Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 24.hu/kozelet/2024/05/18/fortepan-vilagvege-hatvan-folott-oregseg/ Ez az egész finoman szólva erő... (2024.05.18. 15:36) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • s: Tie a yellow ribbon 'round the ole oak tree www.youtube.com/watch?v=7-RlLFxgCkk (2024.05.13. 23:00) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.05.03. 04:39 Fabius

Brüsszelben is divat a vak komondor

Címkék: brüsszel alkotmány Fidesz negyedik kiegészítés

...legalábbis kb annyit tud majd délre kierőlködni magából a krízishelyzetben gyorslefagyású kormánykommunikáció újraindítás után, hogy a negyedik kiegészítésért nem képelték föl ÉdesViktort, ugyan kérem, éppen csak átesett a Fidesz EP frakciót őrző kormányspecifikus vak eben. Mindennapi tornaóra. Hungarikum. Teccikéteni? 

orbán-brüsszel.gif

Mert, hogy az van, Felem, a jogi elemzés lezárult, és írott formában máris itt van az első három vadöfakk, mégis hogy teccel ezt gondolni levélke. Nem igaz, hogy ezek a korlátoltak nem értik a magyaros stájszt, ami szerint az orbáni gondolatok forognak. Ha a kormány elkúr valamit, nem tartja be a szerződéseket amiket aláírt, - amiknek köszönhetően az uniós kifizetések egyik legnagyobb kedvezményezettjei leszünk a következő költségvetési ciklusban is - uniós jogba ütköző törvényeket hoz és adókat vet ki, akkor a saját balfaszságának - vagy aktuális politikai hasznának - költségeit megfizetteti velünk adófizetőkkel. Úgy látszik belegondoltak kicsit a társadalmi egyenlőtlenség, hogy bár nálunk a jólétben a földoligarcháknál a húsmarha is lassan kabátban legel, mint plázamuff hóna alatt a táskakutya, Simicskának újabban kikötője és szállodája van a Balaton parton mert olyanja még nem volt, cserébe a mi pöcsükkel csalánverésnek nem kéne nemzeti sporttá válnia. 

Orbán szerint egyszerű ez, mint a pacalos pizza: ők elkúrnak mi meg fizetünk. Mit nem lehet ezen érteni? Mit kell ezen kifogásolni? Mi ezt így szeretjük! - fogja állítani meggyőződéssel Viktor, és akkor sem fog pislogni egyet sem, mikor segítségül hívja az "alkotmánybíróság is ezt direkt így kérte" kifogást a bullshit kosárból. 

Beszóltak szájerjocóné ügyáthelyezési joga miatt is. Valamiért szerintük sem jó az úgy, ha Handó Tünde pakolászik ügyeket Alsómőcsénybe, még ha tehermentes és kényelmes is lenne mert a kiemelt ügy nem volna annyira szem előtt. Éppen ilyen kényelmes lenne, ha a választási kampány politikai hirdetéseit kizárólag a királyi média blőröző különítménye felügyelhetné. A bibi annyi, hogy az EB szerint is érdekesen hatna egy kampányvideó a kiretusált Bajnai Gordonnal, az Orbán hangján szavazásra buzdító Mesterházy Attilával vagy a Torgyán arcával megszólaló Vona Gáborral. Böröcz ügynök gyakorlata messzeföldön elhíresült, nem véletlenül kerültünk a "részben szabad" kalapba ismét a Freedom House sajtószabadság felmérésén. Ez a részben szabad ugye közmédia gyakorlatban úgy néz ki, a tudósítónak eljönni szabad volt az operaházi tüntetést megnézni, de a tömeget megtalálni már egészen más tészta volt. Ezek meg csodálkoznak, hogy hiába hajtogatják egymás után: de a retus lehetősége legalább ingyen vóna tezsvírek! 

 

 

339 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr705263211

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Yiwújbudai hírek 2013.05.03. 14:18:23

Az április képviselő-testületi ülések jól bemutatták, hogy milyen szerepet szán a kormány az önkormányzatoknak: Kínai testvérvárosok, leszaromság a más települést is érintő problémák megoldásában és populista képviselő-provokációk a kormánypropaganda i...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fidesz valasz: na es, ki nem szarja le, hisz mi vagyunk a kiralyok
Na a bugris szarfaszu parasztja biztos visz is magaval egy vak komodort, es amint seggberugjak, ahogy dukal, egybol atesik a komondoron, es taramm! Igy tortent ez derek parttarsunk terikejevel is, teccikerteni!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: EU valasz: oke, akkor most mutasd a trukkot EU penz es EU szavazatjog nelkul, lezart devizahatarokkal.
namos takkó' pofánbaszták vagy nem baszták pofán? egyébként is mit keresett tegnap Lisszabonban? milyen nemzeti érdekeltségünk van arrafelé későn este? csak nem a fenert akarta bahcsézni mialatt teljesen "jólérzimagát" és a számok hatalmas nagy csökű törvényét újra megcsodálni, mely szerint (+)3 több mint (+)2 és nem fordítva...bármennyire is ez a tendencia megy matolcsinéférje jóvoltából a házikonyapénzek esetében?

szóval mi lesz most?

brühühü
@rodeo36: komolyan, mintha ez lenne az elso napod a NER-ben. SZABADSAGHARC van, volt, lesz!
még ki -a zigazi szakemberek közűl- ben mondta a matolcsinéférjének, hogy a jól mutató számok egy halott gazdaságot fedeznek, melyen már a dísztemetés sem segít? csak a Feltámadás az meg ugy -köztudott- nincs és sohasem lesz...csak illúzió

brühühü
@Megdobbent:
megszabadulunk tőle? hurrá nyalunk?

Liberame Domine de Mortis

brühühü

eztet nem tilcsákki a litúr giá-búúúúú mer'ugyi libera??????
@rodeo36: na a lisszaboniak aztan nem tartjak ott maguknak. Eunuchnak torpe, ferfinek asszony, asszonynak torpe. A kor bezarul, erteke nincs ott keleten. Tehat visszakapjuk, csak kicsit log majd rajta a ragtapasz meg fel lesz kotve a karja Brusszelbol jovet, de a kokiosztas meg a salleradagolas ugye kemeny melo :(
@Megdobbent:
a luzitánok szabadságszerető embörök és kappanhangon rikácsoló diktátorokat már nem tűrnek...Brüsszel ugye szin túgy...én csak a sok kedves komondort sajnálom, hogy nincs ki meg véggye őket az ilyen átesőktől

brühühü
@rodeo36: azert lassuk be, hogy igenis tudunk ujat mutatni a vilagnak! Itt van mindjart a bugris paraszt, oltonyben. Na ilyet szerinted lattak mar a kozel-keleten? Ott ilyen magas, tiszteletado, mely hangu, csendes, nyugis tipusu feher emberek fordultak meg eddig, es ugye ez a speci peldany, ami nekunk van derultseget es felszabadultsagot okoz.
Kicsi, rikacsol, nem is annyira feher, ostobabb, mint egy tevehajcsar, tolvajabb, mint egy elfajzott beduin es gyavabb, mint egy teve.
Csodajara jarnak, bottal bokodik, jol mulatnak :)
Az EU-ban, csak idióták ülnek?
Add a pénzt,és kuss!
Mit lehet ezen nem érteni?
@a kormány embere:
ez nem a zejú problémája: ti: magyar állampolgárok 2/3-os többséggel teljhatalomba emeltetek egy olyan emberszabású szar gecit aki már addig a magya történelem során 5 ször azaz 5 ször veszített országos választásokon, azaz egy bukott senkiháziból ti magatok csináltatok oszlopszentet amit most már oldalba lehet húgyozni és leköpködni, de a tiétek, a tipikus lúzer csakis levédiában orbánlandiában nyerhet választásokat mert nektek kell a maszlag meg a kenet és az ájtatosság meg a sok baromság és ti fizetitek az ünnepet, neki ez ingyenben van azaz ellopja a maradékot és hazahorgya ti meg csak tejeltek mennyivel jobb lenne mind impotens lennétek és még assem jutna nekije pedig már oszloptáncolnak is érte

szóval tietek vigyétek haza és nyalogassátok vagy he nem hát basszátok meg vag ki vagy szét vagy más igekötő

brühühü
@rodeo36:
Kötelező impotencia?
Hümm-hümm,egy törvényt talán összedobhatunk.
@a kormány embere:
dobjadmá' összve vagy visszva vagy szétve csak má' dobjátok és legyen az jó a népnek nemcsak a szargeciknek?

brühühü

lássuk a medvét
@a kormány embere:
az impotencia nem kötelező hanem van: ti vagytok impotensek mint egy lankadt pöcs, mint a rétvárielvtársnő csiklója aki ben ce...se geci se se semmi csak pisi gyün és assziszitek hogy, pedig hát hiába rúdtáncol nektek a gójmotoros olyan szexin még arra sem pedig az már magyar virtusch

brühühühü
addig is egy tanúlmány a fideszről és a dzsobbikról meg a gój motorosokról valamint a kádéempéről amely csak reverendában baszik, ime:

orulunkvincent.blog.hu/2013/05/02/csoda_crno_govno-ban

brühühühü
@a kormány embere:
"Nézze, uram, mi pontosan olyan demokrácia vagyunk, mint Dánia vagy Spelgium — kezdte az elnök. — Belgium — javítottam ki udvariasan, de lehet, hogy ez hiba volt. — Maguk kettős mércét alkalmaznak sokat szenvedett népünkkel — emelte fel a hangját. A maguk sajtója hazugságokat terjeszt a miniszterelnök egykori svédországi vállalkozásairól és az unokahúga által írt zenés alkotmányunkról! Úgy viselkednek mint az ellenzéki maffiózók fizetett ügynökei — kiabálta, és megdobott birkacsonttal, ami Crno Govnóban az erős ellenérzés jelének számít. "

venszan' mai

brühühü
@rodeo36:
crno govno = fekete szar

brühühü
Széles elvtárs csodafegyvere az utolsó reménye ezeknek a narancsfalkaforradalmároknak...Ha az nem szól elég nagyot nagy ungabunga lesz nekik.
@rodeo36: azért az az írás az mszp-ről is, sőt az eu-ról is siralmas képet mutat.
Mér vagyunk még mindíg ekkora pöcsök, hogy itthon punnyadunk, amikor naponta repül a magas labada,mi pedig bambán, tátott szájjal nézünk utána és már nem is csodálkozunk az elhangzottakon:

index.hu/bloghu/velemenyvezer/2013/05/03/orban_viktor_oszodi_beszede_is_lehetne
Orbán: nincs különbség bal- és jobboldali trafikos között
Nem engedhető meg, hogy elveszítsék a megélhetésüket azok, akik eddig főállásban trafikot működtettek, de nem nyertek a dohányboltpályázaton - jelentette ki a kormányfő péntek reggeli rádióinterjújában.

Az igaz vezeto, segit a nepen, ugy diktatorosan.
Ne komondorozzatok össze-vissza, mert van úgy, hogy vak vezet világtalant!
@rodeo36:
A bölcsek úgy tartják, aki menni akar,annak segíteni kell a csomagolásnál.
Én megértem azokat, akik úgy gondolják máshol könnyebb,jobb az élet,és elmennek ebből a qrva országból.Sok sikert,és boldogságot kívánok mindegyiknek.
Néhányan, kalandvágytól vezérelve maradnak.
Vannak, akiknek bejön az élet itt is.
Egyesek, konokságból akarnak itthon megélni.
És nagyon sokan vannak, akik nem kellenek már sehol,senkinek.
Mindezt értem,vagy legalábbis azt hiszem értem.

Csak aztat nem értem,futás közben mér köll hátrafelé kiabálni?

