Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: "Kérdéses, hogy mennyivel haladhatott a sofőr, amikor megcsúszott, hiszen a képek alapján hatalmas... (2024.04.25. 14:11) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.02.14. 03:06 Fabius

A nercirkusz hárommellű nője

Címkék: kultúra fidesz mma stumpf andrás

Nehéz kenyér lehet ma a Stumpf Andrásnak lenni. Olyan igazi skrizofrén állapot, amiben szíve szerint röhögne ő a hiszteroliberálisokon, ha a rendszer amit szolgál nem éppen a szívéhez közelebb álló cimborát nyírná kifele, mert lenyomta őt is Orbán kabala Bubifrizura-varjúként tündöklő fekete lovagja. Vagy nem, mert a HVG-nek maga elsimon tagadta, vagy mégis, mert az EMMI szerint elsimon meg sem szólalt, de talán mégis mégis, mert a nol.hu úgy tudja Halász János már igent mondott elsimon megüresedő posztjára. Szóval drága Feleim Stumpf András legyen a talpán aki ebből percre kész elsimon siratót tud írni. 

De ami Bandink azért megpróbálta, hisz azt maga is látja és Szörényi is elmondta pont neki, hogy bajban a kulturális haza, a népellenséggé válás kockázata nélkül már leszarozni se lehet még a szart se, elsimont kinyírják,  de nem ám a hiszterolibek ágyúzzák ki az államtitkári székből, hanem baráti tűz áldozata lesz. Mi ez a hiszterokonzervatív derpegés - kérdezhetnénk, ha az említett csoport Debreczeni Józsefének jóslata nem épp most teljesülne be. Így meg Stumpfnak sem marad választása, mint diszkréten fintorogni az éppen megjelenő Fekete György interjújában elhangzott állítások fölött.

"Nem korosztályban, nem vallásban, nem stílusban és nem műfajban gondolkodik, hanem abban, hogy a nemzet megmaradása szempontjából mi hasznos. A haszontalanok között van rengeteg nagy mű, a hasznosak között pedig akadnak közepes alkotások, ez igaz. Az én mértékem ennek ellenére is a hasznosság. Lehet, hogy ez ügyben sokat tévedek, de ezt a hozzáállásomat már nem fogom feladni." - idézi Feketét, mi meg csak pisloghatunk, mint egyszeri Műcsarnok látogató a Fekete Lovag maszkjában gangnam sztájlozó igazgatóra retinakiégéséig: mivanmivan? Haszontalan nagy művek kuka, de például a trabi sárvédőből készült hólapát hátoldalába műkedvelésből forrasztópákával beleégetett székely minta az már maga a művészet, a hólapát hasznossága, balesetmegelőző szerepéből levezethető nemzetmegtartó erejének okán? 

Ebből az idézetkupacból is kiderül, Fekete nem fogja feladni. A jegyzet mellé írt interjú ajánlóból az is kiderül , pontosan meddig nem adja föl: jövő novemberig, a mandátuma lejártáig mindenképpen marad, tessék szépen  - vagy csúnyán - elviselni és kuss. Mert: "kihordtam a csecsemőt és most szokik le az anyatejről" - azért. Teccikéteni? Ő a ner cirkuszának szakállas hárommellű nője, aki még a végén emlőgyulladást kap, ha idő előtt leválasztják róla a dedet.

fekete györgy.jpg

Ha ez nem elég, akkor Fekete a teljes szerepzavart tovább árnyalja mikor azt mondja: „Nem is értem ezt az egészet. Andy Vajna néhány hete itt járt nálam, remekül elbeszélgettünk. Ha akkor nem jutott eszébe rákérdezni a témára, telefonon is megtehette volna utólag." Érted már, te hálivúdi betyár, azért tudd már magadról édes fiam, hogy ki lobbizik kinél, jóvan?! Elvégre ő a nagyanyja tekintetét adta a kultúrának, te meg csak Rambót, a Terminátort meg az Elemi ösztönt, szóval ilyen összemérhetetlen haszontalan szarokat. Ha legalább ez a Seronsztón muff helyett turulfészket villantott volna, de még Krisztus urunkat sem volt képes egy Bibliára jégcsákányozni jelképesen

Mindenesetre elsimon tegnap már kényszeredetten azt is eltűrte, hogy a kádárista dácsakultur-kényúr Kerényi Imre kéjesen a cipőjét is belekenegesse. Neki - a hírek szerint - péntekig már úgyis mindegy, a lakájlelkű Kerényi meg ki nem hagyna egy ilyen lehetőséget sem. Én már csak arra lennék kíváncsi, kedves Stumpf András, hogy érzel-e még kedvet ahhoz a kis röhögéshez, vagy a soványabbnál is soványabb lesz az a jegyzetben emlegetett vigasz. 

