Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: index.hu/belfold/2024/03/29/magyar-peter-varga-judit-bayer-zsolt-valas-interju-balhe/ "És ugyanol... (2024.03.29. 14:36) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.02.14. 03:06 Fabius

A nercirkusz hárommellű nője

Címkék: kultúra fidesz mma stumpf andrás

Nehéz kenyér lehet ma a Stumpf Andrásnak lenni. Olyan igazi skrizofrén állapot, amiben szíve szerint röhögne ő a hiszteroliberálisokon, ha a rendszer amit szolgál nem éppen a szívéhez közelebb álló cimborát nyírná kifele, mert lenyomta őt is Orbán kabala Bubifrizura-varjúként tündöklő fekete lovagja. Vagy nem, mert a HVG-nek maga elsimon tagadta, vagy mégis, mert az EMMI szerint elsimon meg sem szólalt, de talán mégis mégis, mert a nol.hu úgy tudja Halász János már igent mondott elsimon megüresedő posztjára. Szóval drága Feleim Stumpf András legyen a talpán aki ebből percre kész elsimon siratót tud írni. 

De ami Bandink azért megpróbálta, hisz azt maga is látja és Szörényi is elmondta pont neki, hogy bajban a kulturális haza, a népellenséggé válás kockázata nélkül már leszarozni se lehet még a szart se, elsimont kinyírják,  de nem ám a hiszterolibek ágyúzzák ki az államtitkári székből, hanem baráti tűz áldozata lesz. Mi ez a hiszterokonzervatív derpegés - kérdezhetnénk, ha az említett csoport Debreczeni Józsefének jóslata nem épp most teljesülne be. Így meg Stumpfnak sem marad választása, mint diszkréten fintorogni az éppen megjelenő Fekete György interjújában elhangzott állítások fölött.

"Nem korosztályban, nem vallásban, nem stílusban és nem műfajban gondolkodik, hanem abban, hogy a nemzet megmaradása szempontjából mi hasznos. A haszontalanok között van rengeteg nagy mű, a hasznosak között pedig akadnak közepes alkotások, ez igaz. Az én mértékem ennek ellenére is a hasznosság. Lehet, hogy ez ügyben sokat tévedek, de ezt a hozzáállásomat már nem fogom feladni." - idézi Feketét, mi meg csak pisloghatunk, mint egyszeri Műcsarnok látogató a Fekete Lovag maszkjában gangnam sztájlozó igazgatóra retinakiégéséig: mivanmivan? Haszontalan nagy művek kuka, de például a trabi sárvédőből készült hólapát hátoldalába műkedvelésből forrasztópákával beleégetett székely minta az már maga a művészet, a hólapát hasznossága, balesetmegelőző szerepéből levezethető nemzetmegtartó erejének okán? 

Ebből az idézetkupacból is kiderül, Fekete nem fogja feladni. A jegyzet mellé írt interjú ajánlóból az is kiderül , pontosan meddig nem adja föl: jövő novemberig, a mandátuma lejártáig mindenképpen marad, tessék szépen  - vagy csúnyán - elviselni és kuss. Mert: "kihordtam a csecsemőt és most szokik le az anyatejről" - azért. Teccikéteni? Ő a ner cirkuszának szakállas hárommellű nője, aki még a végén emlőgyulladást kap, ha idő előtt leválasztják róla a dedet.

fekete györgy.jpg

Ha ez nem elég, akkor Fekete a teljes szerepzavart tovább árnyalja mikor azt mondja: „Nem is értem ezt az egészet. Andy Vajna néhány hete itt járt nálam, remekül elbeszélgettünk. Ha akkor nem jutott eszébe rákérdezni a témára, telefonon is megtehette volna utólag." Érted már, te hálivúdi betyár, azért tudd már magadról édes fiam, hogy ki lobbizik kinél, jóvan?! Elvégre ő a nagyanyja tekintetét adta a kultúrának, te meg csak Rambót, a Terminátort meg az Elemi ösztönt, szóval ilyen összemérhetetlen haszontalan szarokat. Ha legalább ez a Seronsztón muff helyett turulfészket villantott volna, de még Krisztus urunkat sem volt képes egy Bibliára jégcsákányozni jelképesen

Mindenesetre elsimon tegnap már kényszeredetten azt is eltűrte, hogy a kádárista dácsakultur-kényúr Kerényi Imre kéjesen a cipőjét is belekenegesse. Neki - a hírek szerint - péntekig már úgyis mindegy, a lakájlelkű Kerényi meg ki nem hagyna egy ilyen lehetőséget sem. Én már csak arra lennék kíváncsi, kedves Stumpf András, hogy érzel-e még kedvet ahhoz a kis röhögéshez, vagy a soványabbnál is soványabb lesz az a jegyzetben emlegetett vigasz. 

840 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr975079605

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.02.14. 10:26:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jó éjt és jó reggelt. ;)
Namost, a magyar filmeseknek, nem qrvára mindegy ki miatt nem csinálnak filmet?

Stumpfról meg, mit lehet még elmondani,stumpf.
Ez az egész sajnos nem rólam, vagy rólunk szól és nem nekünk. Ez a Fidesznek szól, hogy mire számíthatsz ha nem Orbán szája íze szerint cselekszel. Ő nem lófejet tesz az ágyadba, hanem levált. Meg a szavazóknak, hogy milyen irányban is akarok haladni. Sokan fanyalognak, de 2014-ben mégis a Fideszre fognak szavazni, még akkor is, ha ők és mi is bele fogunk dögölni.
apropó: fekete, mint a hárommellű nő, ez jó. de gondoljunk bele: emlőin van az MMA, a Műcsarnok, andyvajna; kerényinek csak az alsó, negyedik hosszúcici jutott.
@Secnir:
hülye vagyok, nem kerényinek, el simonnak.
de így is jó.
apropó: mindenkinek ajánlom a tegnapi ESTE című műsort, videotar.mtv.hu/Videok/2013/02/13/22/Az_Este_2013_februar_13_.aspx meghívták Bajnait.
a riporter nagyon "kemény" volt (valami gulyás istván). 14:50-től.
Bajnia elfogyasztotta vacsorára a csávót.
persze érdemes megnézni az elejétől, ha valaki kíváncsi az mnb-ben folyó "piszkos" ügyekre, és a "leleplezésükre" is :)
...és amikor rákérdezett, hogy orbán ellenfeleként aposztrofálja-e önmagát, akkor eszembe jutott ez: 24.media.tumblr.com/4684fdf319e8a61b718d3b8904bb1084/tumblr_mhszemtWwS1qdtmevo1_400.gif
Hát ez érdekes.
Nekem még soha nem jutott eszembe, hogy pl.TWÁ hisztérikus, de Stumpfot látva-hallgatva, már többször.

Amúgy méltatlannak találom, egy magát újságírónak vélő embertől ezt a kifejezést. Ez ugyanis, mint minden általa leírt szó, őt minősíti.

Hiába próbál Havasnál kevésbé hiszterokonzi lenni, ha utána az anyalapnál rátesz egy lapáttal. Nem szokott az ilyesmi az egyedfejlődés szempontjából jóra vezetni.

Fekete olyan döbbenetesen abnormális, hogy már-már szórakoztató is lehetne, ha nem tenne tönkre maga körül mindent.

Ez a mondata ," a nemzet megmaradása szempontjából mi hasznos." vérfagyasztó.
Az egyszemélyes, tévedhetetlen, felkent ítész.

Ha semmi másra, erre azonnal ordítani kéne a kultúra minden résztvevőjének. De nem fognak. Tombolhat a középszerűség, a kisstílűség, az alkalmatlanság, a csorda. Majdnem azt mondtam, a kultúra B közepe.

Ez azért felveti a kérdést, kié a felelősség ezért az ámokfutásért (is)?

L Simonról csak annyit, ismét megtanulhatja egy ember, a falanszterben nincs egyéni szín.
hvg.hu/w/20130206_Beteg_idok_mozija#rss
„Ahol egyetlen ember korlátoltságán múlik minden, ott a kontraszelektáltak menekülnek a még puhább gerincű nyaloncok elől. Ez a nemzeti együttműködés személyzeti politikája. „
meg:
"Most úgy tűnhet a vazallusoknak, hogy jó úton halad az új osztály kiépítése. Hogy tuti a helyük ebben a kellemesen húgymeleg, könnyen átlátható mikroklímában, ahol a nemzetközi és még a hazai versenyt is ki lehet kerülni a jól irányzott nyalással. Tévednek.

Ahol egyetlen ember szeszélyei döntenek, ott nála senki semmihez nem érthet jobban. Aki szolgálni szegődik, az abban a pillanatban lemondhat a nagy műről: nemhogy ő nem fogja létrehozni, de az lesz a dolga, hogy megakadályozza a megszületését. Ez tényleg egyablakos rendszer, de a kikönyökölt előnyök itt sem tartanak örökké. Van verseny, csak beteges. Kurvából mindig jön egy ügyesebb; a lojalitásnak nincs határa."
Bocsi az angyalos viselkedésért, de én ezt semmiképp nem tudnám ilyen jól megírni, viszont én is így gondolom.
Hárommellű nő - Total Recall - Vajna - Fekete
Itt minden mindennel összefügg. :))
OFF
Ha egy egyetemista nem mehet külföldre, mert az adófizetők pénzén tanul, akkor egy focista se mehessen külföldre, mert az adófizetők pénzén építik a stadiont. Ezt pedig írják bele a rugalmas gránitból készült alkotmányba!
@V-PORT: Nekem is ez jutott eszembe, Fabius igazán beletrafált ezzel, úgy vélem!
"A haszontalanok között van rengeteg nagy mű, a hasznosak között pedig akadnak közepes alkotások, ez igaz."

Ezen érdemes elgodolkodni egy kicsit. Abban a megyében, ahol legutóbb a kormányfrakciók futtaták az eszet, a meygei kormányhivatal vezetője ( ispán úr ), a megyei önkormányzat vezetője és a megyeszékhely polgármestere nem beszél egymással. Mind a három fideszes. :)
ki tud kisegíteni, hiányos ismereteim okán?

kijafaszezafekete?

honnan gyütt?

brühühühü

még senki egy sötét utcasarkon nem várta egy baltával?
@rodeo36:
Bakker, öreg, görcsös fából már nehéz embert faragni.
LSimon esetét " Orbán Viktor egyébként akár burkolt fenyegetésnek is szánhatta a kormányzat többi embere számára az esetet, hiszen még emlékezhetünk a számára nagy sikerű birtoklátogatására az akkor frissen kinevezett államtitkárnál. Most tehát a többiek érezzék magukat befenyegetve, hogy Orbán Viktor barátsága csak a törlőpapír-pótlási képesség határáig bír értelmezési tartománnyal." ( endresy.blogspot.hu/2013/02/diakokes-hazugsageroszak.html ).
Mert a hatalom megtartása felülír mindent
@rodeo36:

Nem mondod, hogy nem tudod?! Már Antall is benne találta meg a kultúrhéroszt. Államtitkár volt a nagyszerű Andrásfalvy miniszter mellett. Ott kezdte keresztényi turul-szárnyait izmosítani. Mindenki utálta, mint a szart. Ahányszor kinyitotta a száját, annyiszor ártott.
Egy totál gátlástalan, tehetségtelen, ellenben erősen küldetéstudatos és erőszakos pali.
Rémségeket meséltek róla.
Glatz is tudna, ha ki merné nyitni a száját.
@Secnir: kerényi már a gránitacepaoügy alatt szopoágra lavirozott
vikágkiállításért felelős lesz Szőcs.
@Secnir: "hülye vagyok, nem kerényinek, el simonnak.
de így is jó. " ha három cici, akkor a villás farok is belefér:-)
@Penivaldes: Jóerdélyivagyontalan NERtárs nemvész el, csak átalakul. Az előző poziciójában már bizonyított. Tehetsége határtalan, akár egy atomreaktort is képes beüzemelni.
Jut eszembe: a másik szupertehetséges emberkével mi újság? Kocsi Pizyu körül kurva nafy a csend....
@GeoCracker:

"kerényi már a gránitacepaoügy alatt szopoágra lavirozott"

Nana. Az egy jól tejelő,a kibontakozást, az önkifejezést teljesen támogató csecs.
Méghogy szopóág:))
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: megtestesíti az újmagyarturul embert, aki mindenhez ért. ha kell államtitkár kulturálisan, ha kell hidat épít, ha meg arra van szükség szteptáncol.
@Orica Középföldi: "Majdnem azt mondtam, a kultúra B közepe."

Kultúra????? Nebasszmá. A sarki "Négycsöcs" törzsközönségébe több kultúra és intelligencia szorult. Még a tizedik kör után is.

Ezek nem többek, mint kurzushulladék. Fekete is kb 20 évet várt a megdicsőülésre. Remélem rövisebb idő telik el mennybemeneteléig.

Európa, - legalábbis az intelligensebb fele - rajtunk röhög. Orbán pedig hasíthat a bő gatyában és a csizmaszárba dugott dikiccsel.
@Penivaldes: De mindegyik tevékenységénél alapvetően szop és seggetnyal. Éljen a felvilágosult magyar szexkultúra.
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: azért valjuk be csak úgy liberálisan, hogy azért az komoly ha valaki táncol és közben nyal.
Félbolondokkal vezető pozicióban már azt hiszem világelső helyen állunk:

Hócman Józsi
L.Szájmon
Fekete
Illés
Matócsni
Kerényi
Kovács
Ókovács
Möfögő
Pataki...

Basszus... nálunkaztán egy diliházból ki lehet állítani egy egész kormányt.
@kormányzó: Stupféknál az egész család Stumpf :-D
Generációs komenisták, de nem ám hitből, mint az ecceri pórnép, á, pénzért, meg pozicióért amiben lehet pöffeszkedni és a szegények adóját költeni.

hun-fun.tumblr.com/image/42298012594
Novemberig marad, mert addig elintézi a nemzet megmaradása szempontjából hasznos feladatot.

Fordítom:

nemzet : fidesz
megmaradása : vagyona
hasznos : pénz és egyéb ingatlan és ingóságok
feladat : begyűjtés

Novemberig a művészeti fronton begyűjti, ami kell a fidesznek, aztán mint aki jól végezte dolgát...
@Penivaldes: Gróf Széchenyi István... földi reinkarnációja, a neve sem jut eszembe, alias Szamóca.
Ez a Fekete, már a 90-s években sem volt normális. Ha jól emlékszem, akkoriban az MDF környékén sertepertélt. AMikor megláttam a fekete garbóban az apródfrizurájával, nyakában a totemlánccal.... tudtam, elvesztünk.
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Igen, nálunk ez a támogatott, elismert, állami kultúra. Nekünk ez jut, mert OV így döntött.
Ja, hogy ennek nincs köze a XXI. századhoz és Európához, az csak libsi fanyalgás. Nemzetietlen. Gyökértelen. Keresztényietlen. Turultalan. Sámántalan.
Ne akarjon itt senki önállóan gondolkodni.
@Orica Középföldi: ezután egy turullal belehet kerülni a krémbe. meg is tanulok turult készíteni gyurmából.
Ez a Fekete csinált már valamit saját kezűleg?

Nézem ezt az életműkiállítást és nem tudom mi benne a művészet. Na jó 1-2 szobor van ami jól néz ki, de ez pl. mekkora hülye giccs:

galeria.index.hu/kult/2012/12/05/fekete_gyorgy_mma-elnok_eletmukiallitasa/25?openwith=3608034

Kapott egy jelvényt aztán rájött mire való.

Vagy a Fabius által említett bibliára szegezett Krisztus is. Kézügyesség az nem nagyon van, de az a biblia szerintem orosz nagyszótár. Ebben azért van valami művészi érték, ti. a hitványság formába öntése.

Ez meg a non-plusz-ultra:
galeria.index.hu/kult/2012/12/05/fekete_gyorgy_mma-elnok_eletmukiallitasa/?openwith=3608034

Középen az egy mézeskalács forma. Ebbe préselik be a tésztát.

A körötte lévő alkotás meg lefogadom a bolhapiacról van, a vidéki szocreál művházakra tettek ilyen anno a 70-es években. Randa volt mint a tanácselnök ragyás alkoholista képe.
Pláne amikor rárohadt a falra.

Szóval ez az apródfejű összerakta a két szerzeményt és tádá!! némá mama, újat alkottam!

(mama: anyád picsáját, elmész te a hentesnél oszt hozol egy kiló marhahúst mert apád megéhezett. )

Ez a művészet, meg a metroszexuális Ákos divatos-szinti-koncertjére csápolni egy olyan országban, ahol volt Vikidál meg Pbox, meg Pmobil meg 'riccse meg Bizottság, meg.. na hagyjuk.
@Penivaldes: Az az... a kellemetlen dolgokat önvédelemből az agy törli. Nekem az ő nevét sikerült. Még úgy sem jutott eszembe a rendös neve, hogy lementem alfába. Pedig A Bereményi filmben ( Eldorádó) még azt hittem, lesz belőle valaki. De nem.
@rodeo36:

"_még senki egy sötét utcasarkon nem várta egy baltával?_"

ez ugye költői kérdés. az illetékes elvtárs Azerbajdzsánba tette át székhelyét. segítséggel ugyan de elejét vették a baltás iparnak.
@jaegtoer: oké, de akkor zután, hogy fogjuk összevágni a fát?
Egyébként most is legyőzzük a gaz nyugatot.
@aranyhorcsog: Ne nosztalgijázzá vazze... ideje a megrohadt elődöket kiköpnyi a pofád zacskójából, és behabzsinni Ákosból, Feketéből, Vidnyánszkyból,Piti Katalinbó, Mágamágusból, HáromKeresztes Ildikóbó, Pattaky Attibó, Mémcsákból, Wasalbertből, Uz Bencéből, Máraiból, Makoviccból... megnyugtatlak. Ha ezt megteszed, és megállod hányás nélkül, nem csak a pofazacskód, a tököd is tele lesz:-)
hvg.hu/itthon/20130213_Demcsak_zsuzsa_hoffmann_rozsa

Demcsák Zsuzsa a műsorban ezt követően megkérdezte Hoffmannt, hogy nőként és emberként mennyire viselte meg, hogy a nevét ilyen módon tűzték transzparensekre a diákok, aki úgy válazolt: "Nézzen rám, hogy gondolja, mennyire viselt meg?".

Bár a közoktatásért felelős államtitkár valószínűleg nem erre a válaszra számított, a műsorvezető közölte: "Úgy látom, hogy nagyon."

Demcsák megjegyzésére Hoffmann meglepetten kérdezett vissza: "Igen? Kicsit talán fáradtabb vagyok, mert nagyon keveset alszom. Egyébként nem viselt meg."

Friss, üde, ugye?
szegedcafe.hu/wp-content/uploads/2013/01/130123_hoffmann_mem012.jpg
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Nekem Márai kedvenc íróm Oscar Wilde mellett. Tojok arra, hogy mi az előírás, és mások mit tartanak jónak. engem sem a kormány sem az ellenzéki megmondóemberek nem fognak szellemi fogságba tartani.
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"nem csak a pofazacskód, a tököd is tele lesz:-)"

Óriási:))))))
Nyírőt kihagytad! Úz Bence önálló entitás.
És még mindig nem tudom, ki az a Möfögö?
@Penivaldes: Aranyom. Te nem a rocknemzedék tagja vagy. Engem a szövegek ugyan nem érdekelnek, de a zene sem az, amit az ember elvárhatna. És persze a hivatalos némnemzeti rock felkent apostolát a Kormoránt, benne Koltai Gergelyt, Dr, Basaryt, és a Csoori gyereköt, valamint a huszadvonal őszinte kökemény népnemzeti rockereit már meg sem elítettem. Mindemellet a moviehérosz másik Koltai tesó... a kurzus filmjeivel...

Na abbahagytam... megtelt a szemetes.
@Orica Középföldi: Eperjes. Peni megfejtette. Családi szinten csak így hívjuk.
"_Stumpf András legyen a talpán aki ebből percre kész elsimon siratót tud írni._"

Azannyanesirassa!
amúgy nem tudom miért kellene úgy odalenni? a fülkeforradalom gyermekei felzabálják egymást. éppen úgy, vagy úgyabbul mint 1789 táján. azt az még csak nem is fülkés volt, hanem labdás. és ott tízezer Judit is volt, igaz megtévesztve. szerencsére itt eccál rózsika van, aki úgyan nincs megtévesztve, hiszen maga a tévedés, miként kerényi, fekete kelés a kultúra zsíros testén. kifakadtak, elmúlnak... talán nem marad nyoma.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Már csak ezért is:
"A második világháború kitörését elkeseredetten fogadta. Így írt Búcsú című, a Pesti Hírlapban megjelent cikkében: „Most, amikor sötétedni kezd a drága táj fölött, mely második hazám volt, s melynek földrajzi neve Európa: behunyom szemem, hogy jobban lássam egy pillanatra, s nem akarom elhinni, hogy ez a búcsú. Nem akarom elhinni, mert láttam, nem is olyan régen, tegnap vagy tegnapelőtt, amint éppen ocsúdott a háború aléltságából, székesegyházain még javították avatott kezek a roncsolt díszeket és remekműveket, a kórházakban még gyógyították a rokkantakat és sebesülteket; nem akarom elhinni, mert hallom még az államférfiak, politikusok, írók, papok, népszónokok fogadkozásait, amint hitet tesznek a tömegsírok fölött, hogy soha többé.” Majd a cikket így fejezi be: „…s amíg élek és szólalni tudok, hinni akarom, hogy az értelem és a szolidaritás ereje hatalmasabb, mint az ösztönök rémuralma.”

hu.wikipedia.org/wiki/M%C3%A1rai_S%C3%A1ndor
@Penivaldes: Lelked rajta, izléseken nem vitatkozunk. Nekem túl polgári, avitt és dagályos... persze Illések és pofonk...
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Engem te nem fogsz Aranyozni.
jaj a népnemzeti rockot nem emlegesd azzal lehet vallatni.
@Penivaldes: ízlések és pofonok. :-)
Nekem sincs semmi személyes, csak nem vagyok vevő arra a "zenei termékre" amit ő művészetként akar "eladni". Performansznak persze nem rossz.

Ákos egy kereskedő aki másolatokkal házal.
Ügyes kereskedő, jó sok embert átvert már.

De a kínaiak ezt is jobban csinálják: lemásolják a divatos dolgokat és ócóért az eccerű népeknek eladják.