Egyébként a "csoda crna govno-ban",telitalálat!
Beteg, szegeny, buta pusztulj
Üzenőfüzet
PolitikaA függőségnek maradnia kell!
A csendes népirtást már a rák- és cukorbeteg-törvényekkel is aktívan végzi a kormány.
@aritus:

akkor most meg is vagy elégedve? mennyél békamenetre és fizessél be "a kasszába" 1 milliót, csak mert olyan jó

brühühü

már hülyébbek sohasem lesztek, ez csúcs...különösen a te irigációd
@a kormány embere:
nézd, amíg ebben a selejt és kurva országban a zemberek csendben tűrnek -mint ez a traffikügynél világossá vált- addig nincs miről beszélni...
ha, tudod ez az a szó a mit a történelem nem ismer, mindenki bepucsítana a fidesznek azaz orbánbashának akkor lenne csak a nagy baj...személyre szabott árfoilyamokat kellene kialakítani és aszerint "kompenzálni" és még úgy is maradna aki semmit sem kap mert nincs, mert akinek már van az nem aggya és nincs több elosztani való

megérdemlitek így ahogy van

vagy lámpavas és szívlapát

brühühü
@Spániel:
A "ne azt figyeljék amit mondok...-on",csodálkozott valaki?
@a kormány embere: akkor, melegében kellett volna jól tökön rúgni. Most mennyivel könnyebb dolgunk lenne.
@rodeo36:
A véleményed teljesen rendben van, az igazi azonban az lenne,ha / az a qrva történelem! / mondjuk a Hősök-terén,hangosan tagolva,magyarul mondanád el.
De így?! A kettős-állampolgárok szavazati-jogát juttatod eszembe.
@Spániel:
Ahhoz,még sok tököt kell megrugdalni a saját környezetünkben!
De mint mondják: "MINDIG jön kutyára teherautó!"
@a kormány embere:
addig én nem megyek a Hősök terére -még szoborlátni sem- amíg ti magatok nem lesztek ottan hívva engem is...van szívem is lapátom is...sőt lámpavas is akadna

de ahogy a jól nevelt őrgróf mongya: csak utánad szolgám

brühühü
@Spániel: Igazolja, hogy nem a múlt rendszerrel volt a baja, hanem a működtetőivel.
Rájött,mekkora szarba nyúltak:

"Orbán Viktor a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában felvételről sugárzott beszélgetésben közölte, a kormány keresi a jogi lehetőséget arra, hogy azok a trafikosok, akik eddig dohánytermék-kiskereskedelemből éltek, ne veszítsék el megélhetésüket. Most összesítik, hogy hány ilyen ember van.
A kormányfő elmondta, hogy a népegészségügyi okokból megkezdett átalakítást a kormányzati gazdaságpolitikába illesztették; ezzel az volt a céljuk, hogy igazságosabban osszák szét a dohányértékesítésből származó profitot, hogy az multinacionális áruházláncok helyett magyar vállalkozásokhoz kerüljön."

Kivéve a rohattmulti CBA-t meg a gyevi bírót.
@rodeo36:
Úgy emlékszem, egy olasz anti-fasiszta ellenálló mondotta volt, a háború UTÁN!
"Kevesen voltunk,de sokan maradtunk!"

Öregem!
Olyan vagy,mint az igazi magyar értelmiségi!
A "bércek magasából" szeret lenézni a pofonok-völgyébe.
Belőled is, csak a háború után lesz paraszt-vezér.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nagyon jó írás, pontokba szedve írja meg, hogy mi is ez a trafik mutyi, és mennyibe fáj ez nekünk, magyar állampolgároknak.
És a lényeg, amit az ellenzéknek naponta többször kéne mondania, de segfejek ehhez is:
"Ne feledjük, ezt a vagyont törvény erejénél fogva adták egy kiválasztott körnek. Ennél tökéletesebb példa a járadékvadászatra nincs; az állam járadékot ad embereknek teljesítmény és kockázat nélkül, úgy, hogy elveszi másoktól, akik versenyben és kockázatvállalással jutottak hozzá."
hvg.hu/velemeny/20130503_Maffia_es_jaradekvadaszat
@Spániel: Tegnap én is kiakadtam ezen, egész hétvégén azt hitte ez valami vicc! Kép, hang róla.. Ilyent az ország első embere nem mondhat, de még gondolni sem szabadna neki! Nem akarok elmúltnyocévezni, de 1 szijártó megfizetésével, mert van az a pénz tudjuk, már megbukott volna a fidesz! T. Ellenzék! Jó mélyen a zsebbe nyúlni, péternek utalni! Ez a javaslatom, egy próbát meg ér!
@Spániel:

"ezzel az volt a céljuk, hogy igazságosabban osszák szét a dohányértékesítésből származó profitot, hogy az multinacionális áruházláncok helyett magyar vállalkozásokhoz kerüljön."

Hát az meg csak sajátos véletlen, hogy ezek a magyar "vállalkozók" (pl. a Heves megyei Kormányhivatal Hatósági osztlyának (!!!) főtanácsosa és kiccsaládja 12 trafikkal mint echte magyar vállalkozó) pünkt mind rokon/haver/párttárs.

Kezd az állat kitörni belőlem ekkora bullshit hallatán. És erre a barom magyarja bólogat. Hogy ja, télleg.

A veszteseknek meg ott a közmunka. Senkit nem hagynak az árok szélén - aki eddig ott volt, azt belelökik, helyükbe pedig odatolnak egy csomó másikat.
@magándemokrata: Szóljunk esetleg az irániaknak meg a ruszkiknak. Az utóbbiak főleg meg tudnák venni kilóra az ürgét. :)
@rodeo36: bazmeg rodeo, te egyre hülyébb vagy, tényleg gabriellel vetekszek szinvonalban, és differenciált gondolkodásban.
Ez volt már??? :)

Hatalmasat zuhant a sokat reklámozott államkötvények kamata. Már csak 5,2 százalékot fizet az állam.

Ügyféllel teszteltük, hogyan lehet állampapírt venni. A kiszolgálás barátságos volt, az állampapírok hozama azonban brutálisan zuhant, egy évre a korábbi 8-9 százalék helyett már csak 5 százalék körül fizet az állam. Így az alacsony betéti kamatok mellett sem biztos, hogy megéri a vásárlás, bár a kincstár újabb ügyfélszolgálatokkal erősít.

azenpenzem.hu/cikkek/teszteltuk-az-allamkincstarat/1207/
@rodeo36: figyu, addig,amíg egy évvel a választások előtt és ennyi felgyülemlett feszko ellenére a különböző alakulatok orrukat befogva finnyáznak, hogy ki NE vegyen részt ellenzéki megmozduláson, addig, amíg a pestiek tömegére számít az egész ország, addig itt nem érdemes komolyabb megmozdulást kirobbantani. A zemberek zömének méregfoga ezáltal ki van húzva, a néhányezer, aki rendszeresen kimegy csak sorozatosan beég az otthonmaradt szájhősök miatt.
Sokan vagyunk, de nem elegen. Meg még: fogjuk meg és vigyétek.
@aritus: Szerintem csak épp ilyen kedve van. :)
@Spániel: az egész egy hazugság, miért is a lett volna eddig a "multik" kezében a cigaretta árusítás? És mitől védik jobban bárkinek az egészségét, ha kevesebb helyen lehet kapni?

Nem, ez kizárólag csak arról szólt, hogy an építsenek klientúrát vagy hogyan fizzessék ki a már meglévő klientúrájukat.
hvg.hu/velemeny/20130503_Maffia_es_jaradekvadaszat
Csak azt hitték, hogy ahogy eddig semmilyen disznóságukból lényegileg nem lett botrány, ez is csont nélkül becsúszik. Most szembesültek vele, hogy nem, és Orbán menteni próbálja a menthetőt.
Előveszi én a nép gyermeke vagyok plebejus arcát, közületek egy, előadja magát, mint Chavez, és majd most jól megvédi a póruljártakat. Akik persze attól lettek póruljártak, mert hozott a kormány egy tv-t, amivel mások megélhetését egy mozdulattal oda lehet adni a csókosoknak.
Ha ezt beveszik a magyar állampolgárok, hogy Orbán megvédi őket, akkor tényleg megérdemeljük ezt a faszfej műveletlen tahó bűnözőt.
És akkor aki fiatal és tehetséges az húzzon innen a picsába, ne áldozza fel az életét egy gátlástalan és telhetetlen bűnöző banda, kollégiumi szobatársak meggazdagodásáért.
Ez basszus. Magyarisztán a köbön. :(

Állami segítséggel, a börtönből is gyötri tovább adósait egy uzsorás cigány

Bár hivatalosan országos harc zajlik az uzsorások ellen, Baranyában egy jogerősen elítélt férfi a börtönből folytathatja – a hatóságok orra előtt, sőt esetenként a támogatásukkal – üzelmeit. A 8 év börtönre ítélt férfi 12 éven keresztül szabadon „kölcsönözhetett” pénzt, most pedig a rácsok mögül 10 éves „tartózásokat” próbál behajtatni. Az ügyészség és a rendőrség szerint mindez nem bűncselekmény.

hvg.hu/itthon/20130417_Baranya_uzsoras_borton

vk.com/video-52211045_165575349?hd=1&t=3s
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ezt mondja Orbán:
"A Portik–Laborc-találkozók ügyével kapcsolatban úgy fogalmazott: ez "súlyos, új helyzet, kiderült, hogy nem csupán tereferéltek bűnözők és titkosszolgák". Szerinte Kósa Lajos politikai merényletnek lett az áldozata."
A valóság ezzel szemben:
"A 2008-as, Laborc Sándorral történt találkozója után, közvetlenül a 2010-es választások előtt Portik Tamás kezdeményezhette a Kósa Lajos elleni lejárató akciót – adta hírül a köztévé. A videó valóban akkor került ki, a felvétel azonban még 2007-ban készült."
hvg.hu/itthon/20130502_Valaki_hazudik_Kosat_meg_a_PortikLaborc

De biztos vagyok benne, hogy a fideszes úthengert ez nem zavarja, és innentől kezdve a csapból is az fog folyni, hogy Laborc adott megbízást 2008-ban Portiknak Kósa politikai lejáratására.
Én nem látom azt a hatalmas brüsszeli komondort.

Majd ma 11-kor kiderül, Olli Rehn szerez-e valahonnan egyet, vagy a számok miatt tehetetlenségre kényszerül.

Brüsszel, az európai politikusok felkészületlenek ekkora sudribunkóságra, amit a mi nemeseink prezentálnak.

S köztünk maradjon, nem is az ő dolguk, amíg nem vagyunk válsággóc.

A komondor magyar kutyafajta, nekünk kell megmondani, hová is feküdjön.
@aritus:

kösz, maradok ilyen amíg te olyan

mit akartál mondani azzal a szarral, hogy a szomszéd disznaja is csipás?

semmit csak kened a szart a saját tányérodon és elhiszed magadnak hogy te vagy a világ esze

brühühü
@Spániel:
"Érdemes tudatosítani, hogy nem az Európai Unióval, annak intézményrendszerével, céljaival, elveivel van bajunk, hanem azon belül küzdünk meg a riválisokkal a magunk igazáért".

Forrás: fidesz.hu
@DarthVader: Figyelj, ha az ellenzéknek nem fog eszébe jutni, hogy minden egyes ilyen trafikhoz kiültessen egy aktivistát egy táblával, hogyasszondja:

ezzel a doboz cigivel x forintot teszel az y talpnyaló senki zsebébe,

valamint nem kezdi el szervezni a tönkremenő trafikosokat,

akkor az nem ellenzék, hanem egy senkiházi élősködő banda.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Miért? a trafikok és az ott nem nyert pályázati pénzek elrablása sem bűncselekmény!!!
@Habakuk999: Szerintem a jobbik ennek már neki állt. Tűnti pedig jövőhéten az ügyben. :)

index.hu/belfold/2013/05/01/a_fidesz_szekhaznal_tuntet_a_jobbik/
@magándemokrata: Igaza van a VV-nek, ezen a "kedélyes" tereferén Orbán már gátlás és szégyen nélkül mutatja meg valódi arcát, ami ennyi: Bazmeg neked van, ide vele és kuss!

És nagy kérdés, hogy mi lesz erre a magyar társadalom reakciója? Ha semmi, akkor csak megismételni tudom a fenti tanácsomat, hogy aki fiatal, vállalkozó kedvű, mobil, az sűrgősen húzzon innen a picsába.

