Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "Orbán ragaszkodott hozzá, hogy az oroszok projektje valósuljon meg." telex.hu/direkt36/2024/05/0... (2024.05.07. 07:04) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.05.02. 04:12 Fabius

Navracsics elkötelezett átlátszó

Címkék: fidesz korrupció navracsics tibor

Kedves mindenki!

Én az vagyok! Bizony!! És kurvára utálom mikor ezt bizonygatni kell. Hogyhogy mit? Hát az átlátszót, ne zavarjatok má' össze. Szóval elkötelezett átlátszó vagyok. Biztos, üvegzseb volt a jelem nagycsoportban. Mondjuk össze is törtem, de ez most nem tartozik az elköteleződésemhez. Mert amúgy el is vagyok köteleződve az ügy iránt, isten bizony naponta művelem, mint Balogh Jocó a nőverést. Érted, átlátszom. Ha nem akarom akkor is. 

Úgyhogy bácsi kérem Tibikével genyózni nem ér

Jó. Most egy kicsit elmértem az ugrást és úgy suhantam át a léc alatt, mint 25 kilós tejeskanna asszonyhátba Fülöpházán

navracsics-tibor-komondor.gif

Bizonymondom tinéktek, ez a közérdekű adatigénylés az én vak komondorom, hogy rohadna meg. Elgáncsolt a szemét, most meg itt ülök nyakig a kovászban és nektek magyarázom elkötelezett átlátszóságomat. Ne nézzetek már, muszáj, hisz Stupf Andris is követelni kezdte a trafikmutyi átláthatóságát a Heti Válaszban. Hogy a bőr hűlne a fejére a pofátlan izgága billentyűkoptatónak, nem elég ennek se az én átlátszó szavam, iratokat akar a kis szemét. Most képzeljétek mennyivel könnyebb volna nekem, ha ezek a Stumpfok nem lennének! Az egyik aszongya átléptük az alkotmányosság határait, a másik meg a legbénábban leplezett legnagyobb mutyink irataival ismerkedne.

Meg hogy káros meg elfogadhatatlan a mutyitakaró, pfff. Nem a Népszabadság pártélet rovatába írsz, helló! Mi az, hogy káros? Kinek káros? Nekünk, az elkötelezett átlátszóknak nagyon is hasznos, hisz ezért kapcsoltuk turbófokozatra a gombnyomógépsort, és szűkítettük aligvalamire tágítottuk óriásira a lehetőségeket. Nem röhög büdösparaszt! Igenis tágítottuk, igen igen igen! De ha véletlenül mégis szűkítettük volna, akkor se mi vagyunk a hibások. Ennek a cserpalkovicsnak annyiszor elmondtam, hogy inkább felsőtestre gyúrjon, mint egyéni képviselői indítványra, annak nagyobb hasznát venné, de ez meg a Vas csak írnak és írnak, a balhé meg nekem jön házhoz. 

Amúgy meg nem értem mi a baj, de télleg. A kényelem már nem is szempont, hogy a rezsidémon citerázzon a szikkadt bordáitokon?! Nem pihentetőbb megtudni az Állami Számvevőszéktől és a KEHI-től, hogy minden a legnagyobb rendben van? Két olyan intézmény mondja ezt, akik az elmúlt három évben egy, azaz egy darab ügyet sem voltak képesek bírósági szakaszba juttatni ketten együtt. De majd most! Most aztán nekidurálják magukat, és észreveszik a sesztákmikit is a ciprusi offshore cég felügyelő biziben, és majd jól meg is kérdezik róla. Tutit. Vagy ha nem, hát nem, de azért a cserpalkovics meg a vas a hibás, ezt ne felejtsétek. Ők vannak rá kijelölve, nem én! 

Én legfeljebb majd a táblára írom jövő ilyenkor a választásokhoz közeledve, hogy ió, ció, korrupció, ebben bukunk bele!

Na csókpuszi. 

474 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr225260735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jól értem, hogy a szűkítést felcsökkentették tágításra?
Egyébként át látsz a falon, ha előtte ráírod, hogy: Á.
Na ugye, hogy írni kell.
Sötétben, vagy csukott szemmel azt sem látod.
Végigolvastam a hozzászólásokat is.
Az első kommenttel egyetértek.
szóval nagy baj van vagy leve?
ZEU elvette vagy felcsökkentette a magyar kifizetéseket, vagy olyan feltételhez kötötte ami a NER-ben nincs megengedve és a rezsődémon sem tuggya megoldani ilyen komondorzivataros elesőben...meditálok, az néha nyugtatólag hat a zülőkémre...szóval medi és táció talákoztak és aztat súgták -két gonosz- hogy a jelenlegi trafikosok a sok vesztes nem fogja átadni a trafikját semmilyen címen, azaz vagy törvényt kell hozniuk a rekvirálásról valamilyen bölcs alapon vagy nem lesz trafik a lincenciaturának? mert ugye licencet lehet kapni de hová teszi és aggya el a terméket ha nincs üzlethelyiség?

5 milla itt 6 milla ott szerződés a beszállítókkal és meghírdetni az új székhelyet +12 milla nagyplakáton és alkalmazottat felvenni aki nem gyújtja fel és nem lopja el első éjszaka a feltöltött raktárat...

szóval nem olyan eccerű dolog

a csicska navra elvtárs meg majd lesz ügyvédbojtár valahol alsó cypruson ha nem ütik szívlapáttal menetirányba

brühühühühü

jó kis medi táci ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
@Dr. jenőke (jenőke):
végigolvastam a kommenteket mind az eggyel egyetértenék ha tudnám melyik melyik?

brühühühü

olyan bonyi így hajnalok közeledtén 19:56 kor 2013 május 1 seje
@rodeo36:
Ezt írod: "nem fogja átadni a trafikját semmilyen címen"
Szerintem nem is kell, mert csak koncessziót nyertek, nem tulajdont.
A pályázat felülvizsgálható a polgári jog szabályai szerint, és aki rosszhiszeműnek bizonyul, attól a koncesszió megvonható, ha a rosszhiszeműség a pályáztatásra is kiterjed, meg kell ismételni, biztosítva - természetesen - a legtágabb nyilvánosságot.
Nem olyan bonyolult, mint az indiánok földtulajdona, vagy a mostani nemzeti földpályáztatás.
Ennyit röviden.
@Dr. jenőke (jenőke):
szóval -ahogy éreztem- kaptak egy bőrpapírt amivel azt tesznek amit tudnak, de az bármilyen módon kurva sok pénzt követel induláshoz, nem is beszélve megszervezni --- de nem ismétlem önmagam

brühühühü

lesz ez még sírás a kacagásból

a jó tészta az volt amikor a "nyertes" a bőrpapírjával odapofátlankodott a veszteshez aki -mint tuggyuk elzavarta
Ilyen ez a csicska.
"Navracsics Tibor minisztériumi leltári tárgy (esetében):...az ismeretterjesztés során erősen átfotosopolódik a valóság, vagy a mellébeszélésnek semmi köze sincs a tényekhez, mert Navracsics nem egy konkrét személy, hanem gombnyomásra működő bullshit-generátor."
Frissítsük fel: hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20120928_navracsics_az_onerzetes_nulla
A legundorítóbbak egyike. Süt róla, hogy mindenkit hüjjének néz, és eszerint is viselkedik.
Ha buknak, hűvösre kell vágni ezt a gátlástalan barmot!
De nem buknak(egyelőre), és ez a Berija még kiötöl egyet-mást " míg agyonlövik.
Fideszéknél úgy látszik alapkövetelmény az asszony-verés. Esztergom büszkesége, Meggyes Tamás szoptatás közben tette ki egy vak komondornak a feleségét: www.stop.hu/belfold/botrany-osszeverte-szoptatas-kozben-feleseget-a-polgarmester/506493/
@nemecsek ernő áruló: a tiprpak taplo, kedves jo mamajukat mar ezeknek a genetikai hulladekoknak, hu de nehez vopt meg ennyire is visszafognom magam...
@AKIsTUDATLAN:
Csatlakozom... Navra a legundorítóbb janicsár lett - pedig van egy pár porctalan csiga még ott.
Cinikussága, mézes-mázas vigyorgó külső mögé bújtatva is undorító, a legalantasabb hazugságokkal és csúsztatásokkal operál, miközben próbálja mértékadóan előadni magát.
Szánalmas egy alak, a legszebb példája a gerincvesztésnek és lecsúszásnak.
@nemecsek ernő áruló:
Egy szóval kifejezve, ahogy futtatták magukat:

CSALÁDBARÁT KORMÁNY! :(

Most képzeld el, ha nem azok lennének...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: mér' kell mindig szegény tirpákokat bántani?

Különben is már rég bebizonyosodott, hogy gyurcsány volt az komondorbőrbe bújva!
Na, papírkutyák, most ugassatok! :))

"Több ellenzéki politikus rokona, ismerőse is nyert a trafikpályázaton - írja a Magyar Nemzet, a lap az 5415 trafikos koncesszió között összesen két MSZP-s és egy jobbikos összefüggést talált. Mint ismert, a fideszes politikus és érdekkör a múlt hétfőn közzétett trafikpályázati eredmények szerint gyakorlatilag letarolta az országot.

A Magyar Nemzet szerint több, az ellenzéki politikusokhoz rokoni és üzleti szálon is kötődő vállalkozó is koncessziót nyert a trafikpályázaton. Mint ismert, a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. hétfő este hirdette ki a dohányboltokra kiírt koncessziós pályázat eredményét, amely szerint 5415 dohánybolt nyílhat július elsejétől.

A kormánypárti napilap megállapította, hogy koncessziót nyert az egykori szocialista pártigazgató, Puch László testvére és sógora. A testvér a Tolna megyei Madocsán, a sógor pedig a baranyai Lánycsókon nyithat dohányboltot.

Baranya megyében árusítási jogot nyert Mali Zoltán, Drávapiski polgármesterének felesége, aki Alsószentmártonon bővítheti ki vendéglátó egységét dohánybolttal. Őt a Magyar Nemzet azért említi meg, mert korábban SZDSZ-es volt.

A győztesek között van a dunakeszi MSZP-szervezet egykori alapítójának, Nagy Imrének a fia.

A Magyar Nemzet még egy jobbikost is talált a leendő trafiküzemeltetők között: Bán Norbert, a Jobbik szigethalmi önkormányzati képviselője a lapnak arról beszélt, habár nincs trafikosmúltja, két pályázatot is beadott, de csak az egyiken nyert."
hvg.hu/itthon/20130502_Brutalis_leleplezest_kozolt_trafikugyben

Ugye-ugye... ebből is látszik, hogy ez igazából coci és jobbikos mutyi volt! :))
Szegény, szerencsétlen MN mit erőlködhetett, mire ezt összedobták... (A régi szép bolsi reakciók azért máig működnek, hisz kiderítették, hogy a tulajdonos szeretőjének a nagybátyja valamikor tényleg kulák volt)
@elmeherceg:
Bizony! Terikét meg a Bajnai lökte át a kutyabőrbe öltözött Gyurcsányon! :)
Az ökle Balog ettársnak meg a pörköltfőzés közben sérült, ez sem kérdéses...
van itt mocsok dögivel:

Messziről bűzlő sztorit adtak be a mentőknek a Bara Józsefet agyonverő rendőrök

A gyors kórházba szállítással sem lehetett volna megmenteni az Izsákon, vallatás közben elhunyt férfit, Bara Józsefet - írja a Népszabadság, amely azt is közli, hogy a férfi agyonverésével gyanúsított rendőrök milyen magyarázattal álltak elő a kiérkező mentőknek.

hvg.hu/itthon/20130502_Messzirol_buzlo_sztorit_adtak_be_a_mentok
VG: máris csúszásban az új trafikpályázat

Már hétfőn új trafikpályázatot kellett volna kiírni 1417 olyan településre, ahol az első körben senki nem akart nemzeti dohányboltot nyitni - írja a csütörtöki Világgazdaság.

hvg.hu/kkv/20130502_VG_maris_csuszasban_az_uj_trafikpalyazat
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Szánalom, ha ennyire telt a rendőr uraknak magyarázatból. Egy vicc, hogy két ilyen balfasz, ennyi sötétséggel egyáltalán rendőr lehet.
Csak nem azért melóznak ennyit vele, ködösítenek, mert az egyik a polgármester rokonsága?
Akárhogyan is nézem, ez gyilkosság volt. Kár szépítgetni...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Lehet, hogy én is nyertem egy trafikot, csak még nem tudok róla??? ;)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: @Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Vajon a kiflis asszonyság kiáll a kamerák elé, hogy Meggyes úr méltóztasson visszaadni a mandátumát? Hm? Tippeket elfogadok, de szerintem sejtem a választ.
Worluk mester:

"Nem elég azonban egyszerűen elrabolni valaki üzletét, és átpasszolni a megbízható elvtársaknak. Hiszen képzeljük el a kedvezményezettet, egy random választókerületi elnököt. Hát tud az trafikot vezetni? Dehogy tud, hiszen vaddisznó. Mosdatlan barbár paraszt, aki minden este bebaszik, félholtra veri a feleségét, aztán elmondja, hogy már a lagziban mocsárrészeg volt, utána meg biztos átesett az asszony a vak komondoron, mint ahogy a múltkor a létráról."
hvg.hu/w/20130430_Elszivom_lassan_eleted

Egyébként ebben a "trafikmutyi" kifejezésben engem a "mutyi" fonéma roppant mód idegesít, mert mutyi esetében valami egyébként védhető, és tisztának látszó dologban vannak megkérdőjelezhető pontok (például nem tervezett, szükségtelen alagút egy autópályán, amiből több pénzt lehet kilopni) de ezesetben viszont fejétől bűzlik a hal.
@nemecsek ernő áruló:

Most?
2009-ben történt az ominózus eset, és mélyen kussolt róla mindenki.
@GeoCracker: OFF - Átsiklottam felette a napokban, de halála kapcsán érdemes lenne röviden megemlékezni róla.:(

"Az ő életútja nem csak szimbolikusan testesíti meg, hanem szinte leképzése a XX. századi magyar sorsnak. Tíz éves korában hadiárva, mert édesapja a Don-kanyarnál hősi halált hal. Tizenkét évesen családfenntartó. 1956. november 16-tól december 11-ig, letartóztatásáig, huszonhárom évesen, mint a Nagy-budapesti Központi Munkástanács elnöke, gyakorlatilag Magyarország vezetője, a 250 000 fős megszálló hadsereg által levert forradalom utáni ország utolsó reménysége. Életfogytiglani börtönbüntetésre ítélt rab, akinek évtizedekkel később első amerikai útja az Arlington-i temetőbe vezet, ahol megkoszorúzza John F. Kennedy sírját, akinek 25 000 magyarországi politikai elítélt – közöttük ő maga is – szabadulását köszönheti.
1988-ban a kommunizmus vége felé közeledő világban a magyarországi fordulat elsőként kiszemelt eljövendő vezetője. Washingtonban a Fehér Házban fogadja őt Zbigniew Brzezsinszki, akinek két kérdést tesz asztalára: Magyarország trianoni szétdaraboltatásának orvoslását és a magyar államadósság elengedését, illetve átütemezését.

