Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: nrgreport.com/cikk/2024/05/07/az-usa-farigcsalja-a-kiskapukat-oroszorszaggal-szemben/ "Az Egyesül... (2024.05.07. 14:22) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.05.14. 04:44 Fabius

Trafikmutyi: Palcsónak a fagyi is visszanyal

Címkék: fidesz palcsó tamás trafikmutyi

Trafiklandon koncesszió tulajdonosnak sem fenékig arany dohánylé az élet. Gondoljunk csak bele: ÉdesViktor hiába kérte, hogy a gondosan kiválasztott elkötelezett jobboldali koncessziógazdáknak a Lázár ötletnél is két százalékkal nagyobb hasznot faragjanak valami gránitba 20 évre, a gombnyomó gépsor szabotázsa miatt megmaradtak a LézerJanó által kigondolt tervnél, de bevették az árulható termékkörbe a fagyit meg jégkrémet. Gondolták ideje leváltani a"fiataloknak kevesebb lehetősége legyen" blablát  az ezek már nyalni megtanultak, így majd el se felejtik gesztusra. Vagy, ha rosszmájúak lennénk kérdezhetnénk, hogy hja, végül is kicsoda ez az Orbán, hogy belevauzzon a nagyfiúk dohánybizniszébe bárhogyan? De ilyenek nyilván nem vagyunk. 

Nem sokat kellett várni az első trafikmutyi mártírra sem. 

Palcsó Tamás C vágányos rendezvénymuzsikus a rajongói szerint éppen elfűrészeli maga alatt a nótafa karriert. A nyalás jobban megy, mint az éneklés - mondogatják, meg elveszi mások kenyerét ez a trubadúr az öt koncessziójával. Elég csak felütni valamelyik internetes portál gazdasági rovatát és máris olvashatjuk, hogy a kismagyar valóságban akad kisvállalkozó akit kétszer vágott haza a Fidesz kormány hat hónap alatt, és máris ennek fényében nézzük a Fidesz megasztárját, aki saját állatása szerint "tudatosan készült erre".

Mármint mire, Tomikám? Tán' szóltak előre időben, hogy  nyugi kiskoma, majd osztunk jutalmat csak legyél türelmes? 

Micsoda pech, hogy tegnap a plusz két százalék árrés is ugrott meg a faludalnokok ligájából is kiutáltak, a szignálszerző bizniszt meg amúgy is eluralta a Kovács Ákos. Szerencse, hogy jön ez a kampányizé, ahol ismét szükség lesz a pártnak olcsó haknisztárokra, vagy ha arra nem is, koncesszió nélkül maradt kistelepülésen rendezett Orbán simogatáson mozgó fagyi és dohányárudára. 

palcsó trafik.jpg

Úgyhogy ne csüggedj, föl a fejjel, lehetsz még te a trafikéra csalogánya, akit körbeállva megcsodálnak a betérők mikor elénekli:

"Végtelen az út s megyünk tovább,
Mennyit ér, ha célba érni kár"

527 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr255299306

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Birói bírósági bűnözés 2013.05.15. 09:54:58

Pártalakítás csatolt csúszópénzzel. A Magyar Kétfarkú Kutya Párt  soron kívüli és biztosan gyors ügyintézés érdekében a szokásos "bírói hálapénzt" is csatolta a Fővárosi Törvényszékre beadandó pártbejegyzési kérelméhez. A képre kattintva megnyílik...

Trackback: A Trafikrabló visszatér 2013.05.15. 09:28:10

A trafikbotrány kirobbanása után összegyűlt egy párt legfelsőbb köre. Az előző rész itt látható. A mozgóképet nagy méretben és hangerővel méltóztassék megtekinteni.        

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.05.14. 15:26:07

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

palcsó a csalogány vagy a kertiveréb? és fagylaltozva?

ha még tűritek, okkor csak tűrjétek

olyan jó dumcsizni róla

brühüyyy
Nagyon komalom ezt az egesz mostani bagazst szatelitekkel, kegyeltekkel, genhibas hulladekokkal, eleve szuletett lobotomiaval :)

Ezeknek igy osszesen az IQ-juk nem adja ki egy felhulye mongoloid gyerekkori IQ-jat. Zorban tartja meg oket ugy, ahogy egybe', de amilyen sokat jar fellepni keletre veretes vasari bohockent, meg a vegen ezek itt raszarnak az asztalara es elveszik a papirkoronajat :)

Onnan mar csak egy lepes, hogy spontan megrendezodjon az ex-kossuth ter kietlen lankain a monty python-tol ismert aranyifju olimpia :)))
már az is szégyen, hogy egy ZS kategóriás énekes 'karriert' futhatott be idehaza. és akkor sír, hogy a rajongók elpártolnak tőle, holott tudatosan készült erre.
1. megérdemled
2. pont leszarom a karriered.
3. ha tudatosan készültél az egészre, akkor ezt miért nem számoltad bele?
én most igazán nem értem miért kell ezt a tomi gyereket támadni.
" Palcsó a támadásokra reagálva azt mondta: két diplomája van, közgazdaság-üzleti menedzsment és kommunikáció-médiatudomány, angolul felsőfokon beszél, és jelenleg is tanul nyelveket. "Tudatosan készültem erre" – magyarázta a lapnak az énekes, aki állítja, az Eurovíziós Dalverseny után azért mondott le megkereséseket, mert trafikos pályázatokat írt."
hvg.hu/kultura/20130513_Palcso_Tamas_trafik

Hát az isten is trafikosnak teremtette, nem?
@aritus: Az angol felsőfok és a médiatudomány valóban kell Bagaméri-szakra, elismerésem! :-)
@aritus: Már gondolkodom azon, hogy Csepelre költözzek, láthassam-hallhassam-b@sztathassam a bársonyhangú énekest, emígy:
www.youtube.com/watch?v=IO-lpXjdn2w

Fogják meg a majomtolvajokat!
@aritus: hehe, cseppet tulkepzett a foszer, de semmi baj, majd jol megerteti magat Pistabaval a ketkezi munkassal, aki kapadohanyert megy a szent uzletebe
Azaz lehet a vevo okosabb lesz ;)
Ezt a gyöngyszemet találtam:
" Alig két hónapom van üzlethelyiségeket találni, alkalmazottakat felvenni, s arra, hogy megvalósítsam az üzleti terveimben szereplő összes ötletemet. Nem kizárt, hogy a népszerűségemet is bevetem a reklámozásba.”
www.kiskegyed.hu/sztarok/magyar-sztarok/palcso-tomi-dohanyboltot-nyithat-121655

Hát kedves Tomi, az a rossz hírem van, hogy a népszerűségedet már nem tudod bevetni a reklámozásba:))))))

Lassan végre eljutunk oda, hogy fideszesnek lenni is ciki, így remélem az mszp mellé a fidesz is a szemétdombra kerül, a két mutyi párt mehet a p...tsába.
OFF:
www.nyest.hu/hirek/orban-a-finnugor-nyelvrokonsag-teny
"Orbán Viktor miniszterelnök szerint a magyar és a finn nyelv rokonsága történelmi tény, nem pedig véleménykérdés – írja a Turun Sanomat. "

hátradőlhetünk - orbán viktor újabb jelét adta annak, hogy géniusza nemcsak a sportra, a gazdasági ügyekre, a családra, alkotmánykészítésre terjed ki, hanem - immár - nyelvészeti kérdésekben is jelentős szaktekintélynek mondható. egyetlen mondatával huszárvágással intézte el azokat az évtizedes vitákat, amelyet a Magyar Tudományos Akadémia neves tudósai folytattak, meddővé téve minden írott és íratlan anyagot. a finn és a magyar nyelv rokonsága TÖRTÉNELMI TÉNY! és ezekután nincs szükség dokumentációra, nincs szükség feltételezések alátámasztására, elég orbán viktor Kijelentése, és az onnantól kezdve úgy van!
az MTA pedig felkéri orbán viktort, legyen a levelező tagja (hiszen éves szinten majdnem harmincmillió levelet küld ki magyar állampolgároknak, tehát nagy gyakorlata van ebben, majdnem annyi levelet küld ki, mint az ELMŰ vagy a TIGÁZ, a Magyar Posta aranyfokozatú támogatójává is választotta), és megkérik, hogy bonyolultabb kérdéseket válaszoljon meg ő, ha lehet havonta legfeljebb egy-két darabot, hogy nem terheljék le őt oly nagyon, és a többi akademista tag kenyerét ne vegye el, ha egy mód van rá.
@aritus: Csak nehugy a Nemzeti és a Népi utána jöjjenek a számonkérők, ahogy Gábriel kívánná..

www.youtube.com/watch?v=1i7do1LMn1w

még azonnal jelentene a körzetvezetőnek!
Még szerencse, hogy a fidesz a családi vállakozások nagy barátja, mindenféle politikai mutyi nélkül:
"Vásárosnaménynek két erős embere biztosan van: Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára és Kiss B. Zoltán kereskedő-vállalkozó. Egy faluból származnak, csillaguk egyszerre emelkedett. Czomba önkormányzati képviselőből lett országos politikus. Kiss B. pedig milliárdos forgalmú középvállalatot vezet, és családja kilenc trafiknyitási jogot nyert a környéken."

"Olvasónk szerint Kiss B. Zoltán vásárosnaményi vállalkozó és Czomba Sándor gyermekkoruk óta jó barátságot ápolnak, és ez komoly szerepet játszhatott abban, hogy a vállalkozó két gyermeke kilenc koncessziót is megkaphatott Vásárosnamény környékén."
hvg.hu/gazdasag/20130514_Kiss_B_Zoltan_es_Czomba_Sandor
@Secnir: Természetesen történelmi és nem nyelvi, mert akkor bajban lennénk, ugye?
A helyesírási hibákért én kérek elnézést! :-D
@aritus: Jaj már, láthatnád, Tomika is odadobja a fényesnek indult karriert, hogy (Al)pályázhassson, itt is erről lehet nagyba szó!
@Megdobbent: IQ-ért a plebsnek sem kell már kepesztenie: "Hamvai „PG” Péter, aki Rubint Réka négy DVD-jére is írt zenét, a Blikknek elmondta, ő soha nem kapott pénzt a házaspártól, baráti alapon írta a zenéket, cserébe azt gondolta, hogy a többi felhasznált zenééért majd kifizeti neki a jogdíjat fitnesz házaspár, de tévedett. A jogdíjakon való spórolás azért is furcsa, mert a házaspár az elmúlt években több százezer DVD-t adott el, amivel jócskán kerestek is" - érted, TÖBB SZÁZEZER! Ez az ország menthetetlen.

m.index.hu/kultur/media/2013/05/13/schobert_norbi_sterbinszkyt_sem_fizette_ki/
@aritus: "Kiss B. pedig milliárdos forgalmú középvállalatot vezet, és családja kilenc trafiknyitási jogot nyert a környéken"

Na tessék, c'est la NER: kissbéék a rendszer megváltozott munkaképességű hadirokkantjai. Köpni kell, pü!
@aritus:
"Mint elmondta, a külföldi terjeszkedést idén előkészítik, és egy-két éven belül valóra válhat a román és ukrán piacra lépés."

..erről az nevezettek is tudnak?
Vagy már lezárták vóna a határokat is a magyar Nemzeti dohányexport elleni védekezésként?
@vitéž munkášőr: Most miért? Megváltozott a munkaképességük, végre odakerültek a konchoz! Irigy kutya, ahelyütt, hogy pályáztál vóna, lemondva minden másról, csak a Nemzet kielégítését célozgatnád!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): remélem, hogy ennyire nem hülye és öngyilkos hajlamú ez az ország, hogy a jobbikot juttatja kormányzáshoz.
Már az is elég rémes, hogy bent vannak, nem is kevesen:((((
@Secnir: kíváncsi lennék, mit szól mindehhez Bakay Kornél, a kettős honfoglalás és a "szkítaizmus" unortodox apostola. Ja, semmit, nemrég ki lett tömve az öreg.
@Poszthoz Jó jó celebvilág és a többiek, de mi ez ehhez a médiatörténeti pillanathoz képest, ahol Molnár F. és Gyurcsány találkozott. :))

index.hu/bloghu/kepviselofunky/2013/05/13/gyurcsany_talalkozott_az_emberrel_aki_nala_is_rosszabbat_gondol_orbanrol
@vitéž munkášőr: jaja, ezt mondom en is 2010 ota. Elotte csak banankoztarsasagoztam az mszp miatt, azota viszont rajottem, hogy ez az egesz nep, ahogy van egy nagyon halvany szinfolt valami elemeotthoni teszten.

Ezert nem csodalom, es ezert en is azt fogom valasztani, mint vagy fel millioan: tepni innen a rakba, ha vegleg osszedol a szarvar, mert arra alapozni, hogy ez a derek nep fog majd magabol ratermett epitoket kitermelni, kb. 1000 eve egy szanalmas abrand :)

Most mondjuk nagyon odavagyok azert, amit az ittmaradt orvosokert tesznek, hogy kapnak virtualis penzt, ilyen "tartozom neked" cetliken egesz januarig visszamenoleg, mert olyan nagylelku a kormanyzat :>

Hu, ha orvos volnek, egybol en is letennem a koffert, hogy na a fasznak nekem megbecsult es megfizetett statusz kulfoldon, ha a kormany igeretevel emelik a beremet e derek honban :>>>
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): hehehe, ahol lakom még a koncessziós díj sem jönne vissza a bizniszből. De sebaj, láttam dohánymagot a vaterán!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): "A vállalkozó egyébként nagy vadász, valamint a Szatmár-beregi Pálinka Lovagrend lovagja, valódi konzervatív ember, akihez saját bevallása szerint nem állnak túl közel „a disznóölést ellenzők, vagy az automatikusan whiskyt rendelők táborát erősítő embertársai”."

Vadász és pálinkás, kell ennél több? Teljesen NER kompatibilis, most már értem, miért ő nyert 9 koncessziót.
hvg.hu/gazdasag/20130514_Kiss_B_Zoltan_es_Czomba_Sandor
@vitéž munkášőr: Merj nagyot álmodni! Miként valamely sztárügyvédről is hallom, tán tennap, hugy a nála elhelyezett letétekből fizeti az uzsorakamatát..ideje nagyobb léptékben 8cca 2-300 milliócska) gondolkodni..aztán tűzni, lehetőleg a távol-keletre, állítólag a thai-ok nem adnak ki, mert nem nyelvrokonok!
@aritus: Nem Ő, hanem a gyermekei, akik nagykorúak..nem figyel, leül, kettes! :-D
@aritus: Automatikusan lehet arratájt ha nem is whiskyt,, de pályinkát rendőni?
Ott a helyem, Naményi akarok lenni, ha már rátóti nem lehetök!
www.youtube.com/watch?v=ovdmW-1P_XU

..meg a Kedves feleségét is!
@vitéž munkášőr:
úbazz, teszveszen megy a dohánymagbiznic. és -persze- oda van írva mindenhová: ez kell neked, ha biokertészedben nem akarsz permetezni (mivel a dohány elűzni a tetveket).
ez igaz, de akkor miért 1000 magos csomagokban árulják? :D
Mai menü: hvg.hu/itthon/20130514_A_csaladon_beluli_eroszakrol_is_szo_lesz
"Később megvitathatják az agrárgazdasági jelentés elkészítéséről szóló határozati javaslatot, valamint Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter azon javaslatát, amely súlyosabban büntetné a családon belüli erőszakot. A kabinet szándéka szerint július 1-jétől külön tényállást kapna a hozzátartozó bántalmazása a büntető törvénykönyvben."

Lex komondor 64.
Apropos: van már 64 vármegyénk, újra, ki tudja?
@Secnir: Igen ez is körülbelül akkora Fideszes "igazság" mint az hogy Magyarország "jobban teljesít" :)
@vitéž munkášőr: A "király" házon kívül, ippeg felfedi a finn-ugrásos rokonyságot (vodka ott is van, nem rossz, de nem egy pályinka, amit fütyülős minielnökünk ajándokba vitt, fehár ló híján):

Ideje lenne magyar(osch)ítanyi-tani..
www.youtube.com/watch?v=RcnQ9imDrWk&feature=player_embedded

Давайте вместе вспомним мы те годы Emlékezzünk együtt azokra az évekre (emúttnyóc)
Когда его не было, одни заботы
Amikor ő nem volt, csak a gondok (meg a mexorítások)
Страна в кризисе, народ страдал
Az ország válságban, a nép szenvedett (sőt, tüntetett is az istenadta)
И в это время Бог его послал
És ekkor Isten elküldte őt...(örökre)

Forrás: (részben)
www.nyest.hu/renhirek/elnokoket-megdalolni
Ez már volt?
hvg.hu/itthon/20130513_cigarettacsempesz_ukran_roman_hatar
"Dávid szerint tőke sem igazán kell a „vállalkozáshoz”: az ukrán bandák rendszerint hitelben adják az árut, amit elég akkor kifizetni, ha már túladtak rajta a magyar oldalon."
Na, ezzel a "nemzetközi" szervezettel versenyezzen a pályázó!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Jó reggelt faszfej.
Amikor egy poszt arról szól, hogy egy tollvonással elvették emberek 10 ezreinek a megélhetését, azért, hogy a családtagok, haverok gazdagodjanak meg. Amikor a maguk által írt törvényen is úgy változtatnak, hogy a nyertesek még nagyobbat kaszálhassanak, akkor neked a "legizgalmasabb":
Egy bukott politikus találkozik egy nyilvánvalóan bolonddal, akiről nem tudta a találkozó előtt, hogy bolond.

A bukott politikus hatása az életünkre nulla, se törvényt, se kormányhatározatot, se rendeletet nem tud ránk erőltetni. A bolondnak még annyi hatása sincs, mint a bukott politikusnak, nem kapott állami kitüntetést, mint Szaniszló, vagy Bakay.

Kezeltesd a gyurcsány, zsidó, cigány fóbiádat, hidd el, jobb lesz neked utána.
@aritus: Valami olyanfélére emlékszem, hogy 100-ig szám..ja nem, nem offolunk, utána lehet..de ezt nehéz ám kivárnia, úgy tűnik! :-)
Palcsó? Ugyan, szánalmas, tényleg ZS kategóriás.
Ez a csajszi tudhat valamit!

"Pécsett egy radiológus professzor lánya öt trafikjogot is elnyert. Egyszerre fog dohányt árulni és egy olyan nemzetközi cég területi képviselőjeként dolgozni, mely a dohányosoknál kialakuló betegségeknél használt szív- és érkatétereket is forgalmaz.

