Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.penzcentrum.hu/karrier/20240424/orban-viktor-reszkethetnek-az-irodistak-a-jogaszok-a-fogalmazo... (2024.04.24. 18:07) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: "A Muzsikáló Magyarország 2024 program a kávéházi cigányzenét támogatja 1 milliárd forintos keretö... (2024.04.23. 14:24) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.02.03. 02:59 Fabius

Éhségmenet: lebuktak a nyírségi fideszes polgármesterek

Mikor barátaim és ismerőseim azzal jönnek, hogy há'gyeremá', a szocik a faszbúkon hogy röhögnek - azért azt erős fenntartásokkal szoktam kezelni. Abból az egyszerű okból, hogy az esemény vagy mutatvány ritkábban vicces cserébe gyakran röhejes. De ez a mostani az elbénázott lebukás olyan iskolapéldája, ami egyszerre vicces és trendmutató a közeljövő kampányára nézve.

Tegnap reggel az Éhségmenet idei sétájára gyülekezett a nép Nyíregyházán a Kossuth téren. Beszédek ahogy kell, majd a menet elindul a fővárosba, Tukacs István képviselő a petícióval meg a munkaügyi központ felé, de "eltéved" a szentem, és belebotlik a Szatmári Fideszes Polgármestereknek Semmi Más Dolguk Nincs Szombaton Klubjába, akik elég nyilvánvalóan egy beszéd-orvtámadásra készültek a szocik ellen.

SIP_1983_1.JPG

Szó bennszakad, hang fennakad, lehelet megszegik, és csak a képen látható zavart vigyorgásra, na meg egy kuszán elhadart Tilki Attila mondókára futotta zavarukban nagyívű meglepetésbeszéd helyett. Annak egyébként is magvan a kis pikáns bukéja, mikor az álláshalmozó szabolcsi fideszesek a munkanélküliségről okoskodnak. Tilki Attiláról fogják mintázni az Nemzeti Álláshalmozó Jelképes Szobrát, ha egyszer történelemmé válnak ezek az egyfejűek. Az az apróság, hogy tényszerűen hazudik mikor állítja, ma a megyében aki egészségileg bírja tud dolgozni, megszokott hétköznapiság fideszes potentátoktól. Fáradságot annyit se kell venni, hogy különösebben megcáfolja az ember, megteszi ezt Vinnai Győző kormánymegbízott a kormányhivatalok lapján mikor arról beszél, hogy a megyében az országos átlag duplájával, 22-23%-os munkanélküliségi rátával kell számolni.

Mennyivel szebb, mikor egymást hazudtolják meg, nem? Ettől akkor is jobban jártak volna, ha azt kamuzzák a Nix-Faktor tehetségkutató előválogatójára állnak sorban, mert Tilki lesz a Tirpák Pisy, a többi meg az éljenző tömeg. 

tilki-attia-nix-faktor.gif

Egyébként meg erre tessék készülni kedves mindenki. Pártunk és kormányunk a véleménymagyarázó időszakát fogja élni, és ahogy tegnap kihajtották a polgármestereket az esőbe elszavalni, hogy oppá-oppá-oppá, itt aztán van dögivel munkahely, akkor is ha nincs, úgy fogják kihajtani a sleppet mindenhová, ahol valaki meg kíván majd szólalni rajtuk kívül. Teccik emlékezni, ugye, hogy Kósa Laller szájával már azt is kimondatták, az AB a jogszabályok mellett hallgassa meg a törvény vagy rendeletalkotó véleményét is. Nem kell ettől kétségbe esni, ki kell szépen használni, és bele kell sodorni a fideszt egy állandó magyarázkodásban lévő pozícióba, ha már ennyire a bizonyítványvitató ember szerepére pályáznak. Szépséghiba, hogy ehhez nem elég a bemagolt pártbüfit eregetnie senkinek, felkészültnek és improvizatívnak is lenni kell hozzá. De aki képes lesz ezt mesteri módon űzni, az a kormánypárti füllentő fejekre nyilvánosan barackot nyomó szerepében találhatja magát, amitől talán előnyösebb pozíció nem nagyon lesz/lehet a választások idejére.

