Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 24.hu/belfold/2024/04/25/alapellatas-rendelok-haziorvosi-szolgalat-fogorvos-belugyminiszterium-ell... (2024.04.25. 09:17) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.05.31. 03:53 Fabius

Orbán első 50 éve

Címkék: születésnap orbán viktor

1963. május 31.-én szárnysuhogásra lettek figyelmesek Székesfehérvár lakói. A méltóságteljesen szárnyaló jelenséget nem tudták hirtelen mire vélni, hisz gólyának nem volt elég fehér és hosszú csőrű, sasnak nem volt elég termetes, a turul meg nem fészkelt márványfallosz tetején akkoriban Ópusztaszeren, hogy első ránézésre azonosítható legyen. De a csőrében kalimpáló és fejhangon ordító apró izéről is csak sejteni lehetett, hogy embergyerek. 

Szóval a Jóisten kicsit túlbonyolította a kézbesítést, de sebaj.

Talán ennek köszönhető, hogy hiába várt jászol körül gyülekező tömeget, háromkirályokat, aztán mikor a pártfőtitkár elvtárs se jött személyesen dedlátogatóba akkor azért eltöprengett: lehet eltoltam valamit? Vakargatta a fejét egy ideig, aztán úgy döntött ha már így esett akkor több kitörési lehetőséget ad a fiúnak: legyen focista mert olyan futballokos homloka van, vagy legyen politikus, mert arra szükség lesz általa már belátható időn belül. Nem ez volt az egyetlen baklövése az Öregnek, ezekkel a többcélú felhasználhatóságokkal rendre mellényúlt. Ilyen elven teremtette a négy évszakos gumit is, ami semmire nem jó igazán, mégis mennyien hisznek benne. 

orbán-foci.gif

Az örömszülők, Győző és Erzsébet a Viktor nevet adták a klapecnek, és gondos nevelésben részesítették. Kicsit furcsállták ugyan, hogy első kimondott szava a rezsicsökkentés lett és az Ifát csak áfának volt hajlandó kiejteni,  de mikor háromévesen kikövetelte az óvodában, hogy mézes mangalica ízű kisüsti legyen a jele, már csak legyintettek a hóbortjaira.

Pár év múlva a felcsúti pitypangmezőből legalább derékig kilátszott, így beíratták középiskolába. A Teleki Blanka Gimnáziumban hamar beilleszkedett az osztályba, és rögtön életre szóló barátságot kötött két fiúval, Varga Tomikával és Simicska Lalikával. Akik közül az egyik már megjárta a sittet rekord méretű áfacsalásért, a másik még nem. De a későkamaszkorban nem gondoltak még ezzel, a megszerzett tudással nekiláttak pártot alapítani. Miután Viktor rendelkezett a bölcsességgel - miszerint amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is(!!!) - ő lett a pártelnök, emezek meg jól tudtak lopni, áfát csalni, cégeket kayaibrahimozni és székházat mutyizni, így ők lettek a párt gazdasági szakemberei. Kiköpött politikus alkat volt mindhárom, min kell most csodálkozni? 

A Nagy Imre temetésen aztán berobbant a köztudatba. Az elmondott beszéde máig a magyar politikatörténet egyik legvitatottabbja, városi legendák sokasága szól az előre leegyeztetéséről és ennek ellenkezőjéről is. Akárhogy is volt, parlamenti helyeket ért a dolog. A nagy büdösben aztán az egykori besúgók sokasága között ha lassan is de komolyodni kezdett. Néha még térdre, imához vezényelték a csuhásokat, de időnként már megesett, hogy megborotválkozva és a frizuravarjút szasszonosítva lépett az ülésterembe. Megszokta a légkört, megszokta - és megszerette? - az ügynökök jelenlétét, és már az sem zavarta, hogy a Fiatal Demokraták Szövetségének átlagéletkora a Hospice házakéhoz hasonló a mindenféle pártokból kiszakadtak befogadásával. 

Túl esett az első farol a parolán, a liberalizmusát látványosan feladva inkább remélt hasznot az MDF szétesése miatt keletkezett konzervatív jobboldali űr betöltésétől. A számítás bejött, 98'-ban miniszterelnök lett, és kezdetét vette a hamburger rakétákkal színesített augusztus huszadikás, országimázsos, koronaúsztatós szőlőbányász korszak. Tudod, amikor még Borókai Gábor kormányszóvivővel eufória mámorban visongva ünnepelték a sikert, hogy micsoda rekordütemben adósodtak el a családok egyetlen év alatt - hálelúja - a kamattámogatott lakáshitel programnak köszönhetően. Aminek terheit máig fizetjük, és még vagy tíz évig fizetni fogjuk. Úszott az Ezüst Hajó, Káel Csaba szorgosan filmezett az Orbán Házi Archívum számára, fideszes "szenátorok" Gripeneztek lelkesen, Simicska az APEH elnöke, Varga Tamás meg szökni kénytelen az áfacsalás miatt, és körözi az Interpol. Mivel van elfoglalva Viktor ekkor? Bush elnök titkárságát győzködi, hogy ne genyózzatok már jenki tezsvírek, csak egy közös fotócskát csinyájjunk má' amin rázogatom az elnökötök fenséges kacsóját - ha muszáj össze is puszizkodom, de télleg -  lécci, léccilécci, naaa, csak egyet, igazáááán, jó leszek - de nem jár sikerrel. 