Mindezek után Rácz Sándor minden valószínűség szerint azért sem lett Magyarország államelnöke, mert a Freedom House-ban történt meghallgatása az első kérdésre adott válasza után véget ért. Mi a véleménye a magyar nép antiszemitizmusáról, és mit kíván ez ellen tenni? – volt Rácz Sándor tájékoztatása szerint az első kérdés, amire ő egy tőmondattal válaszolt: A magyar nép nem antiszemita! A meghallgatás ezzel véget ért.
Tényleges politikai lenullázásához még kellettek konkrét, magyarországi politikai lépések. Mint a rendszerváltás előtti évek titokban zajló politikai szabadegyetemének előadója, egyetemisták százaival volt élő kapcsolatban. Ennek is köszönhető, hogy a kommunizmus ellen látványosan szervezkedő, akkor huszonévesekből álló Fidesz őt, Rácz Sándort, az ’56-os forradalom élő hősét, első tiszteletbeli tagjává választotta. Amikor 1990-ben a Fidesz második kongresszusán javaslat született, hogy a Fidesz támogassa Rácz Sándor köztársasági elnök-jelöltségét, mely tisztségre őt Krassó György pártja jelölte, egy ma is aktív, akkor fiatal politikus ötször is mikrofonhoz lépett, és ellene szólt, mindaddig, amíg a Fidesz kongresszusa el nem állt a támogatásától.

Rácz Sándor pedig 57 évesen, életereje teljében, politikai pályája csúcsán visszament falura gazdálkodni: szántott, vetett, aratott, tehenet fejt és elletett, és közben szenvedélyesen, magyar népe iránti töretlen elkötelezettséggel figyelte a magyar politikai élet minden mozzanatát, 2003-ban történt visszatéréséig, amikor őt a Magyarok Világszövetségének tiszteletbeli elnökévé választották."

ON
A mai napra. :)

Hofi - Éljen Május 2.

http://video.xfree.hu/?n=keskeny|c3c8df2743bb5b3ec39dc85a8f1d8442
@Orica Középföldi: Én már azt is "nagyra értékelném" ha most meg lenne a bátorsága hozzá.
"A földekkel kifizették a bárókat, a trafikokkal kifizetik a közkatonákat"

youtu.be/4VxBBE3k4cg
@nemecsek ernő áruló: erre nem is lehet már mit mondani...az anyák hős védői..
@nemecsek ernő áruló:

Nem gondolhatod komolyan, hogy Tétényi Éva körme alól kihúzzák ezt a "tüskét"?
Hadd fájjon.
szóval, hiányzik 1457 koncesszió nyertes azaz trafikos és a hozzávaló nemzeti traffik?

akkor azokon a településéeken a meglévőket kinevezik nemzetivé vagy mi lesz?

és az 5452 nyertes milyen trafikban fog trafikolni mert trafikjuk egyiknek sincs és semmi ami hozzá való csak a bőrpapír...arra meg senki sem megy megnézni a nemzeti trafik tulajdonost még ha be is űl egy kirakatba tangában és a nyakában tábla:

ÉN VAGOK A NEMZETI TRAFIKOS SE DOHÁNY SE TRAFIK

ADAKOZZATOK A SZERENCSÉTLEN ÁTBASZOTTNAK

brühühühühü
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ez kijafaszt érdekel? kijazaráczsándor? egy kirúgott fideszes aki sem a fidesznek sem az maszp nek sem senki másnak nem kellett egy faramuci alak, jobb lett volna ha sohasem foglalkozik mással mint tehenészettel

te meg gyűjtsél ibolyát

brühühühü

kotkodács
@Orica Középföldi:
forrással is csak háziszárnyas

brühühühü

érdektelen süket duma
@rodeo36:
számoljatok, a zorbán amúgy cigányosan átbaszta a híveit, pénz nincs, van bőrpapír

az 5452+1457= 7909 traffikhoz kell -szerényen- 10000000/ traffik azaz usque 800 milliárd forintocskácska

mert vagy meg kell vegye vagy....szóval kibaszott velük? mit mondtok ti erre?

brühühühü
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

ehhez mitcócc?
@rodeo36:
számoljatok, a zorbán amúgy cigányosan átbaszta a híveit, pénz nincs, van bőrpapír

az 5452+1457= 7909 traffikhoz kell -szerényen- 10000000/ traffik azaz usque 800 milliárd forintocskácska

mert vagy meg kell vegye vagy....szóval kibaszott velük? mit mondtok ti erre?

brühühühü
BŰNBANDA EZek a nemzeti szarok..ÉS EZEKKEL VÉRESEN LE KELL SZÁMOLNI!
@rodeo36: Nekem pont azért volt szimpatikus, mert azok szorították ki, akik eddig jeleskedtek az ország tönkretételében. (MSZP+SZDSZ+FIDESZ)

PLd. 1990-ben köztársasági elnökválasztásra készült az ország. Rácz Sándor, a Magyar Október Párt jelöltje. A Fidesz, amelynek első kongresszusa a párt első tiszteletbeli tagjává választotta Rácz Sándort, ugyancsak fontolgatja jelölését. A Fidesz második kongresszusán egy küldött javasolja Rácz Sándor jelölését. Ám Orbán Viktor mikrofonhoz lép, és ellene szól. Újabb küldött javasolja jelölését. És Orbán Viktor újból ellene szól. Ötször hangzik el a javaslat: támogassa a Fidesz Rácz Sándor köztársasági elnökjelöltségét. És Orbán Viktor ötször lép a mikrofonhoz, és lebeszéli a kongresszust! Vajon kinek a kérésére, és miért tette ezt? A Freedom House visszaköszön?
Ne viccelj mar, Pique elobb fog egy jo meccset lehozni (sohanapjan kiskedden ugye) mint a Fidesz belebukni valamibe is...
@rodeo36: a trafik, mint üzlethelyiség nemléte nem igazán probléma, mert üres üzlethelyiség annyi van, mint utcán a csikk. Csak az én nagyfalumban is tudok tucatnyiról, amelyik jó helyen van, utcára nyílik, meg az összes többi, előírt tulajdonsággal rendelkezik. Akár holnap be lehetne cuccolni.
Ezzel az adatkorlát-törvénnyel kapcsolatban: biztos nagyon bamba vagyok, mert nem látom, hogy mi lesz az újságirókkal,ellenzéki politikusokkal, ha nem azt irják, mondják, hogy "Magyarország jobban teljesit", akkor lehet őket hazugnak kikiáltani, és mehetnek HT birósága elé? Hogyan tudnak tényekkel alátámasztott kormánykritikát irni, mondani,ha a kormánytól függő szervezetek adják meg, hogy mi a tény-adat??
Ez ORBÁNDEMOKRÁCIA,és tiltakozást sem látok ez ellen
@Hottentottenstottertrottelmutterattentäterlattengi:
ki fizeti és miből

nem a kérdésre reagáltál, ezt sejtettem...de ez nem kérdés, a kérdés az összesen cca 800 milliárd nemzeti dohány koncessziós beruházás?

brühühühü
@rodeo36: Ezt még nem láttad??? Ki ne hagyd. :))

Orbán: Mondj egy ötletet, csinálok belőle törvényt!

index.hu/video/2013/04/30/orban_viktor_busz/
@KÁTÉó53éúétr6: "Ez ORBÁNDEMOKRÁCIA,és tiltakozást sem látok ez ellen"

Szerintem ezt is szóba hozzák majd 10-én. :)

index.hu/belfold/2013/05/01/a_fidesz_szekhaznal_tuntet_a_jobbik/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
sajnos így sem érdekel orbánról tudom amit tudnom kell nem kell több róla

brühühühü

az orbán egy vagy több -akár egymás ellen dolgozó- maffiának is dolgozik, azok beosztottja...eladta az országot és már nem maradt semmi, a traffikosok saját pénzükkel ajándékozta meg, ha van nekik? már nincs honnan ellopni 800 milliárdocskát

brühühühü
@felcsutisuttyo:
ki és mikor?

brühühühühü
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Régi történet. Kedves Vezetőnk (Fénylő Csillagunk) már akkor elsöprő lendülettel rendelkezett és - a politika többi szereplőjének fondorlatai és ármánykodásai miatt - nagy ritkán hibázott is. Azóta folyamatosan fejlődött és rutinossá vált.
Most tökéletes!
@rodeo36: még csak nem is a tőke lesz itt a probléma, mert szenvedélybetegeknek árulni, erősen korlátozott versenyben tuti üzlet, amibe boldogan befektet bárki. HA a boltos elkötelezett ÉS hozzáértő, igazi kereskedő. De ezek az újak többségükben nem azok.
Ha önmaga próbálja vinni a boltot, elrontja, ha jól fizetett, motivált, profi alkalmazottal viteti a boltot, kicsi lesz a nyereség. Ha olcsó bérrabszolgával próbálja megoldani, az lopni fog és a leltárproblémák miatt a tulajt fogják a fináncok elkapni. Nem lesz ez akkora kéjmámor, mint azt esetleg a nyertesek hiszik.
@rodeo36: @Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"forrással is csak háziszárnyas"

Vak tyúk is talál szemet:))

"Patrubány"

Na ez nem "szem".
@nemecsek ernő áruló:
Hamvadó cigarettavég, ül a hamutálcán, s csendben végigég.
Kis cigaretta, te hidd nekem el, hogy engem is csak égve dobtak el.
Voltam én, boldog, lángoló, bíborpiros ajkat csókra csábító,
Most a szobámban magam vagyok én, merengek a múltak ütemén.
(részlet)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "Csatlakozom... Navra a legundorítóbb janicsár lett - pedig van egy pár porctalan csiga még ott. "

Ez itt navracsics:
kozige.hu/sites/default/files/field/image/navra.jpg

Ez egy meztelencsiga:
www.divephotoguide.com/images/photos/b/7880_1234867565.jpg

Hát nem tudom, melyik gusztustalanabb. :D

Viccet félretéve, ugye az ellenzék azóta hivatalosan Brüsszelhez fordult, csak nem figyeltem?
@Hottentottenstottertrottelmutterattentäterlattengi:

Ja, a fidesznyik tulajdonban lévő narancstrafikot, amint felforgatja a NAV... :DDDD

Hány éves vagy, szép szőke herceg?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Héééé! A csiga gyönyörű, és felhívja színeivel a figyelmet, vigyázz, mérgező vagyok.

Övé az átlátszó díja.
trafik,trafik,....szerintem valamelyik hüllő irja már beterjesztését a kocsmákról is, hisz egészséget teljesen meg kell védeni, mint a nyugdijjakat
He-he. Nagyon jó a poszt is, gif is!
Van ám adatvédelem! De a lakásodra bezörgethetnek és kikérdezhetnek név, cím szerint, hogy egyetértesz-e a vezír rezsidémon ellenes hadjáratával, vagy ne adj' isten van merszed másként gondolni. Horrible; gondolni egyáltalán.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ha abba bárki belegondol, hogy hogyan, milyen körülmények között "választódott ki" a fidesznek azon gárdája, amelyik jelenleg regnál - akár a parlamentben, akár ahivatalokban, akár a minisztériumokban - akkor ebben semmi meglepő nincsen. A szociopata felcsúti lókupec CSAK azokat választotta ki a castingon, akikről azonnal látható volt, hogy nulla aggyal és üres zsebbel létező barmok, akik semmi másra nem fognak odafigyelni, csak arra, hogy jó ütemben nyomkodják a gombokat.
Navracsicska ott "nőtt fel" a lókupec közelében, sok alkalma volt látni, hogyan kell a nyelvével laffantani ahhoz, hogy előbbre léphessen az ánuszlétrán.

A "jófideszes"/"erkölcsösfideszes"/"gerincesfideszes" karakterek, mint olyanok nem léteznek. Szenny, mocsok, meztelencsiga mind, kivétel nélkül.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Szuper? Hányan lesztek, tízen? Gondolom, közben a jogászaitok elkészítik a beadványt az AB-nak, a Legfőbb Ügyésznek, megírják a feljelentéseket, az uniós képviselőitek utánanéznek a vonatkozó jogszabályoknak, illetve informális úton puhatolózni kezdenek egy esetleges uniós eljárás megindításának leghatékonyabb módjáról...

Ja nem, mert ahhoz dolgozni is kéne, meg különben sem leszünk gyarmat (jó, a fizetést azért felvesszük...)
Az ió-ció-korrupciót kérem törölni a jegyzőkönyvből, a korrupció deviancia, amiről most beszélünk az meg maga a Rendszer működése.
@KÁTÉó53éúétr6:

Bazmeg, ne adj nekik ötleteket, könyörgök! :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ha csak fideszközeli trafik van és csak ott lehet bagót venni, akkor vajon mégis mi mást forgatna fel? Megszűnik a dohány jövedéki termék lenni? Ha nem, akkor muszáj lesz ellenőrizni.
Kicsit OFF (vagy mégsem?)
A Vincenten éppne derítik kifele, hogy ki írta(kinek a gépéről származik) Ráhelke dolgozata. Én nem értek az informatikához, de ha igaz, akkor valaki rányomulhatna - főleg, ha annyira hülyék, hogy még a nyomokat sem tudják eltüntetni:
orulunkvincent.blog.hu/2011/02/28/viccorszagban_bejelentenek#c19668892

Utolsó hozzászólások.
@Hottentottenstottertrottelmutterattentäterlattengi:

Majd csak kötnek valami mindkét fél számára előnyös deal-t, én hiszek a Kormányban. :D

Egyébként amit írtál, szerintem idáig még el sem jutottak a tervezésben, egyelőre még a lopásnál tartanak. Úgy vannak vele, a hídon majd átmegyünk, ha odaértünk (O. Viktor). :)
@Evezős:

Lassan nem merek kimenni az utcára, mert úgy ég a pofám, hogy anno én írtam a szakdolgozatomat...

Na, nem is lett belőlem senki.
@nemecsek ernő áruló: rágalom!

megyestamás egy katolikus keresztyény becsületes tiszteséges ember!
a politikai torta krémje !
nem hiszem el róla hogy csalt aés verte a 1/2ségét!
tamás egy grállovag! a nő hazuduik...
a nő mögöt bajnai áll... bajnai rózsa !
@DR. INKVIZITOR: na igen viszont a csúcs után a hanyatlás következik
@Orica Középföldi: nekem a csápjai vagy mik azok tetszenek leginkább..jól mutatna a polcon
@Evezős: azért senkit nem illik támadni mert xy az apja, az a legnagyobb bunkóságok egyike a köbön.
@Evezős: úgy müxik, hogy a Mikrofos word elhelyez egy azonosítót minden fájl végén. Az azonosító gépfüggő--gépenként más. Eredeti célja az volt, hogy az illegális Mikrofos termékek ,,majd jól lebuknak'' emiatt.

Szal ezzel lehet operálni. Ha sosem volt a te gépeden, akkor a te gépedtől függő azonosítót nem fogja megkapni. Ha egyszer is beleolvastál és elmentetted más néven, akkor kissé más a tészta.

