Józsi.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: szeretem a csajokat, de szerintem 21 misiért a feleségem is bele lökne a feketelyukba:)
@yard:
És ez az ecceri, de pofátlan liba ÜGYVÉD! Vááááá... Ha már hülye, legalább önbizalma és magabiztossága legyen! :)
@taga20:
Látod, elkapattad az asszonyt! :)
Mutasd meg, ki az úr otthon - bizonyítsd be, hogy tiéd az utolsó szó! "Igen is, drágám..." :)
@taga20: @Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

az Olga most vesézi "ez nem kívánságműsor, hogy mit szeretne...":DDDDDD
@guma:
Ráadásul ez az ecceri "csak" huszon-x millát szakított, szóval joggal van felháborodva, hogy pont őt baszogatják! Kishal...
@guma: én vagyok a 004-es ügynök. a susogós mackók ezt sorsolták ki:)
Nemzetet Gyámolító Nők Szemmonokli Szakosztály Vezető: Vakkomondor Béla
@taga20: :D

a 001 már foglalt volt?
na akkor annyit is érsz! :)
@guma: kinek mi? neked én , nekem te! rábasztunk:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

bedobta a törülközött és módosítást fog kérni, hogy a többi nőszervezettel költhesse el a pénzt...
ez az Olga tud valamit!
:DDDDD

(ja várja az irodájában a többi szervezet képviselőjét...)
@taga20: most?

nem lehetne később?
a mai adag megvolt:D
@guma: de, egyébként bennem van a feszkó:) unokák jó vannak?
@taga20: el(vagy le)vezessem? :)

egyik igen, másik érettségi és felvételik korát éli - ami kocsit stresszes.
Nemzeti Magyarnők Lengyelcsődítő Szakosztály Vezető: Kap Bea
Ez is volt? Csak a ribanc édesanyukájuk miatt kérdem...
"Már 18-an koordinálják a nemzetstratégiát a fantomintézetben

Bár a munka egy ideiglenes irodában folyik, a fejesek már megvannak: az állománytáblán szereplők mintegy fele vezető beosztásban dolgozik a Szász Jenő-féle Nemzetstratégiai Kutatóintézetben.

Bár két hete még nem volt székháza a Szász Jenő-féle Nemzetstratégiai Kutatóintézetnek, az NSKI állománytábláján máris 18 személy koordinálja a nemzetstratégiát – ezek mintegy fele vezető beosztásban. Az alkalmazottak közt az elnök és helyettese mellett van két főosztályvezető, egy főosztályvezető-helyettes, osztályvezető, gazdasági vezető és egy sor referens – „egyszerű” munkavállalóból vagy gyakornokból ezzel szemben összesen három akad. Mindez azért különös, mert amikor május végén a hvg.hu megpróbálta felkutatni az NSKI-t, kiderült: az 1,3 milliárd forintos (4,3 millió euró) költségvetési támogatással induló intézet gyakorlatilag elérhetetlen."

atlatszo.blog.hu/2013/06/14/mar_18-an_koordinaljak_a_nemzetstrategiat_a_fantomintezetben

Végül is, ehhez képest a 21 misi is csak aprópénz...
@guma: én szeretem az érett nőket:) valahogy jó ha nem kell beszélni a szakszíról:)
Magyar Nők Nemzettámogató Kft Lómai Szelvezet Koldinátola: Fikusz Kukisz
Ja, meg Punciusz Grimbusz
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: vot:)

engem az is kiakaszt, hogy az akadémia tag halála után a hozzátartozó nyugdíjat kap! :(

most a fekete akadémia tagjai is ezt megszavazták maguknak...

eszméletlen hova folynak el az adóforintok!
ja és eltörölték a nyugdíj felső határt (megy majd sok képviselő és polg.mester) és már most 350-400 ezret állapítanak meg nekik...
@taga20: hát persze, öreg hiba ha beszélni kell róla!

azt hallgatni kell:)
@Blogger Géza:

Ezt elég rosszul tudod, Gézám. Ráadásul nem én állítom, hanem a ténsasszony a saját szájával a poszt végére linkelt videóban. 10 misi a polgár portálra ment, amit 30 ruppóból ki lehetett hozni piaci áron.

Mennyi is a tiszta nyereség? Elfér egy Nokiás dobozban?

