Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/05/04/kormany-ellenzek-100-avagy-egy-atlagos-kampanyszombat-az-mti-vilagaban?utm_sourc... (2024.05.04. 20:48) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.05.31. 03:53 Fabius

Orbán első 50 éve

Címkék: születésnap orbán viktor

1963. május 31.-én szárnysuhogásra lettek figyelmesek Székesfehérvár lakói. A méltóságteljesen szárnyaló jelenséget nem tudták hirtelen mire vélni, hisz gólyának nem volt elég fehér és hosszú csőrű, sasnak nem volt elég termetes, a turul meg nem fészkelt márványfallosz tetején akkoriban Ópusztaszeren, hogy első ránézésre azonosítható legyen. De a csőrében kalimpáló és fejhangon ordító apró izéről is csak sejteni lehetett, hogy embergyerek. 

Szóval a Jóisten kicsit túlbonyolította a kézbesítést, de sebaj.

Talán ennek köszönhető, hogy hiába várt jászol körül gyülekező tömeget, háromkirályokat, aztán mikor a pártfőtitkár elvtárs se jött személyesen dedlátogatóba akkor azért eltöprengett: lehet eltoltam valamit? Vakargatta a fejét egy ideig, aztán úgy döntött ha már így esett akkor több kitörési lehetőséget ad a fiúnak: legyen focista mert olyan futballokos homloka van, vagy legyen politikus, mert arra szükség lesz általa már belátható időn belül. Nem ez volt az egyetlen baklövése az Öregnek, ezekkel a többcélú felhasználhatóságokkal rendre mellényúlt. Ilyen elven teremtette a négy évszakos gumit is, ami semmire nem jó igazán, mégis mennyien hisznek benne. 

orbán-foci.gif

Az örömszülők, Győző és Erzsébet a Viktor nevet adták a klapecnek, és gondos nevelésben részesítették. Kicsit furcsállták ugyan, hogy első kimondott szava a rezsicsökkentés lett és az Ifát csak áfának volt hajlandó kiejteni,  de mikor háromévesen kikövetelte az óvodában, hogy mézes mangalica ízű kisüsti legyen a jele, már csak legyintettek a hóbortjaira.

Pár év múlva a felcsúti pitypangmezőből legalább derékig kilátszott, így beíratták középiskolába. A Teleki Blanka Gimnáziumban hamar beilleszkedett az osztályba, és rögtön életre szóló barátságot kötött két fiúval, Varga Tomikával és Simicska Lalikával. Akik közül az egyik már megjárta a sittet rekord méretű áfacsalásért, a másik még nem. De a későkamaszkorban nem gondoltak még ezzel, a megszerzett tudással nekiláttak pártot alapítani. Miután Viktor rendelkezett a bölcsességgel - miszerint amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is(!!!) - ő lett a pártelnök, emezek meg jól tudtak lopni, áfát csalni, cégeket kayaibrahimozni és székházat mutyizni, így ők lettek a párt gazdasági szakemberei. Kiköpött politikus alkat volt mindhárom, min kell most csodálkozni? 

A Nagy Imre temetésen aztán berobbant a köztudatba. Az elmondott beszéde máig a magyar politikatörténet egyik legvitatottabbja, városi legendák sokasága szól az előre leegyeztetéséről és ennek ellenkezőjéről is. Akárhogy is volt, parlamenti helyeket ért a dolog. A nagy büdösben aztán az egykori besúgók sokasága között ha lassan is de komolyodni kezdett. Néha még térdre, imához vezényelték a csuhásokat, de időnként már megesett, hogy megborotválkozva és a frizuravarjút szasszonosítva lépett az ülésterembe. Megszokta a légkört, megszokta - és megszerette? - az ügynökök jelenlétét, és már az sem zavarta, hogy a Fiatal Demokraták Szövetségének átlagéletkora a Hospice házakéhoz hasonló a mindenféle pártokból kiszakadtak befogadásával. 

Túl esett az első farol a parolán, a liberalizmusát látványosan feladva inkább remélt hasznot az MDF szétesése miatt keletkezett konzervatív jobboldali űr betöltésétől. A számítás bejött, 98'-ban miniszterelnök lett, és kezdetét vette a hamburger rakétákkal színesített augusztus huszadikás, országimázsos, koronaúsztatós szőlőbányász korszak. Tudod, amikor még Borókai Gábor kormányszóvivővel eufória mámorban visongva ünnepelték a sikert, hogy micsoda rekordütemben adósodtak el a családok egyetlen év alatt - hálelúja - a kamattámogatott lakáshitel programnak köszönhetően. Aminek terheit máig fizetjük, és még vagy tíz évig fizetni fogjuk. Úszott az Ezüst Hajó, Káel Csaba szorgosan filmezett az Orbán Házi Archívum számára, fideszes "szenátorok" Gripeneztek lelkesen, Simicska az APEH elnöke, Varga Tamás meg szökni kénytelen az áfacsalás miatt, és körözi az Interpol. Mivel van elfoglalva Viktor ekkor? Bush elnök titkárságát győzködi, hogy ne genyózzatok már jenki tezsvírek, csak egy közös fotócskát csinyájjunk má' amin rázogatom az elnökötök fenséges kacsóját - ha muszáj össze is puszizkodom, de télleg -  lécci, léccilécci, naaa, csak egyet, igazáááán, jó leszek - de nem jár sikerrel. 

2002-ben aztán jön az elkerülhetetlen bukás. Rákay Kálmán hivatásos számmisztikus hiába számolja kétmilliónak a Kossuth tér környéki embereket, sikerül a szociktól kikapni. Nem nagy dicsőség, ahogy a következő, ellenzékben töltött "elmúttnyóc" sem az. Legfájóbb pillanata az éveknek a 2006-os kampány tévévitájában Gyurcsánytól elszenvedett ronda vereség, az eset úgy karmolt barázdákat az orcabőrre, mint a felcsúti gyepen becsúszó stoplis szántásmintát a felépült Puskás Akadémia edzőpályájába.  Piszok mázli, hogy a szocik és Gyurcsány csúnyán elkúrják, a kétezerhatos megismételt bukta után a választási győzelemig csak ki kell bekkelni valahogy. 

Most meg ez van. Ötvenedik születésnapján elmondhatja, hogy ő az első Magyarországon aki egyszerre rabolt ki hárommillió embert és megalkotta a simicska állandót. Saját alkotmánya, béklyóba vert alkotmánybírósága, saját köztársasági elnöke,  parlamenti házmestere, kézivezérelt szavazógépsora, személyre szabott választási és közbeszerzési törvénye, hűbéri viszonyra épített dohánybolt és földműveshálózata, tenyeréből evő médiabirodalma, hírgyára, kertvégi stadionja van. Csak egy valamije nincs: szerencséje.

Az uradalma ugyanis egyre kevésbé tetszik a nemzetének. Hiába kapta szülinapi ajándéknak az Uniótól a túlzott deficit eljárás felfüggesztését, a legfrissebb közkutatás adataiból kilátszó népszerűségvesztés hereszorító árnyéka is az ajándékcsomagban van. 50 - mondják a számgyertyák a tortán, 53% már leváltana - mondja a köz a kutatón keresztül. 

orbán_2.jpg

Egyre többen kívánunk ma neked jó egészséget és kristálytiszta tudatot még sok évig. Igen, Viktor, nem tévedés. Én a forradalmat jósolókkal és lámpavasazókkal ellentétben azt kívánom nehogy bármi bajod essen úgy fizikailag, mint mentálisan. Én azt akarom végignézd ahogy elbontjuk a szarhegyet amit izzadságos munkával akaratunk ellenére felépítettél. Látni akarom ahogy felfogod mi történik körülötted, miközben szeded a sátorfádat, eloldalogsz, és megpróbálsz kezdeni magaddal valamit ötvenegy évesen. 

529 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr595336900

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Forró szeretettel köszöntjük Drága Vezetőnket! 2013.05.31. 18:12:20

ORBÁN VIKTOR, Magyar Szabadságharcos Népünk Legelső Vezetője ma tölti be életének 50. születésnapját. Ez alkalomból, ahogy azt jó Néphez, szeretett hazájukhoz hű Polgárokhoz illik, szinte senki sem hagyja ki saját magát az ünnepélyek szervezéséből, s a...

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.05.31. 16:52:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Hódolat Viktornak! 2013.05.31. 09:38:28

Fontos világpolitikai tényezők, köztük a Cifra Kaloda videóban köszöntik Orbán Viktort születésnapja alkalmából. A mozgóképet nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.           

Trackback: Irodalmi ajánló: Születésnapja alkalmából :-) 2013.05.31. 09:08:44

Weöres Sándor: Orbán Alva jár az Orbán, Tornyot visz az orrán, Trombitások ülnek benne Három szekér polyván, -- Hú! -- trombitások Három szekér polyván. Fújják egyre többen, Polyva szerteröppen, Rémes álmot lát az Orbán Polyva-fellegekben, -- Hú ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"...megpróbálsz kezdeni magaddal valamit..."
És akkor jön a töprengés: focista már nem lehet, kuglinak meg nem jó - - > ügyvédbojtár lesz a Pap&Csák (dicsértessék)irodában.
Fabi, ehhez csak az uccsó soraidat tudnám idézni:

"Látni akarom ahogy felfogod mi történik körülötted, miközben szeded a sátorfádat, eloldalogsz, és megpróbálsz kezdeni magaddal valamit ötvenegy évesen. "

na az a legszarabb a világon, mint mikor Mawgly bement a kastély romjai közé Káa kíséretében és a kincsek őrizője egy kivénhedt és valaha fekete kobra amely a mérgét, a színét elveszítette, feketéből fehér lett, és amiko9r Mawgly felemelte a legszebb Ankush-t akkor hiába hőbörgött, Káa lecsapott rá de Mawgly a frissen megszerzett gyémántos acélpengével rámutatott a kitátott szájára és mutatta Káa-nak már a méregfogai is kiszáradtak ez egy vén tuskó és teljesen haszontalan, a papok már nem jönnek le ünnepelni és friss tejet adni neki, mert nincs már a vár nincs már a kastély odafönt a Dzsungel uralkodik és neki már nincs ott sem helye haszontalan vén kiszáradt fa lett belőle és kiröhögik elmentében

na ez lesz...hacsak nem lesz egy kis vagyonelkobzás, meg 4000 év börtön esetleg gumiszoba ha nagyon kotkodácsol a kedves a kappanhangján és mennyi baromságot...amikor majd a sajátjai is szerteszéjjel -próbálnak- rohanni akkor lesz rettenetes és amikor megérti, hogy senki, még kiröhögni sem kell, egy akta a bíróságon hazaárulásért és népírtásért valamint milliárdok elsinkófálásáért és akkor a többiek ott mennek sorban mögötte a kóterba

esetleg a lámpavasra

brühüyyy
@Dr. jenőke (jenőke):
csak kihordófiú lehet, mert ügyvédi praxisa nincs, ügyvédnek nem alkalmazható a 23 évvel ezelőtt mexerzett jogi alapdiplomája semmit sem ér olyan, mintha általános iskola 8 osztálya lenne mert a gimi tananyagára sem emléxik...ott is csak buliztak meg besúgtak és dugtak ha volt hová és mit?

elképzelem amint kifutófiúként 47000 -ért havonta loholnia kell 51 évesen és apocakja meg a tokája reng amíg le nem kopik és nem lesz megint nyüzge...vagy -ami várható- meggárgyúl két perc alatt és azonnali gumiszoba az összes kisszinessel és szurival...

brühüyyy

vagy lámpavas
Azért ezen esemény megtörténte előtt még tesznek kárt:„A bíróság azt a nagykorú személyt zárja ki a választójogból, akinek a választójog gyakorlásához szükséges belátási képessége

a) pszichés állapota, szellemi fogyatkozása vagy szenvedélybetegsége miatt tartósan vagy időszakonként visszatérően nagymértékben csökkent, vagy

b) pszichés állapota vagy szellemi fogyatkozása miatt tartósan teljes mértékben hiányzik” – derül ki Cser-Palkovics Andrásnak és Gulyás Gergelynek a választási eljárási törvényhez benyújtott módosító indítványából"

Hurrá! A passzív választási jogra is ki kell terjeszteni. Kiürülne a képviselői ülésterem. Tán még miniszterelnök se lenne választható közülük.
@rodeo36:
Figyelmes olvasónak feltűnik, hogy a feltételezés sem komoly, csakúgy, mint a jogi tudásának elismerése. Aki kicsit is jogász, borzadva tapasztalja azt, amit mostanában nagy igyekezettel jogalkotásnak, jogalkalmazásnak törekednek beállítani - Viagra alkalmazása nélkül.
Ámde amit írtál, nagyszerű összefoglalás, és felidéz a jelenlegi állapotot is, amikor Ká, mint egy erdei Cipolla bűvöli a majmokat és azok ez alkalommal csöndben maradva, minden figyelmüket a nagy sziszegőnek szentelik.
Jó poszt.

Viszont a tegnapinál nagyobb, komolyabb trolláradat várható. :D
@rodeo36: Szerintem még lóti-futinak sem alkalmaznák.
Oszt' mehetne közmunkásnak huszonnyócezerér'! :P
Miért is próbáltok neki állást szerezni? Politikai gazdagként van néki elég pénze. Vagyonelkobzás nem nagyon dívik kies kis hazánkban. Az viszont számára komoly pszichés megterhelés lesz, hogy valóban végig kell néznie, ahogyan eloszlik a Nemzeti Együttműködés Rendszere, élete főműve.
Szép, és mihamarabbi köztemetést kívánok neki!
@Dr. jenőke (jenőke):
ha ennyire benned van, akkor emlékeztetlek rá, hogy a Mawgly a Bagheera-val volt jelen amíg el nem osontak, mert a Bagheera bevallotta Mawgly-nak, hogy ő is elindúlt a Káa irányába Mawgly mint ember nem értette mert embert nem lehet megbűvölni, mint a majmokat...most majd jöhetnek a trollok de hát ők is arra rezegtek amit Káa a nagymester csináltatott velük, leginkább, hogy jóllakjon

brühüyyy
Mindenekelott elsokent had meltassam a habsutibe szurt cigarettat, ami gyertyakent funkcional a kis kopcos csavo tortajan - zsenialis!

Mondjuk nem nehez megjosolni, milyen idegallapotba kerul a kis gomboc, elvegre eleg ha elolvassuk, hogy egyetlen riport mit tud belole elohozni szinfalak elott es mogott egyarant :>

Kegyeleti okokbol en is a lampavasra szavazok, bar magassagat tekintve egy talponallo konyoktamasza is megteszi.
Rendben a Bender logok népét tekintsük jelképesnek.
@rodeo36:
Rendben a Bender logok népét tekintsük jelképesnek.
@a kormány embere: ahaha, elotted van, ahogy sporolasi es kulturaltsagi okobol simicska meg pinter haverja assa a sirt, matolcsi feloltozteti a delceg daliat meg utoljara, a kdnp meg megtartja a halotti beszedet? :>>> Remiszto.
@Megdobbent: Selcicit se haggyuk mán ki!
Legyen meg uccsó öröme, hogy lefürdetheti! :D
És jönnek a hírek:
hvg.hu/itthon/20130531_A_szulok_tobb_mint_fele_hitoktatast_kert

Nem elég, hogy téríthetnek, még nekik áll feljebb:
"A katolikus, a református és az evangélikus egyház vezetői nemrégiben közös levélben kértek felvilágosítást a kormányzattól, és szakértői egyeztetéseket javasoltak, mert - a lap információi szerint - bizonytalanságot érzékelnek a finanszírozásban. Álláspontjuk szerint ugyanis nem egyértelmű, hogy milyen összeget szán az állam a hitoktatók bérére, miként az sem, kinek kell megrendelnie és kifizetnie a hittankönyveket."
@Megdobbent: Előttem,+ az is,hogy a temetésen mily sokan fognak nemzeti, párválasztó-pávatáncot lejteni.
Naiv draga Fabius. Az orban-felek nem oldalognak, csak hatterben kavarva mindent megtesznek, hogy visszakeruljenek. A szenilitason tul is. Inkabb meg ultiztak volna a szulok. Kb 10+ millio embernek jobb lenne.
@CSENDES:

És jönnek az ellenhírek:
444.hu/2013/05/30/suranyi-laszlo-fazekas/

"Surányi szerint teljes a káosz, az iskolában még a jövő évi tantárgyfelosztást sem ismerik. “Hogyan készülnek majd a tanárok minden órára a felfedezés új élményével a megemelkedő óraszámok mellett?” Szerintem épp fordítva kellene lennie: “a kormánynak kellene megtisztelve éreznie magát és kérnie, hogy tanítsunk tovább”."
@Megdobbent: nem remisztobb egy s.b. cohen filmnel. Igazabol az evtized legnagyobb pillanata lehetne. De kover maca tuti 365 napos gyaszt rendelne el, a katolikus egyhaz pedig kezdemenyezne a szente avatasat. Elvegre egy ilyen allamferfi, aki vagyonokkal dobja meg oket, felszamolja az allam es egyhaz elvalasztasat, es az iskolakban part talal a pedopapjainak megerdemli.
@Orica Középföldi: ho. Vicces tanarbak
Mintha nem lenne meg egy allasnelkuli tanar aki ugyanolyan szinvonaltalanul tanitana, mint ok.
@CSENDES: csak nem kepzeled, hogy a papbacsi mercire lejmolt kozpenzet hitoktatasra, tankonyvre pazaroljak?!
@a kormány embere: lopott eleget, a kiccsalad majd sajat penzbol elkaparja. Ha meg koztemeteshez ragaszkodsz egy ciposdoboz es a szemetegeto megteszi.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Mind a termete, mind az erteke, mind az aktualitasa miatt inkabb legyen cigisdoboz, rajta egy kis kreppszalag "3.000.000.000.000 Ft" felirattal.
Ehh, amikor a Jóisten őt kézbesítette, akkor úgy gondolta "Megszaporítom a magyariakat sújtó csapásokat, mert nem javultak meg, sőt bűneiket sokasították. Áldás beláthatatlan időkre elnapolva." És leküldte hozzánk ezt a csodálatos nalaját.
Mi pedig nyöghetünk még vagy két emberöltőnyit. Isten "áldásával".
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

"Surányi Lászlót, a Fazekas Gimnázium matematika tagozatának tanárát kitüntette a Massachusetts Institute of Technology."

