Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.youtube.com/watch?v=uOiTX8lF3R8 Isten éltessen Dani! Kívánom, hogy legyen úgy, ahogy szeretné... (2024.03.28. 14:23) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.02.05. 03:50 Fabius

Seszták Miklós és az offshore véletlenek országa

Címkék: fidesz kdnp offshore seszták miklós

Az egyszervolt Seszták Miklós és a morálisan ingoványos szélessávú körzethálózat pályázat ügye körbeszaladt a neten, újabb részletekkel és áttekinthető infógrafikával színesedett a dolog. Majd jött Seszták kis fáziskéséssel, és rámarkolt, mint hülyegyerek a medúzára az ayia napai strandon, és fájdalmában budaigyula módra rázendített a mitkeres - a témára szintén rámozduló - vadaiágnes és törökzsolt az ő tényei körül, he? Mert neki tényei vannak, mint a bloghu őstroll Lencsés Pistának:

„a felügyelőbizottsági tagságról való lemondásomat egyébként már 2012. július 10-én bejelentettem a Társaságnak, azzal, hogy az az új felügyelőbizottsági tag megválasztásával, de legkésőbb 2013. január 15-ével hatályba lép. Így a tény az, hogy már nem vagyok a nevezett társaság felügyelőbizottsági tagja. (Megjegyzem: az internetes megjelenésben foglaltakkal ellentétben, már 2008-tól felügyelő bizottsági tagja voltam ennek a Társaságnak.)”

Érdekes ez így, kedves Miklós, mert a hatályos cégnyilvántartás szerint te bizony ebben a pillanatban is  felügyelőbizottsági tagja vagy az Enternet Investnek. Nézd, frissítsük a memóriát: 

ScreenShot106.bmp

Nem is tudom, ha én szerepelnék a hatályos cégadatbázisban közvetlenül a ciprusi offshore barát mellett, akkor sokkal kisebb arccal kiabálnék tényekről. Hacsak nem akarod azt állítani, hogy a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumotok cégadatbázisa egy marék nyálas szotyihéjat ér, elhanyagolt és nem naprakész. Azt várnád el tőlünk, hogy a hatályos cégadatbázissal szemben istenuccse becsületszavadra elhiggyük, hogy te aztán tényleg nem, és neked tényleg fogalmad nincs, nem is volt, nem is lesz semmiről. Igen, mi ilyen hiszékenyek vagyunk, a pályázat egyéb részleteit elnézve különösen. De tudod mit, abban egyetértünk, hogy a balliberális kormányok is kapják be, mert " semmit nem tettek a Ciprusra és Svájcba utalt 1000 milliárd forint itthon tartása érdekében, és offshore-cégeket hizlaltak." Pedig 2008-ban már Demján Sándor ciprusi cége is benne volt a bizniszben veled együtt, ugye. A szemétládáknak szerintem is el kellett volna gáncsolni, és nem hagyni az ilyen skandallumot. 

seszták-miklós-offshore.gif

Fogadj el egy tanácsot, kedves Miklós, és a bajnaizás helyett játszd ki inkább a "véletlen" kártyát. Egyrészt Bajnai a maga idejében a bíróság előtt felelgetett a fölmerült kérdésekre és vádakra, igaz a Magyar Nemzet 5-0-ra elvesztette azt a meccset, úgyhogy ezzel a párhuzammal én óvatosan bánnék, másrészt meg a véletlenek különösen sajátos összjátéka még hihető is lehetne:

- 2008-ban véletlenül, magad sem tudod hogy kerültél egy IT vállalat felügyelő bizottságába. 

- 2010-ben, mint az IT vállalat felügyelőbizottsági tagja véletlenül, magad sem tudod hogy kerültél a gazdasági és informatikai bizottságba, az informatikai és távközlési albizottságba, a fogyasztóvédelmi bizottságba és a közbeszerzési és vállalkozásszabályozási albizottságba. De ha már így alakult úgy voltál vele, első a szolgálat. 

- A cég pályázási szándékáról, eredményéről a sajtóból értesültél véletlenül.

- 2008 - 2012 közötti időszakban véletlenül nem vetted észre a cég ciprusi offshore tulajdonosait, a ciprusi fb taggal még véletlenül sem találkoztál. Soha. Négy év alatt egyszer sem. A cégnyilvántartást nem olvastad. Detélleg. 

Ha bociszemeket meresztve, hosszan sóhajtozva elégszer elismétled, hogy az elmúttnyóccév alatt ez lett az ofsórvéletlenek országa, az ofsóritisz fertőzőbb volt, mint az ebóla és te tulajdonképpen áldozat vagy, talán Orbán elhiszi, ha már mi nem. Mert valami azt súgja a gyulai frakcióülésen elhangzik párszor a neved, és éppen nem imába foglalnak. Nagy dilemma ez nekik: kapsz egy sallert, beáldoznak és tudnak tovább offshore lovagozni, vagy megvédenek, és az egyik legerősebb kampánytémájukkal habonyárpi dühében kitörli a képes felét. Onnantól eltűritek, hogy Gyurcsánytól Jobbikig bezárólag mindenki téged citáljon és rajtatok röhögjön, mikor egy meggondolatlan "offshore lovag" kiszédül Viktor száján. 

Nehéz dilemma, kismagyar valóság. Kíváncsian várjuk mit lép erre, és a konkrét pályázatra az offshore ügyletek pénzcsapjait elzáró nerkormány. Ciki lenne ha kiderülne, hogy a csapban mégis ereszt a tömítés. 

 

 

710 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr325063396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ebben az a ragyogó, hogy a mióta létrebaszták a fidesz és vezérürüje a zoffshore ellen ágál, miközben offshore-ozik hevesen és nagyméretekben

az ájtatos manó és a képmutatás keveréke és a pofátlanság csimborasszója

közben figyelem a demokrácia melegágyát ahol most a házi fegyverekről megy a vita, kinek mennyi elég és mennyire lesz attól béke ha már interkontinentális ballisztikust és nukleáris tengelattjárót meg persze zsebben hordható tankot is tarthassanak otthon, közben ugye egy (az okát nem mondták tehát nincs neki) ürge fegyverrel megállít egy iskolabuszt, lelövi a sofőrt és elrabol egy 5 és fél éves fiú gyermeket akit egy földalatti bunkerba visz és...ma 6 nappal ezután a teljes amerikai arzenál felvonúlt és lomtalanították a bunkert a gyerek él a gyermekrabló halott

a másik a zamerikai szeretetszolgálat ugye meglátogatta IRAQ-ot 10 éve és ott béke poraira alapon békét csináltak és millió halottat és városokat tettek a sivataggal egyenlővé puszta szeretetből mert ők szeressék ...itt azt gondoltok amkit akartok, erre az a céllövő aki saját bevallása szerint a szeretetszolgákat tagjaként 116 embert lőtt ki messziről és halálosan az most halott miután megírta a könyvet a dicsőségées akciójáról...iskolákat felfegyvereznek közben mozikban és iskolákban lőgyakorlatot tartanak -kolmi amerikai állampolgárok kis hibával- és tömegesen hullanak az amerikai -szintén kis hibával lukas a feje teteje és szellőző nyílás van rajta- állampolgárok majd dísztemetés és nemzeti örömünnep, majd jön bijoncééééééééééé és szétbassza az elektromos hálozatot a superlabdán és 34 percre -miután bemutatta milyen segge van- bejoncééééééééé elment megszakadt az ünnep és sötét lett. gyertya nélkűl mert nem gondolhattak mindenre

akkor ilyen kis poiszlicsáré magyar ----ja közben a magyar nyomozó ügyészség a BBC mai híre és vídeója alapján- letartóztatott egy csomó magyar állampolgárt mert szétgórták az európai focijátékot mert ők fogadni akartak és persze biztosan nyerni most kiosztanak többezer év börtönyöt

brühühühühü

szép kis világ ihajjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
@rodeo36: A fideSSnek mindíg is az volt a módszere, hogy amikor pofázik valami ellen na akkor kell utánanézni, hogy ők mit csinálnak. Ők mindíg elmondják a saját csinytevésüket csak mást vádolnak meg vele. A sok birka meg beszopja. Az a céllővő állitólag 255 lukas koponyát alkotott míg az övéből is az lett. A bejoncééééééééének tényleg jó a segge és valszeg az elektromos hálózat is ezért ment el. :)) Ha ott lettem volna valszeg én is elmegyek pedíg az én koromban már nem olyan egyszerű dolog az. :)
Azért a focibundánál nézd a jó oldalát. Milyen sok pénzük van a magyaroknak, hogy egy egész európai fociszezont meg tudtak venni kilóra? Akkor nem is értem minek állnak kilóméteres sorok a Blahán ételosztáskor?
Most találtam:
"A 2013-as felvételin már pályaalkalmassági vizsgát is kell tenniük azoknak a diákoknak, akik osztatlan tanárképzési szakra jelentkeznek - például előre meg kell írni egy motivációs levelet, amelyet a jelentkezési lappal együtt kell elküldeni. Ennek tartalmaznia kell az egyéni életútra és a karrierre vonatkozó terveket, illetve azt, hogy a jelentkező miért akar tanár lenni."
Akkor mán mér nem köll alkalmassági vizsgát tenni annak aki a politikával akar foglalkozni? Kiváncsi lennék minielnökünk motivációs levelére. :)
Bravóóó!
Fábiusz, megkövetlek, hál'istennek nem volt igazam, mert ez a kő nagyon nagyot csobbant. Én ennek szívből igazán örülök.
Miért, hogy a fityesz-kdnp csurig van az ilyen seszták-féle kétes alakokkal?!

A szocik pedig bedobták a törökzsolt bénát, ahelyett, hogy a készen kapott, ölükbe hulló méretes (és bizonyítottan máris igaz), sokoldalú skandalum szakszerű közzétételében és kiaknázásában utaznának.(lúzerek, mint mindig) Hány Nokiás doboz az a 12,5 milliárd?

A serdülő tanuló ifjúságnak, a fityesz birkanyájnak, sőt! minden ecceri zembereknek pedig a seszták-üggyel lehet szemléltetni(többek közt azt is) mi is az a "state capture".
Ez nem offshore! Ezt a Fidesz csinálja, tehát biztos nem offshore! Ha a Bajnai vagy a Simon csinálná, na az offshore volna, de ez nem az. Egyszerűen csak segíteni akartak az embereknek, hogy legyen internet hozzáférésük, hogy olvashassanak az újabb rezsicsökkentésről, a Békemenetről. Gyorsan kellett cselekedniük, és ez volt a legjobb megoldás. Seszták meg nem tudott róla, hogy ez olyan offshore szerű dolog (de nem az!), mert, hogy ő Fideszes, és egy Fideszes nem offshore -ozik, csak pofátlanul lop. :)))))
Fabius, haver, a te nevedet foglalják imába ezért a találatért :-D

Seszták meg csak üzembiztosan hozza a pökhendi, hazudni is hülye fideszparasztot. Ebbe a stílusba fognak belebukni, de meg is érdemlik.
@ariel12:

nekem az a bajom a céllövővel, hogy hősnek nevezik pedig egy rohadt tömeggyilkos, és még ráadásúl élvezte is, most ketten lettek kivégezve ugyanaz a fajta és aki csinálta...hát most elemzik...kurva nagy botrány

az európai foci...hát láttam néhány játékvezetői "intézkedést vagy éppen annak teljes hiányát" hogy kirúgdostam volna a Galaxisból a City Liverpool olyan undorító lett miatta és ez csak egy

de most a magyar helyzet a téma és meg kell oldani, sürgősen

brühühühü
Rohadt KDNP-s FIDESZ SZARRAL BEKENVE:!!!
Ideje lenne már a NEMZETI KIS SZARJANKÓ (minielnök)TEMETÉSE!!!!!!!!!
@AKIsTUDATLAN:

Néztem a Törököt a Fidesz székház előtt beszélni. A csávó nem egy észlény ezt rég tudjuk, de eddig folyékonyan beszélni tudott, most meg...
@vitéz Thapóccay néma bárány: Anyádat nézd, aki szarni készült és egy ilyen Fidesz szardarab esett ki belőle , mint Te!!!
@vitéz Thapóccay néma bárány:
Ideje a LÁZ ADÓ" bevezetése..és egy kis elzavaró Forradalom:)
Fabius!

Hát ebből a lepkeszárny-billentésből elég rendes cunami készülődik:)))
Gondolom sűrű hétvégéd volt.
Az a helyzet, hogy "a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumotok cégadatbázisa egy marék nyálas szotyihéjat ér, elhanyagolt és nem naprakész".
Igen. Ez a helyzet.
@vitéz Thapóccay néma bárány:

Tévedés:)) Török eddig sem tudott beszélni. 5-8 mondatot megtanult, és sajtótájékoztatón elmondta.
de én ezt nem értem. van valaki a XXI. században, aki azt hiszi, hogy nem lehet utánajárni a dolgoknak 5 perc alatt? van ennyire hülye ember (vagy seszták) ?
@rodeo36: az amcsi szeretetszolgálat most épp Szíriában teremt békét és demokráciát nem látod? (ha végeztek következhet majd Irán) Szóval ott is sok csupaügyes mesterlövészük dolgozik még álruhában, de már nem sokáig. Mármint, hogy nem kell majd álruhában terjeszteni a békét.
Eközben odahaza az usácska állam épp feljelenti a sztenderdendpúrszt, amiért 2007-ben, a válság kitörése előtt a hitelminősítő befektetésre ajánlott egyes jelzálogfedezetű kötvényeket.:))

index.hu/gazdasag/2013/02/05/az_usa_beperli_a_s_p-t/

Aztán ezen és egyéb sérelmeken felbuzdúlva az anonymus hekkerék fel is tették kb. 4000 bankvezér személyes adatát a netre. Így bárki felhívhatja őket esetleg telcsin sok szépet és jót kívánni nekik erre az évre is. :)

webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:http://acjic.alabama.gov/documents/oops-we-did-it-again.html
@felcsutisuttyo:
Neked elmentek otthonról... Ha nem lennél ennyire suttyó, akkor értenél. :(

Amúgy a legszebb, amikor a Nemzeti NEMOLIGARCHÁK&NEMOFFSHORE LOVAGOK (tessék tanulgatni és szorgalmasan mondogatni) lebuknak lopás-oligarcházás közben és megy az a "cigánykodás", ami mára a mindennapjaik része lett, akkor ezek támadnak! :))
Fabius olyan remekül szemléltette "há'de kírem szípen én ott semvóttam!" cigó mentalitást, a felelősségvállalási képességet ("más'vót, nem is tudom mi'rő van szó, de más'vót").
Azok a mocsok szocik hamisították meg a cégjegyzéket, sőt a Gyurcsány kényszeritte ezt a fideszbolsi tajtparasztot mindenre. Ez bizony így lehetett! Nem is kétséges!
Mármint egyszeri bolsevik hívőinknek, akik még a nagy barnát is örömmel majszolják, ha Piktorka tolja eléjük, fatálon... :)
Ez a "Narancsbolsi Fatányéros", amit ezek komoly kulináris élményként élnek meg naponta, miközben nem csokis a szájuk széle.
Az a mocsok média, a sajtó, az... Pedig az tényleg lapít, csak akkor képes elővenni az impotens ellenzékkel együtt egy témát, ha a pacicsülök már annyira a képükbe lóg, hogy a reggeli feles sem megy le a torkukon.
Azért majd megnézem a másik Török, a fidesznyalonc "független politikai elemző" véleményét, hisz még ő tud nagyon függetlenül csontig benyalni ilyenkor - talán a közös páholy és a szotyolázás emlékei törhetnek fel belőle. No persze a leeső független pénzek is segítenek ilyenre jó reakciókat és megmosolyogtató védekezéseket kiváltani. :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Megható és sokatmondó a lapításotok, a terelésetek, a jobbikos kussolás.
Értem én, hogy egyre kínosabb, ahogy a jobbik Piktor seggébe szorulva, illetve max. mint a múltkori idézetedben(Győrben), a DK után kénytelen feljelentést tenni, de Gábris, ez qrva szánalmas, még tőled is... :D
Jó hülyének lenni?
Ti lennétek a radikálisok?
Ha radikálisan szervilis akar lenni az, akkor igen, de egyre inkább siralmas az itteni propaganda munkád.
Leszarom Szíriát, Iránt - ezekért aggódjatok ti. Ha fele ennyire aggódnátok MAGYARORSZÁGÉRT, akkor már jobban mutatna a dolog. Persze akkor fel kéne emelnetek azt a lottyadt seggeteket és a KORMÁNYPÁRTI lopások ellen tüntetni, de az valahogy nem akaródzik nektek.
Értem én, sőt egyre többen látják ezt, olyanok is, akik eddig még el is hittek valamit nektek. Jobbikosoktól hallom, hogy nem értik miért a cocik ellen kéne tüntetniük, hisz "most nem ők lopnak". Olyan kis naivak, de kezd leesni nekik is valami... :D
@Secnir:

Igen, ez az 1 seszták. Azt hinni, hogy rajta kívül a cégjegyzéket, csak a cégtársak ismerik.
Pedig ha tudná hányan böngészik:))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: olyan unnepronto vagy, egyelni a fidesz csatolt reszeit, nem latod vannak fontosabb dolgok is, orosz putyin segg fenyesre nyalass, usa anyazas, cigozsidozas. Ehh, neked semmi sem jo. Jut eszembe, remelem a madzagos piztargep bizniszbe sikerul bekerulni egy jo ofkorsz azaz ofsortra, le azzal a noi sorttal.:)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Van úgy, hogy benézi az ember a kommenteket... Engem itt egyszer valaki lebaszott, hogy folyton zsidózok. :DDD
@Secnir: "de én ezt nem értem. van valaki a XXI. században, aki azt hiszi, hogy nem lehet utánajárni a dolgoknak 5 perc alatt?"

Hogyne lenne. Te nem olvastad tegnap a mandin azt a barmot, aki szerint Ángyán levele a libsibolsik hamisítványa? :DDD
Agyatlan zombi képző:

Mélyszántás: iskolaállamosítás 2013

Az egyik legkiszámíthatóbban működő közszolgáltatási rendszer napok alatt katasztrófa sújtotta övezetté vált. Az iskolák most olvadnak be egy hatalmas bürokratikus gépezetbe, s maguk is adminisztratív szervezeti egységek lesznek.

hvg.hu/velemeny/20130205_iskolaallamositas_Rado

-----------------------------------
zsellér és jobbágy képzés:

Földműveléssel ismertetné meg a gyerekeket Hoffmann Rózsa
Az Európai Unió következő költségvetési ciklusában nem csökken az agrártámogatás, de inkább a fenntarthatóságra irányul, a magyar tanyák is ezért juthatnak támogatáshoz - mondta Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter a tanyapedagógiai program első évét értékelő konferencián, hétfőn Budapesten.

hvg.hu/itthon/20130204_Foldmuvelessel_ismertetne_a_gyerekeket_Ho
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Hová gondolsz?? Az igazi ellenzék az csakis bajnai és csatolt részei lehetnek. :) Amúgy meg már azt is megbeszéltük 1000-szer, hogy bármit csinálnak neked akkor sem jó. Tök felesleges bármit is leírnom, pld. a különböző feljelentés ügyekben. :)

Inkább arról nyilatkozz jössz -e az idei repnapra??? :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Amúgy meg a gugli csak ezen a héten 3 feljelentést dob fel a jobbik kapcsán. Persze tudom, hogy ezeket is mind a DÉKÁ és Bajnai találta fel de azért elküldöm. :)

Jobbik feljelentés E-ON ügyben:
www.hirado.hu/Hirek/2013/02/01/09/Jobbik_feljelentes_E_On_ugyben_.aspx

Jobbik feljelentés óriás plakát ügyben:
media.mandiner.hu/cikk/20130202_a_jobbik_feljelentest_tesz_a_kormany_oriasplakat_kampanya_miatt

Három győri ügyben tesz feljelentést a Jobbik
jobbik.hu/rovatok/alapszervezeti_h%C3%ADrek/h%C3%A1rom_gy%C5%91ri_%C3%BCgyben_tesz_feljelent%C3%A9st_a_jobbik
hööh, a bulvár is beállt a sorba :D

www.blikk.hu/blikk_aktualis/milliardokat-nyertek-az-egy-napon-alapitott-cegek-2172659

mindeközben a mordori agykonyhán:

A Fidesz népszerűség- hajhászáson töri a fejét
A Fidesz népszerűség- hajhászáson töri a fejét
Mi legyen a regisztráció eltörlése, az IMF-tárgyalások befulladása után? Erre keresik a választ a Fidesz szezonkezdő frakcióülésén. A képviselők népszerűségnövelő intézkedésekre számítanak.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F02%2F05%2Fnepszeruseg-hajhaszason_tori_a_fejet_a_fidesz%2F
mafiakormányzás

több mafia, kevesebb kormányzás...

a fides az egy BŰNSZERVEZET...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: spec az első kettőnél, kicsit késtek a többiekhez képest, de legalább léptek ők is. Ettől a Boli emlegette tények még tények maradnak ;)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Na akkor gyorsan linkeld, hogy a többiek mikor léptek lécci-lécci. :) Ja és a DK honlapon szerinted miért nem lehet találni semmit a győri "feljelentésükről"??
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: az a harmadik ;)

a többit meg most nincs időm keresni, de olvastam róla, és írtam is, hogy léptetek, és ez a lényeg, és azt is írtam, hogy amit Boli leírt, az is tény ;)
Számomra a lényegeset lehagytam, ez a feljelentgetősdi eléggé vérszegény lett mindenki részéről mostanság, egy valami lehet eredményes csak, az ha mindenki teli torokból ordítja, és minél több helyen szóvá teszi, és leírja. A magyar szügyészség, és nyomozó hatóság nem az ilyen esetek kiderítésében érdekelt, és most finoman fogalmaztam :D
Lásd egy-két eredményt:
- skicc palika
- föld buli /az elején, most újra síri csend, talán forrong azért a mély/
- a poszt téma /talán ez is eléri a fityesz ingerküszöböt/
- oktatás ügy /diákok-tanárok-szülők, talán itt is kialakul valami egység/

Külön külön, ledarálnak mindenkit, és írmagja sem marad senki ellenszegülőnek.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nekem meg az a tény, hogyha meghallom a DK vagy Fletó nevét minden eszembe jut csak az nem, hogy ők bármit is az országért tettek volna. :)
Mit lép a kormány? Mit lépne! Új békemenetet szervez, hogy akárki fia-borja ne kutakodhasson a nertársakról.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ahja, majd én is szereteteljewsen oldalba lökök valakit.
Igazából lehet hogy én vagyok az értetlen, de nem érrem mit akar Csizmadia azzal, hogy nem illik zavarni a kormányt munka közben, én eddig azt hittem ez csak a wc-zésre és a gyerekcsinálásra vonatkozik, és azt sem értem, hpogy miért segítség az a kormánynak, hogy felvonulnak...
Azt ügye senki sem gondolja, hogy a NER központosított, kézivezérelt rendszerében ebben az ügyben Seszták a főszereplő?

12 milliárd ahhoz egy kissé nagy falat ahhoz, hogy ez ne a páratlan páros, Simicska éceszgéber és Orbán executioner munkája legyen.
@Penivaldes: A céges számlámra mit írnak majd?
"Azért több, mert a népnek kevesebb!"
vagy
"Kitartás!"
vagy
"A pozitív csökkenés is csökkenés!"
A mi offsórunk jó, a ti offsórotok rossz!

(Via: Orwell, Állatfarm: négy láb jó, két láb rossz.)
@Orica Középföldi: Nomen est omen, ugye?
Másrészt meg kell védenem törökzsótit, ugyanis nem tehet róla, hogy se fogalmazni, se tagoltan beszélni nem kell a zemeszpében (sem). A diplomáját is alig "védte" meg, közoktatásból is megbukott anno, ha jól emlékezem..
"1989-1992. között az egri Eszterházy Károly Főiskola matematika-számítástechnika szakos nappali tagozatos hallgatója, de tanulmányait családi okok miatt megszakította."

