Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/kulfold/2024/04/26/cseh-kulugyminiszter-magyar-kormany-szijjarto-peter-jan-lipavsky "„A ... (2024.04.26. 20:42) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.05.14. 04:44 Fabius

Trafikmutyi: Palcsónak a fagyi is visszanyal

Címkék: fidesz palcsó tamás trafikmutyi

Trafiklandon koncesszió tulajdonosnak sem fenékig arany dohánylé az élet. Gondoljunk csak bele: ÉdesViktor hiába kérte, hogy a gondosan kiválasztott elkötelezett jobboldali koncessziógazdáknak a Lázár ötletnél is két százalékkal nagyobb hasznot faragjanak valami gránitba 20 évre, a gombnyomó gépsor szabotázsa miatt megmaradtak a LézerJanó által kigondolt tervnél, de bevették az árulható termékkörbe a fagyit meg jégkrémet. Gondolták ideje leváltani a"fiataloknak kevesebb lehetősége legyen" blablát  az ezek már nyalni megtanultak, így majd el se felejtik gesztusra. Vagy, ha rosszmájúak lennénk kérdezhetnénk, hogy hja, végül is kicsoda ez az Orbán, hogy belevauzzon a nagyfiúk dohánybizniszébe bárhogyan? De ilyenek nyilván nem vagyunk. 

Nem sokat kellett várni az első trafikmutyi mártírra sem. 

Palcsó Tamás C vágányos rendezvénymuzsikus a rajongói szerint éppen elfűrészeli maga alatt a nótafa karriert. A nyalás jobban megy, mint az éneklés - mondogatják, meg elveszi mások kenyerét ez a trubadúr az öt koncessziójával. Elég csak felütni valamelyik internetes portál gazdasági rovatát és máris olvashatjuk, hogy a kismagyar valóságban akad kisvállalkozó akit kétszer vágott haza a Fidesz kormány hat hónap alatt, és máris ennek fényében nézzük a Fidesz megasztárját, aki saját állatása szerint "tudatosan készült erre".

Mármint mire, Tomikám? Tán' szóltak előre időben, hogy  nyugi kiskoma, majd osztunk jutalmat csak legyél türelmes? 

Micsoda pech, hogy tegnap a plusz két százalék árrés is ugrott meg a faludalnokok ligájából is kiutáltak, a szignálszerző bizniszt meg amúgy is eluralta a Kovács Ákos. Szerencse, hogy jön ez a kampányizé, ahol ismét szükség lesz a pártnak olcsó haknisztárokra, vagy ha arra nem is, koncesszió nélkül maradt kistelepülésen rendezett Orbán simogatáson mozgó fagyi és dohányárudára. 

palcsó trafik.jpg

Úgyhogy ne csüggedj, föl a fejjel, lehetsz még te a trafikéra csalogánya, akit körbeállva megcsodálnak a betérők mikor elénekli:

"Végtelen az út s megyünk tovább,
Mennyit ér, ha célba érni kár"

527 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr915299306

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Birói bírósági bűnözés 2013.05.15. 09:54:58

Pártalakítás csatolt csúszópénzzel. A Magyar Kétfarkú Kutya Párt  soron kívüli és biztosan gyors ügyintézés érdekében a szokásos "bírói hálapénzt" is csatolta a Fővárosi Törvényszékre beadandó pártbejegyzési kérelméhez. A képre kattintva megnyílik...

Trackback: A Trafikrabló visszatér 2013.05.15. 09:28:10

A trafikbotrány kirobbanása után összegyűlt egy párt legfelsőbb köre. Az előző rész itt látható. A mozgóképet nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.        

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.05.14. 15:26:07

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@vitéž munkášőr: a hülyék. Nem hogy halálra szpatnák a népet, ehelyett emberszámba veszik őket. Nem nemzet az ilyen, tényleg. Hát hogy jönnek ezek ahhoz, hogy mindenben másképp cselekedjenek, mint a nagy-magyaroszág hős védelmezője? Bizony mondom, ezek csak borsot akarnak törni Orbán orra alá, nincs más ok, amiért oly alacsony az áfájuk. A rohadékok. Igaza van Orbánnak, gyűlölnek minket, nemzetközileg:) Így ássák alá az ő nemzetéhez hű felemelkedési politikáját.
Vagy az is lehet, hogy az általad említett országokban normálisabban gondolkodnak a politikusok. Lehet választani, melyik a valószínűbb.
@rodeo36:

Mondjuk mára a tévécsatornák (két-három kivétellel) olyan minősíthetetlen színvonalúak, hogy ismét nem nézzük.
Viszont boldogok sem vagyunk.