2002-ben aztán jön az elkerülhetetlen bukás. Rákay Kálmán hivatásos számmisztikus hiába számolja kétmilliónak a Kossuth tér környéki embereket, sikerül a szociktól kikapni. Nem nagy dicsőség, ahogy a következő, ellenzékben töltött "elmúttnyóc" sem az. Legfájóbb pillanata az éveknek a 2006-os kampány tévévitájában Gyurcsánytól elszenvedett ronda vereség, az eset úgy karmolt barázdákat az orcabőrre, mint a felcsúti gyepen becsúszó stoplis szántásmintát a felépült Puskás Akadémia edzőpályájába.  Piszok mázli, hogy a szocik és Gyurcsány csúnyán elkúrják, a kétezerhatos megismételt bukta után a választási győzelemig csak ki kell bekkelni valahogy. 

Most meg ez van. Ötvenedik születésnapján elmondhatja, hogy ő az első Magyarországon aki egyszerre rabolt ki hárommillió embert és megalkotta a simicska állandót. Saját alkotmánya, béklyóba vert alkotmánybírósága, saját köztársasági elnöke,  parlamenti házmestere, kézivezérelt szavazógépsora, személyre szabott választási és közbeszerzési törvénye, hűbéri viszonyra épített dohánybolt és földműveshálózata, tenyeréből evő médiabirodalma, hírgyára, kertvégi stadionja van. Csak egy valamije nincs: szerencséje.

Az uradalma ugyanis egyre kevésbé tetszik a nemzetének. Hiába kapta szülinapi ajándéknak az Uniótól a túlzott deficit eljárás felfüggesztését, a legfrissebb közkutatás adataiból kilátszó népszerűségvesztés hereszorító árnyéka is az ajándékcsomagban van. 50 - mondják a számgyertyák a tortán, 53% már leváltana - mondja a köz a kutatón keresztül. 

orbán_2.jpg

Egyre többen kívánunk ma neked jó egészséget és kristálytiszta tudatot még sok évig. Igen, Viktor, nem tévedés. Én a forradalmat jósolókkal és lámpavasazókkal ellentétben azt kívánom nehogy bármi bajod essen úgy fizikailag, mint mentálisan. Én azt akarom végignézd ahogy elbontjuk a szarhegyet amit izzadságos munkával akaratunk ellenére felépítettél. Látni akarom ahogy felfogod mi történik körülötted, miközben szeded a sátorfádat, eloldalogsz, és megpróbálsz kezdeni magaddal valamit ötvenegy évesen. 

529 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr1005336900

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Forró szeretettel köszöntjük Drága Vezetőnket! 2013.05.31. 18:12:20

ORBÁN VIKTOR, Magyar Szabadságharcos Népünk Legelső Vezetője ma tölti be életének 50. születésnapját. Ez alkalomból, ahogy azt jó Néphez, szeretett hazájukhoz hű Polgárokhoz illik, szinte senki sem hagyja ki saját magát az ünnepélyek szervezéséből, s a...

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.05.31. 16:52:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Hódolat Viktornak! 2013.05.31. 09:38:28

Fontos világpolitikai tényezők, köztük a Cifra Kaloda videóban köszöntik Orbán Viktort születésnapja alkalmából. A mozgóképet nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.           

Trackback: Irodalmi ajánló: Születésnapja alkalmából :-) 2013.05.31. 09:08:44

Weöres Sándor: Orbán Alva jár az Orbán, Tornyot visz az orrán, Trombitások ülnek benne Három szekér polyván, -- Hú! -- trombitások Három szekér polyván. Fújják egyre többen, Polyva szerteröppen, Rémes álmot lát az Orbán Polyva-fellegekben, -- Hú ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

oops

E-útdíj: itt vannak a tarifák

A kéttengelyes kocsi a gyorsforgalmi úton 49,90, míg a főúton 21,23 forintért haladhat egy kilométert. A háromtengelyes teherautónál 70,02 és 36,75 forint, a négytengelyes kamionnál pedig 108,38, illetve 67,60 forint a tarifa.

hvg.hu/gazdasag/20130531_Eutdij_tarifak

--------------------------------------
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Sokaknak pótszék sem jutott az Orbánért celebrált szentmisén