Ami még nem bűn, bár, mintha valaki kabát..izé, diplomalopási ügybe keveredett Vóna tán?
@Secnir: Ácsi! A cáfolat cáfolata már nem jut el a néphő, azt hiszem, ennyi elég lesz és lapozzunk..gondolják a Nertársak!
Miért van az, hogy Viktorék, anno, az átkos nyócévben nap mint nap mondták, csak mondták, csak mondták..míg kétharmaduk nem lett, mint a népmesében?
El is nyerték méltó jutalmukat, a zsírosbödönt, meg a kordonyállítási jogot, ugye..amíg nem az első éjtszaka jogát, a magyar addig tűri, de aztán mi lesz, ki tudhassa/láthassa/b@szhassa..akkor már!?
hvg.hu/velemeny/20130205_iskolaallamositas_Rado
"Ha valaki azonban azt gondolja, hogy az iskolarendszer legnagyobb baja az előkészítetlen és minősíthetetlen dilettantizmussal lebonyolított átmenet, súlyosan téved. A kisajátításon alapuló rendszer egész egyszerűen nem lehet jó, ennek pedig három, önmagukban is elegendő oka van: az államosítás felszámolja az iskolák problémamegoldó képességét, szétveri az oktatás minőségéért felelős iskolát, és végletekig lebutítja a közoktatási rendszert. Vegyük sorra az okokat."

A múltunk, a jelenünk elcseszve, de már dolgoznak a jövő elb@szarintásán is, most kell megálljt mondanunk, emberek!
Nem elvtársak, nem nertársak, nem polgártársak, simáncsak így, "z" nélkül!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): "Ezzel kapcsolatban kéretik nem valami elvont dologra gondolni, problémamegoldás alatt a gyerekek tanulásával és a tanítással kapcsolatos problémák, az iskolák működésével összefüggő és a pedagógusok munkahelyi gondjainak megoldást értjük."

Ide kéretik egy "á", hamár magyarkodom, stilisztikailag!
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Arról valóban nem ő tehet, hogy szóvivő lett.
Bár Nyakó után tagadhatatlanul nem jelentett színvonalesést:)
Hozzájuk képest MA tényleg majdnem államférfi.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Úgy rémlik csak feltüntette azt, ami nincs.

Érdekes módon a vagyonnyilatkozatoknál ilyen kényszer nem szokott jelentkezni a képviselőknél.
@Orica Középföldi:
www.origo.hu/itthon/20041011tevedesbol.html

Megint egy tévedés, remélem, nem "tévedésből" korrigálták, és Seszták Úr is tévedésból fogja, mielőtt..ettől még nem változna ugyan az, hogy miközben:
index.hu/belfold/2013/02/04/reszlegesen_bezar_az_elte_gyakorlo/
..aközben van itt píz (vagy 12 csilliárt) netfejlesztésre, sorban derül ki, hogy megszűnik a kábeltévé a kistelepüléseken, mert nem telik vezeték-adóra, akarom mondani, közműadóra!
"A költségcsökkentésen kívül a vállalatok emelhetik a szolgáltatások árát, amennyiben erre lehetőségük van: ilyen lépésre leginkább a távközlési szektorban lehet mód, ott a sokszor csomagokban árult szolgáltatások manipulálásával az áremelkedés elrejthető, illetve a hatósági áraknak nincs szerepe. A többi érintett iparágban ez az út nem járható."
www.piacesprofit.hu/kkv_cegblog/kozmuado-hogyan-vedekeznek-majd-a-cegek/

Na, eere varrjunk gombot, rezsicsökkentés és nemáthárítási szemlélettel!
(megjegyzés: Digis előfizetőként felháborít, hogy a DIGI-film adót lekódolták, miközben a legmagasabb csomagdíjat fizetem nekiek, igaz, enyhíti kissé a dolgot, hogy a pornóadó ellenére az ún. "felnőttfilmek" továbbra is HD minőségben foghatók, így minden egyes szőrszálat lehet has..megszámlálni az érintett "hölgyeken", mármint, ha lenne mainapság!)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Tényleg nem tettek sokat az országért, de akkor nem voltak éhségmenetek, jött Magyarországra a Mercedes. Erősebb volt a nemzeti valutánk mint most, 230-240,- körül volt az Euro nem és nem 300 körül. Az üzemanyag bőven 400 Ft/liter alatt, és ezeket csak séróból soroltam, nem kellett érte feltúrnom a netet. Ja és Gyurcsányt és Bajnait szívesen fogadták mindenütt a civilizált világban, és nem csak a félázsiai országokban. Ja, és azok a hülyék képesek voltak nem eladni egy baltás gyilkost, némi a mai napig homályban lévő ígéretért.
Más: Kiszámíthatóság kurmánya:
"Az NGM azonban közleményében arra nem tért ki, hogy tb-fizetést hogyan érinti a katás adózás, a Napi Gazdaság korábbi írása szerint ugyanis a főállású katás jogviszony nem elég mindenre, a katás pedig nem lesz alanya a tb-nek, csak egy speciális biztosítotti jogviszonya lesz."
hvg.hu/kkv/20130205_NGM_a_katas_idoszak_is_beszamit_a_nyugdij

Igaz, ki éri meg a nyögdíjat közülünk és ki fizeti majd (a Révész Máriuszt, ugye?:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

a cél a Levante és a Maghreb, igenám de érdekek ütköznek nemcsak az EU (pedig ????szövetségesek???) az oroszok a Törökök egészen a Baltikumig bezárólag...ami láccik az az, hogy sikertelenséget sikertelenségre halmoznak és eme frusztráltságot egyre inkább veszettfejűen próbálják megoldani (olyan hangok is vannak, hogy a Tripoliban megsemmisített nagykövetség az elnök gyengeségének következménye és ennek hatványai, a vasfüggöny majdnem kész, 12 méter magas és járőrözik, közben megy a drogkartellezés a vasfüggöny ellenére és az is ok ...van egy military lobby vannak családok Texasban akiknek a birtokában több százezer dollár értékű arzenál van és még jól is élnek...) a belpolitikájuk egy rakás csőd, befagyott, a pártok nincsenek beszélőviszonyban egymással (ez egy GOP-s kormányzó szava)közben kéne élni és termelni

ez persze nem jelenti azt, hogy nem a legerősebb hatalom, de sok luk van rajta és a léken ömlik be a sós víz, még nem annyi mint a Titanic-ba...

nektek a dzsobbikban nem ezzel kell foglalkoznotok, mert senkik vagytok hozzá és nevetséges ahogy ezt elővezeted

a tényleges magyar problémákat meg sem ugatjátok, vagy ha ugattok akkor meg az van hogy kutyaugatás nem hallik az égig (olvastad Boli-t??? ő tömörebb) meg kellene tanulnotok felnőni eldobni a pelenkát és a cumit és legalább nagycsoportba igazolni a kisvödörhöz

a következő 4 év kulcsfontosságú de Levédiában a levéd problémákra kellene koncentrálni...de ez sem neked sem a ködmönös keresztespókoknak sem a narancsbőrbe öltözött idiótaknak nem megy (én szoci párti vagyok és maradok, de azoknál is sok probléma van de kormányképesek némi kanyar után, jó kis halálkanyar de megoldható jó vezető kell hozzá, a többieknek a -ha Bajnai nem erősödik magára marad és a többiek ...szóvál már mutatni kéne valamit 12 hónap van hátra)

brühühühühü

hagyd Iránt majd megoldja a saját gondját az bizonyos nem lesz újra perzsa sah amely az usa csatlósa és Afganisztán Pakisztán ha India bölcs (és az) egyesíti őket és akkor Iraq-nak is lesz hová tartoznia...a saudiaknál várható egy fordulat szép lassan gyorsúlva

menj dzsobbikozni és tanítsd hülye társaidat valamire
@rodeo36: Valamint Kurdisztán kérdését is feszegethetnénk, de minek?
A palesztinokat is hagyyuk már békibe, szétcseszik ők nélkülünk is a "majnemállamukat", nem?
Kurd zászló, még egyszer, gyengébbek és színvakok kedviért, mert divat a jelbeszél mostanság:
www.mommo.hu/media/Kurdisztan_zaszlaja

Opssz, most jöttem rája, hogy miért Irán(y) a kedvenc irány a Dzsobbiknál!
Idesüssetek!
podo-pro.hu/wp-content/uploads/2011/01/800px-Flag_of_Iran.svg_.png

MIÉP-es zászló, fejreállítva!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ja tudom, csak a Jobbik! Legfeljebb kiléptek az Unióból, újra kötelezővé teszitek a rovásírást, és örökös béke és barátság szövetséget köttök Szíriával és Iránnal. Szép kilátások :-)
Visszatérvén kissé, rezsicsökkentés:
A nagy kérdés, hogy akkor miért csapja ki a biztosítékot, ha ezeket a tételeket a számlán is feltüntetik?

"És ez az a kérdés, amire senki nem tud választ adni. Egy biztos, az áramszámlák „érthetetlensége” feletti társadalmi elégedetlenség most kiváló terepet nyújt a demagóg és rendkívül dilettáns politikusi megnyilatkozások számára. Az áramszámlán szereplő tételek megértéséhez nem kell villamosmérnöki diploma – speciel jelen sorok írójának sincs ilyen –, csak némi közérthető magyarázat, ami viszont sok esetben tényleg hiányzik a hivatalos számlamagyarázatokból."
index.hu/bloghu/azaramara/2013/02/04/aramszamla_for_dummies

vagyis analógia:
"A paradicsom esetében is kifizetjük a jómunkásembereknek, a nagykereskedő adminisztrátorának és főnökének bérét csakúgy, mint a nagykereskedelmi központokba történő szállítás és az ehhez igénybe vett eszközök költségeit is. Ilyenek a nagykereskedő furgonjai, kamionjai, amelyekben a paradicsom érkezik hozzánk. Ja, meg a mérleg ára, amin lemérik nekünk a zöldséget. De még a műanyag láda árát is ide számíthatjuk. Nem kérdés, hogy a paradicsomért fizetett forintokban ez is benne van!
A paradicsom-analógia alapján az átviteli hálózati veszteség lenne az a szétnyomódott, rohadt paradicsom, ami a paradicsomföldről a nagykereskedő raktáráig, vagy a kiskereskedő boltjáig történő szállítás során megy tönkre. Ennek az ára is benne van a piacon zacskónkba pakolt 1 kiló zöldségért adott forintjainkban, csak nem szoktuk meg, hogy ilyen részletességgel beszámol róla bárki is – meg különben is kit érdekel?"

Hát a T. kétharmadot biztosan, miért kell nekik tippeket adni, hülék azok enélkül is, nem?
Meg azok is, akik ezt beszippantják, igaz, Rodeo?
@rodeo36: Külpolitikáról meg usácskáról írtál ezért reagáltam én is néhány dologra velük kapcsolatban. Engedély ugye még tőled sem kell hozzá, legalábbis remélem?? :) Szóval itt mindenki arról beszél, amiről akar, meg ugye szólásszabadság stb. :)

Én viszont sosem voltam és nem is leszek szoci párti, azt meghagyom azoknak akik azt hiszik ők bármit is javítani tudnak az ország helyzetén, főleg eddigi "teljesítményük" alapján. A fideszről már nem is beszélve. :)
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Azt hiszem inkább csak a nemzet, amiben ugye ti is benne vagytok. :)
"Egyrészt Bajnai a maga idejében a bíróság előtt felelgetett a fölmerült kérdésekre és vádakra, igaz a Magyar Nemzet 5-0-ra elvesztette azt a meccset "
Ennek ellenére a zombik és a Fideszes politikusok nagy része még mindig nyomja ezt a bullshitet és a választásokig nyomni is fogja. Persze ahol visszamenőleges törvényeket hoznak vagy lesz@rják az AB-döntéseit ott aztán lehet várni ,hogy egy bírósági ítélethez tartsák magukat a 'fiatal demokraták' és annak agymosott hívei.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Köszönöm, hogy aggódtok értünk (is), bár nem kellene ennyire és ígyen azért!:-)
Megvoltunk előttetek is, igaz, Kádár-éra volt meg Trianon, meg bújtatott teljes foglalkoztatottság, de legalább nem kergették ki az aluljáróból a fedél-nélkülieket, mert nem voltak (ennyien:-)!
Meg elnyomás, a fene az ortodox komenista bélükbe, brrrrr..!
jópofi gyerek ez a seszták:

"A Fidesz-KDNP Kormánya békét, nyugalmat, biztonságot és egy erős országot akar. Gyűlölködés helyett a magyar családok, a nyugdíjasok, a bérből és fizetésből élők, a hazai vállalkozások kezét fogva közösen akar kimászni a gödörből, amit a baloldal ásott.

dr. Seszták Miklós
országgyűlési képviselő (Fidesz-KDNP)"

varanus.blog.hu/2013/02/05/sesztak_miklos_es_az_offshore_veletlenek_orszaga#comment-form

erősen gyanús ez a kézfogás. szerintem vissza akar húzni minket.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

dolgozni nem karanak, egy ici picinyt sem? vagy nem is tudnak, csak vonúlni mint a hangyák eső előtt?

brühühühü
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

egy kormányt amely csendben lop azt nem illik kopás közben abajgatni: csizmadia elvtárs?

brühühühühü
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
ez olyan, mint mikor a hullát kitömik üveggyapottal hogy kis pufóknak láccon meg kisminkelik hogy szép rózsaszínű festék alatt egyék a kukacok mennyivel gusztusosabb?

ez a fidesz sminkelési akciója: békamenet meg egység és hazaffyasschág és sok ködmön meg lajbi és huszárruha fakardokkal

brühühühühü

hát nem szép?
@Penivaldes: Azt írta, hogy én azt mondom, hogy "csak a jobbik" erre írtam, hogy a szlogen náluk a "csak a nemzet".
@rodeo36: Ezt egyébként láttad már? Ha nem érdemes megnézni.

youtu.be/Gs-77f4Sqh8

Invisible Empire, magyar felirattal (hun sub)
A legnézettebb internetes film, a Loose Change alkotójának új, egész estés leleplező filmje.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
oktatás, közegészségügy, tömegközlekedés, magyar ipar, magyar mezőgazdaság az smafu

de plakátháború és füstölés az megy nektek

brühühühühü

menj a siriusra ne siriába ott bajba kerűlnél a céllövők tudod burnusz burnusz és máris lukas vagy
ezt írja magáról:

"Ügyvédi tevékenységem mellett a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés tagja és a Gazdasági és Vagyonbizottság elnöke, valamint Kisvárda Város Képviselőtestületének tagja és az Ügyrendi Bizottság elnöke is vagyok.

Aktívan részt veszek a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség Informatikai és Telekommunikációs Munkacsoportjának munkájában."

sesztak.fidesz.hu/index.php?id_cikk=1912
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Lehet, rossz helyütt és rosszul olvasok, de:
"A nemzet szó eredete a középkorra tekint vissza, amikor a – többnyire a latin natio, nationes – kifejezéssel körülbelül az egy uralkodó alá tartozó, földbirtokkal rendelkező, fegyverfogásra jogosult, kollektív jogokkal rendelkező nemesemberek összességét jelentette. A szó azonban jelentett céhet és egyetemi közösséget is! Sajátos összetartozás-tudattal, többnyire közös eredetmítosszal stb. is rendelkeztek, egy etnikumhoz tartoztak, és azonos nyelvet beszéltek. Mindez alapvető feltétel. A Natio Hungarica (Magyar nemzet) jog szerinti tagja (Hungarus) volt például több itáliai, német (stb.) származású lovag, de szlávok, románok is akadtak közöttük. Másfelől a nemzet fogalma nem foglalta magába a parasztságot és a városi polgárságot. (De ez alól is volt kivétel, Erdélyben például a középkorban elismert három nemzet egyike volt a szász városok polgársága. A másik kettő a magyar és a székely volt: jellemző, hogy a magyar ajkú, de kollektív előjogokkal rendelkező székelységet önálló nemzetnek tekintették.)"
hu.wikipedia.org/wiki/Nemzet

Kicsit olyasm ez nekem, mint az Árpád-zászló, eredete nemes, felhasználása mostanság kevésbé!
szánalmas

a nemzeti (űr)ügyek ormánya
a vagyonnyilatkozata szerint négy ingatlanban tulajdonos, autó nincs, 24 millió kápé, 153 milliós bankbetét (!), 16 millió tartozás, 1 cégbe 49%-os részesedés (ramiris autó kft, kisvárda), 30 millió évi bevétel az ügyvédi irodájából, 1 laptop a fidesztől.

parlament.hu/internet/plsql/ogy_vagyonpub.vagyon_kiir?P_FNEV=/vagyon/2012/s093_j0121231k.pdf&p_cont=application/pdf

ennyire hiteles egy vagyonnyilatkozat?
@rodeo36: Pont, hogy nem smafu amit felsoroltál, sőt. Viszont erről te arrafelé nem nagyon fogsz olvasni, de szerintem errefelé sem. :)
ezt takarja a ramiris autó kft, amelynek seszták 100%-os tulajdonosa már:

www.opelkisvarda.hu/
Engem ezek a kis faszkalapok nem érdekelnek. Ezek csak az undorító következményei egy velejéig korrupt, romlott rendszernek.

Fejétől bűzlik a hal, s a rendszerszintű annihiláció erőltetett ütemben folytatódik:
hvg.hu/velemeny/20130205_iskolaallamositas_Rado
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Igen volt a hungarus tudat ami az államra épült, és ebből akartak nemzeti, érzelmi alapú nacionalizmust csinálni.
Jippiájéééééé! :(

Áthárítanák a fogyasztókra a vezetékadót

Az áram- és gázszolgáltatók bíróságon támadták meg a MEH decemberi tarifadöntéseit, mert szerintük a MEH adatai nem tükrözik a valós költségeiket.

www.origo.hu/gazdasag/20130205-atharitanak-a-fogyasztokra-a-vezetekadot.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Sztem meg kell a feljelentgetősdi is, történjék bármi is, az általad írtak következtében.
Mert akkor legalább nem kaphatjuk a pofánkba a legmagasabb körből is a cinikus/pofátlan, hogyasszongya..."ha bármi törvénytelenségről tud, tegyen feljelentést az ügyben".
És persze, nagyon kell a fáradhatatlan, mindennapos szájbarágó is.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ügyes kutya: jutalomfalat.
Mennyit fizetnek neked a DK, Gyurcsány "fényezésért"?
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:" nem voltak éhségmenetek," de volt 72 órás ultimátum, Kossuth téri szemétdomb, állandósult utcazaj,Fényló Csillagunk vezényletével, meg koporsó meg lámpavas, meg Gyurcsány takarodj,pénzügyi- és gazdasági válság,és nem volt ekkora gazemberség az egyik oldalon/kormány/ döbbenetes szegénység éhezés osztályrésze a népnek.de mi türünk és hallgatunk és nyomorgunk
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Akartam volna megkérdezni, hogy bár mindenki tudta, nem lesz ennek az iskola államosításnak (sem) jó vége, miért csak mostanában kell az ilyen tudós elemzéseknek napvilágra jönni?!
ángyán interjú a magyar narancsban:

"A helyzet egyébként nem sokat változik. Sőt azt látom, hogy azok az érdekeltségek, amelyeket a legtöbbet kifogásoltunk, újra és újra földet kapnak. Mintha mozdíthatatlan lenne az elszánás, hogy bizonyos körök fogják ezeket a földeket megszerezni."

magyarnarancs.hu/belpol/ami-most-kialakulni-latszik-az-del-amerikaba-visz-83481
@bella _ciao: "Hét kézben összpontosulhat a jövőben a magyar földek jelentős része"

tündérmes ? 7es szám bűvölete?

név szerint? ond kond ... hapci vidor kuka ?

a fides szorgos bányásztörpéi kimerészkednek a földekre
@bella _ciao: amugy 7 kéz... az 3,5 ember ?

simicska, nyerges, stb csak kérdés ki 1/2 ???
@AKIsTUDATLAN: Miért, Róuzsika mikor álmodta meg? Meg hogyisvanez: Majd akkor kritizáljunk, ha nem működik, ne előre?
Szerintem pont jókor jött, nem mintha bármin is változtatna, ugye?
@Vitéz László: ha a fidesz varga istváni gondolatkörében elmerülünk, akkor a választ valamelyik nemoligarcha feleségében jelölném meg.
@Vitéz László: Tévedés. az matematikai élményeim szerént: azúgyvan, hogy 1..2..3, vagyis nem, hanem egy..kettő..há..áh, dehugy:
7 kéz osztva néggyel, mert félkézzel is elintézik, nameg a fél váll..a rossebb tuggya, egy tuti! Van, aki jól jár, nem kicsit, nagyon, ugye?
@bella _ciao: Ott én is, csak kérdés, melyikében, mert azé' az csaknemmindegy!
Még elkapok valami kórságot netán, annyit meg nem ér!:-P
Fideszes - KDNPs offshore jó offshore, ez Isten, a Haza és a pártcsalád akarattya, az országot, a magyar parasztot meg ugyan ki nem szarja le ezek közül?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
a tökeim tele vannak a sok konspirációval amit az fizet akiről a konspiráció szól és le is "leplezi"

a Zeitgeist-et is mértékkel hallgattam amíg abba nem hagytam

a valóság valahol máshol keresendő és az amerikai filmipar remekeit hagyom másoknak, egyetlen egyet sem láttam kivéve a New York angyalait Al Pacino-val és egy másikat Anthony Hopkins-sal amelyben a Brad Pitt játszotta az Halált Morgan és még néhány nagy színész pazarolja életét Hollywood borzalmaiban

lőnek és sohasem töltenek az ócska szovjet filmek mintájára és tanúlság is csak annyi:

mi vagyunk a legszebbek, legjobbak és legdemokratikusabbak és leggazdagabbak aki nem hiszi lelőjük bumm

brühühühü
@Anyád, a szúnyogok!!!: Végre egy tiszta hang ebben a lápban! Igen, Fideszkdnp jó offshore, eélmondom sokszor hogy belevésődjön belétel!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

ja, teljes a szabadság pont ezért látogatom, mesélj a dzsobbik lehetőségeiről a realitás talaján?

komolyan

de ...brühühühü

tényleg
Attól tartok ennek nem lesz semmilyen következménye.
De ha nagyon kikapnak viktorék és részben ezért is akkor jó.
@Penivaldes: "merüljön el más a varga istvánban.. "

FÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚJ! :DDD
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
be kell vallanom, majdnem semmilyen filmet nem nézek kis politika, sok tudomány, sport: kosárlabda, tenisz, foci, cricket, sí, műkorcsolya....brühühühü

és kurvasok zenét abból ami nekem teccik vagy olvasok

ezek a filmecskék szart érnek és csak 7 napra szólnak amíg a következő még sokkal zseniálisabb lószart be nem mutatják
index.hu/belfold/2013/02/05/a_bekemenet_szeretettel_szoritana_vissza_a_baloldalt_az_utcarol/

"Úgy gondoljuk, hogy amikor dolgozik egy kormány, akkor nem illik zavarni”- magyarázta az Indexnek Csizmadia László, hogy miért szervezik a keddi eseményt.

A szombati országértékelő azért lesz Bajnaiével egy időben, mert “nem titkoljuk, nem vagyunk boldogok attól, hogy azok akarnak visszatérni, akiket a választópolgárok egyszer már elküldtek”, mondta Csizmadia."

Kar, hogy 2010 elott nem volt ilyen aktiv a COF. Pedig akkor is volt egy kormany, amelyiket nem illett volna zavarni es akkor is voltak olyanok akik vissza akartak terni, pedig mar elkuldtek egyszer oket a valasztopolgarok.
Remelem ez a fofelszopo Csizmadia az elsok kozott lesz, akit majd a falhoz allit a Forradalom.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ja és még egy film: Merryl Streep és a Clint Eastwood ahol a hírhedt zárt híd volt a főszereplő...Morgan Freeman is hatalmas de ő is bármit elvállal mert megfizetik

ha nem válaszolsz arra mit a dzsobbikról kérdeztem ne reménykedj

brühühühühü
van még kérdés?

