Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.atv.hu/belfold/20240430/szentkiralyi-alexandra-elintezte-az-1250-forintos-bkv-s-orszagberletet... (2024.04.30. 21:02) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.05.03. 04:39 Fabius

Brüsszelben is divat a vak komondor

Címkék: brüsszel alkotmány Fidesz negyedik kiegészítés

...legalábbis kb annyit tud majd délre kierőlködni magából a krízishelyzetben gyorslefagyású kormánykommunikáció újraindítás után, hogy a negyedik kiegészítésért nem képelték föl ÉdesViktort, ugyan kérem, éppen csak átesett a Fidesz EP frakciót őrző kormányspecifikus vak eben. Mindennapi tornaóra. Hungarikum. Teccikéteni? 

orbán-brüsszel.gif

Mert, hogy az van, Felem, a jogi elemzés lezárult, és írott formában máris itt van az első három vadöfakk, mégis hogy teccel ezt gondolni levélke. Nem igaz, hogy ezek a korlátoltak nem értik a magyaros stájszt, ami szerint az orbáni gondolatok forognak. Ha a kormány elkúr valamit, nem tartja be a szerződéseket amiket aláírt, - amiknek köszönhetően az uniós kifizetések egyik legnagyobb kedvezményezettjei leszünk a következő költségvetési ciklusban is - uniós jogba ütköző törvényeket hoz és adókat vet ki, akkor a saját balfaszságának - vagy aktuális politikai hasznának - költségeit megfizetteti velünk adófizetőkkel. Úgy látszik belegondoltak kicsit a társadalmi egyenlőtlenség, hogy bár nálunk a jólétben a földoligarcháknál a húsmarha is lassan kabátban legel, mint plázamuff hóna alatt a táskakutya, Simicskának újabban kikötője és szállodája van a Balaton parton mert olyanja még nem volt, cserébe a mi pöcsükkel csalánverésnek nem kéne nemzeti sporttá válnia. 

Orbán szerint egyszerű ez, mint a pacalos pizza: ők elkúrnak mi meg fizetünk. Mit nem lehet ezen érteni? Mit kell ezen kifogásolni? Mi ezt így szeretjük! - fogja állítani meggyőződéssel Viktor, és akkor sem fog pislogni egyet sem, mikor segítségül hívja az "alkotmánybíróság is ezt direkt így kérte" kifogást a bullshit kosárból. 

Beszóltak szájerjocóné ügyáthelyezési joga miatt is. Valamiért szerintük sem jó az úgy, ha Handó Tünde pakolászik ügyeket Alsómőcsénybe, még ha tehermentes és kényelmes is lenne mert a kiemelt ügy nem volna annyira szem előtt. Éppen ilyen kényelmes lenne, ha a választási kampány politikai hirdetéseit kizárólag a királyi média blőröző különítménye felügyelhetné. A bibi annyi, hogy az EB szerint is érdekesen hatna egy kampányvideó a kiretusált Bajnai Gordonnal, az Orbán hangján szavazásra buzdító Mesterházy Attilával vagy a Torgyán arcával megszólaló Vona Gáborral. Böröcz ügynök gyakorlata messzeföldön elhíresült, nem véletlenül kerültünk a "részben szabad" kalapba ismét a Freedom House sajtószabadság felmérésén. Ez a részben szabad ugye közmédia gyakorlatban úgy néz ki, a tudósítónak eljönni szabad volt az operaházi tüntetést megnézni, de a tömeget megtalálni már egészen más tészta volt. Ezek meg csodálkoznak, hogy hiába hajtogatják egymás után: de a retus lehetősége legalább ingyen vóna tezsvírek! 

