Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.05.10. 04:33 Fabius

Fidesz: hazudj, hazudj, hazudj!

Címkék: fidesz szekszárd horváth istván trafikmutyi

HAZUDIK! HAZUDIK a beste parasztya! - ordítják a hazugok az egyetlenről, aki nem teszi - Összekeveri fatorlaszt a latorfasszal, régi konfliktusai vannak őneki és szemit is rájavetette a polgármonsteri székre!

Abcug! Kurafi!

Mink itten biza sosenem tapasztaltunk semmitse, itt nem volt megbeszélés és trafikjog osztás utcánként, polgármester húgának, nem tett el belőle jobb időkre Fajszi Lali képviselő magának meg az öccsének! Mink itten ilyet nem tapasztaltunk, detélleg. Igaz keresztény becsület szavunkra! Orbán Viktor szent nevire és a megfeszített Úrjézusra esküszünk! Vadai Ágnes olvasson fel L. Simon László költeményeket végtelenített szalagról a letöltendő alatt, ha nem így van! 

horváth-istván-hazudik.gif

Ezek tényleg ennyire hülyék. Őszintén, minden megjátszás nélkül. Föl sem merül a sok egybites ostoba fajankóban, hogy hangfelvétel nélkül Hadházy nem fordult volna a HVG-hez. Mert ha emlékszünk nem csak ez a horvátpista polgármester hazudik, de kánonban mögötte a komplett szekszárdi Fidesz frakció is, Máté Péterrel az élen, hogyaszongya: „Mindig ott vagyok, soha nem került szóba, nem is tudtam róla” Ráadásul nem csak hazudoznak de ennyire szarháziak is. Szó nélkül megtapossák a trafikmutyiból leeső apróért az egyetlen tisztán maradt párttársat, - aki a leleplezés óta kicsit betojt a saját bátorságától - de még mindig igyekszik fenntartani a látszatot: a Fideszben sem mindenki két petákért megvehető, elvtelen fillérbaszó. 

Innentől pedig Lázár János hiába szeretne egy rohadt multit kijelölni utálat tárgyának a trafikmutyi mögé a Heti Válaszban. A beismerés is megkésett - voltak olyan megbeszélések amiről Hadházy beszél - innentől késő bánat, eb gondolat. A szekszárdiak elrendezték, hogy ne csak tolvajnak, de nertársat hátba szúró elvtelen, hazudós, a pártért és a jussért bármire képes gyülevészhadnak látsszon az egész díszes kompánia. 

Legröhejesebb az egészben mégsem az, hogy a hangfelvétellel lebukás természetesen a királyi médiában és csatolt részeinél, a Magyar Nemzetnél, Hírlapnál nem hír. Sokkal inkább az az álszentbeszéd, amit Rétvári államtitkár elejtett tegnap egy teljesen más témában előadott felszólalásában. Jól figyeljél, aszongya:

"Fontos a moralitás a politikában, a döntéshozatalban pedig nemcsak a jog, hanem az erkölcs alapvető szabályait is be kell tartani." - a fentiek után erkölcsről beszél a szentem

"ha a politika elveszíti erkölcsiségét, akkor bárki ellen felhasználhat törvénytelen eszközöket, a kommunisták pedig sokszor a saját párttársaikat is koncepciós perekkel akarták likvidálni.- hazugsággal vádolni egy tudottan ártatlant nem tudom mennyire törvényes, de az biztos, hogy jó kommunista módjára próbáltátok meg az egyetlen állva maradt tisztességest is ordítva hitelteleníteni, lejáratni és besározni. 

"az állam fél a nép igazságérzetétől, a természetjog alapján ugyanakkor az emberekben megvan a természetes igazságigény, s hosszú távon nem lehet elhitetni velük a valótlanságot." - de azért ti csak ezzel próbálkozok jó ideje, ugyebár. Nagyjából bármi áron. 

Erről az a régi vicc jut eszembe, hogy miért kell a fideszes politikust halála után 10 méter mély sírba temetni?

- Mert ők valahol mélyen jó emberek. 

807 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr985292294

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Vagyon elleni fő bűnelkövetők 2013.05.11. 11:49:37

A vagyon elleni bűncselekmények nagy részét egy agresszív kisebbség követi el. Pártpolitikai kisebbség.

Trackback: Én kérek elnézést! 2013.05.10. 09:20:37

"Az alázat, az igazi tudás és az igaz megismerés kapuja. Minden nagy tett, minden valódi erkölcsi és szellemi erőfeszítés előfeltétele." Veszélyben a Csili és a Pesterzsébeti Múzeum működése? A kerület narancsos vezetése Szabados Ákos polgármester me...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ebbú senemélesz semmi... 1 napos vihar a biliben, tekintettel a most következő uccsó mondatra:
"Az Index a hangfelvétel meglétét közlő cikk megjelenése után igyekezett elérni a polgármestert, az alpolgármestert és néhány képviselőt, akik jelen lehettek a megbeszélésen. Csak néhány fideszes képviselő vette fel a telefont, közülük Csillagné Szántó Polixéna azt mondta, hogy ő nem volt ott, Máté Péter nem kívánt nyilatkozni, Tóth Gyula pedig annyit nyilatkozott, hogy szerinte ez az egész egy balliberális hazugság, mert ő volt egy frakcióülésen, de ott ilyesmiről nem volt szó."
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Máté Péter még jó, hogy nem kívánt nyilatkozni. Ott van a posztban is mit mondott előtte az ügyről a hazug szemét.

A Tóth meg az anyjával közösüljön.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
A Schmitt-ügy is lappangott egy darabig a kipattanás után, aztán mégis borult a bili...

Az elvtársak a hétvégén kitalálnak valamit kármentésre, a HVG erre megint előhúz egy adut, ügyesen felszinen tartva a dolgot, és ráboritva az egész szart a fideszre.

Ebből Scmitt-ügy lesz, nem Semjén féle elmismásolás.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Békemenetet azonnal! "Jó Fideszesnek kenyeret, Hadházynak kötelet! ....
"miért kell a fideszes politikust halála után 10 méter mély sírba temetni"

Ugyan-ugyan, csak az ugaron hagyott, tonkrement fold(j)e(i)kre kell kiteriteni valamennyit, jo lesz talan tragyanak, vagy esetleg rovaritonak, igeny es minoseg szerint.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: nem hittem volna, de azt lehet mondani, hogy a kovetkezo barmilyen orszag altal kinevezett barmilyen nem fidesz kormany elso dolga lehet a HVG-t ugy, ahogy van Pulitzer dijban reszesiteni.
@Megdobbent:
Mér gondolod,hogy a bármelyik következőnek annyira kell egy hvg,ami
állandóan kiborogatja a bilit?
Amikor a Fidesz került hatalomra ki gondolta, hogy nem így lesz? Jó, azon én is meglepődtem, hogy ennyire pofátlanok, de mégis sejteni lehetett, hogy harácsolni, hazudni, lopni, és rákenni as másikra, na azt tudnak.
Most már csak az a kérdés, hogy mit találnak ki ellene. A Portik ügy, nem az igazi, Hajdú-Bét az sem. Szóval most mit talál ki Habony? Mert ki fog találni valamit, amiben benne lesz Izrael, a multik, hazaáruló, Gyurcsány, maffiabaloldal, és persze Bajnai. Csúnya lesz, és a sok droid beveszi.
ehehe:"Hasonló felvetése volt Tóth Gyula helyi fideszes képviselőnek, aki az ATV-nek azt mondta: ha volna is hangfelvétel, az manipulálható. „Most az Ákos kiad egy felvételt, vagy én felveszek valamit, abból kiragadok egy-két mondatot, és lejátszom, ez bizonyíték?” – kérdezte a képviselő."

Olyan ösmerős ez valahonnan? Őszödi beszéd?

Amúgy meg az ecceri hadházi pap unokája, máris bekussolt, és még nincs vége. Majd kiad egy nyilatkozatot csupa nagybetűvel: HAZUDTAM, HAZUDTAM, HAZUDTAM.
Esetleg kiáll a fórumra, és nyilvánosan elégeti magát.
Innen üzenem a faszegyereknek, hogy neki már tökmindegy. Miszlikbe fogják aprítani, ledarálják, és kutyaeledel lesz belőle.
Egész közelről tudok példát említeni: Láyer József.
Így működik a "demokratikus(s) centralizmus" a fijjúgnál, akiknél bolsevikabbat még nem hordott a hátán a föld.
ujabb nap, ujabb fideszes hazugsag
mi lesz ennek a vége?

lámpavasakon szellőzködő gittegylet tagok legelőször a zalcsútbasznádi kertitörpével...persze mielőtt teljesen meggárgyúl...már mekkora adag gyógyszere van óránként?

brühüyyy
@Link elek: ...de ma a Zorbán miniszterelnökúr hazudik a közrádijóban naptya van! Igaz tegnapi a felvétel.
@a kormány embere: kell vagy sem, amit megcsinalt, azert megilleti egy vallapogatas :>

@rodeo36: szerintem a pocakos zavartelmeju adagjait mar grammban toljak orankent, mondjuk egyszer lehetne viccelni egy eros placebos adaggal, lehetoleg valami nyilvanos megjelenese elott :> De nincs ennyi mersze egyiknek se.
@vantaan: Helyesbítés: Ma a Zorbán miniszterelnökúr Nem hazudik a közrádijóban félnyóckor napja van! .... de tegnapi felvétel is van!
Mi kommunista ifjak indulunk, mert bennunk a Partnak remenye
@vantaan: nem ember o, hisz soha nem hazudott, ember ilyet meg soha nem todott tenni
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: .... még sohasem hazudott, igy (nem teljesen) igaz.
...... csak ezt az egyet hazudta, mármint hogy Ő sohasem hazudott!
@vantaan:
"igaz tegnapi a felvétel."
A tennapi hazugság,ma már - legalább fél! - igazság a ner-ben.

Szomorúan kell megállapítani,hogy a nagy elqró, valóban igazi GENTLEMANUS a magyar jobboldalhoz, és az európai Néppárt-családhoz képest.
Kínos ezt kimondani,de mindenki, aki ferit ekézi,elmehet a qrva anyjába!
Megszakad a szivem a kepviseloert, de telleg. Bizti nem jutott neki trafik. Kimutyiztak a tutibol. Kivancsi vagyok milyen koncot fog kapni. A fideszes kepviselo part megujitas cimszoval egy altala is felulvezereltnek tartott velejeig romlott rablobandaban nem kepzelitek, hogy o lesz a jo fiu?! Angyanrol meg elhinnem, de errol?! Majd kap egy kis posztot szep fizuval, oszt ennyi.
@Megdobbent:
Előbb-utóbb - de mindenképp - meg fogja kapni!
Ha nem is egészen úgy,ahogy Te gondolod.
@Kőmíves Kelemen: nem tortent semmi, mutyival jova nem teheto. Majd megkapja a maga habcsokjat, majd beperli a hvgt, amiert ballibsikent megtevesztette a kepviselot, kiforgatta a szavait es tiltakozasa ellenere lekozolte ezt a hazugsaghalmazt.
@vantaan: hogy mondhatsz ilyet?! A vegen isten karomlasert rad szabaditjak hetfon az uj lelkes seggnyalot.:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Várd ki a végét. Mindig voltaklesznek génhibás egyedek, akikbe beleszorult egy kis tisztesség... Ne ítéj előre.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Nem értek egyet veled.

Szerintem a fidesz kezd ezekkel a mutyikkal abba az irányba lendülni, hogy a bizonytalanok jövőre ELLENÜK fognak szavazni, hogy takarodjanak a picsába, még azon az áron is, hogy be kell húszni az mszp-re az ikszet.

Ha nem lennének ezek a botrányok, akkor a bizonytalanok otthon maradnak, mert nem akarják vissza a szocikat.
Viszont lassan eljön az a pont, hogy bármi áron takarodjanak a narancsok.
Ezt a lélektani pontot piszkálgatják ezek a mutyik.
@V-PORT: hat ugy tunik volt nemi jostehetseve a gyurcsany film keszitoinek. Hisz mindjart a legkenyesebb reszen rugjak a fijukat, a penzcsapnal. Ugyhogy a az mszp pipa, bajnai pipa, most jon gyurcsany...
@Kőmíves Kelemen: szerintem tul nagy remenyt olunk a bizonytalanokba. En kb 2 eve minden nap itt voltam, nyuzsogtem, figyeltem, kovettem. De eljutottam arra a pontra, hogy szarok ra. A magyaroknak meg 30 ezustpenz se kell, hogy eladjak magukat kilora. Leszavazok, mert az a minimum. De ha mar valaki 2010-ben behanyt a politikatol, nem fog urna kozelebe menni.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: olvasd el az index interjut, es latni fogod, hogy a kantorkent is mukodo elvtars hiba nelkul hozza a tajparaszt fideszest. Nem genhibas, az angyan. Vagy pokorni. De ez?! Akar valamit, amit maskepp nem adna meg neki a part. Remek targyalasi alap ez, hidd el.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Én nem reménykedek, mert szerintem (szinte) képtelenség 2014-ben leváltani a fideszt, és úgy vagyok vele, hogy egyék meg amit főztek.

A létező legminimálisabb adót befizetem, és ennyi az én részvételem a NER-ben.
Abban biztos vagyok, hogy már csak pár évük van, és a fejükre szakad az egész... ha mégsem, akkor tipli ebből az országból, mert a gyerekünk nem fog agymosott zombi lenni.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Olvastam, nem tudom. Nekem inkább az jött le a cikkből, hogy be van szarva...
Majd megmagyarázzák, hogy Szekszárd egyedi eset volt, mindenhol máshol rendben mentek a dolgok, az is csak véletlen, hogy az elbírálók épp azokat hozták ki nyertesnek, akiket a szekszárdi fideszesek is támogattak. Beáldozzák a polgármestert meg egy-két 20. senkit és ennyi.

A szavazóik olyan szinten alacsony minőségű emberek, hogy ez őket nem érdekli. Tizedennyiért vekkerrel a seggükben mentek volna a szocik ellen a Kossuth-térre, de a Fidesz bármit megtehet velük.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: no igen, mert nem tudja az alapigazsagot. A zsarolonak vesznie kell. Ezt minden moziba jaro tudja. De egy kantor, hiaba, errol nem ir a Biblia. :))
@Kőmíves Kelemen: no lam, mi egyforman gondolkodunk. :)
@Megdobbent: a nuklearis hulladekot se hasznaljuk rovarirtonak.... Meg te megened amit ezekkel tragyaztak!?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: biztos vannak igy masok is. Esetleg te is?:) Amin megdobbentem, hogy a multkor mar Boli is emigralni akart.... Nacez mar durva.
Na lassan el lehet dugulni. Nemtaggyűlésvolt és kész. A jogászok majd a többit elintézik. Csak mellékesen 3 hónap alatt 70 forinttal emelkedett az általam szívott cigi ára. Ne az emberek fizessék meg! Nem lesz cigaretta áremelés.! Szakadna rájuk az ég.
@rodeo36: ugyan mar. Majd megoccsitanak valamit, es a sok birka lelkesen tapsol nekik. Lampavas?! Forradalom?! Kormanyvaltas?! Hol elsz?! Mert nem Magyarorszagon, az tuti.:))))
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: csak aggodnak erted. Ha meg akti kent leesel a labadrol, akkor a nyugdijas irtasra berendezett egeszsegugy adofizetot fog kinyirni. Marpedig abbol keves van (adofizeto). Azoknak nem a rendszerben a helyuk.
Kis naivként azt hittem, hogy lesznek a Fideszben olyanok, akik szólnak. Mert ahol sok ember van, ott lehet egy, két normális, és erkölcsös. Reménykedtem Navracsicsban, még Gulyás Gergelyben is láttam egy kis szikrát. Aztán bebizonyosodott, hogy a hatalom, és a pénz sokkal fontosabb, mint a saját lelkiismeret. A borotválkozás biztos nehezebb tükör nélkül, de ezt is megoldják.
@V-PORT: ezek mar azon a szinten vannak, hogy siman tudnak tukorbe nezni. Es nem kopik magukat szembe.
Most nem azé, de ez a sztori nem az erkölcsről szól. Ez BŰNCSELEKMÉNY! Csalás, hivatallal való visszaélés, korrupció....nem vagyok jogész.
Ha ebbe a hintába nem ül bele az ellenzék teljes seggel, akkor balfaszok.
Feljelenteni az összeset, Rogánnal és Lézerrel az élen!!
@vitéz Thapóccay néma bárány:

"A Tóth meg az anyjával közösüljön. "

Na, de kérem! Hogy lehet így beszélni?

Miért csak a Tóth? Diszkriminatív vagy!
@V-PORT: szektaban mar csak igy megy, kilepni nem lehet, csak labbal elore lehet tavozni
@V-PORT: ...kis naív? Nagy naív! ...lesznek a Fideszbe akik szólnak?
De hát szóltak! -Kell a zasszonynak egy zsíros állami munkahely - majd a munkát elvégzi a cseléd!
- Kell a kisqrvámnak egy kis állami munkahely ...
- Kell a gyereknek úgy 30 milla vállalkozói támogatás!
-Kell 100 milla egy kis szálloda építésre!
-Kell 300 milla ....
-Kell húszon milliárd a Szajol-Püspökladány vasút építésre plussz a "zsebbe"!

No de hát mit is mondott a Zorbán Tarlósnak?
- ...csak szóljatok, s megcsinálom!

Tehát IGENIS SZÓLNAK!
Az egész ügyet, sőt, tulajdonképpen három év Fidesz-kommunikációjának létjogosultságát próbálja kivakarni a szarból Rétvári, és a harmadik itt idézett mondata miatt megérett ő is a Koszorús Balfasz Díjra:

"az állam fél a nép igazságérzetétől, a természetjog alapján ugyanakkor az emberekben megvan a természetes igazságigény, s hosszú távon nem lehet elhitetni velük a valótlanságot."

Tehát amit hosszú távon el lehet hitetni az emberekkel, annak egyszerűen MUSZÁJ az igazságnak lennie -a fenti két ok (állami félelem és igazságérzet) miatt-, ezért bárki bármit is mond vagy tesz, a Fidesz kommunikációjának igazságát az 1 millió szavazójuk szavatolja, hiszen ha hazudnának, elfordulnának tőlük. Vagyis az igazságot nem a tények határozzák meg a Fidesz számára, hanem az, hogy hányan hisznek benne.

- Bolsevikok - gondolta Stirlitz.
@V-PORT:
Tényleg naivka vagy... :(
Ennél a kis nyomi, csicska társaságnál Piktorka eleve úgy válogatott, hogy a gerincet tessék a ruhatárban leadni, a szöveget meg majd az olyan Rétvári cucubucika típusok szajkózzák, végtelenített lejátszásban, értelem és tartás nélkül.
Ja kérem, ilyen amikor a gerinctelenség és középszerűség diadalt ül!
De legalább Felcsúton lesz szép új stadion, enyhe pajta beütéssel és túláradó szarszaggal... Az is valami.

Minden legalja ebben a szolgalelkű népségben, hogy az egyetlen embert, akiben gerinc van azonnal megbélyegzik és teljes mellszélességgel felsorakoznak a hazugság mellett. A szövegeik, meg emlékeztetnek a "régi, szép időkre".
Tegnap a doki már nem nagyon mert beszélni, megkezdődött a pressziója és megfélemlítése...
"Tegnap még nagyon készségesnek tűnt. Történt azóta valami?

Semmi, de tegnap is arról beszéltünk, hogy egy portrét szeretnének rólam készíteni
A trafikügy kapcsán.

Mire jó ez az egész? Amit a HVG-nek mondtam, azt vállalom, szóval, ha szeretnék, adják a számba a szavaimat az interjúból.
Ön szerint a szekszárdi polgármester, Horváth István a trafikpályázatok listájával érkezett a kormánypárti képviselők találkozójára, azzal, hogy véleményezzék a listán szereplőket. Azt is mondta a cikkben, hogy mivel nincs külső ellenzéke a Fidesznek, ez elvezetett oda, hogy olyan döntéseket hoznak, amelyek nem helyesek, és sajnos akár odáig is elvezethet, hogy olyan döntéseket hoznak, amelyek egyéni érdekeket szolgálnak.

Ha már ilyen rámenősek, jól van, politizáljunk még egy kicsit. Elmesélem egy meghatározó élményemet.
Hallgatjuk.

Egyszer egy önkormányzati küldöttség tagjaként Szekszárd belga testvérvárosában, Waregemben jártam. A polgármesterre várnunk kellett, mert épp egy fontos gazdasági jellegű tárgyalást folytatott a szomszédos szobában, de úgy ám, hogy az ajtót közben teljesen nyitva hagyták. Aztán a folyosón láttam, hogy az összes szoba ajtaja nyitva van a hivatalban. Ezt fontosnak, jelképesnek tartom. Jó lenne, ha a közügyek az emberek előtt zajlanának. Én a magam részéről olyan törvényt hoznék, hogy minden hivatalban legyenek nyitva az ajtók. Sőt, webkameráznám az egészet...
Na látja. Akkor elmondja, mi történt Szekszárdon?

Már elmondtam...

Fél valamitől?

Nem. Kellene?

Megfenyegették?

Nem. Kellett volna?

Mégsem akar beszélni.

Ebben a pillanatban nem. Lesz egy találkozóm az érintettekkel, azután talán többet tudok majd mondani."

Lófej megvolt? Vagy csak célozgattak...
@Myrath: ugyan mar. Azt hiszed, hogy ez olyan hangsulyos, hogy nemi libazassal, puchozassal, hagyozassal, elkurtadozassal nem lehet visszarikoltozni magukat az elre?! Egy megszolalas -5% az ellenzeknek, es plusz 5-7% a fidesznek.
@Myrath: Már feljelentést tettek. Polt feljelentés kiegészítést kért.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "Amin megdobbentem, hogy a multkor mar Boli is emigralni akart.... Nacez mar durva."

Korábban te is utaltál ilyesmire. Hogy áll a projekt???
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: kezdo zsarolo hibaja. Tul nagyot fedett fel.:) hidd el, ha meg beszelgetni szeretnenek vele, felfele fogjak buktatni. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: jol. :) meg megvarjuk, hogy a szerzodes leteljen. Aztan uzsgyi.
@CSENDES: legalabb valakit megtosznak hamis vad miatt:)
@CSENDES: most mi bajod van?! Mar az is baj, ha valaki lelkes. :) jol nezd meg. Az uj gulyast, rogant lathatod benne.
@V-PORT: Én tudtam, h 10-szer olyanabbak lesznek mint a szocik, de a BKV botrányok idején egyszerűen képtelen voltam elképzelni, h ez h lehetséges. Hát most már képes vok :(
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Szerintem is tesznek 2 "visszautasíthatatlan ajánlatot" neki. Olyan igaz görögös módra...

Az egyik egy kiemelt poszt, ahol "sokat tud tenni az emberekért". (Persze innentől felügyelet alá kerülne, látszatposztra, önállósága mint egy 1 éves gyereké, ráadásul a háta mögött ezerrel nyomnák, hogy csak ezért csinálta az egészet, hogy ide kerüljön, a koncért... stb... most aztán...)

A másik verzió olyan megfélemlítés, hogy még a hasmenéses kiscica seggéből se akarja a tekintetét és gondolatait kivenni, a családja és saját érdekében.

Ugye nem tévedek? :(

A bolsevik párt egyszerűen nem képes máshogy élni, létezni és gondolkodni!
@CSENDES:
Tennap'má szétröhögtük a kis SSteffy klónt! :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: vagy adnak neki 1-2 trafikot. Biztos akad meg par csalodott, igazi trafikos multtal rendelkezo... ... Genhibas egyed a fidesz kornyeken.:)))
Ha szeret minket kicsit viktor, akkor kommenteles a munkaja.:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
A leírás alapján, ott lejjebb, ez is eléggé hormonzavaros egyed, akárcsak SSteffy bébi. Legalább üres órákban egymást bactathatják akkor, nem bennünket.
Mazochista vagy arany bogaram, az a baj... :))
ügyes:

Begyulladt bürokratákra tolná a korrupció elleni harcot a kormány

Megtörné a „hallgatás törvényét” a korrupció által veszélyeztetett hivatalokban és cégeknél a kormány. A héten közzétett javaslat szerint akár az interneten is be lehetne jelenteni, ha valaki gyanút fog. A civilek szerint viszont azzal, hogy az ügyek kivizsgálását kiszolgáltatott köztisztviselőkre bíznák, a törvény írott malaszt lesz, ráadásul az állam elfoglalására, a közbeszerzések kisajátítására törekvő érdekcsoportok ellen nem véd.

hvg.hu/itthon/20130510_kozerdeku_bejelento_korrupcio
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: aaaaaa. Dehogy. Csak imadom ezeket, mert vegtelenul ostobak. Hatha fabe is elnezo lesz es kesobb vagja ki, mint stefit.:)) Kis verfrissites rank fer. Csupa uncsi troll. Legalabb valaki nagybetuvel irna viktor nevet es miniszterelnok urazna, a mi szorakoztatasunkra.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nem is azert csinaljak, hogy visszaszoritsak a korrupciot. De legalabb elmondhatjak, hogy mennyit tettunk, bezzeg bajnai-szocik csak bkv meg nokias doboz.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: PR, Agitprop, harc, erőszak elsőre szavakkal, utána tettekkel. Kialakult és régi táncrend ez a fidesznél, kellő droid támogatással, és szélsőséggel.
Az m1 mint közszolgálati, maffia baloldal, támadás a rezsicsökkentés ellen, hajdú bét, laborcportik!!! Erről egy szó sem!!!
és elkezdődött a nap:
/index/

Hangfelvétel bizonyítja a trafikmutyit
Az volt a lényeg, hogy ne a szocik győzzenek. Csak fideszesek kaphattak trafikot. Szekszárd polgármestere utcánként osztotta el a trafikokat.

Vv Trafikmutyi: beáldoz vagy véd a Fidesz?
Van független igazságszolgáltatás, tesz a kormány korrupció ellen? Erről is szól a hangfelvétel kezelése.

A Fidesz nem szeretne LMP-frakciót
Az alkotmányügyi bizottság május 21-i foglalkozik az LMP ügyével, a Fidesz már tárgyalt a kérdésről.

-------------------
Nagy ész nem kellett hozzá, de tegnap ezeket az adókat említettem/ük meg, ez akkor azt jelenti, hogy akár mi is lehetnénk miniszterek, vagy MNB elnökök, tudunk olyan hülyék lenni, mint ők /hülye=szervilis narancsos/

Mégsem ússzuk meg
a Varga-csomagot

Orbán 100-120 milliárd forintos kiigazításra kérte fel Varga Mihályt. Nyugdíjcsökkentés, rezsiemelés nem lesz, de adóemelés jöhet. Ha május végéig meggyőzzük Brüsszelt, lezárulhat a hiányeljárás.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F05%2F10%2Fkiigazitas%2F

------------

Hurkák, rézsük és surrantók az M3-ason

A nemrég átadott autópálya-szakaszon rengeteg hibát talált egy olvasónk. A NIF megmagyarázza.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F05%2F09%2Fm3%2F
@CSENDES: Jaja. Tegnap már linkelte valaki.
@CSENDES: fogadjunk, hogy a hülye trafikosok a páláyázataikban leirtak mindenféle barom üzleti terveket, a csókosok, későbbi nyertesek pedig leadták a nevüket. Nem véletlen, hogy nem akarják nyilvánosságra hozni a pályázatokat.
Nem jegyzőkönyvbe mondta. Akkor meg?
A hanganyag manipulált.
Virág et. 2013.05.10. 06:38:41

„ A szavazóik olyan szinten alacsony minőségű emberek, hogy ez őket nem érdekli. „

Egyelőre leginkább az ő „szavazóik” járnak szavazni, a nem-szavazóik nem járnak. Ezért van kétharmad. Ha lebunkósítod őket, még inkább összetartanak.

És igen, ha lett volna ilyen intenzitású blogélet a privatizáció hőskorában, talán lenne cukorgyárunk, talán lenne iparunk, talán lenne mezőgazdaságunk, mert nem privatizálhatta volna jelképes egy forintokért az igazgató úrból, párt- és szakszervezeti titkárból és tsz elnökből álló management, hogy aztán az egész ebek harmincadjára kerüljön. Mára már csak ennyi maradt, hála a világhálónak meg a „nincs sajtószabadság”-nak értesülhetünk róla melegében és kiírhatjuk magunkból az ebből fakadó dühünket. Persze ettől ami disznóság, az disznóság.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: meg nincs vegleges. Anglia tultelitett magyarokbol. Igy mar nem igazan vonzo.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: tessék letenni a cigarettát. Ma már a nemdohányzás az új ellenállás, a szabadságért, az apaljogokért való kiállás!:)))

Én nagyon boldog vagyok, hogy 40 év boldog cigarettázás után fél éve úgy döntöttem, hogy elég volt. Szép volt, jó volt, de elég volt a cigiből.
Így aztán ezeket a rohatt fityiszes tolvajokat én nem gazdagítom.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ez megmarad az agipropnal. Hulyek lennenek a zsebuk ellen szabadsagharcolni.:)
@maybach:
Jaja, jöhet a hangfelvételek csatája:
LaborcPortik vs. SzekszárdiTrafik!
@V-PORT: Hát pont a Navracsics és a Gulyás talán a két leggusztustalanabb figura a fideszvezérkarban. Ők pontosan tudják, hogy micsoda mocsoknak a kiszolgálói, minek adták el magukat.
hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20120928_navracsics_az_onerzetes_nulla

"Ugyanis Navracsics valaha gondolkodó lény volt. Sőt, rá is játszott az emberarcú fideszes szerepére. Az elemzők pedig, akik korábban kollégái voltak, vagy diákjai, esetleg tagtársai valamilyen gittegyletben, mértéktartó, intelligens kultúremberként ábrázolták őt, és csak azt nem voltak hajlandóak észrevenni, ami orruk előtt zajlott, hogy Orbán nagyúr már akkor harci droidot faragott belőle,..."

