Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: A brüsszeli Orbán féle konferencia kapcsán nézzük mi a helyzet itthon: telex.hu/belfold/2024/04/... (2024.04.18. 20:31) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.02.03. 02:59 Fabius

Éhségmenet: lebuktak a nyírségi fideszes polgármesterek

Mikor barátaim és ismerőseim azzal jönnek, hogy há'gyeremá', a szocik a faszbúkon hogy röhögnek - azért azt erős fenntartásokkal szoktam kezelni. Abból az egyszerű okból, hogy az esemény vagy mutatvány ritkábban vicces cserébe gyakran röhejes. De ez a mostani az elbénázott lebukás olyan iskolapéldája, ami egyszerre vicces és trendmutató a közeljövő kampányára nézve.

Tegnap reggel az Éhségmenet idei sétájára gyülekezett a nép Nyíregyházán a Kossuth téren. Beszédek ahogy kell, majd a menet elindul a fővárosba, Tukacs István képviselő a petícióval meg a munkaügyi központ felé, de "eltéved" a szentem, és belebotlik a Szatmári Fideszes Polgármestereknek Semmi Más Dolguk Nincs Szombaton Klubjába, akik elég nyilvánvalóan egy beszéd-orvtámadásra készültek a szocik ellen.

SIP_1983_1.JPG

Szó bennszakad, hang fennakad, lehelet megszegik, és csak a képen látható zavart vigyorgásra, na meg egy kuszán elhadart Tilki Attila mondókára futotta zavarukban nagyívű meglepetésbeszéd helyett. Annak egyébként is magvan a kis pikáns bukéja, mikor az álláshalmozó szabolcsi fideszesek a munkanélküliségről okoskodnak. Tilki Attiláról fogják mintázni az Nemzeti Álláshalmozó Jelképes Szobrát, ha egyszer történelemmé válnak ezek az egyfejűek. Az az apróság, hogy tényszerűen hazudik mikor állítja, ma a megyében aki egészségileg bírja tud dolgozni, megszokott hétköznapiság fideszes potentátoktól. Fáradságot annyit se kell venni, hogy különösebben megcáfolja az ember, megteszi ezt Vinnai Győző kormánymegbízott a kormányhivatalok lapján mikor arról beszél, hogy a megyében az országos átlag duplájával, 22-23%-os munkanélküliségi rátával kell számolni.

Mennyivel szebb, mikor egymást hazudtolják meg, nem? Ettől akkor is jobban jártak volna, ha azt kamuzzák a Nix-Faktor tehetségkutató előválogatójára állnak sorban, mert Tilki lesz a Tirpák Pisy, a többi meg az éljenző tömeg. 

tilki-attia-nix-faktor.gif

Egyébként meg erre tessék készülni kedves mindenki. Pártunk és kormányunk a véleménymagyarázó időszakát fogja élni, és ahogy tegnap kihajtották a polgármestereket az esőbe elszavalni, hogy oppá-oppá-oppá, itt aztán van dögivel munkahely, akkor is ha nincs, úgy fogják kihajtani a sleppet mindenhová, ahol valaki meg kíván majd szólalni rajtuk kívül. Teccik emlékezni, ugye, hogy Kósa Laller szájával már azt is kimondatták, az AB a jogszabályok mellett hallgassa meg a törvény vagy rendeletalkotó véleményét is. Nem kell ettől kétségbe esni, ki kell szépen használni, és bele kell sodorni a fideszt egy állandó magyarázkodásban lévő pozícióba, ha már ennyire a bizonyítványvitató ember szerepére pályáznak. Szépséghiba, hogy ehhez nem elég a bemagolt pártbüfit eregetnie senkinek, felkészültnek és improvizatívnak is lenni kell hozzá. De aki képes lesz ezt mesteri módon űzni, az a kormánypárti füllentő fejekre nyilvánosan barackot nyomó szerepében találhatja magát, amitől talán előnyösebb pozíció nem nagyon lesz/lehet a választások idejére.

Nosza, próbálkozzatok.

806 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr1005059667

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Éhségmenet menetrend 2013.02.03. 17:23:29

Éhségmenet menetrend: időpontok, állomások összegyűjtve egy helyen. Éhségmenetek indulnak 2013. január 31. és február 9. között 48 település érintésével, 12 városból. Sellyéről január 31-én, Békéscsabáról és Nyíregyházáról február 2-án, Polgárról, Kap...

Trackback: Mennyiből élsz, Hurkás Tiffán? 2013.02.03. 17:21:57

A 47 ezres közmunkabér a milliárdos Tiffán Zsolt szerint is jó pénznek számít, ám aki ezt kevesli, csak szóljon, és küldet neki egy kis hurkát a képviselő-vállalkozó, hogy éhen ne haljon. Álságos propagandának, színjátéknak nevezte a Sellyéről egy 282...

Trackback: Kövér a Marsra készül 2013.02.03. 17:15:31

A meg nem értett géniusz, Matolcsy György legújabb találmányának köszönhetően a NASA kutatóit is meghazudtolva, magyar ember érhet elsőként földet a Marson. Nem is akárki, hanem az országgyűlés rendíthetetlen hitű elnöke, Kövér László. Helyszíni tudósí...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"Nosza, próbálkozzatok"
:-) "Cégünknél a lehetetlent azonnal megcsináljuk, a csodákra egy kicsit várni kell" :-)

Nem számítok komolyabb próbálkozásokra. Amíg (mindenféle kutatások, százalékok szerint) tét nélkülinek látszik a dolog, a Fidesz eljátszadozik minden ellenhanggal, de ha szorul a hurok, biztos vagyok abban, hogy akták nyílnak, és egy folyosói félrevonást követő félperces eszmecsere elég lesz ahhoz, hogy az ellenzék prominensei gyöngyöző homlokkal átlássák, nem is olyan fontos nekik az épp soros ügy képviselete. Precízen be van az a tűrésküszöb lőve, szerintem, és szó sem lesz olyasmiről, mint a "ne mi nyerjük a legtöbbet" c. klasszikus...
Nem lesz itt kormányváltás! Nincs igazán akarat az u.n. ellenzéki pártoknál. Nincs komoly ellenállás a FideSS maffia ellen. Néhány erőtlen próbálkozás ami hamvában hal el. Hagyta az ország, hogy egy maffia átvegye az országot és semmit sem tett és tesz ellene. A FideSS pontosan tudta és tökéletesen kihasználja az itt élő emberek mentalitását a nyáj szellemet a gyülöletet az intoleranciát. Mindenhol csak a szájkarate megy de nem látni komoly tiltakozásokat nem látni sztrájkokat. Ki gondolja, hogy az elkövetkezendő alig több mint egy évben bármi is változna. Nem véletlenül volt az ország mindíg is egy másik hatalom alattvalója. Ez van!
Szánalmas ez az un. éhségmenet. Színjáték.
Szanalmas ez a fideszdroid ellenduma, parasztvakito szinjatek.
Agynelkul es gerincnelkul probalkozo nari kepviselok potcselekvese az agyvezir kedvere.
A Tukacs inkább bocsánatot kérhetne az általuk elszegényített ország ,elszegényített lakóitól, Mikor meglepetésszerűen valami ronwevebberi ármány segítségével ölükbe hullott a hatalom 2002.ben , első meglepetésükben mindent amivel a gyarapodás
útjára vezette Mo.t az Orbán kabinet szétzúztak ,pusztán maguk és a slepp harácsolásával törődtek!
Az egyik legnagyobb bűnük a minimálbér évi 10 000 Ft- al való növelésének megszüntetése volt. ...ha akkor belátták volna hogy az UNIÓS árakhoz fel kell zárkóztatni a plebsz jövedelmeit is , hogy működhessen a gazdaság akkor mára 170 000. Ft lehetne a minimál bér , a többi jövedelem pedig hasonló arányban emelkedhetett volna .
Ahhoz hogy egy országot képes legyenek a lakói eltartani a munkavégzést kellőképpen beárazott jövedelmekre van szükség nálunk is nemcsak Európa szerencsésebb részein !
Azt hogy nő a szegénység azt a elsősorban a magukat álságosan baloldalinak nevezett szégyenteleneknek köszönhetjük , akik az un. "szociál"liberális ok köpenyegében basáskodtak .Sajnos mind ezidáig bűntelenül!!
Lehet,hogy "Megfontolt" Vagy,de népszerű biztos nem leszel ezzel a "Fel kell zárkóztatni a plebsz jövedelmét...,+ kellőképpen beárazott jövedelmekre van szükség..." szövegekkel!
Legalábbis a zuralkodó értelmiség köreiben.
Hihetetlen, hogy a szocik milyen pofátlanok! Munkát, kenyeret? Duplázták a munkanélküliséget és a kenyeret hitelkártyával fizették...kussolni illene.
A tények mást mutatnak :
Az elzavart országrombolók óta ,a lecsupaszított ország vezetését átvevők már a 2és fél év alatt is magasabb minbér emelést hajtottak végre ,mint rossz emlékű felelőtlen álbaloldali elődeik !!!
Az elszegényedett lakosság esélyeit az életben maradáshoz folyamatosan javítva állítanak fel újabb és újabb kiadáscsökkentő intézkedéseket.
Sajnos a 8 éves pusztítást nem lehet 2-3 év alatt visszájára fordítani, ehhez legalább 15-20 év-re van szükség !
Talán mehetne gyorsabban is ha nem kellene minden elkótyavetyélt nemzeti jövedelemforrást visszavásárolnunk az idegenektől !
Amik ,miatt megint csak valakiknek felelni illene
@Megfontolt: És akkoriban valahogy nem volt éhségmenet, pedig éhség az volt.
@kormányzó: Ők mégis emelik a mimimált, a bolsik sokkal kisebb mártékben tették azt. Most meg azt modják, csökkkenteni kéne 66 ezerre. Mert ők annyira szegénybarátok.
A Teremtés lépései!
Lőn magasabb a mínimál bér! Lett!
Lőn alacsonyabb a rezsi! Lett?
Lőn nagyobb, a nemzeti jövedelem! Lett?
Lőn kevesebb, a Roki. nyugdíj! Lett!
Lőn kevesebb, a nyugdíj mellet dolgozó! Lett!
Lőn kevesebb országgyűlési képviselő! Lesz!
Lőn kevesebb kiadás! Lett!
Lőn Több vásárló! Lett?
Lőn több milliomos! lett!
Lőn több éhező ! lett!
@ariel12 a jiddis übermensch: nehéz úgy teljes erőbedobással akarni, hogy ha az emberek rákérdeznek: "és ti mi a büdös apátokfaszát csináltatok előtte?", akkor az egyetlen elfogadható válasz az, hogy kenőzsír voltak a lejtőn való lecsúszáshoz. Márpedig az emberek rákérdeznek, mert amikor teleszalad a tökük ezzel az egésszel, akkor ellenség lesz az is, aki ma nem használ, és az is, aki régen nem használt, de most törleszkedne. A sérelmek listája végtelen.

Itt off, és bocsánat, hogy belevau.
Butaság volt nick-et módosítanod, mellesleg. Nem kenyerem Bajnait reklámozni, de tessék rá figyelni: a haladás céljait szolgáló kormányváltás ebben az országban a normálisabb jobboldaliak nélkül nem lesz. Olvastam a tegnapi pengeváltásodat, többszöri nekifutás után is az a véleményem, hogy miután egymásnak feszültetek az emlékmű témájában (a vita helyénvaló, ha egyszer nincs közös álláspont), mindkét oldalon kimaradt az, hogy érteni akarja a másikat - ám te hibáztál nagyobbat, az "ügyeletes hülye" kifejezést jópofin bedobva. Kár megsértődnöd azon, hogy utána megszaladt jaegtoer szája, elvégre az övé szaladt meg másodiknak.
Nem muszáj belátni, sem egyetérteni, vitatkozni meg pláne, most úgyis mennem kell, nem tudnék válaszolni. Igazából nem is szeretnék válaszolni, mert nektek, kettőtöknek kell átgondolnotok (és hát más napokon másoknak is hasonlóan át kellene), hogy a dolgok megközelítésének létező, ámde ugyanakkor nem végzetes különbségei ellenére megpróbáltok tenni a szövetségért, vagy maradnak a tüskék, a szembenállás, a fenntartott megosztottság. A másként gondolkodó nem ellenség, nem szabad, hogy ellenség legyen: létét tekintsük inkább kihívásnak arra vonatkozóan, hogy meggyőzhessük esetleges tévedéséről, s eközben fel- és elismerjük saját magunk, ugyancsak esetleges, hibás elgondolásait.
Ismétlem, nem akarok döntőbírót játszani, semmi közöm az egészhez, legalábbis "papíron"; igazából nagyon is fontos, mert a vágyott "nagy" szövetség pici, szinte észrevehetetlen kézfogásokkal kezdődik, olyan emberekkel, akik védik egymás hátát akkor is, ha közben néha még morognak. Én kurva büszke lennék rátok, ha este (vagy holnap este, tököm tudja, hogyan haladok a fugázással) azt látnám, hogy a szokott hírközlő, anyázó, ökörködő kommentfolyamot megtöri két, talán halk, mégis komolyan gondolt bocsánatkérés, melyek elvárható sorrendjén ugyan lehetne vitatkozni, de fölösleges. És mindkét fél ugyanúgy büszke lehetne magára, a mai mocskolódó internetes szennyáradatban azt hiszem, nagyon is, és teljes joggal.

Off vége, azaz on. Illetve nekem, átmenetileg, stand-by :-)
@braue:
Majd akkor legyél büszke,ha ők,nem a máséval verik a csalánt.

( A bolsizást,nem tudom értelmezni.Kikre gondolsz? a gúnynevezett szocikra,vagy a húgynevezett demokratákra?)
Itt van a legújabb gyöngyszem: index.hu/belfold/2013/02/02/bekemenetet_szerveznek_gyulara/. Itt már nem is bízzák a helyi erőkre a dolgot, mert esetleg kevesen lennének, mint törökmézben a janicsár. Ide szervezzen békamenetet a Bencsik András. Gondolom a Kerényi is ott lesz, és osztogatni fogja a lejárt szavatosságú alaptörvény díszkiadásokat.
@Megfontolt: Ennél azért lehetne megfontoltabb!
Ha nem tudná a Fidesz csak azért emel minimálbért, hogy több járulékot tudjon beszedni!!!!
@Megfontolt: Te szeket a baromságokat honnan szeded? A kedves vezetőd, mért nem a minimál bér évi X ezer forintos emelésével kezdte a tevékenységét, és miért a kedvenc sportjába történő pénzek ölésével. Ez a most elkezdett rezsicsökkentő hadjárat csak arra jó, hogy a hozzád hasonlók úgy érezzék az állam gondoskodik róluk, mert nem hagyja, hogy a gonosz multik és közüzemi szolgáltatók a zembereken élősködjenek. Abba gondolj bele "megfontolt", hogy nem a rezsit kell összegszerűen csökkenteni, hanem jól fizető munkahelyek létesülését kell ösztönözni, és nem a közmunkát kellene forszírozni. Azét a közmunkáét, ami tényleges munkavégzéssel nem jár, és csak a statisztikák kozmetikázására jó.
A vezéred éppen most emeli a minimálbért az Uniós átlaghoz. Papíron 94 ezer forint a pénz, a borítékban ehhez képest jó ha 64 ezer forint van. De a képviselők és kormánypárti potentátok szerencsére jól keresnek az egykulcsos személyi jövedelem adóval. A kis agyadba az már nem fér bele, hogy észrevedd az ellenzék által követelt 66 ezer forint körüli összeg a közmunkásoknak kifizetett bér lenne. De ehhez az egykulcsos személyi jövedelemadót többkulcsossá kellene alakítani, hogy ne csak egy szűk rétegnek legyen jó, mert azt a gazdaság "fejlődése" már bebizonyította, hogy a fogyasztást az egykulcsos adó nem növelte. Mert akinek eddig is megvolt mindene az nem fogyaszt többet csak azért mert több lesz a jövedelme, de akinek kevesebb lett, az nem tud többet fogyasztani hiába szeretne.
Szóval vegyél elő papírt és ceruzát, és kezdj el számolgatni, és utána próbálj meg észérvekkel visszajönni az üres vagdalkozás helyett. Én megértem, hogy a párt ma korán reggel csatasorba állított titeket, de azért érveket is mondhattak volna nektek a hajnali eligazításon.
@Szúrófény:
Szegény Lettország, még mi vár rád?
@Megfontolt:
Szimpla narancsbolsi hazugság. Ahogy szoktátok.
"2013-ban egy minimálbért kereső munkavállaló 98 ezer forintból 64 ezret kap kézhez, míg a Bajnai-kormány idején ugyanekkora fizetésből még 75 ezer forint maradt a borítékban” – mutat rá a Haza és Haladás Egyesület. Az ilyen gazdaságpolitika nem 1 millió új munkahelyet teremt, hanem több tízezer meglévőt sodor veszélybe – vélekednek."
A Haza és Haladás szerint a fideszes minimálbér-politika esztelen terhet ró a vállalkozókra, megrövidíti a munkavállalókat és akadályozza a növekedést, ami veszélyezteti a legalapvetőbb szociális ellátások fedezetét is.
A Haza és Haladás éppen ezért, a gazdasági növekedés beindítása érdekében javasl olyan minimálbér-rendszert, amely nem a munkavállalóktól vesz el, hanem a munkahelyteremtő vállalkozók terheit csökkenti.
„Az elmúlt két év rossz kormányzati politikája a felelős azért, hogy a minimálbért keresők kevesebbet kapnak kézhez, mint a kormányváltás előtt és az is, hogy az álláskeresési járadékot a felére, három hónapra csökkentették le” – vélik a közlemény szerint."
Kis hülye Tonyó gyerek hazugságát mantrázzátok. Attól még nem lesz igaz, ha sokszor hazudjátok el.
Azért rendesen be lehettek szarva bajnaitól, ha ennyire rákattantatok.
Illetve a másik lehetőség, hogy valami kis homoerotikus ingerenciátok van és nem bírtok lekattanni ról...
@kormányzó: Én nem vagok büszke, mret fideszes sem vagyok. Egyszerűen tényeket elítettem.

Csak bolsi kérdez olyat, hogy kik a boslik (ezért ez a legjobb önleleplezés, dehát nyolszázazar volt párttag nem tud elveszni a semmiben), a fidesz, vagy a jogutódpárt. De nulla hatása van, ahogy az emeber nézi a közvélemény-kutatásokat.
@Légifarkas: Értékes kommenteddel meglehetősen egyet tudok érteni. :)
@Légifarkas: Ja és az általad elmondottakkal kapcsolatban egy értékes és megfontolásra érdemes idézet.

‎"A türelem (tolerancia) csak a személynek szólhat, sohasem az elveknek. A türelmetlenség (intolerancia) csak az elveknek szólhat, sohasem a személyeknek." (Fulton J. Sheen)

fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/323040_100813536735064_880058580_o.jpg
olyan szép marhaszarn nyersen

és narancs

brühühühühü
@braue: A minimálbér csökkentés Bajnainál a bruttó csökkentést jelenti, a nettó változatlan marad, mert az adótartalom csökken, nem a nettó minimálbér.
Az a baj, hogy csak a kommunikációkban félhírek jelennek meg. Érdemes minden állásfoglalás előtt utánanézni az adott témának.
@Mariann19: és a cégeket terhelő adó mértéke csökken .
@/avanivi/: Erről van szó. Az élő munka adóit kívánja csökkenteni a gazdaság felpörgetése érdekében.
@Mariann19:
Szerencsétlen narancsdroidokból (pl. megfontolt nevű egyed) kinézed a szövegértés és a gondolkozás alapvető képességét? Ne keseríts el...
Csak mantrázgatni tudják a hazugságokat, egyszerűen képtelen megérteni a legalapvetőbb összefüggéseket is, szimpla hazugságterjesztők.
@braue:
HÚÚÚ.most találtál egy mocskos komenistát!Naná,hogy nem vagy fideszes,egyszerűen csak tényeket említettél.Persze-persze-hogyne-hogyne.
Tényeket.
Aludj el szépen,kis Balázs!
@Mariann19: A fideszke kommunikációjában ma már nem félhírek jelennek meg,hanem előre megfontoltan hazudnak.A netto minimálbért csökkentették,csak a munkaadó terheit növelték azzal hogy brutto emelés volt.Munkahely szám növekedésről áradoznak,közben 100 000 versenyszférabeli munkahely megszűnt...Rájuk ma tökéletesen igaz,vedd alapul az elképzelhető legnagyobb disznóságot,szorozd be 2-vel és még akkor is meg fogsz lepődni a végeredményen...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Szia Boli! A valóság bemutatásakor mindíg van egy olyan célom is, hogy tévesen megjelenő infoknál elmondjam a valságot, nemcsak a trollnak, hanem azoknak is, akik esetleg még nem tájékozódtak.
@braue: A netto minimálbért csökkentették,azután mikor ezt felfogták sokadik beszólás után,kitalálták a bérkommandót...
@ariel12 a jiddis übermensch: azt hiszem sokan ugy gondolják,h.a fidesz aknái robbanjanak alattuk
@braue: Jelenleg a történelmi jobboldalt szétverő fideszkében van az összes bolsi és azok csemetéi.Tudják miről beszélnek amikor gyilkosozzák az ellenfeleiket.
@Mariann19:
Az teljesen rendben is, remekül magyarázol.
Viszont az olyan hazudozó narancsbolsi propagandisták, mint az a megfontoltan hazudozó nevű, hajnalban már a Párt seggét nyalják? Az sem semmi, tudnak élni... :))
@kormányzó: a fisdesz bolaevik modszerekkek kormányoz. Az ok mindegy.
@toportyánzsóti:
A régi szép magyar mondás ugye:
Az kiabál a leghangosabban, akinek ég a háza.
Sok párt és kiszköcsög most terelne.
@toportyánzsóti: A multkor itt számszerűen bemutattam a jelenlegi minimálbér hatását 5.000 Ft emelés esetén. A dolgozó nettó bére 3.275.- Ft-tal nőtt, az állami adóbevétel ebből eredően 3.150 Ft-tal emelkedett. Tehát a minimálbér emelés az államnak egy jó biznisz.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Hagyjuk még egy kicsit dolgozni a béréért, és ha az úri kedvünk úgy tartja, leiskolázzuk.
@Mariann19:
Ön komolyan gondolja nagyeszű, hogy a bajnai (li8bás) le fogja vinni az adókat?
Nem hiszem,hogy ebben az országban él !
Mondjon 1 pl.-t mejyik kormány viszi le az adót ebben a lehetetlen gazdasági helyzetben!
Kiváncsian várom
üdv
@toportyánzsóti:
zsóti jobb lett volna .ha nem szólalsz meg...
kilátszik a lóláb!
és még talán okos maradtál volna, bár amiket kommentelsz a neten nem hiszem!
@Mariann19:
Igaz, még a végén munkanélküli trollocska lesz és akkor lopja majd a segélykét is. Így legalább stabil a fizetése a Lendvay utcából.
Abban hisznek,hogy van ott fenn valaki aki a vizet is borrá...Szektás,tálibokkal lehetetlen megértetni magad,viszont nagyon hasznos eszmefuttatásaid vannak amiért szerintem sok mindenki hálás itt!!
@Megfontolt: "Az egyik legnagyobb bűnük a minimálbér évi 10 000 Ft- al való növelésének megszüntetése volt. ...ha akkor belátták volna hogy az UNIÓS árakhoz fel kell zárkóztatni a plebsz jövedelmeit is , hogy működhessen a gazdaság akkor mára 170 000. Ft lehetne a minimál bér , a többi jövedelem pedig hasonló arányban emelkedhetett volna ."

Öcsém, te kibaszott hülye vagy. De kávé mellé jó volt.
@fanus: Ha csak a bankadót és a telekom adókat vezeti ki, amelyek kivezetését az egész Unió kéri - egyelőre - később szankcionálni fog és fogja megkövetelni a kivezetésüket, már akkor adót tud csökkenteni ebben a "lehetetlen" gazdasági környezetben.

