Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/20/lajtania-bezenye-beruhazas-nagy-istvan "a hitelezőknek – ingatlancége... (2024.04.20. 07:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.05.12. 04:17 Fabius

Összefogás! Megvalósult a telekbiznisz nagykoalíció

Címkék: zugló papcsák mszp fidesz nagykoalíció telekbiznisz

A zuglói szocik szeretnek összefogni. Lassan annyira szeretnek, hogy már mindegy a bárkivel, csak legyen egy pacsizható tenyér amibe bele lehet csapni. A görcsös pacsizhatnék nyilván megszüli a maga helyzetkomikumait, az elsietett csinnadrattáról kiderül, hogy oppardon tévedés, vissza az egész. Aztán ha az egyikkel nem megy, akkor majd megy a másikkal, úgy látszik mindegy ki áll a ködből kinyúló tenyérvégen. Azt hinnéd ezzel öröm van és boldogság, nyugalom és béke, de frászt. Egy faszbúkon föltett egyszerű kérdéstől - miért szövetkeznek Papcsákkal? - úgy omlanak össze és akadnak ki, mint egyszeri Paudits Béla egyenes adásban

Ne gyertek most azzal, hogy jó, de melyik zuglói MSZP faszbúkján? Tegyük tisztába, hogy Zuglóban az MSZP ketten van. Vannak az ők, akik kiakadtak, meg vannak a nem ők, akik sokáig ők voltak de most már csak ex-hivatalosan ők. Szemed összeakad mire eligazodsz, mi? Pedig a megfejtés nem bonyolult, akadnak szocik is helyben akik nem rajongják a Tóth Csaba féle vezetési módszereket. Ez egy ilyen öntörvényű kerület. Ennek ellenére pont az az ember hirdet(ne) összefogást, aki a sajátjait se tudja összefogni, helyette inkább átkúrja őket a palánkon. 

Szóval így alakult, hogy más jelentkező hiányában összefogtak Papcsákkal, és tenyér a tenyérben megszavazták neki a másfél milliárdos telekeladás csomagot. Hogyhogyhogy? Na, pont erre volt kíváncsi Várnai képviselő is mikor nekik szegezte A Kérdést a faszbúkon: 

ScreenShot205.bmp

Azt talán nem kell mondani, hogy érdemi válasz helyett úgy terelnek, mint fideszesek a vak komondort szokták: Nyilván Várnai dögöljön meg lehetőleg mostazonnal, mert nem fogott össze azzal a Tóth Csabával, aki a saját szervezetét is szétszakította, megosztotta és az embereit átverte. Továbbá ők faszbúk oldalt üzemeltetnek és nem hírportált, ezért - hüpp - kérdésekkel genyózni nem ér. A faszbúk nem erre van kitanálva!!!

ScreenShot2062.bmp

De nem álltak meg itt, a bekukkantó érdeklődő is megkapja a magáét:

ScreenShot206.bmp

Aszongya: "Reméljük, hogy a sokkal durvább BVSC-s ingatlanügyben és hasonló elánnal teszi fel a kérdéseit Tamás Lászlónak és a ZÉK Egyesületnek." Szóval a BVSC ügy meg a ZÉK-es Tamás László kérdezgetése lenne a belépő hozzátok is a válaszért? Remek, mert ha Várnai nem is, de én ezt a kérdezgetést már letudtam. Szóval nincs kifogás, lehet előjönni a farbával: miért szavaztátok meg Papcsákkal a telekeladásokat? De Várnaival ellentétben én ettől is továbbmegyek mert az is érdekel mit kaptatok ezért? Ugye nyilván nem ingyen volt a biznisz, ha egy nyilvános oldalon kizárólag a kínos kifogásokra, frázispufogtatásra telik válasz helyett. 

Ezen kívül érdeklődnék, hogy számítsunk-e a jövőben is arra, hogy a közgyűlési többséggel mostanában bajban lévő Papcsákot máskor is kihúzzátok-e a szarból? Mert ha igen, akkor csak be kéne jelenteni hivatalosan is, hogy mit értetek ti egészen pontosan összefogás alatt. 

385 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr725296049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hmmm, ha ez igaz (gondolom, hogy az), akkor bizony osszehuztam a szemoldokom, es felidezodtek a 2008-2009-es evek az igenfurcsa MSZP-s dolgokrol. Akkoriban a kedvencem a bortonben ulo kepviselok, megbizottak tovabbi penzelese a kozpenzbol, merthat ugye igaz, hogy nem dolgozik, de ami jar, az jar...

Hajaj, talan Szanyi odavasoklozik egy jolesot, azzal meg szerezhet nalam pontot :)

De ugy amugy mi a lofasz van ott Zulgloban, hogy csak rablohadjaratok vannak, polgarmester meg soha? Aranybanya lapul a foldben, gyemantfejtes folyik vagy mi a semjeni aldas? :>
Az MSZP sem különb a FIDESZ-nél.
Egy normális jogállamban már a parlamenti frakció üléseket a börtönben tudnák összehívni.
@Dinkainka:
Egy normális börtönben,beszélőre sem hívná őket senki.
Szanalom, latszat politikusok, szerencsetlen vergodese.
Régóta mondom, hogy a közös bűn összeköt, a közös zsákmány menlevél.
Zugló Saga és hogy miért romlott a magyar politikai élet?

mert nem lehet visszahívni a politikust, egszer odabasszák ott gyökeret ereszt oszt' rajtatok röhögcsél, hogy ki van ám veletek baszva bekaptátok már csak szophattyátok

ha ezt nem lehet vagy nem akarjátok megváltoztatni ne sírjatok, mennyetek a picsába...addig lámpvasra a politérókat

brühüyyy

a kölcségeit meg mindegyik fedezze a fizetéséből azért kaptya...semmiféle kiegészítés nem jár nekik

budapestről budapestre kikűldetés mint a kövérlaca és a gittegylet többi taggyai

nevetséges a sirám
Már régebben mondtam hogy "csak" annyi a különbség az mszp és a fidesz között, hogy az mszp "csak" simán lop, míg a fidesz gusztustalan pofátlanul lop, büszke is rá, és természetesen nemzeti érdekből lop, aztán elvárja hogy mi örüljünk annak hogy ők lopnak.
@rodeo36: Hogy Wodehouse-t gorbitsek ideilloen: "egy igazan civilizalt tarsadalomban a politikusokra figyelmeztetes nelkul lehetne loni".

De sajna itt hiaba lonel le akar naponta 2-3-at, mivel az egesz alom fertozott, elobb fogyna el valamennyi, minthogy egy ep akadna koztuk.

De ha kimesz, es nekiallsz utlegelni egyet, igerem melletted en is elkezdek egyet gyepalni, aztan versenyzunk melyik dol ki hamarabb :>
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):
Rosszul látod.
A Fidesz jót tesz a magyar embereknek.
Csak azért lop, hogy ne jusson a mohó és gátlástalan MSZP-nek.
@Dr. jenőke (jenőke): Amit az MSZP az ellenállás és összefogás nevében jól megszavaz?
Szanyi bátyátok nem küldte el kedves ettársait el még a megujjazottak világába?
Mária anyátok nem volt még? :)
Majd megint jön, hogy "ez a Varányusz milyen izé is tud lenni megint, mert bánccsa azemeszpéseket! Szörnyű!"
Egy kicsit fikáz, egy kicsit puffog, hátha még 20 kommentelője is összejön a saját oldalán.
Aranyanya - Mária banya! Ezúton is felhívom kedves figyelmed, amíg ilyen dolgoknál, csak a gyanú árnyéka, is felmerül, addig ti ne a választás megnyerésére, hanem a sallerok közti útvesztőben történő elnavigálásra koncentráljatok, hisz a pofonerdőt rövidesen felváltja a szarcunami, ami a nyakatokba ömlik.
Ott pedig a legkisebb gondotok lesz, hogy az a cúúúúnya Varánusz bácsi miket mondott rátok - amiben persze a legfelháborítóbb (szerintem is), hogy még igaz is! Durva...

Egyébként a cociknak én megértem, hogy a nagy bolsi testvér mintája lebeg a szeme előtt, hogy egyenlőre következmények nélkül lophatnak, csalhatnak, "összefoghatnak". Azután amikor a pofonfa termése beérett és a szorgalmas farázás meghozta lepotyogó termését, ne tessenek csodálkozni, mint Pistike a faszpumpás zivatarban, hogy az is kiderült, meg ez is kiderült.
Igaz, a sértődött hülyegyereket még egyszerűbb ekkor eljátszani, ahelyett, hogy becsülettel és nyíltan kiállnának, netán (horribile dictu) elszámolnának a tetteikkel.

"Magunk részéről az ügyet lezártnak tekintjük, nagy tisztelettel!"

Hát, igen... a választók is így fognak ehhez állni. Oszt akkor nem ríni, meg terelni, másra mutogatni, ecceriek.
Mert igaz, nem olyan fajta a coci.... de'télleg!
Há'de tuggyuk mi azt!

Fabius! Mondták már rád, hogy fideszbérenc vagy?
Igen???
Pedig mintha tegnap meg mintha coci bérenc lettél volna... :))
Döntsd már el, összezavarod ezt a sok IQ light balfaszt!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: kapitánynak most máshol van szüksége az ujjára:) mos,főz,takarít..:)
"Ezen kívül érdeklődnék, hogy számítsunk-e a jövőben is arra, hogy a közgyűlési többséggel mostanában bajban lévő Papcsákot máskor is kihúzzátok-e a szarból? Mert ha igen, akkor csak be kéne jelenteni hivatalosan is, hogy mit értetek ti egészen pontosan összefogás alatt."

Látod látod FAB. Régóta mondogatom, hogy az elmúlt 23 év elkúrásának két fő nagy szereplője valójában egy oldalon áll, ezer szállal összenőttek és mind a kettőjüket egyszerre kellene végleg elzavarni. Sajnos pontosan ugyanaz megy helyi szinten, mint ami nagyban is. :(

Jól látszik az is, hogy a ma "demokráciának" csúfolt intézmény ezer sebből vérzik.:(

Kontraszelekció során kerülnek pozícióba az intrikus és korrupt politikusok. Ez a rendszer arra való, hogy a nemzetet megossza, ideológiák segítségével az egyes társadalmi csoportokat egymás ellen heccelje, s ezzel kösse le figyelmüket, miközben észrevétlenül szívja vérét a háttérhatalom és hazai lakájaik. Ez a sakkban tartás művészete. A „demokratikus ellensúly” szabálya azt jelenti, hogy a két legerősebb, egymással rivalizáló pártot nem szabad sem túlságosan megerősödni, sem túlságosan meggyengülni hagyniuk. A háttérhatalom persze dönthet úgy is, hogy a legmegbízhatóbb csatlósaiból diktatúrát alakít (kommunizmus). Ennek azonban hosszú távon két veszélye is van számukra: az első, hogy nem teljesen kizárható a szabadságharc kitörése (1956); a második pedig abban áll, hogy a rendszer eszmei metamorfózis során nemzeti érdekűvé alakulhat (Dél-amerikai országok). Ezért tehát mindenképpen hasznosabb számukra a kétpártrendszer. Gondosan ügyelnek rá, hogy arányuk mindig a 70%-30% illetve a 60%-40% között ingadozzék, és lehetőleg kb. 4-8 évente billenjen át hol ennek, hol annak oldalára. E billegés feltételeit pénzügyi eszközökkel, és a média közvéleményt formáló sugallataival könnyedén biztosíthatják. Mindkét váltópárt fő feladata – háttérből irányítóik szempontjából –, hogy gátolja egymás munkáját, melyet esetleg mégis a nemzet érdekében végezne.:(

fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/14329_486926288007288_411497995_n.jpg

fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/149263_558182717548311_1904932964_n.jpg
@taga20:
Gyün a baba is majd, a menyecske meg fiatalka és hát sűrűn igényli a ... :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Boli még neked is, egyenlőre és egyelőre az nem azonos gyomláld ki lelköm, jó?

mindenkit basztatunk az is rendben van, egy iciripiciri részrehajlás sincs hacsak nem a már régóta nem létező (nemtényező) LMP javára, akkor simogatunk...egyébként minden mindíg rücskös és varangyos meg krokogyilos olyan varánuszos

brühüyyy

egyre érdektelenebb

fesztival.mandiner.hu/cikk/20130511_makk_karoly_nem_tartom_a_kapcsolatot_fekete_gyorggyel

macskafarok 2013. május 11. 21:14
2
5
Bizony, még nekünk is szokni kell a helyzetet, hogy szabályozni kell a művészetet. Próbáltuk másképp, de rossz szándékú piócák tapadtak a nemzet testére, s visszaéltek a jóindulatunkkal. Ha Makk egyszer is szót emelt volna a cimborái ellen, talán kevésbé radikális eszközökkel is élhetnénk, de ő néma maradt a vétkesek között, így számolhat a következményekkel. Ma Magyarországon ott tartunk árokbetemetésileg, hogy ha egy nemzeti kormány teret enged egy liberális gondolkodású színházigazgatónak, trianonista emléknapot szervez és striciként ábrázolja János vitézt. De persze lehet Orbánt szidni meg fasisztázni...
Válaszok:
Rodeo36 | 2013. május 12. 07:49

brühüyyy

ennek szerintem sokkal nagyobb súlya van mint a szúglóalsóiiszapbirkózás
@Dr. jenőke (jenőke): "A kormányfő a kereszténységet ezekben a beszédeiben több szempontból is a saját politikájával azonosította. Bilbaóban a gazdaságot emlegette, szerinte egy keresztény Európa nem engedte volna a nagyarányú hitelfelvételt, illetve olyan politikát szorgalmazna, amely méltányosan osztja el a válság terheit. Keddi nyilatkozatában pedig a családpolitikát védte az említett mondatokkal. Azt mondta, az új alaptörvényben rögzített családfogalom miatt "megdöbbentő támadásokat" kaptak Nyugatról, pedig a Fidesz egy négyezer éves, Ó- és Újtestamentumban rögzített hagyományt véd, miközben a 20. század végére Európa aláaknázta a rokonsági kapcsolatok fontosságát és a családot, és mindebből a népesség csökkenése következett."

Tessék, a lopás meg is van ideologizálva: a rokonsági kapcsolatok fontossága! - lásd földbiznisz, trafikmutyi, vitézydávidka... Weberi protestáns "etika" a gyakorlatban, bolsevik kitérőkkel.
@rodeo36:
Lehet, csak nem ez a téma most. :(
Majd máskor átolvasom, mielőtt feldobom a röffenést, igazad van... :)
@rodeo36: "mert nem lehet visszahívni a politikust, egszer odabasszák ott gyökeret ereszt oszt' rajtatok röhögcsél, hogy ki van ám veletek baszva bekaptátok már csak szophattyátok"

Régóta mondjuk, hogy visszahívhatónak kellene lennie a politikusoknak.:)

Tényleg, mit szólsz a tegnapi női kézilabda sikerhez? Nagyon kitettek magukért a csajok. Remélem örülsz neki te is.

www.facebook.com/media/set/?set=a.653703901322880.1073741850.230888016937806&type=1
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
mindenkit meg kell kritizélni...akkor vagyunk seholse nemhogy egyensúlyban

de azért jó ez, hogy mi a zigasságos mátiásrex belerugunk mindenkibe akibe akarunk akibe nem arról szó sincsen

brühühü

LMP?
@vitéž munkášőr:
Beteg elme, beteg röfögése és hazugságai. :)
Mit is várunk egy mentálisan roki focistától? Oszt autót nem vezethetsz orvosi vizsgálat nélkül, ez meg...
@rodeo36:
Milyen LMP?
2-3 ember aki képtelen megszólítani a tömegeket?
Képtelenek a fidesz folyamatosan feldobott magas labdáit leütni és politikai haszonra szert tenni. Ha ebből nem tudnak kikovácsolni maguknak semmit, akkor erre a pályára alkalmatlanok, menjenek vissza a balettba ők is, ugrálni.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ugyan, a komondoros meg még részegen is vezethet. Nekem meg napi 120 km-t kell utaznom egy szaros jogsiért, mert a 10km-re levő 20.000-es városban nincs rutinpálya. Apám erre ennyit mondott: "akkor hogyan lehet város?"
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
közönség mit kap a zútdíjakért? csekket?

brühühüyyy

a legjobb megoldás egyáltalán nem venni figyelembe és sohasem befizetni majd megbolondúlnak tőle
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: biztos vagy benne, hogy Vonáék marsallbottal a kezükben is ragaszkodnának ehhez? Mert így páran lecsúsznának a 4 éves futamidejű 5-ös BMW részletfizetéséről...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
eztet most nekemnek vagy a varánusznak mondtad volt?
brühüyyy
"A zuglói szocik szeretnek összefogni."