Nahh megnézem, mit írnak ott.
nepszava.com/2013/05/velemeny/para-kovacs-imre-fock-jeno-louis-vuitton-hatizsakja.html

brühühühü

"Minden normális gengszterfilmben elhangzik a figyelmeztetés, hogy a nagy bankrablást követően az elkövetők ne vásároljanak drága kocsikat, nercbundát a feleségüknek, hanem kussoljanak, amíg elülnek a hullámok.
Ha valaki a másnapi találkozón vadonatúj Cadillac-kel érkezik, azt lelövik és elássák az erdőben, mert lebuktatná az egész bandát.
Kétségtelen persze, hogy a Cosa Nostra egy működő rendszer, míg a Fidesz pedig hirtelen felindulásból elkövetett lopásra építi jövőjét, ami aztán ilyen gyáva és szánalmas PR-akciókba fullad, mint Rogán Antal táska-árverése.
A magyar országgyűlés összetétele szórakoztató, de vállalhatatlan, egy lojalitás-alapú kiválasztási rendszer természetes módon szüli meg az asszonyverő, zsidózó, label whore, bunkó és beszámíthatatlan képviselőket, ha csak és kizárólag az a feltétel, hogy szeresse Orbán Viktort, parancsra nyomja a gombokat, akkor nem filozófusok, színháztörténészek és egyéb független értelmiségiek fognak tolongani az állásért, hanem rendes kétkezi büdös tahók, akik nem kérdeznek, nem okoskodnak, csak lopnak és szavaznak.
Az a tény, hogy még nem készültek könyékig orrukban érdeklődő, hereigazgató, pörköltet zabáló képviselőkről fényképek az ülésteremben, kizárólag annak köszönhető, hogy korlátozták a fotósok működését."
Legyen nagyobb az átlát6óság!
Mit tesz erre a magas6óság?
Jól megnöveli a lop6óság-

ot :-(
Ez milyen meló lehet??? ;)

Nézzen pornót havi 600 ezres fizetésért

hvg.hu/tudomany/20130502_nezzen_pornot_havi_600_ezerert
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Dettó. Ráadásul, kettőt is írtam, és lám-lám: most - hála ezeknek - "vén fejjel" dobhatom a kukába mindkettőt és tanulhatok szakmát (amit nem bánok végül is, mert life long learning - de azért mégiscsak felháborít, hogy ezek a ráhelek már a látszatra sem adnak és adják-veszik a diplomákat, nulla hozzáadott értékkel. EZ teszi tönkre az országot, nem az, hogy van-e balneológus-képzés, vagy nincs.
@rdos: nem minden hatóság
a mindenhatóság! :)
@le Látó: omg, ez a kép nem a szomorú szamurájt ábrázolja..
@Penivaldes:

De azért lehet, ha bérmunkában íratja meg a szakdolgozatát, amit aztán a saját témavezetője bírál el? :)
@Evezős: szerintem várjunk az ítélettel, és ne lkezdjünk el köpködni.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: nem értem elégedetlenséges okát, pique gólt is lőtt tegnap. neked semmi sem jó?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: a családot békén kéne hagyni, most csak azért megy ez a huzavona mert OV lánya, és akkor egészen biztos hogy csalt. ugyanez ment GYF fiánál is, akkor meg a jobbosok próbálkoztak. nekem ez nem jön be. őt is megilleti az ártatlanság vélelme, és róla is feltételezni lehet hogy minden tudását beleírva alkotta meg a művet.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: van vicc ezekben..persze csak ők, és aki róluk rosszat azt a Kövér neveli a pincében..inkább nem mondok semmit..
Van itt már annyi hülyeség......... Javaslom az ellenzéknek, szerződtesse szijártópétert! Mint tudjuk van az a pénz!! Tessenek mélyen a zsebbe nyúlni, és megfizetni!!Nosza rajta, Peti betudná darálni a fideszt!Ha lenne az ellenzéknek 1 ilyen kobrája, a parlamentbe sem jutnának be! " mondj egy ötletet csinálok belőle törvényt" egész hétvégén azt hittem én naiv, hogy ez valami vicc!! Tájékozódom, olvasok, beszélgetek, és még én is azt gondoltam, hogy ez vicc!! Kép, hang róla... GÁTLÁSTALANUL INTÉZNEK EL BÁRMIT! Félelem érzetük nulla! Na ezért fognak bukni, ez viszont Morfi törvénye!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
"Bazmeg, ne adj nekik ötleteket, könyörgök! :) "

Ugyan már, szerinted ezt nem találták már ki régen? Nem nekik ötlet külső forrásból, van nekik sajátjuk, legalábbis a lenyúlásokra. Értelmes tevékenységre sajnos nincs :(
@Penivaldes: Speciel itt azért van támadva(?), mert díjat nyert egy állami pályázaton - ahova, mint kiderült a konzulense nevezte be, és ahol aztán ő bírálta el, majd adta át a kitüntetést -, mert a dolgozat egy gagyi fos és mert közben a hozzáértők felfedezték, hogy egy corvinusos oktató gépéről származik a fájl.
Nagyon tetszett Gyurcsány beszéde!
Nyíltan kimondta mind azt, amit sokan gondolunk!
.
“a kormánypárti politikusok azt mondják, ők soha nem találkoznának bűnözőkkel. „Őszintén szólva nem tudom, hogy akkor hogyan tartanak frakcióülést.”
.
Ez nálam, mindent vitt!:))))

nepszava.com/2013/05/magyarorszag/a-regnalo-hatalom-velejeig-romlott-es-erkolcstelen.html

brühühühü
a nemzetiek ikonja is hallgat, mennyit kapott a szignálokért az mtva-tól:

Ákos és az Igazság-minisztérium

atlatszo.blog.hu/2013/05/01/akos_es_az_igazsag-miniszterium
@Evezős: nem tudom, nekem nagyon nem jön be ez a viselkedés...nem vall elegenciára
@Penivaldes: Én elolvastam a szakdolgozatot, mikor felkerült a netre. Egy OKJ-s turisztikai szakreferens képzésen (2 éves) különbet írnak - és díjat sem adnak érte, állami cég által.
Amúgy meg hadd ne tételezzek fel ezekről - az utóbbi három év alapján - semmi erkölcsöset, jogszerűt, vagy normálisat.
De még egyszer: a gagyiság, a nyomulás és a pökhendiség az, ami irritál. Hogy pont ő esett bele a szórásba? Nem kellett volna felhívni magára a figyelmet.
Meg nem lepődöm, mert ha ki akart volna maradni ebből a mocsokból, akkor nem itthon tanul és az eredményeit onnantól senki nem kérdőjelezhetné meg.
@Penivaldes: Tehát efölött szemet kéne hunyni mindenkinek?
@Penivaldes: tudod, penike, itt már nincs semmi elegancia. ha volt is, elmúlt. a ráchel esetében mondanám azt a méditörvény következményeként fellépő hatásokat, amit újságíróknál figyeltek meg:
1. öncenzúra
2. a ténylegesen meg nem jelent politikai igények kiszolgálása, azaz már kérés nélkül is teljesítik a kimondatlant.
a leányzó esetében utóbbiról van szó, a túlbuzgó opponens, aki állami alkalmazott is, szolgálatkészen, kérés nélkül beterjeszti a szakdolgozatot, majd elbírála. ha a ráchel akarna, akkor sem bírna kilépni apja árnyékából.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Miért? hadd fogyjon el gyorsan minden és akkor majdcsak lelövi valaki ezeket a mocskokat. Én nem tudom lelőni, mert nem tudok célozni./na most keresni fogják az adataimat, mint terroristáét/
@Evezős: miniszterelnök lányaként ne induljon semmilyen pályázaton, az elegáns! Komoly cégeknél sem ott dolgozó, sem rokona nem indulhat pályázaton! Ezt kéne belátni, hogy ha valaki politikusnak áll, csomó dologról illene lemondani, többek között az ilyen és hasonló dolgokról, mert vagy innen, vagy onnan támadható. Pláne ha az állam írja ki..
@rodeo36: Persze mindezt úgy, hogy ez rájuk ugyanúgy vonatkozik. A különbség csak annyi, hogy túlszárnyalják őket.
Rosszul fogalmaztam, viktor lányának kéne belátni, hogy nem elegáns, Orbán Ráchel néven pályázatot beadni!
@rodeo36: Tipikus köpönyegforgató. Mindig azt a renccert szolgálja, aki épp hatalmon van. Most épp viktátorét, korábban a szoclibekét.
@magándemokrata: nem ő adta be. az opponense, aki valószínűleg egyben a pályázat bírálója is volt.
@Penivaldes: az igaz, hogy az apját nem tudja megválasztani senki, de ha nem érzi magát sárosnak, akkor több eszköze lehet a támadások kivédésére,ha bebizonyitja, hogy az első hely megérdemelt....ám lehet, ebben is segitségére lesz apuka
@Hottentottenstottertrottelmutterattentäterlattengi:

ezek a trafikok még nem léteznek és nem is tudom, hogyan fognak létezni

800 milliárd induláshoz, hacsak nem rekvirálják a meglévő vesztesek boltjait...

szóvaé gyalázat a köbön

brühühühü
@bella _ciao: Akkor bocsi, de gondolom a mondandóval egyet értesz?
@bella _ciao:
A másik oktató meg az írója??? :D

A .pdf fájl elkészítése eléggé árulkodó és nehezen hihető, hogy azt másik gépen kellett megcsinálni a .doc anyagból... :(
:) Mosdatják a szerecsent. www.origo.hu/itthon/20130502-zsidoviccel-probaljak-kimosni-balogh-jozsefet.html

Mert olyan nincs, hogy nem az övék a győzelem, vagy legalább az utolsó szó.
Megmondták itt többen is, Gyurcsány volt az, komondorbőrbe bújva. És tényleg elvárják az országtól, hogy elhiggyük.
@magándemokrata: Erre adta ki a közleményt - ez is dejó, biztosan bárkinek leadja az MTI a közleményét ... -, hogy úgy került ebbe ő, mint Pilátus a credoba.
Valóban, teljesen életszerű, hogy a témavezetője szólás, kérdezés nélkül beadja a dolgozatot egy állami cég versenyére, ahol aztán ugyanő elbírálja, majd azon melegében ki is tünteti ...ne felejtsük, abban az országban vagyunk, ahol egy hóhelyzet kialakulásakor nem lépnek addig a bajba jutott emberek megmentésére, míg az egyszemélyi vezető - nevezetesen e derék leányka apja - haza nem érkezik külföldi útjáról. Vagy ahol a nyugdíjas orvosok továbbszolgálását ugyancsak ezen ember kénye-kegye dönti el....
Nevetséges.
Elő a trafikdoksikkal!

Ha igaz, amit néhány, kétharmados erőtől duzzadó veréb a fülembe csicsergett tegnap, akkor bizony a minap elfogadott információs törvénymódosítás a legamatőrebb politikai bénázás, amit a Fidesz valaha elkövetett. A madárkák azt fütyülték: a közérdekű adatigénylést megnehezítő, két nap alatt egyéni indítvánnyal áterőltetett törvénymódosításnak pont semmi köze nincs a trafikbotrányhoz. Hogy akkor mégis mihez van köze? Hogy miért kellett olyan nagyon? Ha tényleg nem volt efféle hátsó szándék a módosítás mögött, hozzák nyilvánosságra a trafik-dokumentumokat. Rögvest eloszlik a gyanú sötét fellege, s el kell fogadnunk azt a forgatókönyvet, hogy csupán a politikai ütemérzék teljes hiánya lett úrrá a kétharmadon, amikor egy trafikbotrány közepén nyomta át az átláthatóságot korlátozó módosítót. Politikailag bénázni viszont lehet. Az inkább vicces, mint félelmetes. A mutyivédés motiválta adattitkolás egyértelműen utóbbi. Érdemes kerülni a látszatát is. Ha ráadásul szervezett mutyi nem is volt, ha tiszta feltételrendszer mellett, pontozás alapján győztek a trafiknyertesek, pláne nincs miért titkolózni. Elő tehát a trafikdoksikkal!

hetivalasz.hu/jegyzet/elo-a-trafikdoksikkal-63458/
@Penivaldes:
nem az a baj, hogy van apja, apja mindenkinek van, hanem ilyen apja mint a rálehellnek? na ilyent letagadnám sőt árvának nyílváníttatnám magam

egyébként a fő probléma, hogy a rálehellke nem is írta a dolgozatát hanem megírták nekijje és helyette szépen..mí őnaccsága otthon vagy máshun leledzett

ez most kiderítés alatt áll és ha kiderűl akkor rögtön be is borúl

brühühühü
@rodeo36: A vesztesek majd eladják a boltjaikat, jóáron. Merthogy nekik már nem kell, ugyebár.
Mint ahogy Matolcsy mondta az energiaszolgáltatókkal kapcsolatban: '... ha nem akarják, hogy további veszteségeik keletkezzenek...' Sok kis butus azt hitte, hogy csak a csúf gonosz multikat éri utol a NER. Hát nem. Mindenkit elér a rendszer. Senki sem függetlenítheti magát. Mindenre és mindenkire kihat.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
ti -mint szakemberek- belekuruttyolhatnátok ebbe...kurvára érdekel, a rálehellke nem is tudta, hogy írt dolgozatot? és -következésképpen- assem, hogy nyert

brühühühü

ez a .doc meg a .pdf oltyan izgis és a gépazonosító is

a bíráló és a másik opponens hozták össze ollóval a dolit?
@Evezős: Egyetértek! Ezt hozta a 2/3! Minden szinten!
@Penivaldes: ti sem ússzátok meg ott a pocsolya partján, lajos házhoz megy:

A Közgép vitorlásparadicsomot építhet Balatonfüreden

hvg.hu/kkv/20130502_A_Kozgep_vitorlasparadicsomot_epithet_Bal

a polgármesteretek hogy van?
@shinichi: én nyitnék tejbárt meg borbárt és bőrbárt ugyanott és nem árúlnék dohányot...eladom amim van és nem annak aki bele akar telepedni a készbe

dehát szar van bőven

brühühühü
@Penivaldes: az elegancia hiánya Orbán Ráheltől indul
@shinichi: olvastam tegnap ezt az új "igazi balogjózsef" blogot

május elsején vagy 10 posszttal nyitott...
szorgos rendes ember
azigazibaloghjozsef.blog.hu/

Hát ez már mindennek a legalja.
Védeni a védhetetlent... és figyelem! Ennek is Gyurcsány és Bajnai az oka!
@shinichi:
az energiaszolgáltatók is kutyaütők, kivonúlnék úgy, hogy felégetném magam mögött az egészet bulldózerrel, mert az enyém azt csinálok amit akarok

brühühühü

azután legyen matolcsinak vesztesége
@Evezős: @magándemokrata: keresztapa, csodálatos film coppolától. ott is az utódoknak ki volt jelölve az életpálya. ráchelnek is megtervezték, akár akarta, akár nem. ha tehetséges, fellázad. ha átlagos, tűri. ha tehetségtelen, lelkes.
@bella _ciao: Lófej is lesz majd az ágyban esetleg??? ;)
@rodeo36: Megmondta, hogy úgy került bele, mint Pilátus a kréd óba. Nem figyelsz??? ;)

hvg.hu/itthon/20130501_Orban_Rahel_mint_Pilatus_a_credoba
@rodeo36:
A forrásanyagok egyértelműen vizsgálhatóak .doc és .pdf alatt is.
Azt olvastam, megtették már és eléggé árulkodó.
Ha olyan ecceri valaki, hogy nem takarítja ki maga után - vagy ennyire még csak a látszatra sem adnak?
@Evezős: igaz. +1

Személytől elvonatkoztatva--mindenkire igaz és kötelező érvényű :

Diploma beadási határidőre azért már illene tudni olyan alapvető (gimnazista szintű) dolgokat, hogy a cím előtt és után mekkora térközt hagyunk (előtte nagyobbat és nem fordítva--a távolságok a sorközök többszörösei és nem összevissza),
cím után nincs kettőspont (4.1. fejezet), címet lezáró pont és a cím között minimum ndash max. szóköznyi térköz kell és nem egybeírjuk, mint idézett mű összes alfejezetében.
Van még (súlyosabb is, pl. a címek és tartalomjegyzék kapcsolata), de ezek annyira alapvetőek, hogy... és illene tudni.

