Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.youtube.com/watch?v=uOiTX8lF3R8 Isten éltessen Dani! Kívánom, hogy legyen úgy, ahogy szeretné... (2024.03.28. 14:23) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.05.10. 04:33 Fabius

Fidesz: hazudj, hazudj, hazudj!

Címkék: fidesz szekszárd horváth istván trafikmutyi

HAZUDIK! HAZUDIK a beste parasztya! - ordítják a hazugok az egyetlenről, aki nem teszi - Összekeveri fatorlaszt a latorfasszal, régi konfliktusai vannak őneki és szemit is rájavetette a polgármonsteri székre!

Abcug! Kurafi!

Mink itten biza sosenem tapasztaltunk semmitse, itt nem volt megbeszélés és trafikjog osztás utcánként, polgármester húgának, nem tett el belőle jobb időkre Fajszi Lali képviselő magának meg az öccsének! Mink itten ilyet nem tapasztaltunk, detélleg. Igaz keresztény becsület szavunkra! Orbán Viktor szent nevire és a megfeszített Úrjézusra esküszünk! Vadai Ágnes olvasson fel L. Simon László költeményeket végtelenített szalagról a letöltendő alatt, ha nem így van! 

horváth-istván-hazudik.gif

Ezek tényleg ennyire hülyék. Őszintén, minden megjátszás nélkül. Föl sem merül a sok egybites ostoba fajankóban, hogy hangfelvétel nélkül Hadházy nem fordult volna a HVG-hez. Mert ha emlékszünk nem csak ez a horvátpista polgármester hazudik, de kánonban mögötte a komplett szekszárdi Fidesz frakció is, Máté Péterrel az élen, hogyaszongya: „Mindig ott vagyok, soha nem került szóba, nem is tudtam róla” Ráadásul nem csak hazudoznak de ennyire szarháziak is. Szó nélkül megtapossák a trafikmutyiból leeső apróért az egyetlen tisztán maradt párttársat, - aki a leleplezés óta kicsit betojt a saját bátorságától - de még mindig igyekszik fenntartani a látszatot: a Fideszben sem mindenki két petákért megvehető, elvtelen fillérbaszó. 

Innentől pedig Lázár János hiába szeretne egy rohadt multit kijelölni utálat tárgyának a trafikmutyi mögé a Heti Válaszban. A beismerés is megkésett - voltak olyan megbeszélések amiről Hadházy beszél - innentől késő bánat, eb gondolat. A szekszárdiak elrendezték, hogy ne csak tolvajnak, de nertársat hátba szúró elvtelen, hazudós, a pártért és a jussért bármire képes gyülevészhadnak látsszon az egész díszes kompánia. 

Legröhejesebb az egészben mégsem az, hogy a hangfelvétellel lebukás természetesen a királyi médiában és csatolt részeinél, a Magyar Nemzetnél, Hírlapnál nem hír. Sokkal inkább az az álszentbeszéd, amit Rétvári államtitkár elejtett tegnap egy teljesen más témában előadott felszólalásában. Jól figyeljél, aszongya:

"Fontos a moralitás a politikában, a döntéshozatalban pedig nemcsak a jog, hanem az erkölcs alapvető szabályait is be kell tartani." - a fentiek után erkölcsről beszél a szentem

"ha a politika elveszíti erkölcsiségét, akkor bárki ellen felhasználhat törvénytelen eszközöket, a kommunisták pedig sokszor a saját párttársaikat is koncepciós perekkel akarták likvidálni.- hazugsággal vádolni egy tudottan ártatlant nem tudom mennyire törvényes, de az biztos, hogy jó kommunista módjára próbáltátok meg az egyetlen állva maradt tisztességest is ordítva hitelteleníteni, lejáratni és besározni. 

"az állam fél a nép igazságérzetétől, a természetjog alapján ugyanakkor az emberekben megvan a természetes igazságigény, s hosszú távon nem lehet elhitetni velük a valótlanságot." - de azért ti csak ezzel próbálkozok jó ideje, ugyebár. Nagyjából bármi áron. 

Erről az a régi vicc jut eszembe, hogy miért kell a fideszes politikust halála után 10 méter mély sírba temetni?

- Mert ők valahol mélyen jó emberek. 

807 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr715292294

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Vagyon elleni fő bűnelkövetők 2013.05.11. 11:49:37

A vagyon elleni bűncselekmények nagy részét egy agresszív kisebbség követi el. Pártpolitikai kisebbség.

Trackback: Én kérek elnézést! 2013.05.10. 09:20:37

"Az alázat, az igazi tudás és az igaz megismerés kapuja. Minden nagy tett, minden valódi erkölcsi és szellemi erőfeszítés előfeltétele." Veszélyben a Csili és a Pesterzsébeti Múzeum működése? A kerület narancsos vezetése Szabados Ákos polgármester me...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@rodeo36: ezek a cégek válasz nélkül kidobálnak, ha nem felelsz meg vmiért. és soha nem fogod megtudni, hogy miért nem vettek fel. mert ez vegytisztán Abszurdisztán.

