Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: wmn.hu/kult/61888-a-rajzfilm-varazslat-es-tundermese--macskassy-gyula-tortenete Macskássy Gyula m... (2024.04.19. 16:33) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.06.14. 04:19 Fabius

21 millió levél Merkelnek

Címkék: fidesz nők a magyar nemzetért

Kedves Kancellár asszony, drága Endzsi! 

Őszinte szomorúsággal szívemben értesítelek, hogy lehetséges szabó tázs áldozata lettél. Mink itten a magyar nőknél mostan össze vagyunk zavarodva, mint Matolcsy Gyurka a kettes számrenccerben, úgyhogy elképzelhető. Mármint, hogy a szabó tázzsal manipulálva lettél és Gipszjakab. Esetleg Iksz Ipszilon vagy Hát Izsák. Szóval, hogy az ominózus levelet ők írták manipulatíve teneked, ahogy orvul becsempészték magukat a közhasznúsági jelentésünkbe is. Szabó tázs, mondom, mer'hogy mai valószínűség szerint én nem írhattam teneked, hogy Honecker arcú esernyőhordónak is kevés vagy te Eurózóna Hitler, a mi ÉdesViktorunk mellett. 

Én ilyent akkor sem írhattam, ha most majd azzal vádolnak, hogy 21 millió kézzel megfogható, megszámolható okom volt ezt megtenni, és én lettem a női Gépont Fodor.

Én nem vagyok ojjan, tudod?! Legalábbis addig nem, amíg a hivatalos álláspont meg nem születik erről valami módon. De választott elöljárónk egyelőre a közhasznúsági gipszjakab manipulálásába vagy tévedésébe van belegabalyodva, úgyhogy várjál csak szépen a sorodra. Neked most annyi a dolgod Csöppem, hogy a lehetőségek között számításba veszed: a = manipuláció; és bé =  én voltam, de külső körülmény kényszerített tévedésre verziókat is. 

dunszt-eszter.gif

Mit lehet tudni, ugye? Azért beláthatod, ez itt egy nőegylet és nem gyorsreagálású hadtest, hogy a váratlanul felbukkanó közpénzhegy sajátos körülmény után biztosat tudjunk neked mondani. Stílszerűen szólva amíg meg nem mondják én vagy a gipszjakab, addig dunsztom sincs. De te ezzel ne törőggyél és ne hánykolódjál a türelmetlenségtől. Inkább azt vedd észre, Muci, hogy a mi emberünk, akiből százévente egy(!!!!) születik egész Ejrópába', odaállt az áradó Duna gátjára a szigorú szemivel, oszt' az meg ijedtibe nálatok Passauban öntött ki. Ő, meg a természet erői csak így vannak egymással, pertuban, egyedül küzdött népéért a nagy globális lötty ellenében.

Nemzetségalapító Kis Vuk legyen a talpán aki nagyságát elhomályosíccsa! 

Szóval azért bárhogy is lesz hivatalosan az énírtam, azért te csak odavigyázzál. Mert nem kenyerem a nőies locsogás, de ha a szükség és a Központi Döntés úgy hozza minden forintját megszolgálom annak a 21 milliónak! Kitömlek levelekkel aranyanyám, mint Gyulay Zsolt trafikkoncesszióval közeli rokonokat és a párttagságot. Ne bízzál abban sem, hogy eljön a mi Csehországunk és majd itt is rend lesz. Kedves Vezetőnk - és a Párt - távlatokban gondolkodik, emberöltő fog eltelni mire az összes poltpéterünk beleporlad a nerbetonba. Világos? Na azért. 

Nőtársi üdvözlettel: Eszter

ui: Pszt, figyu'má, 22 millióért lehet a német tv rajzfilmjén se hörögnék hanem röhögnék. Egy próbát megér, mi az neked. Hívj majd fel, te, minden németek kemény sörhabja. Puszi! 

UPDATE:

Pethő Annamária és a kommentárt tényleg nem igénylő reakció. 

