Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.03.22. 04:14 Fabius

A megpocsíkolt alaptörvény módosítás esete a világgal

Címkék: alkotmányosság helsinki bizottság alaptörvény kumin ferenc

Jaj, már megint minket bántanak ezek az izék. Igen, most nem csak a tuggyukik hanem nagyjából a mindenkik, Brüsszeltől Berlinen keresztül Washingtonig. Mert félre van ám értve minden, mint egyszeri Szaniszló a ponyvakupolás szekértévében. A megmagyarázóember Szájer Józsefnek mély meggyőződései vannak, érdekes véletlen, hogy ezek nem esnek egybe a Helsinki Bizottság meghallgatásán a mellette ülő Gulyás Gergelyével, aki volt kedves egy interjúban elismerni, hogy a negyedik alkotmánymódosítás után akár azt is alaptörvénybe lehet foglalni, hogy négy év helyett húszévente legyenek választások, és amiért éppen a szőnyeg szélének rojtja töri fel a térdüket a váltóműszakban, szerte a világon. 

Szájer szerint ez mind lárifári, hisz egyszerűen csak belesmittelték az alaptörvénybe amit az AB kivágott belőle a francba. Hol itt a probléma? Higgyemán' ez egész világ, hogy ezt az AB direkt így kérte. Gulyás Gergely szerint nem érdekelt ez a bizottságosdi senkit, sőt, Ausztriának nevezték Magyarországot, kéccer. Az gondolom szintén csakis a véletlen műve lehet, hogy ezt nekünk Gulyás Gergely bemondására kell(ene) elhinni, mert a tudósítást közlő híradó összefoglalójában minden össze van vágva, de speciel ez az aprócska pikáns kis részlet hiányzik belőle. De, hogy valami jó hír is legyen a pofoncunamiban, akadt egy republikánus képviselő aki kettős mércét kiáltva kiállt Orbánék mellett. Jippiájé, ez ám a siker, megvan a  szabályt erősítő üdítő kivétel. 

Éppen csak egy apró bibi van itt megint:  Én nem kétlem, hogy Christopher H. Smith úr elmélyedt a magyar alkotmányos vitában, elolvasott és megértett mindent pro és kontra. Éppen csak azt tartom furcsának, hogy a levél se a saját honlapján nincs kint, se a Helsinki Bizottság oldalán nem található róla egyetlen árva hang sem. Pedig képviselő úr 21-i, egészségüggyel foglalkozó írása már ott virít az oldalon, tehát volt frissítés és tartalomfeltöltés. Kérdezném én mély tisztelettel drága képviselő úr, hogy akkor hová is tetszett küldeni azt a levelet? Mert mink' itt a Balkán sarkán már csak úgy vagyunk mindennel, aminek egyetlen és kizárólagos hivatkozása az MTI néven elhíresült Központi És Királyi Hírgyár, mint egyszeri ángyánjóska a seggreforgó bloggal, teccikéteni? Itten minálunk hamarabb hír az egyposztos blog, mint ahogy maga az írás megszületik. Hát ezért. 

Esetleg ajánlom figyelmébe a dolgainkat némileg közelebbről szemlélő, és kormányunk unortodoxiáját hozzánk hasonlóan bőrükön megszenvedő németek kisfilmjét, amitől a mi politilógusblogger- altitkár Kumin Ferencünkben a dühödt zihálástól akkora belső vákuum keletkezett, hogy seggéről a ragaszkodó műbőrszéket hidraulikus feszítővel kendácsolta le a katasztrófavédelem. 

kumin-ferenc.gif

Így vagyunk mi ezekkel a németekkel: ha hozzák a Merci meg BMW gyárat akkor szeretjük őket, ha elmagyarázzák a gyerekeknek is, hogy Viktor bácsi mitől lett Európa Homér Simpsonja akkor meg utáljuk. Ilyenkor a Fecsegő tipegők örs pánikrohamot kap, azok meg odakint tétre, helyre befutóra fogadják mi lesz a csattanós(nak hitt) válasz: beérik a 4. módosítás kuminizált változatának nyálhabszáradásig tartó lobogtatásával, vagy Kisvuk rituálisan megfertőzi Urmelt a dínót veszettséggel a félnyolcas híradóban.