840 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr15079605

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.02.14. 10:26:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@gazoló:
Mi bajod Obersovszkyval?
A bíbíszí háeresei egyfolytában bombázzák állásajánlatokkal, de ez egy gerinces pasi, szarik rájuk. Ő a hazáját akarja szolgálni, nem megy innen sehova.
(kurva életbe...)
index.hu/belfold/2013/02/14/orban-maszkban_romboltak_egyetemet/

ez mekkora, a szöveg, felette meg az ellenreklám..nem marad(t) más, mint a Jobb(kl)ik(k) vagy a kivándorlás?
Utóbbinak nagyobb az esélye (nálam:-)!
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Reprise from afrernoon:

"
rodeo36 2013.02.14. 15:29:16
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
persze igaz, Salieri egyébként (és az egész versengés kitaláció a kettő között)

ez -szerintem hasonló- mint a budapesti Erzsébet híd, nem volt pénz az eredetire hát lett belőle köteles...sok minden hasonló történt...valamint a Nemzeti Színház amely ...nem is merem megnevezni és a FIABCI miért díjazta? az igaz, hogy belső funkcionalitása szinte tökéletes, és a szoborpark is de vannak külső elemei melyek egy már vérbajban megalomániás Munkácsy-ra emlékeztetnek az a szörnyű Szent István sétahajó kőből és a műtó meg a műromok a vízben szóval ez nem eklektika hanem perverzió vagy a nagyfőnök ízléstelensége?

brühühühü

de nincs egyedűl,... a világ tele van ilyenekkel is, talán azért jók, mert mellettük az igaz érték valahogy belső fényektől ragyogni kezd "

"SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.02.14. 15:37:54
@rodeo36: A Böskével nekem semmi bajom. Korának megfelelően lett megcsinálva. Korszerű szerkezet és utal elődjére. A Népnemzetiről már negírtam a véleményemet a "királyi" páholyról, az oladalpáholyokról, a kirtakart színpadról, a pocsék akusztikáról, a látávnyliftről, az egykarú barokk főlépcsőről, ha akarod keresd vissza. Egy megalomán izléstelen selejt. A térkapcsolatokról, megközelíthetőségről nem beszélek, és a zseniális parkolómegoldásról sem. És a főbejárat fölött elkövetett rettenetekről sem. Ugyanakkor nem értem, miabánatosöszvérpéniszt keres mellette egí cikkuratimitáció... na ezt lapozzuk.
A másik. Azért kár fost önteni az emberek nyakába, hogy az aranyat szebbnek lássák.

Persze igazad van:-))) Ha nem lenne az a rengeteg ostoba egybites körülöttünk, honnan tudnánk, milyen zseniálisak vagyunk:-))))))))) "

"SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.02.14. 16:04:13
Mielőtt bárki besértődne, az "gybites" jelzős szerkezet, nem az itt jelenlévőkre vonatkozott, valamint rodeo eszmefuttatását szemléltette:-) Persze kivéve a prolibolit:-) "

hihi.
hvg.hu/vilag/20130214_Orban_allamtitkara_meglatogatta_Toaso_Elo
"Minden körülmények között fontosnak tartjuk, hogy (...) a büntetőjogi felelősségre vonásra ésszerű időben, politikai befolyástól mentesen, egy tisztességes eljárás során és a nemzetközi egyezményekben vállalt kötelezettségekkel összhangban kerüljön sor" - mondta az államtitkár."

de miért pont ma?
Elmondanám, ma asszem sikerült mindenkivel összevesznem, vagy majdnem. Ergo, ez egy rendkívül sikeres nap volt:-) Igaz Peni Aranyom? :-))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
"Mi volt itt, hogy 717 komment van?"
ma sűrű agymenésem táadt. kb. 150 az enyim. Bevallom, Fab blogját akartam egy kicsit megpörgetni, hátha Simicska rácuppan, oszt idelök valami hirdetéses győzelmi jelentést:-)
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Már fel sem veszem, mondtam, kitüntető, ha olyan kretének leproliznak, mint az a narancsbirka muff. :))
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: Hát ő valóban maga az élő LEGENDA, a halottak között pedig vannak szép számmal más ászok is. ;)
Reprise from afternoon part tu:

"SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.02.14. 15:03:24
Nagy szellemek, ha találkoznak:

Ókovács elvitte L. Simont az Erkelbe
hvg.hu/kultura/20130214_erkel_szinhaz
img9.hvg.hu/image.aspx?id=509219a5-2d51-4165-b389-6e3bc77729e7&view=7fcefbf8-ac48-4ee6-aef5-32203afa118c"
"SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.02.14. 15:18:40
@Orica Középföldi: Kicsit megkésett a Malacszemű. eLSzájmonnak, nem a leváltása előtt egy nappal kellett volna életében előszőr szinházat látni belülről:-)"

"Orica Középföldi 2013.02.14. 15:20:47
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Hátha rákap. Ne becsüld le:)) "

"SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.02.14. 15:24:46
@Orica Középföldi: hát nem tudom. Ott egy vadiúj színház. Még a végin összekeni szarral a frissen festett falakat a magas művészet jegyében:-)

SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.02.14. 15:26:45
Meg elrohan Pintér Sancihoz soron kívül útlevelet kérni, mer assziszi, újra felépítették a vsafüggönyt:-)

SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.02.14. 15:28:09
A díszlettárban meg a próbababákot "vörös zsidókurváknak" nézi...

SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.02.14. 15:28:43
Szóval, veszélyes dolog egy illyen látogatás:-) "

hát zanzában ez a véleményem L.Simon Elvtársról. .-)
És így kommentelési kötelezettségemnek is eleget tettem:-)

Töki!
Kicsit belenéztél? Sajna ez a 11 napos program. A 9 naposnál Karlsteint húzni kell.
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:

hého! Pedig miattad lettem sárvérű mugli:-) A sok nagy varázsló lábakapcája:-)
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ne marhulj! :))
Hol vagyok én hozzád képest?
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓ nagy Varázsló! (hajlong, hajlong...)
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: hülye:-))))))

De igazándiból,ez a nagy varázslat:-)

"A magyar gazdaság kettős arcot mutatott: míg a bruttó hazai termék csökkent, addig a foglalkoztatás továbbra is jelentősen bővült, s emellett a munkanélküliség is csökkenni tudott az év elejéhez képest. Az iparban fontos beruházások történtek, emellett a járműipar kapacitása folyamatosan bővül, amelynek hatása idén már érezhető lesz. A minimálbér és a nettó bérek emelkedtek, a családi adókedvezményben részesülők jelentős reálbér növekedést tapasztalhattak. Mindemellett a Kormánynak sikerült a költségvetés egyenlegét – a tavalyi többlet után – 3% alatt tartani, ami nemzetközi összevetésben is szinte példátlan siker."
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

szerettelek, szeretlek
csak ne mondd meg senkinek
ez a világ nem világ, csak egy kutya bosszúság
ez a világ nem világ, csak egy kutya huncutság
ez a világ úgyse sok, éljenek az okosok
ehjahahajajajaj - hopp!

nem akartam szétoffolni a csodás offot, de ha már a felismerésnél tartasz - én pl. csípem wassalbit - nyilván nem az ótvar cukros giccses üresjáratai miatt, ahogy, mondjuk, Petőfit sem a kétkötetnyi selejtje után ítélem meg, hanem a kéttucatnyi remeke után, vagy Adyt a 4-5 hibátlan-tökéletes ciklusa után, nem a többi alapján

ok, aláírom, talán párját ritkítja az olyan olvasó, aki egyformán kedveli és értékeli Kertész Imrét és Wass Albertet (vajon miért pont ezt a kettőt említem példaként?), mindenestre én közéjük tartozónak vallom magam; és - szszvsz - ha nem volna átpolitizálva minden, nem aligha érezném olyan egyedül magam ezzel. szóval nehezen tudom elképzelni, hogy aki az olvasás öröme miatt vesz kézbe könyveket, ne tudná értékelni A funtineli boszorkányt, vagy a Kard és kaszát, vagy ne látná, hogy ezek egy igazi író művei.

más kérdés, hogy én is általában ekézem a Wass Albert-jelenséget: értelemszerűen a politikai felhajtással és kultusszal összefüggésben mosolygom meg
@Pantagruel:
a legvakószínűbb ebben az életben már nem fogok wassalbit sem...kisegítenél, mi is az az izé (katharzys?) amit ad?

természetesen minden zseninek vannak üresjáratai de néha azok is mennyeiek, lásd a Wohltemperiertes Klavier-t...ugye a quintkör összes hangnemére írt izék amik a zongora feltalálására készűltek és arra hogy a Phytagoras-i Komma-t be lehessen a gyakorlatban is mutatni...erre néhány unatkozó Szvjatoszlav Richter meg horovitz és hasonlóak beleesnek és agyon klimpírozzák meg leklimpírozzák vele magukat és aszongyák íme a csoda

szóval?