Nosza, próbálkozzatok.

806 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr55059667

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Éhségmenet menetrend 2013.02.03. 17:23:29

Éhségmenet menetrend: időpontok, állomások összegyűjtve egy helyen. Éhségmenetek indulnak 2013. január 31. és február 9. között 48 település érintésével, 12 városból. Sellyéről január 31-én, Békéscsabáról és Nyíregyházáról február 2-án, Polgárról, Kap...

Trackback: Mennyiből élsz, Hurkás Tiffán? 2013.02.03. 17:21:57

A 47 ezres közmunkabér a milliárdos Tiffán Zsolt szerint is jó pénznek számít, ám aki ezt kevesli, csak szóljon, és küldet neki egy kis hurkát a képviselő-vállalkozó, hogy éhen ne haljon. Álságos propagandának, színjátéknak nevezte a Sellyéről egy 282...

Trackback: Kövér a Marsra készül 2013.02.03. 17:15:31

A meg nem értett géniusz, Matolcsy György legújabb találmányának köszönhetően a NASA kutatóit is meghazudtolva, magyar ember érhet elsőként földet a Marson. Nem is akárki, hanem az országgyűlés rendíthetetlen hitű elnöke, Kövér László. Helyszíni tudósí...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ha valakinek, netán ecceri naridroidnak kérdése lenne....

"Feszült melankóliaként írja le a magyarországi hétköznapokra jellemző érzetet Jamie Winchester. A zenész az itt töltött húsz év után visszaköltözött Írországba, most azonban egy rövid időre visszatért Budapestre. Zenélni jött, de a hvg.hu-nak beszélt a kapkodásról, a hírverési lázról és a mohóságról.

Jamie Winchester karrierje remek példa arra, mikor valaki a szülőföldjétől távol lesz sikeres, bár az énekes-dalszerző több mint húsz év után, pár hónapja hagyta el az országot, de koncertezni még visszajár. A legmagyarabb írt kérdeztük kiköltözésről, tengerről és hétfő délutáni és esti Müpa-koncertjéről.

hvg.hu: Újra Írországban élsz. Miért döntöttél úgy, hogy itt hagyod Budapestet?

Jamie Winchester: A visszaköltözés nem hirtelen elhatározás volt, hanem egy többéves folyamat eredménye. Az, hogy az országban szinte minden téren, fokozatosan romlott a helyzet, rátelepedett az én mindennapjaimra is. Az elmúlt években az emberek és az ország életében beállt változások, valamint az azokat övező társadalmi, feszült melankólia szép lassan ültették el bennem a gondolat magvát, miszerint lehet ezt jobban, egészségesebben. Nekem pedig a lehetőség is adott volt: máshol."

hvg.hu/kultura/20130204_Nincs_miert_itt_maradni__Jamie_Winches
na, ezt a kis Szabó Anettet meg a MÁV-ot, akinek a szóvivője, is megegzaminálnám azért!
„Máris küldünk néhány LED-et a Mercedes-Benz Superdome-ba…” – írták az amerikai Audi-képviselet hivatalos mikroblogján. Megosztottak egy rajongói zrikát is, amely így szólt: „A Mercedes-Benz nem fizette ki a villanyszámlát?”

hvg.hu/cegauto/20130204_Super_Bowlaramszunet_beszolt_az_Audi_a_M

Dilemma: Mindkettő cég "magyar", most kinek is adjunk igazat?
@Kara kán:

www.zeneszoveg.hu/dalszoveg/50079/fluor-filigran/gecigranat-zeneszoveg.html

Akkor olvassá inkább neked való szakirodalmat és ne itt egyen a fene!!!
épészmérnök suttogott azon tájékokon ilyesmiket:

Az ország, amely megkapta az IMF-től, amit mi nem
6%-os növekedés, 2%-os infláció, 33%-os államadósság. Kolumbia.