451 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr725360777

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Nevek 2013.06.14. 22:18:44

- Osztályvezető úr...- Jöjjön csak, jöjjön, ne ijedjen meg Mártika! Mondtam, ha bármi problémája van, forduljon hozzám bizalommal! Aki három napja van a Névváltoztatás Engedélyezési Osztályon, igazán nem tudhat még mindent!- Köszönöm, nagyon kedves! Né...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

bedobta a törülközött és módosítást fog kérni, hogy a többi nőszervezettel költhesse el a pénzt...
ez az Olga tud valamit!
:DDDDD

(ja várja az irodájában a többi szervezet képviselőjét...)
@taga20: most?

nem lehetne később?
a mai adag megvolt:D
@guma: de, egyébként bennem van a feszkó:) unokák jó vannak?
@taga20: el(vagy le)vezessem? :)

egyik igen, másik érettségi és felvételik korát éli - ami kocsit stresszes.
Nemzeti Magyarnők Lengyelcsődítő Szakosztály Vezető: Kap Bea
Ez is volt? Csak a ribanc édesanyukájuk miatt kérdem...
"Már 18-an koordinálják a nemzetstratégiát a fantomintézetben

Bár a munka egy ideiglenes irodában folyik, a fejesek már megvannak: az állománytáblán szereplők mintegy fele vezető beosztásban dolgozik a Szász Jenő-féle Nemzetstratégiai Kutatóintézetben.

Bár két hete még nem volt székháza a Szász Jenő-féle Nemzetstratégiai Kutatóintézetnek, az NSKI állománytábláján máris 18 személy koordinálja a nemzetstratégiát – ezek mintegy fele vezető beosztásban. Az alkalmazottak közt az elnök és helyettese mellett van két főosztályvezető, egy főosztályvezető-helyettes, osztályvezető, gazdasági vezető és egy sor referens – „egyszerű” munkavállalóból vagy gyakornokból ezzel szemben összesen három akad. Mindez azért különös, mert amikor május végén a hvg.hu megpróbálta felkutatni az NSKI-t, kiderült: az 1,3 milliárd forintos (4,3 millió euró) költségvetési támogatással induló intézet gyakorlatilag elérhetetlen."

atlatszo.blog.hu/2013/06/14/mar_18-an_koordinaljak_a_nemzetstrategiat_a_fantomintezetben

Végül is, ehhez képest a 21 misi is csak aprópénz...
@guma: én szeretem az érett nőket:) valahogy jó ha nem kell beszélni a szakszíról:)
Magyar Nők Nemzettámogató Kft Lómai Szelvezet Koldinátola: Fikusz Kukisz
Ja, meg Punciusz Grimbusz
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: vot:)

engem az is kiakaszt, hogy az akadémia tag halála után a hozzátartozó nyugdíjat kap! :(

most a fekete akadémia tagjai is ezt megszavazták maguknak...

eszméletlen hova folynak el az adóforintok!
ja és eltörölték a nyugdíj felső határt (megy majd sok képviselő és polg.mester) és már most 350-400 ezret állapítanak meg nekik...
@taga20: hát persze, öreg hiba ha beszélni kell róla!

azt hallgatni kell:)
@Blogger Géza:

Ezt elég rosszul tudod, Gézám. Ráadásul nem én állítom, hanem a ténsasszony a saját szájával a poszt végére linkelt videóban. 10 misi a polgár portálra ment, amit 30 ruppóból ki lehetett hozni piaci áron.

Mennyi is a tiszta nyereség? Elfér egy Nokiás dobozban?

Pluszbónusz a fidesz képviselőjelöltjeit én speciel nem szoktam "civilnek" hívni, mint a hölgyek magukat. Szerintem a civil én vagyok, akinek se kutyája se macskája egyik párt sem.
@guma:
Ha nem tévedek, egy kormányváltásnál ez pillanatok alatt korrigálható, még visszamenőlegesen is... :))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

há Töki! Mégiscsak Valaki! :-) Kevés ember mondhatja el magáról, hogy saját családi tévécsatornája van:-) Mehát, úgyi a Királyi nézettsége,... viszont Tik majd tudjátok mikor kell arra a 15 percre bekapcsolni:-))
@Fabius:
Gézuka szövegértési problémákkal küzd... Az agysorvadás mellett.
IQ teszje? Hál'Isten negatív? :)
@taga20: hááá az érett nők nehezebben kaphatók az illesmire, mint az éretlenek:-)
@Fabius: megy a netezésem alatt az egyenes beszéd.

most azt nyilatkozta, hogy a működtetéshez kellett, havi 1 milla.

na az Olga totál kikészítette ezek után, bár a portál árát nem tudta kiszedni belőle...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: jaja!

a keresztapja a kövér gyerekeinek vagy fordítva...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ugye-ugye... :)) MAJOMNYÚL! Ha jó leszel, kaphatsz egy autogrammot, tőlem... De ha ide esz a rosseb, egy sört is! :D
@guma:

Közhíradó, mint olyan nem létezik.