Azt azért megnéztem volna mi mehetett akkoriban a Fekete Afrikai Királyi Tévében. :DDD
@Mr. Waszabi:
Nagyon remélem, hogy a 2014-s választási eredmények láttán az orbán-lázár arcára kiülő mosoly fogja a benyalisok fagyijait fagyasztani.
Szerintem a Palcsó álmában se gondolta, hogy ekkora slamasztikába fog keveredni trafik ügyben.

Javarészt a felelősség nem is igazán őt terheli, hanem azokat, akik szemérmetlen és ostoba módon ezt az egészet lehetővé tették.

Én ha Fideszes lettem volna, tuti, hogy gondoltam volna arra, hogy ebből k.rva nagy balhé lehet, és lényegesen körültekintőbben jártam volna el.
Nem adtam volna 90%ot hazafelé, csak pl. 65-öt. Azt még valahogy kimagyarázható lett volna. DE EZ!!??

Jól mondta annak idején a Balog Jani a Gúnárban. "Én már rájöttem, hogy csak az okos embernek van esze"
@Knósszosz:
hagyd má a zalfabázist az egy röhej

azt add össze hogy előfordúlt, ott fekete afrikában vettem mozijegyet, mert a Mozart Don Giovanni-ja ment Ruggiero Raimondi és a többiek..az volt a meglepetés amikor egyedűl voltam a moziban, képzelj el egy olyan mozit mintha Thesszaloniki dombtetjén a stadion a félkörívest mozivá teszik, a képernyő az Atlanti Óceán -t takarja ahol tuggya és a legjobb BOSE hangfalakkal 50000wattal játtszák csak nekem ése szünet se reklám csak a zene meg az Atlanti óceán és a szellő

tudod ezt csináld utánam

mikor hazamentem otthon már csak a folyadékok bevitele maradt az imbodeiro (legalább 3000 éves) a kertem közepén alatt kis asztalkán és fotelban

brühüyyy
@Napkutya: áhh, ne láss rémeket.
De azért mondok valamit a mai fiatalokról: nagyon racionálisan, öntudatosan gondolkodnak, nem hagyják magukat átverni. Ha valami nem éri meg, vagy szar, akkor arra nem hazudják azt, hogy de milyen édes. Hanem leszarják. Ha valamire büszkék lehetünk szülőként, amit biztosítottunk számukra, hát legalább ez a szemlélet az. Nem ismerik a kommunizmust, a megalkuvást (még), s nehéz őket becsapni. A 100 ezres Nokiáról megmondják, hogy kalap szar, nincsenek előítéleteik. Tapasztalás alapján ítélnek.
A Staropramen közös pont, arra nem mondják hogy szar. Innen tudom:)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Már nem merek írni semmit, lassan be is rekesztem a ma estvei (z)üllést, mert OFF okán sok kritika hangzott el errefelé.

Meghatározó kolléganő(k) is rosszallották, hogy miket nem beszélünk itten össze-vissza, amelyeknek köze sincs a felvetett vitatémához.
Én a magam részéről igazat adok nekik és visszaveszek kicsinyt, ha nem haragszol.

Szóval, a Gorgonzoláról mi a véleményed? Én kedvelem, bár sokan mondják, hogy túl pikáns. A feta az nem annyira markáns ízű, de ha tehéntől származik, az szentségtörésnek minősül.
Szóval én azt mondom, hogy finom ez is-az is, sőt, a mozzarella is figyelmet érdemel, de tudj' isten, a francia sajttorták semmivel sem überelhetőek.