index.hu/x.php?id=inxpfb&url=http%3A%2F%2Fwww.portfolio.hu%2Fgazdasag%2Faz_orszag_amely_megkapta_az_imf-tol_amit_mi_nem.179270.html
@mamitirtok sír derék (kommensevik.
Nem tudlak követni, percenkénti téma választásaid miatt. Velem a vallás több évezredes jövőjét akarod összefoglalni, másokkal meg kétértelműsködsz.
Vigyázz, megint kihúzod a gyufát, rendre lesztek utasítva.
@Mariann19: Magamat szórakoztattam, eddig..baj, hogy nem egymás mellé illesztettem, mint egyesek, hanem tagoltam tán?
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Másrészt kinek-kinek stílusa, szóhasználata és érdemei, valamint nem és kora szerint válaszolok..rasszista vagyok-e?
@Habakuk999: most örülsz, de visszafogod te még sírni Penikét!
Megint más:
Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere hivatalában fogadta hétfőn Gaskó Istvánt, a LIGA Szakszervezetek elnökét és Tőrös Szilárdot, a Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezetének (FDSZ) elnökét - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) az MTI-vel.

Most érkezett!
hvg.hu/itthon/20130204_Szakszervezetisekkel_targyalt_Balog

Vannak a jó szakszervezetek, meg van a HA-Ha, ugye? Hihi!
@Penivaldes: Megétem, hogy fura, hogy én a nőket szeretem, de mit tegyek, ha maradinak neveltek?:-P
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Mégis csak van rezgés, hehe.
Varánus darázsfészekbe tenyerelt.
Már az is kiderült számomra(persze ez csak sejtés), ki borította ki a bilit, és miért.
A harc élesedni fog, és hullanak az áldozatok? Vagy nem.

Varánus egy hérosz.:O)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): "...tagoltam tán?" Dicséretedre legyen mondva, a tagolás tiszta gondolatok rendezését jelenti.
Ezt is vártam Tőled.
@Habakuk999:
a pénz technikai mellett valós technikai gondok is lapúlnak

a szén (és mindenevő) erőművek kapacitásai többszörösei egy gázturbina hajtásnak (nézz utána) a vízerőmű ami lehyagyja és korlátlan, akármekkora vízturbinát lehet csinálni

az, hogy sorozatban építik az hatalmas költség és karbantartás is van mögötte

és a számmítás a szén vasúton vagy még jobb esetben folyami vízi úton a gáz meg csövön és azt is fenn kell tartani
stb

a ahtékonysági tanulmányok nem teljesen egyértelműek és a piaci viszonyok nagyon befolyásolják (az USA döntött, felhasználja a barna szenet és minden egyebet, és megveszi a kanadai kátrányhomok olaját bármibe is kerűl mert azzal a saját forrásaikat konzerválják de már a tároló kapacitás is kimerűlt és gázra egyáltalán nincs

szóval nem olyan egyszerű dolog ez, és akkor a nukleáris és marad a szél és a napenergia ami fejlődő és korlátlan (még egy állatfarm energiaönfenntartása sem akármi egy bizonyos mennyiségű tehén fölött a farm még el is tud adni elektromos energiát és minden egyébben önellátó marad, a tehén az egy bioerőmű)

brühühühühü

és akkor még ennek tetején a körnmyezet tönkretételének mértéke és helyreállításának költsége mert végtelenségig nem lehet lerabolni
@Mariann19: Tagoltam tán távolodó tétova ténfergéseim túlfolyását, Tisztelt Tekiste?:-)
@Habakuk999:

döntésedhez gratula

ad astra per alia porci

brühühühü
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
A jó szakszervezetek, meg a jó vezetőik…
Gaskóra platina szájkosarat raktak, drága volt, de legalább egy ideig nem lesz sztrájk.
Nem volt erősségem a biológia mint tantárgy, de a puhatestűekre még emléxem.
@Penivaldes: Annak örülök, hogy megbocsátottál. Nem akarom elveszteni Penikét.:)
@rodeo36:
A zenéidet megen köszönöm, egybe nem megy a válasz, mert olyanok mint egy finom ital. Ízlelgetni köll, elemezni, aztán jöhet a vélemény publikálása, de nem szeder meg erdei gyümölcs, tannin és karakteres savak meg ferde f@szom, hanem jó-e, avagy szar.
Vivaldi kurva jó.
Hallgatom és emésztek...
@Penivaldes:
Be bizony, sógorkomám vasuttas szakszervezeti izé volt, ismeri. Szaralak.
Szia Peni!:-)))
@rodeo36: Igen, ez így van, ahogy írod.
Az LPG sem nem valami occso mulatság, nem az olcső gázért csókolgatta vóna Putyin farát Orbán, ha Putyin nem félt volna a fertőzéstől, hanem a gázszerződés aláírásának jogáért.

