Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: Miért nincs kütelező hatósági vizsgálat? 1. Nem érnek rá ezzel foglalkozni, sok a jelölt, le kel... (2024.05.04. 16:00) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.04.13. 04:27 Fabius

Orbán hülyeségéből már a pártjának is elege van

Címkék: fidesz orbán viktor alkotmányosság epp

Egyedül maradtál, Viktor. Legalábbis a világnak azon a felvilágosult felén egyedül, ahol az autokratizmus nem erény. Tudom én jól, hogy a hazai átlag fideszes és jobbikos vidáman visszaköltözik a vasfüggöny mögé ha te kijelented nekik, hogy oda mögé majd nem ugat be a világ, és legfeljebb egy keleti kiskaput hagy vágni rajta, amin Putyin tesó és az azeri, iráni rokonok néha bekukucskálhatnak kíváncsiskodni a számukra egzotikus különcökön. Engem mégis az érdekelne, neked most milyen érzés, ha már a pártszövetség ami befogadott is a gondolattal játszik, hogy ha nem tanulsz meg késsel villával enni, és továbbra is büfögsz és fingasz az asztalnál, akkor ők nem cseresznyéznek veled tovább egy tálból

Tudod, ők az európai konzervatívok, akiket nem tudtok vadul libsizni, nem lehet gyurcsánykifizetésilistát meg orbitális baloldali összeesküvést hazudni mikor a világosan és egyre hangosabban megfogalmazott kritikájukra odalökni szánt paneleket válogatod. 

Tudod ők azok akik a héten helyretették a propagandát ordítva toló Hankiss Ágnest, ők azok akik az Európai Bizottság elnökét, a neked megint levelet író Barrózó Józsit elnöknek megválasztották. Az EPP az a pártszövetség aminek alelnöke voltál magad is tíz évig, ők védtek meg eddig mindig a komolyabb retorzióktól, és most ők mondják: veled bármilyen közösséget vállalni egy konzervatív néppártnak égés.

Mondd, okostóni, tényleg el kellett idáig jutni? Nem kértek szépen szóban és levélben elégszer?

Én mondjuk megértem, hogy annyira be vagy tojva az elzavarásotoktól, hogy mára már a hatalom megtartására semmilyen kockázatot bevállalni nem drága. A félelem nagy úr, a kisebbségi komplexusod meg nem gyógyítható. Csak azt nem vágom, hogy a minden vitás esetben megvívott felesleges dulifuli utáni menetrendszerű behódolás erre milyen pozitív hatással lehet? Mert presztizs csatát egyet sem nyertél, a legfrissebb Barroso levelet még ki sem bontottátok jóformán, mikor elküldtétek a szokásos választ: ti aztán ezúttal is mindent megtesztek csak bünti ne legyen basszameg, te magad személyesen tetted meg a jogalkotói lépéseket a kifogások orvoslására

orbán-eu.gif

A "jogalkotói intézkedések"-ről ugyan konkrétan semmit nem közöltél, de végül is miért tartozna ez ránk? Elvégre csak a mi életünket pillanatnyilag meghatározó alaptörvényről van szó, és az ezek szerint máris készülő ötödik kiegészítésről. A szokásos kettős beszéd meg vagy a szokásosnál is bénábbra sikerült, vagy tényleg ekkora a zavar az erőben, hogy Navra még hadonászva harcot vív, mikor te magad már jogalkotói intézkedéseket emlegetve kapituláltál. Vagy tényleg ennyire hülyének nézitek a táborotokat, hogy az MTI-nek kiadott közlemény és a hírtévés odamondás között nem veszik észre az ellentmondást. Bár, ha belegondolok, hogy az önálló véleményalkotás helyett mekkora sikere van náluk a személyi kultuszodnak, akkor a húzás akár be is jöhetett. 

721 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr535220477

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egy igazi torolmetszett otvar suttyot tenyleg nem tudsz megnevelni. Ha mar segg egyedul acsorog kint a tornacon, mert a tobbiek a szagat sem birjak, akkor sem erti, hogy egy darab szar. Sajnos oda kell hozza menni maszkban, kesztyuvel megfogni ahol nem szaros, es ugy kihajitani meg az udvarbol is, hogy meg se alljon az arokig. Ha ott mocorog, akkor jon a kapa, es egy kis ejszakai foldmunka a susnyasban. Viki koma erre hajt, es mer kifele lenditik, meg 2 nagypofaju emberkedes, es ott helyben eltemetik.
nem érted te itten a mókát, fabius. a dicső vezető ippeg most pávatáncolt el a falig, miközbe mán jól megírta a klotyón, klozetpapírra, 2 b-s cerkával a gránitba foglalt 5. módosítását, mejjben kiderül, hogy mán megin ő a szabaccságharcos. két hét múlva asztán a barozó józsi megen űtet fogja pajzsra emelni, csak azé, hogy kikurjon a redinggel a néppárti választások okán. a gulyás gergőt leváltya majd a zsigó robi és a cukrászoktatás fellendítésével a röhhözkötés problemája is magátul megoldódik, valamint a rezsi is önhatalmulag fog mintegy kétharmaddal csökkenni. lekföjjebb a selmeci naccsága nyugdijba megy.
Lázár majd előveszi a "még 20% rezsicsökkentést", amit párhuzamosan a 4. módositás visszavonásával átvernek a parlamenten, igy aztán a hülye értelmiségen kivül senkit nem fog érdekelni a beégésük...

Belföldi populizmussal simán elnyomják a dolgot, hogy Barosso orrba-szájba szivatja Viktorkát.
@Kőmíves Kelemen:
mér,az eddigi füstölések, érdekelték a hülye értelmiséget?
@kormányzó:

az igazi értelmiségi nem foglalkozik suttyászati kérdésekkel, sokkal inkább számolgattya a saját seggin a szőrszálakat, időnként rezignáltan cicceg egyet. én pediglen legeltetem a réneket a megfelelő szaporulat érdekiben.
nincs ihletem...csak undor

brühühühühü
később még benézek
@hacsaturján:
tennap láttam egyet, a zút szélén bámult felfelé,várta a pedagógus-életpályáról érkező buszt.Időnként a levegőbe kapkodott ihlet után,hogy megírja a demokrácia nekrológját.
A Fidesz frakciója a társadalomban keletkezett feszültség levezetése, az ortodox érveknek való ellenállás növelése és Fábius megnyugtatása érdekben kidolgozta és benyújtotta - egyéni képviselő alkalmazásával - az Országgyűlésnek Ohm törvényének visszamenőleges hatályú módosítását.
A társadalomban keletkezett feszültség levezetése, az ortodox érveknek való ellenállás növelése és Fábius megnyugtatása érdekében a Fidesz frakció egy emberként módosította - visszamenőleges hatállyal - Ohm törvényét és egyéni képviseli indítványként már be is nyújtotta.
Érdekes?!
Az első írásról (05:47:46) percekig azt hittem, hogy elveszett. Megírtam mégegyszer (05:53:45) és erre egy időben megjelent.
Pedig nem is dadogok.
@Dr. jenőke (jenőke):
A hír igaz!csak nem úgy,nem akkor és nem arról.
Ohm,egyéni frakció törvény nyújtotta be a fidesz módosítását, a zindítvány emberi egyként képviselői fabius megnövelése ellenállásának megnyugtatása érdekében.
Egyszer meg megagyaljak a viktort valami EU bufeben, aztan majd ha magahoz ter, akkor sem fogja erteni, hogy miert nincs orra es hol vannak a fulei, meg miert log a seggebol a sajat nyelve. Butan nez majd, hogy "ezt meg miert kaptam?" :(((

Es most eloszor bruhuhuhu!
Ezek már nem csak a falig mennek el, hanem átmennek a falon(by Petchnig MZ).
Sokak kedvenc jófityeszese, Navracsicska, tenyérbemászó pofátlan bunkósága is eredményes lesz. Sztem, most az EU elszánt, és ha lassan és körülményesen is, de mozdulni fog. Nem fogják hagyni, hogy a felcsúti csipolla ott is elhintse a romlás virágait, és szétzilálja azt, amit eddig elértek.
A mi kis varázslónk annyira rafkósnak hiszi magát, hogy majdcsak kipávatáncolja magát ebből a kraválból is, de ezúttal dumdum golyóval fogják szétlőni a seggét.
OFF

Rövid helyzetkép a pécsi állapotokról. :(

youtu.be/KCTFTqRmODQ

ON
@AKIsTUDATLAN:
pedig a legjobb ágyúval verébre

brühühühü

úgyis olyan kis szürke veréb aki nagyon festi magát, hogy kakdúnak lássék
szét....ni...brühühü
Ebből a zagyvaságból egy szót sem értek.

Miről beszélünk?

Mit vizsgálnak,
ki vizsgál,
mit mondtak a megszólalók,

mijafasz van éppen ?
...

kiapicsa aza Hankiss Ágnes ?
Európa tanult Hitler esetéből,tudják hová vezet az engedékenység!
@én már a fény gyermeke vagyok:
"RMDSZ-közeli lap: kitehetik a Fideszt az Európai Néppártból
2013. április 12., péntek, 20:11 • Utolsó frissítés: 11 órája
Szerző: hvg.hu"
hvg.hu/itthon/20130412_Kiteszik_a_Fideszt_az_Europai_Neppartbol
""Komoly aggályok": Barroso immár szankciókról írt Orbánnak
2013. április 12., péntek, 16:22 • Utolsó frissítés: 12 órája
Szerző: MTI / hvg.hu
"
hvg.hu/itthon/20130412_Barroso_ismet_levelben_tiltakozott_az_ala
Hát ezen sok magyarázni való nincs, Piktorka lemegy kutyusba és ellazítja a farpofáit, vastagon bekenve vazelinnal.
A cigánykodás és szemérmetlen hazudozás folyik tovább, a mentalitás eléggé nyilvánvaló, a szándékok meg elég...

Ilyenkor mindig rácsodálkoznak primitív narancsbolsik a pofonfára, mint ecceri maláj Fülig Jimmy fülesére.

"Fülig Jimmy kíváncsi volt a fogásra. Biztos dzsiudzsicu.
- Na ütni! - sürgette a maláj. - Lesz meglepetés!
Csakugyan nagy meglepetést okozott. Mert hogy valaki egyetlen pofontól valóságos szaltót csináljon, négy utast és több kisasztal málnaszörpöt felborítson, az igazán meglepő.
A maláj orrán, száján, fülén dőlt a vér, és a jobb szemétől a szája széléig felrepedt a bőre. Így pihegett kissé elterülve, miközben a négy utas állandóan sürgette, hogy keljen fel róluk. ...
A maláj ordítva ugrott fel.
- Nem számít! Te lenni balkezes! Én várni ütés jobbról.
José (Fülig Jimmy) vállat vont.
- Nem lehet minden pofon mellé egy forgalmi rendőrt állítani."
(R.J)
... és még nem jutotal el a sajátos család definícióig, a röghözkötésig és ... még kb a teljes szarcsomó szétszedéséig és kikukázásáig. Mer mosmég csak az EPPeg mozdult... Érik még a 7. cikkely ís.
@avanivi:
Azért a sötétség és hülyeség határtalan, egy magát jobboldalinak nevező párttól is szánalmas.
Ilyenkor mindig rádöbbenek, hogy ez a kretén jobbik tényleg olyan hülye és primitív, mint amilyennek látszik, csak az a durva, még külön tanúságot is tesz nagy hangon róla.
Szép is ez... :((
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Helyzet nyúlfalván?
Korán reggel ámokot tetszik majd futni a bácsinak??? :)
a butus rddig azt hitta, hogy ha az elnököt Marteensnek híják, a fogadásokra ilyen bakkancsban illik eljárni...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Pletykálnak a néppártról a dubrovniki újságírók.

Az európai néppárt nácik gyülekezete, ha Orbán ott alelnök lehet.

De miről szól a Fabius posztja ?

Erről a pletykáról ?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Tegnap hosszúnapoztam. Helyettesítenem kellett itt a munkájátt hanyagoló, pénz után rohangáló megélhetési bűnözőt:-)
@én már a fény gyermeke vagyok: Erről meg a tobbiről összegereblyézva... úgy tűnik Viktor Viktorovics kihúzta a gyufát, ott meg elszakadt a cérna... olvasd el mégegyszer a posztot, a sorok közt ott az ok és a megfejtés...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Dehogy olvasom.

Írd meg nekem te, ha te érted.

Nekem herótom van ettől a habzástól, amit ez a hülye Fabius csinál.
Bele néz a zember a napi sajtóba, s csak ámul és bámul.
1. Itt volt a Velencei Bizottság. Martonyi hívta őket, Répássy fogadja. Átadja az angol verziót. Megállapítja, elfogultak a bizottság tagjai.
2. Eközben Navracsics vívja csatáját Vivien asszonysággal. Elfogultsággal, szakmaiatlansággal vádolja. Azt mondja, Barroso biztos másként gondolkodik, mint Redding.
3. Barroso szóvivője hamar-gyorsan kiadja közleményét, Barrosos éppen úgy látja a dolgot, mint Redding asszonyság.
4. Eközben dúl a levelezés.
5. Navracsics a nap végén HÍR TV nézői előtt Barroso-t fenyegetőzéssel vádolja meg, miután az említést tesz arról, hogy meg fogják indítani a kötelezettségszegési eljárást uniós szabályok megsértése miatt.
"Vagy tényleg ennyire hülyének nézitek a táborotokat"
Ennyire. És mint a mellékelt ábra mutatja, nem ok nélkül.
@én már a fény gyermeke vagyok: hülyegyerek. Ha ennyi fáradtságot sem veszel, hogy elolvasd mibe ugatsz, akkor miért teszed? Nem vagyok a hitoktatód. Kukázd ki magadnak a dolgokat, vagy nézz ki hülyén majd a fejedből, ha valóban kibasszák a FIDESZT a disznóolból, annak minden előnyével, de inkább hátrányával.
"és legfeljebb egy keleti kiskaput hagy vágni rajta, amin Putyin tesó és az azeri, iráni rokonok néha bekukucskálhatnak kíváncsiskodni a számukra egzotikus különcökön."

fabius, az ukránokat kihagytad! pedig olyan demokrata ez a janukovics: "Kemény lépésre szánhatom el magam, de csak a legvégső esetben. Nem vagyunk olyan gazdagok, hogy folyton választásokat rendezzünk" - mondta Janukovics."

Ukrán milliárdos veszi meg a Lokit?

www.borsonline.hu/20130413_ukran_milliardos_veszi_meg_a_lokit
@CSENDES: Na ebből a kis összefoglalódból csak annyit értettem, hogy a Navracsics csúnyákat mond mások érzelmeiről.

De miről van szó ?

Navracsics szerelmet várt tőlük ?
Csalódott?

Ez valami randiról szól ?
@én már a fény gyermeke vagyok:

"Dehogy olvasom.
Nekem herótom van ettől a habzástól, amit ez a hülye Fabius csinál."

Ha nem olvasol, akkor válts nicket.
Pl. én még a sötétség gyermeke vagyok.
Pl. az ilyen suttyóságokból van elegük:

"Privát leveleiért támad egy osztrák tudósítót a magyar diplomácia
„Üdv Orbán-földről” – írta Ernst Geleks. Szerinte ilyen még Szíriában és Irakban sem esett meg vele."
index.hu/kulfold/2013/04/12/a_becsi_nagykovet_maganemaljei_miatt_tamadta_az_osztrak_tudositot/

"A rendőrök feljelentették az agyonvert férfit
De az ügyészség elutasította a feljelentést."
index.hu/belfold/2013/04/12/a_rendorok_feljelentettek_az_agyonvert_ferfit/

"A cigányság bomlástermék" - sokkoló mondat egy keresztény konferencián
A katolikus újságírók konferenciáján Németh György szociológus tett furcsa kijelentéseket.
hvg.hu/itthon/20130412_ciganysa_kereszteny_konferencia

capisce?
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Szóval te se érted ?

Nem csodálom.

Pletykák egymás hegyén-hátán.

A Fideszt kibasszák ? Kik ? HOnnan ? Ki nem szarja le.
Ahol a Fidesz tag lehet, az egy ingyencirkusz törpékkel.

HOgy ott éppen bukfenceznek a bohócok ?
@Orica Középföldi:

Kisszivem. Egyszer már elolvastam.

Szart se ért.

Ti meg itt vertyogtok, csak nem tudom miről.

Valakik leveleznek, oszt tépitek a hajatok ?
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Kiknek van elege ?

Nem látom a tömött sorokat.

Nekem elegem van, de attól még a kétharmad áll, mint a cövek.

Mostmár elég egy följelentés és agyon is verhetik az embert.

Felháborodott valaki ?

Spontán ?

Kurvára mindenki hallgat, mint szar a fűben.

Fidesznyik szarok vagytok.
Pletykázzatok csak babazsúrokról meg Ágnesekről.
@én már a fény gyermeke vagyok: Én értem, de nem osztom meg veled...
igaz, kicsit korainak tartom a bejegyzést, de Fab inkább legyen Kasszandra, mint dodona.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Ez a titok maradjon a kettőtöké.

Fidesznyik férfiszerelem, remélem.
@én már a fény gyermeke vagyok:öcsi! ha a fidesz kikerül az eu pártakolból, akkor bizony nagy szar va. ha beindul a kötelezettségszegési eljárások sora, ha lobbizni kell az ingyenpízé, ha szétkúrják a fordított adózást, ha a különadók miatt seggberúgják az országot, ha a médiatörvény darabokra szedik, ha kitiltanak a 7. cikkely alapján a szavazósdiból és úgy szopatják a 100-as határozatokkal, hogy leég a seggéről a szőr, Orbán ott fog állni egy szál csurdéban, és a pampogása annyit fog érni, mintha a seggéből beszélne, a háttérország nélkül.
Erről van szó kishaver.
@én már a fény gyermeke vagyok: "Nekem herótom van ettől a habzástól, amit ez a hülye Fabius csinál."

Ha nem tetszik, el lehet menni. (idézet a Gyurcsány összesből)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Ja. El is szoktam. Csak előbb megkérdem má, hogy mire veritek itt buzgón a nyálatokat...?
@én már a fény gyermeke vagyok: Szép idő van. Menjél ásni a kertbe!:)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Ha kirúgják a miből ?

A Néppártból ?

Átmegy a Jobbik mellé a náci-frakcióba, ahova való...

Eljárások meg eddig is voltak.
Azé van a sok tintanyaló.

Viktor meg azt veret agyon közben, akit akar.

Arra való a teljhatalom.
@én már a fény gyermeke vagyok: pl. azért, hogy a kölyköd ne legyen diplomás zsellér és úri rabszolga. azért hogy ugathass itt a neten akkor is, ha másoknak nem tetszik. azért, hogy a kölyköd ne meditáláással szívja be a katolikus egyistenhitet. azért, hoy ugyancsak ő ne tenyészállatként legyen kezelve a kert végében a kijelölt tehenet kötelezően meghágva, hanem tetszése szerint dughasson... ilyen kis dolgokért.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Ezeket azzal akarod elérni, hogy bizottságokról beszélsz, meg Navracsicska és Ágnes asszony érzéseiről ?

Baszki, ezzel a pletykaklubbal te nem fogsz az én gyerekeim sorsán barkácsolni.

El vagyol te nagyon tévedve.

Tündér Keresztanyának képzeled magad ?
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Hát ja. A semmit te is nagyon fel tudod habosítai. Mint a Fabius.

Óriási izgalom Gvadalaharában.

Állítólag már majdnem történt valami.........
@avanivi: Látod ilyesmi a romákat nen zavarja. Ők szülnek futószalagon akkor is ha épp munkanélküliek, sőt még akkor is amikor mondjuk a 7-8. osztályt koptatják. ;)
@én már a fény gyermeke vagyok: Nagyon szar éjszakád lehetett, sőt heted! Én azért olvasom EZT a blogot, mert itt mindent be linkelnek a törzs kommentelők, nem kell szanaszét olvasgatnom! Elég szar a gépem, egy 10 éves lap top, nagyon gyenge teljesítménnyel! Ide kattintok, és értő olvasással átrágom magam, hogy mi újság.. Te, meg a legrosszabb trolokat is felül múlod ma reggel! Háborogsz, fidesznyik szarozod a blogot, mitől tudsz, teszel te többet a tájékoztatásért, mint az itt jelen lévők? Írj saját blogot, ígérem elolvasom, de csak úgy mint te ezt, kommentelni is fogom, hogy kib.szhas mint trolt! Ne égesd magad, arra vannak elegen a másik oldalon!
@magándemokrata:

Tiszteld heroikus küzdelmét. Ő fényt hozott, de itt akkora a sötétség, hogy végülis elnyelte őt:))
@avanivi: A minap emlegettem az életforrás-program újraélesztését. A Jobbik csak leporolta. Ügyes fiuk. A "Harcom" című örökbecsű Uz Bencétől is kötelező lesz hamarosan.
@én már a fény gyermeke vagyok: latom rossz mapod van, te az anyazason kivul, es masok szidasan kivul ugyan mit teszel?
@magándemokrata:

Akkor mondok neked egy hírt, bár az én gépem is beszarik 10 percenként éppen.

A héten agyonvertek egy embert a rendőrök Izsákon.

Az embert azért vitték be, mert a szomszédja nem találta egy éve már a stílfűrészét és arra gondolt, hogy nála lehet.

Ennyit ér egy emberélet itt és most.

Minden más országban a rendőri brutalitás kiverné a biztosítékot.

Tüntetnének a rendőrök ellen.

Ebben az országban nem ír róla egyetlen blog sem, egyetlen véleményvezér sem.

Senki.

És az a legnagyobb bajotok, hogy ki mit levelezett ?

Hát ezért lesz ez az ország egy mészárszék hamarosan.

Folyni fog még a véretek, mert Orbán megteheti.
@avanivi: Alkalmasint a szegénység és a gyermekvállalás között nincs egyenes arányosság. A mélyszegénységben élőknél ugrásszerűen megnő a terhességek száma. De ennek semmi köze az etnikai viszonyokhoz. Legfeljebb csak akkor, ha egy bizonyos etnikumot akár mesterségesen, és szociológiai tervezéssel mélyszegénységbe szorítanak, -tartanak.
Ezt anno elég részletesen kifejtettem.
endresy.blogspot.hu/2012/08/krizisgeneracios-nagyotmondas.html
A szélsőségesek hordái meg lelkesen csaholnak az alfahímek mögött.
Ellenben a barom jobbik, es agitpropja angyal ismet hozza a formajat, a fasz kivan mar, ez a korlatoltsag hihetetlen...
Nix beszaren!

Majd segít a testvéri Észak Korea és az Azeri-Magyar Halálcsillag, adunk az imperialisták pofájának!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Neked mindenről a romák és a zsidók jutnak eszedbe,te f@sz jobbikos. Miért vagy ta különb bármelyiknél is ?Mi késztet téged arra, hogy ennyire gyűlöld őket,bántottak téged??
Az agymosás mintapéldánya vagy,.vagy fizetnek neked ezért . Olyan sötét vagy , hogy soha nem értenéd meg ,ha elmondanám, hogy miért vagy sötét. Na pá :)
@Dr. jenőke (jenőke):

Az a legnagyobb baj, hogy feljelentették ?

Az a legnagyobb baj, hogy agyonverték.

Ebben az országban legalább 40 éve

nem vertek agyon senkit a rendőrök.

Pláne nem a rendőrségen.

De nem téma.

Írjunk levelekről.
@avanivi: "Stummer a botrány miatt, fizetés nélküli szabadságra ment, és a „tudományos munkájára koncentrál". Ez biztos hasznos, hiszen tudományos munkája jelenleg egyetlen háromoldalas cikkből áll."

Ó, ez itt Mordorban nem probléma, lásd dr Semjén Zsolt doktor tudományos munkásságát... :)
@GeoCracker: A mélyszegénység és a gyermekvállalás közötti összefüggés annyi szerinten, hogy nincs pénzük megelőzésre, vagy bután vallásosak.A megelőzéshez legjobb a gyógyszer,de orvosi vizsgálat előzi meg ,és ki is kell váltani a gyógyszert minden hónapban és ez bizony pénzbe kerül.A másik gond az abortusz, ami szintén sok pénzbe kerül mire valaki eljut a kórházik,és egy tortúra.Igazad van , semmi köze az etnikai viszonyokhoz.
@én már a fény gyermeke vagyok: Erről is szólhatna, de még mindig finnyás bárki is leírni az Amerikai Népszaván kívül, hogy orbán a fasizmusba menetelteti Mo.-t.
Nekiment az Európai Bizottságnak
Navracsics: Barroso levele tények nélküli fenyegetőzés

Navracsics Tibor szerint fenyegetőzésnek, tények nélküli aggály kifejezésének tűnik az a levél, amelyet José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke küldött Orbán Viktor miniszterelnöknek az alaptörvény negyedik módosításával kapcsolatban.
"Ezt fogja a legközelebbi választás megválaszolni. Az a választás, ami a történelmünk leg-keményebb és leg-vérengzősebb választása lesz. Ne áltassuk magunkat. Ami most fog ránk zúdulni, az minden eddigit felülmúlik majd. Hiszen a magyar nemzet és a magyar polgárok sorsáról lesz szó. És mindez nem csak négy évre, hanem a következő évtizedekre fog eldőlni. Az EU és az ország belső ellenségei kéz a kézben akarják a magyar nemzetet és az országot megtörni. Erre kell igent vagy nemet mondanunk."
@Farkasokkal táncoló:

Igaza van.

Leveleznek, leveleznek,

... már három éve irogatnak.

Műbalhé a köbön.
@avanivi: minek ennek fórumot adni és beszélni róla, seggfej ezzel a pofával még az uccára sem...egy senki...mit nyökög? hát a faszomat sem érdekli egy a sok idióta közűl

brühühühü

ha minden hülyéről cikket írnának akkor nem lenne elég a világ papírja és újságírója sem
@avanivi:
mutassa meg hogyan kell szülni...ez a stummer ...izé...addig gyakorolja amíg nem megy neki

brühühühühü
@én már a fény gyermeke vagyok: Mit szeretnél? Ha Barroso-ék rögtönítélőt hívnának össze?
@Farkasokkal táncoló:

Szegény retardált Navra.

Szerintem Szájer Jozefina és az eddig Néppártban jól fizető posztokban ülő Fidesznyikek baromi mérgesek lesznek Orbán Zsebsztálinra, ha kibasszák őket ezekből a presztízsposztokból.

A külügyben levő nyugatos Fidesznyikeknek is baromi elege lehet már Orbán keleti szédelgéseiből, amelyek iránya egyértelműen távolodás az EUtó, távolodás a nyugattól és megtérés Putyin elvtárs kebelére.
Lehetnek Putyin farkán pamutbojt Lukasenko mellett.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Beképzeltek és tehetségtelenek. Az is szomorú, hogy médiafelületet kapnak.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ha nem érted az összefüggéseket, olvasgasd
GeoCracker kolléga szösszenetét és tanulj.
Amúgy meg mi tartja vissza a mélyen hazzaffyjas oldalt, hogy szüljön?
Neki lehet állni, és szaporodni, mint a cigányok.
Még ennyire sem vagytok képesek??? Akkor marad Piktor segge tényleg...
@CSENDES:

Mondjuk abban igaza van, hogy három éve csak a szemöldöküket ráncolgatják, és egyetlen húsbavágó intézkedést nem hoztak, nem is értem mi most ez a hirtelen bekeményités-imitáció (mondjuk én nem bánnám, de ez az én magánügyem).

off:
Ez valami új, hogy nem lehet 1000 karakternél többet leírni, és két hozzászólás közt várni kell?
Az lesz a mérges kis malac vége :
KOZROHEJ
De az a DUNA is jo hogy nem tud késsel villával enni
Észak Koreával mikor kötünk stratégiai szövetséget, ok nem maradiak
@CSENDES: én nem bánnám. De azt se, ha agyonvernék egymást.
@én már a fény gyermeke vagyok: és még lehet irni a büntetett előéletü rendőr parancsnokoról is, de ha elolvasod Fab irását, megértheted, hogy abbéli eseményeknek is lehetnek véres következményei.
@Farkasokkal táncoló: Tán az angyal-félék ellen hozta Fabius, hogy ne egész oldalas szösszeneteket küldözgessenek.
@Farkasokkal táncoló: Miért? A kötelezettség-szegési eljárások már folyamatban vannak. Csak várd ki a végét, majd lehet fizetni a kasszánál.

"Az Európai Bizottság elnöke kiemelten említi az uniós jog és az Alaptörvény összhangjának kérdését azzal kapcsolatban, hogy az Európai Bíróság ítéletei nyomán különadó vethető ki Magyarországon, hogy az Országos Bírói Hivatal elnöke pereket helyezhet át, valamint hogy korlátozzák a politikai hirdetéseket."
@CSENDES:
@KÁTÉó53éúétr6:

A 15 milliós magyar nemzetből két blog írt róla 3 sort.

A 15 millió magyarnak összesen ennyi véleménye van, ha agyonvernek egyet közülük Orbán rendőrei.

Azért 15 millió, mert az áldozat székely volt, de 20 éve Magyarországon élt. Itt születtek és nőttek föl a gyerekei.

És tudjátok, hogy a családján kívül kinek volt gond az agyonverése ?

....Romániának.
...
Ennyit tudok mondani a 15 milliós magyarságról.

Külhoniról, belhoniról.

És most énekeljük el gyertyát gyújtva

a Székely himnuszt.
"Magyarország gazdasága az értékteremtõ munkán és a vállalkozás szabadságán alapszik.
(2) Magyarország biztosítja a tisztességes gazdasági verseny feltételeit. Magyarország fellép az erõfölénnyel való visszaéléssel szemben, és védi a fogyasztók jogait." (Alaptörvény)

Aztán ezeken is el lehetne gondolkodni a rezsicsökkentés okán.
@rodeo36: bocs az off-ért de annyira feldühített ez a kis f@sz, lehet életébn még nem látott nőt közelről.
@én már a fény gyermeke vagyok: Édes drága naiv gyermek.
A kettős beszéd/gondolkodás pont a székelyeknél a legnyilvánvalóbb évtizedek óta.
Ha romániában él székelyként nála nagyobb magyar nincs, ő minden magyarok magyarja.
Ha áttelepül, akkor meg egy büdös román. Nem magyar, nem székely, román.
Márpedig románt verni, agyonverni nem nagyobb bűn kishazánkban, mint cigányt vagy rabbit.
Fabius !
ez az ember valóban egy meg nem értett genie!
Sajnos ebben a kis országban van egynéhány belőlük,ezért nem értem, miért csak a szerencsétlen jobb oldaliakkal foglalkozol?
Nincs ezeknek elég bajuk? Saját magukat buktatják meg egy év múlva,ha viszont nem,akkor a többi genie szart sem ér!
üdvözletem
hogyan lehecséges hogy szalai annuskát RÁKOSAN is ki lehetett nevezni?

magánügy egy ojjan betegség anál aki az ország egyik első embere lesz ?
ojan betegség ami a munkája ellátásában zavarja?

miért titkojják? hol élünk? rákosi?

amugy dr.O.Viktor arca rángásának oka is közügy - szerintem
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Sőt, ha nem találjuk meg az eredetijét, akkor már többet tett le az asztalra semjénnél vagy schmittecskénél.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Szaporodni, ugyan már. A gábriel félék még ahhoz is hülyék, hogy tudják, nem a turul madár hozza a kisdedet.:))) Pedig hány hazzaffyy adja a fejét oktatófilmek (lsd pornó) gyártására, hogy ezzel is szaporodásra sarkalja őket.:D
@avanivi: Mi baja van a jobbiknak munkanélküli nőkkel?! Elveszik a közmunkát a férfiszavazóiktól borsodban?!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Az a kíváncsiság volt... Meg a melegpornó... :D
Egy hazzaffy mindent megtesz, max. dolgozni annyira "nem akaródzik nekije". Akkor meg marad a ... Piktor seggnyalása és a megélhetési vérmagyarkodás.
Végül is ezen a területen a jobbik még sikeresnek is mondható! :))
Sőt, büszkék is rá, Gábrist meg ideküldik fényezni a nagybarnát.
@ököljog: Üdvözlünk a kommentelők friss (04.13. egy komment) tagjaként.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Ha egy magyarnak vérzik az orra, már vonulnak a fáklyás tüntetők meg a nemzeti motorosok,

hogy magyarverés, bazmeg.

