Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 24.hu/belfold/2024/04/29/cseh-katalin-komment-nyiregyhaza-szulesz-foorvos/ "A vizsgálat lezárultá... (2024.04.29. 15:14) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.03.22. 04:14 Fabius

A megpocsíkolt alaptörvény módosítás esete a világgal

Címkék: alkotmányosság helsinki bizottság alaptörvény kumin ferenc

Jaj, már megint minket bántanak ezek az izék. Igen, most nem csak a tuggyukik hanem nagyjából a mindenkik, Brüsszeltől Berlinen keresztül Washingtonig. Mert félre van ám értve minden, mint egyszeri Szaniszló a ponyvakupolás szekértévében. A megmagyarázóember Szájer Józsefnek mély meggyőződései vannak, érdekes véletlen, hogy ezek nem esnek egybe a Helsinki Bizottság meghallgatásán a mellette ülő Gulyás Gergelyével, aki volt kedves egy interjúban elismerni, hogy a negyedik alkotmánymódosítás után akár azt is alaptörvénybe lehet foglalni, hogy négy év helyett húszévente legyenek választások, és amiért éppen a szőnyeg szélének rojtja töri fel a térdüket a váltóműszakban, szerte a világon. 

Szájer szerint ez mind lárifári, hisz egyszerűen csak belesmittelték az alaptörvénybe amit az AB kivágott belőle a francba. Hol itt a probléma? Higgyemán' ez egész világ, hogy ezt az AB direkt így kérte. Gulyás Gergely szerint nem érdekelt ez a bizottságosdi senkit, sőt, Ausztriának nevezték Magyarországot, kéccer. Az gondolom szintén csakis a véletlen műve lehet, hogy ezt nekünk Gulyás Gergely bemondására kell(ene) elhinni, mert a tudósítást közlő híradó összefoglalójában minden össze van vágva, de speciel ez az aprócska pikáns kis részlet hiányzik belőle. De, hogy valami jó hír is legyen a pofoncunamiban, akadt egy republikánus képviselő aki kettős mércét kiáltva kiállt Orbánék mellett. Jippiájé, ez ám a siker, megvan a  szabályt erősítő üdítő kivétel. 

Éppen csak egy apró bibi van itt megint:  Én nem kétlem, hogy Christopher H. Smith úr elmélyedt a magyar alkotmányos vitában, elolvasott és megértett mindent pro és kontra. Éppen csak azt tartom furcsának, hogy a levél se a saját honlapján nincs kint, se a Helsinki Bizottság oldalán nem található róla egyetlen árva hang sem. Pedig képviselő úr 21-i, egészségüggyel foglalkozó írása már ott virít az oldalon, tehát volt frissítés és tartalomfeltöltés. Kérdezném én mély tisztelettel drága képviselő úr, hogy akkor hová is tetszett küldeni azt a levelet? Mert mink' itt a Balkán sarkán már csak úgy vagyunk mindennel, aminek egyetlen és kizárólagos hivatkozása az MTI néven elhíresült Központi És Királyi Hírgyár, mint egyszeri ángyánjóska a seggreforgó bloggal, teccikéteni? Itten minálunk hamarabb hír az egyposztos blog, mint ahogy maga az írás megszületik. Hát ezért. 

Esetleg ajánlom figyelmébe a dolgainkat némileg közelebbről szemlélő, és kormányunk unortodoxiáját hozzánk hasonlóan bőrükön megszenvedő németek kisfilmjét, amitől a mi politilógusblogger- altitkár Kumin Ferencünkben a dühödt zihálástól akkora belső vákuum keletkezett, hogy seggéről a ragaszkodó műbőrszéket hidraulikus feszítővel kendácsolta le a katasztrófavédelem. 

kumin-ferenc.gif

Így vagyunk mi ezekkel a németekkel: ha hozzák a Merci meg BMW gyárat akkor szeretjük őket, ha elmagyarázzák a gyerekeknek is, hogy Viktor bácsi mitől lett Európa Homér Simpsonja akkor meg utáljuk. Ilyenkor a Fecsegő tipegők örs pánikrohamot kap, azok meg odakint tétre, helyre befutóra fogadják mi lesz a csattanós(nak hitt) válasz: beérik a 4. módosítás kuminizált változatának nyálhabszáradásig tartó lobogtatásával, vagy Kisvuk rituálisan megfertőzi Urmelt a dínót veszettséggel a félnyolcas híradóban.

Aztán majdcsak megtanulják ezek mind, hogy a Kedves Vezetővel nem lehet revans nélkül packázni.  

UPDATE: útközben megkerült az elveszett levél, ITT olvasható. 

785 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr585161827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

""Kérdezném én mély tisztelettel drága képviselő úr, hogy akkor hová is tetszett küldeni azt a levelet?""
A napraforgó blogon nézted már?
Önkormányzatok – Miskolc adósságának 70 százalékát vállalja át az állam
Miskolc, 2013. február 27., szerda (MTI) – Az eredetileg bejelentett 50 helyett Miskolc adósságállományának 70 százalékát vállalja át a kormány – jelentette be szerdán Kriza Ákos polgármester, valamint Csöbör Katalin és Sebestyén László fideszes országgyűlési képviselők.
www.boon.hu/onkormanyzatok-miskolc-adossaganak-70-szazalekat-vallalja-at-az-allam/2205280
"Rekord: négy óra alatt a blogregisztrációtól az MTI-hírig
Szerző: zero - 2012.05.03. 09:21
Ha nem lenne egészen elképesztő a történet, akár egy blogreklám is lehetne: kezdj egy blogolni, a határ a csillagos ég!
A kedves user szerdán létrehozott egy új nicknevet, elindított egy blogot, 10:36-kor kitett egy posztot ami 14:20-kor megjelent MTI-hírként. Blogger legyen a gáton, aki ezt utánacsinálja, sajnos nekünk több ezer poszt és 4,5 év után sem jött össze, nem jutottunk el soha az MTI-hírig.
Nagyon tud ez a napraforgo966!

A "blogger" persze nem az időjárásról írt, hanem egy egészen sunyi lejártóposztot készített Ángyán Józsefről. Ángyán, a lemondott államtitkárt az oligarchák miatt távozott, és azóta sem tart lakatot a száján, többek között a hétvégén az FN-nagyinterjúban mesélt érdekes dolgokat.

"Budapest, 2012. május 2., szerda 14:10 (MTI) - A napraforgoblog szerint Ángyán József, a Vidékfejlesztési Minisztérium volt államtitkára azért távozott a tárcától, mert "két haverját" felmentette Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter." - írta az MTI, majd pontról-pontra idézte a blog "állításait".

A Kettős Mérce blog rákeresett de semmilyen napraforgó blogot nem talált, így az MTI 16:31-kor kiadta újra a "hírt", de már linkelve a blog címét.

A lejáratókampány nem egy bonyolult dolog, persze okosan kell csinálni, nem így ...de úgy látszik, ezek csak erre képesek."
vastagbor.blog.hu/2012/05/03/negy_ora_alatt_a_blogregisztraciotol_az_mti-hirig
valahol kumíniában és kubatovszkájában kellene utánanézni valami heck mekükütyű oldalon ahol ilyen dolgok fellelhetők...vagy elfelejtették elkészíteni mint házifeladatot sem szájerjosefina sem gulyásgergelyke nem írta le és a habony meg el van foglalva a sexuális életének változásaival lásd menopausia (lehet hogy ez az egész fiatal fideszre is igaz már a menopausia korában vannak 23 éve a 24 évesek ami pontosan kiaggya miért ilyen hisztérikuschak)

sic transit gloria mundi

és ha sikerűl végre leskribálni az eredetit honnan fogják megszerezni?

vagy jobb lenne ha írnék a szenátor kartársnak hogy ugyanmá' kúggye má el iméjlben a kopit...

brühühühü

és ha aztat írgya nem is volt ilyen sohse akkor kakadú
megpróbáltam Chris Smith NJ 4th district, de:

csak telefonon lehet elérni de nem foglalkozik más érdeklődőkkel mint akik a saját választó kerületében laknak (én persze nem)

ZIP AUTHENTICATION
I am very interested in hearing your views on issues of importance to you. Due to the large volume of US Mail, email and faxes I receive, I am only able to accept messages from residents of the 4th District of New Jersey. Congressional courtesy dictates that Representatives be given the opportunity to assist their own constituents.

Please provide the following information to help determine whether you reside within the 4th district of New Jersey:

Zip: +4:

If you do not know your four digit extension for your zip code, please check the U.S. Postal Service web site for more information.

nehéz lesz kideríteni hacsak valami diplomáciai utat nem tudunk hozzá

brühühühühü

tény az, hogy -mint Fabi írja- Márc 21 2013 előtt már csak februari ügyek vannak azaz nem létezik a hivatkozás
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
mint írám vala feletted, nem ad felvilágosítást senki másnak mint aki a constituency -jében él

hiába hívom telefonon (bár lehet megérné?)

hívd föl te

brühühühü
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

hívd föl és érdeklőggy

Office Addresses, Phone Numbers and Fax Numbers

Washington, DC Office
2373 Rayburn House Office Building
Washington, D.C. 20515
p 202-225-3765
f 202-225-7768

Hamilton District Office
1540 Kuser Rd Suite A-9
Hamilton, NJ 08619
p 609-585-7878
f 609-585-9155

Whiting District Office
108 Lacey Road
Suite 38 A
Whiting Shopping Center
Whiting NJ 08759
p 732-350-2300
f 732-350-6260

kűggy faxot vagy csak hívd, a hír szerint Rómában van a Pápa körüli ügyekkel bízta meg Boehner, valami famulusa fog dumálni

brühühüühhü
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Speaker Tasks Smith to Lead Congressional Delegation to Pope Francis Inauguration

Washington, Mar 15 -
Speaker of the House John Boehner has tasked Rep. Chris Smith (NJ-04), a senior member of the House Foreign Affairs Committee and leader on many international human rights efforts, to lead the bipartisan U.S. congressional delegation to attend the investiture of former Argentine Cardinal Jorge Mario Bergoglio as Pope Francis.

“It is an honor to lead this bipartisan group of House members to this international event,” said Smith, who chairs the House Africa, Global Health, Global Human Rights and International Organizations Subcommittee. “The world is a challenging place, in terms of wars and peace, basic human rights and freedoms. The Holy Father has a major role to play in global affairs. I wish him well as he begins his pontificate and am honored to be a part of this historic occasion. The Pope is more than a spiritual leader for the world’s 1.2 billion Catholics, he is an inspiration of holiness and goodness, and above all, the faithful proclamation of the Gospel.”

While in Rome, Smith hopes to meet with Vatican officials to discuss human rights issues, including human trafficking, religious freedom and culture of life issues.

In selecting Smith, Boehner said: “I’m pleased Congressman Smith and this bipartisan group of Members will join the Vice President in communicating the prayers and warm regards of the American people to Pope Francis as he begins his papacy.”

The Smith co-del to the Vatican will also include Reps. Robert Aderholt (R-AL), Rosa DeLauro (D-CT), Sean Duffy (R-WI), Anna Eshoo (D-CA), Jeff Fortenberry (R-NE), Ruben Hinojosa (D-TX), Jim Langevin (D-RI), Daniel Lipinski (D-IL), and Loretta Sanchez (D-CA).

###

brühühühü
Ahogy ránéztem a képre, az jutott eszembe, hogy a planking, owling és milking után itt a szanying. :))
Amúgy kicsit nehezen írok, mert nem találtam a fejlámpámat, a szomszéd kocsijában pedig nem jók a fényviszonyok, plusz a koncentrációmat zavarja, hogy a Tek körbevette a kocsit.
Na majd meglátják a németek, ha nem exportálunk nekik, lesz nemulass!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: A plakát helyesen így szólna: Másra nyomtuk az adósságunkat.
@nemecsek ernő áruló: na arra aztan rakurnak! Sem eros pista, sem badogbili (opsz, azt mar nem tudunk gyartani), hanem meg izet se kapnak, olyan ... mi a faszomat adunk nekik? Na mind1, majd megtanuljak, hogy mi az, amikor a szetnyomott bolha kifolyt mikrobele egyszercsak gazt lovell az elefant alatt!!!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: az lesz majd a vicces, ha aztan visszanyomodik az onkromanyzatokra, mert vagy az, vagy az allamcsod es minden kulfoldi szamlank befagyasztasa + minden EU penz visszavonasa. Vicces am az a fidesz gyozelem, amikor lavagdossak a labaikat meg a csata elott, de megy a jelentes a hatorszagnak, hogy kezeink sertetlenek es serenyek :>
@V-PORT:
Tartson ki, talán áprilisban önért megyünk. Bel.min.
Basszus, ez a szőnyegszélén térdelés nagyon durva. Az meg már egyenesen röhejes, hogy az Alkotmánybíróság kérésére! módosították az alaptörvényt és nem ellenükre.
@CSENDES:
Eddig MI tartoztunk, most már TI tartoztok.
Juhé!
@Silbermann: namost miert, veled meg nem esett meg a nerben, hogy irtal volna a kormanynak, hogy "kerem legyenek kedvesek megukhoz venni es sajat koltsegeik kiegyenlietesere felhasznalni magantulajdonu nyugdijvagyonomat!" Na ugye!

Hanem ez a srac chrissmith.house.gov/news/ sajnos tenyleg nem irt egyetlen levelet sem, raadasul le se fossa viktort (en sem), hanem inkabb a kina-vatikan-egeszsegugy haromszogben tamolyog :(
@Megdobbent:
Jaja! egyre inkább illik rájuk a Fekete lovag, aki döntetlent ajánl, amikor már mindenét levágták.
@Silbermann:
Hát Istenkém. Rosszul fordították az "ellenére" szót "kérésére" Van ilyen. Hiszen már az alap Alaptörvényt is rosszul fordították (hiányosan).
Csak folytatják az unortodox fordítási hagyományt.
Megneztem, hatha a gugli legalabb tud valamit Christopher Smith es Hungary osszefuggeserol, de nem. A legkozelebbi talalat a Severance (film), merthogy British-German-Hungarian horror film es directed by Christopher Smith.
Én olyan pártra fogok szavazni, aki megígéri, hogy március 22-én tavasz lesz, sütni fog a nap, és nem lesz hó. Engem a gazdaság nem is érdekel. Négy évszakot akarok, akkor, amikor annak lennie kell! :))
"A Gyere Haza Alapítvány az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) támogatásával egy olyan Karrier Pontot indít útjára, amelynek célja, hogy ingyenesen praktikus információkkal, karrier-tanácsadással és erkölcsi támogatással lássa el azokat a magyar fiatalokat, akik szeretnének hazatérni Magyarországra - jelentette be Csontos Sandra, az alapítvány szóvivője csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón."
Azt a kurva eletbe :)))
Gyere haza bazdmeg, ha mar a turorudi meg a lanchid nem tartott itthon, forintot azt nem kapsz, de INGYEN adunk tanacsot, hogy hogy kene elni (pl. menj kulfoldre)...

Ez a kormany kesz, ez mar forog is :)))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A szenátor úr a levelet eljuttatta az MTI-hez, de nem rakta ki a saját honlapjára, amikor olyan jót rúg Obamába a magyarok ürügyén. No persze.
@V-PORT:
Akkor nehéz lesz választanod, mert ÍGÉRNI bármelyik tud.
@Megdobbent:
Ez egy jó álláskeresési technika. Kimegy az ember 3 hónapra nyaralni, keres mondjuk feketemosogatással 2-3 havi itthoni átlagbért + a munkanélküli segélyt, aztán hazajön, tuti állásra és még "erkölcsi" támogatást is kap: pl hogy 100 másik jelentkező közül íppeg őt válasszák.
Ha havonta 3-at sikerül hozni, a választásokig akár 40 szavazat is összejöhet!
@kekex: najo, de ha mindet benyomjak ebbe a Gyere Haza Alapítványba, mint tanacsado munkatarsat, akkor elobb-utobb osszevonja a szemoldoket viktor koma, es vege a bulinak. Szoval max. 10 fonek tudnak allast adni, a tobbi csak tanacsot kap. De azert meg ki a fasz akarna hazajonni? :>
@Megdobbent: Ott a két pont. :) Írni nem írtam nekik, de "önként és dalolva" felajánlottam.
@Megdobbent: :D Ilyenkor kicsit sajnálom, hogy itt kommentet nem lehet like-olni. :D
na basszus, mire ide jutottam, megszólalt vektor a kossuthon.
OFF: Ez volt már??? :)

"Orbán Mercedese" - a gyárban dolgozó olvasónk leírja, aminek titokban tartásáért mindent megtesz a vezetőség

t7.hu/0d4s-orban-mercije

ON
Hol olvastátok azt, hogy C. Smith képviselő levelet írt? az index szerint a meghallgatáshoz fűzött írásos nyilatkozatában fejtette ki véleményét. Ezt én a www.csce.gov oldalon kerestem, de a meghallgatásról semmilyen utólagos anyagot nem találtam, de nem is tűnik napi frissítésűnek az oldal.
@bella _ciao: Na látod, velem ilyen még véletlenül sem fordulhat elő, mert nem hallgatok királyi rádiót. :)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: az elobb a klubradioban osztotta az eszt valamelyik ikszes, nem nagyon birtam a foszert, pedig magas a tures kuszobom
Tök fölösleges ennyit kínlódni ezzel az alaptörvényes marhasággal,mert hamarosan a következő kormány úgy is a kukába fogja baszni egy az egyben az egészet.
A németek egy gyerekműsorban levetítenek egy másfél perces animációt, amire ugrik Kumin meg a külügy. Bájos!
Meg kellene vizsgálni, hogy Bajnai, Gyurcsány, a HAHA, vagy bárki más járt-e arra felé mostanában!
@Megdobbent: Nekem leginkább a karriertanácsadás, mint kiemelt tevékenység tetszik. A Kanadábók kirugdosott borsodi cigánynak, a takarítói állásból, a mekdonaldsz mödögadásra ráunó ecceri kalandozók pont erre vágynak. Elsó esetben mondjuk el lehetne indítani a "Hogyan gazdagodjunk meg bodzaszedésből", esetleg a "Gyüjtsd a vasat ás a fémet, ezzel is a kormányt véded!", vagy a " Hogyan szerezzük meg első milliónkat közmunkából?" program beindítása és annak kormányzati megtámogatása, a másik esetben biztos sikerre száníthat a "Lehetsz még akár gazdasági miniszter, vagy bankelnök" kurzus számíthat nagyfokú érdeklődésre... Basszák meg a szenteskedő pofájukat! A Csontos csaj pedig úgy tűnik a halódó vállalkozásuknak kíván némi marketing-reklámot teremteni. Neki télleg túrórudit.
@hot-spot: Lesz kormányváltás kétharmados többséggel? :)
"Félmilliárdból gyorsítanák a spórolást
Galambos Péter|2013. 03. 22., 7:14|Utolsó módosítás:2013. 03. 22., 8:10|

Nem elégedett a kormány a rokkant-felülvizsgálatok ütemével, ezért félmilliárd forintos ráfordítással gyorsítaná a folyamatot. A cél, hogy milliárdokat lehessen megtakarítani az ellátáson.

Újabb száz közreműködő alkalmazásával és a feladatot végzők bérének emelésével gyorsítaná a rokkant-felülvizsgálatot az Emberi Erődforrások Minisztériuma (Emmi). Félmilliárd forintot fordítana erre a tárca, hogy a mostaninál nagyobb ütemben csökkenjenek a rokkantnyugdíj-kiadások - írja a pénteki Népszabadság.

A lassúság miatt a 2012-re tervezett vizsgálatoknak eddig mindössze a töredékével sikerült végezni. A Széll Kálmán-terv azt írta elő, hogy 2013 végéig 190 milliárd forintot kell spórolni a rokkantellátáson. Bár ennek érdekében már tavaly januárban átírták az ellátások, a korábbi járandóságok szabályait, és elrendelték a mintegy 195 ezer érintett rendkívüli és soros felülvizsgálatát, a kormány által elvárt megtakarítást korántsem sikerült elérni.

Az eddig ellenőrzött betegek túlnyomó többsége megtarthatta teljes vagy csökkentett összegű ellátását, a felülvizsgálatok következtében az ellátásból körülbelül tízezer ember szorult ki. Ezzel 17 milliárd forintot spórolt meg a kormány. Az egészségbiztosító adatai szerint így is túllépték azonban 16 milliárddal azt a 342 milliárd forintos keretet, amelyet erre az ellátásra szán a kormány - áll a Népszabadságban."
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ezt végig olvastam...

elhiszem...

de... miért gondolod hogy az egész országban általában job a hejzet?

a parasztok mindenhjol szenvednek...
pár százezer birka támogatásával hatalomra került mafiakormány nyal szemben a 9 millió normálisnak lassan már össze kéne fogni és elsöpörni...

én egyet tudok igérni... ha ezeket a csótányokat kiirtották félévre felfüggesztem a szakmai munkám és sínre teszem az országot...

de már sokat nem bírok ki, nem bírom látni nap mint nap a megaláztatást szenvedést amit a parasztokkal csinálnak ebben az országban...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: amugy ki az a kövér törpe disznó? dakota az árják között?

zsebre tett kézzel? rángó fejjel? mi lett ebből ? egy szardarab !
Barroso magához vonta a magyar ügyeket
Minden olyan jogszabály vizsgálatát az elnök stábja végzi, amelynek köze van az alaptörvény módosításához.
www.origo.hu/itthon/20130322-alaptorveny-modositas-barroso-magahoz-vonta-a-magyar-ugyeket.html
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

már olvastam, szinte egy hete volt... de miért nem?