A verebek csiripelik, ez nem egyedi eset.Zuglónak pechje van.

Ott él ez a kíváncsi és stílusában fáradó, ámde grafomán libsi-, szoci-, zsidó-, LMP-PM-bérenc (kimaradt valami?) Fab, valamint a közismert, ámde nem népszerű TóCsa is ott tevékenyül.

Az álmoskönyvek és az ezo-tv szerint ez az együttállás sok jót nem jelent - az MSZP-nek.

Én nem emlékszem, hogy tócsát, mint a parlamenti frakció tagját kamera elé tolták volna eddig bármilyen kérdésben. Ezért meglepődve láttam, hogy most, igen.

Nem vall kifinomult ízlésre, sőt sikeres stratégiára sem ez a lépés.

Nagyon kíváncsian várom Mesterházi válaszát/magyarázatát erre. Kínos.
Olyan ismerős ennek a lopáson kapott figurának az érvelése... Honnan is?

"Ekkor kifakadt, és gyarmatosító törekvésekkel vádolta az anyaországot, amelynek "engedik, hogy büntetlenül fellépjen a függetlenségért harcoló gyarmati vezetők ellen, akik csak hazájukat akarják irányítani. Úgy tűnik, a hamis korrupciós vádak kiötlése a brit módszer, hogy megszabaduljanak az ilyen vezetőktől" - írta dühös tiltakozó levelében."
www.origo.hu/nagyvilag/20130510-kiadatas-szelen-michael-misick-turks-es-caicos-korrupcioval-gyanusitott-volt.html

Ha most az anyaország helyére az EU-t teszem, a hazai retorika is stimmel...
@Orica Középföldi:
Nincs is ügy.
Meg amúgy is csak helyi gond.
Meg különben sem... :)
Csúnya Varánusz bánccsa a cocikat! :D
Végigszenvedtem a FB-on ezt a tudományos szintű érv-ütköztetést.
A lánc leesett, ez tananyag lesz a habony-akadémián.
Ez a tocsa banda hány trafikot kapott?
@vitéž munkášőr: Mivel az ember gyarló nem vagyok benne biztos. Viszont nem ártana már tényleg összefogni és olyan vezetést kiállítani, akik néha tényleg foglalkoznak a mi érdekeinkkel is. Szerinted?
Nem látjátok a fától az erdőt!
A szocialista képviselők a jelenlegi testület bukásához igyekeztek/igyekeznek asszisztálni. Nincs a háttérben anyagi haszon és/vagy politikai előny, csak kifinomult taktika.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Teljes mértékben egyetértek. Csak a megvalósítást illetően vagyok pesszimista itt, az önsorsrontó agyhalottak uru'szágában.
A zuglói demokraták nevű facebook oldalon pár hétig próbáltuk feszegetni a ZÉK elnök Virág Andrásnál, (Virág Attila SZDSZes üzletember fia) hogy árulják már el, miért szavazták meg, de kioktatáson kívül más válasz nem jött. Arra kérdésre sem jött válasz, hogy konkrétan kik a ZÉK döntéshozói, mi van a honlapjukkal, székházukkal, ezt Killik László cége bérelte. (Killik Jenő zuglói SzDSZ potentát fia) Ilyenek ezek a zuglói demokraták, és hát ezért borzongunk mi a velük való összefogástól, annak ellenére, Pacsák elküldése szükségszerű. De hogy lehetne velük kerületet vezetni, kormányozni, ha már most ellenzékben ilyenek?
@vitéz munkásőr
A weberi parhuzam. A karizmafikus, a szakralis es a demokratikus hatalom-legitimitas all in one, biztos ami biztos.
4000 eves csaladfelfogasra hivatkozni kulturtorteneti bullshit. Mindenesetre az h. az uristen teherbe ejtett egy fiatalkorut, senkit nem jogosit fel semmire.
A keresztenyseg es a hitelek? Igazi csemege.
Az eu nepesseg-csokkenes ami nem mindenhol van jelen sztem versenyelony minden kihivassal egyutt. Mar ha a minosegi szemlelet szamit.

rosszul vagyok ennyi baromsagtol
@vitéž munkášőr: szóval....nem elég, hogy utálom ezt az orbánpofát, dehogy még azzal is felidegesítsem magam, hogy bárhogy akarom értelmezni, nem értem, hogy mit mond, na inkább nem olvasom, és nem hallgatom.Vagy ó az egyre hülyébb, vagy én
@varnai:
Hiteles emberek, érzékeny lelkek...
Kb. olyan érzékenyen reagálnak, mint narancsosok a trafikmutyi hívószóra.
Mindenben ilyen kis szorgalmasok ezek?

Fabiusban lesz a hiba, most már tutti!
Ezek sem szeretik, papcsák tunyacsáp is utálja, Mária nénike is froclizza, Capt.Szanyi is megujjazná... hát ezt hiába magyarázza Fabius, ennyi hiteles és őszinte ember ellen... :))
@KÁTÉó53éúétr6: ahogy sulyosbodik az allapota mar nem kepes kifinomultan manipulalni mint kezdetben.
@KÁTÉó53éúétr6:
Találgassunk??? :))
Kétségek közt hagyol bennünket...
Mint korábban emlitém, az a tény, hogy az MSZP-nek van 14% támogatottsága, a DK-nak pedig 1 és nem fordítva, az a "baloldali"-nak nevezett emberek látókörének igen-igen szűk voltát jelzi. Gyakorlatilag teljes hiányát.

(Akik a szociktól a DK-ba átnyergeltek, biztos hogy nem a pénzért tették :)
@DarthVader:

Az a helyzet, hogy a nép, az istenadta nép nem tesz különbséget MSZP, DK, E14 között.
Baromi egyszerű a kép, kormány vagy szocik/Jobbik.
Nem lesz egyszerű itt a választás.
@varnai: Nekem semmi közöm Zuglóhoz.
Mégis szinte fizikai fájdalommal töltenek el az ilyen cikkek. Nem csak itt, minden településén az országnak.
Amilyen neveket jelez a kommentjében, látható, '89 óta felnőtt egy új generáció. Semmi különbség a mélyben, legfeljebb tabletet használ filofax helyett.
Ez az igazán elkeserítő.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: az a gondom, hogy amit írtam az nagyon sok helyen igaz. A jellemtelen szülőket követik a jellemteken kölkeik. S így alakul ki a magyar elit..:(
@sírbateszezazegész:
Sőt! Sejtheted, hogy az erkölcsi érzéke egyre mélyebben leledzik ennek a generációnak, hisz azt látta Piktorunk is a pártitkár fatertól, hogy simán a Pártból meg lehet élni, pofázni kell, a népet hülyíteni, következmények nélkül.
Hisz mindent meg lehet úszni, a felelősséget soha nem hajtja be senki, a plebs olyan birka, hogy ha a fejükre szarik, ezek örömmel maszálják el egymáson és nyalják, tömik kétpofára magukba.
A felelősséget hárítsd át mindig másra, külföld, a mocskos kapitalisták, a zsidók, a nagyfülűek, a nyuszi a hibás - mindenért! Azok bactak el mindent, mi ott se'vótunk, nem is értjük, hogyan lehetne felvetni, hogy pl. az elmúlt 24 év elqrásaiban Piktorka és csürhéjének a felelőssége egyáltalán felmerüljön, a többi "elitben" lévő "szagemberrel" együtt!
Hisz ez a következmények nélküli ország! Sőt, ha ügyesen hazudozol, csalsz és lopsz, még miniszterelnök is lehetsz!
No, ezért nem tűri a kormány a konkurenciát!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ezért baj ez, hogy helyi szinten sincs meg a civil kontroll, a civil társadalom csírája vagy az erre való ígény. Pedig ott mindenki tudja, ki ki volt és honnan indult. Pedig egyszer mindenki orra alá odatolják a saját szarát. Ha nem is neki, majd a gyerekeinek, s ezt kellene megérteni mindenkinek..:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Azért történik ez velünk, mert velünk meg lehet csinálni... képzeld már el a szekszárdi polgit, amint Texasban bonyolítja le ezt a kis bizniszt...
Aznap este hatkor az adófizetők vadászpuskákkal állnák körül a Polgármester Úr házát, hogy "Ezt most akkor így hogy???"
:(((
@sírbateszezazegész:
normalis helyen talan. Itt senki nem fogja. Kibulizott diplomak, kituntrtesek, cimek rangok kinevezesek. Evek mulva csak a kistafirozott szolgak lesznek a kozmetikazott eletrajzukkal.
Ezert fognak osszetartani.
@sírbateszezazegész:

Ez kulcs, a CIVIL TÁRSADALOM.

Erre jött rá Piktor, hogy ezeket a szerencsétlen balfaszokat itt kell megfogni és nem hagyni, hogy önszerveződően, politikai kontroll nélkül jöjjön ez létre, hanem neki, politikusnak kell az egészet irányítania és megszerveznie.
Nekiálltak "független civil" szervezeteket alapítani, dögivel, a nagy számok törvényével is kalkulálva, hogy jó pár majd besül, elhal, érdektelenségbe fullad, illetve kidől a bili bennük - de jó pár majd menni fog, radikalizálódni, fizetett elmebetegek és sértett egzisztenciák továbbviszik, az ő pártfelügyeletük, finanszírozásuk és irányításuk alatt persze, mint "független civil" mozgalom, szervezet.
Így veszik elejét a tényleges civil mozgalmaknak és akadályozzák meg azok felállását.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Este 6.05-re pedig már mindenki haza is ér a kis farmjára és elégedetten kortyolgatja 6.10-kor a sörét! :)
@saravad:
Erről is szól.
"Egy legenda szerint a mai garnitúra egyik nagyfőnöke azt taglalta, hogy szét kell zavarni az államigazgatást, és „a mi fiataljainkat kell berakni”, akik egy idő után majd beletanulnak a szakmába."
hvg.hu/velemeny/20130511_Allamigazgatas_helyett_vezerigazgatas

A klasszikus bolsevik einstand.
kis ország... csak egy csőcselék van,
és szegényország... mafia is csak egy van !
sajnos nem engedhetünk meg magunknak többet !

@varnai: virág elftárs még kisért:)
Érdekes,hogy a jobbikról sosem derülnek ki ilyen mocskosságot.Lehet hogy még is röhögő harmadikként befutó lesz?
@hot-spot:
Azért a Csanádka féle dolog eléggé megmutatta, hogy miről is szól ott is a dolog. Pénz és hatalom - a többiben pedig csak a látszat.
Viszont az tény, ügyesen elsunyították utána.
A zsidózás és a fajtatiszta Zázrivecz és Novák családok leszármazottjai eléggé kifejezőek, de hát Szálasi tezsvér óta tudjuk, hogy egy örmény apa és egy szlovák anya gyermeke csakis vérmagyari lehet, a hungarizmus szerint. :)
Nagyiiiii, na ki a bajnok?
Igen, mi vagyunk!
:)))))))))))))))))))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: szerintem Novák Előd az igazi magyar prototípusa:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: És akkor Volnerről, aki a fantomcégeivel harcol a fantomcégek ellen ugye, még nem is beszéltünk...
@vitéž munkášőr: Ez hihetetlen, ez az "agresszív szekularitás"... képzeljük el, ahogy a hírhamisító- vagy eke-tévé híradójában az azt buzgón néző orbánhívők mit fognak fel ebből az enyhén fogalmazva disszonáns szókapcsolatból azon kívül, hogy deszépen mongya a mi miniszterelnökurunk a nemtommit, de az csak úgy lehet...
Fájdalmas...
@empatikus pszichopata:
Milyen képesítése, képzettsége és faiskolája is van ennek Volnernak?
Szóval a realitások is ott vannak az elképzeléseivel...
@taga20:
A kis délceg alkat, a Novák név, a fajtisztaság mintapéldánya!
Bár árnyékolja egy kicsit a képet a futása, ha meglátja Tomcat-et... :D
@saravad: nem osztom. Mikroszinten mindenki tudja, ki honnan és hogyan indult. És ha vslamiben lehet mindig bízni az a sárgaírigység-faktor:) mi népünk nem felejt:) már, ha a szomszédról van szó. Makrószint az más. Az tudományos magasságban van.
@hot-spot: @Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: NA Igen. És ez a volner a gimnáziumi érettségijével(? még ezt is kétlem) lehet a gazdasági ügyek felelőse a jobbikban! És szavazóbázisa van, hisznek nekik, és elhiszik, hogy a jobbikban még nem voltak piszkos ügyek, mintha ott nem olyan emberek ülnének dögivel, akiknek ugyanolyan érdekes előélete van, mint a fideszes haverjeiknek.
@hot-spot: nem-e??????????....mégiscsak én hülyülök
@sírbateszezazegész:
mikroszinten meg majd' mindenki saros. ez is hsgyomsny :(
@empatikus pszichopata:
A 2-es érettségi is érettségi... Persze, hogy mire jó, azon megoszlanak a vélemények.
Törölni nem lehet vele, túl kemény a borító!
Ezzel a "papírral" gazdasági szakembernek lenni, hááááát, necces - kb. mintha én anno a középiskolai 4-es fizikámmal az atomfizika szakemberének nevezném magamat.
Bár én még utána tanultam és van egy diplomám programozásból... :)
@hot-spot:
Azért Gyöngyösi Márton beszédét eléggé mocskosnak tartom. Habár ott nem volt minek kiderülnie, mert eléggé nyíltan ment, hogy mit is szeretne. Aztán pontosított, hogy ő nem minden kettős állampolgárra kíváncsi. Na, persze...

Még Zagyva ügyei és Jeszenszky ügye jutott eszembe Jobbik részről.

Minden nagyobb csoportban (jelen esetben pártokban) előfordulnak mocskos dolgok. Amit szerintem úgy lehet korrigálni, hogy a többség/vezetőség ettől elhatárolódik és valamilyen retorziót léptet életbe.

De, ahogy látjuk minden pártban megy a szarkenegetés, meg a másikahibás effektus. Ezért megy el az ember kedve a szavazástól.
@Ragyás futrinka: nem hishem h lesznek valasztasok. A hatterhatalmak egyesitett erovel tamadjak hazankat. Csak a szt. korona spjritualisan kitdrjesztett vedoernyoje es a kormany ebersege akadalyozta meg h a legrosszabb bekovetkezzek. Ilyenkor szavazgatni?
Majd a legfobb kohjogi meltosagok kitalalnak valami alkotmanyosat. 25 eve haverok csak nem ezen vesznek ossze.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Fabius! Mondták már rád, hogy fideszbérenc vagy?
Igen???
Pedig mintha tegnap meg mintha coci bérenc lettél volna... :))
Döntsd már el, összezavarod ezt a sok IQ light balfaszt! "

Minden napra más balfasz jut, ha ők határoznák meg az én identitásom folyamatos vándorlásban lennék az oldalak között :-D Egyszerűbb azt kijelenteni, hogy mindenki utál :-D :-D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Tudod Géb, elfogadnám én ezt akkor, ha nem Markó Elemér ült volna Papcsák ölébe először, és nem adta volna írásba, hogy ez azért van, mert ti vagytok a "nemzeti oldal".
@Orica Középföldi:

Kíváncsi lehetsz, de válasz nem lesz. TóCsa és Mesterházy között él az EMC Consulting véd és dacszövetség.

Válaszokban amúgy egyébként sem erősek. Az jutott eszembe mikor az egyik időközi előtt beültek Kaibinger - meg Schiffer, Várnai, Szabó Rebeka - lakossági fórumára, én meg ha már ott voltak nem csak emezeket, hanem őket is kérdezgettem - volna.

Mert a dolog úgy nézett ki, hogy a TóCsának föltett kérdésekre nem ő, hanem a két samesz közül valamelyik válaszolgatott. Mintha tolmács kellett volna az emberhez, mindjárt kettő.
@taga20:

Miket beszélsz?

"prototípus. Mintadarab, első példány"

Ha minden "igaz magyar" (hányok ettől a szókapcsolattól) olyan lesz, mint Novák, az szép lesz. Elképzeltem:))

Egyébként meg Novák pont olyan/annyira magyar, mint Farkas Flórián vagy Zoltai Gusztáv.
@Orica Középföldi: má nem vagyok karanténban? pedig lehet, hogy ma is obszcén leszek:) előre is....
@hot-spot:

"Érdekes,hogy a jobbikról sosem derülnek ki ilyen mocskosságot.Lehet hogy még is röhögő harmadikként befutó lesz?"