Erről jut eszembe a Winchester fiú esete a NER-er. :-D
@aranyhorcsog: én semilyen zenei termékre nem vagyok vevő, csak ingyen, de fizetni érte...
inkább egy könyv, vagy egy múzeum belépő
@Penivaldes: Ha megnyugtat, elmondom. Számomra a másik oldalról Bibó agyonsztárolása is megfoghatatlan. Biztos én vagyok a barom. Vállalom.
@aranyhorcsog:

"Ez a művészet, meg a metroszexuális Ákos divatos-szinti-koncertjére csápolni egy olyan országban, ahol volt Vikidál meg Pbox, meg Pmobil meg 'riccse meg Bizottság, meg.. na hagyjuk. "

ne álmodozz. az se volt igaz, csak elhittük, mert olyan jól esett...
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: :-D

Hát, nosztalgia ez a községi művház stílusban "alkotó" Fekete is meg az L. simon is az Anális költészettel, meg az Anális humor megteremtője, Fábri.

Csak valahogy nem jó.. Nem ízlik. Romlott.
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Ez már csak azért is röhejes, mert nagyon kevés ember van, aki tudja/ismeri Bibót.
Én mondjuk egy kezemen meg tudom számolni:)
@aranyhorcsog: Boszi BábaJága Dzsimi? Hmmm. érdekes volt a zenéje, de annyira nem különleges. De veszíteni biztos többet vesztettünk vele, mintha Ákos menne a levesbe. Mindegy is. Én egy ultrakonzervatív pöcs vagyok,elvesztem a múlban, emiatt járok Jethro Tull, Skorpions, Rick Wakeman, Jimmy Page, Stargarden, LGT koncertre... Szemem is köpöm magam.
@Orica Középföldi: Az Istenre is rengetegen hivatkoznak, személyesen mégi igen kevesen ismerik:-)
@jaegtoer: Gyulus valóban, sőt, a Nemzet csótánya is mainapság, de a Móbil is immobil mán?
www.youtube.com/watch?v=xT-c1uRVCVM

Tunyóóó, bazmeg!
@jaegtoer: talán igazad van, de az a kultúra része. Azok az emberek azért zenéltek mert szerettek, tudtak és értettek hozzá.

Ebből a mai "jobboldali művészeknél" legfeljebb 1 dolog van, a pénz szeretete.
@aranyhorcsog: Fabbry már kb 20 éve megélhetési "humorista" és sómen. Ugyanazt a pályát futotta be, mint Orbán. Liberálisból szarköcsög.
@Orica Középföldi: Mármint? A felsorolást vonod kétségben? Kéred a jegyeket szkennelve? :-))
Senki nem dolgozik? Dologra hé! oszt csodákszunk, hogy visszaesik a dzsidipi, a dzsienpi meg nem is lesz... hogyleszígyingyenebéd akinek jár? és a tek-eseknek 40 millás ódi?!

dologra! ne mondjam mégeccő! nem naddologra (menniszarnibele), munkára!
@jaegtoer: Maraggyunk a feltételes módnál, de így húgy lesz, nem nép(Nemzet)szaporulat!
www.youtube.com/watch?v=NwbRwOCl_go

Kié a nagy "P"?
@Orica Középföldi: "Nyírőt kihagytad! Úz Bence önálló entitás." Én is az önálló entitás miatt említettem külön. Mélyművel népnemzeti értelmiségünk magas szellemiségét kiemelendő:-))
velemenyvezer.blog.hu/2013/02/14/a_plebejus_politika_diszkret_baja

"Nincs rendben

Ami ebben elképesztő, az nem az, hogy mit gondolnak ezek az emberek az egyetemistákról. Hanem sokkal inkább az, hogy a balhét a futballpálya helyett az egyetemista tüntetőkkel szemben keresik. Hogy a Fidesz plebejus-Magyarországán ők teljes joggal felbátorítva érezhetik, és nyilvánvalóan érzik is magukat arra, hogy rettentő egyszerű véleményüket nyilvános rendezvényeken, azokat megzavarva kell hangoztatniuk. Például, hogy nekik egyetemistákkal kell vitatkozniuk az egyetemekről. Valami nagyon nincs itt rendben."

Nincs, valóban!
@Penivaldes: "inkább egy könyv, vagy egy múzeum belépő"
Helyben vagyunk! :-)
Könyv: L. Simon.
Múzeum helyett meg ott van Fekete "életműve":

galeria.index.hu/kult/2012/12/05/fekete_gyorgy_mma-elnok_eletmukiallitasa/?openwith=3608034

és ami lemaradt a "műből" az meg külön egy másik "műben" megtekinthető itt:
galeria.index.hu/kult/2012/12/05/fekete_gyorgy_mma-elnok_eletmukiallitasa/3?openwith=3608034

Ez meg divatos mint a téeszelnök bőrjakója:
galeria.index.hu/kult/2012/12/05/fekete_gyorgy_mma-elnok_eletmukiallitasa/8?openwith=3608034

Ezek is miféle dolgok:
galeria.index.hu/kult/2012/12/05/fekete_gyorgy_mma-elnok_eletmukiallitasa/6?openwith=3608034

"Válogatás Fekete György saját készítésű tolltartóiból"

Tárlatvezető mondaná: vajon mennyit kapna a művész egy nyugati bolhapiacon a tolltartóiért? Nemzetimagyarországon jó élni itt a tolltartó készítők is milliádokkal játszanak.
Post: Az rendben van, hogy a hiszteroliberális mint fogalom létezzen. Biztosan vannak indokolatlanul farkast kiáltók. Legyen pl egy ilyen Seres László. (Csak akkor, ha szigorúan bele akarunk tuszkolni valakit ebbe a kategóriába!)
De akkor vannak más kategóriák is:
Pl stupidokonzervatívok, stupidonacionalisták, benyalokonzervatívok (linguakonzervatív), vagy anusnacionalisák, tetszés szerint.
Stumpf András tetszőlegesen választhat ezekből a kategóriákból.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

már minden csak legenda. mert jó hinni. és kényelmes...

persze tényleg volt néhány zenész...
@Penivaldes: Ha valakit én leAranyozok, az nálam amély tisztelet, kedvellés és megbecsülés jele. Ezt már levehetted volna. Nem mindig csak fikázásból áll földi létem:-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

"Egy olyan nőt szeretnék, akinek három melle van.. "

pfúújjj. eriggy dolgozni, vagy tanulni, vagy nőzni, vagy pasizni, esetleg inni, no de hárommellezni???!!! hábbazmeg!:D
@mamitirtok sír derék (kommensevik): "Egy olyan nőt szeretnék, akinek három melle van.. "

Kérd Andy Vajnától. Ő csinálta a Total Recallt.
:-)

De rég hallottam ezt a nótát! :-D
Még mindíg milyen jól hangzik.
@jaegtoer: Mija gondod ezzel? Nem fér el közte akkor a pöcörőd, vagy mi?:-P
www.youtube.com/watch?NR=1&v=ORKxlMzs7mo&feature=endscreen

A szövegért felelősséget NEM vállalok!
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

azért nem tartom rossznak a jelenséget, mert vissza fog ütni a fideszre.
nehogy a "focisbrancs" döntse már el az oktatáspolitikát!
Ráírhatnák az Országházra is, hogy Fogadó a Hárommellű Nőhöz...
@biohouse: "Pl stupidokonzervatívok, stupidonacionalisták, benyalokonzervatívok (linguakonzervatív), vagy anusnacionalisák, tetszés szerint."

kiegészíteném a f*sz-szopókonzervatívokkal, (lingakonzervatív) mert kimaradt, pedig létszámuk alapján eléggé jól prezentáltak a sorbanállók sorában.-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

:D

egyet mindenképpen sértene a háromból.
@jaegtoer: Azért volt akkor valami jó is... szerintem. (nem értéksorrendben)
Korai Mini, Rákfogó, Gallusz, Panta Rhei, Syrius, még bevenném Pálvölgyit, a Solarist, az East is. etc.
@biohouse: Konzervatívok??? Ezek??

Náljonkonzervatívok.
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

@biohouse:

a konzervatívokat tessenek kihagyni a sorból és a példálózásból... azok nincsenek a Házban, pláne nem a fideszben.

És egy konzervatív az kultúrált, széles látókörű (de nem Széles), nem bigott katolikus, és a lófaszozni is csak ritkán, kivételes esetben hirtelen felindulásból, többnyire megfontoltan szok.
A konzervatívokat általában az különbözteti meg a liberálisoktól, hogy hisz abban, hogy minden felmenője ember volt, míg a liberálisoknak meghagyja azt a jogot, hogy a majmoktól származtassák magukat.

ez ugyan nem tudom hogy jön a hárommellűséghez, de gyanítom hogy egyes konzi elvetemültek szintén cuppannának a hárommellűekre, mint azok az "átkozott":) liberálisok.
(röviden: konzerv)

Meg vannak a kreatív-nacionalisták.
(megoldják kreatívan, hogy utálják a cigányokat miközben a csúti dakota a gazdájuk)
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

egyetértek. de még mennyire! csak kekeckedek.

Tunyogi, Mándoki....

És mennyien vannak, akiknek a neve csak szűkebb pátriájukban ismert! de kurva jól zenéltek, csak abbahagyták, család, megélhetés.... mekkora szeánszok voltak, Te Jó Isten!!!!
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Ezt így ne!!! MÁRAIT vedd ki ebből a felsorolásból!Köszönöm! Ő felemelné a tollát ez ellen ami itt folyik!
Off: A NER hatalmas gazdasági diadala megerősítést nyert. Földbe döngöljük a rothadó nyugatot!

www.origo.hu/gazdasag/20130213-mely-godorbe-kerult-a-magyar-gazdasag-2012ben.html
@Orica Középföldi:
korából ítélve 1989 előtt is élt, akkor miből? és hol? tényleg nem foglalkoztam soha ilyen dolgokkal, én színházba jártam operába, koncertekre a Zeneakadémiára és sohasem érdekelt a az ajtóhátamegett elrejtett seprű vagy partvis...ilyen undorító alakok maguktól nem keletkeznek valami segítséget csak kaptak...ne aggyistenerdélyből lett importálva mint satrapa vagy ingyenszarházy?

mesélj...tudod 1989 sokáig ki volt kapcsolva a "magyarhírek"...

brühühühü
OFF, de...

Minden repülést kedvelőnek!

"A második világháborúban francia gerillákat segített és az amerikai légierő egyik legtehetségesebb pilótája volt. Elsőként lépte át a hangsebességet egy X-1-es repülőgéppel. Több száz bevetésen repült, és több mint egy tucat kitüntetést és érdemérmet szerzett. Ő képezte ki a NASA legendás űrhajósait, de soha nem járt az űrben. Nem tartja magát hősnek: ő csak a kötelességét teljesítette. Chuck Yeager dandártábornok, a máig aktív pilóta február 13-án kilencvenéves."

index.hu/tudomany/tortenelem/2013/02/13/kilencveneves_a_vilag_legmenobb_nyugdijasa/
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Csatlakozom, Márai kurvára nem oda való!!!!!! Márai hatalmas szellem volt aki pont a fajtájuk ellen ágált a haláláig, gyűlölte és megvetette azt amit ezek képviselnek!
@shinichi:
A nyugatiak áskálódása, a "tuggyukkik" miatt van csak, mert tehetséges vezetőink sokkal jobbak ennél!
Bizony ám!
KOMOLYAN!
DE TÉNYLEG! :((
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:

Valaki már idézte???

“Ha vége ennek a háborúnak, a feladatok mérhetetlen sora vár reánk, el kell temetni a halottakat, el kell takarítani a romokat, kenyeret kell adni az éhezőknek, valamilyen államfélét kell építeni a cserepekből, amit a rablógyilkos horda, melynek nagy része megszökött már, ránk hagyott. De ez a kisebbik feladat. Ahhoz, hogy Magyarország megint nemzet legyen, megbecsült család a világban; ki kell pusztítani egyfajta ember lelkéből, a “jobboldaliság” címkéjével ismert különös valamit, a tudatot, hogy ő, mint “keresztény magyar ember” előjogokkal élhet a világban, egyszerűen azért, mert “keresztény, magyar úri ember”, joga van tehetség és tudás nélkül is jól élni, fennhordani az orrát, lenézni mindenkit, aki nem “keresztény magyar”, vagy “úriember”, tartani a markát s a keresztény-magyar markába baksist kérni az államtól, társadalomtól: állást, kitüntetést, maradék zsidóbirtokot, potya nyaralást a Galyatetőn, kivételezést az élet minden vonatkozásában. Mert ez volt a “jobboldaliság” igaz értelme. S ez a fajta nem tanul. Aki elmúlt harmincéves és ebben a szellemben, légkörben nevelkedik, reménytelen: talán megalkuszik, fogcsikorgatva, s mert önző és gyáva: bizonnyal hajlong majd az új rend előtt: de szíve mélyén örökké visszasírja a “jobboldali, keresztény, nemzeti” világot, amelyen belül olyan szépen lehetett zsidó vagyont rabolni, versenytársakat legyilkolni és aladárkodni a nagyvállalatokban, képzettség és hozzáértés nélkül. S lehetett “előkelő közhivatalnok”-nak lenni és sérthetetlen, páncélinggel védett katonatisztnek; s mindezért nem adni semmit, csak becses létezés tényét. Ez a fajta sohasem változik meg. De amíg ezeknek szavuk van, vagy befolyásuk, Magyarország nem lesz nemzet.”

Mondja valaki, hogy nincs igaza! :(
@aranyhorcsog: Ja, pontosan az. A figura ezermillió érv az mellett hogy az oktatásra rohadt sokat kell(ene) költeni és a magyar stadionokból előadókat rittyenteni hogy még egy ilyen mint ő ne teremtődjön...
@jaegtoer: szerintem a három mellűség kényelmetlen, hisz nem kapsz rá ruhát.
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: Minden szava üt. És kibaszott nagy tragédiánk hogy majd 70 évvel a leírásuk után még mindig aktuálisak :/
@Penivaldes:
Viszont mennyi élvezetet tartogathat! :))
Igazából ha belegondolok tényleg felesleges...
Hisz csak 2 kezem van!
:D
@jaegtoer: Én a saját maguk által, magukra akasztott terminológiával éltem.
@jaegtoer: "A konzervatívokat általában az különbözteti meg a liberálisoktól, hogy hisz abban, hogy minden felmenője ember volt, míg a liberálisoknak meghagyja azt a jogot, hogy a majmoktól származtassák magukat."

És mindezt mondja, egy műveltebb majom:-))))) Bocs. Nem lehetett kihagyni:-)
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:
Egyre inkább, mert a sok bolsi, aki a "jobboldaliság”, “keresztény magyar ember”, “keresztény, magyar úri ember” címkéjével próbál élvezkedni és mutogatni magát, egyre szánalmasabb... Az alja!
@aranyhorcsog:

el kezdtem nézni, az jutott róluk eszembe, hogy a fotós részeg lehetett és a szemétgyüjtőt fotózta...persze attól még ez mind szemét és hulladék gyűjtés fa és papírhulladék a MÉH kilóra vagy literre vásárolja az ilyet

most megerőszakolom magam és a többi linkedet is meg...szenvedem

brühühühühü
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
:))) MAJOM!
Bár, amilyen szőrös vagyok... Na mindegy, megyek tovább melózni! :)
@jaegtoer:

"A konzervatívokat általában az különbözteti meg a liberálisoktól, hogy hisz abban, hogy minden felmenője ember volt, míg a liberálisoknak meghagyja azt a jogot, hogy a majmoktól származtassák magukat."

Ha nem vakarom ezt meg, akkor nagyon szellemes:)))
Saját kútfő?
@rodeo36:
Tudod mit?
Ezt nézegesd inkább, hidd el, sokkal kellemesebb, még a tetkójával együtt is... Hmmm...

gingergirls.blog.hu/2013/02/13/charlotte_640
@Penivaldes:
Akkor mégsem vagyok majom... :D
Jelen esetben, akkor nem is jelző??
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:

De, de, csak nem jelző... esetleírás:-) esetleg anamnézis:-) Mi több, fél majom, azaz gyűrűsfarkú maki:-)
@aranyhorcsog:
AZ??
Dehogy!
Szimpla kupi!
Bár ez sem igaz, mert ennyi kurva nem lehet egy helyen. Nem létezik...
@Penivaldes: Eddigsenagyon voltam, de hát eztet szeressed. Vagy denem? :-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): (baromi mocsok módon elvetemületn röhög) Proliboli minden mocsoksága revansiztafasisztává tett légyen:-)
@Penivaldes: Egy kis torontáli népnemzeti csipekebetoldás két oldalon? Az mostanában úgyis ollan trendi:-)
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: Komoly pali vagy! Áll minden szava! Érthető mindenki számára, csak van a Te szavaiddal, "1 bites" akinek ezeket a mondatokat 100x belinkelve, arcba üvöltve sem tudnád megértetni!
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Nekem akkor is a pingvinek a kedvenceim!

videakid.hu/videok/animacio/a-madagaszkar-pingvinjei-h4OTlXR2iUS9fsXf

A lányomma mozizunk néha ezeken! Mindig találok új részeket.
@magándemokrata:
Azok tényleg nem értik.
Egy időben pedig nyomultak Máraival, de azután tovább olvasva kezdett kellemetlen lenni nekik? :))
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: én is voltam már így, hogy levettem egy könvet minek nyúl volt a hátulján, aztán visszaraktam
@Penivaldes:
AZóta pedig csak egereset olvasol??? :|
@rodeo36:

Annál sokkal többet a nyilvánosság nem bír el, mint ami itt ahu.wikipedia.org/wiki/Fekete_Gy%C3%B6rgy_(bels%C5%91%C3%A9p%C3%ADt%C3%A9sz)
szerepel.
Azért az sokat elárul,hogy bp.-i iparművész lévén Sopronban egyetemi tanár:))

Művészi kvalitásait saját magad is megítélheted - tárgyai láttán.
Mindenesetre én még dicsérőleg nem hallottam róla nyilatkozni senkit.

Igaz, Makoveczzel személyesen soha nem beszéltem. Bár hát két exhibícionista kakas:)))
@Penivaldes: Na nem is foglak meglocsóni húsvétkor, meg a tojásaimat sem adom Neked! Örihari:-))))
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:

lehet lövöldözni, csak nem érdemes.

mert ha komolyan veszem, akkor most nem történik más mint az inga kilengése az ellenkező irányban.

Konzervatívként azért gondolom, hogy Kiegyezésre van szükség. "megegyezős egyezségre" (Piszkos tizenkettő, ha rémlik). új, mindenkit felemelő kiegyezésre. van rá lehetőség.
Bajnaitól hallottam erre utaló szavakat és gesztusokat. ezért gondolom minden ellentmondás ellenére, hogy a jövő embere lehet, ha nem térítik le erről az útról és nem kell túl sok kompromisszumot kötnie a szükséges hatalom elérése, megszerzése érdekében. ha "túlköti" magát akkor persze nem lesz semmi sem. már sok a rossz arc körülötte. de talán....
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: volt egeres könyvem, arról szólt, hogy volt csomó egér és nem dolgoztak.
@Orica Középföldi: Nos: A Fekete munkásságát (életművét) kb 2 nap kemény munkával asszem überelném. Ez most nem nagyképűség, csak egy ecceri barkácsoló magyar embör jajkiáltása, aki rendelkezik egy dekopirfűrésszel, némi kézügyességgel, és egy gyalupaddal, valamint egy megbocsátó és elnéző feleséggel.
Makovicc máss tészta. Néhány építésztársával (pl.Csete) valaha új magyar, nemzeti építészeti kifejezésmódon próbált meg "alkotni" Sajnos ez az irányvonal, valamikor a XX.sz. ekején már régen lefutott, akkor megvolt az erősödő nemzeti államok szegmensében a létjogosultsága (Gaudi), de sajna a globalizáció ezeket, a nem általánosítható törekvéseket simán megzabálta. Lsd. Art Deco, Bauhaus) MEgmaradtak kicsiny kis atavisztikus, kuriózus szegmensnek. A fejlett világ új anyagokat, technológiákat kezdett el alkalmazni, ami mai napságig is tart. Néhány széplelkű atavista még erölködik a hagyományos anyagok technológiák fenntartásáva, de egelőre a világ még nem süllyedt arra a szintre (ismétlem: fejlett világ és ez lehet dehonesztáló jelző is), hogy ezeket a törekvéseket értékelni tudja. A posztmodern vonal egyelőre (kb. 30 éve) pedig csak próbálkozik, lássuk be egyelőre kevés sikerrel.
@jaegtoer:
Igazad van. Speciel engem olyan, hogy oldal soha nem is érdekelt. Nem érdekel, hogy valaki "minek" vallja magát, csak az, hogy mit tesz, azt pedig kinek a javára és abból mennyien profitálnak.
Miattam lehet jobbos, balos, konzervatív, szoci, keresztény, liberális, ... akármilyen jelzővel megáldva, ha hiteltelen és a tettei ezt állandóan igazolják is, akkor számomra nulla az illető.
Szavaznék én egy korrekt jobboldali, vagy akár szoci formációra is, ha lenne ilyen, hiteles emberrel. NINCS!
Szerintem is Bajnai az, akiben potenciál van. Persze, ha a cocik felőrlik, a kis felsőbbrendűségi tudatukkal, kamarilla játékkal és nem értik meg, hogy nekik, Attikának annyi esélye van egyedül, mint Szálasinak a főtárgyaláson, akkor így jártak, meg mi is. Jobboldalnak is el kéne felejteni Piktort, hisz egy szélkakas csak az elvtárs, a jobboldal tragédiája és elhiteltelenítője az a szerencsétlen KISZ titkárka.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

beírtam a véleményvezérbe, elfogadta de nem közölte, mert előbb moderál, majd azt is olvastam, hogy csak meghívott hozzászólókat látnak szívesen a blogon (tehát nem blog) viszont facebook...a fácsé-t asszem végleg kiiktatom az éltemeből annyi szar jön egyszerre be hogy csak időpocsékolás

az az emberszabású a képen az mit büfög? (amit alant ugyanott idéznek, hogy pofa be diákok mi focisták aztán jobban tuggyuk és egyébként kuss neketek...?) az ilyen egyedekkel diót és követ lehet törni a feje olyan szépen cizellált mint egy kőkolonc, ahogy pöffeszkedve és seggbután beterpeszt és ott ágál mint bolha a fűszál tetején amely istent káromolja (ez A. Dumas: Monte Christo) csak egy söprű és szemét lapát hiányzik és valaki a HAHA-ból aki kisöpri vagy felsöpri ezt a darab szart

brühühühü

ezt is ti neveltétek, csak hogy emlékeztesselek és ennek is van annya
Hozzátenném... véleményem szerint az építészetnek elsősorban funkcionális igényeket kell kielégíteni, ( legyen lakás esetében hol aludni, szarni, mosakodni, főzni, tárolni), csak másodsorban esztétikai nóvum. Mert ha nem így volna, akkor nyugodtan bele lehetne költöznia 23 méteres Lenin szoborba, mert az olyandeolyan izgi. Makovicc, pedig egrészt kurzusépítész volt meglovagolva az edélyi népi építészet iránt feltámasztott mesterséges igényt, belekavart egy pici organikus maltert, és nagy ívben szart arra, hogy az általa kitalált szobrok élhetőek e. Ugyanolyan hamis építészetet csinált, mint a mostani kormányunk ideológiai szinten. A Nemzeti Szinház építőművészet, alacsonyabb szinten építészet és esztétizmus ellen elkövetett terrortámadását talán már nem is részletezném. Kinek szeme vagyon lássa, kinek füle vagyon halllja.
Azért nem mellékesen: Ha valaki volt már ott láthatta tapasztalhatta: görög római reliefek szúrófénnyel megvilágítva, látványlift egy überzagyva térben, a "királyi páholy" a hátsó traktusban, vagy a barokk főlépcső az emeletre, ahol ember a szünetben se le. se fel... szóval az egész egy baromi nagy gáz. Valamikor, ha lesz még világ, ezzel fogják az építésztanoncokat riogatni. Egy selejt sok-sok pénzből, a világ szégyene. Köszönjük Orbán Viktor!
én egy kimondott bibó fan vagyok, amitül még a vérnyul lehet egy országos barom, ü dóga, mindenesetre elmondhatom, hogy amikor lebaszom a rudi rénszarvasomat valamiér, akkor ü nyugottan aszongya, hogy tán előbb csinyátasd meg rajtam a kéziféket, mer még mindig barna az orrom, nu ez szinte egy bibói fordulat az aurora borealis égisze alatt, hiszen pl. a bibó emlékkönyv öléggé unorthodoxnak számitott a maga idején. a rudi egyépként óvas pógári márait, ahogy komenista lengyel józsefet is, mindegy csak árcson jeligével a hirdetőben, jómagam nyirő ismeretemmel is szokok bombázni, míg fixa ideám, hogy a legjobb horthy monográfiját az a széllelbélelet komenista vass zoltán írta, csakhát et pont ojjan aktualitással bír, mint vörösmarty a zalán futásával. ejnye.bejnye, kishíjján elragattatom magam, mint a balóné vászna a circumcisio körül. bazmeg!
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: nem egymás mögött, hanem mellett, ha csak a funkciót nézed, akkor nem is kell épitkezned, hanem odúba bebújsz.
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

..és mondá mindezt az építész?