Plusz leöblítve egy pohárka Szicíliai veres nedűvel, az maga a zorgazmus közeli állapot.
kábé...
@Bakter: tudod, mostanában egyre többet gondolok a nagyanyáimra. Hogy milyen lehetett nekik, amikor 1948-ban gyütt a rencerváltás, meg az ötvenes évek.
Aztán meg arra, hogy bár kibaszott nehéz volt nekik, mégse hallottam őket panaszkodni 30 éven át, amíg életem részei voltak. Volt tartásuk, felneveltek x gyereket, unokát, örültek az életnek. Nekünk is így kell hozzáállni a dolgokhoz, az a boldog élet kulcsa. Akkor aztán meggebedhet Orbán vagy bárki marha. Mert mindenki magának csinálja az életét.
@Mr. Waszabi: "A Staropramen közös pont, arra nem mondják hogy szar. Innen tudom:)"

Igen a "Staro". Húsz évesen ittam először, -igaz, akkor ott ahol főzik. Nagy kedvenc!

Örök érték. De, ne dicsérjük agyon, -mert előbb-utóbb szénné adóztatják a fogyasztását.
@rodeo36:
Nézd, nekem kölyökként a zalfa az élmény volt, mert új műfajnak számított.
Akkoriban voltak más jó matiné sorozatok is, amiket akkor a matinében vasárnap délelőtt, de ma hírmondónak se.

Meg a tévében is szünidőben az utánam srácok példáúúl, meg a sok gyerekfilm, meg a Fabula, Cimbora és egyéb zseniális irodalmi műsorok Juhász Jácinttal, meg Káldy Nórával, amiktől nem a grundra mentem, hanem a könyvtárba.
Volt is cikki-zés, ma se tudok foczizni de leszarom, így utólag is.

A zene meg... az is ott volt mindig, persze nem a Te szinteden, de hallgatóként viszont...
Kösz!
@rodeo36:

állj meg koma, én a Kósszoszal értek egyet.
Az alfabázissal nem viccelődünk, az egy komoly dolog (megvédték a földet a varangyoktól)!!!

Oda egy olyan embert, mint a te Mozartod -aki egy csokiról kapta a nevét- be se engedtek volna. :-)
Világosítsatok fel lécci.
Kórházban volam, ahol csak nagyritkán lehet tévét nézni, akkor is főleg az 1-est. Hát aki innen tájékozódik, és komolyan veszi, az a fideszre szavaz az hétszentség, pl olyat hallottam benne, hogy a Bajnai kárvallottak közül már 15-en lettek öngyilkosok. És az egyik betegtársam egy fogatlan szipirtyó még be is vette, nagy sóhajtozások közepette, hogy micsoda mocsok ember. Mondom neki, figyejj, egy (uno) ember lett öngyilkos, a többi közben megöregedett, megbetegedett, meghalt. Ugyan, tudom amit tudok. Majdnem megfogtam a seggénél fogva és belevertem volna a fejét a tv képernyőbe, hogy a másik oldalon nézett volna ki.

Magyarország jól teljesít - naponta többször is. Egyik ilyen után közvetlenül: "Magyarországon 400 ezer gyerek éhezik, kérjük adja adója 1%-át.... stb" Uramisten mi lenne ha nem teljesítene jól???? Na de egy vérfideszesnek ilyesmi nem tűnik fel.

A másik kérdésem: tudom, hogy nem hírcsárda, mert először azt hittem, de tényleg többezres békemenetet szervezek Brüsszelbe? És mégis hogyan gyakorlatilag? Különrepülőgépekkel vagy különvonatokkal? Esetleg gyalog? És ki fogja ezt megfizetni, te meg én??? És miért is lenne ez a békamenet???? Mert már nem értek semmit.... :-(((
@sírbateszezazegész:
Mmmmhhhmmmhmhmmm!!!
Te arrafelé lakozol, ha jól sejtem.
Szar egy dolog a mediterráneum, magam is vallom!-:))
1/2csuton épül a 1/2ig FIFA, 1/2ig UEFA stadion....

mert csak FAstadion.... ;)

és ez is Albert stadion lesz...
ala Albert Speer
@Farkasokkal táncoló:
Hogy képben legyél
Siker 1:
privatbankar.hu/fogyaszto/mar-nem-olyan-egyszeru-ejjel-tankolni-257771
Siker 2:
www.vg.hu/vallalatok/kozlekedes/a-kulfoldi-kamionosok-nem-tankolnak-magyarorszagon-403539

