Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/hadhazy-akos-ket-szerzodest-kotottunk-kinaval-es-a-kinai-rendor... (2024.04.26. 11:14) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.03.08. 04:56 Fabius

Sósavat az alkotmányba!

Címkék: fidesz bajnai gordon székházfoglalás

Tegnap elég világosan kiderül mivel lehet a frászt ráhozni a Fideszre. Ráadásul akkora frászt, amitől összezavarodik a létező összes kommunikációs gépember, a teleszaladt gatyához pitbull szindrómás nyugdíjastól ráérő, munkásőr lelkű békemenet aktivistákon keresztül a Fradi pálya őrei közé keveredett gyilkosig mindenkit riadóztatni kell. Azt hinné az ember forradalom volt. Pedig csak egy maroknyi fiatal beült a Fidesz székház udvarára alkotmányosságot és demokráciát követelni. 

Hiába no, mikor valami nem az orruk előtt, hanem legalább egy kerülettel odébb vagy még messzebb történik az nem gáz. Elvihognak rajta, megnézik a tévében, esetleg elolvassák az online portálok hogyvoltjait, a kommunikációs stábok gondosan felkészülnek, és nem nyikorognak a hangokat keresve, mint a felcsúti kenetlen ólajtó. De mikor arra eszmélnek, hogy te szent Szűz Mária, a demonstrálók már a spájzban udvaron vannak, akkor nincs idő Selmeczi Gabriellát képbe helyezni arról hol van, hogy ne keverje az alkotmányért demonstrálókat az éhségmenetesekkel. Nincs idő Kocsis Mátét kellően kiokosítani, hogy egy mondat összerakása ne öt egész percig tartson, és hogy nem baj, ha a mondandónak eleje, vége és lényege is akad azon kívül, hogy ennyi idő alatt többször mondja: Bajnai Gordon, mint ahányszor a saját nevét születése óta. Nagyjából akkora sokkot kapott, hogy a jövőben a bemutatkozását sem lesz képes csak így előadni: Bajnai Gordon szerint Kocsis Máté. 

Vajon milyen érzés lehet mostanában fideszesnek lenni? 

Mert a kifelé a mérhetetlen frusztráció látszik, és bizony ha a nyugdíjas a vérnyomáscsökkentő dobozát összekeveri a Viagráéval, attól menthetetlenül agyfaszt kap, és kivetkőzve a keresztény konzervatív álruhából olyan vehemenciával kezd habonyozni azonnal, hogy én a hasfalszilárdság tesztelő helyében egy gyors családfakutatást csak elvégeznék. 

fidesz-székház.gif

Hirtelen iszonyú sokszor hivatkozási alap lesz a "jogállam", amiben olyan csúnyaságot, mint a székház udvaron kiabálás nem csinálunk, de amiben az AB döntéseit egy legyintéssel elintézhetjük, és az egészet ahogy van visszaszuszakolhatjuk ha kell sáros gumicsizmával az egypárti alaptörvényünkbe. Ücsörögni nem, taposni igen, világos? Mert különben az egykori Népszabadság pártélet rovatos Bencsik elrikkantja magát a faszbúkon, hogy tesvérek, báncsák a Vezetőt és foglalják a székházat, segíteni kellene de szaporán. Ők meg mennek, hisz ki hazafi az nem lehet tétlen mikor lázad az ellenség, és legalább szemforgatással védeni kéne amit habonyozós lökdösődéssel már nem lehet. Nyugdíjas néni markolnak transzparenst, a néhány nem szépkorú meg szemfelakadásig hergelve magát fújja a kötelezőt: esztkellcsináni-é? Mi? Ezt kell? Amiről azért elsőre nem könnyű eldönteni, hogy rohadt vicces vagy hihetetlenül szánalmas, mikor egy autó sem ég, a rendőrök kényelmesen kvaterkáznak rohamsisakban rohangálás és vízágyúzás helyett, de még a túró rudi automata sincs veszélyben. 

fidesz-székház2.gif

A sűrűsödő kommunikációs káoszban már nem tudják eldönteni, hogy a maroknyi embert Bajnai Gárdának, Amnesty International hadseregnek vagy egyenesen külföldi tőkehadtestnek próbálják meg eladni, Bajnaista lesz válogatás nélkül mindenki, még az a Misetics Bálint is, aki már 2003-ban NIOK díjas "hajléktalanügyi aktivista" volt, és elég régen az Utca Embere önkéntes hálózat tagja ahhoz, hogy ez közismert legyen. Legalábbis annyira mindenképpen, hogy aki arcról felismeri és a nevét egy képre ráírja az ezzel is tisztában legyen. 

Ez az apróság nyilván nem tartotta vissza az interneten példás összefogásban Bajnaizó és HaHázó fideszes-jobbikos különítményt, kéz a kézben, szavakat szavakba öltve védték együtt a megbecstelenített pártszékházat. Aztán kiderült, az összefogás nem korlátozódott az internetre, helyszíni beszámolók szerint a flaszteron is tapasztalható volt a kart karba öltő testvéri védvonal:

Kora este benéztem a Lendvay utcába, feltűnt, hogy a békemenetesek egy része jobbikos kitűzőt viselt, árpád sávos zászlót lengetett, a trolin meg arról beszéltek fennhangon, hogy meg kéne rohamozni bosszúból az MSZP székházát, szombaton úgyis tojással dobálják majd meg a román kormányfőt.

Nem nagy újság, hogy a Jobbik szívesebben tüntet bármilyen ellenzék, mint a kormány ellen, és az sem meglepő, ha az alaptörvény körüli visszásságokkal, furcsa embereknek járó alapjogokkal nem szívesen piszmognak. Ez legfeljebb akkor lenne érdekes nekik, ha a hajléktalanok helyett Viktor őket tiltaná el alaptörvényi szinten az "életvitelszerű gárdaléttől" mert éppen olyanja van. A híveiknek esetleg érdemes lenne rákérdezni a vonagábornál, a látottak alapján mennyire őszinte az a kormányváltó szándék, mert a sokadszor tapasztaltak alapján inkább esélyes egy koalíció, mint az iszonyú csatározás a Vezérrel. 