no ez a brühühühhűűűűűűűűűűű.
"Mit csinált pénteken munkaidő után
Németh Lászlóné Varga Mihállyal?
Túlóráztak, sokakkal együtt. Szavazzon, megérte-e."
Mit mit... megmutatta Miskakancsónak a csúnyáját...
Ammeg még úgyselátott olyat.
index.hu/belfold/2013/05/10/mit_csinalt_penteken_munkaido_utan_nemeth_laszlone_varga_mihallyal/
@De hol van Columbo felesége?:
Úgy írták, hogy Piktorunk utalta a zsét. Én megnyugodtam, hogy biztosan a magánkasszájából akkor - evégre a Gripen buliból simán megvolt az is, azóta meg csak... :)
@simple observer 1.0: Az ellenzék, konkrétabban a DK kijelentette, hogy amennyiben az ellenzék kerül ki győztesen a hatalomból, azonnal visszaállítja a rendet trafik ügyben.
Ez kijelentésnek igen hatásos, egyben igazságos is lenne, de szkeptikus vagyok.
Nem vagyok jogász, lehet,hogy nem jól látom, de egy akadály a végrehajtásban biztos lenne.
Bizonyítani kéne az új trafikosok rosszhiszeműségét egyenként.
Egy célravezető megoldás lehetséges, ennek a trafik ügynek az átszervezését meg kell akadályozni.
Amennyiben ez nem történik meg, minden erőlködés meddő igyekezet lesz.
Ezt a FIDESZ és a kormány nagyon is jól tudja.
@le Látó:
Baccameg! Vérnyúl fejét is odaadnám érte... :))
@Mariann19: A dk hatalomba kerülése ugyanolyan ijesztő mint a fidesz maradása, és ennek fényében a trafikügy kósza falevél a szélben.
@ornagy50:
Pedig kéne... :)
A precizitást én is szeretem, annál már csak 1-2 dolog van, amit jobban.
@De hol van Columbo felesége?:
Orbán úgy van vele mint a nagyanyám.
Azt hiszi, hogy a Jóisten majd duplán adja víssza neki!
@sírbateszezazegész: így van.
mad man :)

nem is olvastam, bááár, végül is igaza van. Go, Gadget, go! :)

inspector-gadget.net/wp-content/uploads/2008/01/inspector_gadget14.jpg
Ne szavazhasson aki nem itt él és adózik!
Csak a fidesz sunyiság miatt van ez!

Azonnal megsemmisíteni a mutyi trafikpályázatot!
Miért kellett az egész, miért nem ezt kérdezte meg levélben a gonosz törpe?

Ébresztő magyarok!

EL KELL MENNI SZAVAZNI- NE LEGYÉL LUSTA ÉS BELETÖRŐDÖTT- mert soha többé FIDESZT és kétharmadot!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
"Dögvészt, halált, patakvért jósolok."
A patakvérről jut eszembe. Újra megjelent Torgyán doktor, színesíti megint a politikai palettának. Nyilatkozata szerint - bár zavaros magyarázattal - a jobboldalt erősítené, nyilván Orbánt.
Bizonyára unatkozik, és hiányzik neki egy újabb billentés, mint a családi közös húsleveses ebéd után, amikor Orbán kibólintotta átmeneti összeborulásukból.
@Hogy lopta ki a Fidesz a titkos Portik anyagot?: agyas !

és kire savazzak???!???? a nagy együlésre?
bajnai+flleto+mesterházi ? akik egymásra tanáltak???
de hizs az a komcsi párt pont mint a fides...

én egyszer már voltam savazni... 1990-ben Fidesz-re...
azóta nem láttam okát... minek kapkoggyunk ?
@dr kotász: A trafik ügy eltörlését a DK helyezte kilátásba abban az esetben ha az ellenzék győzne. Ez nem a DK választási győzelmét jelentette a fogalmazásomban.
Nem valószínű, hogy eléri a parlamenti küszöböt, bár a szunnyadók az utolsó percben is meglepetést okozhatnak.
@Mariann19:
Nagyon hejjjjjjes kérem! Ahol Torgyán doktor megjelenik, ott szem nem marad szárazon... :D
Ahogy egyszer kivakarta Piktort a szarból, most remélhetőleg visszanyomja oda, ahová való.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
---- nyissz ----
,,...Ezen a pénteken különösen bőséges volt a termés: az esti órákig 14 új törvényjavaslat jelent meg az országgyűlés honlapján...''
---- nyissz ----
Annál károsabb nincs, mint ha a hülyeség hangyaszorgalommal is párosul!

Valaki odamehetne 1 nagy lánncal és egy lakattal hétvégére!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: azt írja, hogy csak akkor és csakis akkor, ha törvénybe ütközik az oldal tevékenysége. Jó! Ám ha ilyen kapkodó idegbeteg módjára a törvény módosításának módosításának 93.-adik alváltozatát is megszavazzák, akkor ki mondja meg, hogy mi a törvényes?
Ki az a jógi, aki mindenből naprakész? Maguknak gyártják a törvényeket, mert másra képtelenek.
1989 óta már régesrég stabil jogi környezetnek kellene lennie. Nem naponta, hanem évente kellene 14 törvény!

