Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/20/lajtania-bezenye-beruhazas-nagy-istvan "a hitelezőknek – ingatlancége... (2024.04.20. 07:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.02.25. 03:07 Fabius

Fletó megfejtette a világot

Címkék: gyurcsány ferenc összefogás választás 2014

"Most csak a tükörben állok, nézek rám, és csak nézem,
Fura, nem én vagyok, és nem értem, miért nem...
Olyan kicsik a csaták, csak a szavak nagyok,
Amíg a völgyvidékek élén egyedül vagyok."

(via)

Üzent nekünk Feri a fészbúkon, aszongya rájött mi a baj. Mer'hogy ő ilyen nagy megfejtő táboron belül, azt is hogy tudta előre mi lesz az őszödölés következménye, meg azt is, hogy a sajátjai mennyire fogják kiherélni őt magát 2008 ősze és 2009 tavasza között válságkezelés helyett. Szóval vannak nekem ilyen izéim, na hogyishíják, fenntartásaim az ő jövőt illető megfejtéseivel kapcsolatban. Mert úgy van ő a rejtvényekkel, mint Kusza Szem a sudokuval: nem  tudja mi a logika benne de legalább fog rá a toll. 

Azt mondja a szentem, a "köztársaság pártiak" gyengeségének több oka van. Először is nem árt tisztázni vajon kik azok a köztársaság pártiak? Azok akik kint voltak az Operánál, mondjuk? Vagy akik szerint ÉdesViktornak bele tetszett gyalogolni a jogállamiságba mangalicaszaros stoplis gumicsimmával? Végül is legyen bármelyik, rólam (is) és a gyengeségeimről is beszél mikor azt mondja:  

"közülük sokan megvetik a politikát, mint eszmék, ideológiák küzdelmét, lenézik a hatalmi harcot. Szakérto kormányra vágynak. (...)  sokan ma is ennek csapdájában vergődnek....Nincs politikamentes politika. A szakértelem adott filozófiai keretben értelmezhető csak. A demokraták nem hazudhatják, hogy nincs világnézetük, ezért csak a racionalitásban bíznak."

Ferikém, nem tudom emlékszel-e még mi volt a feladvány 2010-ben eredetileg, de hogy a kérdésre ez a megfejtés baromság arról ezúton tájékoztatlak. 

Tudod az van, hogy ti, és ezek szerint te magad is tévelyegtek abban a zsákutcában amit a lelkesítő beszédeket hallgató (kormányváltáshoz) kevesek ütemes bólogatására elhisztek. Magatokról, magatoknak. 

gyurcsány_1.gif

Mármint, hogy a kormányváltáshoz és az üdvösséghez Orbán elkúrása önmagában is elég lesz. Mert ti nem vertétek szét a jogállamot és Hagyó Miki is szemérmes zsúrfiú Simicska Lajoshoz képest. Csak az a baj, hogy egyik nem teszi meg nem történtté a másikat. Mert a jogállamisággal nem így álltunk az tény, de ha a morálisan ingoványos dolgaitokat mind listába (sic) szedem és a kezedbe adom, akkor ha összehajtogatod is kiad egy új gyaloghidat a Duna felett. 

Ezért van az, hogy ma Magyarországon hosszú ideje legnagyobb tábora a minden hülye húzzon a picsába szavazótábornak van. Nem a politikát és ideológiákat vetik meg, hanem titeket politikusokat, akik azt csináltatok ezekből, amit. Ezért van az is, hogy minden tüntetésen szembesülnötök kell a közélet iránt tüntetés szintjéig fogékonyak úgynevezett politikamentességével, azért van köztünk többsége az itt ne jelvényezzé, baszod' véleménynek. És nem utolsó sorban ezért van az is, hogy a kormányváltó összefogásra meglévő széles társadalmi igény a közvélemény kutatások támogatottsági százalékaiban nem jelenik meg hosszú ideje.  

Ha a "köztársaság párti demokrata" magamból indulok ki is világos a képlet: nem hazudom magamnak, hogy nincs világnézetem, mert van. Éppen csak most úgy érzem abban a helyzetben vagyok, mikor megválogathatom kik és milyen összetételben képviseljék az én világnézetemet. Olyan emberek olyan összetételű választási szövetségben, akiket én, és nem ti tartotok alkalmasnak erre. Mert önjelölt világmegváltó van elég, itt vagy példának te. Én téged nem utállak, pláne őszödért nem, egyszerűen minden érzelem nélkül nem tartalak alkalmasnak a szerepre amit választottál. Akivel miniszterelnök-pártelnökként el tudta játszani a pártja és frakciója amit veled eljátszottak mellig érő szar idején, az gyenge vezető. Nem kell autokrata Orbánnak lenni és kézivezérléssel intézni mindent, de akkora balféknek se kell lenni, aki nem képes az azonnali válságkezelésről meggyőzni a saját párttársait, nem képes egy reformot se végigcsinálni maradéktalanul, és azt sem veszi észre, hogy nem a nyakkendőt köti a nyakába titkárnő Gizike, hanem a selyemzsinórt pénztárnok Lacika. 

Ugyanez a bajom a szocialisták ősbetonba öntött, változásképtelen, megúszásra játszó vezérkarával, és a minden rendezvényen megjelenő "kultikus első sorral is". Azt már láttuk ti mire mentek egymással, mennyire vagytok kompromisszum készek és hová vezet, ha egymásnak eresztünk benneteket. A szakértelmetekről is volt alkalmunk meggyőződni elégszer. Nem értem miből gondoljátok egyáltalán, hogy ezt újrázni akarja az ortodox híveiteken kívül bárki? Különösen, mert egy sokszínű, törékeny kényszerkoalíció lesz ami legyőzheti Viktort, ami egy - egy múltbéli tőletek tapasztalt attitűd miatt pillanatok alatt juthat a sokban hasonló szlovák koalíció sorsára. Lehet még egy darabig a faszbúkon morcoskodni mert nem szeretünk titeket elegen, de a derpegés idejét lassan átveszi a lépéskényszer ideje: muszáj lesz eldönteni akartok-e kormányt váltani tényleg, vagy csak a szátokkal.

Ha akartok akkor meg kell lépni az arccseréket még ha fáj is. Lendvai Ildikó elsőként értette meg, ez nem csak a "köztársaságpárti demokraták" hanem a jövőbeli szövetségesek baja is, Együttösöktől PM-esekig. Az összefogás gátját - többek között - a te arcodban, Veres Jánosok, Szanyi Tiborok, Kovács Lászlók stb képében látják, nem a titeket támogató Staubinger Joli néni DK szimpatizáns és Kiss Dezső szoci szavazó személyében. Ideje elállni az útból, végrehajtani a sorcseréket. Ha másért nem azért, mert legtöbbünknél ideológiákkal tele a padlás, lánglelkű ideológistákkal meg a tökünk. Az ország állapotát nézve nem elharsogott jelszavakra, hanem egy mérsékelt, mértékletes technokrata szürke eminenciásra várunk, aki unortodox álomfejtés helyett kirángat minket a recesszióból, növekedési pályára állítja a gazdaságot, amíg a többi tényleg szakember a jogállamiság felé visszabillenti az országot. Nem tetszik? Ne tetsszen. Bőven elég lesz tudomásul venni, tetszenie nem muszáj. 

Úgyhogy nem kell itt a nagy megfejtésekkel ennyit bíbelődni Ferikém. Egyszerűbb meghallani amit mondunk, és tudomásul venni kikre leszünk hajlandóak a kormányváltáshoz szükséges tömegben szavazni. 

668 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr445102659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jó reggelt, vagy szép álmokat?
No! Elolvastam (nem szoktam) Gyurcsány írását is. Nem találtam semmi fenyegetést. Azt meg tudjuk, hogy nem akar kormányzati szerepet. Ez sem tűnik fenyegetésnek...
Szerintem a fő mondanivalója: "Nincs politikamentes politika. A szakértelem adott filozófiai keretben értelmezhető csak."
Ez olyan súlyos állítás, mint az, hogy a fakerék fából van.
Annak van értelme, hogy "szakértő döntés" sincs politika nélkül.
Vagyis nem a szakértelem hiányzik - jó esetben.
Ha a szakértelem is hiányzik, akkor vagyunk ott, ahol most. Azt meg kell hagyni, a kommunikációval eddig nem volt baj, ámde ez a legutóbbi évértékelő kellően biztosíték verő.
OV megmondta, hogy Fletó nem kell, akkor Fletó (és mi) vegye tudomásul és tűnjön el. "Staubinger Joli néni DK szimpatizáns és Kiss Dezső szoci szavazó" (és mi) is megtanulhatná már ezt.
Tessék azokkal fogni össze, akiket jóváhagyunk. Mikor ezt tettétek, akkor sikeresek voltatok. Emlékezzetek a vizitdíjra.
@TransitB:

Én az átbaszott Ferencre is emlékszem és az elhanygolt országra is. Baj? Vagy mindenki orbánviktor aki Ferencet kritizálni meri.

Mellesleg ha tényleg nem látja azokat amiket Fabius leírt neki akkor a valóságérzéke nem fejlettebb a Viktorénál semmivel.
Bár már nem vagyok érintett a dologban azért visszanéztem egy pillanatra. Amennyiben ennyire finnyásak vagytok a nagy összefogásban, úgy ne csodálkozzatok, hogy a következő 20 év minielnökét Orbán Viktornak fogják hívni. Rebekka pedig akármilyen jó csaj is, nem fog egyedül összegyűjteni annyi hívet, hogy megváltsa a világot.
A politikamentességről csak annyit, hogy abban a pillanatban amikor a politikamentes civilek összefognak és elindulnak a választási buliban, rögtön politikusokként fognak viselkedni. Mondjak neveket is? Mert nem lehet más a politika Magyarországon sem.
Nem számít? - alapvető kérdések a szocialista párt szavazói számára
„2002 VÁLASZTÁSI SZÓRÓLAP TERVEZET! „NE FOLYTASSUNK NEGATÍV KAMPÁNY!” LESZAVAZVA, ELBUKVA!
— Az, hogy megbuktak 1919-ben, 1956-ban, 1989-ben?
— A megszállók, és csalások segítségével jutottak hatalomra 1948-ban?
— Félmillió embert hurcoltak meg törvénytelen eljárással, tízezreket veréssel, börtönnel?
— Hogy a moszkvai helytartók köztörvényes bűnözők voltak szerte a világon!
— Hogy idegen tankokat hívtak be saját népük ellen?
— Repülőgépről géppuskázták, sortüzekkel irtották a hatalmuk ellen tüntetőket, hatvan helyen az országban!
és még a kommunizmus áldozatainak emléknapja is ma van. Gondolom ferink is sokat tipródik rajta az "első sorral" együtt.:(
Már megint a reflexből gyurcsány, akkor csak szar lehet. Pedig speciel a kiemelt mondat igaz, érdemes lenne higgadtan átolvasni mégegyszer, és mintaillesztést végrehajtani a politikamentes politikai tüntetésekre (HaHa, 4K!, stb.), ahol tiltják a politikusok megjelenését, de politikai akarat van mögötte.

Ez a tiltás abból a reflexből jön, hogy majd a nácikok biztos lekomcsiznak, ha megjelenik nálunk a kunczegábor, de könyörgöm: ha a nácikok véleménye számít, akkor meg kell hívni a Jobbikot (is).

Nincs politikamentes politika. Egy olyan 200 évnél is öregebb (fél)demokráciában, mint az USA, működhet az, hogy civil szervezetek kifejtenek egy politikai akaratot, aztán, tőlük független politikai szervezetek beillesztik azt a saját politikájukba. Jelenleg sajnos ez Magyarországon elképzelhetetlen.

És amit Gyurcsány mond: Vagy együtt, vagy sehogy. A köztársaság pártiak alatt Gyurcsány természetesen azt érti, akiknek nem tetszik OV rombolása. Ki mást értene? Ez nem azt jelenti, hogy ezeknek az élére akarna állni, ugyan hagyjuk már az ilyen hülyeségeket!
@ariel1: "Amennyiben ennyire finnyásak vagytok a nagy ősszefogásban, akkor ne csodálkozzatok..." mélységesen egyetértek, és abban is, hogy nem lehet más a politika Magyarországon sem. Ezen kivül: még ha az általam nagyon tisztelt Fabius élcelódik is rajta akkor is képes vagyok elhinni Ferencnek minden szavát, és a véleményem az, hogy a legnagyobb hibát akkor követte el, amikor nem mondott le azonnal, amikor hátba szúrták övéi.
Most lehet sikoltozni...ahogy rodeó mondaná.
az itt lefestett probléma megválaszolása nem vezet megoldáshoz...

megoldást pedig találni kell van rája 13 hónap

brühühühühü
@nemecsek ernő áruló: amit leirtál, pontosan látják értik azok is, akik "reflexből Gyurcsány" de ma sikk "Gyurcsány pffújj-olni"
jóreggelt!
@Szúrófény:
így kezdeni a hetet? vérbő trollkodással? dejszen kend nem lesz hosszú életű a varanus-on...
@KÁTÉó53éúétr6:

Szerintem is. "A" beszéd nekem tartalmilag egy érdekes politikai csapatépítő tréning volt, és Gyurcsány annak tematizálását, a kétszavas kiragadásokat legitimálta azzal, hogy éppen ő maga nem tartotta be (és egyébként azóta sem tartja be), legalább az alábbi mondatokat:

"De csak azért érdemes csinálni, hogy hozzányúljunk a nagy dolgokhoz. Elmagyarázni és majd hosszú bizottságokban ücsörögni, és majd új munkabizottságot tartani, aztán majd kideríteni, hogy soha egyetlen egy törvényben nem tudunk megállapodni, mert újra csak azok a kompromisszumok születnek, ami lényegében a semmittevés kompromisszuma, hogy fönnmaradjon, amely eddig volt, mert minden más sérti valakinek az érdekét, ahhoz másik mádám kell."
@nemecsek ernő áruló: @KÁTÉó53éúétr6: szerintem itt nem gyurcsány a lényeg, hanem az mszp. és akkot itt fordítsunk a kérdésen. ha feltétel az, vonják vissza az első sort, akkor mennyire akarják orbán leváltását? mennyire számít nekik az ország sorsa?
@nemecsek ernő áruló:

Ez nem reflex, hanem egyszerűen vannak minden pártban olyan arcok, akik már elhasználódtak, akikre nemamnéziás-nemfanatikus szavazni, de akár csak az emléküket felidézni is csak a gyomorsav feltolulásával képes. A szociknál speciel sok. És ez még mindig nem jelenti azt, hogy a háttérben ne adhatnák át a tapasztalataikat egy új generációnak, de ilyen dinoszauruszokkal a páholyban nem különösebben komolyan vehető bármifajta megújulás, akik választási stratégiaként még ma is azt tudják megfogalmazni, azon tudnak keseregni, hogy "Nem vagyunk elég populisták, az a baj!"! Az viszont, hogy megélhetési politikusként, csak mert már elfelejtették "milyen autófényezőnek lenni" senkit nem engednek még a párthatalom környékre sem, az hadd legyen már visszatetsző.

Egyszerűen azt kellene pár politikusnak elfogadni, például Gyurcsánynak meg a "páholynak", és szerintem Fabius is erről ír, hogy vannak arcok, akik érvénytelenítik, semlegesítik az ideológiát a párt mögött, és akik bármennyire is össze akarnák kalapálni az összefogást (bár nem), önmagukat gyengítik vele, mert az ilyen nagy és ilyen változatlan merítésű politikai elit más pártok szavazóit is el fogja bizonytalanítani.

Ismét a "tyúk vagy tojás?" probléma: a szavazóknak kéne lenyelni a békát, hogy a politikusdinók egy része képtelen a változásra, de a kormányváltás érdekében mégis rájuk kell szavazni, vagy a politikusdinóknak kell egy kicsit a háttérbe húzódni (igen, rosszabb fizetésért), hogy mondjuk megtalálják az 55%-nyi Leszarom Párt "szavazóból" azt a réteget, akik a "Szavaznék én, de ezekre soha!" elvet vallják, még akkor is, ha még X évig Selmeczi Gabriella faszságait kéne hallgatniuk.
Vajon miért is váltak ki a DK-sok az MSZP-ből, ha most teljesen ugyanolyanoknak, sőt ugyanazoknak tekinted őket?
Feco nagyságrendekkel tehetségesebb, okosabb, formátumosabb ember a zsebcézárnál.
Igaz, hogy gyenge volt mind az övéivel, mind a fityeszpestis vírussal szemben: elbukott.
De akármelyik területet nézem, nem süllyedt olyan mély káoszba az ország, ahonnan kikecmeregni tán még az unokáink is csak nehezen fognak.
Személy szerint nem csinált magának felcsúti birodalmat, nem gründolt intézményesített lopást simicskáknak, nem aknásította a terepet utódjainak legalább húsz évre.
Mentálisan tök egészséges volt, nem szabadított ránk rogánlázárkósa martalócokat, és egy teljesen hozzá szervilis seggnyalonc sereget.
Nem vezényelt bennünket totális zsákutcába, ahonnan csak kipisloghatunk, mint a béka, a miskolci kocsonyából.
Ha annyira rossz lett volna minden, akkor hogy a csudába fordíthatott volna bennünket jó irányba Bajnai egyetlen év alatt?
Ki választotta maga mellé többek közt Bajnait is?
Nem hiszek az istenkirályokban, nem is lehetett mindenható ez a Feco. Még soha olyan gonosz, tökéletes karaktergyilkolást nem csináltak addig, mint ellene. Nem tudta megvédeni magát, túl jó ő ahhoz.
Ha pedig valaki annak hiszi magát, akkor most szemlélhető az eredmény.
@AKIsTUDATLAN: igen, valóban nem zsebcézár fletó. ám ne felejtsd, mögötte voltak puchszanyikisspéter csapat, akiket annak ellenére is a halál f@szára kívánok, ha nagyságrendileg nem hasonlíthatóak a mai fideszes klónokhoz. gyurcsány ezeknek is felmentést kínál az írásával? pedig egyszer már hátba bökték, és megteszik bárkivel.
Tyűűűű, mi lesz itt ma! :)
A felvetés jogos, de szerintem a cocik még nem nőttek fel. Illetve úgy lehetnek vele, hogy kényelmesen ellesznek ők az ellenzéki pozícióban, a többi nem számít, Bajnai ne akarjon nagyon ugrálni.
Ezeknek még nem esett le, hogy ott se lesz esélyük, hacsak nem úgy, hogy lezsírozzák gazdasági szálakon a háttérben... De azzal is a legmélyebb sírjukat ássák, csak hülyék hozzá, hogy felismerjék.
A kommunizmus áldozataira emlékezést a Fidesznek megint siikerült gyűlölettel és hülyeséggel felvezetni.
endresy.blogspot.com/2013/02/antikommunista-narancskodok.html

Alapjában véve tényleg Áder volt a legértelmesebb az egész kompániában.
De kell Wittner a Fidesznek, mint egy falat penészes kenyér. Összekötőnek a szélhülyék felé.
@Rufus78: az általad idézett mondatban igaza volt, ám magára maradt.Azóta viszont személyében "másik a madam" és ne legyen kétségetek, van támogatottsága, táborára pedig szükség van a fő cél elérésére. tehát ne finnyáskodjunk
@bella _ciao: az ellenzék egyetlen szelete nincs abban a helyzetben, hogy feltételeket támaszthasson...sajnos
Feri régen megérett arra,hogy valaki rozsdás életlen bökővel levágja a répáját és a szájába tömje!Ovodás eszével felfoghatta volna már,neki konyec,a pénzével másokat kell futtatnia nem magát!
Ha ezt a "Fletózást" abbahagynátok lehet, hogy sokkal többet tennétek annak érdekében, hogy ez a maffiabagázs eltünjön. Ezzel a stílussal a rendszer fennmaradását segítitek, és az Ő malmukra hajtjátok a vizet. Egyébként meg már nagyon unalmas is, sőt káros. Itt volt a lehetőség nektek, 3 év alatt mit értetek el? Egy szétszakadt LMP-t. Ez az új politikai nemzedék?, vagy erről is "Fletó tehet? Szállj egy kicsit magadba, a frázisok puffogtatása nagyon kevés.
@KÁTÉó53éúétr6:

Nem, a kupleráj más, de ő mádámként ugyanaz. Semmi, az égegyadta világon semmi nincs a tetteiben vagy a szavaiban, ami azt mutatná, hogy tanult volna abból, ami vele az MSZP-nél történt, azon kívül, hogy megalapította a saját rajongói klubját DK néven. Arra meg kurvára nincs szükség még négy évig, hogy a sebeiket nyalogató MSZP-dínók újraépítsék a közpénzcsatornáikat, miközben a kirakatban töketlenkednek, és ugyanúgy ne történjen semmi, mint 2002-től 2006-ig.

Mi, 2%?! Megint abba a faszerdőbe kell belemenni, hogy 2%-os "mérlegnyelvék" zsarolgatják töketlen kompromisszumokba a kormányt, csak nehogy bármi bárkinek károsat csináljanak, mert akkor jaj, mi lesz a szavazóikkal?!

Rá kéne jönni (és már másfél éve illett volna rájönni!), hogy a kérdés nem az, hogy a politkailag most is aktívakat hogyan tudják a pártok egymás között tologatni (mert nem tudják, tisztán látszik, hogy a mostani pártpreferenciák jócskán becsontosodtak!), hanem hogy az 55%-nyi "bizonytalanból" kiket és hogyan lehetne aktivitásra bíztatni. Ezért lenne olyan nagy ár pár elitpolitikus "nyugdíjazása"?! Ha ezt a politikai kompromisszumot képtelenek meghúzni "a fő cél elérésére", akkor hogy a picsafaszomba lehetne már azt várni, hogy komoly gazdasági kérdésekben, érdeksérelmekben, reformokban egyet tudjanak érteni, és akkor a hatalmi pozíciókat még nem is említettem?!

Az kurvaisten, de legalábbis remélem, hogy ha az ellenzék valami csoda folytán mégis nyerni tudna, és rögtön megbénítaná a könyöklés a pozíciókért és megint szar se lenne, a saját szavazóik tüntetnének azért, hogy takarodjanak a picsába!!
@KÁTÉó53éúétr6:

Dehogynem, ott van mindjárt az MSZP, amelyik előre kijelentette, hogy őt ezzel a mostani garnitúrával, ezzel a mentalitással lesz szíves elfogadni bármilyen összefogás és ellenzéki szavazó, mert ők bizony egy jottányit sem fognak változni!
@nemecsek ernő áruló: na ne mond!!!!!figyelsz te egyáltalán? vagy csak részt veszel?
Politikusok autói: Papcsák lepipálja Orbánékat

Egyik vezető politikus sem enged meg magának olyan drága luxusautót, mint a zuglói polgármester, Papcsák Ferenc Mercedes CLS 350-ese - közölte a Blikk.

-------------------------

Tavasszal jöhet a Varga-csomag

Piaci vélemények szerint Magyarország nem kerül ki a túlzottdeficit-eljárás hatálya alól, hacsak nem jelentenek be újabb, komoly és hiteles megszorításokat - írta a Napi Gazdaság.
@KÁTÉó53éúétr6: nem, nem az ellenzék mondja, hanem a rufus által is emlegetett szavazók 55%-a. csak az mszp dirrekt nem érti meg.
@Szúrófény:

Mármint Gyurcsány repülőről lövette a forradalmárokat??? Ezer szerencse, hogy Szűrös és Pozsgay meg a testével védte őket...
@Rufus78: szépen leirtad! és...mi a megoldás? Próbálkozás már volt LMP hol van? másik 2%-on?. Nem veszed észre, hogy ez a rabló banda mindig talál, ha nem akkor gyárt okot, hogy megosszon?
mindeközben a valóság, és a csodás jövő:

Varga: további kiigazításra is szükség lehet

A kormány figyelembe veszi az Európai Bizottság által a tervezett hiánnyal kapcsolatban megfogalmazott bizonytalansági tényezőket is - mondta az MR1-Kossuth Rádió műsorában Varga Mihály tárca nélküli miniszter.

hvg.hu/gazdasag/20130225_Varga_tovabbi_kiigazitasra_is_szukseg_leh
Fabius, a poszt ismét azt mondja, amit én is gondolok.
Tisztelem és becsülöm a tevékenységedet,a kitartásodat.
Nem egyszerű fényt csiholni az éjszakában.

Én ismét megcsömörlöttem. Tavaly a folyamatos zsidózástól, most pedig a hívők stupid gyűlölködésétől, attól, hogy a sok sok zászló a fontos, az ország érdeke meg senkinek nem számít.
További kellemes vitatkozást Hölgyeim és Uraim!
Azt kell mondjam, Fabiusnak igaza van a cikkben, csak éppen elbeszélnek egymás mellett. A cikk nem arra válaszol, amit Gyurcsány mond. És el kell ismerni, Gyurcsány nem szokott hülyeségeket mondani, most is igaza van. Amit mond, az többnyire korrekt - leszámítva a szakdolgozatát, még akkor is, ha nem értek vele egyet sokszor. Ettől még lehet gyenge vezető és rossz jós.

Most is előkerült: de igen, lehet más a politika. A "más politika" ugyanis nem antipolitikát, nem pártellenességet jelent, nem azt, hogy megszűnnek a viták. A "más politika" nyílt, őszinte, átlátható politikát jelent, ez pedig nem csak hogy lehet, de kell is, hogy legyen.
@bella _ciao: van itten azért az MSZP-Gyurcsányon kivül is ellenzéki párt, és az 55% azt sem preferálja, tehát ebben az esetben a nem szavazókra hivatkozni, hogy nem kellenek a régi arcok, az sántit
tessék, jó muri lesz:
az mszp meghívta pontát, a másik viktort, hogy bosszantsa eztet a viktort, a cöf meg békemenetel.

CÖF: Székely zászlókkal köszöntsük Pontát!

www.polgarportal.hu/civilosszefogas/cof/1480-cof-szekely-zaszlokkal-koszontsuk-pontat

haladunk. látványtár az egész mszp!
@KÁTÉó53éúétr6: az lmp egy rétegpárt. nekem sem tetszik, de ez van. ráadásul most kettészakadt. szerintem jelenleg az eddigi szavazói is kivárnak, mi lesz.
Fabius!

Te miért gondolod ilyen csökönyösen, hogy az első sor lecserélésével bármi is változik az MSZP-ben?
A kupi akkor is kupi, ha újak a kurvák.
a legelsők akiknek ÖRÖKRE el kel tüniük: hagyó fletó puch orbán simicska pintér kósa bajnai siffer vonya stb stb stb
@KÁTÉó53éúétr6:

Az idealista megoldás az lenne, ha minden párt listába szedné az alábbiakat:

- milyen elvek szerint akarják csinálni a politikát?
- mi a céljuk politikai formációként?
- mi az, amiben nem hajlandóak engedni, még akkor sem, ha ezzel a céljuk elérésének ártanak?
- mi az, amiben hajlanóak engedni, hogy ezzel közelebb jussanak a céljukhoz?

