Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/05/06/retvari-bence-veszpremi-korhaz-igazgato-vadai-agnes-belugyminiszterium... (2024.05.06. 12:31) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.02.20. 03:41 Fabius

Az ELTE BTK HÖK elrendezte a Jobbik választási esélyeit

Címkék: adatvédelem felsőoktatás jobbik listázás elte btk hök

Ami nem sikerült sokáig senkinek, azt a Jobbik és csatolt mindenféle ifjúsági részei megoldották egy nap alatt. A pártkötődésű ELTE BTK HÖK előbb Garbai Ádám vamzerkedésével kínálta föl magát turhatáblának, árulkodását ráadásul Mezey Barna rektor a "súlyának megfelelően" kezelte és bepöckölte a kukába. Majd kipattant a listagét, elszabadult a pokol, és amikor a stresszhelyzetben a droidvezérlő pulton szemfolyató pirosan villogni kezdett a nagyon rábasztunk lámpa, akkor sikerült az ostobaságra is hülyeséget halmozni takaros kupacba. 

Megérkezett Silhavy Máté és belesírta a éterbe: nem is mink voltunk, Tekintetes Népbíróság! Illetve mink voltunk, csak nem úgy voltunk mink, hanem kicsit amúgy. No, hogyishíjják, szóval a listát mi csináltuk, de az összefirkálást asztat nemmi. Hanem a valaki. Aki bejárt vagy kéccázan a hök irodába és összefirkált és átírt mindent, illetve nem biztosan átírt, hanem átírhatott, teccikéteni? Nem? Asse nem baj, de a lényeget a nemmit azért azt csak teccik, nem? Mi különben sem írnánk oda sehová, hogy a ronda libernyák fejű maj'Pistának jólesz.  Úgyhogy ha másért nem ezért Iszonyú Jogi Lépéseket fontolgatunk, illetve tessmá'várni, helyesebben iszonyúan fontolgatjuk a jogi lépések megtételét, mert a pártiroda azt üzente ezt kell mondani mer' a felnőttek is ezt szokják mikor már nem tudnak mit. 

elte-hök-lista.jpg

Igen, Feleim, nem tévedés, nekik tényleg ennyi eszük van. A maguk által generált "ki a pártkötődésű háború" kellős közepén kitolják ezt a Silhavy Mátét a kirakatba, aki nem csak egykori HÖK alelnök és Jobbik képviselőjelölt, de a párt Közszolgálati Közalapítvány Kuratóriumába delegált tagja is, 9 évre bebetonozva mint Szalai Annamária, havonta az államtitkárok jövedelmének negyven százalékáért (398.880 forint) és a kis költségtérítésért, ami a tiszteletdíjának fele lehet (199.440 forint) maximum havonta. Igazán öröm, hogy a fiatalember közpénzen a köz szolgálatában ennyire ráér listát vezetni a dugható egyiptológusokról és jó seggű zsidókról, és azt is ideje volt az édesdrága választópolgárok elé tárni, hogy az álláshalmozás nem kizárólag fideszes sajátosság, hanem az ifjú jobbikosok szellemiségével is faszául összefér. Ráadásul a roppant igyekezetben akkora lendülettel kormányozta be magát a zsákutcába, hogy a falra felkenődve sem érti mit keres ő ott tulajdonképpen, és miért röhög rajta és a pártján mindenki. 

A listán szereplő megjegyzések gusztustalanságán rontani egyetlen dologgal lehetett: azzal takarózni, hogy Édes Népbíróság, azokhoz hozzáfért a János meg a város, Pista is guberálta, ott hevertek szanaszéjjel oszt' mittomki is belelistázott ha nagyon akart. Az ügyre fejét felkapó Péterfalvi Attila NAIH elnök is ezen a ponton lendült bele a véleményalkotásba igazán:

"a hatóság álláspontja szerint a kifogásolt jogsértés, súlyára tekintettel a büntető törvénykönyvbe ütköző, visszaélés személyes adattal vétsége törvényi tényállását is kimerítheti. A különleges személyes adatokkal való visszaélés ezen bűncselekmény minősített esete"

Nem csodálkozunk, hogy nem rohantak megtenni azokat a "jogi lépéseket" azonnal, ugye? Meg azon sem fogunk, ha az ATV-nek adott szerda éjféli ultimátum lejárta után sem fognak ott tolongani csütörtök reggel jókor időben a bíróság előtt, hanem otthon hányják majd magukra szaporán a keresztet, nehogy pl a Mandiertől kikérje valaki a teljes listát, és a rajta szereplő személyek csoportos keresetet nyújtsanak be személyes adatokkal való visszaélésért. 

Nem tudom a károk felmérésében hol tart a Jobbik, de ha nem teljes még a leltár akkor segítek:

- Garbai, Silhavy, Bernáth Georgina és Stummer János hadrendbe állításával ti soha többet pártkötődésről beszélni senkivel szemben hitelesen nem tudtok, a HaHázásnak annyi. 

- Silhavy a listagéttel kirántotta Novák alól a kubatovozás szőnyegét, Előd és a frakció innentől nem lista hanem porcicaharcot vívhat Kubatovval, ha ő is összecsuklik a röhögéstől mikor rátok néz. 

- Az álláshalmozós kampányszöveg szintén kuka, arra nincs tovább gondotok. 

- Sikerült magatok ellen hangolni a zömmel majd 2014-ben első választóvá váló diákságot, 

- a szüleikkel együtt, mert a vamzerkedéssel hátba szúrás, a listázás, a személyes adataik sajátotokként kezelése és magasról leszarása nem bocsánatos dolgok. Ha ti színeztétek ki a listát, ha nem, ha csak hanyagságból, nemtörődömségből vagy beleszarásból lehetővé tettétek másoknak, akkor sem.

Ha ennyit nem lehet rátok bízni akkor mifaszt akartok ti egy egész országgal kezdeni? Olyanok vagytok most, mint egyszeri Selmeczi Gabriella félórára bezárva egy üres szobába két vasgolyóval. Mire kiengeded az egyiket elrontja de közli legalább megvédte, a másikat elhagyja de a tényt sikerként értékeli mert nem ő volt, hanem a zárt ajtón keresztül szobába settenkedő kéccáz valaki más. Ezzel a mentalitással és az oktatási kérdésekben (is) a Fidesszel szemben tanúsított hűséges kiskutya üzemmód előre vetíti egy szépséges koala lehetőségét. Amiben Viktor atyuska diktálja a csasztuskát, a kerdemek intézik a ciprusi piszkos anyagiakat, ti meg lehettek a lelkesen tapsoló vamzerhálózata a nernek. Silhavy addigra megszerzi a kellő rutint Böröcz elvtárstól, akivel együtt dolgozni a kuratóriumban kénytelen, de akinek besúgó múltjához és hírhamisító gyakorlatához egy rossz szava nincs. 

Vagy levonjátok a tanulságot ha képesek vagytok rá és megkeresitek a Vona Gábor által emlegetett és annyira vágyott holdudvart, akiknek legalább elképzelése van arról mi az, hogy "ellenzék". Mert a mostani elit - muhaha - mellett nektek aztán tényleg felesleges minden ellenség. 

 

 

 

 

 

724 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr815093327

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.02.21. 11:26:03

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Hogyan készítsünk gumicsontot 2013.02.21. 10:02:00

Szereti Ön a gumicsontot? Ha igen, most itt az egyedülálló alkalom. Megtanítjuk, hogyan készítheti el kedvenc gumicsontját otthonában, házi alapanyagokból. Ha kipróbálja, sosem vesz többé boltit! A négyszögletű kerek erdőben nagy keletje van a gum...

Trackback: Vajon ki készít majd listát a listakészítőkről? 2013.02.21. 00:30:30

Újabb és újabb listák kerülnek elő - és csak reménykedhetünk, egyiken sem szereplünk. Ha pedig már rajta vagyunk, akkor legalább a lista készítőjének szempontjából a pozitív oldalon legyünk. Mert a negatív-pozitív besorolás ki tudja milyen hátrány...

Trackback: Másokat megalázni vicces dolog? 2013.02.20. 17:14:22

Elképzelhető, hogy ma Magyarországon vélt világnézetük, pártszimpátiájuk, szexuális identitásuk, vallásuk vagy etnikai hátterük miatt listázzanak, minősítsenek embereket? Pillanatnyilag úgy tűnik, minden további nélkül. Ráadásul megtörténhet mindez az ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ezúton szeretnék elnézést kérni mindenkitől, aki tanúja volt tegnapi minősíthetetlen viselkedésemnek! Rohadtul szar napom volt, amire a nácik cinikus röhögése a fájdalmamon rátett még egy lapáttal.

A felelősöket tahótlanítottam!

Még egyszer elnézést, ez nem én voltam!
@nemecsek ernő áruló:

Részemről no problem, rohamos kedélyjavulást!
A "jobbik" egyre több helyen kerül említésre.
Az ADR,"szállításra nem javasolt biológiai hulladék"-ként említi.
A Korán függelékében,"különösen ostoba hitetlen,igazhívő részére kerülendő" megjegyzés alatt szerepel.
Az ebtenyésztőknél,mint "polgári-körös felcsúti parasztpincsi" keverék / Latinul: Hungaricus Selejtusz / kerül nevesítésre, szaporításra nem ajánlott fajta.
A Kiotói egyezmény kiegészítése, kiemelten foglalkozik velük,mint a "környezet károsítás különösen veszélyes formája" címmel.
Ezen a blogon a "tuggyukkik" gabriel...-ként ismerhetik.
És megint én szégyellhetem magam a "nemzet" helyett.
A Jobbik imádja a listázást, és a feljelentést, ők egy jó kis diktatúrában éreznék jól magukat. Tuti, hogy a negyvenes éveket nagyon élvezték volna, bár a végén szívtak volna rendesen. Bár akkor meg átmentették volna magukat a kommunizmusba, írogatni, meg feljelenteni ott is tudtak volna. Most meg már ők lennének a legnagyobb ellenállok telehugyozták volna a Kossuth teret, és Árpádsávba burkolóztak volna.
Fabius örülök, hogy te ilyen derűsen tudod szemlélni ezeket az eseményeket.
Emiatt a töretlen optimizmusod miatt is érdemes idejárni.

Én sajna egy savanyú jóska vagyok, és inkább tucano tegnapi késő esti kommentjével értek egyet, és nem nagyon bizakodok. Idemásolom, mert szerintem már kevesen olvashatták:
"őszintén szólva, nem tudok jót röhögni ezen a sztorin.
Ezeket az embereket megválasztották, évekig döntöttek/döntenek ma is olyan dolgokról, amelyek komolyan befolyásolhatják egy-egy diák sorsát.
És nem Alfa-béta-kappa ami diákszövetségről van szó, hanem egy adag büdös parasztról, nácipalántáról. Őket pár hónap kihagyás után komoly pozícióban láthatjuk viszont.
És senki sem baszta őket pofán.
Lesz egy kis bohóckodás, majd odamegy Tonyó vagy valamelyik mérsékelt és rendet csap a kisdiákok között. Azért nem tudom hogy vagytok vele, de mégiscsak diákokról, fiatalokról van szó. Nincs ebben semmi vicces, csak mélyen szomorú."

Ez a helyzet (hogy ilyen gennyláda pártfigurák megszállhattak és évek óta megszállva tarthatnak egy diákérdekképviseletet) azért tudott előállni, mert a diákok maguk leszarták és leszarják az érdekképviseletet, és hagyták, hogy ebek harminadjára kerüljön. Évek óta köztudott a HÖk piszkos ügyei, bármely egyetemen, hogy a saját hitbizományuknak tekintették az egyetemi javakat (kollégium, ösztöndíj stb), és maguk között osztogatták. Pont mint a "nagy" politikában a politikusok. És a diákok hagyták, leszarták, közönyösek voltak.

Talán egy haszna lesz most ennek a botránynak, hogy megértik, ahhoz, hogy működjön az érdekvédelem, részt kell benne venniük, nem engedhetik át másoknak, akik aztán csalnak, lopnak, hazudnak, a diákok meg morognak, de nem tesznek ellene semmit.
@V-PORT: nem feltételes módban kell írni azt, hogy átmentették volna magukat, hanem kijelentő módban.
Nem ismered még a komcsik azon mondását, hogy kisnyilas nem nyilas? És tömegesen vették át a nyilaspárt tagokat a komcsipártba.
Valaki írta tegnap, vagy tegnap előtt itt, hogy csak egy csőcselékünk van, és milyen igaza volt. És a Tanú-ból belinkelte a megfelelő részt illusztrációnak.
Man megint igaztalanul a szent dzsobbikotot bancsak itten, pedig ok olyan szentek meg masok, igen pont ez latszik ;)
A testveri narancstroll brigad testveri szeretetevel es ahitattal egyutterzeset fejezi ki a meghurcolasert. Dolgos kubatovistak egyesuljetek.
Vajon akkor is kikerült volna ez a lista, ha nem jelentik fel az oktatókat? Mert valakinél meg volt ez a lista, elmentve, nehezebb napokra.
a gif már megint zseniális a Vona Gabriella abban a tangában amiben teljesen pina jellegű fasza van és kurváúl kurvára lengeti a csuklóit...és ez:

"Ha ennyit nem lehet rátok bízni akkor mifaszt akartok ti egy egész országgal kezdeni? Olyanok vagytok most, mint egyszeri Selmeczi Gabriella félórára bezárva egy üres szobába két vasgolyóval. Mire kiengeded az egyiket elrontja de közli legalább megvédte, a másikat elhagyja de a tényt sikerként értékeli mert nem ő volt, hanem a zárt ajtón keresztül szobába settenkedő kéccáz valaki más. "

az egyik vasgolyót elrontja a másikat elhagyja...hát ez a valóság ma levédiában

a cikk megcsiklandozta a csiklóm alatti tökeimet is még röhögök majd váltok zokogásra

az a selejtes bacchus és a szépfiú ott a háttérben aki ugy népi buzi? hát...az egész dzsobbik....egy nagy kalap szar

ma lesz megint háziszárnyas invázió...majd visszafogom magam és nem reagálok a linkjeire

brühühüühüh

kár érte? nem hadd vesszen aminek vesznie kell
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Lehet, hogy tévedek, de ez simán belefér a hatalom diákságot megosztó politikájába. Először a HÖOK kiemelése ami nem vált teljesen sikeressé, most beáldozzák a HÖK-t, hisz nekik ugyis mindegy, hogy a jobbikra vagy a fideszre teszi a voksát.
Csakhogy ne a diákokkal és azok vegzálásával foglalkozzon a közvélemény
Amúgy az egész listát Gyurcsány-Bajnai duó készítette, hogy elterelje az emberek figyelmét arról, hogy jobban élünk, mint nyolc évig.
Miért pont az Atv közölte? Mert egy kisebbségi TV (zsidó, liberális, komcsi), aki azt akarja, hogy gyarmat legyünk. :))))))))))
@V-PORT:
tucano tesóval egyetértve megjegyezném, a lista engem nem érdekel, bizonyosan mindenkinek vannak listái a kubatovelvtárs nem egy zseni csak alkalmazza azt amit már látott máshol, a gond ott kezdődik, hogy sumákolnak márpedig nekik ilyen nem is volt nem is lesz és egyébként is szűzek csak kutyávaé és lóval meg disznóval de egyébként szűzek teljesen az orrlyukaik és a fülük bár semmiben sem lehetünk teljesen bizonyosak mert a süketség azt is jelentheti, hogy ott is megdugták...

és hogy ők...hát a kurva annyukat és a ribanc nénikéjüket meg a hímringyó aptyukat és ő saját maguk undorító senkiházi aljas buzi népség (bocs a buzikat nem bántom mint már említettem tisztelettel viseltetem de ez a mariconería tipikus esettye)

szóval a vonagabcsi így parókás pinával az igazi és a többiek is

ennyit is érnek azaz a hulladékból is az amit már onnan csak a tőzbe vetünk

brühühühühü

mit fogtok kapni a háziszárnyastól ma?
@nemecsek ernő áruló:

Való, rendes mélyrepülésre késztetett a kedélyesen házinácinak becézett nem is tudom mi.

Erre később visszatérek, mert reagálnom kell Fab egy kései hsz-re.

Öröm az ürömben a felismerés,a belátás, a beismerés. Ettől ugyan valószínűleg szarabbul érzed magad, de te már tudod, csak jobban/jobbként jöhetsz ki belőle:))
Együttéreztem veled tegnap, csak nem igazán értettelek.

Kesztyűnek látszó szart nem vesz fel az ember.
Az emúttnyóccév, meg a gyurcsánnyahibbás!
Vót'má?
Különben is, a dzsobbik nemojjan és különben semigaz, a tuggyukkik tették, mert lejakargyák járratni a tisztessegges és kulturhált szegény jobbikossokat!
EZ ÍGY LEHETETT!
KIBA... ILLETVE KUBATOV?
Azt nektek!
Meg különben is, mások is ezt csinálták!
Biztos, sőt ott a példa, öööö... azizé... biztos a zsidó egyházban is van ilyen példa... :)) Ők már csak tudhassák...
Na, kb.ennyire ez a szint a narancsbolsi seggekből kikandikáló vérmogyorósch független, nemzetieschen radikális "majdénmegmondomkijamagyar" tezsvéreinknél.

Gábris, ma megdolgozhatsz a ... betevőért!
Sokan fogják is emlegetni, hogy hová... helyezd magadnak, meg mit is!
Mert ezek ilyen libsibolsi kis mocskok, csak kimondják, amit gondolnak. :D
Jippiájé! Végre egy "ügy", ami mostaztándetényleg "hiteles" és "megbízható" információkra épül. :) Nem olyan mint anno szerencsétlen Drazsé Magyarok nyilai Budaházyék robbantottak "leleplező" videója

index.hu/belfold/2009/07/25/hamis_felvetelekkel_riogat_draskovics/

vagy mint a HVG listázása volt.

hetivalasz.hu/itthon/felekezeti-alapon-listaz-a-hvg-58093

Végre a szektATV is megtalálta a jobbik achilles sarkát és elővette a régóta rejtegetett Vergelstungwaffe-t nem kis köszönetet mondva Charles Simonyinak a fegyver kifejlesztésében szerzett múlhatatlan érdemeiért.:)

Erre azután rárepül a blogtársadalom favoritja és rittyent egy "minden részletében tökéletes" posztot, aminek csak az alapja nem igaz, de ettől még az építmény az egeket karcolja. :)

Béke és öröm, hogy ezáltal is sikerült konstatálni a saját táborban, hogy minden a legjobb úton halad a kormányváltás, de még inkább a jobbik végleges eltűnése felé, ahogy azt a legutóbbi felmérések is visszaigazolják.:)

index.hu/belfold/2013/02/18/ipsos_csak_a_jobbik_tudott_erositeni/
Mondtam már, hogy az Orbán által kreált jobbikos csürhét már 2006 BAN LE KELLETT VOLNA GÉPFEGYVEREZNI, MERT A GUMILÖVEDÉK KEVÉS VOLT NEKIK...Ezek állatok nem emberek!!!!
Ezeket nem elfelejteni a NEMZETI SZAROK eltakarításában!!!!!!!!!!!!!!!!!!! de VÉGLEG !!!
A mi listánk jó lista (HVG&miskolci MASZOP) a tiétek viszont..... :)
@felcsutisuttyo: Mi a pálya aranyom? Megint kibukott belőled a demokratikus szalonna??? :)
ehhhh, el áll a szavam:
/képmutatásból jeles/

Csak házas, gyerekes ember taníthasson erkölcstant! - követeli egy szülőegyesület

Élettársi kapcsolatban élő, elvált, gyermektelen és dohányos tanár ne oktathassa erkölcsre a gyerekeket - követeli a Szülők Országos Egyesülete. Emellett az illető otthon se nézzen szexfilmeket - javasolják. Az nem kizáró ok, ha valakinek csak egy gyereke van.

hvg.hu/itthon/20130220_Csak_hazas_gyerekes_ember_tanithasson_erk
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: óriási, hogy angyal tökéletesen hozta amit írtál!
és pont utánad.ütemérzéke is van:)
@punkfrog: Áááá én speciel igazmondásban sosem fogok felérni mondjuk a szektATV szintjére. :)
Arra is kíváncsi leszek majd, hogy itt melyik humánus demokrata fog esetleg felháborodást tolmácsolni "felcsútisuttyó" felé az én fizikai kiírtásomra is irányuló kommentjével kapcsolatban??? ;)
Szép új anyázós napot kívánva:
" Stefánia kisasszony ✠ peenemündei tündérke ✠ · stefania.blog.hu/ 2013.02.19. 16:58:27
A diáktüntetésekről készült felvételek alapján egyértelműen megállapítható, hogy a felvonulók között magasan felülreprezentáltak voltak a zsidó származású bölcsészek. Nagyon hasonlított egymásra ez a néhány száz ember, a vak is láthatta, hogy ezek bizony fajtestvérek. Tormay Cécile szavaival élve: jellegzetes sémi arcok vonultak el.

Most pedig, hogy lássátok, hogy nem a levegőbe beszélek, hanem amit mondok az úgy igaz, bizonyítékképpen nézzétek meg ezt a képet, amit a Hoffmann Rózsát megzavaró "diákok" akciójáról készült Indexes videóriportból merevítettem ki.

A testi faj-jegyek, a koponya forma, az arc-, az orr-, a fül-forma, a szem és a haj színe alapján egyértelműen megállapítható, hogy a rekedtes, vékony hangon kiabáló kis féreg egy szélsőliberális zsidó.

Nézzétek meg a képet! Sunyi homlok, horgas karvalyorr, hatalmas, szétálló fülek, csapott váll... Egyértelmű!"

Az, biza!
@felcsutisuttyo: a golyó zápor tényleg erős, és túlzó, de angyalunk találva érezte magát, ó be szép is a komingaút és ha a hóhért akasztják :D
@Orica Középföldi: Visszagondolva a tegnapira én sem értem magamat. :)
Angyal egyszer már tahótlanítva volt, de valamiért úgy éreztem, kész vagyok rá, hogy toplákmentesítsem. Újra nem követem el ezt a hibát. ;)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): azt az egyszeri barmot hanyagoljuk kérem, akkor idiótát keveset hordott magán a föld, karikírozásban is gyenge és a hülyítésben is.
@nemecsek ernő áruló: elindultál a gyógyulás útján, most ne tessék megállni ;)
@CSENDES: Nem tudom, nem mertem klattyintani, nehogy az én képem viríccson véletlen itt!:-D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Hoplita is megéri a pénzt, amit majd kap, ha listázzák a Mandi hozzászólóit is!
Ma itt is elkelne egy, igazán kíváncsi lennék a besorolásokra! (vagy lehet, mégsem?:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Az persze nem baj, ha veri a feleségét, lelki terrorban tartja a gyerekeit vagy éppen szeretőt tart. A lényeg, hogy a "kirakat" rendben legyen, elvégre az erkölcstannál pont elég, ha valaki annak látszik, és gyermektelenül valaki nem is tudja előadni hitelesen, hogy "Ne lopj!".

Vagy ezekre is mind kiterjed majd a környezettanulmányozás? A katolikus szülőkommandó komplett testüregmotozást kíván tartani a tanároknál, hogy nincs-e ott esetleg valami kis elrejtett szennyes vagy szexfilm? Mi lesz a következő fokozat? Hogy erkölcstanár nem nézheti a Barátok Köztöt?

Egyébként politikusaink még nem jöttek rá, hogy éppen (szerencsére) egy írdatlan méretű lófaszba igyekeznek beleszaladni?! Az erkölcstan ugyanis, ha jól csinálják, és nem csak bűntudat- és gondolatrendőrséget csinálnak belőle, akkor kinevel egy generációt, amelyik sokkal érzékenyebb lesz a képmutatásra, a hazugságokra, az átverésekre, a kamuzásra, a lopásra, a csalásra! És akkor nem lesz ám szavazatképes erő a mutyitengerbe fulladó MSZP, az ehhez is Budaisan asszisztáló Selmeczi-Simicska Zrt., a nemismivoltunk listanácik (nem is feltétlenül ez a tahóbunkó HÖKös, hanem a múltkori, a nemzetbiztonsági kockázatos), de éppúgy a katolikusnak látszó tárgyak sem! A politikai elit éppen maga alól készülne kirántani a szőnyeget:)?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Jaja tényleg "mókás".

Szinte látom lelki szemeim előtt te is mennyire szmájlisan találva éreznéd magad, ha elkezdenék picit SS romantikázni a Stefipozitívak hasonló golyózáporozásában. :)
@Rufus78: nincs mit hozzá tennem, szépen összefoglaltad a bennem kavargó gondolatokat, igen pont erről van szó, de látszat országban, csak látszat emberek, látszat munkája dívik.
@V-PORT: na végre kimondja valaki. egyébként nem lepne meg ha valami ilyennel jönnének.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

namitmondtunk, megjöttél idefostál és még maracc is

brühühühü

2009 és régebbi anyagok a zemúttnyócév meg a zemú ttanyár
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: csak magatoknak köszönhetitek: kard által vész, ki kardot ragad
A mentális, orális, és fizikai erőszak kitermeli az ellen oldal ilyen személyiségeit is, ezt elkerülni másképpen nem lehet, csak ha kimondják azok akiknek kell, semmilyen erőszakkal és listázással nem értünk egyet, és tevőlegesen ellene is teszünk.
Amúgy nosztalgiázz kicsit, és ne fenyegess, leszarom az álérzékenységed, mert képmutatásért, amint a mellékelt ábra bizonyítja, a jobbik sem megy a szomszédba.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: persze, mert aki elnyögögött pár szót az anyakönyvvezető előtt az rögvest derék ember lett, akik meg nem, hanem csak boldogan élnek együtt azokat ne is engedjék gyerek közelbe. valahogy így lehet..
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: tahótlanítva, ne erőlködj tovább, egy ucsóó neked egy kis időre

fidesz+jobbik=nacionalista diktatúra
@rodeo36: Az élet nem habostorta ugyebár. :)
@Rufus78: Tképpen nem is értem ezt a katolikus szülő ügyet. Ők nem hittanra küldik a gyermekeiket? Akkor miért érdekli őket, hogy házas, gyermekes emberek tartják-e az erkölcstan órákat?
Apropó! a hittant is házas katolikus papok fogják tartani?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"s rittyent egy "minden részletében tökéletes" posztot, aminek csak az alapja nem igaz, "

Mi nem igaz, baeg? Mondjad. Mi nem igaz belőle?
Eddig nagyjából a hülye fejedet simogattam, amikor olvastalak, de előbb-utóbb kihozod belőlem az állatot!
@Penivaldes: pontosan így, ebből is kiviláglik, semmi másról nincs szó, csak a képmutatásról, és a bor vedeléséről, miközben a prédikáció tárgya az a víz
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Persze. Azt már régóta tudjuk, hogy amit nektek szabad azt nekünk már semmikép. :)

Ha a biboldók magyarokat vagy keresztényeket listáznak, az jó listázás, ha fordítva történik, az fasizmus.

- Mert ugye a bibsik nem telepítettek ki a gulágokra több százezer magyart.
- Nem telepítettek ki több százezer németet sem "egy batyuval".
- Nem tartottak terror alatt évtizedekig egy fél világot.
- Nem temették arccal lefelé a magyart.
- Nem lövettek a tömegbe 2006-ban sem, nem is tapsikoltak neki, nem is tüntették ki az elkövető szarháziakat.

Ha ők listáznak, nincs mitől félni.:)
A sorok, és a Borg
endresy.blogspot.hu/2013/02/akarhanyaskak-listarendszerben.html
Az ELTE hök erre képes. Bár most az atvt felszólitották bizonyitásra
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

És ezzel mit szerettél volna bizonyítani? Hogy minden oldalnak megvannak az ellenségeskedésbe, a társadalmi nyomásba és az önigazolásba belehülyült radikálisai:)?
@DarthVader: Emiatt nem érdemes felkapnod a vizet, meg az egészséged is fontosabb.

Gondolom nyílt lesz majd a bírósági tárgyalás ahol a szektATV minden kétséget kizáróan bizonyíthatja a listák inkriminált részeinek valódiságát és főleg azt, hogy azokat a fújjfasiszta jobbikosok írták bele az Excel táblákba. :)
ismét lehullott az álarc, jut eszembe, ezen a gépen is tahótlanítanom kell :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: mult időben fogalmazol, jogosan. Rákosit sem sirja sok ember vissza. Orbánt leszámitva. S nem volt „libsi”.
@Rufus78: Áááá dehogy. Sokkal inkább azt, hogy mi nem is vagyunk igazán emberek, max. napjaikat tengető sejthalmazok, ti viszont a minden szempontból tökéletes embertípus egy még tökéletesebb eszmerendszerrel. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: tévedsz. Az atvnek elég azt igazolni,h.ők így kapták. A megfelelő adatvédelmet a höknek kell bizonyítani.
@GeoCracker: Nem az ATV-nek azt kell majd bizonyítani, hogy az általuk közölt állítások igazak -e vagy sem.
@Rufus78: ez elég társkereső szagú. ott szok ilyen lenni, hogy magányos férfi keresi 30-40 köztti vonzó társát. Egy gyerek nem akadály.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Áruld el, ezt most miért tetted ide?
Tegnap este is benyomta kétszer, amiért Fab kinyomta.
Ezenkívül ugyanezt a szöveget néhány hete már egyszer, pontosabban kétszer leadta.

Szóval mi volt a cél?
@Deathstick:

Az a baj, hogy a HÖK még ilyen formában sem a probléma, hanem a probléma tünete. A probléma a közügyek iránti általános apátia, és ahogy az egyetemisták szarnak a HÖK-mutyikra kicsiben, és csak a hőzöngés megy, ugyanaz a nagypolitkia, csak pár emberrek és pár milliárddal több forog kockán. A HÖK politikai tükör, és hasznos lenne ekként is kezelni.
@Rufus78: ez igaz, pl én sem foglalkozom velük. pedig kéne. most már ott tart a HÖK-ök nagy része hogy lassan épeszű ember nem is jelölteti magát.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Sőt, szerintem maga GyF rajzolgatott éjjelente pöcsöket a kis listátokra...

Mondjuk egy elnézkéréssel meg némi felelősségre vonással többre mentetek volna.

("Mások is hozzáférhetek" kik? hányan? hogyan? aki az adatokat "kezelte", annak nem tűnt fel, hogy a listázottak 80% a picsa, ratyi, lúzer harcikártyák közül húzhatott? Lófasz a seggetekbe (Pistának jó leszel! :DDD)

Még jó, hogy nem mindjárt a Mások írtak bele a Trónok Harcából...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: én is erre gyanakszom, de nem tudtam szavakba önteni.
@Rufus78: Erkölcstan? Nevetnem kell. Mi másért, ha nem ezért?

cdn.hugelol.org/i460/62886.jpg
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Látod Angyal, tök jó, hogy itt vagy.

Kár, hogy nincs hozzád hasonló fideszt reprezentáló fickó is.