Nem kell bizonyítanod, hogy jobb vagy Feketénél, ez már a fotóidból rég kiderült.
Feketével nem az a baj, hogy tehetségtelen művész, hanem embernek is az.

Nekem , a laikusnak, az áhítat a gótikával befejeződik. Gaudi tagadhatatlanul érdekes. Makovecz meg egy rossz utánérzés. Fekete meg egy senki.
@Penivaldes:

ma nembánom hangulatban vagyok.
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: Há azér egy ennyire homokos puncuval elég nagy bátorság lehet fajat fenntartani:-)
@Orica Középföldi: Mondá. Egyébként lehet meg fog lepni, sokáig a barookkal, és a rokokóval is bajom volt, no meg az ekletikával is. Lehet megöregedtem, de mostanában, ha még nem is tetszik, de elviselem. Elég, ha Párizs városképére, Londonra, vagy akár Budapestre gondolok.Egységesen nagy katyvasz az egész, de nézhető, élhető. És ez baromi nagy szó.
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

az 1972-es vedel féle bírálati móccer szempontyai:
-íz
-illat
-tükrösség
-tisztaság
-összbenyomás
@Orica Középföldi: És Gaudi nagy csasz volt. Nemnormális, elvont idióta, de legalább egyéniség. És amit alkotott, az építészetbe oltott művészet volt a legjobb fajtából. Süvegelem, kalapolom, csodálom. A végén kicsi becsavarodott a Sagrada Femilinél, de ahonnan indult, onnan nagyon nagyot alkotott. És azok a mecénások, akik a lehetőséget megtetremtették nek, valamint azok a mezei kőművesek, vasművesek, burkolók, akik a keze alá dolgoztak, a maguk szintjén mind-mind zsenik voltak.
@rodeo36: A Véleményvezér addig csak szűrt amíg Viktorka nem volt hatalmon. Aztán nagyon szűrt. Aztán átálltak a facebook kommentekre. És mivel még mindig ömlött hogy Viktorka mekkora barom és hogy ki van akadva egy halom ember átváltottak meghívott hozzászólókra. Szegények, teljes identitászavarban vannak, mint Viktorka imazsámolya meghasonultak :)))
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Má montam tegnap: Idegesforgalmi gerillamarketing:-) Főleg, ha figyelembe vesszük, hogy a mostani lesz az utolsó pápa:-) Az ő helyében szétosztanám az emberiségnek a Vatikán javait. Csak úgy. Mert uyge: a sírba úgysenem tudja magával vinni a földi haladó:-)
De most tényleg, hogy Dájcs kompatibilis legyek:

KI A FASZ EZ A FEKETE GYÖRGY, HOGY EKKORA HATALMA VAN?
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!:
Ja kérem, a kutyusnak is oldalba rúgás jön, ha nem nyalogatja a gazdi mancsát lelkesen - olyan igazi magyarosch módon...
Mit csodálkoztok? A mandin is szarrá alázzák a sok narancsos bérkommentelő ellenére a NER nagyeszűségét!
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Hmmm... ezt kapom Valentinre?
Na jó... Hagyom magam... :D
@hacsaturján:

persze. könnyen dobálózik a Mester a zuzmóevő Rudival...

Bezzeg mi, árvák... ?
@Penivaldes: És még hol van a Búcsú(cédulkák) árulgatása, ugye?

"Áll Kohn bácsi Rómában, a Szent Péter-tér sarkán és figyeli, amint a bíborosok gyülekeznek a konklávéra: mindegyikük luxusautón érkezik, Mercedesek, Rolls-Royce-k, BMW-k sorakoznak. Kohn bácsi elmorfondírozik:
- Micsoda virágzó üzlet! Ha meggondolom, hogy az alapító egy girhes szamárral kezdte!"

progressziv.blog.hu/2011/07/26/bizniszegyhaz_egyhazi_biznisz
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Mi lenne, ha az élet a posztról szólna? Na pá! Megyek.
@hacsaturján: Jóvanna, de azért ne dicsekeggy, hogy ennyi szabad időd van:-) A Rudi piros orrát meg ápolgasd, mer nem figyelrél oda, oszt zuzmótúrás közbe egy kicsibnyég lehorzsolta a szentem:-)
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Én szeretnék Barcelonába elmenni, de az asszony... Nála már Győr is "távolság"...
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Nekem is az jutott eszembe, hogy Gaudi emberei ugyanolyan zsenik voltak, mint a gótika névtelenjei:)))
@Mariann19: Maradj csak, belőlem elég ennyi mostanság!
De nem fjordítva gondoltad, a poszt az életről, nem?
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

nyulam bulam avagy Bugs Bunny

mija fasz bajod a művészetekkel? ez egy akkora rakás amit most iderondítottál, hogy tréfának nem megy el komylnak meg...akkor tahótlanítlak?

brühühühü
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Neogranormon? Azt hiszem, ha a gyerek seggére jó volt, akkor a Rudolf orrára is megjárja...
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: Penig most akatam nekije, meg a jányoknak:
"Változandó minden idelenn,
Csak a mi szerelmünk végtelen."

Reviczky Gyula
@jaegtoer:

hásszen pont arra célozgatok, hogy a zuzmó kérdés pont az árváknak való. a szotyirágó hoaxa meg pl. ez a fekete. kicsit nyálas, kicsit faszkalap, de mink pöktük ki.
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

miért csavarodott be? ma már építik a Sagrada Familia-t és 150 év alatt lesz készen...ilyen még nem volt -mármint a formavilága- az hogy kathedrálist 800 évig építettek az volt

brühühühü
@rodeo36: Részleteznéd mivel nem értesz eget? Met így bele a nagy büdösbe, kicsit levegős...
@rodeo36: Nem tudom mikor voltál utószor Barcelonában. Én kb 2 éve. Érdekes látvány volt. A becsavarodéást fenntartom.
Amúgy további kérdések?

Valami hihető mesével jöhetnének birkák, hogy Matolcsy ettárs nagyeszűseggét bizonyítsák a számok ellenére:

"Négy negyedéve csökken a magyar gazdaság teljesítménye, így jelenlegi kibocsátásunk ott áll, mint 2004-ben. Sok jóra sem idén, sem jövőre nem számíthatunk, ha valami radikálisan meg nem változik a nemzetközi környezetben vagy a magyar viszonyokban.

A negyedik egymást követő negyedévben is zsugorodott a magyar gazdaság, ezt jelzik a ma megjelent számok. Tavaly az utolsó negyedévben 2,7 százalékkal esett a magyar GDP az előző év utolsó negyedévhez képest. A tavalyi harmadik negyedévhez képest 0,9 százalékkal csökkent a GDP. A visszaesést alapvetően a mezőgazdaság és az ipar teljesítménycsökkenése okozta - írta a Központi Statisztikai Hivatal. Az egész éves csökkenés 1,7 százalékos volt.

Ennél hosszabb technikai értelemben is recessziónak számító időszak (technikai értelemben akkor van recesszióban egy gazdaság, ha két, egymást követő negyedévben a megelőző negyedévhez mért GDP csökken) csak egyszer volt, a 2008 őszén kirobbant világgazdasági válságot követően, 2008 utolsó negyedéve és 2009 vége közötti időintervallumban. Még a Bokros-csomag idején, 1995-ben sem került ilyen hosszan gödörbe a magyar gazdaság, mint most.

Csehországban tavaly 1,1 százalékos GDP-csökkenést mértek, a lengyel gazdaság azonban 2 százalékkal növekedni tudott a helyi statisztikai hivatalok adatai szerint. Szlovákiában éves adatot még nem adtak ki, de ők minden negyedévben növekedni tudtak. Az utolsó negyedévben a tavalyi utolsó negyedévhez képest két százalékkal növekedett a gazdaságuk."
www.origo.hu/gazdasag/20130213-mely-godorbe-kerult-a-magyar-gazdasag-2012ben.html

Agyhalott narancsbolsi elvtársak valami hihető magyarázattal is tudnak szolgálni, vagy maradjunk a gyurcsányésbajnai a hibás, meg azemúttnyóccév bevált szar dumájánál?

Hiszük is, de tényleg!
@Penivaldes:
Már egy hete csak szerelem, szerelem... apránként müxik! :))
@rodeo36:

maga csak ne dörmöggyön itten, mer röktön megkaptya a magájét:

www.youtube.com/watch?v=ypMv_vKtGuk

oszt baszhatná!
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

akkor neked a Füredi úti lakótelep az ami ugyanaz mint amit a debreceni fociszurkolók és a budapesti hasonszőrűek az egyetemistáknak...

szép egyszerű formavilág sík felületek és sprőd

csodálatos (nem volt többre pénz)

brühühühü

mijafaszbajod volt a barokkal és rokokval meg a eklektikával...csak néhány észérvet vagy érzelmit?
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
A milánói katedrális elkészült már?
Mert úgy tudom, az sincs befejezve! :))
@rodeo36:

Asszem felületesen olvastad Mókust:)))
@Orica Középföldi:
Gyengébb napja van na, vagy elfogyott a portói otthon... :))
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
A Főnök fénypostával üzent - csak ennyi látszik a képen, nem???
@Penivaldes: Nem kell oduba menni. Ha már Gaudi a téma. Neki már 1900 környékén volt annyi esze,(Mondjuk a Cas Bbatlonál) hogy a világítóudvarban a tetőről lefelé haladva a sötétkék csempeburkolatott a földszint felé fokozatosan világosabbara cserélje, az ablakok méretét ugyanigy megnövelje. Az építészet valahol itt kezdődik, nem a Templomtornyokkal övezett úszómedencéknél. MErt a nyomorult proli földszinti kukacnak is kell a fény, hogy ne vakuljon meg, amikor az Orbán összest olvassa, hátha viszi valamire.
@hacsaturján:

kösz...azért vagyunk itten mert...a nyulambulam meg van húzatva? vagy beseggelt koradélben?

brühühühü
@hacsaturján: Az az Áve Mariska télleg ott van a szeren azért..köszcse, ha nem is nekem izélgetted vón!:-)
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nem ez a lényeg. A kölnit is öntött acélszerkezettel fejezték be, és mégsincs semmi baja. 800 év kurva hosszú idő. Változik az izlés, változik a technológia. De az alapszellemet szerintem nem lehet megerőszakolni. Köln erre jó példa. Tosztelettel bántak az eredeti tervezővel. A sagrada Familia viszont egy katyvaszra sikeredett... mintha Feketére bízták volna a befejezést. Elég, ha csak a nyugati kapu feletti szoborcsoportra nézünk. És lássuk be. Amit Gaudi zsenialitása a parabolikus boltívekkel téglára álmodva megoldott az ellensúlyokkal statikai számítás nélkül, azt ma vasbetonból, két szakmunkás zsaluval 1 nagy alatt megcsinál. És akkor én megkérdezem: Ebben mi a zsenialitás?
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:

"A Főnök fénypostával üzent - csak ennyi látszik a képen, nem??? "

Na de mi az üzenet?????
Rodeónak üzenve: ez olyan, amikor mondjuk Bachot Mooggal játszik néhány műkedvelő.
Kis píz, kis foci?
hvg.hu/cegauto/20130214_Muszakiztatas_Budapesten

"A műhelyek egymás közt próbálják megoldani a helyzetet „haveri alapon” –mondta el a hvg.hu-nak az egyik vizsgahely üzemeltetője. Nem értik, hogy ha kötnek egy hatósági szerződést a Nemzeti Közlekedi Hatósággal (NKH), akkor miért nem biztosítja a munkájukhoz szükséges eszközöket. "Készletet tartani nem lehet címkéből egyébként sem, maximum 40-50 darabot ad a Mozaik utca egyszerre" - mondák el.2

"Két hét alatt rend lesz" Pintmér hun vaj illenkor?
"Nemzeti Közlekedi Hatósággal (NKH)", Nem Kell Holnapig várni lenne ez?
@mamitirtok sír derék (kommensevik): ki tudja, nem vagyk babonás, de ha fejete macskát látok..
@hacsaturján:

www.youtube.com/watch?v=m9Eei2V6J0s

brühühühühü

nem találtam a Garanca-val egyetlen nagy Vivaldi contralto-t

főleg a Juditha triumphans-t
Az eklektikát megkövettem asszem... mondottam Párizst, Londont Budapestet.
@Orica Középföldi:
Lesújtó...
Most dekódolják a pinceszinten lévő srifrírozók.
Ha nem szalonképes, akkor... majd, átköltik szabadon. :)
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Nem:)
A fényposta a lemondás után jött, tehát az utódoknak szól.
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

te feketegyörgy vagy az aprófával pohárban symplicity

brühühühü

ugye még nem ennyire komoly
Évek óta ad tanácsokat a Fidesznek Arthur J. Finkelstein, aki még Nixon mellett tanulta a szakmát, a 2000-es évektől kezdve pedig főképp az izraeli jobboldalnak segít meglátásaival. A ma megjelenő Magyar Narancsból kiderül, hogy Finkelstein nem riad vissza a piszkos módszerektől sem, és hogy a budapesti tréningek során milyen jól megérti magát Orbán Viktorral.

Az elmúlt három hónapban, amióta visszatérésének híre ment, a Fidesz és a kormánybarát sajtó az MSZP kampányát segítő izraeli politikai tanácsadón, Ron Werberen köszörüli a nyelvét; jobboldali körökben Werber személyétől várják a „gyűlöletkeltő” kampány visszatértét. Kevesebb szó esik viszont arról, hogy a Fidesz legalább öt éve topkategóriás New York-i konzultánsok kottájából politizál, akiknek ráadásul több évtizedes rutinjuk van a negatív kampányok megtervezésében – így kezdődik az Arthur J. Finkelsteinről szóló megaportrénk a Magyar Narancs csütörtökön megjelenő, legfrissebb számában.

Finkelstein New York-i zsidó család gyermekeként, közelebbről egy brooklyni taxisofőr fiaként látta meg a napvilágot 1945-ben. „Tanulmányai befejezése óta – negyven éve – az amerikai politika élvonalában dolgozik, a legdörzsöltebb republikánus kampányguruk között tartják számon.” Finkelstein ugyanakkor kerüli a nyilvánosságot: az elmúlt két évtizedben gyakorlatilag nem készült róla nyilvános fénykép (a mi illusztrációnk sem ma készült), és interjút is csak ritkán ad. A Magyar Narancs ősszel székhelyén, New Yorkban több alkalommal próbált kapcsolatba lépni vele egy interjú reményében, ám megkereséseinkre nem érkezett válasz.

Módszerei azonban már nem ennyire rejtőzködőek: sokan csak „a piszkos politika keresztapjaként” emlegetik. Nem véletlenül: többször nyert republikánus ügyfele a Finkelstein által előszeretettel alkalmazott negatív kampánnyal. Ezt egy amerikai újságíró a következőképp jellemezte: „Az ellenfélre fókuszálj, ne a jelöltedre. Használj bármilyen foszlányt az ellenfél múltjából, ami alapján liberálisnak címkézheted. A hirdetésekben használj egyszerű szavakat, és Armageddon-szerű kifejezéseket, hogy növeld a jelöltek között lévő ideológiai szakadékot. Figyelmeztess arra a káoszra, amit az ellenfél kormányzása eredményezhetne. Szüntelenül ismételd a szlogeneket minden csatornán.” Finkelstein felmérései és közvélemény-kutatásai során különös figyelmet fordít az egyes társadalmi kisebbségekkel szembeni előítéletek kitapogatására, és gyakran rájátszik az e csoportok elleni sztereotípiákra.

Teljes portrénkban olvashat még Finkelsteinnek az izraeli jobboldal körében végzett munkájáról, továbbá arról, hogy „meleg létére homofób kampányok megtervezésében vett részt”, illetve arról, hogy budapesti tartózkodása során miképp trenírozza a Fidesz stábját, sőt magát Orbán Viktort is, akivel információink szerint különösen jól megértik egymást.

Rényi Pál Dániel teljes Finkelstein-portréja a Magyar Narancs február 14-én megjelenő számában olvasható!

szerző
narancs.hu
publikálva
2013. febr. 13., 14:14

Betűméret csökkentése
Betűméret növelése
Nyomtatás

Twitter megosztások száma
3
Google +1
Egyéb megosztás
More Sharing Services

Cimkék:
Orbán Viktor
Fidesz
Arthur J. Finkelstein

Kommentek
Rendezés:
Fordított időrend szerint

Időrend szerint
Fordított időrend szerint

Új hozzászólás

Komment írásához lépj be vagy regisztrálj
Legfrissebb Narancs

Útmutató
XVI. Benedek és műve
Jelentés Romániából
A székelyzászló-ügy
Janisch Attila
Andy Vajnáról és a filmpénzről

Tartalomjegyzék Legfrissebb Narancs
Előfizetés
Kis-Magyarország

Szeged
Portán maradt az oktatók petíciója

Nem vette át az Oktatói Hálózat szegedi csoportjának...
Pécs
Lendületes volt az Egyetemes összeomlás

Külön kezdték az egyetemisták és a középiskolások a...
Ózd
Kaotikussá vált a város autóbusz-közlekedése

Nem elég a várostól kapott pénz a helyi...

még több Kis-Magyarország...
Narancs

Olvasott
Kommentált
Megosztott

Szeged
Portán maradt az oktatók petíciója

Nem vette át az Oktatói Hálózat szegedi csoportjának...
Portán maradt az oktatók petíciója
Pécs
Lendületes volt az Egyetemes összeomlás

Külön kezdték az egyetemisták és a középiskolások a...
Lendületes volt az Egyetemes összeomlás
Ózd
Kaotikussá vált a város autóbusz-közlekedése

Nem elég a várostól kapott pénz a helyi...
Kaotikussá vált a város autóbusz-közlekedése

Vélemény

Lenkei Gábor
Az utolsó kitörési pont

Szinte hihetetlen, hogy mindazok a felemás megoldások,...
Mérő László: Maga itt a tánctanár?
Minősítés

A Wikipédiában sokáig ez volt olvasható a rólam...
Felcsuti Péter
Utánanyúlnak, utána nyúlnak

Svájci magyar bankszámlák és unortodox...

még több Vélemény...
Snoblesse Oblige
« visszaelőre »
2013 február
H K Sz Cs P Sz V
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Mai programok

Nukleáris nemzet
2013. február. 14.
Docuart Kocsiszín

Jules és Jim
2013. február. 14.
Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ

Koncert: Óriás és Hó Márton
2013. február. 14.
Akvárium Klub

További programok
Szüret

szerző
narancs.hu
publikálva
2013. febr. 13., 14:14

Betűméret csökkentése

és még ezek ronwerbereznek:

Évek óta ad tanácsokat a Fidesznek Arthur J. Finkelstein, aki még Nixon mellett tanulta a
szakmát, a 2000-es évektől kezdve pedig főképp az izraeli jobboldalnak segít meglátásaival. A ma megjelenő Magyar Narancsból kiderül, hogy Finkelstein nem riad vissza a piszkos módszerektől sem, és hogy a budapesti tréningek során milyen jól megérti magát Orbán Viktorral
magyarnarancs.hu/belpol/arthur-j-finkelstein-83609
@rodeo36: És attól függetlenül órákig tudok bolyongani az Il Gesuban Rómában. Mert lássuk be, lenyűgöz.
@jaegtoer: "A konzervatívokat általában az különbözteti meg a liberálisoktól, hogy hisz abban, hogy minden felmenője ember volt, míg a liberálisoknak meghagyja azt a jogot, hogy a majmoktól származtassák magukat."

Remélem, nincs harag, de ez a legnagyobb bullshit amit hetek óta volt szerencsém olvasni. :(

Tényleg, nem kell megérteni az evolúcióelméletet. A Relativitáselméletet se kell, a kvantummechanikát se, a differenciálszámítást se, egyáltalán, sokkal kényelmesebb a Bibliát (de még kényelmesebb a Képes Bibliát) olvasgatni.