De a drága székely testvérünket bátran agyonverheti pár rendőr unalomból az őrszobán.

Kit érdekel ?

Palesztin foglyokért is lehet vonulgatni.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Pedig inkább kanalazná be, mint fényezné. Ha már annyira reklámozza.:D:D:D
Bocs, ez gusztustalan volt.
Sziasztok!

Én megértem a fény gyermekének felháborodását, ha a "belekötök az élő fába is" stílust nem is érdemli itt meg a törzskommentelők többsége.

Félig igaza van annak is, aki kiemelte, hogy Orbán fasizmusba viszi az országot, a gyanúsított agyonverésétől az Adj gázt túráig minden napra jutó hírek ordítanak.

Azért csak félig, mert nem egyedül Orbán érdeme e nemes cselekedet.

Ebben ugyanígy benne van a teljes politikai kultúránk, benne vagyunk mi értelmiségiek és úgy anblock az ország lakossága.

Közös a felelősségünk.
És csak közösen, komolyan véve a sok barna szart tudunk fellépni ellene.

Ui.
Angyal, még ennyire egyértelműen nem írtam le, milyen ócska, silány embernek tartalak.

Múltkor vitatkoztam Nyulammal és Mamitírtokkal, hogy szükség van arra, hogy megismerjük a jobbik véleményét is.

Nincs szükség, visszaélsz, visszaéltek a jóhiszeműséggel, csak propaganda felületnek használod ezt a blogot.

Nem az én dolgom, hanem a bloggazdáé. Én kibasználak, mint macskát szarni.
@én már a fény gyermeke vagyok: Megbocsáss, de itt fáklyás felvonulás akkor dukál, ha roma elkövető a gyanusított, mert az már magyarirtás.
A rendőrt meg nem bántják, hisz az egyik legnagyobb rendőr szakszervezet meg ők puszipajtások. Csak nem fogják őket most basztatni, mikor fidesz kormány van?! Majd kiverik a palávert, ha balos kormány lesz. Akkor a rendőr újra népellenség lesz.
@én már a fény gyermeke vagyok:
Megszokhatnád a jobbik féle értékrendbe mi fér bele és mi nem!
Pl. Piktor kritizálása (majd összeröhögés a büfében és egymás vállveregetése) csak szőrmentén - evégre akkor fennhangon lehet arra hivatkozni, hogy "de bezzeg a dzsobbik megtette...".
Majd a nyelvecskét pedig odatapasztják Piktor hátsójára és vígan dalolva elmennek tüntetgetni ahová a narancsbolsik küldik őket!
Ékes példája, hogy a bolsevik párt ellen még egy tüntetésen nem mertek, fújjogni pláne nem, csak az ellenzék ellen tüntet ez az "állítólagos ellenzék".
Akkor mégis mit vársz ezektől a talpnyaló, álmagyarkodó, szánalomkupacoktól???
A kutya sem harap a gazdi kezébe...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

A horogkeresztények úgy vonulnak, ahogy akarnak.

De álljon meg a fáklyásmenet...

... 15 millióból egy se ?

Senkise ?

...
Mindenki horogkeresztény csak nem lehet.
"Az, ami most Izsákon történt, éppen úgy az orbáni egyeduralomhoz igazított, antidemokratikus rendszerekből ered, mint a hóviharban mutatott tehetetlenség. Tudom, hogy még a demokratikus ellenzéki pártok között is vannak, amelyek ragaszkodnának a centralizált, parancsuralmi hierarchiához és borsódzik a hátuk a rendőrség és a közhatalom demokratizálásának gondolatától. Ha azonban ismét csupán apró változtatásokat hajtunk majd végre, akkor vállalnunk kell a felelősséget mindazért, amit a meg nem reformált szervezetek a magyar társadalommal művelni fognak."

Erről van szó. A szerző az a Krémer Ferenc, aki évek óta szorgalmazza a rendőrség demokratikus reformját - ki is rúgták a rendőrtiszti főiskoláról, ahol korábban tanított.

galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=203442:kenyszervallatas-in-memoriam-bara-jozsef&catid=82:cskremerferenc&Itemid=120
@Habakuk999: Má azt hittem lehúztad a redőnyt.:)
@Habakuk999:
Hi! Na, ezzel a nemes hagyománnyal élve én is a pöcegödör mélyére küldöm Gábrist...

Amúgy pörög a business? Rég olvastalak, bár magam is takarékon vagyok néha.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Világos ,szegény vagy , szüljél , nem egyedül halsz éhen.
@én már a fény gyermeke vagyok: Afrikában a gyerekek milyen sorba vannak. Nem vettem észre, hogy erről bármikor írtál volna.:(
Bocs az offért.:
Íme: phys.org/news/2013-04-algae-powered-hamburg.html
Aki nem vágja az angolt: A Hamburgban lévő épület energiaellátását algával teli tartályok biztosítják. Nyáron hűt, télen fűt. A melléktermék az állandó fotoszintézisből adódóan tiszta, oxigén dús levegő
A barmok. Ahelyett hogy csökkentenék a rezsit 10%-al. Mennyivel hatékonyabb lenne.

Talán nem is annyira off. Mutatja a két világ közötti fényévnyi szakadékot. Ott akarok élni, azon a másik bolygón. Nem itt a Planet Magyarisztánon elpazarolni az életemet.
@Kowalski, helyzetjelentést!: "Az országos rendőrfőkapitány elfogadhatatlannak, megengedhetetlennek és tűrhetetlennek nevezte, hogy egy rendőri intézkedés így fejeződjön be. Azt nem mondta, hogy nem szabad így kezdődnie és/vagy így végbemennie."
@poszt: "Csak azt nem vágom, hogy a minden vitás esetben megvívott felesleges dulifuli utáni menetrendszerű behódolás erre milyen pozitív hatással lehet?"

Bármilyen morbid is, de lesz pozitív haszna fidesz-szempontból. A normális emberekre érvényes logika a fidesz-fanoknál nem működik.

Javaslom tanulmányozni a híres Orwelli mondást: "A vereség: győzelem."

Sajnos ez nem vicc, és nem is túlzás. Ők ezt tényleg így élik meg.
Kb. így:
"A patásEU lecsapott ránk, ismét a gyarmati rabigába akartak vetni, de mi minden lehetséges erőnkkel védelmeztük az igaz magyar(=fidesz) érdeket, és megmutattuk az egész világnak (ami minket figyel) hogy küzdünk, nem adjuk magunkat. Az erkölcsi győzelem a miénk, a jogi állapot meg csak átmeneti, a harcot soha nem adjuk fel."

Ez persze abnormális téboly, de működik. Ez valamiféle önsorsrontó, önhülyítő tömegpszichózis. És az az ország, amelyiknek egy jelentős része abnormálisan gondolkodik, annak nem túl jók a kilátásai. Bocsesz, ez van.
@taga20: Le, nem jövök vissza, amíg Angyal itt hirdetheti a gyűlöletideológiáját.
Kurucra se megyek kommentelni, elég volt a nácikból.

Csak fontosnak tartottam még egyszer szólni, hogy valóban a fasiszta diktatúrába haladunk, és ezt szép gondolatokkal, picsogva nézni egyszerűen bűn.

Közhely, de a pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve.

Az itteni olvasáshoz hozzászoktam.:)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Szia!
Pörög. Külföldön.

Bojkottban vagyok.:)))
Csak olvasok, csak most nagyon viszketettek az ujjaim.:)
@sárkányfő:
Más szempontból sokminden érthető, például az elmeosztályon az orvos a deviáns
@Nap Pali:

Azt azért figyeled, hogy a jogvédők mennyire sarokba szorították...

Egy darab liberális, vagy nemzeti jogvédő se karolta föl a rendőrterror ügyét.

Ezek csak akkor kerülnek elő, ha tapasz van Révész Máriusz homlokán.

Ha agyonvernek a rendőrök valakit, az belefér nekik.

A TASZ meg a Gaudi-Nagy meg a Morvai is elmehet tőlem a ....

... hol is szoktak tanyázni ? Orbán valagában ?
@Habakuk999: ne sértegess! nem vagyok értelmiségi. csak egy büdösbunkófaszparaszt. magyar?
@Habakuk999: Nem akarok udvarolni, de nehogy má ilyen faszkalap miatt ne alázd magad.:)))
@Habakuk999: A nagy lófaszt lesz itt náci diktatúra. Egész más készül csak figyelj oda. ;)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Ez a verés-ügy kis izelitő abból a csendőr-világból, ami volt, és amit a jobb oldal ujra akar. Akkoriban lófaszt se érdekelt, ha a csendőrőrszobán valaki véletlenül agyonverődött. Akkoriban a csendőrt még csak le se váltották. Itt a rendőrt még - egyenlőre - igen.

A fény gyermekének indulata pedig abszolút érthető, és még azt is érteni vélem, miért itt. Ebben az országban a jognak a tiprása mindennapossá vált, nem csak jogszabálysértések által, hanem főként a jog szire-szóra történő átírása által, minden szinten pótcselekvés zajlik, szétbacták az oktatást talpától a tetejéig, az egészségügy totális szétbacása folyamatban van, ováció az alacsony infláció miatt, amely saját bevallás szerint is a rezsicsökkentés miatt van, stb,stb, és a nép, az istenadta baromja pedig csak bambán kérődzik, az értelmesebbje meg ilyen blogokon az akolmelegben pöfög maga között. Ahelyett, hogy héderelne a Kossuth téren.
@én már a fény gyermeke vagyok: azt gondolom fontos mérföldkő ez a csomag...

hókatasztrófa+pécsibűnözés+rendőri agyonveretés

azt gondolom dr.P.Sándor önként távozhat és jobbra el...
annamarcsicska után szabadon...
@én már a fény gyermeke vagyok: idazad van , kirakjuk a szákely zászlól és közben agyonverünk egy székelyt ? Én nagyon szégyenkezem .
@én már a fény gyermeke vagyok: Nagyon dühös vagy, ahogy én is különös tekintettel, hogy még a rendőr tesz feljelentést. Közelről ismered az esetet talán?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: A megélhetési gyerekgyártás nem a mi műfajunk. Még ennyit se tucc?? ;) Tudod nem elég legyártani a puját, rendesen fel is kell nevelni.
@DarthVader: Nagyúr igazad van, de láttál már bűnözőt face to face? csak kérdem?:)
@Dr. jenőke (jenőke):

Ahogy mondod, pontosan erről beszélek. Ez a fideszes logika.
@Habakuk999: Mivel nem ismersz, annyira nem vagyok magam alatt attól, hogy épp minek tartasz.;) Gondolom téged sem nagyon hat meg, hogy én minek tartalak.
@taga20:
Tele van a Parlamentnek nevezett bolhacirkusz és a politikai közélet velük! :(
@KÁTÉó53éúétr6: Nem. Bár Izsákot pont ismerem.

A nol és az origo ment ki a helyszinre, mikor a kecskeméti lap megírta.

Nagyon érdekes.
A feljelentő is székely, meg asszem a rendőrnyomozó is.
Az eltusolás ezer módját alkalmazzák.

Egy egész nagyregény.

Ha nem csak az Indexet olvassuk, csuda dolgokat lehet ám megtudni.

Csak olvasva.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nem kéne neked dolgozni? csak kérdem...neked mindig ez ugrik be:)))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Szerintem Piktor segge ugyanolyan büdös mint Bajnaié. Nekem egyik sem szimpatikus. ;) Neked?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Piktor segge ugyanolyan büdös mint Bajnaié. Neked? "

szerintem az övé is...
@én már a fény gyermeke vagyok: hogy senki, az azért nem valós, mert az eset óta az ATV szinte minden hiradójában és beszélgetős müsoraiban felveti és kutatja a miértet
@Nap Pali: Te szarszakértő te.:))
@taga20: Hogy ne mondjam, napi rendszerességgel. Többszörös börtönviseltek.
Sőt, vizsgáltam már rendőrőrszobán is - nem mondanám, hogy bűnözőt, de bűnelkövetőt. Voltam szemtanúja "rendőri erőszaknak". Persze nem agyonverésig, de azért a pofon megvolt. (Horribile dictu, egyiknél közel álltam, majdnem én is kaptam egy lecsúszottat:). Hozzá kell tennem, egyik sem kényszervallatás volt, hanem jólneveltségre való rábírás. És mélységesen egyetértettem vele. (Egy alkalommal a rendőrségről távozó "eljárás alá vont" lerúgta a rendőrségi Niva sárvédőjét és lökhárítóját. Visszavitték. Más esetben egy gázpalack felrobbantásával fenyegetőző egyén viselkedett ordenáré módon az őrszobán, ott hadonászott az orrom előtt. Abból a két villámló pofonból kaptam majdnem én is :)
@taga20:
Dógozok most is... :)
A hurka már a sütőben, meg google adwords-ben matatok közben mellette, statokat nézegetek, hirdetéseket állítgatok egy ügyfélnek.
Bazz, hajcsatok még! :((
@DarthVader: így van !

pofon a gyanusítottnak, pofon az asszonynak... a gyereknek... oszt rend lesz (kéthétalat)

mert rendnek kel leni!
@DarthVader: persze ezek csak "atyai" nevelési szándékú POFONOK...

pusztán az elszenvedőjük érdekében !
@KÁTÉó53éúétr6:

Milyen miértet ?

Nem találták a stilfűrészt és addig verték a Józsit, amíg szuszogott.

Ezeket a módszereket Orbán rendőrsége kitüntette. A tavalyi kitüntetésük is publikus.
És az egyik verőlegénynek már megvan a helye a TEK kommandóban,

mert annyira elégedettek vele, hogy elitkommandós lesz.

Ezt a kis ügyet még elsimítják, majd aztán...

A kivizsgáló felsőbb hatóság büntetett előéletű,
erről is megírtak egy nagy rakás adatot.

Úgyhogy ennyi.

A polgári lakosság ölése - nem vált ki felháborodást.

És amit Orbán megtehet, azt meg is teszi.

Mint tudjuk.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Szerintem nem is kell eröltetni ezt a szaporulatot .
@Habakuk999: ne tedd, mert hiányoznak a gondolataid, a véleményed
@taga20: Lehet hülyeség, de ma már így gondolom. Sokáig nagyon toleráns voltam, próbáltam megérteni, emberszámba venni.
Szeretek itt beszélgetni, de nem akarok közös kalapba keveredni nácikokkal, akkor sem, ha elmagyarázzák, milyen szép illedelmes, kedves emberek is a magánéletükben.

Kellemes hétvégét!
@én már a fény gyermeke vagyok: a verés miértjére kérdez rá néhány ujságiró, elitélően
@DarthVader: Akkor értetted a kérdést. Értem mit írsz, de ezek szerint te is amit én. És nem vagyok rendőr, csak van a családban.:)
@én már a fény gyermeke vagyok: Tényleg rossz napod lehet (vagy meghekkelték a nicket - tényleg, hogyan mondjam a hekkernek, hogy sokkal hülyébb, mint akinek a nickjét meghekkelte?).
1., Képzeld el, hogy kedvenc pártod, klubod, családod stb. egyik tagja valami törvénytelent vagy hülyeséget csinál. Utána meg Téged neveznek bűnözőnek, hülyének stb. - Egy konkrét rendőrkapitányságon két konkrét rendőr követett el valamit. Ezért az egész rendőrséget basztatni ugyanaz, mint a Jobbik cigányozása, sőt. Elismerem, ez az eset tükrözi az általános tendenciát. De azért volt itt "mocskosgyurcsányparancsáraártatlankismamákszeménekkilövése" is.
2., Eddig úgy működött az EU-Orbán meccs, hogy az EU-ban többségben lévő Néppárt (aki nélkül semmit nem lehet csinálni ellene, de erre még visszatérnék) szerintem ugyan rosszul értelmezett szolidaritásból, de mondhatod csordaszellemből - nem volt hajlandó ellene határozottan fellépni (a megvédte azért enyhe túlzás már egy ideje). Ez tűnik most megszűnni.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Öcsém, te egy dogozo nő vagy. egyem a szíved, amíg dobog:)))
Akkor nagyon remélem hogy az EP-ben végre meg lesz fingatva ahogy kell.
@én már a fény gyermeke vagyok: szomorú igazság az, hogy a magyarok többsége pártszimpátiától függetlenül erősen idegengyűlölő.
Ráadásul 2010 óta egyre közömbösebbek vagyunk egymás iránt. Mindenki a saját túléléséért küzd, vagy kuporgat hogy elhúzzon. Ráadásul ha izsákon agyonvernek valakit, az biztos cigány volt... tuti hogy 10-ből 7-nek ez ugrott be elsőre.
Folyt. 3., AZ EU-nak vannak "törvényei" (irányelvnek meg rendeletnek hívják őket, meg vannak ezek felett a szerződések). Ezek konkrét betartását kérheti számon (olyan területeken, mértékben és eljárásokkal, ahogy azt a tagállamok lehetővé tették, nyilván fél szemmel arra sandítva, hogy nehogy nagyon megjárják vele). Vannak elvek (azt már sokan leírták, hogy egy ebédlőben asztalra ürítésért nehéz lenne valakit rendőrrel elvitetni), de ezek be nem tartásának (többek közt a tagállamok fent vázolt hozzáállása miatt) nincs jogi következménye.
4., - és itt talán megint egyetértünk - Mi a bánat miatt várjuk mi az EU-tól, hogy Orbánt megakadályozza abban, ami tulajdonképpen nekünk árt. Nem mi vagyunk a nép?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Meg fogsz lepődni, nekem (harmadikra-negyedikre) pont a Te első mondatodból ugrott be, hogy hátha cigánynak gondolták, tehát eleve úgy álltak hozzá, hogy csak ő lophatta el (gondolom ez az ellenkezője a feltételezésednek). Habár van némi keserűség itt-ott az erdélyi áttelepültek ellen is.
@Habakuk999: 10 másik jó fej van itt.(boli,nyúl,peni,épész,rodeoooo,stb bocsánat)Hova mész te szerencsétlen?:)))
@KÁTÉó53éúétr6:

De ez a mi országunk.

Ne kérdezgessünk, mint egy előkelő idegen.

És a szar dolgokon nem változtat, hogy Barroso adja az alamizsnát, vagy Putyin,

hanem az, hogy mit fogadunk el, és mit nem.

Ha az agyonverés mehet gond nélkül,

akkor az a mi bajunk.
@taga20:
Nénikéd, az a lánctalpas, aki ott tolta a csövét a Vöröstéren, a dísszemlén! :))
@én már a fény gyermeke vagyok: Hankiss Ágnes az a picsa, aki párhuzamosan egy esszében és egy filmforgatókönyvnek álcázott regényben (vagy fordítva, lusta vagyok előkeresni) Bethlenhez hasonlította Kádárt: vérben és bűnben került hatalomra (Báthory Gábor), de felvirágoztatta az országot. Mondjuk az esszé kicsit filozofikusabb volt, valami olyat írkált, hogy nem lehet a hibák ellen fellépni, mert akkor hiteltelenítjük azt, hogy a nagy koncepciót elfogadjuk. Ismerős?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "2010 óta egyre közömbösebbek vagyunk egymás iránt"

Örülj, ha te így látod. Én legalább egy évtizede így érzem, de az is lehet, régebbtől fogva.
@Farkasokkal táncoló: Na jó, komolyan: Most éppen jobboldali többségű az EU minden testülete. És 2014-re baloldali fordulatot várnak. Ennyit a tájékozottságról (felhatalmazok mindenkit, hogy ezt kommentbe beírja, én elvből nem regisztrálok a Mandinerre).
@Farkasokkal táncoló: kiráz a hideg ettől a szellemi honvédelem kifejezéstől. a klebersberg-féle kultúrfölény ugrik be róla.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Miért lenne cigány ? És ha cigány, akkor miért vernék agyon ?

Itt az élettársa, de egyébként egy nagydarab szőkésbarna göndör pali, csak most nehéz keresgélnem a képet róla.

www.kecskemeti-hirhatar.hu/hirek/megtalaltuk-a-rendori-brutalitas-aldozatanak-elettarsat-orgovanyon
@Kuviklacz: Ági néninek már az apukája is "kellemes" ember lehetett: youtu.be/sj-dWBSJVZM
@taga20: @DarthVader: Elnézést, de ugye nem azt akarjátok mondani, hogy a rendőrnek bármikor joga van az őrizetbevétel után erőszakot alkalmazni? "Jólneveltségre való rábírás"?
a Rák vigyen el minden Fideszes Gazembert!!!!
@Kuviklacz: Nem ismerős.
Szóval valami mozgalmár elvtársnő a fényes szelekből ?

Ezekkel a kommunista Vazul nénikkel is tele már a tököm.
@felcsutisuttyo: hu ez nagyon durva... én ijjet nem mernék mondani...

de ez lézerdzsonira is érted? :)

apropó... a gmail tőlem telefonszámot akar...
hogy lehet külföldi szolgáltatón emailt létrehozni?
@bella _ciao:

Tényleg nem értem, hogy mit foglalkoznak a feljelentéssel.

Ez valami poéngyári műnyúl, hogy erre fussanak a kutyák.

Kit érdekel, hogy feljelentik?

Az a gond, hogy a rendőrségen módszeresen agyonverik.

Kapisko ?
@én már a fény gyermeke vagyok: nem cigány: http://borsonline.hu/files/agyonvert%20román.jpg

De milyen "kedves" a szennymédia: "agyonvert román"...

:-(
@én már a fény gyermeke vagyok: igen, az agyonverés a gond. nem lehet a szönyeg alá söpörni, felmentést adni azzal, hogy vannak olyan esetek, amikor megérdemli az előállított. soha sem lehet ilyen eset!
@KÁTÉó53éúétr6: Az övé is büdös, mint bármelyikünké. :)
@KÁTÉó53éúétr6: Kedves vagy, de én nem vagyok akkora hős, hogy különösebben számítanának a gondolataim.

Nem. Úgy gondolom, az, hogy nem egyértelműen éreztettük a barna mócsingokkal beszédjük tűrhetetlenségét, sokat segített nekik az egyre nyíltabbá váló gyűlöletszító magatartásukhoz.

Ebből nekem elegem van.
Ha egy társaságban valaki mindig a terített asztalra pakolja a büdös lábát, előbb-utóbb megunom. Ha nem tudom megértetni, hogy nem kéne folyamatosan ezt szagolgatni, két választásom marad:
1, elmenni
2, hasonlóképpen viselkedni

A magyar médiából mindenhonnan csak a hazugság, az olcsó, nagyon silány propaganda áramlik.
Gyakorlatilag csak külföldi lapokból tájékozódhatsz, tisztelet az egy-két gazdasági portál kivételnek.

A Varánuszt azért szerettem, meg, mert csaponganak a kommentelői a témákban.
Hogy pl a tegnapi Nappali elvitt a hírcsárdába.
De nem veszi már be a gyomrom a hülye hazugságokat és gyűlöletszításokat.

Tényleg szép napot mindenkinek, itt a tavasz!!!
@vitéž munkášőr: Esse.

Nevezték már tolvajnak is, pedig ha nála van a stílfűrész, akkor nem hal bele a vallatásba, hanem előadja.

És micsoda dolog, hogy vallatásba hal bele valaki Magyarországon.

Ilyen még háborúban is botrány lenne.

Nemhogy egy fűrész miatt...

De amúgy próbálták ráfogni a főrendőrök, hogy cukorbeteg, meg hogy szívbeteg, meg hogy leesett a székről.

De egy péppé vert fejű hullát el kell hamvasztani,

hogy ne látszódjon, mibe halt bele...

A verőlegényeknek meg dicsőjét zengik azóta is.
Még aláírást is gyűjtenek értük.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Láttad bakker, bocs de a szomszédasszonyt le kellett ápolni(verbálisan,te disznó):)))
@én már a fény gyermeke vagyok: tudom. Nagyon-nagyon durva, vérlázító ez az egész sztori. Minden mondatoddal egyetértek.
@Kuviklacz: Ahhoz kéne egy olyan beágyazottság egyrészt fegyveres, másrészt szervezeti-hatalommegszerzési téren, mint amit a fidesz (meggyőződésem szerint a tanácsköztársaság szervezőinek a hagyományos uralkodó osztállyal való szövetsége a következő életükben, pl. orbán-kun béla, pintér-garbai, szájer-ágoston péter, kövér-tisza istván) felépített egyrészt a tanácsköztársaság során végrehajtott határon túli ill. hazai (lenin-fiúk) akcióival (ld. mai szurkoló-világ), másrészt a konspirációs, titkos szervezetépítés (az összefonódások terén máig ható élő) használatával. Mindezeknek persze hasonlóan alulról kéne felépülnie, csak éppen kiszűrve a szocializmus kitalációja mögött meghúzódó legfelülről származó hátsó szándékot.
@sírbateszezazegész: Á dehogy! Te is rendőr vagy, mint a sógorom?
@én már a fény gyermeke vagyok:

Az a jó hírem van kedves Szájmon, hogy továbbra sem kötelező olvasmány a varánusz. Iksz jobbra fönt és tádám, máris nem pezsegsz, mint a gyomorsav.
@én már a fény gyermeke vagyok: nem azt mondtam, hogy logikus, hanem azt ahogy sok ember gondolkodik. Nekem volt olyan kollégám aki ki is mondta...
@Légifarkas: 2010 óta lett nagyon feltűnő nekem.:S
@Kuviklacz: némi keserűség?! Az átkosban, mikor készen kaptak lakást, állást megértem, ha irigység volt. De keserűség?! Miért?
@Fabius: Én se vagyok kötelező olvasmány.

Mehetsz beszélgetni Gábriellel, vagy Turul tesóddal.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: A hóhér legyen az utolsó barátod. Itt az asszony, ültet. Itt a bor meg a vifi.Ne ekézz!!:)))
@én már a fény gyermeke vagyok: Fény, vagy nem basztak meg, vagy nem basztál!:))
Turult ott találod a Mandineren a többi fidesz-államtitkár közt a nácineveldében.

Jó mulatást.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Jó, irigység. Nem akartam az ebből eredő erőteljesebb érzelmeket vázolni.
@DarthVader: Amikor meg nem kint héderezik a Kossuth téren akkor a rendőrség hívja meg reggel 6-kor csevegésre az őrsre?
A felháborodás jogos, és fel is kell háborodni. De a sorozatos tüntinek nincs hatása. Lsd röghöz kötés. Futottak pár tiszteletkört és újra a startkövön állunk 20 év kishazánkban letöltendő jár, ha államin végzed az egyetemet. De megvan az orbáni érv, hogy ők tárgyaltak, leültek, hűűűűű de demokraták.
@taga20: Nem mondom, hogy nincs rájuj szükség, én mondjuk jól meglennék nélkülük is. Nem, engem mélységesen felháborít, ha egy rendőr kezet emel, vagy akár csak a hangját emeli fel bárkivel szemben, ha nem áll fenn a kényszerintézkedés szükségessége. És a "jólneveltségre való rábírást" is ilyen dolognak tartom. Mert a rendőr, sőt mindenki mögött, aki az "íróasztal fiókos oldalán" hekyezkedik el, ott áll az ÁLLAM, a maga teljes erejével. És ezzel visszaélni csak diktatúrában nem bűn.
@Fullánkos Algol: Óvjon ettől a forgatókönyvtől mindenkit az ő istene, ha van neki. De szerinted ez megvan az EU-nak? Mert különben csak erősítik.
@én már a fény gyermeke vagyok:

Te meg elmehetsz anyádba az állandó fidesznyikezéssel.

Helyedre paraszt amíg ki nem baszlak innen.
@avanivi: El vagy te is varázsolva, de elég rendesen. Főleg ha a megélhetési gyerekgyártásról egyből az jut eszedbe, hogy valaki náci, aki utálja a cigányokat és a zsidókat.:)

Amennyiben itt élsz Magyarországon és annyi eszed sincs, hogy észre vedd a valóságot, akkor a sötét nagyon nem én vagyok.
@Habakuk999: ugyan már... én már vagy háromszor voltam innen elvonón, oszt' mégis visszaevett a fene.
Maradj csak: akinek gondolatai vannak, az fontos. Fontosabb, mint az idézetek. Maradj, jó úton jársz affelé, hogy megtanulj ellenállni repülőgépek, teli tányérok, kimondhatatlan nevű görög akármik kísértésének, ha olyan mutatja meg, akivel nem akarsz közösséget vállalni. Így születnek nagyon fontos vonalak az ember életében, határok, melyeket többé nem enged átlépni. És ha sok ilyen ember lesz, majd eléggé hangosak is lesznek.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ne túlozzunk. Húsz éves időtartam alatt kell valamikor azt a pár évet eltölteni.
@Fabius: Ideges vagy vidéki ?

Körösztanyád fakabát ?
@sírbateszezazegész: Nem akarok bunkó lenni, de virágszálam az élet egy kicsit keményebb. Szerintem érdeklődj!:)
@DarthVader: "ováció az alacsony infláció miatt"
...és már az ovuláció sem a régi:-)
Fab ne baszd ki.:) kö a hülye a cspatba:)érdekes na
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: töki... a hurkát már a múlt héten mondogattad... szóval magától bemászott a sütőbe:-) jóóó étvágyot:-)
@sírbateszezazegész: Te normálisan gondolkodsz, és a többiek? szegény magyar köztársaság:(
@Farkasokkal táncoló:

"A baloldaliak és liberálisok egy esetleg bekövetkező európai léptékű konzervatív fordulattól félnek"

Ja. Európában speciel jobboldali konzervatív többség van éppen mindenhol, az EB-ben is. Úgyhogy ilyen fordulat nem jöhet, legfeljebb elfordulat, ha visszafelé indul el az inga.

Idióták ezek egytől egyig.
LOL, kizárják, persze. Wilfried Martensnek mondták már :)))?

Jövő hét szerdán meglátjuk, mit mond majd Barroso az EP-ben a Magyarországról rendezett újabb gyűlöletnapi ülésen. Egyébként ha pótcselekvésből ellenünk indított nemtelen eu-s támadások miatt a fideszesek kiválnak a néppárti frakcióból, akkor mi van? Lesz 13-al több függetlenek képviselő, és 13-al kevesebb néppárti.
Én csak szegény Hírcsárdásokat sajnálom, világi ötlet volt ez a blogjuk, csak éppen mindig lelövik előlük a poént a valós kormáytagok. Egyszerűen nem tudnak olyan hírt lehozni, aminél idétlenebb ne jönne percekkel előbb.
@zobod: Ecsém! Ha szántani akarsz, ne az ökör szarvához állj, a lózni, akkor meg ne fordítva a gyerekre...
"Egyébként ha pótcselekvésből ellenünk indított nemtelen eu-s támadások miatt a fideszesek kiválnak a néppárti frakcióból," te tényleg ennyire idióta vagy?
"ők azok akik az Európai Bizottság elnökét, a neked megint levelet író Barrózó Józsit elnöknek megválasztották"

Ez sok mindent megmagyaráz.
ugye mindannyian tudjuk honnan, mely ideológiai mezsgyéről érkezett ez a jómunkásember.

Azt mondja meg valaki legyen kedves azokat ki választotta akik Barrózó Józsit oda delegálták ahova.