Tudom, a többségnek más a véleménye, s nyomkodják erősen a tahósító gombot, én biztosan nem fogom, ugyanis kifejezetten érdekel az itteni tevékenységed.
Nem a hülye linkjeid vagy tereléseid, hanem a motivációd, a stratégiád, a taktikád.

Azt hiszed, ezzel a lojalitással a pártod érdekeit véded. Nem Angyal, csak lejáratjátok magatokat, de jól is van ez így.
Ha véletlenül valaki megtévedt volna, s esetleg bevette volna a valódi rendszerváltást követelő lózungjaitokat, most legalább tisztán láthat.

Így tovább Gábriel, jó munkát mára!
@Penivaldes:
A magyar belpolitikától kitör belőlem az alanyi költő. :D
@nemecsek ernő áruló: én azt nem értem, hogy miként lehet osztályozni. mert azért az nem mindig az, hogy van egy helyes válasz és a többi kuka. Ott van az Ötödik pecsét, a társaság egy tagja pofonvágja a foglyot, mert az ő esetében az a helyes döntés, hiszen felelőséggel van a bújtatott gyerekekért is, a többiek viszont nem teszik meg, és őket kivégzik. mindengyik helyesen, és erkölcsösen cselekedett. vagyis nem olyan könnyű ezt kategóriéágba sorolni
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: a múzsád. Ady nőkre nézve írt, te meg ránézel egy politikusra...:)
@Habakuk999: "Ha véletlenül valaki megtévedt volna, s esetleg bevette volna a valódi rendszerváltást követelő lózungjaitokat, most legalább tisztán láthat."

Ennél már csak akkor láthatna tisztábban ha végignézné azokat a javaslatokat, amelyeket a fidesz és a maszop együtt fúrt meg a változtatások ellehetetlenítése kapcsán.

Ja azt meg már el is felejtettem, hogy az igazi rendszerváltók nyilván Bajnai, Mesterházy és Fletó körül gyülekeznek. :)
@nemecsek ernő áruló: "Még egyszer elnézést, ez nem én voltam!"

Sose bánd! Ha időnként kicsúszik az emberből az indulat, az nem megy az integritás rovására, sőt, éppen a hitelességet bizonyíthatja. Pl. ott van Bruce Springsteen, elismert művészember, aki a legutolsó lemeze egyik számában konkrétan azt írta, hogy ha lenne fegyvere, akkor menne és ott lőné le a bankárokat, ahol találná őket és biztosra veheted, hogy ez nem pusztán művészi kifejező, hatáskeltő elem volt, hanem az ő valóságos véleménye, ha úgy tetszik, álláspontja. Pedig ő még csak nem is nullázódott le a gazdasági katasztófában...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Angyal, ha ők lesznek a téma, majd őket ekézem.

Tudod, hogy nem szokásom védeni őket sem.

De ez azért olyan óvodás stílus: a Pistike ugyanezt csinálja.
Te azzal szoktál büszkélkedni, hogy mások vagytok, mint a régiek.
Ez igaz is, még nem jutottatok hozzá a konchoz, csak a lehajigált mócsingokhoz.

Viszont a mócsingokat ugyanolyan módon marcangoljátok, mint a nagyok az asztalnál a zsíros cubákokat.

Akkor miért is ti vagytok a jövő?
@Habakuk999: erre talán az a helyes jobbikos válasz, hogy mert mi megelégszünk a mócsinggal.
az én válaszom erre meg az, hogy igen, de csak azért, mert nem tudtok még cubákhoz jutni.
@Rufus78: Igazad van. Talán ez a cirkusz jó lesz arra, hogy felrázza őket az apátiából, bár az egzisztenciális félelemtől már maguk az egyetemisták sem mentesek. Erre jó példa egy hozzászóló a mai Tóta W. írás kommentelői között, aki már egyetemi évei alatt azzal szembesült, hogy a tanárának kritizálása munkanélküliséghez vezethet számára. De hol másutt kezdődjön a szükséges társadalmi erjedés, ha nem a fiatalságban?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: az atv állitása az volt, h.listáztak. ez tény. Egy állitás volt,h.amit ők kaptak mit tartalmazott. Elég ezt bizonyitani. A tartalom fájlba kerülésének modját már csak addig kell igazolni, h.nem ők tették. Adat, ill. Fájlvédelmet a höknek kell igazolni. Ha nem megy, öntökönrugás lesz a vége a höknél.
A helyükbe először kvára körülnéztem vna a tagok háza táján,mielőtt vagdalkozok.De ez van.
@nemecsek ernő áruló:

Abban a világban, ahol a közösből lopni a "dicsőség" és a "bocsánatos bűn" tengelyén mozog, ahol népbetegség a képmutatás, ahol csak nagyon kevesen vannak tisztában a tetteik következményeivel és még annyian sem hajlandóak szembenézni vele, szóval "itt" nem is akkora baj, ha "négyszögesítik a kört":).

Igaz, az erkölcstan első erkölcstani tesztje az lesz, amikor nyilvános lesz a tematika, és Rauzsika mennyire csinál belőle ideológiai agymosást, amivel esetleg a gyerekeket az élettársi viszonyban élő vagy elvált, dohányzó, szexfilmet néző szüleinek megvetésére akarja tanítani.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: sok kérdést én is feltettem. De fenntartom,h. „leginkább az a kérdés, hogy mikor múlik el végre az, hogy a diák legfőbb tudnivalóit a sorok közti élettér ismerete jelentse.”
Nem az elejétől tudósítok, mert hosszú lenne! 32 ország részvételével megkezdődött a Világ bajnokság! A 16-ba jutásért is meg kellett küzdeni, de a magyar versenyző simán,szinte egy kézzel intézte el ellen feleit! Most már érdemes számolgatni, nehogy idő előtt össze találkozzunk a nagy riválissal, a Német versenyzővel! Hú..ez meleg volt, bent vagyunk a 4 között! A döntőbe jutásért mindent meg kell tenni!! Tudja ezt a Mi versenyzőnk.. bedob még egy hatalmas csavart..és IGEN!!! Össze jött, a döntőben a Német versenyzőt kell legyőzni.. Az ellenfél simán kihányja "A testi faj-jegyek, a koponya forma, az arc-, az orr-, a fül-forma, a szem és a haj színe alapján egyértelműen megállapítható, hogy a rekedtes, vékony hangon kiabáló kis féreg egy szélsőliberális zsidó." Nem semmi!! A Mi versenyzőnk nem sz.arja össze magát, hazai pályán van... koncentrál, összpontosít.. Ő hátulról kicsit szmájlissan bele a Varánusz közepébe " Látod meg is érkeztünk a régi lemezhez. Ha már nincs érv gyorsan felrakjátok a holo lemezt. Tudod mit? Gyere el ide te is, gyújtsunk közösen egy gyertyát és tekintsük át közösen, hogy rajtatok kívül kik és milyen mértékben szenvedtek még a történelem során, nem elhanyagolható módon sokszor épp azoktól, akiket szintén értek történelmi fájdalmak. :(" Nem tudom eldönteni melyik a nagyobb gyűlölködő, melyik a nagyobb csúsztató.. De tudom, mert Ő egy gázon jó pofizik, közben hátad mögé oson, és onnan támad! Gábriel, Nálam, Te lettél a TAHÓ!
Aranypofáim, 5:0ra égtek és mind az 5 öngól volt és pillogtok meglepetten az eredményjelzőre mint Maradona a doppingvizsgálaton, és csak annyi jut az eszetekbe hogy nemmivótunk...

Várom a mai menetrendszerű zsidózáscunamit, mert ugye a jobbik szimpik csak erre képesek ha bármi olyan a téma ami kényes vagy akár csak 3 agysejtet meg kellene dolgoztatni miatta...
a hosszúnyelveké sokszor a jó világ az egyetemeken. én is ismertem ilyen hosszúnyelvű ifjút, aki cipelte a tanárok cuccait, meg futott eléjük a parkolóba, sőt egyszer a wc előtt támadta meg..szegény oktató jött ki és a srác már ugrott is oda jópofizni. már nincs ott a gyerek de a nyelve szerintem még a falak közt kereng.
@Deathstick:
Hát, igen... a HÖK fekélyeinek megvakargatása gyakorlatilag garancia arra, hogy a delikvensnek onnantól nem kell az ösztöndíja elköltésén vagy a kollégiumi szoba kilátásán merengenie, de ha -mint itt is- politikai összefonódás is van, akkor esetleg az "cikiző diáktársakban", "pikkelő tanárokban" vagy "elutasító munkáltatókban" is testet ölthet...

Ezzel áll szemben a tudat, hogy milyen jó lehet, ha a delikvenst bizonyos körökben egy életre elkíséri mondjuk a "basznivaló libernyák alter picsa" jellemrajz...
@Habakuk999: Nem gondolom, hogy mi lennénk kizárólag a jövő. A jövő mindnyájan vagyunk ebben a hazában és együtt kell találni olyan irányokat, amelyek kifelé vezetnek abból a súlyos szakadékból, amibe az eddigi garnitúrák vezették az országot.
@magándemokrata: Tőled is megtiszteltetésnek veszem. :)
@GeoCracker: Két malomban őrlünk de ez nem újdonság. :)

Részlet a hivatalos közleményből.

"A közleményben felszólították az ATV-t, hogy bizonyítsa a hivatkozott listák hitelességét; mint megjegyezték, ezt már hétfőn is kérték a csatornától. Amennyiben nem a televízió munkatársai készítették "a birtokukban lévő hamis listákat", nevezzék meg a forrásukat..."

és

"Hozzáfűzték: az atv.hu-n megjelent cikk számtalan VALÓTLANSÁGOT tartalmaz az egykori és jelenlegi hallgatói képviselőkről. A közleményben üdvözölték az ELTE döntését, hogy vizsgálatot indít az ügyben, hozzátéve: ehhez minden segítséget megadnak, remélve, minél hamarabb fény derül a rágalmazás hátterére."

Kezded már sejteni miről fog szólni a per??? :)
@Penivaldes:
Mindenfajta oktatás és nevelés eleve világképformáló erővel rendelkezik, nem kell ahhoz feltétlenül már sablonra vágott tudatú gyerekeket vízionálni. Erkölcstant is lehet erkölcsösen közvetíteni, ha az a társadalmi együttélés kereteit kívánja bemutatni, és nem Az Egyetlen Igaz És Üdvözítő Útat.
Tótawé írása nagy, OKJ-s zsigamarcell-képző :DDDDD
@MolnarErik: Jaja én folyamatosan hazudok a szektATV pedig az igazság szócsöve. :)
@Rufus78: élni és élni hagyni és virágozzék 100 virág. egy helyes út meg nincs.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Basszus, eddig olvasgattalak, de miért nem említed meg, hogy a Mandiner is foglalkozik az üggyel?
A rágalmazás vétsége akkor is megvalósul, ha mástól veszi át a valótlan tényállítást?
Gondolom ezt a Mandiner jogászai is tudják..
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Azért Habakuknak adott válaszod elég szánalmasra sikeredett.
Hajrá Gabriel!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

A mundér becsületéről, vagyis arról, hogy fel sem merül, hogy egy ilyen "hamis" listát talánesetlegfeltételesen mégsem "a televízió munkatársai" dobtak össze "rágalmazásul". Hogy a "szekATV"-nek tulajdonképpen nem is lehet igaza, hiszen egy olyan tiszta és szilárd alapokon nyugvó szervezet, mint a Jobbik nem is erjesztheti ki magából a maga egyénileg hatalomba belerészegedett, tahó férgeit... pedig de.

És ugyanez megvan a másik oldalon is, még mielőtt neki állnál megint "mi"-zni, meg "ti"-zni nekem:)...
@Orica Középföldi: Cél? Semmi, igazán semmi..csak megmutatni, mekkora a Jóisten állatkertje!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): de ez egy szalon, és nem a pajta, ide finom lelkű hölgyek és urak járnak, nem marhák, és bivalyok.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Nem, fiatalúr!
A fiam nagy lelkesedéssel, lendülettel vetette be magát az egyetemi életbe.
Aktív, szervezkedős, közösségi, normális legény.
Az almodból származó csúszómászók egy-két hónap alatt elvették a kedvét az egyetemi élettől, gyakorlatilag teljesen kivonult belőle. Nem tudtam sokáig teljesen megérteni, csak most esett le teljesen a tantusz, s büszke is vagyok rá, hogy nem áll be a söpredék uszályába.

Ti nem vagytok a jövő.
Ti a szegénység, nemtörődöm felelőtlenség - igen a szociké, libsiké és narancsoké -, az ostoba irigység és kishitűség gennyes fekélye vagytok.
Sajnálom, hogy ezt kell írnom neked.

A fekélyt pedig gyógyítani nem lehet tudomásom szerint.
Ki kell vágni.
Segítsetek, ki az a Pista akinek jó lesz ?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Hm. "Biboldó", "bibsi"
Íme, ha sarokba szorítják a patkányt, rögtön vicsorogni kezd.
Ne félj, kiskomám, attól még nem leszel erősebb. Legfeljebb egy kicsit undorítóbb.
ajjjajjj

Széles: Ha ez bejön, Orbán 2/3-dal nyer
Széles Gábor „nagy léptékű csodára” készül, de titkolózik. Ötszáz éve nem látott növekedést remél.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F02%2F20%2Fszeles_ha_ez_bejon_orban_megint_ketharmaddal_nyer%2F
@Kis ember: foggal körömmel védik az eszmét, meg a párttársakat.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: az a kétszínűség, amit itt játszol elkeserítő, de egyben mulatságos. mutogatsz itt az elte hök hivatalos közleményére, amivel szemben számos lista áll, köztük pl. a mandiner is. etalon az elte hök? komolan mondod? igen látjuk mit írt, de nem hiszünk neki. te meg véded ezerrel, de csak mert a jobbikos cimboráid kerültek kínos szituba. különben simán beáldoznád a jobbik-fidesz zúgszövetség oltárán.
máskor szarod le a hivatalos közleményeket. ugyanúgy, ahogy mazsolázgatsz a történelmi adatok között, amelyik alátámasztja a prekoncepciódat azt lobogtatod nagy bőszen. papolsz a dmokráciáról, számon kéred annak betartását, miközben te megveted az értékeit. és elvárod a blog közönségétől, hogy ennek megfelelően kezeljen téged és a mutyi pártodat.
küzdesz itt egy lehetetlen küldetésben. mazoichsta és nárcisztikus jellemedért vonától kérjél jutalmat, ne tőlünk.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
A "Szánalmas SC" név felvételén még nem gondolkoztatok?
Ám'block a nedves pártod...
Pedig kéne!
Az tetszik a legjobban, hogy basszus soha, senkitől ennyi hivatkozást az ATV-re nem hallok itt, mint tőled.
Te szerintem vagy titkon coci rajongó vagy (fontos is az álca), vagy csak valami fóbia lehet, hogy azt nézed, ami nem tetszik neked. Én spec.sem az ATV-t, sem a Hörr, vagy Echo tévéket nem nézem.
Akkor most én nem is vagyok ember? :))
Nekem az ATV csak 1 a sok röfögő és demagóg csatorna közül, amivel nem vagyok hajlandó kínozni magam.
Ellentétben veled, aki rendszeresen nézi, akár a papok a pornócsatornákat, hogy fel legyenek készülve, mi ellen kell beszélni...
Szép is ez, megható is - csak szánalmas valahol, de nagyon...
Habakukk meg folyamatosan zsebre tesz téged...
DE EZ SE ZAVARJON!
Mi meg röhögünk ... rajtad ...
HAJRÁ!
MÉG!
Elég szépen ég a jobbik. Milyen fából van?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: aranycsinálok ezek, ülnek a várszobában és várják a csodát.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A hetiválasz vádjára csak annyit fűznék hozzá, hogy nem a hvg listázott, hanem azok a drága közpénzen közszereplők akiket a tanárok nyakába ültettek, rakták ki magukról ezeket az adatokat mindeféle nyilvános helyre, (pl az önéletrajzukba, amit jól kiraktak az inetnetre).
A hvg csak egy csokorba szedte őket, amitől kiugrott az az adat, hogy tankerületi igazgatóknak a nagy többsége önmagát vallásosnak mondja.
Gyenge próbálkozás volt Gabriel a hetiválasztól is, nem is lett belőle semmi, senki nem tett feljelentést, mert nem is történt visszaélés személyes adatokkal.
Nem úgy, mint a mostani hök listánál.
És ha a hetiválasz nem is, de talán te tudsz különbséget tenni közszereplő és nem közszereplő között. Természetesen azok az érzékeny adatok, mint a származás, vallás, politikai, nemi irányultság közszereplő esetében is érzékeny adatok. De ha maga a közszereplő teszi ezt közzé, akkor ha valaki ezt idézi, nem listáz, és nem él vissza személyes adattal.
@Kis ember:
Csak az emberarcúsága türemkedett ki, ott, az aranyere mellett!
NEM IS NÁCI!
Szimpla nyilas?
Nagy dicsőség, az is!
@Penivaldes: Nincs elég fény az Univerzumban ahhoz hogy ennyire elszálljanak...:/
@aritus: "És tömegesen vették át a nyilaspárt tagokat a komcsipártba."

Ez is csak a szokásos urbanlegend. :)

Ungváry Krisztián, a témakört valószínűleg legjobban ismerő fiatal hazai történész a kiállítás rendezőit ezek miatt a nyilvánvaló ferdítések miatt tudatos történelemhamisítással vádolja. Ungváry, akit a nyilasok iránti szimpátiával aztán nem nagyon vádolhatunk, több éves beható kutatások után számos komoly tanulmányban is kifejtette kutatásai eredményét. A Népszabadság c. lap 2003. július 5-i számában „A PÁRTMÚZEUM“ c. írásában a Terror Háza kiállításával kapcsolatban

„Csakugyan, a pártállami történetírás számos hazugságot terjesztett el a nyilasokról, hogy irányítható legyen a szembenézés a háborúval, az antiszemitizmussal és a diktatúrával.

nol.hu/archivum/archiv-117146
@Habakuk999:

"kifejezetten érdekel az itteni tevékenységed.
Nem a hülye linkjeid vagy tereléseid, hanem a motivációd, a stratégiád, a taktikád."

Ebben a témában utoljára szólalok meg. Most akarok reagálni Fabius tegnapi - Bolinak írt -megjegyzésére, miszerint Angyal nem ostoba, sőt!

Ha te azt hiszed, hogy valaha is igazán szint vall ez a robot,és ide tárja a motívációját őszintén, tévedsz. Még soha nem tette, nem is fogja.

Ha azt hiszed, ez elemezni való stratégia, amit itt művel, hát ebben is tévedsz.

A taktika egyszerű, mint a faék. Címkézett sajtóválogatása van a szemétből, azt gondolom a válogatás nem saját munka, és ha kell, ha nem, ha passzol, ha nem ,nyomja, mint egy robot.

Nem igazán illik rá a tahó, annak nagyanyó tud a mintapéldánya lenni, de nem sejlik föl a hsz-ből egy körvonalazható, markáns ember, akivel érdemes vitázni.

Engem speciel ez a mosolygós angolnasága jobban taszít, mint az általa - nem képviselt, mert érvelni nem tud /akar,csak - közvetített tartalom.

Ezek után tényleg kíváncsi vagyok, mit jelent Fabiusnak a, Sőt! ??
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: ez valami Pataki féle fénysugár lehetett, azt is megérintette valami. egyébként én várok..élünk itt csendesen, hát egyszer ébredünk fel, és mit látunk hát egy paszulyt. ez is így lesz.
@Penivaldes:
Ez még nem lenne baj, csak közben báránybőrbe próbál bújni. Minden megjegyzése mögé odateszi a szmájlit, mert valahol megtanították neki, hogy így rokonszenvesebb lesz (nem), igyekszik minden blogban valakivel egyetérteni, hogy aztán linkelhesse a propagandaanyagot. De amint gond van, leveti az álarcot és vicsorogni kezd.
Undorodom az ilyenfajta embertől.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Megint a lényeg lett a tökénél megragadva. Nem az a problémája ennek a szülői szervezetnek, hogy erkölcstant fognak tanítani a közoktatásban, hanem azt szeretné meghatározni, hogy szerintük ki olyan erkölcsös, hogy erkölcsöt taníthat:)))
És természetesen csakis a drága jó házas emberek azok, akik még ráadásul nem is dohányoznak! Ez a legjobb az egészben. A dohányzás, mint erkölcstelen tett!:))))
Nem lennék a hobbitok helyében, se erkölcs, se annak tanítása...
@Rufus78: egyébként vannak nős katolikus papok, ők a görögkatolikusok.
Az ötlet borzasztó.
Mellesleg igazmagyar nem lehet erkölcstantanár, hiszen mostanság a mélymagyarok páleszt isznak, és ugye az is szerepel a kitételekben, hogy nem fogyaszthat alkoholt. Tehát az ideális erkölcstantanár mélyen vallásos muszlim, aki vízipipázik, de dohánnyal nem él, esetleg több felesége van, de nem vált el.
minden párt bűnszervezet...

csak a dzsobbik és a fides még NÁCI is...
meg komcsi meg feudális...
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:

Matolcsyt kinevezik a svájci jegybank elnökének:-)))
@Orica Középföldi: szerintem sem hülye, kiépített egy stratégiát. ennek az is része, hogy sosem ír saját véleményt csak másol, amivel próbálja magát felmenteni, mondván ezt nem én mondom hanem xY. tipikus beférköző alak.
mandiner.blog.hu/2013/02/19/igy_listaztok_ti?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201302

Nem tudom belinkeltétek e már, itt a teljes lista a mandinerről (A kommenteket meg mintha sok kicsi gabriel írta volna...)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Épp azt olvastam! :)
Hiteles ember a Széles ettárs.
No meg széles is.
Széles ettárs - ő az ugye, aki tönkrebas.ta az Ikarust, a Videotont és még lenne több ötlete is!
Szerintem Fehérvár környékén a mai napig meglincselnék, ha a kezük közé kaphatnák a "jóettársat" páran.

Amúgy 500 éve ez történt, úgyhogy válogass!:D
március 25. – Pozsonyban Ergelics Ferenc megkoronázza – a Forgách Ferenc bíboros, esztergomi érsek által fölkent – Annát, II. Mátyás feleségét.[1]
április 11. – II. Mátyás és Báthory Gábor között megállapodás jön létre. (A király elismeri Erdély szabad fejedelemválasztási jogát. A szerződés titkos pontja szerint Báthory a török ellen is segíti II. Mátyást.)[2]
október 23. – A kolozsvári országgyűlés – I. Ahmed szultán támogatásával – erdélyi fejedelemmé választja Bethlen Gábort.[2]
október 27. – Báthory Gábor volt fejedelmet a korábbi trónkövetelő, Ghyczy András emberei Váradon felkoncolják.[2]
november 22. – Bethlen Gábor bevonul Szebenbe.

Akkor most hogyan tovább? Megszálljuk Erdélyt, vagy nem??? :))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: én pl sose olvasom el, amit felcsúti suttyó kommentel, mert teljesen hülyék kommentjeit mindig átgörgetem, szóval nem tudom mit írt.
A tiédet is a leggyakrabban átgörgetem, különösen a hosszú idézeteidet.
@Бабаяга: így van a női papság borzasztó lenne... elképzelhetetlen !

a ffi papok esetén is nagyon gusztustalan de a női papok kénytelenek lennének (f@sz híján) segédeszközökkel Qrni a minstránsokat!!!

nagyon gusztustalan lenne
@Penivaldes: ...aztán jön az ápoló és hozza a rózsaszín és lila bogyót amit be kell venni...

@Kis ember: És mégis körbeugráljátok. Én rányomtam, őt nem látom, de a neki adott válaszokat igen, naponta kb. 200-250 komment csak hozzá szól, neki bizonygatás. Elég vicces, ha csak a negyedét kapná nem lenne minden egyes nap összezsidózva a poszt hanem mondjuk arról is szó esne amiről az aznapi bejegyzés...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Nekem az már külön megtiszteltetés ha hozzá tudok járulni, hogy a napod még vidámabb legyen. :)
@Kis ember: tehetséggel keveri a propagandát és a fagyizó kislány képeket.
@aritus: Semmi extra csak arról értekezett, hogy a hozzám hasonlókat már 2006-ban le kellett volna géppisztolyozni.
@Rufus78: Tévecc, ahhoz, hogy itt öntudatos, érzékeny, szolidáris, és jogaikért kiálló emberek legyenek, nem erkölcstant, hanem állampolgári ismereteket, pénzügyi ismereteket és ehhez hasonló "erkölcstelen" dolgokat kellene tanítani.
@CSENDES: Vagy idemenekülnek a demokráciába és ortodox gazdaságpolitikába belefáradt németek, svájciak, monacoiak, amik és hozzák a nagy autót és sok pénzt magukkal :))))
@Orica Középföldi: igen, valószínűleg van egy "gyik" listája. mert elmélyült a szakirodalomban. de ezt gyakorolhatná haverjaival a kurucon vagy más jobbikos fórumokon. ehelyett itt eszi a fene, kapja a taslikat, megpróbál a demokrata lelkiismeretünkre hatni a valóban "mosolygós angolnaságával".
emlékeztet arra, amikor két gyerek összeverekedett a focipályán, az erősebbik már levitte a földre a gyengébbet, ült a mellén és pofozta, mire az megszólalt: "hagyd abba, mert már kezdek dühös lenni".
@Orica Középföldi: Engem istenigazából az érdekel, eljön-e az a pillanat, amikor a robotból ember születik. Volt már rá példa Angyal esetében is.
Mi kell ahhoz, milyen súlyú történés, villámcsapás, hogy az engedelmes pártpropagandista fellázadjon.

Amúgy tényleg jó, hogy itt van, egyértelműen látható, ki és mi a jobbik.

Ja, nem akarok téríteni. Nincs hová, hiszen nem nagyon hiszek semmiben sem.
@Kis ember: Képzeld mi lenne ha valóban ismernél is. :)
ha majd mindenki peckesen belegázolt már ebbe a szarba és lihegve öntelt, hogy most jól fölpofoszta, akkor pihenés közbe tessenek eszt is elóvasni! vagy ne tessenek, elvégre ráérnek.

nol.hu/lap/allaspont/20130220-szerintem_cigo
@CSENDES: Már vannak laikus hittantanárok, van ilyen hivatalos képzés, azok meg nyugodtan lehetnek házasok. A cölibátus csak a felszentelt papoktól megkövetelt.

@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Na tudom én, hogy kit kell átlapozni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"Tíz perc múlva Alföldi nagy lihegéssel megérkezett, beugrott a kocsiba, és villámgyorsan elhajtott. Amikor a piros forgalmi lámpánál a Körút sarkán megálltunk, előrehajoltam, és közönyösen megkérdeztem, csakugyan a nyilas párt tagja volt-e.
– Már hogy a fenébe ne lettem volna.
– És mi az, ami a szociáldemokrata pártba hozta?
– Ugyanaz. Meg kell élni.
– Elhitte azt, amit a nyilasok mondtak?
– Csak annyira, amennyire ma hiszem, amit a szociáldemokraták mondanak. És ahogy holnap hiszem, amit a kommunisták beszélnek."
(F.Gy)
@Orica Középföldi: De hát a nevemben is ott van, hogy robot nem??? :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Elbactam... 100 évet tévedtem! :))

1513 a pápaválasztásról volt híres!
Ez a Széles mégiscsak tudhat valamit.
Igaz, Bakócz Tamás akkor sem lett pápa... A tuggyukkik miatt valószínűleg... :))
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:

Erre is gondoltam, de az őszig nem történhet meg. csak az történhet meg, hogy a svájci aranytartalékot lovasítja meg Matolcsy, s vagonokban hozza ide (ugyebár mint az EU-s támogatásokat), s ránk ömleszti.
Ugyanis a beruházásoknak ahhoz előbb meg kell valósulniuk, hogy abból gazdasági fejlődés legyen.
Az meg ugyebár nem látható jelenleg.
Állami rabszolgaság volt 1996-ig Írországban

Írország nemzeti szégyenének nevezte az ún. Magdolna-mosodákat az ír kormányfő és az állam nevében bocsánatot kért azoktól a nőktől, akik 1923-96 között ingyen munkát voltak kénytelenek végezni a katolikus egyháznak. Az apácák által működtetett mosodákba sok esetben a hatóságok tudtával hurcolták el a "megesett" vagy gyermeküket egyedül nevelő nőket.

index.hu/kulfold/2013/02/20/allami_rabszolgasag_volt_1996-ig_irorszagban/

nálunk meg most vezetik be
@hacsaturján: Erre a cikkre is áll, hogy sírva vigad a magyar: siralmas ország vagyunk, de legalább van néhány publicista, aki megfelelően tudja tálalni azt, amiből idehaza várat épít a regnáló hatalom.
@Kis ember: "Csak annyira, amennyire ma hiszem, amit a szociáldemokraták mondanak. És ahogy holnap hiszem, amit a kommunisták beszélnek."

vagy amit mostanság a maszop, déká vagy E14 beszél.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Lassan mondom, hogy megértsed.

Ha igaz az Garbai védekezése, hogy azokat a személyes, érzékeny adatokat nem ő írta, vagy hökös társai, hanem abból a 200 emberből, akiknek szabad bejárása és szabad hozzáférése volt a listákhoz, akkor is ő és társai felelnek érte, mert nem a törvénynek megfelelő módon tárolták ezeket.
Tehát majdnem mindegy, hogy ők írták vagy sem, felelni nekik kell érte, mert nekik kellett volna gondoskodni arról, hogy ezekhez a listákhoz illetéktelenek ne férhessenek hozzá.
@hacsaturján: jogos, felesleges munka a házi szárnyast abrikolni. mesélj a rénekről inkább. kézifék problémák megoldódtak?
@GeoCracker: Sehogy sem fogalmaz "jogosan" Gabriel, mert a komcsi bűnöket és visszaéléseket úgy próbálja beállítani, mintha "zsidó" bűnök lettek volna. Azaz azt állítja, hogy a származásuk miatt követték el ezeket a bűnöket. Ugye, az ilyen állítások miatt szoktuk Gabrielt, meg a jobbikot náci pártnak nevezni, amit persze ő/ők bőszen tagadnak, mindhiába.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: "Igaz, Bakócz Tamás akkor sem lett pápa... A tuggyukkik miatt valószínűleg... :))"

Jól beszélsz, bár ők most is ugyanúgy osztják már az észt, hogy szerintük kiből lehet pápa és kiből nem. :)

t7.hu/0bp5
t7.hu/0bp6
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:
Tévedsz. Én nem neki írok, hanem másoknak, akik olvassák ezt a blogot. Nácikkal ui. nem vitatkozunk: felesleges.
@Бабаяга:

úgy, úgy! lényeg, hogy a bika a két szarvánál legyen megragadva a tökét illetően.
@CSENDES: Akkor talán titokban ruháznak be. A Közgép építi a magyar csodát az éj leple alatt hogy őszre jól meglepjenek minket. És Viktor nem kétharmadot, hanem négyharmadot kap, megnyeri még Ausztriát is 2014ben.
@Habakuk999: látlelet, és tanulságos történés, ennyi, se több se kevesebb, pontos mása a göbbelszi agitpropnak és a tömegpszihozísnak, alkalmazták már régtől fogva, de tökélyre ők emelték. Adj hatalmat a középszernek, és támogasd az ideológiai értelmiséggel, a térítést és a megfélemlítést a kisember elvégzi, az irányítók meg csak dörzsölik a kezeiket, hisz rejtve vannak. Ha valami nem jól alakul, majd ráfogják az egyszeriekre, a mai nevükön a trollokra.
@Habakuk999:
Fizetéselvonás... :)
Vagy olajcsere.