mi is jó wassalbi-ban

brühühühühü
@Pantagruel: nekem pontosan a heroizálással, a démonizálással van bajom mindegyik oldal tekintetében. Én azt szeretném, hogy rakják elém a választékot, aztán majd én eldöntöm, melyiket szeressem. És igazándiból a kötelező olvasmányok reform-nemreforszerű változtatásgatásit sem veszi be pici pocim... emellet bárki bármit nézhet olvashat tőlem, nem itélem el, nem ekézem, ha engem is békében hagynak. Ez úgy gondolom, mindenkinek saját individuális joga. És ebbe kzpontilag, a kulturharc jegyében, még az államnak és a kultupolitikának sincs semmi beleszólási joga. Mint ahogy az erőteljes vallásos nyomulás is inkább taszít és elidegenit. Főleg úgy, hogy akik az egészet nyomják, szerintem nem feltétlenül a kerestény hit felhen gráll lovagjai. Gondolom, elég ha csak Hoffmann Rózsára, SEmjén Zsoltra, vagy csak egy olyan senkire, mint ez a miskolci kurzusvigéc Zsigamarcira gondolok...
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

ezt nevezitek jólétnek vagy számháború óvodásoknak kiscsoportban

brühühühü
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

egyetértésem jeleként brühühü

ti.: én nem jártam benne csak olvastam róla sok mindent (mármint Nemzeti) a Böske...legyen...
@rodeo36: szentabéke? Én jártam. procc, gusztustalan hivalkodó köpedelem.
Más kérdés csak Neked: Te mennél olyan színházba, ahová a parkolótól a bejáratig 500 métert kell gyalogolnod, akkor is, ha taxival mész? :-)
@rodeo36:
Mi a jó???
Komolyan... Nem semmi vagy!
Szép színes polcfeltöltést lehet vele végezni, méterre a parasztjának!
Essetudni...
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Le vagy maradva, én ezt mán tegnap előtt... gyorsabban haladok mint kigyelmed, mer az evezőt nem a tollánál fogom, érted-e?-:))
Amit most gondolsz vállalom, sőt bocsánatot is kérek érte.
Ha viszont tovább gondolod ezt a hungarilyan légitársaságot, hát szerintem jót röhögsz te is, nem?
@rodeo36: ...hát én nem vagyok sem esztéta, sem magyartanár (max kicsit irodalmár, kicsit író álbölcsész), leginkább csak egy olvasó, és szeretem, ha jó arányban keveredik egy olvasmányban a feszültség, az akció, az erotika, meztelenség, testiség, szerelem, remény, erőszak, humor, dráma, kifinomult emelkedettség (tehát pont nem a túlcsorduló pátoszra gondolok), boldog, vagy akár keserédes befejezés, költői, termékeny fantázia és hitelesség, ha az író képes az érdeklődés megragadására, fenntartására, fokozására, képes pár mondattal, puszta párbeszéddel, helyzetből (szűkmarkúan mérve a szavakat) jellemet ábrázolni, és egyszerű szavakkal tájakat valósághűen ábrázolni, ha mindez egy megkapó történetbe ágyazódik, vevő vagyok rá, számomra ez a lényeg: hasson rám, aggódjak a hősökért, gyászoljam őket, ha elhullanak, amit olvasok, gondolkodtasson el, indítson meg

@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: hát, ja, vágom, a közéletbe belefolyás ezzel jár, kiakasztó :)
@Knósszosz:
Vicces lesz szerinted, ahogy kitömik majd állami pénzzel a magánzsebeket? Márpedig az lesz... :(
Ezért meg kösz:
www.youtube.com/watch?v=ypMv_vKtGuk
Asszem Hacsaturjánnak.
Elképesztő...
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Nem lesz, ez egy agyrém.
Recseg a légiközlekedési ipar (szinte) mindenhol, és akkor majd pont mi?
A 330-as tervbe véve??? Hová repülne?
Magam alá piszkítok rögvest.
Hapci BKV hajó a Dunán, mellette meg szélestörzsű erbusz, jajaja...

