Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/kulfold/2024/04/26/cseh-kulugyminiszter-magyar-kormany-szijjarto-peter-jan-lipavsky "„A ... (2024.04.26. 20:42) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.05.02. 04:12 Fabius

Navracsics elkötelezett átlátszó

Címkék: fidesz korrupció navracsics tibor

Kedves mindenki!

Én az vagyok! Bizony!! És kurvára utálom mikor ezt bizonygatni kell. Hogyhogy mit? Hát az átlátszót, ne zavarjatok má' össze. Szóval elkötelezett átlátszó vagyok. Biztos, üvegzseb volt a jelem nagycsoportban. Mondjuk össze is törtem, de ez most nem tartozik az elköteleződésemhez. Mert amúgy el is vagyok köteleződve az ügy iránt, isten bizony naponta művelem, mint Balogh Jocó a nőverést. Érted, átlátszom. Ha nem akarom akkor is. 

Úgyhogy bácsi kérem Tibikével genyózni nem ér

Jó. Most egy kicsit elmértem az ugrást és úgy suhantam át a léc alatt, mint 25 kilós tejeskanna asszonyhátba Fülöpházán

navracsics-tibor-komondor.gif

Bizonymondom tinéktek, ez a közérdekű adatigénylés az én vak komondorom, hogy rohadna meg. Elgáncsolt a szemét, most meg itt ülök nyakig a kovászban és nektek magyarázom elkötelezett átlátszóságomat. Ne nézzetek már, muszáj, hisz Stupf Andris is követelni kezdte a trafikmutyi átláthatóságát a Heti Válaszban. Hogy a bőr hűlne a fejére a pofátlan izgága billentyűkoptatónak, nem elég ennek se az én átlátszó szavam, iratokat akar a kis szemét. Most képzeljétek mennyivel könnyebb volna nekem, ha ezek a Stumpfok nem lennének! Az egyik aszongya átléptük az alkotmányosság határait, a másik meg a legbénábban leplezett legnagyobb mutyink irataival ismerkedne.

Meg hogy káros meg elfogadhatatlan a mutyitakaró, pfff. Nem a Népszabadság pártélet rovatába írsz, helló! Mi az, hogy káros? Kinek káros? Nekünk, az elkötelezett átlátszóknak nagyon is hasznos, hisz ezért kapcsoltuk turbófokozatra a gombnyomógépsort, és szűkítettük aligvalamire tágítottuk óriásira a lehetőségeket. Nem röhög büdösparaszt! Igenis tágítottuk, igen igen igen! De ha véletlenül mégis szűkítettük volna, akkor se mi vagyunk a hibások. Ennek a cserpalkovicsnak annyiszor elmondtam, hogy inkább felsőtestre gyúrjon, mint egyéni képviselői indítványra, annak nagyobb hasznát venné, de ez meg a Vas csak írnak és írnak, a balhé meg nekem jön házhoz. 

Amúgy meg nem értem mi a baj, de télleg. A kényelem már nem is szempont, hogy a rezsidémon citerázzon a szikkadt bordáitokon?! Nem pihentetőbb megtudni az Állami Számvevőszéktől és a KEHI-től, hogy minden a legnagyobb rendben van? Két olyan intézmény mondja ezt, akik az elmúlt három évben egy, azaz egy darab ügyet sem voltak képesek bírósági szakaszba juttatni ketten együtt. De majd most! Most aztán nekidurálják magukat, és észreveszik a sesztákmikit is a ciprusi offshore cég felügyelő biziben, és majd jól meg is kérdezik róla. Tutit. Vagy ha nem, hát nem, de azért a cserpalkovics meg a vas a hibás, ezt ne felejtsétek. Ők vannak rá kijelölve, nem én! 

Én legfeljebb majd a táblára írom jövő ilyenkor a választásokhoz közeledve, hogy ió, ció, korrupció, ebben bukunk bele!

Na csókpuszi. 

474 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr935260735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Penivaldes: huhuhu ...? bagoly lettél? nálam csak a manók jöttek eddig;)
@Penivaldes:
A lányomnak van egy Yorkija, nem vak, nem is süket. Viszont összeszarja magát a mennydörgéstől, szóval bele nem botlok ma este!