De azon azért gondolkozz el, hogy miért vált "lehetetlenné" a gazdasági környezet nálunk. Nem lehet, hogy a Felcsúti Seggszáj és Kusza Szem ámokfutásának köszönhető a gazdaság recesszióba sülyedése? Mert Bajnaitól egy viszonylag stabil, enyhén növekedő pályán lévő gazdaságot vettek át. De a különböző unortodox gazdasági lépésekkel sikerült a növekedést megállítani, majd megfordítani. És erről nem a Nyugat és az Unió tehet, mert ha körülnézel a szomszédos országok gazdasága nem került "lehetetlen" helyzetbe.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Most bactalak le Vincentéknél lévő kekecséged miatt, erre itt is kekec!
Beszarás vagy... :)
Ezek hajnalban már itt trollkodtak.
@fanus: Tetszik a fixációd anuszka.Észrevetted már hogy Gazprom alattvalót csinál belőled a jelekből olvasó?!Vagy csak medveszarrajongó lettél ujjabban?
@GeoCracker:
A "kormányoz",egy egészen picit erős!
Maradjunk abban,a fidesz,fasiszta alapállásból,bolsevik módszerek plagizálásával rabol.
A tudomány mai állása szerint, a csapba szarni,vagy szarba csapni sem mindegy.És akkor az "ok"-ról, nem is beszéltünk!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Mert ezek ennél is nagyobb állatok... :)
Legalább szövegértési képességük lenne, nem kell sok hozzá, csak 8 általános, meg olvasáskészség, ami kicsit túllépet Piktorunk kedvenc Gőgös Gúnárján.
Értem én, hogy Rouzsika miért erre a szintre próbálja lebutítani a gyerekeket, a következő generációt majd, evégre büdös kölke ha még gondolkozni is akar, kérdéseket feltenni, vitatkozni... - hová jut ez a világ???
Elzavarja a bolsevik ettársakat a náthás pic.ába, vagy elmegy egy nyugodtabb országba, ahol a Kedves Törpe és csürhéje tehet egy bőnyálas szívességet.
Mennyi narancsos droid idetévedt , Hiába valahogy védeni kell a védhetetlent.
Mellesleg a párt (töke)ökle le akar csapni.

nol.hu/belfold/veszelyes__ha_a_kormanyellenes_tuntetok_osszefutnak_a_bekemenettel
@BadSimpson:
Na, vajon miért csinálják a vonulósdit?
Persze, hogy provokátorok. Fizetettek, mint valami ordas...
Ha a nép meg kushad és nem mer kimenni, akkor az pláne tiszta haszon nekik.
@BadSimpson:
Egyébként tévedsz, ha azt hiszed ezek a szerencsétlen ecceri lelke idetévednek.
A Párt és a seggnyaloncok ide irányítják őket, hogy majd "olvass be nekik, libásozz nekik, hazudozz" címmel.
Szimpla buta prostik. Csak még hideg van az út mellett...
Kicsit ide tartozik:
Nagyon régóta nem vagyok büszke arra hogy lézersziti lakosa ként kell tengetnem az életem.
De azt nem hittem volna hogy a városom vezetése a megtestesült pofátlanság maga.
www.delmagyar.hu/hodmezovasarhely_hirek/nem_eleg_a_60_szazalek_adossagcsokkentes_vasarhelynek/2318206/

"
Nem elég a 60 százalék adósságcsökkentés Vásárhelynek
Hódmezővásárhely - 15,5 milliárd forint főösszeggel elfogadta a vásárhelyi közgyűlés tegnap a város idei költségvetését. Napirend előtt az is kiderült, a 60 százalékos adósságcsökkentést nem tartják elegendőnek. Jelenleg ennyit vállalna át az állam a mintegy 20 milliárdos adósságállományból. "

Aki ért a jogi és pénzügyi dolgozok kérem segítsem nekem, szeretném ha az állam átvállalná a 1.500.000 tartozásomat. Egyrészt nincs kedvem fizetni másrészt ha nem vállalja át az állam akkor akkor nem biztos, hogy el tudom látni a feladataimat.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

""___@Megfontolt: "Az egyik legnagyobb bűnük a minimálbér évi 10 000 Ft- al való növelésének megszüntetése volt. ...ha akkor belátták volna hogy az UNIÓS árakhoz fel kell zárkóztatni a plebsz jövedelmeit is , hogy működhessen a gazdaság akkor mára 170 000. Ft lehetne a minimál bér , a többi jövedelem pedig hasonló arányban emelkedhetett volna ."

Öcsém, te kibaszott hülye vagy. De kávé mellé jó volt. ___"

a Tied is!:-)

épp tegnap, vagy tegnapelőtt? mondtam, hogy az a szép a magyar és magyarországi munkaadókban és főfaszhivatalokban, hogy miközben a végzett munkára (minőség+mennyiség) tekintet nélkül 100 egységet fizet, illetve határoz meg, az az elvárása, hogy 200-at költsön, és fel van háborodva, ha nem megy az özlet.

mint az ecceri viccben:

két vállalkozó beszélget:

Te, a te munkavállalóid rendesen járnak be dolgozni:

-Igen.

-Hmmm.... és pontosan érkezneek, nem késnek?

-Nem. Munkakezdésre mindenki pontosan bent van.

-Hmmm... Te, nem kéne ezektől belépti díjat szedni?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Félek ,hogy ebből előbb vagy utóbb komolyabb balhé lesz.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):
Nem érted Te ezt! A bolsevik közösségekben ez valami megszokott cuccos lehet, ahogy a nőiket is bedobják a közösbe az elvtársak.
Vagy csak a régi szép kommenyista elv:
Amink van az közös, de az enyémhez semmi közöd.
@BadSimpson:
Ez is a cél hosszútávon. Mindenképp provokációk lesznek és erőszakosság. Persze a kommunikációban az jelenik meg majd, hogy ezek mindig olyan szépen, békésen, gyűlölettől mentesen vonultak (É-Koreai mintára), erre most a balos/libsi/zöld szemű/kékfülű kisebbség erőszakos provokációja és durvasága felháborította őket és jogos önvédelem keretében megvertek embereket, vagy a rendőrség beavatkozása kellett.
Az SA példája és vonulgatása lesz a minta?
Kíváncsi vagyok, mikor lesz ezeknek is egyenruhájuk?
@Megfontolt:

Micsoda egy ostoba sötét komcsi vagy édes fiam. A gazdasági realitás még Kádártól sem volt ilyen messze, mint tőletek.
Minden tiszteletem a most vonulóknak de úgy érzem ezek még a politika által fűtött és nem a legőszintébb demonstrációk mint éhségmenet.Sajnos van még lejjeb és lesz még intenzívebbb...
A Fidesz azt mondja,hogy az éhségmenet az MSZP kampánya. Elmehetne a büdös picsába az összes fideszes gerinctelen politikus! Nem jókedvéből menetel többszáz kilométert "Pista"bá,hanem azért mert ÉHES és kilátástalan a jövője!A kormány meg pont leszarja!Söpredék banda!!!
fidesbűnözés....

mafiakormányzás....
Kicsit sajnálom ezeket az embereket (Éhségmenet), mert köztudott, hogy aki bármiben is próbál tenni a köz boldolugásáért, azt jó magyar népszokás szerint magára hagyják, és plusz-bónuszként még röhögnek is rajta, ha emiatt retorziók érik.
@vitéz Thapóccay néma bárány:

a nép eccerű fiai eccerű megoldásokban gondolkodnak, különösen ha a társadalom szuperelittye még eccerűbb változatokban és gigantikus tételekben lop.
ha csak annyi a különbség a bandák között, hogy az egyik mindent, a másik meg az összest ellop, akkor milyen alapon kérjük számon a meglopottakon a racionalitást és miért várjuk el a szárnyaló szellem szuperlatívuszait
@BadSimpson: Idézek az általad belinkelt cikkből:
"Ezért minden, az ügyben érintettet illetékest arra kérünk, tegye a dolgát és vegye elejét, hogy bármilyen nem kívánt esemény helyszíne legyen a békés alföldi kisváros, Gyula sétálóutcája és főtere. A Fidesz-KDNP gyulai kihelyezett frakcióülésével szembeni tiltakozóakciónkkal szabad gyülekezési és véleménynyilvánítási jogunkat gyakoroljuk – az összes erre vonatkozó jogszabály figyelembe vételével és betartásával. Elvárjuk, hogy egy jogállamban ezt mindenki tartsa tiszteletben."
A hatalmas tévedés ebben a nyilatkozatban az, hogy a "bármely nemkivánt eseményt csak a kormány elleni tüntetők nem kívánják, a békaügetés szervezői és gazdái pont a balhét szeretnék provokálni, hogy lehessen hivatkozási alapot teremteni az ellenzék elleni kemény fellépésre!
Tényleg, stadionépítések rendben haladnak? Csak mert aggódok a Törpe hobbija miatt...
Az mennyi pénz is lesz? Szaros 1-2-300 milliárd?
Hobbira?
MEGÉRI!
@ariel12 a jiddis übermensch:
Tényleg kell ez a név? Valahogy rossz a kicsengése... :(
A motoron is mocsok sok muslinca megy a fogad közé, mire kimondod.
@aranyhorcsog:

Ez jön...

HAZÁM

1

Az éjjel hazafelé mentem,
éreztem, bársony nesz inog,
a szellőzködő, lágy melegben
tapsikolnak a jázminok,

nagy, álmos dzsungel volt a lelkem
s háltak az uccán. Rám csapott,
amiből eszméletem, nyelvem
származik s táplálkozni fog,

a közösség, amely e részeg
ölbecsaló anyatermészet
férfitársaként él, komor

munkahelyeken káromkodva,
vagy itt töpreng az éj nagy odva
mélyén: a nemzeti nyomor.

2

Ezernyi fajta népbetegség,
szapora csecsemőhalál,
árvaság, korai öregség,
elmebaj, egyke és sivár

bűn, öngyilkosság, lelki restség,
mely, hitetlen, csodára vár,
nem elegendő, hogy kitessék:
föl kéne szabadulni már!

S a hozzáértő, dolgozó
nép okos gyülekezetében
hányni-vetni meg száz bajunk.

Az erőszak bűvöletében
mit bánja sok törvényhozó,
hogy mint pusztul el szép fajunk!

3

A földesúr, akinek sérvig
emeltek tönköt, gabonát,
csákányosokkal puszta tért nyit,
szétveret falut és tanyát.

S a gondra bátor, okos férfit,
ki védte menthetlen honát,
mint állatot terelni értik,
hogy válasszon bölcs honatyát.

Cicáznak a szép csendőrtollak,
mosolyognak és szavatolnak,
megírják, ki lesz a követ,

hisz "nyiltan" dönt, ki ezer éve,
magával kötve mint a kéve,
sunyít vagy parancsot követ.

4

Sok urunk nem volt rest, se kába,
birtokát óvni ellenünk
s kitántorgott Amerikába
másfél millió emberünk.
Szíve szorult, rezgett a lába,
acsargó habon tovatűnt,
emlékezően és okádva,
mint aki borba fojt be bűnt.

Volt, aki úgy vélte, kolomp szól
s társa, ki tudta, ily bolondtól
pénzt eztán se lát a család.

Multunk mind össze van torlódva,
s mint szorongó kivándorlókra,
ránk is úgy vár az új világ.

5

A munkásnak nem több a bére,
mint amit maga kicsikart,
levesre telik és kenyérre,
s fröccsre, hogy csináljon ricsajt.

Az ország nem kérdi, mivégre
engedik meggyűlni a bajt
s mért nem a munkás védelmére
gyámolítják a gyáripart.

Szövőlány cukros ételekről
álmodik, nem tud kartelekről.
S ha szombaton kezébe nyomják

a pénzt s a büntetést levonják:
kuncog a krajcár: ennyiért
dolgoztál, nem épp semmiért.

6

Retteg a szegénytől a gazdag
s a gazdagtól fél a szegény.
Fortélyos félelem igazgat
minket s nem csalóka remény.
Nem adna jogot a parasztnak,
ki rág a paraszt kenyerén
s a summás sárgul, mint az asztag,
de követelni nem serény.

Ezer esztendő távolából,
hátán kis batyuval, kilábol
a népségből a nép fia.

Hol lehet altiszt, azt kutatja,
holott a sírt, hol nyugszik atyja,
kellene megbotoznia.

7

S mégis, magyarnak számkivetve,
lelkem sikoltva megriad -
édes Hazám, fogadj szivedbe,
hadd legyek hűséges fiad!

Totyogjon, aki buksi medve
láncon - nekem ezt nem szabad!
Költő vagyok - szólj ügyészedre,
ki ne tépje a tollamat!

Adtál földmívest a tengernek,
adj emberséget az embernek.
Adj magyarságot a magyarnak,

hogy mi ne legyünk német gyarmat.
Hadd írjat szépet, jót - nekem
add meg boldogabb énekem!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: és még a nézőknek is fizetni kell hogy járjanak...

a világ első fizetett foci nézői... "békemenet"
@gazoló: Ezért (is) szeretek itt lenni. Mert mindig van valaki, aki a sok ostoba hír közé képes betenni József Attilát.

Szép.
index.hu/bloghu/kepgyar/2013/02/02/fekete_gyorgy_velemenye_a_csoport_szexrol_vagy_a_google-szexrol

"Régen minden jobb volt - Fekete György beszéde (részlet)

"Minden megközelíthető, amit a leghatásosabb üzemanyaggal, a szívvel el lehet érni. Az életidő nagyon is rövid ahhoz hogy menteni lehessen azt a pusztuló világot, aminek felhalmozott értékei örökebbek, mint sokszor a sodró trendvilág és a méltatlanul csillogó sztárok pillanatvillódzása. Ez Kunkovács László és ezek mindennapjainkban az ellentételek is természetesen.

Mit tud még Kunkovács László? Azt hogy szalma, zsupp, mestergerenda és palló, vályú, és birkaprém nélkül sohasem lett volna tégla, cserép, betonkiváltó. Hogy a tánc mámorához nem hasonlítható a Google-szex/gruppenszex, hogy a mobiltelefont szerencsére megelőlegezte a fülbe suttogott szerelmi vallomások ezre, milliója. És az igazi garancia kézfogásával sosem fog vetekedni az az írásos szerződés, amelynek tetemes része bíróságokon alussza át életének nagyobbik részét."

Csak türelem, türelem, lesz ez még..rosszabb is!?
@aranyhorcsog: Én nagyon sajnálom őket.

Azért is, hogy a szocik melléjük álltak, s így közösen a másik mocskokkal sikeresen hiteltelenítik el őket.

Sokkal többet érdemelnének, mint a két maffiacsoport kakaskodása.

Elnéztem a fényképet, ahogy nagy önbizalommal támaszkodik a faszkalap az oszlopra.

Nem olyan, mintha a Keresztapából lenne kivágva?
@babo81: Várj csak majd jön Selmczi Gabika és elkezd Ron Werberezni.
@babo81: az a baj, h.a kormány továbbra is az unortodox workfare ben gondolkodik. ld. " Úton az egymillió piacszűkítő felé." a nevem melletti linken
@kormányzó: a kormányzás tényleg erős. Bocs. A rablóigazgatás felé féluton...
Gyerekek, a megfontolt, a fanus és a kalmár már eltűntek. Azt nem hiszem, hogy magukba szálltak volna, és most fejükre hamut szórva megtértek. Inkább az lehet, hogy hétvégén kevesebben vannak, és végig kell szórni a hazugságaikkal a többi blogot is.

@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
A Fecsúti Seggszáj hobbijára költött pénzek jól mennek. Szerencsére tegnap derült ki, hogy mire jó a hobbija, ha egy köteg pénzzel olyan foci nagyhatalom, mint Quatar is rendezhet VB-t és ehhez csak Sárközyt kellett többek között megvenni. Így akár még Felcsút is rendezhet VB-t pár év múlva.
@Habakuk999:

"Elnéztem a fényképet, ahogy nagy önbizalommal támaszkodik a faszkalap az oszlopra."

Elég vérlázító. De lesznek még "krokodilkönnyek" és a Ma pöffeszkedő nagyjai keresnek még Holnap egérlyukat.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ma gyászol a Malév miatt.
Ebben akár szolidárisak is lehetünk vele.
@gazoló: :)))

levehető tetős ? :))) baromi jó... ez lesz debrecenben?
@Megfontolt: Baszod, hogy milyen igazad van! Ha felemelték volna a minimálbért 2000 euro-nak megfelelő összegre, akkori félmillióra, akkor már leköröztük volna Amerikát. Mekkora barmok! De Viktor is ám, mert csak tizezerrel emelt, nem öccázezerrel.
Nincs neked ikertestvéred? Mert egyedül egy ember ennyire okos nem lehet! (Szerintem te maga vagy Matolcsy!)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Visszaváltottam, télleg éreztem, hogy nyáron nyitott bukóban gond lenne a muslincákkal. A hölgytársaságot azért megtartottam :)
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:

"Gyerekek, a megfontolt, a fanus és a kalmár már eltűntek. (...) végig kell szórni a hazugságaikkal"

átvettem a stafétát.:D:D:D amúgy "kalmár"-t régebbről ismerem. ha ugyanaz, akire gondolok, azért vele nem boldogulnátok olyan könnyen. és sajnos sok igazság van abban, amit régebben és időnként most is ír.
@ariel12:

" Visszaváltottam"

tényleg jobb így:-)
Megnézem Megfontolt NERtárs blog aktivitását. Egy rózsatőbussinest leszámítva, csak és kizárólag kormánykritikákat megfogalmazó blogokon aktív. Még a Mandineren se jelentkezett. Úgyhogy lehet tahótlanitani bátran, comment-aktivitása valóban fizetett posztra utal.
@ariel12:
Basszus, csak a lényeg nem látszik olyan piciben...
Ez pl. már sokkal jobb!
ec.comps.canstockphoto.com/can-stock-photo_csp11800553.jpg
"Nyakó István, az MSZP országgyűlési képviselője azt mondta az induláskor, hogy február 11-én, a parlament tavaszi ülésszakának első napján "11 megye tiltakozói olyan hangerővel követelnek majd munkát és kenyeret az Országgyűlés épülete előtt, amibe beleremegnek az ülésterem ablakai". "

Nénikéd, kedves képviselő elvtársúr!

Az olyan emberek kétségbeesését és reménytelenségét használod ki napi politikai céljaidra, mint pl:

Az egyikük, a nyíregyházi Farkas Mihály elmondta: több, mint tíz éve nem talál munkát, hat hónapig volt közfoglalkoztatott, havi 47 ezer forintért, most pedig 22 800 forintot kap.

Undorító ez az egész tragikomédia.

Félreértés ne essék, maximálisan együtt érzek a menetelőkkel.
De a rájuk csimpaszkodókat a szépen nyomtatott transzparenseikkel csapnám fejbe legszívesebben.
@Habakuk999:
Nyakó ettársnak is elférne egy kiadós nyakleves. A kis mocsok most kihasználná és visszaélne azokkal az emberekkel, akiket anno nem annyira képviselt, mint az emberi jogi, kisebbségi és vallásügyi, illetve a rendészeti bizottság tagja.
Valahogy csak a pártfelszólalásokban volt aktív a lölköm.
Mindig listáról került be, soha sem mérette mag magát egyéniben. Ha ilyen pöcsköszörűket hagynak magukra csimpaszkodni azok az éhségmenetesek, akkor sajnos elhiteltelenednek!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
"Macska nép? Eljött az idő, hogy magunkba nézzünk. Megtettünk-e mindent? Deák mondta 1868-ban: „Legfőbb és legszentebb bíróság cselekvényeink fölött önlelkiismeretünk. Ha tetteinkre nézve ez előtt nem bírunk tisztán megállni, semmi hatalom föl nem menthet a legsúlyosabb vád alól: saját öntudatunk vádja alól.”"

nol.hu/megmondok/lengyel_laszlo/20130112-macskak_nepe

Jó írás.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

"Hobbira?
MEGÉRI! "

Hobbit válthatna. Ha pl. "csónakázna", olcsóbb, sőt a hasa is lemegy.

A szúnyogfalásban igazad van:))
@Habakuk999: @Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Nyakó nertárs a szocik szijjártópétere, ő maga a profi kommunikáció. Igen, ők ezt gondolják annak.

Azt speciel tényleg nem értem miért nem alkalmaznak a pártok profi gegmeneket? A szocik is kokettáltak Déri Balázzsal, akkor dobtak is egy Szeleforelénert amin egy hétig röhögtünk, de annyi.

varanus.blog.hu/2010/07/06/i_orban_szaleforelener

Azóta meg a témafelelős Savanyú József nertárs bejelenti a világvégét hetente háromszor és más nem történik.
@Orica Középföldi:
Jól van... Megjegyeztelek! :))
Miért nem sakkozik Piktorunk inkább?
Annyi sötét parasztja van, hogy ihajj!
@Fabius:
Profi??? Ahogy mondod, csak azt hiszik szánalmasék... :)
Azért ez sem semmi:
" Civil nyomást gyakorolnak majd a bíróságokra, hogy gyorsabban szülessenek ítéletek az előző kormány tagjaival szembeni ügyekben - mondta köztévében Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum vezetője."
@ariel12: Én meg hörcsög-nyomást gyakorolnék erre a spanyol-csizmadiára.

Vagy mégjobb: gyakoroljon rá víznyomást a vízművek, meg gáznyomást a gázművek.
@Fabius: A Gugli tényleg a barátunk, halvány gőzöm sem volt, mi is az a szaleméterizé.:)
A Hello Kitty-s páncél kiváló.:)

Amúgy igazad van, ezt a sok nemzetien hősködő barmot percenként lehetne nevetségessé tenni, lényegesen többet jelentene, mint egy ugyanolyan nevetséges antinemzetienhősködő nyilatkozat.
@Orica Középföldi: Nem kapituláció, szépen lejátszották remizve a meccset a másik posztban kulturáltan.
@Fabius: "Nyakó nertárs a szocik szijjártópétere, ő maga a profi kommunikáció. "

Ez azért is baj, mert az egyetlen "vidéken" nézhető politikai hírműsort az ATV adja.

Mármint amiben nem egy "anyagi érdekből" besúgó emberei hazudoznak és retusálgatnak.

Viszont itt pont az ilyen régi mszp káderek fényezik magukat... úgy tűnik sikerrel.

Idősebb emberek várják, hogy mit mond Gyurcsány és a többi nájlon-demokrata.
És komolyan hisznek benne.
@Fabius:

"Azt speciel tényleg nem értem miért nem alkalmaznak a pártok profi gegmeneket? "

Pedig egyszerű. Széleskörűen megalapozott ízlés és humorérzék szükséges hozzá. No meg egy igazán felkészült jogász.
Ebből a háromból rendszerint kettő hiányzik.
@gazoló:

Nem jó, a naszád is megfeneklett. Kudarcos ez a sport:)
@ariel12: Azt tudtad, hogy Romániában filmezték az echte kazak falut?

A kazakok valamiért nem olyan nagyon büszkék a Boratjukra, pedig azok lehetnének.
@aranyhorcsog: nekem az Este műsor szimpatikus a sok agymosó riporter között.

sokszor az atv is túlságosan "direkt" számomra.
@ariel12:
Most komolyan? Nem ciki, annyi jó kis csajszi közt neked ott középen? Bazzzzz... :)
@Habakuk999: @Orica Középföldi: @aranyhorcsog:

No, most akkor képzeljük el, hogy Tukacs vagy Nyakó képviselő legalább alapfokon tisztában van a megye helyzetével, azzal is mit mondott erről a kormánymegbízott. Ennek a tudásnak a birtokában a hülyeséget nyilatkozó Tilkit közre kapják, és a kamerába kérik oldja már föl a mondandója és a tények közti ellentétet valahogy.

Mennyivel előrébb lennének, mint így.
@gazoló:
Hmmmm... ne fájdítsd a szívem, egy csomó képem van a vízről, tegnap este azokat nézegettem...
De hogy lásd, miről maradtak le Fabiusék az állandó ígérgetésükkel, hitegetésükkel:

voluta.hu/sark20102/index.html

voluta.hu/fototar/vajko_lacitol/kepek.html
@Fabius:
A régi szép idők, amikor még volt rendes felhozatal trollokból... :)
@Habakuk999: Jól gondolod valóban gyászközeli állapotban vagyok.:( Lehet nem kellett volna de még ezt is elolvastam, amitől egyből ki is nyílt a bicska a zsebemben. :((

egekura.nolblog.hu/archives/2013/02/03/Egy_evvel_a_Malev-csod_utan_-_allapotjelentes/
@Habakuk999: Ide viszont lehet kisétálok ma este.