Ami hatalmon kívül kiderült róluk, épp elég taszító, hogy ne kerüljenek hatalomba.
@taga20:
Melósokkal? Nekem?
Semmi!
Magam is "melós" vagyok, napi szinten kétkezi munkából élek, nem a seggemet meresztem egy íróasztal mögött, pláne nem állami fizetésért.
Magam termelem meg a pénzeket, ha kell kábelezek, ha kell fúrok, villanyt kötök, ha kell web programozásban turkálok, ha kell szoftvert telepítek. Van olyan, hogy két napig meló közben számítógép előtt sem ülök, mert hálózatot építek, vagy javítok.
Szóval én a melósokat nagyon is nagyra tartom, magam elektronikai műszerésznek tanultam, egy kis lakatos műhely mellett dolgoztam, napi szinten lakatosokkal, esztergályosokkal együtt - sokat tanultam tőlük, melóban és mentalitásban is. Inni is... :)
@Fabius: Ilyenkor mindig eszembe jut, hogy lesz élet a jobbik után is, amelyben igazán összefognak majd a magyarok, olyasmi pártok feletti érzéssel, ahogy pld. tegnap közösen szurkoltunk a győri lányoknak. :)

Meg ugye viktor is kijelentette minap a WJC-n, hogy ő nem fog koalára lépni a jobbikkal. :)

www.gondola.hu/cikkek/85311-Orban_kizarta_a_Jobbikkal_valo_koaliciot.html
@taga20:

Tegnap elég mélyrepülést végeztetek penivel, nem volt elég?
Szórakoztató volt, hogy a sportimádók szóltak az offolásért, majd ők offolták szét a blogot:))

Ha obszcén leszel, ketrec. Nem állhatom az öncélú primitívséget - se.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: nyúl te mi vot az a dürrögés? má az is baj, hogy pár szót váltok egy nertársnővel?:) szó se róla tegnap kicsit egyengültem. ez is baj?:)
@taga20:
Vegyél vissza, mert még a netről is kizárunk... Elvesszük a géped, ha nem bírsz magaddal. Tavaszodik, vagy mi van??? :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "Magam termelem meg a pénzeket, ha kell kábelezek..."
Én is így vagyok ezzel minden reggel:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Elmondanám, Piktorunk Torgyánnal is kizárta anno a koalíciót.
Oszt mégis úgy esett. Csak szelektív egyesek emlékezet.
"A politikában soha ne mondd, hogy soha!"
@Orica Középföldi: köszönöm ezt, mert ezt akartam oféliának írni. majdnem odaraktam az elejére az o helyére egy ....:)
@sírbateszezazegész:
MARHA! :D
Nagyképű is vagy!
Legutoljára villanyszerelőkkel fűzettem le több mint 4000 méter Cat6 kábelt.
Azért ahhoz sok reggel kell.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: neee!!! mert nem tudom olvasni hétköznap a sok okosságot itt :)
Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu „Viszont nem ártana már tényleg összefogni és olyan vezetést kiállítani, akik néha tényleg foglalkoznak a mi érdekeinkkel is.”

Elsőosztályú kérdés/állítás/óhaj! Addig azonban légüres térben van, amíg mi, a mi érdekeinkkel nem vagyunk tisztában és nem merünk/akarunk kiállni értük. A választásra jogosultak majd fele nem megy választani, a bármi történik is az enyéimmel táborok szavazói meg kitartanak bármi is történik. Így belátható időn belül ez nem járható út, hacsak nem áll össze egy csapat teljesen ismeretlen nem erodálódott nevű, (fiatal, középkorú és tapasztalt) emberekből. Az új választási körzetek talán arra is alkalmasak lennének, hogy az évtizedeken át forgott nevek kikerüljenek a körforgásból. Ott, helyben kellene eldőlni a dolgoknak. Az oldalak iránt nem elkötelezett választóknak meg kellene érteni, hogy vannak „jó fejek” a saját választókerületben is. Bár az országjárásra indult „régi arcok” sajnos még elég közönséget vonzanak. Nem igaz, hogy nincs ebben az országban legalább 106 ember, aki most plagizálok tőled, tényleg foglalkozna a mi érdekeinkkel is.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Hogy Viktor mit jelent ki az egy dolog. Az meg, hogy a napi gyakorlatban kicsiben mi valósul meg Papcsák és Markó között meg egy másik.

Viszont a választó meg a közvélemény utóbbit látva ítél. És választ.
@taga20:
Ugye-ugye... Jó légy, gecizni lehet, ordenáré parasztnak lenni nem. Abból amúgy is küldenek ide a narancsbolsik, meg néha a cocik is párat. Az bőven sok!
@Fabius:

Ez jó lehetett:)))
Egyébként tényleg kínosan ügyelnek(tek) rá, nehogy megszólaljon. A pasi gátlástalan, szemtelenül pimasz. Csak a verbális orrbavágásból ért. De csak addig, amíg levegőt nem kap:))
Tudom h. off de semjennel mi van? Osszefoglalva.
@saravad:
Oda száradt a ló aljára. Ott himbálózik... Vagy nem arra a doktorra gondoltál? :)
www.youtube.com/watch?v=9Lge2_H_8IQ
@saravad: tanul dárdát vetni meg nyilazni. Én befizetném egy ilyen csodaszarvas-túrára, hátha ő is eltévef;)
@Fabius:
Olyant nem lehetett, hogy a gyámokat megkérni, hagyják a kérdezettet kibontakozni? Vagy felügyelet alatt áll a figura???
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: az input határozza meg az output-t... nem inni kell, enni;)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Te csak ne álmodozz. Utazik, szervezi a külhoni magyarokat, és gondolom közben vadászik. Már amire lehet:))
Jo de ME helxrttes meg? Nemzetegyesitesi megbizott?
Vagy csak a satan(izmus) doktora?
"Orbán: A magyarok szabadságharcosok
Amit mi képviselünk, az nem a fő irányvonal - mondta a miniszterelnök Portugáliában."
www.origo.hu/itthon/20130512-orban-viktor-interjuja-portugaliaban-a-magyarok-szabadsagharcosok.html

Inkább nem kommentelném, mert elvisznek felseggsértésért.
Különben is, beteg embert most miért cikizzek?
@Orica Középföldi:
Üzenni kéne oda, ahová megy, hogy ritka nagy magyar állat felbukkanása várható, kilövési engedély van rá... :)
Valami tankkal, vagy gépágyúval legalább.
"Én nem vagyok populista, mindössze a lehető legnagyobb mértékben próbálok egyenesen, egyértelműen beszélni az emberekkel" - mondta Orbán Viktor."

Backi, hogy nem szakad le az ég...
Milyen meccs van portugáloknál, hogy Piktorunk kint bacca a rezet?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ebben van valami. en kiharcoltam egy hivatalos levelet h. a gyerekem mar nem rrsze a NKR-nek es ettol szabadabbnak erzem magam. meg ot
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "Aznap este hatkor az adófizetők vadászpuskákkal állnák körül a Polgármester Úr házát" és lángra lobbanna egy hatalmas feszület.
A baloldali szavazó egyértelmű irányvonal követését várja el politikusaitól, így Tóth Csabától és Mesterházy Attilától is.
A posztban tárgyalt zuglói ügy analóg az MSZP zavaros megnyilvánulásaira mikro és makro értelemben is.
Ime az MSZP szimpatizánsok elbizonytalanításának egyik ékköve:
Múlt héten az MSZP Brüsszelben tartotta kihelyezett ülését, ahol az eu MSZP-és képviselői azt a feladatot kapták, hogy NE SZAVAZZÁK MEG , és lépjenek fel minden olyan tervezett uniós intézkedés ellen, amely szankcióval sújtaná Magyarországot.
Többek között és beleértve Rui Tavares előterjesztését, melyet a magyar jogállamiság kérdésében nyújtott be.
Ez logilai olvasatban azt jelenti, hogy az MSZP támogatólag az Orbán kormányt erősíti, mellé áll, és meghiúsít minden olyan szándékot, amely a jogállamiság helyreállítását szolgálná, és amelyen már csak az eu-s fellépés tudna segítséget nyújtani.
Annál is inkább elképesztő ez a fellépése Mesterházynak, mivel az Orbán kormány folyamatosan azzal vádolja őt és a pártja képviselőit, hogy árulkodni járnak Brüsszelbe az Orbán kormány ellen.
Mesterházy azzal érvel, hogy a magyar népet védi ezzel a fellépésével.
Döntse el ezesetben, hogy mi a magyar nép érdeke. A jogállamiság visszaállítása vagy álszent manír a részükről a szankciók bevezetése ellen.
@Mariann19: Inasházy evvel kiírta magát nálam!!!
@taga20:inasházy evvel kiírta magát nálam."
Nálam nem volt prímhegedűs, de ezzel a húzásával még azt a tűrésemet is elveszítette, ami eddig megvolt.
@Mariann19: Mariann!
Mivel a simicska-nyerges duó közgépe folyamatosan a switelwskyvel van konzorciumban, akik a cocikat írányító puch-velez párossal nincsenek ellenséges viszonyban, az általad feltett.kérdés költői-e vagy sem?:)
@sírbateszezazegész: Ennek a triumvirátusnak az összetételét a gazdasági kötelék hozta létre, és sajnos létezik.
Ez a szokásos fúziója a politika és a pénz világának, amit nem kéne ennyire nyíltan deklarálni.
Gondoljunk bele, ezekután az eu milyen gondolatokkal és szándékkal fordul az ország felé, amikor nemes szabályokat akar betartatni? Az Európai Bizottság tagjai ezek után joggal gondolják azt, hogy Magyarország döntse végre hogy mit akar, különös tekintettel az ellenzékre, aki antagonisztikus ellentmondásba keveredett önmagával szemben az egész világ előtt.
Nem szólva arról, hogy az MSZP eu-s képviselőit milyen lehetetlen helyzetbe hozták emberileg, hiszen eddig pont egy olyan álláspontot képviseltek, amelynek most Mesterházy ellene ment.
Kész leégés!
@Mariann19: te talán úgy gondolod, hogy ha szankciókkal sújtanák az országot, az meggyorsítaná a jogállam felé mozdulásunkat? Mert az emberek akkor már nagyon méregbe gurulnának, és elzavarnák Orbánékat, vagy mire gondolsz? Ha erre, akkor ugyancsak rosszul gondolod.

Én ki nem állhatom Mesterházyt, a szocik sorsa se a szívügyem, de amelyik magyar képviselő azért lobbizik, hogy basszanak ki Magyarországgal, azt le kell csukni. Ne tessenek nekem azzal jönni, hogy há'de korábban ki hogyan uszított ellenünk odakint, azokat is le kellett volna csukni. Egyszer legyek főügyész, rá is rohad a műanyag lakat mindegyikre, az kurvaélet.
Az ellenzéknek nem az volna a dolga, hogy minden elérhető eszközzel a kormány ellen dolgozzon, hanem az, hogy folyamatosan elemezze az irányt, jelezze a problémákat, és segítsen jófelé fordulni. Ha ez a saját erejéből épp nem megy, akkor készüljön a kormányváltásra, hajtsa végre, és szabja meg ő az irányt, de onnantól az új ellenzéktől is azt kell elvárni, hogy csak és kizárólag az ország érdekeit tartsa szem előtt; másféle politikusokra nincs szükségünk. Értem én, hogy sokak szájában összeszalad a nyál egy Orbánt verő Barroso - Reding párost vízionálva, de tessenek csak emlékezni, hová vezet a "mennél szarabb az országnak, annál jobb nekem" stílusú politizálás. Aki nem emlékezne, az szimplán nézzen körül.

Úgy belétek van épülve a kétpólusú gondolkodásmód, hogy az már szinte fájdalmas: amíg ezt ki nem növitek, a politikusaitok is pontosan ugyanilyenek lesznek, marad a fenntartott megosztottság, és marad lehetőség arra, hogy mindenféle demagóg faszok ezt meglovagolva hatalomba kerüljenek.

Mesterházynak innen üzenem, hogy ez az egy most jó volt, ám istentelenül kevés. A többség jobban örülne, ha nem Brüsszel oldaná meg a problémáinkat, de viszont valakinek tényleg meg kellene azokat oldani, ez a mostani kummantás nem visz sehová.
@Légifarkas: te most össze-visszabeszélsz!!!
@vitéž munkášőr:

Orbán állandó ellenségképet vizionál!
Aki nem hülye, és haszna származik a jelenlegi kormányzásból, annak hót mindegy mint mond, mit csinál, mert ők csak az anyagi javakra összpontosítanak.

De ott van a tömeg, a Fidesztalpas, akiknél kiválóan működik ez az észak-koreai módszer (keresztényellenesség, családellenesség, gyarmatosítás stb..).

Ezekkel az elvakult emberekkel sajnos nincs mit kezdeni, ilyenek mindig is voltak és lesznek is.

Ők küldenek interneten pénzt egy ismeretlen, afrikai polgárháborúban elhunyt exminiszter leányának, hogy részesülhessenek a letétbe helyezett sok millió dolláros vagyonból.
Montam én, hogy győz Alfonsó (most neki muzsikálnak)! :-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
mint ahogy akartam: Alonso, Raikonnen, Massa, Vettel és a többiek...nagyon bírtam, ahogy a Vettelnek semmisem sikerűlt végre kiderűlnek dolgok -ha lassan is- a Red Bull nem egészen tiszta lapokkal játszik, a Mercedes hatalmas bukása a mai nap Rosberg Hamilton sehol sincsenek

közben van magyar politika?

orbán még él? kár
akkor lehet csámcsogni, hogy a magyarok a saját kezükbe veszik sorsukat és ki a gittegylet markából vagy megérdemlik zugló saga másik tréfa

brühüyyy
@rodeo36: rodeo hülye vagy!:) mi derült ki te beteg ember?
@Mariann19: A cociknak (puch) elemi érdeke az eu források megléte, hiszen ők is abból élnek!
@Mariann19:
ti még foglalkoztok ezzel? a magyar politika és a politikusok szarok és szart érnek...

most jön a populizmus ki védi meg jobban az országot a külső ellenségtől

brühüyyy

mint látod már érdeklődésem nulla
@taga20: egyáltalán nem. Az ellenzék Csodaországban él, ha azt képzeli, egy kemény brüsszeli "megtorlás" támogatásával ők, mármint az ellenzék, szimpatikusabbak lesznek a hazaiak előtt, mármint azokat leszámítva persze, akik a "ha Orbán nincs, minden jó lesz" gondolatsor rabszolgái. Nem lesz jó ilyen egyszerűen, sőt, nyugodjon meg mindenki, egy bosszúra éhes bukott Fidesszel kibaszottul sokkal rosszabb lesz minden.
@taga20:

hisztérika vagy kiderűlt: red bull csaló és a vettel egy második vonal

ha nem teccik nem kell még hisztériatablettákat beszedned

brühüyyy

nem teccik? 'sakkó'mivan
@Légifarkas:
"Az ellenzéknek nem az volna a dolga, hogy minden elérhető eszközzel a kormány ellen dolgozzon, hanem az, hogy folyamatosan elemezze az irányt, jelezze a problémákat, és segítsen jófelé fordulni. "

Erre mondanám, amit már vagy százszor: nem ellene szeretnék szavazni orbánéknak, hanem mellette valakinek, aki jobbal áll elő.
@taga20: kiderült, hogy Alonso a bajnok

brühüyyy

nemteccik? 'sakkó'mivan?
@rodeo36: öcsém eddig azt hittem, hogy van egy kis agyad! nem kell ennyire a hispán seggét nyalni:)
@Légifarkas:

gumicswont, ugyi?

"Ceterum censeo orbaniensis esse delendam"

brühüyyy
@Légifarkas: megoldás? te észkombájn:)
@taga20: az agyamat hagyd békén, semmi közöd hozzá, vedd ezt tudomásúl, hogy van e nem e assem a te véleményed függvénye

attól még Alonso a legjobb még ha megpukkacc akkó'is

brühüyyy

mit szecc: csokoládé gombával?
@rodeo36: te, múlt héten is kiderült és legközelebb is ki fog derülni! inkább igyá, jobban áll:)
@taga20: indokolnád? csak úgy, hátha kiderűl van némi izé ott nálatok fenn a búrádban

brühüyyy

csak nem vagy ideges?