Ugyan már gyerekek több komolyságot!
@zobod:

A gyűlöletnapokat nem Barrosóék kezdték, csak a tények kedvéért. Legfeljebb most telt be a pohár (bár én még azt se hiszem, pedig megérdemelnék.)
@zobod: A másik idiótának már leírtam... gyengeelméjűnek ismétlem:
"@én már a fény gyermeke vagyok:öcsi! ha a fidesz kikerül az eu pártakolból, akkor bizony nagy szar va. ha beindul a kötelezettségszegési eljárások sora, ha lobbizni kell az ingyenpízé, ha szétkúrják a fordított adózást, ha a különadók miatt seggberúgják az országot, ha a médiatörvény darabokra szedik, ha kitiltanak a 7. cikkely alapján a szavazósdiból és úgy szopatják a 100-as határozatokkal, hogy leég a seggéről a szőr, Orbán ott fog állni egy szál csurdéban, és a pampogása annyit fog érni, mintha a seggéből beszélne, a háttérország nélkül.
Erről van szó kishaver. "

Ez lesz bazdmeg.
Már az Európai Néppárt is a nagy judeoliberálbolsevikbuziszingli összeesküvés része, ami Magyarország elsüllyesztésén munkálkodik aljasul. A vak is láthatja, hogy mi folyik itt. De mi nem engedülnk, nem leszünk gyarmat... legfeljebb Oroszországé, és Azerbajdzsáné...
@Pussy Riot:

A Barrózó Józsit delegálókat többek között te is választottad, amennyiben legutóbb a Fideszre szavaztál az EP választáson.

Több komolyságot gyerekek.
@taga20:
"...vagy nem..." - hogy te milyen kis ... izéke tucc lenni! :D

@CSENDES:
Vicc... Szerintem itt meg az egész alapjaival, a logikájával van gond, nem az összeggel, idejével, ami elsőre megrémiszt.
Gondolj bele, egy orvos képzésére el akarnak kérni 8-10 milliót, ha lelép.
Az európai mércével 30e €, ami ott kint nem pénz!
SŐT!!!
LÓSZART MAMA, APRÓPÉNZ!
Egy komolyabb autó árát sem közelíti meg!
Ott egy takarítónő egy évben a kórházban többet keres, tehát egy külföldi eü. intézmény röhögve leteszi egy orvosért azt a pénzt és nálunk meg az ecceriek visongani fognak az évezettől, hogy kifizették érte???
Ez lenne a megoldás???
Akkor én nem értem ezt a primitív logikát...
@Kuviklacz: Ezek megkerülhetetlen tényezők a belülről történő pozitív értelemben vett meghaladáshoz.
Az EU-tól már az is elég lenne ha betartatná vele a szabályokat, hogy bukjon a saját kardjába.
" ha pótcselekvésből ellenünk indított nemtelen eu-s támadások miatt a fideszesek kiválnak a néppárti frakcióból,"

Már meg is van szó szerint a népnek adott magyarázat ha mégis... nem kivágják őket mit a macskát szarni, hanem kiválnak és a függetleségükért meg az ország szabadságáért harcolnak - a sok hülye meg beszopja.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Qva'jó'vót! :)
"szóval magától bemászott a sütőbe:-)"
Te, te majom nejlonnyúúúúúl!
Nem kell magáznod, tegezhetsz baszki... :D
@Farkasokkal táncoló:
EZEK???
Simán! :D
Olyan ecceriek ezek, hogy mást is beszopnak, nemhogy az ilyen szar dumát!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: marhaság, nem fognak szavazati jogot megvonni semmi szín alatt, a pénzosztási prioritások közt minket amúgy is megelőznek a több személyt delegálni tudó nagyobb országok, stb. Ez politikai adok-kapok, persze ezt egy olyannak hiába magyarázom, akik már az asztal alá bújik annak a gondolatára is, hogy valaki csúnyán nézhet rá.
FÁBIJUS

Akkó most nem ártana valamit arról is hogy ezt az egész szart mégis mire, kinek a kijelentésére kellene alapozni?
@Fabius: Ezt itt pont neki?
Több komolyságot gyerekek!
@Farkasokkal táncoló: az a 5 "független" balfasz érdekérvényesítőképessége kb. annyi lesz ott, mint itthon jelenleg az ellenzéké... csak ott nem tudnak kétmilliós békemenetet szervezni...
@sírbateszezazegész: nem egyszerű dolog ez, jóval túlmutat a rendőrökön. Ezt olvastad már?
index.hu/belfold/2013/04/12/igy_alaznak_meg_egy_tanut/

Rendszerszintű a gond. A hatalomnak nem fontos az állampolgár, de nyomás alá helyezik a rendőröket a jó statisztika miatt. A magára maradó állampolgár fogódzót keres, a bűnügyi előadókkal többnyire kitörölheti a seggét, maradnak a köztünk élő kisrendőrök, immár két tűz között. A bűnözők érzik a helyzet fonákságát, minden kiskaput megtalálnak, szemtelenek, olykor semmiféle szóra nem hallgatnak. A végére gyakorlatilag bekattan a kisrendőr, a polgár elnézi neki (míg őt nem üti), a hatalom meg dörzsöli a seggét a pihepuha statokkal.
Eszemben sincs felmenteni ezt a kettőt, én örök életükre magánzárkát osztanék nekik, heti egy óra levegőzéssel; csak azt akartam kinyögni, hogy a megoldás, a változás kurva nehéz. Sem a hatalom, sem a polgárok nem állnak erre készen.
@zobod: ne add a bátort itt. látjuk, hogy vak vagy. vakvagány. a főnököd meg vakvágány.
@zobod: Jahh, ha ez a te olvasatod, hogy "bazdmeg EU a gereblyédet, ugyse adsz semmit" ... akkor tényleg felesleges beszélni...

Az EPP pedig egy szarcsimbók miatt nem fog támadási felületet adni az ottani ellenzéknek a választások előtt. A vajaskenyér nekik is vajaskenyér... és ha Orbán rászarik, akkor már kicsit necces megenni... ezért sanszos a kibaszás, nem azért mert megharagudtak ránk, vagy rosszul aludtak.
A keservesen összetákolt, omladozó szervezzetnek egyébként sem hiányzik egy belülről rohasztó mitugrász kis senki...eddig már eljutottak.
@taga20: Hát virágszálnak még anyámon kívül senki nem hívott.:) Szerintem tisztában vagyok a valósággal, talán jobban is, mint kellene. Ezek ellen az események/tendenciák ellen nem azért kell felemelni a szavad, mert neked MOST/ÉPPEN AKKOR nem jó. Hanem azért, mert nem törvényes. Én viszonylag szerencsés vagyok, mert nem jellemző az, hogy valaha is áldozattá válnék. Nemre, származásra, vallásra, vagy szexuális hovatartozásra tekintettel. Az érdekérvényesítési képességem is viszonylag elfogadható. De nem szeretnék egy autoriter rendszerben élni. A rendőrséget valóban meg kellene reformálni, markánsan különválasztani a karhatalmi és a közrendvédelmi, valamint a bűnüldözési funkcióit. Erre számos példa van az EU-ban is, lásd I, F, E, A stb.. Nálunk a Rendőrség még mindig az egypártrendszer ideológiája alapján működik,a rend- és erőszak kultuszának megfelelni akaró szervezet. A TEK meg még erre is rátesz egy lapáttal. Meg a felső vezetése a Rendőrségnek is milyen.
"Milliárdokat fizettek ki offshore cégeknek
Állami pénzeket nyertek, Némethnét arra kérték, nevezze meg a cégek tényleges tulajdonosait."
index.hu/gazdasag/2013/04/13/allami_milliardokat_fizettek_ki_offshore_cegeknek/
"Széles: Nobel-díjat kaphat az energiacella
Tovább emeli a tétet a milliárdos: van egy másik projektje is, ami megváltoztatja a világot."
index.hu/gazdasag/2013/04/13/szeles_nobel-dijat_kaphat_az_energiacella/

Ez már nagyjából a Reich bukás előtti pillanatokban bedobott Wundewaffe-jére emlékeztet...
@le Látó: jahhh boli disznó-selmeczi hurkát zabál.-) affene a gusztusát:-)
"Visszaélt hatalmával a bírósági végrehajtói kamara alelnöke
Leemelt 400 ezer forintot egy kft. számlájáról."
index.hu/belfold/2013/04/12/visszaelt_hatalmaval_a_birosagi_vegrehajtoi_kamara_alelnoke/
@Légifarkas: Pont ezt írtam a múltkor én is. sírbateszezazegész 2013.04.11. 23:27:37
@Ergosum: Mert tudod, az igazságnál fontosabb a statisztika; attól függ a jutalom/prémium, mindegy minek hívom. Ha már elindult az ügy, annak eredménye kell, hogy legyen, különben romlik a statisztika. Azt hiszed viccelek? Pedig nem. Mint az adóhatóság. Ott is. Ha már kijelöltek ellenőrzésre, megállapítás kell, mert különben romlik a statisztika. Nem tudom máshogy leírni (elnézést, nem neked szól): V@zeg, ez egy ilyen ország!! Patyomkin-faluban élünk! Szétröhögöm magam, amikor a NAV közli mennyi áfát nem adtak vissza, mert az jogosulatlan! Csak azt nem mondják, hogy annak a 75-80%-a idő előtti volt, amit aztán következő időszakban visszaadnak. Na de a statisztika! Az jó! Ha ebben az országban valódi adatok kerülnének nyilvánosságra, Kusza Szem is elszaladna. Visítva!:) de inkább :(
@Légifarkas: a hatalomnak nem is lesz érdeke a pozitív változás, sőt!
Érdeke az esetleges lázadó szelleműek mindenféle eszközzel való kordában tartása. ,,csak a halott indián a jó indián''
@sírbateszezazegész: Az baj, hogy nem tudok veled vitatkozni. De szerintem egy napot eltöltenél a való világban, megdöbbennél.:)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "Ez már nagyjából a Reich bukás előtti pillanatokban bedobott Wundewaffe-jére emlékeztet."
Rég röhögtem ilyen jót. Persze ebben benne van az, hogy nem valóságalap nélküli a párhuzam. :)
@sírbateszezazegész: Egyébként nem akartalak megsérteni, de kicsit naiv vagy.(én is):)))
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: azért meglepő, hogy Abszurdisztánban ez még hírnek számít.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: a különadók, végtörlesztés, és most a rezsicsökkentés illetve a nem eredménytelen keleti nyitás után várható volt hogy jön az ellencsapás. Miért kell ebből ekkora ügyet csinálni? Kb. kiszedtük az EU adta lehetőségekből amit Magyarország ki tud szedni, másfelé érdemes most nyitni. Szakítani persze nem kell, de a nagyobb mozgástér megéri az elhidegülést. Ki nem fognak tenni, az nem megy, arra nincsen lehetőség. Szavazati jogot egy demokratikusan választott, legitim, és a demokratikus választásokat tiszteletben tartó kormánytól szintén nem fognak sosem megvonni, még akkor sem ha elszigetelődik. A brüsszeli politika súlypontja pedig úgyis áttevődik a felzárkóztatási pénzekről az europeriféria és így az euro életben tartására - nem biztos hogy sikerülni fog -, ha meg ténykérdés a kétsebességes EU, ahol a kisebb nem euroövezeti országok nem azonos elbírálás alatt vannak, akkor részünkről minek a feltétlen igazodás, mikor van alternatíva?
@le Látó: komenyista bérrehajló volt biztosan... meg a kismalacokat levágjuk, hogy a nagy disznók tovább élhessenek...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Főleg ha a megélhetési gyerekgyártásról egyből az jut eszedbe, hogy valaki náci, aki utálja a cigányokat és a"
No ezért vagy setét te barom
@zobod: ecsém, akkor menj nyaralni ogyesszába, artyekbe,meg Kievbe,...én maradok ameddig lehet nyerópában...
Hát ez lenne a cél, a kizárás, kidobás.

1. akkor mi leszünk az áldozatok, az EU meg egy csúnya, gonosz, elfogult korbácsoltató

2. akkor aztán végképp senki nem fog parancsolni Orbánnak

váljék egészségére, csak ne megint az egyszerű emberek szívnák meg
Hé, köcsögök!

Ezt olvastátok már?

Az Európai Néppárt cáfolja, hogy a magyar kormánypárt kizárásáról tárgyaltak volna.

www.hir24.hu/belfold/2013/04/13/nem-tervezik-a-fidesz-kirugasat/

Jajaj, Fabius ismét pofára esett, jóllehet ez a Varánusz megítélésen nem sokat változtat, hiszen már régóta senki sem veszi komolyan ezt a szánalmas blogot.
@zobod: gyönyörű okfejtés és levezetés európa közepén, némi debiloptimista, többnyire hazug sikerpropaganda feelinggel... bravo. írsz még két mondatot és bebizonyítod, hogy a szar valójában tejszines-kakaos habostorta... sajnállak... számomra ez volt a határ... menthetetlennek ítélve... pá
@taga20: ő azt a világot írja meg, ami lehetne a mostani helyett. Te pedig (kimondatlanul is elfogadva) a rideg valóságot, ami létezik.
Csak remélni tudom, hogy nem mindig vagy ilyen beletörődő hangulatban.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Azt miért nem tudhatjuk meg, hogy is hívják ezt a jóembert? Még a kamarai web lap sem ad tájékoztatást.
egy új rózsaszíny világ...

kuruc.info/r/20/110649/#ixzz2QL9awHUD
@le Látó: Nem, lézerjani dögöljön meg.Így rendben?:)))
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: megbocsáss, de kettőnk közül inkább tűnsz te a a légvárakat építgető, illúzióiban nyugaton élő debiloptimistának. Pedig amit én írok az realitás amit nyilván cáfolni nem tudsz, amit te írsz, az meg inkább tűnik a meg nem valósuló álom miatti dühödt kifakadásoknak. De ha részedről ennyi, ha neked az a menthetetlen aki, tudomásul veszi milyen a világ, nem pedig az, aki homokba dugja a fejét, hát akkor részemről is pá.
@taga20: Minden ugratás nélkül és nagyon a való világban élek. Engem tényleg nem fenyeget semmilyen "egyszerű" túlkapás, ami meg igen, az a nagy többség számára meg úgyis B-kat hollywood-i filmjelenet. De pontosan az a baj, hogy a társadalmunk alapjai a nem megfelelőek. Aki egyetért a rendőri pofonnal, az "Adj gázt" ily módon való betiltásával, az mind elfogadja azt a rendszert, melyből soha nem mentünk ki, s melyről a demokratikus jogállam vékony mázát most hántja le a Fidesz. Az alapok nem változtak soha. A 23 évvel ezelőtti struktúrák alapján éljük az életünket, szervezzük a társadalmunkat. és ez így lesz egész addig, amíg nem nézünk szembe a múltunkkal, nem tartunk egy önvizsgálatot mi, magyarok,cigányok, zsidók együtt is meg külön-külön. Meg ez lesz addig, amíg minden embert szájba nem vernek a rendőrök, s akkor a ma még helyeslő rádöbben: "Ez velem is megeshet? Nemcsak mással? A rosszal? Velem, a becsületes ártatlannal is?" Válasz: Igen, mert ez az autoriter rendszer sajátja.
@Kelly Pinkham:

Már rég mondom, hogy műbalhé.

Ha unatkoznak az Indexnél, akkor híreket találnak ki maguknak.

Nehogy olyanról írjanak, ami tényleg hír.
A harmadik kulcstéma egy hatékonyan működő csomagküldő szolgálat kiépítése, a negyedik pedig a zalacsányi kastélyszálló-projekt. E kettő azonban vélhetőleg eltörpül az energiacella mellett, Széles 500 éve nem látott növekedést, Orbánnak pedig újabb kétharmadot ígért, ha terve megvalósul."""""

...EZ A PHASZFEJ MEG KÉTHARMADOT ÍGÉR ORBÁNNAK !!! :o))))))))
MI...8 MILLIÓAN MÁR NEM IS MEGYÜNK EL SAVAZNI !
ELÉG SZÉLES DEGENERÁLIS IS ORBÁN ÚJABB KÉTHARMADÁHOZ !!!
Ezeket az ostobaságokat magatok legalább elhiszitek? Kétlem.
@kvadrillio: Okoska! Ha nyolcmillióan nem mentek el, akkor senki nem fog szavazni. Kb. nyolcmillió szavazó van.
@zobod: kisfiam... én független vagyok minden érdekeltségtől... nekem nem jelent egzisztenciális függést sem az elmúlt, sem a jelenlegi rendszer.Épp ezért nekem, szemben veled- nem létkérdés Orbán seggébe naponta beledugni a fejem, ahogy az előtte lévőkébe sem... és megértelek...te választottad... na télleg pá...
@sírbateszezazegész: Az a baj, hogy nem tudok belekötni amit írsz.:) De van egy világ amit, mi egyszerű állampolgárok nem értünk. Ezt a hétköznapi rendőrök lerendezik, de van.Lehet, hogy Ízsákon túl lőttek a célon.:( de nem egy egyetemitanárt vittek be.
@sírbateszezazegész: Nem fenyeget túlkapás.

Legfeljebb akkor, ha feljelent a szomszédod, mert nem találja a fűrészét.

Akkor agyonvernek, mert nem tudod előadni.

Nem szájbavernek.

Az elmúlt 50 évben szájbavertek csak.

Mostmár agyon is verhetnek.

Majd figyeld meg, hogy hogyan hozzák ki vállon ünnepelve a tárgyalásról a két felmentett verőlegényt ....
@esefe: HMM.....ÉRDEKES !!!:) PONT EZÉRT IS ÍRTAM 8 MILLIÓT ! :o)))))

ÉRTELMEZNI TUCC-E HEEE ???????:)
@én már a fény gyermeke vagyok:

Ez az eset ragyogó élénkséggel szemlélteti a balliberális hazugsággyár működését. Egy idióta liberálbolsevik "egy magát megnevezni nem kívánó forrásra" hivatkozva fabrikált egy álhírt, amire aztán az egész balliberális sakálmédia rávetette magát.

Fabius pofára esésén már nem is csodálkozom, nem haragszom rá, inkább csak sajnálom szegényt. Amikor hőn szeretett pártja, az LMP kettészakadt, szegény Fabius elméje is meghasadt.
@kvadrillio: Azt is meg érteni is. Álmodozol, mint a többi bolsi.
@sírbateszezazegész:

Érdekérvényesítésre pont nincs már lehetőség.

Izsákon se volt.

Mert van egy új fidesz-törvény, hogy két napig ügyvéd nélkül verhetnek téged a rendőrök.

Csak két nap verés után kell beengedniük hozzád az ügyvédedet, hogy megvédjen.

Ezt gondolom egy egyetemi tanár is megérti.

Szabad préda vagy, kisapám.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Te nyúl, mi van veled, Itt a tavasz, te meg a kommentelökkel foglalkodsz.:)
@zobod: még egy gondolat:
"Kb. kiszedtük az EU adta lehetőségekből amit Magyarország ki tud szedni, másfelé érdemes most nyitni. "
Látod, ez az igazi cigánymunka

"a különadók, végtörlesztés, és most a rezsicsökkentés illetve a nem eredménytelen keleti nyitás után várható volt hogy jön az ellencsapás."
Látom kurvára büszke vagy a kötelezettségszegési eljárások tömkelegére.

"Szavazati jogot egy demokratikusan választott, legitim, és a demokratikus választásokat tiszteletben tartó kormánytól szintén nem fognak sosem megvonni, még akkor sem ha elszigetelődik."
Ebben ne legyél nagyon biztos.

"A brüsszeli politika súlypontja pedig úgyis áttevődik a felzárkóztatási pénzekről az europeriféria és így az euro életben tartására - nem biztos hogy sikerülni fog -, ha meg ténykérdés a kétsebességes EU, ahol a kisebb nem euroövezeti országok nem azonos elbírálás alatt vannak, akkor részünkről minek a feltétlen igazodás, mikor van alternatíva"
Milyen alternatíva tündérbogaram? Csak egyet könyörgöm.
...akkor most...éééén......, arra gon dúúltam..., ELMEGYEK A MUNKAKÖZVETÍTŐ HIVATALOKHOZ, OCCT A SORBAN ÁLLÓKAT BESZERVEZEM EGY SZAGSZERVEZETBE !

A TAGDÍJ......5 FORINT LESZ !!!!!

ÉS UTÁNA ROHAMRA MEGYÜNK !!!
NE FÉLJEN SENKI !
ÚGYIS BEKERÍTJÜK !!!!!

HA-HA-HAAAA....
..HMMMNM.....hány munkanélküli is VAN ???

...az annyi.....mint...X x 5 ft......=....SZAB ADSÁG, TESTVÉRISÉG, EGYENLŐSÉG !!!!!!!
@Kelly Pinkham:

Mindig mindenről ugyanazt írják.

Lázároztak, aztán randiztak, aztán néppártoznak.

Ezek megrendelésre dolgoznak.

A Mandinertől a Vastagbőrön át a Piroslapig mind.

Hogy ki a liberálnyik ? Szerintem csak bértollnokok.
@taga20: eléggé kormos és egysíkú a fantáziád, nem gondolod?

m.blog.hu/ga/galm/image/1948_Negro1948.jpg
Úgy látom, az elvtársak ezt az örömködést is elsiették, mint legutóbb az IMF hitel újrafelvételi kérelméhez fűződő reménykedéseiket is:D

MTI| 2013. április 13.
A Néppárt cáfolja a Fidesz feletti ítélkezést
Teljesen alaptalannak nevezi a maszol.ro hírportál értesüléseit az Európai Néppártnak és a párt frakciójának szombati közleménye a dubrovniki kihelyezett pártvezetőségi ülésen tartott vacsorával kapcsolatban, amelyen állítólag a Fidesz esetleges kizárása is napirenden lett volna.

A Kosztasz Szaszmatszoglu szóvivő által jegyzett kommüniké szerint Joseph Daul, a néppárti képviselőcsoport vezetője, Antonio López-Istúriz White, a párt főtitkára, és Viviane Reding, a konzervatív európai pártcsaládhoz köthető, alapjogokért, igazságügyért és állampolgárságért felelős unós biztos nem tartott olyan vacsorát, amelyen a Fidesz jövője lett volna a téma."

-------

Hát így lett a "maszol.ro " információjából...maszop.hu..:D

Bruhahah:)
@taga20: Nem sértettél meg.:) De nem naiv vagyok, hanem szomorú, mert én is látom, hogy milyen a nagy többség. Ez a legnagyobb bűne az elmúlt száz évnek, hogy egyszerűen megnyomorította a lelkeket. Ezért nincs nálunk ún. "polgárság", amely alatt nem vagyoni, hanem egzisztenciális/morális kategóriát értek. Ebben ugyan úgy bűnös horhy, Bethlen, Kádár, mint az utánuk jövők. Annyi különbséggel, hogy az utánuk jövők kisstílű/köztörvényes törpék a másik kettőhöz képest. S erre az egészre még rátett egy lapáttal ez az elmebeteg orbán, aki végletesen kettészakította ezt az országot először csak politikai cinizmusból, majd ezt folytatva "lánglelkű váteszként", ami nála már egy többé-kevésbé megbomlott elmére utal.
Legalábbis szerintem. Nem naiv,nem depressziós,hanem sajnos objektív vagyok, és ebből következően szomorú és elkeseredett.
De hát itt is süt a nap, s Ady nyomán"Párisba tegnap beszökött az Ősz./Szent Mihály útján suhant nesztelen,/Kánikulában, halk lombok alatt/S találkozott velem."
@én már a fény gyermeke vagyok: egyetértek...

nagyon fontos álomás a "demokráciánk" életében...

a kéthétalattközbiztonság szent3asa:
-márc15 hóvicc..
-agyonvert román cigány
-+qrt pávalány...
@MACISAJT: Mi a fasz van? meló van? a rák egye ki a májad, te szemét disznó!!!
@zobod:
idézek a linkelt cikkből:

,,...igazságügyért és állampolgárságért felelős uniós biztos nem tartott olyan vacsorát, amelyen a Fidesz jövője lett volna a téma.''

Igaz, csak nem osztogatnak, hanem fosztogatnak! :)

Vacsorát sohasem rendeznek evésen kívül más céllal, hanem max. vacsora közben, kötetlenül megbeszélnek 1es eseményeket.

Az általad küldött link ráadásul még forrást sem jelöl meg, így hiteltelen.

debilek? Azok, akik ilyen híreket írnak és felülnek nekik, azok lehetnek halmozottan hátrányos észjárásúak. :))

Mindemellett felhívnám Fabius cikkének ismtelt átolvasására.
@sírbateszezazegész: Nem tudok mit hozzátenni. Csak annyit, hogy éljenek a csajok!:)imádjuk Őket.:)))
@MACISAJT:

Mondd csak, nertárs, ezt is visszaszívták?

" Véronique Mathieu francia néppárti képviselő úgy reagált: a kétharmados demokratikus többség megválasztásával nincs baj, csak közben ez a többség leépíti a jogállamiságot, ami alapján létrejött."

Nem? Az szopás. Szerintem ennyire ne örüjjé mert sírás lesz a vége.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

A cigánymunkát a rossz munkára használják, szerintem nem rossz munkát végeztünk, hanem ennyi van számunkra az EU támogatásokban. Kis lélekszámú ország, eurozónán kívül.

Ami az alternatívát illeti: napi.hu -n olvastam, tehát nem fideszpropaganda, hogy valamelyik londoni régióelemzés szerint Magyarországnak sikerült leginkább csökkenteni exportjában az EU kitettség arányát az elmúlt években. Ez az alternatíva, ez az út. A másik ilyen alternatíva a Brüsszel/IMF lélegeztetőgép helyett az önálló piaci finanszírozás, amiről mit összehuhogtak a "szakértők", hogy lehetetlen, erre kiderül hogy nemcsak lehetséges, hanem történelmi mélypontokon finanszírozza magát a magyar költségvetés.

Azért jól felültél a hírlapi kacsának, és még ki is fejtetted, hogy miért evidens, hogy így alakult, kivágják a fideszt a néppártból, mi? :)))
@taga20: @én már a fény gyermeke vagyok: Számomra megtisztelő, de sajnos nem vagyok egyetemi tanár.:( Bárcsak az lennék, akkor üldögélhetnék én is az elefántcsont tornyomban, mint Babits. Vagy legalább 1 bites trollhoz lennék hasonló. Akkor ugye kerek az élet, gond nincs egy száll se, amíg van kaja/pija/pina, ha meg még gyűlölni is lehet valakit, a saját 1 bitességemért, akkor a Kánaán jön el. De nem, én pont az a középszer vagyok a saját 1,1 bitemmel, akik tudják, hogy milyen keveset értenek a világból, s mily kicsinyek. De, hát ez a középszer átka.:)
Teljes mértékben egyetértek fénnyel a felháborodásában, de ez a tendencia, nem most indult el azért 2010-től. A jogszabály változás igen, felháborító, de ha az nincs, akkor is megtörténik ez a szerencsétlen eset. És valószínűleg ugyan így akarták volna eltussolni a közvetlen környezetükben akkor is, mint most. Ezért kell a rendszer alapjait megváltoztatni. Azt meg eddig -nehéz kimondani- egyedül Gyurcsány akarta. Ez van, nem más. Sztem.
@Kelly Pinkham: @én már a fény gyermeke vagyok:

Juj de csodás, mikor a fidesztroll Stefi és Szájmon szerelmespár lesz, és puszinyuszizkodik kéz a kézben.

Annyira meghatódtam, hogy ki se baszlak benneteket. Éljen a trollszerelem, csak hasznos lesz ez az orbánista randivonal.
@taga20: Persze, éljenek a csajok!
De nekem erről mindig az jut eszembe, ha nem ilyen konzervatív, egysíkú lennék, akkor egyből dupla esélyem lenne egy randira:))
@Fabius: Basszál ki, te szerencsétlen.

Álhíreken dógozol itt napokig, aztán még te vagy megsértődve.

Szopjad le a majmot.

És még az anyázásért nem is vettem le a fejed, kis takonypóc.
@zobod:"a különadók,végtörlesztés,és most a rezsicsökkentés illetve a nem eredménytelen keleti nyitás után várható volt hogy jön az ellencsapás."Különadók:szinte mindenhol van,csak a mérték,és az összeg felhasználása nem egyezik meg!Végtörlesztés:szét szívatták a bankokat,akik tovább szívatják azokat akiknek nem volt annyi pénzük,hogy beszálljanak az általad oly sikeresnek hit akcióban!Rezsicsökkentés:szociálisan támogatjuk a kő gazdagokat!Tudod,nekem 880 ft-ot hozott ez a buli! Ja,kb 20%-al emelkedett 2010-óta!Visszatérve a kő gazdagokra,nekik mennyit,mert 1 se mondja meg!Ezért megkérdeztem 1 XII.ker barátomat,neki mennyi.. gáz:52e ft/hó, vill.:28e ft/hó!Vezető beosztású, a 16%-os adó miatt a nettója kb. 3.000 euro!!!Tényleg nagy szüksége volt a havi kb.8e.ft-os rezsi csökkentésre!A cége adott neki kölcsön a végtörlesztésre is!KÖSZÖNÖM AZ Ő NEVÉBEN IS, NEKED ÉS VIKTORNAK!Fő az igazságosság! A pohár az alaptörv. 4. módosításakor telt be! Az csak nektek duma, hogy bántanak ezek miatt!
@Fabius: @én már a fény gyermeke vagyok:

szájmonnal értek egyet...

becsülöm a Fabius munkáságát...
de most árnyékra vetődtél...
szarérzés és emiatt sértődős vagy...
baró só tól semmi nem várható...

dr.P.Sándor kéthétalatt rend lett ügyeirt kéne már elővenni...
@én már a fény gyermeke vagyok:

Kérésed meghallgatásra talált paraszt. Kibasztalak, szevasz.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

újra kérdezlek... a válasz mintha elmaradt volna. nos?
""A brüsszeli politika súlypontja pedig úgyis áttevődik a felzárkóztatási pénzekről az europeriféria és így az euro életben tartására - nem biztos hogy sikerülni fog -, ha meg ténykérdés a kétsebességes EU, ahol a kisebb nem euroövezeti országok nem azonos elbírálás alatt vannak, akkor részünkről minek a feltétlen igazodás, mikor van alternatíva"
Milyen alternatíva tündérbogaram? Csak egyet könyörgöm.
@Kelly Pinkham: "Fabius pofára esésén már nem is csodálkozom, nem haragszom rá, inkább csak sajnálom szegényt. Amikor hőn szeretett pártja, az LMP kettészakadt, szegény Fabius elméje is meghasadt. "

ezzel is egyetértek...
sokat várt szerencsétlen a komcsi ügynök hitvány orbáncsicska siffertől...
csak ezért csalódott...
@Fabius: ideges vagy? mert hibáztál?

szerintem lazíccs kicsit... egy sört?
A közlemény ismerteti, hogy Antonio López-Istúriz White, a párt főtitkára ott sem volt a horvátországi Dubrovnikban tartott vezetőségi ülésen, Joseph Daul a párt európai parlamenti képviselőcsoportjának elnöke pedig semmilyen megbeszélést nem folytatott a Fideszről Dubrovnikban. Az Európai Néppárt alig várja, hogy Strasbourgban, a párt frakcióülésén üdvözölhesse Orbán Viktor miniszterelnököt - zárul a közlemény.

..NU, LOP EZ, LOP AZ, VISSZAVÁRJA ORBÁNT, MERRE IS INDULJANAK.....:)
@zobod: "Kb. kiszedtük az EU adta lehetőségekből amit Magyarország ki tud szedni, másfelé érdemes most nyitni. Szakítani persze nem kell, de a nagyobb mozgástér megéri az elhidegülést. Ki nem fognak tenni, az nem megy, arra nincsen lehetőség"

felénk itt vidéken a parasztok ezt élősködésnek, gerinctelenségnek és cigánykodásnak hívják...
@Fabius: jelen poszt melléfogását egy "kéthétalat" rend let possztal tudod hejreteni
@MACISAJT: "nem tartott olyan vacsorát, amelyen a Fidesz jövője lett volna a téma."