MEGEMLÉKEZÉS, MA lesz egy élőképes megemlékezés a MALÉV-ról Budapesten a Hősök terén 17 órától! Aki tud menjen!

www.facebook.com/events/130981687064401/?ref=22
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Az a döbbenet, hogy ebben se lopás, se semmi érdek.
Csak a tehetetlenség, ostobaság és nemtörődömség látszik.
@Habakuk999: Az a szar érzés, mintha lenne egy láthatatlan kéz, ami 22 éve mindent szét akar baszni idehaza, ami értékes. :(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Én ezt Draskovics óta folyamatosan érzem a saját életemben is.
Megértelek.
@Fabius: Ismételten visszakerültünk az alapproblémához.
Egy kalap fosókaszilvát sem ér az egész bagázs, aki politikai elitként definiálja magát.
@Habakuk999: Emlékszem annak idején olvastam :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ne mán he! Nem gondolod, hogy elég szép embör lennék ezekhez a luvnyákhoz? :)))))))))
@gazoló: ez a kubatov pista stadionya... naygccerű
@Légifarkas: A magatartásformákról szóló írásoddal teljesen egyetértek.
@fanus: Annak ellenére, hogy megszólításom hangneme provokatív, én Önnek kulturált választ adok.
Ön kétségbe vonja Bajnai adócsökkentési szándékát a minimálbért illetően, valamint felkér, hogy mutassak olyan kormányt, amelyik csökkenti az adókat. Ön ezt a kérdést egy egyszerű gondolkodás móddal közelítette meg. Egy kormánynak először is van adófilozófiája, melyre ráépíti az aktuális adópolitikáját. A meglévő adórendszer átstruktúrálásával egyes adónemeket emel, vagy csökkent. Itt is erről van szó. A vállalkozásokat terhelő élőmunka adóit kívánja Bajnai csökkenteni azzal a céllal, hogy a cégek fellélegezzenek, folytassák magasabb szinten a tevékenységüket, valamint ne szűnjenek meg, mint láthatjuk napjainban tömeges kivonulásukat a versenyszférából. Ugyanakkor ez az adócsökkentés nem jelenti azt, hogy egy kormány le kell, hogy mondjon az adóbevételekről, hanem bevételeit egyéb adók kivetésével biztosítja.pl:egykulcsos adó sávosba való átsorolása, értékes ingatlanoknál vagyonadó bevezetése stb. Reményemet fejezem ki, hogy válaszom kielégítő volt az Ön számára. Üdvözlettel: a szentkeresztségben Ön által adott elnevezés után:"Nagyeszű".
@ariel12: na nem akarok kötözködni de az előző képen még nem így nézel ki.
@Penivaldes: Pedig az a kép kb. egyidős az első képpel. :)
@ariel12: ja értem már, az első képen még a starndon vagy a másokon meg mész haza, mér nem ezzel kezdetd?.)
@Penivaldes: Bocs de azt hittem elég egyértelmű volt. Viszont a sorrend fordítva történt. Mentem a strandra és a lányok látva milyen nyalka legény vagyok így tapadtak rám. :)
@Habakuk999: @Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: , nagyon is jól látjátok. 1987-ben, még az átkosban kezdődött és azóta a helyzet csak fokozódik :-(. "Háború" ez ellenünk, a "hadsereg", aki ezt teszi velünk, a többpártunk, szabadon? választott kurmányaink + a mellébeszélő sajtó. A "zsoldosok" bére hogy rabolhatnak egy keveset. De hogy ki "fizeti" a zsoldosokat? Ki és milyen csatornákon keresztül irányítja ezeket a hazaárulókat? Gyanítom ezért nem kutathatók a (kollaboráns) pártállami titokszolis archívumok. Ha valaki tud jobb magyarázatot, tényleg érdekelne.

Jó hír, napok kérdése és lejár a HaHa moratóriuma.
@rdos: ezt a háborút mi csináljuk saját magunk ellen.
Tudom, kedveled az összeesküvés elméleteket, de erre a tehetetlen széthúzásra történelmünk során mindig képesek voltunk.
@ariel12: ja látom, és melyikkel sikerült közelebbit létesíteni, gondolom az összessel..:)
@Fabius:

"No, most akkor képzeljük el, hogy Tukacs vagy Nyakó képviselő legalább alapfokon tisztában van a megye helyzetével, azzal is mit mondott erről a kormánymegbízott. "

Ezt sajnos nem tudom elképzelni, pedig igen gazdag a fantáziám:)))

Előbbre akkor lennénk, ha a fiúk nem csak a neuronok zsírba ágyazásán dolgoznának. De azok, nem ők.
@Habakuk999: Volt idő, amikor "széthúztak" a lovasaink Európában. Ma inkább a tehetségesebbjeink húznak szerte szét Európába dolgozni. :-(.

Széthúzók a pártjaink. Tegnap volt itt is egy kis pengeváltás két kommentelő között, de a helyére billent a viszony. Szerencsére. Van remény.

A végső kérdésem sajna még áll.

"Gyanítom ezért nem kutathatók a (kollaboráns) pártállami titokszolis archívumok."

Erre tudsz logikus magyarázatot mást, mint az én konteóm? Mert az enyém legalább logikus. Ha nem is szívderítő.
@Penivaldes: Tudod úgy történt, hogy elébb egy kis technikai továbbképzésen kellett résztvenniük. Én megmutattam a kipuffogó működését nekik meg a szívószelep működését kellett szemléltetni. :)
@Penivaldes: Egy kis elméleti segítséggel mindegyik. A szívószelep működése igen jól ment nekik. :)
@rdos: Az enyém lényegesen egyszerűbb: hülyék vagyunk.
Főokosok.
Etikátlanok.
Gátlástalan irigyen harácsolók.
Felelőtlenek.

Ez amúgy a gulyáskommonizmus fejlődési útjából törvényszerűen adódik.
A jelenleg döntéshozó pozícióban lévő generáció a poshadt szocializmus, a KISZ iskolájában nőtt fel, ahol az uralkodó magatartásforma, a csináljuk a kis stiklijeinket, csak senkinek ne szúrjon nagyon szemet, kéz kezet mos alapon hordjuk szét a társadalmi vagyont a kockaladánkért és a balatoni nyaralónkért.

Ez a viselkedésminta vált a vérükké. Ebből ember legyen a talpán, aki bármilyen hatalommal a kezében becsületes ember tud maradni.

Ráadásul most zajlik az eredeti tőkefelhalmozás folyamata gyorsított kivitelben, tudod, nagy hal meg kicsi hal, vadnyugat és Twist Olivér, mind mind egyszerre pár év alatt.
@Habakuk999: Tudtunk mi összefogni, nem is olyan régen.

Off
"Ezzel kiszolgáltatott helyzetbe hozta a Karl Roth vezette hadműveleti jobbszárnyát: a székesfehérvári polgárok lefegyverezték a hátrahagyott horvát helyőrséget, majd Görgey, Perczel és Csapó Vilmos Ozoránál bekerítette, majd fegyverletételre kényszerítette. "

Forrásom: hu.wikipedia.org/wiki/1848%E2%80%9349-es_forradalom_%C3%A9s_szabads%C3%A1gharc

Már most ami pedián egy fél mondat, az a valóságban 3000 randalírozó császári katonát jelentett. Akkor a város lélekszáma lehetett 20000 fő. Fele hölgy, a maradék fele, gyerek és aggastyán. Szóval 5000 civil, lefegyverzett, majd elfogott 3000 fegyverest. Akkoriban mások voltak a fegyvertartás szabályai, akkoriban a magántulajdont a becsületet még komolyabban vették a népek.

Pestre írt könyörgő levelet a városvezetés, vigyék már el a sok hadifoglyot, mert nem tudják etetni őket.

Egy magát "polgárinak" mondó kormány és városvezetés mit gondolsz, hogy tanítja ezt a történetet?

Megmondom. Sehogy.

Kik ezek a fityiszes fiúk? Mert hogy nem azok, aminek mondják magukat, az szent.
On.
Off!
"Több tucat halálos áldozatot követelt a Palesztin Hatóság területén a sertésinfluenza - írta vasárnap számában az Iszráel Hajom (Izrael Ma) című napilap."
Ez Allah büntetése a disznóevő muszlimokra. :)
A Progresszív blogon megjelent egy provokatív, de nagyon jó kis írás, most megy a hirig. Az összes troll ott veri magát.

progressziv.blog.hu/2013/02/02/demokratikus_tevedes?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2013_02_03&utm_campaign=index
@ariel12: Ha nekiesek Angyalnak az ízetlen cigány- vagy zsidóvicceiért, akkor nyugodtan elmondhatom neked, hogy semmivel sem különb a te bejegyzésed sem.
Emberek halála nem vicces.
@Fabius: Mondassák bele a kamerába azt az ordas hazugságot, hogy a szocik, meg elmúlt nyócév?!
@braue:

Élj meg havi 47k nettóból, barom.
Aztán vakerálj itt, hogy színjáték.

Tünés a ketrecbe!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: nem olyan nagy hazugság, azt elismerem, csak részigazság.
@Megfontolt:

Tök jó. Most ez jó hosszú volt, biztos sok pénzt kapsz érte a Párttól...

Álmodozz tovább, Viktor Seggébe Érő Orrú Polgártárs.
@Habakuk999: A viselkedésminták leírása tökéletes. Jól látod, eljellemtelenítettek minket. A gond, hogy már a gyerekeket veszik célba. Nem elég, hogy a jövőnket felélték, fogyatkozunk, egészségünk romokban, a gyerekekből is "zombikat" akarnak faragni.

Bocsi, hogy így erősködök, archívumokra logikus, nem konteós magyarázatod van?
Az összes fideszesbuzi hazaáruló idekúszott-mászott?! Visszamehetnének az akolba újabb mantrát szopni Viktor csecséről...
@Habakuk999: Az ilyen politikai cirkusz nélkül a hozzád hasonlók még tényleg elhinnék, hogy közmunkás csakis roma lehet, akit másképp nem lehet munkára rászorítani.
Neked cirkusz, nekik viszont egy halvány esély, hogy felhívják a figyelmet arra, hogy borsodnál is van lejebb.
@Habakuk999: Pedig ordas nagy hazugság. Bár a gondolat, hogy mindenért lehet a szocikat hibáztatni vonzó és kielégítő számodra, a valóság arrafelé nem ez.
@rdos: kiváló zsarolási potenciál.

nem vitatkozom veled abban, hogy létezik egy "földalatti" hatalmi ág, ez természetes. Mint ahogyan az is, hogy ez nem a magyarság elpusztítására játszik, hanem csoportérdekek maximális elérésére.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Csekk, soha többet nem teszek fel neked kérdéseket a szocik érdemeiről, ha most megmagyarázol nekem egy egészen egyszerű kérdést, amit nem tudok felfogni ezzel az ostoba, náci vagy majd megmondod te milyen agyammal:

2005-2012 gazdasági növekedés hét év alatt:
Magyarország 3,6 %
Cseho. 22,3%
Lengyelo 39%
Szlovákia 42%

A baltiakat már fel sem írom.

Miért ilyen jelentős a különbség a rovásunkra, ha a szocik olyan okosok, ügyesek és Tündérlalák?
én meg aszt tanáltam ki (jaaa,nekem könnyű kitanálni bármit itten svalbárdon, ahol minden fjorditva van), hogy ez a nyakó ájjon be szépen inkább a békamenetbe, meg az összes mindenki ájjon be a békamenetbe von gyurcsány bis bajnai (no meg a lömpöpö), így asztán a kóborapácák megtévesztésének eredőjeként és origojaként az okosok képesek lesznek az éhség menetelőket szőlővel és lágy kenyérrel fogadni és örök sajnálatukrul bisztosítani, mer az ojjan hercig. puffneki, még egy döglött narvál!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Rdosnak adott válaszomból nehezen olvashatod ki azt, hogy a szocikat teszem felelőssé mindenért.

Várom a válaszodat az előző kérdésemre.
@hacsaturján: Puffneki.
Ilyenkor mindig elszégyellem magam, itt főokoskodok egész nap, Te pedig egy rövid szólásban megragadod szarvuk között a lényeget.
@Habakuk999: "..nem a magyarság elpusztítására játszik,"

Meglehet, valóban nem ez cél, de ez történik. Mindenütt a posztszojvet térségben :-(. Az oroszok, ukránok, ... is fogynak. Szerintem ugyanaz a "betegségük", mint nekünk.

Gábriel korábban hangoztatott véleményével értek egyet. Sok kis Közép-európai népnek össze kellene fognia. Hogy nem ez történik, az sokat elárul arról milyen csoport mely érdeke maximalizálódik :-(.
@rdos: Néha dolgozott nekem egy okos fiatal, csillogó szemű srác.
Odakeveredett az szdsz-hez, fél év alatt teljesen - nem találok jobb szót rá - elkurvult.

Szörnyű volt látni a folyamatot.
@Habakuk999: Miértre vagy kiváncsi?
A növekedést kutató közgazdászok egy része szerint azok a gazdaságok fejlödnek gyorsabban, amelyek elmaradottabbak. Miután elérik a válság előtti szintet a fejlődés lelassul. A trükk az, hogy tudod fenntartani a nagyobb ütemű fejlődést. Lsd pl. a litvánok fejlődését a 2008-as válság után, vagy az észtek.
Nézz utána. Sok neves képviselője van itthon és külföldön. Ez pl. egy magyarázat.
De a csehek és a többiek fejlődése és a szocik hogy függenek össze a szabolcsi térség mérhetetlen leszakadásával?
Mert én meg ezt nem értem. A szabolcsi térség 1994-2006 között sem volt jobb állapotban, a mutatói mindig is a legrosszabb volt.
De érdekelne az általad felvázolt összefüggés a 3 dolog között.
@Habakuk999:

2005-2012 gazdasági növekedés hét év alatt:
Magyarország 3,6 %
Cseho. 22,3%
Lengyelo 39%
Szlovákia 42%

Nem szívesen védem a szocikat, de Magyarországon 1998 óta az történik, amit Orbán akar.
TÖK ÉLETLEN

Tönkre téve fekszik már nyak,
S gyülekeznek baljós árnyak:
Bősz hóhéré és a bárdé.
Vajon ez egy welszi bárd-é?
Ugyan, hogy lenne már welszi?
Kína minden ipart elszí’!
Ő gyárt bárdot, no meg tönköt,
S bármely üzletnek, mit ön köt
Haszonélvezője Peking.
Burgernél is Kingebb e King!
Kínai bárd tök életlen,
Így megmarad egy élet lenn
A tönk szélén. Talpra magyar!
Megúsztad! Szép a lét, ha gyar-
-mati is, bár nem vegytisztán.
Így szeretünk, Abszurdisztán!

illusztrálva:
fradyendre.blogspot.hu/2012/09/tok-eletlen.html
:)
ilyen hóesésben menetelni..
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ha általános örömujjongásra piszkálom Angyalt, hogy ne tereljen, hanem adjon nyílt egyenes választ a kérdésemre, akkor talán veled szemben is tarthatom magam ehhez.

A kérdésre várom a válaszodat, ha leszel szíves.
Terelésre tőled sincs szükségem.

A fejlettség jó válasz lenne, ha a balti országokat hoztam volna példának.
Sajnos nincs olyan szerencséd.
A Progresszív blogon éppen most írta Fuorcontrasti Gyurcsányról a következőket (és én hevesen bólogatok rá):

"1.) Nem azt értettem „átverés” alatt Gyurcsány esetében, hogy „többet ígért” volna, mint a Fidesz, hanem azt, hogy meghirdette az ország modernizációjának programját úgy, hogy ez a program még legalapvetőbb vonalaiban sem állt készen. Ebben pedig őt nem az akadályozta meg, hogy „derék értelmiségünk karakterileg leannullálta” őt, hanem az, hogy eszébe sem jutott: ki kellene dolgozni részletesen a programot. (A híres választási kampánybeli „aktalobogtatása” – „Ebben van az Új Magyarország programja” – sima blöff volt: nyilvánvaló, hogy egy vékony dossziéban egy ilyen program vázlata sem férne el…) Gyurcsány az el nem végzett munkával verte át a magyar társadalom benne addig bízó részét.
2.) Mi annál erősebb bizonyíték, mintha az illető maga vallja be, amit elkövetett?:-) De komolyan: az első Gyurcsány-éra döntései (vagy azok hiánya) és gazdasági adatai mutatják, hogy „hazudott”, amikor jó állapotúnak és komoly változtatásokat nem, igénylőnek mondta az országot. Persze az más kérdés, hogy tehette ezt azzal a szándékkal, hogy megakadályozza a Fidesz kormányra kerülését, jól sejtve azt, hogy a Fidesz mit művelne a hatalom birtokában. Így akár államférfiúi áldozatvállalásnak is lehet látni/láttatni, hogy „tudatosan vállalva a bűnt”, „magát feláldozva” tette, amit tett 2004 ősze és 2006 tavasza között. Azonban ezt utólag csak az mentette volna, ha valóban kidolgozza és meg is valósítja a modernizációt. (Ha – saját szavait idézve – „nem kormányzott” az első félciklusában, akkor igazán lett volna ideje-energiája kidolgozni/kidolgoztatni egy ilyen modernizáció programját!)
3.) „Ereje” annak lehet, akinek van koncepciója, rátermett emberekből csapatot épít a feladat végrehajtására és van (hogy úgy mondjam) megfelelő munkakultúrája is. Gyurcsány koncepció helyett rögtönzött (hiszen koncepció nélkül vágott bele a 2. ciklusába), megfelelő emberek helyett MSZP-s pártkáderekkel (azok között Molnár Csaba-, Ficsor Ádám-, Szigetvári Viktor-féle, önmagukat „technokratákként” definiáló „ifjútörökökkel”) vette körül, nem látva át, hogy ezektől komplex koncepció nem telik ki…

…A modernitáspárti, teljesítményelvű magyarok EZEKET nem bocsájtják meg Gyurcsánynak, nem pedig azért határolódnak el tőle, mert a Fidesz-propaganda hatott rájuk!"

progressziv.blog.hu/2013/02/02/demokratikus_tevedes#comment-form
@quendelapo: Akkor pusztuljanak a politikából. Ha képtelenek érvényesíteni a politikájukat, miért nem keresnek más elfoglaltságot maguknak?

Elmehetnének pl valamelyik lovagrendbe levest osztani.
@épészmérnök: Hasonlót olvastam valamilyen tanulmányban, én is bólogattam erősen.
@Habakuk999: Kérdezz mást, ha mást választ vársz. Ez tökéletesen korrekt, érdemi válasz volt.
@Habakuk999: Miért is?! Látom nem sikerült felfognod amiről írtam. Nem bonyolult, fuss neki mégegyszer. Lehet hogy rájössz nem általánosságban válaszoltam.
A balti államok példák voltak, a kétszámjegyű csökkenés után könnyű dinamikus növekedést elérni. Példa volt, nem összehasonlítás. Érzed a különbséget? Mert egy rezesbanda fújja a különbséget.
@quendelapo: hvg.hu/gazdasag/20130118_KozepEuropa_szegenyhaza_leszunk

benne van az évenkénti növekedés is.

Ne hökkenj meg a "pusztuljanak a politikából"-on, politikai párt azon siránkozását, hogy a másik miatt nem sikerült, nem szabad elfogadn szerintem.

A politika kőkemény harc és érdekérvényesítés.
Ha nem megy, nem kell erőltetni.
@épészmérnök: Rég olvastam ennyi előbb féligazságot, majd baromságot. Már megbocsáss. De a modernitás párti magyarok akkor kire szavaztak 2010-ben? A fideszre? Ne röhögtess. Az lmp-re, akkor nem voltak nagyon sokan, nem igaz?
Gyurcsány bukásának nem a csalódott modernitáspártiak voltak, vagy az elmarad modernitás nem koncepció. De jól hangzik, ha nem gondolod végig.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: csak nem a kérdésemre válaszoltál.

Nem a baltiakról kérdeztem, hanem a visegrádiakról.

A választ ugyanúgy elsunnyogod, mert valahol a lelked mélyén tán te is tudod, hogy ezt a szocik igenis kurvára elkúrták.

nem csalódtam Csekk, olvasgasd Épész által linkelteket, mielőtt mindenkire ostoba nácit kezdesz kiabálni.

Magam részéről ennyi volt. Próbálkoztam, nem nagy sikerrel bevallom.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Basszus, most látom, elolvastad.

Nem kicsit vagy elvakult, sebaj.:)))))

na jó vasárnap délutánt neked!
@Habakuk999: Szerintem nem quadelapot kellene piszkálnod. Ő nem kifejezetten pártpolitikus, és magánvéleményt fogalmazott meg.
Miért nem emlékszem ilyen pusztuljon kirohanásokra tőled, mikor a fidesz és a jobbik, időnként az lmp is 2 év már, hogy elmútnyócévezik?! Vajon miért nem? Interesting....
@Habakuk999: Ez miért elvakultság?! Mert nem erre a válaszra számítottál?! Bocsi, kérdezted van-e rá magyarázatom. Van. Nem tetszik?! Nem az a dolga hogy tessen neked.
De látom, ellenérv nincs, megint igazam van. Kezd kicsit már bosszantani. Persze egy közgazdasági elméletre nem lehet ráhúzni a vesszenek a szocik elméletet.
Amúgy miért szaladsz el mindig, mikor érdemben kellene vitázni?! Miért nem cáfolod meg éles elméddel ezt az elméletet?! Miért adod fel?!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: 2010-ben a Gyurcsányban csalódottak nem mentek el szavazni, hiába győzködte őket a maszop. Ezeken múlott a kétharmad. És a következő választás is rajtuk fog múlni.

Na, és most, ha ezt cáfoltad, jöhet a minősítgetés.
@Habakuk999: Most mondd, te tényleg értelmi fogyatéskos vagy, vagy szimplán hülye?!
Bocsi, húzós hetem volt, ha nem érted ami oda van írva, szerintem neked nem kellene politikával foglalkoznod, nem gyógypedagógus vagyok, nem feladatom téged fejleszteni.
@Habakuk999: tökéletesen igazad van POLITIKAI HASZONLESÉS nyakas módra kisbetűvel mert kisember
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nem piszkálom Apót. Őt tisztelem a hozzászólásai miatt. Mint ahogyan sok mindenki mást is itt.

Ahogyan Arielt és Jaeg-et is, mivel erőt tudtak venni magukon a tegnapi csörtéjük ellenére.

Azért nem emlékszel kérlek alássan, mert elborította a vörös köd az agyadat és nem akarsz emlékezni, mert bántani merem a kedvenceidet.:)

De mivel olyan magas lóról tudsz beszélni mindenkivel, a kisördög csak megkérdezteti még egyszer velem:

hogy is van az, hogy a csehek is hétszeres növekedést produkáltak.

Ők is sokkal fejletlenebbek voltak, mint mi?
@épészmérnök:
Kissé zavaros ez a progesszív post :)
@épészmérnök: Szóval azt állítod aki nem szavazott az mind modernista volt?! Mind kiábrándult gyurcsány szavazó, ha jól értem az írást?! Elég merész állítás. Bizonytalanokat nem csak a maszop győzködte, próbálta őket minden párt, de őket is elhajtották.
Ezt nem írnám se gyurcsány se az mszp kontójára. A végén még az időjárásért is az mszp lesz a hibás. Ez már kezd röhejes lenni.
@épészmérnök: Ma szerencséd van, én vagyok porondon.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Kvín, kérlek, nyugodj meg. Gyurcsány nem a te szopós gyermeked, hogy ilyen agresszíven védjed. Meg a szocik sem.
Máma a szokottnál is arrogánsabb vagy. Nyugi, nyugi.
Bolond likból bolond szél fúj!

Posztoló, rossztoló!

Mi kell neked ahhoz, hogy objektív legyél?

Ilyen mosott aggyal lejáratod azokat is, akiknek nincs még mosott agyuk, de van elvárásuk az objektív tájékoztatás tisztaságáról.
Szégyen, ha ezért még fizetnek is!
Ha nem fizetnek még szégyenletesebb!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: A szabolcsi térség leszakadása egy folyamat. Az infrastruktura sosem volt a legjobb. Annak idején, amikor nyirségi beruházásról volt szó vmelyik informatikai cégnél, akkor azért hiusult meg, mert szinte az utat is maguknak kellett volna építeni.
Amikor szétverték a mezőgazdaságot és élelmiszeripart akkor megszüntek azok a lehetőséget, amik legalább részleges megélhetést biztosítottak. Az állami beruházások segíthettek folna, és a térséget is fejleszthették volna. Ehelyett egy nagy semmi történt a pofázáson kívül.
Szerencsétlen komcsik, meg az aljas liberálisok úgy beszélnek mostanában az ország "rendbehozásáról" 2014 után, mintha mi nem itt éltünk volna a borzalmas 8 évben, amikor a Ti kenyéradó gazdáitok bitorolták az irányitást. Nektek lehet, hogy jobban ment, ti nyomorultak, de az ország senyvedett. Ki se bírták az idejüket a ti vezetőitek. Lemondatták őketidő előtt, sírva pityeregve léptek vissza a miniszterelnökségtől.
Nem lesz itt mégegyszer jó világ nektek!!
@Lindalinda:

Csőtörés volt nálatok?
@Habakuk999: egyszerű kérdést tettem fel, erre szeretnék választ várni. Mi köze a visegrádi négyek gdp-jének, a szociknak szabolcs megye jelenlegi és eddigi helyzetéhez?! Erre te jössz mindenféle kisebbrendűségi komplexustól hajtva az agybajaiddal.
@Habakuk999:
Be feledd, hogy a többi KKE országban a 2005-2012 közötti masszív fellendülést megalapozó reformokat mindenhol jobboldali pártok vitték végig. Ez érthető is, hiszen adócsökkentő, piacpárti, a szociális ellátó rendszereket racinalizáló lépések sorozata vezetett ide. Egy baloldali párttól nehéz ezt elvárni (Schröder csinált valami hasonlót bele is bukott jól). Különösen akkor, ha egy vezérelvű, gátlástalan, populistával áll szemben.
A kérdés inkább az, hogy miért nincs mérsékelt jobbközép, illetve jobboldali liberális párt Magyarországon, amelyik alkalmas lenne ennek a végrahajtására?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "Erre te jössz mindenféle kisebbrendűségi komplexustól hajtva az agybajaiddal."