És mindezt legalább maguk számára őszintén, nem elég azokat a kenetteljes lózungokat nyomatni, amikkel tele a padlás. Ameddig ugyanis például az MSZP-nek fontosabb az Orbán-kormány leváltásánál, hogy "Szanyi Tibor legyen páholytag", addig csak a kötélhúzás marad, miközben Orbán röhögve benyeri magát a Parlamentbe. Igen, legyen akár olyan, akinek az a célja, hogy "politikusként jól akarok élni", akkor a többiek egyezzenek meg benne, hogy őt eldugják valami káderpozícióba, alapítsák meg a "Arany Alkony Otthon Kivénhedt Politikuskurváknak" szervezetet, leszarom, de akkor ezek a megélhetési faszok takarodjanak el döntési pozícióból, és engedjenek oda olyanokat, akik túllátnak a saját zsebükön legalább 5 méterrel!

És azért kezdtem úgy, hogy "idealista", mert még ha meg is lenne erre a szándék, akkor is pont erre lesz kevés a maradék egy év...
@iii:

Sokkal felszabadultabb vagy, mióta szétváltatok:)))))
Ez átjön a stíluson. Jól szórakozom.
@Orica Középföldi:

Mert az első sorról már szinte kivétel nélkül bebizonyosodott, leginkább 2006-ban, de legkésőbb 2008 őszén, hogy hatalmi játszmájukat, politkai céljaikat és a kicsinyes kapzsiságukat mindennél előbbre valónak tartják. Lehet, hogy a második sor is kurva, de azok legalább még okozhatnak meglepetést, nem úgy mint az "elit", amikről pontosan tudjuk, hogy nem csak technikátlanok és fogaznak, de néha szájzárat is kapnak.
@Orica Középföldi: az alkotmánybíróságból sem néztük ki sokat. mégis eltörölték pl. a regisztárciót. betiltani nem lehet az mszp-t.
@iii:
Fletónak többnyire tényleg igaza van, de a ripacs stílusa és a nem teljesült igéretei miatt már denki nem hisz neki.

Az első sorban ülő arcok, szerintem nagyságrendekkel rosszabbak, mint GyF.
@quendelapo: Nekem mindig eszembe jut ez az előadás, amit a Corvinuson csinált még Őszöd előtt közvetlenül:

www.youtube.com/watch?v=57e2Y0mvLPI

Melyik másik magyar politikus lenne erre képes? Összefüggően, nem papírból olvasva, jó stílusban, egy órán keresztül előadni? Sajnos, Bajnai sem. Orbán meg pláne. Én rendkívül sajnálom, hogy csalódnom kellett benne.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
"Egerekkel bombázzák a kártevő kígyókat
Paracetamolos bébiegerekkel próbálják ritkítani Guam kétmilliós barna fakígyó-állományát."

index.hu/tudomany/2013/02/25/egerekkel_bombazzak_a_kartevo_kigyokat/

Hehhe:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: De miért bántja a paracetamol a kígyókat? Ez az igazi kérdés, az újság meg persze kihagyja.
@iii: Ezt én sem tudom, de lehet, hogy nem is írtja, csak a kígyóknak lába kél:-)
Jut eszembe fletóról meg vitykáról, mikor fog készülni ilyen festmény??? :)

hvg.hu/kultura/20130224_Tenyleg_elhetett_atszurt_fejjel_Baci_Gyor
@Dr. jenőke (jenőke):
„A szakértelem adott filozófiai keretben értelmezhető csak."
Ez olyan súlyos állítás, mint az, hogy a fakerék fából van.”

Nem olyan. Ez azt jelenti, hogy a szakértelem valamely társadalmi osztály érdekét kell szolgálnia.Kerülgethetik itt keresztbe-hosszába: a prolik az 54 %-ba soroltak át. A 46 % meg nem érti…
Mitől lett itt minden kétkezi ember (munkás/paraszt) polgár? Mert azért ahhoz, hogy azonosnak tekintsük a polgárt az állampolgárral, nagyon műveletlennek (hogy mást ne mondjak) kell lenni.
Mivel itt nem használhatók a társadalomtudomány marxista terminológiái, Gyurcsány is ilyen ezoterikus megfogalmazást használ.
Lehet itt kutyapi…ázni jobbra-balra és le-fel. A proli félre van lökve és a karantén már teljesen (!) rázárult; hogy ilyen-olyan polgári csapatok miként és milyen eredménnyel küzdenek a koncért, a többséget már rég nem érdekli.
A demokrácia legnagyobb dicsőségére.
S az elvesztett 2014 után lehet majd parttalanul hülyézni a „népet”. Amely „megérdemli a rendszert”.
@iii: Itt a válasz:
"A rágcsálókat a fájdalomcsillapítók emberre ártalmatlan, ám a kígyók számára mérgező hatóanyagával, paracetamollal kezelik majd. A döglött napos egereket, helikopterről, kézzel és egyenként dobják majd le. A hüllőknek szánt eledelt szalagos ejtő szerkezettel landoltatják, hogy az fennakadjon a lombokon és ne érhessen le a talajra, az táplálékot ott kereső állatokhoz."
Megjegyzem, egy ilyen humánus ritkítás, idehaza is igencsakdenagyon elkélne:-) Jobbról-balra...
@Orica Középföldi: Pedig ugyanilyen szabad voltam eddig is :)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Ez nem a válasz. Miért mérgező számukra egy mezei fájdalomcsillapító? Persze, ha sok van benne, akkor értem. Ha megeszel 3 doboz Panadol, te is elpatkolsz. :P
Lehet ekézni Gyurcsányt, de ha jobban szétnézünk, a FIDESZ berkeiben is megvannak ám az igazi "húzónevek". Legyenek is, mert ez ebben az esetben bizony ellenük dolgozik.
Én a talán összekovácsolódó ellenzék helyében eléggé erősen rágyurnék ezekre a figurákra...
Fabius..
Magvas - támogatható gondolatokat írtál le.
Mindannyian támogatjuk (ez is ritka)
Az a nagy gond vele, hogy fleto vezér nem hogy elgondolkozna rajtuk, de el sem olvassa. Ha netán debreceni lefordítja neki,akkor szerinte ezt nem róla hanem-viktorról írtad...
Nagyon jó blogot szültél, gratulálok
és üdv
@iii: ha nem vagy elégedett kérdezz akkor ebben az esetben egy hüllőlógust, pythológust, esetleg egy balneológust, vagy fordulj orvosdodhoz, vagy gyógyszerészedhez:-)
@iii: Esetleg nem is a paracetamoltól döglenek, hanem ez valami egérízesítő hatású és a kígyók agyonzabálják magukat. Ez is lehet egy válasz:-)
Az a két tényállás, hogy a végletekig extrovertált Gyurcsány, aki mindenáron politikai közszereplő kíván maradni, valamint, hogy ő valójában Orbán Viktor hatalmának akar véget vetni, az ún. igazi köztársasággal, csak egyféleképpen valósítható meg: beáll Orbán szövetségesének.
Mindig és mindenhol egyet kell vele értenie, az ő és emberei kiválóságát kell hirdetnie: lubickolhatna, mint hal a vízben. És az eredménye is meglenne.
Az a két tényállás, hogy a végletekig extrovertált Gyurcsány, aki mindenáron politikai közszereplő kíván maradni, valamint, hogy ő valójában Orbán Viktor hatalmának akar véget vetni, az ún. igazi köztársasággal, csak egyféleképpen valósítható meg: beáll Orbán szövetségesének.
Mindig és mindenhol egyet kell vele értenie, az ő és emberei kiválóságát kell hirdetnie: lubickolhatna, mint hal a vízben. És az eredménye is meglenne.
@iii: "A paracetamol számos megfázás, influenza, fejfájás, ízületi- és izomfájdalom elleni szer alkotórésze, többek között Rubophen, Coldrex, Béres Febrilin, Neocitran, Vicetamol, Rhinoval, Miralgin, Saridon, Panadol."
@iii:

Bajnai is volt a Corvinuson. Nekem spec jobban tetszett, mint Fleto
De ez ízlés kérdése:)
@iii:

"Pedig ugyanilyen szabad voltam eddig is :)"

Te csak azt hiszed:))
Ha visszaolvasod Schiffert védő hsz-eidet, most már talán érezni fogod a különbséget.
Nemes egyszerűséggel izzadtság-szagnak nevezném.
De felejtsük el!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Az lehet, hogy tud olvasni de ő Fabiust is max. szimplán csak lehülyecivilezi. A poszt témájáról egyébként mostanában értekezett Olgicánál is a szektATV-ben. :)

atv.hu/cikk/video-20130219_gyurcsany_ferenc
@iii: bakker ez te vagy?? nem tudok most vitatkozni veled :)
"Ha egyetlen szóval kellene jellemeznünk a pénteki beszédet, azt kell mondanunk, hogy a miniszterelnök beszéde zagyva volt."

velemenyvezer.blog.hu/2013/02/25/ritkan_rossz_egy_orban-beszed_ez_az_volt

mire akartak utalni vajh?
@bella _ciao: szimplán, hogy opni pozitív, csak ilyet még sem írhatnak le ;)
Nincsenek munkahelyek, nincs közbiztonság és nem volt elszámoltatás sem. :(

Én arra szavazok aki ezt a három problémát ÉRDEMBEN meg tudja majd oldani.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Nem mondod! Gyógyszervegyész vagyok/voltam amúgy :).
@Orica Középföldi: Schiffert most is megvédem azok ellen a támadások ellen. Nekem nem ő az ellenfél.
@bella _ciao: bocsi, sokszor belefutottam már abba, hogy néha még én is elvesztem magamat a cikcakkos gondolatugrálgatásaim közben :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ettől még ül Schiffer feljelentése :)
@iii:

Gazdaságpolitikáról Bajnai is tud nagyon jól előadni. Szerintem speech kategóriában is fejlődött október óta.
@iii:

" Schiffert most is megvédem azok ellen a támadások ellen. Nekem nem ő az ellenfél."

Már senkinek se:)
@Orica Középföldi: Bajnait most néztem meg, azt az elődást nem láttam korábban. Minden tiszteletem Bajnaié, de Gyurcsány sokkal jobb előadó. Bajnai sótlan, nyökög, olyan Medgyessy-típusú politikus. Ettől lehet még kiváló vezető.
OFF

szánalom, összemosásból jelen, széljobbra kacsingatásból is
/hogyan ácsingózzunk a széljobb szavazóira, kis káté/

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130225_Embertelensegek_kicsiny_miniszteriuma
Nekimentek Simornak a békemenetesek is

hvg.hu/itthon/20130225_Nekimentek_Simornak_a_bekemenetesek_is

"Nem felejtünk és figyelmünk sem lankad, a civil kurázsi minden eszközével kitartunk egy széles körű utóvizsgálat eredményének megismerhetősége mellett. Leltározzunk és számoltassunk el ezen a területen is! A Jegybank elnöke előbb számoljon el, mielőtt a régi megbízói által már bizonyára jól előkészített új állását elfoglalná" - tették hozzá.
@iii: összevont letámadás, sunyi és alattomos módon, úgy igazi fityeszesen:

Nekimentek Simornak a békemenetesek is

Vizsgálatot kér Simor András távozó jegybankelnök ellen a kormánypárti Békemeneteket szervező Civil Összefogás Fórum (CÖF).

hvg.hu/itthon/20130225_Nekimentek_Simornak_a_bekemenetesek_is
@bella _ciao:

"gonoszkodol :))"

Tapicskolok benne:))
@iii:

Ez három tipikus arc.

Gyurcsány - nagyon tud beszélni, de nem feltétlenül tudja mit mond.

MP - beszélni nem tud, a tartalommal is van baj

Bajnai - nem egy szónok, de minden szavára oda kell figyelni.

Engem soha nem érdekeltek a szónoki képességek, bár belátom, hogy egy politikusnál nem hátrány:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Bájos kis OFF. Szerintem a kacsingatás helyett a mai napon inkább ez lenne aktuális. :)

hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=62235
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
OFF
Látod, ezért az ordas nyilas propagandáért mész megint a Tahótlanítás alá... :)
ON

Gyurcsány + a coci párt a szomorú múlt.
Ha nem tudnak továbblépni és elfeledni a saját sérelmeiket, az ország érdekébe egyet-kettőt hátralépni, akkor mi szívjuk meg. Igaz, a vége mindenképp az, hogy nem alkalmasak "elitnek", de ezt eddig is tudtuk.
Ahogy a narancsbolsi csürhe sem alkalmas egy ország vezetésére.
A jobbikkal meg végképp ne etessék viccölni, az hülye vicc...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Én meg azt hittem azon fogsz fennakadni, hogy miért tűntek el a zsinagógák faláról azok az emléktáblák, amelyeken annak idején a zsidók bocsánatot kértek társaik nemzet- és emberellenes bűncselekményéért.

Te nem úgy gondolod, hogy csak akkor lehet társadalmi megbékélés, ha a zsidóság hazai vezetői is hamut szórnak a fejükre. Ha megkövetelik a holokauszt elítélését és kimondhatják, hogy a magyar társadalom többsége közönyös és passzív támogatója volt a zsidók munkatáborokba hurcolásának, akkor ki kell mondaniuk azt is, hogy a pesti zsidóság többsége passzív volt az ÁVO-s kínzókamrák és a zsidó származású állami és karhatalmi vezetők, a magyar népet érintő kollektív leszámolás kapcsán.

Mindez ugye a mai emléknap kapcsán lehet igazán aktuális.:( Bár tudom, hogy errefelé az ilyesmi nem éri el az ingerküszöböt. Mármint, hogy bárkit is komolyan érdekelne a kommunizmus áldozatainak emléknapja errefelé.:(
elegem van a múltba révedésből,
elegem van az emberek hülyítéséből,
elegem van a zsigeri gyűlölködő politikusokból,
elegem van a képmutató emléknapokból
elegem van minden szélsőségből, legyen az vallási, politikai, gazdasági
@Orica Középföldi:
Nekem úgy tűnik, hogy Gyurcsány, amikor mondja, akkor tudja, de nagyon gyorsan elfelejti. Egy-két nap múlva már máson jár az esze, mást gondol, mást tesz.

Nekem a stílusa sem jön be.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: látva a fő partnereket, nem kérdéses a folyamat vége, éljen soká a államkommunista restauráció:

Origo: Lecsapna a kormány a Vodafone-ra?

Az állam a Vodafone magyarországi üzletének megvételén dolgozik - értesült az origo.

hvg.hu/kkv/20130225_Origo_Lecsapna_a_kormany_a_Vodafonera
@iii: akko meg mé engöm faggacc vidéki műszaki tahót? :-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Baromság"

Lehet, hogy ugyanezt gondolják egyre többen, amikor arra szólítják fel a magyarokat, hogy nap mint nap szórjanak hamut a fejükre?? :)
@quendelapo:

Erre értettem, hogy nem mindig tudja mit beszél:)
Nekem a tudást az átgondolt koncepció (stratégia), a kimunkált végrehajtás (taktika) jelenti.
@iii: "de Gyurcsány sokkal jobb előadó. Bajnai sótlan, nyökög, olyan Medgyessy-típusú politikus. Ettől lehet még kiváló vezető."

Gyurcsány számomra két dolgot már bizonyított a gyakorlatban:
1, jó vitatkozó, meggyőző szónok, vannak víziói;
2, a végrehajtási képessége 0, az -- elvileg -- sajátjai simán megfúrtak és elszabotáltak mindent.

Ehhez képest a megszeppent óvodásfejű Bajnai képes volt ugyanezzel az MSZP-frakcióval megszavaztatni, amit szükségesnek látott.
@quendelapo:

A fentiektől függetlenül tényleg kurva jól beszél, és a hallgatóságot többnyire nem nagyon érdekli az, ami engem.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem tudom, mert én nem vagyok magyar, én főleg ember vagyok és másod sorban európai, és a fejem tele a sok sok hamuval amit a rengeteg barom miatt már magamra szórtam kínomban.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Az állam a Vodafone magyarországi üzletének megvételén dolgozik"

Aha. És mégis, miből? -- kérdezhetnénk. Máris költjük az MNB devizatartalékot?
@Hottentottenstottertrottelmutterattentäterlattengi:

Hát a frakciónak nem is volt választása:)) Ugyanazt alkalmazta, amit OV, aláírás és kipofázás nincs.

Egyetértek a Gy-képpel.
Na ez Fabiusnak is tetszeni fog majd. :)

Félni kell, nem fog fájni

kapitalizmus.hvg.hu/2013/02/21/felni-kell-nem-fog-fajni/
@iii: hacsakúgynem:-) deazért valld be a láboskígyó is megoldás, a degecre zabálós változattal együtt:-)
@Hottentottenstottertrottelmutterattentäterlattengi: erre eddig vót pííz: MOL, E-on, Rába, simlicska és az emenbé kuszával ugrani készül, hisz varga is megaszonta.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: butafon és a Magor Állom kibevásárlási péntkőtési és állami mobil helyettesítő simlicska nem oligamarha varázslásról.

hvg.hu/kkv/20130225_Origo_Lecsapna_a_kormany_a_Vodafonera
@Hottentottenstottertrottelmutterattentäterlattengi: ha egy új állami felállítása befuccsolt, akkor megvesszük a vodát. telefoncég kell, bármiáron.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "zsidók bocsánatot kértek társaik nemzet- és emberellenes bűncselekményéért"

??? Csak nem Szálasi tetette ki ezeket a táblákat? Milyen bűncselekményekről hablatyolsz? Egyet mondjál, kíváncsivá tettél!

Hol volt ilyen tábla, mi volt ráírva, hol van ennek bármi nyoma?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: ahhát, demekkora kocog:-) nemelvtárstezsvírrokonyrákcsálló:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: semmi. itt olvastam. érdekes. és akkor a vodánál mi lesz a telkomadóval? ablakban?
@bella _ciao: csak utálnék a zonlájny píztárgépre, na meg a kassza pörgető e-útdíjra, ezek függőségi viszonyait be köll betonyolni, nehommá átlátható legyen a rendszer, nem kellenek a határokra szöges drótok. Minek, ha a szegregáció megoldható digitális elszigeteléssel, röghöz kötéssel, népnemzeti elhülyítéssel, egészségügyi Taigetosszal.
nem akarok gonoszkodni, de világot megfejteni csak az OPNI állandó lakói tudják, azok is csak gumiszobában...kényszerzubbonyban

egyébként az a világ amit meg lehet fejteni az egy keresztrejtvény és akkor annyi....minek foglalkozni vele (persze tintával)

brühühühü

a mai poszt kurva tartalmas és sok hozzászóló van bár nem igen tudtam kideríteni miről beszélnek...szó szót követ még akkor is ha nem "követ" és ha nem követ akkor hová megy? szóval OSCAR nagyságrendű a sok semmiért hatalmas ricsaj és zászló mintha levédiai évértékelő lenne...Hollywood is megfejtette a világot és kurva zajosan a világot elfelejtették megkérdezni...ők is

brühühühühü

csak így tovább: háziszárnyast sűlve nyárson és sok kenyérrel kitömve sóval borssal és petrezselyemmel ropogósra...így lenne valamiféle haszna bár ki enné meg amilyen rágós krokodilhúsa van
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

a láboskélgyő az a krokodil

mit fújod úgy föl?

ha nem túl öreg a farka húsa nagyon zamatos és finomra párolható...már ettem néhányszor

ti milyen farkat esztek itten?

brühühühühü
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

az milyen? a buzi kígyó hol szopja és hol dugja?

neked vannak már tapasztalataid?

brühühühühü
@Orica Középföldi: Na, ja. Én sem állítottam, hogy különösebben elegáns vagy vérdemokratikus módszerrel dolgozott. Mégis úgy lett, hogy az a szoci bagázs, amelyik a megelőző 6-7 évben jóformán csak véletlenül nem rontott el mindent, amihez hozzáért (és mindezt leginkább töketlenkedéssel, szabotálással és fúrással érte el), hipp-hopp megváltozott.
Ettől még nem fogom Bajnait szeretni, de ezt a teljesítmény elismerem neki.
mán megint kaja, beszerző kajakörútra indulék, mert ezt nem lehet kibírni :D
@Orica Középföldi: Ja, és a frakciónak volt választása: bedobni a törülközőt, hajrá előrehozott választások. És Gordon testvér megfogta őket a gyávaságukon és pitiáner kapzsiságukon keresztül. Gyanítom, sejtette, hogy akkor sem lesznek képesek dönteni és hát még másfél évig tuti a fizetés, aztán majd csak lesz valami.
@iii: Ásd egy picit magad bele a töribe és egyből nem fogsz hülyeségeket kérdezni. :)
@Hottentottenstottertrottelmutterattentäterlattengi:

" aztán majd csak lesz valami."

Lett, bakker. Tényleg nem hitték el, hogy belebuknak. Azt hitték, Fletó nyakába varrva mindent, megúszhatják.
Aztán meg azt, kicsit visszalépve, közben szubrózázva, visszajöhetnek.

Lassan kezdik felfogni, hogy amit látnak, az a távolodó vonat füstje.

Ps: Én szeretem Bajnait:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ja értem, normális választ nem tudsz adni. Bocsánat, hogy próbálkoztam.
@iii: Evidenciákkal minek terheljük a blogot?
....és te ki vagy, mi vagy, hogy tanácsokat osztogatsz Magyarország volt miniszterelnökének, egy párt elnökének?
Ő tett le az asztalra, te mit tettél?
@Felebarát: mondhat bár mit, a NER gépezete már beindult. Mi vagyunk a NER, minden ellenállás hasztalan.
@Cilka: és te? ;)
Erős a kezdés, lássuk a folytatást is.
@Cilka:

Hoppá. Kicsit elmaradtál. Ez a munkásőrstílus felejtős.
@Felebarát: Jaja ők is folyamatosan az ország érdekeiért tevékenykedtek, csak valahogy az Isten adta nép sosem veszi észre. :)
@Hottentottenstottertrottelmutterattentäterlattengi:

Most majd meglátjuk pártot szervezni és kampányolni tud-e?
@bella _ciao:

Már láttam ezt a képet. Ki is elemeztem:))
@Cilka:
Háááááát... azzal, hogy mit tett le az asztalra nagy dicsekedni való nincs. A posztban Fabius tökéletesen leírta, hogy egy erőtlen és reformokra, megújulásra képtelen kormány élén bacta el az időt és pénzt. Ez persze nem mentesíti a mostani majomhordát a tetteiért, bármennyire is szeretnék azt sokan.
Akiket pedig szintén Fletónak köszönhetünk, hisz megtett Piktorunk ilyen arányú győzelméért mindent... :(
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Hallom bombázásra fognak használni, ráadásul előtte kapsz a lámpaláz ellen lázcsillapítót?? DURVA!!! :))
@AKIsTUDATLAN: A 2010-es választások meg is mutatták ennek az előadásnak is az eredményességét. :)
Inkább dolgoznának nyugdíj helyett az egészségügyiek

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) felmérése szerint a szakdolgozók 67,7 százaléka kért mentességet a kötelező nyugdíjazás szabálya alól - közölte a kamara hétfőn az MTI-vel.
@Hottentottenstottertrottelmutterattentäterlattengi:
Csak az a baj, hogy ez nem Bajnai teljesítménye, legfeljebb ő ügyesen, taktikusan (ki)használta a környülállást.
A fityesz sokkal-sokkal visszább vett, mert hirtelen rádöbbentek, mennyire nem tudnának csinálni semmit abban a válsághelyzetben.(és azóta sem, mint ez napnál világosabb)
Megelégedtek Fleto csúfos bukásával, a szocik lúzer/töketlen/szerencsétlen min. elnök keresése igazolta, hogy az idő nekik érik, akkor is, ha semmit nem csinálnak.
A szocik demokraták, de a hatalmi harcban, taktikázásban mindenkor kisinasok a fityeszhez képest.
A szocik már 2006-ban a süllyesztőbe kerülnek, ha nem támad elő ez a Fletó a semmiből. (Azt pedig utólag nem tudhatjuk, hogy nem lett volna-e jobb az nekünk?)
És ebben a kifáradásban, vákumban jött a kisdobos, és nagyon jól csinálta.
@iii:
Csúsztatások, mellébeszélések, terelések és hazugságok SZÁRNYALNAK a szárnyas által...
Ezért lőttem ki.
Küzdj vele, ha mazohista vagy, rendszeresen megpróbálja a blogot szétverni ezzel a fostalicska dumával.
A kis agyukkal még mindig itt tartanak, heveny múltbamerengés.
Azt a kis apróságot nem szeretné felfogni (legalábbis terelni), hogy amíg a kis nyilaspöcsök parádézása mindennapos és tényleg gyűlölködnek, fröcsögnek, készségesen "felajánlják" mások leradírozását, addig a komcsik ténykedése max. csak a jelenlegi kormány politikájában jelenik meg, felidézve a "boldog '50-es éveket".
Persze a csúcsa, hogy volt KISZ titkárok, komcsi párttagok, spiclik, ügynökök vannak kormányon, szinte mind terhelt az átkosból. Na már most, ezek ellen érdekes mód nem tüntetett még soha a "harcos" jobbikunk.
Tudjuk, nem kell sok fantázia, miért...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ennyi, ugye nincs több kérdés, attól mert ifjonci a fószer, attól még igazi kommer/széljobb mentalitás

Nem indul vagyonnyilatkozati eljárás Zsiga Marcell ellen

A fideszes Zsiga Marcell kellő magyarázatot adott arra, honnan volt pénze házvásárlásra, a parlament mentelmi bizottsága ezért - kormánypárti szavazatokkal - úgy döntött: nem rendel el vagyonnyilatkozati eljárást - közölte hétfőn újságírókkal Rubovszky György, a testület KDNP-s elnöke.

hvg.hu/itthon/20130225_Nem_indul_vagyonnyilatkozati_eljaras_Zsig
@bella _ciao:
Legalább ettől a stratégától nagyobb a zsebcézár? Biztos azért favorizálja a temérdek pénzzel.-D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Evidenciákat nem szoktam megkérdezni. Rögzítsük, hogy nem tudod alátámasztani az állításaidat.