Ja, nem rontották el a kajálást ilyen gyomorforgató pávatáncossal, vacsora után lett csak téma.
@Nap Pali:

Nem vagyok sértődős és néha az árnyékra vetődés is megesik.

Viszont mikor valaki a nappalim közepére szarik akkor előbb egy lapáttal kivágom a szart, aztán a szaros lapáttal tarkón a jóembert, és egyiket sem szagolom.
@Fabius: Nem köllött vóna hétvégén benézned.

Ha most szépen a vidéki szüléknél vizitelnél, nem is basztad volna föl az agyad.

Lapátolhatnád is a szart az asztalon, ahogy mondod.
@magándemokrata: Akkor sorban:

nekem meg az volt a sérelmem, mikor a jövedelmem nagyobb részét terhelő 36%-os adóra, a jövedelmem egy részére még kivetettek 4% különadót is. Csak jobb, ösztönzőbb ez, ami most van, mint az az igazságtalan modell, mikor az én extraadóztatásom volt a forrása annak hogy más meg ne fizessen szja-t.

Miért nem kötsz árfolyamgát szerződést a bankkal, ha nincsen módod végtörlesztésre?

A rezsicsökkentés minden magyar magánembernek igénybe vehető, ez nem valami szocpolos privilégium. Akinek kevesebb a fogyasztása annak kevesebbet hoz, akinek több, annak többet, de arányaiban egyenlően ad. Gondolom, a barátod rezsije alapból jóval több, mint a tiéd. Igazságtalan akkor lenne a rezsicsökkentés, ha más, veled kb. azonos fogyasztásúnak több lenne a kedvezmény, mint neked. Pl. ilyen igazságtalan volt a szoci gázártámogatás. Volt aki sokat kapott, bár csak kevéssel volt a küszöb alatt. Más meg, aki csak kevéssel a küszöb felett volt, semmit nem kapott.
látom elszállt mindenki agyilag, szép ez az ország, na de benne az emberek...
@Fabius: én nem haraxom... és a védelmemre se szorul rá...

de szerintem most huzd meg magad lazíccsés írj egy jó posztot a

hókatasztrófáról+pávalány+kihalgatás... témáról...

és akkor én boldog leszek:)
@Fabius: Ezt nem kellett volna! Most egymás faszát szopjuk, mint a Ponyvaregényben?ott sem!:)
hvg.hu/itthon/20130413_Megtamadtak_a_Fidesz_egyik_alairasgyujtoj

Vallatás közben meghalt, ezért feljelentjük

Feljelentette az izsáki rendőrség a brutális kihallgatás áldozatául esett halott férfit. Lapunk megszerezte a rendőrségi feljelentés szövegét.

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130413_Vallatas_kozben_meghalt_ezert_feljelentju
@sírbateszezazegész: Mi vagy te, egy katolikus pap?:)))
@Dr. simonmondja.:

Helyette itt lapátom az összes nicked minden szarát. Végül is legalább nem unatkozom.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ez Fabiust nem érdekli...

ez itt vadkeleten mindennapos téma

az uccákra nem lehet kimenni...
a rendőrök a gyanus alakokat zsákba gyűjtik...

ez a rutin.... és rend lett...

a katasztrófák idejére is egy KIJÁRÁSI TILALOM az egész majd felteszi a koronát...
@Nap Pali: Szerintem te akkor is bodog leszel, ha a farkad egyszer megrángatja egy hölgy.:)
Cáfolja a Néppárt a legújabb hírek szerint:

index.hu/belfold/2013/04/12/kirugjak_a_fideszt_az_europai_neppartbol/

Már megint egy kamu, kár volt beleolvasni, csak időpazarlás
@Fabius: Nem tisztem, de hogy legyen világos mindenki számára:
1./ Egy román EP-képviselő nyilatkozott a Néppárt kihelyezett üléséről. Lehetséges (100%), hogy azt mondta el, ami történt.
2./ A Néppárt cáfolta azt, hogy a Fidesz jövője lett volna a téma egy, a Néppárt vezetőinek a vacsoráján. Lehetséges (100%), hogy nem a valóst, mondják. De a nyugat-európai politikai kultúra és szabályrendszer keretei ezt kívánják.
3./ A Néppárt vezetői 100% valószínűséggel marha nagyon dühösek arra, hogy meghívták a románokat a kihelyezett ülésre, anélkül, hogy a körükben elvárt diszkrécióról egy kis összefoglaló füzetecskét átadtak volna neki, amelyben az, hogy ilyen döntésekről nem beszélünk a sajtónak idő előtt, közvetlenül azután jön, hogy asztalnál orrot nem túrunk látványosan, s megelőzi az asztalra hányni csak végszükség eseten lehet pontot. De hát, ők hibáztak, ránéztek a térképre, azt látták, hogy Románia még az Uralon innen van, akkor tudják.
Úgyhogy szerintem ez nem volt árnyékra vetődés.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: sima öngyilkosság volt!!! hátrakötött kézzel neki futkosott a falnak padlónak... kirágtak a mellkasát

ijjen elszántak a román romák !
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: szerintem te csak TV-ben láttál agrárvállalkozót. Ha IRL is ismernél ilyeneket, tudnád: egzisztenciájuk alapjaiban függ a támogatásoktól és szubvencióktól, és ki is hozzák belőle a maximumot a minimális ráfordítás mellett. Aligha így gondolják, ahogy te most láttatni akarod. Én meg nem vagyok rasszista, ezzel a folyamatos cigányozással nem fogsz tudni megbántani. Inkább nyugodj le, gondold át hogy miért dőltél be a hírlapi kacsának, és tanulj belőle, hogy máskor ne csinálj magadból hülyét ;)
@Ludovikás Levente: ja ja már volt it a másik fideszes a kolégád megírta már...

örülünk hogy jól dolgoztok, köszi
Játék a tűzzel: hvg.hu/itthon/20130413_Megtamadtak_a_Fidesz_egyik_alairasgyujtoj

Ez az, bazmeg, csináljatok belőle paródiát, végül is épp csak meghalt valaki, ezt mé' ne röhögnénk ki: hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130413_Vallatas_kozben_meghalt_ezert_feljelentju

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: jajj, de igazad van megint...
@sírbateszezazegész: korán vetődött... ez volt az árnyék...

a labda meg becsorog...
@taga20: Neeem! Csak valahogy ez mindig eszembe jut. Volt egyszer egy leszbi ismerősöm, nagyon idegesítő volt egy idő után, hogy mindketten ugyanarra hajtunk:)
Úgyhogy azóta ez mindig bennem van, nekik mennyivel könnyebb:))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: na, másszákiszépen a fejembű... :-)
Dehogy is zárják ki, ilyen marhaságot, miért zárnák ki? Mert nem tetszik pár liberálisnak?

Vagy mert Baroso és Reding gyarmatnak nézi Mo-t?

Ott sem hülyék ülnek.
Az Index különben tele van ilyesmi politikai és gazdasági kamuhírekkel.
@Nap Pali: érdekli, de nem kell nekem megvédeni, annyi faszság van ami miatt tajtékozhatunk, hogy naponta kéne 3-4 posztot írni, ezt nem bírja senki, még ő sem ;)

Elég csak a baltás agymenésre gondolni, nem kéne egymásnak ugrani amíg nagyobb gazemberekkel kell így úgy, de megküzdeni.
@Légifarkas: szerintem az irónia sokkal jobban "öl", mint az amúgy teljesen jogos felháborodás és tajtékzás.

orbán és Pintér ezt várja.

Folyamatosan provokálnak, alig várják a fesztivált.
Attól tartok, előbb-utóbb lesz is.
Nem mindenki olyan okos és fegyelmezett, mint a diákok.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nem lehet úgy nekiugrani a nagy gazembereknek, hogy közben a veled egyet nem értők meg hátbatámadnak. Valahogy el kéne jutni addig, hogy egy front van, nem kettő...
@Légifarkas: mennék én, de szűk a választék, kevés olyan agyhely van, amit beköltöznék, vannak némi fenntartásaim :D

áááááááááááá, megszólalt egy díszpéldány:

Kocsis: a magyar fiatalok egy része állandóan "balhézik"

Vannak még olyan fiatalok, akik meg tudják védeni magukat és a nemzetet, és szépen, csendben dolgoznak a háttérben jövőjükért - jelentette ki Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója Balatonfüreden, a Fidelitas országos választmányának ülése után tartott sajtótájékoztatón szombaton.

hvg.hu/itthon/20130413_Kocsis_a_magyar_fiatalok_egy_resze_alland
@Légifarkas: csere itt forgás ott, most pont ezt akartam írni amott fent :D
@zobod:"Pl. ilyen igazságtalan volt a szoci gázártámogatás. Volt aki sokat kapott, bár csak kevéssel volt a küszöb alatt. Más meg, aki csak kevéssel a küszöb felett volt, semmit nem kapott." Ennek azért fuss neki még!Tudod van olyan is akinél se gáz,se villany, mert kikötötték! Na az mennyi rezsi támogatást is kap?A Szocik nem a milliomosoknak kedveztek! Sőt 18%ról 5%ra vitték a táv fűtés áfáját!Tudod az olyan lakótelepiek támogatása miatt! Nem ám nagy ház,nagy jövedelem! Ez szintén különbség a két oldal között!Az igazságos adóhoz a te logikáddal:az én tel.számlám, volt kb. 10e!A 2ft/perc+áfa rátett 1e ft-ot! Ez a fizum ha lenne kb. 1%-a! Tegyük fel neked is ennyi a számlád, neked is a fizud 1%-a? Tudod úgy lenne igazságos.. Mert szerintetek a 16%-os igazságos, nem, egyenesen arányos! Csak volt deviza hitelem, már nincs, de tőlem megkérdezték árfolyam biztosítást kössünk? Nem kértem, szívtam, magamat okoltam, nem mást!
"Tudod, ők az európai konzervatívok, akiket nem tudtok vadul libsizni, nem lehet gyurcsánykifizetésilistát meg orbitális baloldali összeesküvést hazudni"

Ugyan, már miért ne lehetne??? Röpke ujjgyakorlat.

bio
@Habakuk999: bakker, ne egy halálra vert emberen ironizáljanak már... Ott volt a hó, az oké. Belvíz. Kétfelé beszélés. Meg mittudomén, nem olvasok állandóan híreket.
Ezt a halált számonkérni kell, nem kifigurázni. Akadna épp elég fogáspont a kormányon máshogy is.
@Habakuk999: Többek között "szív" is ezért hagyta itt abba a kommentelést és távozott erről a blogról!
@Fejesrob: Akkor mi a fasznak itt baszod az eget? Miért nem orbán faszát szopod?miért?
@magándemokrata: "neked is a fizud 1%-a? Tudod úgy lenne igazságos"

Nanana... csak óvatosan. Azonos szolgáltatásért azonos árat kell fizetni, nem azonos arányú összeget. Ne tessék a ló mellett lengeni.
Ha az évi ezermilliárdos mutyikat meg tudjátok fogni, én benne vagyok abban, hogy gyógyítgassuk az egykulcsossal ütött ötszázmilliárdos sebet, de amíg nem, addig a pénzemtől kuss van. És nagyon nem vagyok Fideszes, csak úgy mondom.
Sőt, még csak milliomos sem.
@naugyemegmondtam: Hülye érv. Szerintem te is így vagy evvel, csak nyomod a baromságot.:)
Fabius barátunk megint kitett magáért.

A gyűlölet-propaganda 2006-ig működött, úgy-ahogy. Azóta nem működik.
@Légifarkas: Jó, jó, uszítsanak ők is?

Erre vár a sok mocsok.
Nézd meg az események sorrendjét. A narancs egyetlen reménye, hogy utcára vigye az embereket egy jó kis balhé reményében.
Az összes hazug senkiházi azt szajkózza, hogy "bánccsák" a nemzetet, így próbálva szimpátiát és szavazókat szerezni.

Rendőrállamot akar orbán.
Pécsett tüntetnek a rend és fegyelem érdekében.
Az Angyalhoz hasonló semmirekellők rendről és fegyelemről ugatnak.
A narancs minden megnyilvánulása egyértelmű, oltári nagy hazugság és szemtelenség.
Bármikor elpattanhat a végsőkig feszített húr.

orbán érdekében áll egy "karban tartott zavargás".
@naugyemegmondtam: többek között ő is téved, ha abban hisz, hogy nem látja, hát nincs is.
Orbán és De Gaulle-t emlegetni egy napon, betépett ez az újságíró. Igaz, mindkettőt utál/ták/ják tömegesen, de a francia egy kiemelkedő államférfi volt, a mienk meg.....ide ki-ki behelyettesítheti a véleményét:

atv.hu/cikk/20130413_de_gaulle_hoz_hasonlitja_orbant_a_le_monde?source=hirkereso
@naugyemegmondtam: igen, reggel megírtam egy hasonló szösszenetet, amiben párhuzamot vontam az újkori összefonódó szélsőséges eszmerendszerről, amiben kombinálódik a nacionalizmus, fajelmélet, nácizmus, kommunizmus. Kicsit bővebbre vettem, de nincs erőm megint leírni, mert úgy sem fontos csak keveseknek, a többség nem látja, vagy nem akarja látni a valós folyamatokat. Lehet mondani sokszor, lehet kiabálni ezerszer, de ha nincs fogadó készség, akkor sok lehetőség nem marad, csak az mint a hasonló körülmények közé került nemzeteknek, menni amíg lehet, hisz néhány fecske nem csinál nyarat, és nem állítja meg a vesztébe rohanni akarót...
@Habakuk999: jó megint látni, nagyon hiányoztál, a fentit neked is címeztem, mert közel járok én is a megzuhanáshoz...
@Légifarkas: Nem vitatom! Csak az általuk igazságosnak mondott, az nálam meg több embernél egyenesen arányos! Erre volt az agymenésem a tel. számlával! Irónia volt!
@taga20: Mert én inkább téged szopatlak buzikám. Baj?:)
@Habakuk999: tanúld má' mög a zne mangyal hanem háziszárnyas

brühühühü
@Kelly Pinkham:
Csakis a köcsögök(mint te) olvasták, a rendes kommentelőket nem érdekli.
hmmmmmmmmm de szép szavak, kár hogy egy hiteltelen zrt. tagjától, akiknek tetteit kell nézni, és nem azt amit mondanak:

Fidesz: az alkotmánymódosítás az európai és a magyar értékek mellett is elkötelezett

A Fidesz kész bárkivel párbeszédet folytatni az alkotmány negyedik módosításával kapcsolatban, mert az elkötelezett az európai értékek és normák iránt, és ugyanígy elkötelezett a magyar családok, a nemzeti vagyon, a magyar föld, a felelős pénzügyi gazdálkodás mellett is - tudatta a nagyobbik kormánypárt szóvivője szombaton az MTI-vel.

hvg.hu/itthon/20130413_Fidesz_az_alkotmanymodositas_az_europai_e
Amikor Barroso legutóbbi, Orbánnak írt levelében úgy fogalmaz, hogy a kritikákat "orvosolja határozottan és félreérthetetlenül", diplomácia nyelvén szólva ez azt jelenti, hogy elég volt az átverésekből.
Az Eu-nak Orbán megfékezésére hosszabb időre van szüksége a belső szabályozásai miatt, mint a Néppártnak. Rapid megoldásnak tűnik Orbán Néppárt általi elhallgattatása, mint várni az Eu büntető eljárásaira. Elképzelhető egy hallgatólagos megegyezés ebben a módszerben Redinggel, annál is inkább, mivel Reding és Barroso egyetértenek Orbán minősítésében.
Egyébként a Néppárt a kizárás kérdésében csupán azt nyilatkozta, hogy a vacsorán nem volt szó a kizárásról, egyéb tárgyaláson még elhangozhatott a szándék.
Ez a trolloknak szól főként megjegyzésként.
összehívták az erdei tanácsot!
bejentette orbán viktor hogy jó a közbizonság...
és nem röhögte el magát... ő már csak tuggya...

csak itt frissíteni kéne...
nem kocsikat loptak ki alóluk
hanem a lányaikat kúrták meg!

www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=4rtrqydCmDY#t=178s
@én már a fény gyermeke vagyok:
Nem csak az index írt róla, de rádióban, tv-ben is szóba került, no persze nem a hírtv-ben.
@Habakuk999:
Tiszta szerencse, hogy nem a liberálbolsik szoktak összeesküvés elméleteket gyártani.
@nemecsek ernő áruló:
""Vagy tényleg ennyire hülyének nézitek a táborotokat"
Ennyire. És mint a mellékelt ábra mutatja, nem ok nélkül."

Igen, ezt szeretem az ilyen cikkekben: azt az egyetlen apró részletet felejtik ki, hogy minden közvéleménykutatás szerint továbbra is ők nyernék a választásokat, ráadásul simán. Vagyis, még mindig a megválasztáshoz bőven elég embernek tetszik, amit csinálnak.

Mert lehet a "bizonytalanok" hatalmas számában bízni meg arra alapozni kormányváltó álmokat - de ez kb. annyira megalapozott, mint olyan bevételre terveket szőni, amit "majdcsak megteremtek valahogy".

Sajnos egyre kevésbé van érv azokkal szemben, akik úgy gondolják, hogy az ellenzék nem akar nyerni 2014-ben, mert akkora szemétdombot és törmelékhalmot, amit a fidesz hagy maga után, csak olyan kemény intézkedésekkel lehet helyrehozni, ami minden réteget drámaian érint, amit persze a fidesz ellenzékben keményen kihasználna - így 4 év után kezdődne előről az egész. Annak meg mi értelme...

bio
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

C I G Á N Y K O D N I

azt tudnak... a dakoták...
@Fejesrob: Nem baj, de a rojtos farkad már senkinek nem kell! Jobb kéz izomláz, á dehogy féléve ezt csinálod.:) Te hülye fasz te!
@Kelly Pinkham: "Az Európai Néppárt cáfolja, hogy a magyar kormánypárt kizárásáról tárgyaltak volna."

Na ja. A fidesz is a leghatározottqabban cáfolta anno, hogy az einstandolt nyugdíjpénzeket ne kapnák vissza azok, akik megdolgoztak érte...

Konzervatív pártoknál, úgy látszik, ez már csak így megy a cáfolatokkal...

bio
@Habakuk999: ne uszítsanak, nem szép az senkitől. De ne mondd már nekem, hogy egy kibaszott újságírónak nincs olyan kibaszott szókincse, amit felhasználva meg tudna írni egy kibaszott vádiratot a hatalom, a végrehajtó szervek, és a csöndben bólogató népek terhére? Vagy akármit, csak az a szerencsétlen maradjon áldozat, ha már egyszer az lett?
Nem szent itt már semmi, mindenki hülye, aki azt hiszi, Orbán el, és akkor a bajok is el.

Zavargást nem lehet karban tartani. Ha az egyszer elindul, és mindenkiből kijöhet a maga dühe, akkor akár Pintérek is repülhetnek minden TEK-es páncélos lövegéből, akkor sem lesz vége vezényszóra.
@Mariann19: Barroso és Reding problémája már régen személyes, elég egyértelmű, arról van szó, hogy megleckéztetik Orbánt.

Nem tudják, nem is nagyon értem miért mentek ebbe bele, most már láthatóan nem tudnak kijönni.

A Néppártnak pedig ezerszer fontosabb a magyarok által megválasztott Orbán mint Barroso, vagy Reding, akik ráadásul jövő nyárra már ki tudja hol lesznek.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"milliárdokat fizetnek ki a fideszbarát offshore cégeknek..."

pár hónapja volt egy összeállítás az origón arról, hogy a legnagyobb ofsór-királyok hazánkban, 10-ből 7-8, fidesz-kötődésű mammut.

gondoljuk el, olvassa a szerencsétlen, vonulgató, a lúzerekvilágbajnok fidesztalpas ezt a hírt. fosi az élete, cselédként kezelik, háta mögött kiröhögik a fideszoligarchák, de a fideszjobbágy hinni akar, szóval végigofsórlovagozta az elmúlt 3 évet a fidesztalpas, aztán kiderül (nem derül ki, mert ilyenkor kikapcsol automatikusan a buksijuk), hogy a legnagyobb tőkekimenekítők az adózás alól a fideszoligarchák.

de ha a fideszcseléd ezt belátná, közel kerülne a skizofréniához. szerencsére simnor nincs már a helyén, az ofsórozós nyelvi fordulatot el lehet felejteni. el is felejtik.

a fideszcseléd hátán, a mi, magyarok verejtékéből zsírosodó fideszoligarcha meg elégedetten ofsórozik tovább - már nem cipruson, hanem, mondjuk, luxembourgban.
@Mariann19: Drága, vácsá már. Mindenki ordenáré modon írogat, te meg játszod itt az úriasszonyt! Az időkszava!:)
@taga20: Jól van kismajom, szerepeltél, tapsoltam is neked, de most már tűnj a faszba.
@Spániel:

Viktor Orban : « La démocratie est en difficulté en Europe » abonnés
LE MONDE | 5 février 2012 | Propos recueillis par Sylvie Kauffmann et Yves-Michel Riols | 1840 mots
En 1989, vous étiez une figure admirée de la lutte contre la dictature communiste. Aujourd'hui, on vous accuse d'être un dictateur.. En quoi êtes-vous différent du Viktor Orban de 1989 ?. Aujourd'hui, j'ai cinq enfants, c'est la principale différence ! En 1989,...

içî le article

ou Vus avê tendresse loutre

loutre hojarduîs:
La posture gaullienne de Viktor Orban
LE MONDE GEO ET POLITIQUE | 12.04.2013 à 17h08
Par Yves-Michel Riols

azaz: Orbán egy Gaulle Pózban

tehát nem hasonlítja hanem kigúnyolja hogy még ebben is pózol

www.lemonde.fr/europe/article/2013/04/12/la-posture-gaullienne-de-viktor-orban_3159069_3214.html?xtmc=de_gaulle_orban&xtcr=1

ne hallgass a zátévé-re

brühühühühü

én most elolvasom az eredetit, cum trucc
@taga20: Gyenge vagy haver:)

Na mindegy, kiengedted a gőzt, láttuk mekkora tahó vagy, gondolom, ez is volt a célod, de most már tűnj a francba.
@rodeo36: lassan értelmetlen magyar híreket olvasni, már csak abban lehet bízni, amit külföldi oldalakról szedeget össze az ember, mert amiben benne van az MTI keze, annak a fele sem igaz mára
@Spániel:
L’accès à la totalité de l’article est protégé

ha nem adakozol 1 euro-t vagy többet, akkor a cikk 81 %-ához nincs hozzáfárásed, tehát a zátévé adakozott vagy csak hülyéskedik

brühühühü

nekem nem ér meg ennyit sem

egy pozőr-ről szart olvasni
@rodeo36: Valójában (szerintem) teljesen értelmetlenül.

Ez az "Orbán egy vidéki Napóleon, mert a magyarországi barátom ezt mondja", inkább szánalmas. Főleg annak fényében, ha nem tetszik valami a magyaroknak azért azt meg tudják mutatni.
@Fejesrob: kamuhírek?milliárdokat osztottak ki az offshore cimboráknak,erre varrj gombot.a néppárt ezerszer leszarja orbánt,ő csak itthon tudja magát eladni ilyen hülyéknek min ti
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nehéz megállni, hogy ne írjam le a véleményem.:)

De én teljesen komolyan gondolom, érzem, hogy ebben az országban megismétlődik a múlt.
Nincs már mire várni, vége a cicázásnak és a rózsaszínű álmoknak.

Aki beáll az orbán-féle hatalom keréktolói közé az gazember, aki pedig nem tesz semmit ellene vagy totolya magatartásával segíti őket , az pedig hülye gazember.
Én több mint egy évig barom voltam itt az ökör toleranciámmal.
Nincs tolerancia az embertelenséggel szemben.
Nagy valószínűséggel már későn ébredtem fel.
Szégyellem, hogy olyan nemzetbe tartozom, aki nem képes hatékonyan fellépni a nácik és a jogtipró minidiktátor ellen.
Épp ezért most már nem vagyok hajlandó játszópajtásnak jelentkezni a szemétség terjesztéséhez.

A baj az, hogy ez kétfrontos harc, - pedig az mindig bukásra van ítélve -, mert az előző időszak emberei sem jöhetnének vissza, hiszen ők ugyanúgy felelősek a mai helyzet kialakulásáért.

Még két nemzedék. Szerencsés esetben.
@zobod: Te idióta! Régi diplomáciai fogás, megszellőztetünk valamit, felkapja a sajtó, majd cáfoljuk. Olyan egyszerű vagy hogy a százasszög hozzád képest mikroprocesszor.
kár hogy ezek is csak szavak, mert a tettek és az ideológia ellentmond ennek is, vigyáznak nagyon, hogy ne fájjon a vezénylónak:

Jobbik: offshore cégeket támogat a kormány

A Jobbik szerint a kormány "rengeteg offshore céget támogat elképesztő nagyságú összegekkel", ezért írásbeli kérdést intéztek Németh Lászlóné fejlesztési miniszterhez, hogy kiderítsék, az általuk "kikutatott" 74 cég tavaly január elsejétől ténylegesen milyen kifizetésekhez juthatott hozzá.

hvg.hu/itthon/20130413_Jobbik_offshore_cegeket_tamogat_a_kormany
@Fejesrob: Robi, neked az se mond semmit, hogy hülye vagy mint a segg!
@én már a fény gyermeke vagyok: Mi van? Szabin van a majom aki fel szokta olvasni neked a blogokat és bepötyögi az összefüggéstelen dumádat?
Segítsünk olvasni? -))
@J.László: Tiszta szerencse, hogy a fidesz összes mondanivalója az, hogy bántsák a magyart.

Miért nem a -5,7%-os ipari "növekedésről" beszélnek?
@Habakuk999: Haba te most magaddal vívsz?:)
@Kelly Pinkham: Hülye vagy! Régi diplomáciai fogás, megszellőztetünk valamit, felkapja a sajtó, majd cáfoljuk. Olyan egyszerű vagy hogy a százasszög hozzád képest mikroprocesszor.
@Habakuk999:
Ha nácizol és még szégyenled is a nemzetedet, akkor ne csodálkozz, ha úgymond idegenszívűnek fognak tartani.
@J.László: Az ilyen ócska szarok miatt nem érzem magam magyarnak!!Mint amilyen te vagy.
@taga20:
Te egészen másért nem érzed magad magyarnak. Nem kell ez a süketelés.
@MACISAJT: Most már csak az az egyszerű kérdés merül fel, hogy ki hazudott? A görög, vagy a másik? És hol az írásos bizonyíték?
Plusz, szerintem egy ugyanazon hírt ketté vettek, két időpontban adták le, és az MTI (fidesz) még a címet is manipulálta.

Ezért gondolom: magyarnarancs.hu/diplomaciai_jegyzet/az-egyedul-vagyunk-melankoliaja-84362
@Habakuk999: elmondok egy titkot, egy nacionalista/területért harcoló online játékban edződtem néhány évig, pontos képet kaptam a kialakuló magyar helyzetről, az erősödő hortikultuszról, a fasiszta és náci eszmék terjedéséről a fiatalok között, és arról a hatalmas megosztottságról ami a papíron egy érdekkörbe tartozó magyarok között is dúlt.

Tanulságos tapasztalat volt, ami megerősítette az 1989-es vezénylói vélekedésemet és az azutáni történéseket is letisztította. Igazi szoció szimulátor, elsősorban magunkra nézve, ami nem túl szép jövőképet fest számunkra. Ott találkoztam szép számmal itt is feltűnő nikkekkel, a stílusok pontosan ugyan az, itt is és ott is, a valójukat adják, csak semmi álarc.

Nincsenek illúzióim, tényleg ismétli magát a történelem, a legnagyobb szerencséje a világnak, hogy a fertőző góc jelenleg gyenge, és erőforrások nélküli, nem úgy mint a bajszoska birodalmában anno.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: angolra fordítva egy rész:

MASS UNEMPLOYMENT

For its size, the victory of Viktor Orban was a turning point. It was especially the sign of a major changeover in the opinion. Even if the country had been transformed after twenty years of upheaval in all directions, the Hungarians were ...

tehát:tömeges munkanélküliség, és változtatni csak azért, hogy semmi se maradjon állandó...

én teszem hozzá: ezzel a kavarással a kezében tartja és azt csinál amit akar...és eredménye nincs 36 hónap után

brühühühühü
@taga20: Igen, magammal.

Részt vettem a zemmútthúszévben.

Lelkes voltam, BÜSZKE, reménykedtem, hogy a gyerekeimnek olyan lehetőségei lesznek, mint a húsz évvel ezelőtt csak különböző útjaimon tátott számmal látott német, svájci, francia, angol gyerekeknek.

Most pedig csak a szégyen maradt, ismét Európa páriái lettünk.

De ez sokkal rosszabb, mint a múltban, mert ezt teljesen önállóan szúrtuk el, mindenféle idegen hatalomtól mentesen.

Ez a gyalázat.
@J.László: ki fogja ezeket mondani? te? ki vagy te, hogy ezt eldöntheted egy magad?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: két dolog:

1. az elmúlt évi köcsei rendes találkozón, ahol a fidesz-támogató értelmiség és vállalkozói réteg krémje képviseltette magát, az adósság elleni harchoz kihelyezett urnában valami tizenvalahány ezer forint gyűlt össze... nem vagyok rosszmájú, adtak volna ők a borbásmarcsitól a 300 millióval megtámogatott csizmadia laci bácsin át a 200 ezres napszemcsiben villantó lázár-tesókig szíves-örömest, de csak a bankkártyájuk volt náluk, azt meg csak nem dobhatják be az urnába, nem igaz?

2. a lázár-brothers cége, a cba cipruson van bejegyezve. kíváncsi vagyok, mennyibe fájt nekik ez a mostani balhé? azért nem kell sajnálnunk őket.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: két dolog:

1. az elmúlt évi köcsei rendes találkozón, ahol a fidesz-támogató értelmiség és vállalkozói réteg krémje képviseltette magát, az adósság elleni harchoz kihelyezett urnában valami tizenvalahány ezer forint gyűlt össze... nem vagyok rosszmájú, adtak volna ők a borbásmarcsitól a 300 millióval megtámogatott csizmadia laci bácsin át a 200 ezres napszemcsiben villantó lázár-tesókig szíves-örömest, de csak a bankkártyájuk volt náluk, azt meg csak nem dobhatják be az urnába, nem igaz?

2. a lázár-brothers cége, a cba cipruson van bejegyezve. kíváncsi vagyok, mennyibe fájt nekik ez a mostani balhé? azért nem kell sajnálnunk őket
@rodeo36: alaptörvénye a diktatúráknak, tarts mindenkit bizonytalanságban és félelemben
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A nácizás a semmirekellő ember tehetetlenségét palástoló pótcselekvés.
@rodeo36: lyó, ezentúl csak rád hallgatok.
@J.László: Te valami olyat tudsz amit én nem. Mesélj te féreg!
@J.László: mongyál némi igaz dícséretet erről a mai izéről amit te magyar ...nak nevezel

brühühühü

ügyeskeggy
@Habakuk999: Az a baj, hogy mindenben igazad van. "a k.anyádat":)
ezt hogy hívják?
lukrafutás, kapufa?
kamuhírnek való bedőlés?
vágyálmok tengere?

bazmeg.....
@J.László: Engem nem szoktak idegenszívűnek tartani.
Magyarként nyugodtan szégyellhetem a nemzetem.

Van rá jó sok okom.

Úgy gondolom, ki kell mondani azt a szót, hogy cigánybűnözés.
De nem hiszem, hogy pironkodva pisszegni kéne maradni a náci szó hallatán.