A pszichodiagnosztika nem a te kompetenciád, csaxólok.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Csekk, te nem vagy sem a feleségem, sem az anyám, sem a barátnőm, nem gondolom, hogy el kellene tűrnöm a sértegetéseidet.

Próbáltam normálisan beszélgetni, tartom továbbra is magam ahhoz, ha válaszolsz a kérdésemre, soha többet nem ugatok bele a szocikat istenítő mondókádba.

Nem tetted, hanem nagy arccal elkezdtél vagdalkozni.
Volt már néhány ilyen csörténk, ahol érvek és vita helyett minősítésre tellett csupán a tarisznyádból.

Elhiszem, hogy büszke vagy viszonylag friss, első generációs diplomádra, s, hogy vidéki kislányt megállod a helyedet a nagyvárosban.

Nincs szándékomban buta libával baromságon vitatkozva szétoffolni a blogot.
Szevasz.
@GeoCracker: Szabolcs tipikusan az ami mezőgazdaságból és könnyűiparból karistolt amennyire karistolt. De egyik se hasít kishazánkban, állami beruházás, építettek autópályát, börtönt, miegymást. Történtek dolgok az elmúlt 23 év alatt, minden kormány próbált valamit csinálni, de a befektetők megálltak a megyehatár előtt. Ezzel pedig nem tudtak mit kezdeni az egyes kormányok.
@épészmérnök: Nem arrogáns vagyok, csak minden hülyeséget ne higyjünk már el pusztán azért mert ekézik benne a nekünk nem tetsző politikai pártot. Sok szart rá lehet kenni a szocikra, de azt állítani, hogy a bizonytalanok azért nem szavaztak, mert gyurcsány nem indított el modernizációt, az elmebajjal egyenértékű.
hinnye, megy egymás egyelése, ehhh, ilyenek vagyunk mi magyarok, még az egy ívásúak is elharapják egymás torkát, ilyenkor tényleg nem hiszek abban, hogy valaha is lesz ebből az országból valami :S
Tudom, hogy szervesen nem ide tartozik, de mégis. Nekem ezzel az egész szoci kommunikációval óriási problémáim vannak. Minek mennek Gyulára? Nem osztom Vona véleményét, de az egész egy nagy bohóckodás lesz, Cöf-vel, ellenzékkel együtt.
De ami a legjobban zavar bennük az, hogy úgy csinálnak, mintha ők nem pocsékul kormányoztak volna. Attól, hogy a Fidesz pocsékul kormányoz nem azt jelenti, hogy az ő kormányzásuk rendben lenne.
@Habakuk999: 4. generációs, bocsi. Kiábrándultál?!
Nem sértegetlek, de ha tenném is, megérdemelnéd. Ha nem olvasod végig amit írtam, és nem értelmezed, akkor ne mást bánts.
De a lelki fröccstől és személyeskedéstől eltekintve, csak Geo írt nekem értelmes dolgokat.
Te mikor világítod meg, hogy mi az összefüggés a visegrádi négyek gdp növekedése, a szocik és szabolcs elmaradottsága között?
@quendelapo: Épész linkjét olvastad? Van ebben a témában egy klassz tanulmány, sajnos nem emlékszem, hol olvastam.

A jobboldal baloldal szerintem nálunk nem igaz. Nincs valódi konzervatív értékrendű pártunk.

Jó lenne, ha eljutnánk odáig, hogy végre valahára programokon, elméleteken, ideológiákon vitázhatnánk.

Sajnos nem tartunk még ott, pusztán a politikai rendszer megszületésénél bábáskodunk.
@Lindalinda: "Nem lesz itt mégegyszer jó világ nektek!"

Remélem neked sem te kis fülkeforradalmár!
@quendelapo: "A kérdés inkább az, hogy miért nincs mérsékelt jobbközép, illetve jobboldali liberális párt Magyarországon, amelyik alkalmas lenne ennek a végrehajtására?"

Ez egy nagyon jó kérdés. Pedig igény az van rá.

Egy lehetséges válasz, azért mert a kollaboráns cucialista eftársak "gyártották le" őket még az átkosban, majd ugyanezek a kollaboráns cucialista eftársak pótolták az időközben leamortizálódtakat. Felvetésem könnyedén ellenőrizhető lenne, ha azok a fránya pártállami titkosszolis archívumok kutathatók lennének. De nem azok:-(. Miért is nem kutathatók?
@V-PORT: Mi a baj azzal ha odamennek? A cirkusz nem attól van, hogy az ellenzék odamegy tiltakozni a többségben lévő frakcióhoz. A cirkuszt a cöf csinálja, hogy békemenetel, mert valaki pont a fidesz ellenében él a gyülekezési joggal.
Persze mindjárt megkapom, hogy elvakult vagyok, de miért van az, hogy mindig csak az a cirkusz amit a szocik csinálnak?! A jobbik tiltakozása bajnai ellen nem volt az? Vagy a debreceni fideszesek kárálása bajnai ellen? Akkor miért nem mondta vona a kutyáinak, hogy gyerekek, ne csináljátok a fesztivált, mert nevetséges?!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: De ők azért biztos összefognak valakivel.
pááá frakció:

Párbeszéd Magyarországért néven alakítanak pártot az LMP-ből kilépő platformisták. Döntöttek arról is, hogy csak akkor maradnak a képviselőcsoport tagjai, ha kiegészül a frakció elnevezése.

hvg.hu/itthon/20130203_parbeszed_magyarorszagert_part
@Habakuk999: Úgy látszik hogy sértegetésen túl nem terjed a repertoárod.
Azért a választ várom egy egyszerű kérdésre.
Nem ér elszelelni megjátszva a sértődött 5 évest.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Az a helyzet, hogy a jelenét nem, de a multját ismerem. Eredetileg kertészként velejárt az élettel. A részmunkaidős idénymunka nem a világ csúcsa de sok családnak adott pénzt. Ahogy a fekete-vonatok korszakát is lehte szidni, meg filmet forgatni róla, de a valóságban azért sokan dolgoztak a városokban. Ez a korszak megszünt az antalli érától.
Ma egy befektető lassan az országhatáron torpan vissza.
Azokról az állami beruházásokról amik valós megoldásokat jelentettek volna, utoljára Medgyessy Péter beszélt. Még 1989-ben egy TV interjuban. Aztán soha többet senki.
@Habakuk999:
Progresszív írása elég zagyvának tűnt: jöjjön egy vezér, aki államférfi és csináljon jólétet, hogy legyen demokrácia.....

"Jó lenne, ha eljutnánk odáig, hogy végre valahára programokon, elméleteken, ideológiákon vitázhatnánk."

Én ezért tartanám jó ötletnek, ha a HH, a Soli és a PMP szépen megegyezne, hogy majd, ha eljön az ideje visszalépnek egymás javára, addig meg a nyakukba vennék a 106 körzetet és megpróbálnának hátországot építeni, programokat vitatni.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ezzel a Cöf-nek csinálnak reklámot. Tuti többen lesznek. Jó csinálják, de én egy flashmobot csináltam volna (Tudom liberális és fiatalos.). Arra lépett volna valamit a Cöf?
@V-PORT: jahhh, kivel és milyen súllyal? A többi nem is lényeges.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nem vagyunk egyívásúak. Csekk negyedik generációs hívő, én nem olyan nagyon.

S szerintem a vita hasznos, én a dialektikát logikusnak és mozgatórugónak tartom.

Az is meggyőződésem, hogy nem a békákkal kell elsősorban vitatkoznunk, hanem mindazokkal, akik változást akarnak.

És legfőképpen saját magunkkal. Hogy végre nézzünk már szembe önmagunkkal, mit csináltunk, hová jutottunk és hová juthattunk volna.
Ha ezen pl este Csekk, vagy bárki szoci szimpatizáns agyal egy kicsit, hogy a kurva életbe, tényleg miért nem fejlődtünk úgy, mint a többi visegrádi, már eredményes volt a vita.
@quendelapo: vezérektől minden lehet, csak demokrácia nem. a jó lét is erősen kétséges.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Fogalmam sincs, de nyárra kiderül. Tuti, hogy az E14-vel kezdik.
Amúgy én nem ismertem az Lmp-t, de ott kik voltak a "kreatív agyasok" Jávorékhoz tartozók, vagy a Schifferékhez tartozók?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ezt nem értem igazából, akkor ők most mik lesznek? Mármint felépítésben eltérnek, és?!
@V-PORT: Ha nem a cöf megy oda, odamegy a jobbik, vagy a gárda, vagy valamely szakadár jobbikos csőcselék arra grasszáló jobbikos képviselővel.
Jobb lett volna hagyni a cöfnek, mert meddig akarják devalválni a békamenetet?! Legközelebb mi lesz? Kimennek május 1-én békemenetelni a sör és virsli ellen a ligetbe?!
@Habakuk999: :D

"Csekk negyedik generációs hívő, én nem olyan nagyon."

Bocsi hogy kiemeltem, de ez nekem nem azt mutatja amit mondtál ;)

Amúgy bocs, hogy bele vaúúú, de mint olvasótokként, mind a ketten túlzón egyelitek egymást, és most hogy ennyire beszóltam, lehet engem is egyelni, de most már közösen :D
@GeoCracker: Én szabolcsi lány vagyok, látom hogy pusztul ott minden. Hogy egy nettó 70k-s fizetés jó fizetés arrafelé, nagyon jó kis pénz. Hogy munka az tényleg nincs,nem a munkakedv hiányzik, hanem a tőke és a befektető aki munkát teremtene nekik.
Sokáig az m3-as volt a messiás. De az inkább gyorsabban elvitte onnan a multikat, mint hozta.
Annyira szegények ott az emberek, hogy az embernek szíve szakad meg.
@V-PORT: @Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: nem tudom mi lesz nyárig, de azt érzem, hogy nagyon kezd elfogyni az emberek türelme, és a leszarom tabletta után, nem lesz nagy esélye az összefogásnak.

Marad a langymeleg posvány. Na meg a mindörökké Vezényló...
@rdos:
Másik magyarázat, bár nem mond ellent a Tiédnek, a reprivatizáció elsikkasztása. Tulajdonosok nélkül nem lehet modern piacgazdaság, versenyző kapitalizmus, jőléti demokrácia meg különösen nem. Ha a 90-es évek elején az ingatlanokat visszaadják az eredeti tulajdonosoknak, pillanatok alatt létrejön egy - nem is új - széles tulajdonosi réteg, amelyik egy mérsékelt jobboldal bázisa lehetett volna. A többi volt szocialista országban ez hangsúlyosabb volt, mint nálunk.

Nem tudom, hogyan lehetne ezt a folyamatot ma ösztönözni?
@Habakuk999: Itt vagyok a Hősök terén. Sajnos nincsenek túl sokan, de akik igen, azok szomorúan amlékeznek valami szépre amit elvettek tőlünk politikusaink.:(
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Dehogy egyelém én Habakukkot. Semmi bajom sincs vele. Csak én azt állítom, hogy a szabolcsi helyzetért nem a szocikat kellene hibáztatni, erre ő azt mondja, hogy visegrádi 4-ek gdp-je. Én meg szeretném ha elmagyarázná. Hol van itt az egyelés?! Ő személyeskedik itt.
www.origo.hu/itthon/kepviseloi-vagyonnyilatkozatok/2013/index.html

Vagyonnyilatkozatok 2013 »
Papcsák Ferenc
képviselő, Fidesz

Papcsák durván ki van tömve, nagyon bejött neki a tavalyi év.

Papcsák Ferenc vagyonnyilatkozata

Megtakarítás: 95 millió HUF takarék, 45 ezer EURHitel: 4 millió HUFIngatlan: 2 pesti lakás, 1 gyep Balatonberényben, 2 demecseri ház, 1 demecseri szántó, 1 szigligeti telekIngóság: Skoda Fabia, Vespa motor, könyvtár, térképekEgyéb jövedelem: 15 millió forint készpénz, ügyvédi irodájából évi nettó 64,9 millió forint bevétel + 188 ezer forint havontaCéges érdekeltség: Duna Creditum Kft. fele, Percarus Kft.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ahogy az együtt14 mutatói alakulnak valószínűleg tényleg hat a leszarom tabletta. Nehéz lesz felrázni az embereket bárkinek is.:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: ööö, okéé, akkor én kérek elnézést: "agybajaiddal. "
tudnék tőle is, de most aztán tényleg lehet engem is szidni ;)
amit lehet Jupiternek, nem lehet a kis ökörnek:

Kordonokat bontottak volna a DK-sok
Megpróbálta eltávolítani a Blaha Lujza téri aluljárókba kihelyezett kordonokat Varju László, a Demokratikus Koalíció (DK) politikusa és a párt néhány aktivistája vasárnap délután, ám a rendőrök ezt megakadályozták.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Az emberek nem hülyék, csak tisztán kell látniuk. Tudom most nagynak tűnik az összevisszaság, de nyárra már látszani fog, hogy kire van szükség, és kire nincs.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: :P
Juszt se fogom! Megrendelésre nem megy!:D
De lehet, hogy fideszes férjet fogok magamnak, gondolj bele, hogy milyen parázs viták után milyen parázs kibékülés jön.:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nem azt vitattam, amit írsz. Azt állítottam, hogy egy olyan folyamat része (mert félek, nem végállomása), ami nem most indult el.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Egyébként Budaőpestnek is vannak olyan területeim, ahol a netto 70K jövedelem már dőzsölést jelent....
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Csekk, most tényleg eljátsszuk az óvodát?
Kérdeztelek, terelsz.

A szocik nem éltek a lehetőséggel. Nem fehérítették ki a gazdaságot, intézményesítették az állami csalássorozatokat, körbetartozásokat, nem foglalkoztak a vidékkel, lemondtak a cigányságról, lemondtak az agráriumról, az állattenyésztésről a zöldség és gyümölcstermelésről, nem hajtották végre a strukturális reformokat, így Szabolcsot és vidéket, az egész országot versenyhátrányba hozták a szomszédainkhoz képest.
Nem tudták lekezelni az MNB monetáris baromságait sem.

Ehhez jött hozzá az orbáni ellenzéki ámokfutás kezelni nem tudása, így a gazdasági versenyhátrányt követte a politikai társadalmi versenyhátrány is.

Ami a cseheknél hétszeres, szlovákoknál lengyeleknél több mint tízszeres hátrányként jelentkezett.

Felhívnám figyelmedet egy korábbi kommentemre, az éhségmenetelő tíz éve nem talál munkát.

Nem kettő Csekk, tíz.

Ez a lényeg, s nem az, hogy kit imádunk.
@GeoCracker: hát ma a leendő befektetők az országból húznak el mint a vadlibák.

Nem, hogy jönnének, de mennek.

Most gondolj bele vállalkozást csinálni itt????
Hitel, nincs. Pénz, nincs.
Ha veszteséges vagy akkor is fizetned kell mint állat és még nem is tudod, mennyit, mert a szabályok vagy gumiból vannak, vagy még nem is léteznek.
Ha nincs jövedelmed, fizetned kell mint állat.

Ha elmégy nyugatabbra, akkor még lehet szerencséd, vagy remény, hogy ha dolgozol akkor meg tudsz élni.

"Baltás" O. Viktor nagykorú és társainak már a hülyék sem hisznek el semmit.

Két és fél év óta kampányolnak fáradhatatlanul, nyomják a kampány-propagandát.

Máshoz ezek nem értenek.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: És nagyon komoly értékre.

Arra, hogy Prága és Varsó egyértelműen elviszi a régiós központokat.

Én is jobban jártam volna, ha fölmegyek, ahelyett, hogy Csekkel ütnénk egymást.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Most mond, hogy ezekről nem mintázták még meg a hülyebalfasz szobrát!

Ekkora "magas labdát" se tudnak leütni, ami Orbánék kordonbontása és a jelenlegi helyzet közötti párhuzam..

Szerintem nem is értik a helyzetet.
@Habakuk999: Bocs, félreértettél. Én arra az anomáliára akartam rámutatni, hogy egy olyan országban ahol gyakorlatilag büntetik a disznóhús fogyasztást, sertésinfluenza üti fel a fejét. Ha ez Izraelben történik akkor talán azért nem lenne feltünő mert ott nem ilyen szigorúak a disznóhussal szemben sőt üzletekben (oroszoknál) lehet kapni. Szó sincs emberek halálával való viccelésről.
@aranyhorcsog: Utoljára sok évvel ezelőtt 2006-2007 körül proponálták a vállalkozói létet. Már akkor sem érte volna meg. Ma egy szatyornyi diplomával nem kapok állást. Szelektív végzettségletagadással sem.
Ami egyébként önmagában is egy baromság. Mármint az, hogy ha valakinek többsíkú a tudása és nem szakbarbár, akkor az negatívum, és nem pozitívum. Ja, és tanárként sem tudok dolgozni, mert nem felvesznek, haenem elbocsátanak embereket.
Ergo, nem csak befektetőként, hanem magánemberként is húznak, húznának sokan. Látom a volt pályatársakat. Anno a mezőgazdasági kutatásból kikerültek közt aktív és passzív öngyilkosok (pl. alkoholisták) is vannak szép számmal.
Ja, és vállaltan nem vagyok objektív. Miért tagadnám, hogy a létem határozza meg a véleményem? A többség így van ezzel.
@ariel12: Ja és a törököknél sem lenne ez feltünő hír pedig az is főleg mostanában kőkemény muszlim ország.
@ariel12: Egyszer esti programként borozást sikerült szerveznem muszlim országból jött legényeknek.
Megkérdeztem előtte, bőszen bólogattak, kurva jó lesz a borkóstoló.
Nagyon finom fatányérost, disznótoros kajákat hoztak a pincébe.

Fanyalogtak, hogy ők muszlimok.
Bevörösödött a fekem, mert nyakalták a bort, mint állat, hogy akkor most ez hogy?

Asszondják nagy vigyorogva, hogy amikor bort isznak, Allah félrefordítja a fejét.
@Habakuk999:

"Elnéztem a fényképet, ahogy nagy önbizalommal támaszkodik a faszkalap az oszlopra.

Nem olyan, mintha a Keresztapából lenne kivágva?
"

Normális vagyol? :)

Ő ezt dicséretnek veszi!

Mellesleg jól látod.
@Habakuk999: És még a rák ellenszerét sem találták meg. Nem szűntették meg az afrikai éhezést sem.
Csupa olyan dolgot sorolsz ami eleve lehetetlen. Ha ezt várod el, akkor ezt fogod kapni.
A gazdaságot nagyban fehérítették, bár a korrupciós hajlamaik ezt eléggé elhalványították. Foglalkoztak a cigánysággal, az agráriummal, mindazzal amivel szerinted nem.
Ezeken is vitáztunk ezerszer, nem jutottunk közös nevezőre.
Ami az agrárium és szabolcs kapcsolatát illeti, mikor a fidesz hazavágta a maradék orosz exportot a jó magyar-orosz kapcsolatukka, az többet ártott a megyének, mint 12 év szocialista ténykedése. Az ottani alma, hús, konzerv az mind mind odament előtte. Aztán hirtelen nem volt. Tönkrementek a gazdák, a konzervgyárak. Láttam, akkor még ott éltem vidéki kislányként.
A gdp mellé azért nézd meg 1998-2005 között több mutatót, ami ezeket a számokat előrevetíti. Pl. a befektetésekét, ipari termelésekét, stb. Látni fogod, hogy 1990-2005 között több tőke áramlott be magyarországra, mint más visegrádi országba. Elég csak arra gondolni, hogy 2002 előtt hány autógyár választotta inkább a szlovákokat, mint minket.
Találd ki, ki nem tetszett nekik...
De a keleti megyék leszakadásában nagyobb szerepe lehet annak is, hogy ott kevesebb a minőségi munkaerő, ez szintén nem befektetés vonzó. Ha az olcsóságukon múlna, akkor isteni hely lenne, mert ott a legkisebb a kereset.Pesten nettó 142k a nettó átlag kereset, ott elméletileg 70. De az viszont már nagyon jó pénz az ottaniaknak.
A szomorú tény az, hogy minél rosszabb a munkaerő, annál jobban taszítja a munkáltatót.
Ezért mondom, hogy a megye helyzetét nem lehet a szocik számlájára írni. A fideszére sem, bár ők hagyományosan nem tesznek semmit a szegényekért.
@quendelapo: " Ha a 90-es évek elején az ingatlanokat visszaadják az eredeti tulajdonosoknak, pillanatok alatt létrejön egy - nem is új - széles tulajdonosi réteg, amelyik egy mérsékelt jobboldal bázisa lehetett volna."

Szerintem is. Alap probléma a mai napig.

Eszerint a cseheknek "meg lett engedve" a reprivatizáció. Nekünk nem. Hát hiszen az eftársak már 1987-ben elkezdték a "spontán privatizációt", vagyis az intézményesített lopást.

Aki pedig ebben segédkezett (a teljes többpártállami politikumunk + a sajtó), az biza nem más mint köztörvényes bűnöző (bűnszervezetben, folytatólagosan, ...). Az nem mentség hogy bolsi is egyben mind. Szerintem ezért sincs nekünk jobboldali pártunk.

Szóval szerintem is nagyon is szükség lenne valódi jobboldali - polgári és valódi liberális politikai formációra. De nincs.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ha ismernénk egymást, nem lenne más kiút ezek után csak az ágy.:)

Szerintem tényleg jobban jársz egy fideszes férjjel, sokkal tartalmasabb szexuális életetek lesz, mint egy unalmas szocival.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "l. a befektetésekét, ipari termelésekét, stb. Látni fogod, hogy 1990-2005 között több tőke áramlott be magyarországra"
Kevesebb áramlott be, az összes tőke egyötöde kb.
@jaegtoer:

"Elnéztem a fényképet, ahogy nagy önbizalommal támaszkodik a faszkalap az oszlopra."

Elég vérlázító. De lesznek még "krokodilkönnyek" és a Ma pöffeszkedő nagyjai keresnek még Holnap egérlyukat."

Nagyon tévedsz. De ez nem a te hibád.
Ez a fickó a szoci kormányok alatt még azt is elérte, hogy Kiss Péter legyen a falu díszpolgára.
Ez az aki mindig, minden körülmények között volt az operában!
@Habakuk999: Csak éljünk tanyán, hogy a vitát és a kiabálást ne hallja a szomszéd, igaz?:D
@Habakuk999: Ramadámkor amikor napközben tilos enni inni stb akkor lesötétitett ablakú kávéhézakban isszák halálra magukat. Arra azt mondják, hogy Allah nem lát be az elsötétitett ablakon.:)
Azért mondjuk ennél többet nem ér ez a hír. Nagyjából ugyanaz mint amikor a szentfazék vallásos emberek a feleségeiket verik félholtra ha az ellentmond neki ha ugyanezen vallásos politikusok lopják a diplomájukat és több generációra előre bespájzolnak a közpénzből. A nemi eltévelyedésekről nem is beszélve.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nem tudunk közös nevezőre jutni, ugyanis én a tevékenységük eredményét nézem:

Ezt nem értik meg nehezen, akik nekem dolgoznak:
engem az érdekel, hogy az adott feladat elvan-e végezve vagy nincs.
Eredmény a fontos.

Ha nincs eredmény, akkor jöhet logikus magyarázat. De mindig csak magyarázat eredmény nélkül, na ez nem az én világom.

Másfélék vagyunk, soha nem fogjuk egymást megérteni, de ez nem baj, Karinthy óta tudjuk.
@Habakuk999: "fél év alatt teljesen - nem találok jobb szót rá - elkurvult"

Egy csapat ez mind, az eftársak osztódással szaporodtak.

Még az átkosban egy jóravaló barátom kictitkár volt az isiben. Mindig mondtuk neki, ne csinálja, mert rossz társaságba keveredik. Addig maradt kictitkár, amíg be nem "iskolázták" Velencére a kictáborba.

Aztán kilépett. Pár dolgot mesélt, hogy mire "tanították". Durva.
@Habakuk999: De gondolom az elvárásaid reálisak. Nem várod el tőlük, hogy a hét végére oldják meg a szegénység kérdését, hogy december 31-ig hordják ide a himaláját.
Mert mindennek megvan a maga mércéje, aszerint kell nézni, máskülönben mindig csak abba fogsz belefutni hogy senki sem dolgozik, csak te...
Az újszülöttnél sem elvárás, hogy az első hét végre késsel-villával egyen, nem igaz? Ha itt nem teszel ilyen irreális elvárást, akkor az élet más pontján miért teszed?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Azt amúgy tudtad, hogy Bokrost istenítetted a hozzászólásodban? Ugyanis 2005-ig terjedő időszakról beszéltél.
Ebben egyetértünk.