Különben még a 2010-es kormányváltás előtt zajlott a pécsi vízmű esete az új fideszes városvezetéssel. Pontosan ezt csinálták. Fogták és erővel elvették a tulajdonosától. Én már akkor mondtam, hogy ez a fidesz főpróbája, tesztelik, hogy meddig mehetnek el, mit engedhetnek meg maguknak. És dermedten látaam, hogy bármit. Akkor nagyon keveseknek fájt az, hogy itten kérem (hogy is fogalmaz a VV?) a jogállam alapja, a tulajdon szentsége van telibe szarva.
Rohatt idegen multi (franciák, nekik köszönhetjük Trianont Károlyi Mihály mellett!), megérdemli, hogy a becsületes magyar városvezető elvegye, amit összeharácsoltak a magyar nép véresverítékéből. Nagyjából ennyi volt a reakció. Akkor még a VV se agódott, hogy mi lesz, ha egy ilyen banda szerzi meg az ország vezetését. Nekik is csak most esett le, hogy egy utonálló rablóbanda fogja az ország. 3 ilyen év után!!!!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): eu-n belüli riválisok? Küzdeni? csak nem ők is indulni akarnak a magyar választásokon? Különben értelmezhetetlen számomra a mondat.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Erről ugattam fentebb: ott lesztek kétszázan, oszt jónapot.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Na az szép lesz, ha saját magatoktól véditek a fidesz székházat.:)))

De legalább valami, ezért respect.
@Habakuk999: pontosan, ezt más nem oldhatja meg helyettünk. Ha zavar minket, akkor akarunk rajta változtatni. Ha meg annyira nem, majd ellavírozgatunk itten behúzott nyakkal.
@Habakuk999: és majd jól elviszi a rendőrség őket, mint a Közgép elől. Mindig nagyon jó ötleteid vannak, de ennek a mocsok bandának mindenre van ellenszere, hogy megvédje a talpnyalóit
@Habakuk999: +sok!
De már fázis késésben vannak, már Orbán lépett fel a póruljárt trafikosok ügyében, majd ő jól megsegíti őket mondta.
És innentől kezdve az ellenzék már megint csak Orbán után kullog.
@sírbateszezazegész: nem érti!öt nem az uzsorás zavarja.
@sírbateszezazegész: Nem érti, mert neki ebből csak az a fontos, hogy leírhatta, hogy cigány.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"a rácsok mögül 10 éves „tartózásokat” próbál behajtatni. Az ügyészség és a rendőrség szerint mindez nem bűncselekmény."

A tartÓzás behajtatása miért is lenne az? Ne cigózz, kérlek!
@punkfrog: @aritus: komolyan mondom, a sírba tesz a hülyeségével:)
@aritus: Fogja és fogja, úgy tűnik, bezony!
Fogolyról jutott tán:

Pilinszky János

Francia fogoly

Csak azt feledném, azt a franciát, kit
hajnalfele a szállásunk előtt
a hátsó udvar sűrüjében láttam
lopódzani, hogy szinte földbe nőtt.
Körülkutatva éppen visszanézett,
s hogy végre biztos rejteket talált:
övé lehet a zsákmánya egészen!
Akármi lesz is, nem mozdul odább.

S már ette is, már falta is a répát,
mit úgy lophatott rongyai alatt.
Nyers marharépát evett, de a torkán
még alig ért le, jött is a falat;
és undorral és gyönyörrel a nyelvén
az édes étel úgy találkozott,
mint telhetetlen testi mámorukban
a boldogok és boldogtalanok!

Csak azt a testet, reszkető lapockát,
a csupa bőr és csupa csont kezet,
a tenyerét, mely úgy tapadt a szájra
és úgy adott, hogy maga is evett!
Az egymás ellen keserülő szervek
reménytelen és dühödt szégyenét,
amint a végső összetartozást is
önönmaguktól kell, hogy elvegyék!

Az állatian makogó örömről
a suta lábát ahogy lemaradt,
és semmisülten kuporgott a testnek
vad gyönyöre és gyötrelme alatt!
A pillantását, - azt feledném egyszer!
Ha fuldokolva is, de falt tovább,
és egyre még, és mindegy már akármit,
csak enni bármit, ezt-azt, önmagát!

Minek folytassam? - Őrök jöttek érte;
a szomszéd fogolytáborból szökött.
S én bolyongok, mint akkor is a kertben
az itthoni kert árnyai között.
A jegyzetembe nézek és idézem:
"Csak azt feledném, azt a franciát..."
S a fülemből, a szememből, a számból
a heves emlék forrón rámkiált:

"Éhes vagyok!" - És egyszeriben érzem
a halhatatlan éhséget, amit
a nyomorult már réges-rég nem érez,
se földi táplálék nem csillapít.
Belőlem él! És egyre éhesebben!
És egyre kevesebb vagyok neki!
Ki el lett volna bármi eleségen:
most már a szívemet követeli.
"Orbán: igazságtalan Európában élünk, bosszúhadjárat van Magyarországgal szemben"

...amit én magam, önkezemmel gerjesztettem évek fárasztó, kitartó munkájával- húzta ki magát büszén min.elnökünk.
"Az egyikben azt kifogásolták, hogy Magyarországon különbséget tesznek adózásban a kommersz és a házi pálinka között, a másikban pedig a tengeri hajóinkon érvényes szabályokról van szó. "Nincsenek tengereink, ezt megírjuk nekik" – mondta Orbán."
idióta!
nem a tengereket szabályozzák, hanem a tengeri hajókat.tengeri hajója pedig annak is lehet akinek nincs tengere!
nem tudom most mi van, de régebben voltak a mahartnak tengeri flottája.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Gábriel, nem túl differenciált világszemléletű kedves blogtársam! Válaszolj már nekem arra a kérdésre, hogy ha az általatok preferált helyzet előállna -nevezetesen minden idegenszívű (vö. zsidó, cigány) elhúzna ebből az országból a picsába, kihez a faszomhoz határoznátok meg magatokat? Akkor ki a búbánatos faszom lenne az, akire mutogatni kezdenétek? A szemüvegesek, a vörös-, feketehajúak? Vagy ki a faszom? Oszd már meg, légyszi. Csakhogy milyen hajfestékből raktározzak, a kontaktlencse mellett. Köszi.
@Spániel: Annál azért többen lesznek. Bár lehet ebben az ügyben nem kéne fanyalogni és jöhetnének mások is, persze csak akkor ha komolyan gondoljuk azt, hogy konkrét ügyek mentén és a civil társadalom érdekében meg lehetne valósítani összefogást anélkül is, hogy egymás nyakába kelljen borulni.

Ha ezt nem tudjuk megvalósítani viktorunk még évtizedeken át röhög majd az arcunkba. :(
@punkfrog: Remélem megìrja, hogy nincs tengerünk. Akkor ott is lehesik, hogy a) ez hülye; b) ez minket néz hülyének. Egyik esetben sincs miről tárgyalni. Lóvét megy főleg nem adunk.
Az amerikai újságcikk:
"Van a Balkánon egy állam, amely önmagával határos. Ahol a legszebb nők élnek, mégis csökken a népesség. Ahol a munkanélküliek dolgoznak a legtöbbet, ahol a legtermékenyebb földön éhező emberek élnek. Ahol a vonatok menetrend szerint késnek. Ahol mindenki focizik, mégis vízilabdában, kézilabdában és röplabdában jeleskednek. (na jó, a vizilabda már a tavalyi hó).
Ahol mindenki siet a munkába, de senki sem érkezik be időre. Ahol a nyolcórás munkaidő 12 órás. Ahol az egészségügyi ellátás ingyenes, de a gyógykezelés drága. Ahol az újságírók szabadon írhatnak bármit, amit parancsba kapnak. Ahol a világválság állampolgárságot kapott. Ahol a közbeszerzések titkosak, az államtitkok nyilvánosak. Ahol a háborúk sosem érnek véget.
Ahol a történelem naponta megismétlődik. Ahol a leggazdagabbak azok, akik egy napot sem dolgoztak. Ahol a külföldi valuta felváltotta a hazait. Ahol az emberek megünneplik a családi védőszent napját, de káromolják Istent. Ahol az okosakat, értetlenségből, bolondnak nézik, a bolondokat meg tehetségesnek. Ahol az írástudatlanok írják a történelmet. Ahol a törvények törvénytelenek, az anarchia pedig normális állapot. Ahol a hatalom megveti a polgárokat mint nem kívánatos tanúkat.
Ahol a jövőből élnek, mert a jelenhez nincs joguk. Ahol mindenki mindenkire mosolyog, de senki senkinek nem jóakarója. Ahol a bírósági eljárások tovább tartanak, mint egy élet. Ahol az árvíz a talajöntözés egyetlen módja. Ahol megidézik a diktátort, a demokráciát pedig a hülyék adójának tekintik. Ahol úgy gondolják, az ország annál jobban fejlődik, minél jobban visszafejlődik. Ahol nem vagy normális, ha nem bolondultál meg. Ahol csak azért élsz, hogy meghalj. Ahol az idő végtelen, és a butaság múlhatatlan…"
@sírbateszezazegész:
Ha nincs ló,a szamár fasza az origó!
@aritus: nincs mit hozzá tennem, és is azon kevesek egyike vagyok, aki ezt ugatja 1989 óta, de mindegy is, ennek az országnak ez kell, és ezekért eszemben sincs pofoztatni magam vezénylóékkal, lehet anyázni nyugodtan...
Jellemző és iszonyat szomorú, hogy léteznek helyben is emberek, akik még csak nem is hallottak a polgimester vitézkedéseiről. Mit várhatunk a többiektől?

www.hir24.hu/belfold/2013/05/03/szabika-trafikja-nagyobb-mint-a-fulophazi-polgarmesteri-hivatal/
egy kimaradt: ahol a korrupció és annak feltárási lehetőségének felderítése tilos és ez törvénybe van foglalva.
S ahol bármire a hatalom törvényt alkot ami nekik jó....ahol a Diktatúrának tapsol milliónyi BIRKA!
@felcsutisuttyo: ez a balkán szíven ütött. A többit eddig is tudtuk és tűrtük.
@sírbateszezazegész: Nincs nekünk olyan szerencsénk. :) Na de komolyra fordítva a szót, nem kell, hogy elhúzzanak, bőven elég ha a tetteikkel és eszmerendszerükkel az országot és annak közösséget építik, nem pedig rombolják.

Egyébként Vona a majálison megint beszélt arról, hogy lehet megszüntetni a jobbikot. Szóval a recept adott, el lehet kezdeni megcsinálni. :)

mandiner.hu/cikk/20130404_vona_gabor_hogyan_szoritsuk_vissza_a_jobbikot

jobbik.hu/hogyan-lehet-megszuntetni-jobbikot

Ui.: Baseballal hogy állsz, kened vágod már a szabályait??? :)
@aritus: És ez lesz az élelmiszerek áfájának csökkentésével is.
@sírbateszezazegész: hasonlóan szoktam érvelni a jobbik rajongó haverjaimnak:
-eljön az idő amikor te nem tetszel majd nekik és téged akarnak eltüntetni.
-á én normális vagyok!-válaszolják
-persze.szerinted.de nem te döntöd el mi a normális hanem ők!
-azt nem hagyom nekik!-ordítják
-dehogynem.most is hagyod!
@Habakuk999: Mi már ugye tavaly novemberben benyújtottunk erről törvényjavaslatot.
@KÁTÉó53éúétr6: Nem tudtam, hogy szendvicsemberek nem lődöröghetnek az utcákon.:((

Csak túró rudi automaták feltörése szabad a politikai véleményed kinyilvánításához?
ennyi:

09:50
444.hu: a KIM és a Miniszterelnökség is beszáll a Fradi-stadionba

A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium és Miniszterelnökség is beszállt az FTC-stadion építésébe - írja a 444.hu. A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. legalább 13,4 milliárd forintot költ az építkezésre, a KIM és az ME ezen kívül eddig összesen 92 milliót, a teljes stadionberuházás a tervek szerint 2014-re készül el, összesen 20 milliárd forint körüli összegből - olvasható a lapban.
@toportyánzsóti: lesz még egy rezsicsökkentés és 14. havi nyugdíj.
Pert nyert az Átlátszó E.ON-ügyben

Az E.ON gáznagykereskedő- és gáztároló és szolgáltató cégének több százmilliárdos államosításával kapcsolatos kormányzati megfontolásokat firtató adatigénylés ügyében perelte az Átlátszó.hu a Magyar Nemzeti Vagyonkezelőt (MNV). Még februárban kérték ki az MNV-től azt az előterjesztést, aminek alapján tulajdonosként szavazott a cégvásárlás ügyében a Magyar Villamos Művek Zrt. 2013. január 31-i közgyűlésén. Első fokon nyertek.
@Spániel: Miért lenne iszonyat?

Kit érdekel?
Pl engem végképp nem.

Azért vannak politikai váltógazdaság, ellenzék és kormányzó párt, hogy tusakodjanak, s ha baj van, hívják fel a figyelmemet, öreg, nézz körbe, nem jól mennek közös dolgaink.

Ha a szavazópolgárra akarod rátestálni az ellenzéki feladatokat, akkor minek az ellenzék?

Más:
én egyszer mentem tüntetni, mégpedig a baltás kiadatására szervezettre, beültem az autóba, nem sajnáltam érte kétszázvalahány km-t utazni.

Most tudsz mondani olyan valamit, amiért érdemes lenne benzint pocsékolnom?

Van valaki, aki kiállt a rendszer megváltoztatásának programjával?

Ha van ilyen és meggyőződöm róla, biz'isten megyek.