Ugyanakkor elsikkad a lényeg:

Mi az oka, hogy 2013 Európájában, a világ legfejlettebb gazdaságában ott tartunk, hogy a cigánybűnözés és a nácizmus a legnagyobb problémánk?
@Mariann19:
www.mfor.hu/cikkek/Keletre_tolodik_az_EU_autoipara__magyar_sikersztori.html

ebben a cikkben anny valótlanság vasn a magyarok előnyére, hogy felkaptam a vizet tőle

nem elég, hogy a Le Monde cikket -megint sokadszor- átferdítik még ez is

tele a bili és aranynak mongyák

brühühühü
@Habakuk999:
Aki 70 évvel a "fasizmus" megsemmisítő veresége, a "fasiszta" rendszer vezetőinek felakasztása és az azóta felnövő generációk "antifasiszta" nevelése után még mindig nácikat lát minden bokorban és ezzel traktálja nap mint nap az ország népét, az nem normális. Elmebeteg. Pont.
@Habakuk999: Nem érti ez a pondró. Süt a nap, élvezd!!
@FILTOL: Macisajt után te is beestél, a kurvaanyád. Elnézést anyukának.:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Igen, ráadásul a narancs gyártja az utánpótlását Lakitelken.
Te linkeltek a fidelitasos hírt.:)

Lehet, a két nemzedékkel alábecsültem a bajt.

Ráadásul az értelmesebbje megy, amíg mehet - egy kisvárosnyi fiatal 25 kilo húzott tavaly legálisan németekhez -, itt marad a húsz százaléknyi cigány szerencsétlen rabszolga, az idősek és a sok zavarosban halászó gazember.

Pazar kilátások.

Szégyen, hogy csak ezt tudjuk kitermelni magunkból.
@FILTOL: Te is tudod én is tudom, hogy egy nagy féreg vagy.:)
@taga20: "Drága, váccsá már. Mindenki ordenáré módon irogat, Te meg játszod itt az úriasszonyt! Az idők szava."
Váltok! Itt, és most, és csak Neked.
Mi van? Seggbelőtt az ármány?
Írok én Neked olyan stílusban - miután színes egyéniség vagyok - hogy kiugrasz a gatyádból!
Így jó lesz már?
@Fejesrob:
mióta az évekkel ezelőtti Le Monde cikket -pofátlanúl- összevissz ferdítette a magya sajtó és ha én akkor nem állok ki keményen az eredeti cikk eredeti jelentései mellett akkor mai napig senki sem tud semmit...utána lett egy lavina...a tegnapi Le Monde cikk egy De Gaulle pozőr-ről ír és nem hasonlítja a nagy franciához (bármennyire is ellentmondásossá vált idők során) a magyar kertitörpét...hanem kiröhögi, a zsebibaba meg az óriás egy lapon...be is szarik annyira erőlködik, hogy valakinek lássák, pedig egy bohóc és egyre nevetségesebb nem röhögünk rajta mert siralmasan nevetséges ahogy nyögve és minden kindergarten trükköt bedobva kapaszkodik a hatalomba meg a pénzbe...miközben a magyar kitartóinak a rossz kurvája egy ócska hímringyó

brühühühühü
@xxyati: ne reménykedj, te szegény kis hülye bukfenc... pedig már biztos úgy beleélted magad, hogy majd posztolhatsz, hogy te ezt előre megmondtad, ez lesz a vége, kiteszik a fideszt :)
@J.László:
A wikiről ide szépen beragasztva Nos alig van olyan pontja ami ma nem valósul meg Magyarországon
Cak a linket teszem be mert több mint 1000 karakter

varanus.blog.hu/2013/04/13/orban_hulyesegebol_mar_a_partjanak_is_elege_van#comment-form
@Mariann19:
na végre üdvözlégy a Bounty-n

brühühüühhü
@J.László: Nem kérlek szépen.

Aki a ma Magyarországának zsidókat, cigányokat, eut, bankokat, szőrös kizsákmányolókat, imperialistákat, kardhalakat, tengeri sünöket vagy akár a vöröshangyákat okolja az országban uralkodó káoszért és húsz évnyi semmittevésért, két pofonttal és egy jóízű fekete lajbis sétafikálással akarja megoldani a problémákat az náci illetve a nácizmus ideológiáját felhasználó gátlástalan gazember.
A pletyka, miszerint kizárnák az EPP-ből a Fideszt, nekem elég légből kapottnak, de legalábbis elsietettnek tűnt. Ilyen nagy jelentőségű információt komoly sajtó csak akkor ad ki, ha két független forrás megerősítette.
Ugyanakkor kíváncsi vagyok a cáfolatra, hiszen a magyar külügy fordításai olykor ferdítenek. Kerestem az eredeti kommünikét az EPP honlapján. Ott a legutóbbi információ szerdai. Mindenesetre rajta tartom a szemem a

www.epp.eu/

honlapon.
@Pandamedwe:
A kisebbik fiam főiskolára jár. Ott semmilyen wiki hivatkozást nem fogadnak el zh.-ban, dolgozatban.
@Habakuk999:
"Mi az oka, hogy 2013 Európájában, a világ legfejlettebb gazdaságában ott tartunk, hogy a cigánybűnözés és a nácizmus a legnagyobb problémánk?"

Az az oka, hogy szándékosan gerjesztik. De neked nem muszály ezt elhinni, higgyél csak továbbra is a baloldalnak, hogy a fasiszta FIDESZ a zsidó Rogánnal és a zsidó Deutch-al, meg még ki tudja hány zsidó politikussal holokausztra készül. Vagy ha nem a baloldalnak hiszel, akkor hidd el az "antikummunista" FIDESZ-nek, hogy az áldozatok érdekében nem hozhatják nyilvánosságra az ügynöklistákat. Nem mintha nem lenne benne logika; ha felismernéd őket az utcán, te lennél a következő áldozat...
De ha már egyiknek sem hiszel, akkor olvasd el ezeket az írásokat:
fenteslent.blog.hu/2013/04/11/oseink_csontjain_taposnak_686
www.kibulizottorszag.net/
A vágyaidat összekevered a valósággal.
index.hu/belfold/2013/04/12/kirugjak_a_fideszt_az_europai_neppartbol/

Ez a felnőtteknél kóros.
Most szombaton elég volt a zindex címlapra, grat, de nem nyert:

"Néppárt: Alaptalan az értesülés
Teljesen alaptalannak nevezte a maszol.ro hírportál értesüléseit az Európai Néppártnak és a párt frakciójának szombati közleménye a dubrovniki kihelyezett pártvezetőségi ülésen tartott vacsorával kapcsolatban, amelyen állítólag a Fidesz esetleges kizárása is napirenden lett volna.

A Kosztasz Szaszmatszoglu szóvivő által jegyzett kommüniké szerint Joseph Daul, a néppárti képviselőcsoport vezetője, Antonio López-Istúriz White, a párt főtitkára, és Viviane Reding, a konzervatív európai pártcsaládhoz köthető, alapjogokért, igazságügyért és állampolgárságért felelős unós biztos nem tartott olyan vacsorát, amelyen a Fidesz jövője lett volna a téma..."

Az is lehet, csak szimplán hazudsz.
Ez sem meglepő, de szintén rossz szokás.
@xvxvxv: Akkor sokszorosan jó vagyok, vagy két nagyságrenddel többet adtam.

Én vadmarha!
@Mariann19: igen, naccága.:) jó nyomod, szeretlek is, de van itt néhány hulladék. ki vagyok én?:)
@Húsleves:
Érdekes észrevétel, eddig még nem találkoztam vele a blogszférában.

A Fidesz országosan ismert vezetőinek nem kis része zsidó. Többek között az általad említettek. Ők lennének a nácik?
@zobod: végre egy normális jobboldali ...
bár nem értek veled egyet, és már unalomig hallottam ezt az okfejtést de legalább nem fröcsögsz....
a baloldali érvelés erre, hogy nekem és neked olyan szüleink voltak akiknek volt annyi esze, hogy erőltették a tanulást hogy minél könnyebben boldoguljunk....
tehát.... és a többi.....
tipikusan az érme két oldala, mindkettőnknek igaza van és teljesen egyikünknek se....
Csak egyet nem értek... mi elzavartuk azokat akik a nevünkben hozzájárultak a mai helyzethez....
ti meg békemeneteltek....

Fény gyermekével teljesen egyet értek, nem értem mi ez a csend...
@J.László:
Nem tudományos dolgozatot írunk hanem kommentelünk.
Lehet a wiki pontatlan de ebben azesetben szépen össze van ott foglalva mitől náci a náci.
@Húsleves: Annyian ismételgetitek ezt a kibulizott országot, hogy csoda.

Az én agyam sokkal egyszerűbb, folyamatosan hígul, butul, gátlástalanodok el a politikusi szakma.

A puha, összekacsintós Kádár rendszerben lopásban, csalásban, hazugságban szocializálódott legények kaparintották meg a hatalmat.

Az istenadta nép pedig reménykedve várja még most is közreműködésének méltó jutalmát.
@J.László: jaj hát nem figyelsz te eléggé...
Orbán a miniduce, fasiszta, kommunista, diktátor, vagy épp Orsós a cigány, alkalomadtán náci, zsidóbérenc, vagy csak simán zsidó.....mind egyszerre vagy épp felváltva.
@Mariann19: az angolt összekeverik valami hirdetéssel

economia.uol.com.br/noticias/efe/2013/04/12/george-soros-adverte-o-euro-pode-destruir-a-uniao-europeia.htm

ez a Soros értekezlet, Barcelona tegnap

most olvasom, mert már megint "vágták" apróra

brühühühühü

angolul

www.fxstreet.com/fundamental/market-view/george-soross-conference-barcelona-april-2013/2013/04/12/

lekopizom és utána beszéljünk róla számomra mérvadó a véleménye
@Mariann19:
Soros finished this entertaining Q&A session by commenting that while he has concerns for Europe, he still has great hopes that the continent could rediscover the feeling of solidarity and companionship that had brought together all member nations in the first place.

érted, ugye?

brühühühü
@FILTOL: Apa a főnököd ne cigányozd le! A helyedben félnék!
@FILTOL:
Nem felváltva.

Egyszerre minidúcse, Kim Ir Szen, fasiszta és kommunista, zsidó és cigány, grazi elmebeteg és IMF-et átverő dörzsölt csirkefogó.

A legnagyobb vicc, hogy az "antirasszizmus" vallásának liberális papjai zsidózzák és cigányozzák, mintha tanfolyamra járnának Jobbik kemény magjához.
@Fejesrob: "A Néppártnak meg ezerszer fontosabb a magyarok által megválasztott Orbán, mint Barroso vagy Reding, akik nyárra már ki tudja, hol lesznek?"
Udvarias ember vagyok, mégis kimondom, hogy alulinformált vagy. Reding ugyanis a négy jelölt egyike, aki Barroso helyébe léphet.
Ugye azt nem gondolod komolyan, hogy az Eu legnagyobb pártja tartósan képes lesz kompromittálni magát Orbánnal a világ közvéleménye előtt.
Ne felejts el, hogy Németországban választások lesznek, ahol a németek nem veszik jó néven Merkel pártjában Orbán szellemiségét. Erre Merkel is rájött, ezért a pártja és a saját érdekében kezd elhatárolódni Orbántól, melynek hangot is ad.
A dolgok így függenek össze, ha nem haragszol.
@Húsleves: Tévedzs, ez valóban nagy probléma.

Létezik ma egy több, mint tíz százaléknyi réteg, akivel 88 óta senki nem foglalkozott.

és létezik egy kb húsz százaléknyi réteg, aki a sikertelenségét, frusztráltságát, csalódottságát ordas eszméket magáévá téve különböző külső, önmagától független erők károkozásával magyarázza.

Gyakorlatilag minden harmadik ember az országban a csecsemőktől a haldoklók figyelembevételével e két csoport egyikébe tartozik.

Nem hiszem, hogy magyarázatoknak dőlök be.
@J.László:
Azért nem találkozol a blogszférában (sem) ezzel a legkézenfekvőbb ténnyel, mert szándékosan hiszterizálják a közéletet, és egymás ellen uszítják az embereket, embercsoportokat. Az uszítás hatására pedig minden oldalról beindulnak a szociálpszichológiai folyamatok (velünk vagy ellenünk), és ezt a gátlástalan politikusok - és azokat támogató szociológusok, filozófusok, akik korábban marxista tudósokként még nemes egyszerűséggel imperialista áltudományként aposztrofálták azt, amivel ma foglalkoznak - pontosan tudják.
A baloldali "utca embere" vagy bloggere azzal hessegeti el az agyától messzire ezt a nyilvánvaló tényt, hogy az ilyen már nem is igazi zsidó (lásd: Rogánt a FIDESZ második számú dísz-zsidójának titulálta egy "toleráns" baloldali megmondóember anno). A jobboldali "utca embere" vagy bloggere pedig azért nem fogja feszegetni ezt a témakört, mert ezáltal érzi bizonyítottnak, mert "ugye, ugye, méghogy mi vagyunk antiszemiták?".
@J.László: az IMF-et nem verte át, saját magát de főleg a hülye seggfej népet -benne téged- baszott át és mindez a seggség a matolcsizmusként hírhedtté vált állatság, cca 6000 milliárdjába kerűl az országnak ami IMF-fel ennyivel olcsóbb lenne....összesen ellopott 37000 milliárd HUF-ot 36 hónap alatt és nyoma sincs a gazdaságban mert az meg zsugorodik

brühühühühü

te kis dzsenni
@taga20: naná...mariann-t tiszteld a többieknek aggyál

brühühühühü
@Habakuk999:
Ebben semmiféle ordas eszme nincsen, ez a legkézenfekvőbb magyarázat arra ami történt.
És másképp nehéz lenne megmagyarázni ezt is.
www.origo.hu/gazdasag/20130326-gyanus-unios-palyazat-gyurcsany-miniszteret-ficsor-adamot-hoztak-helyzetbe.html

A sikertelenséggel kapcsolatos megjegyzésedhez: jó munkám van, jó fizetésem, és úgy általában is minden rendben, úgyhogy ez mellément. Ha pedig valamit cáfolni akarsz, akkor ne olyan "cáfolatot" adj, aminek a cáfolandó dologhoz semmi köze.
@taga20:
Meg szerettem volna már kérdezni tőled. Mire jó neked, hogy mindenkit lefikázol? Ettől csak hiteltelenebb lesz a mondandód.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Él itt e hazában azért, vagy pár millió 60feletti. Azok hová menjenek, és minek? lassan a fiataloknak sem lesz mosogatóhely nyugaton.
Vajon hol található az EPP szóvivőjének cáfolata? Rengeteg helyen közlik ugyanazt a szöveget, de hivatkozás az eredetire sehol.

Nem vonom kétségbe, hogy volt ilyen cáfolat, de szeretném angolul olvashatni. Mert ilyen kis bizalmatlan vagyok.
@Húsleves: Nem konkrétan rád értettem, nem bántottalak.

A jobbikban reménykedő tömegekről beszéltem, halvány gőzöm nincs, Te kit támogatsz.

A linked sok igazságot tartalmaz, ezt nem akarom cáfolni, följebb írtam épp a "kétfrontos harc" szükségességéről, számomra a szocik és a fidesz egy és ugyanaz. A jobbik pedig az újdonsült kisz és hazafias népfront az én olvasatomban.

Szóval nem bántottalak, csak továbbgondolkodtam.
@J.László: Ezt, hogy a faszba vetted észre? Laci egy muff csodákra képes. Próbáld ki!:)
@rodeo36: Megnéztem a gépjárműgyártás adatait, 297 gépjármű és 2.252 db motor gyártásáról van szó a hazai termelésben. Ebből az látszik, hogy még mindíg a motorok, mint részek gyártása a döntő folyamat, nem a késztermék /gépjármű/ előállítása. Ugyanis nincs elég szakképzett munkaerő, különösen felsőfokú.Ezzel az igénnyel szembe megy az oktatáspolitikánk, ezért maradunk, ahol vagyunk.
Holott a cikk szerint a külföldi képviselő ezt elég markánsan igényként el is mondta. Hol vagyunk mi ahhoz, hogy még K+F tevékenységet is folytassunk?
Rodikám! A küldött irásokat fordítsd le légyszi, csak úgy tudom értelmezni.
A 16.53-as hsz-ért puszi.
Orbán retorikája a következő:
Mondd, kedves hívem, mit kívánsz? Ellopom én neked, törvényes úton, nem kell bepiszkolnod a kezed, nem kell fárasztanod magad ilyesmivel. És a majom rászavaz, mert hiszi, hogy csak most, csak neki sikerülhet a szomszédját, esetleg saját gyerekét meglopnia, anélkül, hogy ez kiderülne. De ilyen nincsen, csak a mesében. Hazug mesékben.
Persze, arra egyik sem gondol, hogy az össze többi választónak is ezt ígérte Orbán, tehát őt is meg fogja lopni, törvényesen. Nem veszi észre, mert nem akarja, hogy erről szól ez csak, a választók egymás ellen való kijátszásáról, miközben mindőjük pénzét felmarkolja, aztán röhög az egymásnak eső választókon. Mert idióta az az apa, aki a külföldiek ellen hirdetett kampányra szavaz, ami leginkább saját gyerekei, unokái alól húzza ki a munkahelyet és a boldogulást. Gondolkozni fájdalmas, tudom, na de ennyire?
Aki nem akar áldozni a jobb jövőért, abból csak tolvaj lesz. Akár miniszterelnök, akár választó az illető. Nem bonyi ez.
@Húsleves: Aha, te vagy a "jó rendőr". A "művelt" "jobboldali", fidesztámogató. Tény, hogy nem anyázol, de ez az egyetlen pozitívumod.
Attól, hogy leszólod a szociológia művelőit, nem leszel meggyőzőbb.
@olddoki: Kommentem naugyemegmondtamnak írtam-volna. nem tudom ,hogy került a képbe -sentinel...
@taga20: "Ki vagyok én?"
Írd körül. Azt látom, hogy egy platformon vagyunk nagyjából, ezért minden megbocsájtható.
@Mariann19: Drága szerintem te vagy a legjobb nő varánuszon.( agyrém)!:)
Jó látni, hogy egy végighazudott nap után megjelent az indexen a cáfolat.

A Néppártnak nincs elege Orbánból. De nekünk már elegünk van a megélhetési balos hazudozókból.
@Habakuk999:
Ok, elhiszem neked, részemről semmi probléma. A Jobbikról nem teljesen egyezik a véleményünk, összetettebbnek látom a dolgot. Én inkább úgy mondanám, hogy a Jobbik nem ok, hanem következmény, így tőlük várni igazi megoldást naivitás. Szerintem inkább csak előkészítője lehet a "polkorrekt" színház lebontásának.
@épészmérnök: le escribí correo al A. Lopez...espero respuesta pronta jajajajaja no lo dejo en la confusión

brühühühü
@épészmérnök:
www.hirado.hu/Hirek/2013/04/13/12/Az_Europai_Neppart_cafolja_a_dubrovniki_vacsorarol_szolo.aspx
Ugye, nem gondolod komolyan, hogy kamu?
Amennyiben igen, úgy biztos lehetsz benne, hogy kedden kiderül.
@tundrazuzmo:
Egyetértek, nekem is elegem van már a megélhetési balos hazudozókból. De mondjuk nekem a megélhetési jobbos hazudozókból is elegem van, róluk mi a véleményed?
Orbán olyan nyugati emberek torkán akarja lenyomni neokommunista unortodoxiáját, akik nem ismerik a kommunizmust, mert nem éltek sosem abban, csak híradóban látták legfeljebb gyerekkorukban, hogy mi folyik a vasfüggönöyn túl. Ezért csodálkozik Orbán, hogy amit az itthoni agymosottakon könnyen átver, az ott kemény ellenállásba ütközik. A bibi az, hogy maga is csak azért kommunistáskodik, mert nincs más mintája, ezen nőtt fel. Meg hisz dolgokat az azt megelőző hatalmista rendszerekből. Horthytól, Rákositól, Hitlertől. Vajon ki fog nyerni? Az idióta gyerek, vagy a normális életfelfogású felnőtt emberek, akik egészségesebben szemlélik a világot? Nem nehéz a válasz, ez nem a 64ezer ftos kérdés volt a legyen ön is milliomosban.
Pl. az 1999-es gazdasági fellendítő programját még Roosevelttől nyúlta, a 30-as évek New Deal projektjéből. Sikeres volt? Igen. Miért? Mert jó volt a minta.
De a mostani mintái nem jók, ezt azért lássuk. Ezért nem is viszi sikerre. Szarból nem lehet várat építeni.
@Húsleves: Pontosan, következmény.
A rendszerváltást követő semmittevés következménye.

Hogy ez mennyire tudatos, az vita tárgya lehet.
Szerintem abszolút nem tudatos, senki nem látta át, milyen szellemet engedtünk ki a palackból.

Ezt visszatuszkolni pedig csak több nemzedéknek sikerülhet, korrekt gazdaság- oktatás és szociális politika mellett.

ezek ugye, mostanság és a múltban is hiánycikkek.
@Mariann19: hogy ne fárasszalak: Soros az europai unió pártján áll de kritizálja és semmi rosszindulatot nem talál az elműlt időszaki viselkedésükben hanem "gyermeteg" tévedéseket...ostorozza keményen a az EURO-t magát mint egy alapvető tévedést (nem részletezi miért tévedés) de feltűnő az, hogy a City szerepének nagyarányú csökkenésétől tart az EURO esetleges erősödése által, ezzel -számomra- leleplezte, hogy a City és az USA nagy fináncintézményeinek végzetes összefonódása kulcskérdés marad mert a hegemóniájuk eréven tartható fenn, nincs más lehetőség (ez már részben az én kommentem ne a cikk)...látva a piac lakulását, hogy az amerikai és europai ipart és szolgáltatásokat áttelepítették Kínába annak a hátúlütői most csapnak bele (lásd a tözsdei mutatók borzalmait) ha elfogy a karakterem onnan folytatom...Kínában is jobban akarnak élni és ahhoz beruházás kell és szelektív gazdaság nem minden szart átvenni, és környezetvédelem...azaz drágúl és nincs hová visszavenni!!! brühühühü
@épészmérnök:
Nem tudom hogy úgy álalában mennyi információ szokott átvergődni az agyad szűrőin keresztül a tudatos területre, de ha értettél volna valamit abból amit írtam vagy linkekkel hivatkoztam, akkor a fidesztámogatót biztosan nem írtad volna le.

A szociológia művelőit nem szóltam le. Szociológiát azok művelnek, akik hiteles módszerekkel gyűjtött, hiteles statisztikai adatok alapján, hiteles módszerekkel, hiteles következtetéseket vonnak le, és ezek alapján gyakorlatban működő javaslatokkal képesek előállni. Ilyenek Magyarországon nincsenek. Magyarországon a szociológiai adatok jelentős része (bűnügyi, etnikai adatok) titkosak, vagy nem hozzáférhetőek, tehát már alapjaiban is hazugság a "tudományuk". Az eredményét meg látjuk, önmagáért beszél.

Ha valamit nem tudsz, nyugodtan kérdezzél.
@taga20: "Drága, szerintem te vagy a legjobb nő a varánuszon. /agyrém/."
Agyrém vagy bányarém?
Most imponálni akarok Neked, hátha körülírod, hogy ki vagy.
Szerintem valamelyik blogon találkoztunk régebben.
Régen külföldön élsz?
@Mariann19: Drága "régen külföldön élsz" mi ez? Szeretlek, de mi ez,:)
@Habakuk999:
"Szerintem abszolút nem tudatos, senki nem látta át, milyen szellemet engedtünk ki a palackból."

Örülök hogy ilyen konkrétan fogalmaztál, mert ezzel lehet vitatkozni, nem maszatolással.

Én szerintem meg abszolút tudatos volt. 89-ben és az azt megelőző években az elvtársak már pontosan tudták, hogy a rendszerük abban a formában nem tartható fent, a szovjet elvtársak nem fogják megvédeni őket. Pontosan tudták, hogy a bukás után nem lesznek népszerűek, a népellenes tevékenységet pedig akár börtönnel is jutalmazhatják. Ebben a helyzetben számomra tehát pontosan az lenne a furcsa, ha nem mentették volna a bűrüket. Azt, hogy miről tárgyaltak az "ellenzéki kerekasztallal", csak a saját maguk által tálalt forrásokból tudhatjuk, az eredményét pedig látjuk.

Folyt köv, mert elfogytak a karakterek...
@J.László:

"A bíróság azzal az indoklással utasította el a beadványt, hogy a törvény értelmében a panaszos 2010. november 1. előtti magánpénztári megtakarításait érintetlenek maradtak"

A bíróság nem ismeri az Orbán-féle pávatáncot.
Volt olyan hülye, hogy készpénznek vett egy Orbán-kormány által alkotott jogszabályt, mert ők még nem tudják, hogy az kevesebbet ér, mint az a papír, amire ki lehet nyomtatni.
@taga20: kösz...jól esett

brühühühü
@DarthVader:
Aki nyugdíj-alapot "privatizál", azt Buda főterén kéne nyilvánosan lenyakazni. A nyugdíjat elprivatizálók helyében én csöndben örülnék, hogy megúsztam felelősségre vonás nélkül.
@rodeo36: A fene a bundádat, itt még hideg van!:)
@Habakuk999:

Számomra sokkal kézenfekvőbb és logikusabb hogy Horn Gyula nem lett hirtelen jó ember, amikor átengedte a németeket a határon, hanem arra hajazott, hogy ezt méltányolják majd a németek (és így is lett). Sokkal kézenfekvőbb annál, minthogy valamiféle mentséget kreáljak ilyen embereknek.

Számomra sokkal kézenfekvőbb és logikusabb hogy Orbán Viktor, a befolyásos, a "rendszerváltás" idejére már jelentős magánvagyont felhalmozó párttitkár gyereke nem járta be a megható KISZ -> Liberális -> Konzervatív -> diktátor jellemfejlődést, hanem gátlástalan haszonleső volt már a kerekasztal mellett is. Sokkal kézenfekvőbb annál, minthogy mentséget kreáljak ilyen embereknek.
@Mr. Waszabi: Beakadt a lemez megint?

''Néppárt: Alaptalan az értesülés

Teljesen alaptalannak nevezte a maszol.ro hírportál értesüléseit az Európai Néppártnak és a párt frakciójának szombati közleménye a dubrovniki kihelyezett pártvezetőségi ülésen tartott vacsorával kapcsolatban, amelyen állítólag a Fidesz esetleges kizárása is napirenden lett volna.''

index.hu/belfold/2013/04/12/kirugjak_a_fideszt_az_europai_neppartbol/
@Húsleves: na ez egy alapvető tévedés a SZU-val kapcsolatosan, 1984!!!!-től folyamatosan valós piaci alapokon akarták folytatni a magyar gazdasággala kapcsolatukat és volt rá pénzük és hatalmas piac lett volna a magyaroknak egy hatalmas kooperációval...teljesen normális, kizárólag gazdasági, geopolitikai alapokon kezdték, és ment is...majd jöttek ezek a szarháziak és a nevelőtisztjeik (fidesz és elődjei) és beleszartak az egészbe létrehozva egy politikai léggömböt ami napig nem képes még lebegni sem

a többi gyermekmese hülye óvodásoknak

brühühühühü
@J.László: Laci a kurvaanyád. Ez vot mán?
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: ilyen közlemény nem létezik az EPP.EU oldalán és ami ott nincs az nem létezik tehát megint fidesz hazugság

brühühühü

MTI?
@rodeo36:
Akkor azt is mondd el, hogy mit cáfoltál a nagy leleplezéseddel? Ha szovjetek piaci alapon folytatták volna az együttműködést, az semmit sem változtat azon, hogy a szovjet eltársak nem védték már meg a magyar elvtársakat.
@Mariann19:

ugyanazt olvastad csak én sokkal sötétebben látom, mert a felsőfokú tanintézetek részéről nyitott kapukat döngetnének ha nem vették volna el tőlük a kenyerüket és a magya gazdaságban a sponzorálás nem megy 50 milliárd innen másik 1000 milliárd onnan és máris indúl a bakterház de a Széles meg a Csányi és a többi főleg a simicska alkalmatlanok erre sőt...ők lopnak azaz elvi szem pont

brühühühü
@rodeo36: Soros az eu ténykedését "gyermeteg"-nek minősíti. Kár, hogy nem fejti ki bővebben.Az eu tévedése szerintem az adósságcsökkentés és a költségvetési deficit mindenáron való minimalizálásában van, miután nem a gazdasági növekedést célozta meg prioritásként. Pont.
Ha a londono Cityről van szó, Cameron kihátrálásának oka pont ebben rejlik. Bevételeinek 12%át adja, az eu egyes lépései korlátoznák ezt a történelmi előnyét.
Ami Kinát illeti: Nemcsak az USA és Európa iparának áttelepítése a gond, hanem az a nagyarányú import, amely fokozatosan csökkenti a két földrész termelését az aránytalan behozatallal. Eu-ban a könnyűipart, az USA-ban az autóipart érinti ez hátrányosan.
@Húsleves: nem hiszek ebben az elméletben.
A csurkisták valóban jelen voltak, de jelentős bázis nélkül.

Amennyiben valakinek feltűnt volna a mélyszegénységbe süppedés illetve a vidék magára hagyása, esetleg tisztáztuk volna a németekhez hasonlóan a XX századi Magyarország szerepét a világban, azaz ha lett volna valódi államhölgyünk, államférfink, pártunk, és ami a legfontosabb valódi civilizált, polgári értelmiségünk, akkor nem talált volna ekkora tömegbázist a baloldalban csalódó vidék és a buta, hazug hatalomban csalódó radikális fiatalság.