Zsúfolásig megtöltötték a hívek a belvárosi plébániatemplomot péntek délután, ahol Orbán Viktor ötvenedik születésnapja alkalmából mutattak be hálaadó szentmisét. A hvg.hu tudósítójának becslése szerint legalább 6-700 ember, zömében idős nő töltötte meg a templomot, olyannyira, hogy a padokban már nem jutott mindenkinek hely, pótszékekre volt szükség, és sokan állni kényszerültek.

hvg.hu/itthon/20130531_orban_szentmise_belvaros
@E.Csaba: Hitlerért is imádkozott egy nemzet.../nem 600 ember/ és mi lett?
@KÁTÉó53éúétr6: tömegek sírtak is, nem is olyan régen...
De legalább az temetés volt...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Én nem mentem, bár a belvárosi templom szép hely. :)
-no comment-

Valószínűleg a rendszerváltás óta nem fizettek olyan alacsony kamatot a bankok a lakossági betétekre, mint most. Meg is látszódik ennek hatása az MNB ma közzétett áprilisi adatain, nettó 126 milliárd forintot vettek fel ugyanis a háztartások a betétekből egyetlen hónap alatt. Ilyenre 2012 kritikus január hónapja óta nem volt példa. A jegybanki kamatcsökkentéssel párhuzamosan a a hitelek kamatszintje is tovább csökkent, így az új lakáshitelek átlagkamata már "csak" 9%, a vállalati hiteleké pedig 7%. Ez azonban alig lendített valamit a banki hitelezésen: a kkv-k a jövő héten induló Növekedési Hitelprogramban, a családok pedig a félszocpol (egyelőre bizonytalan időzítésű) bevezetésében bíznak.

www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/gatszakadas_a_lakossagi_bankbeteteknel.184661.html

--------------

Alföldi nem tudja kifizetni a színészeket

Április óta nem kapott pénzt az Emberi Erőforrások Minisztériumától a Nemzeti Színház, így a dolgozók fizetését sem tudja rendezni az igazgató - számolt be a Hír24.

hvg.hu/elet.kultura/20130531_Alfoldi_nem_tudja_kifizetni_a_szineszeket
@E.Csaba: Kérni lehet, bár a hit az nem üzlet, ahol kérsz egy csomag gyufát. na de könyörögjenek nyugodtan..
@KÁTÉó53éúétr6: Viktorért még inkább érdemes imádkozni szerintem. :) Amúgy meg mindnyájan rászorulunk az Isten irgalmára.

Ezt a 2005-ös videót ismeritek???

youtu.be/3_8Hgf1NL6c
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Most képzeld el, amikor a hálaadó temetési mise lesz, mennyien fognak ott zokogni. :D
Én is elmennék, mármint sorban állni azokkal, akik hosszú, tömött sorokban várják, hogy lehugyozhassák Piktorunk sírját. Mert igény az lesz rá...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: az má volt, hogy b. meg a ....hülye barom! bocs:)
Már aki, már amelyikre, különösen a mindenkori áldozati báránynak nevelt, és pásztorbottal terelt bávatag, nyájtag.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: na ghugyozni azért nem kéne egy sírra, még ha mérgesek vagytok is.
@Penivaldes: amúgy jahhh, igazságod vagyon, a végtisztelet jár még az ilyen selejteknek is...
@Penivaldes:
Nyuszika, majd elfordulsz, ha zavar! :)

"A nemzetgazdasági ágak többségében továbbra is csökkenést regisztrált a KSH. Az energiaipar beruházásainak volumene 30,5 százalékkal volt kevesebb az idei első negyedévben az előző év azonos időszakához viszonyítva. Ezt a drasztikus visszaesést – amit aligha lehet mással magyarázni, mint a rezsicsökkentésre és az energiaszektort sújtó egyéb terhekre adott céges válasz – a hálózatbővítések, -fejlesztések mérséklődése okozott.

A feldolgozóipar beruházásai – több mint két és fél évnyi növekedés után – a mostani negyedévben 13,2 százalékkal maradtak el az egy évvel korábbitól. A nagyobb súlyt képviselő ágazatok közül jelentősen visszaestek a beruházások a gyógyszeriparban és a járműgyártásban a bázishatás miatt. A lakásépítések erőteljes visszaesésének következtében az ingatlanügyletek nemzetgazdasági ág beruházásainak volumene 19,7 százalékkal csökkent az egy évvel korábbihoz képest.