Jó, mondjuk már(sic!), hogy nem tudta. És az elbíráló doktorka és a konzulens sem? Na ez megagáz!

Főként azért, mert rányomja az oktatás színvonalára a bélyegét. Hiszen ez volt a nyertes! Gratulálok, de akkor milyen lehetett az éppen átcsúszott szint?
--
,,Kirakatban lévőkre'' fokozottan igaz! mert gagyi benyomást kelt, joggal. S ők nagyobbat koppan6nak.

Tartalmi elemzésbe semmiképp nem mennék bele, főként azért, mert nem vagyok szakmabeli... így csak kontár irigykedés látszatát keltené.
Ez volt-e már?
hvg.hu/itthon/20130502_Trafikmutyi_Nemzet_Puch_Fidesz

A non-stop imazsámoly Orbán Viktor felé végre talál nagy nehezen EGY DARAB szocialistát, aki trafikot kapott, erre kiderül, hogy az az egy is fideszes. :D
@rodeo36: az a néhány trafikos, akit ismerek, pontosan ezt csinálja. Kiárusítja a készletet, nem csak a dohányt, de mindent az utolsó csavarig a pultból, a kiegészítő cuccait (kávé, tea, stb). A bérletet már felmondták, felszántás, sóval behintés zajlik. Nem tudom, a végképp megmaradó bagóval mi lesz, de tippem szerint megveszik maguknak (aztán esetleg mennek vele a feketepiacra).
epic

Trafikmutyi: fideszes a Magyar Nemzet szocialistájahozzászólások 3 hozzászólás

A Magyar Nemzet "leleplezett" egy szocialista trafikost. Aztán kiderült, hogy fideszes.

hvg.hu/itthon/20130502_Trafikmutyi_Nemzet_Puch_Fidesz
@nemecsek ernő áruló: Eldobtam az agyam Paksra, most megyek megkeresem! Ha már ott leszek, hozok apró halat is! Ilyen tényleg nincs! Nálam ez viszi a pálmát, ma!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: minek adnának, ott a vezért, csak kérni kell oszt lészen törvény, te kedves bitvadász holt tetszel élni?
@Penivaldes: etz még jobb hozzá:

Így szerzett magának vitorláskikötőt a Közgép Balatonfüreden

444.hu/2013/05/02/kozgep-vitorlaskikoto-balatonfured/

ha ezeken múlna a balatont is leaszfaltoznák, illetve nem is, befűvesítenék, oszt körbe építenék lelátóval.
@Hottentottenstottertrottelmutterattentäterlattengi:

akkor lesz még Budán kutyavásár 800 milliárdért vagy drágábban

brühühühü

nem is tuggyák mit nyertek
@le Látó:
te? ez tényleg?

hát akkor tutto finito

brühühühü

ennél még akkor is jobb lenne, ha kézzel írja...nem kellene bevezetni egyébként? akkor nem lehet hamisítani meg copy paste-elni

anno nem is fogadták el, de legalább a papír hátoldalán visszafordított indigóval tükörírással kellett beadni a 3 példányt,

brühühü
ehhhh

Sánta: Veszíthetünk a trafiktörvénnyel
De ha mégsem, a Continental akkor is kis szereplő marad. Erős a vállalkozószellem a cégnél.

Bajnai Ab-vizsgálatot kér Ádertől
a sunnyogási törvény miatt

Torgyán a kormánynak kampányol
A kisgazdapárt egykori elnöke szerint kétharmad is kellene, mert a kormány nem fog tudni működni.
@rodeo36: jahh, és minden oldalt alá kell írni, persze az élén is!!!!
hvg:

11:15
Gimnazista lány is nyert trafikot Debrecenben

A debreceni Fidesz-frakció volt vezetőjének, Sásdi András vállalkozónak a lánya az a Sásdi Hanna Barbara, aki még gimnazista, de már trafik koncessziót nyert - írja a NOL.hu.
Rovat: Itthon
Szerző: hvg.hu
11:13
Áderhez fordulnak a jogvédők az infotörvény szigorítása miatt

Áder János köztársasági elnökhöz fordultak a kormány korrupcióellenes munkacsoportjából kilépett szervezetek az információszabadságról szóló törvény kedden elfogadott módosítása miatt - közölték az érintett szervezetek csütörtökön.
hmmm

Kirúgják a frakcióból a nőverő Baloghot

plankog
ma 8:26
politika
2 4

Kövér és Rogán közösen szólítják fel a távozásra a komondoros fideszest
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: szerintem hihető.
Valszeg utólag a másik gépen generálták a tartalomjegyzéket és mentették el PDF-formátumba.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

kijafaszazapilátus és mijazacredó?

itt hagyol keresgélni...azaz nem ő írta?

brühühühü
@le Látó: jaj Látó ezt megtanitották a Kádár-kor oktatási rendszerében. Most elég annyit tudni:hol lakik az atyaúristen: Kossuth tér 3
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ja...de az élén keresztben, lila tintával mint ...

brühühühü
@rodeo36: látod, ezért is lenne jó, ha kötelező jelleggel tanítanának és számon is kérnének bizonyos dolgokat, nemcsak a ,,szövegszerkesztést''!

Az nem elég, hogy vki akár OKJ-s Word-tasfolyamot végzett! Csak a program _kezelését_ tanítják, alapvető levélírási, pláne tördelési ismereteket szinte sosem!
Vizsga után kijön halál magabiztosan (mert már papírja is van a hülyeségei elkövetéshez).

Attól a kiválóan megtanult anyagtól még szörnyűségek születhetnek, mert pl. nem tudja, hogy soha sehol nem írunk dőlt-nagybetűs-kiemelt-aláhúzott szöveget még címben sem. A Word meg --idegenszívűként-- engedi a hülyeséget is. Akár kék színű(!) szóközt is írhat.
@le Látó:

ez olyan általános iskola 8. osztályos színvonaltalanság

és ilyenért bármit lehet kapni? tetűt, kigyót, békát?

brühühü

nem igen tudom olvasni 10-es betűnagyság és a margók

van előírás margóra? talán kézi bejegyzések miatt? de ez borzasztó

és a tartalma mint főóvodaialkesz

brühühü
@KÁTÉó53éúétr6: akit érdekel, ma is hozzájut, csak olvasni kell. Akár neten, ingyen is.

Mivel írással (is) foglalkozom, engem spec. eléggé hamar érdekelni kezdett, hogy ,,valamiért nem egészen olyan'', mint a nyomdai! :)))

Az igénytelenség meg kifejezetten zavaró. Te megállnád szó nélkül, ha a lakatos ,,mester'' odahefteli (hegeszti) a golyóscsapágyat?
Vagy pl. a nőnemű büdöset főz, mert odaégette és mást se tud? Naugye.
@le Látó:
mindden hivatkozás és copypaste, a 30. oldalnál még nincs egy eredeti ötlet sem benne...

minek összeollózni sok seggséget és kinyomtatni az nem az ő munkája

visszavágnám, hogy belegebedne

brühühü
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ez a minimum!

Kép viselő ide vagy oda meg amoda, de miért nem ül már előzetesben, ha köztörvényes bűnt követett el?
@le Látó:
"eredeti gondolat" a 45. oldalon:

"4.3.Megvalósítás
A megvalósítás az események szervezésének gyakorlati része, amelyről a
szakirodalmak logikusan keveset értekeznek írásban. Működésképességi elemzésem
Yeoman et al. (2009) hármas szempontrendszere alapján kívánom bemutatni, amely
főbb pontjai a következők: folyamatok megfigyelése, felkészülés az esetleges negatív ..."

hogy be ne fossak

és ki is tűntették a tetűt

brühühühü
Kilép a Fideszből Balogh József

A Blikk és a hvg.hu úgy tudja, a Fidesz pártvezetésének döntése szerint nem tarthatja meg mandátumát Balogh József, akinek barátnőjét a napokban súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Az Indexnek Balogh ugyanakkor azt mondta, ő jelezte a Fidesz-frakciónak, hogy kilép a képviselőcsoportból, de mandátumát nem adja vissza, független lesz.
@le Látó:
na itt a brühühühü csimbó rasszó ja:
"Yeoman
1
2
3
4
5
6
7
8
_ .--------------------------.
_|o|_ | Welcome to Yeoman, |
|_| | ladies and gentlemen! |
/ \Y/ \ o_________________________|
|| : |//
o/ --- \
_\ /_

A great deal of work goes into building web apps these days. There’s countless libraries out there to use, patterns, styles, grids, boilerplates, bootstraps…the list goes on! Yeoman is an answer to some of these issues. Rather than having to waste a bunch of time getting an application up and running, Yeoman does the brunt of the work for you – only requiring a few commands."

tehát a másolást is másolta
@KÁTÉó53éúétr6: azért valami kiírást még minden aspiráns számára manapság is adnak, ami épp a formai követelményeket tartalmazza.
@le Látó: egyetértek, azért próbáltam irónikusan fogalmazni/nem tudok a gépemen hosszú "i"-t irni nehogy kikapjak tőled érte/
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Gondolom, mennyire zavarja ... polgármester az maradhat? Senki nincsen abban a faluban, aki most, míg meleg, ütné a vasat és onnan is kipécézné ezt a fehérjehalmazt?
@le Látó:

semmi eredeti, közel 4 oldal hivatkozás azaz irodalomjegyzék ami száémomra azt jelenti, hogy semmit sem mcsinált yeoman-ozott volna, ha tudja mi is az...de azt sem mert az programozási ismereteket meg template-ek használatát feltételezi abból meg egy sincs az anyagban

borzadály

visszadobni, ha majd lesz benne egyetlen gondolta akkor fejtse ki és nyújtsa be

brühühühü

szégyen gyalázat
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Szerintem ők kifejezetten azért kapták, hogy lehessen mutogatni rájuk, hogy lássátok, lehetett itt nyerni másnak is.
másolok, mert éljen sittpál:

Lasombra 2013.05.02. 11:38:36
@ez a Kígyó éve: a hvg link alatt mixath hozzászóló kartárs szépen összefoglalta a modus operandit.
remélem, megbocsátja, ha idemásolom:

"A Fidesz irányvonala világos. A választásokig olyan mennyiségű hazugságot kell a közvéleményre rázúditani, hogy a cáfolat már csak mennyiségi okokból is lehetetlenné váljon.
A mégis megcáfolt hazugságokat gyorsan helyettesíteni kell két újjal!
A hazugságoknak nem kell feltétlenül hihetőnek lenniük, a lényeg, hogy sok legyen és gyakori legyen az ismétlés.
Az elektromos, irtott és szóbeli apparátus már felkészítve!"
- mixath, 2013. május 2., 10:55

ennyi.
mostantól jövő tavaszig kapaszkodni, dőlni fog a trágyalé!
Válasz erre

Kettes · orulunkvincent.blog.hu 2013.05.02. 11:50:49
Mr. 10% mélyen fel van háborodva.

"Kósa Lajos szerint "politikai bűnözők vannak a szocialisták között", s amíg ezt az MSZP nem tisztázza, addig nem lehet demokratikus és "normális" pártnak tekinteni - mondta a Fidesz alelnöke csütörtök reggel a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában. Kósa szerint "egy demokratikus országban nincs helye az MSZP-nek".

Nem kéne már betiltani ezt a maffiapártot? Mi tart ennyi ideig? Az állam mi vagyunk, mi adjuk az engedélyeket, nem? Brüsszelbe kell ezért is utaznunk?
Válasz erre

Cirbolya_sentinel Narancs himnusz - · indavideo.hu/video/Coolio_-_Gangstas_Paradise_magyar_dalszoveg 2013.05.02. 11:58:58
@Kettes: alap tákolmány lehetővé tenné, hja az eszközök azért vannak benne, hogy használják is, nem kell sokáig várni
@le Látó: én már leakadtam akkor, minden más paraszt vakítás, és kb. ennyit is ér...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Majd meglátjuk, ha megszavazzák a mentelmi jog felfüggesztését, s letartóztatják. Ugyebár az orrtörés ... túl gyógyuló, még családon belüli erőszak tényállás hiányában is súlyos testi sértésnek minősül.
@rodeo36: visszadobni? Már megdicsérték, hol élsz te, biztosan nem ebben az országban ;)
@KÁTÉó53éúétr6:
nem ez a bajom. Még Bakter ,,hejjes sírása'' sem zavar. :) bár ha sokan követnék, valszeg én is nyelvészkednék.
Az irónikus meg szójátéknak is jó. :)
@KÁTÉó53éúétr6:
alt+j vagy a 101-es billentyűzeten az egyes előtti billentyű: "í" vagy "í"
használd a "Tavultesoft Keyman Desktop"-ot 30 nyelvre virtuális billentyűzet ragyogóan adja a magyart "HU" alatt

brühühühü
@KÁTÉó53éúétr6: :D í - Alt 0237
Amúgy ércsük

@CSENDES: vannak kétségeim azzal a kiadással

@Evezős: faluban? már hogyan lenne, minél kisebb az a falu, annál inkább kiskirályok ezek a polgik
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

értéktelen cca 60 oldal papírpocsékolás

brühühühü
Kiírták a pótpályázatot a nemzeti trafikokra

Kiírta a fejlesztési minisztérium az új trafikpályázatot azokra a településekre, ahol első körben senki nem akart nemzeti dohányboltot nyitni.
Rovat: Gazdaság
Szerző: hvg.hu
12:00

Martonyi a FAZ-ban védi az Orbán-kormányt

A kormány örül annak, hogy a Zsidó Világkongresszus (World Jewish Congress - WJC) Budapesten tartja tanácskozását, mert így a szervezet tagjai személyes tapasztalatok alapján alkothatnak véleményt arról, hogy megalapozottak-e a Magyarországgal kapcsolatos aggodalmak - fejtette ki Martonyi János külügyminiszter a Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) című német konzervatív lapban csütörtökön megjelent vendégkommentárjában.
@rodeo36: nézd, nem vele van bajom. Sosem láttam, nem is ismerem. Írtam, hogy a turisztika szakmához nem értek, így tartalmilag sem szeretném kritizálni.