Aztán majdcsak megtanulják ezek mind, hogy a Kedves Vezetővel nem lehet revans nélkül packázni.  

UPDATE: útközben megkerült az elveszett levél, ITT olvasható. 

785 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr715161827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Na ja...
A senator selmeczi után mán mit vagy kijakadva
a góver menet-től?
He?
@Penivaldes: Nem is tudom.... egy mulettozás után... mit is ajállhatnék... és főleg mi ujjat kaphatnék:-)))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: neki van férje? mert én róla mindig azt hiszem hogy neki eredeti neve a Némethné. így születeet
@Knósszosz:

Könyörgöm, tanuljátok már meg helyesen írni a latin neveket! (sírva fakad)

Homo sapiens. Nem homo sapiens. Nem Homo Sapiens.

Köszönöm a figyelmet.

:)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Én csak egy hülye vagyok, aki a gyomorégésre calgont vesz befele orálisan, a tökömse ért ilyesmihez.
Amúgy meg reklamáljál Smittnél bazmeg!
Tőle tanultam hejest írni.
Felejcsé el!
-:D
@Penivaldes: Nem bántani! Küldetése vala.
Pszt! Csak neked elárulom: Qiuntus Aemilius Bioponus küldötte! Tisztálkodási szokásainkat felderítendő a ,,Mossa tógáit a gall: Bioponusszal!'' program keretében.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Hülye Schmitetgér! Ne homózz nekem itten! Ez már régen a Homo debilicus országa! Beleértve engemtégedmindenkit! Csak azon csodákszom, hogy a mélyenletisztelt kerdem még nem kezdett el nyivákoni az EMBER=Homo megjelölés ellen...
@Knósszosz: A góver menet első szava nem a Game Over
rövidítése? Nem tudok jól ánglusul, lehet, hogy olyan, mint a trapézmenet? :)
@Penivaldes: na szépen vagyunk! ,,...hittem szép szavadnak, mégis megcsalál...''
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: te amúgyis megragadtál a homo muscullius erectus szintyén:-)
@Penivaldes:
Mondtam már, hogy huszár!
Én magyar vagyok, semmi közöm holmi szaros lovagrendekhez, na!
Próbáltam a forrásoldalról www.csce.gov megtalálni a levelet, vagy legalább valami utalást rá. www.csce.gov .Nem sikerült.
A levél pedig nagyon gyengén van összerakva.Az érdemi rész még csak nem is párhuzamos a fejléccel.A betűkön látszik a másolat másolata effekt.Áááááááhhhhh!!! "...senkiháziak kezében van a popszakma..."
@punkfrog:

Nem mondod, hogy ezek a faszok tényleg összefotosoppoltak egy levelet... :DDD

A csávó legalább létezik?
@le Látó: nem vagyol ejrépeerjel. Az vona olvasatban bóhermenet. Asszó egy felső-stájer vidékről,az Ausgang nevű faluból ered, ahol szabad a kijárás, még a havas napokon is. Itt találták meg lékes gasztronómusok a milleniumi vénuszt, ahogy éppen McDonáld sandwichist töm ajakai közibe, mikozben lelkesen köpködi ki a beszarult homó-kot. Szóval, több szerénység, kisebb pofanyalás:-)
@le Látó:
Gém? És óver?
A porféta szóljon belőled!! Ha nyernél egy gőzbeszerzési pályázaton és porszívózhatnál a Nándorfehérvári teremben, használj dupla hepa-szűrőt, mert ha visszajut a falak közé a kövér mint marhatrágya pollen, hiába csináttad az egésszet.

Jótanácsként, csak...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: és az MTI... a magyar, mindenkitől független hírügynkség:-)
@punkfrog: a két oldalt is összehasonlítottad egymással? Mert olybá tűnt (nemcsak nekem), hogy a két oldal között is vannak világosságbeli eltérések.
Fejléc, lábléc, aláírás, stb.-ről nem is beszélve.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ez nem fotosop!sokkal gyengébb annál:(((
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: persze.no info.de hát aki ámerikában ékezetes billentyűzetet használ, az mindenre képes!:)))
Dzsudzsák tolt egyet a labdán amolyan "robbenesen", majd lőtt ballal, de az oldalhálót találta telibe.