A szintén nagy súlyt képviselő szállítás, raktározás beruházásai – a jelentős volumenű járműbeszerzések ellenére – 4,7 százalékkal volt kevesebb az első negyedévben. Továbbra sem bővültek az oktatás nemzetgazdasági ág (14,8 százalék) és humán-egészségügyi, szociális ellátás ág (20,2 százalék) beruházásai."

index.hu/gazdasag/2013/05/31/itt_a_hatalmas_pofon_a_rezsicsokkentesert/

GYŐZTÜNK!!!
De'télleg!
Apró bibi van, de nem gond - Simicskáék jól járnak ma is, a többi meg lényegtelen...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
egy nagy baj van azzal a misével: nem orbán lelki üdvéért ment...
"A Velencei Bizottság honlapjának zavara miatt néhány órára nyilvánosságra került a testületnek az Alaptörvény negyedik módosításáról szóló jelentéstervezete – vette észre szemfülesen a Népszava. A bugot észlelő nemzetközi konzultációs testület gyorsan levette oldaláról az eredetileg a június 14-15-i közgyűlésre időzített dokumentumot, de már késő volt.

Az osztrák Christoph Grabenwarter, a német Wolfgang Hoffmann-Riem, a lengyel Hanna Suchocka, a finn Kaarlo Tuori és a belga Jan Velaers 34 oldalon, 155 pontba szedve fogalmazta meg kritikáit az alaptörvény legutóbbi módosításával, illetve a módosítás révén kialakult helyzettel kapcsolatban.

A jelentés 7 fejezetéből 6 tételesen elemzi a negyedik alaptörvény-módosítás passzusait, különösen nagy figyelmet szentelve az Alkotmánybíróság jogkörének és gyakorlatának változásaira. A tervezet érvei figyelembe veszik a magyar kormány által készíttetett három szakértői jelentést. A jelentéstervezetben külön fejezetet kapott az is, hogyan "használja" a kormány az alkotmányozást saját döntéseinek bebetonozására.

A tervezet azt is megemlíti, milyen gyenge volt a kormány védekezése a VB delegációjának budapesti látogatásakor: a bizottság képviselőivel tárgyaló kormánypárti politikusok tartalmi érvek helyett kizárólag a „parlamenti szuverenitásra” hivatkoztak. A VB jelentéstervezetében leszögezi: "a Bizottság soha nem tagadta a parlament szuverén jogát ahhoz, hogy elfogadja vagy módosítsa az alkotmányt”. Ugyanakkor az Alaptörvényt „esetleges politikai nyilatkozat”-nak nevezi, és kritizálja a kormánytöbbség „szeszélyeinek engedve” végrehajtott módosításokat.

A negyedik alkotmánymódosítást a Velencei Bizottság kerek-perec ellentétesnek nevezi a nemzetközi normákkal, sőt, magával az Alaptörvénnyel is. A testületnek elsősorban az Alkotmánybíróság korlátozás fáj, ami szerintük egyaránt negatív hatással van a hatalmi ágak szétválasztására, az emberi jogok védelmére és a jogállamiságra."
index.hu/belfold/2013/05/31/muszaki_hiba_miatt_derult_ki_hogy_all_a_bal_az_alaptorveny_korul/

Mint tudjuk, az ilyen apró, "műszaki hibákért", az informatikában keményen meg kell dolgozni! ;)
Persze, véletlen, há'detudomén!
@taga20:
Ne fényezz, mert proliként elbízom még magam! :)
Ha kádárettársuk koponyáját el lehetett lopni, akkor nem én leszek az egyetlen, aki lehugyozza Piktorunk sírját is majd! :)
@Secnir: a lelki üdvért csak az egyén tehet, a hívek tömege nem. legalábbis szerintem
@Penivaldes:
OKÉ! Majd utána meggyónom. :D
Amióta a narancsbolsik lejáratták a POLGÁR szót, nem hatsz meg...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: igen! minden kor kijelölte magának a kolompost, akit a kénbarlangba is követ, azonban nem értem, hogy a XXI, században tömegek nem gondolkodnak mielőtt ave cézárt kiáltanak...miközben tudják ki volt Hitler, Sztálin, Rákosi, Csauseszku /fonetikusan/ csak hogy a hozzánk közelieket emlitsem
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A „Növekedési Hitelprogram” az olyan mint a kölcsön Viagra?
Kérek a szomszédtól két kéket, aztán kamatostul köll visszaadnom?
És ha nem megy akkor mit csinálok? Mer Viagrát nem tudok.., akkor ez lankadt hitelnek minősül?
Én is kurva kicsi vállalkozás vagyok (kákávé), nem tudom, hogy a szomszéd Feri helyez-e ki hitelt nekem a zarcomba, a hat darabos csavarhúzókészletem terhére? (Van benne racsnis bónusz marok is+hat bit)

