Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.01.16. 04:06 Fabius

Miféle választási csalás? Lárifári!

Címkék: fidesz kiskunhalas választási csalás

Egyszer volt, hol nem volt, itt a vége fuss el véle. Nem kell ebből - sem - nagy ügyet csinálni srácok. Feljelentés "választás rendje elleni bűncselekmény" gyanújával? Az meg minek Tündérmeseországban? A válasz elspoilerezhető, mint az Aranyglóbusz gála, "a felvétel érdemben új tényt nem tartalmazott, ezért az ügyet nem vizsgálja" - fogja mondani tetszőlegesen a péterfalviattila vagy a poltpéter, csak húzzátok alá melyiknek a hangján kéritek. 

Ügyészség vagy adatvédelmi hivatal éppen úgy tökmindegy, mint Gery Greyhound videó vagy kiskunhalasi hangfelvétel. Akármi látszik, akármi hangzik el beismerve és tanúk által megerősítve, választási csalás és adatvédelmi törvénybe ütköző bizniszelés nem történt.

kubatov-lista2.gif

 Akkor se, ha Csízi Péter országgyűlési képviselő oktatja ki személyesen az aktivistákat, hogy sértsék a kampánycsendet, akkor se, ha Gyürk András EP képviselő eská listázza és jelecskézi be a választókat a Kubatov listába, és akkor se, mikor Ajtai Tibor, a Fidesz Bács-Kiskun megyei választmányának tagja, a megyei cigány önkormányzat elnöke  hogyvoltozza büszkén a kiskunhalasi roma láncszavazás levezénylését. 

fidesz-voksturizmus.gif

Ez mind mind lárifári okoskodás és hiábavaló hancúrozás a részletekkel. Oszoljunk kérem, nincs itt semmi látnivaló, feljelenteni való meg aztán pláne nincs. Esetleg teccünk szépen elhinni a világ legostobább magyarázkodását a felvétel "próba" jellegéről, mert a hazudni is kész lettünk volna, ha úgy alakul és megpuccsoljuk ezt a Kapus Krisztiánt az mindjárt mennyivel szebben hangzik a választási csalásnál. 

Érdekesek ezek a vidéki Fidesz szervezetek. El kéne hinnünk, hogy ők próbából mi kutyánk kölyke puccsosat játszanak, mint helyi színjátszókör, háromszor felvéve, mert hátha jó lesz az még valamire. Hihető, hogy a témaválasztásnál kizárólag a véletlen játszott közre, ahogy hihető, hogy egy fidelitasos kötött pulcsis Ágh Péter epigon akkora holdudvarral rendelkezik Lezsákiában, amivel puccsot szervezhet önállóan, a felnőttek tudta nélkül, álságos szemfényvesztéssel elvakítva a bármilyen utasításra lelkesen bólogató megyei választmányi tagot. 

Végül is Következmények Nélküli Tündérországban, ahol gyakorlatilag a szinkrontolmács cáfolja meg Kusza Gyurit, mert a világ már szájról olvasva tanulmányozza a mondataitokat és a cáfolat hamarabb érkezik egy kijelentésre, mint ahogy a hang elterjed hangszálaitól a mikrofonig, bármi elképzelhető.

De én azért nektek csak azt ajánlom, kedves mindenféle ellenzék, hogy az ilyen csacska és felesleges feljelentések helyett az energiát fordítsátok a helyzet megértésére és a szervezetépítésre. Kiderülhet és lelepleződhet itt bárki és bármi, ez, amit a videón láttok és a hangfelvételen hallotok lesz a gyakorlat 2014-ben, és senki nem fog tudni ellene tenni semmit. Illetve egyet igen: annyira szimpatikussá váltok a táboraitok előtt amennyire csak bírtok, és a létező legnagyobbra duzzasztjátok az aktivisták létszámát. Mindenki vigyen magával még egy embert, akkor lesztek elegen hangfelvételre és videózásra alkalmas okostelefonokkal, hogy legalább rögzíteni tudjátok ami megesik körülöttetek. Kizárólag a folyamatos jelenlét és a nyilvánosságtól való majré lesz az a valami, amivel bármilyen mértékben féket rakhattok rájuk. 2014 kérdése nem az lesz merik-e, hanem az, kik, mikor és hol merik.