"Navracsics négy kemény év alatt bizonyította alkalmasságát, teljesítette az elvárt szintet, amelyet jó fideszes hűbéri szokás szerint a felcsúti magánrezidencián ellenőriznek. Kiváló alapanyagból tökéletes végeredmény született.

Karaktere nincs. Véleménye nincs. Súlya nincs. Becsülete nincs.

Jutalmul kinevezték lábtörlőnek."

Na most ez Gulyásra ugyanúgy igaz.
@Kőmíves Kelemen: A CopyPali-gate óta előfizetem a HVG-t, leszarom hogy csak 2-3 hetente látom egyben amikor hazamegyek szülőkhöz és úgy egyébként nem olvasnék papíralapú sajtóterméket. Csinálják ha más nem csinálja.

@aritus: Honnan a retekből veszi bárki hogy Navracsis gondolkodó, intelligens kultúrlény volt? Pont mint anno Pokorninál, meg most újabban Gulyásnál...ha ezek a kreatúrák azok lettek volna akár egy percig is most már nem tudnánk a nevüket, csak annyit hogy volt valami szemüveges kopaszodó gyerek is a Fideszben de rég kiszállt mint az a magas vörös gyerek emlékszel?

@Secnir: Most mé' talán gyalogoljanak?
Egy normális országban 24 órán belül megbukna az érintett polgármester, a nemzeti dohánycég vezetője és a felügyelő miniszter. A közfelháborodás miatt egy héten belül követné őket a miniszterelnök.

Magyarországon semmi sem fog történni. A másfél millió fidesztudatú hívő továbbra is megingathatatlanul áll a rezsim mögött. Nem mentség a számukra, hogy nem is értesülnek az ügyről, hiszen bibliájuk, MaNem szerint a mai két vezető hír a következő:

mno.hu/magyar_nemzet_belfoldi_hirei/millios-birsag-portik-erdekeltsegenek-1159942

mno.hu/magyar_nemzet_belfoldi_hirei/cafoljak-bajnait-a-hajdu-bet-karvallottjai-1159946

A következő közvéleménykutatásokban a botrány hatása kimutathatatlan lesz.

Így ezredszerre is konstatálhatjuk, hogy a gond nem a fidesszel van, hanem Európa legostobább népével, amit ők csak kihasználnak a saját meggazdagodásuk érdekében.
Nomármost, az atomtitok kutyafasza a pályázatokhoz képest, ezért akár kotmányt is pikkelyeznek.
Node, akkor ezek hogyan transzportálódtak a gyuzsohivatalból szerteszana az országban a megfelelő illetékességet vélő pártaktívákhoz?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Köszönjük Sólyom morális László:

"A KVH végül azért nem állt fel, mert Sólyom László – a házszabályt megszegő kapkodó törvényalkotásra hivatkozva – visszaküldte a parlamentnek a jogszabályt, amit a parlament a 2010-es választások közeledtével már nem tárgyalt újra."

"A 2009-es – részben a civilek által kitalált – megoldás a Közérdekvédelmi Hivatal (KVH) volt, amely az állami hivataloktól függetlenül működött volna: ez az intézmény fogadta és vizsgálta volna ki a bejelentéseket. "
"Tovább nőhet a csekkadó
A Varga-csomagban az átutalásokra, pénzfelvételre kivetett adó nőhet - mondta a miniszter."
www.origo.hu/gazdasag/20130510-varga-mihaly-a-tranzakcios-ado-emelesevel-foltozna-be-a-koltsegvetest.html

Ezen már csak kacagni lehet...
Nem fog változni semmi. Nagy ügy nem lesz belőle. El lesz kenve a dolog, jól ismert hogy hogyan, előttem leírták. A választó fideszdroidokkal mi lesz? Nagyon egyszerű. Majd ráfogjuk hogy a mocskos szocialisták ilyen undorítóan elvetelen módon akarják szétkúrni a mi nemzeti egysésgünket, és különben is mindenért kizárólag Lopcsány a hibás. Amúgy meg ez egy nemzeti dolog, nemzeti tőkések kezébe kell adni a nemzeti trafikokat, nem pedig a mocskos baloldali kezekbe, akik elkótyavetyélték előttünk (túlzottan -> így mi már nem tudunk eleget lopni) az országot. Szóval mivel ez nemzeti és hazaffyas dolog, és ezt támadja a mocskos imperialista baloldal ezt a témát így hangolva megrágatjuk és kiköpetjük Debilkével, Girosszal, bebasszák a hazugsággyárak a köztudatba, sulykolja a témát a Böröcz TV, meg a pártlapok, aztán ennyi.

Mivel Őfelseggünk Duce Viktor sikeresen és szerencsére elrekvirálta a szocialistáktól a leggyökerebb szavazókat, nem lesz nehéz ezen véglények esetében besulykolni a nyakukon lévő csonttartályban található egypár kósza agysejtjükbe, hogy összességében nekünk van igazunk. Ezek annyira segghülyék, hogy minimál retorikai módszerekkel el lehet érni, hogy egy igazság legyen, és az a Párté legyen. Éljen a bolsevizmus, amely a magyar szavazó genetikusan kódolt ostobaságára építhető sziklaszilárdan! Nem mi az itteni szájtépők fogjuk ezt befolyásolni, és a zemberek szemét úgymond fölnyitni. A fidesz szavazót csupán az érdekli, ami őfelsége a felcsúti duce segge lyukából előtüremkedik, tartalomtól és formától függetlenül. Ne áltassa senki magát azzal, hogy ez az ügy bármennyire is megrogyasztja a fideszt. Ahhoz minimum államcsőd kéne, az meg azzal járna, hogy a sok genetikusan ostoba magyar a szintén genetikusan ostoba és túlmozgásos nácik kezébe adná a hatalmat, és tenne a saját nyakába egy mostaninál sokkal keményebb igát.
Ne tegyetek úgy, mintha tudatlanok lennétek!
Kedves Vezetőnk (Fénylő Csillagunk) és szabadságharcos csapata - kvalitásuknál fogva - unortodox koordináta-rendszert alkalmaz.
Ha valaki leragadt a régen tanultaknál és a hagyományos módszereknél, akkor sürgősen képezze (át) magát!
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: "CopyPali-gate óta előfizetem a HVG-t"

"Az 1990-es évek elején született belső, szerkesztőségi statútumot követik a lap dolgozói ma is. Ez kimondja, hogy a HVG egy liberális szellemiségű, gazdasági-közéleti hetilap. Az újság felvállaltan törekszik a demokrácia őre szerepének betöltésére, és nem kötődik egyik politikai párthoz sem."

1988 óta hetente MINDIG ELOLVASOM !!!!
midnen nyaraláson a lemaradásom behoztam, ha esetleg volt...

a HVG for prezident !
"Államosítottak egy balatoni kikötőt

A Műegyetem balatoni nyaralója, a Hotel Uni államosítása már márciusban is napirenden volt, de folyamatosan halasztották a döntést. A szomszédos telken a Közgép, a Swietelsky és Simicska Lajos üzletfele, a vitorlásszövetségben elnökségi tag Fonyó Károly építhet szállodát."
most.444.hu/2013/05/10/allamositottak-egy-balatoni-kikotot/
"Az 1248/2013 (V. 9.) számú, egy nappal a vitorlásszövetség tisztújító közgyűlése előtt hozott kormányhatározat alapján a Hotel Uni és a hozzá tartozó telek a Zánka-Új Nemzedék Központ (ÚNK) vagyonkezelésébe kerül. Az ÚNK idén január 23-án kötött stratégiai együttműködési megállapodást a vitorlásszövetséggel.

Arról, hogy hogyan szerzett magának a Közgép vitorláskikötőt Balatonfüreden, itt írtunk."
444.hu/2013/05/02/kozgep-vitorlaskikoto-balatonfured/
"Balatonfüred 2012 őszén ingyen megkapta a korábbi olimpiai központ kikötőjét az államtól.
2012 decemberében pályázatot írtak ki a terület hasznosítására, az egyetlen induló a Közgép, a Swietelsky és Fonyó Károly konzorciuma volt.
A konzorcium évi 15 millió forintért kapta meg határozatlan időre a húszezer négyzetméteres balatonparti telket, amire hárommilliárdból szállodát épít.
A balatonfüredi önkormányzat már több partmenti telket adott bérbe hasznosításra, így építette fel a Swietelsky a vitorláskikötő mellett a Hotel Silvert.
A vitorlásszövetség, aminek az elnökségében Fonyó Károly is ott van, hasznosításra megkaphatja a szomszédos ingatlant, a műegyetem vitorlástelepét is.
A felépült szállodát a konzorcium pénzügyi eszközként, hitelfedezetként használhatja egyéb tevékenysége finanszírozásához."
"Duplázzák a tranzakciós adót?
A Népszabadság szerint ezt jelenti be Varga. Az ATM-ből kivett pénz utáni adó a mai 3 ezrelékről 6 ezrelékre nőhetne, az átutalásoknál a 2 ezrelékes mértékből pedig 3-4 ezrelék lenne."
"Mikor száll szembe Lázár miniszterelnök a mexikói drogmaffiával?
plankog május 9., 10:18 POLITIKA3 31
“Ha rajtam múlna, holnap reggel betiltanám.” Mármint nem a trükközést a dohánypályázatokkal, hanem a dohányzás egészét. Lázár János a Heti Válaszban gurított nagyokat."
most.444.hu/2013/05/09/lazar_janos_interj/
"Miért aljasság a rezsicsökkentés?
2013. május 10., 7:39
Szerző: Tokfalvi

Nem biztonságot ígér és nem teljesítményre ösztönöz, hanem gyűlöletet szít a magántőke, a külvilág és nem mellékesen a demokrácia ellen. Azt jutalmazza, aki önfeledten és gügyén kiszolgáltatja magát a kiszámíthatatlan és gazdaságilag amatőr végrehajtó hatalomnak. Beteljesíti a politikai és gazdasági kultúra lepusztítását."

kapitalizmus.hvg.hu/2013/05/10/miert-aljassag-a-rezsicsokkentes/
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Mindig ezzel a "böcsületes" Ángyánnal jön mindenki. Mivel érdemelte ki a megbecsüléseteket? Azzal, hogy a szívecsücske mezőgazdaságban nem úgy történtek a dolgok, ahogy ő szerette volna?Az mellett ugyanúgy megszavazott minden szart. Ha a földügyek a szája íze szerint alakultak volna, az ország túlnyomó része a nevét sem ismertné ma, mert ugyanolyan fölényesen pöffeszkedne a parlamentben mint - Babák képviselő úr szavait idézve " igen mélyen tisztelt" kollégái.
Embörök, Klubrádió most Majtényivel, emleget valami tartalomszolgáltatói levelet amit Vezénylónak küldtek, csontig behatoló alányalással, nem találom sehol, ebben kiállnak és javasolják az média hatóság egyik tagját elnöknek.
barom

Pálffy: a KDNP-nek nincs mondanivalója trafikügyben

Fogalmam sem volt, ki az a Hadházy Ákos, a KDNP nem dohányzik, nem indult pályázaton, semmi mondanivalóm nincs az ügyben – ezt mondta csütörtök este az ATV Egyenes beszéd című műsorában Pálffy István, a kereszténydemokrata párt frakciószóvivője.

hvg.hu/itthon/20130510_palffy_kdnp_trafikugy
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: te csak ne kacagj, a rezsicsökkentést megvédjük, az emberek terheit nem növeljük, csak a tranzakciós adót. Azt meg a rohatt multik fizetik, nem?
Ha ez eddig bejött a fidesznek, akkor most miért ne jönne be?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: a KDNP nem dohányzik, ja...megnézném mit lépne egy szeszügyi valamiben :)))))
A Fidesz képtelen olyan vezetőt találni a Nemzeti Média- és Hírközlési hatóság élére, aki megfelelne érdekeinek és a saját törvényének, ezért az AB-hez fordul, hogy miként kell értelmezni az általa beterjesztett jogszabályt.

hvg.hu/velemeny/20130510_Elnokcasting_a_mediahatosagnal
@Buga.Jakab: Na, megvan a böcsületes pék!:))) Fabius, hallod?
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: erről a mancs is írt már.
Az a baj, hogy ezekben az ingatlanpanamákban én el szoktam veszíteni a fonalat egy idő után. Annyi tulajdonoson megy át, annyi különböző, egymásba átfolyó kft-be stb, hogy követhetetlen, de a vége mindig biztosan az, hogy biz. érdekcsoport, ember kurva jól járt, az állam, önkormányzat meg szarul.

Valahogy ilyen formán nem került be Simicska a 100 leggazdagabb magyar közé. Egyedül szinte sehol nincs, de annyi mindenben van benne ilyen-olyan formán.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Számomra is egyértelmű, hogy ez a rezsi csökkentősdi csak egy kampányfogás, viszont a kapitalista bloggerek is megérik ám a pénzüket, bár sokat nem várhatok tőlük, hiszen nem egy fogyasztóvédelmi szervezetről beszélünk. :)
@Virág et.:
De hát tök mindegy, hogy hol hány "fideszes" nyert a végén.
Maga az eljárás úgy törvénytelen, úgy ahogy van!
Semmit nem ment rajta, ha voltak csókos emeszpések is. Azt meg végképp nem értem, hogy miként lehet elfogadni erre azt a választ (újságíróként, politikusként), hogy a Philip Morris csinálja a balhét.
A Philip Morris kényszerítte az NGM-et meg az új dohánycéget, hogy a kiírástól és a koncessziós törvénytől eltérően polgármesterekkel és fidesz szervezetekkel véleményeztesse a pályázatokat?
A legnagyobbak /origo, index/ ajánlanak egy olyat, aki az eddigi döntésekben ellenérzés nélkül tolta az elnök szekerét, tényleg behajoltak úgy átlagmagyarosan, úgy is leszarják az ajánlásukat viktorék, akkor meg nem értem ezt a szervilizmus. Azaz értem, pont mint az AB, nem tudnak kiállni magukért, félnek és féltenek, pénzt paripát, fegyvert.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Neki fogalma sincs: de azért annyi mondanivalója azért volt, hogy a cigarettát terítő cég megbízta az alkalmazottait, hogy "nyomozzanak" a nyertesek után (gondolom meg akarják őket szerezni kuncsaftnak).
Mintha ez bármi módon mentené az egész trafikmutyit.
ehhhh

Nem tudja az állam, ki adja el a kötvényeit

Az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) áprilisban megkötötte a szerződést az Letelepedési Magyar Államkötvényeket árusító céggel, de az atlatszo.hu adatigénylése után az már kiderült, hogy az ÁAK "nem rendelkezik információval a Hungary Special Debt Fund (HSDF) tulajdonosi szerkezetére vonatkozóan".

hvg.hu/gazdasag/20130510_Nem_tudja_az_allam_ki_adja_el_az_kotvenye
Nem is tudom, miért jut eszembe a HajdúBét és Bajnai - meg a libák és a kártérítés.

Május végén leáll a termelés a NABI kaposvári buszgyárában, ahol közel 170 embert foglalkoztattak.
Már közlekedik az első 50 új Mercedes-busz Budapesten, a következő hetekben további 100 jármű áll forgalomba.

A NABI Magyarországon belül Kaposváron és Budapesten működtet buszkarosszéria-gyártó és -összeszerelő üzemeket. A NABI Magyarország legnagyobb foglalkoztatója az autóbusz-iparban.
A cég terméke a világon egyedülálló, SCRIMP technológiával készülő, könnyűszerkezetes autóbusz, a CompoBus. A NABI buszai a hagyományos dízel erőforrás mellett a környezetbarát gázüzemű (CNG, LNG) motorokkal, valamint hibrid meghajtással egyaránt elérhetőek.
A NABI fennállásának minden évében új fejlesztéseket, új típusokat mutatott be, melynek köszönhetően több, mint 8800 autóbuszt értékesített.
okos-tojas.blog.hu/

www.nabi.hu/index.php?speaking=index.html
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: szörnyű, tényleg ezek a kormány által fizetett "civilek" a legalja, brr.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: kik nyalnak be? Ez most kissé zavarosra sikeredett.
Trafikügy: Nyerni is sokba kerül

Elfüstölt profit – Sajátos feltételeket tartalmaznak a dohánykoncessziós szerződések

Lehervadhat a mosoly a jövő nemzeti trafikosainak arcáról, ha jobban elolvassák az eléjük tolt koncessziós szerződéseket, amelyeket legkésőbb másfél héten belül alá kell írniuk. A húsz évre szóló megállapodásoknak ugyanis több olyan pontja van, amely lényegében kiszolgáltatja őket a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit (NDN) Zrt.-nek.

nol.hu/archivum/20130510-nyerni_is_sokba_kerul
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: már van pálinka ;)

@nyünyüge: menteni? már régen túl vannak ezen, akadozik az agitprop működése látványosan, zavar van a setét erőben
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Csak egy kérdés. Láttad te vmelyik gazdasági portálon felvetni azt a kérdést,hogy a közgép a 61mrd bevétele utáni 3mrd adózott eredménnyel nem igazán költséghatékony cég a maga területén?
@aritus:

mte.blog.hu/2013/05/07/az_mte_javaslata_az_nmhh_uj_elnokere

hvg.hu/velemeny/20130510_Elnokcasting_a_mediahatosagnal

kiemelés:

"Egyesületünk Miniszterelnök Úr figyelmébe ajánlja Koltay András urat, az NMHH Médiatanácsának tagját, aki a társszabályozási rendszer kialakítása és működtetése során szerzett tapasztalataink szerint megfelel a fenti kritériumoknak.

Dr. Koltay András úr 2002-ben szerzett diplomát a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen, majd ugyanitt PhD fokozatot szerzett. Tudományos pályáját 2002-ben a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jogi Tanszékén tanársegédként kezdte, 2007-ben adjunktussá, 2012-ben docenssé nevezték ki. LLM fokozatot szerzett 2007-ben a University College Londonon, és a strasbourgi Emberi Jogok Nemzetközi Intézetében is folytatott tanulmányokat. A médiajog és a kapcsolódó területek elismert kutatója, A szólásszabadság alapvonalai című monográfiája 2009-ben jelent meg, emellett számos magyar és idegen nyelvű tudományos cikk szerzője, több kötet társszerzője és szerkesztője.

Egyesületünk nem áltatja magát azzal, hogy úgy gondoljuk: jelölésünk meghatározó lehet a kiválasztási folyamatban, ugyanakkor természetesen készséggel veszünk részt a felmerült javaslatokról szóló további konzultációban. Bizonyosak vagyunk benne, hogy az általunk javasolt szakember mellett más alkalmas jelöltek is felmerülnek, ennek megfelelően jelezzük, hogy egyesületünk adott esetben más személy jelölését is támogatja, amennyiben megfelel az általunk üdvösnek vélt és fentebb összefoglalt paramétereknek."
@Dr. jenőke (jenőke): tényleg nem tudom, hogy hogy sikerült a hajdú-bét ügyet, bajnait és a nabi tönkretételét így egybetenned.
Hacsak úgy nem, hogy akkor is az történt, hogy az állam egy másik baromfi tenyésztő céget, a bábolnait preferálta a többivel, így a hajdú-béttel szemben is, beleavatkozott a piaci folyamatokba, a túlhatalmával visszaélve előnyhöz jutatta bábolnát, és többek között ez is oka volt a hajdú-bét csődbe menésének.
Akkor már csak azt nem értem, hogy bajnait hogy és miért kevered ide.
@aritus: Nem, mintha a Bábolna ettől megmenekült volna a tönkremeneteltől.
@Dr. jenőke (jenőke): Jó helyen kapizsgálsz. Ha érdekel a busz téma ezt is érdemes elolvasni. Jól lejön belőle, hogy a fidesz mennyire képmutató amikor a nemzeti érdekek és a magyar munkavállalókért kellene kiállnia és pket helyzetbe hozni. :(

magyarbusz.info/kitekinto/2013-03-07/Mi_lesz_veled_magyar_buszgyartas_%E2%80%93_strategiai_megallapodast_kotott_a_Raba_es_a_Volvo_masodik_resz
@aritus:
Az akkor tönkrement kis vállalkozások kártalanítása (egyben Bajnai lejáratása) okán.
Itt 170 ember került utcára.
Ha nem Merciket rendelnek, megmarad a munkahely.

Ilyesmikre gondoltam.
@sírbateszezazegész: hát nem, nem is értem, csak nem pénz szivattyúra, feketézésre, offsorra tetszel gondolni? ugye nem, mert te nem vagy ilyen nertelen
@sírbateszezazegész: Ha minden igaz. :)

jobbik.hu/sites/default/files/kepek/mutyifilter_plakat.jpg

Bár ez se lesz majd rossz:

"Az ATV folyamatos hazudozására válaszul Volner olyan lépésre szánta el magát, melyre talán a rendszerváltozás óta egyetlen példa sem volt. Levelet írt az adóhatósághoz, hogy az bocsássa rendelkezésére az állítólag 12 milliós adótartozással felszámolt cégnek azon dokumentációját, mely az ő ügyvezetése alatti, 2006. április 3. és 2008. június 3. közötti időszakra vonatkozik. Mint a Jobbik alelnöke portálunknak elmondta, mihelyt kézhez kapja az iratanyagot, azt nyilvánosságra hozza, így nem csupán a bíróságon, de a sajtó nagy nyilvánossága előtt is cáfolni fogja az ATV becsületsértő rágalmait."

jobbik.hu/hireink/volner-cegugyei-nav-iratokkal-cafolna-ragalmakat-kepviselo
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Olvastam Koltay néhány írását, nagyjából tudja, mit beszél. Azt gondolom, hogy talán a legkisebb rossz elvén álltak neki ajánlani. Bármilyen módon kritikus hozzáállásúnak tekinthető jelölt ajánlása eredménytelen, és még bajba is sodorhatja őket. Ha meg sem próbálják, akkor a jelenlegi gyakorlat alapján Julis néni a szomszéd nemzeti dohányboltból is lehet. Ebben a pozícióban veszélyesebb egy elkötelezett hozzá nem értő, mint egy akár elkötelezett hozzáértő. Egy próbát tehát megér, és ha nem is lesz eredménye, ezért legalább büntetni sincs ok.
@sírbateszezazegész: Ahogy elnézem jó módszert választott.:)

"A portálunk által megkeresett adótanácsadó szerint Volner a lehető legjobb megoldást választotta. Az ATV ugyanis jogszerűen kizárólag a nyilvános, cégbírósági iratokhoz juthat hozzá, abból pedig a cikkben leírtakat csak feltételezések alapján lehet leírni, bizonyíték nincs az egyes következtetésekre. Az adózási szakember példaként említette, hogy adószám felfüggesztésére nem csak akkor kerülhet sor, ha a vállalkozás, illetve annak képviselője elérhetetlen, hanem akkor is, ha cégátruházás és székhelyáthelyezés után az új székhelyen az új vezetés mulasztása folytán nem tüntetik fel a cég nevét. Ezt pedig értelemszerűen nem lehet a korábbi cégvezetés rovására írni.

A szakértő kijelentette: ha Volner megkapja a rá, pontosabban a cég általa képviselt időszakára vonatkozó adózási iratait, akkor azok sokkal nagyobb súllyal esnek latba, mint egy portál feltételezései.

Nem felelős a korábbi képviselő

Portálunk kérdésére az adózási szakember kijelentette: a korábbi ügyvezető-tulajdonos azzal, hogy értékesíti üzletrészét, illetve átadja az ügyvezetést, tulajdonképpen „a gyeplőt a lovak közé dobja”. Onnan kezdve az új ügyvezető kötelessége a cég ügyeinek intézése, így például a lezárult időszakra vonatkozó, de még nem esedékes adóbevallások benyújtása, az adókötelezettség befizetése. Olyannyira, hogy az „ex” nem is vonhatja felelősségre az „újat”, ha az nem teljesíti törvényi kötelezettségét. A cégfantomizálásra vonatkozó rágalmakra reagálva a portálunkat tájékoztató adótanácsadó kifejtette: ehhez egyre kevésbé „használnak” magyar állampolgárokat, sokkal inkább „divat” a külföldi, elsősorban ukrajnai, valamint szerbiai (azaz EU-n kívüli) strómanok bevonása. Ők szinte teljesen biztosan elérhetetlenek Magyarországon, az EU-n kívüli országok hatóságai pedig lassan, nehézkesen mozdulnak ilyen megkeresésekre. Volner cégeinek esetében minden esetben magyar lakcímmel rendelkező magyar állampolgárok voltak az új képviselők, azaz még áttételesen sem lehet párhuzamot vonni Josip Tottal vagy Kaya Ibrahimmal."
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ha csak ennyi az eredménye ekkora bevételből, ezen a területen, akkor sürgősen le kell cserélni a managmentet.:) Mert ez siralmas:)
@sírbateszezazegész: Biztosan van rá megnyugtató magyarázat, például sokat ruháznak be, főleg kiemelt területeken és jön dögivel a kedvezmény, új projektek miatt sok volt az újonnan beszerzett kisebb értékű tárgyi eszközök és szerszámok mértéke, esetleg nem tudták a már jelentkező költségekhez odahatárolni a majdani bevételeket, mert a kormányhivatalok ülnek a teljesítésigazolásokon vagy az átadási jegyzőkönyvek csúsztak el, blablabla...nem kell mindig mindenben kételkedni. Ha nekem valaki azt mondja hogy Közgép én nyugodt álomra hajtom a fejem; ami a kormányhoz köthető az csak tiszta és tökéletes lehet mindenben...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nézd, mindenki így csinálta. Az, hogy nem külföldit vett igénybe, csak a költségeit csökkentette. Vannak egyébb jelei annak, hogy valós volt-e a cégátruházás vagy sem.
Majd meglátjuk. De azért legalább egymás közt ne kamuzzunk:)
@ftk: szerintem abban a korlátok nélküli pozícióban, lényegtelen ez a lamentálás a hozzáértésen, bármikor bárkit le-fel-ki lehet cserélni, hisz már a feltétel rendszert gyúrják viktorék. A felvezetés még elfogadható a levélben, de az ajánlott személy azért fontos összetevőkben kétségeket ébreszt számomra. Stratégiai szempontból, nem tartom szerencsésnek az ilyen mértékű behódolást.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: " új projektek miatt sok volt az újonnan beszerzett kisebb értékű tárgyi eszközök és szerszámok mértéke,"
én is erre gondoltam. Cca. 5mrd-t kalapács, ásó és talicska..:)
simi-, tali-

cska...

tiszta szexrandi...
az ország elQrása...
A Jobbiknak még mindig jók a plakátjai:).

A többi ellenzéki grafikus igazán példát vehetne a kreatívjaikról.
a hűtőszekrényes varga ma jelenti be mi lesz tehetünk az elromlott hűtőszekrénybe...

"ön csomagot kapott. pénzügymin."
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: volner
Legszebb az, hogy az adóhivatal nem adhat ki neki semmit, mivel nem ő a cég képviselője:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ebben nem az a gond, hogy ki aggya el, hanem, hogy ki veszi meg tőle...mert ha a kormányt akarja megbuktatni és van erre pár milliárgya akkor játtszva megteheti és a kormány semmit sem tehet ellene, hacsak vissza nem akarja vásárolni a saját kötvényeit jelentő felárral ami további bukás de hatalmas vagy az államcsőd

számításaim szerint 5000 milliárdnál több magyar kötvény lett az uccsó évben kiadva összesen a narancsosok által közel 25000 milliárd aminek kamatos kamatait és deriváltyait is számolva egy közel GDP nagyságrend jön ki

valakinek a kezében van orbán nyaka és bármikor -ahogy kedve tartya- kitörheti

brühüyyy
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: dehogynem!!!
Vagy a másik, hogy az alvállalkozó "brazil gépsor" viszi el a nyereség nagy részét:DDD
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: az azért szörnyű, hogy ez itt merül fel és nem az ellenzéknél. Ott is milyen gazdasági szakpolitukusok lehetnek! Gondolom mérleget csak a zöldségesnél láttak:))
"De hogy is hazudtak"!?Ők?Ők nem szoktak.Azt nem értem,hogy miért hiszi az ország(lassan)háromnegyede,hogy a "fineszesek" hazudoznak!?Ők olyan tiszták,mint a ma született büdös-borz!Gyurcsány bezzeg.Na az osztán hazudott.Nem tudom,de olyan furcsa,hogy itt a községünkben is két önkormányzati képviselő("fineszes" bolt tulajdonosok)nyerték a cigaretta bizniszt!Az egyik ilyen nagyon "rendes" bolt tulajdonosnak a felesége,aki soha életében nem dolgozott a kereskedelemben!Bezzeg a községben lévő magyar tulajdonú bevásárló áruház a közelébe sem jutott a biznisznek!Nem tom!Biztosan semmi tapasztalat nincs mögöttük :)Az alatt a 40-50 év alatt!?????Na ennyit az Alcsúti "hadvezér" pártjáról!
@sírbateszezazegész: Hát szerintem az ellenzék jobban vágja hogy mi van ott, annyira nem ostobák. De ugye most a Fidesz lo...khmmm, regnál, a levesükbe csak ímmel-ámmal köpünk bele, mert legközelebb mi lo...khmmm, regnálunk...
@sírbateszezazegész: Arra az időszakra amikor ő volt, szerintem igen.
10:58
Németh Lászlóné: 280 trafikot megváltozott munkaképességűek nyertek

A trafikpályázatokon 280 koncessziót nyert el olyan pályázó, aki megváltozott munkaképességű, közülük 88-an egyben munkanélküliek is voltak eddig - közölte Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter egy szocialista országgyűlési képviselő írásbeli kérdésére adott válaszában.
Rovat: Itthon
Szerző: MTI
10:58
Hangfelvétel a trafikmutyiról: a legfőbb ügyészhez fordult az MSZP

Az ügyészségtől átfogó vizsgálatot, a kormánytól a trafikpályázatok érvénytelenítését követeli az MSZP azután, hogy a hvg.hu egy birtokába került, nyilvánosságra nem hozott hangfelvétel alapján közölte: a szekszárdi fideszes városvezetés egyeztetett a dohányboltokra pályázókról.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Kérdezted a munkatársakat a Merkel féle fenyegetésről?:))
Amúgy ez ügyben amit lézerjanitól hallok/olvasok.
Ritka pofátlan egy senkiházi.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: nem tudom melyik a rosszabb...az biztos, hogy egyik esetben sem érdemelnek semmi szavazatot/bizalmat...végén bebizonyosodik, volner a legfelkészültebb és/vagy legfedhetetlenebb ember:DD
@sírbateszezazegész: Nkem is kevésnek tűnnek ezek a pénzek így.
Én mondjuk a többszázmilliárdos megrendeléshez képest tartottam kevésnek.
@kifordított nagyanyó: Szasz náczi!
Remeg a kezem ahogy leírom, annyira fáj mintha Ákost kellene hallgatnom csont hangerőn, de tényleg jót röhögtek és üzenik hogy Te vagy az első aki érvet tudott Angie mellett felvillantani az idei szavazásra, szóval a kampánystábjában lenne a helyed :)))
Valld be, oda akartad küldeni az önéletrajzot :))))))))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: jól emlékszem, hogy a jobbik is tett valami feljelentést?

ez a mai termés, korábban az LMP és Párbeszéd is lépett, azért ütni kell a vasat amíg meleg

11:15
Trafikmutyi: feljelenti a szekszárdi polgármestert a DK

A Demokratikus Koalíció (DK) hivatali hatalommal való visszaélés miatt feljelentést tesz Horváth István, Szekszárd fideszes polgármestere ellen a hvg.hu birtokába került hangfelvétel miatt.