Isten éltesse a kedves vezetőt!!
@Penivaldes:
Ilyen csürhével együtt én nem kívánok POLGÁR lenni!
Maradok ecceri proli. Hol a gond ezzel? Így belefér sok minden!
Sokkal jobb, mintha véletlenül összekevernének AZOKKAL! :D
@Knósszosz:
2x24-es bitfejkészletem akkor maga a habzsidőzsi!
36 darabos finommechanikai csavarhúzókészletem meg aztán... ;)
Na, nem cincállak, mert nekiállsz főzni, azt meg rühellem, így, vacsi után.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: hibát követsz el ha nem viselsz csendes forradalmat ellenük.
gyakorolsz:))?:))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ne hőzőngj... a proliságért meg kell dolgozni, ki kell érdemelni. Egyelőre csak egy lecsúszott deklasszált dzsentri úrizsúrfiú vagyol:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: végtisztességet adja meg neki az, akitől kiérdemelte...tőlem nem érdemli
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nem is értem, a mai nagy napon miért is nem szerveztél meg ottan a nagymosoni rengetegben egy hálaadó vuduszertartást, ha már büdös volt elutazni pestbe a belvárparókába, a sok savanyúszagú ájtatosmami mellé örömködni:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Én, főzni?
Hová gondolsz? Kaja kész, eccerű, majd később belapátolom, mint ecceri informatikus a szélhajtó küsz-t a kajakjába.

Sült csirkeczomb, semmi ex-tra.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: én nem szoktam szagolgatni az ájtatos mamákat, annál finomabb illatokat szeretek:)))
@Penivaldes:
Csendes? Én kimondom, hogy bekap6ssák! :)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ne hőzőngj... a proliságért meg kell dolgozni, ki kell érdemelni. Egyelőre csak egy lecsúszott deklasszált dzsentri úrizsúrfiú vagyol:-)"

hozzátéve persze, hogy olyan vagy így szétesve is, amilyen Orbán egész életében szeretett volna lenni, de sose lesz. Ebbe sajna 10-12 generáció tette bele a munkáját, ami neki sosevoltsoselesz... marad a szmokinghoz hordott gumicsizma örökre, és a komplexusrengeteg...
@Knósszosz:

Nyúl egészben sütve recept

előkészület: 10 perc
sütés: 120 perc
Az élmény: KIMONDHATATLAN! :D

hozzávalók 6 főre
1 egész nyúl
10 dkg zsír
bors

majoranna
4 db babérlevél
ételízesítő
1 fej fokhagyma
1 dl fehérbor
10 dkg füstölt szalonna

Elkészítés:
A nyulat nagyon alaposan megtisztítjuk.
Szalonnakockákkal és fokhagymagerezdekkel sűrűn megtűzdeljük. (Én egy helyre szalonnát és fokhagymát is teszek.) Megsózzuk, borsozzuk, ételízesítővel és majorannával megszórjuk a nyúl mindkét oldalát.
Egy mély tepsibe helyezzük, köré rakjuk a megmaradt fokhagymát és szalonnakockákat, babérlevelet, a zsírt, és felöntjük a fehérborral. Lefedjük a tepsinket alufóliával.
Előmelegített sütőben 1 órát sütjük, majd levesszük a fóliát, és pirosra sütjük. Néha meglocsoljuk a zsírjával, hogy ne száradjon ki a hús. Félidőben meg lehet fordítani a nyulat, hogy mindkét oldala szép piros legyen.
sütési hőfok: 180°C
sütési mód: alul-felül sütés

Na, szóval van egy söröd? :D
neked ennyi jutott Fabius. én hörpintek egyet sörömből hátradőlve...
te meg edd csak amit főztél.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Kérlek szépen, ez több lesz, hisz a családunk Károly Róbert királyunk kíséretében lévő előkelőségig tudja visszavezetni a családfát! Szóval régóta proliskodunk itten mi már...
Ha bebacok se tudok ennyire lepolgáriasodni, mint Piktorék. :)
@FILTOL:
Téged elnézve értem, hogy Fabius miért nem iszik... :(
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Bacod, kihagytad a brüsszeli ülésteremben zsebrebaszott kézzel történő flangálást és kapanyélkilógást! :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
-:DD
Azt tudja a tálalásra szánt egyed, hogy a szalonnát és a fokhagymát hová kívánod beszúúrni?-:))
Megérdemli amúgy, örök kekec a jószándékú trollokkal, brrr..