DE BAZMEG, HOGY MÉG REGGELTŐL ESTIG PUFOGTASSÁTOK IS EZEKET A KIBASZOTT KÁVÉHÁZI KÖZHELYEKET, HÁT AZ TÖBB A SOKNÁL!
bocsi, ez a regény véletlenül sikeredett ilyen méretűre.
hmmm... erről a hiszteroliberális baromságról az ugrott be elsőre, hogy még a stumpf andriska is félreérti rodeo brühühü-jét.
különben is bájos dolog, hogy l. simon lemondatását is az ellenzék nyakába varrják: rinyáltál bameg, itt van neked egy még köcsögebb. csakhogy tudjad!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ne ragadjon el a HÉV, kérlek, merakkó' elfelelyted ősi magor nyelvünket!
@rodeo36: "akkor neked a Füredi úti lakótelep az ami ugyanaz mint amit a debreceni fociszurkolók és a budapesti hasonszőrűek az egyetemistáknak..."

asszem Oricának igaza van. Sok volt az esti szaká-rum-vodka egyveleg. Nem olvastál figyelmesen. Külön kitértem a Bauhausra, igaz vanRohét nem elítettem külön. De sebaj. Én a zenéhez és az építészethez is, egyaránt hülye vagyok. Csak Te vagy a hatos villamos.
@Spániel:
Öööö... szóval a narancsbuzik kampányát egy meleg amerikai zsidó csinálja.

ÉRTEM ÉN!
Így már összeáll a kép... ;D

Gábris el fog élvezni a gyönyörtől...
(Bocsi, nem hallottam még a jobbikot ezért reklamálni, de tudom, az én hallásommal lesz a gond.)
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
ja a különbségből rengeteg faházat és kunyhót lehetett volna ami teljesen funkcionális bemész és akkor bennvagy ha kijössz akkor meg kinnvagy

hát milyen eccerű

brühühühü
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

csak egy izédet olvastam nem a sorozatot, ha átlagot kell vonni mértani vagy számtani-t? vagy súlyozott közepet?

tényleg be vagy párásodva?

szárítkozzál

te olyan vagy mint a Tenkes kapitánya? 13. rész után sem tuggyuk az eszmei mondanivalót de sok víz lefolyik a kisküküllőn

brühühühü

ugye nem haragszol én most estem ki az ágyból pisilni és erre bukkantam...megyek még húnymi kurva hajnal van ilyenkor még nem szoktam kávédzani sem
@bella _ciao:

" hogy még a stumpf andriska is félreérti rodeo brühühü-jét."

Én meg egyáltalán nem értem:))) De nem is szoktam rajta gondolkodni a megfejtés igényével.
@rodeo36:

brühühühühü, tán alkati kérdés és nem annyira technikai

www.youtube.com/watch?v=lQR9d8Y96hY

és akkó mán nem is vérnyulazok tovább:)))
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Bocs, de ez annyira a wmiki szint volt, hogy elöntötte a szar az agyamat.
@hacsaturján:

"...mink pöktük ki"

mentségünkre legyen mondva, hogy alul jött ki.
@bella _ciao:
kijafaszazastumpfandriska?

brühühühü
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: A magam részéről a kéveházi dumát nem veszem magamra:-)
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:

"de tudom, az én hallásommal lesz a gond.)"

Nem. A rohadt magas IQ-dal van a gond:)))
80-nal nem hiányolnál semmit.
@jaegtoer:

az meg aranyeret csinyál. kend tuggya.
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

pusszantlak nyuszika...akkor a serpenyő ma üres marad nem lesz nyúlperkelt nokkedlivel

brühühühü
@rodeo36: Azt hiszem kötözködsz. Lelked rajta. Nem vagyok különösebben sértődős fajta. Később talán térjünk vissza rá.
Ha akarok, asszem tapasztalhattad, az élő fába is belekötök. Most Te teszed, nekem nincs kedvem.
Javaslom menj el az eggi uszodába, vagy a makói hagymatikumba. Ha Te ott elélvezel majd az esztétikai gyönyörtől, akkor fakadj dalra és nótázd végig a várost Tannhauser dicső nótájával. Oké?
@Orica Középföldi: "Nem. A rohadt magas IQ-dal van a gond:)))
80-nal nem hiányolnál semmit. "

Igaz. 41-el már sokkal elégedettebb lenne:-)
@rodeo36: "csak egy izédet olvastam nem a sorozatot, ha átlagot kell vonni mértani vagy számtani-t? vagy súlyozott közepet?

tényleg be vagy párásodva?"

nem vagyok, csak elborította az agyam a vérgeci, ennek a zéró tendál a nullához Feketének a királysága, meg a Makovicc istenítése okján. Kulturmocsok mindahány. Ezt próbáltam néhány aspektusból szemláltetni. Ennyi.
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Atavilág! Mi lenne, ha még kedved is lenne kötözködni?:))))
@rodeo36: egyébként faktorizáld:-) Hátha úgy jobb eredményt kapsz:-) Deriválást nem javaslok, de tonalizálást és alliterálást sem:-)))
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

haggyad mán aszt a Sagrada Familia ekézést.

vagy kevesebbet látsz belőle, vagy többet. még ha 1000 templomot is láttál.

Indulj el Istentől. Ha ez nem megy, kár a többiért.
és nem rosszindulatból mondom.

Az nem egy eccerű ingatlan. vagy objektum... vagy helyrajzi szám.... méter, köbméter meg liter... az egy áhitat. párbeszéd Istennel. bassza meg.
@rodeo36: Neked is:

"@Penivaldes: Nem kell oduba menni. Ha már Gaudi a téma. Neki már 1900 környékén volt annyi esze,(Mondjuk a Cas Bbatlonál) hogy a világítóudvarban a tetőről lefelé haladva a sötétkék csempeburkolatott a földszint felé fokozatosan világosabbara cserélje, az ablakok méretét ugyanigy megnövelje. Az építészet valahol itt kezdődik, nem a Templomtornyokkal övezett úszómedencéknél. MErt a nyomorult proli földszinti kukacnak is kell a fény, hogy ne vakuljon meg, amikor az Orbán összest olvassa, hátha viszi valamire. "

"@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nem ez a lényeg. A kölnit is öntött acélszerkezettel fejezték be, és mégsincs semmi baja. 800 év kurva hosszú idő. Változik az izlés, változik a technológia. De az alapszellemet szerintem nem lehet megerőszakolni. Köln erre jó példa. Tosztelettel bántak az eredeti tervezővel. A sagrada Familia viszont egy katyvaszra sikeredett... mintha Feketére bízták volna a befejezést. Elég, ha csak a nyugati kapu feletti szoborcsoportra nézünk. És lássuk be. Amit Gaudi zsenialitása a parabolikus boltívekkel téglára álmodva megoldott az ellensúlyokkal statikai számítás nélkül, azt ma vasbetonból, két szakmunkás zsaluval 1 nagy alatt megcsinál. És akkor én megkérdezem: Ebben mi a zsenialitás? "

Részemről befejeztem.
@jaegtoer:

mencségire szógájjon, hogy még bizonyára nem tett építészeti jellegű kirándulást a budai villanegyedben vagy zuglóban, a vezér úton.
@jaegtoer:

Úgy tűnik te se tudsz olvasni:)))
@Orica Középföldi:

mióta benyulazódott...hát

szurka piszka

brühühühü

mókusnak nagy farka van...hogy de nyúlnak meg rövid hogy

szóval messze nem ugyanaz
A Bálintok le vannak szarva, de a Hölgyeknek boldog Valentin napot kívánok! :D
@mamitirtok sír derék (kommensevik): nemtom hogy másotta ki az egész zujságot. Sajnállom.
@Orica Középföldi: "Ez a mondata ," a nemzet megmaradása szempontjából mi hasznos." vérfagyasztó."

Szerintem a nemzet megmaradása szempontjából ezerrel kellene nyomatni a szexet, meg a pornót, hogy a magyarnak kedve támadjék szaporodhatni.
@jaegtoer: Isten akkor szólt hozzám és a tehetség, amikor elöször láttam kb 20 éve, bár ateista vagyok. Lenyűgözött, megrettentett, elaléltam tőle. " Monumentális, zseniális. Láttam az eredeti terveit. Ha úgy valósul meg, akkor a világ újabb csodája. Egy öthajós templom Európában máig unikum. A tornyok az ideológiai mondanivalóval zseniálisak. Az eredeti tisztahullám gobonc bejárat feletti dombormű egy külön apoteózis. Éas mit láttam 2 éve? Vasbeton vasbeton hátán, Neoprimitív Krisztust a másik bejárat felett, Odalett az egész milliője, hangulata, érzése. Ez a bajom. Megerőszakolták Gaudit, elvették a szellemét, a zsenialitását, Istent, a Szent Családot, pedig lehetett volna jó is. Ez a bajom.
Nincs problémám az átalakításokkal. Dél Spanyolországban az arab építészetből gyönyörű katolikus templomot farigcsáltak. De az eredeti szellem megmaradt, a többi pluszt adott. Itt csak elvenni sikerült. Ezt is befejeztem.
hvg.hu/sport/20130214_A_Jobbik_a_magyar_sportdiplomaciat_nogatj
"A Jobbik követeli, hogy a Magyar Olimpiai Bizottság tegyen meg mindent annak érdekében, hogy birkózás a továbbiakban is az olimpia része maradjon."

Fel, Lozánba!
@hacsaturján: "mencségire szógájjon, hogy még bizonyára nem tett építészeti jellegű kirándulást a budai villanegyedben vagy zuglóban, a vezér úton. "

mámintegy én? :-)) Dehogynem. Melyik részre vagyol kíváncsi? A moholy-Nagy-féle rt-deco telepre, vagy az újgazdag kerámia csempás gusztustalanságokra?:-)
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

nem megyek sok okból

brühühühü

ezért a "nagymagyarépítész" egyenkacmaragját sem tisztelem hogyishíjják?

most hagyott itt bennünket hálistennek
@rodeo36: HA rövid a farkad, toldd meg kellő mennyiségű agresszióval...
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: persze ebben az esetben a nyúl viszi a puskát, munició az aztán van ennek az embernek a basztatásához. Nekem is a melegüldöző zsidó buzi teccik a legjobban. Meg az, hogy a törpe feltünően jóban van vele.
@rodeo36: Ha az alapokban egyetértünk, akkor a részletekben mit ekézzük egynmást? Csak szórakozásiból, vagy mélyebb okjai is vannak? .-)
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"___ Ez a bajom. Megerőszakolták Gaudit, elvették a szellemét, a zsenialitását, Istent, a Szent Családot, pedig lehetett volna jó is. Ez a bajom.____"

O.K. értem. megértem.
@mikénehavóna: Megemelt pornoadó mellett? Marischka jól elvan. De egy adáskimaradás esetén izzanak a telefonok. Mi ugyan nem nézzük a pornót, de látjuk, már három órája setét a képernyő:-) Mikor lesz újra kép tessék mondani. De ha lehet ne az assonyt hívják vissza. ő ugy tudja, a barcatévére fizetünk elő:-))
@Spániel:
:))
Ha Te most arra célozgatsz, amire én gondolok... akkor szégyelljük magunkat!
@mikénehavóna:

Ha lesz elég fű, majd szaporodik a nemzet, mint a nyulak.))
De a szellemi éhségbe is bele lehet halni.
@aranyhorcsog: "A körötte lévő alkotás meg lefogadom a bolhapiacról van, a vidéki szocreál művházakra tettek ilyen anno a 70-es években. Randa volt mint a tanácselnök ragyás alkoholista képe."

EZERMESTER hetilap. Az volt az ő Ákádémiája.
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

különös tekintettel vagyok az újburzsuj villanyszerelő, a neoprimitív alsóbürgözdi lakatos, a vérciki műanyag bethovenes, a lopott vasú asztalos, a székelykapus kacsalábon forgó, a réztetejű bánfihunyados sztáljra. az alhambra meg az escorial nem érdekel, bár a hattyú-ház kőbül van.
@Orica Középföldi:

"_Úgy tűnik te se tudsz olvasni:)))_"

nem is állítottam soha. de az előfordulhat, hogy nem ugyanazt olvastuk. mert az utóbbi szösszenete teljesen rendbe tette a "katyvaszt. és az úgy teljesen rendben is van. A-tól Z-ig.

nekötöszköggyön, szerelmeskeggyen amíg jó van dóga maga. maga Középföldi!:)
@Orica Középföldi: ugyan már! majd a békemenet is bemegy az egyetemekre a'la focidrukkerek, de ugyanígy lehet múzeum- és könyvtárlátogatást is szervezni nekik. majd bayer, csizmadia megy az élen .... feliratú molinóval.
@hacsaturján: :-)))) Jó van. Menj etessed meg a fókákkal Rudolfot, oszt térj nyugovóra igludba, de a sarkikutyákat ne zárd ki, mer fáznigoksz:-) Arámiában már csak ezek mennek:-)A z alhamrán a helyedben elgondolkodnék, az escoriált felejthessük:-) A habtyúkház pedig a reanimációreanimációja. Felejtős:-) Valóban:-)
@jaegtoer:

De muszáj volt, mert amit most összefoglalt, azt már előzőleg is leírta:)))
Kényes vagyok a vita és a kötözködés közötti különbségre. Bocs:)
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

egyelőre a rudolf kézifékjével baszkódok, a fókák jól vannak az alhambrával, a kutyák ügyesek, az iglum jól szigetelt csak a szemetesek nem gyüttek még.
@jaegtoer: Nem tehetek róla, hogy időnként gyorsabban gondolkodom a 45 IQ-mal, mint írni képes valék:-) Rendős mesterember valék, nem holmi nyámpic literatúrista, vagyis nem a szavak embere. Mint jó Uz Bence a Havasokban. Jön a medve lecsapom, de a kálengyárijumot az asszon olvassa nagyböjt idején:-)
@Orica Középföldi: Semmi gond. It nem revelációkról és kinyilatkoztatésokról van szó, hanem szemléletmódról, szín pátiáról, Anti pátiáról, és csak mellékesen pátióről. Szemtől pofába a harmadik sör mellett erőteljesebb dolgok is lehangozzanak. És lássuk be: senki sem vátesz a maga megalitjában:-)
@hacsaturján: Az asszonyt meg kölcsönadtad a most érkezett kutyaszános aranyásóknak? Orrpuszi megvolt? Bálnazsír a hordóókban? Őrzöd a lángot? És a lányod? Az ideológiai vakság elleni szemüveged megtaláltad? És főleg: Megkaptad a mai napisajtót? :-) Érdekes hírek vannak a nagyvilágban. Ez a schwarci uittem Hunniában, pölö nem akar tégeset szavazni engedtessék, mert nem ismered az "anyám szene" című kozmológikus alkotását:-) Gyorsan fuss a hótaposóddal 3300 mérföldet oszt lessed:-) De a látogatás ne hétfőre essen, mert akkor a fene ESIK beléd, látni meg lófaszt se fogsz:-)
@aranyhorcsog: "Meg vannak a kreatív-nacionalisták."

Röviden: kreacionisták.

Nem jó. A kreacionisták azok nem cionisták. Vagy hogy. Már magam sem ismerem ki magam ebben a bőségben.
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"senki sem vátesz a maga megalitjában:-)"

Dehogynem. Lásd Szörényi, hogy visszatérjünk a poszthoz:)
@mikénehavóna: éS NE FELEDD A KRIOCIONISTÁK MÁR A FRIDZSIDERBEN VANNAK:-)
Kedves Fabius! A poszt megint nagyon jó lett, mindig szívesen olvaslak.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): És ezek a züllött, hosszúhajú huligányok fogják eltartani a nyugdíjasokat?
Azt se tuggyák, hol lakik a Jézuskrisztus, Szűzmária, idenézz!
static.nol.hu/media/picture/51/71/51/000517151-1940-625.jpg
fidesmafia

vissza kell álítani a halálbüntetést...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Kedves Tisztelt Egerem!

Ha nem ment át az irónia, azt tényleg sajnálom.
Most magyarázni nem fogom, még a nagyobbik fiamnak mondtam talán 2000-ben tréfásan mivel vitába keveredett, hogy felesleges ezen vitázni, mindenkit meg kell hagyni a hitében ha valaki úgy hiszi hogy, akkor legyen úgy... a lényeg az út, és az hogy mit cselekszik, mi a viszonya többi emberrel. minden más mellékszál.
amúgy meg nincs abban semmi bullsit vagy mi a facom, hogy az ember több, mint egy hordó víz, meg némi szárazanyag. de ha ez utóbbi, akkor ne jöjjön senki jogokkal, meg mi a picsával.

Ez +

"__DE BAZMEG, HOGY MÉG REGGELTŐL ESTIG PUFOGTASSÁTOK IS EZEKET A KIBASZOTT KÁVÉHÁZI KÖZHELYEKET, HÁT AZ TÖBB A SOKNÁL!__"

Nagyon merészen kategorizálsz.

Az pedig hogy mennyire érthető az evolúciós elmélet a "magamfajtáknak" azt nyugodtan vondd kétségbe, ettől az még nem zárja ki a Teremtést. Mert mi van akkor, ha az evolúció része a teremtésnek?

A Teremtésnek, és Isteni akaratnak valójában "egyedül" az mondd ellent, hogy a világ egyre szarabb. és ez a romlás az emberek miatt következett be és folyamatosnak tűnik.

de ne nyissunk ezen vitát. nem vezet sehova. ezért szoktam tréfásan azt mondani, amit fentebb is említettem. igaz kissé karcos.
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: annak is ő szerezte a zenéjét? akkor gyűjtsünk kunta kinte felszabadítására is. vagy talán még akad erre a büdzsében?
@Penivaldes: pedig jobban járnál, mint ezzel a virtuális flörtöléssel.
@bella _ciao: és isa ura szemevilága? Egy huncut petákot sem érdemel? :-)
@Habakuk999: Mindig a píz, meg a hetyegés, az elvek már smafu?
Vájár, vájár..2:36. Barcikaji vagy Péteri vagyol?
www.youtube.com/watch?v=BmO1uqaqjjo
@bella _ciao: Amúgymeg persze. A szövegíró pedik Alkesz-Lezsák-Néptanító alexander, a népakadémiai Győző:-)
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: miért mi szégyelljük magunkat, egy nagy lóf...majmitírtam.
@hacsaturján: 1500 éves szeméttelepet fedeztek fel
A maradványokra a Virgin-szigeteken bukkantak rá, egy köztér felújítása közben.

télleg régen jártak arra a szemetesek. Biztos, hogy adtál legutóbb szilveszterkor suskát ezeknek? :-)
@Spániel: Majmit csak én ir(t)hatok, értem? Mer'a nyakamból lóg..a hevimedál!
@Orica Középföldi:

a bibó miért neves? valami eredeti benne? vagy csak papírzászló a kisdobos örsi gyűlésen?

sok van még ilyen

mikor gyorsolvasással beleásom magam akkor egy idő után életösztönöm becsukattya és után már sohasem nyitom ki...és zenei izének nevezett dolgokat is meghagyok másoknak és nem hiányoznak a youtube-nak egy nagy hátrány, hogy a kódolt link-ből nem derűl ki mi is az ami...mert akkor máris törölném mielőtt megtudom hogy nem kellett volna kinyitnom

képzőművészet..hatalmas dolgok születtek és a tatvizen sokan megéltek mint feketegyörgyök a szemétkosárba való izéikkel, ja a makovecz akirő egyetlen alkotása még elmegy mert eredeti de hogy semmi mást nem képes és ha kell hanem mindíg ugyanaz a dög unalom amikor 12x ismétli ugyanazt és ...székelykapuk amíg egy volt a faluban addig eredeti utána Füredi Úti lakótelep

nagyon szar az ha ilyen vezetői vannak egy országnak mert a maguk segffejségéhez akarják igazítani lásd ezeket a futballdrukkereket a köszörűkövön

láttad az egyetemistát az első sorban ahogy mutatta mimikával amellette ülőnek, lásd ilyen emberszabású

brühühühüh
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Makovecz sárospataki kultúrháza annak idején üde színfolt volt - kívülről.

Belül a felső szintek elviselhetetlenül melegek és fülledtek.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Egyik se, annak idején nógrádi voltam.

Milyen elvek?
Szerelmeskedni jó.
Enni is jó. Aludni és olvasni is.
Szaladgálni nem jó, de ha van hozzá valami labda is, akkor már az is jó.
Pénz meg nem baj, ha van.

Ezen kívül van még valami fontos a világban?

Szép dolgokat láss, és tégy azért, hogy lehetőleg ne legyenek körülötted szerencsétlenek, ( nem arra gondolok, hogy el kell zavarni őket messzire)
@Orica Középföldi:

de én azt nem olvastam. mert nem láttam., a fejem meg nem káptalan.

de! ma tényleg álácsonyan van a zingerküszöböm. máskor meg szoktam hagyni mindenkit a maga tepsijében
@jaegtoer:

kiváncsiság "asszony" a neved? namost: mondj egy valamit (vagy amennyit akarsz) privviben is lehet!!! hogyan győződtél meg a teremtés valóságáról?

ha az a hülye isten ilyen szart teremtett mint az a debreceni futballhérósz és homo eroticus helyett zuzmó I. akkor ...szóval le kellene mondania mint mcxvibenedetto-nak

brühühühü

egyre élvezetesebb lesz ez a kávéház...majd mingyárt felpárolom
@Habakuk999: Körülöttem csak szerencsétleneket tanálsz, mert körülöttem vannak!
Körül öttem űket ugyanis! :-P

www.youtube.com/watch?v=q2BGN9pgdLY

és most együtt, Attis kivételével!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): ma valahogy rámjár a rúd, vagymi, ezt szabad írni?
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "És azok a mecénások, akik a lehetőséget megtetremtették nek, valamint azok a mezei kőművesek, vasművesek, burkolók, akik a keze alá dolgoztak, a maguk szintjén mind-mind zsenik voltak."