Címkéktrafik, trafikbotrány, egészségügy
A szekszárdi hangfelvétel vagy a Confidental dohánycéghez kötődő ismerősök koncesszióiról készülő térkép után nehéz már meglepő újdonságot mondani a trafikügyben. A koncessziós jogot elnyertek listája azonban továbbra is kimeríthetetlen aranybányának bizonyul.
Pécsett öt trafikjogot nyert Battyáni Dóra. Ebben még semmi különös nincs. Abban sincs, hogy Battyáni Dóra apja a Pécsi Tudományegyetem radiológus professzora, Battyáni István. Az viszont már sokkal érdekesebb, hogy Batthyáni Dóra a jövőben két lábon állhat majd – két olyan lábon, melyek egészen jól kiegészítik egymást."
index.hu/belfold/2013/05/14/cigit_es_szivkatetert_is_arul_majd/

Nem kispályázni, lesznek a cigiboltban akciós katéterek, új design-os gyógyszerek és ismertető anyagok is, hogy mi van, ha jön a érszűkület, trombózis, agyvérzés??
Ugye-ugye, erre a forradalmi ötletre nem gondoltatok!
oops, az agyam már repül, messze messze, én is igyekszem követni gyorsan gyorsan...

Tuti üzlet: cigit és szívkatétert is árul majd
A kör bezárul: Pécsett öt trafikja lehet annak, aki szívkatétereket forgalmaz a dohányos betegeknek.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F05%2F14%2Fcigit_es_szivkatetert_is_arul_majd%2F
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: 10s csak ennyi, de nincs itt hiba, küzdünk itt, mint disznó a jégen, oszt eltemet a ganaj, nem vagyunk fecskék, és nyár sem lesz, csak kánikula ami ritkiccsa majd a népet...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nem tudunk olyan gyorsak lenni, ahogy a hülyeség dől... :)
Ha egy kopasz kigyúrt pasi berúgja a trafikod ajtaját és azt mondja - „Ezentúl a nyereséged fele az enyém, vagy húzz innen” - kellemesebb, mintha egy öltönyös úriember megy azzal – „elvetettem a licencedet, nekem dolgozol vagy bezársz.” Az elsőt maffiának nevezik, a másodikat szemérmesen járadékvadászatnak mondják, de társadalmilag sokkal károsabb.
mkovacstibor.blogspot.hu/2013/05/trafikugy-van-e-kulonbseg-maffia-es.html
@aritus: Hát persze hogy annak, ő egy képzett trafikos-fagylaltos lesz. abba gondoljunk bele mi lenne ha élelmiszermérnök lenne?..
és erre a dohánymutyi rá is tesz majd egy lapáttal:

A forgalomcsökkenés miatt benzinkutak tucatjait zárják be és kevesebb tart nyitva éjjel - írja a keddi Népszabadság.

A lap információi szerint a Shell a már bejelentett 34 helyett 45-50 töltőállomást zár be év végéig, az OMV az elmúlt időszakban már bezárt néhányat, az Agipot üzemeltető ENI pedig most adna túl mintegy féltucatnyi kúton.

Az összeállítás szerint az Agip legforgalmasabb benzinkútjai kivételével szinte mindegyik zárva tart éjjel, a Molnál ez az arány 50 százalék, az OMV- és Shell-kutaknak pedig körülbelül negyede nem üzemel.

A Világgazdaság arról ír, hogy az OMV tavaly óta három töltőállomást zárt be és a korábbi 57 mellett további kutakon is bevezette az éjszakai zárást. A társaság ezt a piaci igények változásaira adott válaszoknak nevezte - olvasható a cikkben.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "Nem kispályázni, lesznek a cigiboltban akciós katéterek, új design-os gyógyszerek és ismertető anyagok is, hogy mi van, ha jön a érszűkület, trombózis, agyvérzés??
Ugye-ugye, erre a forradalmi ötletre nem gondoltatok!"

Há ha még a kisebbik tesó temetkezési vállakozó is lenne, az lenne ámcsak az igai buli. A Nemzetiben a kisegítőeszközök mellett koporsóbemutató terem, demonstrációs krematórium mondjuk kisállat méretben, ( belefér, ez is az is füstöl és büdös), hamutartó-urna combó forgalmazás, szemfedő és kegyeleti kellék árusítás. Full szervíz... és a kedves papa műhibás egyedeit sem kell lestiklistatisztikázni, áttolják a derékdelikvenst a Nemzetibe, oszt jöhet a helyszíni szemle... a kimúlt egyed belehalt a nikotinéhségbe:-)
A gumicsontok jók.
endresy.blogspot.hu/2013/05/kis-gumicsontologia-mindenkorra.html
Amugy egyszerűbb lenne,ha nemzeti klubpontokat hoznának létre
No, gyújtsunk rá!
...egy nótára:

Kösz jól vagyok, az éveket nem számolom.
Boldog vagyok, nyelem a sok gombócot.
Múló állapot, panaszkodni nincs okom.
Az benne a jó, ha nem ízlik hát eldobom.

Mert nyalni csak úgy lehet,
Ha élvezzük az ízeket.
Nyaljuk a fagylaltot,
A mézesmadzag elfogyott.
Éljük az életet,
Élvezzük amíg lehet.
Nyaljuk a fagylaltot,
A mézesmadzag rég elfogyott.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
A koncepció része, hogy bevezetnék a szociális temetések lehetőségét. Ez a rászorulók számára lehetővé tenné, hogy a temető fenntartója ingyen biztosítsa a nyughelyet, az állam pedig a kellékeket, ha a az eltemettető vagy az általa felkért személy személyes közreműködést vállal a temetés során.

Ezek közé tartozna egyebek mellett az elhunyt felöltöztetése, a sírhely kiásása, a ravatalozás, búcsúztatás, illetve a koporsó, urna leengedése, behantolása.

Újra éled a csináld magad mozgalom,megjelennek majd a Hogyan ásd meg a sírodat,a Milyen a jó ravatalozás vagy a Hogyan készítsünk koporsót házilag című szakmai kisokosok.Hiába, ha egy üzlet beindul...
@coosa sam: Mindez kiterjed a "rendes jobboldaliak" ingyenes temetésével, természetesen a sírhelyek "minden egyéb állampolgár" részére történő "végleges elhelyezési díjának" többszörösére emelésével Nemzeti Sír- és Emlékhelyek kialakításával, off course pályázati úton, melynek díjait a nyertes pályázatok elbírálása után hirdetnek meg.
Énekesek és balett-táncosok előnyben!
@vitéž munkášőr:
Bakay valóban komoly tudós abban, amihez valóban ért. Nézd meg Somogyvári ásatásait, olvass arról a korról (1000-1300), ami valóban az ő területe.
A mai világban csak tévelyeg.
Az irredenta "eszmék" homlokon csapták.
@aritus: Mi történ ari, neked sem jutott dinnyeföld és emiatt olyan stílusban "beszélsz", amelyet magadnak már sikítva kérnél ki??? ;)
Jól elröhögcsélünk/háborgunk/morbid ötletrohamozunk a trafikmutyin, de a dolog megy előre, a maga szabadságharcos útján.

Mit megy, gyorsnaszád módjára hasítja az ugart.

Máig nem tudom megemészteni, amikor valamelyik TV riportere valamelyik minisztérium kisfőnökét faggatta, aki azzal mert - nagyon nagyképűen - visszavágni, végre magyar emberek kapnak munkalehetőséget.
És az ostoba riporter nem kérdezett vissza, miért, eddig kik dolgoztak ott????

Felháborító ez a szemlélet!
Szegénynek a végén lopott birkaszaron kell majd élnie,így jár aki benyalja viktorbán tündérporát...
A választások után úgy is egy tollvonással törölni fogja a következő kormány az egész mutyilendet!
@hot-spot: Addig belekerül a Tákolmányba oszt jóvan..lehet elcsendesedni..Magyarország csendes, újra csendes..
@Dr. jenőke (jenőke):

Akit az irredenta eszmék ilyen eredménnyel csapnak homlokon, nem lehet komoly tudós.

Ez pont olyan, mint a drogos sebész. Rábíznád a gyereked?
@coosa sam: "dögöljetek,dögöljetek!hisz mi mindenben segítünk, mert Magyarország jobban teljesít"
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nekem is ez villant be ma reggel, amikor benéztem az Indexre, ez már a legmélyebb disznóság. Olyan, mintha egy abortuszklinika vezetője lyukas kotont árulna, és ők végeznék a magzatelhajtást is.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: a stílusom pont megfelelő hozzád. Ennyit érdemelsz.
Tomikának valóban készülnie kellett. Felénk a kocsmárosok, akiknek addig is csak nyűg volt a cigi, nem pályáztak.
10-12%-os haszonért, konkurencia nélkül viszont igen.

Javaslom lehessen hamburgert is kapni a cigi mellé.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Erről mindig az jut eszembe, és előre is elnézést kérek azoktól, akik most gyászolnak, vagy bármi ilyen. Kisvárosunkban még anno, nem itt hanem amott a két konkurens temetkezési vállalkozó plakátháborúba kezdett, ahol a különböző kedvezményeket taglalták. Szinte már vártam azt a feliratot, hogy most érdemes meghalni...
@maybach: Egyszerűbb lenne, ha minden olyan terméket árulhatnának, amit a mocskos multik is árulnak. És akkor teljesedhetne teljesen ki a NER. Csak a CBA boltokkal kellene valamit kezdeni.
Kindertojást is vehetek majd a "nemzeti Dohányboltokban"? Esetleg műanyagkatonákat is? Persze, védjük a fiatalságot. Semmi nem elég magas ár a haverok bizniszének védelmében! index.hu/gazdasag/2013/05/13/johet_a_fagylaltos_trafikos/
@vitéž munkášőr: szerény ismereteim szerint a nyelvrokonság és a vérrokonság nem egy és ugyanaz. a nyel finnugor rokonokat elismerik, inkább s vérrokonságot nem vallják.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: sőt! bizonyos, alapvető termékek csak a nemzeti dohányboltban lennének kaphatóak.
@Orica Középföldi:
60 éves koráig semmi baja nem volt. Akkor a rendszerváltozással változott. Biztos vagyok abban, hogy koravén. Manapság a második gyermekkornak becézett öregkori demencia nem ok az érdemek elvitatására. Kellően képviselte László Gyula vonalát, de nem esett túlzásokba (László sem, csak néhány követője)- szerintem.
Gondolom, helyes, ha ezt is tudjuk róla.
Kínzó kérdés: vajon én vagyok az egyetlen akinek halvány fingja nem volt eddig róla ki az a Palcsó Tomi? Meg hogy "karrierje" van?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
aritus-nak nem a dinnyeföld hiányzik,hanem az nagyon szánalmas, ahogy te még mindig Gyurcsánnyal akarsz riogatni.Ez a lemez régen lejárt szerintetek akkor...?
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Nem tudtad ki az a Palcsó Tomi?....na látod így is lehet híres hírhedtté válni.Egyébként nem vesztettél vele semmit
@KÁTÉó53éúétr6: Nincs itt semmi riogatás. Mivel a poszt egy celebről szól én beraktam egyéb más ilyen-olyan celebeket.
@coosa sam: Ez valamilyen szinten már működik. Ha valaki felajánlja , hogy halála után a tetemét tudományos célra felajánlja, akkor ingyen eltemettetik cserébe. Az egyik munkatársnőm már kötött ilyen szerződést, ha jól tudom a szegedi egyetemmel.
@aritus: Majd ha én is így beszélek veled, akkor hivatkozhatsz ilyesmire. Addig pedig ezzel a faszkalapozással csak magadat a "hős demokratát" járatod le. Főleg úgy, hogy megint olyasmit adtál elő ami abszolút nem én vagyok. :)
@Dr. jenőke (jenőke):

Milyen fura egy 73 éves emberre a koravén kifejezést használni:)))

Nem is vitatja senki a "demencia" előtti érdemeit. Ha tényleg igaz rá az öregkori demencia,én nem hiszem, akkor miért aktív egy egyetemen?
Ah, nem lehet ebből jól kijönni.
@KÁTÉó53éúétr6: Jelentem bepótoltam! Rágugliztam és elindítottam az egyik dalát. Valami csapottvállú pinabajszos macskajancsi elkezdett fejhangon nyivákolni, rettentő volt. Trafikmutyi ide, gusztustalan ganajtúró hozzáállás oda, ha soha többé ki nem énekel még a zuhany alat sem és ezentúl tényleg csak cigit fog árulni Zuglóban az ország sokat nyert :))))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: És ezek állnak üzemanyagminőségben az első 3 helyen. A Shell már közel 2 éve fontolgatja a kivonulását, az OMV közel 1,5 évvel ezelőtt jelentette be, hogy csökkenteni fogja a kutak számát.
Ezeket tudván a MOL pedig csábítja tarfikosokat.
Ha üzemenyag töltőállomásokon nem lehet dohányterméket árúsítani, akkor hogy is van ez? Hozzátoldanak egy külön helyiséget? Mert attól még benzinkút marad. Vagy az illemhelyeket átalakítják, mivel az külön bejáratú?
@Dr. jenőke (jenőke): olvastam őt és ez így is van. Csak azt nem értem, mit keres a romafil reform(átus)kommunista Balog kegyeltjei között.
@OPHELIA: Nem kellene minden apróságon fennakadni... Sántakutyáslázár már gyártja az x az n-diki mutyitörvénymódosítást ExLexMoly tárgykörben...
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:

Én se hallottam még énekelni, nem is fogom:)
Abszolút realista a fiú. Tudta, hogy a celeblét csak pünkösdi királyság, na ez most megrövidül(t).
Bár nem tartozik teljesen ide, de ezt mindenkinek látnia kell, aki abban hitt eddig, hogy 2014 van, lehet esély...

index.hu/video/2013/05/14/el_a_kezeket_a_stadionoktol/
@Penivaldes: meglehet, Peni! A lényeg, hogy félázsiaiak vagyunk. ;-)
hehhe... már 0 444.hu is a Varánuszról lopikál:-)

"Trendsetters: ifjú kereszténydemokraták"

most.444.hu/2013/05/13/trendsetters-ifju-keresztenydemokratak/
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: mondtam: nem vesztettél semmit,csak most az idődet, hogy ráklikkeltél
Fabius, ezt nem kellett volna.
Elolvastam a posztot, megnyitottam a linkeket, de a dalszövegre nem voltam felkészülve...most tértem magamhoz.
Ja, 07.24-kor nyitottam...
Erre nem voltam felkészülve...Gábriel linkjeire igen, de erre nem...
Ezzel embert lehet ölni...
@Jaffar: Láttam, és van esély. Az egyik nyugdíjas nem írta alá. A fiatal gyerekek közül az egyik kb. 12 éves cigit kért, a nagyobbik aláírta, de szerintem még csak nem is szavazókorú. Így könnyű aláírást gyűjteni. Az idős "molett" hölgy éltette a sportot, bár maga szerintem életében nem művelte.Nem hiszem, hogy ennyi agyhalott van. Ez a nyugati aluljáró felhozatala.
@KÁTÉó53éúétr6: De hát ha valakiről szó van csak utánajársz ki az...csak ismételni tudom magam, rettentő :/

@Orica Középföldi: Én már hallottam, Te NE kövesd el a hibámat! Soha!
@Penivaldes: az a tudományos elmélet, ami a finn-ugor rokonságról szól, csak és kizárólag NYELVrokonságról beszél, sose állított mást. Azok, akiknek valamiért a finn-ugor nyelvrokonság valami abcúg labanc magyargyalázás (a franc se érti miért), azok keverik össze a nyelvrokonságot a származási rokonsággal. Mert fingjunk sincs arról, amiről beszélnek, vagy amit kétségbe vonnak, de nagy magyarok (haha)
@sírbateszezazegész: Ember, én egy youtube linket nyitottam meg...énekelte ezeket...:/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ha te kinyítod a szádat, a mocsok árad ki belőle, nem kell neked külön megerőltetned magad, hogy ronda stílusban beszélj. Csak azt nem értem, hogy miért tagadod? Ha vallod és terjeszted a mocskot, legalább vállald.
Valaki itt azt írta, hogy 2 diplomája van ennek a széplelkűnek. No a kommunikációs diplomája szart sem ér. Ezt innen üzenem neki. Angolul pedig a liverpooli dokkmunkások is megtanulnak.Azzal pedig a helyében nem dicsekednék, hogy közgazdasági üzleti menedzsment diplomám van. Jól tudom, milyen az, és hol lehetett vásárolni.
@vitéž munkášőr: ezt te komolyan mondod, hogy Balog páter "romafil"? Akkora rasszista, mint ide Lacháza.
@Orica Középföldi: ne háborogj!

lehet majd tüntetni az átépítés után :D

www.nemzetfotere.hu/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ujra csak terelsz.Itt a téma a trafikmutyi és nem a celeb.... de ezt te is tudod
off
velemenyvezer.blog.hu/2013/05/14/orban_miatt_csukloztat_minket_az_europai_unio#more5299333
de valójában Madár István hozzáírt kommentje a lényeg:
""Az Európai Bizottság jelezte, néhány déli országnál hajlandó lehet elfogadni, hogy azok ne, vagy csak később érjék el a kitűzött 3%-os GDP-arányos deficitcélt. Mi annyira rossz viszonyban vagyunk velük, hogy nálunk ez fel sem merül."

Ez egy közkeletű tévedés: simán kapnánk haladékot, még szinte kérnünk sem kellene. Mindkét ehhez szükséges feltételt teljesítjük: a strukturális kiigazítás mértéke bőven eléri a vállaltat, illetve a hiánycél esetleges elvétése magyarázható a makrogazdasági pálya romlásával.

Vagyis annyira nincs kettős mérce, hogy simán megkapnánk a haladékot, egyetlen oka van, hogy nem kapjuk: hogy nem kérjük. Helyette verjük az asztalt, hogy a szemét EU kettős mércéje, az EU meg néz értetlenül, hogy miről beszélnek már megint a magyarok."