DE hülyék bohócának lenni nincs nagy kedvem, ne haragudj.
@sírbateszezazegész:
@punkfrog:
Pedig akartam írni,hogy nincs jobbikfikázás a posztban és erre ti kezditek el a műrettegést.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: amíg ennyire össze lehet mosni a két pártot, amíg csak a zsidók meg a cigányok basztatása a jobbik legnagyobb vesszőparipája, amíg készségesen teljesítitek egymás kívánságait, nyaltok be egymás seggébe, sokszor még csak a látszatra sem adva,addig Vona csak egy kis szánalmasan ugráló pöcs a tszelnök gatyájában.
@sírbateszezazegész: Egyébként a témához jól kapcsolódik. :)

Horváth Sándor OP korunk népbetegségéről, a "demokráciának" hívott oklokráciáról (tömeguralom)

"Ezzel eljutottunk Wilson elnök tételéhez és követelményéhez: kormányzás a kormányzottak beleegyezésével. Hogy ez a túlzó demokratikus elv megvalósíthatatlan utópiát tartalmaz, azt az állami, de a társadalmi élet minden ismerője is bevallja. Ma a tudatlanság, a szenvedélyek és a többi tömegbetegségek korszakában ezt legfeljebb csak a karikatúra alakjában lehetne visszaadni: a tömegek úgynevezett szava és akarata ma erkölcsi szükségesség révén egy ember vagy irány szava és akarata, ennek a győzelme az egyéni akaratokon. A tömegnek nincs saját szava és akarata s ha ilyen váltódik ki belőle, akkor az vagy a természet szava és akarata, az ösztön, vagy pedig egy pillanatnyilag előtérbe lépő, tehát a tömegbe beoltott erőnek a kipattanása. A tömegből csak az váltódik ki, amit vagy a természet ösztön alakjában beléje oltott, vagy pedig az, amit ügyes emberek tudtak ott elvetni. Eszerint lélektani alapon beszélhetünk az állam kormányzásáról és irányításáról kevesek által a nép révén, de semmi esetre sem tisztán a nép által. Világosan kifejezve ezt a tételt, azt mondhatjuk, hogy az emberi természet mostani állapotában a demokrácia nem lehet más, mint leplezett monarchia vagy oligarchia, legtöbb esetben azonban valóságos zsarnoki uralom."

www.parochia.hu/1oldalelemek/Gondolatok/HS.htm
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Angyal, számtalanszor megírtam már:

A Jobbik radikalizmusa - ami szerintem nem radikalizmus, sima normál ellenzéki magatartás - követendő lenne a lusta ellenzékieknek is.

Ugyanakkor nem mehet normális ember olyanok szervezésére, akik pár nappal korábban a zsidó világkongresszus ellen tüntetnek.
Ha a pirézek ellen tüntetnének, akkor se.
@Spániel: "amíg csak a zsidók meg a cigányok basztatása a jobbik legnagyobb vesszőparipája"

Nagyon nem az. Az viszont biztos, hogy az ellenfeleik ezt láttatják róluk.
@Habakuk999: azért kell, hogy érdekeljen, mert ha fülöpházi lennék, ilyen mocsokra biztosan nem akarnék szavazni még egyszer.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Tudod mi lenne neked a legnagyobb bűntetés a te istenedtől?
Ha a lányod felnőve, egy betépett éjszaka útán hazaállít Kolompár Csingadzsukkal a Dohány utcából, mint aki avejed lesz!

P.s.: ja megy, az ütőt már beszereztem, alkalomadtán megmutatom vmi kevésbé szofisztikált elvtársadnak:)
@kifordított nagyanyó: lófaszt! Gábriel kezdte. Beszélj már a hülye fejèvel!
@sírbateszezazegész: :)
Ez általában be is szokott következni:))

De megnézném Angyalt egy perzsa orvos betoppanása esetén is, pedig ők aztán még haverok is.:)))
@punkfrog: nem értik, mi? ez már túlterheli a rendszert.
@Habakuk999: Nem a zsidó világkongresszus ellen tüntetnek, hanem a cionizmus és a bolsevizmus áldozatairól emlékeznek meg.

jobbik.hu/hireink/nem-engednek-diktatorikus-tiltasnak

Egyébként neked mint demokratának pláne tiltakoznod kéne, ha bárkinek korlátozni akarják a vélemény nyilvánítási szabadságát vagy a szabad gyülekezési jogát. Ilyen is csak a zsebdiktátor országában lehetséges.

Nos ez most le is lesz gyorsan tesztelve a hatalom részéről. Utána jöhetnek a ti rendezvényeitek betiltásai.:(
@sírbateszezazegész: "az ütőt már beszereztem, alkalomadtán megmutatom vmi kevésbé szofisztikált elvtársadnak:)"

A sportpályán ilyesmire nem használjuk.:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Tényleg Angyal, mit tennél, ha zsidó fiúba szerelmesedne be a lányod?

Ez simán előfordulhat.

Kezdheted gyakorolni a sábeszdekli hordását.:))
@sírbateszezazegész: ahogy nincs ellenség akkor nincsenek már ők sem, V. Gábor megmondta..
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem tudom,pl. jobbikon kívül kinek jutott eszébe félelmet keltő rajokat masíroztatni községekben cigánytelepeken, parlamentben nyíltan zsidólistát követelni. Stb.
Ezt ti akarjátok láttatni, és most már ha az üres kosárból halat osztogatnátok, a stigmát már nem lehet ledörzsölni magatokról. Eleve durva és rossz volt az irány. Fidesszel így leszámolni? Röhej.
És kik az ellenfelek? Szerinted a baloldal? Nektek gyakorlatilag a fidesz az ellenfeletek, ha nem vettétek volna észre, ellenzékben vagytok, de nem így működtök.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Te, hogy jön össze ez a két ühy? Miért nem a cionizmus és a környzetvédelem? Vagy a fasizmus és a bolsevizmus áldozatai? Hogy baszki titeket mindenki mindig félreért!
@Spániel: Nem értek Veled egyet. Nem kell, hogy érdekeljen.

Legyen olyan ellenzék, aki felhívja a figyelmemet arra, hogy ez a pógi gáz.

De ne kelljen naponta politikával foglalkoznom, élhessem a civil életem.
@Habakuk999: "Nézzétek az ég madarait! Nem vetnek, nem aratnak, csűrbe se gyűjtenek - mennyei Atyátok táplálja őket."

"Ne féljetek azoktól, akik a testet megölik, a lelket azonban nem tudják megölni! Inkább attól féljetek, aki a kárhozatba vetve a testet is, a lelket is el tudja pusztítani!
Ugye két verebet adnak egy filléren? S Atyátok tudta nélkül egy sem esik le a földre. Nektek minden szál hajatok számon tartják. Ne féljetek hát! Sokkal többet értek a verebeknél." (Mt. 10 29-31)
@sírbateszezazegész: Most azzal kezdte,hogy nevén nevezte az uzsorást.
Pedig amúgy is tudtuk volna a származását.
@Spániel: A félelemkeltő rajok azok a cigányok te!:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Nem a zsidó világkongresszus ellen tüntetnek, hanem a cionizmus és a bolsevizmus áldozatairól emlékeznek meg."

Tudod, ez legalalább akkora álszentség, mint a végjük meg gyerekeinket a cigizéstől, ezért adjunk a havereknek 6-8 koncesszhiót, ffelemelt árréssel.
Ha nem a világkong. ellen, akkor miért akkor?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: na persze, viszont ettől még elmegyünk, és a halál az halál, és nem átmenet a túlvilágba.
@sírbateszezazegész: látod nagyanyó is le műrettegőzött.pedig ha végiggondolná, hogy vele mi történne egy színtiszta jobbik szellemiségű országban!
mindig azt hiszik rájuk nem vonatkoznának az embertelen intézkedések amivel rendet akar tenni a szélsőjobb.
pedig de!sőt!
gábriel és ő pl. kollaboránsok akik libsi blogon haverkodnak az ellenséggel.nem tiszták!
@sírbateszezazegész: Nem emlékszel a korabeli viccre??? :)

"A kommunista direktóriumnak csak az elnöke egyedül Garbai Sándor magyar, akiről azt mondja a pesti néphumor, hogy csak azért van a bolsevista direktórium élén, hogy legyen, aki "sábeszkor aláírja a halálos ítéleteket". Azonban, amikor a nagy tragédiának vége van, a bécsi exilben Garbai Sándor, az első tanácsköztársaság elnöke is ráébred, hogy a magyar munkásmozgalom végzetét kik idézték elő."

Kezded már kapizsgálni az összefüggést??? :)
Persze csak akkor ha a népi bölcsesség nem téved.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: és a cionizmusnak és bolsevizmusnak egymáshoz köze? nulla, érted Gábril, nulla! 000.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ez elég falangista duma.

Angyal, ha olyan tüntetést szerveztek, ami a magyarok butaságát és vadparasztságát mutatja be, annak nem örülök.

Ugyanakkor nem örülök a betiltásának sem.

De nép ellen tüntetni csúnyaság, ennek a betiltása jogos.
Akkor is, ha sunyi módon másnak is nevezitek.

Érted Te, miről beszélek...

Most jön a borsó:

egyszer és mindenkorra szakadjatok el az antihumánus eszméktől és partnernek tekintelek benneteket.

Addig sajnos nem.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: tudtalanság, és felszinesség jele. a tanácsk vezetői nem tartották meg a vallásukat, sőt önantiszemiták voltak, vagyis a származásukkal jönni a legnagyobb faszság a világon.
ennyi:

Lázár maradt Hódmezővásárhely igazi ura
Csak tanácskozási joga van, de félórás filippikákban alázza a helyi ellenzéket, mindenbe beleszól.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F05%2F03%2Flazar_maradt_hodmezovasarhely_igazi_ura%2F
@Spániel: Egyébként én úgy hallottam lesznek a tüntetésnek olyan zsidó vendégei, akik elítélik a cionizmust, annak erőszakos hatalmi törekvéseit, vagy épp a palesztinok elnyomását.
A problémát megint a műrettegők pakolják rá erre az eseményre. (is)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ne haragudj, de teljesen megvidámodtam, ahogy elképzeltem Angyalt azzal a kis izével a fején zsinagógában, kar a karban a nászékkal.:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nnnna, akkor most eztkapdki:
"Első alkalommal szíven ütött, második alkalommal fájt, harmadik alkalommal visszautasítottam. Kereszténységem véd meg engem ezektől" - ezt mondta Orbán Viktor az őt ért antiszemita vádakra reagálva a Jediót Ahronót című izraeli napilapnak. A kormányfő az interjúban arról is beszélt, hogy a Jobbik egyre nagyobb veszélyt jelent, és elszántnak kell lenni a párttal szemben.

hvg.hu/itthon/20130503_Orban_egy_izraeli_lapnak_adott_interjut#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2013_5_3
@Habakuk999: Nézd vad parasztok mindenhol vannak, nem csak a jobb oldalon. :( Ezt le is zárhatjuk.

Ugyanakkor senki sem veheti el azt az állampolgári jogomat, hogy bármiről megemlékezzek vagy bármilyen eszmerendszer ellen tüntessek egy törvényes rendezvény keretein belül. Persze csak akkor ha még demokráciában élünk. :)
Orbán Viktor a Kossuth rádió 180 perc című műsorában
A kormányfő szerint "igazságtalan EU-ban élünk". "A válság terheit a szegényekre akarják hárítani, kettős mércét gyakorolnak, nem adják meg a tiszteletet a nemzeteknek, tárgyalás nélkül ítélnek Magyarországgal szemben is" – fogalmazott. Kiemelte: két írásos megkeresést kapott az ország az EU-tól. Az egyikben azt kifogásolták, hogy Magyarországon különbséget tesznek adózásban a kommersz és a házi pálinka között, a másikban pedig a tengeri hajóinkon érvényes szabályokról van szó. "Nincsenek tengereink, ezt megírjuk nekik" – mondta Orbán.

