Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 24.hu/belfold/2024/04/16/belgium-orban-natcon-betiltas-miniszterelnok/ magyarnemzet.hu/kulfold/20... (2024.04.16. 20:51) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.02.05. 03:50 Fabius

Seszták Miklós és az offshore véletlenek országa

Címkék: fidesz kdnp offshore seszták miklós

Az egyszervolt Seszták Miklós és a morálisan ingoványos szélessávú körzethálózat pályázat ügye körbeszaladt a neten, újabb részletekkel és áttekinthető infógrafikával színesedett a dolog. Majd jött Seszták kis fáziskéséssel, és rámarkolt, mint hülyegyerek a medúzára az ayia napai strandon, és fájdalmában budaigyula módra rázendített a mitkeres - a témára szintén rámozduló - vadaiágnes és törökzsolt az ő tényei körül, he? Mert neki tényei vannak, mint a bloghu őstroll Lencsés Pistának:

„a felügyelőbizottsági tagságról való lemondásomat egyébként már 2012. július 10-én bejelentettem a Társaságnak, azzal, hogy az az új felügyelőbizottsági tag megválasztásával, de legkésőbb 2013. január 15-ével hatályba lép. Így a tény az, hogy már nem vagyok a nevezett társaság felügyelőbizottsági tagja. (Megjegyzem: az internetes megjelenésben foglaltakkal ellentétben, már 2008-tól felügyelő bizottsági tagja voltam ennek a Társaságnak.)”

Érdekes ez így, kedves Miklós, mert a hatályos cégnyilvántartás szerint te bizony ebben a pillanatban is  felügyelőbizottsági tagja vagy az Enternet Investnek. Nézd, frissítsük a memóriát: 

ScreenShot106.bmp

Nem is tudom, ha én szerepelnék a hatályos cégadatbázisban közvetlenül a ciprusi offshore barát mellett, akkor sokkal kisebb arccal kiabálnék tényekről. Hacsak nem akarod azt állítani, hogy a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumotok cégadatbázisa egy marék nyálas szotyihéjat ér, elhanyagolt és nem naprakész. Azt várnád el tőlünk, hogy a hatályos cégadatbázissal szemben istenuccse becsületszavadra elhiggyük, hogy te aztán tényleg nem, és neked tényleg fogalmad nincs, nem is volt, nem is lesz semmiről. Igen, mi ilyen hiszékenyek vagyunk, a pályázat egyéb részleteit elnézve különösen. De tudod mit, abban egyetértünk, hogy a balliberális kormányok is kapják be, mert " semmit nem tettek a Ciprusra és Svájcba utalt 1000 milliárd forint itthon tartása érdekében, és offshore-cégeket hizlaltak." Pedig 2008-ban már Demján Sándor ciprusi cége is benne volt a bizniszben veled együtt, ugye. A szemétládáknak szerintem is el kellett volna gáncsolni, és nem hagyni az ilyen skandallumot. 

seszták-miklós-offshore.gif

Fogadj el egy tanácsot, kedves Miklós, és a bajnaizás helyett játszd ki inkább a "véletlen" kártyát. Egyrészt Bajnai a maga idejében a bíróság előtt felelgetett a fölmerült kérdésekre és vádakra, igaz a Magyar Nemzet 5-0-ra elvesztette azt a meccset, úgyhogy ezzel a párhuzammal én óvatosan bánnék, másrészt meg a véletlenek különösen sajátos összjátéka még hihető is lehetne:

- 2008-ban véletlenül, magad sem tudod hogy kerültél egy IT vállalat felügyelő bizottságába. 

- 2010-ben, mint az IT vállalat felügyelőbizottsági tagja véletlenül, magad sem tudod hogy kerültél a gazdasági és informatikai bizottságba, az informatikai és távközlési albizottságba, a fogyasztóvédelmi bizottságba és a közbeszerzési és vállalkozásszabályozási albizottságba. De ha már így alakult úgy voltál vele, első a szolgálat. 

- A cég pályázási szándékáról, eredményéről a sajtóból értesültél véletlenül.

- 2008 - 2012 közötti időszakban véletlenül nem vetted észre a cég ciprusi offshore tulajdonosait, a ciprusi fb taggal még véletlenül sem találkoztál. Soha. Négy év alatt egyszer sem. A cégnyilvántartást nem olvastad. Detélleg. 