10:58
Hangfelvétel a trafikmutyiról: a legfőbb ügyészhez fordult az MSZP

Az ügyészségtől átfogó vizsgálatot, a kormánytól a trafikpályázatok érvénytelenítését követeli az MSZP azután, hogy a hvg.hu egy birtokába került, nyilvánosságra nem hozott hangfelvétel alapján közölte: a szekszárdi fideszes városvezetés egyeztetett a dohányboltokra pályázókról.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

1. lépés a zárolás az államháztartási intézményrendszerében: 2013-ban összesítve 92,9 milliárdot zárolnak. De ha a gazdasági mutatók jobbak lesznek, akkor ezt feloldják.

2.lépés: 2013-2014-ben felfüggesztett beruházások

Ha a zárolás nem volna elég, akkor az egyszeri beruházások finanszírozását a kormány felfüggeszti idén és jövőre. Ilyennek nevezte a stadionépítést, a Kossuth tér átépítését Ezeket csak jó esetben lehet majd folytatni."

Akkor most megáll az építkezés a Kossuth téren????
@sírbateszezazegész: Azért az már csak gyanús lehet, hogy mindig elad egy céget, azt alapít egy újat, pusztán kedvtelésből.
@kifordított nagyanyó: nagy a szinergia a közgépnél, viszont szociálisan érzékenyek, emiatt a leépítések szóba se jöhetnek, sőt gondolkoznak -szinte egyedüliként a piacon- a további bővítésen, akár saját eredményességük rovására is.
Lehet az idén már veszteségbe fordulnak, hiába fognak milliárdokérz hírdetni. Gondolom a rohadt mahír leveszi majd őket rendesen...:DDD
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ahhha, persze, meg a stadion építés is, nyugodtan be lehet rendezkedni a 3. lépésre, mert a vezényló a teret meg a stadionokat nem fogja hagyni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ez az egész egyre jobban hasonlít a Nemzeti színház (Gödör) cirkuszra Erzsébet téren.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Speciel először egy feketemosogatói állásra gondoltam.:))
Amúgy poénnak szántam de ki tudja mi derül ki?:))
Aszittem ezzel csak Stand up osnak hívnak ki.:))

Olyan szar a helyzet odakint,hogy nem szeretik Merkelt???
@sírbateszezazegész:
ha ez így igaz, akkor teljesen kristálytiszta, hogy a közgép csak egy lehetőség a pártkasszába áramoltatni milliárdokat

brühüyyy
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "jól emlékszem, hogy a jobbik is tett valami feljelentést?ez a mai termés, korábban az LMP és Párbeszéd is lépett, azért ütni kell a vasat amíg meleg"

Az a jobbik részéről most nem fog menni. Az egyetlen írástudó(volner) most a nav-val küzd a papírokért....;DD
@sírbateszezazegész: Amennyiben valóban felfüggesztik az állami beruházásokat, nag bukta várhat rájuk, de szerintem az lesz az utolsó húzásuk, hogy azokat leállítsák, mert akkor közpénzék elvágják a torkukat.
@CSENDES: ez nem gyanus. A töretlenül optimista ember megtestesülése:D
"Már 18 éves kora előtt kezdett el dolgozni a Skála Csarnokban eladóként. Munka mellett szerzett érettségit 1988-ban, a XIII. kerületi Dolgozók Gimnáziumában.
1989-től a rendőrség állományában dolgozott. A Csopaki Rendőr Tiszthelyettes-képző Iskola elvégzése után a BRFK állományába került, ahol körzeti megbízottként és rendőri közelharc-kiképzőként tevékenykedett. Eredményessége miatt többször kitüntették és előléptették. Jelölték az év rendőrének címére is.
Leszerelése után, 1994-től az üzleti életben helyezkedett el és saját, innovatív vállalkozásokat alapított. Kutatásfejlesztéssel, gyártással és kereskedelemmel foglalkozik. Sikert arattak egyedi tervezésű bútorcsaládjai. Jelenleg egy energiatakarékos szennyvízkezelési eljárás szabadalmaztatásán dolgozik." (Wiki)
"Legfeljebb 242 milliárdos kiigazítás lesz idén és jövőre. Zárolások, stadionok és a Kossuth tér építések felfüggesztése. Esetleg az energiaadó és a pénzügyi tranzakciós illeték újragondolása." (index)
Ó, p....ba! észre sem fogjuk venni 745 milliárd után!
@kifordított nagyanyó: Nem feltétlen. Akikkel ebédelek java nagyon zöld (és nem bajor) így természetesen elutasítják Merkelt és a pártját, rohadtul odavannak a hangzatos jelszavakért és magasztos elvekért.
Nemrég jelentették be a zöldek hogy a szocikkal állnak össze minden körülmények között, aminek kollégák örülnek. A legjobban skandált jelszó meg: fizessenek a gazdagok, extra adókat terveznek a magasan lévőknek odarittyenteni, kollégák örülnek mintha bangladesi varróasszonyok lennének egy kartonpapírházban nyomorogva és nem fehér nyugatiak akik Audit/Mercit hajtanak és Lexus katalógusokat nézegetnek :)
@rodeo36: eddig volt kétséged?
te mit csinálnál, mint tulajdonos, ha egy ilyen szegmensben, az általad uralt/monopolizált piacon, bevételre vetítve 5% lenne az eredmény?
adnál bónuszt a menedzsmentnek?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

most mondja a girnyószász élőben, a helyi polgármester magánügye a kazetta lügy,mert a jó polgármester mindenről tudni akar:) hogy bassza szájba a harapós lovat! most élő ATV
??????!???!??!? nem lesznek stadion építések !!!! ????!?!

ez most komoj?
mi lesz akkor?
-elveszik a kedvesvezető játékát?
-és a b-klözép?
-és a közgép ????
-szalagátvágás jövőre?

de azér debreceni fradi és felcsuti stadion csak lesz...
hisz azok már nem közpénzesek (már kilopotról van szó)
és a Kossuth tér ahol már 400 fát ki is vágtak???

na ez így még rosszabb... se fa se térburkolat...
@Dr. jenőke (jenőke):

van egy hatalmas financiális különbség -ha jól sejtem- a NABI tulajdonosainak egyike széles elvtárs, és nem akar hosszú távra hitelezni a kedvenc kormányának mert ismeri őket (itt 10 15 éves lejáratú hitelekről van szó) míg a merci szépen belengette, hogy megfinanszírozza a 250 vagy több Citaro-t Budapest-nek, ők be vannak biztosítva orbán nekik sohasem tud nemet mondani vagy belengetni mint ahogy a szélessel megtenné, tehát a merci megkapja a pénzét kamatos kamatokkal és a költségekkel az autobuszok így legalább 60 %-kal drágábbak mintha csak úgy a piacon vett volna 1 vagy két éves járgányokat...a MÁV is be fog fürdeni orbánékkal mert akármilyen szép és olcsó az új vonat ők nem rendelkeznek tőkével, hogy hitelezzenek ezek a szar gittegylet meg ha akar sem tud készpénzért vásárolni mert ellopták...lásd még a Kossuth teret is leállíttyák vagy lelassíttyák mert már arra sincs

ezek teljesen közgazdasági és politikai analfabéták és undorító tolvajok

brühüyyy
@kifordított nagyanyó: "Speciel először egy feketemosogatói állásra gondoltam.:))"
A négerek nagyon nagy darabok... persze, ha flitteres tangában csinálod...:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "A trafikpályázatokon 280 koncessziót nyert el olyan pályázó, aki megváltozott munkaképességű, közülük 88-an egyben munkanélküliek is voltak eddig - közölte Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter "

Közgépné hazudik !
@Buga.Jakab:

Gödör...majd lesz egy másik gödör és a hongatyák parkolásáért milliókat fognak fizetni, mert nehogy már a 2-es villamossal közlekeggyenek a rohadt gecik

brühüyyy
@tristen2005: kilövendő, lehúzó ballaszt lett, mint a nőverő faszparaszt, pont azt fogják eljátszani vele is
Próbálok nem geccó lenni, de Varga egy élő sztereotípia a megrettent könyvelőcsinovnyikra...
@sírbateszezazegész:

érdekes egy felállás lehet a közgép ennek alapján, lehet, hogy nem a simlicska lengeti a zorbánt hanem fordítva?

esetleg valami offshore ami nekem nagyon gyanús azért rohasztyák a forintot a kurva annhyukat

brühüyyy
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:

nem lehet már több bőrt lehúzni onnan ahonnan most akar, ha valaki valami olyan kölcségekkel tuggya csak a jogos járadékátb megkapni akkor beindúl és felpörög a készpénz forgalom és akkor pénztárgépeket is meg lehet baszni...meg sok minden mást

a varga misi egy óvodás hülyegyerek jólfésűlt és a főnök seggében lakozik

brühüyyy
sohasem hittem, hogy egy szakember
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: jól látod, de mit is vártál, hisz a cárja ukázt adott, neki meg teljesíteni kell és még gúzsba is van kötve felette virít a zseni kusza is :D
@rodeo36: szvsz televerik kamu számlával, leginkább kézpénzessel, mert azért a tranzakciós illetéket nem akarják kifizetni amilyen fillérbaszók... amig a vida ildikó a nav elnöke, addig örüljünk, hogy egyáltalán adnak bevallást
meg így nő a gdp is... csak erről nem szóltak a tervezőknek, hogy "hello, ez virtuális növekmény, erre ne tervezzetek"
:))) emiatt röhögök mindig mikor valaki számokra hivatkozik a kormányzat részéről
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: varga komoly gondban van. Ő se tudja hitelesen előadni, mert tudja, hogy nem igaz/baromság. Szerintem Brüsszelben is inkább egy-egy kérdés útán könyörgően néz a tárgyalópartnerre és azt mondja "nem beszélhetnénk inkább másról?"
@tristen2005: A jó állampolgár, izé alattvaló meg inkább ne akarjon tudni semmiről se.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Azért mondom,mert mostanában vol hír hogy még több pénzük van arrafelé a népeknek.
@rodeo36: Ezt láttad már??? :)

Parázs vita Soros György és Hans-Werner Sinn között

A közgazdászok heves vitába keveredtek az eurózóna legégetőbb gazdasági kérdéseiről, például hogy ki a felelős a dél-európai régió leszakadásáért, hogyan kellene menteni az eurózónát, vagy mi a feladata a német gazdasági vezetésnek.

www.penzugyiszemle.hu/tanulmanyok-eloadasok/parazs-vita-soros-gyorgy-es-hans-werner-sinn-kozott

www.project-syndicate.org/commentary/soros-versus-sinn--the-german-question
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

röviden?
A MAGYAR ÁLLAMCSŐD BEISMERÉSE

brühüyyy
@sírbateszezazegész:
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Hát nem fogom sajnálni Misimókust, el lehetett volna menni közgázdiplomával dolgozni is...csinálja azt más is, nem szégyen
@kifordított nagyanyó: Van hát, annyi hogy már elvekkel ráérnek foglalkozni. Nem mondom hogy aranyból van az utcakő, de nem élnek rosszul és találsz munkát ha akarsz.
Tudom hogy már unjátok de az önéletrajz kép egy fokkal jobb lett.:))
Viszont fekete fehér és ilyen kockás vagy hálós/négyzetrácsos,akármi.
én 3éve montam már hogy egy staion se fog megépülni...
mondtam ha egy is megépül meglincselik/megpogromozzák dr.O.Dickt-or elkövetőt
kiröhögtek... de most hogy beál a hejzet... én magam is elhűltem...

ez tombolni fog ez a gyengeelméjű...
ez közénk fog lövetni ! ez a felcsuti Néró felgyújtya a várost !
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
most kivételesen el fogom olvasni az angol nyelvű kink linkedet
előrehozva a Soros-nak globál gazdaságilag igaza van -már nagyon régóta tisztelem- igenám de az amerikai pénzügyi cápák lefölözik az europia nyereségeklet és abból hadakoznak szerte széjjel, mert anélkűl már az amerikai gazdaság régen csődbe ment volna gyanúm az, hogy már benne van csak eveznek

olyan a nemzetközi finánctőke összefonódása -tulajdonosi szinten- hogy abból europának csak veszteség jut emiatt a német miniszternek van igaza és svájc egyre kisebb hacsak nem és miért ne szövetkezett távolkeletiekkel, akiknek nem érdekük az usa hegemóniája

europa gyáva és inkább megosztya önmagát de nem harcol pedig nincs más lehetőség felemelni a kardot és odabaszni egy nagyot van mivel és van hová...de

kellenek a lator államok, egyre fogynak de még vannak nélkülük okafogyottá válna a héjapolitika az usában és dolgozniuk kellene háborúzás helyett és nem azzal foglalkozni hogy a GOP miért útálja az obamát és tesz neki keresztbe

brühüyyy

elég ennyi?

megértetted

kérdésem mit csinált irán amiért útálnunk kellene. miért nincs palesztina önálló és miért kell szíriát szétbaszni a török határ mellett amikor az szöveccséges és soroljam?

most ez neked dzsobbos lett, pedig csak harmadik utas megközelítés
Gáza egy koncentrációs tábor izrael közepén
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ???? "Akkor ebből most mi jön le nektek???"

mi jönne le... az hogy qva sokáig tervez a fides uralmon maradni...

2013-20144... nézd meg! a zördög a részletekben bulyk-áll!
@kifordított nagyanyó:
arany anyám oldd meg ahogy tudod
vagy külggy egy üres lapot a Belfegor képével hadd higgye a HR-es te mindent vagy semmit

brühühyyy
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Igen.Ahhoz hogy az elvekkel is tudjanak foglalkozni,előbb az anyagiaknak kell meglenni.
Viszont tököm akar most németül tanulni.
@rodeo36: "koncentrációs tábor"

ugye a koncentrációs táborokban a fiatalok megtanulnak KONCENTRÁLNI...

hejes! ithon is kellene sok ijjen tábor ! nagyon szétszórtak a fiatalok!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
a cikk: bullshit, a világban nem erről van szó a dollár hegemóniát nyálas beszari fináncpolitikával nem lehet megtörni, de szükség van rá minél előbb annál jobb igenám...de az eur és usa nagybankok -nem véletlenűl a GB bankjainak élvezeti végén a fasznak- össze vannak fonódva de nem egyenlően részesednek a tévedeseket euroban fizettetik a nyereséget dollárban osztyák...ehhez kell a távolkelet és svájc az eu oldalán ha az eu végre fiúkból állna és nem buzikból

brühüyyy

meg lehet baszni igaz csak hátúlról és jól szopik
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Bocsi,de nem akarlak megbántani. Mi az a nektek? Én nem vagyok egytlen pártnak sem tagja, sem szimpatizánsa.
@Buga.Jakab:
előbb mennyoda és próbáldki

brühüyyy
@Buga.Jakab:
te sokat akarsz? hiszen van egy úgy híjják, hogy orbánlandia

brühüyyy
@Buga.Jakab:
ahelyett, hogy a kispocakost négyelnétek fel még ma

brühüyyy
@rodeo36: :))) nekem nincs rá szükségem én tudok KONCENTRÁLNI....

rendesen tudok a fidesre figyelni, szeretem is őket...
minek menék koncentrációs táborba?
@rodeo36: "ahelyett, hogy a kispocakost négyelnétek fel még ma"

nem vagyok én álamfő-pogromozó matematikus...
@kifordított nagyanyó: Es lenni nikt nehéz, csak ungárise ákcent lenni röhejes :))))

És akkor most jó az önéletrajz fotó? Vagy még alakítani kell?
@rodeo36: "ahelyett, hogy a kispocakost négyelnétek fel még ma"

egy is sok belőle nemhogy négy....

a zálami hivatalokat is azér nem bántom mert
ha egy hivatalnok fejet lekaszálsz 7 nő (jön) hejette
@CSENDES: Úgy értettem, hogy azoknak akik itt kommentelgetnek. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

ha érted? itt a cikkíróval értek egyet és Soros stratégiai tévedésben van, mert amerikai (british), íme:
If Soros were right, and Germany had to choose between Eurobonds and the euro, many Germans would surely prefer to leave the euro. The new German political party would attract much more support, and sentiment might shift. The euro itself would be finished; after all, its primary task was to break the Bundesbank’s dominance in monetary policy.
CommentsView/Create comment on this paragraphBut Soros is wrong. For starters, there is no legal basis for his demand. Article 125 of the Treaty on the Functioning of the European Union expressly forbids the mutualization of debt.
CommentsView/Create comment on this paragraphWorst of all, Soros does not recognize the real nature of the eurozone’s problems. The ongoing financial crisis is merely a symptom of the monetary union’s underlying malady: its southern members’ loss of competitiveness.
CommentsView/Create comment on this paragraphThe euro gave these countries access to cheap credit, which was used to finance wage increases that were not underpinned by productivity gains. This led to a price explosion and massive external deficits.
CommentsView/Create comment on this paragraphMaintaining these countries’ excessive prices and nominal incomes with artificially cheap credit guaranteed by other countries would only make the loss of competitiveness permanent.

brühüyyy

ne próbáld gúglizni az rossz ehhez vagy beszéled vagy nem
Na, libsibolsi csürhe! Erre elakad a szavatok, mi?

"A hvg.hu először április 26-án számolt be arról, hogy több különböző forrásból származó információink szerint - a kormánypárt helyi potentátjai osztották el a dohányboltok üzemeltetésének jogát. Ebben a cikkünkben idéztük először Hadházy Ákost, aki a múlt kedden megjelent interjúban névvel vállalva is elmondta, mi történt. Horváth István rögtön reagált, és szerinte semmiféle politikai egyezetés nem volt Szekszárdon a dohánytrafikokra pályázók listájáról. Ezt cáfolja az a hangfelvétel, amelyről csütörtökön este számoltunk be, és amelynek létezésére Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár is utalt a Heti Válasznak adott interjúban.

Gyulai Zsolt, a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. elnöke pénteken délelőtt nem vette fel telefonját. A Fidesz frakció sajtóosztályán szintén senki nem válaszolt hívásainkra, a párt központi hivatalában visszahívást ígértek. Horváth István szekszárdi polgármester sajtótitkára azt mondta, főnöke nincs bent, nem is tudja, mikor lesz elérhető, a nevében semmilyen nyilatkozat kiadására nem jogosult, de egy órakor sajtótájékoztatót tartanak. A nyolc szekszárdi Fidesz-képviselő közül senki nem vette fel a telefont.

A Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. négy telefonszámából három hívásakor üzenetrögzítő jelentkezett, a negyedik tárcsázásakor a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium ügyfélszolgálatának munkatársa vette fel a telefont, aki elmondta, hogy a Zrt. ügyfélszolgálata már nem képes kezelni a rengeteg hívást, így átirányították hozzájuk a telefonokat. A hangfelvétellel kapcsolatban ő is csak annyit tudott mondani, hogy a minisztérium sajtóosztályán érdeklődjünk, ott viszont írásban kérték a kérdéseinket, a válaszokat természetesen közölni fogjuk.

A pénteki kormányszóvivői sajtótájékoztatón rákérdeztek a szekszárdi trafikmutyitról szóló, tegnap a hvg.hu által nyilvánosságra hozott hangfelvételre is. Erre Giró-Szász András szóvivő úgy reagált, természetesnek tartja, hogy egy polgármester tudni akarja, ami a településén történik, és úgy vélekedett ez helyi ügy, nem tartozik a kormányra."
hvg.hu/itthon/20130510_trafikmutyi_szekszard_palyazok_nem_nyerte

A Szótátó Úr szava is elakadna ennyi okosság és talpraesettség láttán.
Tik megcsak iriggykettek! :)
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:
szerintem nincs is önéletrajza sőt élete sem

csak szóraxik
brühüyyy
@rodeo36: Szerintem a megszorítás abszolút nem vezet sehová. Amúgy egyetértek azzal amiket írtál, főleg a végén lévőkkel, bár lehet, hogy az utolsó mondatod miatt a végén még lenáciznak. :)

Ezt a mai jeruzsálemi szardobálást hallottad már??? ;)

t7.hu/0fel-jeruzsalem

www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4378505,00.html
Undorító.

ja? a PM gyártja a Marlboro-t, kellemes cicaharcot kívánok. :DDD
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Az önéletrajzon fekete fehér és rácsos.
De egy fokkal jobb,mint volt.

@rodeo36: Bár szórakoznék baszod!
De tényleg ilyen hülye vagyok!
+ töltök le minden szart amit nem kéne.
Persze ki fog derülni hogy tök egyszerű az egész.
Sok helyre kell fényképes önélerajz.
Szar melóhoz is.

@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Tudnak valamit.:))
Megölöm magamat,aztán mindenkit.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Miért, ez még kérdéses?
Állandó külsős levelezője és idézője a kurucos fosnak. Ma még talán egy jót nem is zsidózott, még a végén baja lett volna, ha nem jön ki... :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nem dehogy csak véletlen ráakadtam a hírre. :)
@kifordított nagyanyó: Ne szarakodj már, ha ennyire nem megy (bevallom én sem vagyok egy IT-guru csak hogy ne csak Te élvezd milyen jó is a coming out), nyomtasd ki azt a nyüves fotót és tényleg kivág, ragaszó, színes fénymásoló és bescannel vagy nyomtasd ki a fotót, scanneld be jpg formátumban és illeszd be a worldbe.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Amúgy azon röhögtem a legjobban, amikor az egyik videóban az ortodoxok hangosan nácizzák a saját rendőreiket. :)
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Pedig már én is írtam neki, hogy küldje el privben és megcsinálom. :)
OFF
Nekem több kérdésem van ezzel a Varga-csomaggal kapcsolatban.
1. Mégis diktál nekünk Brüsszel? És a szabadságharc?
2. Már annyira nincs pénz, hogy a féltve őrzött kincsektől, a Fidesz szimbólumaitól, vonnak el pénzt?
3. A Kossuth tér ottmarad félkészen?
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Reméljük, hogy a cégnél ahová jelentkezik nem olvassák a Varánuszt. :D:D
@CSENDES: hiszen pont azt mondom, hogy a bábolnait az állam a többi baromfi tenyésztő cég rovására, pl a hajdú-bét rovására kiemelten támogatta, azaz belenyúlt a piacba, vissazélve túlhatalmával. Ezért nem ment akkor tönkre a bábolnai. Később igen, mert nagyon megváltozott a piaci környezet. Csak ebből nem csinált a jobboldal (jobb? haha, a nemzetiszocialista oldal) nemzethalált, mert abba nem lehetett bajnait belekevereni.
@Dr. jenőke (jenőke): akkor is, meg most is a tönkretételbe vastagon benne volt, van az állami beavatkozás.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: jaj, de önérzetes ez az érettségivel már a jobbik gazdasági szakemberévé lett volner. Csak az a baj, hogy abban a biz. atv hírben nem egy cégéről volt szó, amit köztartozással számolt föl, hanem többről.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Kíváncsi vagyok, mi lesz ebből...

Ahogy narancstrafikos bemondja, hogy 120 HUF,
:DDDD
@aritus: atv.hu/belfold/20130507_fantomma_valt_cegek_volner_janos_nem_rendult_meg
"Volner az ATV-t perrel fenyegeti, ugyanakkor cégbírósági adatokon alapuló állításainkra nem reagált konkrétan."

Szóval az atv nem a hasára ütött, hanem a cégbíróság adataiból dolgozott.
@aritus: Kurva cégbíróság, csak úgy bárki bármibe belenézhet, hát hová vezet ez?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Tegnap beszélgettem egy győztes trafikos ismerőssel. 10 éve árul egyébként dohányt is, most 2 helyet nyert. Ő spec nem pártcsicska, de tudja, ha csak felmerült volna, hogy egy pici coci kötődése is lenne, ló.aszt sem kapott volna. Realista.
Dohány nélkül meg bezárt volna, 3 embert küldött volna el a már működő boltjából.
@ftk: amiről te beszélsz, ez az öncenzúra, és ez bizony a diktatúrákban szokott lenni.
Szóval szomorú és gusztustalan történet ez is, ahogy behajolnak a seggbe kúrásba ezek a netes hírportálok is.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:
MÉG belenézhet. A sürgősségek és egyéni képv.indítványok korában ez gyorsan megváltozhat... :)
Mert hát van olyan...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Tippelek és gonoszkodok, gondolom tudta mennyit és hová hogy nyerjen...természetesen elhatárolódtam magamtól, a blog.hu jelszavammal visszaéltek rosszéletű szájberbűnözők...
@sírbateszezazegész: ja, akkor könnyen kiabálhatja azt, hogy nyilvánosságra hozza az apeh adatait:)))
Aztán sajnos kiderül, hogy nem lehet, az apeh "nem engedi", de a szándéka megvolt, tehát innen is látszik, hogy ő tiszta, mint a hó. Erre mondják azt, hogy ügyes.
@aritus: Nem olvastad a korábbi linkeket??? :)

jobbik.hu/hireink/volner-cegugyei-nav-iratokkal-cafolna-ragalmakat-kepviselo

Mikor fogod elhinni, hogy a szektATV hazudik mint a vízfolyás ha a jobbikról van szó. Ők a gazdáik kedvéért simán bevállalnak néhány milla bukott per utáni kártérítést is.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
amíg nincs egy szuverén palesztina és a gázai helyzet végleg felszámolva nem olvasok semmilyen izraeli hírt

brühüyyy
Le vagyok törve ennyi ellenséges hozzászólást olvasva. Csak azt tudom kívánni, hogy az a Jó Isten tartsa meg szeretett ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖK urunkat, harcos országépítő kitartásában, aki személyesen küldte Őt nekünk MAGYAROKNAK.Éljen a Magyar Jövő az egyetlen Igaz Miniszterelnök úrral egyetemben. Ezzel az emberrel, Mária országában, célja volt az Úrnak.
S már közel van hozzá ez a drága jó ember és így mi is. Köszönöm.
@rodeo36: Héberül meg pláne nem, ha jól sejtem. :D:D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: kivagtak egy rakas fat, mert biztos komcsik voltak. :S Fogadjunk, hogy ha nyernek 2014-ben is, felfuggesztett allapotban fogjak hagyni. A vegen meg valaki mas jatszana az uj teren tuntiset. A szep csupa beton hortysta terukon.
@kifordított nagyanyó: nézd meg a nyomtatásnál a tulajdonságok (properties) gomb alatt. Valami hasonlót fogsz látni, mint itt:

s23.postimg.org/uve2b19bv/props.png

állítsd át színesre (a fenti linken is fekete-fehér mód az aktív), katt a színes melletti rádió-gombra.

Aztán próbáld újra előállítani.
@CSENDES: kinek a pap, kinek a papné. Van aki a párját szereti cserélgetni ("új műsorhoz új férfi kell"), ki a cégeit.
Volner kicsiben ugyanazt csinálja, mint Simicska nagyban. Az is egyik cégből a másikba, egyik igazgatósági izéből a másikba, ezt felszámolom, azt beolvasztom, mire észreveszik, hogy köztertozása van, már nincs is köze hozzá stb, hogy nincs ember, aki követni tudná, és főleg aki lebuktatni tudná.
@Szóönt: Szerintem ne keverd bele Máriát és az Úr Jézust a dologba. Nagyon elpirulnál ha tudnád, hogy ők miket tudnak Viktorról. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: A baj az hogy Horthytól is csak a hülyeséget veszik át a vívmányokat már kevésbé. :)
@Buga.Jakab: ja, és az is, hogy most már csak a nadrágszíj furkálása marad.
@rodeo36: de ezt eddig is tudtuk. Ez az egésznek az értelme, hogy minden közbeszerzést ő nyer meg, hogy az állam nála hirdet.
Pontosítok, pártkasszába ÉS magánzsebekbe folyatni a közpénzt, ez a közgép lényege, értelme.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: csak a buta jobbikos hinne neki. A cegbirosagi adatok hitelesek. Nem kell nav papirral szaladgalni, mint fing a furdoben. Eleg a cegbirosagi papir is.
@kifordított nagyanyó:
"Öt másodperc alatt eldől, kukában végzi-e az önéletrajza
2013. május 10., péntek, 01:41
Szerző: hvg.hu

Címkék: hiba; önéletrajz; cv;

Friss statisztika látott napvilágot arról, mennyi időt töltenek a HR-esek egy-egy jelentkező önéletrajzának átnézésével. Az álláskeresőknek elszomorító lehet az eredmény, egy CV-re ugyanis csupán 5-7 másodperc jut.
"
hvg.hu/karrier/20130510_Ot_masodperc_alatt_eldol_kukaban_vegzie

5,4,3,2,...
Na Neked mosmár annyi:-)
@Buga.Jakab: szálám, Efendi! Jöhet a 7 nőnemű! :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: csak az Ő ösvényükön járhat, csak azt tudhatják róla amit akkor kimértek már neki amikor eldöntődött a küldetése ott fenn. (Ez következik abból, hogy Ő küldte nekünk.) Minden ami vele történt a születésétől az is a nagy terv része volt. Ez szerintem nyilvánvaló. Faragták a nagy küzdőt, amíg a forgácsok alól előbukkant a Nagy Államférfi. Nekem a péntek reggel az értelme az életemnek amikor újra és újra hallhatom miként látja az Életet és az Országot na meg a világot szeretett Viktorom. Le a kettős mércével, éljen a rezsicsökkentés.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: földből kiásott (eke által kifordított) nyugdíjas nagymamaként aligha van állásra esélye. de akár 45-50 felett is rázós. Annyira, hogy a pót-vesekövét is elhagyja. :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

"A megkeresett adótanácsadó szerint Volner a lehető legjobb megoldást választotta. Az ATV ugyanis jogszerűen kizárólag a nyilvános, cégbírósági iratokhoz juthat hozzá, abból pedig a cikkben leírtakat csak feltételezések alapján lehet leírni, bizonyíték nincs az egyes következtetésekre. Az adózási szakember példaként említette, hogy adószám felfüggesztésére nem csak akkor kerülhet sor, ha a vállalkozás, illetve annak képviselője elérhetetlen, hanem akkor is, ha cégátruházás és székhelyáthelyezés után az új székhelyen az új vezetés mulasztása folytán nem tüntetik fel a cég nevét. Ezt pedig értelemszerűen nem lehet a korábbi cégvezetés rovására írni.