Amúgy ez a balogjóska tipikusan az a suttyó, tapló, büdös gyökér, akiről Hofi a "nem érted bazmeg?" figuráját másolta.
Traktorszerelői diplomával polgármester?!
Na, ja, a villáskulcsra rá van írva hányas, ez még talán megy nekije.

Kispesten ülök ( most, még... egyenlőre), de a Sváb hegyig elhányok ettől a parazitától.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"A nürnbergi perek során a nemzetközi bíróság az SS-t és ezen belül a Waffen SS-t háborús bűnös szervezetnek minősítette, tagjainak nagy részétől megvonták a német veteránokat megillető juttatásokat. Később azonban a német kormány elismerte, hogy nekik is járnak ezek a juttatások.

"A Magyar Köztársaság Legfelsőbb Bíróságának 1992. március 4-én kelt, és jogerősen kihirdetett C. 1254. sz. ítélete szerint: ...a Budapesti Népbíróság 1946-ban hozott ítélete - amely szerint a magyar SS-hadosztályokban harcoló katonák közül mindenkit háborús bűnősnek minősítettek - törvénysértő volt... "

Ettől még szeretnem sem őket, sem a Horthy családot nem kell még, ugye?:-(
@sírbateszezazegész: Bocs. Természetesen azt oktatják, amit pld. hadászati és stratégiai szempontból magas színvonalon hajtottak végre.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Akkor küldök belőle egy palackkal a futárpostával, jó?-:)))

De elébb a sört küldjed, légy szíves.
@Penivaldes: Nem adok rá lehetőséget..de szerencsére még van, akinek bejön a dumám (is:-)! Béke Véled! Égiháboró II. indul..
@Penivaldes: ezért veszélyes igazából, mert olyan, de olyan buta leszel attól, ha ilyen dolgokat olvasol...hogy nagyon..:)
(csak mellékesen; ha nyilvántartotz muszlim volt a grófnő, akkor nem gond, hogy a családi kriptába temetik?)
@Knósszosz: Egyelőre..bocsesz! :-)
Az egyenlőre az, amit iszol ippeg..durr, ez nem tanált! .-D
@Penivaldes: olyan kelta formák. tudod hosszúfülű, de nem nyúl. manók, manők vegyesen...:)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Múltkor beszélt egy borász a fröccsnek az lénygirűl. A Klubrádióba.

Szerinte az egy nagyon kellemes és szalonképes üdítő, persze nem mindenféle szir-szar lőrékből készítve és; csak is és kizárólag friss szódával, bugyborékos ásványvíz szóba sem jöhet.

Hát, ő a szakember, ő tudja.
Beüzemeltem a szódavizes készségemet és kipróbáltam a dolgot.
Hmm... tényleg nem rossz, megfelelő nőmérsékleten!
@Knósszosz: Megfelelő nőmérséklet az fontos, tudom! :-) Peni nekem kissé hideg..vagy az idő teszi? :-P
@Penivaldes:
Na, attól én se!-:))
Viszont néha hangosabb mint egy komondor, pedig csak egy ötforintos átmérőjű hangszóró van benne.
Hogy csinálja, nem tudom?
@sírbateszezazegész: Elég egyértelmű, hogy nem azt. Még akkor se ha ilyesmik minden oldalon történtek. :(
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Egyértelmű, hogy nem kell szeretned őket. Én sem szeretem a sztálinista hadsereg katonáit, de ettől függetlenül elismerem az ő katonai teljesítményüket és azt is, hogy ott is voltak olyanok, akik - lehetőségekhez képest - emberek tudtak maradni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: mert nagy a szívem... azért szólok, mert észre sem veszed, hogy jelenleg a waffen-ss rehabilitációját erőlteted. szerintem dobd a témát, mert sokan beraknak a ketrecbe. csak szólok.
p.s.: és pont az a baj, hogy észre sem veszed/nem úgy gondolod..:(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A lehetőségekhez képest..aham.. ezt meséld be nagyapámnak, vagy azoknak, akiket megerőszakoltak..
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): assziszem én is. pedig ezzel a türelemmel.már egy birkát is megtanítottam volna hárfázni. falra hányt borsó..
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Tisztában vagyok vele. Csak arra utaltam, hogy volt pld. olyan ruszki tiszt, aki magyar civileket mentett a szerbektől.
@sírbateszezazegész: Ez:
"One arab in airport:
– Name?
– Abdul AlRazhib.
– Sex?
– Three to five times a week.
– No, no, I mean male or female.
– Yes, male, female, sometimes camel.
– Holy cow!
– Yes, cow, dog, even sheep.
– But isn’t that hostile?
– Horse style, doggy style, any style!
– Oh dear!
– No, no, deer run to fast! ! !"
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Volt. Tisztelet érte..de ettől még megbélyegzem a kilengéseket, ha nem baj, sőt, az SS-t gyárilag!
@sírbateszezazegész: Nem akarok rehabilitálni. Aki bűnt követett el megérdemli a büntetést. Viszont a kollektivizálást nem tartom helyesnek, főleg amikor a győztesek írják a történelmet. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Mindig a győztesek írjár..ha Trianonnak nevezik is..teccett volna nyugton maradni, vagy időben átállni, ugye?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Gááábriel!!! Én, aki mindig nagybetűvel ítom a neved, kérlek/javaslom: hagyd máá a f@szba a témát! Megint azt a méltánytalan sztereótípiát erősíted meg az ilyen "ballib"(?) tudatlanokban, mint én, hogy a jobbik (kisbetű!!) szavazóinak/szimpatizásainak egy jelentős része valami megmagyarázhatatlan módon vonzódik a kegebajszos elmebeteghez és társaihoz.
Mondjuk nem érdekel, de inkább kezd el a bézból szabályait magyarázni. (remélem abban nincs izraeli kötődés!)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Csak az idő teheti, Peni nem vénkisasszony, csak álcázza magát.
Amúgy a sör jöhet, a Keleti Károly utcai Pilsner Urquell a napközink volt, egykoron.