Cinikus vagy. Még egy ilyen tanár nincs.Ezzel nem azt mondom, hogy hasonlóan jól más nem tanít. Ő se mondja:))

A baj, hogy az ostoba Hoffmann poroszosra faragott prokrusztész-ágyába ez nem fér bele.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Szerintem egy sírhelyet,még megérne összedobni neki kedveskedésként.
Aztán teszünk rá egy Nemzeti Húúúúgyozdát,hogy mindig érezze,a Nemzete,nem hagyja el.
Berlusconi el, Putyin és rendszere be:

"Elképesztő összeget loptak ki a Putyin körüli oligarchák az olimpiai költségvetésből

Vlagyimir Putyinhoz közelálló üzletemberek akár 30 milliárd dollárnyi értékben lophattak a szocsi téli olimpia kialakítására elkülönített összegekből. Az ellenzéki politikus által készített, csütörtökön megjelent jelentés szerint az olimpiai létesítményeket és az infrastruktúrát is közbeszerzések nélkül osztották ki olyan cégeknek, melyek mögött Putyin baráti oligarchái állnak."

most.444.hu/2013/05/30/elkepeszto-osszeget-loptak-ki-a-putyin-koruli-oligarchiak-az-olimpiai-koltsegvetesbol/

Amúgy Isten éltesse Dr. Orbán Viktor urat, Magyarország és a Csatlós Államok Örökös Miniszterelnökét, Hazánk némely polgárának Felvirágoztatóját, a NER megalapítóját, a Megosztás Örökös Bajnokát, a Felcsúti Futbalegendát, a Nagy Szabadságharcost, az Azeri Hőst, Baltazárt!
Újabb mutyi a láthatáron:

hvg.hu/gazdasag/20130530_Jonnek_a_nemzeti_italboltok

Az eddiginél erősebb kormányzati ellenőrzés alá vonhatják a hazai szeszkereskedelmet is – írja a Magyar Narancs egy a Nemzetgazdasági Minisztérium számára készült szakértői feljegyzésre hivatkozva.

Egy a Magyar Narancs birtokába jutott, a gazdasági tárca számára készült szakértői feljegyzés szerint a kormányzati koncepciók között feltűnt a párlatként vagy hidegen kevert szeszes italokként forgalmazott alkoholok skandináv vagy ausztrál módszer szerinti korlátozások alá rendelése, "szakboltokba terelése".
@CSENDES:
hitből meg is lehet bukni?
és ha elalszik a csemete vagy játszik a hit alatt akkor mi lesz, megdugja a papbácsi a stelázsi vagy mijafasznak híjják megett?

minek tankönyv, a pap majd beszél a diákok hallgatnak majd vége lesz és mindenki hazamegy

brühüyyy

vagy lehet nagydoktorit is kapni alapfokú hittanért ha a nebuló aláírja, hogy hisz (hogy miben magánügy)
Fabius bacod, ha ezért nem visznek el, semmiért se... :))
"A Teleki Blanka Gimnáziumban hamar beilleszkedett az osztályba, és rögtön életre szóló barátságot kötött két fiúval, Varga Tomikával és Simicska Lalikával. Akik közül az egyik már megjárta a sittet rekord méretű áfacsalásért, a másik még nem. De a későkamaszkorban nem gondoltak még ezzel, a megszerzett tudással nekiláttak pártot alapítani. Miután Viktor rendelkezett a bölcsességgel - miszerint amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is(!!!) - ő lett a pártelnök, emezek meg jól tudtak lopni, áfát csalni, cégeket kayaibrahimozni és székházat mutyizni, így ők lettek a párt gazdasági szakemberei. Kiköpött politikus alkat volt mindhárom, min kell most csodálkozni?"

Ilyen karriercélok láttán egy echte HR-es is megnyalná a szája szélét - igaz Csekk??? :D

Céltudatosak, lényegre törőek, nem válogatnak az eszközökben, olyasmik, hogy "erkölcs" nem gátolják, nem akadályozzák őket. Szemrebbenés nélkül megtesznek bármit, evégre olyan agyhalott hívőkkel rendelkeznek, akik szelektív mem... izé, olyanjuk nincs, szóval szelektív hallásuknak megfelelően, bármekkora véráldozatot bevállalnak, hogy ezeket a gerinc nélküli, puhatestű szánalmakat továbbra is hatalmon tartsák.
A napokban hullámzott valaki, hogy milyen remek, alig emelkedett a munkanélküliség, miközben a haldokló nyugat...
Agyhalottka értelmi képességeit értem én, hogy meghaladta az is, hogy eközben több százezer "jómunkásember" ember hagyta el az országot, tehát...
Bár igaz, az ilyen seggarcnak még az 1x1 is túl bonyolult, nemhogy egyéb matematikai műveletsor.

Szóval Piktorunk él és virul, az országon bőszen élősködik a tartóival együtt és vadul hódol a hobbijának, közpénzen.
Végül is, a számlát mi fizetjük. Van még ennyire balfasz és lealázott ország EURÓPÁBAN? Nem hiszem...
Előre a Piktori úton! Éljen a Párt!
Szervilis seggnyaloncoké a ... seggem partja. A jövő nem! :)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Te meg örülj neki, hogy nem a közös imát írják elő a Nagy Szeretett Vezető születésnapjára! Rohadt elégedetlenkedő nyúúúúúúúúúúúúúl vagy... Neked semmi se jó!
Énekeld teli torokból, részegen majd, valami kocsmában. Az is magasztos tud lenni.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ha sokat ugatsz prolikám, elhúzom a beled és a nótádat, a nótabenefáddal együtt:-)
Embernek kicsi, f..nak Nagy! Szar-f..!
"Az M1 és a TV2 esti híradójában, saját költségén megjelentetett közleményben kell bocsánatot kérnie Budai Gyula volt elszámoltatási kormánybiztonsnak Tátrai Miklós volt MNV-vezértől - írja a Népszabadság a bíróság döntésére hivatkozva. A lap felidézi, hogy a bábolnai ménesbirtok felszámolásával kapcsolatos állítólagos pénzügyi visszaélési ügyben Budai azt állította, hogy Tátrai magánszámláin kötöttek ki az üggyel kapcsolatos pénzek, a bíróság azonban jogerősen kimondta, hogy Budai nem mondott igazat, egyetlen fillére sem került illetéktelen bankszámlára. Tátrait egyébként a Bábolna-ügy büntetőszakaszában első fokon felmentették. Budai korábban a bábolnai ügyet az elszámoltatás legkonkrétabb eredményének nevezte - írja a Népszabadság."
hvg.hu/gazdasag/20130531_Budai_Gyula_nem_mondott_igazat

Ahogy elnézem, BudiGyuszi is szopni jár a bíróságokra... :)
Minden fillért megért Gyulusunk, amit ezek a fillérbaszó népek ráköltöttek! Szopóálarcra költötte, vagy análvibrire?
Dögölj meg Te gazember...(nagy szenvedéses betegségben!)Ha leöl valaki...az csak a szeretet jele!
"Szemetet importálna egy gazdag európai ország"
hvg.hu/gazdasag/20130531_Szemetet_importalna_egy_gazdag_europai_or

Nosza... itt egy egész parlament rendelkezésre és utazásra készen áll. Bónuszként ingyen vihetik az összes kormánytagot és államtitkárt...
@rodeo36: Teológiából is lehet doktorálni. :)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Avagy megemlékezés és a tragédia megismertetése helyett, énekeltessük arról a gyermekeinket, milyen mókás dolog állni egy barackfa alatt.:)
"Hogyan élte túl barátait és ellenfeleit Orbán Viktor?

Ötvenévesen már politikai veteránnak számít Orbán Viktor, aki 25 éve aktív politikus. Ezalatt rengeteg sikert és még több kudarcot élt meg, de eddig túlélt mindent és mindenkit. Egyetlen régi bizalmas, Simicska Lajos őrizte meg a befolyását rá, a többiek elfogadták dominanciáját vagy eltűntek mellőle."

hvg.hu/itthon/20130530_Orban_Viktor_50_eves
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
az nem hit, az teológia, onnan kerűlnek ki a pedofilok, vagy oda kerűlnek be a pedofilok és ott megy a pedofilia, teológia, urológia, sexológia,

és a többi haszontalan de kéjes

brühüyyy

jól is fizet?
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Azért durva, hogy ennyire nyíltan leírják, kinek a csicskája Piktorunk... :(
Sajna már benyalta saját ökörségeit ez a nemzeti mázzal átfestet komcsifatty,így minimális az esélye hogy felfogja a külvilágot,saját valóságot építenek 100 milliárdokból a bértollnokai és bérbirkái.
az alkalomra:

- Arany János -

A WALESI BÁRDOK

Edward király, angol király
Léptet fakó lován:
Hadd látom, úgymond, mennyit ér
A velszi tartomány.

Van-e ott folyó és földje jó?
Legelőin fű kövér?
Használt-e a megöntözés:
A pártos honfivér?

S a nép, az istenadta nép,
Ha oly boldog-e rajt’
Mint akarom, s mint a barom,
Melyet igába hajt?

Felség! valóban koronád
Legszebb gyémántja Velsz:
Földet, folyót, legelni jót,
Hegy-völgyet benne lelsz.

S a nép, az istenadta nép
Oly boldog rajta, Sire!
Kunyhói mind hallgatva, mint
Megannyi puszta sir.

Edward király, angol király
Léptet fakó lován:
Körötte csend amerre ment,
És néma tartomány.

Montgomery a vár neve,
Hol aznap este szállt;
Montgomery, a vár ura,
Vendégli a királyt.

Vadat és halat, s mi jó falat
Szem-szájnak ingere,
Sürgő csoport, száz szolga hord,
Hogy nézni is tereh;

S mind, amiket e szép sziget
Ételt-italt terem;
S mind, ami bor pezsegve forr
Túl messzi tengeren.

Ti urak, ti urak! hát senkisem
Koccint értem pohárt?
Ti urak, ti urak!... ti velsz ebek!
Ne éljen Eduárd?

Vadat és halat, s mi az ég alatt
Szem-szájnak kellemes,
Azt látok én: de ördög itt
Belül minden nemes.

Ti urak, ti urak, hitvány ebek!
Ne éljen Eduárd?
Hol van, ki zengje tetteim -
Elő egy velszi bárd!

Egymásra néz a sok vitéz,
A vendég velsz urak;
Orcáikon, mint félelem,
Sápadt el a harag.

Szó bennszakad, hang fennakad,
Lehellet megszegik. -
Ajtó megől fehér galamb,
Ősz bárd emelkedik.

Itt van, király, ki tetteidet
Elzengi, mond az agg;
S fegyver csörög, haló hörög
Amint húrjába csap.

„Fegyver csörög, haló hörög,
A nap vértóba száll,
Vérszagra gyűl az éji vad:
Te tetted ezt, király!

Levágva népünk ezrei,
Halomba, mint kereszt,
Hogy sírva tallóz aki él:
Király, te tetted ezt!”

Máglyára! el! igen kemény -
Parancsol Eduárd -
Ha! lágyabb ének kell nekünk;
S belép egy ifju bárd.

„Ah! lágyan kél az esti szél
Milford-öböl felé;
Szüzek siralma, özvegyek
Panasza nyög belé.

Ne szülj rabot, te szűz! anya
Ne szoptass csecsemőt!...”
S int a király. S elérte még
A máglyára menőt.

De vakmerőn s hivatlanúl
Előáll harmadik;
Kobzán a dal magára vall,
Ez íge hallatik:

„Elhullt csatában a derék -
No halld meg, Eduárd:
Neved ki diccsel ejtené,
Nem él oly velszi bárd.

„Emléke sír a lanton még -
No halld meg, Eduárd:
Átok fejedre minden dal,
Melyet zeng velszi bárd.”

Meglátom én! - S parancsot ád
Király rettenetest:
Máglyára, ki ellenszegűl,
Minden velsz énekest!

Szolgái szét száguldanak,
Ország-szerin, tova.
Montgomeryben így esett
A híres lakoma. -

S Edvárd király, angol király
Vágtat fakó lován;
Körötte ég földszint az ég:
A velszi tartomány.

Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -

Ha, ha! mi zúg?... mi éji dal
London utcáin ez?
Felköttetem a lord-majort,
Ha bosszant bármi nesz!

Áll néma csend; légy szárnya bent,
Se künn, nem hallatik:
„Fejére szól, ki szót emel!
Király nem alhatik.”

Ha, ha! elő síp, dob, zene!
Harsogjon harsona:
Fülembe zúgja átkait
A velszi lakoma...

De túl zenén, túl síp-dobon,
Riadó kürtön át:
Ötszáz énekli hangosan
A vértanúk dalát.

(1857. június.)

Trafikmutyi: Gyulay Zsolt sógornője is nyert

A dohányfőnöknek nemcsak a sógora, hanem a sógornője is nyert trafikot a Blikk szerint.

hvg.hu/gazdasag/20130531_Trafikmutyi_Gyulay_Zsolt_sogornoje_is_nye

-------------

Még durvább részletek derültek ki Bara József agyonveréséről (+18)

A Népszabadság birtokába jutott a Bara József izsáki rendőrőrsön történt agyonverésének teljes szakértői dokumentációja, amelyből az ügyészség által közöltnél több derül ki a rendőri bántalmazásról.

hvg.hu/itthon/20130531_Meg_durvabb_reszletek_derultek_ki_Bara_Jo
@a kormány embere: pazarolnad a haza szent foldjet? Es ha pottyantos budiba dobnank? Akkor a legszegenyebbek kifejezhetnek a jobban teljesitesuket.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: hat a sziciliai maffiahoz megfelelne. Meg nem egy don, de ilyen remek kompetenciakkal lehet. Ha szakerto hres velemenyemet kered, szerintem maffia jobb valasztas lenne, mint a diktatorsag.:) De az azert nem jatszik, mert az alulteljesitoket betonba foglaljak, nem pedig kitunetik es hala miset celebralnak neki.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
maraggyunk abban -egészségesebb- hogy nekem mi értékes azt én döntöm el, és számomra a teológia is meg többi hasonló egy kurvára fölösleges időpocsékolás azoknak akik nem akarnak alkotó munkából megélni de jó keresetet akarnak, a semmi körűljárása is értékesebb

sőt -kár, hogy taga nincs most itt- egy jót esztergálni is egészségesebb, mint hazudni másoknak pénzért...amíg ez a hittanos baromság és a vallások miatt aza emberek egymást írtják, népek tűntek el a történelem süllyesztőiben vallási prédaként, a történelem során először Ferenc pápa mondta pár nappal ezelőtt, hogy az ateista is bemehet oda ami nincs...

hagyjál te ezzel békén...

feldühödök és hosszú ömlengést firkantok ide ahelyett, hogy aszondanám, hogy a vallás megoszt és a kibaszott rohadt önzést szeretetnek merészeli nevezni

ugyanaz a lógeci mint az orbán és bandája a dzsobbik és a gárda meg a többi fasiszta idóta és agyament senkiházi

a legnagyobb magyar fasiszta orbán és bandája népírtásért és hazaárulásért halálbűntetés jár még ha csak erre az egy esetre is alkalmazzák

brühüyyy

sexológia, teológia, bruhológia, kasztrofóbia
Tudja, uram, én azért beszélek ilyen nyíltan erről, mert nincs ebben a kibaszott országban valaki, aki bátran elmondja, hogy mi van, hanem mindenki minden szaron megbotránkozik. Klapka György a politikusokról: "Ha én egy doktorátust hamisítottam volna valamikor, és megkérdezik, hogy hamis-e, akkor azt mondom, hogy igen, és ma én lennék a köztársasági elnök. De ha elkezdek hazudozni, hogy ez nem hamis, és fenyegetőzöm, hogy majd én megmutatom. Menjen a francba az ilyen ember. Ez nem az én világom. Azért gyűlölöm a politikust mint olyat, mert gerinctelen, szar ember. Minden politikus. Kivétel nélkül mind. Én az őszinte embereket szeretem."
www.origo.hu/itthon/20130528-interju-klapka-gyorggyel.html
@rodeo36: így igaz

"hogy aszondanám, hogy a vallás megoszt és a kibaszott rohadt önzést szeretetnek merészeli nevezni"
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
nem elemezni kell hanem lelőni vagy lámpavasra vele
értéktelen szardarab a helyet foglalja és sokba is kerűl

brühüyyy

diliház a zárt osztályon is megtenné, kőfalakkal, hogy fájjon neki
@rodeo36: A szeretet nálad alkotó munkának számít??? ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"Teológiai-ismeretelmélet", na arra kíváncsi lennék, baszod. Az valami olyasmi, mint a nedves tűz?
Okádok ettől az országtól, kíváncsi vagyok, mikor kezdik az Orbán Viktor téren égetni Einstein meg Darwin könyveit.

Agyhalottak forradalma.

Hittan 2013-ban, hát a pofám leszakad, nyelveket meg ugye nem beszélünk, mert minek. Még a végén megértenénk mit makog a köcsög EU, meg a köcsög USA.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: csak ha a vegeredmeny gyerek. De a gyerekcsinalashoz se feltetel a szeretet.
Ha éerdekel valakit:

Az 1910-es parlamenti választás győztese, a Tisza István fémjelezte Nemzeti Munkapárt 1916-ig volt kormányon, mikor a harmadik, szinte csak a Tisza-ellenesség által összetartott Wekerle-kormány vette át a kormányrudat. Az erőteljes fordulatra 1916 második felében került sor: ekkorra a belpolitikai ellentétek végletesen kiéleződtek, teljesen megrendült a bérből és a fizetésből élő középrétegek helyzete, kiéleződött a „zsidókérdés”, a világháború antiszemita sztereotípiáiban pedig az új vádak a régi keretekbe ágyazódva megerősödtek.
www.mult-kor.hu/20130530_1913_utolso_bekeev_vagy_utolso_valsagev
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
+++

Nyugi gyerekek jön neki a "banánhéj"!

www.youtube.com/watch?v=dtRdU3reTZ4

nem vagyok vallásos de ebben nagyon hiszek!!

