Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 24.hu/belfold/2024/04/26/kovacs-sandor-fidesz-parlamenti-kepviselo-tanu-vallomas-nyirkarasz-polgar... (2024.04.26. 07:34) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.05.09. 04:12 Fabius

Káder János az átláthatóság pártján

Címkék: fidesz áder jános mutyi átláthatóság infotörvény

Felpislákolt tegnap egy halvány fénysugár Orbán mutyibirodalmában. Ha az átlátszó.hu értesülése helytálló, Káder János politikai vétóval visszadobta az információszabadságról szóló törvény trafikmutyi titkolására is alkalmas módosítását a nagy büdösbe. Mer'hogy gondoljátok már át mit műveltek a Borzasztó Riadalomban, kampányévben nem kéne belefulladni a "titokban lophatunk, mert megtehetjük" kilógó lólábdömpingbe. A dolognak kétségtelen pozitív üzenete van, éppen csak olyan érzése van az embernek, mintha elnök úr negyvenes izzóval szeretne mellkasröntgent végeztetni az egyébként kézzel lábbal kapálózó, mutyizásba belehízott és megtollasodott betegen. 

áder infotörvény.jpg

Maradjunk abban, hogy az üzenet önmagában pozitív, köszönjük, elnök úr. 

Még akkor is, ha az alaptörvény 39. cikk (2) értelmében:

"A közpénzekkel gazdálkodó minden szervezet köteles a nyilvánosság előtt elszámolni a közpénzekre vonatkozó gazdálkodásával. A közpénzeket és a nemzeti vagyont az átláthatóság és a közélet tisztaságának elve szerint kell kezelni. A közpénzekre és a nemzeti vagyonra vonatkozó adatok közérdekű adatok."

...az alkotmányosság őreként a visszadobáson kívül más választásod nem nagyon volt. Nem tudom mennyit nyomott a latban, hogy Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információsszabadság Hatóság elnöke szerint ki kell adni a trafikpályázat adatait elbírálásokkal együtt, mire a Lászlóné minisztérium vihorászva, mint kezdő jobbikos az első kanmurin felé is letolta a gatyát, és segget villantva kikacagta: úgysenem adjuk oda, bibibí, mi mutyink a mi titkunk, sálálá. Érdekes viselkedés ez azután, hogy a hasonló módon kezelt földbérletpályázatok nyilvánossá tételében másodfokon is pert vesztett az állam. Lászlónénak és a kormánynak ezek szerint semmi nem drága, mert ismét el kívánnak jutni bíróság előtt a másodfokú ítéletig. Érdekes az is, hogy a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium mennyire nem tiszteli se a nerkotmányt, se a handótündeszéket. Pedig, ha már az átláthatóságra tesznek magasról legalább a saját vívmányaiknak lennie kéne legalább alapfokú respektjének.

Mondjátok gyerekek, amit ilyen magasról és ilyen sokszor nyilvánosan le lehet szarni, az annyit is ér? 

Joggal merül föl a kérdés, hogy a 4. alaptörvény módosítás szó nélküli aláírása, és most, az átláthatóság valamiféle védelme után mit gondoljunk Káder Jánosról? Ő maga azt állítja nem tehetett mást az alaptörvény módosítással az aláíráson kívül. Szabó Máté alapvetőjogi biztos viszont a beadványában így fogalmaz:

A jogalkotási eljárás Alaptörvénybe ütköző hibája mellett formai hiba (közjogi érvénytelenség) az is, amikor az alaptörvény-módosítás következtében belső ellentmondás keletkezik az Alaptörvényben, így az indítvány ezekre is kiterjed.

A közjogi érvénytelenség szerintem önmagában olyan dolog, amit egy jogászembernek illett volna szolgamód aláírás helyett észrevenni és szóvá tenni. Ezen nem sokat segítenek a piros meg zöld lámpás béna hasonlatok és a nem tehettem mást szajkózása. Tehettél volna, ezt te is tudod és mi is tudjuk rólad. Így a mostani döntés minden pozitívuma ellenére sem alkalmas arra, hogy Káder János helyett megint Áder Jánosnak tekintsünk. Mondjuk úgy, tettél felé egy lépést. De az út hosszú, és valami azt súgja tesztelve leszel még jónéhányszor amíg végigjárod. 

526 komment · 2 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr85290579

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Akkor van alapjogunk, ha a törvény azt megengedi 2013.05.09. 20:05:29

Változni fog az adatigénylés módja egy törvényjavaslat szerint, legalábbis ezt jelentette be Cser-Palkovics András egy mai sajtótájékoztatón az Átlátszó szerint.  „[a] közérdekű adat megismerése iránti igény teljesítése nem eredményezhet a külö...

Trackback: Valaki lépjen közbe 2013.05.09. 08:28:02

A minap egymás után több olyan hír jött, hogy Orbán Viktor közbelép, beavatkozik valamibe (trafikügy, EU-bírálatok, tüntetések, balettintézet-épület stb.), mert a folyamatot megengedhetetlennek tartja. Rögtön azt hirdettem, hogy ez a választási kampány...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Káder János, Áder János....
Tekintsük úgy, hogy van egy remek házmesterünk az ötvenes évekből, és most van egy jelentkező az egyébként saját maga által betöltött közös képviselői posztra is.
Próbaidő.

És van Magyarországon - Törő Gábor, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke szerint - egy hiteltelen, aljas maffiabaloldal.
'ggelt!

Hanemhogy kurva sokat kell meg sasszeznia + iranyban szegeny bronzon komanak, de ahogy a gonosz varanusz is monnya: regisztraltuk a lepest, ha meg igaznak is bizonyul a hir, akkor elindultal az origo fele, neked legalabb eselyed van atlendulni a 0-tol jobbra, a haverjaid kiestek a szamegyenesrol baliranyban.
@Dr. jenőke (jenőke): "És van Magyarországon - Törő Gábor, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke szerint - egy hiteltelen, aljas maffiabaloldal. "

Naigen, ez van olyan hiteles, mintha az eppen szart magabol kipreselo guggolo fideszes orditana egy oltonyben tole 50 meterre allo emberre, hogy ideszartal a kuszobre.

Igaz, ezt is, azt is pofanrugjak, hogy felborul.
"visszadobta",újra gondolják,újra +szavazzák,te pedig,örülj paraszt a demokráciának.
Ettől kell hevületbe jönni?
@a kormány embere: dehogy kell, csak flhuzzuk a szemoldokunk es cinikusan mosolygunk, ahogy ezt mar 2010 ota csinaljuk.

Hanem csak megbasztak vegul orbant az EU-ban, es ez meg csak ilyen bemelegito gyomros/arcos kombo volt :>
mintha nemcsak a zejú hanem a zsidó világszöveccség is a fejére szart volna az 50 milliós belépőjegye ellenére (ugye ennyit fizetett azért, hogy szóhoz juthasson a kongresszuson) és ez még folytatódik, remélem nem várjátok, hogy majd helyettetek bárki is leválcsa őkelmét? ez egy rohadt szarházi gittegylet egy surmó buta seggfejjel az élen aki assziszi valaki pedig egy senki aki lop persze amíg hagyjátok

ne sírjatok uccára és azonnali választásokat kirúgni berúgni szétrúgni és majd lesz valahogy úgy még sohasem volt hogy valahogy ne lett volna

ha neked csinálok egy a gyereket a te feleségeddel akkor zokogsz vagy üldözni kezdesz egy baltával de azt aki az életedet meg a vagyonodat és a családod jövőjét szétbassza azt ejnyebjnye kispajtással elintézed
a kurva anyátokat sírtok

brühüyyy
@Megdobbent:
Nocsak?!
Netán valamelyik ki merte mondani,hogy ezzel a fasiszta gecivel,nem hajlandó egy légtérben tartózkodni?
"A közjogi érvénytelenség szerintem önmagában olyan dolog, amit egy jogászembernek illett volna szolgamód aláírás helyett észrevenni és szóvá tenni."

ejj fabius, te is tudod nagyon jól, sem a kormányban, sem a fidesz-frakcióban nem ülnek jogászok.
Pavatanc ez, semmi mas.
Majd betoljak alaptakolmanyba, oszt jo napot.
Kjanos csak latszatoll.
@rodeo36: "ne sírjatok uccára és azonnali választásokat kirúgni berúgni szétrúgni..."

Ha ezt most a jobbik csinálná akkor fújjcsúnya sudribunkó csőcselék, de ha a ballibek akkor haladó forradalom??? :)
Schmitt vagy (K)Áder nem mindegy? Seggnyaló mind.
Fabiusnak viszont nincs igaza abban, hogy a seggnyalóknak lehetne más választásuk. Nincs. Vagy segget nyalnak, vagy repülnek. S miután csak egy nyalható segg van a vidéken, ami ráadásul még elég sokáig így is marad, ezek nem tehetnek mást, mint amihez értenek. A segg átmehet a piroson, de ami utána van, az már nem. Ez a lényeg kérem.

Halkan jegyzném meg, hogy még 3 év eltelltével is ök vannak többen...:(
@Secnir:
Nono... Nekik papírjuk van róla! Igaz, kolbásztöltögetésben többet dolgoztak, mint az állítólagos szakmájukban.
De mint a mondás tartja, "2 dologról jobb ha nem tudod hogyan készül: a kolbász, és a törvény".
Ezek is így vannak vele - lövésük sincs, mit balfaszkodnak!

Amúgy, ez meg nagyon durva telitalálat... :))
"éppen csak olyan érzése van az embernek, mintha elnök úr negyvenes izzóval szeretne mellkasröntgent végeztetni az egyébként kézzel lábbal kapálózó, mutyizásba belehízott és megtollasodott betegen."

Pártunk és Qrmányunk nagyon nem szeresse az átlátható és tisztességes államot. Ezért kapálózik is ellene kézzel, lábbal.
Akkor hogy mindenki ertse, meg en is. Kader visszadobta, mert tudja, ha o nem, mas alkotmanybirosag ele viszi. Igy sporolt egy pofont. Ezzel elerte azt, hogy jon a kovetkezo alkotmanymodositas, hogy passzoljon a torveny. Valaki meg kapott egy gumicsontot, hogy nem alairo gep az elnok ur. Nepszeruseg megmarad, es alaptorvenykomform lesz az, hogy senkinek semmi koze ki hogy es mennyit lop.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
"Pártunk és Qrmányunk nagyon nem szeresse az átlátható és tisztességes államot. Ezért kapálózik is ellene kézzel, lábbal."

Akkor meg mi a retkes *********nyjukért rakták bele a zalkotmányba ennek az ellenkezöjét?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: biztos tul sok amcsi filmet lattak. Annyi rovzult, hogy demokratikus orszagban a zsandar ismerteti a legfontosabb jogodat: jogod van hallgatni, minden amit mondasz felhasznalhato ellened a birosagon (lsd perelt kommentelok)
@Jaffar: mert igy illik. Minden demokratikus alkotmanyban benne van.:) azt megse irhatjak, milopni fogunk, nektek meg kuss. Raadasul rossz ertelemben keresztenyek. Alszentek es kepmutatok a vegtelensegig.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Beteg elmék c. sorozat lesz az! :))

@Jaffar:
Miért? Nem gondolták, hogy valaki el is olvassa...
Szal, visszaküldés esetén az ogy változatlan formában újra elfogadhatja a törvényt, és az elnök eztán már nem küldheti az AB elé előzetes normakontrollra, így az életbe lép, és az AB már csak utólag meszelheti el, de addig a törv már életbe lépett és hatályos lesz. Tehátt jobb lett volna, hha nem vissza, hanem előzetes normakontrollra küldi. Mindenesetre az nyilvánvaló, h nem alkotmányossági aggályról van szó, hanem csak arról, h egyszer már megmondta, h nem szimpatizál a 2 nap alatt átvert törvényekkel, hát majd most ülnek rajta 2 hetet.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Mondjuk az is vicces, hogy egy kommentért perelnek egyesek.
Aszittem, hogy a szabad véleménynyílvánítás is benne van abban a fostenger zalkotmányban.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Szerintem meg ök nem olvasták :), hisz a többségük még a betüket sem ismerik.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: en a voros zsarura tippelnek. Hisz gondolom mielott izsakon agyonvertek szerencsetlent, biztos rakerdeztek, hogy ismeri-e mirandat....:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Biztosan nem a Dumb és Dumber?
"A két agyalágyult figura, Dumb és Dumber visszatér a képernyőre, hogy a középiskola kisegítő osztályában elért korábbi sikereiket most a gimnáziumban ismételjék meg. Az együgyű duó ugyanis elhatározza, megmutatja, hogy képesek rendes osztályba is járni. A nemes szándék persze belebotlik az iskolát 100.000 dollárra lenyúlni készülő igazgató és az uzsis néni galád pénzszerzési manőverébe."

Jani és Viki.
"A két agyalágyult figura, L.Jani és O.Viki visszatér a képernyőre, hogy a középiskola kisegítő osztályában elért korábbi sikereiket most a való életben, egy ország élén ismételjék meg. Az együgyű duó ugyanis elhatározza, megmutatja, hogy képesek rendesen, kézzel, evőeszközzel is enni, nem pedig vad majomhordaként viselkedni. A nemes szándék persze tökéletesen megegyezik az országot 100.000.000.000.000.000.000 dollárra lenyúlni készülő S.Lali galád pénzszerzési manőverébe."
Olvastátok? :))

"Hogy a trafikmutyi valóban mutyi, és nem szerencsétlen félreértés, azt maga a Fidesz bizonyította be az elmúlt napokban. A hazugságspirál örvénye sebesen forog és mélyül.
Először is pánikszerűen tolták át a törvényt, amely szerint innentől ők döntik el, mi a közérdekű adat. Aztán rögtön meg is állapította Közgépné, hogy a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. nem is állami szerv, úgyhogy tőlük kikérni a pályázatok részleteit, esetleg hogy ki és milyen alapon döntött, azt eleve nem is lehet. Szanyi Tibort, amikor erről a botrányról érdeklődött volna, egyszerűen letiltotta a házelnök, mert nem tetszett neki a stílus. Kövér Lászlónak. A stílus. Annak a sudribunkó focidrukkernek, aki már menetrendszerűen kér bocsánatot az előző napi őrjöngéseiért, ugyanis olyan faszságok ömlenek ki a szájából, hogy mondjuk akinek nem tetszik a rendszer, annak komcsi az apja. És ugyanez a Kövér László szabja ki a rekordbüntetést a Loptok-Csaltok-Hazudtok transzparens miatt, merthogy a parlamentben nem tüntetni kell, hanem szabályosan vitatkozni."
hvg.hu/w/20130509_Loptok_csaltok_menekultok
Az a félelmetes, hogy minden úton-módon zajlik a pénzelosztó helyek, pénzforrások becsatornázása a fidesz, illetve a fidesznyikek és hűbéreseik alá. A sok sötét elme pedig még tapsol is nekik és helyesli.
Ehhez képest az olasz maffia is pitiáner...
Közben újabb, többmilliárdos offshore-ügyeket tár fel a Jobbik.:)

A Jobbik offshore cégeknek történő kifizetéseket vizsgáló munkacsoportja újabb, többmilliárdos összegű szerződéseket tárt fel, melyek alapján a kormány tisztázatlan tulajdonosi hátterű cégeket juttatott közpénzekhez - áll Volner János, a Jobbik frakcióvezető-helyettese által jegyzett közleményben.

A képviselő közli, az offshore cégek neveit és a szerződések alapján részükre kifizetett összegeket a pénteken, 17 órakor a Fidesz Lendvay utcai székháza előtt az offshore- és a trafikbotrányok miatt tartandó tüntetésünk alkalmával a nyilvánosság elé fogják tárni.

alfahir.hu/ujabb_tobbmilliardos_offshore_ugyeket_tart_fel_a_jobbik
@rodeo36: majd agyonlovom, ha en akarom helyettesiteni - de lofaszt akarom. Ha lenne trafikom vagy annyi milliardom, amennyit multiktol elkastazott, hat lenne meg egy-ket szakertore is, aki maganyosan elintezi kicsit matt ruhaban, fekve, magasan.
Ha azok akiket szenne rabolt balfaszok, menjek ki en ertuk? Bebaszna :>
és elkezdődött a nap:
/index/

Áder visszadobja az adatkorlátozó törvényt
Az Átlátszó szerint újratárgyaltatná a rohamtempóban elfogadott jogszabályt.

TI: A kormány elment a falig
Botrányosan átláthatatlan kampányra számít és bízik a törvénymódosításban a korrupcióellenes szervezet.

Ha csődbe mész, bukhatod a házad
Megy az ötletelés, milyen legyen a magáncsődünk.

Harmadáron adják a rózsadombi telket
Az egykor a Századvég Alapítvány által is használt ingatlan 420 milliós irányára 150 millióra csökkent.

A Posta is beszállhat a dohánybizniszbe
Ott árusíthatnak, ahol senki nem pályázott.!!!!

85 millió a Kossuth téri parkoló kiváltása
Az átépítés alatt összesen ennyiért parkolnak a közeli mélygarázsban a képviselők és a dolgozók.

Segíts, Orbán Viktor, sok a szúnyog!
Kübekházának nincs pénze a szúnyoggyérítésre. Torgyán egykori bizalmasa a kormányfőhöz fordult.