 

 

339 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr115263211

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Yiwújbudai hírek 2013.05.03. 14:18:23

Az április képviselő-testületi ülések jól bemutatták, hogy milyen szerepet szán a kormány az önkormányzatoknak: Kínai testvérvárosok, leszaromság a más települést is érintő problémák megoldásában és populista képviselő-provokációk a kormánypropaganda i...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@bgp: "Lesz még egy rezsicsökkentés és 14.havi nyugdíj."
Erről valami érdekes jutott az eszembe.
A rezsicsökkentés miatt az inflációs rátát 2.2%-ra tervezi a kormány.
Miután a nyugdíjemelések az infláció tervezett %-ában történnek, így az eddig megszokott 5% nyugdíjemelésnek búcsút lehet mondani, majd 2% körüli lesz, mert ez a törvény.
Ez aztán a buli! A rezsicsökkentés terheit lenyeli az energiaszektor, ez az államnak egy fillérjébe sem kerül, viszont a nyugdíjemelésen emiatt tízmilliárdokat nyer.
A nyugdíjak 1%-a kb. 20 milliárd Ft/év.
Vagy rosszul gondolom?
@le Látó: Pénzért? Bármit. Hát ha a vevőinek a számát nem is, de a látogatottságát biztos. De inkább domestic oldalról.
egy óriáspók van itt..mész innen!!!
@sírbateszezazegész: szerintem felfogják. Pl. azért történnek épp a választás előtti év közepén olyan osztogatások, amelyek az államnak pillanatnyilag nem kerülnek semmibe (pl. Rezső a démon).
Nézd, van cca. 5-6 millió ember Abszurdisztán területén, aki a hivatalos hírközlésen kívül máshoz nem jut hozzá, max. van 1 ósdi mobilja.
Nekik elég pár ilyen akció. Akiknek meg nem elég, nos azok ,,idegenszívűek''-ké válnak.

Nagyobb baj, hogy eddig a ,,látványpékségeken'' kívül semmi érdemlegesre nem futotta, mosmá'meg a választások előtt? Á, dehogy!
@Penivaldes: perzsa. nem sah, csak autójavítója van.
@sírbateszezazegész: és mégis ,,intelligens'', mélymosóport reklámoznak inkább. Van hazai vállalkozónak (bárkinek) reklámja, amit leadtak ebben az évben? Tudtommal nincs, bár tv-függéssel nem vagyok vádol6ó! :D
@KÁTÉó53éúétr6: Miért reagáltál volna ostobán?
Francokat.
Ostobán az ellenzék reagálja le a dolgokat, meg vannak bénulva a tehetetlenségtől.
Pedig tanulhattak volna a fidesztől, a jobbiktól, mit is lehet csinálni ellenzékiként.

Nem a kukaborogatásra gondolok, de van épp elég lehetőség a tank elkötése és a tehetetlen semmittevés között.:)
@Penivaldes: egy szexi legyecskét invitál eképpen:
-- Jöjj a hálómba kérlek! :)))
@CSENDES: Ez kérlek járadékvadászat:
"A GKI által végzett számítások szerint a változás következtében 15 ezer ember veszítheti el munkáját. Ezzel szemben néhány család szerzi meg az így átcsoportosított vagyont, teljesítmény, kockázat és „munka” nélkül."

"Ne feledjük, ezt a vagyont törvény erejénél fogva adták egy kiválasztott körnek. Ennél tökéletesebb példa a járadékvadászatra nincs; az állam járadékot ad embereknek teljesítmény és kockázat nélkül, úgy, hogy elveszi másoktól, akik versenyben és kockázatvállalással jutottak hozzá."
hvg.hu/velemeny/20130503_Maffia_es_jaradekvadaszat
Kötelező olvasmány
hvg.hu/itthon/20130503_Nem_bun_a_HirTVt_kritizalni
"A bíróság megszüntette azt a büntetőeljárást, amely a Hír Tv feljelentése alapján indult a Társaság a Szabadságjogokért három munkatársa és az Esélyt a Hátrányos Helyzetű Gyerekeknek Alapítvány ügyvédje ellen. A bíróság szerint a feljelentettek nem követtek el bűncselekményt, amikor a Hír Tv Gyöngyöspatáról szóló, az iskolai szegregációt tagadó műsorát bírálták."