Ha bociszemeket meresztve, hosszan sóhajtozva elégszer elismétled, hogy az elmúttnyóccév alatt ez lett az ofsórvéletlenek országa, az ofsóritisz fertőzőbb volt, mint az ebóla és te tulajdonképpen áldozat vagy, talán Orbán elhiszi, ha már mi nem. Mert valami azt súgja a gyulai frakcióülésen elhangzik párszor a neved, és éppen nem imába foglalnak. Nagy dilemma ez nekik: kapsz egy sallert, beáldoznak és tudnak tovább offshore lovagozni, vagy megvédenek, és az egyik legerősebb kampánytémájukkal habonyárpi dühében kitörli a képes felét. Onnantól eltűritek, hogy Gyurcsánytól Jobbikig bezárólag mindenki téged citáljon és rajtatok röhögjön, mikor egy meggondolatlan "offshore lovag" kiszédül Viktor száján. 

Nehéz dilemma, kismagyar valóság. Kíváncsian várjuk mit lép erre, és a konkrét pályázatra az offshore ügyletek pénzcsapjait elzáró nerkormány. Ciki lenne ha kiderülne, hogy a csapban mégis ereszt a tömítés. 

 

 

710 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr855063396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@mamitirtok sír derék (kommensevik): Hallod szerintem lenyomna mindenkit a műfajban. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz . Matolcsy az utóbbi időben mértékadóan nyilatkozott a monetáris politika szerepéről. Ez lenne a bevezető az új szerepvállalásához?
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
"Na, ezt is ritkán kapom a pofámba."
Rám nem panaszkodhatsz, én soha nem bántalak meg. Egyformán jól viselkedsz mindíg, hogy ritka a hozzád intézett kedves szó?
Meditáljál, tegnap úgyis át akartál menni Buddhába. Önismeret, az nagyon hasznos.
@nyulámbátor:

Aztabazmeg, remélem az valami kibaszott vicc, hogy Kusza Szem lesz a jegybankelnök!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
kalocsay népi motívumokkal és turullal díszített lesz az új magyar Fakauri vagy aranyozott orbán

1 orbán = 1 kiló híg fosch

a tőzsde már tuggya?

szerencsétlen magyarok

brühühühü

35000 milliárd, kössünk fogadásokat hány nap alatt vernek a seggére? nyom nélkűl?
Most próbltam 2014 áprilisára a Virgin szigetekre repjegyet foglalni. A weboldal túlterhelt, amikor pedig működik egy narancssárga mezőben az alábbi felirat olvasható: Sajnáljuk! Minden járatunk megtelt. Különjáratokat nem áll mődunkban indítani, mert a sziget megtelt. Most mit csináljak? Utazzak Ciprusra?
@Fabius: nembazdmeg:

VG: Matolcsy lesz a jegybankelnök
Ma este eldőlt, Matolcsy György lesz az MNB új elnöke - értesült a Világgazdaság.

hvg.hu/gazdasag/20130205_matolcsy_jegybankelnk_vilaggazdasag
Oszt itt izmozol szaros 12 mrd miatt... pancser....
@nyulámbátor: @Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Meg nem lesz zuhanas, meg nem, vazenylonak meg nem jo, meg mas a f
ontos, es meg ne nem ertek a penzek hozzajuk
bár, ha belegondolok, március milyen kurva messze van... még az is lehet, hogy egy jótékony gumicsont a 12 mrd ködösítésére... mint tudjuk, eggyel nőtt a tét. a következő cirkusznál, lehet hadat üzen a kormány amerikának.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Persze hogy nem február végéig szárnyalni fog a forint. Lesz még 240 is az ejró... angróban még olcsóbb:-) Egyszer hossz... másszor meg az a rohadt kövér nagypicsájú Bess....
Ne legyetek bérrettegők, jó?
"Az első, már az államkincstár által bérszámfejtett fizetésüket feburárban kapták meg. Korábban a kormányzat azt ígérte, bérük nem fog csökkenni, ugyanazt a fizetést kapják majd, amit eddig. Olvasóink nem ezt tapasztalták."
index.hu/belfold/2013/02/05/bercsokkenesek/

Feburár még el se gyütt, ugye?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Tényleg Koreáról olvastam, az éhezésről. Csak ezek a vietnamiak olyan soványak, azért asszociáltam rájuk.
Jó kis fekete humorod van a hizlalásról. Szoktunk mi is ilyet mondani, de az áldozatnak nem Koreát emlegetjük, hanem kilátásba helyezzük, hogy levágjuk karácsonyra.
@Fabius:
Mér lenne vicc? Eddig minden parlamenti ülésszak előtti eligazításról kiszivárgott valami csattanós nagy baromség, ami a következő hónapok meghatárzó témája lett.