Jó, akkor én meg azt állítom, hogy a római pápa Auschwitzban volt őr.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Most mondd azt, hogy nem tűnik mindenki kültelki luvnyának mellette:
www.life.hu/legytrendi/20130225-a-85-oscar-dij-atado-voros-szonyegen-a-legszebb-es.html

Bocs, Fletóra ma nem tudtam ráizgulni. :DDD
@AKIsTUDATLAN: Igen, erre írtam, hogy van még hova javulnia a lendületes előadásmód területén.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "Ezért lőttem ki."

...és most hogy van: naponta elölről kell kezdeni a tahótlanítást?

csak mert kiesett itt nekem két-három hónap, közben legyalultam a böngészőtáramat, úgyhogy idén már megint látok minden tahót, érdemes kattintgatni? még nem vágom, mi változott, mi nem
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Annak ehhez semmi köze. Nép nem fogékony az ilyesmire.
Ellenben ha majd a vonakonda bármely tagja tud egy ilyet felmutatni, az előtt megemelném a kalapom.
@Hottentottenstottertrottelmutterattentäterlattengi:
Ne'ba! Egy nemzetközi multit akarnak idehaza felvásárolni?

MELYIK MARHA MONDTA, HOGY NINCS PÉNZ ITT?

No meg melyik marha ország lenne még a Földön, aki ekkora bődületes baromságba beleállna??

Aki ezt megteszi, azt azért életfogytosnak kellene azonnal nyilvánítani és követ töretni vele!

Hát bazz, ilyen ország nincs...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: mééé, kit köll nézni a tiedben, ott van néhány jó forma ;)
@Pantagruel: mindig új és újabb, hja aki takarítgat, az így jár :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem is, jobbat tudok: Vona Gábor volt őr Auschwitzban!

Nem hiszed? Keresd meg, evidenciákkal ne terheljük a blogot.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Óriási meglepetésként ért a dolog. Nembaj, ennek is lesz egyszer majd elszámoltatása, vagy így, vagy úgy.

@Pantagruel:
Bizony, naponta lekeverheted... Szerintem az élvezet miatt van ez így! :)

@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Hát, a közelbe sem jön egyik luvnya sem Charlizkához!
Az egereket meg a kígyóknak adjuk, úgyhogy csökken a konkurencia is! :D
@iii:
Hát, ha nem is ott, nem is őr... de...

www.youtube.com/watch?v=5WEnKNVTaEc

Az apja is befolyásos náci volt, ezáltal futott a családi nyomvonalon, mint nálunk a KISZ titkár ettársak...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: hát nekem Charlizka nem tetszett. ruha még rendben is volna, de a színésznő feje. a rövid haj jól áll neki, de én a helyében valami sötétebbszőke színre festetném a hajam, nem erre a díva szőkére. sokkal jobban nézne ki
Hát itt már tényleg csak a jobbik segíthet!:))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: jól néz ki :D

FORBIDDEN ACCESS

The reason you are at this page instead of viewing the graphic you clicked on is because the graphic was not placed locally on the website you were visiting. At RemnantofGod.org I've noticed an exceptional amount of links coming in from other sites that point to graphics on my site. This generates a bandwidth issue on my end.

If you're the webmaster that points to graphics on my site, why not just download them and upload them to your server? Not only will this speed your page up, it will speed mine up as well.

God bless
...Nicholas
Amúgy tényleg fecónak inkább a háttérben kellene maradnia.
Vele többet veszítenek,mint amennyit nyernek.
Igaz,hogy viktort még most is lenyomná egy vitában de ez már kevés.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Elnézést, direkt akartam valami vad példát találni. Én elnézem ezt a pápának, ő ugyanúgy volt HJ, ahogy nálunk mindenki úttörő volt meg kiszes, aki idősebb 40 évesnél.
@Hottentottenstottertrottelmutterattentäterlattengi: Nem Bajnai tartotta össze az MSZP-t, hanem a politikai kényszer.Ha ilyen nem lett volna Bajnai labdába sem rúg, de ha valami csoda folytán megválasztották volna normális keretek között, akkor ezzel a habitussal egy "középkategóriás MSZP-s vén róka" előbb-utóbb bekapja,kettéharapja,jól megcsócsálja, azután kiköpi, és Bajnai ment volna a lefolyóba.Ezt nem bántásnak szántam Bajnai felé, csak akartam éreztetni, hogy azokban a régi "szép" időkben más világ volt ám "MSZP-éknél". Mára változott a helyzet:Most igenis van keresnivalója Bajnainak, de azért ettől függetlenül legyünk igazságosak: Gyurcsány nem hülye és messze a legjobb kommunikációs képességekkel rendelkezik, a többi a fasorban sincs hozzá képest és ahhoz hogy idekerült nem elsősorban a teljesítménye, hanem az ellene nagyon sikeres karaktergyilkosság az oka.Ha valami csoda folytán a DK feltornászná a népszerűségét 4-5%-ra a FIDESZ le sem szarná Bajnait,hanem Gyurcsányozás menne nap mint nap mert rettegtek tőle.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Szerintem meg nem olyan vészes.
Ha valaki nagyon akar beleköthet.
Ez meg hogy náczik gyilkoltak,ki tudja.
Akár drazsé is szervezhette.
@kifordított nagyanyó: vedd úgy, hogy beléd kötöttem, amúgy meg fölös lenne, mert úgy is ismersz :D
politikus ne rontson, és én ezzel már kiegyeznék ;)
A szokásos jobbik fikázás mellett ez egy érdekes blogbejegyzés, aminek a végkövetkeztetésével nem értek egyet, de azért érdekes lehet az alábbi rész belőle.

"Annál tanulságosabb a másik alakulat, az Együtt! Látszólag ők ésszel rakják össze a programjukat („ők” alatt természetesen az Együtt „jobbik eszét”, a Haza és Haladást kell értenünk), ám ez csak látszat. A napokban már írtunk a Bajnai-féle stáb által nyilvánosságra hozott Bizalom – a jó kormányzás gazdaságpolitikája című (vita-)anyagról, ebben többek között így fogalmaztunk:

„Logikus, gazdasági szakmai szempontból teljességgel megalapozott anyag, amelynek alapján valóban kiváló gazdaságpolitikát és gazdaságfejlesztés lehet csinálni – Szlovéniában, vagy Csehországban.

Nálunk nem!

Hiányzik ugyanis ehhez a „humán erőforrás”: az a fajta kapitalista-polgári és közösségben is gondolkodó mentalitás, amely előfeltétele lenne egy, a szabad kezdeményezésre és hosszabb távra tervezésre épülő „gazdasági csodának”.”

(A teljes poszt itt olvasható: Steinmannok és Steinerek - progressziv.blog.hu/2013/02/20/steinmannok_es_steinerek)

Egy nem létező polgári-kapitalista mentalitást adottnak feltételező, annak hiányába bele sem gondoló program semmivel sem reálisabb, mint a Jobbik „Magna Hungaria Novája”: tök mindegy, hogy egy épület azért dől össze, mert a tervezői elfeledkeztek a tartószerkezetről és csak a (népi-mélymagyar) díszítőelemekre gondoltak, vagy pedig azért, mert olyan konstrukciókat és technológiákat terveztek be, amelyekhez a „kőművesbrigád” nem ért, az eredmény egyaránt katasztrófa lesz!"

progressziv.blog.hu/2013/02/24/az_orszag_elhagyasa_hazafias_kotelesseg?inapp=1
hmmmmm

Cséfalvay: kevesebb magyar menne külföldre

Cséfalvay Zoltán, az NGM államtitkára válaszában azzal vágott vissza, hogy 3 százalék alatt volt a de"elmúltnyolcév" kártáficit és az államadósság is csökkent. Majd elővette az "elmúltnyolcév kártyát": a reálbér sokkal kevesebb volt 2010 előtt, az államadósság magasabb volt, és a devizahitelesek problémáját egyáltalán nem kezelték.

Az államtitkár szerint csökkent azok száma is, akik el akartak vándorolni az országból. A Tárki kutatását felidézve elmondta, míg tavaly 19 százalék akart elvándoroni, addig ma 13 százalék. A hosszú távra kivándorlók aránya pedig 16 százalékról 11 százalékra csökkent
@kifordított nagyanyó:

Most őszintén, Viktort jelenleg ki nem nyomná le egy vitában? Bárkinek elég lenne meglóbálni a KSH meg az Adósságkezelő számait, a kommunista/imperialista EU elemzéseire már nem is lenne szükség...
Nos,ha mátr itt ez a téma.
Én ugye maszop szavazóból lettem egyenlőre jobbik szavazó.
Sokmindent elnézek a jobbiknak,mert sokat elnéztem a szociknak is,és türelmes voltam velük.Pedig kurva nagfy károkat okoztak.
Az Elkútrás után is bíztam bennük.
Úgy voltam vele,hogy elbaszták,majd helyrehozzák.
Hát nem sikerült nekik.
És szidhatok engem de ezért leszek türelmes a jobbikkal szemben is.
Persze sokmindennel nem értek egyet velük sem,de ahogy az eddigiek kormányoztak,na úgy ők is tunának.
@iii:

Nem erről van szó. Hitlerjugend tag egyszerűen ne legyen Pápa, szerintem ez elemi jóízlés kérdése. Ez a "fiatal voltam, kellett a pénz" duma elmegy sok foglalkozás esetében, de a Pápaság szerintem nem ilyen.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Az egy dolog,de egy ilyen jelentős presztízsveszteséggel bíró embertől ez egész jó lenne.
Persze az emberek még így is utálnák és a hülyébbje meg viktornak hinne.
@kifordított nagyanyó: a morális károkat amiket a sok sok idióta okoz, az azért gyorsan nem hozható helyre, és a példa mutatás az első. Amíg ez kimerül a bor és víz esetében, addig olyan politikai alakulat nem lesz, aki kizárólagosan egyedül jó megoldásokat tud szállítani, bármelyik oldal szélsőségei csak tovább rontják a helyzetet, ami már most sem túl rózsás.

A politika és diplomácia tényleges jelentése kell a problémák megoldásához, kompromisszum és együttműködés, a zsigeri politizálás, a gyűlölet csak a pusztulást gyorsítja csak fel.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ne legyél már finnyás!
Ha a Kertészek jobban bírják a Németeket,mint minket akkor te se válogass!:))
@bella _ciao:

Ne forgassuk csak ezt a kérdést sehová, 23 év alatt eleget forgattuk. Most legyen végre az, hogy nem a politikus szabja a feltételt, hanem az istenadta nép a politikusának.
Na, ha ismétlem valamelyik kommentet, akkor bocs, nem volt időm átfutni mindet.

Aki nem érzékeli, hogy Gyurcsány szakpolitikailag mennyire mást mond mond, mint a többi 'balos' ellenzéki párt, az képtelen felülemelkedni zsigeri gyűlöletén. (Ettől függetlenül lehet persze gyűlölni, de az elemzésünk ez esetben óhatatlanul félresiklik)

Szóval ha elvárjuk, hogy ne elhasználódott arcok akarják beadni nekünk az amúgy fenntarthatatlan társadalmi vízióikat, akkor jó lenne, ha:
1.) Legalább jelenlegi helyzetben képesek lennénk különbséget tenni a szar politikus szar vízióval vs. szar politikus élhető vízióval kombók között. Amíg a kettő között nem teszünk tudatosan különbséget, ADDIG NORMÁLIS POLITIKUS ÉLHETŐ VÍZIÓVAL NEM FOG ELŐÁLLNI, MERT ÖNGYILKOSSÁG, addig maradnak a fanatizált rajongói klubok.

2.) Az a bizonyos "nincs párja" 50% elkezdene 'technokrata kapitalistákat akarunk' attitűd szerint viselkedni, és felhagyna a 'utálom a politikát, mert elhasználódott arcok nyomják' attitűddel. Különösen, mert meggyőződésem, hogy a valódi baja ezeknek az embereknek még mindig az, hogy nem tartja el őket ingyé' a pártállam. Tudom, Fabius neked nem, meg még vagy 15 embernek az országban. Minket kettőnket beleértve.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Jó, de ne kenjük el a dolgot. Itt arról van szó, hogy Gábriel angyal szaktárs hazugságokat terjeszt.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ez kb. olyan mint, hogy pufajkás ne menjen miniszterelnöknek vagy netán MAZSIHISZ igazgatónak egy volt munkásőr??? ;)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ha nem is lehet mindent helyre hozni hamar az nem gond,de az életszívnvonal csökkenés megállítása már jó lenne.
Ahogy Csizsikpizsik írta a bőrön:Nem Kánaánt kell csinálni csak egy normális kiszámítható gazaságot/politikát.
@vitéz Thapóccay néma bárány:
Nem az a baj, hogy GyF-et kritizálja valaki. Én sem voltam mindentől oda. De:
Akkor sem fogadom el, hogy kiközösítsék a demokratikus közösségből, mert semmivel sem volt rosszabb, mint a többi. Egyetlen dologban tért el, hogy a vitában lesöpörte OV-t. Ezért "amortizálni" kellett.
@empatikus pszichopata: De csak azéret, mert Wittnernek köze sincs az ultrákhoz, és a jobbikhoz.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: A HJ-tagok jó része lehetett megvezetett, vagy szülő nyomás áldozata. DE
Amiért Ratzingert soha sem tudtam a fasornál közelebbről nézni, az egy egyszerű emberi gesztus hiánya. SOHA egyszer ki nem esett a száján az, hogy bocs, megvezettek, és elnézést mindenkitől.
@kifordított nagyanyó: Áááá dehogy is csak az érem másik oldala. :)
@kifordított nagyanyó: pontosan, normális kiszámítható és hiteles gazdaság/társadalom politikát kell csinálni. Hozzá teszem ez egyik pártban sincs meg egyedül, lehet megkövezni, de mindenki kell, kellenek az összes oldal emberei, akik tudnak és akarnak tenni valamit az országért.

A csodavárásnak és az államra ácsingózásnak véget kell vetni. A társadalmat felnőttként kell kezelni, mert nincs más út, hiába akar bármelyik párt is atyáskodni felettünk, ettől a problémák csak el lesznek halasztva, és a végén még nagyobb ára lesz mindennek.
@GeoCracker: Így akkor Brinkmann prof. és Derrick is bűnös lehet.:))
@kifordított nagyanyó: én leszarom mi volt valaki, nálam fontosabb, mit tesz és mit mond most, na ebben az elutasítottak körében, benne van kommer, széljobb, kiszes, stb-stb.
@Fabius:

Nnnnnnnnnnnna, itt volt az ideje egy jóízű Gyurcsányozásnak! Jólesett? Egészségedre!

Öööö... mi is a válaszod erre?
"Nem a politikát és ideológiákat vetik meg, hanem titeket politikusokat, akik azt csináltatok ezekből, amit."

Jahhhh!!!
LMP!
P.I.M.P!!
Szabó Rebeka, akit csúnyán eltávolítottak, mert félnek tőle!

Jó, legyen. De azért gratulálok.
Tudod, mit? Inkább Gyurcsány, inkább MSZP.

Arra a hatalmas nagy baromságra már nem reagálnék, amit az erős kézről mondtál. Alapíts pártot, képviselj egy nézetet egyedül, miközben a saját pártod se áll ki melletted! Próbálj meg úgy reformokat csinálni, hogy a parlamentben ülők nagyon nagy százaléka (de több, mint 50) ellened szavazna.

Mondjuk előbb próbálj széllel szemben pisilni és tényleg várnám az eredményt. Okos vagy. Csináld jobban! Gyerünk! Mert te aztán elfogulatlan (LMP - ja, nem, PIMP) szavazó vagy...

Ha nagyon gonosz akarnék lenni, akkor megkérdezném azt a KÖLTŐI kérdést (nem kell válaszolj!): ki rendelte meg ezt a cikket? Pfff...

Jóvanna, még válaszolnod se kell, mert tudod jól: én vagyok az a ballibsibibsibolsi bérrettegő, akinek a baloldal kimosta az agyát. De főleg Gyurcsány.
Az idióták.:
naczivadasz.com/?q=nem_a_meret_a_lenyeg
:))
Meg ez:
naczivadasz.com/?q=megint_megijedt_schweitzer_rabbi
Nem normálisak.
Természetesen az eredeti inzultust elítélve.
ez is kussban maradt, nem is értem miért, amit azért hozzá tenném, hogy ha kihalnak az érintettek, ettől még az ideológia az újakba is visszatérhet, biztosíték nincs, talán csak az, ha átláthatóbb viszonyok lesznek a politikában, és a nyilvánosság is megfelelő kontrollt tud képviselni:

Gyurcsányék nagyon megismernék az ügynökakták tartalmát

A Demokratikus Koalíció (DK) arra kéri a kormányt, hogy vegye elő, és érdemben tárgyalja az LMP által korábban benyújtott, az ügynökakták nyilvánosságáról szóló javaslatot.

hvg.hu/itthon/20130225_Gyurcsanyek_nagyon_megismernek_az_ugynoka
Sajnos mennem kell.
További jó mulatást.
@kifordított nagyanyó: Arról nem is beszélve, hogy a kommunizmus áldozatainak emléknapján mikor és ki fog egyszer elnézést kérni a magyar néptől??? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Közöm a Mazsihisz-hez? Felőlem úgy égetik magukat, ahogy akarják. Jó, ennyi erővel a katkók is... Ja és moszkvai nagykövet meg ne alkotmányozzon! :D
Az külön vicc, hogy a magyar jobboldal élcsapatának (LOL) teljesítménye egyelőre még a Pufajkásénak is mélyen alatta marad...

@Penivaldes: Tisztára! :D

@GeoCracker: Szimpla karrierista, ha Adolf nyer, most valami magas rangú náci nemtomki lenne...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: a fidesz hiteles gazdaságpolitikát folytat. államhitelest. cofides.
@Rufus78: Ezzel csak az a baj, hogy miért éppen GyF a dinó? Miért nem Kövér, Semjén, OV, Matolcsy stb. Mit jelent az, hogy elhasználódott? Ha az lenne, akkor a kutya se figyelne rá. De figyelünk mi is és Te is. Miért nem azon vitatkozunk, hogy mit mond? Miért azon, hogy ki?
@vitéz Thapóccay néma bárány:

Ehhehhehhehheeeeeeee...
Elhanyagolt országról beszélni a mostani helyzetben... több, mint ironikus.

Na nem szárnyaltunk, ez igaz. Több sebből vérzett a gazdaságpolitika, az igaz.

De basszus, legalább VOLT olyan, hogy gazdaságpolitika! Most csak ámokfutás van.

Elhanyagolt ország, eszem megáll. És egyet is értenék, ha 2010 februárját írnánk. De 2013 februárját írjuk, és ebben a helyzetben így beszélni, basszus... na mindegy. :)

Ami igazából nem baj, mert így a szétaprózódott LMP-re tudjátok adni a szavazataitokat 2014-ben te is meg Fabius is. És lesz még négy év, hogy szidhatjátok Orbánt. Azért ez is eredmény, teszem hozzá. :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Szerintem jobban jársz ha nem kezdjük el elemezgetni egy alkoholista vérkomcsi pufajkás "teljesítményét". :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Attól a magyar néptől, aki a legjelentősebb politikusának Kádár János elvtársat tartja?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: +++++1

"A csodavárásnak és az államra ácsingózásnak véget kell vetni. A társadalmat felnőttként kell kezelni, mert nincs más út, hiába akar bármelyik párt is atyáskodni felettünk, ettől a problémák csak el lesznek halasztva, és a végén még nagyobb ára lesz mindennek. "

Hát ebben kell most dönteni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Erre mondja a lelátók népe, hogy: "Nézzetek a táblára, azt' menjetek a picsába!"

:D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Az adott körülmények között Kádár egy reálpolitikus volt. Ha ez nem is tetszik sokaknak.
De akkor, ha ettől el is tekintek, Wittner Mári néni elől járhatna a jó példával. Első körön például elnézést kérhetne a TV-székház felgyújtatásáért.
De tudom, az idő közben ellopott Böbe-baba is valoldali komcsi gaz volt :-)

Egyébként a Kádár-rendszer bevezetődésének például akkor is voltak túlkapásai, ha még mindig kevesebb áldozatot szedett, mint az alternatívaként rendelkezésre álló Münich esetében. Viszont összevethető vitéz nagybányai tengertelen tengernaggyal, aki, vagy akinek a a nevében soha senki meg sem próbált elnézést kérni.
Viszont a szoborállítgatások kapcsán nem emlékszem Kádár-szobor avatásra. Pedig jól el lennének Horthy-val.
akinek esetleg lemaradt volna, ma faggatják simort. az egyik legszebb rész a közvetítésből:

" Elnézést Virág elvtárs, de ez az ítélet
Szentkirályi Balázs febr. 25. 13:15
A jegybankelnök meghallgatása után kiderült: a Simor elmarasztalásáról szóló bizottsági-határozattervezet ugyanis láthatóan már a meghallgatás előtt elkészült. A szocialisták ezen nagyon kiakadtak, és egy Simor érdemeit elismerő alternatív javaslatot mutattak be. Az előre megírt határozattervezetet Nyikos László, a bizottság jobbikos elnök is szóvá tette. "

no comment.
@Gyuri bá:

Jól írsz! De kicsit naiv vagy. :)

Hát nem tudod?! Mindenért Ferink a hibás. Még azt is a Nagy Kommunista Internacionálé intézte el, hogy anno a (a szintén komcsi, mi más?!) németek, angolok, franciák, amerikaiak stb. fogadják, meghívják a miniszterelnökeinket. Mert azok is komcsik. Érted már?

És igenis a szocik a hibásak! Pfejj, Puch és a többi, és főleg Gyurcsány a hibás abban is, hogy zsebcézárunk lett! Mert, pfejj, nem mondott le! Juj! (Igen, le kellett volna, mert Orbánnak akár fél évvel is több időbe telt volna, míg a Bajnai által két-három év alatt összeszedett növekedést ledózerolja.)

Itt a Fidesz mantra az ellenzéki gondolkodásban is és a fenti poszt nagyszerű példája ennek:

- pfejj, MSZP!
- pfejj, DK!
- Gyurcsányahibás!
- emúttnyócév!! (persze hangyaf...nyival árnyaltabban, de a lényeg ez)
- egyébként mindenki más jöhet!

Óóóóóóóóóóóó, amikor majd kormányozni kell(ene), jól jönnénk mi, MSZP szavazók, akik xyz%-kal bejuttattuk a pártunkat, ugye?! Addig viszont kuss a nevünk, senkinek sincs szüksége ránk!

(A gond tudjátok, hol van? Minden MSZP-DK-ellenessége ellenére a passzívok, a nem-pártválasztók is kiábrándulnak Bajnaiékból is, ha nem látják a valódi összefogás akaratát az ellenzékben, mert - minden ellenkező híresztelés ellenére - van még két demokrata párt az ellenzékben: MSZP-nek és DK-nak hívják őket. És általában az emberek ezt tudják is...)

Még egy gondolat, ami miatt felfordul a gyomrom lassan már az E2014 pávatáncától is: gyakorlatilag ugyanaz a programja alapja az E2014-nek, az MSZP-nek és a DK-nak is! Hol van már a tényleges tenni akarás és összefogás?!
@GeoCracker: Ha így látod akkor nyugodtan lehet azt is mondani, hogy Horthy vagy Szálas is reálpolitikus volt, bár ez meg neked nem fog tetszeni. :)
@Orica Középföldi:

Én eléggé azt gondolom vannak a szocik közt olyan arcok akik képesek lennének másféle politizálásra, ha nem kellene a bölények kihalása után még a gyászévet is kivárni mire szerephez juthatnak.

Egy Botka-Újhelyi-Kunhalmi-Tóbiás vonal másképp tudna föllépni és más morált is képviselne, mint BábAti és bölények.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ez a korábban értelmes ember is mostanra jobban járna, ha csöndben maradna, ekkora faszságot is kevesen tudnak mondani, azok is leginkább magyarok

Tőkés: "Ceausescu nagylelkűbb volt mint Ponta"

A posztkommunista visszarendeződés egyik aggasztó megnyilvánulása a Romániában felerősödött magyarellenesség - vélekedett Tőkés László európai parlamenti (EP-) képviselő, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács elnöke az MTI-hez hétfőn eljuttatott nyilatkozatában.

hvg.hu/vilag/20130225_Tokes_Ceausescu_nagylelkubb_volt_mint_Pon
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Horthy-t melyik hatalom ültette a helyére? Viszont tényedésének nem kis szerepe volt abban, hogy a szovjet csapatoknak nem kellett nagyon okot keresni az idejövetelhez.
Kádár az adott körülmények között a legkisebb veszteség volt.
Horthy és Szálasi az adott körülmények között az egyik legnagyobb. Következményei között pedig ott a Rákosi-korszak is.
De, mint íram, a hitvilágod megváltoztatása nem célom, és azt hiszel amit akarsz.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ha rám véloztál, beszéljük meg :-) Ha Tőkésre, akkor szvsz korábban sem volt értelmes :-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Van benne igazság. Nézd meg a mestert és tanítványát. :)

t7.hu/0bxz
@TransitB:

Egyik dinót sem mentesíti, hogy vannak mellette mások is. Tiszta sor, hogy a magyar politikai élet egy kibaszott Jurassic Park:).

Elhasználódott?! Azt jelenti az én olvasatomban, hogy olyan botrányok kapcsolódtak a nevükhöz, ami képtelenné teszi őket egy hatékony politikai kampány és kormányzás végigviteléhez. Akiknek a szavazói kevesebben vannak, mint az ellenzői, tehát bármilyen politikai formációban, amiben az adott "dinó" benne van, onnan többet visz, mint amennyit hoz.

Figyelném én meg vitatkoznék én azon, hogy mit mond, de közhelyeken (mint amilyen a poszt apropója), a saját politikai legitimációjának sulykolásán és orbánfóbián kívül semmi nem jön belőle évek óta! Én már azzal is bőven elég lennék / lettem volna, ha azt, ami "A" beszédben volt, következetesen betartja, de nem. A két év töketlenkedés (2004-2006), meg a majd' három év messiáskompklexusból eredő zsarolás saját maga pozícióban tartásával (2006-2009) sokkal inkább a számlájára írható, mint a "kurvaország", és sokkal inkább mutatja, hogy miért nem akarják nagyon sokan a kormányrúd környékén sem látni.

Lehetne belőle kurvajó háttérmunkás akár, de az meg nem akar lenni. Miért fájna az neki? Az elv a fontosabb, amit a DK képvisel (bármi is legyen az...), vagy Gyurcsány személye? Vagy akkor legyen kimondva, hogy a DK tényleg egy Gyurcsány Ferenc Fan Club, és nélküle az egész szétoszlik, mint a fing.