A buta libáért bocs, de már úgy viszkettek az ujjaim, hogy leírhassam.:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Csekk, két ciklusuk volt. Elkezdhették volna a reformokat, de nem csináltak semmit.

Ez a valódi bűnük. A tehetetlenség.
@Habakuk999: Bokrossal nincs bajom. Az eddigi összes kormánytag közül ő volt a legtökösebb.:D
Ha nem rám értetted, akkor az úgy más.
De elég lett volna szimplán beírni és elküldeni.:P
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Rád értettem.:)

Miért, Te a kisebbrendűségi agybajost és a többit pozitív jelzőt a tihanyi apátra?
Akkor elnézésedet kérem, hogy magamra vettem.:)))

Hidd el, jobban jársz Te is, a szocik is, én is, az ország is, ha végre a szocik vennék a fáradtságot, és szembenéznének az elmúlt éveikkel.

Hidd el, nem a rosszindulat mondatja ezt velem, hanem a segítő szándék. Szükség van jó szocdem pártra.
@Habakuk999: Ez azért te is tudod nem ennyire egyértelmű. Ez akkor lett volna igaz, ha olyan két ciklus lett volna, ahol a miniszterelnök személye ugyanaz, gazdasági válság, és háborgó naivák nélkül, akik kukát borogatnak, mert a politikus hazudik. Hogy finom legyek.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Ez meg Fleto keresztje.
Amikor látszott, hogy nem kezelhető a helyzet, le kellett volna mondania, hogy pár év múlva megtisztulva térhessen vissza a politikába.
Így viszont úúúútálatoskép marad, amíg világ a világ.
Meggyőződésem, ha egy évvel korábban adja át a hatalmat, most nem lenne kétharmad.
@Habakuk999: Ha egyszer úgy viselkedsz, mit lehet erre mondani?! Észrevetted, hogy nem is érintettük a témát, mégis náciztad magad?!
Politikusok, a politikusnál hiúbb és önteltebb emberfajta nem létezik. A politikus akkor fog szembenézni bármivel, ha másképp nem ér célt. Márpedig viktor mellett minek?!
@épészmérnök:

amikor a focisták is mennek haza Európából az már trombitaszó kell legyen

a Neymar-t hiába hívták azt mondta nem megy, Tevez és sokan mások mennek haza

az USA-nak is gondja kezd lenni mert nem a 12 méteres vasfüggöny (emlékeztek még rá? na az van 1000 mérföldeken át a "szabadság hazájának" déli határán) és a latino ilegális emigránsok mennek haza sőt azok is akiknek már státuszuk van mert otthon jobb hiába basztatják Mexico-t a drogokkal, azért van a drogháború mert kurva jó üzlet semmit sem kell csinálni sok pénzért, a mezőgazdaságot nézd majd meg 3 év múlva amikor nem lesz chicano aki leszedje a jalopeño-t és a többit amit géppel nem lehet...azt látom ott is rájöttek nem kell nekik a kartellek világa az usa fertőzés az usa export, hanem dolgozni szépen és van mit

na ezt add el a magyaroknak orbánlandiában ahol elszoktak a munkától a politikusok pénzt a többiek szimes fémet lopnak semmi különbség a kettő között csak a politikus kártékonyabb

brühühühü
@Habakuk999: @Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: no kérem szépen, alakultok :D

összegeznék:

Bokrossal nincs bajom. Az eddigi összes kormánytag közül ő volt a legtökösebb.:D

Elkezdhették volna a reformokat, de nem csináltak semmit.

Ez a valódi bűnük. A tehetetlenség.

------------
kiegészítve:
A mostaniak fő bűne is az, ők teszik, de nem azt amit igazából kéne. Kiegészülve gátlástalan kivagyisággal.
@Habakuk999: Dehogynem lenne. Akkor egy év múlva lett volna még egy miniszterelnök, őt is kicsinálják, és még egy.
A válságot sem lehetett befolyásolni, se kikerülni.
Igazából Fletó csereszavatos lett volna, egy év múlva már senki se emlékezett volna rá. Ha úgy nézzük, így biztosította önmagának azt, hogy emlékezzenek rá.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Nem értek egyet veled.
A politikus egy ország népéért felelős, ez nem lehet hiúsági kérdés.

Hogyan számol el ne adj isten nyolc évnyi orbáni rémuralommal? A teljes leszakadással, a moldáv restvériséggel?

Jajj, tudjátok, hiú voltam egy kicsit. Ez nem játék.
@Habakuk999:

Nem unod még?
Mert én nagyon.
Végre egy poszt, ahol az élet és halál ura Tilki emberi nagyságát is le lehetne vezetni, erre akiket idevezet a jó sorsuk mit olvasnak egyfolytában?
Miért és mennyire felelős az mszp.
Szíved joga, hogy mikor, hol, mit írsz.
De ezt hagyd már meg az mszp-t ekéző bejegyzés alá!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Egy új tákolmány, meg a ner, meg az új felsőoktatás meg közoktatási rendszer, meg unortodox gazdpol neked nem reform?!
Nem vagy te egy kicsit telhetetlen?!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: A nácizásod a múltkoriból bennem maradt, nem véletlenül viszkettek az ujjaim.:)

Elköszönök, megyünk dolgunkra.

Szent a béke?
@Habakuk999: Minden politikus hiú. Minél több választást nyer, minél magasabbra jut.
A politika is olyan mint az orvoslás. Aki szívvel lélekkel az országot gyógyítja az tönkremegy, aki szarik bele az meg jól halad.
8 év orbánizmus után szerintem ők akkor is meg lesznek győződve arról, hogy ők jók voltak, és csak a hazát szolgálták, csak a gonosz komenisták nem engedték nekik...
@Tűzfal: Ok unom és megyek. Átadom a terepet.
@Habakuk999:

Habi Kukkolj ide:

ti még a gulyáskatlikizmusanortodóxiát sem tuggyátok az IKSZ egy kalap szar elitcsapat a kubatov bátyó szabadcsapata a hatalom folytatására,
mi anno mentünk termelési gyakorlatra életet tanúlni és pénzt csinálni meg építőtáborba hogy szokjuk a munkát és értékeljük azt

a sok rohadt kocka Lada meg a Trabantok (anno a kocka volt a divat olasz mintára Vazarelli) legalább voltak és lehetett hétvéghén IBUSZ különvonattal a Balcsira vinni a családot meg mentünk ugyanúgy különvonattal Debrecenbe mert a Fradi ott játszott és a többi nagy helyekre

tanultunk és tanítottak minket nem úgy mint ti manapság sem nem akartok sem nem tudtok

kis hamisak és gulyás az egy jó magyar falusi kaja nem úgy mint a híg fos amit ti főztök és el akarjátok adni mint csokitortát mázzal

brühühühühü

meg vagy Habbanva? mit veszexel annyit arra itt vagyok én...iagz eddig mással voltam elfoglalva de szakítok rátok időt szurkapiszka

azért majd ha lesz LEVÉDIÁBAN POSHADT GULYÁSKOMMUNIZMUS AZÉRT SZÓLJÁK mert ti azt sem tuggyátok megcsinálni

lopd a vasat és a fémet ezzel is a békát véded Nyiregyházán....is

brühühühühü
@Tűzfal: Valahogy tegnap erről nem hallottam, mármint hogy tukacsékat fogadóbizottság fogadta a munkaügyi előtt.
Amúgy mizu feléd? Ritkán látlak errefelé.
@Tűzfal: Olyannak, aki tudja, ki az a Tilki.

Rendelkezésre állt az egész nap, csak este kezdtük a próbaházasságot Csekkel.

Én nagyon szívesen kimaradok ebből.

Reggel érdeklődbe olvasom majd információidat.
Eredeti témához visszatérve, Kálmán Olgánál volt egy másik éhségmenetes, egy bácsival. Hihetetlen, hogy mennyire rávéste a szegénység az arcára a nyomát.
@rodeo36: Legfőbb ideje, hogy leválts, alig vártam a felmentő sereget.:)
Van igazságod, szerintem Horn volt a politikában az utolsó úriember.
áldozatok, áldozatai anak a szennynek amit pártoknak politikának nevezünk.
Vitéz László összefoglalója a fidesmafia (nem)kormányzásról:

-magánszámlák álamosítása (manyup)
-snittdoktorija
-azeri baltás

van még valami lényeges?

szerintem enyni egyelőre... a bűnszervezetben elkövetett
hazaárulás nemzetvesztés országrontás

jajrá mogyorók ! jajrá fides !
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: én leszarom...megy a szinesfém lopás amiért a cigányt megbüntetik ha nem annak az orgazdának adja el akit kijelöltek neki(FIDESZKÖZELI) a politikusok meg laptopot és bútort meg szőnyeget és függünyt lopnak a pénzről nem is beszélve és kiviszik külföldre

azt csináltátok ti a zanor todo xiá val meg cigánylandiával

meg kéne tanulni dolgozni és termelni és kibaszni azt aki nem ad jó munkát és nem akarja megfizetni: egyszerű nem menni hozzá dolgozni legalább nem kell fizetni a drága és rossz közlekedést meg a reggeli ozsonna és a ruha sem kopik meg a cüpő

brühühühühü

olyan céporcáglevédia
@Vitéz László:

jajrá jajrá

brühühühühü

vastaps én is loptam a vasat attól tapsolok
@Habakuk999:
kösz ez megnyugtat pedig a Horn elvtárs az MSZMP KB és Politikai Bizottsági titkár sőt más is volt ha jól emléxem

brühühühühü

és szerette a gulyást
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: "a megye helyzetét nem lehet a szocik számlájára írni. A fideszére sem"

Hát akkor kiére?
Meg tudja valaki mondani aki otthon van az Lmp-s dolgokban, hogy kik voltak a "kreatív agyasok" Jávorékhoz tartozók, vagy a Schifferékhez tartozók? Gondolom Fabius lesz az a valaki. ;)
@épészmérnök: Tudom, hogy elkeserítő számodra, hogy lám újabb dolog ami miatt nem ekézném a szocialistákat, de ez a helyzet. A kiére válasz ott van ahonnan ezt kimásoltad.
Próbálj meg együttélni a tudattal, hogy vannak dolgok amiket nem lehet csak és kizárólag politikával befolyásolni. Így nem lehet a mindenért a szocik a hibás kártyát előhúzni.
Sorry, ez van.
@Habakuk999:

Kuki kihagytad a mohácsi vészt és a tatárjárást pedig mekkora volt mind a kettő

3 éve van teljhatalmon, abszolút császári kalapos hatalomban a narancsbolsi banda és csak a szinsefém meg a függönylopások száma nőtt minden más csökkent

brühühühühü

erről beszélj, lécci ...ja és a hülye Árpád becepelte a 7 törzset a Kárpátmedencébe a büdösch meg bennmaradt
@rodeo36: Szabolcsban a rossz munkahely is hiánycikk, nemhogy a jó. A fizetés meg olyan amilyen.
Nem lehet mindenre a színesfém tolvajlást ráhúzni. Egyrészt viktor belekeverése megalázó annak aki tényleg lop, másrészt pedig más is van kishazánkban ezen kívül.
@rdos:

nem a tulajdon fajtája a gond, henem az, hogy nincs megművelve és nincs termelés

a többi...3 éve teljhatalom és semmi sem történt a függönylopások, szőnyeget is lopnak az ettársak és alptopot meg szinesfémet

brühühühühü
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

mesélj itt ülök kisnadrágban és várom a mesét mit tett a vitya 3 év alatt és a bandája

habosra keverték a szart?

sem szabolcsban sem máshol nincs munka egyetlen új munkahelyet sem hozott létre azt is amit mások előtte azt is szétbassaz

hatalmas eredmény

ja tudom a kanyar a hibás

brühühühühü
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

agnoszkálunk közben a szőnyeglopások folytatódnak és nem a szocik lopják, mert oda sem engedik őket

brühühühühü

egyébként halál a szocikra de ez nem oldja meg a fidesz problémát, ugye? vagy tévedek

TELJHATALOM MINT NÉRÓ MEG CALIGULA és semmi
@rodeo36: Azt hiszem ketté mentünk. Én nem vagyok viktor rajongó, ellenkezőleg.:)
De a szabolcsban lévő állapotokat nem írnám pártok számlájára. Akkor sem, ha ezzel épp a fideszt ekézném. Azért viszont igen, hogy mindent tönkre fognak vágni, amit nyíregy vagy a megye nagy nehezen elért.
@rodeo36: Meggyőződésem, hogy ott szúrtuk el, amikor hazazavartuk a velencei dózse fiát, Szent István nem vót hülye, a sok nyilazó vadmajom magyar és Velence frigye máig élő birodalom lehetett volna. de nem, nekünk Aba Sámuel kellett a kabar, aki azt se tudta ,mi aza Ikarusz, Orseolo Péter mehetett a sunyiba, mi meg maradtunk tenger meg ész és értelem nélkül.

fasz kivan az egésszel, azé lopnak mert hiúk , a hiúknak szabad lopni úgy hívják, hogy a hiúság vására, könyv is van róla

senki nem felelős semmiért oszt úgy van ez jól , majd a palagázba belefullad mindenki és mi leszünk a legszebbek. legokosabbak, szabolcs azért fejletlen, mert nem égetik a palagázt csak a kórót az árokparton,

Pazar egy történet.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Egy kérdésemre válaszolj, és ígérem, többé nem szólok hozzád.

Követtek-e valaha el hibát a szocialisták? Van-e köztük olyan, aki nem hibátlan?

Csak ennyi!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: melyik kártékonyabb a vitya vagy a csótány? esetleg a szinesfémgyűjtő?

szép kis kitrákotty mese 3 éve és 25 évvel ezelőtt kezdődött a KGB beépítette a vityát és azóta...most magához szólította az ÚR és jelentett: ennyit sikerűlt kell e még több?

kedves kis hazaáruló rohadt szarláda

brühühühühü
@épészmérnök: hibátlan ember még nem született valószínű sohasem fog, nem is lenne jó

ha tovább agnoszkáltok akkor kűldök nektek agnosztikust hogy meg tudjátok agnoszkálni

brühühühü

mi a gondot a szocikkal akkor amikor 3 éve teljhatalmon van a vitya a csótány
@V-PORT:

mi az az elempé? eszik e vagy isszák?

létedzik?

brühühühühü

és miért érdekes?
@rodeo36: Szeretném tudni, hogy ki volt a spin doctor az Lmp-s Lmp vagy a a Pmp-s Lmp csapat.
@rodeo36: Az a baj a szocikkal, Rodeo, hogy nem látszik náluk változás. Nem tudni, mit akarnak, nem tudnak kommunikálni, és nehéz elhinni róluk, hogy egy pártszövetséget nem kezdenének azonnal belülről kinyírni, mint azt tették annak idején a centrum párttal, például.
Kétségtelen, hogy jelenleg a fidesz után a legnagyobb támogatottsággal rendelkeznek. Ezért kellene, hogy hozzáértők és megbízhatók legyenek, vagy legalább annak látsszanak, és lenne köztük olyan figura, aki nem tűnik téeszelnöknek, vagy járási párttitkárnak.
A fidesz leváltása végett. Stimmt?
@V-PORT:

Doktor Schpiehn

brühühühühü a PAMPILEMPIBEN

brühühühü

csak még azt nem tudom mit csinál
@épészmérnök:

stimmt

a választópóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóógááááááárrrrrrrr felelőssége hun van?

brühühühü

felnövümk vagy bimbódzás közben halunk mög
@rodeo36: Mondanám azt, hogy sokat segítettél, de nem akarok hazudni. :))
@rodeo36: a választópolgár abból tud választani, amit elé tálalnak.

Amikor az elmúlt huszonévben a választópolgár megpróbált maga gründolni pártot, tuti biztos, hogy rátehénkedtek, és agyonnyomták a pártját. Kinyírták. A fidesz, a szocik és a szadesz nagy mesterei más pártok kinyírásának.
@rodeo36: Amikor a választópolgár megpróbált civil kontrollt létrehozni, lásd mint fent. Lenyúlták a civil szervezeteket. Például Gyurcsány Ifjúsági és Sportminisztériumában. És a CÖF-ről ne is beszéljünk.
@épészmérnök: Persze, hogy követtek el hibát a szocik. Mindenkit követ el hibát. De ha hibáznak is, nem jelenti azt, hogy minden hibáért őket kell okolni, vagy minden rosszért.
@rodeo36: Gondolod, hogy az okos kgb-nek kellene egy ilyen bohóc?! ő az új orosz james bond?!:D
A fidesz amúgy nem a szőnyeget, a szőnyeggyárat lopta el. Így tényleg nem jut senki másnak még egy lábtörlő senem.:D
@Habakuk999:

láttál te már nyílt színi szén és palagáz termelést az USA.ban?

200 millió köbméter = a hegy felső fele lerobbantva erdővel és minden egyébbel együtt, szén kihordva 1.5 km mély kráter otthagyva és sivatag 200 évre, óccó szénnek óccó gáznak halál a neve

ugyanaz mint Canada északi részén a kátrányhomok és a gyémánt meg az aranybányák a Google Earth-ön ki tudod keresni a Mc Lean írt róla már évekkel ezelőtt de a kutyát sem érdekli mindegy milyen kormány van a lobby a fő ...ember le van szarva

brühühühü

a pakagáz többe kerűlne mint az arany ha visszaállítanák az eredeti állapotot vagy alagúttal hoznák ki

soroljam?
@rodeo36: kgb? valamit összekeversz.

Tudod az úgy volt, nem keleten, hanem hogy Soros-ösztöndíjjal, és olyan egyetemen, ahol állítólag az akkori diktatúrákból válogattak össze olyanokat, akiket majd később szeretni és támogatni fognak a nyugati politikusok.

Persze ez csak afféle folklór, biztosan azért vitték, mert kitűnő szociológus volt és sokat publikált nyugati szaklapokban...
@épészmérnök:

amely civil szervezetet le lehet nyúlni az nem szervezet az szar

teneked magyarázzam? sztrájk is van és persze engedély nélkűl mijafaszazhogy engedéllyel sztrájkolunk ???

a temetkezési vállalkozóra bízzák a betegeket a kórházban?

brühühühühü
@aranyhorcsog: a Soros-nak annyi alapítványa van, hogy ő maga sem tuggya...hogy a KGB szervezte be az számomra bizonyos vagy már 1987 ben hidegre tették volna azért amit tett...

nagy zseni az biztos ügyesen lop de nem tuggya leírni

brühühühühü
@aranyhorcsog:

bomlasztani akrták a rohadt KGST-t azannyát mert kurva veszélyes volt különösen a zendéká

brühühühühü
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

minél nagyobb bohóc annál jobban szétbassza az országot =CÉL

brühühühü

nekem az a gyanús, hogy 25 éve érinthetetlen, neked nem tűnt föl?

mások gyüttekk mentek ez meg mint a szárított teveszar ott pihen
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

amikor már nincs gyár jó a szőnyeg és a függöny meg a kréta a táblával a falról

brühühühü

anor todo xiás oktatyáspolityika
@rodeo36: Bevallom, én ezt honfitársaink ostobaságának tulajdonítottam. Szerintem a szavazói megérdemlik ezt a kretént. csak azt nem értem, én mivel érdemeltem ki?! :D
index.hu/bloghu/politologus/2013/02/03/az_elfeledett_alapszabaly

"A sajtó nem vette komolyan a hírt, és hát jó kérdés, hogy mennyire is lehet, nyilván nem fognak senkit láncon elvezetni, meg pártirodákat hatósági intézkedéssel kiüríteni és lepecsételni. Inkább elvekről, fundamentumokról, politikiai kultúráról szól az ügy. Ezért kár, hogy Fidesz-reakcióról nem tudni, én legalábbis nem találtam."

Beszántani, helyét sóval bevetni?
@rodeo36: Végül is a krétát a tanár is megveheti, a gyerek ülhet a földön, a modern cuccok nélkül is elvégezték az oskolát rózsikáék.:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: és én megyót vagy fletót mivel érdemeltem ki? ;)
Megint görénykedik a szánalmas békamenet!
Már megint semmi másról nem szól ez az egész, mint össztársadalmi szemfényvesztésről. Észak-Koreában vagy Kubában valószínűleg a világ legtermészetesebb dolga a hatalom állandó, önmagát ünneplő, erőt demonstráló felvonulása, Magyarországon azonban (egyelőre még!!??) van valami hátborzongató ebben. Ha egy kormány páratlanul jól végzi a dolgát, ha az emberek elégedettek, ha az eredmények igazolják az elvégzett munkát, miért kell felvonulni a hatalom oldalán? Miért kellene azt megmutatni, hogy az erő nem csökkent, és jelen van mindenütt? Azért, mert egy végletekig megosztott társadalom köszön vissza az elmúlt évek áldásos tevékenysége nyomán (érvényes ez valamennyi kormányra, politikai színezettől függetlenül) ahol a csökkenő életszínvonal, a létminimum alatt élők tömege, a minden fronton megnyitott szabadságharc, illetve a nyugati „sallerok és kokik” határozzák meg a mindennapos kormányzati félelmeinket. Amelyeket lehetőleg arrogáns magabiztosságnak álcázva próbálunk elrejteni.

És íme, itt az újabb békemenet. A regnáló kormány melletti szimpátiatüntetés, sok lelkesnek látszó, ám lényegében frusztrált és gyűlölködő jó magyar emberrel. Élén a kommunista 3/3-as ügynök Bencsikkel, illetve az elmúlt évtizedekben megszámlálhatatlanul sokszor köpönyeget forgató szalon(?)náci-kommunista-rasszista Bayerrel. Ismét csak gyönyörű, pasztellszínekbe burkolt kép a magyar társadalom egy szeletkéjéről.
Most értem a végére. Nem semmi volt ez a csörte:))
Úgy tűnik a front nem nyomtalanul vonult át.

Ha megengedtek néhány gondolatot:
Habakuk meglehetősen idealistán (naívan) szemléli a politika világát, és erre épített szilárd véleményével elég reménytelen a vita. A szocik nyakába varrt felsorolása egyenként is vitatható (pl. jegybank megregulázása:)), de így szummázva leginkább átugrásra késztet.

Ettől a "nézzenek szembe önmagukkal, újuljanak meg" dumától már herótom van.
Mit lát, ha szembenéz?
Szép vagyok, okos vagyok, jobb vagyok, mint akitől eddig tanultam. Őt megtagadom. És?

Egy olyan pártban szocializálódott fiatal generációtól, ahol erősen működött/dik a kontraszelekció irreális elvárás a megújulás. Ld. Nyakó, mint kommunikációs szakember 20 éve:)) Gonosz leszek: szerintem funkcionális analfabéta.

Ha bárki megkérdezné a mai fiatal elnökség tagjait, mit ért a XXI.sz.-ban a szociáldemokrácia alatt, hát komoly gondban lennének.

Többször olvastam itt, hogy jó lenne egy normális szocdem, konzervatív párt. Igen. Nekem meg az ötös lottó lenne jó. És még bejöhet, mert én legalább lottózom.

Csendben megkérdezem, honnan a búbánatból lennének konzervatív fiatalok? 1945 -90-ig ez az értékrend kizárólag családon belül élhetett tovább, miközben rajtuk is nyomot hagyott óhatatlanul a cca. két generációváltás és a világ hihetetlen fejlődése.
Közéleti tapasztalás nélkül nem lehetett itt konzervatív párt. Amit meg azóta ennek a nevében művelnek, arra nemigen találok szavakat.
(Nem keverném a konzervativizmust a vallásossággal.Se nem szükséges, se nem elégséges feltétel.)

Rodeoval ellentétben én azt gondolom, hogy Antall egy igazi konzervatív volt, de dohos, avitt. Nem is találta a helyét.
Ma leginkább a tudomány különböző területein találhatóak és nem is tetszik nekik, amit látnak. Ld. Solymosi professzor.

Na nem folytatom:)
@V-PORT:

Jávorral ment az össze ismert, ígéretes fiatal.
Schiffer az egyedüli ellensúly a másik oldalon:)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

"csak azt nem értem, én mivel érdemeltem ki?! "

Ez a kisebbség sorsa:)
@Habakuk999: "Én is jobban jártam volna, ha fölmegyek, ahelyett, hogy Csekkel ütnénk egymást."