Strasbourgban bukhat a 98%-os különadó
hogy azaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Iskolásokat akartak biodíszletnek
Fekete György kiállításmegnyitójára
„Közös érdekünk (jövendő pályázataink miatt is), hogy az elnök úr jó emlékekkel távozzon”.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F05%2F09%2Fiskolasokat_akartak_biodiszletnek_fekete_gyorgy_kiallitasmegnyitojara%2F
Én nem vagyok ilyen kis pozitív. Valahogy az az érzésem Fabius, hogy ennek több köze volt ahhoz, hogy valaki megint ide szólt " Srácok ezt nem kéne", mint Káder bácsi gerincéhez.
nagyon örülök hogy a fid eszes dr.áder janó végre igazi ellensúja
ennek a túlhatalmat bezsebelő fidesmaflaálampártnak,
kis eredmény de ezt is meg kell bcsülnünk...
dr.o.viktor megint megmutatta szeretetét a nép felé
és demokratikus elköteződését
@semmiextra: "...mint Káder bácsi gerincéhez. "

aki dr.á.jános gerincére alapozza a jövőjét, az csalódhat könnyen....
@Buga.Jakab: egy kis tollas tánc, osztán a 2.-ra aláfirkantja, hisz nem mehet keresztül a viktoros piroson, már csak egészségi okokból kifolyólag sem
Hivatalos: Áder valóban visszadobta az infotörvényt

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló törvény módosítása mellett az agrárkamara vezetőinek összeférhetetlenségi szabályain lazító törvényt is visszaküldte Áder János az Országgyűlésnek megfontolásra.

hvg.hu/itthon/20130509_Hivatalos_Ader_valoban_visszakuldte_az_in
kiemelve a lényeg:

"Áder János államfő visszaküldte megfontolásra<<<<<< a parlamentnek a közérdekű adatközlést újraszabályozó és az agrárkamara vezetőinek összeférhetetlenségi szabályain lazító, közelmúltban elfogadott törvényeket. Az erről szóló tájékoztatás csütörtök reggel került fel az Országgyűlés honlapjára."
E közben élőben a moszkvai díszszemle. :)

hungarian.ruvr.ru/
Ha azt nézzük, hogy mint közt. elnök a tömegbe is lövethetne időnként, akkor ez derék cselekedet volt. Ha meg azt nézzük, hogy mint közt. elnök ő képvisel minden magyar állampolgárt és büszkék vagyunk rá, akkor ez sovnyka hőstett volt.
Szóval semerre sem indult, sosem lesz belőle valaki.
Narancsmaffia adta az elnökünket,tisztában van ő is a pávatánc fordulataival...A negyedik tákolás aláírásával megásta sírját azok szemében akik okosabbak mint egy ötödikes.
Most már elég a sok kíváncsiból és irigyből!
Az összes röntgensugaras és ultrahangos készüléket, fémdetektort összegyűjteni és elzárni (szükség esetén megsemmisíteni), ajtókat és ablakokat védőfóliával ellátni!
Magyarország megvédi magát a gazdasági kukkolóktól és továbbra is jobban teljesít!
Itt csak az a lényeg, hogy a választásokig ne kerüljön napvilágra se a földmutyi, se a trafikmutyi, mert ebben az esetben a bizonytalanok a fidesz ellen szavaznak, még ha az mszp-re is kell ikszelni.

Ha el tudják sunnyogni, akkor a bizonytalanok otthon maradnak, és a fidesz megint nyer.
Jaj, hagyjuk már ezt a hagymázas és reakciós ötletelést nertársak. Ha Csicska Jancsi visszadobja, akkor beleírjuk a Tákolmányba a gecibe, oszt kész. Mégis mi a faszt képzel ez a csornai paraszt? Vétózgat? Foglalkozzon azzal, hogy felmondja a sok magyar -ép most jól kifosztás alatt lévő- adófizető faszparasztnak a lakossági fórumoktól kezdve a nemzeti ünnepeken, avatóünnepségeken stb. amit odabaszunk eléje. Ennyi a dolga. Díszesen csomagolt kis papagáj a budai várban lévő kalitkájában. Ha sokat szívóskodik, bár gerincét régen eltörte, majd legfeljebb átállunk prezidenciális rendszerre, őrá meg nem lesz szükség, se a szaros köztársaseggi elnöki intézményre -> ennek a fenntartására szánt lóvé is mehet Lajosnak.
ez nem hírcsárda?
hogy a fides látva az ellenzék bénázását
létrehozott (az lemp és dzsobbik után) újabb elnezéki pártot
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Hát ennek a szekszárdi, f.sznak nem tűnt fel, hogy 1998-2002 nem volt parlamenti jegyzőkönyv? " nyitott ajtók" egy ilyen pártot képviselsz 1 kis városban!!! "Tettem jót is, befedettem a buszmegállót" b.ssza meg, ezt én mint sima polgár megtettem pusztán társadalmi munkában! Köpjön fel és álljon alá! Vissza vitte a gerincét a ruhatárba, de most már jegyét is szét tépte, tehát ki se válthatja többet!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ti mint állandó lúzer nem szólhattok, a győztesnek mindíg igaza van

még essem tu'ttad? pedig benne van a bybloszban is, hogy hol? hát keresd meg

brühüyyy
@MolnarErik: +1
Ott a pont!

,,...Olykor feltűnt Török Szultán, aki a látszat kedvéért minden találkozás alkalmával elárulja és a földig pofozza barátait. Persze, mint az igaz barátok, ezt nem vették zokon, sőt, amikor alkalmuk nyílt rá, viszonozták is a szívességet néhány bizalomerősítő viszontrugdosással...''
@rodeo36: Gondolom direkt tettél engem többes számba ugye??? ;)
Basszus....

"Vantara: a maffiabaloldal aljas lejárató hadjáratot indított
2013. május 8. 16:36
Vantara Gyula közleményben veszi védelmébe a trafikpályázat eredményét és a magyar családi vállalkozások elleni vádaskodásnak tartja a kritikus hangokat."
most.444.hu/2013/05/08/a-fidesz-a-trafikmutyirol/
Milyen alapon? Az én adómból?
"Milliókat kapnak a Hajdú-Bét libásai
Orbánék gyorsan jogszabályt írnak, száz, tíz éve pórul járt család kap összesen 150-200 milliót."
www.origo.hu/itthon/20130509-milliokat-kapnak-a-hajdubet-libasai.html
Milyen alapon? Az én adómból? II.
"Újabb gesztus a devizahiteleseknek
Aki ellen végrehajtás indul, annak az eljárásért fele annyit kell fizetnie, mint eddig."
www.origo.hu/gazdasag/20130509-ujabb-gesztus-a-devizahiteleseknek.html
@rodeo36: Figyi. Tucano most nincs itt, de hátha te is tudod a választ. Szerinted mi lehet ez az űrből fotózott képződmény Braziliában???

kep.cdn.index.hu/1/0/419/4193/41932/4193244_2b32f6df781ee45159af7f118982505c_wm.jpg

index.hu/nagykep/2013/05/09/vegigfotozta_a_foldet_az_urallomasrol/
Csak úgy:
"A Vodafone beperelte a médiahatóságot
Nem hosszabbítja meg a szerződését az NMHH, a cég ezt hátrányos megkülönböztetésnek tartja.
A Digi vitatja a médiahatóság büntetését
Nem értik, miért kellene ötmilliót fizetniük, amikor több új tévét felvettek a csomagjaikba."
"Fehérjedús étrend kell a teherbe eséshez
Ha az étrend legalább negyedét fehérjék adták, négyszer nagyobb volt a sikeres teherbe esés aránya egy új vizsgálat szerint."

Készülnek a szülésre az első NER-kompatibilis FIDESz-apák a nagy produkcióra...Elég sok fehérjét nyeltek már le, a dologhoz...

"Fehérjedús étrend kell a teherbe eséshez.
Ha az étrend legalább negyedét fehérjék adták, négyszer nagyobb volt a sikeres teherbe esés aránya egy új vizsgálat szerint."
www.origo.hu/egeszseg/terhesseg/20130508-feherjedus-etrend-kell-a-teherbeeseshez-termekenyseg-szenhidrat-cukrok.html
Hehhe... újabb nemtudommi...
"Amerikai képviselők gratuláltak
a magyar alaptörvényhez
Az újraalakult magyar caucus szerint fontos fejezet ez a posztkommunista múlt lezárásában."
index.hu/kulfold/2013/05/09/ujra_van_magyar_caucus_az_amerikai_kongresszusban/

Na ki a hírgyáros??? Lehet találgatni:-))
&Poszthoz: A Fidesz-frakció röviden reagált Áder döntésére. Ezt írják: "A Köztársasági Elnök Úr véleménye számunkra fontos. Teljes mértékben figyelembe fogjuk venni, amikor a törvényjavaslat további sorsáról döntünk."

www.origo.hu/itthon/20130509-ader-janos-ket-torvenyt-vetozott.html
"Tóta W.: Loptok, csaltok, menekültök

Ha titok a trafikmutyi, akkor találgatni fogunk. Például, hogy mennyit nyert ezen Lázár János."

hvg.hu/w/20130509_Loptok_csaltok_menekultok
Hogy nem szakad rá az ég...
"Rogán: megtámadták Magyarországot - jön a rendkívüli parlamenti ülés
2013. március 12. kedd, 10:17 .
A rezsicsökkentés megvédése érdekében rendkívüli parlamenti ülést kezdeményez csütörtökre a Fidesz-frakció - jelentette be Rogán Antal frakcióvezető a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában kedden. A politikus ."

A demagógia és a populizmus magasiskolája:
"A rezsicsökkentés megvédése érdekében kezdeményezett aláírásgyűjtésről azt mondta, vannak és lesznek is nemzetközi, illetve belföldi támadások az ügyben, de mindenkinek, aki támadja Magyarországot, tisztában kell lennie azzal, nem a magyar kormány áll szemben az energiaszolgáltatókkal. Nem a Fidesz és a magyar kormány az egyetlen, amely szeretné a rezsicsökkentést, azt a magyar családok szeretnék - vélekedett, hozzátéve, "aki a rezsicsökkentést támadja, az a magyar családokat támadja", ezt nem szabad hagyni, ezért kezdeményezték az aláírásgyűjtést.

Nem gond az alkotmánymódosítás

Az alaptörvény negyedik módosításról a kormánypárti képviselő a rádióműsorban úgy vélekedett, konkrét kritikák nem hangzanak el, csak általánosságok. A konkrét kritikák mindegyikére van világos és egyértelmű válasz, amiből kiderül, hogy a módosítás teljes mértékben megfelel az uniós alapjogoknak, az EU-ban szokásos szabályoknak - közölte Rogán.

A TV2 Mokka című műsorában Rogán Antal elmondta még, hogy az alaptörvény módosítása miatt az esetek túlnyomó többségében belföldön politikai hisztériakeltés, külföldön pedig politikai nyomásgyakorlás van, utóbbi mögött azonban gazdasági érdekek állnak."
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: és a forrás megjelölését kérhetnénk? Mert idézett cikkben ismét nincs 1 árva link sem.

Hiteltelen!

Segáz, kritika nélkül átveszik a helyi hírportálok...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: már megint bántják a Magyarokat? Ejnye!
Mit szólnak ehhez Szabóék? :)
"Az informatikai szakember mint újtrafikos

Galoff Robin több lábon áll, nem elég a jó állás, egy kis dohányos dohány is kell mellé."

"Szóval összességében véve hasznos, hogy itt vannak, bár beszélik, persze, hogy a jó kapcsolatok ápolása a takarítást, vagyonvédelmet se hagyja érintetlenül. Miután Debrecen intézményeiben, cégeiben szinte mindenhol Fidesz-közeli társaságok (és majd’ mindig ugyanazok) végzik ezeket a munkákat, ráadásul olykor-olykor a magyarországi megbízási díjak többszöröséért, vajon van-e, aki még csodálkozik ezen?

Mindenesetre Galoff Robin a dohánykoncesszió egyik befutója lett. Több lábon áll, látszik, hiszen az informatika és a trafikkarrier mellett például egy nemrég alapított cégben is tag, amely társaság – a RAM Production Kft. (4031 Debrecen, Határ út 56.) – film-, videó- és televízióműsor-gyártással foglalkozik. A cég és a férfi neve szerepel a Magyar Államkincstár 2013. április havi kifizetési listáján, de hogy milyen pénzt kaptak a MÁK-tól, nem tudni. A pdf ugyanis valamilyen okból nem jeleníthető meg."
propeller.hu/itthon/2693067-informatikai-szakember-mint-ujtrafikos
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ud.zrt 265 millió? Az se volt semmi! Ja azt, is meg mindent! 1000 ember kevés lenne a felsoroláshoz! A 90-évek elején volt valami giliszta sztori, azokat nem kéne?
@le Látó: Szerintem már a kruolikutya is lesántult... szégyelli piszkosul a gazdáját...
@magándemokrata: és a meggymagos?
esetleg a magánnyugdíjkasszakárosultak? Vagy a Zepteredény vásárló nyugdíjasok?
Vagy az agyilag a rendszerbe károsultak?
"09:30
Lazán meghekkelhető a Fidesz rezsicsökkentős aláírásgyűjtése"
"Akár nem létező barátunk vagy barátnőnk nevében is aláírhatjuk a Fidesz rezsicsökkentés megvédő aláírásgyűjtő ívét - számolt be a Hír24. Az aláíráskor semmilyen személyazonosságot igazoló iratot nem kérnek. A Fidesz szerint ugyanakkor az átlag választóknak nem jut ilyesmi az eszükbe."
hvg.hu/itthon/20130509_rezsicsokkentes_alairasgyujtes

Kezdem érteni, hova lett a rengeteg troll. Más fontos beosztásba helyezték ideiglenesen őket. 15 millió rezsicsökkentésmegvédő aláírásig meg sem állnak. Mere ugy jobb 150%, mint 100:-))
@Secnir: Elmennek ezek ám a nagy büdös picsábamán... dögölnének meg!
@Secnir: Remélem a kátyúkikerólési manőver, és a pénztalicska szabályos tolása a buszsávban benne lesz az anyagban...
"A Hír24 tesztelte a Fidesz által a rezsicsökkentés megvédéséért indított aláírásgyűjtő kampányt. Kollégájuknak több mint tízszer sikerült különböző neveken szignóznia, hogy támogatja a rezsicsökkenést. Korábban az egyik olvasójuk is jelezte: több kerületben is gond nélkül alá tudta írni a kérdőívet.

A lap munkatársa elsőként az online ívet tesztelte, amit négyszer írta alá, négy különböző néven. A visszaigazoló e-mailekben annyit kértek, hogy ha valaki más használta az adatait, akkor ezt jelezze.

Személyesen ennél is többször tudta szignózni az aláírásgyűjtő ívet, nem mellesleg az aktivisták tudtával. Saját maga mellett az édesanyja, az édesapja, és a nem létező barátja helyett is feliratkozott.

A Fidesz semmilyen olyan adatot nem kér, ami az aláírót igazolná. A kormánypárt szerint ettől függetlenül hiteles a 1,5 milliós támogatotti létszám, mert egy átlagos választó nem ír alá más nevében, ilyesmit csak egy újságíró csinál."
Aha, szóval már megint várunk valamit ettől a rossz fényképarcú pártkatonától. Hogy most megint ő a "gondolkodó" fideszes, meg a "mindenki" köztársasági elnöke, a "remény pislákoló fáklyája a sötétben" meg hasonló.

Viktor odaszólt hogy vétót emlegessé' mert az olyan európai vagymiafene, azt' majd mi jól megszavazzuk újra és nem kell aggódni Jani, nem fog ettől a rendes évi szabid elcsúszni, nálatok mi lesz vacsora? és mielőtt elfelejteném csók az asszonynak, puszi a gyerekeknek.
A válasz:
"Nem fél, nem beszél

Falusy Zsigmond
2013. május 9., csütörtök 08:15 |
Gyógyított már kutyát, macskát és ékszerteknőst Hadházy Ákos állatorvos, egyszer, pedig egy éppen Szekszárdon turnézó cirkusz beteg majmát kellett ellátnia. Az éjszaka közepén csöngött a telefonja. Ötvös bohóc vagyok, szólt bele valaki, és ő azt hitte egy pillanatig, valaki hülyéskedik vele. Persze, ha csak ennyi lenne az egész, biztosan nem utaztunk volna órákat, hogy találkozhassunk Hadházy állatorvossal. A harminckilenc éves önkormányzati képviselő azonban nemrég elmondta, hogyan osztották szét a helyi fideszes vezetők saját embereik között a trafik-koncessziókat. Az ügyből óriási botrány lett, Hadházy pedig hirtelen hőssé vált, egyfajta második Ángyánná, aki megelégeli a pártján belüli mutyit, és borít. Odafelé, az autóban még a bátorságon tűnődtünk. Visszafelé már a félelmen."
index.hu/belfold/2013/05/09/nem_fel_nem_beszel/

Magyar gerinc....
@Secnir: Bár igaz lenne az újra vizsgázás!! Simán 2/3 lenne Bajnainak!
"Na látja. Akkor elmondja, mi történt Szekszárdon?

Már elmondtam...

Fél valamitől?

Nem. Kellene?

Megfenyegették?

Nem. Kellett volna?

Mégsem akar beszélni.

Ebben a pillanatban nem. Lesz egy találkozóm az érintettekkel, azután talán többet tudok majd mondani.

Mégis kivel: Horváth-tal?

Vele is.

Miért ül le egyáltalán beszélgetni? Azok az emberek tulajdonképpen lehazugozták, azt mondták, semmi nem úgy történt, ahogy Ön állította.

Egyelőre ne faggassanak.

De mit változtathat meg a találkozó? Megbeszélik, hogy mégsem látott semmit? Pedig most kinyithatná azokat az ajtókat. Tehetne végre valamit.

Azért itt helyben tettem már néhány dolgot.

Igen, befedette a buszmegállót. Ennél azért többet csinálhatna most.

Köszönöm a lehetőséget, de már elmondtam, amit szerettem volna. Sajnálom, hogy ilyen sokat utaztak miattam. Bár a kollégajelölteknek azt szoktam mondani, az autópályának köszönhetően a Nagykörúttól csak másfél órára van a rendelőm...

Akkor: ennyi?

Ennyi."

Lófej a sarokban bánatosan néz...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: na végre! napok óta lesem mikor van ujabb írása... imádoooom
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: attól meg pláne korrektnek illene lennie, de nem teszi.

MTI Mi Tudunk Ilyet mondani
MTI Magyar Tarkáknak Info

És hol marad a Nemzeti cukormáz?
És milyen a Zeti? Olyan, mint a Zetor? Mert azt tudjuk, hogy milyen, amikor Nem zeti.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "A Fidesz szerint ugyanakkor az átlag választóknak nem jut ilyesmi az eszükbe."