A fidesz ezt a "közkeletű tévedést" (magyarul hazugságot) is sikeresen abszolválta, és egy ország hiszi ezt.
Azt nem értem, hogy ez a kis köcsőg mi a f@szt hivatkozik a diplomáira (amelyek versenyképességeiről most inkább nem fejteném ki a véleményem) és a nyelvtudására!
1- egyik sem volt pályázati feltétel, még pluszpont sem járt ezekért;
2- b+, nem egy multinacionális konszern vice-president székét kapta meg!
@aritus: pedighát eddiglé úgy tuttam, holló az ollónak nem vájja... persze csóóricsuka óta mittuggyuk, mink mi mozog a putri hátterében a setétben...
@guma:

Aha, pont ilyen célzattal költenek rá milliárdokat:)))
Iparági értesülések szerint Palcsó megegyezett a Vimpex-el ,/Vietnami tulajdonos, asszony Orbán keleti tanácsadója kb 500 üzlet már az övék/5%-ot kap a forgalom után és semmit nem kell csinálnia.Havi 2 guriga.
@aritus: Azért látom, hogy hülyeségeket neked sem túl nehéz írogatni. :) Szóval ezzel az erővel én is minősítgethetném mocsoknak azt amiről épp te írogatsz. Viszont én maradok annál, hogy véleményt cserélünk és az emberi hangnem akkor is megillet téged, ha olyat közölsz, amivel nem értek egyet. Az a minimum, hogy neked is így illik eljárni.:)

Arról már nem is beszélve, hogy egy szaros Fletó-Molnár F. indexes videó mi alapján váltott ki ismét belőled olyasmit, amire én még véletlenül sem utaltam.
@Jaffar: Ez a kisfilm tökéletesen szemlélteti ennek a szánalmas társadalomnak az erkölcsi nívóját. A társadalom beteg és nem a politikai vezetés, az csak a tünete ennek a fertőnek, ami itt van.
@Orica Középföldi: ejnye!:)))

már az "írásnak" vagy a szemednek sem hiszel...
pedig még a pisildéről is gondoskodnak!
@KÁTÉó53éúétr6: Persze persze, ha én szerintetek nem pontosan a témához írok az faszfejezni való szörnyű bűncselekmény, mások viszont nyugodtan offolhatnak. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Gábriel! Ez a státuszodnak jár;) fogd fel úgy, hogy legalább látod nem mindenkinél vagy ketrecben;)
P.s.: én mondjuk fejlődésként értékelem, hogy nem azonnal a közel-kelettel indítottál;D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

" Persze persze, ha én szerintetek nem pontosan a témához írok az faszfejezni való szörnyű bűncselekmény, mások viszont nyugodtan offolhatnak. :) "

Légy őszinte magaddal.
Te kizárólag 3 témakörben offolsz,azt viszont reggeltől estig, és nem akarod észrevenni, hogy ezen a blogon nemhogy 2/3, de 99/100 nem vevő rá, nem érdekli. Nem is válaszolnak.

Ha mégis,annak nem szoktál örülni.
Mi ebben jó?
@hurmazs: akkor már összeállt a kép. Csak a frakciótagok akkor most kinek a zsebéből vették ki a 2%-t;)
Mert a Generál Média-ügy az lázárnak szólt a Continentál miatt.
@guma:

Majd belevésik a gránitba, hogy a Ház környékén csak áhítat lehet. Slussz.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
elfelejtetted?...a témához úgy inditottál ",...mi ez ahhoz képest /mármint trafikmutyi/ hogy Gyurcsány találkozott..." Szerinted mi köze a kettőnek egymáshoz?...egyetlen egy:provokálsz, és utána megsértődsz, ha minősítenek. MEGKAPOD, AMIT ÉRDEMELSZ
@Orica Középföldi: Az a minimum, hogy betartjuk az alapvető emberi normákat ha beszélgetünk.;) Tudod, mint viktor két kedvenc rétege akiket ő "Isten ajándékainak" és "rejtett erőforrásoknak" szokott hívni. ;)
@KÁTÉó53éúétr6: Te csak azt hiszed. ;) Ők is csak celebek mint a palcsótomi. A faszfejezés pedig nem rólám állít ki szegénységi bizonyítványt.
@Orica Középföldi: "mi ebben a jó?".....fakír, hajókötél idegei vannak jó pénzért és mi nem bírjuk ki, hogy ne tartsuk itt "életben"
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Azt nem tudom ki Viktor két kedvenc rétege, de az igen, te nem tudod mit jelent beszélgetni.

Valamint jó szokásod szerint megint nem a kérdésre válaszoltál.
Költői volt egyébként a kérdés, a kimaradt "a" ellenére.
@aritus: az utánfutója, tudod, az audis lakjonjólzsuzsimúmia is rasszista? Vagy ez valami megtévesztő neres hadicsel?
@KÁTÉó53éúétr6: Ládde én kibírom. Havonta legfeljebb egyszer feszfejezem le, ha megérdemli, ha nem:-) No utóbbi még nem fordult elő:-)
Nocsak! Navracsicsó megnyilvánult... valami gond lehet, vagy belázasodott.

"Navracsics a trafikmutyiról: "élni kell a büntetőjog adta eszközökkel"
2013. május 14., kedd, 11:05
Szerző: hvg.hu

Címkék: Navracsics Tibor; trafiktörvény; nemzeti dohánybolt; trafikmutyi;

"Nem vagyok híve annak, hogy valaki rokonait üzletrészhez juttatja" - fogalmazott Navracsics Tibor a Hír TV-ben a trafikmutyival kapcsolatban. A miniszterelnök-helyettes szerint ha hivatallal való visszaélés vagy akár korrupció valósul meg, akkor élni kell a büntetőjog adta eszközökkel."
hvg.hu/itthon/20130514_Navracsics_a_trafikmutyirol_elni_kell_a_b
Jaaa... már megint hamaradd írtam, mint gondolkodtam:-)

"élni kell a büntetőjog adta eszközökkel"

Ez végülis azt is jelentheti, hogy minden NER-ellenséget, mutyimatyikurkászt hamis váddal végső ítélőszék elé állítani, megkövezni, felnégyelni, majd megkövetni.
@KÁTÉó53éúétr6:

Nekem az szokott eszembe jutni - bocs a hasonlatért - a kezdő tréner odaáll a nyomtatólóhoz és kijelenti, versenylovat farag belőle.

Én már öreg tréner vagyok:)))
Amit a pályázatban leírtak és ígértek azt betartották. A pályázatokon zömében olyanok nyertek akik fogyatékosok /szellemi/.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Te teszed helyesen.ostoba vagyok, hogy hagyom magam felbosszantani általa, de egyre ritkábban teszem ezt
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Engem inkább az döbbentett meg, hogy hol nyilatkozta ezt.
Kommunikációs fordulat? Hiszen ugyebár tegnap még csak Fónagy úr fanyalgott, s paszta le a teljes ellenzéket, hogy a multikkal cimborálnak, azért ajvékolnak.
Nem értelek Fabius.
Mi bajod a művész úrral?:))
Ti most képesek vagytok azon kiakadni,hogy Gábriel belinkelte gyurcsányt???
Itt a "lehetőség" a kb. 200 régi trafikos családnak, csak élni kell tudni vele:

hvg.hu/gazdasag/20130514_Itt_az_esely_a_regi_trafikosoknak_a_nyere

Persze hogy mire is lehet pályázni szabad helyek hiányában, az még különösebben nem derült ki, ahogy a feltételek közül is már csak az hiányzik, hogy kizárólag május 32-én született, természetes zöld (esetleg lila) hajúak pályázhatnak, de azt nem mondhatjuk, hogy ne lenne meg a lehetőség...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Mikor fogjátok fel végre,hogy szélsőségesekkel nem tárgyalunk?!:))
Hagyni kell őket a fenébe és hozzájuk sem szólni!:))
@kifordított nagyanyó: búúúúúúúúúúúúúúúúúú
búúúúúúúúúúúúúú búúúúúúúúúúúúúú
:D :D :D
@CSENDES:
Sajna én nem vagyok ebben biztos :(
A videóban sarkítva ugyan, de szemléltetve van, hogy az átlagember szintje hol tart jelenleg.
Egyetlen pozitívum van, hogy innen már szinte nincs lejjebb, mert ha már a megkérdezettek többsége írni sem tudva, akkor jöhetne ide az atom is, olyan mindegy lenne.
@vitéž munkášőr: aztat nedm tudom, de Balog páter a szegregáció nagy, kenetteljes híve (ha egyházi a szegregáció, az már rögtön felzárkózás, és jó a cigányoknak) és egyébként pontosan úgy beszél a cigányokról, ahogy a jobbik szokott.
De ez itt most off, csak romafilnek mondani ezt a szenteskedő faszfejet, ezen kiakadtam.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Szeretem a hajnalt, meg navracsicskát, az önérzetes nullát.
De itt ugye nemcsak rokonok és haverok jutottak politikai döntés alapján biznicchez, hanem strómanok is alkalmazásra kerültek. Szerintem Palcsó is valójában egy strómann.
Tehát itt sokkal nagyobb üzleti koncentráció lesz, mint 4-5 trafik egy kézen.
index.hu/gazdasag/2013/05/10/trafikmutyi_uj_trafikhalozatrol_arulkodik_az_internet/
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Tristan cimbi jön egy erős köszikösziköszi-vel, mert ismertté és "divatikonná" tettük őket :-D
@CSENDES: Biztos csináltak már egy belső közvéleménykutatát, mint a Skicc ügyben, és vszinűleg az jött ki, hogy még a fidesz híveknek se tetszik a trafikmutyi.
Tehát menteni kell a menthetőt, és élére kell állni a trafikmutyival való leszámolásnak. Na, erre használják most navracsicskát, az önérzetes nullát.

ez itt off, de nagyon-nagyon találó, kötelező olvasmány:
hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20120928_navracsics_az_onerzetes_nulla
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
ez a szokásos fidesz tempó.tessék feljelentést tenni!
nagyon jól tudják, hogy nincs értelme.minden törvényes, hisz ők írják a törvényeket maguknak.
meg különben is a fideszt feljelenteni a fidesznél?
"álmomban két macska voltam..."
Tegnap a postán álltam sorba szokás szerint. Külön cigis pult alakult. Amíg mindenki a trafikokon pörög addig a Spéder papa embereivel feltöltött posta szépen csendben alá vágott mindenkinek és kihasította magának a piac hatalmas részét. Így vált az állam a legnagyobb dohány árusítóvá. A trafikok gumicsont, a nagy pénz nem azokból jön a narancs maffiának
@aritus: Olvastam.
Én viszont arra gondolok, hogy megpróbálják a legkisebb nyuszival elvitetni a balhét. Szekszárd. Aztán még max. Hajdúszoboszló. Egyelőre nincs több, amire bizonyíték van.
@Jaffar: @aritus: @CSENDES: van még kérdés?
pusztulj, hülyülj, takarodj

A kormány nyilvánosságra hozta az idei költségvetési zárolásokat: onnan vesznek el, ahonnan a legkönnyebb. Zárolják a gyógyításra félretett kiadásokat, de a legnagyobb érvágást az egészségügyet, szociális szférát és oktatás felügyelő Emmi szenvedi el.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/fajni_fog_a_varga-csomag_mutatjuk_a_veszteseket.553517.html
@Fabius: ehhh, ikonnak azért nem nevezném őkelmét, ellenpéldának inkább
A köszönetétől is eltekintenék, ennyire betonaggyal kevéssel találkoztam még.
bankmutyi

Az OTP tőkehelyzete (6 milliárd euró felett van a likviditási tartalék) azonban két hazai pénzintézet megvételét is lehetővé tenné. (Megfigyelők körében a CIB és az MKB neve hangzik el a leggyakrabban, és emellett a külföldi terjeszkedés sem került le a napirendről, itt elsősorban valamelyik kisebb, déli bankjuk pozíciójának erősítése jöhet szóba.)

www.napi.hu/tozsdek-piacok/kiderult_mely_ket_bankot_nezte_ki_az_otp.553527.html
@mojszipupi: Úgy érted van csekkfeladás-levélfeladás meg cigi? Beszarás, ha jön az alkoholra is egy ilyen kész öröm lesz postára járni :))))
@Fabius: Jühet akkor a panyókás csoportkép dedikálva: Tristan és Vizelde:-)
@kifordított nagyanyó: Kigugliztam, nem, erre tuti nem, ennél jobb az ízlése :)))
Csak nyugalom nertársak. Mire kialszanak a piros lámpák, és teljes fordulatszámon beindulnak a nacionál tobakós forma1bótok, az árusítható cikkek listájában szerepelni fog a szesz, az energiaital és a chips is. A sarkokban pedig természetesen ott lesznek a nyerőgépek is. Hiszen ezek megvédenek mindent.
Eközben dübörög a kampány:hvg.hu/gazdasag/20130514_A_kormany_mailcimet_hozott_letre_a_Hajdu

Nyilván gond van a Hajdú-bét felszámolójával, mert a tényleges károsultakról nincs adat a hitelezői nyilvántartásban, ezért emailban kell értesülni azokról.

Hol a könyvelés, a tevékenységzáró mérleg, a felszámolás kezdő időpontját megelőző napra készített hitelezői leltár???? vagy hülyék ülnek a VM-ben?
off:

Na a tákolmány adta jogunknál fogva elkezdhetünk turkállani a cihákban és a lukas zsebekben. Jöhet az elbaszott törvényalkotásból eredő károk enyhítésére kivethető "elbaszási adó"

"Törvénysértő a 98 százalékos különadó
A strasbourgi bíróság szerint Magyarország megsértette a tulajdonhoz való jogot a 98 százalékos különadóval"
hvg.hu/gazdasag/20130514_Strasbourg_torvenyt_sertett_Magyarorszag
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Jobb zseb után balzseb kotornász:
"tévközlési adó", multyiadó, "kösszmű adó", "sárgacsekkoltam adó". Asszem kifelejtettem vagy kettőt... de azis...
PERSZE A LÉNYEG MEGINT KIMARADT: NE A ZEMBEREK FIZESSÉK MEG!
Megélénkült a trafikmutyi.cafeblog is. Ma három helységgel nőtt a nyilvánosságra került mutyik száma, egy pedig kikerült belőle, a NAV egy vezetőjének kérésére, névazonosság miatti tévedés okán.
% mrd forint faszcibálásos parazitapopulár intézkedés...
"Amennyiben minden különadóval sújtott embernek vissza kellene fizetni a megadóztatott végkielégítést, az Giró-Szász szerint közel ezer embert érinthet, összességében pedig egy 5 milliárdos tételt jelentene a kormánynak, amennyiben minden esetben ellenük döntenének. Mint mondta, most egy esetben született döntés, de a kormánynak 400 milliárdos tartalékai vannak az idei évre."
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Gábriel, mivel még mindig nem mondtad hogyan büntetné a dzsobbik a zejut, rákérdezek: Vona fölszíjazta már a zejut a deresre, és elhelyezte már annak ülepén a 25-öt?
% helyett 5 mrd jó magyar forintocska. 50000 píz állampóginként csecs- és fasszopókat is beleszámítva.

Jól számolom?
@Fabius: Ne ajvékolj! Már be van terjesztve: Ezentúl a kenyér a saját lábán megy a CBA-ba:-)
@CSENDES:
Tegnap elcsíptem a királyi híradó ide vonatkozó "tudósítását". Egyfolytában bajnaiztak, meg hogy Bajnai mennyire mocskosul cinikusan nyilatkozik az ügyben. Mondja ezt a fityeszhíradó. Ilyenkor nincs biztonságban a tévékészülék a közelemben. De egy fityeszes sem lenne...
@kifordított nagyanyó: Nézd, asszony akkor állna egy ilyenre ha Bélának hívnának. Nőt eztet aztán semmire, ez fix :))))
@Fabius: tegnap beszélgettem egy kis szállítmányozó cége főnökével, szinte betűről betűre ezt mondta, lehet te voltál? :D

Én is kérdezősködtem már nálad, de majd leboltolom Bolival ;)

@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: a pénzbeszedés még késik, akinek kell a kártérítés, annak egyedül kell végigharcolni, nem automatikus a folyamat, ha kevesen kiabálnak, akkor még ugyan úgy jól jár a qrmány, mint a manyuppal, a bírókkal és sok mással
Úgy tűnik az EU elunta a szarszagot, alápóckolta a hígszaros surrantót, oszt elkezdett visszafelé folyni a trutymó...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Kurucok vagyunk meg fülkeforradalmárok az ég megáldjon, igaz magyar nem számol, nem gondolkodik!!!
@Fabius:
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Pont az jutott eszembe a cím láttán,hogy akkor drágább lehet a kenyér is.

@Bakter: Be vannak szarva tőle.
És ez jó.:))
@Bakter: Csak rámutatni kívántam, hogy a felszámolásba be nem jelentett hitelezői igény kielégítésére még akkor sincsen törvényes mód, ha mégannyira is fennáll. Viszont, ha most a hitelezői igények emailen történő bejelentésére ad lehetőséget a VM, és azok kártalanítására, az legalább annyira törvénytelen, mint a többi ötletük.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Biztosan nem én voltam :-)

De a törvényszerűség attól törvényszerűség, hogy mindenkinek ugyanazt jelenti. Ez alól kibúvást csak Nyulam megoldása jelentene, ha a kenyér elsétálna gyártól a CBA-ig.
@Bakter: Nem figyelsz? Tegnap már válaszoltam, hogy nem kell őket büntetni. :)
@kifordított nagyanyó:

Minden drágább lesz amit közúton szállítanak.

Igen, ezt úgy célszerű elképzelni, hogy beállsz egy teszkó közepére, körbe nézel és nem látsz a termékek között egyetlen kivételt sem. Semmit.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:
Pontosan. Nálunk a levél feladás ablaknál lehet cigit venni, a kis hölgy jobbján magasodik a cigaretta fal. Amíg a trafikos bevétel nagyrészt valóban az üzemeltetőé lesz, addig a postán befolyó pénz kizárólag a pártelitet fogja gazdagítani. Ki lehet találni micsoda bődületes lóvé lesz azzal az országos hálózattal amivel a posta rendelkezik. A posta vezetése már káderekből áll, a kinevezések már korábban lezajlottak.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Az oktatásból szerintem direkte boldogan vesznek el még pénzt, hiszen a fidesz kormány célja a beszélő robotok országává tenni Magyarországot, ahhoz meg minimális pénz is elég.
A segélyekből, közmunkából is boldogan vesznek el, mert a büdös parasztja kussoljon, örüljön, hogy lyuk van a seggén, meg munkaalapú társadalmat építünk, ami azt jelenti, hogy aki nem dolgozik, ne is egyék, aki megdolgozik, az örüljön, hogy nem ő fizet, hanem ő kap pénzt.
Az egészségügyre is minek pénz, azzal csak a sok ingyenélő beteget szabadítjuk rá az országra, akikből már semmi haszna nincs a kollégiumi szobatársaknak. Aki beteg haljon meg.