Amikor azt mondják: ’Béke és biztonság!’, akkor jön rájuk hirtelen a pusztulás, mint a szorongató fájdalom a várandós asszonyra, és semmiképpen meg nem menekülnek” (1Thessalonika 5:1–3).
"Gyulay rokonai már öt trafiknál tartanak
A sógornője három boltot nyithat, pedig nem dolgozott a trafikszakmában."
www.origo.hu/itthon/20130531-gyulay-zsolt-rokonai-mar-ot-koncesszional-tartanak.html
Orbán 50 évéhez:
Tett olyat amit a magyarok java NEM akart?
Orbán megjegyezte Hofi oly igaz mondását, magyar ember nem örül ha nem szaros a szája. És pontosan tudja hogy Kertésznek mennyire igaza volt, nem véletlen rontott neki a fideszes csicskahad, az igazságnál nincs borzalmasabb.
Orbán ha bukik jön helyette újabb, éhezsebb, gátlástalanabb, ostobább és kegyetlenebb, a magyarok ezt akarják, nekik Kádár kell, nekik a szegénység kell, a kiszolgáltatottság, a cárevics akinek kezet lehet csókolni.
Orbán azért borzasztó mert ő az ország java, a kellemetlen cselédnek vágyók hada, akik nem értik mire a szabadság, a tudás, a józanság, a korrektség, a belátás, a szeretet és a gátlástalan csinovnyikok hada akik a gazda kezét nyalják elvtelen, gyomorforgató módon hogy konchoz jussanak...
Azért boldogat druszám, álljunk fel és énekeljük el Neked az Összetartozás dalát!

Álmooodtaaaam egy barackfááááróóóól, egy liter páááálinkáááááróóóól....
Remélem ez az orbán viktor nevű féreg szánalmas és ostoba életének hátralevő részét valamilyen szigorított fegyház extraszigorú egyszemélyes zárkájában fogja eltölteni, amolyan Monte Cristo grófja módjára, csak éppen nem kiszabadulva. És azt is remélem, hogy abban a fegyházban, hasonló cellákban ott fog élve elrohadni lopcsány, simicska, puch, meg az un. "rendszerváltó" elit jelentős része.
Isten éltesse, és tartsa meg családjának Orbán Viktort még sokáig!
@Penivaldes:
"Isten éltesse,"
de melyik? és Hádészra szavazok...
@Penivaldes: még nincsenek itt a droidok, még nem kell idomulni ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
vedd már észre, én nem hiszek, vagy ntudom és akkor bármi lehet, de hinni? azt nem minek?

a hit a gyengék és retardáltak mentsvára a valóság elől, aki nem tudja elviselni a valóságot az hisz, de miben? és minek

és ennek még ismeretelméletet is összelapátolni? hát sok hülye embernek lenne mi hasznosat tennie, áshatna sírokat, betemethetné az árkokat amiket kiástak ember és ember között, nem kell a szeretete mert kilóra méri és kibaszott drága nincs rá pénzem

fűegér lekörözött, nedves tűz, fából vaskarika

te sem olvastad? ugye? csak ajánlod mert olyan izés

mint a dzsobbik meg a gárda amint szeretetből kikapcsolják az ivóvizet ...
brühüyyy
@Secnir:
Pluto is megfelel

brühüyyy
@Secnir: Ezzel a régi verssel köszönteném az én nagyra becsült fényes állócsillag miniszterelnökömet.

Ma született Orbán Viktor,
Jöhet hozzá minden piktor.
Készülhet a hősről a kép,
Ki számára nincs ellenfél.
Egyedül vannak kormányon a szocik,
Politikájuk csak egy szócikk
Lesz a régi szavak szótárában.
A magyarok pedig a Nemzeti Vágtában
Ünneplik a Vezért,
Aki nem haragszik ezért.

Bár most nincsenek hatalmon a szocik, de még mindig ott sündörögnek.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ha hiszed ha nem belekukkantottam

egy hatalmas nagy kalap szar

szófosás a semmi körüljárása és fából vaskarika

mint mondám máshol:

teologia=tautologia

brühüyyy

remélem tudod vagy ki tudod gúglizni?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Én nem idomulok, hanem kiöntöm szívem kincseit, és hirdetem, hogy Orbán Viktor az aki biztos pont a magyarság egén.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: katolikus hitvédelem...inkvizitorok leszármazottai...bigott katolikusok...

Egér, ezt inkább ne olvasd ha velem akarsz jóban lenni.
Tegnap este felkészültem erre a csodás napra. Úgy látom az égiek is köszöntik Orbán Viktort.
Orbán ma 50 éves: "még legalább tíz kormányzati ciklust kívánok"

Rengetegen köszöntötték már reggel a Facebookon a ma 50 éves Orbán Viktor, volt, aki verssel, volt, aki YouTube-dallal kívánt boldog születésnapot a kormányfőnek.

hvg.hu/itthon/20130531_Orban_ma_50_eves_meg_legalabb_tiz_kormany

---------------

Ízekre szedték az alaptörvényt

Harangozó:példátlanul kemény megállapításokat tesz a Velencei Bizottság a negyedik alkotmánymódosításról.

www.nepszava.hu/articles/article.php?id=649807
@rodeo36: Ha tőled valaki lopná az ivóvizet, amit ugye közben neked kell fizetni a szolgáltatónak te mit tennél??? Persze csak szeretetből. :))

Az akció szervezői elmondták egyébként:

"városszerte óriási problémát jelent, hogy sok együttélésre képtelen család (elsősorban a szocialisták által befogadott fészekrakók és a Fidesz által befogadott „kanadai menekültek”) nem fizetik a közüzemi számlákat, és ezzel milliókkal károsítják meg a tisztességesen fizetőket.

A városvezető közleménye nem is maradt visszhang nélkül, csütörtökön Jakab Péter és Szemes István, a Települések Megmaradásáért Egyesület elnöke közös közleményben reagáltak rá. „Megdöbbenve állunk Kriza Ákos közleménye előtt, melyben a város első embere ismét a miskolciak életét megkeserítő rombolók mellett tesz hűségnyilatkozatot, amikor a tisztességesen fizetőket szólítja fel arra, hogy továbbra is ingyen biztosítsák a nem fizetők számára a vízszolgáltatást” – húzta alá Jakab, aki szerint pontosan emiatt van az egész város csőd közeli állapotban.

Hozzátette, értetlenül állnak az előtt, hogy Miskolc polgármestere egy olyan területen beszél lakossági fogyasztókról, ahol teljesen törvénytelen az életvitelszerű lakhatás, mivel nincs lakhatásra alkalmas ingatlan és annak megfelelő infrastruktúra sem. Az ott élők ennek köszönhetően folyamatosan veszélyeztetik gyermekeiket, ezzel súlyos társadalmi problémákat készítenek elő a passzív hatóságok bűnpártolása mellett.

Kriza Ákos (fidesz) ahelyett, hogy hatósági intézkedésekkel megszüntetné a törvénytelen állapotokat – amely törvényi és hivatali kötelezettsége lenne –, kiáll az illegális lakhatás és a súlyos gyermekveszélyeztetés mellett, s ezzel hozzájárul Miskolc további lezüllesztéséhez.
@rodeo36: Nem mondod, hogy ezek a tudósok is mind hülyék voltak, akiket te simán lekörözöl??? ;)

www.depositum.hu/tudosok.html
@Penivaldes: broooáfff, ki jön a reggelim, légyszi neeeeeeeeeeee :D
Van infója valakinek, hogy a pápa mikor tartja érte a misét, amit az egész világon közvetítenek?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ez nem tudomány, ez sarlatánság, a te nyelveden: az ördög nyelve liheg a füledbe

teologia=tautologia

ha érted?
brühüyyy
@Bakter: Képzeld el nem volt rá hajlandó!! De ha mi aszonyok és lányok összefogunk!.
@Penivaldes: "inkvizitorok leszármazottai...bigott katolikusok..."

Jaj ne már. Akkor te meg a gyilkos hajdúk utódja vagy??? :)

www.keresztenymagyarorszag.hu/tortenelem/szentek/SZENT+M%C1RK,+ISTV%C1N+%E9s+MENYH%C9RT+KASSAI+V%C9RTAN%DAK
@TheSaurus:

Az éhes disznó makkal... tipikus példája, de a pedellusért lájk:)))))))))
@rodeo36: Dehogy az, még nem is tautológia. A listát csak azért küldtem, hogy lásd még a tudomány jeles képviselői is lehetnek egyben hívők. :)
Komoly félelmeim vannak, hogy ez az ember a következő ötven évében is végig itt lesz velünk, és árt a magyar társadalomnak ott, ahol csak tud. Mikor szabadulunk már meg tőle? Unom, hogy arról szól az életem, hogy ennek a faszinak a kortársa vagyok.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Gábriel a depositium nevű oldal a bigott katkók hona, ebben nincs vita! 150 érv hogy miért katolikusok..ja..mert szentimádók azért! azt említeni hiba. Nem én kérlek apám és anyaám, és az ő őseik leszármazotta vagyok és nem hadúké.
@rodeo36: Másrészt ha te ateistának vallod magad, akkor az ördög létezését sem fogadhatod el. Ezek alapján nem írhatsz olyat sem nekem, hogy ő lihegne a fülembe. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: de jönnek, és viszik az örömhírt: "kemény varanus-ról meggyőzték a Penit"
@Bakter:

Ferenc azt mondta, minden ember bűnös, még ő is.
Azóta megkapta Kumin reklamációját, és most gondolkodik.
Gyaníthatóan az önvizsgálat után celebrál misét.
@TheSaurus: Szép is az ábrándozás:-))
@Penivaldes: De finnyás vagy. Ez esetleg már trendibb neked vagy még ez is "bigottnak" számít nálad??? :)

www.karizmatikus.hu/
Az ország kétharmada ünnepel. Nemsokára indul a békemenet Happy Birthdayezni :)
@Penivaldes: index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fchart%2F2013%2F05%2F31%2F4_765_992_millio_forint_ennyi_jut_a_joletre%2F

Ha ezt megnézed, akkor rájössz a vakkomondor riport nyitjára. (különös tekintettel az öregségi nyugdíjak szociális védelmi kiadásokon belüli arányára gondolok itt.)
@Bakter: Én nem miséről tudok, hanem szentségimádásról.

Rómában vasárnap délután öt és hat óra között tartják a szertartást, világszerte pedig minden székesegyházban és templomban ehhez igazítják az időpontot

A Magyar Katolikus Egyház minden egyházmegyéje csatlakozik a világméretű vasárnapi szentségimádáshoz, amelyet úrnapjára hirdetett meg Ferenc pápa. A katolikus egyházfő a római Szent Péter-bazilikában vezeti a szertartást, ezzel egy időben Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek a budapesti Szent István-bazilikában tart ugyanilyen szándékkal liturgiát - közölte Tóth János Csaba, az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye sajtóreferense az MTI-vel.

www.magyarhirlap.hu/a-magyar-katolikusok-csatlakoznak-a-vilagmeretu-szentsegimadashoz
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ez olyan selejt jogász megoldás, nem a kertészektől megcsapolni hanem a város agyjon azoknak akiknek nem jut más, mint szociális szolgáltatás, vagy agyjon munkát nekik és hadd fizessenek érte

igaz a víz is meg a többi is kibaszott drága csak a rablóknak nem mert ők nem dolgoztak meg érte

ne kavard a szart eddig a szeretetről papoltál már nem is szerecc senkit?

kis kétszínű

brühüyyy
@KÁTÉó53éúétr6: Igen, eddig téves utakon jártam de most végre rátaláltam a helyes útra. persze még vannak hibáim, és néha túlzásokba esem, de ezt nézzék el nekem.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
nem akarok buzogni

meghagyom neked meg a hasonlóknak, buzogjatok

azt hogyan kell buzúlni? vagy

én megbuzgok, te megbuzgol ő megbuzgik mi megbuzgunk

és így tovább

brühüyyy
'orbán'napján meg fűteni kellett,még ezt sem tudta elintézni őmindenhatósága...
/ennyit a rezsicsökkentésről/

Weöres Sándor: Orbán

Alva jár az Orbán,
Tornyot visz az orrán,
Trombitások ülnek benne
Három szekér polyván,
-- Hú! -- trombitások
Három szekér polyván.

Fújják egyre többen,
Polyva szerteröppen,
Rémes álmot lát az Orbán
Polyva-fellegekben,
-- Hú ! -- rémes álmot
Polyva-fellegekben.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

mi az szencség? és miért kell imádni, mi lesz nekem tőle

kinő a bütyköm vagy nem fogok izzadni, esetleg lesz több pénzem?

vagy csak buzogtok

közös buzogjunk ma többet mint te'nnap

brühüyyy
@rodeo36: Arra azért még válaszolhatnál, hogy te mit csinálnál ha tőled lopná a szomszédod a vizet, miközben röhögne rajtad, hogy neked kell fizetni a díját.:)
@Penivaldes:
@Orica Középföldi:
Nem tudtok ti semmit. Egy kisztitkárból lett liberális átalakul kereszténnyé, az már jelenés, és azt már a pápa is kénytelen helyén kezelni.
Arról nem is beszélve, hogy a börtszdéj celebrációra érkezik többek között Palpatine, Sauron képviseletében Saruman, Smith ügynök (mind 12 milliárd klónjával), valamint Piszkos Fred és David Hasselhoff, aki elénekli a luking from frídomot egy KIT tetején állva. A Dunán felvonul a Missouri csatahajó a Vörös Október kíséretében, miközben felettük elhúz két csillagromboló között az Enterprise, illetve Füstszűrő Izidor, nemzeti dohánybolt kistulajdonos a sarkányrepülőjével. Harry Potter többször bemutatja a voldemortrezsiölő átkát. És a nagyszámú békemenet a saját seggében végződik.
Meg kell adni a módját annak az ötvennek. Bár ezt a Döbrögi vs Ludas Matyi vonatkozásban kéne abszolválni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ha a hülyeség fájna te ott üvöltenél a vakkomondor mellett miután átestél rajta

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Fercsi aszon'ta ateista is bemehet de nem tu'tta pontosítani hová...így már nem is kell

lesz másik

brühüyyy
@rodeo36: intézményesült őskori bálvány imádat reinkarnációja
hittel felesleges vitázni, az ész érvek hatástalanok rá, lásd a tegnapi narancstroll cunamit a viktori hittel, avagy angyalunk agyament bigott hitét.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

elég szomorú

de tautologia az egész izében amit idelinkeltél önmagával magyarázzák a semmit

brühüyyy
@Bakter: Enyhe gúnyt érzek ki szavaidból. De többé nem tudsz legyőzni senkit, azzal, hogy elhinted bűnös gondolataid magját.ennek vége van.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

gyerekek meg háziszárnyas: a világtörténelem tele van meghaló és feltámadó istenekkel, mert a természet minden tavasszal való kirügyezését ezzel ünneplik meg az új kenyeret ami az élet maga

UR URUK a Gilgamés legenda sokkal régebbi és sokkal szebb is mint az újtestamentum mert nincs benne annyi vér és árulás csak vetés és aratás de irodalmi módon megszemélyesítve

és hányat mongyak még?

de háziszárnyas most megint beteg és hiszik ahelyett hohogy ívna vagy inna az legalább megláccana rajta bár kétlem

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
gyerekek meg háziszárnyas: a világtörténelem tele van meghaló és feltámadó istenekkel, mert a természet minden tavasszal való kirügyezését ezzel ünneplik meg az új kenyeret ami az élet maga

UR URUK a Gilgamés legenda sokkal régebbi és sokkal szebb is mint az újtestamentum mert nincs benne annyi vér és árulás csak vetés és aratás de irodalmi módon megszemélyesítve

és hányat mongyak még?

de háziszárnyas most megint beteg és hiszik ahelyett hohogy ívna vagy inna az legalább megláccana rajta bár kétlem

brühüyyy

ez történelemtudomány beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
A nemzetes asszonyok és a nemzetes urak, a polgártársnők és a polgárurak figyelmét szeretném fölhívni arra, hogy kimdzsongok magasságát, vagyis emberi léptékét nem emlegetjük föl centiméterekben, - ez nem volt érv Adolf esetében sem... továbbá, személyes érintettségem van Rákay úr zenei csatornáknál való sikeressége kapcsán, - ha már meg lett itt a nagyságok között énekelve a neve... szóval, egyrészt nevezett intendánst megvédem, mert létszám ismertetésből egy reflektorokkal megvilágított színpadról nem lehet reálisan szemlélődni akkor, ha egyébként is lámpaláz van egy ilyen jellegű első szereplésnél, meg azt adták neki utasításba, hogy ez van, ezt kell bemondani a mikrofonba. És azóta nem hordja helyén a nyelvét. Szóval ennyit az érintettségről, megjegyzem, egyébként a mára már lassan hozzám öregedő fiatalembernek jó humora van és kellően intelligens is. Nem arra használja, amire köll, hát elnézést kérek a nemzettől ezért, meg kívánok sikereket a valódi jobboldalnak, valódi és notórius jobboldaliként.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
miért mit vártál? magas labdát?

pünkösdi királyság asszitték, hogy intézkedési csomaggal válaszol a deficitlenítésre de nem válaszolt be van szarva most mit kéne hazudni

brühüyyy

élete legnagyobb kibaszása ez...még kis józanodott tőle ilyen kibaszást? győzött a forradalom de nem akarta csak ordítozni és a szart keverni habosra

most rábaszott
a tőzsde meg mongya neki, hogy: NYASGEM

brühüyyy
@rodeo36: velem nem fogsz ebben vitatkozni, ebben teljesen egyet értek veled
@átlátó: Jobboldal?? hahahah!! engem nem csapsz be, én tudom, hogy téged azért béreltek hogy közénk férközz.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
nekem nincs ilyen szomszédom, nem aktuális a téma...nem hiszek, mint már mondtam vala

brühüyyy
Ez most igen erőltetett poszt lett. :S
@rodeo36: "de háziszárnyas most megint beteg és hiszik ahelyett hohogy ívna vagy inna az legalább megláccana rajta bár kétlem"

Rajtad van amikor meglátszik, hogy iszol??? ;)
@Bakter:
És mikor érkezik az orosz Auróra, hogy lőjön?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
mindíg, azért csinálom

te még inni sem tucc
higgyél az kielégít és olyan kéjes

brühüyyy
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Na öcsém,kezdesz kuuuurvára libsisedni!:))
Bazz!Ne legyél már te is ilyen hülye.
Egyébként Hofitól inkább elfogadok kritikát,mint kertésztől.
De te is tudod,hogy az ország nagyobbik részének tele ezzel a töke.
@rodeo36: és Fabiust is szoktad baszogatni, hogy antialkoholista??? :)
Az írás jól sikerült.