"veszéjes évszakok"
Matolcsy törölte a volt jegybankelnökök MNB-s konferenciáját
Spórolással magyarázza. Simor nem is lett volna ott

index.hu/gazdasag/2013/03/22/mnbkonf/
Ne a zemberek fizessék meg!!!

Napi 478 milliónyi csekkadót fizettünk be
Az NGM közzétette, hogyan jött össze a brutális, 337 milliárdos februári költségvetési hiány.
index.hu/gazdasag/2013/03/21/napi_478_millionyi_csekkadot_fizettunk_be/
Tíz km-t ment ájult sofőrrel egy teherautó
A tempomat folyamatos 80 kilométeres sebességen vitte tovább koppanásig a szellemkamiont.
index.hu/kulfold/2013/03/21/tiz_km-t_ment_ajult_soforrel_egy_teherauto/

Már ez is hír? Nálunk 3 éve ájult a kormány...
Alufóliával pénzt és energiát is spórol
15+1 hasznos tipp az alufólia felhasználására.
divany.hu/shopaholic/2013/03/21/alufolia/

A tizenhetedik hasznosítás: Matolcsi fejére sugárzásvédő sityak
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
ez az a vizsgálat, amin felhúzták magukat a pécsi leszázalékolt uránbányászok?
oké, csinálják csak tovább :)
engem az érdekelne, lesz-e Gábor Zsazsa szobor a Gábor Áron utcában.
@Nap Pali: szomorú, hogy még egy ilyen nagy hírű német gyárban is ilyenek az állapotok. :(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

ijenek a hazai munka "jogi" viszonyok

a mafia álam elaggya a polgárait baksisért...

amugy a pláza stop is erről szól... csak a kicsiket teszi tönkre
a naygokat (kis baksisért) a mafiaálam engedéjezi...

szép ország... III. évezred....
@Nap Pali: Az a baj, hogy ez sajnos nem viktor függő. :(( Az elmúlt 22 év bagázsai mind ugyanolyan szervilis kiszolgálói voltak annak a folyamatnak, ahová most jutottunk pld. munkajogi téren is.
Én nem is értem, mi ez a fanyalgás. :)
Nem, hogy örülnétek! Példa lettünk. :D

Mer', a rossz példa is példa. :P
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: azért ok ok eddig se volt jó

de a b-közgépes fidesmaflaálam nagy lépést tett a setét feudalizmus felé

kis lépés a fidesnek nagy lépés a zországnak
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: De, ezek még rátettek egy jó nagy lapáttal. :(
Hogy ne csak a szánkig érjen ...
privatbankar.hu/szarmazekos/szijjarto-peter-szerint-tul-sok-akciofilmet-nez-aki-szerint-szandekos-a-forintgyengites-256223
Az akciófilmeket nézők tudják, hogy VANNAK bizonyos sémák, amiktől nem szoktak eltérni.
Amióta a Kósa-SzájjalÁrtó duó előadta a kis bohóctréfáját, azóta egy akciófilm nézői vagyunk.
@Marcellusca: elrettentő példa. Pistikét is kiálították anno az osztály elé, hogy nézzétek ilyen Pistike, és ti ne legyetek ilyek:D
@kekex:
és inkább hiszek az ortodox mestertervükben, amit unortodox kuminikációval akarnak elfedni:
nol.hu/lap/allaspont/20130322-segitseg__mesterterv
Józsi az imperialistáknál...Ühüm, azoknak alaposan túljártunk az eszén. Nem szeretnék most a helyükben lenni!
@Marcellusca: Tetszik ez az optimista szemléletmód, a jót keresni mindenben :)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"Már ez is hír? Nálunk 3 éve ájult a kormány..."

:))))))))))))))))))9
És mikor koppan?
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:
Csak unortodoxiául kommunikálok, a NER szellemében. :D
lezárták a "200-zal a ködben" című lázár aktát...
nyilván a balesetet szenvedett rohat multi dolgozója volt a hibás
szabájtalanul parkolt az autópáján a látási viszonyoknajk nem megfelelően

amugy ugyanez a mentalitás jellemzi az ország multivanjának vezetését...
a különbség csak annyi hogy azt a sorozatgyilkosságot nem úszzák meg...

velemenyvezer.blog.hu/2013/03/22/lazar_janos_szabotoroket_lat_a_miniszteriumokban
"Megalkuvás iránya most a kornak;
Ábrándnál egy kis állás többet ér,
Egy zsíros konczért százan marakodnak,
Hogy egynek jusson mentül több kenyér.
Az igazságot, elvet megtagadják,
S ki értük harczra kelne, nincs olyan,
Csak szóvirág ma a magyar szabadság
S az érte hősen ontott vérfolyam."
mek.oszk.hu/01000/01058/01058.htm#281
"amitől a mi politilógusblogger- altitkár Kumin Ferencünkben a dühödt zihálástól akkora belső vákuum keletkezett, hogy seggéről a ragaszkodó műbőrszéket hidraulikus feszítővel kendácsolta le a katasztrófavédelem. "

Bazz, Fabius, a munkatársaim most erősen gyanakodva szemlélnek, hogy mitől törtem ki elementáris röhögésben. Mégse mondhatom, hogy intenziven blogot olvasok. Ráadásul még vizualizáltam is magamban.
@Megdobbent: Ehhez képest az alábbi hirdetést láttam. Akkor ki is a hülye? A kezdő órabér 6.600 forint körül van és akkor ott van a többi juttatás. Ja és nem orvost keresnek. Pedig nálunk egy orvosnak incs ilyen kezdőfizetése.
itt van a az ifjú keresztények válasza a német rajzfilmre:

Német őrület felsőfokon

kerdem.blog.hu/2013/03/22/nemet_mesterkedes_mesterfokon
és egy kis bepillantás a kutatás-fejlesztés rendszerébe:

Darvas Béla: Szereplők kerestetnek

atlatszo.hu/2013/03/21/szereplok-kerestetnek/
Teljesen off - vagy mégsem- de itt egy eklatáns példa, hogy, ha már a fidesz és csatolt részei szakmailag nullák, akkor legalább józan paraszti eszük sincs:
hvg.hu/itthon/20130322_Mindennapos_testneveles_titkolja_a_korman

Szerintetek hány osztályt kell ahhoz végezni, hogy valaki kiszámolja, - és elméletileg mindenki a kormányban elvégezte a 3 elemit- hogy ha egy iskolában 1 tornaterem + 1 öltöző van és 8 párhuzamos osztály (csakafidesz-nek= 16) és minden osztálynak napi egy testnevelés órája van, akkor az hány tanórában valósítható meg egy nap? (és ahol 3 x 8 párhuzamos osztály van?) Azt tudom, hogy fideszéknél nem tűnik föl a büdös gumicsizma az asztalon, de a büdös kölök az osztályban sem?
@bella _ciao: Lehet, hogy csak én tudom rosszul, de mintha Németországban is keresztény konzervatív kormány lenne hatalmon. A magyar ifjú kerdemek nem kicsit lehetnek paranoiásak. Mindegy a NER-nek így is megfelelnek.
Egy igaz jófejcsávó:

"Tristan Azbej

Az a szerző, aki leginkább környezetvédelmi dolgokról szeret nagy bölcsességeket írni. Eredetileg a kövek doktora, de pár év alatt megjárta szennyvízipart és a norvég klímavédő civil mozgalmat is mire teljesen kizöldült. A London-Virginia-Marseille-Budapest-Brüsszel ötszögben kapott multikulti hatások fűszerezik látásmódját. A nemzeti kereszténydemokráciát a legtermészetesebb ideológiának tartja. Úgy gondolja, hogy mindenki megérdemel egy józanító pofont, aki egyes szám harmadik személyben ír magáról :)."

És röktön utána:

"Schaller Ernő

Hisz az önmagát a maga idején megújítani képes konzervativizmusban, mely angolszász mintára a 21.században is lehet egyszerre piacbarát és integratív. Minden nap eljátszik a gondolattal, milyen lenne Magyarország parlamentáris monrchiaként. Szerinte az úri magaviselet napjainkban nem magamutogatás, hanem követendő életforma. Tiszteli Andrássy Gyulát, Apponyi Albertet és Margaret Thatchert. Ha teheti, bejárja a világot, kettős állampolgár de hazája csak egy van. Számára London és Zsófipuszta nem ütik egymást. Szenvedélyei a Chelsea, az impresszionizmus és a külpolitika. Neki Európa egy egység amely szegényebb lenne Magyarország nélkül."
Poszthoz:
Rég nevettem ennyit, miközben azért nagyon is komoly dolgokról olvastam. Köszönöm Fabius! :)

Érdekes volt követni, ahogy terjed a hír: elóször a ponyvás tv adta le, onnan kritika nélkül átvette a többi média. És ez baj. Amikor nincs másik forrás, sőt az eredeti(nek vélt forrás) is Petőfi sorsára jut.

Ezek bizony már nem gyerekműsorok:
www.youtube.com/watch?v=diLA8VTY7lc
www.youtube.com/watch?v=3Bi1ScEEF98
www.youtube.com/watch?v=M4mfrXCByg0
@allegretto23: jo jo értem én hogy nem tudnak focizni

de miért nem mennek akkor lovagolni (ahhoz nem kell tormaterem)?
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: inkább az aggasztja őket, hogy ott még független a közmédia a mindenkori korménytól. nem tudják megérteni ezt a koncepciót. zavarja őket, tanakodnak, mire jó az.
@le Látó: Segítek. Amúgy Te kavartad meg a mai szart! Nem szégyelled magad? :-)))
@Megdobbent: erkölcsileg megtámogatják, és belénevelik a honszeretetét.
"Ungarns "Mini-Diktator" schockiert Europa"
"Ungarn: Demokratie oder Diktatur?"
"Ungarn: Der Braune Spuk (Neonazis in Ungarn) - Weltspiegel - 29.5.2011
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ez a tristan gyerek még ahhz is gyáva, hogy megmondja, miért nem reagál a seszták ügyre.
zavar benne, megpróbélja magát civilnek eladni, közben minden tettéből a politika szól.
@Nap Pali: látod, ez jó ötlet, járjon lovagolni - mind a 350 ezer... (és pont annyi időt töltöttél a hatástanulmányok értékelésével, mint a magasságos minisztérium)
Valaki magyarázza már meg, miért ennyire hülye a világ, hogy ezen a qrva egyirányú úton mindenki szembejön velünk? Nem ismerik a kresztet?
De nemzetes nemzetvezetőnk majd erőből előbb jól lenyomja az energiamaffiát, aztán sor kerül erre a sok szembejövőre is. És ez így helyes!
@Nap Pali: mármint csak a budapesti 350 ezer... (amúgy 1.2 millió)
@Penivaldes: Egyenlőre csak a nemesebb szerve, de ... :D :D :D
@Penivaldes:

"lepedős" nemdebár a ponyván könyvet szoktak a lepedőn meg...

brühühühü
@Marcellusca: de már fejlesztik. remélem a Simicska cége kapta meg.
@Marcellusca:
ugye azttatatatatatatat akartad íroválni, hogy

"egyelőre"

köszike

brühühühühühühühühühü
@Megdobbent: azért nem találtál, mert nemcsak Chritopher, hanem még Henry is.

Christopher H Smith Hungary

vagy

Chris H Smith Hungary

lehet a keresendő kifejezésed.

Idézett politikus következő W.P. cikkben nem túl hízelgően nyilatkozik Absurdistan-ról:

www.washingtonpost.com/national/on-faith/house-considers-rising-anti-semitism-in-europe-middle-east/2013/02/27/a7be54e0-8131-11e2-a671-0307392de8de_story.html

A II. v.h. sötét korszakához hasonlítja (febr.27.-én), gugli a barátod.

Fenti cikk már a bevezetőben ezt írja:
---- nyissz ----
,,...Hungarian politicians declare Jews a national security risk...''
---- nyissz ----

Különben is, már március vége van... mindenesetre nem látom nyomát egyetlen külföldi forrásban sem, hogy bárhol, bármiben is elismerően nyilatkozna a mai magyar állapotokról.

Nekem ez a kilógó lóláb esetét juttatja eszembe.
@Penivaldes: na jó, bennem is van egy mazoizmus, reggelente a kossuthot hallgato a konyhában. mentségem csak annyi, más hírforrás nem jön be.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: én csak a kv-mat kavargattam :)))
A cikket Fabius írta. mit is felejtettem el... mit is... jaaa, Cavintont íratni! :D:D:D

Köszi.
@Bakter:
ugyanott halára akarnak ítélni egy időjós mormotát és ami még tréfásabb:

index.hu/tudomany/2013/03/21/oregebb_az_univerzum_mint_gondoltuk/

még jó hogy az univerzum nem tud róla milyen hülye "tudósok" mongyák meg neki hány éves...ő meg csak amúgy snasszúl örökéletű...tiszta kibaszás

brühühühühühühü
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A rokkantakon megspórolt pénz hiányzik ahhoz, hogy a magyar gazdaság újra a régi fényében tündököljön.
Szánalmasok. Miért nem mondják ki egyenesen, aki öreg vagy rokkant az akassza fel magát. Morcos Bajusz segítséget is tud nyújtani ehhez.
Különben is. MIndjárt iitt a királyság
endresy.blogspot.hu/2013/03/ideiglenes-megallo-kiralysag.html
mit érdekel minket a külföld. A németek is le lesznek (sz..r)rohanva. Mert a hasmenéses hatalommániásnak utat kell adni. Egész a falig.
figyeltétek? ángyán is nagyon csöndben van mostanság. mondjuk szabó rebeka meg aktív:

Állami kisemmizés: talpalatnyi föld se jutott a helyi gazdáknak

www.sonline.hu/somogy/kozelet/allami-kisemmizes-talpalatnyi-fold-se-jutott-a-helyi-gazdaknak-489387
Megint a havazáshoz:
Ki felel a közszolgáltatási tájékoztatás kudarcáért?
www.nepszava.hu/articles/article.php?id=631897
@Bakter: bakterom. ez csak egy nyomorult indexes hír. várjuk meg, mit ír erről az egyetlen hiteles hírforrás, az MTI:-) Addig kacsaként kezelendő:-)
@GeoCracker: adrew! de mitől mazo? ő szadizik, de én rohadtul nem élvezem!
@rodeo36: nos ezt sohasem fogjuk megállapítani.
Szerintem van egy olyan sugár, amin már nem látunk túl, és a fényelhajlás jelensége is jócskán beleköp a levesbe.
@bella _ciao: Aszonta, hogy van a hátán botnyom, meg ostornyom. Biztos valami bőrszerkós bérkorbácsolótól. Mert akkor, ha a népeken mulna, akkor bocskornyom is lenne.
@Bakter: Óóóó baz, hogy a francban autózól?? :)
@le Látó: disznótorról már hallottam. a retket is gyilkolják?
Érdekes, hogy ez a poszt már nem is került az index blogketrecébe...

Vicc, hogy pont a mélymagyar nagynemzeti sajtó lobogtatjaa a csúnya imperialisták véleményét... hát persze, ha hízelgő, akkor már számít, mit mond..
Basszus...

"Ostornyomok vannak a hátamon
Orbán szívesen együttműködik a szolgáltatókkal, ha azt teszik, amit mond."
@bella _ciao: a retket vakargatják. többnyire néhány sarokról, a tyuxar mellett:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: A ,,cikkben'' szó egyben link is a hivatkozott oldalra.
Ez már ,,lehet jó'' módszer az internyet világában. :)
@Megdobbent: Na várgyááá csak!! Mingyá itt lesz turulban és nerben született, ős szittya/magyar/hun kereszt- és vezetéknevű gyerehaza honlap kijafaszagyereke: Azbej Tristan.
Asztán megisaszongya nekednek, hogy már 3 azaz három család visszaköltözött, és 100-nál is többen érdeklődnek. Igaz korábban elszólta magát, hogy több ezren regisztráltak ott és hajtották el a pejparipa pimpilijére az egész agyhalott bandát...
Reggel szöget (65-s+áfa) ütött a fejembe egy idea:
Az összes hithű orbánistát be kéne zárni egy nagy táborba, amit egy nyugat-berlini típusú sáv határolna. A tábort a külvilágtól elszigetelve az orbán-kormány irányítaná. A tábor megkapná az egyfőre eső magyarországi gdp nekik járó összegét, abból kellene gazdálkodnia matócsi táborpénztárnoknak. Mindent beszerezhetnének, amire csak szükségük van: élelmiszer, energia, nyersanyag, stb. Viszont mindezekért fizetniük kellene. Odabent szabadon gazdálkodhatnának, amivel akarnak, de ilyen feltételekkel kellene eltartani a tündérmesét. Kíváncsi lennék, meddig tartana unortodoxia lelkes támogatottsága a táborban, ahol sem a mucskucs multik, sem a telaviv-nyújork tengely, de még csak bajnaigyurcsány gyarmatosító politikája sem érvényesülne, csak a pirospöttyös segg genetikus tehetsége. Ellenben rózsika nevelne és a szopottfej kultúrálna, sanyisló pedig felvilágosítana, és tömjén lenne az állatvédő.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: akkor az angolok retek nagy hatalmak?

londonban, hej, van számos utca,
És minden utcán több sarok

simgatod ezzel viktor fóleit, úgyis sokat nagytőkésezik mostanság, pedig jobbosanak mondja magát
@Penivaldes: Detektoros rádió! (egy nagyon 1xű vevőkészülék volt, rendszerint csak a helyi adó jött be rajta--keress rá). Mivel a konyhában van, ezért a szójáték: retektoros.

A fiatalság nem hátrány! én is csak 22 múltam ;)
@nincs_itt: én megkedveltem a srácot. hiába az én nagy lelkem..
@bella _ciao: majd 1ütt m1ünk, csak külön cellába tesznek az ápolók! :D
@le Látó: na de mennyivel múltál 22? az a kérdés?.))

rádiókról mindig néhai nagymamám jut eszében, aki látta is a rádión amit mondanak. nekem legalábis olyan érzésem volt, amikor a beszámolóit hallgattam...
@Penivaldes: Nem mondtam, hogy nem szeretem... De élő-boxzsáknak remek a manus!
És - ha valaki eddig nem tudta volna - csökkent az államadósság. Isten bizony - biztosan úgy van, hiszen Gírósz mondta!
www.nepszava.hu/articles/article.php?id=631897
Persze van benne némi "tartalék" amivel több kötvényt bocsátottak ki a tervezettnél. De az nem "adósság". No erre a legjobb komment:
[netuddki] [2013.márc.21. 19:26]
Mivel én nem kapok semmilyen fizetést,hogy hazudozzak 2010-ben az államadósság 79,98% volt az államadósság.A jelenlegi adósság elleni szabadságharc csökkentette az adósságot 81,56%-ra.Ezért kap Girnyószász 1,2 milliós fizut.Ennyiért bármit,még a csillagos eget is,akár a volt cége a rendesen kisámfázott Századvég.
De ez sem rossz:
corsac] [2013.márc.21. 19:09]
"Giró-Szász András szerint a szocialisták nem veszik figyelembe a számításnál azt, hogy...."

Azannya!
Vajon mennyi lehetett az államadósság 2010-ben, ha ugyanezt a metodikát alkalmaztuk volna a kiszámításhoz?
Talán 65% körül?
És akkor ugye ehhez képest....
"Péntek reggel egy biztonsági szolgálat tucatnyi embere szállta meg a Király utcai Sirály művészeti központot. Betörték a hely ajtaját, és lecserélték a zárat is. Információink szerint a kormányzati körökben úgy tudják, hogy itt szervezték a közelmúlt több ellenzéki megmozdulását, így a székházfoglalást is."

Gestapo!!!!
Nahát!
Amerikai és szíriuszi összeesküvés lehet mögöte, ha még a germánok is:

index.hu/kulfold/2013/03/17/a_spiegel_is_beszamolt_szaniszlo_dijazasarol/
@nincs_itt: ne üssétek egymást. a szeretet vezéreljen titeket.
@le Látó: Én is 22 múlok mingyá!! De má' kéccer is sikerült, sehol nem vagy, tudod!
@Penivaldes: Én _szeretem ütni_... az nem elég ok?
@le Látó: azt hiszem meg kell néznem, nem tettek e ide is egy kamerát..
ez tényleg beteg...

"Orbán erőből folytatná a rezsicsökkentést
A miniszterelnök megfenyegette a szolgáltatókat: ha nincs együttműködés, jön az erőpolitika."

odafingik a villámnak?
@nincs_itt: én is szeretnék sok mindent mégsem teszem.
@Penivaldes: annyira lényegtelen! Tudod mi számít? Hogy mennyinek érzed magad és van-e benned spiritusz!

Pl. láttam 40alatti anyókákat, apókákat vánszorogni a lépcsőn (és panaszkodtak közben élelmedett korukra, meg a sok-sok lépcsőre) és 70 felé tartó virgonc biciklistákat is.
@le Látó: Ezt olvasd el. Azért ez se kutya. :(

t7.hu/0d4s-orban-mercije
@Penivaldes: és a husi leveskében reszelőt is kérek.
Odaülsz az ágyam szélére? ;)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"odafingik a villámnak?"" D: D:
egy nyúltól igazi remekmű
az lenne az igazi mazoizmus!
@le Látó: én is láttam 40 alatti koravéneket.