Közben persze nem árt, ha nem szanyikapitányozzátok el magatokat ti is, mint 2010-ben a két forduló között és nem kell letolt gatyával magyarázkodni, hogy tiétek csak a kis kupac a sarokban, ajtótól a fajanszig Viktorék fosták össze a budit.  

 

707 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr545020833

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mit nézzen meg Tarlós az aluljáró után? 2013.01.16. 11:27:13

„A Ferenciek terénél lévő aluljáró meglátogatására hívta a főpolgármester Szabó Máté ombudsmant, hogy saját szemével lássa döntése eredményét.” Ez volt a mai nagy hír, vagyis főpolgármester úr ismét megszólalt a hajléktalansággal kapcsolatosan! Tarl...

Trackback: Az átlátható gazdálkodás esete az elgurult gyógyszerrel 2013.01.16. 11:15:59

A tavalyi utolsó testületi ülésen nyújtottam be egy önálló indítványt az önkormányzati és az önkormányzati tulajdonú cégek szerződéseinek közzétételével kapcsolatban. A javaslatot módosított formában a képviselőtestület elfogadta, a Nemzeti Adatvédelmi...

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.01.16. 11:00:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@mamitirtok sír derék (kommensevik): Ha nincs ritter, aki meg akarta keresni Punt földjét vagy el akart jutni rövidebb úton Indiába, még mindig egy lapos korongon élnénk és nem egy össze-vissza forgó bolygón.

Nem értek veletek egyet, szerintem szükség van a vérfrissítésre, a mozgásra, a folyami hal húsa is finomabb, frissebb, mint a posványban lubickolóé.
@Habakuk999: Félreértesz vélhetőleg, a frissítés jó és előre mutató, de, ami itt történik, nem biztos, hogy az!
Belterjes szerelem, miként Geo vízionálta!
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
off/ Köszönöm! Mondanám, hogy terjeszd nyugodtan :-) Mint klátható nincs reklám az oldalon. Csak a hiuság :-) /off
Gábriel nem fogja szeretni a gárda leszólását benne :-)
www.portfolio.hu/gazdasag/adozas/lephetnek_meg_at_szazezrek_a_ket_uj_adoba.178348.html
"A fő kérdés tehát az lehet, hogy mennyire érzik stabilnak az új, kedvezőnek mondható adónemeket a vállalkozások, és ez mennyire indít el egy - egyébként várt - fehéredési hatást."
@Mariann19: @mamitirtok sír derék (kommensevik): Jobban szeretem a kényszermentes összeborulásokat. A ránkerőltetés kontraproduktív hangulatot kelt.
+
@Habakuk999: Ugyanakkor a románozás az én szememben nem más, mit egy úri zsidózás.
Bocs, de tényleg sajog a fejem, harapós kedvemben vagyok.:)

én ugyanúgye... lapozzunk...
@GeoCracker:
"Lehet persze ebben keresni, és akár meg is találni, a kormányzatnak azt a fajta felelősségét, mely ennek erősítésére játszik. Amíg ugyanis sikerül mélyszegénységben tartani egyes rétegeket, addig lehet arra alapozni, hogy mindig kéznél levő bűnbakként lehet szerepeltetni annak tagjait."

és itt be is fejezném a "románozást", amit nem is tettem!:-)
@Mariann19: A külföldiek szavazásából ugyanakkor most már nem fognak visszatáncolni. Viszont legalább sikerül teljes mértékben éket verni vele magyar és magyar közé, a "mit ugatsz bele, ha itt se élsz" penge segedelmével.
@GeoCracker: Igen. Csak nem lesz egyszerű a két fanatikus szurkolótáborból focit néző és értő közönséget csinálni.

Nem is sokan próbálkoztak ezzel mostanában.

A mechanizmus pedig kiválóan működik, jöhetne Doktor Agy, hogy mindenkinek elmagyarázza, a miértet és hogyant.

Ezt a képet lopták el tavaly?
@Habakuk999: Ha a blog képére gondolsz, bevallom becsülettel, hogy nem tudom.

Doktor Agy meg tényleg jöhetne. Bár számomra az egyik legemlékezetesebb beszólás a magyar poligon ló volt. Az, aminek csak túloldala van. Sok részét ma is nyugodtan leadhatnák.
@Mariann19:
Hajrá mink, én is azt mondom!!!
A vizisportokban mindig is jók voltunk, azokat kellene támogatni, nem a focit ami nincs, csak a kedves beteg álmaiba.