A napra a koronát Gulyás Gergely tette fel Kálmán Olgánál. Az a Gulyás, akit a tegnap este után nem szégyellem bevallani, eléggé félreismertem. Személyes tapasztalat alapján azt gondoltam - és hangoztattam ezer vitát generálva - hogy ő egyike a Nem Hülye Teljesen kormánytagoknak, akivel vállalható vita, mert egyetértés nem lesz a nézetkülönbségek miatt, de arcból arcba is faggatható, és legalább kísérletet tesz - a többiekkel ellentétben - a közélet vitás kérdéseire közvetlen válaszokat adni. Megnézve ezt a produkciót viszont már azt gondolom, hogy sikerrel küzdötted le magad minden mérce legaljára. Őszintén gratulálok, a Szijjártó - Selmeczi - Kumin szint Cinikus Kretén díjas lakója lettél te is, innentől egyenes az utad, tajszámból jóslástól a békemenet-emelkedés kiszámolásának indoklásáig bármi jöhet neked is. 

Nehéz küzdelem volt, őszintén remélem legalább megérte. 

Innentől viszont azt javaslom már tényleg ne adjátok fel. Először is írjátok bele az alaptörvénybe, hogy a sósav használata székházfoglalással genyózók ellen alanyi jogon bevethető eszköz legyen. Ezt szavazzátok is meg hétfőn mindennel együtt, mert átgondolni bármit felesleges hiába kéri mindenki. Belefáradtunk a pofázásba, innentől sokkal szórakoztatóbb lesz a fotelből végignézni ahogy a fingófára küldenek titeket megint. Ha végig kell járni az újabb kanosszáig az utat, ahogy megtettétek a médiatörvénnyel, a jegybanktörvénnyel, a bírók nyugdíjával, akkor tapossátok a gazt és menjetek. Végül is legalább annyi haszna legyen a hülyeségeteknek, hogy céltáblát csináltok magatokból, az erőforrásokat kampány helyett az ismert forgatókönyvek szerint előbb a magyarázkodás írásra, majd a kritikus pontok újrafogalmazására pazaroljátok. Amíg ezzel elvagytok lesz ideje a formálódó ellenzéknek egy kicsit jobban összerázódni. 

1215 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr465122428

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Levél képviselőmnek III. 2013.03.08. 15:54:22

Néhány perce az alábbi levelet küldtem el választókerületem országgyűlési képviselőjének, aki történetesen a polgármesterünk is. Tisztelt Pokorni képviselő úr! Kedves Zoltán! Legutoljára az alaptörvény elfogadása előtt fordultam Önhöz, számos ok m...

Trackback: Uniós biztos árulja a szent magyar hazát 2013.03.08. 11:27:26

Twitteren tette közzé lesújtó véleményét a Fidesz-kormány uniós joggal és gyakorlattal össze nem egyeztethető lépéseiről a választási kampány szabályozásával kapcsolatban Neelie Kroes. "Széles körben elfogadott az EU-ban, hogy az összes törvényes vála...

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.03.08. 11:26:03

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Behívót kaptak a Békemenet-aktivisták 2013.03.08. 11:25:13

Szaros lett a Békemenet molinója: békemeneteseket toboroz Facebookon a Fidesz-székház védelmére Bencsik András. "Siess Andrásnak Sürgős" - SAS-behívó Fidesz-módra. Ő maga sajnos nem ért rá, hogy életével és vérével védje meg a fülkeforradalmat. A mozg...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@épészmérnök: Miért, a tiéd? Na nézd már! Lerabolod az országot, aztán mikorra én visszatérnék, lelécelsz nyugatra? Nekem meg otthagyod a trágyadombot? :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ""2013-ban minden uniós forrás gazdára talál
A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) 2013-ra vonatkozó tervei szerint már idén az uniós keret teljes lekötésével számol az intézményrendszer. A pályázatok nyerteseivel együttműködve az NFÜ a kifizetések további gyorsításán dolgozik, hogy a sokszor csúszásba került projekteket időben sikerüljön megvalósítani. Ez azért is különösen fontos, mert ma Magyarországon a települések 98%-át érinti valamilyen uniós fejlesztés."

tuggyuk. már varrják a jakókra az új pótzsebeket:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Marha! EZ nem AZ volt, amire te gondolsz, lökött Nyúúúúúúúúúúúúl! :)
@Habakuk999: Semmi közöd hozzá. Érdeklődöm én felőled? Nem. És tudod, miért nem? Mert nem érdekel :)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Ne legyél ilyen szigorú magaddal, nem vagy te ellentroll:)
@grani: Menj el szépen alukálni, már szédül a fejecskéd, és erősen mozgolódik a rekeszizmod is, visszafelé. Megbánnád holnak, ha most lehánynád a számítógépet.

Okosabb a reggel mint az este. Utálod a világot, és arra haragszol, aki kéznél van. Mi itt nem haragszunk rád, és igazán örülnénk, ha egy érdekes új arccal bővülne itt a társaság. Ne járasd hát le magad, hátha van még jövőd itt.

Jóéjszakát, aludj jól.
@grani:
Barom
"Csepreghy Nándor helyettes államtitkár a zeneakadémia bejárásán elmondta: 2007 és 2013 között 2000 közművelődési intézményt újítanak fel. Perger István, az Európai Bizottság magyarországi képviseletének kommunikációs vezetője emlékeztetett arra, hogy az idei esztendő az európai polgárok éve az unióban. Magyarország 1000 milliárd forinttal többet kap az uniótól évente, mint amennyit befizet, a magyar közberuházások 97 százaléka uniós projekt, amelyből 85 százalékot az unió és 15 százalékot a magyar állam finanszíroz."
@Légifarkas: Ez csak sima tőkehiány. És magyarossch virtussch.

Ha a vásárlónak lenne pénze, s nem kiccikínai alapon akarna vásárolni, lenne minőség.

nem tudom, visszaemlékszel-e a pláza és multi boomra.

Volt választék, volt minőség.
Csak a fizetőképes kereslet nem nőtt, hanem folyamatosan csökkent.

Így nem maradt más lehetőség a túlélésre, mint a "gazdaságos" termék.