Sört meg?
Naná! Hazait ajánlok (ittam jobbat is...), de hűvösen izzadva a pohárban finom!
fc02.deviantart.net/fs71/i/2011/187/8/e/mythos_beer_by_filiphammarlund-d3l7lpj.jpg
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ne baszogasd:) még megsértődik, mert nem tudja mi ez:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: De legalább annyi megmaradt, hogy nem rakod az asztalra SZAROS CSIZSMÁT ÉS NEM KÖPKÖDSZ A PADLÓRA...:-)
@Knósszosz:
Dehogy!!! Csak megtűzdelni... Nem vagyok én ÁLLAT! :D
A Mythos az a görögöké, Korfun már volt szerencsém hozzá, tényleg jó.
Majd idén nyáron, amikor Rodoszon kortyolgatom, gondolok rád!
Dobjak egy SMS-t is, ha iszom? :|
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ha arra jársz, próbáld meg az Alfát is. Jobb, mint a Mythos:-) És igyl rá egy üveg reczinát:-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Rágalom! Csak az unokatestvérek közt voltak házasságok ... :D
Fél vazsmegye hogyan maradt volna a családban akkor?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: kezdem az okítást rodosz ügyileg:
első túlélési lecke: feketecimkés, másfélliteres Mavrodafne (5-6 ejro) 2 naponta pótolva.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
basszus keverem... APÉLIA (laza édes veres) víz helyett.

a Mavrodafne izgibb félveres mazsolabor. Olyan, mint a Malaga, portói, vagy aszu. Aztat módjával.

egy hétdekás kb.7 euro.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
A hasonló, naponta nagy számban megjelenő szellemi cunamit képviselők okán, nincs szüksége alkoholra, drogra.

Szerintem estére így is úgy kóvályog, mint pálffypista az ököritófülpösi falunapon, a kolbásztöltő verseny mentoraként beszivornyázva, a rohadt barackból kotyvasztott pályinkátúl.

Én nem lennék blogger, az biztos!
Ezt elviselni??
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Mocsok!!
Azé' csak dobj, legalább tudom majd, hogy te legalább jó helyen vagy!-:)
Megvan Orbán szülinapi ajándéka. A híres portkocsigyártó speciális kiadást készített O.V. 50. születésnapjára - mi mást jelentene az autó oldalán az 50 szám? A sportkocsi színe pedig a értelemszerűen a Fideszre utal, hiszen a párt és Viktor egyek.
www.autonavigator.hu/autosvilag_hirei/kulonkiadas_a_mclarentol-10178
@Knósszosz:
Ja, Nyúúlnak igaza van!
Mavrodapne, az...
És ezt se hagyd ki, hamár:
fotoforum.gazeta.pl/photo/0/yj/kb/h87s/7TaSdT9T2oWBfh8qaB.jpg

Hamán nyúl, legyen finom!!
A sztifádhó olyan intézmény Hellász főggyin, mint errefele a gulasch.
Marhából tolják általában, de én Krétán a kolléga rokonából ettem. Isteni volt, házi ráadásul, mert Olga néni a zappartyman tulajdonosának anyukája főzte. Kemencébe bazmeg, az udvaron!... mindegy
Ha érdekel a mikénttye:
www.saveur.com/article/Recipes/Rabbit-and-Onion-Stew-Kouneli-Stifado

Sztán még kétszer mentem vissza hozzájuk, amíg tehettem. Krétára.
Egyetlen buznyákot sem sajnálok, amit elbasztam rá. Pedig sok volt...

És nem főzök, mert le lettem ba... és csuhajja deszép vót a szentmese!
Ma nem nézem meg, mert akkor hiába sütöttem a csirkecombot.
Halihóó
Kikotortam a teljes verset: :-)))

"Horváth Viktor
Bálád a Vérről

Most minden ébred, drága herceg;
felemeli dacos fejét,
és kardját kivonja a nemzet;
oszlik egünkről a setét.

Legyen az ország büszke, szép
tekintete a te szemed,
melyben csillagok lángja ég;
Isten óvja a nemzetet!

Legyél nekünk a vérközösség,
midőn turáni dal zenél;
jöttöd tárogatók köszöntsék,
légy tisztító pusztai szél!

Legyél erünkben tiszta vér,
s mi végigszáguldunk veled;
legyél kemény, legyél vezér;
Isten óvja a nemzetet!

Légy vérünkben hemoglobin
és agyunkban a neuron,
és nagy lesz a Magyar megin’;
apa disznót vág, anya fon.

Vegyél példát a Nagy Turulról,
ki gyermeki fölött lebeg,
tojása nehogy elguruljon;
Isten óvja a nemzetet!

Herceg! Legyél te a fiúm,
és én Magyar anya leszek,
legyél igyekvő spermium;
Isten óvja a nemzetet."