A meteorólgiai előrejelzés szerint ma hatalmas trollinvázió várható.

A végén a jókívánság különösen tetszik.
De jó lenne ha tényleg ez lenne.
@rodeo36: "nekem nincs ilyen szomszédom, nem aktuális a téma"

Hát ez is egy módja a válasznak, csak nem igazán fair. :)
@rodeo36: Tudod olyasmi mint amikor szerelmes voltál, és naponta százszor elmondtad a kedvesednek, hogy szereted. :)
A halál 50 órája.
viki 50 éve...
@Penivaldes: Te tegnap Humor Drazsét reggeliztél,és még mindig tart a hatása!:))
@Penivaldes:
Én meg a gúny, az olyan messze van egymástól, mint ünnepelt nemzetesünk a fiatal demokratáktól. Annyira komoly vagyok, és hűhit izé hithű, hogy legközelebb megyek a békemenettel, sőt, előtte fogok menni 15,5 méterrel, hogy lássák, én a békemenetnél is békemenetesebb vagyok.

@DR. INKVIZITOR:
Kommennyita csökevény tutajok itt nem lődöznek, itt fülkék borulnak forradalmi virágokba, és kizöldül az azeri gyapot a Kisalföldön.
@kifordított nagyanyó:
Ugyan. Ennek egy fogaskereke sincs, nemhogy 50 órára elég tankja.
@kifordított nagyanyó: Amikor megnézed a vakkomondoron lévő videót hát nem úgy tűnik hogy úgy tele lenne a nagy többség töke :/
(biztos csak kurva szar hangulatom van, 5 nap, 3 európai ország és a seggem befagy mindenhol, mi a f*szom van ezzel a kontinenssel?)
@Bakter: Most is a gúny a lenézés, és a cél, hogy megalázd a szeretetet melyet a Békemenet jelent. De ne bízd el magad. Huncut mosolyunkkal elűzűnk téged köreinkből.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Mondom:Udvariasak az emberek,ezt oda is írtam.

Amúgy szerintem még mindig a barca miatt bánkódsz!:))

Vastagbőrös cikk nagyon jó.
Rákosi Mátyás óta nem volt ilyen lelkesen hálás a magyar nép. Viktor!
www.vagy.hu/tartalom/cikk/4618_isten_eltesse_miniszterelnok_ur
Mit fognak elbontani? Hogy nő a gazdaság? Hogy kikerültünk a deficit eljárásból? Vagy, hogy az MNB végre az országért működik, és sorban állnak még a bankok is?
Persze van ára mindennek, de hát nagyon mély kakiba lökte az országot a ballib kormány, ahonnét nem lehet könnyen és fájdalom mentesen kijönni.
És kik fogják elbontani? Akik pont ebbe a kakiba vitték az országot?? Mert most is azok az arcok vannak a túl oldalon!
@kifordított nagyanyó: Udvariasak????????
"Hát ő a miniszterelnök úr, én meg csak egy beosztott lakos"
És még énekelgetnek is ragyogó arccal, de tényleg már :/
@irógép: ja, és sajnos sokakat betudnak csapni azzal, hogy báránybőrbe bújnak. de látjuk mi hogy farkasok.
@kzoltana: szervilizmus diadalt ul, igazi jellemzese egy atyakomplexusos gyermekded tarsadalomnak, szanalom a kobon, ennek a nepnek diotatura kell, ez tisztan latszik.

Rajongas es ahitat nelkul, elni sem tudnak sokan, aki viszont ettol hany, annak sok lehetosege nem nagyon marad.
@kzoltana: Direkt megnéztem a facebook-ot, szerintem a TEKtől mindenki erre van állítva hogy gyomlálják a kommenteket folyamatosan, nehogy egy nem rákosista-maoista szellemben fogant megjegyzés felüsse a fejét :)
@kifordított nagyanyó: most miert vagy ilyen. A nagy pestis se tartott 50 evig.:)
@Crip Lee:
Mivel a trafikmutyit csont nélkül levezényelték, vérszemet kaptak. Gondolom, a kedves nyertesek örökké fizetik majd nekik a havi sápot, s látta ISTEN, hogy ez jó. Folytatásra érdemes gyarapodás.
@Penivaldes: Jujj!Ilyeneket ne írjál légyszi,mert tisztellek!:))
@fefe79: azt hiszem, nem lehet ennél jobban megfogalmazni: unom, hogy arról szól a (köz)életem, hogy ennek a fasznak a kortársa vagyok.
@irógép: te, ugye, a lánchíd-rádiónál dolgozol?
"Én azt akarom végignézd ahogy elbontjuk a szarhegyet amit izzadságos munkával akaratunk ellenére felépítettél"

arra várhatsz gyurcsánymajma.
@rodeo36: a katolikus hit olyan mint a lugos viz. Ha hiszel benne mukodik, ha nem akkor nem.:)
@irógép: IIIIGGGGEEEEEEEEEEENNN!!!
Itt az elsőőő!
:DDDD
50 éves a Nemzet Vezetője.Minden becsületes magyar ember tiszta szívből ünnepel határokon innen és túl.Táncra perdül a barackfa körül,talpukat összeérintve kiáltják egy emberként:Isten éltesse,Miniszterelnök Úr!
@Penivaldes:
M1 híradót néztél, és megtértél?
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Baszod!Te mernél kekeckedni?
Ki tudja mi volt a kamerás mögött?
Lehet ott volt a fél TEK!

Sajnos most nem tudom megkereseni a Vfor Vendetta-ból a megfelelő részt,mikor az esti showban tapsol a közönség,aztán mutatják a fegyvereseket akik sakkban tarják őket.
Elkopott az antitahó gombom. Ebayen lehet rendelni?
Ti meg csak ne etessetek narancskukacokat, mert a scrollozó gombom is el fog kopni, az meg feláras.
@kifordított nagyanyó:
"Nem a népnek kell félnie a hatalomtól, hanem a hatalomnak a néptől."
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nekem az első is sok volt,nem akarok még ennyit!:))
@kifordított nagyanyó: Persze, egyébként ezek a 60pluszos arcok mindegyike maga Zoja Koszmogyemjanszkajá reinkarnációja...:)
És azoknak akik elérzékenyültek, minden rajongónak:

http://shopline.hu/product/home!execute.action?_v=Orban_Viktor_Rengeshullamok&id=88726&type=22

Mondjuk a 80%-os leértékelés súlyos hazaárulással ér fel, remélem már holnap különadót vetnek ki az online értékesítőkre, természetesen sávosan (sávok= majdnem mindenki 60%, a B vagy S betűvel kezdődőek 99% az értékesítés után).
rák vagy tumor
ezt kívánom neki!
az öngyilkosságával azonnal kikerülnénk deficit eljárás alól és ez euro/forint is javulna,sőt a 'zemberek is boldogabbak lennének
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:
Franc, újra:

http://shopline.hu/product/home!execute.action?_v=Orban_Viktor_Rengeshullamok&id=88726&type=22
50 évesen...
"Gyurcsány a visszatérésen agyalt, Horn karrierje még be sem indult, Mandela börtönben ült, Mao még javában polgárháborúzott 50. születésnapján."

No ezek közül melyik illik rá? Bezony: a keletinyitás.
szép kerek szám,itt kell abbahagyni.remélem nem lesz 51
@Bakter: Igen, és az ott elmondottak adnak erőt nekem
Az univerzum is érzi a nagy dátumot:
"Ritka jelenség megfigyelésére készülnek a csillagászok: néhány hónapon belül véget ér a Tejútrendszer közepén terpeszkedő óriás fekete lyuk fogyókúrája, mert bekebelez egy 3 földtömegnyi gázfelhőt. Emiatt környezetének fényessége is megnő."
@kifordított nagyanyó: Bookline akció, Orbán: Rengéshullámok könyve 80%os akcióban van az outletben :))))
Nincs egy ezres, hazaárulás készpasz :)

http://shopline.hu/product/home!execute.action?_v=Orban_Viktor_Rengeshullamok&id=88726&type=22
@Bakter: a Nagy Fekete Lyuk, ahitat, es hodolat, itt a zesemeny horizonton eloknek
Ja, én is várom már Gordont. Jól megszívatja majd az itt lihegő ballibsiket (is).

Mert azért biztosan nem mindegyik csókos.
@Penivaldes:
Valóban nem lekvár, alkotmányigránit. Kemény, sosem változik, stabilan tartja a formáját.
"Gyenge makroadatok jöttek, közben folytatja gyengülését a forint, a reggeli órákban már 296 felett mozgott az euró-forint árfolyam. És ez még valószínűleg nem a vége."

Pedig most olyan fória féle van, ami eu-val kezdődik. Vagy mégsem?
@Bakter: Ez a másik szülinapi ajándék vikinek.
Lehet jól keres rajta.
@$$$=$$$:
mit sücc kis szűcs süs húst süss kis szűcs

brühüyyy
@Fejesrob: ja anyádat már lerendezte,de már te se tudsz lihegni úgy látom.te a vona cigányt vetted le?
index.hu/belfold/2013/05/31/orban_sokat_tett_a_dohanyzas_visszaszoritasaert/

A Hős! Arról is tett, hogy ne árulhassák jöttmentek jöttmenteknek, csak felkent, orangeszentelt személyek adhatják felelősen a jöttmenteknek.
@Bakter: Ahogy máshova írtam.
Kitüntetés lopásért!
Álmodik a nyomor, pici gyíkok?

Ha bekövetkezne az a csoda, hogy Orbán apánk elveszíti a 2014-es választásokat és esetleg felhagyna a politikával is, akkor sem lenne gondja a megélhetésre 51 évesen sem.
A választások után, körülbelül öt perc múlva 100 kölönböző állásajánlatot kapna, nagyvállalatoktól, multinacionális cégektől, bankoktól, igazgatótanácsi elnökségi tagságra, külsős tanácsadói posztra.
Havi 7-10.000.000 Ft-ért. Meg az apró.

Üdv a valóságban.
@Kurt S. Earp: Egyszer azt nyilatkozta hogy a sportdiplomáciában helyezkedne el politikusi karrierje után.
@Kurt S. Earp: Igen,ezt én is akartam monani.
Meg szerinetem annyira megszedte már magát,hogy akár el is bukhatják a választásokat.
@Kurt S. Earp:
Hány ilyen ajánlatot kapott 2002-ben?
Rákosinak a hívei csaptak nagy ügyet a születésnapjából, Orbánnak az ellenségei. A két halmaz jelentős részben átfedi egymást
@kifordított nagyanyó: Na ez a királyság, avagy már a MAZSIHISZ közgyűlésen is a jobbik győzelmét szeretnék. :)

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wersim3RkkM#t=132s
Pajtás Daloljunk!

De legalább ünnepeljünk. A NAGYVEZÉR ma 50 éves lett. Könnyeket morzsolgatok a szememben és megindító érzések közepette gondolok én őrá, a nagy vezérre, akit én szeretek. /1984/

Remélem ti is így vagytok ezzel. Jobban élek, mint négy éve és úgy örülök, hogy ez az ember, mit ember? Egy I... kis sem mondom. De, hogy Ő elhozta nekünk az aranykort.

A fűtésszámlám csökkent, az áramszámlám is, hazám jobban teljesít és még jobban fog. Megmondom őszintén, nem gondoltam volna pár évvel ezelőtt, hogy egy igazi tündérmese, valami angol alapján (feritél, vagy mi de mindegy is) részese lehetek.

És ma a nap is másképp süt, mert bár esik az eső, a felhők felett biztosan lenéz rá is, vagy éppen csak Őrá.

Nemrég még a matematikai ismereteim is sokkal jobbak lettek, mert megtudtam, hogy a negatív növekedés is növekedés. Ez bevallom nagyon sokat segített, főleg hó végén, amikor előtte mindig kétségbeestem pénztárcám tartalmának erős csökkenését látva, de ma már tudom, hogy nem így van.

Ha esetleg még is elbizonytalanodnék, mert meglátom az árakat a húspultnál és el kell induljak a tésztasor felé... nos akkor bizony igen nagy felüdülés elővenni a rezsiszámlákat és hátradőlni, hogy ez igen. Ebben a hónapban a megspórolt pénzen vehetem a drágább húst. De ha ő spórol akkor inkább én is. És mégis inkább tésztát veszek hó végén. Persze nem azért mert nem telik húsra, csak azért, mert nem szeretem a csirkenyakat, meg a farhátat.

Na de mindegy is, nagyon elkalandoztam. Nagy nap ez a mai. Először is péntek van, ami nem rossz, de ez a jeles ünnep. Ő ma 50 éves. Ízlelgetem, hátha én is megérem egyszer és talán valaha nekem is lesz szépen csillogó dohányboltom, meg a határban egy kis darab földecske nagy uniós támogatással. De jó is lesz, csak meg kell néznem őt.

Láthatom, hogy ha valaki egész életében oly keményen dolgozik, minden lesz. Szőlőbányák, stadion, sok nemzeti, meg egy kis falusi is, mit ad ég éppen a ház végiben. Még pár szorgos év és én is elérem ezt.

Szép álmok, de ne legyek már oly önző, hogy ezen a szép napon magamra gondolok, miközben Ő 50 éves lett.

Isten éltesse hát Őt, a HAZA, a Nép, az istenadta nép bölcs, tévedhetetlen, sosem hazudó " tenytar.blog.hu/2013/05/31/viktor_aki_meg_sohasem_hazudott?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2013_05_31&utm_campaign=index "

a sorsunkat kezében tartó igazi nagy államférfit, hazánk megmentőjét, Felcsút Ramszeszét, Magyarország miniszterelnökét, Orbán Viktort!

Isten éltesse önt!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Jakab Péternek és a Jobbiknak úgy általában tanulmányozásra ajánlom az önkormányzati törvényt. Plusz egy külön tanfolyamot a "törvénytisztelet" fogalom elsajátítására, hátha sikerülne megérteni, hogy nem álltok a törvények felett semmilyen indokkal.

"Közérdekből, vagy a díjfizetés elmulasztása miatt /[1] 13.§.(3)/ a vízellátást a közüzem időben és mennyiségben korlátozhatja (a termelési célú vízfelhasználást szüneteltetheti), azonban a létfenntartási ivó- és közegészségügyi, katasztrófa-elhárítási vízigények kielégítéséhez szükséges vizet ebben az esetben is szolgáltatni kell /[2] 9.§.(2)/."

Nem tudom ez így világos-e, ha nem szívesen elmagyarázom a Jobbiknak vagy Jakabnak személyesen, csak szóljatok.
@Kurt S. Earp:

És mihez ért a szentem?
szerintem meg orbán viktor ünneplejük meg méltó módon: www.youtube.com/watch?v=c2neB2Q7uf4
ha már homár, legyen Kövér...
@Myrath:
Mindenhez. Amihez meg nem, az nincs is.
Jaj, tapsolni mikor kell? Szóljatok időben, nehogy bevigyen a TEK fekete autón. Kissé sok lett nekem mára OV-ból.
@Fabius: Támogatom az ötleted, de közben szervezd meg a lyukóvölgyi cigányoknak is a "törvénytisztelői" tanfolyamot. ;) Ja és a környéken végezz majd egy gyors közvélemény kutatást is, hogy a jogkövető lakosság, kinek a részéről érzi sokkal inkább, hogy a törvények felett állnának. :)

Lehet, hogy nagyjából meg tudnám tippelni a százalékokat???
@leonito77: A pajtás daloljunk az egyik kedvenc gyermek nótám az átkosból. :)

youtu.be/6X_ZWNFJPnU
@Bakter:
"Hány ilyen ajánlatot kapott 2002-ben?"

szerintem olyan 15-20 körül. kapott a CBA-tól, a Continentaltól, a közgéptől, stb. mind megelőlegezte neki a szerény 10 millás havi fizuját, hogy majd idővel, némi szaktanácsadásért cserébe (mikor kell venni/eladni, mit kell írni a pályázatba stb.) honorálják őtet.
további kínzó kérdés: felcsúti kecója miért nincs benne a vagyonbevallásában? nem is volt soha?
Eközben Fehér port kapott az LMP. Gondolom, először megörültek neki :D:D

hvg.hu/itthon/20130531_Feher_port_kapott_az_LMP_Schiffer_nyitott
@Kurt S. Earp: Vigyázz!
Ilyen szöveggel itt azt hiszik fideszbirka vagy!:))
@leonito77: szep is ez, el is morzsoltam nehany konny cseppet a tetves vezetoert :)
Orbán Viktor egy filmben szerepelt. Akik felismerik fiatal miniszterelnökünket, azok között ingyen vetőmagkrumplit sorsolunk ki :)

youtu.be/72rjX9dMVC4
alfahir.hu/orban_viktor_50_eve
Kíváncsi vagyok, lesz e az M1-, 19.47-kor adásmegszakítás.