más. Amúgy meg a törvény annyit ér, amit betartatnak belőle. Például elérik, h. a kurucot letiltják. Kuruc csinál egy másik szerveren monnyuk Antilabanc néven szinte változatlan tartalommal új oldalt, arra ítélet nincs, stb., stb. a végtelenségig lehet vándorolni.
@le Látó:
Ugye milyen szorgalmasak! Na, az a sok független képviselő indítvány, ez a sok hülye, viszont szorgalmas pártkretén, éjt nappallá téve dolgoznak... olyan megató is ez...
Az egyik fogadjunk a sajtó megzabolázásáról fog szólni!
Mert azért ez mégsem járja, hogy az a sok kívülálló a képviselő jómunkásembert cikizze!
Meg még majd kérdeznétek is, mi???
Mit képzeltek ti??????????????
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "Most visszanyomja oda, ahová való."
Torgyán Bubu eléggé feledékeny, emlékezete nem őrizte meg, hogyan tolta el magától Orbán a világ szégyenére magától addigi hű famulusát.
Nem lenne szerencsés, ha a szenilitás uralná el a parlamentet. Bár azzal mondjuk kevesebb bajt lehet csinálni, mint a földhözragadt, bunkó hatalomvággyal.
@le Látó:
Itt nem az a lényeg. Itt csak annyi a lényeg, hogy a világ szemébe vágják, hogy amit a cocik nem, azt ők most megcsinálták.
Lényegtelen, hogy mi lesz utána, hogy ugyan az a szar folyik tovább, más néven.
@Mariann19:
Az egész fidesz az össznépi szenilitásra játszik.
Valahol félelmetes, valahol meg hihetetlenül primitív, plusz még alantas is az egész.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "Plusz még alantas is az egész." Az alantas jelzőről jut eszembe, hogy az alkotmányozási rendünk kritikáját azzal verik vissza, hogy a kormány felkért norvég, belga és talán francia jogász professzort, hogy véleményezzék ezt a területet. Gondolom jó pénzért.
Mit gondolsz, mi volt a megállapítás. Az alkotmányozási folyamat mintaszerű, nincs semmi probléma.
Azon röhögök, hogy én is ezt csinálom, ha megbíznak mondjuk tárgyalni. Pontosan azt teszem, amit a megbízó elvár.
Az, hogy jó ügyet képviselek-e, az másodrangú kérdés. Fő, hogy dőljön a lé.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
,,hogyha fú a szembeszél
hallgat a száj, a szem beszél.''

Akár dicsérhetnénk is, ha lenne mit.
nem akarok xarakodni egy házzal... főleg ha kaotikus egyház...

de... akit ez érdekel az baxon ki velük...

ad1) ha az építés kezdés után 5 éven belül nem kértek használatba vételit akkor az építési engedéj elmúlik...

ad2) új építési engedéjt kel kérni...
amit szinte lehetelen lenne megkapni mert ojjan komoj akadájmentes stb előírások vannak:)
pl a rámpákra vonatkozó, vagy ha van közforgalmú emelete akkor LIFT stb...

ad3) adakozzon a szemét a saját pénzébóől ne az én közpénzemből
rohat büdös komcsi dakota

index.hu/belfold/2013/05/10/azonnal_kap_egymilliardot_egy_templom_a_kormanytol/
@Mariann19:
Én nem... :(
Ha engem bíznak meg egy rendszer tesztelésével, vagy gyenge pontjának a megkeresésével, én éppen hogy romba döntöm a rendszert, jópénzért... :D
Nehogy más tudja megtenni, megkeresem a gyengéit - így erősítem meg.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Ravasz róka! Te is romboló vagy, mint Knósszosz, csak Te nem mosógépben.
Én megalkuvó.
Azért a szakmánkban jók vagyunk, nem?
Szóval akkor a lényeg, hogy helyzet van. Van felvétel is a mutyiról. Na, akkor pattogatottkukorica, oszt' lássuk mit lép az orbán...
A Varánusz régen egy semleges blog volt!Most a pénzesék faszát szopja,de olyan ütemben,amit én még fasszopásnál Staller-nél nem láttam.Ez az igazi mélytorok!Független,mint a makákó,aki a fába kapaszkodik és mély,mint a Himalája!Gratula öreg,a gyermekeidet töröld le a szád széléről,mert szarul nézel ki tejfellel a szád alatt,közben,felett!Mi lett ebből a blogból öreg?!Nem kell ide,vagy oda hajolni a lófaszért,jön az majd magától is,de,hogy Te sietsz a lófaszért.... Jól csinálod,szó se róla,igazi faszcibáló lettél apa.
@pakandi:

Így felizgatni magad faszorrú.

Csak nem szekszárdi trafikos vagy te is? Nahát.
Ennyire még szanyikapitányt se bírtam kiakasztani, pedig. Esetleg verekedjetek össze melyikőtök utál jobban. Én meg a fotelból nézem a cicaharcot.
@Fabius:

Szóval betalált!:) Semmi közöm a trafikosokhoz(bár nem lenne rossz egy kis plussz jövedelem,ugye?,sem a fasszopókhoz,igaz,vállalkozó vagyok,de nem dilettáns... Néztem a memoárod és hát jó nagy mélytorok van itt napirenden.Most nem tudom,hogy alszol?Nekem a rég múlt szarságai miatt elég rossz álmaim vannak,bár pénzért oboázni és "szakszizni" még nekem sem sikerült,pedig elég fertelmes lény vagyok én!:) Te tudod....nyelj egy nagyot és szard le a világot!
@le Látó: arra várok, hogy legalább egy jelt aggyon és tárgyalhassak vele a HR-rel vagy a kurva annyával mert fel akarom baszni az idegeit

brühüyyy

én ismerem a szemeteket 1993-ban élőben mentem és amikor az a vezérigazgató interview-olt akit le akartak miattam váltani -csak hogy képben legyél - és kiderűlt nem lehet kifogása mert bizonyítottam...ezekután magas labda brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Beethoven B dúr mise vagy Missa Solemnis...a liturgikus szöveg ezekben mindíg ugyanaz és majdnem tudom fejből...de nem oszt nem szoroz

te menny erdőpéterezni

brühüyyy
@pakandi:

Ja igen... Csak ne legyél megmondó ember,mert az egy igazi hímringyónál nem hiteles!:) A többiigaz...szard le a világot...
@pakandi: "A Varánusz régen egy semleges blog volt!Most a pénzesék faszát szopja,de olyan ütemben,amit én még fasszopásnál Staller-nél nem láttam.Ez az igazi mélytorok!Független,mint a makákó,aki a fába kapaszkodik és mély,mint a Himalája!Gratula öreg,a gyermekeidet töröld le a szád széléről,mert szarul nézel ki tejfellel a szád alatt,közben,felett!Mi lett ebből a blogból öreg?!Nem kell ide,vagy oda hajolni a lófaszért,jön az majd magától is,de,hogy Te sietsz a lófaszért.... Jól csinálod,szó se róla,igazi faszcibáló lettél apa."