és ha igen miért?
@taga20: honnan tudod? nem is ismerjük egymást...

mi volt múlt héten...egy héttel fiatalabb voltás hogy elszáll a zidő

brühüyyy
@rodeo36: te 2010-ben, 2011-ben, 2012-ben is a legjobb volt:) várjuk ki 2013-mat!:)
@rodeo36: apa nem vagyok ideges, de vicces vagy:) hogy így terelsz....
@Légifarkas: Szokásos indulatos kifakadásodra megpróbálok higgadt módon reagálni, ahogyan szoktam. Nehogy nagyon felidegesítsd magad, kérlek!
Maró kritikáddaL indítok:

"Úgy belétek van épülve a kétpólusos gondolkodás, hogy az már szinte fájdalmas."
Úgy látom, hogy a Te érveid pedig közhelyesek, és nem veszik figyelembe a realitásokat.
Ez adja a különbséget az érvrendszerünkben.
Szerinted:
"Az ellenzéknek az a dolga, hogy jelezze a problémákat és segítsen jó felé fordulni, készüljön a kormányváltásra."
Ez a megállapításod a hazai helyzetet illetően
illuziórikus, mert nincs realitása
@GeoCracker:

"Erre mondanám, amit már vagy százszor: nem ellene szeretnék szavazni orbánéknak, hanem mellette valakinek, aki jobbal áll elő."

Felejtsd el!!!
Sajnos azt kell látnunk, hogy a haza sorsa senkit nem érdekel.
Ma már nem születnek se hazafiak, se Széchenyiek!
Eddig még bárki is került (ígérgetéssel) hatalomra, az utánna csak azzal foglalkozott, miként tudja a zsebét degeszre tömni.
Az ország morális és gazdasági recesszióban sínylődik, és biztos vagyok abban, hogy van még lejjebb!
@rodeo36: A ngumicsont is jól jöhet a politikának :-)
@huzzadneki shakespeare: Egész biztosan van lejjebb. Azért is írtam vmelyik nap, és most a nevem menti blogon is, hogy a trafikoknál jobban kezd érdekelni, hogy mit akarnak leplezni vele.
@Penivaldes: Na azd kezd leszakadni, ahogy a felhőket nézem :-)
@Légifarkas: Üdv!
Az eu-nak egyre inkább az érdeke, hogy orbán ne nyerjen, mivel az alapjait támadja. Az ep meg pont a befolyásának kiterjesztéséért harcol. orbán mindkettővel szembe megy.
mesterházy az mszp eu-s képviselőinek meg nem önérdek nélküli. Viszont azt érzékelem, hogy Bajnai is egyre rosszabb írányba fordul ezzel az összefogásával, a végén, ha kormányra is kerül, semmit nem fog tudni képviselni a programjából.
@GeoCracker: csak nem szabadtéren vagy? akkor meg? majd eláll.
@GeoCracker: békák maradunk az a félelmem.
egyre inkább azt érzem, hogy mindenkit becsaptak.(
@GeoCracker: így van. Pontosan így.

@rodeo36: mondja ezt a nulla érdeklődésű, de minek?

@taga20: a megoldás mi vagyunk, mi lennénk. Ha.
Jövőre a választások előtt egy csomó párt csomó emberét idetolják az arcunkba, ahogy az lenni szokott, hogy neszebazmeg, ikszeljbazmeg. Én azt mondom, kössünk velük egyfajta társadalmi szerződést, a választókerületben: okébazmeg, ikszelünk, de cserébe ezt és ezt várjuk el minimumként - és ha nem így lesz, hazajössz, ha nem jössz haza, hazáig kergetünk és verünk.
Túl nagy a tét, de ezt nem Orbánra értem, hanem a jövőre úgy általában. Leválthatjátok Orbánt egy tehetségtelen, pipogya ellenzékkel, legalább lesz a blogoknak muníciója újabb pár évre, de aki ezen elégül ki, lógassa inkább konnektorba. Maradhat Orbán meg a sleppje a félrekúrt jövőképükkel, blogok virulnak, megint nulla eredmény. Nem látok más lehetőséget, mint a szigorú állampolgári kontrollt a képviselők mögött, választókerületi vétójoggal az adott képviselő tevékenységére vonatkozóan, és olyan pártszabályzatokat, ami elfogadja és tagjainak előírja azt, hogy ha a választó elégedetlen a választottjával, akkor fellebbezés nélkül vissza lehessen hívni bárkit.
Amikor belépünk egy normálisabb munkahelyre, titoktartási szerződést kell kötni, tudomásul kell venni a főnök mindenhatóságát, és így tovább: rá kéne ébredni végre, hogy nekik mi vagyunk a munkaadójuk, tőlünk kapnak fizetést, nekünk tartoznak elszámolással, felénk kell lojálisnak lenniük - és ha ez nem tetszik, nem lesz fizu, nem lesz munkahely. Valaki kérdezte fenntebb, miért nincs százakárhány becsületes, normális ember, aki a mi érdekeinkért dolgozna: nos, mert nem jól keressük, s nem jól választjuk ki őket, túl nagy autonómiát kaptak e tekintetben (is) a pártok.
@rodeo36: "Mint látod, érdeklődésem már nulla."
Rodeo! Átmenetileg. Azt nem hiszem, hogy elfordulsz a hazai helyzet értékelésétől. Jelzem, nem is szeretném.
@Penivaldes: Szobában vagyok valóban.
S valóban azt hiszem, hogy ülünk a kondérban, és Orbán csak pakolja a fát alá.
@GeoCracker: én nem csak Orbánról beszélek...hanem az egészről.
@Légifarkas: kurvára egyetértünk! de bameg ezek mindent megmagyaráznak! szeretnék innen elmenni, de minden ideköt:(
@Légifarkas: kurvára egyetértünk! elmennék innen, de minden ideköt:(
@Mariann19: vagyis ha nem tud használni az ellenzék, legalább segítsen rombolni? Király elgondolás, mit ne mondjak.
A realitás az, hogy a választók fele nem akar szavazni, és még az ő pillanatnyi fellángolásuknak esélyét is telibe veri, ha az ellenzék a szankciókban érdekelt. Majd világos lenne ez rögtön, ha a szankciók miatt tömegesen koccolnának le innen a maradék befektetők is, ti meg a sok hirtelen állástalant próbálnátok arról győzködni, hogy jujjdefasza, az MSZP nélkül ez nem sikerült volna, szavazzatok rájuk.
@huzzadneki shakespeare:" Ma már nem születnek sem hazafiak, sem Széchenyiek"

Tévecc. A portugál riportból tudhassuk:
"A magyarok alapvetően szabadságharcosok, erőteljes nemzeti érzelmekkel, ezt hazafiasságnak is lehet nevezni – fogalmazott a SIC Notícias nevű portugál hírtelevíziónak adott nyilatkozatában Orbán Viktor.
@Légifarkas:

Nagyon impulzív vagy és álomvilágban élsz:))
@Spániel: hát én a csipőre tett kezet, meg az összehúzott szemöldököt inkább nevezném röhejesnek..
@Orica Középföldi: pedig igazsága vagyon, na de az igazság ma nem kifizetődő. ez a megalkuvók kora.
@Orica Középföldi: @taga20: Igazatok van. Az F-1-ről beszélgetni sokkal obszcénabb, mint pina piercing beszerelési videót belinkelni
@OPHELIA: nem én voltam, de szép volt:)
@Légifarkas:
Az ellenzéknek röviden egy feladata van, a folyamatos kontroll.
Érvényesülhet nálunk ez az ellenzéki kötelesség vajon? Amennyiben nem, miért nem?
Azért, mert a Fidesz a 2/3 biirtokában úgy véli, hogy ez a mérték elegendő ahhoz, hogy kizárólagos döntési joggal rendelkezzen és kormányozzon. Ezáltal az ellenzék döngicsélése kizárt.
Maradna az eu, amely erre a fajta kormányzási gyakorlatra szankciók tekintetében létszik, hogy nem készült fel, kivéve a kötségvetési deficit tárgyában a támogatások megvonásával.
Maradnak a kötelezettszegési eljárások, amelyek egy kis távolságtartást hozhatnak egyes döntéseknél, de érdemi szankcióról nem beszélhetünk.
Tévedés ne essék, senki nem akar az ország ellen gondolkozni és itt nem is arról van szó.
Mesterházy tétova, kétutas fellépését kritizáljuk, amellyel megtévesztette a szavazóit. Nem beszélve arról, hogy az eu-s MSZP-s képviselőit olyan helyzetbe hozta, amelyeknek ellenkezőjére korábban ő adta ki az ukázt.
Ezek után nem lehetne azon csodálkozni, ha az eu hagyna minket arróldönteni, hogy mit is akarunk az ellenzéket is beleértve.
Ezt Mesterházynak most sikerült jól elérnie.
@taga20: borzalmas, néznél inkább klasszikus filmeket, vagy festenél tájképet, vagy szereznél zenét.
@sírbateszezazegész: senki nincs jó irányban, az a kurva nagy igazság, de mitől is lenne: az ország egy rendszer, és aki tanult szabályozástechnikát, azt tudja, hogy a jó rendszerek a visszacsatolás helyes értelmezése miatt lehetnek jók. Pártemberekhez sajnos vagy csak szűrt, vagy semmilyen feedback nem jut el, a nem tetsző véleményt, mint támadást, kidobják - itt az eredménye.
Bajnai az egész karrierjét elkúrta akkor, amikor jelenlegi haverjaival szövetséget kötött. Ez persze csak az én véleményem.
@Mariann19:
nézd, amikor a VIP-k itt ezen a dilibogyón így beszélnek...te meg komolyan veszed a magyar politikusokat?

emléxel arra, amikor vártuk a híres évenkénti kiemelt KB értekezlet után a Kádárt a kis cédulájával, hogy márpedig ebben az évben eztb tervezzük: és felsorolta...és arra felvehettél kölcsönt az OTP-nél meg el kezdhetted a házadat építeni mert az olyan volt, mint amilyennek egy államférfinek lennie kell

nem mondta hogy térdig érő passzát szél fú és délszaki jegesmedvék megtámadták a gyertyaültétvenyéeinket hanem ez lesz mert ezt meg tuggyuk csinálni nem többet nem kevesebbet

na ha ezt hallanád egyetlen egyszer ebben a kibaszott rencerváltozásban a maffiák főggyén az utóbbi 24 évben egyetlen egyszer akkor aszondom

de nem tudom, mert sohasem volt

mindíg és főleg mialatt ez a gittegylet van uralmon a kifogások és a sarc és néhány köztörvényes bűnöző jobban mint kellene beleértve a miniszterelnököcskét is aki most éppen portugáliában hírdeti a maszlagot ott meg megeszik de legalább hazafelé közvetítik minő egy forradalmár és hazafi aki ellopja az uccsó falat kenyeredet

brühüyyy

tagának mondd meg, hogy pukkaggyon meg
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: így jó ahogy van:) drága barátom, ha lehetek ilyen...
@Orica Középföldi: álmodtam egy másféle Magyarországot - magamnak. Ha nem lehet hozzá elég embert fölrázni, akkor az én álmom marad, ha sokan leszünk, együtt álmodjuk tovább. A döntés egyéni, kék és piros pirulák az asztalon.
@Mariann19: @Légifarkas:
Mindegyikőtöknek igaza lenne, ha ... egy normális, nem ilyen szánalmas állapotban lévő országban zajlana.
Egy olyan országban azonban, ahol alapvetően a politika elsődleges feladatának a megosztást és a lopás hivatalossá, állami szintre emelését támogatják, törvénykezésileg is, na ott elnézést, de mindketten egy álomvilágban éltek.
@Légifarkas: Bajnai? Ő nekem egy hamís illúzió marad örökké..és elszúrta igen
@rodeo36: megmondom annak a szemétnek!:) hajrá algesuares! valahogy így:)
@taga20:
mi ez a hisztéria nem jött meg a menstruációd? akkor már annyi neked

ki az akit nem dícsértem F1 címén akibe bele vagy esve?

te is olyan narancsos vagy, hogy csak a zorbán vagy a halál?

brühüyyy
@Penivaldes:" minden rendbe jön szerelmem" ezt érted? mondta má ezt valaki neked? megint kezdem és Ofélia, megint kioszt:)
@Légifarkas: Nézd, a legnagyobb hiba a társadalom morális csődje, az ahogy mindenki "zsákmányként" tekint mindenre. A mai poszt is erről szól. Mutyizzunk együtt! Amit lehet!
Csak azt azért észre kellene már venni, nincs több zsákmány! Elfogyott a közös! Most már építeni kellene. Leírtam múltkor véleményem az "alkotmányozó nemzetgyülési választásokról".
Nem gondolom azt bármelyik párt preferálná, mindegyiknek a mai rendszer fenntartása az érdeke. Kiskorú társadalom a magyar.
@taga20: mondta igen mondta. kb ennyit tudott mondani igen.
@taga20:
az már nem versenyez de arguersuari a neve...csak nem egy titkos imádója vagy a szépfiúknak?

brühüyyy
@rodeo36: etévesztetted a címet barátom! beszélgethetünk, vitatkozhatunk, de ne így! te ennél jobb vagy:)
@rodeo36: @taga20:
Hé, nyomik! Ideje visszavenni, egyre hülyébbek vagytok... :(
@Penivaldes:segítek, de ha nem hagyod nem megy:)
@Spániel:

Orbán a portugálokat, meg a lengyeleket megtudja vezetni, de az éleslátású Varánuszosokkal szemben nincs esélye! :-)

Az Ibérián ő egy messziről jött embernek számít, ezért ott azt mond amit akar!

Persze, ha hozzánk is ellátogatna Portugália miniszterelnöke (azt se tudom ki az), és szépen beszélne, lehet, hogy én is elhinném neki amit mond. :-)
off azért Gábrieltől cserépedénység, hogy nem szólt a kis Botyiról...
@Mariann19: "az ellenzék döngicsélése kizárt."
"Maradna az eu"

Drága hölgy, és az állampolgár hol van?
Ha az ellenzék nem boldogul a kupola alatt, jöjjön közénk, mutassa be a problémát, adjon és / vagy kérjen javaslatot a megoldásra, és kérje a támogatásunkat: ha ő kevés a feladathoz, majd kérjük vele együtt, ha az összesített hang is kevés, legközelebb mind rá szavazunk - ha az sem elég, ott vesztettünk, onnantól mindegy. De hadd ne kelljen már ahhoz tapsikálni, hogy Orbánék ökörségei miatt szopassanak meg minket - ne mondd, hogy a szankcióknak nem lenne kemény hatása a népre.
A Fideszt bármi áron eltakarítani rendkívül veszélyes: meg kell találni azt a módot, aminél maga az ország akarja ezt megtenni. Ha az ellenzék erre nem képes, akkor ez nem jó ellenzék, és el fog tűnni még a Fidesz előtt.
@Penivaldes: közösen, magunknak, a jövőnek. Az idő az nem áll meg.
@huzzadneki shakespeare: lengyeleket nem. Tusk nem beszél vele a minimálus kötelezőn túl. Akik meg idejönnek, az ott egy törpe minoritás.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

+++:))))

az a baj, hogy ők is(!!!) és a nép nagyrésze a többi meg lopni jár

brühüyyy
@Penivaldes: dankeschön:) aki egy kis életet akar beléd lehelni?hihihi
@huzzadneki shakespeare: akkor ezt sem hiszed el?

"Én nem vagyok populista, mindössze a lehető legnagyobb mértékben próbálok egyenesen, egyértelműen beszélni az emberekkel" - mondta Orbán Viktor."
@taga20: szívesen máskor is..életet? de hisz pulzusom rendben, szívverésem rendben, egyenletes légzésem van. hol itt a problém?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
a taga ellopta a bugyimat brühüyyy

és nem akargya visszaadni pedig az az ünneplő bugyim
@Penivaldes: az ország működik. Csak elhatározás kell. Meg valaki aki akarja. Valaki aki most még nem politikus.
@taga20:
perszehogy jobb vagyok (nem azért mert te mondod) de azért mitakarc az Arguersuari-tól?

brühüyyy
@rodeo36: te felülök egy repülőre és elagyabugyállak! természetesen, ha nem vagy erősebb:)
@rodeo36: szerinted mit? minden férfi mit akar? margit te...
@sírbateszezazegész:

Persze, tudom én, hogy ez csak promóció a részükről. Én sem akartam egy népet se beskatulyázni!
@Penivaldes: látom te szólóban maradsz! nem kezdem el:)
@Légifarkas:
"Ha az ellenzék erre nem képes, akkor ez nem jó ellenzék, és el fog tűnni még a Fidesz előtt."
Marad nekünk akkor a fidesz. Meg a másik párt, amelyiknek van valamennyi támogatása, a váltópárt, a cocik.
Azután ez a két majom, egymással kiegyezve dobálják a banánt, egymásnak.
A jobbik nem játszik, hisz ordas is, hülye is, gazdasági elképzelése egy rémálom és mindenre jó lehet, csak élni nem, valami beteges mesevilágba helyezi magát, 2013-ban.