A példa legyen nyugodtan intő minden hírműsort készítő csatornának: a hírek megismerésére és nem elhallgatására van igény.
@guma:
Bolsiknál is van olyan? Mert nálunk, katolikusoknál igen, de a Kövér féle bolsiknál???
@guma: emmá kb 2 órája volt... a zolga meg eléggé megpuhult a betegszabi alatt... vártam, rákérdez a picsára, hogy hogyis van az, hogy az egész különítmény egy Győr melletti picsányi faluból szalasztódott a CŐF lába közé, de még bepróbálkoztak egy kis Fideszes önkori képviselőséggel is sikertelenül... hijjába, a faluba' ismerték a szép firmákat...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: a nők hajlékonyak:) ha kell killer, ha kell kurva! minden tiszteletem a nőké. ha ők nem lennének, mi má rég nem:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: má be vagyok annyára táblázva... tudod, dny-mao, dcseh, d-sp, meg rhodnyik...demajd egyszer aszály idején:-)
@guma:

Ugye a polgár portált Huth Gergely Széles Birodalmas intendáns jegyzi. Arrafelé az ilyet - közpénzen vett seggnyalás és kötelező előfizetés - így szokás indokolni:

"Mi úgy látjuk: független sajtó nem létezik. Ha XY lenne Zugló polgármestere, nyilvánvalóan ő is támogatna nem szükséges, de más okok miatt fontos kisebb kiadásokat."

(Szentesi Zöldi László)

Magyarul ez csak más okok miatt fontos kisebb kiadás, és pont.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: a hétvégén lesz az anziksz? remélem egy buvár kund eksönt mutatsz te szájkarate:)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: :)))

a neten 1 órás késéssel mennek a műsorok.
kicsit valóban "puhább", ráadásul csak akkor kapcsolók oda, ha valami izgis rész van, így a sokat mondó mimika és testbeszéd sokszor lemarad.
@taga20: hhehhe ha nők nem lennének, te már rég KDNP-s lennél:-))))
@Fabius:
:)) Ezzel a szinttel? Felénk akad pár kóbor kutya, akik simán többet érnek nála!
Szegénykém, amikor néha lefeszegeti a nyelvét a bolsevik párt seggéről, képe lehet önállóan is lélegezni, vagy elvonási tünetei lesznek?
@Fabius: :)

na ja, nem lehet mindentől független, akkor miből élne?:)
"Az oximoron (jelentése elmés-ostoba) retorikai-stilisztikai gondolatalakzat, amely egymást kizáró, egymásnak ellentmondó fogalmakat foglal szoros gondolati egységbe. Általában jelzős szerkezetben jelenik meg mint ellentét a jelző és a jelzett szó között, de gyakorta ellentétes fogalmak összekapcsolásaként is. Köznyelvi példák: élő halott, rettentő jó, halk sikoly, békehaderő, objektív vélemény stb. Irodalmi példák:
"Fejem fölé a csillagok jeges tüzet kavarnak"
(Pilinszky János: Téli ég alatt);
"…hogy szeretlek, te édes mostoha!"
(József Attila: Óda);
"Ki játszott rajtam néhány dallamot,
Ábrándjait a boldog szenvedésnek…"
(Juhász Gyula: Egy hangszer voltam…)
Az oximoron sajátságos jellegénél fogva igen alkalmas tömör irónia megfogalmazására. A megfelelően humoros, önellentmondásra épülő szövegkörnyezetben a kifejezni kívánt ellentmondást hangsúlyozó oximoronként jelenítünk meg egyes hétköznapi fogalmakat, úgymint: „gyengéd erőszak”, „rugalmas adóellenőr”, „tündéri boszorka” stb. Gyakran azonban éppen ellenkezőleg, a „hivatalos” tudálékosság eszközeként jelenik meg (pl. „objektív vélemény”).
Kapcsolódó fogalom: paradoxon.
Kategória: Retorika"
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

ne csináld:)))

teát iszom és a röhögéstől köpködöm a gépem...
életveszélyes vagy!:)
@Penivaldes:

Tudomásul kell venni, hogy "mi" itt egyféle kontroll csoport vagyunk akiket mindenki "használ".