Róka fogta csuka esete.
@épészmérnök:
Én nem állnék ilyen optimistán hozzá! Ezek után mocsok sokat kéne tekernie, hogy ne a "paraszt" megszólítással indítsak feléje.
Igaz, az eddig elpottyantott infók alapján legalább németül tudhat... Ellenben SSteffykével! :)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Tapasztalataim szerint a honvágy nagyon furcsa indulatokat képes kihozni emberekből. Nem egyszerű dolog.
@Bakter: "Barroso levelet is írt, aggódik a magyar jogállamért."
Aggódik Barroson kívül Vivien Reding, az amerikai külügy, és négy eu-s tagállam külügyminisztere. Ez utóbbiak szigorúbb fellépést sürgetnek, többek között az úniós támogatások megvonását, amennyiben az eu-s direktívákat akormány nem tartja be.
A legérdekesebb a pénzbeni büntetés kilátásba helyezése. Amennyiben az ország nem rendelkezik erre fedezettel, adók útján kell erre a célra a büntetés pénzügyi fedezetét megteremteni.
Szép kilátások.
@épészmérnök: Utálja a fene a világot. Nem nagyon érdekel. Aludni meg akkor alszom, amikor kedvem van. A társaság meg nem különösebben érdekel. Főként mert nem első éve írogatok és megválogatom, kivel állok szóba, de ma ilyen kedvem volt: egy kicsit lementem alpáriba. Amilyen az adjon isten olyan a fogadj isten.
Na jó, kezdődik egy jó film a TV-ban. Hagylak benneteket okoskodni. Majd még valahol találkozunk és folytatjuk. Habár már ez is uncsi... Jó éjt, kisfiuk, szórakozzatok csak, de lefekvés előtt mossatok fogat :)
@Bakter: Állat. És munkahely mennyit lett ezekből a pénzekből?
Igazán ellátogathatnának hozzánk is, hasonló célból!
hvg.hu/vilag/20130308_chavez_temetes_lukasenka_ahmadinezsad
@grani: Miért van olyan érzésem, hogy ez a csóka most kiveri a farkát, és nagyon boldog lesz.:)
@grani: Nem baj az. Látod, ez egy apró kis különbség. Itt szívesen segítünk, hogy kimondhasd sérelmeidet.

Nem vagyok kíváncsi a nevedre, a fejbőségedre, nem szoktam más zsebében kotorászni, nem érdekelnek a lakáskörülményeid, az autód vagy biciklid.

Az életszituációd igen.

Mert ugyan nagyon buzgón ajánlgattad itt a külföldi - gondolom európai - munkavégzés lehetőségeit, számomra mégis úgy tűnsz, nem nagyon szívesen dolgozol kinn.

Természetesen nem kell leírnod.

Beszélgethetünk az általad javasolt munkáról avagy a darazsakról is.

Vagy ami még jobb, mehetek olvasni is.
@Mariann19:
Beszéltem madarakkal. Azt csiripelték, hogy már korábban többször is pofánbszták volna vityát valamiféle büntetéssel, de mivel tudják, hogy azt is a lakosságon hajtja be, ezért erre még nemnagyon került sor.
De ez a barom múltkor mondta is: ha odakint elkaszálnak valami faszságot, amit ideokádtak, akkor majd jótállunk érte. Magyarul, "jól behajtjuk azt a 1-200 milliárdot". Vagy az utódaik...
@grani:
Valaki csak megcsinálta azokat az építkezéseket, nem? Az gondolom munkahelyet is jelent, nem.
Meg mondjuk pl egy település belvárosát nem viszi el a következő árvíz a korzón megroggyant kőgátjával együtt, mert kapott lóvét az új gátra.
És most mennyi munkahely teremt orbánmatócsi áldásos tevékenysége által? A statisztika javító közmunka kihúzva, illetve azok a projectek, amiket az előző időszakban állítottak pályára, pl Mercedes gyár.
@épészmérnök:
Az öreg Szász mondogatta, hogy honvágyad akkor lesz, ha már nem megy olyan jól a szekered...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Meg és már úúúúúúton a csomag. Csak bénáztam, lehet aludnom kéne???
@Bakter: Úgy látom, egyre erősödnek a nemzetközi hangok Magyarország jogállamiságának tárgyában. Nagyon érdekel a hétfői nap, hogy mindezek ellenére meg merik-e tenni, hogy az AB által elkaszáltakat berakják az Alkotmányba.

100-200 mrd-ot így is, úgyis össze kell dobni eu-s szankciók nélkül is.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Hát egy kiadós masszázs valóban lefárasztja az emberfiját:-) Főleg már ebben a karban:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Te, én apránként már semmin sem...
Jó, néha azért ilyenen igen! :))
brunettes.blog.hu/2013/03/07/jelena_jensen_264
A nőnapról jutott eszembe... :D
@Mariann19:

"Tudod, a méltánytalan kritika aktivizálja az agytekervényeket."

Szia Mariann!
Köszönöm a választ.

Elintézted Kara Kánt
Ki legott, kámforként
Váltott blog-paravánt

...stílusosan és lazán tetted a megfelelő cipős dobozba, gratulálok. Nemcsak a számokkal, de a betűkkel is kiválóan bánsz.

A nők tisztelete mellett kiállni, normális és alapvető dolog - így ez nem is érdemel sok szót.
De a nők szidása, bárminemű megkülönböztetése
mellett szó nélkül elmenni nem lehet, olyankor hangosnak kell lenni.
Ennyit tettem csak.

Boldog Nőnapot Kívánok Neked!

Üdv:
Clmb
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Szia! Elismerésemet fejezem ki a délelőtti alakításodért. Elkerekedett a szemem a közölt írást olvasva a Fradi mélytengeri életéről.
Érdekes, hogy túl nagy nyilvánosságot nem kapott a médiában ez az ügy.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "Az öreg Szász mondogatta, hogy honvágyad akkor lesz, ha már nem megy olyan jól a szekered..."

Ennek más a dinamikája. Az elején, amikor mozgásban van az ember, meg kell szerezni a különféle engedélyeket és igazolványokat, megszervezni a munkát, ismerkedni a körülményekkel. Ilyenkor az ember tele van kíváncsisággal, jókedvvel, reménnyel. Aztán amikor már beálltak a dolgok, kialakul a rutin, és egyszer csak rádöbben az ember, hogy ez most már nagyon sokáig így lesz, és bár van perspektíva, de sokat kell hajtani, és várni az eredményekre. Ez az a pont, amikor szeretne az ember megpihenni egy kicsit, de nem az idegen ágyban, hanem az otthoniban, és szeretné, ha megszokott dolgok vennék körül. De azok már nincsenek sehol, és nem is lehet őket újrateremteni, mert már mindenütt minden más mint volt. Ezek nagyon magányos pillanatok tudnak lenni.