Egyébként meg azért csinálják ezt így, hogy a "szabadságharcuknak" legyen támogatottsága, hiszen láthatjuk, milyen rohatt szemét az EU. Ajánlott olvasmány a VV, és főleg az ahhoz írt komment, amiből kiderül, Magyarország ha kérné, akkor kapna engedményeket az EU-tól.
velemenyvezer.blog.hu/2013/05/14/orban_miatt_csukloztat_minket_az_europai_unio
"Vagyis annyira nincs kettős mérce, hogy simán megkapnánk a haladékot, egyetlen oka van, hogy nem kapjuk: hogy nem kérjük. Helyette verjük az asztalt, hogy a szemét EU kettős mércéje, az EU meg néz értetlenül, hogy miről beszélnek már megint a magyarok."
@Fabius: De ez még mindig nemmegszorítás!!!
@kifordított nagyanyó: GYK: ha asszony nem csaj hanem pasi lenne (tehát ha Béla lenne) akkor lihegne Tomira na...
Az uszoda mellett kínálják majd a cigarettát
A gyerekcsoportok által látogatott kispesti uszoda mellett is dohánybolt nyílik - írja az Ittlakunk.hu.

hvg.hu/gazdasag/20130514_Az_uszoda_mellett_kinaljak_majd_a_cigaret

Rafinált csempészek kezére játszik a dohányosokat üldöző kormány
Az elmúlt évek kormányzati intézkedései annyira jövedelmezővé tették a cigarettacsempészetet, hogy „hivatásos”csempészek mellett még az egyszerű állampolgárok is megkockáztatják a súlyos bírságot a vámnál. Pedig az adóhatóság emberei nem ismernek pardont: aki 40 szálnál többet akar behozni, azt büntetik. Persze a csempészeket sem kell félteni, egyre rafináltabb módszerekkel állnak elő.

hvg.hu/itthon/20130514_Zahony_cigaretta_csempeszet
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Egyfolytában mellédumálsz, mint egy fityeszes polgármester. Nem az a kérdés, hogy kell-e büntetni a zejut, hanem hogy azt a dzsobbik miként abszolválná, ha már beígérte.
Szóval, virítsd a megoldást. Még egy semmitmondó válasz, vagy félrebeszélés esetén nyilvánosságra hozok egy hangfelvételt, ami bizonyítja, benne vagy a trafikmutyiban.
@mojszipupi: Nevazzmár, ezt nem hiszem el. Feladnál egy adóbevallást, ajánlott levelet, akármit és 10 helyett 25 ember áll előtted mert a dekket ott lehet kapni?
Eddig is szaroztak ott sorsjegyekkel meg biztosítással, most jön új kérdés, esetleg egy csomag Marlborot uram? Olyan zaklatottnak látszik 25 perc sorállás után, nem gyújtana rá?
@Fabius:
Majd lesz egy haverfuvaros, aki kedvezményt kap. És ki lesz szorítva a forradalmi útjainkról a mocskos környezetszennyező mocskosmulti teszkós feliratú tehercsotrogánya.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Mondjuk ennél lejjebb már nem mehet.
De legalább a gyerek miatt még veled van...:))
@Bakter: A tegnapelőtt alapított cégével...
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:

most.444.hu/2013/05/09/a-posta-ott-arulhat-majd-cigit-ahol-senki-mas/

Ma ezt saját szememmel láttam és ez egy budapesti posta! Nyilván nem találom ki mi értelme lenne
@kifordított nagyanyó: Honnan tudod mit tudok? Talán 15248 érv szól mellettem...+1, a gyerek :)))
@mojszipupi: Nem arra gondoltam hogy kitalálod, csak lefagytam mint atom, nem hiszem el, ilyen ország nincsen, ez nem létezik...:/
A 444.hu kiegészítve a Népszabadsággal, asszem egyfolytában bennünket sasol. Ma már a második hír, amit innen loptak. Nem keresek utána, kb 5 nappal ezelött már be lett posztolva ahír

"A posta ott árulhat majd cigit, ahol senki más"

Lehet, mink leszünk az MTI konkurrenciája? :-))
a palcsótamás az szoprán 1 kategóriás kukorikú kb 3 másodpercig bírtam...nagyon csinoska, szép kis buzi

brühüyyy
@rodeo36:
Ez a Tomi a Megaszar 18-ban, vagy a Nixfactor 42-ben terecelt. Csak hogy tájékozott legyek.
@mojszipupi:
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:
Nálunk a postán azon a részen lehet cigit venni ahol a lottót csináltatja az ember.
Ahol lehet édességet,borítékot,stb. venni.
Hogy ezután hogy lesz,nem tudom.
Nyertek e jogot vagy nem.
@kifordított nagyanyó: Naaaaa, az egy bajnokcsapat! És ki előtt lettünk bajnokok? Murinyó madridja előtt :DDDDDDDDDDDDDDD
Kommunizmus rilodid, ha valamit akartál párttagnak kellett lenni többnyire, ez akkor most ugyan az?

Kamarába terelik az állami tanárokat
Tagdíj nem lesz. A tagság nem kötelező, hanem automatikus<<<<< lesz a Magyar Pedagógus Karban.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F05%2F14%2Fpedagoguskar_a_tagsag_nem_kotelezo_csak_automatikus_lesz%2F
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Nem tudom mi a szart csinált Murinnyó,de a szezon elején már elbasztuk.

Viszont egy másik ország bajnokcsapata ki előtt is lett bajnok?
A Loserpool előtt.
Ja,a pool előt többen is végeztek...:))
@Bakter:
hát gusztustalan egy kakadú, az biztos

brühüyyy
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
a COPF meg CSÖPP vagy PÖCS az állandó politikai kelttészta államiból fizetve fizetett alkalmazottakkal és akkor mitő civil, hogy...

nem értem

és mit össze nyökögnek? ők maguk legalább értik amit írtak vagy nem is olvasták csak a zelnököcskekecske?

brühüyyy
@kifordított nagyanyó: Murinyó ott baszta el, hogy a végtelen egojától vezérelve beugrott a Real-kalandba. Az Inter után el kellett volna húzni valami német-angol csapathoz és aztán leülni a Barca kispadjára. Kibaszott király lehetett volna, a múltjával és az automatikusan sorjázó eredményeivel sor állt volna hogy elétérdelhessünk...
A Poolt pedig nem illendő bántani, földön fekvőbe ugye...:/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"José Manuel Barrosonak, az Európai Bizottság elnökének és Martin Schulznak, az Európai Parlament elnökének címzett nyílt levelükben azt a kérdést tették fel: "egyes EP képviselők milyen erkölcsi és jogi alapon bírálják és értékelik elégtelennek a magyar demokráciát, miközben egy definiálatlan, soha meg nem szavazott +európai értékrendre+ hivatkoznak?"

Az "európai értékrendszer" közkeletű neve a maastricht-i szerződés - 2007-től Lisszaboni szerződés - aminek aláírásáról MINDEN EGYES TAGÁLLAMBAN NÉPSZAVAZÁSNAK kellett döntenie.

Mi is így döntöttünk róla 2003.04.12.-én, ahol a szavazók 83,76%-a az európai értékek elfogadása és a csatlakozás mellett döntött.

Szellemi honvédelemből 5000 db elégtelen.

Ezt a tömeget már lehet szellemi fogyatékos honvédelemnek nevezni?
@Fabius:

magyarországon ma:

a tudás hát álom

(6 alom helyett)

és vala brühüyyy
@Fabius:
A szellemifogyatékos honvédőbékamenet lerohanja, a dzsobbik pedig példásan megbünteti a zejut, keresztényi értékrend szerint. Szimpla Pista pedig eközben jól beolvas a fülöpmorisznak a trafikmutyikeltés miatt, és forradalmától eltelve elégedetten rágyújt egy marlbóróra. Amit a fújmulti teszkóban vett. Ezektől már az is teljesítmény, ha saját nevüket meg lakcímüket képesek felírni az antirezsilapra, második próbálkozásra.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Azért így is tud kemény lenni a pool.
A Citynek például idén kétszer szerencséjük volt velük,hogy döntetlenre mentettek.
Vagy a pool játékosok lefogadták a meccset döntetlenbe.:))
Azért a Chelsea félelmetes lesz Murinnyóval.

@Fabius: Talán láttad már:
vastagbor.blog.hu/2013/05/11/nyilt_level_az_europai_parlamentnek#c19766192
@Fabius: ugye ezt nem tőlem kérdezted? Betudom költői kérdésnek, mert olyan rendes vagyok, Rodeo sarkosan megfogalmazta a lényeget, szellemi torzszülöttek tort ülnek az ész és a gondolkodás felett...
Sajnos egyre több ilyen lesz, itt is és egész Európában, most hogy ilyen a gazdasági helyzet. Azok a százalékok sokkal rosszabbak lennének most sajnos.
Na további jó mulatást mindenkinek!:))
@kifordított nagyanyó: Ja, tud kemény lenni, aztán a következő négy meccsen pedig kóvályognak mint Mezei tésztás válogatottja a szovjetek ellen...
Murinyó pedig nem érdekel a Chelseavel, zsoldos csapat zsoldos edzővel. A Barcat elbaszta a hülye köcsög, pedig rohadtul vártam haza az ezüstrókát a Portó BL-győzelme után :/
@rodeo36:
"Márta Alex rajongói segítségét kérte, mert nem tudja, milyen idő van most Magyarországon."

És ez képviseli hazánkat a zerujóvíziós pacsirtaversenyen.

(Már a kezdet kezdetén sem néztem ezeket a műbalhés, előredramatizált "hirtelenkonfliktusokkal" kokszolt műsorszarokat, de ezt a nemnézést is befejeztem Rúzsa Magdi után. Nála nincs feljebb. Akkor minek tovább?)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Egyfolytában bizonyítod, mennyire röhejpárt a dzsobbik. Mert ha már te sem tudod megmagyarázni őket...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nyugi! a lakónyilvántartókönyv, a viceházmester, a tömbházbizalmi, a NER-szombat, az ideológiai továbbképzés, a fegyveres civil NER-örség, a kötelező LÉGÓ gyakorlat, a MAGYAZ NÉPNEMZETI HONVÉDELMI KLUB, a KMK, a jampizás, a kupakkplamámorban fetrengő huligánozás, még nem jött vissza. Lassúak a fiúk, az alapoknál kezdik. A kereszthányás, a klérus-pártus egyazistenegyahaza már alakul, dehát jómunkáshoz idő kell...
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:
Murinho ázsiója nem csökkent egy grammot sem, ki tud várni vagy akármi, pénze van, be van biztosítva egy életre ugyanúgy mint Guardiola, most a Moyes vagy hogy híjják lett a MU főnöke ez egy interregnum

Rafa Benitéz nagyot alkotott a Chelsea-ben, hogy a csapat egy hisztérikus kurvák csoportja az nem az ő hibája, az a tulajdonos ügyesen kijácca egymás ellen a mindenkori edzőt és a csapatot, és mindíg az edző a vesztes bármit is csinál ezt szerintem Rafa akkor is tudta amikor elvállalta, a pénz jól jön és a renoméja egekbe szaladt a győzelmekkel...a Wenger-ről hallgatás van mert az szép csöndben csodákat csinál és tartja az üzletet magas bevételen a címek meg hát közelednek...a foci üzlet...ma nincs angol edző egyetlen egy sem amelyik bárhol máshol megállná a helyét...jó közepes bulldog-ok...olaszoknál és a spanyoloknál is nagy a hiány a németek el vannak eresztve. de a törökök és a portugálok sem panaszkodhatnak

alcsútbasznádot mikor jegyzik valahol a még futottak a lószar utániak között?

soha?

brühüyyy
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Figyusz. Papíron voltam elvileg egy-két évig kiszes (a picsába, majdnem fideszest írtam, de hát egykutya) a gimiben. Ha maradnak 2014 után, lehet még belőlem kisztitkár? Lesz ilyen poszt? Már régen is ezt kértem titokban a Fogtündértől, aki karácsonykor csokinyulat rak a jógyerekek cipőjébe. De baszott teljesíteni. Reménykedhetek?
nyiháááááájeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!

Fidesz: a strrasbourgi bíróság nem tájékozódott kellően a végkielégítésekről
A magyar társadalom továbbra is elvárja, hogy ne folyjon "pénzlenyúlás" az állami szektorban - így kommentálta Hoppál Péter, a Fidesz szóvivője budapesti sajtótájékoztatóján a különadóügyben hozott keddi strasbourgi ítéletet.

hvg.hu/itthon/20130514_Fidesz_a_strrasbourgi_birosag_nem_tajekoz
@Bakter: Bazdmeg! Ha ezek olyan színvonalon állnak, minta TEK, akkor Putyin kurvanagyot fog nézni, amikor a KREML előtt 5000 pitykésdolmányos nemleszünk gyarmatos félidióta fog egy szép havas reggelen üvöltözni a KREML ablaka előtt:-))
@Bakter: NEM, ha csak nincs Vityaszentély a szobában, nem röhög, láttam már ilyet...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
te bugs bunny te egy kurva jó meglátásokkal rendelkező rágcsáló vagy...

meg fogják szervezni már a tanári kamarákat is megcsinálják mindenki mindenben benne lesz tövig és nyakig szarosan a munka meg majd nem folyik

nem lesz idő rá és minek is dolgozni úccse fizetik meg

majd lopnak máshonnan...de honnan

van valami ötleted 2014 után ez a banda honnan fog lopni? nem lesz eu támogatás, nem lesz külföldi beruházó, a magyarok már ki vannak fosztva adóügyileg szerintem mindenki jobban járna ha nem menne egyáltalán dolgozni akkor egyáltalán nem kellene adót fizetnie majd megolgyák kalákában háztájiban és az állam meg a fidesz dugja föl a cigit és a többit meg majd csempészik és sodorják

brühüyyy
@Bakter: Lekésted! A cipőbe esett protkóra a Fogtündér már nem kompetenskompati-bilis... Marad az Teleki Pál-féle cserkészdzsembori, de legalább jó keresztyény lyányokat dughatsz meg a tábortűz árnyékában, miután a gubics nyakkendő gömböcöd lukából kibányásztad az árpádsávos, színes-szíagos lyukaskotonyod:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ez a Hopálkijafaszom, még a Szíjártó-Schnellgeci duónál is gusztustalanabb. Azt hittem ezt a sztáromapárost nem lehet alúlmúlni. Hát, de de...
@rodeo36: Beindul az osztályharc. Aranykéz utca... mond valamit?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ezen nem múlik. Máris letöltök egy full hd-s vityafejű focilabdát a ner lapjáról, és kinyomtatom 3d-s nyomtatóval. Az lesz középen, mellette két lábszárvédős örökgyertya fog pislákolni, míg oltárként Felcsút térképe lesz kifeszítve egy bajnaibőrutánzatra. És lesz rózsafüzérem is, szíjrágó úr aranytőmondtaiból. Elég lesz így, vagy selcici is kapjon egy mellékkápolnát?
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Sajnos szoktam látni ilyen tábori kereszténylyányokat. Partfisnyéllel sem...
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Ha odateszed be neki... a szentképet, nem fog félni. Otthonosan érzi magát, mert ott olyan sötét van, mint a fejében.
@Bakter:

nekem mesélheted naphosszat mert mindegyikről csakis titőletek tudok valamit és a tomit megnéztem youtube-on 2 és fél másodpercig bírva...a többi a HH vag H7 faszomtuggya is mióta beállta sorba az ŐFENNSÉGE ELLENZÉKE csoportba és jól megélnek belőle na azóta hanyagolom szóval semmi...

egyébként is ez a műfaj kimaradt az életemből világszinten némi latin zene még belefér ha sok a tequila de egyébként attól is kiütéseket kapok

maradnak az értékek az meg a magyar bulvárban nincs és a hírek között sem néha elolvastam a népszabaccság zenekritikusát de asse má régen...szóval érdektelen az a világ egyre inkább és a sok undorító szar ami folyik...hát látogatóba sem

brühüyyy
@Bakter: én már elaléltam, de én úgy is nerellenség vagyok :D
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
valami rémlik...de segíthetnél

Midás királyról van szó ??? olcsósított változatban

brühüyyy
@Bakter: Tee nagyonválogatós. Persze, aki a jegynyélküli balatonra rogázni menő lyányokat a vasúti fülke mélységében tanulmányozza lukasztólyával behatolóan, az megengedheti magának eztetet a fluxust:-)
@rodeo36: hát nem annyira... talán egy Boros Tamás, aki nem is voltta más jobban beugrik...
@rodeo36: ül a veréb a fán, oszt mellette berobban a madáretető...
@rodeo36: "A hangszer elveszti nemi identitását
Schiff András négylemezes Bach-gyűjteménye Grammy-jelölést kapott. Meghallgattuk."
figaro.postr.hu/nem-durok-es-mollok-anatomiaja
Bencsik exállamtitkár kifakadt a trafikok einstandolása miatt
Nem szavazta meg a trafiktörvény módosítását Bencsik János volt energetikai államtitkár, fideszes képviselő, és Facebook-oldalán írta le, hogy miért érezte vállalhatatlannak, hogy a kormányzás és a törvényhozás kiszámíthatatlanul működik. Azt írja, a siker kulcsa a kitartó munka, a találékonyság, nem pedig a más által megteremtett javak megszerzése.

Rovat: GazdaságSzerző: hvg.hu

hvg.hu/gazdasag/20130514_Bencsik_exallamtitkar_nem_szavazta_meg_a
tegnapi hír a nagy egészségügyi bagópénz emelés...

95 000 embernek 30 milliárd (épp a megemelt cigi alkohol JÖVEDÉKI ADÓBÓl)

ad1) ez kb havi 8 ezer ft BRUTTÓ emelés/fő átlagosan... komoj...

ad2) dr.S.Lajos egy "nyertes" pájázat mutyival 200 miliárdosával viszi a köszpénzt

ad3) az egészségügyiek a továbbiakban abban érdekeltek hogy minél többet szívjanak és igyanak a magyarok?
off...241 komment

"
Virágot fújnak a városi mocsokba
Tisztítanak és díszítenek, mégis bünteti őket a hatóság. A negatív graffitisek kizárólag a szmog miatt koromszürke falakra festenek.
"
365.postr.hu/varosbarat-es-kornyezettudatos-a-negativ-graffiti
@Bakter: A prekoncepcióiddal szemben tök felesleges minden magyarázat. Tök mindegy mit mondok, úgyis azt szajkózod amit gondolsz. :)
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Hogy 300 éve múlva megtalálják, mint a váci múmiákat, aztán világszenzáció legyen belőle?

@rodeo36:
Pedig az érték, amikor vv8sanya szájbafingja a részeg vv5jucit. Kárérték.
off

@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: @rodeo36: egy kis lazulás :D

Domingót hallgató szomszéd miatt tüntetnek Párkányban

Tiltakozó tüntetést szervezett péntekre párkányi lakosok egy csoportja, mert megelégelték, hogy az egyik helyi lakos tíz éve minden nap, reggeltől estig Plácido Domingo énekét játssza a házára erősített hangfalakból.

hvg.hu/vilag/20130514_Domingot_hallgato_szomszed_miatt_tuntetne
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

" a gubics nyakkendő gömböcöd lukából kibányásztad az"

Atyám, hányan értik ezt ma???:))))))))))))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Tényleg tök mindegy, mit mondasz. Mert nem mondasz semmit. Szóval, mivel bünteti a dzsobbik a zejut? Ez nem preizé, hanem kérdés. Ami független attól, mit gondolok.
@Orica Középföldi: Pedigelé én is csak veresnyakkendős úttörő voltam... 12 ponttal:-) meg örsvezető
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Mindig a lényegtelen dolgokra koncentráltok.
Kit érdekel a feje? Hány megapixeles a fényképezőgép mellette?
@Orica Középföldi: Más dolog, hogy 1968-ban 13 évesen az örsi gyűlésre bevittek a Supraphon lemezjátszót és legféltettem kincsem az Ayis Bold as Love Hendrix lemezt, meg a Nehéz az út Illés lemezt, oszt a nótafa aztatokat tanítgatta virnyákolni az eccerieknek:-)
@Bakter: Hát nem is tudom, de ölég nagynak kő lennie, ha ezabúra belefért:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

még egy recsegő domingo is jobb mint egy nyekergő palcsó

brühüyyy

ezek nem éltek arab vagy muzulmán országban ahol reggel 6 kor 40000 W-ttal szól a műezzin az olyan ,hogyha droggal alszol akkor is legalább kidob az ágyból és ez este 6 kor megismétlődik és hallottál már müezzint? lépj rá a macska farkára és erősítsd fel...

brühüyyy
@rodeo36: én még csak igazi ezzint hallottam óbégatni... a mű, az olyan zsenántos:-)
@Bakter:

Figyelem a pengeváltást Gébbel.