Mi meg belgák, akkor hová álljunk, ha nincs senki, aki hajlandó a MI érdekeinket, a saját kicsinyes, pitiáner gazdasági holdudvara helyett képviselni?

Itt lép be az, hogy sok ember, aki tenni, élni, normális társadalomban létezni szeretne, nyugodtan, nem "harcolva" élni meg a mindennapokat, igen is a lábával szavaz és külföldre megy.
A határ túloldalán egy kiszámítható gazdasági környezet, nyugodt, tisztességes és tervezhető környezet fogadja a magyart is.

Akkor a pöcsnek itt erőlködni, a sok kis pártcsicska jóindulatában bízni? Hisz ugyan azok az undorító szövegek köszönnek vissza Piktor és a jobbik szövegeiben is, mint anno '89 előtt a komancs ettársak leadott sikerjelentéseiben és jövőről történő vízióiban.
Jövőre jobb lesz...
A kapitalisták ármánykodásai csodás hazánk, és dolgozó népünk ellen...
Csak most kell összehúzni a szíjat, a gyerekeinknek már jobb lesz...

Qrva unalmas.
@sírbateszezazegész:
"A cociknak /Puch/ elemi érdeke az eu-s források megléte, hiszen ők is ebből élnek."
Ez igaz, de most nem erről van szó. Most a jogállamiság, a Taveres előterjesztés elfogadásáról van szó, erre kell szavazni, itt utasított Mesterházy.
Az eu-s támogatások igénybevétele illetve folyósítása a költségvetési deficit betartásával van szoros összefüggésben, mely számokban mérhető, és nem szavazás dönti el.
Az viszont tény, hogy az eu-s hozzáállás hátszelét meghatározza, hogy hogyan igazodunk az eu-s szabályok betartásához, melyekre Mesterházy instrukciói alapján szembe helyezkedik az ellenzék is.
@huzzadneki shakespeare: nem úgy vettem! Csak ez ott a helyi jobbik. Aki támadja Tuskot. Akivel ez az idióta nem érti miért nem tud együttműködni. Ezért.:)
@Penivaldes: mi mindenféleképpen:)
Meg azért sokan itt a blogon is, látod te is.
@rodeo36:

"Cavaco Silva

brühüyyy"

Ülj le, egyes!!! :-(
@Mariann19: Te tényleg azt gondolod puchot zavarja a jogállam lebontása?
mesterházynak ott kéne lennie zuschlag mellett! Ott szorítják a mogyoróit a pártirodán. Önállóan nem is mer gondolkodni.
@Légifarkas:
"Ha a szankciók miatt tömegesen koccolnának le innen a maradék befektetők."
A maradék befektetők elsősorban a különadók, a jogbizonytalanság, a tervezhetőség hiánya, a "profitkitalicskázó" megbélyegző hangvétel miatt húznak el.
Értsd már meg végre, hogy itt nem ellendrukkerségről van szó, hanem az érvekkel alátámasztható tényekről.
@sírbateszezazegész: Biztosan Puchot nem zavarja a jogállam lebontása, ha dől a lé.
Azonban úgy tűnik, Mesterházyt sem ezután a húzása után itélve.
@Penivaldes: azért egyre többen vannak itt ilyenek (belgák)
Az igaz, hogy nem ők lettek többen..;)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nem tuttam, hogy allergiás az F1 kapcsán mert......m tuggya és én nem mondhatok véleményt F1 címén...

brühüyyy

tudod, hogy én meg nem adom fel, hátha megüti a guta
@Mariann19: mesterházy azt akarja amit puch akar. Max otthon határozza meg kemény vagy lágy tojást akar reggelire..
@Légifarkas: "Drága hölgy!És az állampolgár hol van?"
Kedves Légifarkas! Valaki írta itt Neked, hogy álomvilágban élsz, és hajlamos vagyok ezt gondolni én, bár nagyon nem szeretnélek megbántani.
Hol látod Te azt a lehetőséget egy cikluson belül, hogy az állampolgár hallassa a hangját. Milyen fórumon, milyen formában?
A képviseleti demokráciának a Fidesz túlhatalma miatt nincs szava sem ráhatása, ami legnagyobb baj, képessége sem.
Miről beszélsz?
@Mariann19: és ezzel nem azt mondom szándéka nincs, mozgástere nincs.
@Mariann19:
csodálom, hogy akárki még mara'tt a külföldiek közűl

én felszámoltam volna, odahagyva neki egy valag adótartozást és ki nem fizetettt számlákat és új néven kiröhögném

megérdemli

mellékesen van valami ötleted miből fizeti a Citaro-kat Budapest?

brühüyyy
@huzzadneki shakespeare:
Incumbent
Pedro Passos Coelho
since 21 June 2011
Appointer Aníbal Cavaco Silva
as President of Portugal

na most ki vagy elégítve? nem voltam messze

brühüyyy

Pedro Manuel Mamede Passos Coelho
(1964–) 21 June 2011 Incumbent
2011 (19th)
Social Democratic
(with the People's Party)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
"Mindegyikőtöknek igaza lenne, ha egy normális , nem ilyen szánalmas országban zajlana."
Teljesen igazad van.
Légifarkas azt írja le, hogy normális helyzetben mi a teendő, én azt, hogy ez miért nem lehetséges.
Ebben a körben forgunk, és fenjük közben az elménket, hátha legalább okosodunk.
@Penivaldes: de gyarapodnak.

Off. Ophelia kifejezetten a videon akadt ki. Arra még Angyal is rátett egy lapáttal. De te is jelezted neheztelésed ezzel kapcsolatban.
On
@OPHELIA:

" Igazatok van. Az F-1-ről beszélgetni sokkal obszcénabb, mint pina piercing beszerelési videót belinkelni"

Igaztalan vagy.
Taga-Peni édelgését igazi mélyrepülésnek minősítettem, és/de számomra ugyanolyan off, mint az F1.

Ugye nem baj, ha nem érdekel az autóversenyzés?
@Mariann19: ha nincs igény a kitörésre sem, akkor marad minden így.
@Légifarkas: abban igazad van, hogy egy esetleges nem részvétel a választásokon talán elgondolkoztathatná az "ellenzéket" vajon hogy kéne megszólítani a távolmaradókat. Ebből a szempontból jobb lenne egy 99%-s fidesz győzelem. A távolabbi jövő szempontjából. Mert akkor az mszp környékéről eltünnek a hasonlesők.
@rodeo36: "Mellékesen van valami ötleted, hogy miből fizeti a Citarokat Budapest?"
Úgy tudom, hogy magánbefektetők vették meg, és a VT Transman fogja ezeket üzemeltetni.
Azt hiszem, Tarlós nyilatkozata volt.
@Penivaldes: ha a valdes-félszigetiek tudnak adni egy szónál bővebb kommenteket, akkor te is?;)
@Penivaldes: ha nem jutna be, akkor igen. Miből élne?
@taga20:
mondd!!! ha felszólító mód akkor "dd" brühüyyy

hogy vagy?
@sírbateszezazegész: ugyan, ugyan, ezeknek nem élni kell hanem pusztulni.
@Légifarkas:

" álmodtam egy másféle Magyarországot -"

Ezzel nincs baj.
A baj ott van, hogy más meg CSINÁL egy másféle Mo-t, ugyancsak magának.
@rodeo36: igazad van! most te nyertél:)
@Mariann19: arról beszélek, hogy ha nem ad valamire lehetőséget a hatalom, de kéne, akkor azt meg kell szerezni. Relatíve eccerű: lecsüccsen az asztalhoz az ellenzéki jelölt, és írásban deklarálja azt a jogot az állampolgár részére, hogy működésének minden részletét ellenőrizhetik, végzetes véleménykülönbség esetén pedig visszahívhatják. A formát már megoldanánk valahogy, fogadóórától az ablakon behajigált fáklyákig sokféle lehetőség adódhat, attól függ, melyik hogyan áll hozzá. Ha ezt elolvasom egy papíron, ikszelek, ha nem, nem. Nekem akkor is lesz munkahelyem valahol, ha nekik soha többé, részemről tehát vehetik ezt akár ultimátumnak is.
Arról beszélek, hogy épp ideje volna felrúgni azt a cipőt, amivel mindig a járt utakra tévedünk. Ki kell mondani nyíltan, hogy mit akarunk, és ki kell mondani hangosan, hogy aki - bármiért - ebben nem partner, azt sem szavakkal, sem tettekkel támogatni nem fogjuk, nem segítjük és nem hallgatjuk meg többé. Abszolúte nem a politikus dolga az, hogy mondanivalót adjon az állampolgár szájába.

De úgy látom, mindenki belenyugszik abba, hogy az általunk választottak kerítést fonnak körénk, beterelnek bégetni, és ha nem adnak enni, sírunk, ha vernek, sírunk, ha nyírnak, sírunk. Így is lehet, akkor Bolinak lesz igaza, a maradék éhenhalását élőben adja majd a BBC, és aki legtovább bírja, kaphat pár lájkot is.
@Penivaldes: a rendszerüknek kell pusztulni. Meg a mentalitásnak.

Látószerv. Mint le Látó?;)
@Penivaldes: te némbör ne fenyegess:) tudom a helyem!
@sírbateszezazegész: igen az elsőre
másodikre nem
látószerv mint a szem.
@GeoCracker: jó az írás, de a feltett kérdésekkel nem leszel népszerű a gazdák körében:)
@Orica Középföldi: az is úgy kezdődött, hogy valaki megálmodta...
@Orica Középföldi: a szerelem és a verseny téged nem érdekel? fura egy nő vagy:)
@Orica Középföldi: Igazad van. Én a videó belinkelése után kezdtem el erősen offolni, abban a reményben, hogy nem lesz folytatás. És egyáltalán nem zavar, ha Téged nem érdekel a F1.

Penit szóba sem hoztam, úgy enyeleg, ahogy akar, és azzal akivel akar.

Sokan olvassák a blogot a kommentelőkön kívül is, fenntartom a véleményem, hogy az ilyen linkelgetésekkel nem kellene lejáratni.

Ezek után Raikönnen mai nyilatkozatát idézve, egyáltalán nem érdekel, hogy mit gondolsz rólam.:)
@Légifarkas:
Lószart nyugszom pl. én bele. Viszont tenni a te logikád mentén akkor tudnék, ha politizálnék, hisz jelenleg senki nem teszi meg az általad felsoroltakat ÉRTÜNK.
Amire viszont én nem vagyok hajlandó, a gyomrom nem veszi be.
Szívesen támogatnék egy olyan politikai erőt, amelyikben mindazt látom, amiket TE szerintem tökéletesen felsoroltál és amelyik ezt a szerződést felkínálná nekem is. Jelenleg ilyent nem látok. Ha a választásokig sem lesz meg, akkor nagyon sokan itt fogjuk hagyni ezt az országot.
Adófizetők, nem segélyezettek, nem állami alkalmazottak, olyanok, akiknek a pénzéből a többit fizetik csak.
Már most is látszik... A rendszer egyre rosszabb lesz, az adók egyre nagyobbak, a gazdasági tehetetlenség orbitális, a vezetőknek semmi más ötlete a terhek emelésén kívül, nagyobb tranzakciós díjak, még több teher, még többet fizess a semmiért.
Pont a héten akadtam ki, egy 2.5 milliós utalás után ezek a mocskok levesznek 8000 forintot rólam.
Sok agyhalott csicska meg lelkendezik, hisz "nem az emberekkel fizettetik meg". :(
@Légifarkas: Kedves Vitapartnerem Légifarkas!
Amit h tételesen leírsz, az a demokrácia folyamatos érvényesülésének mozzanatait tartalmazza. Nem mondom, hogy ezekre nálunk nincs lehetőség, de csak egyszer, a választásokon. Közbülső különböző érvényesítésekre a jelenlegi körülmények között nem látok lehetőséget.
Te igényként pl. azt írod, hogy az ellenzék írásban deklarálja a jogot, hogy működésüknek minden részletét ellenőrizheti az állampolgár.
Pontosan ez a téma megy napok óta. A kormány azt mondja, hogy nem bocsájtja rendelkezésre a z aktákat.Igy az ellenőrzés kizárt.
Nagyon jól tudjuk, hogy hogyan működik a demokrácia és az érdekképviselet elvekben, azonban a mindennapokba való beépítésüknek nálunk nincs realitása.
Korábbi véleményeltérésünkre különben felállítottam egy rendező elvet, különös tekintettel az eu-s szankciókat illetően.
A jelenlegi ügyben, melyben Mesterházy az eu-nál eljárt, pénzbeni hátrány nem éri az országot. Itt az alkotmány, az alaptörvény a fő téma Tavares előterjesztésében.
Ahol a támogatások megvonásának veszélye fenyeget, az a költségvetési deficit kérdése, melyben júniusban születik döntés, ennek lesz kihatása a magyar gazdaságra és az állampolgárok anyagi viszonyaira is.
Nem tudom, olvastad-e az előterjesztést, biztosan több részben egyet fogsz érteni a szerzőjével.
@Légifarkas:

" végzetes véleménykülönbség esetén pedig visszahívhatják. A formát már megoldanánk valahogy"

Na, ez a valahogy nem megy. Nézd a komondorost. Ha igaz, a pajtakasztingon aláírt egy lemondási nyilatkozatot. És? Kilépett a pártból, szarik OV fejére, a törvény őt védi.

El tudod képzelni, hogy megszavazza ez a parlament a visszahívhatóságot? Én nem.
Márpedig törvényes garanciák nélkül ember el nem vállalja a képviselőséget.

Te ezt akarod, a szomszédod mást, a főnököd szintén mást, ahány ember, annyifélét akar. Kinek tegyen ígéretet a jelölt?
Az maga a káosz amit elképzelsz.
@Légifarkas:

" az is úgy kezdődött, hogy valaki megálmodta.."