Ha ma este nem kapok sztrókot az izgalomtól, akkor megúsztam egy életre ezt a setétből leselkedő egésségügyi anomáliát.
Amúgy azért izgulok ám, csak magamnak se vallom be.
Kímélő üzemmódba kapcsoltam...
@punkfrog: ezen én is túlvagyok tökamatőrként. A titoknő erősebbet vernyákol össze, és nem törli az alapinfőkat, hanem átírja, A rendszerórát pedig vbeállítja, oszt legalább egy digitális, legakább 76 dpi-s aláírást odabiggyeszt. És eztet még a Nav sem szopja be...
@punkfrog: Lehet eredeti a levél. Ha előnyomtatott fejléces papírt használtak, és csak egy kicsit megcsúszik a nyomtatóban, akkor pont ilyen lesz.

Lehet furcsa, hogy képként van a PDF-be. De ha faxról, fénymásolóról mentett anyagból készült az ezt is megmagyarázza. Ha veszteséges belső elő-tömörítést használtak (JPG), akkor a szemét minőség is magyarázatot nyer. Márpedig akkor, ha binárisan nézel a PDFbe,akkor jól látható a JPEG-fejléc

˙Ř˙ŕ JFIF  Č Č ˙Ű C 
2!=,.$2I@LKG@FEPZsbPUmVEFdˆemw{‚N`Ť—Ś}–s~|˙Ű C;!!;|SFS|||
@GeoCracker: öcsi! A második oldal hiányosságait.. (fejléc, lábléc, aláírás, oldalszámozás, erősebb betűtípus, - szerintem eltérőbetűnagyság) a faksz nem indokolja. És a márs 21 délutáni dátumot senem...
@GeoCracker: nem csúszhat el csak a tartalom.illetve ha írógéppel írják.akkor igen:)))
a betűkön látszik,hogy nem nyomtatták hanem másolták.
de keresgélj az eredeti oldalon.láthatod milyen formában vannak ott a fejléces dokumentumok.
és nincs befejezve a levél.....
@punkfrog: " nem csúszhat el csak a tartalom."
Erre bóbiskolj rá kicsinyt.
Adva van egy fejléccel, lábléccel ellátott papír nagyüzemileg nyomtatva. Ebből betesznek egy nyomtatóba egy tálcányit.
Egy másik tálcába betesznek sima papírt. Akár más minőségüt is.
Az első oldal az egyik, minden további oldal a másik tálcából megy. A festékfedettségben levő különbséget máris indokolhatja az eltérő paírminőség.
A nyomtatóval rávitt szöveg látszólagos ferdülését a fejléchez képest az, hogy enm azonos nyomtató és nem egy menetben nyomta.
Láttam a gyakorlatban ennél nagyobb ferdülést is.
A kész levelet már valóban másolták, scannelték. Mint említettem JPG-be. Kimentettem a PDF-ből a képet. Fekvő formátumba scannelt cucc, tehát a PDF-hez még forgatták is.
A rohatt népellenség szőrőstalpú romanyikok leikszeltek.... fusson ki merre lát... holnap reggel lecsap a kubatov-orbán-csányi triász haragja, ki tudja, kit hol talál....
@punkfrog: Az eredeti oldalon hasonló formájú levelek vannak, ám Word2007-ben és nem képként(JPG), hanem szövegként, beágyazott betűtípusokkal mentettek el dokumenumokat.
@kekex: jaa? akkor az én vidéki suttyó seggembe a lófaszt:-)
Digitális félanalfabétaként nem tudok hozzászólni az igaz vagy hamis a levél dilemmához. A lényeg az, hogy már azt sem hisszük el nekik amit kérdeznek, vagy amit tagadnak.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Részben ld. @GeoCracker:
A márc 21-et hol látod? A szövegben nem látom, a fejléc alatt márc 19 van.
Az oldalak eltérését az is okozhatja, hogy a 2. oldalon nincs színes rész. Azt tehát a scanner alighanem 150 dpi-vel fekete fehérben húzta be. A kevesebb szín miatt pixelhibás, de nem annyira szemetes a JPEG
Az első oldalon alighanem színeshez alaklamzkodó 300dpi-s scannelést nyomtak. A JPEG össze is szemetelte. kb. 85%-os tömörítés lehet.
Nagyitsd meg a képet jól látszika betűket körülvevü kékes hulladékfelhő (Jpeg-artifacts) Ezért kevésbé konturos.
@le Látó: ne kavarjátok már a NER rencerét.... Rendes hekerre, meg informatikusra nem fussa a Közgépnek utalt tizmilliárd-csilliók mellett. Tik, hülye prosztók, örüjjetek, hogy egyáltaán kaptok valamit a seggetekbe:-))) Mer a vasárnapi szentmisén is ki lehetne hírdetni, isteni kinyilatkoztatásképpen:-)))
hajrá románok! ez nyereséggel felérő döntetlen:)