Többnyire forint gyengülést eredményeznek ezek az ügyek, ebben az egyben lehet bízni :)

Ne mondd, hogy nem erre számítottál!
@nyulámbátor: Nem elég, hogy retteg, most még szar@s is lesz majd? .-(nem fogol tecceni a lyányoknak ígyen:-)!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"A Dell bejelentette, hogy kivonul a tőzsdéről, alapítója és a Silver Lake nevű befektetői cég vezeti a folyamatot. Ez a legnagyobb kivásárlás a pénzügyi válság óta. A megállapodás szerint egy konzorcium, amelynek a Microsoft is a tagja, 13,65 dollárt fizet részvényenként. Amikor az első hírek kiszivárogtak a lehetséges kivonulásról, 25 százalékot zuhantak a részvények."
Én eddig Dell hívő voltam, de ha a MS... :(
@Mariann19:
Az én "malaczkám" erre vonyít mindig!!! :D
Rohadt virt bill, folytatom akkor, elso a sokkolas, aztan a viszakozas, latszolagos engedes, es mikorra megnyugszik mindenki, es nem figyel annyira, meglepik tulteljesitve a drasztikusabbat, mint elsore. A sok droid, vagy hule meg orul.
@n.i.era:

ez a kurva ország ugyanazt érdemli mint Sodoma és Gomorrha

csak ki lesz a Lót meg Lótné akiknek lehetőségük lesz bepillantani

brühühühü

és lesz fakauri turullal bikkfából és égetett címerrel, a papírpénzek meg magyarnemzet eladatlan lapjaira nyomtatódnak -mecsoda megtakarítás az archív példányokkal együtt akár 400000000000 milliárd példány is elfekhet

brühühühü

minő gazdaságosch?

ja és a fizetések mexűnnek adó sem lesz szabaccság
@rodeo36: ez a kurva ország ugyanazt érdemli mint Sodoma és Gomorrha... Te írástudatlan! Az Gonorrhea:-)
@quendelapo: Szerintem most padlót fogott. Utána lassan feltápászkodik és gyorsan el is megy posztot írni róla. :)
"Spanokra jut, oktatásra nem

Dorosz Dávid
2013. 02. 05 08:24:27 |
Az Orbán-Matolcsy csodaduó nem adja fel, nem hátrál meg. Miután az év végi diákmozgalmak pár kérdésben meghátrálásra késztették a Fideszt, a kormány most újabb irányból támad. A lényeg azonban maradt: vegyük el a pénzt az oktatástól."
" De az ELTE sajnos csak az egyik a sorban: minden más nagy tudományegyetem is megkapja a maga pofonját, mindegyiktől jelentős összegeket von el a kormány. Orbánék összesen 43 milliárdot vonnak ki a rendszerből, ennyivel kevesebbel kell gazdálkodnia az intézményeknek.

Ezek a számok pedig elbocsátásokat, színvonalcsökkenést jelentenek: oktatóból, és figyelemből kevesebb, gondból több lesz. Az egyetemek a létükért fognak küzdeni, tanárok tömegeinek élete mehet tönkre, az oktatás lerobban, a diploma értéke zuhanni kezd, a végzettek nehezebben találnak majd állást. Sebaj, majd mennek közmunkára. Vagy ha nem, akkor Dublinba egy hotelba mosogatni. Ennyi a Fidesz nagy terve az oktatás reformjáról, a „munkaalapú társadalom” felépítéséről: vegyük el a pénzt, oszt jó napot, utánunk a vízözön."

doroszdavid.blog.hu/2013/02/05/http_doroszdavid_blog_hu_2013_02_05_spanokra_jut

DÖGÖLJÖN MEG A BOLSEVIK CSÜRHE!
Piktorka családja jól alszik?
Soha nem fogjuk (SOKAN, NAGYON SOKAN) megbocsájtani, ha a gyerekeink elől elveszik a lehetőséget volt kisz titkár és párttit kárgyerekek.
Egyszer majd mi jövünk és törlesztünk. Vagy így, vagy úgy... de megoldjuk!
@nyulámbátor:
Kevered! Az az volt, amiből kikezeltek téged... :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: nehany honapja pedzegetik ezt, pedig tenyleg hasznalhato cuccok a dell-ek, vasban az ms is eleg jo volt. Hatha marad kesobb is, ibm kinaizalodasa utan nincsenek illuzioim.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: hvg.hu/egeszseg/20130205_cvitamin_veseko_ferfiak