Te hülyegyerek, azt azért felfogtad, hogy a szekszárdi frakciós pályázati lista véleményezés köztörvényes bűncselekmény? Nem z erkölcsileg kifogásolható, de törvényes kategória, ami nem is nagy bűn, mert a gaz szocikat szivatták, hanem konkrétan btk-ba ütköző cselekmény?

Ezt csak azért mondom, mert a pályázatot kiíró és elbíráló szervezet a pályázati anyagokat elbírálásra nem adhatja ki senkinek. Ez bizony 1-5 év, ha a bűnszervezetben elkövetés súlyosbítja, akkor 2-10 év. És még az szóba sem került, hogy emberek megélhetését tették tönkre.

De neked az az első gondolat, hogy mekkora szemét, aki nem tapsol ehhez az egész mutyihoz. Hogy folytál volna le apád térdén, amikor először örvendezett neked!
Objektív,nem hülye gyerek írta ezeket a "szarokat" régebben,de ma már nem tudjuk az értékét semminek,viszont mindennek tudjuk az árát,úgyhogy kedves gyík(nem a gyakori kérdésekre gondolok szalonnával és sajttal),mennyiért vállaltad el a fürdős kúrva szerepét?Engem tényleg érdekelne,mennyibe kerül ma egy ideológia!?
Gyurcsany mondjon le!!!!

ja most nezem kicsit elkestem ezzel a szoveggel.... amugy az egesz orszag ( oke, fel orszag ) le akarta mondatni, most a szekszardi polgit ezredennyien...ahogy GYF se mondott le igy a szekszardi polgi sem fog. Nincs kovetkezmeny, a valasztok addig fonrossak amig eleresztik a szavazolapot az urna felett.
@visszakettopadlogaz: Egy tökös ügyész már régen elrendelhette volna a letartóztatását, mert ami Szekszárdon történt az nem egy szimpla susmus, hanem köztörvényes bűncselekmény. Már azzal keresztül hágta a fél btk-t, hogy nála volt a lista.
@pakandi: "Tényleg fanyél vagy!"

Te meg egy kis erkölcstelen Lófaszjóska. A probléma az, hogy még büszke is vagy rá.
@pakandi:

Te most komolyan a lopó-csaló-hazudozó köztörvényes FIDESZ-es kommunista pártelvtársakat véded? Eszednél vagy, csicska?
@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: oszinten, lenne jogi vegzettsegu ember Magyarorszagon aki tenne is egy lepest ezugyben?

Cattani felugyelo reggelire Polipot evett, de ezen nem ragna at magat :))) a nyomozas elso napjan elutne egy cigarettaszallito kamion :D:D
@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang:

Erkölcstelen,lófaszjózska,tehát Dzsí(haladunk a korral apa)..... A büszkeség szinonimája az erkölcstelenség,amiben fürdik a blog!Nyakik merültök a baloldalra rakott szalonnabőrben,miközben a jobbosok ocsmányságairól írtok!Semmi középhangulat,vagy kialófasz fizet meg bennünket hangulat járja át az egész blogszférát?!Mikor jön a szingularitás,vagy egy kis párhuzamos univerzum,amiben a Varánusz(a ronda gyík) is a helyére takarodik és elkezd semleges nézőként gondolatokat idehányni?Nagyon kíváncsi vagyok,hogy vajon mi a lófasz fog változni ebben az országban ezzel a mentalitással?!Tényleg...sasolok...de megfizetett blog,illetve média ribancokon kívül előrelépést nem látok!
en nem vedek semmit, en nem jarok szavazni es erkolcsi kerdesekben nehez palcat torni barki felett de ami BUN es buntetni kene es nem tortenik semmi akkor tenyleg megkerdojelezodik a jogallam.

amikor nem engedik a bicikliseket tuntetni mert bedugulna a fel varos vagy par agyament kiabal az utcan olyanokat amiket betanitottak nekik - akkor nem erzem hogy serul a jogallamba vetett hit, de amikor valaki hazudik hogy elterelhesse a bunerol a figyelmet es NYILVANVALO hogy hazudik es BIZONYITEK is van ra - es nem tortenik semmi---na akkor rendul meg az emberben a jogallamrol alkotott hite.
Uff!
Csak nyugalom, mindenki nyugodjon, meg...
Fő a békesség!;)
Minden tökre relatíveeee!
Ha holnap téged keresne meg egy rokon,haver,csókos, egy ilyen visszautasíthatatlan ajánlattal,akkor tuti bizti te sem mondanál nemet (kedves ítélkező) a generációkat átívelő polgári jómódot megteremtő lehetőségre.
A még meg nem született,hálás utókor (gyerekek,azok gyerekei,unokák,dédunokák,ükunokák,stb.) reménykedve szurkol, hogy egy kellemes, nem hideg vagy langyos állóvízbe szülessen bele,ahol a nyomor,az elégedetlenség,kultúrálatlanság miatt az ő életük, életfeltételük is megnehezül...
@pakandi:

Nincs itt semmi ideológia. Ami büdös, az büdös oszt jónapot.

Ami FIDESZ, az BÜDÖS, oszt jónapot.

Nem a percepció vezérli a szagot, hanem a kibocsátó, márpedig a FIDESZ csak büdöseket bír fingani, köcsög.