Ilyenkor kerülnek elő indulatok azokkal szemben, akik befogadták az embert, mintha ők tehetnének arról, hogy a fészek megsemmisült az időben. Lenézés, gúny, düh, csupa értelemmel követhetetlen indulat habzik fel. Semmi nem olyan jó, mint otthon - volt. Otthon sem.

Aztán észrevétlenül már ott van otthon, az ottani vicceket is érti, már maga is tud viccelődni az idegen nyelven. Megkettőződött.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Kis rohadék... Volt ott sokkal jobb kép is! :))

Amúgy majd erre haladunk?
"Gorbacsov hazalátogat a szülőfalujába és találkozik régi ismerősével, a falu legöregebb emberével,
Iván Kuzmicsovval.
- Iván bátyám, van magának videója?
- Hogyne, még Hi-Fi tornyom is van.
- És Tv-je van-e?
- Hát persze, színes.
- És tudja ki vagyok én?
- Te vagy a tegnap érkezett amerikai újságíró.
- Iván bátyám, hát nem ismersz meg? Gorbacsov vagyok!
- Akkor meg mit hülyéskedsz, tudod jól, hogy még villany sincs az egész faluban."
@Habakuk999: sosem érdekelt a plázakérdés, a lábam se szoktam betenni ilyen helyre, tehát ezt passzolom. A "csíkos" parkolója előtt viszont gyakran elmegyek, és őszintén mondom, egyetlen német Kaufmarkt előtt sem láttam még annyi telepakolt bevásárlókocsit, mint itt folyamatosan. Elhiszem, hogy vásárlóértéken kevesebb pénz van az embereknél, de hogy nagyon sokan egyáltalán nem tudnak bánni azzal a kevéssel sem, az hétszentség: minden szart megvesznek, ha át van húzva rajta a régi ár, és olcsóbb az új. Azt hiszik, spóroltak, közben meg költenek ész nélkül, nekünk mindenféle gazdaságos nélkül is jóval kisebb a havi ráfordítás, csak ezt nem szeretik elhinni. És még tutira lehetne optimalizálni nálunk is.
@De hol van Columbo felesége?: Köszönöm szépen a Nőnapi üdvözletedet!
Aranyos a kis versike , most látom, hogy van ilyen vénád is.Gratulálok..
@Habakuk999:

Mindenképp jobban jársz, ha olvasol. A figura amúgy is szórakozásnak tekinti, ha "filmet néz a tévében", tehát semmiképp sem úriemberrel van dolgunk.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"Ház a folyó közepén."
Csak remélni tudom, hogy nekem küldted.
Szerintem nem nagyon kotorásztál a cikk után, nagyon célirányos volt a kutatásod, de nagyon ült.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Az első fotó úgy néz ki, mintha egy terepasztal egy részlete lenne.
@Mariann19: mondjuk nem teljesen véletlen, de tekintve a fellelés és belinkelés időpontját, azt hiszem elég sokan merítettek a mai napon a kommentből:-) megjegyzem, leszarom a focit...
@Mariann19:
Neked hát... Mert olyan kis nyaligátor! :D
@épészmérnök: már régóta meg akarom kérdezni: ha a mostani eszeddel élnél "akkoriban", ugyanazt az országot választanád, vagy esetleg valamelyik másikat?
Én most (és még mindig) a tipródó szakaszban vagyok: menjek, ne menjek. A képet színesítik az eddigi benyomások: mennék Spanyolba, ha nem volna szarban, mert valamiért nagyon jó volt ott lenni; és mehetnék Németbe azonnali kezdéssel, tehát stabilabb lábakon állva, de még a "féltestvér" bajorok (ők mondják így rólunk, ha már eleget ittak, Gizella miatt) is hűvösebbek picit, mint amihez szokva vagyok. A gyerek miatt a biztos megélhetés áll nyerőre, de ha lehetne ugrálni az időben, alighanem mindkettőt kipróbálnám :-)
@Mariann19: A kép nem az enyém, ezt is kukáztam. alatta kettővel van a hivatkozás és a többi kép.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

hát ez fasza hát ha még belegondolok hogy a NER meg a Turulok nem is járnak arra, a Kubatov nem tuggya listádzani és nem tudnak neki orbán levelet postádzani

csupa öröm meg kacagás és tréfa

brühühühühü

arrafelé nincsen tsunami? vagy jegesár tavasszal?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: erre gondoltál, mint terepasztalra? :-)

m.cdn.blog.hu/ne/nerdblog/image/jade2.jpg
@grani: Lehet persze termelő üzemet elképpzelni anélkül is, hogy az üzletfelek odamehessenek meg a terméket elszállítsák, csak nem érdemes. @Habakuk999: Nem könnyű külföldre menni, sok áldozattal jár. Sokan nem tudják feldolgozni a változást, különösen a családtagok.
@Kuviklacz:

Köszönöm válaszod.
Nem saját szerzemény, csak idéztem. lehet vele vitatkozni, hiszen minden bizonnyal nem az egyetlen és adekvát leíró-okító jellegű gondolatsor kis hazánk morális állapotáról, de sajnos igen sok olyan elemet tartalmaz, amivel nehéz vitába szállni.

Abban igazad van, hogy a reményt nem szabad elvenni senkitől - ezért van e blogon ma is 1200 körüli hsz.

De, ha úgy istenigazából belegondolsz, szinte e teljes nyugati világ a hétfői, parlamenti alaptörvény módosítás (25 oldalhoz + 16 oldal, ami kvázi már nem módosítás, hanem irtó alapos átírás) ellen emel szót, addig saját országunk népéből egy maroknyi ember akad csak, aki ez ellen szót emel és utcára vonul.

Nem látsz ebben némi vákuumot? Én igen. Nagyon nagy vákuumot.

Kérdés: kinek akarjunk reményt adni??? Az egyébként is ultrapasszív agy-mosottaknak???
Ébresztő!

Sör, virsli, némi foci (sport sikerek) és VV4, The Voice, stb: ez kell a magyarnak.

Kicsit nem figyelsz és máris egy másik Kádár-szerű rezsim jön. Csak nem személyvonaton, hanem shikanzenen robog át az életeden, amit elvett tőled.

Szerintem ezt fogalmazza meg az írás, irtó jól.

