Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: nepszava.hu/3234362_korhaz-inkasszo-magyarorszag-nav "Inkasszóval kellett beszednie a Nemzeti Adó... (2024.05.06. 16:00) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.03.08. 04:56 Fabius

Sósavat az alkotmányba!

Címkék: fidesz bajnai gordon székházfoglalás

Tegnap elég világosan kiderül mivel lehet a frászt ráhozni a Fideszre. Ráadásul akkora frászt, amitől összezavarodik a létező összes kommunikációs gépember, a teleszaladt gatyához pitbull szindrómás nyugdíjastól ráérő, munkásőr lelkű békemenet aktivistákon keresztül a Fradi pálya őrei közé keveredett gyilkosig mindenkit riadóztatni kell. Azt hinné az ember forradalom volt. Pedig csak egy maroknyi fiatal beült a Fidesz székház udvarára alkotmányosságot és demokráciát követelni. 

Hiába no, mikor valami nem az orruk előtt, hanem legalább egy kerülettel odébb vagy még messzebb történik az nem gáz. Elvihognak rajta, megnézik a tévében, esetleg elolvassák az online portálok hogyvoltjait, a kommunikációs stábok gondosan felkészülnek, és nem nyikorognak a hangokat keresve, mint a felcsúti kenetlen ólajtó. De mikor arra eszmélnek, hogy te szent Szűz Mária, a demonstrálók már a spájzban udvaron vannak, akkor nincs idő Selmeczi Gabriellát képbe helyezni arról hol van, hogy ne keverje az alkotmányért demonstrálókat az éhségmenetesekkel. Nincs idő Kocsis Mátét kellően kiokosítani, hogy egy mondat összerakása ne öt egész percig tartson, és hogy nem baj, ha a mondandónak eleje, vége és lényege is akad azon kívül, hogy ennyi idő alatt többször mondja: Bajnai Gordon, mint ahányszor a saját nevét születése óta. Nagyjából akkora sokkot kapott, hogy a jövőben a bemutatkozását sem lesz képes csak így előadni: Bajnai Gordon szerint Kocsis Máté. 

Vajon milyen érzés lehet mostanában fideszesnek lenni? 

Mert a kifelé a mérhetetlen frusztráció látszik, és bizony ha a nyugdíjas a vérnyomáscsökkentő dobozát összekeveri a Viagráéval, attól menthetetlenül agyfaszt kap, és kivetkőzve a keresztény konzervatív álruhából olyan vehemenciával kezd habonyozni azonnal, hogy én a hasfalszilárdság tesztelő helyében egy gyors családfakutatást csak elvégeznék. 

fidesz-székház.gif

Hirtelen iszonyú sokszor hivatkozási alap lesz a "jogállam", amiben olyan csúnyaságot, mint a székház udvaron kiabálás nem csinálunk, de amiben az AB döntéseit egy legyintéssel elintézhetjük, és az egészet ahogy van visszaszuszakolhatjuk ha kell sáros gumicsizmával az egypárti alaptörvényünkbe. Ücsörögni nem, taposni igen, világos? Mert különben az egykori Népszabadság pártélet rovatos Bencsik elrikkantja magát a faszbúkon, hogy tesvérek, báncsák a Vezetőt és foglalják a székházat, segíteni kellene de szaporán. Ők meg mennek, hisz ki hazafi az nem lehet tétlen mikor lázad az ellenség, és legalább szemforgatással védeni kéne amit habonyozós lökdösődéssel már nem lehet. Nyugdíjas néni markolnak transzparenst, a néhány nem szépkorú meg szemfelakadásig hergelve magát fújja a kötelezőt: esztkellcsináni-é? Mi? Ezt kell? Amiről azért elsőre nem könnyű eldönteni, hogy rohadt vicces vagy hihetetlenül szánalmas, mikor egy autó sem ég, a rendőrök kényelmesen kvaterkáznak rohamsisakban rohangálás és vízágyúzás helyett, de még a túró rudi automata sincs veszélyben. 

fidesz-székház2.gif

A sűrűsödő kommunikációs káoszban már nem tudják eldönteni, hogy a maroknyi embert Bajnai Gárdának, Amnesty International hadseregnek vagy egyenesen külföldi tőkehadtestnek próbálják meg eladni, Bajnaista lesz válogatás nélkül mindenki, még az a Misetics Bálint is, aki már 2003-ban NIOK díjas "hajléktalanügyi aktivista" volt, és elég régen az Utca Embere önkéntes hálózat tagja ahhoz, hogy ez közismert legyen. Legalábbis annyira mindenképpen, hogy aki arcról felismeri és a nevét egy képre ráírja az ezzel is tisztában legyen. 

Ez az apróság nyilván nem tartotta vissza az interneten példás összefogásban Bajnaizó és HaHázó fideszes-jobbikos különítményt, kéz a kézben, szavakat szavakba öltve védték együtt a megbecstelenített pártszékházat. Aztán kiderült, az összefogás nem korlátozódott az internetre, helyszíni beszámolók szerint a flaszteron is tapasztalható volt a kart karba öltő testvéri védvonal:

Kora este benéztem a Lendvay utcába, feltűnt, hogy a békemenetesek egy része jobbikos kitűzőt viselt, árpád sávos zászlót lengetett, a trolin meg arról beszéltek fennhangon, hogy meg kéne rohamozni bosszúból az MSZP székházát, szombaton úgyis tojással dobálják majd meg a román kormányfőt.

Nem nagy újság, hogy a Jobbik szívesebben tüntet bármilyen ellenzék, mint a kormány ellen, és az sem meglepő, ha az alaptörvény körüli visszásságokkal, furcsa embereknek járó alapjogokkal nem szívesen piszmognak. Ez legfeljebb akkor lenne érdekes nekik, ha a hajléktalanok helyett Viktor őket tiltaná el alaptörvényi szinten az "életvitelszerű gárdaléttől" mert éppen olyanja van. A híveiknek esetleg érdemes lenne rákérdezni a vonagábornál, a látottak alapján mennyire őszinte az a kormányváltó szándék, mert a sokadszor tapasztaltak alapján inkább esélyes egy koalíció, mint az iszonyú csatározás a Vezérrel. 

A napra a koronát Gulyás Gergely tette fel Kálmán Olgánál. Az a Gulyás, akit a tegnap este után nem szégyellem bevallani, eléggé félreismertem. Személyes tapasztalat alapján azt gondoltam - és hangoztattam ezer vitát generálva - hogy ő egyike a Nem Hülye Teljesen kormánytagoknak, akivel vállalható vita, mert egyetértés nem lesz a nézetkülönbségek miatt, de arcból arcba is faggatható, és legalább kísérletet tesz - a többiekkel ellentétben - a közélet vitás kérdéseire közvetlen válaszokat adni. Megnézve ezt a produkciót viszont már azt gondolom, hogy sikerrel küzdötted le magad minden mérce legaljára. Őszintén gratulálok, a Szijjártó - Selmeczi - Kumin szint Cinikus Kretén díjas lakója lettél te is, innentől egyenes az utad, tajszámból jóslástól a békemenet-emelkedés kiszámolásának indoklásáig bármi jöhet neked is. 

Nehéz küzdelem volt, őszintén remélem legalább megérte. 

Innentől viszont azt javaslom már tényleg ne adjátok fel. Először is írjátok bele az alaptörvénybe, hogy a sósav használata székházfoglalással genyózók ellen alanyi jogon bevethető eszköz legyen. Ezt szavazzátok is meg hétfőn mindennel együtt, mert átgondolni bármit felesleges hiába kéri mindenki. Belefáradtunk a pofázásba, innentől sokkal szórakoztatóbb lesz a fotelből végignézni ahogy a fingófára küldenek titeket megint. Ha végig kell járni az újabb kanosszáig az utat, ahogy megtettétek a médiatörvénnyel, a jegybanktörvénnyel, a bírók nyugdíjával, akkor tapossátok a gazt és menjetek. Végül is legalább annyi haszna legyen a hülyeségeteknek, hogy céltáblát csináltok magatokból, az erőforrásokat kampány helyett az ismert forgatókönyvek szerint előbb a magyarázkodás írásra, majd a kritikus pontok újrafogalmazására pazaroljátok. Amíg ezzel elvagytok lesz ideje a formálódó ellenzéknek egy kicsit jobban összerázódni. 

1215 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr585122428

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Levél képviselőmnek III. 2013.03.08. 15:54:22

Néhány perce az alábbi levelet küldtem el választókerületem országgyűlési képviselőjének, aki történetesen a polgármesterünk is. Tisztelt Pokorni képviselő úr! Kedves Zoltán! Legutoljára az alaptörvény elfogadása előtt fordultam Önhöz, számos ok m...

Trackback: Uniós biztos árulja a szent magyar hazát 2013.03.08. 11:27:26

Twitteren tette közzé lesújtó véleményét a Fidesz-kormány uniós joggal és gyakorlattal össze nem egyeztethető lépéseiről a választási kampány szabályozásával kapcsolatban Neelie Kroes. "Széles körben elfogadott az EU-ban, hogy az összes törvényes vála...

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.03.08. 11:26:03

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Behívót kaptak a Békemenet-aktivisták 2013.03.08. 11:25:13

Szaros lett a Békemenet molinója: békemeneteseket toboroz Facebookon a Fidesz-székház védelmére Bencsik András. "Siess Andrásnak Sürgős" - SAS-behívó Fidesz-módra. Ő maga sajnos nem ért rá, hogy életével és vérével védje meg a fülkeforradalmat. A mozg...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Stanleynek szerencséje volt, hiszen feltehette a kérdést: „Dr Livingstone, nemdebár?”

A szerencsétlen Selmeczi doktor Gabriellának még az sem adatott meg, hogy hasonló agresszióval találkozzon, mint tegnap - tömörítve - egy székház udvarán.

Lehet, hogy ezek a híres szavak csak kitaláltak, mivel Stanley a
@Dr. jenőke (jenőke):
Lemaradt a vége. Nem baj, mert rájöttem, hogy nem fontos.
Lehet, tahótlanítani fogok...
@Dr. jenőke (jenőke): Tahótlanítod saját magadat? :D Vagy mivan? :D
De szép is lenne majd mindent visszaállítani! Kezdve a Köztársasággal...
Ezekben a székházfoglalásokban mindig egy dolog a közös: a jobberek próbálnak keménykedni. Ha ők foglalnak (tv), akkor égnek az autók, röpködnek az utcakövek és a futballdemokraták a támadó oldalon vannak. Ha viszont ők védenek, akkor a seggükön ülő és jelszavakat skandáló 70 kilós gyerekeket meg a sajtó munkatársait akarják megverni, sósavat önteni az arcukba vagy éppen a kamerát kiverni a kezükből.

Érdekes, amikor a szocik ellen szerveztek tüntetést a szoci székháznál a szoci kormány alatt, akkor valahogy nem ment ki a futballrajongók klubja karöltve a sósav-nyugdíjasokkal balhézni. De persze a fityisznek semmi köze nem volt a 2006-os eseményekhez, azokat "provokátorok" csinálták. Meg a jobbik is ellenzéki párt, például állandóan a kormányt táma... izé támogatja, az ellenzék ellen meg tüntet. :)
Az a félelmetes, hogy az a bácsika következő alkalommal bele is teszi a zsebébe a sósavat, és használni is fogja.
De legalább megvannak a tipikus magyar fideszes archetípusai: futballszurkoló gyilkos, micisapkás 65 kilós gyerekekkel keménykedő szintén szurkoló, a sósavas bácsi és a teljesen elmebeteg udvari bolondok egész sora.

A zsidózó/buzizó kommandó már egy ásítást sem érdemel, ha ilyen erős a sztenderd felhozatal.
Azt meg végkép nem értem, hogy miért keverik bele az összes mondatba Bajnait. Saját maguk teszik az ellenzék vezérévé. Ugyanezt tették Orbánnal is a másik oldalon, és mi lett belőle.
@cesium-137:
"Ez a kis kép kiválóan szemlélteti a székházfoglaló "civilek" etnikai összetételét:"

egy fotóra rá van írva háromszor, hogy zsidó.
ez, öregem, ez a legalja.hu -ról van?
@Secnir: csk azért hozta létre a nickét, hogy ezt elmondhassa nekünk. eszement tapló ez a cesium
@bella _ciao:
ahá, értem, ez egy random nick. én azt hittem azért cesium-137, mert az szopogatta az anyukája, amikor terhes volt vele.
@Secnir: Amúgy ez a kép hülyeség, mert ők nem zsidók, hanem bajnaista - zsidók. :)))
Ha jól értelmezem a jobboldali tábor gondolatmenetét, aki nem ért velük egyet az bajnaista. Egyszerűek ők, mint a faék. :))
@cesium-137: @cesium-137: Csak halkan kérdezem: a fenti képből honnan lehet tudni, felismerni, hogy a három fiatalember zsidó. Mi alapján lehet levonni egy ilyen következtetést?
Segítségét előre is köszönöm!
Nem tudja valaki, hogy hány dioptriás egy vaníliás-cukros karika?
Doktor Selmeczi Gabriella nem látott még ilyen kis helyen ekkora agressziót koncentrálódni.
Pedig ketten nézték a Kocsissal.
Itt az igazi szakértő, nem a tálcán:
szentkoronaradio.com/files/schmitt_p%C3%A1l_fidesz_koztarsasagi_elnok_vanilias_karika_vaniliaskarika.jpg
Nem tudja valaki, hogy hány dioptriás egy vaníliás-cukros karika?
Doktor Selmeczi Gabriella nem látott még ilyen kis helyen ekkora agressziót koncentrálódni.
Pedig ketten nézték a Kocsissal.

Itt az igazi szakértő, nem a tálcán:
szentkoronaradio.com/files/schmitt_p%C3%A1l_fidesz_koztarsasagi_elnok_vanilias_karika_vaniliaskarika.jpg
ha még most sem teljesen világos az, hogy orbánviktoregyetemista egy mszmp PB frakció beépített ügynökeként a saját pecsenyéjét sütögeti az országgal fizettetve a papírzsebkendőket is...az nem csak politikailag vak...aki születési dátumából kifolyólag erről nem is tudhat élőben az tévedhet, de ezek a magyar fiatalok akik mertek kiállni állampolgári jogaikért és ilyeténformán nem pártkötődésűek az hatalmas fejlődés, a megosztott magyar birkák akiket így, mint ezt az őszhajú de teljesen haragosóvodás kiscsoportos szenilis vén hülyét odavitte -önszántából!!!- és ezt tettette vele amit tett az egy gyalázat...de

hatalmas tanúlság is...csakis így és így igen lehet megállítani azt a taposómalmot amit ez a szemét pocakossá hízott senkiházi csinál demagógiának sem csúfolható törtető személyes előnyei érdekei mögé felsorakoztatva néhány vagy több hülyét

látva Gulyást meg a kocsist és a többi fiatalt akik ilyen szart próbálnak eladni és van pofájuk azt csinálni amit tettek és tesznek az sok ezeknek meg kell fizetniük....minden vagyonukkal karrierjükkel és börtönben a helyük alkotmányos alapon

az országot egy kiscsoportos óvodai homokozóvá degradálják a hisztis kishugyos akinek nem adják a kis piros lapátot hanem a kéket az zokogva hozza anyút elvették a lapátomat dehogy vették hülye vagy...ha nem adják vissza neki a piros lapátocskát akkor ALKOTMÁNYT MÓDOSíT ÉS 400 ÚJ TÖRVÉNYT HOZ MERT NEKI EZ JÁR NEM A SZAROS POFÁJA, NEM HANEM A KISLAPÁT IS

LE VELÜK ÉS MOST MÁR LÁTNI KELL... le is lesz velük...vége a király meztelen mindíg is az volt de a bedrogozott és vakra részegedett hülyék ilyenné tették

akik dolgoznak és munkából élnek azokkal ezt nem lehet megetetni...ezért kell a dolgozók az alkotó embert megszólítani és nem a csürhét amely mindíg arra megy amerre több a pia meg a kaja és juttatás míg aki dolgozik az tudja mit miért csinál

brühühühühühü
@cesium-137: zsidó?? na és?...én azt tárgyalnám meg, hogy mit akarnak!..de nem veled.
kicsit hosszú, de tanulságos:

"Íme Kubatov kedvenc gyilkosa!
Administrator - 2012. június 06. szerda, 13:16

Minisztériumi támogatás Fradi módra.

Az elmúlt időszakban több cikkben is használtuk a "Kubatov kedvenc gyilkosa" megjelölést a Fradi Security egyik tagjára.
Rendszeresen kapjuk az leveleket,hogy mondjuk el,kiről is van szó valójában,és mi a köze az illetőnek Kubatov Gábor parlamenti képviselőhöz, Fidesz pártigazgatóhoz.
A kéréseknek eleget téve,bemutatjuk Kubatov kedvenc gyilkosát.

Íme Szabó Ferenc, vagy ahogyan többen ismerik Szőke Feri.

Szabó Ferenc egyik volt osztálytársa szerint fiatalon "dózsa" szurkoló volt,de egy a "dózsa táborban" történt konfliktus miatt bosszúból Fradista lett. Nem tudni ebből mi igaz,csak az,hogy egy újpesti szakközépiskola tanulójaként ismerték meg a B-Középben.
Ott volt a híres 2-es szektor alakulásakor a fiatal,vékony,de bevállalos Szabó,mely csoport legismertebb vezetője Hypos Feri volt.
(Hypos mellett a csoport "vezetője" volt "Sziszi" (Szilágyi György jobbikos képviselő), "Kő" és "Bencsik Csabi".)
Ezzel a csoporttal járt meccsekre Kubatov Gábor autószerelő is.

Szabó, később különböző alvilági csoportokban "dolgozott", a Tahitótfalúnál likvidált Seres Zoltán katonája is volt.
Ebben az időszakban Szabó annyira pénzéhes volt,hogy a 2-es szektor szinte összes tagját megtámadta különböző indokokkal és pénzt követelt tőlük.
Volt olyan szurkolótársa,akit a budapesti Feneketlen tó partjára vittek le bűntársaival, és ott fegyvert sütöttek el a feje mellett,hogy ezzel presszionálják a fizetésre.
Hypos Ferit is megtámadta a Simon söröző előtt,pont akkor,amikor kb.200 Fradista gyülekezett ott,és később mentek az MTK-Dózsa mérkőzésre,ahol a stadionból kiérkező lilákat verték meg.

Kubatov Gábortól is pénz követelt Szabó,ennek okáról és körülményeiről nemsokára bővebben is írunk.

Szabó ámokfutását a börtön szakította félbe.

"A büntetett előéletű, pénzbehajtással és kábítószer-kereskedelemmel foglalkozó férfiak az őket többször is becsapó főnöküket ölték meg. Ketten életfogytig tartó, ketten pedig összesen 21 évnyi börtönbüntetést kaptak.
Az ítélet szerint Gózony Mihály pénzbehajtó és kábítószer-kereskedő, alvilági gúnynevén Olasz Misi több ízben is "átverte embereit", így vált a leszámolás áldozatává. A vádlottak 1996 nyarán főnöküket üzleti ügyre hivatkozva a Pest megyei Szada község közelében egy elhagyatott helyre csalták, és több lövéssel megölték."
Szabó 14 évet kapott,amiből feltételesen szabadult.

Szabadulása után előbb Tóth Csabát (TCS) kereste meg,hogy rúgja ki soraiból Hypost,és dolgoztassa helyette őt.
Nem volt szép lépés,hiszen éveken keresztül Hypos testvére látta el csomaggal,pénzzel a börtönben Szabót.
Hypos tudomást szerzett erről,gyűlölte is emiatt.

Aztán Szabó a Fradi Security tagja lett,de előtte megszervezte a Hertha elleni botrányt.
Erről is lesz bővebb cikk.
Egyelőre csak annyit kell tudni,hogy a mérkőzést biztosító Doorman Securityvel a meccs előtt megegyezett, a rendért cserében pénzt kapott,de aztán ő volt az aki elárulta őket,és a szurkolókat vezényelte. (Akkor még bíztak benne a szurkolók.)

Mint a képen is látható, Szabó a Fradi Security egyenruhájában van.
A mostani törvények szerint ez bűncselekmény,kivéve,ha ő mint biztonsági őr dolgozik a cégnél.
Na persze,ilyen múlttal nem dolgozhatna...
Nem is biztonsági őr,hanem "szurkolói koordinátor", így viszont bűncselekményt követ el azzal,hogy a cég egyenruháját veszi fel.
A security tagjaként zsarolt be több szurkolót 2 éve,akkor 1.5 milliót követelt tőlük.

Kubatov klubelnök erről tud,de nem tett ellene semmit.
Kubatov arról is tud,hogy Szabó a securitys fizetését,ami 400ezer forint havonta, bűncselekményekből származó bevételekkel egészíti ki. De nem tesz ellen semmit.
Kubatov tud Szabó múltjáról is,hiszen őt is megtámadta,de mint azt Szabó elmondta, "ezt ők megbeszélték", és azóta " család-baráti a viszony", amit megerősít az,hogy találkozásukkor "szlávos csókkal" köszöntik egymást.

Ezért írjuk azt,hogy Szabó Szőke Ferenc ,nem más,mint Kubatov kedvenc gyilkosa.
Mert míg ez az ember havi 400ezret keres,addig az utánpótlás edző eladja az autóját,mert éhezik a családja.
És mert míg ilyen emberek dolgoznak a klub őrző-védő cégénél,addig mi szurkolók vagyunk a "bűnözők".
És mert az ilyen emberek,akik hozzáférnek a mi szurkolói kártya adatainkhoz (erről is lesz bővebb cikk dokumentumokkal) .
És mert ezek az emberek fogják nemsokára a névre szóló belépőket összehasonlítani a személyi igazolványunkkal.

ÉS MERT EZEK AZ EMBEREK,AKIK KUBATOVTÓL KAPJÁK A FIZETÉSÜKET,ÉS AKIKNEK A VEZETŐJE TÉGLÁS SÁNDOR A NEMZETGAZDASÁGI MINISZTÉRIUM ALKALMAZOTTJA, EZEK,A FRADI SECURITY TAGJAI EGY OLYAN KÖZTÖRVÉNYES MAFFIA BŰNCSELEKMÉNYBE KEVEREDTEK, AMELY HATALMAS SZÉGYENT HOZHAT AZ FTC-RE, ÉS KUBATOV KÉPVISELŐSÉGÉBE IS KERÜLHET.

Pár nap és megtudjátok..."

fradimob.hu/index.php/friss/szakmai-hirek/item/2375-%C3%ADme-kubatov-kedvenc-gyilkosa

félelmetes...
@V-PORT: Ez tényleg csodálatos. :) Ezt kéne vetíteni ellenzéki kampányfilmként, nem a 20 perces hülyeséget.
@V-PORT:

a sok buta ember, assziszi mert már öreg akkor neki mindent szabad, egyébként is orvosi tény az, hogy az alacsony vérnyomás ellen a legjobb egy kis friss levegőn végrehajtott ordítozás az friss levegőt visz a tüdőbe és a vérkeringést is helyreállítja az idős emberek nagyrésze ordítozik mert azt fizikailag élvezi semmiféle kávé nem olyan hatású mint egy a napi rendszeres ordítozás

ezek a vén trottyok mit csináltak volna otthon ha ez nincs nekik ??? szedték volna gyógyszert és várták volna a halált most meg végre van valami

azt sem tudják mit jelentenek a szavaj amiket ordítoznak

a libsibolsi és a többi süket baromság azt a szájukba adták és mint bolond cerkófmajom meg papagáj a Lóri ordítozza nem is tuggya mit mond csak ordít mikor rákérdezett ariporter a csajra aki a képsort vitte nem tudott semmit mondani annak valaki már elmesélte mit is kell mondania de amikor rákérdeztek akkor semmi sem juthatott eszébe mert a feje üres de jól el van hízva erre írrja a bírósági jegyzőköny a túltáplált delinkvens

brüühhühühü

azért bevágotta jólét arrafelé ilyen jólöltözött és unatkozó szomszédasszonyok és szomszédurak arramentek mert van valami látnivaló
@rodeo36: Hát igen. :) A személyes kedvencem a néni, aki szerint az ő nyugdíjából fizetik a fiatalok tanulását.

Egyébként Gulyás Gergelynek meg kéne néznie ezeket a felvételeket, mert élő adásba haz... izé mondta tegnap azt Kálmán Olgának, hogy kizárt, hogy kintről kapaszkodtak volna fel az erkélyre a tüntetők, csak úgy tudtak odajutni, hogy betörtek az épületben és onnan mentek ki.
A poszt nagyon jó, gratula!
Azért felemelő, hogy mindent mégsem lehet ledugni a magyarok torkán(bocsi).
Ezek a fiatalok szimpatikusak, bátrak, nem hagyták magukat provokálni. Ámbár talán a vaníliás karikát a szemükhöz illeszthették volna.
A fityesz reakcióhoz: egy kis polgárháború kavarása meg sem kottyanna őrült vezérüknek. Ez elég siralmas, de félni nem szabad.
Ez a kis performansz megmutatta, mi a leghatékonyabb fegyver ellenük.
Nem szabad őket nyugton hagyni, permanens tömeges "zaklatást"! nekik.
Hehe: az is bebizonyosodott napnál világosabban, ezredszer is: kik is szervezték 2006-ban a B-közép "forradalmát" Gyurcsány ellen. Meg is kapják az őket megillető ellenszolgáltatást a kedves vezetőtől. Gyilkosokat a fityesz őrizet soraiba! Azok eléggé gátlástalanok.
@cesium-137:
Jézusom, mindig kételkedtem abban, hogy VANNAK ekkora marhák. Ez valami vicc? Annak durva, valóságnak félelmetes.
Ketrec.
Arra azért kíváncsi lennék, hogy Fónagy mit érezhetett, amikor bement a székházba a video végén. Bent, akik ellen tiltakoznia kellene az ukáz szerint, azt szajkózzák, hogy jogállamot, kint, akiket szeretnie kéne, meg vastagon zsidóznak. Nagy dilemma: az arcunk, becsületünk vagy a székünk, pozíciónk.
@V-PORT: Teljes pompájában láthatjuk a konzervatív úri közönséget:)))
Az előbbi bejegyzésemhez: félelmete a blogbejegyzből áradó hiperintelligencis... és ezek az emberek képezik a FIDESZ Polgári Tagozat Elsővonalas Védelmi Egységét. (FSDAP)... Meg van ez szervezve rendesen kérem...
@Virág et.: Az is jó volt, amikor megkérdezte az idős hölgytől a másik hölgy hogy mit ordít. Sok Szalacsi bácsi volt a Fidesz székház előtt. :))
@Virág et.: Fónagynak se arca, se önbecsülése... nála ez a morális kérdés fel sem merül.
Most TV2: Faszkalap súlykolja, hogy merabajnai sumákol, mer ő kütte a jónépet tegnap a székházhoz oszt nem meri bevallani... beszarás.
Ajjaj vér folyt, üveg tört, kisgyerkes anyák szorultak be az épületbe,,, tisztára mint szegény ÁVÓsok 56-ban a Rádióba... kint meg várta szegényeket a lincselő tömeg. Ej Kocsis Máté, ha csak 40-el lenne több az IQ-d, szembeköpnéd magad...
@V-PORT: A sósavas bácsit leszámítva az egész cöf-kommandó vicces volt. A bácsi inkább szánalmas és szomorú.

@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Másfél éve még azt bizonygattak ugyanezek az emberek, hogy Gyurcsány áll a diákok mögött. Még elő is ástak egy "gyurcsányista diáklányt" valahonnan. Lassan helyre kéne már tenni, hogy ki vezeti a sötétség seregeit az angyali erőkkel szemben.
@Virág et.: hát igen, nagy dilemma lehetett Fónagynak, de mint tudjuk van az a pénz, hatalom...és Fónagy is tudja, szóval szépen pucsít
A Fidesz egy komcsi ügynökvédő, Magyarországot az oroszoknak kiárusító, sósavazással, gyilkos pribékekkel fenyegetőző párt. Nem lenne ez a pár mondat elegendő munició Orbán ellen? Józan számítás szerint az lenne. Az összes eddigi választást buknák vele.
És most mégsem elég. Ez hihetetlen.
A Fidesz egy komcsi ügynökvédő, Magyarországot az oroszoknak kiárusító, sósavazással, gyilkos pribékekkel fenyegetőző párt. Nem lenne ez a pár mondat elegendő munició Orbán ellen? Józan számítás szerint az lenne. Az összes eddigi választást buknák vele.
És most mégsem elég. Ez hihetetlen.
Az is elgondolkoztató, hogy olyanok védték a székházat, akik 2006-ban gyújtogattak, és randalíroztak. Nem, ez nem érdekes, inkább félelmetes.
@biohouse: A fidesz-szavazók keménymagja olyan, mint egy rock-zenekar groupie-jai. Mindegy mit csinálnak velük, akkor is marad a rajongás, itt az észérvek már rég nem hatnak.
@cesium-137:
SSteffy bogaram, hát mesélj, melyik kergette be a lompost neked, hogy ennyire rájuk vagy izgulva?
A családban nálatok lehet pár - a komplexusaidból ítélve...
Ez a kis tegnapi kis szánalmas Gulyás jogászgyerek az osztálytársad volt az egyetemen, vagy az évfolyamtársad? Vagy az ágyastársad?
Mert a múltkori kis produkcióból egyértelmű volt, hogy nem a tehénturkász szakon végeztél.
Hiányolom azokat a szép cirkalmas körmondataidat! Téged nem... :))
@Virág et.: Nagyon jó hasonlat. azt se bánják, ha seggbekúrják őket. Kitartanak mint halálig.
@cesium-137: Még mindig nem válaszoltál a kérdésemre. Milyen külső jelek alapján állapítottad meg, hogy zsidók?
@V-PORT: Amikor az orbánék Bajnait nyomják, akkor biztos már megvan a vád, amivel a szavazás előtti napon 2 év vizsgálati fogságba vetik, mint a szocikat meg a szadeszosokat.

Náluk mindig szervezetten megy az amortizálás.
@Silbermann:
A kis genetikusunk a Kormányszóvivői Irodán vitézkedő kisköcsög jogász.
Honnan-honnan? Innen...
@Virág et.: Azért most már az IGAZI KERESZTÉNYEK is felemelhetnék a szavukat, hogy az ő nevükben csak ne sósavazzanak, és agyonverjenek.
@Virág et.: Azért most már az IGAZI KERESZTÉNYEK is felemelhetnék a szavukat, hogy az ő nevükben csak ne sósavazzanak, és agyonverjenek.
@Virág et.: Vagy, mint a fradidrukkerek a b-középből.

Jahogy pont azok. Orbán a béközépben nőtt föl. Ő mondta büszkén. Bezony.
Nem szándékosan duplázok! Elnézést!
@V-PORT: Ezután a videó után még vicesebb Selmeczi sápítozása azon, hogy ő még ilyen agresszióval nem találkozott, amit a székházfoglaló fiataloknál tapasztalt.
Remélem már készül az a videó, amiben Selmeczi szövege fölött ebből a videoból vannak részletek, van bőven anyag, lehet miből válogatni:))) :(((((
www.noltv.hu/video/4878.html
Éljen a nagy márciusi hahás, bajnais, dékás, Mistecsises forradalom. Csak mi vagyunk a haza megmentői a többiek hülyék. Éljenek a rendőrök is, akik nem csinálják ugyanazt - a békés földön ülő demonstrálókkal - mint amikor mi voltunk hatalmon. :)

Vesszen a jobbik is, hiszen amikor ők tüntettek a fidesz székház előtt az csak smafu és különben is mi voltunk/vagyunk az élcsapat senki más. :)
@Silbermann: hagyd már, mit rugódzol ezen a faszságon?
@aritus:
Gyönyörű... Az a sok békés, szeretetteljes békemenetes szerencsétlen - korlátolt, gyűlölködő fackalapok... "Agyonverem..." mondja a tata.
@biohouse: Az a bácsi nem is a keresztények nevében sósavazna.

A kormány nevében küldték oda.

Orbán nevében.
..

Hagyjuk a keresztényeket a pénzt számolgatni.
@cesium-137:
Erre te, mint pasi, ráúsznál ezekre a kis langyi fiúkákra?
Értem én, nem szégyen, ebben a libsi fertőben itt, csak mondjuk nem az én ízlésem szerint való ez a párosítás... :))
Én a hagyományos pasi-nő formát preferálom, ellenben veled, ezek szerint.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ezek a békés demonstrálók mintha kevesebb épületet, autót gyújtottak volna fel, kevesebb utcakövet szedtek fel, és legalább egyel kevesebb tankot loptak mint a ti békés tüntetőitek.
Ebből is látszik, hogy a béna HaBajnai14 CIA-s (moszados) megszállócsoport mennyivel silányabb, mint a Fidesz-Jobbik. Még egy amolyan alapos, igazán békés székházfoglalásra sem futja erejükből. Így akarnak kormányt váltani? Hogy a várost sem tudják tisztességesen felgyújtani és aztán ráfogni a nyuszira?
Egyébként helyezd csak magad, tudni szeretnénk hol állsz.
@rodeo36: környezetemben azt tapasztaltam, hogy egy kor a bölcsességek gyüjteménye is.Nagyon szégyellem, hogy öreg vagyok, és azt látom, hogy ezek a fiatalok a bölcsek.Kivánom, hogy nekik minden sikerüljön a bölcsességük alapján
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Köszi-köszi:))))
Nyúltól majd egy csokor sárgarépát kapunk:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ugyan, menny'má!

NŐNAP VAN!
Szeressük a hölgyeket!
Kézcsókom minden kedves nőcinek!
@Orica Középföldi:
Jobb esetben, és nem nyúúúúúúúlbogyit.
@shinichi: Nem mondod??? Mesélj már nekem lécci lécci 2009. július 4. Deák térről. Kik is üldögéltek békésen a füvön, és mit is csinált velük a rendőrség??? :) Egész véletlen ki volt akkor a miniszter elnök??? Ja tudom valami szakértő nagyon demokrata akinek a rendőrsége maximálisan "jogkövető" volt a békés demonstrálókkal ugyebár.

Gondolom az sem nagyon zavar, hogy azóta a legfelsőbb bíróság is megállapította, hogy törvénytelenül járt el a rendőrség.:)

indavideo.hu/video/Budapest__20111121_Jogellenes_2009_julius_4-i_Erzsebet_teri_Magyar_Garda_feloszlatasa

Amúgy meg ugye
"ALKOTMÁNYT, DEMOKRÁCIÁT, JOGÁLLAMOT!!" :)
@V-PORT:
Gyönyörű ellenzéki videót lehetne belőle vágni.
Ezek ingyenhülyék. A többinek legalább van annyi esze, hogy csak akkor mozdul, ha napidíjat és uzsicsomagot kap.
@cesium-137: Tudod elég nagy baj, hogy a magyar szabadságért már csak "zsidók" állnak ki. Szégyen a magyarokra nézve.

(Csak zárójelben jegyzem meg: a ti értelmezésetek szerint Petőfi, és az éves jövedelmét az MTA-ra áldozó Széchenyi is zsidó lenne, ha ma élne. Még csendesebb zárójelben jegyzem meg: rossz érzés lehet, hogy a magyar föld szeretetéről a valaha volt leggyönyörűbb verset egy zsidó írta.)
Fabius!

Nem örülök, hogy Gulyás megítélésében nekem volt/lett igazam.
Hidd el, jobban örülnék, ha nekem kéne belátnom, hogy tévedtem.

Jó a poszt.

Nem meglepődve, de azért elhűlve néztem a felcsökkent kor és IQ tegnapi tobzódását.
Mi lesz itt márc.15-én?
Szép jövőről meséltél folyton,
Meg hogy a sok munka meg siker,
Eljátszottál mindent, ami fontos,
Időd lejárt, nem ismered fel.

Hazugságok árnyékában élni,
Neked ez már fárasztó teher,
Próbáld meg elfogadni tőlünk,
Időd lejárt, nem ismered fel.

De hagyjuk, már nincs türelmünk hozzád,
A mi jelszavunk rég megváltozott.

Én mondom el, amire vágyunk,
Én mondom el, amire mindig vágytunk,
Én mondom el, tűnj el, tűnj el,
Már eleget láttunk.

(Edda művek: Főnök voltál, 1989)
www.youtube.com/watch?v=DS-jOtd2cbc
@Orica Középföldi: Nem tudom, de anyámék még soha nem mentek tüntetésre, most 15-én viszont ott lesznek!
@nemecsek ernő áruló:
:)
Viszont senki nem tud úgy nyalni, mint ezek a narancsbolsi talpnyalók...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Szóval akkor mégiscsak érdemes lenne kivenni a kölcsönzőből a munkásgárda egyenruhát. Biztosan nem oszlatnának fel, ha nyusziülafűben-t játszanánk a jelmezben! Ha a gárdaegyenruha nem legális ok az oszlatásra...
Te tényleg azt hiszed, hogy itt bárkit jobbik-hitre téríthetsz?
@nemecsek ernő áruló:

Héhó! Nem tüntetés, ünneplés lesz:))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Namegintszevatöki:-)
Nemnyaligátorkodni!
Emil meglátogatott. "Egyenesen" landolt mindenféle földijó répa és mogyoró. Mer azért a nyulakat se dísz kriminalizáljuk:-)
@Orica Középföldi: (Na jó, hazudtam. '90-ben kint voltak ők is, meg én is. Apu sörözött, kolbászozott, mi meg játszottunk, és ünnepeltük, hogy tovarisi konec. :D)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Szentem megse mosakodtál csak betegesen idevetődtél, oszt bűzlesz a proliistálloszagtól...
@kekex:

"Te tényleg azt hiszed, hogy itt bárkit jobbik-hitre téríthetsz?"

Nem az a feladata, hogy bármit gondoljon. Csak annyi, mint Gulyásnak.
Robot módjára nyomni-nyomni amit betápláltak.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Steffikét kétszázméterről megismerjük a duplázásaival, meg a seggéből égbe meredő mercikipuffogóról:-)
@kekex: Te egyébként jogkövető magyar állampolgárnak hiszed magad, miközben hülyeségeket beszélsz??? :) Csak azért kérdem, mert ha a kérdéses oszlatásról a legfelsőbb bíróság is kimondja, hogy JOGELLENES volt, akkor az úgy is volt. Persze csak akkor, ha nincs benned kettős mérce és te is úgy látod, hogy hazánkban mindenkit egyenlő jogok illetnek meg.

Magyarán például rajtatok kívül másnak is lehetnek emberi és egyéb alkotmányos jogai.

ALKOTMÁNYT, DEMOKRÁCIÁT, JOGÁLLAMOT!! :)
Amit ezek csináltak az leginkább szánalmas.
@shinichi: kikérem magamnak. Na jó répát alkalmanként és káposztát lopikálok a kiskertből, de tankot nem, és a gyufát sem szeretem kihúzni:-)
@nemecsek ernő áruló:

a tegnapi blog végén írtam néhány dolgot, már hajnalok hajnala volt nálatok, lényege: az alkotó munkás embert kell megszólítani mert akkor az ilyen békamenetes meg B közepes semmittevő unatkozó és túltáplált egyének nem jutnak szóhoz

itt ezen az akción tisztán látszik igazam, ezek alkotó fiatalok akik a saját életükön kívűl az ország sorsával is el vannak foglalva, nem sok kétkezi munkást láttam -valószínűleg még- pedig azok nélkűl nincs győzelem, a kétkezi munkásnál senki sem tudja jobban mi is jó és miért mert nála azonnal hat minden tegnapi törvény mai kibaszás

a diák majd évek múlva érzi ha még diák akkor de ők azok akik abban léteznek, hogy valami jobb legyen és ne rosszabb

ez a kis jelentéktelennek indúlt akció annyi mindent megmutatott, hogy innen már nincs visszaút

ez megint a 2002-es vesztes fidesz és orbán óbégatása és kapaszkodása a zabostarisznyába őket semmi más nem érdekli és a dzsobbik gusztustalansága és ezek a szerencsétlen ordítozó túltáplált öregek akik fel vannak töltve szarral és csak úgy ömlik belőlük

brühühühü
@shinichi: Gabriel nyugodt, mert a gyujtogatók utcakő-szedők is megvannak még, csak most pofánvágók és sósavazók és őket sem vitte el a rendőrség.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Tudom, azt is kimondta a bíróság, hogy az utcakövek maguktól jöttek fel. Meg a tank is csak úgy elgurult. Csupa ártatlan, békés embert vertek a rendőrök.
A Magyar Gárda puszta létezése jogellenes. Ezt is kimondta a bíróság, csak lelkileg képtelen vagy feldolgozni. Továbbá a Gárda és a Jobbik demokráciaellenesek. Maga Vona mondta.

De hangosabban, még mondd. Hulljon le a lepel, milyen világot akarsz. Lássuk mi tetszik.
@kekex: "Gyönyörű ellenzéki videót lehetne belőle vágni.
Ezek ingyenhülyék. A többinek legalább van annyi esze, hogy csak akkor mozdul, ha napidíjat és uzsicsomagot kap. "
Azért is voltak csak vagy negyvenen. Uzsiszsacsiért még lengyel barátaink is idejárnak. Nem véletlenül volt az elsőtitkár elvtárs most Varsóban:-)
@cesium-137:

nagy egyhülye vagy picsa

de minek publikálod?

brühühühü
lesz még a békamenet tagjainak a kezében a "köszönjük a 13. havi nyugdíjat, miniszterelnök úr!" felirat. fatáblákon, sósavval bemaratva.
a békamenet nyugdíjasainak felvonulását pedig gábrielék gárdája fogja biztosítani.
a heppening végén meg megtekintik együttesen a fradi-dvtk meccset.
@cesium-137: Hát ha tényleg nincsen jelenleg barátnője, akkor nosza hódítsd meg. Nem lacafacázni.
@shinichi: Arról mesélj, hogy lehet az, hogy te mint a demokrácia élharcosa nem fogadod el a legfelsőbb bíróság ítéletét??? Hogy fordulhat elő ilyesmi egy demokratával??? :)

ALKOTMÁNYT, DEMOKRÁCIÁT, JOGÁLLAMOT!! :)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

a fácséra felraktak egy csomó víde jót...ugyanerről nagyon érdekesek...még több aljasság láccik a kormány be van szarva szó szerint

brühühühü
Várható volt, hogy a fidesznyikek mostantól minden mögé Bajnait kiáltanak. Ezekhez képest még az orkok is "fénylények".
Az ilyen parazita orkbáncsúszómászó nyuggereknek meg a temetőben a helye.
@KÁTÉó53éúétr6:

egyet ne feleggy sohasem:

a bölcsességet minden generáció az előzőektől tanúlja meg, tehát nem minden veszett el, vagyunk még néhányan akiktől ezek a fiatalok ezt a bölcsességet tanúlták és meg is értették...

büszkén nézem őket...még nem olyanok mint mi anno amikor a melósokkal mondtuk együtt, hogy eburafakó és lett változás (annyi amennyi jutott, de éreztük naponta és percenként és most ennek hiánya az is ami mozgattya ezeket a bölcseket)

brühühühü

nagyszerű dolgok ezek nagy időket éltek meg
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Jogellenes volt. Na tessék. És? Most meg jogellenes a létezése.