Ne szopasd már ezt a szerencsétlent, nem veszed észre, hogy nem a Te súlycsoportod?
Már válaszolni sem mer neked, mert nevetséges magyarázkodásokba és terelésekbe fullad a mellébeszélése, amit ez a kis mocsok libsibolsi társaság kéjesen vigyorogva figyel! :DD

Lökött vagy - szóval mikor jársz erre?
Elkészült a kétnyelvű turisztikai térképünk is a vízről. No meg a DVD-t is adom még.
Amúgy a dátum jun.20-21. 22-23 meg a Dragon.
@Kis ember: Akkor bocs, Te nem, de a többiek igen, körbelihegik, ő pedig vígan terjeszti a gyomorforgató síkhülyeségeit napi 15 órában...
@bella _ciao:

én megtettem minden tőlem telhetőt, de a rudi még mindig barna orral császkál. szerintem csak azér, hogy engem bosszancson. a listára minden estre fölkerült "barnaorrú" kóddal.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Egy zsidó alapítású egyházban?
Ahol fétisként imádtok egy megfeszített zsidót?
Aki ha visszatérne, benneteket, álszenteket seprűzne ki először?
Ahol a vallás alapítói, prófétái, első pápája is zsidók voltak?
De tényleg...
Brian élete fele annyira sem lenne humoros, ha nem tapadna annyi vér, halott, gyilkosság és szenvedés az "igaz keresztények" kezéhez! :(
@hacsaturján: Tudod, akár vicces is lehetne. Akár jópofán lehetne különböző poénokkal szórakozni.
Nekem ez nem megy, mert a saját fiamtól vettek el ezek a mocskok öt derűs egyetemi évet belerántva őt Magyarország mocskos realitásába.
Illetve illúziót, terveket, mindazt, amit egy diák fejének tartalmaznia kell.

Szóval én hadd anyázzak kedvemre, bízom benne, nem túl nagy megrázkódtatást okozok ezzel másnak.
@aritus:
Az a cseppet kilógó pacicsülök sem zavarja őket! :))
OFF

Megszállt gyarmaton így szokás. Emlékeztek a Ben Hurra? Ott is vigyázzban kellett sorakozni, ha jöttek az urak.

A szolnoki kosármeccsen még a nemzeti lobogót sem engedték bevinni

olajkk.hu/index.php/hirek/47-hirek-roeviden/323-meccs-qbq-koezep-nelkuel

ON
@Habakuk999: csatlakozom a kórushoz, pedig ezen rögvalót csak kisiskolásként, de valóságosan megtapasztalja az én gyermekem is. Ezért az anyázásom az agyament barmok tevékenységére és dúlására, még szolid visszafogottságot mutat, a megfelelő szavakat még az ujjaim is cenzúráznák.

kis mellékes, részben off:

www.napi.hu/magyar_gazdasag/leallhat_az_ocsai_epitkezes.545762.html

hvg.hu/kkv/20130220_Megussza_a_penztargepek_NAVositasat_egy
@Habakuk999:

mindenki alanyi jogon anyázhat természetesen, csakhogy én mán "az ijjen állat nincsen is" fokozatnál tartok ölég régóta, így bármikor képes vagyok akár a rákóczi indulót is kottára röhögni.
@hacsaturján: nem adsz neki elég alkoholt, hogy pirosodjon. megiszod inkább előle?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

ok, befejeztem, amúgy is dolgom van.

nem emberi időben járkálok Feléd, két három hétig most nem is igen megyek ki.
Keleti szelek fújdogálnak mostanában.
@Habakuk999: ugye nem kezd még rizsásodni a szemed? Kérlek nyugtass meg minket :D
Jó munkát, és köszi a halakat :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Csak arra tudok gondolni, hogy legalizálják a füvet. Mert ez másképp nem mehet! Abból meg olyan bevétel lenne a "drogos libbantoktól" (mint én is :D) hogy az államadósságot egy év alatt vissza tudnánk fizetni. :)
@bella _ciao:

az a zigasság, hogy az a barnaság a rudi orrán, az szar. eddig mindig arra panaszkodott, hogy a rossz kéziféktye miján rohant bele a zoli rén valagába, de most mán nem hiszek neki.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ilyenkor mindig megnyugodhattok, hogy egy csomó hasonló kretén van a másik oldalon is! :))
Amúgy bármilyen hihetetlen, inkább bass.anak ki 10-15 főt, akik pl. székely zászlót (mi a tökömnek???) akartak bevinni, és akkor pár száz, vagy ezer nyugodtan tudja élvezni a meccset és a sportot, balhé, vonyítás és hőbörgés nélkül.
Ezzel hol a gond? Ez lenne a normális, még ha zavar is tégedet!
Angliában úgy meg vernék a nagypofájú béközépet, mint a szódáslovat, majd egy életre kitiltanák őket a stadionból.
Ja, mert van pár ezer ember, aki a sport miatt menne oda, de ez zavarni szokta a béközép faék értelmű tagjait...
No meg a sportegyesületnek nem a hőzöngő 1-200 fős csürhe hozza a bevételt, hanem a több tízezer sportrajongó! De ez se zavarjon...
Hunortodoxiában...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: höhö, "csak a csend, a sokat mondó csend"

Ez a csend néha felőlük is elég erősen hallatszik. :)

Az MSZP lenyúlta a pártállami vagyont

youtu.be/Elv72B92CrU
@Penivaldes: :))) elképzeltem az elszabadult kerengő nyelvet.
@hacsaturján:
Olyan orrú politikus és seggnyaló akad itt is, ezért nem kéne olyan messze mennünk, hogy olyant láthassunk... A HÖk-ös ecceriek ormánya is bebarnulva...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ja, meg Gorbacsov elnök lett... Ja, tényleg... Te a könyvnyomtatást is felfedezték...
Nem zavar ha terelsz?
Végül is, hajrá, úgyis mentem én is...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ne zavarjon nagyon, de itt már arról van szó, hogy a Magyar zászlót nem lehet bevinni Magyarországon egy nemzetközi sporteseményre.

Az ilyesmikről gondolom nem nagyon fog itt poszt születni, meg az ásítás is csak széles körben terjeng az ilyen hírek kapcsán.
@hacsaturján: szóval akkor dirrekt szaglássza zoli hátsóját. micsoda perverz szokás! mondjuk, ha ragaszkodsz a piros orrhoz, megoldást jelenthetne, hogy befested zoli seggét is pirosra.
Lehet, hogy valami ilyesmi elnök kéne nekünk is???

youtu.be/X3ACrhMqqyk
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: hehe, most mééé mondasz mán ilyet, hisz semmi terelés nincsen, csak neki nem az jut eszébe mindenről, mint neked /na jó nekem is, na de ez a fránya xy génkészlet :D/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ez most komoly, hogy az egész kommentelés átmegy "Melyik szervezet zár össze jobban a férgek körül"-kaliberű farokméricskélésbe?!
@CSENDES: :))) lehet, hogy ez a titok, amit Széles már tud. Így persze könnyű gazdasági növekedést produkálni:))))
Matolcsy a ma Tell Vilmosa!
@aritus: ezt próbáltam artikulálni nekije magam is. Többek közt.
A másikügyben igazad van.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: +1

én látom benne a 20 év mulva kinéző orbánt...

kb ugyanaz a "színvonal"

dakota dakota
@nemecsek ernő áruló: "Abból meg olyan bevétel lenne a "drogos libbantoktól" (mint én is :D) hogy az államadósságot egy év alatt vissza tudnánk fizetni. :)"

Milyen "szép" is lenne, inkább halott fiatalok és tönkrement életek százain keresztül kitömni a hitelezőket nem??
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Aha, tehát a "B" közép a politikai hátszelet meglovagolva székely zászlókkal akart demonstrálni egy sporteseményen, majd amikor azt nem engedték, akkor durcából kivonultak, és vitték magukkal a náluk levő magyar zászlókat is, hőzöngve, hogy Magyarországon nem lehet magyar zászlót lengetni.

Nem hülye, hanem áldozat...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: mér szerintetejk a katolikusok hogy szaporodnak?
A) ráolvasás?
B) szeplőtelen fogantatás?
C) osztódás?
Milyen halott fiatalok, Gábriel? A fűtől? Neked még nem szóltak, hogy a füvet nem intravénásan tolják?

Egyébként nem lenne több fogyasztó, mint most, csak láthatóvá válnának a társadalom, és a költségvetés előtt. Csak szólok. Mert most is az nem "lövi" magát marihónaljával aki nem akarja. Csak a pénz nem az államkasszát gyarapítja, hanem a vietnámi maffiát.
az egyik főtroll is színre lépett :D

Dajcstomi HÖK-ös "székletmintákról" ír a Twitteren

Megszólalt a Fidesz trágár tweetjeiről is ismert EP-képviselője a ELTE-s diáklistázással kapcsolatban.

hvg.hu/itthon/20130220_Dajcstomi_HOKos_szekletmintakrol_ir_a_Tw
@Habakuk999: A lányom most jár a BTK-ra, és azt látom, hogy ez a hökös botrány volt az utolsó csepp a pohárban, és talán tényleg beindul egy valódi diák érdekképviselet megteremtése. Talán leesett a tantusz a diákoknak, hogy nem lehetnek ennyire közönyösek azzal, hogy kik és milyen módon képviselik az érdekeiket, ebben bizony nekik is részt kell venni.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Igen, ez a kérdés bennem is mindig felmerül, amikor ezek a mélynemzetikeresztényturulszövetségesek nyomulnak. Ez a bagázs fityiszestül, tömjénestül, jobbikostul ennyire erkölcsös. Mocskos szemforgató bagázs, akit nem lehet semmilyen módon kimosdatni. Ez a lista remekül reprezentálja a magyar regnáló politika erkölcsi mélységeit.
Miért lenne erkölcsösebb az a libsi fiatal, aki legalább minden keresztény máz, lista és mifene nélkül úgy gondolja, hogy tetszik egy lány és bizony szívesen meghódítaná.
mennyünk sorba:

a támogatásokat/koleszt/ösztöndíjat stb osztogat
azaz KÖZPÉNZ herdálásra szakosodott a HÖK...

nyilván a közpénz herdálás és lopás azoknak fexik, akik
szakmailag zérók, erkölcsileg szintén...
vagyis a "közpénz" körül mindig HITVÁNYAK (alkalmatla és gerinctelen) falka köröz...

ezekből a halgatói képviselőkből nagyszerű POLITIKUSOK lesznek...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Írd meg azt a posztot, csinálj saját blogot, terjeszd az igét, akarom mondani a ... marhaságaidat!
Mi tart vissza???
A "magyar zászló" nem egy rongy, hogy minden tahó hurcolja és begyűrje a gatyájába!
De ezt honnan is értenétek...
A zászlórudat, meg ha nem tévedek ilyen helyre verekedni szokták bevinni és hát ezért nem annyira kultiválják Európában...
Szóval nem kellenek a könnyek, az aggódás a ZÁSZLÓÉRT!
Szerintem a zsidók hamisították a listákat.
100
Kiválló mélymagyar jobbikos ilyet sose tenne.

Értem én, hogy mindenhol van legalja, de muszály a mienknek ennyire undorítónak lennie?
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: ajaj, szegény Svájc, majd őt is eléri a magyar csoda, a negatív növekedés is növekedés. Jól megmondta Orbán, hogy Nyugat alkonya van, vagyis lesz, ha Matolcsy oda beszabadul. Vége a nyugati nyugalomnak, már csak a keleti kényelemben bízhatunk:)))
@Rufus78: Egy résztvevő kommentje.

"Mikor megkérdeztem a velem kötözködő rendezőt, hogy miért nem engedik be a magyar zászlót, annyit felelt: jó, majd akkor szólok a rendőröknek, hogy vigyenek ki és tiltsanak ki a mérkőzésekről!"

Egyébként a székely zászlóval mi a bajod?? Bár ez a kérdés szerintem költői. Nem csodálkoznék azon sem, ha néhány hét múlva neked a magyar zászló is újfasiszta kisnyilas jelkép lenne.:(
Azt hiszem, még hátra lenne néhány nagyon fontos kérdés:
1. hogyan nézhetik meg az érintettek, hogy miket írtak róluk? - ehhez azt hiszem mindenkinek joga lenne (mondjuk remek élmény lesz egy-két jobbikos majomnak, amikor magáról is olvassa, hogy a gólyatáborban még cigány-zsidó-buzi feje volt, a barátnője meg a dugható kategóriába tartozik)
2. Mikor indul vizsgálat arra vonatkozóan, hogy értek-e hátrányok valakit azért mert nem a megfelelő kategóriába került? Nagyobb eséllyel kapott-e kollégiumot, nagyobb arányban jutott-e a hökösök által kiosztott pénzekhez akit politikailag-származásilag megfelelően értékeltek?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Már megint olyan téma, amihez fingod nincs, de nyomod az előitéletes dumát.
A drogháború az annyira eredményes, nincsenek drogosok, halottak, minden szép és jó. Különösen a bünözők örülnek ennek, mert amíg drogháború van, addig nekik biztos, adózatlan jövedelmük van a drogkereskedelemből.
@nedudki74: ez a lényeg b+

hogy ez KÖZPÉNZRŐL szól !!!!

a "hatalmukkal" VISSZAÉLNEK

rohat büdös kis kígyók ! ezek marják később a ttársadalmat
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

A mandin már nem lehet elérni, hibát jelez a gép
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Én meg azon nem csodálkoznék, ha néhány hét múlva az ilyen előítéletes-csúsztatós megjegyzéseid miatt szűrőre raknálak!

A székely zászlóval semmi bajom, és a magyar zászlóval sem lesz, mert magyar vagyok! Azzal viszont van bajom, amikor bizonyos csoportok ezekbe a zászlókba csavarják a balhé iránti vágyukat, és amikor valamivel lebuknak vagy a viselkedésüket bárhol szóvá teszik, akkor a saját szarukat rögtön beletörlik a zászlóba azzal, hogy ők itten a magyarságukban vannak támadva!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Hehe. Tomika, aki milliókat barmolt el beléptetőkapukra és akinek a bátyja ... khm ... privatizálta a Római part egy részét.
Szerintem neki kellen először körbenéznie, nem egy vécécsészében vagy egy átlátszó feliratos tégelyben ül-e...
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

NYEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE
NYEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE
NYEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE
NYEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE:

"Az erkölcstant az iskolákban csak olyan tanár taníthassa, aki példás családi életet él, nem elvált, nem élettársi kapcsolatban él, és legalább egy házasságban született gyermeket nevel vagy örökbe fogadott, javasolja a Magyarországi Szülők Országos Egyesülete. A szervezet szerint ezért alapos környezettanulmányt is kellene készíteni az etikát oktatni akaró tanárokról. Javaslatuk szerint "erkölcstan tantárgyat tanító pedagógus csak az lehet, akinek nincsenek káros szenvedélyei, nem dohányzik, nem alkoholizál, aki mentes a szexuális aberrációktól, otthonukban sem néznek sexfilmeket".

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F02%2F20%2Fnem_tanithatna_etikat_aki_pornot_nez%2F

WHEHEHEHEHEHEHEHEHEHE!!!!!!

Lesznek gondok, főleg ha hozzávesszük, hogy meg sem fizetik. A "sexfilm" egyszerűen priceless...

Az erkölcstant az egész országban 2 fehér holló, a fehér tigris, egy kétfejű borjú, valamint a Legnagyobb Prímszám fogja tartani.
@Fabius:

Kicsim... mintha nem tudnád: Jobbik (Polgári Kör) = Fidesz. Ahogy Schiffer-féle LMP = Fidesz. Csak A Párt liberó (hogy idézzek) vagy náci oldala.

A poszt egyébként csillagos ötös, ehhez én biztos nem tudok hozzátenni, durván anyázok. FŐLEG, mert szerintem nagyon sokan magukra is tudnak ismerni a leírásból, főleg, mert néhol iwiw idézetek is vannak.

Én kikérném a listát a diákok és szüleik helyében, demonstrálnék és becsukatnám őket.

Álláshalmozás: ennyit arról a nézetedről neked is meg a többi fotelfilozófusnak (with all due respect), hogy az új arcok majd...

Az új arcok azért szűzek, mert még nem fértek hozzá a dolgokhoz. De látod, amint kicsit is hozzáférnek...! Ezért nem bízom még a P.I.M.P-ben sem, bár szimpatikusABBAK, mint az LMP. Az idő majd eldönti.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: "Az átlátszó.hu oligarchatározója szerint „Széles a történelmi oligarcha, aki mindig követte a kor divatját. 1983-ban gmk-nak öltözött, 1985-ben kisszövetkezetnek sminkelte magát, 1990-ben részvénytársaságnak fésülte a haját, aztán az elmúlt 20 évben volt ő holding, gyáriparos szövetségi elnök és médiamogul is [...] szinte nincs olyan vezető politikus, akinek oldalából ne lógott volna ki Széles Gábor az elmúlt 20-30 évben.”

Ez mindent elmon Szélesről.
index.hu/gazdasag/2013/02/20/szeles_ha_ez_bejon_orban_megint_ketharmaddal_nyer/?rnd=8163
@Rufus78: Ennek örülök, viszont gyorsan tisztázzunk valamit. Én a bunkó ultrákat ugyanúgy elítélem mint mondjuk te. Viszont ilyet szerintem nem lenne szabad megengedni egy független országban. Tök mindegy ki akar bemenni egy mérkőzésre a saját országának a zászlajával.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ez az! A jegyesoktatást is csak házas papok tarthassanak. Olyanok, akiknél nincs függöny az ablakon, hogy mindenki benézhessen a parókiába!
@aritus: Visszatérve, immár nem mobilró :-) A mult időre értettem a jogost, nem a fasisztoid megközelítésre.
Miközben kicsit ovis megoldásnak érzem, hogy azért van igazunk, mert az apukád padtársának a nagybátyja is csinált majdnem hasonlót.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Kínzó kérdés, honnan fogják tudni hogy néz-e a vizsgált alany sexfilmet és csinál-e asszonnyal valami szexuális aberrációs izét? :)))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Én csak azt csinálom, amit nagy gazdasági bölcsünk mond.

Asszonta, hogy nem kell Magyarországra a kizsákmányoló spekulánsok tevékenysége, így elmentünk máshová.

Azt is mondta, hogy keleten a jövő, hát nézelődünk kelet felé, bízva, hogy marad azért szemünk.

A halakat nem értem.:(((
@Kis ember:

Egyébként meg lehet felelni ezeknek a követelményeknek. Csak baromi sok lónyugtató kell hozzá.
OFF:

Boli - Edward, láttad ezt?

galeria.divany.hu/tejbenvajban/2013/02/19/a_7_legszebb_ruha_a_berlinalerol/2

Gefällt es dir? (Remélem, jól írtam! :D)

ON
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Akkor én is tisztáznék valamit. Messziről jött ember azt mond, amit akar... vagyis én egy nyúlfarknyi cikk és egy komment alapján baromira nem tudom és nem is akarom eldönteni, hogy a magyar zászló miatt nem engedtek be Magyarországon egy magyar meccsre békés szurkolókat (de egyébként tarthatom meglehetősen valószerűtlennek és abszurdnak), vagy azért, mert a csapat előtte balhézott, és amikor az "ultimate pass-card", a magyar zászló sem győzte meg a rendezőket az ő beengedésük viselkedésüktől független szükségességéről, akkor ezt az "érvet" hozták fel a szervezők ellen.

Vagyis sajnos nem mindegy, ki akar bemenni egy mérkőzésre a saját országának zászlajával, mert egy zászló birtoklása nem garancia a társadalmi együttélés vagy a békés szurkolás alapvető szabályainak ismeretére és alkalmazására.
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Egyszerű: lehallgató berendezéseket, kamerákat telepítenek, vagy már telepítettek valamennyi állami iskolában tanító tanár lakásába. Azt onnan majd látni fogják, vagy már látják, hogy mit csinálnak a tanerők odahaza és kivel. Mindent a felnövekvő gyermekekért!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
És ezt tudja a pápa is? Hogy házasodniuk kell Magyarországon a papoknak? :)
@Habakuk999: http://hu.wikipedia.org/wiki/Viszl%C3%A1t,_%C3%A9s_k%C3%B6sz_a_halakat!

:D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ha a HÖK-nek van két krajcárét való faéknél több esze, akkor nem perel. Ezt egyébként nem nézem ki belőlük, de hozhatnak meglepetést :-)

"Részlet a hivatalos közleményből."
Ez baromira érdektelen. Én is tiltakozhatok közelményben az Antarktiszi Predator-bázis felszámolás érdekében, de ettől az még nem lesz bizonyított tény.

"A közleményben felszólították az ATV-t, hogy bizonyítsa a hivatkozott listák hitelességét; "
Hülyeség. Az ATV-nek, mint írtam volt csak azt kell bizonyítania, hogy nem változtatott azon a listán, amit kapott. Ehhez még a forrást sem kell megadniuk valószínűleg. Elég a bináris fájl "ujjlenyomata" hozzá. Ezt a HÖK is tudhatná, ha volna valaki, akinek legalább a barátnője előző pasija látott már számítógépet.

"mint megjegyezték, ezt már hétfőn is kérték a csatornától. "
Egyéni szoc problémájuk.

"nevezzék meg a forrásukat..."
ld. fenntebb.

A HÖK elismerte az adatbázis létét. Ha bárki hozzáférhetett és beleírhatott, akkor nem jártak el az elvárható gondossággal:
-- bukta;
A HÖK elismerte az adatbázis tényét. Ha nem tudják bemutatni valamennyi hallgató egyértelmű beleegyezését az abban való részvételről (vö. a nevem meletti blog kérdéseiből "Mikor kerülnek bemutatásra a listázással kapcsolatos hallgatói beleegyezések?"):
-- bukta
Ha a HÖK nem tudja igazolni, hogy létezett referenciaadatbázis az ATV-nek kiadottal szemben:
-- bukta;
Ha kiderül, hogy abból utólag töröltek (még Excel esetén is kideríthető):
-- bukta;
Ha kiderül, hogy nem az ATV készítette a listát:
-- bukta és hihetetlen ingyen-reklám az ATV-nek;
Ha az ereedti adatbázis egy HÖK-tag által lementett,és gegből átírt táblázata került ki:
-- oltári bukta, mert egyszerre égeti le a HÖK-öt, mint szervezetet IQ-ilag, és jelent adatvádeklmi bűncselekményt;

Ezért írtam volt, hogy a vagdalkozás helyett először qrvára körül kellett volna "otthon" nézniük. A HÖK ebből nagy valószínűséggel nem tud jólkijönni, és ehhez elég egy közepes képességű ügyvéd is az ATV-nél.
Nagy valószínűséggel beszoták a HÖK-vezetők lágyékcsontig. Most megpróbálnak védekezésből támadni, de minden mérlegelés nélkül, igazi bközepes stílusban. De ez legyen az ő gondjuk. Amúgy a HÖK-ösök részvétele a Jobbikban, annak rendezvényein baromi egyszerűen igazolható adott esetben. Ezen megint öngól lehet tornászniuk.
Ez a szer nem az ő tornapályájukon van.
@Бабаяга:
Na jó. És amit nem odahaza művel?!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nem fogsz ki rajtam, letöltve kindlimre mind az öt könyv.:))

Jövő héten majd én írok ilyesmiket.:))
@Бабаяга: És ha nem otthon csinálja? Kész, a tanerőbe kell a kamera, nincs mese :)
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):

Azokat a lábakat földig érő ruhával eltakarni... :(
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: gps-t minden erkölcstanárba!
amúgy megpróbáltam utánanézni a magyarországi szülők országos egyesülete vezetőjének, bizonyos keszei sanyi, de nem jött ki különösebb, max. az, hogy benne van a nagycsaládos egyesületben is.
@Kis ember: Nagytestvér mindenhol figyel! Kivéve, ha szerepelsz a megfelelő listán.
Csak részben az a baj, hogy az erkölcstan-tanárok magánéletében kutakodnak. Az a baj, hogy a totál csóró, leépítésen-összevonáson átesett iskoláknak kötelező erkölcstant-hittant tanítani, más elől az időt elvenni, a többi - normális tárgyakat tanító - kolléga bérén megspórolni a hittantanár fizuját.
(Meg az, hogy kb. a leggusztustalanabb, legerkölcstelenebb csürhe teszi kötelezővé a hittant.)
@bella _ciao: Hittant bárki taníthat szerintük, de erkölcstant csak tökéletes ember. Miért nem várnak el hasonlókat a hittantanároktól? (Én vagy 10 olyan személyt ismerek, aki elvált és hittant tanít. A protestánsok meg eleve elfogadják a válást.) Egyenlő pályán egyenlő esélyek vagy mi van?
Tartósan 50 százalék körüli növekedést mutat Magyarországon a megszűnő építőipari vállalkozások száma, amiben kétségkívül tetten érhető a válság tisztító hatása. A visszaeső cégalapítási kedv viszont azt támasztja alá, hogy a nyereséges működéshez a gazdasági körülmények még mindig nem adottak – még a felkészült vállalkozások számára sem.

www.napi.hu/ingatlan/mar_a_tisztesseges_cegek_is_konnyen_eltunhetnek.545768.html
Politikai nézetekkel születünk?

Egyre több kutatás támasztja alá, hogy DNS-ünk alapvető szerepet játszik politikai attitűdjeink kialakításában. A liberálisok szürkeállománya nagyobb, a konzervatívok könnyebben látnak fenyegetőnek egy arcot.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Ftudomany%2F2013%2F02%2F20%2Fpolitikai_nezetekkel_szuletunk%2F
@bella _ciao: Akár lehet meggyőződéses jóember is aki szeretné a dologból a legjobbat kihozni ebből az egészből.

De valahogy nekem mindig olyan nagyon bűzlik a káros szenvedélytől mentes, éteri tisztaságú felnőtt aki jól, helyesen és pedánsan él...nekem, ha a fiam erkölcsnevelését kellene másra bízni nem a pápához küldeném aki hófehérben szűziesen él abszolút viaszbabaként a világtól elzártan 35 éve, hanem mondjuk Dave Grohlhoz, mert életszerű a figura és sokmindent meglépett, túlélt...élt és él.
@nedudki74: Az odáig rendben, hogy pont ők teszik kötelezővé a dolgot, bár szerintem ők se tudják, hogy miről is van szó. Mivel komcsik, így hittanra nem jártak soha, az erkölcsről meg szó se essék.
A hittanra még nem tudni, hogy miből és mennyi pénz lesz. (Lehet, hogy egy-két száz forintos órabért kap a tanár a hittanért. Másrészt nagyvárosban, ahol sok iskola tartozik egy templomhoz senki nem tudja majd megszervezni, hogy a különféle iskolák órarendjeit úgy szervezzék össze, hogy oda egy felkészült pedagógus menjen.) Ez is egy olyan tipikus fityiszes sikertörténet, aminek csak a törvényhozók tudnak örülni.
Most olvastam :)

"A liberálisok szürkeállománya nagyobb, a konzervatívok könnyebben látnak fenyegetőnek egy arcot."

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Ftudomany%2F2013%2F02%2F20%2Fpolitikai_nezetekkel_szuletunk%2F
Ecce homo Politicus!, mondhatnánk, ha nem lenne az első két szó miatt szentségtörés. Ezekből a korcs vakarékokból hivatásos politikus lesz, ogy.-i képviselő, pártvezérkar.
Amennyire röhejes, annyira siralmas és nagyon kiábrándító. Példázza, kiket engedtünk fölénk kerekedni, uralkodni rajtunk.
Mit is lehetne az ilyenektől várni? Ezek azok a megvesztegethetetlenek, a nagytiszták, akiknek nincs múltja(a'la mi Gabriel angyalunk?!!!! pölö-többek között)?!!! Bruhahahha.
Hitványak, de megéri nekik, már most is. Az a három keresztnevű Silhavy Máté Tibor Pál(ez egy művésznév?)keres havonta több mint 600 000 jó magyar forintokat. Meg még amit összeszálhámoskodnak maguknak.
Tudjátok mennyit keres egy három diplomás 25 éve dolgozó tanító? Akit boldogít naponta akárhány maigyerek, épp most omlik körülötte minden atomjaira, meg még némely szülő is pont őrajta gyakorolja a vudubaba fölötti győzelmet. Nettó 110e.
Miután pedig így kibukott belőlem a populista zember, egy kisszínes:
hvg.hu/w/20130220_Pistanak_jo_lesz
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: adva van egy magát országosnak mondó szülői szervezet, ami kiad egy közleményt, amire felkapjuk a fejünket. a honlapján nem találni semmi érdemlegeset magáról a szervezetről, illetve azt hogy:

"A jogalkotási törvény alapján részt veszünk az oktatási jogszabályok megalkotásának előkészítésében, véleményezésében.. Az egyéni és kollektív szülői jogokat érintő kérdésekben számos javaslatot tettünk, szövegszerű javaslataink sokszor bekerülnek a törvényekbe, rendeletekbe. A normaszöveg kialakításán túl elvi kérdésekben is sikerült alapvető eredményeket elérni."

na, ez az elrémítő. ki bízta meg őket bármilyen képviselettel? hogyan választják meg az elnökséget? és benne vannak a törvényalkotási folyamatban.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
A Gallóné Szakszervezet egy mozdulattal söpörte le a téma felvetését is az asztalról, a szülőkre hárítva a felelősséget. Nagyon nem akarja megérteni az iróniát a legutóbbi kádéempés agymenéses törvény mián. Családos ember erkölcsös, a többi együttélő pedig élősködő here a nemzet testén.
Gyanus ez a nő mostanában, lehet, bekúszott a törpe alá?
@DarthVader: én akkor lennék boldog ha a szívük is nagyobb lenne. :)
magyar rögvaló:
/perszagotototot érzek/

A Népszabadság szerint minden jel arra mutat, hogy engedély nélkül vágat fát más erdejében, természetvédelmi területen Orbán Ráhel barátjának családja.

hvg.hu/itthon/20130219_NSZ_engedely_nelkul_vagat_fat_Orban_Rahel
@bella _ciao: Civilek, mint a CÖF. Mi hiába alakítanánk mondjuk óvodás szülök egyesületét, senki nem figyelne ránk.
hehe, bagoly és veréb :D

különös tekintettel a fakivágásra és az angyali szívre is :D

hvg.hu/panorama/20130220_Gyozike_tinedzser_lanya_ellen_is_nyomoz_N
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Menyivel "vidámabb" történet mint mondjuk ez. :(

Meghalt a cigány, agyonverték a mentőket

Egy cigány bűncsalád tagjai baseballütővel vertek meg két mentőorvost a romániai Szucsáván – írja az Austrian Times. Az állatok azért ütötték szét a mentőket, mert végső stádiumú rákban szenvedő rokonuk a hordágyon meghalt

„Az orvosok segítséget hívtak, mi pedig kimentettük őket. Zúzott és vágott sérüléseket szereztek. A család szerint nem próbálkoztak eléggé megmenteni beteg rokonukat" – mondta a helyi rendőrség szóvivője.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Az Anonymus csoport nyilvánosságra hozta az ELTE BTK HÖK állítólagos gólyalistáját nevekkel, címekkel, személyes adatokkal. Péterfalvi Attila adatvédelmi biztos tegnapi, hökösöket elítélő nyilatkozatához hasonló kemény hangnemben ítélte el a személyes adatokkal való súlyos visszaélést, felvetve a balliberális hackerek büntetőjogi felelősségét is.