Le akarják utánozni kapolyit.

Önálló ötletük nincs, fészket építeni nem tudnak, csak beleülni a készbe, mint a kakukk.

Csak nem egy Kakukk Marci, csak kakukkrinaldorinaldini.
@Penivaldes:
Étvágyat?
Hol van még a kaja...
ebédre, most meg ettem egy szelet szalonnát vacsira.
@Habakuk999:

nézd én személyes okokból útálom a kapolyi elvtársat, de ő attól még vidáman egyik legjobb magyar indusztrialista...és nem is bocsát ki színes szappanbuborékokat mint a ködmönösök és a rohadtnarancsosok...

az kell kiemelni amit írsz (nem vagy vele egyedűl) hogy ezek alkotásra képtelen parvenűk csakis másolni képesek de azt is kibaszott rosszúl és sohasem jókor

ha meggyet kéne szedni akkor szilvát akarnak és beindíttyák a gőzmosodát majd lelassÍttyák és átállnak krumplira de akkor éppen pont krumpli nincs

brühühühü

és ez így megy 25 éve egyetelne dolgot tudnak és abban versenyképesek

legyőzték a nagy magyar mozgalmat, lekőrözték:

gyűjtsd a vasat és a fémet ezzel is a békét véded (Rákosi)

és a ők meg szőnyeget és függönyt és kastélyokat meg földet, ha Duna nem folyna már begyűjtötték volna

be fogják keríteni a Balatont is és a Velencei tavat sőt a Tisza tavat is

brühühühü
@Knósszosz:

egészségedre

majd értesíccs...kíváncsi vagyok

csak utána megy más

brühühühü
@Knósszosz:

Egyetértek, ez egy gusztustalan csimasz. Na de mit keresett Balognál?
www.168ora.hu/itthon/tobb-szaz-orban-viktor-tuntet-gyulan-109978.html

Gyulán se lesz jó holnap. Sok-sok Orbán plusz Szanyi kapitány, a másik oldalon munkásőrbékák.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Gondolom ugyanaz mint az elempénél. De ha gondolod neked külön rákérdezek. :)
@rodeo36: Ugye az ő nevéhez fűződött az eocén program annak idején.
Nagy munkabírású ember volt és okos, összehozta Scsadovval a maga boltját, nekem is van személyes okom nem szeretni.

De ő legalább kitalálta a boltot, s működött.

Orbánékon már a vasgyűjtés se segít.
Fideszközi cégek, polgármesterek anyáznak, mint állat, hogy ők nem ilyen lovat akartak.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Azt már megkapta ez a tetü. Ő lett a szakszervezeti mozgalmak Feketéje. Epét hány mindenki tőle.

Lehet, hogy Balog őt meg Parraghot delegálja a rektori tanács mellé, felvázolandó a jövőt:)))
@Habakuk999:
Mégis csontig nyalnak, ha úgy adódik...
Ja kérem, a kéz, a kockacukor és a nyihaha...

"Már nem tag, az eredményt most tudta meg

A Privát Kopó információi nem helytállóak – mondta az atv.hu-nak Seszták Miklós. „A legnagyobb csúsztatás engem érint” – tette hozzá, bár helyreigazítást nem kért, és nem is kezdeményezetett a lappal szemben semmit. Kérdésünkre Seszták azt mondta, hogy a cikkben feltüntetett 2011. májusi időpont helytelen: valójában 2008. július 25. és 2012. július 10. között volt felügyelőbizottsági tag. Júliusban lemondott minden felügyelőbizottsági tagságáról, „amely azt jelentette, hogy az új tag megválasztásakor, de legkésőbb 2013. január 15-étől megszűnik a posztom” – részletezte. Az utolsó időpont pedig, amikor az EnterNettel kapcsolatban állt, illetve megbeszélésen vett részt 2012 májusa volt, tette hozzá. Így – elmondása szerint - az egész ügyről nem is tudott semmit a képviselő, a pályázat eredményéről csak pénteken, azaz február 1-jén értesült.