rohat magyarok kikaptak... hogy utálom a focit és a magyarokat!

én magyarországi (tiszteletbeli) román vagyok...
@GeoCracker: tőősd le, keress rá a file mnü tulajdonságaira,majdmeglepődsz a semmin és az egyetlen infon, a március 21 készítés dátumon:-))
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Én a Király (akkor Majakovszkij) utca környékén laktam régebben, de még így sem tudom, hogy hova esik a Sirály.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: @le Látó:
Megvan.
A PDF-ben is nyoma van:
<</CreationDate (D:20130321122854-04'00')

Ergo a PDF-et generálták akkor 21-én délelőtt (hazai idő szerint)
Ez a scannelés/digitalizálás időpontja. Az eredeti papír ettől készülgetett 2 nappal korábban.
@punkfrog: ez persze semmit sem igazol a vitatott pdf-re nézve :-)
Ma nem volt érkezésem az összes kommentet végig olvasni, ezért bocs mindenkitől, ha volt már:
www.hir24.hu/kultura/2013/03/22/bucsu-cipotol/~~fokusz

Addig nem hal meg, amíg a dalait dúdoljuk, a szövegeit idézzük.
Szóval, nekem sokáig fog "élni" Cipő.
@kekex:

A tökéletes felhasználó archetípusa vagyok én is. Használni mindent tudok, de nem értem miért úgy működik és nem is érdekel, amíg igen :-))

Ezért érdeklődve várom mit sütnek ki az okosok az eredetiség témában.
Amugy nem azt állítom,hogy ne lehetne hamisítani valamit, de egy társulatot csak azért rugdaljunk, amit biztosan elkövetetett.
Amúgy Bartus-nál is ment a találgatás
nepszava.com/2013/03/magyarorszag/egy-amerikai-aki-kedveli-orbant.html
@GeoCracker: @Fabius: egyelőre megy a nagy leosztás... ami érdekes, a punkbéka úr által a szövegben felfedezett only magyar karakterek:-)))
Ez azér ámerikába senem szokásos, mintahogy kruppszkáját sem írjuk krupskayanak:-) Szóval a téma, több, mint büdös. A többi részét már ismered, proliboli, valszwg sztregovai homályba mredtett kódexfejtenyi. Itt állunk, talpig egyszál csurdéban.
@Knósszosz:

+1 !

"Drótkötél ránt előre
Az idő a vontató
Hát borítson minden ösvényt
A hátunk mögött a hó"
@GeoCracker: nem délelőtt, hanewm valamikor du 5 körül... késő van, nem keresem vissza,,, kb 1,5 őrával, az idexes hír előtt...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Az világos, hogy hamisítani mindent lehet. A kérdés az, megalapozottan alátámasztani lehet-e egy ilyen állítást :-)
@Fabius: utolsó sor....

" hátunk mögött a ló, Semjén! Halihó!
@Fabius: Ebben, mint tudod hülywvagyok... várd meg a spindoktorok reagálását, lehet több szerencséd lesz, mert forró az anyag, az eredeti lapok elvileg ámerikába, az IP rendszer még itt is követhető.... Csodát nem várok, de sanszos. Az igazi durranás FaszfejJankóReppublik éceszgéber személyes cáfolata lenne, de erre vajmi kevés esély van. Vagy de mégis?
@Fabius:
Ne a hiányán keseregjünk!
Inkább örüljünk annak amit ránk hagyott.
Nem volt hagyományos értelemben sztár, de talán pont ez tette azzá, aki miatt annyian kedveltük.