Phűűbazz
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: hát, nyilván! :D Rejtőben király, hogy jó eséllyel a nő és a pasi összeházasodnak a végén, osztják a pofonokat és más egyébben, amit felsoroltam, sincs hiány! - Wass Albert nem akkora és nem úgy zseni, mint Jókai (százvalahány kötetének minősége időrendben már a fele előtt meredeken ível lefele) vagy Rejtő, de úgy vélem, tagja az írók céhének; csak vmiért nem arról beszélünk, hogy hol a helye, hanem ki van mondva, hogy piedesztálon (erre nyilván azt mondja az embör: baszdmeg)
@Knósszosz: Jahh lesz közvetlen Felcsút-Ferihegy desztináció. Kajával, pezsgővel, kávéval. Közvetlen becsekkolással. A320-al. Naponta hatszor:-)
@Pantagruel:
Egyetértek! Új ikonokat és ideálokat akarnak kreálni, elkeseredetten keresnek valakit, valakiket, akikbe kapaszkodni tudnának.
Ennek a része az a szerencsétlen Fekete is, az MMA-val.
A szint... hát az meg csak annyi is, de annak a célközönségnek még az is bőven sok!
@Orica Középföldi: jézus atya úristen, ez mennyire komoly találat!
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Nálunk mostanság semmi nem biztos, az asszony betegeskedik, szóval mostanság még Győr is necces... :(
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: Szerencsétlen? Nem elég, hogy meglovasíthatja a lét meg legmerészebb álmait, bármik is azok? :_(
"A Prágába 1457. szeptemberben megérkező királynak találkozója volt jegyesével, VII Károly francia király Madeleine nevű leányával, ám 1457. november 23-án, három napig tartó rosszullét után váratlanul meghalt. Halálával kapcsolatban okkal merült fel a mérgezés gyanúja."

Előzetesbe került V. László ügyének hat újabb gyanúsítottja
hvg.hu/itthon/20130214_Elozetesbe_kerult_V_Laszlo_ugyenek_hat_uj

:-)))
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Tavasszal akkor. és a hajókázást a Vltaván ki ne hagyjátok. Oltári buli. Kocsival felvisznek a folyáson a csónakkal ameddig kéred, oszt lecsorogsz és leadod a hajót, beülsz a korzóba, oszt huss tovább:-) Csak feseles zárható műanyag kotlát vigyetek magatokkal, amibe a ruhát be lehet pakolni. A csónakot a zúgóknál bizony cepelnyi kell:-)
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: hát ja, az ember hadd válassza már meg maga az ikonjait, kinek a művészete iránt érez rideg csodálatot, kié iránt közömbös (kié hagyja hidegen), ki érinti meg, tüzeli fel... ez nyilván túl liberális hozzáállás, nem fekszik a politikának
A zasszonynak jobbulást és üzenem: jobbat érdemelne:-)
@Pantagruel: asszem valami hasonlót írkáltam, vagy hattal fentebb:-) Ez mégsem a világok legjobbika:-)) Asszem:-)
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Vízhatlan zsák van, több is.

t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSTmIKjG8mbkIXHpXteejXt5wUAt0unS5GbdEbwL49-aAp_GRkJQg

Szakadj meg amúgy... :))

Ezt olvastátok???

"Péter Konok
Egyetemista csürhe támadott meg békés focidrukkereket. Az új stadionjukban nyugodtan szotyolázó-zsidózó drukkerek hirtelen azt vették észre, hogy a biztonságukat óvó rendőrök eltűnnek, majd hipszterszemüveges, lódenkabátos fiatalok özönlenek be otthonosan összeokádott szektoraikba és Bourdieu-szövegekkel, rímtelen verssekkel, fizikai képletekkel és festmények reprodukcióival hadonásznak. „Szörnyű volt – nyilatkozott még mindig elcsukló hangon Brutál „Szecskavágó” István, a KÖZGÉP SE vezérszurkolója, akit a helyszínen felállított egyik mobil mentális elsősegélyhelyen ért utol riporterünk. Mindenfelé latin szavak, ködös axiómák, hosszú körmondatok és érthetetlen képletek röpködtek. Egy 35 kilósnak látszó, feketére festett hajú lány megfenyegetett, hogy kielemzi az egómat!” A megfélemlített szurkolók egymást eltaposva menekültek a stadionból, többen nyolc napon túl gyógyuló kulturális sérülést szenvedtek. Egy ultrának Egon Schiele „A szék és a kancsó szerves mozgása” című festményének színes nyomatát tartották az orra elé, ő jelenleg még kómában van. A helyszínre gyorsan kiérkezett a TEK kultúraelhárító-kommandója, akik a sérült drukkereket elsősegélyben is részesítik: éppen a „Fradika, fradika, hőőő-hőőő, zsuppsz!” című nótát énekeltetik velük és a Kerényi-művésztelep képeiről készült diákat vetítenek. „Sajnos, egyre gyakoribb az efféle értelmiségi huligánkodás – mutatott rá Klinkhammer István, a diákbűnözés elleni fellépésért felelős frissen kinevezett államtitkár. A kormány eltökélt szándéka, hogy rövid időn belül az utolsó egyetemet is megszünteti, és így kifüstöli fészkükből ezeket a tücsökhordákat.” (MTI)"
mandiner.hu/cikk/20130214_ultras_liberi_nem_a_diakokkal_van_bajunk_hanem_a_hahaval#comment1805052
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: Külön irodák vannak erre specializáldva, mikróbussza hordják a jónépet folyással szemben. Nem drága, én olyan 20 km-es túrát javaslok. Tökkényelmes, a víz többnyire derékig ér.
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: Jólvan rabszolga, termeldd csak a dzsidipit:-) Mr 20%-nak már eléggé redvás a Harleyje:-)
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Kéteringbe Mummsz Bajnai Cordon Rúúzs Brutál pezsivel? Az fedélzeti ellátmány lesz a priznic klásszon a Makkoshotyka-Ököritófülpös járaton is, vagyhogy?
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: valóban! (egy ily arc egész körök Költészetére fagylepelt borít. Ki ellenáll a perc igézetének, S nem hagyja lelkét ártól elragadni, Nem is jó ember, s bár maradna otthon. -). tulképp ugyanazt mondtam / mondjuk. :) akkor +1.
@Knósszosz: ottan nem lesz leszállás. aki odautazik, kap egy ejtőernyőt. A NERtagok jobbat, a nemNERtagok kicsit rosszabbat. (mongyuk nincs rajta kioldózsinor) :-)
A NEMNERtagokat odalenn sárgamellényes közmunkások várják. Ásóval. Ha még mozognának...
ki a f@sz az a kinghummer ?