Éppen csak az jut eszembe mikor elkezdett idejárni, és szerintem már nem sokan emlékeznek arra milyen dumát és véleményt nyomott akkor az EU-ról.

Aztán lefolytattunk kismillió vitát a tények - nettó kis és befizetés, jogok, kötelességek, gazdaság, külker mérleg satöbbi - mentén, és mára egyrészt ő is megjámborodott véleményügyileg akkori önmagához képest, plusz néhány hónapja már olyat is olvastam az egyik általa gyakran idecitált portálon, hogy lehet ki se kéne lépni a zúnióból, mert nem vagyunk olyan gazdasági helyzetben, hogy ezt megtehessük.

Engem valahogy ezek a jobbik szavazók közötti felismerések jobban érdekelnek attól, hogy Volner János melyik panelmondókát mormogja el éppen a nagy büdösben.
@Bakter: Figy tényleg elakadt a lemez??? Miből gondolod, hogy a jobbik "büntetné" az EU-t??? :)
@Fabius: még a végén megérjük, hogy Gábriel a Békemenet elsősorában Brüszelben EU-zászlót lenget:-)
"Drágább 1 eurócent, mint amennyit ér
Mi kivontuk a bélást, Brüsszel nem meri ezt megtenni. Az emberek ragaszkodnak hozzá."

Százmillió éves hír... valaha Jugolobotómiában a fém 1 dínárost használták a tetőfedők a palaszög alá, mert olcsóbb volt, mint a bóti alátét:-)
bocs, de ez óriási off!:)))

már egyszer kérdeztem tőletek, honnan lehet tudni miként kerülünk úgy képbe, hogy félóránként 500-600 látogató lesz oldalunkon???

ez jó ideje megy így, hullámokban és nincs tracbackolva és az adminban sincs nyoma a rád hivatkozó bejegyzéseknél...

most ma ezt rohamozzák:

offforever.blog.hu/2012/05/09/ezt_is_megszavaztak_120_ev_utan_megszunt_magyarorszagon_a_tarsadalombiztositas#c19766619
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"még a végén megérjük, hogy Gábriel a Békemenet elsősorában Brüszelben EU-zászlót lenget:-)"

Bakker, romlott/erjedt volt a répa?
@Bakter: az energiaital már szerepel! Üdítő és ásványvíz is. Totó-lottó, újság és ehhez jött a fagyi. Kb, mint az inmedio hálózat most.
@Fabius:
Tegnap olvastam ezt a baromságot a hírekben, gondoltam, mindjárt rákérdezek az itteni illetékesnél, igazából csak heccelésként. Aztán a sokadszori kérdésre sem jött értelmes felelet tőle, csak ez a mismásolás. Persze nem is jöhet értelmes felelet, legfeljebb csak ennyi: "barom, aki ilyesmit mond". Ezt a rövid választ vártam volna Gábrieltől is. Azért piszkálom, hogy végre kimondja: a jobbikos képviselő, aki ezt mondta, hülye.

Azon az oldalon sem csak csupa hülye van: fiatalok, főiskolások is. Akik nyitottak, látják, mi van a világban, az EU-ban, és hol vagyunk mi ebben a konstellációban. A hangzatos szlogenek harsogtatása közepette szerintem ezek közül is sokan érzik, amikor kicsit elgondolkodnak a dolgokon, hogy mekkora baromságokat szajkóznak a tömegpszichózis hevében. Ezért mondtam már párszor: szerintem a jobbik radikálisnak kevés, bohócnak sok.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Laktam mecset közelében, most katolikus templom szomszédságában lakom, becserélném Domingora :/
@guma:

Egyszerű: telepítesz a blogsablonba egy google analytics klienst és máris kiderül hol hivatkoznak a posztra.

Mert, ha kommentben, blogajánlóban stb teszik ezt valahol akkor az se a trackbackan se az admin rád hivatkozó posztlistájában nem látszik.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:
Keress inkább valami jobbikos kapcsolatot. Most úgyis Csanádon belüli erőszak a téma a parlamentben:-)
@Bakter:

Az ilyen egyértelmű állásfoglalásokat általában elhümmögi, ez tény :-D
@Bakter:

"szerintem a jobbik radikálisnak kevés, bohócnak sok."

Én is így, gondolom.
Az itteni illetékes ténykedését elnézve, bizisten nem tudtam még eldönteni, hogy gyáva vagy buta, hogy önálló véleményt még senkinek sem sikerült kipréselni belőle.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Radu Lupu
ezt keresd meg...erre nincsenek szavak
A Schubert A-dúr (D 664) és B-dúr (D 690) szonátáját rögzítő lemezéért 1995-ben Grammy-díjat kapott. a D690 B dúr ami néha h-moll ugye

brühüyyy
@Orica Középföldi: Egyébként ha a szomszédom lenne, biztosan nem köszönnék neki, a nyálka miatt viszont a lábtörlőt naponta cserélnem kéne...
@Fabius: köszi!:)

én hülye vagyok ehhez, se nem telepítek se nem töltök le...

másolok csak.
volt egy rendszergazda tagunk, aki csinált analitikát, de az is annyit változott, hogy szinte megnyitni sem merem már (nem kiröhögni a vénasszonyt!:)))).

arra már rájöttem, hogy amikor az index kitesz azt a statisztikában az URL alatt meglátom.
máshoz hülye vagyok, de igyekszem tanulni :DDDDD
@rodeo36: Meghallgattam. Iszonyú könnyű keze van... de a tempó nem lassú egy kicsit? Én úgy érzem valamivel gyorsabbnak kellene lennie...
@aritus: Valami olyasmi lesz..érdekes, ez lesz a nemegészség-bolt tán? De a lottó az hugy került a képbe akkor? A jégkrémet értem, tele cukerral, csak az egészet, így együtt azért nehéz kissé felfogni, ugye?
@rodeo36:
ugye a figaró is elírta az pontosan D960 B dúr Op Posthumum

brühüyyy

csodálkoztam miért nem emléxem rá...

www.youtube.com/watch?v=9PWfRcGJtys

ez meg ugye Fischer Annie az utólérhetetlen
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Sajnálom, nem tudom, melyik oldalról idéztem be tegnap az adott szöveget, nincs rá időm, hogy végigkeresgéljem.

@Fabius:
Hát pedig könnyebb dolga lenne, ha lehülyézné a hülyét. Még jól is jönne ki belőle.

@Orica Középföldi:
Vagy azt érzi, amit vázoltam: az eksztázisban kikiabált szlogenek a csendes szoba magányában már nagyon hülyén tudnak hangozni. Főleg azok számára, aki már az eksztázisban harsogott szöveg esetében is ezt gondolták. Azt meg nehéz beismerni, hogy: nédd mán mekkora baromságokat kajabáltam én is ezekkel a mentés filyuggal ottan a téren.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

asszem Hans Knappertsbusch mondta anno egy Bayreuth-i énekesnek, csak nem megy a vonata, fiam?

ne siessünk nem érdemes, akkor is odaérünk ha lassan sétálva tesszük meg ez énekben nem igazán helytálló mert az énekes esetleg ott fullad meg?

tudod ez a schubert volt az emlyik engem arra inspirált, hogy hagyjam magam vinni a zene szárnyain ismeretlen helyekre a tejúttól távolra és vissza sem nézve

brühüyyy
"A Fidesz választóinak többsége nem szereti a magánbefektetőket és a versenyt, de a baloldali szavazók sincsenek oda értük. A kormánypárt híveinek 74 százaléka szívesen látna több államot az energiaszolgáltatásban. Nagy mértékben függ az életünk az energiaszolgáltatóktól, de a lakosság nagy része azt sem tudja, mennyit fogyaszt. Drágán megfizethetünk a rezsicsökkentésért, vélik az energiainfo.hu felmérésében megkérdezett szakértők."

Azt is szoktam volt mondogatni, hogy a magyar az evolúció zsákutcája, Magyarország pedig a 20 millió hülye országa.
@rodeo36:

Óriási fazon! Egy élmény. Nem csak hallgatni, nézni is jó:)))
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

a Wohltemperiertes Klavier
az egy érdekes ujjgyakorlat a kvintkör összes lehetséges hangnemére egy mű...mert ugye a zongora létfeltétele -bach az egyik feltalálója- az, hogy megszűntet egy csomó hangi csodát, kiegyenlítve bizonyos billentyűkön eljáttszhatatlan -kivéve az orgonát- hangközöket...és alkottatja a zongoristát és vagy hideglelést kapok tőle vagy megbénulok...de most a lassú tételt játtsza Fischer Annie a D960-ból

és az...szó nincs rá

brühüyyy
Ez már volt?
hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130514_Ime_a_trafikugy_igazi_okai

"Továbbá. A törvény kedvező hatásait elsősorban a leghátrányosabb helyzetű régiókban fogják érezni, az ukrán határszél lakosainak teremt munkát, nyújt megélhetést az intézkedéssorozat. Területfejlesztés! Fölzárkóztatás!"

Lol, mekkora igazság van ebben is!
"Felszámolják az alig másfél éve működő Zalai Baromfifeldolgozó üzemet. A cég közel száz dolgozója kedden megkapta a felmondólevelét."

A tippem: Bajnai a ludas.
De Magyarország jobban teljesít.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

ez érdekes ezeket én élőben élvezhettem soxor cubában ha nem is őt személyesen de némi rum után bármelyik banda összeállva olyanokat művel, hogy azt nem mindenki tuggya

felvételen már nem olyan

brühüyyy
@Bakter:

Nem tudom miért fél ennyire megtenni. Pedig azt biztosan tudom, hogy sokszor ő maga sem ért egyet velük. Valami rosszul értelmezett lojalitás lehet a ludas.
@Fabius:
Ugyanezt sejtem a fityesz esetében is, az egyszeritől az ogy képviselőig bezárólag. Inkább szentségel az orra alatt, ha valami neki nem tetsző dolgot tesz a pártja, de amikor itt az idő büszkén áll ki a nemtetsző pártbuli mellett. Pl gombnyomással. Bár ez esetben gazdasági vagy egzisztenciai szempontból még érthető is a "lojalitás", igaz, így sem védhető.
Gábrielnek nem tudom mi érdeke van a feltétlen lojalitásban.
index.hu/gazdasag/2013/05/14/itt_vannak_a_varga-csomag_reszletei/

Magyarország ma megint jobban teljesít. Holnap meg még jobban fog. Az elakezekkelastadionoktól kopaszok meglátogatják Vargát is?
www.origo.hu/teve/20130514-karomkodott-a-hirados-kicsaptak.html

Az egyik szervet sem zavarja, mit össze hazudoznak meg csúsztatnak a "kibaszott híradóban" élőadásban.
A legnagyobb baj az állandó fenyegetettség, bármikor tönkreteheti ez a kormány bárkinek az iparágát egy tollvonással. Senkinek a munkahelye nincs biztonságban.
Beruházásokat, gazdasági növekedést el lehet felejteni.
@Bakter: hát érdeke nem is, de belső meggyőződése lehet. vagyis talán arról lehet szó, hogy egy idő után már nincs saját vélemény csak a közös, és nem képes a saját sarkára állni.
@Bakter:

akkor,most mi lesz a lezúzott fradipálya helyén,trafiksor és/vagy/ komondorárúház?
Vajon megfellebbezik az Europai Birosag iteletet, vagy nem?:) Elkaszalni a 98%-os adot ez oriasi.:)
nol.hu/belfold/portik-laborc_ugy__gyurcsanyt__szilvasyt_es_bajnait_is_meghallgatna_a_fidesz
Kezd az, az érzésem lenni, hogy a Fideszben van egy külön Bajnai csoport, és minden ügyet elővesznek a születésétől. Vajon mi lesz a következő?
Ez a kis zs-kategóriás pöcsköszörű kit szopott le, hogy ezzel a múltjával nyerhetett? De mivel "énekelni" nem tud, ezért jó lesz nemzeti szatócsboltosnak.
@Visionstar: ó hát ő már régóta helyezkedik, pár éve bukkant fel mint Petőfi klón a fidesz színpadán, és azóta dalol
Penivaldes: szegény Petőfi, forog a nemlétező sírjában.
@CSENDES:

"_Nem hiszem, hogy ennyi agyhalott van._"

az még csak hagyján. de ebből nincs feltámadás. még az Ige szerint sem.
@Visionstar: ha jól emlékszem a nemzeti dalt adta elő
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

'a soha nem vett még ennyi állampapírt a lakosság' opushoz annyit motyogok nadjon suttogva, hogy olyan átverés szaga van.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Mindennél jobban úútálom, ha egy maffiózó álszenteskedik. Az ilyet egyenesen felhúznám az első fára.
@Orica Középföldi:

'nézni is jó'

hogy a viharba ne! hiszen megmutatja minden egyes alkalommal azt a hatalmas és lebilincselően szép lelkét. erre igen kevesek képesek.
@V-PORT:

Kocsis Máté igazi balfasz ezzel a Laborc Bajnaizással.

Laborcot ő baszta ki anno, ha kérdezik nyugodtan kijelentheti, hogy kérem, én vagyok aki rendet csinált. Ebben is.

Habonyárpinak egyre kevesebb és egyre kétségbeesettebb ötlete van. Hehe.
@CSENDES:
Jájj! Akkor hogy fogják elosztani a 200 milliót? A hasukra ütnek?
Hogy fogják kárpótolni a többszáz öngyilkost, akiknek elkárhozott lelke Bajnai kontójára írandó?
@Penivaldes:

Mi igen. de a zagyhalottak nem. a tanácsi dolgozók kitételre penig vonatkozzon ez: '-tanácsi dolgozók mivel nincsenek, róluk többé szó ne essék.'
@Fabius:

"_Habonyárpinak egyre kevesebb és egyre kétségbeesettebb ötlete van. Hehe. _"

szerintem nem annyira hehe. sőt nem is haha. mert mint a rezsiblöff, und trafikblöff mutatja, egyre szélesebb körre terjesztik ki a szívatást.

de! elnéztem néhány polgártársamat ma, hát azt kell mondjam minden a legjobban van. persze szeretnék moha lenni, vagy zuzmó, vagy jégeső, csak most momentán a hátsó lábaimon járok. ez van.
@Penivaldes:

Hercegnő! maga kötözködik. én meg kötöznivaló bolond vagyok, de akkor se hagyom. ha nem, akkor nem. nem támad senki se fel se le.
@Bakter: Linkeld már be végre amire gondolsz, mert én semmi ilyesmit nem találtam az utóbbi napokból.
no, ha mindenki vacsorázik akkor nekem is jár a vacsoraidő. Jó érvágat!akarom mondani: étvágyat. na. !
Dugjunk mint halál lik:-) Hűűűlllye ...
"Edzetten okosabb gyereket nemzhetünk

Götz Attila
2013. május 14., kedd 17:58 |
A sport nem csak izmossá és fitté tesz, de az öregedést is lassítja, emellett csökkenti a rák kockázatát, megelőzheti az Alzheimer-kór kialakulását, és új idegsejtek képződését indukálhatja. Mi több, számos jel utal arra, hogy a fizikailag aktívabb, edzettebb szülők gyermekei nagyobb agyi kapacitással rendelkezhetnek majd. A Semmelweis Egyetem részeként működő Sporttudományi Kutatóintézet úttörő szerepet vállal a felsorolt jelenségek mögött rejlő biokémiai folyamatok feltérképezésében. Az intézet vezetőjével, dr. Radák Zsolttal beszélgettünk."
index.hu/tudomany/egeszseg/2013/05/14/edzetten_okosabb_gyereket_nemzhetunk/
@Bakter:

Fideszesekről én ilyet nem feltételezek. Ők hisznek, aminek semmi köze a lojalitáshoz. A mezei elhiszi, hogy nekik most bármit lehet és minden megengedett azért, hogy ne a szocik, a döntéshozók meg nem látnak az arroganciától, gőgtől és az Orbántól való félelemtől.

Géb ilyen szempontból más. Mondok példát: azzal speciel neki is baja van, hogy Markó képviselő Papcsák ölebeként működik itt. Ki is mondta már. A rosszul értelmezett lojalitás ott mutatkozik meg, hogy - szerintem - nem csinál belőle akkora patáliát amekkorát lehetne és kellene.
@jaegtoer: Szeginy Orbán papa... rázó... tunya élet után selejtes pocakos lapdavak, génhibás utód... jobb lett volna forró vízben üldögélni...
ECCERŰEN MEGÁLL AZ ÉÉÉSZ !!!!!

MIVA....???
"Megmentik a hoppon maradt trafikosokat

Index

2013. május 14., kedd 16:35 |
Kapcsolódó

Óvoda mellé is jöhet dohánybolt
Trafikmutyi: új trafikhálózatról árulkodik az internet
Itt hamarosan Nemzeti Dohánybolt nyílik
Egy NMHH-vezető felesége is trafikos lett
Nem fél, nem beszél
Csúszik az új trafikpályázat
Óriási üzlet lesz trafikot nyitni
Gyulay: Senki sem ígérte, hogy minden trafikos nyer
Rogán: Pont ez volt a cél
A CBA-sok nagy nyertesei a nemzeti dohánybulinak
Ők árulhatnak majd csak cigit

(11)
Címkék
trafik, trafik koncesszió, trafikmutyi

A Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. várja azoknak a régi trafikosoknak a jelentkezését, akik a mostani pályázaton egyetlen jogosultságot sem nyertek. A felhívást közzétették a társaság honlapján és a kormányzati portálon. Az új felhívás célja, hogy a dohánykereskedelem átalakítása ne érintse hátrányosan azokat a magyar családokat, amelyek hagyományosan dohánytermék-kiskereskedelemmel foglalkoznak, és megélhetésüket évtizedek óta a trafik működtetése jelenti - érvelnek a lépés mellett."

...A TRAFIKOT NYERT ORBÁN-AROGÁN-LÁZÁR HAVEROK, ROKONYOK MOST KÉRDEZŐSKÖDNEK, GYŰJTIK AZ INFÓKAT, HOGYAN IS KELL TRAFIKOT MŰKÖDTETNI, AKIK MEG 20 ÉVIG CSINÁLTÁK, AZOKNAK FELTÉTELEKET SZABNAK ??? KIK EZEK ??? MAI KISHITLEREK ??!!!!!