Kösz!
@GeoCracker: na persze.így lehet.de ez a XXI. század!
ki használ előre nyomtatott fejléces papírt?ráadásul ha hozzájutok egy ilyenhez, akkor azt írok a fejléc alá amit akarok és hivatalosnak tűnik.pont mint ez.:)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Igazi húzós karakterek az ű és ő lenne. az á nem annyira kirívó. Teszteltem anno a Borlandnak bétát. A unikód általánossá válásával simán le lehetett írni mindent.
@GeoCracker:
A szkennelés mellett szólnak:
- Az a közölt info, hogy az írója épp a Vatikánban kolbászolt;
- Az általad mondottak alapján el tudom képzelni, hogy az e-mailben érkezett doksit a nőci kinyomtatta, majd beszkennelte, ezért ilyen. _nem_ tudom, de lehet.

Kétséges:
- A hosszú fájlnév, amibe épp a naprahozás ideje van beépítve, másodpercre;
- Ha a szkenner auto-felismerésre van állítva, akkor még a minőség is eltérő lehet (ez épp nem zárja ki pl. a fotoboltot).
- Legfőbb érv a fájl lelőhelye lenne. Bár néhány @importurl-lel alig-web tudással is érdekes oldalak utánzatai gyárt6óak. Azt hiszed ott vagy, pedig dehogy.
- Az ékezetes betűket nem tartom érvnek. Spec. karakter beillesztés kategória, de az á- betű bárhol előbújik akár alt-225-re is, ha nem laptop. Évekig dolgoztam amerikai op.-rendszeres PC-n plusz US-billentyűzet (még a radírt is onnan hozták.).

Erősen a szkennelés ellen szól, hogy a mezők kitöltetlenek (nem láttam olyan szoftvert, ami nem tölti ki. Utólag egy átlagember ezeket nem tudja megváltoztatni, vagy törölni.). Ha legalább a létrehozó mező lenne kitöltve, akkor biztosabb lenne. Ezt már jeleztem.
@GeoCracker: OK!
hagyjuk a külalak furcsaságait.
miért nincs befejezve és aláírva?én kb. 1 percig maradnék még állásban ha így küldenék el valamelyik ügyfélnek egy levelet.
@punkfrog: pont kormányzati szervek, költségtakarékosságból használnak előnyomott papírt.
A nyomtatókat fel lehet szerelni olyan kütyüvel, ami speciális festékkel is megszórja kicsinyt. Így nehezebb hamisítani.
Anno talán a Minolta vezette be, hogy a szines nyomtatói egy halvány sárga pöttyözésre voltak képesek.
@GeoCracker: geo... ne heroizálj... nem vagyok a nép ellensége, csak egy mezei paraszt. sima angol honlapon feltöltve nem fogad (több se nem)áéúőüö stb.karaktereket, hanem visszabasz, majd pont ez nem veszi tudomásul. Asszem,, nemcsak kőtőrő, de javíthatatlanul optipista is vagy. Szerintem, az egész kraval egy kormányzati gerillamarketing, ami lássuk be, eléggé kétségbeejtő. Innen más a sublód alján kuporogva hallgatható (Amerika hangja/Szer), csak egy hangyafasznyi lépés. Én megéltem, szerintem, Te is. És.... én már nem akarok bujdokolni, meg a pincében Dezsődisznót vágni suttyomban... én/mi megértünk jobbat, élhetőbbet. Húzunk a picsába, amíg lehet.
@punkfrog: nekem is inkább ilyen baaim vannak.
bár most munkátlankodok, de tesztelőként kivágnám azt, aki ilyen levelet generáltat.
Nincs lezárá, nincs folytonnásgelzés (élőláb, vagy fej), nincs oldalszám, nincs semmilyen szövegazonosító. Olyanok, amiért azt hiszem minden tartalomérzékeny helyen orrbarúgnának valakit.
@le Látó: A hosszú, időbélyeges fájlnevet generál néhány viruális nyomtató snagIT például.
De önreklámból kitölti a gyártó prgival a mezőket :-)
@le Látó: - "Az ékezetes betűket nem tartom érvnek. Spec. karakter beillesztés kategória, de az á- betű bárhol előbújik akár alt-225-re is, ha nem laptop. Évekig dolgoztam amerikai op.-rendszeres PC-n plusz US-billentyűzet (még a radírt is onnan hozták.)."