Ja, nem... :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

OFF:

Iszonyú csinos a csaj - el kell ismerjem nőként is. Ami rettentő pozitív még, hogy az egyik képen teljesen látszik rajta, hogy már nem 20 éves, de az is, hogy nincs szerteszét botoxolva.

Nem értem, mi a fenéért nem tudnak méltósággal megöregedni?! Pedig ha jól csinálják, tehetségesek, 10.000 ránccal is kapnak melót, nézzétek meg Dame Judy Dench-et, Dame Maggie Smith-et, Glenn Close-ról és Meryl Streep-ről meg már említést se teszek.

Az a degenerált hülye Jessica Lange, hogy mit művelt magával, de mondhatnám a hasonlóan hülye Meg Ryant is... azt hiszik, nem látjuk?!

ON
@Rufus78:
Álom, álom, édes álom...
Azt máris borítékolni lehet, hogy ilyen erkölcs nem lesz. Mert azt nem tanítani kell, hanem felmutatni.
Az erkölcs az a valami, amit nem is lehet tanítani ilyen egzakt módon, tantárgyként.
Ahogy a mindennapos testnevelés bevezetése után is éppolyan elpuhult, gyenge, sorozatájulós gyerkőcök gördülnek le a futószalagról. Miért?
Mert az, hogy a plussz órákon(is!) egy labdát bedob nekik a tesitanár, még nem hozza a kívánt eredményt.
Az erkölcstanárok pedig még a tesitanároknál is gyatrábbak lesznek.
Ez a lista volt már??? :)

from hírcsárda:

Matolcsy Gyuri: kancsal, de szúrható, pénzt ne bízzunk rá!

Martonyi Jani: komcsi volt asszem, de jó arc, ja és élő HUNGAROMÉM!

Semjén Zsozsó: refi köcsög, de a törpe haverja

Vitézy Dávid: semmitmondó kis buszbuzi, apjának van dellája, barátkozzunk vele

Kövér Laci: jófej tróger, de a bajsza lehet zsidót takar

Selmeczi G.: csini buksza, kancsal fogakkal, szopatnám, amíg bebarnul a haja

Németh Lászlóné "Lacika": román szatyros szemüveges ribanc, szőrre jeti lehet

Pintér Sándor: tsz elnök fej, apámra hasonlít, valszeg ő is jól szerel wartburgot

Hoffman Rózsa: katolikus milf, semmi küli, nem érti a viccet

Orbán Viktor: vidis fociimádó exlibsi nímand, alacsony, mint a GDP
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: és te láttad a tegnapi 20.26-os Vincentet, mit szólsz?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
És mi van azzal, aki kommunistából (KISZ-esből) liberális, majd konzervatív majd populista demagóg majd újra kommunista lesz?
Ismerek ilyet...
@Kis ember: A cikk végén azt írják hogy:

"A mai magyar politikai pártok és azok szimpatizánsai nem kategorizálhatóak egyértelműen a liberális/konzervatív dichotómia alapján. A fenti eredmények a szilárd demokratikus hagyományokkal rendelkező országok, elsősorban az Egyesült Államok, polgárainak vizsgálataiból származnak. A liberális és konzervatív nézetek egyébként csupán egy idealizált személyben jelennek meg tisztán, elkülönült formában, valós személyeknél változó mértékű keveredés figyelhető meg. Végezetül, de nem utolsósorban, jegyzem meg, hogy a tudatalattink által generált késztetéseink az intelligenciánk segítségével elvileg legyőzhetőek."
Na látjátok csak tudják viktorék, hogy mit miért tesznek. :)

A magas rezsibe bukott bele a bolgár kormány

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/a_magas_rezsibe_bukott_bele_a_bolgar_kormany.545754.html
@bella _ciao:
A jutalmat nem kell kérnie, rendszeresen kapja. Nem vettétek még észre, hogy ő a jobbik fizetett varánuszosa?
@Kis ember: én nem, mesélj :D
jahh, ők a fikusz szint, nagy kezekkel és nagy zsebekkel :D
@Kis ember:
ha senki sem lesz aki megfelel eme dilis kritériumoknak akkor nem lesz erkölcs oktatás sem, mert természetesen ezekután a hittan tanerőt is meg kell vizsgálni

a mozlimoknál és zsidóknál is van hiittan vagy azt ott másképpen? és mi van a többi 22 vallással ami be van jegyezve

nem lehet senkit kényszeríteni hogy katolikus erkölcsöt tanúljon vagy azt a hitet

brühühühühü

nagybaromságazegész
@nemecsek ernő áruló: Akkor ezen a néven is kinyomhatsz.
De én vagyok a hülye,hogy próbáltam veled normálisan beszélni.
Egy jó meló az operaházban, hátha valakit érinthet. :)

Fagottost keres az Operaház

www.fidelio.hu/edu_art/allasok/fagottost_keres_az_operahaz
@Kis ember: populista....demagóg... csak nem erre gondolsz:
"Stílszerűen először egy Dzsingisz kán-kötetet adott át neki,/Mándoki Lászlónak/ nem akármilyet: a XVIII. század végén adták ki. – Találtam az egyik magyar antikváriumban egy majd’ kétszáz éves könyvet – mondta a miniszterelnök, miközben átnyújtotta a ritkaságot."

Találta, saját önkezével, bruhhhahha, életében nem járt antikvárumban.
@bella _ciao:
van egy 5 fős elnökség tagság nélkűl, önmagukra szavaztak és a kormány kurvára örűl nekik mert keverik a szart helyettük is

le kell kérni a dokumentációjukat és atgság listáját valamint a szövetség vagyoni nyilatkozatát és adóbevallásaikat meg adófizetésüket, jövedelem bevallás nyílvánosan

és személyi ellenőrzés bűntetlenség és feddhetetlenség kérdéésében ha ennek nem felelnek meg bebörtönözni őket kóklerségért

brühühühühü

olyanok mint a tea party azoknak is csak teájuk nincs meg eszük a többi rendben és sokat lopnak meg adót csalnak
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

ne vállald el ahhoz sokkal jobb fogak kellenek

brühühühü

és a foglalkozási ártalom, tudod-e mi?
@rodeo36: nem akar olyat, terelésnek viszont zseniális volt, még sem kell az agyament jobbikos listázókkal foglalkozni ;)
@Spániel:
biztos hamisítvány, alcsútbasznádon akkor még nem volt könyvkiadás és a törpe egyébként sem tud olvasni Ó de Magyar ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚl

uk muk sük tök tek tök és lasta

brühühühü
@rodeo36: Neked esetleg egy budapesti ismerős, akit érdekelhet?? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

már megint mellébeszélsz hülye vagy

mi a foglalkozási ártalom kontrafagott esetén is

brühühühü

te annyit értesz a fagotthoz mint én a csúzli nyél görbítéshez
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

ma még hiányzik a sárgaborsó püré készítésének rejtelmei és a zongoraláb lábszagának mértéke

utána meg ...brühühühü

szerencsétlen
@maybach:

A Fideszből jönnek, milyenek lennének?!?!!
Buta náczi létemre egész jó ez az írás.
Igaz hogy jobbikfikázó,de Fabius most úgy ír nekik/róluk ,mint ahogy az LMP-ről szokott.
Ez azért jó.
Kösz hogy aggódsz értünk Fab. ::))
zseniális nívó, így kell egy nővel beszélni, egyszeriek ezek mint a faék:

"Attól, hogy cigány vagy, még ledöfnélek" - jobbikos zaklatta Osztolykánt a parlamentben

Egy jobbikos képviselő beszólásáról írt blogján Osztolykán Ágnes LMP-s poltikus. "Attól, hogy cigány vagy, még ledöfnélek" - mondta a Gyula nevű jobbikos Osztolykán Ágnesnek, miután a képviselő késő este megkérdezte a parlamentben, hogy nem vinné-e el valaki kocsival.

hvg.hu/itthon/20130220_Attol_hogy_cigany_vagy_meg_ledofnelek__j
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: kár a gőzért, úgy sem vesszük be, fényévekre vagy az "igazi" jobbikostól, lásd mint fent ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

kedves háziszárnyas, azért mert teneked úgy tanította a papneveldében a szőrös, hogy szívni kell attól még a fagott nem fog megszólalni...fújni, nem szívni!!!! bármennyire is hozzászoktál és még dallamokat is dúdolsz közben mint a kitrákotty mese

brühühühühü
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Gábriel ne terelj, ők akkor megkapták a magukét, most a Dzsobbikféle kultúralakulatról van szó. Azok a faszhuszárok buktak meg mint Rottenbiller. Erre legyen valamiféle magyarázatod a múlt történésinek felemlegetésén kívül.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

rodeo36 2013.02.20. 13:33:05
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

kedves háziszárnyas, azért mert teneked úgy tanította a papneveldében a szőrös, hogy szívni kell attól még a fagott nem fog megszólalni...fújni, nem szívni!!!! bármennyire is hozzászoktál és még dallamokat is dúdolsz közben mint a kitrákotty mese

brühühühühü
Lehet, hogy lassan ezt is meg kéne tanulnunk??? ;)

4 éve nem evett egy mélytengeri ászkarák

index.hu/tudomany/2013/02/20/4_eve_nem_evett_egy_melytengeri_aszkarak/
No ez az egész két szempontból nagyon viccs..

Egyrészt kiderült, hogy a Jobbik is a Fidesz féle retrokommunista listavezetési stílus és gondolkodás híve.

Másrészt ismét bebizonyosodott, hogy a Jobbik is csak egy az ország hordójának oldalába vert pénzcsapoló entitás, akiknek a hatalomban maradás és a megélhetési politizálás a kenyere.

Harmadlagosan ennek a csodás listának és az elindult intézkedéshullámnak egy igen igen fura kérdése van!! Ez pedig az, hogy UGYAN MÁR KUBATOVOT ÉS A FIDESZT MIÉRT NYELTE LE MINDENKI/BAGATELLIZÁLHATTA EL A MÉDIA?

Miért nagyobb botrány egy egy gólyatábor excelsheet nyilvántartása, egy nyilvánvalóan krónikus önértékelési válsággal küzdő ember tollából, mint EGY TELJES VÁROS POLGÁRAINAK SOKKAL INTRUZÍVABB BESKATULYÁZÁSA?

Hol lehet ezt még megtenni európában büntetőjogi következmény és súlyos sitten töltött idő nélkül?

És végül: Ki tudja hol és merre frekventál Garbai Ádámka kocsmákat/szórakozóhelyeket? adnék némi gyorstalpaló képzést neki demokráciából,szólásszabadságból és a konzervatív polgári értékekből olyan 8 napon túl gyógyuló stílusban.

u.i: Aki a jobbikon csodálkozik annak jóreggelt! Zagyva GY. és Érpatak Call of Dutyba belegajtult polgármestere után, egy rakat elmebeteg pártjától ugyan mit vártatok? Apostoli Királyságot? Hahahahhaha
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:

direkt válasz lesz háziszárnyastól a bableves rejtelmeiről és a csicsóka nagyipari felhasználásáról

brühühühühü

persze linkelve
@aritus: és te már szavaztál az oldalon??? :)
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:
Nem jutok szóhoz és azóta is csak elhatárolódok, miközben hamut is szórok a fejemre.:)

Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

titokban eszik, amikor nem figyelik? megeszi amit termel ezt más tengeri állatok közöttük halak is csinálják....vidáman mint azt te is tudod mert hatalmas gyakorlatod van benne

brühühühühü

alúl kijön felűl bemegy és közben...élvezed
@rodeo36: Jut eszembe ezt a szimpatikus elnököt ismered esetleg, hallottad már ezt a beszédét??

youtu.be/X3ACrhMqqyk
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: Na ja.Én vagyok a hülye hogy a hyppertoleránsokkal akarok normálisan beszélni.
Meg aztán ezt a nevet is kell néha használni.

Ma este pofára esik a barca,mint tegnap az Arsenal.:))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
te honnan ismerted? rádesett a polcról vagy mellé klikkeltél, és hamár beugrott akkor...
szóval miről is beszél?

brühühühü

csak nem képzeled?
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):

Amit nem értesz az még mindig az, hogy a hangsúly nem a régi-új arcokon van, hanem a gondos szelektáláson.

Régi arcok és új arcok között is.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ismered te ezt a sotés Instruktor Öntevékeny Csoport Egyesületet?
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Simán előfordulhat, benne van a pakliban a meglepetés, nekem rossz az előérzetem :/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Nem jutok szóhoz és azóta is csak elhatárolódok, miközben hamut is szórok a fejemre.:)

Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa "

Nem is baj!

Alternatívaként esetleg tégy pár lépést hátra és MERD kritizálni az általad támogatott politikai formáció tetteit és annak következményeit.

A felbuzgó szar habzsolása nem segít azon a tényen, hogy a Jobbik most mekkorát bukott. Az sem segít a Jobbikon hogy ez már a sokadik olyan pofáraesés amit jó 10m arconcsúszás követ!!! Kritizáld őket, mert a kritika épít és egy nap talán még gerincük is lesz!!!

Az hogy fenntartás nélkül minden körülmények közt véded a Jobbikot semmit nem segít nekik a jövőbeni hasonló helyzetek elkerülésére!

Alakíts ki SAJÁT véleményt, ne mások által kitalált véleményt és mondandót tedd gondolkodás nélkül magadévá! Ez sokat fog segíteni a karakterfejlődésedben!

És ne felejtsd a szar akkor is szar ha a neked kedves csomagolópapírba van beleforgatva! Mint ahogy azt sem, hogy bárhány jelenlegi vagy múltbéli párt és politikus hibája,mulasztása,korrupciója vagy bármilyen cselekedete NEM MENT FEL SENKIT A TETTE SÚLYA ALÓL!

Röviden: Nőlj fel végre könyörgöm!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

szegény macska

brühühühü

cat's meow persze a te macskád sem tud angolúl mint a gazdi csak fújja fújja a fagottot
@Fabius:
te dög, megtartottad magadnak a javát...egyébként sem mond semmit amíg nem ismerem a lista készítőjét és annak ízlését

ki tuggya mit szeret és hogyan?

ezt nem deríted ki?

brühühühü

vagy a fagottszívó bajnok és akkor mingyárt más a fiú fekvése, little crossdresser
@Squid: Én elég sokszor szoktam kritizálni is őket.
@Fabius: Nem tudok róluk semmit. De figyu ez most egy listázós ország lesz, vagy ez csak egy országosan bújtatott Microsoft reklámkampány része???

Egyébként épp azon gondolkodtam, hogy mondjuk ilyen listákat az összes fejvadász is készít, meg HR-es, meg cégvezető ahova 1 állásra ötven ember jelentkezik. előbb kiszórják a csúnyákat, kancsalokat, nem megfelelő rasszúakat esetleg, satöbbi... akkor rohanjunk azért is az adatvédelmi biztoshoz??? :)
@Fabius:

ezek crossdresser-ek és a azokra vadásznak akik bemennek keresni a listára...fagott ügyi nép hurál jól megszíva és körbenyalva

(ha ezt a fagottosok tudnák?)

brühühühühü

fagotttechnika kontrafagottra (az két lófasz hosszúságúnál is langalétább és csupa izé...)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Én elég sokszor szoktam kritizálni is őket."

De nem elégszer, ilyen dolog mellé állni és egy ilyen szituációban védeni ezt a bandát vállalhatatlan!!

Ha azzal mentegeted őket, hogy más is csinált ilyet/hasonlót azért gondold át! Egy nyíltan széljobber/szalonnáci párt embereket ír össze...

Kell ez megint? Lesznek vagonok és táborok is majd a nem tetsző egyedek elkülönítésére? Szeretnéd, hogy pár megmentebb agyú publicista elkezdje összekötni a dolgokat?

Tényleg, barátilag csak jót akarva mondom neked... Gondolt át, hogy te ezt és ezeket támogatod!!!!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Nem tudok róluk semmit. De figyu ez most egy listázós ország lesz, vagy ez csak egy országosan bújtatott Microsoft reklámkampány része???

Egyébként épp azon gondolkodtam, hogy mondjuk ilyen listákat az összes fejvadász is készít, meg HR-es, meg cégvezető ahova 1 állásra ötven ember jelentkezik. előbb kiszórják a csúnyákat, kancsalokat, nem megfelelő rasszúakat esetleg, satöbbi... akkor rohanjunk azért is az adatvédelmi biztoshoz??? :) "

Igen tündérbogár csak ott az érintettek beleegyezésével és az adatvédelem szabályait betartva járnak el mert nem szeretnének jogi parát a dologból.

Te ezt akarod összemosni, pár turbószittya és mélymagyar nyilvánvaló önértékelési problémákkal és rasszizmussal átitatott vamzer excelsheetjével?

NŐLJ MÁR FEL BAKKER!
@Squid: "Lesznek vagonok és táborok is majd"

Jaja biztos arra készülnek. A vagonok már Tiszavasváriban is dübörögnek. Jut eszembe ha jönnek megint a balosok akkor Recsk meg Gulág sem lesz ugye?? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Jaja biztos arra készülnek. A vagonok már Tiszavasváriban is dübörögnek. Jut eszembe ha jönnek megint a balosok akkor Recsk meg Gulág sem lesz ugye?? :)"

Az alábbi mondat melyik részlete kerülte el a figyelmedet?

"Kell ez megint? Lesznek vagonok és táborok is majd a nem tetsző egyedek elkülönítésére? Szeretnéd, hogy pár megmentebb agyú publicista elkezdje összekötni a dolgokat?"

Másrészről a jelen helyzet szarát megint a múltban történtekkel és másra mutogatással próbálod megoldani. Ilyesmit az általános iskolán kívül érvelésképp használni nem épp a legszerencsésebb ötlet.

Tessék felnőni végre, neked is jobb lesz!
Tehát nem történt semmi.

Mivel a legtöbb Jobbik szavazó egyetemista, ez még erősíti is a pártot...:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
1. Valóban sokszor lehetne még az adatvédelmi biztoshoz fordulni.
2. Ez nem mentség arra, ami most történt.
3. Ez egy közpénzből feltartott szervezet, nem egy magáncég, aki munkatársat keres. Az adófizetők pénzén eltartott emberek listáznak vélt, vagy valós származás alapján szerencsétlen diákokat, beszélnek ordenáré módon nőkről, listázzák a politikai hovatartozást (!). Ezeket a listákat évekig őrzik, használják - anélkül, hogy az érintetteknek erről fogalmuk lenne.
Ezt védeni, bagatellizálni, mással összemosni simán aljasság.
Azt elhiszem, hogy minden kommunista és szélsőliberális erről álmodik:D

Pár ember által művelt dolgok, vagy gondolataik miatt egy egész politikai közösséget megbélyegezni, mintha személyesen az összes képviselő is részt vett volna a listázásban, amihez képest mondjuk az mszp, fidesz listái sokkal-sokkal durvábbak,a demokráciára és a szabad választásokra nézve pedig összemérhetetlenül károsabbak.

Persze azért, mert hülyegyerekek listákat írogatnak, - másik oldal hülyegyerekei meg azért tüntetnek, hogy elhagyhassák az országot úgy hogy közben a lehető legtöbbel támogassa őket az állam - attól már az a politikai erő akihez ezek a hülyegyerekek csapódtak esélytelen a választáson, akkor is ha mondjuk felülvizsgálná az összes privatizációs szerződést, leültetné a kommunista és szélsőliberális bűnözőket...

Dehát ez már csak egy ilyen, egy szélsőliberális, aki az MSZP-DK-HH-PM-Szolidaritás meg ki tudja mifaszom kommunista és szélsőliberális erők összefogására fog szavazni az mocskolja a másik oldalt, egyéni tetteket általánosít, míg magára nézve kikéri ugyanezt, az nem zavarja, hogy ő olyanokra fog szavazni egyébként akik már a kommunizmus alatt elkezdték építeni a saját választói listáikat, a kommunista állampárt tejhatalmát felhasználva, és a listákat azóta csak updatelni kell...

Nem hányod el magadat magadtól?
Egyébként körülbelül olyan értelmi színvonalon vagy, mint azok a férfinak nem nevezhető görények, akik ilyeneket írnak más emberekről, pláne lányokról.

Annyi a különbség, hogy te többnek gondolod magad, meg a beteg eszméidet. Ja nem is, ez is pont megegyezik:D
Na végre, ezen agyaltam napok óta, hogy csak az ELTE-n vannak rohadékok, de végre kiderült, máshol is akad bőven:
hvg.hu/karrier.oktatas/20130220_ujabb_hallgatoi_lista#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2013_2_20
Fabius: Te most reménykedsz, vagy egyszerűen hülye vagy ???

még hogy elintézte a Jobbik választási esélyeit ez a lökött lista...

ennyire egyszerű, még Te sem lehetsz...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Majd szóljál már, ha munkásőr egyenruhába öltözött fiatalembereket látsz fideszgyűlést szétordítani, köpködni, meg "indul a vonat a Gulágra!" nótákat énekelni az MTK vagy Vasas meccsen. bazmeg, reggel óta égeted magad.
@fal_adja_a_masikat: tejhatalom is volt, de legyen inkább teljhatalom:D többi helyesírási, és fogalmazási hibát nem javítom, nem akarok poszt silányságától elütni:D
@fal_adja_a_masikat:

A kommunizmus (mármint az igazi kommunizmus) meg a liberalizmus (mármint az igazi liberalizmus) összefogását azért megnézném magamnak.
@fal_adja_a_masikat: "Persze azért, mert hülyegyerekek listákat írogatnak,"

Mármint Kubatov a hülyegyerek? Le ne csapjon a párt ökle... :D
@fal_adja_a_masikat:

"Nem hányod el magadat magadtól?
Egyébként körülbelül olyan értelmi színvonalon vagy, mint azok a férfinak nem nevezhető görények, akik ilyeneket írnak más emberekről, pláne lányokról."

Te elhánytad magad töki? Mert habzó szájjal éppen azokat véded, akik "ilyeneket írnak más emberekről, pláne lányokról".

Vagy ahhoz is hülye vagy, hogy ezt felismerd?
@fal_adja_a_masikat: ahol a zagyvafélék képviselők lehetnek,na nekem attól van hányingerem.
Kurva szar dolog egyszerre 2 posztba hányni... Fab! ezt nem bocsátom meg... maradék agyam teljesen tudatthasatt... ez ajjas munkavót. Az vígasztal, hogy Gábriellának ez sokkal nagyobb kihiívás.... persze, ha a kopipészt gombjára gondolok, akkor annyira nem is...
Balfasz egy ország, az egyszer biztos!
Úgy látszik ez a libsik gyülekezőhelye.
Méghogy a lista elintézte a Jobbik választási esélyeit? Ezt az ökörséget leírni. A Jobbiknak majd' 1.000.000 fogadatlan-fizetetlen és tudatlanul önkéntes agitátora van az országban, akik minden nap sokat tesznek azért, hogy a párt jövőre elérje a 20 %-ot a választásokon. Mindamellett ilyíen fajta ( és ehhez hasonló) listát gyártani undorító, gusztustalan, gyökérség, melyért remélem megkapják méltó büntetésüket a készítők ( nem fogják, mert jövőre nem lesz a Fidesznek 2/3-a csak a Jobbikkal együtt). De nem emiatt nem szavaznék soha a Jobbikra.
@Fabius: Ki védi?:D Annyit írtam, hogy pár hülyegyerek gondolatai, tettei miatt egész politikai közösségeket megbélyegezni nem menő. Valamint annyit írtam, hogy te kb azt a szintet hozod mint az ilyenek...csak tükörbe kéne nézni.
Az, hogy ezek a parasztok ilyen listákat írogatnak az nem jelenti azt, hogy erről szól a jobboldaliság, vagy a nemzeti radikalizmus, azok által meghirdetett politikai célok létjogosultságát, jóságát, igazságát, legitimását nem cáfolják meg se a tahó HÖK-ösök, se a faszpumás képviselők, se a pornós gárdisták.

Ellenben mondjuk a szélsőliberalizmus és kommunizmus mint eszmerendszerek és azok gyakorlatba átültetése az elmúlt 70 évben tönkrebaszta az országot, ez akkor is így van, ha a kommunisták, szélsőliberálisok egytől egyik maguk lennének a földre szállt angyalok, de ez a veszély távolról sem fenyeget...

Nálad még egy szélsőjobbos is kevésbé kirekesztő és előítéletes.
@Fabius: Neked meg csak annyit: Tudod e hol mondta Ceasar a kockázat el van vetvét... ha megfejtetted, akkor nézd meg a part 2 oldalát:-) Mingyá más szemmel látod akkor a HÖK tevékenységét. Mert a barbárok, mindig a tulsó parton laknak:-)
@fal_adja_a_masikat: Töki! egy a gond... ez a pár hülyegyerek mondjuk 2005-től bedolgozta magát a "nagypolitikába", ami azért más megvilágításba helyezi a dolgokat. Vagy denem? Nyugodtan ne válaszolj.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ez a lista király lett, majd meg haltam a röhögéstől.:_))))))))))))))
Megint bilibe lóg pár ember a keze, semmi realitásérzék, de azért szórakoztató, ne hagyjátok abba.
Számomra is eldőlt minden.Eddig hezitáltam,de tutti most már a Jobbikra fogok szavazni.Rengeteg ismerősömmel egyetemben.Hacsak közben Bajnai meg nem dugja az öszödi barmot.. :-)
Ennek tényleg semmi hatása - vagy csak kevés - a jobbik választási szereplésére. Nagyjából azok szavaznak rájuk, akiknek bejönnek az ilyen listázások.
Péterfalvi ne nyilatkozgasson, ne tanácsokat osztogasson, hanem azonnal indítson vizsgálatot. Ez az adatvédelmi törvényben előírt KÖTELESSÉGE. De ő ehelyett sunnyog.
@zgabi: A jobbik már azért sem fog nyerni ,mert (még) senki nem akar polgárháborút; 2: nem értenek szarhoz ők (sem)...Egyébként szerintem az ilyen Novák-oknál jobban a HÖK-ösök se tudták őket leégetni. De mit is várjon az ember 20-24 éves tapasztalatlan "taknyoktól", --kb , mint az LMPből kiszakadók...Csupa jó alternativa van a választók előtt:_))
@Wagem: Tedd azt... látom neked csak egy igazmagyar Seaggbeau Court jöhet be vérvonalfrissítésnek:-) Lehetőleg pillekönnyű turulszárnyakpn:-)
@regress: hát a verbális és fizikai agresszió parlamenti szintre emelése legalább annyira káros, mint mondjuk ugyanilyen helyzetből 1000milliárdos, pláne 10 000 vagy 100 000 milliárdos károkat okozni az országnak

Csak előbbiről mindenki látja, hogy tahó paraszt, könnyen szelektálható,, míg utóbbiak a legnagyobb demokraták és a közjó szolgái, akik maffiaszerűen hálózzák be az államhatalmat, közigazgatást, igazságszolgáltatást:D

Nem olyan nehéz belátni, hogy utóbbi mérhetetlenül nagyobb károkat okozott az országban...attól még Zagyva se elfogadhatóbb, ráadásul semmilyen szinten nem tudott hatással lenni az ország helyzetére, míg az előbbiek már véghez vitték a károkozásukat és továbbra is jelentkeznek a hatalomért...

Nem kell az MSZP-re, Fideszre, jobbikra szavazni, ennyi. Akkor sem, ha az egyik azzal akar szebb színben feltűnni, hogy a másikat démonizálja, akár kirekesztő, előítéletes, vagy rasszista módon. Olyanokra meg pláne ne szavazzatok, akik ezt úgy teszik, hogy közben magukat az erkölcs, az ész és szakmaiság bajnokának tüntetik fel:D
@Wagem: de csk azokra a megkeresésekre válaszolj, melyek jeligéje: Farka Ló:-)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Igen, csak az a gond, hogy a parlamentben ülő többi is pont ugyanez a színvonal...még ha egy jobbikos nem is látja be ezt egy jobbikosról, egy mszps egy mszpsről, egy fideszes egy fideszesről.

Max 25-30 képviselő van a parlamentben, aki nem ezen a szinten mozog...
Minden pártnak megvannak a hülyéi, tehát néhány idióta miatt megbélyegezni egy 800 ezres pártot eléggé szánalmas.
@Wagem:

"Wagem 2011.07.01 10:55:21
Háát ez van elvtikéim..."teccettek volna forradalmat csinálni"Nagyon fájhat,hogy nincs már ugatás Brüsszelben a média törvény miatt.Sebaj rá se rántsatok../vagyis rá is ránthattok../ de ez már a magán ügyetek."

Mesélj még arról, mekkora szoc-lib barát voltál, és hogy csalatkoznod kellett az elmúlt napokban bennük. :D

(Ja, hogy a médiatörvény miatt Viktor épp most ment le kutyába Brüsszelnek? Kit érdekel? :D)
@zgabi: Anélkül se kapnák meg. Ezek a kis pöcsök ezzel az akcióval megalapozták sajnos a politikai karrierjüket.
@fal_adja_a_masikat:

Nem tudom az az apróság feltűnt-e, hogy a szereplő "hülyegyerekek" egytől egyig a Jobbikban töltenek be ilyen-olyan tisztséget. Abban a Jobbikban voltak képviselőjelöltek például, ami a nemzeti radikalizmust képviselné.

Gondolom nem tűnt fel, és az összefüggést sem sikerült felismerni, hogy ők téged (is) járatnak le, mert közös kalap alatt kuporogsz velük.