Amúgy szerintem alapvetően gazdasági okokra vezethető vissza, a parlamentben fontoskodók a szabad rablásos privatizáció lázas kaparkodásában elfelejtették, hogy rajtuk kívül még él ebben az országban 9.999.614 enber is.
@Mariann19:

én nagyon fontosnak tartom azt a fenti megjegyzésemet, mely szerint a kihelyezett szolgáltatások és gyártókapacitásoknak nincs helyük többé hová visszavinni (az USA sír a legjobban) mert olyan árrobbanás és bérrobbanás lenne a következménye, hogy a mai paradigma alapján (és nem mernek változtatni egyelőre) halál, gyors azonnali halál

Kína még egy két évig bírja visszafogni a 1.5 milliárd kínait a jobbléttől utána adni kell erre van az új PB és a titkárok meg az elnök...de akkor mi lesz az árakkal és a hatalmas árrésekkel (10000 szeres árrésekről beszélek!!!) le kell venni 200%-ra ami 2 szeres...és ott jön a brühühü az olaj ára zuhan vagy nagyon fluktuál a gáz vele és a szén meg a többi energiahordozók és akkor nem marad semmi

Europának fel kellene ébrednie azonnal és el kezdeni visszavinni dolgokat vagy más kooperációt csinálni NEW PARADIGM

brühühühü
@taga20: "Régen külföldön élsz?"
Kérdezed, hogy mi ez?
A kilétedet firtatva gondoltam az egyik elhagyott vitapartneremre.
Ezek szerint nem Te vagy az.
@rodeo36:
Nem kell az MTI-ig menned. Ott van a hivatkozott index cikkben.
@Húsleves: Ez ok.
ugyanakkor van különbség.
Horn politikus volt, aki szeme előtt tartotta az ország érdekeit.
Abban teljesen igazad van, ha nem gyengült volna meg a szocialista világrend, kiváló szocialista maradt volna.

orbán egy hazudozó tolvaj, aki semmilyen felelősségtudattal nem rendelkezik.
A Horn-t követő szocik és liberálisoknak csúfolt haszonleső cimborák méltó partnerei e jeles tevékenységében.
@J.László: Ja, bocsánat, nem tudtam, hogy hülyével van dolgom.
@Habakuk999:
Én sem hiszek, jobban szeretem a tényeket.
Az ügynöket ma is védik, és egyáltalán nem úgy néz ki, mintha csak a "rendszerváltás" előtti tevékenységük miatt tennék. Például a cigánygyilkosságok is le vannak titkosítva, és ott konkrétan jelen van az NBH felelőssége.
A mélyszegénységgel, gazdasági okokkal, mint okokkal kapcsolatban: ezek is következmények. Legalábbis a világválságig biztosan nem voltak külső okok. Ezen a külföldi bankokra mutogatás sem változtat, mert a bankok is vállalkozások, mindent megtesznek a profitjuk maximalizálásáért azokon a kereteken belül, amit a törvényhozók teremtenek számukra.
@Mariann19:
akkor maradjunk a gazdasági növekedés nevű agyrémnél egy pillanatig

a jelenlegi teljes kapacitás a FÖLD nevű bolygón elegendő 20 milliárd ember jólétéhez (alúlról közelítjük a 10-et)

igenám, de nem lehet ingyen adni dolgokat -egyelőre- olyan országoknak amelyekbe nem telepítettek semmit de kifosztották őket vagy sohasem volt semmijük csak lakosságuk

a vöröskereszt és a többi charity nem véletlenűl viszi ingyen amit visz mert a raktározás drága és egyre drágább másrészt magától raktározás közben tönkremegy meg elavúl

nem a mennyiséget kell növelni!!!! hanem más PARADIGMÁT KIALAKÍTANI MINT A BILL GATES ÉS A A TÖBBI HAVERJA AKARJA MERT ŐK TOVÁBB LÁTNAK AZ ORRUK HEGYÉNÉL

az USA mezőgazdasága (mexikói törvénytelen munkásokkal) 1 milliárd embert képes ellátni önmaga és a kkor a többiről nem is beszélek, a természetvédelem és a flóra fauna megmentése és megtartása lehet az egyetlen cél vagy kipusztúl az emberiség nagy része és gyorsan...brüühühhühühü
@rodeo36: Az USA anno befektetett Kinába, Kina e befektetések nyomán tudott fejlődni, főként a korszerű technika megismerése által.
Az USA a befektetéseiből ma is profitál, de már nem az övé a bővített újratermelés lehetősége, ezt Kina már profi módon gyakorolja.
Időközben az USA-t is elérte a válság keményen, jelenleg legnagyobb hitelezője Kina.
Azonban Kina tartományai hihetetlenül eladósodtak infrastruktúrális beruházásaik miatt, melyekre tavaly derült fény a központi hatalmuk számára, amikor a hitelek visszafizetésére került volna sor.
Ki hitte volna, hogy ez a hatalmas ország is el kezd lefelé menni gazdaságilag.
Mintha az egész világ egylefelé mozgó spirálba menne.
@J.László: hülye vagyol...az EPP:EU nem adott ki semmilyen kommünikét, pont

onnan az EPP.EU -ról tudom nem MTI és index

orbánbasi basszamegakecskétésteis

brühühühü
@Habakuk999:
"Horn politikus volt, aki szeme előtt tartotta az ország érdekeit.
Abban teljesen igazad van, ha nem gyengült volna meg a szocialista világrend, kiváló szocialista maradt volna."

Ilyet véletlenül sem írtam. Horn egy szarházi volt, aki sohasem tartotta szem előtt az ország érdekeit. Konkrétan azt írtam, hogy nem keresek magyarázatot arra, hogyan lett a hazai és idegen diktatúra kiszolgálójából nemes demokrata, mert van ennél sokkal kézenfekvőbb magyarázat: mentette a bőrét.
@DarthVader:
Ennyit tud a nyugatos művelt liberális szürkeállomány.
@rodeo36:
Akkor hazudik az index. Szokott persze máskor is.

A brühühühü rizsa kibaszott modoros. Nem áll jól. Nem mondták még?
@rodeo36: Te engem piszkálsz. Mariann a te babád? Verekedjünk meg?:))
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: nem, hibátlan a lejátszóm, csak nekem ez a kedvencem mostanában:) Ugye nem baj?
Itt mindenki véleményt nyilváníthat, nem de szólásszabadság van, vagy mi a szösz?
Különösen, ha valaki nem forgatja a demokrácia feliratú köpönyegét oly gyakran, mint Orbán. Én egyszer sem fordítottam meg 24 év alatt, ez a helyzet. A kedvenced viszont ezt nem mondhatja el magáról. Ez neki kellemetlen, nem nekem. Meg neked, ha az ellenkezőjét szeretnéd hinni, vagy magad is az uralkodó széljárás szerint forgtál, mint a ringlspiel.
A valóság kegyetlen, tudom. De ez van, mit tudsz tenni ellene? Semmit. Legfeljebb, hogy nem olyan seggét nyalod, akiben csalódnod kell. Ez megkímélhetne a cslódásoktól, ha már nyalni kell mindenáron valakiét, ugye. Ami a szar, az szar, ez a valóság, ez van. Lehet itet maszatolni, kenni ide-oda, de várkastély, nos, az nem lesz belőle sosem. Ébresztő:)
@Húsleves: Rám hatnak a "politikai"közgazdaságtan tézisei.:)

Szerintem (is) a gazdaság az alap és az összes többi hókuszpók a felépítmény.

Nem csupán világválság hatott ránk. A KGST tönkrement, ott maradtunk piacok nélkül, elavult termelési szerkezettel.

Horn jól gondolkodott, amikor a német gazdaságba vetette a reményünket.

Egy német "Marshall" segélybe.

Meg is kaptuk, csak a németekkel - és a velünk azonos bajban lévő keletiekkel - ellentétben mi nem voltunk képesek élni a lehetőséggel.
@Mariann19: én ezt nem nevezném befektetésnek, ezt kapzsiságnak nevezném amit a saját állampolgáraikkal fizettenek meg kurva drágán

és legyen ez most ilyen rövid

brühühühü
@Habakuk999: Kuki ez így nem teljesen pontos...hogy ne mondjam történelemhamisítás

gondold át mégeccer

brühühühü
@Húsleves: Szerintem pedig a rendszerváltás egyetlen valódi politikusa.
Aki tevékenyen szerepet játszott a változásban, illetve Bokrossal stabilizáltatta az ország gazdaságát.
De tökmindegy.
@taga20: szúrka piszka...Mariann egy jó barát...és te is...megoszt...és barátkodzik

rodejó36....brühühühü
@rodeo36: Ha befűzök egy nőt az baszás. De elnézést.:)
@Habakuk999: Kuki a Horn Gyulát "is" az MSZMP nevelte

brühühühühü
@Habakuk999:
Hogy így nem gondolkozott, az 100%, mivel a 90-es választás előtt maga mondta, hogy biztos benne, hogy első körben csak ellenzéki szerep juthat nekik. A győztes MDF nevében pedig Katona Tamás (a miniszter, akit a hosszú haja miatt egyszer a politikusok helyett a zenészekhez kísértek) kifejezetten büszkén kommunikálta (hogy mi ad okot ebben büszkeségre nem tudom), hogy a környező országokkal ellentétben mi a németek helyett az Amerikába csimpaszkodást választottuk.
Szerintem sokkal egyszerűbben gondolkozott: túlélni és átmenteni. Ez volt akkor a legfontosabb nekik.
@taga20: Platón----izmos

dagad

brühühühühü
@J.László: pont azért csinálom mert az...van jobb ötleted esetleg...???
vagy

brühühühühühühühühühühühühühühü
Elmélázom néha azon, hogy a libbancsok legnagyobb kedvence a mai napig Bokros. 1,5 évig volt pénzügyminiszter 18 évvel ezelőtt. A saját miniszterelnöke is kirúgta. Azóta egy viccpárt EU-képviselője. Katasztrofális lehet a mezőny a szürkeállomány háza táján.
@rodeo36: Nézd, én húsz évben gondolkodom, a kohéziós alapok, infrastrukturális támogatások bejöttek.
Csak nekünk gyárak helyett szökőkutakat volt kedvünk építeni belőlük. És sok sok falusi fenékáztatót.

Persze, rossz a hasonlat, hiszen Marshall teljesen mást körülményekben, és más célok érdekében jött elő a tervével.

a sors iróniája, hogy a SZU kényszerítette ki, s hosszabb távon ezzel alá is írta a saját halálos ítéletét.

Nézd meg a svéd, a finn baltikumi támogatásainak hatékonyságát.

Ott van akkora jelentősége, mint Marshallnak anno.
Teljesen alaptalannak nevezte a maszol.ro hírportál értesüléseit az Európai Néppártnak és a párt frakciójának szombati közleménye a dubrovniki kihelyezett pártvezetőségi ülésen tartott vacsorával kapcsolatban, amelyen állítólag a Fidesz esetleges kizárása is napirenden lett volna.

A közlemény ismerteti, hogy Antonio López-Istúriz White, a párt főtitkára ott sem volt a horvátországi Dubrovnikban tartott vezetőségi ülésen, Joseph Daul a párt európai parlamenti képviselőcsoportjának elnöke pedig semmilyen megbeszélést nem folytatott a Fideszről Dubrovnikban. Az Európai Néppárt alig várja, hogy Strasbourgban, a párt frakcióülésén üdvözölhesse Orbán Viktor miniszterelnököt - zárul a közlemény.
@zobod:
Hát persze hogy kihozzák a maximumot a támogatásokból. Ezért kaptunk földalapú támogatást másfél Mo-nyi területre... Ügyes...
@taga20: nem én voltam.:) ACvillámDC itt elakadtam!:))
@rodeo36: A teljes mai korosabb nemzedékkel egyetemben, bennünket is Rodeo.
Akkor is, ha nem voltunk pártagok.

Attól még lehetnek rendes emberek, lehetnek viszonylag normális politikusok és szarjankók. A macskajancsik vannak többségben, de ez általános emberi tulajdonság, legalábbis a házunk táján.
@J.László:
és mi "állna jól"??????????

brühühühühü

ez is modor
www.youtube.com/watch?v=yW2WoCKWlc0

www.youtube.com/watch?v=TTMPrPlTVKM

másik modor Hans Jürgen Rolff aki orosz családi háttérrel volt német

brühühühühü
@hogyne,persze,igazad van!: "Ugye, nem gondolod komolyan, hogy kamu?"

Természetesen nem gondolom, hogy kamu, ha figyelmesen olvastad a hozzászólásomat, akkor ez nyilvánvaló.

Ami nem nyilvánvaló, hogy mi a cáfolat szövege?

Az mti, és a külügy fordításaiban jó okkal nem bízom.
A kommunista-nemzeti szocialista népvakítás enyhítésére mondom, hogy az USA-ban bizony keményen dolgoznak az emberek. Nem a közöst lopják, nem is a más országokét, nem lamentálnak, hogy nekik ilyen vagy olyan munka kell, vagy itt meg itt szeretnének dolgozni, hanem ott fogják meg a kapa végét, ahol lehet. Ezért tudnak más országokban hatékonyabban dolgozni, mint a helybeliek. Nem nehéz ezt átlátni. Ide jön, azt mondja x dollár költésgen ilyen és ilyen nyereséget fog termelni és megcsinálja. A lusta helybeliek meg ugatnak aztán, hogy miért kaszálja le a külföldi azt a szántót, ahová a helybéli nem is vetett volna sosem.
Nem megsértődni kell ezen, hanem eltanulni a hatékonyságot. Ehhez persze szerénység kellene. Mellet akkor lehet döngetni, amikor már látszik a teljesítmény is. Ígéretekkel, hazugságokkal tele a padlás már, ugye.
Ott sosem volt állambácsi, kommunizmus, ezért az emberek azt tudják, de azt nagyon, hogy a megélhetéshez dolgozni kell, és jól kell dolgozni.
@Húsleves: Gőzöm nincs, hogy gondolkodott.

Általában a egyes emberek tevékenységét, eredményességét nézve döntöm el, pozitív vagy negatív a figura.

Viktorunk is megmondta, nem hallgatni mit beszélek, hanem figyelni, mit csinálok!
@Húsleves: az első hozzászólásodban az volt a kifogásod a szociológusok ellen, hogy komcsik.

A másodikban meg az, hogy nincsenek is, vagy titokban, fejükön csuklyával, éjszaka tevékenykednek, és tevékenységük eredménye titokban van tartva.

Te jössz.
Ilyen egy Orbánfób libsi:

alig várja, h jön-e valami rossz hír az Indexen külföldről Orbánra, aztán úgy cuppan rá, mint légy a szaros fosra.

Aztán, eljön a másnap, és megint kiderül, lukra futottál libsikém.
Ilyenkor kéne elnézést kérni egy pár soros posztban, de persze a bocsánat a politikában megbocsáthatatlan bűn, pláne egy pártkatonaként író bloggertől.

Pár hete az az érzésem, h te és a hozzád hasonló bloggerek lassan már sokkal többet használnak Orbánnak, mint ártanak. Írjatok még sok ilyet, még nem elég magas a Fidesz tábora.
@kung-fu:
Első osztályú kormánypropagandát csinálnak. Megrémülnék, ha abbahagynák.
Ti hogyan beszéltek Orbánról? Milyen stílust engedtek meg magatoknak folyamatosan liberális, torz lelkű,gyűlölködő balfékek!? Ha valaki rólatok, nektek szán valami hasonlót, hasonló stílusban, egyből besértődtök. Ha egy normális embernek elszáll az agya és "felveszi a kesztyűt", az számotokra megengedhetetlen. Mennyit hazudtok, ferdítetek még csak azért, hogy hatalom közelbe kerülhessetek? Mi van elzáródtak az állami "csöcsök"? Ismét kellene Mi? Annak az időnek vége!!!!!!!!!!!!
@Habakuk999: Helló. Én örülök, hogy maradtál. Gábrielt meg rakd ketrecbe, ha zavar. Vagy kezeld úgy, ahogy gondolod, zsigerből, mindenféle tolerancia nélkül. De azt ne hagyd, hogy a véleményed (amelyet nekem az eredeti liberalizmus -tulajdon szentsége/vállalkozás szabadsága/társadalmi szolidaritás- és némi patrióta konzervativizmus keveréke)eltűnjön innen! Nem udvarlok, de ne feledd el, sokan csak olvassák a blogot, nem kommentelnek! Felelős vagy azért, hogy tisztuljon a kép. :)
A mostani eszmecserétek Húslevessel nagyon érdekes. Neki is köszönöm innen.:)
@J.László: Elmélázom azon, hogy a libbancsok és a szocik tették lehetővé az EU csatlakozást.
Stabilizálták a váltás gazdaságát.

Elmélázom azon, amikor tudatosult bennük, hogy vezetőik vadmajmok, elzavarták őket a búspicsába.

Elmélázom azon, hogy mit tett a jobboldal?
Egyáltalán, mi az, hogy magyar jobboldal? Kommunista párt? Vagy maffia?

Elmélázom azon, a fideszes szavazók hogyan fogják jutalmazni ezt a négy éves ámokfutást, tehetetlenséget és hazugságokkal fűszerezett bűnök elkövetését?

Fölnőnek a libbancsosok tudatos döntéséhez?
@bella _ciao:
Maffiózók, ha találkoznak? Kósa nosztra városában minden lehetséges.
Szerencsétlen Szima, vajon mennyire szegényedett le a szerencsejáték megfojtása mián?
Hej, ha a lapok mögé láthatnék én is!
Az bizos, hogy nagyon impozáns fociakadémiát építettek Mr. 20%-nak. Érdekes, hogy mennyire kevés szó esik erről.
Lesz mit privatizélni.:O)
@épészmérnök:
"az első hozzászólásodban az volt a kifogásod a szociológusok ellen, hogy komcsik."
Nem az volt a kifogásom hogy komcsik, hanem konkrétan leírtam azt a tényt, hogy korábban a kommunista ideológia kiszolgálói voltak. A filozófia és a szociológia a leginkább ideológia-kiszolgáló tudományok voltak akkoriban.

"A másodikban meg az, hogy nincsenek is, vagy titokban, fejükön csuklyával, éjszaka tevékenykednek, és tevékenységük eredménye titokban van tartva."
Kicsit próbálj meg néha lehiggadni, és osztályozni az ismereteidet. Ezt nem én írtam, hanem te.
Ezek után inkább meg sem kísérelem elvárni tőled azt a bonyolult feladatot, hogy lapozz vissza és nézd meg hogy én mit írtam, inkább idemásolom:
"Szociológiát azok művelnek, akik hiteles módszerekkel gyűjtött, hiteles statisztikai adatok alapján, hiteles módszerekkel, hiteles következtetéseket vonnak le, és ezek alapján gyakorlatban működő javaslatokkal képesek előállni. Ilyenek Magyarországon nincsenek."
@taga20: Megvagy!!!!! Te csapda! Te tank!
Szia! De örülök Neked! Szív február óta hiányol. Rád tapintottam?
@bella _ciao:
Maffiózók, ha találkoznak? Kósa nosztra városában minden lehetséges.
Szerencsétlen Szima, vajon mennyire szegényedett le a szerencsejáték megfojtása mián?
Hej, ha a lapok mögé láthatnék én is!
Az bizos, hogy nagyon impozáns fociakadémiát építettek Mr. 20%-nak. Érdekes, hogy mennyire kevés szó esik erről.
Lesz mit privatizélni.:O)
Szerintem sok olyan ember kommunistázik itt (is), aki még pelenkába pisilt mondjuk 1992-ben. Fogalma sincs arról, hogy 1,1 millió munkanélküli volt az országban, körbetartozás az egeik ért, hitel csak 40-50%-ra volt bármire. Még nem voltak jelzálog hitelek például. Nem volt ilyen konstrukció, se állami, se magán banki. Sőt, még bankok se sokan voltak akkoron.
Ébredni kéen végre, hogy amiket Orbán hazudik, az nettó hazugság, szarkenés, nem több. Ott voltam, tudom. És nem azt mondom, amit ő. Azért nem, mert nem áll érdekemben bárkit becsapni. El kéne gondolkozni azon, hogy a hazugságokból, az azokba vetett hitből, reményből meddig és hány embernek lehet itt megélnie. Hogy egy pártelnöknek igen, nos, az látjuk Orbán pályafutásán. De vajon a sok kis senkinek, aki beléje veti minden hitét boldogulása reményében, nos, vajon ők mitől remélnek bármit is? El kéne gondolkodni ezen, saját érdekükben. Hátha rájönnek, hogy a szomszéd még se nagyobb ellenség, mint a félisten, akiben hittek.
@antiliberal: Az vot mán, hogy szopd szét a főnök faszát!!!!
@Fabius: nos:

1. ne mentegetőzz, nincs miért.

2. reggel jeleztem valahol, hogx kicsit korainak tartom a posztot.

3. nappali az utóbbi időben kicsit monotonmániás

4. Én, megvárnám a jövő hetet, mert pro és kontraállítás van, majd meglátjuk.

5. személyesen közölni a "kapd be a f*szom sokkal egyenesebb és hatásosabb, mint "diplomáciai" üzenetben, mert lassan felmérik, hogy a 200 éves finomkosó hagyomány a sudribunkóknál nem működik.

6. Lepcsesszájú emberkék mindig voltak, akik megborították a "nagy tervet"..
@Habakuk999:
Szerinted az komoly ember, aki Dávid Ibolyával vitatkozik az EU-mandátumáról?
@kung-fu: Annyira igazad van! Ezeket marhára nem érdeklik a tények. Nem zavarja őket, hogy megjött a hivatalos cáfolat erről az amúgy is hülyeségről és csúsztatásról, ők továbbra is hazudnak és beszélnek a SEMMIRŐL!! Nagy az Isten állatkertje!
@antiliberal: Tisztelt Anti! A csöcsök nem zárultak el, csak most mások csüngenek azokon. És tudod ez a legnagyobb baj, hogy ebben az országban nincs piacgazdaság (kicsit szarkasztikusan fogalmazva) a lángossütők/zöldségesek céhén túl! Itt mindenki a redisztribútív visszaosztásra és a különböző -lehetőleg visszanemtéritendő- támogatásokra alapozza az üzleti terveit, azok megtérülését. És ez nem a piacgazdaság ismérve. Szerintem.
A mindenkori fennálló "hatalmat/kormányt" pedig még akkor is kritikával kell kezelni egy felnőtt társadalomnak, ha rájuk szavaztál. Ha ezt a "hatalom/kormány" nem viseli el, akkor saját magáról állít ki bizonyítványt. Mely nem lehet hízelgő.
@Mariann19: Szia. A mai nap kommentcsúcsa változatlanul. Minden benne van, amitől jobbérzésű ember és az EU lassan hányik. Ez a mai kormánypolitika esszenciája: (két részletben, rohadj meg 1000 karakter.
zobod 2013.04.13. 13:34:30
a különadók, végtörlesztés, és most a rezsicsökkentés illetve a nem eredménytelen keleti nyitás után várható volt hogy jön az ellencsapás. Miért kell ebből ekkora ügyet csinálni? Kb. kiszedtük az EU adta lehetőségekből amit Magyarország ki tud szedni, másfelé érdemes most nyitni. Szakítani persze nem kell, de a nagyobb mozgástér megéri az elhidegülést. Ki nem fognak tenni, az nem megy, arra nincsen lehetőség. Szavazati jogot egy demokratikusan választott, legitim, és a demokratikus választásokat tiszteletben tartó kormánytól szintén nem fognak sosem megvonni, még akkor sem ha elszigetelődik. A brüsszeli politika súlypontja pedig úgyis áttevődik a felzárkóztatási pénzekről az europeriféria és így az euro életben tartására - nem biztos hogy sikerülni fog -, ha meg ténykérdés a kétsebességes EU, ahol a kisebb nem euroövezeti országok nem azonos elbírálás alatt vannak, akkor részünkről minek a feltétlen igazodás, mikor van alternatíva?
@Mariann19: Te bestia!Egyébként összetévesztettél valakivel. De szeretlek, mindentől független.:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: " Ott találkoztam szép számmal itt is feltűnő nikkekkel, a stílusok pontosan ugyan az, itt is és ott is, a valójukat adják, csak semmi álarc."
na velem biztosan denem:-)
@rodeo36: Rodeo! Én fanatikusan hiszek a természet és az emberiség önszabályozásában.
Még nem tartunk ott, hogy az emberiségnek a fizikai fennmaradása a tét, de nem is olyan messze távlatokban ez lesz a legfőbb mozgatóerő.
Kialakul egy olyan egymásra utaltságú, kölcsönösségen alapuló igény, amely el kell, hogy mossa mindazokat a főként gazdasági torzulásokat, melyek most a világot irányítják.
Meg kell, hogy szünjön a természeti kincsek kizárólagossán alapuló egyeduralom és gazdagodás, a jelenlegi gazdasági hatalom szereplőinek profitéhségéből adódó leigázása a szegényebb államok irányába.
Szerintem kialakul a földi javak elosztásának egy új rendszere, amely átmenetileg a fejlődést megtorpanásra készteti az emberiség fennmaradásának érdekében.
@épészmérnök: "Vajon hol található az EPP szóvivőjének cáfolata? Rengeteg helyen közlik ugyanazt a szöveget, de hivatkozás az eredetire sehol" FIdesz.hun próbálkoztál már? Az összes hivatkozás egy helyre mutet, mint hírszolgáltató: MTI.
@HowAreYouOneAVetésün?:

eztet mongya zindex?

és mi a valóság?

az, hogy mai napig nem cáfoltak semmit és lehet hogy semmit sem kommunikálnak mert a mostani pillanatig nincs kommüniké semmiről április 10-e óta

brüühühhühühü
@sírbateszezazegész: Köszönöm.
Ez egyre inkább elvi kérdéssé válik számomra.
Nehéz ügy. Ha karanténba teszem és minden másra reagálok, rá pedig nem, akkor cinkosává válok.

Vidéken élek, látom a hatását. Komoly befolyása van, hisz ez a legegyszerűbb magyarázat. Gyűlölöm. Úgy, mint a bűnt és az emberi ostobaságot.

Vitában, szópárbajban nem győzheted meg őket, mert nyúlósak, mint a csigák, kerülik a valódi beszélgetéseket.

Csak tevékenységben, jótékonykodásban, munkahelyteremtésben, oktatásban.

Baromi sötéten látom a mai helyzetet.
Az Európai Néppárt addi gnem fogja kibaszni sorai közül Orbánt, amíg a saját választóik nem mondják nekik, hogy na most aztán elég volt fijjug, mi nem vagyunk magyarok.
Nem csak Orbán politikus, ahnem bizon y a nyugatiak is. És ez pointosan azt jelenti, hogy amíg nekik nem kerül semmibe, csak pár szóba, támogatni Orbánt, addig megteszik, de amint népszerűségi indexeik csökkennek emiatt, azonnal kibasszák maguk közül. Megtalálják rá a megfelelő kifogást, mégha ma támogatják is.
Többek között ez az egyik olyan dolog, amit Orbán nem értett meg a demokráciát illetőleg. Hogy csak addig lehet hazudni, amíg az az zemberek rovására nem megyen, onnan tól bukás van, hiába hazudik sikert.
De, majd megtanulja maga bőrén.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
www.epp.eu/press-releases

a legutolsó április 10-iki a Venez ügy

azóta semmi

brühühühü

mit cáfolnak? hogy nem beszéltek? hát aztatatatatat nem tudhassuk sem nem láthassuk, majd ha López Úr válaszol nekem megtuggyuk

brühühühü

megkérdeztem tőle ő az egyedűl illetékes
@J.László: Miért?
Ő legalább vette a bátorságot és kiállt tandíj ügyben a diákok elé, nem romkocsmákban ábrándozott bujdokolva.

Megtisztelsz azzal, hogy válaszolsz a kérdésemre?

Szerinted mi az, hogy magyar jobboldal?

Ha arra is futná az erődből, hogy jobboldali szavazó felelősségéről is beszélnél, tök jó lenne.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Overview
Latest press releases
10/04/2013
Venezuela: confident for new era of political stability after the April 14 elections (EN+ES)

08/04/2013
Margaret Thatcher: EPP President Wilfried Martens pays tribute to the late British prime minister

07/04/2013
Belgrade and Pristina need to take difficult decisions to ensure their European future

27/03/2013
EPP Political Assembly denounces offensive statements against minorities from Slovak Socialist PM Fico

14/03/2013
Georgia: EPP adopts conditional roadmap for concluding Association Agreement (EN+GE)

brühühühühü
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Most írtam egy 800 karakteres választ, eltűnt.
Később ujra megpróbálom. Szerver hiba a kiírás.
@Mariann19:
igen, de az önszabályozás az is, ha nincs többé embör----kinek hiányzik? a zembörnek ha nin csembör sen kinek hiányzik

brühühühühü

eccerű és a halak tovább úsznak
@antiliberal: Jah, had lopjanak csak tovább a Fidesznyikek az offshore cégeiken keresztül.
www.parlament.hu/irom39/10564/10564-0001.pdf

Büszkén felnézhettek rájuk. Nem változott itt semmi (elmúltnyócév óta), és nem is fog! Tudomásul kell venni, hogy a magyar ember olyan, hogy ha a húsos kondér közelébe kerül, mindent csak magának akar, és rögtön elfelejti, hogy mi végből is delegálták őt oda.
Nekem sajnos úgy tűnik, hogy a Fidesz, a mérhetetlen sok lopáson túl, szinte szándékosan sodorja az országot a gazdasági és erkölcsi szakadék irányába.
@Mariann19: frissítsd és akkor beenged újra ne add fel nekem is csinyáta a rohadt...tréfásch

brühühühü
@J.László:

Te Lacigyerek,valld be, csak copni járcc ide :)))
A régi alvó nickek meg a frissek az erősítések.... pillefingok vagytok ...de tényleg:)

Hívj komolyabb erősítést,mert így csak égtek mint az a híres birodalmi épület...persze csak ha érted amire gombolok :)
@Habakuk999:
Ha neked Horn Gyula és Bokros a legnagyobb, akkor szerintem felesleges. Neked is jobb.
@rodeo36: Nem értem mit dumálsz. De jó nyomod.:)
@sírbateszezaze@sírbateszezazegész: A kritika rendben van, ha van valami valóságalapja. De mivel az egész hatalom ittas szoclib oldalt soha nem zavarta, a valóság, így ez kicsit hamis hozzáállás. Csak a feszültségkeltés az egyetlen ok amiért az ilyen és ehhez hasonló írások megszületnek. Mindegy van-e valami alap! Azok akik kritizálnak külföldről, soha nem mondanak semmi konkrétat. Nem is olvassák azt amit kritizálnak. Az infót csak az "itthoni" besúgóktól kapják. Hogyan kritizálhatnak valamit, amit nem is olvasnak el? Ezek a szakértők? Na ne már!!!
@Mariann19:
F5>>>continue (folytasd) click >>>visszagyüvik

brühühühü
@taga20: melyiket?

a press releases EPP.EU-ról azaz látható a legutolsó április 10-i azóta semmi

egyéb

tanúlj nyelveket 8-ig meg se állj időd van nyelved van koptasd

brühühühühü
@Habakuk999: Nem is kell meggyőzni őket. Engedélyezni kell az "Adj gázt" -mert joguk van azt megtenni-, majd, ha van rá igény a társadalomban, eléjük állni és megmutatni, hogy nem kellenek. Persze ezzel fel kell vállalni azt is, hogy a rendőr minket visz el (teljesen jogosan), mert megakadályozzuk mások jogait. Ki kell fizetni a bírságot, és legközelebb ismét odaállni. S mindezt addig, míg vonulni akarnak. Ez a demokrácia ára.
Valaki felrakta ide Bibó István - Zsidókérdés Magyarországon 1944 után (Hangoskönyv)(www.youtube.com/watch?v=0y1nCj_kQm4). Ezt kellene mindenkinek meghallgatnia. De az is igaz, hogy mindenféle felhang/elhallgatás nélkül kell beszélni erről a kérdésről. Cigányság szintén. De most ebben a kérdésben az első lépést a "baloldalnak" és maguknak az érintetteknek kell megtenniük. És le kell vetniük magukról a sértődöttséget, azonnali nácizást. Elég idő eltelt már ahhoz, hogy objektíve is meg lehessen vizsgálni a témát. De arra egyik oldalon sincs meg az igény.
@J.László: Itt volt a lehetőséged, hogy kifejtsd érveidet, hiszen én mély tisztelettel, ugyanakkor türelmetlen érdeklődéssel vártam arra, világítsd már meg a satnya libbancs agyamnak a magyar jobboldal mibenlétét.

Netán te sem tudod?

Vagy pedig szégyenled leírni azt az egy szót, ami a magyar jobboldalt megtestesíti?

Viktor.

Őt ugye soha nem fogjátok büntetni?
Az megmarad libbancs szavazói ármánynak?
@rodeo36: Köszi a segítséget!
Itt van az én Vérnyúl barátom, és pontosan a neki írt válaszom tűnt el.
@huzzadneki shakespeare: Nem veszed észre, hogy már nagyon régen beteg a társadalmunk? A gazdaság már 40 éve mélyponton van. Ti liberális balosok vittétek ide az országot és az elvbarátaitok. Nézz már utána, hogy milyen fejlődést produkált az ország amikor a bal volt hatalmon az elmúlt 20 évben!Mindenkinek ment a szekér körülöttünk, csak nekünk nem. És a gond az, hogy már nem is látjátok, hogy csak sodor titeket a multikulti minden szempontból. Nem látjátok, hogy mi az amitől életképes egy ország. Nem csak a pénz kell ahhoz, hogy meginduljon minden. A fejetekben nincsen rend. Csak a gyűlölettel láttok, és azzal, hogy "mennyi az annyi"!
@rodeo36: Neked sem ártana gyakrabban forgatnod a nyelvtankönyvet, fasz.
"tanúlj"..DDD
@J.László: "Nem kell az MTI-ig menned. Ott van a hivatkozott index cikkben."