Pluszbónusz a fidesz képviselőjelöltjeit én speciel nem szoktam "civilnek" hívni, mint a hölgyek magukat. Szerintem a civil én vagyok, akinek se kutyája se macskája egyik párt sem.
@guma:
Ha nem tévedek, egy kormányváltásnál ez pillanatok alatt korrigálható, még visszamenőlegesen is... :))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

há Töki! Mégiscsak Valaki! :-) Kevés ember mondhatja el magáról, hogy saját családi tévécsatornája van:-) Mehát, úgyi a Királyi nézettsége,... viszont Tik majd tudjátok mikor kell arra a 15 percre bekapcsolni:-))
@Fabius:
Gézuka szövegértési problémákkal küzd... Az agysorvadás mellett.
IQ teszje? Hál'Isten negatív? :)
@taga20: hááá az érett nők nehezebben kaphatók az illesmire, mint az éretlenek:-)
@Fabius: megy a netezésem alatt az egyenes beszéd.

most azt nyilatkozta, hogy a működtetéshez kellett, havi 1 milla.

na az Olga totál kikészítette ezek után, bár a portál árát nem tudta kiszedni belőle...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: jaja!

a keresztapja a kövér gyerekeinek vagy fordítva...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ugye-ugye... :)) MAJOMNYÚL! Ha jó leszel, kaphatsz egy autogrammot, tőlem... De ha ide esz a rosseb, egy sört is! :D
@guma:

Közhíradó, mint olyan nem létezik.

A példa legyen nyugodtan intő minden hírműsort készítő csatornának: a hírek megismerésére és nem elhallgatására van igény.
@guma:
Bolsiknál is van olyan? Mert nálunk, katolikusoknál igen, de a Kövér féle bolsiknál???
@guma: emmá kb 2 órája volt... a zolga meg eléggé megpuhult a betegszabi alatt... vártam, rákérdez a picsára, hogy hogyis van az, hogy az egész különítmény egy Győr melletti picsányi faluból szalasztódott a CŐF lába közé, de még bepróbálkoztak egy kis Fideszes önkori képviselőséggel is sikertelenül... hijjába, a faluba' ismerték a szép firmákat...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: a nők hajlékonyak:) ha kell killer, ha kell kurva! minden tiszteletem a nőké. ha ők nem lennének, mi má rég nem:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: má be vagyok annyára táblázva... tudod, dny-mao, dcseh, d-sp, meg rhodnyik...demajd egyszer aszály idején:-)
@guma:

Ugye a polgár portált Huth Gergely Széles Birodalmas intendáns jegyzi. Arrafelé az ilyet - közpénzen vett seggnyalás és kötelező előfizetés - így szokás indokolni:

"Mi úgy látjuk: független sajtó nem létezik. Ha XY lenne Zugló polgármestere, nyilvánvalóan ő is támogatna nem szükséges, de más okok miatt fontos kisebb kiadásokat."

(Szentesi Zöldi László)

Magyarul ez csak más okok miatt fontos kisebb kiadás, és pont.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: a hétvégén lesz az anziksz? remélem egy buvár kund eksönt mutatsz te szájkarate:)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: :)))

a neten 1 órás késéssel mennek a műsorok.
kicsit valóban "puhább", ráadásul csak akkor kapcsolók oda, ha valami izgis rész van, így a sokat mondó mimika és testbeszéd sokszor lemarad.
@taga20: hhehhe ha nők nem lennének, te már rég KDNP-s lennél:-))))
@Fabius:
:)) Ezzel a szinttel? Felénk akad pár kóbor kutya, akik simán többet érnek nála!
Szegénykém, amikor néha lefeszegeti a nyelvét a bolsevik párt seggéről, képe lehet önállóan is lélegezni, vagy elvonási tünetei lesznek?
@Fabius: :)

na ja, nem lehet mindentől független, akkor miből élne?:)
"Az oximoron (jelentése elmés-ostoba) retorikai-stilisztikai gondolatalakzat, amely egymást kizáró, egymásnak ellentmondó fogalmakat foglal szoros gondolati egységbe. Általában jelzős szerkezetben jelenik meg mint ellentét a jelző és a jelzett szó között, de gyakorta ellentétes fogalmak összekapcsolásaként is. Köznyelvi példák: élő halott, rettentő jó, halk sikoly, békehaderő, objektív vélemény stb. Irodalmi példák:
"Fejem fölé a csillagok jeges tüzet kavarnak"
(Pilinszky János: Téli ég alatt);
"…hogy szeretlek, te édes mostoha!"
(József Attila: Óda);
"Ki játszott rajtam néhány dallamot,
Ábrándjait a boldog szenvedésnek…"
(Juhász Gyula: Egy hangszer voltam…)
Az oximoron sajátságos jellegénél fogva igen alkalmas tömör irónia megfogalmazására. A megfelelően humoros, önellentmondásra épülő szövegkörnyezetben a kifejezni kívánt ellentmondást hangsúlyozó oximoronként jelenítünk meg egyes hétköznapi fogalmakat, úgymint: „gyengéd erőszak”, „rugalmas adóellenőr”, „tündéri boszorka” stb. Gyakran azonban éppen ellenkezőleg, a „hivatalos” tudálékosság eszközeként jelenik meg (pl. „objektív vélemény”).
Kapcsolódó fogalom: paradoxon.
Kategória: Retorika"
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