"A Hír Tv a TASZ videója és blogposztja miatt nemcsak polgári pert indított, hanem büntetőfeljelentést is tett három TASZ munkatárs, valamint a CFCF ügyvédje ellen."
Értitek, bűntetőfeljelentést! Nem lacafacáznak a fiúk.

Csak éppen még nem jogerős, tehát még az is lehet, hogy mégis csak bűn a hír tv-t kritizálni, bameg!
@aritus: Szia, majdnem 1re gondoltunk. Reggel olvastam. Másik linket tettem be, ahol a tavalyihoz képest 11 ezerrel kevesebb férfi dolgozik, mint tavaly ilyenkor. Linked szerint további -15ezer vár6ó. Négytagú családokkal számolva ez cca. 120 ezer embert érint valahogyan...

36 ezer új munkahely kellene, hogy a tavalyi szint maradjon. Gyanítom, még nincs vége.
@le Látó: Ez a legnagyobb baj. Az, hogy minden, de a mindenen az összeset értem, hírszolgáltató az országhatárnál megáll. Igaz ígény sincs rá, hogy továblásson. Ha nem tudsz idegen forrásból tájékozodni, mintha a határon kivűl nm is lenne élet. De ez tökéletesen mehfelel a provincionalizmusnak.
@CSENDES: "Ez nem kommunizmus, mert ott az államosítást követően nem osztották szét a haverok között a vagyont (legfeljebb ellopták azt). "

A mozgatható, ellopható vagyont már a háború alatt ellopta a magyar nép. Mire jött az államosítás, addigra gazdátlanul ingó vagyon nem maradt. Komplett kastélyokat lopott szét a falu népe, helyenként még a téglákat is a falból. Az elhurcolt zsidók javait a házmesterek, meg a szomszédok lopták el.

A gyárak felszerelését, és a MÁV vagonjait a németek vitték ki az országból 44-ben. Ami még ezután is megmaradt, ment háborús jóvátételnek a szovjetekhez.

A lakásokat, házakat a kommunisták felosztották, és bérlakássá alakították, ugyanis a háború alatt pl. Budapest lakásainak 70%-a megsérült, vagy megsemmisült, és rengetegen maradtak fedél nélkül.

A gyárakat, üzemeket működtették és fejlesztették.

Tehát a lopás ősi magyar virtus, nem kommunista huncutság.
Orbán és a trafik-számok
endresy.blogspot.com/2013/05/orbani-trafikszamhaboru.html

Egyébként szerinte akkorát fogunk növekedni, hogy csak na.
@le Látó: LOL !

A reklámnak meg jó a zenéje.
@aritus: hogy is van ez?

A feljelentéssel egyidőben megszületett a döntés is?
Statáriális bíráskodás? Azért ezt nem reklámoznám annyira egy demokráciában!

Még Abszurdisztánban sem, különben Brüsszelből sok ejnye-bejnye lesz. ,,Én szótam!''--mint a reklám mondaná.
@sírbateszezazegész: há mér, azt is tök komolyan mondta a heti szabadnép félórában, hogy majd ő jól megvédi a trafikmutyi veszteseit.
Hát ilyen szép embör a mi miniszterelnökünk. Munkásököl vasököl, odacsap, ahova köll. Hun egy idegenszívű multira, hun a rakoncátlankodó képviselőkre (igaz, hogy vonatot ők már 23 éve nem láttak, nem szagultak, de akkor is!), hun a gázos motorosokra, hun a portugál ingatlantulajdonosra. És így megyszép hazánkban.
@sírbateszezazegész: a határon belül is egyoldalú. Lehet másféle vélemény is, csak legfeljebb a ,,futottak még kategóriába esik'', mert nem jut el az érintettekhez.
@kifordított nagyanyó: Egy MU drukker? Tréfálsz?