Hála az égnek(meg a Csányinaak), úgy néz ki, hogy hatalmas kivetítőn követhetjük a román-magyar foczi összecsapást az ötvenhatosok terén Budapesten. Nagy köszönet ezért mindenkinek, aki ezt megszervezi, összehozza! A kérdés mindösszesen csak annyi, ki a faszt érdekel?

Engem sokkal jobban izgat például, hogy mi lesz holnap után, amikor leesik megen a hó? Vitézieschdávidunk azt nyilatkozta tegnap, hogy vis maior a hóesés januárban.
Bezony ám, ez nem pojén akart lenni, ezt ő maga mondta.
Mit fog mondani pénteken este?
Ez jobban érdekel, mint a tetves foci.
Ami van Spanyolországban, Olaszországban, Angliában, meg mindenholiában, csak itt nem.

A szenyorpuszkasz sztadhión el fog készülni, ma olvastam. Köll az, detélleg.
Moslék demagóg módon felteszem a kérdvényt: abból a hatvan milliárdból mekkora fejlesztést lehetne eszközölni a Kékgolyó utcai onkológiai klinika műszerparkjában?
Még demagógabb aspektusból közelítve: a Bókay gyermekklinika hematológiai osztályát, mennyi plusz pénzzel lehetne segíteni ebből a képtelen összegből?
Nem láttak hat éves kölköket szenvedni a kemoterápia okozta borzalmas utóhatásaitól ezek a tetvek, azért a közöny és lopáskényszer ennek ellenére. Pedig lehetne a kicsik szenvedését enyhíteni, vannak rá módszerek-technológiák-gyógyszerek, csak az pénzbe kerül. De ha ilyesmire fordítanák, mit lehetne ellopni?
(sajna érintve voltam ezekben a dolgokban, tudom mit beszélek - bocs)

Csomó megválaszolatlan kérdés, nem is kapunk rá magyarázatot. A foci mindenek felet, más nem számít.
A fentiek okán mondom: Orbán tapasztalja meg azt szülőként, amit én kénytelen voltam 20 éven keresztül. Nem a gyereke betegségét, nem. Azt a rohadt közönyt, nemtörődömséget, amit kap az ember az egészségügytől, ha nincs pénze.

A Kútvölgyiben persze ilyen nincs, pláne nem egy miniszterelnöknek, ugye...
Ajánlanám neki azt az intézményt, ahol a rá szavazókat kezelik a huszadik kerületi überfasza intézményben.

A szlengben Dél-Tepsi kórháznak hívják.
Miért? Valószínűleg ehhez is szakértő köll nekik, aki elmagyarázza a dolog értelmét.
Kurva annyukat!
A senator asszonynak különösen!

Jó éjt, most tele lett.
Én vagyok a hülye, minek gondolkodom...
@Habakuk999: Engedd meg, hogy hozzászóljak a vitához, nem ellenségesen.
A nemzet fogalmából induljunk ki, mely szűkebb és tágabb értelemben is elfogadott teória.
A nemzet szűkebb értelemben a földrajzilag körülhatárolt terület, ahol az állampolgárok nyelvi, történelmi kapcsolatban, egyben államjogi és gazdasági érdekközösségben élnek annak minden kötelezettségével és következményekkel együtt, röviden sorsközösségben.
Tágabb értelemben véve a nemzet fogalmába a nyelvi, történelmi és kultúrális kapocs a meghatározó.
Az, hogy teljes mértékben sorsközösség érvényesüljön, nehezen elfogadható, ez látszik a közhangulaton, gyakran tapasztalható. Ennek egyik okát abban kell keresni, hogy a trianoni következményekért olyan retorika érvényesül, miszerint a belhoni magyarok az elszenvedett méltánytalanság miatt adósai lennének a határon kivülieknek, és ez egy folytonos kárpótlásban manifesztálódik. Az emberek azonban nem érzik ezt a felelősséget. Minél inkább ezt az érzetet plántálják az emberekbe, annál inkább elfordulnak ennek az ügynek a támogatásától.
Próbáljunk reálisan gondolkozni ezekről a kérdésekről, és állásfoglalásunkból célszerű kizárni azokat a szándékokat, melyeket a politika bele akar vinni a kedvező érdekviszonyok elérése érdekében.
"Legutóbb alkalmazkodva a Fidesz legújabb hivatalos fóbiájához, melyet egyszerűen Werber-fóbiának is lehetne nevezni. A két utóbbi tüneteinek egyike Selmeczi Gabriella kijelentése, hogy minden utcába gyűlöletfelelőst telepít szerinte kampánytanácsadó. Ron Werber-t szentté avatni természetesen meddő kísérlet lenne, de tulajdonképpen a kijelentéssel a Fidesz szóvivője még várhatott volna."