én 17 évesnek érzem magam, vagy 16-nak.:)
@Bakter: "A Sirály hosszas jogi hercehurca után az utóbbi időben jogszerűen, de jogcím nélkül működött, a Fővárosi Önkormányzat tudtával. "
gondolom ez se használt:
"Üzenj te is [FB oldal - CC]
Lehet jönni a sirályba (Budapest, KIrály u 50) üzenni a Miniszterelnök Úrnak. A pincében ülünk egy kamerával egészen este 10ig ." [tegnapi poszt - CC]
@CommentCommando:
Ebből a rezsimből a szakértelem és még sok minden más mellett hiányzik az elegancia és a nagyvonalúság is.
@le Látó: képzelem, akkor látnád ahogy majszolok:)
@le Látó: tudom, nálam is már a spájzban vannak, minden befőtre "gyere haza" matricát ragasztottak
"Ez egy nehéz csata, van a hátam közepén ostor- és botnyom szépen, nem is akármilyen erőben lévő emberek ütöttek azzal oda, de én boldog vagyok ennek ellenére is", mert Magyarország végre elég jól teljesít ahhoz, hogy ilyen lépéseket meg merjen kockázatni - fogalmazott a rezsicsökkentésről a miniszterelnök.

Az baj, hogy néhány ütés a fején érte. Ha meg még boldog is, ha ütik, az legyen az ő mazochizmusa, de nekünk ebben ne kelljen vele osztoznunk.
Hát a ballib oldal, mindent megragad, amit külföldi elvtársaik mondanak.
Ami nem szidalmazás arról mélyen hallgat természetesen a ballib oldal!
Na mindegy fröcsögnek, tüntetnek ezzel mindennap bizonyítják, hogy demokrácia és sajtószabadság van!! Mert ugye ahol ezek nincsenek, ott nem lehetne naponta 30 orgánumon keresztül gyűlölködni!
Köszönet jár érte inkább, hogy a ballib oldal mindennap bizonyítja saját hazugságainak ellenkezőjét:)
Így aztán bármilyen is a kormány, a bólogató birka orbánfóbiásokon kívül nem is gyarapszik az ellenzék.
Mert már voltak hatalmon és bizonyították, hogy totál nem értenek hozzá ők sem, és a parttalan fröcsögésüktől meg nem nem lesz jobb az élet itthon...
@Penivaldes: ,,ahogy ette, egyből megkívántam!''-- mondta a reklám.
-- mmmm... :)
Budapest már csak Pozsony és Prága hátát nézi – infografika

Közzétette az Eurostat az európai régiók 2010-es gazdasági fejlettségének rangsorát. A legfejlettebb régiók között döntően nyugat-európaiakat találhatunk, bár van egy cseh és egy szlovák is, míg a legszegényebbek között nagyrészt a kelet-európai uniós tagállamok képviseltetik magukat. A közép-magyarországi régió, a legfejlettebb magyar terület, az uniós átlag környékén található.

hvg.hu/gazdasag/20130322_Budapest_mar_csak_Pozsony_es_Praga_hatat
hmmmm, hogy mik vannak:

VV: Lázár már szabotőröket lát a minisztériumokban

Lázár János gyakorlatilag azt mondta, hogy a kormány átalakítási tervei azért nem voltak sikeresek néhány kulcsterületen, mert az intézkedéseket elszabotálta a minisztériumi középvezetői réteg – írja a Véleményvezér blog.
@Penivaldes: persze. Aztán mondhatod, h ne veszítsük el a fejünket.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: azt nem tudom, de valami olyasmiről beszélhet, hogy mekkora államadósságot fogott
@irógép: Vagyis elmúltnyócév?? Hú de unom már!! Érvek is vannak, h millen jó és szép minden???
Nem kell válaszolni, mert nem érek rá kivárni.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ilyen mellénye a nagyanyámnak volt, ilyenben szokott lemenni a pincébe lekvárért.
@le Látó: és te hová ülsz?
mondom ne veszítsük el.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
elolvastam, semmi meglepő nincs benne. A mindenkori kormányok olyan helyzetet alakítottak ki, hogy ezt sőt még ilyenebbeket is bármikor megtehet a multi/külföldi munkaadó.

De a szakszervezeti vezetőkről sem sokan tudják, hogy a MUNKAADÓTÓL kapják a fizetést, ami jóval magasabb, mint a "melósé".

Ezek után van még kérdés?
@Penivaldes: még ágyban vagyok. Elég, ha a kezeink elkalandoznak. Aztán már semmi sem állhat közénk, csak a sok felesleges ruha. :)
irokéznek szeretettel...

"A szabadságharc ismét elbukott. Sokadszor. Az államadósság frontján is. Az egyetlen harctéren, amelynek fegyvertényeivel az eszelős gazdaságpolitika ideig-óráig dicsekedni tudott. A siker láthatatlan, a kudarc látható. Most a fegyverletétel jönne, ha volna agyuk. De nincs nekik.

A szabadságharcnak nevezett körkörös szájbaranta eddig is szinte minden fronton totális vesztésre állt. Összebalhéztunk jóformán mindegyik közvetlen szomszédunkkal, sőt ezek után tán a lengyel importtüntetők is azt mondják: ide se jövünk többet. Magunkra haragítottuk az izraeliek és az örmények meg a FIFA mellett Amerikát, az Uniót. Nyugatról csak leminősítés, ultimátum jön. A mesés napkeletről meg valahogy az istennek se dőlnek a milliárd-hegyek, s a növekedési és foglalkoztatási mutatók sem javulnak hibahatár fölött, a forintról jobb nem is beszélni. Csak megszorítás van dögivel, IMF nélkül is. Devizahitelesek, Ócsa? Csőd, tragédia és röhej. Önálló, idegen szempontoknak nem engedő katasztrófavédelem? Láttuk, tapasztaltuk az elmúlt héten. Egy, csak egy mutató maradt talpon a vidéken. Egy szám mind fölött. Az államadósság. De az is ledőlt. Tekintsünk el most attól, hogy már korábban is az államadósságmérő-készüléken (szakszóval: hubaméteren) röhögött mindenki, akinek még van kedve röhögni..."

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130321_Ez_mar_Nagymajteny_Vilagos#rss
@CommentCommando:
No és? Tegnap a Sirály üzent Orbánnak, ma Orbán üzent nekik. Pajszeresekkel. Holott lövethetett is volna.
@rodeo36: Erről vannak még emlékeid?? :(

1milliárdra 31milliárd adósság – ez Magyarország egyenlege 1973-89 között

ebredezes.hu/1milliardra-31milliard-adossag/
www.portfolio.hu/gazdasag/munkaugy/676_ezerre_nott_a_regisztralt_allaskeresok_szama.181562.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox

Ha átlagban 3 fős családokkal számolunk, akkor ez cca. 2 millió embert érinthet, 4 fős átlag esetén cca. 2,6 milliót. Regisztrált munkanélküliekről van szó.
nem állhatom meg... beidézem... kurva kemény szavak..

"...Akkor miért ne hinné el azt, hogy elég az adósságot visszafizetni, és akkor nemcsak az autokrácia, de az autarkia is megvalósítható? De a lelke mélyén bizonyára ő is sejti, hogy ez lehetetlen. Hogy csak az IMF és az unió, illetve a Putyin pincsijévé, pekingi palotakutyává válás, a nyugati vagy keleti függés között választhatunk. Hogy a legsikeresebb adósságcsökkentőt, alig több mint fél évvel a tartozás visszafizetése után saját népe űzte el, saját hadserege lőtte szitává. Csak hát már nincs visszaút. Ciki volna belátni.

Ha tényleg sikerült volna, akkor se történne semmi. Egy ország ezer szállal kötődik a világhoz, ami bizony függőség. Kötődünk egymáshoz, interdependencia, tessék felírni a simplicity mellé. A „tuggyuk a piacró’ finacírozni” ostoba dicsekvése mögött ugyanúgy kölcsön van. Adósság. Hitel. Függőség. Durvább, mint az IMF. A piaci hitel neve egy kiszolgáltatott, bizonytalan, hitelképtelennek minősített embernél: uzsora. Az országnál is az. Csak elegánsabban, kockázati felárnak hívják. A népnek ettől nem könnyebb, csak a rezsimnek. Tudjuk finanszírozni a nép pénzén, hogyne. Ezért van mindez, a lassan tényleg uzsoraszintű különbözet ráfizetése, az egész önálló adósságcsökkentésnek nevezett téboly. Hogy nyugodtan csinálhassanak költségvetéssel, bankrendszerrel, valutatartalékkal, az egész országgal, amihez csak kedvük van. Az adósság elleni szabadságharc akkor is az ország tönkremenetelével járt volna, ha megnyerik. De elbukták."
@Bakter:
Bocs, de pont a lényeget nem látod a szövegben: még Orbán is kockázatosnak tartja a lépéseit, pedig szerinte is már hülyére verték.
@Penivaldes: :D

ez aranyos! Tetszik, h van fantáziád. :)
@nincs_itt: Nem akarok szarkasztikus lenni, CÖF barátnak tűnő pedig pláne nem, de ha jól sejtem akkor mégis gyarmat vagyunk és maradunk is, ha a politikusainkon múlik. :(
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Akkor most már tényleg győztünk a szabaccságharcban?
Megvertük az államadósságot?

Én nagyon drukkolok Matolcsy úrnak és kedvesvezírnek, hogy legalább két hétig még tartsanak ki!!!
Ha egy kicsit még sikerülne megspékelni a forintot - általam javasolt árfolyam 316 HUF/€ -, akkor ígérem, csupa jót fogok mindenkinek mesélni az unortodox gazdaságpolitikáról.

Rá is fogok érni, mert nagyjából teljesítjük az éves eredménytervünk jelentős részét ezzel az árfolyammal.

Hajrá Magyarország, hajrá fidesz, hajrá HUF!!!

(valaki hozzáértő azért csak megmagyarázhatná, hunnan gyütt össze a februári 370 milliárd, ha nőnek az adóbevételek, mint állat)
@irógép:
Hehe! Akkor nem olvastad el a posztot és a kommenteket. Mert nem hallgatták el "mélyen" azon kételyt, hogy EGYÁLTALÁN elhangzott némi dicséret is! Akárhogy hangoztatja azt az MTI.
De NEKED talán sikerül egy hiteles - az érintett szenátortól származó linket feltenni????????
Mert addig, csak azt mondhatjuk rád, mint Gíroszra és a Szennyatorinára: HAZUCC!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Á, a gárdamellényen nincsenek csíkok. Ez inkább ollan cigányos.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Jól sejted! Én meg nem szerettem "csendben szdni a gyapotot", ezért nézem kellő távolságból az egész echte ungarische wirtschaft-ot... röhögök az összes párton, de leginkább "mókás" a jobbik, olyanok mint az izgága csivava, de mindig kiderül, hogy pitbullra vetődnek...
@Habakuk999: pont hogy nem nőnek, az összes adóbevételnek a töredéke jött csak be, költeni meg költenek, e-út, online kassza, bebukott állami mobil, stadionok, 300 feletti euró stb-stb

---------

Elnémult a Magyar Nemzeti Bank?
Gőzerővel zajlik a jegybanki vezetőváltás.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/elnemult_a_magyar_nemzeti_bank.548685.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: szinte csak erről szól a rendszerváltás óta eltelt időszak:
vérbosszú, vendetta, revans mindenáron. Ami még súlyosabb, hogy ez pártoktól független.

Gyurcsány nem tudott (vagy nem is mert) élni a lehetőségeivel. A köztudatban inkább ,,döglött oroszlán'', mint politikus. Támadása szvsz. teljesen felesleges erőpocséklás, csak hát van, akiknek ez a legfontosabb. Ja és az utca neve.
Külsőségekben kiélik magukat, ennyi.
@kekex:
Orbánnak nem a szövegére kell figyelni ugyebár, hanem a tetteire. És a rezsicsökkentés - bármilyen jól hangzik is, és mindenkinek jól jön adott esetben - qrva sokba fog még egyszer kerülni. Kamatostul fizetjük meg ezt is, mint az összes többi matócsi lépést. De azt tudhatjuk, hogy ezt a rezsimet csak a pillanatnyi érdekei mozgatják, és a tegnapi elvét rögtön pofánvágja, ha az a mai érdekével ütközik. Megint egy demagóg, átgondolatlan, erőből jövő, viszont népszerűségnövelő intézkedést láthatunk, amit semmilyen egyeztetés, hatástanulmány nem előzött meg - szokás szerint. És mint már párszor írtam, a magyar 300 forintért az anyját is megbaszná, tehát sikeres lesz ez is. Legfeljebb sokba kerül.
@kekex: ne légy kekex! A szenátor a megfelelően titkosított hejjekre elkűtte, nehogy a zemútnyóccév megsemmisíccse! Tehát miután megírta levelét, ekűtte a MTÍÁJ-nak, meg a napraforgo966 blognak, majd gondosan eltüntette a rállya utalló nyomokat!
Esztet követően a zösszes habonyárpi vezérelte médijja szijjel szórta.
Aki nem nem hiszi, annak utánajárnak!
Mondjuk nem értem a németeknek miért kellett erről gyerekfilmet csinálni.
Viszont sajnos vikiék azt csinálnak egyelőre amit akarnak.
droidoknak szeretettel:

Kiszorítósdi: nem felhőtlen Bakondi és a tűzoltók viszonya

Soha nem volt tűzoltó, szakirányú végzettsége sincs – rendre ezt vágják a szakmabeliek a tűzoltóságot is magában foglaló Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság vezetőjének, Bakondi Györgynek a fejéhez. Nem Bakondi az egyetlen, akinek nincs tűzoltó múltja, az általa vezetett intézmény vezetőinek zömére igaz ez.

hvg.hu/itthon/20130321_Bakondi_katasztrofavedelem_tuzolto
@Penivaldes: Hát nem ezért vagy itt? :-D
Én időnként hatvannak érzem magam, mikor veled társalgok, máskor 12-nek, mint egy ötödikes, amikor az X valamelyik kép- és arcviselője támad erre..
@Habakuk999: egy komment onnan, nincs mit hozzá tennem:

megalodon, 2013. március 21., csütörtök 19:33

Matolcsy még orbánnál is megbukott ezért aztán számüzték az MNB.-be.
Onnan már csak akkor fog kikerülni belátható időn belül, ha hajlandó saját magát egy idiótának minősíteni és lemondani. Nos ez biza nehéz lesz, de van rá 8 éve végülis... szóval legyünk azért optimisták.

Egyébiránt meg Matolcsyban mint jegybanelnök és Fidesz Jobbik koalícióban kell az elkövetkezendő 4-8 évben gondolkozni...miközben az ország 3/4.-e már most európa legszegényebbei közé tartozik.
ikszkraksz:

Soha nem hittem, hogy így járok

Több száz elküldött önéletrajz, kétségbeesett várakozás, pénztelenség, folyamatos kudarcok. Sok fiatal szembesül azzal, hogy szinte lehetetlen Magyarországon munkahelyet találni.

www.origo.hu/itthon/20130312-munkanelkuli-fiatalok-allaskeresesi-kudarcai.html
Megszállták a Fidesz-székház fogalóinak főhadiszállását

Index
2013. március 22., péntek 10:11 |
Címkéksirály, király utca, fővárosi önkormányzat
Péntek reggel egy biztonsági szolgálat tucatnyi embere szállta meg a Király utcai Sirály művészeti központot. Betörték a hely ajtaját, és lecserélték a zárat.

Információink szerint kormányzati körökben úgy tudják, hogy itt szervezték a közelmúlt több ellenzéki megmozdulását, így a Fidesz Lendvai utcai székházának elfoglalását is.

index.hu/belfold/2013/03/22/ismet_megszalltak_a_siralyt/
@irógép: A ballib oldal mindképpen..név szerint, nemigenkedves "irógép"?
Másrészrül: az író nem a túró rokonya? Te kijé is vagyol?
ajjjajj, mi lesz most, én az ikszedik senki is közel ezt látom:

11:22
Ciprus többé már nem offshore ország

Ciprus eddig az adóelkerülés fellegvárának számított, most azonban lőttek a ciprusi offfshore sztorinak.

hvg.hu/gazdasag/20130322_Cipruson_tobbe_nem_fial_majd_offshorepen
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A tranzakciós illetéket megértem.

Ritka, mint a fehér holló az olyan partnerem, aki otthon bankol a negyedik pekidzset követően.

S egyre gyakoribb az eurós kötés országon belül is, márpedig az a legnagyobb baj, amikor megrendül a bizalom saját devizával szemben és senkinek nem kell forint.

De az áfának folyni kéne befelé, mint állat, hiszen az árfolyam csak fölviszi az árakat.
Bár, ez se igaz, ha nincs szabad pénz.

Érdekes hónapoknak nézünk elébe, az jön be, amiről tavaly nyöszörögtünk.

ÚÚÚÚÚÚÚtáljuk így közösen, hogy ismét igazunk lesz, igaz Cirbi?:)
@Penivaldes: Lábaid elé térdepel, úgy ..imád! Te meg simizheted tar fejecskijit eközben..:-D
@kifordított nagyanyó: Szerintem azért, mert teli a liberójuk. Ráadásul nemcsak gyerekeknek készülnek ilyen filmek.

A gyerekfilm előrevetíti azt a rettentő szomorú tényt, hogy ezek szerint nemigen számítanak arra, h Absurdistan területén gyors gazd.-pol. felemelkedés lenne vár6ó.

Kb. erről beszélt Don Vittorio is, amikor ,,20 év múlva'' történetről mesélt.

A német gyermek pedig abban nő fel, h ,,oda nem''.
@Habakuk999: hmmm, utálom, ha igazam van/lesz az ilyenekben, úgy szeretnék már kellemesen meglepődni, de nem és nem, nem akar bekövetkezni

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/magyarorszag_ciprussal_kerult_egy_kalapba_itt_a_figyelmeztetes.548695.html
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): sorakoz6nak, de hiába! bibibííííí... attól, h az étlapot elolvassák, még nem fognak jóllakni.
@allegretto23: hello

lefoglalták a sirájt... ahonnan a libsi merengő bölcsészek indultak...

amugy a tornatermekről jut eszembe a IX. Lenhossék utcai iskola...

bürokrácia benőtte... hivatalok költöztek bele...
3-4 iroda és egy szép nagy tárgyaló lett a tornateremből:)
8-9 méteres belmagassággal..
érdemes bemenni... az épületben a közlekedő: iroda arány kb 3:1...

qva joooo... b-közgépes fidesmaflaálam...
@Penivaldes: " ló az van? "

azt nem tudom de lóf@sz és lósz@r az mérhetetlen mennyiségben!
@le Látó: De Te sem, királyfi!
Egérnek is vagy másfél évébe tellett, míg csiklandhatja bajszával a ..lábikráját!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): másfél év? te jó ég...van még annyim hátra? :D
Sietnem kell azzal a tegnapi masszázsolajjal.

www.kneipp.hu/products/71.jpg
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nálunk unortodox hóvihar és hófúvás van jelenleg, hála a katasztrófa-védelem és a közmédiák hathatós felhívásának, itthon az ablakban állva fújja lágy szellő és süti a tavaszi napfény csodálkozó és rettegő arcunkat.

Még szerencse, hogy nem keveredtünk hótorlaszba, hiszen a hegyek fehérlenek a hótól, és ha azt a sok havat lefújná valami démon az utakra, mi is ülhetnénk napokig a dugóban.
Éljen a gondoskodó és jóságos katasztrófa-védelem (is)!
Nos megyek, és átúszom a kádat! Hátha javulnak az esélyeim.
@rodeo36: ezen röhögtem én is, miért előtte mi volt? Nemuniverzum?

Egyébként a Sirály elfoglalásáról jut eszembe, hogy a Fidesz rendőrök helyett biztonsági őröket használ, ezúton szeretném javasolni, hogy felvehetnék a Feketevíz nevet, csak az analógia miatt.
@Penivaldes: Na, ez a téma, és nem világmegváltó győzelmünk a finánctőke felett?
Tennap kellett volna ezt:
maria.blog.hu/media/image/2009_majus/0526_mszp_eu_kampany_nagy.jpg

Régi közös "kedvencünktől..
@Penivaldes: oltásra?
Befeküdnék hozzád az intenzív osztályra! :)
tipikus offtopikszerű. De ha valakit érdekel esetleg. Magyarkodók kiméljenek :-)
endresy.blogspot.hu/2013/03/ovakodj-szellemi-tyrex-torpektol.html
@nincs_itt:
No, az utánajárást készségesen elhiszem. Csak a mesék elhívéséből nőttem már ki jó ideje.
@le Látó: erről az az olvasmány élményem jut eszembe, miszerint vannak olyan betegek akik beleszerelmesednek a dokiba, és nem hajlandók pisálni, hogy a doktor úr katéterezze meg őket, pwrsze amikor nem a doktor úr katéterezte őket, akkor biza elkenődtek.

ez tényleg a perverzitás csúcsa.
@le Látó: értem, tehát bemész a vízbe és kijösz mint krém..
@Habakuk999:
Nem kell ahhoz démon, leolvad az magától is. És hogy fognak akkor csodálkozni! Jé, ez lefelé folyik? A sok felelőtlen meg árvízveszélyes helyre építkezett (Kárpát-medence), hát persze, hogy ők a hibásak. De a katasztrófát majd jól megvédik ellenük!!! Ez olyan biztos, ahogy felcsökkent az államadósság!
@GeoCracker: Elgondolkodtál azon tán már, miért nem íródnak Hozzád bejegyzések?
Pedig megérdemelnéd, hidd el, támogatólag!:-)
Főleg, mióta figyelsz kissé a helyesírásra is!