Nem szólhat bele

A felügyelőbizottsági tag egyébként „az ügyvezetést ellenőrzi, nem szól bele a gazdasági döntésbe, nem is tud” – mondta Seszták arra a kérdésünkre, hogy mennyiben befolyásolhatta volna egy felügyelőbizottsági tag a pályázatokat. „NFÜ-s pályázatba nem is tudunk beleszólni” – állította. Bár kérdeztük arról is, hogy a Privát Kopó által feltárt cégek közti összefüggések és tulajdonosi hálók helytállóak-e, a képviselő azt mondta, erről nincs információja.

A varanus.blog.hu szerint azonban mindez nem lehetett a véletlen műve: „lássuk be, azért csak úgy jó tíz-húszmilliárdos pályázatokon indulni, ha a cég felügyelő bizottságban ott ül a gazdasági és informatikai bizottság, az informatikai és távközlési albizottság tagja, a közbeszerzési és vállalkozásszabályozási albizottság elnöke egyszemélyben. Nem is jó ezt a véletlenre meg a vakszerencsére bízni.”

Az NFÜ döntése

Ami a pályázat adminisztrációját illeti, „29 különböző vállalkozástól 43 db pályázat érkezett be 112 kistérségre, 35 esetben alakult ki átfedés a pályázatok között, és a nyertesek listájában 21 különböző nyertes vállalkozásról beszélhetünk” – tudatta lapunkkal a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Kommunikációs Főosztálya.

„A kiválasztáskor az NFÜ elsősorban a pályázó vállalkozást vizsgálja, másodsorban a közvetlen tulajdonosi kört. Ugyanakkor a projektek megvalósíthatóságának biztosítása és az állami támogatások védelme érdekében e projektek esetében csak 100% biztosíték (pl. bankgarancia, ingatlanjelzálog) nyújtása mellett történik tényleges kifizetés” – részletezték.
A pályázati kiírásuk egyébként azoknak szólt, akik saját forrás felhasználását is hajlandóak áldozni a körzethálózati infrastruktúra kiépítésére. Egy vállalkozás pedig „több kistérség lefedésére is beadhatott pályázatot, majd egy-egy kistérség fajlagos lefedési költségeit is figyelembe véve összehasonlításra kerültek a vonatkozó pályázatok és fejlesztési igények, így választották ki a legjobb projekteket.”

Ugyanakkor hangsúlyozták azt is, hogy „a távközlési szektorra Magyarországon folyamatos koncentráció jellemző, amit gyakorta kísér névváltás, illetve jellemző, hogy egy-egy hírközlési piaci szereplő különböző cégekbe csoportosítja szét a tevékenységeit.”

Reagált a Privát Kopó

Cikkünk megjelenését követően reagált a Privát Kopó magazin, valamint mellékelte a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálata hatályos cégnyilvántartását, melyből a többi között az alábbiak derülnek ki:

"A *Cg.01-10-045623* cégjegyzékszámú *Enternet Invest Befektető, Kereskedelmi és Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság* cég 2013. január 23. napján hatályos adatai a következők:

*A felügyelőbizottsági tagok adatai*15/8.*dr.Seszták Miklós* Jogviszony kezdete: 2008/07/25
Jogviszony vége: *2014/05/24* *A változás időpontja: *2011/05/24 *Bejegyzés kelte: *2011/08/10 *Közzétéve: *2011/08/25 *Hatályos: *2011/05/24 ..."