De lehet, hogy a hiba az én készülékemben van...
@Légifarkas: Előszőr próbaidőra valami határközeli burkus kisvárossal kellene kezdeni asszimilálódási célzattal, szigorúan bérelt kecóval... fél év után, tudni fogod, mit akarsz.
@épészmérnök:
precíz amit írsz, de szerintem -saját tapasztalat- az átmenet lehet nagyon rövid, és itt rengeteg "ha" következik ami mindíg és kizárólag a te vagyis az én hahám

egy valamit alá kell húznom: AZ ALANY SZEMÉLYISÉGE DÖNTŐ FAKTOR EBBEN IS

brühühühühü
@rodeo36: tartok tőle, orbán konzultációs levele ott is megtalálna... rosszabb esetben ott kérne menedéket:-)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: jahhh nem csak at ellent, Téged is pillanatok alatt leápol:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Egész este erre vártam, hogy küld valamit, de ma morgós kedvében van, csak utalások vannak, mit hol találok.
Fagyos a fogadtatás.
Megyek aluba, ahogy Te szoktad mondani. Szia!
@Légifarkas: családi okból ez adódott. Ha nem lennének kötöttségeim, akkor Angliában élnék. Valamiért nekem a hagyományos angol életforma, kultúra nagyon bejön. Éltem kinn fél évig, délen, és még a klímát is kedveltem.
Végtelenül kulturáltak, csodálatos könyvtáraik és könyvesboltjaik vannak, és a színházi és zenei hagyományaik fantasztikusak. Egyáltalán nem karót nyeltek, hanem játékosak, és humorosak. Legalábbis ott, ahol én éltem, Brightonban.

Az, hogy anyagilag, munkahely szempontjából mi a helyzet, azt nem tudom neked megmondani, amit írtam, nagymértékben szubjektív.
Jó éjszakát mindenkinek.
"Klónok 26 generációját hozták létre egyetlen egérből japán kutatók: a sikeres kísérlet reményeik szerint utat nyithat a haszonállatok tömeges mesterséges szaporítása felé. A japán NHK televízió pénteki jelentése szerint a kóbei Riken Fejlődésbiológiai Kutatóközpont csapata eddig összesen 598 egészséges egyedet klónozott hat év alatt. A kísérletet vezető Vakajama Teruhiko elmondta, hogy a klónozott egerek élettartama és szaporodási képessége teljesen normális volt, és a klónok elhanyagolható eltérések mellett alapvetően azonos biológiai felépítéssel rendelkeztek, mint az eredeti állat."
index.hu/tudomany/2013/03/08/26_generaciot_klonoztak_egy_egerbol/

VILÁGURALOM! VILÁGURALOM!

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!
@De hol van Columbo felesége?:

valami nekem feltűnt a borzalom anyja ne hagyj el vídejókon

a magyar túltáplált, túlöltözött és közben panaszkodik...azaz a fölöslegesen luxusra vagy baromságra felvett hiteleiből él és utána abban a zsákutcában amiből nincs kiút mert vagy fizeti és akkor marad ott vagy hajléktalan lesz ez a rencer

a Kádár rencerrel szemben ami a tényleg leerohadt országot vette át -a háborús sebek még sokáig ott tátongtak és a nincs meg a nélkülözés- és abból épített és tényleg épített, benne nőttem föl, minden réteg minden tagja részesűlt és lehetett extrákat felvállalni és extrákat kapni érte, sokan meg is tették...majd ez felgyorsúlt

az állami hitelfelvétel mederben volt tartva és volt ellentétele a magyar ipar és mezőgazdaság nem véletlen. hogy a Deutsche bank Elnöke azt mondta Feketének aki a hitelkérelméhez az adott szavát tudta adni hogy az más akkor adjuk

volt becsülete a rendszernek és nem szabad elfelejteni egy olyan nemzetközi globális helyzetben történt mindez, hogy az NDK-ban még a 85-ben is irigyeltek bennünket és mi voltunk a kapitalista látogatók a Szu-ról nem is beszélve egy magyarországi hosszútávú kiküldetés egy Szu állampolgárnak aranybánya volt és boldog volt

ma ezek a túltáplált lusta nyugdíjasok akik kurvára unatkoznak és ilyen baromságokkal viszik magasabbara a lassuló vérnyomásukat és agyuk vérellátását a drogok helyett meg egyebek és a sok semmirekellő akik másból élősködnek és van szavuk

a Kádár alatt ezek sokkal kevesebben voltak és legalább nem volt annyi szavuk meghúzták magukat az árnyékban

erről azért jó lenne egy pár szót váltani csak hogy tisztázzunk sok dolgot

a Kádár éra véghe egy világválságra esett amelyben valakik győztek akiknek nem kellett volna és százmilliók az ismeretlenbe ugrottak fejest és ment a csalás átbaszás és a rókácska kiénekeltette a hülye varnyú csőrébűl a nyelvét is nemcsak a sajtot

most meg

hát ez a perverzió

ismétlem a kétkezi munkának vissza kell adni a becsületét nagyon gyorsan és be kell őket vonni a politikai mozgalmakba és az alkotó embert is és

KISZORíTANI A SEMMITSEM ÉRŐ SENKIHÁZIAKAT AKIKNEK IDEJÜK IS MEG KLOPOTT PÉNZÜK IS VAN ARRA, HOGY BÁRHOL BÁRMIKOR JELEN LEGYENEK

ezek a társadalom szemetei és ki kell őket seprűzni a taccsvonalon kívűlre

ezt AZ ÉRTÉKEK ÚJRA íRÁSÁNAK NEVEZEM ÉS ENEÉLKŰL SEMMI SEM VÁRHATÓ csak a jelenlegi szellemi és fizikai nyomor eltakarása biborkendővel és mosollyal

brühühüühhühü
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Valóban, az egerek nagyon hasznos állatok. Ők táplálják a macskákat, akik, mint tudjuk, a világ urai.

www.templeofcats.com/wp-content/uploads/2011/08/cat-king.jpg
@rodeo36: Ámen!

Csak ne olyan félnótásokra legyen bízva a dolog, mint - isten nyugosztalja - Chávez.
@épészmérnök: pont a szubjektívre voltam kíváncsi, köszönöm. Ezt a Dél-Angliát emlegette már valaki itthon is, nemrég tán még valamelyik határátkelős blogban is volt róla poszt. Lehet, utánanézek :-)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "... reményeik szerint utat nyithat a haszonállatok tömeges ..."

Haszonállat, Egér. Haszonállat. El kéne olvasni rendesen :-)
@Légifarkas: Ha érdekel, írj magánban, küldök linket képekhez, meg infókat.
@De hol van Columbo felesége?: ezzel de telibe találtad... sajnos :-(
Kövér: Hideg polgárháború zajlik
A házelnök azt mondta, Bajnai Gordon az egyik a legarcátlanabb ellenzéki politikus.
index.hu/belfold/2013/03/08/kover_szerint_hideg_polgarhaboru_zajlik/
@rodeo36:

Értelek és jól írod.