Szegény Vona Gábor, ennyi csökkent értelmű közül kéne neki elitet meg holdudvart válogatnia. Szinte sajnálom.
@buday008: Nem is azt írtam, hogy a Jobbik választást fog nyerni jövőre. Csak annyit írtam, hogy van majd' 1.000.000 tudatlanul is jobbikos agitátor, aki nap mint nap sokat tesz azért, hogy a Jobbik elérje a 20 %-ot a választásokon. Egyébként nem vagyok jobbikos, ellenük szurkolok, másra szavazok és nagyon félek attól, hogy ha 2014-ben a Fidesz csak egy hajszállal nyer, akkor a 2/3-os törvények módosítgatásához ( az alaptákolmány átírogatásához) igénybe fogja venni a Jobbik segítségét ( mert együtt meglesz nekik a 2/3)és a Jobbik örömmel, de nem önzetlenül segíteni is fog Orbánéknak. Mert ez a legrosszabb forgatókönyv ami bejöhet és sajnos mégis ennek van a legtöbb esélye.
@Nyekenyóka.: Akkor igazad van, ha a párt az ilyen felelősöket nyilvánosan megalázza, és kivágja köreiből a faszba! Ja, hogy a mexikói felállás miatt ezt nem merik megtenni, mert mindenki tud valamit valaki másról, és végeredményben Vonáig felnyúl a szar? Nos igen. Ezért kell billogozni az egész pártot. Mert saját maguk bizonyítják a szánalmas vonaglásukkal, mekkora taknyok.
akóóó, ide is :D

höhöhöhö, mit is mondtam az elébb???

A parlamenti képviselő szerint neki semmi köze az ELTE hallgatóinak személyes adatait, valamint vélelmezett politikai orientációjukat, származásukat tartalmazó listához.

Nincs semmilyen köze az atv.hu által nyilvánosságra hozott, a televízió szerint az ELTE BTK HÖK vezetői által készített listához, melyen több száz hallgató személyes adatai mellett vélelmezett politikai orientációjukra, származásukra is bejegyzések találhatók, egy sor, a lányokat súlyosan dehonesztáló minősítés mellett – mondta a hvg.hu-nak Szávay István. A Jobbik képviselőjét azért kerestük meg, mert ő is elnöke volt korábban a Hallgatói Önkormányzatnak, és egy helyen konkrét utalás történik rá („Pistának jó lesz”).

„Én 2005-2008 között voltam a HÖK elnöke, a lista pedig 2009-ben készült, így semmi közöm hozzá” – <<<<<< mondta a hvg.hu-nak Szávay István, hozzátéve, olyan listák valóban készültek, melyek a hallgatók gólyatábori jelentkezéséhez, kollégiumi elhelyezéséhez szükségesek, de olyanról, amilyet az atv.hu tett közzé, nem tud. Kérdésünkre, hogy van-e bármilyen köze a minősítésekhez, és elítéli-e a gyakorlatot, Szávay úgy válaszolt, nincs hozzájuk köze, és nem is szeretne erről többet mondani<<<<<<<. Szerinte éppen az atv.hu élt megengedhetetlen módszerekkel, amikor több HÖK-vezető vélt, vagy valós jobbikos kötődéséről írt.<<<<< „Már többen kértek ezzel kapcsolatban helyreigazítást tudomásom szerint” – mondta. A képviselő szerint egyébként „nem véletlen a lista megjelenése, hiszen alig néhány napja látott napvilágot egy közvélemény-kutatás, mely szerint az ellenzéki pártok közül egyedül a Jobbik tudta erősíteni a támogatottságát”. „Egyértelmű, hogy a Jobbikot akarják lejáratni ezzel” – mondta.<<<<<<<<<

hvg.hu/itthon/20130220_Pista_lista_Szavay
@Nyekenyóka.: 800 ezres párt a Jobbik? Ennyien nem szavaztak rá, nemhogy ekkora legyen a háttérbázisa. Legalább tanulnál meg rendesen trollkodni, mielőtt nekiállsz. Szánalmas.
@fal_adja_a_masikat: ez így igaz... csak kérdem én... mi keresnivalója bármely politikai csoportosulásnak bármely oktatási intézményben. Hogy már a középiskolákban is dolgozik a jobbik ezerrel, arról pedig személyes tapasztalásom van...
@Melee:
Miért nem szavaztak rá ennyien? 2010-ben közel 850 ezren szavaztak a Jobbikra, nézz utána...
@Nyekenyóka.:

Igazad van, de megfigyelésem szerint a Jobbiknak leginkább hülye követőik vannak.

Ne kapd el a vízet, én is rájuk fogok szavazni, jobb híjan, avagy ha hamarabb eérünk a gödör alára, talán a felfelé vezető útat is hamarabb találjuk meg.
@Fabius: Azért ne feledkezz meg kereszténydemokrata testvéreinkről sem... ugyanaz a rizsa, mint a jobbiké, csak keresztyényi maszlaggal nyakonöntve...
@fal_adja_a_masikat:
Azért a többi nem ennyire alja színvonal. Sok rosszat el lehet róluk mondani van sok gyökér máshol is, de ilyen szintre, mint pl. zagyva még senki nem csúszott. A jobbik egyszerűen sötét (zagyva) vagy - és ez a rosszabb - félművelt, frusztrált (novák) emberek gyülekezete.
@V-PORT: "Amúgy az egész listát Gyurcsány-Bajnai duó készítette, hogy elterelje az emberek figyelmét arról, hogy jobban élünk, mint nyolc évig.
Miért pont az Atv közölte? Mert egy kisebbségi TV (zsidó, liberális, komcsi), aki azt akarja, hogy gyarmat legyünk. :)))))))))) "

Már szervezik a békemenetet a HÖK-höz ;)

bio
@kanálwarrior: Sajnos lehet, hogy igazad van. Mert mint tudjuk Magyarország a korlátlan lehetőségek hazája. És ez igaz is, ha figyelembe vesszük, mennyi olyan képviselő ül a parlamentben akire a kutyámat sem merném rábízni, és mégis ők döntenek a gazdája sorsa felől(is).
"hogy jobban élünk, mint nyolc évig."

:D :D :D

Bár úgy lenne....
@Mérges 1234:
Én meg nem azért írtam, mert rájuk akarok szavazni, meg rájuk szavaztam legutóbb, hanem csak rávilágítok a HVG, és egyéb más baloldali lap és baloldali támogatók hülyeségeire, hogy nézzenek már kicsit magukba, hogy sokszor ők is mit írnak, meg miket fröcsögnek... Akkora bunkók vannak a másik oldalon is, hogy elképesztő. Zagyva Szanyihoz vagy Gyurcsányhoz képest egy Szent Ember.
A Jobbik-ot olyanok alapították, akik tényleg a nemzeti radikalizmust képviselték. Vona és sleppje meglátta a lehetőséget, hangzatos szavakkal és jól rejtett háttérmunkával átvették a hatalmat, majd azokat az alapítókat, akik nem álltak mögéjük, hanem továbbra is az eredeti irányvonalat képviselték háttérbe szorították és ellehetetlenítették. Az eredeti erősítsük a magyarságot eszme átalakult erősítsük a bankszámlánkat eszmévé. Az időközben kitermelt követőik is ezt a vonalat képviselik.
@bioLarzen: Jahhh készül is a molinó: NEM LESZÜNK KÖCSÖGÖK! AZOK VAGYUNK:-)
Szép napot Mindenkinek!

Nem olvastam az összes hozzászólást, de kb. 150. körül úgy gondoltam leírom a véleményem és az észrevételem.

Nem hazudok, eddig nyomon követtem félig meddig a Jobbik politikai viselkedését. Személy szerint nem találtam kifejezetten arra utaló jelet hogy egy teljes diktatúrát akarnának bevezetni.
Általában korrekt, leginkább vita indító javaslatokat tesznek. Tény hogy a mögöttük lévő szakértelmet nehéz megítélni ( vagy van vagy nincs, ez egyéni vélemény ).

Ami viszont kifejezetten furcsálok az az, amit az interneten kommentelésként lefolytat pár ember. Számomra ugyan olyan zavaró az az ember aki körbe mutogat mindenkire hogy: " Ő zsidó, ő is zsidó, ez is zsidó, na ez cigó, de eze már megint zsidó"
Viszont már elnézést, de abból is rohadt elegem van hogy ha az ellentábor pont ezt csinálja. Jó példa, ha valakinek más elképzelése van a roma integrációról. Nem kell hogy rasszista vagy erőszakos megoldással álljon elő,elég ha más véleményen van, akkor jönnek a kommentek, amik érdemben nem foglalkoznak a témával, nem mutatnak más megoldást, nem villágítanak rá az esetleges problémákra ezzel kapcsolatban, hanem egyszerűen csak: " Náci vagy, te is náci vagy, ő is náci."

Bocsánat ha bárkit megsértettem, de kifejezetten hiányolom minden kommentelőtől ( tisztelet a kivételnek) a kulturált vitatkozás nem olyan bonyolult használatát.

A listával kapcsolatben pedig én azért megvárnám hogy mennyire hiteles. Ha hiteles természetesen a felelősöket meg kell keresni. Ha hamisítvány, aztpedig ugyanilyen nagydobra verni mint jelen esetben a lista létezését.
@Fabius: Ezek szerint továbbra is az újdonság erejével hatna rád, ha kiderülne újra és újra, hogy az MSZP alaplistája az MSZMP tagokból indult és azóta csak updatelték, ezeknél a gusztustalan megjegyzéseknél sokkal fontosabb információkat tartalmaznak, ami jövedelmi, vagyoni és jog előtti megkülönböztetést eredményeztek, amellett hogy sértik a választás tisztaságát, jogosulatlan előnyhöz juttatják a listázókat a jelöltállításban, a szavazóbázis mozgósításában, végső soron a demokrácia alapjait csúfolják meg és minden egyes választáson választási csalást követnek el, az illegálisan felhasznált +10milliárdokról már nem is beszélve.

Ugyanez ez a fidesz.

A jobbik is épít biztos adatbázist, az egyetemi listázás lehet ennek része is, vagy nem, nem tudni. Ne hidd, hogy a fidelatias nem listáz, vagy az ifjú kommunisták. Max okosabban csinálják, ezt nem nevezném túl nagy érdemnek:D Az okosabb bűnöző ugyanis több kárt tud okozni, mint a buta.

Te viszont erre hivatkozva egy politikai közösséget bélyegzel meg, végső soron ahhoz próbálsz hozzájárulni, hogy az a politikai közösség minél rosszabb választási eredményt érjen el,mert hogy lám ez is bizonyítja, hogy milyen primitívek.

Ellenben olyan erőket támogatsz, ezekkel a primitívekkel szemben, akik már 70 év óta listáznak, különböztetnek meg embereket jövedelmi, vagyoni, társadalmi osztály, vallás alapján...

Ellentétben veled én ugyanúgy elhányom magam az mszp-től, fidesztől, jobbiktól is, ebben a sorrendben és egyikre sem szavaztam, nem is fogok. Te viszont vak vagy a sajátjaid bűneire, és démonizálod a többit. Semmivel se vagy jobb, mint a listázó HÖK-ösök, ha olyan politikai pártra szavazol, akik listáztak, listáznak. Ennyi libsi "kismókus":)
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: És a molinó egyik sarkát Bayer Zsoltisztina a másikat meg Pataky Etella fogná: Na az tényleg szép lenne.
El kell hogy keserítsek mindenkit, A Jobbik szavazók többsége a vidéki bűnözés és aaz elmúlt 23 év dlletténs kifosztó politikusai miatt szavaznak a Jobbakra. És ezen semmit nem változtatott néhány idióta HOK-os, akiket egyébként is utál az egyetemisták 95%-a.
@Nyekenyóka.:

OK, de mennyire szánalmas már, ez az állandó faszoskodás, hogy de a másik oldal is hülye.

Hülye hát, hiszen magyarolitikusokról beszélünk.

De azért a Jobbik körül legyeskedők visszik a pálmát hülyeségben, nincs ebben semmi meglepő,az egyszerűbb emberek jobban vonzódnak a radikalizmushoz.

Ne legyen vita, nekem sok minden teszik, amit Jobbik kpvisel, de egyelőre mégis több dolgo van ami nem tetszik....
@fal_adja_a_masikat: "Az, hogy ezek a parasztok ilyen listákat írogatnak az nem jelenti azt, hogy erről szól a jobboldaliság, vagy a nemzeti radikalizmus, azok által meghirdetett politikai célok létjogosultságát, jóságát, igazságát, legitimását nem cáfolják meg se a tahó HÖK-ösök, se a faszpumás képviselők, se a pornós gárdisták."

pedig ebből a kis felsorolásodból mintha az következne, hogy a "jobboldaliság" egyetlen célja és értelme a nagy nyilvánosság előtti faszlóbálás, és akkor a feszület alatt meztelenül pózoló, rendőrökkel gatyában pofozkodó majmot, meg a kanadai melegparádén magát üvegre szívó szóvivőt még ide se hoztad.

Na de fiatalok vagyunk, kell a pénz. :D
@Nyekenyóka.:

Ott is vannak hiányosságok és hülyeségek is bőven.
Egyébként hihetetlen, hogy egy kis nácizással bármiről el lehet terelni a figyelmet.

Kit érdekel pl. a HaHa, vagy az alaptörvény módosítása, amikor nácizni is lehet.

Nácik vagytok , nácik nácik!!! Húú de jó vagy!!
@Slaanesh: Lehet igazad van, e inkább nem. Ugye megbocsátod, ha azt mondom, amit a Jobbik képvisel, az a svájcisapkás Szalacsik szintje, akik mint tudjuk, kivonják a vízből az oxigént. Ettől kicsit magasabb szinten pedig látja az ember, hogy zavaros katyvasz az egész történetük, szakmailag nonszencsz, kb. nemzethalál. Az más dolog, hogy a Szalacsik ehhez tapsikolnak, de ki ne tapsikolna, ha valaki azt igérné neki, hogy öcsi: holnaptól itt a Kánaán. a gazdagokat (természetesen kivéve bennünket) seggerúgjuk, ha hülye is vagy, akár még állaltitkár is lehetsz... A nagyobb baj az, hogy ez tökéletesen megegyezik a FIDESZ_KDNP terminológiájával... és akkor innen: kampó-klap-kabát... mehetsz szavazni. Te győztél:-)
@Slaanesh:

Te a magyar politikai életből leginkább az értelmes párbeszéd hiányzik, jeen pillantban ott tartunk, hogy van jobb és balldal, meg egy szélsőjobb, mindegyik képviselője és követője azt gondolja, hogy neki van iagaz és a másik rohadék.

Nos ebben a körben vergődünk vagy 22 éve. Olyan dolgo még csak véletlen sincs, hogy egyet értenének valamiben, vagy kialakulna egy egészséges konszenzus. Együttműködni képtelen utálkozó rohadékok uralják a magyar politikát, és az egész magyar társadalmat lerángatták a sajátszintükre.....
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: kevvésbé művelt körökben ezt hívják nacionalizmusnak, antiszemitizmusnak, és populizmusnak... Egészségedre... Ha még egy kis Trianon feelinggel is meghabosítod... Te lehecc a Császár...
Hát ez baromi jó írás volt. A képen röhögtem 10 percet, a vasgolyós példán a végén még 10-et. Szerintem nagyon találó a szöveg és tragikus a tárgy.
közben megy a buli az agrárkamaráknál:

Aki pofázik, megdöglik? Gazdakörök harca az állami földekért

www.sonline.hu/somogy/kozelet/aki-pofazik-megdoglik-gazdakorok-harca-az-allami-foldekert-485001
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: fideszt senki nem tudja felülmúlni a közoktatási intézményekben folytatott politikai tevékenységben...egyházakban folytatott agitációban sem...akkor se lepődne meg senki ugye, ha kiderülne, hogy egyházak nyilvántartják mondjuk a pártszimpátiát.

Ettől még nem lesz szebb, ha most a szebb jövőt álmodók teszik ugyanezt. Csak a tények kedvéért jegyezzük meg.

Jobb világ akkor lesz, ha nem kötnek ilyen mocskos alkukat azok akik politikai hatalomba vágynak. Pl csak és kizárólag átlátható pénzekből kampányolnak, nem listáznak, nem hazudnak, nem egyszerűsítik le a problémákat, nem politikai kommunikátorok által megfogalmazott 3-4 szavas üzenetekkel politizálnak.

Ehhez bizony a társadalomnak kell felnőni, amíg többsége van a fidesz, mszp, jobbik szavazóknak addig nem értük még el a pubertáns kort:)
@Mérges 1234: Kicsi a tál, kevés az étvágyhoz benne a lencse.... mind nem férnek hozzá.. a nyomoronc termelőszféra csak ennyit tud kitermelni... az EU lóvék is végesek...mindenkinek nem jut. Mitől lenne egyetértés?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: hát lehet ez a valódi céljuk, nem tudhatjuk, hogy mit csinálnak, hogy ha hatalom birtokába kerülnek. Azt már tudjuk, hogy az MSZP, Fidesz mekkora kárt okozott 18 év alatt...azért én ettől függetlenül nem lutriznék a jobbikkal se, de se nem jobbak, se nem rosszabbak mint az mszp, fidesz.
@fal_adja_a_masikat:

Igazad van egybites.

"az MSZP alaplistája az MSZMP tagokból indult"

Pozsgay elvtárs Szűrös elvtárs, Böröcz elvtárs a Fidesz szekértábor lakója, csak mondom. A komcsi nyugdíj Stumpf alkotmánybíró úr Horváth István nevű apósa, az ügynöklista többek között az MTVA elnök Böröcz szereplése miatt nem lesz megoldva.

A vamzervonal ezzel a Garbai gyerekkel biztosítva van, te meg örvendezhetsz.

Ha a valaha volt bűnöket 70 évre visszamenőleg én követtem el, akkor te Horthy lovának faszán voltál örömváladék tarisznya, aztán ennyi, kismókus.
A jobbikban pont az a legérdekesebb, hogy ők hozták be az igazi tahóságot a magyar politikába. Részben ez is a sikereik oka.(tudom, hogy máshol is van egy-két érdekes ember, de pártot még nem szerveztek ilyen sötétségre)
Hangsúlyozom, hogy nem a nézeteikről beszélek, hanem a viselkedésükről. A MIÉP kb. ugyanezzel az ideológiával 5-6 %-on vegetált. Főleg Budán és Pest megye módosabb részein szavaztak rá olyanok, akik most jórészt fideszesek.
A jobbik tarol a bűnözés és szegénység sújtotta vidéken (ezt valahol meg is tudom érteni) és - ez ami érdekes - a fejkvóta-rendszer frusztrált, félművelt gyerekei között. Nyilván közösséget keresnek, ideológiára vágynak, a saját szintjükhöz szóló "művészetet" kapnak. Egyszerűen a saját hangjukon szól valaki ezekhez az emberekhez.
Bárki ne papoljon az erkölcsről!

Sztriptíztáncos pedagógusok, pornófilmeket néző igazgatók és gondolati szinten vétkező hitoktatók - villáminterjú Keszei Sándorral, az erkölcstan reformerével.

fn.hir24.hu/interju/2013/02/20/barki-ne-papoljon-az-erkolcsrol/
@Fabius: jól van, akkor már a fidesz-jobbik listázásokig sikerült eljutnod, már csak a legrégebb óta listázó MSZP-ig kéne

azért ne lepődj meg majd mikor az e14-nek (ami egyáltalán nem az MSZP-SZDSZ lesz 12 név alatt egyesülve:D) gyűjtesz ajánlásokat, ha előre kinyomtatott listát kapsz a kezedbe, hogy hova kell menni aláírásért:D

a végén még úgy jársz mint a politikában és tényekben tájékozatlan újszülöttek, akik számára csak akkor derült ki, hogy az MSZP-SZDSZ éjjel-nappal hazudott, hogy megszerezzék a politikai hatalmat, amikor erről tényleges hangfelvétel is készült:D
@Fabius:

Így lesz újra Magyarország pannon puma
Energiaellátás, közlekedési hálózat, szélessávú internet – ezekben vagyunk jobbak, mint a régió.

index.hu/gazdasag/2013/02/20/gkiwab/

vigyázó szemüdet Párizsra vessédet:-)
Sajnos MO. ezért "balkáni" színvonal, mert még egy "vesztenivaló nélküli" párt sem tud kigyomlálni pár idiótát.
@HomicideWatch: Azt senki sem vitatja el a Jobbiktól, hogy eredményesen használja ki az általa felélesztett csendőrnosztalgiát. Az azonban biztos, hogy éppen ezért nem is érdekelt a vidék jelenlegi normalizálásában. A jobbiknak elemi érdeke a káosz fenntartása, vagy akár akár fokozása is.
A Fidesz meg lelkesen támogatja.
Nem nagyon szeretem ezt a blogot, de ez a post elég viccesre sikerült.
Ne irigyeljétek a komodói sárkányokat!
Harapásuk mérgező, de az ATVvel együtt még az óperencián túl is tudnak vihart kavarni egy biliben is.
Röhögnek, dörzsölve piszkos markukat, hogy lám micsoda hiszékenyek egyetemen is nevelkedett csodabogaraink!

Aki pedig hitelt ad egy ilyen összefércelt, listának mondott katyvasznak alaposan nézzen magába. Azoknak a manipuláció természetes napi szükséglet.
Szép példa ez az eset arra, hogy a globalista multikulti Fidesz-MSzP-E14 miként fog össze, ha a leghaloványabb jelét, hírét veszik, hogy a fiatalok a felmérések szerint a rendet akaró Jobbikkal szimpatizálnak.

Szépen összenőtt most a Fidesz és az E14, LMP-stül, PM-stül, Mesterházystul, Millástul, Dopemenestül, négykástul. Globalizáció über alles.
@fal_adja_a_masikat: "hazudtak éjjel-nappal , nem csináltak semmit." Orbánék ugyanúgy hazudnak éjjel -nappal , amit csinálnak az is "híg"..xd Egyébként Orbán mindenben gyurcsányt majmolja szinte. Meglátásom szerint a nem csinálunk semmit kevésbé rosszabb, mint a csináljuk de "híg".
@fal_adja_a_masikat:

Kedves felebarátom, azt biztosra veheted, hogy én eddig se gyűjtöttem senkinek semmit, és ezen a szokásomon a hátralévő éveimben sem kívánok változtatni :-D

Az MSZP-SZDSZ kettősről elégszer leszedtem itt a keresztvizet, meg is kaptam a magamét érte, ahogy ma a Jobbikért. De kétségtelenül megvan a maga bája annak, ha egy poszt alatt egyszerre vagyok kibaszott válogatós köcsög, aki rostálná erősen kik kerüljenek a kormányváltó szövetségbe - lásd Kismac délelőtt - és politikai vakságban szenvedő.

Rendkívül szórakoztató ez a mai nap a maga tudathasadásos módján :-D
@nofacebook: Jobbik sajnos, nem sajnos kormányképtelen . Be kell látni. Meg ahogy ők elgondolták, hogy majd "összeszedik" a cigánygyereket azt irány a koli..Cigányszülők meg ujságot olvasnak:_)) azt nesze Neked polgárháború. Erre vágysz? Megértem az elkeseredett vidéki embereket. Jobbik normáisabb politikával a parlamentben képviselhetné őket, ha nem a Novák féle barmok zsidózásával lennének elfoglalva. Első lépésként az ilyen HÖK-ös faszok kivágásával.
ha még nem mondták volna, ez az egész eset egyáltalán nem csökkenti a párt támogatottságát, hiszen akik Jobbikosok, azok most konkrétan nem is értik, hol ezzel a baj, miért kell ezzel egyáltalán foglalkozni. (ahelyett mondjuk hogy miért nem engedték be a zsidók a magyar zászlót a meccsre.)
@GeoCracker:
A Halál Hídja

keszei, a híd őre: - néztél-e már pornófilmet?
álláskereső erkölcstanár: - attól függ; softot, vagy hardot?
keszei, a híd őre: - azt nem tudom.
höhöhöhö, morvai, meg a volner, hűűűbakker :D
@HomicideWatch: Ebben azért lehet valami, ezt el kell fogadnom/nunk,, azt hiszem!
Megoldási javallat is lesz netán?
A Jobbik egyaltalan nem bukott; a szavazoi PONT EZT varjak el toluk.
Azok akik meg nem felnek mindenki mastol eddig sem szavaztak volna rajuk.
@bella _ciao: S durr , elröpül, mint a töketlen fecske :-)
@Wagem: Elvégre mögötte a neoSA és Orbán sarlója és füzfavesszei.
le van szarva, hogy a sok kis álértelmiségi hülyegyereket listázzák! ebbe nem fog belebukni a jobbik(bár szeretnétek). legalább addig is beszélnek róluk. a negatív reklám is reklám! na rettegjetek tovább kislányok!
@nem kell sírni kislányok!: A listázás ősi magor szokás, s mint ilyen, hungurucum lenne? Nyomjunk be oszt..áh, nem megy ez nekem, kiöregedtem, már látom!
Egyszer nézz el egy gólyatáborba, ott a nők önmagukról állítják ki azt a bizonyítványt, amit ebben az excelben a höokos jobbikos.

Ja, te valszeg az a típus lehetsz, hogy örülsz, ha egy nő egyáltalán nemet mond, osztályozni nem is mered őket magadban.

Szánalmas szar vagy.
@egoizm999: endresy.blogspot.hu/2013/02/kukkolo-egylet-erkolcsisege.html

Próbáld ezt olvasni, értelmezni, utána akár ki is lehet beszélni, ha képes vagy rá!
Bár ezt kétlem, ha szabad még olyat..
Csak annyit mondok bölcsészek, hogy az eszetek ehhez van meg, függetlenül attól, hogy nem kéne ennyire kihegyezni a zsidó nők seggére... eleve nem bírom a listákat, - ez a lényeg.
Ettől még a seggeket nem a szerint nézem, hogy milyen a származása, hanem, hogy nekem pucsít e önszántából, vagy pártpreferencia szerint...
Olga kérem... küldje be az összes jó seggü nőt, diktálok nekik valamit, utána meg az összes nem jó seggű nőt is, mert megérdemlik, hogy nekik is diktáljak valami fontosat... most meg olyan csönd legyen, hogy a szellentésemet is meghalljam, mert még mindig Offspringet hallgatok, de utána rámegyek a Jamiroquaira, utána meg Billy Joel, hogy ne érje szó a ház végit se...basszátok meg.
Rendőrséghez fordulnak a HÖK-listán szereplő diákok

Többen a rendőrséghez fordulnak a BTK HÖK által készített listán szereplő diákok közül - mondták el az érintettek lapunknak.

hvg.hu/itthon/20130220_lista_ELTE_BTK_HK
Ez a listázás egy nyugati gumicsont mert beszartak a jobboldal erősödésétől.

A legnagyobb fegyverük már nem az atombomba, hanem a média és a közvélemény irányítása.

Ilyen listát bármikor hegeszthet bárki, mondjuk haveri kör 1-2 óra alatt összedobja, főleg egy jobb oldalra beszivárgott áruló felbujtására, aztán lehet kenni bárkire.

Na, bizonyíts egy excel screenshot alapján. Vedd készpénznek te buta barom.

Aztán, mikor a média felkapta a gumicsontot, ráküldik a jól fizetett balsi libsi bérkommentelőket, újságírókat és lehetetlen visszacsinálni.

Ez egy átverés. Ez egy fegyver.
@nedudki74: "A jobbikban pont az a legérdekesebb, hogy ők hozták be az igazi tahóságot a magyar politikába. "

Aha, gondolom az összes többi párt ezt mondja, tehát biztos igaz, ugye? :)
höhöhö, de szép is, amikor a pártközpontban kiadott ukászt, ilyen szépen felmondja az igazhitű széljobb droid :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"„Soha életemben nem tapasztaltam semmiféle politikai nyomást, agitációt, vagy bármi ilyesmit a HÖK részéről. A gólyatáborban meg főleg nem került semmi ilyesmi szóba. Buli, játékok, ismerkedés, ivás, még több buli és ökörködés volt, ahogy egy gólyatáborhoz illik” – mondta a „langy fideszesként” jellemzett lány, aki szintén nem tudja elképzelni gólyatábori őrsvezetőjéről, hogy érintett lenne a lista-ügyben, egyben megerősítette, hogy pontosak a róla leírt adatok."

Pontos labda, Gyuri bá' írta volna a listát, gyerekek?
subba.blog.hu/2007/08/20/pontos_labda_tibi_bacsinak_csak_aug_20_u
Ugyan ugyan, médiahack, erre az egészre két hónap + 4 áremelés után mér senki sem fog emlékezni...

Még ha választások előtt 2 héttel lett volna benyomva, bár akkor sem hiszem, hogy sokat számítana...
@mamitirtok sír derék (kommensevik): hűűűbakker, nem naiv a leányzó egy cseppet sem...Jahh, hogy pontos a leírás, de ennek ellenére nem van egy kicsise probléma, okééé, nincs több kérdésem....
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Tibi bácsi, bocsáss meg, hogy legyuriztalak, lyÓ?
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5Z4Ux3a6X4k#!
Mi van itt ma ? Jobbikos taggyűlés? :)))))
Nem fűtenek a kurucon? :D
@Johnny Joker:
"Ez a listázás egy nyugati gumicsont mert beszartak a jobboldal erősödésétől."

vs.
"Annak a tényét sosem tagadtuk, hogy a gólyatáborban résztvevő hallgatókról egy olyan regisztrációs adatbázist készítünk, mely az alábbi adatokat tartalmazza: név, születési hely, idő, szak/szakirány, lakcím, e-mail cím, telefonszám, hozzátartozó elérhetősége, betegség, allergia, pólóméret."

Mondá a HÖK -vezető az utóbbit.

Nem tudtam, hogy a Jobbik-barát HÖK-vezér a nyugat mételye.
Alkalmasint nem kérdeznéd meg a főnököd, hogy kéznél van-e a diákok beleegyező nyilatkozata a listázáshoz? Érdekelne.
Gumicsont Nektek, A Kedves Vezértől, Szeretettel.

Cél: egymásnak ugrasztani a hallgatókat.

A módszer: ugyanaz, mint mindig.

Az elkövető: a fikusz. Ha a listának köze van a jobbikhoz, az csak annyit jelent, hogy a jobbik a fikusz kihelyezett gyógypedagógiai tagozata.
@Alikam: Nem is a választásokra tett hatása, vagy épp a jobbik demonizálása a közvetlen célja az ilyen média akcióknak. Amint láthatod a szakadás mentén az áljobboldal és álbaloldal, álzsidókkal néznek farkasszemet. Ez a poszt szemét módon uszít, a kommenteken is érezhető hogy hol nyílt újabb szakadék. Az egységesnek induló diákmozgalomnak megadták a kegyelemdöfést. Most újra az átlagemberek esnek egymásnak, a szoclib, a szélső és középjobb oldal pedig elégedetten dől hátra a fotelben és élvezi hogy a nép újra egymás ellen és nem a hatalom ellen.
Kilépnek a HÖK-ből

A listázás helyett szerdán már a HÖK jelenlegi tagjai is tiltakozásukat fejezték ki. Két magyar-szakos képviselő a Facebookon bejelentette: tiltakozásul lemond tisztségéről. "Kovács Heni és Németh Dorka a mai napon azonnal hatállyal lemondott, az ELTE BTK Hallgatói Önkormányzat minden lépésétől elhatárolódnak. Az elmúlt napok eseményeit (a HÖK által vezetett listát) elítélik és a továbbiakban nem kívánnak együtt dolgozni/együttműködni a szervezettel" – írják a Facebookon közzétett üzenetben.