"Régóta gyanítjuk, hogy a C-vitamin (aszkorbinsav) szedése nagy dózisban növelheti a vesekő kialakulásának kockázatát, mivel a szervezetben oxálsavvá bomlik le, amely a vesekő leggyakoribb alkotója" - mondta Laura Thomas, a stockholmi Karolinska Intézet vezető kutatója."

Svéd, nem brit kutatók szerint a gondorr heja nem ártalmas, ellenben a C (Gábriel, most figyuzz!) vitamin-nyal!
@nyulámbátor:

bocs asszittem azok nagybácsik és mindegy melyik jön először

brühühühü
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: ha csak a felso oktatas, de a rekviralo kozoktatas is verlazito, hatartalanul elegem van ezekbol a nemzetieskedo hortiszalasisrakosistakbol.
@Fabius: van egy jóés egy rossz hirem...

drmatolcsicska nem lesz már gazdasági mini sztár...

viszont a pirospöttyel az mnb élére hivatott...
@Fabius:

te olyan hülye vagy, már nem tucc számolni?

pedig nem is rocket science

eltolcsy hírére ...na mi lesz?

35000 valutában!!!!!!!!! ha 300 szorzod akkor mennyi?

és ha 396-tal akkor mennyi...esteleg 473.21-gyel

brühühühühü

add vissza a ...t
@nyulámbátor: "Matolcsy lesz a jegybankelnök"

mér tuttatok volna jobbat? na ugye... akkor meg kuss van...
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Szentgyörgyitől visszaveszik a Nóbel-t?

ez egy baromság...a savak oldják a lerakódásokat

fogkövet a foggal együtt, vesekövet arra C vitamin és piros retek naponta

brühühühü
Ilyen ország pedig van!
index.hu/gazdasag/2013/02/05/tamop-ugy/
Hogyan lehettek akkor nyertesek?

"A nyertes pályázatok kapcsán két kérdés is felmerül. Az egyik, hogyha gyorspostán, futárszolgálaton keresztül, vagy személyesen adták le a pályázatot, akkor a pályázati feltételek felrúgása miatt miért nem zárták ki őket a programból? Ha viszont ők is a hagyományos postai utat választották (akár elsőbbségi feladással), akkor aznap nem érkezhetett be a küldeményük a közreműködő szervezethez, így kérdéses, hogy hogyan kaphatták meg mégis a megpályázott pénzt?"
@nyulámbátor:

Az ilyen kiszivárgott információknál én azért imádkozni szoktam, hogy a gumicsont legyen amit rágni kell mondjuk a békemenetelés unortodox dicsősége helyett.
@rodeo36: Meg a térd közé, az is műxik, feltéve, ha ..!:-D Mondom, svéd tudósok!
@Fabius: na tessék machinálsz... ugratod a nyúlt, minta rúzsa sanyci a herélt pejparipáját:-)
@Fabius: Beetetés, vélhetőleg, ha mégsem ő lenne, mekkorát lendül majd a forint, ugye?
Offshortolásban világbajnokok lehetnénk, bundában, lassú tűzön megpörgetvén, de ez Rodeo asztala, nem veszem el tűle a dícset!
@rodeo36: lóti futinál lehet igy volt, de unortodoxiában... már a doxa sem releváns...
@Mariann19:

"_Matolcsy az utóbbi időben mértékadóan nyilatkozott a monetáris politika szerepéről. Ez lenne a bevezető az új szerepvállalásához? _"