A tördelésen lenne még mit javítani, az érthetőség érdekében legalábbis..
@kekex: na na nem mindenhol van árvízveszély. igyekezezzünk normálisak lenni még ha nehéz is.
@Penivaldes: 98%-ban természetes olajat tartalmaz..de mi lehet a maradék 2%?
Síkosító? .-P
@tucano: mondtam má... egyelőre nem kell a karhatalom. elég a NERsdap is.
@Penivaldes: Az árvíz mellett a belvíz, az aszály és a muszáj hazája vagyunk..a római parti mobilgát meg egy sikertörténet lesz, akárki meglássa!
@kekex: nyugi. ha jön a zöldár, a most kibaszott rokinyugdíjasokkal tömedékelik majd a gátakat. Pintér a pinamintás pullovrében, hetyke kacorbajszával, Orbán meg piros hátizsákkal, bőrlajbiban és narancssárga gumicsizsmácskában demonstratíve a jövőbe tekintő arcélos tekintettel feszít majd a vártán.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Olykor elgondolkodtam.
Itt néha elbeszélgetek azzal, akinek kdve van hozzá.
A blogspot beléptetőrendszere elég pocsék ahhoz,hogy oda ne nagyon akarjon írni valaki.
A blog.hu -ra nem lehet átexportálni.
Anno elkezdtem oda is posztolni, de erősen kétlem, hogy valaha is kitenné az index főlapra. Ahhoz ezek az írások szerintem nem elég "könnyedek" (övön aluliak, blikkfangosak, alpáriak, jobboldaliak -- nem kívánt törlendő)
De érdekelne a Te véleményed is :-)
@Penivaldes:
Igazad van, a hegyek kimaradnak, kivéve persze a patakok melletti részeket. A Szalajka nyáron bokáig, vagy addig sem ér, mégis tudott produkálni egy többméteres árhullámot.
@Habakuk999: a magyar nép vérét szipolyozó, forint ellen játszó gaz spekuláns.
@GeoCracker: Nem tudom, de van olyan színvonalú az írásod -szerintem-, hogy ajánlózhassák!
De lehet, elég az itteni "népszerűséged" is, szerintem jóval többen olvasnak, töltenek le, mint gondolnánk! Te ezt láthatod, nem?
@Penivaldes: dakotából vizet lehet rekeszteni, vagyis gátat lehetne verni...

a bunkót BELEVERNI !
@kekex: perssze, mert jön le a hegekből a víz, és lejt. de itt max a Balaton tudna kiönteni.
Visszafoglalják a Sirályt a házfoglalóktól
A fővárosi vagyonkezelő biztonsági embereket és katasztrófavédőket küldött a klub kiürítéséhez.

de mit keresnek ott a katasztertrollfalvédők?
Megjelent a fejzsugorítás receptje
Régebben szuvenírként vitték a zsugorított emberfejeket Dél-Amerikából, de sok volt a hamisítvány. Hogyan készültek az igazi példányok?

Már nálunk is előrehaladottak a kisértetek. Agyzsugorításban világhatalmon valénk...
@CommentCommando: "Hol olvastátok azt, hogy C. Smith képviselő levelet írt? az index szerint a meghallgatáshoz fűzött írásos nyilatkozatában fejtette ki véleményét."

Annál is inkább nyilvánosnak kellene lennie, hiszen az USÁ-ban a közmeghallgatások nyilvánosak.

Azért írt, mert személyesen nem vett részt a szeánszon, ugyanis a Vatikánban kolbászolt éppen.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: A katasztrófa védő nem egyenlő a békemenettel, csak hivatalos formában? Ez a kormány egy katasztrófa maga ugyanis, nem?

bekesmegye.com/news_images/443/image00001_498_2009051285644_573.jpg

Ne hagyja el hidegvére, ha megfertőződött, menjen közösségbe!

katasztrófavédelem
@épészmérnök: Írt, ha írt - ha írt, mit írt?

Láttunk mi már olyan "fordítást" a magyar kormánytól, ami nem egyezett az eredetivel.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Amikor elkezdtem átpakolgatni párat, akkor ezt kitette az index:
gondolatvilagban.blog.hu/2013/01/06/ha_rogan_mondja_nem_lesz_regisztracio

S soha többet. Ott össze lehetett hasonlítani a látogatottságot, és a nyelvi környezetnek is megfelelően (Google-Blogger vs. Index olvasó) nagyságrendnyi eltérés volt.

Akkor lelkesen átpakoltam többet is. De aztán ellustultam.
Ha a blog.hu hajlandó lenne támogatni az átvitelt (amit fordított irányba különben a blogger.com támogat), akkor egyszerűbb lenne.

Amúgy ezt a rovásírásost most átmásoltam, ha már erre jártam :-)
gondolatvilagban.blog.hu/2013/03/22/ovakodj_a_szellemi_tyrex-torpektol
Na most jól megsértődött a németekre a vezér, ezért bosszúból ráküldi a TEK-et a BMW, Merci, meg AUDI autókra, és a titkos hadművelet keretében kiszurkálják az összes járgány gumiját.

A parancs szerint a saját Q10 terepjáróikon kezdik a bosszúhadjáratot!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "A tizenhetedik hasznosítás: Matolcsi fejére sugárzásvédő sityak"

amely egyben megkíméli őt a szennyezett budapesti levegő beszívásának ártalmaitól
Magam is kerestem az eredeti szövegét a nagyszerű konzervatív képviselő úrnak, de nem találtam.
Azt viszont érdekesnek tartom, hogy a magyar fideszközeli média hirtelen milyen fontosnak tartja a "kiafaszazathomasmelia" USA egyik szenátorának (:))) véleményét.
@Nap Pali: "de miért nem mennek akkor lovagolni (ahhoz nem kell tormaterem)?"

Vazze, tudom, hogy viccelsz, de nem állom meg, hogy ne válaszoljak. Van ilyen program, még a szocik fogadták el, 2003-ban. A lovas lobbi nem tud megélni a piacról, mert a lovaglás messze a legköltségesebb sport (és nem mellesleg, a legveszélyesebb is). A lótartás kegyetlen drága. A szakemberek húznak ki Németországba, mert az a középfokú lótenyésztő szakmunkás, aki itthon éhen halna, kinn megbecsült, és jól kereső dolgozó.

Szivornyáznák a lovasgazdák az állami emlőt, pont az iskolai testnevelésbe szállnának be. Ámde: a lovagláshoz megfelelő ruházat és cipő kell, plusz fejvédő, itt kezdődik. Hol bírnák ezt a szülők megfinanszírozni?

www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&ved=0CEYQFjAD&url=http%3A%2F%2Fwww.lovasok.hu%2Fupload%2FLo_es_Lovas_komplex_program07_08_21.doc&ei=8T9MUYuVHtHy0QGs0YDIDg&usg=AFQjCNGbL0qpZU9ENjWBf2w9pvcKgIoOqw&sig2=VdKemV8tT86AP93NXLx5ZQ&bvm=bv.44158598,d.dmQ
@kifordított nagyanyó: Szerintem a németek keresik a nyelvet, amin a Vikiék is értenek.

A gyerekfilmet talán értik.

Kumin elvtárs-pajtás már kapisgálja, hogy kritizálni akartak.
Hogy mit, az még nem dereng egyiknek sem.
mi van Fábiusz? nem olvastam a "Lebőgtünk a március 17-i tüntetésen mint a fosom" című posztodat.

meg nem olvastam a "Ránk vert újabb félmillió szavazóval a Fidesz, a kutya picsájába se vagyunk" című posztodat sem.
@épészmérnök: Én farmerban és tornacsukában is lovagoltam. Fejemen a hajjal.
Igaz mondjuk, hogy szőrén megülve kissé szúrós lett a gatyám.

A lovaglásba az eső meg a jeges tél zavar be, úgyhogy kábé az iskolaév nagyrészében nem lehet berakni a tanmenetbe.
De néhány órát megér, ha jó az idő és kifizeti valaki a lovakat.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Véletlenül tudom, hogyan készültek a zsugorított fejek. Borneó dajákjainak volt szokása.

Forrás: Guy Piazzini: Akik túlélték a vízözönt c. könyve. Rojtosra olvastuk általános iskolában még a szünetben is, különösen az erről szóló részek használódtak el erősen. :)

Ma akármelyik rajzfilmben több a brutalitás.

Ja és a könyv főként a komodói varánusz(sic!) életével foglalkozik... :)
@épészmérnök: :)))

vicc volt... félig meddig...

tartok lovat tehát pontosan tudom a realitásokat...

itthon megvalósíthatatlan és nem a pénz miatt...
hanem mert a KÖZPÉNZ ből semmit nem lehet... mindent ellopnak...

elvileg olcsóbban lehetne "üzemeltetni" mint a tornatermeket...
nyilván ehhez kéne egy kis ész... de a közigazgatásban ez hiánycikk
@$$$=$$$: azt megírja más bloggar. hogy egy faszfej vagy, azt itt megkaphatod:-)
@le Látó: ilyeneket ne írj, mert tallérjankó mingyá rácuppan oszt jól ledajakozik bennünket:-)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

ne hagyja el hidegvére,
menjen inkább közösségbe!

sugárzó lesz ott a kedve,
hogyha hull az atompernye!
@Bakter: A Sirály a Milla törzshelye!
@Penivaldes: nem ilyen intenzív ápolásra gondoltam.

Intenzív közös foglalkozás?
@le Látó: jahhh a klasszikus:
-Mit csinyá, ha meglássa az atonyvillanyástot?
-A fejemre húzogatom... a fehér löpögyűt, osz elkezdenek kúsznyi, a lekközelebbi temtő felé. -)
@épészmérnök: kicsit off
jövő hétfőtől chilei hét a Kitekintő face oldalán!

Lovakról: Olasz ismerősöm (lovas testőr a köztársasági elnöki gárdában)gyakran jár Magyarországra lóért. Eredetileg túralovagoltatáshoz keresett sok-sok pacit, de aztán kiderült mi az igazi biznic a lovak minőségét tekintve: kolbász alapanyag.
"Angela Merkel német kancellár élesen bírálta pénteken a ciprusi vezetést és elutasította a magán-nyugdíjpénztári megtakarítások államosítására vonatkozó tervet a konzervatív CDU/CSU pártszövetség parlamenti frakciójának rendkívüli ülésén."

Valahogy olyan hianyerzetem van. Nem emlekszem, hogy 1.5 eve ilyesmit olvastam volna...
ezéé nincsen nálunk lók:
DNS-vizsgálattal szűri ki a lóhúst az IKEA
Megszigorította az ellenőrzést, keddtől megint árul húsgolyót a lakberendezési cég.
@$$$=$$$: Ja, ja!! De jó nektek!!! Te hogy is van ez, a cds felár az egekben, az államadósság akkorát csökkent, hogy soha nem volt ilyen magas. A munkanélküliség nő, a forint már egy ideje zuhan.
De azért te örülj csak nyugodtan...
Gyakorlatilag az egyetlen befektető(németek) is felmutatták a középső ujjukat. De te/ti csak örüljetek, végül is olyanok vagytok zOrbán a görög afilmben(entonikvinn, tudod!) csak táncolja a szirtakit, mögötte meg lángol a gyár...
Azért biztató, hogy nem lógolyót kezdenek árulni:-)
@simple observer 1.0: hééhooo... eltelt 1,5 év, meg a cipriidióták nem forinttal fizetnek...
A Sirály "visszafoglalása" után csak azt szeretném tudni, hogy a kormány és a Fidesz miért gyűlöli ennyire a fiatalokat?
Metálsárgák lesznek a fővárosi taxik

A főváros egységes arculattal szabályozná a taxikat, és másfélszeresére emeli a hatósági árat.

kep.index.hu/1/0/403/4032/40325/4032516_b5b7259362ad79d11647260b74ded0d0_wm.jpg

Na Taplós! Neked annyi! Hová lett a fideszfüggetlenségességi-hűség?
@GeoCracker: nem, hanem erre:
www.copswiki.org/w/pub/Common/BlackwaterInSouthwesternCollege/blackwater_invite_swc.jpg

Vittek egyébként magyarokat is szép számmal a feketvizesek, aki egy picit izmos volt, az mehetett havi millió forintokért Irakba golyófogónak.
En se talaltam sehol a Guglival az emlitett Christopher H. Smith levelet, de a Friends of Hungary facebookjan be van linkelve.

www.csce.gov/index.cfm?FuseAction=ContentRecords.ViewWitness&ContentRecord_id=1502&ContentType=D&ContentRecordType=D&ParentType=H&CFID=21255755&CFTOKEN=13578669
@$$$=$$$: Ez meg egy kocsog, xarrá gombázott agyú, ballibbant hollandus:

atv.hu/cikk/20130322_verhofstadt_itt_az_ido_hogy_felfuggesszek_orban_eu_s_szavazati_jogait?source=hirkereso

meglehet, hogy a pici fülük tele van már Nulla-dikk Viktorral, meg a marhaságaival?
@Penivaldes: Sok mindenre meg tudnálak tanítani közös foglalkozás keretein belül. :)

1ébként meg nem emléxem, h ezt a könyvet akár egy lány is olvasta volna akkoriban. Barbi-színű emlékkönyveik voltak, teli ,,titkokkal'' :) és körömnyi lakattal gondosan lezárva.
@V-PORT:
Mert ők már megöregedtek.
@le Látó: nekem olyanom sem volt, nekem csak autóim voltak, meg babáim amiket a lucernásban dobáltam.:))
@Bakter: Olvastam Orbán mai nyilatkozatait. Szörnyű. Most komolyan erre van igény? Erre a torz személyiségre?
@Borenbukk: nem akarok kötözködni, de a második oldal eléggé esetlegesnek tűnik, mins szkennelési minőség, mind egyéb ismérvek alapján. Olyan, mintha hozzácsapták volna az első oldalhoz...
de hozzábbértők majd kivesézik
@Nap Pali: Pedig sokkal jobb lenne a ló, mint az autó, hófúvásban nem kéne gyorsvágóval átvagdosni a szalagkorlátot, hanem a kedves utasok simán átugrathatnák.

Én nagyon aggódok attól, hogy a napsütés és a kék ég csak balos csökevény, és rögtön lecsap riasztott városunkra a liberális hóförgeteg.
merthogy se oldalszámozás, a szkennelés sokkal élesebb és mintha a lábalsónyomat sem lenne...
A másik blog leleplezte Bajnaiék mocskos trükkjét, ami abból áll, hogy a selcici által házisütött vaniliáspalikákkal fertőzik meg a MagyaR EmbereK gépét. Az így települt sütemények adatokat szolgáltatnak a júzerek vizelési szokásairól, amiből a nyújork-telaviv tengelyen dolgozó szakértők következtethetnek a pártpreferenciára. Nem megfelelő vizelő gépét vízhajtó-appokkal fertőzik meg, így a nemzeti polgár bajnaista lesz.
@én már a fény gyermeke vagyok: Szerencséd volt. A traumatológus orvosok szerint a legtöbb sportbaleset a lovaglóknál van.
Nemzetközi lóhús botrány a haldokló nyugaton > a szálak Romániába vezetnek > semjén lovon Erdélyben.
Csak én látok összefüggést?
@épészmérnök: nem, foci/kosárlabda, többen csinálják, mint a lovaglást
@Bakter: Nekem az tetszett, hogy bemásolták, hogy mit kér a Fidesz, és az a durva igazán. Plusz, aki regisztrálja magát, tud olvasni, és elfogadja, hogy fel lehet használni. Már látom, ahogy tegnap Obama és Netanyahu a neveket olvasták, és rögtön küldték Hilary Clintonnak. Sok Cöf-ös nem tud mit kezdeni a sok szabadidejével, amióta nincs békemenet. :))
@Bakter: várjál várjál..arra gondolsz, hogy Semjén alól levágták a lovat?
@Fabius: Errer reagáltam, hogy a második oldal meglehetősen érdekes...
@Fabius: Akkor mégsem kamu? Át kell írnod a posztot? :)

Jut eszembe, ezt láttad már???

Karácsony Gergely: Halleluja!
Bajnai kihúzva a szocik seggéből – ennek szól a hálaadó kiáltás.

fn.hir24.hu/nagyinterju/2013/03/22/karacsony-gergely-halleluja%281%29/
@Habakuk999:

"Pedig sokkal jobb lenne a ló, mint az autó, hófúvásban nem kéne gyorsvágóval átvagdosni a szalagkorlátot, hanem a kedves utasok simán átugrathatnák."

Akkor mar stilszeruen:
cabutlari.files.wordpress.com/2012/03/luketauntaun.jpg
@tucano: meg a röplabda, egyszer eltalűáltam egy embert, hát majdnem elvérzett.
@V-PORT:
Ezért nem szeretik a fiatalokat:
"Több száz elküldött önéletrajz, kétségbeesett várakozás, soha létre nem jövő állásinterjúk. Sok pályakezdő fiatal szembesül azzal, hogy bejelentett, állandó munkahelyet találni ma Magyarországon szinte lehetetlen feladat. A pénztelenség, a bizonytalanság és a folyamatos kudarcélmények pedig lelkileg is megviselik őket."

...mert ezek aligha lesznek stabil szavazóik. És kevesebben vannak, mint a nyugdíjasok.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

" hééhooo... eltelt 1,5 év, meg a cipriidióták nem forinttal fizetnek... "

Csak nem azt akarod mondani, hogy Angelaek kiveteleztek a mindenki altal korbeimadott Viktorkaval? ;)
@Bakter: Jó, de miért biztosak abban, hogy minden nyugdíjas rájuk szavaz?
@Penivaldes:
Nem, hanem a Pej semjén által vezetett lómaffia mérgezi a nyugatot, hogy a orbán minél előbb egy világnemzet vezetője legyen.
Állítólag múltkor majdnem semjént vágták a le a ló helyett, mert nem látták a különbséget köztük. A mészáros csak két nagy faszt látott a félhomályban.
@épészmérnök:
Párszor megbokrosodtak alattam a lovak. Egyszer össze is verekedtek egymással, miközben a nyeregben ültem. Haraptak, összerúgtak, annyi.

De nem hiszem, hogy a lovaglás tanítása lenne a veszélyes. Én tanulóként lovagoltam.

Szerintem az nem nagyon veszélyes.

Tanulatlan lovasoknak akadályt ugratni meg kirándulni lovon hegy-völgyeken, az biztos több bajjal jár.

Viszont azt megnézném, hogy olyan gyerekeket, akik félnek a lótól, hogyan fognak a lovaglásra rávenni.
@Fabius: volt. @Borenbukk az imént jelezte.
Viszont így, hogy feltártátok, hol található, el lehet olvasni a többi résztvevő hozzászólását is. Szájer pl. alkotmányosságunkat visszavezeti az Aranybulláig, de iPad-ről nem tesz említést. (nyilván a lényeget emelem ki)
@Bakter: most aztt mondanám, hogy szegény paci, de nem mondom..
@V-PORT:
A kérdés logikus. De logikus választ vársz, amikor olyanokat olvasol tőlük, amilyeneket?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Mitől is kéne átírnom? Az írás és élesítés pillanatában nem volt a levél sehol, a Friends of Hungary oldalára is 3 órája került ki.
@Fabius: volt, nyusz épp az imént tette be, aggályaival egyetemben.

Számomra is aggályos a második(?) oldal.
Nincs rajta sem oldalszám, semmiféle utalás arra, hogy mihez tartozik, sem aláírás, doku vége, stb.
A pdf-et 21.-én szkennelték, de ez nem bizonító erejű (rendszerdátum elállítással akár tavalyit is készíthetek fél óra múlva).

Ctrl-D-re előjönnek a pdf születési ,,adatai''.

Nos itt sem talál6ó semmiféle hivatalra, cégre vonatkozó adat. Legalább a ,,Producer'' mezőt minden(!) szoftver kitölti. Úgy tűnik, minden mező utólag törölve lett. Szerintem kormányhivatal ilyen ,,nyomeltakarítást'' nem tesz.

Fentiek alapján nem tudom bizonyítónak elfogadni. Különösen a második(?) oldal aggályos (egy olyan amerikai társadalomban, ahol az openright-os dokumentum üres oldalára is kiírják, h ,,ez az oldal szándékosan lett üres'') de talán erről Egér többet is tudna mondani.
@Borenbukk: Talált, süllyedt!

Elolvastam, a Honorable EGYETLEN szót sem veszteget a konkrét kritikákra és kifogásokra, hanem általánosságban dícséri az Orbán-kormány demokratikus teljesítményét.

www.csce.gov/index.cfm?FuseAction=ContentRecords.ViewWitness&ContentRecord_id=1502&ContentType=D&ContentRecordType=D&ParentType=H&CFID=21255755&CFTOKEN=13578669
Az a maroknyi dollar, mar elszorta meddo magvait sok sok masik oldalon, hat mit ne mondjak nem sok sikerrel.:)
Ha van Friends of Hungary akkor mi vagyunk az Enemies of Hungary csoport?
@tucano: Az én adatforrásom a lányom, aki lótenyésztő.
Ja, ha valaki nem tudná, a pdf ,,anyakönyvi adatait'' nem lehet csak úgy átírni. külön szoftver kell hozzá.
@V-PORT: lehet. utoljára 12 évesen vettem részt összeesküvésben
@épészmérnök: 1. foci, 7. lovaglás. Forrásom a statisztika :)
@Fabius:

Tetszik a poszt, köszi! :D

Ezek meg még - ha esetleg nem linkelte be még valaki - továbbra is SÍKhülyék!!
Szóval az új balneológia a cookie:

orulunkvincent.blog.hu/2013/03/21/a_sutis_gyilkosok

:):):)

(Természetesen az egyszámjegyű idegsejttel rendelkező fideszesbuziknak szól ez, de én simán el tudom képzelni, hogy TÉNYLEG ilyen hülyék! :) )
@le Látó: Nem tudom, hogy hamisított-e a dokumentum, vagy egy része.