Mint látjuk, azt azért nem mondta el, hogy miről álmodik, ellenben 20 évig dolgozott rajta.
És a módszerekről most szó se essék:))
@taga20:

" a szerelem és a verseny téged nem érdekel? fura egy nő vagy:)"

Nem a blogon van a helye:))
@OPHELIA:

", egyáltalán nem érdekel, hogy mit gondolsz rólam.:)"

Muszáj valamit gondolnom?:))))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nem látsz ilyet, mert bíznak a táborban: az MSZP semmi egyébre nem szokott hivatkozni, csak a tizenvalahány százalékára. Matematikailag tán igazuk van, de ez az egész játék nem a matekról szól.
Kérdés: tekintetbe véve az internet által nyújtott lehetőségeket is, hogyan volna elérhető az, hogy a lehető legtöbb emberhez jusson el efféle ultimátumos-szerződéses gondolat, ezáltal nem pár kósza kommentelő agymenése volna, hanem tömeges követelés, amivel számolni kell? Azért kérdezem, mert a héten sokat beszéltünk erről, és a kollégáknak tátva maradt a szájuk a gondolattól, hogy ők tartanák a politikusok pórázát - nem is gondoltak erre korábban. De igencsak tetszene nekik.
Hátha tetszene még két-három milliónak is annyira, hogy melléálljon - a politika úgyis ki fogja szolgálni az igényüket, akár egy új párt alapítása árán is.
@huzzadneki shakespeare: jaja, ismerem a fajtájukat: ők ugyanazok, akik Isaurát is meg akarták menteni Leoncio gaz berijai módszereitől...
@Mariann19: ezzel a kormánnyal semmiféle megállapodást nem kötöttünk, olyan is az egész. De mi van, ha azt mondjuk, hogy ezentúl senkit nem segítünk kormányra, aki nem akar megállapodni velünk? Épp azért nem működik semmiféle civil kontroll, mert maguk a civilek belenyugszanak a meglévő lehetőségekbe, illetve korlátokba. Jövőre nálunk a laszti: alighanem győz a Fidesz, de annak semmi akadálya, hogy a politikusokkal szembeni elvárás csírái addigra el legyenek ültetve, és kezdjen formálódni egy új szövetség, ami 2018-ra akár elég számú támogatót be is tud gyűjteni.
@Penivaldes:
Én ezt most már nagyon unom!
Ha nem hagyjátok abba ezt az ostoba és üres!!!csetelést, mindkettőtöket tahótlanítani fogom.
Érdekes, Fábius is hogy rá tudott annó dörrenni Csekkre és Kismacra, hogyasszongya szétoffolják a blogot, mert merészelték a szocikat védelmezni.
De ez az üresnél is üresebb fecserészés nem zavarja, ami már napok óta megy.
@Légifarkas:
Nem hiszem... Sajnos hajlok rá, hogy ennek az országnak tényleg egy újabb Mohács kell. :(

A net önmagában alkalmatlan erre. Az ilyen típusú lehetőségek korlátozottak, max. a szánalmas és pitiáner politikusok kifigurázása és nevetségessé tételére, a botrányok alapszintű kiteregetésére jut lehetőség pl. az ilyen blogokon és olvasottabb portálokon keresztül.
Viszont a lakosság nagy része birkán elmereng a tévén - az itt, a neten átszivárgó információszelet kicsi, kevés emberhez jut el, nem lehet vele áttörő hatást elérni.
A kommunikációs felületeket lenyúlta a narancsbolsevik párt kitartó és alapos előkészítő munkával, óriásplakátok, újságok, tévék, rádiók.
Orrba-szájba dől a pártpropaganda, kormánypropaganda. Az ecceri, 80-as csúcs IQ-ra belőtt kommunikáció arra épít, hogy a legtöbb, ezeket a médiákat látó, figyelő nagy része ténylegesen ezen a szinten van, ezt a szánalmas szintű mesét eszi meg, érti csak meg és szopja be. Az a nagy tömeg, a sok buta választópolgár, akinek a Mounika-show is megfelelt.
Ez a primitív mosóporreklám működik, hisz nem véletlenül tanítják is.
Szánalmas, de itt tart ez az ország és ez egy spirál, ami ráadásul lefelé halad.
Sehol olyan erő, párt, bármi, amitől ez az erő a spirálon felfelé haladóba váltana, pozitív energiákkal telítődne, fellendítené a társadalmat.
@sírbateszezazegész: Nem is számitok másra. Holott minden kockázati befektetésnél igazak. A mezőgazdaság és a részvénypiac is ilyen. Az a legsunyibb megoldás, hogy ha nyarak, akkor jo fej vagyok, ha elbukok, akkor fizesse az állam.

Elég baromság volt lovat adni alájuk még annak idején. Illetve az, hogy munkanélkülieket ugrasztottak bele a mezőgazdaságb a aprivatizélés kapcsán.

Ezt mezőgazdaként (kertészkén) is mondom. S mondtam ezt a 90-es években is. Akkor sem voltam vele népszerű.
@Orica Középföldi: ha káosz, akkor egyszerűsíteni kell rajta: meg kell szülnünk azt a szabályrendszert, amibe mi belemennénk. A Parlamentben majd megszavazzák azok, akik politikusként elfogadhatónak tartják - amennyiben nem, mehetünk a fáklyákkal.
Ez az egész csak azon múlik, hogy volnánk-e elegen, eléggé tökösek. Akit gúzsba köt a jövő évi választás, meg a "jaj, mi lesz, ha Orbán marad", az - már bocsánat - erre egyelőre alkalmatlan.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Ráadásul az oktatás is segíti ezt a lefelé pörgést:(( Nem is titkolják ezt a célt. Basszus nem is gondolok bele, mert ideges leszek.

Ha belegondolok Demján vagy Parrag dumájába, az jut eszembe, ha ezek leesnének az egójukról az IQ-jukra, szörnyethalnának.
@Légifarkas: "Senkit nem segítünk a kormányra, aki nem akar megállapodni velünk."
Ez a gond, hogy ennek a megállapodásnak nincs átgondolt menete és technikája arra, hogy hogyan valósuljon meg egy olyan megállapodás, ahol az állampolgár előír, a hatalom válaszol.
Ezért toporog egy helyben a demokráciának ez a formája, mert nem tudjuk, hogy hogyan kezdjünk bele. Vannak civil szerveződések, amelyek hamvába halnak, mert soha nincs támogatottságuk az emberek részéről, magukra maradnak.
Dumálunk erről az igényről, de a nagy többség a többiektől várja a megoldást.
Ezerszer gondolkoztam már ezen a passzivitáson, és visszagondolva a rendszerváltás kezdetére, az volt az első intézkedés, hogy azokat a szervezeteket szüntették meg azonnal, amelyekben tömörülhettek volna az emberek. Ez az állampolgári magány már akkor teret nyert, amelyre rátett még a kiszolgáltatottság és a félelem. Lehet benne némi genetika is.
Indíték van dögivel, csak mozgósító attitűdök hiányoznak és itt van az eb sírhantja.
@Orica Középföldi:
A cél adott, minél szolgalelkűbb és primitívebb, a gépsorok mellé, a narancsbárók birtokaira, a földekre beállítható biorobotok kellenek.
Minimálbérért, ha 5 forintot még hozzávágnak, akkor örüljön és csókoljon kezet a mélts.úrnak.

Nem gondolkodni, nem önálló véleményt kialakítani, nem kreatívan élni!

Utána menj haza, igyál egy kis házi pálinkát, nézd meg az esti híradót (ellopták, lelőtték, kirabolták, feltörték, elvitték - örülj, mert mindez nem veled történt!), majd nézz valami primitív vetélkedőt, amihez a 8 általános bőven sok, vagy valami "nagyon-nagyon menő" argentin sorozatot. Majd rendezd le a gyermekszaporulat érdekében az asszonyt és aludj.
Mással ne akarj foglalkozni!
A többit elintézi helyetted a Párt!
Majd az olyan szekszárdi polgármester féle genny, szar alakok gondolkoznak helyetted is, és eldöntik, neked mi a legjobb.
(Ahogy a pofánkba hazudnak, cinikus mosollyal a szájuk sarkában, lenézően, szánakozva... nekem olyan, de olyan szájonkaphatnékom támad a kedves politikusok láttán...)
@Mariann19:
Ezért írtam feljebb:
Erre jött rá Piktor, hogy ezeket a szerencsétlen balfaszokat itt kell megfogni és nem hagyni, hogy önszerveződően, politikai kontroll nélkül jöjjön ez létre, hanem neki, politikusnak kell az egészet irányítania és megszerveznie.
Nekiálltak "független civil" szervezeteket alapítani, dögivel, a nagy számok törvényével is kalkulálva, hogy jó pár majd besül, elhal, érdektelenségbe fullad, illetve kidől a bili bennük - de jó pár majd menni fog, radikalizálódni, fizetett elmebetegek és sértett egzisztenciák továbbviszik, az ő pártfelügyeletük, finanszírozásuk és irányításuk alatt persze, mint "független civil" mozgalom, szervezet.
Így veszik elejét a tényleges civil mozgalmaknak és akadályozzák meg azok felállását.
@rodeo36:

"Incumbent
Pedro Passos Coelho
since 21 June 2011
Appointer Aníbal Cavaco Silva
as President of Portugal

na most ki vagy elégítve? nem voltam messze

brühüyyy

Pedro Manuel Mamede Passos Coelho
(1964–) 21 June 2011 Incumbent
2011 (19th)
Social Democratic
(with the People's Party)"

Jól van no, látszik, hogy nem puskáztál, és hogy igenis képben vagy!! :-)

Nekem rémlett a Coelho vezetéknév, de csakis és kizárólag Paulo Coelhonak köszönhetően, aki szintén portugál illetőségű és világhírű.
@Fabius:
Halihó!
Coci kiskancsó megtalált, bedurcizott rád és Várnaira. :))

"MSZP Zugló Ahogy sejtettük László Várnai pörgőujjú blogos haverjával meg is íratott egy írást. Így lesz szép az összefogás.
9 órája

Júlia Sz Szabo Talán nem Várnait kéne ekézni, hanem körülnézni a házunk táján, mert addig csak azt fogják mondani: az MSZP se különb a fidesznél!!!! varanus.blog.hu/2013/05/12/osszefogas_megvalosult_a_telekbiznisz_nagykoalicio#comments
8 órája · 1

MSZP Zugló Igen kedves Júlia! Pontosan erről a blogbejegyzésről beszélünk, ami részleteket ragadott ki a szövegkörnyezetből. Érdekes, hogy a kommentek közül csak azokat használta, amivel a botrányt lehet kavarni. Valószínűleg az összefogás gyengítése a cél, sajnáljuk ez nem fog sikerülni.
7 órája"

Az összefogás gyengítés... Mondják ezek...
Szánalom, cocik a neved!
Viccpárt, viccemberei!

Azért ha valamelyik ecceri, IQ light balfasz coci olvassa, megkérdezném, milyen érzés ennyire hülyének és átlátszó szar alaknak lenni ott, Zuglóban?
Legalább megéri kurvának állni?
Szopni, nyalni, gombot varrni... :))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
"A net önmagában alkalmatlan erre"

Önmagában talán igen... de meddig volna önmagában?
Nem szeretnék itt nagyívű ötletelésbe bonyolódni, mert az a marketingesek terepe, én meg nem vagyok marketinges, ezért csak egy gyors elméleti lehetőséget fantáziálnék. Abból indultam ki, hogy naponta több ezer ember olvas blogokat.

" ..., és állítólag évekkel később is szóbeszéd tárgya volt az, ahogy kezdődött: összedugta a fejét kéttucatnyi blogger, majd megírtak egy posztot. Egyetlenegyet, ami aztán azonos címmel és tartalommal, mindenféle kommentár nélkül mindegyikük weblapján megjelent a következő hétfőn, de a sajtó - a külföldit is beleértve - csak akkor kapta föl igazán a fejét, amikor kedden, sőt, szerdán megismétlődött a dolog, újabb bloggerek önkéntes csatlakozása mellett. Pénteken már Skype-interjúkat készítettek a kezdőcsapat arcukat kitakaró, elváltoztatott hangú összekötőivel, és a téma annyira érdekesnek bizonyult, hogy még a hétvégén elérték az egymillió Youtube-os letöltést az interjúkról készült összefoglalókkal. Két parlamenti képviselő nyíltan vállalta az akciókban történő részvételét, őket pártjaik azonnal kizárták, de a 20..-os, bő ötmillió aláírást gyűjtő népi kezdeményezés utáni választásokon az új összefogás vezéralakjaiként elsöprő győzelmet arattak. Egyiküket a volt kormánypárt egy fanatikus híve röviddel később lelőtte (ahhoz a naphoz kötik ...ország utolsó köztéri lincselését), ám ez a változásokra különösebb befolyással már nem volt: nagyapám úgy mesélt a polgári öntudatra ébredés diadaláról, mintha valami rég elveszett kincset találtak volna meg, amit aztán soha többé nem akartak kiadni a kezükből.
A történészek a tekintetben, hogy a környező országok politikai berendezkedését milyen mértékben befolyásolták a hazai események, máig megosztottak: egyesek szerint a társadalmi szerződés nyilvános aláírását és betartását vállaló képviselők többfelé is önként jelentkeztek a magas fizetéssel járó 'szigorúan ellenőrzött' állásokba, míg mások úgy gondolják, hogy..."

Há' vagy álmodok valamit, vagy nem :-)
Számomra a mai poszt bebizonyította, hogy amikor valami anyagi érdek felmerül, valami zsákmány még van a láthatáron, akkor a cocik és a fidesz bárkivel hajlandó összefogni, még egymással is.
Én azonosulni tudok Légifarkas azon felvetésével: "Akit gúzsba köt a jövő évi választás, meg a "jaj, mi lesz, ha Orbán marad", az - már bocsánat - erre egyelőre alkalmatlan."
Szigorúan magánvéleményemként jelezve két irány közt lehet választani:
1- fentartani ezt a sehova sem vezető állapotot a két, egymást váltó párttal;
2- jelezve az elégedetlenséget a fenálló rendszerrel, nem részt venni a szavazáson, s akkor talán elgondolkozik az "ellenzék", mit tett rosszul, hogy szólítson meg. Mivel a fidesz ebben az esetben tarol, idejük úgyis lesz bőven. Sokat nem kockáztat az ország, ezt a gazdaságot és társadalmat konszolidálni szinte lehetetlen.
@Légifarkas:
Álom, álom, édes álom...
Ehhez kőkemény politikai marketing kell, nem valamilyen "marketing".
Én tanultam marketinget, nem csak alap fokon, ezért megmosolygom és átlátszónak tartom ezeket a trükköket, amiket a narancsbolsevik párt folytat.
Viszont ide olyan szakember kell, olyan csapat, akik ezt egyben átlátják, tudják, hogyan vegyék elő azokat a trükköket és viselkedésnormákat, bevált recepteket, amik ezekre a szitukra alkalmasak, beváltak - ez egy külön szakma, a marketingen belül.
Nem lehet játszadozni, sokkal élesebb ez, előre kell gondolkozni, sakkozni, modellezni a viselkedésnormákat, a reakciókat.
Fel kell építeni egy embert, egy pártot, egy pozitív képet. Barkácsolni nem lehet.
Ott egy része az egésznek ez a web-es terep.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: A civil szervezetek vagy radikális, megfélemlítő hatásokra, vagy a vezetőik befolyásolása által lassan megszűnnek. HÖOK, lassan már a HA-HA és így tovább.
A hivatalos érdekvédelmi szervezetek egyes vezetői cserbenhagyták a tagjaikat, leálltak, átálltak, hivatali beosztásokat kaptak a kormánytól.
A szakszervezetek egy része is behódolt a "tárgyalásos" módszerre való hivatkozásokkal, a végeredmény a kormány eredeti akaratának az érvényesülése lett.
Mindebből látható, hogy céltudatosan és folyamatosan megy végbe azoknak a szervezeteknek az ellehetetlenítése, amelyek az érdekvédelem miatt kezdtek el dolgozni.+
@Mariann19:
Ezeknek az ellensúlyozására és a látszat megtartására hozták létre a politikusok a többi "civil" szervezetet.
@Légifarkas:
Szép elv a visszahívhatóság - csak éppen nagyon alkalmas a populista uszítgatásra. Mert hogy néha a képviselőnek meg kell olyat is szavaznia, ami az ország hosszú távú érdekét szolgálja (pl strukturális reformok) de bizonyosan sérti néhányak magánérdekét. Ha emiatt a feje felett lebegne a visszahívhatóság, akkor elgyávulna, ami hosszú távon nem előnyös. Hiszen még nem visszahívhatóan sem léptek 20 évig semmi érdemi változtatást!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Annyi energiával, amivel elmagyarázták, hogy miért nem válaszolnak a facebook oldalukon - akár MEG IS VÁLASZOLHATTÁK VOLNA A KÉRDÉST - VAGY AKÁR FELTEHETTEK VOLNA EGY LINKET ARRÓL, AHOL MEGVÁLASZOLTÁK. mERT ANÉLKÜL SAJNA az a jól meglapozott benyomása az embernek, hogy NINCS mivel mentegetni a tócsa húzását. És aki tócsába trappol - az nyakig sáros lesz, hiába magyarázkodik utána!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Sokkal nagyobb problémát látok abban, hogy a kormány és az ellenzék között nincs esélyegyenlőség a választók megnyerésére.
A kormánynak megvan a lehetősége arra, hogy akár hamis vádaskodással is jogi úton eljárásokat kezdeményezzen az általa kiválasztott ellenzéki meghatározó politikusok ellen még akkor is, ha a kimenetel eredménytelen, elég a stigmákat rájuk lőcsölni.
A másik homályosító eszköz a média, amely teljesen a kormány érdekeit szolgálja ki mind az 5-6 kormányszóvivői és kerekasztali beszélgetések közreadásával. Ezek tartalma nem az informálás, tájékoztatás, hanem az állampolgárok félrevezetésére szolgál.
Mindezek pontosan elegendőek ahhoz, hogy a dezinformáltság által a lakosságot téves következtetésekre juttassák.
A módszer mesteri.
@sírbateszezazegész:
Ja,ja! Szinte lehetetlen a konszolidálás. Már most. És milyen esélyek lesznek 4-5 év múlva?
Amikorra már felélnek minden tartalékot?
Magyarország jobban teljesít - Észak-Koreánál.
MOST MÉG!
@Mariann19:
De amikor Bartus 2 éve már megírta, hogy nálunk épül az Unió első fasiszta állama (olasz stílusban, állami érdekegyeztetésekkel, ellenzék bedarálásával) akkor lehülyéztétek!
@Légifarkas:

Ezeket az elmebetegeket nézd meg! :))

www.facebook.com/pages/MSZP-Zugl%C3%B3/211089588986612

"A legnézettebb és legnépszerűbb demokratikus ellenzéki facebook-oldallá váltunk Zuglóban. Köszönjük a bizalmat! Számolj velünk, az összefogás Nálunk kezdődik."