ezt azért még kérném cizellálni, mert nem értem, lehet, az én készülékemben van a hiba?
@Knósszosz: Lájk, teljesen jogos, hogy kapják be..vagy mégse, nem szeretném, ha Selmeczi Gabriellára lennék kénytelen fanyalodni..megértésileg sem!
@Mariann19: Ebben is egyetértünk, kérdésem a következő: A választások most és mindökörré Országgyűlésiek vagy Nemzetiek?
Utóbbi esetén támogatom a határon kívül élők (nem kizárólag kint tartózkodók) szavazását, annak minden ódiumával..egyébként meg nem szeretném, ha pártpolitikai csatározások színtere lenne ez is!
@Knósszosz: Knósszoszkám! Kapaszkodj meg, úgy hogy az ujjaid elfehéredjenek. A Puskás stadion költségvetése 70-110 milliárd Ft. Szerintem - ahogy szokott lenni - felkúszik 150 milliárdra.
65.000 ezer férőhelyes lesz.
Ez a beruházás még akkor is luxus lenne, ha folyamatosan csak a negyedéig lenne látogatott.
Akkor, amikor rangadón most is, jó, ha három ezren vannak, annak is fele rokon és tiszteletjegyes.
Gazdasági prioritás elvek mikor lesznek végre ebben az országban.
Azért aludj jól, dolgozz szorgosan, legalább amunkaerőd árát hozd össze, hogy holnap is be tudjál állni a munkába. Üdv.
@Mariann19: Holnap vélhetőleg humanitárius munkát végez, azaz havat seper (Csekk lábai nyom..előtt:-)!
@GeoCracker: 22.29-kor leírtam az állásfoglalásomat, kérlek, ha érdekel, olvasd el. Ez lenne a válaszom számodra is.
"A zavaros politikai és gazdasági környezet ellenére a konzervatív befektetéseiről ismert román kötelező nyugdíjpénztári szektor jó teljesítményt hozott, a szektor 9 pénztára átlagban 10,5%-kos hozamot tudott elérni. A kezelt vagyon a növekvő befizetések miatt dinamikusan emelkedik a szektor 2008-as felállítása óta, jelenleg már közel 10 milliárd román lejt kezelnek a pénztárakban - írja az Investment & Pensions Europe."

Opsz, lehet ezt így is?
Forrás:www.portfolio.hu/befektetesi_alapok/ongondoskodas/a_roman_nyugdijpenztarak_105-os_hozammal_rukkoltak_elo.177956.html
@mamitirtok sír derék (kommensevik): ha jól értelmezem, te mostanában vesztetted el ezirányú szüzesságed. Ha vígasztal, akkor ém immár 10 éve, oszt mégis itt vagyok. Ha neked ez nem elég? Akkor mitis mongyak még?:-)
@Mariann19: igazad van.

a vitában pusztán arra a számomra negatív folyamatra hívtam fel a figyelmet a magam végtelen eccerű módján, hogy a rasszizmus ragadós, főleg akkor, ha egyes rétegek megélhetése veszélybe kerül.
Tőlem sokkal szabatosabban és logikusabban fejtette ezt ki Geo.
Ugyanakkor meggyőződésem, hogy nincs jó, mert ez a mi rasszizmusunk és fúúújcsúnya náci rasszizmus.

számomra a mai este nem szólt magasztos hazafias érzésekről, pusztán a kettős mérce tagadásáról ebben a témában is.
írásoddal teljesen egyetértek.
@Habakuk999: Nem értek veletek egyet, szerintem szükség van a vérfrissítésre, a mozgásra, a folyami hal húsa is finomabb, frissebb, mint a posványban lubickolóé.