Formailag már más a helyzet. Ha ez a nyertes, milyen lehet az diplomához épp elegendő, lécet rezegtetve átcsúszó?
S ahogy írtam, ez elsősorban nem az ő felelőssége.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
a tied akkor, ha "EN"-en van a nyelv, de ha "HU"-n van mint n'lam akkor í, *ez a alt0237 -tel mert 'ttettem magam EN-re de vissza HU-ra í az felső sor 1-e előtti adja vagy í (alt+j)í

nekem 12 nyelvem van rátéve klikkelésre, hogy gyorsan tuggyak írni, néha oda kell néznem, mert másikon írok mint amin van és akkor hieroglifák gyünnek

brühühühü
@le Látó:
engem határozottan felbosszantott, én aki hosszú évek óta készítek nemzetközi project-eket...hát ha egyetlen ilyen szintű lett volna már éhen haltam volna

brühühühü
@rodeo36:
Pupu is csak egyetlen félmondatot hiányolt, amivel bocsánatot kért volna Vajnaitól, hogy ki akarta őket szorítani az együttműködésből.
-no comment-

A Ludwig nem akar igazgatóváltást
A múzeumot létrehozó német alapítvány nem örül, hogy kihagyják a döntésből. Interjú.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fkultur%2F2013%2F05%2F02%2Fnem_akar_igazgatovaltast_a_ludwig_alapitvany%2F
@rodeo36: köszönöm "kedves vagy, de a klavim nagyon régi és már nem mindig dolgozik akaratom szerint
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Te is kedves vagy, neked is köszönöm.Valamely módszer csak-csak hatással lesz a klaviatúrámra
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Hát nem tudom ... én egy viszonylag kis faluban lakom (2000 fő)és már két db. polgármestert sikerült - a munkája, vagy inkább annak hiánya miatt - elzavarni. Aki most van, az kb. OK.
Szóval nem értem, ha csak nem rokona az egész falu, vagy a csókosa.
@rodeo36:
Ez jobban tetszett: „Nem hátrálni, nem elnézést kérni, hanem beleállni”
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Kirúgják Baloghot? Hiszem, ha látom! Ezeknek már azt sem hiszem el, amit tagadnak!
@kekex:
Legfeljebb a frakcióból, a képviselői mandátumról nem mond le.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ha így megy tovább, Gyurcsányé lesz a legnagyobb - a független - frakció!
@kekex: Nekem az egész beszéde és lendülete tetszett, nagy kár, hogy szélmalomharcot viv. Lehet, hogy nevet kellene változtatnia? /vicc volt/
@kekex:
MOndjuk én már azon se csodálkoznék, ha Terike visszavonná a vallomását, a vak komondor meg írásban beismerné a bűnösségét, végülis nem mindegy, hogy a parlamenti suskából mennyi gyerektartás meg asszonytartás esik le... :-(

De most gondoljátok el, ilyen egy szar ember, és erre van 6 gyereke meg 9 unokája, gondolom mind hasonló szellemben nevelődve, ez rémes.
@le Látó:
Azt még elhiszem, hogy a Bank of England b@szogatja ElTolcsy-t. De a fantáziám kevés az ellenkezőjének elképzeléséhez (hacsak ÚGY nem, hogy szívás az élet)
@KÁTÉó53éúétr6:
klavit kidob szemétbe, vadi új Logitech (használom most) K120, 26 dollár, de a legolcsóbb is 14 és évente ki lehet dobni ha nem tudod porszívózni...software ami neked kell Office 2010 Business home W7-en és még egy valag egyéb

brühühühü
@bella _ciao: mekkora nagy meccseket lehetne ott tartani, sárgulnának a kapitalisták.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A deviles posztra jó kommentek érkeztek, de ez igazán tetszik:
lieberty/@zipar

mindíg is viccesnek tartottamm, hogy az ugri-bugri nemzetiek hol látnak "napi gyűlölet-adagot". nektek minden kritika az, még az is, ami teljesen jogos és megealapoozott.
mondd, te miért nem a magyar nemzetet vagy a kukac.infót olvasod? mert ugye az nem gyülöl, ááá....

az esetemben viszont biztos lehetsz: nem gyülölöm én ezeket, csak röhögni tudom béna erölködésüket, álnemzeti álkaparásukat, gyerekes amatörségüket és szegyentelen lopkodásukat és hazudozásukat.

ami pedig a gyülöletet magát illeti: erösen nemzetipálinkásodva kell lennie annak, aki tagadja a mostani reálisan létezö nemzetiszocialista kormány gyülöletét mindenre és mindenkire, aki/ami más, mint ök, aki nem osztja perverz bunkó-nacionalista nézeteiket és nem kíván tagja lenni a nemzeti maffiának, a magyarbünözök büdös bandájának. a keresztényi szeretet nemzeti nevében ránk eröszakolt gyülölet neve: a nemzetinek csúfolt jobboldal: a fideSS-jobbik.

ha el tudnád mindani tárgyilagosan, magyarkodás és hülye ósdi és leszerepelt nemzeti kényszerépzetek, meg üldözési mániák nélkül, tárgyilagosan, miért NEM kéne gyülölni ezeket, akár még le is állnék veled vitatkozni. de nem tudtad és nem is tudod (mert nem is lehet). akkor meg hagyd, hogy ne szeressem öket: jogom és állampolgári kötelességem hogy egy ilyen kétes értékü és eredetü "nemzeti" hatalmat kritizáljak. te meg csak bújj a hatlamas nemzeti seggükbe, attól biztos jobb lesz: nekik. te meg olyen leszel, mint az olyen helyeken általában: barna és büdös.
@le Látó: ez a seggfej most jár bankár általánosba és ott leselkedik, ezek meg nem tuggyák ahelyett hogy kibasznák mint macskát szarni mert kémkedik és majd el kezdi kritizálni is őket vagy alájuk tesz amilyen szemét egy tokmány

brühühü
@rodeo36: "kidob szemétbe" már megtettem volna ha.....ne írass velem olyat,amit én sem akarok tudomásul venni...de látod a hosszú í azért sikerült
A trafikok működtetésére a pályázatok beadási díja 40.000:- Ft/pályázat. Az egyik TV-ben nyilatkozó vesztes 80.000.- Ft-ot veszített, melyet a pályázat eredménytelensége esetén sem kap vissza. A tegnap esti A tét című műsorban Kiszelly Zoltán ismerten jobboldali beállítottságú politológus e felvetés kapcsán értetlenkedett. Mi ebben probléma? Leírhatja költségként az +adóalapjából.
Az, hogy valaki adóalapot csökkent és ezáltal némileg csökken a befizetendő adója, az egy dolog. Azonban ez a szerencsétlen pályázó 80.000- Ft -ot veszített, nem mindegy.
A jobboldali retorika már csak ilyen. A legnagyobb marhaságot is képes előadni mamelukként szeretett pártja érdekében és a nézőket hülyének nézve. Amennyiben pedig tudatlan szakmailag, az szomorú ugyan, de legalább hallgasson.
Apropó!Mi van a befizetett 40.000.- Ft-kal?
Érdekelne!
@Penivaldes: Ez a nő (Orbán Ráhel) nem kiskorú. Hanem nagykorú, felnőtt. Nem az apja miatt támadják, hanem a saját tettei (vagy mulasztásai) miatt.
@épészmérnök:

és mint írám egy kalap szar amivel bepiszkította a fehér papirost

brühühühü

elolvastam (gyorsolvasással)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Szaporodnak a függetlenek :D "

Dehogyis. Az LMP, hogy hogy nem, pont most jött rá, hogy mégis joga van frakcióra.
@Penivaldes: Azért, mert elfogadta, hogy nyertes legyen egy pályázaton, amelyen a származása előnyt jelentett. Továbbá, mert azt állította, hogy nem tudott a pályázásról, holott a pályázati adatlapot ki kellett töltenie.

Ez nem büntetőjogi probléma. De te, mint szigorú tekintetű református, elgondolkozhatnál rajta, hogy miért gáz.
@Penivaldes: hát azzal a szarral amit leközölt a NET-en csak összekoszolta a papírt...faszt nyert, az opponensei összeollózták azt a kalap szart -amit dolgozatnak vagy pályázatnak még csúfolni is gyalázat- és ki tüntették saját magukat meg a rálehellt...ha ilyen képességei vannak mint a pályázata akkor apja lánya buta mint a majom segge

brühühühü

nyert? talán nyerített?
@épészmérnök: azzal, hogy elfpogadta a győzelmet semmi gond, nem kell azért háttérbe vonulnia mert az apja xy. a másik meg más kérdés

az utolsó bekezdésben meg ismeretbéli hiányosságok vannak, de tőletek nem is várom el, hogy rájöjjetek hol a bibi..
@Mariann19: Nekem az nem tetszett, hogy miért nem vetette fel Bánó, hogy ok, költség leírható, de a pályázatban indultak olyanok, munkanélküli, gyesen lévő, ők honnan írják le, hol számolják el? Na arra mit válaszolt volna Kiszeli?
@Penivaldes: "nem kell azért háttérbe vonulnia mert az apja xy."

De igen. Éspedig azért, mert a jelen körülmények között nem lehet abban biztos, hogy akármit is elér, azt saját erejéből, saját érdeme alapján érte el. Önérzetes ember az ilyen helyzetből kilép, például elmegy külföldre, vagy visszavonul.

A saját önértékelését ássa alá, ha elfogadja a nyerést. Nagyon szar lesz neki. Ezt Sasfiók-effektusnak hívják egyébként.

Ha pedig mégis jól érzi magát ennek ellenére, akkor vagy gerincmentes, vagy ostoba.

Református gyökereimről pedig nem nyitok vitát. Már, ha az "utolsó bekezdés" alatt a reformátusokra való utalást érted.
@Penivaldes:
a bibi benned van, pennike, egy hülye picsa a rálehellke: amit leírt, -mivel elvállalta az maga egy gyalázat -publikus, elolvastam sőt le is mentettem, elfogadna díjat meg a dicsőséget mert neki az kijár, hát ott be is fejeződik

épésznek igaza van, de majd ő folytatja ha méltónak lát téged erre

brühühühü
@Penivaldes:
pennike te inszinuálsz?

csak nem?

brühühühü
Megittam a harmadik reggeli kávémat, most megyek dolgozni. Ég veletek!
@épészmérnök: egy "lépcsőházi" gondolat: Ráhel a családjáról szóló politikai reklámriportokban szerepelhet, de negatív összefüggésben nem? Kettős mérce?
Hogy ebből milyen helyre kis helyre igazítós perecske lehetne..
"Ne nézzetek már, muszáj, hisz Stupf Andris is követelni kezdte a trafikmutyi átláthatóságát a Heti Válaszban." Stumpf bezony az!
Más, de még ide:
index.hu/gazdasag/2013/05/02/itt_az_ujabb_burkolt_ado/

FIZESS, magor, meglátod, jó lesz (minékünk a Zűrban..:-)!
Ja tényleg. :)

Mesterházy-Bajnai – Egy kényszerházasság margójára

Érdekházasság ez, melyet a mérhetetlen hatalom utáni vágyuk és a háttérben meghúzódó, ”jóságos amerikai nagybácsi” hozott össze.

jobbegyenes.blog.hu/2013/05/02/mesterhazy-bajnai_egy_kenyszerhazassag_margojan
index.hu/gazdasag/2013/05/02/jegy/

index.hu/gazdasag/2013/05/02/itt_az_ujabb_burkolt_ado/

Magyarország jobban teljesít. Vagy esetleg nem kell annyit inni, meg vonatozgatni. Otthon lehet maradni, jól megruházni az asszonyt. Például.
Tök mindegy, mert több nemtaggyűlés után is simán megválasztották kétharmaddal a Kaya Ibrahimot. A Gyurcsány meg kap 1%-ot, összeadhatja az LMP és a Bokros 1%-ával, akkor sem jut be a parlamentbe. Tegnap érdekeset mondott a 2006. előtti kényszerű megalkuvásokról, taktikázásokról, pártok körül ólálkodó táskás emberekről. Jelenleg az egyetlen egyenes politikus, aki nem hízeleg senkinek.

Amíg így lesz, addig maradunk a helyünkön és szívunk.
és még nincs vége a napnak:

"Ne írja alá az információszabadságról szóló törvény módosítását" – ezt kéri Áder János köztársasági elnöktől a TASZ és az Átlátszó egy petíció formájában, amelyhez bárki csatlakozhat. A kezdeményezéshez eddig 179 ember adta a nevét.

hvg.hu/itthon/20130502_ader_peticio

---------

Matolcsyék januártól nyelnék le a PSZÁF-ot

A Pénzöügyi Szervezetek Állami Felügyeletének (PSZÁF) a Magyar Nemzeti Bankba (MNB) való integrálását, a makroprudenciális keretrendszer megerősítését javasolja a jegybank egy csütörtökön a honlapján közzétett vitaanyagában.

hvg.hu/gazdasag/20130502_Matolcsyek_januartol_nyelnek_le_a_PSZAFo

-----------

Hol Nemzet süllyed el

Civil szervezetek olyan trafiknyertest találtak, aki nem köthető fideszes politikushoz – tréfálkozott a Hírcsárda hétfőn. A Magyar Nemzet ellenzéki trafikost talált – tréfálkozott a Magyar Nemzet csütörtökön.

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130502_Hol_Nemzet_sullyed_el
@Husz_János_Puszita:

Én csak Egonnál hallottam. Kifejezetten szórakoztató volt, azon túl, hogy sok igazsága is.
Az esélytelenek nyugalmával mindent megengedhet magának, és meg is teszi.
Nagy színház volt a tegnapi alakítás:))
és mondom, hogy nincs vége!!!!!!!!!

Valami nem stimmel: Kósát még 2007-ben zsarolták meg

A 2008-as, Laborc Sándorral történt találkozója után, közvetlenül a 2010-es választások előtt Portik Tamás kezdeményezhette a Kósa Lajos elleni lejárató akciót - adta hírül a köztévé. A videó valóban akkor került ki, a felvétel azonban még 2007-ban készült. .

hvg.hu/itthon/20130502_Valaki_hazudik_Kosat_meg_a_PortikLaborc
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"Érdekházasság ez, melyet a mérhetetlen hatalom utáni vágyuk és a háttérben meghúzódó, ”jóságos ....... nagybácsi” hozott össze."

Ez ugye Vonára is igaz lesz, ha összeáll OV-vel?
Amúgy nem olvastam el, elég volt a kiemelésed.
@Orica Középföldi:

Ha a Fidesz nem találkozik bűnözőkkel, akkor hogyan tartanak frakcióülést.:D :D :D
Ütős volt nagyon.
és igen!!!!!!! mit is mondtam délelőtt?
Ennyit tudnak és ennyit is érnek, nincs több kérdésem, ez a stílus és ez az erkölcs fidesz módra.

Rogán: "súlyos probléma van" Balogh és élettársa között

A Fidesz frakcióvezetője szerint kizárólag az élettársának bántalmazásával gyanúsított Balogh József rendelkezhet parlamenti mandátuma sorsáról azt követően, hogy a politikus kilépett a kormánypárti képviselőcsoportból és hétfőtől már függetlenként vesz részt az Országgyűlés ülésein.

hvg.hu/itthon/20130502_Rogan_sulyos_problema_van_Balogh_es_elett
----------------------------------------
"kizárólag Balogh József rendelkezhet parlamenti mandátuma sorsáról"
----------------------------------------

Kiemelve, mert qrvára báncsa a jog és egyéb érzékemet, akkora kettős mérce, mint ide Lacháza, még ha fideszmódra csűrt csavart jogászkodás is az egész
@bella _ciao: kósa is egy faszparaszt, és akkor még finom voltam és nőies...
-no comment-
/és a többi néma csend/

Eredmény nincs, de újra működik az ELTE BTK HÖK

Visszavonta az ELTE rektora a HÖK-lista miatt vizsgált hallgatói képviselet felfüggesztését, így a szervezet újra működhet - írja az Index.

hvg.hu/itthon/20130502_ELTE_BTK_HOK
origo:

Hírek »
Matolcsy egyből magához vonná a PSZÁF-ot
Az MNB szerint január a reális, de lehet előbb is. Összevonással a devizahitelezés se lett volna zűr.