200 lájkkal!

Hőőőőő...

Ha holnap feldobok egy oldalt, a "legnézettebb és legnépszerűbb szőrös nyuszifülek simogatóinak oldala" címszó alatt, 3 nap alatt több lájkot szedek össze, mint ezek a szerencsétlen balfékek hónapok alatt. :))

Itt a tökéletes példa a balfaszságra és tehetségtelenségekre, a politikai kreténségre.
Ezért kell ezt profikra bízni, itt az elrettentő példa!
@Mariann19: @Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Ne misztifikáljátok a civil szervezetek szerepét.

Nálunk nincs múltja, hagyománya, a működésük mindenkor hatalom/pénzfüggő volt. Következésképpen nem érdekük a regnáló hatalommal való szembenállás. Nem is feladatuk. Pl. Vöröskereszt, Nagycsaládosok Szövetsége, etc.

A szakszervezetek - bár szívesen tekintik magukat civil szerveződésnek, ami baromság - nem képesek igazi érdekvédelemre. Hol tanulták volna?

A mai szervezetek ld. CÖF ,egy ripacs bohózat,jól kistafírozva.

Ami tényleg civil és jól működik, a különböző betegségek körül létrejövő szerveződések, és a hobbik ilyen-olyan egyletei.
@sírbateszezazegész:
Felfedezni vélek bizonyos egyezéseket abban, ahogyan erről a kérdésről gondolkodunk.
Beindult Zuglóban az előrehozott kármentés ( vagy valami ilyesmi ) és az biztos, hogy ebbe az egzisztenciális vetésforgóba beszállnak olyanok, akik párthovatartozás nélkül tuggyák magukról a cáfolhatatlan tényt, miszerint az üzleti életben a tehetségük alapján éhen döglenének.

Na, mit is lehet ilyenkor csinyánni, mikor az ember az ég-világon semmihez sem ért és azt is tudja, hogy ezt ráadásul nem kevesen tudják is róla?
Az egyetlen lehetősége a betagozódás, vastag pofalemezzel és tágra nyitott hátsó bejárati lehetőséggel, a behatolni kívánó fizetőképes kereslet számára.

Okádni kell…
@kekex:
Most is lehülyézem! Attól, hogy részekben igaza van és volt is, még a többi marhasága megmarad.
@Orica Középföldi: Tudod hol vannak civil szervezetek? Ahol vannak civilek. A wikipédián jellemzően magyarul nincs ilyen szócikk.
en.m.wikipedia.org/wiki/Civitas
Mert nálunk nincsenek. Alattvalók annál többen.
Ez van:(
Érdemes most vetni egy pillantást az idézett mszp zugló facebook oldalra. Az összes hozzászólásom kigyomlálták igen elegáns módon, így aztán most önmagukkal vitatkoznak.
@Knósszosz: A mai poszt tökéletes lenyomata a mai helyzetnek. Országosan. Nem tudom így akarta-e Fabius, de ebben a tekintetben mestermunka.
coci, fidesz, teljesen mindegy melyik marad/jön. Egyik sem akar a közjóért tenni semmit.
Azt pláne nem értem, helyi szinten mi szükség elvi/ideológiai alapon bármely összefogásra. Ott ténylegesen csak a helyi közösség érdeke számíthat csak! Nem is engednék helyi képviselőnek, polgármesternek azt, aki életvitelszerűen nem ott lakik. Sőt, ha költözik, akkor eleve elvesztené már megszerzett mandátumát is.
Érdekes módon ezek a "nagy" nevek soha nem egy szegény borsodi, baranyai településen bukkannak fel.:)
@huzzadneki shakespeare:

ha csak a tréffffa kedvéért is, az itteni "vérnyúl"-unk a kedves nyulambulam is lehetne Coelho ugyanis coelho portugálúl "nyúl"-at jelent

Coelho Sangriento lenne a megfelelője a mi vérnyulunknak habár ez inkább vérengző nyulat jelent

brühüyyy

ne árúld el nekije
@Orica Középföldi:
Nálunk álcivilek és lelkes őrültek vannak csak.
@Orica Középföldi:
"Ne misztifikáljátok a civil szervezetek szerepét."
Köszi a felszólító mondatot. Nincs szó misztifikálásról, viszont én csak szerényen kérdezek.
Nem kérdést kéne inkább feltenni, hogy akkor mivégre léteznek nálunk.
A "nálunk"-on van a hangsúly.
A nyugati civilizácókban eredményesen működnek, és nemcsak ott.
Tehát van létjogosultságuk.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Bartus eléggé megosztja a környezetemben előforduló nertársak véleményét, én is olvastam tőle olyat amivel egyet értettem, meg olyat is, amivel... hát.

A volt mélczímed csak volt?
Tennap küldtem egy kérdést, lehet, nem műxik már ami nekem van? Ha inkább elmentél evezni, egészségedre!
Épp ma nézegettem képeket, nem csodálom, hogy szeretsz arrafelé.

A gugli mindig kihozza a Mosoni dunyhába becsúszó rendőrössy telepjárót?
A vizirendészetnek nincs motoross csónakja?
@varnai:
Szánalmas gittegylet van felétek, nemrég néztem, fentebb linkeltem.
Láttam Fabiust, a "pörgőujjú blogos haver"od is megemlítették... :D
Nem tudtam, hogy megrendeléseket is elfogad tőled! :))
@rodeo36:
Ne, ne... még elbízza magát az a kis szenya! :)
@kekex: "Akkor lehülyéztétek." Mármint Bartust.
Én biztosan nem, mert két éve egyébként is ismert volt Orbán Berlusconival való szimpátiája illetve barátkozása.
És ha már a példa is ott van...
@sírbateszezazegész:
Kukacoskodsz csak.
Egy nyíregyházi virtigli büdös bunkó, hogy ne lenne már tisztában mi a stájssz Zuglóban?
Viccelsz?

Ezek, meg a fajtájuk egyedei mind polihisztorok b+!
@sírbateszezazegész:

Alakul ez nálunk is!
Elképesztően tudnak küzdeni, kiharcolni, utána járni/keresni, segíteni ezek a szervezetek. Ld.Down kórosok. Tudják a szülök, nagyszülők, hogy helyettük senki nem oldja meg. És ez a lankadatlan tenniakarás hozza a szimpatizánsokat, a szellemi/anyagi támogatásokat. Na persze nem CÖF-méretűt, sajnos.

Az angoloknak kellett több, mint 200 év, hogy ez kialakuljon és működjön.

Nem kizárólag alattvalókból áll ez az ország:))
@Mariann19:

" akkor mivégre léteznek nálunk. "

Hát a legtöbbje semmire:))
@kekex: minden a keretrendszeren múlik, ami pedig megegyezés kérdése.
Alapvetően én pl. ne kezdeményezhessek semmit egy ...tudomén veszprémi képviselővel szemben, mert nem az én választókerületem; ha az ottaniaknak megfelel, legfeljebb naponta fikázom őket ezért. A saját kerületünkben ugyanakkor a populista faszok visszatartása a normálisabbak dolga, amennyiben a populisták többen vannak, rossz helyen lakunk, le kell lépni.
Nem hiszem, hogy ne lehetne ezt elfogadhatóra kidolgozni, csak hát a közjoghoz értő tisztelt birkák még annyira sem bégetnek, mint a közjoghoz sem értő magamfajták. Mindenki arra vár, hogy az orra elé toljanak egy törvényt, amitől aztán ujjonghat, pedig ilyen nem lesz, ki kell harcolni soronként mindent.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Én itt nyomát se látom.
Valamit elgyurcsányoztam?
@rodeo36:

"ha csak a tréffffa kedvéért is, az itteni "vérnyúl"-unk a kedves nyulambulam is lehetne Coelho ugyanis coelho portugálúl "nyúl"-at jelent

Coelho Sangriento lenne a megfelelője a mi vérnyulunknak habár ez inkább vérengző nyulat jelent

brühüyyy

ne árúld el nekije"

Hallgatok mint a sír!!

Most azonban megragadnám a lehetőséget, hogy kijavítsam magam. Coelho természetesen nem portugál illetőségű, hanem portugál anyanyelvű (büdös kölkök, mindig a nyakamban ugrándoznak,zavarkodnak). :-)
@GeoCracker: rettentően öregnek érzem magam, mert ezt a hírt azonnal összekapcsoltam (ide is linkeltem gondolatom) a több száz bolt és több ezer ember vagyonának, munkájának, lehetőségének kisajátításával, elvételével...
velük mi lesz?
hányan, hogyan élik túl?

el kellett adni sok patikát...
elvették a játékgépek tulajdonjogát azután, hogy beruházást írtak elő nekik... stb.
tarolnak!
tisztogatnak!
mert csak a fidesz élhet...
és valahogy se a teljesítmény se a gazdaság nem tükrözi, hogy valamit is jól csinálnának vagy hogy melózni tudnának.

a mezőgazdaságról pedig tükörképet ad a zenélő marhatelep, állami pénz milliárdjaiból mely azonnal lecserélte a tejes flakonok képét ahol zöld mezőn napsütésben legelnek a jószágok...
közben szűk helyre bekötve topognak homokban.

eszméletlen milyen érdek világot épített a politika az ország kizsákmányolására...
@Légifarkas: te melyik országban élsz?itt nálunk Magyarországon egy haveri törvénygyár működik ami saját magára szabott törvényeket gyárt futószalagon.a választási rendszert is úgy alakítják ahogy akarják.a parlament működését is ők szabályozzák.
te meg közben a képviselők visszahívhatóságáról álmodozol, meg civilekről akik ezt meg azt kikényszerítenek.
mintha a civilek különbek lennének a politikusoknál.ugyan már!!!
@Orica Középföldi: kint a uk-ben mindenhol gyüjtenek az önkéntesek a kis csupraikkal. Adnak is nekik! :)
Félreértetted. Nem az ilyen "karitatív" jellegű egyesületekről írtam. Hanem a pártok alternatíváiról. Mozgalmakról. Biztos érted. Most beszedtem a fogalmazásgátlót;)
Ami ezen a szeméttelepen történik ( csak a politikát aposztrofálom így ), azt jól jellemzi egy dalszöveg, bár nem vagyok promótere a zenekarnak, de;

"Öregek gyerekek éhezők
Engedélyezett bűnözők
Választott tolvajok
Asz' mondják, hogy jól vagyok de
A dohány mindig a másoké
A dagadt iparmágnásoké
Korrupció enyészet
Leszarnám ezt az egészet"

Nem Kárpátia és nem szidolozott nemzeti fejbőr, nem-nem.
@Orica Középföldi:
Mi kijé?
A szöveg? Minha nemtunnád...
Tankcsapda:
www.youtube.com/watch?v=GVy3jWevLJc

(bocs Rodeo, én ilyeneket is szoktam... brühühühü )
@GeoCracker: A jelenlegi magyar gazdadág alapjait támadod, azt tudod, ugye? Itt kockázatvállalás helyett a redisztributív visszaosztás és az állami dotáció a kulcsszó. Éljen a vissza nem térítendő támogatás, mely a magyar piacgazdaság/kapitalizmus motorja! :)
@punkfrog: pont erről ír Légifarkas. Hogy nem lehet elfogadni azt, hogy a pártok, politikusok a társadalmi hierarchiában felettünk, állampolgárok felett helyezkedjenek el. Nem ott van a helyük.
Ja, igen... Találgassatok, melyik szájjtátó cserépedény a bizottság magyar vezetője?? :D
Igen, igen, AZ a cinikus kiskancsó!
@sírbateszezazegész:
persze, hogy nem ott van a helyük!
de csak ilyenek vannak!túl kicsi ez az ország.
ha lenne másik politikai garnitúra már tudnánk róla!
@punkfrog: én úgy értem, hogy nekem minden parlamenti képviselő, minden köztisztviselő (minisztertől a portásig), rendőr, bíró, ügyész, mind-mind az én alkalmazottam. Mert állampolgár/választópolgár vagyok, s mindenki tőlem kapja a felhatalmazását. Ha ezt elég sokan megértik, akkor lehet, akkor lesz változás.
@sírbateszezazegész:

A civil mozgalmak nem igazán alternatívái (még?) a pártoknak.

Nézd meg mi lesz/lett a zöld mozgalmakból, ha bekerülnek a hatalom darálójába. Olyan szűk és kizárólagos értéket/érdeket képviselnek, hogy a teljes spektrummal való szembesülés óhatatlanul lenyomja az érdekérvényesítő képességüket.Pedig fontosak!

A lengyel Szolidaritás egy adott történelmi pillanat egyszeri, megismételhetetlen jelensége volt.

Egyébként nem baj, ha elválik a civil tevékenység a hatalomgyakorlástól. Más a funkciója. Normális esetben.
@Knósszosz:

Bizisten nem tudtam:)))) Én nem hallgatok semmiféle könnyűzenét.
Bár! Kitalálhattam volna, hogy a kedvenceid. Bocs:)
@sírbateszezazegész:
"én úgy értem, hogy nekem minden parlamenti képviselő, minden köztisztviselő (minisztertől a portásig), rendőr, bíró, ügyész, mind-mind az én alkalmazottam. Mert állampolgár/választópolgár vagyok, s mindenki tőlem kapja a felhatalmazását. Ha ezt elég sokan megértik, akkor lehet, akkor lesz változás."

Ez, ugye demagóg szöveg, még akkor is, ha igaz.
Egyet értek veled.
@Knósszosz:

Böcsületből belehallgattam. Nem lettem rajongó:))
@punkfrog: naccerű. Miután - sokadikként - elmondtad és szépen alátámasztottad, miért reménytelen az én elgondolásom, feltenném a kérdést neked, meg mindenkinek, akiből ennyire hiányzik az önállóságra való hajlam: hogyan tovább?
@Orica Középföldi:
Ugyan má, én blúzon meg rokkon nyőttem fel, de mindent megeszek, ami tetszik.
Kekex linkelt egy elképesztő vidiót (köszöntem de még egyszer köll!), komolyabb műfajban. Frenetikus volt, elmentettem mert az a mű a kedvencem.

Én villázok Tankon öt sör után, meg hallgatok Bachot meg Vivaldit is, és mindent ami megfog.
Nem vagyok kultúrsznob, ami tetszik az jöhet.

Trance-house-mulatós isten nyilazatja az nem. Van egy minimum, a szart nem bírom.
Köb ennyi, amúgy megtisztelsz.
@sírbateszezazegész: ezt soha nem fogják elég sokan megérteni.mindenki csak a saját kicsinyes érdekét nézi.
én teljes nyilvánosságot szeretnék a politikában.minden szinten.szigorú NYILVÁNOS elszámolást minden közpénzzel.akinek ez nem tetszik az ne üzleteljen az állammal!ebbe beletartozik a képviselők összes jövedelme és költségtérítése is.
na ilyen nálunk sose lesz!
@Orica Középföldi:
Nem baj, nem téríteni vagyok itten.
Szerintem Fab sem fog haragudni ezért, Ő is csak azért hallgatja Lukácsékat, hogy tudja mit köll elkerülnie.