A neurológián visszavesznek?
Sajnos a Te hibádon kívül ott van számodra hely... meg nekünk is.
@Knósszosz: nem, paris, ezt most vettem (le volt árazva:)). Korzikai füstölt kolbász 40% disznómájjal:-)
Még jó, hogy van hozzá egy kis bordói:)
@Farkasokkal táncoló:

Én is néztem az M1-et -vesztemre-, piskótaevés közben, de az a torkomra szaladt, elkékültem, és majdnem megfulladtam!!
szinte sosem nézek tv t de tegnap néztem mert próbálgattam a mindigtv t

egy török diplomata törökül beszélt és a mondandóját úgy kezdte:

MAGYARISZTÁN....

azt hittem viccel, aztán mivel komojan fojtatta...
rájöttem törökül így lehet hangri, vagyis országunk neve...
@sírbateszezazegész:
Nem baj, Franciaországot is kedvelem, a főváros meg olyan, amit látni szeretnék mindenképpen. Ne vedd el a kedvem, általában lelombozás a vége annak, ha valaki valamit nem ismer, mert ugye nem kalbász a körítés.

Ez engem nem riaszt vissza,Nápolyról is azt mondták, hogy... oszt mégis kurvára otthon éreztem magam ottan Piedigrottában (nem egy nyugodt környék) meg jó volt az étvágyam is!

Bordói?
Egészségedre!!
Baazmeg-:((
@Buga.Jakab:
a Makovecz stúdió nagy erdőirtó hírében áll!
@huzzadneki shakespeare: a 1/2csut NB1 , tudod ?

a mindenkori legnagyobb görög tüze lesz a fradi b-közgépnek...

vagy oda a bűnözők öltönybe mennek? mégiscsak a mini-sztár-álnok portája...
@Buga.Jakab:
A türükük kücsügük!
A NÜR ründszürü nükük sümmüt sü jülünt.
Tübb ü- münt külbüsz, büzz..
Magyarisztán...
Magyarisztán...
Magyarisztán...
Magyarisztán...
Magyarisztán...
Magyarisztán...
Magyarisztán...
Magyarisztán...
Magyarisztán...
Magyarisztán...
Magyarisztán...
Magyarisztán...
@Farkasokkal táncoló: Én autóztam ma, s a krónika után azon gondolkodtam, mennyivel ügyesebb a narancs az öntömjénezésben.

Inflációról volt szó és egészségügyiekről.

Ügyesek a fiúk, a propaganda csillagos ötös.
@Knósszosz:
nekem otthon a Maci Laci jutott és azzal máig megvagyok, olyan szinkront mint az sehol soha az eredeti egy kalap szar ehhez képest..azok az űr izék nekem kimaradtak kurva sok tennivalóm volt, nyelvek, projectek, második diploma, harmadik diploma és a 6 különféle bérletem a Vígszinházba, Madáchba, Operába Erkelbe, Zeneakadémiára...már tele is van az egész és akkor a könyvtárak hol maradnak meg a vizsgáim

brühüyhyy

nem maradt űrpolipra semmi nem is láttam
@Bakter: "Bagót meg sosem szívtam, úgyhogy ezzel jól ki is baszok velük, ezzel nem tudnak lehúzni."

Na látod van amiben egy hajóban evezünk. :)
@rodeo36: Maci Lacinál talán csak a Frédi Béni szinkronja volt jobb. :)
@Knósszosz:

Párizsról egy érdekesség, bár lehet hogy tudod. A Híres mulató, a Moulin Rouge, egy "nyócker" szerű, rossz hírű városnegyedben van. Az ottaniak úgy hívják azt a városrészt, hogy Sztálingrád.
Buszon, kocsiban, fényképezőt, kézitáskát nem ildomos hagyni!
@Knósszosz:

A gorgonzola éppen csak belépőszint a Pikáns Sajtmennyországba ;-)

Jövőhónap közepén lesz dolgom észak talján vidékeken, hozok ízelítőnek 6-8 féle kisegyéb mást a helyi kézműves sajtpiacról, aztán ütközhetünk egy kóstolóra :-))
@Habakuk999: Dr. Goebbels óta tudhatjuk, hogy a propaganda nagyon fontos dolog. :)
@Knósszosz: ezt látni kell! Nagyon drága, de látni kell. 100 pénz ha étterem( nem bistro!)/nap. De az jó. Én jobbanszeretem a latin negyedet, ott 15-25€ egy ebéd. Libanoni, marokkói konyha:) vagy a sajtok:) szerintem neked bejönne:)
@Farkasokkal táncoló:

Ma este Egon vendége volt Bajnai. Beszélt a HajdúBétről is. Holnap reggel ismétlik, vagy utána neten meg tudod nézni.
Eddig 6 pert nyert, és mindenkit be fog perelni, aki rontja a hitelét:))

Ez az ökör cöfös nyílt levelet írt Barrosonak

www.demokrata.hu/cikk/a_cof_nyilt_levele_jose_manuel_barrosohoz_es_martin_schulzhoz/

Ment itt a poénkodás az ügyről:))
@huzzadneki shakespeare: így van! Gábriel, nagyany9 megőrülne ott:) utcán itt a piros, hol a piros;)
@Bakter: Alakul ez. :)

Internetes oldalak blokkolása általában diktatúrákra jellemző

atv.hu/cikk/20130513_dojcsak_dalma?source=hirkereso
@Buga.Jakab:
a Fradi is kap új stadiont, ezért most a tenyerükön hordozzák az Orbánt!
@Fabius: Egy malomkerék parmezano? Olajbogyóval, Mirtoval? Egy kis borral lelocsolni?

El lennék vele hetekig.
@huzzadneki shakespeare:
Halálos egy csatorna, az biztos. Én csak azt nem értem, hogy miért hisznek neki még annyian, amikor látni lehet a szemünkkel és hallani a fülünkkel, hogy minden tök máshogy van és Magyarország nemhogy nem teljesít jól, hanem egyeneset a végromlásba vezet az útja... :-(((

De a brüsszeli békemenetet még midig nem értem. MOndanám, hogy jó, akkor menjenek de gyalog (sőt, térden csúszva még meghatóbb lenne), csak éppen akkor minden országban fizetnünk kell majd több napi szállást is... :-(
@Orica Középföldi:

Bízunk benne, hogy egyenlő elbírálást kérő levelünk végre megértésre talál. Ugyanakkor, ha továbbra sem hallatszik el a hangunk az Európai Unió vezetéséig, személyes jelenlétünkkel is demonstrálni fogjuk a fent leírtakat. Gyűjtjük tehát az útravalót, mert lehetséges, hogy szükség lesz egy Magyarországról induló és Brüsszelbe tartó Békemenetre, ahová magunkkal hívjuk, és szolidaritásra szólítjuk fel a velünk egy véleményen lévő többi nemzetet és minden jó szándékú közösséget, akinek jövőképe velünk együtt a mellérendelt, minden szempontból egyenrangú és nemzeti szuverenitásukat őrző nemzetek Európája.

Kösz, kezd tisztulni a kép, ezek szerint gyalogolni fognak naccerű... :-((( Kiváncsi vagyok Barroso mennyire fossa össze magát.
@sírbateszezazegész:
"így van! Gábriel, nagyany9 megőrülne ott:) utcán itt a piros, hol a piros;)"

Ott minden előfordul!
Olvastam nemrég, hogy valami marha ellopott pár Picasso képet, és Párizsban az utcán árulta, de le is bukott!! :-)
@Farkasokkal táncoló: Legalább saját szemükkel láthatják a haldokló nyugat agonizációját s láthatják a sok sok szerencsétlen megtévesztett európai polgárt.

Hadd menjenek csak, rájuk fér.

Utána tiszta felüdülés lesz nekik egy máriapócsi zarándoklat.
@Farkasokkal táncoló:

menjenek egészen Nepálig, de a Szentpéter lován (gyalog)! :-)
@rodeo36:
Akkóór kihagytad, bár ahogy ismerlek (kattschint!!) nem bánod.

Nem baj, mi a lófaszért is kellene egyformáknak lennünk?
Most mindenki legyen buzi révári elvtársnő?? - mer az az elváráss?

Nem, nem.
Ha nem lennél, kitalálnálak bazz meg! -:DDD
@Habakuk999:

Egy hasított Grana Padano sült prosciuttóba tekert fügével, metélt snidlinges mascarpone-gorgonzola habbal...Hmmmm.....:-))
@Fabius:

Hééé! Nem hergelni a népet:))
Reggel kávé, este nyál a gépre?
@huzzadneki shakespeare:
Ez nem Párizs specifikus.
A közbiztonság szar szintje sajnos mindenütt megtapasztalható Európában.