Hát ha már fel nem tudtál jönni itt van néhány kép. Nagyon szép és megható volt az egész megemlékezés.(meg is könnyeztem)

www.airportal.hu/ap/viewtopic.php?f=97&t=11895&start=0&st=0&sk=t&sd=a

Szóval a megjelentek egy repülőt formáltak a téren, majd meglepetés vendégként felment a színpadra Charlie és Leposa Edina ex Malév pilóta,

youtu.be/P5leimiIrUY

akik közösen elénekelték a "Nézz az ég felé" című számot, amibe persze mi is bekapcsolódtunk, a mobiljainkat, amolyan modern emlékező mécsesként használva. :)

Még mindig nagyon remélem, hogy ez a nagyszerű cég és az ott szolgáló emberek újra megmutathatják majd a világnak azokat az értékeket, ami egy kiváló légiközlekedési vállalattá tette a Malévet 66 év alatt.
És:
index.hu/belfold/2013/01/29/nem_targyal_a_nokkel_a_kormany/
"A minisztérium szerint majd a tervezet nyilvánosságra hozatalát követő társadalmi egyeztetésen várják a véleményüket."

hová ez a rohanás, nem?
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Még azt írhattam volna, hogy rosszul választott:))
@Orica Középföldi: Egyik sem megfelelő válasz, azt hiszem..most nincs jó választás, úgy tűnik, sajnos!
@rodeo36:
Bazmeg!
„na ezt add el a magyaroknak orbánlandiában ahol elszoktak a munkától a politikusok pénzt a többiek szimes fémet lopnak semmi különbség a kettő között csak a politikus kártékonyabb”
:-DDD
A péntekre virradólag linekkelt zenéidet köszönöm.
Sejted vagy tudod, hogy a komoly műfajban Vivaldi az begyön nekem? Be.
Ott figyel a sarokban a Tankcsapda meg Jean Michel Jarre mellett, és még Bach is része a kitűnő társaságnak.
Tudom nem szereted a kitharát és társajit, de van gitárversenye Vivaldinak is, beeee (minthanem tunnád…):
www.youtube.com/watch?v=CrEMHDgN5dI
Há esse jó, ínyenckekec?
Azt hiszem sokan örülnének idehaza, ha ez a kép valóság lenne. Bár a kutyit azért sajnálnám. :)

fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/603112_334121793373855_296179884_n.jpg
@rodeo36: bocs, hogy nem a téma kapcsán válaszolok, de a magam részéról fontosnak tartottam válaszolni egy tegnap hozzám intézett megjegyzésedre.".....Kádár-t Szent László-val és Könyves Kálmánnal egy lapon...." na, és nem jött a sikoly, mert egyetértek Veled, tehát a Kádár amnesztiát nem pejorativ értelemben jegyeztem meg. Kár, hogy félreértetted valószinü én tehetek róla

2
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Az a kérdés, ki a gordon tulajdonosa?
Nehéz erre válaszolni mostan a wasabialberto csöcsein felnevelkedteknek mekmekmek, egyszerűbb lenne a válasz ha Bajnai lenne a miniszterelnök, gondolom én barom.
@Orica Középföldi:
Persze ötös lóttó :)
Lengyelországban, Szlovákiában, sőt Romániában is vannak nyugatos méséklet jobboldali / konzervatív pártok.Cseheket most ne is emlegessük...

Szerinted miért olyan lehetetlen ez itt Hunniában?
@Orica Középföldi: Írhattam volna azt is, hogy a szocik nem foglalkoztak a magyar társadalommal, gazdasággal,oktatással és kultúrával, el voltak foglalva saját zsebeik tömködésével.
Így nem vagyok naiv?
Nem vagyok hajlandó eltűrni az összekacsintást egyik oldalról sem.
Szart se csináltak. Érted, semmit se, csak előkészítették a talajt orbániának.
És igenis hányok a bábáskodásukkal létrejött mélyszegény rétegek álságos szolidaritásán és napi politikai előnyszerzéseiken.

nem én vagyok naiv. Az a naiv, aki azt hiszi, hogy bármilyen politikus magától fog rendet tenni az országban. Nem fog, csak ha kialakul egy erős civil kontroll és megtanuljuk ellenőrizni és érdekeinket érvényesíteni vezetőinkkel szemben.
@quendelapo:

Ez hosszú választ igényel. Térjünk majd vissza rá. Jó?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Törzsök Erika, Kállai Ernő: Átszervezések kora Cigánynak lenni magyarországon

Hgy ne csak a Malév miatt legyen egy könnycsepp a szemed sarkában.

Érdekes könyv, ha javasolhatom, olvasd el, sok minden világosabbá válhat számodra is.
Letölthető netről, ha kell átküldöm pdf-ben.
@Habakuk999: Szomorú a kép. A stratégiai pozíciók elfoglalása után jelenleg az ország kiüresítése és kijelenthetjük, módszeres lakosság csökkentés zajlik! Az életkörülmények ellehetetlenítésével (megélhetés és előrelépés lehetetlensége, eladósítás, bűnözés elszabadítása és fedése) ifjúságunk külföldre kényszerítik (ahol szívesebben fogadják a demográfia európaiakkal való kiegyensúlyozását a más kontinensekről érkező bevándorlókkal szemben), az itt maradókat pedig felőrli a rabszolgasors.

Gazdaságilag, közvetett erőszakkal, és főként lelki-szellemi megtöréssel őrlik fel a lakosságot. Ez a receptje működik a nemzetirtásának, amit az elmúlt közel negyed évszázad már megmutatott. Lassú vergődésre ítéltek minket. Ha beavatkozás nem történik, az elindult folyamatok már különösebb erőfeszítés nélkül elvégzik a dolgukat, és gyakorlatilag bekövetkezik a nemzethalál. 50-100 év, és nincs többé magyarság. :(

A ma esti megemlékezés fényében számomra még inkább felháborító, hogy az ország igazán értékes emberállományát is, könnyedén hagyják veszendőbe menni. :(
@Habakuk999: OK köszi. Rákeresek majd, ha nem találom írok, hová küldheted. :)

De szép is lenne ha ez a reklám megint aktuális lenne. :)

youtu.be/gkdvOLA7waM
@Habakuk999:

Mint ahogy semmi sem vagy fekete vagy fehér, ez így egyszerűen nem igaz, hogy semmit sem tettek.

Sok rossz elmondható róluk. Koncepciótlanság,sodródás, kisstílüség, rossz személyzeti politika, kultúra hiánya, civil társadalom alábecsülése, nagyon rossz szövetségi politika, értelmiség távol tartása, rossz koalíciós megállapodás, de.... és most nem írom le, hogy ennek ellenére mi minden történt.

Kérlek ne felejtsd el, hogy az ellenzék ott gátolt, ahol tudott. Minden törekvésnek keresztbe tett. És nem ez az ellenzék feladata!

A mélyszegénység kialakulásában a fidesz vastagon benne van. Sőt!

Abban egyetértek, hogy amit most tesznek, és főleg amilyen arcokkal, az valóban gusztustalan.

Civil kontrollról a közeljövőben ne álmodozz. Az angoloknak is több, mint 200 év kellett egy erős civil szféra kialakulásához.
Nálunk erősen gyerekcipőben totyog, pontosabban most éppen mezítláb jár, és ennek a kormánynak végképp nem érdeke, hogy megerősödjön.
@Orica Középföldi: kit érdekel a kormány érdeke?
Engem a mi érdekünk érdekel.
És álmodozom civil kontrollról.

A többség, 52 % engem igazol.
@Habakuk999:

Szervezd meg helyben. Egy lokálpatrióta szervezet, ha erős, sok mindent elérhet az önkormányzattal szembe.
Majd szólj, ha 52%-os lesz a tagságod.
@Orica Középföldi:
52% az túl rövid cca 3.5 inch...azzal mit lehet keresni és főleg mit lehet találni

az már az a kategória: drágám benn már benn van? nincs! érdekes kint sincs

brühühühühü
@KÁTÉó53éúétr6:

tudod a blog nem szagos és én nem éreztem gúny szagot....pont azért emeltem ki ezt tőled, egyetértve

brühühühü

mennyi sok kis senkiházi, parvenű és tetű ólálkodik a kondér körűl?
@Knósszosz:

nagyon praktikus okai vannak a guitár és a khitara létrejöttének, majdnem zsebbenhordható de a puzdra mellett vállon is elfért, és valami hangolási támaszt adott az énekbeszédhez amin a legendákat meg tréfálatn elkántáltál vagy mint Homérosz hordta a hírt körbe körbe és fuvolást meg egyéb fúvósokat talált helyben is, azért nem hodott fuvolát mert amikor fújod akkor nehezen tucc beszélni vagy énekelni bár kipróbálhatod milyen komlukált

brühühühühü

a Lant és a hárfa is csak egész hadsereg szekértáborával volt hordozható
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

másolhatja Phytagoras módszerét -közismert- mikor a római katona, akinek esze annyi mint a békamenetnek összesen rátámadt: ne zavard köreimet...mert ő még pálcával a homokba

ezt még nem vezették be Windows7.19ABC vel kombinálva gaystick-kel

brühühühühü
@Knósszosz:
HA EDDIG "CSAK" SZERETTEDmostantól imádni is fogod

www.youtube.com/watch?v=QOMzy2iDBjM

brühühühü
@Knósszosz:

azért néha vesz levegőt

tudod mi a Barbican? nézz utána

egy templom...

www.youtube.com/watch?v=p4EVNbHX1lI

és ez

www.youtube.com/watch?v=Keq65ZhClWI

brühühühü
@Knósszosz:

Bellini

a zseni akitől Beethoven lopta hogyan lehet fúgát és harmóniákat teremteni

ez meg

www.youtube.com/watch?v=ik7S12bFKC4

most nincs több...keresgléj

a castrati ezért voltak nagyok királyok borúltak lábaik elé mert így tudtak talán egy kicsit jobban_?

www.youtube.com/watch?v=a6DOUB3O35E

brühühühü
@rodeo36:

no lime tangere, archimedes volt az a pythagoras ottan a messzi siracusában.
@hacsaturján:

mindíg van egy görög kéznél...

"noli me tangere" :Jesú! >>> és a citromhoz semmi köze?

"Disse-lhe Jesus: Maria! Ela, virando-se, lhe disse em hebraico: Rabôni! (que quer dizer, Mestre). Disse-lhe Jesus: Não me toques; porque ainda não subi ao Pai, mas vai a meus irmãos e dize-lhes que subo para meu Pai e vosso Pai, para meu Deus e vosso Deus."

O que Jesus quis dizer a Maria tem sido um tema de intenso debate. A frase latina, Noli me tangere, se tornou uma conhecida referência para este trecho nas traduções do Evangelho de João, um trecho que está em aparente contradição com o convite de Jesus, logo a seguir, para que Tomé tocasse as suas mãos e o lado de Jesus (em João 20:27)) e também com o relato no Evangelho de Mateus (em Mateus 28:1-9)), que descreve Maria Madalena e "a outra Maria" "abraçando-lhe os pés".

brühühühühü
@hacsaturján:

As últimas palavras atribuídas a Arquimedes são "Não perturbe meus círculos" (em grego: μή μου τούς κύκλους τάραττε), uma referência aos círculos no desenho matemático que ele estaria estudando quando perturbado pelo soldado romano. Esta citação é muitas vezes dada em Latim como

"Noli turbare circulos meos,"

mas não há nenhuma evidência confiável de que Arquimedes pronunciou estas palavras e elas não aparecem no relato dado por Plutarco.[14]

brühühühü
@rodeo36:

jajaja, észrevettem mán visszaolvasáskor. így jár a sötétbe tapicskoló. archimedesre koncentráltam.
@hacsaturján:

és belelógott a kezed:

minden vízbe mártott test a súlyából annyit veszt....

brühühühühü
@hacsaturján:

noli turbare circulos meos (Arquimedes: ne zavard köreimet)

noli me tangere (Jézus: Maria Magdalénának mikor találkoznak feltámadás után: ne érints)

azt a sok görögöt csak úgy görögnek szerteszéjjel mint scarabeus-ok...

brühühühühü
@rodeo36:

értem én, értem, csak aszt nem, hogy került pythagoras a credoba.
@hacsaturján:

az tatata a Phytágoras-tól kell megkérdezned, és ka megmongya lécci ne gaggy ki eme élményből

továbbra sem világosch hogyan érkezett a "noli me tangere" Syracúsa-ba

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/c1/Nolimetangerecorregio.jpg/200px-Nolimetangerecorregio.jpg

brühühühü
@Habakuk999: Azt bezzeg nem kérdezted meg :D

A különbség: disznótól félnek/undorodnak, a bor meg csak tilos.
Jó reggelt mindenkinek!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Ez történik. De ne felejtsük el, hogy a magyarok pusztítása mellett az ingatlanok milyen jól sűrűsödnek az enyves Orbán-kézben.
Aranyozott pesti-budai paloták és megyényi szántók. A végén csak ezek maradnak, meg a felcsúti hercegnők.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Szerinted Orbán szereti a kutyákat? Mert ha igen, akkor talán még megvalósulhat.
Én max. egy nílusi krokodilt bíznék rá. :)
apák bűneiről a gyerekek nem tehetnek, de azért a hozzáállásukban, elgondolkodhatnának:

Ungváry: Matolcsy családja érintett volt a zsidó és német polgárok gazdasági megsemmisítésében

Személyesen érintett volt Matolcsy György családja a zsidó és német polgárok gazdasági megsemmisítésében, a miniszter hazug módon mégis a németekre keni a felelősséget - mondta Ungváry Krisztián történész a Pécsi Stopnak adott interjújában.

hvg.hu/itthon/20130204_Ungvary_Matolcsy_csaladja_erintett_volt_a
Matolcsy miatt húzza az időt Orbán
Londoni elemzők szerint a tárcavezető a legesélyesebb jegybankelnök-jelölt.

www.portfolio.hu/gazdasag/matolcsy_miatt_huzza_az_idot_orban.179232.html

-----------------

Bár a kormány garanciákat adott arra, hogy az állami alkalmazottá váló tanárok és közszolgálati tisztviselők fizetése ugyanaz marad, többen közülük meglepődhetnek majd februárban. A kormányhivatalok a korábban nem jogszerűen adott pótlékokat ugyanis nem fizetik ki, mint ahogy a tanárok sem kapják meg azokat a plusz juttatásokat, amiket eddig az önkormányzatok a cafetérián felül fizettek nekik - írja az Index.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/itt_a_meglepetes_fizetescsokkenest_hoz_a_februar.544133.html
@Penivaldes: Egy nagyon tanulságos írásból hadd idézzek néhány gondolatot. A szerzője egy 56-os amerikai magyar szülőkkel rendelkező ember.

Nem értem

Nekem kint azt mondták a szüleim, hogy én magyar vagyok, csak Amerikában élek. Itthon azt mondjak, hogy én amerikai vagyok, csak itt élek vagy hogy magyar származású amerikai. Semmiképpen sem magyar, ezt nem értem. Szívemben mindig is ez az ország élt, rosszat sosem mondanék rá, mert innen származom, vagy ide származom.

A város, ahol élek, nagyon szép, az embereket már nem értem. Noha mindent értek, amit mondanak nekem, beszélni még nem tökéletesen tudok, de a megfogalmazott gondolataik furcsák. Semmit nem vállalnak magukra, mindenért a politikát hibáztatják.

Volt, hogy ültem egy asztalnál egy étteremben, és hallgattam, hogy hangosan szidják a mellettem lévő asztalnál az országot, és szóltam, hogy elnézést, de ezt nem kéne, mert ez az ő és a mi országunk, és azt kéne nézni, mivel segíthetik.

"Ne azt kérdezd, mit tehet érted a hazád, hanem azt, hogy te mit tehetsz a hazádért" - szól a mondás. Ezt a legtöbb amerikai, francia, osztrák is így gondolja! A cseheknél sem hallottam soha, hogy valaki szidja a hazáját!

Elfelejtettek harcolni

Persze minden országban akarnak változtatni, vagy megvetnek pár politikust, de ott az emberek a saját képességeik hiányát nem keverik össze az ORSZÁGGAL! Tudom, mindenért a szocializmus a hibás, amit én nem érthetek. Viszont látom Európán, mennyire megviseli a társadalmat a túl sok ingyen juttatás, mert az emberek elfelejtenek harcolni magukért, hogy a társadalom tagjai lehessenek.

Generációk kellenek még ahhoz, hogy az emberek a kezükbe vegyék a sorsuk, és felemeljék a hazájukat, Magyarországot! Ameddig bármit mástól várnak, addig gúzsba vannak kötve.

Nem szeretném, hogy félreértsétek, amit írok, mert nem bántani szeretnék vele, és senkit sem akarok lebeszélni a külföldre utazásról, csak tiszteletet kérek Magyarországnak. Látom a neten is, hogy támadjak az itt született magyarok az országot.

Köszönöm, hogy elolvastátok, ez volt a leghosszabb szöveg, amit magyarul eddig megírtam.

Remélem nem lett nagyon rossz, mert nem szeretném megsérteni a nyelvet, sem senkit. Nagyon nehéz, hogy mindent sokféleképpen lehet elmondani, bár nekem már voltak alapjaim. Németül jobban megtanultam, pedig ott nem voltak alapjaim, csak az egyszerűbb nekem.

Kívánok nektek erőt az álmaitok eléréséhez! Azt kérem, ne feledjétek, bárhová mentek, minden rajtatok múlik. Nem kívülről jön az áldás, hanem belülről."

hataratkelo.blog.hu/2013/02/04/nem_ertem_miert_ne_lennek_magyar
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "apák bűneiről a gyerekek nem tehetnek, de azért a hozzáállásukban, elgondolkodhatnának:"

Mondasz valamit. De ha már itt tartunk lehetne futni néhány kört körmös bauerék meg a pető fiókák környékén is. :(

berettyoujfalu.jobbik.hu/content/kik-%C5%91k
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem is tudom, szép dolgokat ír a szerző, de aki nem itt élte le éltee nagy részét az sosem fogja megérteni azt ami itt van. A reménytwelenséget, azt, hogy nem enged ez az ország szárnyalni, és elfojtják a nagy áélmojkat.

".
Ezerszer is meghalnak
S üdve nincs a keresztnek,
Mert semmit se tehettek,
Óh, semmit se tehettek"
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: ugye most nem akarod, hogy megkapargassuk a jobbikot is, nincs különbség, egyek vagyunk, bűnösök is és dicsőségesek is, pont úgy mint a többi nép, hisz emberek vagyunk.
Nincs egyedüli igaz ember, és bűntelen sincs, aki annak tartja magát, vagy másokat, az a legnagyobb bűnös.
@Penivaldes: pontosan:

- Ady Endre -

Szöveggyűjtemény
A magyar Ugaron
Elvadult tájon gázolok:
Ős, buja földön dudva, muhar.
Ezt a vad mezőt ismerem,
Ez a magyar Ugar.

Lehajlok a szent humuszig:
E szűzi földön valami rág.
Hej, égig-nyúló giz-gazok,
Hát nincsen itt virág?

Vad indák gyűrűznek körül,
Míg a föld alvó lelkét lesem,
Régmult virágok illata
Bódít szerelmesen.

Csönd van. A dudva, a muhar,
A gaz lehúz, altat, befed
S egy kacagó szél suhan el
A nagy Ugar felett.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Én soha senkinek nem vetem szemére azt hogy ki volt apja és bármely őse. hamís lenne pont tőlem, elég nekem az a "stigma" ami rajtam van.
@Penivaldes: hmmm, mindenkinek vannak stigmái, tehát ebből sem lógsz ki ;)
Működik már a futóműved rendesen?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nyugodtan meg lehetne őket is kapargatni, sőt, ahogy közeledik a választás fogják is. De igazából ez nem erről szól, hanem sokkal inkább a történelmi tényekről és arról, hogy akik frankón levezényelték nekünk a "gengszterváltás" nevű kutyakomédiát, erősen felülreprezentáltak az általad bedobott ilyen-olyan vétkekben részes felmenőkkel is. :(
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: sosem szeretem senkinek szemére vetni az őseit, álságos lenne pont tőlem
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: működik, bár térdelésből még nehezen tudok felállni.
igen de az én stigmám politikailag rossz:)
@Penivaldes: ne dobáld a magas labdákat, mert túlzottan kíváncsivá teszel ;)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: legyen annyi elég, hogy nem vagyok ideális:))
vagy a térdelésre gondolsz?
@Penivaldes: kinek nem vagy? Az idealisztikus kép, nincs nagyon messze a megváltósági eszményképpel, így ezek valóságtartalma és hasznossága is minimális ;)
A térdelés ennek egyik megvalósulása, haszon nélkül, értelem nélkül, mert megalkuvásra és gondolkodás elutasítására kényszeríti az embert, valami magasztosnak nevezett ál hatalom előtt.
hmmm, valaki az agyamba lát:

A magyarok birkásítása

Az boldogul, aki ügyesen kér, sugallja számos kormányintézkedés. Átverős kampányok, Váratlan tiltások adják a képzetet: a hatalom terelgetni kíván.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F02%2F04%2Fa_magyarok_elbirkasitasa%2F
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: asenkinek sem. túl kevert vagyok abból a szempontból, hogy mit vallottak, és milyen eszmékben hittek felmenőim, és mit képviseltek. és az apák bűneit mindig a fiakon bosszulják meg.
@rodeo36: Abban teljesen igazad van, hogy a jelenlegi legnagyobb gazdasági gondunk ez. Ugyanakkor a lopás, az lopás. Még ha több mint fél évszázada követték is el. Növekedéskutató "intézetes" eltolcsy nagybácsit, mint egyik tettest fentebb linkelte is Gábriel.

Elismerve eltolcsynak nem a rokonsága, a felmenői (erről nem tehet) a legnagyobb baja. Hanem ő maga. :-(
van még kérdés?

Újabb megszorításokat jelenthet be a kormány
A 3 százalék alatti hiánycél eléréséhez 150 milliárd forintos kiigazításra lehet szükség.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/ujabb_megszoritasokat_jelenthet_be_a_kormany.544140.html

--------------------

Így csökkenhet tovább a rezsi

www.napi.hu/magyar_gazdasag/igy_csokkenhet_tovabb_a_rezsi.544142.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Az eftársak, marxi terminológiával élve, feltalálták a "szűkített újratermelést". :-(.
Igaz lehet? Az emeszpé nem is létezik? Boccs a hosszú Off-ért.

Történelmi pillanatok tanúja voltam tegnap délután.
A Fővárosi Törvényszéken 2013.01.24-én 13 órától 17 óráig tartó bírósági tárgyaláson Minda Zoltán felperes bebizonyította, hogy igaza van, sőt, azt is, hogy a vele szemben álló két alperes közül az egyik, az MSZP NEM IS LÉTEZIK.
Minda Zoltán ebben a perben az édesanyját képviselte, aki MSZMP-tag volt évtizedeken át, és keresete arra irányult, hogy a bíróság állapítsa meg: az alperes MSZMP megsértette az ő személyiségi jogait, az emberi méltósághoz és a jogbiztonsághoz fűződő jogait, amikor a pártvagyon őt illető részét is a megkérdezése nélkül és akarata ellenére ELTÜNTETTE, és a párt törvénytelen intézkedései az ő személyére, mint volt párttagra is rossz fényt vetnek.
Az MSZMP vagyona az ú.n. rendszerváltás idején kb. 9 milliárd Ft-ból és sok száz ingatlanból állt. Az évtizedek óta működő társadalmi szervezetek (pl. az MSZMP) vagyonelszámoltatására törvényt hoztak. Az MSZMP NULLA vagyont kimutató jelentést készített. A még be sem jegyzett új párt, az MSZP adott be kimutatást erről a vagyonról, holott rá nem is vonatkozott az MSZMP-re, mint régóta működő szervezetre kötelező törvény.
Ráadásul az MSZP SOHASEM ALAKULT MEG szabályosan, az összes társadalmi szervezetre kötelező törvények szerint. Az igaz, hogy az MSZMP kongresszusán bejelentették, hogy a jövőben MSZP LESZ a jogutódjuk, de pl. még az alapítók (minimum tíz fő) neve sem állapítható meg az MSZP által a cégbíróságon jóval később bejegyeztetésre benyújtott iratokból.
Tehát a párt vagyonát, ami a párttagok tagdíjbefizetéseiből és az állami vagyon pártvagyonnak tekintett részéből állt, az MSZMP egy nem létező pártnak "játszotta át", amely később sem, sohasem lett szabályosan bejegyezve. (Ezt a műveletet közönségesen sikkasztásnak nevezik)
Mindezekért felelőssé tehető az MSZMP, amely nem tett semmit a vagyona "átjátszása" ellen, az MSZP, amely a sajátjaként bánt (élt vissza) mások vagyonával, és az állami szervek, a törvényhozó és az ítélkező fórumok, amelyek ELFOGADTÁK a törvénysértő bejegyzést és jelentéseket. Ez az ügyet tárgyaló bíróság is hozott korábban olyan döntést, amely helyben hagyta a törvényellenes helyzetet.
Hárman jelentkeztek beavatkozónak a felperesi kereset mellett. Az alperesek ügyvédjei sem ellenezték elfogadásukat, bár mindketten azt az álláspontot képviselték, hogy az MSZP az MSZMP "jogutódja".
A bíróság végül elegendőnek találta a bizonyítást, és le akarta zárni a tárgyalást.
Minda Zoltán csalódását fejezte ki, hogy a bíróság maga akar ítélkezni, holott az addig elhangzottakból kiderül: azt elfogulatlanul nem tehetné, ezért más ítélkező fórum elé kell vinni az ügyet, ráadásul, az is bebizonyosodott, hogy a két alperes közül az egyik jogszerűen nem is létezik: csak az MSZMP a valóságos alperes, az MSZP jogilag NINCS!