Én eddigi életem mintegy felét töltöttem a Kádári érában, vannak fogalmaim (háború, értékek, helyünk a vörös blokkban, satöbbi).

Sok minden volt, ami jó volt, de alapvetően mégiscsak egy önkényuralmi diktatúra volt. Igaz, a legvidámabb barakk.
De Kádár egyébként sem ok, hanem már következmény - Mohácsé (de ez más téma).

Orbán rendszere, ha beteljesíti, ez már a 2.o-s verzió lesz - dacára annak, hogy mostanra más a geopolitikai helyzet. A dzsentrizmus újratöltve.

A magyarok egyébként alultápláltak. A sok túlsúlyos, elhízott, kövér ember 90%-a ugyanis alultáplált.
Ez látszik a népesség egészségi/halálozási mutatóin is.

A többiben pedig egyetértünk.
Nincs becsülete a munkának és az adott szónak.
Hitvány ország lettünk. Tisztelet a kivételnek.
@épészmérnök:

lécci ne sikoltozz de van egy hozzátennivalóm

(olvastam egy kommentet egy bruutish izében, agytröszt) majd csinálnak ott is egy chilei stílusú Piñeira RENCERT és a nép még nyomorúltabb lesz az olaj meg megy északra mert ugye amerika az amerikaiaké (csak tunnám kijafac az az amerika)

kellett és az inga mindíg kileng maximumra a Ché nem volt sokáig welcome Habana-ban Castro személyesen kűldte misszióba, mert már neki is -nagyon hamar- zsenánt lett a dilije...Fidel nagy álma megvalósúl nem úgy nem azokkal akikkel gondolta de Délamerika és Africa kikerűlt az USA szárnyai alól és hiába akarja bedrónozni meg bebombázni a "demokráciáját" már nem eszik még Chile sem...bár azt vitatnám...Colombia le fog pattanni vagy elszigetelődik annyira, hogy légüres térbe kerűl és azt nem engedheti meg magának mert arra az USA hadikiadásai már nem adnak fedezetet hogy a gazdaságát is fejlessze csak ne legyen ....és ide azt írsz amit akarsz...én a perzsákat és iraquiakat meg lybeket is mmásképpen látom (perzsia kit támadott meg? ki is szította és a sah elzavarása miért volt olyan nagy gond? az jó volt? faszt!!!!)

(barátaim ott éltek évekig, alegszörnyűbb volt a minden reggel 6 kor megszólaló müezzin 400000000000W hangerővel hogy kibaszta őket az ágyból de mindenki inhgyen élt mert volt elosztható jövedelem és a vendégmunkások meg milliomosként tértek haza bárhová, Iraq detto hogy a sok belső és kívűlről szított ellentétet nem tudta leküzdeni békés eszközökkel nem is az volt a cél a cél az olaj...ma még Syria van hátra a Törökök ügyesek voltak beléptek és belűl nem támadhatóak

nagyon félek attól, hogy a venez olaj kurva nagy stratégiai célpont és túl közel van valamint két legyet csap egyben cuba is esik...de a cubaiak nem akarnak ha elmész Miami ba ott van az igazi perverzió mindent vittek magukkal a házioltáraikat is meg a IFA összes szereplőjét és malacsűlteket ha lenne olyan erdőmint Orienté ben de csinálják és ugyanolyan pletykások és a...szóval Marco Rúbio egy seggfej és a Jeff Bush is de hát ez amerika a pénz urai akik pénzt pénzért

hidd el az usa állampolgárainak nagy része rabszolga a saját hazájában és még csak nem is tuggya mert...

brühühühühü

paradigma váltásra van szüxég de nem aggyák a Goldman Sachs és a csatolt részei meg az olaj mágnások az ipariakat semmi sem érdekli...a japánok levezénylik
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Hát igen. Kövér, mint mindig. Az a helyzet, hogy (idézve a Fideszes Bácsi tegnapi szavait) takarodjon Kövér a jó kurva anyjába, és ezt jobban tenné addig, amíg magától teheti meg.

Egyébként Végignézve Selmeczit, Gulyást és hallgatva Kósát, azt lehet mondani, hogy ma a legjobban őrzött titok az egész világon az kell legyen, ha valaki FIDESZES.
@rodeo36: "csinálnak ott is egy chilei stílusú Piñeira RENCERT és a nép még nyomorúltabb lesz "

Amigo, ez egy kib. régi és vacak sablon. Mi az, hogy
Piñeira rendszer? Itt húsz évig a Concertación volt hatalmon, szocik, radikálisok, köröszténydemók. Csináltak sok jót, sok marhaságot, és mint minden társaság, aki túl sokáig ül benne a jóban, elkurvultak.

Jött Piñeira, és mivel a síneket a Concertación rakta le, már nem tudja azokat felszedni. Muszáj neki sok tekintetben baloldalibbnak lenni a baloldalnál. Persze, csinálja a stiklijeit, de könyi, 24 év alatt felére zsugorodott a mélyszegénységben élők aránya, 14%. Megduplázódott a középosztály létszáma, és olyan az ország, mint egy gyorsan növekvő kamasz, amelyiken olykor elreped a nadrág, de egészséges és erős.

A születéskor várható élettartam nyolc évvel magasabb mint Magyarországon.