Tempósan költi a tartalékot a kormány

Korábban nem látott összeg ment el idén a tartalékból, a milliárdokat ráadásul olyan fejlesztésekre fordítják, amire valamiért elfejtettek a 2013-as költségvetésben forrást betervezni.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/peldatlan_koltekezesbe_kezdett_a_kormany_mutatjuk_mire_ment_a_penz.544159.html
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ehhez képest Szíriával, Iránnal és Palesztínával is többet foglalkoztok, mint a nemzettel.
érdekes, hogy az ifjú keresztény kerdem-sek nem jelentkeznek védeni a példaképüket. de még egy kis hírben sem számolnak be a gépezetben esett bakiról. lehet, hogy seszták adja nekik az informatikai hátteret?
ehelyett ungváryt gyalázzák. mert bántotta matócsnyit.

kerdem.blog.hu/2013/02/05/ungvary_stop
@bella _ciao: ez a Ramiris is a család tagja???

I. Cégformától független adatok
1. Általános adatok

Cégjegyzékszám: 01-09-899627
Cégforma: Korlátolt felelősségű társaság
Bejegyezve: 2008/06/10

2. A cég elnevezése
2/1. RAMIRIS EUROPE Korlátolt Felelősségű Társaság
Bejegyzés kelte: 2008/06/10 Közzétéve: 2008/07/10
Hatályos: 2008/06/10 ...

902. A cég tevékenysége
9/3.
4651 '08 Számítógép, periféria, szoftver nagykereskedelme
Főtevékenység.
Bejegyzés kelte: 2012/07/11 Közzétéve: 2012/07/26
Hatályos: 2012/07/11 ...

II. Cégformától függő adatok
1. A tag(ok) adatai
1/3. STONEHILL ENTERPRISES LLC.
US-20005 Washington, 15th Street NW street 1023. 401.

Kézbesítési megbízott: Hódos Éva (an.: Juhász Vilma)
4200 Hajdúszoboszló, Hőforrás u 82.
A szavazati jog mértéke minősített többségű befolyást biztosít.
A tagsági jogviszony kezdete: 2008/07/15
A változás időpontja: 2008/07/15
Bejegyzés kelte: 2008/09/02 Közzétéve: 2008/09/25
Hatályos: 2008/07/15 ...

www.corporationwiki.com/company-background/a-business-report-is-an-important-decision-making-tool.aspx?id=15322305

www.corporationwiki.com/New-York/Wantagh/stonehill-enterprises-llc-3075040.aspx
hmmm

Fokozottan figyeli idén az adóhatóság a világhálóra felkerülő adatokat - derült ki a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) mai sajtótájékoztatóján. Tapasztalatok szerint arcátlanul hirdetnek az interneten illegálisan forgalmazott termékeket, ennek feltárására egy kiválasztási rendszer is felállt, és több ellenőr specializálódott kifejezetten erre a területre. Kiemelten ellenőrzi az adóhatóság az élelmiszer-nagykereskedőket, különösen a cukrot, az édességet, az élőállatot és húskészítményeket értékesítőket.

www.penzcentrum.hu/adozas/a_nav_mindent_lat_jol_gondold_meg_mit_hirdetsz_a_neten.1035390.html
@felcsutisuttyo:

Hátrébb kicsit az agarakkal, bárány minden, csak nem fideszesbuzi. :)

Természetesen ritkán jöhetsz erre, ha ezt nem tudod...

@Fabius: klassz poszt, mint általában. Gratula! :)
@Secnir:

Nem értitek.
NEM nektek, nekünk szól ez a kommunikáció, hanem a csököttagyúaknak, akik azt hiszik, hogy az M1-M2-Duna-RTL-TV2 kombó hitelesen tájékoztat.

Meg persze az ájtatos híveknek. Te meg mi a nemzet ellenségei vagyunk, akik nem szopjuk be a szent szöveget. Na. :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Nem fizetik meg őket, nem érted? A szociktól nem jön minden emberkének 60EUR, mint anno Viktor kebeléről.

Igen, milyen érdekes is... a szocik ennél sokkal kevésbé sanyargattak, mégis volt ellenük 2006, meg tüntetések, meg rendbontások, meg vasutas sztrájk minden évben, meg BKV sztrájk... milllllyen érdekes, hogy most meg nincs. Hmmm. Vajon miért?!

(A kérdés költői: természetesen azért, mert lefizetéssel, zsarolással, egyéb maffiamódszerekkel van befogva a száj, és persze most nem fizetik rendbontásért a neonácikat sem, nem bujtogatják az emberkéket.)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: meg ilyent:

"Március 27.–én (szombaton) 9 órától 16 óráig tart a II. Egészség–megőrző, Fitnesz Családi nap első része, az Opel– és Chevrolett Kisvárda, ill. az Oxigén Wellness közreműködésével –tájékoztatott a fővédnök dr. Seszták Miklós..."

ugye az opel az övé, az oxigénnek meg képviselője volt.
@bella _ciao: alakul ez, ott egy korábbi név van, de a besztbájt is hozzájuk tartozik :D

Az Enternettel is szimbiózisba éltek egy időben.

A Stonehill Enterprises, LLC meg erősen ofsoros cégkezelőnek tűnik a webük alapján
@rodeo36: "...mesélj a dzsobbik lehetőségeiről a realitás talaján?"

Ha jól emlékszem a friss közvélemény kutatásokra jelenleg a 3. legnépszerűbb párt. Ami persze csökkenhet is, de ha okosan csinálnának dolgokat akár nőhet is.

Sok olyan dolgot is csinálnak amit joggal lehet kritikával illetni, de vannak normális és jó javaslataik is. Ebből van olyan amit még az itteni blog gazdi is elismeréssel említett. (szülőtámogatási életjáradék, pld)

Ami ezzel összefüggő és támogathatónak vélem azok még a következők:

- családi csődvédelem
- szociális bankszámla (pld. alacsony keresetűeknek)
- nyugdíjkedvezményeket vezetnének be a gyermekek után
- a családi pótlékot a fentiek figyelembevételével a harmadik gyermektől kezdve adókedvezménnyé alakítanák.
- öt százalékra vinnék le a gyermekneveléshez szükséges cikkek, termékek áfáját
- országosan kiterjesztenék a szociális kártya modelljét. stb.

Ha netán mégis érdekel a korábbi programjuk (nem tartom valószínűnek) de azért itt vannak. :)

jobbik.hu/sites/jobbik.hu/down/K%C3%B6zmunkaprogram_Jobbik_2012_janu%C3%A1r_olvasm%C3%A1nyos.pdf

www.jobbik.hu/sites/jobbik.hu/down/Jobbik-program2010OGY.pdf

www.jobbik.hu/sites/jobbik.hu/down/File/IVBelaTerv_final_20110710.pdf
Rendkívüli potyogásra képesek a levéltetűk

Az emlősök leheletére adott lepottyanó viselkedést tanulmányozva rájöttek a kutatók, hogy a tetvek tudják azt, amit a repülőgéptervezők.

www.origo.hu/tudomany/20130205-a-leveltetu-is-mindig-talpra-esik.html

Látjátok galambocskáim, így van ez. Az origó vezető híre. Mégiscsak megemlítik ezt a kiséé kínos affért, hogy ez a furfangos kópé Sesztakov Tirpakovics valami feltehetően helytelent cselekedett. Pedighát ő a megszentelt földanyácskában termett répácskahúzó szocbrigád kollektíva sorának legvégén áll kicsi egérkeként, és segített Offsorjov apócskának megmenteni a termést, mielőtt azok a huncut nyulak ottan nem termnek és magukévá nem teszik. Én javaslom a brigád nevében, hogy terjesszük fel ezt a kíváló Tirpákosz elvtársat Orbán Mikszimovics Generalisszimusznál a NERHaza Hősa érdemérem Aranyvalag fokozatának adományozása céljából, valamint az Elnöki Tanács hozzon soron kívül egy ollyan Papcsák Papcsákovics elvtárs által beadott rendelletett, melyben e rengeteg bizzottsági munkában megfáradt hős szerény anyagi elismerését és eszménkben való tobvábbi acélos hitét megerősítendő, a mai naptól az összes kormányzati gépjármű, traktor, pénzszállító-kamion, motoros talicska közbeszerzését nevezett Elvtárs pályázat nélkül biztosíthassa nyíregyházi mobiliakereskedéséből. Az a tény, amit Varánusz Varánuszovics deklasszált anarchista kifogásol, mármint az időrendek felborulása a Felügyelet Bizottsági tagságot illetően, külön kormányközleményben visszautasítandó, tekintettel arra, hogy nevezett elméje demencia okából kicsit hézagos, mert már arra sem emlékszik, hogy mifelénk bizony ortodox, és nem unortodox időszámítás van, ezért is ünnepelte piros nyakkendős, - akkor még elvtárskezdeménynek tekintett úttörőként - a Nagy Októberi Forradalom hatalmas ünnepét minden évben NOVEBER Hetedikén.
@BadSimpson: na most ez a témakör azért is különösen érdekes, mert éppen a Bajnai kormány volt az, amelyik offshore adózási kiskapukat zárt be. A második Orbán kormány aztán ezeket igen gyorsan újra megnyitotta. Mindezek fényében vajon mégis melyik kör lehet az, amelyik valójában offshore-ozik?
@bella _ciao: na végre, mán nazt hivém hogyí ők nem, és akkor sírtam volna..
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Elképzeltem, amint rodeo körömrágva olvasgatja a jobbik meséit... Inkább mégsem, annyira még én sem vagyok perverz. Aggódjatok tovább Iránért, nyali tovább Putyin ettársnak és ha ráértek tegyetek még 10-20 feljelentést annál az ügyészségnél, amelyiknek a szemét is kilophatja bámelyik FIDESZNYIK. Viszont a gittet idôben adjátok át rágni, nem ám belétek köt... :)
@rodeo36: Jut eszembe ezt láttad már? Demokráciaexport 2.0. ;)

Tulajdonképpen bárkit lebombázhatnak

Ha nagykorú férfi vagy, és Afganisztánban vagy Pakisztánban élsz, bármikor lebombázhat egy amerikai drón. Legalábbis a vonatkozó titkos szabályok elég rugalmas feltételrendszert szabnak ehhez. De még az amerikai állampolgárok sincsenek biztonságban, elég, ha valaki úgy gondolja, hogy fenyegetést jelentenek az Egyesült Államok biztonságára. Hamarosan kiszivároghatnak a titkos drónháború részletei, mert Obama a program egyik kidolgozóját jelölte a CIA igazgatójának, és már 11 szenátor jelezte, hogy volnának kérdései.

index.hu/kulfold/2013/02/05/tulajdonkeppen_barkit_lebombazhatnak/
"A Bajnai-kormány alatt hozott rendelkezés akadályozta meg, hogy magyar állampolgárok különféle jövedelmeiket alacsony adókulcsokkal rendelkező offshore-országokban bejegyzett cégeiknek átutalva és ott nyereségként elkönyvelve jóval alacsonyabb adókulcsok mellett használják fel a cégeken keresztül saját céljaikra, mint ha Magyarországon fizettek volna utána adót."
index.hu/gazdasag/magyar/2011/06/20/rogan_javaslata_konnyitene_az_adoelkerulest/

"Rogán Antal fideszes képviselő épp olyan módosító javaslattal állt elő, amely újra szabaddá tenné az utat a magyarországi jövedelmek adóparadicsomokba menekítésének egyik módja előtt."
www.origo.hu/gazdasag/hirek/20110620-szabad-utat-nyitna-az-offshoreugyleteknek-rogan-antal-javaslata.html

Csak mert az előbb lemaradtak a források.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "ha ráértek tegyetek még 10-20 feljelentést annál az ügyészségnél, amelyiknek a szemét is kilophatja bámelyik FIDESZNYIK. Viszont a gittet idôben adjátok át rágni, nem ám belétek köt... :)"

Remélem ezt a maszopnak, dékának és bajnaiéknak is fogod mondani, ha ők tesznek bármilyen ügyben feljelentést. :))
@bella _ciao:
A ramiris.hu domain whois rekordja

domain: ramiris.hu
domain-használó: Ramiris Holding Limited
domain-használó: Ramiris Holding Limited
cím: Agiou Paulou Street 15
cím: 1105 Nicosia Cyprus
cím: CY
telefon: +36 1 888 3200
telefax:
hun-id: 1000700397
admin-kontakt: 2000934833
tech-kontakt: 2000934833
zone-kontakt: 2000934833
névszerver: ns.sugogep.hu
névszerver: ns.guidosoft.hu
regisztrálva: 2008-11-18 00:24:15
módosítva: 2008-11-18 01:24:15
regisztrátor: 1000232723
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: úgy néz ki, hogy a ramiris holding ltd-ből csinálta a ramiris europe kft-t.

itt a honlapja:

www.ramiris.eu/Default.aspx

szerinted?
Ugyan még egy pár nap elötti oszthoz tartozna de most kapta meg "emigrant" posztoló társunk a Putyin Orbán találkozó titkos anyagát:)
"“Hírszerzőnk, aki legutóbb Moszkvában Orbán miniszterelnök cipőjének orrában húzta meg magát, az alábbiak szerint interpretálta a történelmi jelentőségű találkozón elhangzottakat. A beszélgetés valójában csak nettó nyolc percig tartott, hiszen tolmácsok működtek közre, ugyanis Putyin elnök magyar tudása az utóbbi időben kissé megkopott.

Putyin: Foglaljon helyet Viktor Győzövics! Ne oda, az a tolmács helye. Üljön nyugodtan az asztal mellé…
Orbán: Köszönöm, Vlagyimir Vlagyimirovics elnök úr! Emlékszem, apám gyerekkoromban ilyen asztal körül kergetett, mert nem akartam orosztanár lenni.
…(Letelt az első /második/ perc!)…
Putyin: Ha megéhezne közben, vegyen nyugodtan a ropiból! Inni mit hozathatok? Minyerálnájá vádá, buráttyinó, csáj, esetleg kvász?
Orbán: Maradnék a kisüstinél. Véletlenül van nálam egy lapos üveggel…
Putyin: Nem javasolnám jó szívvel, hogy a belső zsebe felé nyúljon. Majd az embereim kiveszik.
…(Az emberek előbújnak egy tapétaajtó mögül és kiveszik. Orbán belső zsebéből a lapost. Közben letelt a második /negyedik/ perc!)…
Putyin: Na zdróvje! (lehúzza az első szto grammot) Hát ez möglehetős! Hány fokos?
Orbán: Egészségünkre! (szintén megissza a magáét) 50 fokos, de 55-re főztük, utána felhígítottuk desztillált vízzel, hogy meg ne zavarosodjék. Régi jól bevált paraszti módszer.
Putyin: Úgy is nézel ki kiskomám! Hogy lehet ilyen cipőt felvenni? És hogy van megkötve a
nyakkendőd? Ha nem megy rendesen, mért nem hordasz gumipertliset, mint az orosz katonatisztek?
…(Letelt a harmadik /hatodik/ perc!)…
Orbán: Ezeket még a Gyurcsány protokollosa kötötte meg, az enyém azelőtt szeszfőzdés volt
Felcsúton, nem ért az ilyesmihez. Az átadás-átvételkor hagyta rám az elődöm. Nekem kicsit
hosszú, néha rá is szoktam lépni. Fájós a bütyköm, mert focizni szoktam, azért hordok két számmal nagyobb cipőt. Meg egyébként se volt drágább, mint a kisebb....
A folytatást elolvashatjátok itt:
szendamondja.wordpress.com/2013/02/04/viktor-vlagyimir/
:)
Szét röhögtem magam :)
@bella _ciao: stimm, pont ezt találtam meg a domain regisztrálásánál is, na meg a zuhanyhíradók is ezt rebesgetik IT körökben ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Azét ilyenkor mindog rendbejön a lelketek, hisz a SIKER ennyi nektek. A maradék fél országot itt lopják ki a szemetek elôtt, jogászkodják ki kis pofátlan tolvajok, de az töredék annyi ingert kelt bennetek, a bérrettegéseteket, bértüntetésesdi játékotokat meg a szánalmason kívül másra nem is méltatnám . Keressetek pár 90 éves bolsit, akik ellen még nem tüntettetek, de narancsbolsik ellen még véletlenül se... Kutyus, csontocska, gazdi, kéznyalás. A sorrendet szabadon variálhatjátok.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Mindig terelsz, mindig ... de... meg ...más is.... ez a legszánalmasabb. :(
@padlas:
A jobbik cáfolni fogja, ôk természetesen a narancsbolsi verziót támogatják.
Miért?
Miért ne... fizetésnap jön.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: a szabadalmi közlöny és védjegyértesítőben ennek a ramiris europe kft-nek a bejegyeztetője (tulajdonosa?)seszták. és 2012. 06. 14-én jelent meg.
@nyulámbátor:

Stílusodból ítélve Vérmókus vagy:))) Most minden nap más neved lesz?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Pedig nekem úgy rémlik, mintha Kriza fideszes polgi lenne és pont az ellen gyűjtöttek aláírást, hogy mondjuk 1,7 milliárdot sokkal fontosabb dolgokra is el lehetne költeni, mint mondjuk világsátorra.:)
@Orica Középföldi: így akar menekülni a felelőségrevonás elől..:)))
@Orica Középföldi: tévedés. Én mongolföldi szabadon termesztett nyúl vagyok, Mikszimovics elvtárs Keleti Nyitás politikájának megalapozója a dromedárok földjén. Én vagyok az egyszemélyes ötödik hadoszlop. Kumisz sorsom van, de, mint elhivatott NERtárs vállaltam a Karakumi kiküldetést és a mongol birkapásztorok között más sikerült némi eredményt elérnem a NER és az Alaptörvény megismertetését illetően. Bevallom rengeteget segített Csornij Elvtárs útmutatása, valamint az útravalóul adott cifraszür és díszkötéses Nemzeti Hitvallás, melyet hosszú utam alatt esténként, elalvás előtt olvasgatni szoktam. Erre már sikerült rábeszélnem alkalmi sátorlakó vendéglátóimat, így aztán, miután a régi varázsgombás sámánt elzavarták, én lettem a körzeti megbízott. Megkaptam elődön jurtáját és Julcsáját és megbízásomnak megfelelően rendszeresen vezetem a lakónyilvántartó könyvet, melyet minden hónapban külön karavánnal továbbítok Kubatov elvtársnak, a megfelelő jelölésekkel ellátva. Itt a környezetemben tláltam egy 3 milliós magyari közösséget, és már megtettem a szükséges lépéseket, hogy állampolgárságuk legkésőbb ez év végéig biztosított legyen. Na, megyek is tovább, mert a nyáj és az ajándékba hozott terelőpulik új homokdűnét fedeztek fel és lassan elvesznek a porban....
@ariel12: ez tényleg jó volt köszi. ;)
@Penivaldes:

:DDD

De el van ott a havon anyátlanodva szegény pöcök. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: itt van egy cégkombó valahogy összefüggnek sesztákkal: ramiris - oxygen wellness.

itt még az oxygen wellness képviselője:

www2.budavar.hu/index.php?node=downloads&file_id=754
"Majd jött Seszták kis fáziskéséssel, és rámarkolt, mint hülyegyerek a medúzára az ayia napai strandon, és fájdalmában budaigyula módra rázendített..."

Nyihahahhaa. Szerencsére már leszoktam arról, hogy a blog olvasása közben eszem, vagy kávézom. :) így ma reggel nem történt baleset.

Látom a fostengerbe bevágott kő jó nagy hullámokat keltett, akinek kellett, elé is állt, hogy teljesen beteríthesse.
Egy percen múlt
3 milliárd forint sorsa

Ha olyan kistelepülés vagy, amelynek van nonstop postája, és éjfél után egy perccel pályáztál, nyerhettél. Egy ilyen sincs, mégis nyertek 58-an.
A többiek visszaélésekről beszélnek

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F02%2F05%2Ftamop-ugy%2F

Zugírászatért megróttak egy fideszest
Horváth Zsolt egy bt. kültagjaként járt el jogosulatlanul. Az ítélet nem jogerős.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F02%2F05%2Fzugiraszatert_megrovast_kapott_egy_kepviselo%2F
A zoktatást is offshorozni kéne. Hátha működne :-)
index.hu/belfold/2013/02/05/a_bekemenet_szeretettel_szoritana_vissza_a_baloldalt_az_utcarol/ Azért a Csizmadiától megkérdezném, hogy 2006-tól a mostani kormánypártok szimpatizánsai zavarhatták a az akkori kormány munkáját, csak most lett ilyen fontos a kormány és a Felcsúti Seggszáj nyugalma?
@bella _ciao: igen oligarcha ez, nem zörög a haraszt /én csak a mélyből jövő szösszeneteket hallom, de az is elég/
A poszthoz:

"Uraim - szólt az Elnök - nincs miért tovább titkolózni. Mi, a Fényes Jövő Szövetkezet Vezetősége, bűnszövetkezet vagyunk.
- Mióta? - kérdezte tárgyilagosan a Titkár.
- Amióta ránk bizonyították a sikkasztást, hűtlen kezelést, sőt, a közvagyon megkárosítását. Vagyis nem régóta.
- Ha így van - bólogatott a Titkár - az bizony elítélendő.
- Bizony - helyeselt a Pénztáros. - Ítéljük el magunkat, és annyi.
- Ezúttal nem elég az önkritika. A társadalom radikálisabb lépést vár el tőlünk.
- És ha MÉLYSÉGES FELHÁBORODÁSSAL ítélnénk el magunkat?
- Az is volt már, és az is kevés. Most radikálisan kell. Javasolom, hogy oszoljunk fel.
- És ha fülön csípnek?
- Semmi vész. Újjáalakulunk mint a Fényes Jövő Szövetkezet Vezetőségének Bűnözői Tevékenységét Vizsgáló Bizottság.
A Fényes Jövő Szövetkezet Vezetőségének Bűnözői Tevékenységét Vizsgáló Bizottság hamarosan megkezdte működését. A vádak, miszerint a bizottság tagjai még magasabb fizetéseket húznak, mint előző állásukban, alaptalannak bizonyultak. Senki sem volt felkészültebb az ügy kivizsgálására, mint ők."
(Mrozek: Nómenklatúra)
:D
@bella _ciao: kóka azért már befutott üzletember volt, amikor elkezdte a szadit rombolni. A lóvét nem onnan rablotta, hanem a kilencvenes évek elejei számítástechnikai üzleten gazdagodott degeszre.
Nekem most már nagyon elegem van belőletek! Miért nem hagyjátok a kormányt nyugodtan dolgozni? Milyen emberek vagytok ti? :)))))))
index.hu/kultur/media/2013/02/05/szeles_gabor_erthetetlen_okokbol_nem_fogy_a_magyar_hirlap/

Ha már volt, akkor bocs. A megfejtés: Egyrészt gyógyulnak az emberek, ha lassan is. Másfelől a MN színvonalban már tudja helyettesíteni.
@nyulámbátor: "így aztán, miután a régi varázsgombás sámánt elzavarták, én lettem a körzeti megbízott. "

Nem akarom az ördögöt a falra festeni, de a varázsgombás ember elzavarásából még súrlódások lesznek...
@shinichi:

"Érthetetlen okokból"... ma ez az első hír, amin röhögni tudok. De ezen beszartam. :DDD
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Engedelmeddel a listádat kiegészíteném:

- listát írnának össze a zsidókról,
majd késöbb azokról, akiken nincs sapka, utána a sapkásokról is
- a jelenlegi oktatást mégjobban leépítenék, hisz egy 8 osztályt végzett is zseninek számít hozzájuk képest
- tovább szídnák a cigányokat, most már milliárdos közpénzböl, de megoldást továbbra sem javasolnak, hogy miként is lehetne ezt az óriási problémát pozitív irányba fordítani
- etc...