Majd ha Dortmund vagy Spurs mezben lófrálsz, elgondolkodom rajta.
Bár a Bayern góloknak is tudtam örülni múlt kedden.:)
@Habakuk999: Azt lesheted!:))
Viszont attól tartok a Tottenham nem lesz az első négyben.
Vagy ha lesz akkor a Chelse vagy az Arsenal nem lesz ott.:((
Most már csak az EL-t nézem.
@Penivaldes: hm. A bíró tehet _hivatalból_ feljelentést.

A feljelentését azonban vizsgálat és másik tárgyalás követi, valamikor, amit nagy valószínűséggel (már csak a függetlenség miatt is) nem ő fog tárgyalni.

Tudtommal a bíró nem vonhatja össze, hogyaszongya: Jó, feljelentem de (jéé) itt 1 feljelentés(em) és ez alapján rögtön el is ítélem. Éti Feneséged? Mert ez már statárium lenne.

Így az a szó, hogy ,,büntetőfeljelentés'' normál jogban, pláne demokráciában nonszensz!
Állítsátok le ezt a cigány tetűt, ameddig még lehet!
Szép kis zuhi közeledik, sziasztok!

További szép napot!
@aritus: Olvastam. De ebben a témakörben már többször megnyilatkoztam. Nem állítok kevesebbet, mint hogy előbb el akarták venni a "multinacuionális" cégektől (karvalytőke) a dohánybizniszt, túl alacsonyan akarták tartani az üzletek számát, s végül az alacsony létszámú üzletek miatt sikerült ilyen balhét csinálni. Komplett példája annak, hogy sokat akartak markolni, s csúszik ki a kezükből a politikai haszon, mert annyira korruptak és kapzsik a fajta-társaik. Nem hiszem, hogy a "kistrafikosoktól" akarták szánt-szándékkal elvenni, de a haveri-rokoni tolongás nyert, meg a Lázár-féle lobbierő. Így bizony a po9litikai haszonszerzés szele, vihart aratott.
Na, itt a másik agyhalott. Ez sem ért semmit. Áaah..
hvg.hu/itthon/20130503_Tarlos_orban
"cserébe a mi pöcsükkel csalánverésnek nem kéne nemzeti sporttá válnia."

Talán hagyni nem kéne...
Szerintetek szerveződik már a következő békemenet az Andrássyra, "Vissza a portugál házakkal!" jeligére?

bio
Ennyi baromságot csak pénzért lehet leírni. Hol van a pénztár és ki fizet. Kérek tájékoztatást! Köszi
@épészmérnök: "Tehát a lopás ősi magyar virtus és nem kommunista huncutság" amit leirtál, az utolsó betüig igaz...jól helyére tetted ezt a nézetet és népet.Szerintem ebből a kapzsiságból következik, hogy mi mindig vesztesek vagyunk
"Valamiért szerintük sem jó az úgy, ha Handó Tünde pakolászik ügyeket Alsómőcsénybe, még ha tehermentes és kényelmes is lenne mert a kiemelt ügy nem volna annyira szem előtt."
Dehogynam jó! Mert az még sem tartható, hogy az "illetékes" bíróságok azért engednek szabadon szadista sorozat gyilkosokat, mert a bolsi bíróknak büdös a munka és "túlterheltek" a semmittevésben.
Rohadjon meg minden bolsi gazember, a bírói karban elsősorban!
@Penivaldes: AZtán meg porzunk mindenfele. Az ifjúság már elkezdte
@István Kun:
Mi az, ti a kettest nézitek?
Zorbányc éppen két perccel ezelőtt nyilatkozta a TV-ben, a trafikpályázatokkal kapcsolatban, hogy ez becsületbeli ügy.
Neki annyi a becsülete, mint teveszar!

Nyeeeeeeeh!
Micsoda meglepetés. Viktorunk ismét átgázol a jogállamon és a jogerős bírósági ítéleten. ;)

www.index.hu/belfold/2013/05/03/orban_megint_betiltat_egy_tuntetest/
@azbesztos: "Rohadjon meg minden bolsi gazember, a bírói karban elsősorban!"