A szakértő kijelentette: ha Volner megkapja a rá, pontosabban a cég általa képviselt időszakára vonatkozó adózási iratait, akkor azok sokkal nagyobb súllyal esnek latba, mint egy portál feltételezései."
@rodeo36: a faszt koncentrációs tábor gáza.
Komolyan eszem megáll az ilyen dumától. Nem akarok ebben itt jobban belemenni, mert itt off, de hülye vagy rodeo, és nem értem, hogy akkor neked tul.képp mi a bajod gabriellel? Egy követ fújtok.
@aritus: @Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ha(!) megkapja a nav papírokat (továbbra is fenntartom semmi köze hozzá már), és abban nem az szerepel, hogy eladás előtt volt adóellenőrzés → az kellemetlen;
Ha a vevőkről kiderül, hogy hobbi-szinten vásárolták a cégeket→ az kellemetlen.
Ezek az ismérvek az olcsó cégfantomizálás során. (olyanok mesélték, akik értenek ehhez :)).
Itt is igaz:"kis pénz, kis foci."
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: gonosz, harapós nyúl! :)))

Legalább 1 lekefingnyi önbizalmat hagy6nál neki. :)))
@Szóönt: Bocsáss meg Uram bűnös lelkének, mert tévelygésében nem tudja, mit beszél! Ámen!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ebből a képből az jön le, hogy aki 2014-ben kormányra kerül, az ennyi mínusszal indít.

más:
stadionépítések leállnak, oké.
kíváncsi leszek, ki fogja bejelenteni a fradi b-középnek, hogy stadion ugyan már nincs - de nem is lesz, viszlát, helló, csácsumicsá!
mer' az nem jut tovább 800 méternél, az biztos.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: amit te belinkelsz, azt én elvből nem olvasom el.
@le Látó: ez egy kőkorszaki vagy azelőtti rencer?

ti még erre keresgéltek? borzasztó

és a jövő meg a narancsköd?

brühüyyy
@Secnir: ezen én is gondolkoztam már. Kubatovnak reszeltek:))
"Reméljük az EU is örvendezik" - nem áll le a debreceni stadionépítés

A Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter által pénteken bejelentett hiánycsökkentő "intézkedésnek nincs közvetlen hatása" a Debrecenben épülő új stadion beruházására - közölte a Nagyerdei Stadion Rekonstrukciós Kft.

Vesztes trafikosok erősítik meg a hangfelvétel hitelességét

Létező, dohányboltot üzemeltető emberek neve hangzik el azon a hangfelvételen, amely bizonyítja a szekszárdi trafikmutyit. A hvg.hu által megkeresett vesztesek értetlenül állnak az előtt, hogy nem nyertek a trafikpályázaton, pedig egyikük már 22 éve ezzel foglalkozik. A kormány helyi ügynek tartja a történteket, Szekszárd fideszes polgármestere egyelőre hallgat, de állítólag péntek délután egykor a nyilvánosság elé áll.

12:15
"Helyi Döbrögik veszik le a sápot" - az LMP is feljelent trafikügyben

Az LMP is feljelentést tesz a trafimutyi ügyében a hvg.hu birtokába jutott hangfelvétel miatt.

12:43
Nem mond le a trafikmutyi miatt a szekszárdi polgármester

Nem hivatalos magánbeszélgetésnak minősítette Horváth István azt a találkozót, amelyen a szekszárdi fideszesek a dohányboltok üzemeltetésére pályázókról beszéltek. A fideszes polgármester szerint természetes, hogy tájékozódnak egy ilyen fontos ügyben, de azt állítja: nem volt központi listája a pályázókról.
Ha a választások előtti hónapokban reális lehetőség lesz a maffidesz bukása, megindul a rezsim eróziója, és a dezertőrök keresni kezdik az új urak kegyeit. Ki fog szakadni a mutyizsák, tömegével kerülnek elő rejtett audió és videó felvételek és az országot nyakig el fogja árasztani az emútnégyév korrupciós mocska. Kb mint 2010-ben, csak meszorozva tízzel.

Már nagyon várom.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: lehet azert mert olyan nem nagyon akad. Hacsak a naculast nem nevezrd annak, de az remekul megy.
13:45 Mindenki a nyertes trafikosoknak nyújtja segítő kezét
Mindenki a nyertes trafikosoknak nyújtja segítő kezét

A trafikpályázat eredményhirdetése után megszaporodtak az olyan hibrid cégek, melyek egyszerre igyekeznek támogatást nyújtani a felálló nemzeti dohányboltoknak és érdekképviseletként is megjelenni. Jogi segítség, marketing, közös beszerzés, könyvelés, pénztárgépek, csak hogy pár elemet említsünk a kínálatból. A tanácsadás a cégek állítása szerint egyelőre nem kerül pénzbe, később azonban lehetnek tagdíjak.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: na ez a legjobb: "nem hivatalos magánbeszélgetés" mondja a szekszárdi polgármester.
Ja, nem volt taggyűlés. Ez már egyszer bejött.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: felfuggesztett adoszam, cegeladas utan. Ugye te is tudod, hogy nem a bejelentesi kotelezettsegwk elmulasztasa a tipikus felfuggesztesi ok. Ez olyan kaya ibrahimos. Latom, a jobbik nagypalyan jatszik.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Pontozási rendszer: (kieg)
Egyéb feltételek (0-120 pont)
1.) Pályázó vállalja, hogy csuklás nélkül bekapja Lázár faszát-
-Vállalja 25 pont
-Feltételesen vállalja (lőtte megmosakszik) 15 ponnt
-Nem vállalja (-20000 pont)

2.)Pályázó vállalja, szív, mint az állat (o-25 pont)

-Férfi 25 pont (jobbikosok, kerdemesek,) 15 pont
-Nő (o promt) Örüljön, ha bekaphassa...

.... ilyesmi
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: ez nagyon jó:)))
habár, ha maradnak vizsgatétel lesz a közgázon:))
@aritus: Pedig jobb helyeken úgy sportszerű, ha meghallgatjuk mind a két fél érveit.
Vagy tévednék??? :)
Nincs itt semmi látnivaló!

A megoldás forgatókönyve:

Polgármester kivágódik és beáldozzák szuper látványosan, Hadházyt felemelik és pozitív példát csinálnak belőle aztán megfelelő motivációval ő lesz az új polgi a választásokig. Piedesztálra lesz állítva és úgy futtatva mint a tisztességes magyar fideszes aki nem tűr korrupciót és akár házon belül is oda üt ahová kell ha arról van szó.

Van annyi pénz amitől az állatorvosnak is korpásodik a haja.

Megmasztosulodás, plusz pár százalék népszerűség a fidesznek.. Függöny.
@rodeo36: fingom nincs, mije van, de próbálok segíteni.

Gondolom azért vetette fel, mert szeretné megoldani, szüksége lenne rá.
Nekem ez a feladat (amit nagyanyó felvetett) kb. annyi, mintha kimennék a konyhába gyufát gyújtani. Másnak meg a konyháig eljutni is művészet. Mi bajod ezzel?

Narancsköd? Meg vagy te húzatva!
Nyugodt lehetsz, hogy rám a narancs nincs semmilyen hatással. Már rég kukába dobtam, mert romlott!
@V-PORT: Uuuuuuuuubazzzzz :)))))))
Remélem előre szólnak, komolyan odautazom és végigröhögöm :)))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: bocs, ha belekontárkodok, de erről a farkast kiátó kisfiú meséje jut eszembe. :)
off
hvg.hu/itthon/20130510_Brusszeli_bekemenettel_riogatja_Barrosot
""Gyűjtjük tehát az útravalót, mert lehetséges, hogy szükség lesz egy Magyarországról induló és Brüsszelbe tartó Békemenetre,"

Ez a nap vicce, hogy gyűjtik az útravalót. A fenéket gyűjtik, szépen megkapják, még napidíjat is fognak kapni, és az egészben a legjobb(!) az lesz, hogy a mi adóforintjaikból fogják ezt fedezni.
@V-PORT: "a Magyar Alkotmányt bíráló"
hát ha ez így ment ki....
végén beperlik bill gatest, hogy szar a helyesírásellenőrzés a wordön :)
@V-PORT: elképzelem a sok gyalogos zarándokot, amint végigjárják a szent helyeket. :D

A rögvaló: haverok, buli, hanta! :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"Reméljük, az eu is örvendezik, nem áll le a debreceni stadionépítés."
Fejbe vág ez a hír, kár, hogy hamarabb hazajöttem, máris sokkos az állapotom.
Varga Mihály a túlzott deficiteljárás ecsetelésénél a sorok közé kissé elrejtve, mégis érzékelhetően láttatta, hogy baj van a gazdasággal.
Kilátásba helyezte a tranzakciós adó 2-ről 5-re való emelését, és a lényeg, az állami beruházások átmeneti leállítását. Pont.
Ez azt jelenti, hogy az eu támogatásból megvalósuló beruházások 15%-os önerejét sem tudjuk kipengetni?
A debreceni stadion viszont épül-szépül extrákkal.
Inkább árammal sokkolnának, mint ezzel a hírrel, komolyan mondom.
@le Látó: Még ezt a nyomorult pdf-et se találom/nem tudom leszedni.
Sehogy nem jön elő.Vagy rajta van a gépen és nem tudom előszedni.
Minden szart töltök le csak azt nem ami kéne.
Meg ez a jpg formátum se megy.
Elküldve gáz a kép egy kicsit.
@Deepthroat: Lószart mama!
Erőből átnyomják,hogy márpedig igazuk van!
Ennyi.
Nehogymár elveszítsenek akár 5 forintot is.
@V-PORT:
elolvastam
fogom a fejem és ingatom
(Arany János: Facepalm)
@kifordított nagyanyó: sajnálom. Segítenék, de nem tudok.

Ha megfelelsz a pályázott állásra, akkor nem a kép lesz a kizáró tényező. Sok sikert!
@le Látó: attól függ, hol..ha itt ebben az országban necces szerintem.
@kifordított nagyanyó: Olyan nincs, ne viccelj, ezt még én is tudom. Letöltöd a nyomorult adobe-t és aztán a nyomtatásnál beállítod hogy pdf aztán kész a pdf formátumú micsoda.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: jobb helyeken igen. Csak amit te képviselsz, meg ahonnan idézgetsz az,
1, rosszabb hely
2, hol vannak az érvek, amiket meg kéne hallgatni?
@Mariann19: szerintem ez főként azt jelenti, hogy nem tudjuk lehívni az eus pénzeket, 444.hu/2013/04/30/titkos-haboru-dul-budapest-es-brusszel-kozott/, és a magyar állam már nem tudja meghitelezni, mert nincs miből, mert szétcseszték a gazdaságot, mert loptak, csaltak, hazudtak és ettől a haza sajnos nem fényre derül, hanem tönkre ment.
baloldalon álmodik a nyomor, még hogy gyors letartoztatások trafik ügyben, eddig más igény nem merült fel:)

index.hu/belfold/2013/05/10/gyors_letartoztatasok_kellenenek_trafikugyben/
@aritus: "Nem tudjuk lehívni az eu-s pénzeket."
Erről van szó!
Amennyiben hozzávesszük, hogy beruházások kizárólag eu-s támogatásból jönnek létre, a döntés komoly gazdasági gondokra utal.
Ugyanakkor szinte mindennap repkednek a különböző helyekre címzett támogatások és juttatások száz milliárdos nagyságrendekben.
Érthetetlen, ellentmondásos és súlyos következményekkel járó gazdaságpolitika zajlik.
nem volt taggyűlés. haladjunk tovább
@aritus: nem lenne olcsóbb kinti magyarokból verbuválni egy menetet?
@Mariann19: ki mondta, hogy hogy nincs itt növekedés? Milyen fiatal a tranzakciós adó és ezek szerint gyorsan is nő. Valami hormonzavar lehet az oka? Nem hozta a várt bevételeket erre megemelik. Ezt még én is ki tudnám találni. Miniszter akarok lenni. Ebben a kormányban sztár lehetnék. Hülye is vagyok és segget is tudok nyalni.
@Szóönt:

Mennyiért kell ennyire hülének lenni ?
Mennyi az annyi,mer lehet fontolgatnám....
Ehhh,nincs annyi bőr .....

Télleg,gyakran jársz plasztikai sebészhez? :)))
Valaki csendben lelőtte a vastagbőrt meg a többi bloggert, hogy csak Fabius ír erről? Mi folyik itt, egy ilyen ügynél fel szokott robbanni a blogszféra, most meg lapul mindenki... na mindegy, annál jobb hogy legalább itt van erről egy poszt.

Kérdésem, hogy az ügyészség/rendőrség mennyi időt óhajt adni a fideszmaffiának amíg az eltünteti a bizonyítékokat, illetve kreálnak hamis bizonyítékokat?
@Szóönt: nos az valóban komoly párosítás ha valaki hülye is meg nyalni is tud
@Szóönt: "Miniszter akarok lenni. Hülye is vagyok, segget is tudok nyalni."
Szerintem is óriási esélyekkel indulhatsz ilyen kiemelkedő tulajdonságok, mi több, erények birtokában.
Én tökkelütött vagyok, de azért elfogadsz államtitkárnak magad mellé?
@V-PORT:
A Kossuth teret félbe KELL hagyni, mert jó lesz fedezéknek az árok...
@sárkányfő: Az történt, hogy az Indexnél főszerkesztő váltás volt, és sok bloggert mellbe kapott az cikk amiben azt taglalják, hogy a Fülkeforadalom mennyi userinfot hajt be a google és egyéb szolgáltatóktól. Emellett ugye pár képviselő perelget bloggereket és aktívan figyelik a blogokon megjelenő irományokat.

Van akinek ez sok! Nézd meg mikor írtak pl a Poldira, A Kard-ra vagy a Pézsmára.
@DezInf: szerintem változó mennyit fizetnek érte. A sok embert elérőkért többet a magányos droidoknak meg kevesebbet. Én ezt ingyen teszem. Önszorgalomból. Csak ne lenne narancsbőrös a hasam. Rettenetes ez a bőrhiba.
@Szóönt: aztaaaaa. Lehet hogy eddig rossz helyen kamatoztattad tehetseged.:) bar ezt a Mandin kell reklamozni.:) Ott elobb figyelnek fel kiveteles kepessegeidre.:)))))
A nap cikke! A nap kommentje!m.origo.hu/dwap/origo/gazdasag/20130509-magyarorszagot-kiszamithatatlannak-konyveltek-el-interju-csanyi-sandorral-az-otp.html?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201305

"sellafield1957 2013. május 10. 10:012egyszerűen én csak adok veszek tecciktunnyi, hogy néha egy egy politikus is belekerül a bevásárló szatyorkámba, az csupán a véletlenek csalfa játéka , ne tessék bedőlni az illuzióknak , nem vagyok én se rócsild se rockerfeller , a disznófejű nagyúrra kicsit hasonlít ugyan a fizimiskám de az véletlen , tulajdonképpen csak álcázni vagyok kénytelen a jóságomat. Amúgy egyszerű ember vagyok , egyszerre csak egy autóval járok, és abban is ülök ugyanúgy mint más , szeretem a focit , meg a nokedlit nagymellű csirkékkel, Na az otp-m az tiszta véletlenül lett , tulajdonképpen nem is értem hogyan, azt se értem válság idején hogy tud extra profitokat termelni kezdem komolyan azt hinni hogy tisztesség mint valami mágneses erőtér vonzza oda a pénzt. Az embereknek fontos a bizalom, és bennem lehet bízni, pl saját részvényeim árfolyamára nem spekuláltam soha, 10 ezerre szaladt opt részvényt shortolni ? ugyan kérem nem fosztogatom én a részvényeseimet hogy tehetnék ilyet ?"
@Mariann19: természetesen. Majd jól megemeljük a tranzakciós adót annak a pár embernek akinek lesz még bankszámlája 1500 ezrelékre. Ez cseles húzás lenne ha pénzt akarna kivenni még neki kellene befizetni. Előre a jövő évi fülkeforradalomig.
@Mariann19: ne parazzatok. Varga megmondta, Debrecen tovabb epiti a stadiont. A Kossuth ter a varos kozepen szetkurva felbemarad, ming a szuzlany.:)
@Mariann19:
Kedves Mariann!
Vegyük alapul a 2012-ben EUs forrásból érkezett valamennyi támogatást, beleértve a földalaú agrárt, a kohézióst, meg akármilyent. Vonjuk le belőle a befizetéseinket. A maradékot viszonyítsuk a 2012. évi GDP-hez. Az eredményt %-os formában hasonlítsuk össze a 2012. évi GDP növekménnyel, magyarán vonjuk le abból.
Az eredmény egy naggggyonnn durva mínuszos szám lesz.
Ebből az derül ki, hogy ezek az EU-s pénzek éltetik ezt a rezsimet, a saját zsebbe osztogató és máshonnan meg fosztogató módszereivel együtt.
Ezek után van mit csodálkozni azon, hogy szeretné a kötelességszegési eljárást megszüntettetni?
@ProsTata: szamhaboruzni fogunk?:) vaaagy ujraforgatjuk a pal utcai fiukat ds spike lee rendezi?:)
@ProsTata: valljuk be, dz a pkkolba a szabadsagharccal, mi szopunk, nyalunm, gombot varrunk, csak viritsatok lovet nagyon vicces. A maga gusztustalan es gerinctelen modjan.
Tényleg !
Hol van ilyenkor a Békemenet? Mentsük meg nemzeti érzelmű trafikjainkat!
@Mariann19: de a mostani kormányt kicsit sem izgatja Magyarország sorsa. Csak és kizárólag 2 dolog érdekli őket. Az egyik a kontroll, amit a 2/3-al megszereztek és gátlástalanul visszaélnek vele, és ami miatt a totális kontrollra szükségük van az az, hogy a közpénzeket hogyan tudják ellopni, saját és párt célra (az pedig a kontroll fenntartása miatt kell) felhasználni.
Szerintem azt se nagyon bánnák, ha államcsőd lenne. Abban bíznak, hogy az lesz, ami Argentínában volt, néhány család szarért-hugyért megszerezte magának Argentínát. Olcsó leárazáson jutottak hozzá. Az egyik család a mostani borzalmas, populista elnöknő családja, pont úgy is vezeti Argentínát, megint a csőd felé. Nacionalista rossz dumával felmelegítette a falklandi ügyet. Jellemző, hogy a jobbiknak pl példaképe ez a nő.
Na de vissza az Orbán-Simicska-Nyerges-Töröcskei tengelyhez. Szerintem azt hiszik államcsőd esetén olcsón fel tudják vásárolni az országot és akkor tényleg örökké tartana az uralmuk.
@Szóönt: "Miniszter akarok lenni. Hülye is vagyok, segget is tudok nyalni."
Óriási esélyekkel indulhatsz eme erények és tulajdonságok birtokában.
Én tökkelütött vagyok, elfogadsz államtitkárnak magad mellé?
@Szóönt:

Jóvanna :))
Nem is vagy narancsbolsi,még meg se akartál harapni, belém se akartál rúgni.:)))
Had hazudjanak a kutyák.Arany péntek van, POHÁR ÁRÁN KORSÓ JÁR!!! :-)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Csak nehogy ne álljon meg a számháborúnál, mert az már zajlik a Parlamentben (cinkelt lapokkal).
@ProsTata: eppen tulajdonosi taggyulesen szavazza mev, hovy osztalek formajaban kifizeti maganak a tolunk lejmolt milliokat.
@ProsTata: egy trafiknak, illetve egy bódénak hogy lehet nemzeti, vagy bármilyen más érzelmű érzése
@ProsTata: ez nagyon csúnya hazugság. Az EU-t Magyarország élteti mióta az elnökségünk alatt mindent rendbe tettünk ott is. Elég volt pár koki meg saller. Tudták hol a helyük. Retteg Európa a ,agyarok nyilaitól.
@fvipera: lehet, hogy olcsóbb lenne, de ki mondta, hogy az lenne a cél? Olcsó húsnak híg a leve. Ha kinti magyarok békemenetelnének, akkor nem a cöf tudná ellopni a közpénzt, hát csak nem képzeled, hogy ezt a kis ingyen lottó ötöst átengedné másnak Csizmadia?
Ahelyett hogy hálásak lennétek, hogy vannak ŐK nekünk...
Azért van aki tudja mi a hála Fidesz-Orbán kompatibilis kifejezési módja... :-)
subba.blog.hu/2013/05/09/mem_riado_koszi_viktor
@aritus: jogos. mindig elfelejtem, hogy a közpénz a legolcsóbb forrás. menjen hát a békemenet. lengyeleket is befizetjük?
@Szóönt:
Valamit nagyon csúnyán félre, vagy rosszul...

Én arról beszéltem, hogy szabadságharcos kormányunk (azaz Magyarország) hirtelen miért akart ennyire EU kompatibilis lenni és szófogadó, miközben a retorikában "csapataink harcban állnak". :-)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: de szerencsére a fákat már kivágták, viszont csak azért mert a gyepszőnyeg mint a fák árnyéka által elnyomott kisebbség levelet írt és a kérés meghallgattatásra került. Megvédték a füvet is így újra zölden ragyoghat az a szép ződ gyep. (Álhír, hogy narancsfa telepítést terveznének.)
@Penivaldes:
Erre Szekszárdon már válaszoltak. Így!

De a jelek szerint ez nem csak ott történt meg, tehát lehet, hogy csak Te vagy olyan (ál)naív, akinek ezt részletesen el kellene magyarázni.
Na most épp azt mondják, hogy nem volt formális az ülés, ezért nem kell semmit csinálni. Ezt a polgi mondja. Orbán korábban azt találta mondani, hogy ez Szexárd belügye... Tényleg katasztrofális a fidesz kommunikációja hirtelen helyzetekben. Gondolom Habony szabin lehet, ha ezeket tudják mondani. Ez olyan, mint a fogadás, ami amiatt érvénytelen, mert nem volt átvágva.
@sírbateszezazegész: herceg? és? azt hiszed attól udvarképes leszel? őspróbának megfelelsz?:)
@Szóönt: mert banánültetvény lesz. Hol lehetne ennél jobb helyen mint a Kossuth téren a parlament előtt. Az államforma új jelképe. Praktikusan az ellenzék meg elcsúszik a héján.
@ProsTata:
Visszaolvastam, én kavartam be! :-) Igazság vagyon.
@ProsTata: nem kell nekem magyarázni semmit, és ha nem érted az iróniát akkor bal ajtó.
@aritus: Az Orbán kormány a megválasztása pillanatától egy dolognak rendeli alá magát, annak jegyében, hogy megszerzett hatalmát megtartsa és hosszú távra stabilizálja.
Amennyiben visszatekintünk a jogállamiság és a demokráciát érintő törvényi változtatásokra, mindegyik döntést ennek rendelnek alá, csak figyelmesen kell a tartalmakat elemezni.
A fentiek jegyében és felhasználásával alakítják a gazdaságot, a gazdasági szereplők kiválasztását és kiválasztódását.
A harmadik szempont az egyéni vagyonosodás a klientúra megteremtésének az érdekében, melyhez minden negatív hatalomtechnikai eszközt felhasználnak azzal a céllal, hogy az állampolgárokat mindezek tűrésére kényszerítsék.
Tömören ez zajlik.
Azért nem vicces annyira a helyzet, mert ami most történt, annak ellenére, hogy naponta százszor megtörténik mégiscsak bűncselekmény, azért furcsa, hogy elismeri a polgi. Kíváncsi leszek mennyi idő kell neki a lemondásig. Lesz-e tévériport ilyesmi.
Már teljesen átment abszurdba ez az egész komédia, és a népszerűség még mindig töretlen...na ezért lécelek le innen. Filmben meg sem nézném, csak legyintenék, mekkora baromság, fognám a távkapcsolót.
@Rókakígyó: Tudtam. Tudtam, hogy csak rágalom lehet. Ugye, hogy ugye nem volt az csak informális megbeszélés és utána csak szociálisan rászorult ellenzéki jelöltek lettek a nyertesek. Megajándékozva 10 vagy 12 százalékos haszonkulccsal. Nehogy már csak fideszes nyerjen igaz. Ez a NER-ben kizárt. Sőt teljesen vakpályáztatás volt. Holnapra ez is kiderül. Mint a gyógyszergyáraknál.
@V-PORT:
Erről az jutott az eszembe, hogy a Brüsszelig tartó békemenet tagjai közben szépen leváltanák az útszéli éttermekben mosogató magyar mérnököket és egyetemet végzett, itthon nem boldogulókat, akik végre hazajönnének, nem foglalnák el a helyüket mások.

Ez lenne csak egy pozitív népességcsere.
@Penivaldes:
Bocs értettem, (másodszorra), mert elsőre melléolvastam. Az előbb vontam vissza a kioktatást! :-)
@Husz_János_Puszita: nincs mit hozzá tennem

talán csak ennyit:

Elkeverték az NGM-ben a számokat: zavarban a Varga-csomag

hvg.hu/gazdasag/20130510_Maris_atirtak_az_elso_Vargacsomagot_majd
@ProsTata: felejtve, egy vérbeli arisztokrata nem haragtartó:)
kiemelés tőlem:
/félnek a fijúk a kockadobáló igaz magyar szúrkoskodóktól/

A 40 milliárd forintos különbség az állami beruházások felfüggesztésén megspórolható összegnél jelent meg: az első táblázat még 60 milliárdos megtakarítással számolt, a második viszont már csak 20 milliárdossal.
Ha másért nem , ...ezért KELL kormányváltás , hogy ezeket a bűnözőket a rács mögé lehessen juttatni Zuchslag mellé !! Mert a Fidesz igyekszik elkenni !
@Mariann19:

+1
Annyit tennék hozzá, a Fidesz megalakulása pillanatától datálódik a hataloméhség mindenáron. A különbség mindössze, hogy már a látszatra sem adnak. Elhitték magukról, mindent megtehetnek.
@Husz_János_Puszita:
Azért nem szeretem a Jim Carrey filmeket, mert túl abszurdok és blődlik. Erre kiderül és nem először, hogy a szereplője vagyok egy ilyennek. Köszönjük Magyarország, köszönjük Fidesz!
Eközben a választókorúak 70 százalék nem örvendene annak, ha Kósa Lajos fontos politikai szerepet töltene be. Erre azt szokás mondani, hogy népszerűsége alacsony, magyarul: népszerűtlen.
www.vagy.hu/tartalom/cikk/4454_nincs_miert_lelkesedni
hehehehehehehe, tudjátok, mint a kormányülésekről, szűk emlékeztető, ami még készense nincsen :D

Tóth Csaba MSZP-s képviselő pénteken eredménytelenül kérte a fejlesztési minisztertől, hogy betekinthessen a trafikpályázatokba. A minisztérium közölte vele, hogy a szerződésekről készülő<<<<< emlékeztetőket<<<<< nézheti majd meg.

hvg.hu/itthon/20130510_Trafikmutyi_Nemeth_Laszlone_is_elkuldte_a
@Rókakígyó: Hogy mondhatsz ilyet mély-vallásos emberekre? Bűncselekmény? Nézz már szét a templomokban minden misén ott van az egész klientúra. Genetikailag képtelenek bármilyen bűncselekményt elkövetni. Az Úr, akit félnek, nem értékelné.
@Penivaldes:
Milyen arisztokrata? Vörös gróf vagy Te? Mit keresel közöttünk kommunista-liberális-munkás-parasztok között?
@Penivaldes: őspróbának, újpróbának, minden próbának:)))
@Szóönt: misén vannak sokan, kik csak alszanak, és nem értik mi van.
@Szóönt:
Frászt. Ez az egyetlen hely, ahol úgy lehet gyónni, hogy nem köpik szembe őket közben. Ott az a qrva rács. Felfogja... :-)
brééééking!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bemondásra büntethet a rendőr
Három kis szabálysértést bizonyíték nélkül is büntethet a rendőr. Az új szabályt mindjárt bevezetik.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F05%2F10%2Fbemondasra_buntethet_a_rendor%2F
sikerekkk:

Nem akarnak Ócsára menni a hitelesek
Csak 23 hiánytalanul kitöltött pályázat érkezett.
/index/
@sírbateszezazegész: valóban? nos akkor sorold fel legalább negyedik generációig a nemesnek született őseid! minden ükszülőd nemesnek született? ha igen akkor megfeleltél, ha nem akkor sajnálom, de nem.
@kzoltana:
Engem is megkérdeztek, én azt válaszoltam, hogy igen, Észak-Koreai nagykövetként. De ez utóbbit a kiértékelésben nem látom... :-)
@ProsTata: Az eu-s támogatások a bruttó hazai GDP 4%-át jelentik, ebből adódóan a 2007-2013-as ciklusra ez akár évi 1.200 milliárdot is jelent. Erre az időre jelzem, a megitélt támogatás 8.500 milliárd volt.
A véleményed alátámasztására és az arányok megitélésére érdemes tudni, hogy a 2011-es GDP pl. 28.080 ezer milliárd Ft volt, a 2013-as tervezett 30.785 ezer milliárd.
Érdemes ezen elgondolkozni.
Persze, hogy nem érdeke a kötelességszegési eljárások beindítása, de fontosabb dolog, hogy a költségvetési deficit kivánalmainak tegyünk eleget, mert nemlegesség esetén veszélyben vannak a támogatások. Az egyéb, ellenünk szóló eljárások hosszadalmasabbak, és közvetlenül nincs gazdasági hátrányuk. Morálisak igen.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nem félnek ez azért volt mert valami bal-fasz az egész költséget megtakaríthatónak vélte ha leállnak a beruházások. Aztán valakinek az eszébe jutott, hogy hát azokból egy csomó visszafolyik a költségvetésbe. Előbb csak húsz milliárd, utána jobban megnézték és negyven lett.
Erre mondom én, emeljék kétszeresére a nyugdíjakat és majd mind vissza is folyik a költségvetésbe szépen.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: A debreceni stadion építése nem áll le. Most olvastam egy linket, arra reagáltam haragosan, hogy finom legyek. A belső használatú szókincsemet erre vonatkozóan jobb, ha nem adom közre.
Amúgy Szia! Örülök, hogy látlak mostanság.
@Penivaldes: A tekintetes, a klasszikus hirearchiában közvetlen a méltóságos alá sorolható. A fölött állnak a nemzetesek, és nem sorrendben, a hercegek, királyok, grófok.Utána jön az Atyaúristen, legvégül pedig a felcsúti illetőségű Orbán Viktor!
Teccik érteni??
@ProsTata:

Carreynek van mimikája, de ezek fapofával hazudnak akkorát a kamerába, hogy leszakad az ég. Próbáltam tükörben, nem megy. Én egy kis hazugságtól is rosszul érzem magam, tudom elég hülye vagyok.
végtörlesztés letudva, a többi megszédített barom meg dögöljön, de gyorsan ám:

NGM: nem tarthat örökké az árfolyamgát

A kormány folyamatosan vizsgál minden olyan életképes kezdeményezést, amely tovább tudja csökkenteni a lakosság devizakitettségét, de a devizahitelesek megsegítését célzó intézkedésnek költségvetési vonzata is van - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) pénteken.

hvg.hu/gazdasag/20130510_NGM_nem_tarthat_orokke_az_arfolyamgat

------------
ez is érdekes, kicsit kételkedem benne:

Vége a hét szűk esztendőnek Magyarországon?