Hurrogni, höbölögni, hazudni mindig is egyszerübb, mint átgondolni valamit és megfontoltan cselekedni. Ezt tudja a Fidesz is, nem többet. Akkor meg minek a Jobbik? A Jobbiknak is az a baja, mint ami a Fidesznek volt a "zelmúlt 8 évben". Nem az zavarja öket, hogy a kormánypártok lopnak, hanem az, hogy ök nem lophatnak.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Ne nagyon zavarjon, de soha egy büdös szóval nem mondtam, hogy az ottani rendszerben mindenki szentéletű kisministráns lenne. De ha már fogolykinzós linket hozol, azért máskor egészítsd ki mondjuk ilyenekkel is. :)

www.origo.hu/nagyvilag/20090316-kinzas-a-cia-titkos-bortoneiben-kiszivargott-a-guantanamoi-voroskereszt-jelentes.html
@Jaffar: ez elég kitrákottyra sikeredett most a részedről. Inkább vigasztalódj mondjuk ezzel. :)

fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/529520_10151507025095039_1070737184_n.jpg
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
politicus populis

- családi csődvédelem

akkor bemegyek a csődbe majd kihúznak

- szociális bankszámla (pld. alacsony keresetűeknek)

olyan pénzt is ki lehet venni amit nem tettél be? ki fizeti?

- nyugdíjkedvezményeket vezetnének be a gyermekek után

kevesebb nyugdíjat kapna vagy kisebb járadékot fizetne? ha a második akkor a költségvetés vagy a szentek fizetik?

- a családi pótlékot a fentiek figyelembevételével a harmadik gyermektől kezdve adókedvezménnyé alakítanák.

azaz nesze semmi fogd meg jól?

- öt százalékra vinnék le a gyermekneveléshez szükséges cikkek, termékek áfáját

hatósági áras termékek valós értéke nulla és azt is a költségvetésből fedezik tehát a szomszéd faszával veritek a csalánt

- országosan kiterjesztenék a szociális kártya modelljét. stb.

ezt nem tudom mi, de ugyanúgy mások által fizetett sarc

amit én látok a fentiek alapján, hogy semmiféle számszerű hatástanulmányt nem készítettetek, azaz egy költségvetés részeként nem futtatátok le ami ezért nem ér szart sem

azaz olcsó politika ami jól hangzik de kopásra épűl

a demokrácia export ismert a drónok olcsóbbak mint a céllövők és a tegnapi alabamai túszdrámát is hasonló módon oldotta meg a katonaság a helyi hatóságok és a sajtó a közelébe sem mehetett

brühühühü
@rodeo36: Igen valóban. Az elmúlt huszonkétévék is lefuttatták jó sokszor az általad is említett "számszerű hatástanulmányokat" az eredményt látjuk és tapasztaljuk. Mármint mi idehaza de ez téged szerencsére nem érint, így még könnyebb kibickedni vele. :)
Pávatánc helyett most mi jön? orbánné és matolcsiné hastáncol, ha mégis kell a lóvé?
fsp.nolblog.hu/archives/2013/02/05/Kipaterolta_Orbant_az_IMF/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

nézd, ha az, hogy spec kiképzésű katonák PTSD-vel érkeznek haza még 3 hónapos hosszúságú bevetés után is és teljesen labilis lelkiéletű alanyokat válogatnak hozzá, az sok mindent megmagyaráz

az amerikai harcmodor:

12 km magasból bombázni 500kg-s bombával vagy 15 km magasról atommal

tankokkal és tengerealattjárókkal

a sötét utcasarkon várni arra aki arra jön és lelőni felszólítás helyett

12 en támadni egyre

vagy sikoltozni mhogy nem volt demokratikus az ellenség mert egyébként is ellenség nélkűl nincs miért odamenni

mijafasznak mentek afganisztánba, Pakisztánba, Iraq-ba és oda amit el sem mondanak mert úgy vannak feltüntetve mint baráti tanácsadók és a japánok már többször szépen kéték őket hogy mennyenek a picsába

most majd lesz domesticus problematicus és akkor majd nem lesz energiájuk máshol lenni mert már több ilyen állatot mint aki 255 koponyát begyűjtött miután szétcöllövöldézte őket és ma már lelőtték otthon mert hatalmas felháborodás volt amikor megírta a könyvét dicsekedve hogy milyen fasza dolog is célbalőni emberi célpontokra

ezek már nem is emberek ezek robotok és ha ránézel látod

brühühühühü
@rodeo36: Figy. Ezen a téren sosem volt vita köztünk. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

ezt a választ vártam

én mint hivatásos vállalkozó, soha semmilyen project-be nem vágok bele anélkűl, hogy legalább 3 féle hatástanúlmányt nem futtatnék le róla, és még így is hagyok puffert ha érted mi az

az, hogy Levédiában vagy narancslandiában esetleg orbánlandiában senki sem ért a gazdasághoz vagy ha igen akkor nem engedik hozzáférni az a ti problémátok és ti basztátok el 25 év alatt mióta koporsókat imádtatok a téren amiben a múkt fingja büdösödött...azóta ez nyílvánvaló ali orbánt és az antallt meg a többi a szar állatot hatalomban hagyja az is megérdemli

nekem van egy konspirációs elméletem aszerint a zorbánduci a KGB teremtménye és azóta nekik jelent és azok tartják a felszínen...de ezt sokan nem hiszik

mert...

brühühühühü

olvasd el a Hamis Néró-t Feuthwanger-től
Fabius, azt tudom mondani, igazán faszán felrúgtad a bilit. Mondom ezt úgy, hogy a sajtó is téged jelölt meg forrásnak valami furcsa ok végett :)

viszont innentől kezdve két lehetőség van: vagy érted jön a nagy fekete autó, vagy sesztákért. (most néztem meg, a bwinen 1.03-ra adják fabiust és 5.00-ra sesztákot, 11.00-ra megy az egyik sem opció, de már csak 16:00-ig lehet tétet tenni)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

A bayeri szellemvilág hanyatlása...:-)

Ha levonjuk a kötelező önkormányzati megrendeléseket vajon mennyi marad abból a 8800 példányból, ami tényleg a piacon kel el? Ahham, pont annyi.

Sebaj, Széles és a brigád elvegetál a bérfirkákból - polgárportáltól Papcsák Harsonáig - aztán majd lesz valahogy.
@rodeo36: Na jó OK de akkor ki tartotta hatalomba 12 évig a cocikat, csak nem a CIA vagy sorosgyuri??? :)
@Secnir:

Ennek tétje Seszták és a Fidesz számára van. Én az alkotmányba foglalt átlátható offshore szellemiség jegyében jártam el. :-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Véded, ami tetszik. Ezért terelsz, relativizálsz. Ártatlan polgárok ellen elkövetett tudatos genocídium nem azonos a polgárikat megvédeni kívánó demokráciák terroristák elleni (sokszor valóban elbaltázott) fellépésével.

Csak azt nem értem, miért hagyod magad csesztetni? Leírhatnád az igazságot is, miszerint tetszik az Aszad rezsim működése. Az ember, az individuum jogainak eltiprása, gyalázása a kollektíva (nemzet, isten, haza) nevében neked tetszik. Mert egy harcos hangya érzelmi intelligenciájával rendelkezel. Első a termeszvár, a királynő, aki pedig kilóg a sorból, azt feldarabolod a csáprágóddal, és feleteted a lárvákkal. Micsoda veszteség, mennyivel többre lennél hivatott.
@Fabius: A RAMIRIS EUROPE Korlátolt Felelősségű Társaság (Cg. 01-09-899627) adatait láttad amiket elővadásztunk?

Legszebb a vége :D

STONEHILL ENTERPRISES LLC .
US- 20005 Washington , 15th Street NW 1023
Kézbesítési megbízott:
Hódos Éva (an.: Juhász Vilma)
4200 Hajdúszoboszló, Hőforrás u. 82.
A szavazati jog mértéke minősített többségű befolyást biztosít.
A tagsági jogviszony kezdete: 2008. július 15.
A változás időpontja: 2008. július 15.
Bejegyzés kelte: 2008. szeptember 2.
Hatályos: 2008. július 15. - ...
[*]
[Megjelent a Cégközlöny 2008/39. (2008. szeptember 25.) számában]
@rodeo36:
Ilyen programot én írok bármikor.
PL.: Legyen jó!
Legyen több pénze a zembereknek!
Ne éhezzen senki!

Megy ez. Tökjó politikus lennék.

Legyen tiszta a levegő! ... :)
@shinichi: Azt hittem te már nem hiszel a dajkamesékben. Pld. az olyanokban amelyek arról szólnak, hogy most épp Szíriában védik a demokráciát és az emberi jogokat a "hős forradalmárok" nyugati segítséggel a gaz diktátor ellen. :) Tudod úgy mint mondjuk Irakban tették. :)
@shinichi: "Mert egy harcos hangya érzelmi intelligenciájával rendelkezel. Első a termeszvár, a királynő, aki pedig kilóg a sorból, azt feldarabolod a csáprágóddal, és feleteted a lárvákkal. Micsoda veszteség, mennyivel többre lennél hivatott."

Erősen túl értékelsz szerintem. Én sokkal békésebb és szelídebb vagyok mint itt sokan mások. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: De, csak annyi kiegészítéssel, hogy a hős forradalmároknak sincs fingjuk a demokráciáról. Ezért tűrték eddig a diktatúrát. Amíg volt mit enni, addig jó volt nekik az is.
@Fabius: És, ha a kimenő (kijáró) nertársak nem naprakészek al kotmányilag?
48 óra még mindig az elzárhatóság, így elsőre?:-D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130204_Hello_a_rasszizmust_mindenhol_buntetik#rss

Külön felhívnám a figyelmet a "rasszista izraeli kormány" reakciójára hasonló esetben.

Egyébként anno pl (igaz a nézőtéri rendbontás(ok) miatt az angol csapatokat 10 évre baszták ki az összes nemzetközi kupából, úgyhogy a picsogást be lehet fejezni.
@shinichi:
Ezért kérdeztem meg tőle anno, hogy ha - teszem azt - bennünket lőne Szlovákia felől, a határ túloldaláról rendszeresen "valaki" pl. házi készítésű rakétákkal, akkor a jobbikos balfas.ok szerint ülnünk kéne és némán néznünk, tűrnünk, amint lerombolják a HAZÁNKAT és a házainkat...
Az ő logikájuk szerint igen, mert az szerintük felháborító, hogy a hős pénzváltóknak, akik iskolák és kórházak kertjeiből tetőiről lövöldöznek, válaszolni merészelnek vissza és megsérülnek emberek ott.
Namármost, ilyen hazaáruló és nemzetvesztő nézetek mellett sűrűbben kéne azt a kis mondatot nekik emlegetni, hogy "Gyáva népnek nincs hazája!".
Ki ki szűrje le magának a tanulságot - melyik népség bolyong hazátlanul és melyik védi a hazáját?
Valami elég érdekes katyvasz lehet ezeknek fejében - hűűűű, de keresztyének vagyunk, miközben pogánykodunk ezerrel, rívunk a sosemvolt és nem ismert mesevilág után, közben meg egy kicsit bátorítjuk a hős pénzváltókat a terrorcselekményekre, helyeselve azokat, utálva a kereszténység alapjait.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Úristen, nem fogjuk a helyszínen nézni, ahogy elcsalják a meccset az Aranylábú Gyerekek! nabazz....
@Fabius:

Most őszintén, nem egyszerűbb tüntetni mondjuk a differenciálszámítás ellen, mint megtanulni?

Na ugye.
@padlas:
A jobbik cáfolni fogja, ôk természetesen a narancsbolsi verziót támogatják.
Miért?
Miért ne... fizetésnap jön.
@Fabius: Fabius bátyuska! Mint néhány előterjesztésemben jeleztem, jelenleg a Mongol Népköztársaságban tartózkodom rendkívüli NER megbízottként, az Alaptörvény terjesztése és medismertetése célszából, a mi nagy Mikromakszimovics atyuskánk megbízásából, a Párt egyszemélyes ötödikes hadoszlopaként.. Utam hosszú volt, mely a volokalamszki országút mellett vezetett, mert az út kissé mocsáros volt, és nem szerettem volna, hogy a hónom alatt szorongatott, bőrkötésbe csomagolt NERzeti Hitvallás sárfoltos legyen, meghódítottam at Ara-rát, áthágtam a fagyos Ladoga tó jegén, bírkóztam a Berill-tengeri jegesmedvékkel, gyalogoltam a végtelen szteppéken. A hoszzú út előtt csak egy kérésem volt Borisz Vitalij Demencov NERtárshoz. Készítsen nekem egy defragmentáló készüléket, mellyel a rámtörő gríz postakocsirabló hordákat meg tudom delejezni és ennek következtében barátjukká fogadjanak. Belátom, hogy a NER nem efféle egyéni kívánságok teljesítésére, hanem hazánk nagyjainak gyarapodására lett megalkotva, de így küldetésem, mellyel a már előbbiekben megemlített 3 millió magyari felfedése és jó magyar munkásemberré válásának realizálása forog veszélyben. Kérem tehát közbenjárásod az ügyben, hogy a kialakulóban lévő gyümölcsöző kapcsolat, melyben teljes odaadással dolgozom a NER szellemében teljessé válhasson.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Az a baj, hogy van, aki a szép szóból is ért, van, aki meg csak a pofonból. Mindközönségesen ez utóbbiakat szoktuk hülyegyerekenek nevezni.

Egyébként nem azért basztak meg minket, mert "persze, mert Németországban nincsenek is ugye nácik, hahaha!", hanem mert az MLSZ évtizedek óta látványosan semmit nem tesz ez ügyben (mint ahogy a klubok feketegazdálkodása, és a folyamatos tippmixelés ellen sem, persze így fölvetődik a kérdés, hogy akkor mi a fasznak vannak, még élesebben vetődik fel az a kérdés, hogy mi a büdös picsáért öntünk ebbe a feneketlen pöcegödörbe állami pénzt, és hogy mennyire rábasztunk, hogy Viktor nem egy kocka, mert akkor az IT-be ölnénk ezt a rengeteg pénzt, és mi lennék a szilicium-cici itt Európában, de ez most nem tartozik ide, úgyhogy én a magam részéről be is fejeztem.)
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Ojjan nincs, hogy a zeljárók nem fújják fejből az alaptörvény minden sorát, és nem tudnak részletes műelemzést adni az illusztrációnak készült képekről :-D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Egy megoldás van: az ellenmolinó, Tállai, szondával készültünk, gyere fújni! - felirattal :-D
@shinichi: Hagyjuk már ezt a demokrácia szöveget. Ez a történet már régen nem arról szól, hogy a szíriai emberek szabadságáért harcolnának.
Az biztos, hogy a cionisták nem fogják hagyni, hogy az általuk pénzelt, támogatott lázadás elvesszen, Aszad helyreállítsa a rendet, tovább nehezítve az Irán elleni küszöbön álló támadást. Az oroszok viszont szintén nem akarják elveszteni szövetségüket, mint ahogy Irán sem.

Mi történne akkor, ha Izrael csapást mérne a bázisok ellen, orosz katonák halálát okozva? Mit lépne Moszkva? Visszavágna? Ha igen, nem is annyira Izrael lenne számukra a probléma, mert nem nagyon lehet egy lapon emlegetni a két ország katonai erejét. Körülbelül úgy lehetne ábrázolni a helyzetet, mint Izraelt a légy, Oroszországot meg a légycsapó szerepében. Viszont, ha zsidókra csapást mérnének, akkor Amerikával állnának szemben, ami katasztrofális következményekkel járna nem csak számukra. Izrael ezt nagyon is tudja, és azt is, hogy bármit tesz, a nagy testvér mögötte áll. Kérdéses viszont, mennyire van tisztában azzal, hogy az USA mennyire fél az orosz medvétől. A történet, láthatjuk, nagyon összetett.

Nagyon úgy fest, hogy a szíriai helyzet akár két nagyhatalom konfliktusához is vezethet, ha elfajulnak a dolgok. A történet pikantériája, hogy miközben Moszkva egyre inkább visszanyeri 30 évvel ezelőtti erejét, Washington láthatóan napról napra gyengül. Kérdés, hogyan fog lépni a két rivális. Most fog igazán megmutatkozni, mennyire erős az orosz medve, és mennyire erős a cionista birodalom.
@nyulámbátor:

Bátyuska, igazi magyar vándor história ez, csak arra vigyázz a túlzott kumiszfogyasztás meg ne ártson :-))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Na igen. Katyvasz nélkül hamar összezavarodnának. Rovásírással Erős vár a mi Urunk... meg hasonló logikai bakugrások.
@Fabius: Ki túlsok kumiszt fogyaszt, annak leszen sorsa komisz:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Moszkva most hagyta ott Aszadot. Hamarosan vége ennek a történetnek.
Amerika kb. inkább visszafogja Izraelt, mintsem hergeli. Egyébként az IDF úgy elpicsázná a ruszkikat, azt sem tudnák merre fussanak.
@shinichi:

"Megy ez. Tökjó politikus lennék.

Legyen tiszta a levegő! ... :)"

Nana! Ez Schiffer programja a szó szoros és átvitt értelmében:))
@shinichi: "Egyébként az IDF úgy elpicsázná a ruszkikat, azt sem tudnák merre fussanak."

Ez az év vicce volt. :)
@shinichi: Kokas helyet Szent turul a templomtorony ormán:-) Sámándobok szóljatok:-) A vasárnap délelőtti istentiszteletet tartja Igl-dju Jermán fősámán:-) Az oratóriumokat előadja Dublaj-mama. Veletek vagyunk testvéreim az Úrban. Valami ilyesmi. A háttérben a Mi Urunk megfeszíttetvén egy totemoszlopon.
Jut eszembe: a kumisz az a lónyál? Mer akkor asszem, aztat nem szeressem:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Írtam már: a NER nem bocsájt meg, nem könyörül, nem felejt. Nincs a szótárukban olyan, hogy kegyelem, csak az, hogy kegyelemdöfés.
Nincs nyugtuk, amíg lélegzik az ellenfél.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: a másik tulajdonos a ramiris europe-ban meg sándor kornél, aki egész véletlenül seszták osztálytársa volt a ferences gimiben.

franka-egom.ofm.hu/tanulok/tanulo_nevsor_51_2001.htm

(1987 b. osztály, egymás alatt vannak)
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Nem kell félni. Bránerovics Zsószával találkoztam a sztyeppéken. Dervisköpenyben volt, nagy faragott szlovák rendszámmal a nyakában. Nehéz volt megismerni, mert útja során néhány cigányállat kissé átalakította az arcát, de a szeme a régi fényében csillogott. Kérdeztem is tőle, hát te meg hol járolsz itten Zsóti bátyuska. Ő meg flelte: Haggyá má... Ezek a rohadt szlovákok agyonadóztatnak. Új hazát keresek:-)
@shinichi: Rossz a jelszó NER testvérem: Nem tudjuk, de merjük és tesszük:-)
@Orica Középföldi: Basszus, most lebuktam. Tudtam, hogy nem kellett volna plagizálni.
@bella _ciao: fincsi összefonódások, már csak a mikor kivel a kérdéses, de mint tudjuk nincs új a nap alatt :D
@shinichi: Most meg mit csodálkozol? Nem hallottál még a NERetvai csatáról? Csapásokat osztunk, de nem kapunk:-)
@Fabius: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: és akkor, beruházás tabánban:

"A 11 500 négyzetméteres ingatlan egy része nincs kihasználva – elevenítette fel Nagy Gábor Tamás, a Budavári Önkormányzat polgármestere a döntés indokait –, ezért határoztunk úgy, hogy a sportközpontot korszerű létesítményekkel bővítjük. Olyan megoldást kerestünk, amelyben az egyéni és a közösségi érdek is érvényesülhet.
A pályázat győztese, az Oxygen Wellness Központ építi meg a fitnesz-wellness centrumot, amelyben lesz tanuszoda is. A közeli óvodák és iskolák gyerekeinek nem kell más kerületbe utazniuk, hanem az új létesítmény medencéjében tanulhatnak meg úszni."

"Vajon miért éri meg egy sport-létesítménybe befektetni?
Kérdésünkre az Oxygen Wellness Központ ügyvédje, Seszták Miklós azt válaszolta, hogy az általuk üzemeltetett, már meglévő objektum mellett több sportlétesítmény kivitelezését végzik."

"A beruházás koordinátora, Fabó György elmondta, hogy a 6800 négyzetméteres, négyszintes épület jelentős része a föld alatt lesz."

tabananno.blogspot.hu/2010_05_02_archive.html
@bella _ciao:

A kilencvenes évfolyamban van egy Kóka János nevű nebuló is....:-)
@Fabius: mit csodákszol? Nem rémlik? " Holnapra, miénk a világ:-)"
@nyulámbátor: ööö, kis mellékzönge:

Ráharaptak a magyar letelepedési kötvényre az orosz milliomosok

A legtöbb befektető Kínából várható, de a speciális papírok első sorozatára még várni kell.

index.hu/x.php?id=inxngb&url=http%3A%2F%2Fwww.napi.hu%2Fmagyar_gazdasag%2Fraharaptak_a_magyar_letelepedesi_kotvenyre_az_orosz_milliomosok.544273.html

------------------

Médiában erősít az FKF
Az FKF Zrt. idén nettó 78 millió forintot költ médiavásárlásra és két évre 150 milliót a kommunikációs feladatait támogató kiadványok nyomtatására.

www.napi.hu/magyar_vallalatok/mediaban_erosit_az_fkf.544296.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Na ugye! Látszanak tevékenységeimelső eredményei:-) Már Tibetben is a buddhista templomok szélzászlói is Magyar Államkötvényekből vannak:-) Persze az eszport előtt kikértem kínai elvtásaink hozzájárulását:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Őszintén szólva, annyi baromságot egymásra hányva már nagyon régen olvastam.

Most tényleg csak két dolgot emelnék ki: ha szerinted Oroszország bármilyen, katonailag komolyan vehető állammal konfliktusba keveredne a kis fejkendős barátaid miatt, akkor te teljesen el vagy tévedve. (Szerinted egy háború hány nap alatt emésztené fel az oroszok nem létező tartalékait?)

Ami pedig az "Oroszország visszanyeri erejét, az USA meg hanyatlik" témakört illeti, annak egy kicsit utánanézhetnél... tudod, infrastruktúra, technológiai fejlettség, demográfiai viszonyok, palagáz lelőhelyek az USÁ-ban stb, stb...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Mondom én... dolgozom ezerrel... már lehet készíteni az új helységnévtáblákat: HENcida helyett is BONChida:-)
@Fabius: biztos van a giminek egy IT speckollja :) kimondottan a magyar viszonyokra
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Ez a faszkalap Gabriel egésznap terel és félrebeszél? Vajon miafaszt keres itt? Tudom! Ne mondd:-) Eleget:-)
@nyulámbátor:

Ezzel egészen addig nem is lenne baj, amíg a nebulók tehetségének gyümölcse itthon, a hazai gazdaságban csapódik le a ciprusi helyett.
@bella _ciao: perszehogy nyert, ha mán ő osztogatta rávalót.
Egyébként meg bánjál léccives óvatosan a zismeretségekkel, én már nagggyon bizonytalan vagyok, mióta rájöttem, lehet, hogy Gyöngyösi a rokonom. Ugyanis sváb nagyapám testvérének a fia G. Árpád diplomata Gyöngyösire magyarította nevét. Száz éve nem találkoztunk. Most húzom be a farkam és lapítok, nehogy rossz fényt vessen a Gy. a családra, hogy egy rohattlibsi vagyok.
@Fabius: és akkor egy utolsó, elfáradtam.
itt van az enternet és ramiris összefüggése. hol máshol mint a magyar nemzetben.