Kilép a frakcióból Balogh József
A fideszes képviselő megerősítette, hogy elhagyja a frakciót, nem akar támadási felületetet nyújtani.

A Fidesz körhintája
Ha megakasztják a körforgást, nem a mocsok lesz kisebb, a megtisztulás marad el. Komment.

Orbánékat háromszor figyelmeztették
Az Európai Bizottság három levelet is küldött a kormánynak az alkotmánymódosítás miatt.

Orbán Ráhel lemond a pénzjutalmáról

Kiderül, ki tartja Ausztriában a pénzét
Egyre nő az uniós nyomás Ausztrián, hogy lazítson a banktitok szabályain. A változás magyarokat is érint.
@magándemokrata: "A pályázaton indultak munkanélküliek, gyesen lévők."
Milyen igazad van. Nekem ez eszembe sem jutott, holott ezek a reménytvesztett emberek sokat tettek fel erre az egy lapra.
Anyagi hátszelük pedig nincs, így még kiborítóbb az egész trafikügynek ez a szegmense is.
@Mariann19: Ugye trafikosok azért nem arról lehettek híresek, hogy benne voltak a top 100-ban.
Nagy csomó ember munkáját, jövedelmét elvették lelkiismeret-furdalás nélkül.

Mert a sok semmirekellő hitvány gazembernek nem megélhetésre kell a pénz, hanem vagyonosodáshoz.

Nem kell ezt elfelejteni három, négy év múlva sem.

Általában irtózom a politikusok családi ügyeitől a közbeszédben. Nem tartom elegánsnak.

De elmegy a jó büdös rokonságába ennek a történetnek az összes szereplője.
Mert ezt az egyetemet is lejáratják, közvetve ismételten az összes diplomást.
Hogyan mer Ráhel, a bíráló és opponens a diákjai szemébe nézni?

Emberek ezek?
@Habakuk999: látom te is nagyon visszafogott próbálsz lenni, de nagyon nem megy, annyira vérlázító ez az egész. Oly mértékben morál és közerkölcs romboló, hogy szavak nincsenek erre.

Ez pedig a másik, hol ezt mondjuk, hol azt, szánalom az egész, ha ezzel kezdi és nem a szarkenegetéssel, már jobb helyzetben lenne ő is, így meg, áhhh, hagyjuk, mert megint szétakadok:

Orbán Ráhel nem veszi fel az elnyert pénzjutalmát

Hatvanezer forintos jutalmat nyert Orbán Ráhel a Magyar Turizmus Zrt. szakdolgozati pályázatán, de a miniszterelnök lánya nem veszi fel ezt az összeget, hanem a Corvinus Egyetem egyik szakkollégiumának ajánlja fel - számolt be az Origo. Az egyetem szerint a kormányfő lánya tudott arról, hogy dolgozatát benevezték a pályázatra.

hvg.hu/itthon/20130502_Orban_Rahel_penzjutalom
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Jól látod.

Végtelenül fel vagyok háborodva. Végtelenül.
(Ráadásul nem pusztán sajtóból tájékozódom, magam is tapasztalok egyet s mást, volt már egy-két fölkérésem táncra a striciktől, kezdem érezni, milyen boltokat is szeretnének csinálni.)

Ez a sötét középkor.
Itt senki sincs biztonságban, egyetemistától a nyugdíjasig, senki.
@rodeo36: Nyugtass meg, hogy ezt csak viccből kérdezted és nem komoly??? :)
@Habakuk999: Szia Habakuk!
Az trafikügy folyamata végig felháborított. Túl azon, hogy sok ezer ember megélhetését, egzisztenciáját, vagyoni befektetéseit nullázták le, az állampolgári pénzek átcsoportosítása haverok zsebébe felülmúl minden képzeletet.
Amennyiben a cigi dobozonként 130.- Ft-tal drágul az árrés miatt, egy átlagdohányosnak ez kb. havi 4.000 Ft pluszkiadást jelent, mely egyébként semlegesíti a rezsicsökkentést is.
3-3.5 millió dohányos ember havi 4.000 Ft-ját ezzel az árrés növeléssel 5.400 haver zsebébe folyatja át. Ki sem számoltam mérgemben, annyira elképesztő.
Ami Ráhel ügyét illeti. Ezt Orbánnak magának kellett volna lefújnia, hiszen ez az ügy elveszíti személyes jellegét akkor, amikor a miniszterelnök lányáról van szó. Ilyenkor a támadási felület okán nem az Orbán család csak a főszereplő, hanem a Fidesz és a kormány megitélése is komoly csorbát szenved.
Súlyos emberi és etikai vétség az ilyen ügy egy ország irányításában.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: melyik bank?

mert az akkor kúrvára kibaszott a zorbánnal és bandájával, azok számoltak a százmilliárdokkal ami befolyik a devízaalapúak megsarcolásából a forint bedöntése okán, azért döntötték be a forintot mert emódon kapták a sarcot a bankoktól most az egyik megunta és beadta az unalmast és semmit nem tehetnek ellene

brüühhühü
@magándemokrata:

Attól még ki kell fizetni, hogy költségként levonható. Költségként levonni csak annyit tesz, hogy nem fizet utána nyereségadót. Még jó, hogy nem kell leadózni is utána.

Amúgy ők jobban jártak, hogy nem nyertek szerintem. Honnan szed egy gyeses kismama vagy munkanélküli több tízmilliót árukészletre?

...és mit csinál a mai trafikos az árukészletével, amit nem tud értékesíteni, elszívja? Jövedéki termékként nem számlázhatja tovább. Nagyobbak a károk, mint első ránézésre látszik.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"Orbán Ráhel lemond a pénzjutalmáról" Nahát!!!!nem tudja szegénykém, hogy ez nem a pénzről szól,hanem a teljesítményről? A pénzről neki könnyű lemondani tehát ne ezzel győzze meg az embereket, hogy megérdemelte az első helyezést.Ez így szánalmas és mocskos ügy marad.
@rodeo36: AXA

Elengedi leginkább bajban lévő adósai tartozásának egy részét az AXA bank. De feltételként szabja, hogy adják el lakásukat, házukat és a befolyt összeget a hitel törlesztésére fordítsák. Így ha az adós meg tud egyezni a bankkal, tiszta lappal kezdheti újra az életét, tartozás nélkül, de valahol máshol, otthon nélkül. A program része még egy kedvező hitel is, amit azok kaphatnak a banktól, akik megvásárolják az megmentett adós lakását.

www.penzcentrum.hu/hitel/megtort_a_jeg_elengedi_devizahiteleseinek_tartozasat_egy_nagy_bank.1036305.html
@Habakuk999: Valóban nem elfogadható politukusok családját a közbeszéd tárgyává tenni.
De a családtagokat a politikusok vonják be a közéletbe amikor bármilyen állami pályázaton hagyják, hogy elinduljanak.
Magyar parlamenti képviselők családtagjai különösen tehetségesnek bizonyulnak az élet minden területén. Tehetségük leginkább kormányra kerülésük esetén válik nyilvánvalóvá.
Öszintén sajnálom azokat, akik ennek a gyakorlatnak a valódi kárvallotjai. Remélem ők minden esetben önállóan is boldogulnak.
@Mariann19:
31 millió fejenként és évente

brühühühü
@Mariann19: ..vagy sok oldalról alátámasztott KITŰNŐ pályázatnak kellett volna lenni, tiszta értékelési körülményekkel, és akkor lehet ő akár a min.elnök lánya is
@Husz_János_Puszita:
"Amúgy ők jobban jártak, hogy nem nyertek szerintem. Honnan szed egy gyeses kismama vagy munkanélküli több tízmilliót árukészletre?" Nem tudom mi lehet pénzkereseti lehetőséged.. Ne vedd nagyképűségnek, de olyan 10 perc alatt találnék csendes társat!
@Evezős:
Úgy van!
Továbbá napi nyelvújítási különdíj Neked, a "nyelvével laffantani"-ért.:)
@rodeo36: Kiszámítottad Rodeo? Kösz.
Ez havi szinten 2.583.000 Ft, ne felejtsük el, csak árrésből.
Ez kisebb boltok forgalmának sem lenne rossz/hó.
@magándemokrata:

Elhiszem neked, de gyeses kismamáról és munkanélküliről volt szó, nem rólad.
@KÁTÉó53éúétr6: "És akkor lehet ő a miniszterelnök lánya is."
A teljesítmény nem vitatéma, mivel nem ismerjük, lehet, hogy valóban kiemelkedő.
A kérdés az, hogy a közhangulatot tekintve és etikailag célszerű-e ilyen lépést megtenni.
@Husz_János_Puszita: Munkanélküli vagyok...lázár megoldotta, casino törv.!
@Mariann19:

Nem egészen. Havi 1 millióra jön ki az árrés boltonként, abból kell mindent kifizetni.
@magándemokrata:

Akkor te egy ügyes munkanélküli vagy. Ilyen embereket szívesen látnak külföldön, azt tudod. Csak nem pályáztál?
@Mariann19:
nyugi nekem megvan lementettem és elolvastam...egy kalap szar...copypaste egy 4 oldalas listával honnan másolta...de nem mond semmit üres szócséplés

brühühühü

én projectistaként ennek szakértője vagyok
@Husz_János_Puszita: "Havi l millióra jön ki az árrés boltonként, abból kell mindent kifizetni."
Eddig ezt a "mindent" a 4%-os árrésből fizették, és ne felejtsd el, hogy a számítás az árrés
á r n ö v e k e d é s é b ő l készült.
@rodeo36: "Üres szócséplés"
Érdemes ilyenkor összehasonlító elemzéseket készíteni az adott munka színvonaláról.
Egyébként nem tudom, hogy ez az odaitélt elismerés hogyan zajlik.
Voltam konzulens, több oldalas véleményezést kellett ezeken megadni, de soha nem kértek fel arra, hogy javaslatot tegyek bármiféle kitüntetésre, iskolai vagy állami elismerésre ezeken az oldalakon.
@Mariann19:

Eddig sem élt meg kizárólag cigiből, aki nem nagy tételben árulta, vagy nem nagyon forgalmas helyen. Mindenféle kütyük, ajándéktárgyak, lottó, kisboltok, kocsmák, szórakozóhelyek, büfék, benzinkutak stb. a választékukat bővítették vele. A cigiért betérő mindig biztos vevő volt. Ennek vége.
@Husz_János_Puszita: Mivel, egy hülye libsi vagyok, egy kisvárosból eleve meg se fordult a fejemben! Csak a külföld jöhet szóba.. Negyvenes férfi vendéglátóban esélytelen! Nem háborgok, én is huszon éves nagy mellű csajokat vennék fel dolgozni, még ha szakmailag nem is nagy eresztés, majd bele tanul! Egyébként ha szét nézel az országban, nincs mire vállalkozni, nincs az embereknek pénzük, tehát neked se lesz! Ha csak nem, államilag szűkített, és garantált piacra nem lelsz! Lásd, föld, trafik, stb! A már meglévő, és "független" vállalkozók is csak vegetálnak, a múltjukból amit sok sok év alatt kiépítettek abból tudnak még evickélni! Sok kereskedő, vendéglátós ismerősömnél, már a család dolgozik, így spórolnak!
@Penivaldes: én ugyan másként ítélem meg a helyzetet, mint te, de elfogadom az álláspontod. mint egyiskolás ezt hívják ööö... talirancio, vagy mi?:-)
@sírbateszezazegész: ja nem lehet mindenkinek több iskolája..hiába a vagyon, meg a befolyás...))
Tudtátok, hogy "sok embernek, sok ismerőse van"? Kósa egy zseni!
@Husz_János_Puszita: "A cigiért betérő mindíg biztos vevő volt. Ennek vége."
Ez már nem az árrés problémája, hanem a kisebb vállalkozások drámája.
Egy magát alig fenntartani képes kisbolt ezt a trafik traumát jelentős forgalomcsökkenéssel ha át tudja élni. Tudok ebbe a körbe tartozó olyan vállalkozót, aki a pénztárgépek bevezetésével járó százezres költséget eddig sem tudta volna vállalni, ezek után bezár.
Vajon mennyi ember jut erre a sorsra?
A vállalkozások megszűnése miatt elmaradnak az ország adóbevételei. Kinek jó ez?
@V-PORT: nem biztos, mert lehet hogy csak egy ismerősük van, és az nem sok
@magándemokrata:

Ismerek kb. 20 negyvenes-ötvenes férfit ( nőt is ), aki két perc alatt munkára lelt kint. A vendéglátóban ingyen kaját + szállást is adnak általában. Egy próbát megér.
@Mariann19:

Elég csak körülnézni. Szerintem mindenki tud legalább öt ismerős példát hozni hirtelen, akik lehúzták a rolót, vagy most készülnek rá. Szomorú ez.
De rendes a Főnök, nem?
""A mai napon a sajtóban megjelent hírekre reagálva a kormányfő egyértelművé kívánja tenni, hogy helytelennek, igazságtalannak és haladéktalanul megváltoztatandónak tartja azt a szabályozást, amely lehetővé teszi az országgyűlési képviselők számára, hogy mentesüljenek a Magyar Államvasutak járatain a gyorsvonati pótjegyek megvásárlása alól" - áll a Kormányzati Információs Központ csütörtök délutni közleményében.

Eszerint Orbán viktor azonnali hatállyal utasította a Magyar Államvasutakat felügyelő nemzeti fejlesztési minisztert, hogy tegye meg a szükséges lépéseket a kedvezmény haladéktalan megszüntesére."

megszüntesére, ez is szép!
index.hu/belfold/2013/05/02/bukjak_a_kepviselok_az_ingyen_potjegyet/
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Rájaadásul azonnali hatállyal módosítgatnák, megváltoztatandónak ítélvén azt, ami még hatályba sem lépett..szép, magyarosch, a fene egye a belüket!
Nemzeti Lószar, ez van..
@Husz_János_Puszita: Pályán vagyok, csak még várom a vissza jelzéseket! Az is lehet peca boltot nyitok Uruguayban! Ez nem vicc!
@Penivaldes: nem, viszont befolyás és vagyon okán az eszköz, melyet használok azonnal írásjelekké alakítjava hangokat;)
@sírbateszezazegész: régen hallottam hangokat amikor este lefeküdtem, meg láttam is lényeket, de elmúlt:(
@Husz_János_Puszita: Gyerekkori barátom unja New Mexikot! Most ment le uruba körbe nézni, mit lenne érdemes csinálni...
@Penivaldes: az jó lehetett, sajnálom, hogy elmúlt. egy kis gomba?:)
Hihetetlen. Én nagyon jól szórakoztam rajta. Felhívom a figyelmet kapcsolatok meghatározására. Mint a watergate! m.mno.hu/belfold/trafikpalyazatok-duzzado-kepet-mutat-a-nyertes-baloldali-klientura-1158379
@sírbateszezazegész: Azt láttad, hogy még mindig nem javították ki a puch féle bakit? Ez a másik vicc!
@sírbateszezazegész: Sőt, az én kis városomban nem stimmel a rokoni szál..
Olvassátok el.

hvg.hu/gazdasag/20130502_Magyarorszag_vagy_csodbe_megy_vagy_evekig

Vannak kilátások...