Az Index-cikkben nincsen semmilyen link az eredeti szöveghez.
Lehet, hogy lassan be kéne vezetni egy új diszciplínát: Orbán-fóbia. A társadalom- és orvostudományok határeseteként. Szerintem inkább az utóbbi. De ki tudja. Kétségkívül inkább orvosi probléma, mint a kóros elhízás, a drog- vagy alkoholfüggés, de ugyanakkor valószínűleg egy dekadens (értsd: liberális) társadalom kóros tünete. Érdekes kérdések ezek.
@épészmérnök:
Akkor hazudik az index, mint mondottam volt fentebb. Előfordult ez már máskor is.
@sírbateszezazegész: Irtó beteg társadalom vagyunk, ez a mai beszélgetés alatt tudatosult bennem.
Ebben a problémakörben minimum egyharmadunk közvetlenül érintett.
Bődületes arány, ami csak nőni fog.

Intézetek tucatjainak kellene gőzerővel dolgozni a megoldáson, társadalmi vitától kéne zengeni az egész országnak, gazdasági fölzárkóztató programok százait kéne írni a régióknak, helyi és nemzetközi vállalkozók érdekeltségének megteremtésével kéne becsalogatni a tőkét.

Pedagógus szakszervezetek követelhetnék, hogy szakmai oktatásban részesülhessenek a érintett tanítók, tanárok.

Ehelyett Viktorunk egy mondatban megoldja a bajt. Jogtalanul, fölesküdött törvényei ellenében.

Hasonlóképpen gondolom, ahogyan írtad. Becsülöm az east end-ieket, ők saját rendőreik támadásai ellenére is odaálltak.
@rodeo36: Mindenben amit írtál a Soros-féle nyilatkozatról, tökéletesen egyezik a véleményünk. (mondjuk az egyik ok amiért itt vagyok azok a te és Mariann19 eszmecseréitek olvasása -de ezt neki nehogy elmond-:))
Habár egy kicsit elgondolkoztam azon, hogy ha ugyanazt gondolod amit én, egy ilyen komplex témában, akkor lehet, hogy nem is vagy olyan felkészült, vagy csak én, mint vaktyúk, találtam szemet? :)
(Az a lehetőség, hogy értsek hozzá az ki van zárva.)
@Kelly Pinkham: Nem mindig életbiztosítás csüngeni a libsi hírgyárak csöcsein. :)
@antiliberal: @J.László: ühüm :D

Széles: Nobel-díjat kaphat az energiacella
Tovább emeli a tétet a milliárdos: van egy másik projektje is, ami megváltoztatja a világot.
@J.László: Ne aggódj annyit a demokratikus oldalért, mert még rákot kapsz a stressztől.
@rodeo36: Igazad van. De szerintem csak muszájból vagy ilyen!
@antiliberal: Én azt gondolom, hogy a kritikát azért itt a blogon főképp olyanok adják akik testközelből élik meg a valóságot. A te dolgod is a kritikai észrevétel kell, hogy legyen. Ezen a blogon azért kap jócskán a másik oldal is. Nem kevesebbet, mint a Fidesz.
Arra nem reagáltál amit a "csöcsök"-ről írtam. Vehetem ezt annak, hogy egyetértesz vele? Mert, ha igen, akkor ugye érted, miért kell a kritika, még ha rájuk is szavaztál, meg esetleg rájuk is fogsz szavazni?
@antiliberal:

Te igazán nagyonhüle!
Szerinted mijafacnak vannak követségek az országban. Azoknak miért vannak sajtófigyelő részlegeik, gazdasági-politikai elemzőik/szakértőik?
Szerinted nem követik figyelemmel mindazt ami az országban történik?
Arról nem is beszélve,hogy vannak diplomáciai fedéssel dolgozó gazdasági/politikai hírszerzési feladattal foglalkozó szakemberek is.

Komolyan elhiszed azt amit írsz,hogy majd csak a ballibsik véleménye jut el a EU politikai döntéshozókig?
Nem gondolod,hogy a politikusoknak az EU vezetésében megvannak a megfelelő szakembereik/stábjaik arra,hogy elősegítsék/megalapozzák a véleményformálásukat?

Ennyire korlátolt magadtól nem lehetsz,csak parancsra :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Tovább emeli a tétet a milliárdos: van egy másik projektje is, ami megváltoztatja a világot. "

Hát nem aprózza el, az biztos.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: "Hát persze hogy kihozzák a maximumot a támogatásokból. Ezért kaptunk földalapú támogatást másfél Mo-nyi területre... Ügyes..."

És ezért akadályozta az első fidesz-kormány utolsó csepp véréig a műholdas termőföld-nyilvántartás bevezetését.
@épészmérnök: Miért, csak Hitlernek lehetett csodafegyvere?
A mi kedvesvezérünk az egész világgal áll harcban.
@DezInf: Te vagy nagyonhüle! Nem látod, hogy kint is az "um" ballib oldal kelti a feszültséget. Miért nem mondanak konkrétumokat, hogy mivel mi a bajuk? Csak a demokrácia és a diktatúra mantrát hajtogatják, mint itthon. Ha sokat mondogatják, még el is hisszük :-)))
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Szia Vérnyulam! Te azt most komolyan mondod, hogy helyes út a keleti nyitás, mivel emiatt nem lesz hátrányunk az eu-ban?
Lehet, hogy nem lesz látványos a reakció, de a megitélés egyes kérdésekben nem fog a javunkra szólni.
Inkább úgy tűnik sok esetben, hogy a periférián elhelyezkedő eu-s országokat türi az eu, mert mit is tehetne ezekkel az államokkal, de a múlt évi eurozónás elkülönülési szándék már érezhető volt akkor, amikor az új gazdasági elképzeléseket tárgyalták.
Amennyiben mi új gazdasági területekre tévedünk, nem fognak rokonszenvezni velünk.
Tényleg rémes ez az 1000 karakter.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Na de a kérdés az, hogy ha az első projekt megváltoztatja a világot, akkor a második projekt már a megváltozott világot változtatja meg, vagy ezek szimbiózisa fogja a világot megváltoztatni? Nem félhetünk-e esetleg attól, hogy a világ egy 180 fokos fordulatot vesz az első projekt hatására, majd a második projekt újabb 180 fokot teker a világ menetén, és így végül oda lyukadunk ki, ahol most vagyunk?
@DezInf: Ja és te hogyan írhatsz itt, ha diktatúra van? Úgy látszik te elhiszed a hülyeséget
Nem köll minden kamuhírből nagyívű következtetéseket is tartalmazó blogbejegyzést írni, mert rábacol. Mint most is.

Már biztos volt, de ismétlés a tudás anyja:

"Teljesen alaptalannak nevezte a maszol.ro hírportál értesüléseit az Európai Néppártnak és a párt frakciójának szombati közleménye a dubrovniki kihelyezett pártvezetőségi ülésen tartott vacsorával kapcsolatban [...].

A [...] kommüniké szerint Joseph Daul, a néppárti képviselőcsoport vezetője, Antonio López-Istúriz White, a párt főtitkára, és Viviane Reding [...]nem tartott olyan vacsorát, amelyen a Fidesz jövője lett volna a téma.

[...] Antonio López-Istúriz White [...] ott sem volt a horvátországi Dubrovnikban tartott vezetőségi ülésen, Joseph Daul a párt európai parlamenti képviselőcsoportjának elnöke pedig semmilyen megbeszélést nem folytatott a Fideszről Dubrovnikban. Az Európai Néppárt alig várja, hogy Strasbourgban, a párt frakcióülésén üdvözölhesse Orbán Viktor miniszterelnököt [...]."

/ index.hu /
@Habakuk999: Ma ezt írtam " De nem naiv vagyok, hanem szomorú, mert én is látom, hogy milyen a nagy többség. Ez a legnagyobb bűne az elmúlt száz évnek, hogy egyszerűen megnyomorította a lelkeket. Ezért nincs nálunk ún. "polgárság", amely alatt nem vagyoni, hanem egzisztenciális/morális kategóriát értek. Ebben ugyan úgy bűnös horhy, Bethlen, Kádár, mint az utánuk jövők. Annyi különbséggel, hogy az utánuk jövők kisstílű/köztörvényes törpék a másik kettőhöz képest. S erre az egészre még rátett egy lapáttal ez az elmebeteg orbán, aki végletesen kettészakította ezt az országot először csak politikai cinizmusból, majd ezt folytatva "lánglelkű váteszként", ami nála már egy többé-kevésbé megbomlott elmére utal.
Legalábbis szerintem. Nem naiv,nem depressziós,hanem sajnos objektív vagyok, és ebből következően szomorú és elkeseredett." Nézzünk szembe azzal is, hogy a struktúra alapjait eddig csak Gyurcsány akarta megváltoztatni.
@Indiana Jonescu: az a baj -bumburnyák- hogy nem létezik ez a kommüniké, a legutolsó kommüniké április 10-i keltezésű és már leközöltem de nem adjátok fel

INDEX HAZUDIK TE HAZUCC HÜLYE IS VAGY

brühühühühühü
@antiliberal:

Értem. A ballibsi világösszeesküvés akadályozza a törpedúcsét a kánaán megvalósításában. Az EU-ban csak a ballibsik hangja hallaccik,és azt rögtön elhiszik. A néppárti oldal is? Mert mintha azok is a ballibsik dumáját ismételgetnék!

Értem én amit mantrázol,csak lecarom!

Szerinted akkor Barroso és Reding is csak két hülye,aki csak a libsikomcsi dumát hajlandó befogadni a balos kicsi fülével,a másikra meg süket.

Rákosi elvtárs büszke lehet erre a sok elbacott NERtársra :)
@Mariann19: "Még nem tartunk ott, hogy az emberiségnek a fizikai fennmaradása a tét"

Mariann, el kell szomorítsalak.

Az ENSZ Bruntland Bizottsága (amely távolról sem egy mélyzöld képződmény volt) már 1987-es jelentésében megállapította, hogy visszafordíthatatlan folyamatok indultak el.

Azóta a Római Klub (amelynek figyelmeztetése alapján kezdett vizsgálatba az ENSZ) még kiadott néhány jelentést, amelyben nyugtázták a helyzet romlását, azután beszüntették működésüket, mivel okafogyottnak látják. Bevégeztetett. A globális felmelegedés következményei nagyon durvák, már most is láthatók. De ez csak a kezdet.

Az időnkénti hideg időszakok ne tévesszenek meg. A sarkok jegének olvadása következtében a hideg áramlatok egy darabig hűtik Európát. Aztán elfogy a jég, és elszabadul a pokol.

Az ENSZ UNESCO Water programja már a kilencvenes években arid, elsivatagosodott területként sorolta be a Duna-Tisza közének egy részét.
@antiliberal:

Kis kunbéla,a diktatúrának több fokozata van,nemtuttad?
Agymosott:)
@Indiana Jonescu: Cica, légy jó, és prezentáld a linket az eredeti angol nyelvű kommünikéhez.

Bocsi, de az mti és a külügy fordításaiban nem bízom.
@Habakuk999: Ne bántsd már azt a Lacit! Te is tudod, hogy nincs jobboldal, baloldal, konzervatív, liberális vagy szociáldemokrata párt ebben az országban! Legalábbis nyugat-európai definíciókat alapul véve. Nem volt korrekt tőled ez :)
(Mondjuk, elnézve az eddigi válaszait, biztos jót röhögtem volna rajta, ha belekezd a fogalom meghatározásába!:))
Látom a sok narancsork ledokkolt a fődakota ánuszáról és idebillegtek a szájukban a hígtrágyával gargalizálni. Hess vissza, nehogy szellemi táplálék nélkül maradjatok!
@Mariann19: Egész nap olvasom a blogot, ma "benéztél" pár kommentet.. Nyúl barátod, valakit idézett! Bocs, hogy belekotyogtam!
@nál: "Na de a kérdés"..
Ez nagyon jó!:))
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: jól is teszik. Ki kell szedni a támogatási rendszerből annyi pénzt, amennyit csak lehet. Ha csak így lehet kihasználni a keretet, akkor így. Talán még így is negatív a szaldó, ha nem csak azokat vesszük figyelembe akik végül talpon maradtak, hanem azokat veszteségnek vesszük akik nem bírták a versenyt (mert hiszen az, veszteség). A szubvenciók nélkül meg talán már nem lenne agrárium sem Magyarországon ebben a fene nagy liberalizált külkereskedelmű világban.
A viktoriánus szektáról Pupu, aki Kanadában kamingautolt.

"Ötödik alaptétele, hogy sajnos, miután nem él tehenet vezetgetve kötőféken a Székelyföldön, ő itt csak al-, esetleg segédmagyar lehet, de sebaj, mert a Viktor megígérte, ha kivívják a székely államiságot, akkor itten is megkapja mindenki először a székelyigazolványt, utána meg a székely állampolgárságot, – na, akkor lesz itt majd az aranykor, minden özvegy orgazmusra ébred!

Hatodik alaptétel: Tiszteld a te Urad és parancsolódat, ha hazudni hallod, verd a fejed a porba, mereszd az ég felé seggedet, majd mormold el ötször: ez az igazság, ez az igazság!

Ha lopni látod, mondd azt: ez a legkevesebb, amit megérdemelsz Vezérem!

Ha történeteket hallasz viselt dolgairól, vagy észreveszed, hogy a mikrobusza megáll a Köröndön és a Vezér kiszállva kicsavarja a forgalmi lámpából az izzót, majd zsebre vágja és elhajt, mondd azt: ez nem igaz, ilyen nem történt!"

kanadaihirlap.com/2013/04/12/viktorianus-szekta/
Kellemetlen, amikor a libbancsok a saját szentírásukkal (index) kénytelenek vitázni.
@sírbateszezazegész: Igen, hasonlóan gondolkodom.
Nagyon érdekel, Bajnaiban lesz-e elég energia a reformokhoz s a megcsömörlöttek fölrázásához.
@J.László: angyalka, te annyira hülye vagy, hogy veled még vitázni sem érdemes. Mostan én téged tahótlanítalak, meg ne sértődj. Fölösleges válaszolnod, mert többet nem látlak.

Jó hétvégét!
@Habakuk999: nem, a zombik ledarálják, ha csak a belbiztonsági fideszen és dzsobbikon múlik
@zobod: Szóval lopni és csalni kell?

ez a (kis)polgári etika?

Igaz keresztényi erkölcsösségedre és nemzeti büszkeségedre vall a hozzászólásod.

Őszintén gratulálok!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Inside Business: Hungary a nightmare for foreign groups
By Neil Buckley
Viktor Orbán’s policies may boost his popularity, but place the country’s investment image at risk
Hungary has made headlines recently for constitutional changes that critics say could weaken democracy. For investors, however, the biggest concern is the government’s simmering conflicts with foreign energy companies and banks.
The government of Viktor Orbán’s Fidesz party told the energy regulator in January to slash retail gas and electricity prices by 10 per cent – even as the government raised windfall taxes on energy utilities. When the utilities won court cases last month blocking the tariff cuts, Mr Orbán called the rulings “scandalous” and pledged to push through even bigger cuts.

nem folytatom
itt:
www.ft.com/intl/cms/s/0/07a2f35c-a284-11e2-bd45-00144feabdc0.html#axzz2QMq9bsN2

brühühühühü
@zobod: Tudod az a baj, hogy a te álláspontod ugyan roppant pragmatikus itt a pénzkivételekkel, ám mennyivel jobb lett volna, ha azokat az erőforrásokat (mert a pénz az nem cél, csak eszköz, amely olajozza a nagy gépezetet, csak a hülyéknél a végső cél) arra használták volna fel, amire adták? Szerkezetátalakításra, felzárkózásra! De nem, nekünk, gondolom amilyen pragmatikus vagy, veled együtt el kellet lopni! Bele a szélbe, elmúlattuk! Csak az a baj, hogy most már többet nem kapunk úgy, ahogy eddig adták. Azt most mi lesz?
P.s.: Orbán csak azért tudott nagyot mutatni '98-tól, mert előtte volt Bokros. És tényleg szégyen mindenkire, hogy utána senkire nem lehet hivatkozni.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Abban az esetben nem lesz kire mutogatni.

Akkor az ugynevezett ellenzék is beáll orbán talpnyalói közé, s marad a remélhetőleg vértelen forradalom.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
ugye a "firebrand premier" azt jelenti, hogy parázsló TÜZESKEDŐ azaz mindent megégető miniszterelnök

brühühühü
@épészmérnök:
Mi ez a lazaság? A sokat emlegetett gyógypedagógiai vénádat csak úgy hanyagolod... :((

@Habakuk999:

Amúgy ez is 20-án lesz, most tették fel.

lemil.blog.hu/
@épészmérnök: Előbb Te mutasd meg a fotót a munkavacsoráról.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
High quality global journalism requires investment. Please share this article with others using the link below, do not cut & paste the article. See our Ts&Cs and Copyright Policy for more detail. Email ftsales.support@ft.com to buy additional rights. www.ft.com/cms/s/0/07a2f35c-a284-11e2-bd45-00144feabdc0.html#ixzz2QMxJFE7n

Hungary’s national bank has reached out to lenders with a new programme to boost lending; banks offered this week to sign a new growth pact in return for cuts in the banking tax. A more collaborative approach would certainly be welcome. Otherwise, Mr Orbán’s corporate sparring may boost his popularity for now, but at a steep long-term cost to Hungary’s investment image and economic outlook.
Neil Buckley is the Financial Times’ Eastern Europe editor

nem fordítom

magyarország hosszútávúja a rövidtávért beáldozva
@Indiana Jonescu:

te idióta, nincs kommüniké...még...az nem jelenti, hogy nem lesz de amit index meg MTI az hazugság érted? nem, bazdmeg

brühühühühü
@DezInf:
Egyesek képesek azzal áltatni magukat, hogy a Bajnai meg Kálmán Olga rosszmájú áskálódása végett került az országunk pellengére.
Önvizsgálat? Áááááh, az eszükbe nem jutna (mert hülye ellenzék, hülye Amerika,hülye EU, hülye mindenki).
@Indiana Jonescu: seggem

bazdmeg

idióta

brühühühühü
@épészmérnök: Szia!
Az emberiség fizikai fennmaradását szűkebb értelemben érintettem, az élelmiszer termelésre és a várható vízhiányra utaltam.
A környezeti hatások emberiséget fenyegető hátrányai már most észrevehetőek az egészségromlásban és a halálozás okainak megnevezésében.
Most, hogy említed a Duna-Tisza közének elsivatagosodását, beugrott egy 80-as években megjelent lapból. Abban arról volt szó, hogy magyar kutatók olyan növényi kultúrák előállításán dolgoznak. amelyek sivatagi viszonyok között is termeszthetőek, d ezek kiléte titkos.
Abban az időben ilyen hír nem volt szokványos, azért emlékezhetek rá.
@magándemokrata: Visszanéztem Vérnyúl hsz-ét. Sehol idézőjel, semmi utalás arra, hogy a vélemény nem a saját kútfejéből született.
Nem baj, hogy szóltál, de nem néztem be.
@rodeo36: kevesen, de itt a határokon bévül is eztet látjuk sajnos
@Mariann19:
A 18.51-re gondoltam, valoban nem volt idéző jel, de @zobodot másolta be...
@épészmérnök:

www.ft.com/intl/cms/s/0/07a2f35c-a284-11e2-bd45-00144feabdc0.html#axzz2QMq9bsN2

ez a fontos, pedig nem is pontos a kormány infóit szajkózza sok helyen és még így is borzasztó

brühühühü
@sírbateszezazegész: ezek pántlikázott pénzek, kötött kedvezményezetti körrel és felhasználással. Ez van. A pragmatizmuson remélem nem valami banditamentalitást értesz, mert ez nem a lenyúlásról szól, hanem a kompenzációról. '89-ben itt még tervgazdaság volt, meg Grósz Károly, '91-ben meg liberális demokrácia, külföldi befektetők, meg amit akarsz. Papíron. A gyakorlatban meg volt egy gyorsan szétvert struktúra, és a sebtében helyébe rakott új nem tudta mindenkinek biztosítani az átmenetet. Ez az igazság. A veszteség a vas és acél országa kategóriában belefér, de élelmiszeripart, agráriumot leépíteni és hagyni szétesni meglehetős ostobaságnak tűnik. Márpedig nálunk pont ez történt, aminek komoly következményei máig hatnak. A külső EU agrárforrások léte nem kegy, hanem bizony jár. Különben egyenrangúságról, felzárkózásnak akár elvi esélyéről szó sem lehetne. Hazai protekcionizmust élvező exportőrök, politikai hátszéllel gyalulnak le itt mindent. Mi csak egyenlő esélyeket akarunk.
a fides mafia álam kiépült! gratulálok!

kívánom dögöjjön meg minden fid eszes !
sztem mind lógni fognak !

ezt nem ússzák meg! a népharag elsöpri őket!
büdös rohat komcsi náci feudál banda!

a rák osi egye ki a májukat !

hazaáruló nemzetvesztő országrondó csürhe !
bűnszervezet !
ejj de csak azért, mert választások lesznek ott is, meg nem is tudják miért csinálják, meg félrevezetik őket a balosok, liberálisok, nah...

:S:S
@Habakuk999:
"Ui.
Angyal, még ennyire egyértelműen nem írtam le, milyen ócska, silány embernek tartalak."

Nem találom a tetszik gombot.
@épészmérnök:
blogs.ft.com/beyond-brics/2013/04/11/hungary-inflation-at-record-low-but-the-devil-is-in-the-details/#axzz2QN4yIoPr

az a baj, hogy az FT is a kormányt szajkózza, az árstruktúrát amely az energia árak borzalmaihoz vezetett nem is elemzi csak dumál...mintha nem érdekelné?

ha az állam elrabolja az összes bevétel közel 80 %-át és a többit levágja akkor gyilkol...de erről a cikkben nincs szó

meg is írtam a másiknak már el is ment

brühühühü

jobb ha látnak
@Mariann19:

a sivatagokat az emberiségnek vissza kell nyernie, sürgősen, a meglévő vad zöld területeket meg kell hagyni természetes állapotukban, mert a fennmaradó terület több is mint amennyire szükség van a teljes és jó élelmiszerellátásra, a zártkörű marhatenyésztés amely még hasznot is termel azon felűl, hogy teljesen önfenntartó és ezt más állatokra is be lehet vezetni, a növényi kultúrák és a halászat mg be kell fejezni a rablógazdálkodást és a pazarlást

a megtermelt élelmiszer több mint 60 %-ka szemétbe megy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
és országok éheznek

brühühühü
@zobod: Ha így fogalmazol, akkor nem banditamentalitás, de előtte, ha nem is teljesen, de valóban arra célozgattam.:)
De ilyen birtokszerkezettel, ilyen mentalitással, ami '90 után kialakult nem lehet agráriumot működtetni. Kicsik a birtokok, túlgépesítettek (nem kell minden 15-20 holdas gazdának John Deere, emlékezz a Felvonulási térre, mi pénz állt ott gépekben), szétverték a szövetkezeti struktúrát, és összefogásról senki nem akar hallani, legnagyobb hiba: alapanyagot gyártanak. A dán, olasz, francia, holland példán látszik, hogy, ha az egyéni függetlenség mellett kooperálsz másokkal, akkor pl. nem tejet adsz el x-ért, hanem sajtot 20x-ért.
Egyébként az agrártámogatásokat az EU-ban is le kell majd építeni, mert 1. fenntarthatatlanok, 2. piactorzító hatásuk van. Jelenleg szociális nyomás elkerülésére használják már.
@Habakuk999:
"Még két nemzedék. Szerencsés esetben. "

Soha nem volt hálás szembesíteni az embereket önmagukkal.

Nekem sem esik jól olvasni véleményed, de főleg azért, mert én hónapokkal ezelőtt feladtam. (?)
Hasonló okok miatt.

Nem lesz elég két nemzedék.

Ezt olvastad?
nol.hu/lap/hetvege/20130406-fut_a_nyul_a_mezon__es_enekel
@Buga.Jakab: Vegyél be egy nyugtatót, ne ordibáljál itten. Felőlem egy felest is bedobhatsz, ha csendes részeg vagy.
@rodeo36: "a sivatagokat az emberiségnek vissza kell nyernie, sürgősen, a meglévő vad zöld területeket meg kell hagyni természetes állapotukban"

Brazíliában belehúztak mostanában az őserdőirtásba megint, úgy hallom.

Chico Mendes, szegény, forog a sírjában.
@Habakuk999: Nem tudod olvastad-e, valaki felrakta ma a blogra, de csak most jutottam hozzá. Nagyon jó, habár én azért nem értek vele feltétlenül egyet, mert ez mint terv olyan intellektust feltételez, melyet ma nem látok a politikai establishment-ben.
fenteslent.blog.hu/2013/04/11/oseink_csontjain_taposnak_686
@Dr. jenőke (jenőke): "A Fidesz frakciója a társadalomban keletkezett feszültség levezetése, az ortodox érveknek való ellenállás növelése és Fábius megnyugtatása érdekben kidolgozta és benyújtotta - egyéni képviselő alkalmazásával - az Országgyűlésnek Ohm törvényének visszamenőleges hatályú módosítását."

Ohm törvénye, az jó. Van benne feszültség, meg ellenállás. Amúgy az elektronokat qrvára nem érdekli mi van a törvényben megszövegezve. Csak végzik a dolgukat...
@épészmérnök:
hülyék, hogy ne mondjak mást...van annyi területeük mi a frászt akarnak az őserdőtől? onnan semmi sem jön ki, fél év után majdhogynem locsolni kell

brühühühühü
@Mariann19:
Van dolgom (szerencsére), hétfőre két gépet kell összeraknom és szorít az idő, de:
amit írtál a kommentedben, annak igazságtartalmához nem férhet kétség, viszont (most el kell keserítselek…) aki miatt késztetést éreztél pazarolni némi időt és nem kevés karaktert azon meggyőződésed reményében, hogy világosságosságot gyújthatsz soraiddal az ő sóval gazdagon behintett szellemi Karthagojának a főggyin – tévedtél. Nem fog célba jutni a mondanivalód, sajnos.
Ne pazarold a kitűnő tehetséged megoldhatatlan feladatok erőltetésére, ha szabadna javasolnom!
@Mariann19:
Esmégazelőhözcsatlakozik (22:19) - okkal „fejesrob” (le)építő jellegű szösszenete, hogyaszongya:
„A Néppártnak pedig ezerszer fontosabb a magyarok által megválasztott Orbán mint Barroso, vagy Reding, akik ráadásul jövő nyárra már ki tudja hol lesznek. „
Kedves Mariann, Tőled, mint okos és az élet számos területe iránt érdeklődő hölgytől, aki otthon van gazdasági vonalon, történelemben, természettudományi kérdésekben, kénytelen vagyok megkérdezni, miért akarod a fentebb említett szardarab(ok) színvonalát tanulmányozni?

Piccard mester ezt már régebben elvégezte, tehát semmi szükség rá, hogy kockáztasd a testi épségedet, és ezt vedd akár felszólításnak, szóval vigyázz magadra, jó?
"ha leesett a székről, üljön át egy masikra. Megyünk segitunk. belügymin."
" annyira be vagy tojva az elzavarásotoktól, hogy mára már a hatalom megtartására semmilyen kockázatot bevállalni nem drága."

Nekem viszont nagyon úgy tűnik, hogy egyre magabiztosabbak.
Van is mire, az ellenzék ugyanis a fasorban sincs.

A rezsi meg újabban mínusz 30%-felé közelít (mármint kamunyikációilag).
A nép meg kajál (ahogy szokott, tenyérből.

Mitől kellene félniük?
Mesterházytól?
Ugyan...
@Nap Pali:
Ha váltóáramúú a karosszéke, van cicílium diódakészletünk, egyenesbe irányítsuk.
Üdv: Sanya...
@Mariann19: Szia!
Valóban megtévesztő volt, de a nyomorult 1000 karakter miatt már nem fért be az idézőjel. Magándemokratának van igaza, "zobod" kommentjét másoltam be, mint a nap legsumyibb és legaljasabb kommentjét. Ezt akartam Veled megosztani. Benne van az egész kormány és a Fidesz mentalitása 1000 karakterben... Jócak...
foglajjuk össze a zsanetügy és a zagyonvert román roma tanulságát:
sün mottó: "Szopatunk és verünk"

végülis ez már komojabb mint a korábi imázs volt:
"Szondázunk és Mérünk"
@épészmérnök: A Brazilok is kóklerek, de ahol a termőföldből csinálják a sivatagot az még randább.
Hajdan a Lánchíd lábainál 5-600 kilós vizákat is lehetett fogni, de az már a múlté. Van vízlépcső,hal nem tud felúszni,és bambi.
@De hol van Columbo felesége?:
„…az ellenzék ugyanis a fasorban sincs.”
Nehezemre esik ide írni; igazad van!

A távolság olyan léptékű, mint Pirx pilóta kotyogó kávéfőzője csillaghajóként, a Weyland_Yutani tárdsaság , Nostromo nevű kereskedelmi vontatójához képest.

Nem akarok senkit minősíteni, próbálnék én lenni hiteles ellenzéki politikus, áá…
Kövezzenek meg, Bajnait kedvelem, de szerintem késő.
@huzzadneki shakespeare:
Huso huso-t a Dunába!
Újra!
Nemzeti ruszlit a népnek!
Az északi összekötő hídnél minden nemzeti érzelmű ember karikázzon bele a vízbe egy fej hagymát, hajrá!

Csepelnél meg megvendégelheti Tschizmaggyialászló a bérzlotyista szimpatikusokat, tartósítószer nélküli finomsággal, csak a votkát köll hozni nekik.

Vagyhogy?
@Knósszosz:

Sok parszeknyi távolság van, tényleg.

Ne értsd félre (és mások se tegyék), de egyszerűen nem értem Fabius optimizmusát.

Bajnai lehetne megoldás, de nem tud, fideszék túlságosan összemosták Gyurcsánnyal és túlságosan belekeverték az "elmúltnyolcévbe". Nem az lett kiragadva, hogy mennyi jót tett, hanem az, ami végül is nem is rajta múlt. Plusz ugye a libázás, Oszkó Wizzair ugye, satöbbi.
Bajnai ebből a mostani magyar rögvalóságban nem áll fel a sárból.
Mesterházy meg azt hiszi, eljött az ő ideje...basszus, óédesistenemszentjézus, pedig azt hittem, ez a fickó átlag felett értelmes.
Vagy tényleg lámlenge és direkt veri a tamtamot Bajnait gyengítendő, mert a fidesznek is játszik?

Orbán most is valami kényelmes fotelban pipázik és kortyolgatja a selymes pannonhalmi pálinkáját.

2014 le van tutizva, zsír az egész, csak az a kérdés, hogy 2/3, vagy 4/5 lesz-e a parlamentben.