Indul az Enternet

mno.hu/migr/indul-az-enternet-836536

össze kéne rakni a hálót.
@Fabius: A ciprusiaknak sem könnyű az életük. A ciprusfák mellet, csak magyar offshore cégeik vannak. És akkor még a görög-török ciprusi falról, nem is szóltam. Tényleg: most mink melyik Ciprust szeressük?
Hülye kérdés... a görögök nyakig a szarban, a török lótuszfaktusz meg mostan zárja le Budapestet. Ostrom nélkül:-)
@nyulámbátor: Nem is a Zsótit féltem, bár az ő arcára ráférne egy szívlapátos igazítás, hanem Széles NERtárs milliárdjait. Képzeld el mi lesz ha nem veszik a szaros újságját. Vagy a Felcsúti Seggszáj hozat egy törvényt a parlamenti szavazódroidjaival, és kötelezővé teszik az MH előfizetést?
@bella _ciao: gratula, nekem nem volt türelmem előásni cikkeket, de amiket ide másoltál, az nyílt titok az IT nagykeres körökben :D
@bella _ciao: "@Fabius: biztos van a giminek egy IT speckollja :) kimondottan a magyar viszonyokra "

Mifelénk ezt a speckoll dogalmat a tundrán nem ismerik.Ezt a jurtában, amikor fötőllentyük a lazaccot, csak seckojednoként emlegessük:-)
@Spániel: azt tudtad, hogy a mesterházy az egy nemesi család? attilát tartják a fekete báránynak, elárulta a konzervatív vonalat. hehe.
ő lesz az új károlyi?
és ne is emelintgettesétek többé Sesztyákov Tirpakosz elvtársat! Ő a legutóbbi nyilatkozatok alapján már NEVER-társ:-)
@nyulámbátor: szerinted?
/index/

Orbán: Törökország sikere példaértékű
Az ígéretek szerint 2015-re megduplázzuk
a törökökkel folytatott kereskedelem volumenét.

A mohácsi győztesek

Erdogan miniszterelnök országában a magyarokra testvérként tekintenek, a százötven éves hódoltságról alig tudnak valamit, 1686-ra úgy emlékeznek: „elvette tőlünk az osztrák a mi kedves Budánkat”.
@nyulámbátor: viccnek jó lenne, de tényleg nyakatekert echte sváb név volt. Anyám nevét a mai napig betűznöm kell miatta.
@Fabius:
-no komment-
/hvg/

Orosházáról is érkeznek ellenzékiek

Akkora már az elégedetlenség, hogy különösebb szervezés sem volt szükséges, az emberek mozdulnak maguktól. Sok orosházi lesz Gyulán a Fidesz elleni tüntetésen – mondta az infooroshaza.hu szerint Varga Zoltán MSZP-s képviselő.

szerző hvg.hu idő 15:48 - Itthon

Nol: hagynak egy kiskaput a 2018-as választási regisztrációnak

A Nol úgy tudja, a 2018-as regisztrációt kizáró nyilatkozatok ellenére a Fidesz nem vetette el teljesen a gondolatot. Kétharmados törvényt készülnek elfogadni, amelyben lehetővé teszik a választási regisztráció későbbi bevezetését.

szerző hvg.hu idő 15:48 - Itthon

Tüntetők várták Orbánékat - percről percre

Ellenzéki tüntetők várták Orbán Viktort és a Fidesz-KDNP pártszövetség képviselőit Gyulán, ahol a két kormánypárt közös frakcióülést tart.

szerző hvg.hu idő 15:45 - Itthon

Megjött Bayer Zsolt

Megjelent a gyulai kormánypárti demonstráción Bayer Zsolt, a Magyar Hírlap újságírója is. A beol.hu Békés megyei híroldal egyik olvasója Bencsik Andrást is látni vélte a helyszínen.

szerző hvg.hu idő 15:45 - Itthon

Erdélyből is érkeztek békemenetesek

A békemenetes transzparensek feliratai szerint érkeztek tüntetők Szolnokról, Békéscsabáról, Egerből, Túrkevéről és a határon túlról, Nagyváradról is.
@bella _ciao: és úgy is végzi? Na azt már nem hiszem, hogy macskaházinak bármikor is szobrot emelnek..
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Mi mindent megduplázunk, bazmeg, 5, 10, 15 éven belül, csak még idén lóg ki a seggünk a liszteszsákból.
@Spániel: én ezen már túl vagyok, elkérem és leírom én, mert esélytelen nekik :D
@bella _ciao: Ha nem tudtad volna az első kínai császárt pl. Szlávicsek Zénónak hívták, csak utólag kínlódva lettlégyen rendős kínai neve, amikor megismerte a puskaportot:-) Mehát, az egy felvilágosodott ember volt. OS2-ben dolgozott:-)
@nyulámbátor: te egy кролик vagy. mindegy a mókuslelked nyúlba ment át.
@Spániel:

Nyugi. Csak a barátaidat választod:)) A többi vagy teher, vagy öröm, vagy nem jelent semmit.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: azt nem írták, mi volt a menü és mennyi a zsebpénz?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: csak szólok, a nulla dupla= 00 ami árnyékos, könnyítő hely, mint közismert :D
a dupla mínuszról ne is beszéljek ;)
@Spániel: ha nyer a maszop egy eu-s pályázatot még elképzelhető. persze nem életnagyságút. kicsinyítve mint az alföldi monteveresztet.
@bella _ciao: látom ott a tundrán tombol a pánszlávizmus :))

Neked, csak itt, csak most bevallom: én vagyok a tundrán az első igazmagyar protoszláv:-) DE csitt!!!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: hogy is volt? a csabai után a gyulait menti budai. most már a kolbászfesztivált is áthelyezték gyulára, oszt mennek a budaiak?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Te csak fogyasztod, vagy árulod is a magic mushroom.-t ? Nem értem az eszmefuttatásod!
@nyulámbátor: azért hacsaturján rénjeit kíméld. különben csak egy prosztoszláv leszel :))
@bella _ciao: és felállítják a 40 centis emlékdombra. Jól fog mutatni.
@Spániel: kaja nix, na de ez :D

Orbán-transzparens: "ő értünk, mi érte"

A Kossuth téren már több százan lehetnek a kormánypárti tüntetők, tudósítónk szerint az egyik transzparensükön az szerepel, hogy "gyászol a nemzet, hazaárulóktól szenved".

hvg.hu/itthon/20130205_Tuntetok_vartak_Orbanekat__percrol_percr/b37907#37907

---------------------------------------

Már népzene szól a békemeneteseknek

A Kossuth téren a Quimbyről áttértek a népzenére.

hvg.hu/itthon/20130205_Tuntetok_vartak_Orbanekat__percrol_percr/b37906#37906
@bella _ciao: Az arámiakkal jojoba lenni...:-) Rudolf amúgy tőlem kért menedékjogot és állampolgárságot:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: mi mehetett a quimbitől? a sehol se talállak? vagy a most múlik pontosan?
@bella _ciao: ehhh, ha nem lenne siralmas, hülyére röhögném magam ezeken az agyhalottakon, de emlékezve az átkosban lévő szlogenekre és mentalitásra, inkább menekülni támad kedvem
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: hát békés tavaszra ne nagyon számítsunk. És ez még csak a kampány fuvallata. Lesz itt még bunyó meg patakvér, egymás prosti édesanyjának sűrű emlegetése.
Már most felfordul a gyomrom.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

...végül is Széles megmondta, Bayer olyat írni nem tud amiért az emberek pénzt adnak, így legalább hasznosítják és nem kidobott pénz a fizetése :-D
Gondolom, velem együtt mindenki mobilról netezik, mivel épp a Békemenetben vagyunk?
@V-PORT: jaja, én fogom a Viktor érted jöttünk, és nem ellened molinót :D
@Fabius: olyan vagyol :D

Budapestre ért a székelyzászló-háború
A székely zászló kitűzésénél Ott volt Pozsgay Imre, Maksa is üzent. Kampány az erdélyi szavazókért.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F02%2F05%2Fmagyarorszagra_ert_a_roman_zaszlohaboru%2F
@V-PORT: en gyulan vagyok, most kaptam egy szal kolbaszt a bayertol. valami keritesbol szedte ki.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

A főkommunista Pozsgayval zászlót tűzetni az olyan jelképes, hogy a röhögéstől kiestek számból a szavak, és szétgurultak az asztal alatt :-D
a fidesmafia mindent szétlop és mindent tönkretesz...
@bella _ciao: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ez az igazi hozzáállás Nertársak! Ilyenkor büszkeség tölti el a szívemet. :)
@nyulámbátor: "Holnapra miénk a világ."
A tegnap is a miénk lett volna, idejében írt válaszilag, ha nem jön egy kliens időközben.
Sifre.
@Fabius: "A főkommunista Pozsgayval zászlót tűzetni az olyan jelképes,"

Jozef Fritzl leánykollégiumot avat?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Maksa, maksa, mi az a maksa? Csak nem az a faszi, aki kínhíreket olvasott fel húsz éve valami külvárosi tv-ben, amin senki nem tudott röhögni? Lehet, rosszul tudom, de nem ő Herényi veje? Aki most nagyon rosszban van a fidesszel?
hát beleolvastam a békemenetbe.
égő.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Balra fönt a bajszos csávó a helókittis teszkósszatyorral, "Éljen Lászlóné!" táblával, a "Hülye vagyok, nem turista!" feliratú pólóban?

:DDD
@bella _ciao: biztosan a sajátjából, mert már túl magasra fonta és nem lát ki rajta.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Húúúúúú de gonosz ez a lánykolesz:)))))))
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: izééé lebuktam :S
pedig a műbőr lódentot is rövidebbre szabattam :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: azért kíváncsi lennék, hogy ezek a derék hazaffyak fejenként mennyiért szeretik ennyire a viktort.
Ebből szombaton is lesz?
nyehehehehehehe:

Összeszokott szobatársak
Szabó András febr. 5. 16:45 Bár az Indexnek Fülöp István nem tudta megmondani, hogy kivel lesz egy szobában, a kormánypárti frakcióban vannak összeszokott szobatársak. Információink szerint Gyulyás Gergely például rendszerint Révész Máriusszal közös szobában tölti a vidéki frakcióüléseket
@Fabius: kis cukifalat:

Valamit nagyon tud Papcsák

Képviselőtársai loholva sem tudnak pár tízmillió forintnál többet összeszedni ügyvédként. A fideszes Papcsák Ferenc tavaly 65 milliót keresett. Egyáltalán nem kell elmondania, mivel.

www.origo.hu/itthon/20130205-honnan-szerezte-rengeteg-penzet-papcsak-ferenc-fideszes-kepviselo.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Vazelint vitt magával, szopóálarc szintén kéznél, max. a gruppennél kell vigyáznia, ki kerül mögéje... :) Vagy direkte...
@Spániel:
Azt hiszem sokmindenkinek tele lesz a ..., már most tele van a net : a Bajnai Gyurcsány együtt tették tönkre az országot és 32000 Ft-al akarják csökkenteni a minimálbért !

Ingyen-banner ?????

www.baon.hu/bacs-kiskun/kek-hirek-bulvar/egyutt-akart-meghalni-a-hazaspar-482765/lp
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Máriuszka majd továbbképzést tart a zöldfülű Gergőkének, hogyan kell mind az ötven kilójával belerohanni a rendőrsorfalba úgy, hogy a fal adja a másikat.
@Silverhaar: szerintem ez ellen egyetlen fegyver van, mindíg jóval többen kell kimenni, mint a békamenetek.
@Fabius:
Nem olvastam el a több száz kommentet, ha valaki már írta akkor bocs.

A tegnapi Vastagbőrben egy kommentelő ezt nyomozta le:

" vallatas 2013.02.05. 00:19:38
Ennyit sikerült megtalálni a ciprusiak gov oldalán, minden további adat pénzbe kerül...
ha netán valakinek sikerül megtalálnia a tulajdonost, jelezze! :-)

Name ENSEN HOLDINGS LIMITED
Reg. Number ΗΕ 208986
Type Limited Company
Name Status Current Name
Registration Date 26/09/2007
Organisation Status Active"

Mint látható, ez az off-shore cég több mint 5 éves, még 2007-ben regisztrálták. Azaz a legpopulistább ócsska offshore-lovagozás is úgy ment a fidesz és Seszták részéről, hogy már ekkor bőven közük volt az off-shore-hoz.

(Persze a Gál András Levente révén akkorra már egy egész off-shore birodalmat építettek ki a fideszes háttérerők, szóval ez nem újdonság).

Érdekes lenne megtudni a mosatni 12 milliárdos mutyi mellett korábban hány milliárdot szívtak ki csak ezen a cégen keresztül? Merthogy 5 évig nem parlagon feküdt a cég az biztos.
Egyáltalán ki a tulajdonosa ennek a cégnek?
@V-PORT:
"Nem vagy ott? "
nem. magam alatt vagyok.
most komolyan, aki elmegy egy ilyen békemenetre, az utána mit mond az ismerőseinek? mondjuk a fenti nercbundás hölgy, akinek két kezén négy aranygyűrű árnyékolta be a napot?
Ja, még egy infó, a ciprusi cég egy "postfiók-cég", tehát nyilvánvalóan csak a pénz átfolyatására / eltüntetésére / átmosására van létrehozva:

" dzsak 2013.02.05. 01:51:28
@vallatas:
A Cég neve: Ensen Holding Ltd.
Cégjegyzékszáma: 208986
Székhelye: Agiou Pavlou 15, LEDRA HOUSE, Agios Andreas, P.C. 1105 Nicosia, Cyprus
Képviseletere jogosult: Bauer Róbert
Anyja neve: Nemes Terézia
Lakcíme: 2091. Etyek, Öreghegyi út 13

Brauer Róbert a fenti táblázatból is látszik, hogy hol tulajdonos még.
A ciprusi címre ha rákeresel, akkor kb 500 cég címe szerepel, a címből is látszik: Postafiók.
Pld. ide van bejelentve a Gyopár Trade kft, a Venston Investments Ltd online webáruház.

Ennél többet csak fizetéssel az ottani cégadatokból lehetne megtudni "
@Secnir: Ők hisznek benne. Sőt ők minket tartanak hülyének, mert nem hiszünk benne. Nekik Orbán egy személyben a vallásuk, és az istenük.
@Secnir: anno egyik beatles koncerten mondta lenon, hogy az olcsóbb helyeken ülők tapsoljanak, a drágább helyeken ülők csörgessék az ékszereiket.
@Spániel:
Nem szeretem a számháborút, de most a gyulai békemenetesek sokkal többen vannak.

Igaz, hogy ilyen véleményeket hallani:
nincs pénz az utaztatásra, mint a békemeneteseknek: pedig az nem kevés, ha a képeken feltűnő helységnév-táblák alapján saccolunk költséget.

És sokan nem merik ilyen vonulásokkal kinyilvánítani a véleményüket.
@Orica Középföldi:
Nagyon várom a magyar jobbközép hiányáról szóló kifejtő válaszod :)
@Silverhaar:
"Nem szeretem a számháborút, de most a gyulai békemenetesek sokkal többen vannak."
a kelleténél.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

A műNERcbundás (de mennyi plüssállatot kellet ehhez elpusztítani???) mámiról ránézésre megmondom, hogy a férjével együtt egész életükben hűségesen szolgálták az MSZMP-t és a dolgozó népet.
@Secnir:
"most komolyan, aki elmegy egy ilyen békemenetre, az utána mit mond az ismerőseinek?"
Te akartad...
Azt tudom csak, hogy mit mond a főnökének a hazánkban állomásozó székely atyafi ekkor:
"Főnök, kéne egy nap szabi, mert 10.000 forintot fizetnek + az útiköltséget + kaja, szóval haverokkal 5-en összeálltunk és az már nem kis pénz, szóval lenne egy nap szabi nekünk?"
Most mit mondjon nekik? Menjenek.
HU, 2013.
@nyulámbátor:
Aki túl sok kumiszt iszik,
annak sorsa lészen komisz. :D
@Silverhaar: Lehet, hogy ott többen vannak, de én nap, mint nap egyre több emberrel találkozom, akik kilátástalannak tartják a helyzetüket. Lehet itt erőt demonstrálni, de gondolkozni is kellene.
Én már napokkal ezelőtt elmondtam, hogy ez lesz, akkor lehurrogtak, de sajnos igazam lett. Az Mszp nem képes tömegeket megmozgatni egy tüntetésre.
@Silverhaar: az utolsó mondatoddal egyetértek, de meddig félnek még az emberek? Teleatököm, hogy mindíg mindenki a pestiekre vár, hogy majd évente a két nemzeti ünnepen kibrusztolják az ország jobbrafordulását.Menjenek mikulásnak öltözve, csak menjeneeeeeekkk.
Táblát pedig lehet írni bármilyet, pl. a mezőkövesdiek felemelhetnek ózdi, veszprémi, karakószörcsögi, bivalybasznádi táblákat is. Ez is egy módszer. Lehet, hogy a békák is így csinálják.
@quendelapo:
Jobbközép? :DD
Vicces, mert a jobb oldal sem látszik!
A Gábris féle jobbik, a mai tüntetésével újabb bizonyságot tett a "CSICSKA" szerep mellett.
Alig kilógó pacicsülök, hogy az éhségmenetesek ELLEN, a fideszhorda gyülekezése MELLETT tüntet.
REMEK!
Ez a tré társaság a "magyar radikális jobb". Máshol szimpla, seggnyaló, kormánypárti majmoknak hívnák őket... :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Kérlek, ne keverd őket egy tisztességes, konzervatív párttal, ahogy az MSZP-t sem illik normálisabb helyeken baloldalisággal vádolni, ugye..
@nyulámbátor: Ejj ejj nyulacska, ebből így megint nem lesz Kazinczy díj. :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
ATV.hu tudósításából:

"Táblákon városnevek, Eger, Siófok, Nagyvárad, Nagyszalonta, Arad.

Tudósítónk több embert megszólított, akikről kiderült, csak románul tudnak."

Örvendetes, hogy a mi adóforintjainból tüntetnek, ellenünk.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"Kazinczy-díj" neki nem, de nektek a Burberry sál meglesz, megdolgoztok érte. :))
HAJRÁ!
Igaz az ánuszotok és környéke sajoghat rendesen, no meg a szájatok széle is kirepedezik, ráadásul sza... szóval "csokis" is lesz.
Nem zavar, hogy ennyire tanúbizonyságot tesztek a "csicskaságról"?
Viccesek és egyben szánalmasok is vagytok Gábris!
Tudod ki a lúzer?
Aki nem veszi észre...
@Mariann19:
Legalább megéri nekik!
Mit irigyled a román munkanélküliektől azt a kis pénzt?
Olyan izé "tucc" lenni... :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Figyu. Te már nem emlékszel amikor Bajnai azt mondta néhány éve, hogy "demokrata és hazafi Orbán Viktor is"???? Ha igen ha nem, ezek után nem tudom miért vergődsz annyira azon, hogy ki van és ki nincs igazán Orbán ellen. :)
"Széles Gábor tulajdonos és Stefka István főszerkesztő bejelentette, hogy már csak annyit nyomnak a lapból, amennyi valóban el is fogy. A MATESZ adatai szerint a jobboldali lapot mindössze 8,8 ezren vásárolják."

látom beütöt ortodoxiába is a kőkemény kapitalizmus:)))

minek nyomtak eddig többet mint ami kellet?

amugy nem is kell nyomni... attót az álami kasszából az utalást megkaphattyák... kevesebb kölcség... kevesebb adófizetői forintot kel szétlopni...
Még jó, hogy Dániában nyugodtan élhetsz!

"Kedden egy huszonéves, postásnak látszó férfi csöngetett az iszlámellenes megnyilvánulásairól ismert dán író és történész, Lars Hedegaard koppenhágai otthonának bejáratánál. A férfi kinyitotta az ajtót, mire a postás, aki egy csomaggal érkezett, fegyvert rántott, és rálőtt a 70 éves férfira. Hedegaard a csodával határos módon sérülés nélkül megúszta a merényletet."
index.hu/kulfold/2013/02/05/merenylet_az_iszlamellenes_dan_iro_ellen/
Gábris véletlenül rosszat mondana az arab bűnözés (lopásokban, csalásokban, rablásokban jeleskednek arrafelé) miatt, oszt holnap lemészárolnák, de ez nem lehet probléma...
MI, KERESZTÉNYEK KOMOLYAN HISZÜNK A MUZULMÁN TESTVÉREINK ÁRTATLANSÁGÁBAN!

Éljen a Népi Korea!
Holnap majd Habonyunk ihletet merít ebből is?
Érdekel a végkifejlete! :D
A jobbik volt már tárgyalni?
"Amerikai nagyváros lebombázását bemutató propagandavideó került ki egy hivatalos észak-koreai weboldalra, írja a Guardian. Az Uriminzokkiri oldalon megjelent, amúgy a Youtube-ra feltöltött videón egy otthonában békésen alvó észak-koreai férfi látható, aki valamiért egy vadonatúj Canon fényképezőgép mellett szenderült álomra. Álmában pedig a We are the world dallamát imitáló zongoraszóval kísérve lát, mi mást, mint észak-koreai rakétákat."
index.hu/kulfold/2013/02/05/bizarr_videon_lovi_eszak-korea_az_usa-t/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nálam?
Baszki, nem én tüntetek rendszeresen a tolvaj csürhe majomhorda mellett!
Kis tablettáitokat szeditek?
Nem a kéket...
Érdekes az emlékezetetek.
Segítsek, vagy megy magadtól is?
A csicska hol is kalapol?
Megéri? Akkor csak szopjatok...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Változnak a demokraták, csak Viktorunk fényessége állandó hazánk, mit hazánk, Nemzetünk egén!

Miért nem a liberál(bol(i)sok ellen tüntettek, baszki?

Fodor Gábor, Orbán Viktor, Kövér László stb..
Szegény Gábriel, szövetséges nélkül itt, a liberál..izé fertőben!
Legalább valami Finesz-segítség elkelne nékije, a fegyverbaráccság jegyében!
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Mert Orbán Viktor, Kövér László most éppen nem libsibolsi. Még...
Viszont, ha holnap megéri, az lesz, nyugi! :D
A dzsobbik elvei is ennyire hajlékonyak!
Gerinc?
Csigának?
HÜLYE VAGY????
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Látod látod, vannak örök túlélők. Rodeo ma is azt mondta, meg van róla győződve, hogy vitykát a KGB szervezte be és ezért nem lett soha semmi baja :)

Lehet, hogy Bajnai is ezért dicsérte korábban??? :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Füzesgyarmat már nem is szerepel rajt', Füzesgyarmatot már meg sem említik?:-(
félázsiai kultúra
Bod Tamás, a gyulai Kobak Klub elnöke az alternatív frakcióülésen a beszédében Orbán Viktort imitálja, és arra kéri a képzeletbeli frakcióját, hogy tanúsítsanak "engedelmességet". A tüntetők bégetnek, mint a juhok.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Akkor meg a "gyermekeinek" miért kéne aggódni?
Nem igaz, jobbikosok? :))
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Én szegény??? Akkor már inkább Boli, aki meg van róla győződve, hogy én fidesz csicska vagyok. Remélem lottózni nem nagyon szokott. :))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
"Mit irigyled a román munkanélküliektől azt a kis pénzt?"
Legalább megkérdeznék tőlem, hogy irígylem-e, akarok-e támogatni, csak az én pénzem!
Amennyiben megkérdezték volna, nemleges a válaszom, mert ellenem lép fel. Különben is, köze?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ugyi ugyi??? Jut eszembe, annó amikor voltunk menetgyakorlaton Ócsán a ruszkik még a fényképezőt is elvették a poltisztünktől, mert azt hitték nem a mi menetoszlopunkat fotózza hanem az orosz technikát az erdőben. :))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem, Te nem csicskájuk vagy, egészen addig, amíg a Főnök nem dönt úgy! (mármint Vona, meg annak a főnöke, tuggyukki!:-)
@Mariann19: A Nemzet része, akkor is, ha román az istenadta, ne légy már kirekesztő, kérlek, mikor a Nemzetről és annak fennmaradásáról van szó a liberál-..izé, gyarmatositók ellen!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A mi pol. tisztünktől? Inszituácijó, hol volt akkor Viktor és a Dzsobbik, kérdem én?
Ja, költői a kérdés, a KISZ-ben vitézkedtek ippeg, tudom, tudom!
Tizenkét éve, 2001 márciusában, az első Orbán-kormány idején Domokos László mai ÁSZ-elnök, akkor fideszes megyegyűlési elnök arról beszélt a megyei hírlapnak: „közvetlen — 2010-ig tartó — cél a 44-es út lakott területeket elkerülő szakaszainak megépítése”. Augusztusban már arról számolt be: „a kormány úgy határozott, hogy novemberi határidővel tizenöt éves feladattervet dolgoz ki […] Az új tervbe Békés megye, illetve a 44-es út gyorsforgalmivá fejlesztése is bekerült”, majd októberben arról beszélt: „sikerült elérnünk, hogy a gyorsforgalmi 44-es út mára elérhető közelségbe kerüljön”.