@sírbateszezazegész:

Aranyos... :DD

"Drágán György

1

Karsai József MSZP-s polgármesterhez közel álló vállalkozó

Miskolc

Dudar Imre

1

MSZP-hez közeli vállalkozó

Mihályi

Farkas Imre

1

Helyi jobbikos kocsmáros, Jobbik-aktivista

Árpádhalom

Farkas Józsefné

1

A helyi fideszes polgármester ellenzéki ellenfele

Budapest XIII. kerület

Király Krisztina

1

Apja Király András, a baloldali vezetésű önkormányzat ingatlangazdálkodó divízió vezetője

Konyár

Kiss József

1

Erősen baloldali kötődésű, a rendszerváltás előtt párttitkár volt"

Jut eszembe erről, a mai magyar kormány is erősen baloldali kötődésű akkor, hisz tökig állnak volt párt- és KISZ titkárokban, spiclikben, volt MSZMP tagokban. Akkor??? :D
Jó az a fidesznek, ha Torgyán mellettük kampányol? (ATV az előbb, tán még tart de elkapcsoltam) Vagy ez afféle Fülig Jimmy aspektus?
@Farkasokkal táncoló:
Szegény Józsi bohóc... :D
Egy színfolt volt!
A chilei cseresznyével együtt.
Az ő garázdálkodását is Piktornak köszönhettük, ahogy Piktor neki köszönhette, hogy hatalomra került anno.
Meg is hálálta neki! :))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Jó az, ha Dr. Torgyán dr. is fellép a színre, a bohóckodása elvisz pár szavazót, az tuti!
Bár, amit mondott a nemzeti oldalról, hát..
@magándemokrata: puchról nem tudok, de ha ő igaz lenne azon sem csodálkoznék. de a boldvain sem:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nekem az tetszik (b+meg, ez mindent visz!!!):"független baloldali". ??????
index.hu/belfold/2013/05/02/eltemettek_ozvegy_horthy_istvannet_kenderesen/
"Ilona asszony 95 évet élt, 55 évig szubud vallásúként. A világháborúban részt vett a zsidómentésben és önkéntes ápolónő is volt. A kenderesi családi kriptába temették Horthy Miklós és fia, István mellé.2

Szubud vallás, az milyen, kérem szépen?
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): hacsakaznem!! ehhez képest Gábriel linkei a megtestesült objektívitás:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: tokivoki meg volt?:) ez azért király! ezt a barmot:)
Lehet tippelni, mit kell tenniük:

Rokonát alkalmazta több bajor kormánytag
Közeli rokonának közpénzből fizetett munkát szerzett a bajor kormány több tagja - derítette ki a Bayerischer Rundfunk (BR). A bajor közszolgálati műsorszolgáltató társaság csütörtöki jelentésével tovább terebélyesedett a Németországban rokonbotrány néven elhíresült ügy, amelybe már belebukott a kormányzó konzervatív CSU több politikusa.

hvg.hu/vilag/20130502_Rokonat_alkalmazta_tobb_bajor_kormanytag
felteték a zsindex címlapra "Az ügynökök a paradicsomba mennek" c. filmet

midnenkinek ajánlom a 1990-es MAFIVÁLTÁSRÓL szól...
a kamu "ellenzéKISZségről"... stb.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

:-)))
Szubud vallásról még csak nem is hallottam... lehetne szabad vallás, de a klavin nem egymás mellett van ez a két betü, kizárt a félreütés.

Tán Kenderesen meg tudják mondani, mert ha van szubud vallás, akkor kell lennie szubud temetőnek is ... :-)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): isten nyugosztalja a hölgyet.
a szubud nem is annyira vallás, inkább egyfajta belső út.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

" Ifj. Horthy István már fiatalon tanulmányozta a Koránt, majd felvette a muszlim hitet, és négy évtizede a Szubud, „az Isten hatalmának alávetett helyes életmód”, „a mély, lelki-spirituális tapasztalaton” nyugvó mozgalom egyik fő ideológusa."
@Farkasokkal táncoló: írtam, ifj Horthy István iszlám lett, és azon belül is az indonéz eredetű szubud követője lett.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Kevés olyan politikus van, aki annyit ártott volna ennek az országnak mint Torgyán bohóc, egy ideig ő vitte el a pálmát, ma már őt is lekörözte Orbán. Rajta még röhögni sem lehet... :-(
@Orica Középföldi: Na, megen' okosabb lettem eggyel..lehet, fel kellene vennem, ha a Kormányzó őfőméltóságának fia is az? :-p
@Penivaldes:
Oké, már nem halok meg bután, kösz. Szivesen beszélgetnék erről, de az az igazság, hogy a napokban egy másik blogon napokig vitatkoztunk a kereszténységről és az istenhitről, és szó szerint kiszívták az agyamat, így hitvitába vagy hitről filozófiáról való beszélgetésbe nem megyek bele egy jó ideig maradok a magam kis ateista világnézeténél... vagy agnosztikus? Már azt se tudom.
OFF

Ez mekkora szánalom. :(

Nem sugározza többé a Derricket a világhírű krimisorozatot gyártó ZDF német közszolgálati televízió, miután kiderült, hogy a felügyelőt alakító Horst Tappert a Waffen SS tagja volt.

alfahir.hu/szamuzik_az_ss_tag_derrick_felugyelot

ON
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Fogadjunk, a cocik és a Gyurcsány-Bajnai van emögött is!
Csak ez lehet!
DETÉNYLEG!
Vagy a zsidó lobbi kényszerítette térdre a németeket!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Tudod, ez úgy vagyon, hogy ott (még, vagy már) számbaveszik az ilyesmit..itthun lehet fasisztának lenni, de lassan nem leszünk EU-tagok, így érthető..a Waffen SS nem egy leányegylet volt azért, jegyezném meg!
@Farkasokkal táncoló:
Józsi bácsi maga volt a kormányzati stand-up comedy, persze sokszor segítségül hívta ehhez Kuncét.
Hatalmasakat lehetett kaczagni az öregen!

Kunce persze nem maradt adósa, de sosenem, ám!
Torgyán doktor amúgy Kuncze Gáborral vívta legemlékezetesebb asszóit. Egy ízben nehezményezte, hogy "prisztásokkal" fényképezik a szabad demokrata politikust. Mire Kuncze kifejtette, hogy őt mint belügyminisztert mindenféle emberrel, például Torgyán Józseffel együtt is lencsevégre kapják - nem büszke rá, ez van.

Kuncze az Országgyűlésben állította: keszonbetegség veszélye nélkül nem tud leszállni az általa csak Tulipános Fanfannak titulált FKGP-vezér szintjére. A riposzt: Kunczét csak akkor fenyegette volna keszonbetegség, ha a saját, alacsonyabb szintjéről Torgyánéra emelkedik.

"Ha Torgyán egy valóságos dokumentumra - amelyet a saját minisztériuma készített - azt mondja, árnyékdokumentum, akkor az ezt alkotó minisztériumi intézet árnyékintézet. De akkor a minisztérium, amelyiké az intézet, árnyékminisztérium. De akkor mi a miniszter széke?" - íme egy újabb kunczei levezetés.

Lehet ezt utálni, lehet lájkolni, egy biztos, akkoriban színesebb volt a parlament -:D
@Knósszosz: Na azért, effendi! Bár Tőled is elvárnék egy hasonló szösszenetet, tudom, képes vagy reá!:-)
Eddig is világos volt, hogy a MN egy kupac szar, de hogy a legszebb, pártállami Népszabadságot idézze, még engem is meglep... :))

"Szocialista pártkatonák nyúlják le a Nemzet trafikjait!

Egy kiváló PISA-eredményeket felmutató kor gyermekeiként azt gondolnánk, azért vannak „tények”, melyeket nehéz félreérteni. Nehéz félreérteni azt, ha pont egy fideszes képviselő mondja el, hogy a frakcióülésre kész listával érkeztek a kormánypárti képviselők, ha az előzetes bírálatot készítő Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. elnöke odabírál két trafikot a sógorának, vagy ha a Fidesz-rendevényeken haknizó ex-megasztáros fiúcskát is meg tudják dobni egy trafikkal."

index.hu/bloghu/kepviselofunky/2013/05/02/szocialista_partkatonak_nyuljak_le_a_nemzet_trafikjait

Ekkora talpnyaló, szemérmetlen, tollforgató csürhe legyen a pártsajtó, nem semmi!
Végül is... csak úgy viselkednek, mint ahogy egy szimpla, szervilis, seggnyalonc, elkurvult társaságnak kell!
@Knósszosz:
EGYETÉRTÉS! Ezért volt érdemes nézni akkor! :))
2 sör érte...
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Miért a háborúban szerinted, melyik harcoló alakulat volt leányegylet??? Azt tudod, hogy a Waffen SS tagjai közül van olyan, akiket jelenleg is oktatnak, mondjuk az USA katonai akadémiáin?? :)

Másrészt akkor lassan mondjuk Karajant is betilthatják nem???

www.mult-kor.hu/20121213_atertekelnek_a_hires_karmester_naci_kotodeset
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Estét!
Mázli, hogy nem vetted észre, Kunczét-Kuncénak írtam.
Elnézést tőle és minden olvasótól!
@Penivaldes:
Szia Peni!
Láttam, Rasival kapcsolatban nem osztod Rodeo papa véleményét.
Sebaj, ettől még finom a Cuba Libre, állítom!
@Knósszosz: elfogadva

engem itt már ki sem akarnak...:(((((((((((((
@Farkasokkal táncoló:
Szép idők??
Na, ja. Ha visszagondolok, valóban szebbek voltak.
Akkor még nem sejtettem...-:((
@Knósszosz: lehet, de én inkább a vizet iszom mert abban van az erőm
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Szánalmas hivatkozásaid vannak.
Napoleont is tanítják ott, meg Malinoszkij marsall startégiáját is.
Nem Horst Tappert tanítják ott, hanem az ilyen mellébeszélős dumát, meg az SS brutális tömeggyilkosságait, ahogy saját napalmbombázásaikat is a védtelen ferdeszeműeken, amikor mellément a vörös állásoknak és falvakat perzseltek fel.
Amúgy elég unalmas, amikor 28-szor sütöd el, hogy pl. West Pointban mit tanítanak.

@Penivaldes:
Én totál nyugis vagyok... :D
@Knósszosz: Később javítottad, így az írói munkásságod része lehet(ett:-)!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Küldd csak, fogadom!!
Most vettem egy "spárgabort", aztat kortyolgatom ser helyett. Határozottan kellemes.
Evvel az ez évi bor adagomat le is tudtam.

Én már csak a komlónál maradok, mint konzervatív alkoholista!-:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Kíváncsi lennék azért..nem ,annyira nem érdekel..aki náci, azt nem tolerálom, bocs! Igaz, a "másik" oldalt sem annyira azért, mielőtt..!
@Penivaldes: Ha sokáig folytatod így, lehet, nem lesz az, az már igaz!:-)
Kisjányom, gond van Veled netán? Azok a nehéz napok vagy az időjárás felétek netán?
@Penivaldes:
Khmmm... hmmm... ebből én semmit sem értek. Lehet ezt Balogh József féle színvonalon fogalmazni? Márhogyőis értse ha olvassa, meg én is.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Derrick. Látod van ahol így ítélik meg. Itt viszont szóba állunk veled. Ezt értékeld:)
@Knósszosz: hát ok..akkor..nem estél át a süket csivaván
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Peniglen tudtam mindig, hogy cézével köll írni, oszt mégse...

Na, megnézem milyen az a Sárdonnéj fröccsnek.
Szentséget török?
Mindegy, megkóstolom milyen szikvízzel megspriccelve.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: " Azt tudod, hogy a Waffen SS tagjai közül van olyan, akiket jelenleg is oktatnak, mondjuk az USA katonai akadémiáin?? :)" Hát ez tényleg egy gyengeértelmű náci lehet, ha még mindig nem értette meg, azt amit oktatnak neki, nem?:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ja, az analfabétáknak, kezdőknek igen. Ld. fentebben..égiháboró II. indul..az előbbi jégeső "csak" borsónyi volt..
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Te figy, ne már. Te is pontosan tudod, hogy egy katonai főiskolán nem ilyen-olyan tömeggyilkosságokat oktatnak, hanem mondjuk hadvezetési stratégiákat, megtörtént csaták vagy akciók kapcsán.

Ez alapján a Waffen SS bizonyos akciói is benne vannak az oktatásban. Mondjuk pld. ő, de ha van itt valaki, akinek ezt nem nagyon kell magyarázni az pont te vagy. :)

youtu.be/eYcZxk4c6eE
@Penivaldes: huhuhu ...? bagoly lettél? nálam csak a manók jöttek eddig;)
@Penivaldes:
A lányomnak van egy Yorkija, nem vak, nem is süket. Viszont összeszarja magát a mennydörgéstől, szóval bele nem botlok ma este!

Amúgy ez a balogjóska tipikusan az a suttyó, tapló, büdös gyökér, akiről Hofi a "nem érted bazmeg?" figuráját másolta.
Traktorszerelői diplomával polgármester?!
Na, ja, a villáskulcsra rá van írva hányas, ez még talán megy nekije.

Kispesten ülök ( most, még... egyenlőre), de a Sváb hegyig elhányok ettől a parazitától.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"A nürnbergi perek során a nemzetközi bíróság az SS-t és ezen belül a Waffen SS-t háborús bűnös szervezetnek minősítette, tagjainak nagy részétől megvonták a német veteránokat megillető juttatásokat. Később azonban a német kormány elismerte, hogy nekik is járnak ezek a juttatások.

"A Magyar Köztársaság Legfelsőbb Bíróságának 1992. március 4-én kelt, és jogerősen kihirdetett C. 1254. sz. ítélete szerint: ...a Budapesti Népbíróság 1946-ban hozott ítélete - amely szerint a magyar SS-hadosztályokban harcoló katonák közül mindenkit háborús bűnősnek minősítettek - törvénysértő volt... "

Ettől még szeretnem sem őket, sem a Horthy családot nem kell még, ugye?:-(
@sírbateszezazegész: Bocs. Természetesen azt oktatják, amit pld. hadászati és stratégiai szempontból magas színvonalon hajtottak végre.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Akkor küldök belőle egy palackkal a futárpostával, jó?-:)))

De elébb a sört küldjed, légy szíves.
@Penivaldes: Nem adok rá lehetőséget..de szerencsére még van, akinek bejön a dumám (is:-)! Béke Véled! Égiháboró II. indul..
@Penivaldes: ezért veszélyes igazából, mert olyan, de olyan buta leszel attól, ha ilyen dolgokat olvasol...hogy nagyon..:)
(csak mellékesen; ha nyilvántartotz muszlim volt a grófnő, akkor nem gond, hogy a családi kriptába temetik?)
@Knósszosz: Egyelőre..bocsesz! :-)
Az egyenlőre az, amit iszol ippeg..durr, ez nem tanált! .-D
@Penivaldes: olyan kelta formák. tudod hosszúfülű, de nem nyúl. manók, manők vegyesen...:)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Múltkor beszélt egy borász a fröccsnek az lénygirűl. A Klubrádióba.