Egyáltalán nem "ez a harc lesz a végső". Harc állandóan van, ez természetes, de elfogadott szabályok szerint, amelyeket számon lehet kérni. És számon is kérik! Olyan újságírás van itt, amit odahaza el sem tudnak képzelni.
Még szerencse hogy ebben az országban senki se akar dolgozni.De akkor a tüntetőknek miből telik tisza cipő és társai?Ja anyuci, apuci?
@épészmérnök:

akkor -mint látom- nem értettél meg, azaz én vagyok egy setét ló, hát fényt rá...nem azt nevezte a "brutish" pinyerizmusnak amit te írsz, hanem azt, hogy most van usácska hatás meg kapcsolat...nem mintha a többiben nem lenne...de a Concertación ugye nem Allende-t folytatta hanem lett más....te tudod mennyire inherens és mennyire nem...és én semmi más miatt nem írtam ezt mint ezért....mert a FÉLMEGOLDÁS NEM MEGOLDÁS EZ A MAGYAR PÉLDA ÉS SOK MÁS én becsülöm azokat akik -bármilyen eredménnyel a nemzetközi sakálok között- nemzeti utakat próbálnak és nem akarnak identitászavart...az orbánnak és bandájának az az identitása hogy nincs neki!!!!!!!!!!!! a többinek van és meg is valósít belőle valamit mértékkel és ez nagyaon nagyra becsülendő Chile-ben és sok mindenhol máshol még a venezeknél is meg a cuba-ban meg a perzsáknál akik büszkén mongyák, hogy volt az ÓGÖRÖG amikor ők már szántottak és vetettek 8000 év nem semmi ha India ezt tudná csinálni, Kina próbálja...szóval erre koncentrálj...az elhízott de rosszúl táplált magyarok és az egészség meg a halálozás az egy nagy ügy és ezeket a fityiszben akár gyilkosoknak is titulálhatnám teljes joggal

összehasonlítási alapokat adok és nem kritizálom a példáimat

és útálom a világrendőrt nagyon!!!!!!!! önmaga kikiáltotta magát és még nem elég militarizált mondta tegnap pedig az első 12 állam a FÖLDÖN összesen nem bír annyi arzenállal mint ők...a népjólétet meg megbasszák

brühühühü

mintha orbánt látnám csak az hazahordja 3300 milliárdból 3000-et nyom nélkűl és senki nem lövi le sem nem áll bíróság elő akár nemzetközi Hágában???népellenes
@painkiller21: Vezéred mondta, hogy mindenki dolgozni akar. De hol is az egymilla munkahely? Londonban?
Azért azt hiszem támadt kicsit zavar az erőben. Viszont az ellenzék is gyengélkedik
endresy.blogspot.hu/2013/03/fidesz-zavar-es-ellenzeki-csodavarok.html
Lassan már az univerzum ismeretlen létformái is Orbán eszement ámokfutásai ellen tiltakoznak, de mindhiába!
@épészmérnök:

pinochet szerepét én nem akarom innen a távolból te azt jobban tudod...de összességében én közel 40 évről beszélnék és közelebb lennék a vlósághoz...amit te írsz a chieli dolgokról azokról nekem a korai Kádár kor ugrik be teremteni kellett és dolgozni, megadni a bányásznak azt ami a bányászé és a lemezlakatosnak ami a lemezlakatosé mert nélkülük nincs semmi szükség van rájuk még sokáig nélkülük nincs fejlődés sem űrutazás, mert ki fog csodaautó prototypust gyártani ha nincs mester aki megcsinálja csak úgy

a mai pártok Magyarország nevű Levédia Turulföldön egy árva szót nem szólnak ezekről

és ha Bajnai nem tudja megkeresni őket és beszélni velük meg hozzájuk akkor nem sokáig lesz hatalmon

csillagászaiti fizetésekért kétkezi mestereket keresnek az űriparba meg a legfejlettebb iparba és ki bányászik anélkűl, hogy lerobbantanák a hegy tetejét amit usácska csinál és volt hegy nincs hegy de van szén kijött magától mert belerobbantották a bányarémet és a természet meg a millió erdő meg a a többi smafu olcsó energia szén van szén

szóval...a melós nélkűl nincs jelen nincs jövő és múlt sem volt a Kádár rencert a melós tartotta fenn mert volt szava és megbecsűltük, bevontuk a döntésekbe és a bölcsek adtak sok ötletet és egyáltalán nélkülük mijalófaszt építettünk volna?

brühühühü

ezt addig fogom itt ismételni amíg nem lesz belőle blog

egyébként ha belegondolsz adtam ezzel alternatívát a tragadás tagadására ha valamit tagadpok azt valamivel tagadom és nem megsemmisítem mint ezek az idióta senkiháziak

a melóst kell a sok léhűtő helyére meghívni úgy, hogy odamegyünk hozzájuk bekopogunk hozzájuk engedélyt kérünk tartózkodásra és beszéltetjük, és meghallgattyuk
basszameg a sok idióta senkiházi a zsigamarcellek meg atöbbi buzi

brüühhühühühü
@rodeo36: Hát tudod, azért nem fogok az amerikaiak nyomorán borongani. Ott sem fenékig tejfel, nyilván. Vannak őrült dolgok, mint a magánbörtönök, amiket meg kell tölteni, hogy rentábilisak legyenek. Stb. A határon rosszabbak, mint a szovjet határőrök voltak, azt hallom. Volt ingatlanbuborék összeomlás. A "világ csendőre" is igaz. Van szegénység, nyomor is. A rendszer igazságtalan. Melyik nem? De vannak lehetőségek, és nem a sárga irigység és az önsajnálat a fő hangnem. Ahány nyomorult ország volt, a legmozgékonyabbak mindenhonnan Amerikába menekültek. Sikeresek lettek, vagy sem, de a kitartás és a munka a vérükben van. Ez is általánosság, persze, de van alapja.

Chávez jószándékát nem vonom kétségbe. Azonban amiket tudok a rendszeréről, az azt bizonyítja nekem, hogy voluntarista dilettáns volt. Tény, hogy néhány jó dolgot csinált, az ingyenes oktatást és egészségügyet. A majdnem ingyen benzin viszont ökológiai katasztrófa. És az, ahogy berúgta az ajtót, amikor megválasztották, elég katasztrofális volt. Egy ismerősöm szállodáját (nem olajkút, szálloda!) egyik napról a másikra államosították, a leértékelés miatt pedig a tartalékai egyik pillanatról a másikra semmivé váltak. Pucér seggel kellett menekülnie, hogy ne börtönözzék be, mint másokat. A gazdagságot rosszul használta fel, nem is lehetett másként, mert mindent jobban akart tudni. Autokrata volt.

Fiatal koromban engem is elkapott a latin forradalmi hevület egy pillanatra. Mostanra azonban azt látom, hogy a latin-amerikaiak éppen olyan kibaszott áldozat-mentalitást fejlesztettek ki, mint a magyarok, miközben az életminőségük, még a szegényeké is, jobb, és a lehetőségeik pedig nagyobbak. Elegem azokból, akik magukat áldozatnak képzelik, és keresik, kit vádolhatnak a saját bajaikért. És kapaszkodj, itt sincs már akkora keletje az old school baloldali dagálynak, emiatt veszített a Concertación. A fiatalok - a szegények is - lógnak az okostelefonjaikon, és csak egymásban bíznak.
@painkiller21:

"De akkor a tüntetőknek miből telik tisza cipő és társai?Ja anyuci, apuci?"