"megszületett 50 éve az új messiás...igaz, a föld már 17 éve túlhordta, de feleim, ne csüggedjetek. Akkor is lesz itt mirrha, csuszpájz, csabai kolbász, ha beledöglötök:-) "

Isten éltesse Dr. Orbán Viktor urat, Magyarország halhatatlan Miniszterelnökét! Újja a jövőbe mutat. Ujjé:-)
@Fabius: Akikről szó van,fürdésre nem nagyon használják...
@lavór: Hükyegyerek! Szereted a balszomszédod? És a Jobbikost? Akkor küld a teket oda, és mondd Te vagy a FEri. Aki a Tekét veri:-)
Fabius nagy szíve tetszik, boccs, ma kommenteket nem olvastam.

"Én azt akarom végignézd ahogy elbontjuk a sz.rhegyet amit izzadságos munkával akaratunk ellenére felépítettél."

:-). Az jutott eszembe, mikor a mazochista mondja a szadistának. Üss, vágj, rúgj, tépd a hajam!

Mire a szadista vigyorogva mondja. Neeem.
@Kurt S. Earp: ja hát gondolom 2002-ben is kapott egy csomó visszautasíthatatlan ajánlatot... gondolom te fizetnél neki, hogy szopkodd a farkát.

eszem megáll mekkora hülyék vannak.
@leonito77: A RebekaRékaRákhel, ki tudja esetleg Fáni facér még? Meghívnám egy Nemzeti Együttáncolásra. Hátha... ilyen történelmi családba benősülni... még a tokaj hímvesszeje sem ellenezné:-)
Ma megfogadtam magomban. Ma nem óbégatok (kopirájt Dr. Kövér Zászló parlamaenter elnök, alias, Oleg Kóservolt, Osztja Bankót) orbán Viktor size +50 Mini Szterelnökünk tevékenysége ellen, hanem jó NER-polgárként ma, alá vetem magam, az alám valónak:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ha már százalékokat akarsz tippelgetni adok egy sokkal jobb ötletet:

- Tippeld meg mit fognak szólni a környékbeli szülők, mikor a lyukói gyerekek az eddigi minimális fürdési lehetőséget is nélkülözve, khmm, mocskosan, rühösen fognak megjelenni a környék oktatási intézményeiben, ahová integrálták őket.

A tippelést könnyítendő annyit segítek, hogy amikor ez megtörténik Jakabnak nagyobb kockázatot fog jelenteni a Nyitnikék, Szivárvány óvodák, a Kaffka Margit és Könyves Kálmán iskolák környékén kóricálni, mint esti sötétben egyedül korzózni a Lyukóvölgyben.

A környékbeliek az utóbbi években számtalan konfliktust felvállaltak azért, hogy az említettek legalább az alapvető higiéniai elvárásoknak megfelelően járassák a gyerekeiket közösségbe. Lett eredménye.

Aki ezt a törvényeken átlépve nettó populista politikai haszonszerzésért felrúgja, az számítson rá, hogy az ő tökére is rálépnek.

Lehet nem kéne olyanról okoskodni, amiről fogalmad sincs.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
MEkkora buli lenne egy jó dugás után, ha a talpaink összeérnének, mint egy jó berberkju ízei 1 hólnapos érlelés után...
@Fabius: nebasszmá... a Könyves előtt szokok rohadtintelligens bidlit egrecciroztatni... nem mellékesen a párom otten volt a tekoromban örsvezető:-)
@kifordított nagyanyó:

Maradj ki ebből nagymutter. Te nem ismered a környék viszonyait, én meg igen. Hidd el, most kibaszott nagy bakot lőttek.
@Fabius: Ha megde odajártál általánosságban, ajjajj. ismered a bestét:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
a törvények betartása mindenkinek kötelező.
a bűnösöket meg kell büntetni.
ha azonban jóváhagyod ezeket a törvénytelen módszereket, akkor ne csodálkozz ha esetleg téged is törvénytelenül büntetnek majd!
@Cinkes: Nem,ő nem fideszbirka!
Már szóltam neki,hogy félrérthető.:))

@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Kussójá!
Inkább azt modd meg van e valami kulimunka nálatok!
Kocsitologatás,szemétszedés,kukaürítés...
Én csak azt kívánom a viktornak a születésnapjára, hogy a zisten (de még inkább a Ludas Matyi) fizesse meg neki, amit Mo.-ért tett.
@Fabius: Na végre átmentünk cigányosba!:))

Ugye az ottani cigányok hálásak a nekik nyújtott dolgokért,betarják a törvényeket,és minden nap köszönetet mondanak a dolgozó embereknek!
@Secnir:
Én ezt komolyan kérdeztem, ha már olyan nagy volt a szája.
@Fabius: Azért van az éremrubiknak vagy hatoldala. Én láttam, az apósom orcáját, amikor kimentett a kiskertbe, oszt a kaput elé le voltak már pakolva a 12 kilás rácsos almásládák, amit, nem ő rendelt odameg. Ő meg naponta locsolintotta a termést, meg ösz tökélte, szerelmetes pillantásokkal... aztán a töke tele lett, és gyorsan, jólmeghalt.
@kifordított nagyanyó: 25,5-tér házvazatőnői állás nálunk? Érdekel? TV eltiltva, internet nyista, de nincs szaros Panenka:-) Na? :-) Bejelentés nélkül 29 rúgó:-)
Amúgy vikivel ez már amúgy is cigányos poszt volt...!:))
@kifordított nagyanyó: Küldetése van. Orbán apánk szereti ezt csinálni és én még azt sem vitatom el tőle, hogy Magyarországért IS teszi.
Hogy ki mit hisz rólam egy nickekkel teli szófolyamban, az teljesen hidegen hagy engem. De inkább lennék fideszbirka egy évig, mint vörös-liberális tálib egy percig. Majd leckéket veszek Vidékitől.

@Bakter: Nem bántó éllel mondom, - a gyíkkollégád @Secnir: mellesleg teljesen korrektnek értelmezhető módon már válaszolt is,- de talán némi szövegértelmezési gondod akadt vagy a memóriád már nem a régi. A Fidesz elveszítette a választásokat 2002-ben, de Orbán Viktor országgyűlési képviselő/Fidesz elnöke maradt -és én éppen ezt írtam"...esetleg felhagyna a politikával is, akkor sem lenne gondja a megélhetésre 51 évesen sem." Tehát ha kapott volna esetleg üzleti ajánlatot, az sem feltétlenül számítana, mert a Parlament tagja maradt és ebben az esetben bizonyos szintű összeférhetetlenségi szabályokkal kellett volna megbírkóznia.

@Myrath:" És mihez ért a szentem?" A széleskörű hazai és nemzetközi gazdasági-politikai kapcsolataiból táplálkozó információk felhasználásához és hasznosításához, kicsi szívem. Olyan brutális kincs van a birtokában, amelyért vagyonokat fizetnek szerte a világon Bill Clintontól elkezdve Sárközyn át Tony Blair-ig, minden, a politikai életet elhagyó fejesnek. Belülről ismeri a politikai-állami döntéshozatali folyamatokat és a fentiekkel együtt ezt anélkül tudja piacgazdasági szereplők gazdagodására és előnyszerzésére fordítani, hogy miniszterelnöki-politikusi-képviselői esküjét meg kellene szegnie vagy titoktartási kötelezettségével szembe menne. A tökéletes belső ember, elképesztő mennyiségű és minőségű, jogtisztán megcsapolható információtengerrel, amelynek segítségével bárki röhögve a konkurrencia fölé kerekedhet a piacgazdaság rögös útjain.
@kifordított nagyanyó:

Ne tereljük el a posztot a viktorhurráról. Maradjunk annyiban, hogy gond van szartig, de nem ez a megoldás rá.

A fenti az itt böngésző jobbikos nertársaknak szól. Legyenek vele tisztában pontosan mit művelnek.

Ugorgyunk.
@Fabius: Ha arra jársz, telefonálj. LEsétálok, és a 24-es-ben benyomunk egy sert... szept01-és márc. Ídusa-tusája közt:-) A kutya meg menjen addig kukát borogatni:-)
@Cinkes: Ne reménykedj, kicsi gyík. Látens homoszexualitásod lecsapolásában nem tudok a segítségedre lenni. És mellesleg, 100 %-ig biztos lehetsz benne, hogy nem egyenesen és direkt módon, de

folyamatosan

megkeresik/ lebegtetnek neki állás és üzleti ajánlatokat arra az esetre, ha visszavonulna a politikától. Orbán Viktor pedig minden, csak nem buta. Tudom, hogy ez neked kellemetlen.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Én nem oda jártam, de ha szurkere volt esetleg a Pecsét csapatnak valaha, az ismeretség nem kizárt :-)
Dwjónekünk...

kep.index.hu/1/0/432/4325/43251/4325150_1761b7cc06ce07d6785cb99d21387882_wm.jpg

Egy bihari lókupec összetalálkozott Champino-Pentitoval... és ez lett az eredmény.
@Fabius: Á!Látom feladod és visszavonulót fújsz! XD
De most tényleg nem ez a téma hanem viki.

@Kurt S. Earp: De most már leginkább saját magáért és a haverokért teszi mindezt.:((
@Fabius: Sose volt Pompom-lány. Attól már akkor is több esze volt. Az adottságai meg.... nem aza lelkes típus... de ha esetleg hegedültél? :-)))
@Fabius: Rosszlábammal lesétálok, aztén legyőzlek a kocsmafutásban:-) Szerintem ez tisztességes ajánlat. Feltéve, ha a zsebedben lesz oroszlengyel Karówka:-)
@Kurt S. Earp: Kicsimajom... ki az a lúzer az üzleti életben, aki igénybe venné e szteroidagyhuszár képességeit, a bukása után? Eccer volt Budán Orbánvásár. A felhalmozott nagytudása nem eurokomform. Esetleg egy ideig csaszi lehetne a Közel-Kelet despotáinál... de kb. 3 nap után megkapná a selyemzsinórt.
@Kurt S. Earp: Az igazgyöngyök elé disznót vetni... az inverz művelet nem működik... ahogy elég nehéz kivonni a vízből a zoxigéntot:-)
@Kurt S. Earp: orbán számára Magyarország mindig is csak eszköz volt a saját céljai eléréséhez.
"Orbán a Balatonra akar biciklizni
Jövőre jön a választás, és az 51 éves miniszterelnök is nyeregbe pattanhat."

Jahhh, amilyen, télvíz idején a Balatonra biciglizne... oszt mehetne a katarzisvédelem menteni, mint a Hummeresek-tek:-)
"Viktor, aki még sosem hazudott
A miniszterelnök legnagyobb hazugságai, szélkakaskodásai és ígéretei egy helyen."
index.hu/bloghu/tenytar/2013/05/31/viktor_aki_meg_sohasem_hazudott
@Kurt S. Earp:
Ki mondta, hogy lenne gondja, ha elvesztené a választást? Harácsolt már magának annyit, hogy vidáman megéljen azokból.
Tehát kapott ajánlatot valahonnan 2002-ben, vagy nem? Ne térj ki a kérdés elől. Vagy 2006-ban? Amikor már másodszor is veszített. Az meg, hogy a fityesz elnöke maradt lószart sem számít, mert ő maga a fityesz, az ő személyi kultusza tartja egyben az egészet. Amíg ez a kultusz megvan, addig senki sem mer még csak vitatkozni sem vele.
Ne hasonlítsd már a "kincsét" Clintonéhoz, könyörgöm. A büdös nagy helyzet az, hogy még miniszterelnökként se nagyon tárgyalnak már vele vezető, mértékadó politikusok. Cégvezetők is csak muszájból. Kötve hiszem, hogy jelenlegi karrierjét befejezve olyan nagy kapkodás lenne utána. Legfeljebb csak a saját haveri mutyikörben. Az meg ugyebár nem mértékadó.
"A kormány legnagyobb sikere a túlzottdeficit- eljárás megszüntetése, ami valóban remek hír. Azonban az odavezető út - bármennyire is ódzkodnak kormányzati körökben a szó használatától - bizony megszorításokkal volt kikövezve.

A mostani kiigazító csomagok legnagyobb problémája az, hogy nehéz kideríteni, mire is kellett ennyi pénz. 2010-ben a költségvetési hiány kicsivel volt 4 százalék felett, ezt két év alatt több mint 2000 milliárd forintnyi megszorítással sikerült 3 százalék alá vinni. A GDP arányában körülbelül 2 százalékpontnak megfelelő csökkentést sikerült elérni, legalább 7 százalékpontnyi kiigazítással. "

5%-OT PEDIG ELVITT A sIMICSKA-FÉLE ÁLTALÁNOS KÖLTSÉG.
@Fabius:
Ugrottam. A CNN hamarosan bejelenti, hogy az "Isten éltesse Orbán Viktort" Facebook oldal átlépte az 1 milliárd lájkos lélektani küszöböt. Az üzemeltetők kénytelenek voltak rendszerbe kapcsolni a tartalékszervereket.
@Bakter: Élőben köszöntik az Űrállomásról
@Bakter: A haveri mutyikörben is kell egy akaratos osztályhülyéje, akin a többin jót kacag...
@Penivaldes: Kvés vagy. Már a Szíriuszinauták is... csakhogy rohadjon meg Einstein... a fény nem akar 300000km/swcnél gyorsabban avázni. Börtönbe a rohadék szabó tőrrel-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Kicsi gyík, neked teljesen igazad van, ezért azt javaslom, Te ne kínálj állást ennek a "szteroidagyhuszár, nem eurokonform" Orbán Viktornak , ha egyszer maga mögé dobja a politikusi varázsbotját.
Tucatnyian lépnek majd a helyedre. Az Orbánvásáron tolongani fognak a cégbirodalmak, vállalatok és pénzintézetek elegánsan felöltözött, okostelefonjaikkal verekedő urai, de téged ez ne tévesszen meg. Photoshop az egész.
@Penivaldes:
Nem szivárogtatni. Az a hír később jött volna.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: könnyen lehet a Balatotonra rátekerni a tó kerülő úton, amikor a kedves gyalogosok ott mászkálnak a kerékpárúton és nem lehet őket rendeen kikerülni.
@Bakter: Jaj elszóltam magam, de a mai nap annyiora érzem a szeretetet magam körül és magamban.
@Kurt S. Earp: legfeljebb a túlélt III. Birodalmi Szenilisták Baráti köre. De azért ne fakadj sírva. Hiszen Barátok közt...
@Penivaldes: Úgy azért egszerűbb, ha elől egy TökösTekes Q7 villog, középen a drótszamaras Orbán villog, hátul meg a seggén, a marhabárca billog... :-)
@Kurt S. Earp: A korrumpálhatóság és az arra való végtelen törekvés nem mindig erény. Aki nem képes betartani a törvényeket, aki eleve nem EU konform, egy szélsőség, az nem kell a multiknak ne aggódj. A közgépnél lenne helye!
Megvilágosodtam. A trafikáriánuszok győztes serege gyűjtőneve: DOHÁNYPATRIÓTÁK. Szeretik a hazátis, mega dohányt is. Fele köccség duffla hasom:-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Ha most visszaemlékszem nem lenne meglepő. Szoktak autózni kerékpárúton
@Myrath: N mesélj neki ilyen bonyolult dolgokat. Percenként 20 másodperce van, hogy kikrallozzon Orbán seggéből, lvegőt venni. Ez kb. 10 másodperc. A maradék 10-ben megpróbál kurvára okosnak látszani, böfögni és hányni, valamint újabb lélegzetet venni az alámerüléshez... És lássuk be... a mai zaklatott világban, ahol már a régi pásztorértékek is devalválódtak, ez nagyon kevés.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Nem akarsz nevet változtatni?
Mondjuk: dupla lábszag, a mokaszin indián.
@Penivaldes: De nem a Te Kedves Vezetőd alőfutói. Azok rózsaszín bicigliscicanadrágban futnak legelőn, kurjongatnak, hé emberek! imhol közeledik a megváltótok.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Jobbik(ok)os light cimbim, akinek 3 trafikja volt, jó sok hitellel, nem nyert egyet sem. Aszonta nem baj. Kicsit elmagyaráztam neki a dógokat itten, és kiszámoltam, h kb. 6 millát zsebelhetett volna havonta (nagyváros). Kicsit elhomályosodott a szélsőjobbos tekintete.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

:DD Nincs igazad! Ez a nyerő hozzáállás! Max. lojalitás "00" IQ!
@Dr. jenőke (jenőke): Azárt tudod, sose leszünk mink igaz európaiak.. A németeknél az allé az a fasor, ahol mi sose leszünk, nálunk meg ugyanez az alakzat a hígfos... ahonnan tartok tőle sose mászunk ki...
@Bakter: "...Tehát kapott ajánlatot valahonnan 2002-ben, vagy nem? Ne térj ki a kérdés elől. Vagy 2006-ban? Amikor már másodszor is veszített..."
Utoljára.
Lassan, hogy az is megértse, aki nem akarja. Ott a válaszom erre a hozzászólásomban.
Orbán Viktor
2002-ben
és
2006-ban
is
Országgyűlési képviselő maradt.
Teljesen mindegy, hogy kínáltak-e neki álláslehetőséget.
Semmiképpen sem élhetett vele.
Ha már visszavonul a politikától, akkor igen,
akkor a vonatkozó jogszabályok és törvények betartása mellett
élhet velük.
Addig nem.

www.parlament.hu/fotitkar/kepv/kepv_osszefer.htm#_Toc226517531

@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Úgy lesz, ahogy mondod, kicsi gyík. Maradj hát, csikorgasd a fogad, habzó nyállal gyűlölködj, elfehéredve ujjakkal szorongasd a Népszavát és reménykedj abban, hogy Orbán Viktort majd Felcsúton látod kukázni, ahogy pukkantós szatyorral a kezében rója a köröket az omladozó stadion körül, miközben autók terítik be őt porral és sárral, amint "51 évesen megpróbál kezdeni magával valamit".
Így lesz.