OV köszönt Ő:-)
és egy másik örökbecsű:-)

nemköszöntő, nekem inkább jobbikus himnusznak tűnik:-)

"ttt

Kedves, vedd a szögecses bőrruhádat,
s a hosszú lakkcsizmád, a feketét,
legyél velem intim, legyél családtag,
büntess, hogy szerelmes legyek beléd;
felrepedt szájjal csókolom a vállad,
s te megnyalod a korbácsom nyelét,
ne légyen köztünk helye széthuzásnak,
az egyetértés basszon szerteszét.
És semmi körülmények közt ne tűrj bűnt,
buzi és leszbi nálunk meglakol;
azért kicsit sikíts, ha fáj, ahol
a mellbimbód a szíjak közt előtűnt.
Ágyunk s erkölcsünk tiszta, mint a vas,
szerelmem, tilts és tűrj és támogass."

az utolsó sor pedig: Anyám! Borogass:-)
Bocsi! NEm tudtam kihagyni:-))))))))

"Peer Krisztián
Születésnapodra

Örömömben írok, nem az erszényem vezérel –
koccints képzeletben te is a vezérrel,
hű olvasóm, mintaállampolgár!
Ujjongj most hangosan, ki eddig némán szoptál!

Ötven év az semmi, na az a valami: az ötven.
Ifjúság elröppen, egy korosztály megdöbben –
majd így bíztatja magát: leszünk mi még többen!
Az úrnak asztalánál polgári körökben.

Ne csak fideszes légy, légy büszke fideszes,
örülj, ha egy másik fideszes sikeres!
Még negyven se vagyok, de kimondom, na tessék:
ha újra kezdhetném, Orbán Viktor lennék.

Pedig hány kanyar, kormánytag, kudarc volt az ára
hogy átépüljön végre hű Magyarországa!
Mennyi áldozat, mennyi megfeszített munka!
Egy embernek sok ez – számít mindannyiunkra!

Most jön még a java, s a munkához hit kell.
(Kikkel kell ebédelnie, szegénynek, kikkel?!)
Fehérvár drukker? Ember ő is, hidd el!
Ki minket képvisel, szemben -- tudodkikkel.

Mért nem Orbán Viktor az ellenzék jelöltje?
Az ország fel van osztva, az út ki van jelölve...
Idő kell, míg az ember a magáéra rálel –
a libarálisoknak nem volt elég Ráchel...

Nincsenek annyian, mint amennyit mernek –
még a Békemenetbe is éket vernek!
Jobb is, ha elmennek –
Lennie kell rendnek!

De kint sem tanulják meg, arra mérget vennék,
hogy mit engedhet meg magának egy vendég.
Még ők követelődznek, míg egy ország éhezik –
a szemellenzéket éppen ezért pénzelik.

Hé netezők, héderezők! Eljutott már a hír hozzátok?
Egy Facebookot kitalálni könnyebb, mint Magyarországot.
Hej külföldi sajtó, távoli ricsaj!
Nem vagy elég hozzá, hogy országomból kicsalj.

Ti nem értettétek meg soha Viktort.
Honnan jött – kérditek? Már mindig is itt volt.
Itt annak is jut esély, aki többet akar:
ki befelé volt szabad és csak titokban magyar.

Hazaárulók! Az ország már elkelt!
Üdvözöljétek a nevemben Merkelt!
Fújnak már az új időknek szelei:
Annak is kell ország, aki szereti!

Zárom soraim, és visszaigénylem az áfát –
mi, magyarok legalább adjuk meg a módját!
Orbán viktor is csak egyszer ötven éves:
isten éltes"
Urbánus poéta :)

Évek óta lopnak, csalnak, kéz-kezet mos alapon,
Nem is kell már mutogatni, árulkodik a vagyon,
Jó pajtások nyalnak, szopnak, morzsát lesnek csendesen,
Aki nem tud meghajolni, úgy fekszik le, éhesen.
Gátlástalan úri játék, már mindennapos, megszokott,
Ott ülnek a romok csúcsán, még a trónjuk is lopott,
Könnyes szemű, éhes szolgák, térden csúsznak előttük,
Még a Nap is a szolgájuk, nem süt ki csak felettük.

De én mégis azt üzenem, a mélyen tisztelt elitnek,
Hogy bűneikkel, akárhogy is, de egyszer szembe kerülnek,
Mert a bűnök megmaradnak, tovább, mint az életük,
És épp úgy lesznek megítélve, amilyen a méretük.
Ha majd ez a tolvaj rendszer, egy szép napon véget ért,
És számot adnak egytől-egyig, a sok porba tiport életért,
A lopott vagyon nem segíthet, nem enyhít a bűnökön,
Védtelenné lesz az ember, ha a halál szembe jön.

fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/9359_475701269171814_267913268_n.jpg
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ez a szar micsoda?
Világ életemben úútáltam a verselemzést, de ez nem is az.
Tiszta röhej, királyi; brühüyyy - ahogy Rodeo, ugye.

"legyél igyekvő spermium" - ebbe több mindent bele tudok képzelni.
Asszem, nem kell kibontanom szóról-szóra, érted Te.