Hol jobban, hol kevésbé, de jelen van Hammerfeszttől Paphoszig.
Ez van, nyócker az létezik Barcelonában meg Athénban is.
@sírbateszezazegész:
Kaja???
Az mindig bejön, kedves kolléga!!
Hmmmmm...
@Fabius: Ilyet még nem ettem, viszont jól hangzik.:)

Azt hiszem, keresek jelentkezőt, aki hajlandó lenne Svájcba menni tanulni egy kis sajtkészítést.
Olaszoktól is lehetne tanulni.:)
@Knósszosz:
valamilyen ilyenem volt ott egyedűl...képzeld el ezt közönség nélkűl és csak te űlsz ott hallgatni

www.youtube.com/watch?v=qF5-ExuIrsQ

brühüyyy
Palcsó tudatosan készült erre..De mire??Hiszen nem Ő fog árulni a trafikjaiban, arra lesznek alkalmazottak, akiket kizsákmányol..Munkát ad nekik-mondja...Igen, munkát adsz, valóban, de bezsebeled a hasznot!!!Erre készült a jobboldal csalogánya...
@Orica Középföldi:

Ezzel most azt akartad mondani, hogy kép nem kell a tányérom tartalmáról? :-D

Arról igazán nem én tehetek, ha nem tudjátok a szájtartalmat magatokban tartani :-)))
Nem korai ez a hatalmas Bajnai lejárató kampány?

Egy évig még a legelső sorban menetelő béka is beleun ebbe a sok mocskolódásba.

Most a hajdú-bét öügyben ütik egymást a királyin.
@Fabius:
Ahhh... isteni sajtok vannak arrafelé.
Ha szabad élnék a meghívással, megtisztelsz.
Szóóval, mit tervezel hozni?

Pecorino az jót tesz a tésztáknak, meg az olyan rakott dolgoknak, mint a görög pasztítszió. Igaz, az is rakott. Darált husi, fűszerek (öreganyó-bazsalikom-fokhagyma...etc), padlizsán, cukkíni, paradicsom, miegymás.

Zabáljunk, én benne volnék.
Köszi!
Mellesleg fagyit árulni olyan trafikban, ahová nem mehet be 18 éven aluli, elég érdekes megoldás.

Erre nem rárepülni az ellenzéknek bűn.
@Knósszosz: gondold el, mikor csak bagettből 10 féle van. A gorgonzola meg egy gyerekeknek való sajt itt, a maga kategóriájában:)
@Habakuk999: majd árulják ablakon keresztül.
@Habakuk999:

Eldurrantják a patront a trafikmutyi tompításra.
Pancserek. De ez ne olyan nagy baj, hadd csinálják.
@Fabius:

Nem kell kép:((
Kénytelen voltam enni egy kis füstölt mozzarellát.
@Fabius: Szardínián vettünk első nap egy ilyen vastag malomkereket.
A nyaralás végére megettük az egészet, bárki a környékére ért, lehasított egy szeletet.:)

Én most ilyesmit szervezek, székelyföldi legelőkön kosztoló tehenek tejéből fogunk csinálni sajtokat. -Ha lesz hozzá elég energiám, hogy rendesen megcsináljam a minősítéseket.-
@Knósszosz:

A Grana Padano, Pecorino, Capra, Gorgonzola alap, a lényeg a otthon érlelt brie jellegű sajtokban van, amiknek csak a készítő manufaktúragazda egyéni ízlése szab határt. Van a szolidan pikánstól az egész olyanig, aminek szagát az amúgy légmentesen záró sajtosdobozon keresztül is érzed minden :-)
@Habakuk999:

Ez nem hangzik rosszul...Ha szükséged lesz egy sokat tapasztalt próbaevő minőségellenőrre csak szólj, társadalmi munkában is vállalom :-)
@Orica Középföldi:

Én is csak áldozat vagyok - hüpp - emlegetni kezdték és nem bírtam a nyálelválasztással :-)
@Fabius: fekete fenyőmézzel kezdheted:)
@Habakuk999:
azért egy jó érett pálpusztai sem akármi, amit hozzá majd kiválasztod az maradt a kedvencem a gorgonzola sem rossz

brühüyyy
@sírbateszezazegész:
Ne szííí vass!
Én mindent, de mindent!!