Akkor te is rohadni fogsz, Orbán-bolsi. Amikor az emúttnyócévbe a vezíredet szolgálta a testület, akkor nem voltak bolsik? Nyomorék.
@István Kun: "Hol van a pénztár és ki fizet. Kérek tájékoztatást! Köszi"

Az nem úgy megy, kérlek. Előbb letérdelsz és szolgáltatsz, utána van a kifizetés (ha nem hiszed, kérdezd meg anyukádtól). A tájékoztatás megvolt. Szívesen.
Orbán ismét gondolatrendőrséget játszik, és egy anticionista tüntetést a zsidóság egésze elleni támadásként értékel egyrészt kirekeszt: ugyanis megsérti az anticionista zsidók érzékenységét, mert úgy állítja be, hogy minden zsidó kötelezően cionista. Másrészt a saját tábora anticionista részét is maga ellen haragítja, s bizony ez nem semmi létszám. És akkor nagyon finoman fogalmaztuk meg a fentieket, és nagyon csínján bántunk a jelzőkkel. Arról nem is beszélve, hogy itt az újabb orbáni utasítás már a Kúriának is. A nyüszítő liberálisok emiatt fognak diktatúrát kiáltani, és úgy felhasználják ellene a kegyeik elnyeréséért indított akcióját, ahogy ezt eddig is megtették. Nem akarja megérteni Orbán, nem a Horthy-korszakban élünk, amikor a kormányzó politikáját maximálisan támogatta sok zsidó iparmágnás, nábob, és sok ezer-holdas. Most lehet párral stratégiai megállapodást kötni, de a világ hatalmi berendezkedése más. Ha jön az ukáz, ők fogják a kést először a hátába döfni. Éppen úgy, mint azok, akik ezt nem is rejtik véka alá.;)
Az index igazán írhatna pár sort ez elmúlt 25 esztendő legnagyobb botrányáról is. A vak komondor nem az.
@Mariann19:
Az újabb rezsicsökkentés törvényt megszavazta az MSZP frakció. Rájöttek, hogy eszeveszett ostobaságot csináltak a rablóprivatizáción nyerészkedő multik védelmezésével. Akiknek épp ők emelték háromszorosára az árakat a garantált profit mellett.

A nyugdíjemelés 2%-ra csökkentését tehát nekik is köszönd meg.
Mint ismert, a Fidesz választási győzelmeinek ünnepi helyszíneként is ismert pécsi Murphy's Pub üzemeltetője csak a sétálóutcai üzlet után tízmilliós adósságot halmozott fel 2012 őszére. A többi vállalkozását is ide véve a vendéglős tartozása elérte a 20 millió forintot. Annak ellenére, hogy dokumentumokkal bizonyíthatóan rendszeresen a Murphy's-be hordta a pécsi városvezetés különböző rendű és rangú vendégeit. A
Pécsi STOP birtokába került utalványok, megrendelők alapján a Murphy's Pub biztosított egyebek mellett munkavacsorákat 25-27 ezer forintért, amikor országgyűlési képviselő, vagy az akkor még csak fővárosi főpolgármester-jelölt Tarlós érkezett Pécs polgármesteréhez. Ötvenezres tétel volt egy finn delegáció, a Pán Európai Unió ülése, német befektetők megebédeltetése. Az utalványok sora végtelen, Páva Zsolt aláírásával munkaebédek, delegációk, és német befektetők sorjáztak a Murphys'ben. A szerényebb számlák 10 ezer körül mozognak, a drágábbak a 100-140 ezret is elérik.