Durva szövegértési, értelmezési hiba!
1. megfeledkezett a 16 % csodatevő hatásáról, amely nem a gazdaságot pörgette fel, hanem lenullázta az amúgy is hátrányos helyzetűeket - és ez nem az „igazságtalan EU” tette volt, így csak annyi igaz, hogy "igazságtalan EU-ban élünk".
2. Nem a tengereink felsorolását kérték, hanem tengeri hajókra vonatkozó szabályokról tájékoztatást.
Nem tudom megvan-e még a Mahart Tengerhajózási és Szállítmányozási /mahart-seatrade/ Kft.

hvg.hu/itthon/20130503_Orban_nincs_kulonbseg_bal_es_jobboldali
@Penivaldes: Akár még el is fogadhatom, hogy egymáshoz nincs annyi közük, na de az egyéb összefüggések??? :)
@Spániel: és a tüntetésre készülő zsidóknak, akik amúgy elítélik a cionizmust mit mondana viktorunk?? ;) Sőt én még zsidó gárdistáról is tudok. Örüüüüüüüület. :)
@punkfrog: Drága barátom.
Sokkal nagyobb az esélye annak hogy egy csapat cigány betalál bárhol bármikor.
De egyébként tudnék olyanokat mondani amiért a radikálisabbak haragudnaának rám,mert középen állok.
+ mostanában mivel ugye jobbik szavazó vagyok,nem a szélsőjobbosok,hanem a toleránsok akarnak megveretni,kitiltani,kirekeszteni ,akasztani,lelőni engem.
De persze a szélsőjobbtól kell félni...
Orbán megszólalt, de ó édes istenem, bár ne tette volna:

"Nem engedhető meg, hogy akik nem nyertek a dohánypályázaton, elveszítsék a megélhetésüket." majd rögtön a rákövetkező mondatban kitért arra, hogy a külföldi tőke helyett a magyar családokhoz akarta irányítani a dohányos bevételeket.

Tehát összegzem:
- Kiesik egy rakás adóbevétel még idén, ami aztán jól megdobja a hiányt.
- Állami pénzeket osztogatnak majd azoknak, akik Viktor balfaszsága, és lekötelezettjeinek kitömése miatt elvesztik a munkájukat (a munkaerő piacra szabaduló ezrekről már nem is beszélek, akik majd mostantól jól segélyt kapnak)

Hogy nem sül le a bőr a képéről ennek a szarházinak, az valami elképesztő!

(Azt már csak halkan, és zárójelben jegyzem meg, hogy ha ez nem szocializmus/kommunizmus, akkor Kádár a piacgazdaság legnagyobb őre volt)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: @Spániel:
Mondjuk nekem inkább ők a félelemkeltőek,mint a szélsőségesek.
És nem az átlagemberrel van bajom.
@Spániel: "a Jobbik egyre nagyobb veszélyt jelent, és elszántnak kell lenni a párttal szemben."

Mondjuk ha 23 éve én is aktív részese lennék az ország tönkretételének én is ilyesmiket nyilatkoznék. :) Egyébként az előbb írtak nekem olyat, hogy mit csinálnánk ha eltűnnének az országból a zsidók meg a cigányok??? Nos én is kérdezek. Viktor komolyan azt hiszi megoldódnának a problémák ha nem lenne jobbik??? Tényleg ennyire naiv, vagy tanítják neki ezt a sok sületlenséget??? :)
@kifordított nagyanyó: A napokban pár díszmagyarba öltözött kopasz végigment az utcánkon rasszista dalokat ordítva az éjszaka közepén, mert van pár ház, ahol él egy-két egyébként még a tisztességesebb fajtába tartozó roma. A rasszista dalok mellett csak a törés-zúzás folyamatos csattogását lehetett hallani, aztán néhány kék villogó szűrődött be az ablakon. Ja, hát erről persze nem számol be a kurucinfó, mert kényelmetlen lenne.

Úgysem fogod fel, de megismétlem: a fehércigányok aránya nem kisebb, mint a bicskázós román-cigányoké, és én ezektől is inkább az utca túlsó felére kerülök, mert volt már haverom, akit szarrá vertek a "hős hazafiak" csoportosan egy fél doboz cigiért. Bebaszva. Zsidózva.
@kifordított nagyanyó: mi van, kiesett a real, kiesett a barca? nem heverted még ki?
Az uzsorás meg biztos csak magyarokat,színtiszta magyarokat basztat, mi?
Te nem vagy ilyen ökör, ne csináld!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: De mondjuk, ti nem valljátok magatokat demokratának.
@kifordított nagyanyó:
nincs nekem elég bajom, Barca drukkerként!
még egy madridista is drága barátomnak szólít!:))))
@Habakuk999: biztos nagyon ostoba vagyok, de ezt a válaszod nem értem
@nemecsek ernő áruló: Te elég fura környéken lakhatsz,hogy ott mindig csak zsidókat meg cigányokat bántanak és csak fehérek,illetve gárdisták.

@sírbateszezazegész: A barca oké de a Real meg nem annyira.
Úgyhogy már csak az Európa Ligára figyelek.
@nemecsek ernő áruló: Ez nem kommunizmus, mert ott az államosítást követően nem osztották szét a haverok között a vagyont (legfeljebb ellopták azt). De jelen esetben elvették azoktól a magyar trafikosoktól is az értékesítési jogot, akik eddig működtették a kis trafikjaikat.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: a jobbikkal az a baj,hogy rossz vonatra szállt fel és robogó vonatról nem lehet leszállni.Ezek az ideák már mocskosnak és elutasítottnak számítanak europában, ezért érthetetlen, hogy miért éppen ezt a nagyon keskeny ösvényt találtátok jónak magatok számára. Nagyon egyedül vagytok ezzel a retorikával, látod a focista jól felfogott érdekéből bedugta a nyelvét az aktuális seggbe, estére talán meghívja vacsorázni az újsságírót a házába a további nyelvcsapások elhelyezése érdekében.
@CSENDES: Az idézet ugye úgy pontos, hogy amivé ez a "demokrácia" züllött. :)
@nemecsek ernő áruló:
Nem csak a volt lángossütők és a TSZ-elnökök helyeselnének ebben a kialakult helyzetben.
Hamarosan felfedezik a padlást, és megkezdődik a seprűgyártás koncesszióba adása is.
@kifordított nagyanyó: Sok helyen laktam már, ez a legutóbbi barbár rombolás a 13. kerületben volt. A haverom összeverése egy dunántúli megyeszékhely kocsmája előtt volt.

És egyszerűen csak az van, hogy veled ellentétben nem legendákban hiszek, hanem nyitva tartom a szemem, és tudom, hogy nem a bőrszín teszi a cigányt.

Egyszer még fiatalon az exem Mezőtúrra vonatozott fesztiválozni, hogy aztán arra legyen figyelmes, hogy pár skinhead "magyar vagy??" kiálltozásokkal rombolt esztelenül - egy senkinek nem ártott punk srácot kihajítottak a vonatból, az volt a kurva nagy mázlija, hogy nem ment olyan gyorsan, de azért így sem volt benne köszönet.

ÁLLITSUK MEG A MAGYAR-BŰNÖZÉST!!!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem az a baj, hogy vagytok, hanem amilyenek vagytok. Be lehet kerülni a parlamentbe folyamatosan, de mit értek vele, állandóan kiközösítve, a periférián?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Na, na!

Nem ezt mondta. Konkrétan azt mondta, de nem vagyunk demokraták sem. Pont.
Meghallgattam most. A többi csak magyarázkodás.
@nemecsek ernő áruló: Amit most leírtál, az ugyanolyan általánosító magyaroschozás, amit mondjuk kikérsz magadnak a cigányokkal kapcsolatban. Ha elvárod ennek a megváltoztatását, akkor te magad se műveld ugyanazt. :)
@nemecsek ernő áruló: Érdekes módon az internetes meg a személyes tapasztalatom azt mutatja,hogy a cigányok kötözködnek többet.
De lehet hogy csak az ország nagy része rasszista.
@CSENDES: A legvidámabb barakk, gulyáskommunizmus; talán ismerősek e szavak. Nálunk soha nem volt igazi szocializmus, csak valami olyan, amit annak hívtak, de a rendszert tekintve nem volt az közelről sem. Uram-bátyám világ, az lehet. De az már Döbrögi idejében is volt. Olvasd el/nézd meg a Lúdas Matyit. Ez a lekötelezettek általi "méltóságos uram" hozzáállása az ottani világnak is az, amitől hányni tudnék, de ami Magyarországra mindig is jellemző volt.
@nemecsek ernő áruló: Amúgy észrevetted,hogy leginkább két népcsoport szokott magyarozni...?
@aritus: 3 év alatt kb. 5 x mentem "tüntetni" vidékről! 5-10 ezer ember! Szégyen, ennyi embernél verte ki a biztosítékot orbán?? Persze, hogy hivatkozott mindenhol: "itt minden rendben, nincsenek tömegek az utcán, szólás szabadság van lehet tüntetni..." Mondj igazat, és betörik a fejed! Kertész Ákos a legjobb példa rá! IGAZA VOLT! Lehet keseregni, de az állampolgárokban a hiba.. 2014-ben mindenki jóvá teheti az eddigi "fotelforradalmát"! Én megteszem, annyi embert viszek szavazni amennyit csak tudok! És ha nem tudok valakit meggyőzni,hogy el kell menni viktor ellen, egy összefogásra szavazni, átmegyek populista hülyébe! Pl. viktor akarja az első éjszaka jogát...
@kifordított nagyanyó: Nem lehet, biztos az utóbbi!
Én is az vagyok, de igyekszem kordában tartani..ti meg nem..mecsoda különbség!
@CSENDES: „Nem vagyunk kommunisták, mert a mi szellemi centrumunkban nem az osztályhatalom áll, nem vagyunk fasiszták, mert a mi szellemi centrumunkban nem az államhatalom áll, és nem vagyunk nemzetiszocialisták, mert a mi centrumunkban nem a faji hatalom áll. De nem vagyunk demokraták sem abban az értelemben, amit ez mára jelent,...” – szögezte le Vona Gábor az évadnyitó rendezvényen.

A média kiragadva a „de nem vagyunk demokraták sem” részt tévesen tudósított és elhallgatta Vona Gábor beszédének valódi értelmét. A rendszerváltásnak nevezett hatalomátmentés a rablóprivatizációt hozta, mezőgazdaságunk tönkre ment, iparunk a multik kezébe került, gazdasági szuverenitásunkat elvesztettük és az Európai Uniónak is csak másodrendű tagjai vagyunk. Mindezt a magukat "demokratának" valló politikusainknak köszönhetjük, mely politikai elithez mi nem vagyunk hajlandóak csatlakozni, és ezen okért nem vagyunk demokraták.
@kifordított nagyanyó: Melyik kettő? A szlovák és az osztrák (utóbbi a gazdasági bűnözésünk miatt, előbbi rasszizmusból? :-P)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Várjál, én nem kérem ki magamnak, mert lopták már el tárcámat cigányok, akikről tudtam, hogy ők voltak, és a közelben lévő rendőr leszarta, hogy úgysem lehet vele mit tenni, meg olcsóbban megúszom, ha nem emberkedek, és inkább újra beszerzem az iratokat, a pénzre meg vessek keresztet. Én nem tagadom azt, hogy vannak olyan cigányok (a kelleténél többen) akik nélkül ez egy jobb világ lenne. Én csak hozzáteszem, mintegy kiegészítésként, hogy nem mind cigány, aki kreol, és nem a bőrszín teszi a cigányt.

Majd ha a jobbikosok az ilyen fehércigányok ellen _IS_ kikelnek, akkor talán hitelesek lesznek a szememben. Addig nem.
@magándemokrata: Ez rossz taktika, lehet, van, aki rá izgul..ízléstelen, de ettől még lehet, nem?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: tudatlan vagy ebben nagyon, olyan aki legendákra alapozza az ismereteket..
@nemecsek ernő áruló: Csatlakozom, ott az igazság! A lumpen az lumpen, bőrszíntől, vallástól függetlenül!
@KÁTÉó53éúétr6: A tv székházra utaltam a túró rudival.

Mindenhol sétálgatnak reklámba öltözött szendvicsemberek, a trafikoknál is nyugodtan lébecolhatnának.

Ez nem közgép előtti lánc, tehát semmi törvénytelent nem végeznének.

Ha az ellenzék komolyan venné a szerepét, akkor elkezdené nyomás alatt tartani a kormányzókat.
S ilyen akciókat mindenki megérti.

Az alkotmány hülye módosításaira az átlagember megvonja a vállát, hiszen nem érti, megjegyzem ez nem is olyan nagy szörnyűség, nem neki kell érteni.

Béna az ellenzék, egészen egszerűen buta, butább, mint a fidesz.

Pedig ez azért komoly fegyvertény.
@nemecsek ernő áruló: "Én csak hozzáteszem, mintegy kiegészítésként, hogy nem mind cigány, aki kreol, és nem a bőrszín teszi a cigányt. Majd ha a jobbikosok az ilyen fehércigányok ellen _IS_ kikelnek, akkor talán hitelesek lesznek a szememben. Addig nem."