Mert ilyen kimondások is előre viszik ezt a posványt, ezt az állóháborút, amit az ellenzéki pártok vívnak egymás ellen, és amivel egymás szavazóit zsarolják, és amitől Orbán tapsikolva vihog gyönyörében. Pedig régi mondás: "Duguláselhárításra néha az is elég, ha az ember felkavarja a szart"...
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):

"gyakorlatilag ugyanaz a programja alapja az E2014-nek, az MSZP-nek és a DK-nak is! "

Na azért ez nagyon nagyvonalú mondat:)))
Egyébként ma, most már nem az alapról, hanem a konkrét programról van szó.

És itt, a nincstől az általánoson át a konkrétig minden van.

Ugye nem gondolod komolyan, hogy egy Szekeres-féle gazdasági programot ma bárki esélyesnek tud találni?
Szinte minden területre tudok hasonló példát mondani.

Azt értsd meg, nem a szoci szavazókkal van a baj.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: @GeoCracker: az utolsó mondatra hívnám fel a figyelmet:

Egy tájékoztatási sorozatot indít a kormány, hogy tudatosítsa az országban, hogy mit ért el a kormány. Az első ütem négy hétig tart: minden magyar háztartásba propagandakiadványokat juttat el, online, óriásplakát és újságkampányba is kezdenek. Az akciók költségeiről a kormányszóvivő nem akart nyilatkozni.

hvg.hu/vilag/20130225_Tokes_Ceausescu_nagylelkubb_volt_mint_Pon
@Gyuri bá:

"Itt volt a lehetőség nektek, 3 év alatt mit értetek el?"

És ti mit értetek el, ha már itt tartunk?

A szétszakadt MSZP már elért eredmény?
A 15-16%-ra bekövült támogatottság már eredmény?
A változatlan elutasítottságotok és a máig fennálló bizalomhiány már eredmény?

Vagy mi az amire ilyen rettentő büszkének kell lenni?
@Fabius:

Ajvé:))
Elég messziről látod.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Lehet, hogy földhözragadt vagyok, de én abból ítélek, hogy hanyadikán kell mennem előlegért...
@Fabius:

BábAti nem a bölények bábja.
árnyalódik a kép itt is:

"Az ELTE BTK nincs egyedül a bajban" - felháborodott a kirúgásokon az Oktatói Hálózat

Az Oktatói Hálózat tagjai felháborodással fogadták az ELTE BTK-n megkezdődött kényszernyugdíjazások és elbocsátások hírét. "Ez a lépés egyenes és régóta előre látható következménye a múlt év decemberében az Országgyűlés által elfogadott költségvetésnek" - közölték.

hvg.hu/itthon/20130225_Az_ELTE_BTK_nincs_egyedul_a_bajban__felh
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):

És mi lenne a "tényleges tenni akarás és összefogás" a te olvasatodban? Hogy az MSZP most is úgy jó, ahogy van, és a többiek igazán vehetnék megtiszteltetésnek, hogy fenntartások nélkül betalicskázhatják a szavazóikat az MSZP alá, és kalauzhalakként marakodhatnak a koncon, ami kihullik az MSZP fogai közül? Hogy csak mert az MSZP (amelyik többször bebizonyította, hogy a saját belharcai még az ország érdekénél is előbbre valók) a legnagyobb, azért már joga van diktálni a többieknek? Nem az lenne mondjuk egy összefogás alapja, hogy mindenki felad valamennyit az egyéni ambícióiból (igen, az MSZP meg a DK is!), hogy a torzsalkodás helyét végre valami közös szerveződés vegye át?

Lehet, hogy az MSZP a legnagyobb ellenzéki párt még mindig, de egymagában pár megélhetési politikus további közpénzinfúzióján kívül semmit nem fog tudni elérni 2014 után.
@Orica Középföldi:

"Ugye nem gondolod komolyan, hogy egy Szekeres-féle gazdasági programot ma bárki esélyesnek tud találni? "

Az a baj, hogy ezt komolyan gondolja. De ettől sokkal nagyobb baj, hogy ezt a szocik is így gondolják, és tényleg hiszik.
@bella _ciao: "merjünk nagyok lenni :)) "
Knosszi olvasatában: Merjünk nagyit Enni! :-)
@Orica Középföldi:

De, BábAti a bölények, konkrétan Puch Laci bábja.
@bella _ciao:

kiscsoportos óvoda...ezek assziszik bármit is el lehet ezzel érni? semmit még nevetségesebbé válnak pedig már a végső hahahahaha határait régen áthágták

gazdasági eredmény nulla

süket és ugyanakkor hazug duma a hülye emberek meg eszik mint rágógumit, hát fullaggyanak meg tőle

brühühühühü

olcsó bolhacirkusz semmi más
@Fabius:

Láttam milyen ingerülten dobálta Olga(?) elé a programokat MA.
Én biztos, hogy felcsaptam volna a helyében, és egy dologba belekérdezek.
Kurva gyorsan kiderült volna, hogy meztelen a király:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

menny a kurva anyádba ezzel a baromságoddal is

és nyald is ki

brühühühühü

mennyetek a picsába dolgozni, termelni és kirúgni a tolvajokat
bazdmeg
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Minden nap kapok. Hol ettől az oldaltól hol a másiktól. A megsértődés sokkal könnyebb út a gondolkodásnál :-))
@Fabius:

ezt csinálni és nem csak mondani kell

kis ellenbéka meg molinó acéllemezből a parlament összes bejárata előtt és felgyújtani belűl amikor plenáris ülés van?

brühühühühü
@Fabius: ez de szép lett :D
"A megsértődés sokkal könnyebb út a gondolkodásnál"
@rodeo36:
kár az épületért. mustárgáz, azt ki lehet szellőztetni.
@Fabius:

"De ettől sokkal nagyobb baj, hogy ezt a szocik is így gondolják, és tényleg hiszik."

Ezt árnyalnám. A szocikat sose érdekelte, hogy mi van az írott programban. Ma is ez él, ha nyerünk, azt csinálunk, amit akarunk/ amit a helyzet hoz/ amit a koalás partner kizsarol.

Az a bajom velük, hogy semmi valóságképük, pedig tényleg nagy a szar.

Botkában egyetértek.
@Fabius: hinnnye, valami készül :D

Az MSZP szövetséget ajánl a szakadár LMP-seknek

Mesterházy Attila, az MSZP elnöke nyílt levelet írt Jávor Benedeknek és Szabó Tímeának, a Párbeszéd Magyarország tagjainak.

hvg.hu/itthon/20130225_Az_MSZP_szovetseget_ajanl_a_szakadar_LMP
Egyetértésem. Nem az ideológiával és a politikával van bajunk, hanem amit műveltek vele a morális aljadékok.

Én majd akkor hiszem el a megújulást, amikor szépen sorban kiállnak és elmesélik, hogyan töltötték a pártkasszát, hogy kezeltek hűtlenül, hanyagul, hogyan pacsiztak le a Parlament folyosóján tuti bizniszeket. Hogyan bréjsztormingolták ki a választók totál hülyének nézését, megvezetését a népszerűség érdekében.

Vállalva a következményeket, a börit akár. Azt nevezném felelősségvállalásnak.
@Fabius: Persze a csapásokat kapunk, apásokat adunk senem rossz:-)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

brühühühü

egy a sok senki között...az aki hordja ugyanolyan hibás mint az aki megtervezte és aki megvarrta

kalap szar, sok rongy és csinnadratta bumbumbum

már nem bánom meg soha hogy nem láttam...persze a filmeket sem mind egy kaptafa

sohasem tölteni csak lőni és győzünk hurrá a miénk a galaxis is meg a kutyaszar az út szélén

művészetről sohasem volt ott szó csak a szar között kapargatva lehetett kevésbé büdöset találni

kkkkkkkkkkkkkk
Jah és oldják fel az olajügyek titkosítását!!!!!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Na ettöl fog majd igazán felállni a szőr Fabius hátán. ;))
@rodeo36:

Mi a baj? Eszement pikírt vagy.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nekem spec. van amitől ugyan ez történik a jobbiktól, fidesztől meg a többieknél is, de szerintem Fabiusnak is van ilyenje ;)
@Husz_János_Puszita:
jaja. kéz a kézben a gripen ügylettel, meg a többi 70-200 évre titkosított sazrsággal.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Mesterházy próbál kezdeményezően fellépni egy olyan dologban, ami az ő kezdeményezésével nem érdekel senkit.
@Fabius:
"Én eléggé azt gondolom vannak a szocik közt olyan arcok akik képesek lennének másféle politizálásra, ha nem kellene a bölények kihalása után még a gyászévet is kivárni mire szerephez juthatnak."

Botka pont nem.
Családilag bölény.
Amúgy meg egy tulok.
@Secnir: csak utánozzák a nagyokat:

XVI. Benedek búcsúzóul titkosította a Vatileaks-dossziét

XVI. Benedek motu proprio apostoli rendelkezést bocsátott ki a konklávé szabályairól, amelyben a bíborosi testületre bízta a pápaválasztás időpontjáról szóló döntést. Az egyházfő titkosította a Vatileaks-dossziét is - közölte hétfőn a Szentszék szóvivője.

hvg.hu/vilag/20130225_XVI_Benedek_bucsuzoul_titkositotta_a_Vati
@Fabius: szerinted kikosarazzák bikicsunájt? ;)))
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):
Szárnyalhatna mára az mszp akár 40 %-kal is, ha a leprásaikat kitennék végre egy lakatlan szigetre. A látszata sincs meg annak - kivéve Lendvai Ildikót, aki már belefáradt a sok ökölharcba - hogy képesek lennének egy lendületes, radikális baloldali politizálásra. Ezzel a garnitúrával ülnek a kispadon már három éve ahelyett, hogy kb. a bukta utáni második kongresszusukon egy huszárvágással megszabadultak volna a kolonctól.
Gyurcsányról pedig sokszhor elmondtam a véleményemet, ilyen közegben, ahol a sajátjai ütik a fejét vissza ahányszor kidugja, mai ésszel talán a lemondás lett volna a jó megoldás, Ha viszont lemond 2006-ban, akkor azért gyülölné mindenki ma is, hogy beszart és gyáván otthagyta az országot szétdúlva vekkervikinek szabadgarázdálkodásra.
Megpróbálta kihozni a szar helyzetből,meg a szar párttársaiból ami még menthető, így azt nem hányhatjuk a szemére, hogy már hét éve egy futóbolond kezére játszotta az országot.
@Fabius: tartok tőle, lószar sem lesz itt, nem hogy értelmes összefogás és kormányzás, mintha mi alkalmatlanok lennénk erre, mi csak zsigerileg tudunk működni, csak gyűlölet és rajongás van a repertoárunkban.
Majtényi a HÖK-listáról: "bűncselekmény történt"

Nem vitatható, hogy bűncselekmény történt az ELTE BTK hallgatóinak listázása során – mondta Majtényi László volt adatvédelmi ombudsman az ATV Szabad szemmel című műsorában.

hvg.hu/itthon/20130225_Majtenyi_a_HOKlistarol_buncselekmeny_tor
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nono... én omentán mindenkit nagyívben leszarok... és csomagolgatok:-)
@Orica Középföldi:

remélem megengeded?

undorodom, lehet?

brühühühühü
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: amennyire majtényit semmire se tartottam, ez a szent bolond lassan kalapemelős lesz nálam...
@Secnir:

de acuerdo

brühühühühü
@rodeo36: te csak unortodoxorodj:-) és igyál rá 2 veder tekilát, egyél 3 sármánycombot, és oszd az észt, nem leszel messzirőlgyött ámber akkorsenem:-)

mink meg majd hányunk helyetted:-)
Giró-Szász: tájékoztatási akciósorozatba kezd a kormány
Többlépcsős tájékoztatási sorozatot indul a héten. Minden háztartás brosúrát kap.

hvg.hu/itthon/20130225_GiroSzasz_akcio

Uram!!!!! mit vétetten???? Már megint??????
Tavasszal a sok traktor is hajtja a benzinárakat
Amióta hetente kétszer jelent be árváltozást a Mol, csak emelkedtek az árak.

JJahhh a sok turbós Lamborghini benzinestraktor... marha.
"Agyonvertek egy megyei képviselőt Ukrajnában"
hvg.hu/vilag/20130225_kepviselo_agyonver_ukrajna

Apa! Elkezdődött! Ja? Nem itt????? Kár.
@Orica Középföldi: kiskonténer. bőrönd már kevés lenne, de sose lehet tudni, mi mehet...
@rodeo36:

"undorodom, lehet?2

Elég nyilvánvaló volt:)
"Ismeretlenek halálra verték a dél-ukrajnai Herszon megyei tanácsának egyik kormánypárti képviselőnőjét – hozta nyilvánosságra hétfőn a helyi sajtó.

Olena Masinszka ütések nyomaival teli holttestét egy családi ház melletti emésztőgödörben találták meg. A Régiók Pártjának színeiben politizáló, 45 éves képviselő két napja nem válaszolt a telefonhívásokra, ezért lánya bejelentést tett eltűnéséről.

Tavaly októberben a kelet-ukrajnai Luhanszk megyében vertek agyon egy, az ugyancsak a Régiók Pártjához tartozó városi tanácstagot."
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Azért érdekelne, hogy Te például mennyire vagy érdekelt ebben a "kommunizmus áldozatainak emléknapjában"?
Párttagok a családban nálad is?
Tudom, csak azért, mert belülről akartak bomlasztani...
Mert én azt látom, hogy volt KISZ, MSZMP prominensek, tagok, funkcik rinyálnak a legjobban most, azok, akik a leginkább érintettek voltak és a rendszer támaszaiként akkor emberek életéről döntve kaszáltak el sorsokat, lehetetlenítettek el családokat.

Nem rinyáltunk mi ezen, a családunk, pedig anyám "mindössze" ezért nem tanulhatott tovább, nagyapám ezek miatt lehetett elismert nyomozó helyett egyik napról a másikra segédmunkás, konyhán, miután a "nagy fekete autó" elvitte.

És???

Veled, a most fennhangon vonyítókkal hol baszarintott ki így a rendszer?
Mert azt látom, hogy akiket megszívattak akkor, azok összeszorították a fogukat, eldünnyögtek egy "qva vörös anyátokat" és keményen dolgoztak a családjukért, magukért.

Akik most fennhangon böfögnek "a kommunizmus áldozatainak emléknapján" kik is ezek?
Orbán?
Kövér?
Pokorni a spicli faterjával még nem volt?
Egy vicc, hogy ez nektek ünnep, ezekkel az emberekkel... Végül is még Pozsgay ettárs megemlékezés hiányzik mára.
Persze, ha úgy érzed, hogy összetartoztok, akkor lelked rajta, megérdemlitek egymást!

Szégyenfolt, de a legnagyobb szégyen, hogy azok, akik kihasználták az országot ANNO a saját érdekeikért, most ugyanazok vezénylik a "megemlékezéseket". Hiába no, családi business ez!
Szánalmasak vagytok, zabáljátok a hulladékukat, kétpofára és még szeretnétek is sajnáltatni magatokat.
Gyurcsány:" Sokan szakértő kormányra vágynak, sokan ennek csapdájában vergődnek. A szakértelem filozófiai keretben értelmezhető csak." Miért érzem ezekben a mondatokban az elnéző mosolyú, vállveregető kioktatást? Számomra inkább szónoki nyomatékokat jelentenek, szándékolt "aranyköpések" gyanánt.
Találva is érzem magam, mivel olyan világban, amelyben a mindennapi lét fenntartása a tét, nekem senki ne emlegesse csupán filozofiai lózungnak az ország szakmai kormány létezésének igényét.Most minden a gazdaságról kéne, hogy szóljon egy kormány működését illetően. Az, hogy nálunk ez nem így van, abból a drámai gazdasági süllyedésből látszik, amelynek tanui vagyunk.
A szakmai kormányzás szükséges voltáról álljon előttünk Olaszország példája.
Monti miniszterelnök kb. egy éve olyan kormány élén áll, amelyben egyetlenegy politikus sincs jelen. Fő feladata volt az olasz államcsőd megakadályozása, mely célkitűzés sikeres volt.
A Berlusconi kormány kártékony regnálásának következményeit kellett rendbehoznia, mely kizárólag szakértőkkel volt lehetséges.
El lehet azon gondolkozni ezek után, hogy mi a fontos egy ország életében napjainkban.
Az ideológiák, a politikai hatalom fenntartása és az ellenzék csatáiban vergődni, vagy egy országot kivezetni a romlásból kizárólag szakmai kormánnyal?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: kurvajó lesz, amikor nullára redukálódik a vellanyszámla... se tévé, se családi sör, hús bűzlik a kútban, este gyertyagyújtás, kommunikáció nyitott abalakon, a szomszéddal üvöltözve. De megvédtük a zembereket a mocskosmultitól...
Gyurcsány védelmére: ő legalább kiszállt az MSZP-ből, új pártot alapított a csupasz semmire. Vagyis az elvei mentén CSELEKEDETT, így joga van pofázni is akár. A polgári, nyugatos értékrend, amit képvisel, a legprogresszívebb a jelenlegi pártok közül.

A Fidesz legéppuskázta, az MSZP összekötötte a bokáját, aztán hátba szúrta. És még mindig állja a sarat. Simán lehetne róla akciófilmet forgatni.
@Mariann19: nálunk is volt szakértő kormány:))))

a pufajkás horn kormányát monták annak:))))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: keblemre, nincs mit hozzá tennem...

Olasz választások: megugrott a tőzsdeindex az első eredményekre

Az olasz állampapírok hozamcsökkenéssel, a milánói tőzsde erős növekedéssel reagált hétfőn arra az első exit poll eredményre, amely szerint a balközép vezet az olasz parlamenti választásokon.

-----------

Nem tér vissza Berlusconi - szárnyalnak az olasz piacok (2.)
Megjelentek az első exit pollok Olaszországban.

www.portfolio.hu/gazdasag/nem_ter_vissza_berlusconi_szarnyalnak_az_olasz_piacok_2.180253.html
más aspektusból: reggelente a penel elé borított összefagyott meddős szénkupacból csákánnyal vágjuk kia a füleskosárba valót. Közben néhány izgága szomszéd fejébe is beleszalad a csákányél. Vállunkon felhordjuk a füleskosárban a tüzelőt, majd a betyártűzhely vascsövét kitoljuk a kis kerek energiatakarékosan kialakított fortocskán, oszt bedurrntunk izibe, és felül főzzük a hamisgulyást, alul dugdossuk a sízoknyis tappancsunkat egy kis melegért. A salakot elegánsan kibasszuk az ablakon, majd nyugovóra térünk, bízva abban, hogy a széngáz talán ezen az éjszaján még megkegyelmez. Elalvás előtt hálaimát rebegünk ÁRTUNK ÉS oBÁNUNKNAK, HOGY MEGSZABADÍTOTT BENNÜNKET A GÁZSZOLGÁLTATÓ, a fűtőművek nyerrészkedő terrorjától és mosolygunk: hu az anyja mindenit, de jó nekünk...
@Vitéz László:
Bokrost a szádra ne vedd! :))
Csak a harmadát szorította ki, mint Kusza Szem és máig azzal riasztják az ecceri narancsbirkát!
Az meg bólogat...
@Vitéz László: A Horn kormány és Bajnai kormánya is szakértőinek mondható, némi politikai beütéssel. A Horn kormány a Bokros csomaggal elért egy, a stabilizáció felé tartó országot, úgy is adta át az Orbán kormánynak. Bajnai is egy válságos helyzetben tartotta életben a gazdaságot, horribile dictu meg is mentette a legrosszabbaktól.
Igaz, hogy nem látványos, hatásvadász módszerekkel dolgoztak, de a drámai helyzeteket sikerült feloldaniuk.
Itt az utolsó csapás az energiacégekre
Nem lehetne több munkát külsős cégeknek kiszervezni, és a föld alatt futhat minden új vezeték

index.hu/gazdasag/2013/02/25/szocialis_kozmutorveny/
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: @Mariann19: :))) horn pufajkás komcsi ügynök gyufa:)))

a szakértő:)))) igen iggen ez nagyon vicces !

akkor drsmitt és drmatolcsi is szakértő:)))) sőt drkása drorbán is
Zsiga kimagyarázta a házvásárlást
A mentelmi bizottság úgy döntött, nem indít vagyonnyilatkozati eljárást a képviselő ügyében.
index.hu/belfold/2013/02/25/zsiga_kimagyarazta_a_hazvasarlast/

Miskolcon már postaládáában a röplapok. Szentem bárány holnap már beszkennelve közzétesz eagyet...
bevégeztetett, nagyon meglepődnék, ha nem matócsni lenne a befutó, a terep előkészítve és megdolgozva, ó jeeee, így mulatunk sej haj mink itten

"Matolcsy sem okozna negatív piaci meglepetést" - ezt mondják Londonban

Valószínűleg Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter sem okozna intézkedéseivel negatív piaci meglepetéseket, ha ő váltaná Simor Andrást a Magyar Nemzeti Bank (MNB) élén - vélekedtek hétfői helyzetértékelésükben londoni pénzügyi elemzők

hvg.hu/gazdasag/20130225_Matolcsy_sem_okozna_negativ_piaci_meglepe
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Lehagytad a napi adag kábszert (pálinka)...

"„[H]a a párttag nem dolgozik, nem eszik vagy nem alszik, akkor valamilyen közös szórakozásban vesz részt, olyasmit csinálni, amiből arra lehetett következtetni, hogy valaki magányra vágyik, vagy éppen céltalanul sétál: meglehetősen veszedelmes dolog volt.” (Orwell: 1984, 93.) Ha valakit azon kapnak, hogy megpróbál kibújni a részvétel alól, akkor az számíthatott a Gondolatrendőrség látogatására. Az úgynevezett sajátélet a Párt szemszögéből veszélyes és megengedhetetlen, mivel az esetleges üres perceikben az elvtársak elgondolkodhatnának a rendszer tényleges működésén és fellázadhatnának.
A Pártnak meg kell akadályozni minden olyan szerveződést, amit nem ők hoznak létre. Miért? Egy olyan szervezetnek saját szabályrendszere lenne, saját vezetővel, és saját értékrendszerrel. Ez megengedhetetlen, mivel egy ilyen csoportosulás már egy újabb kis királyságot alakítana ki a felsőbbrendű rendszerben. A szerveződés központi alakja a csoport számára egy hasonlóan fontos vezető lenne, mint a Nagy Testvér, aki így nem ’a’ vezető lenne, hanem csak egy vezető. Így a totalitárius világ összeomlana.
Végül a szépművészet ellenőrzése az, amit még hivatalosan megemlít a Párt az Igazság minisztérium feladatai között. Igen fontos feladatuk, hogy könyveket írjanak és átírjanak. Az átírás annyit takar, hogy a régi irodalmi műveket az újbeszél szavaival átdolgozzák. „Chaucer, Shakespeare, Milton, Byron – csak újbeszél változatban létezik majd, ami azt jeleni, hogy nemcsak más lesz írásainak értelme, mint ma, hanem éppen az ellenkezője.” (Orwell: 1984, 62.) Sőt a prolik számára külön írnak regényeket, újságokat, dalokat, zenét és verseket. Létezik külön osztály, amelyik a pornográf irodalommal foglalkozik – aminek olvasása csupán a prolik ’kiváltsága’. Ami érdekességnek számít, hogy a dalokat és verseket gépiesített eljárással írják.
Az újbeszél alapelve az, hogy minden olyan szót, amit eretneknek tekinthető egyszerűen eltörölnek. Azonban ez még nem fedi teljesen a lényegét, mivel az elérendő cél az, hogy a lehető legkevesebb szó maradjon meg. Mint ahogy Syme megfogalmazza: „[m]i pusztítjuk a szavakat,… nemcsak a rokon értelműeket, hanem az ellentétes értelműeket is” (Orwell: 1984, 60.) Rövid időn belül minden dolgot, érzelmet csak egyféleképpen lehet kifejezni. Egy idő után már egyetlen párttag sem fogja tudni, hogy valaha is volt valamilyen más jelentése az adott szónak. Orwell példájával élve, olyan szó, mint ’rossz’ nem fog létezni. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy nem tudják majd valamire azt mondani, hogy rossz, hanem egy kis csavarral fejezik ki. Hiszen a ’jó’ megmarad, amivel ki lehet fejezni ugyanúgy a rosszat egyszerűen egy tagadószó beiktatásával. Így a ’rossz’ ’nem jó’ lesz, ami közel sem egyezik meg jelentésben. A ’nem jó’ nem azt fejezi ki, hogy rossz csak azt, hogy nem jó: vagyis nem rossz… bár nem is jó."
@Spániel: ez nem apokaliptia...rögvalóság. menj el Farkaslyukra, vagy ózdra... esetleg kérdezd Fabiust
@Spániel:
Én nem, de szeretem, ha hölgy igen! :))
@Mariann19:

Természetesen GyF-nek igaza van. A szakértői kormány programja is meghatározott ideológiailag, akár tetszik, akár nem.