Az egyik aszongya: nézzed, a nép hangja, elégedetlenek a szarhúgyfossal ami a zországban történik, kurvaanyáznak, szentségelnek, mutyit kiáltoznak!

A másik: nézzed, minden okés, anyámat szidják büntetlenül, hazugoznak, csalóznak, erre monnya valaki, hogy itten nincsen szólásszabi!!!

Cserébe az a jutalomfalat, hogy odafigyelnek arra amit mondasz. A nem netezőkre, nem kommentelőkre meg nem. A szó hallatszik, a csönd nem.
@taga20:
NYOMI! A jövő hétvégén.
Majdnem ilyen jók vagyunk... :D

www.youtube.com/watch?v=iXVk71RtdFQ
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: nyúl te nem vagy kádéenpés? akkor nem lenné ilyen baszónyúl:) vicc félre, siralmas a helyzet!!! és ez nem vicc, bassza meg!!!!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Genyózásból ötös :-D

De azt el kell ismerni, Gézának legalább néha vannak olyan próbálkozásai amivel vitába szállsz, és nem intézed el egy ásítással.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: azé szeretnék a szemedbe nézni:) na nem azért, hanem azé, mert nagy fasz vagy:) kicsit béna volt, de lehet., hogy vágod:)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Egyet kihagytál:
Bíróságon az ügyvéd - Tisztelt Bíróság! Védencem, nem pedofil, csak türelmetlen.
@guma:

Esetleg amiből mindenki más a versenyszférában: az előállított termék piaci értékesítéséből?

Jó, abból mondjuk éhen halnának, ahogy azt maga Széles nertás volt kedves az orrunkra kötni.
@guma: valamit tudsz, te ...:)de, ha jól akarsz aludni, akkor ezt kétszer:)www.youtube.com/watch?v=6JEdf7XsV5g
@saravad: tudom... legalábbis kicsit régebben még így volt... hogy most? lövésem sincs:-) de asszem már tényleg nem, az a korosztély amelyik húzódozott már harcképtelen, az akkori fiataok, meg már gyakorlottak és nem felejtenek.)
@taga20: "vicc félre, siralmas a helyzet!!! és ez nem vicc, bassza meg!!!!" ez bizony sajnálatos, de hát mit tehetünk? Ez a Te egyéni szocproblémád:-) De ha akarsz, beszélhetünk róla:-)))))
@Fabius:

na látod!:)
nem is titok! :(((

(viszont áruld el hogyan kell csinálni, amitől a szöveg linkre vezet.)
@Fabius:
Olyan primitív dumát nyom, hogy 3 mondattal és egy fideszes idézettel bármikor romba dönthető szegénykém... :D
Te nem esel el erre, jövő héten?

@taga20:
Nono... te kis hamis... Én a lányokat szeretem! ;)
Gyere, jövő péntek, szombaton - alig felismerhetően - ott fogok evickélni a wasseron. Sörözünk egyet, ráadásul egy csomó csini fogorvos asszisztens csaj gyűrűjében... :)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ilyen veteránok ülhetnek a családtudományi pénznyeldében meg a nőegyletekben.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: merre kő menni? salzkammergut? mellé mentem 600 km-t:)
@taga20: Eccerú... lemész Malagáig, visszafordulsz, és hazaérés előtt 200 km-rel, megnyomod a dudát: És Boli kinyitja a kaput:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: mi ez a fiatal asszisztenslányok duma? hova kő menni? miko?
na "elásom" magam:D

nektek is szép álmokat, de ha @taga20: megtalálja @Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: a lányok gyűrűjében akkor csakis ezt kövesd:

www.youtube.com/watch?v=zQMG2ubmu4E
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: a fene a bundád, hol vannak a18 éves csajok?:) vagy ott lesznek. lemegyek és megnézlek:)
@taga20: Nekem, talán van rá sanszom, de még sokat kell dolgozni rajta... a döntés viszont végleges... usgyi, amint lehet.
@taga20: ne higgy neki! Csak a javadat akarja, vagy a javasasszonyt:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Nnna Töki! Összemelegedhettek. :-)