Hét éve tart a magyar gazdaság mélyrepülése, hét szűk esztendőn ment keresztül a magyar lakosság. A 2006 óta tartó zsugorodás olyan gazdasági visszaesést hozott, amely bár Budapestet is érintette, de itt a visszaesés, az életszínvonal csökkenése nem volt annyira mély, ám több vidéki régióban az 1989-es rendszerváltás utáni mély depresszióhoz mérhető az, ami bekövetkezett. Zsiday Viktor befektetési szakértő azonban úgy véli, számos ciklikus tényező okozta negatívumot strukturálisnak néznek, és ezek el fognak tűnni.

hvg.hu/gazdasag/20130510_Vege_a_het_szuk_esztendonek_Magyarorszago
@Husz_János_Puszita: látod ezért is van mehetnéked, kivet a szenny, úgy is mondhatnám:

"Hej, égig-nyúló giz-gazok, Hát nincsen itt virág?"
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: hát csak teljesül végre az a fránya bírságbevétele a rendőrségnek. Mert gyorsan hajtani senki nem akar lassan. Majd most a rend becsületes őrei bemondásra elrendezhetnek. Mint a cseh rendőr aki lemeszel távcsövezés után, aztán azt mondja mobiloztál. Kérded hol a felvétel, mert nem telefonáltál. Válasz, az nem kell mert elég, hogy ő látta. Nem tudnak már mit kitalálni de ez már megint csak egy aljadék húzás. Visszaélésre kiválóan alkalmas. Mert másképp nem megy? Vagy ezekből csak ez jön kifelé?
@Penivaldes: ükszülékig? viccelsz? vereczkeyig vezetem! mienk volt a pajzs is :)))
@Husz_János_Puszita: "Már a látszatra sem adnak."
Azért nem adnak a látszatra, mert a retorikájuk, a magyarázataik a bekebelezett tömegmédia birtokában úgy hangzanak el töményen és napi szinten, hogy az ártatlan állampolgárok ne legyenek a felismerés birtokában. Megjegyzem, elég mesteri a dramaturgia. Folyamatosan a hazáért harcosan kiálló, az ellenséggel hősiesen egyben magányosan küzdő kormányként dacol a nép érdekében a nemzeti tudat izzításával egybekötve.
Ez a tömegpszichés eszköz társul az ellenzék bűnös voltának hangoztatásával, amely még jobban kiemeli a kormány dicsőségét.
Hatásos, mint látható, hiszen vezet a kutatások szerint.
@huzzadneki shakespeare: szentséges a pápa, felséges az uralkodó és neje, fenséges a királyi családtagok, főmagasságú a bíboros, főméltóságú a herceg (nem királyi), nagyméltóságú a miniszter, érsek, méltóságos a gróf és a báró, nagyságos a plébános, képviselők, nemzetes a Vitézi rend tagja, kegyelmes az értelmiségi, tekintetes minden egyszerű iparos ember.

egyébként a báró-gróf-herceg sorrend a külvilágnak szólt, a lényeg az őspróba volt, ami sokakakt kizárt
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Zsiday okos pali, de brókerszemüvegen át látja a világot, a reálgazdaság depresszióját nem érzékeli szerintem.
A lakosság nem nagyon lesz kisegítve azzal, ha a Mercedes több terepjárót ad el a kínaiaknak.
A rezsicsökkentés sem fogja felpörgetni a fogyasztást, hiszen a rezsi benne volt eddig is a fogyasztói kosárban. Maximum szinten tartja.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Bocs, erre válaszoltam, amikor a stabil árfolyam bevezetését taglaltam. Ez volt a link témája.
önkéntes kötelező, ilyen utoljára a honvédségnél volt, lehet nosztalgiázni:

Vezérigazgató Úr felkínálta a lehetőséget
A szegedi IKV Zrt. titkárságán is lehet támogatni a rezsicsökkentést, de „a kitöltés nem kötelező”..

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F05%2F10%2Fmunkahelyeken_is_alairast_gyujt_a_fidesz%2F
@sírbateszezazegész: rendben van, akkor megfelelsz arra hogy belépj a pártba:)

különben meg mit is akarsz vereckével? megjegyzem az én őseim Róma császárai voltak, sőt egyenesen az isteni fáraóktól származtatom magam, kik pedig a Naptól.)
@Szóönt:

Olvastam, a rendőröket az alapján értékelik este az őrsön, hány darab intézkedést foganasítottak. Biciklilámpa = betörő elfogással. Darab darab.
@Mariann19:

Dacoljanak csak, haljanak meg állva. Én lépek. Totálisan elegem van.
@Mariann19: okéééé, akkor nem társítottam melléje, hamut a fejemre, megyek keresem is vissza :D
@ProsTata:
"Hol van ilyenkor a Békemenet?", nem tudom,
brüsszel fehe-lé-é, fé-élúton.
index.hu/belfold/2013/05/10/munkahelyeken_is_alairast_gyujt_a_fidesz/

Talán majd egy szép napon szavazni is lehet a munkahelyen.
Nincs semmi baj. Nyilván lehet így is élni. Magunknak írjuk a perrendtartási törvény módosítását, a munkáltatónk "nem kívánja" megnézni ki támogatja a Fidesz kezdeményezéseit. A képviselő pedig mostantól igenis büntethető a képviselőként megfogalmazott véleményéért, álláspontjáért. Ez van. Az demokratikus világ gumicsizmás, fogalmatlan páriái vagyunk. Az ősember talált egy ipadet, és nem tudja eldönteni, hogy a saját, vagy a házi mamut seggébe kell felnyomni. Ennyit értünk a demokráciából.
@Husz_János_Puszita:

Valakinek írtam, bemásolom ide:

Azért megyek el, mert nem bírja a gyomrom a gyámkodó, kegyet osztogató államot.
Az uram-bátyám korrupt világot.
A jogaim korlátozását.
Jobboldal, baloldal egykutya.
Mert szabad ország szabad polgára akarok lenni.
Ahol az állam szolgáltat, nem néz hülyének és nem hazudik szemérmetlenül a pofámba.
Ahol megbecsülik a nem kevés munkámat, nem csak szónokolnak róla.
Ahol nem lopják el és nem osztogatják szavazatszerzésre az adómat.
Ahol kapok majdan tisztességes nyugdíjat.
Ahol van jövőm.
Lehetne hosszan folytatni a sort, mi mindent nem vesz be már a gyomrom. Felnőtt, önálló ember vagyok, nehezen viselem, ha kiskorúsítanak.
Én a kapitalizmust akarom építeni.
Ti építsétek tovább szorgalmasan a szocializmust, addig is.
De akkor ne csodálkozzatok, ha alattvalónak néznek és úgy is bánnak veletek.
@Husz_János_Puszita: "Én lépek. Totálisan elegem van."
Nem vagy egyedül, ez már nálunk nemzeti társasjáték.
@Husz_János_Puszita: én nrm tudom zsiday milyen, mint bróker, de ezt ma írta:
"- a hazai költségvetés fenntarthatóvá vált, régiós összehasonlításban sem költünk sokat, nem kell több, jelentős állami megszorítást"
végül is a varga-csomag nem is jelentős...
@Mariann19: elolvastam, a fix árfolyamot értettem korábban is import-export vonulatban, a kérdés ugyan az ami benned is felvetődött, hogy vajon az az árfolyam hasznos-e, vagy talán más érték kellene.
Haszonszerzőnek ott vannak az árfolyam különbségen nyerészkedő közvetítők, ami zavarossá teszi a teljes folyamatot, de van-e olyan pont, ahol a rendszer beáll egy közel egyensúlyi helyzetbe, és ez meghatározható központilag?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nincs semmi baj, tudod, hogy bármikor válaszolok, ha a képességeimet nem haladja meg a kérdés.
@Secnir: ugyan:) minek ide békamenet? gyűjtsenek aláírást az EU bürokratának: Az eljárás leállítását követeljük!!!!! Ezt akarja a Magyar nép. Bocs: Nép.

Nesztek itt a nép tockosa.A magyaroké.

Támogatják mint a rezsicsökkentést. A békamenet meg elviszi.
@Husz_János_Puszita: az a baj, hogy mindezen vágyálmokat manchester-alsón a mekiben mosogatva már eléred:(
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"Ahol a rendszer beáll egy közel egyensúlyi helyzetbe."
Egy kicsit cizellálnám az előnyeit. Nem is annyira az egyensúlyi helyzetet favorizálnám, hanem a kockázat elkerülését, az árfolyamváltozásból eredő instabilitás veszélyeit, a tervezhetőséget és legalább középtávon a kiszámíthatóságot.
A véleményemet most nem a nemzetközi pénzvilág és gazdaság mozgásaira alapoztam, hanem a hazai viszonyokra, ebben is inkább a versenyszféra világára.
@sírbateszezazegész:

A brókerszemüvegen csak a Szent Hozam szűrődik át.:D
A reálgazdaság amolyan szükséges valami, ha anélkül is van hozam, nem is szükséges annyira.
Hogy a lakosság milyen árat fizet a makro mutatókért, az nem érdekes.
Régóta mondom: akkor lesz ez kicsit jobb hely, ha az országnak lesz költségvetése, nem pedig a költségvetésnek országa.
@sírbateszezazegész: ez a nem-megszorítás volt az utolsó, mondják minden csomag után. Ez is biztos pávatánc.
Hogy örüljön a paraszt. Mert ez fáj de nem baj mert már az uccsó volt.
Aztán gyön az EU és kér. Mert ők akarják nem mi.
Néha kicsit gyanakszom, hogy nem valami koreográfia ez?
Valójában pedig jól jön ez a kétharmad nekik is mert mindent átver sec perc alatt. Mi meg fizetünk mint a katonatiszt és nem is tüntetünk mint a portugálok.
@Mariann19: értem, akkor kivetítetted a magyar rögvalóra, nincs több kérdésem, teljesen megértettem én is a kocaközgazdaságommal :D
-tervezhetőség, kiszámíthatóság

Ó bárcsak már csak ettől függne az egész, szerintem kiegyezne ezzel a fent idézett és becsatlakozott -nekem már elegem van- emberek legtöbbje.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Sokféle egyensúlyi helyzet lehetséges. Szerintem az árfolyam stabilitása mindenképp pozitív hatással bír a gazdaságra nézve, feltéve hogy arányban áll a versenyképességgel.
@Penivaldes:
:-)
Nekem már annyira nem osztó, mert én csak hét szilvafás nemesi leszármazott vónék.
Dédnagyapám fölöttéb szerette a kártyát, az italt, a léha életet. A végén minden vagyona a zsidó hitelezők hasznára lett
Csak egy aranyóra maradt, azt meg az oroszok csatolták le 44-ben a nagypapám karjáról.
Szomorú történet. :-(
@Husz_János_Puszita: @Mariann19: megent ugyan arról beszélünk, ehhh, nem lesz ez így jó, még a végén megváltjuk a világot :D
konszolidáció, és a betony megkötött, éljen a Párt, csak a fidesz:

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter pénteken jelentette be első költségvetési kiigazító csomagját. A korábbi intézkedéssorozatokhoz képest ez annyiban új, hogy csak lépcsőzetesen hajtja végre a kormány: ha az egyik lépés nem elég Brüsszelnek, akkor dönt a következőkről. Elemzők szerint a kormány ezzel világos üzenetet küldött az Európai Bizottságnak: ha a zárolások és a beruházások elhalasztása nem elég, akkor sor kerül a különadók emelésére. Egyes szakértők szerint már az első két lépés meggyőzi Brüsszelt és nyáron megszűnhet Magyarország ellen a túlzottdeficit-eljárás. <<<<<<<

www.portfolio.hu/gazdasag/vilagosan_uzent_a_kormany_brusszelnek.183774.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
@Husz_János_Puszita: engem az ember honlapjáról az jut eszembe, mikor vidéken ajánlottak egy eladó kúriát (300m), hogy féláron van. Kérdem mire lehetne használni? Féééláron van, volt a válasz. Ok, de hogy jön vissza a befektetés? Nem érted, hogy féláron van?
Mondtam majd gondolkozunk rajta...:D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Cirbi!
Ne legyél kishitű!
Az igaz, hogy öncélúan, de legalább fenjük az elménket. Így nem hülyülünk el az idő haladtával.
Ja, és átlátunk a szitán, ha nem is váltjuk meg a világot.
@Szóönt: szerintem az eu azt nem zárta ki soha, hogy a 3% az a gdp növekedésével legyen elérve. én nem értek hozzá, de nekem nem jön az össze, hogy ezekből a vágásokból, hogy lesz stabilitás...
@sírbateszezazegész:

:D Beköltözöl a kutyabőreiddel, ne mondd hogy nem neked találták ki. Féláron.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Köszi nem akarom megváltani. Már unom saját magamat, mindig ugyanazt szajkózni.
@Mariann19: igaz, ezért is kérdezgetek itten, oszt nagyon nem változik semmi, de legalább gondolkodva sodródunk amíg lehet az árral.
Ah, elolvastam egy csomo kommentet, de dogunalom az egesz, sehol egy fideszes hozzaszolo. Hol vannak? A miniszteriumokban hanyig kell dolgozni penteken?
ennyi, a bűnbak meg van, kérdés elég lesz-e, és bevállalja-e?

Trafikmutyi: hol készült a fideszes polgármester rejtélyes listája?

Az első napok tagadása után a Fidesz pénteken már lényegében elismeri, hogy Szekszárdon volt egyeztetés a trafikpályázatokról, csak igyekszik a jelentőségét kisebbíteni. Időközben viszont újabb ügyek is a felszínre bukkantak, így nem tudják hitelt érdemlően megmagyarázni, hogy került a pályázók listája a helyi politikusokhoz. Ez ugyanis szinte biztosan bűncselekmény.

hvg.hu/itthon/20130510_trafikmutyi_Fidesz_allitasok_lista
@MacChicken: zavar a zűr, zűr a zavar, a boszorkány konyha még forralja az üstöket, na de ha sikerül kiforralni a nagy beetetést, na majd akkor, csak győzz ámulni és bámulni. Lesz ám nyomulás és billentyűk csattogása. ;)
nem arra nem gondoltak, hogy felvétele is lehet hanem arra, hogy bárki is köp. és az omerta? az smafu?!
íme:

Újabb 1,3 milliárdot költhet kommunikációra a KIM

Közbeszerzést írt ki a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) a 2013-2014-es kommunikációs feladatai ellátására, a megbízás becsült értéke nettó 1 milliárd 330 millió forint - közölte a Kreatív.
@MacChicken:
Nem nagyon mernek itt ficcengetni, mert megégeti a kása a a szájukat! :-)
@sírbateszezazegész: Ő nem broki. Az év alapkezelője volt 2× is. Hosszútávú stratéga inkább.
csak ennyit, broooáffff

Horváth: Nincs miért lemondanom

A szekszárdi polgármester szerint nincs abban kivetnivaló, hogy a húga nyert a helyi trafikpályázaton, mert nem tudta befolyásolni az eredményt. Másoknak sem segített. Interjú.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fvideo%2F2013%2F05%2F10%2Fszekszard%2F
"Összefoglalva: a rezsicsökkentés nem biztonságot ígér és nem teljesítményre ösztönöz, hanem gyűlöletet szít a magántőke, a külvilág és nem mellékesen a demokrácia ellen. Azt jutalmazza, ha önfeledten és gügyén kiszolgáltatod magad a kiszámíthatatlan és gazdaságilag amatőr végrehajtó hatalom Férfiasságának. Beteljesíti a politikai és gazdasági kultúra lepusztítását.
.
.
a rezsicsökkentési javaslatról az MSZP még azt mondta, hogy „az évszázad átverése”. De nem azért mert egy gyalázatos, a magyar politikai és gazdasági szabadságot tönkretevő bűntény, hanem mert – kiszámolták – nem akkora, amekkorának a Fidesz mondta. Majd a múlt héten a Jobbikkal együtt képesek voltak megszavazni a rezsicsökkentés végrehajtásáról szóló törvényjavaslatot. Annyit fognak fel belőle, hogy ez is olyan taktikai manőver, mint az összes többi a beteg magyar politikai életben, és jobban féltik a maradék rongy népszerűségüket, mint hogy a bűnre rámondják: bűn. Feltehetően nem is tudják. „Egy baloldali párt nem teheti meg, hogy nem támogat egy embereknek pénzügyi könnyebbséget jelentő javaslatot” – ezt szocialista vezető mondta."

kapitalizmus.hvg.hu/2013/05/10/miert-aljassag-a-rezsicsokkentes

Mondjam még, hogy miért húzok el innen?? Reménytelen egy hely ez.
@Myrath: szóval sem állítottam, hogy broki. Én mondjuk nem bíznám rá a pénzem, de nagyon más senki olyanra sem akivel együtt nevetünk, de csak egyedül sírok...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: engem meggyőztek a szakértők:"A szakértő a mostani bejelentések alapján az idei évre 2,7-2,9%-os államháztartási hiányt valószínűsít. Előrevetíti egyúttal, hogy ha meg is szűnik az EDP-eljárás júniusban vagy ősszel, a kormány nem fogja kockáztatni az uniós pénzügyi szankciót azzal, hogy látványos költekezésbe kezd.Gárgyán összességében úgy véli, hogy a legújabb költségvetési korrekció és annak negatív hatása a belső keresletre tovább támogathatja a kamatcsökkentéseket és javíthatja Magyarország befektetői megítélését. Hosszabb távon azonban még mindig aggasztóak a növekedési kilátások - mutat rá."
Mint reménybeli befektető azonnal megteszem a lépéseket, hogy ott legyek egy szűkülő belső piacon...érzem most kell lépnem...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Tegnap dr. Magyari György nyilatkozott, miszerint ő fogja a trafikügy elleni jogi eljárást bonyolítani. A kérdésre, hogy az ügy eljárásának időben mikor lesz vége, 2 évet jelölt meg.
Akkor már mit is lehet tenni az igazság helyreállítására?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: igen, még nem dőlhetett el mi fog történni. Kivárnak. Aztán viszont beindul a trollok hada. VAgy ez is taktika, magunkra hagytak unatkozni minket. Megvárják amíg "hazamegyünk". A biztos 1,5 millióra hagyatkoznak meg a határon túliakra.

Vagy előszezonban nyaralnak a hétvégén? Ki tudhatja.
@Mariann19:

Ugyanazt, amit a nyugdíjazott bírákkal. Ki van ez találva.
@Mariann19:
szép név a magyari, de Magyar György:
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ennél még az is jobb lenne, ha azt mondaná a barom, hogy nem nyilatkozik. De ehelyett, pofátlanul megy a hazugság. De ellentétben a pornós jobbikosokkal, ezek NEM belülről bomlasztják a pártot. Egy igazi fideszesnek EZ kell. Ilyenek a fideszes nertársak. Nőt verni: dicsőség. Lopni: dicsőség. Hazudni: dicsőség. Az vagy, amit elloptál.
Ha nem loptál: semmi vagy.
@Husz_János_Puszita: "Ugyanazt, amit a nyugdíjazott bírákkal."
Tényleg. Most már fújhatják a kárvallottak.
Azonban ebben az ügyben mi is kárvallottak vagyunk, állampolgárok. Ugyanis a póruljárt bíráknak visszamenőlegesen jó sok pénzt itéltek meg, meg is kapják, az állami büdzséből, amit mi töltünk fel szorgosan.
@sírbateszezazegész: tévedés kérem tisztelettel, tévedés. én adom a lángot amely titeket lángra gyújt:)
@tristen2005: Triszten! Igazad van, bocsánat.
@Mariann19:

Hiába kompenzálják anyagilag, megalázták és meghurcolták őket. Tudás, teljesítmény tisztelete, megbecsülés?
Nem trendi fogalmak, de ne veszítsük el az emberségünket ebben a skizofrén légkörben sem. Mindannyian vesztesek vagyunk.
Most van igazán ideje a szolidaritásnak.
...és a szopóroller befordult a sarkon:

" Az Index által megkérdezett egyik jogász szerint éppen ezért indokolt lenne, ha a nyomozás kezdeti szakaszában gyors letartóztatásokra, iratok, számítógépek lefoglalására kerülne sor, megakadályozva ezzel a bizonyító erejű dokumentumok, adatok megsemmisítését.

bár a Zuschlag-ügy volumenében sokkal kisebb összegről szólt, de hasonló konstrukcióban működött: szervezetten, pályázatokat megmutyizva jutottak hozzá közpénzhez. Bár a mostani ügyekben nem konkrétan közpénzről, hanem koncessziókról van szó, Hack szerint érdemes azon elgondolkozni, hogy amennyiben a Zuschlag-ügy szervezett bűncselekmény volt, úgy a trafikpályázatok "eltérítése" nem az-e."

Ennek a Horváthnak üzenem, le nem mondjál kishaver, sokkal jobban szeretném látni mikor a hivatalból gyűjtenek be, mintha otthonról.
@sírbateszezazegész:

Ja olvastam. Mivel érdemeltük mi ki az elitünket? Az előző életünkben csinálhattunk valami nagy disznóságot.
@Husz_János_Puszita: háát... lehet, hogy Gábriel linkjeiben szereplünk, mert ha csak rablógyilkosok lennénk, akkor vmi görög vagy portugál alakban reinkarnálodunk..:)
kapitalista blog az jó volt..:) szerintem ott nem csak megújulás, hanem valami agy is kéne :D
@Fabius: @tristen2005:

A bűncselekmény nem kérdés. A seggnyaló gumiember Gyulayt mindenképpen megkúrják a nemzeti dohány élén, neki lett volna dolga a pályázatok kikerülését meggátolni.

A többiek megássák a politikai sírjukat még a vádemelés előtt ezekkel az ócskábbnál is ócska hazudozásokkal.
@Fabius: Csak Polt Peti még véletlenül sem így fogja gondolni. Már szóltak neki, h ne így gondolja.
Az egyik legnagyobb baj, hogy sokan jobboldalon úgy gondolják, hogy nekik ez jár, meg, hogy ezt csinálta a baloldal is nyolc évig, és szokjunk hozzá. És ebben az a gáz, hogy ezt el is hiszik a legfelső szinteken.
@Penivaldes: olyan vagyok mint a zsanai gázkitörés (nekem csak mesélték, én nem láttam) :)
az van, hogy szépen belekormányozták magukat a fiúk egy védhetetlen szituba. ezt már nem mossák le magukról. bónuszként néhányat perbe kell majd fogni, ők pedig sikítva rohannak az ellenzékhez egy jó kis vádalkuért. cserébe nevek kerülnek a kalapba, egészen a legfelsőbb szintig. ha bajnaiéknak van eszük, csak minimális büntetést ajánlanak tóthnak például.

elkezdődött a rendszer rohadása. ahogy lenni szokott, a nagy önbizalom a pokol kapujáig vezetett. most már csak be kell lökni őket, aztán röhögni a pofájukba. még jó, hogy nem fogott össze az ellenzék: nyitva hagyták az ajtót, hogy a fideszt a saját magabiztossága vigye a megsemmisülés szélére. kisvállalkozók szervezett, előre kitervelt módon történő, nagy vagyoni kárt okozó megkárosítása történt. békétlenség rogánék poraira. vajon kit áldoz be a vezér?
@bgp: Mindenki annyit ér, amennyit lop.
@balage_81 reloaded: Ezért kell, hogy a fidesz nyerjen jövőre.
@sírbateszezazegész: azok is akik cigányoznak, meg azok is akik magyaroznak bunkók, akik egyformák
@sírbateszezazegész: Közben meg van pofájuk azért sírni, h mindig csak magyarokat ítélnek el rasszizmusért, cigányokat meg soha.
@Penivaldes: szénné égek. azt ha rámtelepszik a ner, majd gyémánt leszek...egyszer csak:)
@sírbateszezazegész: te leszel akkor legszebb ékövem koronám gyémántja:)
@félázsiai 2llkedő: ezért is fog veszíteni. úgy tűnik, 2002 van. ugyanaz viszi őket a végzetükbe: a pofa mérete
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Szia! Hogy-hogy mi van itt? Te hol voltál, hogy ilyen leereszkedően kérdezel? Rossz vagy?
Milyen állást kell, hogy vállaljak?
Bár lehet, hogy rámférne még egy ebben a félig szabadúszásban, szürkül a perspektíva.
Nem fogjátok elhinni gyerekek,de úgy néz ki sikerült ez az önéletrajz dolog!:))

Most mindenki:IGEEEEEEEEEEEEEEEEEN!!! XD

Köszi a segítséget mindenkinek.

Ahhoz képest ,hogy benne van,hogy programot is írtam,elég nehezen ment.:))
@Husz_János_Puszita: ezt nyilván feri idejében írtad, amikor a magyar zászló lobogtatásáért is 3 nap fogda járt....ugye? Te balfasz!
@le Látó: Jót röhögtem,mert félreértettem.:))
Nem a képen fog múlni.
Úgy gondoltam,esetleg arra gondolsz,hogy amilyen hülye vagyok mindegy milyen a kép.:))
@kifordított nagyanyó: Kedves barátunk!
Öszinte és tiszta szívvel gratulálunk Önnnek ehhez a remek teljesítményért. Hosszas tanácskozás után úgy döntöttünk, hogy jutalmat érdemel ezért. 3 lehetőséget ajánlunk fel.
1. Csónaktúra Boli a nagy és csodálatos szervezésében, amihez étkezés is jár
2. Az én társaságomban töltött délután és este egy rejtett helyen
3. egy nap Gábriellel, amiben végiglátogatjátok a legfontosabb jobbikos kegyhelyeket.

ezek vannak. melyiket szeretné?
@Behajtó70: "ezt nyilván feri idejében írtad, amikor a magyar zászló lobogtatásáért is 3 nap fogda járt....ugye? "

Ezt mikor álmodtad?
@sírbateszezazegész: Ó köszönöm.:))
Most elmondhatná valaki mi történt az elmúlt 3 napban és miről szóltak a posztok.:))
@kifordított nagyanyó: na azért nem..gondolom nem olyat küldtél amin éppen starndolni indulsz..)))
@kifordított nagyanyó: miről? hát arról, hogy röviden mondván ejbnye és bejnye.
@Penivaldes: Akkor:
Egy éjszaka Bolival.
Csónaktúra Gábriellel.
Veled a kegyhelyek végiglátogatása.:))

Na jó,igazából a 2.-es.:))
@sírbateszezazegész: te is örvendezel..hiába amikor sikerül egy testvérnek a helyes útra lépni az minden szívet boldogít.
@kifordított nagyanyó: na éjszakáról egyik esetben sincsen szó. viszont mivel elsőnek azt írtad, így közlöm veled, hogy nyereményed egy éjszaka Bolival, aki nagy és hatalmas, és ásni is tud.
:)
ha esetleg feltűnne a Lajta hőse üzenem neki, hogy én ártatlan vagyok az ügyben, és a kifordítotat kell elővennie, mert ő volt a hibás.
@sírbateszezazegész: na azért ennyire azért nem kéne szegény Bolira másznotok..sajnálnám a pasit azért egy kicsit. .)
akkor ha beküldöd a számokat, aztán ha kihúzúnk, és akkor mehetsz utazni.
@kifordított nagyanyó: fáradozásidat gyümölcs koronázta
L'Oreal, mert megérdemled
@Penivaldes: tisztára, mint lázár! nem módosítunk a kiírt feltételeken!!!:)
@Mariann19:

mielőtt összehazuggyátok magatokat hallgasd ezt:

Bahia FM 103.1
64kbps CBR, Internet Radio

brühüyyy

Direktben Buenos Aires-ből
@sírbateszezazegész: na jó akkor te ismehetsz anyóval, meg a Bolival közösen aztán majd jól lesztek.:))
@kifordított nagyanyó:
már legépelted?

vegyél egy gömbfejes elektromos gépet és azon csináld meg és a képedet ragaszd rá csirizzel

az jár a mai magyar technológiai fejlettséghez (én anno ezzel százezreket kerestem fordításokkal)
@Behajtó70:

Bocs téged lefelejtettelek a listáról. Dobogós helye van rajta az ilyeneknek, mint te.
@Penivaldes: tiszta NER-kompatibilis lettél :)
@sírbateszezazegész: kérlek én magamévá tettem a ner szellemiségét, megettem a gránit alkotmányt, hogy belém ívódjon. ezzel sajnos nekem végem, de ti megmenekültetek. majd szobrot állítsatok nekem köszike
@sírbateszezazegész:

Önkritikát gyakorolok, felköpök és alá állok. Nem feltételeztem, hogy Kubatov tudja kicsoda Almunia, mi több, kapásból idéz és értékel:))

Ügyes a politikai továbbképzés.
Ja, továbbra se feltételezem.
@rodeo36: nagyon el vagy maradva...