úgy értik a saját savazóiknak...

szerencsére én nem vagyok "átlag" választó...
nekem eszembe jutott ALÁírni: "a qva anyátokat"!
@Secnir: A vizsgákat pedig az újonnan felálló nemzeti vizsgaközpontok intézik majd 20-30 ezres illetékért plusz kenőpénz??? :(
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:és hozzá ez alehttp://www.szoboszloihirek.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1996%3Apont-egy-hete-all-a-bal&catid=1%3Afriss-hirek&Itemid=66vél
@Secnir: majd ha az országunk vezetői is levizsgáznak -SIKERESEN- ország-vezetésből akkor talán beszélhetünk róla!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Most komolyan, számított valaki másra? Mintha a szcientológiai egyházzal lenne dolgunk, elmondom...izé, elutaztam...elmondom 20 év hajótakarítás után...izé, talán majd máskor...elmondom...izé, blogon, már úgysincs rokonom aki élne, már úgysincs pénzem...
@punkfrog: Ezek vak komondor pórázon való vezetéséből sem tudnának, nemhogy ország vezetésből :/
@tristen2005:
Hát igen... Tanulságos kis levélke. Akár a "régi szép időkben".
Amikor a pártbizottságon az ettársak eldöntötték, hogy a megbízható ettársaknak mi jusson.

www.szoboszloihirek.hu/images/stories/2013_aprilis/trafik_szoboszlon/Trafikmutyi_levl_kicsi.jpg

Végül is... ott nevelkedett ez a csürhe, a szülőktől is ezt látták, maguk is vérkomancsok voltak, amíg megérte...
Kisfa..om a fülükbe!
Egy sem volt ezek között, aki dolgozott is volna valaha?
Aki nem mutyiban élt volna?
Mert úgy néz ki, EGY SEM!
Miért tetszenek csodálkozni, hogy itt tart ez az elbaszarintott ország? Kultúrállamban fellógatnák ezeket mind.
Fabius, már megint reménykedsz. Aztán megint csalódsz.
Ugyanolyan kutyakomédia lesz ez is, mint bármi, amit ezek elkezdenek. Nagy volt a felhördülés, ezért engednek egy kicsit, de nem lesz belőle semmi. Áder eljátssza a jogügyelőt, majd megy egy kis látszat huzavona, és minden marad a régiben.
@rodeo36: Én meg már kezdtem azt hinni, hogy hatökörnek tartasz és az az oka. :)
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:
Tévedni tetszik!
Nem MINTHA!
Ez az! Annak mintájára, annak a tanai alapján, annak a rendszerére lett felépítve, sci-k által.
Ez maga a működő sci állam!
@Bakter: Képzeld amikor majd az E14-PM-be is csalódni fog. :)
ehhh

A vidéki egyetemek a pénzosztás nyertesei
Az intézményvezetők kiakadtak, a működési költségekből kell megoldani a szociális támogatást.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F05%2F09%2Fa_videki_egyetemek_az_allami_penzosztas_nyertesei%2F
@Secnir: aktualizálták, vagy most vette észre valaki:

Jön az új KRESZ – mindenkinek vizsgázni kell
2012-05-26 17:03:21
Gábriel mert ugye a kedvencedben nem fog soha senki, mert überkirály és feddhetetlen ott mind
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ilyet sohasem gondoltam róluk és nem is állítanék egy percig sem ilyesmit.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A dzsobbik nevét szádra ne vegyed. Jövőnk pártja, a vidámság záloga. Mert én csak röhögök rajtuk.
"Ugyanakkor Áder saját maga által meghatározott működési elvei minden bizonnyal azt már nem teszik lehetővé, hogy bármit is csináljon, amennyiben a kormánytöbbség megint átnyomja a szóban forgó módosítást a parlamentben.

Ha ez valóban megtörténik, az a korábbiaknál is tisztábban világít majd rá Áder elnöki szerepfelfogásának óriási problémájára. Arra, hogy az elnök elfogadja azt a megközelítést, hogy az egy adott időpillanatban megszerzett kétharmados parlamenti többség gyakorlatilag teljhatalmat biztosít négy évre a Fidesznek. Ami pedig nem más, mint a fékek és ellensúlyok rendszerének teljes tagadása, hisz ennek értelmében az egész állam- és alkotmányos berendezkedést átírni képes parlamenti többség bármit eldózerolhat az útjából.

Hiába üdvözlendő tehát Áder János döntése, szerepfelfogása megakadályozza, hogy ennek valódi hatása is legyen."

velemenyvezer.blog.hu/2013/05/09/mennyire_mer_szembemenni_ader_a_fidesszel#more5290690
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
pár ilyen levél előfog jönni, de pl (valaki már említette) hogy a Hernádit Szekszárdon leintették.
Nem tudtam mi hiányzik még. :)

Zsidó csillaggal a fejükön kellett köszönteniük a magyar gyerekeknek édesanyjukat egy óvodában

hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=64625
@Bakter: nem vettem, nem alacsonyodok le addig, se addig ami ott fent van, tahótlanítok, mert unom angyal baromságait
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

a képen orbén viktor agyveleje láccik a napi gyógyszeradagjának bevétele után azonnal, a zöldesen sziporkázó része a NER a többi meg a zötödik alkotmánymódosítás mely szerint minden parlamenti választást a fidesznek kell megnyernie, a jobb felső sarokban lévő folyószerű képződmény nem az Amazonas mellékága, hanem a Styx egy szakasza amely be van kötve alcsútbasznádra is

brühühyyy

ki vagy elégítve? esetleg portugálúl? lévén vala hogy arrafelé az szóbeszéd járgya
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Dávid csillag van, "zsidócsillag"-ról még nem hallottam. Legalább szakszerűen tessenek zsidózni.
Nahhh, végre, nekem már ez hiányzott, de nagyon:
/lesz ám sírás rívás, fújcsúnya emberek elnyomják azt a szent embert, oszt amikor ők csinálták ezt, akkor persze jó volt minden/

Már Vonát is tüntetők fogadják
Egy óra hosszán keresztül fújoltak Bicskén.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F05%2F08%2Fmar_vonat_is_tuntetok_fogadjak%2F
@rodeo36: @empatikus pszichopata: @Bakter: gatyákat felkötni, omlik a szennynek gátja, lú került angyal alá
pávatánc sokadik:

Trafik-ügy: feljelentésként továbbította az MSZP kérdéseit Polt Péter

Feljelentésként a Központi Nyomozó Főügyészségnek továbbította a legfőbb ügyész két szocialista politikus trafikügyben hozzá intézett kérdését. Polt Péter írásbeli válaszából az is kiderül, hogy a nyomozó főügyészség feljelentéskiegészítést rendelt el

hvg.hu/itthon/20130509_trafik_mszp_polt
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Miközben Vollner fantomcégeivel küzd a fantomcégek ellen...:-) Érdekes lehet a kognitív disszonanciával való küszködés - nem okoz az rákot néha, vagy legalábbis valami fura kiütést olykor?
Faszkivan. Mennyit akarnak még ezek közpénzből öntömsemjénezésre fordítani? Tényleg nem tudják hol a határ?
"Újabb kétszázmilliót költ PR-ra Orbán hivatala

Index
2013. május 6., hétfő 10:53 |

Nettó kétszázmillió forint értékben írt ki tendert rendezvényszervezési feladatokra a Miniszterelnökség – derül ki a hétfői Közbeszerzési Értesítőből. Az idei és a jövő évre vonatkozó kiírás szerint a keretösszegtől plusz 50 százalék értékben térhetnek el."
index.hu/belfold/2013/05/06/ketszazmilliot_kolt_pr-ra_orban_hivatala/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Sík terepen kiemelkedő lankás képződmény (domb) vízmosásokkal.
Ez a kezdő jobbikos hasonlat nem kellett volna.
Nem voltunk kanmurin,nem csináltunk ilyet.

Amúgy buta nácziként még mindig szenvedek az önéletrajz fényképpel.
E-mailben elmegy de homályos/pixeles.
Tegnap írta valaki javítsam a felbontást.
Majd megpróbálom.
Most egy hétig nem zsidózhatok itt,mert segítettetek.:((
:))

Amúgy a poszthos:áder leginkább úgy tesz,mintha ellenkezne,de talán paja bánál jobb egy fokkal.
@Bakter: De ha meg azt írom akkor azt mondanád, hogy ne "Dávidozzak".:)
@kifordított nagyanyó: hol tartasz, mivel és hogyan csináltad?

csak néhány kérdés, és folytathatjuk a küldésedet ;)
@kifordított nagyanyó: kép formátuma, és beillesztése, pdf van-e, csak hogy segítsek :D
@empatikus pszichopata: Kezdetnek nem rossz de igazából gyilkossági kísérletért is elítélhették volna őket.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Te, és mi van akkor, ami nyilván úgy is van, hogy az ovisok azt gondolják, csillagok az éjszakai égbolton? Mondjuk, ha van köztük egy, amelyik egy sárga sarlót visel a homlokán, akkor a törökvészre emlékszünk, ahelyett, hogy a Holdra gondolnánk?
Én mondom, nektek valami probléma van az agyatokkal - és ezt üzenem a hunhirizének is.
@Bakter: Egyébként én messzemenőkig támogatom az antirasszizmust. :)

youtu.be/fqfbScLsFws
Kis érdekesség:

Még nyomulnak a multik, de a Lidl-ciginek már annyi

Rárepülnek a nyertes trafikosokra a multik is, függetlenül attól, hogy az árbevételüknek mekkora részét teszi ki a cigaretta-értékesítés. Bár a hipermarketek kevésbé érzik meg, a Tesco máris akcióba lépett, ahogy a Mol is, miután a benzinkutak esetében komoly bevétel eshet ki a dohányértékesítés elveszésével. A hvg.hu-nak ezen kívül több szereplő is jelezte, hogy keresi a megoldást. Gondban lehetnek a saját márkás termékek is: a Lidl cigije például áldozatul esik az államosításnak.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

hvg.hu/gazdasag/20130509_Trafikosok_aruhazak_cigi
@empatikus pszichopata: Minden bizonnyal ez lehet mögötte, ugyanúgy mint a korábbi szintén ovisoknak szánt tájékoztató füzettel. :)

www.szentkoronaradio.com/kultura/2013_02_26_zsido-propaganda-a-legkisebbeknek-izraelrol-szolo-fuzet-ovodaknak
@kifordított nagyanyó: Valszeg sz*r formátumba van, azért lesz pixeles.
Viszont a Real tegnap nyert, nem akarnak ezek bajnokot csinálni belőlünk, ami gond, mert nekünk magunktól nem fog menni...:/
@kifordított nagyanyó: na elmesélem az én megoldásom a fotóapphoz word docba, Érdekel?
találó megfogalmazás:

Puha vétó: az LMP megdicsérte Áder Jánost

Az LMP véleménye szerint Áder János köztársasági elnök az alkotmányos hivatásához méltóan viselkedett, amikor visszaküldte a parlamentnek a közérdekű adatközlést újraszabályozó és az agrárkamara vezetőinek összeférhetetlenségi szabályain lazító törvényeket.

hvg.hu/itthon/20130509_Puha_veto_az_LMP_megdicserte_Ader_Janost
Fabius!
Ha eddig nem olvastad volna:
Saját magának írt törvényt Papcsák Ferenc?
"A zuglói polgármester ... közhivatali teendői mellett nem szünetelteti ügyvédi tevékenységét, továbbra is a Papcsák Ügyvédi Iroda vezetője (legalábbis vagyonnyilatkozata szerint ezt a tisztséget tölti be). Ezzel a tavaly például 70 millió forintot keresett."
"Így aztán ... megfontolásra méltónak találjuk Steiner Pál szocialista képviselő azon felvetését, amelyet az eredeti indítványhoz benyújtott egyik módosító indítványának indoklásában ír: „ha sokáig várna, még az is előfordulhat, hogy [Papcsák] elveszti azt a pert ügyvédként, amelyiket éppen most befolyásolni kíván”.

Szerintem ez talán súlyosabb, mint a trafikmutyi.
tenytar.blog.hu/2013/05/09/sajat_maganak_irt_torvenyt_papcsak_ferenc_itt_a_lex_papcsak
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: engem valahogy ez kevésbé izgat fel, mint amikor azt hallom, hogy a szülő ordítva szitkozódik otthon az ovis gyereke előtt, amikor mondjuk a főnöke seggberúgta valamiért, hogy "az is egy rohadt zsidó"... mégis melyik okoz nagyobb sérülést egy gyerek lelkében - szerinted?
hmmmmm:

Fideszes kerület veszi el a katolikus óvodát
Az egyházi vezetés szerint eddig ilyen nem volt: visszaveszik az értékes budai ingatlant.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F05%2F09%2Ffideszes_kerulet_veszi_el_a_katolikusok_ovodajat%2F
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Akartam már kérdezni:Merkelék megfenyegették a Spanyolokat ,hogy valami EU-s mentőcsomag fejében hagyják magukat,és csak Német csapatok legynek a BL-döntőben?:))

Amúgy fingom nincs,hogyan mentsem el más formátumban.
Pedig már csak a fénykép szar egy kicsit.
És nem csak,mert én vagyok rajta.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Nu... ha pdf-ben van a fotó, akkor nosza Adobe megnyit, ment másként, kijelöl jpg formátum, elment.

Ezután: word megnyit, csinál egy táblázatmezőt, egy oszlop, egy sor, középre igazít belül, a mezőt odapakolja ahová akarja.Könyvtár ahol jpg csücsöl megnyit, képre ráfog, oszt táblázatmezőbe behúz. Ezután duplakattint a képre, kijön képbeállítás mező, elvégzi a méretbeállítást kontrasztot, színt egyéb szarokat. Örül. :-)
PS. A táblázatmező beállításainál nem keretez, nem vonalaz, nem háttérszínez. Kész. Megint örül...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: A sablonban sikerült és véletlenül nyomtatási képet is csináltam róla.
De nekem ezt lépésről lépésre kell,és azt sem tudom,hogy kerítem elő a pdf-et ha van egyáltalán.
Ilyet nem mutatott senki és eddig nem is csináltam.
@kifordított nagyanyó: adobe acrobat bogaram, és mentés másként... picasa megnyit, mentés másként, infranwiew menyit mentés eredeti könyvtár/jpg... mikéneméghavóna?
@kifordított nagyanyó: Phú, de jó hogy mondod, megkínálom vele a kollégákat az ebédszünetben! (fáj elismerni, de jó humor) :)))))

Honnan való a kép? Fényképezőgépről mentetted ki vagy bescanneltél egy papírképet?
@Dr. jenőke (jenőke): már kétszer betettem neki, de szarik rá... lehet hogy ő a papzsák megbízója? :-))))
@kifordított nagyanyó: kimaradtam az elejéből.. csak találgatok, has jól gondolom word formátumban akarsz valami retket gyártani, és klenne bele egy fényképnek látszó tárgy inzertálva. Mondanám pdf formátumot *pdf kiterjesztéssel wordban egészen biztosan nem tudsz megjeleníteni word dokumwentumban, tehát az eredeti *.pdf-et át kell konvertálni legegyszerűbben *.jpg-be. Ezt kezeli a word akárhány is. Ez az első lépés. Ha nem ez a gond, akkor mongyad...
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: ez szerintem momentán tökmindegy... a képformátum kiterjesztése a lényeg... én is most szarakodok rengeteg *.png-vel, mert a telefonom a lemezborítókhoz a jpg-t ismeri. A *tiff-eket is írtom, mint a poloskát, mert akkora bazinagy állományok, mint a rohadás, a helyet meg csak viszik, na az átkonvertálása macerásabb annak jpg-be.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
és akinek bevonták a jogsiját, élvezetes autókázásért, az mit tesz?
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Fényképezőgépről.

De csoda hogy a poén rajtam kívül nem jutott senkinek az eszébe.
Mondjuk most van időm hülyeségekről gondolkodni.:))
@kifordított nagyanyó: hülyefocidrukker:-) keresd meg a szerinted képfájlt a könyvtárban, oszt egér jobb gomb, tulajdonságok. Szépen kiírja: hülyefocidrukker.doc/pdf/jpg/jpeg/tiff/png etc. Ha ez megvan, akkor havaj:-)
@kifordított nagyanyó: ajjajj akkor lehet beszoptad, mert auz idióta aki a képet cdsinyáta, lehet profi volt, profi géppel és a kép RAW kiterjesztésű... akkor most szopni fogsz... az tényleg kicsit macerásabb, de az is megoldható...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Igen, nálad a pont, tökmindegy hogyan kapott szart, jpg-be kellene átpakolni.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Profi, haggyá mán, egy MU-Real drukker nem lát egész életében profit csak ha nézi a Barcával való meccseket :)))
JPEG-t ír a képre.

akkor előlről kell kezdeni a beleszerkesztést a sablonba?
@tristen2005: ugyan ezt, csak elgondolkodtató a dátum, miért pont most került elő?

@kifordított nagyanyó: figyi, ha nagyon elhasalsz, majd jól rálogolunk a gépedre, oszt te csak nézzed a varázslatot, ha már annyira szenvedsz ;)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: És látnád anyám milyen szar képeket csinált rólam.
Mondjuk az alapanyag se nagy szám,de sikerült a lehető legrosszabbat kihozni belőle.:))

@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Amikor a Barcát verik...ööö...ja nem segíts még egy kicsit!
Messi és Xavi a királyok!
Ez is megtörtént...!:))
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Szerintem nappal alszik.
(sokszor én is mert akkor nem zaklatnak munka közben - más veszi fel a telefont)
JPEG-t ír meg zárójelben -
*JPG *JPEG *JPE *JFIF
@TrollSlayer: Most láttam én is. Szép új világ.
@kifordított nagyanyó: egy valakivel menjél végig lépésről lépésre, így hogy lökjük a jobbnál jobb ötleteket ömlesztve, nem sok esélyed van ;)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
anélkűl, hogy kinyitnám: nagy büdös lófasz a Heim szájába is nem csak a valagába a forint árfolyamot erősíteni kell és a cél a 150 alatti paritás

a többi sirám

brühüyyy

a 150-nél gyengébb paritás csakis a tolvaj fideszesek zsebét tömi

ne kérj részletet
@kifordított nagyanyó: no akkor benntebb vagyunk a lecsóban. Van olyan jpeg formátum, amit nem szeretnek a gépek. Érdemes mondjum a picasával, kép megnyit, metés másként, itt kijelöl *.jpg formátumot, és mentés kipróbálni. Ugyanakkor, ha már megnyitottad a képet, vannak nagyon egyszerű hülyegyerek képjavító megoldások a bal oldalom, ott eljátszhatsz a kivágással, a színhelyességgel, a kontraszttal, másik oldalon a színegyensúllyal etc. egy dolgo fontos, amikor visszamész az alapkönyvtárba, akkor a felső sorban lévő kék mentésmezőre rá kell klattyantani, mert az összes munkát a szarba vész.
A másik ingyenes programmal (Infrawiew) magyar kiegészítéssel tudsz képméretet állítani és élességet. Szóval bonyolult azélet:-)
Nincs itt semmi remenysugar. Kader, Orban, Kover egyutt indultak. Egyutt csinaltak vegig az egeszet. Ugyan kinek koszonheti hogy KE?
Neha-talan-habozik. Van, hogy megcsovalja a fejet. Mert megiscsak elnok.