Az érvelése azonban vérszegény. Arra a kritikára, hogy az alkotmány megszövegezésénél széles körű társadalmi egyeztetésre lenne szükség, ennek hiánya pedig demokratikus deficit, nem válaszol, hanem azt írja, hogy Obamának is ezt az elvet kellene követnie a társadalombiztosítás bevezetésével kapcsolatban.

Utána pedig megdícséri az Orbán-kormányt konkrét szabályokért (azért, hogy megtiltja az emberkereskedelmet, és költségvetési korlátot rak az alkotmányba).

Vagyis, azonosulva az Orbán-kormánnyal, kitér a kritikák elől, és mással foglalkozik. Szalmabáb-érvelés.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Most elolvastam és Karácsony arról beszél amiről szerintem is beszélnie kell. Viszont felhívom mindenki figyelmét az interjú végére:

"A nagy pártok egyenként minimum két-hárommilliárdot költenek majd. Önöknek mostanáig mennyi jött össze? Egy-kétmillió?

Nagyjából. De néhány hét alatt ez sem kevés.

Vicces lesz. Nyilván legenda, de terjed, hogy a szakadás idején a maradók százmillió forintot kínáltak a PM-esek által kivitt nyolc mandátumért cserébe az LMP állami támogatásából.

Van ilyen legenda?

Van.

Nem hallottam. Maradjunk annyiban, hogy mi egy fillért sem kértünk."

Maradjunk annyiban, hogy ezt a legendát én is hallottam.
@Penivaldes: Egér nem jógi? Úgy gondolom, hogy (amennyiben igen) jogász létére jobban van fogalma, hogyan kell kinéznie egy bizonyító erejű okiratnak.
@Fabius: De azért biztosan többől gazdálkodhatnak, ha az E14-vel közös lesz a lista.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Steele az egyik leghírhedtebb figura, könyvek szólnak róla.
@le Látó:
nem azért, hogy vitatkozzak, de a www.csce.gov nem a Friends of Hungary (legyen ez bármi) honlapja, hanem az USA Helsinki bizottságáé. Oda csak nem tesznek fel NERtársak mindenfélét.
@Fabius:

hát, hogy mást ne mongyak -miután elolvastam az utolsó betűig- egy nagy adag bullshit!!! pontosan az a kongresszus amely minden áron megakadályoz bármilyen politikai és gazdasági mozgást, egy impass jött létre, anélkűl, hogy meghallgatná, -AMI A FELADATA LENNE HA TÉNYLEG MŰKÖDNI AKAR- az ellenzéket vagy jobban mondva a polgári köröket tehát az ország teljes spektrumát elfogadja a kormány szavait és glorifikálja

egy nagy adag szar

brühühühühü

sohasem tiszteltem őket de mostantól még kevésbé, undorító
@le Látó:

Én ehhez láma vagyok, majd Egér, Boli, Cirbi megnézik - remélem - és akkor okosabbak leszünk.
@V-PORT:

Közös listával, közös jelöltekkel nyilván olcsóbb lesz a kampány annál, mintha mindenki külön külön indulna.

De amiért ezt idecitáltam az a képviselői helyekre tett kivásárlási ajánlat.
@épészmérnök: őszintén megvallom, hogy a tartalomig még nem jutottam el, eddig csak a külsővel foglalkoztam.

Személy szerint bicikli vásárlásra sem írnék alá olyan papírt, ahol az x-edik oldalról nem tudni, h mihez is tartozik.

Aggályos, h két különböző kinyomtatott oldal van beszkennelve. Olyan oldalak, amilyenek.

Köszönöm és belenézek a szövegbe is.
@le Látó: Én úgy tudom, hogy a Fűegér az biológus. de lehet hogy jogász is.
@Fabius: "Most elolvastam és Karácsony arról beszél amiről szerintem is beszélnie kell. Viszont felhívom mindenki figyelmét az interjú végére:
"

Tudnál linket adni, Fabius? Én ezer éve letiltottam ezt a férget.
@Fabius: Hát ahogy elnézem, a jobbik tuti, hogy nem fog költeni két-három milliárdot a kampányban. :)
@épészmérnök:
fn.hir24.hu/nagyinterju/2013/03/22/karacsony-gergely-halleluja%281%29/
@Fabius: Schifferből mindent kinézek.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: kivéve, ha az irániak ellenőrzik a számlákat és rákérdeznek, hogy mire ment a della.
@rodeo36:

Elolvasva a jóember inkább akart ezzel odaszúrni Obamának - amcsi egészségügyi harcosként - mint kiállni Orbán mellett. Viktor csak az ürügy amit felhasznált.

De ez csak az szubjektív véleményem.
@le Látó:
magam részéről sohasem köpködök és .... nekem praktikus oldalról az a kérdésem marad: MI AZ OKA ANNAK HOGY A TEREMTÉST KERESIK ÉS BENNE A TEREMTŐT? megnyugtató az -nagyon sokaknak- hogy nincs semmilyen felelősségük ott van a teremtő az csinálta és egyébként is folyamatosan ő teszi mindazt a rosszat amitől szenvedünk ami meg örömet okoz azt meg mind mi csináljuk istennek azokhoz kuss van?

nevetséges az egész hajánál fogva előrángatott idiotizmus, csak gondolj bele ha isten van és teremtette a jelenlegi világot akkor is örökkévaló mert isten ott volt akkor is és isten is világ (VAGY NEM?) azaz tautológia az egész agyfosás

brühühühühü
@CommentCommando: bízzunk benne, sőt őszintén remélem, hogy nem.

Mindezek ellenére a formai aggályaimat fenntartom.
Nincs olyan szkenner, nincs olyan pdf-író, ami csak és kizárólag a dátumot tölti ki. Pl. írj akár két szót monnyuk Word-ben és nyomtasd ki .pdf-be.

Lehet akár trehány eredeti is, mert (mondjuk) a szkennelést végző Jessica nevű titkárnő aznap összeveszett a barátjával és emiatt ilyen. Csak nagyon bizalmatlanná tesz a fejléc, lábléc, oldalszám, stb. hiánya _és_ a pdf anyakönyvének anonim volta.

Mint jeleztem, még biciklit sem vennék (te vennél?) ha ilyen szintű szerződést tennének eléd.

Nahh, és még bele sem olvastam!
@Fabius: Azért van egy eléggé érdekes dolog a pdf dokumentumban:

Semmi egyedi azonosító, de,

A létrehozás dátuma:2013.03.21. 17:28:54 magyar dátumformátummal...
@tucano:

tökeim tele vannak ezzel a baromsággal a Vatikán pénzeli 100 milliókat netántán milliárdokat adományoz azért, hogy igazolják isten létét...van egy más tudományos vonal azok röhögnek mindezen én meg azokat olvasom

az baromság amit arról brekegnek, hogy a semmi megcsomósodott és 380000 évig nem több nem kevesebb ott robbantotta magát de amiíg nem robban fel -mérgében, vagy unalmában?- addig is ott csücsült és valami volt azaz nem semmi hanem csomó isten faszán

brühühühü

a blackwater-nál undorítóbb bandát nem tudok elképzelni

brühühühühü
@Kismacska (BELLA):

Itten sütigárda is lesz akárki meglássa :-D :-D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Két-három milliárdot nem, de azért arra kíváncsi leszek ti hol fogtok a költségekkel megállni most, hogy parlamenti pártként a párttámogatásból jóval mélyebbre lehet nyúlni a pénzes ládikába :-))
@V-PORT:

Mindenesetre az tovább árnyal(hat)ja a Schifferől alkotott képet.
@épészmérnök: Azért meglehetősen érdekes, hogy az Orbán-fényezés valahogy a második oldalra jutott...
@tucano: Azért nem semmi, hogy egy gestapohoz vagy kgb-hez hasonlíthatóak.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
akkor most állítsd át a számítógépedet nem magyar dátumformátumra és nézd meg azzal... nos?
@rodeo36: Dilma elment tárgyalni a new pápával a szegénységről Rómába, napi 4000 euró csak az ő szobája a kísérete nélkül :D
@Penivaldes:

"http://orulunkvincent.blog.hu/2013/03/21/a_sutis_gyilkosok"

Bajnai építi a "sütigárdát", az van :-D
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: az évszám angol formátumú, az időpont magyar. Lehet, hogy magyar gépen konvertálták pdf-be.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: a dátum megjelenítése a gépeden lévő oprendszer függvénye, tehát olyan formában fogja megmutatni, ahogyan a gépeden be van állítva.

Bocs, de ez nem bizonyíték!
@tucano: Dilma, a harcos gerilla, 3000 dolláros hotelszobában. Persze, a körkörös védelem sokba kerül.
@Penivaldes: "@le Látó: Én úgy tudom, hogy a Fűegér az biológus. de lehet hogy jogász is. " és fegyverkovács, javasember és hippokrata és nem utolsósorban sajtzabáló ágymelegító jónimester:-)
@le Látó: OKS, én hülye amatör vagyok alapfelhasználói szinten. Szerintem már így is túlteljesítettem önmagamhoz képest:-) De a dátum az valós, és bizony az első híradás után lett szkennelve...
Elolvastam ezt a republikánus levelet. Biztos, hogy nem lennék a faszi szavazója, ha az USÁ-ban élnék!
@épészmérnök: Sajnos nem. Menj rá az Adobe honlapjára. Találni sok régi európai és amcsi pdf-et.
Mégis mindig magyar dátumot találsz majd, mert a gépeden az van beállítva.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Az az érdekes, hogy a fószer több mint valószínű, hogy nem volt jelen a közmeghallgatáson. Mégis, az ő véleményétől hangos a sajtó. Azokéról pedig, akik ott voltak, semmit sem tudunk.

Terelés. A szokásos. Az ellenzéknek egy hónapja van, hogy kommunikációs skill-ekkel überelje a fideszt, másképp bukta.
@CommentCommando: @Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Ne csigázzátok az egyszerű lámákat: mi van azzal a dátumformátummal?
@le Látó: Nálam az adatlapon nap-hónap-év, óra-perc-másodperc a sorrend.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Jaja!

A levél fejlécében márc. 19-e szerepel, a pdf adatlapon 21-e.

Izgi.
@épészmérnök: Minden brazil elnök ellentmondásos személyiség volt, de Dilma nagyon. Lula bármilyen korrupt volt, eddig ő volt a legnagyobb brazil államférfi, szerencséje van a bolgár lánynak, hogy a farvizén betudott evezni.
@Fabius: Szerintem 3-400 milla körül lesznek. ;)
@Fabius: van (ó)magyar dátumformátum: éééé-hh-nn
európai: nn-hh-éééé
amerikai: hh-nn-éééé

Ez okozta a vitát, mert úgy gondolták, ha az ipse amerikai dátumot írt, akkor a pdf-ben Ctrl-D-re is így kéne megjelenni. Közben pedig magyar dátummal mutatja meg.

Ez ,,gyanús'' lett nekik, pedig csak a gép alakítja arra, amit a Vezérlőpulton kértek anno: vagyis hogy így jelenítse meg a dátumot.
Ennyi dióhéjban.
@Fabius:
Ahogy @le Látó szabatosan megfogalmazta - én már fogalmazásképtelen vagyok így, péntek du. - " dátum megjelenítése a gépeden lévő oprendszer függvénye, tehát olyan formában fogja megmutatni, ahogyan a gépeden be van állítva."
@nemecsek ernő áruló: Majd adnak állapolgárságot néhány százezer republikánus szavazónak ís. ;)
@le Látó: oksa... és nem akarom a szart továbbra kavarni, de azért van egy másik kérdés is: hol készült a szkennelés és vajon melyik időzónában... mert azért nem mindegy, hohy ámerikában, hongrijában, esetleg a Mauri-szigeteken:-)
"300 km-es futószél okozta a hóvihart
Pont a legrosszabbkor fújt nagyon a szél 9 kilométeres magasságban, mert ráerősített arra a ciklonra, amely aztán hókáoszt okozott."

Ha már szél, legyen szép gyors, mint a magyar gazdaság:-)
Zemberek! Az a mai hír megvan, hogy:
"Orbán-erejű szél tombol a Fővárosban!" :)
@épészmérnök: semmi gond.
2013. jan 01-től ez a hivatalos magyar dátumformátum.

Érdekes lehet egy ilyen levélke: :D

,,...Hivatkozással 13. február 2012-én kelt levelükre...''
@épészmérnök:
mi izgi? a meghallgatás 19-én volt. a titkárnő 21-én jutott oda, hogy beszkennelje.
"Azokéról pedig, akik ott voltak, semmit sem tudunk."
www.csce.gov ->
Hearings & Briefings -> The Trajectory of Democracy – Why Hungary Matters (Hearing) [klikk a linkre] ->
a résztvevők neve [link] alatt olvasható a hozzászólásuk.

nem tudom, hogy egy ilyen meghallgatáson hogy megy a kérdések/válaszok rész, egyáltalán van-e, de úgy látom, ahogy régebbi meghallgatásokba belenézek, hogy előbb-utóbb valami (hivatalos/nemhivatalos átirat, videóanyag) felkerül hozzájuk.
@Fabius: Azééé örüjjünk, hogy Bajnaiék nem látták a gyaloggaloppot, és nem gyíkká változtatják az eccerit ( abból van enkünk elég) csak libává. Persze ez nem olyan nagy kunszt, csak a formát igazítják a tartalomhoz:-))
@CommentCommando: Nem kötözködésképpen, mert pillanatnyilag normálisan írogatsz, de mi történne, ga egyszer, és hangsúlyozom, csak egyszer legalább 2 napig megtartanál egy nikket? :-))
@V-PORT:

E'sse tudod?! Ejnye, no.
Há' me' ők má' öregök, no!

:D
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: nem kavarod, dehogy. Fogalmam sincs.

Nos talán nem véletlen, hogy néhány hivatal eszelősen ragaszkodik ahhoz, hogy a dokumentum keletkezési helye is benne legyen a pdf adatlapjában, és ki volt az elkövető (legalább gép/folyosó/osztály szinten). Nem mellesleg a jogtalan szkennelésekre is fényt deríthet (honnan lopták a titkos dokut, stb.)

Ez a rendszergazdának néha eléggé kemény buli (főként akkor, ha a kazincbarcikai Lekvárizzasztó Bt. vásárol egy használt szkennert a Pusztujkapoprádi Iddmegica Slivovica Rt.-től), de többnyire megoldható.

A pdf-írók meg helyből beleraják a gyártó és a doku adatait.
@fuck_a_but:
Orbán-erejű szél? Azt a meteorológia szélcsendnek nevezi. Vagy bolondlyuk-szélnek.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Úgy sejtem ti azt hiszitek, h én valaki más vagyok, nem az, aki. Pedig nem. Én a hóhelyzetnél regisztráltam először. De mindegy is, mert ettől te (ti) még mindig azt hihettek, amit akartok.
@le Látó: "2013. jan 01-től ez a hivatalos magyar dátumformátum. "

Ez komoly, vagy hülyéskedsz?
@CommentCommando: Tegnap éjjel még nem volt fenn, pedig ehhez a menüponthoz is eljutottam.
@Fabius: Az egyszerű nyugdíjas a cookiról nem a sütire gondol. Pronounciation, you know. Az pedig még durvább összeesküvésre ad okot, és már bizonyított tény is a cionista összeesküvés. :))
@V-PORT:

Na, mesélj, az egyszerű nyugdíjas mire asszociál a kukiról? :-D
milyen dátumról beszéltek ti?
@CommentCommando: Hiszek Neked, azt hiszem a többiek is... és Isten hozott:-)) Remélem kibírod ezzel a sok agyamenttel hosszabb távon, persze lehet, hogy nem... Már régóta szerettünk volna egy értelmesnek vélt "ellentábornokit" :-)
@CommentCommando:

Ne vedd magadra. Rossz beidegződés a friss regisztráltak mögött régi trollt sejteni. Hülye szokás de napi gyakorlat.

Majd elmúlik.
A közmeghallgatást megnyitó elnök nyitóbeszéde:

"Statement by the Honorable Benjamin L. Cardin
Chairman
Hearing before the Commission on Security and Cooperation in Europe
“The Trajectory of Democracy – Why Hungary Matters”
March 19, 2013
The progressive inclusion of post-communist countries into transatlantic and European institutions reflected the expansion of democracy and shared values, as well as the realization of aspirations long denied. Indeed, in 1997, the Helsinki Commission held a series of hearings to examine the historic transition to democracy of post-communist candidate countries like Hungary prior to NATO expansion.
I was among the many in the United States who cheered when Hungary joined NATO in 1999, and again when Hungary joined the EU in 2004 – illustrating not only Hungary’s post-communist transformation, but also Hungary’s ability to join alliances of its own choosing and follow a path of its own design. Hungary has been a valued friend and partner as we have sought to extend the benefits of democracy in Europe, and elsewhere around the globe.
But today, concerns have arisen among Hungary’s friends about the trajectory of democracy in that country.
Over the past two years, Hungary has instituted sweeping and controversial changes to its constitutional framework, effectively re-making the country’s entire legal foundation. This has included the adoption of a new constitution – already amended multiple times including the adoption of a far-reaching Fourth Amendment just days ago – and hundreds of new laws on everything from elections to the media to religious organizations.
More than that, these changes have effected the independence of judiciary, role of the constitutional court, the balance of power, and the basic checks-and-balances that were in place to safeguard democracy.
It seems to me that any country that would undertake such voluminous and profound changes would find itself in the spotlight.
But these changes have also coincided with a rise of extremism and intolerance in Hungary. Mob demonstrations have continued to terrorize Romani neighborhoods. Fascist-era figures are promoted in public discourse and the public place. A new law on religion striped scores of minority faiths of their legal status as religious organizations over night including, initially, Coptic Christians, Mormons, and the Reformed Jewish Congregation. Most have been unable to regain legal status, including the Evangelical Methodist Fellowship, a church that had to survive as an “illegal” church during the communist period and today serves many Romani communities.
At the same time, the constituency of Hungary has been re-defined on an ethnic basis: citizenship has been extended into neighboring states on an ethnic basis, and voting rights now follow that.
As the late Ambassador Max Kampelman once observed, minorities are like the canary in the coal mine. In the end, democracy and minority rights stand or fall together. If respect for minorities falls, democracy can’t be far behind. And the rights of persons belonging to ethnic, religious, or linguistic minority groups will likely suffer in the absence of a robust democracy.
Max Kampelman, who was long a friend of the Helsinki Commission, served with distinction as the head of the U.S. delegation to the seminal 1990 Copenhagen meeting, where some of the most important democracy commitments ever articulated in the OSCE were adopted:
The participating States “consider that the rule of law does not mean merely a formal legality which assures regularity and consistency in the achievement and enforcement of democratic order, but justice based on the recognition and full acceptance of the supreme value of the human personality and guaranteed by institutions providing a framework for its fullest expression. They reaffirm that democracy is an inherent element of the rule of law.”
At issue now is whether Hungary’s democratically elected government is steadily eroding the democratic norms to which Hungary has committed itself, in the OSCE and elsewhere. And we care about democracy in Hungary, for the people in Hungary as well as for the example it sets everywhere we seek to promote democracy.
I welcome all of our witnesses here today, and I appreciate that you are giving of your considerable expertise, your insights, and your time.
I especially appreciate that our second witness, Jozsef Szajer, has been asked by the Government of Hungary to represent it here today. As one of the framers of the constitution, we could have no more authoritative voice on the issues we are discussing, and I thank you from coming from the European Parliament where you serve to share your views.
Our first witness will be Mr. Brent Hartley, Deputy Assistant Secretary of State for European Affairs, followed by Mr. Szajer.
Our final panel will include Dr. Kim Lane Scheppelle, an expert on constitutional law from Princeton University, Ms. Sylvana Habdank-Kolaczkowska from Freedom House, and Dr. Paul Shapiro from the U.S. Holocaust Memorial Museum.
"
@épészmérnök: mondom én, hogy a titkárnők lassan őrölnek.
@Fabius: Nem írom le, nehogy találjanak egy újabb Munkácsynak tulajdonított festményt. :)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: csalódni fogsz. félek, hogy az "ellentábornoki" nem fog összejönni.
@épészmérnök:

nyugi, csak a konzervekre és egyéb szavatossági idővel rendelkező termékekre áll. :)

Vezérlőpult->Dátum és idő beállítás->területi beállítások->nyelv->magyar és akkor a tiéd is a megszokott lesz.
@le Látó: Nos, a témát ezzel befejeztem, bár sajátos, a "nihil" adatlap, amikor még a mezei printergyártók is mikrochipet építenek a szarjaikba és követik a gép életútját... :-)))
@Fabius: nem vettem. csak gondoltam tisztázom, mert már voltak bizonyos utalások ritka hsz-eim környékén.
A State Department álláspontjából:

"Before former Secretary Clinton visited Hungary in June 2011, we took notice of Hungary’s controversial media law and a new constitution – which in Hungarian is called the Fundamental Law – portions of which also raised concerns among impartial observers. In both cases, we had concerns about the content as well as the process by which they were passed. Due to the mechanics of the electoral system, the current government gained a two-thirds majority of Parliament based on winning 52 percent of the vote in free and fair elections in 2010. This gave it the authority to pass new laws, and indeed a new constitution. As we have often said, Hungarian laws should be for Hungarians to decide. But for something as fundamental as a constitution or a law impacting freedom of the press, the process must lead to a consensus built from a broad cross-section of society, rather than reflect only the opinions of the ruling coalition. The speed with which these laws were drafted and then passed, and the lack of serious consultation with different sectors of society, did not honor the democratic spirit that the people of Hungary have long embraced.