(A hívőknek persze a FIDESZ-szarszag maga a mennyország, mert ezt tanulták meg lenyelni a VEZÉRTŐL.)
Úgyhogy a választás nem csak azon múlik,hogy te jól jársz,élsz,hanem,hogy az utánad következő utódaid is egy kellemes pihepuha menyországba (tutiba) kell hogy szülessenek.
Nem vagy egyedül,másokra is kell gondolni a trafikos választáskor.Igazából meg lehet magadat nyugtatni,hogy nem is magadért teszed,hanem mások boldogságáért,boldogulásáért...;)
Aki nem akar jólétet magának, az húzzon el nyugatra, ott majd jól kizsákmányolják...Ott majd jól megkaphatja a magáét,ami neki jáááár...;)
Különben is mintha lett volna egy tanulmány, ami kimutatja fehéren,hogy nem az a baj,hogy fogy a magyar,hanem,hogy x millióal többen is vagyunk itton otthon,,,;)
Tehát aki ittmarad annak jár a mutyi,alanyi jogon.
Puszilkodni,csókolódzni kell az aktuálisan hatalomban lévő nemes-nagyurakkal és kedves rokonságukkal és "akkor lészen boldogsááááág"
Ugyhogy mindenki száljon magába és térjen észre, menjen keressen,követeljen csókost magának és akaszkodjon rá kegyetlenül akár pióca módjára a védtelen döntéshozóra! Kményebben mint egy pitbull harapása!;)
Nah erigyjetek és aztán Torokraaa! ;))))))
- Mi a különbség Zuschlag és Lázár János között?
- Az hogy Lázár János még szabadlábon van.
Sajnos, rossz hírem van: ez, ugyebár, nagyon nem az első kormánypárti botrány, amiben tényszerűen bebizonyosodik, hogy lopnak/csalnak/hazudnak (földügy, Schmitt Pál, stb...) - nézzétek meg az ezen botrányok kirobbanása után készült közvéleménykutatásokat - bármelyiket! - és lássátok, mennyire rengeti meg alapjaiban a fidesz mellett kitartókat egy-egy ilyen eset. Segítek: alig, de leginkább egyáltalán nem. Nem túlzottan merész jóslat: ez se fogja. Aki eddig kitartott mellettük, annak ez nem olyan dolog, ami miatt elforulnának tőlük.

Másutt is írtam már: sajnos, úgy néz ki, el kell fogadnunk, hogy Magyarországon ma a kényelmes választási győzelemhez bőven elegendő számú szavazó szerint semmi gond nincs azzal, ha a kormány az országot a Rokonok élő előadásává változtatja, és lop/csal/hazudik - amíg a másik oldal kimarad belőle.

Minden jel szerint ez van. Itt tartunk erkölcsileg mi, Magyarország 2013-ban.

bio
@pakandi:

Mennyibe került a szekszárdi fidesznek, hogy te vagy az egyetlen aki ezek után is hajlandó leszopni őket?

Majd ha szanyikapitány neked címezi ezt legközelebb:

www.facebook.com/szanyi.tibor/posts/426638110764662

akkor ugass, faszorrú. Addig meg a helyedre, itt jár a pofád, a sok fideszfasz meg szopatlan. Szólok kuminferinek, hogy ma nem Lúinszkiztál csak félműszakot, nehogy egészet fizessen.
@Fabius:

Mi a helyzet "ecsém",problémáid vannak a magyar szövegértelmezéssel?Bánt a dolog,hogy még hajnali háromkor is visszaírsz nekem?Mi a helyzet öreg,talán nem tudsz aludni,vagy egy kibaszott nagy szoci dildó van a segglyukadban?Ki a lófasz beszél a fideszről,vagy már reflex a reflux?Nem értem arany apám,hogy alázzalak meg még téged,hogy megértsd végre a lényeget?!Üsselek,rúgjalak,vagy csak simán a szemeid nyomjam ki,de nem teszek ilyet,csak kérdezek...Szarok én a Fideszre,de szerintem Te ezt már tudod,viszont most láttam egy jó képregényt... CumShot kapitány!Beszarás gyerekek.Úgy árulja el önmagát,mint a huzat,közben vagdalkozik,na csak azért,hogy mentse a nem menthetőt!Ryan Reynolds nem vállalta,megértem,kemény gyerek ő,viszont állítólag Varánusz lesz a főszereplő,aki az árulom a lelkemet c. mellényével viszont befutó!Egy zöld gyík lesz a mellkasán!Sem nem kemény gyerek,sem nem gerinces,de hát jó pénz van ebben is gyerekek...
Sokkal jobbakat tudsz Te ennél gyík!Már álmos vagy,puhapöcs,nem szoktad a három,négy napos alvás hiányt.Nincs ezzel semmi gond,de egy bölcs ember egyszer azt mondta,hogy háborút ne kezdj úgy,ha esélyed nincs a győzelemre!
@pakandi:

te kándi pa pa
nyasgem...mikor kiesel a fideszseggből szaros maracc és egy darabig csúszós mag ragacsos...de kurva büdös

szagoljon téged a veszettkutya
brühüyyy
@pakandi:

Ja, tudok jobbat. Például előkeresni a negyedikén elkövetett önvallomásod a szanyi poszt alól:

"Igazán idióta vagyok"

Ez speciel stimmel, szeretem mikor valaki képben van magával. Ehhez képest ítéljük meg az ömlengésed. Az külön szórakoztat, mikor negyvendekás lelkiszanyik igyekeznek szemkinyomással menőzni.