Van ori bari.
Egy nagy misztérium játékot űztünk az országban az elmúlt 23 évben. Főleg amikor keresztbe komcsiztuk vagy náciztuk egymást. :(

youtu.be/EVlRONNPlq4
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Meghagyom Neked ezt a nemes feladatot, elvégre te vagyol az IT-s, meg a hülyegyerek-operátor:-) Én elmondtam a magamét:-)
@rodeo36: köszi, akkor nem kérek :D
arra emlékszem, hogy dollárra is ezt írtad tegnap.
Tessen lecseszni, de ha jól gondolom ez az árfolyam megkavarja az export-import dolgokat, lehet rosszul gondolom, de a 150-es árfolyamot a gazdaságunk állapota alapján ugyan annyira irreálisnak tartom, mint a 300 felettit.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Utolsó ötletem, kép kinyomtatása a Média Márkban szakelőadóval, méretre igazítva, olló teknokol rapid, színes fémmásoló:-) Eccerűbb:-))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ne tudd meg, angliai barátaink nem győznek őrjöngeni...
Font/EUR ottani kurzusban 1:1... :-)))
óóóó jeeeeeee:

Trafikmutyi: az NMHH kabinetfőnökének felesége nyert két városban is

Négy trafik koncessziós jogát is elnyerte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnöki kabinetfőnökének felesége Szentendrén és Budakalászon – írja Átlátszó.hu. Fodorné Bene Kata Beatrix Szentendrén három, Budakalászon pedig egy nemzeti dohánybolt működési engedélyét nyerte el.

hvg.hu/itthon/20130509_trafikmutyi_nmhh_kabinetfonok_felesege
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Kíváncsi vagyok kik szerepelnek majd a bejelentésben. Amit én nem Volnerral olvastatnék fel, de az az én bajom :-))

Meg arra is kíváncsi leszek lesz-e békemenet szervezve rátok, lesz-e sósavas bácsi és szőkeferi a székházkapuban.
@Fabius: Nahogy előkerültél Varikám:-))
Szóval, mi van a Papcsák saját törvénykéjével? Már nem üti meg az ingerküszöböt ez a Herr-nyó? :-)
@kifordított nagyanyó: Nézzél bele a gép belsejébe. A Bit-manók valszeg elszabadultak a karanténból és csupa pajkos dolgokat követnek el. Ideje lenne rendet teremtened közöttük:-) Amolyan jó jobbikos módszerrel, miniatűr bézbólütővel a pofájukba:-) Ne sablont gyárts, az a wordban gyakorlatilag használhatatlan... összevissza van bogozva, sima *.doc formátum ugyanúgy használható sablonként, de a makrók nem hülyítik meg az állományt.
@Fabius: Volnerrel szerintem semmi gond nincs. Sósavas bácsira én is kíváncsi leszek. :)
"Trafikmutyi: négy boltot nyithat az NMHH kabinetfőnökének neje
Fodorné Bene Kata Beatrix Szentendrén és Budakalászon nyert, írta az Átlátszó."

hmmm az Nagy háború után a hadirokkantak kaptak dohánykoncessziót. Csak csak fejlődünk... manapság már az agyhalott-rokkantak is jár ez a stallum...
@Fabius: Nem fognak ráérni,mert ők is nekem fognak segíteni az önéletrajzomban.:))
@kifordított nagyanyó: Szépecsém... a Te önéletrajzod akkor lenne a legelegánsabb, ha egy üres fehér lapot adnál be, több okból:-) A fehér foltok az életetben nincsenek letagadva, eddigi földi léted viszont tökéletesen dokumentált. Egy HR-es a 10 újját nyalogatná:-)))
@kifordított nagyanyó: egyszerű doc, bele a kép szövegdobozba vagy csak simán, majd fájl mentése office2010-ben lévő pdf formátumba, mert ha jól értem simán küldöd a levelezővel, az meg szétcseszi a képet.
Micsoda bandahaboruk lesznek otthon!
@Fabius: Semmi gnd nem lesz... Lesz Schnellgeczi elvtársvő tarkóig érő mosollyal, tócsni Nagy-Mao formában, fedeles kosárban levágott Lófő... és piros-fehér-zöld lukaszászló, a lyukban árpádsávos díszítéssel:-) Az ablakpárkányon pedig Turul sasol:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ááááááá nem a képformátummal van a baj... a probléma gyökerét kellene keresni... az meg itten írogat:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
ide figyelj Bugs Bunny, ahelyett hogy lekérnéd öreganyádtól az egész kacabajkát priviben, megcsinálnád neki (persze mindenből az eredetit) és vissza küldenéd pdf-ben...azután majd megtanul izélni ha felveszik ha nem akkor meg fejkendő

brühüyyy
@kifordított nagyanyó:
Elég bonyolult lehet ha segítség kell, Andersen nem haverod:)
@rodeo36: háakkor kűggye, de ha a fényképe ollyan rémisztő akkor inkább egy másik képet aggyon:-) Bár egy kicsit tartotk tőle, hogy valami turáni vírust megkapok:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

oktassátok a nagyanyót öreganyám megérdemli...ha ezek után sem pörög mint a dervisek akkor még van esélye

brühüyyy
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: olyan vagy, ezt már saját maga bedobta saját magáról, önkéntes áldozatokat nem rugdosunk ;)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

tudod, lehet, hogy az eredeti kép egy lepedőnyi nagyságú és a szöveg meg nem veszi mert átáramlik 2000 oldalra vagy már eleve elbaszták amikor a fényképezőgépen lementették a képet

brühüyyy

szegény öreganyám elveszíti az állást ha rémképet küld
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Az már megvolt, hogy ha önéletrajz sablonnal dolgozik, akkor legelőszőr a *dot formátumot, mielőtt mármit csinál mentse le *.docba? Akkor az összes makró elmegy a gajdeszba, oszt nem hülyíti tövább?
@rodeo36: kűűggye vagy távolról rája is léphetünk, minek annyi faxni ;) teamviewer, logmein, vpn AlVéHi vagy tekkerek :D
@Cirbolya_" A Posta is beszállhat a dohánybizniszbe
Ott árusíthatnak, ahol senki nem pályázott.!!!! "

A Posta jelenleg is árusít cigarettát. Legalább is ahol én lakom. Amúgy árulnak többek között játékot is, minden szarral telepakolták az ügyfelek tartózkodási helyét. Csak inkább arra kellene fókuszálniuk, hogy a 4 ügyfeles ablaknál ne 1 db ügyintéző üljön mondjuk a du.-i csúcsidőben, mert akkor ha bemegy 5 ember, 3-nak ki kell jönnie, hogy elférjenek. Na már csak a fagyi meg a kv hiányzik, meg némi kis pia (ha sokat kell várakozni)
A szolgáltatásról meg annyit, hogy Hongkongból érkezett ma levelem amit március 05.-én adtak fel!!! Viszont a helyben feladott elsőbbségis levelem hétfőtől péntekre érkezett meg a bankba, ami 100 km átszállás nélkül!!!!
@rodeo36: Meglehet, ha 1 MB-nél nagyobb a képméret, akkor sanszos, igaz a 10 Mp-s fotók originálban sem szoktam manapság már nagyobbak lenni... persze az Adobe Acrobat csodákra képes:-) Cysinált már nekem a 2 Mp-s képből 6,3-ast. Asse tudtam, hogyan deriváljam vissza:-)
@kifordított nagyanyó: Gúnyáról itten szó sem volt, csak derék Lewis kacagányról:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ehhh, dot az álmom, már rég, főleg amikor még a makróvírusok csesztették aztatat :D
Épp ezt néztem amikor elment a Varánusz. :)

A kiberbűnözésben élen jár Magyarország

atv.hu/videotar/20130508_a_kiberbunozesben_elen_jar_magyarorszag
@kifordított nagyanyó: Nem gúnya volt az biza, csak turulszárnyas kacagány... ha meg télleg akarod, lökjed, nem érdekel a 6 zabigyereked, sem a mellékállásod a Kék Osztriga bárban, megteszem, amit tudok, legfeljebb majd csak kivtittelem véleményezésre, hogy elég esztétikás lett e:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: csak halkan mondom, műkedvelő wordos, meg photobizbasz vagyok, nem profi:-)
@kifordított nagyanyó: Neeeemmmmm csak a probléma gyökere:-) Az azért más:-)) (röhög)
@kifordított nagyanyó: Amúgy nyugodtan kűtheted a képet is. Ha csárlsz Bronson az avatarod, aki közismerten sem volt szépfiú, nahy ,eglepetés már nem érhet Ogre:-)
@kifordított nagyanyó: Tudod, egy probléma-gyökér kisebb halmaz, mint egy globális:-)
mellettünk már van egy tacepaos, még munkavállalókat is keresnek, korábban húsbolt volt, nem kicsi alapterülettel

index.hu/gazdasag/2013/05/09/itt_nemzeti_dohanybolt_nyilik/
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Kértem jogásztól állásfoglalást mit is jelent pontosan az a "perbe beavatkozó" ami a módosítóban szerepel. Plusz nem igazán értem milyen perre hivatkozik Steiner Pál, amiben ennek bármi jelentősége lenne Papcsák perei között.

A Papcsák - Rozgonyi - Vas szentháromságról lehetne posztot írni, de az önmagában nem sok semmi pontos tudás és szándékismeret nélkül. Úgyhogy megvárom mit mond a jogász.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Basszus már megint 20 forinttal emelték a cigim árát... két hete ugyanennyivel, alőtte 2 héttel megintcsak... mi a lófasz lesz már itten?

Amúgymeg:
"A trafikügy és az egészségügyi fasizmus
Az életmód-előíró fasizmus nem a zöldek privilégiuma."

kapitalizmus.hvg.hu/2013/05/08/a-trafikugy-es-az-egeszsegugyi-fasizmus/

nagyjából erről van szó...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Volner cégbizniszelése azért elég véleményes. Vagytok annyian, nincs senki más aki nem ilyen háttérrel állhatna ki mutyiról beszélni?

Ez így olyan lesz, mint mikor Selmeczi Gripen észt oszt korrupció ügyben.
@Fabius: szépeket fog a jogász mondani, tegnap beszéltem eggyel, ő nem tudta eldönteni, hogy sírjon, vagy nevessen a dolgon...
"...Lázár János nem az az ember, aki sokat kertel: “egyetlen dohánygyár sem jár jól az új szabályozással, hiszen az a cél, hogy minél nehezebben lehessen cigarettához jutni Magyarországon” – vallotta be, majd hozzátette: ”Ha rajtam múlna, az egész országban betiltanám a dohányzást, nem lehetne egyetlen szál cigarettát sem vásárolni.” Ez a mondat senkit nem érdekelt: sem a baloldali ellenzéket, sem a gazdaságilag balszélső Jobbikot, sem a valódi és az úgynevezett liberálisokat, sem a valamiért liberálisnak tartott jogvédőket.

“Ha rajtam múlna?” De jó, hogy nem rajta múlik. Ha énrajtam múlna, bevezetném a Btk.-ban az “egyén szuverenitása elleni izgatás” tényállását, és az ilyen kijelentésekért 50 ezer forint büntetés járna, szavanként. Ha az európai zöldeken múlna, semmit sem lehetne csinálni, ami emberek sokaságának örömöt okoz, se autót vezetni, se plázában shoppingpolni, se cigizni, se húst enni (e sorok szerzője gyakorló vegaként különösen botrányosnak tartaná saját döntését másokra rákényszeríteni). Kivéve talán a fűszívást, de csak azért, mert azt ők is gyakorolják..."
@Fabius: ilyen az amikor a többi nem ugorja meg ez a szintet sem, így ha nincs lú, jó a szamár is, ő legalább nyelvtanilag össze tud rakni néhány mondatot, az értelméről most tekintsünk el :D
melléklet a fentiekhez:

Fidesz: Az EU csicskáztatja Budapestet
A kormánypárt politikai okokat vél a túlzottdeficit-eljárás fenntartása mögött. Juszt se engedünk.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F05%2F09%2Ffidesz_az_eu_visszael_a_hatalmaval_budapesttel_szemben%2F
Szijjasztok!

Egy valszeg megosztó cikk, kicsit vulgáris és kemény, de érdemes elolvasni. Dühöt és tehetetlenséget érzek benne, nem kicsit!

nepszava.com/2013/05/velemeny/szoke-feri-veri-e-az-asszonyt-orban.html
viktor bank örömködik:

Orbánék bankja jól muzsikált

Megőrizte nyereségtermelő képességét a részben állami tulajdonban lévő Takarékbank, ami megalapozza az ez évre tervezett további expanziót, a hitelintézet 195 millió forint adózott nyereséggel zárta a múlt évet - számolt be részvényeseinek szerdai közgyűlésén a Takarékbank Zrt.

hvg.hu/kkv/20130509_Orbanek_bankja_jol_muzsikal
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Jó lenne tudni azt hogy:

Magyarország = Budapest = magyarok = családok = fidesz?

Vagy

fidesz = fideszesek = magyarok = családok = Budapest = Magyarország?
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Rajongom Janit amikor kitör belőle a kondásból lett Napkirály, hogyaszongya: ha rajtam múlna...

Ha rajtam múlna Jani nem én güriznék külföldön hanem Te, a Barca akkor is nyerne ha veszít és asszony úgy keltene délben hogy Megan Fox ittvan és akarják hármasban :/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Amíg nem rakom össze a szobámat apu nem ad zsebpénzt. Jusse csinálom meg vén hülye! Megmutatom ki az úr a háznál Te köcsög...azért apuuuuuciiiiii, kaphatok fagyit meg mozira dellát? Apuciiii...
@Fabius: Jól teszed. Egyébként a beavatkozó olyan érdekel személy, aki eredetileg nem jelentkezett vmilyen formában a perbe, a bíróság nem hívta fel nyilatkozattételre, és aki utólag jelentkezik egy folyamatban lévő perbe, mert érdekelt, vagy az érdekeit sérti a várható ítélet. Vmi ilyesmiről lehet szó Papcsák esetében, valszeg beszart, hogy a beavatkozó megborítja a remélt sikerdíját...
@kifordított nagyanyó: Először megnézem a képet, ha nem gond, aztán ha ezután sem megy, akkor esetleg megcsinálom... jöhet.
@Fabius: Amúgy olvastam, hogy Miskolcon jártál. Esetleg, ha legközelebb is erre balesetelsz, csörgess meg... Töki tudja az elérhetőségemet. Ha nekem is alkalmas, és nem vezetsz, ütközhetünk egy sörre... aztán mármajd úgsem akarsz többet:-)
@Fabius: A legjellemzőbb példa: Meghal papi, megy a hagyatéki per, majd jelentkezik egy elismert, de nem ismert zabigyerek az illetményéért...
Ja, és az örökösök, meg az ügyvédjük, már elosztották a megörökölt nyalókát, hogy ki hányszor nyalhat...
alakul ez:

Áder János nem csak az információszabadságról szóló törvény óriási felháborodást kiváltó módosítását küldte vissza csütörtökön megfontolásra, hanem az agrárkamarai törvény módosítását is, amelyet kifejezetten egy ember, Zászlós Tibor, a Fejér megyei agárkamarai elnök előnyhöz juttatása miatt fogadtak el – tudta meg a 444.hu.

index.hu/belfold/2013/05/09/egy_ember_kedveert_modositottak_az_agrarkamarai_torvenyt/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Áder szemipampogását meg ki nem szarja le? Papírok bedarálva, módosítva, Némethné nem ér rá, Zászlós hajunk pedig lobog a szélben a nagy tavaszi aratás után... Esterházyval élve: Földet vissza nem veszünk:-()
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Az a baj hogy félek elküldeni.
Az Árpádsávos zászlósat vagy a bőrtangásat küldjem,nem tudom.:))

Ha elég bátor leszek talán megteszem.
Már levelezek ismerőssel is hogy csináljon vele valamit.
Ha lesz rá ideje megnézi.
@kifordított nagyanyó: Engem különösebben nem érdekel, hogy portrét küldesz, vagy egy hátsó aktot, a technikai részben próbálok segíteni... egy pixelles segg mégsem mutat jól a portfóliódban:-)
na de János, hát milyen dolog ez?
Nem csak aláírás van a a munkaköri leírásodban???
@kifordított nagyanyó: Vállra terített árpádzászlós, matyómitás bőrtangával, bagariacsizmával, a háttérben egy igazmagyar BMW 1,6 mocival, 5 méteres horgászbotra függesztett zászlóval, Mókusfarokkal a tanga előtt esetleg nincs?
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Azért az szarabb lenne, ha az aszzony azt mondaná: Itten van Megvan Fogsz, engem kíván, de nézheted az ajtórésen a réseket:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nagy karriert jósolok Mr. Seggnyalónak.
Az orbanviktor.tumblr viszont sírva röhögős, ott lakik Viktor bácsi, két évesen unokám már szimpatizáns, csodálatos...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: leestem a székrű, mert vizualizáltam eme mesés zöngedményt :D

@kifordított nagyanyó: te meg túráztatsz itt minket, oszt mán megoldottad okosba, azé remélem nem a PÁRTból van a segíccség, mert könnyű lenni pofáraesés ;)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Majd megoldjuk.:))

De most már mennem kell.
Viszlát és köszi mindenkinek.
Majd meglátom mire megyek vele.
Vagy mással is elmagyaráztatom.
És ahogy mondtam,hogy ilyen rendesek voltatok egy hétig nem zsidózok.:))
@kifordított nagyanyó: ne ígérj olyat amit eddig is betartottá, ne is cigányozz wazze, jahh, hogy akkor nem is lennél dzsobbikos, egye bassza, még elviselnénk ezt is ;)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Sajnos még nem oldottam meg.
De ha sikerülne minél hamarabb az jó lenne.
De ehhez (is) tökhülye vagyok még.
Na viszlát mindenkinek.
Áder lépése egy nagy lehetőség a maffidesznek, hogy kidobja a kukába a törvényt, és egyúttal térden állva kérjen bocsánatot a magyar nemzettől, amiért meg akart minket fosztani alapvető jogunktól, a közérdekű adatok megismerhetőségétől és az átlátható viszonyoktól.