Azok a mecénások azért nem annyira nyomultak, mer a Güell parknál egy csomó EZERMESTER jellegű részletmegoldás van. De az összbenyomás jó.
@Spániel: A vagymit sem, az is az enyim..najó, eccer, csak Neked, Csák Má Té!:-)
www.youtube.com/watch?v=9x-EHHL5Lm8

Tsak ówattosan a zarragyártóknak!
@rodeo36:

nem vagyok meggyőződve, de nem zárom ki. de tényleg priviben.

egy csomó linked szólt arról, hogy maga a világ túl tökéletes és az ember az egyetlen tökéletlen, még akkor is ha lélegzetelállító a zene a hang, de az is csak akkor ha nem a csimmbumm, hanem a klasszikus... emlékszel a bolygók távolsága... arányok és a zenei hangok...harmónia mitől van... tőled hallottam... érdemben, mert amikor a nevelő apám mondta , még kis szaros voltam, nem fogtam fel...
mondjuk a maiaknak más a funkciója, amazokban az Istent keresték, őhozzá szóltak, a maiak meg az emberekhez. láccik is a különbség.
@mikénehavóna: Güellnek is el kellett valahová helyezni a törött cserepeket. Gondolj bele, ha itt kellet volna a hulladékelhelyezőbe lerakni. Tönkrement volna:-) ÉS azért van még néhány Güell által finanszírozott Gaudi-ház, ahol nemigen látszik a spórolás nyoma. Mondjuk a a Güell palota pinceszintje, ahol spirálisan mentek le a lovak az istállóba némi fajansz kiséretében, vagy ugyanennek a bejárati lampionjai, esetleg a földszinti nappali, vagy a tetőterasz. A Park meg mint tudjuk a gyári melősok sétaparkjának, dugózugának, frisslebegőzésének készült. Melyik gyáros áldoz ennyit a prolijaira manapság? Még Bata sem tette, akinek még a liftjében is iroda volt. Pedig ő is megépítette a melós élményparkját, lakótelepét, igaz perzekútorokat alkalmazott esténként, hogy a melósfiuúk és a masamód lányok a nagy esti összeborulásban túlságosan ki ne fáradjanak, és reggel a szalag mellett kókadt virágként kornyadozzanak az éjszakai bagzás következtében. Szóval mindenhová csak annyit, amennyi a kívánt hatáshoz szükséges.
@jaegtoer: Ajjaj, ilyesmit hajnal kettő és reggel nyóc közt, amikor senki nem visz haza..-ha kérhetek még számot!
www.youtube.com/watch?v=oB88xK0GA4A

Mekkora már a hirdetés a kedvezményes vizsgáról, ennek fényében:
www.youtube.com/watch?v=oB88xK0GA4A
@Orica Középföldi: A te IQ-D még a 40-et sem éri el. Szerencsétlen buzeráns.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
A "Szeretnék itt maradni" arab csávós képe mellett egy II. VH halottakra emlékező tábla.
:))
Konkrétan a "II. Páncélos hadtest elesett bajtársaiért" felirattal.
@kirsten: Ezt mind egyedül tudtad ideböfögni, vagy segített a kutyád is? :-)
@jaegtoer: Rendben, de ki a majomnő? :-)Vagy a 2014 csókolzik schifferrel? :-)
nu, meggyütt egy urigyerek. megyek is laggozni a rudi kéziféktyét.
@rodeo36:

Ma meglehetősen pikírt/beteg/másnapos/felületes/mísz/kötözködő vagy.

Ha igazán nagyvonalú lennék, akkor a mostani hsz-d második felét valamiféle suta bocsánatkérésnek tekinthetném, de nem leszek az:)

Okos ember ne legyen felületes, de ha mégis, akkor lássa be. Egy egyszerű bocs sok kellemetlen érzésnek elejét veszi.

Bibó
Itt csak arról volt szó, hogy rengetegen hivatkoznak rá, anélkül, hogy ismernék.
Én pedig csak annyit mondtam, hogy nagyon kevés ember van aki tényleg ismeri.

Nem gondolnám, hogy filozófiát gyorsolvasással érdemes olvasni. Ez kifejezetten elmélyülést, időt igénylő tevékenység.

A kérdésedre - Bibó mitől neves - nem tudok válaszolni. Őszintén szólva azt sem tudom mennyire neves. Kielégítő választ TGM, Heller vagy Kiss János tudna adni. Ja, és nem biztos, hogy egyformát:)
Bocs ha off.
A hagyományban a szatjagraha: hazudni nem szabad még akkor sem, ha az egész nép java forog kockán.

A modern állam politikai tehetségtelenségének leplezésére magas fokú dezinformációs tevékenységet kénytelen folytatni. Minél rosszabb a kormányzat, az államban annál több a hazugság. Régebben cenzúrának hívták azt a primitív, szelíd, de végképp elavult eljárást, amely az információt egyszerűen eltiltotta és elhallgatta. Ez még abban az időben történt, amikor ha valamit indexre tettek, hatását elveszítette, és azt csupán a legelvetemültebb direkt morál tartotta számon. Ma az államvédelem —nemcsak a sajtó, a rádió, a televízió, a film, a színház, az irodalom —hivatásosan és szisztematikusan foglalkozik a dezinformálással. Ezen kívül a behódoltaknak a hazudozást öntevékenyen kell folytatniuk, és művészetből, tudományból, közgazdaságból csak kellőképpen áthangolt információk kerülhetnek nyilvánosságra. Az időjárásjelentés sem lehet többé egyszerű adatközlés, hanem annak bizonyos tekintetben a kormányzatra nézve kedvező dezinformációt kell tartalmaznia. Ma körülbelül már csak a naptár és a menetrend információi megbízhatóak.

A modern államnak az embert szubnormálissá kell tennie, hogy egyáltalán tudjon vele mit kezdeni. A politikai tehetetlenség épelméjű embert nem tud kormányozni. De ahhoz, hogy az embert de moralizálja, nem elég, hogy a sajtóban és a rádióban és egyebütt a meteorológiáig bezárólag a közvéleményt dezinformálja. A világot teljesen át kell alakítani. Ez folyik ma. A szisztematikus dezinformációt már a népiskolában el kell kezdeni. A modern államnak a rendszeresen kiépített hazugságra olyan elképzelhetetlen körültekintést, gondot és költséget kell fordítania, amely erejét meghaladja. Elég arra gondolni, hogy például a pedagógiában az összes tantárgyat a maga célja érdekében meg kell változtatnia. De semmi sem fontosabb, minthogy a történetet meghamisítsa. Ezen egész tudományos intézetek dolgoznak. A gyermek úgy nevelkedjék, hogy tényleges adathoz egyáltalán ne jusson és tapasztalata a valóságról ne legyen, sőt a hiteles információt rosszhiszemű ellenséges propagandának, a valóságot pedig elavult és meghaladott fikciónak tekintse. A modern állam nem a nép munkájának kizsákmányolásából és nem az alattomos terrorból, hanem elsősorban a dezinformált közvéleményből él. A becstelenségben keletkezett államot csak becstelenséggel lehet fenntartani.

Hamvas Béla Patmosz c. esszékötetből.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

"_ha kérhetek még számot_"

ne izgulj, izgulj másra nyugodtan:) elvégre bálintnap van. tessék tenni, amit ilyenkor köll. na ugye.
elég konstruktív vagyok?
@jaegtoer:

Pedig látod ezt jó volt tisztázni:))
A nap vicce és itt ülök nyakig a nagy büdös dilemmában, sírjak vagy nevessek, vagy ezt ajánlotta a buziüldöző tanácsadó:

nol.hu/belfold/orban_szerint__sikerult_felhozni_magyarorszagot_a_nyugatiakkal_azonos_szintre_
@Habakuk999:
Olvastad? Faca lesz... :((

"Az utolsó negyedévben 2,7%-os volt a gazdaság visszaesése év/év alapon, a gazdaság teljesítménye pedig 2012-ben 1,7%-kal csökkent - közölte a KSH. Az elemzők szerint kiábrándítóak a tavalyi növekedési számok. Egyesek ennek kapcsán már azt vetítik előre, hogy a kormány éppen a rosszabb adatok miatt újabb szokatlan gazdaságpolitikai eszközökhöz nyúl."

www.portfolio.hu/gazdasag/ez_sokkolo_elemzok_a_gdp-szamokrol.179744.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
@kirsten:

ne légy tahó. vagy legalább titkold.
@Spániel:

Persze, ha a zárt osztályon, gondosan válogatott kényszerbetegek közt mondja el, akkor oké.

Na de ez a mitugrász ezt komolyan gondolja! :(
Hát így átfutv az utóbbi kb. 100 kommentet, úgy látom általános a jókedv, móka, kacagás.
Ennek két oka lehet, nem olvasátok ezt:
index.hu/belfold/2012/04/20/orban_szemelyes_titkosrendorsegerol_ir_a_new_york_tims/
Vagy igen.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: pedig a csávónak a fogalmazási gondok ellenére is igaza van, és nagyon áll amit ír.)
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

de a bibó mán meghalt. én aszt kérdesztem, hogy a bibi mit itt.
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: egy másik zsebnapóleon ott a tuggyukhol biztos elsápadna a sok dicsekedéstől, de mindezt NEKÜNK szánta.
@sortelen: Eztet intelligensebb kultúrkörökben ( rodejó és fentebb) haláltáncnak szokás nevezni:-) Mink csak bután vinnyogunk a fejünkből, a farkunk meg lengedez a boldogságtól, hogy milyen jó sorunk van. Főleg, hogy utolértük a halódó nyugatot. Csak azt nem értem, minek kaparunk utánuk, miért nem várjuk meg, míg mellénkhalnak. Onnan már nekik gyors lenne a kihalás, nekünk meg nem, mert mi már alkalmazkodtunk. Mégiscsak nagy zsugás ez az orbán. Így védi nemzettét:-)
@hacsaturján: A bibi nem tudom mit i(vo)tt, de aztat sem, hogy Bibónak mi volt a kedvence, bevallom!
Na (pi)csáztok!:-)
@hacsaturján: a bibi is meghalt, a szemetesekkel együtt. Mérgezett egeret ettek:-)
www.portfolio.hu/gazdasag/a_vartnal_is_melyebb_a_recesszio_4.179737.html

ne sajnáljátok már a fáradtságot megnézni a grafikont!

Ebből sajnos látszik, hogy Matolcsy csak egy szálka a szemünkben, szúrós és fájdalmas, de csak szálka.

Tíz éves tehetetlen, csapnivaló folyamat eredménye a mostani helyzet.

Bokrost követően ez az ország a hülyék és idióták homokozója.
hmmmmm

Tartsák nyomás alatt
a magyar kormányt!

Bjørn Engesland vezetésével írt jelentést egy norvég szervezet a magyar demokrácia állapotáról. Ijesztő jelenségeket látott itt, és fel akarja rájuk hívni a nyugati kormányok figyelmét

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F02%2F14%2Fbjorn%2F
@Orica Középföldi:
heller-t nagyra tartom a másik kettő már kimarad az életemből, tehát ha Heller-től találok valami bibósat akkor megbibózom, ha nem akkor terra incognito

tudod úgy volt ez, hogy "ma" visszafeléről kezdtem és nem olvastam senkinek az összesét...csak ...annak alapján -és mert a korábbi egyetértésünket valahogy "ma" hanyagoltam nekimentem...nem ártott de nem is használt...és még mindíg ott tartok, hogy ez a mai 3mellűbolhacirkusz valahogy...szóval nem rágom át magam...majd legközelebb

mísz? lehet valami fejfájás kínoz és nem akar elmúlni pedig...valószínű teszek egy kirándulást Morpheus-szal...majd gyüök

brühühühü
Püff neki, azzal az anyatejjel kellene valamit kezdeni:
Fekete György: az MMA még anyatejet szopik
A Heti Válasznak adott interjúból kiderül, Fekete György azért nem mond le, mert most „hordta ki” a gyereket, aki még anyatejjel táplálkozik és ez egy ideig így is marad. Ő viszont addig vezetné a testületet, ameddig iskoláskorúvá válik.
atv.hu/cikk/20130214_fekete_gyorgy_az_mma_meg_anyatejet_szopik?source=hirkereso
@jaegtoer:

Elnézést. Csak nagyon rossz gomb volt. De tényleg ne nyissunk vitát, mert csak még jobban belelovalom magam... :DDD
hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130214_A_bennunk_elo_Szalai_Annamaria

"Pokol Béla alkotmánybíró úr öregurasan göcög és bólogat. Meg a NER sajtócsapata is. Ugye, most már a Presser művész úr is megérti, milyen kínos és felháborító, amikor előnytelen kép születik a Karizmatikus Vezetőről, aztán még van pofájuk ránk kenni, hogy mi világítottuk meg rosszul, és a többi ócska trükk a bolsevista szakértelemtől. Most ön is megtapasztalhatta, mennyire igaza van a Fekete művész úrnak, Ezek mindenre képesek! Legfőbb ideje megrendszabályozni őket. Azt pedig már csak zárójelben, a MUOSZ figyelmébe: fontos az LGT-koncert, meg felháborító is, de ilyen szakmai bojkott-felhívást a médiatörvény is megért volna. Talán az is volt ennyire fontos. Kár, hogy nem tudtuk meg, mit szólt volna Bástya elvtárs ahhoz, hogy már nemcsak kinyírni nem akarják, de előnytelen fotót, gúnyvideót, karikatúrát se csinálnak róla. S már kemény kérdésekben sem részesítik. Sebaj, lesz még alkalmunk kipróbálni, a cenzúra örök – s mint a fentiek illusztrálják – nincs neki osztálytartalma."

www.youtube.com/watch?v=5s5DHE-7xZg
@Spániel: amig nem szárad kiaddig nincs mi tenni. és különbn is a WHO is a mamatejet preferálja..
@Orica Középföldi:

és még csak ölre sem mentünk. de jó bor mellett sokkal egyszerűbb lett volna:)
@sortelen:

A pontos link:

index.hu/belfold/2012/04/20/orban_szemelyes_titkosrendorsegerol_ir_a_new_york_times/

"Restaurálták a pártállami helyzetet
A cikk emlékeztet arra, hogy a rendszerváltás után az Alkotmánybíróság a személyi szám megszüntetésekor kimondta, hogy a kommunista diktatúra egyik alapja volt, hogy az állampolgárokról a tudtuk nélkül gyűjthették össze egy helyre a rájuk vonatkozó személyes adataikat. A Fidesz-kormány pontosan ugyanazt a rendszert teremtette újra, amit az Alkotmánybíróság annak idején szétzúzott: létrehoztak egy olyan ügynökséget, ami egy helyre gyűjtheti össze az állampolgárokra vonatkozó összes titkos információt."

Na ja, nem véletlen a KISZ iskolák, a marxista estik és a Párt kedvenc dalárdájának a gyülekezése.

EZÚTON IS CSÓKULTASSUK A PÁRT FIGYELŐKUKACAIT!

JÓNAPOT ETTÁRSAK!

VELŐT, ERŐSSÉGET!

My IP Information: 205.164.32.54
@hacsaturján:

hásszen ippeg most lovagollt be....
"A haszontalanok között van rengeteg nagy mű, a hasznosak között pedig akadnak közepes alkotások, ez igaz."

Akkor ezek szerint eddig rosszul tudtam, hogy egy műalkotásnak kizárólag esztétikai szempontoknak kell megfelelni...

Amúgy kíváncsi lettem volna, hogy ez a közepes szatócs pl miket sorol a "nagy mű, de haszontalan" kategóriába.
@Penivaldes: Jég(er)tőr ma valahogy öl(elget)ős hangulatban leledzik, ellentétben Kegyeddel..
@hacsaturján:
Azóta csak javult a helyzet! :))
Kekec rénszarvasturkász...
Ez tetszik, a házasságtó leszel csak család magyar:

www.penzcentrum.hu/adozas/nesze_nektek_elettarsak_gyermekkel_sem_lesztek_csalad.1035493.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox

Mert hát ugye a papír az papír, attól szereted a másikat, attól neveled fel a gyereket, attól lesz szép az élet...
@rodeo36: Kösz. Szép dolog. Megsüvegeltelek. Embör vagyol Jó értelemben.
@Penivaldes:

a csávónak nincsenek fogalmazási gondjai, csak egyszerre dolgozni s meg itt röfögni nem eccerű. de ezt nagyszerűen teccik érzékelni Hercegnő:)
@csizsikpizsik _jobbulást Tito, Pique takarodj!: túldimenzionálják a házasságot. a házasság nem a torta csak a tortadísz.
hvg.hu/gazdasag/20130214_Ujabb_strategiai_megallapodast_kot_a_korm
"Eddig a Coca-Colával, a Richter Gedeon Nyrt.-vel, az Alcoa-Köfém Kft.-vel, a Daimler AG-vel, a Magyar Suzuki Zrt.-vel, a Hankook Tire Kft.-vel, a Microsoft Magyarország Kft.-vel, a GE Hungary Kft.-vel, a Stadler Trains Magyarország Vasúti Szolgáltató Kft.-vel, a Tesco-Global Áruházak Zrt.-vel, az IBM Magyarország Kft.-vel, a Tata Consultancy Services Magyarországi Fióktelepével, valamint a Jabil Circuit Magyarország Kft.-vel írtak alá ilyet."

És a Jézus Szent Szíve GMK-t már fel se sorolják?
www.youtube.com/watch?v=XKBilokkj1E
@jaegtoer: Velem elég nehéz ölre menni. Ha valaki hülye, azt rövid úton elküldöm a picsába. Ha vitapartner, akkor gyözködöm őt is, magam is. Eccerű. Oszt majcsak lesz valami:-)))
@Penivaldes: asszem, ha valaki sokat narkózik, piázik meg bagózik, akkor csökött lesz a gyerök...ide kellene valami titkos fegyver.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: nekem erről az pokol kép jut eszmbe, ami mégis esztétikis miközben szörnyű.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Egy közepes szatócsnak egy Singer varrógép (tudom mi a szatócs, nem kötözködni) műalkotás és remekmű. Ugyanúgy, ahogy autót és telefont sem tudás szerint veszel, hanem ha nem is gondolsz rá, adsz az esztétikának. Egy zsar alakú telefont sose veszel le a polcről. Egy kristáylüvegkijelzőjűt, ha pénzed nincs is rá, megnézel. Erről szól a formatervezés, a markting. Vágyfelkeltés, eladás. Ha még használni is lehet, az már maga a Nirvána:-)
@Spániel: én inkább amiatt aggódom, hogy nem akarja majd elválasztani a gyereket, pedig lasan ideje van a pépes kajáknak...
@Spániel: De aki csak élvezetből dug ugye elkövetheti ezeket a bűnöket is:-)
@Penivaldes: Ezen vihogok én is:-))) Jogtér néha önnönmagával veszekszik. Remélem azért néha leteszi a gombolagot:-)))
@jaegtoer:

Mennyivel egyszerűbb a trollok élete, akiknek egyben ez a munkájuk is! :D
@Penivaldes: "WHO is a mamatejet preferálja.."
ja, de nem a Fekete György nevű férfiakra gondoltak
@Spániel: akkor az diszkriminálás. Feketének is joga van apatejelni.
@kirsten:

" A te IQ-D még a 40-et sem éri el. Szerencsétlen buzeráns. "

Coming outolsz helyettem? Nem kéne.
@Penivaldes: Nos, igen egy Hieronymus Bosch eléggé életidegen és hát... szóval beteg. És gyönyörű. Órákig lehet nézegetni.
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Az nem oszt nem szoroz, hogy hányszor kerülsz a Pokol 77-ik bugyrába, gaz szodomita állat?!:-P
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: én is szoktam, néha komolyan összevszek magammal, és inkább magammal megyek el enni.))
@Penivaldes: Nem biztos. mert mi van ha véletlenül akaratmentesen belesülsz? :-))
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: nem rá gondoltam, van egy másik, bocs nem jut eszembe címe, meg egyéb. de van rajta egy szörös állatember, aki falja a bűnősöket, alul meg kinyomja. hihetelen rémes, de szép. a rút szépsége. egyébként ez mindig okozott fejtőrést, hogy szabad e a gonoszt szépen ábrázoloni.
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Fekete meg az élvezet....élvezet, ha kiprésel naponta néhány pisicseppet /meg persze anyatejet/
@Penivaldes:

Meg mi értelme egy hegedűversenynek, nem? Attól nem nő a GDP... vagy jutott-e a világ a versek által elébb?

Totál faszságokat beszél a csávó, igazi nyárspolgári stréber hablaty.
@Penivaldes: A boli által csatolt Gyönyörök kertje triptichon jobb oldalán alul van, akire gondolsz. Ezt láttam eredetiben véletlenül Velencében a Dózse palotában valami véletlen okán. Kb. 3 órán át gebeckedtem akép előtt és úgy kellett elrángatni. Más volt, mint a képeskönyvben.
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Lemaradtam, de nekem is kedvencem, azok a szörnyűségek, melyeket szégyellünk elkövetni..ugye?
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
még mindíg rossz napom van úgy tűnik aludnom kell

majd visszatérünk a harmóniai vitáinkhoz

brühühühü
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

ma valamiért mindenkinek álácsonyan van az ingerköszöbgye.

:)
@Penivaldes: Azt hiszem, ha nem Bosch, tudom mire gondolsz... majd én is utána nézek.
@jaegtoer:

az az információm van, hogy a Sagrada Familia-t az eredeti tervek szerint csakis kőből és számítógép vezérelt az autocad-hoz hasonló rendszerrel valósítják meg ls ami nem eredeti elbontják ezér készűl kb 150 évig de eredeti lesz

ezért nem értem nyulambulamot...erről van egy hosszú és nagyon részletes film a Discovery spec csatornán hozzáférhető

brühühühü
@jaegtoer: Nekem ugyan nem, csak hozom a szokásos formám:-)) Lófaszt nem. Front van asszem. Országos. Rodeót elnézve világos:-)
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Hieronymus Electrolux, a neves piréz szimbolista. :D

@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Na jó, de mit tett Bosch az államadósság lefaragásáért? És volt Bosch-nak kétharmada? Egyáltalán, mi Bosch álláspontja a tandíjjal kapcsolatban???

(Eközben Norvégiában:
www.google.hu/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&ved=0CDMQFjAA&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2Fmagyar%2F2011%2F09%2F11%2Ftovabb_szarnyalhat_a_norveg_korona%2F&ei=At0cUYfZL4PNtAa154H4Aw&usg=AFQjCNERHqlFJcY13DPPUtPwOt582mHRvg&bvm=bv.42452523,d.Yms

"Szép halál, szép halál..." mondta az egyszeri párttitkár elvtárs.)
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: egy ilyen marha nagy feketebundájú lény, aki eszi az emberekt,alul meg egy lóg kis a beléből.
@Penivaldes: Amire Te gondolsz azt hiszem valami Kronosz felfalja gyermekeit, vagy valami ilyesmi...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ez már-már pythoni magasságos volt, most köll távoznom, a tsútson, úgy vélem!:-)
@rodeo36: Rodi! Így igaz. Az elmúlt 40 év barmolásait visszabontják és mennek vissza az abovo-hoz. Én a jelenlegi állapotot ócskáztam Asszem joggal.
@hacsaturján: hárommellű nőnek nem sok az értelme. Barátnőm háromlábú szeretett volna lenni, mert nemmellékesen imádta a fijjúkat.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

...és még:
img8.hvg.hu/image.aspx?id=3beb4b0d-2885-4218-9214-3f352f7f97f3&view=77b35f82-3c9f-4f85-88fe-7bbfe9f7ce2c
© AFP / Joel Saget

A pápa lemondását "ünnepelte" kedden félmeztelenül a Femen nőjogi szervezet nyolc aktivistája a párizsi Notre-Dame-katedrálisban.