Igazad van, egyetértek Veled. Csak abban nem, hogy nem igazán boldogság, amikor patkányok lepik el a hajót.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): "Veszem a hullámokat így, monitoron keresztül is."
Majd ma meglátod, ha álomra hajtod a fejed, mosolyogni fogsz, mert ránk fogsz gondolni, az óvó gyengédségünkre. Olyan leszel, mint egy békésen alvó gyermek.
@Habakuk999: Én meg részemről köszönöm, hogy rávilágítottál, mi is képesek vagyunk "kirekesztés"-re!
Majd odafigyelek jobban tán ezentúl, ha lenácizok valakit véletlenül! :-P
@mamitirtok sír derék (kommensevik): azt nem írták, mennyi magyar államkötvényük volt?
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Több minden is, de javítottam, és köszi :-)

@Mariann19: Visszaolvastam. Hogy őszinte legyek én sem érzek semmilyen "történelmi" felelősséget. Sem Trianon okán, sem egyébként. Annak ellenére sem, hogy a családomnak vannak erdélyi ága-bogai.
Ellenben egyet értünk. Ha rám akarják erőltetni, akkor juszt sem.
@Mariann19: Egyébként lényegében azt hiszem sokban egyet értünk az ügyben, s igazságod vagyon.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): "Holnap havat seper..." Váltogatja a lányokat, most nincs itt Peni, tegnap ő volt a favorit.
@Habakuk999: hacsak úgy nem! .-)
Mi miért nem vettünk azt a saját nyugdíjpénztárunkban? Ja, a nertársak szerintem már megoldották azért..:-(
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Egyértelmű, hogy országgyűlési választások vannak nálunk.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): lehet nem vetted le, de vígasztalni erőt adni akartam... egy ilyen diagnózis nem halálos ítélet. Hamarabb elgázol a hatos villamos:-)
@Mariann19: És milyen igaza van, nem?
A hűség nem rentábilis, ebből is kitűnik!
@Mariann19: Értem én, csak mégsem akkoron?
Annyiban közük van hozzá, hogy mennyi támogatást kapnak az "anya"országtól, az igaz!
@Mariann19: "Holnap havat seper..." Váltogatja a lányokat, most nincs itt Peni, tegnap ő volt a favorit.

Újj seprű jól teper:-) Emléxel? Hogy utátál anno? :-))
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Kombinálva a fejemre záporozó leváló vakolattal?:-D
Budapest elmegy Moszkvának, Berlinnek, bárminek, a negyvenes évekből, máshol sincs ilyen tán!
@Mariann19: Egyértelmű, hogy országgyűlési választások vannak nálunk.

Szerintem meg országvesztési...
@Mariann19: Egyszer érdemes lenne belehallgatnod. Nekem szimpatikus a terve.

youtu.be/8I7vX5_Actw
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Az lenne a vég, magam is úgy vélem.
De a szalonnaképtelenségemet tudd be annak, hogy a gyerekem átélte a tuti egészségügy minden báját, velem együtt.