Egyúttal könnyek közt, hason csúszva, bocsánatért könyörögve vissza lehet csinálni a magyarokat kifosztó nagy trafikrablást, ja meg és földpanamát is, és mindet szépen visszaadni a magyaroknak.
@kifordított nagyanyó:
én is felajánlottam a segítségemet mielőtt a sün beugrott

ha akarod privvy-ben a képet és a szöveget külön

brühüyyy
@rodeo36: Te meg majd összerakod, oszt napokig nem kommentelsz a röhögéstől:-)
Megindult a harc a nyertes dohányboltosok kegyeiért. A Tesco és a Shell már hirdet, de a többi hipermarket és olajcég is arra készül, hogy magához édesgesse a koncesszió győzteseit. Ezen is a trafikosok nyernek nagyot.

vallalkozoi.negyed.hu/vnegyed/20130509-mol-shell-tesco-auchan-spar-es-a-tobbi-kereskedo-verseng.html
@rodeo36: Persze az is megeshet, hogy felfogadod koszt-kvártély-nembeszélért CD hordozó-berakónak évi 25000 dollárért:-)
Hehhe... fogya rabolható vagon... Csuhások! Térgyre! Imához, vagy mi:-) A rózsadombon óvodáztok latrok? Pokolba veletek! Jani házhoz jön:-)))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Má tegnap megvolt! Gyerekkikötő a bolt előtt, rent nyakörvvel, apuci nyal, anyuci szív:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ezt nekünk, mi kevéske árvákoknak, csak a miheztartás végett:
/ezért is vannak kétségeim az itteni jövővel/jövőnkkel/

"Jobbra tolódott a társadalom

2003 és 2010 között politikai jobbratolódás zajlott le Magyarországon, amely már a 2010-es választást megelőzően megmutatkozott a jobboldalhoz kapcsolódó ideológiai választásokban. Miközben a politikai közép elolvadt, megnövekedett a nemzeti és a konzervatív identitással rendelkezők köre - közölte a Tárki.

2012-ben is és az azt megelőző évtized folyamán egyaránt a leggyakrabban választott politikai azonosulás a rendpártiság ("rend és stabilitás híve") volt. A rendpárti identitás a jobboldali identitáscímkékkel (nemzeti, konzervatív) jár együtt. 2010-ben, a választásokat megelőzően volt a legmagasabb arányú (52 százalék) a magukat rendpártiaknak vallók aránya.<<<<<"

www.origo.hu/itthon/20130509-tarki-nincs-magyar-exodus.html
Kutyából nem lesz szalonna! Majd picit variálnak rajta, aztán aláírja.
más is látja a pávatáncot:

Bátrabb lett volna, ha Áder az AB-hoz fordul
A civilek örülnek, hogy az államfő nem írta alá az információszabadság korlátozását, de ez még kevés.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F05%2F09%2Fbatrabb_lett_volna_ha_ader_az_ab-hoz_fordul%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Minél szarabbul megy a butaparasztnak, annál inkább várja, hogy a fennsőbbség kihúzza a szaból... Nem kell agyalni, gondolkodni, csak hinni és megtenni amit a "laza" kíván... és a szar kifényesedik, és világít az asztalon heverő zyíroskenyérre. Hogy a "lazahaza" kaviárt zabál, pezsgővek gargarizálva? Kit érdekel... holnap is nap lesz és az asztalon zsroskenyér... ha szerencséje lesz esetleg néhány gerezd hagyma is... a lényeg... nem kell gondolkozni, mert az fáj....
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nem is egészen értettem nagyikót. Idejgyün panaszolni, amikor meg felajánljuk neki a gyökérkezelést a pudvájába, gyáván megfutamodik:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

most lehet megbaszni de már kell hozzá vazelin
brühüyyy

onnan alcsútról nézve a világ egészen más mint a világból nézve a világot
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

nagyika lekáderezett benneteket, most már vannak adatai arról is, ki milyen IT felkészűlcségű és adott esetben mivel lehet majd behúrcolni egy kis fingatásra

ezért lett volna jó, ha rámhagyjátok...mert amit én csináltam volna a citációval azt nem tették volna ki a zablakba

nagyanyó egy kis informátor? káderezik itten

lehet hogy nincs is önéletrajza meg élete sem?

brühüyyy
Na elegem lett mára magomból, benneteket mát bómusznak sem tudlak kezelni... Napá:-):-)
@rodeo36: Hozzám káderezhet közömse az informatikához, kapcsolódásom sincsem, ergó, számomra semmit nem jelemt... egy email cím csak erre használt, IP. cim randomkiosztással, akkormeg? :-)
@rodeo36: Ha olvSTAD VOLNA A FEHÉRLAPOS BEJEGYZÉSEMET, NEM KÉRDEZNÉL ILLESMIT:-)))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A pomádéjából is látszik mekkora tetvesnyálas fidelitasos kicsihuszár ez a csávó.
Érdekes, napokon át azt csámcsogta a szélsőbal, hogy csak nem képzelitek, hogy káderjaninak egyetlen önálló gondolata is van... Hol vannak most ezek a szájtépők?
@rodeo36: na abból amit lehetőségként felajánlottunk, abból nagyon nem fog építkezni :D

képszerkesztés, meg a Word elég alap, ha valaki nem ért hozzá, annak nem kell megjátszani a hülyét, mert azonnal kiderül, sokéves tapasztalat

@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: az elég gonosz volt, az biztos ;)
"Áder János nem csak az információszabadságról szóló törvény óriási felháborodást kiváltó módosítását küldte vissza csütörtökön megfontolásra, hanem az agrárkamarai törvény módosítását is, amelyet kifejezetten egy ember, Zászlós Tibor, a Fejér megyei agárkamarai elnök előnyhöz juttatása miatt fogadtak el – tudta meg a 444.hu."

"Egy mindenkiért, mindenki egyért."
@nusica: megfontolásra vissza, tudod mint jelent, mert lehetőségként AB kontroll is ott lehetett volna, persze már ott is narancsos a többség. Látszat és pávatánc, vagy hogy karcosan fogalmazzak: parasztvakítás
@nusica:
"A korábban online petícióban tiltakozó civil szervezetek örülnek neki, hogy Áder János nem írta alá az információszabadság korlátozását, ugyanakkor jobb megoldásnak látták volna, ha az Alkotmánybírósághoz fordul. Most az Országgyűlésen múlik, módosítja-e érdemben a jogszabályt, vagy változatlan formában újra elfogadja. Utóbbi esetben az elnök már nem küldheti vissza."

Utolsó két mondat...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: döntsd már el, hogy jó ember vagy rossz ember-e jani.
@Bakter: az Alkotmánybírósághoz fordulhat az egész ellenzék, egybesülve vagy külön dirib-darabokban.
@nusica: nem érdekel, hogy jó ember, vagy rossz ember, egy politikus nem ilyen kategóriában osztályozandó, amit csinál az álságos és képmutató.

Az AB-hoz fordulás törvényi lehetőségét meg kéretik meglesni, nem olyan egyszerű odafordulni mostanság, hála a kedves vezetőnek és csapatának, és nem utolsó sorban janinak.

ez nagyban jani:

orbanviktor.tumblr.com/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: azért, mert nem az Alkotmánybírósághoz fordult, jóember? De oda Vadai Ági is fordulhatna - már ha érted, amit beszélek egyáltalán.
@nusica:
Az előbb még káderjaniról volt szó, nem az ellenzékről. De biztos engem baszott meg a fluxuskondenzátor, hogy nem emlékszem MZ/X-re.
"Fidesz: Az EU csicskáztatja Budapestet
A kormánypárt politikai okokat vél a túlzottdeficit-eljárás fenntartása mögött. Juszt se engedünk."
index.hu/belfold/2013/05/09/fidesz_az_eu_visszael_a_hatalmaval_budapesttel_szemben/

Az meg sem fordul a fejükben, hogy a kutyaszaros abrosz mosásából, a fingásból, és böfögésből, a ház asszonyának letolt gatyás üldözéséből, és a házigazda télikabátjának zsebében való turkálásából, miközben párosával toljuk az arcunkba a wiener serclit és a kájzersmarnit egyszerre, és közben a vendéglátót folyamatosan kérdezgetjük, hogy áll e még a zászló lett esetleg elegük?
@Fabius: Beavatkozó fél az a külső harmadik személy (az alperesen és felperesen kívül)akinek jogi érdeke fűződik ahhoz, hogy az alperes és felperes között folyamatban lévő per miként dőljön el. (Pp 54. §)
@nusica: nem értem, kifejtenéd bővebben, ha lehet hivatkozásokkal, csak hogy az én szerény képességeimmel is felfogjam kedves mondandódat.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: kádéjempé is hadrendbe állt már

@CSENDES: magyarul, ki azokkal akik belekavarhatnak a pörköltbe
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ha engem is ennyit köpködtek volna a tbc-s csulájukkal, én is boldogan ugrálnék a bütykökün, visszaélve a hatalmommal.
@nusica: Látom Mucus, nem jött össze a "husika" eléggé "flusztráltnak" tűnsz. Sebaj lebalterezzük:-) Csak a fehér flottirzoknyit, meg a lilajakót ne felejtsd otthol, mer még elkereljük egys'mást:-)
@Bakter: dobj be egy szimplát, ha ennyit nem fogsz fel :D Ha Ádert gyalázod, mert nem fordult az Alkotmánybírósághoz, gyalázhatod Vadait is, mert ő sem, pedig megtehette volna. Köszönöm, hogy segíthettem.
kilövési engedély megadva:

Hazugnak tartják társai a trafikmutyit leleplező képviselőt

Meghazudtolták a trafikmutyiról nyíltan beszélő fideszes képviselőt a frakció tagjai, akiket az ATV kérdezett meg. A helyi fideszesek szerint Hadházy Ákos hazudik, lehet, mert "régóta vannak konfliktus helyzetei", és lehet, hogy polgármester szeretne lenni. Az ATV a beszélgetéseket még az előtt rögzítette, hogy Lázár János a Heti Válaszban lényegében elismerte, hogy volt olyan egyeztetés, amiről Hadházy beszél.

hvg.hu/itthon/20130509_trafikmutyi_Szekszard_fideszes_kepviselok
@Bakter: áááá az nemúgy van... ő táttya a száját, én beleszarok, aztán vigécen vihogva megkérdezem, mint az egyszeri lócsiszár a kuplerájban, aki már a gatyalehúzáskor elment, visszaszóltában: Ugye Neked is jólvolt? :-)
@nusica: höhöh Vadai és jani mint egy súlycsoport, nagyon jó :D

Most segítenél nekem is?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: te kitől tudod, ki mond itt igazat? Vadaitól?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Semmi baj. 24 talpas fog dübörögni az alfelén a temetésekor, mert a Fidesz a saját hallottjának fogja tekinteni. A korosztályhars időnek előtti áldozatya:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

1: Mindig vezetek.
2: Nem iszom sört se más alkoholt :-)) De nézem ahogy te igen, feltéve, ha nekem rendelsz elég kávét :-)
3: Szólok ha haza készülök legközelebb.
@nusica: Lótuszfaktusz! Vadai egy megvadult mezei népviselő... a Jani mega Jani!
@Fabius: Te mostan engemet ledehonesztáltál az életvezetési szopásaim mián? Meghívatás visszavonva:-) Perszea KV él:-)
@Fabius: Amúgymeg, komolyan veszlek, meghívattatásod oszt legyen livesó:-) Vezetni és is szokok... de nem az lét lényege:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: és? A beadványnál ez nem számít. Arra kérlek, ne legyél elképesztően demagóg.
@nusica:
A fideszes tőmondatos arroganciád gyönyörű szépen kirajzolódik a dumádból, muslica. Tudod kinek segíts? A benzinszállító tartálykocsinak, amelyik éppen indul a szakadékba.
Ez a poszt és összes kommentje káderjaniról szól, nem Vadairól. Arról, hogy ÁDER miért nem fordult hivatalból az AB-hoz. És te ezt pontosan tudod, csak szítod a tüzet. De légy óvatos, babám, nehogy egyszer futnod kelljen előle.
Uff, én beszéltem!
@nusica: nem értem ezt a kérdésedet sem, az előző után ezt is kifejthetnéd bővebben
@Fabius: A kettes ponthoz. Ismerek elég KV-s köcsögöt, ez apont rendben van:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "te kitől tudod, ki mond itt igazat? Vadaitól?" - melyik betűnél csikófogzottál? Segíthetek?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Kockázatos de ügyes húzás Volnertől.

Ha tiszta akkor ő nyert.

De innentől bármi kifogás, ürügy, adatvesztés az ATV feltételezését fogja alátámasztani.

Nos, érdeklődve várjuk a továbbiakat.
@Bakter: Vadai sem fordult. Vagyis ha Áder aljas, akkor Vadai is. Ezt egy kitömetlen disznóbőr kesztyű is felfogja, de szólj, ha segítségre szorultok ott a mélyben.
@Fabius: 2 feltétem vagyon:
1.) nem akarok Piripócs-Pereces-Püttyömvölgybe menni, láttam eleget, Lyukkasbanyával egyetemben,
2.) A Báka szállót és a számos uccákat sem kedvlelem, mióta elvitték az én 4 szép fényes könnyűfémfelnimet és majdnem eladták gumistól (mer az ugyi árcsökkentő, mer veszélyes hulladék darabontonként 600 kemény magyar valutájér a megőrzésből:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Mindössze azt jeleztem, sörrel nem vagyok lájvsóra "vesztegethető", de kávéval igen :-D
@Fabius: Hehhe:-) A sör, mint vesztegetési alap fel sem merült:-) EgoPista vagyok:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: én nem tudom, te viszont füleidet lobogtatva bömbécseled, hogy tudod.
@nusica: bele vagy esve a Vadaiba, ki nem szarja le őt, vagy nálad ő az origó, és mindennek forrása?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: bőrszem, én csak a kettős mércétektől undorodom.
@nusica: Ó szent magasságos Fideszköcsök. Leborulunk szellentési nagyságosságod előtt. Köszönjül, hogy megvilágosíkosítottál. Enélkül sose tudtuk volna meg, hogy milyen könnyen csúszik a seggedbe a lófasz...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Sarokház, Impresszó, Frei, vagy a bárány bűnbarlang Tapolcán, választhatsz :-))
@Bakter:

ez a répássyróbert vagy rétváribence kisasszony személyesen megint küldetése van ti meg veszitek a lapot ahelyett, hogy hanyagolnátok

brühüyyy

le vagyunk csekkolva és idegesíttyük a gittegyletet ott alcsútbaszmádon
@nusica: Kuki! Figyu! Jön a varászmondat. Erre többnyire világgá szaladsz. Megtaláltad már a varázydütit úrgyürüfing? :-))
Megoldható a röntgen 40-es izzóval, nagyfrekvenciás árammal. Már úgyis nagy a feszültség.

madchemist.uw.hu/rontgen.htm

Okos gyerek, téglarakással árnyékolja a röntgensugárzást.
@nusica: ó szent szalmazsák, hol is mondám én ezt?

" én nem tudom, te viszont füleidet lobogtatva bömbécseled, hogy tudod."
@nusica: akkor tömörítem, elkerülendő a túlcsordulást

"te viszont füleidet lobogtatva bömbécseled, hogy tudod"
ó jeeee, öröm és bódógság:

Örül a PSZÁF-elnök, hogy Matolcsyék lenyelik a hivatalát

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) elnöke szerint a felügyelet az Magyar Nemzeti Bankon (MNB) belül is jól működhet.

hvg.hu/gazdasag/20130509_Orul_a_PSZAFelnok_hogy_Matolcsyek_lenyel
A felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia csapatának stadionja székenként: a 3,8 milliárd forintos költségből és a 3500 fős befogadóképességből = 1 millió 85 ezer forint.
A KPMG egyik tanulmányából kiderül, hogy a Juventus pályája ülőhelyenként 3 ezer euróba, vagyis nem egész 900 ezer forintba került.

cink.hu/magyarorszag-legdragabb-szobra-epul-felcsuton-3-8-milli-498543383
@Dr. jenőke (jenőke): nyilván it sokal magasab a műszaki a'rtalom !

amugy is itt a talaj is roszab! nem lehet a körtét a naranccsal !
@Fabius: Ha nem lenne tiszta, pláne nem merné ezt meglépni. Szerinted?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Szerintem láttam én már politikus nagyhang után eltűnt szakdolgozatot keresni és nem találni, cirka naponta "jogi lépések megfontolását" tervezgetni és lófaszt sem csinálni.

Ebben az esetben sem lepődnék meg, ha közbejönne valami előre nem látható váratlan körülmény, amitől csak a "de a szándék, az megvolt" mutogatás maradna.