KI A FASZOK, EZEK A MAI POLITIKUSOK ???
MINEK KÉPZELIK EZEK A KISFASZÚ PERCEMBERKÉK MAGUKAT ???
ESZEM-FASOM MEGÁLL, HOGY MIKET CSINÁLNAK, HOGY TERRORIZÁLJÁK MAGYARORSZÁG TÁRSADALMÁT EZEK OTT "3-AN" !!!!!

NEM FÉLNEK, HOGY ECCER ELSÖPRI ŐKET A NÉPHARAG ???!
@Fabius: Gábriella ha patáliázna, nem találná meg a kopópészt gombot:-) Két dologra egyszerre figyelni? Ne értékeld túl:-)
@jaegtoer:

A trafikmutyival az erkölcsi vereséget a legegyszerűbb embereknél is elszenvedték - az igazhitűeken kívül - az igazi pol pr szopás meg még csak most jön:

- Az e-útdíj bevezetésével minden egyes közúton szállított termék drágulni fog, és ezt kivétel nélkül mindenki aki az országban bármit vásárol érezni fogja.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

vagy: inkább ejtett volna foltot a lepedőn, mint áldott állapotba a nőt.
@Fabius:

és ez még mindig csak a kezdet. a vég az lesz, amikor a lelkesen vásárolt állampapír szarrá válik és nem arannyá.
@Don CoélhoVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Azt én is kiszúrtam, az a szerencsénk, hogy - egyelőre még - a Schiffek, a Fischerek, az Esterházyk, meg egyéb "hazaárulók" és nem a feketegyörgyök, meg a szíjjártók után ítélnek meg minket.

Ja, erősen sanszos, hogy Schiff interjúját a youtubon már eddig többen nézték meg (30 ezer fölött van most), mint ahányan az "Elment az öszödöt" összesen fogják a kivezényelt iskolásokkal együtt.
Az elejen az energia forgalmazasra tettek ra a mancsukat aztan a foldekre. A trafikugy ezekhez kepest nem is olyan nagy falat de meg kellett lepni mert nincs eleg forras. A sok ehes (sz@ros) szaj ugye...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Az úgynevezett keresztény, konzervatív, nemzeti érzelmű polgárokat eddig is jórészt az anyanyelvükkel folytatott elkeseredett küzdelmükről lehetett leginkább felismerni.

Ja, meg a feszület alatti faszlóbálásról. :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Köszönöm. így este, már csak tonikkal és Finlandiával csillapítom magam. Zsibbasztásnak egy Gábriel hsz is megteszi. Bocs Angyal! de ez az igazság:-DD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ne általánosíts, mert akkor én is ugyanezt tehetem. :)
Megnéztem a Timing In Central Europe Kft honlapját
tice.hu
és valóban kínálnak 390000 Ft-ért vagy havi 7000-ért "mindentudó" online pénztárgép rendszert. Illetve a TRAFIPAKK csomagjuk annál sokkal több. Ajánlom mindenkinek, hogy nézze meg. A többi hasonló pénztárgépes rendszerrel nem lehet összehasonlítani, sem szolgáltatásban, sem árban.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Nem, de sukár :-D

A pályázatát én is szívesen átnézném. Gondolom igazi tényekre alapozott rendes, átlátható és pontos munka.
@Fabius:
Így van, ilyen fideszesek is vannak szép számmal. De az a gyanúm, hogy érdekfideszes is van köztük bőven. Egy Föld körül keringő ufo laborjában vizsgáltatnám meg mindet: vallási szimpatizáns, vagy gazdasági.

Géb: mindig egy hal jut erről eszembe.:)
Unalmamban szörföltem kicsit az osztrák politikai blogoszférában, halál unalom gyerekek.
El vagyunk mi kényeztetve a szórakoztató politikusainkkal.
@Bakter:

Lenne egy Föld körül keringő baráti ufóm, a faszt vizsgálgatnám ezeknek a wc-papírral kitömött-fejű madárijesztőknek az "agyát"... tüzet nyitnék, osztjónapot. :)
@Bakter: A volt Zalabaromfi helyett épült zöldmezős beru, ez várható volt. Van vagy 40 tulajdonosa, ennyi ember ennyifelé húz, pénz el, stb.
@AKIsTUDATLAN: Hát ha még jelentkeznének a volt beszállítók is, akik szépen összeadva sok száz millát buktak el
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nem biztos, hogy a napi hírek között találtam.
Sűrű napjaim vannak, meg olyan abszurdnak tűnt, hogy elfelejtettem belinkelni a helyet, ahol ezt olvastam. Próbálok majd rátalálni. Egyébként simán kinézem valamelyik ostobából, hogy ilyet nyilatkozik pl egy falutévében.
@Penivaldes:

Bakter írta, hogy ufókban vizsgálgatná a fityiszesek agyát. Arra írtam, hogy inkább tüzeljünk.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: tüzeljünk! oké, akkor dörzsöljük összte, és lángoljon!
@Fabius:
Pont most akartam írni, hogy megint bajnaiztak egy vastagot a királyin, az igazhíradóban.
Fosás és terelés van: fosás Bajnaitól, és terelés a fikatrafügyről.
@gazoló:
Gödör 2. Lesznek majd interaktív programok: tévészékházfoglalás rebút, meg ilyenek.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Nem piszkítunk a fejünk fölé, mert a nyakunkba zuttyan vissza. A baráti ufo vigye szépen az egész bagázst a galaxis középi feketelyukba, oszt borítsa be oda.
@Bakter: de honnan tudjátok hogy baráti e ufó?
@OPHELIA:
Olyan decensen kontrasztos, amikor mindenféle megmentésről pofáznak, és közben sorban jönnek a hírek a bezárásokról. Propagandával takarva szarunk le mindenkit, aki nincs velünk attitűd.
@Penivaldes:
Egy aldebarani multicég gyártmánya, izraeli felségjelzéssel, Gyurcsány a kapitánya, Bajnai meg a sztúárdesz, az usa adja bele az antiüzemanyagot, a zúnió a révkapitányt. No, egy ilyen gépre kell ezeket bezsúfolni.
@Bakter:
Vazze, megvan a szakértő is:
"
Megszólalt az ember, aki tengerben ufókat javító földönkívülieket látott"

index.hu/kulfold/2013/05/14/ufot_latott_az_amerikai_legiero_alezredese/
Na jó, de mi lesz, ha sokan leszoknak? Nem csak a cigiről, de a fagyiról, meg a nyomtatott sajtóról is? Részint pénzügyileg, részint nemzeti böszkeségtől vezéreltetve. Akkor minek az akárhányszázalékát fogja zsebretenni a trafikos? Felkopik az álluk. asszem. A pórmagyar meg eddig is csempészcigit szívott, szóval nem oszt nem szoroz.
Élek a polgári engedetlenség jogával, asszem.
Sose gondoltam korábban, hogy majd pont a nemzeti büszkeségem fogja kikényszeríteni belőlem, hogy leszokjak a cigiről, de ez most hatásos motiváció lett. Már negyedeltem az erre fordított összeget, ebből nem lesznek gazdagok, az tuti.
Vásároljanak csak náluk a FIDESZ-es dohányosok. Akkor majd kiderül, hányan is vannak:) A végén még majd kötelező lesz rászokni az összes FIDESZ-esnek, csak hogy meg ne bukjon a prozsé.
@Mr. Waszabi: majd a Bencsik küld egy körlevelet...hogy füstöljenek szolidaritásból
@Penivaldes: nem vicceltem. Kínában több helyütt kötelező a dohányzás a lakosságnak, - párt propaganda keretében persze, nem törvényileg, na de ki merné bojkottálni ? - mert kell a bevétel az államnak. Hát füstölnek. A pártállam már itt is megvan, ráadásul sokat járnak Kínába mintát venni ennek alakításához. Van már elvtársazás is, csak most nertársnak selypítik. Azt hiszik, nem jövünk rá a koppintásra:)
@Bakter: DDD

üveggúla alatt mutogatják majd a fradipálya metszetét,focimúzeummegminden...természetesen kubatov őrzővédő őrkutyái huszonnégyórás váltásban jó pénzért vigyázzák,hogy a kopaszok vagy gyurcsánybajnaitengely boszzúból be ne ba@@a a páncélüveget!!
közben palcsótomika óránként elénekli a székelyhimnuszt!!
@Mr. Waszabi: én sem viccelek, tudjuk hogy a Békemenet szervezői és a CÖF szok leveleet küldeni, hogy mit kell csinálni:)
@Bakter:

Mondjuk egy Gyurcsány által vezetett Csillagromboló alighanem minden idők legbizarrabb űrjárműve lenne, előzve a magyar Pirx pilóta klasszikussá nemesedett trabantlámpás kávéfőző űrhajóit.

@Penivaldes: Ezt mondom mióta, hogy dörzsöljük! :DDD
@Mr. Waszabi: "mi lesz, ha sokan leszoknak?"

az tejjességgel kizárt...
ugyanis a jövedéki adó emelésből van az eü dolgozók fizetés emelése
tehát minél több rákos van, főleg ha nem is eü problémások mert megmurgelnek anál jobb...

ettől függ a párt bevétele.... stb

gyakorlatilag az egész ország GDP-je nagyrészt a dohányosokon és az autósokon múlik...

izgujjunk hogy sokat pöfögjenek...
majd a kosuth téri fuck (fák) frissítik a levegőt...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: én a Pirx pilótát nem értettem:((((

nem mondtad sosem hogy dörzsöljük
@Mr. Waszabi: "mi lesz, ha sokan leszoknak?"

ha ez fenyeget akkor a kölcségvetés megmentésére a BÉKEMENET elindul

szívjanak a magyarok többet !
Magyarország jobban szív !
A hős magyar szív sokat szív !
@Bakter:

OFF de erről jutott eszembe

Sok-sok évvel ezelőtt, gyerekem 7. osztályos korában volt egy nagyon kövér és egy másik,nagyon különc de okos osztálytársa. Ez utóbbi barát.

Tőle hangzott el, nézve a kövér gyereket:
te, ez lassan eléri a kritikus tömeget és fekete lyukká változik:)))
Természetesen ebből egy szót sem értett, és azt se mitől röhögtem magam könnyesre.

Azóta nálunk, ha bármi - ostobaság, kisstílűség, parvenüség - eléri a "kritikus tömeget", elég csak annyit mondani, fekete lyuk.
@Buga.Jakab: én is ezt mondám, csak elnyomtok itt, mert még csibe vagyok.
@Bakter: nagy rákúrás lesz ebből, gyanítom. Mint az összes többi világmegváltó ötletükből.
Hányan fognak majd sorban állni félórát a kerületi dohányörsön azok közül, akik eddig is a benzinkutakon, szórakozóhelyeken vették a cigit sebtében? Asszem, Lázár fog a legjobban megdöbbenni, mennyire hatásos lesz a törvény az általa hazudott célja tekintetében. Nem fog mosolyogni, az tuti. Meg Sánta se nagyon.
Lehet, hogy a piac a Continentalé lesz, csak épp nem az, amit megcéloztak, hanem csak a zanzája. Nem mellesleg, azt is gyanítom, hogy Orbán se fog mosolyogni Janira, ha a kieső dohány jövedéki adókat Vargának kell kipréselnie évvégén az amúgy is agyon adóztatott társadalomból, pár hónappal a választások előtt. Mert eddig egészen rendben volt, hogy a dohányosok fizessenek, jól megkülönböztethető és büntethető kasztja volt a társadalomnak, akárcsak az autósok, de a hiányzó bevételt már nem lehet a volt dohányosokra ráverni, ugye.
Azt meg az átlag nem dohányos FIDESZ-szimpatizáns se dogja tolerálni, ha neki is kompenzálnia kell a kieső bevételeket. Márpedig nem nagyon lesz célcsoport, akit meg lehet célozni a dohányosok helyett, pántlikázott módon. Esetleg a rágósok? Vagy a süteményfogyasztók? Netán az alkoholisták? Utóbbit nem hiszem, hisz ellentmond a miniszterelnök pálinka-párti berendezkedésének. Érdekes lesz mindenesetre. Szerintem ezt nem gondolták át.
@Bakter: Élt másfél évet. Bíznak abban, hogy Csányi papa újraindítja. Konkurencia meg örül, hogy nincsenek
Végül is eljött az idő, hogy a FIDESZ-szavazók szívjanak, elvégre ők szavazták meg ezt a csodálatos kúrmányt. Az pech, hogy nem tudhatták előre, hogy a szopóka épp a cigié leszen majdan. De hát az élet már csak ilyen tréfás intézmény.
Sok szerencsét:)
@Penivaldes: @Mr. Waszabi: aki magyar

az a hazaáruló fideszgyíkok trafikjából nem vesz semmit !!!!

jósolom hogy még kirakat betörések is lesznek...
nem lesz egy békés fagyizós üzletecske:)

a zigazi forradalomban az első elsöpörni valók lesznek szerintem a trafikok...
@Orica Középföldi:
Ezt tulajdonképpen Einstein levezette egy kevésbé ismert egyenletében: mZ/X-2*{1+1N}=magyar szavazó. Vagyis a fidesz elérte a kritikus tömeget, 2/3-á alakulva Magyarország egy parányi feketelyuk lett az intelligenciaverzumban.
@Mr. Waszabi: én ezzel nem szívpok pedig rákuk szavaztam.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Most kellene a többi érintettnek is felébredni.
@Buga.Jakab: hát, azt lehet, de engem ez nem érint. Felőlem oda menetelnek, ahová csak akarnak. Ha Orbán akar, akkor úgy is bevezeti a békemenetfinanszírozó járulékot/adót, de az biztos, hogy ha nem fix összegű lesz, akkor törekedni fogok a minimalizálására. Már szokom lefele a fogyasztásról, hogy minél kevesebb ÁFA-t, jövedéki adót fizessek ennek a csürhének. Kajáról, cigiről, sőt, szemét módon a benzinnel, gázzal is spórolok.
Én ezt tudom tenni az országom érdekében, mármint a valódi érdekében, nem abban, amit Orbán mond annak. Polgári engedetlen vagyok:)
@Mr. Waszabi:
A chipsadóból sem jött be a tervezett, még közelítőleg sem. Bár a fogyasztás visszaszorítását meg az egészségesebb táplálkozást jelölték meg okként, valójában +adónak szánták ezt is. Aztán bejött a hamis ok: valóban kevsebbet vesz ezekből a termékekből a magyar. Legalábbis legálisan, vagy itthon. Ugyanaz a történet, mint az adathordozók estében: rábaszták az artidzsúsz matricát az adóval. Azóta mindenki a szlovákoktól hozatja be az írható dvd-t, cirkra -100ft/db árkülönbséggel. Majd itt is ez fog történni. Vagy tényleg sokan abbahagyják, nem vesznek cigit, ergo nem lesz annyi bevétel. Vagy a határmentiek átmennek a szomszédba, főleg ha a közelebb is lesz, mint a népnemzetitabakbót. De inkább szépen fel fog lendülni megint a csempészet. Barmok ezek, barmok, barmok, barmok. Egy órával későbbre sem terveznek előre, csak a pillanatnyilag lenyúlható összeg lebeg a szemük előtt.
@Mr. Waszabi: nem vagy ezzel egyedül, - én sem gondoltam volna, hogy a fényességes NER hatására fogok egészségesebben élni.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
A kotyogó mintájú mély űri feldríttőhajó renbenvónna. Öngyújtó lánggal startólva.-:))

Említett Pirx, Skodalámpástot látott a zéta ridikülin, nempeniglen trabantt-ot.
A történelmi hűség kedvéjér, csakk.
@Buga.Jakab: vizionálom (ezt ugye szabad?), hogy fidesz emblémákat fognak festeni a trafikokra "Ne vásárolj fideszestől!", mint hatvan 60 éve a zsidó üzletekre...szép lesz.
Csak annyit akarok mondani, hogy volt Mszmp, majd Mszp székházra, amit eléggé körbeleng a húgyszag a hajléktalanok okán, szóval az alábbi tábla van kiírva: "Itt Nemzeti Dohánybolt fog hamarosan nyílni". Igen, a Köztársaság téri "kultikus épületről van szó. :)
@Knósszosz: úgy beszélhetekl hogy én is értsem.
ne rekeszetek ki engem
@Mr. Waszabi:

"a tárca jövő évtől termékdíjkötelessé tenné az elemeket és hordozható akkumulátorokat, az étolajat, valamint a műszaki gumikat, továbbá az is felmerült, hogy újra literenként 1 forintos környezetvédelmi termékdíjat építsenek be az üzemanyagok árába."

www.napi.hu/ado/adot_emelne_a_kormany_dragulhat_az_uzemanyag_es_az_etolaj

Elemet rágni, akkumulátorsavat inni egészségtelen.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Figyusz, azért megnézném, ha orbán, lázár, kósa, rogán, meg a többi széplelkű egy sarkon befordulva szembetalálná magát egy csillagrombolóval, hajóhídján a vadersisakos Gyurcsánnyal. Akit a háttérből a lézerkaros Bajnai biztosít a Halálcsillagról. Turbolézerlövés nélkül váltanánk kormányt, az hétszentség. Főleg, ha Szanyi is megjelenne egy X-szárnyúval.
@Penivaldes: nem az a szégyen, ha valaki rájuk szavazott, hanem az, ha azóta nem látta be, hogy átverték, hanem egyre inkább izomból élteti a félistent. Mert az ilyen emberekre nem lehet számítani sosem. Aki gyáva beismerni a tévedéseit, arra nem lehet számítani, különösen nem kritikus helyzetben, mert képtelen a fejlődésre. Az ilyen ember ezért nem tudja hazája, nemzete fejlődését szolgálni, mert képtelen megállni a szakadék szélén, ha látja, hogy rossz irányba tolja a buszt. Ez ezzel a baj, nem több. Na de, fel a fejjel, mert előbb-utóbb mindenki rádöbben a szívásra, a maga bőrén. Igaz, hoyg ehhez a többieknek is sokat kell szívni, de megéri a tanulság, ha ezen az áron a nemzet többsége kihúzza a biliből a kezét. Márpedig kihúzza, van az a mélypont, ahol nem lehet már hazudni. Csak el kell érni, ez meg a rossz hír. De időnk, mint a tenger, ráérünk megvárni, asszem.
@átlátó:
A dohánynak nincs szaga, ezt már Aristosophianes megmondta, aki felfedezte Kubában a szivarhegyet.
@Penivaldes:
Penike érti, csak pickálló-dik!-:)))
@Penivaldes: Dr. Munkásőrrel értek egyet: egészséges kevesebbet enni, dohányozni meg miegymás. Helyette marad a mozgás, barkácsolás (kényszerűen:), szóval, végül is elmondható, hogy az alkalmazkodó embereket hozzásegítették az egészségesebb élethez. Örök hálám ezért, komolyan. Persze, az a kérdés, hogy ők maguk vajon fognak-e tudni alkalmazkodni ehhez? Nem hinném. Hülyének lenni jog, valóban, de túl sokan élnek vissza ezzel itt.
szemelvények

"Miért is kellene trafikba járni cigiért? Felém már mindenki a tésztavágón aprított hazait sodorja :-)"

"ám következőlépés amikor finánc jár házról-házra és keresi a szüzdohányt? mint átkosban?"
@Bakter:

"Turbolézerlövés nélkül váltanánk kormányt, az hétszentség. Főleg, ha Szanyi is megjelenne egy X-szárnyúval."