De szenvedj te is, ha már:
www.pragaisorozok.hu/gallery/big/kep-067.jpg

Knédli-káposzta-kacsa... mmmhhhhhmmhhmm...
Egy kis off.

Egész úton hazafelé azon gondolkodám, mi a faszt keres Orbán Lisszabonban pont most. Merthogy nem a lisszaboni kormány két szép szemérét ment oda, az tuti. Mondom magamban, egész biztos valami meccs van. Hát látom ám, hogy ma este Benfica-Fenerbahcse , mondom, megvan! Aztán olvasom, hogy Orbán gépét kisorozták. Mondom, van Isten!! 6 után elment a gépe, de 3 óra 45 perc az út, jó esetben is helyi idő szerint 3/4 9 körül ér oda, + a transzfer a meccsre, úgyhogy legalább az első félidőt biztos lekési! Apró örömökből áll az élet!
@sírbateszezazegész:
Nézd, nem érti!
Pedig ezért kapott külön játszószobát Fabtól, én meg ezért nyomom ki az ilyen dobása után napokra mindig.
Ahogy nekem a pina jut eszembe szinte mindenről, neki úgy a kis kefebajszos.
Van ilyen... Ízlések és pofonok... :))
@Knósszosz:
Knósszosz,(esetleg valaki más)nem tudom,értesz-e valamelyest a borokhoz, vagy bírsz-e speciális borivó tapasztalattal? :-)
Azért kérdezem, mert már régóta fenem a fogam egy 1972-es Tokajira. Eddig sajnáltam rá az 50-60 ezer Forintot, mostanság meg nem nagyon telik rá.
Kíváncsi lennék arra, hogy milyen is valójában. Milyen érzés megszagolni,kortyolni,ízlelni, koccintani vele.
Ez nagyon érdekelne!!
@DarthVader:
Baszki, az azért nem semmi, hogy ez a törpe majom a külföldi útjait meccsekhez igazítja!
Szégyen ez a gumicsizmás tajtparaszt...
@huzzadneki shakespeare: Kóstolj bele valahol..azért, mert egy kis pipihúsra fáj a fogad, rögtön csirkefarmot veszel? :-P
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Na igen, a sarki borozóban (72-es Tokaji gyanánt)tízezerért adnának nekem egy deci 2013-as évjáratú Durbints sógort! :-)
Egyébként nem tudom, hogy lehet-e kóstolni valahol, de sok az át.aszás ezzel az évjárattal kapcsolatban!
@DarthVader:
Szivárgott a keró a madárból.
Észrevették.
Kár volt.

A TAP (Portugál) elment 15:15-kor.
www.bud.hu/utazas/jaratinformacio/indulo_jaratok

A kis fostalicskákat nem említik a menetrendben, szóval ez a bizniszdzset mennyi rezsifelcsökkentésbe van megint? Nekünk.