Leléptem. A III. Birodalmi Szenilisták Baráti köre gyűlést tart egy nyolcadik kerületi pincében.
Én vagyok a szónok.
Lesz narancslé, kókuszgolyó.
@Myrath: Ez egy igazi jobbikos ember. Miatúrónak szaros havi hatmilla... a malacok úgyis összetúrják:-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Ő nem Kedves Vezető, ideje leszokni erről a bibsi szokásról, hogy diktátoroztok.
@Kurt S. Earp: Gyönyörűen összefoglaltad az anamnézist és a diagdózist és a theri-fiát. És lőn, így lesz. Te Mácsz-Vátesz... csak mondd... kitaláltad mát kineka seggét fogod inzultálni 2-3 év múlva?
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Az ám! Főleg, mikor elmeséltem neki, h a júliusi forgalma kb. a negyede lesz a réginek!! ;)
Ergo...CSŐŐŐŐD.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Foglalj helyet. Kezdd el a mesét szépen.
Mi hallgatunk és lesz, aki csak éppen
néz téged, mert örül, hogy lát ma itt
fehérek közt egy európait.

József Attila: Thomas Mann üdvözlése
@Penivaldes: @Kurt S. Earp: Kisrhesusmajmom... nekem nemoszt nem szoroz mitszaroz KEdves Vezetőd. Autoriter autodidakta, autoimmun vagyok. Nem foglalkozom mindenféle taplóról fakasztott világmegváltómámiásdepressziós gigantomán,dedepressziós, komlexusos senkik életvitelével, nem függök tőlük. És innen kezdve a többi néma csend. És fújhat rám mindenki egy langyos lehelletet.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Egymásba talpalásról szóltál.
Belefér, de legyen ízlésed szerint.
@Myrath: És bánatában valszeg elmegy egy Bajnai gyűlésre követ vetni, mert a zelmútnyóóócvév megstigmatizálta:-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: képzelődjél csak, hiszen minden szavadból árad a harag és a bosszú, mert elvették a kedvenceidtől a fazekat.
@Myrath: hiaba a hazaffysag, megis penzbol ert a szelsojobbos is.:)
@Dr. jenőke (jenőke): Egymásba talpnyalás volt az, csak Mr. Dísz Lexia megakadályozott az értelmezésedben. De lehet, hogy a hülye szomszéd még mindig molesztál a kocsijába ülésed miatt, emiatt van maradandó akut nyavalyásod:-)
@Kurt S. Earp:
Tehát mellébeszélsz, értem. És megfutamodsz. A többi felvetésem a kapcsolati "kincséről" meg elegánsan? átléped.
A helyzet az, nemgyík barátom, hogy az "ünnepelt" a demagóg, süket szövegelésen, meg nagyálmodós vizonáláson kívül a büdös lófaszhoz sem ért. A gazdasághoz és diplomáciához meg főleg. Azaz semmi olyat nem tud felmutatni, amiért a valódi piacon versengenének érte a cégek, szervezetek. A kapcsolati tőkéje meg szintén szart sem ér nemzetközi viszonylatban, ugyanis csak megtűrt személy mindenfelé, nem szívesenlátott, nagy formátumú személyiség. És ez a mostani kapcsolati tőke is rohanvást fog eltűnni, mihelyt nem lesz állami vezető.
Van ahol a propagandátok már nem ér semmit, csak üres hangzavar.
@Penivaldes: Viszont akit nem annyira kedvelek, mind köcsög maradt:-) És a lábos-fejűekről nem szóltam:)
Az evszazad poenja: kollegina megkerdi hogy elenekeljuk es feltoltjuk a nemosszebarackizet. Na, ez mar hazzaafffyyasch erzelem. Mondtam, no way. Hres vagyok, can ebbe nemi beleszolasom.:) a hulyesegves szolgalelkuseg magatol terjed.
@Bakter: hos vezerunk szulinapjan lehet nem kellene fogyatekos szabharcosokat foldbedongolni. Rosszul mutat majd az aktadban:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Látjátok feleim ez a nagy baj ebben az országban, hogy hiányzik az összefogás érzése, és a brüsszeli fejesek mondják meg mit kell éreznünk, mit énekelhetünk, ahelyett hogy szívünk dobbanására ügyelnénk. Hát nem lenne jobb vidám arccal dalolni a barackfáról, mely maga a jövő:
Na persze tudom, hogy itt ahol minden másodiknak Bajnais kép lóg falán nem várhatok mást csakis ellenségeskedést.
@Bakter:
Egy valamihez kiválóan ért. Most készülnek kiállítani egyik "Mákostészta a falon" című, neoprimitív korszakának remek darabját.
@Penivaldes: igaz, o Tetves Vezeto :)
Pannon Fenylo Csillaga, a Gamma Sugarazo Glorias
@Dr. jenőke (jenőke): A mi Művészeink jó művészek, akiket vezet a nemzetszeretet! Elég volt a deviáns Alföldi féle művészetből, mely éveken, sőt évtizedeken át mételyezett minket!
@Kurt S. Earp: Kisbolygó közelít a föld felé! Ma este 9 órakor lesz a földhöz legközelebb. Köszönti a Fénylő Csillagot, akit Isten ide pöttyentett Felcsútra nekünk ....bár pihent volna inkább
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: tetves? látom ha rámutatok arra hogy mennyire nincs bennetek semmi nemesség, akkor még lejebb sülyedtek. és még ti akarjátok megmondani hogy merre előre. a nép titeket leváltott 3 éve és le is fog örökre mindig.
Kitöltöttem az Index-en a "Ki tud többet Orbán Viktorról" tesztet és 20-ból 6-ot tudtam. Szerintetek lesz ennek valami következménye? És annak, hogy csak egy válaszban voltam tuti biztos, abban, hogy "Majdnem beledöglöttem, hogy másfél évig úgy kellett tenni, mintha kormányoztunk volna, ehelyett hazudtunk reggel, éjjel, meg este." idézetet nem ő mondta. Kezdjek aggódni?
@V-PORT: Ne aggódj testvérem, ne aggódj. Én tudom, hogy csak azért nem sikerült úgy kitöltened 20/20 mint én, mert megzavarták a bajanisták.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Az én aktám gyönyörű. No de a tiétek...
Mindennap idejövök, eljátszom a gyurcsányista bajnaikommandóst, és iktatom a megnyilvánulásokat. Szép a gyűjtemény. Hamarosan megy értetek a napenergiavisszatápláló keskenytank.
Most kérek még egy szelet tortát barátomtól, a Nemzet Nóvájától. Jövőre, a biztos győzelem után Szupernóva lesz.
@Bakter: Te ellenség vagy, és mindenfélével rémisztgeted az ittenieket. Ez a tankos dolog nem igaz. ezt a DK találta ki, hogy ezzel tegye egymás ellenségeivé a nép tagjait.
@KÁTÉó53éúétr6:
A 3királyok követik? Hoznak követ, drágát, mirhát, irhát?
@Penivaldes: Igen. Mögöttem álltak, és énekelték az Internacionálét, miközben az öszödi beszédből idéztek. Ezeknek az anarchista bajnaistáknak semmi sem szent.
@Penivaldes:
Melyik fa alatt?
Barack (simán), kajszibarack, sárgabarack, barack, őszibarack, kopasz barack, nektarin?
Mindegyik alatt egyidejűleg, vagy szegregálunk?
A kajszibarack és a sárga például kínai, az őszibarack iráni.
@V-PORT: szerintem a csomagolassal ne tokolj. Indulj, MOST!!!!!:)))))
@V-PORT: ez igazán nagy kegyetlenség volt tőlük. mindig is tudtam hogy nem riadnak vissza semmitől, de ez még engem is elborzasztott.
@Dr. jenőke (jenőke): látom most szeretnéd azt hinni, hogy ezzel csapdába csalhatod az igazságot. de tévedsz, mert a lényeg a barack és az összefogás, együvétartozás
@Penivaldes:
Rendben. Marad a mákostészta a falon.
@Penivaldes: Éppen most tanultam meg a Barackfa című dalt, hogy méltó legyen az ünnephez erre ezek az idegenszívűek még ezt is meggyalázzák. Úgy érzem magam, mint Hoffmann Rózsa a mai Emmi sajtótájékoztatón.
@Dr. jenőke (jenőke): A mák mestestesíti a termékenységet, és remélem hogy jelképe lesz annak, hogy egyre több hetyke magyar legény és lány születik.
@V-PORT: Én egész éjjel gyakoroltam a metsző hideg szélben, hogy hangom átüssön mindenen.
@Dr. jenőke (jenőke): az en tulzott liberalis neveltetesem. Nekem mind johet, ilyen sorrendben.
@Bakter: ne alltasd magad. A tek ugyse veszi be.
@Penivaldes: en epp arra figyeltem, hogy 3 ora volt hatra a munkaidobol. Es hogy szabadulok gyorsabban. :)
@Penivaldes:
Szerintem éppen most csaltad meg a békemenetelést a barackkal, az összefogással, és az együvé tartozással.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: libsibolsi szokás ellógni akkor amikor gyakorolni kell. Én napok óta hallgatom a Barackfát.
@Penivaldes: probaltad a magas c-t? Annak van atuto ereje.
@V-PORT: szerintem enekeld el, legyen a hatterben a magyar zaszlo es a dal kozben egesd el az eus zaszlot.:)
@V-PORT: az lemaradt, hogy youtube-ra vele.
@Penivaldes: ez sokmindent megmagyaraz.:P
@Dr. jenőke (jenőke): Látszik rajtad, hogy nem érted. Látom még sok dolgom lesz a következő egy évben, hogy rátereljeleke titeket a helyes útra. De nem is kell semmit mondanom, bőven elég ha egyszer eljössz egy Békemenetre és ott majd meglátod, hogy szó sincs semmi rosszról, sőt te is átélheted azt, mennyire csodás tartozni valahová amely valós, őszinte, hazafias.
@Penivaldes: Ez annyira gyönyörű! Érzem, hogy szívem megtelik szeretettel, amikor ilyen hazafias dolgokat olvasok. Látod ez hiányzik a ludmillásokból,ez a nagyfokú hazaszeretet. Ők csak Brüsszelbe rohangálnak, pedig a csodálatos szóvivő asszonyunk is megmondta, hogy végre talpra álltunk.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Igen, megmagyarázza lelkesedésem. mert bennem eddig is ott volt a látás az igazságra de sajnos, és ezt szégyellem eltévelyedtem. de ez az ifjonti bűnöm. de most végre hazataláltam.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
...és elviszik a névrokonom az ország másik felében?
@V-PORT: igen a talp, amikor egymásra lép. a kedvenc sorom.
na igen a lúdmiláások rohangálnak ajvékolnak. mi is rohangálhatnánk, sőt rohangálhattunk volna amikor az elmúlt 8 évben romhalmazzá változtaták hazánkat. de nem tettük, hanem megmutattuk milyen fából faragtak minket.
annyira boldog vagyok te is velem vagy. ketten csak elbánnunk ezzekkel
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Én mondtam volna neki, hogy te énekeld csibe, én meg felveszem vidijóra. Aztán megvágva és effektelve röhögött volna rajta a zinternet meg a cég népe.
@Kurt S. Earp:
"Lassan, hogy az is megértse, aki nem akarja.
Orbán Viktor 2002-ben és 2006-ban is
Országgyűlési képviselő maradt.
Teljesen mindegy, hogy kínáltak-e neki álláslehetőséget. "

lassan válaszolok, hogy megértsd: orbán viktornak 2002-ben és 2006-ban állást ajánlottak: képviselő lehetett területi listán. egyéniben nem nyert, tehát kibukott a parlamentből, csak párttársai és barátai segítségével lehetett ogy képviselő. amiért most hálával adózik nekik.
adózunk.
@Bakter: lehet a szomszedodat. :) vagy a nevrokon szomszedjat.:))))
@Penivaldes: megtertel az ur kebelere?! Ennek a dalnak ereje van.
@V-PORT: kikerem magamnak. Nekem eddig mashova kellett szaladgalni.
@V-PORT:

Óbazz, én sokkal többet tudtam. Mikor kijött a végén, hogy a kitöltők átlaga 6,3 jó válasz, összerezzentem a kopogásra. Gondoltam megjöttek e teknősök, mert ennyit tudni Orbánról már túlzás :-D
@Penivaldes: Én is örülök. Nem kell velük elbánni, nem vagyunk mi ballibantak, ők használnak erőszakot, ők hazudnak, és lopnak, mi csak szép szóval, és az eredmények felmutatásával győzzük meg őket. Mert rengeteg eredmény van, csak a média elhallgatja, mert Soros és Simon Perez pénzeli őket. Ezért is örülök, hogy bevezetik a reklámadót, és ez a fertő eltűnik szép hazámból.
@Fabius: ha majd hosszabbitanak akkor megcsinalom. De dobbenetes modon sokan enekeltek volna. Akarom en hogy hosszabbitsanak?!:O
Ugye ezt a bye alexnel is gagyibb szart nem fogja a class fm kedden egyfolytaban jatszani?! Jaj, csak azt ne!:S
@Penivaldes:

Igyekszem, de nem megy.

Talán mert nagyon kell röhögni ha elképzelem Orbán arcát az Index tematikus napját meglátva :-))
@Fabius: Hát mit vár az ember egy liberális bajnaista anarchistától? Te, aki még annak sem örülsz, hogy magyar ember kezébe került a magyar föld, még túl is teljesítetted azzal a 6,3-val.
@Penivaldes: mar akkor is brusszelben arulkodtak? Ez is azt mutatja, hogy europeerek.:p
@Bakter: nem követik, nem hoznak,mert isten megbánta tettét, csak még nem vallotta be...még nem
@V-PORT: Igazad van, teljesen igazad. mi nem élünk erőszakkal, mint a ballibbantak. mi szelíden győzzük meg őket, és tudjuk hogy az igazságnál nincs nagyobb.
én is örülök, hogy végre eltakarodik ez az idegebn média, amelyet Washington irányít.
@Fabius: meg lesz hatodva ezen hizelges kapcsan. Eddig terjed az ertelme.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Egy ütős poperett koncepcióval a hónod alatt hidd el, akarod :-D
@KÁTÉó53éúétr6:
Ha már szotyolát és gomolyát eltalálta, akkor talán ez esetben sem pisil mellé.
@Fabius: kapsz plecsnit es tortat is. Aggodom, lehet hogy allibsi vagy?!:)
@Fabius: Persze tudom, te annak annak örülnél, ha Bajnai meg a Ludmillások lennének címlapon. na arra várhatsz Fabiuskám legalább 100 évet.
@Fabius: te, lehet hogy megrendezem. Ugyis mindenkinek ri a szaja hogy nincs kozosseg. Majd kuldo a linket
"600 millió forint átcsoportosításáról döntöttek, jut belőle az MTK-nak is."
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Tényleg megható a "meleg szeretet" Horváth Viktor versében:

Herceg! Legyél te a fiúm,
és én Magyar anya leszek,
legyél igyekvő spermium;
Isten óvja a nemzetet.

Könnyezem.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Erre csak msolyom a válasz. Én nem sülyedtek le oda ahol ti vagytok gyurcsányisták.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Na látod. Ha gegötlet kell is gyöhecc.
@Penivaldes: baj van, hiba kerult a rendszerbe, es a kisded kor hol maradt, azonnal valaszto koru leanyok es legenyek jonnek eme szent fodjere a vilagnak? ;)
@Penivaldes: Sőt most már Fabius is hálás lehet nekünk, hogy ilyené varázsoljuk ezt a blogot, és megszabadítjuk attól a mételytől, amiben élt eddig. Egy zuglóinak, akinek ilyen remek polgármestere van, át kell érezni, hogy szívünk együtt dobban.
Látom elkezdődött a fejtörés hogyan győzhetnétek le bástyáink..
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: eu-s zászlót égetni??? hát nem-e tegnap lettünk gyarmat?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Jaj te!!! ne szórakozz velem! Már a kisdedek is érezni fogják
@V-PORT: Hát igen, nem is értem miért nem látja hogy Zugló Papcsák nélkül semmi lenne..pedig Fabius még az értelmesebbje közé tartozik.
@Bakter: Látod, még sem vagyunk antiszemiták, hiába kiabáljátok ezt az Atv-ben.
@Bakter: nagyon kedvesen és röhögve szeretném mondani neked: hülye
@V-PORT:
Most komolyan: nem érdekel különösebben a magyarfoci, de ha valaki, akkor az MTK megérdemli most ezt a pénzt. Hiszen a helyezésüket az előttük lévő klubok költségvetésének a töredékéből érték el, magyar fiatalokkal. Bár ezt a pénzt nem csak a foci kapta.
@Penivaldes:
Most már elég!
Tudathasadás távozz eme lélekből!!!!!
Linz:
"egy férfi cipőt lopott egy üzletből, majd másnap visszatért, hogy megfelelő méretűre cserélje az árut."
Javaslom emberünknek az áttelepülést, és a politikai pályát. A fityeszben ilyen mentalitással minimum alelnök lehetne.
@Penivaldes: Bakternak írod:
"Látszik rajtad, hogy nem érted. Látom, még sok dolgom lesz a következő egy évben, hogy rátereljelek titeket a helyes útra."
Nagyon remélem, hogy ebbéli fáradozásodban nagy segítséget fog nyújtani számodra az a hatalmas gazdasági és politikai ismeretanyag, ami felhalmozódott benned. Szükség lesz rá, mert mi, libsi bolsik általában felkészültek vagyunk, de bármikor szívesen tanulunk Tőled.
A minap egy ilyen kioktató Orbán hívő azt állította, hogy az Orbán kormány egy fillér hitelt nem vett fel a regnálása alatt. Hiába bizonygatták, hogy a kötvénykibocsájtás, a deviza kötvények hitelt jelentenek, láthatóan nem fogta fel, hogy miről van szó.
Ezt a tanmesét azért írtam le Neked, hogy először a saját híveket kell átnevelned okosba, aztán kezdhetsz velünk is valamit.
Hol kell Nálad majd jelentkezni továbbképzésre?
@Mariann19:
Ő nem orbánista. Csak az ünnepi felfokozódás miatt időlegesen megtért.
Ahogy én is. Mert most megyek a partyra, hogy a tortából, és a jövőhéten bevezetendő Nemzeti Italboltokból a lehető legjobb szeletet kapjam.
Éljen az Üstökös hazánk egén!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nekem haver vetette fel, hogy el kellene énekelni az egyetemi baráti körrel.
Kidolgozott egy koncepciót, hogy mindenki kap egy sort énekelni és felirat mindenkinél kötelezően hogy hol élünk és dolgozunk a magyar állampolgársággal és magyar diplomával, oda mikor költöztünk és hány magyar gyereket valszeg nem viszünk haza élni, tanulni, dolgozni.
Hogy összevágja és majd jól feltölti a youtube-ra.
Leszavaztuk, ha már betartás akkor biztosan vannak ennél jobb ötletek, szart meg minek csináljunk...plusz szarok vagyunk és hótciki lenne :))))
@Bakter: A fene sem tud elmenni Rajtatok!
Mi ez a sasszézás? Valamit tudtok?
@Bakter: Én már voltam bizony!!! És kaptam nagy szeletet. De arra voltam a legbüszkébb hogy láthattam Őt.
@Mariann19: nem kell ide semmi magyarázat kedves barátaim, ti is látjátok. egyébként valahol sajnállak, hogy téged is magával ragadott az a métely mely a hanyatló nyugatról árad.
@Penivaldes: Én pedig kezet fogtam vele! Azóta is csak zokogok boldogságomban, miközben Teri nénit hallgatom.
De mi tovább vívjuk szabadságharcunk, és hiszünk abban hogy naggyá válunk.
@V-PORT: megfoghatadd a kezét? mennyire csodás lehetett. egyébként csak mondom, én is megfoghattam a kezét a tavalyi bulin.
Ó én ha megpillantom akkor könnyezem a boldogságtól, és pillangókat rajzolok
@Penivaldes: Mindig boldogság, amikor igaz magyar emberrel foghatok kezet. Ugyanezt éreztem, amikor Semjén Zsolttal, Bayer Zsolttal, vagy Schmitt Pállal találkozhattam, a mindenható segedelmével.
@V-PORT: Igen, ők is kedvesek a szívünknek. meg persze Rozika néni.
@Fabius: Igaz, hogy két és fél évige hetente háromszor jártam arra, de spongyát rá.
Meg ugye az is elegáns lenne a részedről, ha a törvények betartására és a jogkövetésre akkor is felhívnád a figyelmet, amikor a rejtett erőforrásokkal rendelkező svéd cserediákok vétenek a szabályok ellen. :)