Egyébként ne demokráciát-ozz, mert még kitesznek a párt médiakommandójából. Az alvezér kiadta a jelszót:
"de nem vagyunk demokraták sem"

És ha ez nem elég, hozzon mindenki magával még egy liter sósavat, igaz? :) Nyomjad Gábriel, még hangosabban. Nyomjad, veszélyben az ország! Jönnek a hódítók! :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: gábriel, te kábé olyan puhapöcs vagy a jobbikban, mint a novák cimborád. hátulról, a nehézfiúk mögül kiabálsz. ott kiröhögnek, ezért itt vered magad.
@aritus: Attól félek, hogy a nagy orruk miatt vonat le a következtetés, nekem meg olyan orrom van mint a bazilika kilincse, pedig nem is vagyok zsidó. :)
@Parajpuding:

elhíztak magas a vérnyomásuk már nincs libidójuk és az élet meg hosszú csinyányi kőne valamit hát erre bíztatta a kubatov autószerelő őket és ha már hát hadd legyen és alkotnak a sósavas idióta meg a agyonverlek is ott hőzöng (hé fábi már te is fiam brutus? te is tökönrúgtad volna a sósavas bácsit? nahát hová jutunk demo kráciában?)

a gyilkos akit jól fizetnek randalírozásért meg a többi semmire sem jó mert normális tőkés vagy vállalkozó ilyennek semmilyen munkát nem ad hát maffiózik meg lop csal és aljas

aki meg melózik az metg ott van a munkapad mellett az ő jogaiért is ki kell állni

brühühühü
@Silbermann: " pedig nem is vagyok zsidó."

Azt kérlek te nem tudhatod, majd ők megmondják. :)
@Fabius:

+1.

Gulyás: kétesélyes a dolog, mert...
- ha tényleg normálisnak TŰNT, akkor megzsarolták, hogy igazodj, haver, mer' baj lesz oszt jónapot!
- vagy eleve volt egy olyan tipikus Fabius-féle, hogy is mondjam... legyünk nyitottak az újra, adjuk meg a lehetőséget-hozzáállás, amiből, lévén, hogy fidesz, csak csalódás lehet. Komolyan, nálad kevésbé cinikus embert keveset látni - értem ez alatt az ÚJ EMBEREKHEZ való hozzáállásod. Semmi fenntartás, nyitott szív, még akkor is, ha előre lehet sejteni: ez egy fasz... mert fideszesbuzi, mert fideszesbuzi náci.

Nekem az arroganciájuktól fordul fel a gyomrom. Most is, nemhogy átgondolnák, vagy nem is tudom, legalább SEHOGY nem reagálnának, odaküldik a kutyáikat.

És basszus, le-hazaárulózzák a fideszesbuzi nácik azokat az embereket, akik demokraták, olyannyira, hogy mennek és testi épségüket kockáztatva is tiltakoznak az alkotmányellenesség ellen. Felfordult a világ és az ember csak kapkodja a fejét, komolyan mondom.

Ennek alapján tényleg jobban teszi minden normális ember és demokrata, hogyha elhúz innen, itt hagyja a Fideszt a nyugger papáival, hadd fizessék ők a sarcot! Ilyenkor (is) elkezd kalkulálni az ember: ha most elindulok, akár gyalog is, két napon belül Szlovákiában lehetek!
@nemecsek ernő áruló: annál az a roszabb ha tudod, de nem találsz magadon rasszjegyet.))
HÖLGYEINKNEK!!!!

Egy zsidó verse...

RADNÓTI MIKLÓS

TÉTOVA ÓDA

Mióta készülök, hogy elmondjam neked
szerelmem rejtett csillagrendszerét;
egy képben csak talán, s csupán a lényeget.
De nyüzsgő s áradó vagy bennem, mint a lét,
és néha meg olyan, oly biztos és örök,
mint kőben a megkövesült csigaház.
A holdtól cirmos éj mozdul fejem fölött
s zizzenve röppenő kis álmokat vadász.
S még mindig nem tudom elmondani neked,
mit is jelent az nékem, hogy ha dolgozom,
óvó tekinteted érzem kezem felett.
Hasonlat mit sem ér. Felötlik s eldobom.
És holnap az egészet ujra kezdem,
mert annyit érek én, amennyit ér a szó
versemben s mert ez addig izgat engem,
míg csont marad belőlem s néhány hajcsomó.
Fáradt vagy s én is érzem, hosszú volt a nap, -
mit mondjak még? a tárgyak összenéznek
s téged dicsérnek, zeng egy fél cukordarab
az asztalon és csöppje hull a méznek
s mint színarany golyó ragyog a teritőn,
s magától csendül egy üres vizespohár.
Boldog, mert véled él. S talán lesz még időm,
hogy elmondjam milyen, mikor jöttödre vár.
Az álom hullongó sötétje meg-megérint,
elszáll, majd visszatér a homlokodra,
álmos szemed búcsúzva még felémint,
hajad kibomlik, szétterül lobogva,
s elalszol. Pillád hosszú árnya lebben.
Kezed párnámra hull, elalvó nyírfaág,
de benned alszom én is, nem vagy más világ,
S idáig hallom én, hogy változik a sok
rejtelmes, vékony, bölcs vonal
hűs tenyeredben.

1943. május 26.
@cesium-137:

Te antiszemita náci f@sz.
Ketrecbe veled!
@cesium-137: Például ha az ember hasonlít Gyurcsányra, vagy csak simán szabadság, egyenlőség, testvériség jelszóval kel fel az elnyomó rezsim ellen, és képes elkövetni azt a gazságot, hogy székház foglalás közben egyetlen autót sem gyújt fel, akkor zsidó. Tudjuk.

De tényleg nem rossz érzés, hogy a hazaszeretetről a leggyönyörűbb verset egy zsidó írta?
A kötelező hittanórákon lesz gyakorlati foglalkozás is: sósavazás.
@cesium-137: jó de mégis mi az ami alapján gyanakodni lehet?
hétfőn lesz parlamenti savazás ?
@V-PORT:

A rémes, hogy TUDNÁ is használni: a két tábort semmiféle kordon nem választotta el, ha a bácsika behúzott volna egyet a srácnak, semmi és senki nem akadályozta volna meg... hiába volt ott a rendőrség elvileg.

Jó, értem én, hiszen a székházfoglalókkal szemben mindent, még gyilkosokat is be lehet vetni, hiszen ballibsibolsibibsi hazaárulók...
@bella _ciao: Áááá dehogy én még puhapöcs sem vagyok. :)

ALKOTMÁNYT, DEMOKRÁCIÁT, JOGÁLLAMOT!! :)
nem kelet a diákoknak áttörni magukat a fides valton-b-közép gyilkosokon

amugy sem volt túrórudi a szék(let)házban,
viszont kaptak sósavas vaniliás karikát !
Mekkora szerencse, hogy volt a spájzbam elkészítve, egy k@szott nagy transzparens a "hazaárulók " felírat + képek , inséges ídőkre . Mikor akarták elővenni? Annak nagyon örülök, hogy élőben nézhettem a BÉKEMETET aktívistáit.
Nem tudtam, hogy nevessek, vagy sírjak :) :(
@Silbermann:

Istenem, hát ezt se tudod? Figyeld az orrukat!
(No meg persze sikeresek, értelmesek, és tudod, a lúzer náci baromoknak mindenki zsidó, aki náluk értelmesebb és sikeresebb. Vagyis mindenki. :D)

Nincs emberfajta, akit a náciknál jobban lenéznék. Nem létezik. Undorodom tőlük és mélységesen megvetem őket. Férgek. Csúszómászók. Undorító teremtmények. Éppen-emberfélék.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Kettős mérce? Az van bennem, mint minden tisztességes és normális emberben: a nácikhoz még csipesszel sem nyúlnék. Pedig a kutyám után minden gyomorforgás nélkül felszedem a szart!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Tényleg, köszi a csokrot, hiába meglátszik kinek volt gyerekszobája:))))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"Éljenek a rendőrök is, akik nem csinálják ugyanazt - a békés földön ülő demonstrálókkal - mint amikor mi voltunk hatalmon. :)"

Angyalom, azér' mindennek van határa!
Nagyot hazudni persze sokszor hatékonyabb, mint csúsztatni egy keveset, de itt átestél a lovon, mint ecceri kamadozó magyar hátrafelé nyilazás közben.
@Silbermann: Dehogyis, abból vonta le a következtetést, hogy a fidesz 4. alaptörvénymódosítása ellen tüntettek. Az csak zsidó lehet.
Ne foglalkozz vele, hivatásos provokatör, itt stefi néven híresült el, Fabius többször kirúgta, és mindig más néven jön vissza.
Amúgy meg ez a "csúnya zsidós feje van" c. faszsággal nem kell foglalkozni.
én azt hittem simán b-közgép védi a fradi, uppsz fides székházat

de nem... ezek sima köztörvényes bűnözők... elítélve...
a bűnöző a bűnözőt védi...
meg a sósavú munkásőr, meg az özzvegy nyugger nyanya...

fradimob.hu/index.php/friss/szakmai-hirek/item/2375-%C3%ADme-kubatov-kedvenc-gyilkosa?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201303
@Penivaldes: Mit mit. A gyerök a videofelvétels szerint monotonon hajtogajta az alkotmány nem játék mondókát, az öreg fütyi pedig mutatka a pofád befogod öcsi, vagy jön a sós sav... faszparaszt trotykosprosztó-tata.
@aritus: Megnyugtató szavaidat nagyon szépen köszönöm! Már tiszta stressz voltam. :)
@Nap Pali: Már megvolt kora reggel. Valszeg ez lett átvéve:

Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.03.08. 06:43:59
kicsit hosszú, de tanulságos:

"Íme Kubatov kedvenc gyilkosa!
Administrator - 2012. június 06. szerda, 13:16

Minisztériumi támogatás Fradi módra.
@V-PORT:

Ha egy picit keserűbben nézem, szomorúbban, akkor azt mondom, az ország menthetetlen. Ha ilyen korlátolt nyuggerek sora szavaz Viktorra, miközben sokan nem hajlandóak elmenni, hát...

Egy ország, amelynek azokat a polgárait hazaárulózzák le, akik pont a demokrácia féltése miatt tesznek ilyet, szerintem megérdemli a sorsát. Komolyan.

Az egész videó alatt azon gondolkodtam, hogy: ATYAÚRISTEN. Ezek elhiszik, amit mondanak!

És tényleg milyen irónikus: a FIATAL "demokraták" szövetsége székházánál FIATALOK tüntetnek, DEMOKRATÁK. :)))))))
@shinichi: "Most meg jogellenes a létezése."

Huuu látom te aztán tényleg beleástad magad a gárda feloszlatás bírósági ítéletébe. Ha ez így van akkor pld. biztos olvastad benne azt is, hogy pld. ha a résztvevők gárdista egyenruhában vonulnak fel, de egyébként nem sértenek törvényt, az jogszerűnek minősül. Vagy mondjuk azt, hogy az egyesület volt tagjai magánszemélyként bejelenthetnek rendezvényeket, a gyülekezési jog alapján ehhez is joguk van.

Gondolom kezded már kapizsgálni, hogy a legfelsőbb bíróság ezért is ítélte jogellenesnek a 2009-es békés demonstráció feloszlatását. :)

A nemvagyunk demokrata témáddal kapcsolatban, szintén érdemes lenne ragaszkodnod az eredeti szöveghez és nem ahhoz amit a neked kedves lakájmédiák faragtak belőle. :) Pontosan ugye azt mondta, hogy:

"nem vagyunk demokraták sem abban az értelemben, amit ez mára jelent,"

Magyarul sem totalitárius rendszerek, sem a liberális demokrácia hívei nem vagyunk.
Gondoljuk végig, hogy a liberális demokrácia leple alatt az elmúlt húsz évben kik tették tönkre, taposták, meg árulták el, lopták szét Magyarországot. Az értéksemlegesség és az általános választójog mellett szükség van értékhierarchiára is. A Fidesz is liberális demokrata párt, de kettős játékot játszik.
Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.03.08. 06:43:59
kicsit hosszú, de tanulságos:

"Íme Kubatov kedvenc gyilkosa!
Administrator - 2012. június 06. szerda, 13:16

Minisztériumi támogatás Fradi módra.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):
"Ennek alapján tényleg jobban teszi minden normális ember és demokrata, hogyha elhúz innen, itt hagyja a Fideszt a nyugger papáival, hadd fizessék ők a sarcot! Ilyenkor (is) elkezd kalkulálni az ember: ha most elindulok, akár gyalog is, két napon belül Szlovákiában lehetek!"

Hát ez jó!
El elehet menni, itt hagyni a kormányt a nyugdíjasokkal....
Szlovákia, mint a Nyugat kapuja
ott laknak a mi kedves tótocskáink....

Hová jutottunk?
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Tedd a virágokat a kisasztalra.
ma fogadom a rajongó üzeneteket.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

a népszabós videón a balraálló down-os fiút sajnálom...
az ő lelkük nem illik ebbe a gyűlöletföccsbe...
"fogyi"szinvonalon a körülötteálló békemenetesnemzetikeresztényjobbikos csürhe van...
ezeknek a stupidoknak semmi sem drága..
".. Kora este benéztem a Lendvay utcába, feltűnt, hogy a békemenetesek egy része jobbikos kitűzőt viselt, árpád sávos zászlót lengetett, .."

Pár nappal ezelőtt hogy fel voltak háborodva, hogy az mszp-s kampányfilm "összemossa" a fideszt a gárdával.. Igazából nem kell összemosni, meg sem lehet különbsèget tenni!
index.hu/belfold/2013/03/08/nonap/

„Nyilatkozni, miniszterrel tárgyalni a fiúk járnak, lent meg dolgozik az aprónép”

Nem mintha feminista lennék, ugye?:-D
A molinót gondolom az MSZP évértékelőre készítették, amit sajna le kellett fújni valami
oknál fogva.
Lehullott a lepel a cöf-ről. 10 önkéntes és néhány kivezényelt agyatlan bűnöző. A többi 400000 ezer lefizetett békemenetelő,akik most sehol sem voltak.
Csatlakozva az előttem elhangzott jókívánságokhoz: minden kedves hölgy hozzászólónak boldog nőnapot kívánok!
@quendelapo:

Figyelj, ez nem vicc ám!
Az egyik előző poszthoz írtam, meséltem, hogy Szlovákia már elkezdte a magyar agyak elszipkázását: kaptam egy felkérést egy felmérésre, hogy mivel sok-sok SSC települt most Pozsonyba, érdekelne-e engem a pozsonyi munkavégzés? Kitöltöttem a felmérést.

Most ott tartunk, hogy már nemcsak Cseh és Lengyelország számít a szemeben Nyugatnak, hanem Szlovákia is, és ha így haladunk, lassan Románia is.

Viccen kívül, ez a helyzet!

(És feltettem azt a szomorúan költői kérdést, hogy az odatelepült multicégek hány %-a hozta volna inkább ide az SSC-jét, ha normális kormányunk van?! Hányan maradtak volna itt és fizettek volna itt adót? De hát ez unortodoxia.)
Azért rohadt szar lehet most gondolkodó fideszesként, gondolkodó fideszes szimpatizánsként (lehet vagy 2 db az univerzumban) szembenézni azzal hogy kik rohannak a Fidesz székházat és Orbán Viktort védeni, gyorsreagálású nyuggerhadtest, ungarische blitzkrieg mit kostenlos BKV, észérvek zéró, gyönyörű, a nagy mű készen hölgyeim és uraim, a bolondoknak királya van és kéretik aztat tisztelni...
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: "szar lehet most gondolkodó fideszesként"

gondolkodó fideszes ?? az ojjan mint az indián sielő...

tuggyuk hogy van... csak nehéz elképzelni...
"A híveiknek esetleg érdemes lenne rákérdezni a vonagábornál, a látottak alapján mennyire őszinte az a kormányváltó szándék"
Jobb ha tudod Fabius, h ezt a jobbik hívek is tökéletesen tudják, amikor szükség megkívánja, ők is mindig együtt szavaznak a Fidesszel, mint a Vonáék.
WEgyébként én 3db fiatalt is megszámoltam kint a székházvédők közt :)
@rodeo36: végre! valaki elém vetiti a reményt. Köszönöm!
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:

"gondolkodó fideszes szimpatizánsként (lehet vagy 2 db az univerzumban)"

Gulyás is kiesett a versenyből??

"ő egyike a Nem Hülye Teljesen kormánytagoknak"----

--Fabius jól körülirja...
@MolnarErik: "a látottak alapján mennyire őszinte az a kormányváltó szándék"

Tudod csak annyira őszinte, hogyha a jobbik tüntet a fidesz székház előtt az semmiképp sem lehet őszinte, csak és kizárólag ha a libsik másznak be a fidesz székházba. :) Stimmt. Csak és kizárólag ti vagytok az őszinte kormányváltó csipetcsapat. :)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: @Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):

Persze, egyetértek.
Tényleg elképesztő, hogy hová jutottunk.
Hogy lenéztük a lengyeleket, cseheket, szovákotkat még 10 éve is! És ez a sok marha még mindég hisz a magyar felsőbbrendüségben...
Azt sem tudják hol vannak, mit cseleszenek.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
"Orbán a komcsi" No ezt sem teszi ki az ablakba.
@Nap Pali:
@gazoló:
Nem azt írtam hogy van, hanem hogy lehet 2 db (de szerintem túlbecsültem) :)))))))))
az is tipikus, hogy az egyik békamenetes öreg úr az olimpiai bajnokokat kezdi emlegetni. nem, nem bartókot, rippl rónait, szentgyörgyit hozza. de még nem a processzorok batthyány körének tagjait. a sportolókat. schmitt szelleme kísért még.
@quendelapo:
Ez a "lenézés" mégpedig alappal, a Kádár-korszakban volt a legerősebb. Abból maradt valamicske még 10 évvel ezelőtt. De az EM3 év tett róla, hogy ezt a kádárista csökevényt lerombolja. Földig.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Persze, hogy jogszerű. Minden az, ami neked beleillik világképedbe. Még! Még! Gábriel, érvelj, mondjad még.

"de demokraták sem vagyunk" Vona

"nem a diktatúra ellen harcoltam" Orbán

Ez a te világod. No még. Válaszolj kérlek, mondj ellent!
@Nap Pali: Hm. Eszembe jutott, hogy nekiment Fábry anno a "hitszegő" MDF-nek:

"zöld erdőben jártam,
Ibolyát találtam
Nem akart szavazni
le kéne savazni"

Ez ilyen bevett elintézési módszer lehet a magát "nemzetinek" nevező oldalon.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: amugy van fides gondolkodó

csak sajna azon törik a buksijukat hogyan lehet az országot leghatéknyabban legtovább kifosztani...

de ez is szép feladat és nemes...
@shinichi:
háziszárnyas nem mond ellent csak mellébeszél sasszé mint a parasztgyerek a Bécsi Burg parkettján és nincs függöny a közelbe amibe beleakaszkodhatna hát rendszeresen pofára esik

én csak bennetekete olvaslak róla és néha visszakeresem mit is ömlengett alája

brühühühü

különben már tahó maradt volna forever
@shinichi: Szerintem mára bőven elég volt egyszer cáfolnom a ferdítéseidet. :)

ALKOTMÁNYT, DEMOKRÁCIÁT, JOGÁLLAMOT!! :)
@Orica Középföldi: ernő áruló: jo, jo de hol?@nemecsek
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"Gondoljuk végig, hogy a liberális demokrácia leple alatt az elmúlt húsz évben kik tették tönkre, taposták, meg árulták el, lopták szét Magyarországot."

Hála Istennek, a te eszméd, a nemzetiszocializmus és a kommunizmus nevében semmilyen atrocitás nem érte a magyarságot. E két gondolatkör csak adott nekünk, és csupa jót tett. Vissza is sírják sokan e szép időket.
Jó a poszt nagyon, és megdöbbentőek a tegnapi események. Főleg - mint már sokan írtátok - az a szellemi sivárság, az a gyűlölet és agresszió ami a videók tanúsága szerint az ellentüntetőkből áradt. Nincsenek érveik, nem gondolkoznak csak a gyűlölet és a feltétel nélküli imádat (ov felé) kettőse munkál pirinyó agyukban.
Valami elkezdődött? Vesszük a bátorságot MI is, h a fiatalok mellé álljunk? Motiváltabbnak érzem magam....
@shinichi: Megint tévecc. Nekem sem a nácizmus sem a kommunizmus nem az eszmém. :)
@Myrath: Én meg elszomorodottnak jelenleg..majd Mariann felráz, reménylem!
index.hu/bloghu/velemenyvezer/2013/03/08/amikor_orban_viktor_hivei_kifutyulik_orban_viktort
"A Véleményvezért mégis határozott déjà vu érzés fogta el tegnap, hiszen az események során igenis fel lehetett fedezni a régi Fideszt és a régi fideszes szellemiséget. Csak éppen nem a Lendvay utcai pártszékházban, hanem azon kívül."

Meg valahogy engem is..
Nem tudom, ma miért törvénytelen az, amit a FIDESZ annó megtett.Néztem a közvetítéseket, minden csatornán. Miért gondolja a FIDESZ, hogy anit Ő, ŐK tettek, az törvényes volt, amit meg nem a szavazótábora, békemenete tesz, az ugye borzasztó törvénytelen. ŐK adták a példát!!!És minden elismerésem annak az embernek,aki nem hagyta magát felhergelni, még akkor sem, amikor ama bizonyos "békemenetes"nem agresszív, totál toleráns, láthatóan nyugdíjas, "békemenetes" emberke inzultálta. Én a kalapom leemelem, ez előtt a fiatal ember előtt!!!Az ország kifosztása pedig már két éve folyamatosan megtörténik. Előtte is, nem kétlem, volt ilyen. De hogy egy dakota közmondással éljek: a döglött tehenet nem lehet fejni!!!
Élni, és élni HAGYNI!!! Akkor lehet fejni. Nem olvastam el a sok hozzászólást, direkt. Mert van véleményem, persze, a saját bőrömről. Engem kurvára nem érdekel, kinek mik a felmenői, "kommonisták", ologarchák, milliomosok, zsidók, netán cigányok... stb... engem az érdekel, de nagyon, hogy KI, KIK tudják ezt a földbe döngölt ország embereit, lakóit élhető hazában elviselhető, és megélhető helyre hozni.
A cigó újabb alkotmánymódosítást rendelt el, ami jól jött a ballibásoknak, mivel a diákbuli leült, a matolcsy trónra lépésével sem dőlt össze az únió, és már kellene egy újabb csinnadratta , hogy foglalkozzon velük a TV, és miután az ukáz is megjött Brüsszelből és a soros Soros apanázs Ámerikából, az éppen erre járó Ron fiú iránymutatása alapján, megkérték a HAHA-s hülyegyerekeket, hogy ugyan már, két kender füstölés és vizsga dátum között nincs-e kedvük egy kicsit bulizni, balhézni:
- A feladatot a szintjükhöz mérik majd, mindösszesen három magyar szót kell betanulniuk, és ha-ha a kamera feléjük fordul majd, majd csak akkor skandálják, ha nem is túl meggyőződéssel, de legalább félhangosan, hogy ALKOTMÁNYT, DEMOKRÁCIÁT, JOGÁLLAMOT!!!
Azt, hogy ezt miért kell, azzal ne törődjenek, majd Fábius úgy is megmagyarázza, a zümmögő kórus is rá tesz majd egy lapáttal, és Gábriel blogrobotot úgy is elküldik a pecsába.
Legyenek nyugodtak, lesznek "ellentüntetők" is , nem kell tőlük félni, olcsó nyuggerek, de hát ennyi pénzért csak ilyenekre futja majd. A többi csőcselék meg majd úgy is odamegy magától és Bencsik elvtárs is küld még egy embert. Mulat a pesti nép. A Gabika sütijét elfogadni tilos, mert nem is házi sütésű, és nem is kóser. Az Olgika már felkészült, az EU is csak a jelre vár. Induljon a banzáj!
Gordon nevét kiejteni tilos, nem tud róla, és ha igen, lebukás esetén a cég mindent tagad.
Este hűvös lesz, ne üljetek a hideg földön, sétáljatok, mondjuk az Alkotmánybíróság elé, ott aztán nagyon várnak majd bennetek. Főleg este. TGM ott lesz, hiszen ennek a spontán tüntetésnek nincs pártkötődése. Beszédet is fog mondani, nagyon kérünk benneteket, hallgassátok végig! 11-ig maradjatok csak, addig lesz TV közvetítés, utána minden öntudatos demokrata és náci úgy is átvált egy pornócsatornára.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): nyugodj meg kismalac! a nyuggerek elmennek szavazni és nem Viktorra teszik a keresztet. Nem minden nyugger veszi be a tudatmódositót
@Myrath: Ezt kívánja az Orvbán. Jól jönne neki egy kispolgárháború, alaptörvénybe iktatott rendkívüli állapot, amikor is még jobban korlátozhatók az alapjogok.
@guma: fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/529834_451096668294583_124274527_n.jpg
"A férfiaknak kis információ: Mivel ez nem a szerelmi vallomások ünnepe, a vörös tulipánt kerülje, ahogy a vörös rózsát is, akkor már inkább sárga vagy fehér színben válassza. De tökéletes lehet az orchidea, mert az a műveltség és kifinomultság virága, a magnólia, ami a természetesség, és a kála, ami a szépség virága."
Még valami!!! Ha lehetőségem lett volna rá, én is mentem volna oda, ahol az bizonyos "kőbe vésett" alaptörvény módosítása ellen tüntettek. Amit, ugye, kőbe véstek, asztalt is előírtak neki, ajándékba adták az iskolásoknak, festményekkel díszített kiadványokat drága pénzért, azután meg ajándékba adták. /Mondjuk a festményekről megvan a véleményem... node ... nem én vagyok a Kerényi/
De ez a gránitba vésett alaptörvény... / nagybetűvel az ALKOTMÁNY nevű dokumentumot vagyok hajlandó leírni/... már a negyedik módosításon esik át! Hát miért nem voltak olyan okosak, hogy egyből... bármit... ama bizonyos kétharmaddal.... ugye ... bármit
@KÁTÉó53éúétr6:

Tudom, hogy nem mind agymosott idióta, de mégis...

Egyébként bocs.
A nickem: Kismac. Egyrészt nagy kezdővel, másrészt nem malac. (Kismaci nick volt már, rövidítettem.)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Cáfoltad a ferdítéseimet? Leírom, hogy a Gárdát betiltották, erre az a válasz, hogy de fehér inget, meg fekete bekecset lehet viselni? Micsoda logika. Te egy el nem ismert zseni vagy. :) Azért szerencse, hogy nem a liberális demokraták csapatát erősíted. :)
Tudod mi a különbség egy demokrata, meg DEMOKRÁCIÁT-ot ordító neonáci között, nemdemokrata, diktatúra ellen nem harcoló barátom?
Neked mindenki ellenség, aki nem a te gondolatvilágodat szajkózza. És az összeset le is győzöd. Cáfoltad ferdítéseimet. Bruhahahaha. Védd tovább tovább a nemdemokrata, diktatúra ellen nem harcoló, szabadságot röghöz kötéssel növelő, huligánkodva egy helyben ülőket békésen és méltósággal savval fenyegető ellentüntetőidet. A saját gránátszilárdságú alaptörvényüket egy év alatt teleturházott zsebkendő értékűvé silányító nemdemokratákat.
ezentúl nem taplózhatjuk papcsákot büntetlenül?

Alaptörvény 2.0: új korlátokat szab a szólásszabadságnak a Fidesz

hvg.hu/itthon/20130308_alaptorveny_modositas_velemenynyilvanitas
@Doki J.:

Jaja, ez a litánia, ezt kell jó sokszor jó sok blogon leírni.
@shinichi: "Neked mindenki ellenség, aki nem a te gondolatvilágodat szajkózza."

Ebből látszik igazán, hogy marhára nem ismersz csak tolod az ex cathedra dumát, de hát azt már megszokhattuk, eddig is. :)
Végig nézve a tüntetésen készült videókat, egy dolog vált biztossá számomra. Nemsokára nagy volumenű fejlesztések fognak elindulni a kiemelt kórházak intenzív és pszichiátriai osztályain. Nemsokára élesben i beindul a választási kombájn (copyright by Hofi) és kell majd a hely a sok elborult agyú Fidesz nyuggernek. Bár ha azt nézem, hogy az egyik videóban az valamelyik azt mondta, hogy végre fejlődik az ország és, hogy az egyetemisták az ő nyugdíjából tanulnak, akkor már jelentős késében vannak ezek a kapacitásbővítő beruházások. :)
De valamit én nem értek. Ennyi ember él párhuzamos univerzumban? Ezek nem járnak az utcán? Ezek nem vásárolnak? Esetleg nekik fán terem a pénz?
Persze az is lehet, hogy az ő tévéjükön csak a következő csatornák foghatók: M1, M2, Duna, Hír Tv és Echo TV.
@gazoló: :) Mondjuk ebben a verzióban Harveynak leégett az arca a robbanástól, meg a ráfojt vegyszertől. :D
@nemecsek ernő áruló:

Bazki, én mindig kiakadok. Számomra a zsidó az egy pont olyan vallás, mint a katolikus, a református, evangélikus, stb. Ez olyan, mint a homoszexualitás: hát ki nem szarja le, kinek mi köze van hozzá, hogy az illető nő vagy férfi kivel osztja meg az ágyát?!

Jó, tudom, én amolyan bibsibolsilibsi lennék, aki elismeri más vallását, bőrszínét, alapvető jogait. Ma ez Magyarországon HIVATALOSAN nem így van...

Aki mást azért gyűlöl, mert zsidó, mert más színű a bőre, az pótcselekszik, mert szar az élete és könnyebb másokat hibáztatni érte. Ergo: looser. És ha looser, és ilyen, akkor megvetendőbb egy csúszómászónál is.
"Orbán Viktor ha fel ül a lovára
kivágtat a budapesti határba
Onnan küldi Rogán Tonit Moszkvába,
hogy eladja a becsületünk a muszkának.
Toni Toni ne add el a becsületünk a muszkának
Ne légy árulója a szép hazánknak.
De a Tonit nem érdekli az óvószó
Neki Simicska haszna előbbre való
Toni s Viktor elárultad a hazánkat
Eladtátok a becsületünk a muszkának.
Ezek után hogy szólhat az igaz szó?
Le van szarva a két áruló!"

Tegnap érkezett. A népköltészet legújabb gyöngyszeme.
Látom megint rendeltek Izraelből egy kis jobbik-fikázást!:))
Azért meg kéne várni mit mondanak majd erről.
Gyulyást mi is néztük egy kicsit.
Aztán sajnos később megnéztem a Hörr tévén a selmgeci kiflicsücsök asszonyságot is,aki szintén szokás szerint magát adta.
Ha tényleg jobbikosok is voltak ott annak nem örülök.
És mijafaszér mentek oda?
@nemecsek ernő áruló: Arra gondolsz amire én?
Baszod egyetértek egy zsidóval!
Ez már a vég!:))
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

"A férfiaknak kis információ: Mivel ez nem a szerelmi vallomások ünnepe....

Írassuk bele a kotmányba,oszt jó napot....
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):
Kisma... na, tudod... :D
Bódog, Bódog, Bódog... a tesónak is! :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Erről beszéltem, köszi, hogy demonstrálod :)))))))
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): Ööö lehet nem a bőrszín hanem a viselkedés számít?
Engem nem érdekel,mert én mindenkit utálok.:))
hehe, kidobták, mert emlékeztetné őket régi enmagukra:

A Lendvay utcai szemétben találták meg a Fidesz programját

"a Fidesz 1989-es programjának több példánya úgy jutott a székházfoglalókhoz, hogy megtalálták azt az épület mögötti szemétben (konkrétan hetekkel ezelőtt baszkodhatták ezeket ki a lendvay utcából :DDDD) ezeket kihozták, és elkezdték osztogatni, majd az egyik gyerek fölmászott az erkélyre és felolvasta."

cink.hu/a-lendvay-utcai-szemetben-talaltak-meg-a-fidesz-program-451553552
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):

A "zsidó" a "libsi" a "komcsi" szavak azok az érvek!!! Egy igaz náci, vagy antiszemita ezen szavak hallatán tudja mit kell tenni.
@bella _ciao: senki sem szeretne szembetalálkozni az egykori önmagával ha piszkos a feje.
@bella _ciao:

Hihihi...ez nagyon állat! :DDD
@kifordított nagyanyó: Akkor te vagy a kismalac, nem?

"Három kívánság

Agresszív kismalac ballag az erdőben, szembejön vele a jó tündér:
- Kedves kismalac, mivel találkoztál velem, ezért három kívánságodat teljesítem, hallgatlak...
- Hülyeség! Nőtől szívességet?"
Egy részlet a Véleményvezér blogból, ami mindent elmond az ellentüntetőkről:

"Ráadásul a tegnapi napnak ebből a szempontból akadt több igencsak szimbolikus pillanata. Mikor a fiatal tüntetők Orbán Viktor korai beszédeiből olvastak fel részleteket, a 2013-as Orbán Viktort és kormányát védő idős tömeg egyszerűen kifütyülte azokat is. "
@bella _ciao: Ez gecijóóó!XD
Mondjuk elég csak pár évet visszamenni,és látni mennyit "változtak".
@kifordított nagyanyó:

Hajszálpontosan.
De tényleg, kinek mi köze van a vallásomhoz, a gondolkodásmódomhoz, ahhoz, hogy kivel bújok ágyba... és a legdurvább egyébként, még nem olvastam végig a kommenteket, nem találkoztam vele, de:

nem tudom, megfigyeltétek-e, de akik ott igazából gyűlölködtek, azok a marha vallásosak, akiknek ELVILEG szeretniük kellene felebarátaikat, nem "agyonverni" meg "sósavazni"...

(Na többek között alapvetően ezért is utálom a kereszténységet, mint olyat. Főleg a katolikus vallás, amelyik minden bűnt elkövetett, amit el lehetett, erőszakkal térített és társaik... és 900 év kellett nekik, hogy elismerjék: és mégis mozog a Föld - a Nap körül.)
@bella _ciao: Nem azért mert emlékezteti őket valamire, nincs ezeknek se emlékezetük se becsületük, azért dobták ki, amiért Paris Hilton kidobja a tavalyelőtti kabátot, már nem divat. Náluk már az emeszempé-munkásőrség-kádárapánk a divat a hülye demokrácia meg hasonlók helyett.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): :)
DDDDDDDDD

ez is gyönyörű és kösz! :)

ha már törvénybe iktatnád, biztos ők is örülnének neki :)

(mi kaptuk nőnapra a kocsmánkban :DDDD, de közkincsé teszem a színes hölgyeket, miniben...))

www.youtube.com/watch?v=3cbMLeeV1ww&feature=player_embedded
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): Mondjuk katolikus vallási vezetőt ritkán látni a parlamentben,vagy hivatalba/minisztériumba menni elsikálni a dolgokat.
Amúgy a lúzereket sem kell lenézni.
Nem mindenkinek jön be az élet.
@shinichi: én is köszi, hogy közben te is sok mindent demonstrálsz. :)
@Myrath:

Ha' mögmontta a párt, hogy mit kő gondúnyi! Há'nem? Azt kő gondúnyi, hogy ugyi... ööö... ezek hazaárulók. És azé' hazaárulók, mer' ugyi... ööö... és... öööö... Gyurcsányahibás! Elmúttnyócév! Libajnai!

Ezököt kő gondúnyi.

Hogy mit kérdez? Hogy mé'? Hát ugyi... azé... me'... ööö... nem takarodsz inné' a kameráddal, te gyurcsányista hazaáruló LIBERÁLIS?!

Na kb. ez a szint. :))))))))))
@kifordított nagyanyó: Dehogy Izraelből. Fabius teljesen önállóan ilyen. Ha a jobbik tüntet a fidesz székháznál a fidesz ellen az csak kamu, de ha bezzeg a libsifiókák az már maga a nagy márciusi forradalom. :)
@kifordított nagyanyó:

Félreértesz!!
NEM nézem le azokat, akik a nép egyszerű fiai. Nem ők a lúzerek, hanem a nácik, akik a saját lúzerségüket húzzák rá más vallású vagy bőrszínű emberekre!

Azért ez különbség, kéretik nem félreértelmezni a szavaimat! :)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

:)))))))))
Oké, így mindjárt más! :)
Én kérek elnézést... :P
@guma: Gyönyörűek, de olyan egyformák..és miért ásítoznak az elejin?:-D
@rodeo36: "ha még most sem teljesen világos az, hogy orbánviktoregyetemista egy mszmp PB frakció beépített ügynökeként a saját pecsenyéjét sütögeti "

Sajnos ez a kisebbik baj. Mert ha ügynök, akkor alapvetően idegen hatalmakat szolgál. :-(.

Visszatérve a fiatalokra. Miért jutott eszembe? Pont ez?

SBG Buddha:

"Az emberek mindig azt kérdezik tőlem: 'De ezek a szabad gyerekek hogyan fognak hozzászokni az élet taposómalmához?' Én pedig azt remélem, hogy ezek a gyerekek élen járnak majd a taposómalmok eltüntetésében."

forrásom, nem kell megijedni az url-től, a cikk jó:
vilaghelyzete.blogspot.hu/2013/03/sommerhill-drama-kell-e-egyaltalan.html
@Penivaldes: penike, nem piszkos, korpás, de nagyon

kis virággal nektek hölgyeknek kívánok szép napot, olyan szép, amikor a kankalinok ellepik a bakony lankáit

www.somogyportal.hu/ape/pages/contents/photo.php?width=500&height=333&id=4455
@Penivaldes: DDDDDDDD

én is, főleg ha ilyen színesek is :)

@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

talán nincs elég férfi a láthatáron vagy nem kaptak virágot esetleg verset :)
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Baszod!Tudod útálom leírni de megint igazad van.

Ahogy írták egyszer:A fidesznek nincsenek elvei,érdekei szerint cselekszik.

Erre írom mindig:Thénardier a csatamezőn:Na asszony,holnaptól royalisták leszünk!

@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): Oké,rendben.
@Doki J.:
Nem gondoltam, hogy ennyire buta vagy.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): Most mondhatnám, hogy csúsztatsz, de magam is szoktam ám olyantot! :-)
"ovácsműhely
Kovácsműhely

Agressziv kismalac betéved egy falusi kovácsműhelybe, épp akkor
készül el az uj patkó, de
még meleg. Mire az agressziv kismalac:
- Megnézhetem ezt a patkót?
- Hát persze.
Az agressziv kismalac fel is veszi, de abban a pillanatban el is dobja
mert forró!
Mire a kovács:
- Mi van meleg volt?
- Nem, b**zd meg, én ilyen gyorsan tudok patkót nézni!!!"
@kifordított nagyanyó: Egy barca-hívőnek csak igaza lehet, semmiben nem téved, az ízlése pedig legendás :)))))))
@kekex:
"Ezek ingyen hülyék." dehogy! Nem láttad a transzparenst? Mennyire "spontán". Épp akkor készítették házilagosan. Pont olyan, mint a tüntetőké. hehehe
Ügyeees.
@rdos: világhelyzete.....megszakadok a röhögéstől.
@bella _ciao: jaj köszönöm szépen, annyira kedves vagy.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:
"Persze az is lehet, hogy az ő tévéjükön csak a következő csatornák foghatók: M1, M2, Duna, Hír Tv és Echo TV. "

Megnéznék egy felmérést arról, hogy hányan ismerik a habonyárpi sztorit?
Érdekelne, hogy az ellentüntetők, "békemenetesek" pillanatok alatt hogyan tudtak ilyen transzparenseket gyártani?? Mert sok idős embert láttam a közvetítésekben, kizárt, hogy otthon a kamrában tartanák ezeket, mondván, majd jó lesz még valamire. Meg tényleg nagyon kilógott a sorból az utolsó kép, amit csak úgy odaragasztottak. /az a bajuszos embert/
@rodeo36: fájdalmas, de igaz.
nem véletlenül lett a legkiszolgáltatottabb és kizsigerelt réteg a melós...

de ha megindulnak egyszer, szerintem nem kell nekik a sok milliós traktor, hogy felérjenek a fővárosba :

www.bama.hu/baranya/kozelet/volt-banyaszok-tuntettek-pecsett-487097

www.orbottyani-hirhatar.hu/hirek/banyasz-demonstracio-pecsett
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: A te ízlésed pocsék de milyen lehet az élettársadé???:))
Bízom benne hogy csak a pénz meg a biztonság miatt van veled!:))
@quendelapo:
Szerintem nagyon kevesen ismerik. A nevét is . Sose volt előretolva. Én is szívesen lennék ennyi pénzért "háttéranyag". Csak az ECHO TV-ét kell nézni, ott a neve még sose merült fel, miért is?
@quendelapo: ne is mond, a tegnapi riszpekt ház videón a fideszes képviselő sem tudták/akarták megmondani, mi a funkciója a kormányban, miből fizetik habonyt. sőt, babák fideszes képviselő még nem is hallott róla.

index.hu/video/2013/03/07/habony_arpad_nyomaban/
G. Fodor: Brüsszel nem Moszkva
Nincs olyan messze és nem is arra van.

Kávé helyett. :)
index.hu/gazdasag/2013/03/08/tobb_bank_is_nevet_valtoztathat/

Ez mekkora hülyeség már, nem?
"A fenti dilemma minden olyan banknál felmerülhet, amelyiknek a neve betűszót tartalmaz, és a betűszó utolsó betűje a bank szóra utaló B betű. Ilyen például az MKB Bank Zrt., amelynek a hivatalos nevét nem biztos, a köznyelvben használt "MKB bank" formulát azonban valószínűleg "MKB-bankra" kell majd változtatni a helyesírásban (az MKB eredetileg Magyar Külkereskedelmi Bankot jelentett)."