ez ment tavaj a jégre?

már megint egy telepjárós dakota kiráj ?

hummerking
Felcsút felett a gép mirrhát, málnát, mannát, aranyát és jóféle Vezérképes házipáleszt dob ki, Pest felett pedig egy narancssárga 100 méteres molinót vontat, "Nem leszünk többé NERetlen kétévesek, Nem leszünk Gyirmót! (Fab örökbecsű) felirattal. A Duna fölött utazva pedig az utasok megtekinthetik a Lakinger Béla zsebcirkálót, amint az engedetleb Főpolgármesteri Hivatalt lövi tögg BKV támogatás kiharcolása céljából. Deszéplesz:-)
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Szép kilátások, akkor ez a HWA lékitársaság nem is lesz?
Mi lesz hejette?
Csak köll egy nemzeti a MALÉV utána, nem?
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
A biz a!-:))
Ezt küldd el Gyurinak is (ha tudod acímit), jól esne nekije a szívműtéttye után.
Magam nagyon kedvelem ám.
Ritka egy figjura, a magyar irodalomba.
Köll hát. A kontinentális járatok pedig speciális turulhajtóművel mennek, mint Münchausen báró vadkacsái a szalonna lenyeldeklése után:-) A kisebb reptrek igénybevételekor a városba az utasok egy-egy piros biciglit kapnak a kiszálláskor, hogy egészséges testmozgással tudják a várost megközrlíteni:-)
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Hátakkor... jó éjt!
Most jön a zest fénypontya,
Spaghetti alla Carbonara, magam készítettem.
Innen e:
www.youtube.com/watch?v=h7fCKpF15qA

Három napja töltöttem le eztet, azóta esz a fene.
Ma megcsináltam.
Majd holnap megtájékoztatlak, mijen lett.
Ma má nem mondok semmit Gaudi okán, de Barcelona az olyan, amitől kicsit meghalok. Imádom, háromszor voltam ott és kár, hogy Szív anyám nincs itt, Ő is tudna mesélni raúúla.

Az a város egy olyan hely Európában, amit bármiért felcserélnék.
Egyet érteni nem köll, ez csak az én véleményem, imádom.
Penig a görögök a kedvenceim, de még issch...
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "Mint ahogy az erőteljes vallásos nyomulás is inkább taszít és elidegenit."

Csak tiszta forrásból :), vegyünk elő egy dimenzionált, idegen szóval élve: többrétegű művet:

Közélet - általánosságban:

"– Kolozsról jössz-é, a papoktól?
– Jön a keserűség – mordult vissza Buzát"

Gazdaság - Adómorál:

"Az új papok lesői járták akkoriban a népesebb szállásokat, hogy honnan lehetne adót behajtani.
– Igaz-e, hogy tizedet szednek a papok, király nevével? – tette föl Félfülű
egyenesen a kérdést.
– Szednek attól, aki ad – mordult vissza Buzát.
– S aki nem ad?
– Attól bajosan."