Örülök, hogy beszélgetünk, mivel teljesen egyetértek veled. Én, de a jobbik sem mondja azt, hogy minden cigány bűnöző lenne. Valamint jómagam szintén elítélem az általad "fehércigánynak" nevezett jelenséget is.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Ez olyanoknak fog szólni akik soha nem szavaztak, sajnos elég sok ilyen embert ismerek!
@kifordított nagyanyó: Emlékszel durván egy éve lehetett talán, hogy 4 gyerek elvette a Ferenceik tere aluljáróban a kamerák előtt az iPodját egy buliból egyedül hazafelé tartó gyereknek, és meg is rugdosták? Ha jól sejtem, nem emlékszel, és megmondom, miért: mert mind fehér bőrű volt.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: @kifordított nagyanyó:
Ha valaki a jobbik szavazóbázisáról akar írni egy MTA-székfoglalót, elég csak a kommentjeiteket nézni (most a funkcionális "kopaszokkal" ne fogkalkozzunk). Az egyik egy eleve idióta monomániás (ez te vagy Gábriel -milyen szerencse, hogy nem villanyszerelő vagy, nagy szarban lennél a blankoló használatakor:D); a másik az mszo-ben csalódott talajtvesztett ember (ez te vagy nagyanyó). Ennyi. Nagyanyó a hozzád hasonlók még tehetnének valamit a demokráciáért, csak nem kellene "hivatásosan rettegni a mindent elpusztító kancigányok hordáitól". Gábrielnek meg orvoshoz kéne fordulnia.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "a jobbik sem mondja azt, hogy minden cigány bűnöző lenne"
Ezen most durván felröhögtem, de komolyan!!! :D
@nemecsek ernő áruló: Érdekes módon én ugyanott ugyanakkor egy öt cigánygyerek által elkövetett rablásra emlékszem.
Nahát....
Te most tudatosan hazudsz vagy tévedésben vagy?
@Penivaldes: nem jut el a tudatáig a tény. ezek mindig elsőnek a gyíkot nézik; van-e rajta előbőr vagy nincs. ha nincs, rossz vagy; ha van, akkor meg térdreesnek, azt ...
@CSENDES: Te figy. Miért hagyod magad félrevezetni és miért vágott felvételt nézegetsz az eredeti teljes szövegű helyett??? :)

www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=wyiIDaDPWAA#t=3558s

Nyisd ki jól a füled.
@sírbateszezazegész: gábrielt sem gondolom vészesnek.
Akkor nagyon csúnyán beszélne.

@nemecsek ernő áruló: Pedig ők is csak annyira kirekesztők,mint a toleránsok.
@nemecsek ernő áruló: Nézd ha te nem hiszel nekem akkor én ezek után minek higgyek neked??? :) Tudod ezt hívják süketek párbeszédének. Te elvárod, hogy mi ne a hazugságokat kövessük veletek kapcsolatban, de ezt mi már nem várhatjuk el tőletek. Stimmt. :)
@Penivaldes: Mivel egyikünk sem élt mondjuk a 133 napos patkány forradalom idején, így marad a történelemtudomány és a korabeliek írásos beszámolói. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem pazarlok rá több időt. Nem hiszem, hogy ennyit megérne nekem Vona Gábor.
@CSENDES: Remélem sikerült a saját füleddel is meghallgatni a végét is, amikor elhangzik

az "...abban az értelemben, amivé ez mára züllött." :)
@CSENDES: Nézd ha módod van megismerni az igazságot egy általad eddig vallott hazugsággal, az megér kb. 25 másodpercet. A link pontosan onnan kezdődik. :)

Persze végső "érvnek" mindig jól, jön a hasonló magyarázkodás.
@kifordított nagyanyó: Neked írom, mert monománia királya úgysem érti. Te következményeket sorolsz. Ok-okozat, stimt? Ha meg akarod szüntetni az okozatot, akkor az okot kell feltárni, s azt kell megszüntetni. Ha ezt ti úgy képzelitek el, hogy egy meghatározott kisebbséget megsemmisítetek (egzisztenciálisan/ fizikailag) arról velemnem lehet beszélni. Egyszerűen nem tárgyalási alap. Ez a zagyva szintje, meg a pörzséé. Szégyen a frakciótok intellektuálisan.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Csak van komondora Olli Rehnnek, nem engednek ki a túlzott deficit alól.

Jöhetnek a békák.:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: na igen viszont a történelemtudomány az nagyon nem azt mondja amit a szellemtesóid akarnak lenyomni a torkokon. elvakultakra meg nem adunk
Ez egy jó írás.
"Magyarországot is csak a jobb- és a baloldal együttműködése lenne képes kimozdítani a válságból, ennek viszont előfeltétele Orbán távozása. Ez az európai jobboldal érdeke is, nemcsak politikai, hanem gazdasági és uniós szempontból egyaránt. Előbb-utóbb ez nyilvánvalóvá válik."
m.magyarnarancs.hu/diplomaciai_jegyzet/olasz-kilatasok-magyar-tanulsagok-84554
@sírbateszezazegész: fárasztóak, néha úgy érzem hogy ők csak a hivatalost olvassák amit a párt előír
@sírbateszezazegész: Senki nem akar semmilyen kisebbséget megsemmisíteni!Hagyjuk már ezt!
Egzisztenciálisan sem.
De inkább annak adjunk aki már ezerszer megadta és még ezerszer meg fogja adni.
És ez nem pénzkérdés.
Anno a válság idején dédanyám valami segélyért folyamodott (?) és nehezen akarták adni.
Erre ő:Azoknak ott a hegyen,akik úgy i s elisszák annak adnának,nekünk meg nem?
Aztán csak kaptak valamit.
@Habakuk999: értem, és igazad van, ostobán reagáltam. Arra akartam utalni, hogy bármit tesz az ellenzék bármelyike,/még ha mégoly bénán is/ha nem állunk mögöttük százezren, akkor holnap jön egy törvény, vagy még ma egy rendőr ami/aki megakadályozza annak láthatóságát, hogy a hatalom aljas, rabló és mocsokká teszi az országot
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Meghallgattam. Most remélem boldog vagy. Én pedig demokrata annak rendes értelme szerint.
@kifordított nagyanyó: okokat kell felderíteni, azokat kezelni/megszüntetni. különben minden csak újra termelődik.
ez az egyik nagy, alapvető szemléletbeli különbség a keleti és a nyugati orvoslás közt is. a keleti eredményesebb. mert az okokra koncentrál. a nyugati a tünetekre.
A poszthoz akartam írni hogy Brüsszel nekünk nem diktál.
Pesze kint máshogy beszélünk.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Cssk neked! Mert nagy a szívem..
http://pszichiáter.onlineceglista.hu/budapest/ :)
@sírbateszezazegész: Az okokat megszüntetni/kezelni.
Az okok viszont a cigányok.
Azokat megszüntetni...?
TESTVÉREM! :))

De az egyik fő kérdés a gazdasági kérdés.
Az hogy csóró ország vagyunk.
Bár ha ennyi pénzt el lehet lopni és még mindig vagyunk,ki tudja...?
@kifordított nagyanyó: Ja. Csak a tagfelvételnél a klubba előre közölték a magatartási szabályokat, mint minimumot. Én valahogy nem emlékszem, hogy itt térden állva könyörögtek volna, csatlakozzunk.
@Spániel:
"ha fülöpházi lennék, ilyen mocsokra biztosan nem akarnék szavazni még egyszer."

A fidesz új logója a komondor. Bár, ha az tudna róla, biztos kikérné magának.:)
@kifordított nagyanyó: Lófaszt azok! Tudatlanság mindkét oldalon. Meg az írigység, hogy a közösből ki kap többet munka nélkül! Csak ezzel nehéz szembesülni.
@sírbateszezazegész: Ahogy az egyik főnököm régen:Nem én csalogattalak ide mézzel és cukorral!
@kifordított nagyanyó: nem mama, nem, az ok a kilátástalanság, és a kultúra hiánya.
@sírbateszezazegész: Látom nem jött át a poén!:))
De itt bizony a cigóknak is meg kéne mozdulniuk.
Szarnék én bele,hogy kolompárné tíz gyerek után kap segélyt ,juttatásokat,ha látnám,hogy rendben a porta és mind a tizet elviszi iskolába és rendes embert nevel belőlük.
@Penivaldes: A kilátástalanság sok embernek lehetne ok.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
én az első ülésen interpelláltam volna a tanácselnököt -oppá, a polgármestert, hogy ugyan milyen joggal élve beszél bele egy külsős a polgármesteri hivatal viselt dolgaiba?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
@Secnir:
Most mi ezen a meglepő?
Ezek a képek ezekről az önelégült férgekről viszont....
@CSENDES: "Én pedig demokrata annak rendes értelme szerint."

Ha az elmúlt 23 év politikusai, úgy lettek volna demokraták, ahogy te, akkor jobbik sem lenne és a kérdései sem.
@kifordított nagyanyó:
"Szarnék én bele,hogy kolompárné tíz gyerek után kap segélyt ,juttatásokat,ha látnám,hogy rendben a porta és mind a tizet elviszi iskolába és rendes embert nevel belőlük."

Bár a poszt nem erről szól, de nem csak a többségnek vannak feladatai, az biztos. A kisebbségnek is meg kell tennie az út rá eső részét.
@kifordított nagyanyó: miért te még elhiszed hogy csak a cigányok lopnak, és csak közülük kerülnek ki gazemberek?
@Penivaldes: amit mondjuk a zsidók saját magukról mondanak, azt még el lehet azért hinni nekik??? :)
Bréking!!!!

"Engedélyezte a bíróság a holnapi anticionista rendezvényt
Hiába próbálta Orbán betiltatni, a bíróság a szervezőknek adott igazat, és engedélyezte a holnapi anticionista tüntetést.
A szervezők néhány perccel ezelőtt kapták kézhez a végzést, mely ellen jogorvoslatnak nincs helye."

Na most arra vagyok kíváncsi milyen törvénytelenséget fog Viktor erre most kitalálni és ismét kézivezérelni Pintér komát??? :)
Kósa tegnapi önvédelmi nyilatkozatáról:
endresy.blogspot.hu/2013/05/kosa-szolt-az-antidemokraciarol.html

Amugy ez az egész orbanizmus egy hatalmas dágvány. Az Eu meg udvariaskodik. Igaz, a másik oldalon meg mindenkit büntetne egy irgalmatlan nagy sallerrel.
@Penivaldes: Senki nem mondja ezt.
De az oktalan erőszak sokszor rájuk vall.
faszom, nem unjátok?
én meg zsidóbuzicigányballib vagyok, oszt akkó mivan?
áhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

jahhh és a széljobb félfasisztanemzeti jobbik mint mond magáról?

csak hogy én is beleugassak a kurva unalmas tematizálásra, uff én beszéltem
elegem van
@CSENDES: Úgy tudom a Vértanúk terén lesz.
@kifordított nagyanyó: Oktalan erőszak. Ez édes. Mitől várnád, hogy verbálisan próbáljanak érvényesülni? Oktalan erőszak pl. a tisztes képviselő komondorának megnyilvánulása is.
Társadalmi veszélyessége pedig, mint hatalommal, befolyással rendelkező személynek nem csekélyebb.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Dee..nemmikesztük.:))

@CSENDES: Igen.ondoltam hogy ebbe bele lehet kötni.
Szóval a 3 tyúkért való agyonverése gondolok.
Tényleg így a 226. komment útán esetleg a posztról is beszélhetünk?
Igaza van Cirbolyának.
Elnézést.
@kifordított nagyanyó: Én pedig csak arra utaltam, hogy tán a célzott, irányított nevelés (nem az erőszak alkalmazása, megfélemlítés)több eredményt érne el.
@Secnir: huú.. ez jó link volt.
ez a prosztó tényleg ennyit néz ki mindenki másból? ettől lesz igazságos mátyás?
@sírbateszezazegész: Ne offoljatok mán'!:))

@CSENDES: Az oké.A gyereket még lehet.
Meg is van miért ilyen szemét az unió:

Nem nézi jó szemmel Brüsszel, hogy Orbán emeli a tanárok bérét (mno.hu)
@sírbateszezazegész: Minden relatív. Na további szép napot. :)
@Penivaldes: Nem idézhetem mert lebasznak megint. :)
Aranyos, hogy mindenki a két J. mint Jehova térítő kommentjeire válaszolgat!
Nahh, épp a térítő hozzáállásuk erősített meg abban a skatulyázó véleményemben, hogy mindenki, aki kötődik a magyar jobboldalhoz, erősen náci beállítottságú.

más.
Őszintén, szerintetek a m. cs. & kir. tv-ben le lehetne adni ilyen reklámot, mint az Óperencián Túl?
itt a link, nem a Cola-reklámra gondoltam! :)
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1gYE5TyijxE
@le Látó: konkrétan mire gondolsz? a csajokra? :)
@Egyszer Kell Bukni de Akkor Nagyot: :D

Még ha csak ezért lenne!
Azt a hangyabokányi különbséget sem kéne elfelejteni, hogy van olyan Eu-tagország, amely az Eu-zóna tagja (monnyuk, ők a teljes jogú családtagok), és vannak velük egyenlő jogra vágyakozók (Abszurdisztán, a vőjelölt).
Ki adna 1 izgága, pökhendi vőjelöltnek úgy, mint a családtagjainak? Aki kokikat és sallerokat osztogat a leendő családtagjainak. Én nem.
Egyébként sem kell már az IMF-hitel sem, meg sánta is a menyasszony, meg Abszurdisztán jobban teljesít Viagrával :D ! hehe... a bantu négerektől?