Szegények, így, névvel, címmel, pólómérettel?
Azon kellene elgondolkodnotok mélyen nem tisztelt jobbikos baromságot védő elvtelen szarháziak, hogy kedvenc vezéretek, akiért a Jégbüfénél rekedtre ordítjátok magatokat és összeszarjátok a Kossuth teret, milyen hanyag eleganciával söpör le most épp benneteket a válláról, mintha csak halvány őszi döglegyek lennétek.

Tanulságos nap ez a mai.
@nedudki74: "A jobbik tarol a bűnözés és szegénység sújtotta vidéken (ezt valahol meg is tudom érteni)"

Valahogy eszembe jut erről, hogy LMPs haveromtól alpáribb cigányozást és zsidózást (volt már zsidócigány kifejezése is valakire) kevés embertől hallani. :)
A Közszolgálati Alapítvány tagságát 2010 után választották meg, a HÖk most feldobott listája pedig 2009-es - ergo Silhavy nem közpénzből, munkaidőben görénykedett, legyen egyébként bármekkora turhatábla őkelme.

Véleményvezér, ha már linkeled a Wikipédiát, akkor olvasd is, vagy legalább ne nézd hülyének az ide látogatókat.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Igaz lehet hogy túl tömör és hanyag fogalmazás de bocs, nem érek rá, munka + tanulás.

Viszont itt van egy link, az általam írtak háttérről sokat olvashatsz itt:

www.kibulizottorszag.net/
a jobbik is csak brüsszel faszát szopja...illetve azét aki épp többet fizet. igazhitű jobbikos parlamentbe csak trotillal és szöggel/csapágygolyóval megy :D
...bár az épületért kár lenne.
Fábijuszvaránusz: ezért kár volt...
Abban igaza van Péterfalvi Attilának, hogy a személyes adatokkal való VISSZAÉLÉS minősített esete.
Csakhogy: Az élt vissza az adatokkal, aki kimásolta a számítógépről, no meg még nagyobbat visszaélt, aki nyilvánosságra hozta.
Szomorú tény a lihegő acsarkodók számára (bár nem szimpatizálok a Jobbikkal és a hozzájuk kötődő emberekkel), hogy az eredeti, kommentek nélküli lista készítése egyáltalán nem volt jogsértő, hanem a gólyatáborba meghívottakat felsoroló teljesen természetes lista személyes adatokkal. Ilyen listára szüksége van annak, aki ilyesmit szervez, pláne, ha annak a tábornak felelős vezetője is. Ez olyan, mint egy utaslista hajón, buszon, repülőn. Ebben nincs semmi jogsértő, hanem szükséges segédeszköz. Az sem jogsértő, ha hallgatói névsort készítenek személyes adatokkal, mert esetleg erre is szüksége lehet egy érdekképviseleti szervezetnek.
Az igaz, hogy ha hanyagul kezelték, és más is könnyen hozzáférhetett, pláne módosíthatta is (beleírt), az már jogi problémát vet föl, de nem bűncselekmény, hanem egyszerű faszság.
Hogy a kommentek mikor és kik által kerültek bele és miért, az valószínűleg sosem fog kiderülni, de az, hogy ki hozta nyilvánosságra, azt viszont ki kell nyomozni, mert az valóban visszaélés személyes adatokkal.
@kormányzó:
Vegyétek már be a jobbikot a holokausztba is az összes többi megsemmisítés tárgytalan lesz!
Megmenekültök az olyan embertelen gondoktól, amely csak szorongással teli, de leginkább azért, hogy utólag eltudjatok számolni az emberiség azon részének, akik majd értékelik az ötleteiteket. Remélem a jutalom nem marad el.
Most már értem, hogy a jobbik miért olyan népszerű és növekszik a támogatottsága. Ahol egyesek ilyen vidáman rettegnek tőlük!

Az ilyen megsemmisítő kommenteket olvasva még az is jobbikos lesz, aki eddig nem hallott róluk.
@Fabius: Bocs, meg mielott elkuldesz a jo anyamba, le "mocskosjobbikszalonnaci"-zva, csak egy kerdes. Mi a fenenek kell ennyire felfujni ezt az egeszet? Megis mit gondolsz, a tobbi egyetemen mi tortenik a golyakkal? Csak kerdem. Vagy fontolgatsz feljelentest a rendorseg ellen is, amiert ugyanugy keszitenek feljegyzeseket a facebook/iwiw (magyarorszagrol beszelunk) profilokbol? egyaltalan hogy kepzeled a szemelyes adatokkal valo visszaeles vadjat? Milyen szemelyes adat talalhato ugy a FB-on, hogy azt barki, AKARKI nem erheti el? Ertem en, orultok, hogy ismet talaltatok egy fogast a Jobbikon (lassuk be nem tul nehez), es egy csomo agymosott itt horoghet napokig, epp ugy ahogy a masok oldal is teszi, de elvileg ti (mi) az ertelmiseget kepviseljuk. Nem szanalmas ez egy kicsit nekunk? Vagy kiadta valamelyik nagyfonok napiparancsba, hogy most meg kell ezt ragadni, es addig tepni, mig nem talanak mast?
Azért ez aranyos Fabius.

Már látom lelki szemeim elött, ahogyan egy Jobbikos szavazó rohan Gyurcsányra vagy Bajnaira szavazni, mert lelibsiztek, és lekurváztak néhány gólyát.

Olyan hülye vagy, hogy néha fáj. AZt hiszed, hogyha neked zokon esik a libsizés, akkor azt egy jobbikos szavazó is zokon veszi.

A beképzeltség, és önhittség típikus kivetülése.
Mindenki olyan mint és, aki nem az nem is létezik, vagy tök hülye.
@$pi$: Én a szememnek és a fülemnek hiszek, a párt-véleményre szarok. És bizony mondom néked a valót, nedudki igazat szólt.
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: "Már látom lelki szemeim elött, ahogyan egy Jobbikos szavazó rohan Gyurcsányra vagy Bajnaira szavazni, mert lelibsiztek, és lekurváztak néhány gólyát."

Te fasszopó görény, az ne zavarjon, hogy a etikátlansága mellett a bűncselekmény gyanúját is felveti az ügy.
@mojoking77: Azért, mert a hatályos törvények szerint bűncselekmény. És ha a többi egyetemről hasonló dologról bizonyítékok vannak a kezedben, ideje teríteni a lapokat. Ami félelmetes: mindeközben a sokkal nagyobban lejátszott dettó ugyanilyen célú Kubatov listákról mélyen kussolnak. És ez döbbenetes, valamint felháborító!
Mondjuk az tényleg elég nagy wishful thinking, hogy ez a vihar egy pohár vízben elintézte a Jobbik választási esélyeit. Eleve nem a Jobbikról van szó, hanem az ELTE hallgatói önkormányzatáról... Amit ez inkább elintézett, az a diákmozgolódások, egy ideig a diákokról és diákvezetőkről most mindenkinek ez fog eszébe jutni.
@pástétom: Szerintem tahótlanítsd ezt a görényt, nem éri meg, én tegnap tapasztaltam, mire képesek a kis fasszopók; erre játszanak! ;)
@hümhüm:
Remélem ezzel a mentalitással nem vagy egyedül. Ha vitatkozni kell, akkor legyen ez az alap, az objektivitás. Azért mondom, mert egyeseknek fogalmuk sincs róla.
Azért az ombudsman még tájékozódhatott volna mielőtt nyilatkozott. Lehet hogy siettették.
@mojoking77: "Vagy fontolgatsz feljelentest a rendorseg ellen is, amiert ugyanugy keszitenek feljegyzeseket a facebook/iwiw (magyarorszagrol beszelunk) profilokbol?"

Te agykárosúlt, példának okáért a származását is csak úgy kiposztolja magáról az illető, hogy pl. zsidó v. cigány? Ezt is csak úgy kimásolta az adatlapokról a listázó, mi?
a politikus keltetőbe napalmot dobott a rektor ?

meg HÖK kentő !

index.hu/belfold/2013/02/20/felfuggesztettek_a_listazo_hok-ot/
@pástétom:
Tőlem lecsukhatják azt aki ezt írta, pont leszarom.

Én csupán arra hívtam fel a figyelmet, hogy ettől aztán kurvára nem fog a Jobbik szavazó hite megingani.
@Blogger Géza:
ebben egyszer igazad van - ezért valószínű, hogy nem véletlenül került ez a lista az atv-hez éppen most.
:DD Már maga a blog címe is iszonyat vicces. Kapott a Jobbik sokkal nagyobb pofonokat is, és lám mégis, köszöni jól van, erősödik. További jó rettegést, szokjátok csak, mert a Jobbik jó pár választást meg fog élni :)
@Fabius: "Rendkívül szórakoztató ez a mai nap a maga tudathasadásos módján :-D"

Olyan is elég ritkán fordul elő, hogy egy régebbi poszthoz több komment jön mint a legfrissebbhez. :)
@pástétom:

Annyit azért segítek, hogy aki ezt írta, az vélhetően nem családfa kutatás után állapította meg a diákokról, hogy buzik, cigányok vagy zsidók, hanem az arcberendezésük, kinézetük alapján.

Ami pont kint van a facebook-on is.
@mojoking77: "Ertem en, orultok, hogy ismet talaltatok egy fogast a Jobbikon (lassuk be nem tul nehez), es egy csomo agymosott itt horoghet napokig, epp ugy ahogy a masok oldal is teszi, de elvileg ti (mi) az ertelmiseget kepviseljuk. Nem szanalmas ez egy kicsit nekunk? Vagy kiadta valamelyik nagyfonok napiparancsba, hogy most meg kell ezt ragadni, es addig tepni, mig nem talanak mast?"

+1 :)
@nemecsek ernő áruló: Már csak az a kérdés, az-e bűncselekmény, ha én egy csajról felírom, hogy jó a segge, vagy az, hogy valaki ezt nyilvánosságra hozza... Amit a Face-ra magadról föltöltöttél, azok az adatok bizony már nyilvánosak. Lényegében az adataiddal fizetsz az ingyenes szolgáltatásokért.
@Blogger Géza: Éppen ezért zavar engem jobban a Kubatov lista, amiről viszont mély kuss van.
@nemecsek ernő áruló: Kuss? Ez egy 7 éve lejárt lemez. Amúgy van erről valami videó? Mert az MSZP-s pirosvirag kódú adatbázisról volt. Kubatov fellengzős kijelentésén kívül nem tudok semmilyen tényről, ezért is pukkadt ki már 7 éve a dolog. De még a videóval alátámasztott pirosviragosból sem lett semmi.
@Naxalite: Kérdés: Jópár, vagy jó pár, ugye?
Rossz pí- és most és itt kivételesen kihagyom, ami még ide illene- ár ez azért, nem?
@Blogger Géza: Szégyen ez, megmutatja, mennyire fontos adataink szabadsága..még a fészbúkosok is, kérem szépen!
@nemecsek ernő áruló:

És ezek nem zavarnak ?

" a HVG hetilap legutóbbi számában vallási alapon, felekezeti kötődésük szerint listázta a tankerületi igazgatókat."

Vagy az MSZP választási listája, ahol pártkötődések is voltak ?
@nemecsek ernő áruló:
Nyugodj meg! Nem vagy rajta a listán!
mno.hu/lanchidradiohirei/alsagos-es-felhaborito-az-mszp-s-listazasi-kezdemenyezes-1132573

Álságosnak és felháborítónak tartja Miskolc polgármestere, hogy a helyi MSZP listázná a közigazgatásban dolgozó határon túliakat.
Mindemellett azért:

"Bár olyan diákot nem sikerült találni, aki szerint a lista elfogadható lenne, többen is akadtak, akik szerint ez csak a politikából jól ismert témaelterelés egyik példája, ezért nem kéne vele túl sokat foglalkozni. A diákok egy része szerint sokkal nagyobb gondok vannak a felsőoktatásban, semmint hogy „pár idióta személyiségi jogokat sértő, inkorrekt listákat készített”. Olyanok is akadtak, akik kedden Facebookon már minden részletében kibeszélték a témát, ezért elegük volt belőle. Az órákon ez állítólag nem volt téma."

index.hu/belfold/2013/02/20/kulfoldon_tizezrek_tuntetnenek_a_hok-lista_miatt/
hvg.hu/gazdasag/20130220_Nyugdijado_Mindenki_jol_jarna_vele
"A nyugdíjak megadóztatásának felvetése kiverte a biztosítékot a kormánynál. Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője, nyugdíjvédelmi miniszterelnöki megbízott a köztévé Az Este című műsor hétfő esti adásában elmondta, hogy a kormánypárt elutasítja az OECD jelentésében foglaltakat, a nyugdíjasok megadóztatását. Véleménye szerint a jelentés jó példa a külföldi nyomásgyakorlásra. Ha eleget tennének neki, az növelné a magyar családok és a nyugdíjasok terheit. "
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Azért ez még jobb belőle:

"az egyetemfoglalók pedig csak egy szigorú protokoll szerint szólhatnak hozzá a témához – az 5-6 fős társaságban egy HaHá-s aktivista kézjelekkel vezényli a véleményeket, ellenvéleményeket, és szóbeli megrovásban részesíti a vita tárgyától eltérő verbális kalandorokat."

Ezt a bolsevik szervezettséget! :D
@Blogger Géza:

varanus.blog.hu/2013/01/16/mifele_valasztasi_csalas_larifari
index.hu/belfold/2013/01/15/feljelentest_tesz_az_egyutt_2014_a_kiskunfelegyhazi_hangfelvetel_ugyeben/

A dzsobbik listázós ügyben azonnal bűncselekményt kiálltott Péterfalvi persze a gazdája kezébe nem harap: index.hu/belfold/2012/12/20/peterfalvi_nem_foglalkozik_a_kubatov-videoval/

És ha szerinted az elmúlt, és a következő választás végkimenetelének befolyásolása (köznyelven választási csalás) egy 7 éve lejárt ügy, akkor javaslom a fehérorosz, és észak koreai kapcsolataid beizzítását, mert látom, az ilyen rendszerek tökéletesen fekszenek neked.
kiderült, hogy az egyetemista jobbikosok se okosabbak, mint a felnőttek.
Vajon kinek a rendelésére csinálták ezt baromságot? Nyilván semmi köze ahhoz, hogy néhány napja a Jobbik erősödéséről írtak, most meg 4 cikk van erről a műbalhéről a címlapon. Nevetséges.. :D
ki a faszt érdekel egy ilyen hülye lista? :)
@nemecsek ernő áruló: Te figyusz, te csak írsz, vagy tudsz olvasni is?

"korábban már volt egy átfogó, az adatvédelmi biztos által lefolytatott vizsgálat a pécsi esetről.

„Ezen átfogó vizsgálat kiterjedt a számítógépen tárolt adatbázisok ellenőrzésére, külön vizsgálva a párttal nem rokonszenvezők esetlegesen fellelhető adatait. A párt az adatvédelmi biztos kérésének eleget téve on-line hozzáférést biztosított adatbázisához. Jóri András adatvédelmi biztos leszögezte, hogy a vizsgálat során alkalmazott szúrópróbaszerű tesztek alkalmával nem talált arra utaló jelet, hogy létezne pártszimpátia alapú, a Fideszt elutasító választópolgárokról nyilvántartás” "

Hol itt a csalás?
" Jönnek a szarból."
@Blogger Géza:

Én nem értem, miért jó neked, hogy amikor rajta kapnak fosos szájjal, akkor azt válaszolod, nin nem csak én eszem hanem mások is, és az enyém finomabb.

Értem én, hogy gyülőlöld az MSZp, de hogy mindent e mentn határozz meg, az azért argyrém.

Nem beszélve arról, hogy a Fidesz valódi bolsevik párt lett, ha egyáltalán tudod mit is jelent ez.
Cinikus leszek, de realista.
Ez a botrány kishazánkban lóütty a választások szempontjából.
Nem azért, mert a jobbikos szavazó primitív állat. Lehetne, de nem ezért.
Egy hökös lista a jobbikban?! Tényleg komolyan gondolja valaki, hogy egy ilyen botrány miatt, ami senki pénztárcáját nem érinti elfordul egy szavazó is?!
Jó reggelt! Itt manyuppénzeket einstandoltak és elverték a tőzsdén. Mégis aki meglépte, a mai napig vezet a népszerűségi listán.
Egy lista ami nem kerül adófizető pénzébe?! C'mon, emberek, nálunk nem ez a mérce.
@fritoz222: Műbalhé? Erősödött a jobbik? Emiatt lenne?
Nem tudom, de szerintem jogunk van az ilyen listáról tudni. Mert valószínű azért nagy szerepe lehetett a jobbik indulása óta. Vannak szerintem mérnök - műszaki karokon és tanárképzőkön is ilyen lista. Nem véletlenül tud simán nyomulni a jobbik az egyetemen. Ha kubatovnak lett volna ilyen fasza kis listája, nem állnak meg 4/5-ig.
@Mérges 1234: Félelmetes, hogy neked mindenről a Fidesz jut eszedbe. :) Hol volt erről szó a kommentemben? Nem kicsit van fóbiád...Orvosnál jártál már?
@Blogger Géza: "Ezt a bolsevik szervezettséget! " - Szerinted? Te nagyon hülye! Ki is bolsevikozik?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nyugi! Mikor mindenki listázik, már senki sem mondja meg a közvélemény kutatóknak a valódi véleményét. Majd a szavazó fülkében.
egész jó kis lista
miért kell sápítozni, ha a jó nőt jónaktalálják? vagy ha az lmpés luvnyát is jónak találják? esteleg dugnivalónak mindkettőt? ez dícséret számukra

egyébként ez is szép pédája liberaéizmusnak és a multikultinak
beérett a zocinista nevelés
mi a bibi?
@nemecsek ernő áruló: De.Ez pontosan te voltál.
Én miért próbálok veled normálisan beszélni???
(mert hülye vagyok,tudom)
Normális válaszod alig volt a kommentjeimre.
Határolódj el,nagyokos.

@Fabius: Srác felidegelte magát a saját hülyeségén és bepörgött.
Saját magát felpörgette.
Ennyi.
@nemecsek ernő áruló: Az a legnagyobb baj, hogy a vilag legnagyobb reszen ez mar egy bevett gyakorlat. Mi (ti) vagytok erte a hibasak azzal, hogy az egesz eleteteket kipakoljatok a kulonbozo kozossegi oldalakra. Mit gondoltatok, akiket ez erdekel, nem nezi oket folyamatosan? Es nem csak a rendorseg/titkosszolgalat, hanem a munkaadok epp ugy. Udvozollek a valo vilagban. Sajnos ki kell huzni a fejeket a homokbol, es nem felhaborodni, hogy ilyen dolgok tortennek. Pl az USA-ban nehezen kapsz mar nagyobb varosban allast, ha nincs facebook profilod, mert nem vagy elerheto barki szamara,ergo barmilyen titkaid lehetnek..
@tlvajferi:

A Hök egyfajta hivatalos szerv, álami pénzekről dönt, stb....

Haveroddal összedobtok egy listát, nem akkora gáz, de ez így ebben a formában igenis kurvára nem fér bele a demokratikus szabályokba.

Aki ezt nem érti, azzaal baj van. Komcsik is listáztak annak idején az sem volt rendben.
Szerintem ti liberálisok hatalmas tévedésben vagytok. Azt hiszitek, hogy a magyar emberek úgy gondolkodnak a világról mint ti.
Hát nem egészen. A ti mocskos hazudozásaitok gerjesztik ezerrel a rasszizmust. Senki sem rasszista amikor megszületik és nem mások dumájára lesz rasszista senki sem.
Hanem a saját élettapasztalatok alapján. Ti a magyar belpolitikában nap mint nap rengeteg rasszistát neveltek ki.
MIért jó erz nektek - ki tudja? Én arra tippelek, hosz nem szándékkal hazudoztok, ferdítetek, hanem zsigerből. Ez a lényetek belső alapja.
@pástétom: Gondolom egy Weisz Sara esetben ez nem volt annyira nehez, ahogy egy Kolompar Marional sem. Ahelyett, hogy osszeszoritott fogakkal porognel a teman, mint ahogy egy jol idomitott pitbulltol az elvart, inkabb gondolkozz. Mar megint kinek az erdeke lejaratni, kispalyas szarevokent beallitani az ellenzekkel szimpatizalokat?
A poszthoz

"- Sikerült magatok ellen hangolni a zömmel majd 2014-ben első választóvá váló diákságot,"

Diákságot?
Ez szerintem kicsit erős kifejezés. Az Elte Btk - Btk-ra igyekvők, mint diákság?!
Ez olyan Hahá-ás egóra vall.
Tudod, mint mi a Haha megtestesítjük a diákságot és leszálltunk közétek im az Elte gömb aulájában és 6 pontban kinyilatkoztattuk akaratunkat. (Vagyunk vagy 250-en)

ui.: ... a diákság nevében.

A címbeli feltevésre:

"Az ELTE BTK HÖK elrendezte a Jobbik választási esélyeit"

Gondolod?
Azért van még itt egy bő év; persze biztos vagyok benne, hogy fog még durranni pár botrány időközben, de azért na, az mégis csak egy év.
Így azért a végére megjegyezném: a jobbikot a TASZ-hoz hasonló szervezetek fogják bevinni a parlamentbe, illetve az olyan vegyesválogatott csapat, mint az Együtt2014...
Hálistennek megérkezett az erősítés....:))
@mojoking77: Nyilván akik publikusan kipakolják magukról az adataikat, a telefonszámukat, a lakcímüket, azok meg is érdemlik. Csakhogy a legtöbb egyetemistánál ez viszonylag ritka. Márpedig az ilyen jellegű személyes adatok nyilvántartása, és hogy bárki bejárkálhat, és turkálhat az adatbázisban, az már elég valószínű, hogy nem csak a gyanúja a bűncselekménynek.

Persze ezt majd az okos rendőrbácsik, és rendőrnénik eldöntik.

Én a Jobbik kapálózásán röhögök visítva, szánalmasak. :D

Mondjuk azt már csak zárójelben jegyzem meg, hogy van, aki ezek után is rájuk szavaz, mutatja az ország általános szellemi teljesítményét, de az már legyen az ő gondjuk. Nagyapám túlélt egy háborút, börtönben volt, mégis felnevelt két szép gyermeket. Túl fogjuk élni a nacionalista diktatúrát is.
A pártok ifiszervezeti miért lennének mások mint a patronáló pártjuk? Szervilizmus, közpénzek önkényes és számonkérhetetlen kezelése, meggyőződéses felsőbbrendűségi érzet az állítólag képviseltekkel szemben, képmutató álszenteskedés a közvéleménynek. Zuslag óta tudjuk, hogy ha alkalom adódik, lopásban sem maradnak le a nagyoktól.
Basszameg kiszedtem az összes trollt, és egy oldalon elfér minden hozzászólás. :D
@nemecsek ernő áruló: Nezd, amit en lattam, azok altalaban szemelyes velemenyek voltak. Ezeket inkabb a felso evesek szedtek ossze a golyakrol, es ez altalanos. Nem melyedtem bele, lehet hogy a legutoljara kijott lista mar cimeket es telefonszamokat is tartalmaz, ha igy van akkor bocs, de en azert erosen ketelkedek benne...
Pont most kell ekézni a jobbikot, amikor a Vona szúrná az Osztolykán Ágikát?
@mojoking77: Személyes vélemény a pártállás és a nemi identitás?
A "jóseggezés" elfogadott bűn, általam is, de azért nem teregetném ide, de a többi?
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Haat, szerintem meg semmivel sem kulonb, mint a dughato kis picsa, viszont mind a ketto elfogadhato, mint velemeny...
@mojoking77: Én úgy tudom, telefonszám, e-mail cím is volt az adatbázisban; azzal együtt, hogy hajlandó vagyok elfogadni, hogy nem. Viszont amelyik ELTÉ-s látta a listát, az talán nem ok nélkül gondolkozik feljelentésen.

És ha érzékeny, nem publikus személyes adatok is voltak, akkor bizony a gondatlan adatkezelés megáll.
@Lindalinda:
Sok jel utal arra, hogy a magyar emberek egy része egyáltalán nem gondolkodik, és szó szerint elhisz mindent a "vezérének", Legyen az Orbán, Gyurcsány vagy Vona.
A lényeg a posztban ez:
"a hatóság álláspontja szerint a kifogásolt jogsértés, súlyára tekintettel a büntető törvénykönyvbe ütköző, visszaélés személyes adattal vétsége törvényi tényállását is kimerítheti. A különleges személyes adatokkal való visszaélés ezen bűncselekmény minősített esete".
Tehát ez (valószínűleg) bűncselekmény. Mindegy mit gondolunk mi magyarok.

Üdv,
C4rtm3n
@mojoking77: Magánvéleményként, max.!
A zsidrákozás, katkózás kevésbé, nem?
@nemecsek ernő áruló:

Az emberek azért fognak árjuk szavazni, mert egyszerűen nincs más, MSZP és a FIDESZ már lejáratta magát most a Jobbik következik..... :D
"Az ELTE diákjainak nagy része felháborodva vette tudomásul "

Akkor jó, a gondos újságíró biztosan végigkérdezte az egész ELtét, hiba nem lehet, hiszen amit az index ír az történik a világban, országban sőt, az is fog történni . :D
@poszt:
Mivel a HÖK-ösök sok hallgatókat érintő esetben dönthetnek, a lista alapján vajon kiket fognak előnyben részesíteni?
@Lindalinda: "Szerintem ti liberálisok hatalmas tévedésben vagytok. Azt hiszitek, hogy a magyar emberek úgy gondolkodnak a világról mint ti."

Szerintem, te meg retardált vagy, magyarul halmozottan sérült. Azt hiszed, hogy az emberek között ti vagytok a magyarok.
@Lindalinda:

SZDSZ: Ubunga az ubungaiaké!
Jó sok szavazatot szerzünk a Jobbik-ellenes ugatérozással!

Az idióta liberráltak semmiből sem tanulnak :))
@nemecsek ernő áruló: Kezdjük ott, hogy adatbázist be kell jelenteni az ombudsmannál. Szerintem a fiúk ezt nem tették meg. Vagy ha mégis, akkor jól mulatnánk, mivel indokolták...
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Hm. szúrkálni szúrkál, ide is csődültek páran megvédeni az akol melegit..
Vazze, ahol a Fidesz eltőzsdézte és elszarakodta a fél ország nyugdíját komolyabb ellenállás nélkül, ott az ingerküszöb már olyan magasan van, hogy minimum senkit sem érdekel, ha egy szélsőséges párt szélsőségeskedik.
@Schindlеr Pistája: "mi zsidók felette állunk az embereknek"

Csak egy dolog biztos, hogy feletted mindenki ott áll. Ideje bevenned a gyógyszered, már megint szólni kell ezért?
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
nem értem,miért bunkózol le?
a liberálsi gondolkodásommal van bajod?
seemmi kivetnivaló sincs abban, hogyha édesnek találtak néhány csajt

abban nem találsz semmi problémát, hogy egy számítógépről, amely ugyebár hivatalos vagy magán tárhely, valaki kilopta az adatokat? esetleg még sját maga is minősített néhány dugnivaló luvnyát? de biztosan jó cajok...
@tlvajferi: A csajlista kilopása komoly probléma, a többi annál több, nem?
Csak ennyi..
@Schindler Pistája: Ha már bevetted a gyógyszered, lefekvés előtt meséld el nekem, hogy te mitől vagy jobb egy zsidónál. Csupa fül vagyok.
@Schindlеr Pistája: Milyen cuccot használsz? Hacsak nem ment agyadra a rejszolás...
@Naxalite:

Ahogy közlednek a választások, a zsindex blogos hülyelibsik egyre mélyebb delíriumba fognak süllyedni.

Az SZDSZ-en is milyen jókat lehetett röhögni, miközben az utolsókat rúgták :DD
@Schindlеr Pistája:
az, hogyha az egyik bűncselekmény, akkor bizony a másik is az
vagy az adatlopás nem bűn?
már megint az a becsületes anonymus, mely milyen véletlen, ilyen kicsinyes adatokkal fogllakozik
pdig ott vannak az euromilliárdok, azzal senki nem foglakozik?
Hát meg sem lepődtem... BTK. Más dolguk sincs.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
a kétprobléma a lista készítése és a lopás ugyanolyan: bűncselekmény...
mindekttő bizony
érdekes, hogy az anonymus féle hekkertámadásokat egyesek nem tekintenek akkora bűnnek, hogyha pártpreferenciájuk szerint irányul :-)
@Naxalite:

Mondjuk amíg van cigánybűnözés és EU ellenesség, addig a Jobbik is minimum 15%-on lesz, akármilyen hülyeségeket is követnek el...

Az alföldi gazda meg a borsodi falusi leszarja az ilyen eseményeket, mint ez...
@tlvajferi: És mindehhez a nyelv kerékbe törése is..vissza a halálbüntetést, de azon nyal!
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
te édes kis bzi!
kérlek ne légy szélsőséges és ne sírd vissza a halálbüntit, egy ilyen liberális demokráciában, amelyben élünk elfogadhatatlan

ha én lennéka miniszterelnök, olyan törvényeket nyújtanám be, hogy méga lopást e büntessék, mert legalább nem lenne annyi feljelentés
de mivel nem éb vagyok,sajnos alopás még bűnnek számít :-)
@Schindlеr Pistája:
Te, ezt nem az a Magyar Demokratás újságíró, a Lovas István mondta, akit 1962-ben elítélték erőszakos nemi közösülésben való bűnrészességért és beadta az állampolgársági igényét Izraelbe? :))
@hazug fidesznyik: Á, a keze nem áll szóba a.... na szóval. :D
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Te mindenhol megtalálod a nyalást?!:P
@tlvajferi: Meséld el, hogy mi is az a bzi.
Mert rég ismerem mamitirtokot, de ezt a jelzőt nem ismerem. Pláne rá.
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Ő is zsidóbb a zsidóbbá. Lehet a pistuka az ő nyomdokain jár.
ki a kúrva anyád nem szarja le hogy kiket listáztak? jól tették te fasz zsidrák geci
Jól felpiszkáltad a nemzetvesztőket, Fabius.
Ahogy nézem fröcsögésüket, akár egy Békemenet is kitelne a házináci fajtestvéreiből.
@az utolsó bögreharcos:
Szerintem vagyunk ezzel így páran! :)
Szerintem jókat röhöghetünk a volt KISZ titkárokon pláne AZON, illetve bocsi, 8 évig a Liberális Internacionálé volt alelnökén aki most a Kereszténydemokrata Internacionálé alelnöke...
Jó is ez, hogy ilyen hiteles emberekkel vagyunk körülvéve.
Viszont vigasztaljon, hogy a tanácsadója egy igazi, meleg zsidó:

"Évek óta ad tanácsokat a Fidesznek Arthur J. Finkelstein, aki még Nixon mellett tanulta a szakmát, a 2000-es évektől kezdve pedig főképp az izraeli jobboldalnak segít meglátásaival. A ma megjelenő Magyar Narancsból kiderül, hogy Finkelstein nem riad vissza a piszkos módszerektől sem, és hogy a budapesti tréningek során milyen jól megérti magát Orbán Viktorral.