Itt az Armageddon végre, ha valaki megtanálja a képet, amit Peni keres,akkor már tuti!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Rohadt norvégok. Ezek is galliai jöttmentek lennének? Szárnyas korona, mint az asterixben? Mocsadékok:-)
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

vagy nem ittunk eleget. de ez lehetetlen. melóban nem lehet. olykor persze muszáj. de most nem a muszáj van
@Spániel:

a három mellű nők értelmit nem vizsgálom mostan, bár ez a fekete télleg hüjje. sokkal inkább izgat a rudi kéziféktye.
@Penivaldes: Több ötletem nincs. Legfeljebb: Fekete felfalja L.Simont. De erről nem találtam képanyagot.-)))
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

eszt bosch kiválóan meg tutta vóna fösteni. de mán meghalt.
@hacsaturján: Ne izgasson, megmondom a tutit:
Kis gomb -középen- kiold, lassan lefelé enged..és már repülhet is a gyárgány! (ehhez elébb felfelé is köll húzni közben, kicsinyt, ha akarsz valamit tűle, akkor kétszer, ha nem, vagy kétszázszó'!:-)
@Spániel:
3 láb, az 2 lábköz,... izé... Értem én! :D
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Ott vagyok a csuklóból levágott, és tőrrel átszúrt kézfejet tartalmazó tál alatt lepellel letakarva! :DDD de rajta van a képen Vérnyúl is!

@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"A túlságosan erős korona miatt túl alacsony az infláció - nyilatkozta a norvég jegybank elnöke."
Kérjék kölcsön Matolcsyt.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Én szívesen leülöm a Femen-es csajok büntetését egy norvég munkatáborban. :D
Na eleget rontottam az ájert. el dologra... tik meg keressétek Petőfit:-)
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Nem vicc, de a legfantasztikusabb képeket mindig zavart elméjűek festik. Legföljebb mi nem értjük.

Igy van ez a gazdaságpolitikánkban is.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Bezzeg amikor idéztem a "Festett székely bútorok" című tanulmányból... haj nem maradt a fejemen, úgy ugattatok rám mindahányon. Mocskos álszent banda.-)))
@Orica Középföldi: Mééé Picasso és Dali utolsó "művészi" korszakában mást sem festett, csak vaginát:-)
@hacsaturján: Etesd meg! Hekk-eld meg. Nem hiszem, hogy ottan nem tudsz lékhalászni:-)
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

haj! ha eszt az én galambocskám, galuska galagonya megérhette vóna!
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

ha lesz rajtuk azonosító szám, én asse bánom.
@Spániel:

Légy szíves ne offold az L. Simonról szóló posztot L. Simonnal, köszi. .DDD
@mamitirtok sír derék (kommensevik): ááá csak népi bölcsesség. És az ecceri hegyimóc buckalakó nem is a birkájáról áradozott:-)
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: Régen volt reggel.
"De már lassan leszáll az est is,
mer' nem messze ide Pöst is!"

szerintem mehetek a Kossuthért, de lég alább "Érdekes Művész" legyek, mán!
@hacsaturján: Hogyne, kűggyem a coordinátákat is?
Árjegyzék is köll, mer' számla nélkül ócsóbb ám! ._P
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

fölösleges. inkább a virgin-szigetekre megyek.
www.yelp.com/biz/auto-sopot-mechanika-i-blacharstwo-pojazdowe-paulina-zdrojewska-sopot

itten, la,sajnos angol nyelvű homelapgyuk nincs, lenygyelül meg csehül beszélek!
Angolul: Breakstop-ként lehet, megértik!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): a zegereket én sem. Van egy a szerszámosunkban és a rohattmocskos folyton kizabálja a kóbászt a fogóból és rajtam röhög valamelyik sarokban, ha megyek ellenőrizni.
Persze a füegér az más, kedves, aranyos és nem lopik.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

montam mán, hogy a virgin-szigetekre megyek, és ha tanálok egy három mellű szemetest is, akkor még az áfáról is lemondok.
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

"Mééé Picasso és Dali utolsó "művészi" korszakában mást sem festett, csak vaginát:-)"

Nem mindegy, hogy az ember mikor őrül meg.
A rengeteg vagina után Dali és Picasso erre volt képes:))

Abban nem vagyok biztos, hogy B. látott-e egyáltalán:)
@Spániel:

Egyszer ált isk koromban elemeltem egy Melba-kockát...

Amúgy egér ellen van ellenszer: macska. Működik. :D
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

persze, "pontosan költségek okán" anno eldöntötték befejezik, mert nem lehet egy rom a város szentje...majd lett valahonnan temérdek pénz, meg kőbánya és technológia a kövek marógéppel és kézzel megmunkálása...kb 2100-ra lesz készen...hacsak nem lesz valami új technológia addig

brühühühü
@hacsaturján: Már megyek is.
De előtte még indoklás:
"Az egyetemet végzettek röghöz kötése pedig ezzel kifejezetten ellentétes, hiszen gátolja a mobilitást, ráadásul azt üzeni: tudunk mi itt mindent, meg lehet tanulni itt is mindent, el lehet érni itt is mindent, nem kell külföldre menni semmilyen pluszért, ez pedig nyilvánvaló, triviális hazugság.

hvg.hu/velemeny/20130214_Bezarkozas_az_elmaradottsagba

"A röghöz kötéssel nem az a legnagyobb baj, hogy aki a képzést finanszírozza, az profitálni is akar belőle, hanem hogy a módszer olyan, amilyennek hallatszik: középkori, ráadásul a mögöttes szemlélet az ország szempontjából kifejezetten káros."
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

a vilniusi gettóból leszedett képpel mit akarsz indokolni, baromarcú?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: tudom, mindkét szomszédnak van macskája és becsületesen hordják is haza a klf. kivégzett állatokat, de ez a piszok beoldalgott valahogy és belekóstolt az ott aszalódó disznóalkatrészekbe. Egyetlen mentsége van, hogy kultúrált volt /biztosan dr./csak egyből evett.
@rodeo36: Ha nincs pénzem tisztességes munkára, akkor "állagotmegörzök" de nem barmolok és nem akarok önmegvalósítani. Saleseri sem piszkált bele tudomásom szerint Mozart dolgaiba:-)
Szűk körben még elereszt egy-két lózungot, de már bujkál a kérdések elől és az ereklyegyüjtőjére bízza a választ,ez jóóóóó!
Nemrég meg azt olvasom valahol, hogy a habonyárpi egy műbútorasztalos. Nahát, egy ország irányítójának a tanácsadója..műbútorasztalos.
atv.hu/cikk/20130214_melyinterju_havasi_bertalannal?source=hirkereso
@hacsaturján:

"gábriel 2."

Na jó, emeld fel az orrod a zuzmóból, és meséld el, ez honnan a francból jött.
@Orica Középföldi: Kicsit megkésett a Malacszemű. eLSzájmonnak, nem a leváltása előtt egy nappal kellett volna életében előszőr szinházat látni belülről:-)
@Orica Középföldi: hát nem tudom. Ott egy vadiúj színház. Még a végin összekeni szarral a frissen festett falakat a magas művészet jegyében:-)
Meg elrohan Pintér Sancihoz soron kívül útlevelet kérni, mer assziszi, újra felépítették a vsafüggönyt:-)
A díszlettárban meg a próbababákot "vörös zsidókurváknak" nézi...
Szóval, veszélyes dolog egy illyen látogatás:-)
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
persze igaz, Salieri egyébként (és az egész versengés kitaláció a kettő között)

ez -szerintem hasonló- mint a budapesti Erzsébet híd, nem volt pénz az eredetire hát lett belőle köteles...sok minden hasonló történt...valamint a Nemzeti Színház amely ...nem is merem megnevezni és a FIABCI miért díjazta? az igaz, hogy belső funkcionalitása szinte tökéletes, és a szoborpark is de vannak külső elemei melyek egy már vérbajban megalomániás Munkácsy-ra emlékeztetnek az a szörnyű Szent István sétahajó kőből és a műtó meg a műromok a vízben szóval ez nem eklektika hanem perverzió vagy a nagyfőnök ízléstelensége?

brühühühü

de nincs egyedűl,... a világ tele van ilyenekkel is, talán azért jók, mert mellettük az igaz érték valahogy belső fényektől ragyogni kezd
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

nekem örök élményem marad a La Mezquita és az Alhambra...valamint a Páris-i Notre Dame

brühühühü
Hoppácska, hoppácska! Na, melyik frakcióvezető nyilatkozta eztet?

" Vérlázítónak tartom, hogy egyes ellenzéki képviselők gúnyt űznek abból, hogy a sport vagy a futball támogatása a kormány vagy a miniszterelnök programjának szerves részét képezi. A kérdés sokkal inkább az, hogy mire és mennyit kell áldozni, ebben természetesen lehet – és kell is – kritizálni a kabinetet. Alaptétel azonban, hogy sikeres sport és futball mellett könnyebb megvalósítani a sikeres társadalom- , sőt gazdaságpolitikát is."

ultrasliberi.hu/?p=16355
@Penivaldes: helyes, a szellemi fogságos kommented tök jó, ne merje venni senki se a bátorságot egyik oldalról se, hogy megmondja, mi is a jó.

mellesleg, - s most ismételten nem leszek túl népszerű itt - a korábbi ballibsi értelmiségi kultur-nagyképűség kapja viszont a pofont, s nem merem azt mondani, hogy teljesen jogtalanul.

Ez független a mostani Kerényi-Fekete keresztényi nemzeti mocsoktól.
@Habakuk999: Ezt a kultúrnagyképűséget kifejtenéd egy kicsit bővebben? Nem tudom, hogy mire gondolsz konkrétan.
@mikénehavóna:

A görögöknek is hogy bejött, hogy megnyerték az EB-t... :DDD
@rodeo36: A Böskével nekem semmi bajom. Korának megfelelően lett megcsinálva. Korszerű szerkezet és utal elődjére. A Népnemzetiről már negírtam a véleményemet a "királyi" páholyról, az oladalpáholyokról, a kirtakart színpadról, a pocsék akusztikáról, a látávnyliftről, az egykarú barokk főlépcsőről, ha akarod keresd vissza. Egy megalomán izléstelen selejt. A térkapcsolatokról, megközelíthetőségről nem beszélek, és a zseniális parkolómegoldásról sem. És a főbejárat fölött elkövetett rettenetekről sem. Ugyanakkor nem értem, miabánatosöszvérpéniszt keres mellette egí cikkuratimitáció... na ezt lapozzuk.
A másik. Azért kár fost önteni az emberek nyakába, hogy az aranyat szebbnek lássák.

Persze igazad van:-))) Ha nem lenne az a rengeteg ostoba egybites körülöttünk, honnan tudnánk, milyen zseniálisak vagyunk:-)))))))))
@rodeo36: Ltod látod... pedig a Notre Dame-t a forradalomidején majdnem földig rombolták. És sikerült rendesen helyreállítani. Ezt óbégatom reggel óta:-) Alázat, hozzáértés és izlés.
Ezt most találtam a FB-n:

Péter Konok
Egyetemista csürhe támadott meg békés focidrukkereket. Az új stadionjukban nyugodtan szotyolázó-zsidózó drukkerek hirtelen azt vették észre, hogy a biztonságukat óvó rendőrök eltűnnek, majd hipszterszemüveges, lódenkabátos fiatalok özönlenek be otthonosan összeokádott szektoraikba és Bourdieu-szövegekkel, rímtelen verssekkel, fizikai képletekkel és festmények reprodukcióival hadonásznak. „Szörnyű volt – nyilatkozott még mindig elcsukló hangon Brutál „Szecskavágó” István, a KÖZGÉP SE vezérszurkolója, akit a helyszínen felállított egyik mobil mentális elsősegélyhelyen ért utol riporterünk. Mindenfelé latin szavak, ködös axiómák, hosszú körmondatok és érthetetlen képletek röpködtek. Egy 35 kilósnak látszó, feketére festett hajú lány megfenyegetett, hogy kielemzi az egómat!” A megfélemlített szurkolók egymást eltaposva menekültek a stadionból, többen nyolc napon túl gyógyuló kulturális sérülést szenvedtek. Egy ultrának Egon Schiele „A szék és a kancsó szerves mozgása” című festményének színes nyomatát tartották az orra elé, ő jelenleg még kómában van. A helyszínre gyorsan kiérkezett a TEK kultúraelhárító-kommandója, akik a sérült drukkereket elsősegélyben is részesítik: éppen a „Fradika, fradika, hőőő-hőőő, zsuppsz!” című nótát énekeltetik velük és a Kerényi-művésztelep képeiről készült diákat vetítenek. „Sajnos, egyre gyakoribb az efféle értelmiségi huligánkodás – mutatott rá Klinkhammer István, a diákbűnözés elleni fellépésért felelős frissen kinevezett államtitkár. A kormány eltökélt szándéka, hogy rövid időn belül az utolsó egyetemet is megszünteti, és így kifüstöli fészkükből ezeket a tücsökhordákat.” (MTI)
@Orica Középföldi: Az alaptörvényillusztrációk lehet, hogy jól tejelnek, de Kerényi nevetségessé vált általuk. Bár lehet, hogy nem csak általuk :-)
@mikénehavóna: Nincs rá idő, bocs, nagyüzem van, csak kávéhoz olvasgattam.

A szociszadesz kulturnacsalnyikok hatalomban elég nagyképűen osztották az észt, ezt kapják vissza, ami a kisebbik baj, a nagyobbik az, hogy mi is a franc egye meg százszorosan.
Egy egész ország kulturális életét sikerül pártpolitikailag tönkre vágni.

Undorodom az egésztől.
@Habakuk999: eztet nem értem. bár múltkor láttam kerényi, hogy aztmondja úgy el voltak nyomva 2002-2010 között, egészen meghatódtam, még jó, hogy rencerváltás előtt szabadon rendezhetett. szóval vagy nem láttam a kultúra berkeiben a nagy elnyomást, vagy nem is volt.
@bella _ciao: dehogynem, ugyanúgy csak a hatalomnyak nyalók jutottak zsíros léhez.

Ez mindig így van, ők csak megtorolják a sérelmeket.

Azért bíznék Bajnaiban, hátha sikerülne elfelejteni az országod kihúztamegafülemet játékot végre valahára.
Mielőtt bárki besértődne, az "gybites" jelzős szerkezet, nem az itt jelenlévőkre vonatkozott, valamint rodeo eszmefuttatását szemléltette:-) Persze kivéve a prolibolit:-)
ennyi:

Varga kész arra, hogy befejezze az IMF-fel

Heteken belül szakíthatunk az IMF-fel a devizakötvény-kibocsátás sikere után.

www.origo.hu/gazdasag/20130214-varga-kesz-arra-hogy-befejezze-az-imffel.html
@rodeo36: nekem is nagyon személyes okból, előtte nemrég halt meg anyám és a Notre Dame-ban gyújtottam gyertyát érte. Nem vagyok vallásos, de az ott akkor nagyon jót tett lelkileg.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Persze, hogy nem, van egy nagy csomó normális szakmai tevékenység.

Amiről mi beszélgetünk, az a nagypofájú kirakatban lévő világ.
@Habakuk999: de milyen sérelmeket? baáné volt a szépművészeti, a vidéki színházakban többnyire a fidesz potentáltjai ültek...
a nagy nemzeti intézményekben főleg szakemberek voltak (itt vannak azért kivételek, elismerem)
hmmmm:

Orbán figyelmeztetést kapott az EP-ből

Hannes Swoboda, az Európai Parlament (EP) szocialista frakciójának vezetője csütörtökön nyilatkozatban ítélte el a Fidesz alaptörvény-módosítási tervét, és arra figyelmeztette Orbán Viktor miniszterelnököt, az EU nem ad támogatást ahhoz, hogy az Alkotmánybíróságot megfosszák jogosítványaitól.

hvg.hu/vilag/20130214_Orban_figyelmeztetest_kapott_az_EPbol
Most értem haza a munkából, és mit látok. Gazdaságunk újabb mesébe illő győzelmét? Most elégedetten hátradőlhetnék, és mondhatnám, "hogy én ezt megmondtam", de nem teszem. Mert ezek a számok nekem fognak fájni, az én zsebemből vesznek ki újabb ezreseket. :(
@bella _ciao: nem érek rá kifejteni.
Aki nem az alomból ugatott, hátrányos megkülönböztetésben volt része, magam is láttam helyi szinten folyamatosan ilyet.
Pl képzőművészetben.
Ugyanez volt, csak nem ennyire arrogáns, ötvenes évek stílusban, hanem finom modorú értelmiségisben.

Fölösleges kiemelni egyes embereket, köröket, az elv az, ami majdnem egyformán működött, itt csupán a kivitelezés módja más.

Olyan hely is van most is, ahol a szakmaiság dívik. A szocik alatt is volt.

Nagy igazán tudod, hogy mibe vagyok erősen belefáradva?

Hogy nincs olyan kérdés, amely ne úgy zajlana le, hogy a másik oldal miért ekkora nagy barom.

Hogy föl sem vetődik annak a lehetősége, hogy a másik oldalnak is lehetnek normális megnyilvánulásai.

Jó, ez mostanában Orbániában már elég nehéz, hiszen ezerrel áramlanak elő az elnyomásból a közepes vagy gyenge teljesítményű önjelelölt országmentők.
Csak az a baj, hogy van egy nagy csomó valódi sérelemmel rendelkező is, legyen az gazdaság, művészet vagy bármi e országban.
Nem tudom, vége lesz-e valamikor.
@Habakuk999: Igaz, mindenütt haveri körök vannak. És néhány balga belga.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Bocs, nehéz napom volt. Lefordítanád nekem ezt a cikket magyarra.
"Teccikéteni? Ő a ner cirkuszának szakállas hárommellű nője"

balentinenap,cicik e.t.c. mielőtt Fabius képei amik egyébként zseniálisak,végképp beégnének maradnék a hagyományosnál...

kepkezelo.com/images/4bk9r94uz1qk611x44c.jpg

kepkezelo.com/images/d3wzegoz5nhje2s472b8.jpg
Valaki kérdezte a témát...
a válasz:

Az új pápa lesz az utolsó egy jóslat szerint
Malakiás azt jósolta, hogy a 112. pápa után eljön a végítélet. XVI. Benedek a 111. volt a sorban.

www.origo.hu/tudomany/tortenelem/20130214-malakias-listaja-utolag-hamisithattak-a-papakra-vonatkozo-jovendoleseket.html
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Erdő Péterrel meg a KDNP-NER combóval a szentegyházat is szét tudnánk cseszni!!
@V-PORT: Röviden, túl gyorsan, túl titkosan, és követhetetlenül jegyezték le valakik a nagy pénzeket.

"Hozzávesszük, hogy december végén még mindössze 90 milliárd forintnál tartott az értékesítés, akkor látható, hogy két hét alatt mintegy 200 milliárd forintnyi eurókötvényt adott el az ÁKK. A hazai intézmények közül pedig nagyon kevés szereplő tud ilyen mennyiséget ennyire rövid idő alatt felszívni."
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

többször voltam benne és kívűlről is, lenyügöző valami keleties arab beütés van benne...de akkor már a Place de tertre-t sem szabad kihagyni és a környéket

a Hagia Sofia-t olyannak tartottam és tartom máig, hogy leírhatatlan és Szent Péterváron a Katedrális a Malachit burkolású oszlopaival a 96 méter magasan lévő kupola alapgyűrűvel és az Eötvös inga mely mutatja hogyan forod a Föld, a cárok temetkezési kápolnájában felhalmozott tömör malachit értéke csak csillagászati számokkal fejezhető ki és a művészeti is...az Ermitázs? és a cárok nyári palotája Szt Péterbourg-tól északra,... Kijev?

és a Kaukázus...ott tanúltam meg a hegyeket tisztelni Kolkhisz?

szóval van sok minden

b rühühühü
@gazoló:

Kizárt dolog. Annyira ki nem állhatja (utálja) Zsótit, hogy nehezen kapna lehetőséget bármire:))
@Orica Középföldi: tennap volt egy műsor, abba monták, hogy bárki férfiállat lehet pápa. Javallom a Zsótit. Egyből lelőné a békegalambot:-)
@rodeo36: Eddig csak Moszkba és Nyizynyij-Bovgorod volt meg. A többi nem.
Back home revival:

Kiderült, mi kell a férfinak
Egy amerikai kutatás szerint nem a női mell kelti fel leginkább a férfiak érdeklődését.
hvg.hu/divat_design/20130214_Kiderult_mi_kell_a_ferfinak_es_nem_a_didi
@Orica Középföldi:

Kétségtelenül a katkóknál a legelfogadhatóbb figura de ő is egy pap.. Szomorú tapasztalataim alapján én Petőfivel értek egyet papokkal kapcsolatban ...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Émmeg egy Paparázót:-) De lehet Papacsák is:-)Nekije úgyis telhetetlen a zsáklya:-)
@rodeo36: én meg eccer még misén is bennragattam, mer opjjan, de ojjan az akusztikája, hogy ihajj. és persze a kilátás! mindazonáltal a chartresi csipke az én gótikám s hamán hagia sophia, akkor vele szembe a szultán ahmed, hogy csókojjam meg aszt a szinánt.
@hacsaturján: jujj, eszt eeeekúrtam, a szinán a szulejmánt építette. no, meg az is!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

rossz hatással vannak itt rám. azt olvastam, hogy:

'Az önkormányzat által felkért szakmai bizottság két p_o_t_y_á_z_ó közül Cseke Péter pályázatát támogatta 9:0 arányban"

eszt teszi a liberális fertő:))
Akkor Orbán meg "NERcisszusz"?
@hacsaturján:

Mester! nem éppen Szulejmánhoz tartozik, de azt hiszem meg kell követnem, amiért gyanakvással voltam gyurcsány-fanságát illetően. ez a jelenlegi hordafőnök túltett a Ferin. igen röstellem magamat.
@gazoló:

Na, alakul. Kicsit túlöltözött az én ízlésemnek, de nem akarok az élő fába is belekötni. :D
@jaegtoer:
végül is nem mindegy, hogy mellikünk balfék? :)))
@hacsaturján:

nem. a Mester nem lehet az. semmiképpen. én meg nem győzök tanulni.
@jaegtoer:

én káromkodni szokok, de a macskák előtt soha.
"Stadiont buktunk a sikeres kötvény-kibocsátással"

Tegnap megvolt a nagy kötvény-kibocsátás, amiről nemrég Matolcsy azt mesélte, hogy az nem is hitel. Sikeres volt, meg is ünnepelte a kormányzati sajtó. Ezért csak 17 milliárd forintot bukunk rajta – évente.