"Az, hogy kánikula lesz, nem kifejezés
2013. június 14., péntek, 21:21 • Utolsó frissítés: 1 órája
Szerző: hvg.hu

Címkék: időjárás; időjárás-előrejelzés; kánikula; időjárás.jelentés;

Kinyomtatom • Elküldöm
Jövő hét csütörtökön 35 fok fölé emelkedhet a hőmérséklet, és extrém lesz az UV-sugárzás is. Enyhülést csak a péntektől várhatunk."
@guma: drága ön, ez kurva jó volt:) szeretem magát:)
@taga20:
Finnyás... Egy kis pamacs azért még lehet. Mailben küldtem neked valamit.
@taga20: Igaza van kivételesen a Bithuszárnak:-) Én a Pamacokkal vagyok:-):-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
No, azért egy szép, sima "babapunci" elől sem futamodik meg az ember fia... :D
@guma:

Eccerű:

Posztszerkesztőben a szöveget ami alá a linket raknád kijelölöd, szerkesztő fejlécben van egy végtelen jelre hasonlító fekvő nyolcas arra katt, feldob egy ablakot ahová illesztheted a linket, leokézod és annyi.

Ha vastagítani is akarod akkor kijelölöd megint, és rányomsz a félkövér betűtípusra.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Még nem tudom, bárányt agitálom a kalandra :-))
@taga20: @Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: szeretnék végig nyalni egy borotvált, disztingvált puncit. bennem van a hiba? szeretem Bolit, Nyúlat, Rodeot, Mariannt,Penit. !!!hülye vagyok, mégse?
@taga20:
Te, ez elég szar... Rodeo papa meg egyenesen fosnak minősítené, jogosan. :(
@Fabius:
Akkor kapjátok össze magatokat! Talán nem lesztek megedve. :)

Olvasd el a weben az anyagainkat, jöhettek a túrára is, csüt-pénteken is. Persze ha nem nyafikáztok...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: igaz :) sokat ittam, hülyeséget beszélek:) az öreget meg elviszem Rimínyákba:)
@taga20: csak szólok, egy hete nem borotválkoztam:-) A szerelmi vallomást nyugtáztam, de ha lehet ne akarj végignyalni:-))
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: de, egy kurva nyúlat akarok végig nyalni:) szombat este:)
www.origo.hu/sport/egyeb/kajak-kenu/20130614-minden-magyar-egyseg-dontos-a-kajak-kenu-eb-n.html

Ja... töredék pénzük van, mint a falábú focistáknak, és mégis hol tartanak?
Mi lenne, ha még pénz is jutna ide?
@taga20:
Perverz állatok vagytok mind a ketten! Az a baj, kérem szépen...
@taga20:
Ez jó!
Pihenésképp én is küldök neked egy még jobbat! :)

www.youtube.com/watch?v=fkPVB-3Hz6Q
@Fabius: és még ez is??? :)

Hagyó és Schmuck munkatársai előzték be Bajnaiékat
Együtt – a Korszakváltók Pártja elnevezésre módosította nevét Bajnai Gordon pártja.

atv.hu/cikk/20130614_hagyo_es_schmuck_munkatarsai_eloztek_be_bajnaiekat
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: komolyan mondom te vagy a példaképem! ennyit vetíteni ilyen baba cél érdekében:) megnézlek magamnak:)))
@Fabius: Géza mán annyira okos (és annyira követi a direktívát), hogy bármilyen egyértelmű helyzetben meg tudja és meri játszani a hülyét. Lehet rá építeni.
A jelek szerint nem csak szövegszerkesztési, de választási baki is volt.
Balszerencse balszerencse hátán, és még a ballibek epéskednek - igaz, Géza!?
@dr. mesterseges szinezek: (Mostan lehetne azzal védekezni, hogy nem ők nyerték a legtöbbet.)
@belekotty: Mi az a zsidózás? Valami halottakért pénzbeszedős játék? Vagy mások lenézése felsőbbrendű páholyból?

Unalmas.
süti beállítások módosítása