Mijaz, hogy Bank-bank?
A vén szarháziak szerint aki fiatal és a fidesz ellen tüntet az csak is ballibsibolsi szabadkőművessegédmunkás lehet! 20 év alatt a fiatal demokraták szövetségéből agyhalott zombi nyuggerek pártja lett!
mégis miért gondolta eddig a kedves posztíró, hogy Gulyás nem olyan, mint a többi???
@nemecsek ernő áruló: de ez most tudtosult gpontban. a nagy seggnyalás közben valaki elétett egy térképet, s lőn a megvilágosodás.
@Penivaldes: Espanába? Kétleném..ott nem lehet zsidózni olyan jókat, ugye..:-P
@kifordított nagyanyó: jaj hát a haverod élettársa helyére. nem is az én ágyamba!.)
index.hu/bloghu/comment/2013/03/07/selmeczi_gabriella_lett_a_fidesz_kevin_spacey-je

"Végül is a House of Cardsszal jobban járunk, mintha valamelyik észak-koreai sorozatból tanulna válságkezelést a Fidesz."

Majd eljő az az idő is..
@ésmi nem foglalt:
Ja, a habonyárpi sztorit elenyésző kisebbség ismeri. Máris megvan a válasz arra, hogyan élhetnek itt néhány millióan egy alternatív válságban. Ne csodálkozzunk azon se, amikor azt halljuk, hogy szegény kormány mit tehetne hisz az egész világon válság van.....tudjuk, a bankok, és Gyurcsány miatt.

2010 telén kellett volna forradalmat csinálni, amikor keresztülnyomták a sajtótörvényt, pontosabban a cenzor törvényt. Akkor persze a teljes kereskedelmi média fülét-farkát behúzva kushadt. Most meg írják, hogy nincs hirdetési bevétel és recesszióban a gazdaság, nincs beruházás.
Nincs basszák meg, mert nincs szabadság! és ahol nincs szabadság ott egy hatalommániás törpe kisebbség úgy bassza szét az országot, ahogy akarja. Az, hogy itt tartunk a kereskedelmi média tulajdonosainak és irányítóinak is a felelőssége! A sajtótörvény vitájakor nem rinyálni kellett volna, hanem országos tiltakozó kampányt szervezni.
Kíváncsi lennék, hogy tanultunk-e ebből? Megtanuljuk-e, hogy többet nyerünk, ha a jogainkat képviseljük, mintha a jogainkkal szemben a pillanatnyi érdekeinket?
@Penivaldes: Aha,szóval szeretnéd ha az ágyadba kerülnék.
Jöhet az egyenes beszéd,nem kell itt utalgatni....:))
@bella _ciao:
és még az is lehet, hogy igazat mondtak a fideszes képviselők és tényleg nem ismerik habonyárpit.....
nincs nekik megengedve, hogy ismerjék.
Mi közük hozzá? Azér kapják a pénzüket, hogy nyomják a szavazógombot, nem ezér, hogy hülye kérdéseket tegyenek fel a Kárpátok géniusának.
@Doki J.: a sok fasságból csak egyetlen apró momentum:

Te bármilyen kontextusban fel tudod hozni Ron Werbert? Azok után, hogy a Fidesz-nek a Finkelstein-Birnbaum zsidó-buzi házaspár ad tanácsot? Hát hozzájuk képest ez a Ron Werber egy fehérruhás Mária-lány. Hagyjuk már..... !
@kifordított nagyanyó: pedig így van, és én ezt látom, tehát ha nem jól látom, a szavaknál több kell, hogy megváltoztassam a nézetemet. Te az értelmesebbeket képviselet, nem a zsigeri gyűlölködőket, kár hogy a kisebbséghez tartozol, és ez dicséret volt, de ne szálj el egy ballibsizsidócigánybuzi véleményétől ;)
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: nagyon romantkus, hiába az igazi nagy érzések sokáig tartanak.
:D
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): kérlek ne haragudj, hogy ilyen felületesen olvastam, nem volt szándékos
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Te jó Isten!Tényleg nagyon jól bírja a szerencsétlen.
Mit követett el előző életében hogy ezt kell kibírnia?

Amúgy ha sokat pofázol nem leszel 31.
Kis csíra...
:))))
@Penivaldes: Off.

Nőnapra sok sok virágot kívánok. On.

Ne légy előítéletes. Ne azt nézd, ki mondja, azt nézd, amit mond. Azért raktam be kedvcsinálónak az idézetet.

Kedvenc témámról, oktatásról, nevelésről ír. Nem semmi.
@Penivaldes: Fenét!Fogott egy sterencsétlen balekot és nem ereszti.
Ugye @csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: ? :))
@kifordított nagyanyó: hát nem szeretem ha elfoglalják az alvóhelyem. mert ha te az ágyamba, akkor én hol? ugye ez a kérdés, amire választ kell lelnünk.
@quendelapo: ismerik azok, különben abba a hibába eshetnének, hogy a járdáról lelépve beszólnak a főnök terepjárós barátjának. van a fidesz tagoknak is kötelező arcképcsarnok, amit álmukból felkeltve is fújnak.
Remélem hogy pár vénségnek alaposan felment a vérnyomása 1000-re.
@hot-spot:
"Remélem hogy pár vénségnek alaposan felment a vérnyomása 1000-re. "
azok most az orvosnál ülnek, és kórusban szidják a kormányt...
@rdos: ok, próbálok elvonatkoztatni attól, hogy egy keszthelyi elmebeteg szerkezti az oldalt.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Köszönöm.
De ha csak ennyi a "hibád" akkor az még belefér.:))
@Secnir: Hjaja.Isten elintézi a hülyéket úgy is.Jobb ezt a természetre bízni.A nyugodtsággal meg tényleg fel lehet húzni a másik vérnyomiját agyvérzés szintre.
@quendelapo: meg habony ott volt gyulán is a frakcióülésen. gondolom bemutatót tartott a "hogyan védjük meg magunkat a ránk támadó nyugdíjasoktól" tudományából. azt már inkább elhiszem, hogy nem merik megszólítani a nagyembert.
@kifordított nagyanyó: Simán, más nem is lehet, képzeld hány év kemény nevelése van bennem :))))))
@kifordított nagyanyó: Vazzeg, és EZT ebéd ELŐTT???? Ahogy Murinyó öleli a belőtt sérós Céert....karácsonyig hánynom kell...:/
Na asszem én rám támadott volna valamelyik vénség,én egészen biztosan nem lettem volna ilyen toleráns vele.
Undorító,mikor a korával akar valaki tiszteletet kivívni magának illetve a korára való tekintettel azt hiszi hogy bármit megtehet.Nálunk itt a házban is vannak ilyenek,míg ki nem rúgom alóla a járókeretet egyszer.
@kifordított nagyanyó:

/"ronaldo_jobb_mint_maradona_vagy_pele"/

Maradonánál biztosan ,de Pelevel csak Messi veszi fel a versenyt...
@hot-spot: bőven elég ha felajánlasz nekik egy pohár hideg vízet.
@gazoló: Kabbe!:))
Nem hiába nem említette Mourinho,mert nem fér be a klubba.:))
@Penivaldes: Pedig én szeretem az idős embereket és tisztelem őket alapból,de a videóban szereplő típusoktól behányok,szó szerint.
@cesium-137: FABIUS, TÖRÖLTED MÁR EZT AZ ÁLLATOT???
@AKIsTUDATLAN:
Nem erre a tüntire készítették, hanem a lefújt birkamenetre. Most csak előhúzták a sifonérból.
@Penivaldes: Megbírja!:))

@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:
@gazoló:
Eszembe jutott amit a bátyámra meg a haverjára mondtam: A két löcsög! :))
@AKIsTUDATLAN: Szerintem 80 és a halál közt van és már vizionál,azért irkál baromságokat.
@Penivaldes: Sajnos muszáj,dolgom van.
Majd este rátok nézek.
löcsög=köcsög természetesen.
Na csá.
@Penivaldes:
:-)

Kedvcsinálónak egy újabb, jelen poszt tágabb témájához (gyereke és közélet) is illő idézet fenti linkemről.

"Neill a következőket írja erről a könyvben: “A Summerhill demokratikus formában, iskolai önkormányzattal működik. Mindent, ami a társas vagy csoportélettel kapcsolatos, beleértve a társadalmi vétkekért járó büntetéseket, a szombat esti iskolai nagygyűlésen szavazással rendezzük el. A tanári kar minden egyes tagjának és az összes gyereknek, függetlenül az életkorától, egy szavazata van. Az én szavazatom ugyanannyit ér, mint egy hétévesé.

… Az állampolgári jogok gyakorlati megvalósításának pedagógiai értékét nem lehet túlbecsülni. A Summerhillben a növendékek foggal-körömmel harcolnának, ha el akarnák venni az önkormányzáshoz való jogukat. Véleményem szerint a heti egyszeri iskolai nagygyűlés többet ér, mint az egész heti oktatás.” Ön szerint megvalósítható-e az önkormányzat egy másmilyen oktatási rendszerben?"
Hát ajtót betörni, meg magánterületre bemenni, az egy olyan dolog, ami ellen bőven fel lehetett volna lépni rendőrségileg!
Nem tették szerencsére.
Az a Bácsi akibe most az egész ellenzék kapaszkodik, valóban elítélendően viselkedett, így nem lehet beszélni és nem is kell, és főleg nem szabadott volna a provokáció szintjére lesüllyedni!
Az ellenzék nagyon frusztrált az látszik!!
hiába nevezgetik és bújtatják új meg új köntösbe az elvtársak magukat, a híveiken kívül nem hisz már nekik senki!
A felméréseken is jól látszik Bajnaiék annyit értek el, hogy kiharaptak egy szeletet az mszpből. Megosztották a híveiket azt jó napot!
Csak az a baj, hogy a ballib oldal nagy erkölcsi magaslatokról osztja az észt,(lásd Fabius és társait), miközben olyan kettős mércét alkalmaznak magukkal szemben, hogy az nagyon gáz. Ők mindent elítélnek, KIVÉVE magukat, nekik ugyan is mindent lehet!!
De nem baj ez a viselkedés, meg az utána jövő hasonló propaganda írások, mert ezekkel csak napnál jobban bizonyítják semmi közük a demokráciához.
És nagyon frusztrált az ellenzék, mert nem az ő akaratuk érvényesül, de hát ők vannak kevesebben, egy demokráciában meg az kormányoz akire többen szavaznak! És ez a mai napig a fidesz!!
A fidesz szintén nem jó az országnak, de az ilyen ellenzékre csak a híveik szavaznak!!
Sok sok ilyen frusztrált írást kell még írni az index blogokon a ballib propagandistáknak!!
@irógép: A bácsit nyugodtan a nevén nevezhetnéd.Vén hülyének hívják.
@hot-spot:
na ebben egyet értünk, bár hogy is látod a történteket!
@hot-spot: Ennek semmi köze a korhoz, a nyugdíjértesítővel együtt kapott ez a fajta valami oklevelet vagy mi a francot, hogy mától maga nyugdíjas, bármit megtehet alanyi jogon. Ő építette az országot (irodában bérszámfejtett 6 kolléganővel egy 20 főt számláló üzemben), ő mondott le mindenről (lusta volt bármihez is) tehát most minden az övé, minden érte van, minden neki jár és mindenre az érv: mer' jár.
Az a gáz, hogy az idősekből sokan nem ilyenek, de kit érdekel ugye, összemossák ezekkel.
@irógép:
Árulkodó a neved!
"Hát ajtót betörni, meg magánterületre bemenni, az egy olyan dolog, ami ellen bőven fel lehetett volna lépni rendőrségileg!"

Ja, csakhogy a kormánypárt székházának udvara nem igazán magánterület.
@irógép: aham. ha még ma is áll a kétharmad cöveke, akkor miért is kell a módosítást egyéni képviselő indítványba csomagolni? miért nem lehet róla társadalmi vita? ugyanez áll egyáltalán az alaptörvényre.
ki is frusztrált? aki ki mer állni, vagy aki sunyizik?
@gazoló: Ne mond már hogy nem tudod, az a sunyi képű kis niceguy a striciöltönyeiben aki pattogni szokott a Real kispadja mellett és csak két témája van: énmekkorazsenivagyok, illetve bezzegabarszelóna...:)
@nemecsek ernő áruló: "a magyar föld szeretetéről a valaha volt leggyönyörűbb verset egy zsidó írta"

Nem fejezted be a mondatot. Így teljes:

"a magyar föld szeretetéről a valaha volt leggyönyörűbb verset egy zsidó írta, akit magyarok gyilkoltak meg."
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:
Lehet hogy OV azt szeretné ha a fiatalok és idősek egymás torkának ugranának.
Oszd meg és uralkodj,ugye.
@épészmérnök: Elnézést kérek. Ez valóban lemaradt.
@Dr. jenőke (jenőke): Az az igazság,hogy az ember tényleg azt kívánja,hogy bár csak baszódna be úgy a gazdaság,hogy egyszer ne vigye a postás ezeknek a lovettát.
De ugye a szüleim is nyugdíjasok,így nem kívánhatok ilyet.Bár én gondoskodnék róluk akkor is,tehát nyalja ki OV a hátsómat.SS
@irógép: szerintem neked vannak komoly problémáid.beültették a kisagyadba ,hogy gyurcsány bajnai ,oszt jónapot.a világ ennél többszínűbb.én ugyanannyira leszarom gyurcsányt mint orbánt.azért ne legyen ilyen szelektív az emlékezeted,6-évvel ezelőt miket mondott viktor?most csak egyet,a nép bármikor elzavarhatja a kormányt.ja,hogy most ők?akkor nem.azt a vén köcsögöt nem bácsiznám,betakarnám.hajrá fideszSAVAZÓK!
vadbarmok ezek
megint neki a falnak, odacsődítik a sok hülye ordibáló nyuggert amivel megint csak maguknak blamálják
ész nélkül
de ezek ilyenek voltak mindig is, fejjel a falnak, sőt véres fejjel csak azért is még egyszer, egy bogár okosabb náluk.
és persze megy a hazudozás is nekik ezerrel, hogy velük mindent meg lehet beszélni, aha, egy nagy lófaszt

Rétvári Bence is megmondta, hogy az alkotmány a magyar emberek alkotmánya. tegnap meg is mutatták magukat a magyar emberek. most már legalább tudom, kik is azok a fideszes politikusokon és nyaloncaikon kívül.
Elképesztően el van bújtatva az összes politikai blog.A kormány nyilván kiadta az ukázt az új indexes főmuftinak.
@cesium-137: köszönöm szépen, hogy ezt leírtad. én meg most teszem meg a fejlentést
@Virág et.: Egy hibrid elektron. Hol hullám, hol anyag.
@Kuviklacz: Hát ha már Bajnai is azt mondta korábban, hogy "Demokrata és hazafi Orbán Viktor is". :)
tegnap kaptam viktortól levelet.meg a család többi tagja is.mivel én egri,azt tettem mint dobó istván,felbotatlanul széttéptem.árulókkal nem tárgyalunk
@épészmérnök:

Tele van a hócipő ezzel a magyar felsőbbrendiséggel ami kezd elharapózni...ha valóban többségben ilyenek vannak köztünk mint a tegnapi" ellentüntetők",letagadom a fajtámat is...kapjunk már a fejünkhöz!!!

hvg.hu/itthon/20130306_A_magyar_katonak_nepirtast_hajtottak_veg

itt a nagy dicsősséges Horthymítosz...
@gazoló: Egyszerűen zseniális vers. Nem ismertem, de fantasztikus hangulata van. Ilyenkor eszembe jut, hogy az intellektuálisan nulla emberek (mint a Fidesz mellett tüntetők is, de vannak sokan máshol is), mit veszítenek az életben, hogy nem ilyesmivel foglalkoznak, hanem az ostobaságot szajkózzák. Cesium 137-nek: Nagyon szívesen vendégem vagy egy villanykörtére, hogy valami végre világítson abban a picinke buksidban. Tündérbogaram, inkább szánlak és sajnállak, hogy ilyen dolgok tötik ki az életed.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Ja. Lehet, hogy megyek oda interjúzni. Nem tudom, hogy álljak hozzá, ha megkapom:
- boldog leszek, persze, mert rohadt jó pozi
- persze változás, ami stressz
- és KÜLFÖLD, ehhez képest, ami itt van, NYUGAT, értékálló euro bevezetve (mármint a forinthoz képest értékálló)... kevesebb adózás... jogbiztonság, kiegyensúlyozott(abb) hely, még a szélsőjobbos kormányok alatt is.

(Akiket persze Viktor segített ott is hatalomra.)

Ha valaki ezen hozzászólásomat megmutatja nekem, hogy ez a jövő, húsz évvel ezelőtt, akkor... nem is tudom, hogy reagálok. Szlovákok?! Nyugat?! Ööö... tényleg? Jézusom!
@Mike36: Szerintem sárga papírja van róla, hogy dilis.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:

"ungarische blitzkrieg mit kostenlos BKV"

Hát ezen besírtam, köszi! :D:D:D:D:D
@cesium-137: szia!svábiában melegfront van,hogy ilyen nyűgös vagy?
@kifordított nagyanyó: Ezt láttad már??? :(

Ez vár hazánkra, ha elcigányosodik: Tarnabodon 44 rendőr 24 órás szolgálatban őrzi a települést

hunikum.info/Ez_var_hazankra_ha_elciganyosodik_Tarnabodon_44_rendor_24_oras_szolgalatban_orzi_a_telepulest
@irógép: Ebből is látszik, hogy a Fidesz bolsevik stílusú párt, vagyis ezen kijelentések kiposztolója az, pontosabban!
@kifordított nagyanyó: A katolikus vallási vezetőknek nem kell bemenni, elintézik nekik anélkül is (lásd az iskolaátvételeket, az adósságátvállalást stb.).
"Gógl Árpád azt mondta, nem szeretné kommentálni az eseményeket, de annyit azért megjegyzett "nem tudják ezek a fiatalok, milyen jó dolguk van, mert '57-ben, amikor az egyetemet kezdtem, nagy szerencse kellett ahhoz, hogy valaki továbbtanulhasson." "

nincs különbség hogy mi kellett és kel az előrejutáshoz
1957-ben: szerencse = kommenyista párt
2013-ban: szerencse = fides

jaa és a megfejtés: vagyis kommenyista = fides ...
@Nap Pali:

:)))
Aki gondolkodik, már rég nem fideszes.
kár hogy az öreg nyugger nem volt agresszívebb szerintem.
@Secnir: Ne bántsd az időseket. Egyrészt, még Te is lehetsz öreg (ha szerencsés vagy), másrészt csak az egyik bevetési egység volt ott...
fidesznek igazán illene már revansot venni és szétverni egy balos tüntetést. sajnos demokraták, nem úgy mint a retkes szocik voltak :(
@$$$=$$$: ?? a "rohatlibsi" hazaáruló bajna gárdás imf futárt hasba kelett volna rugnia? ala habony ?

de ez bűncselekmény... "garázdaság"
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: szerintem ez a pirított ribanc a fides szégyene... minden kiflivéget bevesz... és elszopogat...

rohat büdös fides mafia
@bella _ciao: "az is tipikus, hogy az egyik békamenetes öreg úr az olimpiai bajnokokat kezdi emlegetni"

Biztos nem Petschauer Attilára gondolt.
@Nap Pali: ja. volt esze az öregnek. én nem mondom hogy mit kellett volna, csak kár, hogy nem volt agresszívebb. jó lett volna nézni :)
@empatikus pszichopata: egészségedre! Igaz, mindet nem választhatod, egyszerre csak egyet, jó? :-)
Érdekes precedenst teremtett tegnap a barom rendőrség és egy kupac libás.
Holnapra kelve immár lehet jobber civileknek elfoglalnia a maszop székházat elszámoltatást és a lopott holmi visszaadását követelve.

Gondolom ennek is tapsikolnak majd a posterek a zindexen.
A sünök meg majd asszisztálnak a dulakodáshoz és az ablaktöréshez, ajtórongáláshoz, falmászáshoz, pont mint tegnap.

Addig azért olvasgassatok, hátha még jobban elborul az agyatok mind a 85,5 demonstrálótokkal:
mandiner.hu/cikk/20130228_median_megelozte_a_jobbik_az_mszp_t
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Minden relatív (de OV azóta jelentőset lépett - hátrafelé).
@Nap Pali: tudod nekem minden kár amit a baloldalt éri, örömmel tölti el a szívemet. például pofára esnél az utcán, röhögnék, mert tudom hogy balos vagy.
@$$$=$$$: Neked is felajánlom a villanykörtét a picinyke agyadba, mint cesium-137-nek, hátha történik valami ott belül... de ezt erősen kétlem.
@hot-spot: "Pedig én szeretem az idős embereket és tisztelem őket alapból.."

Akkor megbocsájtom a vénségekre vonatkozó hozzászólásért, és a jövőben pontosabb fogalmazást javasolok.
@$$$=$$$: Revans, aham. Mint 38-45-ben..tudjuk, mi lett belőle, újabb égés, nem kicsi!
Bajnai idézet: "Demokrata és hazafi Orbán Viktor is"

ALKOTMÁNYT, DEMOKRÁCIÁT, JOGÁLLAMOT!! :)
@regress:
Akkor a kormánynak alig volt támogatottsága az ellenzéknek meg már akkor is 2/3 os támogatottsága volt! Természetesen ezek a nagyon demokraták nem mondtak le a hatalomról!!
Most ha már nincs is meg a 2/3 ada kormánynak még így is magabiztosan vezet az ellenzék előtt!
Miért is kéne elkergetni akkor őket???
Az, hogy az ellenzék csak szavakban demokratikus és igaziból arról van szó, hogy képtelenek elviselni, hogy el lettek takarítva a hatalomból, az már más dolog!!
De egy demokráciában így megy ez a többség kormányoz, meg kéne tanulni végre!!
Akkor még hitele is lenne valamelyest az ellenzéknek!!
@$$$=$$$: foglajjuk össze:

haha:
békés normális egyetemisti értelmes fiatalok kulturáltak nyugodtak megfontoltak

vs.

fides
véresszájú nyugger horda erőszakos kirekesztő gyilkos valtonos b-közepes kopasz kigyúrtak primitívek aljasok agresszívek buták tanulatlanok kulturálatlanok pirított riban szóvivő bajnait mantrázó igazgató
@hot-spot: amikor ezt kivánod, arra is gondolnod kellene, hogy sok nyugdijjas a munkanélkülivé vált gyereke és családjáról gondoskodik a nyugdijából.Pedig nagyon sokan vagyunk ilyenek. Elhiheted, hogy nem OV-t megyünk éltetnié
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): ja, ezért mondom hogy sajnos a fidesz egy demokrata párt, és itt magyarországon is demokrácia van. nem úgy mint a komcsik idejében mikor kétméterről lőtték szembe az embereket. az kéne ma is, én nagyon örülnék neki. ha az összes ellenzéki tüntetést brutálisan szétvernék, folyton a tévé előtt ülnék és jókedvvel étkeznék közben.
A békamenetesekből minden esetre kibujt a kultura. Az őrszemélyzetből meg a moralitás.
Alkalmasint a kerítésmászás sem biztos, hogy a legjobb megoldás volt, és Vadai is otthon maradhatott volna.
gepnarancs.hu/2013/03/jonnek-a-pomogacsok/
endresy.blogspot.hu/2013/03/alkotmany-es-politikai-cukrosneni.html
@$$$=$$$: jobbos vagyok... keresztyény konzervatív demokrata...

a nevével ellentétben engem most épp a fides nem képvisel

az sima köztörvényes bűnszervezet, ahogyan a többi párt is...

szóval mit értesz a balos alatt ?

a kárörömöd azt értem a primitív buta emberek mencsvára...
Bajnai idézet: "Demokrata és hazafi Orbán Viktor is"

ALKOTMÁNYT, DEMOKRÁCIÁT, JOGÁLLAMOT!! :)
@Doki J.: Hát, dokikám, most nagyon megerőltetted magad! Karakterre fizetnek?
@$$$=$$$: Erről az jutott eszembe, amikor infarktust kaptam.."szerencsére" itthun..mert elképzelem, ahogy az utcán elmész mellettem, mert balos vagyok, röhögve..pedig nem is (ittam)!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
bla-bla-bla
Bameg, mindegyik birka ugyan azt a mantrát nyomatja???
sajnálom, hogy az elvtársaid el lettek küldve a hatalomból, egy ideig nem is térnek még vissza szerencsére... úgyhogy nyomathatod még majd egy ideig ezt a frusztrált fröcsögést:)
@irógép: Demokráciában igen. A többit nem kommentelem, vigyázok az egészségemre inkább!

Pá, tahó! További kellemetes hányást, akár ide is, úgyse látom!
@Nap Pali: szerintem egy gyökér vagy csak, semmi többet nem nézek ki belőled. és szerintem szereted az mszp-t, csak a te fajtád ezt mindig titkolja.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): ma épp fellöktem két jobbos öreg nyugger vénlányt a járdán

jaa és nyugger fidesfanoknak nem adtam át a hejem a buszom...
és örömmel néztem ahogy szenvedtek...
gondolta is hasba kéne rugni őket, ne szenvegygenek
@cesium-137: Te ki vagy te allat?
Koszorulod a kest? Jo/
Anyadat dontod bele vagy magad dolsz bele?
Te tenyleg egy igazi posztomunista, jobboldali fereg vagy. Egy igazi kereszteny.
Polgarhaborut es vert vizionalsz mert egy csapat fiatal nem mas velemenyen van mint te?? Ki tolta anyadat? Sztalin?
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): vigyázz nehogy kapj mégegyet 2014ben mikor újra nyer a fidesz :)
@DarthVader: Valahol a zsidó kampányguruknak is muszáj élesben gyakorolni nem??? :)
@$$$=$$$: No, ne kívánj ilyet. Még szívrohamot kapott volna szegény Harrach-klón. :-)

Szerintem aranyos volt, jópofa, amikor egy öreg így begorombul, és ifjú legénynek érzi magát. Perdig az öregeknek inkább magukra kéne vigyázni, nem a fideszre.
@Silbermann: "Csak halkan kérdezem: a fenti képből honnan lehet tudni, felismerni, hogy a három fiatalember zsidó. Mi alapján lehet levonni egy ilyen következtetést?"

Biztos orális tapasztalata van a fitymahiányukról.
@$$$=$$$: szóval azt szeretnéd hogy szeressem az maszopot?

ok akkor szeretem...

na így kellemesen nyugodtan tucc gyűlölni ? jól esik ? könnyebb így?
@Nap Pali: lehet inkább munkát kéne keresned nem?
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): "A férfiaknak kis információ: Mivel ez nem a szerelmi vallomások ünnepe, a vörös tulipánt kerülje."

A morva életbe! Ez a nap nem az a nap! Ez a nap arról szól, hogy a lakosság több mint ötven százalékát kitevő női lakosságnak alig van képviselete a parlamentben! Meg arról, vazze, hogy mind a mai napig azonos munkakörben azonos munkát végző nők fizetése az egész világon úgy egyharmaddal kevesebb a férfiakénál! meg arról, hogy a szegénységben élők többsége - nő!

Menjetek a fenébe az alsógatyás férfiképekkel, a kölnivel, meg a virágokkal!

De azért szeretlek benneteket, gyerekek :-)
@pocakos focista: ugyan, ballibgyerek gyáva lett volna annyi kamera előtt visszaütni.
@$$$=$$$:

mit vertek volna a tegnapi eseményen szét te degenerált!!
békés ,lelkes fiatalokat...
a székházfoglalás miatti magántulajdonsértést?
tuggyukaszékháztörténetét...
az a magyaroké...

az öreget meg jó tökön kellett volna rúgni,megmégötször!!!
szerencse volt ,hogy az a fiú olyan béketűrő volt és gandhi tanácsát követte...lett is volna haddelhadd ha másképp jár el... na látod ez a különbség...
@Penivaldes: Hidd el, engem is. Ha ilyet láttok, megtennétek, hogy a keresztényi könyörület és Jézus nevében elkülditek őket magatoktól? "Engedjétek hozzám" helyett..
@$$$=$$$: ingoványos területre tévedtél buta fidesnyugger...

tartok tőle hogy kb 20-30szor anyni a havi keresetem mint a tiéd...

de ne légy irigy... nekem is vannak problémáim...
a Bugattit is takarítani kell...
@CSENDES: Egy szakértő sosem, főleg ha megint kormányozni szeretne. :)
@épészmérnök:

mostegyszerazéletbemegérdemlikakiakirályt....
@irógép: Írógép, ne álszenteskedj már, te is mantrát nyomsz.
@$$$=$$$: Sokat elárul, hogy egy öregnek való nem visszaütés nálad nem illem, hanem gyávaság kérdése. Nagyszerű jellem lehetsz, kár beléd minden karakter.
@$$$=$$$: könyörgök,legalább egy embert mutass akinek kitolták a fél szemét.ez nekem furcsa,mindenki tudja,mindenki ismeri,de még senki se látta.én így is belevertem volna a vén köcsög fejébe,hogy nem nagyon volt agresszív.neked se ártana
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): én megteszem szívesen, még úgy is, hogy utána nem kívánatos leszek bizonyos körökben.
@épészmérnök: Kösz, megvót, ha nem baj!

mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) · namivanma.blog.hu/ 2013.03.08. 09:22:06
index.hu/belfold/2013/03/08/nonap/

„Nyilatkozni, miniszterrel tárgyalni a fiúk járnak, lent meg dolgozik az aprónép”

Nem mintha feminista lennék, ugye?:-D
Bajnai idézet: "Demokrata és hazafi Orbán Viktor is"

ALKOTMÁNYT, DEMOKRÁCIÁT, JOGÁLLAMOT!! :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Amúgy pedig senki nem erre számított. Rosszra,de nem ilyen rosszra.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Bajnai sem tévedhetetlen.
és különben tudod mikor mondta ezt?2010 elején a parlamentben.még a választások előtt.azóta történt egy s más...
@Nap Pali: ne bízd rá a takarítást,még azt hiszi akvárium és telehordja vízzel
@regress: nem könyörögtél elég jól. próbálkozz még.
Fizetett amerikai Bajnai bérencek, meg az LMP bolsi szárnya próbál balhézni.
Mind az 50 önkéntes kiment balhézni és csürhéskedni.

De a szerencsétlen bénákat 1 óra alatt lenyomta létszámilag a CÖF nyugdíjas szárnya, még úgy is hogy a facebookon mozgósították a rokonokat is.

Béna Bajnai csürhe !
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Igen, érdekes módon még nem jutottam el (!), hogy tahótlanítsam - és ez nagy elismerés részemről, mert általában mennek ketrecbe a jobberek. :)
blablabla...

az egyik mondja a magáét, meg a másik is...azt történt valami, nem...állatkertben több történés van...van új kis elefánt
@Nap Pali:

Majomka..

Észre kéne venned hogy hiába a fizetett Amerikai bérrettegős szeánsz, Bajnai vezérletével.
Haha-s bérencek, és LMP-s bolsik gyülekezete.

Az MSZP a béka segge alatt, közvetlen a Jobbik után a legfrissebb közvéleménykutatások alapján.

A Ron Werberi gyűlöletkampányotok gyászosan felsült majmok !
@guma: "(mi kaptuk nőnapra a kocsmánkban :DDDD, de közkincsé teszem a színes hölgyeket, miniben...))"

Úristen, ezeknek a szegény csajoknak egy ilyen dísszemle után kerekesszéket kell kiutalni :-(. Kész lehetnek az ízületeik, meg a gerincük.
Höhö, nem is tudtam, hogy az Orbán-beszédeket is kifütyülték a "mellette" tüntetők. :D

Ekkora seggfejeket! :D
velemenyvezer.blog.hu/2013/03/08/amikor_orban_viktor_hivei_kifutyulik_orban_viktort

Ebből is látszik, hogy szarnak ők Magyarországra, ahogy szartak 60 éven keresztül, s előtte számolatlanul.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Sajnos hazudsz, as usual. Persze mit várjunk, már a nicknevedben foglaltakat sem tudod bizonyítani. Vannak, akik ezért már rég feljelentettek volna, és a szart is kipeprelnék belőled. :-)
Márpedig a ballibberális geciket akkor sem engedjük vissza hatalomba!! Amugy néhány söpredéket én is leöntenék jo tömény sósavval (vagy kénsavval!!!)
@Dr. jenőke (jenőke):

Basszuuuuuus, legközelebb jelezd már, mi van a képen, most ebédeltem, majdnem veszélybe került a laptopom (gyomorfordulat)!
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: "Majomka", "bérencek", "bolsik gyülekezete", "béka segge alatt", "majmok".

Javaslom a frusztráció, és a gyűlölet szavak felkeresését a magyar értelmező kéziszótárban, mert itt gyűlölködést egyedül a magadfajta narancs-droidok részéről látok.
@Balibgeczyk:

Ketrecbe veled, narancs-g..ci!
Jól elleszel ott náci társaiddal...
A sok büdös bunko füves liberális ""fiatalok"" mi a faszomat keresnek iskolaidőben az utcán höbörögni??!! Nincs témazáro az egyetemn? Vagy vizsga??? Huzzanak haza tanulni és ne rombolják itt a várost!!

NEOLIBERÁLIS GAZEMBEREK!!!!

Gyurcsány, Bajnai! EZÉRT MÉG MEGFIZETSZ!!
@Kuviklacz: Petschauer Attila kardvívásban volt olimpiai bajnok. Egy másik, egy "magyar" olimpiai sportolónak, Cseh Kálmánnak a lelkén szárad a halála.

"Zsidó származása miatt 1942-ben munkaszolgálatra hívták be. Az ukrán Davidovka melletti táborban a táborparancsnok Cseh Kálmán, aki lovasként szintén részt vett az 1928-as olimpián, felismerte és rászabadította az őröket. Kárpáti Károly visszaemlékezése szerint az őrök felparancsolták egy fára, és vízzel locsolták. A víztől megfagyva röviddel ezután meghalt."

hu.wikipedia.org/wiki/Petschauer_Attila
@punkfrog: Gondolom akkor abban is tévedett, hogy a jobbik szörny. :)
@bella _ciao:

Te TÉNYLEG egy fideszesbuzi mechanikus írógépet akarsz meggyőzni?!? :OOOO

Riszpekt... :)
@pocakos focista: tényleg, szegény fletód még azóta se tudta előkotorni a szakdogáját :D
Gusztustalan hogy hova süllyedt az egyetemista fiatalság!! Gusztustalan!! Jol pofán kell őket verni...ja meg sirnak hogy nincs munkájuk...no igy nem is lesz!! Megbuknak minden vizsgán ((Persze Ron Werber meg a Libás)) biztos adna nekik kamupapirt...
@pocakos focista:
Hülye vagy gyerek és tájélkozatlan.

Gyurcsány már bebukta ezeket a pereket. Adócsalását közlő Magyar Nemzet ellen pert veszített, a közokirathamisítási ügyben pedig visszavonulót fújt idejekorán, a már elindított pertől.

Az adócsalót adócsalónak hívják, a közokirathamisítót, közokirathamisítónak.
Gyurcsány mindkét bűnt elkövette, és ezen az sem változtat, ha közben fényesre nyalod a seggét, a tüntető Bajnai csürhével együtt !
@pocakos focista: Mekkora mákja van, hogy névtelen tud maradni a blogoszférában. Az ilyen kis gyáva patkányok szemtől szembe soha nem merik felvállalni a véleményüket. Valószínűleg egy elnyomott kis senki, akinek anyu szoknyája mögül még ahhoz is engedélyt kell kérnie, hogy véleménye lehessen. Én sajnálom szegényt. Mérhetetlen frusztráció dolgozik benne, amit nem tud máshol kiadni.
@Balibgeczyk: Ejj, de sok farok lett idevezényelve. A söpredék nem többesszám önmagában. Tehát nincs néhány söpredék, hanem egy söpredék van, mint a csőcselék. Ezt neked tudnod kéne, hiszen tagja vagy. Csak azért szólok, hogy be tudd lőni a szükséges savmennyiséget a locsolkodáshoz.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Nyilván ezért el is nyerte méltó büntetését. Ha jogerős ítélet volt, akkor ezt el kell fogadni, tovább léphetünk.
BASSZÁTOK MEG AKKOR SEM HAGYJUK HOGY A LIBÁSSAL VISSZATÉRVE ADÓEMELÉSEKET MEG REZSIEMELÉST HAJTSATOK VÉGRE!!! TOVÁBBRA INGATLANADÓT, FÖLDKIÁRUSITÁST, TÖBBKULCSOS ADÓT...és hogy szanaszét kurjatok megint itt mindnet
!! Soha nem kerültök már hatalomra ballibek!!

Nyugodtan lehet törölni a kommenteimet meg kitiltani...nem érdekel!!!
@Balibgeczyk: Amikor a nagymagyarkodók nem tudnak magyarul. Gyönyörű. :D
@hot-spot:

Neeeeeem... áldott egy embör az! :)
Egyszerűen a nyuggerek voltak otthon, ezért voltak csak ők ott, éééééééééééted? :D

FIATAL (????) DEMOKRATÁK (??????) SZÖVETSÉGÉT olyan nyuggerek védik, akik se nem fiatalok, se nem demokraták - jaj, bocs, hát pontosan ez a pártjuk is! Se nem fiatalok, se nem demokraták.

Szerintetek marad a FIdesz név, akkor is, ha OVi már 70 lesz (ha megéri)?
@épészmérnök: róla nem is hallott szerintem. de még schmitt pálra is az előző rendszerből emlékezik.
Az írás szerzője nem járt az ELTE TÁTK-ra, nem szívta demokratára magát, van munkahelye és ki van akadva a Fidesz székházba betörő anarchistákon:

kerdem.blog.hu/2013/03/08/index_hazugsag_a_neved

Továbbá utálja, hogy huszonévesen nyugdíjasnak hazudja az Index, és, jót röhögött a jogellenesen tüntetőkön, ami miatt nagyon szerettek volna rendőri fellépés mártírjai lenni, de nem sikerült :)
@$$$=$$$: Fletóóóód? Az enyém? Nekem nem kell, meghagyom neked, te vagy bele szerelmes.
@Balibgeczyk: Rossz irányba üvöltesz. Épp viktorkáék kúrnak szét mindent (mert azt hosszú ú-val írják, csak szólok, tanulhatnál egy kicsit magyar nyelv, és irodalmat - tudom, akkoriban jól esett lógni az órákról, de ennyire nem kéne hirdetned a műveletlenségedet.)
áldás, békesség. c-137-nek ezerszázalékosan fasza van. az általa használt szavak, és a vesszők elhelyezésének kielemzése után nem maradhat kétség.
@pocakos focista: mit hazudtam. szerintem megvan neki a szakdogája csak nem találja szegény. kb ennyi értelmi képességgel rendelkezik hogy egy könyvet nem tud megtalálni a saját házában 1 éve. és ő kormányozta az országot. te meg szereted. csúcs. remélem ezek után nem csodálod ha azt gondolom, hogy hülye vagy mint a segg, akárcsak az összes mszp szavazó.
@nemecsek ernő áruló:
Bűncselekménye elévült.

Viszont a Magyar Nemzet jogerősen megnyerte Gyurcsány ellen a pert, mely azokból született, mert részletezni merészelte adócsalásának részleteit (Fittelina, uszoda építés), és közokirathamisításának sztoriját (Nomentana).
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Ó persze. Te még hiszel a mesékben? A Magyar Nemzet soha nem nyert pert Gyurcsány ellen, ne hazudj! :D
A "savas bácsi" témához:

A hülyeség korfüggetlen.

Bár hogy egyik kedves írómtól palizáljak, súlyosbító körülmény, ha valaki idős korára is hülye maradt.
Mert egy fiatalnál több ideje lett volna némi bölcsességet magára szednie.
@Azbej Tristan:

"a kormánnyal, amelyik megerősítette a szabadságot, az emberi jogokat, és vád alá helyezett haramiamaffiózókat"

:)))
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): "Na többek között alapvetően ezért is utálom a kereszténységet, mint olyat"

A kereszténység egy liberális, kozmopolita, erőszakmentes ideológia. Más kérdés, hogy az intézményesedés minden ideológiát elferdít.

Jelenleg a Friends' Society (kvékerek) brit szervezetei képviselik leghitelesebben az eredeti, jézusi tanításokat, mivel csak a lehető legcsekélyebb mértékben intézményesültek.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): meggyőzni írógépet? a komment ilyenkor inkább nektek szól szerintem, a trollok nem értik ezeket. :)
@pocakos focista:

Guyrcsány a szakdolgozat hamisítás perét is elbukta, így innentől kezdve plagizáló majomnak is joggal lehet nevezni:

Szakdolgozat:
mno.hu/ahirtvhirei/alul-maradt-gyurcsany-a-hir-tv-vel-szemben-1130358

Közokirathamisítás:
mno.hu/migr/nomentanaper-gyurcsany-kihatralt-507741

Adócsalás
mno.hu/migr/fittelinaugy-a-jogeros-itelet-szerint-gyurcsany-hazudott-519419

De védjed csak a szarházit, hisz ezért fizetnek.
@$$$=$$$: @Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: @Balibgeczyk:

No, elég volt a narancs pöcsfejüekkel való szájkakatéból mostanra. Remek volt, jól szórakoztam, köszi! Szevasztok buznyákok! :-)
@nemecsek ernő áruló:

Nem nyert, hanem elvesztette, és nem Gyurcsány, hanem (...) ellen. De ezek apróságok. ;-)
Na, viszlát, látom, vége az eligazításnak..ezért kár, hogy ilyen korán ér véget a munkaidő pénteken..és szombaton meg (még)nincs bolsevista munkanap!
@$$$=$$$:

"kár, hogy nem volt agresszívebb. jó lett volna nézni :)"

Rád férne egy újratervezés.
Utána talán lenne esélyed arra, hogy emberhez hasonlító lény váljon belőled. :o(
ha én tüntető lettem volna és odajön egy firkász tuti biztos benyögök egy fideszes ember nevét...hagyj pislogjon, mint hal a szatyorban...mert kb ugyanannyi értelme van...

amúgy elég genyák az újságírók, célzottan burkoltan kérdeznek, mi csak röhögtünk rajta :D
@nemecsek ernő áruló:

Tessék neked is három link:

Szakdolgozat:
mno.hu/ahirtvhirei/alul-maradt-gyurcsany-a-hir-tv-vel-szemben-1130358

Közokirathamisítás:
mno.hu/migr/nomentanaper-gyurcsany-kihatralt-507741

Adócsalás
mno.hu/migr/fittelinaugy-a-jogeros-itelet-szerint-gyurcsany-hazudott-519419

Majom Gyurcsanyisták.
Ezt beszoptátok.
@$$$=$$$:

Takarodj a ketrecbe!
Mi van már? Idejön az összes ork?! Címlapon vagyunk?
@Azbej Tristan: azért azt te is beismerheted, hogy többségben voltak a békamenetes nyugdíjasok az ellentűntetők között.
különben a seszták ügyre a reagálással még adós vagy, kedves ifjú kereszténydemokrata nertárs!
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Olyan sajtóterméktől is van linked, akit nem marasztaltak el jogerősen minden második cikkéért?