Nem mondom, hogy tuti így lesz. Azt mondtam kockázatos lépés és várom a fejleményt.
@rodeo36: ehunn:
"Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.05.09. 13:38:25
@kifordított nagyanyó: Szépecsém... a Te önéletrajzod akkor lenne a legelegánsabb, ha egy üres fehér lapot adnál be, több okból:-) A fehér foltok az életetben nincsenek letagadva, eddigi földi léted viszont tökéletesen dokumentált. Egy HR-es a 10 újját nyalogatná:-))) "
@rodeo36: ihol:
"Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.05.09. 13:38:25
@kifordított nagyanyó: Szépecsém... a Te önéletrajzod akkor lenne a legelegánsabb, ha egy üres fehér lapot adnál be, több okból:-) A fehér foltok az életetben nincsenek letagadva, eddigi földi léted viszont tökéletesen dokumentált. Egy HR-es a 10 újját nyalogatná:-))) "
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Ma viszont Te "szakmáztál". Te voltál a fotózás ördöge és a főtanácsadó. Imponáló formában vagy ma! Már nincsenek sokkoló körülmények?
@Fabius: Egyetértek veled abban amit írsz úgy általában a politikusukról. Ebben a konkrét esetben viszont úgy érzem Volner tiszta.
Remélem, marad minden a mostani formájában. Még csak az kellene hogy a szocik jobb ötlet hiányában kamukérdések áradatával terheljék le a közigazgatást. Megoldás lenne, ha felhatalmaznák a kormányt hogy igénylőnként szabályozhassa a lekérdezések számát. ÁSZ, KEHI korlátlan lekérdezési lehetőséget kapna, a lehetőséggel csupán visszaélni kívánók meg 0.
Ugye-ugye... Igaz magyarok vagyunk, a múltunk megőrzése mindennél fontosabb!
Persze Pikot vigyorgása egy átadón valamivel azért annál is fontosabb...
BUTA KOMCSIK AZ ETTÁRSAK!

"Forrásunk úgy tudja, hogy a régészek a terület déli részen bukkantak török kori romokra, amelyek a vártnál is jobb állapotban voltak. Mivel azonban a Várbazárt a kormány 2014 áprilisában át szeretné adni, ezért úgy döntöttek, hogy a romokat elbontják, de az emlékeket alaposan dokumentálják. A szakember hangsúlyozza, nem a romok elpusztításáról van szó, ugyanakkor azt is megemlítette, hogy a korábbi gyakorlat szerint ilyen esetben nem bontották el a leleteket.

Ilyen állapotú régészeti emlékek megőrzésétől csak súlyos közérdek esetén, például gátépitésnél tekintettek el. „Ha a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal létezne, nem ment volna át egy ilyen javaslat”, utalt forrásunk arra, hogy a KÖH-öt az év elején példa nélküli módon megszűntették."
index.hu/belfold/budapest/2013/05/09/torok_kori_romokat_bontanak_el_a_varbazarnal/

Nyasgem nekik... Vicc, csak azért, hogy a Párt dicsőseggére időben át legyen adva. Remek...
@zobod:
Így is van! Hisz pl. a narancsbolsevik párt már bemutatta anno, hogy karácsony előtt milyen pofátlan dolog több ezer adat lekérése! HELYES!
@zobod:

Csak nem érintett vagy a trafikmutyiban? Akkor érthető,ha azt szeretnéd hogy senki se tudjon semmit. Narancsbolsi NERtárs, ma már túl sokat dolgoztál,megérdemelnéd a pihenést( a nép börtönében ).

Semmi mosoly,ezt hót komolyan gomboltam.....
Ez hasraesés:

hvg.hu/itthon/20130509_trafik_Szekszard_Fidesz_hangfelvetel

Mekkora szerencse,hogy ma az egész szekszárdi fidesz mindent tagadott és hazug árulónak nevezte az állatorvost.

Pedig ők szorulnának a doktor úr gondos kezelésére :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"Jobbra tolódott a társadalom"

Erre ne vegyel merget, mert ez a resze a "kutatasnak" igy ebben a formaban hulyeseg!

Ha megnezed a 2004-es nepszavazas adatait, akkor jol latszik, hogy a ket "nagy" part kozotti nem tul nagy kulonbseg (Szonda, Tarki) furcsa eredmenyt hozott:
hu.wikipedia.org/wiki/2004-es_magyarorsz%C3%A1gi_n%C3%A9pszavaz%C3%A1s
400 ezerrel tobben szavaztak a korhazak privatizacioja ellen, mint a hatarontuliak allampolgarsagara (1.5 millio ember, 19%-a a felnott lakossagnak).

2008-ban a "szocialis" nepszavazas egy demagog lista volt, aminel az lett volna csoda, ha nem olyan eredmeny szuletik, mint amilyen.
hu.wikipedia.org/wiki/2008-as_magyarorsz%C3%A1gi_n%C3%A9pszavaz%C3%A1s

2010-ben pedig egy valasztasi- es/vagy kormany program nelkuli fidesz szerzett 2/3-ot, most mar mindenki szamara lathato demagogiaval, es hazugsagokkal.

Legujabban a Fidesz a rezsicsokkentesi uggyel szerzett fel millio szavazot.

Vagyis szo sincs itt tarsadalmi jobbra tolodasrol!

Epp ellenkezoleg! Orbanek a kadari kisemberek kegyeit keresik tipikusan balos, sot sokszor pusztan populista huzasokkal. Mert az 1 kulcsos ennyi szavazatot nyilvan nem hozna nekik.

Az meg hogy a rendpartisag, es a stabilitas utani vagy jobboldalisag lenne?!
Total baromsag. A Kadar kornak epp ezek voltak a fobb ismervei. Kaptal talmi biztonsagot, fix (akar bujtatott) melot, fizetest, cserebe tudtad a helyed, es betartottad a RENDet.
Meg jol emlekszem a rendparti "Vagd le a hajad" utasitasokra a suliban:
www.youtube.com/watch?v=QOCDoKsXjP0

A fidesznek hosszu evek munkaja fekszik benne, hogy ezeket jobboldali tulajdonsagoknak tekintse a lakossag egy resze.
@simple observer 1.0: részben egyetértek, azt viszont hozzá tenném, hogy a baloldali/későkádári eszmerendszer megfelelően át van kozmetikázva és szólamok terén becsatornázásra is került a jobboldali mentalitás és rendpártiság ernyője alá, akkor az hogy alapjaiban baloldali eszmék, ez mára nem oszt és nem szoros. Fő mondandóját tekintve alaptársítás történt a fidesszel és a jobboldallal.
@zobod:
Az baszod, hogy pl.te is olyan sötét vagy, mint a nigger segge luka!
Érdekes a demokrácia felfogásod.
Ha a fidesz visszaélhetett vele, nehogy más megpróbálja.
Értelek... szimpla narancsicska kretén vagy.
Én meg hülye, hogy egy ilyen balfasz miatt koptatom a billentyűt!
Mész a kukába istenbarma... nem pazarlom rád az időmet, nem érsz annyit.
@simple observer 1.0: jobboldal-baloldal felosztásnak nincsen értelme. A szavazók zöme konzervatív, nacionalista, és alapvetően az erős állammal szimpatizál. Ha nem lennének rajtunk a brüsszeli kényszerek, akkor alighanem még jobban érvényesülnének ezek a trendek. Az mszp szavazók többsége pont ugyanúgy ezt szeretné, mint a fideszes, csak más gazdával.
@zobod: Tévedsz! Az, aki önálló gondolkodásra képes, a saját erejéből, tudásából szeretne megélni, az igen is szereti a versenyt, és nem akarja h gúzsba kösse az állam.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Szép dolog a szervilis seggnyalás... :))

"Köszönöm Miniszterelnök úrnak!

Nem mindennap történik meg az emberrel, hogy új állást kap, és ennek általában örülni szoktunk. És ha már örülünk, hát meg is köszönjük azoknak, akiknek van mit, mert esetleg segítettek abban, hogy összejöjjön a dolog."
index.hu/tech/mem/2013/05/09/koszonom_miniszterelnok_urnak/
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
És a vége!
"...Ilyen méltatlan butaságokon kezdheti törni a fejét a sötétben tapogatózó választópolgár, és amilyen rosszmájú, netán arra jutna magában, hogy Lázár János mocskosul megszedhette magát ezen az ügyön, és érdemes volna áttekinteni a bankszámláit. Meg azon töprenghet még a magyar, hogy vajon tényleg annyira jó parti lesz Boldizsár, vagy szemlesütve kell majd vallania arról, hogyan veszett el az ebül szerzett jószág, amikor a fater lebukott, és hirtelen pont annyija lett, amennyit ér.

Mert a befolyással üzérkedés, az egyelőre még büntetendő ám. Jogilag is, politikailag pedig már a gyanúja is. A politikai büntetést viszont rendre követi a kísérlet, hogy börtönévekre váltsák az umbuldákat. Onnantól szerencse dolga, hogy ki kezd énekelni. No meg az is jól jön, ha az őrangyalunk át tudja helyezni az ügyünket Felcsútra, úgyhogy ez is megér egy világháborút.

Nem a rendszerváltást akarták ők megismételni, hanem az eredeti tőkefelhalmozást. Az sem zavarja őket, ha a dúlás miatt pusztul, amit még egyáltalán újra lehet osztani. Az ijesztő ebben az, hogy már most túl vannak azon a határon, amit még megúszhatnának, ha elveszítik a hatalmat. Tudják pontosan, hogy számonkérés következne, és elveszíthetnének mindent. Lázár Jánostól a gávavencsellői fidesznyikig élet-halál és vagyonelkobzás kérdése most már a győzelem. Ekkora botránnyal a hátuk mögött már nincs más választásuk, mint védeni a törzset mindenáron.

Az igazságszolgáltatáshoz elsöprő immunreakció kellene. A tolvajok kisebbségben lesznek, de a végső csatába elhozzák a vak komondort is. Van vesztenivalójuk, és tudják magukról, hogy orgazdák."
Ez az igazán rémisztő rémtörténet.
@DezInf: Kár, hogy "csupán" a hangfelvételt neme lehet meghallgatni a bejelentés után.:)
@zobod: "Ha nem lennének rajtunk a brüsszeli kényszerek"

Rajtam a hányási kényszerek jönnek elő, amikor a hozzád hasonló Orbán-kommunisták idejönnek okádni.
Na halljuk, egyetértesz a tolvaj kormányod mutyijaival? Hát azzal, hogy el akarják titkolni? Ha nem válaszolsz, elküldelek a kurva anyádba.
@AKIsTUDATLAN:
Röhögj te is, micsoda szervilis seggarcok ezek...

orbanviktor.tumblr.com/

Leköpném a tükröt is, ha ennyire szánalmas takonygerincű szar lennék! :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"baloldali/későkádári eszmerendszer megfelelően át van kozmetikázva és szólamok terén becsatornázásra is került a jobboldali mentalitás és rendpártiság ernyője alá, akkor az hogy alapjaiban baloldali eszmék, ez mára nem oszt és nem szoros."

En is erre utaltam.
Pl. a Fidesz egy idoben vitte a "polgar": szot. Ami ugye klasszikusan NEM konzervativ, jobbos dolog. Hiszen a feudalis rendszer utan egy liberalizalodo (es kapitalizalodo) vilagban kialakulo polgarsag kapott a korabbinal tobb lehetoseget, es azzal jaro felelosseget az eletet meghatarozo ugyekben. Vagyis a Fidesz akkor pl. egy liberalis dolgot nyult le, majd ejtette 5-10 ezelott, amikor tudtak, hogy ujra a feudalis viszonyok fele veszik majd az iranyt sajat illetve oligarchaik erdekeben.

"Fő mondandóját tekintve alaptársítás történt a fidesszel és a jobboldallal. "

Ezzel nincs is gondom. Mekkora erofeszites ment ugy masfel evtizedig Nagy Imreert. Mire vegul Gyurcsany elkezdte kovetelni ot a baloldalnak, es a Fidesznek meg kezdett egyre kinosabb lenni Nagy '56 elotti kommunista multja.

Az, hogy egy-egy ilyen kisajatitas utan a szavazok esetleg a kisajatitott hivoszo miatt (is) hajlanak valamelyik oldal, vagy eppen part fele, az NEM FELTETLENUL jelenti, hogy olyan oldaliak, vagy partiak. Es EZT a Tarkinak tudnia kellene, hacsak nem tudatosan "tevedtek" az elemzes soran...
@zobod: Szóltam. Hát akkor csinálj magadnak kistestvért, többet is, hogy mindig meglegyen a vezírednek a kétharmad. Ez vonatkozik a többi Orbán-trollra is.
@Penivaldes:
Sőt? Sört... helyesen!
Ne lázíts, ne lázíts! Nem lesz ennek jó vége.
Lükék.
Egy jó pizza, egy igazán kellemes kis olasz Chianti nélkül?
Brühühühühü... :( NYOMIK!
@simple observer 1.0: lényegében akkor egyformán látjuk, itt is ki lett sajátítva és felpántlikázva valami, ami lényegében a végkövetkeztetést is meghatározta, lehet magyarázni, de ettől a lényeg a társadalomra nézve semmit sem változik
Újabb 7,2 milliárdot költhetnek a Kossuth térre

A már eddig jóváhagyott forrásokon felül további 7,2 milliárd forintot költhet a kormány a Kossuth tér átépítésére - derül ki a Magyar Közlönyben csütörtökön megjelent kormányhatározatból

hvg.hu/gazdasag/20130509_Ujabb_72_milliardot_kolthetnek_a_Kossuth
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Bacca meg! Ragad rám ez az izé... :)
Sok antialkesz kiveri a biztit. Az uutóbbi másfél hétben egy sört ittam meg össz-vissz, szóval majdnem olyan vagyok én is... :(
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"A napokban készült fotók szerint az M3-as autópálya januárban átadott, Nyíregyháza és a 49-es főút közötti 34 kilométeres szakaszán nagyon sok a hiba. Több helyen hiányoznak a vízelvezető szegélyek, ezek helyett textilbe csavart föld van letéve, sok a nejlonzsákos megoldás, sok a szétmosott árok, és a füvesítés is elmaradt. Olvasónk szerint ilyen hiányosságok "tömkelege" van az új szakaszon."
index.hu/gazdasag/2013/05/09/m3/

ÁTADTÁK ÉS KÉSZ! :) Megérte...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

A válasz ott van a cikkben. A neveket ki kell sípolni a zadatvédelmi törvény mijatt. Mer a fideSSmaffijózókra más törvények vonatkoznak.
Ők becsületesek,csak mi vagyunk helikopterek.
Polt nem viccel :))
@Jaffar: a fájdalmas igazság nem olyan, amit a fidesz ki bírna állni.:D
A tákolmány meg egy bullshit gyűjtemény, csak a sok mitugrász nem hagyja, hogy az legyen.:D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Dumb és Dumber Bajnai lesz és Mesterházy, akik most akarnak majd bizonyítani, de belebotlanak egy 100 milliárdot lenyúló o. viktor igazgatóba és l. janiba...:D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: 8 oldali politika undorom van. :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: És még nem említettük a gyerekkád méretű kátyukat miskolc és debrecen között.... :D
@Penivaldes:
Éhes disznócska kalbásszal álmodozik! :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Én három hete ittam egy pohár bort.:) Ráadásul 2 hónapja ennyi pia volt itthon...:(
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Nem is kell, nekünk vannak sajátjaink! bebe... :(
Egy hónapja, esőben(!) kátyúztak itt. Na, mára azok újra szép mélyek.
Mi itt mind aljasok vagyunk, nem fordultunk az Alkotmánybírósághoz.
különben is köröznek a Gripenek a ház felett...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Van pár söröm és pár borom a hűtőben, de én csak olyan kajához, vagy alkalomhoz iszogatok.
Most meg meló volt dögivel.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Az már kóma lesz alkoholmérgezés miatt.:D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ez olyan édes, hogy már savanyú uborkáért kiált. Grrrrrrrrrrrrrrrrr. Hé, én még enni akartam desszertet is!
@Penivaldes:
:) Pirulunk ám, ha itten disznyókodol...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Ezek után? Hisz ez tök takarékossá teszi az étkezést...
Na, libsibolsi csürhe, ki mondta, hogy nincs fejlődés az országban?

sportgeza.hu/futball/2013/05/09/ilyen_lesz_a_felcsuti_alomstadion/

Lehet irigykedni, meg nyüsszögni!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Bezony, mert még a végén olyan hülyévé válok, mint Hazugger(Blogger) Gézuka, vagy a kretén Vidéki ettárs. :o)
@simple observer 1.0:

"Az meg hogy a rendpartisag, es a stabilitas utani vagy jobboldalisag lenne?!"

Az nem jobboldaliság, hanem kiskorúság.
@Penivaldes:
PERVERZ VAGY HUSIKA! :(
Semmi dolgod??? Menjél mosogatni, zoknit stoppolni, vagy olvasgass Platont.
@Husz_János_Puszita:
Nem keverendő össze a kiskorúság, a gyengeelméjűséggel. :(
Szótagolom, a gyengébb képességekkel megáldott fidesznyik csicskáknak:

NEM LESZ-NEK MEG-SZO-RÍ-TÁS-SOK!

"A kormány gazdaság- és társadalompolitikájával összeegyeztethető és egyben az Európai Unió számára is elfogadható lépések kidolgozására kérte fel Orbán Viktor miniszterelnök Varga Mihály nemzetgazdasági minisztert annak érdekében, hogy Magyarország kikerüljön a túlzottdeficit-eljárás alól - közölte a kormányszóvivő csütörtökön az MTI kérdésére."
index.hu/gazdasag/2013/05/09/jon_az_ujabb_megszoritas/

A számolni tudók biztosan szívesen segítenek enyhén sérült narancsos embertársaiknak, hogy az a csúnya Bokros Lali bácsi mennyit szorított meg - és mennyit "nem szorított meg" Matolcsy elvtárs, Piktorkával.
Csak az összehasonlítás miatt, hátha átérzik sötétkéim.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Felnőtt ember magában bízik, nem kell neki egy jóságos atyuska, aki majd mindent elrendez. Magyarkodni sem kell neki önbizalomnövelő tréning gyanánt.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: figyi, felkerte, vagy utasitotta, vagy parancsolta, nem mindegy
Amugy deltajban bedobtam, csak nema csend a droidoktol is
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Kíváncsi vagyok, honnan tudnak még összeszedni 300 milliárdot. Padlás leseperve már mindenhol.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Tanulságos történet... Értse meg mindenki.

"Ön szerint a szekszárdi polgármester, Horváth István a trafikpályázatok listájával érkezett a kormánypárti képviselők találkozójára, azzal, hogy véleményezzék a listán szereplőket. Azt is mondta a cikkben, hogy mivel nincs külső ellenzéke a Fidesznek, ez elvezetett oda, hogy olyan döntéseket hoznak, amelyek nem helyesek, és sajnos akár odáig is elvezethet, hogy olyan döntéseket hoznak, amelyek egyéni érdekeket szolgálnak.

Ha már ilyen rámenősek, jól van, politizáljunk még egy kicsit. Elmesélem egy meghatározó élményemet.

Hallgatjuk.