Azért rábaccarintanák, ha haza költöznék. ( spanyol-olasz-horvát-görög... izé )
Két hónap, tíz kiló.
Az utcákon terjengő illatoknak ki a lófasz tud ellenállni?

És az életérzésnek?
Na, az a pluszbónusz, hogy miért érzi jobban magát magát egy dél olasz, vagy egy andalúziai spanyol?
Én tudom, de sokan nem.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: huh, azt a részt csak úgy mertem nézni, hogy bebújtam a nagymamám háta mögé és onnan kukucskáltam ki időnként :)
@rodeo36: az tényleg finom sajt. a pálpusztai, van egy kis szaga, de finom.

Lausanne-ban rendeltünk fondüt egy étteremben, fölállítottak az asztaltól és levezényeltek egy pincébe, ne bűzölögjük össze az egyéb kedves vendégek becses orrát.:)

Te Brazíliában vagy most?
@Fabius:
-:)))
Aztán írod lejjebb, hogycsakazérmer kényszerítve voltál. Ahha...

Ravasz vagy, de én átlátom esztet!+-:DDD
A lényeg számomra, hogy kóstoljunk! Azt gondolom, nem fogunk összeveszni olyan szarságokon, hogy ki tanátta ki a trolit a Csertő utcába.

Ez kedd este lehet valamiféle igazolás a balfaszoknak, egyébként meg kinek? Nem?
Köszújfent, dumáljunk és beszéljük meg az ... izébe.
@Knósszosz: írtam Habakuknak 6meteres sajtpult 1 hónap alatt fél métert haladtam 180 féle sajt kimérve! Meg a csomagolt! Pástétomok cca. 30 féle. Ja és ez nem delikát, csak egy carrefour(cora/auchan/tesco).
Vannak piacok hétvégén. Itt sütik a pitét, sajtok készítőktől, pástétomok, hal, kagylo, osztriga (15féle!), de a piacot meglátná a leglazább ÁNTSZ-s, akkor az egész kerületet bezárná:-)
@Knósszosz: ja, a csokimanufaktúrák! 25féle.karamell min. Kézi munka. Tömeg van mindig:)))
@Habakuk999: PSG bajnok lett. A Trocaderotól a Sanzonizéig szétkapták a várost:) majdem mint otthon '06-ban, csak kocsik nem égtek. Ez megy a tvben egész este. Holnap megnézem, visszaköltöztem ma az Operához. Igazi párizsi hotel:( mint a siófoki ezüstpart a '90-s évek elején:(
France24 nézd meg, ha tudod, besz@rás mit csináltak..
@Knósszosz:
ott nincs orbán...sohaasem lesz vagy ha felkaptya a fejit belefujtják a sajtosdézsába és utána kiöntik

brühüyyy
@Knósszosz:
nézd én most arra vagyok kárhoztatva, hogy 8 - 10 kg-s atlanti lazacot süssek mert ...meg van a recepettye...nem sok köret kell mellé

sütőben kifilézve, a bőre ropogósra...fokhagyma és sok citrom. némi só, fekte bors és chili paprika