Segítek: MNO: nem hiteles forrás! Hiteles forrást kérek!
@Balibgeczyk: mi van narancsgeci,anyád nem adott semmit,hogy ilyen nyűgös vagy?szopd le a fidesz zsidó tanácsadóját
@Balibgeczyk: Jaj, de vitriolos vagy! :-))
@pocakos focista: na igen.! megyek is, hadd beszéljék meg a kiképző-táborbol kirajzottak egymás közt ezeket a dolgokat
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Egyébként sokat elmond rólatok, hogy csak a döglött lovat meritek rugdosni. Amíg Gyurcsány tényező volt a baloldalon, egy kurva szót nem mertetek szólni ellene! :D

Gyáva kis gecik vagytok mind. :D
@nemecsek ernő áruló:

Látszik.
Tömegesen jönnek a kulturált, intelligens, szeretettel és megértéssel teli kommentelők...
@$$$=$$$: na mi van? erre a kérdésre nem készítettek fel?amíg nem válaszolsz addig te is csak egy hiteltelen köcsög leszel mint viktorod
@Csaknézek...: bizony jól látod.mit kérsz?sósavat vagy kénsavat?
@$$$=$$$: "fidesznek igazán illene már revansot venni és szétverni egy balos tüntetést. sajnos demokraták, nem úgy mint a retkes szocik voltak "

Cicabogár, egy pici különbséget azért te is képes vagy észlelni aközött, hogy ücsörgünk egy udvaron, kezünkben füzetlapra írt feliratokkal, vagy molotovkoktélt dobálunk rendőrautókra.

Van különbség? Igen, vagy nem?
mindenki nyugodjon meg, nincs itt semmi látni való :D menjen mindenki dolgozni :D
@regress:

Túlzottan megtisztelsz leereszkedéseddel, méltatlan vagyok én arra.
De ha már kérdeztél: ha kérhetem, koktélban légy oly kedves.

Használati utasítást is kérek, miként szeretnéd: le fogsz önteni, vagy igyam meg?
A legtöbb magyar ember csak élni és boldogulni szeretne a hazájában mindenféle pártállás nélkül.

De amit ma a vezetők művelnek itthon a kormány élén azt, ha ugyanezt egy részvénytársaság, vagy magáncég vezérigazgatója teszi, hogy így játszik a számokkal, hogy hazudik, hogy tehetségtelen, hogy több 1000 milliárdok sorsáról döntenek hozzá nem értő, felelőtlen módon, akkor valószínűleg hűtlen kezelésért ezt az embert jó esetben egy másik demokratikus országban elviszik szépen börtönbe !
Kormányzási tudás híján a kormány mindent meg akar változtatni, központilag akar irányítani (kommunista szemlélet).

A vezír: Kommunistaként kezdte, később liberális lett, ma pedig most nemzetinek mondja magát. (ezt nevezik politikai prostituciónak. Ennél nagyobb köpönyegforgatót nem látott a magyar politika.

Széchenyi: Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt megérdemel.

ÉBREDJ Magyarország !
Emberek ! Ne hagyjuk azt,hogy egy kisebbség (19 %) újra ránk erőszakolja akaratát 2014 -ben !!!! NEEEEMMMMM !!!!

Legyen bátorságotok megtenni, amiről ti is tudjátok, hogy helyes!” (Nehru mondta )

www.facebook.com/szabadmagyarnep
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: ejj. hát sajnos az mno- nem hiteles hírforrás. pártlap. elfogultak sajnos.
legalább ilyen blogposztokban megnyilvánul a józanság szava, még ha a kommentelők közt sok is az elmebeteg.
Gyerekek az a kurva nagy baj, hogy az orsdzág ilyen megosztott különben már a szocik és a fideszesek is a Duna alján lenének.

Anélkl, hogy állásfoglalnék, szerintetek vezet az valahová, ha magyar ember magyar embert antimagyaroz és hazaárúlózik.

Miközben mindannyian egy jó céléért harcolnak....

Unodrító hová sülyedt az ország.
@Felebarát:

"menjen mindenki dolgozni :D"

Nem értelek.
Hiszen azt teszik itt többen is a kulturált, intelligens és szeretettel teli kedves "idetévedt" kommentelők közül. :o)
@Balibgeczyk: "A sok büdös bunko füves liberális ""fiatalok"" mi a faszomat keresnek iskolaidőben az utcán höbörögni??!! Nincs témazáro az egyetemn? Vagy vizsga??? Huzzanak haza tanulni és ne rombolják itt a várost!! "

Szuper, nagyon tetszik, ahogy habzol :-DDDDD

Még, még, ki vele, meg fogsz könnyebbülni :-)
Könnyű fideszékhez betörni sorosgyuri csicskásainak. Rájuk nem lőnek.

Szar darab, béna színészekkel.
lapszemle:

Pert nyertek a gázszolgáltatók: veszélyben a rezsicsökkentés?

Pert nyertek a gázelosztó társaságok a Magyar Energia Hivatallal szemben a rendszerhasználati díjak januári csökkentése miatt - értesült a Napi Gazdaság. A díjcsökkentés elemét képezte a 10%-os rezsivágásnak. Az ítélet nem jogerős.

www.portfolio.hu/vallalatok/energia/pert_nyertek_a_gazszolgaltatok_veszelyben_a_rezsicsokkentes.180848.html
Jó látom, hogy a "három kicsi tahó" egyszerre tűnt el? Tudjátok a gyurcsányvádlós, a dollárjeles, meg a ballibgeczys. Bizony mondom néktek, ez egy ember. Úgy látszik, kakilnia kellett meló közben. Triplatahó. :-)
@pocakos focista:

Nehéz sorsuk lehet, hiszen még sok helyen kell helytállniuk az alternatív valóság felkent apostolaiként.

Azért valahol ő(k) is ember(ek).
Volt(ak).
Talán...
@Csaknézek...: kérdés :D

az egyik csókát jogerősen elítéltek, majd 30 ezres bírsággal elbocsátották...érdekes akörül csönd van. Most akkor a többit miért nem vitték el, vagy jogszerű volt, vagy most mi van...

Én az újságíróknak benyögtem volna éppen vallatás alatt van az Opniban, azt is leközölték volna :D
@épészmérnök: viszont a blogposzt, amit ajánlgat (különben kutya sem olvasná a kerdemet) nem éppen entellektüel. inkább nagyon szerény színvonalú. :)
@bella _ciao: Ez nagyon durva, s nagyon jól megmutatja mai kis hazánkat.

Majd beírják az Alaptörvénybe.
Bajnai idézet: "Demokrata és hazafi Orbán Viktor is"

ALKOTMÁNYT, DEMOKRÁCIÁT, JOGÁLLAMOT!! :)
@Penivaldes: Bocsi, most látom, rossz szerzőt adtam első linkemen. Az idézet forrása:

A. S. Neill: Summerhill 130. oldal
Mérnem verték agyon az összest a rendőrök?!!?!!
Nekem ha bejönnek a kertembe hívatlanul a tetvek mindet agyonvágom!

Gyurcsány elvtárs nem engedné az ilyen undorittó rendbontást. A régi elvtársak még tudják hogyan kelesz rendet tartani a csürhéző degenerált lázadozók között!!!

Nem ez a szerencsétlen pojáca Orbánbarom! Erőskezü vezető kelesz aki keményen a tömegbe belelövet ha kell nemilyen féleszű fideszes nyávogós buzikurvák!!!

Kurva annyába randalirozna a sok ingyenélő füves kis narkós faszverő!!
@CSENDES: most jojózhatnak németh szilárd szemei.
ja, ötödik kiegészítéssel beírhatják az alaptövénybe, egyéni indítványra (ahogy jó demokrata módjára szokás), mellékletek között feltűntetve, hogyan kell kinézni egy fideszes sárgacsekknek (lehet, hogy kerényi még illusztráltatja is), és hozzácsaphatják azt is, hogy tilos a fidesz székház bárminemű megközelítése illetlen szándékkal.
@épészmérnök:
Régen a nemeseket, a burzsujokat, a földesurakat, meg a klerikálisokat kellett gyűlölni.
Mára eljutottatok oda, hogy a férfiak lettek a célpont?
Mekkora forradalmárok vagytok ti!
@Pobjeda Rezső fémipari TMK-s: "A régi elvtársak még tudják hogyan kelesz rendet tartani a csürhéző degenerált lázadozók között!!!"
pozsgayra, szűrősre, martonyira, kövérre gondolsz?
Ez volt már??? :)

Kép- és hangfelvétel: "Így mosnak tisztára egy fideszes politikust a szakszerűen eljáró rendőr kárára"

t7.hu/0cgl
@Kara kán: Erről eszembe jut még ez a vicc. :)

Egy feminista így panaszkodik antifeminista nőtársának: "Senki sem köszöntött fel nőnapon."
Mire az antifeminista replikázza: "Miért, 'nemzetközi nőnek' érzed magad?"
@Penivaldes: A keresztényekről és keresztyénekről mindig apám jut az eszembe. Ő református pap és esperes mostohaapa mellett nőtt fel. Világéletében ateista volt, de Ő az egyik legnagyobb keresztyén akit valaha ismertem. Nála toleránsabb, megbocsátóbb embert nem ismerek. És nem beszél a kereszténységről, nem jár templomba vagy gyónni. De ezekkel a videókon látható elvakult öregekkel összehasonlítva fényévekkel keresztényebb mint ezek. Vagy lehet, hogy nem is keresztény csak emberi méltóságát minden körülmények között megőrző ember?
@bella _ciao: Azok a háttérbe vannak, fiatal kis taknyok nyomulnak amazok csak a zsíros pénzen kussolnak. De majd meglássuk hogyan fognak reszketni mikor egy erős diktátor szavára nekik megy a rendőrség mert azok se fogják mindig tűrni a fiszeszes ámokfutását.

Rendnek kelesz lennie nemilyen rohangászás elfoglalós csürhézésnek!!!
@pocakos focista: "Jó látom, hogy a "három kicsi tahó" egyszerre tűnt el?"

Van az úgy...
Azért a koalíción töprengő Vona figyelmét felhívnám, tanulmányozza erősen Torgyán esetét, meg a Független Kisgazdapárt leszalámizása a közel és távoli múltban című értekezést.
micsodaaa??? Csodálkozik a KÓCÓSFOGU, KIFLITOLVAJ, PÖSZE RONDA VÉN BANYA????????????? a Táskás szemű ráncos Selmeczi.
Majd meg tudja ha ezek a fiatalok és az elégedettlen, sértett milliós tömeg ..minden lyukába száraz süteményt dug......miért ilyen dühös a tömeg, ha most nem értette meg!

A Bamba Kocsis Mátéról nem is beszélek, akinek 5 percig tart egy mondatot összeszedni..úgy csodálkozott....
Ideje lenne a BIRKAMENETET LAPÁTTAL jól elverni !!!!!..mert annak a fő magja a JOBBIKOS FASISZTA ÁRPÁDSÁVOS CSÜRHE--és ezeket küldi Orbán Civil összeFOSÁS címen a NÉPRE???????????
Na itt az idő hogy megemlegessék a Bayer fasiszták, hogy merre van a kifelé az országból!!!
@Kara kán: Meg vagyok hatva, hogy figyelmedre méltattál, ó, kán! :-D
Sóssavat inkább a kormányra!!!
@Kara kán: Gyűlölni?

A döntéshozók között Magyarországon túlnyomó többségben vannak a férfiak, holott a lakosság több mint fele nő.

Ez egy tény. Igen, vagy nem?
@épészmérnök: amúgy az életben a női vezetőktől jobban félnek az emberek, mint a férfiaktól..de sok esetben sokkal könnyebb együtt működni egy női vezetővel...
@Kara kán: "Mekkora forradalmárok vagytok ti!"

Ugyanazért a munkáért 30%-kal kevesebb bért kapnak a nők, ez majdnem az egész világon így van.

Ez is egy tény. Igen, vagy nem?
Ki az a köcsög sósavazó öreg?

Minden tiszteletem a srácé akit inzultált az
a barom és nagy nyugalommal türte.

Én úgy basztam volna pofán az öreget, hogy
a protkója beleáll a gerincébe - márha
van ilyen egy fidesznyiknek.
@quendelapo: A békamenetelők közül nem sokan, vagy ha ismerik is, akkor is a Habony Árpinak adnának igazat. Mert biztos támadólag léptek fel a nyuggerek.
@épészmérnök:
Tény hát.
Az is tény, hogy az emberek többsége szerény értelmi képességekkel rendelkezik, mégis az országot valamelyest okosabb emberek vezetik. Nem demokratikus.
Mint ahogy az sem, hogy a libsik nem szarhatnak bárki magántulajdonában a kertbe.
@Pobjeda Rezső fémipari TMK-s: "Rendnek kelesz lennie nemilyen rohangászás elfoglalós csürhézésnek!!! "

Hogy neked milyen igazad van!

Ezt mondtad a tankkal vonulós vén marhának is?
A hét vicce:

"A férfi azt írta, hogy a Fidesz-székháznál kialakult kaotikus állapotokra tekintettel döntött úgy, személyesen is közbe kell lépnie. „Engem sem Kubatov Gábor, sem más nem bízott meg semmilyen feladattal! A Fidesz Magyar Polgári Párt elkötelezett híveként, erkölcsi kötelezettségemnek tartottam, hogy pártomat ebben a nehéz helyzetben is támogassam! A múltamat nem tagadom, hogy sihederként, az életem tévútra került, de mára példás családapa, és tisztességes ember vagyok! A diákok keresik a maguk igazát, de egyet meg kell érteni, hogy a törvény, és a jogkövető magatartás, minden magyar állampolgárra vonatkozik!”
index.hu/belfold/2013/03/08/a_vizualis_elrettentes_volt_a_cel/

Erkölcs??? Ne'ba!
Ki tudta mondani?
As se semmi! :))

Amúgy kedves feleim, jobb lesz ha szokjátok ezeket a "vizuális elrettentés" c. részeket. A rendőrségünk majd diszkréten visszavonul, nem lát, nem hall... Kérdések?

Látom szép felhozatal volt itt ma agyhalott, megélhetési politikusokból és csicskáikból! :D
@Steve31:
Gerinc? Ezeknél??? Meg vagy te őrülve! :)
Zselés valami lehet csak ezeknek.
Gondolatjáték.

Ha most Orbánnal kiutaznék Tasmania sötét erdeibe és véletlenül ott hagynám őt úgy tartósan 20-30 évre, akkor vajon hogy alakulna az ország sorsa?
Hogy hasonulnának meg a megélhetési Fideszesek a főnök nélkül?
Kialakulhatna vajon egy értelmes, az ország valós problémáit látó és megoldani képes Fideszes elit?

Költői a kérdés!
@Kara kán: Állításodba implicite beletartozik, hogy a férfiak okosabbak mint a nők, ezért vezetik férfiak az országot.

Bizonyítsd az állításodat, vagy vond vissza. Nyugodtan, szépen. Ráérünk, messze még a kicsengetés, egy év.
@rdos: ezt pont ott ahol kellene nem is igen vezetik be az USA 21-dik helyen van oktatásban vagy még rosszabb

a gyakorlat és az elmélet egysége a kétkezi munka szükségessége valamint megbecsülése még sokáig nem lesz téma

a zorbán sohasem dolgozott semmit és sokan körülötte sem

anélkűl nem megy

brüühhühü

kösz a linket
@Ultracivil:
Öööööö... Szentté lennél idehaza avatva! Mond, mit kérsz cserébe, a tiéd! :))
@Azbej Tristan:

Juj, öröm az én szívemnek, hogy így visszajött a hangod. :-)

A Seszták ügy óta azt hittük valami bajod esett, megnémultál, megbénultál, hogy egy röpke szösszenet erejéig sem osztottad meg velünk az ifjú kerdemek véleményét a keresztény nertársi offsórbizniszről.

De hátha most, a nagytestvér udvarára letett hűségeskü után majd erre is sor kerül.
@épészmérnök:
Bele hát!
Eistein sem Mrs. volt, hanem Mr.
Meg Newton, meg Hawking, meg... én sem vagyok nő.
Ez remélem elég!
@Kara kán: az is tény,hogy a többséghez tartozol
@Fabius:
Ugye ez az a "megélhetési" csóka?
Akkor megnyugodtam, a politikuskeltető egyik nagy szarkavarója, aki azt hiszi, hogy attól lesz politikus, hogy nincs tisztességes munkája, hanem csak az IKSZ-ben nyomul... :))
Szép is ez!
Komolyan!
@Ultracivil: "Ha most Orbánnal kiutaznék Tasmania sötét erdeibe és véletlenül ott hagynám őt úgy tartósan 20-30 évre, akkor vajon hogy alakulna az ország sorsa? Hogy hasonulnának meg a megélhetési Fideszesek a főnök nélkül? Kialakulhatna vajon egy értelmes, az ország valós problémáit látó és megoldani képes Fideszes elit? Költői a kérdés!"

A kérdés teljesen kézenfekvő, és időszerű. Nézzük végig a diktatúrákat. Kezdjük a sztálini diktatúrával. Sztálin meghalt, és összehívták a szovjet kommunista párt 20. kongresszusát. Hruscsov, az új főtitkár (nem az utcáról került oda, ő is végigjárta a szamárlétrát) hozzálátott az önátmentéshez. Ez a kongresszus feltárta a sztálinizmus bűneit. A szovjetek szalonképesebbek lettek valamivel, és a dolgok folytak tovább, majdnem ugyanúgy.
@Kara kán: a libsik nem szarhatnak a magántulajdonba,de ti közterületre igen/a parlament köré/.eredj,mássz vissza a kecskédre
@Kara kán: Ez nem érvelés.

Bizonyítsd, hogy a női népesség átlagos intelligenciahányadosa alacsonyabb a férfi népességénél.

(Kár fáradnod, nem fog sikerülni.)
@pocakos focista:

Attól még hogy titeket jól megfizet az MSZP, és az Amcsik a bérretégésért, meg a Bajnai csicskák mosdatásáért, akik csürhemód vandálkodtak a Fidesz székházban,
Attól még másnak lehet rendes munkája, és nem tud egész nap itt kommentezni veletek ellentétben.
@felcsutisuttyo:
Álmodik a nyomor.
Látom, nem bírtok magatokkal.
Majd beszéljünk jövő nyáron, miután megkaptátok a következő feketelevest is.
Meg az utána következőt...
@Kara kán: Bátor a fiú! Így is kell! Biztasd csak magadat, gyerek.
@épészmérnök:
Én szeretem a nőket, de nem az eszükért.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: ezek szerint neked nincs rendes munkád.bérrettegés amcsi pénzből,vandálkodás közpénzből/tv.székház/ tegnap milyen vandálkodás volt?
@Kara kán: Kit érdekel, hogy te a nőket szereted vagy a férfiakat?

Ez nekünk, ballibsibolsicigányzsidóknak nem számít.
@épészmérnök:
Értem.
De azért rátok jár mostanában, megint a rúd:
index.hu/belfold/2013/03/08/egy_ev_tiz_honapra_iteltek_kolompar_orbant/
Nem mindig jön össze a szökés, elrejtőzés és összebeszélés.
@regress:

Nem olvasol híreket ?

Azt az 50 darab amerikából fizetett HaHa-s tetvet, meg LMP-s bolsit, tett helyére egy kicsivel több nyugdíjas CÖF-ös.

Szerencsére a Bajnai csürhét hamar megfékezték, így csak félmilla kárt tettek a magénterületen, ahová behatoltak.
@Kara kán:

"Meg Newton, meg Hawking, meg... én sem vagyok nő."

:o))))

Isten hozott errefelé, kán!
Rég láttalak.

Kérlek, írj még!
Ehhez hasonlókat! :o)

Milyen finom volt a mondandót felvezetése, majd a fokozása, és végül jött a csattanó! :o)

Hogy klasszikust idézzek: "Ha van valami, amit nagyon szeretek magamban, az a szerénység!" (Bástya et.)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Tristan barátunk nem rossz gyerek. Csak mostanában "valahogy" nem arra a kérdésre válaszolgat amiben érdekelne is a véleménye.

Mert, hogy speciel a székházfoglalásról mit gondolnak azt idézet nélkül is tudom :-))

Ha jobban belegondolok az IKSZ két utcányira van, át kéne menni megkérdezni...Szóljak oda telefonon, nehogy székházfoglalónak nézzenek? :-D
@Kara kán: Teneked valami őrült káosz van a fejedben. Ingyen nem foglalkozom veled.
@Felebarát:

"miben tettek kárt...?"

Újra kellett vakolni Sellgabit.
Qrva sokba került! :o)
namármost:
Az ATV tegnap esti "EGYENES BESZÉD" c. műsorában Gulyás Gergely volt az egyik meghívott.

Szövegkörnyezetből kiragadva idézem: ..."addig működik a jogállam amíg a bíróság döntését elfogadjuk"...
Példa: A médiahatóság 3 alkalommal nem fogadta el a bíróság döntését a KLUBRÁDIÓ-val kapcsolatban.
Tehát Magyarország már nem jogállam.
Sajnos.
@épészmérnök:
Ne is, te kis anyagias.
Ugye nem vagy zsé?

Apropó, most esett le a tantusz, hogy ma van a Nők nemzetközi napja. Te jó Isten, ti még ezt tartjátok, nem az Anyák napját?
Valentin nap, meg Halló!vén (vagy Halóvén?), meg izé.

Hát, akkor, a kedvetekért: Marx, Engels, Lenin és Gyurcsány Ferenc éltesse a lányokat és asszonyokat, az öregecskedőket is!
(Most haptákba vágtam magam)
@Felebarát:

A Bajnai csürhe miután 1 hetes összeesküvés után összegyűltek vagy 50-en, behatoltak egy magánterületre, és betörtek néhány ajtót ablakot, a kár fél millió ft körül van.

Az meg a legcikibb, hogy létszámban az 1 hetes szervezést 2 óra alatt lenyomták a CÖF nyugdíjasai ! :DDDD

Hülye Bajnaisták beégtek mint a rongy !
@aspectratio: Nelli Kröes-nek volt egy érdekes mondata, Twitteren, a HVG idézte:

", Neelie Kroes, az EU médiaügyekért felelős biztosa pedig azt írta: a legitim politikai kampány feltétele, hogy az indulóknak kiegyensúlyozott hozzáférése legyen minden elektronikus médiához."

Tehát az EU-ban már a magyar választási kampány legitimitásának a feltételeit mérlegelik.

hvg.hu/itthon/20130308_alaptorveny_modositas_velemenynyilvanitas

Szövegdobozban van az idézett rész.
@Ultracivil:
Sajnos a felvetés jogos.
Magyarországon 1997 óta az történik, amit Orbán akar. Hol lkennénk már nélküle......
Kancsavot is ide ette a fene, hozza o is a nokkel szembeni fideszes tirpakot, jahh igy megy ez egyszerieknel :)
@épészmérnök:
Az mitől nem kiegyensúlyozott ha mindenki csak közmédiában hírdethet ?
Itt van Nelli Kröes eredeti tweet-je. Gondolom, ha ilyesmiket ír, az nem csak úgy véletlenül jut az eszébe:

twitter.com/NeelieKroesEU/status/309694758706618368
Vén hülyék mennek habzó szájjal védeni a fityeszt. Barmok, de biztosan van ennél is lejjebb, majd a magyarok bebizonyítják, ahogy eddig is sikeresen tették.
@pocakos focisla:

Az EU azt várja el, hogy MINDEN "broadcast media"-ban egyenlő eséllyel szerepelhessenek a választási jelöltek.
@épészmérnök:

rettenet szánalmasak vagytok.

Évek óta nyavalyog mindenki, hogy csökkenteni kell a parlament létszámát.

A Fidesz megteszi, erre diktatúráztok, mert nagyobb súllyal esik latba a csökkentés miatt a győztes preferenciája (annak ellenére hogy a győztesnek demokratikusan kell győznie).

Évek óta nyavajog mindenki hogy óriási pénzek mennek el kampányolás közben.

A Fidesz lerövidíti a kampányidőszakot, és ellehetetleníti a pénzszórást a "broadcast media"-ban, erre itt nyivákoltok.
Pedig 0 = 0.
@pocakos focisla: "mitől nem kiegyensúlyozott ha mindenki csak közmédiában hírdethet"

Ez egy fontos kérdés, ezért - noha a motívumaid felől kétségeim vannak - komolyan válaszolok.

1. A magyar közmédiában közvetlen fideszes vezérlés van. A tévében már évek óta hamisítják a híradókat. Ezer módjuk van arra, hogy a választási klipek mellett az összes műsorban önmagukat népszerűsítsék. A választási vita nálunk nem kötelező, ezért Orbán megint ki fog bújni alóla, vagy az úgynevezett kereszténydemokratákkal és a jobbikkal fog vitatkozni.

2. A nem-közmédiák közül több is fideszes kézen van, amelyik nem, azoknak a szerkesztőségeiben pedig ott ül a fidesz politikai komisszára. Tehát az ellenzéknek még annyi esélye sem lesz adásba kerülni, mint egy választási klippel lenne legalább.

Úgy diktatorikus a rendszer, ahogy van.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Most jött a hír, bajnaista anarchisták már nem csak székházat meg egyetemet foglalnak, hanem a zinterneten őket gyalázó tanáraikat is összefogdossák és dohos pincék mélyén iszonyúan rommá is kúrják.

Szerintem a tortúra után mehetsz te is munkásőr nyugdíjasnak, a cöfnél állandó a felvétel. Ha Csizmadiát vagy Bencsiket lepippantod még molinóhordó is lehet belőled.

Ja, retek, semmi a világon nincs annyira kínos, mint agynélküli fideszkomcsinak lenni, Bajnaizhatsz vég nélkül.
@pocakos focisla: ez nem korrekt válasz.a kellemetlenebbrészére nem válaszoltál,jellemző rátok
Az éjjel olvastam egy kiváló kommentet, ide másolom:

"
Bármilyen hihetetlen, az ország egy jelentős részének valóban ez a banda kell. Sopánka, nem sopánka, ez van.

Kezdem azt hinni, hogy aki ellenébe megy ennek, az kudarcra van ítélve, pusztán a tömegbázis hiánya miatt.
Viktor lederiválta, hogy a retardáltaknak kell játszani, mert ők vannak többen, a választási matek meg csak erről szól. Ott a minőség felejtős kategória. Kovács XIII. Bélának a Fradi B-középből pont ugyanannyit ér a szavazata, mint egy egyetemi tanárnak, márpedig kovács XIII. bélákból kábé 10000x több van.

Ráadásul dupla haszon velük kezdeni: ők nem jönnek zavarba holmi pálfordulásoktól, önellentmondásoktól, érvektől és ellenérvektől. Az aktuális vezérszólam bégetésének a szintjén prímán elvegetálnak, sőt, még azokat is lehúzzák magukhoz, akiknek ez nem elegendő. Annyit kell nekik mondani, hogy gyerekek, ez a piros-fehér-zöld dolog, és onnantól a szisztéma önjáró: mindenki más rohadt komcsi, liberálbolsevista hazaáruló, ésatöbbi, ésatöbbi.
A szavaknak, kifejezéseknek nincs jelentésük és jelentőségük, töltelék szerepet töltenek be, hogy legyen mit ordítani a békameneteken. Az se baj, ha tegnap az ellenkezőjét ordították, vagy ha ordenárébb komcsik a valahavolt komcsiknál.
Kit érdekel? Akié a hatalom, az mondja meg, ki a komcsi. Bolsi tempó? Az. Érdekli a többséget? Nem. Ennyi. Választási matek kezdőknek és középhaladóknak.

Nekik játszani persze nagyon durva. Mások tán a hazaárulás szót is szívesen meglóbálnák legott. De mint tudjuk, akié a hatalom, az mondja meg, ki a hazaáruló. (Néha persze ellenzékből is megmondják, mert ugyebár a haza nem lehet ellenzékben.)

Nem akarok senkit elkeseríteni, de ebből nincs társadalmilag valid kiút. Egyéni kiútkeresések vannak, melyek többnyire a határátkelő blog olvasgatásával kezdődnek és az oda történő írással fejeződnek be.
De meg is mondják a gyökkettő IQ-júak minden alkalommal: el lehet menni.
A fekete-fehér világukba egy vezér elég, a színek csak összezavarják őket.

Ne vergődjetek barátaim, fölösleges.
Belenyomtok iszonyat energiákat, elemészt az ostobaság fölött érzett, tehetetlenségből származó düh, gyomorfekélyt kaptok és rákot – mindezt miért, kiért?
Számszerűleg nem tudjátok lenyomni a retardáltak elképesztő hadát, akiket Viktor einstandolt magának. Meggyőzni őket még annyira sem tudjátok.
És még ha valahogy sikerülne is elzavarni/lesittelni ezt az immorális bandát, vajon tudnátok-e bármi jobbat csinálni ezzel a háttérrel?

Én például előre sajnálom a Bajnai gyereket. Ha Viktor lennék, hagynám nyerni, merő kibaszásból. Aztán végignézném, amint belefullad az általam teremtett körülményekbe. No, EZUTÁN tényleg garantált lenne a 20 évnyi uralmam. És semmi, ismétlem: SEMMI nem ütné meg többé a maradék választók ingerküszöbét.
Az ellenzéki választókért azért, mert totális lenne a reménytelenség, a sajátokét pedig azért, mert soha nem is volt nekik ingerküszöbük; csak a csoki számított nekik a vezérürü segglyukából. És míg a világ világ, csak az fog számítani. Régebben Horthy, utána Rákosi, Kádár, most meg viktor. Csak a segg változik, a csoki örök.
Saját magával szemben is igénytelen plebs. Ezekkel akarnátok kezdeni bármit is? Országot építeni? Csak rombolni tudnak, felejtsétek el.

Meneküljetek, mert itt (illetve ott) már rég nem a politikusi akasztófavirágokról van szó, hanem az őket hatalomba segítőkről, hatalomban tartókról. A sunyi házmesternépről, az ostoba retardáltakról.
Őket az életben nem tudjátok legyőzni.

Ez van. Lépjetek, amíg nyitva a határ. Ki tudja, meddig tart. Sok sikert mindenkinek.
"

Egyenes, világos, igaz.
@épészmérnök:
Az MSZP beli időktől jóval kiegyensúlyozottabb a közmédia.

Akkoriban kb 80-20% volt a megszólalás a kormánypártok javára, a régi szép Gyurcsányi-Bajnai időkben.
Most ez kb 60%-40% lett.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: figyelj kisköcsög,ezek a fiatalok elhúznak innen,az utánuk végzők is,ti meg seggnyaló nyuggerek itt fogtok éhendögleni
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: ma egész nap nyomod, látom, meleg fidelitászos fiú!

amikor csak benézek a címlapos topikokba két-három óránként, és átpörgetek, látom, hogy olyan forrón, olyan átéléssel tüzelsz tízpercenként az összes liberálbolsevik felé, hogy abba még egy vasaló is belepirúlna.

egy ilyen kiszolgált nap után este a barátodnak már nem sok öröme lehet otthon benned! :((
@De hol van Columbo felesége?:

Ezzel szemben a valóság az, hogy az egyetemisták között az MSZP mindig is az utolsó helyen szerepelt.
Ma is.
Ellenben a nyugdíjasok és cigányok között magasan vezetett mindig.

Szóval gyanúsan (mivel az egyetemistából lesz egyetemet végzett) az értelmiség között vajmi kevés az MSZP tábora bármennyire is azt hiszed magadról hogy te fingod a passzát szelet, és nyalod Bajnai-Gyurcsány seggét.
@Ultracivil:

Ne költői legyen a kérdés, inkább pontosíts!
Például:
- nem csak Orbánt viszed, hanem az egész koleszos-gimis társaságot
- és nem most, hanem 2002 áprilisa előtt.

MÁS lenne az ország sorsa...
@regress:
De jó lenne.
Ha mind az 50 LMP-s, HaHa-s csürhe elhúzna a faszba még fizetném is a jegyüket, de csak kifele ! :DDDD
@Kara kán:

Marie Curie meg nő volt, kishaver!
Kétszeres Nobel-díjas.

Melyik XY tudta ezt utána csinálni?

Anyám, mész te a többi hülye közé a ketrecbe!
@pocakos focisla: Szimplán hazudsz, mert tudod, hogy sokan olvassák ezt a blogot, és az olvasó általában nem néz utána az ilyen adatoknak, és simán elhiszi az érvedet.
Azért kíváncsi lennék, hogy a tata még ÁVÓ-s korában hány ember képébe öntött sósavat...
@pocakos focisla:

A pocakost értem, de megkérdezhetem, hogy mi az a focisla?

Válaszod egyébként köszönöm, betettem a megfelelő polcra.
@pocakos focisla: "Az MSZP beli időktől jóval kiegyensúlyozottabb a közmédia"

Egyetlen állításomat sem cáfoltad.
Nicsak egy nick bitorlo, jahh igy megy egyszerieknel
@aspectratio:

MEGINT Hofi, az örök:

"- Hallotta, mama? Jogállamban fogunk élni!
- Igen? És hova kell ahhoz költözni?"

:) áhh, inkább: :(((((((((((((
@pocakos focisla: eddig tartott a türelmem. Most te fogsz eltűnni, az én képernyőmről legalábbis. Mész kara kán után. Keressetek valakit, aki foglalkozna veletek. Szükségetek van rá.
@Kara kán:

Minden férfiember édesanyja egy nő.
Minden siekres férfi mögött ott áll egy okos és erős nő.

A többi smafu.

Másrészt, pont nőnapkor előhozakodni ezzel, nem valami elegáns, azt hiszem. Bár hozzászólásaidat ismerve, ez téged egy cseppet sem zavar, tudom.

****

Boldog Nőnapot minden Hölgynek!
@De hol van Columbo felesége?:

"mi az a focisla?"

Létezik egy pocakos focista nevű nick, néha előfordul itt is.

A t. kommentelő ehhez hasonló nevet választott, hogy összekeverjék avval a másikkal.

Nem ez az első ilyen eset.
Meglehet, szándékos és tudatos lejáratási akció rejlik emögött.
@épészmérnök:
Ki nem szar le, hülye bérretegő ?

Azt hiszed neked meg a többi fizetett MSZP-s, Bajnais bérencnek írom a tényeket.
Lófaszt.

Bajnaista csürhe felsült mind az 50 fizetett csicskájával, ahogyan ti is egyre inkább felsültök erőtlen mosdatási kisérleteitekkel.
@Csaknézek...:

Igen, olvastam már pocakos focista nevű blogtársunk hozzászólásait - ezért is tűnt fel a rossz név.

Aki viszont más nicknevére hajaz, az annyit is ér.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Azért ez se rossz. :))

fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/559874_526267730756814_82411790_n.jpg

Egy kis játékra hívom a kommentelőket.
A képen az egyik ellenzéki tüntető látható a Fidesz-székház erkélyén – a fiatal hölgy a telefonjáról olvasta fel követeléseiket.
Ön szerint ki üzente meg neki, hogy mit kell mondania? :)
Miután végeztem a terelőpulikkal (pulik, bocs), térjünk vissza Nelli Kröes tweet-jére.

Induljunk abból ki, hogy NK egy EU-s magas rangú vezető, diplomata, aki nem twittel csak úgy, mint egyesek. Tehát minden mondatának súlya van.

Ha abban a mondatban a választás legitimitása mint olyan a magyar médiával összefüggésben szerepel, akkor sejthető, hogy felmerült az EU vezetőiben a gondolat, hogy a magyar választások legitimitása nem egy magától értetődő dolog.

Ez a gondolat az alkotmánymódosítással kapcsolatban merült fel. Következésképpen figyelmeztetés az Orbán-kormánynak: ha ezt a módosítást meglépik, akkor az EU-nak kétségei lesznek a magyar választások tisztaságával kapcsolatban.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Petőfi is felolvasta a 12 pontot.
Én is leírom beszédeimet, pedig hol vagyok én a nagyoktól és a tüntetőktől!

Nincs ezzel semmi baj.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"Ön szerint ki üzente meg neki, hogy mit kell mondania? :)"

Nem tudom.
És szerinted ki volt az?
@pocakos focisla: több lesz az mint50.majd rájössz mikor a viktor küszöbét rágod,mert neked már az sem lesz.@De hol van Columbo felesége?: avval a ferdeszemű karakannal nem érdemes,neki csak a kecske ,ha főzni tudna elvenné feleségül
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Én is, de annyi különbség közted és köztem, hogy én ennek nem örülök.
@regress:

Kara kán barátunkat párszor már ízekre szedtem, felőlem locsoghat bármit.

De a nőket -pláne nőnapon- nem engedem bántani.
@Csaknézek...:
Valóban tudatosan változtattam.

Egyrészt mert a komcsi bloggerek gyakorta cenzúráznak, így kell több nick.

Másrészt meg az eredeti nickem "Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló ! · "
Kezdte hamisítani egy komcsi, és szerintem az éppen a "pocakos focista" nevű klubbtársatok volt.
Kölcsön kenyér visszajár.. :DDD
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ez a mai nap a tanulságok levonásának napja.
Fabius enyhén megváltoztatta a véleményét Gulyás méltóságos ifiúrral szemben, én pedig kénytelen vagyok elnézést kérni a mélyen tisztelt kommentelőktől, hogy egy éven keresztül untattam őket a veled való szájtépéssel.

Nekik volt igazuk, tényleg fölösleges volt ennyi borsót ráhányni a faladra.

Szánalmasra sikeredett a mai produkciód.(is)

Szóval, hol is a nyelved helye Angyal?
Viktor bátyád talpa alatt?
@épészmérnök: A második világháború nehéz éveinek kegyetlen meghurcoltatásai a Hajós családot sem kerülték el, de Alfréd, részben elismert olimpiai és építészi múltjának köszönhetően, szerencsésen túlélte azokat.
www.hajosalfred.hu/hun/bio_3.html Csak róla kevesebben tudják.
Kellemes nőnapot kívánok minden Hölgynek!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Orbán Viktor egy demokrata és hazafi bocsánatot kérek. (ha emlékszel a klasszikusra).
@pocakos focisla: Akkor miért harsogja pártod és kormányod, hogy Bajnai emberei tüntettek a Pártház előtt?
@pocakos focisla:

Gyenge, nagyon gyenge...

Nagy számítógépes spíler lehetsz, ha még azt is ki tudod találni, ki "hamisította" meg a nickedet... :o)

Az pedig elég ismert próbálkozás, hogy ha lebukik valaki - mint most te -, akkor ugyanazzal gyanúsít másokat.

Mondom, gyenge, nagyon gyenge...
Valaki segítsen:
Van egy olyan, hogy véleményvezér valami.Kínálják a lehetőséget, hogy hozzá lehet szólni az íráshoz(?) .Van-e valakinek olyan ismerőse aki ismer olyan valakit akinek a hozzászólását ott elfogadták?
@Kuviklacz:
Mert a Haha-t ugyanazok az amcsik pénzelik, akik Bajnait, és az LMP bolsi szárnya (láncolós, tüntetős, csürhe) épp ma csatlakozott Bajnaihoz ?
@Balibgeczyk: Idefigyelj te szerencsétlen a fiatalok már vagy hónapja tüntetnek a városban. Most megszállták a Fidesz lepukkant székházát, mire azonnal elkezdték a zokogást, hogy félmillió forintos kárt okoztak a tüntetők. Én nem tudom, hogy mennyibe kerül az az üveg ami abban az ajtóban kitört, de az csak akkor éri el a félmillió forintot, ha az üvegezést a Közgépre bízzák. Ezzel szemben 2006 őszén a Fidesz által felbiztatott B közép néhány óra alatt több tízmilliós kárt okozott az MTV akkori székházánál. A Kossuth tér tönkretételéről nem is beszélve.

Akkor innen folytasd. Vagy inkább ne!
@pocakos focisla: Mitől? Nem ahhoz képest, vagy annál?
Most látom, a magénterület is a Te alkotásod. Freudi elírás?
@házelnök: Csak újságírók, közéleti emberek, szakértők szólhatnak hozzá. De ezt ott le is írják.
Meghívott hozzászólók.
@pocakos focisla: Hahahahahahahaha!
A FIDESZ két amerikai kampánytanácsadójára gondolsz (tudod, az egyik még örökbe is fogadott egy gyereket, amit itthon nem tehetne meg)?
Amúgy ki pénzeli a Békemeneteseket?
@házelnök: Le van írva, csak "meghívott" hozzászólók hozzászólását jeleníti meg. Kapja be! Azóta inkább nem olvasom, gondolom vagyunk még így páran. Jó lenne ha ezt az Index is tudomásul venné és nem szerepeltetné állandóan a címoldalon...
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:

Egyrészt volt ott még erkély meg ajtó is amit a Bajnaista csürhe rongált, másrészt meg 2006-ban mind a székháznál, mind az utcán előállítottak egy rakat embert, akiket a fogdákban megaláztak, meztelenre vetkőztettek demokratának hazudott MSZP-s diktátoraid parancsára.

Szóval a ballib csürhe megúszta ezidáig mindig egy hazazavarással, míg szeretett MSZP-d rommá verette az ellenzéki tüntetőket, és rabosította őket.

Ez a különbség.
@Habakuk999:

Csatlakozom. Én is megvédtem anno, mert azt gondoltam, h értelmes jobboldali kommentelő. Tévedtem.
A mai napon egyetlen egy érv sem szólt az alaptörvény mellett! ( csak jelzem )
@kovi1970: Most olvasom, hogy a külső hozzászólások viszont a Facebookon megjelenítik.
@Myrath:

helyesen: alaptörvény módosítása mellett.
@Kuviklacz:
A Békemenetet a jobboldaliak pénzelik. Szerintem Széles, meg Simicska.

De ez mit sem változtat azon a tényen, hogy a Haha-t LMP-s bolsikat, és Bajnait meg az amcsik, akik unszolására 50 kretén tegnap balhézott egy magánterületen.
Most értem gép elé, de látom még mindig bajnaizmus van. Amúgy meg hétfőn megy Londonba, hogy találkozzon a magyarokkal. Biztos ott is lesz utána valami balhé. Sunyin mindenhol csak a rossz hírét kelti ennek a kormánynak, és Orbán Viktornak. :)))))
@Kara kán: Sokszor megfigyeltem azokat az embereket, akik sommás, közhelyes néha cinikusan jópofizó véleményeket mondtak a nőkről. Természetesen nem volt nehéz soha megállapítani azt, hogy ezek az emberek a saját környezetük tapasztalatairól beszélnek ilyen módon, hiszen a saját értelmi szintű közegben mozognak.
Számukra soha nem tágul ki a horizont, mert befogadás híján nincs módjuk saját körüket elhagyva megismerni egy más világot, azt, amelyben az értelem, a gondolkodás és tudás olyan színvonalú, melyben képességei alapján soha nem vehet részt.
Ezek a nőkről /is/ alkotott vélemények az örökösen felfelé pislogó, sértődött, jogosan kishitű emberek irígységéből fakadnak.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Tudod mi a fura? Nem vagyok egy M.G.-fan, de amig mast nem piszkalnak, se tettleg se verbalisan, felolem vonulgathatnak naphosszat a cuki kis mellenyukben...es amikor az Erzsebet teren uldogeloket elvittek, meg is emlitettem a paromnak, hogy nem jogszeru, nem csinaltak semmit.
Szoval ebben egyetertunk.
@Mariann19: Ebből egy szót sem fog érteni... a miértre a válasz ott a mondandódban :)
@Myrath: Nézd, érvek a legritkább esetben kerülnek szóba, sajnos azt kell mondanom, sokszor oldaltól függetlenül.
B-közepek, ha találkoznak.