Nincs jelentősége, hogy kuszaész mit jópofizik. aki szétzilálja a bérfizetés alapelveit, az egy ostoba és szorgalmas szolga. mindegy, hogyan tudja felmondani a jól hangzó passzust, a szakemberek átlátnak a szitán.
@Fabius: eselyes, hisz vezenylo is megmondta, csak par nappal a lejarat elott nevezi neven. A folyamatokra egy kis erdekesseg, amit eszre vettem ma a varoson atmentemben: reggel meg hire hamva sem volt az uj tonkretettek kettos orias plakatoknak, este viszont frissen ragasztva orditanak a plakatok. Pont ugy, ahogy a bekaugetoknel, a mahir ciciposzter agitprop csucs fordulatra jaratva.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Végig olvasván az ajánlott cikket, nemcsak a bércsökkentés a megdöbbentő, hanem a felsorolt nettó jövedelmek alacsony szintje is. Lassan a minimálbérhez fog közelíteni.
Ilyenkor az ember elgondolkozik, hogy a kormány által stabilnak minősített gazdaság így néz ki?
Akkor, amikor a nagy elosztó rendszerekből vonnak ki jelentős pénzösszegeket, az bizony inkább egy összeomló gazdaság képét vetíti elénk.
A működés szélén tántorgó egészségügy, az ellehetlenedő oktatás, az önkormányzatok kilátástalansága ezt bizonyítja.
A szomorú az, hogy ezek az intézkedések olyan területeket érintenek, amelyek közvetlenül az emberi életminőséghez, a fennmaradáshoz, - horribile dictu - az egészségügyben az életben maradáshoz szükségesek.
Rémhír, tehát igaz, mert cáfolják!
hvg.hu/gazdasag/20130205_Matolcsy_Jegybank_forint_Varga
"A Fidesz-frakció sajtószolgálata szerint nem került szóba a leendő jegybankeénök személye a Fidesz Gyulán folyó frakcióülésén."

Jegybankeénök lesz, akárki meglássa!
Leninnek mennie kell

A kunhegyesi tyúkok már nem soká kapirgálják a Lenin utca porát. A hivatalos ajánlat otthonuk új nevére az előkelő IV. Béla király, de lehet, hogy a jól csengő Pénzeskert lesz a befutó.

Búcsúzzunk Gagarintól és az úttörőktől is?
A kommunista utcaneveket le kell cserélni, itt az átnevezési hullám. Sztahanovból Szélmalom lett.

Hijába. A mi Hatalmas Makszmininyovunk nem bírja a konkurrenciát:-)
@Mariann19: Ne agyaljá má itten a nagy büdös magyar iccakába... fordulj inkább a kutyvaszokkal egy kört:-)
@Mariann19: Én is ezen szomorodtam el igazán, szemszökő az itteni bérek, valamint a nemigazántisztelt kép viselői közti "árnyalatnyi" javadalmazásbéli különbség!

Ez az igazán vérlázító, ugye, meg az, aki "annyit is ér" bevallásban viccelődik ezen, mint szintén tették képviselőink, nem-e?
@Mariann19: Egyébként is tetűbogár messianisztikus főideológus megmondta: 3,5 millió magyar felesleges. Jöhet a Biciklon B. Különben is, ma már beszámoltam, találtam 3 millió életerős jómunkásembernek való fajmagyarit. A szaldó pozitív:-)
index.hu/bloghu/doroszdavid/2013/02/05/http_doroszdavid_blog_hu_2013_02_05_spanokra_jut

"Egyrészt az illetékes miniszter üres ígérgetései, a jelenleg senki által nem látott milliárdokról szóló mese. Balog Zoltán érzi, hogy gond van, érzi, hogy mondani kellene valamit. Hát szépen meg is teszi, más kérdés, hogy a permanens költségvetési forradalom idején ki hiszi el a pár hónap múlva előkerülő milliárdokról szóló ígéreteket.

A másik oldalon meg megy a habzsi-dőzsi. Ha span vagy, ha jól fekszel a nagyfiúknál, akkor nincs előtted lehetetlen. Stadionépítés, vasútfelújítás, vagy csak sima tanácsadói szerződés? Nem gond megoldjuk, ha máshogy nem majd okosban."

Most ehhez mit lehet hozzátenni? Uff, netán?
@Fabius:

Orbán teszteli a piacot a kiszivárogtatással, ha csúnyán zuhanni kezd a forint, akkor letagadja és a liberálbolsevik média kacsájának minősíti a hírt, akik direkt ártani akarnak az országnak. ha mégsem zuhan túl nagyot a forint, akkor meg vigyorogva közli, hogy tessék, a sok huhogó minek károgott...