A Privát Kopó szerkesztőségünknek megküldött e-mailjében hangsúlyozta: "nem állított valótlant, amikor cikkében azt írta, hogy Seszták - a hatályos cégnyilvántartás szerint - felügyelőbizottsági tagja az Enternet Invest Zrt-nek. Az ugyan nem kizárt, hogy esetleg korábban valóban lemondott a felügyelőbizottsági tagságáról, de a lemondása nem került átvezetésre a cégnyilvántartásban, vélhetően azért, mert elmulasztották azt bejelenteni az illetékes cégbíróságnak. A hatályos cégnyilvántartás szerint Seszták Miklós felügyelőbizottsági tag az Enternet Invest Zrt-nél."
atv.hu/cikk/20130204_utolag_tudta_meg_a_fideszes_fb_tag_hogy_milliardokat_nyert_a_ceg

Fabius zöngéi....
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Nem ellenőrizhette, nem tudhatta, nem nyalhatta... kurva életbe, te meg baszkódol ilyen izékkel, mikor habtiszta a pára.

Amúgy meg igazán mókás követni a Klubrádiót, van amikor már három nap reakcióidő sem telik el, és bedobják az "aktuális" témát, amit Fab már lehúzott a klozetton kitárgyalva, kitérgyelve.

A havereim ezért szokják olvasni. Ja.
Nincs bajom a Klubbal, de lehetnének kicsit frissebbek.
@Habakuk999:
pedig ez a véget jelenti...ha már azok is

csak lassúak és félnek vagy mijafasz

az a gond, hogy nem tudnak öszefogni és seperc alatt megbuktatni ezt a szemetet és bandáját

brühühühü

pedig pénz beszél?
@bella _ciao: Mi ez a sok önkényuralmi jelkép??? :)
@rodeo36: nem vég, ez még csak a csodálkozás, és a sóhajtozás éve
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
S'aszt is meddig?
Ana Márja majd betiltja, mint médiahatóságosi guru, oszt akkor se kaliszpera, se jónapot.
Se lessz.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Én a nyóc elemimmel honnan tuggyam?
Talán kérdezzed Vargamiskát vagy Roggyanttónit, ők irányítsák a levéd gazdagságot mostanság.
Nekem fogalmam sincsen, mit köllene csinálni.
Olyan vagyok mint Kusza Szem.
Éhségmenet:
hvg.hu/divat_design/20130204_Foto_Minden_idok_legbizarrabb_mukormeben
A 220 versenyző közül nyolctagú nemzetközi zsűri választja ki hét kategória győzteseit.

Közbeszerzés nem lesz, Seszták Il..nem indul?
hvg.hu/itthon/20130204_Uj_szervvel_kuzdene_a_kormany_a_lanctarto
"Teljesítésigazolási Szakértői Szerv (TSZSZ) felállításával szeretné a kormány megakadályozni a lánctartozások kialakulását, illetve jövőbeni újratermelődését az építőiparban a nemzetgazdasági miniszter által a parlamenthez hétfőn benyújtott törvényjavaslat szerint, amely emellett a késedelmes fizetésekkel összefüggő módosításokat is tartalmaz."

tssszz! nem TASSZ, vagy Snassz inkább? ezek, küzdenek, ajjaj!
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Mán a szája is körpanorámás lett?
Tele fogakkal?
Vagy csak a baromságokra gondolsz, amiket igyexik kihányni az álla és a zorra közé teremtett kloákájábúl?

Én egy rohadék vagyok, mer most nyitok valamit. Stella kisasszony megi(zélt)gézett.
Szóval jól fog esni a simogatása, amit a gigámra gyakorol.

Hatecikhanem:-)
Koczka kolléga már igaz jelezte... :D

Dolgozik a Nemzeti MosóporMarketinges Cég!
Igaz, annyit is ér, meg a pacicsülök is kilóg...

"Így néz ki a fideszesített villanyszámla"

"Külön sorban kell feltüntetni a gáz- és villanyszámlákon a rezsicsökkentéssel megspórolt összeget a Magyar Közlönyben hétfőn megjelent miniszteri rendelet szerint. A rendelet részletesen meghatározza, hogyan kell kiemelni a Fidesz-kormánynak köszönhető megtakarítást."
hvg.hu/gazdasag/20130204_Igy_nez_ki_a_fideszesitett_villanyszamla
A köszönő leveleket, kézcsókokat, virágokat a Kossuth-térre, a Mauzóleumhoz kérjük.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Tán vón kedvesebb hálótársad nálla?
Az nem baj, add meg a címét!
Úgy vélem nem tagadhattyuk meg egymástúl a zélvezetek forrásajit.
Ettűl vagyunk barátok szentem.