Ez már csak hattyúdal.
Olyan mélyen van Abszurdisztán a margarinban, hogy csak komoly elszánással lehetne valamit tenni a dolgok rendbetételére. Mivel a jelenlegi társadalmi csoportok nagy része a valós változásokban ellenérdekelt, nem marad nagy mozgástér: eljátszani mindenkinek azt, amit hallani szeretne, közben pedig a háttérben hatalom és vagyonkoncentráció folyik.
@le Látó: ez nagyon viccesm, és nosztalgikus.)))
persze simán leleget adni, csak kissé hosszabb klepetyusban..
@sírbateszezazegész: no igen, a köszörűs lánykára :D
amint épp a fogastárcsát köszörüli--annak a tárcsának már úgyis mindegy...

Ez 1 hirdetés klip, nem kifejezetten amerikai tulajdonossal, de gondolom lejön a háttérzenéből is.

Kérdésem arra irányult, hogy az ATV, Hír TV & others leadnák-e ma Abszurdisztánban és növelné-e a hirdetés a vevőinek számát?
@le Látó: Igazad van, de egyre inkább közeledünk ahhoz a határhoz, mely útán a többség már csak lincselni akar. Nem hiszem, hogy ezt nem fogják fel a fideszben.
@le Látó: olyan törökös kissé, főleg a nézések..
@bgp: "Lesz még egy rezsicsökkentés és 14.havi nyugdíj."
Erről valami érdekes jutott az eszembe.
A rezsicsökkentés miatt az inflációs rátát 2.2%-ra tervezi a kormány.
Miután a nyugdíjemelések az infláció tervezett %-ában történnek, így az eddig megszokott 5% nyugdíjemelésnek búcsút lehet mondani, majd 2% körüli lesz, mert ez a törvény.
Ez aztán a buli! A rezsicsökkentés terheit lenyeli az energiaszektor, ez az államnak egy fillérjébe sem kerül, viszont a nyugdíjemelésen emiatt tízmilliárdokat nyer.
A nyugdíjak 1%-a kb. 20 milliárd Ft/év.
Vagy rosszul gondolom?
@le Látó: Pénzért? Bármit. Hát ha a vevőinek a számát nem is, de a látogatottságát biztos. De inkább domestic oldalról.
egy óriáspók van itt..mész innen!!!
@sírbateszezazegész: szerintem felfogják. Pl. azért történnek épp a választás előtti év közepén olyan osztogatások, amelyek az államnak pillanatnyilag nem kerülnek semmibe (pl. Rezső a démon).
Nézd, van cca. 5-6 millió ember Abszurdisztán területén, aki a hivatalos hírközlésen kívül máshoz nem jut hozzá, max. van 1 ósdi mobilja.
Nekik elég pár ilyen akció. Akiknek meg nem elég, nos azok ,,idegenszívűek''-ké válnak.

Nagyobb baj, hogy eddig a ,,látványpékségeken'' kívül semmi érdemlegesre nem futotta, mosmá'meg a választások előtt? Á, dehogy!
@Penivaldes: perzsa. nem sah, csak autójavítója van.
@sírbateszezazegész: és mégis ,,intelligens'', mélymosóport reklámoznak inkább. Van hazai vállalkozónak (bárkinek) reklámja, amit leadtak ebben az évben? Tudtommal nincs, bár tv-függéssel nem vagyok vádol6ó! :D
@KÁTÉó53éúétr6: Miért reagáltál volna ostobán?
Francokat.
Ostobán az ellenzék reagálja le a dolgokat, meg vannak bénulva a tehetetlenségtől.
Pedig tanulhattak volna a fidesztől, a jobbiktól, mit is lehet csinálni ellenzékiként.

Nem a kukaborogatásra gondolok, de van épp elég lehetőség a tank elkötése és a tehetetlen semmittevés között.:)
@Penivaldes: egy szexi legyecskét invitál eképpen:
-- Jöjj a hálómba kérlek! :)))
@CSENDES: Ez kérlek járadékvadászat:
"A GKI által végzett számítások szerint a változás következtében 15 ezer ember veszítheti el munkáját. Ezzel szemben néhány család szerzi meg az így átcsoportosított vagyont, teljesítmény, kockázat és „munka” nélkül."

"Ne feledjük, ezt a vagyont törvény erejénél fogva adták egy kiválasztott körnek. Ennél tökéletesebb példa a járadékvadászatra nincs; az állam járadékot ad embereknek teljesítmény és kockázat nélkül, úgy, hogy elveszi másoktól, akik versenyben és kockázatvállalással jutottak hozzá."
hvg.hu/velemeny/20130503_Maffia_es_jaradekvadaszat
Kötelező olvasmány
hvg.hu/itthon/20130503_Nem_bun_a_HirTVt_kritizalni
"A bíróság megszüntette azt a büntetőeljárást, amely a Hír Tv feljelentése alapján indult a Társaság a Szabadságjogokért három munkatársa és az Esélyt a Hátrányos Helyzetű Gyerekeknek Alapítvány ügyvédje ellen. A bíróság szerint a feljelentettek nem követtek el bűncselekményt, amikor a Hír Tv Gyöngyöspatáról szóló, az iskolai szegregációt tagadó műsorát bírálták."

"A Hír Tv a TASZ videója és blogposztja miatt nemcsak polgári pert indított, hanem büntetőfeljelentést is tett három TASZ munkatárs, valamint a CFCF ügyvédje ellen."
Értitek, bűntetőfeljelentést! Nem lacafacáznak a fiúk.

Csak éppen még nem jogerős, tehát még az is lehet, hogy mégis csak bűn a hír tv-t kritizálni, bameg!
@aritus: Szia, majdnem 1re gondoltunk. Reggel olvastam. Másik linket tettem be, ahol a tavalyihoz képest 11 ezerrel kevesebb férfi dolgozik, mint tavaly ilyenkor. Linked szerint további -15ezer vár6ó. Négytagú családokkal számolva ez cca. 120 ezer embert érint valahogyan...

36 ezer új munkahely kellene, hogy a tavalyi szint maradjon. Gyanítom, még nincs vége.
@le Látó: Ez a legnagyobb baj. Az, hogy minden, de a mindenen az összeset értem, hírszolgáltató az országhatárnál megáll. Igaz ígény sincs rá, hogy továblásson. Ha nem tudsz idegen forrásból tájékozodni, mintha a határon kivűl nm is lenne élet. De ez tökéletesen mehfelel a provincionalizmusnak.
@CSENDES: "Ez nem kommunizmus, mert ott az államosítást követően nem osztották szét a haverok között a vagyont (legfeljebb ellopták azt). "

A mozgatható, ellopható vagyont már a háború alatt ellopta a magyar nép. Mire jött az államosítás, addigra gazdátlanul ingó vagyon nem maradt. Komplett kastélyokat lopott szét a falu népe, helyenként még a téglákat is a falból. Az elhurcolt zsidók javait a házmesterek, meg a szomszédok lopták el.

A gyárak felszerelését, és a MÁV vagonjait a németek vitték ki az országból 44-ben. Ami még ezután is megmaradt, ment háborús jóvátételnek a szovjetekhez.

A lakásokat, házakat a kommunisták felosztották, és bérlakássá alakították, ugyanis a háború alatt pl. Budapest lakásainak 70%-a megsérült, vagy megsemmisült, és rengetegen maradtak fedél nélkül.

A gyárakat, üzemeket működtették és fejlesztették.

Tehát a lopás ősi magyar virtus, nem kommunista huncutság.
Orbán és a trafik-számok
endresy.blogspot.com/2013/05/orbani-trafikszamhaboru.html

Egyébként szerinte akkorát fogunk növekedni, hogy csak na.
@le Látó: LOL !

A reklámnak meg jó a zenéje.
@aritus: hogy is van ez?

A feljelentéssel egyidőben megszületett a döntés is?
Statáriális bíráskodás? Azért ezt nem reklámoznám annyira egy demokráciában!

Még Abszurdisztánban sem, különben Brüsszelből sok ejnye-bejnye lesz. ,,Én szótam!''--mint a reklám mondaná.
@sírbateszezazegész: há mér, azt is tök komolyan mondta a heti szabadnép félórában, hogy majd ő jól megvédi a trafikmutyi veszteseit.
Hát ilyen szép embör a mi miniszterelnökünk. Munkásököl vasököl, odacsap, ahova köll. Hun egy idegenszívű multira, hun a rakoncátlankodó képviselőkre (igaz, hogy vonatot ők már 23 éve nem láttak, nem szagultak, de akkor is!), hun a gázos motorosokra, hun a portugál ingatlantulajdonosra. És így megyszép hazánkban.
@sírbateszezazegész: a határon belül is egyoldalú. Lehet másféle vélemény is, csak legfeljebb a ,,futottak még kategóriába esik'', mert nem jut el az érintettekhez.
@kifordított nagyanyó: Egy MU drukker? Tréfálsz?

Majd ha Dortmund vagy Spurs mezben lófrálsz, elgondolkodom rajta.
Bár a Bayern góloknak is tudtam örülni múlt kedden.:)
@Habakuk999: Azt lesheted!:))
Viszont attól tartok a Tottenham nem lesz az első négyben.
Vagy ha lesz akkor a Chelse vagy az Arsenal nem lesz ott.:((
Most már csak az EL-t nézem.
@Penivaldes: hm. A bíró tehet _hivatalból_ feljelentést.

A feljelentését azonban vizsgálat és másik tárgyalás követi, valamikor, amit nagy valószínűséggel (már csak a függetlenség miatt is) nem ő fog tárgyalni.

Tudtommal a bíró nem vonhatja össze, hogyaszongya: Jó, feljelentem de (jéé) itt 1 feljelentés(em) és ez alapján rögtön el is ítélem. Éti Feneséged? Mert ez már statárium lenne.

Így az a szó, hogy ,,büntetőfeljelentés'' normál jogban, pláne demokráciában nonszensz!
Állítsátok le ezt a cigány tetűt, ameddig még lehet!
Szép kis zuhi közeledik, sziasztok!

További szép napot!
@aritus: Olvastam. De ebben a témakörben már többször megnyilatkoztam. Nem állítok kevesebbet, mint hogy előbb el akarták venni a "multinacuionális" cégektől (karvalytőke) a dohánybizniszt, túl alacsonyan akarták tartani az üzletek számát, s végül az alacsony létszámú üzletek miatt sikerült ilyen balhét csinálni. Komplett példája annak, hogy sokat akartak markolni, s csúszik ki a kezükből a politikai haszon, mert annyira korruptak és kapzsik a fajta-társaik. Nem hiszem, hogy a "kistrafikosoktól" akarták szánt-szándékkal elvenni, de a haveri-rokoni tolongás nyert, meg a Lázár-féle lobbierő. Így bizony a po9litikai haszonszerzés szele, vihart aratott.
Na, itt a másik agyhalott. Ez sem ért semmit. Áaah..
hvg.hu/itthon/20130503_Tarlos_orban
"cserébe a mi pöcsükkel csalánverésnek nem kéne nemzeti sporttá válnia."