Dobj egy privátot és gyere próbáld meg kisköcsög.
@rodeo36:

Hát brühühü,a Fidesz seggből nem esek ki,hiszen utálom őket nagyon,Te viszont reszelhetsz és egy hangversenyt is lenyomhatsz a kijózanodunk társulatért,hátha koncertet adnak a corpusodért!
Édes Istenem,ilyen vízipipások még élnek?Na szedd össze magad,de kúrva gyorsan!
@Fabius:

Kisköcsög??? Na de Fabius uram,csak nem gondolja,hogy közel negyven éves fejemmel elkezdek itt szájkaratézni,vagy minden nemű indok nélkül szemet kinyomni?Áhh... Kinőttem már a nethuszárságból,és azt hiszem elég szarságot is láttam ahhoz,hogy felüljek ilyen ostoba,álszent provokációknak!Dehogy... Minek nézel Te engem?Nincs olyan problémám,amit ne tudnék elintézni veled köcsög,ha mégis,akkor azt nem nyilvánosan,előre bejelentve fogom megtenni!:) EWRfvdsdv bruhhh... Borz alom!Egyébként a válasz?
@Fabius:

Azt egyébként melyik mondanivalómból szűrted le,hogy negyven dekás vagyok?Mondtam,hogy kilencvennyolcban a zsicikre vigyáztam,tehát ez már kizárja a negyven dekás titulust!:) De nyugodtan boncolgass tovább... Azt is elárulom,hogy valamikor a KC-ben voltam,majd kaszinóban vigyáztam a libsi seggetekre.:) Jó nyomon jársz,csak rossz úton!:)
Egyébként érdekes,ahogy megpróbálod saját ocsmány pálfordulásodról elterelni a témát.Érdekes jelenségek vagytok Ti!:) Mikor egy kicsit kellemetlen a téma,akkor feszengünk,majd megpróbálunk személyeskedni!Kibaszott álszent viselkedés ez is... Reménytelen,a Baumaxból vett gerincen járkálás ez,hiszen érzitek ti nagyon is jól,miféle féreg harcmodor ez.Nincs,elfogyott az észérv,akkor lemegyünk bétába és ötünk,vágunk,rúgunk... Szánalmas apafej!Mondok egy jobb stratégiát!Szedd össze a még megmaradt csontjaidat,helyezd el azokat a gerincoszlopodba,majd írj olyan blogokat,mint régen... Ne pénzért szopj a szoci klotyóban,hanem emelt fővel írj jókat!
@vitéz Thapóccay néma bárány:

Ezt kár volt... Na nem miattam,mert szarok a vállatlan áldozatra,hanem ki tudja mennyi barom van ebben az országban,aki majd felhasználja,megnézi,jól seggbe billenti ezt a húsz kilós palit!Szerintem vedd le!Nem korrekt a beleegyezése nélkül közölni egy fotót,még akkor sem,ha azon csak éppen,hogy felismerhető... Nem nyerő!
@pakandi:

Szerintem te nézd meg jól. Aztán baszogasd tovább ebben a stílusban. Ha mered.

Amúgy szokta vállalni magát. Neked is felkínálta, fésztufész is legyél bátor.
@vitéz Thapóccay néma bárány:

Verjem agyon?Vagy mi a lófaszt szeretnél?Öljem meg?Nincs vele olyan problémám,amit ne tudnék szóban lerendezni!Gyagyás Tódi vagy Te baszod?Öljem meg,mert nem egyezik néhány kérdésben a véleményünk?Mi a lófaszt akarsz tőlem,te kretén?Egy kibaszott szögbelövővel iktassam ki,akkor nyugodt lennél?Na elmész már a picsába,a fényképét meg vedd le,mert nem hiszem,hogy engedélyt adott arra,hogy itt mutogasd!
@pakandi:

Azt megnézném, ahogy megpróbálsz rá kezet emelni nethuszár.
@vitéz Thapóccay néma bárány:

De miért emelnék rá kezet?Mondom,hogy ami problémám van vele,azt itt helyben,szóban intézem el!Nem focihuligán vagyok,aki rombol és tör-zúz!Ha más lenne a helyzet és valami szeméyles indítékom lenne,akkor sem beszélném meg itt!Megkeresném és period!
@vitéz Thapóccay néma bárány: @pakandi:

A faszméregetést intézzétek el privátban.
@Fabius:

Szerintem a gerincre férne rá,egy kis reparálás!:) Feltéve,ha érted mire gondolok!?Még mindig nem válaszoltál a kérdésre... Hol maradnak az objektív,nem a szoci klotyókban, szopásból visszamaradt anomáliák által gerjesztett fejhangoktól mentes kritikák?Vagy ez már csak így marad?Bedőlünk a pénzes és lábszagú zsidók közé,majd elfelejtünk mindent?Papucsban,felkérésre írjuk a kritikákat?
@Fabius:

Na puhapöcs,még mindig ébren vagy,pedig már azt hittem ágyba bújtatok fegyverhordozó vitéz thapóccay báránnyal!:)Ruhád nem húzza a sok talpnyaló?Engem zavarna,hogy állandóan a faszomon lóg valaki,de hát nem vagyunk egyformák.
Na, még egy lábszagos trollocska eregeti a fingját a blogon. Nem adtak elég pénzt új cipőre a gazdái és kénytelen blogolással megkeresni a betevőt?
Fideszcsicskából van elég, ez kevés lesz a Kumin-hadtestbe beépülésre. Sokkal tehetségesebbek is elvéreztek erre már.
"Kormány, információ Szekszárd után"

"Helyi ügy, és természetes, hogy egy polgármester mindent tudni akar városáról" – szólalt meg végre a trafikmutyit leleplező hangfelvételről a kormányszóvivő. Sajnos ez a kommunikáció nem fogja megnyugtatni a közvéleményt. Az eddigi sikeres recepttel kéne próbálkozni.

A nemzetközi baloldal Szekszárd felől támad.