"A kormány tovább növeli az eladósodást – mondhatnánk Szijjártó stílusában. Persze ez butaság, csak szeretnénk jelezni, milyen könnyű Szijjártó-ságokat mondani.
Hiszen tudjuk, hogy a kormány az újabb hitelt alapvetően lejárt, visszafizetett hitelek helyett vette föl most.

A rend kedvéért megemlítjük, hogy ilyen Szijjártó-Selmeczi szintű ostobaságra Matolcsy is képes volt, amikor három hete lényegében azt mondta, hogy a kötvény-kibocsátás nem hitel. Ilyenért a Közgázon az első évben meg kellett volna buktatni, de már késő – a Kádár-rendszer felsőoktatásának ezt a hibáját már nem lehet helyrehozni."

fideszfigyelo.blog.hu/2013/02/13/stadiont_buktunk_a_sikeres_kotveny-kibocsatassal
@hacsaturján:

"
én káromkodni szokok, de a macskák előtt soha."

Azt hittem, ez a kiváltság a réneket illeti:)
@Orica Középföldi:
Speciel nekem nem annyira tetszik! :(
Ha tovább számolom, akkor majd ennyivel még emelkednek az adóink...
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:

A stílusra értettem, te! Mikor olvastunk jót a gazdaságról? Na ugye.
@Orica Középföldi:
Na, már hallom is, hogy pl. a tranzakciós adót majd meg lehet emelni, mert hát a költségvetés...
Ennyi! Faca... Ennyi balfaszt, egy kupacon!

Száguld a NER zűrhajója...
Matolcsy család...
www.youtube.com/watch?v=vDO6IxYEl28
Jó az nekünk, ha ennyit beszélnek rólunk... :((

"A kormány a forint gyengítésére készül a sikeres kötvénykibocsátás után - idézi a Bloomberg a Nomura budapesti beszélgetésekre alapozott elemzését. Kívülről nézve úgy látszik, hogy további unortodox lépések várhatók.
A magyar kormány a forint gyengítésével próbálkozhat, hogy ebből merítsen lendítőerőt a recesszióban vergődő gazdaság élénkítéséhez - írta Peter Attard Montalto, a Nomura International Plc Londonban dolgozó elemzője az ügyfeleinek szóló e-mailjében. A 3,25 milliárd dolláros nemzetközi kötvénykibocsátás sikere arra bátoríthatja a döntéshozókat, hogy további olyan lépéseket tegyenek, amelyeket Orbán Viktor miniszterelnök és számos kollégája az unortodox jelzővel szoktak illetni. Montalto ezt a benyomást egy budapesti fórumon szerezte, ahol vállalati vezetőkkel, politikusokkal és elemzőkkel társalgott."

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/kiszivarogtatas_gyengiteni_fogja_a_forintot_a_kormany.545216.html
@gazoló:

aztat próbáljátok meggazolni, hogy a recesszió-t több féleképpen lehet értelmezni, illetve többféle bázison elemzik

valós szakemberek manapság arról beszélnek, hogy semmi gond sincs Europa visszafogottságáról pusztán arról a téveszméről, hogy az export növelése miatt eszetlen pénzrontást kell bevezetni (nem csuklik eltolcsy és seggfej főnöke?) hanem a pénz értékét egy reális határon belül lebegtetni és a belső fogyasztás belső gazdasági körülmények változtatásával lehet szinten tartani vagy lassú de szilárd növekedést produkálni, az eszement amerikai nóta, hogyha ha nem nől akkor csökken és ha nem nől rohamosan akkor lassú mert azok mindent felfújnak még a faszt is azért kicsi hogy ne fájjon

szóval vigyázni kell ilyen információkkal meg kell nézni ki mondta és miért, főleg azt hogy mikor

brühühühü
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: Mióta szerkesztik a kurucot olyan szerencsétlen droidok, akik az 1.0-ás trollkodást sem ismerik fel? 60-as IQ felett és 30 másodpercnyi gondolkodással világosnak kellene lennie, hogy a zsidó étterem VICCBŐL írta ezt fel a fb-jára. Persze ettől még Erdő Péter nem lesz egy Mindszenty kvalitású bíboros, de II. János Pál pápa meg aztán végképp nem. De ez a cikk akkor is szánalmas... ;)

Szóval a kuruc marhára nem egyenlő a jobbikkal.
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:

"Gábrielünk volt?"

Nekem láthatatlan, de válaszra sem emlékszem.
Az volt már, hogy a HaHa oktatói klónja, az Oktatói Hálózat szabadegyetemet szervez péntekre az ELTE BTK-ra. A felszólaló politikusok: Karácsony Gergely (PM) Kunhalmi Ágnes (MSzP) Magyar Bálint (SzPE) Szabó Zoltán (DK) dr. Tordai Csaba (Együtt2014) Van még kérdés a pártoktól való "függetlenségük" kapcsán?? ;)
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:

mit fárasztod magad ezek rohadt gecik kell nekik a valuta (cash) elbasszák és hagyják majd a következő generációk kinyögik, az országot ezek a rohadt rablók 2026-ig eladósították úgy, hogy addig nem is tudnak csökkenteni csak szintentartani azaz a kamatok összege növexik tehát a terhek tönkreteszik a gazdaságot

mire használják a valutát? ellopják?

vagy a sifonérba a simlicska konyhájában?

mert más semmi sem láccik

brühühühü
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"Anyaország :: 2013-02-14. 10:38
"Erdő Péter étlap nélkül rendeli meg a kóser pálinkát, a macesz gombócos libalevest és a sóletet"
Erdő Péter "kiválasztott" származása köztudott, s tettei arról árulkodnak, hogy, ahogy az lenni szokott, nemcsak a származása zsidó, hanem az identitása is - ebből kifolyólag pedig nem Krisztust, hanem, ellenkezőleg, a gyilkosait és gyalázóit szolgálja."

További részletek: kuruc.info/r/2/108017/#ixzz2KtbU1LNN

A kuruchoz semmi köze a jobbiknak, semmi átfedés, kapcsolat, hasonlók?
Értelek...
Tényleg hanyagoljuk egymást, zavar, amikor valaki ennyire eccerinek néz! :))
Nálatok ez a szint, stimmel, de azért velem mégse kéne ezt megpróbálni...
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ne zavarjon de én is pont arról írtam, hogy az a cikk minden volt csak színvonal nem. Azt, hogy te vagy mondjuk egy szektATV ebbe mit akar bele magyarázni az nagyon nem kell, hogy izgasson . ;)
@rodeo36:
Nem hallom a "vezető jobboldali értelmiségiek és közgizdák" aggódását, hogy miből fogjuk ezt mégis visszafizetni, meg mikor, meg a következmények, meg a NEMZET...
Ebből is látszik, hogy édesanyjuk egy lóval nemzett...
Mondjuk eddig Oszkót hallottam csak a másik oldalról, szóval a paci mehet arrafelé is!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ne zavarjon, hogy te nézel ATV-t, ellenben velem, aki AZT SEM! :)
A jobbik meg mint tudjuk nincs összenőve a kuruccal, de tényleg, Isten bizony, komolyan...
@Penivaldes: Nem hiszem, hogy bármikor is annak néztelek volna itt, főleg téged. ;)
Ha azt mondanám, hogy az Országgyűlés Hivatala egy cinikus kis kisköcsög gyülekezet (de nem mondom), akkor túloznék?

"Az Országgyűlés sajtóirodájának tájékoztatása szerint közterület-használati engedély nélkül senki nem helyezhet ki molinót vagy transzparenst a főváros közterületein. Aki a vonatkozó fővárosi rendeletet megszegi, bírságot kell fizetnie.

A kormánypárti békemeneteket szervező Civil Összefogás Fóruma (CÖF) hétfőn helyezett ki az Éhségmenet nevű rendezvény résztvevőin gúnyolódó molinót a Parlament előterében, amit a rendőrség és a Házőrség is tétlenül tűrt. Erre reagálva szerdán az Egymillióan a Sajtószabadságért (Milla) aktivistái helyeztek el ugyanott egy molinót, őket azonban a rendőrség és a Házőrség is igazoltatta.

A sajtóiroda közölte, hogy az Országgyűlés Hivatala egyetlen szervezetnek vagy civil mozgalomnak sem engedélyt molinók vagy transzparensek elhelyezésére. Mivel mindkét szervezet megszegte a közterületek használatára vonatkozó fővárosi rendeletet, a Hivatal bírság megfizetésére szólította fel őket. A Milla Facebook-oldala szerint a Hivatal molinójuk mérete alapján 107 ezer forintos közterület-használati díjat kért tőlük.

Hogy a rendőrség és a Házőrség miért csak a Milla aktivistáit igazoltatta, azt továbbra sem tudni."
index.hu/belfold/2013/02/14/senki_se_rakhat_ki_molinokat_a_kossuth_teren/

Bár azért van valamennyi fantáziák, hogy miért, meg melyik seggben, ki kandikált kifele...
@Penivaldes:
Mint a papok a szexcsatornákat, hogy legyen min háborogniuk!
Bizony, a világ már csak ilyen! :))
@Penivaldes: Szia pártatlan Peni!
A retket megkaptad?
Jósötétet!
hvg.hu/gazdasag/20130214_Matolcsyhusz_evet_szamol_a_megujulasra

"Matolcsy szerint a kialakuló magyar modell hasonlít ugyan a skandinávra az erős, de kisebb állam koncepciójában, valamint a fegyelmezett költségvetés és a kisebb újraelosztás favorizálásában, de a magyar modell jobban épít a nemzeti érdekek érvényesítésére, ezért "nemzeti konzervatív modell", amelynek sikere a gazdaság sikerén múlik."

Ebből a "nemzeti konzervatív modell"-ből két dolog azért hibádzik, ki tanálja ki, melyik kettő?
A kisebb újraleosztást érteni vélem azért..
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Ez a fa..kalap tök hülye!
Pont a skandináv modellel hasonlít össze bennünket?
Ebből is látszik, hogy elmebeteg szerencsétlen és minél előbb kezdik kezelni, annál hamarabb engedhetik ki...
@Penivaldes:
Hányszor omoljunk a csülkeid elé még??? :))
Mert egér nem csóválja itt a .... szóval nem mórikálja itt magát, mi még nya.. szóval szeretünk, NA!!!
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: Most hallom, ho9gy Varga Mihály elgondolkodott azon, hogy kell-e még tárca nélküli miniszter az IMF mellé, maikor nem is tárgyalunk velük..vagy nem ő gondolkodott el..vagy nem kell..vagy kell, de minek is?
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Szánalmas Varga is... Hol gondolkodhat ő?
Max. a legkisebb helyiségben, a légyszaron naptárat nézegetve!
@Penivaldes: Nem, ezt lapozgatják Bolival a rötyiben! :-) De nem árulom el..
@Penivaldes: Én ma jó kisfijú leszek, amíg bírom..cérnával, meg Bolival! :_D
lovagjaimat akarom.
Egér és társai!!!!
@Penivaldes:
Bocsi, csak épp dolgozom is.
Ámerikai krumlit?
Az mijen vón? Olyan vastag sztékes vagy mi?
@Knósszosz: nagyapám ette az amerikai fogságban az ellenség katonáival. krumpli, kolbász, szalonna
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Mostan kiakasztom a szobám ajtajára a szállodai kutyanyelvet/vagymit;
don't masturb!
Merugye mint hívő katolikus, ellene vagyokmindenféle dolognak, ami az élet ellen valóságosch, és ugye, hát a... az is sokak halála, hirtelennyibe-:))
@Penivaldes:
Nade az mitől ámerikai?
A szalonna levéd-ett magyar dolog, meg a kalbász is, bármit is bratwurstozzanak münkenban a sörzabálók!
@Penivaldes: Ezt sem nekem mondták, ugye?:-)
Öreg Hölgyek is Hölgyek, ne feledd, jó esteben Te is megöregszel, tudod?
@Penivaldes:
??? Akkor reklamálj a nyelve után csak... :)
Kis telhetetlen...
hvg.hu/gazdasag/20130214_thaifold_csok_rekord
"A tavalyi versenyen két thaiföldi férfi állított fel 50 órás csókolózási rekordot."
Na, ez mán valami!

De ez most mitől gazdaság, kérdem én?
hvg.hu/panorama/20130214_Meglepo_milyen_targyra_feltekenyek_a_neme
"A reprezentatív felmérés készítéséhez a Forsa közvélemény-kutató intézet január végén 1004 embert kérdezett ki szokásairól."

És ez már reprezentatatív?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Izé... kicsit csevegtünk, meg anyáztunk... Miért?? :))
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:

igaz,hogy előtte való nap a rendőr,meg az SA-s őr még ott kolbászolt a laptopjával az oszlop tetején,ba@@ákmegmagukat!!!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Csak rám..vártalak tán, bele is fáradtam..
"Éppen elég tapasztalattal rendelkezem, hogy meg legyek győződve róla: mi ketten egymáshoz tartozunk. Pontosan kiegészítjük egymást, úgy, ahogyan a hegyek és a völgy egyetlen zárt egységet alkotnak."

John Knittel
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Tegnap a királyiban tetszett amikor a balfaszriporter elsütötte a nyugdíjgarancia nevű lózungot,Bajnai meg helyretette...
@gazoló:
Tudod még fokozható lenne! A vízen, az a kis barna! :))
@gazoló:
Bajnai kóstolgatásának a része volt az a riport.
Próbálják felmérni, hogy mire lehet számítani nála egy esetleges vita esetén. Szimpla teszt volt, amit megszoptak.
A következőben már többet tudnak a viselkedéséből, máshogy kérdeznek, apránként felmérik, megpróbálják feltérképezni.
Szerintem azért ezt látják Bajnaiék is, nem csak mi...
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Nem hiszem,hogy az a riporter ennyire tudatos volt.
Következő etap obersovszkymikrofonállványpéter a kemény...
@gazoló:
Mi bajod Obersovszkyval?
A bíbíszí háeresei egyfolytában bombázzák állásajánlatokkal, de ez egy gerinces pasi, szarik rájuk. Ő a hazáját akarja szolgálni, nem megy innen sehova.
(kurva életbe...)
index.hu/belfold/2013/02/14/orban-maszkban_romboltak_egyetemet/

ez mekkora, a szöveg, felette meg az ellenreklám..nem marad(t) más, mint a Jobb(kl)ik(k) vagy a kivándorlás?
Utóbbinak nagyobb az esélye (nálam:-)!
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Reprise from afrernoon:

"
rodeo36 2013.02.14. 15:29:16
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
persze igaz, Salieri egyébként (és az egész versengés kitaláció a kettő között)

ez -szerintem hasonló- mint a budapesti Erzsébet híd, nem volt pénz az eredetire hát lett belőle köteles...sok minden hasonló történt...valamint a Nemzeti Színház amely ...nem is merem megnevezni és a FIABCI miért díjazta? az igaz, hogy belső funkcionalitása szinte tökéletes, és a szoborpark is de vannak külső elemei melyek egy már vérbajban megalomániás Munkácsy-ra emlékeztetnek az a szörnyű Szent István sétahajó kőből és a műtó meg a műromok a vízben szóval ez nem eklektika hanem perverzió vagy a nagyfőnök ízléstelensége?

brühühühü

de nincs egyedűl,... a világ tele van ilyenekkel is, talán azért jók, mert mellettük az igaz érték valahogy belső fényektől ragyogni kezd "

"SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.02.14. 15:37:54
@rodeo36: A Böskével nekem semmi bajom. Korának megfelelően lett megcsinálva. Korszerű szerkezet és utal elődjére. A Népnemzetiről már negírtam a véleményemet a "királyi" páholyról, az oladalpáholyokról, a kirtakart színpadról, a pocsék akusztikáról, a látávnyliftről, az egykarú barokk főlépcsőről, ha akarod keresd vissza. Egy megalomán izléstelen selejt. A térkapcsolatokról, megközelíthetőségről nem beszélek, és a zseniális parkolómegoldásról sem. És a főbejárat fölött elkövetett rettenetekről sem. Ugyanakkor nem értem, miabánatosöszvérpéniszt keres mellette egí cikkuratimitáció... na ezt lapozzuk.
A másik. Azért kár fost önteni az emberek nyakába, hogy az aranyat szebbnek lássák.

Persze igazad van:-))) Ha nem lenne az a rengeteg ostoba egybites körülöttünk, honnan tudnánk, milyen zseniálisak vagyunk:-))))))))) "

"SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.02.14. 16:04:13
Mielőtt bárki besértődne, az "gybites" jelzős szerkezet, nem az itt jelenlévőkre vonatkozott, valamint rodeo eszmefuttatását szemléltette:-) Persze kivéve a prolibolit:-) "

hihi.
hvg.hu/vilag/20130214_Orban_allamtitkara_meglatogatta_Toaso_Elo
"Minden körülmények között fontosnak tartjuk, hogy (...) a büntetőjogi felelősségre vonásra ésszerű időben, politikai befolyástól mentesen, egy tisztességes eljárás során és a nemzetközi egyezményekben vállalt kötelezettségekkel összhangban kerüljön sor" - mondta az államtitkár."

de miért pont ma?
Elmondanám, ma asszem sikerült mindenkivel összevesznem, vagy majdnem. Ergo, ez egy rendkívül sikeres nap volt:-) Igaz Peni Aranyom? :-))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
"Mi volt itt, hogy 717 komment van?"
ma sűrű agymenésem táadt. kb. 150 az enyim. Bevallom, Fab blogját akartam egy kicsit megpörgetni, hátha Simicska rácuppan, oszt idelök valami hirdetéses győzelmi jelentést:-)
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Már fel sem veszem, mondtam, kitüntető, ha olyan kretének leproliznak, mint az a narancsbirka muff. :))
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: Hát ő valóban maga az élő LEGENDA, a halottak között pedig vannak szép számmal más ászok is. ;)
Reprise from afternoon part tu:

"SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.02.14. 15:03:24
Nagy szellemek, ha találkoznak:

Ókovács elvitte L. Simont az Erkelbe
hvg.hu/kultura/20130214_erkel_szinhaz
img9.hvg.hu/image.aspx?id=509219a5-2d51-4165-b389-6e3bc77729e7&view=7fcefbf8-ac48-4ee6-aef5-32203afa118c"
"SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.02.14. 15:18:40
@Orica Középföldi: Kicsit megkésett a Malacszemű. eLSzájmonnak, nem a leváltása előtt egy nappal kellett volna életében előszőr szinházat látni belülről:-)"

"Orica Középföldi 2013.02.14. 15:20:47
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Hátha rákap. Ne becsüld le:)) "

"SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.02.14. 15:24:46
@Orica Középföldi: hát nem tudom. Ott egy vadiúj színház. Még a végin összekeni szarral a frissen festett falakat a magas művészet jegyében:-)

SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.02.14. 15:26:45
Meg elrohan Pintér Sancihoz soron kívül útlevelet kérni, mer assziszi, újra felépítették a vsafüggönyt:-)

SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.02.14. 15:28:09
A díszlettárban meg a próbababákot "vörös zsidókurváknak" nézi...

SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője 2013.02.14. 15:28:43
Szóval, veszélyes dolog egy illyen látogatás:-) "

hát zanzában ez a véleményem L.Simon Elvtársról. .-)
És így kommentelési kötelezettségemnek is eleget tettem:-)

Töki!
Kicsit belenéztél? Sajna ez a 11 napos program. A 9 naposnál Karlsteint húzni kell.
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:

hého! Pedig miattad lettem sárvérű mugli:-) A sok nagy varázsló lábakapcája:-)
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Ne marhulj! :))
Hol vagyok én hozzád képest?
ÓÓÓÓÓÓÓÓÓ nagy Varázsló! (hajlong, hajlong...)
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: hülye:-))))))

De igazándiból,ez a nagy varázslat:-)

"A magyar gazdaság kettős arcot mutatott: míg a bruttó hazai termék csökkent, addig a foglalkoztatás továbbra is jelentősen bővült, s emellett a munkanélküliség is csökkenni tudott az év elejéhez képest. Az iparban fontos beruházások történtek, emellett a járműipar kapacitása folyamatosan bővül, amelynek hatása idén már érezhető lesz. A minimálbér és a nettó bérek emelkedtek, a családi adókedvezményben részesülők jelentős reálbér növekedést tapasztalhattak. Mindemellett a Kormánynak sikerült a költségvetés egyenlegét – a tavalyi többlet után – 3% alatt tartani, ami nemzetközi összevetésben is szinte példátlan siker."
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

szerettelek, szeretlek
csak ne mondd meg senkinek
ez a világ nem világ, csak egy kutya bosszúság
ez a világ nem világ, csak egy kutya huncutság
ez a világ úgyse sok, éljenek az okosok
ehjahahajajajaj - hopp!

nem akartam szétoffolni a csodás offot, de ha már a felismerésnél tartasz - én pl. csípem wassalbit - nyilván nem az ótvar cukros giccses üresjáratai miatt, ahogy, mondjuk, Petőfit sem a kétkötetnyi selejtje után ítélem meg, hanem a kéttucatnyi remeke után, vagy Adyt a 4-5 hibátlan-tökéletes ciklusa után, nem a többi alapján

ok, aláírom, talán párját ritkítja az olyan olvasó, aki egyformán kedveli és értékeli Kertész Imrét és Wass Albertet (vajon miért pont ezt a kettőt említem példaként?), mindenestre én közéjük tartozónak vallom magam; és - szszvsz - ha nem volna átpolitizálva minden, nem aligha érezném olyan egyedül magam ezzel. szóval nehezen tudom elképzelni, hogy aki az olvasás öröme miatt vesz kézbe könyveket, ne tudná értékelni A funtineli boszorkányt, vagy a Kard és kaszát, vagy ne látná, hogy ezek egy igazi író művei.

más kérdés, hogy én is általában ekézem a Wass Albert-jelenséget: értelemszerűen a politikai felhajtással és kultusszal összefüggésben mosolygom meg
@Pantagruel:
a legvakószínűbb ebben az életben már nem fogok wassalbit sem...kisegítenél, mi is az az izé (katharzys?) amit ad?

természetesen minden zseninek vannak üresjáratai de néha azok is mennyeiek, lásd a Wohltemperiertes Klavier-t...ugye a quintkör összes hangnemére írt izék amik a zongora feltalálására készűltek és arra hogy a Phytagoras-i Komma-t be lehessen a gyakorlatban is mutatni...erre néhány unatkozó Szvjatoszlav Richter meg horovitz és hasonlóak beleesnek és agyon klimpírozzák meg leklimpírozzák vele magukat és aszongyák íme a csoda

szóval?

mi is jó wassalbi-ban

brühühühühü
@Pantagruel: nekem pontosan a heroizálással, a démonizálással van bajom mindegyik oldal tekintetében. Én azt szeretném, hogy rakják elém a választékot, aztán majd én eldöntöm, melyiket szeressem. És igazándiból a kötelező olvasmányok reform-nemreforszerű változtatásgatásit sem veszi be pici pocim... emellet bárki bármit nézhet olvashat tőlem, nem itélem el, nem ekézem, ha engem is békében hagynak. Ez úgy gondolom, mindenkinek saját individuális joga. És ebbe kzpontilag, a kulturharc jegyében, még az államnak és a kultupolitikának sincs semmi beleszólási joga. Mint ahogy az erőteljes vallásos nyomulás is inkább taszít és elidegenit. Főleg úgy, hogy akik az egészet nyomják, szerintem nem feltétlenül a kerestény hit felhen gráll lovagjai. Gondolom, elég ha csak Hoffmann Rózsára, SEmjén Zsoltra, vagy csak egy olyan senkire, mint ez a miskolci kurzusvigéc Zsigamarcira gondolok...
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

ezt nevezitek jólétnek vagy számháború óvodásoknak kiscsoportban

brühühühü
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

egyetértésem jeleként brühühü

ti.: én nem jártam benne csak olvastam róla sok mindent (mármint Nemzeti) a Böske...legyen...
@rodeo36: szentabéke? Én jártam. procc, gusztustalan hivalkodó köpedelem.
Más kérdés csak Neked: Te mennél olyan színházba, ahová a parkolótól a bejáratig 500 métert kell gyalogolnod, akkor is, ha taxival mész? :-)
@rodeo36:
Mi a jó???
Komolyan... Nem semmi vagy!
Szép színes polcfeltöltést lehet vele végezni, méterre a parasztjának!
Essetudni...
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Le vagy maradva, én ezt mán tegnap előtt... gyorsabban haladok mint kigyelmed, mer az evezőt nem a tollánál fogom, érted-e?-:))
Amit most gondolsz vállalom, sőt bocsánatot is kérek érte.
Ha viszont tovább gondolod ezt a hungarilyan légitársaságot, hát szerintem jót röhögsz te is, nem?
@rodeo36: ...hát én nem vagyok sem esztéta, sem magyartanár (max kicsit irodalmár, kicsit író álbölcsész), leginkább csak egy olvasó, és szeretem, ha jó arányban keveredik egy olvasmányban a feszültség, az akció, az erotika, meztelenség, testiség, szerelem, remény, erőszak, humor, dráma, kifinomult emelkedettség (tehát pont nem a túlcsorduló pátoszra gondolok), boldog, vagy akár keserédes befejezés, költői, termékeny fantázia és hitelesség, ha az író képes az érdeklődés megragadására, fenntartására, fokozására, képes pár mondattal, puszta párbeszéddel, helyzetből (szűkmarkúan mérve a szavakat) jellemet ábrázolni, és egyszerű szavakkal tájakat valósághűen ábrázolni, ha mindez egy megkapó történetbe ágyazódik, vevő vagyok rá, számomra ez a lényeg: hasson rám, aggódjak a hősökért, gyászoljam őket, ha elhullanak, amit olvasok, gondolkodtasson el, indítson meg

@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: hát, ja, vágom, a közéletbe belefolyás ezzel jár, kiakasztó :)
@Knósszosz:
Vicces lesz szerinted, ahogy kitömik majd állami pénzzel a magánzsebeket? Márpedig az lesz... :(
Ezért meg kösz:
www.youtube.com/watch?v=ypMv_vKtGuk
Asszem Hacsaturjánnak.
Elképesztő...
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Nem lesz, ez egy agyrém.
Recseg a légiközlekedési ipar (szinte) mindenhol, és akkor majd pont mi?
A 330-as tervbe véve??? Hová repülne?
Magam alá piszkítok rögvest.
Hapci BKV hajó a Dunán, mellette meg szélestörzsű erbusz, jajaja...

Phűűbazz
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: hát, nyilván! :D Rejtőben király, hogy jó eséllyel a nő és a pasi összeházasodnak a végén, osztják a pofonokat és más egyébben, amit felsoroltam, sincs hiány! - Wass Albert nem akkora és nem úgy zseni, mint Jókai (százvalahány kötetének minősége időrendben már a fele előtt meredeken ível lefele) vagy Rejtő, de úgy vélem, tagja az írók céhének; csak vmiért nem arról beszélünk, hogy hol a helye, hanem ki van mondva, hogy piedesztálon (erre nyilván azt mondja az embör: baszdmeg)
@Knósszosz: Jahh lesz közvetlen Felcsút-Ferihegy desztináció. Kajával, pezsgővel, kávéval. Közvetlen becsekkolással. A320-al. Naponta hatszor:-)
@Pantagruel:
Egyetértek! Új ikonokat és ideálokat akarnak kreálni, elkeseredetten keresnek valakit, valakiket, akikbe kapaszkodni tudnának.
Ennek a része az a szerencsétlen Fekete is, az MMA-val.
A szint... hát az meg csak annyi is, de annak a célközönségnek még az is bőven sok!
@Orica Középföldi: jézus atya úristen, ez mennyire komoly találat!
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Nálunk mostanság semmi nem biztos, az asszony betegeskedik, szóval mostanság még Győr is necces... :(
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: Szerencsétlen? Nem elég, hogy meglovasíthatja a lét meg legmerészebb álmait, bármik is azok? :_(
"A Prágába 1457. szeptemberben megérkező királynak találkozója volt jegyesével, VII Károly francia király Madeleine nevű leányával, ám 1457. november 23-án, három napig tartó rosszullét után váratlanul meghalt. Halálával kapcsolatban okkal merült fel a mérgezés gyanúja."

Előzetesbe került V. László ügyének hat újabb gyanúsítottja
hvg.hu/itthon/20130214_Elozetesbe_kerult_V_Laszlo_ugyenek_hat_uj

:-)))
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Tavasszal akkor. és a hajókázást a Vltaván ki ne hagyjátok. Oltári buli. Kocsival felvisznek a folyáson a csónakkal ameddig kéred, oszt lecsorogsz és leadod a hajót, beülsz a korzóba, oszt huss tovább:-) Csak feseles zárható műanyag kotlát vigyetek magatokkal, amibe a ruhát be lehet pakolni. A csónakot a zúgóknál bizony cepelnyi kell:-)
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: hát ja, az ember hadd válassza már meg maga az ikonjait, kinek a művészete iránt érez rideg csodálatot, kié iránt közömbös (kié hagyja hidegen), ki érinti meg, tüzeli fel... ez nyilván túl liberális hozzáállás, nem fekszik a politikának
A zasszonynak jobbulást és üzenem: jobbat érdemelne:-)
@Pantagruel: asszem valami hasonlót írkáltam, vagy hattal fentebb:-) Ez mégsem a világok legjobbika:-)) Asszem:-)
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Vízhatlan zsák van, több is.

t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSTmIKjG8mbkIXHpXteejXt5wUAt0unS5GbdEbwL49-aAp_GRkJQg

Szakadj meg amúgy... :))

Ezt olvastátok???

"Péter Konok
Egyetemista csürhe támadott meg békés focidrukkereket. Az új stadionjukban nyugodtan szotyolázó-zsidózó drukkerek hirtelen azt vették észre, hogy a biztonságukat óvó rendőrök eltűnnek, majd hipszterszemüveges, lódenkabátos fiatalok özönlenek be otthonosan összeokádott szektoraikba és Bourdieu-szövegekkel, rímtelen verssekkel, fizikai képletekkel és festmények reprodukcióival hadonásznak. „Szörnyű volt – nyilatkozott még mindig elcsukló hangon Brutál „Szecskavágó” István, a KÖZGÉP SE vezérszurkolója, akit a helyszínen felállított egyik mobil mentális elsősegélyhelyen ért utol riporterünk. Mindenfelé latin szavak, ködös axiómák, hosszú körmondatok és érthetetlen képletek röpködtek. Egy 35 kilósnak látszó, feketére festett hajú lány megfenyegetett, hogy kielemzi az egómat!” A megfélemlített szurkolók egymást eltaposva menekültek a stadionból, többen nyolc napon túl gyógyuló kulturális sérülést szenvedtek. Egy ultrának Egon Schiele „A szék és a kancsó szerves mozgása” című festményének színes nyomatát tartották az orra elé, ő jelenleg még kómában van. A helyszínre gyorsan kiérkezett a TEK kultúraelhárító-kommandója, akik a sérült drukkereket elsősegélyben is részesítik: éppen a „Fradika, fradika, hőőő-hőőő, zsuppsz!” című nótát énekeltetik velük és a Kerényi-művésztelep képeiről készült diákat vetítenek. „Sajnos, egyre gyakoribb az efféle értelmiségi huligánkodás – mutatott rá Klinkhammer István, a diákbűnözés elleni fellépésért felelős frissen kinevezett államtitkár. A kormány eltökélt szándéka, hogy rövid időn belül az utolsó egyetemet is megszünteti, és így kifüstöli fészkükből ezeket a tücsökhordákat.” (MTI)"
mandiner.hu/cikk/20130214_ultras_liberi_nem_a_diakokkal_van_bajunk_hanem_a_hahaval#comment1805052
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: Külön irodák vannak erre specializáldva, mikróbussza hordják a jónépet folyással szemben. Nem drága, én olyan 20 km-es túrát javaslok. Tökkényelmes, a víz többnyire derékig ér.
@Kulcsos fahéjas proli Boli – Ch.T. is, meg’há...: Jólvan rabszolga, termeldd csak a dzsidipit:-) Mr 20%-nak már eléggé redvás a Harleyje:-)
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Kéteringbe Mummsz Bajnai Cordon Rúúzs Brutál pezsivel? Az fedélzeti ellátmány lesz a priznic klásszon a Makkoshotyka-Ököritófülpös járaton is, vagyhogy?
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: valóban! (egy ily arc egész körök Költészetére fagylepelt borít. Ki ellenáll a perc igézetének, S nem hagyja lelkét ártól elragadni, Nem is jó ember, s bár maradna otthon. -). tulképp ugyanazt mondtam / mondjuk. :) akkor +1.
@Knósszosz: ottan nem lesz leszállás. aki odautazik, kap egy ejtőernyőt. A NERtagok jobbat, a nemNERtagok kicsit rosszabbat. (mongyuk nincs rajta kioldózsinor) :-)
A NEMNERtagokat odalenn sárgamellényes közmunkások várják. Ásóval. Ha még mozognának...
ki a f@sz az a kinghummer ?

ez ment tavaj a jégre?

már megint egy telepjárós dakota kiráj ?

hummerking
Felcsút felett a gép mirrhát, málnát, mannát, aranyát és jóféle Vezérképes házipáleszt dob ki, Pest felett pedig egy narancssárga 100 méteres molinót vontat, "Nem leszünk többé NERetlen kétévesek, Nem leszünk Gyirmót! (Fab örökbecsű) felirattal. A Duna fölött utazva pedig az utasok megtekinthetik a Lakinger Béla zsebcirkálót, amint az engedetleb Főpolgármesteri Hivatalt lövi tögg BKV támogatás kiharcolása céljából. Deszéplesz:-)
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Szép kilátások, akkor ez a HWA lékitársaság nem is lesz?
Mi lesz hejette?
Csak köll egy nemzeti a MALÉV utána, nem?
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
A biz a!-:))
Ezt küldd el Gyurinak is (ha tudod acímit), jól esne nekije a szívműtéttye után.
Magam nagyon kedvelem ám.
Ritka egy figjura, a magyar irodalomba.
Köll hát. A kontinentális járatok pedig speciális turulhajtóművel mennek, mint Münchausen báró vadkacsái a szalonna lenyeldeklése után:-) A kisebb reptrek igénybevételekor a városba az utasok egy-egy piros biciglit kapnak a kiszálláskor, hogy egészséges testmozgással tudják a várost megközrlíteni:-)
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Hátakkor... jó éjt!
Most jön a zest fénypontya,
Spaghetti alla Carbonara, magam készítettem.
Innen e:
www.youtube.com/watch?v=h7fCKpF15qA

Három napja töltöttem le eztet, azóta esz a fene.
Ma megcsináltam.
Majd holnap megtájékoztatlak, mijen lett.
Ma má nem mondok semmit Gaudi okán, de Barcelona az olyan, amitől kicsit meghalok. Imádom, háromszor voltam ott és kár, hogy Szív anyám nincs itt, Ő is tudna mesélni raúúla.

Az a város egy olyan hely Európában, amit bármiért felcserélnék.
Egyet érteni nem köll, ez csak az én véleményem, imádom.
Penig a görögök a kedvenceim, de még issch...
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője: "Mint ahogy az erőteljes vallásos nyomulás is inkább taszít és elidegenit."

Csak tiszta forrásból :), vegyünk elő egy dimenzionált, idegen szóval élve: többrétegű művet:

Közélet - általánosságban:

"– Kolozsról jössz-é, a papoktól?
– Jön a keserűség – mordult vissza Buzát"

Gazdaság - Adómorál:

"Az új papok lesői járták akkoriban a népesebb szállásokat, hogy honnan lehetne adót behajtani.
– Igaz-e, hogy tizedet szednek a papok, király nevével? – tette föl Félfülű
egyenesen a kérdést.
– Szednek attól, aki ad – mordult vissza Buzát.
– S aki nem ad?
– Attól bajosan."

Házasság - magánélet:

"– Ha béjelentjük a kolozsi papoknak, nyakunkra jönnek a tizeddel – jegyezte
meg aggódva az asszony –, márpedig úgy hírlik, törvényt tett a király, hogy pap nélkül nem vehet magához asszonyt a magyar…
– Itt mink tesszük a törvényt – mordult föl Buzát kurtán, s Félfülűre nézett,
mint aki feleletre vár. Az visszanézett reá, s a szemük egy hosszú pillantásra
egymásba kapaszkodott."

- Wass Albi: Kard és kasza
Fabius!

kérnék szépen egy posztot lézerdzsonniról...

TEK, audi, belügyminisztérium stb kulcsszavakkal...

miköze a titkosszolgálati beszerzéshez sokatérő lézerdzsonninak ?

audi szakértő !

nyilván auditálja ... :)
fu hallottátok, a jobbik el kezdte ekézni Erdő pétert?
@SárVérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Callas, Corelli, Ludwig, Zaccaria Serafin .s bellini Norma elejétől CD-n

brühühühü

ja és túl vagyok egy pár liter vörös boron

saúde
@Pantagruel:

akkor szenvedély és féltékenység és szédűlt őrűlt szerelem

www.youtube.com/watch?v=wdGCm_-J1hc

brühühühü

és a valaha előadott legjobb
@Pantagruel:

www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=iHZ00OMEglY&NR=1

levine és a többiek ezt Bécsben kamaraéneklésnek hívják azaz amit senki soha nem tud felűl múlni

brühühühühü
@rodeo36: saúde
az a baj, hogy ahányszor vörösbor közelébe kerülök, mindig Schillert fordítok, mint Moldova:)
@rodeo36: stílszerűen: Valentin-nap, miegymás, mi más? :) na, erre most hegyezem a fülem.
@tucano: az élet csak a mámor állapotában elviselhető: alkoholmámor, szerelmi mámor, vallási mámor, vagy vmi ilyesmi :) (Tournier)
@Pantagruel:
amikor fel tudsz ülni a dallamra és elszállni a...ahová sohasem gondoltad de vágysz rá

www.youtube.com/watch?v=-MEfYp6aqvs

és a legjobb előaDÁSOK KÖZŰL A LEGJOBB

brühühühü
@tucano:
ez a 12 mellű nő

vagy csak egy ISTENNŐ

www.youtube.com/watch?v=TivSvlJq3qc

rsrsrsrs
@rodeo36: őszintén? így ahogy tolod, egymást rontják. ez is miattad van, kihagyod a számításból, hogy más esetleg nem tart ott, ahol Te. kell egy kis szünetjel közibük:

www.youtube.com/watch?v=RdR6MN2jKYs
@tucano: @Pantagruel:

és akkor Melis györgy azt mondta a Marton Évának? menj és legyen tiéd a galaxis

www.youtube.com/watch?v=TivSvlJq3qc

hasonlítsd ha akarod

és a zsebébe tette a Galaxist

www.youtube.com/watch?v=kohTIMIUWpE

brühühühühü
@rodeo36: te, mondtam már, hogy Don Jovannival támadni nem ér? (gyengék menedéke, nem, tényleg)
@Pantagruel:

ez egy első osztrályú tenor de itt küzdenie kell

www.youtube.com/watch?NR=1&v=poa5H77X5wc&feature=endscreen

brühühühü
@rodeo36: milyen hangja van! Komolyan mondom esténként itt pótolom a nem is olyan kis fehér foltokat zenei műveltségemben! Még szerencse, hogy a legközelebbi szomszédom egy fehér paci, aki a hétvégi ügetőre készül, különben már rég átkopogtak volna a hangerő miatt! Őt viszont lekenyereztem némi sárgarépa zöldjével:)

Estava em Bissau até agora, o inferno existe mesmo, nao consigo dormir de tanto horror que vi lá, mas a musica tua calma a alma e a consienca:)
@rodeo36: itt még nem tartok (idő kérdése), de hogy beszálljak: a "nincs ihletünk, de akkor is lángeszek vagyunk és feladjuk a leckét, ha épp féregrágta üresjáratunk van" jegyében:

www.youtube.com/watch?v=oC7oX5ud3Kw
@rodeo36: pukkad vagy nem, ő is gyönyörűt rakott fel:)
@tucano: kakaót tolva :) Monteverdi Nisi Dominusa (126. zsoltár) után kaparásznék, pl. a King's Consort előadásában (vez. Robert King), az a penge, hadd szóljon!!
@Pantagruel: akkor most versenyzünk...ki bírja tovább levegő nélkűl?

és ez a bosszúm

George Szell/Schwarzkopf

@tucano:
és neked is

www.youtube.com/watch?v=Cs0vSC9DUhU

ez 23 perc amikor megbeszéljük mit is csinálunk holnap még akkor is ha nem lesz holnap

brühühühü

én ezt térden állva szoktam hallgatni
@Pantagruel: @tucano:

ott voltam az Operában amikor Bejart bemutatta és markó Iván táncolt rá az egész Richard Straus-ra

amikor megszólalt akkor elélveztem és utána a többi már majdnem mellékes volt

ma meg a markó Iván hülyéskedik ahelyett hogy milliós nyugdíját élvezné

minő szar lett Magyarország

brühühühü
@rodeo36: mielőtt berakom teljes hangerőn figyelmeztetlek, ha baja lesz a főbérlő kristálypohár készletének, akkor hozzád küldöm!
@tucano:

holmi kristályok

rsrsrsrs

brühühühü

a 4. rész eleje talán
@tucano: @Pantagruel:

ez valószínű a legutolsó élő felvétel Callas Christoff együtt

ott történtek a csodák

www.youtube.com/watch?v=FgL-mbf251s

ez a teljes mű

brühühühü
@Knósszosz:
www.youtube.com/watch?v=FgL-mbf251s
és ez is élőben megy de mikor istenekkel a szinpadon...hol volt ekkor mehta...meg sem született

www.youtube.com/watch?v=FgL-mbf251s

brühühühü
na jó van, műélvezők, mingyá kelek, úgyhogy metroszexuális jóreggelt az állatoknak (akikre virrad), a viszonlángos a szent szűzhöz, csók a csalán

www.youtube.com/watch?v=KeT6cojBTp4
www.youtube.com/watch?v=H3z7qXBlsVc
@Pantagruel:
erre??? minek...egy valamit

Astrid Varnay mint Brünnhilde a Götterdämmerung vége

vagy a Leony Rysanek a MET-ben mikor megtudta a Callas nem tud fellépni -indisponált- és ő lett Lady macbeth Erich leinsdorf-fal akit soha senki ebben sem múlt felű

most megkaptad a Il Vespri Siciliani-t

és ebben elhiszed, hogy a vér folyt az uccán

brühühühühü
@Pantagruel: hogy pukkadj meg a Jarousky nagy de én jobb vagyok mert én basszusban csinálom és a koloratúrákat mezzosoprán-ban

mint Rebroff...hallgasd meg az ő Ave Mariaáját orgonával Sidney-ben

brühühühühü

il castrato nak nekem a Bartoli brühühühüüh

és van egy magyar csávó az ragyogó ha nem ismernéd igazán adja
@rodeo36:

Miint fentebb Pantagruel már beszúrt egy két dolgot, én annyit tudok hozzátenni, hogy bennem is volt egy kis ellenérzés Wass Alberttel szemben, aztán, hogy tudjam miről van szó elolvastam a Kard és kasza-t 2 nap alatt. Biztos ki van ficamodva az agyam, de az a munka alapmű.
Bárki bármit is mond, aki nem olvasta, az ne vasalbizzon-mondom én. Abban a könyvben olyan szépen van leírva, hogy a magyarok mindent maguknak köszönhetnek Trianon ide vagy oda. lektűr-mondják. Jaaa, ha így vesszük akkor Arany és Petőfi is merő giccs.

Lehet, hogy Wass többi munkája nem nagy wasistdas de a Kard és kasza mindent visz.

'Kard által lehet hazát szerezni, de megtartani csak ekével lehet.'

Márpedig aki ismeri a székelységet az tudja, hogy eléggé ragaszkodtak a kardhoz az eke helyett. ezt az arcukba tolni azért nem volt semmi.

Szóval olvasd el a Kard és Kaszát. ha teheted. A funtinelli boszorkányt nem említem, pedig az a jobb -talán.
Nagy tisztelettel, ha a linkek végéről levágnátok a kérdőjel utáni részt (utm, source, campaign meg miaizé), akkor nem vezetnétek félre a látogatottságmérőket. Ez ugyanis azt jelzi, hogy honnan találtál oda, és ha itten rányomok egy linkre, az azt fogja vele közölni, hogy a mandinerről. Szép-szép a bloggerszolidaritás, na de ennyire?
Nem olvastam el a 839 kommentet, de most nézem a Szemtől-szembe műsorban Mesterházyt, és meglepően jó.
süti beállítások módosítása