Az ügyben a pécsi MSZP is megszólalt. Közleményükben azt javasolták: Páva Zsolt polgármester kezdjen tárgyalásokat annak érdekében, hogy a Murphy's Pub Kft. és a tulajdonosi kör tulajdonában álló egyéb vállalkozások Pécs, a Pécs Holding Zrt., a Zsolnay Örökségkezelő NP Kft. és a BIOKOM Kft. felé fennálló, ki nem fizetett tartozásai fejében hétvégenként a Murphy's Pubban ingyen biztosítson meleg élelmet annak az 500 rászoruló gyermeknek, akik nyáron igénybe veszik ezt a szolgáltatást - mindaddig, amíg a tartozást a gyermekek le nem eszik. A Fidesz nem szavazta meg a kezdeményezést.
Ilyen és ennél jóval nagyobb simlik történnek a fidesz rezsim alatt PÉcsett is!
@s: a cukorbetegek és családtagjaik lerendezik

benyújtják a számlát Viktorának

emiatt igazán ne aggódj :-)

ő már egy bukott ember.
rezsicsökkentés, ma ezzel keresett meg bennünket a szolgáltató

lehet, hogy a trafikpályázaton is indult

www.edfdemasz.hu/pages/aloldal.jsp?id=461569
@GeoCracker: van egy mese a pöfetegről ami felfújja magát majd szétrobban
@J.László:
A rezsicsökkentő Fidesz meg felemelte 27%-ra az ÁFÁ-ját.

Nyeeeeeh!
@huzzadneki shakespeare: könyörgöm, ezeket az összegeket is fel kellene tüntetni az összes számlán és blokkon, visszamenőlegesen, h mennyit veszítettünk
A rezsicsökkentés csókolomot köszönne neki, mint epe a fehérürömvirág teának
Valaki tud valamit a Szekszárdi fideszes péntekre beharangozott bizonyítékáról?? Vagy csak "hangember" volt.. Vagy szóltak Neki, ne du!!
@magándemokrata:

Csönd van. Azt hiszem nagyon nehéz helyzetbe lavírozta magát.
Szóval itt van ez a szerencsétlen viktátor, aki jogász létére nem képes felfogni, mit jelent egy olyan jogerős bírósági döntés, mellyel kapcsolatban nincs helye jogorvoslatnak. A MAI NAPON utasította Pintért a holnapi tüntetés megakadályozására.
EZ HÜLYE, MÉGIS MIT AKAR A JOGERŐS BÍRÓSÁGI ÍTÉLETTEL SZEMBEN, AMIVEL KAPCSOLATBAN NINCS HELYE FELLEBBEZÉSNEK?! :D :D

Úgy tűník viktornak - ezen a téren is - végleg elgurult a gyógyszere. :)

Jobbik: Orbán tartsa tiszteletben a bíróság döntését!

A független magyar bíróság döntései mindenkire kötelezőek függetlenül attól, tetszik vagy nem tetszik – szól az a már-már közhelynek tűnő mondat, amelyet annyiszor lehetett hallani az elmúlt években, kivált a fideszes politikusok szájából – áll a Jobbik közleményében.

A nemzeti radikális párt szerint Orbán Viktor miniszterelnök „észak-koreai mintát követ, vagy az emberi jogokat számtalanszor megsértő izraeli példákból meríti a jogállamiságról alkotott nézeteit.”

alfahir.hu/jobbik_orban_tartsa_tiszteletben_a_birosag_donteset
Ezen besirtam:

index.hu/belfold/2013/05/03/laborc_nem_elt_vissza_a_hivatalaval/

Hát mi van ebben az országban? Hát ez bíróság? Ez szar! Nem lennék a helyükben! Handó Tünde rájuk néz, és már oda is a férfiasságuk napokra. (Én legalábbis valahogy így vagyok vele is meg az egész bagázzsal, legsúlyosabb a Szíjjártó, ha annak meglátom a fejét, egy hétig nem áll fel. )
@Orica Középföldi: Senki nem kényszerítette rá! Vagy polgi szeretne lenni? Mert a hirtelen megvilágosodásban nem hiszek!
@OPHELIA: speciel pont igaza van.
Ha ő leszarhatja a bíróság ítéletét, akkor én miért nem?
Bár útálom az agyatlan tapló jobbikot, de ez azért túlzás.
@OPHELIA: én viktort jobban sajnálom. :)
Ez beteg. Teljesen elmentek otthonról. Fantázia, valóság egybecsúszott.
"Hangsúlyozta: a kontinenst jellemző magas, újratermelődő államadósság leküzdésének fontosságát, valamint azt, hogy a második világháború utáni jóléti állam helyett munkaalapú társadalmat kell kiépíteni, amelynek jegyében Magyarország például már bevezette új, versenyképes adórendszerét, és egy rugalmas munka törvénykönyvét alkotott, mindezt azért, hogy jobban megérje dolgozni."
Amikor ez a majom beszél a munkaalapú társadalmáról, nekem mindig Nagy Sándor volt mszosz-elnök jut eszembe, annak kérgesre volt dolgozva a tenyere.
hvg.hu/vilag/20130503_Orban_Portugaliaban_munkaalapu_tarsadalom
@sírbateszezazegész:

"jobban megérje dolgozni."

Hát, esetleg egyszer, legalább egyszer ebben a büdös életben ő is kipróbálhatná, milyen az, dolgozni.
@DarthVader: Itt már csak akkor éri meg jobban dolgozni, ha ezeknek a senkiházi hazaárulóknak a sírgödrét ássuk.
@anyadmajma: Azért sajnálom, mert már úgy beleélte magát.

Az első ember?nek hivatalból jár a leszarhatom tabletta.

Várható volt, a "szelíd motorosok" után.

Én speciel már az első körben nem adtam volna rá engedélyt.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Grat neked, képes voltál 7 sort leírni saját kútfőből.

Orbánt miért sajnálod? Ki akarjátok húzni a nyelveteket a seggéből?
@sírbateszezazegész: Sajnos itt nem éri meg jobban dolgozni, mert mindig azt a lovat ütik, amelyik húz, oszt egyszer csak infarktust vagy strokot kap, aztán rádöbben, hogy tényleg érdemes volt többet dolgozni- ha túléli. Ezen már túl vagyok valamilyen szinten. Viszont többet dolgozni?? Hiába szeretne sok ember túlórázni, ha a munkahelye nem engedi meg. Viszont a főállású dolgozók helyett az ukrán vállalkozók akár napi 16 órát is dolgozhatnak, azoknak nem kell túlórát fizetni. Igaz, hogy nagy részük echte magyar állampolgár.
A munkanélküliekről már ne is beszéljünk, pedig azok között is vannak bőven, akik tényleg szeretnének dolgozni.
@OPHELIA: ezt is orbán b@xta el !

bár Bajnai ál megetük!
@OPHELIA: ez már filozófiai magasság.
Én ugyan nem kedvelem Murphy törvénykönyvét, de "Az életet csak előrefele lehet élni, de csak visszafele lehet megérteni". Közhely, nem is ide való, de azért biztonságot ád.
@Buga.Jakab: és a Bajnai autójának ellopását kire kened?
@OPHELIA:

hát szerintem két eset jön számításba:

1, Gyurcsány
2, vak komondor
@sírbateszezazegész: Közhely, vagy nem? Igazsága van, csak előre lehet menekülni.
Sztem a jelenlegi Munka törvénykönyvét az érintettek kiknek "megvédéséről" szól, jobban nem kedvelik mint Murphy-t.
Mert az előzőhöz képest "ami elromolhat, az el is romlik" Sőt! Ez nem csak a Mtvk-re vonatkozik.

Múltidőben ragozva, el is romlott.
@DarthVader: én az elsőre tippeltem, amikor olvastam a cikket
@OPHELIA: Azért mert beteg és szellemileg is kezd megbomlani.
@whatsoever: Te meg a másik fele.
Büszke lehetsz magadra.

@OPHELIA: Én személy szerint rühellem őt meg a bandáját.
süti beállítások módosítása