A hangfelvételt (amely a rezsieljárás részét képezi, és tulajdonképpen csak egy törzsanyag) a Philip Morris fotosopolta, és adta át egy búvárharangban a vörös alsóját narancssárgára cserélő állatorvoslobbinak. Ebből is látszik, hogy megkezdődött a német választási kampány, de mi nem engedünk az IMF nyomásának, és nem lesz nyugdíjcsökkentés."
hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130510_Kormany_informacio_Szekszard_utan#rss
Ne lopd a dumát proli Boli(Na, még egy lábszagos trollocska eregeti a fingját a blogon),találj ki valamit saját kútfőből!Ostoba egy kretén csürhe vagytok ti,akik még egy dumát sem tudtok összehozni,csak gereblyéztek!

Sajnos meló van,úgyhogy ezt a belterjes csürhét magára kell hagynom egy ideig,de amilyen ötletesek vagytok,majd feltaláljátok a gumifaszt,úgyhogy mikor este hazaérek,majd azzal csapkodom meg girnyó testeteket,persze csak verbálisan,mert én hozzátok nem érek,az is ziher!
@pakandi:
Ki nem szar le téged ecceri? Szánalmas kis csicska vagy - megéri itt verni a nyálad? Mosakodj meg, fogat is moss, büdös a szád is. Szánalmas vagy, csak ennyire telik?
A téma, a blog tartalma nem zavart? Ugyan ezeket a sületlenségeidet hányod be mindenhová?

Ezért küldtek csicska???
A masik poszra irt erre a genetikai torzra is illik.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Látod, minden IQ gyenge lófaszjóska idehány, a téma nem szokta zavarni őket.
Mi a lópélóért nem megy melegblogra üzekedni az ilyen???
Simogassa a wmiki homlokát...
Megnéztem a Timing In Central Europe Kft honlapját tice.hu és valóban kínálnak 390000 Ft-ért (vagy havi 7000-ért) "mindentudó" online pénztárgép rendszert. Illetve a TRAFIPAKK csomagjuk annál sokkal több. Ajánlom mindenkinek, hogy nézze meg. A többi hasonló pénztárgépes rendszerrel nem lehet összehasonlítani, sem szolgáltatásban, sem árban.
@wmіkі:
Valami Andi. Felteheted neki a kérdést, hogy akar-e lenni anyuci? :))
@zsanyibácsi:
Hogyan lesz itt pénztárgép, mármint a trafikokban is pl, amikor még le sem gyártották őket, tesztelés, hitelesítés, engedélyeztetés, hasonló huncutságok sehol.
Korrekten 1-2 éves időtartam ezek. Vagy úgy lesz megkonstruálva, ahogy olaszoknál, hogy szoftveres segítséggel mindenki jól járjon?
@Mariann19: na ez az!

kiváló szakmai alap, csak sajnos közérthető! állandóan figyelmeztet ráadásul és képes még más dimenzióba is áthelyezni "példabeszédeit".

no ekkor utálta meg a regnáló oldal, hiszen Debreceni előtt, 2000-ben, megmerte írni a Fortinbras királysága c.könyvet...

igen ám ez a másik oldalnál is behúzta a fékeket vele szemben mert túl szemléletesen írta meg ahogy összefonódva eladható a világ is, ha érdekeink ezt kívánják...

Könyv ismertető részlet: "A királytükör szereplői többnyire beszélgetőpartnerek egy kolostorban. E Dánia lehetne az ezredvégi Magyarország is. Néhány év múlva senki sem fog emlékezni arra, hogy kik rejtőztek szereplőim mögött. Csak az lesz az érdekes, hogyan bánt valaki a központi hatalommal, miként viselkedtek a nemzetállammal a kozmokraták, mit jelentett Európához illeszkedni, vagy attól távolodni.
Figyelő szemmel követik „királyhű” személyiségek és ellenzékiek, valamint mindkettőtől függetlenek, hogy mit ér egy ország lerohanása, a mozgó háború, s milyenek azok a politikusok, akik e lerohanást vezénylik. Megvitatják, mit jelent a kisnemzeti politika, és mit ér a nagynemzeti, miben különbözik az államférfi a politikustól, Képkirályság a valóságtól. Hol van az igazi élet, az államban vagy azon kívül? Elgondolkoznak azon, mit tarthat össze egy nemzetet, milyen szegénynek és milyen gazdagnak és hatalmasnak lenni.
A könyv politikai elemzés és nem művészi alkotás. A párbeszéd nem dráma, hanem dialógus."
@Trafik Pax: ez csak rajtunk múlik, hogy ezeknek a kretének meg fogja-e érni a 20éves koncesszió.
Évente rá kell gyújtani egy trafikra. Aki nem meri megtenni, annak meg a minimum, hogy messzire elkerüli a fideszbagázs trafikjait.
Az elitnek csak így lehet üzenni. Ezek a vadállatok másból nem értenek.
@hopptarisznya:
Ugyanmár... Képzeld el, ha kibontakozna egy népi mozgalom, amelyik a fideszcsicskák trafikjait mondjuk plakátokkal reggelre beborítaná? Csak azért, hogy szép narancssárga legyen. Még csak felirat sem kéne rá.
@OPHELIA: Én is véletlenül jöttem rá egy két dologra.
Ki akartam nyomtatni hát ha megy.
Az nem ment de el lehetett küldeni e mailben.
Sok szart letöltöttem ,aztán normálisan sikerült egy programot letöltenem.
Az mp3-as letöltések könnyebbek voltak,de először ott is fölösleges dolgokat szedtem le mert ezt "adták" ki először ezek az oldalak.
Dézsavű, a fidesmaflaálam sóvivője nyilatkozta:

nincs trafikbotrány, csak hírlapi kacsa !