Bajnaiék mostani programját pl. az eddigi legliberálisabbnak minősítik.
Ez nem zárja ki,hogy a programot valóban szakértők vezényeljék le, és ne politikusok:)
@Spániel: Én asszem igen, mert már egy zabszem se fér a valagamba:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Kis kéjenc!
Azután a három maréknyi után már egy szem sem??? DURVA... :))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ennyire nem akartam megideologizálni a kérdést, de ha akarod, leveszem a polcról és újra elolvasom és melléteszem a Szuperpempőt:-)
Néhány dolgot meg kellene gy.f. rajongóinak (és ellenségeinek is) érteni.
Nincs kirekesztve sehonnan. A többi párt egyszerűen azt nézi (és ehhez joguk van)érdemes-e vele összeállni? Hoz-e annyi szavazatot amennyit visz? (azt, hogy visz, jól jelzi a népszerűségi listák kb. utolsó helye) Ha 10-15 %-on állna nyilván nem hagynák ki, de 1-2 %-ért totál hülyeség lenne közösködni vele. Ha egy kedves-szimpatikus gyerek lenne1 %-on (akivel bukni nem lehet szavazót), érne egy 1-2 listás helyet a támogatása. De így?!
Ráadásul ezért a kétes értékű támogatásért kapnának egy örökmozgó-hiperaktív majmot, aki kurvára nem tudna a támogatásának megfelelő szerepet vinni. Állandóan kibeszélne, szembemenne a kommunikációval, ripacskodna, intézkedne.
Amíg nem szorulnak rá nem állnak össze vele. Nem azért mert csúnya, szem-kilövős bácsi, hanem mert több kára van, mint haszna.
@Orica Középföldi:
Kint dolgozom ügyfélnél, beléptem közben, erre ledobtam az ékszíjat, hogy óránként ezzel a szar dumával próbálja a blogot megint rombolni, terelni!
Gondolom most elment koszorúzni. Csak nehogy Pozsgay ettárssal egyszerre koszorúzzanak.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nem olvastam, de várható volt. Marcellka a nagy keresztyén presbiteri egyházfi... ami lássuk be sajnálatosan megegyezik a proli terminológiával: senkiházi szaralak.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: varnyú a varnyúnak....megaztán miket mesélhetne a bizottságban többiekről ez a zsigagyerek
@bella _ciao: Hogy Simor milyen bankelnök volt, azt szerintem tudja a világ összes bankja, de a mi rendőrségünk csak most fogja kideriteni.
A mi "nagyjaink" csak mások alázásában, karaktergyilkolászásában tudnak sikereket felmutatni.
@Orica Középföldi:
Gyurcsány:" A szakértelem filozófiai keretben értelmezhető c s a k ."
Orica:"A szakértői kormány programja is meghatározott ideológiailag."
Nem nehéz a két állítás különbözőségét látni.
A Gyurcsányi állítás a kormányzásból kizárja a szakmaiságot, a Te állításod szerint az ideológia és a szakmaiság párosa létező egység.
@KÁTÉó53éúétr6: pedig pályafutásuk alatt megtanulhatták volna dicső politikusaink, hogy tanulják meg tisztelni, elismerni ellenfeleiket arra az esetre, ha kiderülne, milyen rohadt szemétládák a barátjaik.
@Vitéz László: Reagálásodból úgy tűnik, hogy eltértél az eredeti tárgytól, és pártpreferenciádnak megfelelően kezded el mindkét oldal politikusait minősíteni.
Ne haragudj, nekem ez nem egy egészséges vita tárgya, parttalan csörtének nem vagyok híve.
Bocs.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: szijártónak is van némi magyarázhatatlan többlete mostanában
@Mariann19: :)))) pártpreferencia:))))) jóóó viccc

minden politikus bűnöző !

minden párt mafia, azaz bűnszervezet !

amugy nem igazán párbeszédnek szánom a kommentyeimet...
max jol esik ha megdícsérsz mijjen szellemes vagyok...
de más nem érdekel:)
@Mariann19:

Teljesen félreértettél engem is.
@Mariann19:

Eegen, miután a szocik kétszer belelavíroztak egy államcsőd közeli helyzetbe, előkapták a Bokrost és a Bajnait. Harapást szőrivel. Mondjuk most legalább nem kapnak elő semmit, inkább odavetik prédának a jegybankot is.
@Vitéz László: "amugy nem igazán párbeszédnek szánom a kommentyeimet...
max jol esik ha megdícsérsz mijjen szellemes vagyok...
de más nem érdekel:) "

hádenemvagyaz:-)))) a monyó lógjaid megszoktuk. csak az a gond, hogy sokkal értelmesebb vagy, mint alilyennek előadod magad. volt néhány elszólásod... persze az is lehet és megengedett, hogy akkor a kutyád elorozta a klaviatorturát:-)
@Husz_János_Puszita: akkor volt a sublódban bajnai, meh bokros... mosmeg mivan? egy orbán II. a fakóból?
@Spániel: Szijártó a többletet összefutsalozta a kalória-csokipénzből. ne bántsd. ártatlan bárány ez farkasfogakkal:-) a koncot nem adja.
Egymilliárdért veri a mellét Orbán Viktor
A fiatalokat maradásra, a nőket szaporodásra buzdítja a kormány. Meghirdetik a Vállalkozó, a Kreatív, a Gyógyító, a Zöld Magyarországot és a Működőképes egészségügyet.
www.origo.hu/itthon/20130225-tajekoztatasi-akciosorozatot-mediakampanyt-indit-a-kormany-az-eredmenyeirol.html
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: ha lóg az összes politikus akkor majd előbújok az álarc mögül és segítek nektek országotépíteni !

addig meg jól xórakozok a hitvány rohat büdös komcsi náci birkák kínlódásán !

a legviccesebb a diktatúra ! jajrá mogyorók ! jajrá nácik !
@Vitéz László: Kedves László! Te egy nagyon szellemes ember vagy!
Ezzel az elismerésemmel egyidejűleg önző módon elintéztem a mai napra szánt jó tettemet is az emberiség érdekében.
Így megfelel a szitu?
@Husz_János_Puszita: "Mondjuk most legalább nem kapnak elő semmit, inkább oda vetik prédának a jegybankot."
Mennyiben van kompetenciája a szociknak a jegybank "oda vetésének" ?
@Mariann19: @Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: szerénység. a szerénység az mait legjobban szeretek magamban !
@nedudki74: Én mégis azt mondom, hogy a demokrácia mércéje lesz az is, hogy el tudunk-e fogadni minden demokratát partnernek. Olyan politikai kultúrát (ma új korszakról beszélnek)kell teremtenünk, hogy abban még a Fidesz is meg fogja tanulni, hogy másokkal is szóba kell állni. Nem tudom, mitől jobb ha Juhász Péter határozza meg kivel nem, mintha OV, Schiffer, vagy akárki teszi azt.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"Semmit senemondj."
De mondok, Neked ne mondanék?
Bár most inkább kérdezni szeretnék, mert az imént azt olvastam, hogy csomagolsz folyton-folyvást.
Megrémítesz! Hová-hová?
@Vitéz László: Én is ezt szeretem Benned, azt a nemes tulajdonságodat, a szerénységedet.
Maradjál is ilyen!
@Husz_János_Puszita: de most nem az MSZP van kormányon. aki meg kormányon van tólük miért nem kéred számon ugyanezt? pedig a tételük sokkal nagyobb
@KÁTÉó53éúétr6:

Ki mondta, hogy rajtuk nem kérem számon?
@Mariann19:

Tudtommal most nem a szocik kormányoznak, a megjegyzés értelemszerűen nem rájuk vonatkozik.
Azért az (is) érdekes, hogy amíg Orvbánékat kell/lehet fikázni, addig tart az egyetértés, utána meg..vízözön?

mensevik, még mindig!
index.hu/bloghu/progressziv/2013/02/24/az_orszag_elhagyasa_hazafias_kotelesseg
"Ne feledjük: akik elmennek, azok legtöbbje maradna, ha lenne értelme, ha ez egy értelmes ország lenne, ha azok vinnék itt a prímet, akikben ott a képesség és a szándék egy értelemmel vezetett és teljesítményalapú Magyarország megszervezésére és vezetésre és nem azok, akik előbb szép hazugságokkal elámítják a naiv néptömegeket, azután pedig jól megszedik magukat a kárukra. És akik ma elmentek, azok közül számosan vissza is fognak majd térni, ha megérett a helyzet egy „nyugatizált Magyarországra”, ha Magyarországon már olyan rossz lesz, hogy az emberek – a szavazók – nagyobb része már akár az értelem szavára is kész lesz hallgatni…"

Hm, végig is olvassam, vagy ölég eddig (és netovább:-)?
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Juszt sem szűmolom össze (nem is tudnám, annyiszor), hogy hányszor szóltam arról, miszerint pozitív és nem negatív jkampány kellene. Nem a leváltás, hanem a kit helyette az érdekesebb.
@GeoCracker: Ld. feletted, a múltad végképp feletted? (pénz)Költői kérdés..
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): A múlt azt mondja, hogy nem térnek vissza.... A többség nem tér vissza.
Nem csak hozzánk, sehova. Ellenkező esetben kiürülne amerika. S kenuba szállna ausztrália.

Egyszerűen azért, mert a kivándorlók gyökeret ereszetenek, az utódoknak meg szinte semmi kötődése nem lesz az anyaországgal.
@GeoCracker: Majd, ha nem mensevikként írom, amit:
magyar-irodalom.elte.hu/sulinet/igyjo/setup/portrek/jozsefa/hazam.htm

"S mégis, magyarnak számkivetve,
lelkem sikoltva megriad -
édes Hazám, fogadj szivedbe,
hadd legyek hűséges fiad!

Totyogjon, aki buksi medve
láncon - nekem ezt nem szabad!
Költő vagyok - szólj ügyészedre,
ki ne tépje a tollamat!

Adtál földmívest a tengernek,
adj emberséget az embernek.
Adj magyarságot a magyarnak,

hogy mi ne legyünk német gyarmat.
Hadd írjak szépet, jót - nekem
add meg boldogabb énekem!"

1937. május (vagy 2013 idusa?) gyarmatisták előnybe'!
@Spániel:
brühühühü

nem...és ráadásúl nem is érdekel mint sok minden más sem

egyébként amit írtam fenntartom

mi nem teccik belőle? súgd ide
@GeoCracker: Izrájel, óh, Né, pöknek kovásza!"

ismeretlen tádzsik költő
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
"A kormány azt akarja kommunikálni, hogy "az elmúlt két és fél év eredménye az, hogy Magyarország ma jobban teljesít, és nemcsak az előző kormányoknál, hanem sok európai országnál is".

Mint pl a görögöknél, meg öööööö... a görögöknél.
@Orica Középföldi:

te meg? élvezed vagy csak akkor ha nem olvasol bele esetleg ha aznap nem kapod?

brühühühü

tudod ez a szájkaraté sem teccik és néhány hsz olyan, hogy rogain kell utána literszámra
Már, ha az teljesítmény, hogy a kisebb hokedliről kisebbet is estünk. :DDD
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: bugs bunny alias Bugsee

mielőtt pörköltté válsz...egészségedre

én annyira nem vagyok messziről jött, hogy sokan el sem tuggyák képzelni

én már összeállítottam egy lehetséges új kormányt teoretice de nem mondom el egyelőre hadd izzadjanak a zokosok akik orto dox ok

leírtam és becsület alapon nem változtatom

brühühühü
Te, izé, nyúl ippeg..nem Te ajánlgattad Galli kulát nemrégiben?
"A római parti mobilgátat meg fogják építeni, szögezte le Tarlós István főpolgármester az erről szóló sajtótájékoztató elején. Ha véletlenül nem épülne meg, akkor a felelősség azokat fogja terhelni, akik a kavicson sétáló halakat hiányolják, utalt a környezetet féltőkre. A tájékoztatón elhangzottak miatt Caligula is pördült néhányat a sírjában."

index.hu/belfold/budapest/2013/02/25/tarlos_nem_vagyok_caligula/
És: "Tarlós közölte: annak érdekében hogy a területre a gát megépítése után ne lehessen lakóépületeket építeni, törvénymódosítást kezdeményez."

Után, érted, után, wazze!
Az megvolt amit a jobbikos NYikos mondott a Simor alázáskor?

index.hu/gazdasag/2013/02/25/nem_sikerult_szetszedni_simort/

Nézzétek meg a videót, mond érdekeset az ember. Politikai lejáratás, agyagba döngölés, meg hogy ő nem Simort, hanem a szakmát védi. Korrekt a csóka.
@Fabius:

Baszkiiii, éppen most akartam ugyanezt ideírni! :o))

Tényleg nagyon korrekt volt Nyikos!
(ennyit a Jobbikos "fóbiámról"...)
Kissé más:
hvg.hu/itthon/20130225_Szijjarto_12millio_vagyonnyilatkozat

" A földesúr, akinek sérvig
emeltek tönköt, gabonát,
csákányosokkal puszta tért nyit,
szétveret falut és tanyát.

S a gondra bátor, okos férfit,
ki védte menthetlen honát,
mint állatot terelni értik,
hogy válasszon bölcs honatyát.

Cicáznak a szép csendőrtollak,
mosolyognak és szavatolnak,
megírják, ki lesz a követ,

hisz „nyiltan” dönt, ki ezer éve
magával kötve mint a kéve,
sunyít vagy parancsot követ."
@Husz_János_Puszita: kérlek, nézd el, ha félreértettelek
@Fabius: Na látod én az ilyen jobbikosok miatt is szimpatizálok velük, bár ezt gondolom nem nehéz kitalálni.:)
@Husz_János_Puszita: Azért lett kérdés, mert a megelőző mondatodban a szocikról beszéltél.
A jegybank és a tartalékok felhasználása veszélyes játék lesz. Sajnos - ahogyan tudom - komoly nemzetközi szabályok nem korlátozzák az igénybevételt, kivéve egy kitételt. Eszerint a devizatartaléknak fedeznie kell a rövidlejáratú adósságot abban az esetben is,ha egy éven keresztül nem sikerül megújítani, a ppiacról finanszírozni a lejárt adósságot.
Na, ez viszont masszívan papírforma:

"A kommunizmus nem csak a múlt, "mindaddig újra és újra szembe kell néznünk vele, amíg a köztünk élő kommunisták ezt nem teszik meg, és nem ismerik el saját felelősségüket abban, hogy tönkretették az országot" - közölte a Fidesz-frakció a kommunista diktatúra áldozatainak emléknapján, hétfőn.

Azt írták, hogy a kommunisták és volt szövetségeseik közül a legveszélyesebbek azok a képmutatók, akik "ma naponta sunyi módon fogalmaznak meg kiáltványt a demokráciáért és köztársaságért".

hvg.hu/itthon/20130225_Koztunk_elo_sunyi_kommunistakra_figyelmez

Kérdésem: és tessékmá' mondani kezicsókolom, azok a komenisták, akik a kormánypárt sorai között, vagy annak holdudvarában ücsörögnek, azokkal mi a helyzet, he?!
@Fabius:
Már másoltam a linket.

Érdekes....
@Csaknézek...: Azok a bátrak, akik nem félnek szembenézni múltjukkal, tudhatnók!
"Orbán arról beszélt, hogy ma egy olyan országot kell építeni, ahol senkit sem lehet hátrányosan megkülönböztetni neme, származása, vallása, politikai nézete, nemzeti vagy nyelvi hovatartozása miatt" és
"A nemzet együtt érző szívvel és a hála gondolatával hajt ma fejet az áldozatok emléke előtt"- ja, együtt érzek, vagy csak elírtam vóna és mégis inkább együttérzek vélük??
@Csaknézek...:

Ja, és ha már a "múlttal való szembenézés":

Khm, ügynökakták...?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"Na látod én az ilyen jobbikosok miatt is szimpatizálok velük, bár ezt gondolom nem nehéz kitalálni.:)"

és hogy állsz Gyulával?
Bassza megA 85 éve s anyám ma kapott a nyufigtól egy kis tacepaót, hogyaszonygya, nyilatkozon már, hogy korkedvezményes nyukdíjban van e, van e mellékesen munkaviszonya, mer akkor uccu de izibe jelencse be, mer ha nem akkor jogalaptalanná vlik a nyukdíjára, valamint, nem e akaraja e szolgűlati jűárandóságát esetleg szüneteltetni... Ez beszarás... ennyire hülyék ezek? 85 éves mebereket ilyen szarral molesztálni? Kaffka harsányan röhög a sírjában...
bocs aaz elütésekér, de elöntötte a szar az agyam...
Világ Proletárjai Egyesüljetek!

Előre! Ma a baloldalt az proletárok ellenségei irányítják! Farkasok vannak a Bárányok közt!

Még nincs minden veszve! Meg lehet tisztítani a szocialista pártokat az oda alantas módon, hazugságokkal beszivárgó nagytőkés kapitalista burzsóá elemektől, akik a dolgos munkásnépet félrevezetve, imperialista fasiszta egyeduralomra törnek, az emberek vad nacionalista érzelmeit felkorbácsolva és egymás ellen uszítva az elvtársakat!

Ki a szoci pártokból a gyártulajdonosokat, a bankárokat a kereskedő élősködőket! Ma ezeket a pártokat a dekadencia és protekcionizmus posványos mételye fertőzi! A tisztességes dolgos verejtékből élő munkásembernek érdekeit elnyomó népirtó terroristák, foglalják el az őket megillető helyeket a parlamentben (gulágban)!

Világ Proletárjai egyesüljetek! Ne hagyjátok, hogy az érdek-képviseleti egyesületeitekbe olyanok szivárogjanak be, akiknek az az érdeke, hogy minél jobban kihasználjanak benneteket!

Előre! Rendületlenül! Elő a sarlót és kalapácsot!

Munkásököl vasököl, oda csap, ahova köll!

Ezek az anti szociális elemek, társadalmunkra bomlasztóan hatnak! A politikai hulliganizmus biztosítja a korrupció melegágyát és az erkölcstelenség elharapózását!

Nincs más megoldás! Fel kell számolni az imperialista törekvésekre törő fasiszta nézeteket valló szubcensziákat a szocialista életben!

Társadalmunk szociális létbiztonságának megőrzése érdekében, érvényesíteni kell a proletár testvériség szellemét, a társadalmi egyenlőséget!

Bolsevik nép! Egyesüljetek a mensevik burzsoá elnyomók ellen!

Idézem dicső nagy vezetőinket! Ez a harc lesz a végsőőő!

Mindenkinek joga van a munkához! Ezért a kapitalista szempontú automatizáció ellensúlyozni kell, tehét társadalmi létbiztonságú munkaelosztást ki kell eszközölni!

A szükségletek állandóak, de a munka mennyisége lecsökkent a termelés felgyorsulásával!

Újra internacionálé kell! Már nem elég a 3x8 óra! Mától proletár testvéreim, a 4x6 órát kell bevezetni, hogy eltűnjenek az éhező munkanélküli naplopó tömegek!

Testvéreim! A megoldás a kezetekben van! Munkás ököl vas ököl, oda sújt ahova köll! Nincs más megoldás jövőnk és jogaink biztosítása érdekében, mint a munkás osztály hatalmát visszaállítani!

Előre! Rendületlenül és rettenthetetlenül!

Pomegájcse...
@TransitB: ezekről a szép elgondolásokról ugyan kérdezd már meg az uccai eccerűt...
@Mariann19: ahová kívánnak... melegebb éghajlatra... de még csak előcsomagolok... legalább még fél év...
@Mariann19:

Fogjuk mi még szeretni az IMF-et. :D
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

A köztrágyaság megdöglött, a nemzettől idegen rendszer, hazugságra épült, a köztrágyaságpártiakkal együtt a történelem szemétdombjára való.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): ez az ország velejéig romlott. amit az elmúlt huszonévben aljasságot el lehetett követni ezzel a bamba néppel, azt minfd elkövették. Legalább két generációnyi időtáv kell ahhoz, hogy itt legyen valami változás, vagy egy nagy büdös ősrobbanás. ennek az esélye a jelen geopolitikai helyzetben nulla. akinek esze van, az fut, minta nyól... és nem kiemelve, de nem nem megemlítve, ennek a kútmérgezésnek a fő előidézője tevékenyen személy szerint íOrbán, szervezetileg a Fidesz-Jobbik, nem elhanyagolhatóan a széplélek liberálisok éws a vekejükig megalkuvó tespedt seggbenéző szocik.
@Con Storm:
Ez szép volt! De tényleg! Komolyan!
Orbán Piktor beszédét hallottuk 2024-ből, a XXXI. Pártkongresszusról.
Szép is ez...
@rodeo36: tudom. a te kormányod hajója az imbolygó hollandi legénysége:-) kardal vállappal, mezőszopránnal:-) meg ne bántódj:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Olyan kishitű tucc lenni! :)
2 generáció?
Apránként hajlok én is az "egy hét alatti" megoldásra!
Kicsit nagyobb vérveszteség, de...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Szerintem lenyom az öreg Wagner-ral, ha így folytatod!
Oszt kapkodhatod a fejed.
Ja, a Klubrádión Szőnyi András.
Nagy fej az öreg!
Érdemes hallgatni...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

A Simort védő Nyikossal szimpatizálsz, Zagyvával nem. Jól étjük?
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Az vesse rája az elsű követ, aki még nem volt követ! Két nagy, három kicsi meg egy zacskó kavics lesz..
@quendelapo:
Hááááát... Valamit félreérthettél, attól tartok! :)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

Valakinek a temetésünket is ki kell fizetnie. Drága mulatság az.
hvg.hu/itthon/20130225_Javor_egyelore_haritja_az_MSZP_kozeledese
http://video.xfree.hu/?n=hetfield2|84a60674fd298a303f6cd6a774bc6140&vcim=Turul.turul.h%E1turul:%29%29%29#videoloc
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Izé, há turul!
http://video.xfree.hu/?n=hetfield2|84a60674fd298a303f6cd6a774bc6140&vcim=Turul.turul.h%E1turul:%29%29%29#videoloc
2017

"Így zajlott a kommunista elszámoltatás

Magyar kommunisták tömegét kínozták és börtönözték be 1949-től 1953-ig másik magyar kommunisták. 1953 után a rendszer megpróbált szembenézni önmagával, de a vádlók sokszor ugyanúgy bűnösök voltak, mint a vádlottak. Rákosi Péter Gáborral és Farkas Mihállyal vitette el a balhét, Kádár pedig Biszkut küldte Rákosi és Gerő ellen."

hvg.hu/itthon/20130225_Igy_zajlott_a_kommunista_elszamoltatas
És akkor Orbán vb-döntőbe juttatta a fociválogatottat
2013. február 24., vasárnap, 17:45
Szerző: hvg.hu

Először Matolcsy György, majd Orbán Viktor kezdett el 20 éves ciklusokról beszélni, miután nem alakulnak jól az aktuális mutatók. Úgy tűnik, a kormánynak sokáig kell várnia a növekedés beindulására, de arra késznek is mutatkozik. Kövesse a tündérmese folytatását a hvg.hu-val!.

hvg.hu/gazdasag/20130224_Es_akkor_Orban
Na Virág Elvtárs! Itt a tanúvallomása... adja csak vissza! Ez az ítélet.

"A fideszes honatya az [origo]-nak elismerte, hogy az elmarasztaló bizottsági határozat tervezetét előre behozta az ülésre, de azon még az ülés közben finomított. (Ezt a verziót cáfolja, hogy az ülésteremben nincs nyomtató, Puskás pedig nem ment ki az ülésről közben.) Azt is elmondta kérdésünkre, hogy a felmentő, a jegybank működésében súlyos hibát nem találó állásfoglalás tervezetét nem hozta be a terembe.

Az alelnök azonban hibát vétett az eljárása során, mert a bizottsági tagok nem kapták meg írásban a kétfajta tervezetet, csak szóban tájékoztatták őket, ezt pedig az Országgyűlés házszabálya nem engedi. Erre figyelt fel Veres János szocialista képviselő, aki a hibára hivatkozva egy szünet beiktatását kérte a bizottság elnökétől."
"A z egyik képviselő, Font Sándor az MNB elnökének pökhendiségét kérte ki magának."

A tetű a kutya nyakába akarta rakni a pórázt? :-)
A NÖVEKEDÉSI PÁLYA KULCSA:

LÓHÚST ESZIK A VILÁG !!! :o)

2013.02.21 15:49
Lóhús a kebabnyárson: már Ausztriában is áll a bál

Ausztriában eddig három olyan termékben találtak lóhúst, amelyeken
azt nem tüntették fel összetevőként - közölték az osztrák
élelmiszer-biztonsági hatóságok.
2013.02.20 21:01
Lóhúsbotrány: rákaptak a lóhúsra a franciák

Meglepő hatás váltott ki a lóhúsbotrány Franciaországban: az
elmúlt hetekben 10-15 százalékkal nőtt a lóhúsfogyasztás a lóhúst
forgalmazó hentesek szövetségének adatai szerint.
2013.02.19 10:14
Lóhúst találtak a Nestlé készítményeiben is

A világ legnagyobb élelmiszeripari vállalata, a svájci Nestlé is
marhahúskészítményeket hívott vissza Olaszországból, Spanyolországból
és Franciaországból, miután lóhús nyomaira bukkant bennük.
2013.02.17 18:35
Lóhúsgate: a Der Spiegel szerint 1600 tonna mélyhűtött készételbe
került kevert hús

Csaknem ezerhatszáz tonna, lóhússal kevert marhahúst tartalmazó
mélyhűtött készétel került forgalomba az utóbbi hónapokban az Európai
Unióban a lóhúsbotrány középpontjában álló francia cég révén - írta a
Der Spiegel című német hetilap vasárnap egy brüsszeli kimutatásra
hivatkozva. A Der Spiegel szerint az Európai Bizottság adatai alapján
2012 novemberétől 2013 januárjáig összesen 1596 tonna lóhússal kevert
marhahúskészítményt tartalmazó mirelit készételt szállított le a
megrendelőknek a Tavola nevű luxemburgi vállalkozás, amely a
lóhúsbotrány középpontjában álló francia Comigel leányvállalata.
Németországba a teljes mennyiség közel tíz százaléka, összesen 144
tonna jutott. A termékekből szinte az összes vezető német
élelmiszer-nagykereskedelmi cég vásárolt, és így csaknem valamennyi
országos élelmiszerbolt-hálózat arra kényszerült, hogy kivonjon
lasagne- és cannelloni-készítményeket a forgalomból. A januárban
kirobbant botrány nyomán indított németországi vizsgálatok kimutatták,
hogy a francia cégtől függetlenül is keveredett lóhús hivatalosan
marhahúst tartalmazó termékekbe. A hét végén két brandenburgi cég
közölte, hogy bizonyos marhahúskészítményei lóhúst is tartalmaznak,
így egyes gulyás- és ravioli-konzervek is eltűntek a polcokról. Az RTL
berlini és lipcsei utcai dönerárusok termékeit vizsgáltatta be,
vasárnapi beszámolója szerint a húsz minta közül egy tartalmazott
lóhúst. Német politikusok a botrány nyomán a húskészítmények
címkézésére és a termékhamisításra vonatkozó szabályok szigorítását
sürgetik. A szövetségi kormány mezőgazdasági és fogyasztóvédelmi
minisztere hétfőn egyeztet a tartományi szakminiszterekkel egy
úgynevezett nemzeti akciótervről, amelyben a lóhúsbotrány
tanulságaiból következő intézkedéseket foglalják majd össze. MTI
2013.02.15 12:48
Lóhúsbotrány: 13 országban 4,5 millió készítmény került forgalomba

Tagadta pénteken a vádakat az európai lóhúsbotrányban a francia
kormány által megvádolt Spanghero francia beszállító cég. A gazdasági
csalások ügynöksége szerint a lóhússal kevert marhahúskészítményekből
13 országban mintegy 4,5 millió adag került forgalomba.
2013.02.14 20:27
Lóhúsbotrány: tudtak a huncutságról a franciák

Az európai lóhúsbotrányban érintett francia beszállító, a
Spanghero tudta, hogy lóhúst adott el marhahúsként a Findus nevű,
fagyasztott hústermékek előállítására és nagybani forgalmazására
szakosodott svéd vállalat francia alvállalkozójának - jelentette be
Benoit Hamon, a gazdasági, pénzügyi és külkereskedelmi miniszter mellé
rendelt francia fogyasztóvédelmi miniszter csütörtökön.
2013.02.14 11:29
Dagad a lóhúsbotrány: már a németeknél is felbukkant

Németországban is találtak lóhúst fagyasztott
lasagne-készítményekben, ezért az áruházak elkezdték leszedni az
érintett termékeket a polcokról.
2013.02.13 06:56
Lóhúsbotrány: vágóhidakat zártak be Nagy-Britanniában

Nagy-britanniai vágóhidakat zárattak be kedd este rajtaütésszerű
vizsgálat keretében a brit élelmiszerbiztonsági hatóságok az egyre
nagyobbra duzzadó lóhúsbotránnyal összefüggésben.
2013.02.10 12:09
"Kicserélhették a címkét" A franciákat mószerolják a
lóhusbotrányba keveredett románok

Több román élelmiszeripari szakember elutasította azt a vádat,
hogy román vágóhidak marhahúsként exportáltak volna lóhúst.
2013.02.09 17:55
Lóhúsbotrány: feljelentést tettek a Romániából származó hús miatt

Európai méreteket öltött szombaton a Nagy-Britanniában kirobban
lóhúsbotrány, miután a marhahúsos készítményként árusított, ám
nagymennyiségű lóhúst tartalmazó élelmiszerféleségeket
Nagy-Britanniában forgalmazó svéd vállalat francia beszállítója
Párizsban feljelentést tesz a romániai vágóhidakról származó hús
miatt.