Az elmúlt három hónapban, amióta visszatérésének híre ment, a Fidesz és a kormánybarát sajtó az MSZP kampányát segítő izraeli politikai tanácsadón, Ron Werberen köszörüli a nyelvét; jobboldali körökben Werber személyétől várják a „gyűlöletkeltő” kampány visszatértét. Kevesebb szó esik viszont arról, hogy a Fidesz legalább öt éve topkategóriás New York-i konzultánsok kottájából politizál, akiknek ráadásul több évtizedes rutinjuk van a negatív kampányok megtervezésében – így kezdődik az Arthur J. Finkelsteinről szóló megaportrénk a Magyar Narancs csütörtökön megjelenő, legfrissebb számában.

Finkelstein New York-i zsidó család gyermekeként, közelebbről egy brooklyni taxisofőr fiaként látta meg a napvilágot 1945-ben. „Tanulmányai befejezése óta – negyven éve – az amerikai politika élvonalában dolgozik, a legdörzsöltebb republikánus kampányguruk között tartják számon.” Finkelstein ugyanakkor kerüli a nyilvánosságot: az elmúlt két évtizedben gyakorlatilag nem készült róla nyilvános fénykép (a mi illusztrációnk sem ma készült), és interjút is csak ritkán ad. A Magyar Narancs ősszel székhelyén, New Yorkban több alkalommal próbált kapcsolatba lépni vele egy interjú reményében, ám megkereséseinkre nem érkezett válasz.

Módszerei azonban már nem ennyire rejtőzködőek: sokan csak „a piszkos politika keresztapjaként” emlegetik. Nem véletlenül: többször nyert republikánus ügyfele a Finkelstein által előszeretettel alkalmazott negatív kampánnyal. Ezt egy amerikai újságíró a következőképp jellemezte: „Az ellenfélre fókuszálj, ne a jelöltedre. Használj bármilyen foszlányt az ellenfél múltjából, ami alapján liberálisnak címkézheted. A hirdetésekben használj egyszerű szavakat, és Armageddon-szerű kifejezéseket, hogy növeld a jelöltek között lévő ideológiai szakadékot. Figyelmeztess arra a káoszra, amit az ellenfél kormányzása eredményezhetne. Szüntelenül ismételd a szlogeneket minden csatornán.” Finkelstein felmérései és közvélemény-kutatásai során különös figyelmet fordít az egyes társadalmi kisebbségekkel szembeni előítéletek kitapogatására, és gyakran rájátszik az e csoportok elleni sztereotípiákra.

Teljes portrénkban olvashat még Finkelsteinnek az izraeli jobboldal körében végzett munkájáról, továbbá arról, hogy „meleg létére homofób kampányok megtervezésében vett részt”, illetve arról, hogy budapesti tartózkodása során miképp trenírozza a Fidesz stábját, sőt magát Orbán Viktort is, akivel információink szerint különösen jól megértik egymást."

magyarnarancs.hu/belpol/arthur-j-finkelstein-83609
@Pistike nem komp lett: Óh, magyar nyelv, én úgy szeretlek, maj' megeszlek!
Húzzá' a vérbe, fostos! (öléggé (b)irodalmi vótam?:-)
@dr.Hüppögő Balneológus:
Ez a tolerancia és a nyitottság jegyében van csak... Nem érted te ezt, ezek csak a szeretet megnyilvánulásai. :)
Nem tudom volt-e, mert most értem ide:
hvg.hu/itthon/20130220_Szex_Erkolcstan_Szulok_Vicc

viszont ehhez pofa kell. Aztán nyilatkoztak, hogy Kálmán Olga feltörölte a padlót az egylettel.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
egy dícsérő szó, elismerés az illetőnek
manapság mindenki büszke lehet rá
valóságtól elrugaszkodott post.
@GeoCracker: "Élőben" láttam, nem voltak egy súlycsoportban, de erről nem Olga tehetett..
@tlvajferi: Ferikém, ha tudnál olvasni, akkor elmondanám, hogy a Péterfalvi ombucman (főszakértő) urat, nem arról kérdezték meg, hogy ki és hogyan tett KÖZZÉ (vagy lopott) egy nevekkel és információkkal ellátott listát, hanem hogy aggályos-e ami rajta van.
Az adatlopás itt teljesen mellékes.
(Vagyis a média interpretálása szerint az.)

Ahogy az UD Zrt. ügyében is. Emlékszik arra még valaki?

Szóval ha ti középiskolás korotokban csináltatok olyan listát, hogy melyik csajnak milyen segge van az adatvédelmi szempontból eléggé aggályos.
Azt ha ezt valaki ellopja és közzéteszi az nem.
@tlvajferi: Én is büszke vagyok Csekk elismerésére, hidd el! Ha tudom, kitűzöm!
@tlvajferi: Akkor te vagy a legnagyobb bzi széles e világon. Mostantól legyen a te neved bzi.
Most örülsz, bzi?:D
Kedves Varánusz közönsége, ismerjétek meg legújabb barátunkat bzit!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Meg fogom nézni a neten. Elmesélték, és olvastam a reflexiokat. De az nem teljesen ugyanaz az élmény :-)
@Blogger Géza: Géza, te világ legszerencsétlenebje! Keress rá az ember legjobb barátján a Goole nevezetű programba.
Ott látod a kubatov barátodat csizipeti főtulokkal. (Már az ügyészség is elkezdte a nyomozást.)
@Pistike nem komp lett: Tényleg nem vagy komplett hülyegyerek. Viszont te is szerepelsz már egy listán. A trollok büszke csapatában. Azért, ha legközelebb azt látod, hogy a fejedről visszahuzható a bőr, ne csodálkozz.
@mojoking77: Mi lenne, ha mielőtt összevissza irkálsz, tájékozódnál az adatvédelmi jogszabályokról?
@GeoCracker: Iccaka ismétlik, szoktam még fenn lenin, a BL sorozás után, na!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Csak azt a hétszázast tudnám feledni. Rendszerint elkapcsolom, és elfelejtek viszsakapcsolni ...
@GeoCracker: Lassan lehetne válogatottat összeállítani belőlük, SSteffyke lehetne a középcsatár, nem?
@GeoCracker: Én simán átugrom, a hírekig, az rövid, velős! Mit kapok én még ezért, ugye?
@reccs: a zsidókra gondolsz? hja, mostanában megint túl aktívak...
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Steff egy szint volt némelyik újdonánc trollhoz képest. Baromira visszavehettek a napidíjból. Vagy a Jobbik-nak már csak a reszli jutott :-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Rendes ember biztos nem lehetsz itt némelyik gözölt keresztlapogató szemében.
@reccs: A haverjaid? Á, de hogy ott dagonyázik a széljobb a latrinacsászárság gödrében.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
te édi kis pubi,
mikor talizunkí? picit beszélgetünk kávézgatubk ls minősítgetünk néhány kis libsi meg khaotikus dugnivalót
utána még megdumcsizzuk z esti progit
ugye miylen édi vagyokÍ?
.-)
@Schindler Pistája: 1, ha léteznek, nem fognak repülni
2, az meg nincs
@GeoCracker: Oszt ezt meg én szarom le, ha nem teszik nékik, mehetnek..vissza a jövőbe!
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
az jó, mikro talizhatubk? cseekk nélkül ha lehet, no grupi
@tlvajferi: Köszcsi, nem jön be a dumád, itt nem lesz seggbekuki vélhetően! Tahó(tlanítva)!
Az ELTE HÖK alelnöke, vagy kinek mije, kije.
Azt mondta hogy a listán szerepelt a gólya táborban részt vevők neve, telefon száma, betegsége, hozzátartozó telefonszáma és egyéb kifejezetten érzékeny adat ( ami annyit tesz szerintem hogy 15 perc facebook, majd minden ilyen adat meg is van. )

Kifejezetten gáz szerintem akkor lenne ez a lista, ha olyan osztályozással lenne hogy:
ZSIDÓK:
XY
YX
CIGÓK:
XC
CX

Hogy a megjegyzéseket ki írta oda, na az ciki mert azért az excel táblát feldobod pendrivera, majd odaadod vkinek hogy tessék van rajta jó zene szedd le, és igen nem csak a zene került le róla. ( ez természetesen nagy hiba, de nem elképzelhetetlen ) Laptopon meg bárki írhat megjegyzéseket....

Ha viszont tényleg a HÖK vezetőség egészítette ki a listát, akkor az bunkóság, ha ért valakit megkülönböztetés a lista miatt, akkor pedig meg kell büntetni a felelősöket.

Ezek mellett valós-e a lista?? Valós-e a kiegészítése??
@Slaanesh: és hogy nem jelszóval védett
Meg még egy kérdés!
Az ELTE HÖK miben kapcsolódik a Jobbikhoz???
Aki az ELTE HÖK tagja, vezetője, takarítója az csak Jobbikos képviselő lehet utána???

Egy kis felvilágosítást kérnék az ügyben :)
Érdekes, hogy ez a "lista" (meddig névsor a névsor, és honnantól lista?) éppen az ATV -n bukant fel. A kédés csak annyi: qui prodest. Kinek az érdeke ez a nagyon könnyedén manipuláltnak is elképzelhető (nem mondom, hogy az, csupán el tudom képzelni) "lista"? Egyetlen csapat érdelet benne: a HaHa és csatolt körei.
@zotyesz11:
hogy egy szrházit idézzek, mi az hogy! nagyonis!
most is vannak sok helyen olyan listák, ahol a csajokat vagy a srácokat osztélyozzák
ehez csak egy megfelelő méretű munkahely kell, ahol van választék
oszt aképzelet beindul .-)
mi a bibi,ha egy csaj csinos vagy jó nő?

ahhoz képest, hoyg a munkáétatók miket listázbak a dolgozóikról: agilis vagy sem, csapatjátékos vagy sem, megbízható vagy sem, gtúlőraképes vagy sem, utazóképs vagy sem, családos vagy sem, vezetői alkat vagy sem, egészséges femérésen vagy sem, sportol vagy sem, kikaapcsolodási szokásai, stb.
nevetséges az egész hiszti, ettől ajobbik csak erösödik, hiszen mindenki azsidó médi áldozatátlátja benne, pfujjjjjjjj
@Felebarát:
Mármint az office jelszavaira gondolsz? Kb. 10 másodperc törni, a Win7-et, vagy XP-t meg 3-4 perc.
Szóval a jelszó az túró. Ha jelszavazva akarsz tárolni dolgokat 256 bites DES kell. 4 GB-os hardveres titkosítású ilyen pendrive 9-10e forint.
Számítógépbe titkosító kártya, 25e.
@Schindler Pistája: köpedék szarjancsi az összes

@GeoCracker: mire van ekkora arcod, a vérbajos zsidó retek anyádra? te véleményvezér köcsög
@Schindlеr Pistája:

Gaius Suetonius Tranquillus - A Caesarok Élete című könyvet kezdtem el olvasni. Ígéretes műnek tűnik.

Természetesen köszönöm szépen a felvilágosító, illetve építő jellegű, tényekkel alátámasztott hozzászólásodat. :)
Le kell szögeznem, hogy mindig hánytam a hökösöktől, sok kis gyík ott bandázott az irodájukban és überlazák voltak, a jobbik meg magáért beszél, de mielött rohanunk feljelentést tenni két dolog megfontolás tárgyává tehető. Az első, hogy kinek az érdeke, hogy az ov tökére lépő diákok között botrány legyen és ráadásul párthoz kapcsolódó szál is legyen. A másik az az, hogy adatnak minősül-e, hogy valaki valakikről gondol valamit faszbookon világgá kürtölt jelekből, majd papírra írja, szóval most akkor ha 386 szor leírom hogy hülye és valaki besmitteli mellé az országgyűlési képviselők nevét, majd a saját gépemre elmentem és az nbh ügynöke kiadja akkor nekem annyi?
@Felebarát:
Általában véve, az ilyen fájlokat sem szokták titkosítani. Ez a hiba sokszor előfordul, sok helyen, de igazad van. Ilyen könnyen meg lehetett volna oldani, ha igaz a felvetésem.
@Slaanesh: Csak Neked még egyszer:
1. A lista ténye, ha nincs mellette az érintett beleegyező nyilatkozata önmagában büncselekmény;
2. A FB-on sok minden adat van, de a mellbőség aligha; Amellett egy szervezet hivatalos nyilvántartása más, mint egy ismerősi háló. Rossz hírem van: Akkor is ütközik az adatvédelmi törvénybe az adatbázisba helyezés, ha magam adom oda a névjegyet valakinek,aki továbbadja a listakészítőnek.
3. A táblázat adatbiztonsági szempontból hiányos mentése adatvédelmi szabálysértés (sem a megnyitás sem a módosítás nem jelszóhoz kötött pl.);
4. A táblázat adatbiztonsági szempontból hiányos örzése adatvédelmi szabálysértés (pl. hozzáférésvédelem a szerveren);
5. Minősítetlen elérési nyilvántartás. (pl. nincs log arról, hogy ki mikor fért hozzá) --adatvédelmi szabálysértés.

Ezek jó részét Gábrielnek már felvetettem korábban. A pontok bármelyie elég ahhoz, hogy a HÖK-vezér súlyos pénzeket üljön le. Ha az érintettek ezen kívül ráakasztanak egy kis erkölcsi kártérítést a nyilt vagy burkolt lekurvázásért, akkor a HÖK-vezér unokája is ezt fizeti.
Az egyetlen védekezése az lehet, ha feldobja a megbíót, aki elvárta listákat. Szerinted tartani fogja a száját? A SOTE-s is?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...: Azért van olyan jelszó, amit nehezebb feltörni. Viszont a jóhiszeműséget igazolhatja a megléte.
@Pistike nem komp lett: Aha! Szóval lejár a bőr a fejedről. Sejtettem.
@alien:

Ha gondol valaki valamit valakiről :D az nem gond, elméletileg. Ha erről listát csinál és ez alapján hátrány ér valakit ( listán hülye újpest drukker, ezért nem segítek neki) akkor sztem adat az illetőről. Ha előnyben részesül mert pl.: jó segge van, akkor is adat.
A lista, így tekintve azért baj, mert ha nem bírom az arcod és ezért szivatlak, senki nem csinál belőle ügyet, ha listát vezetek arról kit segítsek és kit nem, akkor az bunkóság, de ahogy eddig kiderült törvénytelen is.
@GeoCracker:
Nálad a pont. Tény hogy nem olvastam el ez utolsó előtti 200 hozzászólást.
Ebben a felállásban természetesen igazat adok Neked. Ha mind ez be is bizonyosodik, akkor a HÖK-vezérnek fizetnie is kell, vagy leülnie.
Az "ártatlan tekintetű diákok" között máris megkezdődött a kölcsönös leszámolás a hatalomért. HÖK a Haha ellen, Haha feldobja a HÖK-öt, dúl a gengszterháború.
Kicsik, de már éppolyanok mint a politikusaink. Nem sok alapjuk van a politika világát kritizálni
@Slaanesh: Nem tudom mennyi igazolható belőle. Ha a HÖK adathamisitással vádolja az ATV-t (márpedig gyakorlatilag megtette), akkor neki kell ezt a hamisitást vizonyítani. Ehhez azpnban át kell adni a bináris fájlokat és a számítógépeket szakértői vizsgálatra. Míg az ATV-nek elég a birtokukban levő fájlt átadni.
A HÖK-vezér helyében fenntartom, hogy házilag kellett volna először szétnézni a vagdalkozás helyett.
Ha nagyon kioktatóra sikerültem, akkor bocs.
@Schindlеr Pistája: Túl nagy a sajtója. Nem fogja tudni agyonhallgatni
@Schindlеr Pistája:
Sajnos nem tudom visszafogni magam, ezért megjegyzem hogy kulturált viselkedésed kifejezetten hiányos. Nem hinném hogy ugattam, inkább hozzászólás volt :)

Természetesen a neten is olvasom a híreket.

De leírom, hátha sikerül jól fogalmaznom:
Figyelem a Jobbikot, de messze vagyok attól hogy szimpatizáljak velük. Kifejtettem továbbá hogy az igényes vita kultura hiányzik az internetről. GeoCracker válaszolt a hozzászólásomra, normálisan tette, mint ahogy én is. Ennek örülök hogy lehet még összefutni olyan emberekkel aki a kérdéseim miatt nem akar le nácizni. A másik dolog hogy ha politikailag más szemszöget, pártot képvisel két hozzászóló, miért történik az hogy valaki előbb vagy utóbb el kezd nácizni vagy zsidózni ( stb.)?? Nem szeretem egyiket sem. Főleg akkor nem szeretem ezt a dolgot és primitív szardobálásnak nézem, ha nem is ad a másik fél okot rá, csupán csak kicsavarják a mondani valóját.

Ha nem sikerül erre normálisan válaszolnod, bocsánat, de nem szeretek virtuális faszméregetésbe kezdeni.

Köszönöm hogy elolvastad.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Pistával beszéld meg a dolgot. Köszönöm.
1. Az ilyen listákat nem merevlezen kell tárolni
2. A HÖK irodai gépeihez az irodában megfelelő engedélyekkel kéne hozzáférni. Olyan nincs, hogy valaki csak úgy bemegy és hivatalos iratokba rittyent bele valamit. HÖK is "hivatal", nem játszótér.
3. Ha beleírtak a listába, akkor azt már észre kellet volna venni. Kicsit messze van már a tavaly nyár, amikor gólyatábor volt.
4. Ha csak a gólyatábor miatt készült a lista, akkor azt már régen törölni kellett volna. Semmi keresni valója HÖK-nél.
A postíró sajnos téved. Ettől nem lesz népszerűtlenebb a jobbik. Ugyanis a jobbik szavazói nagyrészének tetszik az ilyen taplóság. Ők ilyenek, jólesik nekik, sőt kielégülést okoz, ha valakit "csúnya zsidó fejűnek" titulálnak. Szóval ez egyáltalán nem erodál semmit.
@GeoCracker: Pistával vigyázz, kakukk a tojása!
Jó irogatást, rajongód lettem! :-)
@GeoCracker:
Nem kioktatásnak vettem :)

Am ebbe tényleg nem folyok bele. A jogi következményekkel különösebben nem vagyok tisztában, így a felelősségre vonás illetve az ügy elbírálását másnak adom.
Mindazonáltal fenn tartom azt a nézőpontot hogy lehet hamis a táblázat.
Illetve ha nem is hamis ( és erre nagyobb esély van ) miért most került elő? Főleg hogy már 4 éve valakinél csak ott volt..
@Schindler Pistája: Nézem a hozzászólásaidat. Ittál aztán részegen trollkodsz, vagy mi?
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:

"Szép a bőröm, fogd meg, ha akarod
Távolabbra álljon, aki fél
Veszett a jószág goromba dög
Vigyázz rá, mert harcol amíg él"

:-D :-D
@beedoc:
A meglátásod jó. Egyetértek abban hogy ha nem is a HÖK csinálta, akkor is az Ő felelősségük az hogy kikerült.
Bár sajnos általában ilyen esetben ( bárhol, nem csak politikai szivárogtatásnál ) ráhúzzák a takarítóra és kész...
@mamitirtok sír derék (kommensevik): A figyelmeztetést köszönöm. S megtisztelsz.
@Slaanesh: Adatavédelmileg sok pont a puszta lététől necces.
A miért pont mosttal kapcsolatban egyet értek azzal a véleménnyel, amit részben meghiteleztem, sugalltam, a blogban is, de talán az ATV-élőben köszönt most vissza. A HaHa-ba nagyon belemásztak karaktergyilkolászsással. S ilyenkor az emberek hirtelen emlékezni szoktak kezdeni arra, hogy láttak egy véletlenül megosztott szerverpartición egy furcsa táblázatot. Vagy "emlékszem, a józsipisti gépén volt valami fura, rajta van még?".
A HÖK-vezér pedig, miközben majd perkálja a bírságot majd elgondolkodik azon, hogy mennyire érdemes napra menni bevajazptt fülekkel.
@GeoCracker:
Eddig értem.
De tudom hülye vagyok, viszont megkérdem miért?
Ha a HÖK és a HaHa egymást gyilkolja, nem lesz semmi féle probléma megoldva. Ráadásul ezek elméletileg diplomás értelmiségi embereknek kellene lenniük,(majd) akiknek az lenne a lényege hogy az ország szinvonalát növeljék a megtermelt értékkel, de főleg a szellemi szinvonal emelésével.

Nem értem hogy mindenki a hatalomért verseng, miközben nem is nézik hogy amiért versengenek, azt teszik tönkre.
@pocakos focista:

A Jobbik szavazóinak is csak egy bizonyos százaléka hegyezi a répát az ilyen taplóságra.

Arról nem beszélve, hogy a Jobbik mint minden párt a kampányévben erősödni szeretne, majd a lehető legtöbb embert megszólítva a lehető legjobb eredményt elérni.

Na, utóbbi lesz kurva nehéz mikor ilyen ügyekkel csinálnak magukból céltáblát, és az elkövető tagokat pont ugyanúgy nem basszák ki, mint a taknyot, ahogy a szocialisták és a fidesz sem teszi meg soha.

Ez lesz itt a fő probléma. A pont ugyanolyannak levés.
@Pistike nem komp lett: @Schindler Pistája:

Örömmel jelentem Pistukáim, hogy ti is fölkerültetek egy illusztris listára. Az innen kibaszott taknyokéra.

Túlzásba vittem az activityt. Megesik.
@Schindler Pistája: nekem bonyallal szoktak zsidozni, miközben kedvesen jót somolygok, hogy hogy jónak mondod. Nagymuternak, aki olyan zsidó, amilyent te látni akarsz kötélen lógni, mondta a szomszéd emi néni a tizenkettőben húsz év szomszédság után, hogy zsuzsikam tudod, én szagrol megérzem a zsidót, egyszerűen más a szaga, mint a mifelenknek. Úgyhogy azért van még mit fejlődni.
@Fabius:

A cigányterrortól szenvedő észak-magyarországi lakosság azért nem fog ezentúl a Jobbikra szavazni, mert valami budapesti libsifészekben vicces neveket irkálnak, és a pállott szagú libsi sajtó két napig ezen ajvékol.

Hát hogyne :D
A jobbik egy rakás szar, vetekszik a blogot firkáló senki színvonaltalanságával.
Biztos tiltakozzunk a listázás ellen elvtársak?
A végén megORRol ránk a listázásban élenjáró vízentál központ.
Ez a bejegyzés milyen f@szság már... azt hittem értelmes, de csak lopta az időmet.

Feljelentelek lopásért!
@imperial:

Imádom, ha egy miskolcinak igyekeztek észak-magyarországi cigányterrorról magyarázni.

Az a rossz hírem van aranyapa, hogy borsodban a Jobbik a Szegedi gyerekek mutyijával, Endrésik kamu kalasnyikovozásával régen leírta magát. Ehhez speciel a hök vamzer már nem kellett.

De áltasd magad nyugodtan tovább, vigyázunk rá nehogy felébresszen valaki.
Mi ez a HaHa, valami vicclap?
@Attila64:

Hajrá vamzer, mutasd meg te is a besúgó nemzedék tagja vagy, és jelents fel, mert ahhoz is hülye vagy, hogy jobb fölül a piros ikszet időben megtaláld. :-D :-D :-D

Bazmeg, vonagabi, én a mai nap után tényleg sajnállak, és őszintén megértem azt a sokat emlegetett elitkeresést.
@Fabius:

Semmi gond, majd integetek, mikor lehúznak benneteket az SZDSZ mellé. Ők is ilyen Jobbik leírásról hallucináltak az orbitális pofára esés előtt :))
@imperial:

Mars az istállóba kehes gebe, kihűl a zab :-))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Egyébként a székely zászlóval mi a bajod?"

Nem tőlem kérdezted, és nekem bajom sincs a Székely Zászlóval, csak nem értem HELYETTE miért Sepsiszentgyörgyével rohangálnak? Valaki hibás megrendelést küldött át a varrodának és ha már van belőle 20.000 darab jó lesz ez is?
Vagy Kövér elvtársnak nem tetszett az eredeti vörös zászló?
@GeoCracker: A SOTE lista nem kamu? Utolsó infó szerint?
@Fabius: najóestét.
Írtam valami képleteset, Te természetbúvár. Ha megvan a béka akkor érdekes lesz a leszármazó.
Gábrile vasárnap óta nagyon keményen kommunistaműszakol. Ő lesz a Jobbik Pióker Ignácza? :-)
@komplikato: OFF:
Ez a magyar wikipédia szerint a székely zászló, meg véletlenül most a fél ország szerint:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Székely_zászló

Na most kapásból a 2009-ben kitűzték Sepsiszentgyörgyben szöveg kamu, mert 2004-ben tervezték eleve Sepsiszentgyörgynek.

Aztán hivatkozik Székely Mózes égszínkék zászlajára, ami azért jó, mert az Kobalt kék.

És akkor most csodálkozzunk rá itt a 3-ik pont alatt található Székely Zászlóra, valamint az első pontban látható lovassági zászlóra:
www.epitettorokseg.ro/index.php?o=zaszlo_katalogus

Hoppá, vörös meg tele van mindenféle jelképpel a hol és nap mellett. És a listában van több kék-sárga zászló ... csak egyik sem Székely Zászló, hanem városé/vármegyéé.
@komplikato: Ja meg ott figyel Székely Mózes Kobaltkék zászlója fehér sávval is. Szóval a Wikipédián valaki nagyon mellényúlt. /OFF
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Most néztem, de vagy én vagyok fáradt vagy Rémusz bácsi volt nagyon talányos.
@komplikato: Erre gondolsz?
hvg.hu/itthon/20130220_Hamisitvany_a_SOTElista_az_instruktorok

Lehet, meg az ellenkezője is. De:
"Az IÖCS, mint minden szervezet, természetesen készít felsorolást tagjairól, illetve a tartalékosok közé került jelentkezőkről, ám ezek a hivatalos listák sem tartalmukban, sem formátumukban nem egyeznek meg az interneten keringő listákkal. "
Ha elgondolom, hogy egy fejvadász cég hatszor megkérdezi, hogy megtarthat-e az adatbázisban, kicsit nagyvonalú megközelítésnek tűnik ez így.
@Slaanesh: A HÖK-feljelentés a HaHa-ról kicsit nagy viszontpofont szült. Ugyanakkor a HÖK-ök alanyi jogon tagjai a HÖOK-nak. Annak a HÖOK-nak ami azért szívesen kihagyta a HaHa-t a tárgyalásokból.
Ha a HaHa nem közvetlen hatalmat akar, és tényleg nem pártalapon akar mködni, akkor a pártleosztás alapján működő, és anno a Fidesszel is közös birkát őrző HÖOK kiütése akár hasznos is lehet.
Mindenképpen demonstrálhat egyfajta megtisztulást, és egyfajta meg nem alkuvást is.
De persze ettől még lehet Fidesz-akció a hallgatók megosztására. De könnyen visszafele sülhet el.
@Fabius: Fáradt vagy, megvilágosodsz reggelre:-) A Winner Five Twins másik fele amit a lupe vizsgálat megérdemel.
@Nyekenyóka.: Mert viccoldalról nem vesznek át híreket.

bio
@Kuviklacz: Tajekoztass kerlek, hol utkozik jogszabalyba valaki facebookon tarolt adatainak a kimasolasa? Hol irtak, hogy fel is hasznaltak oket valmire? Kivancsian varom a valaszod
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Vicces, ahogy be Scmidtelték a "család" meghatározását a Tákolmányból, ami szöges ELLENTÉTBEN van a Bibliában megfogalmazott család fogalmával, minap valaki jól le is írta pontosan.

Meg ugye páran felhívták rá figyelmet, hogy az idióta feltétel rendszer alapján holmi Názáreti Jézus vagy Gauthama Buddha nem rúghatna labdába erkölcs oktatásban.

És azért vonták vissza, mert a szülök azért leadták a drótot, hogy ezt a baromságot nem ők szavazták meg, nem értenek egyet. :D

Kész ez az ország basszus.
@mojoking77: Mint az érintettek jelezték a listán lévő információk jó része NEM volt FB/IWIW profiljukon. Mondjuk pl. politikai beállítottság, származás, vallás. Tudod amik alapján nem lehet szelektálni.
És az adatvédelmi jogszabályokat is át és meghágták.

Biztos viccből függesztették fel őket azonnal az ELTE-n.
@mojoking77: Az is véletlen, hogy tömegesen kiléptek a tagok is, akik szerint megengedhetetlen szemétség ez a lista. És ki tudja hány lista lesz még itt.
Álmodik a varánusz nyomor.
A Jobbik ettől csak népszerűbb lesz, már ha van valami köze az egészhez.
Érdekelne kinek és milyen célból készültek ezek a listák. Érdekelne miért pont most kerültek elő. És ki által került elő.

Régen az volt, hogy fiatalok hiv a vasút vár a máv. bagy Téged vár a papirgyár.
Ma az van, hogy téged vár az NBH - III/III nem fog munkaerőhiánnyal küzdeni. Sok-sok takony magyar az a feljelentgetős fajta.

Őszintén kiváncsi lennék - rólam ki és milyen listát vezet. Nem mintha magasról nem szarnám le - bár a listák sosem öncélúak. Csak szomorú hogy amig én pénz adok ki a saját képzésemre addig más pénzt kap azért hogy egy paraszt az épp aktuális hangulatának és benyomásának függvényében baromságokat irogasson rólam amit alapján majd valakik lehet döntenek. De már nem vagyok dühös. Inkább döbbent.
Egyre inkább csak kivűlről és távolról nézem azt az állatkodást ami a hatalomért, a pénzemért folyik.
@Nyekenyóka.: Nem kell neki annak lennie. Elég, ha van néhány lelkes embere... De hogy ez az ő malmára hajtja a vizet, az tuti...