A tegnapi tárgyalás ezért "eredménytelenül" végződött, de a hallgatóságot lenyűgözte Minda Zoltán felkészültsége, ahogyan fejből sorolta a paragrafusokat, a dátumokat, és pillanatok alatt megtalálta és idézte a maga elé készített okiratok megfelelő szakaszait. A hallgatóság egymás között suttogta: Most történt meg az igazi rendszerváltás! Engem boldoggá tett a történelmi pillanat átélése, és az, hogy tanúja lehettem Minda Zoltán mindvégig korrekt és udvarias hangú jogi zsonglőrködésének, amelyet úgy vitt véghez négy órán keresztül, hogy a három jelen volt jogász (a bíró, az MSZMP és az MSZP jogi képviselője) szinte megsemmisült a szakmájában. A bíró ellenérzéseit, türelmetlenkedését többször észlelhettük, de fegyelmezhette őt a hallgatóság és három felvevőkészüléke. A fiatal bírónő később egyszer ügyvéd úrnak is szólította Minda Zoltánt, amivel egyértelműen elismerését fejezte ki a nem-jogász felperes iránt.
@Penivaldes: Magas labdák tömkelege, ha leütjük, akkor szexisták vagyunk, ha nem ,akkor érzéketlen tuskók, akik nem fogékonyak a női bájra és szellentésre, ugye? .-D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ez az irás ugy ferdités, ahogy van. Itt nincs ember, aki azt mondaná pláne egy étteremben a hazájára hogy rohadt hazug torvaj banda, de akik a hazámat irányitják és elveszik a lehetőséget, hogy a sorsom javitásáért küzdjek a magam és hazám javára, na arra mondják, és mondom én is.
@rdos: az összes akkor gründolt pártra igaz ez, és akkor még finoman fogalmaztam, hisz a fidesz meg a többi párt is szarik a törvényekre lényegében, mint ahogy a legtöbb kis ember is. Az a különbség, hogy a pártoknak nagyobbak a lehetőségei, lásd székház ügy, képviselői mandátum.
index.hu/belfold/budapest/2013/02/04/tarlos_szerint_rosszat_akarnak_a_hajlektalanoknak_a_korlatbontok/

"Tarlós István utalt az alapvető jogok biztosával való vitájára is. Mint mondta, az ombudsmant 200-300 ember választotta meg, Budapest főpolgármesterét pedig több százezer. „Az ombudsman feltehet kérdéseket, lehet egy véleménye, elmehet árulkodni az Alkotmánybírósághoz, de ő nem a felettesünk” – jelentette ki Tarlós István, hozzátéve, a főpolgármesternek a többség érdekeiről is gondoskodnia kell."

Viktorunkat pedig milliók, így, ha bárki megkérdőjelezi a 2/3-ot, az nemzet(el)áruló, ugye?
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Jelenleg nm izgat hogy mit tesztek magas labdákkal. ha lecsapjátok le, ha nem nem.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Fideszt védeni nem akarom, de valami alapító levelük fellelhető a weblapjukon.

www.fidesz.hu/index.php?Cikk=91

Igaz, a weblap 2002-ben készült, az alapító levél 1988-03-30-i dátumozású. Mondjuk az eredeti szkennelménye is elfért volna a weblapon. Aláírásokkal, ahogy kell.
@rdos: Én úgy tudom, a FRIDEC nem pártként, hanem egyesületként van bejegyezve... oszt akkor eléggé érdekesen állanak mostanság - a törvénymódosítás után - a dolgok:-)
@rdos: Persze lehet hülyeséget írok, mert csak fél füllel hallotam valahol... nem leugatni a felyem, ha nem így vagyon.
@rdos: Nos, megnéztem... szerintem nem párt, így a tv. módosítás óta bezony asszem törvénytelenül működik. Ezzel az erővel az Ablakosok Dalárdájának Országos Érdekvédelmi Egyesületének Polgári Öntöttüveg Tagozata is vezethetné az országot:-)
@Nyúl Ámbátor: Alakul ez. Az emeszpé nem is létezik, a fityisz egyesület, ők tehát ha megérjük 2014-et, nem is indulhatnak :-).
Engedtünk a legnagyobbnak
Az ország legnagyobb hitelezője, a Templeton perre ment a pénzéért a magyar állammal. Visszavonultunk, és minden bizonnyal fizetünk.

static1.origos.hu/i/1302/20130201-meghajoltunk-a-legnagyobb-elott-templetonalap2.jpg

www.origo.hu/gazdasag/gazdasag-plusz/20130201-meghajoltunk-a-legnagyobb-elott.html

Az adóhivatal évek óta nem akart beletörődni, hogy jogtalanul szedett 20 százalékos adót még 2004-2005-ben az ország legnagyobb hitelezőjének, a Franklin Templetonnak az egyik itt befektető cégétől. Most belátta, nincs esélye nyerni, és a már az Európai Bíróság elé is került ügyben visszavonulót fújt. A felek vélhetően peren kívüli megegyezéssel rendezték az anyagiakat, a Templeton részben pénzéhez juthatott, az adóhivatal megúszhatta a késedelmi kamatot. Ennek a pernek a végére sokan vártak.

Nem vitázik tovább az adóhivatal Magyarország legnagyobb hitelezőjével. Az adóhatóság nemrég feladta az évek óta tartó küzdelmet, amelyet a Franklin Templeton Investmenttel folytatott.

Nyehhe...
@rdos: Áááá nehhofgy aszt hiddd. holnapra a Sza(je)r Joci az Ipadján brüsszel feléfélúton benyom egy egyéniességi indítványt, hogyaszongya: minden egyesület békaphassa, kivéve a Fideszmatyit:-)
Templetonos lovagokkal jobb, ha nem veszekszünk. Még a végén odalenne Matócsnyi unortodoxás Grálkelyhe:-)
@rodeo36: Hááát naggyon úgy tűnik. Valamit a jogalkotási lázban nagyon bezéztek a fiúk:-)
@rdos: "Alakul ez. Az emeszpé nem is létezik, a fityisz egyesület, ők tehát ha megérjük 2014-et, nem is indulhatnak :-)."

Lesz helyette Orbán és tsai. egyszemélyes kirájsági vértesszőllősi-Sára-Zsadányi Korlátlan Felelőtlenségi kft:-)
@rodeo36: Giftegylet... szigorúan maguk felé (hajló) irányuló kézzel:-)
Ma sem tudtak megegyezni az LMP-frakció sorsáról

Hétfőn is eredménytelenül zárult az LMP és az onnan kivált Párbeszéd Magyarországért Párt egyeztetése a Lehet Más a Politika parlamenti frakciójának sorsáról.

hvg.hu/itthon/20130204_lmp_frakcio_jovo_egyeztetes
@Nyúl Ámbátor: Jobban belegondolva, nem 2014-el van a prücök, hanem az elmúlt 23-al! Még egyszerűbben fogalmazva, a hazai? pártok és kurmányok nem legitimek voltak és most sem azok! Ha ez így van, az nagyon durva.
@rdos: Uggyanmá... mé pont ez lett volna a törvényes. Egyébként nem az elmúlt 23 év, hanem csak kb. kettő. amióta módosították a zegyesületi tv-t, vagy mifenét:-)
@rdos: látszat ország, látszat pártjainak, látszat emberei, a látszat népnek, látszat jövőt építenek
off...

Kegyetlenül meggyalázták III. Richárd holttestét
2013. február 4., hétfő, 12:24

A brit Leicester Egyetem kutatói hétfőn délelőtt bejelentették, hogy a DNS-vizsgálatok alapján immár bizonyos: III. Richárdot találták meg tavaly szeptemberben egy közép-angliai autóparkoló területén. A király holttestét a mostani vizsgálatok szerint halála, az 1485-ös bosworth-i csata után meggyalázták.

Immár tíz sebet azonosítottak azon a csontvázon - köztük nyolcat a koponyán -, amelyet tavaly szeptemberben találtak Közép-Angliában, Leicester városának egyik autóparkolójában, a szürkebarátok (Greyfriars) egykori templománál. A leletről tudósok már korábban is sejtették, hogy III. Richárd angol király maradványairól lehet szó, hiszen az elhunyt feltételezett kora egyezett a források szerint 32 éves korában megölt uralkodóéval - amint arról
[origo]
is beszámolt.

A koponyán talált sebek közül többet is biztosan fegyver okozott, és nem egy közülük halálos volt. A kutatók azt is megállapították, hogy halála után valószínűleg meggyalázták, megalázták III. Richárd holttestét. A király a Rózsák háborúját lezáró, 1485-ös
bosworth-i csatában
halt meg. Az is valószínű, hogy már páncéljától megfosztva érte az egyik legsúlyosabb sérülés: hátulról kapott egy hatalmas szúrást vagy döfést. Elképzelhető, hogy a történelmi feljegyzéseknek megfelelően a király hulláját meztelenül akasztották fel a csata után.

III. Richárd - akit Shakespeare drámája tett világhírűvé, és angol nyelvterületen mint "főgonoszt" emlegették évszázadokon át - mindössze 26 hónapot uralkodott, és ő volt az utolsó angol uralkodó, aki csatában halt meg. Elhunytával a Tudorok kerültek hatalomra a szigetországban.

A kutatók hétfő délelőtt egy sajtótájékoztatón bejelentették, hogy elvégezték a vizsgálatot, amelyben III. Richárd rokonainak DNS-ét a csontvázból kinyert DNS-sel hasonlították össze. A férfiágon még nem fejeződtek be a vizsgálatok, így ezen a vonalon (III. Edward angol király leszármazottai között) még nem lehet kijelenteni a biztos egyezést. Ám III. Richárd anyai rokonaival minden kétséget kizáró egyezést találtak a University of Leicester kutatói. Így bebizonyosodott, hogy az a férfi, akinek a csontvázát tavaly Leicester külső részein megtalálták, nem más, mint III. Richárd, a Plantagenet angol királyi dinasztia utolsó uralkodója.

A cikket az alábbi címen találja:
www.origo.hu/tudomany/tortenelem/20130204-iii-richard-maradvanyai-egy-leicester-kornyeki-sirban-talalhatok.html

no comment...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Lelkecském, mondhatok valamit?
Ez a Matolcsy nevű ember úgy csinál, mintha az ő családja nem csinált volna semmi csúnyát. Azok a másikok viszont nem tagadják, hogy az apukájuk rossz ember volt.
Ugye, érted, nem tudom ennél jobban megmagyarázni.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Hogy nekem erről miért jut eszembe, nem a Malévet kellene felszámolni. Hanem ezt a sok látszat pártot - gittegyletet. :-) Igény az volna rá.

Mentem dolgozóba. Sziasztok.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
"A HUNALPA Magyar Közforgalmi Pilóták Egyesülete szerint viszont kontrollálhatatlan folyamat lett a felszámolásból. Demeter Csaba, a szervezet elnöke lapunknak elmondta: a volt malévosok teljes követelése 12,1 milliárd forint, ebből az elismert igény 9,7 milliárd, a ténylegesen kifizetett pénz pedig 0,9 milliárd volt októberben. „A 205 pilóta közül mintegy 120-130 ember talált új állást Törökországtól Indonéziáig” – fogalmazott."

Majd a zúj, Nemzeti Régitársaság, úgy-e?
@rdos: Ott se maradna píz, vélhetően, mert ami volt, az is csak virtuálisan..
Mégiscsak szocializálódott valamennyire az ejropai népség... a lámpavas már egészen humán erőforrásnak tűnik:-) Ha meg a Szép Fülöpre gondolok, akinek forró olomot öntöttek töccsérrel a valagába... télleg emberi:-)
Az utolsó majd kapcsolja le a villanyt, hogy ne nőjön az adásságunk:
hvg.hu/kultura/20130204_Nincs_miert_itt_maradni__Jamie_Winches
"Jamie Winchester: A visszaköltözés nem hirtelen elhatározás volt, hanem egy többéves folyamat eredménye. Az, hogy az országban szinte minden téren, fokozatosan romlott a helyzet, rátelepedett az én mindennapjaimra is. Az elmúlt években az emberek és az ország életében beállt változások, valamint az azokat övező társadalmi, feszült melankólia szép lassan ültették el bennem a gondolat magvát, miszerint lehet ezt jobban, egészségesebben. Nekem pedig a lehetőség is adott volt: máshol."
Kár, hogy nem vagyok se teheccséges, se zenész! .-(
@Nyúl Ámbátor: Lelkecském, pedig mennyi sírás-rívás volt, hogy nincs civ..., izé civil társadalom jól mondom? ottand nálatok. Hát örülhettek, hálát adhattok a Jóistennek, mert van! Nincs cár atyuska, csupáncsak civilek dirigálnak nállatok! Milyen szép is ez!
@Agafja_Karpovna: hát én ius eztet mondom. Itten azélet a Gulagon... csupa móka kacagás.. pl. Alexandr Bilin Kín is milyen mókás látványt nyújtott, amikor kinn a puzdrán egy szál gatyakorccal hadakozott a gaz gríz kozák horód állva:-) és közben kiltozá: Éjjen a Cár Atyuska, mindenki jót evője:-)
@Nyúl Ámbátor: gaz gríz kozák horód állva

helyett: gaz, gríz kozák hordón állva...
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
mamitirtok sír derék (kommensevik) 2013.02.04. 12:55:01

remélem a wincseszterét azért itthon hagyta:-)
@Nyúl Ámbátor: Értem én, kisszivem... az izgalomtúl, hogy mostantól nincsennek pártok, melléje ütöttél az billentyűköknek.
@Nyúl Ámbátor: De miden nem, kérdem én? Ja, hogy semmiben nem? Szíp! .-P
Jamie az, nekem ennyi elég, bírom a csávót azér'!
www.youtube.com/watch?v=HCv1lWRRP6o
Emelkedik a benzin ára

www.origo.hu/auto/20130204-emelkedik-a-benzin-ara.html

Öt forinttal emeli a 95-ös benzin nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a gázolaj ára nem változik.

Milyen igaz. A múlt heti kétszeri, összesen 10 forintból, hogyan is lesz kifizetve a mocskosmulti EON 250 milliárdja...
@Agafja_Karpovna: hááát ettü csak az ozgatnya fel jobban Galambocskám, ha asztat hallanám, hogy nincs elíg píz a here nyukdíjasok további táplálására... esetleg talán az, gogy a Lázás Boldi pártában marad, mert becsődölt a svejci sapka:-) Oszt gyűccsünk szegíny páriának, mint anno a Dulciena szeme világára:-)
@bella _ciao: persze, hogy nem pázmyányra, meg passzományra mindig fussa:-)
@Nyúl Ámbátor: meg fussa hülyékre, akik ilyeneket mondanak:

"Még egy egyetem sem omlott össze" - újabb nyilatkozat Hoffmann Rózsától

eduline.hu/felsooktatas/2013/2/4/Hoffmann_Rozsa_eddig_meg_egy_egyetem_sem_om_ILNZXP

azért a jövőben nem ilyen biztos rózsika, hiszen ott az a szó: még
@Agafja_Karpovna: de azér lássuk be, nincs nagy ok aggodalomra... Putyin Putyilov elvtárs megigérte, olcsóbb lesz jövőre a heresó:-)
Nő a Fidesz szemétdombja
Az állami szervezet vezetője szerint is csődöt és bukást hozott az új szemétrendszer. Jöhet a mindenre kiterjedő 30 forintos betétdíj is.

www.origo.hu/itthon/20130123-a-hulladekgazdalkodas-allamositasanak-kovetkezmenyei.html

Nyomul a második vonal... Illés Zozo a féldebil reaktiválta magát...
@Nyúl Ámbátor: Nyugdíjjas? Hát az meg kiféle? Díjjat kap, hogy nyugott maradjék?
Nékem itt, a tajgában senki nem ád díjjat, nem is kő. Van ölég áfonya, ha medve bátyó le nem szüretöli elöllem. A Jóisten gondoskodik rullam. Mondd meg azoknak a nyugisoknak, hogy gyüjjenek ide, segítek én nékik gunyhót épitteni, oszt elleszünk. Imádkozunk rögge-estve, kész.
@bella _ciao: Hoffmann nem érez népszerűtlenséget
MTI|2013. 02. 03., 21:29|Utolsó módosítás:2013. 02. 03., 21:30|45 komment
Címkék:Hoffmann Rózsa, oktatás, felsőoktatás, Orbán-kormány

www.origo.hu/itthon/20130203-hoffmann-rozsa-oktatasi-allamtitkar-nem-erez-nepszerutlenseget.html

:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
@Nyúl Ámbátor: "olcsóbb lesz jövőre a heresó" - harasó, bátyuska, harasó!
Azok a diákok is, mit izélnek? Foggyanak egy puskát, oszt gyüjjenek medvíre vadászni. Csak tőtik ott a drága időt az eggyetemen. Nagy kőccség az, ollan non-izé-profit szervezettek nem is tuggyák kitermőni.
@Agafja_Karpovna: Teljessen megértelek, itten a balvégi 13.sz. munkatáborból. A medvék naggyon udvariassak, főleg, hogy most ébredeznek. A szamócaszezon még messzi van, a gyors sodrású Léna még be vagyon fagyva, a musztángok, vagy akarom mondani lazalazaccok még nem ívnak, a gyökerek pedig kitartanak. Szóval jó dolgunk van itten, ha kitermeljük a napi 60 kilócskaja olmocskaját, kapunk enni inni, és néha még mozdonytot is tudunk cserélni... vodkáért:-) Volga anyácskánk pedig jóságosan néha tisztába tesz, kimossa alólunk a szart. Mit usankázhatnánk itten többet. Az élet szép.
@Agafja_Karpovna: Csak egy dolog mián aggódunk, de a nagy pro Voszláv minket úgyis megsegélyt. Gyünnek a nyulambatori gaz hordák, bennünket magukévá tesznek, kiöntik a csáját, felzabálják az áfonnyádtát, és nekünk azontúl kumisz sorsunk lesz... ezt nem szeretnénk. Ettú még a bikacsöke is jobb sorsú:-)
@Nyúl Ámbátor: Lúfasztot, kér(d)em szépen!
Éjjen a kerál, az innen vanám:
Le roi est mort, vive le roi!

tehát germány ere, de tű!
@Agafja_Karpovna: ilyenek ezek. Azt hiszik, ha elvégeztek egy mongo-Laudert, máris lekopott a seggükről a szíriszíszipuszi pirospetty, oszt mehetnek büntetlenül nyugotra rohadnyi a beste lelkék...
@mamitirtok sír derék (kommensevik): kurva fordulat! királynőset nem tudol?
honne tunnék mamitirtokovszkij kommensevik galambocskám: Héra a HetÉre! Persze az istenkirálynő volt, de mindegyis ám... Állhat Ő is a Szamo Vártán:-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): ó elnézést de az említett műalkotás nem tartozik ismeretkörem közé.
Bundabotrány: 50 magyar gyanúsított van
33 labdarúgó-mérkőzés eredményét manipulálhatták meg.

Felcsút SC-Dinamógatya Szpartak Putyin: 50:33:-) Deja fradika örök:-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
"Elárulod, hunnan ismerlek, Nertárs?"
Összejövünk triumvirátusként, mint nemrég?
Jó felé hajazunk?
@mamitirtok sír derék (kommensevik): "A HUNALPA Magyar Közforgalmi Pilóták Egyesülete szerint viszont kontrollálhatatlan folyamat lett a felszámolásból. Demeter Csaba, a szervezet elnöke lapunknak elmondta: a volt malévosok teljes követelése 12,1 milliárd forint, ebből az elismert igény 9,7 milliárd, a ténylegesen kifizetett pénz pedig 0,9 milliárd volt októberben. „A 205 pilóta közül mintegy 120-130 ember talált új állást Törökországtól Indonéziáig” – fogalmazott."

Tegnap ha jól láttam ott volt Demeter is a Hősök terén. Képzeld milyen érzések kavarogtak bennem amikor egy hajléktalan ott simogatott egy állástalan egyenruhás Malév pilótát.

El tudod képzelni ezt a képet???? :(((
@Penivaldes: Milyen világot osszunk fel?
@Mariann19: ezt ami előttünk van, elvégre nemakárkikvagyunkmi!
@Mariann19: "Elárulod, hunnan ismerlek, Nertárs?"
Összejövünk triumvirátusként, mint nemrég?
Jó felé hajazunk?
jóféle jófelé
@Nyúl Ámbátor: Szép napom lett ma. Érdemes élni.
@Penivaldes: Peni! A világ újra felosztása háborúval jár. Legyünk inkább ellen békemenet.
@Mariann19: mi is mászkáljunk köürben az országban. jó ötlet. este majd letáborozzunk, és együtt ülünk a tűznél, és sütjük a pecsenyét, majd amikor leszáll az éj lefekszünk levélágyunkra..
@Mariann19: osztódással szaporodunk. Sebeket kapunk és zsebeket fosztunk:-)
Die Welt: "Budapesten és vidéken is fojtottan izzik az örökös sértettség"

A Die Welt című német konzervatív lap hétfőn a csehországi elnökválasztás apropóján esszét közölt a csehországi és a magyarországi mentalitásról.

hvg.hu/vilag/20130204_Die_Welt_Budapesten_es_videken_is_fojtott
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Elmondanám, a cseh elnökválasztás vesztese egy swartzenberg, akinek az ősei kb. a XIII. sz. óta igazgatták a cseheket elég nagy sikerrel... szóval eléggé tradicionális család...
@Nyúl Ámbátor: én mi is egy tradicionális család vagyok, igaz nem igazgattunk országot sosem, csak egyszerű földhözragadt paraszt értelmiségik valánk, oszt mégis :D
@Mariann19: Majd Philippinél, netán Philip pinál, ha nem érted fél(v)re! .-D
@Penivaldes: Legalább bulizunk egy jót!
@Nyúl Ámbátor: ja mint a viccben, mikor nem akar elmenni az ember a csónakkal árvíz idején mert majd az Isten, aztán meghal, és kérdőre vonja Istent, aki meg mondja, hogy bocs tesó de én küldetzm csónakot.,
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: legalább a tradíció megmaradt: paraszt voltál, az is maradtál:-))))
@mamitirtok sír derék (kommensevik): nem fogja félreérteni..
remélem már sikerült elcsábítanod akit akartál..
@Nyúl Ámbátor: nomen est omen

Tim: - Ott... (a szörnyeteg)
Arthur: - A nyúlon túl?
Tim: - Nem, a nyúl az!

Arthur: - Isteni ötlet, Uram!
Az Úr: - Persze hogy az, te ostoba.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): akit itt kerülgetsz mint teve a forró kását azt!
én támogatlak ebben!
régebben én is szerettem idegen férfiaknak bájologni.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:

@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...

Kitűnően megválasztott nicneveitek már előre vetíti megfontolt tartalmas véleményeiteket, de mivel távol állnak a tényektől foglalkozni sem érdemes ezekkel .tekintve hogy az agymosás kategóriába tartoznak .amit magára valamit is adó ,a hazai valóságot ismerő ember leseper magáról. Száradjanak ezek a vagdalkozások a rombolókat újra hatalomba imádkozók szánalmas lelkén !
@Penivaldes: demióta telettél a hárommellű nő... annyira nemdenem:-)
höhöhöh, akkor talán nem gondolom tovább :D

"Ki tud többet a Szovjetunióról?" vetélkedő lesz Lakitelken

A Lakitelek Alapítvány támogatásával szervezett verseny célja az orosz kultúra értékeinek a lehető legszélesebb értelemben vett népszerűsítése, a középiskolások orosz kultúra iránti nyitottságának és érdeklődésének fejlesztése.

hvg.hu/kultura/20130204_Ki_tud_tobbet_a_Szovjetuniorol_vetelkedo
@Megfontolt: Imádlak, Te Hűvös, anglikán, idegfejű, Gnóm:-) Lé borulok Önfennen nagyságod előtt. A mercedes kipuffodót, mielőtt helíet foglalnál a Nemzett Nagysádossága előtt... lécci húzd ki a seggedből.. zavarna a nagy igazságosságok kifejtésségések ellőtti állapot és tudazavarrosságosodásodban:-)
@Nyúl Ámbátor: igen, mostanság nem, mióta kinőtt a harmadik is, azhóta_))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Jahhh.... és a Szovjetjúnyijó ujsi címerlaptya: Megszületett a Micsurin kecske... Elől a szarva, hátul a tőgye.-9999
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: mindjárt visszaváltjuk a rendszert. a díjak is a régiek:

"A verseny második és harmadik helyezettjei értékes tárgyjutalomban - könyvekben, színházjegyekben - részesülnek, a győztes csapat pedig a vetélkedő fődíjaként ötnapos moszkvai kiránduláson vesz részt."
@bella _ciao: az hogy képes vagy arra hogy elfogad a korod, és nem csinálsz magadból bohócot azzal, hogy versenyre kelsz hanvas leánykákkal.
@Nyúl Ámbátor: Van ennél, vagyis an(n)ál külöMb is:www.youtube.com/watch?v=BPzbtcZxA3I
ugyanitt nyitható sarok-gani-tugha akcijjósan el adó!
Megfontolat(lan)nak pediglen:
www.youtube.com/watch?v=kbXjvJtJL80
höh... amikor egy önkormányzatnál beindul az ötletdömping:

"Levélben tettek panaszt a siófoki Fürst Sándor utca lakói, miután az önkormányzat a törvényi kötelezettségének eleget téve Füstre változtatta a kommunista vezetőről elnevezett közterület nevét - írta a sonline.hu Somogy megyei híroldal. A város vezetése a tiltakozás után másodszor is új név mellett döntött, immár Sándor utcának hívják a területet."

hvg.hu/itthon/20130204_Sokkolo_uj_utcanev_miatt_tiltakoztak_a_si#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2013_2_4
ugye nem?