A civilek béközépekké degradálása pedig a háborús helyzetet kedvelő orbánnak jó.

A néhány üdítő kivételtől eltekintve gyalázatos - szerintem - az értelmiségünk szereplése és magatartása.
@De hol van Columbo felesége?:
Kedves Colombo!
Köszönöm a Nőnapi üdvözletet.
Egyben azért is az elismerésemet fejezem ki, mert a Tőled megszokott higgadt stílusban kiállsz a női nem tisztelete mellett.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Az a kis kisiklás az emberölés volt és tíz évet ült érte e a szerencsétlen megtévedt...
@leonito77: Reménykedem, hogy a sorok között csak talál magára nézve egy találó magyarázatot.
Olyan borúlátó vagy. Gondolod, hiábavaló volt az elmélkedés?
@Mariann19:

"Ezek a nőkről /is/ alkotott vélemények az örökösen felfelé pislogó, sértődött, jogosan kishitű emberek irígységéből fakadnak."

:o)

Gratula!
Remek, találó elemzés!
@Habakuk999: Kedves vagy, a Nőnapi üdvözletedet köszönöm szépen.
@Habakuk999: nincs mit hozza tennem egyikhez sem, csak talan ennyit, udv a klubban
@pocakos focisla: Ez a magánterületezés marhaság. Ezek a fiatalok ugyanis sohasem fognak bejönni hozzám, és leülni a kertemben, mert 1. nem én vagyok a kormánypárt, 2. nem én változtatom az alkotmányt mindennap, és emiatt fociszurkolókat sem fogok hívni, hogy erőt demonstráljanak.
@Csaknézek...: "Remek, találó elemzés."
Tudod, a méltánytalan kritika aktivizálja az agytekervényeket.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
az összes hsz-okkal együtt végigolvastam, amit jóval előbb idekopiztál a kurucinfóról.
Nagyon tanulságos volt.

Egyetlen kérdésem van: a poszt minden sorából és a hsz-ekből az jön le, hogy egybehangzóan és zsigerből gyűlölitek a fideszt, MI A BÁNATOS LŐFASZÉRT ÉREZTEK VISSZAFOGHATATLAN KÉNYSZERT FOLYTON FOLYVÁST MINDEN LEHETSÉGES ALKALOMMAL A MELLETTÜK VALÓ AZONNALI ÉS FELTÉTEL NÉLKÜLI SEGGNYALÁSRA?

Tegnap plö mit keresett ott csomó jobbik kitűzős csóka meg árpádsáv? Öt perc és már ott csaholtok a seggükben "megvédeni" a székházat. Ahányszor elfingja magát egy fideszes, biztosan ott terem egy jobbikos, hogy részese lehessen, legalább a szagnak..A Jobbiknál megalkuvóbb banda nincs!
Közötök a CÖF-hoz?..........
@pocakos focisla: könyörgöm, áruld el: Mi az a focisla?
Azt meg végkép nem értem, hogy a tüntetés kellős közepén beenged a Fidesz kigyúrt rossz arcú embereket. Honnan tudták, hogy nem tüntető? Hogy nem tesz kárt az épületbe? Talán csak nem ismerték? Vagy valaki ismerte?
@Spániel:
Hogyne!
Találgass! :))
Hülye lenne megmondani...
@Habakuk999:
Nekem úgy tűnik, nem sáros, inkább bélsáros az a kis fürge nyelve... :)
Van aki a csokit szereti, van aki meg a narancsbolsik seggeszőrét.
@Mariann19:
Nyomi Nyúúúúúúl miket nyomott ma???
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Megnéztem egy videót a tegnapi Lendvai utcáról.
Engem mélységesen elkeserít az emberi ostobaság.

Ugyanakkor fölháborodok azon, hogy orbán beteges hatalmi vágyai érdekében ezek a szerencsétlen békahívek ki akarják sajátítani a magyarságunkat, nemzetiségünket.

Jobb nekem, ha nem olvasok híreket, csak a gazdaságiakat.:) Az összes életkedvem elmegy.
nem vagyok jogász, de a sósavas troty, egészen véletlenűl nem a fenyegetés tényállását valósította meg?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Te hülye, a mai okostelefonokon van olyan funkció is hogy jegyzet készítés.Tudod ez úgy működik, hogy a fiatalok összedugták a fejüket és a kislány telefonjába beleírták a követeléseiket. Majd a kislány kiállt az erkélyre és előhívta a jegyzetet és hangosan felolvasta.
Lehet, hogy ez neked bonyolultnak tűnik, de a XXI. században ez már minden napos dolog.
@Habakuk999: parancsolj, egy gazdasági hír /hogy megnyugodj/
Újabb fejezet a neazemberekfizessékmeg cimű bohózatból:
privatbankar.hu/kkv/bukhatjuk-az-alacsonyabb-rezsit-pert-nyertek-a-gazszolgaltatok-255853
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Fúúújjjj, nőnap alkalmából ijjjen csúf képet vizionálsz.:((
Kikapsz!
@Macropus Rufus: Már más blogon is felmerült ez a kérdés.
Valójában ez a garázdaság címszót meríti ki, mint Habony esetében:-))

271. § (1) Aki olyan kihívóan közösségellenes, erőszakos magatartást tanúsít, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétséget követ el és két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
@pocakos focisla: A Fidesz székházon az az erkély már réges-régen le volt pukkanva, csak most jól jött, hogy van milyen károkozásra hivatkozni. De az én kérdésemre a 2066-os zavargásokkal kapcsolatos károkról miért nem kapok választ tőletek? Ott nem félmillió forintos kár volt, hanem alsó hangon több tíz, ha nem százmilliós kárt okoztatok Bonsai Duce csürhéje.
Erre válaszoljatok, ha kérhetem, és ne mellébeszéljetek.
@Spániel: Helyes!
Respect a bíróságnak.

Legyen tiszta víz a pohárban.
A héten sokat autóztam, hallgattam a királyi rádió különböző adásait.
Ha valakinek alacsony a vérnyomása, erősen javaslom!

Szabályos, gusztustalan goebbelsi illetve scserbakovi magasságokra törő híradások, műsorok tömkelege.

Nem baj az, ha a híreket nem hallgatók, Varánuszt nem olvasók is szembesülnek az igazsággal.

Ja, csak érdekességként:
partnerem közül tízből nyolc nem tudja mi lesz, csak azt, hogy félti a cégét és túlélésre játszik.

Hajrá Magyarország! Hajrá magyarok!
@Habakuk999: "Jobb nekem, ha nem olvasok híreket, csak a gazdaságiakat.:)
Most őszintén, tudsz ezen röhögni?

www.stop.hu/belfold/a-matolcsy-utani-vizozon-stabil-zuhanasban-a-gdp/1128952/
@Spániel: én sajna leragadtam ott, hogy pld. Kubatov ellen a jobbik feljelentése alapján nyomoznak. ;)
@gazoló: Szia Gazoló! Nagyon szépen köszönöm a Nőnapi üdvözletedet!
Láttad az FTC-Győr meccset? Micsoda bravúr volt az FTC-től!
@pocakos focisla: Az előállított emberekről meg csak annyit, hogy a randalírozókat a világon mindenütt elő szokták állítani. Azt meg honnan tudod, hogy meztelenre vetkőztették őket? Leskelődtél a kapitányságokon, vagy te is az előállítottak között voltál?
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):
+1
Sok sikert és nem bánod meg. Talán a legtöbb gondod az ottani magyarok szóhasználatával lesz: nem fogják érteni a hasábburgonya, korsó sör, rágó és hasonló kifejezéseket :)

Sok szeretettel virág minden bájtos hölgynek:
3.bp.blogspot.com/-vT343L-xy8c/UI-WmQRKKfI/AAAAAAAAAhA/kk3ZjE-6J_0/s1600/viragcsokor.jpg
le Látó (aki még emléxik: fletwood_mac)

Szól6nék a poszthoz, de mivel nem itt élek, csak látogattam: Abszurdisztán, így szeretlek!

www.youtube.com/watch?v=Z4kXaV4hvik

Sok sikert és békés, nyugodt életet kívánok mindenkinek!
@Habakuk999: Már nem tart soká. 1-2 év :_))
Azért még tartogat ez a hét is kabarét, egybeszerkesztési kötelezettség, csupa móka és kacagás, vicces ember ez a mi Martonyink:

"Martonyi ezzel összefüggésben utalt az Alkotmánybíróság által meghozott határozat indoklására, amely világosan rögzíti, hogy az Alaptörvény egységes és ezért az Országgyűlésnek egybeszerkesztési kötelezettsége áll fenn. Tehát a magyar Parlament e kötelezettségének tesz most eleget.
"hvg.hu/vilag/20130308_Martonyi_levelet_irt_az_EU_osszes_tagorsz#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2013_3_8
"Orbánt és Matolcsyt üti az Economist" -azért ez nem semmi, lassan többet foglalkoznak velünk mint Iránnal meg Észak-Koreával...-de a savazni akaró "agyhalott" szerintem fel sem fogja mekkora fekáliába érnek a nemétező "tökei"..
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ez egy olyan álfeljelentés. Előre lehet tudni, hogy Kubatovra nincs kilövési engedély, még célozni sem lehet rá. Ártatlan és punktum.
Miért nem ezt a szemét kaposvári Kovácsot piszkálja meg a Jobbik meg egy feljelentéssel?
@Mariann19:

kár,hogy az utolsó pillanatok figyelmetlenségei miatt feljött a Győr döntetlenre,bár őket is ugyanúgy szeretem...lehet,hogy a világ két legjobb női klubcspatát láttuk?

kepkezelo.com/images/lad96nufcv9l8cktt6pk.jpg

eztmegaszabadegyetemekért!
@házelnök: @kovi1970: a facebookon nyugodtan hozzászólhattok.és nem csak egy íráshoz.ott is vannak érdekes vélemények
"egyike a Nem Hülye Teljesen kormánytagoknak"

Nevetséges naivitás. Ilyen nincs. Aki még 2013-ban a fidesz tagja, azt vagy zsarolják, vagy nem ember.
@Habakuk999: csak nem képzeled,hogy ezzel dicsekednek valamelyik királyi szócsövön? Addig jó, amíg a zemberek nem tudnak semmit, az nem fáj nekijük.
Áder is mehet magyarázkodni Merkelhez.
@Spániel: egyre szanalmasobb o is, ugy latszik a hulyules es a taplosodas alapkovetelmeny a fidesznel
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem vitatkozom veled, de tudod a mai telefonokkal nem csak telefonálni lehet, hanem akár jegyzetelni is, sőt még az Internetet is lehet használni.
@Spániel: Nem, de istenigazából nem is ezekre a cikkekre gondoltam.
Szó volt itt délelőtt szlovákokról, mint nyugatról.
Hozzánk képest valóban az, pedig 15 év hátrányból indultak.

A gazdaság nem hazudik. Lehet magyarázni piros pöttyökkel, zsidó befektetőkkel vagy akár "a sátán orbán nem hagy minket eredményesen dolgozni" fordulattal, de neki tökmindegy, lereagálja a baromságokat pillanatok alatt.

Úgy gondolom, nem baj, hogy ennyire látványosra sikeredik az összeomlás. Bízom abban, egyre több ember ismeri fel, hogy gatyába kell rázni ezt az országot.
Jó lenne, ha bal és jobb oldalról is egyre több ember csodálkozna rá a trendekre, hogyasszondja, b+++ Bokros hatást követően politikától függetlenül lefelé szálló ágban vagyunk.

Tudom, ez azzal a veszéllyel jár, hogy a köznéppel könnyebben elhitethető a gondoskodó, jóállam bácsi csodatévő szerepe, most ugye ez a divat, ezt sulykolja minden média, de ezt csak nagyon rövid távon fogják tudni viszonylag hihetően hinteni.

orbán nem Kádár, a mai gazdaságpolitikai térképen elfoglalt helyünk nem a hatvanas évek KGST-védőhálója alatt helyezkedik el.
S Kádárnak nem volt egy éhes Simicskája és kisstílű sleppje.

A békáknak se lesz occsóbb a normális szolgáltatás, árucikk.
Legfeljebb a kicikínai.
Én Dávid Ibolyához hasonlóan nem értek a focihoz. :)) Ezért valaki nálam okosabb meg tudja válaszolni a következő kérdést. Minden ultra jobboldali? Először vagy ultra, és utána jobboldali, vagy fordítva?
@Azbej Tristan:

Az a baj, hogy nálatok már az anarchia is jobb megoldásnak tűnik.
@rodeo36: Helyettem írta, köszönöm szépen.
Üdv.
Orbán gyalázatos szavai Varsóban: "Isten nélkül nem lehet becsületes és jó embernek lenni. Ugyanakkor, ha folyamatosan a kereszténységre hivatkozunk, nem nyerhetjük meg a választók többségét."
Lefordítva: a miniszterelnök legazemberezte az ország felét. Ilyen gyalázatos, árulkodóan kirekesztő kijelentésre még egyetlen magyar kormányfő sem ragadtatta magát.

Szorul a hurok Orbán, takarodj még van egérút!
@buday008: Optimista vagy.
Bár, valamikor elkezd majd húzni bennünket az unió, és pótolni kell az elhalasztott beruházásokat is.
Csak azt az elszalasztott tizenhat évet lehetne újra csinálni.
4 EU.-s ország, köztük Németország, felszólította az Uniot, hogy vonják meg a támogatást országunktól! Nem lesz megszavazva a 4. alaptörvény módosítás! Most mi lesz? Viktor meghátrál? Vagy kilép az unioból?
@Habakuk999: Tegnap egy riportban Csaba László vonogatta a vállát, hogy évek óta hiába pofázik, de mégis meglépnek minden baromságot, aminek éppen az ellenkezőjét tanácsolta.
Azért arra kíváncsi lennék /nem a valóságban, csak lelki szemeimmel/ mit tenne a naszádkapitány egy gazdasági összeomlás esetén.
Matolcsival az oldalán.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Nyomi Nyúúúúúúl miket nyomott ma???"

most nyomja bicepszre!

kepkezelo.com/images/c5aobnkae55n4o8cp.jpg

magyarkodik...az izomagyúról remek összefoglalót rittyentett reggel...

hamarosan jön...

www.youtube.com/watch?v=7UzyiRhoCl4

www.youtube.com/watch?v=7pyoHQi9NYY
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Az ördög mindig a részletekben van. Amit felsoroltál, ÍGY, EBBEN a formában, feltételezve azt, hogy a versenyző pártok fair play játszanak, semmi gond nem lenne.

Sajnos a törvények nem pontosan vannak megfogalmazva, lehet így is, úgy is jogszerűen eljárni, az egyetlen különbség az eljárók jó- vagy éppen rossz indulatában van.

A jelen helyzetben NEM lehet mondani, hogy a három legnagyobb párt közötti viszonyt a jóindulat akármilyen mértékben is meghatározná.

Természetes, hogy nem bízom abban, hogy a kormányzó párt nem fog visszaélni vele. Nem ez lenne az első alkalom.
@magándemokrata: remélem megszavazzák !! és legalább az unió eltakarítja ezt a semmihez sem értőbandát.. a sok agymosott csinovnyikjuk meg megtanulja majd miylen az államcsőd amikor nincs mit zabálnod a pénzed meg lófaszt nem ér--és akkor lehet majd szeretett vezérüknek meg matolcsynak megköszönniük--nem véletlen mondom ezek addig feszítik a húrt amég az UNIO lép...szart nem jelent ha ezek nyernek 2014 májusban... lehet szeptemberben már nem leszünk az unió tagjai azt mehetnek a levesbe.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Hű! Nyúl, a mi belga óriás fajtánk nagyon odatette. Megtaláltam, a szemem kikerekedett.
Jók voltatok kettecskén délelőtt. Vigyor nekem, mint Nőnapi ajándék.
Volt valaki, aki legalább felzabálta selcici saját készítésű, házi nápolyiját és a vanilliás palikakarikáját? Mert még a szolit is kihagyta, hogy ezt megsüsse, teljes mellszélességű szeretetét beleadva.

Fabius, jó reggelt. Végre megérkeztél abba a táborba, aminek tagjai egyöntetűen kijelentik: az összes fityeszes hülye és szar ember lesz, ha szolgálatba helyezi magát. Kivétel nélkül.

Azt ágytálsapkás, vén szutykot, amennyiben valóban sósavval fenyegetőzött, selcicitípusú szeretettel küldeném el a Vénuszra továbbképzésre.
@magándemokrata: mikor jönnek az új AB-k, és mikor lesz viktorinox többlet ott? A többi kikövetkeztethető szerintem, skicc pali egyszer már eljátszotta.
csak a hülye nem látja mit jelent amikor a Financial Times, az Economist, a Wall Street Journal velünk foglalkozik címlapon.. hagy ne mondjam ki üzent a kormányunknak...
utolsó figyelmeztetések mielőtt lépnek..és az egyből sakk matt lesz a mi kis vezérünknek.
@buday008: Azt kérte a 4 ország, hogy teremtsék meg a jogi lehetőségét annak, hogy szankciókat vezethessenek be azon tag államok ellen akik lelépnek a demokratikus jog állami útról!
@Spániel: hm, nem láttál még olyan hatalmas békákból álló piramist.:)
Az biztos, nincs senki, akit ne áldozna fel a túléléséért, s ha már mindenki megfulladt alatta, duzzogva megvonná a vállát, ez se jött össze, osztjónapot!
@magándemokrata: ez valódi hír?
Azt hittem, álmodozol.
@buday008: ennyire nem lesz kemény az únió, ezeket a rakásokat nekünk kell eltakarítani, vagy hosszú időre, ha nem végleg nekünk reszeltek:
--

"S a sírt, hol nemzet sűlyed el, Népek veszik körül, S az ember millióinak. Szemében gyászkönny ül"

@Spániel:

Matolcsy statisztákat csinált Simor alelnökeiből
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) közzétette új Szervezeti Működési Szabályzatát, amely létrehozza a főigazgatói feladatkört, és módosítja az alelnökök feladatköreit úgy, hogy az új alelnökhöz, Balog Ádámhoz csoportosítja át a monetáris politikát és a pénzügyi stabilitást is.

hvg.hu/gazdasag/20130308_Matolcsy_statisztakat_csinalt_Simor_ember
@Bakter: Olvasomm itt a kommenteket szerencsétlen frusztrált vínemberről, aki a sósavval fenyegetőzött.
Nebáncsátok. Ez csak ártatlan szájkarate volt, ez az antipatikus szörnyeteg, ez az agresszív tahó akár vihetett is volna magával sósavat szórófejes flakonban, de nem tette. Majd legközelebb, most csak belengette.
Azt meg elképzelem, hogy a szomszédjainak hónapokig van röhögnivalójuk.
Munkaadója meggyilkolásában vett részt a Fidesz-székház "védője"
Illegális pénzbehajtásból élt a nyomozó hatóságok megállapításai szerint az 1996-ban elkövetett emberölésben történt részvétele előtt Sz. Ferenc, aki a Fidesz-székház védelmére kelt március 7-én, miután több tucat tüntető vette be magát az ingatlan udvarára. A hvg.hu rendőrségi források alapján utánajárt, mi is volt az az ügy, ami miatt Sz. Ferenc több mint tíz évet ült.

hvg.hu/itthon/20130308_Illegalis_penzbehajto_gyilkossag_szferenc
@V-PORT: Ha nincs neki ilyen fóbiája akkor miért Bajnaizik folyton? Nem zat mondják, hogy nem lehet ellenfél?
Betűnként összeragasztottam a fejtágító fityeszgyűlésről készült, iratmegsemmisítővel kezelt dokumentumokat. Íme (probléma/kommunikációja):
a, gazdasági visszaesés / kűffődi összesküvés
b, államadósság / gyúcsány
c, d, e, f, g, h, i, j, k, l, ... / bajnai.
@Mariann19:
Rosszul figyelted meg.
Semmi bajom a nőkkel, de nehogy már a libsibolsik adjanak nekem leckéket erről is. Jellemző itt is az „aki nem érti tanítja” mondás érvényessége.
Hogy miért nincs több nő pl. a magyar parlamentben?
Ha tisztességes asszonyokból több lenne ott, azt örömmel venném, de olyan szélhámosokat, mint amilyeneket a libsibolsi oldal küldött oda (Vadai, pl.) egy is sok.
Itt is érvényes az, hogy nem önmagában a biológiai nem a fontos, hanem a többi jellemző.
@Habakuk999: Sajnos nem beszélek angolul, de a Gardienben jelent meg, nem rég!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nem baj, az övéiből is fognak és azzal nem fog hencegni. Van ott minden közöttük, nőorvos meg bádogos,még szakács is. Szép kis bagázs, ezekre van bízva az államkincstár. Remélem, nem lesz idejük kárt tenni benne.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Amikor ti a 2000-es évek elején becsaltátok magatokat a hatalomba, kommandókkal foglaltátok el a hivatalokat, vallattátok az ott dolgozókat. Még a cuclib sajtó, az index is írt erről. Most meg elvárnátok, hogy a fideszes kormány megtartson titeket állami állásokban? Pofátlanság. Menjetek a franca!
@Spániel:

Sok százszor leírtam már:

Jobbik = Fidesz (náci tagozat - a náci honfitársaink szavazataiért - polgári kör volt anno!)
LMP = Fidesz (libsi tagozat - a liberális honfitársaink szavazataiért)

Ha így nézitek, máris érthetőbb a két párt Fidesz seggnyalása, nemde?

A hibát ott követte el az LMP, hogy sorai közé engedett tényleges demokrata liberálisokat.

LOL.
@buday008:
A spekulatív finánctőkét eszi a fene, mi?
@Habakuk999: "ezt csak nagyon rövid távon fogják tudni viszonylag hihetően hinteni"

Ha nem változnak a dolgok, az értelmesebbek lassan elfogynak, elmennek, a maradék terelgetése pedig minden generációval csak könnyebb lesz. Észak-Korea is kezdte valahogy, hajdanában ott is normális emberek éltek - és hozzá kell tenni, hogy ha nem szarakodnának az atommal, talán a világ végéig is működhetnének úgy, mint manapság.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: pedig nagyon úgy tűnik tele lett az UNIÓ faxa is orbán bandájával. mondjuk már 2010 óta tele van de úy voltak vele csak kivárják a választásokat, de nem bírják már ezta sok szart. idejött Barroso, Merkel odahívta Orbánt... gondolkodj már logikusan hogy egy ilyen nulla gazdasággal rendelkező ország vezetőjét miért hívják be a "nagy halak". Financial Times--az üzleti élet szócsöve, Economist--hm köze áll a brit kormányhoz, plusz a mértékadó amerikai lapok amik a mindenkori amerikai kormány szócsöveként is funkcionálnak..szerintem világos..miért e tehetnének ki az UNIÓ-ból? csak a baj van velünk meg a pénzüket szarjuk. Külföldi érdekeltségek gyakorlatilag amit tudtak kivontak az itt lévő tőkéjükből..
@CSENDES: Mi van akkor ha van olyan eltitkolt közvélemény-kutatásuk, hogy mégis ellenfél? Most meg, hogy pártot alapított, és ott van Szigetvári és Karácsony is, akik elég jó think tank-ok, lehet, hogy mégis tartanak tőle egy kicsit.
@Habakuk999:

Magyarországról gazdasági híreket még annyira se olvass, az ég szerelmére!!!! :)
@Spániel:
Ezért írtam, hogy mennyen a Vénuszra továbbképzésre: 400 fok, tömény kénsav. Az ilyennek és semmi jót nem kívánok. Biztos hithű munkásőr volt,oszt most megtalálta a rég elfeledett ideológiáját a fityeszben.

Találkoztam ilyenekkel. Dolgoztam valakinél, aki kétpofára szidta a komcsikat meg pufajkásozta Hornt, mint a hörcsög. Aztán egyszer a munka miatt kénytelenek voltunk bemenni a hálószobájába: lenin összes, vörös bőrkötésben. De annyi, hogy erre Rejtő Wagner ura azt mondaná: ekkora szám "csak számtanpéldákban van."
@Kara kán: kicsi egyszerikém, mond el mi bánt, cseppet el vagy tévedve, husika ;)
csak ennyit neked, és a többit úgy is kiadtad magadból:

Munkaadója meggyilkolásában vett részt a Fidesz-székház "védője"

fidesz+jobbik=nacionalista diktatúra
@Kara kán: működő tőkét gátolja matolcsy hülye intézkedései illetve nem akarják a fele befektetett pénzüket valamelyik fidesz káder zsebébe betenni. megvannak a közgép nélkül is.

spekulatív tőke szempotjából szinte szar sincs amin lehetne spekulálni...orbán van oylan kedves és fizeti nekik a bődületes kamatokat az állampapírokért.vett még vagy 10 évre való kötvényt- így még spekulálni sem kell tuti a lóvé..
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): tudom, de én angyaltól akartam megtudni a tutit.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): azért az Economistot ajánlom figyelmébe olvasni, mert aki "számít" azt olvassa érdekes módon ..
@buday008:
Barrozonak, Merkelnek és a többinek nem pörölnie kellene ezzel a seggfejjel, mert már csak dafkéból is más csinál. Hanem a nevezetteknek szólni kéne egy spanjunknak, aki elrepül a sivatagba, és svédasztalos vacsorát vesz egy hasszaszinnal.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: azt nyilatkozta, hogy őt /meg a többi kigyúrt kopaszt/ nem hívta senki, magánszorgalomból ment megvédeni. Akkor viszont eccerű járókelőnek minősül, aki jogtalanul csavargatta a végtagokat, amiről felvételek vannak.
@Kara kán: már megint itt?hamar lerendezted a kecskédet.önző vagy
@Kara kán: Ismétlem magam, de neked az se mond semmit, hogy hülye vagy mint a segg.
@Bakter: munka miatt hálószobába.....gyanús vagy nekem te bakter.
@buday008: senkit nem akarok megbántani, de aki abban bízik, hogy az EU lemondatja Orbánt, vagy hogy egyenesen elzavarja az országból is, az egy kötözni való bolond. Lehet, hogy rápirítanak naponta tízszer, lehet, hogy szankcionálnak, lehet, hogy végül kizárnak - de azt a felelősséget, hogy megtegyenek helyettünk, és bizony sokak ellenére valami olyat, aminek elkerülésére maga az EU is létrejött, felvállalni egyik sem fogja.
Cirbi jól írta: vagy meg tudjuk csinálni önerőből, vagy baszhatjuk.
@buday008:
Tegnap egy interjúban Csaba László - ne mellesleg orbánc egyik tanácsadója - elmondta, hogy már csak kevés olyan valuta van a világon amire spekulálni lehet - a forint az egyik. Tehetetlenül tárta szét a karját a kamera előtt: ő többször szólt nekik (ov+mgy), hogy ez vagy az nem lesz így jó - nem hallgattak rá.
@Bakter: Mégiscsak egy ország miniszterelnökével beszéltek. Gondolták van annyira értelmes, meggyőzhető stb..persze ők is tévedhetnek xd
@Spániel:
Erotikus fantáziád lehűtése érdekében közlöm: nem volt nálam lapát, hogy megbsszam.
@Bakter: Orbánt mikor megnyerte a választást 2/3-al sorban keresték meg az értelmes emberek akiknek elege volt a korrupt mszp semmit nem csináltunk poitikájából. Orbán nagy lehetőséget szalasztott el sajnos. De nem hallgat senkire csak Matolcsyra
@Kara kán: Bunkó vagy!
A másik embernek kijár a tisztelet. A nőknek pedig szintén.
Vadai Ágnessel, mint politikussal jogod van egyet érteni, vagy sem. De ennek semmi köze ahhoz, hogy nőként, emberként lehetsz udvarias.

Persze el lehet érni, hogy valaki negbukjon ezen a szinten. Te, Wittner Mariska, Bayer Zsóti, és még páran. De nem áltatom magam, hogy ezt felfogod
Mindenki ujjongott hogy na most talán végre,azt ez lett belőlük amit látunk...
@buday008:
A gazdaságilag, erkölcsileg stb felvilágosultabb nyugat el sem tudja képzelni, hogy Európa szívében lehetnek ilyen rongy gazemberek egy ország élén. Ez a büdös nagy helyzet. Szerintem néha fel sem fogják, mit csinálnak ezek, egyszerűen nem fordul rá az agyuk, hogy egy uniós országban ilyen dolgok megtörténhetnek.
@regress: Egy igazi jobboldali férfi nem lacafacázik. Csak nekiesik a kecskének, és jó napot. Nem nő az, hogy dédelgessék...:D
@buday008: Elégé el volt varázsolva, aki ennél többet várt tőlük.:)
@Légifarkas: De az Eu miért is tenné. Se hatásköre, se eszköze hozzá. Ha utcai csetepaté lenne, akkor is előbb jönnének a kéksapisok, mint az Eu. A gazdasági mattot mehg igy is behuzhatják. Oszt jónapot. S igaz, vagy ledolgozzuk az orbanizmust önerővöl, vagy vele bukunk országostól.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
még ezt találtam erről a kedves úriemberről, aki máshol is nagy népszerűségnek örvend. Sokba fog ő még fájni a fidesznek, hatalmas támadási felület:
"Ezért írjuk azt,hogy Szabó Szőke Ferenc ,nem más,mint Kubatov kedvenc gyilkosa.
Mert míg ez az ember havi 400ezret keres,addig az utánpótlás edző eladja az autóját,mert éhezik a családja.
És mert míg ilyen emberek dolgoznak a klub őrző-védő cégénél,addig mi szurkolók vagyunk a "bűnözők".
És mert az ilyen emberek,akik hozzáférnek a mi szurkolói kártya adatainkhoz (erről is lesz bővebb cikk dokumentumokkal) .
És mert ezek az emberek fogják nemsokára a névre szóló belépőket összehasonlítani a személyi igazolványunkkal.

ÉS MERT EZEK AZ EMBEREK,AKIK KUBATOVTÓL KAPJÁK A FIZETÉSÜKET,ÉS AKIKNEK A VEZETŐJE TÉGLÁS SÁNDOR A NEMZETGAZDASÁGI MINISZTÉRIUM ALKALMAZOTTJA, EZEK,A FRADI SECURITY TAGJAI EGY OLYAN KÖZTÖRVÉNYES MAFFIA BŰNCSELEKMÉNYBE KEVEREDTEK, AMELY HATALMAS SZÉGYENT HOZHAT AZ FTC-RE, ÉS KUBATOV KÉPVISELŐSÉGÉBE IS KERÜLHET.

Pár nap és megtudjátok...

fradimob.hu/index.php/friss/szakmai-hirek/item/2375-%C3%ADme-kubatov-kedvenc-gyilkosa"
@Kara kán: Csak nem egyetértesz az lmp-vel?! Te most jobbos vagy, vagy liberális? Jól fontold meg, ha más is látja a képernyőd. A végén kubatov bácsi fejbetosz.
@buday008:
Nem szalasztott el semmit: egyre kevesebb fékkel rendelkező hatalmat épített ki, ami elég szépen tejel neki és minden spannak. Kétlem, hogy bármi más célja lett volna. Minden más csak az ilyen ágytálsapkás, sósavval fenyegető barmoknak szóló áltató puding. Hiszen nem a szavaira kell figyelni...
@Spániel: Lehet a fradira szégyent hozni? Mármint a focistákon kívül tud még más is?:D
@Kara kán: Ez vicces! :D Az Apple éves forgalma a magyar GDP-vel egyenlő. Nincs tőzsde (illetve egy vicc), az eur/huf crosson van némi forgalom. Biztos itt spekulál a tőke. :)
@GeoCracker: sajnos, a mai napig sokan (túl sokan) reménykednek abban, hogy ha minden kötél szakad, az EU majd beavatkozik. Nem értik, hogy egyrészt nem tudják, mit kívánnak, másrészt pedig hiába kívánják, esélytelen.
@Bakter: röhely de ezekhez képest Berlusconi is úriember.
hvg.hu/itthon/20130308_Megtorte_a_hallgatast_a_legtitokzatosabb
azta gyerekek! Alig egy hetes ukász, hogy több kormányt a bulvársajtóba. Ez a csaj meg máris blikkben nyomja. Azta! Van itt ám parancskövetés!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Nana, azért nőnap alkalmából egy igazi, keményvonalas jurtalakó használ síkosítót, és lefürgyik, mielőtt a kecskéhez megy.
@Légifarkas: nem is igazán értem ezt a fajta csodavárást. Illetve értem, de szeretném nem érteni :-)
Egész egyszerűen egy baromi erős felelősségáthárítási mechanizmus.
@Bakter: De azok akik megkeresték hittek abba hogy most végre gazdaságilag is megmozdul valami ( mivel látták hogy az mszp 8 évig szart nem csinált és gyanítom nem is csinált volna továbbra sem.).Az meg hogy lopnak senkit nem zavarna annyira ha tudnák a határt és pörögne a gazdaság, meg ha nem ugatna hülyeséeket folyamatosan.
@Spániel: "Azt meg elképzelem, hogy a szomszédjainak hónapokig van röhögnivalójuk."

Nem hinném. Az ilyenek terrorizálják a lakóbizottságot.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Érdekel még valakit Lászlóné megszólalása? Akinek a csúcsminisztersége alatt képtelen (előkészíteni) kiadni egy olyan rezsicsökkentő intézkedést, amit a bíróság ne meszelne el?
@Bakter: de, elszalasztott. Mindent elszalasztott, amit egy egységes, kétharmados kormány időhúzás és háttéralkuk nélkül megtehetett volna az országért, a sikeres közös jövőért.
@Myrath: már rég beszálltak a tuti biztos jó hozamú magyar államkötvényekbe...xd
@buday008:
Minden relatív. Az elmúlt bő három év tapasztalata alapján tulajdonképpen kijelenthető: ezekhez képest a szocik gőzerővel kormányoztak, tudták a lopáshatárt, nem ugattak hülyeségeket folyamatosan és pörgött a gazdaság.
@Légifarkas: Orbán elszúrta az ország egyik legnagyobb lehetőségét amit kapott az elmult 20 évben..
@Légifarkas:
Mint írtam, semmit sem szalasztott el. Mert nem az ország érdekeit nézte sosem, csak a sajátját. Innentől kezdve ez: " időhúzás és háttéralkuk nélkül megtehetett volna az országért, a sikeres közös jövőért", csak költészet. Amit a brancsán kívül mindenki olvas.
@buday008: "miért e tehetnének ki az UNIÓ-ból?"

Nem kell rémeket látni. A négy ország azt kérte, hogy legyenek végre tényleges szankciók azok ellen az országok ellen, amelyek nem tartják magukat az alapelvekhez, konkrétan, meg lehessen vonni tőlük a strukturális alapokból rájuk jutó pénzt.

Itt van a The Guardian összefoglalója:
www.guardian.co.uk/world/2013/mar/08/hungarian-prime-minister-warned-power
@Bakter: egyetértünk. én azt mondom a "nem csináltunk semmit" sajnos még mindig inkább működne mintha amit csinálunk az is szar...nem kell egy kormánynak mindenbe beleszólnia belemásznia.
@épészmérnök: otthon, a négy fal között mindenki úgy és azon röhög, amin akar, nem?
Terrorista bácsit is akár.
@épészmérnök: ez a tulok inkább fejjel megy neki a falnak, minthogy beismerje egyszer is, hogy tévedett.
@buday008: Jaja! Azokat majd törleszteni és visszavenni lesz szopóág! 1.7% GDP zakó, 6% infla 6-9% kamat! Hinnnye! Így mulat a magyar!
@épészmérnök: én nem rémeket látok...én valós lehetőségekről írok..

"meg lehessen vonni tőlük a strukturális alapokból rájuk jutó pénzt."--mintha ez nem lenne bőven elég csapás a gazdaság jelenlegi tökehiányos állapotában. Önkormáyzatoknak 5-6 éve semmi pénze nincs csak az uniósból élnek---végül is nem kell megijedni csak itta vége fuss el vége az országnak..
@pocakos focisla:
Úgy érted, hogy 60 ÉS 40 a kormány javára? Stimmel! Az éppen 100 %.
@Légifarkas: "sajnos, a mai napig sokan (túl sokan) reménykednek abban, hogy ha minden kötél szakad, az EU majd beavatkozik. Nem értik, hogy egyrészt nem tudják, mit kívánnak, másrészt pedig hiába kívánják, esélytelen."

Légifarkas, Nelli Kroes éppen az imént fenyegette meg azzal a Fideszt, hogy ha megszavazzák a negyedik alaptörvény-módosítást, akkor az EU kétségbevonja majd a választás legitimitását.

NK egy EU-s magas rangú vezető, diplomata, aki nem twittel csak úgy, mint egyesek. Tehát minden mondatának súlya van.

Ha abban a mondatban a választás legitimitása mint olyan a magyar médiával összefüggésben szerepel, akkor sejthető, hogy felmerült az EU vezetőiben a gondolat, hogy a magyar választások legitimitása nem egy magától értetődő dolog.