Egyszer egy önkormányzati küldöttség tagjaként Szekszárd belga testvérvárosában, Waregemben jártam. A polgármesterre várnunk kellett, mert épp egy fontos gazdasági jellegű tárgyalást folytatott a szomszédos szobában, de úgy ám, hogy az ajtót közben teljesen nyitva hagyták. Aztán a folyosón láttam, hogy az összes szoba ajtaja nyitva van a hivatalban. Ezt fontosnak, jelképesnek tartom. Jó lenne, ha a közügyek az emberek előtt zajlanának. Én a magam részéről olyan törvényt hoznék, hogy minden hivatalban legyenek nyitva az ajtók. Sőt, webkameráznám az egészet...

Na látja. Akkor elmondja, mi történt Szekszárdon?

Már elmondtam..."

index.hu/belfold/2013/05/09/nem_fel_nem_beszel/
@Husz_János_Puszita: tranzakcios ado, jovedeki ado, kulonado, banki bunteto ado
Vannak meg otleteim, de nem akarok segiteni vargakuszapincsinek
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Valaki felvette a hanganyagot és eljuttatta a sajtónak. Homokszem került a fogaskerekek közé...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
"Egy jó pizza, egy igazán kellemes kis olasz Chianti nélkül?"

Rokon!-:)))
@Husz_János_Puszita:
Megoldják. Mi meg fizetjük.
Mocsok kreatív rablásban Ali baba és a fidesz frakció.
""ezzel véglegesen maga mögött tudja a nyolc év szocialista kormányzás államháztartásra gyakorolt negatív hatásait" - közölte Giró-Szász András."
Szegény Giroszka... Ez pont olyan balfasz, mint amilyennek kinéz!
Nem müxik a tranzakciós adó.
Nem müxik a többi zseniális, unortodox balfaszság sem...

"Nem teljesül az adóbevétel a tranzakciós adóból
A január elsejével bevezetett tranzakciós adóhoz nagy reményeket fűzött a kormány, nem kevesebb mint 301 milliárd forintot szeretett volna beszedni belőle, vagyis 10 millió lakossal számolva fejenként és évente 30 ezer forintot. Vagy másként mondva egy négytagú család havi 10 ezret fizet erre az adóra.

(Természetesen az adó nagy részét a vállalkozásoknak kell megfizetni, ezért nem helyes így számolni, de érzékelteti az adó nagyságát.)

A februári adatok alapján még az időarányos bevétel fele sem folyt be, a tervezett 27 milliárd helyett csak 13,4 milliárd bevétel származott ebből az adóból.

Nem akarom azt mondani, hogy én megmondtam, de írtam arról, hogy eddig a legtöbb országban megbukott a tranzakciós adó. (Itt tudod elolvasni)

A legrosszabb hír, hogy a nemzetközi felmérések szerint a gazdaság szereplői gyorsan alkalmazkodnak az új adóhoz és az ebből származó bevétel hónapról-hónapra csökken. A cégek külföldre menekítik a számlaforgalmukat, a lakosság kétszer meggondolja, utaljon-e nagyobb összeget, illetve újra nő a készpénzes fizetés aránya. Pont február-március az, amikor a gazdaság szereplői kézhez kapják az első számlakivonatokat és leesik a tantusz, hogy milyen brutális az elvonás mértéke. Még csak ezek után várható az igazi adóoptimalizálás megindulása."
kiszamolo.hu/tag/tranzakcios-ado/
A róka vigye el az összes narancsbolsevik családját! :-)
@Knósszosz:
Ne dörgölőzz, ne nyalizz! :)
Kis számító! Csak mert egy suliban bactuk a rezet, meg hajaz az ízlésünk...
@Knósszosz:
Azt tudtam, hogy a tegnapi „ladikosé” még megfizetek.
Hát, állom a sarat…-:))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ne haragudj meg, de a Matolcsyhoz képest elég szegényes a fantáziád.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Igen, nála olvastam a kommentek között, egyikük Angliába viszi a céges számláit.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Súgsz??? NEM ÉR!!! Ne genyózzzzzz... Marha.
Itt kukkolnak, SSteffyke is meresztgeti az ülőgumóit, azt a másik snájdig, langyi jogászköcsögöt stírölgeti, aki Piktor MELLETT DOLGOZIK! Ejj... nedvesedik a bugyingó...
@Knósszosz:
Hozom a lapátomat... Fej, vagy gyomor??? :)
@tristen2005:
piramis... A fáraó meg elégedetten dörzsölgeti mancsait. Evégre kevés másodosztályú falábúnak költenek ennyit a hobbijára.
index.hu/belfold/2013/05/09/itelet_a_rasszista_buncselekmenyekkel_vadolt_ciganyok_ugyeben/
Ez a nap legjobb vicce. Olyan törvényhely miatt ültetik le őket, aminek őket kellene védenie azoktól a gárdistáktól.
Ez most kiverte a biztosítékot.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Most számoltan utána, a Fradi pálya 600000e/szék!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Válassz, bűnhődnöm kell, mese nincs.
Amúgy meg Áder...

Én le voltam sajnálva, sőt, bal és nemtommilyen fasznak voltam titulálva, mikor Savanyú Jóskát "védtem" picit avval, hottyát aggyunk má neki egy esélyt, mielőtt. Jól emlékszem Fab is ezt gondolta, asszem rajta kívül én voltam olyan naív, mint ő. Kurvára benéztem Janit, nem szépítem.

Másodszor már nem szavazok Bronzonnak bizalmat, a negyedik módosítás, ugye...
Most meg előveszik ezt a már haveri körökben lejátszott témát... ócska, agyon égetett sütőolaj a Lendvay utcai menzáról.
Pfúúúúj
@zobod:

"A szavazók zöme konzervatív, nacionalista, és alapvetően az erős állammal szimpatizál."

Allitasaidat, ha talan probalnad valamivel ala is tamasztani!? Mar csak azert is, mert rogton egy onellentmondassal nyitsz. Ugyanis az elmult 100-150 evben az eros allam igenis baloldali jelszo volt. Nem is veletlen, hogy a republikanusok igyekeztek Obamat szocialistanak beallitani annak "Strong Governement" jelszava utan.
www.ft.com/cms/s/0/11a7e422-63f8-11e2-b92c-00144feab49a.html#axzz2SoolxUnU
www.ottawacitizen.com/opinion/columnists/Obama+fails+make+convincing+case+strong+government/7856250/story.html

" Ha nem lennének rajtunk a brüsszeli kényszerek, akkor alighanem még jobban érvényesülnének ezek a trendek."

Ki kell abranditsalak, hiszen ez eppen forditva van.
Orban es a Fidesz eppen erre epiti szabadsagharcos attitudjet, amivel szandekosan kelti az EU-szkeptikus hangulatot. Vagyis a helyes irany: Ha Viktorek nem pavatancolnanak, es szabadsagharcolnanak, akkor bizony kevesebb brusszeli kenyszer is lenne iranyukban.

"Az mszp szavazók többsége pont ugyanúgy ezt szeretné, mint a fideszes, csak más gazdával."

A fentiek utan pedig mar nem ertem, hogy ha egy balos szavazo erosebb allamot, tobb onnan szarmazo segitseggel, akkor ez miert olyan bombasztikus. Eppen a fidesz szavazok ilyen gondolkodasa, es arra szoktatasa az erdekes ebbol a szempontbol.
@rodeo36:
Akár réparobi, akár valamelyik másik szarrakás, szerelmes Vadaiba, hogy folyton emlegeti. Biztos taccsdaunra tette a hölgy, amikor ajánlatot tett neki a parlamenti büfében. Nagy a pofájuk. Még. De egyszer az ezeregyéjszaka meséi is véget érnek, és akkor nekik lesz nagyobb veszteni valójuk, nem nekem. Volt már ilyen a történelemben. Addig hadd higgyék, hogy sokkal okosabbak bárkinél, hogy olyan szellemi piedesztálra képzeljék magukat, ahonnan Hollywood külsőig ellátnak.
A szekszárdi ügyet nézzétek az ATV-n most,
21.55-kor.
szerintem elképesztő ez a középkori műszaki és esztétikai színvonal...
amugy meg simán közpénz RABLÁS ! nem is értem hogy meri megtenni...
a fődakota ?!? szerintem ezért életfogyt jár... minimum...

sportgeza.hu/futball/2013/05/09/ilyen_lesz_a_felcsuti_alomstadion/
"Orbán arra kérte a nemzetgazdasági minisztert, hogy dolgozza ki a következő csomagot. "

index.hu/gazdasag/2013/05/09/jon_az_ujabb_megszoritas/

nekem rögtön lenne is ötletem min lehetne spórolni....
@zobod:
" A szavazók zöme konzervatív, nacionalista, és alapvetően az erős állammal szimpatizál."

Tökéletesen igazad van. Az én erős államomban az összes fityesz csicska 365/24-ben hordaná követ egy aknazárral, és krokodilos vizesárokkal körbevett építőtáborban. Konzervatívan ragaszkodom az ilyen régimódi, jól bevált kulturális módszerekhez.
A telibebszott anyjukat, hogy már a Spektrumról is göbbelsizmus árad pofámba, narancssárgán.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "8 oldali politika undorom van. :)"

Teljesen megértem.
@Bakter:
A lábbilincshez és a végén lévő 10 kilós kőgolyóhoz is legyél szíves ragaszkodni! Nem félmunkát...
A HAGYOMÁNY AZ HAGYOMÁNY! :)
@Bakter:
A tábor bejárata előtti téren a korinthoszi oszlopon, egy narancssárga kaméleon Kerényi kitűzővel a hajtókáján, kretén bubifrizurás kultúrpápa idézeteket rikácsol, szar hangosítással.

Szerintem így teljes, de én maximalista vagyok, ha már...
@Buga.Jakab: Nekem is egy kettő. S még csak nem is demagóg adjátok vissza a pénzt, amit hazahordtatok stílusú.

Erdélyország lassan fényes nyugati pezsgő állam lesz hozzánk képest, ha elkezdem nézni az utak állapotát.

Hála istennek, még van kihez felsüllyedni, Kárpát-Alja az új cél.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nálad is?? Mert nálam is. :)

Nemigazországban nem mennek ilyen egyszerűen a dolgok. Nálunk a bűnözőknek nagyobb rajongótáboruk és befolyásosabb védelmezőik vannak, mint az áldozatoknak. Nekünk olyan jogvédőink vannak, akik a tények ismerete nélkül, Ezo tévés gondolatolvasással meg tudják állapítani, kiben dúlnak rasszista indulatok, és kiket illet meg a védelem. Az áldozatok iszonya, a tett brutalitása, az igazság és méltányosság csupán kellékek ebben a beteg, szado-mazo szerepjátékban, ahol a merénylő és a felbujtó cinkosan összekacsint.

Mert a mi jogvédőinket, az Amnesty Internationalt, a Helsinki Bizottságot, a TASZ-t és a többi hasonszőrű pózer kisebbségvédőt csak addig érdekli a jogtalanság, amíg az a bűnözők és a deviánsok kárára történik, ezért tiltakoztak akkor, és ezért tiltakoznak most is: micsoda dolog, hogy a rasszizmus ellen hozott törvény ahelyett, hogy védené, bünteti a kisebbségeket?! „Az elkövetők cselekményének indítéka nyilvánvalóan nem előítélet, hanem a rasszistáktól való félelem és azok elűzésének szándéka volt” – írják a mindentudók, akik szerint rasszista csak magyar ember lehet, és aki ezzel nem ért egyet, az maga is rasszista.

Ha magyar emberek „megdöglötök, tetves cigányok!” felkiáltással szétvernek egy roma családot, az gyűlölet-bűncselekmény, ha ugyanezt cigányok teszik, az téves jogértelmezés? Vagy a bíróság tetszés szerint, bőrszín alapján válogathat az elkövetők között, és csak a „fehérekre” sújthat le a jog pallosa? Netán arról van szó, amire Para-Kovács Imre is utalt coming outjában, hogy ki kell irtani a „nácikat”? „Addig lőni, amíg mozognak”?

Milyen nyomorult, sötét lelkű embernek kell lennie valakinek ahhoz, hogy jogvédőként írásba adja (nem egy kocsmaasztal melletti őszinteségi rohamról beszélünk, hanem egy szervezet hivatalos közleményéről!): ha valaki gárdista, felőle akár agyon is verhetik, nem illetik meg ugyanazok a jogok, amelyek a cigányokat.

A bűnözők jogos büntetése miatt habos vért felköhögő „jogvédők” pusztán politikai megrendelésre nem hibázhatnak ekkorát. Ehhez olyan irracionális gyűlölet, olyan könyörtelen szenvtelenség kell, mint amit ellenségeikbe, a „szélsőségesekbe”, vagyis a magyar társadalom normálisan értékítéletű többségébe szuggerálnak.
@Knósszosz: @Habakuk999:
Remélem már ettetek? :D

orbanviktor.tumblr.com/

Tekerd lejjebb. Újabb szervilis mém szabadult a világra...
@Bakter: Minek nézel tv-t vazze?
Én szigorúan csak focit, amióta egy NatGeo-s rusnya krokodilról is Orbán jutott az eszembe.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Holnap vagy holnapután nyársalunk a gyerekekkel.

Zöldhagyma, szalonna, általam sütött friss kenyér, mézízű sörbetek, egy kis törköly grappának álcázva...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Nincs kőgolyó. Alkotmányi gránitba lesz fúrva a láncuk másik vége. Így figyelniük kell majd arra, nehogy összegabalyodjanak stonelogistic közben.

@Knósszosz:
Komolytalan vagy. A funkcionalitás mindenekfelett, semmi giccses cicoma.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Én nem nézem végig, ha nem haragszol.:)

Angyal hosszú szövegéből is elég volt egy szót látni, hogy továbbgörgessem.

Csekknek van politikaundora, engem se érdekel, amit itt leírogattok, az untig elég.:)
@Husz_János_Puszita:

"Az nem jobboldaliság, hanem kiskorúság."

En azert nem mondanam ezt ilyen sarkosan. En meg az erettseg(i) azon oldalan voltam a rendszervaltozaskor, de lattam a familiaban, hogy bizony a szocializmusba(n) szocializalodott emberek egy jelentos resze egesz egyszeruen nem volt kepes felvenni azt a ritmust/gondolkodasmodot, amit az uj, a kapitalista rendszer(beli elet) megkovetelt. Es hogy megis csaladokat es az egesz orszagot mukodtette akkor 2 generacio, igazan tisztelem oket erte.

Ugyanakkor liberalis emberkent en is rendparti vagyok szamos kerdesben. (Persze az is erdekes, hogy ki mit ert meg bele a rendpartisagba)

En is szeretnek kevesebb korrupciot, nagyobb biztonsagot ejszaka kozteren stb.
De ezzel egyutt nem gondolom,hogy ezt ugy lehetne elerni, hogy kezeket, labakat vagunk. Hogy elkovetoket a guillotinehoz terdeltetunk, vagy eppen minidarukra huzzuk fel oket, mint Iranban.

Anno keresztul-kasul lehetett koricalni a varosban meg sotet ejszaka is. A Szondi telepet mar akkor sem probaltam ki, de az Avason meg bizony nem kellett parazni. Ma mar a Szechenyi (a setalo fo)utcat sem mernem tesztelni ejszaka.
@Habakuk999:
fél füllel hallottam a nersómant pár percig. Na azt a überszart, amit és ahogy előadott tömegpusztítófegyvernek nyilváníttatnám az ENSZ-szel. Dehogy már a tudományos csatornákon is ezek jönnek elő, mint a hernyók tavasszal...
Foci? A nagy szart. Sose érdekelt túlságosan nézésileg. És ha belegondolok, hogy az is akit nem nevezünk nevén, erre élvez, akkor...
@Habakuk999: Tudod mi a mi nagy bajunk? Kb. ez. Érdemes meghallgatni főleg a végét.

youtu.be/EVlRONNPlq4
@Habakuk999:
Pedig egy Steffy szerű lény van ott... ;)

Jövő hétvégén megyünk Lajta bejárásra, in Österreich.
@Bakter:
Azt remélem tudod, hogy evvel a hozzászólásoddal az alapturhát minősítetted folyamatosan rezgő csulává, ugye?
Jó lesz vigyázni, csak mondom. (magamnak is)

Amúgy igaz; a funkcionalitás a lényeg. Mint az autodafé annak idején a keresztényeknél, ja-ja!-:)
@simple observer 1.0:
"...ezt ugy lehetne elerni, hogy kezeket, labakat vagunk."

Isten ments! Ne pazarolj! Minek levágni a kezeket és lábakat, amikor követ is hordhatnak. Értelme és haszna annak sincs, de humánusabb, és jobban elősegíti az evolúciós folyamatokat, géntisztító hatású.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Jövő héten Angyalnak tartok szemináriumot pálinkaivásból.:)

Végignéztem a talpnyaló barmokat, sok semmirekellő ember van a világon.:)
@Knósszosz:
Az alkotmányi a gránitkeménység legújabb IS mértékegysége.
@Habakuk999:
Tucc te élni!
Nem irigyellek, én sokkal jobb társaságban leszek! :)
Valami elemi erejű mazochizmust vélek felfedezni benned...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
A smitizmus szelleme járlya be ójropát.
Meg a seggnyalóké...

Ez mán azé nem semi, centire fizetik a fagyikóstoló nyúlványban megtestesült ganét?
Tükör van otthon, vagy eleve borbélyhoz jár?

Kész-:((
Disney:
"Minden bemutatót eltolnak egy héttel, mert tőlünk került ki a Vasember 3 első kalózkópiája."

Már ezek is beálltak Brüsszel mögé, és szopatják forradalmi népünk. Pedig provokáció volt, ami mögött Miki egér állt, aki Róbert gidával ürügyül tette fel a filmet a netre egy magyar ip-címről.
@Bakter: Nem erőszak a disznótor.:) S nincs benne politika.
Legalábbis, ha Lajtától nyugatra lévő fociról beszélünk.

Itthon megfélemlített bírók, gusztustalanul törtető és maguknak mindent megengedő Videotonosok, persze nem jön össze nekik mégsem a bajnokság, magyar focit én se nézek.

Fideszesek tolongása az "én is szeretem a focit, főnök" versenyben, Tállai éhségmenetelő pógival az élen.