ne csináld:)))

teát iszom és a röhögéstől köpködöm a gépem...
életveszélyes vagy!:)
@Penivaldes:

Tudomásul kell venni, hogy "mi" itt egyféle kontroll csoport vagyunk akiket mindenki "használ".

Az egyik aszongya: nézzed, a nép hangja, elégedetlenek a szarhúgyfossal ami a zországban történik, kurvaanyáznak, szentségelnek, mutyit kiáltoznak!

A másik: nézzed, minden okés, anyámat szidják büntetlenül, hazugoznak, csalóznak, erre monnya valaki, hogy itten nincsen szólásszabi!!!

Cserébe az a jutalomfalat, hogy odafigyelnek arra amit mondasz. A nem netezőkre, nem kommentelőkre meg nem. A szó hallatszik, a csönd nem.
@taga20:
NYOMI! A jövő hétvégén.
Majdnem ilyen jók vagyunk... :D

www.youtube.com/watch?v=iXVk71RtdFQ
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: nyúl te nem vagy kádéenpés? akkor nem lenné ilyen baszónyúl:) vicc félre, siralmas a helyzet!!! és ez nem vicc, bassza meg!!!!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Genyózásból ötös :-D

De azt el kell ismerni, Gézának legalább néha vannak olyan próbálkozásai amivel vitába szállsz, és nem intézed el egy ásítással.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: azé szeretnék a szemedbe nézni:) na nem azért, hanem azé, mert nagy fasz vagy:) kicsit béna volt, de lehet., hogy vágod:)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Egyet kihagytál:
Bíróságon az ügyvéd - Tisztelt Bíróság! Védencem, nem pedofil, csak türelmetlen.
@guma:

Esetleg amiből mindenki más a versenyszférában: az előállított termék piaci értékesítéséből?

Jó, abból mondjuk éhen halnának, ahogy azt maga Széles nertás volt kedves az orrunkra kötni.
@guma: valamit tudsz, te ...:)de, ha jól akarsz aludni, akkor ezt kétszer:)www.youtube.com/watch?v=6JEdf7XsV5g
@saravad: tudom... legalábbis kicsit régebben még így volt... hogy most? lövésem sincs:-) de asszem már tényleg nem, az a korosztély amelyik húzódozott már harcképtelen, az akkori fiataok, meg már gyakorlottak és nem felejtenek.)
@taga20: "vicc félre, siralmas a helyzet!!! és ez nem vicc, bassza meg!!!!" ez bizony sajnálatos, de hát mit tehetünk? Ez a Te egyéni szocproblémád:-) De ha akarsz, beszélhetünk róla:-)))))
@Fabius:

na látod!:)
nem is titok! :(((

(viszont áruld el hogyan kell csinálni, amitől a szöveg linkre vezet.)
@Fabius:
Olyan primitív dumát nyom, hogy 3 mondattal és egy fideszes idézettel bármikor romba dönthető szegénykém... :D
Te nem esel el erre, jövő héten?

@taga20:
Nono... te kis hamis... Én a lányokat szeretem! ;)
Gyere, jövő péntek, szombaton - alig felismerhetően - ott fogok evickélni a wasseron. Sörözünk egyet, ráadásul egy csomó csini fogorvos asszisztens csaj gyűrűjében... :)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ilyen veteránok ülhetnek a családtudományi pénznyeldében meg a nőegyletekben.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: merre kő menni? salzkammergut? mellé mentem 600 km-t:)
@taga20: Eccerú... lemész Malagáig, visszafordulsz, és hazaérés előtt 200 km-rel, megnyomod a dudát: És Boli kinyitja a kaput:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: mi ez a fiatal asszisztenslányok duma? hova kő menni? miko?
na "elásom" magam:D

nektek is szép álmokat, de ha @taga20: megtalálja @Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: a lányok gyűrűjében akkor csakis ezt kövesd:

www.youtube.com/watch?v=zQMG2ubmu4E
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: a fene a bundád, hol vannak a18 éves csajok?:) vagy ott lesznek. lemegyek és megnézlek:)
@taga20: Nekem, talán van rá sanszom, de még sokat kell dolgozni rajta... a döntés viszont végleges... usgyi, amint lehet.
@taga20: ne higgy neki! Csak a javadat akarja, vagy a javasasszonyt:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Nnna Töki! Összemelegedhettek. :-)