Ez a gondolat az alkotmánymódosítással kapcsolatban merült fel. Következésképpen figyelmeztetés az Orbán-kormánynak: ha ezt a módosítást meglépik, akkor az EU-nak kétségei lesznek a magyar választások tisztaságával kapcsolatban.

twitter.com/NeelieKroesEU/status/309694758706618368
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: látod, itt a példa rá, hogy lehet. Egy gyilkos fogja össze a B-közepet. Szép kilátások.
szankciók egyik fajtáját vetették fel---azt ki tudja mi lesz..
@GeoCracker: ... és ilyenkor elolvassa az ember a Himnuszt még egyszer, és megint eltűnődik azon, hogy miért is kellett annyi könyörgésből és bűnbánatból összegyúrni, miért ösztönöz csupa alázatra, és szinte sírásra a szív és lélek megkeményítése, az építeni akarás sugárzása helyett...
nem tudom de mikor az Economist ír valamit-mmögötte a londoni pénzügyi központtal , az usa előretolt bástyájával---akkor valamit baromira elcsesztek..
@buday008: Az lenne az igazi húzás, akkor a sajátjai húznák karóba. Mert ugye azok azok a pénzek, amire a klientúrának fáj a foga. Kohéziós fejlesztési pénzek, föld után járó támogatás.
add hozzá hogy Putyin se felejti el amit viktor nyilatkozott anno, Kína komolytalannak tart--hát nem tudom de szerintem nem lesz jó vége a tündérmesének.
@CSENDES: tudja ezt pontosan az Unió.a saját fegyverébe lökik bele..Nem véletlen sírt a fidesz mikor Simor is adatokat adott át az IMF-nek..
@Bakter: A tűzföldi birkapásztoroknál régi népszokás, hogy kiválasztanak maguknak egy báránykát, női nevet adnak neki, a szőrébe pántlikát fonnak, és az illető benn alszik velük a gunyhóban.
@Kara kán: Hibás az a gondolkodásmód, amely az ember értéki minősítését nemhez, embercsoporthoz, foglalkozáshoz köti.
A Te szelekciód emberi érték és teljesítmény tekintetében aláértékeled a nőket.
Nemektől függetlenül, és kizárólag az egyén személyiségjegyei, teljesítményei és tudása lehet a minősítés alapja, mely kizárja a nemi hovatartozás kérdését.
Idézlek: "Miért nincs több nő a parlamentben? Ha tisztességes asszonyokból több lenne ott, azt örömmel venném, mint amilyeneket a libsibolsi oldal oda küldött."
Ebből az idézetből számomra az tűnik ki, hogy nincsenek rendezett gondolataid. Nem tudod racionálisan szétválasztani a politikai hovatartozás és a női mivolt kérdését.
A pártpreferenciák alapján még a parlamenti ellenzékben lévő nők erkölcsi megitélését is megkérdőjelezed /tisztességes asszonyok/, holott ebbe a tárgyba ez nem tartozik bele.
Ne haragudj, nagyon zavaros megállapításaid vannak, ha ezt időben felismerem, nem bonyolódom bele ebbe az eszmefuttatásba.
Azonban én reagáltam egy vitádra, ezért tartottam korrektnek azt, hogy válaszoljak.
Húúúúúúúúúúúúúúúúú baszzátok meg, az rtl híradóban most mutatják a tegnapi ellentüntetőket. Azt a prostituált, egy cipőm méretszáma nagyobb, mint ezeknek a teljes IQ készlete együtt.
de megjegyzem brüsszeli szakpolitikusok jobban tisztába vannak a magyar gazdaság helyzetével, a pénzmozgásokkal, hogy milyen játékterünk maradt, mint ami kis csodaközgazdászunk Matolcsy.
Ez a mocsok sosem pihen, akárhányszor kinyitja a száját, mindíg valami rossz történik:

A reggeli 299-es árfolyamról 297 alá került napközben az euró jegyzése a kiváló külpiaci hangulatban. Japán kikerült a recesszióból és az Egyesült Államokból is kedvező hírek érkeztek. Mindez javította a külpiaci hangulatot, amiből a forint is profitált. A forint azonban estére újra gyengült, mert Matolcsy György, az MNB új elnöke csökkenti a két régi alelnök jogkörét. Az euróval szemben újra 300 közelébe emelkedett a jegyzés.
@Spániel: Szerinted van értelme, amikor ezerszer elmondtam már, hogy egy csomó dologban elítélem a fideszt, de egyik fületeken be, másikon meg ki. :)
@buday008: csapásnak csapás, de nem jelenti azt, hogy kizárnának az Unióból.
@Légifarkas: Alkalmasint, ha érdekel a sci-fi, olvasd el Francis Carsac -tól A Sors hegyén című novellát. A GAlactica 7-es számában jelent meg.
@épészmérnök: aztán? a többire vagyok kiváncsi, nem a pántlikára.
@Bakter: lehet, hogy költészet, ám én hazugságnak tartom azt mondani, hogy nem állt előtte a lehetőség. Attól, hogy nem élt vele, illetve visszaélt, az a lehetőség még ott volt, és pusztán saját személyes döntésein múlt, hogy azt tett vele, amit.
pont Németország kéri-azért annak már súlya vanxd
@buday008:
A tündérmesének nem lesz jó vége? Dehogynem! Shrek megcsókolja a mennyasszonyt, aki szikraözönnel felemelkedik, fénycsóvák csapnak ki belőle - aztán padlótfogva marad ogre.
Áttörte az euró árfolyama 300 forintot
Péntek este negyed hét után ismét 300 forint fölé emelkedett az euró árfolyama a bankközi devizapiacon. A magyar fizetőeszköz azután kezdett gyengülni, hogy közzétették a Hivatalos Értesítőben a Magyar Nemzeti Bank új Szervezeti és Működési Szabályzatát.
@épészmérnök:csak éppen semmire nem lesz pénz tényleg..
@Légifarkas: Egyébként meg igen. Egy magasztos önsorsrontás versben elbeszélve. Az, hogy Kölcsey ott és akkor, azt hiszem alapvetően megtört emberként olyat írt, amilyet, azt teljesen megértem. De! Nem ő választotta végül nemzeti himnusszá. A himnusz alapvetően műfaji kérdés.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: félek tőle hogy 320 ig szalad..persze ezt nem 1 vagy 2 hétre értem de a trend megvan
@Légifarkas: A Hymnus belesulykolja a magyarokba az áldozat-mentalitást. Szerintem mihamarabb új himnusz kellene. Mint ahogy a Parlament mint épített tér, és a benne lévő szimbólumok szintén egy sohasem volt múltban horgonyozzák le az ott dolgozókat mentálisan. Egy átlátható, nagyvonalú, világos tér, ergonómiailag átgondolt berendezéssel sokkal inkább serkentene modernizációra, inkább a jövőre orientálna.
@Légifarkas:
Félreértesz: én is azt mondom, hatalmas lehetősége volt. Ezen senki sem vitatkozik. De én azt mondom, a fáraó NEM is akart élni ezzel a lehetőséggel. Illetve élt, de a saját igényeire faragta az országot, nem tízmillió igényeire.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nem olyan rég azt jósolta valaki, hogy 330 Ft körül van az egyensúkyi árfolyam. Ha viszont pánikhullám lesz, akkor felfuthat 340 fölé. Onnan viszont már nem lesz visszatérés.
@magándemokrata:
"Azt kérte a 4 ország, hogy teremtsék meg a jogi lehetőségét annak, hogy szankciókat vezethessenek be azon tag államok ellen akik lelépnek a demokratikus jog állami útról!"
Van MÁS is ilyen? Vagy tényleg Magyarország az apropó?
Nem világos orbánnak még? az unió nem ad pénzt, a forint árfolyama miatt az adósság nő, a deficit eljárást még kicsit hosszabbítják...ennyi sakk matt
@Spániel: Szemérmetes embörök azok a pásztorok, nem dicsekednek a hódításaikkal :-)
@kekex: szerinted kiről cikkeznek amerikában angliában???nem világos: az egyesült államok össze fogja vonni a szemöldökét..így van leírva--nem világos, ? az egyesült államok utasítja az uniót...
@épészmérnök:
úgy tudom ez nem csak a tűzföldön dívik, hanem sokfelé igaz a pántlikáról nem hallottam viszont nagyon kedves Rozi-val a pásztor....mert...vannak dolgok a Földön...távol a falutól

brühühühü
bazmega az Economist rólunk ír.....amit az egész pénzvilág olvas...
@épészmérnök: Szömérem?! Egy megvárosiasodott pásztor embörnél?! :)
Inkább egy Hymnus, mint a székely himnusz... Maradjon csak a jó öreg pátoszos dalocska, amíg nincs helyette jobb.
de a savazó nyugger gondolom nem olvassa..:_))így havi 500 ft rezsicsökkentésért bármire készxd
@épészmérnök:

nekem erről a Kocsis Máté meg a Zsiga Marcell és a Szijjgyártó jut eszembe meg a titkos légyottra fenntartott párisi kis lakás a kis helyesbrüsszeli kiküldöttünk aki aqnnyit cifrázza a szót

brüühhühü

a beceneveket nem ismerem
@rodeo36: "nagyon kedves Rozi-val a pásztor"

Igazi állatvédő.
én maradok Petőfinél így márciusban:
" Jegyezd vele az égre
Örök tanúságúl:
Habár fölűl a gálya,
S alúl a víznek árja,
Azért a víz az úr! "--fidesznek küldöm:_))
Zsiga Marcell--nekem róla meg Havas Henrik jut eszembe aki ha látja tökön szúrja magát xd
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem személyesen rád gondoltam, mert tudom, nem te mentél ki a Lendvai utcába ordenáré módon kivetkőzni magadból, de azok, akik mindíg ott vannak, ahol a fidesznek szüksége van töltelékre, békamenet, nagygyűlések, bármi,párszáz mellényes-kitűzős ugrifüles mindíg ott terem. Mit keresnek ott a jobberek, ha ennyire utálják a fideszt? Én is utálom és ezért eszembe se jutna.
Csak azt hittem, tudod a választ. Bántás nélkül.
@Spániel: Nem azért, mert oda akarnám dörgölni Fabius orra alá.... na jó, igenis oda akarom dörgölni.:D De azért a szocik gáz politikusai megfejelve a dk-val se ennyire gáz, mint egy elítélt gyilkos, alvilági figura a fidesznél.
@Spániel: Honnan tudod, hogy nem ment ki?:D Biztos a tata is azt mondta odahaza, hogy az nem ő a felvételen...:D
@épészmérnök: és a birka se? Csak elmondja a lányoknak az akolban, ha összejönnek egy kis pletyire.
"egy elítélt gyilkos, alvilági figura a fidesznél. "-ezen én is gondolkodtam már hogy azért ennél mélyebbre már nehéz süllyedni..
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: eggyel több dolog ég rájuk, már mindegy. Űgyis kidumálják, Bajnai patás II. találta ki az egészet gyűlöletkeltésként, hogy lejárassa a fideszt.
@kekex: Én úgy gondolom, igen! 18.27-kor Épészmérnök linket is hozott!
@rodeo36:
Nem tudsz egy jó plasztikai sebészt. Mert a fenti nemúriemberekhez én szívesen beküldenék egy pántlikás birkát - amit egy varánuszból operáltak át.
milyen emberek ülnek a fideszben ha az azeri baltás gyilkos után most előhozzák ezt a másik gyilkost...??
és persze az összes mértékadó nyugati médiában el fog terjedni ez is...
A jeleneteket látva felsejlett bennem, mi vár ránk, ha netán győz az ellenzék. Polgárháborús volt a hangulat.
@Spániel: Nézd már Fabiusnak is többször mondtam, hogy volt jobbikos tüntetés a fidesz ellen ugyanott a fidesz székháznál.
Arról miért tehetek, hogy vannak olyan nyuggerek vagy egyéb szavazók, akik ingadoznak mondjuk a jobbik és a fidesz között és az a becsípődésük, hogy eljárnak ellentüntetni?

Azt viszont én is képviselem, hogy ahogy mondjuk sokan itt is ekézik a szocikat én ugyanúgy nem tartom az ország sorsára nézve pozitívnak ha visszatérnének átcsomagolva és kiegészülve liberális politikusokkal.

Attól, hogy nekem nem kell a ballib oldal az egyáltalán nem jelenti azt, hogy a fidesz kéne helyettük.
@Bakter:
lapszel.blog.hu/2011/03/09/hetivers_orban_otto_a_dan_kiralyi_foszamvevo_jelentese_a_fortinbras_amp_fortinbras_ceg_atvilagitasar
"az a legleverőbb hogy lehetett volna belőlük akár egy jó kezdőcsapat is
jó időben született újszülöttek
egy új történet első mondatai
a tiszta lap amelyen nem dereng föl a diktatúra vízjele..."
@Husz_János_Puszita:
Semmi. Ezek kádáristákból lett orbánisták azonnal bajnaisták lesznek.
@Husz_János_Puszita: Erre azt mondom mindenki vállalja a tettei következményeit....
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: sokan nem bírják megérteni hogy nem azért mondják hogy a fidesznek távoznia kell , mert az mszpre vágynának...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nem azért de mi köze a fidesznek a jobbikhoz? Jobbik akasztaná őket fel elsőnek:_)))fidesz csak a jobbik szavazó táborára is hajt
@magándemokrata:
Jó: melyik ország van MÉG a szégyenpadon? Orbánlandon kívül? Melyik indokolna rajtunk kívül még egy ilyen drasztikus javaslatot?
Az egy kérdés, hogy a diplomaták hogyan fogalmaznak, más kérdés, hogy az olvtárs az jól fordította magyaránra!
@rodeo36: "nekem erről a Kocsis Máté meg a Zsiga Marcell és a Szijjgyártó jut eszembe meg a titkos légyottra fenntartott párisi kis lakás a kis helyesbrüsszeli kiküldöttünk aki aqnnyit cifrázza a szót"

Egy pillanatra elképzeltem ezen egyéneket piros pántlikával a szőrükben, de visszahőköltem.
Jó estét és egyben boldog nőnapot kívánok minden hölgy kommentelőnek, akik rendszeresen emelik jelenlétükkel a blog színvonalát!
3.bp.blogspot.com/-vT343L-xy8c/UI-WmQRKKfI/AAAAAAAAAhA/kk3ZjE-6J_0/s1600/viragcsokor.jpg
jobbikot mindig összemossák jobbról hogy az mszp pénzeli, balról meg hogy a fidesz -holott 20 évet a 20 évérttel kampányolnak. azaz menjen mindenki aki 20 éve bármilyen formában kormányon volt.
@épészmérnök: "az EU kétségbevonja majd a választás legitimitását"

Értem, mit akarsz mondani, de már megint magadból indultál ki (nagyon helyesen egyébként, csak ez félrevezet, mert te komolyan veszed, ha figyelmeztetnek). Az EU majd deklarál, lesz róla egy köteg A4-es lap, Orbánék pedig egyesével szarják telibe mindet, ha olyan kedvük támad, bőszen lengetik majd a százalékaikat, amivel pl. Merkelt talán nem bizonytalanítják el többé, de az átlag német közvéleményt annál nagyobb eséllyel: a "fingom sincs, kinek van nálatok igaza" vélemény élő hordozói között dolgozom, a kinti bajor kollégák pedig annyival szokták zárni a "hát nálatok mi újság?" kezdetű beszélgetéseket, hogy "nyugalom, egyszer ti is egyenesbe jöttök, csak a szorgalmatokat ne veszítsétek el". A kinti átlagember nem akarja a mi vérünket szívni, helyesebben mondva: nem akar belefolyni egy idegen ország belső problémáiba, az EU-s vezetők szavainak ereje pedig nagyban fog attól függeni, hogy mekkora össznépi támogatás áll ilyen irányú politikájuk mellett.
Képzeld magad elé Orbán arcát, amikor újraválasztásához egyes, a hívei előtt by default kizsákmányoló országok vagy közösségek vezetői nem gratulálnak; szerinted meghatja az ilyesmi? Lesz majd, aki gratulál, mert mindig van ilyen, még új testvérnépeink is születhetnek nagy hirtelen, majd büszkélkedik azokkal. Amikben eddig engedett, súlytalan, érdektelen dolgok voltak, hiszen mindenhol az ő emberei állnak így is, minden akarata előbb vagy utóbb érvényesül, húzta az időt a nyugati, etikett-tel ébredő-elalvó, ennélfogva elég tutyimutyi vezetők szavait hallgatva. Ha bekeményítenek, Orbán tudni fogja, hogy számára a döntő ütközet közeleg, ez fog folyni itthon még fenyőgyanta helyett is, és ahogy azon a savbázisú vén szaroson jár az agyam, nem tudok kételkedni abban, hogy ne kapna mindehhez a számára elegendő támogatást, nulla harckészültségű ellenzék mellett.

"- Vegye tudomásul, hogy kormánya, választási eredménye, és hatalma sem legitim!
- De, az - mondja, és csendben leteszi a telefont."

Na, csinálj az ilyennel valamit. Ha a sajátjai nem fossák le a bokájukat, és nem állnak az útjába, akkor inkább lesz ő belénk kapaszkodó Dugovics Titusz, minthogy felhúzza a fehér zászlót.
@kifordított nagyanyó: "

@épészmérnök:
@nemecsek ernő áruló:

Idióták!"

Én is hasonló jókat kívánok szeretettel :-D
@épészmérnök: én is elképzeltem őket egy zárt szobában az azeri baltással meg a fradista biztonsági emberrel :_)))
@buday008: Meg azt sem akarják megérteni, hogyha én nem akarom a ballibeket viszontlátni a hatalomban, akkor én biztos, hogy a fideszre vágyok.
@Husz_János_Puszita: Hát, az biztos, hogy hőbörögnek majd.
@nemecsek ernő áruló: Természetesen a németek biztosan nem bántották volna,hisz ők sokkal emberségesebbek.
Öt napon múlt hogy nem ők lőtték le.
@Knósszosz: Hölgy, meg színvonal. Ez olyan szép volt, hogy elérzékenyültem. Már megbántam, hogy írtam egy csúnyát feljebb.
Köszönöm.
"Engem sem Kubatov Gábor, sem más nem bízott meg semmilyen feladattal! A Fidesz Magyar Polgári Párt elkötelezett híveként erkölcsi kötelezettségemnek tartottam, hogy pártomat ebben a nehéz helyzetben is támogassam" - tette hozzá Sz. Ferenc. "A diákok keresik a maguk igazát, de egyet meg kell érteni: a törvény és a jogkövető magatartás minden magyar állampolgárra vonatkozik" - folytatta.

Olyan bájos, amikor egy elítélt gyilkos erkölcsre és jogkövető magatartásról beszél. Olyan igazi fityeszes.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem te a jobbikra vágysz, a jobbik meg egyenlő a fidesszel, ahogy a mellékelt ábrák bizonyítják
@kifordított nagyanyó: Most nem a németekről beszélünk. Másfelől ha a shoahról egy németnek teszel említést, elsüllyed szégyenében, és nem győz bocsánatot kérni. Egy németet messze többre tartok, mint egy magadfajta undorító patkányt.
"Az EU majd deklarál, lesz róla egy köteg A4-es lap, Orbánék pedig egyesével szarják telibe mindet, ha olyan kedvük támad, bőszen lengetik majd a százalékaikat," --erre számít orbán is, a baj akkor lesz ha az UNIó tényleg komolyan veszi... Az átlag német egy dolog. csak lehet német pénzemberek nem fogják tovább pénzelni ez ta bohócot. de azt is neheze hiszem hogy a német az adóját majd orbán bandája zsebébe akarja unios pénzenként látni. nézd meg milyen cirkuszt csináltak a görögöknél is. majdnem bukott merkel is.
@nemecsek ernő áruló: kérdezz meg egy németet mi a véleménye a magyarokrol orbán politikája miatt. Volt ismerősöm akit szimplán "lecigányoztak" :_)))
@buday008: Nem világos. A Rogán Tóni egyperces közgazdaságtan könyvéből elolvasták azt a mondatot hogy a gyenge deviza segíti az exportot.
Akkor gyengítsük. Az, hogy az eu-ban lévő erős energia és alapanyagimporttal rendelkező és gyakorlatilag szinte csak összeszerelt termékek exportjára épülő magyar gazdaságon ez se nem oszt se nem szoroz, nem számít, ahhoz már Samuelson kéne.

Nincs szakember, nincs döntés előkészítés, nincs társadalmi de párton belüli vita se.
Nincs rendszerekben gondolkodás és nincs stratégia.
Napi politikai, és napi szűk rablócsapat gazdasági érdekei vannak.

Van egy műveletlen, satnya, teljesen felületes nagypofájú jogász észjárás.
(elnézést a tisztességesen dolgozó jogászoktól)

Így működik az ország. Egy alul művelt tahó úgy gondolja, hogy ő mindent jobban tud.
mivel szavatartó kormányaink voltak vannak.:_))
@buday008: Ezzel most kurvára mellélőttél, mert egy gyermekkori cimborám (magyar) mögé épp a napokban sorakoztak fel egyöntetűen a német kollégák. És pontosan tudják, hogy nem minden magyar egyenértékű Orbánnal.

Ha a haverodat lecigányozták, nem ártana elgondolkodni rajta, miért?
@Légifarkas: Jelenleg még legitimnek tartják. Ha azonban a választás érvénytelen, akkor olyan helyzet állna elő, amilyen még nem volt az EU-ban. Most kezdik kidolgozni a lehetséges szankciókat. Nem engedhetik meg, hogy egy EU-s állam kilépjen, pláne, hogy az oroszok trójai falova legyen. Gondolom én.

A gazdasági embargó mindenesetre a Közgépnek sem tesz jót. A lakosság nemzetközi segélyeket kapna, hogy ne pusztuljon éhen, és a gazdaság leülne. A fidesztől távolabb álló gazdasági körök élesen szembekerülnének a fideszes körökkel. Ha erőszakos cselekményekre kerülne sor, jönne az ENSZ, és ideiglenes kormányzót nevezne ki.

Remélem, nem fogunk odáig jutni.
@kifordított nagyanyó: Hát ha nem tudod, az elég gáz rád nézve.
@Habakuk999: tejesen jó megfogalmazás.

Koncepciótlanság , ötletelés , egyéni vagy kisebb lobbiérdekek -tökéletesen egyetértek.

Hiába be kell hozni azt a 8 évet ami "kimaradt"
Szegény kiflibarbit is úgy megdöbbentette ez a határtalan erőszakosság, hogy mindjárt az összes ropit kihordta alamizsnának! Na és vele az a kis fa szopó....óóóóó Blájen, segíts!;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Senki egy betűvel nem állította soha, hogy te személy szerint tehetsz a székházvédőktől vagy a jégbüfésekről.

De azt igen, hogy annak a pártnak a tagja vagy aminek ezek az emberek is, így a véleményed egyértelmű megfogalmazásáig jogos a közös kalap. Mindenre ki lehet ám mondani, hogy vazze ez tetszik vagy basszátok meg ez most nem.

Csak az ilyen világos állásfoglalásokat hajlamos vagy elsunnyogni, mint aki attól fél, az itt olvasó sajátjai megbélyegzik ha egyszer kimondja, faszomatbazmeg ezt mégse kéne, vagy éppen a többiek leszedik a keresztvizet rólad érte.

Az én szimpátiám elég nyilvános. De én vagyok az első akitől a sallert megkapja bármelyik, ha olyat csinálnak. Ez így volt eddig és így marad eztán is. TE sem leszel "kevésbé jobbikos" vagy nemzeti érzelmű attól, ha kimondod pl: nem kellett volna tegnap a fideszesek védelmére sietni.
@quendelapo:

"Az, hogy itt tartunk a kereskedelmi média tulajdonosainak és irányítóinak is a felelőssége!"

Teljesen igazad van. Bezzeg most megy a nyígás az időjárás adó miatt. Ha nem lenne diszkriminatív és versenyellenes, azt mondanám, megérdemlik. De nem, egy dologra rájöttem: most a legádázabb ellenségemmel is szolidárisnak kell lennem. Össze kell fogni, nincs mese. Egyenként szabdalják fel a társadalmat darabjaira, mi meg úgy teszünk, mintha nem az egész testünk fájna. Mint a csapdában vergődő róka, aki a saját lábát rágja le.
@Habakuk999: Na,neked viszont akartam is egy kicsit zsidózni a Tottenham miatt!:))
Bírom őket de az Intert sajnálom.
@nemecsek ernő áruló: Ha már sokkal durvábban szóltál vissza elmagyarázhatnád!
@Kuviklacz: A fidesz is egyre inkább a múlt irányába halad. :)
@nemecsek ernő áruló: nem lőttem én mellé. az hogy te vagy Ti megértőbb , normális közegben mozogtok az jó. de sajna a cimbi mikor kiment üzleti ügyben hát nem kerteltek vele.. jó én nem voltam vele csak hallgattam itthon hogy szarul esett neki.
@Fabius: Én szoktam mondani tantóbácsi!Én szoktam!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: egy faszt fognak sírni és gyászkönny....röhögnek egy jót a szomszédban olcsó bohózatot ad a parlament

brühühühü
@Bakter:

A végletekig fogják hiszterizálni a tömeget, meglássátok. Egyre több a tettlegesség, túlcsordult a frusztráció.
@buday008: Furcsa módon nekem is vannak olyan ismerőseim (nem barátról beszélünk) akiket lecigányoznak Kanadában, Németországban, ausztriában. Furcsa módon mindig egy bizonyos embertípusból kerülnek ki az ilyenek. Nem. Nem a kreolból.
@Husz_János_Puszita: na de most komolyan kérdem: ekkora hülyeségről halottál már bárhol is hogy:időjárásadó? nem tűnik nekik fel ? ennél nagyobb hülyeség már csak a jegybank adóztatása... Besenyő család jut eszembe: nooooorrrrrrrrrrrmálliiisssssssss????
@Spániel:
Ugyan mán, te?
Ne mán!
Mi lennék én, ha most ide írnám mit gondolok a tegnapi eseményről, meg amúgy a dzsobb ódalról?

Picit nő leszek most és visszafogom magam.
Pár percig...
@Légifarkas: Mondjuk a bajor CSU-sok állnak legközelebb a FIDESZ-hez, ott még nem olyan rossz a sajtója (habár a Süddeutsche meg érdekes módon baloldali, csak valahogy oda nem ér el Gyurcsány keze(vagy figyelnek az olvasótáborra). Az Ungarn keresés egy félmondatot ad ki az antiszemita tendenciákról, a többi találat politikailag irreleváns.
Viszont abban a kollégáidnak igaza van, hogy ha nem veszítjük el a csüggedésünket, még lehet belőlünk valami (vagyis a magunk gondjait magunknak kell megoldani). Azért más országokban és körökben bizony van híre Orbánék stiklijeinek.
Legújabb: www.state.gov/r/pa/prs/ps/2013/03/205838.htm
@épészmérnök: szerintem pusztán amiatt, mert meg kell tanulni, és évente párszor énekeljük vagy hallgatjuk, nem sulykolódik bele az emberbe semmi, belém pl. egyáltalán nem, pedig mindig vigyázzba is állok alatta. Csak az arra fogékonyakban, a születetten siránkozó hajlamúakban erősítheti fel az eleve meglévő érzéseket.
Megváltoztatni kábé esélytelen, közmegegyezés itt még a buszok színéről se lenne, nem hogy ilyesmiben. Anélkül pedig csak erőltetni lehetne, amiből igen könnyű tömeghisztériát kelteni.
Ez a Parlamentes dolog érdekes, de én kicsit már a woodoo-kategóriába sorolom. Ha dolgozni akar az ember, pláne ha törvényeken és jogszabályokon akar vitatkozni, az nem a teret fogja elemezgetni, aki viszont használhatatlanra alél a látványtól vagy a hangulattól, az nem dolgozni ment oda. Én nem bolygatnám, nincs erre most se keret, se különösebb igény.
@Bakter: namármost, ha nem bízta meg senki semmilyen feladattal ezt az izomagyú barmot és hasonló társait, akkor milyen alapon intézkedett, állta el a kaput és csavargatta a diákok karjait?
@nemecsek ernő áruló: Baszod!Magyar létedre magyarozol!És én gondolkozzak?!
@GeoCracker: Olvasok Matolcsyt. Elég sci-fi az.
@nemecsek ernő áruló: Apró adalék a genetikához. Chilében a cigányasszonyok ugyanúgy földig érő színes szoknyákban nyomulnak mint máshol, jósolnak, stb. Viszont ellentétben a barna bőrű, fekete hajú helyi lakossággal, az ő bőrük fehér, a szemük zöld, és a hajuk szőkésbarna.

Ugyanis Horvátországból kerültek ide, valamelyik szokásos európai exodus során.
@kifordított nagyanyó: Nem "magyarozok". De persze értem én, hogy a prekoncepcióidtól nem tudsz szabadulni, és ezzel hazugságba és frusztráltságba hajszolod magad.
@Kuviklacz: én mindig is mondtam az államok vonja össze a szemöldökét ami gyakorlatilag kanada és uk is egyben. , ami meg az unió egyik pénzügyi központja
amúgy az ismerősöm 50 es kulturált és nem roma.--
@épészmérnök: Ugyan én most nem a genetikáról beszéltem, de érdekes, amit írtál. És már azt is értem, az amcsi filmekben miért úgy ábrázolják a cigányokat, ahogy. :)
@kifordított nagyanyó: Zsidózás nélkül is három null marad az eredmény.

Amúgy meg bébaszna a szentkúti búcsú, ha zsidózó drukkere miatt a Madridnak kellett volna szurkolnom, és nem háborognék a balfasz törökön.
@Knósszosz: Ez gyönyörű!Thx.:)
@épészmérnök: Abszolút.:D Amúgy is fel kell dobni a pásztortűzek melegét egy-két kecskés sztorival, nem?:D
@Spániel: Simán. Mert a bajnai ilyen. Adót vet ki meg fiatalokat küld, akik még el sem fogadják a vaniliás karikát.:D
@buday008: biztos feltűnt, hogy a görögöknél van EUR; az fontosabb a németnek a forintnál, erre mérget vehetsz. Mindenkinek, aki használja, sokkal fontosabb. Így hasonlítsd össze a mi helyzetünket a görögökével, ne enélkül.
@buday008:

Az időjárásadó sima szektorális különadó. Körülnéztek hol van még pénz...hoppá reklámipar!
mondjuk a kanadai roma exodus is jól alánk vágott magyaroknak az is tény és ez most nem a fidesz sara:_)))
@Légifarkas:

A bajor kollégáidnak pont annyi beleszólása van másik tagállam belügyeibe, mint neked. Semennyi. A kérdésre adott válaszból is annyi látszik, telibe le is szarják nálunk éppen mi újság.

Azt is, ha Merkel meg az Eu vezetése Viktor szájában tépik az istrángot.

Nem mentették meg még egyik eljárás alól sem. Nem mentették meg egyik kifogásolt törvény átírásától sem. Nem lobbiztak azért sem, hogy a kötelességszegési eljárásban elmeszelés után a bírságot ne fizessük ki. A német külügy már figyelmeztette Orbánt a 4. kiegészítésért, ami náluk kurvára senkit nem érdekel.

Ha picsán rúgják ezt a kretént senki egy hangot nem szól a védelmében.

Viszont ettől függetlenül gondolom, nem szabad az Unióra bízni, hogy elismeri vagy nem ismeri el Orbán eredményét. Vagy meg kell verni minden kétséget kizáróan, vagy el kell fogadni a választások eredményét.

Senki nem fogja elzavarni helyettünk, az Unió különösen nem. Aki erre bazírozik az álmokat kerget.
@Husz_János_Puszita: Mi az az időjárás adó?
Tényleg egyre tájékozatlanabb vagyok.:(
(túlélési stratégia)
@Habakuk999: Jójó de néha muszály poénból.:))
Bírom a Tottenhamet de a Bl-től féltem őket.
Már ha eljutnak odáig.
Bejegyzéshez:
SEMMIVEL nem lehet a frászt a kormánypártra hozni.
Jövő hét hétfőjén megszavazzák az alaptörvény módosítását.
Aztán jó napot! ("osztjónapot")

Majd aki akar elmolyol rajta az Unójóba', vagy itt vagy ott.

Mire döntenek.....sok víz lefolyik a vén Dunán, Rajnán, stb-n.
@Légifarkas: ezt megértem,de a németek is fizetnek be az uniós költségvetésbe és változatlanul azt mondom hogy kurvára nem simicska szebébe szánják, hanem pont arra mit nemecsek ír hátha kivakarjuk magunkat a szarból. éppen ez miatt meg amit Te írtál, találtam furcsának hogy ponta németek vetették fel ezta szankció kérdést. de kitartik amelett ők csak küldönc..
@Crip Lee: Pedig az ajánlott novella kifejezetten jó :-)
@épészmérnök: Aki még utolsó versében is mentegette (áttételesen) honfitársait (ha jól dekódoltam, hogy nem a "szép vagy, gyönyörű vagy, Magyarország"-ra gondoltok).
@Habakuk999:

Médiákok fizetnék a reklámbevétel 0,5%-ában, államosított időjárás előrejelzés formájában. Ott lóg ki a lóláb, hogy az is fizeti, aki nem él vele.
@Husz_János_Puszita: "Össze kell fogni, nincs mese. Egyenként szabdalják fel a társadalmat darabjaira, mi meg úgy teszünk, mintha nem az egész testünk fájna. Mint a csapdában vergődő róka, aki a saját lábát rágja le."

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
@Fabius: el lehet ezt a bohócot ugyis zavarni hogy senki nem veszi észre ki tette., ki mozgatta a szálakat... gondolod majd bejelentik hogy mi voltunk? csak azt látod a tömeg az államcsőd miatt tör zúz és orbán lemond, pont minta görögöknél évente új kormány...
@épészmérnök: "A gazdasági embargó mindenesetre a Közgépnek sem tesz jót"

Simicska és Nyergesék a mi menedékünk, Isten nyugosztalja őket :-) Ja, még csak 2013 van. Akkor még ne.

Nem is olyan rég mondtam itt, hogy a pénzemberekkel kellene közös hangot találni, és pont emiatt mondtam. Lehet ellenük harcolni, lehet őket bőszíteni, de talán lehetne okosan használni is azt, ami befolyást jelentenek - ha le tudja nyelni a hozzájuk szólni akaró, hogy erőpozícióban még mindig ők vannak, és egy ideig még biztosan ők is maradnak, akármi is lesz itt.
Nem tudja valaki, szógálatban van-é a mi Gabink? Vacsora után úgy megkívántam, no nem a Gabit, a vanilijáskajikát.
@Habakuk999: Most gondolj bele, mi lenne itt, ha eltolcsy ír könyvet és azt olvasgatják...:D
itt nem arra kell szavazni ki szimpi itt azt kell eldönteni maradjanak vagy menjenek de akkor arra szavazni ,aki a legközelebb van hozzájuk ennyi...2010 ben sem a fidesz nyert-az mszp vesztett!!!
@Husz_János_Puszita: :))) Ha már fizetnek érte, érdemes lesz fel is használni, nem igaz?:D
@Légifarkas: "pénzemberekkel kellene közös hangot találni" -ehhez annyit tennék hozzá, olyan pénzemberekkel akik szalonképesek elfogadottak adott esetben nyugaton.. de nem hinném hogy simicska az lenne. érdekes módon Demján partvonalon kívülről szemléli az eseményeket. na az ő nevével fémjelezve még azt mondanám ugorjunk neki. de az Ő ötletére sem hallgat Orbán hogy szükség lenne egy beruházási alapra..
@kifordított nagyanyó: A Real lerendezte őket tavalyelőtt, tavaly meg a Chelsea a hülye kupagyőzelmével.
nem akarom elkiabálni, de a Lyon és az Inter után akár esélyesek is lehetnének.

Amilyen mákjuk van mostanában a sok 47 percben rúgott távoli góljaikkal.:)))

Én még egy zsidót se láttam a White Hart Lanen.
Az is igaz, itthon se nagyon.
Valahogyan nem áll rá a szemem, no most ez biztos zsidó.
Vagy legalább egy hitelesebb arcot tettek volna a jegybank élére: Bod Péter, Bokros stb...erre jött matolcsy-az a baj hogy ezekhez már csak a másodvonal adja max az arcát.
@Bakter:

"Olyan bájos, amikor egy elítélt gyilkos erkölcsre és jogkövető magatartásról beszél. Olyan igazi fityeszes. "

Szerintem ezzel a dumával többet ártottok mint használtok, így megkérlek titeket folytassátok.

Ugyanis egy átlag Fidesz szavazó pontosan tudja magáról, hogy se nem gyilkos, se nem erkölcstelen.

Tehát annak a Bajnai seggét nyaló tetűnek nem fogja megköszönni ezt az általánosítást aki ezt ilyenformán elköveti, és inkább csak megerősíti ellenszenvében, ami a ballib tetveket illeti.
@Habakuk999: ott volta tv-be Szegedi Csanád miért nem nézted meg jól??

amúgy meg valószínű behúzzák otthon.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Megnéznék egy időjárás jelentést ellenzéki felhangokkal. Felcsút felett fekete felhők gyülekeznek...
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Neked 17.30-tól 9.20-ig tart a munkaidőd? Merthogy akkor nem kommenteltél, de 9.28 óta már 12 kommented volt (igaz, délelőtt a felkészüléssel telt el, fél négy és fél hat között meg eligazítás volt...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Az kurva jó, én nagy gyűjtésbe fogtam, egyszer komoly értéke lesz egy jó kis Matócsy összesnek.

Tulajdonképpen az se lenne baj, ha a Gőgös Gúnáron kívül egyéb meséket is olvasnának. ne legyünk telhetetlenek, legalább a Didergő királyt. Azzal is beljebb lenne az ország egy picit.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:ez nem pártszimpátia ..egy gyilkos valahogy baromira nem szimpatikus ha jó útra tért ha nem. S szerintem ezzel a legtöbb fideszes és balos is igy van.
@buday008:
Sehol sem cél a "hiteles arc". Ugyanis egy hiteles arc simán szembefordul a fáraóval, ha a szakmai elvei úgy hozzák. A fáraónak nem ez a célja, hanem a totális távvezérlés. Bár állítólag kezd már belefáradni, ezért simlicska megkörnyékezte a konklávét, ha már úgyis üresedés van náluk...
@Habakuk999: Ehh! A csapat erdedete az,ezt megbeszéltük.
Pár éve azon problémáztak egyesek,hogy az inter játékosok ne viseljenek keresztet látványosan a Tottenham elleni meccsen.

Viszont mos egész jó formában vannak.
Attól tarok jön valami spanyol vagy olasz csapat és az majd kiüti őket.
Aztán ki tudja a végére lehet belejönnek.
A NOL videója isteni volt, én azt láttam reggel elsőként:
nol.hu/belfold/20130308-blokad_alatt_a_fidesz
Hofi halála óta nem röhögtem ennyit egyfolytában, de télleg!-:))

Az édes-aranyos Rikács Ubulné nyitotta meg a sort, aki olyan hangerővel kotkodácsolta, hogy épül/szépül a hazánk, mint akinek a kloákájában megszorult a három számmal nagyobb tojás. Mi bajunk van avval, hogy gyarapodunk, he? - kérdezte fennhangon.
Kedvenecem 02:20-nál, a vicsorgó Özv. Pittné Bull Eleonóra, aki majd a földhöz bacta magát az igyekezettől, úgy ordított mint akinek a seggébe izzó vasrudat toltak. "A jó isten küldte nekünk orbánviktort" - mondá a szerencsétlen idióta. Puff, kész, kóma...

Utána a másik vén szörnyeteg, Mrs. Csirkefarhát fejtette ki a fiatalsággal szembeni velős véleményét, már az ő szintjén ugye:
"Ne az én nyugdíjamból éljetek, a franc egyen meg benneteket!"
Tovább emelve az amúgy is igen magas színvonalat, Józsi bácsi bevetette az intellektuális retorikai Molotov-koktélját, hogyaszongya: "Nagy faszt a seggedbe!! Kettőt!!"
Népi-nemzeti vitakultúra, mi? Az hát, fidesz/náci módra. Azon gondolkodtam az öreget elnézve, miért nem maszkírozta magát lófasznak, aztán rájöttem. Neki ahhoz semmiféle jelmez nem szükségeltetik, meg különben is Overdose vérig sértődne.
Közben visszatért egy pillanatra Rikács mama, oszt megoldást is javasolt. "Vizággyútot rájuk, vizággyúút!" Aztamán!!-:))
Sz’tán 06:40-nél dobtam el a kávésbögrét és szaladtam ki az udvarra percekig sírni... a röhögéstől. A nyugalmazott Szegál Pista bácsi beszólt a srácoknak: "Gyertek ide, velem kezgyetek ki!!!"
Hínnye a szencségit! Komolyan mondom, ha nem a mi bőrünkre menne a játék, istenien szórakoznék ezen az ingyen színjátékon, bár azért így is könnyeket csalt a szemembe.
-Ágyon verem űket!!
-Gazember!
-Az nem az orbán! Papa, vegye le a szemüvegét!
-Orvost, orvost!! -:D-:D-:D
Kéész!-:))
Levezetésként egy kis kedélyes mocskos komenyista bérencezés, leheletnyi kurva anyázás, záróképként meg Fónagy János megaszongya a tutit: felheccelt fiatalok felelőtlenkedése az egész, nincs itt semmiféle látnivaló, oszoljunk.
Függöny.

Phűű, kemény reggel volt...
Változik a magyar helyesírás
Most Mariannál, de a jövőben Mariann-nál lesz a találkozó. Elmarad a szükséges nagy reform.
A pornó betiltásáról szavaznak az EP-ben
Egy nőnapi képviselői javaslat a Bizottságot kéri a szabályozásra. Kedden szavaznak a képviselők.
index.hu/kulfold/2013/03/08/a_porno_betiltasarol_szavaznak_az_ep-ben/
@épészmérnök:

ezt a deutschtami bysexual tudná lefesteni részletesen ő a lakás főbérlője a pántlikát a vendégek hozzák

brüühühühhü

a zsiga gyerek -ha tucc cubaiúl- olyan tipikus "buvarón"

brühühühü

a szája rááll...
@Knósszosz:

:D A te előadásodban sokkal viccesebb, az tény.
@Légifarkas: Én ezzel nem értek egyet. A pénzembereknek megvan a jól felfogott saját érdeke, amiért dolgoznak.
Nekem elegem van már a 16 éve tartó ötletelésből, amit egyesek kormányzásnak aposztrofálnak.

Az állam irányításának feladata az államigazgatásban dolgozó szakembereké kell, hogy legyen.

Rendszer váltása szükséges. Vissza kell állítani a minisztériumi tisztviselők szakértelmét, nyugodt, kellőképpen előkészített, nem a "három harminckor kiadott négyre új szabályozás és rendelet kell nekem" összecsapott, pártérdekből megvalósuló kormányzásra van szükség.

Én úgy gondolom, nagyon lassú, nagyon komoly és éles vitákból álló, megfontolt, az adott témakörben érintett csoportok véleményét is tükröző törvénykezésre és ami jelenleg a legfontosabb, stabilitásra van szükség.

Ezt valami okos görög annak idején demokráciának nevezte el a franc egye meg.
@Fabius: "Ha picsán rúgják ezt a kretént senki egy hangot nem szól a védelmében."

Félreértettél, azt hiszem. Nem a védelmére szólnának (ha szólnának), hanem a sajátjaiktól kérdeznék meg esetleg, hogy mégis miért kellett ebbe így belefolyni, miért kell mondjuk még mindig működő magyarországi német gyárakat potenciális célpontokká tenni, és így tovább. Anélkül, hogy Magyarország helyzete érdekelné őket, tisztán erkölcsi alapon simán beizzaszthatnák a vezetőiket, megbuktathatnák bármelyiket. Tudod te, mennyire utálják a világrendőrt játszó USA-t a németek, amikor a NATO miatt mukk nélkül menniük kellene a nyomában? Itt egy cikk, a közepe táján érdekes, Ströbele véleményénél: www.origo.hu/nagyvilag/20110819-der-spiegel-a-nemet-katonak-titokban-reszt-vesznek-a-nato.html . Pont kint voltam náluk akkoriban, tátott szájjal néztem a szentségelésüket; aztán elmagyarázták, hogy igenis tartanak attól, hogy ma hoznak egy határozatot egy kis incidens indoklására, holnap egy másik kényelmetlenség ellenében, végül meg valakivel elszalad a paci. Ez nem Orbánról szól, hanem a sajátjaik esetleges rossz döntései miatti félelemről.
@Kuviklacz:
Azon csodálkozom, hogy agyatlanságodat így egyből papírra is veted, hagy röhögjön paranoiádon mindenki.
"nem szégyellem bevallani, eléggé félreismertem."

Szép jó reggelt kívánok.
@Habakuk999:
kuki megmondanád? csak ide nekem magánban, hogy a MU hány gólt rúgott? ja hogy volt neki egy? csak azt nem tudom a Sergio ramos mióta MU tag?

a többi olyan kellemes mint langyos pocsoly

brühühühü

hajrá Real madrid éljen Ronaldo

és mit is csinált Rooney kisasszony? ott volt? nahát szoknyája fel labda sehol
@buday008: Tévében csak meccseket, legfeljebb Poirot, Marple vagy Barnaby filmeket nézek.
szeretem az angol vidéken játszódó lassú történeteket.
ATV sem érdekel már, egyik oldali pártosságot se díjazom.
Nem azon gondolkodom, ha ránézek valakire zsidó-e vagy román?
Ezt a fajta nemes szórakozást meghagyom kedves jobbikos barátainknak.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: "hagy röhögjön paranoiádon mindenki."

Én speckó rajtad röhögök.

Ui: Klubrádióba egyszer a kurva életbe' hallgass már bele vagy menj föl a honlapjukra, seggfej: haDD szóljon.
@rodeo36: Nagyanyót toszogasd, ő a MU drukker.

Én, mint pártatlan, ahogy szoktam, a gyengébbnek drukkoltam.:)
@De hol van Columbo felesége?:
Nincs igazad, mert a reményt nem szabad elvenni az emberektol. Elobb-utobb minden diktátor elbukik. Ha van remény a jovore, akkor be lehet vonni a bizonytalanokat is, hogy menjenek el szavazni. Szerintem pedig, aki mer,az nyer!
1994-ben még mindenki kinevette orbánt és 1998-ban mégis szerencsével nyert.
Szerintem BAJNAI nagyon ugyesen csinálja és széles réteget meg tud szolitani. Ne vedd el az esélyt tole! Szerintem inkább biztatni kellene az embereket, hogy igenis van lehetoség orbánon kivul is!
@Habakuk999: Ehh!Veregessem a duda agyadba.
Lehet ám poénból is zsidózni!
Penivaldes-sel egész jól elvoltunk így a múltkor.:))

@rodeo36: Kabbe!:))
Nekem mindkettő kedvencem.Most így jött ki.
@buday008: nem minisztert kell csinálni belőlük, basszus. A befolyásuk kell, amivel mozgatni vagy fékezni tudnak, a területeik kellenek, ami más arcot adhat a kampánynak, az eszközeik kellenek, amik a média hangját befolyásolhatják... Okos, és hát bizony mindkét fél számára hasznos üzletet kell velük kötni, előre deklarálva, hogy ez számukra új, szűkebb határokkal fog járni, ám generációkon át tartó cégbirodalmat is jelenthet. A döntés, hogy mi számít nekik többet, már az ő dolguk; én pedig azt hiszem, nem állunk olyan jól, hogy ne kellene megpróbálnunk a lehetetlennek látszót is.
Mondjuk azt, hogy ki állhatna eléjük ilyesmivel anélkül, hogy élből leköpnék, baromira nem tudom...
Na további jó mulatást egyelőre.
Maj még talákszunk.
@Kuviklacz:
Foglald már össze légyszi mégegyszer a munkaidőm, hagy röhögjek újra...
Légyszi-légyszi.. :DDDDD
@rodeo36: @kifordított nagyanyó: Amúgy fel nem tudom fogni ezzel a szűk agyammal, hogy lehet a Mu-nak drukkolni.
A Reallal és a Barcaval is így vagyok.:)

Túl nagyok ahhoz, hogy közösködjek velük.
@Kuviklacz:

"Nincs igazad, mert a reményt nem szabad elvenni az emberektol. Elobb-utobb minden diktátor elbukik. "

Ez így van.
Az MSZP-t aki egyedüliként a nyilasok és kommunisták után ellenzékieket verettek többezret, beazonosíthatatlan karhatalmistákkal, elbukott.
Már csak arra kell figyelni hogy a tetves Bajnai nevű csicksásukon keresztül ne alakíthassák ki újra a ballib diktatúrát !