Viszont ilyen lehetett az ötvenes évek versenysportja.
@tristen2005: Árnyékszék fajlagosan többe kerül, semmi csoda ebben..kérdés, mennyi lesz a kihasználtság..20-30% netán? :-(
@Bakter:
100 hurutos köpet = 1 dagattlacca?
Mikor nyomják az új bunkójegyet és mi lesz rajta?
Tudsz valamit?
@Knósszosz: Teljesen egyetértek, én is így jártam..először és vélhetően utoljára! Egy esély jár..több nem!
@Mariann19: Hogyan, mikor jéghoki vb van? Lesajnálom a politikát, bocsesz..:-)
@simple observer 1.0:

A biztonság és a stabilitás utáni vágy minden ember sajátja, oldaltól függetlenül.
Rendpártiság az én olvasatomban az erős vezető iránti igény, aki majd minden téren rendet tesz. Utána a csudálkozás, amikor az erő helyett erőszakot és arroganciát kap a polgár. Semmi csodálkozni való nincs rajta, a kettő kéz a kézben jár, amióta a világ világ.
Utóbbi a mai magyar jobboldal. Éretlen vezetők, éretlen vezetettek egymásra találása.
@simple observer 1.0: Én Husszal értek egyet. A magyar társadalom kiskorú. Legalábbis a kötelezettségek terén. És a nagy többséget nem zavarja a kiépülő autoriter rendszer. Sőt azt támogatjanis, ha.csak egy kis esélyt lát arra, hogy nem a "f@sz rossz végére kerül" minden esetben.
Ez a társadalom a "dns"-ben hordozza az alattvalói attitüd mellett a mindent "okosba" való megoldásának képességét is. Soha nem volt olyan törvény, jogszabály amelynek a társadalmi elfogadottsága/beágyazódottsága a kritikus tömeget elérte volna.
Senkit se tévrsszen meg, hogy az itt kommentelők többsége autonom személyiség. Ez nem egy reprezentatív minta.
@Habakuk999:
Ez itt nem foci, hanem zsibvásár. Képben vagyok, az eredményeket és edző nyilatkozatokat elolvasom, de megnézni a válogatottat se nagyon szoktam. Most beledöntenek egy csomó pénzt, mert ez a főnök hobbija. Várom lesz-e bármilyen pozitív hatása. Valóságban, nem csak a sablondumák szintjén. Mert minden évben azt olvasom, hogy jobb lett a színvonal az NB1-ben. Na ja, csak mindenütt máshol méginkább emelkedett.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: elképesztő!

faház???!??!??!? vat de fak ?

felgyujttya az első b középes... a b közgépes favellát...
@Habakuk999: Nem. Az ötvenes évek versenysportjában eredmények születtek.
@Husz_János_Puszita: @sírbateszezazegész: De jó, hogy tőlem sokkal logikusabban leírjátok a véleményem.

Sokszor pendülünk egy húron.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Magam részéről az esélyeknek vége, ha csak, nem a knédlinek és a káposztának adom a párolt hagymás husival a bizonyítás kényszerét. (hogy meggyőzzön a rohadt - érdemes megenni):
3.bp.blogspot.com/__hDzVgn3jwU/TAFiJzAcsWI/AAAAAAAAAFo/pr7XVzUKzYU/s1600/IMG_1579.JPG
@Bakter:

"Minek levágni a kezeket és lábakat, amikor követ is hordhatnak."

Igaz, igaz. En itt a kereszteny kurzus alapjan, a szemfogat szemfogert elvet, es a bibliai tanitasokat kovetve gondoltam ezekre a buntetesi metodusokra.
Amugy idorol idore, mint ahogy a halalbuntetes is hullamokban, rendszeresen elokerul a kozvelemenyben.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Legalább lesz hol megtartonotok a Finesz-NSDAP-Jobbik felvonulásokat..más értelmét nem látom, kivéve a "stadionszétverési" gyakorlatokat és az esetleges autodafékat..
@Knósszosz:
Én? A nevemet sem. Itt nem szabad már semmit sem tudni. De állítólag Magyarországon a fény is unortodox módon terjed, és a színképéből hiányzik a piros, mert 2/3-dal kiszedették belőle.
Jóccakát.
@tristen2005: Fraji..Felcsúton se lesz magasabb sokkal, csak azt könnyebb tán megtölteni, nem?
@sírbateszezazegész: Eszméletlen sok bundával. A kiváló játékosok egy csapatba - akaratuktól függetlenül is - verbuválásával.

Az pusztán szerencse, hogy volt világszínvonalú foci, de ez a szisztéma teljesen egyértelműen determinálta a visszaesést és elsatnyulást.
@Bakter:
Akkor majd figyelek helyetted is és értesítelek.
Neked is jóccakát!-:)))
@Husz_János_Puszita:

"Rendpártiság az én olvasatomban az erős vezető iránti igény, aki majd minden téren rendet tesz."

Eros vezetokkel nem lenne gondom. Bar az a tapasztalatom, hogy egy mar legalabb nemzetkozi szintu cegnel egy szemely mar biztosan nem tud minden teren rendet tenni.

Nalunk meg a Kedves Vezeto, aki lathatoan semmihez nem ert....

Akkor inkabb megsem vagyok rendparti.
Egyaltalan.
@Habakuk999:

Én is egyetértek a hozzászólásaiddal szinte mindig. Több itt kommentelővel is, csak nem lehet mindig jelezni, mert akkor másból sem állna a blog.
@Habakuk999: Kitőrési pont volt a nyomorból. Nem úgy, mint ma. Az élsporz finanszírozásáról órákat tudnék mesélni. Ott voltam, láttam. Elájulnál.:(
@simple observer 1.0:

Nem határozott és kompetens vezetőre gondolsz?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Egy jó stadionra szükség van szerintem, bár gyanús nekem, hogy nem Felcsúton.

Az egri uszoda is szép, az is Makovecz. Persze ízlések és pofonok, nekem nincs bajom az ő építészetével.

Nem is értek hozzá, az igaz.

Viktorka megkapja a játékát, ezzel se lenne semmi baj, ha lenne 7,5 %-os növekedés és futná a sok jövedelemből.

Pusztulunk lefelé országos szinten, így legalábbis megkérdőjelezhető, - azaz bele kellett volna az alapkő mellé annak a fejét, aki ezt a beruházást pofátlanul meg meri csinálni-.
@Husz_János_Puszita:@Habakuk999:
Ezt érdemes elolvadni, ha éppen nincs mit tenni.
Rávilágít kelet és nyugat másságára.
www.grotius.hu/publ/displ.asp?id=OHLOBX
@Habakuk999: @Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A sport mindenhol üzlet, piaci alapon. Ahol nem, az nem piacgazdaság. Rendszerint minimum félautokrata állam. Ebben a témában Dénes Ferenc írásaival értek egyet.
P.d.: Makovecz építészete többet árt, mint használ. Múltba forduló, retrográd.
Nekem is tetszik, de káros a szellemisége. Nem "hagyomány és haladás".
@sírbateszezazegész:

"A magyar társadalom kiskorú."

Ebben nincs vitank. Es annak ellenere, hogy az aktualis bal-liberalis kormanyok legalabb igyekeztek valami minimalis szinten valtoztatni ezen, a lakossagnak adott ebreszto es kijozanito pofonokon tul sokat ok sem tettek a polgarsag megteremtese fele. Gondolok itt akar kurzusok, tanfolyamok inditasara a rendszervaltozas kornyeken mar felnott lakossag szamara. Arrol meg mar nem beszelve, hogy a Fidesz ugy legalabb 15 eve tudatosan a polgarsag kialakulasa es megerosodese ellen tevekenykedik, mikozben egy ideig meg eppen e hivoszoval kampanyolt...

Ugyanakkor martirunk (Husz) nem ezt irta. O altalanosabban fogalmazott:
""Az meg hogy a rendpartisag, es a stabilitas utani vagy jobboldalisag lenne?!"

Az nem jobboldaliság, hanem kiskorúság."

En altalanossagban irtam a rendpartisagrol, illetve az eros allamrol. Obamaval peldalozva. Husz nem szukitette ezt le a MAGYAR jobboldalra, vagy a magyarorszagi viszonyokra, igy en tovabbra is univerzalisan ertelmeztem az O rendpartisagot, es a kiskorusagot osszekoto szavait.

A tobbivel amugy egyetertek.
@sírbateszezazegész: Miért árt? Meghalt már, szerintem érdekes és egyedi épületeket csinált.

Az ártalmat inkább a nemzeti organikus építészet istenítésében látom, de ezzel ugyanígy eljutunk az autokrácia bájos tevékenységéhez és az alom kölykeinek jutalmazásához.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: @Habakuk999:
Én is ezt szeretném. Nem feltétlenül azonosulok az egész írással, de az ídézett résszel igen. Gábriel, neked meg főleg el kellene gondolkodnod útódod miatt is.
""Tökéletesen egyetértek a német módszerrel, és hiszem: ha idejében leülünk fiatal nácikkal beszélgetni, elmagyarázzuk nekik, hogy a holokauszt mégsem valami korai Október Fest, hogy nácinak lenni nem csupán rendkívül igénytelen és kontraproduktív elfoglaltság, de még hülyén is néz ki, meg a csajok is lelépnek egy idő után, akkor nagyszerű eredményeket lehet elérni. Iskolarendszer, folyamatos nevelés, szemléltetés, a következmények ismertetése, szembesítés a borzalmakkal – ezek mind segítenek abban, hogy a tévelygő kis nácik észbe kapjanak, és elgondolkozzanak azon, hogy talán ideje lenne szakmát tanulni, kimászni a szélsőjobboldaliság bűzös pöcegödréből, lemosni a szart és elindulni a világba."
nepszava.com/2013/05/velemeny/para-kovacs-imre-szanyi-az-old-school-antifasiszta.html
@Husz_János_Puszita:

"Nem határozott és kompetens vezetőre gondolsz?"

De igen. Ugyanis szamomra amelyik hatarozatlan, ES meg inkompetens is, az SZAR vezeto. Nem eros vezeto.
@Habakuk999: Azért ártott, mert továbbélő szelleme -nagyságát nem vitatom- a tudtával és akaratával a hamis "magyar" mítosz újraéledéséhez vezetett. Az alaplóf@szba emelt MMA alapítója volt. Az építészetnek a mát és a jövőt kell megmutatnia, szintetizálva a múlttal. Nála a jövő elmaradt.
De ez az én véleményem.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

3500 embert ott se lesz könnyű összeszedni, nincs annyi orbán fan a környéken, nagyon bele mászott a lelki világukba!
@simple observer 1.0: Szerintem a bal-jobb felosztás ma mo-on nem érvényes. Autokrata(rendpárti)-autónom. Aki autokrata az kiskorú. Jog igen, kötelezettség nem. Kevés az autónom.
Én így értettem.
Így is érzem.
De ez talán világjelenség is. Obama is a magukról gondoskodni nem is akarók szavazataival is nyert.
@sírbateszezazegész:

A kamaszkori olvasmányélményeim tettek rám nagyon erős hatást a nácikkal kapcsolatban. Különösen egy tanárnő naplója a koncentrációs táborból, nem ugrik be a címe. Volt több könyv is. Az az ideológia veszélyt jelent az emberi életre és méltóságra. Minden eszközzel irtani kell. Kár, hogy ma a gyerekek nem olvasnak, a filmek nem tudják visszaadni azt a szörnyű érzést. Le sem engednék vetíteni a valóságot tükröző képsorokat. Sokkolnának.

Kösz a linket, elolvasom, ha ráérek. Most mennem kell, jó éjt mindenkinek!
@tristen2005:
Szőrzet az ott van, ahol megfizetik.
Orbán fan ezért van sok helyütt, ha mosdatlan és büdös is, de van.
Meg az a pénz is.
@Husz_János_Puszita:
Kerényi Grácia?
Nem olvastam tőle, de sejlik, mint... szóval?
@Habakuk999: mikovec egri uszodájhában főleg a fentartási pénz úszik...
@sírbateszezazegész:

nézd, az, hogy mi szép és mi nem az annyira szubjektív hogy szinte meg sem lehet határozni Makovecz alkotásai mind egy kaptafára készűltek, gyógyfürdő vagy hullaház tök ugyanaz sőt ez a rettenetes giccses és undorító fútballstadion is, még egy oltár hiányzik belőle a nagy hatalmas csökök hatalmas atyjának faszával a középen és egy nagy nagy fútball labda a tetején esetleg foroghatna is kivilágítva akkor már teljesen a giccs csimborasszója lehetne

de miért kell egy luxus falusi pajtába füvet ültetni és vonalakat húzgálni krétával?

egyébként nekem stabilitási és szilárdsági kifogásaim is vannak ellene...és miért a pálmafák ágabogait ídézi felcsúton ahol köztudottan pálma nincs csak lóhere meg katángkóró

brühüyyy
@Habakuk999:
ja mindegyik egy és ugyanaz hullaház vagy uszoda vagy a nagy pajta fútballelátókkal és pázsittal

brühüyyy
@rodeo36: szvsz(!!!) az, hogy mi tetszik és mi értékes, azt meg lehet különböztetni.
tetszhet az embernek a giccs is, mégis tudod, hogy értéktelen. ettől még nem vagy feltétlenül ízléstelen. sőt.
én azt szoktam mondani az ismerőseimnek: olvass ponyvát, nézz szappanoperát, csak azt ne azonosítsd s kultúrával! az szórakozás. az más.
biztos van olyan opera is, ami népszerű, de nem minösítenéd a csúcsnak, nem? (én ezen a téren is meglehetősen képzetlen vagyok)
@sírbateszezazegész:

"Obama is a magukról gondoskodni nem is akarók szavazataival is nyert. "

Biztos, hogy ebben is van igazsag. De nem gondolnam, hogy szignifikans lenne.
Egyreszt mert:
www.presstv.com/detail/2012/11/07/270958/voter-turnout-in-2012-us-presidential-elections-9-lower-than-2008/

Masreszt pedig mert nem igen van ra adatunk. Mert bar sok dologra rakerdeznek az exit pollokban, de ilyesmire aligha. ;)
@rodeo36:
Makó munkássága nem csak a szakma, hanem ízlés dolga is.
Szubjektív oldalról:
én voltam egy építményében (családi ház - majd ezer négyzetméter és négy szint)máriaremetén, háát... nem trendi jobbikos és sikkes fikázásból kifolyólag, de fos.

Viszont a naccságos asszony a sznobságtól vakultan elárulta, hogy most adta ki (egyedül - a férjét felélte) egy Dél-Afrikai üzletembernek/diplomatának, erre pontosan nem emlékszem.

Viszont volt az udvaron tennis pálya, az alagsorban medanszié, és egy csomó luxus iszonyatos giccsbe tekerve.
Száz négyzetméteren lehet olyan élhető környezetet csinálni, hogy ihajj!!
Ezren meg olyan szar fost, hogy az is ihajj.

Sokat látok a szakmámból kifolyólag.
@simple observer 1.0: elgondolkodtató.
Akkor fogalmazzuk úgy, hogy Obamánál a "gondoskodó állam" a szolidarítást jelzi, állami szinten.
Nálunk az írányító államot érzem alatta. Amely valamit nyújt számodra, azonban cserébe a jogaidat is csorbítja. És ez nem elfogadható számomra. Én nem hatalmat adok a kormánynak, hanem felhatalmazást. Arra, hogy képviseljen.
@Knósszosz: Jókat lehet tőle böfögni.
@sírbateszezazegész: "Makovecz építészete többet árt, mint használ. Múltba forduló, retrográd.
Nekem is tetszik, de káros a szellemisége. Nem "hagyomány és haladás". "

Makovecznél az "organikus" az megnyúzott és megcsonkított fákat jelent.
@sírbateszezazegész:
volt egy bölcs barátom az szokta mondani (mindketten "komolyzenében" utaztunk) hogy vannak a nagy művek és vannak mesterművek (ugye mi alább nem adtuk) példaként a Cosi fan tutte az egy csoda az emberi karakterekről, mialatt a Pillangókisasszony egy mestermű ugyanarról általában Puccini "mester" a Triptichon-ban zseni...dehát ott az alapanyaga is az

erre volt a híres mondás (IGAZ! MEGTÖRTÉNT): J. Brahms kvaterkázás közben a pincemester aki mint olyan tőzsgyökeres bécsi aszon'ta Brahms-nak most kihozom a pincémből az Én Brahms-omat, azt kóstold...és arra Brahms: ne verj át, hozzad csak a Bach-odat

brühüyyy
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A tegnapi nekem ajánlott linkre és a kérdésedre - kissé megkésve - válaszolnék.
A stabil árfolyam alkalmazásának kérdéséről van szó, amelynél az alábbiakat érdemes tudni.
A vállalkozások export esetén euroban vagy dollárban szerződnek, kikötik a fizetés körülményeit, többek között az átváltás időpontját is, melynél a jegybank van középen, mint átváltó.
Amennyiben az átváltás időpontjában gyenge a Ft, 1 euroért több Ft-ot kap az exportőr, tehát Ft-ban többet kap a teljesítésért. Ezáltal export esetén kedvező a gyenge Ft.
Importnál viszont ennek a fordítottja történik, ehhez nem kell magyarázat.
Tőlem nem idegen a stabil árfolyam bevezetése, mert a valuták átváltása különköltségekkel és kockázattal jár.
Ezen ügyletek közepén áll a jegybank, mely ezen ügyletek + és - hozadékát magáénak tudja be, mint átváltó.
Könnyű belátni, hogy pl. árajánlat számításánál milyen biztonságot jelent, hogy nem kell az árfolyamingadozástól tartani, biztonságosabb a versenyár kialakítása, az árak könnyű összehasonlíthatósága is biztosított, az egységes piacot átláthatóvá teszi.
Tompítja az árfolyamváltozásból eredeztethető gazdasági sokkokat is, melyeket eddig pl. a Ft instabilitása gerjesztett.
Ugyanezek vonatkoznak a vállalkozások által felvett devizahitelek előnyösebb kilátásaira is.
Egy kérdés nyitott, hogy a 305.-Ft-os árfolyam meghatározása mennyire szolgálja ki ezt a célt.
süti beállítások módosítása