"Az, hogy kánikula lesz, nem kifejezés
2013. június 14., péntek, 21:21 • Utolsó frissítés: 1 órája
Szerző: hvg.hu

Címkék: időjárás; időjárás-előrejelzés; kánikula; időjárás.jelentés;

Kinyomtatom • Elküldöm
Jövő hét csütörtökön 35 fok fölé emelkedhet a hőmérséklet, és extrém lesz az UV-sugárzás is. Enyhülést csak a péntektől várhatunk."
@guma: drága ön, ez kurva jó volt:) szeretem magát:)
@taga20:
Finnyás... Egy kis pamacs azért még lehet. Mailben küldtem neked valamit.
@taga20: Igaza van kivételesen a Bithuszárnak:-) Én a Pamacokkal vagyok:-):-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
No, azért egy szép, sima "babapunci" elől sem futamodik meg az ember fia... :D
@guma:

Eccerű:

Posztszerkesztőben a szöveget ami alá a linket raknád kijelölöd, szerkesztő fejlécben van egy végtelen jelre hasonlító fekvő nyolcas arra katt, feldob egy ablakot ahová illesztheted a linket, leokézod és annyi.

Ha vastagítani is akarod akkor kijelölöd megint, és rányomsz a félkövér betűtípusra.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Még nem tudom, bárányt agitálom a kalandra :-))
@taga20: @Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: szeretnék végig nyalni egy borotvált, disztingvált puncit. bennem van a hiba? szeretem Bolit, Nyúlat, Rodeot, Mariannt,Penit. !!!hülye vagyok, mégse?
@taga20:
Te, ez elég szar... Rodeo papa meg egyenesen fosnak minősítené, jogosan. :(
@Fabius:
Akkor kapjátok össze magatokat! Talán nem lesztek megedve. :)

Olvasd el a weben az anyagainkat, jöhettek a túrára is, csüt-pénteken is. Persze ha nem nyafikáztok...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: igaz :) sokat ittam, hülyeséget beszélek:) az öreget meg elviszem Rimínyákba:)
@taga20: csak szólok, egy hete nem borotválkoztam:-) A szerelmi vallomást nyugtáztam, de ha lehet ne akarj végignyalni:-))
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: de, egy kurva nyúlat akarok végig nyalni:) szombat este:)
www.origo.hu/sport/egyeb/kajak-kenu/20130614-minden-magyar-egyseg-dontos-a-kajak-kenu-eb-n.html

Ja... töredék pénzük van, mint a falábú focistáknak, és mégis hol tartanak?
Mi lenne, ha még pénz is jutna ide?
@taga20:
Perverz állatok vagytok mind a ketten! Az a baj, kérem szépen...
@taga20:
Ez jó!
Pihenésképp én is küldök neked egy még jobbat! :)

www.youtube.com/watch?v=fkPVB-3Hz6Q
@Fabius: és még ez is??? :)

Hagyó és Schmuck munkatársai előzték be Bajnaiékat
Együtt – a Korszakváltók Pártja elnevezésre módosította nevét Bajnai Gordon pártja.

atv.hu/cikk/20130614_hagyo_es_schmuck_munkatarsai_eloztek_be_bajnaiekat
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: komolyan mondom te vagy a példaképem! ennyit vetíteni ilyen baba cél érdekében:) megnézlek magamnak:)))
@Fabius: Géza mán annyira okos (és annyira követi a direktívát), hogy bármilyen egyértelmű helyzetben meg tudja és meri játszani a hülyét. Lehet rá építeni.
A jelek szerint nem csak szövegszerkesztési, de választási baki is volt.
Balszerencse balszerencse hátán, és még a ballibek epéskednek - igaz, Géza!?
@dr. mesterseges szinezek: (Mostan lehetne azzal védekezni, hogy nem ők nyerték a legtöbbet.)
@belekotty: Mi az a zsidózás? Valami halottakért pénzbeszedős játék? Vagy mások lenézése felsőbbrendű páholyból?

Unalmas.
süti beállítások módosítása