1
2
>
>>
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Nekem középiskolában a földrajztanárom férje volt Rajk egyik titkára.
Egy házban laktunk, egy végtelen jó fej, nagyon jóindulatú ember volt és orbitális kommunista! :D (Szóval velem azután végképp jól elvolt... Oroszból jártam párszor hozzá korrepetálásra, reménytelen dolog volt, mindketten így ítéltük meg... :( A németet meg én magyaráztam neki...)
Mellesleg egyik híres, nagyon híres magyar tornászleányzó édesapja volt - le akalappal előtte, emberileg egy hihetetlen NAGY EMBER volt!
Amikor Rajkot letartóztatták, ő az egyik ablakon ugrott ki és elmenekült, de később elfogták, megkínozták - a kommunisták, mert a nácik, nyilasok anno nem tudták.
Harcolt a nácik ellen (már Spanyolországban is, olyan Bors szerű volt az ember) akart egy új, normális országot, EGY IGAZI MAGYAR ORSZÁGOT, hitt valamiben, naivan...
Sokáig tartott amíg rájött ő is!
Meg is mondta.
Imádtam... A feleségével együtt!
Akkor nem szerettem annyira az asszonyt (imádtam őt is, na...), mert amikor este 8-kor feljött és közölte, hogy holnap kiselőadást tartok ebből a 80-an oldalból... :D
@Husz_János_Puszita: "Fogjuk mi még szeretni az IMF-t"
Imába foglaljuk a nevét. Szerintem is.
@quendelapo: Miért is kell mindnbe belekötni???
@kvadrillio:
Én kimondottan LÓKOLBÁSZT vettem múltkor és nem is volt olcsó!
A lányom pánikba esett, amikor ette és nyerítettem neki egyet! :D (Olyan dög tudok lenni...)
@Mariann19: nagy nagy szeretettel fogok rátok decemberben gondolni kisgatyában csupaszpocit vakargatva, sörrel a lábam mellett a napozóágyból a licslocsot nézegetve:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: csak megpróbálták a deklasszált elprolisodott úrizsúrfiút kicsit a való életre nevelni. Láthatóan nem sikerült:-))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: A lóhús nemevésének leginkább mentális oka van. Az arabok megeszik a tevét, lassan itt a struccot is, meg a cápát, nem értem mit kell ezen annyira rúgózni...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: ha az a 80 oldal az empiriokriticizmus bírálata a hegelializmus korakapitalista szemléletének kritikai kiadásának bevezetője volt, megértelek:-)
Ha meg egy UNRA csomagos orosz Playboy,akkor meg miafrancot nyígsz? :-)
@quendelapo: Gondolom te is mindekit felvállalsz abban a pártban amelyikre szavaztál.
Ha valamelyik lop csal,akkor te azzal is egyetértesz ,ugye?
Nu, rodeo el fog tudni beszélgetni önmagával:-))

Íme a lista, fordított sorrendben:

10. Arthur Schnabel (1882-1951) 9. Wilhelm Kempff (1895-1991) 8. Alfred Brendel (1931-) 7. Glenn Gould (1932-1982) 6. Alfred Cortot (1877-1962) 5. Emil Gilels (1916-1985) 4. Arthur Rubinstein (1887-1982) 3. Szvjatoszlav Richter (1915-1997) 2. Vladimir Horowitz (1903-1989) 1. Szergej Rahmanyinov (1873–1943)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ó'Bazz! Nem kergettek soha az intarziás asztal körül, mert nem akartam az aranyozott evőeszközkészlettel enni a lágy tojást, amit az inas szolgált fel!
Néha még tojásra sem jutott - pedig akkor nem ennyi volt a tojás ára.
Volt, hogy azért volt ennivalónk a hónap végén, mert találtam 50 forintot a tornapályán! :(
A lista így tulajdonképpen 20. századi, csupán egyetlen élő művészt találunk rajta, a 82 éves Alfred Brendelt. Máris el lehet vitatkozgatni azon, vajon Brendel mennyiben korszakalkotóbb zongorista, mint Szokolov, Koroljov vagy éppen Radu Lupu, hogy csak néhány nagy öreget említsünk, akiknek játékában, ha szerencsénk van, még élő koncerten gyönyörködhetünk. Radu Lupu billentéskultúráját például áprilisban közelebbről is megismerhetjük a Művészetek Palotájában.
Szerintem nincs szükség ideológiákra a szakmaisághoz. Mi a szakmaiság? A problémák szakszerű megoldása. Miért kellene ahhoz ideológia, hogy kiszámoljuk mennyi egy meg egy? Nagyon konkrétan és módszeresen meghatározható, hogy milyen problémák vannak Magyarországon, melyeket orvosolni kellene, szintén módszeresen. A legnagyobb probléma az, hogy a legkisebb problémát sem szokták 100%-ig orvosolni, még akkor sem, amikor erre van lehetőség. Mert sietni kell, mert az ellenzék ezt mondja, mert épp nincs hozzá kedvünk, stb. Így én nem látok semmilyen kivetnivalót abban a szemléletmódban, ami azt mondja, hogy teli a töke a politikával és jó lenne ha olyan emberek ülnének a parlamentben, akik valóban a problémák megoldásával foglalkoznak és nem a szaporításukkal.
Nálunk a menza meglepően megbízhatóan működött... igaz elsőben 1 hétig se suliba, se napközibe nem jártam, mert elmondásom szerint szar volt a kaja:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Baszki! Honnan tudod, hogy nem csak a földrajzot tanította?
Gyanús vagy TE nekem! ;)
Polos, vagy nem polos...
Merre csomagolsz, TE rosszéletű??
Nem kaphatunk IKEA-húsgolyót
[origo]|2013. 02. 25., 18:59|Utolsó módosítás:2013. 02. 25., 19:01|
Címkék:élelmiszerbiztonság, lóhús, Ikea

Magyarországon is leállították az IKEA húsgolyóinak forgalmazását, miután lóhúst találtak bennük cseh ellenőrök.

Még szerencse, hogy lóhús, merha rhén lenne, hacsaturján már gyurmázná a Molotov koktélokat:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Máris érzek némi fölényt az itthon maradt, földhözragadottakkal szemben.
Kisebbségi érzetem támadt.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Még mindig nem válaszoltál, hogy mit szólsz ahhoz, hogy Vona Gábor Auschwitzban volt őr?
@iii:
HÜLYE KEKEC VAGY! :)
Miért, mikor válaszolt bármire, ami "cseppet" gyengébben érintette?

@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
NE'BA!!!
Ennyit eddig is tudtam, már böfögted. Lécci privátba azért kicsit pontosítsd, csak, hogy irigykedni tudjak... Genya!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): @Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"imádom" az ilyen listákat...annyira szubjektív amennyire csak lehet, egyetlen dolgot kell megjegyezni, ilyesmit hülyeség összeállítani és a cikkíró joggal említi Fischer Annie-t és Argerich-et...én magam Kempf-et már vagy 35 éve felfedeztem de Gilelsz is ott van a csúcson...ha valaki merészelne olyat, hogy mely előadásban a legjobb valaki akkor abba belemennék, az lenne az igazi futam

brühühühühü
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"A lóhús nemevésének leginkább mentális oka van."

Szerintem is.
Ettem már lóhúst fene előkelő étteremben - nem szokásom egyébként ilyen helyekre járkálni, meghívtak -, és semmi különös nem volt benne.
Normál hús benyomását keltette.

Másrészt: vajon lenne-e felzúdulás arra a hírre, hogy "Hatalmas csalást lepleztek le: farhát helyett bélszínt csomagoltak és árultak elvetemült gyártók és üzlethálózatok! A csalókra szigorú büntetés vár!" :o)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nade ő hozta föl a zsidó táblák ügyét, nem én. Amikor rákérdezek, akkor meg sumákol. Akinek vaj van a füle mögött, minek megy a napra? Nagyon hülyén néz ki, amikor megolvad és csöpög le az fülcimpájáról :-D
@iii: Jártam arrafelé a 90-es évek elején de nem láttam. Mesélj te mit tucc az ügyről?? :)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

nyulambulam, bántódásról szó sincs ez tréfa(sz)

tényleg foglalkozom ezzel a gondolattal (ha a Der Fliegende Holländer-t említed ugye tudod miért bolyong? ha nem nézz utána...megéri)

egy valami kurvára bizonyos, ha valaki teljhatalommal vagy abszolút hatalommal nem tud semmit sem felmutatni az olyan seggfej hogy az OPNI is spec esetet csinálna belőle és emellett olyan gonosz, rosszindulatú, hogy azért meg halálbüntetést érdemel, a tény az, hogy elraboltak magáncélra több mint 35000 milliárd forintot, nyomtalanúl aminek hatásai beláthatatlanok de 25 éven belűl nem kompenzálható hacsak össze nem lehet azt gereblyézni és visszatenni az államkasszába

a 20 éves jóslata vagy kívánsága is hülyeség minimum 25 év kell és közben nem javúl mert a mellékelt ábra azt mutíttya hogy nem is képesek rá...úgyhogy csőd, államcsőd lesz hamarosan

a Simor meg kivárja a mandátumának végét én az ő helyében már kibéreltem volna valami jó kis hotelt -hacsak nincs háza valahol messze a Reunión szigeteken- és elmennék hagyva magam után az őrjöngést meg a tébolydát és nem is kommunikálnék legalább egy évig

brühühühühü
@iii:
Ne is haragudj, de nem szoktad meg Tőle Ezt a Stílust? :((
Pedig kéne...

@kifordított nagyanyó:
Ecsém, csóró kis proli vagyok én, a nevemből is látszik!
Hofira emlékszel?
"Mikor lesz a gyereked lábán új cipő?
Amikor majd rálép a pártitkár gyereke!"
Én nem a pártitkár gyereke voltam... Az a Piktor volt.
@rodeo36:
Csak egy évig? :) Leszarnám az ő anyagi helyzetével a világot, pláne Reunión szigetéről!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

ti még olvastok háziszárnyast? én lapozok...és a ti reakcióitok közűl is csak a 2 sornál rövidebbeket nézem meg

link ről semmit ami hosszú megy a scroll

brühühühü

nem tahótlanítottam mert olyan jó látni ahogy szenvedtek vele

ez olyan gárgyula, mint az aki ha megkérdezik mit evett akkor el kezdi mesélni, hogy kék hó esett Jáván miközben a nyamnyamok kiásták a jégcsákányt

teljesen logikus

OPNI VIP

brühühühü

és azt "imádom" amikor az én valahányadik zenémre valaki másnak bekeres valami izét és elmongya, hogy az is zene és emberek játszák meg hangzik

szóval versenyez a Mahler Kindertoten Lieder-re kontrának kikeresi a Kitrákotty mesét Bözse nénnye előadásában tamtamdobokkal

brühühühü

az egész jelenség egy logikátlanság eszemencség
Fenti philippika tanúsága szerint az amatőr politikusnak elevenébe talált, hogy le az konyhapolitikussal?!
Bár bevallottan nem idegenkedem gyurcsánytól, de nem követem fb-on. Fabe, ha boszant a pali, akkor ne like-old!
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

jogos...az lenne a röhej -nem is zárom ki- ha GS felvenné keleteurópai szaktanácsadónak, esetleg ugyanaz IMF-fel

brühühühühü
@kifordított nagyanyó:
Mesélj, ti is "ellenállók" voltatok?
Minek - álltatok ellen? :D

@rodeo36:
Olyan kis hangulatos lenne...
Szerintem viszont nem akar ekkora konfliktust az IMF, ha felveszi, akkor más térség referense lenne - szerintem persze...
@rodeo36: Gonosz dolog rajtunk kuncogni, miközben fogyatékossal foglalkozunk.:D
@Csaknézek...:

vegyétek má' észre a húsipar elhanyagolva érzi magát és zajt csinál, a lóhús a legegészségesebb hús jobb kórházakban csakis azt szolgálnak fel a betegnek, én sokat ettem anno volt spec hentes erre ahol kecskét meg birkát is árúltak mert ugye a gyesznó meg a marha és az eseti csirke mellett az zsenánt volt...a ló és a kecske a legjobb húsok

brühühühü

a többi valami készűl lehet hogy árat akarnak emelni vagy kituggya?
@rodeo36:

Simor azt mondta, fél évig pihenni fog. Én is gondoltam rá, hogy dafke megkínálják egy pozícióval:))
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

hogy minek álltak ellen, hát mert csak...éppen volt idejük álldogálni

ellentengernagy azaz Dafke Zee Grósz

ellenálló nem sokáig áll el ha így folytattya

brühühühü
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Rodeo ma egész nap inkább zokog, mint kuncog. Ma semmise jó neki.
Deszépvolt... :-)

Fabius!
Nem különösebben érdekel, amit Gyurcsányról vagy neki írtál, mert maga Gyurcsány sem érdekel, és különben is tudjuk, hogy ezt úgy írtad neki, hogy közben többtucatnyi más embernek is címezted. Lehet, hogy ők nem olvassák el (megj.: ha csak annyi a gond, hogy valamelyik betűvel nem boldogulnak, szóljanak, tudunk segíteni), de másokhoz ettől még eljut. És számít.
Kinyomtattam, műszak nyolc embere és a főnök kezén átment, kilenc pipával jött vissza; én nem pipálom, az volt a nyomtatás maga.
Jól szóltál - és köszönjük, hogy így. Egy apró hozzávetésem volna csak:

Szürke eminenciás itt még egy jó ideig akkor sem fog nyerni, ha egyszerre négy irányban hajlik karikába. Muszáj valami kraftot, valami tűzbe hozót, valami lelkesítően meggyőzőt tenni a csalódott 50% elé, mert ennek a néptömegnek el kell hinnie, hogy az a vezetőjelölt alkalmas, és végig tudja csinálni, amit tervez, amit elénk tár. Majd nézegetünk diagramokat és százalékokat utána, ha már haladunk, most azonban olyasfajta - nemtudokrájószót - kell, amitől anno halálukig küzdöttek még idegen csatatereken is olyanok, akik egyébként világgá is futhattak volna a túlerő elől.
Félre is lehet érteni, de aki erre annyit tud mondani, hogy nem kell még egy Orbán, az bassza meg az ikuját, dugjon nárciszt a seggébe, és élete végéig parciális differenciálegyenleteket kelljen magyaráznia a tajgai vakondok közgyűlésein.
motor, ezt most ne...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

egyet nem értek -ja nem csak egyet de eztet sem- mijafasznak áll velük szóba

kűldjenek e-mailt és majd válaszol e-mail-ben vagy elfelejti és akkor az idő meg lejár

nagyon várom a pillanatot hány pelenkát vesz fel a zeltolcsy meg a törpe amikor megkapják a kulcsokat rezeg a térgyük csak el ne felejcsék a password-öt tárúlj szezám helyett nyissajtótésjöjjkihozzám...és a zajtó meg ott röhög

brühühühühü
@Orica Középföldi:

nem...már döcögök a röhögéstől csak így adom elő fekete humor?

brühühühü

és a kurva annyukat
@rodeo36: Néha terel,pedig többet tud mint én.
@rodeo36:

"a többi valami készűl lehet hogy árat akarnak emelni vagy kituggya?"

Szerintem a kituggya a helyes megfejtés. :o)

Fordítás: ami Neked a brühühühühühühü, az nekem a :o).
Nagyjából.

Brühühühühühü :o)
@Orica Középföldi: Hétfő van.:D Lehet neki is vacak napja.:D
@rodeo36: Tartok tőle, hogy mi nem találjuk azt a passwordöt amivel az ajtó mögé lehetne őket tolni.:D
@Légifarkas:

"bassza meg az ikuját, dugjon nárciszt a seggébe, és élete végéig parciális differenciálegyenleteket kelljen magyaráznia a tajgai vakondok közgyűlésein."

Eme felsorolás szép vóóót, gratula!
Vászonra kívánkozik!
Együtt, ez a képtömeg! :o)

De komolyabban: stimmel.
@Csaknézek...:

"De komolyabban: stimmel."

Kicsi kekecség:
Több remény és ebből (is) fakadó erő tényleg szükséges volna.

De a fanatikusoktól óvjon meg az ég valamennyiünket!
Azokból már így is túltermelésünk van!
www.origo.hu/itthon/20130225-tajekoztatasi-akciosorozatot-mediakampanyt-indit-a-kormany-az-eredmenyeirol.html
Az eu szeress minket kampány 36 milkából készül...
Sajnálom skacok, 1,2 milliárd megy füstbe a síbolt manyuppénzekből.
@Légifarkas:
"...nem kell még egy Orbán, az bassza meg az ikuját, dugjon nárciszt a seggébe, és élete végéig parciális differenciálegyenleteket kelljen magyaráznia a tajgai vakondok közgyűlésein"

A ... számból vetted ki a szót, szívemből szóltál! :))

Viszont túlbecsülöd a tajgai vakondok tűrőképességét!
Mert a fagyot, a meleget, az élősködőket még csak elviselik, de egy Piktor sokk lenne nekik! Kipusztulna, rövid idő alatt...
Ennyire nem akarhatsz rosszat nekik!
Helyette itt a MAGYAR BIRKA, aki issza a szavát!
Még szavaz is rá!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Az elmúlt két és fél év eredményei.
Megmutatják a haverok villáit,kocsijait,bankszámláit....?
@rodeo36:
Olyan izé tucc lenni!
Még egy kis portugál vöröskét iszok, oszt elkezdek brühühüzni én is...
Mocsok kellemes portugál vörös bort vettem! Ilyenkor nagyon-nagyon irigyellek és aljasul brühühü a lelkem.
@rodeo36: én sem tahótlanítlak mert elég sokat röhögök a kommentjeiden, még akkor is amikor rólam írsz. Szóval olyan nagy kincs a humor, hogy nem engedhetem meg ezt a luxust. :)
@kifordított nagyanyó:
Miért?
Nem?
Hülyegyerek Miskolcon?
A NER sikere...
@Csaknézek...: persze, hogy nem fanatikusra gondoltam, csak karizmatikusra. Akit lehet követni. Akinél még büszke is tud lenni az ember, hogy 'látodbazmeg, ilyenamifőnökünk'. Képzeljük el, hogyan olvasná föl ezt a posztot bármelyik önjelölt jelölt, és hogyan olvasná föl az, aki akarja a benne leírtakat, tud vele azonosulni, és szinte sugárzik belőle, hogy tökéletesen képes is rá; a passzívakat jó célokért táncba vinni a második tudja. Választást nyerhet az első is, ha szerencséje van, csak vele nekünk nem nagyon lenne, attól tartok.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Jájj, mit fog kapni ez a balfasz!
Ezt nem fogják neki megbocsátani, biztosan elküldik neki előbb-utóbb a selyemzsinórt.
@rodeo36: "tényleg foglalkozom ezzel a gondolattal (ha a Der Fliegende Holländer-t említed ugye tudod miért bolyong? ha nem nézz utána...megéri)"

lehet megleplek, tudom:-)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: sajnálom :-( Erre csak azt tudom mondani, hogy toronymagasról lefosom a tajgai vakondok Piktoros jövőjét, de adott esetben bárkiét is, ha az elengedhetetlenül és megkerülhetetlenül szükséges ahhoz, hogy nekünk ezen a majdnem 100e négyzetkilóméteren olyan jövőnk legyen, amilyet szeretnénk.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Téged elhiszem, hogy kielégített! :))
No'de azért nem mindenki ilyen igénytelen kérlek alássan! :D
@Légifarkas:

Oké, igazából nem is Neked vagy miattad írtam, amit, a korábbi kommentjeidből nekem lejött, hogy erre nincs szükség.

Viszont ha mód van rá - bár Mariann19 ebben az utolérhetetlen élenjáró - szeretem precízen tisztázni a definíciókat, alapvetéseket, s hogy ki mit ért alattuk.
Mert tapasztalatom szerint nagyon sok félreértésnek az a táptalaja, hogy a fogalmakat másként értelmezi X és Y.

További mentségem: jeleztem, hogy kekeckedem! :o)
@Légifarkas:
Környezetkárosító vagyol!
Szegény vakondok.
A magyar birka sokkal ellenállóbb!
@kifordított nagyanyó: Nem, azt mutatják meg, milyen jó neked közmunkán, meg a gyerekednek, unokádnak. A lányaid meg legyenek boldogok, hogy szülhetnek.:S
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: A bigottság elnökét illeted illen méltatlan szavakkal?!
Égni fogsz (vagy ő), meglásd!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/itt_az_ujabb_meglepo_es_erthetetlen_kormanyzati_otlet_folytatodhat_az_allamositas.546291.html
"

Lám lám már nemcsak eszmeileg akarják az országot sötétségbe borítani:-) Ténylegesen is.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

tudod én akkor adtam fel, amikor egy odavalósi barátom elvitt egy borpincébe -a sok közűl a legjobba- Lisszabonban, ott kijelentette és mutatta, itt 350 féle vörös és kb ugyanannyi fehér bor van, mind portugál, a sherry és a Porto- nem számít bornak...igy most én választok neked és annál maradunk....

és úgy lett...fincsi volt

be régen is volt

brühühühü
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
akkor ez most a mosoly országa?

brühühühühüh
Sajnos én csak most kapcsolódtam be.

DE !

Fabius for president !!

A szívemből beszéltél Szépöcsém !
Újraosztotta a bizottsági posztokat a parlament
Szili Katalinból bizottsági elnök lett, a legfőbb bizottság vezetője Cser-Palkovics András.

mégiscsak igaz a mondás: a szar úszik legfelül.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: +Újraaszfaltozott utcarész.

@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: És még nekünk lófasz a seggünkbe ha ez nem tetszik.
@rodeo36: tudtam. de emiatt nemméc ugyea holland attilákra? asszem vmi opra is dalol erről. hát még ha az imbolygó zsidó is a fedélzeten vóóót. azám a nagykaland:-)
"A bolygó zsidót sok néven nevezték. Kartaphilosz (= nagyon szeretett), József, Cartaphilus József, Butadeus (= istenverő), Laquedem Izsák. Az arabok is ismerték Szamirir vagy Zerib néven. Zerib Illés próféta fia, akinek Jézus hosszabbította meg az életét. Az arab legendáriumban a személy keveredik azzal, akit Mózes panaszolt be Allahnál az Aranyborjú készítésekor, és aki ezért szintén sanyarú örök életre ítéltetett. Egyes változatok a János 18:10 alapján Málkussal azonosítják. A legkésőbbi, de legelterjedtebb névváltozata az Ahasveros, amely utalás az Eszter könyvében szereplő Ahasvérusra, akit általában I. Xerxésszel azonosítanak. Az újkor elején talán pejoratív értelemben használták általánosságban a zsidókra. Ez a név Ahasver alakra rövidült, később Asvér, Ashver formában is elterjedt."
@rodeo36:
Jól tetted, hogy rábíztad magad! :))
Én soproni borocskát kóstoltam utoljára így, pincéből, nem műbor volt... Hmmmm...
Ez most egy 490 forintos portugál borocska, leárazva.
Mocsok finom, besírna itt bármely magyar bortermelő, ha ilyen bort bírna összedobni!
Egy jó portói sem semmi, egy kis szivarkával... Bár szivart tavaly, skót malátalével a túrán élveztünk.
@kifordított nagyanyó: Hogy klasszikust idezzek: utalom ezt irni, de ez nagyon jo volt :)))))))))))
@Csaknézek...: nofene, valaki olvassa, amit írok? :-D
Én nem vagyok kampányszakértő, sem egyéb szakértő, még csak politikus sem, de élesben nagyon nem úgy csinálnám, amiképp a mostaniak teszik. Majdnem megfogalmaztam, de hogy - undorító szokásommal ellentétesen - ne írjak megint egy kisregényt, ebben kábé benne van a lényeg:
hafr.blog.hu/2013/02/24/igy_nyerj_valasztast_ii

"Csak" tudni és érezni kell azt, milyen társadalmi rétegek felé mit és hogyan kell kommunikálni. Mindig lesznek érdeklődőbbek és "lazábbak", azért van a stáb, hogy mindenki olyan válaszokat kaphasson, amikkel elégedett tud lenni. Még a kekecek is :-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"Lám lám már nemcsak eszmeileg akarják az országot sötétségbe borítani:-) Ténylegesen is."

Korábban - kábé bő éve - már közzétettem itt, hogy rájöttem, milyen korszakalkotó fizikai kísérlet is zajlik kis hazánkban mostanság.

Mert a fény terjedési sebességét ismerjük.
De a sötétségét...?!

Na, errő' van szó! :o)
@Ultracivil:
Mi már ezen rég túl vagyunk!
Bár amikor kiposztolja az esti sztrapacskájának a fényképét, akkor azért elásnám... :)
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Őket csak a megfelelő számú rabszolga érdekli.

@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Ugyehogyugye?
Ezt olyan nehéz elismerni,minthogy Messi vagy Céer szép gólt lőtt!:))
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Nézd, kéhlek alássan, ha rahjam múhlna (no meg az asszony nem tudná meg), nem lennék én semmi jóh ehlrontóhja! :)
Persze fenntartásaim vannak és válogatós is vagyok!
@Légifarkas:

"nofene, valaki olvassa, amit írok? :-D"

Big sorryság!