Házasság - magánélet:

"– Ha béjelentjük a kolozsi papoknak, nyakunkra jönnek a tizeddel – jegyezte
meg aggódva az asszony –, márpedig úgy hírlik, törvényt tett a király, hogy pap nélkül nem vehet magához asszonyt a magyar…
– Itt mink tesszük a törvényt – mordult föl Buzát kurtán, s Félfülűre nézett,
mint aki feleletre vár. Az visszanézett reá, s a szemük egy hosszú pillantásra
egymásba kapaszkodott."

- Wass Albi: Kard és kasza
Fabius!

kérnék szépen egy posztot lézerdzsonniról...

TEK, audi, belügyminisztérium stb kulcsszavakkal...

miköze a titkosszolgálati beszerzéshez sokatérő lézerdzsonninak ?

audi szakértő !

nyilván auditálja ... :)
fu hallottátok, a jobbik el kezdte ekézni Erdő pétert?
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Callas, Corelli, Ludwig, Zaccaria Serafin .s bellini Norma elejétől CD-n

brühühühü

ja és túl vagyok egy pár liter vörös boron

saúde
@Pantagruel:

akkor szenvedély és féltékenység és szédűlt őrűlt szerelem

www.youtube.com/watch?v=wdGCm_-J1hc

brühühühü

és a valaha előadott legjobb
@Pantagruel:

www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=iHZ00OMEglY&NR=1

levine és a többiek ezt Bécsben kamaraéneklésnek hívják azaz amit senki soha nem tud felűl múlni

brühühühühü
@rodeo36: saúde
az a baj, hogy ahányszor vörösbor közelébe kerülök, mindig Schillert fordítok, mint Moldova:)
@rodeo36: stílszerűen: Valentin-nap, miegymás, mi más? :) na, erre most hegyezem a fülem.
@tucano: az élet csak a mámor állapotában elviselhető: alkoholmámor, szerelmi mámor, vallási mámor, vagy vmi ilyesmi :) (Tournier)
@Pantagruel:
amikor fel tudsz ülni a dallamra és elszállni a...ahová sohasem gondoltad de vágysz rá

www.youtube.com/watch?v=-MEfYp6aqvs

és a legjobb előaDÁSOK KÖZŰL A LEGJOBB

brühühühü
@tucano:
ez a 12 mellű nő

vagy csak egy ISTENNŐ

www.youtube.com/watch?v=TivSvlJq3qc

rsrsrsrs
@rodeo36: őszintén? így ahogy tolod, egymást rontják. ez is miattad van, kihagyod a számításból, hogy más esetleg nem tart ott, ahol Te. kell egy kis szünetjel közibük:

www.youtube.com/watch?v=RdR6MN2jKYs
@tucano: @Pantagruel:

és akkor Melis györgy azt mondta a Marton Évának? menj és legyen tiéd a galaxis

www.youtube.com/watch?v=TivSvlJq3qc

hasonlítsd ha akarod

és a zsebébe tette a Galaxist

www.youtube.com/watch?v=kohTIMIUWpE

brühühühühü
@rodeo36: te, mondtam már, hogy Don Jovannival támadni nem ér? (gyengék menedéke, nem, tényleg)
@Pantagruel:

ez egy első osztrályú tenor de itt küzdenie kell

www.youtube.com/watch?NR=1&v=poa5H77X5wc&feature=endscreen

brühühühü
@rodeo36: milyen hangja van! Komolyan mondom esténként itt pótolom a nem is olyan kis fehér foltokat zenei műveltségemben! Még szerencse, hogy a legközelebbi szomszédom egy fehér paci, aki a hétvégi ügetőre készül, különben már rég átkopogtak volna a hangerő miatt! Őt viszont lekenyereztem némi sárgarépa zöldjével:)

Estava em Bissau até agora, o inferno existe mesmo, nao consigo dormir de tanto horror que vi lá, mas a musica tua calma a alma e a consienca:)
@rodeo36: itt még nem tartok (idő kérdése), de hogy beszálljak: a "nincs ihletünk, de akkor is lángeszek vagyunk és feladjuk a leckét, ha épp féregrágta üresjáratunk van" jegyében:

www.youtube.com/watch?v=oC7oX5ud3Kw
@rodeo36: pukkad vagy nem, ő is gyönyörűt rakott fel:)
@tucano: kakaót tolva :) Monteverdi Nisi Dominusa (126. zsoltár) után kaparásznék, pl. a King's Consort előadásában (vez. Robert King), az a penge, hadd szóljon!!
@Pantagruel: akkor most versenyzünk...ki bírja tovább levegő nélkűl?