Ezek általában olyan hajtómű elrendezésűek, hogy nem a szárny alatt vannak, hanem hátul (Tu-134-154.. plö)
Azoknak jót tesz, ha a center tankból, vagy a szárnyból szivárog a kerozin.
Ezt észrevenni...
Persze a repülés őrültjei (szerelők, is) nem azt nézik, kit evett a rossebb a fedélzetére, ezt köszönheti nekik a cár.

Kíváncsi vagyok, mi volt az eredeti és mi volt a csere madár?
Múltkor megmagyarázták azt is, hogy miért béreltek a Csehektől egy komplett (asszem A 320-as) Airbust.
Takarékosságból.

A többit tedd hozzá...
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Menj te a...
Prágába és zabálj két arcüregre knédlit, káposztát, sűűtt husit és öblögess jókat!!! A Sztrapacskát le sem írom, mán.
@huzzadneki shakespeare:

Azt már majdnem harapni kell:))
Illata jobb, mint az íze ( én nem is szeretem a Tokajit ), de annyit semmiképpen nem ér.
Ne sóvárogj, csalódnál:))
@Orica Középföldi: Ezeket a borovicskákat nem isszák, gyűjtik, ugye? Másrészt ennyiből hányszor lehen(ne) lyól berúgni mondjuk egy kis almaborbúl?:-D
@huzzadneki shakespeare:
Nem, sajnos nekem jön be az az érzés, mikor egy alma elfogyasztása után megkóstolok egy neves nedűt, és mindenféle harmonikus savaktól meg tannin tartalomtól elkábulva, kiülök a tokaji szőlőtőkék közé az éj leple alatt recskázni.

Kérdezz sörről, az megy!-:D
@Knósszosz: Aki jóféle bort felvizez, attól mit is várjunk? :-P A sörrel is ezt mívelik a kelet-németek, a fene az ízlésükbe!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

Azt nem tudom, de én még iható almabort nem kóstoltam:))
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

Életem másik nagy csalódása az abszint. Hogy mi a frászt szerettek azon a franciák?
@Orica Középföldi: pedig nagyon jó! Az a cider! Angolok, svédek, finnek, franciák (normandia)! Tényleg jó! Van belőle száraz, félszáraz, édes.
@sírbateszezazegész:

Kóstoltam. Nem tudok annyira udvarias lenni, hogy megigyam.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
A gyehenna tüze égesse el űket!!

Mostan az a helyzet, hogy én nem utálom a bort, csak jobban kedvelem a sört.
Olyan ez, mikor az egybites fideszdroidtól megkérdezik, kit szeret jobban, a Kövért, vagy a Lázárt?
Neki jobb a Lázár, mert tőle kap dohánybizniszt, a Kövér meg csak ígéri neki a delejt, de szar villanyszerelő, csak a frázisceruza világít a zakója hajtókájában, de semmi ígéret betartás. Csak be-tartás, oszt jónapot.

Na, a bor ilyen. Azt nem tudom vegyelemezni, csak finom, illetve szar kategóriára osztani. A sör az más, az volt az anyatejem. (is)
@Orica Középföldi: ha nem ízlik, az más. talán az édes.
@Orica Középföldi:
Lehet, de az édes bort szeretni kell. A hat puttonyos már túlontúl émelygős, az már nekem se nagyon ízlik
@Knósszosz: Sörben a szomszéd öreg is ott van, az árva, mindennap megiszik vagy nyolc doboz Rocky Cellart! :-)
A jó múltkorában, a haver a Szeszkóba vett banán sört (angol gyártmány). Mit ne mondjak, elég furcsa volt nyolcszázért!

Na, jóhéjt mindenkinek, reggel kapálás.
@Orica Középföldi:
Nekem a grappa a csalódás.
Imádom az olaszokat (mediterrán népség ők is), de ez az istenített italuk...
Tulajdonképpen seprőpálinka, ha szigorúan vesszük. Na jó, törköly.

Most meghazudtolom előbbi önmagamat, ha már talján nedű, akkor Chianti!
Száraz-száraz, de azt például kedvelem. Tésztás-paradicsomos kaják után fenséges.