én már 2004-ben sem tudtam Mo.-on új írógépet venni, úgy hoztak volna Ámerikából rendelésre, előrefizetve
@kifordított nagyanyó: azért nyugtass meg, nem grafikai előkészítőnek jelenzkeztél:)
@GeoCracker:

Igazad van. Nem fizetek holnaptól egy fillért se rezsire. Hol lehet jelentkezni az 500 ezerért?
@Penivaldes:

ÁÁÁÁááááá, kiizzadod a gránitot és kész a szobor.
A helyet majd megvitatja az MTA.
@Penivaldes: azt is, meg vasalja ki a ráncait, stb.

biztosan nagyon jó márka, én speciel nem használom
@Orica Középföldi: na na na na!! azért mégiscsak. ezt kisebb személyeknél lehet mint költséghatékony megoldást alkalmazni, de nekem nem jó.
olyan helyre tegyetek ahová tudjátok vinni a leveleket nekem
@kifordított nagyanyó: valóban? nos akkor azt hiszem nekem is szerezhetnél valamit..meghálálom nagyon...:DDD
@kifordított nagyanyó: "Kormányszóvivői állás!"

Mellik kormánynál?
@OPHELIA: Majd akkor ha megkaptam a mosogatói állást.
Tényleg van ahol ahhoz is kell önéletrajz.

@rodeo36: Már gondolkodtam szkennelésen,mindenen.

@sírbateszezazegész: Csak arról volt szó hogy nem zsidózok.:))
@Orica Középföldi: kubatov? Almunia?
Hogyne tudná! Rövidítve ő a MAL és azt már magukévá tették:)
De a fradi pályára megvan a fedezet, mert még van ott terület, amit nem adtak el... igaz ezt mondták a debreceniek is, gondolom felcsút szóba se jöhet... akkor csak a puszkas-stadiont nem építik meg:)
@kifordított nagyanyó: világos, nem mindegy a tányérnak ki néz rá vissza.
@rodeo36: bazze!:)

egy újjal ír, minek a gömbfej? :DDDD

(mi egyszer kipróbáltuk ketten 20 újjal nem tudtuk olyan gyorsan verni, hogy ne várjon ránk:))
kinevethettek, de teljesen megértem @kifordított nagyanyó: kínlódását, mert nekem sem megy semmi csak segítséggel...
mindenkit csodálok aki simán "varázsol" a géppel mindent ami kell.
@sírbateszezazegész: Nem de beleírtam hogy programokat is írtam.:))
(azt nem hogy hülyebiztos gépen)

@OPHELIA:
@félázsiai 2llkedő: Hát itthon,szeretett kormányunknál.

@Penivaldes: Még meggondolom.:P
@guma: Kösz.XD

Na viszlát,jóéjt mindenkinek!
@kifordított nagyanyó: ha tudnád én hogyan rakok képet szövegbe eldobnád az agyad :)

aki eddig látta, az megmerevedett, majd fél óráig fuldokolva röhögtek.
nekem semmilyen program nem kell, hozzá :P
@kifordított nagyanyó: ezen nincs mit meggondolni..mindenre képes vagyok a célért.
:D
@kifordított nagyanyó: Jó is az! Leadtad már a lelkiismereted a ruhatárban, vagy az várhat még?
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
"Eligérted magad..."
Persze, most már eszembe jutott. Pénzügyérnek, hogy a Te kifejezéseddel éljek.
Nem említetted, hogy még betöltetlen az állás, én pedig szerényen hátrahúzódtam.
@Mariann19: Az. Csak várok még, mint Bajnai a farbával..vagy, ha ez az volt, gyengusra sikerült eddig! Ígéret, hossz ííí, csak jelzem! :-D
@Penivaldes: :)

hálából hozzád érhet és hordhat a tenyerén óvatosan. :DDD
@guma: igen, és vehet sok ajándékot, ékszert:)
@kifordított nagyanyó: "Hát itthon,szeretett kormányunknál."

És hogy fogsz tudni hazudni, mint a vízfolyás?
@guma: senki sem "varázsol", hanem megtanulta, vagy véletlenül rájött, utánajárt, segítséget kért. Nekem egy sok éves 50 órásom van, amin megtanultam kb.az enter-t. A többi segítséggel, kíváncsicsággal, kényszerből jött hozzá
@kifordított nagyanyó: Oda biztos nem kellesz. Kár volt 3 napig kínlódnod vele.

Vagy esetleg te már tudsz valamit?
en csak azt nem ertem hogy ez most miert hir? miert kapott ez ekkora nyilvanbossagot? van akinek ez uj? vagy?

atlagmagyar szavazo ezt ugyis elfelejti mire a szavazo bodeba er, ott elboritja a narancs kod es kesz. A szekszardi polgarmester miert NE hazudjon? Hat szarik o mindenre, a biznisz fut, a konc ki lett osztva a kutyaknak, mindenki boldog - es ujra csapast mertunk a gaz imperialista gonosz globaltokes extraprofitos ellensegre, mert mint Virag elvtars ota tudjuk: a nemzetkozi helyzet fokozodik!!!
Bajnai.... o ezt ugy csinalta volna hogy a konc 110% a a sajat cegenel maradjon. Ha lett volna kis esze az MSZP nek mikor ment a szeker akkor juttattak volna ok is koncot a part csicskas retegenek mint most a fidesz, akkor mar Horn Gyula szobor lenne a hosok teren. 89' elott azert "mukodott" a rendszer mert mindenki megelt: aki lusta volt az aludt a gyarban es nem rugtak ki, aki szorgalmas volt annak ott volt a haztaji, aki ugyeskedett annak ott volt a maszek ( magan szektor ) mindenkinek jutott konc.
@visszakettopadlogaz: "Bajnai.... o ezt ugy csinalta volna hogy a konc 110% a a sajat cegenel maradjon."

Te vagy Bajnai, hogy ezt ennyire tudod?
@OPHELIA: a baj csak az, hogy jó darabig gépem sem volt. a fiam nyított egy levelező fiókot nekem, mikor elment, és a munkahelyen vagy szomszédban leveleztem vele.
majd amikor lett gépem csak jkv-t írtam és műszaki rajzot csináltam, meg olvastam híreket, blogokat.
menteni semmit nem mertem(k, csak könyvjelzőzöm), semmilyen oktatásom nem volt és ha elakadtam munkatárs vagy szomszéd segít...
de nincs semmi alapom, nyelvismeretem sincs így bizony az én koromban minden apró "siker" "varázslattal" ér fel.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Mindenesetre a hársfák már ki vannak vágva. Tavaly még a talajmechanikai kutatófúrások kivitelezőinek figyelmét nyomatékosan felhívták arra, hogy vigyázzanak, meg ne sértsék a fák gyökereit! Normálisak ezek?
Roppant érdekes poszt.

Jut eszembe, a parlamentben sunyító zsidók bevallották már, hogy ki izraeli-magyar kettős állampolgár?
NO COMMENT

"Az interneten már körvonalazódik a befolyásos trafikhálózat
2013. május 10., péntek, 17:21 • Utolsó frissítés: 1 órája
Szerző: Bogár Zsolt

Címkék: Continental Dohányipari Zrt.; Sánta János; Tabán Trafik; Gálfi Anita; Zádor Csaba;

Bár a Continental Zrt. vezetője tagadta, hogy központilag szervezték volna a csoporthoz kötődő tisztségviselők, alkalmazottak, barátok és rokonok pályázatát, egy közvetett érdekeltségen keresztül a minap 27 domainnevet regisztráltak csupa nemzeti dohányos trafikra."
hvg.hu/gazdasag/20130510_Az_internet_arulja_el_a_befolyasos_trafik
@Mariann19: váltani kell:)

semmi szerénység!
visszahúzódni tilos! :D

tanulni kell: tíz körmöt használni, néha mélyeszteni, néha csiklandozni de megfogni és nem ereszteni az illetőt, hogy mindig "jelen" vagy:)))
@kifordított nagyanyó:

A kép minőségére és nem a tartalmára gondoltam, teee! :D
Amúgy a te megoldásod sem rossz! :D

Azt csak remélem, hogy nem számítógépes programokat írtál. Első dolgod legyen egy szakképzett, megfelelő mellbőségű titkárnőt alkalmazni, akinek nemcsak papírja van a dokumentumkezelőkből! :)
@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó: valld be, hogy mentetted a kommented. Múltkor is ezt írtad.
És múltkor is mutter felől érdeklődött mindenki.
@le Látó:
nyakra fejre vigyázni

mennyit vesz le?
brühüyyy
Vajon hányan dolgoznak most éjjel-nappal azon, hogy megkonstruáljanak valami törvénynek tűnő elmebajt, amit a parlament sürgősséggel elfogad és másnap be lehet zárni a HVG-t is, meg a főszerkesztőt is? Szerintem a komplett századvég plusz egy század jogász ezen agyal most.

Istenbizony előfizetem őket. Mármint a HVG-t.
@guma: nekem sem, igaz eps-eket pakolászok
\includegraphics -- ha mond vmit.

és a vasáru tuggya CMKY-ban is.
@Penivaldes:
Megjegyeztelek nyuszifül... Ezért még számolunk! :)
Te csak ne ajánlgass fel engemet! Elmenedzselem magam én...

@kifordított nagyanyó:
Hiába minden szépfiú, esélyed sincs nálam! :) Hülye, maradi, konzervatív-libsi vagyok, csak a puncit kedvelem, meg a rántotthúst. Öreglányok meg végkép...
@visszakettopadlogaz:

"en csak azt nem ertem hogy ez most miert hir? miert kapott ez ekkora nyilvanbossagot? van akinek ez uj? vagy? "

Igen, van akinek.....
@guma:

én is egy vagy két újjal írok, azért javalltam a gömbfejest, mert egy magas nyerges Remington már múzeumi darab és nem biztos, hogy van neki a gömbfejes meg talán a bizományi hátsó sarkában csücsül...egyébként a Remingtonnál nem is volt jobb

brühüyyy
@sírbateszezazegész: ketrecbe csuktam szegényt, mert felakadt nála a lemez.
@guma: Amit megtanulsz, az a varázslat és a siker. Kényszerítsd rá magad apránként és menni fog! Gyakorlat teszi a mestert.
@sírbateszezazegész:
Komplexusok, elmebajok miatt, továbbá a tabletták elhagyása által kiváltott pánikrohamok miatt tart itt...
Te vagy a hülye, ha csodálkozol. Bár, amikor Lézer Janit a származása miatt fikázza, az azért nem NER kompatibilis. :) Vagy igen?
@sírbateszezazegész:

Válozatlanul aktuális kérdés. Kilincsorrék gyanúsan hallgatnak az ügyben, pedig a buzeránsaik már egész jól belejöttek a coming outolásba.
@sírbateszezazegész: Engem nem a muterja érdekel, hanem az, hogy milyen szar lehet minden nap úgy felkelni, hogy jaj, nem veszem meg mert a zsidóknak megy a haszon! De szerintem ha rányúl valamire amit szeret, ízlik neki, szolgálja a kényelmét, máris tabu az egész zsidózás..
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

index.hu/video/2013/05/10/szekszard/

"- És akkor azt hogy kell értelmezni, hogy... felmerült a beszélgetésben, ugye, hogy lenne egy jelentkező, az egyik képviselőnek az ismerőse, és megkérdezte Öntől, hogy el tudja-e intézni, és akkor az volt a válasz, hogy "Én mindent tudok!". Tehát hogy ha nem volt ráhatása, befolyásolási lehetősége, akkor ezt hogy... mire kell vélni?.
- Hát nézze, bármilyen beszélgetésben, amikor megkérdezi, hogy "Tudsz-e nekem segíteni?", mindenkinek azt mondom, hogy tudok segíteni... legalábbis megpróbálom. Aztán hogy sikerül-e vagy sem, az egy másik kérdés.
- És Ön meg is próbálta?
- Hát ebben a kérdésben nem tudtam megpróbálni, a szándékom az megvolt, hogy mindenki felé nyitott legyek, hiszen ebben nem volt kompetenciám, úgyhogy nem tudtam segíteni."

Csodálatos! Szerintem félreértjük ezt a jóembert! Ez nem egy aljas, hazug gennyláda, hanem a kívánságmeghallgató jótündér! "Persze, hogy tudok segíteni!", bólint rá minden szembejövőre, arany szíve van neki, csak az a kurva polgármesteri hatáskör szab gátat ebbéli kiteljesedésében! Az a pillanatot meg, amikor erre rádöbbent, és elnézést kér a képviselőtársától, hogy alaptalanul ígérgetett, már egy másik "magánbeszélgetés" keretében ejtette meg, nyilván.

Figyu, paraszt Horváth! Nem arra kért meg egy haver, hogy segíts kicserélni a defektes kerekét, hanem hogy egy olyan országos ügyben "segíts" polgármesterként (mert nem, a pozíció nem elválasztható dolog a "becses" személyedtől), amire neked eleve semmi ráhatásod nincs a törvény szerint! Azzal, hogy te egy ilyen dolgot bizonyíthatóan megígértél (és ebben már lényegtelen körülmény a hangfelvétel, hiszen videó van róla, te nagyonhülye!), azzal önmagában megvalósítottad a befolyással üzérkedés tényállását! Jó reggelt kívánok!

Ez a baj a hazugságaitokkal: annyi szálat kéne fejben tartani, amire az agyi kapacitásotok korlátozottsága miatt már nem vagytok képesek.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: @le Látó: szerintem néha jut csak géphez, amíg a család félrenéz.:)
Beszartok, valaki beregisztrálta vidéki2.0-t, vbőrön, szétröhögtem magam:)
Tényleg Boli, hallom nálad kell.jelentkezni éjszakai túrára?;)
@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó:
Gyere baszod, segítek, már szánlak...

"„Nézzük, milyen tanácsadók bukkantak fel az utóbbi időben a Fidesz környékén? Upsz, hát ők meg miféle szerzetek? Kik ezek a tehetséges tanácsadók, akik az információk szerint a Századvégen keresztül »a Fidesz és a kormányzat politikai lépéseinek előkészítését« segítik? Az egyikük George E. Birnbaum, a másikuk Arthur J. Finkelstein, akik, mint az a nevükből is sejthető, egyáltalán nem magyarok, sokkal inkább amerikaiak, amiből talán nem túlzottan merész levonni azt a következtetést, hogy amerikai segítséget kap a Fidesz. És ez még semmi.

Finkelsteinről a nyilvános életrajzi adatok alapján még két zavarbaejtő részlet deríthető ki. Hogy is mondjuk el úgy, hogy a kormánypárti olvasónak a kognitív disszonancia ne okozzon kényelmetlen perceket: az illető úr néhány éve házasságot kötött egy másik úrral, tudják, ez az a jogintézmény, amelyért Semjén Zsolt legalább annyira lelkesedik, mint Simicska Lajos a tiszta közbeszerzésért. De a legdurvább csak most jön. Angolul idézzük, hogy minél kisebb legyen a morális pánik: »Finkelstein grew up in a lower-middle-class Jewish family, living in Brooklyn until age 11.«"
mandiner.hu/cikk/20130129_gomperz_tamas_amerikai_buzi_zsido_segitseg_a_fidesznek

További segítség:
magyarnarancs.hu/belpol/finkelstein-fidesz-tanacsado-a-var-esze-83588

"Évek óta ad tanácsokat a Fidesznek Arthur J. Finkelstein, aki még Nixon mellett tanulta a szakmát, a 2000-es évektől kezdve pedig főképp az izraeli jobboldalnak segít meglátásaival. A ma megjelenő Magyar Narancsból kiderül, hogy Finkelstein nem riad vissza a piszkos módszerektől sem, és hogy a budapesti tréningek során milyen jól megérti magát Orbán Viktorral."

"Finkelstein New York-i zsidó család gyermekeként, közelebbről egy brooklyni taxisofőr fiaként látta meg a napvilágot 1945-ben. „Tanulmányai befejezése óta – negyven éve – az amerikai politika élvonalában dolgozik, a legdörzsöltebb republikánus kampányguruk között tartják számon.” Finkelstein ugyanakkor kerüli a nyilvánosságot: az elmúlt két évtizedben gyakorlatilag nem készült róla nyilvános fénykép (a mi illusztrációnk sem ma készült), és interjút is csak ritkán ad. A Magyar Narancs ősszel székhelyén, New Yorkban több alkalommal próbált kapcsolatba lépni vele egy interjú reményében, ám megkereséseinkre nem érkezett válasz.

Módszerei azonban már nem ennyire rejtőzködőek: sokan csak „a piszkos politika keresztapjaként” emlegetik. Nem véletlenül: többször nyert republikánus ügyfele a Finkelstein által előszeretettel alkalmazott negatív kampánnyal. Ezt egy amerikai újságíró a következőképp jellemezte: „Az ellenfélre fókuszálj, ne a jelöltedre. Használj bármilyen foszlányt az ellenfél múltjából, ami alapján liberálisnak címkézheted. A hirdetésekben használj egyszerű szavakat, és Armageddon-szerű kifejezéseket, hogy növeld a jelöltek között lévő ideológiai szakadékot. Figyelmeztess arra a káoszra, amit az ellenfél kormányzása eredményezhetne. Szüntelenül ismételd a szlogeneket minden csatornán.” Finkelstein felmérései és közvélemény-kutatásai során különös figyelmet fordít az egyes társadalmi kisebbségekkel szembeni előítéletek kitapogatására, és gyakran rájátszik az e csoportok elleni sztereotípiákra.

Teljes portrénkban olvashat még Finkelsteinnek az izraeli jobboldal körében végzett munkájáról, továbbá arról, hogy „meleg létére homofób kampányok megtervezésében vett részt”, illetve arról, hogy budapesti tartózkodása során miképp trenírozza a Fidesz stábját, sőt magát Orbán Viktort is, akivel információink szerint különösen jól megértik egymást."

magyarnarancs.hu/belpol/arthur-j-finkelstein-83609

Tehát, akkor még egyszer.
Egy meleg, zsidó kampánytanácsadó Orbán és a fidesz embere, akit Amerikában „a piszkos politika keresztapjaként” emlegetnek.
Segítsek még?
@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó: Hülye vagy? Nekem ne írjál vissza!Olyan vagy, mint Piszkos Fred!
Tiszta lelku parttars a fideszben nincs. A lelkiismetete mindnek tiszta mett meg sose hasznaltak.
@sírbateszezazegész:
Olvastam, az asszony ugrált a bankkártyán, én meg közben elvoltam, olvasgattam a boltok sarkában, beletörődve és néha felröhögve...
Kispofám, lesz itt túra (a szokásos aus Bruckneudorf, Habakukk talán eljön), Pennike galádságát még megtorlom, de velem csak a csajoknak van esélyük. Éjszakára pláne! :)
@saravad:
Náluk az erkölcs és a tisztaság egészen máshogy értelmezendő.
Apránként Hagyó Miki pitiáner strichelő kisfiú ezek mellett...
akit ez a mutyizas meglepett az szerintem nem latja realisan a helyzetet.

Most komolyan: tegye fel a kezet aki azt hitte hogy lesz egy transzparens palyaztatas. na most akinek fent van a keze az rettento naiv vagy... nem is folytatom. Ma NINCS a magyar politikaban hiteles ero. A jobbiknak kijart az eselyteleneknek jaro szimpatia az elejen de hat - mint kiderult - ok teljessen alkalmatlanok politizalni, sajat velemenyem meg hogy aki akasztofaval megy egy tuntetesre annak abszolute nincs erzeke a magyar emberhez - az akasztofa CSAK rosszat jelenthet. Vona ur szimpatikus de nem tud kimondani egy ertelmes mondatot - legalabb fizetnenek valakit aki megtanitja beszelni. Az MSZP mar rengetegszer bebizonyitotta hogy keptelen kitorni sajat arnyekabol, a fideszt meg lathatjuk mire hasznalja a 2/3 -ot. Bajnai.... hat o ugy aranylik a fideszhez ilyen teren mint egy moszkva teri langossuto a McDonaldshoz. Mindegyik ugyanazt csinalja csak a meretek masok. a KDNP meg gyakorlatilag halott a politika szinpadan. Ez van, ide jutottunk 23 ev "demokracia" utan.
@visszakettopadlogaz:
Atomot nekik! :))
Én a lángost jobban szeretem, mint a mekis fost.
Hülye is vagyok, azt is tudom - pláne, hogy az általad leírtak mindig is láthatóak voltak...
amugy a trafik mutyit a buntetojog ertelmezni tudja, de hat a birok..... folytassam?

"es ha Daniel Zoltan bevallotta?" :D eljon hamarossan az ido! :D
@guma: "Tanulni kell, tíz körmöt használni."
Most hallottam Lengyel László elemzését a mai, Varga Mihály féle egy nap alatt összeállított, az eu-nak szánt kiigazításról.
Lengyel László drámai záró mondata szerint itt 2016-ban sem lesz jövő.
Lakonikus leszek. Műkörömre nem tíz, de egy körmömre sem számíthatok. A meglévőkkel viszont évekig kaparni fogom a falat, és felveszem a templom egere jelmezt.
Így leszek jelen ebben az országban.
@visszakettopadlogaz:
Ürgebőr, búvárok, imperialista ügynökök, stb... Bassza meg ez a Bacsó!
Ellövi a poént... :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Fantasztikus, jár a bögre. Lendvai néni majd ad neked egyet.

A kérdés továbbra is az kedves izzadva terelő komcsik, hogy a magyar parlamentben ki izraeli-magyar kettős állampolgár :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Forradalmasítottak a szervezett bunozest, mint egykor a burgonya a nepelelmezest. Regen az volt a szabaly, hogy ne bukj le de a 2/3 elharítja ezt az akadalyt is.
@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó:
Lézer Jani?
1.bp.blogspot.com/--aaOAbixM60/TZ9p423jCrI/AAAAAAAAAO8/GcudC0JbTAU/s1600/20.jpg

Sőt, még azt sem tudom, hogy ki a zsidó a környezetemben.
Tudom, hülye, tájékozatlan és libsi vagyok.

Viszont azt tudom, hogy Jézus és az apostolai zsidók voltak! :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nem aggodok ez miatt, ha a kommondoros sztorin csiszolnak lehet hogy lesz meg "urgeborbe varrt trafikengedely" :D:D:D

amugy ugye hogy mar nem is latszik akkora ugynek ezek mogott palibacsi diplomaja? :D:D:D:D:D
@saravad: ma már minden napra jut 1-1 botrány, mint Madonnának anno.
@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó:

Sunyika, te be fogod vallani hogy közös mszp-fidesz provokátor megbízott vagy, és 2 liter kovászos uborkáért képes vagy időt áldozni zsidózásra trafikmutyi téma közepette?
@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó: figyelj, ha ennyire érdekel, akkor a következőt javaslom (ez a dzsobbikban úgyis valami beavatási rituálé féle lehet):
vegyél fel egy flitteres tangát, csábízsd el őket a rúdtáncoddal, térdelj le eléjük, azt meglátod; a biztonság kedvéért kérd kölcsön pistától a pumpáját; hogy gyorsabban haladj, esetleg szólj mutternak, hogy segítsen.
@visszakettopadlogaz:
Miért? Volt olyan neki??? :))
Ez a balfasz polgármester még nem hivatkozott vak komondorra?
Pedig kéne, hisz az agyatlan narancsbolsevik hívők simán elhinnék, hogy egy vak komondorral folytatott magánbeszélgetés volt csak a felvétel, amit az ellenséges bajnaista ügynökök búvárruhában összeollóztak!
YESSSS! Méltó csapást mérnének így eleve a 25. hadoszlopra!
@dr kotász:
A macesz gombóc és pászka elvette az eszét. Lehetnél megértőbb is!
Lepd meg egy sábeszdeklivel például, békülésképp... :)
@rodeo36: nemtom. Már nem érint, mert ezen a klímán nem érik be a narancs.

Ám nemrég hallottam, h 1xűbb operátori munkákra (amit 3-4 óra alatt bárki megtanul), csak közvetítő cégeken át lehet bejutni.

Ha akarod, keresek pár példát Abszurdisztán területéről.
@dr kotász:

Látod bolsi mennyivel egyszerűbb lenne, ha a hitsorosaid egyszerűen bevallanák az izraeli-magyar kettős állampolgárságukat? Nem kellene itt idegeskedned. Most már baszhatjátok a sunyulást, Gyöngyösi ügyesen elültette a bogarat az emberek fülében :)
Dobáljunk néhány doboz cigarettát a helyi Fidesz-irodák elé minden nap, amíg Orbán Viktor a miniszterelnök!
@lyia: csak üresen, ha kérhetném!

Innen messze van a fingnesz irodája :(
kedves nertársak!

Fabius az utóbbi időben tisztára az én nyelvi újításaimat hasznájja...

"a beste parasztya!"

vagy szerintetek ez lyól van így? simán lehet schmittelni szabadon?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Mit akarsz!

Nem is volt frakcióülés!

Egy polgármesternek meg igenis tudnia kell mindenrtől, ami a városában történik, talán még azt is, mikor menstruál a nejed, vagy hol veszed a parenyicát.
@Buga.Jakab: Inkább légy magadra büszke, úgy nyúlnak hozzád, mint a klasszikusokhoz!
@lyia:
Bacca meg... Lidl... Lebuktam... :))

Még szerencse, hogy ő csak magánbeszélgetés keretében vak komondorral... izé, nem az, amire gondolsz! Pfúúúújj! :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

ha Rakosi Matyas felebredne szerintem csettintene a nyelvevel, o ilyen kezivezerelt egypartrendszerrol meg nem is almodott.

Tulajdonkeppen Szekszardon kiderult valami amit mindenki pontossan tudott hogy hogyan mukodik - es mindenki tudja hogy ki hazudik, ki nem, de nem fog semmi tortenni. Ez a legnagyobb poen! Mindenki tudja hogy a polgarmester Fletoi magassagokba ment a hazudozast illetoen de ebbol neki semmilyen baja nem fog szarmazni.
@rodeo36: "közlekeggyenek a rohadt gecik"

na tessék itt a másik palizáló.... ez terjed mint az éjc...
@lyia: ahhoz a "tiszta" forrást meg kell jelölni...
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Azok nem azok voltak, akik a kör közepén álló Attit tették análba? :)
@lyia:

"Itt Frakcio ules nem volt"

Roncsfilm, Szomjas Gyorgy 1992

www.youtube.com/watch?v=0vB_7-4mbTc
"Egymilliárdot kap egy templom, azonnal
Orbán évtizedes ígéretét beváltva utalt pénzt a gazdagréti Szent Angyalok plébánia templomának."