Hát, én is azé...-:)))
@Légifarkas: teljes nyilvánosságot!
minden szinten.a netről elérhető legyen az összes szerződés ami közpénzt érint.a képviselő telefonszámlája is pl.ha költségként elszámolja.költségtérítést csak számla ellenében fizetni stb.stb

EgyetemistaPartyzán (törölt) 2013.05.12. 23:35:51

És ezek után az MSZP központban vakarják a fejüket és mondják: "A FIDESZ szinte mindenkivel kibaszott az országban, de még így sem nő a támogatottságunk! MIÉRT VAN EZ? Pedig MEGÚJULTUNK hiszen Gyurcsányt is kibasztuk közülünk!"
/facepalm
@punkfrog: hm... Ha az én elgondolásomat álmodozásnak minősíted, vajon hogyan értékelnéd a sajátodat? Költői kérdés volt.
Te is, mint még sokan, összekeveritek a dolgok sorrendjét. Normálisan működő politikai rendszerhez normálisan működő politikusok kellenek: a maiakból sem a te álmaidat, sem az enyéimet nem lehet kikényszeríteni, hiszen egyrészt nem érdekeltek ilyesmiben, másrészt a kényszer hatására állandóan az ellenálláson törnék a gonosz kis fejüket. Nem, ez így nem menne.
Az első lépés: tömegesen deklarálni azt, hogy szavazatunkért cserébe bizonyos garanciákat várunk el a képviselői munkával kapcsolatban. Adódik, hogy mindehhez tömeg kell, a nulladik lépés tehát: értesíteni a tömeget arról, hogy tulajdonképpen ő is ezt akarja. Igen, a nép szájába kell adni, mert sokan majdnem reménytelenül le vannak ragadva a paletta nézegetése vagy köpködése szintjén, pedig az, hogy kínálathoz igazítunk igényt, csak minőségromláshoz vezethet.
@Orica Középföldi:
A' biz a!
Nem teljesen Japó, Berlini fül harmonikusok és a többi.
Kurva jó!
@Légifarkas:"a nulladik lépés tehát: értesíteni a tömeget arról, hogy tulajdonképpen ő is ezt akarja."
a tömeg csak akkor fogja tudni, hogy mit akar, ha tudja, hogy mi folyik politika címén nálunk.
addig csak hallgatja a propagandát.
a valóságot , hogy juttatod el hozzájuk?
a tömeg pedig sose lesz egységes.ennél kisebb jelentőségű kérdésekben sem tudnak összefogni.
van gyereked?voltál már szülői értekezleten?
esetleg lakógyűlés?
a "tömegre" ne számíts!
@huzzadneki shakespeare: A Nyulak klánja nagyhírű a luzitán tájakon, de mi sajnos csak Nyúl Pál művészetét ismerjük, igaz ő nem portugál, de erről is biztosan írt már vmi nagyon frappánsat.
@Knósszosz: Egyáltalán nem gondolom, hogy ez demagógia lenne.
Véleményem szerint ez az igazság és nem vagyok hajlandó elfogadni azt, hogy más és másként határozza meg a társadalomban elfoglalt helyemet.
Rabszolgák egészen addig voltak rabszolgák, amig így tekintettek magukra. A tudatod határozza meg a léted, s nem fordítva. S itt a blogon majd minden kommentelő ilyen. Legfeljebb ennek nincsenek tudatában.
@Orica Középföldi: Ha "szerencsénk" lesz és marad a fidesz, lehet megismétlődik a Szolidarítás. Ott van még az olasz Tiszta kezek vagy most az Öt csillagos (?) mozgalom is.
@punkfrog: Amit kettővel feljebb írtam Knósszosznak.
@sírbateszezazegész: igazad van, de mi nagyon kevesen vagyunk!a tömeg pedig:(((((
Az a jó ebben a Zuglóban, hogy ott mindig történik valami. Elég sok hülye van ott egy rakáson, úgy néz ki.
@punkfrog: tökélyre fejlesztitek azt, amivel a "miért nem lehet" magyarázatokat generáljátok; ehhez való jogotokat elismerve megadom magam, be is fejeztem a győzködést. Csüccs, nézzétek a műsort csendben, integessetek majd a kamerába, teli lesz a világ részvéttel az agónia láttán.

Laktam társasházban, van gyerekem, voltam szülőin, volt ötven katonám, van tíz kollégám - és valahogy mindig volt, van szövetségesem is. Akinek tízmillió másik csak ellensége lehet, mi a picsának lakik itt?
@punkfrog: ha csak egynek is elmondod,aki megérti, majd az egy másiknak.. folytassam?:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Szerencsétlen félkegyelműek...:-))))

Sokat dolgoztak a fiúk ma: Várnait kicenzúrázták, rólam "kiderítették", hogy az "összefogást akarom gyengíteni", éppen csak egy dolgot nem tettek meg ma sem:

- Nem adtak választ miért szavaztak együtt Papcsákkal.

Tökvéletlen. Nyilván.
@guma: én is nagyon öregnek érzem magam. Öregnek és hülyének. Aki egy sötét kórteremben üvölt a süketeknek.

@sírbateszezazegész:
A felelősségvállalás az élet, az emberi társadalmi lét alapja. Csak stupid diktátorok akarnak ovodás vakok közt félszeműek lenni.
összenő, ami összetartozik.

mondta egyszer valaki. :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Pedig pont az az erőssége Bartusnak, hogy az elszigetelt részletekből már igen korai szakaszban képes rendszert felállítani. Akik akkor még csak a kaleidoszkóp kövecskéit látták - ezért szoktak elcsodálkozni, amikor nekik is összeáll a kép.
Abban a cikkben mi volt az "egyéb hülyeség"?
@Légifarkas:
Egy olyan országban, ahol az időközi választásokon is stabilan hozza a fidesz a 2/3-ot, és ahol a lakosság rendszeres és szisztematikus agymosásnak van kitéve - ott akarnál te internetes közvetlen demokráciát?
Ott IS meglenne a 2/3!
@guma:
De EBBEN legalább őszinték voltak: CSAK a fidesz! Ennél még a Jobbik is szimpatikusabb a "Csak a NEMZET" szlogenükkel. Már eltekintve attól, hogy mit értenek "nemzet" alatt. Cigányok nem, zsidók nem, fél ország nem....
@Knósszosz:
Egészen megkönnyebbültem, hogy nem a tűzijátékos tetszett. Pedig a maga show-műfajában az sem rossz.
@kekex: :)

láttad ezt a kis videót a tündéri öreggel? most komolyan, lehet még itt kérdés amikor 10e forintból vezetőnk 100-t csinál?

444.hu/2013/05/10/jovore-orban-viktor-mar-az-ablakbol-nezheti-az-mb1-es-meccseket/
@GeoCracker: :)

ilyen az élet...
de komolyan sajnállak benneteket, ha ezen nem tudunk változtatni.

a fenti videó neked is szól - ez már több mint hit.
@kekex: Nemzet alatt nyilván azokat értik, akik a nemzet részei akarnak lenni.

Akik nem, azokat nyilván nem.
Várnai és az LMP milyen jogon szól bele a zuglói összefogásba? tudtommal Várnai ebben részt sem vesz. Meg ha akarna sem vehetne részt, mert az LMP-ben központi tilalom van a szocikkal, Bajnaival meg Gyurcsánnyal összefogni.

Az LMP 2013-ban is a szocikkal szemben(!!!) identifikálja magát. Az LMP számára még 2013-ban is a szocik a nagy ellenség, akikkel tilos összefogniuk.
Az Orbán kormány elvett 3200 mrd ft manyup pénzt, csinált 2700 mrd megszorítást (Matolcsy-csomagok), idén megint csinál egy 270 mrd ft-os megszorítást (az első Varga-csomag), 1/3-dal csökkentették a felsőoktatás finanszírozását, de csökkentették az egészségügy támogatását is és a szociális ellátásokat is. Nem épülnek autópályák, a panelprogram is lelassult. Az államadósság mégis nőtt. A munkanélküliség is nő. A tavalyi évben a GDP 1,7%-kal csökkent(!!!) és az ipari termelés is csökkent.
Az Alkotmányt szinte félévente módosítja a Fidesz. És Alkotmányellenes törvényeket nem megsemmisíti, hanem az AB hatáskörét csökkenti inkább, és az alkotmányellenes törvényeket meg beleírja az Alkotmányba, hogy az AB utána már ne tudja megsemmisíteni.
És ezek után az LMP-nek még mindig a szocik a nagy ellenség, akivel tilos összefognia, és akiket mocskolni kell (meg mindazokat, akik a szocikkal mégis összefognak).
Várnai mit tett a Fidesz-rezsim ellen? Vagy mit tett Papcsák ellen Zuglóban? A médiában többet tud megjelenni mint a szocik, és mégis mire használta eddig fel ezt a médiatámogatását? Hol vannak az eredmények Várnai? A szájtépés nem eredmény!!! Konkrét kézzel fogható eredményekre kíváncsi a nép, és nem a szájtépésre!
A tavalyi Papcsák ellenes tüntetéssel pedig ne jöjjön elő Várnia, mert azt nem ő szervezte, hanem azok (a mostani zuglói ellenzéki összefogás), akiket ő és LMP-s társai gyaláznak. Ő csak odaállt a kamerák elő nyilatkozni, meg bement az ATV-be előadni magát, mintha az ő érdeme lett volna.
Vajon hányszor lehetett Várnait látni Zuglóban Papcsák és intézkedései ellen aláírást gyűjteni, vagy kitelepülni, vagy bármi érdemi kézzel fogható dolgot csinálni? Ezeket kellett volna csinálnia, és nem az ellenzéki szervezeteket a neten szapulnia és az ellenzéki összefogást bomlasztania!
@kifordított nagyanyó: Szassssz náczi! Na ki a bajnok? Várjál...hát nem a Real :))))))))))))))
@Mariann19:

Azok a szankciók nem Orbánt és társait büntetnék, hanem minket mezei átlagembereket. Orbánék ugyanúgy áthárítanák ránk a büntetéseket, ahogyan a bankok is a különadókat. Sőt, Orbánék még az alaptörvénybe is beleírták, hogy minden büntetést és szankciót a magyar adófizetőkkel fizettetnek meg.
Nem az EU-tól kell várnunk Orbánék megbüntetését, hanem nekünk magyaroknak kell ezt megtennünk: jövőre le kell váltanunk őket. Lehetőleg minél többen kell elmenni szavazni, hogy egyszer és mindenkorra megtanulja a Fidesz, hogy a magyar nép többet már nem kér belőlük.
Aki pedig a leváltása és az ellenzéki összefogás ellen van az nem mást csinál, mint Orbánék hatalomban maradását támogatja (mivel a szavazatokat darabszámban mérik, ezért ennek felismerése sima általános iskolai matematika).
@kekex: tudod, végiggondolva azt, hogy az ellenfél ereje mekkora mértékű, és mennyire általánosan romboló reményvesztettséget, beletörődést okoz az ellenzéki sorokban, kénytelen vagyok kendőzetlenül hangot adni annak a véleményemnek, miszerint inkább nem akarok én itt semmiféle demokráciát. Miattatok nem, basszátok meg, mert alkalmatlanok vagytok rá: a nyertes oldalon állni, az de fasza lenne, ám az első nehézségek úgy fújnak el benneteket, mint tehénfingot a passzátszél. Aki elfárad az ujjai tördelése közben, annak tudok adni fogót.
@fehérfarkas:

Blablablablablabla.

Pedig a kérdés egyszerű volt: miért szavazott együtt a zuglói MSZP Papcsákkal a telekeladásról? Blabla meg cenzúra van, válasz továbbra sincs.
@Fabius:
Bonyolult a kérdés a coci ettársaknak, esetleg szövegértési problémáik vannak, vagy netán csak magyarul nem értenek?
Talán az egész társaság intelligenciahányadosának alacsony szintje hátráltatja a kérdés megértését?

Merthogy esetleg MUTYI, vagy valami összefonódás lenne a háttérben, azt fel sem merem tételezni ezekről a derék és becsületes emberekről!
BEZONY'ÁM!
DE'TÉLLEG! :D
@Fabius:

A konkrét ügyben a szavazás eredményét nem tette fel Várnai blogjára. De ha meg is szavazták volna, az miért is jelentene Szoci-Fidesz együttműködést? Mert a szocik nem mindenben szavaznak nemmel? Lehet, hogy azért mert társasházépítés célra eladandó önkormányzati telket nem találták olyan ügynek, hogy emiatt szavazzanak nemmel?
Egyébként a szocik igennel szavaztak vagy tartózkodtak? Azért ez lényeges különbség, és erről várnai egy szót nem említ a blogján.
Az igazi nagy kérdés, amit a szocik nem szavaztak meg a BVSC-ügy. Az valóban nagy horderejű és Zuglót jó pár évig érinteni fogja.
Arról nem is beszélve, hogy hol van itt az MSZP szétszakítása?
A zuglói MSZP valóban szétszakadt, de még az előző ciklusban, amikor kb. a fél képviselőcsoport kilépett. Volt aki más pártba lépett át, és volt aki független lett.
De akkoriban teljesen más volt a zuglói pártelnök, és az elnökség is más tagokból állt. Az akkori MSZP vezetésének kellene feltenni ezeket a kérdéseket.
Tudom, hogy országos szinten ezek nem ismert dolgok, de akkor nem kell róla posztot írni. Ha meg posztot ír valaki egy kerületi ügyben, akkor legalább az a minimális ismerete legyen a helyi ügyekben, hogy tudja időrendben mikor mi történt az adott szervezettel. A zuglói MSZP nagy szétesése még 2008 előtt történt az előző vezetés idején. És pont ez vezetett el a régi vezetés lecseréléséhez, és az új elnökség megválasztásához.
Ja, hogy Várnai blogjából ez nem derül ki (miért is derülne ki a szocikat utáló Várnai blogjából bármi, ami a szockiat nem sározza be?), a posztírónak meg nincsen ennyi helyismerete. Ez jól jellemzi a posztíró színvonalát.
A telkek eladása helyett miért nem építenek néhány bölcsődét, óvodát és iskolát? Zugló szégyenszemre azon néhány magyar település közé került, ahol nincs elegendő iskolai férőhely...
Az ovis témánál maradva: igaz a hír, hogy az óvodai körzeteket azért rajzolták át, hogy a TV2 dolgozói simábban bekerüljenek a celebek kedvenc óvodájába és előnybe kerültek az adott körzetben dolgozók?
@fehérfarkas: Mielőtt állást foglalnánk ebben az ügyben, tisztázni kell egyrészt azt, hogy lehet-e szankció, és az hogyan érinti a magyar állampolgárokat.
Mégegyszer leírom, hogy ebben az esetben az eu témája a magyar alkotmányozás, az alaptörvény, és az erről szóló
folytatom:
Tavares előterjesztés, melyet az EB-nek kell értékelni. Ennek semmiféle anyagi kihatása vagy szankciója nincs. Hozadéka viszont az lehet, hogy az alkotmány, az alaptörvény olyan mederbe terelődjék, amely tartalmazza a jogállamiság elveit.
Vajon ezzel veszít a magyar állampolgár?
A támogatások megvonása szankcióként nem ebben a körben valósulhat meg, hanem a költségvetési deficit eljárásban, ami merőben más terület.
Amennyiben ezt az eljárást az eu nem szünteti meg, mivel a számaink nem biztosítják tartósan az előírt szintet, akkor jöhet pénzbeli szankció a támogatások elmaradása által.
Valószínű, hogy nem választottad ketté a két témát, azért gondolod úgy, hogy szankcióknak nem kéne drukkolni.
Annak senki sem szurkol, én sem!
@fehérfarkas:

"Ha meg posztot ír valaki egy kerületi ügyben, akkor legalább az a minimális ismerete legyen a helyi ügyekben, hogy tudja időrendben mikor mi történt az adott szervezettel. "

Bizony, az hasznos ha valaki képben van kerületi ügyekből, meg a mi-mikor volt idővonalról. Pláne, ha kioktatni próbál.

tocsaenigyszeretlek.blog.hu/2012/01/27/0_eloszo_helyett_1

Ez jól jellemzi a színvonalad. Meg a zuglói emeszpéét is. Ahogy a faszbúkotok cenzúrázása és a válaszadás helyett további ködevés is.

Az a rossz hírem van, hogy itt picit többen figyelik lesz-e válasz a föltett kérdésre annál a kétszáz lájkolónál. A mismásolás meg várnaizás ezen már nem segít.
@Fabius:
Ezek szopni járnak ide!
Valami furcsa perverzió lehet ez a cociknál.

A VÁLASZT még mindig nem tudták megadni!

Várnánk, hátha van ott is egy, csak 1 ember, aki ezt képes megfogalmazni, abban az fene nagy IQ cunamiban, ami ott leledzik...
Várjuk...
Várjuk...
@Fabius:
Beszarás a zuglói face oldal! :))
Visszarakták a levett kommenteket!
Hihetetlen egy társaság, lebuknak, tagadnak, Várni szóváteszi a cenzúrát, majd sunyiban visszateszik a kommenteket... :D
Ezek tényleg olyan szánalmasak, ahogy kinéznek!
ÉS BÜSZKÉK!
200 lájkra! :x
süti beállítások módosítása