Talán hagyni nem kéne...
Szerintetek szerveződik már a következő békemenet az Andrássyra, "Vissza a portugál házakkal!" jeligére?

bio
Ennyi baromságot csak pénzért lehet leírni. Hol van a pénztár és ki fizet. Kérek tájékoztatást! Köszi
@épészmérnök: "Tehát a lopás ősi magyar virtus és nem kommunista huncutság" amit leirtál, az utolsó betüig igaz...jól helyére tetted ezt a nézetet és népet.Szerintem ebből a kapzsiságból következik, hogy mi mindig vesztesek vagyunk
"Valamiért szerintük sem jó az úgy, ha Handó Tünde pakolászik ügyeket Alsómőcsénybe, még ha tehermentes és kényelmes is lenne mert a kiemelt ügy nem volna annyira szem előtt."
Dehogynam jó! Mert az még sem tartható, hogy az "illetékes" bíróságok azért engednek szabadon szadista sorozat gyilkosokat, mert a bolsi bíróknak büdös a munka és "túlterheltek" a semmittevésben.
Rohadjon meg minden bolsi gazember, a bírói karban elsősorban!
@Penivaldes: AZtán meg porzunk mindenfele. Az ifjúság már elkezdte
@István Kun:
Mi az, ti a kettest nézitek?
Zorbányc éppen két perccel ezelőtt nyilatkozta a TV-ben, a trafikpályázatokkal kapcsolatban, hogy ez becsületbeli ügy.
Neki annyi a becsülete, mint teveszar!

Nyeeeeeeeh!
Micsoda meglepetés. Viktorunk ismét átgázol a jogállamon és a jogerős bírósági ítéleten. ;)

www.index.hu/belfold/2013/05/03/orban_megint_betiltat_egy_tuntetest/
@azbesztos: "Rohadjon meg minden bolsi gazember, a bírói karban elsősorban!"

Akkor te is rohadni fogsz, Orbán-bolsi. Amikor az emúttnyócévbe a vezíredet szolgálta a testület, akkor nem voltak bolsik? Nyomorék.
@István Kun: "Hol van a pénztár és ki fizet. Kérek tájékoztatást! Köszi"

Az nem úgy megy, kérlek. Előbb letérdelsz és szolgáltatsz, utána van a kifizetés (ha nem hiszed, kérdezd meg anyukádtól). A tájékoztatás megvolt. Szívesen.
Orbán ismét gondolatrendőrséget játszik, és egy anticionista tüntetést a zsidóság egésze elleni támadásként értékel egyrészt kirekeszt: ugyanis megsérti az anticionista zsidók érzékenységét, mert úgy állítja be, hogy minden zsidó kötelezően cionista. Másrészt a saját tábora anticionista részét is maga ellen haragítja, s bizony ez nem semmi létszám. És akkor nagyon finoman fogalmaztuk meg a fentieket, és nagyon csínján bántunk a jelzőkkel. Arról nem is beszélve, hogy itt az újabb orbáni utasítás már a Kúriának is. A nyüszítő liberálisok emiatt fognak diktatúrát kiáltani, és úgy felhasználják ellene a kegyeik elnyeréséért indított akcióját, ahogy ezt eddig is megtették. Nem akarja megérteni Orbán, nem a Horthy-korszakban élünk, amikor a kormányzó politikáját maximálisan támogatta sok zsidó iparmágnás, nábob, és sok ezer-holdas. Most lehet párral stratégiai megállapodást kötni, de a világ hatalmi berendezkedése más. Ha jön az ukáz, ők fogják a kést először a hátába döfni. Éppen úgy, mint azok, akik ezt nem is rejtik véka alá.;)
Az index igazán írhatna pár sort ez elmúlt 25 esztendő legnagyobb botrányáról is. A vak komondor nem az.
@Mariann19:
Az újabb rezsicsökkentés törvényt megszavazta az MSZP frakció. Rájöttek, hogy eszeveszett ostobaságot csináltak a rablóprivatizáción nyerészkedő multik védelmezésével. Akiknek épp ők emelték háromszorosára az árakat a garantált profit mellett.

A nyugdíjemelés 2%-ra csökkentését tehát nekik is köszönd meg.
Mint ismert, a Fidesz választási győzelmeinek ünnepi helyszíneként is ismert pécsi Murphy's Pub üzemeltetője csak a sétálóutcai üzlet után tízmilliós adósságot halmozott fel 2012 őszére. A többi vállalkozását is ide véve a vendéglős tartozása elérte a 20 millió forintot. Annak ellenére, hogy dokumentumokkal bizonyíthatóan rendszeresen a Murphy's-be hordta a pécsi városvezetés különböző rendű és rangú vendégeit. A
Pécsi STOP birtokába került utalványok, megrendelők alapján a Murphy's Pub biztosított egyebek mellett munkavacsorákat 25-27 ezer forintért, amikor országgyűlési képviselő, vagy az akkor még csak fővárosi főpolgármester-jelölt Tarlós érkezett Pécs polgármesteréhez. Ötvenezres tétel volt egy finn delegáció, a Pán Európai Unió ülése, német befektetők megebédeltetése. Az utalványok sora végtelen, Páva Zsolt aláírásával munkaebédek, delegációk, és német befektetők sorjáztak a Murphys'ben. A szerényebb számlák 10 ezer körül mozognak, a drágábbak a 100-140 ezret is elérik.

Az ügyben a pécsi MSZP is megszólalt. Közleményükben azt javasolták: Páva Zsolt polgármester kezdjen tárgyalásokat annak érdekében, hogy a Murphy's Pub Kft. és a tulajdonosi kör tulajdonában álló egyéb vállalkozások Pécs, a Pécs Holding Zrt., a Zsolnay Örökségkezelő NP Kft. és a BIOKOM Kft. felé fennálló, ki nem fizetett tartozásai fejében hétvégenként a Murphy's Pubban ingyen biztosítson meleg élelmet annak az 500 rászoruló gyermeknek, akik nyáron igénybe veszik ezt a szolgáltatást - mindaddig, amíg a tartozást a gyermekek le nem eszik. A Fidesz nem szavazta meg a kezdeményezést.
Ilyen és ennél jóval nagyobb simlik történnek a fidesz rezsim alatt PÉcsett is!
@s: a cukorbetegek és családtagjaik lerendezik

benyújtják a számlát Viktorának

emiatt igazán ne aggódj :-)

ő már egy bukott ember.
rezsicsökkentés, ma ezzel keresett meg bennünket a szolgáltató

lehet, hogy a trafikpályázaton is indult

www.edfdemasz.hu/pages/aloldal.jsp?id=461569
@GeoCracker: van egy mese a pöfetegről ami felfújja magát majd szétrobban
@J.László:
A rezsicsökkentő Fidesz meg felemelte 27%-ra az ÁFÁ-ját.

Nyeeeeeh!
@huzzadneki shakespeare: könyörgöm, ezeket az összegeket is fel kellene tüntetni az összes számlán és blokkon, visszamenőlegesen, h mennyit veszítettünk
A rezsicsökkentés csókolomot köszönne neki, mint epe a fehérürömvirág teának
Valaki tud valamit a Szekszárdi fideszes péntekre beharangozott bizonyítékáról?? Vagy csak "hangember" volt.. Vagy szóltak Neki, ne du!!
@magándemokrata:

Csönd van. Azt hiszem nagyon nehéz helyzetbe lavírozta magát.
Szóval itt van ez a szerencsétlen viktátor, aki jogász létére nem képes felfogni, mit jelent egy olyan jogerős bírósági döntés, mellyel kapcsolatban nincs helye jogorvoslatnak. A MAI NAPON utasította Pintért a holnapi tüntetés megakadályozására.
EZ HÜLYE, MÉGIS MIT AKAR A JOGERŐS BÍRÓSÁGI ÍTÉLETTEL SZEMBEN, AMIVEL KAPCSOLATBAN NINCS HELYE FELLEBBEZÉSNEK?! :D :D

Úgy tűník viktornak - ezen a téren is - végleg elgurult a gyógyszere. :)

Jobbik: Orbán tartsa tiszteletben a bíróság döntését!

A független magyar bíróság döntései mindenkire kötelezőek függetlenül attól, tetszik vagy nem tetszik – szól az a már-már közhelynek tűnő mondat, amelyet annyiszor lehetett hallani az elmúlt években, kivált a fideszes politikusok szájából – áll a Jobbik közleményében.

A nemzeti radikális párt szerint Orbán Viktor miniszterelnök „észak-koreai mintát követ, vagy az emberi jogokat számtalanszor megsértő izraeli példákból meríti a jogállamiságról alkotott nézeteit.”

alfahir.hu/jobbik_orban_tartsa_tiszteletben_a_birosag_donteset
Ezen besirtam:

index.hu/belfold/2013/05/03/laborc_nem_elt_vissza_a_hivatalaval/

Hát mi van ebben az országban? Hát ez bíróság? Ez szar! Nem lennék a helyükben! Handó Tünde rájuk néz, és már oda is a férfiasságuk napokra. (Én legalábbis valahogy így vagyok vele is meg az egész bagázzsal, legsúlyosabb a Szíjjártó, ha annak meglátom a fejét, egy hétig nem áll fel. )
@Orica Középföldi: Senki nem kényszerítette rá! Vagy polgi szeretne lenni? Mert a hirtelen megvilágosodásban nem hiszek!
@OPHELIA: speciel pont igaza van.
Ha ő leszarhatja a bíróság ítéletét, akkor én miért nem?
Bár útálom az agyatlan tapló jobbikot, de ez azért túlzás.
@OPHELIA: én viktort jobban sajnálom. :)
Ez beteg. Teljesen elmentek otthonról. Fantázia, valóság egybecsúszott.
"Hangsúlyozta: a kontinenst jellemző magas, újratermelődő államadósság leküzdésének fontosságát, valamint azt, hogy a második világháború utáni jóléti állam helyett munkaalapú társadalmat kell kiépíteni, amelynek jegyében Magyarország például már bevezette új, versenyképes adórendszerét, és egy rugalmas munka törvénykönyvét alkotott, mindezt azért, hogy jobban megérje dolgozni."
Amikor ez a majom beszél a munkaalapú társadalmáról, nekem mindig Nagy Sándor volt mszosz-elnök jut eszembe, annak kérgesre volt dolgozva a tenyere.
hvg.hu/vilag/20130503_Orban_Portugaliaban_munkaalapu_tarsadalom
@sírbateszezazegész:

"jobban megérje dolgozni."

Hát, esetleg egyszer, legalább egyszer ebben a büdös életben ő is kipróbálhatná, milyen az, dolgozni.
@DarthVader: Itt már csak akkor éri meg jobban dolgozni, ha ezeknek a senkiházi hazaárulóknak a sírgödrét ássuk.
@anyadmajma: Azért sajnálom, mert már úgy beleélte magát.

Az első ember?nek hivatalból jár a leszarhatom tabletta.

Várható volt, a "szelíd motorosok" után.

Én speciel már az első körben nem adtam volna rá engedélyt.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Grat neked, képes voltál 7 sort leírni saját kútfőből.

Orbánt miért sajnálod? Ki akarjátok húzni a nyelveteket a seggéből?
@sírbateszezazegész: Sajnos itt nem éri meg jobban dolgozni, mert mindig azt a lovat ütik, amelyik húz, oszt egyszer csak infarktust vagy strokot kap, aztán rádöbben, hogy tényleg érdemes volt többet dolgozni- ha túléli. Ezen már túl vagyok valamilyen szinten. Viszont többet dolgozni?? Hiába szeretne sok ember túlórázni, ha a munkahelye nem engedi meg. Viszont a főállású dolgozók helyett az ukrán vállalkozók akár napi 16 órát is dolgozhatnak, azoknak nem kell túlórát fizetni. Igaz, hogy nagy részük echte magyar állampolgár.
A munkanélküliekről már ne is beszéljünk, pedig azok között is vannak bőven, akik tényleg szeretnének dolgozni.
@OPHELIA: ezt is orbán b@xta el !

bár Bajnai ál megetük!
@OPHELIA: ez már filozófiai magasság.
Én ugyan nem kedvelem Murphy törvénykönyvét, de "Az életet csak előrefele lehet élni, de csak visszafele lehet megérteni". Közhely, nem is ide való, de azért biztonságot ád.
@Buga.Jakab: és a Bajnai autójának ellopását kire kened?
@OPHELIA:

hát szerintem két eset jön számításba:

1, Gyurcsány
2, vak komondor
@sírbateszezazegész: Közhely, vagy nem? Igazsága van, csak előre lehet menekülni.
Sztem a jelenlegi Munka törvénykönyvét az érintettek kiknek "megvédéséről" szól, jobban nem kedvelik mint Murphy-t.
Mert az előzőhöz képest "ami elromolhat, az el is romlik" Sőt! Ez nem csak a Mtvk-re vonatkozik.

Múltidőben ragozva, el is romlott.
@DarthVader: én az elsőre tippeltem, amikor olvastam a cikket
@OPHELIA: Azért mert beteg és szellemileg is kezd megbomlani.
@whatsoever: Te meg a másik fele.
Büszke lehetsz magadra.

@OPHELIA: Én személy szerint rühellem őt meg a bandáját.
süti beállítások módosítása