Remélem a saját számlájáról utalgat a törpe...
Most láttam ezt a szekszárdi Horváth Istvánt videón, hát eszembe jutott, hogy Zuslág is pont így vigyorgott néhány napig, aztán mi lett belőle..:)

Mondjuk Lázárt se értem, hogy miért nincs még rabláncon.
@"No one was shot" - hazudta a tróger zsidó:

Irigylem a "kreativitásodat". A zsidó álprobléma állandó kijátszása egy idő után vissza fog ütni. A bolsi mszmp utódpártjai, a fidesz, jobbik, mszp, szdsz stb, a végletekig nem tudja fenntartani ezt az áldemokratikus rendszert, és még a zsidózó uszítás sem menti meg őket, veled együtt. Az emberek szemét nem tudják befogni amikor már milliók fognak azon agyalni hogy tudnak vajon kenyeret venni. Te pedig még ilyen helyzetben is mérgezed a levegőt az alattomos sunyiságoddal. Azt megértem ha egy MÁV középvezető fedezi magát zsidózással hogy a lopnivalója megmaradjon (de megvetem). Viszont a magadfajta féregnek mi haszna van ebből? Az illúzió hogy a töltelék összeesküvéselméletekkel a csökött agyadban mindenkinél okosabb vagy? Hogy hiába vagy a társadalom legalja de azért ha jól kizsidózod magad akkor az többletet ad?
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): "Kalandvágyból itthun maradsz?"
Mert van bennem nemzeti érzés, én igazi honleány vagyok. Látod, ilyenkor ismerszik meg, ki az igaz magyar.
Remélem, Te sem húzol el Grönlandra még nyáron sem, ha 40 fok lesz.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Szegény Isten ostora, ha ezt megélhette volna..kellett neki a nászéjszakán megpattanni..érileg!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Fene a gusztusod... :(
Majd még motorozgatni, meg bőrtangában rúdon pörögni is akarsz? Gyanús vagy te nekem...
@lyia: bolond vagy? osszeszedik es eladjak a nemzeti trafikokban! :D vagy ez egy bujtatott tamogatas akar lenni? Partfinanszirozas??? :D:D:D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nem lesznek mxorítások, ebből is látni, nem? Puszkász meg várhat..nem mintha kellene egy új Nép..izé..Nemzeti stadiony!?
@lyia: csempeszarut vagy nemzettieschet?
@Mariann19: Nem húzok, itthun húzódom, ide köt minden..de harminc alattiak ne maradjanak, ha jót akarnak maguknak, vallom!:-(
@dr kotász: kell mindenkinek valami amiben hisz. Ki ebben, ki abban. ezt a szabadsagot mindaddig meg kell hagyni az embereknek amig a masiknak a szabadsagat nem korlatozzak vele.

ha valaki abban hisz hogy minden bajunk a zsidok.. hat tegye. de ha utcara megy es pofon ut valakit mert egy altala bunosnek velt vallashoz ( csoporthoz, nephez, etnikumhoz, gombfocicsapathoz, barkihez ) tartozik az ellen fel kell lepni.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nem magamra utaltam, Te készülsz valahová, nem? Ippeg hun tart a projekt? Meddig jutottatok, Oszt am der Leitha lészen a cél véglegesen?
Már akkor, ha van kedve elolvasni vkinek :-)
Mobilról nem ígérem, hogy vissza tudok olvasni majd
@dr kotász: itt ez a trafikmutyi. senki nem tesz ellene semmit. a polginak a haja szala sem fog gorbulni. a csendes tobbseg birkakent tur. Ebben hol hibasak a zsidok? Sehol. Ebben MI vagyunk a hibassak hogy nincs ember az egesz orszagban aki megmondana neki hogy "Menj Te a picsaba" .. na ez a baj, nem a zsidok.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
"A svéd bank szerint tehát a magyar főváros - és ezzel Magyarország - nemcsak tavaszi-őszi városlátogatásra, hanem nyári üdülésre is ideális célpont a skandináv ország lakói számára."
Kár, hogy nem vagy skandináv, mert akkor jogos a bőrgatya, nem?
index.hu/gazdasag/2013/05/10/nincs_ingyen_a_magyar_napsutes/
@Buga.Jakab: nagyon ki lehetsz akadva rájuk, ha teljesen szabályosan írsz! :D
@sírbateszezazegész: arasszista kisebség gyalázza a többséget:)))

lenácizták a nácikat! böribe a raszista cigókkal!!!
@visszakettopadlogaz: Ebben az országban más a helyzet, azt hiszem. Pl az USA-ban ha egy takony elkezd zsidózva hőbörögni maximum a nagy átlag lesajnálja, hülyének nézik. Itt ez a zsidózás mérgezi az egyébként is állami propagandával tömött közfelfogást.
@le Látó: ez nekem kínai:)

általában megmutattak gyorsan egy program alkalmazást (pl a műszaki rajz) és azonnal dolgoznom kellett rajta.
igen ám, de nem volt magyar szöveg, sok magyar szabvány szerinti pl villamos rajzjel :D (tudod pl a villámvédelmi szabványt az eu átvette, mert a miénk volt a legjobb!)
na én "kiseggeltem" a méretarányos jeleket és a meglévő jeleket pedig részeiben is tudtam mozgatni (pl motor kefe helyzete) - amit még a szakemberek is megkérdezték, hogy csinálom :DDD

és komolyan semmit nem értek. ha baj van a géppel vagy félrekattintok és eltűnik valami, na totál meg vagyok köve - rohanok segítségért.
most is villog, valami hogy frissítsek, de majd a szomszéd megmondja, hogy kell-e ez nekem :D
@dr kotász: LA ban minden evben felvonulnak a Nazik. Zaszloval, karlenditessel, minden kulsoseggel, kb 200-an. Jut rajuk 2db rendor meg kb 5 db nezelodo. Ok jol erzik magukat, mindenki mas lesz@rja. Ez valahol demokracia. Ami otthon megy az nem az - mert szerintem nincs igeny ra. Komolyan.
@kifordított nagyanyó: "úgy néz ki sikerült ez az önéletrajz dolog!"

@le Látó: Te nem érzed gondnak? hogy már a fides stíl betette a lábát? lopnak csalnak hazudnak... a b-közgép is így kezdte meg dr.O.Viktor bűnöző is ijen kis stiklikkel indult... a végén meg elopot egy országot a dakota...
@visszakettopadlogaz: A birka-tünet egy hosszan tartó megosztó módszer eredménye, egy bazi mély társadalmi válságban tocsogunk. A nép magára találása tudna csak a felszínre dobni olyan csoportokat amelyek alkalmasak lennének egy nép érdekeit képviselni.

Amennyiben nem olvastad volna, érdemes belepillantani ebbe az írásba:
www.kibulizottorszag.net/
@kifordított nagyanyó: "úgy néz ki sikerült ez az önéletrajz dolog!"

remélem beleírtad hogy önálóan tucc önéletrajzot és más doksikat szerkeszteni:))))
index.hu/tudomany/2013/05/10/biohekker/

index.hu/tech/2013/05/10/tizmilliardot_loptak_hekkerek_atm-ekbol/

Eddig úgy tudtam, hogy a felerítő az hacker, aki meg be is tör valahová, az cracker. Elavul a tudásom ebben a rohanó világban...

hu.wikipedia.org/wiki/Cracker
na megyek hogy ne csak virtuális sexárd legyen...
a szexárdi főgóré segbe qrta a lakaosságot...
mindenkit átb@sztak! na és??? ő a kiráj és ez így siráj...
@visszakettopadlogaz:
Ezúton is üzenem a szekszárdi polgármesternek és a hozzá hasonló, pitiáner csürhének:
"Menj Te a picsába!"
@visszakettopadlogaz: A csendes tobbsegben evek ota gyulik a megvetes es boseggel taplaljak a tenyek. Ennek egyszer vege lesz, erre szamitanak csak felek rossz vege.
@le Látó: na ja... ha már segítettek neki hogy kel belépni
a programba... onanntól már ő is tugya... talán... bár még nem próbálta mert még soha senki nem segítette neki bemenni a programba...

pogromozó matematikus ?
@dr kotász: ismerem ezt az irast.

"az hogy nem lottek es ugy ment vegig a rendszervaltas annak most isszuk meg a levet. (ez '96ban mondta valaki) nem szeretnek en senkit latni a lampaoszlopon logni de ha ez kell egy eredmenyes valtozashoz akkor csinaljuk"

amikor ezt hallottam megallt bennem az uto, de - ha nem is ilyen radikalisan - valamit kene csinalni tenyleg. En nem otthon elek, nem fizetek adot haza ezert nem tartom erkolcsosnek ha szavazni hazamennek - bar sokan teszik meg LA ban es NYC ben is - de nagy bajban lennek ha szavazni kene valakire. Lehet mar nem is az lenne a megoldas. Ki tudja.
@saravad: én török gábor elnöki tanács elnöknek 3 éve kb ezerszer leírtam hogy bűnös ő is... mert erkölcsi válságban a KÖZÖMBÖSSÉG is BŰN !!!
@visszakettopadlogaz:
Sajnos igazad van... Viszont vigasztaljon a tudat, hogy idehaza apránként ott tartunk, hogy majd nem lehet eldönteni, hogy melegparádé, vagy Nemzettyessch Motyoros Tangás felvonulás van. Olyan kis huncutok ezek a Bőrtangás Motorosok itten... ;)
@visszakettopadlogaz: Van egy apró megoldás, elmegy szavazni a választópolgár és érvénytelenül szavaz. Minél többen...
@Buga.Jakab:
HÜJJE VAGY??? :)
Azt kell írnia, hogy "némi segítséggel"!
Végül is... a te munkád is benne van!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

de remélem őrá nem ragadt át a nyelvi stílusom:)

mert akkor CSAK-A-FIDES nél kapna munkát... normális hejen nem!
@guma: a legtöbb CAD-rendszerhez vannak elemkönyvtárak, de legalább megcsináltad te is magadnak. Régen én is gyártottam ilyeneket attribútumokkal, mert akkor még nem vt net és nem tudtam róla.
@dr kotász: @Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: na abbahagyom a kommentelest mert majd mindjart jon valaki aki elkuld a szokasos "Minek pofazol bele nem is itt lax" szoveggel, uriember nem megy hazhoz a lof@szert ugyhogy tovabbi jo kommentelest :):)
00:43:08

itt halsutes nem volt! :D

"itt frakcioules nem volt!"

Roncsfilm, aki nem latta nezze meg! :D

www.youtube.com/watch?v=0vB_7-4mbTc
@le Látó: igen régen GDL programozni kellett... de azóta már az is felhasználó barát...
@Buga.Jakab: á, dehogy, kizárt!
Csak izzadt vele sokat és többen is megsajnáltuk. Meg aztán munkát sem olyan könnyű ma találni.
@Buga.Jakab: Igen.
Azert kezdtem blogokat latogatni par eve mert a kornyezetembrn nem ertettek mit huhogok.
Mar ertik csak nem tudjak mit csinaljanak. (Kivetel szeljobb. Ok azt hiszik tudjak)
@visszakettopadlogaz:
Marhaság! Amúgy megfogadtam és a HVG-n elküldtem a polgit a picsába. :))
@Mariann19: Lengyel?!

vajon miért nem szeretik sehol?
pedig szeretem (még ha néha picit téved is, de nem lényeges dolgokban!), legalább úgy mint Hankiss Elemért (jaj, most volt ő 85 éves!) mert tiszta, követhető, józan gondolatai vannak - mit kellene tenni az ország érdekében nem mindegy.

szóval van pár ember akire hallgatni kellene, mert az idő őket igazolja.
falkaparás pedig számodra megtiltva:)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): "De 30 alatt ne maradjanak."
Nem tudsz perspektivikusan gondolkozni, az egoizmusod is döglődik.
Ki fogja pl. majdan bekötni az infúziódat? Ki termeli ki a nyugdijadat?
Majd a galambok? Mint a mesében?
@guma: kimaradt egy : és

helyesen : az ország érdekében és nem mindegy.
Nohát, nohát... Mi történt valakinek az amúgy sem picike heftijével? :))

index.hu/szarvas/2013/05/10/lazar_orra/
@dr kotász: az még nem biztos, hogy megoldaná a problémát. A társadalmi válság elhúzódásának az is az _egyik_ oka, hogy a rendszerváltáskori gyors meggazdagodás lehetőségével párhuzamosan nem alakult ki egy--nyugati típusú, vagy ahhoz hasonló--gazdasági elit, ami ezt a gazdaságot működtetni tudná. Történt ez mindazok ellenére, hogy eléggé jelentős összegek koncentrálódnak bizonyos helyeken, ám nem tudtak vagy nem is akartak élni ezzel a lehetőséggel. Mára akkora az ellenérdekeltség, hogy szépszerével aligha lehet betolni a gazdaság motorját. Anélkül pedig bizalmatlan marad mindenki. Gondolom én.
A tavaly, köbö 114 millió Forintot fizettek be az állampolgárok, a kormány által létrehozott államadósság csökkentő alapba.
Ha a tolvaj (senkiházi) parlamenti képviselők mindegyike CSAK két Rogán-féle pelenkás táska árát ajánlotta volna fel a zsíros fizetéséből, már abból is több jött volna össze mint így (Simicska, Nyerges, Csányi, stb.. nem is kellett volna hozzá)!
@le Látó: Valahogy úgy, az a csoport amely irányítja a gazdaság működését, nem érdekelt abban hogy a jelenleginél szélesebben és erősebben alakuljon ki versenyhelyzet. A piacgazdaság beindítás nélkül parkolópályán van mint egy dísztárgy.
@Mariann19:

"A kérdésre, hogy az ügy eljárásának időben mikor lesz vége, 2 évet jelölt meg.
Akkor már mit is lehet tenni az igazság helyreállítására?"

Pontosan!

Az ellenzeknek a Fidesz 2007-es strategiajat kellene kovetnie! Remelem nem csak en emlekszem, hogyan riasztottak el MAR AKKOR az egeszsegbiztositas kornyekerol a biztosito cegeket azzal, hogy 2010-ben a Fidesz mindent visszacsinal, ugyhogy ne is oljenek a dologba penzt.
Ez olyan jol sikerult, hogy igencsak mersekelt erdeklodes volt a hazai biztositasi piac irant.

Most az ellenzeknek azt kellene kommunikalnia, hogy a buncselekmeny gyanus ugyet az uj kormany azonnal leallitja, az uj engedelyeket visszavonja, az addig is trafikot uzemeltetoket pedig kvazi-bunreszesekkent valamekkora (az orszagos forgalomhoz kepest pl. az elozo evek alapjan a korzetre becsult haszon aranyaban) buntetes befizetesere kotelezi. Minimum.

"Akinek pedig valami vaj van a fején, hadd szarjon be egy kicsit a Szocialista Szellem Vasútján!"
OFF:
HELP!
akinek van ácsés acc-ja, jönne likeolni? vagy beszóni? köszi előre is! (osztom az észt ugyanis)
www.polgarportal.hu/civilosszefogas/cof/1794-a-szellemi-honvedok-levele-schulzhoz-es-barrosohoz
az 'ácsés' acc pedig fácsés acc akart lenni...
@nincs_itt:
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉN? Rossz pénz nem vész el...
Amúgy is, az én trollkodásom nélkül hol lennétek??? :)

Még SSteffyke se nézne rátok!
Steffi Keszthelyen kapott egy szivar és pipaszalont.
@dr kotász:
Meg egy kólásdobozt a lófa.. mellé a hátsójába! :)

SSTEFFYKE! Ne má! Ne kéresd magad, már tényleg szükségünk lenne fényességes, acélszilárdságú érveiddel történő szellemi eligazításodra, ebben a rohanó világban!
Ez a sok libsibolsi itt teljesen összezavar! :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nem is néz ide, az a germán félistennő. Szőke, copfos és élősúlyban 1,5 mázsa, ez egy igazi Valkyr leírása. SSteffy minimum egy, de inkább két ilyen...
@le Látó: @dr kotász:
Itt nem tudnak működtetni piacgazdaságot, mert mutyista mindegyik "nagyvállalkozó". Soha nem voltak a piacon, piaci versenyben. Ha meg kimerészkedtek máshova, ott azonnal buktak. Ezek csak a redisztríbutiv visszaosztásban érdekeltek. Nézd meg hány "self-made-man" (vagy ahogy orbán ráhel írja: self-mad-man:)) van a top 100-ban! Ezektől nem lehet várni semmit.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nem hiszem hogy ráér, újra nekifut a judaisztika felvételinek az eltén. Na meg a dohány, stb...
@Mariann19: Nyugdíj? Infúzió? Hol élsz, ezek addigra nem lesznek már..dögvészt, halált, patakvért jósolok! :-P
@GeoCracker: +1.
Engem az idióták elleni ítélet is felháborít.
Visszatér a vérbírók kora. Ez a fidesz bírósági reformja. Nagyon aggasztó.
@dr kotász:
Áááá, már végzett jogászköcsög... :)
@dr kotász: Bammeg, akkor le fog alázni engem judaisztikából is... Schweizer bá' nem tanít már...
@le Látó:

brühüyyy

választ várok GBR, Belgium, Francia, Német már beadtam...puszta kíváncsiságból havi 2000000 netto-ért

Beethoven b-moll mise szól Párisból
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Ha megszólítod őket kis t betűt használj!!!
És a búsbüdöset se hagyd ki a picsa elöl !!!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"@dr kotász:
Meg egy kólásdobozt a lófa.. mellé a hátsójába! :)

SSTEFFYKE! Ne má! Ne kéresd magad, már tényleg szükségünk lenne fényességes, acélszilárdságú érveiddel történő szellemi eligazításodra, ebben a rohanó világban!
Ez a sok libsibolsi itt teljesen összezavar! :)+

Ő az!!!
Itt cincog a havi munkabér a zsebemben, de az utolsó Forintot is rá merném tenni, hogy ő az!! :-)
@huzzadneki shakespeare: Nem! SSteffy csak egyen van! Ojan, mint Lencsés Pitryúúú, ő nem anonim gecc!! Ő szimpla nyelvtannáczy
@nincs_itt:
Véletlenül nem 2 ajtós szekrény méretű Brünhildára gondoltál? :D
@ornagy50:
Elbactam... bocsi! Tuggyuk be tapasztalatlanságomnak. :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: IMÁDOM Wagner-t!! Götterdämmerung, na az má' valami! Hallod Rodejo3x12??
@huzzadneki shakespeare:
Gyagya! Én csak hívogatni próbáltam a Brünhildát! :D
@nincs_itt:
SSteffy kéne neked... :) Nem azért, csak hogy igazán át is tudd élni! Vááááááá...
@nincs_itt:
SSteffy az Orrbányc kedvéért akár osztódni is képes!
Ő nem bír hallgatni, ő a szólás mestere, a gondolatnyilvánítás pedig a lételeme.
Ha nem írhatna, meghalna. :-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Na erről meg a Ritt der Walküren ugrott be, bakker kezdek perverz lenni?
@huzzadneki shakespeare: hát igen!! a küldetés az KÜLDETÉS!
@ornagy50:
Na, azért ez se volt piskóta! :DDDD

ornagy50 2013.03.21 22:17:15
@Lindalinda: " Szaniszló rendes Magyar ember " . Akkor nemedtől függetlenül bútorrozzá vele össze !!!

YESSS! Olyan kis kekec fajta vagy, te is...
@rodeo36: Legalább néha te is hallgatsz misét. :)
@huzzadneki shakespeare:
Helyesen:
"... a szervilitás a lételeme! Ha nem nyalhatna, meghalna. :-)"

Légyszíves - baszodalássan, kérlekszépen - helyesen írni!
@nincs_itt:
A valkűrök lovaglása? Hááááát, nem tudom... Elég beteges fantáziád van! :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Gyagya! Én csak hívogatni próbáltam a Brünhildát! :D"

Én gyerekfejjel UFO-lehívó jelet rajzoltam a kertben.
Ez lehet, hogy a SSteffynél is beválna, vagy szólni kell neki, hogy ha valóban ő az, akkor mutassa meg a csúnyáját! :-)
Sose lehet tudni!!
@huzzadneki shakespeare:
... és még én vagyok, akinek a pina jut eszébe mindenről! :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Helyesen:
"... a szervilitás a lételeme! Ha nem nyalhatna, meghalna. :-)"

Légyszíves - baszodalássan, kérlekszépen - helyesen írni!"

Szaórri (hogy az angolok is értsék)!:-)
@guma: Arról nem tudok, hogy Lengyel Lászlót nem szeretik. Amennyiben így lenne, a megitélése igazságtalan lenne.
A megállapításait kiváló szakmai alapokon teszi meg, ismeri a gazdaság minden szegmensét, a döntések hatásait. Ezeket beleilleszti a politikai döntésekbe ok-okozati összefüggésben, tiszta, világos gondolatokat közvetít.
Megragadta a figyelmemet egy körültekintését igazoló magyarázata, amely a beruházások leállításával van kapcsolatban.
A kivitelezések szerződések alapján folynak, egyes esetekben állami garanciavállalással. Ez a döntés ezáltal olyan óriási anyagi szankciókat jelent, amelyek gondos gazdaságpolitikával elkerülhetőek lehettek volna. Ezt kinek a rovására lehet felírni?
A válasz egyértelmű.
@De hol van Columbo felesége?: mint amikor végigmész a sétálóutcán. És az emberek előtt kitéve a mobil meg az autókulcs. Pedig elférne és biztosabb helye lenne a táskában, csakhát... akkor ki látná?

No ez is ilyen, meg a stadionok építése is.
"Tudni fog a kormány a műmellekről
Egy új javaslat szerint regisztráltatni kellene majd az implantátumokat."
És be kell majd jelenteni a faszpumpákat is...
www.origo.hu/itthon/20130510-tudni-fog-a-kormany-a-mumellekrol.html
"Jön a Lex Kuruc.info
A parlament elé került egy tervezet, amely alapján az állam blokkolhatná a külföldi szerveren futó oldalakat."
www.origo.hu/itthon/20130510-jon-a-lex-kurucinfo.html
@rodeo36: ezek a cégek válasz nélkül kidobálnak, ha nem felelsz meg vmiért. és soha nem fogod megtudni, hogy miért nem vettek fel. mert ez vegytisztán Abszurdisztán.

no ez a brühühühhűűűűűűűűűűű.
"Mit csinált pénteken munkaidő után
Németh Lászlóné Varga Mihállyal?
Túlóráztak, sokakkal együtt. Szavazzon, megérte-e."
Mit mit... megmutatta Miskakancsónak a csúnyáját...
Ammeg még úgyselátott olyat.
index.hu/belfold/2013/05/10/mit_csinalt_penteken_munkaido_utan_nemeth_laszlone_varga_mihallyal/
@De hol van Columbo felesége?:
Úgy írták, hogy Piktorunk utalta a zsét. Én megnyugodtam, hogy biztosan a magánkasszájából akkor - evégre a Gripen buliból simán megvolt az is, azóta meg csak... :)
@simple observer 1.0: Az ellenzék, konkrétabban a DK kijelentette, hogy amennyiben az ellenzék kerül ki győztesen a hatalomból, azonnal visszaállítja a rendet trafik ügyben.
Ez kijelentésnek igen hatásos, egyben igazságos is lenne, de szkeptikus vagyok.
Nem vagyok jogász, lehet,hogy nem jól látom, de egy akadály a végrehajtásban biztos lenne.
Bizonyítani kéne az új trafikosok rosszhiszeműségét egyenként.
Egy célravezető megoldás lehetséges, ennek a trafik ügynek az átszervezését meg kell akadályozni.
Amennyiben ez nem történik meg, minden erőlködés meddő igyekezet lesz.
Ezt a FIDESZ és a kormány nagyon is jól tudja.
@le Látó:
Baccameg! Vérnyúl fejét is odaadnám érte... :))
@Mariann19: A dk hatalomba kerülése ugyanolyan ijesztő mint a fidesz maradása, és ennek fényében a trafikügy kósza falevél a szélben.
@ornagy50:
Pedig kéne... :)
A precizitást én is szeretem, annál már csak 1-2 dolog van, amit jobban.
@De hol van Columbo felesége?:
Orbán úgy van vele mint a nagyanyám.
Azt hiszi, hogy a Jóisten majd duplán adja víssza neki!
@sírbateszezazegész: így van.
mad man :)

nem is olvastam, bááár, végül is igaza van. Go, Gadget, go! :)

inspector-gadget.net/wp-content/uploads/2008/01/inspector_gadget14.jpg
Ne szavazhasson aki nem itt él és adózik!
Csak a fidesz sunyiság miatt van ez!

Azonnal megsemmisíteni a mutyi trafikpályázatot!
Miért kellett az egész, miért nem ezt kérdezte meg levélben a gonosz törpe?

Ébresztő magyarok!

EL KELL MENNI SZAVAZNI- NE LEGYÉL LUSTA ÉS BELETÖRŐDÖTT- mert soha többé FIDESZT és kétharmadot!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
"Dögvészt, halált, patakvért jósolok."
A patakvérről jut eszembe. Újra megjelent Torgyán doktor, színesíti megint a politikai palettának. Nyilatkozata szerint - bár zavaros magyarázattal - a jobboldalt erősítené, nyilván Orbánt.
Bizonyára unatkozik, és hiányzik neki egy újabb billentés, mint a családi közös húsleveses ebéd után, amikor Orbán kibólintotta átmeneti összeborulásukból.
@Hogy lopta ki a Fidesz a titkos Portik anyagot?: agyas !

és kire savazzak???!???? a nagy együlésre?
bajnai+flleto+mesterházi ? akik egymásra tanáltak???
de hizs az a komcsi párt pont mint a fides...

én egyszer már voltam savazni... 1990-ben Fidesz-re...
azóta nem láttam okát... minek kapkoggyunk ?
@dr kotász: A trafik ügy eltörlését a DK helyezte kilátásba abban az esetben ha az ellenzék győzne. Ez nem a DK választási győzelmét jelentette a fogalmazásomban.
Nem valószínű, hogy eléri a parlamenti küszöböt, bár a szunnyadók az utolsó percben is meglepetést okozhatnak.
@Mariann19:
Nagyon hejjjjjjes kérem! Ahol Torgyán doktor megjelenik, ott szem nem marad szárazon... :D
Ahogy egyszer kivakarta Piktort a szarból, most remélhetőleg visszanyomja oda, ahová való.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
---- nyissz ----
,,...Ezen a pénteken különösen bőséges volt a termés: az esti órákig 14 új törvényjavaslat jelent meg az országgyűlés honlapján...''
---- nyissz ----
Annál károsabb nincs, mint ha a hülyeség hangyaszorgalommal is párosul!

Valaki odamehetne 1 nagy lánncal és egy lakattal hétvégére!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: azt írja, hogy csak akkor és csakis akkor, ha törvénybe ütközik az oldal tevékenysége. Jó! Ám ha ilyen kapkodó idegbeteg módjára a törvény módosításának módosításának 93.-adik alváltozatát is megszavazzák, akkor ki mondja meg, hogy mi a törvényes?
Ki az a jógi, aki mindenből naprakész? Maguknak gyártják a törvényeket, mert másra képtelenek.
1989 óta már régesrég stabil jogi környezetnek kellene lennie. Nem naponta, hanem évente kellene 14 törvény!

más. Amúgy meg a törvény annyit ér, amit betartatnak belőle. Például elérik, h. a kurucot letiltják. Kuruc csinál egy másik szerveren monnyuk Antilabanc néven szinte változatlan tartalommal új oldalt, arra ítélet nincs, stb., stb. a végtelenségig lehet vándorolni.
@le Látó:
Ugye milyen szorgalmasak! Na, az a sok független képviselő indítvány, ez a sok hülye, viszont szorgalmas pártkretén, éjt nappallá téve dolgoznak... olyan megató is ez...
Az egyik fogadjunk a sajtó megzabolázásáról fog szólni!
Mert azért ez mégsem járja, hogy az a sok kívülálló a képviselő jómunkásembert cikizze!
Meg még majd kérdeznétek is, mi???
Mit képzeltek ti??????????????
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "Most visszanyomja oda, ahová való."
Torgyán Bubu eléggé feledékeny, emlékezete nem őrizte meg, hogyan tolta el magától Orbán a világ szégyenére magától addigi hű famulusát.
Nem lenne szerencsés, ha a szenilitás uralná el a parlamentet. Bár azzal mondjuk kevesebb bajt lehet csinálni, mint a földhözragadt, bunkó hatalomvággyal.
@le Látó:
Itt nem az a lényeg. Itt csak annyi a lényeg, hogy a világ szemébe vágják, hogy amit a cocik nem, azt ők most megcsinálták.
Lényegtelen, hogy mi lesz utána, hogy ugyan az a szar folyik tovább, más néven.
@Mariann19:
Az egész fidesz az össznépi szenilitásra játszik.
Valahol félelmetes, valahol meg hihetetlenül primitív, plusz még alantas is az egész.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "Plusz még alantas is az egész." Az alantas jelzőről jut eszembe, hogy az alkotmányozási rendünk kritikáját azzal verik vissza, hogy a kormány felkért norvég, belga és talán francia jogász professzort, hogy véleményezzék ezt a területet. Gondolom jó pénzért.
Mit gondolsz, mi volt a megállapítás. Az alkotmányozási folyamat mintaszerű, nincs semmi probléma.
Azon röhögök, hogy én is ezt csinálom, ha megbíznak mondjuk tárgyalni. Pontosan azt teszem, amit a megbízó elvár.
Az, hogy jó ügyet képviselek-e, az másodrangú kérdés. Fő, hogy dőljön a lé.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
,,hogyha fú a szembeszél
hallgat a száj, a szem beszél.''

Akár dicsérhetnénk is, ha lenne mit.
nem akarok xarakodni egy házzal... főleg ha kaotikus egyház...

de... akit ez érdekel az baxon ki velük...

ad1) ha az építés kezdés után 5 éven belül nem kértek használatba vételit akkor az építési engedéj elmúlik...

ad2) új építési engedéjt kel kérni...
amit szinte lehetelen lenne megkapni mert ojjan komoj akadájmentes stb előírások vannak:)
pl a rámpákra vonatkozó, vagy ha van közforgalmú emelete akkor LIFT stb...

ad3) adakozzon a szemét a saját pénzébóől ne az én közpénzemből
rohat büdös komcsi dakota

index.hu/belfold/2013/05/10/azonnal_kap_egymilliardot_egy_templom_a_kormanytol/
@Mariann19:
Én nem... :(
Ha engem bíznak meg egy rendszer tesztelésével, vagy gyenge pontjának a megkeresésével, én éppen hogy romba döntöm a rendszert, jópénzért... :D
Nehogy más tudja megtenni, megkeresem a gyengéit - így erősítem meg.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Ravasz róka! Te is romboló vagy, mint Knósszosz, csak Te nem mosógépben.
Én megalkuvó.
Azért a szakmánkban jók vagyunk, nem?
Szóval akkor a lényeg, hogy helyzet van. Van felvétel is a mutyiról. Na, akkor pattogatottkukorica, oszt' lássuk mit lép az orbán...
A Varánusz régen egy semleges blog volt!Most a pénzesék faszát szopja,de olyan ütemben,amit én még fasszopásnál Staller-nél nem láttam.Ez az igazi mélytorok!Független,mint a makákó,aki a fába kapaszkodik és mély,mint a Himalája!Gratula öreg,a gyermekeidet töröld le a szád széléről,mert szarul nézel ki tejfellel a szád alatt,közben,felett!Mi lett ebből a blogból öreg?!Nem kell ide,vagy oda hajolni a lófaszért,jön az majd magától is,de,hogy Te sietsz a lófaszért.... Jól csinálod,szó se róla,igazi faszcibáló lettél apa.
@pakandi:

Így felizgatni magad faszorrú.