No, komment?
@Mariann19: sajnos, hogy azt kell mondanom, ezeknek a szőröstalpúaknak csak ennyi eszük van és kis baksisért bármikor megvehetőek. Volt hozzájuk "szerencsém". És a legjobban ők csodálkoznak, milyen okot adtak,hogy utáljuk őket.Előre félek a levajazott szavazatoktól.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Én letagadnám a helyibe, ha pol. tiszt, ha nem!

Műcsöcsök és mű-szopós-száj mellé műpin@ is járja már felétek?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ki a tököm emlékszik ilyenre?
Te a pol.tiszt körül legyeskedtél? Ne'ba!!! :) Mesélj!
Engem, miután be akart szervezni és megköszöntem az érdeklődését, havonta egyszer engedtek haza, századírnok létemre... 18x voltam otthon a másfél év alatt! :D
Amúgy a menetgyakorlat során egy + AMD-vel és tártáskával voltam elfoglalva, amit egy nagypofájú paraszt helyett vittem a menetgyakorlaton, mert ő nem bírta és páran átvettük a felszerelését. Nem tudom, akkor te hol klaffogtál a sárban, de mi kicsit ott rugdostuk a parasztját, hogy vonszolja a valagát, ha már cucca nincs...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ezt az undorító luvnyát?
Te el vagy varázsolva!
Kevesebb csavarlazító, kevesebb varázsgomba, több rendes bort kéne innod...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Táposok vagytok, nem kérdés ez..de nem vagytok ezzel egyedül, úgy vélem!
Hallottál már Lentiről, Nagyatádról, Marcaliról?
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Ha már testüllet, akkoron:
"Nincs egyetemi képesítése az új országos rendőrfőkapitánynak, Papp Károlynak, ám egy 2005-ös jogszabály lehetővé teszi, hogy kinevezésénél eltekintsenek ettől. Papp most végzi a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karának vezetőképzőjét.

A rendőrségen öt főkapitánynak, köztük az ország új főrendőrének , Papp Károlynak, és két tábornoknak nincs egyetemi végzettsége. És nem rendelkezik egyetemi diplomával Hajdu János, a Terrorelhárítási Központ főigazgatója sem."

Forr ás: hvg.hu/itthon/20130205_Egyetemi_kepesites_nelkul_felmentessel_fo
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Legyeskedett a lófasz. :) Ez egyébként nem a gyalogos hanem a fasza kis gépjármű menetgyakorlaton volt. Én egy Zil-131-et toltam a konvojban. :) Arra a srácra nem emlékszel véletlen, aki hasba lőtte magát őrségben, de aztán túlélte???
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Hallani hallotam de én akkor csókos voltam és ezért kerültem a ZMKMF-re sorkatonáskodni. :)
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Nekem mondod?
Nagy pofámra volt beígérve!
Mármint a futkosó...
Viszont én eltöltöttem - ellentétben Gábrissal - egy hónapot Csornapusztán, MH II. Kiképzőbázisán is. :)
Ahhoz az 1 hónaphoz képest minden nyaralás volt a MH kebelében.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nagy kunszt, én meg 18 hónapot, 1986-1987, béke poraira, setét Somogyban, oszt, mivé lettem, ki mondja meg? :-D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Lehet, hogy pont az a baj velem, hogy nem szoktam inni alkoholt?? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Hüle szokás, szokgyál le rúla, de sürgőssen! Bár, ki tudja, ha józanul így nyomod..:-P
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Mi, őrkutyák, gyaloggaloppban tettük meg azon 15 km-t.
Én még Csornapusztán voltam utána 1 hónapot, majd Ócsán + 1 hónapot, utána mentem vissza és szimpla őrkutyaság utána, fél év múlva lettem írnok.
Hellán paraszt t.vez.h. ettárssal folyamatos konfrontációban.
Szegény eccerikém azt felejtette el, hogy az ő írnoka is tőlünk volt... :D
@Spániel: @Mariann19:

Rohadtul elegem van ebből az észnélküli románimportból!Kijafa@omok ők nekünk,hogy állandóan ide ba@@ák a magukat és elvtelenül a mi pénzünkből nyalják fényesre a vezényló és bandája hátsóját...Az egy dolog,hogy érdekből,butaságból az itteni magyarok is megteszik... Nem igaz,hogy nem lehet ennek a sok görény/nek/ségnek a végére pontot tenni az idén..

Tóth Árpád:------

"Csillog a világ szörnyű arany-szennye.
Röhögő senkik, balkörmű gazok
Szállnak mennybe."----------------------------meddig?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ez nagy hiba! :)
De hát nem lehet mindenki tökéletes!
Ha még csak ez lenne a problémád... :D
@Penivaldes: Most mit tegyek, ha veres nőm, ha volt is, be régen, már nem is emlékezem rája tán?:-D
@Penivaldes:
BORÚJJATOK ÖSSZE!
Megérdemelnéd!!! :))

Majd rájönnél...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: elvágta a családi kötést, gondolta ezentúl egyedül vadászik a tigrisre:D
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Úgy szeretem Benned ezt a jóságba burkolt mérgezett iróniát.
Azért a vitriolos sorok közöttiekkel nagyon egy platformon vagyunk.
Szanyi kapitány megen' alkot:
"Az ellenzékiek alternatív frakcióülésén Szanyi Tibor, az MSZP képviselője "a szeretet jegyében" üdvözölte a Békemenet résztvevőit, akik szerinte "nem biztos, hogy tudják, mit csinálnak". Azt mondta, meg akarják valósítani a petíció 10 pontját a választások után. Az elvándorló fiataloknak azt üzente, 2014 után ide jönni lesz érdemes, nem elmenni. Munkát, kenyeret, szolidaritást és demokráciát akarnak - tette hozzá."

Egyrészt: Nem mondta ezt már valaki mostanság?
2. részt: Addig hová az Isten csudájába exportáljam magam, esetleg feküggyek a medve mellé, lezsírozva-lefagyasztva?
3. Aki marha, az is marad, ha MSZP-s színekben is!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Mért nem idézed a folytatást is?
Hogy ti. együtt kell agyagba döngölni a Jobbikot, amely se nem demokrata, se nem hazafi.
Na, persze a kisdobos SOHA nem mondana olyat, hogy "agyagba döngölni", de amit mondott ezzel volt egyenértékű.:D
Meg hát ő még akkor úgy látszik, nem ösmerte elég jól ezt a viknyeszt. Majd most megtudja (már ti. Bajnai), hol lakik az úristen. Mert eddig csak rámosolyogtak a viktor hordák.
@Mariann19: ja ilyen
eladja a galócát eszterházy tortának
mi van itt ma? kitört a katonaságnosztalgia? mi kislányok miről dicsekedjünk?
@Penivaldes: Titok, kedves, nagy titok, ugyan, de nem emlékszem már, hová tűnt veressége! .-(
@Mariann19: Ez a Benned meghatott, sőt, Édes emlékeket varázsolt elő, köszönöm, komolyan!:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Naná!
Viszont Markos-Nádas www.youtube.com/watch?v=4dvePDqdPAA
műsora meg a mi kiképzőinkről szólt, evégre Nádas akkor szerelt le TŐLÜNK, amikor mi bevonultunk és bejött még hozzánk is, egyszer majdnem felborítottam az ajtóban...
Kiss szakaszvezető? (Az "alien" tanszéken volt.)
Aki elveszítette az anyakocát Ócsáról befelé a teherautóról??
@Penivaldes: Hú, az a nagyfar..vagyis izmú, ajjaj!
Szülési sztorik is jöhetnek ám, de nem reggeltről, ha kérhetem!:-P
@Spániel:
"- Kislány, volt már katona?
- Kettő is... :))" (pirul)
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Visszafele jöttünk a milláról március 15-én és émelyedve láttam,hogy a Bajcsyn az önkörmis buszok tömegét a rokonokkal,korifeusokkal épp tömték tele visszafele jövet a birkamenetről...na meg a bratanki segítségek!meg a jobbik békésen élvezett el magától a zászlóerdejében a Deákon...

mint egy panoptikumban úgy éreztük magunkat...
@Mariann19: Kicsi galambom! Te nem tudod, honnan is tudnád, mi aza proletárinternacionalizmus. Mint Doloros Ibarruni asszony is megmondta annakidején, amikor állt a vártán Madris határán: No pasi rám!!! :-)
Hátde ehhez tarcsad Magad:-)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Mi ketten Mariannal megmaradunk a "lauzon"-nál, mert megbeszéltük, Neked sem köll rárepülnöd, felesleges,azt hiszem! .-D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Látod, Veled egy húron pendülök, de Hofit már mégsem, így ismeretlenül, első látásra, ugye?
@Penivaldes:
Ugye!! Miről maradtál le... Még belehúzhatsz! :D
ellékesen megjegyezve, csak perverziót alkalmazott, mert nemigen volt olyan francoista elvetemül bongyorlégiós elvetemült kotona, aki bármennyi sangrija elfogyasztása esetén is rávetődött volna:-)
@Spániel: "Előre félek a levajazott szavazatoktól."
Lehet is. Hiába nem lesz regisztráció /egyelőre/, a szavazás eredményének technikai lebonyolítása a Fidesz kezében van.
Vajon a kettős állampolgárságot kérők fele miért kért névváltoztatást is egyben. Tételezzük fel, hogy nem rossz szándékból. Azonban a két név birtokában melyikkel kíván szavazni? Ennek ellenőrzése majd milyen módon lesz lehetséges?
A külföldi megfigyelők jogainak korlátozásáról már nem is szólva.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Egér bújjon össze Angyallal?
nem is rossz ötlet, kissé újhullámos, de megoldható
:)))))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: "Ejj ejj nyulacska, ebből így megint nem lesz Kazinczy díj. :) " oszt úgy nagyjából ki nem szarja le, meg téged is:-)
@gazoló: Szivemből szóltál, arról nem is szólva, hogy kézis rajongó vagy. Dupla pont jár Neked mindkettőért.
@Mariann19: a névváltoztatás alatt azt értitek, hogy lefordítatja magyarra a nevét, vagy mit?
@Penivaldes:
Ennyire libsi-langyinak feltételezni MINDKETTŐT! :D
TE tudod... Szégyelld magad!
ATV Shop top:-) Live headlines:-) TEK meg minden:-)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ezek a cekcujális utalások, ejnye-meg bejnye ám!
Rossz kisfijú vagyol! Hátraülhetsz!:-D
Jujjj Bráner Zsóti visszatért:-) Nyilatkozik. Széles ez az ország:-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): jáj drága barátom, hát azt már rég, amikor még kisleány voltam, és ültünk egy teremben, és olvastunk az őzikéről. de rég volt, aztán hogy megnőttünk.
Szanyi kapitány az ellentroll.... Juhhéééé Gyulán töltikk a Csabait. Békemenet forever:-)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: honnan tudod, leskelődtél? egyik nagyszerelem sorkatona lett Debrecenben, utána lelécelt Ausztráliába, a másik ZM katonai főiskolás, őt elhajtottam, mert a randin nem akarta vinni a ridikülömet. Ez akkor nálam válóok volt.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
én ártatlan vagyok!ű
Egeret meg nem engedem bántani. ha kell megvédem! de főleg!
:))
Eghér!!!!!!
@nyulámbátor:
A cociknak musssszály vót ráröpülni erre?
Nyugodtan nyakonbas.hatták volna azokat is!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): "Benned" kifejezésnél a szövegkörnyezetet is elemezd, hogy minden a helyén legyen. Az más, ha nosztalgiázol és elrévedsz a régmúltba, és a romantika hangulata leng körül.
@Vitéz László: "látom beütöt ortodoxiába is a kőkemény kapitalizmus:)))

minek nyomtak eddig többet mint ami kellet?"

na ne már... és a kamorába a stelázsira a mosolygó barackbefőztek alá? Az smafu? .-)
@nyulámbátor: komolyan ezeket az összest békemenetestől, szanyistól mindenestül ki kell lőni egy másik bolygóra.
@Penivaldes: Segítség, meg akarnak..tisztelni! Nade, papot hívnál, mikor bérmálnak? Nemár!:-D
@Mariann19: csalfa kislány vagy. minden este más férfiú karjaiba veted magad. csak meg ne tudja Harrax Péter
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: ""Kazinczy-díj" neki nem, de nektek a Burberry sál meglesz, megdolgoztok érte. :))" Ócseny szpasszíva moj drugi:-)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Párod mit szól hozzá?"
Bevittem a vacsit, kihoztam a romokat, ő a saját szobájában tesz-vesz, én a magaméban. Nálunk az egyéni szabadság lengi be az életet, amely viszont nem egyenlő a függetlenséggel.
Micsoda különbség, most jövök rá!
@Penivaldes:

Hagyjuk a szexualitást,féltékenységet a hanyatló nyugat ópiumának!
@Mariann19: ja én is szeretek félrenézni, igazából ezen ment el egy kezdődő kapcsolatom még anno..hiába rossz voltam:))
Na! Hallottátok, meg leszek védve! Rám fér, megjegyzem...
@gazoló: hagyjuk, egy igaz nemzetikeresztény nő nem hord kihívó ruhákat és csak akkor néz férfire ha gyereket akar tőle.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): "A Nemzet része, akkor is, ha román az istenadta, ne légy már kirekesztő, kérlek, mikor a Nemzetről és annak fennmaradásáról van szó a liberál-..izé, gyarmatositók ellen!"

és az én távoli Mongoliában felfedezett 3 millió magyarim? Az smafu? ???
Hivatkozás mingyááá:-)))
@nyulámbátor: "Honnan is tudnád, mi az a proletárinternacionalizmus."
Az internacionalizmus fogalmát tanultam. A proletárral összefüggésben pedig - ha így alakulnak a külső körülmények - át fogom élni, és totális lesz a megismerés.
"nyulámbátor 2013.02.05. 13:06:57
@Orica Középföldi: tévedés. Én mongolföldi szabadon termesztett nyúl vagyok, Mikszimovics elvtárs Keleti Nyitás politikájának megalapozója a dromedárok földjén. Én vagyok az egyszemélyes ötödik hadoszlop. Kumisz sorsom van, de, mint elhivatott NERtárs vállaltam a Karakumi kiküldetést és a mongol birkapásztorok között más sikerült némi eredményt elérnem a NER és az Alaptörvény megismertetését illetően. Bevallom rengeteget segített Csornij Elvtárs útmutatása, valamint az útravalóul adott cifraszür és díszkötéses Nemzeti Hitvallás, melyet hosszú utam alatt esténként, elalvás előtt olvasgatni szoktam. Erre már sikerült rábeszélnem alkalmi sátorlakó vendéglátóimat, így aztán, miután a régi varázsgombás sámánt elzavarták, én lettem a körzeti megbízott. Megkaptam elődön jurtáját és Julcsáját és megbízásomnak megfelelően rendszeresen vezetem a lakónyilvántartó könyvet, melyet minden hónapban külön karavánnal továbbítok Kubatov elvtársnak, a megfelelő jelölésekkel ellátva. Itt a környezetemben tláltam egy 3 milliós magyari közösséget, és már megtettem a szükséges lépéseket, hogy állampolgárságuk legkésőbb ez év végéig biztosított legyen. Na, megyek is tovább, mert a nyáj és az ajándékba hozott terelőpulik új homokdűnét fedeztek fel és lassan elvesznek a porban...."

basszus:-))))
@nyulámbátor: a nemzet része lehet, ha a magyar állam tagjának érzi magát.
ők is tesók, meg mindenki az.
@Penivaldes: Nem fordíttatja le a nevét, hanem
teljesen más személynevet vesz fel.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: ugyanmá... nem leszesz ebből semmi. csak az arányosak változtak. a 70/30 helyett, az erőviszonyoknak megfelelően 80/20 az arán:-) Csak a Kósa járt rosszul. Ő is csak 20 %-ot kap:-)
itt hagytak egyedül...
hiába nehéz a sors...hiába veszek fel nektek szép rucikat ti akkor sem.
@Penivaldes: "Csalfa kislány vagy."
Szellemi partnereim vannak, több is, ilyen tekintetben tényleg csalfa vagyok.
@Mariann19: ja szellemi partnereid, persze, én is ezt szpoktam mondani, és nem is füllentek.
itt sok szellem van, szellemes hely ez.
:))
@gazoló: Figyelmességedet köszönöm, jól esik.
@Penivaldes:

Aztán óvatosan nézelődni "másfele". :D
@Spániel:
A ZM-en voltam őrkutya... :D
HA(!) időben szóltál volna, ott ásom el..
@Mariann19: "Szellemi partnereim vannak,"

ÚRISTEN, HOGY UTÁLOM, MIKOR EZT BEMONDJA VALAMELYIK!!!

:DDD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: miért, ha óvatlanul nézegetek akkor annak következményei lesznek?
Én csak a te fényességes arcodra tudok nézni...olyan az mint az izzó napkorong. :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: - Kislány, volt már katona?
- Kettő is... :))" (pirul)

hehhe... két úrinő beszélget '47-ben a lóhúsért sorállva...
- naccsád! oszt maga ült e már trojkán?
- hát nem is tudom...
-nos, az orosz faszán, oszt csilingel...
-ja, azon ültem negyvenötben, de az nem csilingelt...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: pedig a szellemi síkon vitt hancúrozás kifejezetten biztonságos.))
@nyulámbátor:
ÓÓóóóóhhh...
Спасибо товарищу! Вы тутси на русском языке? У меня почти ничего ...
A szláv nyelveket nem nekem találták ki, a sváb (SSteffyke, most ne figyelj ide, mert zavarba jövök - tudom geczó, hogy itt nyáladzol!) ragad rám, az angol meg csak olvasásra, fordításra kellett mindig, beszélni nem, úgyhogy a lányom nyerít rajta a kis dög... :)
úgy lűátszik túlságosan is megvédtem ezt az Egeret..
@nyulámbátor:
Állat! Mókus, nyúl...
MINDEGYIK!
PFÚÚÚÚÚÚJJ!
Szőrös dög! :D

allatikepek.com/Content/Kepek/namszemuveges-nyul.jpg

A szemüvegeddel... :D
@Penivaldes:
Sikerült... Mikor pettingeltek tovább?
Csak mert akkor más dolgom lenne... :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
menő a nyuszi nagyon..sőt ha nyúllány lennék akor azt mondaná, hogy szexuális...DD
@Penivaldes:

Ebből egy pont eggyel több az elviselhetőnél! :D

Egyébként semmi kifogásom a szellemi sík ellen...
@Penivaldes: Én 30-40 lejtől annak érezném magam, aminek szeretnéd, bab ám! :-p
Szóval már egy nyúllal is... :(
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: "Úristen, hogy utálom, mikor ezt bemondja valamelyik."
Nem mindegy, hogy milyen szituációban hangzik el. Olykor én is utálnám.
Nem veszed észre, hogy terelek?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: most mi bajod?
ha így folytatod nem ajánlom fel magam neked többet!:(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"_Te már nem emlékszel amikor Bajnai azt mondta néhány éve, hogy "demokrata és hazafi Orbán Viktor is"????_"

Tehát Bajnai is hazudott.
@Orica Középföldi: És micsoda tartása van ennek a nyúlnak:))))

milyen, milyen? ridegtartása és mélyalmos:-)
@jaegtoer: Nem! Csak nem bontotta ki az igazság minden szeg(ék)letét, vélhetőleg!
Külnben húsvétkor tojhatna nektek hímes tojást a kendermagos:-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
"Szerelmi vagy szellemi."
Mamitirtok!Ne rendetlenkedjél, mert megint ki lesztek osztva. Nem szeretném, ha egy napra is nélkülöznöm kéne emiatt benneteket, mint valamelyik nap.
Aztán teljesen összezavarodok. Hol mókus, hol nyúl, hol tundra, és sztyeppe, már azt sem tudom, hol vagyok és kivel.
@nyulámbátor: jaj a nyuszikról jut eszembe, hogy régebben nyaranta mentem nyuszi simogatni, tapsifüleseknek adtam kaját. :)
@Mariann19: ez egyéni szoc. porbléma, amíg velem nem osztod, meg, ugye? .-P
Másrészrül: Én decens, sőt, pedáns életvitelellel rendelkezvén kiesek a nemiség gödribül, nem?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Leadta már a kicsike... :(
Mindenkivel, csak a ...zegérrel nem?
@Mariann19: csak itt, csak mosz csak Neked:-))
nyulámbátor 2013.02.05. 14:46:18

"@Fabius: Fabius bátyuska! Mint néhány előterjesztésemben jeleztem, jelenleg a Mongol Népköztársaságban tartózkodom rendkívüli NER megbízottként, az Alaptörvény terjesztése és medismertetése célszából, a mi nagy Mikromakszimovics atyuskánk megbízásából, a Párt egyszemélyes ötödikes hadoszlopaként.. Utam hosszú volt, mely a volokalamszki országút mellett vezetett, mert az út kissé mocsáros volt, és nem szerettem volna, hogy a hónom alatt szorongatott, bőrkötésbe csomagolt NERzeti Hitvallás sárfoltos legyen, meghódítottam at Ara-rát, áthágtam a fagyos Ladoga tó jegén, bírkóztam a Berill-tengeri jegesmedvékkel, gyalogoltam a végtelen szteppéken. A hoszzú út előtt csak egy kérésem volt Borisz Vitalij Demencov NERtárshoz. Készítsen nekem egy defragmentáló készüléket, mellyel a rámtörő gríz postakocsirabló hordákat meg tudom delejezni és ennek következtében barátjukká fogadjanak. Belátom, hogy a NER nem efféle egyéni kívánságok teljesítésére, hanem hazánk nagyjainak gyarapodására lett megalkotva, de így küldetésem, mellyel a már előbbiekben megemlített 3 millió magyari felfedése és jó magyar munkásemberré válásának realizálása forog veszélyben. Kérem tehát közbenjárásod az ügyben, hogy a kialakulóban lévő gyümölcsöző kapcsolat, melyben teljes odaadással dolgozom a NER szellemében teljessé válhasson.
"
@Penivaldes:

Akkor most már jó leszek!

@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Ízléstelen vagy, bazmeg. Gyerekszoba nem vót? :D
@Penivaldes: egy belga kosorrú, vagy osztrák bécsi kék... elfajzottak... kéretik az üregieket tápláldani:-)
@Penivaldes:

"_a nemzet része lehet, ha a magyar állam tagjának érzi magát.
ők is tesók, meg mindenki az._"

Lószart (Peni)Mami!
@Mariann19: Fater szerint (Gyulán lakik) legalább háromezer mocskos olá jött át a határon.
100€ volt tüntetési díj.
Láttad az ATV-n a rüheskutya büdostahó bájjer szart ?
A legnagyobb nyugodtsággal hazudta a kamerába hogy a felcsúti ganaj megmentette a húskombinátot.2 Milliárd forintot adtak.
A melósok még a decemberi lóvét sem kapták még meg egyébként.
@jaegtoer: miért te nem akarod kebledre ölelni őket?
@Penivaldes: Ja, én is tudok olyat ígérni, amit úgysem teszek meg, ebben viktoriánus lennék!
@Penivaldes: Nem mindenki ennyire perverz, tudod? én pl. a monogámia híve lennék!
@nyulámbátor:
Baszki! Ez megvolt?