Meg a szicíliai édes nedvek...
@Orica Középföldi: Nem ittál még finomat, vagy fals az ízlésed..mindent meg lehet inni, ami hígabb a kátránynál, fő a tálalás és a hőfok, állítom!
@huzzadneki shakespeare:
Rocky Cellar?
A szomszéd az...
... kezdjen ismerkedni a sörfajtákkal, itt az ideje, úgy vélem.
@Knósszosz: Édes desszertborokkal csak óvatost, hamar a fejbe száll ám!
Na, leittuk magunkat, ezek a luzitánok meg a döntőben..fene tuggya, de a törököket jobban kedvelem valamiért..jój'cak a lefekvőknek!
@Knósszosz: A grappa is olyan, mint a pályinka..étvágyfokozó, ne az legyen a főétel, ami csak antipasti..szerintem!
@huzzadneki shakespeare: megveheted de ne idd meg!ennek a bornak már csak eszmei értéke van!nem tudhatod, hol és hogyan tárolták a 40 év alatt.a bor nagyon kényes.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Tuggya maga a zigét, én sose nem főételnek tekintem a páleszt. Nem is iszom, mer csak. A bortot is ritkán, csak sert.

Ha lefekvő vónál, akkor jó éjt beléd is!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
mi bajod a luzitánokkal?

ismered őket? vagy csak úgy magyar szokás szerint?

brühühühü

attól hogy olyan játékot produkáltak, hogy a barca kezit lábát törné ha a felit is ki tudná préselni a sok seggfejből
Kár a szóért ballibek: lúzerek vagytok, elfordúlt tőletek az ország népe, bármit hazudtok magasról tesz rá mindenki!
Inkabb luzer legyek, mint sotet mint az fekete lyuk.
@Lindalinda: Hány trafik koncessziót kaptál faszfej?
kepkezelo.com/viewer.php?file=7puu1uga5djlj50xgnh.jpg

Öszöd nem Öszöd? Ettől fogtok megfulladni Nemzeti Szar Gazemberek!
@Lindalinda:

Miva Lindus?
Nem kaptál meg valamit az éccaka,oszt idejársz bosszút állni?
Fidesz-frigider?
Car ügy, de sajnájjon téged a vak komondor:))
@Lindalinda: szopd le a vak komondort,talán megúszod 8 napon belül
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"Azt tudod, hogy a Waffen SS tagjai közül van olyan, akiket jelenleg is oktatnak, mondjuk az USA katonai akadémiáin??"
Nem öregek (vagy halottak) már egy kicsit a tanuláshoz?
Nem fognak ezek semmibe belebukni.Lehet álmodozni,de sehol nem látható olyan erő,aki leválthatná ezeket a trógerokat.Ha élő adásban embert ölnénk.akkor is lenne egy masszív tömeg,aki elhinné,hogy Bajnai által pénzelt balliberális összeesküvést láttak.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"a lap az 5415 trafikos koncesszió között összesen két MSZP-s és egy jobbikos összefüggést talált. "

ha jól értem akkor 5415 trafik koncesszioból van 3db ami nem köthető a Fideszhez???
Remek. Ezek tényleg marhának néznek mindenkit.
öröm látni hogy sír a szátok retek balliberók :)
@$$$=$$$:

Mizu droid?
Ültél , vagy csak kivontak a forgalomból egy kis időre?
Hiányoztak az üde,gondolatébresztő hozzászólásaid. Az új droidok unalmasak és fantáziátlanok.
Üdv a fedélzeten! Szégyent ne hozz a pártodra!
@DezInf: heló. tanzániában nyaraltam pár hetet.
A rusnya, buta, szánalmas, fideszes szőke nő!

"Köszönjük" Orbán az újabb szégyent, eltakarodni nem kéne már?
@$$$=$$$: "öröm látni hogy sír a szátok retek balliberók :)"

Az anyádé is nagyon sírt, amikor meglátta mekkora barmot ellett a világra.
Vadul vádló hamis szavak,
Amikkel a sajtó etet,
Pedig a komondor, a vak
Okoz minden balesetet.
:)
Még több mélylíra:
fradyendre.blogspot.hu/
:)
@Frady Endre:

Autó zúg. Sötét.
Ajtó tárul, puffanás.
Vak kutya felsír.
@DarthVader: Kedves Darth Vader! Íme egy StarWar dal, melyeknek én írtam a szövegét:
www.youtube.com/watch?v=tNDYROITNYw
:)
süti beállítások módosítása