Tudod ez úgy műxik, hogy soxor szembegyönnek azok a fránya bötűk, oszt' afféle rossz, és mindenképpen elavult, beidegződött teknika miatt értelmezni próbálom azokat. :o)

Én kérek elnézést!
Idejét múltam! :o)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Bár amikor kiposztolja az esti sztrapacskájának a fényképét, akkor azért elásnám... :)"

Höjj, ezt nem is tuttam!
A sztrapacs - merthogy az affektáló, infantilis becézgetést haggyuk meg a hanyatló nyugat ópiájának, no! Mi tek... ööö, tökös legények vagyunk, hej! - nem is honos reggeltájt Magyarországon?
És még délben sem bukkanja magát elő villantani?
Valamint délután sem ad interjút valamelyik celebtévén?

Csak este aktiválódik?

Híjnye, azt a búráját a teremben! :o)

Ja, és ahogy a klasszikus mondá:
Ásd a sztrapacsot, ne siránkozz! :o)
@Csaknézek...: kevesen tudnak olvasni, sokan csak betűzgetnek csak csupán
Itt az utolsó csapás az energiacégekre
Nem lehetne több munkát külsős cégeknek kiszervezni, és a föld alatt futhat minden új vezeték.

index.hu/gazdasag/2013/02/25/szocialis_kozmutorveny/
"Magyarország viszont a zsákutcában
Magyarország viszont szerinte szintén a rossz a megoldást választja. Rickards azt jósolja, hogy a nálunk felpörgetni vágyott inflációtól csak szegényebbek leszünk, versenyképesebbek semmiképp.

Pontosabban a belső fogyasztás vészesen visszaesik, az élénkülés sem belülről, sem kívülről nem következik be. Magyarországnak, akárcsak a többi térségbeli országnak, az amúgy jó munkaerő folyamatos képzéséből, a munkaerőpiac rugalmasabbá tételéből, az európai beszállítói láncba való aktívabb bekapcsolódásból és az ellátórendszer reformjából kell tudnia profitálni, ezáltal tud versenyképesebbé válni. Semmiképpen sem abból, hogy belekeveredik a kilátástalan nemzetközi valutaháborúba: kamatokat vág, új pénzeket nyomtat és ezzel leértékel."

Magyarország világháborúba keveredett
index.hu/gazdasag/2013/02/25/a_volt_cia_vezer_szerint_itt_a_3._vilaghaboru/
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

aquí vá

Der fliegende Holländer (em port.: O holandês voador) é uma ópera em três atos de Richard Wagner. Estreou no ano de 1843 no Königliches Hof-Theater, Dresden. Ambientada em uma aldeia pesqueira da Noruega, conta a história de um navegador holandês que é punido por Deus por blasfemar contra seu nome, perdendo-se de sua pátria para sempre, a menos que surja em sua vida uma mulher que lhe seja plenamente fiel. Ao atracar no porto, o holandês ancora sua nau ao lado da de Daland, outro navegador. O holandês oferece a enorme riqueza em ouro e jóias que carrega em sua nau a Daland em troca da mão de Senta, sua filha. Senta já conhecera previamente a história do “Holandês Voador”, mas é cortejada pelo caçador Erik, que se enciúma todas as vezes em que ela faz qualquer referência ao “Holandês Voador”, seja observando insistentemente seu retrato, seja cantando a “Balada do Holandês” – esta, uma das árias mais célebres da ópera. Daland apresenta o holandês a Senta, e ela lhe jura eterna fidelidade, mas Erik ainda tenta persuadir Senta a voltar para ele. A certa altura, o holandês encontra Erik abraçando Senta e julga que esta rompeu com seu voto de fidelidade eterna, e parte novamente para o mar. À medida que a nau do holandês se afasta, Senta olha cada vez mais longe e se atira ao mar, na direção onde está a nau do holandês, tentando unir sua alma à dele.

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
@Penivaldes: A gúgliban sehol, yahu-t próbálnád?
Nem találhatók eredmények a következőhöz: szrtarpacska
@Penivaldes: "Most láttam csak a fotóit az útról, lefényképezte a sztrapacskát is. :) Ez itt egy valódi felvidéki sztrapacska, úgy látszik, sült szalonnakockákat is tesznek rá. Próbáld ki te is így! Sztrapacska - Egy valódi felvidéki."
www.kajarecept.info/turos-krumpligaluska-sztrapacska/

Kissé csinosabb, mint amit a néni "kreált", nem?:-P
@rodeo36: valaki már reggel monta, hogy ne kekeckedjek Veled, mert Wranglerrel bosszút állsz... ez bejött, de hogy még spórtugálul is... mondhatnám lányosan i akár... baszdmeg:-)
@Csaknézek...:
Nem volt olyan vicces! :(
Nagyon súlyos probléma volt az akkor és ott!
Fabius meg rohadék... Direkt csinálta!
Nem tudom, volt-e már:

nol.hu/belfold/uj_peter_uj_hiroldalt_indit

Ha ő diktál és valóban összeszedi akiket akar, ebből még jó is kisülhet.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Keress rá. Evidenciákkal ne terheljük a blogot.
@rodeo36:
Tök szép, meg minden... De valami emberi nyelven drágaságom!
Fizetek 2 sört, csak magyarul, vagy németül, vagy angolul!
Brühühühü...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: a féltékenyég gyermekem az..hogy a Sztrapacska Fabiussal él, míg te..te itt magányoan lépdelsz.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):

"Sztrovacsek! Időzítés, az a tititaka!"

Igazad van, erre nem gondoltam!
Hogy a sztrapacsnak saját időkalkulációja és számítása van!
Oszt csak akkor jelenik, meg amikor a legjobban üt!
Szerfelett vatáshadász! :o)
ém látom amit látok. és ismerem a pasik titkos vágyait.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Én voltam, és nem reggel, és Wagnerrel!
Majdnem stimmelt...
Valami mást kéne innod! :))
Van, aki még komolyan veszi őt?
@Penivaldes: de a lőgyakorlatokra és a vadászgépekre emlékszem.
Mivanmivan?
Kaja??
Éhes vagyok!!!

Fletoff (picinyt, ha zaba a téma!)
Fleton:
Én látok benne valamit, ami nem tetszik sokaknak. Nevezetesen; van készsége megszólítani tömegeket ( attól függ mi a tömeg definíciója ), de kétségtelenül sikeredett maga mögé építeni egy támogató bázist, ha még az - még ha az nem is jelentős.

Az egymilliárdos (ellen)kampány róla (is) fog szólni.
Ha annyira tökös ez a viktor, miért szarja össze magát mindig Fletótól? Egymilliárd sem számít, ha le kell taposni Ferit?
Azannya, beszartunk? És folyamatosan ürítünk sarat?

A mocskok gondolják át a cigányozást, a zsidózást, és legfőképpen a sztrapacskázást!

Rasszista mocskok!
@Penivaldes:
Ahogy elhúztak a bugyid felett??? ;D
Egér mint bombázó!!! Váááááá... Illetve vele bombáznak a mai hírek szerint!
@Penivaldes:

"hozom a kistányérom"

Vérző szívvel - apropó, Knósszosz: mi van Szívvel? - sajna szükségesnek látom csihadó, kistányéros sztrapacs-reményeidet rútul halomba dönteni...

Mert hát emlékezetes, topicos sztrapacs-feelingek, egykori ínycsiklandó érzetek ingerenciái kezdték el felröppenteni Boli által az ígéret tökéletes sztrapacsát amelyre fentebb reflektáltam, s melynek soha meg nem kapható mámorát - mert virtualicés erőteljesen! - ma este itt bizonyosan nem fogod kóstollani...

Sajnálom!
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
a legszebb a nemes bosszú senki halja meg magát és tovább görög

brühühühü
@Knósszosz:
Maraggy'má! A második neved a "Sztarpacska"! Úgyhogy vegyé'vissza!
Zabagép!
Na ezt kapjátok el. :)

80 éve házasok – díjat kaptak
A szülei annak idején máshoz akarták hozzáadni a lányukat, aki megszökött, hogy összeházasodhasson a szerelmével. Jó döntés volt, nyolc évtizede tart a frigy.

www.nlcafe.hu/csalad/20130207/hazassag-80-ev-elismeres/#step1
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Fabius meg rohadék... Direkt csinálta!"

Az Ittenségek má' csak ilyenek!

És még szép, hogy direkt!
Mert ugyan hány istenségről olvastad a mitologikus írások között, hogy remegő szívvel, kételyek közepette dobtak volna be egy lottó szelvényt?
Nem vót egyse!
Mer' azok tuggyák, tutták előre! :o)

És direkt ilyenek! :o)

Békülj meg, testvérem! :o)
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

Steiles Felsenufer. Das Meer nimmt den größten Teil der Bühne ein; weite Aussicht auf dasselbe. Finsteres Wetter; heftiger Sturm. Das Schiff Dalands hat soeben dicht beim Ufer Anker geworfen: die Matrosen sind mit geräuschvoller Arbeit beschäftigt, die Segel aufzuhissen, Taue auszuwerfen usw. Daland ist an Land gegangen; er ersteigt einen Felsen und sieht landeinwärts, die Gegend ist zu erkennen.

Matrosen
Hojohe! Hallojo! Hojohe! Ho! . . . usw.

Daland [vom Felsen herabkommend]
Kein Zweifel! Sieben Meilen fort
trieb uns der Sturm vom sichren Port.
So nah dem Ziel nach langer Fahrt
war mir der Streich noch aufgespart!

Steuermann
Ho! Kapitän!

Daland
Am Bord bei euch, wie steht's?

Steuermann
Gut, Kapitän! Wir haben sichren Grund!

Daland
Sandwike ist's! Genau kenn' ich die Bucht.
Verwünscht! Schon sah am Ufer ich mein Haus!
Senta, mein Kind, glaub' ich schon zu umarmen:
da bläst es aus dem Teufelsloch heraus!
Wer baut auf Wind, baut auf Satans Erbarmen!

[an Bord gehend]
Was hilft's? Geduld! Der Sturn läßt nach;
wenn er so tobte, währt's nicht lang.
He, Bursche! Lange war't ihr wach:
zur Ruhe denn! Mir ist nicht bang!

[Die Matrosen steigen in den Schiffsraum hinunter.]
Nun, Steuermann, die Wache nimmst du wohl für mich?
Gefahr ist nicht, doch gut ist's, wenn du wachst.

Steuermann
Seid ausser Sorg'! Schlaft ruhig, Kapitaen!
[Daland geht in die Kajüte. Der Steuermann allein auf dem Verdeck.]

Mit Gewitter und Sturm aus fernem Meer
mein Mädel, bin dir nah!
Über turmhohe Flut vom Süden her -
Mein Mädel, ich bin da!
Mein Mädel, wenn nich Südwind wär',
ich nimmer wohl käm' zu dir!
Ach, lieber S&uuuml;dwind, blas' noch mehr!
Mein Mädel verlangt nach mir!
Hohojo! Hallohoho Jollohohoho! . . . usw.
[Eine Woge schwillt an und rüttelt heftig das Schiff.]
Von des Südens Gestad', aus weitem Land -
ich hab' an dich gedacht!
Durch Gewitter und Meer vom Mohrenstrand
hab' dir was mitgebracht.
Mein Mädel, preis' den Südwinr .d hoch,
ich bring' dir ein gülden Band;
Ach, lieber Südwind, blase doch!
Mein Mädel hätt' gern den Tand.
Ho-ho! Je holla ho! . . . usw.

Er kämpft mit der Müdigkeit und schläft endlich ein. Das Schiff des "Fliegenden Holländers" naht sich schnell der Küste nach der dem Schiffe des Norwegers entgegengesetzten Seite; mit einem furchtbaren Krach sinkt der Anker in den Grund. Der Steuermann zuckt aus dem Schlafe auf und brummt den Anfang seines Liedes erneut.
Mein Mädel, wenn nicht Südwind wär'...

und so weiter

brühühühü
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

eztet érted?

Matrosen
Hojohe! Hallojo! Hojohe! Ho! . . . usw.

brühühühü

ez a kórusz
@iii:

"Keress rá."

Nem fog.
Vagy ha igen, itt nem fog válaszolni a kérdésedre.

Angyalnak régi szokása ugyanis ebben a blogban, hogy a kellemetlen kérdésekre nem válaszol, hanem ilyenkor jön azzal, hogy "debezzeg".
Meg jön a terelés.

Ez van, sajna.
"ha a morálisan ingoványos dolgaitokat mind listába (sic) szedem és a kezedbe adom, akkor ha összehajtogatod is kiad egy új gyaloghidat a Duna felett. "

Ezt az "elmútnyócévezést" "gyurcsányelkúrtázást" a Fidesz olyan mélyen beleégette az emberekbe, hogy az egyáltalán nem agyhalott Varánusz is képes gondolkodás nélkül leírni ilyen baromságot. Persze, nem volt szeplőtelen az a 8 év, de könyörgöm, egy gyaloghídnyi helyett soroljon fel valaki csupán 10 olyan ügyet abból az időből, ami jelentőségénél fogva akár csak halványan súrolja azokat a disznóságokat, amelyekból 2010 óta szinte hetente jön elő olyan, amiről előtte azt gondoltuk, hogy na ezt azért már nem lehet...
Az elmúlt nyolc év és Gyurcsány legnagyobb bűne, hogy képtelenek voltak hatékonyan hárítani mindazt a szart, amit a hazaáruló módon destruktív akkori ellenzék szünet nélkül a nyakukba öntött.
Várom az ÉRVEKEN alapuló cáfolatokat, 10 konkrét komoly ügyet, annak pedig külön adok egy pirospontot, aki megmondja, mit is hazudott Gyurcsány 2006-ban (ugye ez ma evidencia), annak pedig 2 pirospontot, aki megmondja miként lehet, hogy azért a "rengeteg" elkúrásért, hazugságért, országtönkretételért miért nem került senki börtönbe? De hol is vannak a konkrét vádak? Ti hallotatok ilyet? Pedig 2010-ben a Fidesz és szavazói szinte az egész ballibet a börtönönben láttaták már!!
Gyurcsányhoz meg:

Összemosni őt a jelenlegi MSZP-vel, különösen annak negatív értelemben vett prominenseivel hiba. Kilépett, új pártot gründolt, mi a fenét csináljon még, hogy mindenki elfogadja, szakított velük? Kiss Péter, Puch és társai egy ideje Mesterházy és az MSZP-vel ambivalens szavazók gondja, nem az övé. Gy. többször kijelentette, hogy nem szándékszik miniszterelnöknek indulni, gondolom, nem követelmény, hogy ezt naponta jelentse be sajtótájékoztatón. Amennyire követem, nincs olyan akciója, gesztusa, amivel ő akarna bármilyen feltételt szabni egy ellenzéki összefogásnak, bár tény, hogy ebben nem vagyok naprakész. Ha a jelenléte elég ahhoz, hogy orbán becsináljon, akkor legyen része egy ellenzéki tömörülésnek a pártjával együtt.

Amiben nagyot hibázott, az az, hogy nem épített ki erősebb alkupozíciókat 2002 és 2006 között a saját pártjában és valószínűleg hatásosabb lett volna, ha ő és az őt a pártban/koalícióban támogatók csak egy nagy ágazat átalakítására összpontosítanak, komoly előkészítéssel, az összes kapkodó átállítása helyett. Jelzem, az orbáni végtelenül mocskos karaktergyilkosság és az önkormányzati deficit árán finanszírozott országbénítás mellett még így sem lett volna egyszerű eredményt elérni. Fentiek hiányában a második nagy hiba a lemondásának elhúzódása volt. Látva a saját pártjának szűklátókörűségét (igen, ebbe beleértendő a Gy. által pontosan tudott mutyirendszer is!), le kellett volna mondani, előrehozott választásokat kiíratni (Sólyom boldogan megtette volna!). Akkor vagy nem lett volna 2/3, valamint a fidesz ügyködhette volna végig a válságot (kérdés, mire mentek volna...), vagy igen, de akkor már elértük volna az aljzatot, amit így 2014-2018 között fogunk.

De azért az értékelésekor ne feledkezzünk már meg arról, hogy az egyetlen pártfinanszírozási botrány, ami megjárta jogerős eredménnyel a bíróságot (Zuschlag), az ő ideje alatt került kivizsgálásra és tárgyalásra, valamint az azóta szintén csodálatos módon megvilágosodott akkori KE szerepéről se, aki leginkább a közjogi bizonytalan hangulatot gerjesztette égő tv székházzal a háttérben! A jogrendről, meg a lenyúlások jóval szerényebb mértékéről meg ne is beszéljünk, nem szólva arról, hogy ő azokat semmilyen módon nem segítette elő (ellentétben orbánnal), valamint a mai napig ő az egyetlen, aki legalább beterjesztett egy, a pártfinanszírozást rendbe tenni kívánó törvényjavaslatot.

A magam részéről sajnálom, hogy a kritikus időszakban (lásd fentebb, a lemondásáról) a helyzetfelismerése cserben hagyta, ennek issza azóta is a levét, sajnos orbánnal sűlyosbítva mi is. De pl. direkt a nyakába varrni orbán térnyerését igencsak téves logika, mivel az sokkal inkább a néplélekből táplálkozott/táplálkozik.

Bajnai az utóbbi időben retorikai szinten is javuló tendenciát mutat, nemcsak szürke szakember, hanem már vállal kísérleteket érzelmi azonosulási platformok (pl. mi olyan országban akarunk élni, ahol már most is van perspektíva a gyerekeinknek stb.) megteremtésére. Még gyakorlatot kell szereznie, de ez minden sikeres politikus eszköztárának egyik alapvető eszköze, ő sem mellőzheti. Momentán valóban ő látszik annak a személynek, akit a rezsim ellenes mozgolódás az arcául (és persze egyben célpontul) is választ. Ám dominánsan intellektuális, konfliktusban nyílt erőt csak vonakodva mutató természete miatt most még érzékelhetően ambivalens számára a kihívás. Emellett az a fajta tényeken alapuló, józan belátásra építő meggyőzés, amiben erős, hosszabb idő alatt fejti ki a hatását a hallgatóságra. Sikere attól is függ, mennyire képes kiépíteni egy korszerű jobboldali erőt, mert ennek hiánya ma Mo-n a legnagyobb kerékkötő a fejlődést tekintve.
resszkess prolipolip:-)

Megehető az elütött antilop Montanában
Elfogadtak egy törvényt az amerikai államban, amely szerint néhány kivétellel megehető az elütött vad.

www.origo.hu/nagyvilag/20130225-megeheto-az-elutott-antilop-montanaban.html

én a rémekre hajtók... és még lesz egy bónusz télapóm, meg szánombánom is:-)
A hibák csontig égnek
Orbán Viktor megtartotta az eddigi legrosszabb évértékelőjét. A beszédben elkövetett szarvashibák legyűrik az első Századvéges lelkendezéseket.

www.komment.hu/tartalom/20130224-orban-viktor-evertekeloje-es-a-retorikai-teljesitmeny.html
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Vissza vettem.
Mostantól csak a bélszínlágosra ugrom, aminek a szaftját úgy fogja fel egy valamire való séf, hogy pírit egy szelet kenyeret, picit vastagabbat mint az átlag (nem túl gondolva természetesen), arra ráhelyezi a vesepecsenyéből kikanyarított szelet husit, ami a hőkezelés okán ízletes szaftot izzad ki magábúl, amit a pirítós magába zár, megőrizve az ízeket, ami egyéb iránt egy hozzá nem értő mosogatólyány tevékenysége folytán a csatornában végezné.

Ezt megfejelésképpen leönti az ember egy bacon szalonnából olvasztott zsiradékon párolt, gombás-lecsós alapban készített libamájas, zöldspárgás raguval, és tálal hozzá köretként sonkás rösztiburgonyát, na az már nevezhető egy hétfő esti menzakajának.

És akkor esetleg lehet inni mellé egy kis portóit is, bár részemről az édes lötty a desszert mellé való, inkább egy igazi karakteres Chianti passzolna a menüsorhoz.

A NER sikerihez ez passzol, szerintem.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

www.origo.hu/tudomany/20130225-optikai-illuzio-agyunk-szerint-kesik-a-felvillano-targy.html

Optikai illúzió: az ön agya is késik?
Az emberek úgy gondolják, hogy a mozgó tárgyakat az agy helyes időben érzékeli. Ez az optikai illúzió ennek ellenkezőjét igazolja.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik):
Mi lenne, balfac vagy! :))
Notiról írsz és benyomtad NumLock gombot.
@Csaknézek...: Próba!
Sikerült, izé..köszcse! (újraindítás a heles megódás:-)!
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): ottateszt a régebbi egymagosról... javallott. a mostaniban 5mp a kamerád és 2 magos a procc állítólag samskopp, csak xarabb kijelzővel.
Vajon szándékos-e, hogy degenerált trollok háborítatlanul szétoffolhatják a topicot?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:
Tudod Te, mi az igazi aljasság?
A legjobb kép róla, az:
beautiful-pics.org/wp-content/uploads/2010/12/charlize-theron-1a.jpg
Mmmmhhhh... és akkor semmit se mondtam.
LooPhas 1 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
@LooPhas:

"Vajon szándékos-e, hogy degenerált trollok háborítatlanul szétoffolhatják a topicot?"

Passz.
Te nyilvánvalóan tudod erre a választ, érintett lévén...
Titkolja saját kalkulációját Orbán
MTI|2013. 02. 25., 22:37|Utolsó módosítás:2013. 02. 25., 22:38|

www.origo.hu/itthon/20130225-titkolja-sajat-kalkulaciojat-orban.html

Tündérbogaram elengedte zsebében a farkát, elővette a golyós számolóját és megvilágosodott... mindig tudtam, hogy egy pénzügyi zseni veszett el benne. Nem is értem, mit keres matócsnyi mellette. De mégis tudom: sokat.
jajajajajajajajajjjjjjjjjjj

"Arról is beszélt, hogy az e-útdíj bevezetését és a pénztárgépek adóhivatallal való összekapcsolását a kormány végre fogja hajtani, és szerinte jó esély van szerinte a pedagóguséletpálya-modell eredetileg idénre ígért bevezetésére is.

A gazdasági visszaesést mutató 2012-es GDP-adatot Orbán Viktor úgy értékelte, hogy beütött az eurózóna második válsága, így Magyarország nem tudja eladni az EU-ban az itt megtermelt árukat olyan mennyiségben és olyan áron, mint korábban. Szerinte azonban az ország ma már más elvek alapján működik, mint korábban, ami jó alapot ad ahhoz, hogy idén érzékelhetően növekedjen a gazdaság."
Még nem tudni, miről tárgyal szerdán Rompuy és Orbán
2013. február 25., hétfő, 21:50 • Utolsó frissítés: 1 órája

hvg.hu/itthon/20130225_rompuy_budapest_orban

hmmmmmmm

"A kormany.hu eseménynaptárában hétfő este mindössze egyetlen esemény szerepelt szerdára, méghozzá a HungaroControl új irányító központjának ünnepélyes felavatása. A hvg.hu-nak hétfő délután ígértek tájékoztatást a kormányzati kommunikációtól Herman Van Rompuy látogatásáról.

Az EUrologus információi szerint Van Rompuy az Európai Monetáris Unió, az euró és az európai gazdasági kormányzás erősítéséről kíván szót ejteni Orbánnal. Márpedig a magyar miniszterelnök nem támogatja a közös európai tranzakciós illeték bevezetését, és az ország továbbra sem rendelkezik semmiféle céldátummal az euró bevezetéséhez. Pedig a gazdasági kormányzás megerősítéséről szóló hatos csomagot Orbán Viktor saját értékelése szerint is a magyar soros elnökség vitte el a célvonalig, a lengyeleknek már csak be kellett pöccenteni a labdát."
Csak úgy, mintegy előrevetve jegyzendő meg, hogy egyre többen foglalkoznak itt a blogvilágban meg másutt is (lásd: Népszabadság) Gyurcsánnyal. Nem csodálom, Orbán össze-vissza hazudozik, ha ötmillió táblázat, grafikon és diagram cáfolja, akkor is (ergo: vele nincs mit kezdeni), az ellenzék egyéb prominensei meg éppen a pávatáncot járják mindahányan, ezúttal a „se veled, se nélküled” változat helyett a „veled ugyan, de mégse” változatokat (by Bródy). Utóbbi se csoda, hiszen az egyik szereplő Gyurcsánnyal szemben fogalmazta meg önmagát (azért jutott be egyáltalán a Parlamentbe), a másik kettő meg jobbról, illetve balról határolódik el tőle, amennyire csak bír (szavazatszerzési célból, természetesen), mert mindkettőnek volt köze Gyurcsányhoz. Fenti okból egy jelentéktelen párt elnöke, aki semmise akar lenni, maga az origó, akihez önmagát mindenkinek viszonyítania kell. A viszonyítás egy mondatból áll: semmi közöm Gyurcsányhoz. Orbánék se tehetnek mást, meg kell próbálni egybemosni Gyurcsányt mindenkivel, aki él, és mozog.

Fenti okból magától értetődik, hogy jelen bejegyzés szerzője is elindul a kályhától. Vegyük tehát szemügyre, miket is ír ezen szerző konkretice, lehámozván a műről az általános pocskondiázást:

1./ „Tudod, az van, hogy ti, és ezek szerint te magad is tévelyegtek abban a zsákutcában, amit a lelkesítő beszédeket hallgató (kormányváltáshoz) kevesek ütemes bólogatására elhisztek. Magatokról, magatoknak. Mármint, hogy a kormányváltáshoz és az üdvösséghez Orbán elkúrása önmagában is elég lesz. Mert ti nem vertétek szét a jogállamot és Hagyó Miki is szemérmes zsúrfiú Simicska Lajoshoz képest. Csak az a baj, hogy egyik nem teszi meg nem történtté a másikat. Mert a jogállamisággal nem így álltunk, az tény, de ha a morálisan ingoványos dolgaitokat mind listába (sic) szedem, és a kezedbe adom, akkor, ha összehajtogatod is kiad egy új gyaloghidat a Duna felett.”

Szerző véleménye tehát, hogy ők se jobbak a Deákné vásznánál, azaz Orbán ugyan nem jó, de a többiek se. Összefoglalhatjuk tehát a szerző véleményét: amíg az új Messiás nem jelentkezik, maradjon Orbán.

2./ „Én téged nem utállak, pláne őszödért nem, egyszerűen minden érzelem nélkül nem tartalak alkalmasnak a szerepre, amit választottál. Akivel miniszterelnök-pártelnökként el tudta játszani a pártja és frakciója, amit veled eljátszottak mellig érő szar idején, az gyenge vezető. Nem kell autokrata Orbánnak lenni, és kézivezérléssel intézni mindent, de akkora balféknek se kell lenni, aki nem képes az azonnali válságkezelésről meggyőzni a saját párttársait, nem képes egy reformot se végigcsinálni maradéktalanul, és azt sem veszi észre, hogy nem a nyakkendőt köti a nyakába titkárnő Gizike, hanem a selyemzsinórt pénztárnok Lacika.”