brühüyyy
Ha valakinek kimaradt volna leleplező videónk: youtu.be/PcYy8Jlrz2I Mi kérünk elnézést.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Khm... a bácsi látott már ezt-azt és az önéletrajza sem annyira eccerű...meg nem annyira érdekli a bácsit már az, hogy a kultikus tér Jánosra, a Pálra lett átkeresztelve akkor, - amikor egészen véletlenül hétfőn eztet látta ott a téren, átutazóban bécsi lakhandija elérésének a céljából... nekem a látens labancok továbbra is labancok, nincs bajuk velem a kuruccal, ahogyan nekem, a kuruccal sincs velük... megbékéltünk egymással, viszont nem akarok olyan közegben élni, amilyenben majd az utolsó kapcsolja le a villanyt, - ezzel nem akartam még elcigányozni magam... akkó teccik érteni, hogy ki, kit választ meg magának királynak, - mondom eztet úgy, hogy kívánom Kozsói tiszta szívű szeretettel a jobboldalnak, hogy sikerüljön nekik már valami egyszer az életben, mert egyébként nálam jobboldalibbnak elég nehéz nekik lenniük... gondolom nem zavarja a zurat a bővített és összetett mondatok sokasága. Köszönöm..
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Bocsika még egyszer a zavarásért. :D "...nekem, a kurucnak sincs velük..."
Így lesz a jó és persze köszönöm a kiigazításomat, mert valóban nem tuttam, hogy a Komár Laci által is sokat emlegetett kultikus teret megszégyenítették, - mindig mondta nekem is, hogy Köztársaság téri gyerek vagyok, mondjuk meg is volt hozzá a kellő dzsungasága. Meg rövidtávú emlékeim szerint 2006-ban ott megpróbált valami demokratikus rendőrsorfal engem is pofánvágni, hogy nem sikerült, - hát ez van, pedig én szívem szerint a kultikus tér kultikus épületét szerettem volna megcsinálni inkább, mint a Szabadság térit. Mostanra asszem minden lap a helyére került. :D Nekem is öröm volt. :D
@linócsik:

Igen, ez nekem is feltűnt...Évek óta készült - érdemes ám itthon bármilyen témában, bármilyen területen és bármire is pályázni, amikor az ilyen Tomikák a háttérben a biztos győzelem tudatában évek óta készülnek rá :S
Így most nyalni meg szívni is egy helyen lehet. Mi ebben a probléma?
Szolgálati!

A kormány jelentős cigaretta áremelésre készül, ezért kedves dohányosok:

Aki le akar szokni, vagy újra megpróbálja, kezdje el most!

Szerezzetek be most 3-6 havi készletet!

A Nemzeti Dohányboltban a cigin kívül semmilyen más terméket ne vegyetek, ugyanott vásároljatok ahol korábban, különben tönkremennek kisboltok, és pénzeteken a szenvedélyeteket kihasználó gazdagszik, jelentősen.

Ha ismertek olyat, akinek 5-20 éve boltja van, és nyert, ha muszáj inkább nála vásároljatok, ritkábban, készletre, és osszátok meg másokkal hogy nem fidesz juttatásként kapta a dohányboltot.
@AKIsTUDATLAN: @Habakuk999: @Orica Középföldi: @Penivaldes:
Köszönöm szépen azt, hogy megkerestetek.
Ez azt jelenti, hogy számotokra és számomra is a kialakult barátság felülír egy kis intermezzot, és ott folytathatjuk, ahol abbahagytuk.
Az "esemény" felejtve.
@Mariann19: Ok, örülök, hogy visszajöttél.
@Habakuk999: Néha csörtézünk egy jót. Gazdasági témákban, ahogyan szoktunk. OK!
Megnéztem a Timing In Central Europe Kft honlapját - tice.hu - és valóban kínálnak 390000 Ft-ért vagy havi 7000-ért "mindentudó" online pénztárgép rendszert. Illetve a TRAFIPAKK csomagjuk annál sokkal több. Ajánlom mindenkinek, hogy nézze meg. A többi hasonló pénztárgépes rendszerrel nem lehet összehasonlítani, sem szolgáltatásban, sem árban.
@Mariann19: Mindenben, mi nagyon máshogyan gondolkodunk.
Ami egyáltalán nem baj, komplementerek vagyunk.
@Habakuk999: "Mindenben, mi nagyon máshogyan gondolkodunk. Ami egyáltalán nem baj, komplementerek vagyunk."
A komplementer viszony haladást hordoz magában, ezért a jövőben is számítok ellentétes véleményeket tartalmazó, ám üdítő vitáinkra.
Bocs a kései reagálásért, de foglalkozásom rögös útvesztőit jártam, ha ránézel a bevallási határidőkre, elnézed ezt nekem. Üdv.
@Penivaldes: "Reménykedtem benne. üdv."
Nem hiába! Kései válaszom indoka Habakuknál eggyel feljebb.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Olyan örömöt okoztál a soraiddal, hogy csupán visszaidézni tudlak."Hála és boldogság" hogy olvashattalak.
@Mariann19: Fölösleges ránéznem, a könyvvizsgáló emlékeztet rá.:(

Nem unatkozunk mostanában.

Várunk itt jó néhányan.:)
süti beállítások módosítása