That is why when Secretary Clinton visited Budapest in 2011, she called for Hungary to show "a real commitment to the independence of the judiciary, a free press, and governmental transparency."

Since then, the Hungarian parliament has passed scores of laws at an accelerated pace. Most of these laws were unobjectionable and aimed at addressing issues that had not been addressed in the early days after Hungary’s democratic transitions in 1989. But more than a few of these laws posed threats to systemic checks and balances and the independence of key institutions that are the bedrock of mature democracies. Privately and publicly, we expressed our concern to the Government of Hungary, as did several European institutions and governments. Our message to our Hungarian allies is that all democracies have a duty to safeguard institutional checks and balances. Unfortunately, in many respects our message went unheeded. "
@Felebarát:
Hogy milyen formátumú a vu időszámítás? (vu = viktor után)
@Fabius: Jogos:-)))) Amúgy ha jól sejtem más témában, az indiánló után kötött frissfaág nagyjából mindent eltakarított a vizsla szemek elől. Ha jól sejtem:-))
@Farkasokkal táncoló: Ideje lenne nikket váltanod, "farkasokkal vi-háncolóra:-) Teee Népellensége:-)
"Kilenc lopott John Deere traktort találtak a fővárosban és Lajosmizsén a Készenléti Rendőrség nyomozói, valamennyit Nyugat-Európából lopták – közölte az ORFK. A közlés szerint négy, összesen 70 millió forintot érő gépet egy lezárt budapesti csarnokban, öt traktort pedig Lajosmizsén, három helyszínen találtak meg. Utóbbiak értéke mintegy 140 millió forint."

Olyan hatékony és prosperáló a mezőgazdaságunk, hogy az amcsik nem győzik legyártani hozzá a traktorokat, ezért nyugatról köll ellopnunk azokat a szántáshoz.
vona szerint gyarmat vagyunk, kövér szerint küzdeni kell...áder szerint kuva sok pinzt kapuk a gyarmati létért
@CommentCommando: Ellentábornokikukinak jobban örülnél? Hogy a fülledt erotikának és Peninek is cseppentsünk valamit:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Többet már én sem tudok hozzátenni, mint amit elmondtam.

A szövegekből nem érzem, h különösebben büszkének kellene lenniük bármire is.

,,...Unfortunately, in many respects our message went unheeded..."
@Fabius: Akkooo Qka:-) Sebaj. Ügyesek a fiúk, mingyá leszmásikk:-)
@Bakter: @V-PORT:

Pedig mekkora epic lenne egy elhullott Viagra felfedezése valamelyik Munkácsy képen :-))
Az USA külügyminisztériumának képviselője abszolút tájékozottan és részletesen adja elő a kifogásokat, és ezzel fejezi be:

"In conclusion, the United States has long enjoyed and benefitted from its strong alliance with Hungary and its people. Just as we continue to do hard work together in Afghanistan and other danger spots around the world, so too will we continue to have a sincere – and at times difficult – dialogue on the importance of resolutely upholding the fundamental values that bind us."

Őszinte, és időnként nehéz párbeszéd - ez szerintetek diplomáciai nyelven mit jelent?

A külügyes csóka problémalistájához az annyi sokat idézett Kovács úr hozzá se tudott szagolni, csak általánosságban lődözött. És az mti csak erről számol be...

www.csce.gov/index.cfm?FuseAction=ContentRecords.ViewWitness&ContentRecord_id=1494&ContentType=D&ContentRecordType=D&ParentType=H&CFID=21330300&CFTOKEN=19291379
@Bakter: Ládde ezéé kellen egy III.Vh... maradna itt ezerszán Truman mozgony, Lapathffy-dózer, Harlej-Davidson robogó, John Gear traktor, Sörman házipáleszfőző:-))
@Fabius:
Szótam kerényinek. Lesz ilyen kép. Mona Lisával.
@CommentCommando: Olvastam:-))) Végre találtak benne valami emberit:-) Mer mint tudjuk, a ló az ember legjób baráttya:-)
@Bakter: Nemá... Mona Lisa vajúdik oszt kiesikk belőle egy Fiagra? :-))
Aki elfelejtette volna mi az irónia, itt a nap híre:

Kocsismáté szerint Bajnai Kubatov-listát készíthet.

:-D
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Na jó, csak neked mondom, ne add tovább!
Kergerényi olyan Munkácsy képet fog festetni, amelyen Mona Lisa áll az új fradi stadion kapujában, amire szijrágó éppen ficaklövést intéz egy Viagra alakú labdával. A háttérben pedig feltűnik egy semjén alakú kentaur lézerblokkolóval a nyakában.
@Bakter: Ez bele fog égni a retinámba! :))
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ebben a hóviharban? ki ne mozdulj a szomszédéból :D

ebben a dermesztő napsütésben én ki nem teszem a lábam
d3.zedo.com/OzoDB/8/d/1473694/V1/TS_300x250_WBar3_Heilda_M1WTBT.jpg

mond6 a külhoni, amit akar:

www.weather-forecast.com/locations/Miskolc/forecasts/latest

úgyse megyek a közelébe sem.
@aranyhorcsog: Ez pedig bűncselekmény, kivéve ha Kubatov teszi.
@aranyhorcsog: Sőt, példátlan dolog Kubatov-listát készíteni.
@épészmérnök: Nem hülyéskedik, hanem téved, 01 Jan 2013-tól ez a hivatalos dátumformátum.
@V-PORT: Ahogy jön a választás még netán robbantani is fognak.
@le Látó:
Ezt már be akartam rakni, csak mindig elfelejtettem. A katasztrófavédelem igenis 120%-n teljesített, íme:
www.erdekesvilag.hu/a-japan-ho-ut/
@CommentCommando: A hírcsárdás linkeléssel vigyázni kell, mostanában mintha elmosódna a határ a hírcsárda és a való világ között.
@Bakter: több kérdés is tisztázatlan:
- milyen mezben lesz Mona Lisa?
- Ki lövi be neki a büntetőt?
- Hány lövéssel birkózik meg?
:D
@Egyszer Kell Bukni de Akkor Nagyot: látom nehezen esik le :-D

Gondolj arra, hogy ezeknél röhejesebb, figura mr Bean óta nem született.
@V-PORT:
Igen, ritmikusan pofáznak, és még tetkójuk is van. Ez keresztényileg ki szokta verni a kismegszakítót.
@le Látó:
Na azért mindent nem árulok el, kell meglepetés a lepedő alá is, amit nem mondom meg, ki fog lerántani erről a frissen mázolt, kalandosan előkerült, elfeledett Munkácsyról.
@aranyhorcsog: Te nevetsz, de akiknek a bejelentés szólt nem nevetnek és ők vannak többen. Ezek a Mr. Beannél röhejesebb figurák már most meghatározták a gyerekeid életét és jó eséllyel az unokáidét is meg fogják.
@Egyszer Kell Bukni de Akkor Nagyot: csak félig tudtam? a konzerv dátum világos volt, arra emlékeztem, de a többinek nem néztem utána.

köszi a kiegészítést! :)
Napi abszurd:
Gyöngyöspata Jobbikos vezetésű önkormányzata az SZMSZ-ében a forgalomképtelen vagyonelemeit a Szent Korona tulajdonába adta, a Boldogasszonyt tette meg védőszentjének, saját himnuszt fogadott el, illetve a rovásírás alkalmazását rendelte el a latin betűs írásmód mellett!

(Kettős mérce, de remélem a Hírcsárdából vették, bár a fene tudja...:-( )
@Bakter: én a kezében lévő lószerszámra gondoltam. Embeibb, mint aki rajta ül.
@le Látó: Hülyéskedek ám, valóban csak a konzerveken meg ilyen luxusokon van globalizáltan. Hopp találtunk egy adófelcsökkentést, 35%.
@le Látó: nem tudom, de itten hétágyra süt a nap:-) asse tudom, melyikre hereverjek:-)
@aranyhorcsog: ezzel két legyet ütött egycsapásra:

elismerte van kubatov lista és ha bajnai listázik az is csak kubatov lehet mmárkanév lett a csalásból

brühühühühü
@Farkasokkal táncoló: Ami engem feszít az az. hogy miért csak a forgalomképtelen vagyonelemeket? Legközelebb akkor jelentkezzenek ha a Bibliát tudják rovásírással prezentálni.
@Egyszer Kell Bukni de Akkor Nagyot: Tévedésben vagyol. A hírcsárda mostanában már csak másodközlésekre hagyatkozik:-)))
@le Látó: és főleg, hányszor kapja be a legyet?
és mit szól m9ndehhez I.Ferenc flanszijja királ? :-)
Megfenyegették Navracsics Tibort
A levél írója Ganxta Zolee Hasfelmetszők című számából idézett, és Dopeman néven írta alá.

Nyahhh... megvan a mi kis Bástya elvtársunk is:-)
@épészmérnök:

bele3szart a trombonba

brühühühü

akkor se szeressem

brühühühü
Folytatódik a Nemzeti Bank totális széjjelba---sa.
Mikor mondanak le testületileg a magukra adó szakemberek?
Már a monetáris tanács fideszes tagjai is lázadnak!

"Forrásaink szerint az elemzők olyan instrukciókat kaptak, hogy ne is nagyon foglalkozzanak azzal, mi a valós kép, ennél fontosabb, hogy igazodjanak a kormány számaihoz, azoknál rosszabb, illetve lényegesen rosszabb adat lehetőleg ne szerepeljen a jövő csütörtökön közzéteendő anyagban."

www.origo.hu/gazdasag/20130322-matolcsy-alatt-szepitenek-a-szamokat-a-felsovezetes-bele-szeretne-nyulni.html
Így rohanná le Szöult Észak-Korea
Három nap alatt káoszba taszítják a dél-koreai fővárost, és egyesítik az országot - ígéri egy északi propagandafilm.
www.origo.hu/nagyvilag/20130322-eszakkoreai-propagandavideo-a-haromnapos-haborurol.html

Hende hadügyér bőszen jgyzetel. Áder holnaptól megy a levesbe, Vityesz 2 nap múlve vagy király, vagy Köztelnök (addig eldönti és a 2/3-ad megszavazza), harmadnap dicső biciglis rohamosztagaink, és a Matolcsi féle Ötödik Hadoszlop letámadja Európát, Tömjén Zsófi pedig orcáján pajkos griberlikkel és rámás csizmában, szekéren hurcolt hintalovon ülve belovagol Brüsszelbe:-)
Elbarikádozták magukat az aktivisták a Sirály pincéjében
A főváros emberei megszállták a Fidesz-székház fogalóinak főhadiszállását, de elfajult a helyzet.
@CommentCommando:
Keresgélem az állam a földön valahol.... :-( Tényleg azt hittem Hírcsárda, de azt már olyan régen nem olvasom (a valóság sokkal változatosabb), hogy hát izé... tévedek. Ma már sikk futóbolondnak lenni?????
Ezek a szarháziak - ha kell - mindent el fognak csalni és mindent meg fognak hamisítani. Hamiskártyásoktól, lótolvajoktól, gazemberektől nem lehet mást várni.
Már kezdődik:
"Megszépítenék a számokat Matolcsy jegybankjában"
@Farkasokkal táncoló: Ez még abszurdabb azt hiszem. :(

Megalázták az óvónőt, mert ellenállt a hitgyülinek

Elmarasztalt az Egyenlő Bánásmód Hatóság (EBH) egy debreceni óvodát, miután a dolgozók emberi méltóságát sértő jellemzéseket írtak egy óvónőről, mert nem akart belépni a Hit Gyülekezetébe.

alfahir.hu/megalaztak_az_ovonot_mert_ellenallt_a_hitgyulinek
@Egyszer Kell Bukni de Akkor Nagyot:

Szerintem fel fogják fedezni, hogy a Biblia mint olyan eredetileg rovásírással volt írva és nem papírra hanem botokra, méghozzá pártus-magyar nyelven, csak a zsidók elégették a rovásírásos vesszőket, mikor felfedezték Jézus sírját...
@Parajpuding: Miért baj az, hogy ő szereti a szép számokat? Egy igaz nett Mnb elnök, aki nem szereti a csúnya számokat. Ebből is látszik, hogy jó választás volt. :)
Órákon belül jöhet a ciprusi csomag, fellélegzés a piacokon
2013. március 22. | 15:25

Eredmény nélkül értek véget Moszkvában a ciprusi pénzügyminiszter tárgyalásai, így az orosz ajtó lényegében bezárult az ország elõtt, az Európai Unió felõl pedig további korlátozó jelzések érkeznek. Egyre kevesebb lehetõség közül választhat Ciprus és a zavaros helyzetre utalhat az is, hogy a ma reggel 9 órára meghirdetett ciprusi parlamenti vitát (az átdolgozott mentõcsomagról) elhalasztották, feltehetõen délután már a tõkekorlátozások bevezetésérõl szavaz a parlament, illetve arról, hogy a bankrendszer hogyan alakítják át. A legfrissebb hírek szerint az egyik bank átalakítása során a 100 ezer euró feletti betéteknél 40%-nyi részt is elvehetnek a bankok stabilizálása érdekében.
www.portfolio.hu/gazdasag/ma_eldol_hogy_ciprus_az_eurozona_tagja_marad.181553.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox

asszem rábasztunk... Seszták papa kezdheti a takarékoskodást majdnem félpénzem...
Visszafoglalták délutánra a Sirályt
2013. március 22., péntek, 11:30 • Utolsó frissítés: 5 perce
Szerző: hvg.hu

Címkék: Fővárosi Önkormányzat; Sirály;

Kinyomtatom • Elküldöm
Biztonsági őrök cserélték le a Király utcai Sirály zárait. A helyre jelenleg a biztonsági emberek nem engednek be senkit, azonban a Marom Egyesület 15 aktivistája bennmaradt.
hvg.hu/kultura/20130322_Megszallta_a_Siralyt_a_Fovarosi_Onkormany
Ezt a blikk oldalán találtam! Az emberek nagy többsége, még brahiból sem volt demagóg! Azért ezen meglepődtem! Mit vennél még be az alkotmányba?

Az összes szavazat eddig: 3239 A szavazás kezdete: 2013.03.20. 47 ezres havi fizetés a képviselőknek 70% Magunk dönthessünk a fizetésünkről 9% Három napos munkahét 5% 1 forintos fix svájci frank árfolyam 5% 100 százalékos rezsicsökkentés 4% Ingyen sör a kocsmákban 4% Általános havazási tilalom 3%
Visszafoglalták délutánra a Sirályt
Elől lecserélték a zárakat, így a hátsó kapun jutott be 70 aktivista.
@V-PORT:
matócsi:
Magyar gdp > +5% = baszott ronda szám.
Magyar gdp > -5% = kibaszott szép szám.
Unortodox ízlés.
@magándemokrata:
Akkor selcici meg girnyószáz már hangol valamivel, hogy ezt az eredményt átkuminizálja.
Bár szerintem csak Bajnai sütikukijai kezdtek el dolgozni a Blikk szerverén.
@Farkasokkal táncoló: "Ma már sikk futóbolondnak lenni?????"

Volt Brazíliában, az őserdőben egy indián törzs (volt ott több is, de most konkrétan erről fogok mesélni). Történt egyszer, hogy a hódítók meghódították őket annak rendje, s módja szerént, és bizony, pironkodás nélkül ki kell mondani, hogy a törzs nagyja mind elkapta a francúz betegséget. (Az apraja nem rögtön, csak később.)
Büszkék voltak ezek az indiánok nagyon, de még a nyílbékaméreg sem segített a bajon. (Rohadék egy dolog az a francúz betegség.) De ők nem adták meg magukat, hanem büszkén felvállalták identitásukat. Annyira, hogy aki nem dicsekedhetett a szifilisz tüneteivel, azokat kiközösítették: mehettek egyedül az őserdőbe, megküzdeni az elemekkel.

Rég vót, tán igaz se vót...
'stét.
mai nap csúcsa megvolt?
cink.hu/itt-a-video-arrol-ahogy-gyongyospata-ingatlanvagyonat-458354422
juhász oszi, 'pata polgármestere egy bravúros jogi és logikai csavarral átruházta 'pata vagyonát a szent koronára.
vidióval, vidiótáknak.
megnézés előtt tessék bekötözni magatokat, bukósisak kötelező, rázós lesz.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

egy nagyon érdekes, szellemes és eredményes megoldás hangzott el, mely szerint igenis vezessék be a 100000 euron felüli betétekre a levy-t (bármennyis is az) de abban a pillanatban újraszervezzék a bankokat és ezek a betéttulajdonosok egyúttal a bank tulajdonosaivá is válnának a levy-jük arányában

ezzel az egész ketyere megoldódna

brühühühü

és akkor nem kell a szart habosra keverni
www.stop.hu/belfold/feljelentes-asszonyt-bantalmazott-a-fideszes-kepviselo/1132868/

Hű emlékeztek még Etelkára, a hős egri kórházvédőre? Őt bezzeg egyetlen mszp-s képviselő sem rúgta seggbe, pedig megérdemelte volna...
@rodeo36: Ha a ciprusiak olyanok, mint a magyarok, akkor tutira nem fognak belemenni. Túlságosan racionális és elegáns a megoldás.
Lelkecskéim, azok a derék emberek, ott Cipruson - van itt, mifelénk egy hely, ami épp jó lenne nekik. Többet nem köllene számokkal, mög pízzel bajmolódnijuk. Itt van, ne:

toochee.postr.hu/sziberiai-csoda-lena-pillerei

Várjuk ám nagyon aztat a Viktor Viktorovicsot is. Ugyan, szóljatok má néki, el ne felejcse a meghívást!
"Fellegi Tamás a Kocka-projekten dolgozik"

Kiket fognak oda bezárni?
xpress.hu/xp/prod.asp?PID=14765&VID=066-502023113-58782638185304325
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
engem ez kicsit esztergomra és megyesre emlékeztet. oda például milliárdokért épült élményfürdő - amit be sem fejeztek, úgy nem adták át, és rohad szét az egész.
@Farkasokkal táncoló:

Ezek a fideszlandi kórházigazgatók ilyenek.

Az irgalmasrendi kórházigazgatót már láttad, mit csinált?

www.blikk.hu/blikk_aktualis/szeretojere-vallott-a-savval-leontott-no-2180291
@épészmérnök:
CNBC Squawk élő interview volt egy pár órája, el is magyarázta, szakértő....persze nem eltolcsy

brühühühü
Pink Floyd a Kongresszusi Könyvtárban
A The Dark Side of the Moon mellett a Sounds of Silence is a Nemzeti Lemeznyilvántartás része lett.
index.hu/kultur/zene/2013/03/22/pink_floyd_a_kongresszusi_konyvtarban/

www.youtube.com/watch?v=XPPpJCZb-L8

akinek sok ideje van.megéri.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

hol van pontosan? nagyon jól néz ki...a narancsosok meg minden ellenfelet kiütnének? ha tehetik...egy ilyen vagy hasonló eset lesz a forradalom vagy lázadás vagy a hosszú pofonok éjszakájának kezedete?

brühühühü
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Ha ezt a Semjén megtudja....
Azonnal kiátkoz mindenkit a sátánista istenit a bandának.
Péntek reggel egy biztonsági szolgálat tucatnyi embere szállta meg a Király utcai Sirály művészeti központot. Betörték a hely ajtaját, és lecserélték a zárat.
KIRÁLY UCCA Belváros, tán hétker? Pöstiek segíccsetek.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: A Sound of Silence Paul Simon szerzeménye.
Paul Simon, alias Simon Pál, a holokauszt elől Amerikába szakadt magyar zsidó házaspár gyermeke. A szülők is zenészek voltak, a Zeneakadémián tanultak.

Akár csak a híres chilei Leonardo Farkas szülei. Leonardo is zenét tanult először, és luxushajókon, Las Vegasban, majd New York-ban zenélt. Aztán megörökölte a szülei rézbányáját, és viharosan meggazdagodott. Ő Chile legnagyobb mecénása, a nép imádja, mert amint baj van, ő ott-terem. Az állam még le se szarta a híres, bányában rekedt bányászokat, amikor ő már segélyezte a családjaikat.
@CommentCommando: francokat te bunkó! Meghabonyozzalak, hogy elszálljá aFellegive" Nyergesen? :-))))
@rodeo36: nem ismerem, de a hírek szerint a romkocsmában merengő, kukakulától beszipuzott belvárosi maradékértelmiségi búvóhelye. ottan dukdossák a pdf stancilnénit, aki bármit bármikor ledátumos bármichora és bár-csája is van:-)
@vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver: köcke tuttam...és a garfunkel is efy orrnehéz faszi, hijába vette fel a művészi Art, Rejtő nevet.-)
"Lóhús a liverpooli magyar boltban
A Magyarországról importált hús közel felét eladták, mielőtt a brit hatóságok lefoglalták volna."

Szegény Overdózni... ha tudta volna, hogy Liverpúlban végzi... lókolbászként... csak kért volna egy utolsó Eleanor Rugby meccsjegyet:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Basszus, MAGYAR művészek gyermeke, akiket elüldöztek Magyarországról.
@vállról_indítható_Matolcsy_a_csodafegyver: Ne sopánkodj! Még három év, és az lesz a csoda, ha valaki Magyarországon él... ja és nem üldözik:-)
A HÖOK beletörődött a röghöz kötésbe
Nem tüntetnek, elfogadják a hallgatói szerződést, és próbálnak lazítani a feltételeken.

Megvették a Höohot... nem kilóra, grammra...
"Nem indul vagyonvizsgálat Láng Zsolt ellen
A politikus nem 700 ezer, hanem 1,2 millió forintot keres, a háza pedig még épül, úgyhogy nincs ügy."