Ez minden szavazó felelőssége !

SOHA TÖBBÉ MSZP !
@Habakuk999:
hát ha MU-nak akkor harmatgyenge szar volt a Mourinho meg készűl a Fergi helyére?

brühühühühü
@Légifarkas:Ugyanígy azt is megkérdezhetnék, miért hagyják, hogy célpontok legyenek. Merthogy már most is azok.
Ha meg OV bukik, utána miért félnének?
Ezt a sósavazó bűnözői csoportot össze kell írni!
2014 választás után, ők lesznek akik újra ostrom alá veszik Budapestet.
Előre szóltam!
@Habakuk999:

"partnerem közül tízből nyolc nem tudja mi lesz, csak azt, hogy félti a cégét és túlélésre játszik."

Ezért lesz ablakon kidobott pénz a devizatartalékból is, a nyugdíjvagyon sorsára jut. Nincs az a marha, aki beruház egy fagyos gazdaságban. Még az amortizáció pótlását is meggondolja, hátha másfél év múlva gyorsan pucolni kell. Ha maradnak még egy ciklust, figyeljétek majd meg, milyen sebességgel menekül a tőke.
@Husz_János_Puszita:
Ez egyáltalán nem vicces.
Zokogni köll rajt'
Már megint itt van ez a faszkalap Várúr? Ezt nem röhögték még a halálba a saját diákjai? :DDD

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Te figyelj már, ki volt az a börtönviselt arc a fidesz-székházban, narancspatkány? Ennyire be vagytok fosva? Ő is a tanítványod volt? :DDD
Na, a hülye fidesz megint vert egy szöget a koporsójába! Csak így tovább barom fidesznyikek!

Nem tudom, hogy jól láttam-e, de mintha Rozgonyi Zoltán a fidesz zuglói alppolgármestere is odaszaladt volna a székházhoz, annak védelmében, és vitte a prímet. Mondjuk a 14. kerület közel van a Lendvai utcához. Gondolom ez is benne van a munkaköri leírásában, mi adófizetők meg fizetjük érte, hogy állami pénzen pártéletet éljen! Fasza!
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Jól emlékszem, hogy tanárt tisztelhetek a személyedben?
@rodeo36: Én azért, ha realos lennék, nem nagyon verném most a tamtamot.:))
Ha nincs három török a csapatban, toporzékolhatott volna MR One a pálya szélén hisztishetes meg a pályán.:)

Bődületesen erős csapat amúgy mindkettő.
Van most néhány nagyon erős csapat, a Bayern, a Dortmund, Real esélyes a kupára.
Meg is érdemelné mindegyik.
@Husz_János_Puszita:

Egyetlen ágazat fog fellendülni, a katasztrófaturizmus!

"-Egy kávét az Armageddon mellé? Hány ginával kéri a hölgy?" :D
@Habakuk999: tudod, amikor Obama ott agitált az egymilliárdodik dollárért, erősen átértékeltem a pénzemberek és a választások közti összefüggést. Talán nem így kéne működnie a világnak, de most speciel így működik: akinek pénze van, az segíthet, de egyben akadályozhat is. Papíron az embertömeg dönt, ám a tömeg aszerint dönt, amit lát, és azt látja igazán, amit láttatnak vele; Orbán azért áll nyerőre itthon, mert láttat, és azért láttathat lehengerlő módon, mert ehhez támogatást kap. Valamiért. Na, azt a valamit kell(ene) tökön ragadni, átgondolni, átdolgozni, visszamutatni, és figyelni a "háttér" reakcióját. Legfeljebb nem jön be. Az se.

Amit leírtál a demokráciáról, rendben van, biztosan lenne egymillió lájkod, ha mindenki elolvasná, és biztosan beírnák még ugyanezt tízmilliószor is az egyébként viszonylag zárt közösségeknek számító blogokra, FB-oldalakra. Annyi a gáz vele, hogy hiába fújjuk kívülről, nem visz közelebb a legelső kérdés megválaszolásához: igen, és akkor mit csináljunk most?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Én tudok egy szerveződést amelyik kisajátította magának a demokráciát "demokratikus ellenzék"-nek hívják magukat.

A röhej az, hogy ez a formáció verettte rommá az ellenzékieket 2006 okt 23-án beazonosíthatatlan rendőrökkel.

Erre örökre emlékszünk, és erre a dátumra gyermekeinket is megtanítjuk !

Tetves hazugságaitok nem számítanak.
Ez már történelem.
Az MSZP diktatúrájának fénykora.
Bár félek az újabb MSZP még keményebben bünteti majd a más véleményt !

SOHA TÖBBET MSZP !
@Habakuk999:

Viszont a Juve fogja nyerni... :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: nem mondod, hogy a sittes alaknak énekelt Várúr altatót?
Szidjátok Selmeczi asszonyt, utána meg jöttök a süketséggel, hogy tisztelni kell a nőket, legalább nőnapon.
Pofátlan libsik.
@kifordított nagyanyó: ez a döntésképtelenség tipikusch esettye

ott maradtál ahol a partszakad

és ez mindenre igaz

az élet döntések sorozata...mindenképpen vége lesz de nem mindegy a binominálisaid hová kanyarognak döntéseid alapján pedig milyen egyszerő egy sorozat igen nem és máris szarban vagy vagy boldogságban

brüühhühü

ezért kell matekot is tanúlni mint Lenin mondta anno

tanúlni tanúlni tanúlni
@Penivaldes:

Látod, megint agresszívvé váltam. Nőnapon. Idáig süllyedtem. :(
@Kara kán:

a selgeczy az nőnemű?

jé???????????? neked?

brühühühü

az egy politikai sajtkukac nemtelen csak farokból áll nőnemű farkak főggye levédia meg kara kán ha kán ha nem
@Kara kán: mindig is szerettem amikor olyanok szólítanak fel tiszteletre akik 2 perccel előtte még megrúgdostak egy embert..
@Husz_János_Puszita:
Az a gyanúm, hogy a nem fityeszseggben létező cégek nagy többsége, kicsi, nagy, magyar, külföldi ül a pénzén, ha van neki, és nem költ egy fillért sem semmire. Legfeljebb csak azokra a projektekre, amiket már korábban megkezdett. Most Vargával akarják helyreállítani a bizalmat. Fingszellő ellen esernyő, nem kellett volna gazdasági vargabetű matócsival, hanem esetleg azonnal Varga, betű nélkül.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

:D Frottírtörölközőt, üveg bort bepakoltam. Jöhetnek az UFO-k.
@Husz_János_Puszita: Érdekelne erősen az első negyedéves banki forgalom csökkenése.
Szlovákoknál bankolunk idén már - áldás az x-dik Matolcsy júúnóóópekidzsnek -, napról napra húzódnak ki a magyarok és a magyar cégek a bankos hölgyek elmondása szerint.

És mint jól beázott meleg erdőben a gomba, úgy alakulnak nap mint nap a nagyar tulajdonú cégek.

Volt olyan mondása Matolcsynak, hogy Kárpát- medencében gondolkodik.
Ez kezd összejönni neki, ha nem is pontosan így gondolta.

Amíg nincs stabilitás, addig csak nézünk ki a fejünkből.
Iszonyatos pazarlás. A mi és a gyerekeink életéből évtizedeket vesznek el.
@Kara kán:
Én nem szidom selcici asszony nőiességét, hanem mindig kiemelem.
Egyébként meg annyira tisztelem, amennyire ő tisztel meg engem. Ha csábosan a pofámba hazudik minden megszólalásában, akkor az én tiszteletem is csak ennyire futja. És még így is finomabb vagyok hozzá, mint a pöcsös párttársaival.
@Bakter:

A hűtőgépes Varga? Elképzeltem, ahogy K. Gyula ül otthon a konyhaasztalnál, megy a családi kupaktanács. Akkor most együnk Jolán, vagy fizessük be a gázszámlát? És akkor Varga azon drukkol, romoljon el még a hűtő is...
@Habakuk999:

kuki a "HA" az hahahahaha sem a történelem sem a foci nem ismeri berúgja góóóóóóóóóóóól ha nem akkor semmi

a többi rablómese

a dortmund hát azt nem szoktam nézni mert feláll a hátamon a szőr a a munkeniek meg olyan sörszagúak és mind tele van törökökkel vagy legalábbis ihajguzlám...a dortmund edzője a Herr kókler vagyhogyafszba hjjják és reus meg mario és a lewandowsky aki teljesen lengyel...a munken meg micsinyánya a sok spanyol nélkűl????????

a győztes a Real azt most kiveri a fiúkból a Mourinho még mielőtt britishé válik mi álma nekijje és akkor viszi C7-et is (szegény alig bírta visszafogni magát hogy ne okozzon szomorúságot régi ....társának a Rooney....kisasszonynak, milyen szép kis szóval a világ tele van....mókával és vidámsággal

mint a Lévai uccai hát show buzikkal és balekkal

brühühühühü
@Penivaldes:

Igen, ezt régóta érzem... :D Én a lelkem mélyén egy érző lény vagyok.

@Husz_János_Puszita:

"-Parancsnok, a Flotta Magyarország fölé ért...
-És???
-A parancs szerint romboljuk le.
-És, mit nem ért, katona?
-Ezen még mit romboljunk le???"
@Habakuk999:

A sarki suszter bankolásából nem sok tranzakciósra futja.
@Légifarkas: Én úgy érzem, Bajnai finanszírozása megoldott.

Mit kell csinálni?
Fölvenni a fapofát és beszélgetést kezdeményezni nemszeretemekkel is.
Fogat csikorgatva szövetségeket kötni.
És elhajtani ezt a pár hülyét.
@Habakuk999:

ha a fityisz nem elég óvatos újra Pozsonyban lesz az országgyűlés és a király a fityesz meg nem lesz benne???

és akkor alakúl majd a nagy szöveccség?

brühühühü

ha svájc is beszállna csendestársnak az lenne még valami
Ezt láttátok már? Tuti behaltok tőle. :))

Power Politizator. :)

youtu.be/zfEokWiLoWE
@Bakter:
Nem-e? Te notórius hazudozó!
Süteménnyel kínál titeket, ti meg üvöltötök az arcába. Ez nektek a tisztelet, mocsok libsik?
A tisztelet csak a baloldali nőknek, a vadágneseknek jár ki, mi?
A pofátokról hogy nem sül le a bőr?
@Husz_János_Puszita:

nem jól puszilod

sok kis trafik nagyon sokká válhat...a gúgli volt egy garázsban vagy a májkrószoft? és ma? pedig nem is volt bankszámlájuk...sehol

brüühhühühü
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Benne van a pakliban.:)
Mind jó már itt.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
10 percnél hosszabb nem nézem meg

brühühühü

mit mond? egy szlogent róla

hogyan lopjunk törvényesen?
@Penivaldes:

Törülköző nélkül soha el ne indulj.
@Kara kán: jáj hát bánccsák azt az ájdott jó asszonyt, pedig még túros rétest is sütött. hogy mik nincsenek..
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

nem olvasom

mit mond? csak nem másolja Lenin-t?

brühühühü
@rodeo36: Jó felé tapogatózol. Érdemes megnézni. Az elején röhögsz, a végére sírsz. KÖTELEZŐ!!!
@rodeo36:

Sok kis trafik akkor, ha vevő is van. Ami nincs. Belső fogyasztás mélyrepülésben.
@Penivaldes: "a törülköző minek?"

A Galaxisban szükség lehet ilyesmire.
@rodeo36: Nyugi nem náci oldal. Röviden tömören nem Lenin mondta. :)
@Penivaldes:

Csak azok vannak... :)

@Kara kán:

A riportereknek pózolt a rusnya, cinikus, ostoba, gerinctelen nőstényféreg.

Jajj, remélem nem bántottalak meg...
@rodeo36: Nebazzz Rodeo, Te Barca drukker vagy?
Mert a Real ugyanaz pepitában, amit a többiről írtál.:))) Török, portugál...

A mutatóba meghagyott díszspanyoljuk meg saját kapujába rugdossa a gólokat.

Láttam nemrég élőben a Bayern-t, süsd meg, alig izzadnak meg egy egy meccsen.
És mégis mindig legalább hatan nyüzsögnek a labda körül.
Az tény, a baromi gyors Real csatársorral nehéz fölvenni a versenyt, csak ha nem kontrát játszanak, akkor elkezdődnek a bajok.
@Kara kán:
Baszod aranyapám, neked aztán van a pofádon bőr!

"Kara kán · karakan.blog.hu 2013.03.08. 14:29:04
@épészmérnök:
Én szeretem a nőket, de nem az eszükért."

Ezek után kussolj paraszt, legalább ennyi IQ-d legyen, hogy hallgatsz!
Mert több nincs.
@Penivaldes:

Nem is strandra megyünk. Nem akarod kávézás közben nézni az armageddont?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Amikor még mosolyog is a luvnyája, na attól hányni is tudnék!
@Husz_János_Puszita: én nem is járok strandra, ott le kell vetkőzni
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Remélem szálasi kivégzésének napján ott leszel?
@rodeo36: És a kis kerekfejű tót legény lesz a királyunk?
Viktor Dunának szaladna:))
@épészmérnök:

"sohasem volt múltban horgonyozzák le az ott dolgozókat mentálisan."

Hogy te miket feltételezel:)))
Nincs az a tér, amiben mást tudnának produkálni.
@Habakuk999:

szegény Duna (az kutya is, tudod-e?)

az a kis kerekfejű tót valamicskécskével jobb mint a magyar cigány a másik a deutschtami nézd meg abakfiskori képeiket

brühühühü

várom a nagy napot
Hát igen. Egy szuverén ország miniszterelnökét csak úgy fel lehet hívni és megmondani neki, mi is kerülhet bele az alkotmányba.
index.hu/belfold/2013/03/08/barroso_felhivta_orbant/
Barrossot csak ki kell cserélni Brezsnyevre, az EU a SZU-ra, a demokráciáért aggódást meg a kommunista elkötelezettségért aggódásra. Ha így megy tovább, akkor a csapatokat is küldik.
Mélységesen csalódtam az egész nyugati "demokráciában". Mindennek van határa, de ezeknek a szemeteknek úgy látszik nincs. A Szovjetek legalább nem verték nagy dobra. Annál kulturáltabbak voltak.
@Penivaldes:

pedig a nudi az olyan őszinte

brühühühü

te meg egy hazug vagy és még fested is magad?
@Penivaldes:
Éééééééén? Imádom!
De egy Selmeci-féle mosoly helyett inkább Alien mosolyogjon, az is bájosabb és nőiesebb!
Ezt a nőt bottal sem piszkálnám meg...

hulyeseg.tulelo.hu/wp-content/uploads/2010/01/malacka.jpg

Tudod ilyenkor, infl.járvány idején meg ilyen cukrosnéni amúgy is veszélyes!
@rodeo36: elég ha én látom magam. van bennem humánum, hogy nem rémisztem a világot a látványommal.
@rodeo36:
Most őszintjén, szerinted ezt megérti?
Karaktert ne pazarolj, inkább zabálj jót!!
@rodeo36: Jogász baráti körnek nem futja normális sítáborozásra.

Eltűnt a pénz az országból Rodeo.

Matócsy nem a FED, hogy beindítsa újra a jelzáloghitelezést.

Ha valaki pénzt kap, abba a másodpercben kiviszi az országból vagy jó kamatozású államkötvényt vesz, mert sose lehet biztos abban, mikor jönnek elvenni tőle.

Amúgy ez a sok büszke államkötvény-tulajdonos könnyen kerülhet a pár éve még szintén büszke devizahitelesekhez hasonló helyzetbe.
Lesz ebből még botrány.
@Habakuk999:

a barcát most fogom megnézni amint megint ronggyá verik sohasem voltam barca drukker és nem is igen nézem meg hallgatom...olyan fel van fújva című pudding

brühühühü

kitartok a Real mellett van benne elég spanyol

a Khedira és az Özil, Benzema és ki még a többi tőzsgyökeres
@Habakuk999: "Én úgy érzem, Bajnai finanszírozása megoldott"

Még sosem találtam meg az elhagyott kasszakulcsát, így ezzel most nem tudok vitába szállni. Csak az jutott eszembe, hogy tavaly kellett volna egy raklap B30-as tégla a házhoz, mindenáron magyart akartam venni, de vagy nem volt, vagy csak olyan, amibe köztudottan beleégették a porhanyóssági faktort is rendesen. Végül hiába volt rá keret, a lehetőségek nem engedték, hogy úgy költsem el, ahogyan én akartam, azzal is a szlovákok lettek előrébb.
Kérdés, hogy mennyi lehetősége lesz neki a szándékai szerint költekeznie (a hirdetőtáblák száma is véges...).
@Kara kán:
Te, mint hithű, ezt már csak tudod...
Öregem, te tényleg olyan balfasz vagy, mint amilyennek tűnsz!
@Knósszosz: Néztem a NOL videót. Amire számítottam, ezek a békemenetes papák és mamák mind elmebetegek. Viktor nem a nyugdíjasokra számít, hanem az elmebetegekre. Ezt mondjuk alátámasztja az itteni fideszszoponc kommentelők képviselte irányvonal is.
@Habakuk999: a magyar államkötvény a magyaroknak olyan mint a BÉKEKÖLCSÖN vagy pontosan az...még névértéken sem kaptuk meg de olyan jó volt vele játszani társasjátékokat azzal tanultunk....sok mindent

brühühühühü
@Kara kán: Kara kán valld be, hogy kint voltál. Te voltál a tata, igaz? Vagy valamelyik néni? Csak mert a hozzászólásaid alapján simán ilyen arc lehetsz.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Sámli. Most estem haza, randa nap volt, de este egy thai masszázs felfrissített. A 40 kilós kis masszőz úgy átgyúrt, taposott, könyökkel, alkarral egy óra alatt, hogy újjászülettem.
Ilyen kánkános balfaszt kisujjal lealázok. :D
(olvasni még nem volt időm, most jön majd...)
@Knósszosz:
Kösz, én ugyan láttam a videót, de a Te közvetítésedben ismét élveztem rajta egy jót:
"Rikács Ubulné" "Özv. Pittné Bull Eleonóra"
"Mrs. Csirkefarhát"
Szerencsétlen niemandok, biztosan még büszkék is rá!
@rodeo36: A kormányfő elmondta: egyáltalán nem szerepel tervei között, hogy elmenjen Szlovákiából. "Nem akarok elmenni Szlovákiából. Kutyát akarok sétáltatni a Dunánál,

www.parameter.sk/rovat/belfold/2012/10/18/fico-inkabb-kutyat-setaltat-duna-parton

Milyen kutya a Duna?
Nem jut eszembe.
@pocakos focista:
A gyógyszerelvonás tünetei már rendesen kiültek az OPNI-s menekültek arcára... :D
@grani: Hülye vagy te faszkalap!
@Habakuk999: "Amúgy ez a sok büszke államkötvény-tulajdonos könnyen kerülhet a pár éve még szintén büszke devizahitelesekhez hasonló helyzetbe."

retronom.hu/files/images/1950bekekolcson.jpg
@taga20: Kapd be és szopd :D Seggfej...
@Knósszosz:
mint látád vala nem igen de nem tudtam megállni már megint itt eszi a rossebb pedig kúrvára nem hiányzott asszem tahótlanítom

rossz nézni

brüühhühü
@pocakos focista:
Ugyan már, amarra senki sem fideszszoponc, csak hithű agyhalott.
Kéretik ezt szem előtt tartani!
@Kara kán:
Engem nem kínált semmivel, szarzsák, csak fideszmocsokkal. Egyébként pedig megmondtam, annyi tiszteletet kap, amennyit ad.
Ha pedig gyakorolnám rajtad bizonyos nézeteimet, a bronzbikából nem azt üvöltenéd ki, hogy "libsibolsi".
Társalgás befejezve! Nem vagy te se kara, se kán, és főleg nem karakán.
@Penivaldes:

Nos, ez esetben alapos vizsgálatra van szükség... szerencsére épp van egy doktor a házban...
1.bp.blogspot.com/-cBKpiqHU3lk/UMcSCegSRDI/AAAAAAAAChM/UhtQjRjhxqQ/s1600/mouseDoctor.jpg
@Habakuk999:

Arany János-nál ha jól emléxem

brüühhühü
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: le kell vetkőznöm, vagy elég ha kinyújtom a nyelvem?
@kekex:
Nem hinném.
Ők maguk Priaposz reinkarnáczzióji.
Kellenek, jól szórakozom rajtuk!
@Penivaldes:
Ez??? Drága, úgy beléd könyököl és megtapos a kis ferdeszemű csaj, mint bika a gondozóját. De érzi, meddig kell hajtogatni és taposni. Ahogy érzi a csomókat is és szétpasszírozza.
Állat jól esett!
@Légifarkas: Mert nem vagy nemzeti. Ha lenne benned nemzeti öntudat, jó lenne az a jóféle putnoki tégla is.
Látod, megzavart a ballibsiinternacionalistahazavesztő propaganda.

Visszatérve Bajnaihoz, nem tudok én semmit sem.
Csak elnézegetem, milyen pontos forgatókönyv szerint, profin építik fel saját magukat.
Higgadtan megtervezve a lépéseket.
Úgy gondolom, ugyanígy meg van tervezve a finanszírozás is.

Ettől még elbukhatnak. De van bennük jelentős profi munka.
@Penivaldes:
Szia Peni!-:))
Neked is küldtem a nőnapi jóizét, szóval legyen szép estéd!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Mit csinálsz azzal a 3-as anyával a nyakadban??? :D
@grani: Hogy kegyednek millen igaza van!

Üstöllést le kell mondani az összes EU-s pénzt! Nehogymá' csorba essen a szuterénitásunkon! Nehogy a földtulajdonosok és bérlők kaszáljanak azon, hogy az EU támogatja a mezőgazdaságot! Igen! Igen!

Isten őrizz, hogy újabb vasúti vonalak épüljenek EU pénzből! Dehogyis kell nekünk csatornázás minden faluba!

És a sok külföldi bótos, meg gyáros is tűnjön el, de gyorsan! Majd a levegőbül lösz nekünk energia, meg minden. Nehogymá!

Azokat a pénzeket is vissza köll adni gyorsan, amiket tavaly költött el a kormány, az összes magyarországi fejlesztés 98%-a EU-s pénzből volt - micsoda aljasság is ez tőlük! Tessék szíves lenni a kormánynak újabb adókat kivetni, és visszafizetni a tavalyit is! Nem köll nékünk burkus píz!
@rodeo36: Toldiban? vagy Buda halálában?
@Penivaldes:

Le kell vetkőzni, ÉS ki kell nyújtani a nyelved. :D
@épészmérnök: Na ja, pénz beszél, a kutya meg ugat. Ha majd Barosso idetelefonál, hogy a pénzért küldjenek már fel pár magyar nőt Brüsszelbe, lihegve teljesíted. Na, igen, a pénz. És mi volna, ha elkezdenétek dolgozni és nem az EU-t szopnátok? Ja, bűdös a munka...
@grani: Kapja be a fogaskerék! Te ostoba fasz, mi a faszt védsz ezen a rendszeren? Szerinted egyre jobb itt nekünk?
@grani:
Ez mind érv volt?
Ostoba egy állat vagy komám... Akkora, mint amilyennek látszol!
Valami észérv? Valami tény? Ja, az valami komcsi ármány lenne.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Én nem szívesen hagynám, hogy mindenféle ember nyomkodjon össze-vissza.
"Az alaptörvény tervezett módosítása miatt hívta fel Orbán Viktort José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke. Barroso levelet is írt, aggódik a magyar jogállamért. A héten a szavazás elhalasztását kérte az amerikai kormány és az Európai Tanács főtitkára is. A tervek szerint hétfőn szavaz a parlament. "

Önfejű tetvek.
@grani:

Elárulom, van pár magyar nő Brüsszelben. Nem a Barozó miatt vannak kint. Hanem miért is, te nagy magyar majom?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Hát te meg honnan a tetűből másztál elő? Állatnak nem vagy állat, hanem valami féregnek nézlek. Na csússz tovább, mert bűzlesz....
@rodeo36:
Ezt viszont nem rossz nézni:
www.youtube.com/watch?v=xMfpiIkBacc
Hallgatni meg depláne!
Ezt az embert ott fenn is VIP kiszolgálás illeti.
Elképesztő!!
Gyengébb képességű narancsbolsiknak ajánlott...

"Ebből a csúf gödörből nem fogunk mi kijönni

A tavalyi utolsó negyedév gazdasági visszaesésének mértéke azt valószínűsíti, hogy a magyar gazdaság az idei év egészét is enyhe recesszióban tölti – vélekedtek a pénteki GDP-adatokat kommentálva londoni pénzügyi elemzők. A KSH pénteken tette közzé a magyar gazdaság tavalyi teljesítményéről a részletes adatokat, amiből kiderült, hogy a gazdaság teljes egésze visszaesésbe zuhant."
index.hu/gazdasag/2013/03/08/ebbol_a_hogy_fogunk_mi_kijonni/

A szocik sok hülyesége után ebben talán csak ludas ez a balfasz majomhorda is!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Én csak magyar kurvákat láttam. Ez a legkeresettebb exportcikke MO-nak. Persze, kimehetsz te is, nem válogatósak a libcsi cimbijeid. Barrossonak lehet, hogy te is bejössz...
@Habakuk999:

Nem mindenféle, és koránt sem összevissza...:)
@grani:
Öcsike, kevés vagy te, mint a narancsbolsi majmok tökén a pörsenés...
Észérvvel nem bírtad megcáfolni épészmérnök szavait, személyeskedni kezdtél, szóval paraszt kussolj, mert innentől csak ezt a stílust kapod itt!
Megszolgáltad tahó!
@grani: Ha megmutatnád nekünk, mi is? ja az az izé, a munka, akkor utánoznánk téged erősen, csak, hogy kikeveredjünk az eu fenekéből, mert nem akarunk gyarmat lenni.

De ugye nem egy londoni meki mosogatójában mutatnád meg azt az izét, a hogyishívják, tudod, a dolgozást?
@Penivaldes:
Én meg vörösödök, peniglen kissz tak se vótam.
Tanulhatnék kövértől kazánlemez pofát, mi?
Sose, az nekem nem megy, meg amúgy se tudok sok benzint elszámolni. Kispest közelebb van mint Szigetszentmiklós, vagymi.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Te seggfej, a mérnöködnek nincsenek érvei. Csak mantrázza a propaganda szöveget. Nem üti meg a vitaszintet. Te meg itt a kápó vagy vagy mi,hogy osztotd az észt?
@Kuviklacz:
Nézd, van ilyen állat, aki kurvázni megy külföldre, mint ez a paraszt.
Jó, más meg múzeumba jár... :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Kizárt, csak gyúcsány és libajnai. No meg az összesküvő kűfőd. Továbbá a planetáris együttállás. De leginkább a vogonok.
@grani:

Ehehehe,

És most, Viktor Király koronázási ünnepsége után 3 évvel mi a legfőbb exportcikkünk, majom? Jajj, csak nem még mindig a kurvák??? De megérte rezsimet váltani...

Egyébként de, válogatósak a libsi cimbijeim. :D
@Habakuk999: Magas neked a londoni mekis munka. Először menjél el egy kicsit kapálni falura, de a kutyaszart is összetakaríthatnád szeretett városodban kezdetnek.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Mekkorát szívhatott...
A múzeumban legalább értelmesebbek a nők...
@grani: " Nem üti meg a vitaszintet."

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@grani:

Majd ha nem anyád tart el, neked sem lesz ekkora pofád, megjósolom. Addig használd ki ezt a pár évet.
@grani:
Nem, te kis seggarc, nem kápó, az nálatok, a narancsbolsevik majomhordában divat.
Én egy vagyok a sok ember közül, akinek tele van töke veletek, hogy elkúrjátok ezt az országot!
De teszünk róla... :)
@Kuviklacz:
Valami ladyboy térdre kényszerítette! :))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Azt mondják kint, hogy az utóbbi időben romlott a minőség. Elfogyott a minőségi árú. A legolcsóbban a magyar kurvahúst mérik arrafelé... Talán ezért panaszkodik Barrosso, mert gondolom a libcsi időkben jobbhoz volt szokva :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Kösz,ez tényleg remek, kár lett volna kihagyni, és cserébe küldöm:
www.youtube.com/watch?v=oxF5Audw-g8
(Fehér bűnözés)
@Bakter:

Matolcsy fővogonra gondolsz? Mondom, már rég itt vannak.
@grani: "És mi volna, ha elkezdenétek dolgozni és nem az EU-t szopnátok?"

Ma, nőnap lévén, különösen kegyes hangulatban vagyok. Felteszek neked néhány kérdést, kis barátom.

Mi szükséges a munkához?
Ugyebár, munkahely.

Mi szükséges ahhoz, hogy legyenek munkahelyek?
Termelő vállalatok, amelyek el tudják adni a termékeiket, és a befolyt pénzből ki tudják fizetni a dolgozóikat.

Mi szükséges ahhoz, hogy legyenek termelő vállalatok?

Ahhoz, kis barátom, hogy legyenek termelő vállalatok, PÉNZ szükséges, amelyből megveszi a tulajdonos a gépeket, kibéreli az épületet, ésatöbbi.

Na, most ugrik a majom a vízbe! Erre válaszolj, angyalka: HONNÉT LESZ A PÉNZ A TERMELŐ VÁLLALATOK LÉTREHOZÁSÁRA?

A kormány adja?
Nem, a kormány ilyesmire nem ad pénzt.

Magyar tőkések adják?
Bizonyára adnák, ha volnának elegen magyar tőkések. De nincsenek.

A bankok adják?
Adnak azok, de cserébe azt várják el, hogy visszakapják a pénzüket, kamatokkal együtt. Az ilyesmit te valószínűleg nem szereted, ugye, jól gondolom?

HÁT AKKOR HONNAN LESZ A PÉNZ?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Az isten áldjon meg, hogy sikálhatod ezt a sok mocskot amit a fidesz banda elkövet? Te bele tudsz nézni este a tükörbe? Persze , ha te ilyen grani droid vagy akkor, igen.
@Penivaldes: Bár egy jó fakanalas masszázs, mint a Jóbarátokban.

Grani kolléga kutyakaki kapálgatásban elfáradt testének jót tehetne.
@grani:

Hát ez kurvaszar volt. Segítek, egy poén akkor üt, ha jó, vagy ha annyira szar, hogy az már jó.
De ez csak szar. :)

Az áru meg rövid "u".
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Marha. Mifaszból gondolod, hogy taknyos vagyok? Ha azt mondom, van még öt évem nyugdíjig, akkor mi van? Viszont te meg mit okoskodsz? Közöd hozzá, hány éves vagyok? Azt magyarázd, mi a különdbség a között, hogy a SZU vagy EU pofázik bele a dolgokba? A SZU is adott pénzt, nem is keveset. Kurvák vagytok, bárkinek lefeküdtök, csak tejeljen...
@grani:
Amíg ők adják a lélegeztető gépbe az oxigént, bizony lehetnek elvárásaik cserébe. De meg is lehet fulladni.
@épészmérnök:
Légy megértő vele... Ne terheld túl azt a vízfejét. :D
Egy kicsit legalább légy tekintettel a gyengébb képességű seggdugaszokra! 1x van nőnap évente. Holnap már alázhatod tovább.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Teszel te tudod miről? Jobb ha szeded a sátorfád és meg sem állsz Brüszellig. Van ott még egy szabad sarok neked is...
@épészmérnök: Te is az értelmet kutatod az ilyen barmoknál , én is, de tudom, hogy fölösleges::(
@Husz_János_Puszita:
Matócsi renegát. De hogy honnan, azt nem tudom. A világegyetemben még senki sem vállalta magára, hogy tőlük renegált.
@taga20:
Még mindig nem hiszed el, hogy ennyire csontig benyalt ez a szerencsétlen a narancsbolsi pártnak? Pedig... :D
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Khairo, senator femin múmia.
Anortodox piramisban a csúccsára állítva?
@épészmérnök: Sehonnan nem lessz pénz. Ezt elkúrtátok. Lehet szépen kivándorolni. Ez a globális gazdaság. MO holt zónában van, nincs semmije, ami ida vonzaná a tőkét. Ugar. Ez van.
Viszont van munka másutt. Oda kell menni, ahol van és nem ácsorogni a kocsmában és hőbörögni, hogy nincs munka meg minden szar.
@grani: "Marha. Mifaszból gondolod, hogy taknyos vagyok? Ha azt mondom, van még öt évem nyugdíjig, akkor mi van? Viszont te meg mit okoskodsz? Közöd hozzá, hány éves vagyok?"

Például ebből az öt mondatból gondolom. :)
@grani:
Nem taknyos vagy akkor, hanem vén hülye.
"Azt magyarázd, mi a különdbség a között, hogy a SZU vagy EU pofázik bele a dolgokba? A SZU is adott pénzt, nem is keveset. Kurvák vagytok, bárkinek lefeküdtök, csak tejeljen... "
Nem tóni kujtorgott mostanában a SZU-lightban a minap egy kis tejért.
@grani:
Kussolhatsz paraszt, ez az én HAZÁM, nem a hordalék narancsbolsiké!
1000 éve itt éltek, haltak az őseim. Nekem te nem ugatsz, kussolj paraszt!
Helyedre, az ólba! Ott röföghetsz tovább.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Tanárbácsinak tetszik lenni? :) Jaj, lebuktam...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Túl sokat gondolkodsz... Túl sokat. Az agyadra ment, attól vagy ilyen hibbant :)
@grani: Szóval Kedves kolléga?

Bevezetsz a munka rejtelmeibe?
Mert apró tévedésben vagy, Magyarországon fagyott kutyaszart elvetve csak fagyott kutyaszart arathatsz.
lehet, te ezt szereted, mert a békáknak ez is jó, de az emberek nagy többsége kevésbé. S gyanús Brüsszelben sem akarják megenni.

Szóval továbbra is várom, hogyan és mit is dolgozzunk, hogy ne legyünk rászorulva a baksisra?

Mondd a tutit!!!
@grani:
Tudod paraszt, épészmérnök Chilében kamatoztatja a tehetségét, nekem idehaza van infomatikai téren melóm dögivel és meg is fizetik még, az osztrák határ mellett, Habakukk kolléga olyan céget visz, amit ez a sok sötét politikus messze nem lenne képes elvezetni és felépíteni, rodeo egy zseni,...
Te meg egy szánalmas és ostoba paraszt vagy.
Srácok ez a grani faszkalap tudhat valamit! Lehet, hogy egy ócska fideszdroid?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Azta, akkor te egy ősnemes vagy és nem valamilyen tót, oláh vagy sváb leszármazék? Azta. Egy igazi honfoglaló!!!! Nemes és nemzetes tekintetes uram, engedje meg hogy meghunyászkodjam....
@grani:

Hát, tényleg túl sokat gondolkodom, ebben igazad van...

Egyébként csak arra próbáltam célozni, hogy ha te güriznél szarér-húgyér Orbán király elbaszott, elmebeteg tündérországának a fenntartására, nem lennél ilyen kibaszott megértő.

Én tanár??? A kis faszom fog minimálbérér vergődni egy falka ilyen kis cickánnyal...
@grani: A SZU-t, ránk erőltették! Az EU-ba önként népszavazás útján kerültünk! Ja, és hozzájuk igazítottuk a törvényeinket, mert feltétel volt a csatlakozáshoz! Pusztán csak ennyi a különbség!
@taga20:

Nyehehehehe! Ez jó! Ja, tud valamit a kis barátunk, mondjuk klaviatúrát verni biztos. :D
@grani: Nobasszus, tényleg belehúztam a londoni mosogatólegénybe.

Tisztelem azt a munkát is, de hidd el, a magyar gdp-t nem nagyon növeli a londoni mosogatás.

Attól nem lesz több Ipoly híd Nógrádban.
@grani:
Kicsit még provokállak, de a legjobb úton haladsz, hogy kibasszanak téged innen a blogról.
Volt már rá példa... :D
A témához is hozzá tudsz szólni, vagy csak trollkodsz?
Boli ne idegeskedj! Bonts egy sert!:)
@Habakuk999: Mondtam, hogy nektek végetek. Vándoroljatok ki, de mindnyájan. Persze, lehettek koldusok is a saját országotokban. Vagyis már az sem a tiétek, megvett benneteket a nyugat, kilóra...
@grani: Cucika, az baj, hogy az EU pénzt ad Magyarországnak, hogy fejlesztések legyenek, és a magyar embereknek ne kelljen elvándorolniuk?

Jól érzékelem, hogy egy icipicit magyarellenes vagy?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Minden nap olvasgatom a kommenteket, de ez a gyerek ügyes.:)Ugrik minden értelmes arc, ahogy látom.
@taga20:
Nem vagyok ideges. Nem láttatok még idegesnek... :))
Sört? Iszik a franc - most egy kis francia vörös van porondon. De csak egy deci. Nagyon, nagyon ínycsiklandó!
@taga20: "Srácok ez a grani faszkalap tudhat valamit! Lehet, hogy egy ócska fideszdroid?"

Áh, az nem lehet!!! Ilyen eszedbe se jusson!!!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nem vagyok én hülye, hogy ingyen dolgozzak, pusztán hazaszeretetből. Én már jó régen leléptem abból a kriptából. Egyébként két évig voltam tanár is kőbányán. Na, azt se felejtem el :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: vén húgyossliccű... nyukdíjat meg úgysekapszmajd. keress valami pénzes nőt:-)
@Habakuk999: ááá... az zavart meg egyszer, hogy amit végül majdnem megvettem (hazait), arról a tüzépen a targoncás beszélt le, megmutatva egy bontott csomagnál, mi van, ha leszedem a felső sort (állítólag valaki perelni akart, ha nem veszik vissza). Kurva mérges voltam, hogy már téglát se tudunk gyártani (a szlovákok se teljesen, mert abban meg két egyforma magasságú nem volt, de legalább nem mállott).

Bajnaiékkal kapcsolatban még mindig úgy érzem, túl sok a terv, és addig számolgatnak röppályát, hogy lőni már nem lesz elég idejük. És hát volnának még kérdéseim velük kapcsolatban, de rájöttem, hogy az idő így vagy úgy, de szép sorban meg fogja válaszolni mindet.
@Habakuk999: MI a francnak hid Nógrádban? És alagut ? És völgyhíd? És a pusztát ketté szelő autópályák? Semmi hasznuk, csak szépen elment rá a pénz. Meg a négyes metróra... arra...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Nyúl nem vagy te ilyen puha.:) Kósa lala is megmondta, hogy itt a bajnaigárda.
@épészmérnök:

Gyengébb képességűnek belinkeljem, vagy csak a gyöngyöt szórom a disznó elé?

"2013-ban minden uniós forrás gazdára talál
A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) 2013-ra vonatkozó tervei szerint már idén az uniós keret teljes lekötésével számol az intézményrendszer. A pályázatok nyerteseivel együttműködve az NFÜ a kifizetések további gyorsításán dolgozik, hogy a sokszor csúszásba került projekteket időben sikerüljön megvalósítani. Ez azért is különösen fontos, mert ma Magyarországon a települések 98%-át érinti valamilyen uniós fejlesztés."
ujszechenyiterv.gov.hu/2013-ban-minden-unios-forras-gazdara-talal
@taga20: "Ugrik minden értelmes arc, ahogy látom."

Így estefelé köll egy kis szórakozás, nem csak mindig a komoly dolgok.
Most nemazé, de mit foglalkoztok egy ilyennel? Ezzel még a három hete koplaló fehércápa sem foglalkozna. Az agyhelytágítás után újratelepítették az orange szervereket, beindult a nickgenerátor V13454.115 a fityeszhaciendán, meg a mondatkreátor V152.545. Az utóbbi napokban nagyon kussoltak, így most kirajzás van. Gondolom ennyi idő kell, hogy hernyókból kikeljen a féreg.
@épészmérnök: Igen, alamizsnát ad, hogy ne lepjétek el nyugatot. Nyomorszintet konzervál. Viszont nem fejleszt semmit. Hány gyár, munkahely lett az EU-s pénzekből? Semennyi. Elment alamizsnára és még az unokáitok is fogják fizetni a kamatokat...
@taga20:
Nem, majd hagyjuk a parasztjának itt széttrollkodni a blogot.
Megpróbálom bebizonyítani neki, hogy tudok olyan tuskó lenni, mint ő! :))
"Egyáltalán nem biztos, hogy a CÖKA-nak valóban százmilliós nagyságrendű költségei voltak a Gyurcsány-Bajnai-kampánnyal – elképzelhető, hogy a projekt ennél sokkal olcsóbban, egyfajta sajátos keresztfinanszírozásban valósult meg. A CÖKA tudniillik zömmel a Simicska-Nyerges-féle Publimont, illetve a Simicskával szoros kapcsolatban álló Fonyó Károly tulajdonában lévő Euro AWK közterületi felületein hirdet – az is elképzelhető, hogy a piaci ár töredékért, vagy akár ingyen. A Simicska-Nyerges-Fonyó cégeknek ugyanis van miért hálásnak lenni: ez a két cég nyerte 2012 első felében az állami közterületi hirdetések 80 százalékát. A tavalyi év egymilliárd forint körülire becsülhető nyereségébe pedig beleférhet egy jelentősebb árengedmény is a kormányközeli civileknek.