és ez a bosszúm

George Szell/Schwarzkopf

@tucano:
és neked is

www.youtube.com/watch?v=Cs0vSC9DUhU

ez 23 perc amikor megbeszéljük mit is csinálunk holnap még akkor is ha nem lesz holnap

brühühühü

én ezt térden állva szoktam hallgatni
@Pantagruel: @tucano:

ott voltam az Operában amikor Bejart bemutatta és markó Iván táncolt rá az egész Richard Straus-ra

amikor megszólalt akkor elélveztem és utána a többi már majdnem mellékes volt

ma meg a markó Iván hülyéskedik ahelyett hogy milliós nyugdíját élvezné

minő szar lett Magyarország

brühühühü
@rodeo36: mielőtt berakom teljes hangerőn figyelmeztetlek, ha baja lesz a főbérlő kristálypohár készletének, akkor hozzád küldöm!
@tucano:

holmi kristályok

rsrsrsrs

brühühühü

a 4. rész eleje talán
@tucano: @Pantagruel:

ez valószínű a legutolsó élő felvétel Callas Christoff együtt

ott történtek a csodák

www.youtube.com/watch?v=FgL-mbf251s

ez a teljes mű

brühühühü
@Knósszosz:
www.youtube.com/watch?v=FgL-mbf251s
és ez is élőben megy de mikor istenekkel a szinpadon...hol volt ekkor mehta...meg sem született

www.youtube.com/watch?v=FgL-mbf251s

brühühühü
na jó van, műélvezők, mingyá kelek, úgyhogy metroszexuális jóreggelt az állatoknak (akikre virrad), a viszonlángos a szent szűzhöz, csók a csalán

www.youtube.com/watch?v=KeT6cojBTp4
www.youtube.com/watch?v=H3z7qXBlsVc
@Pantagruel:
erre??? minek...egy valamit

Astrid Varnay mint Brünnhilde a Götterdämmerung vége

vagy a Leony Rysanek a MET-ben mikor megtudta a Callas nem tud fellépni -indisponált- és ő lett Lady macbeth Erich leinsdorf-fal akit soha senki ebben sem múlt felű

most megkaptad a Il Vespri Siciliani-t

és ebben elhiszed, hogy a vér folyt az uccán

brühühühühü
@Pantagruel: hogy pukkadj meg a Jarousky nagy de én jobb vagyok mert én basszusban csinálom és a koloratúrákat mezzosoprán-ban

mint Rebroff...hallgasd meg az ő Ave Mariaáját orgonával Sidney-ben

brühühühühü

il castrato nak nekem a Bartoli brühühühüüh

és van egy magyar csávó az ragyogó ha nem ismernéd igazán adja
@rodeo36:

Miint fentebb Pantagruel már beszúrt egy két dolgot, én annyit tudok hozzátenni, hogy bennem is volt egy kis ellenérzés Wass Alberttel szemben, aztán, hogy tudjam miről van szó elolvastam a Kard és kasza-t 2 nap alatt. Biztos ki van ficamodva az agyam, de az a munka alapmű.
Bárki bármit is mond, aki nem olvasta, az ne vasalbizzon-mondom én. Abban a könyvben olyan szépen van leírva, hogy a magyarok mindent maguknak köszönhetnek Trianon ide vagy oda. lektűr-mondják. Jaaa, ha így vesszük akkor Arany és Petőfi is merő giccs.

Lehet, hogy Wass többi munkája nem nagy wasistdas de a Kard és kasza mindent visz.

'Kard által lehet hazát szerezni, de megtartani csak ekével lehet.'

Márpedig aki ismeri a székelységet az tudja, hogy eléggé ragaszkodtak a kardhoz az eke helyett. ezt az arcukba tolni azért nem volt semmi.

Szóval olvasd el a Kard és Kaszát. ha teheted. A funtinelli boszorkányt nem említem, pedig az a jobb -talán.
Nagy tisztelettel, ha a linkek végéről levágnátok a kérdőjel utáni részt (utm, source, campaign meg miaizé), akkor nem vezetnétek félre a látogatottságmérőket. Ez ugyanis azt jelzi, hogy honnan találtál oda, és ha itten rányomok egy linkre, az azt fogja vele közölni, hogy a mandinerről. Szép-szép a bloggerszolidaritás, na de ennyire?
Nem olvastam el a 839 kommentet, de most nézem a Szemtől-szembe műsorban Mesterházyt, és meglepően jó.
süti beállítások módosítása