Gyó éccakát, honlap nem tudom mi lessz, de igyekszem nem nerelődni.
@Knósszosz: Te kaját hozol, én nőket, reméljük, egyik sem lesz rokony, ugye?

Jójcak, kali a nikta!
Mókusunk tényleg mély illegalitásba?
Már csak annyit küld mail-ben, hogy "törölj"...
Illegális kommenyista sejtbe megy át?
Bántottam??? :(
NEM ÉN MENTEM ÁT RAJTA AUTÓVAL!
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Igyexem megfelelni az elvárásoknak.
Kalí:-))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Rosz indulatú bit suszter.
Mán értem mér utájják a májkroszoftot, olyan min te.
Deazé nincsen Harrach, ugye? :-D
@Knósszosz:
2 sör és nem áslak el!
Korrekt ajánlat, mert az egyiket megkapod!
OK?
@mamitirtok sír derék (kommensevik): rosszabb, hogy szerintem átoperáltatta magát. azért mókusból nyúl lett. minyimum a farkát rövidíteni kellett.
most nézem a atv-n, hogy az enternet egyik tulajdonosa valami nyúl sándor. tudott valamit mókus.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Rendben baszod, de mit ajánlasz a trollsegfejeknek, akik itten garázdálkodnak a maguk szórakoztatátásának okán?
Evezőt ne, az meghaladja a szellemi képességük határait, ha értékelniük köllene mit is látnak. Kán&Stefi bele halna.

Jó éjet, húzzá aludni, vele:
2.bp.blogspot.com/-KQsCrCvCk6k/TgBq1jFQwgI/AAAAAAAAAfw/xdo7uVgbP3w/s1600/sexy+girl+adapter.jpg

Mond, hogy nem vagyok hozzád jó, ki kíván neked ennél jobbat?
Mennyél... :-))
hvg.hu/kkv/20130204_125_milliardot_nyert_5_gyanus_ceg_az_NFM
Ugyanazon a napon, ugyanakkora tőkével alapítottak öt céget, amelyek 12,5 milliárd forintot nyertek a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) hálózatfejlesztési közbeszerzésén. A cégeknek ráadásul ugyanaz a tulajdonosi köre - adta hírül az Index a Varánusz blog információi alapján.

Hm, Tejis fijjam, Háavégén?
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Az hát, a csaj mosógépszerelő.
Reklámozza a szimeringet, én tőle veszem.
Szerintem Boli mosógépébe is elkelne egy ilyen, egész nap csak szilikonozná, hogy jobban csússzon!
Vagynem?
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Mondtam az elébb, hogy a Klubrádió friss.
Csak hamarabb köllene olvasni a szerkesztőiknek Fab posztjait.
Talán naprakészek is lehetnének akkor.

Mosmá mindegy, majd lesz valahogy.
@Knósszosz: Az az, amit belsőleg köll haszon állni? Na, ezen elmélkedj, dolgozz még rajt'!
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

De azért tessék értékelni Seszták úr "ottsevóttam assetom mijez, istenuccse-detélleg" magyarázatát.

Olyan szép ez. Komolyan. Vitába szállunk a KIM cégkivonatával, persze.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Kikérem magunknak!
Szatmár büszkesége nem gyarapodik, nem harácsol.
Nézd meg Tilki dr úrét és hasonlítsd össze a tavalyi bevallással.

Sőt!
Én már keresek neki egy pénzügyi tanácsadót is!
Hát ennél ordasabb hazugságot, hogy aki akar az tud dolgozni, még nem olvastam mostanában. főleg Szabolcs megyében, hát persze.
Az a legszomorúbb azonban, hogy ezt el is hiszik ennek a pártnak a szavazói. Teljesen el vannak kábítva. Na ezért nem olvasok én jobboldali napilapokat, maximum ha a hirklikk.hu-n, mint gyűjtőportálon nem látok egy érdekesebb cikket.
süti beállítások módosítása