Jól mondta Mikola: 20 év beton.
Aki ezt még nem fogta fel, az nem is akarja.
Tegyük fel a kérdést: van-e szánni valóbb a fidesz szavazónál? Masszív kisebbrendűségi érzés a székelyekkel szemben, Trianon miatt, gyűlölet azokkal szemben akik ilyet nem éreznek, és hát most hogy kezd rájönni hogy az elvtársak legújabb bábja éppen most zsebelte ki, de még a gyerekeit is, még ő kér bocsánatot és dugja homokba a fejét...
Vajon meddig bízik a fidesz a maga teremtette valóságpótlékban? Ha egyszer lejár a szavatossága, a hívek kiábrándulnak, na akkor lesz itt csak elszámoltatás, de olyan ám hogy a végén az oroszokat köll megin behívni hogy megin rend legyen!
@Knósszosz: "szerintem késő"
Már kb. egy éve ugyanezt mondom, de mindig leugattak érte...
Nézzük a jó oldalát: nyertünk egy évet ahhoz, hogy nekikezdjünk kitalálni, összehozni valami alternatívát. Igen, mi; hagyjuk a picsába az ellenzékeket, úgysem megyünk velük semmire.
@De hol van Columbo felesége?: "nem értem Fabius optimizmusát"

A bloggazda, és még néhányan mindenfelé, hajlamosak a vágyaikat kivetíteni a jövőre. Valahol igazuk is lehetne, mert bízni kell, de van az a pont, ami után fölösleges.
Tavaly októberben jót vitáztam vele Bajnai hirtelen 15 vagy mennyi százalékáról, én az újdonság varázsának tartottam, ő meg kötötte az ebet a karóhoz, hogy de nem is. Talán azért lett nekem igazam, mert én nem akartam hinni Bajnaiban, nem voltak felé elvárásaim - nem kötődtem érzelmileg.
@De hol van Columbo felesége?:
Nem értem én félre, annál is inkább, mert voltak olyan pontok amelyekben osztottam a véleményét.
Aztán Ő is meg én is beszoptuk az „aggyunkmánegyesélyt” optimizmusunkat.
Lásd Áder-Vargamiska…

Mindenkiről kiderül a fidesz háza táján a végelszámolásnál amikor színt kell vallani, hogy ki-mekkora szemetesvödör. Sajnos minden eddigi történet azt bizonyítja, hogy nincs(!) kivétel, mert ugye a bevétel…
Bajnairól pozitív véleményem van, de mondom; késő szerintem.
Mesterházyból is többet néztem ki, de fog még tanulni, nem olyan hülye ő szerintem. Most ez még nem az ő ideje…
Emútnyócév – nem tudom észre vetted-e, hogy ez a duma kikopott? Tudatosan. Mi lenne, ha egyfolytában arra gondolna az ember, hogyhátakkorbasszameg vót a lányomnak munkahelye, és húst is ettünk egy héten egyszer.
Demagógia tekintetében kérdezd meg a képviselődet, alpolgármestered, én nem tehetek rúlla.

Nem szaporítom, érted mire gondolok.
@Légifarkas:
Ugyan, ne szívd csöcsre!
Kálámbó kollégának írtam a választ, amit Neked is mondhattam/mondok.
@Habakuk999: Értem én hogy kiesett a csapat az EL-ből,de ennyire azért ne legyél eélkeseredve.:))
Bocs,nem tudtam kihagyni.
@Légifarkas:

Igen, emlékszem is kommenteidre, miszerint nem voltál annyira hasra esve a mindenféle felmérési adatoktól.
Én sem.
Még bármi lehet, persze, de nem hiszem.

A most kinéző forgatókönyv az, hogy a fidesz megint nagyon nyer, az mszp újra sebet nyalogat, Bajnai be sem jut, a Jobbik meg harmadik parlamenti pártként vérszemet kap, az ország pedig még inkább elszigetelődik politikailag.
Gazdaságilag meg összeomlik, és rohamosan romlik majd az életszínvonal.
De a kormányzó párt hatalma szilárd marad, s a fidesz oligarchák vagyonát 50 év múlva a kutya nem firtatja, ahogyan a Kennedy és Bush család vagyon sem téma ma már.
Unokáink gyerekei már boldogok lesznek, hogy micsoda klassz országban élnek.

Nekünk '89-90-ben belengették a nyugati jólét mézesmadzagját, miközben az eredeti tőkefelhalmozás és az új magyar burzsoázia kialakulásának korát éljük.

Mindez magyarázat arra is, hogy miért nincs valamire való pártfinanszírozási és ügynöktörvény 24 évvel a nagy rendszerváltás után.
@Vasorrú bába: "Ha egyszer lejár a szavatossága, a hívek kiábrándulnak, na akkor lesz itt csak elszámoltatás, de olyan ám hogy a végén az oroszokat köll megin behívni hogy megin rend legyen!"
Napok óta ez jár az én fejemben is! Hogy nem a mostani "ellenzéktől" -vagy minek nevezzem- kell tartani orbánéknak, hanem azoktól, akik egyszer rájönnek, mennyire átvágták őket. A hívőktől, akiknek, ha egyszer lehull a szemükről a hályog, s rájönnek mennyire megalázták, hülyének nézték őket, akkor elszabadulnak az indulatok. Tiszta Márió és a varázsló végkifejlet lesz! S akkor én, bármilyen érző szívű embernek is gondolom magam (ha már másnak nem ez a véleménye), szépen hátradőlök egy karosszékben és mozizok.
hős sünök

„Az egyik rendőr a közeli Ágasegyházán volt körzeti megbízott. A helyiek azt mondják: rettegésben tartotta a falut. Fényes nappal megbüntette az öregasszonyokat, mert nincs lámpa a biciklin, pedig azok járni sem tudnak rendesen, hanem a biciklit azért tolják el a boltba, hogy a kormányára akasszák a szatyrukat. A lovas kocsikra azért vadászott, hogy le van-e takarva fóliával a trágya, amikor kivitték a 3-400 méterre lévő földjükre. – Az öregekkel, veszélytelenekkel nagy legény volt, de amikor verekedtek a románok a kocsmában, nem mert bemenni, míg meg nem érkezett Kecskemétről az erősítés – mondja egy férfi.”
Na szóval:Látom újabb magyarellenes fröcsögést rendeltek izraelből.:))
Amit az orrnehéz blogger persze szívesen teljesít a globalo gazdiknak.:))
A jobbikosokat persze megint bele kellett keverni.Ennek nem örülök.
Az nem lehet hogy valaki jobbik szavazó létére rühelli viktort?
Amúgy jó lett az írás.
Viki kicsit Charlie Harperre hasonlít a kérdés feltevésnél.:))
De majd valahogy ezt is kimagyarázzák,hogy:Az európai balliberális körök miatt van ez,vagy nemzetközi összeesküvés a szabadságharcunk ellen,vagy hogy Barroso nem is úgy gondolta,félrefordították stb. ....
@De hol van Columbo felesége?: teljesen reális lehet amit írtok légifarkassal közös nevezőn...tényleg olyan jó meleg a dágvány, hogy a sok semmitakaró, üres emberszabású menjen ezen az úton tovább? úgy látszik, hogy a görbelábú pocakos focistának igaza van és még van mit ellopni és fosztani a tollfosztóban...tegye...de akkor minek a sírás? vagy én csak ezt hallom itt -igaz nem lépek be máshová mert hányingerem támad másodperceken belűl- a sötét Rákosi időket is átvészelte a magyar, alkalmazkodott meg tette amit szokott önmagát is elárúlta, egy rohadt fajta olyan árulótípus keveés hely van a világban ahol ennyi árulással találkoztam mint Levédia...anyját apját és saját seggét és száját is eladja valamiért amire éppen végyik -igaz nem is kell neki de jó ha van- megérdemlik a törpét

aki meg nem akarja nem marad más: forradalom vagy elmenni szép csendben

brühühühühü
@Knósszosz: "Mesterházyból is többet néztem ki, de fog még tanulni, nem olyan hülye ő szerintem. Most ez még nem az ő ideje…"
Szerintem ez az egyik legnagyobb hibánk.Szinte természetesnek vesszük azt, hogy aki egyszer politikus lett, annak is kell maradnia, ha nem most, akkor majd legközelebb, miközben egyik sem tud felmutatni azon kívül semmit az életében, mint hogy politikus.Máshoz semmihez nem értenek (mondjuk amivel foglalkoznak ahhoz sem, ezt mind érezzük/látjuk),szakmájuk nincs (most nem Ángyánról beszélek,aki eljött ide bohóckodni).Kiben bízzak?Botkában?Az sem dolgozott még életében soha.Polgármester volt Szegeden?Ha a te munkádban az eredmény az,mint ami most Szegeden van,akkor te jó szakembernek tartanád magad?De ezek csak gyarapodnak, miközben a munkájuk eredménye a nullával egyenlő!Én nem akarok már türelmes lenni.Minden politikus kísérletezzen otthon az édes jó anyjával a megoldásokon, vagy vegyenek fehér egereket.Ne velem meg a családommal.
Persze nem rád vagyok mérges:)
@sírbateszezazegész:

egyre inkább hajlok arra amit ti mondtok itt...borzasztó de ez van...ugye tuggyátok a magyar történelmet? a magyarok árúlták el az összes egyedet aki jót akart nekik....nem akarom listázni

de nincs kivétel

brühühühühü
@rodeo36: Na,te is kezdd el a magyarozást!:))
@rodeo36: "onnan semmi sem jön ki"

Marhacsordákat legeltetnek.
@sírbateszezazegész:
Egyetértek a mondanivalóddal, de;
amit mondtál az hatványozottabban igaz a másik oldalra is, szóval mi a megoldás?

A lámpavasakat hagyjuk, ha mindegyik rajtuk szellőzik, akkor is kell egy irány, hogyakkormostan hova, merre tovább?
Kivel?
Ez az, hogy kivel?
Tudsz mondani valakit a ma ismerteken kívül?
Nos?
Na, ez az! Szerintem sokunk nem tudna alternatívát állítani.

Én nem vagyok politikus és nem is értek az egész katyvaszhoz, de kell, hogy legyen valamikor egy olyan erő, egy olyan emberrel az élén, aki értem dolgozik!
Ő értem, érted. Érted?
Nem tízezrével mi, érte!

Na, a közhelygenerátort kikapcsoltam, inkább zabálok valamit.
@rodeo36: Hát én sajnos mostanában nem tudok otthon lenni. De majd egyszer.. de csak ilyen azeri-style-ban, egy kis beruccanás.
Azon gondolkozom, amit múltkor beszéltünk, hogy ki a kapitalista otthon. Te, ezt a szakmában valakinek nem kellett volna így elmondania: Helló, ez ami itt van az nem piacgazdaság, és ti nem kapitalisták, hanem markecolók vagytok! Mert, hogy én erre 5-8 éve jöttem rá, az egy dolog, de én nem vagyok közgazdász-megmondóember...
@De hol van Columbo felesége?:
"Orbán most is valami kényelmes fotelban pipázik és kortyolgatja a selymes pannonhalmi pálinkáját."
Azt Érden főzik, voltam ott, bitang jó.
@épészmérnök: Nincs is már őserdő. Ez olyan, ha sokat nézed a Discoveryt, akkor már névről ismered az összes oroszlánt a Szerengetiben, mind az ötöt :)
Az, ami az Amazonas medencében van, az egy bitang nagy mocsár. De őserdő az a Mata Atlantica volt, az meg a múlté, már réges-régen.
@rodeo36:

Nézd, én nem tudom a tutit, csak azt írom, amit magam körül látok, és abból az jön le, hogy az átlag-magyar (utálom ezt a kifejezést) bizony lusta gondolkodni és csak az orráig lát.
Akinek jól megy, az bízik és valahogy evickél saját viszonylag jó szintjén, akinek meg nem, az próbál talpon maradni és már annak is örül, ha 10%-ot csökken a rezsi (tovább persze nem néz, s a mögöttes összefüggéseket a többség nem is érti).
Politika, civil érdekek, manyup vagyon, AB, Alkotmány, MNB devizatartalék? Kit érdekel!?!

Ráadásul sok az országban a nyugdíjas, akik komoly muníciót adnak a mindenkori kormánynak egy kis habos-babos populizmusra, ami szinte mindig "ül" is.

Ebben a közegben egy paradigmaváltás?
Egy kis progresszió vagy országérdeket előtérbe helyező pro-aktív kormányzás?
Minek?

Mitől is féljen a fidesz?
@huzzadneki shakespeare: " A Brazilok is kóklerek, de ahol a termőföldből csinálják a sivatagot az még randább. "

Minden ökológus szakember egyetért abban, hogy a Föld légkörének oxigén-széndioxid egyensúlya az amazonas-i őserdőtől függ, mivel az a legnagyobb összefüggő fotoszintetizáló felület a glóbuszon.
Azaz, felveszi a légkörben lévő széndioxidot, beépíti a szöveteibe, és az oxigént meg kibocsátja. Enélkül a széndioxidcsapda nélkül felszaporodik a széndioxid, és csökken az oxigén a légkörben. Ennek beláthatatlanok a hatásai.
Ilyen úgynevezett CO2 sink, széndioxidcsapda a világóceán, azonban a vizek felmelegedése miatt ez sem működik úgy, mint korábban.
Nagyon nagy baj van, de úgy a politikusok, mint a választópolgárok egymás keresztbe kasul basztatásával vannak elfoglalva, és a globális környezeti katasztrófára úgy gondolnak, mintha egy számítógépes játék lenne.
@tucano:
Hm.
Három éve voltam a pannonhalmi főzdében, s kortyolgattam is...modern volt, komoly marketinggel...csak nem zárt be?
Kár lenne érte.
@Knósszosz: Figyelj, én minden politikusról beszéltem, nincs egyik vagy másik oldal. A közös munkájuk eredménye az ország jelenlegi állapota. Ami lefordítva annyit tesz, mintha a rántott csirkemell belül véres, kívül égett a prézli, a rósejbni meg ehetetlen, viszont tocsog a zsírban. Erre te is azt mondod a szakácsnak, ezt nem kéne a továbbiakban erőltetni.
Egyre inkább azon a véleményen vagyok, hogy mindenki el a picsába, azt majd lesz valami. Ennél rosszabb már nagyon úgy sem lehet. Az élet mindig megoldja önmagát. Most majd jön az, hogy áldozatok, anarchia. És így? Öngyilkosság, fagyhalál, éhendöglés, stb.. Azok is áldozatok, legfeljebb nem tudatosul bennünk, mert mi nem vagyunk olyan közvetlen életveszélyben. Egyenlőre..
@épészmérnök:

ezt te megérted:
Norma
Io nei volumi arcani
Leggo del cielo; in pagine di morte
Della superba Roma è scritto il nome...
Ella un giorno morrà; ma non per voi.
Morrà pei vizi suoi;
Qual consunta morrà. L'ora aspettate,
L'ora fatal che compia il gran decreto.
Pace v'intimo... e il sacro vischio io mieto.

y las palabras cuales yo recibí me lo dícen la misma sobre esta caca de vaca actual en Hungría

brühühühühü
@Knósszosz: nem szívtam csöcsre, félreértettél. Az idegesített, hogy mondja az ember, mondja, de nem hogy elgondolkodnának rajta, inkább lefikázzák, betámadják, vagy csak jó okosan megmagyarázzák. Agybajt tudtam kapni a "van még idő kiteríteni" c. szövegektől, már tavaly is. Nem rád gondoltam, te jószándékú naiv voltál :-)
Most már leszarom. A "még bármi lehet" csak udvariassági formula, tudjuk jól, hogy már nem lehet bármi: a Fidesz máléra nyeri magát, hős demokrata ellenzékünk java megy a levesbe, a helyükön pedig lesz hely. Az ott, tisztelt honfitársaim, a mi helyünk, az az űr ránk vár majd, és vagy betöltjük, vagy menjünk, nagy a világ.
Forradalomnak semmi értelme, a legerőszakosabbak nem mi vagyunk, és a szétszakadt ország miatt a pusztulás totális lenne. Vagy megmutatjuk, hogy megy ez ésszel is, vagy kész, ennyi.
@sírbateszezazegész: Nem igazán szívesen játszom ezzel a gondolattal, de egy gazdasági összeomlás azzal járna, hogy az alkalmatlanok eltűnnének, és a szervezőképes, értelmes, vezetésre alkalmas emberek pedig feltűnnének.
És az egész a lakóhelyen kezdődne. Kiderülne, hogy ki tudja megszervezni helyben az ellátást. Ha Gizike az önkormányzattól, akkor legyen ő. Ha Jani bácsi, a szomszéd nyugdíjas, akkor ő lesz az. Tök mindegy, előkerülnek az igazi vezetők, amikor tényleg élet-halál kérdés az emberek ellátása.
Ötvenhatban ez így volt, kisgyerek voltam, de emlékszem.

Hogy aztán később hová lesznek? Azt már nem tudom.
@rodeo36: Rómát, ha jól értettelek, Budapestre kell cserélni?
@épészmérnök:Azért mondom valami majd lesz. De előbb-utóbb úgy is ez lesz. És ez nem elkeseredés, hanem maga a valóság.
Amit meg a Földről írtál (visszafordíthatatlan folyamatok), elgondolkodtam, hogy szarok bele mindenbe, inkább elmúlatok mindent. Habár most is ez van..:)
@De hol van Columbo felesége?: Ami pannonhalmi címkés és exportra megy azt Érden csinálják, az összes extra gyógynövényes cuccot is. Lehet, hogy annyira jól megy, hogy outsourcingolták.
@épészmérnök: A kiirtott őserdő helyére növő bozótos több széndioxidot köt le, mint az eredeti erdő. Viszont erre hajtják rá a McDonalds marháit és csak vörös sivatag marad utánuk.
@sírbateszezazegész: Ez a fejlett világban nem kérdés. Ezrével vásárolnak Araukániában és Patagóniában földeket európaiak és észak-amerikaiak, felment a föld ára. Víz bőven van, és lesz is. Az éghajlat hűvös. Menedéket keresnek.
@Légifarkas:

"Forradalomnak semmi értelme, a legerőszakosabbak nem mi vagyunk, és a szétszakadt ország miatt a pusztulás totális lenne. Vagy megmutatjuk, hogy megy ez ésszel is, vagy kész, ennyi."

Erről van szó.
@kifordított nagyanyó: nagyanyó, ugye tudod, hogy az itt jelenlevők/olvasgatók számára az OV-Utálat nem ad felmentést más hülyeségek alól? Hiszen a jobberek a maradék demokrácia minden előnyét kihasználva, annak visszametszésére törekszenek? És OV csak úgy tolja alátok a szájatok íze szerinti törvényeket. Büdös életbe nem fogom megérteni, h miért nem nekem, "tisztességes adófizető álompolgárnak" kívánna inkább a kedvére tenni...Tudja vajon, h. ti IS az ellenségei vagytok? :-)
@épészmérnök: Szerinted, ha tényleg baj lesz, kit fognak érdekelni a tulajdonviszonyok? Lehet most kiábrándulsz: engem nem. Ha olyan lesz a helyzet, akkor ököljog lép életbe. Tudod:A harmadik csimpánz felemelkedése és bukása (Jared Diamond )
www.typotex.hu/konyv/jared_diamond_a_harmadik_csimpanz
@tucano:
mindkettőtöknek: van egy film több órás, arról, hogyan termékenyíti meg a brazil dzsungelt a szahara homokja évente egyszer és mindez mennyire része egy globális rendszernek (a szaharai homok tele van olyan ásványi anyagokkal ami onnan hiányzik és sok minden más) ha nincs ami feldolgozza akkor a por leszáll mert érkezik, és akkor ott is sivatag lesz az Amazon körűl...és gyorsan (a világnak már régen fizetnie kellene ezért a braziliának hogy fenntartsa és ne nyúljon hozzá van is rá elképzelés)

és még sok minden

a sok sivatag visszaforgatása (mind vad élővilágból lett sivatag és látensen bennük is van az élet) emberi lustaság miatt nem megy de ...

brühühühühü az USA (hogy a leggazdagabbat mondjam) kibaszik saját magával az utóbbi 25 évben....de nincs ezzel egyedűl
@tucano:
miért az őserdő? anny szabad föld van Braziliában amibe semmit sem vetnek és semmit sem termelnek rajta?

brühühühü

hülyék? vagy?
@épészmérnök:

hajszál "pontyosan" Róma >>> Magyarország

és ez zúg a fülemben éjjel nappal, ahogy ez szól a zenében....a többit már mondtam

brühühühühü
@tucano: Ezt honnan veszed? Nagyságrendekkel kisebb a lélegző felület.
@épészmérnök:

az ősközösség újra műxik

brühühühü

nincs csodálatosabb, mint szemlélni a barlangrajzokat...e pronto dopo il renascimento italiano
@rodeo36: Ezt nem tudtam, de elképzelhető. Az őserdő ugyanis hajszálvékony humuszrétegen nő, hiszen a trópuson egész évben folyamatos a körforgás (levél, ág lehull, elkorhad, rögtön felhasználja a fa vagy az aljnövényzet, nem akkumulálódik). Kivágják az erdőt, egy évig lehet a helyén termelni, utána gamesz.
@épészmérnök: a természetben élő és attól függő ember tiszteli az 1000 éves fát amiből koporsót vagy ágyat bölcsőt farag, a hülye barom aki nem tudja mibe kerűl még egyet találni és mennyi az a 8000 év (ott álltam kővé válva Majunga-ban a Baobab mellett 13 méter, és szent, vita nincs....8000 éves) a szaros 80 éve amit végig iszik...

ha láttad tudod milyen ha 10 évig nincs eső 10 évig nem virágzik, mint száraz fa alszik és akkor megjön az eső és egyetlen éjszaka alatt kirügyezik virágba borúl és elhullatja gyümölcsét ami igencsak finom...és azt a gyönyört amit ad ilyenkor...az állatok tudják mert függenek tőle

brühühühühü
@épészmérnök: Mendes a nagy fákat mutatja...mert a trópusi őserdő legalább 12 rétegű és organikus egyik a másiknak kiegészítése

a fél méter a talajszínt alatt egészen a 100 méteres óriásfák tetejéig minden

a Doscovery mutatja ezt a filmsorozatot hogyan globalizálódik az egész és milyen a szahara részenként és mi volt egy pár ezer évvel ezelőtt és a többi sivatagok is

de van egy globális széljárás hatalmas mozgások....a földforgással ellentétesen

érdekes módon az északdél nem így műxik

brühühühü
@De hol van Columbo felesége?: nem találom, a fene egye meg, de beugrik és küldök linket!
Visszajöttem. Van itt valaki?
@épészmérnök: még :-) De már inkább csak úgy, mint anno Gárdonyi... :-)
@Knósszosz: Azt tudtad-e, hogy a Vizafogó Budapest egyik városrésze a XIII. kerületben (ha tudtad, akkor sorry, de sokan nem ismerik)? A Duna és a Váci út közötti részen terül el. Gondolom nem véletlenül nevezték el így annak idején!

Volt nekem is két nagyszájú Polszki ismerősöm, de azok egészen jó arcok voltak. A vodkát ők is kegyetlenül szerették,tán még a húsleveshez is azt itták.
@sírbateszezazegész:
Nem, én nem értettelek félre, azt hiszem ugyanazt a követ fújjuk.
Szóval egyet értek Veled, de mi a lófasz lesz, ha mindenki elmegy innen?
Mielőtt... én is mennék, ha volna rá lehetőségem, nem azért mondom.

Értelek.
@Légifarkas:
Levezetted úgy, ahogyan én is gondolom a lényeget tekintve.
Árnyalatnyi különbségektől eltekintve igazad van!

Ha annyi nézetkülönbség lenne a pártok között a követendő irányvonalat illetően, mint ami közöttünk húzódik, akár sikeres ország is lehetnénk, bazmeg...

Köszi!
@huzzadneki shakespeare:
Igen, tudom és köszi!
Annyira budapesti vagyok, hogy itt is születtem, a viza legendákról meg én is olvastam valahol/valamikor, azért is írtam be.
Van egyáltalán még hal a Dunában?
Regensburg környékén biztosan, de itt??
Nem vagyok pecás, de azt nem értem meg, amikor az Erzsébet hídnál lógattyák a kukacot a türelmes atyafiak.

A horgászat az ugye szól a természetről is (bár horog a pofába - háát...?), de akkor az miként illik az idillbe, hogymongyuka gemenci erdőnél próbálkozunk, madárcsicsergés, stég, horribile dictu 1-2-9 sör és foggyukmeg a pontyot?? Vagyakármit.

Nem értem, ez a természetkedvelő fíling, az ott a belvárosban, azhogy?

Nem ez az 1 amit sose nem fogok érteni.
@Légifarkas:
"Vagy megmutatjuk, hogy megy ez ésszel is, vagy kész, ennyi. "

Tartok tőle, hogy kész, ennyi...
Az egész országban csak duma van. Mitől legyen változás?
@Exminden: Tavaly nekem sem tett kedvemre,mint tisztességes adófizető polgárnak...:((
@én már a fény gyermeke vagyok: Nem, ahhoz túl ambivalens volt. Pont az, hogy akkor nem volt vakon lelkesedő, a belülről jobbító szándékúakhoz tartozott. De ha ezek most egyrészt vakon beleájulnak a FIDESZ-be, másrészt kommunistáznak, az gusztustalan.
@Fullánkos Algol: Attól nem fog saját kardjába dőlni. Sőt, félek bukni sem.
A rendszer a teljesen előreláthatatlan és logikátlan viselkedésre nincs felkészítve. Írtam már valahol, hogy ha valaki hangosan böfög az asztalnál, nem a rendőrt hívod (ha családtag az illető, valszeg még akkor sem, ha odasz-ik).
Az EU törvényeit a tagállamok hozzák, ennek megfelelően vigyáznak, nehogy őket holmi "brüsszeli bürokraták" bsztthassák. A legutóbbi műbalhé Reding körül már erőteljes eszkalálódást jelez (Reding volt az, aki a médiatörvény környékén kifejtette, hogy az EU-nak nincs joga általános elveket számonkérni, az Alapjogi Charta előírásai jogilag csak az európai jog alkalmazása során kötelezőek a tagállamokra. És hagyta az egész balhét a (liberális) Kroesre. Majd szép fokozatosan bekeményített. Minden jogszabályra, amely formálisan nem felel meg az EU jognak, jön a kötelezettségszegési eljárás (ami nem gyors, de melyik bíróság gyors), sőt volt olyan (pl. a nem nagy jelentőségű de komoly közérzetrontó erejű a külföldön dolgozóknak és presztízsértékű Rogánnak, a külföldi rendszámú autókra vonatkozó, de volt más fontosabb is - off: mégis Európai Bíróság elé került az ügy mert egy konkrét megbírságolt odavitette, de csak azügyben, hogy nem volt lehetséges az utólagos igazolás - on), amelyet kötelezettségszegési eljárás nélkül módosítottak Orbánék. Emlékszel még, hogy hoztak egy olyan törvényt, hogy ha az Európai Bíróság ítélete folytán Mo-nak bírságot kell fizetnie, akkor ennek fedezésére különadó vezethető be?
Várjuk meg, mi fog történni az alaptörvény 4. módosításával, és lesz-e erre Békemenet.
De nagyon durva lenne, ha az EU miatt bukna OV. De még ha szrá szívatják is, attól nem fog megbukni. Tudom, hogy megy a hirig Mo-on, hogy megvonják-e az EU pénzeket vagy jobb ötlet, ha az ellenzék amellett lobbizik, hogy ne vonják meg. Hosszú távon és jó kommunikáció mellett (most zárult le valami EU-s kampány, és a Medián meg a TÁRKI szépen kihoztak két egymásnak ellentmondó felmérést az EU támogatottságáról) hasznosabb, ha egyre többen látják a szép táblákat, hogy itt is, ott is EU pénzből épül valami (az Üllői óti klinikai tömb meg a Lukács-fürdő pl. a nyugdíjasoknak is feltűnhetne).
@zobod: Pl. Németország, Franciaország, Egyesült Királyság, amelyek mind nettó befizetők, ugye. A nettó kedvezményezettek között nem sok nálunk jelentősen nagyobb ország van (11-ből 3, meg kettő 10-12 milliós). Ja kérem, a tények...
@Pussy Riot: Tanár úr kérem, adja vissza a diplomáját, mert dunsztja sincs arról, hogy mit beszél.
Ha tudná, nem adna egyest ugyanis.
jól kibeszták orbánt na....valljuk be na....igazi lottóötös volt ez a poszt na....híresztelésre ugrani mint liba a takonyra na...

hvg.hu/itthon/20130416_Orban_Europai_Neppart_Strasbourg

Bár a taps egyértelműen szimpátiát jelez, az ülés egyik néppárti résztvevője szerint a magyar miniszterelnöknek nem volt könnyű dolga: miután közel 15 percig beszélt a magyarországi helyzetről, több mint 20 kérdést kapott, főleg lengyel és német képviselőktől. Ezek között forrásunk szerint számos „kényes ügy is volt”, de a névtelenséget kérő politikus szerint Orbán „okosan érvelt”, a képviselőket - legalábbis a forrás körül ülőket biztosan - meggyőzte, és a végén valóban megtapsolták.
@Kuviklacz: Ha elfogy körülötte a levegő, az mindenképp csökkenti a mozgásterét, csak tudni kell kihasználni a lehetőséget. EP-határozathoz nem kell olyan sok idő vagy igen? Persze Magyarországon is tenni kell érte.
@Fullánkos Algol: rátok szavazók kellenének a változáshoz, nem komisszárok.

Az nem jött be már a múlt században sem.

Nem?
Rám szavazók biztos nem, mivel nem vagyok politikus, se ránk szavazók, mivel nem tartozok sehova, az viszont biztos, hogy az orbán a tanácsköztársasági véres rétegek - többek között - lelátókra költözött reinkarnációinak köszönheti a hatalomra kerülését.
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs: ha nem tudsz lehetőséget teremteni, meg kell várnod, míg adódik.
Ha az ország nem akar változtatni, annak oka van: vagy megfelel neki így, vagy még nem eléggé rossz. Az első lehetőségben a Fidesz hisz, a másodikat az ellenzék szeretné meglovagolni mindenféle 7. cikkelyekben, meg EU-s pénzek megvonásában reménykedve, szerintem mindkét társulat rendkívül felelőtlenül áll a dologhoz, de ki nem szarja le az én véleményemet.
A jó változás nem feltétlenül gyors, és nem kell igazodnia az egyéni elvárásokhoz sem: aki pl. meghal, mielőtt beérne egy folyamat, az tulajdonképpen így járt. Aki siettetni szeretné a dolgokat, segítsen a népnek megérteni, hogy mi történik körülötte, hogyan használják fel és ki és el - enélkül is lehet ugyan változtatni, de jól nem.
@Fullánkos Algol: Az utolsó mondatot a kulcs.
Amúgy az EP határozathoz az kell, hogy az Európai Néppárt frakciójának jelentős része kihátráljon mögüle. Egyébként magánvéleményem az, hogy nem tartunk még ott, hogy a 7. cikkely alkalmazható lenne (tartósan és súlyosan meg kell sérteni az alábbi értékeket: emberi méltóság tiszteletben tartása, a szabadság, a demokrácia, az egyenlőség, a jogállamiság, valamint az emberi jogok – ideértve a kisebbségekhez tartozó személyek jogait). Nem ezen értékek egyikét, hanem ezen értékeket. Ez valóban a nukleáris opció. Egy EB (Bizottság) határozathoz nem kell sok idő, csakhogy ezt lehet vitatni, és a végső döntést az Európai Bíróság hozza meg. Na ez lassú, és csak egyes konkrét jogsértésekre terjed ki. (előnye, ami az EP hátránya, hogy konkrét, hátránya meg, hogy ha nincs olyan konkrét jogi norma, amelyet megsért, akkor esélytelen.
Olyan szinten már fogy körülötte a levegő, hogy akinek szeme van és számít neki az európai vélemény, látja, hogy szembemegy Európával. Aki meg nem látja, az szvsz reménytelen. Fent is írhattam volna (az EB határozat vitathatóságánál), hogy amikor már a Bizottság alelnökét képzelik kijátszani az elnök ellen, amikor előbbi ruhájára tudnak csak megjegyzést tenni, akkor ugyanúgy mondhatják, hogy a Bizottság téved/kettős mércét alkalmaz stb.
És közben még mindig nagyobb a mozgástere, mint akkor lenne, ha betartana mindent. Most éppen az elmarasztalás miatti különadókon izmozik - ha erre nem ugrik rá mindenki, hogy emögött mi van, akkor nyazsgem.
@FILTOL: Tudod, az európai politikusok udvarias emberek, ha valaki beszél, utána megtapsolják. A plenáris vitán viszont a néppárti felszólaló egy harmadrangú samesz volt, aki csak általánosságokat mondott, nem védte meg (pedig az előzőn a frakcióvezető szólalt fel az EPP nevében és keményen kijelentette, hogy Orbán demokratikus politikus, és Mo-on minden rendben van (mondjuk utána nem sokkal le is szakadt az ülésterem plafonja).
süti beállítások módosítása