-szerinted a levél állítólagos írója keresgél ékezetes karaktereket?ismeri az alt-225-ös kombit?

"Erősen a szkennelés ellen szól, hogy a mezők kitöltetlenek (nem láttam olyan szoftvert, ami nem tölti ki. Utólag egy átlagember ezeket nem tudja megváltoztatni, vagy törölni.). "
-PDF Creator-t használva azt írok a mezőkbe amit akarok.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: optimizmus ügyben nézd meg mennyire szétkaptam mondjuk viki szakdoliját.
Valahol korábban írtam, hogy nem állítok eredetisget, csak azért rugdaljuk meg a gyártót, amit valóban elkövethetett.
Valami Occam nevű fószer mondott majdnem ilyet. Vágjunk le mindnet, ami megmagyarázható. a maradékot eg borogassuk az illetékesre.
@GeoCracker: ez pont nem költségtakarékos!a fájl(bármilyen) amiben írom a levelet tartalmazza a fejlécet!hány előre fejlécezett papír menne a szemétbe téves nyomtatás miatt?és a levél is ilyen házi nyomda minőségű lesz.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Amúgy igen. Még emlékszem,amikor apám stikába hallgatta a szert egy házi barkácsrádión 1968-ban. Miközben anyám ott pánikolt, hogy vegye hallkabbra.
S úgy nöttem fel, hogy véremmé vált az indigós élet. (de erről ne beszélj az iskolába kérlek...., és hasonlók).
Pont az a bajom, hogy egyre több a deja vu. Pont erről irogattam a blogban, míg lehet. S ezért is hagyom az akamai-on a blogot (blogger-szervereken).
S baromira utálnám, ha 50+ évesen kellene télakot vennem az országból. Ha már kalandvágyból itt maradtam eddig. S mert a villanyszámla jön, és négy szakmával sem van munka, könnyen lehet, hogy mégis ez lesz. S mégis baromira utálnám.
@punkfrog: S mégis elég sokan használnak ilyet. Ezért szokott rohadt sokba kerülni egy utcanévcsere by Tarlós.
@GeoCracker: Tarlósékról elhiszem.nekik az Erika írógép is túl bonyolult.:)
@punkfrog: az enyém a görög bétát adja a alt+225/re
brühühühüh
@rodeo36:
mert a tiéd latin :)
én meg meg se merem próbálni
@GeoCracker: "Az első oldalon alighanem színeshez alaklamzkodó 300dpi-s scannelést nyomtak. A JPEG össze is szemetelte. kb. 85%-os tömörítés lehet.
Nagyitsd meg a képet jól látszika betűket körülvevü kékes hulladékfelhő (Jpeg-artifacts) Ezért kevésbé konturos."
Én nem értek a számítástechnikához. Gyakran még felhasználói szinten sem.
Kérdés: mennyire jellemző, hogy a honlapra egy ilyen szintű szervnél egy bescannelt dokumentumot tesznek be?
@sírbateszezazegész: egyaltalan nem. Ellenben ha visszamenolegesnek kell valamit beallitani, de kurvagyorsan: na akkor ez az eredmeny :)
Én elolvastam ezt a csodálatos levelet. Tudom, hogy az amerikai angol az nem a brit angol, de ennek erősen magyar akcentusa van. Ma ugyan az a divat, hogy a kritikus hangol a magyar ellenzék dumáját szajkózzák, (ha ilyen ellenzékünk lenne, amelyik ilyen befolyásos, de szép lenne), de nekem gyanús, hogy ennek a fószernek valaki megírta, hogy mit írjon. "The system of constitutional balances is alive and well" ez nagyon erős, max. egy texasi marhapásztor stílusa, ha nem egy magyar marháé.
Ja igen, és a levél sima grafikus szken (pl.multifunkcionális nyomtatón), nem eresztették rá az OCR-t és nem a fájlból tették át pdf-be.
Elég fura ez a levél.
Látszik hogy scannelt cucc.
Az alján se aláírás, se pecsét, se semmi.

Fura.
süti beállítások módosítása