Ez az ország menthetetlen.
@Knósszosz: Az Index Orbán tematikus oldalának kulturrovatában találtam e gyöngyszemeket. Viszont magát az oldalt már nem találom. Elégedj meg a másodközléssel:-)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Gyó, nem feszegetem, amúgy sem ér egy kalap szart sem!
A Concorde viszont igen!
Azt tudtad, hogy a Rolls-Royce Snecma hajtóművei, amik tolták a madarat, olyan dolgokra voltak képesek, hogy a hangsebesség meg egyéb terhelések hatására megnyúltak-tágultak, meg ilyesmi?

Nem annyi, hogy nehezebben csukod be nyáron a kertkaput, nem. A hajtómű forgórésze, képes volt önmagában ilyesmire. Elképesztő.
Egy masszív, tizenkét kompresszor fokozatú acél cucc a maga tömörségével ilyet???

Ááá, ez már nem értelmezhető nekem.
Most mondok egy imát, remélem meghallgatják az olümposzi istenek. De ha ők esetleg nem érnek rá, nagy szeretettel küldök állatbarátként Kerberosznak egy cubákot.

Valamit azért kívánok cserébe tőle.
Várok picit, de nem sok türelmem van már.
:-)))))) legeredetibb 50y poszt eddig

Ugye happy end lesz és nem támad majd fel harmadnapra, hogy aztán eljöjjön értünk és az ő menyországában kelljen élnünk örökkön örökké?
Na, most az egyszer, lécci, lécci !!
@Penivaldes: Akkor te többet tudsz, mint én... de ki a lófasz vagy te?
@KÁTÉó53éúétr6: "Ne legyél ennyire komoly."
Komolyan veszem, amit mondasz, mert igazad van. Minek rontsuk el egymás lelki harmóniáját egymás között, amikor mókásan is ugyanott vagyunk.
Egyből jó napom lett attól, amit írtál. Máris ragyogok.
@AKIsTUDATLAN: Én is örülök Neked, és annak, hogy észrevetted, hogy itt vagyok. Igazi megtiszteltetésnek érzem, köszi szépen.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Szia Te Kedves Vérnyúl padtársam!
Mint a napokban Bolinak írtam, túlhajtottam magam a májusi kötelmek miatt, ezért némi pihenést javallottak. Jobb is volt, hogy nem írtam, mert nem fogott a fejem, inkább dobott.
Kimásztam a gödörből, majdnem egy időben a költségvetési deficit elengedésével, csak ebbe a gödörbe nem a szocik dobtak bele, hanem saját magam, gyarapítandó a saját büdzsémet.
Na de erős csaj vagyok, már ki is rúgtam magam. Jobban tettem volna, ha a "ki" helyett a "be" igekötő szerint járok el.
@Mariann19: szia sorstárs!:)

én még gödörben vagyok az a fránya pajzsmirigy csinál pár kusza dolgot az életben.

jó, hogy vagy újra!:)

@Knósszosz: :)

ez nem Concorde de azért nekem tetszik és eszembe jutottál, tehát fogad szeretettel:DDDD

offforever.blog.hu/2013/05/31/_zero_az_ultramodern_helikopter_bonusz_rolls_royce#comment-form
@guma: Szia Guma! Nagyon örülök, hogy megkerestél. Gondoltam Rád a kézi meccsek kapcsán is. Te is gödörben vagy hasonló okokból?
Kevesebbet kéne dolgoznunk, nekem is hallgatnom kellett volna apukám bornírt mondására, miszerint a munkától a lovak is döglenek. Bocs.
Írtam is Bolinak, hogy az aktivitásom mérséklésére kérek a Fidesz kormánytól egy-két féket és ellensúlyt, nekik ezek úgysem kellenek, és helyrebiccenek.
Neked is ezt tudnám ajánlani.
Nagy Imre temetésén Orbán azt monsta, hogy kétféle kommunista van: jó komunnista és rossz kommunista. Az is benne volt a beszédben, hogy majd ő mondja meg, hogy ki melyik kategóriába tartozik.
Ez volt a beszéd lényege, a többi csak - a tőle azóta megszokott - nagyotmondás és vetítés volt.
+1

"a forradalmat jósolókkal és lámpavasazókkal ellentétben azt kívánom nehogy bármi bajod essen úgy fizikailag, mint mentálisan. Én azt akarom végignézd"

amugy a kívánás és a jóslás nem egyennlő...
én azt jósolom hogy forradalomban meg fog gebedni és disznók fajják fel...
de kívánni én is azt kívánom szépen épésszel lássa a "munkája" végkifejletét
és fogja fel hogy a hazaárulásának mik a következményei és érje is meg!
@guma:
Kegyed miket nem talál!-:))
Azért köszönöm, jól eső érzés ha valakinek eszébe jut a zember és nem csak a politikától megfordult gyomorperisztaltika okán.

Köszi!!
süti beállítások módosítása