Elképzeltem:)))))))))
Nagyon pihent vagy.
@huzzadneki shakespeare:
Kösz!
Mostanában a zalfa holdfrázist nézem retróként.

De jó!!!
Fiatalodik az ember.
A mai témához annyit szeretnék hozzátenni, hogy Palcsó felismerte, ennek a celebizének vége lesz egyszer, valami biztos egzisztencia után kell nézni. Aritussal tökéletesen egyet értek, levezette az egész szart, én is úgy gondolom.

Tamika egy seggfej, sokat fog még vakaródzni a saját gerinctelensége okán.
Az még elmegy, hogy nyerek egy viccös Kóhn-cesszijót ( jobbiknak: itt röhög!!), na de ötöt? Csak úgy? Simán?
A smirglipapírt szemcse nagyság alapján kategorizálják, Tomcsi nyelve melyikhez közelít?
Nyilván nem durva, hanem amolyan óttófényezés előtti utolsó fázisban alkalmazott „vízpapír”- féle.

Szar alak, szarral megtöltve.
@vitéž munkášőr: én is kénytelen vagyok belátni, hogy a fidesz nem csak rossz dolgokat csinál. Most pl. leszoktat a fogyasztói szemléletről. Persze, nem azért teszi, hogy nekünk jó legyen, de végül is akarata ellenére mégis nekünk jó. Az az ő bajuk, hogy nem tudnak számolni, holott a sok pénz volt a céljuk, erről igazán nem tehet más.
@Mr. Waszabi: mozogni úgy tudsz ha eszel narha nagy marhahúst:)
@Penivaldes:
Peni nem teljeskiőrlésű, jogdíjatlopó czelebIQnulla.

Az valaki más, ő persze nem érthet ilyesmit.
Na de Te, kedves Sissy?
Ugyammá...
@Knósszosz:

Az Alfa holdbázisnak volt egy olyan része (az emberevő csápos űrszörny) amitől három hétig halálfélelmem volt a sötétben... már több kommentben olvastam, hogy ez sokak gyerekkorának volt meghatározó élménye. :DDD

És akkor, Pirx:

www.youtube.com/watch?v=y50zjxyPl80
@Penivaldes: na látod, ez az egyik, amit ignoráltam idéntől. Nem fizetek 2 rugót egy kilóért. Csirkéért szintén nem. Sertésért sem.
Media Marktos szatyrom van, ugyanis, beketeretezve a falon, 2010 óta. Azért tartom, hogy emlékeztessen, mi nem vagyok s mivé ne legyek:)
@Penivaldes:
Jó étvágyat!
Most gondolkodom éppen, zöld, avagy fekete bogyót rakjak a salátába?

Mindegy, mindkettőt szeretem.
@Knósszosz: nem ismremem a Pirx izét!!!

és nem Sissy hanem Erzsébet mamakirálynő
@Penivaldes: és mit eszel,ha szabad kérdezni? :)) Nem szolidarítasz a néppel? Ejnye:)
(én is éhes vagyok, csak még nem találtam ki, mit egyek:)
@Penivaldes: most hezitálok a rio mare tonhalas szendvics és a magyar debrecenis magyar tükörtojás között. Persze, mindkét esetben magyar erős zöldpaprikával és paradicsommal:)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
AFRANCBA!!!
Igen, tényleg!
Attól én is kiflicsücsköt rágtam az ágyam végi deckába.

Húúú bazz+...
Mikre nem emléxünk?
Helena és Kőnig parancsnok!
Gyerekkori élmény,szóval szép.
Nem NER mese, attól hideglelést kapnak a mai óvodások egyszer majd.
Megfordult már valakinek a fejében MIÉRT kell pont a fagyi?

A cimborák nagyobb haszna miatt.

Dohányt ugye 18 év alatt nem vehetsz. Hoppá! Be sem mehetnél a boltba!

Kilőve a gyerekek, kamaszok, akiknek, szinte mindent el lehet adni.

No, de ha fagyit is árulhatsz!

Az mehet be, 3-103 éves korig, aki csak akar.

Hát, ennyi....
Mindenesetre köszönöm mindenkinek a ma esti jókedvet, jókat nevettem:) És még az étvágyam is megjött:)
@Penivaldes:
Semmit nem szeretnék jobban, minthogy eláruld nekem!
Szóval?
@átlátó: Öhm..a Szent Ferenc Benedek izé pápa térre teccik gondúni a bácsinak? Merakkó' aztatat mongya, lyó? .-D
@Knósszosz: Mindekttő megfelelhet, természetesen olivaolajban és fetasajttal, sehugy másként, magyaroscht!
@Orica Középföldi:
Fabiusnak ne szólj, hogy Szanyi X-szárnyúban szkájvókerkedik. Félek a bloggazda Tie-vadászba ülne, ha ezt megtudná.
Na látjátok lesz itt móka kacagás nemsokára, amikor "kilövik" a csúnyanáci oldalakat. :)

Navracsics: Nem csak egy-két cikket, hanem az egész Kuruc.infót blokkolni fogjuk
Orbán helyettese a HírTV-ben magyarázta el, hogyan tervezik kínai típusú cenzúrával elérhetetlenné tenni a portált.

kuruc.info/r/26/112176/
@Napkutya:
Én önérzetes ballibnáci vagyok. Inkább nyalom a macskakövet, minthogy ilyen bótban fagyit vegyek. Bagót meg sosem szívtam, úgyhogy ezzel jól ki is baszok velük, ezzel nem tudnak lehúzni.
@Mr. Waszabi: Ehhez nem tudok mit hozzátenni, mert teljesen analóg az életem. Ha csak azt nem, hogy 2 szomszédos ország van a lakóhelyem köré vont 20km-es körben. Egyikben 8,5%, a másikban 10% az élelmiszerek áfája... ;-)
@Napkutya: azt meséld már el, hogy a profi fagylaltosok mellett ugyan ki fog bemenni egy trafikba mélyhűtött jeges konzerv-szart venni?
A mai igényes fiatalok? Biztosan.
Mert ugye az amatőr trafikos nem fog sokat kockáztatni, legfeljebb a gagyi kategóriában fut mindenért, amihez nem ért. Lehet, a Continental saját fagyigyárat alapít, hogy elláthassa őket:) Vagy a CBA. De megmondom őpszintén, hogy még CBA sajátmárkás gagyi-fagyit se vettem sosem, nem jutott eszembe.
Tudod a régi szabályt (más is tudja:) : cipőt a cipő boltból.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

abban az időben én fekete afrikában építettem a kapitalizmust és csak másfél tv csatorna volt naponta összesen 3.5 órára minő örömök az embernek volt ideje saját magára, a színes tv-met a szaéetliból egyik délután ellopták utána már nem volt gond az idő vidámabban telt arrafelé senki sem nézett tv-t

viszont vidámak voltunk

brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
A bagósok után a nácikat akarják magukra haragítani? Van még bármilyen ismérv mentén összetársított népcsoport a kontinensen, amit ezek nem haragítottak magukra a fideszhívő népcsoporton kívül?
@Mr. Waszabi: Igen, ezért gondolom, hogy NEM a fagyi miatt kerül be ez a rendelkezés a pakliba.

BÁRMI lehetett volna, ami miatt egy KISKORÚ is bemehet a boltba.

Ha pedig ellenőrzés van és a kölköt majdnem megcsípik egy doboz cigivel, akkor BIZTOS, hogy épp fagyiért ment oda.
@Bakter: a magyarokat? Bárkik is legyenek..láthatod, verhetetlen a brigád, no!
@vitéž munkášőr: a hülyék. Nem hogy halálra szpatnák a népet, ehelyett emberszámba veszik őket. Nem nemzet az ilyen, tényleg. Hát hogy jönnek ezek ahhoz, hogy mindenben másképp cselekedjenek, mint a nagy-magyaroszág hős védelmezője? Bizony mondom, ezek csak borsot akarnak törni Orbán orra alá, nincs más ok, amiért oly alacsony az áfájuk. A rohadékok. Igaza van Orbánnak, gyűlölnek minket, nemzetközileg:) Így ássák alá az ő nemzetéhez hű felemelkedési politikáját.
Vagy az is lehet, hogy az általad említett országokban normálisabban gondolkodnak a politikusok. Lehet választani, melyik a valószínűbb.
@rodeo36:

Mondjuk mára a tévécsatornák (két-három kivétellel) olyan minősíthetetlen színvonalúak, hogy ismét nem nézzük.
Viszont boldogok sem vagyunk.

Azt azért megnéztem volna mi mehetett akkoriban a Fekete Afrikai Királyi Tévében. :DDD
@Mr. Waszabi:
Nagyon remélem, hogy a 2014-s választási eredmények láttán az orbán-lázár arcára kiülő mosoly fogja a benyalisok fagyijait fagyasztani.
Szerintem a Palcsó álmában se gondolta, hogy ekkora slamasztikába fog keveredni trafik ügyben.

Javarészt a felelősség nem is igazán őt terheli, hanem azokat, akik szemérmetlen és ostoba módon ezt az egészet lehetővé tették.

Én ha Fideszes lettem volna, tuti, hogy gondoltam volna arra, hogy ebből k.rva nagy balhé lehet, és lényegesen körültekintőbben jártam volna el.
Nem adtam volna 90%ot hazafelé, csak pl. 65-öt. Azt még valahogy kimagyarázható lett volna. DE EZ!!??

Jól mondta annak idején a Balog Jani a Gúnárban. "Én már rájöttem, hogy csak az okos embernek van esze"
@Knósszosz:
hagyd má a zalfabázist az egy röhej

azt add össze hogy előfordúlt, ott fekete afrikában vettem mozijegyet, mert a Mozart Don Giovanni-ja ment Ruggiero Raimondi és a többiek..az volt a meglepetés amikor egyedűl voltam a moziban, képzelj el egy olyan mozit mintha Thesszaloniki dombtetjén a stadion a félkörívest mozivá teszik, a képernyő az Atlanti Óceán -t takarja ahol tuggya és a legjobb BOSE hangfalakkal 50000wattal játtszák csak nekem ése szünet se reklám csak a zene meg az Atlanti óceán és a szellő

tudod ezt csináld utánam

mikor hazamentem otthon már csak a folyadékok bevitele maradt az imbodeiro (legalább 3000 éves) a kertem közepén alatt kis asztalkán és fotelban

brühüyyy
@Napkutya: áhh, ne láss rémeket.
De azért mondok valamit a mai fiatalokról: nagyon racionálisan, öntudatosan gondolkodnak, nem hagyják magukat átverni. Ha valami nem éri meg, vagy szar, akkor arra nem hazudják azt, hogy de milyen édes. Hanem leszarják. Ha valamire büszkék lehetünk szülőként, amit biztosítottunk számukra, hát legalább ez a szemlélet az. Nem ismerik a kommunizmust, a megalkuvást (még), s nehéz őket becsapni. A 100 ezres Nokiáról megmondják, hogy kalap szar, nincsenek előítéleteik. Tapasztalás alapján ítélnek.
A Staropramen közös pont, arra nem mondják hogy szar. Innen tudom:)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Már nem merek írni semmit, lassan be is rekesztem a ma estvei (z)üllést, mert OFF okán sok kritika hangzott el errefelé.

Meghatározó kolléganő(k) is rosszallották, hogy miket nem beszélünk itten össze-vissza, amelyeknek köze sincs a felvetett vitatémához.
Én a magam részéről igazat adok nekik és visszaveszek kicsinyt, ha nem haragszol.

Szóval, a Gorgonzoláról mi a véleményed? Én kedvelem, bár sokan mondják, hogy túl pikáns. A feta az nem annyira markáns ízű, de ha tehéntől származik, az szentségtörésnek minősül.
Szóval én azt mondom, hogy finom ez is-az is, sőt, a mozzarella is figyelmet érdemel, de tudj' isten, a francia sajttorták semmivel sem überelhetőek.

Plusz leöblítve egy pohárka Szicíliai veres nedűvel, az maga a zorgazmus közeli állapot.
kábé...
@Bakter: tudod, mostanában egyre többet gondolok a nagyanyáimra. Hogy milyen lehetett nekik, amikor 1948-ban gyütt a rencerváltás, meg az ötvenes évek.
Aztán meg arra, hogy bár kibaszott nehéz volt nekik, mégse hallottam őket panaszkodni 30 éven át, amíg életem részei voltak. Volt tartásuk, felneveltek x gyereket, unokát, örültek az életnek. Nekünk is így kell hozzáállni a dolgokhoz, az a boldog élet kulcsa. Akkor aztán meggebedhet Orbán vagy bárki marha. Mert mindenki magának csinálja az életét.
@Mr. Waszabi: "A Staropramen közös pont, arra nem mondják hogy szar. Innen tudom:)"

Igen a "Staro". Húsz évesen ittam először, -igaz, akkor ott ahol főzik. Nagy kedvenc!

Örök érték. De, ne dicsérjük agyon, -mert előbb-utóbb szénné adóztatják a fogyasztását.
@rodeo36:
Nézd, nekem kölyökként a zalfa az élmény volt, mert új műfajnak számított.
Akkoriban voltak más jó matiné sorozatok is, amiket akkor a matinében vasárnap délelőtt, de ma hírmondónak se.

Meg a tévében is szünidőben az utánam srácok példáúúl, meg a sok gyerekfilm, meg a Fabula, Cimbora és egyéb zseniális irodalmi műsorok Juhász Jácinttal, meg Káldy Nórával, amiktől nem a grundra mentem, hanem a könyvtárba.
Volt is cikki-zés, ma se tudok foczizni de leszarom, így utólag is.

A zene meg... az is ott volt mindig, persze nem a Te szinteden, de hallgatóként viszont...
Kösz!
@rodeo36:

állj meg koma, én a Kósszoszal értek egyet.
Az alfabázissal nem viccelődünk, az egy komoly dolog (megvédték a földet a varangyoktól)!!!

Oda egy olyan embert, mint a te Mozartod -aki egy csokiról kapta a nevét- be se engedtek volna. :-)
Világosítsatok fel lécci.
Kórházban volam, ahol csak nagyritkán lehet tévét nézni, akkor is főleg az 1-est. Hát aki innen tájékozódik, és komolyan veszi, az a fideszre szavaz az hétszentség, pl olyat hallottam benne, hogy a Bajnai kárvallottak közül már 15-en lettek öngyilkosok. És az egyik betegtársam egy fogatlan szipirtyó még be is vette, nagy sóhajtozások közepette, hogy micsoda mocsok ember. Mondom neki, figyejj, egy (uno) ember lett öngyilkos, a többi közben megöregedett, megbetegedett, meghalt. Ugyan, tudom amit tudok. Majdnem megfogtam a seggénél fogva és belevertem volna a fejét a tv képernyőbe, hogy a másik oldalon nézett volna ki.

Magyarország jól teljesít - naponta többször is. Egyik ilyen után közvetlenül: "Magyarországon 400 ezer gyerek éhezik, kérjük adja adója 1%-át.... stb" Uramisten mi lenne ha nem teljesítene jól???? Na de egy vérfideszesnek ilyesmi nem tűnik fel.

A másik kérdésem: tudom, hogy nem hírcsárda, mert először azt hittem, de tényleg többezres békemenetet szervezek Brüsszelbe? És mégis hogyan gyakorlatilag? Különrepülőgépekkel vagy különvonatokkal? Esetleg gyalog? És ki fogja ezt megfizetni, te meg én??? És miért is lenne ez a békamenet???? Mert már nem értek semmit.... :-(((
@sírbateszezazegész:
Mmmmhhhmmmhmhmmm!!!
Te arrafelé lakozol, ha jól sejtem.
Szar egy dolog a mediterráneum, magam is vallom!-:))
1/2csuton épül a 1/2ig FIFA, 1/2ig UEFA stadion....

mert csak FAstadion.... ;)

és ez is Albert stadion lesz...
ala Albert Speer
@Farkasokkal táncoló:
Hogy képben legyél
Siker 1:
privatbankar.hu/fogyaszto/mar-nem-olyan-egyszeru-ejjel-tankolni-257771
Siker 2:
www.vg.hu/vallalatok/kozlekedes/a-kulfoldi-kamionosok-nem-tankolnak-magyarorszagon-403539

A neurológián visszavesznek?
Sajnos a Te hibádon kívül ott van számodra hely... meg nekünk is.
@Knósszosz: nem, paris, ezt most vettem (le volt árazva:)). Korzikai füstölt kolbász 40% disznómájjal:-)
Még jó, hogy van hozzá egy kis bordói:)
@Farkasokkal táncoló:

Én is néztem az M1-et -vesztemre-, piskótaevés közben, de az a torkomra szaladt, elkékültem, és majdnem megfulladtam!!
szinte sosem nézek tv t de tegnap néztem mert próbálgattam a mindigtv t

egy török diplomata törökül beszélt és a mondandóját úgy kezdte:

MAGYARISZTÁN....

azt hittem viccel, aztán mivel komojan fojtatta...
rájöttem törökül így lehet hangri, vagyis országunk neve...
@sírbateszezazegész:
Nem baj, Franciaországot is kedvelem, a főváros meg olyan, amit látni szeretnék mindenképpen. Ne vedd el a kedvem, általában lelombozás a vége annak, ha valaki valamit nem ismer, mert ugye nem kalbász a körítés.

Ez engem nem riaszt vissza,Nápolyról is azt mondták, hogy... oszt mégis kurvára otthon éreztem magam ottan Piedigrottában (nem egy nyugodt környék) meg jó volt az étvágyam is!

Bordói?
Egészségedre!!
Baazmeg-:((
@Buga.Jakab:
a Makovecz stúdió nagy erdőirtó hírében áll!
@huzzadneki shakespeare: a 1/2csut NB1 , tudod ?

a mindenkori legnagyobb görög tüze lesz a fradi b-közgépnek...

vagy oda a bűnözők öltönybe mennek? mégiscsak a mini-sztár-álnok portája...
@Buga.Jakab:
A türükük kücsügük!
A NÜR ründszürü nükük sümmüt sü jülünt.
Tübb ü- münt külbüsz, büzz..
Magyarisztán...
Magyarisztán...
Magyarisztán...
Magyarisztán...
Magyarisztán...
Magyarisztán...
Magyarisztán...
Magyarisztán...
Magyarisztán...
Magyarisztán...
Magyarisztán...
Magyarisztán...
@Farkasokkal táncoló: Én autóztam ma, s a krónika után azon gondolkodtam, mennyivel ügyesebb a narancs az öntömjénezésben.