Csak nem szekszárdi trafikos vagy te is? Nahát.
Ennyire még szanyikapitányt se bírtam kiakasztani, pedig. Esetleg verekedjetek össze melyikőtök utál jobban. Én meg a fotelból nézem a cicaharcot.
@Fabius:

Szóval betalált!:) Semmi közöm a trafikosokhoz(bár nem lenne rossz egy kis plussz jövedelem,ugye?,sem a fasszopókhoz,igaz,vállalkozó vagyok,de nem dilettáns... Néztem a memoárod és hát jó nagy mélytorok van itt napirenden.Most nem tudom,hogy alszol?Nekem a rég múlt szarságai miatt elég rossz álmaim vannak,bár pénzért oboázni és "szakszizni" még nekem sem sikerült,pedig elég fertelmes lény vagyok én!:) Te tudod....nyelj egy nagyot és szard le a világot!
@le Látó: arra várok, hogy legalább egy jelt aggyon és tárgyalhassak vele a HR-rel vagy a kurva annyával mert fel akarom baszni az idegeit

brühüyyy

én ismerem a szemeteket 1993-ban élőben mentem és amikor az a vezérigazgató interview-olt akit le akartak miattam váltani -csak hogy képben legyél - és kiderűlt nem lehet kifogása mert bizonyítottam...ezekután magas labda brühüyyy
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Beethoven B dúr mise vagy Missa Solemnis...a liturgikus szöveg ezekben mindíg ugyanaz és majdnem tudom fejből...de nem oszt nem szoroz

te menny erdőpéterezni

brühüyyy
@pakandi:

Ja igen... Csak ne legyél megmondó ember,mert az egy igazi hímringyónál nem hiteles!:) A többiigaz...szard le a világot...
@pakandi: "A Varánusz régen egy semleges blog volt!Most a pénzesék faszát szopja,de olyan ütemben,amit én még fasszopásnál Staller-nél nem láttam.Ez az igazi mélytorok!Független,mint a makákó,aki a fába kapaszkodik és mély,mint a Himalája!Gratula öreg,a gyermekeidet töröld le a szád széléről,mert szarul nézel ki tejfellel a szád alatt,közben,felett!Mi lett ebből a blogból öreg?!Nem kell ide,vagy oda hajolni a lófaszért,jön az majd magától is,de,hogy Te sietsz a lófaszért.... Jól csinálod,szó se róla,igazi faszcibáló lettél apa."

Te hülyegyerek, azt azért felfogtad, hogy a szekszárdi frakciós pályázati lista véleményezés köztörvényes bűncselekmény? Nem z erkölcsileg kifogásolható, de törvényes kategória, ami nem is nagy bűn, mert a gaz szocikat szivatták, hanem konkrétan btk-ba ütköző cselekmény?

Ezt csak azért mondom, mert a pályázatot kiíró és elbíráló szervezet a pályázati anyagokat elbírálásra nem adhatja ki senkinek. Ez bizony 1-5 év, ha a bűnszervezetben elkövetés súlyosbítja, akkor 2-10 év. És még az szóba sem került, hogy emberek megélhetését tették tönkre.

De neked az az első gondolat, hogy mekkora szemét, aki nem tapsol ehhez az egész mutyihoz. Hogy folytál volna le apád térdén, amikor először örvendezett neked!
Objektív,nem hülye gyerek írta ezeket a "szarokat" régebben,de ma már nem tudjuk az értékét semminek,viszont mindennek tudjuk az árát,úgyhogy kedves gyík(nem a gyakori kérdésekre gondolok szalonnával és sajttal),mennyiért vállaltad el a fürdős kúrva szerepét?Engem tényleg érdekelne,mennyibe kerül ma egy ideológia!?
Gyurcsany mondjon le!!!!

ja most nezem kicsit elkestem ezzel a szoveggel.... amugy az egesz orszag ( oke, fel orszag ) le akarta mondatni, most a szekszardi polgit ezredennyien...ahogy GYF se mondott le igy a szekszardi polgi sem fog. Nincs kovetkezmeny, a valasztok addig fonrossak amig eleresztik a szavazolapot az urna felett.
@visszakettopadlogaz: Egy tökös ügyész már régen elrendelhette volna a letartóztatását, mert ami Szekszárdon történt az nem egy szimpla susmus, hanem köztörvényes bűncselekmény. Már azzal keresztül hágta a fél btk-t, hogy nála volt a lista.
@pakandi: "Tényleg fanyél vagy!"

Te meg egy kis erkölcstelen Lófaszjóska. A probléma az, hogy még büszke is vagy rá.
@pakandi:

Te most komolyan a lopó-csaló-hazudozó köztörvényes FIDESZ-es kommunista pártelvtársakat véded? Eszednél vagy, csicska?
@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang: oszinten, lenne jogi vegzettsegu ember Magyarorszagon aki tenne is egy lepest ezugyben?

Cattani felugyelo reggelire Polipot evett, de ezen nem ragna at magat :))) a nyomozas elso napjan elutne egy cigarettaszallito kamion :D:D
@Fanyéllel Rendelkező Duguláselhárító Gumiharang:

Erkölcstelen,lófaszjózska,tehát Dzsí(haladunk a korral apa)..... A büszkeség szinonimája az erkölcstelenség,amiben fürdik a blog!Nyakik merültök a baloldalra rakott szalonnabőrben,miközben a jobbosok ocsmányságairól írtok!Semmi középhangulat,vagy kialófasz fizet meg bennünket hangulat járja át az egész blogszférát?!Mikor jön a szingularitás,vagy egy kis párhuzamos univerzum,amiben a Varánusz(a ronda gyík) is a helyére takarodik és elkezd semleges nézőként gondolatokat idehányni?Nagyon kíváncsi vagyok,hogy vajon mi a lófasz fog változni ebben az országban ezzel a mentalitással?!Tényleg...sasolok...de megfizetett blog,illetve média ribancokon kívül előrelépést nem látok!
en nem vedek semmit, en nem jarok szavazni es erkolcsi kerdesekben nehez palcat torni barki felett de ami BUN es buntetni kene es nem tortenik semmi akkor tenyleg megkerdojelezodik a jogallam.

amikor nem engedik a bicikliseket tuntetni mert bedugulna a fel varos vagy par agyament kiabal az utcan olyanokat amiket betanitottak nekik - akkor nem erzem hogy serul a jogallamba vetett hit, de amikor valaki hazudik hogy elterelhesse a bunerol a figyelmet es NYILVANVALO hogy hazudik es BIZONYITEK is van ra - es nem tortenik semmi---na akkor rendul meg az emberben a jogallamrol alkotott hite.
Uff!
Csak nyugalom, mindenki nyugodjon, meg...
Fő a békesség!;)
Minden tökre relatíveeee!
Ha holnap téged keresne meg egy rokon,haver,csókos, egy ilyen visszautasíthatatlan ajánlattal,akkor tuti bizti te sem mondanál nemet (kedves ítélkező) a generációkat átívelő polgári jómódot megteremtő lehetőségre.
A még meg nem született,hálás utókor (gyerekek,azok gyerekei,unokák,dédunokák,ükunokák,stb.) reménykedve szurkol, hogy egy kellemes, nem hideg vagy langyos állóvízbe szülessen bele,ahol a nyomor,az elégedetlenség,kultúrálatlanság miatt az ő életük, életfeltételük is megnehezül...
@pakandi:

Nincs itt semmi ideológia. Ami büdös, az büdös oszt jónapot.

Ami FIDESZ, az BÜDÖS, oszt jónapot.

Nem a percepció vezérli a szagot, hanem a kibocsátó, márpedig a FIDESZ csak büdöseket bír fingani, köcsög.

(A hívőknek persze a FIDESZ-szarszag maga a mennyország, mert ezt tanulták meg lenyelni a VEZÉRTŐL.)
Úgyhogy a választás nem csak azon múlik,hogy te jól jársz,élsz,hanem,hogy az utánad következő utódaid is egy kellemes pihepuha menyországba (tutiba) kell hogy szülessenek.
Nem vagy egyedül,másokra is kell gondolni a trafikos választáskor.Igazából meg lehet magadat nyugtatni,hogy nem is magadért teszed,hanem mások boldogságáért,boldogulásáért...;)
Aki nem akar jólétet magának, az húzzon el nyugatra, ott majd jól kizsákmányolják...Ott majd jól megkaphatja a magáét,ami neki jáááár...;)
Különben is mintha lett volna egy tanulmány, ami kimutatja fehéren,hogy nem az a baj,hogy fogy a magyar,hanem,hogy x millióal többen is vagyunk itton otthon,,,;)
Tehát aki ittmarad annak jár a mutyi,alanyi jogon.
Puszilkodni,csókolódzni kell az aktuálisan hatalomban lévő nemes-nagyurakkal és kedves rokonságukkal és "akkor lészen boldogsááááág"
Ugyhogy mindenki száljon magába és térjen észre, menjen keressen,követeljen csókost magának és akaszkodjon rá kegyetlenül akár pióca módjára a védtelen döntéshozóra! Kményebben mint egy pitbull harapása!;)
Nah erigyjetek és aztán Torokraaa! ;))))))
- Mi a különbség Zuschlag és Lázár János között?
- Az hogy Lázár János még szabadlábon van.
Sajnos, rossz hírem van: ez, ugyebár, nagyon nem az első kormánypárti botrány, amiben tényszerűen bebizonyosodik, hogy lopnak/csalnak/hazudnak (földügy, Schmitt Pál, stb...) - nézzétek meg az ezen botrányok kirobbanása után készült közvéleménykutatásokat - bármelyiket! - és lássátok, mennyire rengeti meg alapjaiban a fidesz mellett kitartókat egy-egy ilyen eset. Segítek: alig, de leginkább egyáltalán nem. Nem túlzottan merész jóslat: ez se fogja. Aki eddig kitartott mellettük, annak ez nem olyan dolog, ami miatt elforulnának tőlük.

Másutt is írtam már: sajnos, úgy néz ki, el kell fogadnunk, hogy Magyarországon ma a kényelmes választási győzelemhez bőven elegendő számú szavazó szerint semmi gond nincs azzal, ha a kormány az országot a Rokonok élő előadásává változtatja, és lop/csal/hazudik - amíg a másik oldal kimarad belőle.

Minden jel szerint ez van. Itt tartunk erkölcsileg mi, Magyarország 2013-ban.

bio
@pakandi:

Mennyibe került a szekszárdi fidesznek, hogy te vagy az egyetlen aki ezek után is hajlandó leszopni őket?

Majd ha szanyikapitány neked címezi ezt legközelebb:

www.facebook.com/szanyi.tibor/posts/426638110764662

akkor ugass, faszorrú. Addig meg a helyedre, itt jár a pofád, a sok fideszfasz meg szopatlan. Szólok kuminferinek, hogy ma nem Lúinszkiztál csak félműszakot, nehogy egészet fizessen.
@Fabius:

Mi a helyzet "ecsém",problémáid vannak a magyar szövegértelmezéssel?Bánt a dolog,hogy még hajnali háromkor is visszaírsz nekem?Mi a helyzet öreg,talán nem tudsz aludni,vagy egy kibaszott nagy szoci dildó van a segglyukadban?Ki a lófasz beszél a fideszről,vagy már reflex a reflux?Nem értem arany apám,hogy alázzalak meg még téged,hogy megértsd végre a lényeget?!Üsselek,rúgjalak,vagy csak simán a szemeid nyomjam ki,de nem teszek ilyet,csak kérdezek...Szarok én a Fideszre,de szerintem Te ezt már tudod,viszont most láttam egy jó képregényt... CumShot kapitány!Beszarás gyerekek.Úgy árulja el önmagát,mint a huzat,közben vagdalkozik,na csak azért,hogy mentse a nem menthetőt!Ryan Reynolds nem vállalta,megértem,kemény gyerek ő,viszont állítólag Varánusz lesz a főszereplő,aki az árulom a lelkemet c. mellényével viszont befutó!Egy zöld gyík lesz a mellkasán!Sem nem kemény gyerek,sem nem gerinces,de hát jó pénz van ebben is gyerekek...
Sokkal jobbakat tudsz Te ennél gyík!Már álmos vagy,puhapöcs,nem szoktad a három,négy napos alvás hiányt.Nincs ezzel semmi gond,de egy bölcs ember egyszer azt mondta,hogy háborút ne kezdj úgy,ha esélyed nincs a győzelemre!
@pakandi:

te kándi pa pa
nyasgem...mikor kiesel a fideszseggből szaros maracc és egy darabig csúszós mag ragacsos...de kurva büdös

szagoljon téged a veszettkutya
brühüyyy
@pakandi:

Ja, tudok jobbat. Például előkeresni a negyedikén elkövetett önvallomásod a szanyi poszt alól:

"Igazán idióta vagyok"

Ez speciel stimmel, szeretem mikor valaki képben van magával. Ehhez képest ítéljük meg az ömlengésed. Az külön szórakoztat, mikor negyvendekás lelkiszanyik igyekeznek szemkinyomással menőzni.

Dobj egy privátot és gyere próbáld meg kisköcsög.
@rodeo36:

Hát brühühü,a Fidesz seggből nem esek ki,hiszen utálom őket nagyon,Te viszont reszelhetsz és egy hangversenyt is lenyomhatsz a kijózanodunk társulatért,hátha koncertet adnak a corpusodért!
Édes Istenem,ilyen vízipipások még élnek?Na szedd össze magad,de kúrva gyorsan!
@Fabius:

Kisköcsög??? Na de Fabius uram,csak nem gondolja,hogy közel negyven éves fejemmel elkezdek itt szájkaratézni,vagy minden nemű indok nélkül szemet kinyomni?Áhh... Kinőttem már a nethuszárságból,és azt hiszem elég szarságot is láttam ahhoz,hogy felüljek ilyen ostoba,álszent provokációknak!Dehogy... Minek nézel Te engem?Nincs olyan problémám,amit ne tudnék elintézni veled köcsög,ha mégis,akkor azt nem nyilvánosan,előre bejelentve fogom megtenni!:) EWRfvdsdv bruhhh... Borz alom!Egyébként a válasz?
@Fabius:

Azt egyébként melyik mondanivalómból szűrted le,hogy negyven dekás vagyok?Mondtam,hogy kilencvennyolcban a zsicikre vigyáztam,tehát ez már kizárja a negyven dekás titulust!:) De nyugodtan boncolgass tovább... Azt is elárulom,hogy valamikor a KC-ben voltam,majd kaszinóban vigyáztam a libsi seggetekre.:) Jó nyomon jársz,csak rossz úton!:)
Egyébként érdekes,ahogy megpróbálod saját ocsmány pálfordulásodról elterelni a témát.Érdekes jelenségek vagytok Ti!:) Mikor egy kicsit kellemetlen a téma,akkor feszengünk,majd megpróbálunk személyeskedni!Kibaszott álszent viselkedés ez is... Reménytelen,a Baumaxból vett gerincen járkálás ez,hiszen érzitek ti nagyon is jól,miféle féreg harcmodor ez.Nincs,elfogyott az észérv,akkor lemegyünk bétába és ötünk,vágunk,rúgunk... Szánalmas apafej!Mondok egy jobb stratégiát!Szedd össze a még megmaradt csontjaidat,helyezd el azokat a gerincoszlopodba,majd írj olyan blogokat,mint régen... Ne pénzért szopj a szoci klotyóban,hanem emelt fővel írj jókat!
@vitéz Thapóccay néma bárány:

Ezt kár volt... Na nem miattam,mert szarok a vállatlan áldozatra,hanem ki tudja mennyi barom van ebben az országban,aki majd felhasználja,megnézi,jól seggbe billenti ezt a húsz kilós palit!Szerintem vedd le!Nem korrekt a beleegyezése nélkül közölni egy fotót,még akkor sem,ha azon csak éppen,hogy felismerhető... Nem nyerő!
@pakandi:

Szerintem te nézd meg jól. Aztán baszogasd tovább ebben a stílusban. Ha mered.

Amúgy szokta vállalni magát. Neked is felkínálta, fésztufész is legyél bátor.
@vitéz Thapóccay néma bárány:

Verjem agyon?Vagy mi a lófaszt szeretnél?Öljem meg?Nincs vele olyan problémám,amit ne tudnék szóban lerendezni!Gyagyás Tódi vagy Te baszod?Öljem meg,mert nem egyezik néhány kérdésben a véleményünk?Mi a lófaszt akarsz tőlem,te kretén?Egy kibaszott szögbelövővel iktassam ki,akkor nyugodt lennél?Na elmész már a picsába,a fényképét meg vedd le,mert nem hiszem,hogy engedélyt adott arra,hogy itt mutogasd!
@pakandi:

Azt megnézném, ahogy megpróbálsz rá kezet emelni nethuszár.
@vitéz Thapóccay néma bárány:

De miért emelnék rá kezet?Mondom,hogy ami problémám van vele,azt itt helyben,szóban intézem el!Nem focihuligán vagyok,aki rombol és tör-zúz!Ha más lenne a helyzet és valami szeméyles indítékom lenne,akkor sem beszélném meg itt!Megkeresném és period!
@vitéz Thapóccay néma bárány: @pakandi:

A faszméregetést intézzétek el privátban.
@Fabius:

Szerintem a gerincre férne rá,egy kis reparálás!:) Feltéve,ha érted mire gondolok!?Még mindig nem válaszoltál a kérdésre... Hol maradnak az objektív,nem a szoci klotyókban, szopásból visszamaradt anomáliák által gerjesztett fejhangoktól mentes kritikák?Vagy ez már csak így marad?Bedőlünk a pénzes és lábszagú zsidók közé,majd elfelejtünk mindent?Papucsban,felkérésre írjuk a kritikákat?
@Fabius:

Na puhapöcs,még mindig ébren vagy,pedig már azt hittem ágyba bújtatok fegyverhordozó vitéz thapóccay báránnyal!:)Ruhád nem húzza a sok talpnyaló?Engem zavarna,hogy állandóan a faszomon lóg valaki,de hát nem vagyunk egyformák.
Na, még egy lábszagos trollocska eregeti a fingját a blogon. Nem adtak elég pénzt új cipőre a gazdái és kénytelen blogolással megkeresni a betevőt?
Fideszcsicskából van elég, ez kevés lesz a Kumin-hadtestbe beépülésre. Sokkal tehetségesebbek is elvéreztek erre már.
"Kormány, információ Szekszárd után"

"Helyi ügy, és természetes, hogy egy polgármester mindent tudni akar városáról" – szólalt meg végre a trafikmutyit leleplező hangfelvételről a kormányszóvivő. Sajnos ez a kommunikáció nem fogja megnyugtatni a közvéleményt. Az eddigi sikeres recepttel kéne próbálkozni.

A nemzetközi baloldal Szekszárd felől támad.

A hangfelvételt (amely a rezsieljárás részét képezi, és tulajdonképpen csak egy törzsanyag) a Philip Morris fotosopolta, és adta át egy búvárharangban a vörös alsóját narancssárgára cserélő állatorvoslobbinak. Ebből is látszik, hogy megkezdődött a német választási kampány, de mi nem engedünk az IMF nyomásának, és nem lesz nyugdíjcsökkentés."
hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130510_Kormany_informacio_Szekszard_utan#rss
Ne lopd a dumát proli Boli(Na, még egy lábszagos trollocska eregeti a fingját a blogon),találj ki valamit saját kútfőből!Ostoba egy kretén csürhe vagytok ti,akik még egy dumát sem tudtok összehozni,csak gereblyéztek!

Sajnos meló van,úgyhogy ezt a belterjes csürhét magára kell hagynom egy ideig,de amilyen ötletesek vagytok,majd feltaláljátok a gumifaszt,úgyhogy mikor este hazaérek,majd azzal csapkodom meg girnyó testeteket,persze csak verbálisan,mert én hozzátok nem érek,az is ziher!
@pakandi:
Ki nem szar le téged ecceri? Szánalmas kis csicska vagy - megéri itt verni a nyálad? Mosakodj meg, fogat is moss, büdös a szád is. Szánalmas vagy, csak ennyire telik?
A téma, a blog tartalma nem zavart? Ugyan ezeket a sületlenségeidet hányod be mindenhová?

Ezért küldtek csicska???
A masik poszra irt erre a genetikai torzra is illik.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Látod, minden IQ gyenge lófaszjóska idehány, a téma nem szokta zavarni őket.
Mi a lópélóért nem megy melegblogra üzekedni az ilyen???
Simogassa a wmiki homlokát...
Megnéztem a Timing In Central Europe Kft honlapját tice.hu és valóban kínálnak 390000 Ft-ért (vagy havi 7000-ért) "mindentudó" online pénztárgép rendszert. Illetve a TRAFIPAKK csomagjuk annál sokkal több. Ajánlom mindenkinek, hogy nézze meg. A többi hasonló pénztárgépes rendszerrel nem lehet összehasonlítani, sem szolgáltatásban, sem árban.
@wmіkі:
Valami Andi. Felteheted neki a kérdést, hogy akar-e lenni anyuci? :))
@zsanyibácsi:
Hogyan lesz itt pénztárgép, mármint a trafikokban is pl, amikor még le sem gyártották őket, tesztelés, hitelesítés, engedélyeztetés, hasonló huncutságok sehol.
Korrekten 1-2 éves időtartam ezek. Vagy úgy lesz megkonstruálva, ahogy olaszoknál, hogy szoftveres segítséggel mindenki jól járjon?
@Mariann19: na ez az!

kiváló szakmai alap, csak sajnos közérthető! állandóan figyelmeztet ráadásul és képes még más dimenzióba is áthelyezni "példabeszédeit".

no ekkor utálta meg a regnáló oldal, hiszen Debreceni előtt, 2000-ben, megmerte írni a Fortinbras királysága c.könyvet...

igen ám ez a másik oldalnál is behúzta a fékeket vele szemben mert túl szemléletesen írta meg ahogy összefonódva eladható a világ is, ha érdekeink ezt kívánják...

Könyv ismertető részlet: "A királytükör szereplői többnyire beszélgetőpartnerek egy kolostorban. E Dánia lehetne az ezredvégi Magyarország is. Néhány év múlva senki sem fog emlékezni arra, hogy kik rejtőztek szereplőim mögött. Csak az lesz az érdekes, hogyan bánt valaki a központi hatalommal, miként viselkedtek a nemzetállammal a kozmokraták, mit jelentett Európához illeszkedni, vagy attól távolodni.
Figyelő szemmel követik „királyhű” személyiségek és ellenzékiek, valamint mindkettőtől függetlenek, hogy mit ér egy ország lerohanása, a mozgó háború, s milyenek azok a politikusok, akik e lerohanást vezénylik. Megvitatják, mit jelent a kisnemzeti politika, és mit ér a nagynemzeti, miben különbözik az államférfi a politikustól, Képkirályság a valóságtól. Hol van az igazi élet, az államban vagy azon kívül? Elgondolkoznak azon, mit tarthat össze egy nemzetet, milyen szegénynek és milyen gazdagnak és hatalmasnak lenni.
A könyv politikai elemzés és nem művészi alkotás. A párbeszéd nem dráma, hanem dialógus."
@Trafik Pax: ez csak rajtunk múlik, hogy ezeknek a kretének meg fogja-e érni a 20éves koncesszió.
Évente rá kell gyújtani egy trafikra. Aki nem meri megtenni, annak meg a minimum, hogy messzire elkerüli a fideszbagázs trafikjait.
Az elitnek csak így lehet üzenni. Ezek a vadállatok másból nem értenek.
@hopptarisznya:
Ugyanmár... Képzeld el, ha kibontakozna egy népi mozgalom, amelyik a fideszcsicskák trafikjait mondjuk plakátokkal reggelre beborítaná? Csak azért, hogy szép narancssárga legyen. Még csak felirat sem kéne rá.
@OPHELIA: Én is véletlenül jöttem rá egy két dologra.
Ki akartam nyomtatni hát ha megy.
Az nem ment de el lehetett küldeni e mailben.
Sok szart letöltöttem ,aztán normálisan sikerült egy programot letöltenem.
Az mp3-as letöltések könnyebbek voltak,de először ott is fölösleges dolgokat szedtem le mert ezt "adták" ki először ezek az oldalak.
Dézsavű, a fidesmaflaálam sóvivője nyilatkozta:

nincs trafikbotrány, csak hírlapi kacsa !

@Trafik Pax: :))) jo neved van
@pakandi: Ezt hittem, az a meló, amit itt csinálsz...
A poszt utolsó mondatai:

"Erről az a régi vicc jut eszembe, hogy miért kell a fideszes politikust halála után 10 méter mély sírba temetni?

- Mert ők valahol mélyen jó emberek. "

Azért, mint egyik oldal iránt sem elkötelezett szavazó, egy szót kihúznék a viccből, mégpedig a fideszest. Bármely politikusra igaz a vicc.
amugy ez a nemes szerethető tisztességes álruhás Mátyás...

"Orbán egyedül vezetett le, a stábjában is keveseknek szólt, egyedül a Facebook-oldalának szerkesztésében részt vállaló munkatársát kérte, hogy készítsen egy rövid videót az esetről. Információink szerint a miniszterelnök elhelyezte a rózsát Bara József sírján, majd rögtön vissza is vezetett Budapestre."

anynira meg6óóó jajaj sírok is:((((
anyonverte a hitvány álamának a "szerve" aztán a tolvaj-román-cigányt megizéli...
és csak ugy csendben, TGM felhívására, amit külön meg is köszön...

@pocakos focista: +1
amugy a Budapest nyilván elírás, mert FELCSÚTRA, az ország fővárosában, ahol az egyetlen normális stadion lesz... Mátyás portáján, udvarában !

reméjjük nem rákos(i) a Mátyás, hanem Hunyad(i)
@kifordított nagyanyó: Nekem jogtiszta office 2007-em van. Office Picture Managerrel átméretezed a képet, jobb klikk, bemásolod a Word-be és mentés másként PDF.
Ezt mind tudja alapból, pedig csak iskolai, otthoni verzió.

Az ingyenes Open Office, most nem jut eszembe az új neve, alapból tudja a PDF-be mentést.

De a legjobb, amkor magadtól jössz rá, utána biztosan nem felejted el.
@OPHELIA: A nyomtatási kép véletlen volt.
Viszont sok pdf-szarságot töltöttem le mire megtaláltam az igazit és normálisan le tudtam tölteni.
Utána már ment.
Munkahelyen szenvedtem kicsomagolással ilyesmi.
Volt hogy az adat egyik felét kicsomagoltam,viszont utána gondolkodtam a msik felénél,hogy mit is csináltam.
És volt olyan koléga akinek én magyaráztam ezeket a dolgokat.
Persze van hogy különböző programok másképp reagálnak.
Volt hogy azt hittem nem csinálja a gép és közben csinálta.
@kifordított nagyanyó: PDF Creator, vagy Architect ami sztem hasznos. Virtuális nyomtató, ami PDF-et csinál
Mit kéne kommunikálnunk vezérem? Most, hogy fény derült a trafikok ügyére mert az a marha szekszárdi kipofázta, ki kellene magyaráznunk. – Remélem a többi megyei elnök nem pofázta ki a megkapott névsort. Árpi azt javasolja, hogy hivatkozzunk a multikra. – Melyikre a sok közül?- Mondjuk arra, aki nem árja. – Vagyis nem énekes? – Nem te marha! Azt jelenti, hogy izraelita, azaz zsidó. Pl. Fülöp Móricz. Angolosabban: Philip Morris. A nagy dohány nála van. És mind kiviszi. Nekünk semmit, még egy árva csikket sem hagy. Bűnbakot kell belőle képezni. Ő fogja keveri. – Mit vezérem? – Te marha, hát nem érted?! T.i. a szart. – Nem a dohányt? – Kuss! Hagy emlegesse meg a magyarok Istenét! -Vagyis a Talpra magyart? – Látom még mindig nem érted! Fog még nekünk könyörögni a multi karvaja. De mi visszakézből utasítjuk el. A nép velünk, azaz velem van, engem szeret. Nem kell félnünk, a rádióban is megígértem, hogy velük -azaz a vesztesekkel – vagyok. Ezek a marhák mind szocik. meg láb nélküli csaló rokkantak, ezért csak üres ígéretet teszek, hogy elaltassam éberségüket, hiszen a nyakunkon a választás.
@guma: Nagyon örülök annak, hogy idéztél a könyvből, elkezdtem a kritikákat olvasni, valamint további könyvrészletet is találtam.
Nagyon felkeltette az érdeklődésemet, hiszen korrajzról van szó Lengyel László valóban közérthető egyben mélyreható stílusában.
Hogyan tudta kitalálni már 2000-ben, hogy a könyvben Dániának nevezett Magyarországra jellemző lesz az, ami napjainkban tényleg megvalósuló jóslat.

"A tét, hogy Dánia kiszorul-e az európai kontinensből, vagy meggyökeresedik."
@Mariann19: ejnye!
nem kitalálta!
csak olyan mint Te vagy @rodeo36: vagy Épész, hogy a gazdasági vonalat elemezve figyeli az eseményeket az emberi vonal tetteit, irányát hozzácsapva többet vesz észre a mozgató rugóból mint az egyszerű halandó...
@guma:
"A gazdasági vonalat elemezve figyeli az eseményeket, az emberi vonal tetteit."
Igen, hajlamos vagyok az ember középpontba helyezésével következtetéseket levonni.
Nagyon sokszor hiányolom gazdasági döntéseknél, vagy az ország helyzetének elemzésénél, hogy pattognak a számok,a tervek, az eu és egyebek, de hogy szóba jönne az ember, az egyén élete, érzete, ez kimarad.
Pedig minden az emberért kell, hogy történjen, még ha közhely, akkor is.
süti beállítások módosítása