Engem már nem érdekel. Ki vagyok ábrándulva.
@komplikato: Nem fuggesztettek fel oket. Legalabb is az elso informaciok szerint a rektor a tortenet sulyanak megfeleloen kezelte a helyzetet. Persze lehet tevedek. Azt megis ki mondta, hogy akarmi alapjan szelektaltak? Felejtsetek mar el azt az agymosast, amit otthon a ATV tol. Lassan egyenertekul parja lesz az objektiv media jelkpenek szamito Echo TV-nek. Nem gondolkodtal meg azon, hogy amit a TV-ben latsz, esetleg nem feltetlenul kezelendo a szentirassal egyenertekuen?
@merre: Ez nem álmodás kérdése. A Jobbik és a HÖK kapcsolata elég nyilvánvalónak látszik. A HÖK törvénytelen listázását maga a HÖK-vezető ismerte be. A diákok beleegyező nyilatkozata nem került bemutatásra, de még csak arra sem, hogy kijelentsék a létüket.
Ennyi.
@mojoking77:

Felfüggesztették őket:

index.hu/belfold/2013/02/20/felfuggesztettek_a_listazo_hok-ot/

@GeoCracker:

A Jobbik önkormányzati képviselője is a szerzők közt:

index.hu/belfold/2013/02/20/jobbikos_politikus_is_szerepl_a_hok-os_listan/

Ezen kívül a listakészítést elsőként beismerő Silhavy Máté a Jobbik Közmédia Közalapítvány Kuratóriumába delegált tagja, havi hatszázezerért + hök-ből leeső apró.
@mojoking77: Összes hírportálon kint volt a felfüggesztés híre. Biztos kávézaccból nézték ki ...
Tévét nem nézek, párt tévéket pláne.

Viszont pontos képet festhetünk a nagypofájú kamuzós Jobbik/Hök mentalitásról, amikor nekiállnak ekézni mindenkit, hogy politikai erők rángatják őket zsinóron és erre nincs jobb példa mint saját maguk. Egyből látszik a gerincességük, egyenességük, etikájuk és erkölcsük.

És igen, akinek ez bejön, az maradjon a Jobbiknál :)
@komplikato:(Es meg rengetegen..) Amugy az elobb kivancsisagbol felmentem az mno.hu-ra, nos ugyanerre a cikkre nagyjabol ugyanezek a kommentek erkeztek, csak a Fideszdroidot kicsereltek bolsira. Ti tobb neven, tobb forumon is irtok, vagy szimplan a masik oldal pont olyan agymosott idiotak tabora mint ez? Mi lenne, ha megbeszelnetek valahol egy talalkozot, es lerendeznetek egymas kozt, ahelyett, hogy itt es a tobbi hasonlo forumon horogtok egymasra? Mindenki sokkal nyugodtabb lenne utana.. Es elo tudnatok bujni a nevtelenseg vedo arnyekabol. Onnanatol kezdve mindenki tudna, ki melyik "oldalt" vaasztotta.
@komplikato: Oooo, a szervezetet fuggesztettek fel, mint most olvastam, nem a tagokat. Csak a tisztanlatas miatt..
Mondjuk én személy szerint nem látom, hogy a Jobbiknak ez hogy ártana olyan rettenetesen.

Próbálják bemocskolni őket, ment ez a lejárató kampány a választás előtt is, olyan energiákkal kutakodtak ex-rendőrök, magánnyomozók a jobbikosok után, hogy félelmetes. Aztán kihoztak egy péniszpumpával és virslivel pózolót, egy pornós gárdista csajt és egy részegen hélótázó gyereket. Nagy ügyet próbáltak keríteni belőle, ennek ellenére a Jobbik meglepően jól szerepelt, tartja a helyét, sőt erősített. Erre kétségbe estek a maszopos és zsideszes titkosszolgák és kutakodtak tovább. Találtak egy teljesen nyilvános adatok alapján összeállított listát, ami kb semmilyen jogszabályt nem sért.

A jobbikos szavazók részben ugyanúgy gondolkodnak a füves, libsi, zsidóképű arcokról, mint ami a listában van. Másik részük meg pont leszarja a dolgot, mert látja, hogy ezzel most a mélyrepülésben lévő gazdaságról, meg az összesen 40 főt megmozgató HaHa performance-okról terelnék el a figyelmet a hatalmon lévők.
A HÖK persze egy nagy fos, de nem a Jobbik miatt. Már 2005-ben is az volt, amikor kicsit beleláttam egy ismerősön keresztül a mutyizásaikba.
A Jobbik még nem lopott el százmilliárdokat a kasszából. Az embereket nem a libsi, zsidó, dugható, ratyi szavak zavarják, hanem hogy nincs mit enni, nincs munka, nincs jövő és közben a fidesz és mszp vezetők luxusban fürdenek, oligarchákkal pacsiznak le.

Nyugi szocik, nyugi fidesznyikek, a Jobbik nem fog 2014-ben nyerni, marad harmadik párt, kb mostanra elérte a maximális támogatottságát, még pár százalék mehet hozzájuk, de több nem. Kár parázni és kár csinálni a fesztivált. A szociknak és a fidesznek jóval profibb listái vannak, nem facebook és iwiw alapon összeállítva. Ezek alapján járták a hajdúsági és nyírségi falvakat és vitték szavazni a segélyezetteket. Liszt, étolaj, konzerv, kis étkezési jegy volt a fizetség... na ez az, ami veszélyes. A jegyzőknek meg meg lett mondva, hogy ha nem XY nyer, akkor itt pusztaság lesz, mert egy fillért nem kap a kistérség, a település.

Amúgy az adatok teljesen nyilvánosak, facebook, iwiw, ránézek a képére, megmondom, hogy csúnya, baszatlan vagy katolikus-e valaki.
Az ELTE bölcsész karát nem kellett volna már szélnek ereszteni? Hasznuk kb semmi, csak semmirekellő bölcsészek.
@Kolompár Tarzan: Menj mar. Hol lathatnal mashol eredeti tarisznyarakokat, a sajat hajukbol font taskaval a hatukon?
Az a legszebb, hogy ATV honlapján olvastam, hogy egy csajtól megkérdezték, hogy mit szól ahhoz, hogy libsinek titulálta őt a lista szerkesztője. Erre a csaj: megfelel a valóságnak. Ennyi. Igazat írtak róla, nem balhézott, libsi, hát most akkor hova szarjak?

Valaki kiteszi facebook profiljára, hogy imádja Gyurcsányt vagy egy rohadt nagy spanglival pózol, focizik, vagy éppen Cseh Tamást hallgat akkor nehogy már ne lehessen ezt róla megállapítani, leírni...

komolyan nem látjátok, hogy kilopják a szemeteket a maszopisták és fidesznyikek, ti meg ugrottok a Jobbikról szóló bármilyen áttételes, piszlicsáré szar hírre

nyilván ez a lista-ügy ezerszer fontosabb a becsődölt, egyetmisták körében totál népszerűtlen HaHa tüntetéseknél, meg hogy Orbán megint kiosztott pár milliárdot az oligarcháinak
@Kolompár Tarzan:

"Találtak egy teljesen nyilvános adatok alapján összeállított listát, ami kb semmilyen jogszabályt nem sért."

Ahha, szóval nem sért:

"a hatóság álláspontja szerint a kifogásolt jogsértés, súlyára tekintettel a büntető törvénykönyvbe ütköző, visszaélés személyes adattal vétsége törvényi tényállását is kimerítheti. A különleges személyes adatokkal való visszaélés ezen bűncselekmény minősített esete"

index.hu/belfold/2013/02/19/peterfalvi_az_elte_btk_hok_listaja_serto/

Jó reggelt a valóságban.
@Fabius: Bocsass meg, de neked jo reggelt a valosagban. Szerinted a munkaadod nem tudja kb ugyanezeket az adatokat rolad? Miert kell ez az egesz hiszteria? tenyleg mi vagyunk az ertelmiseg? Az ellenpelda a Jobbik barbarsagaira? Nem csak egy par idiota, aki lobalja a farkat oromeben, hogy talalt egy csontot, majd ugy raharap, hogy rogton szajzara lesz es vicsorgva porog vele szerte az udvaron....
Én továbbra sem látom, hogy ebbe a Jobbik annyira tönkre fog menni. A pornós gárdista csajra is mindneki köpködött, ma meg már senki nem emlékszik rá, a szoci-fasiszta Zuschlag beszólása is elveszett a múlt homályában, a farkát feszület alatt verő és rendőrökkel dulakodó fideszes sem okozta a fidesz vesztét, ahogy a brüsszelben szeretőjének gyereket nemző öreg szocira is csak legyintenek az emberek.

Túl van ez lihegve, túl van már ez hajtva.

@Fabius: még jó, hogy ez a vélemény lófaszt sem ér
@mojoking77:

Megbocsátok, de szerintem eltévedtél.

Egyrészt nekem nincs munkáltatóm, cserébe én vagyok munkáltató. A munkavállalóimat nyilvántartom, de nem jobbikos paraszt vagy zsidrákfejű címkék alatt. És depláne nem kerül ki a nyilvántartásom sehová, mert ha kikerülne úgy basznának meg érte, ahogy most az eltéseket fogják.

Ugyanis a személyes adatok nem megfelelő kezelése bűncselekmény.

De tovább megyek: a varánusz adminjaként látom az önként megadott regisztrációs mélcímeiteket, amikből kiindulva sok esetben egy keresésből megmondható civilben ki vagy, hány éves, hol laksz, apád-anyád-testvéred-gyereked kicsoda és satöbbi.

Fölháborodsz, ha listába szedlek titeket az általatok önként itt és máshol megosztott adatok alapján, fölcímkézlek zsidráktól libernyákig, és közzéteszem?

Vagy megértjük végre, hogy a személyes adattal visszaélés bűncselekmény? Akkor is, ha nekünk szimpi párt hazárdírozik vele.
@Kolompár Tarzan:

Igazad van. Törvények? Lárifári.

De akkor lássunk téged az előbb levezetett példa alanyának: rólad egy kereséssel kiderült a regisztrációhoz használt mélcím alapján ki vagy mikor éppen nem Kolompár Tarzan.

Gondolom nem probléma, ha megosztom a közzel, ha már ennyire lárifárizzuk a törvényeket.
@Fabius: Az hogy lehet személyes adat, amit az arc kitesz az iwiw-re, facebook-ra, kitudja hova? Képpel, mindennel szerepel nyilvános oldalakon.
Biztos én vagyok tudatlan.
Meg ha ránéznek és azt mondják, hogy dugni akar a csaj vagy hippinek öltözik. Jó, parasztság, de ez milyen adat?
@Fabius: Nem ez volt a kérdés, hanem hogy milyen személyes adat a facebookra feltöltött cucc? Az mennyire személyes adat, amit ország-világgal megoszt az illető?
@Kolompár Tarzan:

Nem csak közösségi oldalról halászható adatok kerültek ki:

hvg.hu/itthon/20130220_lista_ELTE_BTK_HK

Egyébként a mélcím, telefonszám, lakcím is személyes adat, ami legtöbbször nem szerepel közösségi oldalon nyilvánosan. A listában meg igen.

De nem válaszoltál: megoszthatom arcod neved a közzel? Vagy ne kérdezzem csak csináljam, mert lárifári?
@mojoking77: Rajtad kívül kb. mindenkinek evidens volt.
@Kolompár Tarzan: Akkor hol inkubálódna a sok tehetséges leendő Jobbikos és Fideszes politikus? Hiszen ők maguk is megmondották az megy bölcsésznek aki nem akar dolgozni. :D
Ezbazmeg kééész, az eltés gyökerek a jobbikosaikat is stemplizték :-D :-D

galaxisriporter.tumblr.com/post/43553391560/jobbikos-injekcios

Ha eddig nem, most majd kihúzzák a sajátjai a vamzer nyelvét a végbelén keresztül :-D
@Kolompár Tarzan: Te zseni! Mit szólnál ha az FB-ről levett arcodat feltenném a kurucra, azzal hogy szerintem zsidó pofád van?
@Schindlеr Pistája:

"Btk.177/A. § (1) Aki a személyes adatok védelméről vagy kezeléséről szóló törvényi rendelkezések megszegésével

a) jogosulatlanul vagy a céltól eltérően személyes adatot kezel,

b) az érintett tájékoztatására vonatkozó kötelezettségének nem tesz eleget,

c) az adatok biztonságát szolgáló intézkedést elmulasztja,"

- Ha jól értelmezem, a HÖK-ösök mind a három pontot elkövették.
@Wagеm: Nem jól értelmezed!

A hallgatói önkormányzatnak, a képviseltek jogait, joguk van kezelni! Az adatkezelés jogát, csak írásban vonhatják meg az érintettek!

Másik, állítólag a file kezelési időpontjára van, alibijük, ráadásul az egy másik gép fat adatait raktározta el! Tehát bizonyítékgyártásról van szó!

Valamint a vádat nehezíti, közösségi gépen találták, így nem tudni ki a tettes...

Az ügy így terrorcselekmény lett! Már a terrorelhárítók vizsgálják az ügyet...
@Wagеm: Jó, de mi minősül személyes és különösen védett adatnak?! Ezt is másolja már be!

Magyarországon több mint 20 ezer Kovács István van!

A nevet önmagában nem lehet az érintettel összefüggésbe hozni!

Ráadásul az ügy sokkal súlyosabb, ugyanis az aki megnézte a számítógépet, levéltitkot, magántitkot sértett, pont ő követte el az adatkezelési szabályokkal való visszaélést!

A problémát súlyosbítja, hogy érdekérvényesítő szervekkel hozta összefüggésbe, jogtalan, törvényellenes eszközökkel próbált meg érdekérvényesítő hatást elérni! Ez terrorizmus! Részt vesz benne ez a blog, a média, a hatóság, az egyetem!

Ilyen nem lehet csinálni! Egy jogállamban a bíró azt mondaná.. sajnálom, a bizonyítékok korrumpálódtak! Ugyanis, jogi személyeket csak valós bűncselekmény esetén lehet elítélni! Attól, hogy van egy törvény, és valami nem felel meg neki, az még nem bűncselekmény! Akkor lesz bűncselekmény, ha a jogi személy jogai bekorlátozódnak! A jogi személy kötelessége felmérni, hogy őt, érte-e jogi sérelem! Amíg ő nem indít felelősségre vonást, addig nincs bűncselekmény! Addig az államnak kuss van, maximum tájékoztathatja az eseményekről a vélt sértettet!

Az államnak nem érdeke, csak úgy büntetgetni a jogi személyeket! Az pénzkidobás! Közpénzek hűtlen kezelése!

Magyarország nem jogállam! Ha egy nyugati cég rendel saját logójávla egy terméket egy másik cégtől! Itt megfogják a vámosok! Elveszik! Illetve pontosabban ellopják!

Holott a magántulajdon szent! A jelzéseket ellehet távolítani a magántulajdonról, vagy megásítani!

Eljárniuk pedig csak azután lehetséges, hogy az érintett jogi képviselet erre utasította őket!

A vélt bűncselekményen a büntetés pedig súlyosan túlmutat! Ugyanis az okozott kárnál sokkal, de sokkal többet szed el az állam! Ami lopás! Az állam sem lophat!

Itt Magyarországon olyan állami terror van, ami teljesen ellehetleníti a gazdaságot, az érdekképviseleteket, a munkához való jogot!
az ELTE BTK-n éppen HÖK választás lesz. Így összeáll a kép, hogy miért a BTK-ra költöztek be a HAHA-sok, és miért az értelmetlennek látszó folyamatos akciózás. Kampányolnak a HÖK választás miatt. Hogy az a fránya lista is most került elő! Ha nincs köze hozzá a HÖK-nek se baj, mire kiderül, már túl vagyunk a választáson, de legalább a HAHA ellenfeleit sárba lehet gyalázni vele. Az meg csak hab a tortán, hogy a HÖK-öt fel is függesztették! Bezzeg a HAHA-sok bármit csinálhatnak, nincs kiutasítás, sőt még a rektorhelyettes is meglátogatta őket! Így lesz a HAHA-é a diákönkormányzat.......

Nem én írtam csak idéztem valakitől, de teljesen egyetértek vele
Hát ezt elkúrták a HÖK-ben, de a Jobbik még meg tud szabadulni ettől a ballaszttól. Ha gyorsan lépnek, még menthetik a pofájuk.
jobbiknevelde.blog.hu/2013/02/20/tiszta_viz_a_poharba#comments

"A tanároknak hónapok óta nincs hozzáférésük egyetlen működő fénymásolóhoz sem, a végletekig túlterheltek, a Neptun bevezetése adminisztrációs katasztrófát okozott, az egyetemet pedig a pénzügyi összeomlás és autonómiájának elvesztése fenyegeti. Természetesen mindezekkel semmi probléma, nem kell velük foglalkozni, az viszont botrány, hogy bizonyos oktatók szóba mertek állni a Hallgatói Hálózattal. A status quo szent és sérthetetlen, a HÖK vezetés legnagyobb problémája pedig újabban az, hogy ezeket a renitens oktatókat kirúgassák az egyetemről, a jobbikos tanárok aktív pártpolitikai szereplése viszont a legkevésbé sem aggályos. Nem mondom, hogy ez kettős mérce… ja de, mondom."

Erre most én mit is mondjak, mit is mondjak, anélkül, hogy demagóggá válnék..
"Igazán öröm, hogy a fiatalember közpénzen a köz szolgálatában ennyire ráér listát vezetni a dugható egyiptológusokról és jó seggű zsidókról, és azt is ideje volt az édes drága választópolgárok elé tárni, hogy az álláshalmozás nem kizárólag fideszes sajátosság, hanem az ifjú jobbikosok szellemiségével is faszául összefér." Így van, ez már önmagában elég nagy gáz.

A lista egyetlen újdonsága Jobbikékra nézve, hogy kiderült, még Novák Emőke szintjénél is van lejjebb. Pedig az "teljesítmény."
@Fabius: Ahogy Stummer írta, van az a pénz.... Máténak is.
Egyébként a trollok egy részének sajnos igza lehet abban, hogy a Jobbik ettől nemlesz népszerűtlenebb. Ugyanis mártírokká válnak a HÖK-ösök sok 16 évesen megrekedt figura szemében
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Azt hiszem a párttagságot nem nekem találták ki. Bár néha B-listán érzem magam. Szóval lehet :-)
Klinghammer egy külön tanulmány.
Amit meg a tandíjról mondanak (pl. szociális) az elég közel áll ahhoz, amit felvetettem a blogon, és ami felvetéssel anno egyébként simán elhajtottak valami neveléstudományi konferencián, amikor kerekasztalbeszélgetésen bedobtam.
(szigoruan, csak hogy ne kellejen visszakeresni :-)
endresy.blogspot.hu/2012/12/diakok-es-diakok.html a szöveg közepin vhol)
Még a végén az is ki fog derülni, hogy az összes HÖK tele van jobbikossal és mindenhol listáznak.
Most az ELTE, aztán mondjuk a Műegyetem és szép sorban a többi.

Persze lehet b...gatni a Jobbikot, csak aztán nehogy visszafelé süljön el...
@GeoCracker:
"A politikai és a megmozdulások során kialakult provokációk kivédése után a diákoknak alkalmasint a saját maguk közt felbukkanó és kívülről kihasználható, saját radikálisaikkal kell tudni majd egyensúlyt teremteni. Szorítok, hogy sikerüljön!"

Ezt buktad/buktuk, azt tudod?
@GeoCracker:
Na meg (állítólag) egyre népszerűbb a Jobbik.
Nem tartom valószínűnek, hogy majd pont ettől a balhétól fog csökkenni.
index.hu/video/2013/02/21/alairjam_a_hallgatoi_szerzodest/

6:47-től érdemes figyelni a levezetés ám, igaz, matematikailag kissé helytelen, főleg a felirat, nem?
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Azért még reménykedek....
S nem mindig örülök, ha igazam van. Bár a HÖOK (a hökös ernyőszervezet) sajnos már korábban is adta a lehetőséget, ahogy írtam is valamelyik betűhalomban :-)
@GeoCracker: index.hu/bloghu/fenteslent/2013/02/20/orban_viktor_a_legjobb_kozossegepito

"Sokan támadják a HaHát azzal, hogy bázisdemokratikus, nincsenek vezetői, nincsenek felelősei, így fosztja meg magát a hosszútávú fennmaradás lehetőségétől, valamint egy igazán prosperáló, jól szervezett országos mozgalom lehetőségétől. Az az ellenérv is sokszor elhangzik, hogy a diáktüntetések hiteltelenné válnak, hiszen a diákok nem tudnak szakmai alternatívát megfogalmazni egy jól végiggondolt, átfogó oktatásügyi reformra.
Ugyanakkor a mindenkori hatalom számára nyilván az a legérthetetlenebb, legfélelmetesebb csoport, amelynek nincsenek vezetői, hiszen így nem lefejezhető. Ez egy strukturális adottsága a bázisdemokratikus működésnek, de nem a legjobb és legfontosabb hozadéka!"
Fabius én azt nem értem hogy mit sajnálsz vonáékon, hisz köztudott hogy orbán pincsijei és a kritikájuk hozzátartozik a színjátékhoz.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): A bázisdemokratikus rendszer a jó öreg ArpaNet hozadéka. vagy fordítva. Amiből a mai internet kinőtt. Eredetileg katonai célra tervezett és hibatűrésre optimalizált rendszer. éppen mert nincs központi szervere. alig megbénítható.
Miért is érzek párhuzamot a net-tiltás és a HaHa elleni cirkusz között? Nem is értem :-)
@kirsten: "hisz köztudott hogy orbán pincsijei és a kritikájuk hozzátartozik a színjátékhoz."

ez annyira tipikus gerillamozdulat. Nyílt torzítása a valóságnak. Ez a te véleményed, és úgy állítod be, mintha köztudomású lenne, miközben tudod, hogy nem az, csak azt szeretnéd...
Az egészben az a durva, hogy az állítólag demokratikus média hogyan asszisztál egy olyan "bizonyíték" tulajdonításához, amire semmi bizonyíték nincs:

Mi a bizonyíték, hogy ezt a listát a HÖK gépről töltötték le így ahogy van? SEMMI

Nekem is van lista a hallgatóimról, akik az órámra jártak, meg katalógusok. Némelyik lehet, hogy a lomtárban, amit nem ürítettem. Valaki egyszer letölti, és hozzáír minden szart, akkor már engem is börtönözni lehetne?

Azért mert a tulajdonságokban benne van, hogy én vagyok a szerzője? Erre alapoznak a demokrácia nagy harcosai? Hát ez szánalmas. Ez nem demokrácia, hanem HISZTIKRÁCIA.

Ha véletlen egy baloldali HÖKös gépről származna ilyen info, akkor meg ez menne: hát ilyenek az egyetemisták, bárki beleírhatta volna stb. Mivel nem szeretik a jobbikot rögtön biztosak benne, hogy Ők írták, de ha MszPs csávó írta volna biztosak lennének benne, hogy nem ő volt. Az, hogy Jobbikos orientációjú beírások vannak benne, egy 80-as IQjú ellenfélnek is eszébe jutott volna, hogy így kel lejáratni.

Lehet, hogy ők voltak, csak semmi bizonyíték nincs rá az ég adta világon semmi. Arról nem is beszélve, hogy az igazán nagy bajt az okozta, aki publikálta. Mert az, hogy egy kis hülye jobbikos nak hülye véleménye van az egy dolog, de az, hogy egy vélt vagy valós jobbikos dumát publikálunk és beindítjuk a hisztigépezetet. Az az igazán gonosz cselekedet.
@Petykabá:
Vagyis a probléma nem a probléma, hanem ha beszélve van a problémáról, ugye?
@Petykabá:

"akkor már engem is börtönözni lehetne?"

Igen. Ha tényleg tanár vagy kurvára szükségszerű lenne tisztában lenni az adatkezelés szabályaival.

Mielőtt nem a sitten végezve kell hisztikráciáznod.

De nem vagy az. Nagyon nem.
Bácsfi Diánát még nem vetetted be a műbalhé-generálásba, cikkiró???? tudóóóód jönnek a fasiszák,tudóóód...
@Petykabá: hvg.hu/itthon/20130221_Az_NNI_vizsgalja_a_HOKos_diaklistakat
"Mezey Barna rektor szerdán függesztette fel az ELTE BTK HÖK működését. Közleményében azt írta, a személyes adatok kezelésére vonatkozó törvényi rendelkezések megsértését az ELTE BTK HÖK elnöke is elismerte. A felfüggesztés a törvénysértések kivizsgálásáig tart - tette hozzá a rektor."

Ne ülj fel a pletykáknak, ez ebből a tanúúság!
@Schindlеr Pistája: Ez mind nagyon okés, de a lényeg kiderült már? Legalább a Pistának jó lett?

:-DDD

Üdv:
b
@Fabius: amelyek? OKOSTOJÁS, mik az adatkezelés szabályai tanároknak? Nem lehet a tanulóidról adatod, amelyet pl. ők adtak meg, vagy amelyekhez hozzáférsz a NEPTUNON keresztül? Pl., hogy a Zh eredményeit kiküldjed? Plusz leírják, hogy nem elég, ha az összegyűlt adatokat letörlöd, és nem elég ha nem a lomtárba teszed?

Életszerűtlen majomkodás.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): ez azt jelenti, hogy belátták, hogy nem szabadott volna egy excel fájlban tárolni a telefonszámokat. Fogadok, ha valaki ideadja a laptopját, akkor találok rajta valamit ami törvénysértő a munkahelyével, vagy bármivel kapcsolatban.

A lényeg az, hogy mindenki gyűjt mindenféle adatokat célszerűség kedvéért, mert pl. el akarja érni a diákjait, és nem akarja minden alkalommal a szar oktatói rendszerekre bízni magát stb., hogy ne háromszor annyi munkája legyen. A lényeg az, hogy mindenki ezt úgy csinálja, hogy csak akkor derül ki, amikor valaki hisztit csinál. És akkor jöttök ti álszent okoskodók.

Ilyen alapon arra is kiváncsi lennék, hogy kinek NINCS mondjuk lopott szoftver a gépén? Egy sem? Álszent hipokriták!
@Fabius: Rühellem az ilyen álszent embereket mint te, akik még távolról sem láttak egyetemet, de mindjárt tisztában vannak vele, hogy mit, hogyan kell csinálni. A levelezőrendszeremen benne van az összes diák levele, és akkor? Mert ők is tudják, hogy van lehetőségük NEPTUNON küldeni, csak nincs kedvük vele vesződni, inkább csinálnak egy listát MAGUK, hogy könnyen el lehessen érni őket. És mondjuk ott marad a gépemen egy fájl. Akkor menjek böribe? Te nyomorék!
@Rufus78: A probléma nem az, hogy valakinek van egy listája emberekről telefonszámokkal, mert egy rakat cégnek is van. A baj az, hogy ezt valaki publikálja. Vagy nem?

Persze látom jól ki próbálod forgatni a szavakat. Igazi fasza manipulátorka vagy.
@Petykabá:

"Arról nem is beszélve, hogy az igazán nagy bajt az okozta, aki publikálta. Mert az, hogy egy kis hülye jobbikos nak hülye véleménye van az egy dolog, de az, hogy egy vélt vagy valós jobbikos dumát publikálunk és beindítjuk a hisztigépezetet. Az az igazán gonosz cselekedet."

Ezen mi a faszt kell szerinted manipulálni?! Ott van, feketén-fehéren: az sem baj, ha VALÓS a lista, de ne publikálja senki, mert jujhisztigonoszság!
Hiszti- és manipulátor-ügyben szerintem nézz körül a saját portádon.
Érdekes, nem?

"A miniszter úgy fogalmazott: amennyire a hírekből meg lehet állapítani, úgy látja, hogy diákok közötti, illetve egyetemi belháborúról van szó, amelyben számos érdek ütközik egymással. Hozzátette: sokan hozzáférhettek azokhoz a listákhoz, és nem tudni pontosan, mi történt. Azt látni, hogy többen ringbe szálltak. Reméli, eljutnak odáig, hogy megtudják, mi is történt, megnyugszanak a kedélyek, és mindazok, akiknek az a dolguk, hogy a felsőoktatás javításával foglalkozzanak, ezt fogják tenni – mondta."
hvg.hu/itthon/20130221_lista_balog_belhaboru
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): "Hozzátette: sokan hozzáférhettek azokhoz a listákhoz, és nem tudni pontosan, mi történt. "

És ez így honnan? Egyeztettek mit kell mondani vagy ő is ott volt amikor készült???
@komplikato: Nem, nem volt ott, de biztos, hogy nem véletlenül pattant ki most ez, ezzel nem a minisztérium pozíciója gyengül, sőt!
@mojoking77: Szóval a vallás és a kefélhetőségi paraméterek a Facebookon voltak?
Amúgy meg a Facebook felhasználási feltételeit olvasd el.
@Petykabá: A tanár, mint tanár az iskola alkalmazottja, ezért az iskolának kell az adatvédelmi törvény előírásainak megfelelnie.
@Kuviklacz: Már ez sem igaz, ha jól tudom, valami Kúnó, vagyki az alkalmazója januártól, nem?
Nem elviccolni, kérem..
@Petykabá: Anyanyelv, tanár úr! A rendszereden benne? Jujjjjjj!
Remélem nem is jogot tanítasz.
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): Először is hova tetted a magor szóról szóló hozzászólásodat, kedves szóló hozzászóló?
Kuno az a jogelőd (mármint a Klebelsberg, habár mostanában szerintem ventillátort játszik sírjában, hogy kik hivatkoznak rá), az viszont egy érdekes probléma (de hát hol van ez a kiváló és zseniális egyszerűsített adótól, amelybe a törvény szövege szerint senki nem léphetne be és egyéb jogi szörnyszüleményektől, amelyet pártjuk és kormányunk előállított a utóbbi időben), hogy az adatkezelő ezután a tanár munkáltatója, vagy az iskola (amely megmaradt mint intézmény), amelybe a hallgató jár.
Csak jobb lett volna elviccolni, nem?
Ami pedig a hallgató szerződések lényegét illeti, hallottam két érdekes érvet ma:
1., a mostani elvándorlást hogy akarják azzal orvosolni, hogy aki majd esetleg öt év múlva végez, további tíz év múlva fizetni köteles és
2., Az iskolák felújításához stb. elég jelentős EU pénzt használtak fel. Akkor a ezzel arányos mennyiségű végzett diákra igényt tarthatnának a nettó befizető tagállamok?
Forrás: Andor László
@Kuviklacz: Opsz, zavart érzek a zerőben, vagy ideje lenne magor leckét vennem, magamhó'?
@Kuviklacz: Csak a felsőokítást érinti (egyelőre), így, ha nem oda fektetik be, akkor a kisiskolásokra tarthatnak csak igényt, jogilag, nem?
@mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik): A befektetésre már a HÖK is ráfázott, úgyhogy ezzel vigyázzunk.
Nekem ez a blogmotor ezt üzente:
"mamitirtok sír( k)alaposderék (kommensevik) válaszolt neked:

@Kuviklacz: Opsz, zavart érzek a zerőben, vagy ideje lenne magor leckét vennem, magamhó'?"
Oszt nem talááátam.
@Kuviklacz: Hjaj, a blogmotor még a gondolataim is kitanálja! ..vagy lenyeli, mikor hugy!
"Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!"

index.hu/galeria/index/tech/2013/02/21/pistanak_minden_jo_lesz/8
süti beállítások módosítása