És sósavra miből telik? Ja CÖF, Fidesz? :)
@Fabius: Igazad van pajtás!

És akinek igaza van, az talán bölcs is. Ha nem volnék olyan fáradt, akkor helyesebben,szépebben regélném a dolgokat el (de remélem így sem lesz félreérthető).

No de gyorsan akkor!!

Volt hajdan egy jó pajtásom, aki egy Eger melletti kis faluban volt kántor, majd önkormányzati képviselő testületi tag (vagy mifene).
Meg kellett egyszer tanácskozni nekik azt, hogy a beköltöző cigány családoknak adjanak-e letelepedési támogatást vagy sem.
Egyesek igennel szavaztak, mások a nehéz anyagi körülményekre való tekintettel nemmel.
A bürgermaisternek azonban az volt a véleménye, hogy csak adni kellene a pénzből nekik, mert gyarapszik a lélekszám, és így nő a település költségvetése is.
Akkor a jelenlévő cigány kisebbségi képviselő felállt, és hangosan azt mondta: igaza van a polgármester úrnak, verjem a f.szom a szájába.

Eddig a történet....
@huzzadneki shakespeare: szép történet, és többféle olvasattya van nékije.
Jóéjszakát minden bagolynak. :-)
@épészmérnök:

halihó

na ezt vártam, kösz...a chavez féle vezetőkkel az a baj mint minden más akarnokkal, hogy mindent jobban akar tudni (nem tudom tudod-e de Fidel majdnem ottmaradt a műtőasztalaon mert a hazai és csodálatos orvosainak nem hagyta magát elaltatni és saját maga irányította az operációját, majd mikor ez lezajlott és szó szerint haldoklott spanyol orvosokat hívtak akik akár meg is pofozhatták volna a vén gyereket...a Fidel a példája mindennek mindent jobban akar tudni mint a Honthy Hanna...ő is csinált sok minden csodálatosat de ilyen módszerrel nem lehet a Fidelito-t leváltotta az nukleáris kutatás éléről mert nem hallgatta meg pedig van vagy négy PhD-je fizikából meg matekból és a saját fia...van vagy 25...a Hugo is ugyanez nem hallgatott senkire mert félt ott az áruló meg az ellenség a spájzban és szerintem nem sokat tévedett...mire lett neki egy Maduro-ja addigra sok év eltelt

sajnos a mobiltelefonok az egy betegség és kurva nagy üzlet mint minden ami az űrkutatás hulladéka éps a kereskedelembe kerűl mert valamiből fedezni kell a fegyverkezést...kibaszott sok pénzről van szó ki sem lehet számítani dollár trilliók az európai trillió mértékében

tehát az orbán egy gyagya a kövér az egy fasiszta a többi meg buzi (tudod nincs a magyarban olyan jó szó mint a spnyol maricón ami nem buzi hanem olyan...te tudod magyarázd meg a magyar olvasónak hátha)

brühühühü

a világ változik sokan próbálják lökdösni valamerre de enm igen sikerűl mindíg visszaáll a rend tudod a pörgettyű elv amíg pörög bármerre irányítod arra megy amerre akar ha megállítod nem lesz pörgettyűd és ezt sokan nem értik főleg a fityisz nevű gittegylet a sok segghülye vezetőjével és dilinyós közönségével
@Bakter: Akinek lovasszobrot ajánlottak már életében, az nem alázkodik olyan könnyen:)
Hát, varánusz elvtársnak baja van a valósággal: nem szart be senki a fidesznél; jót röhögtek magukban a gizda provokátor akción.
Amerikából pénzelt Bajnaista csürhe betört 1-2 ablakot ajtót
1 hétig szervezték a székházelfoglalást, aztán 2 óra alatt több CÖF-ös nyugdíjas lett ott, mint Haha-s, LMP-s, Bajnais tetű.
Béna egy társaság ez.

Az MSZP meg elkúrt mindent, megduplázta a munkanélküliséget, és eladósította az országot.

Eközben beazonosíthatatlan karhatalmistákkal estek neki minden ellenzéki megmozdulásnak.

SOHA TÖBBET MSZP DIKTATÚRÁT !
@rodeo36:
Csak a történelmi pontosság kedvéért, "na igen, az elég (na ja, das ist genug)" és nem "akkor adjuk"
Simornak ez nem ment "első szóra" és Eltolcsynak
esélye sincs hasonlóra.
Egyébként mélyen egyetértek.
@rodeo36: Nagyon szívesen. Eszerint olvastad.

Nem tudom, hogy vagy vele, de mióta tudom hogy van módszer a tökéletes "tanításra - nevelésre", ezen tűnődözöm.

Már mint azon, hogy lassan 100 éve tudjuk, mégsem így tanítunk. Szavaid és provinciális ismereteim szerint pl az újkori demokrácia szülőhazájában sem. Holott, Penivaldes-nek tegnap 11:55-kor idézettek alapján ez a nevelés egyben demokráciára, toleranciára nevelést is jelent.

Milyen demokráciák már ezek? Elismerve vannak fokozatok, pl. miénk lassan formailag sem az. :-(.
@Légifarkas: A biztos megélhetés nem csak a gyerek miatt fontos. Hacsak nem tudsz "kint is vagyok, bent is vagyok"-ot játszani, akkor visszajönni és újrakezdeni Mo-on necces. Ráadásul életed párja nem fog hamar munkát találni.
A helyi nyelv ismerete mindkettőtök számára fontos, noha ha el tudod tartani, életed párja tanulhatja egy ideig a nyelvet, az elfoglalja.
Ugyanis sok kiköltözött párnál vezetett váláshoz, hogy a nem dolgozó fél nem találta a helyét.
Ha még így is tudsz válogatni az ajánlatok között, akkor még a habitusodtól is függ, mennyire mész nyugatra, mennyire francia, déli latin, német, angolszász vagy skandináv kultúra területére. Ausztria persze nekünk ismerősebb, sok helyen, ahol első blikkre külföldibarátabb a környezet, egy bizonyos szinten túl nem engednek közelebb magukhoz.
Pénzügyesnek, könyvvizsgálónak Luxemburg egyáltalán nem rossz.
Jól írták? Nem Varnusz? (Xavér?):-))
süti beállítások módosítása