Jujjjjjjj.... demeglepődtem. Mosson fel valaki:-))
"Megvágja magyar befektetéseit az RWE energiacég"

hvg.hu/kkv/20130322_Megvagja_magyar_befekteteseit_az_RWE_ener

Asszem ideje elindulni sztearingyertyát venni, amíg van. Mert fürge kerdemes testvéreink már nyomulnak ezerrel. Nekem meg nem feldugni, csak világítani kéne...
""Ami Magyarországon történik, az precedens nélküli, és teljes mértékben elfogadhatatlan. (...) Nagyon reménykednem kell Brüsszelben, hiszen a magyar állam egyértelműen sérti az uniós jogot" - fogalmazott Martin Herrmann. Az igazgatósági elnök elmondta: más energiaipari vállalatok akár 80 százalékkal is csökkentik beruházásaikat, hiszen "nem hajthatsz végre beruházásokat egy olyan környezetben, ahol de facto a kisajátításhoz állsz közel". Ez olyasmi, amit bizonyosan meg kell szüntetni - tette hozzá."

Na ezeknek üzent többek között Orbán ma reggel hadat...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: hagyd a gyertyát a halódó nyugatnak, az narancs őslakosoknak a turulolaj marad, amit a madárból sütnek majd ki és finomítanak. igaz magyar nem keveredik, holmi külfőddel

Már 676 ezer magyar van állás nélkül
Ez majdnem annyi, mint Borsod megye népessége. Egy hónap alatt harmincezerrel nőtt a számuk.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A negatív egymillió munkahely is növekedésí.-) Mennyi bérköltséget spórol így meg az álom, meg a KKV szektor:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "A politikus nem 700 ezer, hanem 1,2 millió forintot keres, a háza pedig még épül, úgyhogy nincs ügy." ha jól emlékszem, valami 100 milliós házat kendácsol. Bátor ember, kb 8 évi teljes keresetét belefeccolja a kecóba, oszt vegetál a közmubkás 47 ezerből, mint miskolci presbiter kollégája:-)
nocsak-nocsak. szájkarete helyett valódi ütések?

Verekedésért feljelentette Daher Pierre fideszes orvos-kórházigazgató-parlamenti képviselőt egy asszony

cink.hu/verekedesert-feljelentette-daher-pierre-fideszes-orvos-458379630
"Egy kiló sajthoz 3178 liter víz kell
Az európai háztartások évente 63 köbkilométernyi vizet használnak el."
hvg.hu/gazdasag/20130322_Egy_kilo_sajthoz_3178_liter_viz_kell

RohaDT CSIGAEVŐ FRANCIA SAJTZABÁLÓK! eRRE KELLETT NEKIK A MI sZENT tETTYE PATAKUNK DÚS VIZE pÉCSEN! hOGY böföghessenek aléltan és szagolgassák a büdös lábuk helyett ezt a szennyet...méghogy Camem Berci, meg Roxforth... Kardélre hányni velük! És ezek egy húron pendülnek a macskazabáló olasz lázadó Parmezánistákkal! És a vízlopásban, mely egyetlen igaz kincsünk még az egyházat is felhasználják. A teli köcsögökkel ott rohannak a csuhás Trapp Pisták! Borzalom.
höhhö... a kerdem hiprseggességre kapcsolt:

"Online gyűlölködők és feljelentgető barátok
2013.03.22. 11:04 | gamegabor |"
istenveled.blog.hu/2013/03/22/online_gyulolkodok_es_hazug_baratok

"GÉMESI GÁBOR

Keresztény konzervatív = szadista?
2013. március 22. 08:18
A ballib média keresztényellenes szárnya kielégült."

kereszteny.mandiner.hu/tag/gemesi_gabor/
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: nem sok az egy kicsit?
Nemrég voltam egy maszek sajtkészítőnél, ő tehén- és kecsketejből készíti.
Elmondása szerint cca. 10 liter tejből lesz 1kg sajt.

A gugli is hasonló adatokat köpött:

sajtkesziteshazilag.blogspot.hu/
@le Látó: Egy kiló sajthoz 3178 liter víz!!! kell
a víz napja van, ez is olyan arányosítás, mint a kiló húshoz :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ösztönző???
Izé... én benne vagyok... csinos, fiatal hölgyekért feláldozom magam! Ám legyen, a HAZÁÉRT MINDENT!
Telefonszámom: 06 30 ....... :D
@le Látó: Amúgyis Te 10 liter TEJET írsz, itten meg vízről van szó:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: nem akarlak elkeseríteni, de a legtöbb fiatal nőci, vagy foglalt, vagy nem akar kölköt, tehát ellentétes a fenti ner szellemiséggel, tudod az igaz keresztény csak gyereknemzés célzatjából engedi meg magának a testiség gyönyörét :D
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: lekéstél, én már világosságot gyújtottam a félreinformálódási setétségben :D
@bella _ciao:

Borsod sikermebere

"jövedelmét az edelényi kórház orvos-igazgatójaként kapott havi bruttó 800 ezer forinttal, és a kazincbarcikai kórházban vállalt munkája után kapott bruttó 700 ezer forinttal fejeli meg. Havi jövedelme így 3,1 millió forint. Ezen kívül még 12 olyan képviselő van, akinek a jövedelme havi 2 millió forint fölött van."
www.eszakhirnok.com/belfold/25655-daher-pierre-nagyon-jol-keres-es-talal-is.html

A barcikai kórházat csak emeletes temetőnek nevezi a köznyelv arrafelé, esetleg krematóriumként aposztrofálják.

"legalább 25 kilométert kell utazniuk a kazincbarcikai betegeknek, mert legközelebb Miskolcon látják el őket, de ott sem fogadják az összes beteget. A másik intézmény, a ózdi kórház 40 kilométerre. A helyi kórházban ugyanis megszűnt a sürgősségi ellátás. Ha valaki elvágja a kezét, autóval kénytelen Miskolcra utazni. A helyiek az életüket és az egészségüket féltik. Eddig azonban hiába tiltakoztak, és írtak petíciót, senki nem vette őket komolyan. Tavaly nyár óta csak ígéret van, de megoldás nincs. Az ellátás hiánya miatt többen már meghaltak, legalábbis ezt állítják a kórházi szakellátások visszaállításáért küzdő kazincbarcikaiak."
www.eszakhirnok.com/belfold/25084-daher-pierre-minsithetetlen-hangnem-kisereteben-kidobta-ket.html

hvg.hu/cimke/Daher+Pierre

"Daher Pierre botrányos eskütétele (parlamenti nyelvtanfolyam)"
www.youtube.com/watch?v=IwtwBNfeqTA
hűbakker, csak nem, hogy mik vannak??? Ez egy szagember, és a költségvetés ellenőrzésének nagyura, ez már matócsnis magasságú matematika...

Kovács Árpád: a 1,5-2 százalékos növekedés kevés a felzárkózáshoz

hvg.hu/gazdasag/20130322_kovacs_arpad_gdp_hiany
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Töki! Egy kis házifeladat!

Nézzé má ennek a forrásnak, meg a PDF állomány eredetének és egyebeinek utána. Délután már eléggé érdekeseket mondtunk, Fab is rádhagyatkozott:

Fabius 2013.03.22. 13:15:31
Az volt már, hogy meglett a levél?

www.csce.gov/index.cfm?FuseAction=ContentRecords.ViewWitness&ContentRecord_id=1502&ContentType=D&ContentRecordType=D&ParentType=H&CFID=21316484&CFTOKEN=23637111
@le Látó: Oké. Értem a rózsaszín valamiszőrős a ProliBoli, de mi az a szőkeség? :-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: hogy mik vannak! :)
Ja, ha tej nem kell, akkor kicsit több vízre lesz szükség :D

A belinkelt recept szerint kilónként 5 liter vízzel (mint segédanyag) és tejjel is megold6ó.

Arról is homályosítson már fel valaki, hogy 1 csésze kávéhoz miért kell 132 liter víz?

Könyörgöm!
Ne hagyjatok a tudatlanság sötét barlangjában tévelyegni! :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Boli hívására vár a szöszke! :)

-- Jean! Tárcsázza fel a feleségemet!
-- Ezt a figurát nem ismerem, uram!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: mire felnő a boci, vagy ez is olyan, mint a 4-es metró? :D
@le Látó: Persze sajtügyben Neked is igazad van:
Az öreg vincellér midőn halálát érezvén közelegni, magához intette a fiját.
- Édes fijam rádbízóm a legnagyobb titokot. Figyelj és fülelj!.... ahhhh ... Szőlőből is lehet bort csinálni:-)
@le Látó: Hááá... szóval megöntözik a csernyét... megöntözik az öntözőt, iszik a csomagoló, a szüretelő, as zállító, a perkelő, az eladó. Esetleg szarik is meg hugyozik. Jobb esetben ángol WC-ben. rosszabb esetben a kávézsákra.... valami ilyesmi lehet a megfejtés:-)
Precíz helyzetjelentés.

Erdős Virág: mikor

ha majd minden kisbalázsnak
bealszik a
mamája
ha majd nem lesz erőszak az
együttélés
szabálya
ha majd prímán megférnek a
bringák közt a
rollerek
ha majd szépen elhúznak a
picsába a
pollenek
ha majd nem lesz veszélyben a
visszaszólás
szabadsága
ha majd nem lesz akadály a
ruházatom
szakadtsága
ha majd nem fog megbűnhődni
mindenki csak
az az egy
ha majd minden hajléktalan
besokall és
hazamegy
ha majd nem lesz pokol ez az
úgynevezett
kánaán
ha majd nem lesz olyanom hogy
bár a halál
várna
rám
ha majd nem kell kalkulálni
börtönnel se
kárhozattal
ha majd nem kell kivárni a
rendezői
változattal
ha majd nem lesz az a híres
jogbiztonság
lufi
ha majd nem lesz hazánk legszebb
rózsaszála
pufi
ha majd nem kell minden szabad
helyre brendet
építeni
ha majd nem lesz mit a magunk
ocsmányságán
szépíteni
ha majd nem a tartózkodá
sunkkal fogunk
tüntetni
ha majd nem lesz egyszerűbb az
áldozatot
büntetni
ha majd minden kisiskolás
úszkálhat az
usziban
ha majd nem fog harminc ezüst
csörögni egy
pusziban
ha majd nem kell viselni a
könnyítések
terhét
ha majd nem lesz tizenhárom
ezer forint
per
hét
ha majd nem kell hülyeségből
történelmet
írni
ha majd nem kell egyeseknek
erőn felül
bírni
ha majd nem lesz élet-halál
ura minden
helyi
jegyző
ha majd nem küld mindnyájunkat
padlóra egy
hülye
edző
ha majd minden kiakolbó
lított birka
beint
ha majd nem kell cuccolni és
dobbantani
megint
ha majd nem lesz bagatell hogy
mi zajlik a
végeken
ha majd nem lesz menő dolog
babrálni a
tényeken
ha majd nem a krisnásokhoz
jár a haza
ebédre
ha majd nem lesz minden oldal
jelszavakkal
levédve
ha majd nem lesz elegáns a
másik felet
kitakarni
ha majd nem lesz nehéz ennyi
gyökér közül
kit akarni
ha majd nem lesz lezárva a
szabad sajtó
útja
ha majd nem lesz telerondít
va a múltnak
kútja
ha majd lesz más opció mint
döglött nyúl vagy
öreg
róka
ha majd minden eszkimóra
jut egy nagyon
kövér
fóka
ha majd nem kell gonosztevők
emlékének
adózni
ha majd újra jogom lesz még
jól oda se
bagózni
ha majd frankón elmennek a
fehérvári
huszárok
ha majd nem lesz gyávaság ha
úgy döntök hogy
kiszállok
ha majd nem fog napról napra
durvulni a
tardi
helyzet
ha majd nem fog falnak vinni
minket ez a
fura
szerzet
ha majd nem lesz komilfó a
tizenkilen
cedik
század
ha majd minden kor a saját
rossz költői
ellen
lázad
ha majd nem kell dalolni a
sár helyett az
azúrról
ha majd nem kell kanadáig
menekülni
hazulról
ha majd nem lesz alku tárgya
minden jogos
járandóság
ha majd nem lesz nemzetmentő
taktika a
várandósság
ha majd nem vész minden görcsös
igyekezet
kárba
ha majd hamupipőke is
ellóghat a
bálba
ha majd nem lesz etalon a
lánykérés a
havason
ha majd nem lesz hungarista
hecckampány az
avason
ha majd nem lesz egyre cifrább
ez a cifra
nyomorúság
ha majd lesz itt vidámság is
nem csak mindig
szomorúság
ha majd újra mókusokkal
lesz tele a
tabán
ha majd nem lesz probléma hogy
romungró a
babám
ha majd lustán ont az élet
uncsi online
mémeket
ha majd nem lát a gyanútlan
szemlélődő
rémeket
ha majd élünk mint a marci
hevesen és
gondtalanul
ha majd senki se jár köztünk
se pórul se
hontalanul
ha majd végre szabadság lesz
hétvége és
nyugi
apa mosdik anya főz és
tévét néz a
hugi
jövünk-megyünk-teszünk-veszünk
pirkadattól
estig
kenesétől kapuvárig
palkonyától
pestig
lesz még egy kis
ez meg az de
amúgy minden
klappol
s ránk is vár egy hosszú
boldog
derékfájós
aggkor
akkor
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: És a fagottkészítő Fagocitákról, meg a trombitakészítő
Trombocita szerzetesrend tagjairól se feledkezz meg!
:D
@piglet is shine: ez jó és még verstanilag is rendben van. :)
@le Látó: ez a nyugatról ellopott traktorok egyike????

a dakota lopta el sanyihaverjával????
@Nap Pali: kérdezd a képen lévőket, ők tuggyák, hunnét való a masina.
@le Látó: Lehet fokozni a Limphocitákkkal és a Nimfomániákokkal, mega Himposztorokkalés leginkább a Debilliániusokkal:-)
@le Látó: És akkor a Balter-lovagokat is talán emlíccsük meg és a Szűz Csiholói sem maradhatnak szárazon:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
A Debilliánusokkal már Gaius Muiacocus római helytartó is sikertelenül sokat harcolt. Csak azt érte el, hogy szétszóródtak és sokasodtak. :)
@le Látó: Rosszul emlékszel, az a csaszi a Mucusbubus néven vált közismertté a verbalista történetírásban:-)
index.hu/gazdasag/2013/03/22/magyar_lohus_az_angoloknal/
Egy apró tiszteletteljes kérdésem lenne: ha az angolokat megvezették lóhússal, akik nálunk inkább meg tudják fizetni..., akkor vajon nekünk mit adnak el marhahús címszóval?!
Mindenkinek megvan a pónija?!:D
És nem helytartó, hanem fajfentartó volt a rendes foglalkozása:-)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
"Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.03.22. 18:00:08
"Lóhús a liverpooli magyar boltban
A Magyarországról importált hús közel felét eladták, mielőtt a brit hatóságok lefoglalták volna."

Szegény Overdózni... ha tudta volna, hogy Liverpúlban végzi... lókolbászként... csak kért volna egy utolsó Eleanor Rugby meccsjegyet:-) "
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Későn jöttél... már mára az összes patronomat elsütöttem, mint Cassa Nova a velencei búcsú végin:-)
@Penivaldes:

Az ágy alatt bujkálnak... és amikor nem figyelsz...

:D
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: nahát, nemsúgyvót? :D
Dehogynem, jól emléxem a helytartóra, mert szomszédunk vot 2 házzal odébb.
Rondacrampus volt a hadvezére, aki gladiátor oktatóból küzdötte fel magát.
Csitt, vagy kaptok 1 AgriColát--beöntésnek!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

"Maguknál meg verik a nigge... akarom mondani, a feketéket!"

Balog addig le nem áll, még végképp szénné nem égeti magát. :D
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Mucusbubus az 1ik szívszerelme volt a számtalan rabnője mellett.
@Penivaldes: dehogy. előtte 1 kis unga-bunga.
@Penivaldes: mert neked már új kiadású könyved volt.
@Penivaldes: Hív6juk úgy is. Szabad 1 táncra ;)
@Penivaldes:

Az a pónis rajzfilm nagyon durva. :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: én az összeset megsemmíséteném, merénylet az ízlés ellen
@le Látó: Mondom, hogy nem helytartó volt, hanem tettfarkha, akit később felnégyeltek, a Mucusbubusban elvesztem, így lehet, hogy a megszépítő emlékezet tévesztett meg, de az alja szomszéd rasnya képe a mai napig elmémbe égett, ilyen randa Furunkulust ritkán lát az egyszeri Plagius Josephuss:-))
@Penivaldes:

Akkor elmegyünk valahova nemtáncolni. :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: hehhe... vmikor délután feldicsértelek, asszem vmi jónimasszőrszakértő vagy mijatúró lettél:-)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: előkotortam:
"Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.03.22. 14:12:04
@Penivaldes: "@le Látó: Én úgy tudom, hogy a Fűegér az biológus. de lehet hogy jogász is. " és fegyverkovács, javasember és hippokrata és nem utolsósorban sajtzabáló ágymelegító jónimester:-)"
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Valamint Európai Értelemben Vett csirkepörköltöt tudok készíteni!

@Penivaldes: Hmm...!

:D
@Penivaldes: bocsi... melegednyi a kan-daloló mellé szokok ülleni:-)
@Penivaldes:

Hát persze... :) Csak ne húzd meg nagyon...:)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: a csirkepöri echte cigány lakoma:-) nem ejropai... esetleg félázsiai, avagy himdu:-)
Puzsér videóhoz 1 "komment"

Mária Ballán 1 nappal ezelőtt

Ez a senki valakinek érzi magát amiért egy igaz embert ki mer gúnyolni.

Szégyellheti magát az idegenszívű ingyenélő.

Szaniszló megmarad a magyar történelemben, de erre az idiótára senki sem

fog emlékezni.AZ NEVET A LEGJOBBAN, AKI A VÉGÉN NEVET!!!!! Eljön a mi időnk,

ne féljetek!!!!!
@magándemokrata: Szaniszlónyé is előkerült:-))) És még nem vitték el az UFÓ-k. Vagy igen, de mint selejtet visszahozták:-)
Node:
"Ki a fasz az a Christopher H. Smith?"
"Mit brekeg ez a Christopher H. Smith?"

Csak hogy két híres fideszes beszólást parafrazeáljak...
most olvasom hogy a kormány azt akarja hogy értelmiségi nők szüljenek.

na én beáldozom magam.

apa jelölte keresek.

magamról annyit, hogy 169-170 cm magas vagyok, világosbarna hajú és szürke szemű. jómgénjeim vannak, és tudok főzni is.

:)
@magándemokrata:

Hatalmas Szaniszló szobor fog állni az Orbán Viktor téren, kezében fáklya, mely az ismeretlen Sötét Anyagot árasztja...
@le Látó: Amúgy, úgy hallottam, hogy Mucusbubus később megajándékozta másik szerelmét Lótuszfaktuszt egy remekbe szabott spanyolgallérral, amibe Faktusz fakturorálilás küzdelemben később belehalt, így szerencsétlen Mucus a Megtosztoszok fogságába esett. Innen pedig teherbe. De imhol... voila... előkerült Gógyegérosz, valamint Kotondosszosz Kanosszos, és kimenekítvén a delnőt, azóta is boldogan élnak a nagy Magyar Királyság negyedik reinkarnNácáiójában, Orbanphallos jóságos uralma alattomosz:-)
@Penivaldes: Eenkívül sikeresen legyőzted a menopauzát és különösen termékeny gondolataid vannak:-)))))
na senki nem akar teherbe ejteni?
hogy lesz akkor népességnövekedés?
:)))))
@Penivaldes:

Azt nem mondtam, hogy hagyd abba... :)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Long tájmegó in a galakszi far-faróvéj 4072.
Lelet a múltból/jövőből majdeccer csak, felcsúti ásat ások rúl:
3.bp.blogspot.com/-VpxMwnUmghM/UOxJveIPyKI/AAAAAAAAkzU/KCnqSTNQgN4/s1600/Bulgaria_Priapus_02.jpg
Ajánlott irodalomként ajánlom ezt a blogot - bocs, ha itt már sokan rátaláltatok, én még csak most:

szembesites.blog.hu/

Jó, szerintem érdemes terjeszteni, mert a szerző(k) szenzációsan érthetően mondják el a dolgokat, nagyon frappánsan. :)
@Penivaldes: A kedvedért megtenném, miért is ne?
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Az volt már, hogy a levélben "Tamás Fellegi" és "Orbán government" szerepel?
Így ékezettel! :)))))
@punkfrog: még nem, de ámerikában, bisztosan HU brizgentyűt használnak amikor fényezni kell. egyébként hmmm és hahha. persze mink vagyunk az összeesküvésgyártók. persze schmittpaja után kurva nehéz az illyesmire figyelni:-)
@Penivaldes: @punkfrog: még nem, de ámerikában, bisztosan HU brizgentyűt használnak amikor fényezni kell. egyébként hmmm és hahha. persze mink vagyunk az összeesküvésgyártók. persze schmittpaja után kurva nehéz az illyesmire figyelni:-)
@Penivaldes:
Mostan 169 vagy 170?
A méret csak azorbány esettyében változik le-föl hirtelen.
8-12 centi(na ne túlozzunk!)
Az csak egy bizonyos szerv esetében működő lehetséges hektikus változás, a homo sapiens magassága nagyjából konstans, nem ingadozik csak úgy össze-vissza.