Más:
Látom neked lehet kommentelni a fenteslent.blog.hu -n, hát nekem meg nem :) Valamiért (de hogy miért? és mikor?) persona non grata lettem, engem ez a kiírás fogad mindig amikor küldeném a kommentem: "Ebben a blogban jelenleg nem kommentezhetsz."
Biztos rosszfiú voltam, büntiben vagyok :)
@jaegtoer: Komolyan kéne végre venni a befektetői bizalom kérdését, Matolcsynál eddig ez nem volt tapasztalható. Mintha ezt csak a kedélyhullámzás fogalomkörébe utalná
Pedig a tét nagy. Amennyiben a devizatartalékhoz nyúlna uj beosztásában, ez olyan mértékű bizonytalanságot keltene a pénzpiacokon, hogy az árfolyam elképesztő nagyságba is emelkedhet.
Mivel a költségvetés a 285.- Ft árfolyamra készült, az egész költségvetés bukik. Ez pedig ránk nézve drámai lesz.
@nyulámbátor: Hogyne agyalnék a gazdaságon, amikor a bundánkról van szó. Neked könnyű, elköltözöl egy szép napos külhoni országba, de én pl. itt maradok. Az biztos, hogy vigyázok a súlyomra, hogy még vissza tudjak mászni a fára, ha bejön ez az új életforma.
@sárkányfő:

No, a forint esését már nem kell tesztelgetni:

www.portfolio.hu/gazdasag/dontes_szuletett_matolcsy_lesz_a_jegybankelnok.179339.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox

más:

baum kollégával én irl is jóban vagyok, szerintem a véleményem maradhat akkor is - bár a posztot nem ő írta - ha karcos :-)
A dolgok többségében általában egyetértünk, de speciel az LMP szakadásban nem. Van ilyen.
@nyulámbátor: Úgy értsem, hogy nem kell 3.5 millió magyar, és ehhez kerestél még 3 millió fajmagyarit. Így baromi nagy lesz a többlet.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Klebelsberg személyének és életművének megcsúfolása az, ami történik. A leszármazottak helyében pert indítanék, hogy méltatlanság címén tiltsa el a bíróság a névhasználattól ezeket a szellemi toprongyokat.
"A kommunista utcaneveket le kell cserélni, itt az átnevezési hullám. Sztahanovból Szélmalom lett."
Pióker Ignác több esélyes. Póker Ignác a szerencsejátékosoknak, Pioker Ignazio Atya a KDNP-nek, Prakker Ignác a Jobbiknak, Pioker Ignác sztahanovista esztergányos és maszek pénzváltó változatlan formában a Fidesznek
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Az értelmiséget minden normális országban megbecsülik erkölcsileg és anyagilag is.
Az oktatásban nálunk elképesztő a bérezés.
Az érdekérvényesítésben pedig jól szemben állnak egymással a szakszervezetek magyar módra. Egyik fele megegyezik a kormánnyal, a másik nem írja alá a megállapodást.
Márpedig így az igények nem fognak teljesülni, az biztos.
@Mariann19: nemondd má, hogy nem találok még félmilla holt lelket. és nem vetted figyelembe, hogy ezek gazdaságilag aktív időszakukat élik. nettó bevételtermelők, nem inaktívak. és az abuzált birkák is végre megnyugodnának. ráadául, főzniük sem kell.
@jaegtoer: az alomtitkart meg a pedagogus es tanari megnevezestol, tirpakabb a sokevi atlagnal, pelda mutato stilusa es aroganciaja, egy inkvizitoreval vetekedik.
@Fabius:
Jóba vagy vele vagy sem, én olyat még sose láttam, hogy engem kitiltsanak egy blogról. (Mióta? Miért? Mi van?)

Ezt én így nem tudom elfogadni, és akkor még finoman fogalmaztam...

Ami Matolcsyt illeti, a teszt már le is futott, vissza is vonták, azaz tagadják, hamarosan rá is fogják majd az országrontó ballibekre az egész hírt:

hvg.hu/gazdasag/20130205_Matolcsy_Jegybank_forint_Varga

"Cáfolat: szó sem volt Matolcsyról a Fidesz ülésén"
@nyulámbátor: Lufaszot, itten még ződ-dijó senemlesz nemsokára, itt az Arma Gibbon, fusson, aki tud és van lába legalább kettő!:-(
Fussatok, bolondok! ha már hobbito(so)k vagyunk erre....
@nyulámbátor: "Kokkuszdijó...csudijó."
Ezzel egészen feldobtad a borongós lelkivilágomat. Addigis eljárok valami tornacsarnokba a bordás falon és kötélen gyakorolni, hogy majdan képes legyek a betakarításra a kókuszdiókra tekintettel.
@sárkányfő:

Én sem fedeztem fel nyomokban sem okot az ittléted közben amiért kellene, de ugye én nem vagyok se fent, se lent :-))

Mondtam én, hogy ez a Gyuri dolog egy jókora bullshit. Ennyire hülye egész egyszerűen nem lehet Orbán sem. Már csak azért sem, mert Lajos nem lenne boldog a matolcsyhatás következményeitől a jövőben.
@sárkányfő: varga fontos beosztasa belengetese sem veletlen, minden cafolt dolog idovel bevezetesre kerult eddi, ez sem lesz makeppen, eleg csak a tovabbi rezsi csokkentesre, vagy a eutdij, madzagos penztar, pia dohany bulira, es egyeb ilyenekre gondolni.
@nyulámbátor: Pedig a Hölgyneműek helye ottan, betakarásilag, a majmoké meg odafennen, nem?
@Mariann19: amúgymeg, a kicsi húzós bevásárló kisocsidat támogasd meg a bordásfalnál, hogy A MIRELIT CSIRRKEFARHÁT KIRE BORUJJON:-) jó lógást a falon, virágmegváltás helyett:-)
@nyulámbátor: Vigyázni fogok az életben maradásom miatt, hogy még módunk legyen itt csacsogni.
Most finoman elvonulok. Kívánok Nektek jó éjt.
@Mariann19: ezt minyimuff el is vártam. ha már nyül, legyen kövér. és különben is... nálam a szent kézigránát:-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): persze, hogy van, de galuska galagonyavics nem érte meg:-) és másenyka sem jött vissza.
@nyulámbátor: Messze van a város, Doktor Doktorovics, van az vagy húsz verszta!
@Fabius:
"Ennyire hülye egész egyszerűen nem lehet Orbán sem."

Szerintem lehet. Az hogy M. a mai napig miniszer, noha már két éve is régen ki kellett volna baszni a picsába, ez azért elég sokat mondó. Az a hetenkénti kacsa hogy Matolcsy lesz az, ez lehet a piac felkészítése is. Most még lehet cáfolni órákon belül, azaz nagyobb rizikó nélkül lehet részletekben lenyeletni a piaccal a gondolatot. Szokják csak.

Mondjuk tök mindegy az lesz-e vagy sem. Miniszterként is rengeteget tud ártani, mint látjuk. Szinte mindegy milyen pozícióban rögöf.
@sárkányfő: Facebookon találtam. :)

Kis összefoglaló jegybank elnökileg

Matolcsy távozik a miniszteri posztról. A nemzetgazdasági miniszter lesz a Nemzeti Bank új elnöke. Az esti órákban megszületett a döntés az új jegybankelnök személyéről. Matolcsy helyettese Balog Ádám lesz, aki jelenleg az NGM adóügyekért felelős helyettes államtitkára. Az új nemzetgazdasági miniszter valószínűleg Varga Mihály lesz. - írta a VG. Meg én is, igaz nem a vg-ből szedtem a dolgot, de nem is ez a lényeg...

A Fidesz frakció nem erősít, nem cáfol és csütörtökre ígér tájékoztatást....

Én úgy gondolom, hogy kellően meglebegtették a Matolcsy sztorit vagy két és fél órája, amit most sem nem cáfolnak se meg nem erősítenek mondván, hogy majd csütörtökön reagálnak rá. A forint zuhanásba kezdett.... Két napig most mint a güzü figyelik mi lesz a forint árfolyamának sorsa.... Ha 350 felé megy két nap alatt akkor a Matolcsyból mégsem lesz jegybank elnök.... Majd jól megváltoztatják a ma esti döntésüket és kész.

A hírre a forint 291,5 közeléből 293-ig esett az euróval szemben, és további esés valószínűsíthető. A forint alacsony likviditás mellett esik. A forint később tovább esett, és fél 10 körül már 293,7 forinton jegyzik az eurót. A forint esése késő este állt meg 296, - illetve 295-ös árfolyamon a hazai deviza.

A Fidesz-frakció sajtóosztály hamar és mégis kiad egy cáfolatot miszerint nem került szóba a leendő jegybankelnök személye a Fidesz Gyulán folyó frakcióülésén és ez egy álhír.