Szerinte az egy nagyon kellemes és szalonképes üdítő, persze nem mindenféle szir-szar lőrékből készítve és; csak is és kizárólag friss szódával, bugyborékos ásványvíz szóba sem jöhet.

Hát, ő a szakember, ő tudja.
Beüzemeltem a szódavizes készségemet és kipróbáltam a dolgot.
Hmm... tényleg nem rossz, megfelelő nőmérsékleten!
@Knósszosz: Megfelelő nőmérséklet az fontos, tudom! :-) Peni nekem kissé hideg..vagy az idő teszi? :-P
@Penivaldes:
Na, attól én se!-:))
Viszont néha hangosabb mint egy komondor, pedig csak egy ötforintos átmérőjű hangszóró van benne.
Hogy csinálja, nem tudom?
@sírbateszezazegész: Elég egyértelmű, hogy nem azt. Még akkor se ha ilyesmik minden oldalon történtek. :(
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Egyértelmű, hogy nem kell szeretned őket. Én sem szeretem a sztálinista hadsereg katonáit, de ettől függetlenül elismerem az ő katonai teljesítményüket és azt is, hogy ott is voltak olyanok, akik - lehetőségekhez képest - emberek tudtak maradni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: mert nagy a szívem... azért szólok, mert észre sem veszed, hogy jelenleg a waffen-ss rehabilitációját erőlteted. szerintem dobd a témát, mert sokan beraknak a ketrecbe. csak szólok.
p.s.: és pont az a baj, hogy észre sem veszed/nem úgy gondolod..:(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A lehetőségekhez képest..aham.. ezt meséld be nagyapámnak, vagy azoknak, akiket megerőszakoltak..
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): assziszem én is. pedig ezzel a türelemmel.már egy birkát is megtanítottam volna hárfázni. falra hányt borsó..
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Tisztában vagyok vele. Csak arra utaltam, hogy volt pld. olyan ruszki tiszt, aki magyar civileket mentett a szerbektől.
@sírbateszezazegész: Ez:
"One arab in airport:
– Name?
– Abdul AlRazhib.
– Sex?
– Three to five times a week.
– No, no, I mean male or female.
– Yes, male, female, sometimes camel.
– Holy cow!
– Yes, cow, dog, even sheep.
– But isn’t that hostile?
– Horse style, doggy style, any style!
– Oh dear!
– No, no, deer run to fast! ! !"
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Volt. Tisztelet érte..de ettől még megbélyegzem a kilengéseket, ha nem baj, sőt, az SS-t gyárilag!
@sírbateszezazegész: Nem akarok rehabilitálni. Aki bűnt követett el megérdemli a büntetést. Viszont a kollektivizálást nem tartom helyesnek, főleg amikor a győztesek írják a történelmet. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Mindig a győztesek írjár..ha Trianonnak nevezik is..teccett volna nyugton maradni, vagy időben átállni, ugye?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Gááábriel!!! Én, aki mindig nagybetűvel ítom a neved, kérlek/javaslom: hagyd máá a f@szba a témát! Megint azt a méltánytalan sztereótípiát erősíted meg az ilyen "ballib"(?) tudatlanokban, mint én, hogy a jobbik (kisbetű!!) szavazóinak/szimpatizásainak egy jelentős része valami megmagyarázhatatlan módon vonzódik a kegebajszos elmebeteghez és társaihoz.
Mondjuk nem érdekel, de inkább kezd el a bézból szabályait magyarázni. (remélem abban nincs izraeli kötődés!)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Csak az idő teheti, Peni nem vénkisasszony, csak álcázza magát.
Amúgy a sör jöhet, a Keleti Károly utcai Pilsner Urquell a napközink volt, egykoron.

De szenvedj te is, ha már:
www.pragaisorozok.hu/gallery/big/kep-067.jpg

Knédli-káposzta-kacsa... mmmhhhhhmmhhmm...
Egy kis off.

Egész úton hazafelé azon gondolkodám, mi a faszt keres Orbán Lisszabonban pont most. Merthogy nem a lisszaboni kormány két szép szemérét ment oda, az tuti. Mondom magamban, egész biztos valami meccs van. Hát látom ám, hogy ma este Benfica-Fenerbahcse , mondom, megvan! Aztán olvasom, hogy Orbán gépét kisorozták. Mondom, van Isten!! 6 után elment a gépe, de 3 óra 45 perc az út, jó esetben is helyi idő szerint 3/4 9 körül ér oda, + a transzfer a meccsre, úgyhogy legalább az első félidőt biztos lekési! Apró örömökből áll az élet!
@sírbateszezazegész:
Nézd, nem érti!
Pedig ezért kapott külön játszószobát Fabtól, én meg ezért nyomom ki az ilyen dobása után napokra mindig.
Ahogy nekem a pina jut eszembe szinte mindenről, neki úgy a kis kefebajszos.
Van ilyen... Ízlések és pofonok... :))
@Knósszosz:
Knósszosz,(esetleg valaki más)nem tudom,értesz-e valamelyest a borokhoz, vagy bírsz-e speciális borivó tapasztalattal? :-)
Azért kérdezem, mert már régóta fenem a fogam egy 1972-es Tokajira. Eddig sajnáltam rá az 50-60 ezer Forintot, mostanság meg nem nagyon telik rá.
Kíváncsi lennék arra, hogy milyen is valójában. Milyen érzés megszagolni,kortyolni,ízlelni, koccintani vele.
Ez nagyon érdekelne!!
@DarthVader:
Baszki, az azért nem semmi, hogy ez a törpe majom a külföldi útjait meccsekhez igazítja!
Szégyen ez a gumicsizmás tajtparaszt...
@huzzadneki shakespeare: Kóstolj bele valahol..azért, mert egy kis pipihúsra fáj a fogad, rögtön csirkefarmot veszel? :-P
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Na igen, a sarki borozóban (72-es Tokaji gyanánt)tízezerért adnának nekem egy deci 2013-as évjáratú Durbints sógort! :-)
Egyébként nem tudom, hogy lehet-e kóstolni valahol, de sok az át.aszás ezzel az évjárattal kapcsolatban!
@DarthVader:
Szivárgott a keró a madárból.
Észrevették.
Kár volt.

A TAP (Portugál) elment 15:15-kor.
www.bud.hu/utazas/jaratinformacio/indulo_jaratok

A kis fostalicskákat nem említik a menetrendben, szóval ez a bizniszdzset mennyi rezsifelcsökkentésbe van megint? Nekünk.

Ezek általában olyan hajtómű elrendezésűek, hogy nem a szárny alatt vannak, hanem hátul (Tu-134-154.. plö)
Azoknak jót tesz, ha a center tankból, vagy a szárnyból szivárog a kerozin.
Ezt észrevenni...
Persze a repülés őrültjei (szerelők, is) nem azt nézik, kit evett a rossebb a fedélzetére, ezt köszönheti nekik a cár.

Kíváncsi vagyok, mi volt az eredeti és mi volt a csere madár?
Múltkor megmagyarázták azt is, hogy miért béreltek a Csehektől egy komplett (asszem A 320-as) Airbust.
Takarékosságból.

A többit tedd hozzá...
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Menj te a...
Prágába és zabálj két arcüregre knédlit, káposztát, sűűtt husit és öblögess jókat!!! A Sztrapacskát le sem írom, mán.
@huzzadneki shakespeare:

Azt már majdnem harapni kell:))
Illata jobb, mint az íze ( én nem is szeretem a Tokajit ), de annyit semmiképpen nem ér.
Ne sóvárogj, csalódnál:))
@Orica Középföldi: Ezeket a borovicskákat nem isszák, gyűjtik, ugye? Másrészt ennyiből hányszor lehen(ne) lyól berúgni mondjuk egy kis almaborbúl?:-D
@huzzadneki shakespeare:
Nem, sajnos nekem jön be az az érzés, mikor egy alma elfogyasztása után megkóstolok egy neves nedűt, és mindenféle harmonikus savaktól meg tannin tartalomtól elkábulva, kiülök a tokaji szőlőtőkék közé az éj leple alatt recskázni.

Kérdezz sörről, az megy!-:D
@Knósszosz: Aki jóféle bort felvizez, attól mit is várjunk? :-P A sörrel is ezt mívelik a kelet-németek, a fene az ízlésükbe!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

Azt nem tudom, de én még iható almabort nem kóstoltam:))
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

Életem másik nagy csalódása az abszint. Hogy mi a frászt szerettek azon a franciák?
@Orica Középföldi: pedig nagyon jó! Az a cider! Angolok, svédek, finnek, franciák (normandia)! Tényleg jó! Van belőle száraz, félszáraz, édes.
@sírbateszezazegész:

Kóstoltam. Nem tudok annyira udvarias lenni, hogy megigyam.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
A gyehenna tüze égesse el űket!!

Mostan az a helyzet, hogy én nem utálom a bort, csak jobban kedvelem a sört.
Olyan ez, mikor az egybites fideszdroidtól megkérdezik, kit szeret jobban, a Kövért, vagy a Lázárt?
Neki jobb a Lázár, mert tőle kap dohánybizniszt, a Kövér meg csak ígéri neki a delejt, de szar villanyszerelő, csak a frázisceruza világít a zakója hajtókájában, de semmi ígéret betartás. Csak be-tartás, oszt jónapot.

Na, a bor ilyen. Azt nem tudom vegyelemezni, csak finom, illetve szar kategóriára osztani. A sör az más, az volt az anyatejem. (is)
@Orica Középföldi: ha nem ízlik, az más. talán az édes.
@Orica Középföldi:
Lehet, de az édes bort szeretni kell. A hat puttonyos már túlontúl émelygős, az már nekem se nagyon ízlik
@Knósszosz: Sörben a szomszéd öreg is ott van, az árva, mindennap megiszik vagy nyolc doboz Rocky Cellart! :-)
A jó múltkorában, a haver a Szeszkóba vett banán sört (angol gyártmány). Mit ne mondjak, elég furcsa volt nyolcszázért!

Na, jóhéjt mindenkinek, reggel kapálás.
@Orica Középföldi:
Nekem a grappa a csalódás.
Imádom az olaszokat (mediterrán népség ők is), de ez az istenített italuk...
Tulajdonképpen seprőpálinka, ha szigorúan vesszük. Na jó, törköly.

Most meghazudtolom előbbi önmagamat, ha már talján nedű, akkor Chianti!
Száraz-száraz, de azt például kedvelem. Tésztás-paradicsomos kaják után fenséges.

Meg a szicíliai édes nedvek...
@Orica Középföldi: Nem ittál még finomat, vagy fals az ízlésed..mindent meg lehet inni, ami hígabb a kátránynál, fő a tálalás és a hőfok, állítom!
@huzzadneki shakespeare:
Rocky Cellar?
A szomszéd az...
... kezdjen ismerkedni a sörfajtákkal, itt az ideje, úgy vélem.
@Knósszosz: Édes desszertborokkal csak óvatost, hamar a fejbe száll ám!
Na, leittuk magunkat, ezek a luzitánok meg a döntőben..fene tuggya, de a törököket jobban kedvelem valamiért..jój'cak a lefekvőknek!
@Knósszosz: A grappa is olyan, mint a pályinka..étvágyfokozó, ne az legyen a főétel, ami csak antipasti..szerintem!
@huzzadneki shakespeare: megveheted de ne idd meg!ennek a bornak már csak eszmei értéke van!nem tudhatod, hol és hogyan tárolták a 40 év alatt.a bor nagyon kényes.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Tuggya maga a zigét, én sose nem főételnek tekintem a páleszt. Nem is iszom, mer csak. A bortot is ritkán, csak sert.

Ha lefekvő vónál, akkor jó éjt beléd is!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
mi bajod a luzitánokkal?

ismered őket? vagy csak úgy magyar szokás szerint?

brühühühü

attól hogy olyan játékot produkáltak, hogy a barca kezit lábát törné ha a felit is ki tudná préselni a sok seggfejből
Kár a szóért ballibek: lúzerek vagytok, elfordúlt tőletek az ország népe, bármit hazudtok magasról tesz rá mindenki!
Inkabb luzer legyek, mint sotet mint az fekete lyuk.
@Lindalinda: Hány trafik koncessziót kaptál faszfej?
kepkezelo.com/viewer.php?file=7puu1uga5djlj50xgnh.jpg

Öszöd nem Öszöd? Ettől fogtok megfulladni Nemzeti Szar Gazemberek!
@Lindalinda:

Miva Lindus?
Nem kaptál meg valamit az éccaka,oszt idejársz bosszút állni?
Fidesz-frigider?
Car ügy, de sajnájjon téged a vak komondor:))
@Lindalinda: szopd le a vak komondort,talán megúszod 8 napon belül
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"Azt tudod, hogy a Waffen SS tagjai közül van olyan, akiket jelenleg is oktatnak, mondjuk az USA katonai akadémiáin??"
Nem öregek (vagy halottak) már egy kicsit a tanuláshoz?
Nem fognak ezek semmibe belebukni.Lehet álmodozni,de sehol nem látható olyan erő,aki leválthatná ezeket a trógerokat.Ha élő adásban embert ölnénk.akkor is lenne egy masszív tömeg,aki elhinné,hogy Bajnai által pénzelt balliberális összeesküvést láttak.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"a lap az 5415 trafikos koncesszió között összesen két MSZP-s és egy jobbikos összefüggést talált. "

ha jól értem akkor 5415 trafik koncesszioból van 3db ami nem köthető a Fideszhez???
Remek. Ezek tényleg marhának néznek mindenkit.
öröm látni hogy sír a szátok retek balliberók :)
@$$$=$$$:

Mizu droid?
Ültél , vagy csak kivontak a forgalomból egy kis időre?
Hiányoztak az üde,gondolatébresztő hozzászólásaid. Az új droidok unalmasak és fantáziátlanok.
Üdv a fedélzeten! Szégyent ne hozz a pártodra!
@DezInf: heló. tanzániában nyaraltam pár hetet.
A rusnya, buta, szánalmas, fideszes szőke nő!

"Köszönjük" Orbán az újabb szégyent, eltakarodni nem kéne már?
@$$$=$$$: "öröm látni hogy sír a szátok retek balliberók :)"

Az anyádé is nagyon sírt, amikor meglátta mekkora barmot ellett a világra.
Vadul vádló hamis szavak,
Amikkel a sajtó etet,
Pedig a komondor, a vak
Okoz minden balesetet.
:)
Még több mélylíra:
fradyendre.blogspot.hu/
:)
@Frady Endre:

Autó zúg. Sötét.
Ajtó tárul, puffanás.
Vak kutya felsír.
@DarthVader: Kedves Darth Vader! Íme egy StarWar dal, melyeknek én írtam a szövegét:
www.youtube.com/watch?v=tNDYROITNYw
:)
süti beállítások módosítása