Szia Peni!
Nem Penike, mert le voltam szúrva, hogy ne becézzelek...
Ezentúl a madarakat se, csak egyszerűen fecs.
@Penivaldes: ez most nemtelen közbaszerzési ellen-bejárási felhívás a leendő 3x-s értemiségi palánták beszerzésére? és közgéplajos? sunyít a bokorban?
@Penivaldes: mit szeretnél?
A rendszeres nyújtás a te dolgod :)
@Knósszosz: viktor hol 160 hol 190 cm

én 170, 169, 171 vmi ilyen.
@Fabius:
punkfrog 2013.03.22. 21:06:50
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Az volt már, hogy a levélben "Tamás Fellegi" és "Orbán government" szerepel?
Így ékezettel! :)))))
@Penivaldes: No igen, remélem nem a kormány tagjai lesz a választék....:D
De miért van az, ha sok férfi munkanélküli lesz, akkor minket visszazavarnak a tűzhely mellé szülni?!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: téged egyelőre egy átlagos félfi nem akarna magáévá tenni, mert túl keménytökű mennyecske valál:-)
@punkfrog:

Milyen szép gesztus lett volna, ha mr Smith

media.heavy.com/media/2011/05/last_man_standing.jpg

rögtön rovásírással írta volna a levelet. Kutyabőrre. Nem pincsikutyáéra.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: vagy matyóhimzéssel, vagy kalocsai pingálással a Capitolium falára.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Na ja...
A senator selmeczi után mán mit vagy kijakadva
a góver menet-től?
He?
@Penivaldes: Nem is tudom.... egy mulettozás után... mit is ajállhatnék... és főleg mi ujjat kaphatnék:-)))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: neki van férje? mert én róla mindig azt hiszem hogy neki eredeti neve a Némethné. így születeet
@Knósszosz:

Könyörgöm, tanuljátok már meg helyesen írni a latin neveket! (sírva fakad)

Homo sapiens. Nem homo sapiens. Nem Homo Sapiens.

Köszönöm a figyelmet.

:)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Én csak egy hülye vagyok, aki a gyomorégésre calgont vesz befele orálisan, a tökömse ért ilyesmihez.
Amúgy meg reklamáljál Smittnél bazmeg!
Tőle tanultam hejest írni.
Felejcsé el!
-:D
@Penivaldes: Nem bántani! Küldetése vala.
Pszt! Csak neked elárulom: Qiuntus Aemilius Bioponus küldötte! Tisztálkodási szokásainkat felderítendő a ,,Mossa tógáit a gall: Bioponusszal!'' program keretében.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Hülye Schmitetgér! Ne homózz nekem itten! Ez már régen a Homo debilicus országa! Beleértve engemtégedmindenkit! Csak azon csodákszom, hogy a mélyenletisztelt kerdem még nem kezdett el nyivákoni az EMBER=Homo megjelölés ellen...
@Knósszosz: A góver menet első szava nem a Game Over
rövidítése? Nem tudok jól ánglusul, lehet, hogy olyan, mint a trapézmenet? :)
@Penivaldes: na szépen vagyunk! ,,...hittem szép szavadnak, mégis megcsalál...''
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: te amúgyis megragadtál a homo muscullius erectus szintyén:-)
@Penivaldes:
Mondtam már, hogy huszár!
Én magyar vagyok, semmi közöm holmi szaros lovagrendekhez, na!
Próbáltam a forrásoldalról www.csce.gov megtalálni a levelet, vagy legalább valami utalást rá. www.csce.gov .Nem sikerült.
A levél pedig nagyon gyengén van összerakva.Az érdemi rész még csak nem is párhuzamos a fejléccel.A betűkön látszik a másolat másolata effekt.Áááááááhhhhh!!! "...senkiháziak kezében van a popszakma..."
@punkfrog:

Nem mondod, hogy ezek a faszok tényleg összefotosoppoltak egy levelet... :DDD

A csávó legalább létezik?
@le Látó: nem vagyol ejrépeerjel. Az vona olvasatban bóhermenet. Asszó egy felső-stájer vidékről,az Ausgang nevű faluból ered, ahol szabad a kijárás, még a havas napokon is. Itt találták meg lékes gasztronómusok a milleniumi vénuszt, ahogy éppen McDonáld sandwichist töm ajakai közibe, mikozben lelkesen köpködi ki a beszarult homó-kot. Szóval, több szerénység, kisebb pofanyalás:-)
@le Látó:
Gém? És óver?
A porféta szóljon belőled!! Ha nyernél egy gőzbeszerzési pályázaton és porszívózhatnál a Nándorfehérvári teremben, használj dupla hepa-szűrőt, mert ha visszajut a falak közé a kövér mint marhatrágya pollen, hiába csináttad az egésszet.

Jótanácsként, csak...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: és az MTI... a magyar, mindenkitől független hírügynkség:-)
@punkfrog: a két oldalt is összehasonlítottad egymással? Mert olybá tűnt (nemcsak nekem), hogy a két oldal között is vannak világosságbeli eltérések.
Fejléc, lábléc, aláírás, stb.-ről nem is beszélve.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ez nem fotosop!sokkal gyengébb annál:(((
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: persze.no info.de hát aki ámerikában ékezetes billentyűzetet használ, az mindenre képes!:)))
Dzsudzsák tolt egyet a labdán amolyan "robbenesen", majd lőtt ballal, de az oldalhálót találta telibe.

Ha ma este nem kapok sztrókot az izgalomtól, akkor megúsztam egy életre ezt a setétből leselkedő egésségügyi anomáliát.
Amúgy azért izgulok ám, csak magamnak se vallom be.
Kímélő üzemmódba kapcsoltam...
@punkfrog: ezen én is túlvagyok tökamatőrként. A titoknő erősebbet vernyákol össze, és nem törli az alapinfőkat, hanem átírja, A rendszerórát pedig vbeállítja, oszt legalább egy digitális, legakább 76 dpi-s aláírást odabiggyeszt. És eztet még a Nav sem szopja be...
@punkfrog: Lehet eredeti a levél. Ha előnyomtatott fejléces papírt használtak, és csak egy kicsit megcsúszik a nyomtatóban, akkor pont ilyen lesz.

Lehet furcsa, hogy képként van a PDF-be. De ha faxról, fénymásolóról mentett anyagból készült az ezt is megmagyarázza. Ha veszteséges belső elő-tömörítést használtak (JPG), akkor a szemét minőség is magyarázatot nyer. Márpedig akkor, ha binárisan nézel a PDFbe,akkor jól látható a JPEG-fejléc

˙Ř˙ŕ JFIF  Č Č ˙Ű C 
2!=,.$2I@LKG@FEPZsbPUmVEFdˆemw{‚N`Ť—Ś}–s~|˙Ű C;!!;|SFS|||
@GeoCracker: öcsi! A második oldal hiányosságait.. (fejléc, lábléc, aláírás, oldalszámozás, erősebb betűtípus, - szerintem eltérőbetűnagyság) a faksz nem indokolja. És a márs 21 délutáni dátumot senem...
@GeoCracker: nem csúszhat el csak a tartalom.illetve ha írógéppel írják.akkor igen:)))
a betűkön látszik,hogy nem nyomtatták hanem másolták.
de keresgélj az eredeti oldalon.láthatod milyen formában vannak ott a fejléces dokumentumok.
és nincs befejezve a levél.....
@punkfrog: " nem csúszhat el csak a tartalom."
Erre bóbiskolj rá kicsinyt.
Adva van egy fejléccel, lábléccel ellátott papír nagyüzemileg nyomtatva. Ebből betesznek egy nyomtatóba egy tálcányit.
Egy másik tálcába betesznek sima papírt. Akár más minőségüt is.
Az első oldal az egyik, minden további oldal a másik tálcából megy. A festékfedettségben levő különbséget máris indokolhatja az eltérő paírminőség.
A nyomtatóval rávitt szöveg látszólagos ferdülését a fejléchez képest az, hogy enm azonos nyomtató és nem egy menetben nyomta.
Láttam a gyakorlatban ennél nagyobb ferdülést is.
A kész levelet már valóban másolták, scannelték. Mint említettem JPG-be. Kimentettem a PDF-ből a képet. Fekvő formátumba scannelt cucc, tehát a PDF-hez még forgatták is.
A rohatt népellenség szőrőstalpú romanyikok leikszeltek.... fusson ki merre lát... holnap reggel lecsap a kubatov-orbán-csányi triász haragja, ki tudja, kit hol talál....
@punkfrog: Az eredeti oldalon hasonló formájú levelek vannak, ám Word2007-ben és nem képként(JPG), hanem szövegként, beágyazott betűtípusokkal mentettek el dokumenumokat.
@kekex: jaa? akkor az én vidéki suttyó seggembe a lófaszt:-)
Digitális félanalfabétaként nem tudok hozzászólni az igaz vagy hamis a levél dilemmához. A lényeg az, hogy már azt sem hisszük el nekik amit kérdeznek, vagy amit tagadnak.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Részben ld. @GeoCracker:
A márc 21-et hol látod? A szövegben nem látom, a fejléc alatt márc 19 van.
Az oldalak eltérését az is okozhatja, hogy a 2. oldalon nincs színes rész. Azt tehát a scanner alighanem 150 dpi-vel fekete fehérben húzta be. A kevesebb szín miatt pixelhibás, de nem annyira szemetes a JPEG
Az első oldalon alighanem színeshez alaklamzkodó 300dpi-s scannelést nyomtak. A JPEG össze is szemetelte. kb. 85%-os tömörítés lehet.
Nagyitsd meg a képet jól látszika betűket körülvevü kékes hulladékfelhő (Jpeg-artifacts) Ezért kevésbé konturos.
@le Látó: ne kavarjátok már a NER rencerét.... Rendes hekerre, meg informatikusra nem fussa a Közgépnek utalt tizmilliárd-csilliók mellett. Tik, hülye prosztók, örüjjetek, hogy egyáltaán kaptok valamit a seggetekbe:-))) Mer a vasárnapi szentmisén is ki lehetne hírdetni, isteni kinyilatkoztatásképpen:-)))
hajrá románok! ez nyereséggel felérő döntetlen:)

rohat magyarok kikaptak... hogy utálom a focit és a magyarokat!

én magyarországi (tiszteletbeli) román vagyok...
@GeoCracker: tőősd le, keress rá a file mnü tulajdonságaira,majdmeglepődsz a semmin és az egyetlen infon, a március 21 készítés dátumon:-))
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Én a Király (akkor Majakovszkij) utca környékén laktam régebben, de még így sem tudom, hogy hova esik a Sirály.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: @le Látó:
Megvan.
A PDF-ben is nyoma van:
<</CreationDate (D:20130321122854-04'00')

Ergo a PDF-et generálták akkor 21-én délelőtt (hazai idő szerint)
Ez a scannelés/digitalizálás időpontja. Az eredeti papír ettől készülgetett 2 nappal korábban.
@punkfrog: ez persze semmit sem igazol a vitatott pdf-re nézve :-)
Ma nem volt érkezésem az összes kommentet végig olvasni, ezért bocs mindenkitől, ha volt már:
www.hir24.hu/kultura/2013/03/22/bucsu-cipotol/~~fokusz

Addig nem hal meg, amíg a dalait dúdoljuk, a szövegeit idézzük.
Szóval, nekem sokáig fog "élni" Cipő.
@kekex:

A tökéletes felhasználó archetípusa vagyok én is. Használni mindent tudok, de nem értem miért úgy működik és nem is érdekel, amíg igen :-))

Ezért érdeklődve várom mit sütnek ki az okosok az eredetiség témában.
Amugy nem azt állítom,hogy ne lehetne hamisítani valamit, de egy társulatot csak azért rugdaljunk, amit biztosan elkövetetett.
Amúgy Bartus-nál is ment a találgatás
nepszava.com/2013/03/magyarorszag/egy-amerikai-aki-kedveli-orbant.html
@GeoCracker: @Fabius: egyelőre megy a nagy leosztás... ami érdekes, a punkbéka úr által a szövegben felfedezett only magyar karakterek:-)))
Ez azér ámerikába senem szokásos, mintahogy kruppszkáját sem írjuk krupskayanak:-) Szóval a téma, több, mint büdös. A többi részét már ismered, proliboli, valszwg sztregovai homályba mredtett kódexfejtenyi. Itt állunk, talpig egyszál csurdéban.
@Knósszosz:

+1 !

"Drótkötél ránt előre
Az idő a vontató
Hát borítson minden ösvényt
A hátunk mögött a hó"
@GeoCracker: nem délelőtt, hanewm valamikor du 5 körül... késő van, nem keresem vissza,,, kb 1,5 őrával, az idexes hír előtt...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Az világos, hogy hamisítani mindent lehet. A kérdés az, megalapozottan alátámasztani lehet-e egy ilyen állítást :-)
@Fabius: utolsó sor....

" hátunk mögött a ló, Semjén! Halihó!
@Fabius: Ebben, mint tudod hülywvagyok... várd meg a spindoktorok reagálását, lehet több szerencséd lesz, mert forró az anyag, az eredeti lapok elvileg ámerikába, az IP rendszer még itt is követhető.... Csodát nem várok, de sanszos. Az igazi durranás FaszfejJankóReppublik éceszgéber személyes cáfolata lenne, de erre vajmi kevés esély van. Vagy de mégis?
@Fabius:
Ne a hiányán keseregjünk!
Inkább örüljünk annak amit ránk hagyott.
Nem volt hagyományos értelemben sztár, de talán pont ez tette azzá, aki miatt annyian kedveltük.

Kösz!
@GeoCracker: na persze.így lehet.de ez a XXI. század!
ki használ előre nyomtatott fejléces papírt?ráadásul ha hozzájutok egy ilyenhez, akkor azt írok a fejléc alá amit akarok és hivatalosnak tűnik.pont mint ez.:)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Igazi húzós karakterek az ű és ő lenne. az á nem annyira kirívó. Teszteltem anno a Borlandnak bétát. A unikód általánossá válásával simán le lehetett írni mindent.
@GeoCracker:
A szkennelés mellett szólnak:
- Az a közölt info, hogy az írója épp a Vatikánban kolbászolt;
- Az általad mondottak alapján el tudom képzelni, hogy az e-mailben érkezett doksit a nőci kinyomtatta, majd beszkennelte, ezért ilyen. _nem_ tudom, de lehet.

Kétséges:
- A hosszú fájlnév, amibe épp a naprahozás ideje van beépítve, másodpercre;
- Ha a szkenner auto-felismerésre van állítva, akkor még a minőség is eltérő lehet (ez épp nem zárja ki pl. a fotoboltot).
- Legfőbb érv a fájl lelőhelye lenne. Bár néhány @importurl-lel alig-web tudással is érdekes oldalak utánzatai gyárt6óak. Azt hiszed ott vagy, pedig dehogy.
- Az ékezetes betűket nem tartom érvnek. Spec. karakter beillesztés kategória, de az á- betű bárhol előbújik akár alt-225-re is, ha nem laptop. Évekig dolgoztam amerikai op.-rendszeres PC-n plusz US-billentyűzet (még a radírt is onnan hozták.).

Erősen a szkennelés ellen szól, hogy a mezők kitöltetlenek (nem láttam olyan szoftvert, ami nem tölti ki. Utólag egy átlagember ezeket nem tudja megváltoztatni, vagy törölni.). Ha legalább a létrehozó mező lenne kitöltve, akkor biztosabb lenne. Ezt már jeleztem.
@GeoCracker: OK!
hagyjuk a külalak furcsaságait.
miért nincs befejezve és aláírva?én kb. 1 percig maradnék még állásban ha így küldenék el valamelyik ügyfélnek egy levelet.
@punkfrog: pont kormányzati szervek, költségtakarékosságból használnak előnyomott papírt.
A nyomtatókat fel lehet szerelni olyan kütyüvel, ami speciális festékkel is megszórja kicsinyt. Így nehezebb hamisítani.
Anno talán a Minolta vezette be, hogy a szines nyomtatói egy halvány sárga pöttyözésre voltak képesek.
@GeoCracker: geo... ne heroizálj... nem vagyok a nép ellensége, csak egy mezei paraszt. sima angol honlapon feltöltve nem fogad (több se nem)áéúőüö stb.karaktereket, hanem visszabasz, majd pont ez nem veszi tudomásul. Asszem,, nemcsak kőtőrő, de javíthatatlanul optipista is vagy. Szerintem, az egész kraval egy kormányzati gerillamarketing, ami lássuk be, eléggé kétségbeejtő. Innen más a sublód alján kuporogva hallgatható (Amerika hangja/Szer), csak egy hangyafasznyi lépés. Én megéltem, szerintem, Te is. És.... én már nem akarok bujdokolni, meg a pincében Dezsődisznót vágni suttyomban... én/mi megértünk jobbat, élhetőbbet. Húzunk a picsába, amíg lehet.
@punkfrog: nekem is inkább ilyen baaim vannak.
bár most munkátlankodok, de tesztelőként kivágnám azt, aki ilyen levelet generáltat.
Nincs lezárá, nincs folytonnásgelzés (élőláb, vagy fej), nincs oldalszám, nincs semmilyen szövegazonosító. Olyanok, amiért azt hiszem minden tartalomérzékeny helyen orrbarúgnának valakit.
@le Látó: A hosszú, időbélyeges fájlnevet generál néhány viruális nyomtató snagIT például.
De önreklámból kitölti a gyártó prgival a mezőket :-)
@le Látó: - "Az ékezetes betűket nem tartom érvnek. Spec. karakter beillesztés kategória, de az á- betű bárhol előbújik akár alt-225-re is, ha nem laptop. Évekig dolgoztam amerikai op.-rendszeres PC-n plusz US-billentyűzet (még a radírt is onnan hozták.)."

-szerinted a levél állítólagos írója keresgél ékezetes karaktereket?ismeri az alt-225-ös kombit?

"Erősen a szkennelés ellen szól, hogy a mezők kitöltetlenek (nem láttam olyan szoftvert, ami nem tölti ki. Utólag egy átlagember ezeket nem tudja megváltoztatni, vagy törölni.). "
-PDF Creator-t használva azt írok a mezőkbe amit akarok.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: optimizmus ügyben nézd meg mennyire szétkaptam mondjuk viki szakdoliját.
Valahol korábban írtam, hogy nem állítok eredetisget, csak azért rugdaljuk meg a gyártót, amit valóban elkövethetett.
Valami Occam nevű fószer mondott majdnem ilyet. Vágjunk le mindnet, ami megmagyarázható. a maradékot eg borogassuk az illetékesre.
@GeoCracker: ez pont nem költségtakarékos!a fájl(bármilyen) amiben írom a levelet tartalmazza a fejlécet!hány előre fejlécezett papír menne a szemétbe téves nyomtatás miatt?és a levél is ilyen házi nyomda minőségű lesz.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Amúgy igen. Még emlékszem,amikor apám stikába hallgatta a szert egy házi barkácsrádión 1968-ban. Miközben anyám ott pánikolt, hogy vegye hallkabbra.
S úgy nöttem fel, hogy véremmé vált az indigós élet. (de erről ne beszélj az iskolába kérlek...., és hasonlók).
Pont az a bajom, hogy egyre több a deja vu. Pont erről irogattam a blogban, míg lehet. S ezért is hagyom az akamai-on a blogot (blogger-szervereken).
S baromira utálnám, ha 50+ évesen kellene télakot vennem az országból. Ha már kalandvágyból itt maradtam eddig. S mert a villanyszámla jön, és négy szakmával sem van munka, könnyen lehet, hogy mégis ez lesz. S mégis baromira utálnám.
@punkfrog: S mégis elég sokan használnak ilyet. Ezért szokott rohadt sokba kerülni egy utcanévcsere by Tarlós.
@GeoCracker: Tarlósékról elhiszem.nekik az Erika írógép is túl bonyolult.:)
@punkfrog: az enyém a görög bétát adja a alt+225/re
brühühühüh
@rodeo36:
mert a tiéd latin :)
én meg meg se merem próbálni
@GeoCracker: "Az első oldalon alighanem színeshez alaklamzkodó 300dpi-s scannelést nyomtak. A JPEG össze is szemetelte. kb. 85%-os tömörítés lehet.
Nagyitsd meg a képet jól látszika betűket körülvevü kékes hulladékfelhő (Jpeg-artifacts) Ezért kevésbé konturos."
Én nem értek a számítástechnikához. Gyakran még felhasználói szinten sem.
Kérdés: mennyire jellemző, hogy a honlapra egy ilyen szintű szervnél egy bescannelt dokumentumot tesznek be?
@sírbateszezazegész: egyaltalan nem. Ellenben ha visszamenolegesnek kell valamit beallitani, de kurvagyorsan: na akkor ez az eredmeny :)
Én elolvastam ezt a csodálatos levelet. Tudom, hogy az amerikai angol az nem a brit angol, de ennek erősen magyar akcentusa van. Ma ugyan az a divat, hogy a kritikus hangol a magyar ellenzék dumáját szajkózzák, (ha ilyen ellenzékünk lenne, amelyik ilyen befolyásos, de szép lenne), de nekem gyanús, hogy ennek a fószernek valaki megírta, hogy mit írjon. "The system of constitutional balances is alive and well" ez nagyon erős, max. egy texasi marhapásztor stílusa, ha nem egy magyar marháé.
Ja igen, és a levél sima grafikus szken (pl.multifunkcionális nyomtatón), nem eresztették rá az OCR-t és nem a fájlból tették át pdf-be.
Elég fura ez a levél.
Látszik hogy scannelt cucc.
Az alján se aláírás, se pecsét, se semmi.

Fura.
süti beállítások módosítása