Közben Lázár János nyilatkozik a Reutersnek

Ami egy nagyon fontos adalék -, ehhez a "cáfolat"-hoz.

Márciustól kormányátalakítás valószínű, amelynek keretében Varga Mihály eddigi EU/IMF tárgyalásokért felelős tárca nélküli miniszter fontos posztot kaphat - jelezte a Reuteres-nek adott interjúban Lázár János.

A Miniszterelnökség vezetője hangsúlyozta: a közelgő jegybankelnök váltás során törekedni kell a stabil forintárfolyamra, illetve a befektetői bizalom megőrzésére.
Felhívás!

Méltányos áron eladnánk elhasznált és önmagát leharcolt miniszterelnökünket és kormányának tagjait, valamint a teljes országgyűlési képviselő gárdánkat továbbá a megyei kormányhivatalok vezetőit, bónuszként adósságot felhalmozó polgármestereinket. extra bónusz: Fekete György.

Vételár: teljes koncesszió reorganizáció tárgyában Magyarországra kiterjedő hatállyal, és -1000000 Ft/fő azaz mi fizetnénk, csak vigyék el mind, minél előbb.
Előnyben részesül az a pályázó, aki vállalja, hogy az adásvétel tárgyát képező egyedeket, minden lakott helytől legalább 500 km távolságra és a tengerszint alatt 500 m alatt hasznosítja.

Használati utasítás nincs. Szabad a gazda! De! vannak ötleteink.

Pályázatokat 2013. február 14-ig Valentin napján 11 óráig Barroso úr titkárságán lehet, kell leadni, névvel, számlaszámmal "poste restante". Érte megyünk. Nem fogunk késlekedni. Utalás a kívánt devizában, valutában, az áru átvételét, elvitelét követően haladéktalanul.

A vevőnek szobrot állítunk a Kossuth téren, és valamennyi Európai fővárosban, a tengerentúlon, igény esetén Vlagyivosztokban, Piréz-földön, az Amazonas mentén tetszőlegesen választott kanyarban a fősodorvonalra merőlegesen, a Viktória vízesésnél lebegő megoldással függesztés nélkül, továbbá Pretoriában. A Himalájában a megfelelő helyszín keresése folyamatban.
A vevő megkapja még Budapest díszpolgára címet és a magyar állampolgárságot, valamint a Corvin láncot és az összes kitüntetést ami létezik. Teherautót és repülőgépet az elhordáshoz biztosítunk.

Jelige: "reményhal"
@Mariann19: KLEPTOKRÁCIA aranyszabályai:

1. Fegyverezzük le a népet, fel az elitet!
2. Tegyük boldoggá a népet: osszuk szét a beszedett javak nagy részét. (A vagyont a gazdagoktól elszedik, valamit osztanak a tömegeknek, a zömét megtartják! Írja Platón, I. e. 2500 ban! Lásd kommunizmus gyökerei.)
3. Növeljük az elégedettséget, a karhatalom monopóliumaival: tartsuk fenn a közrendet, szorítsuk vissza az erőszakot.(ezt se teszik!)
4. Ideológiai, vagy vallási igazolás, önmagunk létjogosultságát! Az intézményesített vallás amellett, hogy igazolja a javak kleptokraták számára történő átruházását. No ebben segédkezik Surján S/S esperes.
Ha gyerek lop, mánia, ha párt cleptománia, ha 1 ország Románia
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Az én malaczkám erre vonyít mindíg."
Meghallgattam még az este, csendben. Elég különös mjúzik. Miért hívod malackának, remélem, ez csak kedveskedés.
@Szúrófény: Tüzetesen áttanulmányoztam a Kleptokrácia Aranyszabályát.
Ez csak az ismereteim bővítésére szolgált, az anyagi javaim ezáltal sem fognak gyarapodni.
Nem vagyok ezekben a körökben. Benne.
Azért jól összeszedted, szeretem az íróniát.
Kedves Varànus!
Magànak Önmagàval van baja. A stìlusa közönséges, fàrasztó ès tökèletesen unalmas. Lehet véleményt nyilvanítani disztingvàltan is.
Üdvözlettel. A.
@havasa:

Kedves havasa!

Akkor maga még nem tévedt el egy original lófaszerdőben, ha szabad ilyet vélelmeznem.
Azonban inkább vélem úgy, hogy a poszt mondanivalója találta tökön telibe kegyedet.

Üdvözlettel

J.
süti beállítások módosítása