"Amerikai nagyváros lebombázását bemutató propagandavideó került ki egy hivatalos észak-koreai weboldalra, írja a Guardian. Az Uriminzokkiri oldalon megjelent, amúgy a Youtube-ra feltöltött videón egy otthonában békésen alvó észak-koreai férfi látható, aki valamiért egy vadonatúj Canon fényképezőgép mellett szenderült álomra. Álmában pedig a We are the world dallamát imitáló zongoraszóval kísérve lát, mi mást, mint észak-koreai rakétákat."
index.hu/kulfold/2013/02/05/bizarr_videon_lovi_eszak-korea_az_usa-t/

A történet olyan idilli... :)

Az a kis rész lemaradt a végéről, hogy azt az egy-két kilőtt rakétát az amerikai légvédelem leszedte, majd az ellenirányba indított amerikai rakéták üvegsivataggá és kihalt tájjá tették az é-koreai csodavilágot. :))
@mamitirtok sír derék (kommensevik): én szívesen élnék abban a korban, de inkább az erkölcstelen Edwardi korban, mikor elszabadultak a testek és lelkek.)
Gábrielnek, mit Közel-keleti szagértőnek:
"Mahmúd Ahmadinezsád iráni államfő a szíriai válságról tárgyalt kedden egyiptomi vendéglátójával Kairóban. Az elnök az első iráni vezető, aki 1979, azaz az iráni iszlám forradalom óta az országba látogat, így útját szakértők történelmi jelentőségűnek minősítik.

Irán Damaszkusz egyik leghűségesebb szövetségese a térségben, miközben Egyiptom azon államok egyike, amelyek lemondásra szólították fel Bassár el-Aszad szíriai államfőt."
hvg.hu/vilag/20130205_irani_vezeto_egyiptom_latogatas

Nade, siíták és szunniták, egy helyütt? Nonszensz!
@nyulámbátor: Megkerestem a 14.46-ost. A küldemény őszinte csodálatot váltott ki nálam. Ami még fontosabb, hogy nekem küldted. Mint a régi szép időkben...
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):

Az import észak-koreaiak (pedig az az igazi minőség, Ecsém!) túl feltűnőek lettek volna, úgyhogy maradt az olcsó káeurópai fröccsöntött műtüntető.

@Penivaldes:

Jó, akkor majd én nyalok neked. :)
@Penivaldes:

nem. annyi kígyót? pfúj!
Hijányom van, ma nem is nyitottam ki a postaládámat, se nemzeti körlevél, se csekk..:-(
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Nem romániai magyarok jöttek át , hanem született móczok ha neked így jobb :D
@mamitirtok sír derék (kommensevik): olvastam, hogy az iráni akétakisérletek nyomán Mahmúd Ahmadinezsád a majom helyett szívesen beülne az új kilüvés rakettájába... még azt sem mondanám, hogy minőségi a csere...
Olvassátok! Hatalmas!
nepszava.com/2013/02/velemeny/para-kovacs-imre-a-szeretet-mindent-legyoz.html
Kedves amerikai magyar olvasók, a Lungo Drom részt vesz a Gyulán rendezett Békemeneten. Ennek szerencsére semmi értelme sincs az Önök számára, sem a Békemenetet, sem a Lungo Dromot nem ismerik, bár Gyulára még talán emlékeznek. Így aztán semmi sem okoz nagyobb örömöt számomra, mint hogy megmagyarázzam, kifejtsem ezen jelen sötétségét, abszurditását és felettébb szórakoztató vonatkozásait.

Kezdjük talán ott, hogy a kormányhoz hű, kormányhívő és a kormány által pénzelt civilek csoportja rendszeresen utcára vonul, hogy még több elnyomást, még több éhezőt és még kevesebb szabadságot követeljen, neves rasszista újságírók és nagyvállalkozók vezetésével.

Bájos jelenség. Ezt hívják Békemenetnek.
@Penivaldes:

dehogynem! csak megvárom, amíg befejezik a nyaldosást avval a nyalakodós ragadozó egérrel.
@Penivaldes:
Nedvesedik... a bugyingó... :D
Egér meg edzhet, nyelvre!
@Penivaldes:

bitos, hogy valami másba van el/bele/kimerülve! mert akkor uccu!
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): "A melósok még a decemberi lóvét sem kapták meg."
Pedig van a bérgarancia alap, amelyik arra való, hogy az ilyen esetekre az állam ebből fizeti ki a béreket, mindaddig, amíg az erre kötelezettől be nem tudja hajtani. Jóllehet, ezek a felszámolás alatt lévő cégeknél fordulnak elő, de jogi képviselettel megoldhatóak privátban is.
Az ATV-t még nem néztem, de amiről írtál, jobb is. A világ közvéleménye által ismert Bayer a kormány melletti tüntetés első sorában sokat mondó.
@Penivaldes:
Mondtam már, hogy sokat hibázol? De értjük... :)
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):
Békemenet meg CÖF! Naaahallod!
Különösen az az érv tetszik nekem: "Nem illik egy kormányt zavarni akkor, amikor dolgozik."

Bárcsak ne dolgozna ez a kormány! Ha kurvára nem csinálna semmit, már jobb lenne! Minden működne - meglepő módon az államigazgatás is.
Legalábbis az a része, ami a polgároknak fontos. Ebben teljesen biztos vagyok.
@Mariann19:
Tanulmányúton is volt a tezsvéri É-Koreában? Vagy szimplán jön belőle??? :D
"Véget ért a pávatánc, nincs tovább, az IMF besokallt Orbán hazugságaitól. Elege lett a 200 millió forintból finanszírozott kampányból, abból, hogy Orbán az ő pénzükön vívta eszelős szabadságharcát. Szavahihető szemtanúk szerint, amikor Varga Mihály és csapata Tokióban tárgyalt a Valutaalap képviselőivel, a megbeszélés úgy kezdődött, hogy a partner elővette a frissen nyomott aznapi magyar újságok másolatait, bennük az egész oldalas, az IMF-et gyalázó hazug hirdetésekkel, és csak annyit kérdeztek: erről akarnak beszélni?"

fsp.nolblog.hu/archives/2013/02/05/Kipaterolta_Orbant_az_IMF/

ha ugyanezt a magyar választó amely élve tartja és hatalomban ezt a darab szart ugyanezt nem meri akkor minek jajgat?

szart toltak a palacsintába és fel van tálalva

brühühühühü
@rodeo36: Nagy az arcod, gyere haza és szervezz tüntetést, nem a békáésból, lyó? .-P
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

"ebben viktoriánus lennék "

Szebbet-jobbat nem tudtál választani?
@mamitirtok sír derék (kommensevik): "Pedáns életvitellel rendelkezném."
Én hiszek Neked, csak kissé megzavar a pajzánkodó kedved, és nehezen képzelem el, hogy egy joviális úr beszél ilyenkor.
"Ja pisu Vám!" Igen így kezdődött, csak írtunk, írtunk, aztán egy olyan kölcsönös lett belőle.
Látom, figyeltél.
@Orica Középföldi: Ígéretekben ez a max. eddig, még Medgyessy sem überelte, vagy szerinted igen?
@Mariann19: "életvitelellel", mégsem figyelmeztél rám, vigyázó szemedet Kamcsatkára vetetted tán?:-P
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

"Gábrielnek, mit Közel-keleti szagértőnek:"

Na ez már egy egészen viktoriánus pimaszság:)
@Orica Középföldi: "A viktoriánus stílust definiálni igen nehéz, mivel nem formai jegyek alapján lehet meghatározni, inkább egyfajta gondolkodásmódot, életszemléletet tükröz, melynek alapjai a hagyománytisztelet, a célszerűség szem előtt tartása."

Ez mind jellemző korunkra, ugye?
Ugyanitt használt párttagkönyvek (minden rendben és rangban) eladók!
www.youtube.com/watch?v=x8wl3sBt3Yk
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Tanulmányúton volt Észak-Koreában?Vagy szimplán jön belőle?"
Mongóliában volt. Ami jön belőle, az lenyűgöző. Még szerencse, hogy nem Vietnamba ment, ott már embert is esznek, ahogy olvasom.
Le kell, hogy beszéljük,ha oda is menne küldetés tudatában.
@Fabius:

a pozsgay roformkommunista (=ANOR TODOX) ugyanúgy mint a zorbányi a nor to dó X

szóval mi is a gond a bugyi meg az ő foltya?

brühühühü
A fene se tud ennyi kommentet végignyálazni.
Egy biztos, Fabó Gyurin és a Ramiris néven néztem egyet.
Tizenpár éve én is számítástechnikában nyomultam. Ismertem néhány trükköt, láttam mocskot, szorítottak fejemhez stukkert felbérelt bűnözők.
Érdekes világ volt az IT kereskedelem akkoriban. Személyesen ismertem Gyurit, de azt nem gondoltam volna, hogy odáig felkapaszkodik.

De hogy a témánál maradjunk: lassan kiszáradok, hiába iszom napi 5-6 liter folyadékot. Folyamatosan köpök, hányok...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Viktor érted jöttünk és el is viszünk

ez az igazi molinó

brühühühü
@rodeo36:
Kétlem.
Valószínűtlen, hogy az IMF bármelyik tisztviselője a cikkben írt módon járt volna el.
Azért tartom elképzelhetetlennek, mert Orbán Viktor állításával ellentétben az IMF nem bank. Nem bank, hanem egy pénzalap. Ezért nem is fog soha magánfélként viselkedni. Nem fog megsértődni, bár már réges-régen minden oka megvolna erre.
Sajnos!
A pávatáncnak meg IMF ügyben - szerintem - tényleg vége lesz. Hamarosan új MNB igazgatót jelölhet a Reménytelen Ember és akkor úgyis a valutatartalék fog játszani. Kormányunk legnagyobb örömére.
Hát. Mondd, hogy nincs igazam, mert mindjárt elsírom magam! Nem ezt érdemli ez a "kurvaország".
@Mariann19:
Rosszul olvastad!
Az a tezsvéri é-Korea, ahol a csemetéket!
A lányomnak meg kéne említenem, úgyis nagy a kis pofikája. :D
Cukorfalat, most ahogy megnézem, egy kicsit, még hízlalom...
Sport: (?)
"Ebből a szempontból jó felkészülési lehetőség lesz a fehéroroszok elleni meccs, mert itt még tét nélkül élhetjük át, milyen egy szurkolók nélküli összecsapás. Nem lesz könnyű így játszanunk szerdán, de könnyen lehet, hogy márciusban hasznát vesszük ezeknek a tapasztalatoknak" - tette hozzá Dzsudzsák."

hvg.hu/sport/20130205_Dzsudzsak_begyakorolhatjuk_a_zartkapus_ja
@mamitirtok sír derék (kommensevik): "Vigyázó szemedet Kamcsatkára vetetted tán?"
A szemem eszerint Matolcsyra hajaz, baj?
Ahhoz mit szólsz, hogy kapásból fordítottam oroszból? Magam is meglepődtem.
A kérdéseddel arra utaltál, amit válaszoltam?
@Mariann19: Komenista bárisnya vagy, vagy szimplán "szépkorú", vagy hogy is hijják eztet? .-P
www.youtube.com/watch?v=O2QYhn8XWqk

Szóljatok, ha hagyjam abba, lassan a hány inger kerülget már..
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Én a kort Viktória szemével látom. Könnyedén átlépte a betartandó hagyományokat :))
És ígérni, lazán tudott nagyokat.
hvg.hu/itthon/20130205_Solyom_veszedelmes_visszalepes_zajlik_Mag

"Sólyom László a magyarországi helyzetről azt mondta, hogy most megy végbe a rendszer eltolódása a jogi alkotmányozástól a politikai alkotmányozás felé, amit "fájdalmas és veszedelmes visszalépésnek" minősített. Szerinte természetesen nem áll küszöbön diktatúra bevezetése."

Szerinte. igaz, szerintem sem, da alakul, alakulgat, Nertársak!
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Nemtom, hogy hány ingered van.
Ha kettőnél több, akkor tényleg ne hagy abba. Csináld végig, segít!
@Mariann19: @rodeo36: és ti többiek:

VG: Matolcsy lesz a jegybankelnök

Ma este eldőlt, Matolcsy György lesz az MNB új elnöke - értesült a Világgazdaság Online.

hvg.hu/gazdasag/20130205_matolcsy_jegybankelnk_vilaggazdasag
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ilyen ország pedig nincs! Mit tud ez a Matolcsy? :(
hvg.hu/kultura/20130205_A_filmesek_mehetnek_vissza_a_balettbe_ugr
„Kik vagytok? – Nagyon híres magyar filmesek! – Mit akartok? –PÉNZT! – Mennyit? – Sokat! – Mire kell a pénz? – Filmre! – Ki adja a pénzt? – Mindenki! – Ki nézi meg a filmet? – Senki! – Ki szólhat bele, hogy mire költitek a pénzt? – Senki! – Azt’ elmentek-e a picsába?”

Hú, ez curva hosszi, valaki lefjordítaná, mint egy ötödikesnek?
@V-PORT:
Ööööö... majdnem kimondtam!
Visszatartott az az úrias neveltetésem! :))
na ugyi nyavalyások-))))))))))))))))))

Dúl az aranyláz Mongóliában
Százezer nindzsabányász túrja a földet éhbérért a meggazdagodás reményében.
zaj lik az élet:

Magyar bankrablót fogtak Las Vegasban
A pénz közé rejtett nyomkövető buktatta le H. Tamást, aki 6500 dollárt lopott egy vegasi fiókból.
Elfogták a NAV-ot fenyegető nőt
A Ferenc körúton kapták el a 42 éves nőt, aki hetek óta fenyegetett közintézményeket.
Menetelnek a Fidesz-ülés körül
Az MSZP-s vonulók a kormány ellen demonstráltak, ellenük meg a békemenetesek.
Sose költekezett még így kormány
A tartalékból 13 milliárd elment januárban - elvileg előre nem látható célokra.
Orbán Viktor bátor akar lenni
Orbán megduplázná a magyar-török kereskedelmi forgalmat, és szeretne vízummentes utazást is.
Könnyebb lesz osztrákká válni
Módosítják az osztrák állampolgársági törvényt.
Meghosszabbították a trafikpályázatokat
Teljesen átírja a trafikosok számolgatásait az, hogy lehet majd alkoholt és újságot is árulniuk.
Genfből vesz használt buszokat a BKV
13 éves Volvo buszok érkeznek Budapestre. A svájciak állítólag nagyon vigyáztak rájuk.
little hungaryan reality

VG: Matolcsy lesz a jegybankelnök
Ma este eldőlt, Matolcsy György lesz az MNB új elnöke - értesült a Világgazdaság Online.

Két tüntetés Gyulán: petíciót kapott a Fidesz, Bayer jégkrémezett
Az ellenzékiek néhány tucatnyi képviselővel alternatív frakcióülést tartottak, a Békemenet több száz fős vonulást tartott a városban.

Párosával alszanak a fideszesek Gyulán
Orbán is megérkezett, elkezdődött a Fidesz frakcióülése
Sólyom: "veszedelmes visszalépés" zajlik Magyarországon
A magyar alkotmányos kultúra hanyatlásáról beszélt Sólyom László volt államfő a berni egyetemen.

Ungváry Krisztián: A felelősségről
68 hozzászólás
A történész válaszol Matolcsy Györgynek.

Válasz Ungváry Krisztiánnak
Válasz a Nemzetgazdasági Minisztériumnak
Letiltotta filmjét az MMA-nál Enyedi Ildikó
A rendező levélben közölte, nem ad a filmjéből az MMA reklámszpotjához.

Egyetemi diploma nélkül lett az ország főrendőre Papp Károly
29 hozzászólás
Nem végzett egyetemet Papp Károly, de van rá kiskapu.

Szétszaggatnák Orbán földtörvényét
3 hozzászólás
A kormánypártok politikai ígéretek közt örlődnek.

Rendőrség: nem lesz indexrazzia
Tagadja az ORFK, hogy fokozottan ellenőriznék az irányjelzők használatát.
www.origo.hu/gazdasag/20130205-ngm-igy-kell-szamolni-szabadsagugyben.html

és ez a faszkalap lesz a jegybankelnök. gondolom, az a barom aki ezt számolta, pont egy 22 munkanapos hónapot nézett a naptárban.

Ha nem, még rosszabb a helyzet.

Most már NER szinten is tényleg bele kell foglalni a fidesz kormánytagok és képvisellők felmenőit is azokba a cirkalmas, szóismétlés nélküli szemléltető, ízes, jelzőkben gazdag, szexuális cselekvésre buzdító többszörösen összetett körmondat jellegű, erős vehemenciát tükröző, sajátosan nemzeti, hirtelen felindulásból elkövetett csattanós felkiáltó mondatokba.
@jaegtoer: Asszem aki tud, meneküjjön, ezt már Csák Nórris sem bírja lyózanul:
www.youtube.com/watch?v=G-9YJpJAP_o

A viszony(t)látásra, találkozunk 3000-ben!
@nyulámbátor:

kíváncsian várom, hogy kusza szemű és eszű gyurink, bevezeti azt a példátlan újítást, hogy pihenőnapokra, szabadnapokra, valamint ünnepnapokra nem kell kamatot fizetni a betétekre, mert mert akkor mindenki pihen, a jó cukor is aluszik, a pénz is pihen. elvégre van benne ráció.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

hááááát... nem szégyen a futás, ha hasznos
@jaegtoer:
Gatyót felkötni, zsé dezsőbe átvált, kapaszkodunk, mert a forint olyan, de olyan negatív erősödésbe kezd, hogy ihajj! :(
@jaegtoer: Anasztog.azaz, antigoné..azaz, akarom mondanyi..agnoszkopális..-valamellik jó lesz, oszdd bé!- anasztogpouloszos ellentételezésben leledzel szóiddal, nem?

Ma Tócsni és rátzió hugy kerülvének egy, azaz 1! mondatösszefüggésbele?
Na, ha ez a Matócsnyi sztori igaz, akkor márciusig fusson, ki merre lát. Ez lesz majd az igazi shortolás. 500-600 Ft/ Euro. Jippiájhééé, ahogy Gábriella mondaná...
@nyulámbátor:
Már bekészültem rá... :D
Szeretnék legalább szép hasznot húzni ezekből a balfaszokból!
basszus, esküszöm, nem olvastalak benneteket. de2014-ig... 35000mrd fincsifonyícsi... habzsi-dözsi... addigmeg don pepe, lázár vásárok ezerrel a sejszell szigeteki túlélésre.
proliknak plazmatévé 35 centis á300000ft:-) benzina a trógereknek: 700ft. kenyír a segílyesknek 3000ft... fasza
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ez minden amit tucc?

most megint hanyagolni foglak egy darabig

brühühühü

csodaszép program

és mondá a ZÚR legyen Fény és Lőn
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Könnyű neki, krickettet néz, austral openre jár stb. :)
@rodeo36: Pedig olyan szépen válaszolgattam minden kérdésedre. :) Jut eszembe, arra még nem gondoltál, hogy stand up comedy-ben fellépj??? :)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): "Szól?"
Igen. "Távolból írok kedvesem." Jól kitaláltad! Kedves vagy.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Hallod szerintem lenyomna mindenkit a műfajban. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz . Matolcsy az utóbbi időben mértékadóan nyilatkozott a monetáris politika szerepéről. Ez lenne a bevezető az új szerepvállalásához?
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
"Na, ezt is ritkán kapom a pofámba."
Rám nem panaszkodhatsz, én soha nem bántalak meg. Egyformán jól viselkedsz mindíg, hogy ritka a hozzád intézett kedves szó?
Meditáljál, tegnap úgyis át akartál menni Buddhába. Önismeret, az nagyon hasznos.
@nyulámbátor:

Aztabazmeg, remélem az valami kibaszott vicc, hogy Kusza Szem lesz a jegybankelnök!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
kalocsay népi motívumokkal és turullal díszített lesz az új magyar Fakauri vagy aranyozott orbán

1 orbán = 1 kiló híg fosch

a tőzsde már tuggya?

szerencsétlen magyarok

brühühühü

35000 milliárd, kössünk fogadásokat hány nap alatt vernek a seggére? nyom nélkűl?
Most próbltam 2014 áprilisára a Virgin szigetekre repjegyet foglalni. A weboldal túlterhelt, amikor pedig működik egy narancssárga mezőben az alábbi felirat olvasható: Sajnáljuk! Minden járatunk megtelt. Különjáratokat nem áll mődunkban indítani, mert a sziget megtelt. Most mit csináljak? Utazzak Ciprusra?
@Fabius: nembazdmeg:

VG: Matolcsy lesz a jegybankelnök
Ma este eldőlt, Matolcsy György lesz az MNB új elnöke - értesült a Világgazdaság.

hvg.hu/gazdasag/20130205_matolcsy_jegybankelnk_vilaggazdasag
Oszt itt izmozol szaros 12 mrd miatt... pancser....
@nyulámbátor: @Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Meg nem lesz zuhanas, meg nem, vazenylonak meg nem jo, meg mas a f
ontos, es meg ne nem ertek a penzek hozzajuk
bár, ha belegondolok, március milyen kurva messze van... még az is lehet, hogy egy jótékony gumicsont a 12 mrd ködösítésére... mint tudjuk, eggyel nőtt a tét. a következő cirkusznál, lehet hadat üzen a kormány amerikának.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Persze hogy nem február végéig szárnyalni fog a forint. Lesz még 240 is az ejró... angróban még olcsóbb:-) Egyszer hossz... másszor meg az a rohadt kövér nagypicsájú Bess....
Ne legyetek bérrettegők, jó?
"Az első, már az államkincstár által bérszámfejtett fizetésüket feburárban kapták meg. Korábban a kormányzat azt ígérte, bérük nem fog csökkenni, ugyanazt a fizetést kapják majd, amit eddig. Olvasóink nem ezt tapasztalták."
index.hu/belfold/2013/02/05/bercsokkenesek/

Feburár még el se gyütt, ugye?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Tényleg Koreáról olvastam, az éhezésről. Csak ezek a vietnamiak olyan soványak, azért asszociáltam rájuk.
Jó kis fekete humorod van a hizlalásról. Szoktunk mi is ilyet mondani, de az áldozatnak nem Koreát emlegetjük, hanem kilátásba helyezzük, hogy levágjuk karácsonyra.
@Fabius:
Mér lenne vicc? Eddig minden parlamenti ülésszak előtti eligazításról kiszivárgott valami csattanós nagy baromség, ami a következő hónapok meghatárzó témája lett.