Amúgy neked is feltehetném a költői kérdést, amit ma Rodeónak is; "te mit csinálnál ha tőled lopná a szomszédod a vizet, miközben röhög rajtad, hogy neked kell fizetni a díját?":))
na azt hiszem a Google most remeghet..
hvg.hu/tudomany/20130531_Nem_Orban_szulinapjat_unnepli_a_Google

nem tudom ez hogy fordulhaott elő

Kezd elegem lenni hogy mindenhol Orbánba ütközöm, midjárt lesz vmi harangozás is érte, amire majd gyűlik a békemenetes had, és beájul tőle. a drága jó miniszterelnök úrtól...:DDD
Az én Viktorom

Nem gondolom, hogy Orbán Viktort a nemzetközi háttérhatalom taníttatta ki Soros-ösztöndíjon, hogy aztán Magyarországra szabadítsák elcsalni a rendszerváltást. Azt sem gondolom, hogy Orbán Viktor egy isteni elme lenne, aki mindent előre lát, és ha óriásit hibázik, azt is csak azért teszi, mert két lépessel előttünk jár, és ha valamit nagyon elszúr, az csak a rossz tanácsadók miatt van. Egy ambiciózus embert látok, aki szembeszállt a zsarnoksággal, de később túl gyáva vagy túl korrupt lett, hogy be is fejezze azt.
Hiszem, hogy ha Orbán Viktor ma lenne egyetemista, saját kormánya megdöntésére szervezne tüntetést. És az elsők között lennék, aki csatlakozik hozzá.

jobbegyenes.blog.hu/2013/05/31/az_en_viktorom
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: van benne valami, csak üresség van a hangzatos jelszavak, és a nemzetieskedés mögött. és annál rosszabb nincs.
@Mariann19: ők sokat tudnak,...bűnük legfeljebb az, hogy ma nem dolgoztam semmit, azonban több soron nevetőgörcsöt kaptam
@Penivaldes: "Egyébként valahol sajnállak, hogy téged is magával ragadott a nyugati métely."
Hálás szivvel köszönöm a sajnálatodat, a Tied különösen megható, hiszen nem mindegy, hogy kitől ered.
@KÁTÉó53éúétr6: "Ők sokat tudnak... bűnük legfeljebb az, hogy ma nem dolgoztam semmit, azonban több soros nevetőgörcsöt kaptam."
A bűnük legfeljebb az, hogy szavazataikkal meghatározzák a józan értékitéletűek sorsát.
@Penivaldes: A hangzatos jelszavak mögötti üresség, sajnos az egész magyar politikumot jellemzi. :(
@Penivaldes: Annyira szépeket írsz. Honnan van benned ennyi erő?
hát olvasván a facebook Orbán köszöntőit..ilyenkor azért komolyan gondolkodom, hogy fogok egy ásót és elkezdek ásni.
@V-PORT: honnan? hát belőlem, mert én vagyok a fényes csillag..izé, bocs ezt nem ide szántam. hát mert tudod, én lefekvés után olvasom a pérttörténetet..)
@Penivaldes:
"a drága jó miniszterelnök úrtól..."

szó mi szó, tényleg drága. idáig legalábbis kurvára drága nekünk.
nem tudom, hogy tudtátok e, ha igen akkor elnézést de

az Echo TV facebook oldala szerint ők Magyarország első gazdasági, közéleti, információs tematikájú tévécsatornája..

?:)
@Secnir: van aminek nem az árád nézed, pl egy festménynek..vagy egy műtárgynak.
na mivel Viktor egyik sem, így valóban drága--
na most megyek és megtisztitom az agyam.
@Mariann19: Mariann ne legyél ennyire komoly.Holnap megint mindegyik olyan lesz, mint amit megszoktál tőlük. Ma ironikus napjuk van, de nem volt droid invázió
@KÁTÉó53éúétr6: vagy nem lesz olyan..egyébként nyugalom, holnap én pakolok, meg egyebek, és attól rendbe jövök..és nem nézek barackfára.
megyek, és megbarátkozom a karajjal..
@Fabius:

Hol olvastad ezt a remekművet? Ennyi vagy van még néhány versszak?
Megfulladok a röhögéstől:))))))))))))
@Kurt S. Earp: Összedobnánk neki azt a havi tízmilliót, ha esetleg felhagyna a politikával ;)
Bajnait hívták, Bokrost is, Simort is. A Vezír a 2002-es bukta után 3 évig csak kolbászt töltött, meg meccsre járt sértettségében.
Én a szerzőnél rosszindulatúbb vagyok, és nem szeretném ha a magának félretett pénzen nyugodtan eléldegélne.
Én azt kívánom éljen soká egy cellában a Felcsuti Fociakadémia tövében, ahol még hallani a lelkesen focizó fiatalokat, miközben a nevét ki törlik a történelemből.
@Penivaldes: Azt nem tudom, hogy harangozás volt-e, de a szentmise a híradó szerint most is tart, amelyen Orbán Viktorért, a családjáért, a nemzetért imádkoznak, és azt kívánták, hogy még legalább tíz cikluson keresztül vezesse az országot. Ennyi, itt tart ez az ország..
@Mariann19:
Ave Mariann! Örülök Neked.:)
oops

E-útdíj: itt vannak a tarifák

A kéttengelyes kocsi a gyorsforgalmi úton 49,90, míg a főúton 21,23 forintért haladhat egy kilométert. A háromtengelyes teherautónál 70,02 és 36,75 forint, a négytengelyes kamionnál pedig 108,38, illetve 67,60 forint a tarifa.

hvg.hu/gazdasag/20130531_Eutdij_tarifak

--------------------------------------
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Sokaknak pótszék sem jutott az Orbánért celebrált szentmisén

Zsúfolásig megtöltötték a hívek a belvárosi plébániatemplomot péntek délután, ahol Orbán Viktor ötvenedik születésnapja alkalmából mutattak be hálaadó szentmisét. A hvg.hu tudósítójának becslése szerint legalább 6-700 ember, zömében idős nő töltötte meg a templomot, olyannyira, hogy a padokban már nem jutott mindenkinek hely, pótszékekre volt szükség, és sokan állni kényszerültek.

hvg.hu/itthon/20130531_orban_szentmise_belvaros
@E.Csaba: Hitlerért is imádkozott egy nemzet.../nem 600 ember/ és mi lett?
@KÁTÉó53éúétr6: tömegek sírtak is, nem is olyan régen...
De legalább az temetés volt...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Én nem mentem, bár a belvárosi templom szép hely. :)
-no comment-

Valószínűleg a rendszerváltás óta nem fizettek olyan alacsony kamatot a bankok a lakossági betétekre, mint most. Meg is látszódik ennek hatása az MNB ma közzétett áprilisi adatain, nettó 126 milliárd forintot vettek fel ugyanis a háztartások a betétekből egyetlen hónap alatt. Ilyenre 2012 kritikus január hónapja óta nem volt példa. A jegybanki kamatcsökkentéssel párhuzamosan a a hitelek kamatszintje is tovább csökkent, így az új lakáshitelek átlagkamata már "csak" 9%, a vállalati hiteleké pedig 7%. Ez azonban alig lendített valamit a banki hitelezésen: a kkv-k a jövő héten induló Növekedési Hitelprogramban, a családok pedig a félszocpol (egyelőre bizonytalan időzítésű) bevezetésében bíznak.

www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/gatszakadas_a_lakossagi_bankbeteteknel.184661.html

--------------

Alföldi nem tudja kifizetni a színészeket

Április óta nem kapott pénzt az Emberi Erőforrások Minisztériumától a Nemzeti Színház, így a dolgozók fizetését sem tudja rendezni az igazgató - számolt be a Hír24.

hvg.hu/elet.kultura/20130531_Alfoldi_nem_tudja_kifizetni_a_szineszeket
@E.Csaba: Kérni lehet, bár a hit az nem üzlet, ahol kérsz egy csomag gyufát. na de könyörögjenek nyugodtan..
@KÁTÉó53éúétr6: Viktorért még inkább érdemes imádkozni szerintem. :) Amúgy meg mindnyájan rászorulunk az Isten irgalmára.

Ezt a 2005-ös videót ismeritek???

youtu.be/3_8Hgf1NL6c
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Most képzeld el, amikor a hálaadó temetési mise lesz, mennyien fognak ott zokogni. :D
Én is elmennék, mármint sorban állni azokkal, akik hosszú, tömött sorokban várják, hogy lehugyozhassák Piktorunk sírját. Mert igény az lesz rá...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: az má volt, hogy b. meg a ....hülye barom! bocs:)
Már aki, már amelyikre, különösen a mindenkori áldozati báránynak nevelt, és pásztorbottal terelt bávatag, nyájtag.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: na ghugyozni azért nem kéne egy sírra, még ha mérgesek vagytok is.
@Penivaldes: amúgy jahhh, igazságod vagyon, a végtisztelet jár még az ilyen selejteknek is...
@Penivaldes:
Nyuszika, majd elfordulsz, ha zavar! :)

"A nemzetgazdasági ágak többségében továbbra is csökkenést regisztrált a KSH. Az energiaipar beruházásainak volumene 30,5 százalékkal volt kevesebb az idei első negyedévben az előző év azonos időszakához viszonyítva. Ezt a drasztikus visszaesést – amit aligha lehet mással magyarázni, mint a rezsicsökkentésre és az energiaszektort sújtó egyéb terhekre adott céges válasz – a hálózatbővítések, -fejlesztések mérséklődése okozott.

A feldolgozóipar beruházásai – több mint két és fél évnyi növekedés után – a mostani negyedévben 13,2 százalékkal maradtak el az egy évvel korábbitól. A nagyobb súlyt képviselő ágazatok közül jelentősen visszaestek a beruházások a gyógyszeriparban és a járműgyártásban a bázishatás miatt. A lakásépítések erőteljes visszaesésének következtében az ingatlanügyletek nemzetgazdasági ág beruházásainak volumene 19,7 százalékkal csökkent az egy évvel korábbihoz képest.

A szintén nagy súlyt képviselő szállítás, raktározás beruházásai – a jelentős volumenű járműbeszerzések ellenére – 4,7 százalékkal volt kevesebb az első negyedévben. Továbbra sem bővültek az oktatás nemzetgazdasági ág (14,8 százalék) és humán-egészségügyi, szociális ellátás ág (20,2 százalék) beruházásai."

index.hu/gazdasag/2013/05/31/itt_a_hatalmas_pofon_a_rezsicsokkentesert/

GYŐZTÜNK!!!
De'télleg!
Apró bibi van, de nem gond - Simicskáék jól járnak ma is, a többi meg lényegtelen...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
egy nagy baj van azzal a misével: nem orbán lelki üdvéért ment...
"A Velencei Bizottság honlapjának zavara miatt néhány órára nyilvánosságra került a testületnek az Alaptörvény negyedik módosításáról szóló jelentéstervezete – vette észre szemfülesen a Népszava. A bugot észlelő nemzetközi konzultációs testület gyorsan levette oldaláról az eredetileg a június 14-15-i közgyűlésre időzített dokumentumot, de már késő volt.

Az osztrák Christoph Grabenwarter, a német Wolfgang Hoffmann-Riem, a lengyel Hanna Suchocka, a finn Kaarlo Tuori és a belga Jan Velaers 34 oldalon, 155 pontba szedve fogalmazta meg kritikáit az alaptörvény legutóbbi módosításával, illetve a módosítás révén kialakult helyzettel kapcsolatban.

A jelentés 7 fejezetéből 6 tételesen elemzi a negyedik alaptörvény-módosítás passzusait, különösen nagy figyelmet szentelve az Alkotmánybíróság jogkörének és gyakorlatának változásaira. A tervezet érvei figyelembe veszik a magyar kormány által készíttetett három szakértői jelentést. A jelentéstervezetben külön fejezetet kapott az is, hogyan "használja" a kormány az alkotmányozást saját döntéseinek bebetonozására.

A tervezet azt is megemlíti, milyen gyenge volt a kormány védekezése a VB delegációjának budapesti látogatásakor: a bizottság képviselőivel tárgyaló kormánypárti politikusok tartalmi érvek helyett kizárólag a „parlamenti szuverenitásra” hivatkoztak. A VB jelentéstervezetében leszögezi: "a Bizottság soha nem tagadta a parlament szuverén jogát ahhoz, hogy elfogadja vagy módosítsa az alkotmányt”. Ugyanakkor az Alaptörvényt „esetleges politikai nyilatkozat”-nak nevezi, és kritizálja a kormánytöbbség „szeszélyeinek engedve” végrehajtott módosításokat.

A negyedik alkotmánymódosítást a Velencei Bizottság kerek-perec ellentétesnek nevezi a nemzetközi normákkal, sőt, magával az Alaptörvénnyel is. A testületnek elsősorban az Alkotmánybíróság korlátozás fáj, ami szerintük egyaránt negatív hatással van a hatalmi ágak szétválasztására, az emberi jogok védelmére és a jogállamiságra."
index.hu/belfold/2013/05/31/muszaki_hiba_miatt_derult_ki_hogy_all_a_bal_az_alaptorveny_korul/

Mint tudjuk, az ilyen apró, "műszaki hibákért", az informatikában keményen meg kell dolgozni! ;)
Persze, véletlen, há'detudomén!
@taga20:
Ne fényezz, mert proliként elbízom még magam! :)
Ha kádárettársuk koponyáját el lehetett lopni, akkor nem én leszek az egyetlen, aki lehugyozza Piktorunk sírját is majd! :)
@Secnir: a lelki üdvért csak az egyén tehet, a hívek tömege nem. legalábbis szerintem
@Penivaldes:
OKÉ! Majd utána meggyónom. :D
Amióta a narancsbolsik lejáratták a POLGÁR szót, nem hatsz meg...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: igen! minden kor kijelölte magának a kolompost, akit a kénbarlangba is követ, azonban nem értem, hogy a XXI, században tömegek nem gondolkodnak mielőtt ave cézárt kiáltanak...miközben tudják ki volt Hitler, Sztálin, Rákosi, Csauseszku /fonetikusan/ csak hogy a hozzánk közelieket emlitsem
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A „Növekedési Hitelprogram” az olyan mint a kölcsön Viagra?
Kérek a szomszédtól két kéket, aztán kamatostul köll visszaadnom?
És ha nem megy akkor mit csinálok? Mer Viagrát nem tudok.., akkor ez lankadt hitelnek minősül?
Én is kurva kicsi vállalkozás vagyok (kákávé), nem tudom, hogy a szomszéd Feri helyez-e ki hitelt nekem a zarcomba, a hat darabos csavarhúzókészletem terhére? (Van benne racsnis bónusz marok is+hat bit)

Isten éltesse a kedves vezetőt!!
@Penivaldes:
Ilyen csürhével együtt én nem kívánok POLGÁR lenni!
Maradok ecceri proli. Hol a gond ezzel? Így belefér sok minden!
Sokkal jobb, mintha véletlenül összekevernének AZOKKAL! :D
@Knósszosz:
2x24-es bitfejkészletem akkor maga a habzsidőzsi!
36 darabos finommechanikai csavarhúzókészletem meg aztán... ;)
Na, nem cincállak, mert nekiállsz főzni, azt meg rühellem, így, vacsi után.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: hibát követsz el ha nem viselsz csendes forradalmat ellenük.
gyakorolsz:))?:))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ne hőzőngj... a proliságért meg kell dolgozni, ki kell érdemelni. Egyelőre csak egy lecsúszott deklasszált dzsentri úrizsúrfiú vagyol:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: végtisztességet adja meg neki az, akitől kiérdemelte...tőlem nem érdemli
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nem is értem, a mai nagy napon miért is nem szerveztél meg ottan a nagymosoni rengetegben egy hálaadó vuduszertartást, ha már büdös volt elutazni pestbe a belvárparókába, a sok savanyúszagú ájtatosmami mellé örömködni:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Én, főzni?
Hová gondolsz? Kaja kész, eccerű, majd később belapátolom, mint ecceri informatikus a szélhajtó küsz-t a kajakjába.