Nomostan, elsőleg is tisztázandó, hogy milyen „szerepet választott” Gyurcsány. Szerző ugyan kijelöli neki a szerepet, ugyanis rögtön miniszterelnök-pártelnök szöveggel folytatja, de ebből csak a pártelnök stimmel, a másik maximum a hagymázos belemagyarázás kategóriájába sorolható. Egyrészt azért, mert Gyurcsány esetében még a legvadabb sci-fi író fantáziája se tud olyan körülményeket rittyenteni, ahol Gyurcsánynak esélye lenne bármilyen „szerepre”, másrészt azért, mert maga a delikvens is elég sokszor jelentette ki, hogy ő nem. Nodehát, tudjuk mi asztat, hogy a Gyurcsány hazudós, hászen tuti miniszterelnök akar lenni, kacsint velünk össze a szerző jóízűen, ezzel mintegy tudtunkra adván azt is, hogy Gyurcsány hülye, mert nem ismeri a lehetőségeit. Azért lehet ezt még fokozni, a szerző „minden érzelem nélkül” nevű önhiggadtság minősítése például nagyon tetszett.

Hogy mit „játszottak el” Gyurcsánnyal, azt én nem tudom, szerző nyilván tisztában van vele, mondom én, látván az akkori események megítéléséből az SZDSZ-es keményvonal kisejlését. Gyurcsánynak kétszer kellett válságot kezelni, az elsőt a 2006 nyarán meghozott megszorító intézkedésekkel simán abszolválta (köszönhetően az őszödi beszédnek), a másodikba belebukott (2008 – 2009 fordulója). Jöhetett Bajnai, akinek papírja volt arról, hogy mindent megszavaznak neki. Hja, úgy könnyű, mondhatnók, de nem mondjuk, ugyanis valóban igaz, hogy Gyurcsánynak már nem szavazták meg. Gyurcsány gyönge volt. Gyöngeségét a „mindenki egy ellen” hadihelyzet okozta, amely meggyőzte az MSZP-t arról, hogy Gyurcsányt ejteni kell. Az ellenzék ebben csak marginális szerepet játszott, a Gyurcsányt permanens rugdosással gyöngítők vezérének az SZDSZ jelentkezett, szövetségesként pedig ott volt a teljes magyar médiabirtokló értelmiség, jobb- és baloldal egyaránt. Kíváncsi vagyok, hogy ebben a helyzetben ki tudta volna a 13. havi nyugdíj megvonását átverni az MSZP-n.

A „nem képes egy reformot se végigcsinálni maradéktalanul” kifejezés (az értetlenek kedvéért) azt jelenti, hogy az SZDSZ kitalált ezt-azt, és Gyurcsány szerepe az SZDSZ szerint annyi lett volna, hogy azt az MSZP-vel megszavaztatja. Mégpedig szó szerint. Snitt. Mivel nem pontosan így lett (egészen véletlenül az MSZP volt a nagyobbik párt), következett a „maradéktalanság” hiányolása, lásd szerzőnk neheztelését ez ügyben. Az SZDSZ volt annyira hülye, hogy mikor a „szociális” népszavazás „győzött”, és Orbán nyilvánosan bejelentette, hogy számtalan Albert házaspárja van még neki talonban, azaz bármivel próbálkozik a kormány, azt ő lenépszavaztatja, folytatni akarták, mégpedig ott, ahol abbamaradt, pedig csak a vak nem látta, hogy ez most nem megy.

Gyurcsány valóban nem vette észre a hurkot. Nem hitte el, hogy valakik vannak annyira ostobák, hogy őt ugyan elkaszálják, de vele együtt a pártjukat, meg önmagukat is. Hibájáért most tölti méltó büntetését. Viszont úgy látszik, ez egyeseknek még nem elég.

Hogy a szerző hová ragadtatta el önmagát azon egyszerű gyurcsányi megállapítás ürügyén, hogy a politikát politikusokra kell bízni, nem pedig egy excel táblázatra (nopláne, ha annak függvényei közgazdásztól függően variábilisak), azt ítélje meg mindenki maga.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"ez a lófasz hadnagy lennetán?"

Tuggya a lófütty! :o)

De az garantáltan a Degec-en született énemet aktiválja, ha:

- távdiagnoszták jelennek itt meg, akik bizonyosan "tudják", hogy itt - pölö - csupa degenerált van,
- Mr. Frisshús kéri számon a topic témájának hoffmanrózsai szigorúságú betartását, anélkül, hogy bármi relevánsat hozzászólt volna előtte,
- olyan nick-kel cuppan ide, amit nem túl bonyolult dekódolni, s ez sem vall sem az általa számon kért komolyságra, sem jótét lélekre.

És lehetne folytatni...
a bunkó megjegyzések hidegen hagynak. Aki gondolkodni is tud, nem csak a tahóságát fitoktatni, annak:
galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=193364%3Aa-koezep-mitosza-i-resz&catid=83%3Aacssniedermullerpeter&Itemid=121
@vakapad:

"Összefoglalhatjuk tehát a szerző véleményét: amíg az új Messiás nem jelentkezik, maradjon Orbán."

Nem talált, és akkor még finom voltam.

Láttam már a nickedet itt, emlékszem, tehát sejtelmem szerint valamelyest tájékozott lehetsz "errefelé".

Ennek alapján: már bocs', de hogy írhattál le ekkora loo phaszságot...? (Na, MOST viszont nem voltam finom! Elismerem.)

"Jöhetett Bajnai, akinek papírja volt arról, hogy mindent megszavaznak neki."

Nem VOLT papírja, hanem LETT!
Mert ezt feltételként állította ahhoz, hogy elvállalja a minielnökséget.

És ha már ekkora "geci" volt, azt kérdezem: ugyan vajon miért is nem tolongtak a minielnöki szék felé azok a szoci prominensek, akiknek lett volna esélyük erre?

És utána miért is az akkor tök noname Mesterházy lett az elnökük?

Tán csak nem fáztak volna a hatalom székében akkortájt a Nagy Szoci Ősbölények?
És tán ezért nem akarták vállalni a hálátlan szerepet egy bukott párt élén?
Merthogy akkora volt(?) a trutyi az MSZP-nél?

De nem folytatom.

Egy dologban egyetértünk viszont: az SZDSZ nagyon elbaszta, sajna akkor már totális mélyrepülésben voltak.
Ezt egykori Szadeszes szavazóként írom ide.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

NYULAMBULAM

ott kizárólag a MNB elnök váltásról lesz szó semmi másról

brühühühü

és kurva keményen a kedves vezetőt már kezelik
Ha Matolcsy olyan jó miniszternek, kiváló az ország gazdasági helyzete, miért is kell belőle bankvezért csinálni?
Azért mert szart sem ér, rájött a kismajom is és inkább felfele buktatja, így teszi félre!

Soha többé fidesz!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

szerdán von Rompuy

MNB elnöke lesz napirend

brühühühü

nem jelentenek be semmit pénteken gyásznapok következnek
@Rufus78: Aranyapa, az 55% akkor sem fog megmozdulni, ha holnaptól lecserélnék az összes párt, összes tagját. Nincs másik jónép, ahogy másik elit se, baszod. De ha azt gondolod van, alapíts Te új pártot - ahogy a Fletó javasolta. Soxerencsét, nagyokos.

Fabius, ez gyenge cikk volt.
@Cilka:

Egyenesebb lett volna, ha nyíltan leírod: szerinted itt majd' mindenki bunkó, mert ez a stíl honos ebben a topicban.

"fitoktatni"

Hm, ez a kifejezés valami egészséges életmódot tanító egyént jelent? (kérlek, bocsásd meg tájékozatlanságomat és feltétlenül bunkó személyiségre utaló kérdésemet! Csak azért tettem fel, hogy igazoljam és megerősítsem a fentebbi sorokban jelzett véleményedet.)
@Csaknézek...: világos a dolog. Cilka egy fit-oktató. Testnevelő tanár.

Amúgy csak egy kérdésem van a Gyurcsány-témával kapcsolatban.

Ha Gyurcsány nem akar politikai szerepet vállalni, akkor mégis, miért vállal politikai szerepet? Ott nyüzsög mindenütt. Tematizál.
BUNKÓVAGYOK-BUNKÓVAGYOK-BUNKÓVAGYOK-BUNKÓVAGYOK-BUNKÓVAGYOK-BUNKÓVAGYOK-BUNKÓVAGYOK-BUNKÓVAGYOK-

vagy valami hasonló...
a 3 diplomámmal törlöm a seggem-a 3 diplomámmal törlöm a seggem-a 3 diplomámmal törlöm a seggem-

és ragyás is vagyok meg iNpotens... jó lesz így?:-)
jött egy kis lekrámot csinyáni a galamuszi-nyuszinak. Azért tavaly nyári hivatkozásokat beszúrni... eléggé megalázó... persze ki meddig jutott a restanciában...
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Csak várok, csak várok. Senki nem válaszol a kérdésemre.

Ha Gyurcsány nem kíván politikai szerepet vállalni, akkor miért vállal politikai szerepet?
@épészmérnök: ha nagyon jóindulatú akarok lenni, akkor azt mondom: felmérte, hogy vannak még hívei, és felajánlja, hogy bedobja őket a közösbe. Hogy neki konkrétan mi a célja? Setét ló... egyelőre lehet jó is, rossz is az eredmény... korai itéletet mondani.
Mondhatnám, a jelenlegi felállásban Ő a Piszkos Fred. És ha Orbánt a nyüzsijével folyamatosan izgalomban tartja, fosatja és szívatja, nagy esélyes, hogy Orbán csinál valami orbitális hülyeséget, másrészt az ellenzék szétgyalázására kevesebb energiája marad. Ez is egy taktika lehet. Lássuk be, Orbán számára Gy. a legnagyobb mumus, önmagát kivéve...
Az sem véletlen, hogy az MSzP meghívta Pontát és az meg elfogadta a meghívást. Bomoljon az erdélyi egység, vagy amit Orbánék annak hisznek. A székelyzászlózáspedig különösen nagy öngol.
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Úgy érted, hogy a taktikája szerint amíg őt bactatják, addig sem Bajnaival foglalkoznak?
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: a székely zászló egy akkora sztori, mintha Moldova találta volna ki.
@vakapad:

Az minden ellenzéket kritizáló poszt alatt a kedvenc részem, mikor jön a kormánykritikára naponta itt hálelújázó, és azon nyomban egyenlőségjelet tesz a közém és az Orbánt marasztalók közé.

Új látszik az egy Ferenc hit semmiben nem különbözik az egy Orbán hittől, módszerben, kritika tűrésben és tényleg semmiben. Gondolom most meg leszel sértve mikor azt mondom: annyi eszed van, mint a ki nem fideszes az maszopos!!- jelszót ordítóknak. És a módszereid is ugyanazok.
@épészmérnök: nyulambulam mond valamit itt később és én meg egyetértek vele

basztattya a kedves vezetőt aki hisztériás rohamokat kap amikor ez sima szóval értelmesen szól minda 12 emberhez aki odamegy meghallgatni és a többiekhez akik rejtekről ugyanazt

a fleto-nak meg van még a külföldi renoméja??? "csak" a saját pártja gúrta el a párt renoméját?

érdekes dolgok ezek, mennyi energiát és milliárdokat kellett abba feccölni, hogy a fleto félreállítódjon? és a kurva nagy siker kedves vezetőnek ennél 100x annyiszorba kerűl a megmaradása és minden nap rosszabb neki és már a lila tablettákat szedi zöld békákkal

naponta 36-ot

brühühühü
Jó írás, csak olvasás közben valahogy mindig eszembe jutott, hogy te álladóan habzó szájjal véded Gordonkát, meg a PM-nek csúfolt SZDSZ 2.0-t. Azt tudom javasolni számodra is mint amit te Ferinek.
@rodeo36: Tulajdonképpen már minden meg van mondva, és minden meg van mutatva.
Nincs más hátra, mint várni, mi lesz.
Mert valami biztos lesz, még sohasem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy...

Azt hiszem, túl sokat képzelnek magukról az emberek. Azt hiszik, ők irányítják a dolgokat. Pedig leginkább a nyúltagyukban lakozó gyík, vagy sárkány.
Kedves Fabius!

"ha a morálisan ingoványos dolgaitokat mind listába (sic) szedem és a kezedbe adom, akkor ha összehajtogatod is kiad egy új gyaloghidat a Duna felett. "

Bár fentebb (21:50) már kértem az olvtársakat, ezúton szeretném az idézet gazdájától megkérdezni: tényleg olyan nehéz a gyaloghídnyi helyett nyomorult 10 db konkrét ügyet felsorolni? Vagy elég a puszta tudat, hogy elkúrta?
@74. Vladys: Gyermek, ne szólj bele a nagyok beszélgetésébe. Nem illik.
@épészmérnök:

a Rumpuy vagy hogy hívják az egy második ember az EU-ban és pénzügyekben első

mi a frász más dolga lenne, mint körbebeszélni a témát hogy ki is legyen az MNB elnöke és hogyan próbáljanak vonalban maradni...mert ugye vannak szankciók...a levegő már úgyis fagyott körülöttük...most még a Ponta meglátogattya a Maszopékat csak úgy cum trucc...valószínűleg nem visz székely zászlót sem, hanem a románt...

most éppen március ídusa környékén lesznek mindezek hogy ne feleggyük

Óoz a Csodák csodája és a hangyafaszú törpe minibolond szerintem nincs az a dilibogyó mennyiség ami egyben tuggya tartani...szét fog esni mint egy rakás tehénszar amire a marha rálép

brühühühühü

persze hogy lesz valahogy mert tényleg úgy még nem volt hogy valahogy ne lett volna
@rodeo36: "persze hogy lesz valahogy mert tényleg úgy még nem volt hogy valahogy ne lett volna"

Nagyon csodálatos dolgok történnek mostanság, pont, mint mindig. Huhognak egymásra a népek, mint a gyerekek a sötétben. Az egyik harmadlagos frissességű Übü király, a másik Till Euleinspiegelként ugrándozik. Aztán ott a kisdobos, aki elment a háborúba. Van Barba-család is. Nincs új a nap alatt.
@LooPhas:

Nekem nem nehéz, ha te ettől jobban érzed magad:

- BKV közbeszerzés,
- Kocsis István és b. neje ofsór biznisz,
- vasi tagbotrány,
- Cuslág,
- Fővárosi kerületek tanácsadóbiznisze,
- Mesterházy - Tóth Csaba - EMC Consulting Kft tanácsadó biznisz,
- Kivágóné - HMEI Zrt.
- Szűcs Erika - milliókért el nem végzett sajtófigyelés,
- Dupla áron épített M6,
- Sedesa bizniszek kormányzati negyedtől Sávolyig.

Elég tíz, vagy kell az egész mert sk akarod a hidat hajtogatni?
@Fabius: várjá', mingyá' összehasonlítja neked súlyozva, mert érteni kell azt, hogy az a nyolc év összességében annyira sem volt ártalmas, mint egy eltévedt lázári fing a hódmezői centrálparkban... oszt még szégyellheted magad, hogy csak ilyenekkel tudsz előállni, mikorbezzeg :-)
Sosem fogom megérteni, miért nem lehet tudomásul venni, hogy a választójogúak zöme már nem súlyoz. Legfeljebb betonnal, bokára.
@épészmérnök: @Légifarkas:

Bírom mikor fölkerül az itt aztán semmi nem volt, csak rájuk fogják lemez.

Valami új fiú lehet, a rutinosabbak nem provokálnak pont engem ilyennel :-))
@Fabius: csodálom, hogy még bírod, naponta itt... én kezdem kurvára unni, hogy ha Caligula miniszterelnökünk lett volna, őt is rohanna valami jó kis relativizálással megvédeni valaki. És kezd ahhoz viszketni a tenyerem, hogy egy relatíve kibaszottnagy pofont rögtön kiosszak ilyesmiért, de akkorát, hogy az összes foga körmérkőzést játsszon a bennmaradásért.
@épészmérnök:

tudod nekem erről az unatkozó disznó jut eszembe, ott dagonyázik és csak dagonyázik de valami sohasem jó a sárban de azért ki nem szállna belőle mert az mégis dagonya és ők ketten összetartoznak

na ez a levédiai állapot csak azt nem értem mi a gond?
van dagonya a disznó is ott csak össze kell "keverni" és máris műxik

brühühühü

magyar élet
@LooPhas:

loophas-t nehéz...de akkor te mi a büdös loophas-t fogsz csinálni...keresd meg és sorold föl és nézegesd

semmit sem akarsz csinálni csak kritizálni a kritikusokat?

le vagy kritizálva

brühühühühü
@fuck_a_but: gyenge a cikk valóban, talán mert GFG letépett álarcait keresgéli ő is ... Békesi meg nem, és ez itt - öncélúan - nagyon elsikkadt
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Najó, de mi van a zsidó táblákkal? Vagy Vona mégiscsak őr volt Auschwitzban?
@74. Vladys: Mire alapozod, hogy a PM Szdsz-2 lenne? Az Szdsz mikor volt zöld és baloldali? Az, hogy emberjogilag liberális, ne tévesszen meg, mert az minden kultúrpártra igaz - a Lajtától nyugatra.
@épészmérnök: Miért van az, hogy GYurcsány mondásaiból mindig mást értenek egyesek, mint amit mond? Azt mondta: nem akar a kormányban szerepet vállalni
@LooPhas:
@Fabius:
+ még az az időszak:
hunvald
hagyó
földügyek
@Légifarkas: Sajnos ehhez képest a szocik gyenge kezdők voltak.:((
És még így is mekkora károkat okoztak.
És erre méginkább sajnos a fidesz rátett nem egy hanem több lapáttal.:((
@kifordított nagyanyó: egyszerűen ez már nem érdekel. Legszívesebben mindenkinek, aki azzal jön, hogy "de amazokhoz képest...", függetlenül attól, éppen kik is az amazok, szóval minden ilyen összehasonlítgató emberkének ráülnék a szájára, és onnantól levegőt is csak akkor kapna, ha én engednék neki.
Kurvára elegem van ebből a felfogásból, mert - ha csak a végét nézem - ez nyerte meg 2010-et Orbánnak, és erre alapozva akarnak '14-et nyerni ellene azok a szocik, akik máig mind bandailag, mind viselkedésileg ugyanazok a szocik. Nem tudom összehasonlítani a gazdasági teljesítményt, mert állandóan lefelé megyünk, akárki mereszti a seggét odafent. Nem tudom összehasonlítani a demokratikus, jogállami stb. dolgokat, mert itt mindig voltak, akik okkal vagy anélkül elnyomottnak, kisemmizettnek érezték magukat, és sosem volt cél az, hogy megbeszéljük, megegyezzünk, megoldjuk, inkább árkot ásott mindenki. Nem tudom összehasonlítani a külkapcsolatainkat, mert az egyik a faszát tologatta mások torkába, a másik meg a nyakukat szorongatva kúrja őket seggbe. És végezetül, nem tudok és nem is akarok összehasonlítgatni senkit senkivel, semmit semmivel, de még mát a múlttal sem, mert megtörtént eseteket tekintve kibaszottul végeredményorientált ember vagyok, és mivel kibaszottul hulladék a végeredménye mindannak, amit itt a sok önjelölt marhaszar leművelt vagy leművelni hagyott, kis emberként csak annyit tudok tenni, hogy milliomodszor is elküldök a redvás faszba minden egyes mocskosgecit, aki az elmúlt évtizedekben választott felelősként akár csak egy egyetértő bólintással is hozzájárult ahhoz, hogy ez az ország ilyenné váljon, és hogy álmai utazómagasságából hol a hátára rajzolt ejtőernyővel "segítve", hol a hasára kötött téglákkal nehezítve, de szigorúan monoton mód zuhanva egyre közelebb kerüljön a szent anyaföldhöz, amiben aztán vagy kráterré konvertálódhat, vagy szarhalomként csattanhat szét.
@Légifarkas: Igazad is van.
De én rohadtul anyagias vagyok.
Írtam már,hogy Trianon is ezért zavar engem többek között.
A szocik nagy károkat okoztak.
De a fidesz osztályokkal többet.
Ezért van az,hogy én is mindkét felet rühellem.
@épészmérnök: Lári-fári

@iii: Attól még ugyan olyan gyorsan befeküdtek az MSZP alá.
@74. Vladys: Nem feküdtek be alá. Együttműködnek velük, nagy különbség.
@kifordított nagyanyó: anno elég sokat csépeltük egymást öcsémmel, aztán jött anyánk, és egy-egy nyaklevessel zárta az aktuális csörtét. Pontosan ugyanannyit kapott az is, aki kezdte, mint aki folytatta, és jól volt ez így, mert aki azzal érvelt, hogy "de én csak egyszer ütöttem vissza egy kicsit", az is érthette, hogy szarral teli mederben akart gázolni.
Anyagiasnak lenni veszélyes lehet: ha én az volnék, a Fidesz elkötelezett szavazójának kellene lennem, de ez valahogy nem akaródzik. Ettől függetlenül azonban mártír sem leszek egy szoci főnixmadár kedvéért - inkább kezdjük el kiosztani a nyakleveseket, kezd nagy lenni a restanciánk e téren.
@Légifarkas: Igen.Erre mondtam anyámnak,hogy a fecót majd a viktor mellé akasztjuk!:))
Az anyagiasság.Én úgy számolok,hogy egymilliárd forint az sok helyen 1000 embernek az egy éves fizetése.
Tehát ha ennyit lenyúl valaki akkor ennyi emberrel baszik ki.
Mindenkinek lehhetne kicsit több és akkor élhetőbb lenne az ország.
@kifordított nagyanyó: mikor hagyjátok már a büdös faszba ezeket a tehetségtelen nímandokat, mint GyF, vagy OV, vagy a többi soxoremlegetett? Basszátok meg, előre szólok, de úgysem hiszitek el, míg a halálos ágyatokon be nem kell majd magatoknak vallani: egy kanyi vasat sem fogtok soha, de soha visszaszerezni abból, amit lenyúltak, vagy haverokhoz segítettek; egy tetves tégla sem áll össze abból, amit szétromboltak. Ők arra kurva jók, hogy az elszámoltatás ígéretével fel lehessen benneteket hergelni, hol ezen az oldalon, hol azon, de már fogást venni sem tudtok rajtuk, mert mire erre szándék születne, ideérne üdvözlő képeslapjuk is a Bahamákról. Ki kell őket rugdosni a közéletből, a középületekből, a köztudatból, ha szólni akarnak, rá kell baszni a fejükre, és hazakergetni mindet, vagy határon túlra, galaxishatáron túlra, azt is leszarom; de a "jól megbüntetjük, jól visszaszerezzük" akkora illúzió, ami sárga írigységbe döntené még a D. Copperfield nevű témaspecialistát is.

Az el nem lopott pénz nem osztogatásra való, hanem a jövőt kell rajta "megvenni" iskolákba, infrastruktúrába, fejlesztésekbe, technológiákba történő, okosan és előrelátó módon végrehajtott beruházásokkal. Semmi nem lesz élhetőbb attól, hogy osztogatsz, mert az csak az igazságot, a fájó igazságot takarja el: rendes lóvé rendes melóért jár. Na, az el nem lopott pénz, és az említett beruházások azért kellenek, hogy a rendes melóhely évről évre egyre több ember rendelkezésére állhasson, és közben ott is legyen az alkalmas munkaerő; akkor rétegről rétegre, kicsi, de stabil lépésekkel előbbre juthat mindenki (aki akar), és nem is fújja el egy válság erőtlen alfarhangja az egészet fél perc alatt, hiszen nem két-három behemót cölöpön csüng milliónyi nyomorult, hanem milliónyi lábbal a talajon áll milliónyi, tettekhez szokott ember.
Ellentétben a nagy rakás Fletó fannal, én egyetértek a posztolóval. Csak szóltam.
Nálam Bajnai a határ.
@Légifarkas: Persze sajnos igazad van.
Ezektől csak egy rendes forradalom után lehetne visszaszerezni a pénzt,ha a fejükhöz pisztolyt tartanánk.
Amit meg lehetne tenni,ha már generációkra előre összelopták magukat,hogy még az unokáik se kapjanak közpénzt,ne indulhassanak közbeszerzési útépítési stb, tenderen.
A második bekezdés meg úgy ahogy van tökéletes.
@kifordított nagyanyó: morzsákat ha össze lehetne kapirgálni, már az maga a csoda volna. Nincs náluk pénz, családtagoktól haverokig van szétszórva minden, ennek a hálózatnak utánamenni iratok, eltökélt és profi apparátus, na meg idő és költségek nélkül mostanra lehetetlen, a fél országot meg csak nem kéne stukkerral inzultálni. Morzsák, amik visszahullhatnak. Sajnos. Nem figyeltünk, odalett.
Az unokás részt támogatom, sőt, tőlem lyuksógortól ükunokáig is nyúlhat a tiltás. Csak itt megint dönteni nehéz, mert adatok, tények nélkül a fene tudja, ki kapott baráti kézfogást, és ki - suttyomban - milliókat. A szóbeszéd nem elég, nagyon elszaladt már ez a ló. Valahol húzni kéne pár vonalat a közéleti szerepeknél, és aki fölötte van, annak pá, még ha ki is esne néhány hasznos ember, majd valahogy túléljük. Persze, aki nyilvánvalóan (értsd: rendes eljárásban) bűnös, annak minden mehet, amit a törvény enged.
De nem lesz itt nagytakarítás, ahogy látom.
@kifordított nagyanyó: ez ennél nehezebb, mint hogy az unokákat is kitiltjuk azért eltiljuk mert valamely őse rosszat tett.
@Légifarkas: Meg sajnos jogaik vannak,meg pénzük ügyvédre.

@Penivaldes: MIért ne? Ha valaki milliárdokat lop,azt csak be tudják már osztani,a jó életbe már!De az hogy az unokája is lenyúlásból éljen az durva lenne.Osszák be,fektessék be!

Na jóéjt!
@Penivaldes: Most nem veszem elő a témát amin megy a vita általában a múlttal való szmbenézésről.
Tisztellek annyira.:))

De tényleg jóéjt.
@Penivaldes: Szépségem.Én amúgy itt ülhetnék egész nap,de ha mennem kell,akkor mennem kell.
Nem csak én használom ezt a gépet.
Munkahelyem nincs már,így az ottani gép kilőve.
Itthon este meg meccs,sorozatok,esetleg rajzfilmnézés.
És hogy a másik hagy aludjon.
süti beállítások módosítása