@Trafik Pax: :))) jo neved van
@pakandi: Ezt hittem, az a meló, amit itt csinálsz...
A poszt utolsó mondatai:

"Erről az a régi vicc jut eszembe, hogy miért kell a fideszes politikust halála után 10 méter mély sírba temetni?

- Mert ők valahol mélyen jó emberek. "

Azért, mint egyik oldal iránt sem elkötelezett szavazó, egy szót kihúznék a viccből, mégpedig a fideszest. Bármely politikusra igaz a vicc.
amugy ez a nemes szerethető tisztességes álruhás Mátyás...

"Orbán egyedül vezetett le, a stábjában is keveseknek szólt, egyedül a Facebook-oldalának szerkesztésében részt vállaló munkatársát kérte, hogy készítsen egy rövid videót az esetről. Információink szerint a miniszterelnök elhelyezte a rózsát Bara József sírján, majd rögtön vissza is vezetett Budapestre."

anynira meg6óóó jajaj sírok is:((((
anyonverte a hitvány álamának a "szerve" aztán a tolvaj-román-cigányt megizéli...
és csak ugy csendben, TGM felhívására, amit külön meg is köszön...

@pocakos focista: +1
amugy a Budapest nyilván elírás, mert FELCSÚTRA, az ország fővárosában, ahol az egyetlen normális stadion lesz... Mátyás portáján, udvarában !

reméjjük nem rákos(i) a Mátyás, hanem Hunyad(i)
@kifordított nagyanyó: Nekem jogtiszta office 2007-em van. Office Picture Managerrel átméretezed a képet, jobb klikk, bemásolod a Word-be és mentés másként PDF.
Ezt mind tudja alapból, pedig csak iskolai, otthoni verzió.

Az ingyenes Open Office, most nem jut eszembe az új neve, alapból tudja a PDF-be mentést.

De a legjobb, amkor magadtól jössz rá, utána biztosan nem felejted el.
@OPHELIA: A nyomtatási kép véletlen volt.
Viszont sok pdf-szarságot töltöttem le mire megtaláltam az igazit és normálisan le tudtam tölteni.
Utána már ment.
Munkahelyen szenvedtem kicsomagolással ilyesmi.
Volt hogy az adat egyik felét kicsomagoltam,viszont utána gondolkodtam a msik felénél,hogy mit is csináltam.
És volt olyan koléga akinek én magyaráztam ezeket a dolgokat.
Persze van hogy különböző programok másképp reagálnak.
Volt hogy azt hittem nem csinálja a gép és közben csinálta.
@kifordított nagyanyó: PDF Creator, vagy Architect ami sztem hasznos. Virtuális nyomtató, ami PDF-et csinál
Mit kéne kommunikálnunk vezérem? Most, hogy fény derült a trafikok ügyére mert az a marha szekszárdi kipofázta, ki kellene magyaráznunk. – Remélem a többi megyei elnök nem pofázta ki a megkapott névsort. Árpi azt javasolja, hogy hivatkozzunk a multikra. – Melyikre a sok közül?- Mondjuk arra, aki nem árja. – Vagyis nem énekes? – Nem te marha! Azt jelenti, hogy izraelita, azaz zsidó. Pl. Fülöp Móricz. Angolosabban: Philip Morris. A nagy dohány nála van. És mind kiviszi. Nekünk semmit, még egy árva csikket sem hagy. Bűnbakot kell belőle képezni. Ő fogja keveri. – Mit vezérem? – Te marha, hát nem érted?! T.i. a szart. – Nem a dohányt? – Kuss! Hagy emlegesse meg a magyarok Istenét! -Vagyis a Talpra magyart? – Látom még mindig nem érted! Fog még nekünk könyörögni a multi karvaja. De mi visszakézből utasítjuk el. A nép velünk, azaz velem van, engem szeret. Nem kell félnünk, a rádióban is megígértem, hogy velük -azaz a vesztesekkel – vagyok. Ezek a marhák mind szocik. meg láb nélküli csaló rokkantak, ezért csak üres ígéretet teszek, hogy elaltassam éberségüket, hiszen a nyakunkon a választás.
@guma: Nagyon örülök annak, hogy idéztél a könyvből, elkezdtem a kritikákat olvasni, valamint további könyvrészletet is találtam.
Nagyon felkeltette az érdeklődésemet, hiszen korrajzról van szó Lengyel László valóban közérthető egyben mélyreható stílusában.
Hogyan tudta kitalálni már 2000-ben, hogy a könyvben Dániának nevezett Magyarországra jellemző lesz az, ami napjainkban tényleg megvalósuló jóslat.

"A tét, hogy Dánia kiszorul-e az európai kontinensből, vagy meggyökeresedik."
@Mariann19: ejnye!
nem kitalálta!
csak olyan mint Te vagy @rodeo36: vagy Épész, hogy a gazdasági vonalat elemezve figyeli az eseményeket az emberi vonal tetteit, irányát hozzácsapva többet vesz észre a mozgató rugóból mint az egyszerű halandó...
@guma:
"A gazdasági vonalat elemezve figyeli az eseményeket, az emberi vonal tetteit."
Igen, hajlamos vagyok az ember középpontba helyezésével következtetéseket levonni.
Nagyon sokszor hiányolom gazdasági döntéseknél, vagy az ország helyzetének elemzésénél, hogy pattognak a számok,a tervek, az eu és egyebek, de hogy szóba jönne az ember, az egyén élete, érzete, ez kimarad.
Pedig minden az emberért kell, hogy történjen, még ha közhely, akkor is.
süti beállítások módosítása