Sült csirkeczomb, semmi ex-tra.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: én nem szoktam szagolgatni az ájtatos mamákat, annál finomabb illatokat szeretek:)))
@Penivaldes:
Csendes? Én kimondom, hogy bekap6ssák! :)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ne hőzőngj... a proliságért meg kell dolgozni, ki kell érdemelni. Egyelőre csak egy lecsúszott deklasszált dzsentri úrizsúrfiú vagyol:-)"

hozzátéve persze, hogy olyan vagy így szétesve is, amilyen Orbán egész életében szeretett volna lenni, de sose lesz. Ebbe sajna 10-12 generáció tette bele a munkáját, ami neki sosevoltsoselesz... marad a szmokinghoz hordott gumicsizma örökre, és a komplexusrengeteg...
@Knósszosz:

Nyúl egészben sütve recept

előkészület: 10 perc
sütés: 120 perc
Az élmény: KIMONDHATATLAN! :D

hozzávalók 6 főre
1 egész nyúl
10 dkg zsír
bors

majoranna
4 db babérlevél
ételízesítő
1 fej fokhagyma
1 dl fehérbor
10 dkg füstölt szalonna

Elkészítés:
A nyulat nagyon alaposan megtisztítjuk.
Szalonnakockákkal és fokhagymagerezdekkel sűrűn megtűzdeljük. (Én egy helyre szalonnát és fokhagymát is teszek.) Megsózzuk, borsozzuk, ételízesítővel és majorannával megszórjuk a nyúl mindkét oldalát.
Egy mély tepsibe helyezzük, köré rakjuk a megmaradt fokhagymát és szalonnakockákat, babérlevelet, a zsírt, és felöntjük a fehérborral. Lefedjük a tepsinket alufóliával.
Előmelegített sütőben 1 órát sütjük, majd levesszük a fóliát, és pirosra sütjük. Néha meglocsoljuk a zsírjával, hogy ne száradjon ki a hús. Félidőben meg lehet fordítani a nyulat, hogy mindkét oldala szép piros legyen.
sütési hőfok: 180°C
sütési mód: alul-felül sütés

Na, szóval van egy söröd? :D
neked ennyi jutott Fabius. én hörpintek egyet sörömből hátradőlve...
te meg edd csak amit főztél.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Kérlek szépen, ez több lesz, hisz a családunk Károly Róbert királyunk kíséretében lévő előkelőségig tudja visszavezetni a családfát! Szóval régóta proliskodunk itten mi már...
Ha bebacok se tudok ennyire lepolgáriasodni, mint Piktorék. :)
@FILTOL:
Téged elnézve értem, hogy Fabius miért nem iszik... :(
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Bacod, kihagytad a brüsszeli ülésteremben zsebrebaszott kézzel történő flangálást és kapanyélkilógást! :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
-:DD
Azt tudja a tálalásra szánt egyed, hogy a szalonnát és a fokhagymát hová kívánod beszúúrni?-:))
Megérdemli amúgy, örök kekec a jószándékú trollokkal, brrr..

Sört meg?
Naná! Hazait ajánlok (ittam jobbat is...), de hűvösen izzadva a pohárban finom!
fc02.deviantart.net/fs71/i/2011/187/8/e/mythos_beer_by_filiphammarlund-d3l7lpj.jpg
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ne baszogasd:) még megsértődik, mert nem tudja mi ez:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: De legalább annyi megmaradt, hogy nem rakod az asztalra SZAROS CSIZSMÁT ÉS NEM KÖPKÖDSZ A PADLÓRA...:-)
@Knósszosz:
Dehogy!!! Csak megtűzdelni... Nem vagyok én ÁLLAT! :D
A Mythos az a görögöké, Korfun már volt szerencsém hozzá, tényleg jó.
Majd idén nyáron, amikor Rodoszon kortyolgatom, gondolok rád!
Dobjak egy SMS-t is, ha iszom? :|
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ha arra jársz, próbáld meg az Alfát is. Jobb, mint a Mythos:-) És igyl rá egy üveg reczinát:-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Rágalom! Csak az unokatestvérek közt voltak házasságok ... :D
Fél vazsmegye hogyan maradt volna a családban akkor?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: kezdem az okítást rodosz ügyileg:
első túlélési lecke: feketecimkés, másfélliteres Mavrodafne (5-6 ejro) 2 naponta pótolva.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
basszus keverem... APÉLIA (laza édes veres) víz helyett.

a Mavrodafne izgibb félveres mazsolabor. Olyan, mint a Malaga, portói, vagy aszu. Aztat módjával.

egy hétdekás kb.7 euro.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
A hasonló, naponta nagy számban megjelenő szellemi cunamit képviselők okán, nincs szüksége alkoholra, drogra.

Szerintem estére így is úgy kóvályog, mint pálffypista az ököritófülpösi falunapon, a kolbásztöltő verseny mentoraként beszivornyázva, a rohadt barackból kotyvasztott pályinkátúl.

Én nem lennék blogger, az biztos!
Ezt elviselni??
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Mocsok!!
Azé' csak dobj, legalább tudom majd, hogy te legalább jó helyen vagy!-:)
Megvan Orbán szülinapi ajándéka. A híres portkocsigyártó speciális kiadást készített O.V. 50. születésnapjára - mi mást jelentene az autó oldalán az 50 szám? A sportkocsi színe pedig a értelemszerűen a Fideszre utal, hiszen a párt és Viktor egyek.
www.autonavigator.hu/autosvilag_hirei/kulonkiadas_a_mclarentol-10178
@Knósszosz:
Ja, Nyúúlnak igaza van!
Mavrodapne, az...
És ezt se hagyd ki, hamár:
fotoforum.gazeta.pl/photo/0/yj/kb/h87s/7TaSdT9T2oWBfh8qaB.jpg

Hamán nyúl, legyen finom!!
A sztifádhó olyan intézmény Hellász főggyin, mint errefele a gulasch.
Marhából tolják általában, de én Krétán a kolléga rokonából ettem. Isteni volt, házi ráadásul, mert Olga néni a zappartyman tulajdonosának anyukája főzte. Kemencébe bazmeg, az udvaron!... mindegy
Ha érdekel a mikénttye:
www.saveur.com/article/Recipes/Rabbit-and-Onion-Stew-Kouneli-Stifado

Sztán még kétszer mentem vissza hozzájuk, amíg tehettem. Krétára.
Egyetlen buznyákot sem sajnálok, amit elbasztam rá. Pedig sok volt...

És nem főzök, mert le lettem ba... és csuhajja deszép vót a szentmese!
Ma nem nézem meg, mert akkor hiába sütöttem a csirkecombot.
Halihóó
Kikotortam a teljes verset: :-)))

"Horváth Viktor
Bálád a Vérről

Most minden ébred, drága herceg;
felemeli dacos fejét,
és kardját kivonja a nemzet;
oszlik egünkről a setét.

Legyen az ország büszke, szép
tekintete a te szemed,
melyben csillagok lángja ég;
Isten óvja a nemzetet!

Legyél nekünk a vérközösség,
midőn turáni dal zenél;
jöttöd tárogatók köszöntsék,
légy tisztító pusztai szél!

Legyél erünkben tiszta vér,
s mi végigszáguldunk veled;
legyél kemény, legyél vezér;
Isten óvja a nemzetet!

Légy vérünkben hemoglobin
és agyunkban a neuron,
és nagy lesz a Magyar megin’;
apa disznót vág, anya fon.

Vegyél példát a Nagy Turulról,
ki gyermeki fölött lebeg,
tojása nehogy elguruljon;
Isten óvja a nemzetet!

Herceg! Legyél te a fiúm,
és én Magyar anya leszek,
legyél igyekvő spermium;
Isten óvja a nemzetet."

OV köszönt Ő:-)
és egy másik örökbecsű:-)

nemköszöntő, nekem inkább jobbikus himnusznak tűnik:-)

"ttt

Kedves, vedd a szögecses bőrruhádat,
s a hosszú lakkcsizmád, a feketét,
legyél velem intim, legyél családtag,
büntess, hogy szerelmes legyek beléd;
felrepedt szájjal csókolom a vállad,
s te megnyalod a korbácsom nyelét,
ne légyen köztünk helye széthuzásnak,
az egyetértés basszon szerteszét.
És semmi körülmények közt ne tűrj bűnt,
buzi és leszbi nálunk meglakol;
azért kicsit sikíts, ha fáj, ahol
a mellbimbód a szíjak közt előtűnt.
Ágyunk s erkölcsünk tiszta, mint a vas,
szerelmem, tilts és tűrj és támogass."

az utolsó sor pedig: Anyám! Borogass:-)
Bocsi! NEm tudtam kihagyni:-))))))))

"Peer Krisztián
Születésnapodra

Örömömben írok, nem az erszényem vezérel –
koccints képzeletben te is a vezérrel,
hű olvasóm, mintaállampolgár!
Ujjongj most hangosan, ki eddig némán szoptál!

Ötven év az semmi, na az a valami: az ötven.
Ifjúság elröppen, egy korosztály megdöbben –
majd így bíztatja magát: leszünk mi még többen!
Az úrnak asztalánál polgári körökben.

Ne csak fideszes légy, légy büszke fideszes,
örülj, ha egy másik fideszes sikeres!
Még negyven se vagyok, de kimondom, na tessék:
ha újra kezdhetném, Orbán Viktor lennék.

Pedig hány kanyar, kormánytag, kudarc volt az ára
hogy átépüljön végre hű Magyarországa!
Mennyi áldozat, mennyi megfeszített munka!
Egy embernek sok ez – számít mindannyiunkra!

Most jön még a java, s a munkához hit kell.
(Kikkel kell ebédelnie, szegénynek, kikkel?!)
Fehérvár drukker? Ember ő is, hidd el!
Ki minket képvisel, szemben -- tudodkikkel.

Mért nem Orbán Viktor az ellenzék jelöltje?
Az ország fel van osztva, az út ki van jelölve...
Idő kell, míg az ember a magáéra rálel –
a libarálisoknak nem volt elég Ráchel...

Nincsenek annyian, mint amennyit mernek –
még a Békemenetbe is éket vernek!
Jobb is, ha elmennek –
Lennie kell rendnek!

De kint sem tanulják meg, arra mérget vennék,
hogy mit engedhet meg magának egy vendég.
Még ők követelődznek, míg egy ország éhezik –
a szemellenzéket éppen ezért pénzelik.

Hé netezők, héderezők! Eljutott már a hír hozzátok?
Egy Facebookot kitalálni könnyebb, mint Magyarországot.
Hej külföldi sajtó, távoli ricsaj!
Nem vagy elég hozzá, hogy országomból kicsalj.

Ti nem értettétek meg soha Viktort.
Honnan jött – kérditek? Már mindig is itt volt.
Itt annak is jut esély, aki többet akar:
ki befelé volt szabad és csak titokban magyar.

Hazaárulók! Az ország már elkelt!
Üdvözöljétek a nevemben Merkelt!
Fújnak már az új időknek szelei:
Annak is kell ország, aki szereti!

Zárom soraim, és visszaigénylem az áfát –
mi, magyarok legalább adjuk meg a módját!
Orbán viktor is csak egyszer ötven éves:
isten éltes"
Urbánus poéta :)

Évek óta lopnak, csalnak, kéz-kezet mos alapon,
Nem is kell már mutogatni, árulkodik a vagyon,
Jó pajtások nyalnak, szopnak, morzsát lesnek csendesen,
Aki nem tud meghajolni, úgy fekszik le, éhesen.
Gátlástalan úri játék, már mindennapos, megszokott,
Ott ülnek a romok csúcsán, még a trónjuk is lopott,
Könnyes szemű, éhes szolgák, térden csúsznak előttük,
Még a Nap is a szolgájuk, nem süt ki csak felettük.

De én mégis azt üzenem, a mélyen tisztelt elitnek,
Hogy bűneikkel, akárhogy is, de egyszer szembe kerülnek,
Mert a bűnök megmaradnak, tovább, mint az életük,
És épp úgy lesznek megítélve, amilyen a méretük.
Ha majd ez a tolvaj rendszer, egy szép napon véget ért,
És számot adnak egytől-egyig, a sok porba tiport életért,
A lopott vagyon nem segíthet, nem enyhít a bűnökön,
Védtelenné lesz az ember, ha a halál szembe jön.

fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/9359_475701269171814_267913268_n.jpg
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ez a szar micsoda?
Világ életemben úútáltam a verselemzést, de ez nem is az.
Tiszta röhej, királyi; brühüyyy - ahogy Rodeo, ugye.

"legyél igyekvő spermium" - ebbe több mindent bele tudok képzelni.
Asszem, nem kell kibontanom szóról-szóra, érted Te.

Ez az ország menthetetlen.
@Knósszosz: Az Index Orbán tematikus oldalának kulturrovatában találtam e gyöngyszemeket. Viszont magát az oldalt már nem találom. Elégedj meg a másodközléssel:-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Gyó, nem feszegetem, amúgy sem ér egy kalap szart sem!
A Concorde viszont igen!
Azt tudtad, hogy a Rolls-Royce Snecma hajtóművei, amik tolták a madarat, olyan dolgokra voltak képesek, hogy a hangsebesség meg egyéb terhelések hatására megnyúltak-tágultak, meg ilyesmi?

Nem annyi, hogy nehezebben csukod be nyáron a kertkaput, nem. A hajtómű forgórésze, képes volt önmagában ilyesmire. Elképesztő.
Egy masszív, tizenkét kompresszor fokozatú acél cucc a maga tömörségével ilyet???

Ááá, ez már nem értelmezhető nekem.
Most mondok egy imát, remélem meghallgatják az olümposzi istenek. De ha ők esetleg nem érnek rá, nagy szeretettel küldök állatbarátként Kerberosznak egy cubákot.

Valamit azért kívánok cserébe tőle.
Várok picit, de nem sok türelmem van már.
:-)))))) legeredetibb 50y poszt eddig

Ugye happy end lesz és nem támad majd fel harmadnapra, hogy aztán eljöjjön értünk és az ő menyországában kelljen élnünk örökkön örökké?
Na, most az egyszer, lécci, lécci !!
@Penivaldes: Akkor te többet tudsz, mint én... de ki a lófasz vagy te?
@KÁTÉó53éúétr6: "Ne legyél ennyire komoly."
Komolyan veszem, amit mondasz, mert igazad van. Minek rontsuk el egymás lelki harmóniáját egymás között, amikor mókásan is ugyanott vagyunk.
Egyből jó napom lett attól, amit írtál. Máris ragyogok.
@AKIsTUDATLAN: Én is örülök Neked, és annak, hogy észrevetted, hogy itt vagyok. Igazi megtiszteltetésnek érzem, köszi szépen.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Szia Te Kedves Vérnyúl padtársam!
Mint a napokban Bolinak írtam, túlhajtottam magam a májusi kötelmek miatt, ezért némi pihenést javallottak. Jobb is volt, hogy nem írtam, mert nem fogott a fejem, inkább dobott.
Kimásztam a gödörből, majdnem egy időben a költségvetési deficit elengedésével, csak ebbe a gödörbe nem a szocik dobtak bele, hanem saját magam, gyarapítandó a saját büdzsémet.
Na de erős csaj vagyok, már ki is rúgtam magam. Jobban tettem volna, ha a "ki" helyett a "be" igekötő szerint járok el.
@Mariann19: szia sorstárs!:)

én még gödörben vagyok az a fránya pajzsmirigy csinál pár kusza dolgot az életben.

jó, hogy vagy újra!:)

@Knósszosz: :)

ez nem Concorde de azért nekem tetszik és eszembe jutottál, tehát fogad szeretettel:DDDD

offforever.blog.hu/2013/05/31/_zero_az_ultramodern_helikopter_bonusz_rolls_royce#comment-form
@guma: Szia Guma! Nagyon örülök, hogy megkerestél. Gondoltam Rád a kézi meccsek kapcsán is. Te is gödörben vagy hasonló okokból?
Kevesebbet kéne dolgoznunk, nekem is hallgatnom kellett volna apukám bornírt mondására, miszerint a munkától a lovak is döglenek. Bocs.
Írtam is Bolinak, hogy az aktivitásom mérséklésére kérek a Fidesz kormánytól egy-két féket és ellensúlyt, nekik ezek úgysem kellenek, és helyrebiccenek.
Neked is ezt tudnám ajánlani.
Nagy Imre temetésén Orbán azt monsta, hogy kétféle kommunista van: jó komunnista és rossz kommunista. Az is benne volt a beszédben, hogy majd ő mondja meg, hogy ki melyik kategóriába tartozik.
Ez volt a beszéd lényege, a többi csak - a tőle azóta megszokott - nagyotmondás és vetítés volt.
+1

"a forradalmat jósolókkal és lámpavasazókkal ellentétben azt kívánom nehogy bármi bajod essen úgy fizikailag, mint mentálisan. Én azt akarom végignézd"

amugy a kívánás és a jóslás nem egyennlő...
én azt jósolom hogy forradalomban meg fog gebedni és disznók fajják fel...
de kívánni én is azt kívánom szépen épésszel lássa a "munkája" végkifejletét
és fogja fel hogy a hazaárulásának mik a következményei és érje is meg!
@guma:
Kegyed miket nem talál!-:))
Azért köszönöm, jól eső érzés ha valakinek eszébe jut a zember és nem csak a politikától megfordult gyomorperisztaltika okán.

Köszi!!
süti beállítások módosítása