Többnyire forint gyengülést eredményeznek ezek az ügyek, ebben az egyben lehet bízni :)

Ne mondd, hogy nem erre számítottál!
@nyulámbátor: Nem elég, hogy retteg, most még szar@s is lesz majd? .-(nem fogol tecceni a lyányoknak ígyen:-)!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"A Dell bejelentette, hogy kivonul a tőzsdéről, alapítója és a Silver Lake nevű befektetői cég vezeti a folyamatot. Ez a legnagyobb kivásárlás a pénzügyi válság óta. A megállapodás szerint egy konzorcium, amelynek a Microsoft is a tagja, 13,65 dollárt fizet részvényenként. Amikor az első hírek kiszivárogtak a lehetséges kivonulásról, 25 százalékot zuhantak a részvények."
Én eddig Dell hívő voltam, de ha a MS... :(
@Mariann19:
Az én "malaczkám" erre vonyít mindig!!! :D
Rohadt virt bill, folytatom akkor, elso a sokkolas, aztan a viszakozas, latszolagos engedes, es mikorra megnyugszik mindenki, es nem figyel annyira, meglepik tulteljesitve a drasztikusabbat, mint elsore. A sok droid, vagy hule meg orul.
@n.i.era:

ez a kurva ország ugyanazt érdemli mint Sodoma és Gomorrha

csak ki lesz a Lót meg Lótné akiknek lehetőségük lesz bepillantani

brühühühü

és lesz fakauri turullal bikkfából és égetett címerrel, a papírpénzek meg magyarnemzet eladatlan lapjaira nyomtatódnak -mecsoda megtakarítás az archív példányokkal együtt akár 400000000000 milliárd példány is elfekhet

brühühühü

minő gazdaságosch?

ja és a fizetések mexűnnek adó sem lesz szabaccság
@rodeo36: ez a kurva ország ugyanazt érdemli mint Sodoma és Gomorrha... Te írástudatlan! Az Gonorrhea:-)
@quendelapo: Szerintem most padlót fogott. Utána lassan feltápászkodik és gyorsan el is megy posztot írni róla. :)
"Spanokra jut, oktatásra nem

Dorosz Dávid
2013. 02. 05 08:24:27 |
Az Orbán-Matolcsy csodaduó nem adja fel, nem hátrál meg. Miután az év végi diákmozgalmak pár kérdésben meghátrálásra késztették a Fideszt, a kormány most újabb irányból támad. A lényeg azonban maradt: vegyük el a pénzt az oktatástól."
" De az ELTE sajnos csak az egyik a sorban: minden más nagy tudományegyetem is megkapja a maga pofonját, mindegyiktől jelentős összegeket von el a kormány. Orbánék összesen 43 milliárdot vonnak ki a rendszerből, ennyivel kevesebbel kell gazdálkodnia az intézményeknek.

Ezek a számok pedig elbocsátásokat, színvonalcsökkenést jelentenek: oktatóból, és figyelemből kevesebb, gondból több lesz. Az egyetemek a létükért fognak küzdeni, tanárok tömegeinek élete mehet tönkre, az oktatás lerobban, a diploma értéke zuhanni kezd, a végzettek nehezebben találnak majd állást. Sebaj, majd mennek közmunkára. Vagy ha nem, akkor Dublinba egy hotelba mosogatni. Ennyi a Fidesz nagy terve az oktatás reformjáról, a „munkaalapú társadalom” felépítéséről: vegyük el a pénzt, oszt jó napot, utánunk a vízözön."

doroszdavid.blog.hu/2013/02/05/http_doroszdavid_blog_hu_2013_02_05_spanokra_jut

DÖGÖLJÖN MEG A BOLSEVIK CSÜRHE!
Piktorka családja jól alszik?
Soha nem fogjuk (SOKAN, NAGYON SOKAN) megbocsájtani, ha a gyerekeink elől elveszik a lehetőséget volt kisz titkár és párttit kárgyerekek.
Egyszer majd mi jövünk és törlesztünk. Vagy így, vagy úgy... de megoldjuk!
@nyulámbátor:
Kevered! Az az volt, amiből kikezeltek téged... :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: nehany honapja pedzegetik ezt, pedig tenyleg hasznalhato cuccok a dell-ek, vasban az ms is eleg jo volt. Hatha marad kesobb is, ibm kinaizalodasa utan nincsenek illuzioim.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: hvg.hu/egeszseg/20130205_cvitamin_veseko_ferfiak

"Régóta gyanítjuk, hogy a C-vitamin (aszkorbinsav) szedése nagy dózisban növelheti a vesekő kialakulásának kockázatát, mivel a szervezetben oxálsavvá bomlik le, amely a vesekő leggyakoribb alkotója" - mondta Laura Thomas, a stockholmi Karolinska Intézet vezető kutatója."

Svéd, nem brit kutatók szerint a gondorr heja nem ártalmas, ellenben a C (Gábriel, most figyuzz!) vitamin-nyal!
@nyulámbátor:

bocs asszittem azok nagybácsik és mindegy melyik jön először

brühühühü
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: ha csak a felso oktatas, de a rekviralo kozoktatas is verlazito, hatartalanul elegem van ezekbol a nemzetieskedo hortiszalasisrakosistakbol.
@Fabius: van egy jóés egy rossz hirem...

drmatolcsicska nem lesz már gazdasági mini sztár...

viszont a pirospöttyel az mnb élére hivatott...
@Fabius:

te olyan hülye vagy, már nem tucc számolni?

pedig nem is rocket science

eltolcsy hírére ...na mi lesz?

35000 valutában!!!!!!!!! ha 300 szorzod akkor mennyi?

és ha 396-tal akkor mennyi...esteleg 473.21-gyel

brühühühühü

add vissza a ...t
@nyulámbátor: "Matolcsy lesz a jegybankelnök"

mér tuttatok volna jobbat? na ugye... akkor meg kuss van...
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Szentgyörgyitől visszaveszik a Nóbel-t?

ez egy baromság...a savak oldják a lerakódásokat

fogkövet a foggal együtt, vesekövet arra C vitamin és piros retek naponta

brühühühü
Ilyen ország pedig van!
index.hu/gazdasag/2013/02/05/tamop-ugy/
Hogyan lehettek akkor nyertesek?

"A nyertes pályázatok kapcsán két kérdés is felmerül. Az egyik, hogyha gyorspostán, futárszolgálaton keresztül, vagy személyesen adták le a pályázatot, akkor a pályázati feltételek felrúgása miatt miért nem zárták ki őket a programból? Ha viszont ők is a hagyományos postai utat választották (akár elsőbbségi feladással), akkor aznap nem érkezhetett be a küldeményük a közreműködő szervezethez, így kérdéses, hogy hogyan kaphatták meg mégis a megpályázott pénzt?"
@nyulámbátor:

Az ilyen kiszivárgott információknál én azért imádkozni szoktam, hogy a gumicsont legyen amit rágni kell mondjuk a békemenetelés unortodox dicsősége helyett.
@rodeo36: Meg a térd közé, az is műxik, feltéve, ha ..!:-D Mondom, svéd tudósok!
@Fabius: na tessék machinálsz... ugratod a nyúlt, minta rúzsa sanyci a herélt pejparipáját:-)
@Fabius: Beetetés, vélhetőleg, ha mégsem ő lenne, mekkorát lendül majd a forint, ugye?
Offshortolásban világbajnokok lehetnénk, bundában, lassú tűzön megpörgetvén, de ez Rodeo asztala, nem veszem el tűle a dícset!
@rodeo36: lóti futinál lehet igy volt, de unortodoxiában... már a doxa sem releváns...
@Mariann19:

"_Matolcsy az utóbbi időben mértékadóan nyilatkozott a monetáris politika szerepéről. Ez lenne a bevezető az új szerepvállalásához? _"

Nincs jelentősége, hogy kuszaész mit jópofizik. aki szétzilálja a bérfizetés alapelveit, az egy ostoba és szorgalmas szolga. mindegy, hogyan tudja felmondani a jól hangzó passzust, a szakemberek átlátnak a szitán.
@Fabius: eselyes, hisz vezenylo is megmondta, csak par nappal a lejarat elott nevezi neven. A folyamatokra egy kis erdekesseg, amit eszre vettem ma a varoson atmentemben: reggel meg hire hamva sem volt az uj tonkretettek kettos orias plakatoknak, este viszont frissen ragasztva orditanak a plakatok. Pont ugy, ahogy a bekaugetoknel, a mahir ciciposzter agitprop csucs fordulatra jaratva.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Végig olvasván az ajánlott cikket, nemcsak a bércsökkentés a megdöbbentő, hanem a felsorolt nettó jövedelmek alacsony szintje is. Lassan a minimálbérhez fog közelíteni.
Ilyenkor az ember elgondolkozik, hogy a kormány által stabilnak minősített gazdaság így néz ki?
Akkor, amikor a nagy elosztó rendszerekből vonnak ki jelentős pénzösszegeket, az bizony inkább egy összeomló gazdaság képét vetíti elénk.
A működés szélén tántorgó egészségügy, az ellehetlenedő oktatás, az önkormányzatok kilátástalansága ezt bizonyítja.
A szomorú az, hogy ezek az intézkedések olyan területeket érintenek, amelyek közvetlenül az emberi életminőséghez, a fennmaradáshoz, - horribile dictu - az egészségügyben az életben maradáshoz szükségesek.
Rémhír, tehát igaz, mert cáfolják!
hvg.hu/gazdasag/20130205_Matolcsy_Jegybank_forint_Varga
"A Fidesz-frakció sajtószolgálata szerint nem került szóba a leendő jegybankeénök személye a Fidesz Gyulán folyó frakcióülésén."

Jegybankeénök lesz, akárki meglássa!
Leninnek mennie kell

A kunhegyesi tyúkok már nem soká kapirgálják a Lenin utca porát. A hivatalos ajánlat otthonuk új nevére az előkelő IV. Béla király, de lehet, hogy a jól csengő Pénzeskert lesz a befutó.

Búcsúzzunk Gagarintól és az úttörőktől is?
A kommunista utcaneveket le kell cserélni, itt az átnevezési hullám. Sztahanovból Szélmalom lett.

Hijába. A mi Hatalmas Makszmininyovunk nem bírja a konkurrenciát:-)
@Mariann19: Ne agyaljá má itten a nagy büdös magyar iccakába... fordulj inkább a kutyvaszokkal egy kört:-)
@Mariann19: Én is ezen szomorodtam el igazán, szemszökő az itteni bérek, valamint a nemigazántisztelt kép viselői közti "árnyalatnyi" javadalmazásbéli különbség!

Ez az igazán vérlázító, ugye, meg az, aki "annyit is ér" bevallásban viccelődik ezen, mint szintén tették képviselőink, nem-e?
@Mariann19: Egyébként is tetűbogár messianisztikus főideológus megmondta: 3,5 millió magyar felesleges. Jöhet a Biciklon B. Különben is, ma már beszámoltam, találtam 3 millió életerős jómunkásembernek való fajmagyarit. A szaldó pozitív:-)
index.hu/bloghu/doroszdavid/2013/02/05/http_doroszdavid_blog_hu_2013_02_05_spanokra_jut

"Egyrészt az illetékes miniszter üres ígérgetései, a jelenleg senki által nem látott milliárdokról szóló mese. Balog Zoltán érzi, hogy gond van, érzi, hogy mondani kellene valamit. Hát szépen meg is teszi, más kérdés, hogy a permanens költségvetési forradalom idején ki hiszi el a pár hónap múlva előkerülő milliárdokról szóló ígéreteket.

A másik oldalon meg megy a habzsi-dőzsi. Ha span vagy, ha jól fekszel a nagyfiúknál, akkor nincs előtted lehetetlen. Stadionépítés, vasútfelújítás, vagy csak sima tanácsadói szerződés? Nem gond megoldjuk, ha máshogy nem majd okosban."

Most ehhez mit lehet hozzátenni? Uff, netán?
@Fabius:

Orbán teszteli a piacot a kiszivárogtatással, ha csúnyán zuhanni kezd a forint, akkor letagadja és a liberálbolsevik média kacsájának minősíti a hírt, akik direkt ártani akarnak az országnak. ha mégsem zuhan túl nagyot a forint, akkor meg vigyorogva közli, hogy tessék, a sok huhogó minek károgott...

Más:
Látom neked lehet kommentelni a fenteslent.blog.hu -n, hát nekem meg nem :) Valamiért (de hogy miért? és mikor?) persona non grata lettem, engem ez a kiírás fogad mindig amikor küldeném a kommentem: "Ebben a blogban jelenleg nem kommentezhetsz."
Biztos rosszfiú voltam, büntiben vagyok :)
@jaegtoer: Komolyan kéne végre venni a befektetői bizalom kérdését, Matolcsynál eddig ez nem volt tapasztalható. Mintha ezt csak a kedélyhullámzás fogalomkörébe utalná
Pedig a tét nagy. Amennyiben a devizatartalékhoz nyúlna uj beosztásában, ez olyan mértékű bizonytalanságot keltene a pénzpiacokon, hogy az árfolyam elképesztő nagyságba is emelkedhet.
Mivel a költségvetés a 285.- Ft árfolyamra készült, az egész költségvetés bukik. Ez pedig ránk nézve drámai lesz.
@nyulámbátor: Hogyne agyalnék a gazdaságon, amikor a bundánkról van szó. Neked könnyű, elköltözöl egy szép napos külhoni országba, de én pl. itt maradok. Az biztos, hogy vigyázok a súlyomra, hogy még vissza tudjak mászni a fára, ha bejön ez az új életforma.
@sárkányfő:

No, a forint esését már nem kell tesztelgetni:

www.portfolio.hu/gazdasag/dontes_szuletett_matolcsy_lesz_a_jegybankelnok.179339.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox

más:

baum kollégával én irl is jóban vagyok, szerintem a véleményem maradhat akkor is - bár a posztot nem ő írta - ha karcos :-)
A dolgok többségében általában egyetértünk, de speciel az LMP szakadásban nem. Van ilyen.
@nyulámbátor: Úgy értsem, hogy nem kell 3.5 millió magyar, és ehhez kerestél még 3 millió fajmagyarit. Így baromi nagy lesz a többlet.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Klebelsberg személyének és életművének megcsúfolása az, ami történik. A leszármazottak helyében pert indítanék, hogy méltatlanság címén tiltsa el a bíróság a névhasználattól ezeket a szellemi toprongyokat.
"A kommunista utcaneveket le kell cserélni, itt az átnevezési hullám. Sztahanovból Szélmalom lett."
Pióker Ignác több esélyes. Póker Ignác a szerencsejátékosoknak, Pioker Ignazio Atya a KDNP-nek, Prakker Ignác a Jobbiknak, Pioker Ignác sztahanovista esztergányos és maszek pénzváltó változatlan formában a Fidesznek
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Az értelmiséget minden normális országban megbecsülik erkölcsileg és anyagilag is.
Az oktatásban nálunk elképesztő a bérezés.
Az érdekérvényesítésben pedig jól szemben állnak egymással a szakszervezetek magyar módra. Egyik fele megegyezik a kormánnyal, a másik nem írja alá a megállapodást.
Márpedig így az igények nem fognak teljesülni, az biztos.
@Mariann19: nemondd má, hogy nem találok még félmilla holt lelket. és nem vetted figyelembe, hogy ezek gazdaságilag aktív időszakukat élik. nettó bevételtermelők, nem inaktívak. és az abuzált birkák is végre megnyugodnának. ráadául, főzniük sem kell.
@jaegtoer: az alomtitkart meg a pedagogus es tanari megnevezestol, tirpakabb a sokevi atlagnal, pelda mutato stilusa es aroganciaja, egy inkvizitoreval vetekedik.
@Fabius:
Jóba vagy vele vagy sem, én olyat még sose láttam, hogy engem kitiltsanak egy blogról. (Mióta? Miért? Mi van?)

Ezt én így nem tudom elfogadni, és akkor még finoman fogalmaztam...

Ami Matolcsyt illeti, a teszt már le is futott, vissza is vonták, azaz tagadják, hamarosan rá is fogják majd az országrontó ballibekre az egész hírt:

hvg.hu/gazdasag/20130205_Matolcsy_Jegybank_forint_Varga

"Cáfolat: szó sem volt Matolcsyról a Fidesz ülésén"
@nyulámbátor: Lufaszot, itten még ződ-dijó senemlesz nemsokára, itt az Arma Gibbon, fusson, aki tud és van lába legalább kettő!:-(
Fussatok, bolondok! ha már hobbito(so)k vagyunk erre....
@nyulámbátor: "Kokkuszdijó...csudijó."
Ezzel egészen feldobtad a borongós lelkivilágomat. Addigis eljárok valami tornacsarnokba a bordás falon és kötélen gyakorolni, hogy majdan képes legyek a betakarításra a kókuszdiókra tekintettel.
@sárkányfő:

Én sem fedeztem fel nyomokban sem okot az ittléted közben amiért kellene, de ugye én nem vagyok se fent, se lent :-))

Mondtam én, hogy ez a Gyuri dolog egy jókora bullshit. Ennyire hülye egész egyszerűen nem lehet Orbán sem. Már csak azért sem, mert Lajos nem lenne boldog a matolcsyhatás következményeitől a jövőben.
@sárkányfő: varga fontos beosztasa belengetese sem veletlen, minden cafolt dolog idovel bevezetesre kerult eddi, ez sem lesz makeppen, eleg csak a tovabbi rezsi csokkentesre, vagy a eutdij, madzagos penztar, pia dohany bulira, es egyeb ilyenekre gondolni.
@nyulámbátor: Pedig a Hölgyneműek helye ottan, betakarásilag, a majmoké meg odafennen, nem?
@Mariann19: amúgymeg, a kicsi húzós bevásárló kisocsidat támogasd meg a bordásfalnál, hogy A MIRELIT CSIRRKEFARHÁT KIRE BORUJJON:-) jó lógást a falon, virágmegváltás helyett:-)
@nyulámbátor: Vigyázni fogok az életben maradásom miatt, hogy még módunk legyen itt csacsogni.
Most finoman elvonulok. Kívánok Nektek jó éjt.
@Mariann19: ezt minyimuff el is vártam. ha már nyül, legyen kövér. és különben is... nálam a szent kézigránát:-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): persze, hogy van, de galuska galagonyavics nem érte meg:-) és másenyka sem jött vissza.
@nyulámbátor: Messze van a város, Doktor Doktorovics, van az vagy húsz verszta!
@Fabius:
"Ennyire hülye egész egyszerűen nem lehet Orbán sem."

Szerintem lehet. Az hogy M. a mai napig miniszer, noha már két éve is régen ki kellett volna baszni a picsába, ez azért elég sokat mondó. Az a hetenkénti kacsa hogy Matolcsy lesz az, ez lehet a piac felkészítése is. Most még lehet cáfolni órákon belül, azaz nagyobb rizikó nélkül lehet részletekben lenyeletni a piaccal a gondolatot. Szokják csak.

Mondjuk tök mindegy az lesz-e vagy sem. Miniszterként is rengeteget tud ártani, mint látjuk. Szinte mindegy milyen pozícióban rögöf.
@sárkányfő: Facebookon találtam. :)

Kis összefoglaló jegybank elnökileg

Matolcsy távozik a miniszteri posztról. A nemzetgazdasági miniszter lesz a Nemzeti Bank új elnöke. Az esti órákban megszületett a döntés az új jegybankelnök személyéről. Matolcsy helyettese Balog Ádám lesz, aki jelenleg az NGM adóügyekért felelős helyettes államtitkára. Az új nemzetgazdasági miniszter valószínűleg Varga Mihály lesz. - írta a VG. Meg én is, igaz nem a vg-ből szedtem a dolgot, de nem is ez a lényeg...

A Fidesz frakció nem erősít, nem cáfol és csütörtökre ígér tájékoztatást....

Én úgy gondolom, hogy kellően meglebegtették a Matolcsy sztorit vagy két és fél órája, amit most sem nem cáfolnak se meg nem erősítenek mondván, hogy majd csütörtökön reagálnak rá. A forint zuhanásba kezdett.... Két napig most mint a güzü figyelik mi lesz a forint árfolyamának sorsa.... Ha 350 felé megy két nap alatt akkor a Matolcsyból mégsem lesz jegybank elnök.... Majd jól megváltoztatják a ma esti döntésüket és kész.

A hírre a forint 291,5 közeléből 293-ig esett az euróval szemben, és további esés valószínűsíthető. A forint alacsony likviditás mellett esik. A forint később tovább esett, és fél 10 körül már 293,7 forinton jegyzik az eurót. A forint esése késő este állt meg 296, - illetve 295-ös árfolyamon a hazai deviza.

A Fidesz-frakció sajtóosztály hamar és mégis kiad egy cáfolatot miszerint nem került szóba a leendő jegybankelnök személye a Fidesz Gyulán folyó frakcióülésén és ez egy álhír.

Közben Lázár János nyilatkozik a Reutersnek

Ami egy nagyon fontos adalék -, ehhez a "cáfolat"-hoz.

Márciustól kormányátalakítás valószínű, amelynek keretében Varga Mihály eddigi EU/IMF tárgyalásokért felelős tárca nélküli miniszter fontos posztot kaphat - jelezte a Reuteres-nek adott interjúban Lázár János.

A Miniszterelnökség vezetője hangsúlyozta: a közelgő jegybankelnök váltás során törekedni kell a stabil forintárfolyamra, illetve a befektetői bizalom megőrzésére.
Felhívás!

Méltányos áron eladnánk elhasznált és önmagát leharcolt miniszterelnökünket és kormányának tagjait, valamint a teljes országgyűlési képviselő gárdánkat továbbá a megyei kormányhivatalok vezetőit, bónuszként adósságot felhalmozó polgármestereinket. extra bónusz: Fekete György.

Vételár: teljes koncesszió reorganizáció tárgyában Magyarországra kiterjedő hatállyal, és -1000000 Ft/fő azaz mi fizetnénk, csak vigyék el mind, minél előbb.
Előnyben részesül az a pályázó, aki vállalja, hogy az adásvétel tárgyát képező egyedeket, minden lakott helytől legalább 500 km távolságra és a tengerszint alatt 500 m alatt hasznosítja.

Használati utasítás nincs. Szabad a gazda! De! vannak ötleteink.

Pályázatokat 2013. február 14-ig Valentin napján 11 óráig Barroso úr titkárságán lehet, kell leadni, névvel, számlaszámmal "poste restante". Érte megyünk. Nem fogunk késlekedni. Utalás a kívánt devizában, valutában, az áru átvételét, elvitelét követően haladéktalanul.

A vevőnek szobrot állítunk a Kossuth téren, és valamennyi Európai fővárosban, a tengerentúlon, igény esetén Vlagyivosztokban, Piréz-földön, az Amazonas mentén tetszőlegesen választott kanyarban a fősodorvonalra merőlegesen, a Viktória vízesésnél lebegő megoldással függesztés nélkül, továbbá Pretoriában. A Himalájában a megfelelő helyszín keresése folyamatban.
A vevő megkapja még Budapest díszpolgára címet és a magyar állampolgárságot, valamint a Corvin láncot és az összes kitüntetést ami létezik. Teherautót és repülőgépet az elhordáshoz biztosítunk.

Jelige: "reményhal"
@Mariann19: KLEPTOKRÁCIA aranyszabályai:

1. Fegyverezzük le a népet, fel az elitet!
2. Tegyük boldoggá a népet: osszuk szét a beszedett javak nagy részét. (A vagyont a gazdagoktól elszedik, valamit osztanak a tömegeknek, a zömét megtartják! Írja Platón, I. e. 2500 ban! Lásd kommunizmus gyökerei.)
3. Növeljük az elégedettséget, a karhatalom monopóliumaival: tartsuk fenn a közrendet, szorítsuk vissza az erőszakot.(ezt se teszik!)
4. Ideológiai, vagy vallási igazolás, önmagunk létjogosultságát! Az intézményesített vallás amellett, hogy igazolja a javak kleptokraták számára történő átruházását. No ebben segédkezik Surján S/S esperes.
Ha gyerek lop, mánia, ha párt cleptománia, ha 1 ország Románia
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Az én malaczkám erre vonyít mindíg."
Meghallgattam még az este, csendben. Elég különös mjúzik. Miért hívod malackának, remélem, ez csak kedveskedés.
@Szúrófény: Tüzetesen áttanulmányoztam a Kleptokrácia Aranyszabályát.
Ez csak az ismereteim bővítésére szolgált, az anyagi javaim ezáltal sem fognak gyarapodni.
Nem vagyok ezekben a körökben. Benne.
Azért jól összeszedted, szeretem az íróniát.
Kedves Varànus!
Magànak Önmagàval van baja. A stìlusa közönséges, fàrasztó ès tökèletesen unalmas. Lehet véleményt nyilvanítani disztingvàltan is.
Üdvözlettel. A.
@havasa:

Kedves havasa!

Akkor maga még nem tévedt el egy original lófaszerdőben, ha szabad ilyet vélelmeznem.
Azonban inkább vélem úgy, hogy a poszt mondanivalója találta tökön telibe kegyedet.

Üdvözlettel

J.
süti beállítások módosítása