Nem vagyok hülye, tudom, hogy ez nem ma kezdődött. De azt kommunikálni, hogy mostanmárkezdjólenni... az olyan aljasság, mint a döner kebab mellé sült krumplit adni köretként. Aki ilyet megtesz, az más aljasságokra is képes.
A Talas Börekhez sem megy a kovászos uborka, ugyebár...
@mamitirtok sír derék (kommensevik): NE nyígjá mán...votem én is olyan extra budai szívszanatórijumban, hogy nem volt elég tappancs a ZEKG-n, télleg fejemre esett a vakkolat, reggel vagy zuhanyoztál, vagy meleget ettél, mert vagy itt, vagy a konyhán nem volt melegvíz, a krteremben nem volt ápoló a halodkló ott szarta össze és lehelte kimagát a melletem lévő ágyon, ha sétálni mentem a kórházi udvaron, belefutottam az elfekvő osztály nxittt ablakába, reggelente csillogtak a napfényben a gurulókerekes, nikkelzett fémtepsik és nem üresen... túléltem, itt vagyok... Az egetlen normális szívosztály, az állatkert mellett, nem emlékszem melyik uccában volt, ahol tévé volt, tangabugyis bögyös ápnéni, megfigyelő berendezés, na aztat 3 éve lebontották... itt tartunk:-) De élünk. Vagy de nem?
@GeoCracker: "Akkor juszt sem."
Így van. Amennyiben kényszermentesen kell döntenünk a szabad gondolkodás során, sokkal reálisabb a véleményalkotás.
Nem ártana néha a tömegpsziché tanait is olvasgatni a politika döntéshozóinak.
endresy.blogspot.hu/2013/01/hoffmann-latinja.html
"Bár az államtitkárság közleménye szerint, a latin nyelv „megalapozza a közjóra, a nemzeti és társadalmi összetartozásra való törekvést”. Ami nagyjából olyan, mintha azt mondanák, hogy az orosz nyelv megalapozza a szocializmusra való törekvést. Megfeledkezve arról, hoyg a cárok, és ellenfeleik, Sztálin, és üldözöttjei is ugyanazt beszélték. "
ez még mekkora, a hoyg-ot kivéve!:-D
@mamitirtok sír derék (kommensevik): hámégha a nyelvem látnád... aKisses basszgitáros világgá szaladna, a kanileon, pedig megkérdezné a csalásfámat:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Te végiglátogattad mind, feltérképezvén mindezt, beleértve a személyzet öltözködési és mellméreti szokásait is?
Tapasztalt ember lehetsz, crede mihi experto Roberto, hogy Annamarínak is kedveskeggyek kicsinyt..
@Mariann19:
Köszönöm, ezért vagy a kedvencek könyvtárban az első.
Ha megengeded, holnap reflektálnék.
Piszkosul beálmosodtam.
Azért Neked nagyon szép álmokat, kösz...
Empatikus vagy, nem hiszem, hogy magyaráznom kellene miért mondtam, szóval jó éjt és még egyszer köszi!

(Szív azért jó lenne, ha lenne...)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): az egézs fideszkommunikációt egy bullshit-generátorral alakítják. Belövik a vezérszavakat, oszt ömlik ki a meleg takony... a hírcsárda ebben az esetben a császár. Az ő híreiknek, kommentjeiknek sajnos van valóságalapja:-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Montam má kb 6, vagy 7 tökönszúráson, sztentberakáson, szívkatéteren, érplasztikán vagyok túl... ehhez képest asszem elég vidáman, vagy de nem?
Hójelentés Knósszosznak: Van esélyed, pajti, egyelőre a köd esik, de érzem a vizeletemen a havat!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): lebegjek a szemed előtt, amikor azt hiszed itt a vég... nem olyan könnyű megdögleni. és addig is, minek szomorkodni? Szomorkodjon a Jóisten, ha ilen értékes emberket, mint mint elveszejt. Ö veszíti a többet:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: A nyelvedet is ezeken a plasztikai megoldásokon nyújtották ki ennyire? Ne taglald, elhiszem!:-P
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Hazudtam, a nyelvem nem hosszú, ezért is vagyok alkalmatlan seggnyalásra, hanem asszem inkább csípős:-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Az lenne az ideális állapot, ha a támogatások iránya a nép akaratát tükrözné.Hányszor hallani, hogy itt nincs támogatásra szoruló? Ez a kérdés nem kenyérféltésből tör elő, hanem igazságérzetből.
na mentem én is, Mariann ma kimaradt a napi betevőjéből, holnap dufflán kárpotolom:-) Jócak mindenkinek aki még olvassa ezt a förtelmet, nem szebb jövöt csak szebb holnapot. Ne legyünk telhetetlenek:-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Cigizem, mint állat, iszok, minta gödény... dugnék, ha tudnék... minek 100 évig élni rettegve és szenvedve? Inkább hármat jól elléve:-)
A harmadikra vonatkoztatva, kicsit hazudós valék:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: "Hogy útátá anno?" Csak egy napig, aztán szent béke lett, remélem áldod Te is a megbékélést, milyen jól elvagyunk. Mi lett volna, ha nem így alakul? Csak kerülgettük volna egymást, vagy egyikünk eltűnt volna az éterben végleg.
Most még misszionáriusok is lettünk. "Mamitírtok" megroggyant egészségét helyre kell hoznunk mihamarabb. Megígértem neki.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Kösz, hogy elküldted, holnap meghallgatom, és reagálok rá.
A metróban végezte a dolgát, belehalt
A New York-i férfi a kocsik közötti átjáróban könnyített volna magán, de a sínek közé esett.