Inflációról volt szó és egészségügyiekről.

Ügyesek a fiúk, a propaganda csillagos ötös.
@Knósszosz:
nekem otthon a Maci Laci jutott és azzal máig megvagyok, olyan szinkront mint az sehol soha az eredeti egy kalap szar ehhez képest..azok az űr izék nekem kimaradtak kurva sok tennivalóm volt, nyelvek, projectek, második diploma, harmadik diploma és a 6 különféle bérletem a Vígszinházba, Madáchba, Operába Erkelbe, Zeneakadémiára...már tele is van az egész és akkor a könyvtárak hol maradnak meg a vizsgáim

brühüyhyy

nem maradt űrpolipra semmi nem is láttam
@Bakter: "Bagót meg sosem szívtam, úgyhogy ezzel jól ki is baszok velük, ezzel nem tudnak lehúzni."

Na látod van amiben egy hajóban evezünk. :)
@rodeo36: Maci Lacinál talán csak a Frédi Béni szinkronja volt jobb. :)
@Knósszosz:

Párizsról egy érdekesség, bár lehet hogy tudod. A Híres mulató, a Moulin Rouge, egy "nyócker" szerű, rossz hírű városnegyedben van. Az ottaniak úgy hívják azt a városrészt, hogy Sztálingrád.
Buszon, kocsiban, fényképezőt, kézitáskát nem ildomos hagyni!
@Knósszosz:

A gorgonzola éppen csak belépőszint a Pikáns Sajtmennyországba ;-)

Jövőhónap közepén lesz dolgom észak talján vidékeken, hozok ízelítőnek 6-8 féle kisegyéb mást a helyi kézműves sajtpiacról, aztán ütközhetünk egy kóstolóra :-))
@Habakuk999: Dr. Goebbels óta tudhatjuk, hogy a propaganda nagyon fontos dolog. :)
@Knósszosz: ezt látni kell! Nagyon drága, de látni kell. 100 pénz ha étterem( nem bistro!)/nap. De az jó. Én jobbanszeretem a latin negyedet, ott 15-25€ egy ebéd. Libanoni, marokkói konyha:) vagy a sajtok:) szerintem neked bejönne:)
@Farkasokkal táncoló:

Ma este Egon vendége volt Bajnai. Beszélt a HajdúBétről is. Holnap reggel ismétlik, vagy utána neten meg tudod nézni.
Eddig 6 pert nyert, és mindenkit be fog perelni, aki rontja a hitelét:))

Ez az ökör cöfös nyílt levelet írt Barrosonak

www.demokrata.hu/cikk/a_cof_nyilt_levele_jose_manuel_barrosohoz_es_martin_schulzhoz/

Ment itt a poénkodás az ügyről:))
@huzzadneki shakespeare: így van! Gábriel, nagyany9 megőrülne ott:) utcán itt a piros, hol a piros;)
@Bakter: Alakul ez. :)

Internetes oldalak blokkolása általában diktatúrákra jellemző

atv.hu/cikk/20130513_dojcsak_dalma?source=hirkereso
@Buga.Jakab:
a Fradi is kap új stadiont, ezért most a tenyerükön hordozzák az Orbánt!
@Fabius: Egy malomkerék parmezano? Olajbogyóval, Mirtoval? Egy kis borral lelocsolni?

El lennék vele hetekig.
@huzzadneki shakespeare:
Halálos egy csatorna, az biztos. Én csak azt nem értem, hogy miért hisznek neki még annyian, amikor látni lehet a szemünkkel és hallani a fülünkkel, hogy minden tök máshogy van és Magyarország nemhogy nem teljesít jól, hanem egyeneset a végromlásba vezet az útja... :-(((

De a brüsszeli békemenetet még midig nem értem. MOndanám, hogy jó, akkor menjenek de gyalog (sőt, térden csúszva még meghatóbb lenne), csak éppen akkor minden országban fizetnünk kell majd több napi szállást is... :-(
@Orica Középföldi:

Bízunk benne, hogy egyenlő elbírálást kérő levelünk végre megértésre talál. Ugyanakkor, ha továbbra sem hallatszik el a hangunk az Európai Unió vezetéséig, személyes jelenlétünkkel is demonstrálni fogjuk a fent leírtakat. Gyűjtjük tehát az útravalót, mert lehetséges, hogy szükség lesz egy Magyarországról induló és Brüsszelbe tartó Békemenetre, ahová magunkkal hívjuk, és szolidaritásra szólítjuk fel a velünk egy véleményen lévő többi nemzetet és minden jó szándékú közösséget, akinek jövőképe velünk együtt a mellérendelt, minden szempontból egyenrangú és nemzeti szuverenitásukat őrző nemzetek Európája.

Kösz, kezd tisztulni a kép, ezek szerint gyalogolni fognak naccerű... :-((( Kiváncsi vagyok Barroso mennyire fossa össze magát.
@sírbateszezazegész:
"így van! Gábriel, nagyany9 megőrülne ott:) utcán itt a piros, hol a piros;)"

Ott minden előfordul!
Olvastam nemrég, hogy valami marha ellopott pár Picasso képet, és Párizsban az utcán árulta, de le is bukott!! :-)
@Farkasokkal táncoló: Legalább saját szemükkel láthatják a haldokló nyugat agonizációját s láthatják a sok sok szerencsétlen megtévesztett európai polgárt.

Hadd menjenek csak, rájuk fér.

Utána tiszta felüdülés lesz nekik egy máriapócsi zarándoklat.
@Farkasokkal táncoló:

menjenek egészen Nepálig, de a Szentpéter lován (gyalog)! :-)
@rodeo36:
Akkóór kihagytad, bár ahogy ismerlek (kattschint!!) nem bánod.

Nem baj, mi a lófaszért is kellene egyformáknak lennünk?
Most mindenki legyen buzi révári elvtársnő?? - mer az az elváráss?

Nem, nem.
Ha nem lennél, kitalálnálak bazz meg! -:DDD
@Habakuk999:

Egy hasított Grana Padano sült prosciuttóba tekert fügével, metélt snidlinges mascarpone-gorgonzola habbal...Hmmmm.....:-))
@Fabius:

Hééé! Nem hergelni a népet:))
Reggel kávé, este nyál a gépre?
@huzzadneki shakespeare:
Ez nem Párizs specifikus.
A közbiztonság szar szintje sajnos mindenütt megtapasztalható Európában.

Hol jobban, hol kevésbé, de jelen van Hammerfeszttől Paphoszig.
Ez van, nyócker az létezik Barcelonában meg Athénban is.
@sírbateszezazegész:
Kaja???
Az mindig bejön, kedves kolléga!!
Hmmmmm...
@Fabius: Ilyet még nem ettem, viszont jól hangzik.:)

Azt hiszem, keresek jelentkezőt, aki hajlandó lenne Svájcba menni tanulni egy kis sajtkészítést.
Olaszoktól is lehetne tanulni.:)
@Knósszosz:
valamilyen ilyenem volt ott egyedűl...képzeld el ezt közönség nélkűl és csak te űlsz ott hallgatni

www.youtube.com/watch?v=qF5-ExuIrsQ

brühüyyy
Palcsó tudatosan készült erre..De mire??Hiszen nem Ő fog árulni a trafikjaiban, arra lesznek alkalmazottak, akiket kizsákmányol..Munkát ad nekik-mondja...Igen, munkát adsz, valóban, de bezsebeled a hasznot!!!Erre készült a jobboldal csalogánya...
@Orica Középföldi:

Ezzel most azt akartad mondani, hogy kép nem kell a tányérom tartalmáról? :-D

Arról igazán nem én tehetek, ha nem tudjátok a szájtartalmat magatokban tartani :-)))
Nem korai ez a hatalmas Bajnai lejárató kampány?

Egy évig még a legelső sorban menetelő béka is beleun ebbe a sok mocskolódásba.

Most a hajdú-bét öügyben ütik egymást a királyin.
@Fabius:
Ahhh... isteni sajtok vannak arrafelé.
Ha szabad élnék a meghívással, megtisztelsz.
Szóóval, mit tervezel hozni?

Pecorino az jót tesz a tésztáknak, meg az olyan rakott dolgoknak, mint a görög pasztítszió. Igaz, az is rakott. Darált husi, fűszerek (öreganyó-bazsalikom-fokhagyma...etc), padlizsán, cukkíni, paradicsom, miegymás.

Zabáljunk, én benne volnék.
Köszi!
Mellesleg fagyit árulni olyan trafikban, ahová nem mehet be 18 éven aluli, elég érdekes megoldás.

Erre nem rárepülni az ellenzéknek bűn.
@Knósszosz: gondold el, mikor csak bagettből 10 féle van. A gorgonzola meg egy gyerekeknek való sajt itt, a maga kategóriájában:)
@Habakuk999: majd árulják ablakon keresztül.
@Habakuk999:

Eldurrantják a patront a trafikmutyi tompításra.
Pancserek. De ez ne olyan nagy baj, hadd csinálják.
@Fabius:

Nem kell kép:((
Kénytelen voltam enni egy kis füstölt mozzarellát.
@Fabius: Szardínián vettünk első nap egy ilyen vastag malomkereket.
A nyaralás végére megettük az egészet, bárki a környékére ért, lehasított egy szeletet.:)

Én most ilyesmit szervezek, székelyföldi legelőkön kosztoló tehenek tejéből fogunk csinálni sajtokat. -Ha lesz hozzá elég energiám, hogy rendesen megcsináljam a minősítéseket.-
@Knósszosz:

A Grana Padano, Pecorino, Capra, Gorgonzola alap, a lényeg a otthon érlelt brie jellegű sajtokban van, amiknek csak a készítő manufaktúragazda egyéni ízlése szab határt. Van a szolidan pikánstól az egész olyanig, aminek szagát az amúgy légmentesen záró sajtosdobozon keresztül is érzed minden :-)
@Habakuk999:

Ez nem hangzik rosszul...Ha szükséged lesz egy sokat tapasztalt próbaevő minőségellenőrre csak szólj, társadalmi munkában is vállalom :-)
@Orica Középföldi:

Én is csak áldozat vagyok - hüpp - emlegetni kezdték és nem bírtam a nyálelválasztással :-)
@Fabius: fekete fenyőmézzel kezdheted:)
@Habakuk999:
azért egy jó érett pálpusztai sem akármi, amit hozzá majd kiválasztod az maradt a kedvencem a gorgonzola sem rossz

brühüyyy
@sírbateszezazegész:
Ne szííí vass!
Én mindent, de mindent!!

Azért rábaccarintanák, ha haza költöznék. ( spanyol-olasz-horvát-görög... izé )
Két hónap, tíz kiló.
Az utcákon terjengő illatoknak ki a lófasz tud ellenállni?

És az életérzésnek?
Na, az a pluszbónusz, hogy miért érzi jobban magát magát egy dél olasz, vagy egy andalúziai spanyol?
Én tudom, de sokan nem.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: huh, azt a részt csak úgy mertem nézni, hogy bebújtam a nagymamám háta mögé és onnan kukucskáltam ki időnként :)
@rodeo36: az tényleg finom sajt. a pálpusztai, van egy kis szaga, de finom.

Lausanne-ban rendeltünk fondüt egy étteremben, fölállítottak az asztaltól és levezényeltek egy pincébe, ne bűzölögjük össze az egyéb kedves vendégek becses orrát.:)

Te Brazíliában vagy most?
@Fabius:
-:)))
Aztán írod lejjebb, hogycsakazérmer kényszerítve voltál. Ahha...

Ravasz vagy, de én átlátom esztet!+-:DDD
A lényeg számomra, hogy kóstoljunk! Azt gondolom, nem fogunk összeveszni olyan szarságokon, hogy ki tanátta ki a trolit a Csertő utcába.

Ez kedd este lehet valamiféle igazolás a balfaszoknak, egyébként meg kinek? Nem?
Köszújfent, dumáljunk és beszéljük meg az ... izébe.
@Knósszosz: írtam Habakuknak 6meteres sajtpult 1 hónap alatt fél métert haladtam 180 féle sajt kimérve! Meg a csomagolt! Pástétomok cca. 30 féle. Ja és ez nem delikát, csak egy carrefour(cora/auchan/tesco).
Vannak piacok hétvégén. Itt sütik a pitét, sajtok készítőktől, pástétomok, hal, kagylo, osztriga (15féle!), de a piacot meglátná a leglazább ÁNTSZ-s, akkor az egész kerületet bezárná:-)
@Knósszosz: ja, a csokimanufaktúrák! 25féle.karamell min. Kézi munka. Tömeg van mindig:)))
@Habakuk999: PSG bajnok lett. A Trocaderotól a Sanzonizéig szétkapták a várost:) majdem mint otthon '06-ban, csak kocsik nem égtek. Ez megy a tvben egész este. Holnap megnézem, visszaköltöztem ma az Operához. Igazi párizsi hotel:( mint a siófoki ezüstpart a '90-s évek elején:(
France24 nézd meg, ha tudod, besz@rás mit csináltak..
@Knósszosz:
ott nincs orbán...sohaasem lesz vagy ha felkaptya a fejit belefujtják a sajtosdézsába és utána kiöntik

brühüyyy
@Knósszosz:
nézd én most arra vagyok kárhoztatva, hogy 8 - 10 kg-s atlanti lazacot süssek mert ...meg van a recepettye...nem sok köret kell mellé

sütőben kifilézve, a bőre ropogósra...fokhagyma és sok citrom. némi só, fekte bors és chili paprika

brühüyyy
Ha valakinek kimaradt volna leleplező videónk: youtu.be/PcYy8Jlrz2I Mi kérünk elnézést.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Khm... a bácsi látott már ezt-azt és az önéletrajza sem annyira eccerű...meg nem annyira érdekli a bácsit már az, hogy a kultikus tér Jánosra, a Pálra lett átkeresztelve akkor, - amikor egészen véletlenül hétfőn eztet látta ott a téren, átutazóban bécsi lakhandija elérésének a céljából... nekem a látens labancok továbbra is labancok, nincs bajuk velem a kuruccal, ahogyan nekem, a kuruccal sincs velük... megbékéltünk egymással, viszont nem akarok olyan közegben élni, amilyenben majd az utolsó kapcsolja le a villanyt, - ezzel nem akartam még elcigányozni magam... akkó teccik érteni, hogy ki, kit választ meg magának királynak, - mondom eztet úgy, hogy kívánom Kozsói tiszta szívű szeretettel a jobboldalnak, hogy sikerüljön nekik már valami egyszer az életben, mert egyébként nálam jobboldalibbnak elég nehéz nekik lenniük... gondolom nem zavarja a zurat a bővített és összetett mondatok sokasága. Köszönöm..
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Bocsika még egyszer a zavarásért. :D "...nekem, a kurucnak sincs velük..."
Így lesz a jó és persze köszönöm a kiigazításomat, mert valóban nem tuttam, hogy a Komár Laci által is sokat emlegetett kultikus teret megszégyenítették, - mindig mondta nekem is, hogy Köztársaság téri gyerek vagyok, mondjuk meg is volt hozzá a kellő dzsungasága. Meg rövidtávú emlékeim szerint 2006-ban ott megpróbált valami demokratikus rendőrsorfal engem is pofánvágni, hogy nem sikerült, - hát ez van, pedig én szívem szerint a kultikus tér kultikus épületét szerettem volna megcsinálni inkább, mint a Szabadság térit. Mostanra asszem minden lap a helyére került. :D Nekem is öröm volt. :D
@linócsik:

Igen, ez nekem is feltűnt...Évek óta készült - érdemes ám itthon bármilyen témában, bármilyen területen és bármire is pályázni, amikor az ilyen Tomikák a háttérben a biztos győzelem tudatában évek óta készülnek rá :S
Így most nyalni meg szívni is egy helyen lehet. Mi ebben a probléma?
Szolgálati!

A kormány jelentős cigaretta áremelésre készül, ezért kedves dohányosok:

Aki le akar szokni, vagy újra megpróbálja, kezdje el most!

Szerezzetek be most 3-6 havi készletet!

A Nemzeti Dohányboltban a cigin kívül semmilyen más terméket ne vegyetek, ugyanott vásároljatok ahol korábban, különben tönkremennek kisboltok, és pénzeteken a szenvedélyeteket kihasználó gazdagszik, jelentősen.

Ha ismertek olyat, akinek 5-20 éve boltja van, és nyert, ha muszáj inkább nála vásároljatok, ritkábban, készletre, és osszátok meg másokkal hogy nem fidesz juttatásként kapta a dohányboltot.
@AKIsTUDATLAN: @Habakuk999: @Orica Középföldi: @Penivaldes:
Köszönöm szépen azt, hogy megkerestetek.
Ez azt jelenti, hogy számotokra és számomra is a kialakult barátság felülír egy kis intermezzot, és ott folytathatjuk, ahol abbahagytuk.
Az "esemény" felejtve.
@Mariann19: Ok, örülök, hogy visszajöttél.
@Habakuk999: Néha csörtézünk egy jót. Gazdasági témákban, ahogyan szoktunk. OK!
Megnéztem a Timing In Central Europe Kft honlapját - tice.hu - és valóban kínálnak 390000 Ft-ért vagy havi 7000-ért "mindentudó" online pénztárgép rendszert. Illetve a TRAFIPAKK csomagjuk annál sokkal több. Ajánlom mindenkinek, hogy nézze meg. A többi hasonló pénztárgépes rendszerrel nem lehet összehasonlítani, sem szolgáltatásban, sem árban.
@Mariann19: Mindenben, mi nagyon máshogyan gondolkodunk.
Ami egyáltalán nem baj, komplementerek vagyunk.
@Habakuk999: "Mindenben, mi nagyon máshogyan gondolkodunk. Ami egyáltalán nem baj, komplementerek vagyunk."
A komplementer viszony haladást hordoz magában, ezért a jövőben is számítok ellentétes véleményeket tartalmazó, ám üdítő vitáinkra.
Bocs a kései reagálásért, de foglalkozásom rögös útvesztőit jártam, ha ránézel a bevallási határidőkre, elnézed ezt nekem. Üdv.
@Penivaldes: "Reménykedtem benne. üdv."
Nem hiába! Kései válaszom indoka Habakuknál eggyel feljebb.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Olyan örömöt okoztál a soraiddal, hogy csupán visszaidézni tudlak."Hála és boldogság" hogy olvashattalak.
@Mariann19: Fölösleges ránéznem, a könyvvizsgáló emlékeztet rá.:(

Nem unatkozunk mostanában.

Várunk itt jó néhányan.:)
süti beállítások módosítása