Hasonló a helyzet a BKV buszokon elhelyezett hirdetésekkel: a reklámfelületek értékesítési jogát a BKV régen eladta a Peron Kft-nek, amelyben résztulajdonos a Publimont. (Olyannyira, hogy a BKV honlapján a buszos reklámfelületekkel foglalkozó értékesítési munkatárssal egy publimontos email-címen léphetünk kapcsolatba.) A BKV buszain pedig az utóbbi két évben szintén túlnyomórészt állami cégek és szervezetek hirdettek. A kör ezzel bezárult: egy civil szervezet vásárolt magáncégektől szolgáltatást, az erre vonatkozó megállapodás nyilvánosságát pedig csak a civil szervezetek fölött törvényességi felügyeletet gyakorló, egyébként is gyenge jogosítványokkal rendelkező ügyészség kényszeríthetné ki – ennek pedig nincs semmi realitása."
@épészmérnök: Nem! Ő és kosalala együtt javítják a károkat a fideszdácsán! Segít szabó ferenc is:)
"Óvasgatta es a nép jó kedvvel, mer szép küllemű füzet vót, s még hulladékpapírnak se derága, hejszen nem vót többe, mint az öszves magyar hajléktalanok kistafférozása eggy-eggy esztendőbe. Nem mintha szükség vót vóna illen füzetre! Ellenkezőleg! I. Fülkefor országa a legtöbb EU országnál, számszerént háromná es, jobban teljesített, úgy a mutatottak, mint a mutatók tekintetibe. "
www.es.hu/_partinagy_;magyar_mesek;2013-02-28.html
@grani: "MI a francnak hid Nógrádban? És alagut ? És völgyhíd? És a pusztát ketté szelő autópályák? Semmi hasznuk, csak szépen elment rá a pénz."

Nem a te pénzed volt, mit fáj az neked? Honvágyad van, és így nyilvánul meg?
@taga20: ma nincs kedven agyhalottak ellen ellentrollkodi... a tegnapi nap sok volt. leraxálok, nekem kosárban forgó 40 kilós péniszmasszőrre nem telik. marad a jogos önvédelem:-)
@épészmérnök: Egyre gondolunk! Kell egy kis szórakozás a hétvégén.:)
@Légifarkas: neked is megadom a magadét. ma nem gyűlölködöm. a tégla meg ténylegszar:-)
@grani: Fölösleges végül is. Évmilliókig nem volt, aztán mégis addig tartott az evolúciós fejlődés, hogy megszülettél.

Milyen városban élsz, ha nem vagyok indiszkrét?

Sok benned a feszültség és a sérelem.

Bár ez Épész asztala..
@épészmérnök: Miért, a tiéd? Na nézd már! Lerabolod az országot, aztán mikorra én visszatérnék, lelécelsz nyugatra? Nekem meg otthagyod a trágyadombot? :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ""2013-ban minden uniós forrás gazdára talál
A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) 2013-ra vonatkozó tervei szerint már idén az uniós keret teljes lekötésével számol az intézményrendszer. A pályázatok nyerteseivel együttműködve az NFÜ a kifizetések további gyorsításán dolgozik, hogy a sokszor csúszásba került projekteket időben sikerüljön megvalósítani. Ez azért is különösen fontos, mert ma Magyarországon a települések 98%-át érinti valamilyen uniós fejlesztés."

tuggyuk. már varrják a jakókra az új pótzsebeket:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Marha! EZ nem AZ volt, amire te gondolsz, lökött Nyúúúúúúúúúúúúl! :)
@Habakuk999: Semmi közöd hozzá. Érdeklődöm én felőled? Nem. És tudod, miért nem? Mert nem érdekel :)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Ne legyél ilyen szigorú magaddal, nem vagy te ellentroll:)
@grani: Menj el szépen alukálni, már szédül a fejecskéd, és erősen mozgolódik a rekeszizmod is, visszafelé. Megbánnád holnak, ha most lehánynád a számítógépet.

Okosabb a reggel mint az este. Utálod a világot, és arra haragszol, aki kéznél van. Mi itt nem haragszunk rád, és igazán örülnénk, ha egy érdekes új arccal bővülne itt a társaság. Ne járasd hát le magad, hátha van még jövőd itt.

Jóéjszakát, aludj jól.
@grani:
Barom
"Csepreghy Nándor helyettes államtitkár a zeneakadémia bejárásán elmondta: 2007 és 2013 között 2000 közművelődési intézményt újítanak fel. Perger István, az Európai Bizottság magyarországi képviseletének kommunikációs vezetője emlékeztetett arra, hogy az idei esztendő az európai polgárok éve az unióban. Magyarország 1000 milliárd forinttal többet kap az uniótól évente, mint amennyit befizet, a magyar közberuházások 97 százaléka uniós projekt, amelyből 85 százalékot az unió és 15 százalékot a magyar állam finanszíroz."
@Légifarkas: Ez csak sima tőkehiány. És magyarossch virtussch.

Ha a vásárlónak lenne pénze, s nem kiccikínai alapon akarna vásárolni, lenne minőség.

nem tudom, visszaemlékszel-e a pláza és multi boomra.

Volt választék, volt minőség.
Csak a fizetőképes kereslet nem nőtt, hanem folyamatosan csökkent.

Így nem maradt más lehetőség a túlélésre, mint a "gazdaságos" termék.

Róka fogta csuka esete.
@épészmérnök:
Én nem állnék ilyen optimistán hozzá! Ezek után mocsok sokat kéne tekernie, hogy ne a "paraszt" megszólítással indítsak feléje.
Igaz, az eddig elpottyantott infók alapján legalább németül tudhat... Ellenben SSteffykével! :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Tapasztalataim szerint a honvágy nagyon furcsa indulatokat képes kihozni emberekből. Nem egyszerű dolog.
@Bakter: "Barroso levelet is írt, aggódik a magyar jogállamért."
Aggódik Barroson kívül Vivien Reding, az amerikai külügy, és négy eu-s tagállam külügyminisztere. Ez utóbbiak szigorúbb fellépést sürgetnek, többek között az úniós támogatások megvonását, amennyiben az eu-s direktívákat akormány nem tartja be.
A legérdekesebb a pénzbeni büntetés kilátásba helyezése. Amennyiben az ország nem rendelkezik erre fedezettel, adók útján kell erre a célra a büntetés pénzügyi fedezetét megteremteni.
Szép kilátások.
@épészmérnök: Utálja a fene a világot. Nem nagyon érdekel. Aludni meg akkor alszom, amikor kedvem van. A társaság meg nem különösebben érdekel. Főként mert nem első éve írogatok és megválogatom, kivel állok szóba, de ma ilyen kedvem volt: egy kicsit lementem alpáriba. Amilyen az adjon isten olyan a fogadj isten.
Na jó, kezdődik egy jó film a TV-ban. Hagylak benneteket okoskodni. Majd még valahol találkozunk és folytatjuk. Habár már ez is uncsi... Jó éjt, kisfiuk, szórakozzatok csak, de lefekvés előtt mossatok fogat :)
@Bakter: Állat. És munkahely mennyit lett ezekből a pénzekből?
Igazán ellátogathatnának hozzánk is, hasonló célból!
hvg.hu/vilag/20130308_chavez_temetes_lukasenka_ahmadinezsad
@grani: Miért van olyan érzésem, hogy ez a csóka most kiveri a farkát, és nagyon boldog lesz.:)
@grani: Nem baj az. Látod, ez egy apró kis különbség. Itt szívesen segítünk, hogy kimondhasd sérelmeidet.

Nem vagyok kíváncsi a nevedre, a fejbőségedre, nem szoktam más zsebében kotorászni, nem érdekelnek a lakáskörülményeid, az autód vagy biciklid.

Az életszituációd igen.

Mert ugyan nagyon buzgón ajánlgattad itt a külföldi - gondolom európai - munkavégzés lehetőségeit, számomra mégis úgy tűnsz, nem nagyon szívesen dolgozol kinn.

Természetesen nem kell leírnod.

Beszélgethetünk az általad javasolt munkáról avagy a darazsakról is.

Vagy ami még jobb, mehetek olvasni is.
@Mariann19:
Beszéltem madarakkal. Azt csiripelték, hogy már korábban többször is pofánbszták volna vityát valamiféle büntetéssel, de mivel tudják, hogy azt is a lakosságon hajtja be, ezért erre még nemnagyon került sor.
De ez a barom múltkor mondta is: ha odakint elkaszálnak valami faszságot, amit ideokádtak, akkor majd jótállunk érte. Magyarul, "jól behajtjuk azt a 1-200 milliárdot". Vagy az utódaik...
@grani:
Valaki csak megcsinálta azokat az építkezéseket, nem? Az gondolom munkahelyet is jelent, nem.
Meg mondjuk pl egy település belvárosát nem viszi el a következő árvíz a korzón megroggyant kőgátjával együtt, mert kapott lóvét az új gátra.
És most mennyi munkahely teremt orbánmatócsi áldásos tevékenysége által? A statisztika javító közmunka kihúzva, illetve azok a projectek, amiket az előző időszakban állítottak pályára, pl Mercedes gyár.
@épészmérnök:
Az öreg Szász mondogatta, hogy honvágyad akkor lesz, ha már nem megy olyan jól a szekered...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Meg és már úúúúúúton a csomag. Csak bénáztam, lehet aludnom kéne???
@Bakter: Úgy látom, egyre erősödnek a nemzetközi hangok Magyarország jogállamiságának tárgyában. Nagyon érdekel a hétfői nap, hogy mindezek ellenére meg merik-e tenni, hogy az AB által elkaszáltakat berakják az Alkotmányba.

100-200 mrd-ot így is, úgyis össze kell dobni eu-s szankciók nélkül is.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Hát egy kiadós masszázs valóban lefárasztja az emberfiját:-) Főleg már ebben a karban:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Te, én apránként már semmin sem...
Jó, néha azért ilyenen igen! :))
brunettes.blog.hu/2013/03/07/jelena_jensen_264
A nőnapról jutott eszembe... :D
@Mariann19:

"Tudod, a méltánytalan kritika aktivizálja az agytekervényeket."

Szia Mariann!
Köszönöm a választ.

Elintézted Kara Kánt
Ki legott, kámforként
Váltott blog-paravánt

...stílusosan és lazán tetted a megfelelő cipős dobozba, gratulálok. Nemcsak a számokkal, de a betűkkel is kiválóan bánsz.

A nők tisztelete mellett kiállni, normális és alapvető dolog - így ez nem is érdemel sok szót.
De a nők szidása, bárminemű megkülönböztetése
mellett szó nélkül elmenni nem lehet, olyankor hangosnak kell lenni.
Ennyit tettem csak.

Boldog Nőnapot Kívánok Neked!

Üdv:
Clmb
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Szia! Elismerésemet fejezem ki a délelőtti alakításodért. Elkerekedett a szemem a közölt írást olvasva a Fradi mélytengeri életéről.
Érdekes, hogy túl nagy nyilvánosságot nem kapott a médiában ez az ügy.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "Az öreg Szász mondogatta, hogy honvágyad akkor lesz, ha már nem megy olyan jól a szekered..."

Ennek más a dinamikája. Az elején, amikor mozgásban van az ember, meg kell szerezni a különféle engedélyeket és igazolványokat, megszervezni a munkát, ismerkedni a körülményekkel. Ilyenkor az ember tele van kíváncsisággal, jókedvvel, reménnyel. Aztán amikor már beálltak a dolgok, kialakul a rutin, és egyszer csak rádöbben az ember, hogy ez most már nagyon sokáig így lesz, és bár van perspektíva, de sokat kell hajtani, és várni az eredményekre. Ez az a pont, amikor szeretne az ember megpihenni egy kicsit, de nem az idegen ágyban, hanem az otthoniban, és szeretné, ha megszokott dolgok vennék körül. De azok már nincsenek sehol, és nem is lehet őket újrateremteni, mert már mindenütt minden más mint volt. Ezek nagyon magányos pillanatok tudnak lenni.

Ilyenkor kerülnek elő indulatok azokkal szemben, akik befogadták az embert, mintha ők tehetnének arról, hogy a fészek megsemmisült az időben. Lenézés, gúny, düh, csupa értelemmel követhetetlen indulat habzik fel. Semmi nem olyan jó, mint otthon - volt. Otthon sem.

Aztán észrevétlenül már ott van otthon, az ottani vicceket is érti, már maga is tud viccelődni az idegen nyelven. Megkettőződött.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Kis rohadék... Volt ott sokkal jobb kép is! :))

Amúgy majd erre haladunk?
"Gorbacsov hazalátogat a szülőfalujába és találkozik régi ismerősével, a falu legöregebb emberével,
Iván Kuzmicsovval.
- Iván bátyám, van magának videója?
- Hogyne, még Hi-Fi tornyom is van.
- És Tv-je van-e?
- Hát persze, színes.
- És tudja ki vagyok én?
- Te vagy a tegnap érkezett amerikai újságíró.
- Iván bátyám, hát nem ismersz meg? Gorbacsov vagyok!
- Akkor meg mit hülyéskedsz, tudod jól, hogy még villany sincs az egész faluban."
@Habakuk999: sosem érdekelt a plázakérdés, a lábam se szoktam betenni ilyen helyre, tehát ezt passzolom. A "csíkos" parkolója előtt viszont gyakran elmegyek, és őszintén mondom, egyetlen német Kaufmarkt előtt sem láttam még annyi telepakolt bevásárlókocsit, mint itt folyamatosan. Elhiszem, hogy vásárlóértéken kevesebb pénz van az embereknél, de hogy nagyon sokan egyáltalán nem tudnak bánni azzal a kevéssel sem, az hétszentség: minden szart megvesznek, ha át van húzva rajta a régi ár, és olcsóbb az új. Azt hiszik, spóroltak, közben meg költenek ész nélkül, nekünk mindenféle gazdaságos nélkül is jóval kisebb a havi ráfordítás, csak ezt nem szeretik elhinni. És még tutira lehetne optimalizálni nálunk is.
@De hol van Columbo felesége?: Köszönöm szépen a Nőnapi üdvözletedet!
Aranyos a kis versike , most látom, hogy van ilyen vénád is.Gratulálok..
@Habakuk999:

Mindenképp jobban jársz, ha olvasol. A figura amúgy is szórakozásnak tekinti, ha "filmet néz a tévében", tehát semmiképp sem úriemberrel van dolgunk.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"Ház a folyó közepén."
Csak remélni tudom, hogy nekem küldted.
Szerintem nem nagyon kotorásztál a cikk után, nagyon célirányos volt a kutatásod, de nagyon ült.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Az első fotó úgy néz ki, mintha egy terepasztal egy részlete lenne.
@Mariann19: mondjuk nem teljesen véletlen, de tekintve a fellelés és belinkelés időpontját, azt hiszem elég sokan merítettek a mai napon a kommentből:-) megjegyzem, leszarom a focit...
@Mariann19:
Neked hát... Mert olyan kis nyaligátor! :D
@épészmérnök: már régóta meg akarom kérdezni: ha a mostani eszeddel élnél "akkoriban", ugyanazt az országot választanád, vagy esetleg valamelyik másikat?
Én most (és még mindig) a tipródó szakaszban vagyok: menjek, ne menjek. A képet színesítik az eddigi benyomások: mennék Spanyolba, ha nem volna szarban, mert valamiért nagyon jó volt ott lenni; és mehetnék Németbe azonnali kezdéssel, tehát stabilabb lábakon állva, de még a "féltestvér" bajorok (ők mondják így rólunk, ha már eleget ittak, Gizella miatt) is hűvösebbek picit, mint amihez szokva vagyok. A gyerek miatt a biztos megélhetés áll nyerőre, de ha lehetne ugrálni az időben, alighanem mindkettőt kipróbálnám :-)
@Mariann19: A kép nem az enyém, ezt is kukáztam. alatta kettővel van a hivatkozás és a többi kép.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

hát ez fasza hát ha még belegondolok hogy a NER meg a Turulok nem is járnak arra, a Kubatov nem tuggya listádzani és nem tudnak neki orbán levelet postádzani

csupa öröm meg kacagás és tréfa

brühühühühü

arrafelé nincsen tsunami? vagy jegesár tavasszal?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: erre gondoltál, mint terepasztalra? :-)

m.cdn.blog.hu/ne/nerdblog/image/jade2.jpg
@grani: Lehet persze termelő üzemet elképpzelni anélkül is, hogy az üzletfelek odamehessenek meg a terméket elszállítsák, csak nem érdemes. @Habakuk999: Nem könnyű külföldre menni, sok áldozattal jár. Sokan nem tudják feldolgozni a változást, különösen a családtagok.
@Kuviklacz:

Köszönöm válaszod.
Nem saját szerzemény, csak idéztem. lehet vele vitatkozni, hiszen minden bizonnyal nem az egyetlen és adekvát leíró-okító jellegű gondolatsor kis hazánk morális állapotáról, de sajnos igen sok olyan elemet tartalmaz, amivel nehéz vitába szállni.

Abban igazad van, hogy a reményt nem szabad elvenni senkitől - ezért van e blogon ma is 1200 körüli hsz.

De, ha úgy istenigazából belegondolsz, szinte e teljes nyugati világ a hétfői, parlamenti alaptörvény módosítás (25 oldalhoz + 16 oldal, ami kvázi már nem módosítás, hanem irtó alapos átírás) ellen emel szót, addig saját országunk népéből egy maroknyi ember akad csak, aki ez ellen szót emel és utcára vonul.

Nem látsz ebben némi vákuumot? Én igen. Nagyon nagy vákuumot.

Kérdés: kinek akarjunk reményt adni??? Az egyébként is ultrapasszív agy-mosottaknak???
Ébresztő!

Sör, virsli, némi foci (sport sikerek) és VV4, The Voice, stb: ez kell a magyarnak.

Kicsit nem figyelsz és máris egy másik Kádár-szerű rezsim jön. Csak nem személyvonaton, hanem shikanzenen robog át az életeden, amit elvett tőled.

Szerintem ezt fogalmazza meg az írás, irtó jól.

De lehet, hogy a hiba az én készülékemben van...
@Légifarkas: Előszőr próbaidőra valami határközeli burkus kisvárossal kellene kezdeni asszimilálódási célzattal, szigorúan bérelt kecóval... fél év után, tudni fogod, mit akarsz.
@épészmérnök:
precíz amit írsz, de szerintem -saját tapasztalat- az átmenet lehet nagyon rövid, és itt rengeteg "ha" következik ami mindíg és kizárólag a te vagyis az én hahám

egy valamit alá kell húznom: AZ ALANY SZEMÉLYISÉGE DÖNTŐ FAKTOR EBBEN IS

brühühühühü
@rodeo36: tartok tőle, orbán konzultációs levele ott is megtalálna... rosszabb esetben ott kérne menedéket:-)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: jahhh nem csak at ellent, Téged is pillanatok alatt leápol:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Egész este erre vártam, hogy küld valamit, de ma morgós kedvében van, csak utalások vannak, mit hol találok.
Fagyos a fogadtatás.
Megyek aluba, ahogy Te szoktad mondani. Szia!
@Légifarkas: családi okból ez adódott. Ha nem lennének kötöttségeim, akkor Angliában élnék. Valamiért nekem a hagyományos angol életforma, kultúra nagyon bejön. Éltem kinn fél évig, délen, és még a klímát is kedveltem.
Végtelenül kulturáltak, csodálatos könyvtáraik és könyvesboltjaik vannak, és a színházi és zenei hagyományaik fantasztikusak. Egyáltalán nem karót nyeltek, hanem játékosak, és humorosak. Legalábbis ott, ahol én éltem, Brightonban.

Az, hogy anyagilag, munkahely szempontjából mi a helyzet, azt nem tudom neked megmondani, amit írtam, nagymértékben szubjektív.
Jó éjszakát mindenkinek.
"Klónok 26 generációját hozták létre egyetlen egérből japán kutatók: a sikeres kísérlet reményeik szerint utat nyithat a haszonállatok tömeges mesterséges szaporítása felé. A japán NHK televízió pénteki jelentése szerint a kóbei Riken Fejlődésbiológiai Kutatóközpont csapata eddig összesen 598 egészséges egyedet klónozott hat év alatt. A kísérletet vezető Vakajama Teruhiko elmondta, hogy a klónozott egerek élettartama és szaporodási képessége teljesen normális volt, és a klónok elhanyagolható eltérések mellett alapvetően azonos biológiai felépítéssel rendelkeztek, mint az eredeti állat."
index.hu/tudomany/2013/03/08/26_generaciot_klonoztak_egy_egerbol/

VILÁGURALOM! VILÁGURALOM!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!
@De hol van Columbo felesége?:

valami nekem feltűnt a borzalom anyja ne hagyj el vídejókon

a magyar túltáplált, túlöltözött és közben panaszkodik...azaz a fölöslegesen luxusra vagy baromságra felvett hiteleiből él és utána abban a zsákutcában amiből nincs kiút mert vagy fizeti és akkor marad ott vagy hajléktalan lesz ez a rencer

a Kádár rencerrel szemben ami a tényleg leerohadt országot vette át -a háborús sebek még sokáig ott tátongtak és a nincs meg a nélkülözés- és abból épített és tényleg épített, benne nőttem föl, minden réteg minden tagja részesűlt és lehetett extrákat felvállalni és extrákat kapni érte, sokan meg is tették...majd ez felgyorsúlt

az állami hitelfelvétel mederben volt tartva és volt ellentétele a magyar ipar és mezőgazdaság nem véletlen. hogy a Deutsche bank Elnöke azt mondta Feketének aki a hitelkérelméhez az adott szavát tudta adni hogy az más akkor adjuk

volt becsülete a rendszernek és nem szabad elfelejteni egy olyan nemzetközi globális helyzetben történt mindez, hogy az NDK-ban még a 85-ben is irigyeltek bennünket és mi voltunk a kapitalista látogatók a Szu-ról nem is beszélve egy magyarországi hosszútávú kiküldetés egy Szu állampolgárnak aranybánya volt és boldog volt

ma ezek a túltáplált lusta nyugdíjasok akik kurvára unatkoznak és ilyen baromságokkal viszik magasabbara a lassuló vérnyomásukat és agyuk vérellátását a drogok helyett meg egyebek és a sok semmirekellő akik másból élősködnek és van szavuk

a Kádár alatt ezek sokkal kevesebben voltak és legalább nem volt annyi szavuk meghúzták magukat az árnyékban

erről azért jó lenne egy pár szót váltani csak hogy tisztázzunk sok dolgot

a Kádár éra véghe egy világválságra esett amelyben valakik győztek akiknek nem kellett volna és százmilliók az ismeretlenbe ugrottak fejest és ment a csalás átbaszás és a rókácska kiénekeltette a hülye varnyú csőrébűl a nyelvét is nemcsak a sajtot

most meg

hát ez a perverzió

ismétlem a kétkezi munkának vissza kell adni a becsületét nagyon gyorsan és be kell őket vonni a politikai mozgalmakba és az alkotó embert is és

KISZORíTANI A SEMMITSEM ÉRŐ SENKIHÁZIAKAT AKIKNEK IDEJÜK IS MEG KLOPOTT PÉNZÜK IS VAN ARRA, HOGY BÁRHOL BÁRMIKOR JELEN LEGYENEK

ezek a társadalom szemetei és ki kell őket seprűzni a taccsvonalon kívűlre

ezt AZ ÉRTÉKEK ÚJRA íRÁSÁNAK NEVEZEM ÉS ENEÉLKŰL SEMMI SEM VÁRHATÓ csak a jelenlegi szellemi és fizikai nyomor eltakarása biborkendővel és mosollyal

brühühüühhühü
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Valóban, az egerek nagyon hasznos állatok. Ők táplálják a macskákat, akik, mint tudjuk, a világ urai.

www.templeofcats.com/wp-content/uploads/2011/08/cat-king.jpg
@rodeo36: Ámen!

Csak ne olyan félnótásokra legyen bízva a dolog, mint - isten nyugosztalja - Chávez.
@épészmérnök: pont a szubjektívre voltam kíváncsi, köszönöm. Ezt a Dél-Angliát emlegette már valaki itthon is, nemrég tán még valamelyik határátkelős blogban is volt róla poszt. Lehet, utánanézek :-)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "... reményeik szerint utat nyithat a haszonállatok tömeges ..."

Haszonállat, Egér. Haszonállat. El kéne olvasni rendesen :-)
@Légifarkas: Ha érdekel, írj magánban, küldök linket képekhez, meg infókat.
@De hol van Columbo felesége?: ezzel de telibe találtad... sajnos :-(
Kövér: Hideg polgárháború zajlik
A házelnök azt mondta, Bajnai Gordon az egyik a legarcátlanabb ellenzéki politikus.
index.hu/belfold/2013/03/08/kover_szerint_hideg_polgarhaboru_zajlik/
@rodeo36:

Értelek és jól írod.

Én eddigi életem mintegy felét töltöttem a Kádári érában, vannak fogalmaim (háború, értékek, helyünk a vörös blokkban, satöbbi).

Sok minden volt, ami jó volt, de alapvetően mégiscsak egy önkényuralmi diktatúra volt. Igaz, a legvidámabb barakk.
De Kádár egyébként sem ok, hanem már következmény - Mohácsé (de ez más téma).

Orbán rendszere, ha beteljesíti, ez már a 2.o-s verzió lesz - dacára annak, hogy mostanra más a geopolitikai helyzet. A dzsentrizmus újratöltve.

A magyarok egyébként alultápláltak. A sok túlsúlyos, elhízott, kövér ember 90%-a ugyanis alultáplált.
Ez látszik a népesség egészségi/halálozási mutatóin is.

A többiben pedig egyetértünk.
Nincs becsülete a munkának és az adott szónak.
Hitvány ország lettünk. Tisztelet a kivételnek.
@épészmérnök:

lécci ne sikoltozz de van egy hozzátennivalóm

(olvastam egy kommentet egy bruutish izében, agytröszt) majd csinálnak ott is egy chilei stílusú Piñeira RENCERT és a nép még nyomorúltabb lesz az olaj meg megy északra mert ugye amerika az amerikaiaké (csak tunnám kijafac az az amerika)

kellett és az inga mindíg kileng maximumra a Ché nem volt sokáig welcome Habana-ban Castro személyesen kűldte misszióba, mert már neki is -nagyon hamar- zsenánt lett a dilije...Fidel nagy álma megvalósúl nem úgy nem azokkal akikkel gondolta de Délamerika és Africa kikerűlt az USA szárnyai alól és hiába akarja bedrónozni meg bebombázni a "demokráciáját" már nem eszik még Chile sem...bár azt vitatnám...Colombia le fog pattanni vagy elszigetelődik annyira, hogy légüres térbe kerűl és azt nem engedheti meg magának mert arra az USA hadikiadásai már nem adnak fedezetet hogy a gazdaságát is fejlessze csak ne legyen ....és ide azt írsz amit akarsz...én a perzsákat és iraquiakat meg lybeket is mmásképpen látom (perzsia kit támadott meg? ki is szította és a sah elzavarása miért volt olyan nagy gond? az jó volt? faszt!!!!)

(barátaim ott éltek évekig, alegszörnyűbb volt a minden reggel 6 kor megszólaló müezzin 400000000000W hangerővel hogy kibaszta őket az ágyból de mindenki inhgyen élt mert volt elosztható jövedelem és a vendégmunkások meg milliomosként tértek haza bárhová, Iraq detto hogy a sok belső és kívűlről szított ellentétet nem tudta leküzdeni békés eszközökkel nem is az volt a cél a cél az olaj...ma még Syria van hátra a Törökök ügyesek voltak beléptek és belűl nem támadhatóak

nagyon félek attól, hogy a venez olaj kurva nagy stratégiai célpont és túl közel van valamint két legyet csap egyben cuba is esik...de a cubaiak nem akarnak ha elmész Miami ba ott van az igazi perverzió mindent vittek magukkal a házioltáraikat is meg a IFA összes szereplőjét és malacsűlteket ha lenne olyan erdőmint Orienté ben de csinálják és ugyanolyan pletykások és a...szóval Marco Rúbio egy seggfej és a Jeff Bush is de hát ez amerika a pénz urai akik pénzt pénzért

hidd el az usa állampolgárainak nagy része rabszolga a saját hazájában és még csak nem is tuggya mert...

brühühühühü

paradigma váltásra van szüxég de nem aggyák a Goldman Sachs és a csatolt részei meg az olaj mágnások az ipariakat semmi sem érdekli...a japánok levezénylik
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Hát igen. Kövér, mint mindig. Az a helyzet, hogy (idézve a Fideszes Bácsi tegnapi szavait) takarodjon Kövér a jó kurva anyjába, és ezt jobban tenné addig, amíg magától teheti meg.

Egyébként Végignézve Selmeczit, Gulyást és hallgatva Kósát, azt lehet mondani, hogy ma a legjobban őrzött titok az egész világon az kell legyen, ha valaki FIDESZES.
@rodeo36: "csinálnak ott is egy chilei stílusú Piñeira RENCERT és a nép még nyomorúltabb lesz "

Amigo, ez egy kib. régi és vacak sablon. Mi az, hogy
Piñeira rendszer? Itt húsz évig a Concertación volt hatalmon, szocik, radikálisok, köröszténydemók. Csináltak sok jót, sok marhaságot, és mint minden társaság, aki túl sokáig ül benne a jóban, elkurvultak.

Jött Piñeira, és mivel a síneket a Concertación rakta le, már nem tudja azokat felszedni. Muszáj neki sok tekintetben baloldalibbnak lenni a baloldalnál. Persze, csinálja a stiklijeit, de könyi, 24 év alatt felére zsugorodott a mélyszegénységben élők aránya, 14%. Megduplázódott a középosztály létszáma, és olyan az ország, mint egy gyorsan növekvő kamasz, amelyiken olykor elreped a nadrág, de egészséges és erős.

A születéskor várható élettartam nyolc évvel magasabb mint Magyarországon.

Egyáltalán nem "ez a harc lesz a végső". Harc állandóan van, ez természetes, de elfogadott szabályok szerint, amelyeket számon lehet kérni. És számon is kérik! Olyan újságírás van itt, amit odahaza el sem tudnak képzelni.
Még szerencse hogy ebben az országban senki se akar dolgozni.De akkor a tüntetőknek miből telik tisza cipő és társai?Ja anyuci, apuci?
@épészmérnök:

akkor -mint látom- nem értettél meg, azaz én vagyok egy setét ló, hát fényt rá...nem azt nevezte a "brutish" pinyerizmusnak amit te írsz, hanem azt, hogy most van usácska hatás meg kapcsolat...nem mintha a többiben nem lenne...de a Concertación ugye nem Allende-t folytatta hanem lett más....te tudod mennyire inherens és mennyire nem...és én semmi más miatt nem írtam ezt mint ezért....mert a FÉLMEGOLDÁS NEM MEGOLDÁS EZ A MAGYAR PÉLDA ÉS SOK MÁS én becsülöm azokat akik -bármilyen eredménnyel a nemzetközi sakálok között- nemzeti utakat próbálnak és nem akarnak identitászavart...az orbánnak és bandájának az az identitása hogy nincs neki!!!!!!!!!!!! a többinek van és meg is valósít belőle valamit mértékkel és ez nagyaon nagyra becsülendő Chile-ben és sok mindenhol máshol még a venezeknél is meg a cuba-ban meg a perzsáknál akik büszkén mongyák, hogy volt az ÓGÖRÖG amikor ők már szántottak és vetettek 8000 év nem semmi ha India ezt tudná csinálni, Kina próbálja...szóval erre koncentrálj...az elhízott de rosszúl táplált magyarok és az egészség meg a halálozás az egy nagy ügy és ezeket a fityiszben akár gyilkosoknak is titulálhatnám teljes joggal

összehasonlítási alapokat adok és nem kritizálom a példáimat

és útálom a világrendőrt nagyon!!!!!!!! önmaga kikiáltotta magát és még nem elég militarizált mondta tegnap pedig az első 12 állam a FÖLDÖN összesen nem bír annyi arzenállal mint ők...a népjólétet meg megbasszák

brühühühü

mintha orbánt látnám csak az hazahordja 3300 milliárdból 3000-et nyom nélkűl és senki nem lövi le sem nem áll bíróság elő akár nemzetközi Hágában???népellenes
@painkiller21: Vezéred mondta, hogy mindenki dolgozni akar. De hol is az egymilla munkahely? Londonban?
Azért azt hiszem támadt kicsit zavar az erőben. Viszont az ellenzék is gyengélkedik
endresy.blogspot.hu/2013/03/fidesz-zavar-es-ellenzeki-csodavarok.html
Lassan már az univerzum ismeretlen létformái is Orbán eszement ámokfutásai ellen tiltakoznak, de mindhiába!
@épészmérnök:

pinochet szerepét én nem akarom innen a távolból te azt jobban tudod...de összességében én közel 40 évről beszélnék és közelebb lennék a vlósághoz...amit te írsz a chieli dolgokról azokról nekem a korai Kádár kor ugrik be teremteni kellett és dolgozni, megadni a bányásznak azt ami a bányászé és a lemezlakatosnak ami a lemezlakatosé mert nélkülük nincs semmi szükség van rájuk még sokáig nélkülük nincs fejlődés sem űrutazás, mert ki fog csodaautó prototypust gyártani ha nincs mester aki megcsinálja csak úgy

a mai pártok Magyarország nevű Levédia Turulföldön egy árva szót nem szólnak ezekről

és ha Bajnai nem tudja megkeresni őket és beszélni velük meg hozzájuk akkor nem sokáig lesz hatalmon

csillagászaiti fizetésekért kétkezi mestereket keresnek az űriparba meg a legfejlettebb iparba és ki bányászik anélkűl, hogy lerobbantanák a hegy tetejét amit usácska csinál és volt hegy nincs hegy de van szén kijött magától mert belerobbantották a bányarémet és a természet meg a millió erdő meg a a többi smafu olcsó energia szén van szén

szóval...a melós nélkűl nincs jelen nincs jövő és múlt sem volt a Kádár rencert a melós tartotta fenn mert volt szava és megbecsűltük, bevontuk a döntésekbe és a bölcsek adtak sok ötletet és egyáltalán nélkülük mijalófaszt építettünk volna?

brühühühü

ezt addig fogom itt ismételni amíg nem lesz belőle blog

egyébként ha belegondolsz adtam ezzel alternatívát a tragadás tagadására ha valamit tagadpok azt valamivel tagadom és nem megsemmisítem mint ezek az idióta senkiháziak

a melóst kell a sok léhűtő helyére meghívni úgy, hogy odamegyünk hozzájuk bekopogunk hozzájuk engedélyt kérünk tartózkodásra és beszéltetjük, és meghallgattyuk
basszameg a sok idióta senkiházi a zsigamarcellek meg atöbbi buzi

brüühhühühühü
@rodeo36: Hát tudod, azért nem fogok az amerikaiak nyomorán borongani. Ott sem fenékig tejfel, nyilván. Vannak őrült dolgok, mint a magánbörtönök, amiket meg kell tölteni, hogy rentábilisak legyenek. Stb. A határon rosszabbak, mint a szovjet határőrök voltak, azt hallom. Volt ingatlanbuborék összeomlás. A "világ csendőre" is igaz. Van szegénység, nyomor is. A rendszer igazságtalan. Melyik nem? De vannak lehetőségek, és nem a sárga irigység és az önsajnálat a fő hangnem. Ahány nyomorult ország volt, a legmozgékonyabbak mindenhonnan Amerikába menekültek. Sikeresek lettek, vagy sem, de a kitartás és a munka a vérükben van. Ez is általánosság, persze, de van alapja.

Chávez jószándékát nem vonom kétségbe. Azonban amiket tudok a rendszeréről, az azt bizonyítja nekem, hogy voluntarista dilettáns volt. Tény, hogy néhány jó dolgot csinált, az ingyenes oktatást és egészségügyet. A majdnem ingyen benzin viszont ökológiai katasztrófa. És az, ahogy berúgta az ajtót, amikor megválasztották, elég katasztrofális volt. Egy ismerősöm szállodáját (nem olajkút, szálloda!) egyik napról a másikra államosították, a leértékelés miatt pedig a tartalékai egyik pillanatról a másikra semmivé váltak. Pucér seggel kellett menekülnie, hogy ne börtönözzék be, mint másokat. A gazdagságot rosszul használta fel, nem is lehetett másként, mert mindent jobban akart tudni. Autokrata volt.

Fiatal koromban engem is elkapott a latin forradalmi hevület egy pillanatra. Mostanra azonban azt látom, hogy a latin-amerikaiak éppen olyan kibaszott áldozat-mentalitást fejlesztettek ki, mint a magyarok, miközben az életminőségük, még a szegényeké is, jobb, és a lehetőségeik pedig nagyobbak. Elegem azokból, akik magukat áldozatnak képzelik, és keresik, kit vádolhatnak a saját bajaikért. És kapaszkodj, itt sincs már akkora keletje az old school baloldali dagálynak, emiatt veszített a Concertación. A fiatalok - a szegények is - lógnak az okostelefonjaikon, és csak egymásban bíznak.
@painkiller21:

"De akkor a tüntetőknek miből telik tisza cipő és társai?Ja anyuci, apuci?"

És sósavra miből telik? Ja CÖF, Fidesz? :)
@Fabius: Igazad van pajtás!

És akinek igaza van, az talán bölcs is. Ha nem volnék olyan fáradt, akkor helyesebben,szépebben regélném a dolgokat el (de remélem így sem lesz félreérthető).

No de gyorsan akkor!!

Volt hajdan egy jó pajtásom, aki egy Eger melletti kis faluban volt kántor, majd önkormányzati képviselő testületi tag (vagy mifene).
Meg kellett egyszer tanácskozni nekik azt, hogy a beköltöző cigány családoknak adjanak-e letelepedési támogatást vagy sem.
Egyesek igennel szavaztak, mások a nehéz anyagi körülményekre való tekintettel nemmel.
A bürgermaisternek azonban az volt a véleménye, hogy csak adni kellene a pénzből nekik, mert gyarapszik a lélekszám, és így nő a település költségvetése is.
Akkor a jelenlévő cigány kisebbségi képviselő felállt, és hangosan azt mondta: igaza van a polgármester úrnak, verjem a f.szom a szájába.

Eddig a történet....
@huzzadneki shakespeare: szép történet, és többféle olvasattya van nékije.
Jóéjszakát minden bagolynak. :-)
@épészmérnök:

halihó

na ezt vártam, kösz...a chavez féle vezetőkkel az a baj mint minden más akarnokkal, hogy mindent jobban akar tudni (nem tudom tudod-e de Fidel majdnem ottmaradt a műtőasztalaon mert a hazai és csodálatos orvosainak nem hagyta magát elaltatni és saját maga irányította az operációját, majd mikor ez lezajlott és szó szerint haldoklott spanyol orvosokat hívtak akik akár meg is pofozhatták volna a vén gyereket...a Fidel a példája mindennek mindent jobban akar tudni mint a Honthy Hanna...ő is csinált sok minden csodálatosat de ilyen módszerrel nem lehet a Fidelito-t leváltotta az nukleáris kutatás éléről mert nem hallgatta meg pedig van vagy négy PhD-je fizikából meg matekból és a saját fia...van vagy 25...a Hugo is ugyanez nem hallgatott senkire mert félt ott az áruló meg az ellenség a spájzban és szerintem nem sokat tévedett...mire lett neki egy Maduro-ja addigra sok év eltelt

sajnos a mobiltelefonok az egy betegség és kurva nagy üzlet mint minden ami az űrkutatás hulladéka éps a kereskedelembe kerűl mert valamiből fedezni kell a fegyverkezést...kibaszott sok pénzről van szó ki sem lehet számítani dollár trilliók az európai trillió mértékében

tehát az orbán egy gyagya a kövér az egy fasiszta a többi meg buzi (tudod nincs a magyarban olyan jó szó mint a spnyol maricón ami nem buzi hanem olyan...te tudod magyarázd meg a magyar olvasónak hátha)

brühühühü

a világ változik sokan próbálják lökdösni valamerre de enm igen sikerűl mindíg visszaáll a rend tudod a pörgettyű elv amíg pörög bármerre irányítod arra megy amerre akar ha megállítod nem lesz pörgettyűd és ezt sokan nem értik főleg a fityisz nevű gittegylet a sok segghülye vezetőjével és dilinyós közönségével
@Bakter: Akinek lovasszobrot ajánlottak már életében, az nem alázkodik olyan könnyen:)
Hát, varánusz elvtársnak baja van a valósággal: nem szart be senki a fidesznél; jót röhögtek magukban a gizda provokátor akción.
Amerikából pénzelt Bajnaista csürhe betört 1-2 ablakot ajtót
1 hétig szervezték a székházelfoglalást, aztán 2 óra alatt több CÖF-ös nyugdíjas lett ott, mint Haha-s, LMP-s, Bajnais tetű.
Béna egy társaság ez.

Az MSZP meg elkúrt mindent, megduplázta a munkanélküliséget, és eladósította az országot.

Eközben beazonosíthatatlan karhatalmistákkal estek neki minden ellenzéki megmozdulásnak.

SOHA TÖBBET MSZP DIKTATÚRÁT !
@rodeo36:
Csak a történelmi pontosság kedvéért, "na igen, az elég (na ja, das ist genug)" és nem "akkor adjuk"
Simornak ez nem ment "első szóra" és Eltolcsynak
esélye sincs hasonlóra.
Egyébként mélyen egyetértek.
@rodeo36: Nagyon szívesen. Eszerint olvastad.

Nem tudom, hogy vagy vele, de mióta tudom hogy van módszer a tökéletes "tanításra - nevelésre", ezen tűnődözöm.

Már mint azon, hogy lassan 100 éve tudjuk, mégsem így tanítunk. Szavaid és provinciális ismereteim szerint pl az újkori demokrácia szülőhazájában sem. Holott, Penivaldes-nek tegnap 11:55-kor idézettek alapján ez a nevelés egyben demokráciára, toleranciára nevelést is jelent.

Milyen demokráciák már ezek? Elismerve vannak fokozatok, pl. miénk lassan formailag sem az. :-(.
@Légifarkas: A biztos megélhetés nem csak a gyerek miatt fontos. Hacsak nem tudsz "kint is vagyok, bent is vagyok"-ot játszani, akkor visszajönni és újrakezdeni Mo-on necces. Ráadásul életed párja nem fog hamar munkát találni.
A helyi nyelv ismerete mindkettőtök számára fontos, noha ha el tudod tartani, életed párja tanulhatja egy ideig a nyelvet, az elfoglalja.
Ugyanis sok kiköltözött párnál vezetett váláshoz, hogy a nem dolgozó fél nem találta a helyét.
Ha még így is tudsz válogatni az ajánlatok között, akkor még a habitusodtól is függ, mennyire mész nyugatra, mennyire francia, déli latin, német, angolszász vagy skandináv kultúra területére. Ausztria persze nekünk ismerősebb, sok helyen, ahol első blikkre külföldibarátabb a környezet, egy bizonyos szinten túl nem engednek közelebb magukhoz.
Pénzügyesnek, könyvvizsgálónak Luxemburg egyáltalán nem rossz.
Jól írták? Nem Varnusz? (Xavér?):-))
süti beállítások módosítása