Síkosítóval kenték a házak közé szorult nőt
A portlandi tűzoltók ajtót vágtak az egyik ház falába, úgy szedték ki a 30 centis résből.

nálam 30 centis réshe z nem kő sikkesítő:-)
Na de télleg jócak:-)
@Mariann19:
Neked is jó éjt Mariann!
@Knósszosz: "Szív azért jó lenne, ha lenne."
Nekem van!
Alukálj jól. Bolika hol egerészik?
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Téged csak nem a szűzoltók rángatnának le, úgy vélem!
Békességeset a fennlévőknek és az éjtszakai műszaknak!
@Mariann19: belátom, első olvasatra elég ótvar a stilusom, de mindig is csillog mögötte az árnyékszék falára szerelt visszapilantó tükör:-)
@Mariann19: Készül a holnapi "bevetésre", vagy csalánozik vélhetően!
Beléd is azt, amit szeretnél! .-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Jó van má:-) Nyugodjál békében:-) Az úr légyen véletek:-) Télleg ne foss, semmi értelme. Kérdezd Rodejót... ő már megjárta, oszt mégis itten vihog napszámba:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: @mamitirtok sír derék (kommensevik):
Nem értelek benneteket. Két ilyen fiatal férfi, és már az Örök Vadászmezőkön száguldozik képzeletben.
A tepsikbe pedig a csülköt és oldalast vizionáljátok, ne magatokat. Jó?
@Mariann19: Feltérképezték Pompeji vécéit
A híres ókori városban meglepő módon az emeleten voltak a mellékhelyiségek.

megvan a holnapi ajándok. igaz rendes római klotyó csak romában, meg ostiában van ezekről kapsz képet. a pompeji netto hazugság... emeletes épület a mesében sem. legalábbis nem láttam.
@Mariann19: én de nem. eztet mondom. nem készülök sehová se nem. tart ameddig tart. ez ne a halálra készülés, hanem az igazi hedonizmus:-) és télleg jócak.
@Mariann19: A zörök vadászmezőkön várnak a tangabugyis hurik, lehet, ezt képzelegjük..
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Nekem bejön ez az ótvar stílus, folytasd holnap is. Hadd röhögjek egy fél éjszakán át.
@Mariann19: A lányok mindig a rosszfijúkhoz vonzódnak, ha nem is vallja be mind! :-P
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Először Vérmókussal talpra állítunk, hogy helyt tudjál állni a huriknál. Addig egy tapodtat se!
@Mariann19: És még innen:
"Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát..." ez bezony igaz lehet Vérmókusunkra..:-D
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Mondtam, hogy még ne fickándozzál.
Jó éjszakát Neked.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
A következőket felejtették el:
1. nemzetközi szerződések
2. a svájci adminisztráció híres rugalmassága
3. Magyarország helyzete és súlya
@tucano:

1. intercontinentális ballisztikus vagy intergalaktikus nukleáris az érvanyag? fatális következményekkel
2. kijafaszazamagyarkormány?
3. bolhafaszánapattanás?
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
az ugye hegyoldali, ott meg teraszos építkezés a szar meg a húgy így sokkal messzebbre került a szaglkószerveiktől mintha csak budikat csináltak volna....higiénia és lehet, hogy valahová el is vezették?

járs ennek utána a szar úton a fos mellett a fing vezet és a pisi nyomdokán

brühühühühü
@rdos: Nekem hiányozna egy- két gyengeelméjű bolond. :) Nem dömping-szerűen mint a múltkor. De egy-kettő pofozózsáknak tökéletes.:D
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: csak nem azt mondod, hogy a G-pont nem létezik?! Ne már, most elkeseredtem.:S
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Bakfitty. Gábrielünk erre elévezne:
hvg.hu/hvgfriss/2013.03/201303_uniformizalt_kerettantervek_a_kozoktatasban
ostoba, nacionalista, it analfabéta nemzedéket akarnak nevelni, ahol a férfi a nőverést normálisnak tartja, a nő pedig azt, hogy gyereket nevel és süt főz... Mindkettő pedig vallásos nevelést kap...
Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..............
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ki mire élvez, ugye? Mi libsik (najó, én konzerv vagyok/leszek, vagy voltam csak?) vajh mire is? :-D
süti beállítások módosítása