Fának csapódott egy autó Zuglóban

2013. február 04., hétfő, 15:06
Szerző: MTI

Címkék: közlekedési baleset; Zugló;

Súlyos sérüléseket szenvedett egy férfi, aki gépkocsijával a XIV. kerületi Kacsóh Pongrác úti felüljáró közelében fának ütközött hétfő kora délután - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának sajtóügyeletese.

A személyautó a Nagy Lajos király útja felé haladt a felüljárón, amikor egy kanyarban ismeretlen okból kisodródott és nekiment egy fának. Az 51 éves sofőrt a tűzoltókkal együttműködve szabadították ki a kocsiból.

A sajtóügyeletes tájékoztatása szerint a baleset az M3-as autópálya szervizútján történt, az autópálya forgalmát nem befolyásolja.
@Penivaldes: "hogy versenyre kelsz hanvas leánykákkal" úgy tudom, hamvasnak nem voltak lányai
@bella _ciao: Moszka??? Fújjj... minyimufff... Ártyaki Uttörőtábor, vagy egy Usztyi-Ilimszki Komszomolnytyszkaja Robotnyaja-Gulagovszkaja-Taborszkaja. Ahol a nacsalnyik: Doktor Doktorovics Sóvágó Orbanovics, a főcsalnyik: Doktor Doktorszkaja DoktorDoktor Szájerevics Alkotmanyovics, a kápó pedig Doktor Doktor Alekszij Alekszandrov Pintorovics, a GUP, vagyis a Gazigyensztravickij Uploadtechnicskijn Promaffiacsenszkoeoligachij vezetője:-)
@Nyúl Ámbátor: "Péppé zúzza a vörös söpredéket..szájba rúgja őket, hogy fájjon!"
Ölj, ölj, ölj!
www.youtube.com/watch?v=kbXjvJtJL80

St. Biciklijavító könyve, 3:18

"Gyűlölöm a rohadt mocskos komcsikat!" jeligére a kijadóba!
@Nyúl Ámbátor: majd így megismerik az magyar deákok a rögvalóságot. döntöttem: újra kiteszem a '90-es mdf plakátot. továrisi konyec.
@bella _ciao: ne játszd meg magad! az
t utálom.
arról beszélek, hogy sajna sokan agyonműtik maguk, hogy úgy álljon a mellük mint 20 évesen. s
hmmm, ráküldhetnék erre az országra is, matócsni és társai is felérnek egy környezeti katasztrófával:

www.origo.hu/techbazis/20130204-megjosolja-a-jovot-a-microsoft-szoftvere.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Csak de nem a Papcsák Istenek által Oly Kedvelt Mindenki Polgármeeter Ura?

Térgyre Inához! Rosszemléke Szívünkben Szügyünkben Örkkön Örökké Éledezve, Nedvezve Leledzik. Mint Örökbe Zámen:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: matolcsy is megcsinálta ezt, de ő a magyar nemzet utolsó két évfolyamából jósol.
@Penivaldes: és a farokoról nb. 20 évessen szó se de essék, mert mege lászünk szólva, az alpesi humorgyérte:-)
@Penivaldes: Szó mi szó, leCsekkolnám azért..
"Csodamelltartó vagy szilikon-Demi Moore Bár a 47 éves énekesnő tagadja, hogy plasztikai sebésznek köszönheti formás melleit, ezt nagyon nehezen hisszük el. A színésznő ugyanis hihetetlen átalakuláson ment keresztül az utóbbi években, legutóbb Twitter oldalára rakott fel magáról egy bikinis képet, amin úgy néz ki, mint tíz évvel ezelőtt."

Forrás: files.mommo.hu/pictures/000/760/760515_04a9f7d051_s.jpg
@Nyúl Ámbátor: Azok az eszes gyerekecskék eljuthatnak Moszkva anyácskába. Gyühetnének ide is, a talygába, hoszhatnának néköm ikonosztászot, a régi megrepedett a fagyban, tudod, amikó az Iljicsnek lefagyott a ... szóval, tudod, milye. Aza, amit a mókusok esznek. Többet nem mondok!
ez már a nagyon sötét jele, mikor már párton belül is nyilvánosan b@sznak ki egymással:

Vajna lemond, ha Fekete alá sorolják

www.hir24.hu/belfold/2013/02/04/vajna-lemond-ha-fekete-ala-soroljak/~~fokusz
'Egyetemes összeomlás' - február 11-re melegít a Haha
Több nagyvárosban folytatódnak a hallgatói megmozdulások, egy hét múlva országos tüntetéseket, egyetemfoglaló akciókat szerveznek, de már hétfőtől folyamatosan fórumoznak, alakulnak a szabadegyetemek, helyi sejtek. Heti programajánlónk tüntetőknek.

nol.hu/belfold/egyetemes_osszeomlas
@Agafja_Karpovna: Azok a himpellérek anyácskánkba? Ez nem is hihető. Én tudom: jön majd Pópa Pópadtivics és meggyóntatja őket térdenállva a pionyirszkaja erkölcs tévedelyéseiről... szemükbe mételyt fúj, lelkük elenyészik Kancsapda tüzében, de újjászületnek a gyevocsnyikok és babocsnyikok... és csak kicsit u balit naga:-)
@Penivaldes: még jó, hogy nem egy mókussal csinálta az a nyúl. az már teljes kifordulás lenne.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A hátulról második helyezésen túl az is érdekes, hogy sokan 6 hétre, vagyis 42 napra sem mernek kölcsönadni az ÁAK-nak.

www.napi.hu/tozsdek-piacok/kudarc_volt_a_hetfoi_kincstarjegy-aukcio.544162.html
@Penivaldes: Hová ez a rohanás? Jó munkához idő kell, rosszhoz meg még több, nem tudtad? Különben is, Te hogy állsz/fekszel/térdelsz jelenleg?
Ad impossibilia nemo tenetur.
@Habakuk999: img9.hvg.hu/image.aspx?id=fb5e1d0c-ee38-469e-b9ac-94b9a24866be&view=7fcefbf8-ac48-4ee6-aef5-32203afa118c

Már el is képzeltem, ahogy Vadai helyén Fabius áll és "Együtt, egy cellában, Gyurcsány Fegyenccel" című önéletrajzi novelláját fogalmazza magában!
@rdos: jaja, darabokban nem olyan ütős, de sorba rendezve ezeket a mozaikokat, akkor már igen, gazdasági koncentráció megszorításokkal, vagy választási osztogatás zsebek tömködésével a hatalmi továbbélésért:

www.portfolio.hu/gazdasag/ami_kivegezheti_a_fontos_magyar_celt.179252.html
@bella _ciao: Vót eccő, hoty ety mókus nagyon elszomorodott vót, mer csak igen lassan bírt ugrándozni, és a lyányok mind eefutottak elüle. De nagyon eeszomorodott! Annyira, hogy egészen kifordutt magábul. Fordutt, fordutt, átalbucskászott a fejin, és lám! itt süjjeggyek el, ha nem igaz: nyullá váltoszott!
Sok illen dolog történik erefele, a talygába. Annyira, de annyira meg bírnak váátoszni.
Vót egy legin, példának okájírt, aki kűdöszte haza erőst az oroszokat a fődjirül. Annyira, hogy ikonosztászra föstötték ütet az országában. Aszt úgy mekhatotta, hogy ikonosztász lött belüle, hogy ecceribe mökszerette a zoroszokat.
Reméllem, éngöm is möglátogat eccő, nem is engedem vissza többet! Jó dóga lössz itt vélem!
@Penivaldes: Hajrá(f), Kovács néni?
"Kovács néni az orvosnál:
-Sajnálom, de azt kell, hogy mondjam, hogy maga rákos, alig van két hónapja hátra...
-Jajj, Szűzmáriám, doktor úr, mondjon már valami biztatót is!
-Hajrá Kovács néni!"
öööö izééé, némi ellentmondást vélek felfedezni a mondatokban:

Hoffmann: csak kölcsönvették a nyíregyházi iskola bútorait

32 hozzászólás hir24.hu 2013. 02. 03. 21:32

Kivizsgálja az oktatási államtitkár, milyen eszközöket szállítottak el a Klebelsberg Iskolafenntartó Központba (KIK). Arról is beszélt, hogy még nem tudni, honnan, de lesz pénz a a megnövelt állami keretszámokra.
@Penivaldes: Minden sárga csekket lobogtató menjecskét tán csak nem?
Nem viselné el a szűvem, ugye?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: DrágaBolgárúr pedig múltkor kesergett a Varánusz fürgeségén.:)
@Agafja_Karpovna: hogy a bagzó szibérijajji ezüstnyúúú ölejjen tégedet izzadt répa helyett a kebelére:-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Isten a tanúm, soha nem találkoztam ezzel a Vadai Ágnessel, nem is ártott nekem soha, de azt hiszem, nem lenne nagyobb büntetés számomra, mint vele való együttlét.

Elnézést kérek tőle ismeretlenül is, de valahogyan ő az, akivel legkevésbé szeretnék találkozni a nagy büdösek közül.
Gőzöm nincs, miért.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Klubrádión most megy riport, a feljelentéssel kapcsolatban Fabius "Offshore lovag a közbeszerzési bizottság elnöke?" c.fejezetéről... :)
@Habakuk999: Összenő, ami összetartozok, VV-vé! Brezsnyev nertárs is megirigyelhetné ezeket a mocskos "tényfeltáró jellegű" liberálizé blogokat, amiket dicső Nemzetünk és a Gondolatrendőrség beszánt(t)tat hamarost, akárki is meglássa! Vagy csak a 101-es szobába zárják emberiességbű?

a „NAGY TESTVÉR SZEMMEL TART”

Mottó:
"A szabadság az, ha szabadságunkban áll kimondani, hogy kettő meg kettő négy. Ha ezt megtehetjük, minden egyéb magától következik."
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ja, Habakukk kedvence, a kis töltött galamb Vadai. Ezek aktívan olvassák Fabiust, vagy valaki felhívta rá a figyelmüket?
Mert nem nézek ki ezekből annyit, hogy maguktól...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: hehe, szamizdat filingem van :D
olyan jó rugdalni a hatalmasokat egy picit, legyen már nekik is egy kicsit rossz :D
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Olyan szép lesz, ahogy leazonosítják a Karib tengeri Belizbe, Belmopánba mutató IP címemet! :))
@Habakuk999: Miért, Matolcsy Urunkkal sakkoznál, mi? .-P
Gyengébbekkel könnyű elbánni, de mi benne az élvezet?
@Agafja_Karpovna: azért vigyáznék én ottan a tajgán. sok vizecskét isztok, oszt már a mókust is nyúlnak látjátok. kimenne innét az a nagy oroszküldögető... nem is merek belegondolni, minek néznétek.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Soha nem értettem, kinek jutott eszébe és miért, hogy ő legyen a honvédelmi államtitkár.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: @mamitirtok sír derék (kommensevik): galádok, amúgy felhívnám becses dehonesztáló nicknevű kommentelők figyelmét egy magasztos "komment" társunk beböfijére, ha már megszólíttattatottatok :D

Megfontolt 2013.02.04.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Oricát és Bolit idézve, akinek annyi sötét parasztja van, nem könnyű dió sakkban sem.
@Habakuk999: A mostani "megvédelmi biztos szenátor asszony" jobban begyün Néked?
Minden viszonylagos, ugye?

Ad usum delphini.
@Habakuk999: "Akkor aztán tényleg be van baszva nekünk.:( " prezentförfik, jú nó, pekidzs, ték it iziii, vi áre de folks póver
@Habakuk999: ez számomra is rejtély, mint németh lászlóné fejlesztlenítési minisztersége
@Penivaldes: Penike, nagyfiú vagyok már, hogy el tudjam dönteni, mit is akarok.
@Penivaldes: Ő se, ugye. A sörök közt, olvasni, tudni köll!
Már Lényin nertárs is megaszontahogy: "(a pízt)olvasni, olvasni, olvsani,,a zasszonyt meg verni", nem?
www.youtube.com/watch?v=r0SldkwpjY4

Felhívném a T. megfigyelők odanézésit a címre:
LocomotivG T!
@bella _ciao: Némethné naccsága nem rejtély, kell egy bennfentes kosárfonó aláíró a bankszámlákhoz.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Vadai, mint értelmesebbjére szaladt meg a kezem:)
@Habakuk999: komolyan meggondolom, hogy ne tahótlanyítsalak e ezért.
@Nyúl Ámbátor:
Bas.od alássan, a megszólítás alapján csak nem egy vérmakihoz van szerencsém???
Lemaradtam az átkeresztelkedésről?
Macis bélyegző? Lepkés, meg nyuszikás! Vaddisznós is van?
@bella _ciao: Nem kapott..egéradagot! Na, most én vagyok az, (m)el(l)nézést érte!
@Habakuk999:
AKAROD NA! Ne vitatkozz Pennikével! :)))
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Én sose tudom, ki zsidó, meg ki nem, annyira nem is érdekel.
A latinos jobban bejön, de a védelmiténsasszonyon tényleg jól tudnék szórakozni, ahogy forgatja a szemét kiflit majszolgatva.
@Habakuk999: Perverz, azzal a kiflivel vigyázz, rokonságban lelend a Vérnyúllal szőkesége!
@Penivaldes: @Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: @mamitirtok sír derék (kommensevik):

Jól összeesküdtetek. Már csak Csekk hiányzik, s röpülhetek innen Angyalszárnyon, ha már nincs Malév.

Tényleg nem tudom, miért irtózom tőle. Még Lendvai Ildikót is szívesebben hallgatom, a pékasszonyon meg kifejezetten jól tudok szórakozni.
@Habakuk999: Ildikót (hiába)szádra ne védd, mert elvisznek a ..na, tanáld ki, kik!?
Az egészről ez a véleményem, mellesleg:
www.youtube.com/watch?v=TrLfHOR0TgM&list=PLB38634EB8316732D
@bella _ciao: Mindenképpen össze akar hozni valami kapcsolatot, azt látom.
Lehet, ez a fejezet hiányzik a diplomamunkájából.
@Habakuk999: Az lehet, de, amit a szájáb(r)a vesz, annak annyi, úgy vélem!
@Habakuk999:
Bazz... le vagyok maradva, most látok ma netet először, tegnap dögledeztem.
Miről maradtam le? Mi a pöcs van itt? :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Csak vaddisznős van... vérmókák átszellenetültek... elfútta a szél, mint a zivatar a lepkefingott...

Keleti szeles nyitás vagyon... Hopszkaja Orbanszkaja kelleti a passzat szellenetett. Vérmakit megette a revolucijjjo:-)
@Penivaldes: Ne bánts Penike, inkább elolvasom a DK honlapot vezeklésből.
hmmm

Itt a javaslat: szeszt is árulnának a dohányboltok, már májustól

Szeszes italt, energiaitalt, kávét, ásványvizet, üdítőitalt, valamint újságot is árulhatnának, és akár már májusban megkezdhetnék az árusítást a nemzeti dohányboltok. Így módosítaná a kormány a fiatalkorúak dohányzásának visszaszorításáról és a dohánytermékek kiskereskedelméről szóló törvényt.

hvg.hu/gazdasag/20130204_Itt_a_modositas_alkohol_is_lesz_a_dohanyu
együtt ez a kettő, ehhh, én kérek elnézést

Budafok kedden kitűzi a székely zászlót
A Tisztességes Választásért Alapítvány ötven székely zászlót oszt szét, kérik a szolidaritást.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F02%2F04%2Fbudafok_kedden_kituzi_a_szekely_zaszlot%2F
hehe, lassan ébrednek a mamutok is :D

MSZP: off-shore ügyletekbe keveredtek fideszesek

A hétvégén napvilágot látott hírek szerint fideszes és KDNP-s politikusok keveredtek "off-shore közeli cégek" ügyeibe - mondta Török Zsolt, az MSZP szóvivője a Fidesz fővárosi, Lendvay utcai székháza előtt tartott hétfői sajtótájékoztatóján.

hvg.hu/itthon/20130204_MSZP_offshore_ugyletekbe_keveredtek_fide
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Honnan tudják, hogy holnap ott tárgyalok?
Ezt azért nem gondoltam volna.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ha kis középső ujjacskámat felmutatom nekik, akkor...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Javallom a zúj nevet:
Nemzeti Tudatmódosító Diákokat Dohánnyal Megvédő Hálózat (NETUDDMEGHÁ) közért!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Egy üres fehér lap:)))))))))))

megúsztam egy Vadai fényképet:))
@Nyúl Ámbátor: Mit kell fogyasztani ahhoz, hogy ilyen Hoppszkaja Orbánszkaják csússzanak ki belőled???? :))))))))))
@Habakuk999:
Töményezik a kis rohadék... Tutti, mástól nem lenne ennyire hüle!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Arra biztatjuk a magyarországi településeket, hogy kövessék Budafok-Tétény példáját, minél többen tűzzék ki polgármesteri hivatalaikra a székelyek lobogóját, tegyenek hitet a nemzeti összetartozás mellett (...) Erdélyben a székelyeknek természetes joguk, hogy a szülőföldhöz és az ősökhöz kötődő jelképeiket bárhová kitűzzék" - olvasható a dokumentumban, amelyet Pozsgay Imre, a TVA kuratóriumi elnöke jegyez."

Szíp dolog, valóban, Pozsgay nertárs!
www.youtube.com/watch?v=Ee0o72Bo_os&list=PLB38634EB8316732D

Én pedig a baszk és a kurd (nem félreérteni ám) zászlókat is mellétenném, szolidarnosztycsilag!

Utóbbit úgyis magorságunkról eredeztették vélhetően!
upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/35/Flag_of_Kurdistan.svg/220px-Flag_of_Kurdistan.svg.png
@bella _ciao: Asszem leszaggatnám rúla..az önkényuralmi jelképeket és mást helyeznék oda, lehet, nem a székely zászlót?
@bella _ciao:
Hűűűű, hát azzal a kis bárisnyával én is! :))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: nem szép dolog lidércálmot hozni szegény embertársadra.

Példát vehetnél Bella ciao-ról.

Lopakódóink is lennének ilyen államtitkár mellett.
@Habakuk999: Közelebbről szemrevételezve a dolgok állásit(hm:-), vagy egy nagy hibája azért!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): nem ismertem ezt a zenét, nagyon jó:))

ki kell tűzni valahová azt a sok zászlót, mert a székelyeket Székelyföldön nem nagyon izgatja a dolog, múltkor hallottam egy rádióműsorban.
Tán egy faluban tették ki összesen.
@Habakuk999:

Hab 1.2
Meddig kell még Uram, segítségért folyamodnom anélkül, hogy meghallgatnál? Hozzád kiáltanom: "Erőszak!", anélkül, hogy megszabadítanál?
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Marha! :)

@Habakuk999:
Aztabeborúlt mindenit!
Ezzel még inkább tudnék... álmodozni! :D
Ráadásul a kitűzői szerint speciálkiképzést is kapott a kicsike, ha jól látom talán bajonettharcra is!
Csak úgy dagad a.... keble a büszkeségtől!

4.bp.blogspot.com/_soYbtxOhMag/S4kJwRCLhcI/AAAAAAAADLs/FSD0GK9KFRk/s400/daily_picdump_350_92.jpg
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Mert még mindig Stefinken jár az eszed.

Én inkább maradnék államtitkár kisasszonnál.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Legutóbbi kommentedhez válasz: Eljön a megvilágosodás pilanata, nézelődjél, figyeljél, és okos leszel.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Má' megen ez a hímsov..szőke muffparádé..ki leszünk tiltva innen (is), de nem bánom, jöjjön! aminek jönnie köll, ki vele, ahogy Shrek is megmondta!
www.youtube.com/watch?v=SELLN82qesM

Vigyázat, nagyon-nagyon illetlen szöveget tartalmat és nem nyomokban!
@bella _ciao: Haragodban eltaposod a földet, búsultodban szétmorzsolod a nemzeteket.
Kiszállsz néped szabadítására, fölkented segítségére; szétzúzod a fõt a gonosznak házában; nyakig feltakarod az alapjait. Szela!
Saját dárdájával vered át az õ vezéreinek fejét, a kik berohannak, hogy szétszórjanak engem; ujjonganak, hogy rejtekében emészthetik meg a szegényt.
Lovaiddal megtaposod a tengert, a nagy vizek hullámait.
Hallám és reszket a bensõm, a szózatra remegnek ajkaim; porladni kezdenek csontjaim, reszketnek lábaim: hogy nyugton legyek a nyomorúság napján, a mely feljön a népre, mely megsanyargatja azt.
Mert a fügefa nem fog virágozni, a szõlõkben nem lészen gyümölcs, megcsal az olajfa termése, a szántóföldek sem teremnek eleséget, kivész a juh az akolból, és nem lesz ökör az istállóban.
De én örvendezni fogok az Úrban, és vígadok az én szabadító Istenemben.
Az Úr Isten az én erõsségem, hasonlókká teszi lábaimat a nõstény szarvasokéihoz, és az én magas helyeimen jártat engemet!
Zsolt. 18,34.
@Habakuk999: www.sulinet.hu/tovabbtan/felveteli/ttkuj/19het/esztetika/babits_jonaskonyve.html

"Monda az Ur Jónásnak: "Kelj fel és menj
Ninivébe, kiálts a Város ellen!
Nagy ott a baj, megáradt a gonoszság:
szennyes habjai szent lábamat mossák."
Szólt, és fölkele Jónás, hogy szaladna,
de nem hová a Mennybeli akarta,
mivel rühellé a prófétaságot,
félt a várostól, sivatagba vágyott,
ahol magány és békesség övezze,
semhogy a feddett népség megkövezze."
@mamitirtok sír derék (kommensevik): "Buddhává készülök válni."
A szentkeresztség már nem is jó Neked? Igaz, ott nagy megnyugvás vár Rád.
@Habakuk999:

Hab 2.5
Bizony, a gazdagság hűtelen! Eszét veszti, és többé nem nyugszik, kitátja torkát, mint az alvilág, telhetetlen, mint a halál, összeharácsol minden népet, összegyűjt magának minden nemzetet.
@Mariann19: ÍgyeN, Köszi, kihagynám a magasságot, ha nem baj! .-(
"Elmondtam a Szentatyának és a vatikáni államtitkárnak, Angelo Sodanónak is, hogy Magyarországon nem az egyház és az állam szétválasztására helyezzük a hangsúlyt. Jogi értelemben ezen már túl vagyunk. A kérdés a magyarság számára az, hogy a közös jövő érdekében minden jóakaratú ember együttműködését meg tudjuk teremteni, ezért az állam és az egyház viszonyában is ennek keresése lesz a jellemző. Nem azt keressük, hogy miben különbözik az állam meg az egyház dolga, ez elég nyilvánvaló, hanem azt, hogy hol tudunk együtt munkálkodni. "

Forrás:
ujember.katolikus.hu/Archivum/2003.08.17/0801.html
@bella _ciao: Ezt a druszám kb 2600 éve írta.
De ma is el lehet rajta gondolkodni.
@Habakuk999:

erre várhacc łtélet naptyáig...

talán neked kéne valamit tenned ima helyett?

brühühühü
@rodeo36: Látom, nem értetted..meg!
"Az Úr Isten az én erõsségem, hasonlókká teszi lábaimat a nõstény szarvasokéihoz, és az én magas helyeimen jártat engemet!"
Ez azt jelenté, hogy disszidál, vagy a sógorokhó', vagy Szlovákiába, ha kevésbé jártas a germanisztikában!
Ez a blog az internet elüszkösödött gennye.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Ha egy madár úgy néz ki, mint egy kacsa, úgy úszik, mint egy kacsa, és úgy hápog, mint egy kacsa, akkor az valószínűleg kacsa.
mivel amonré fején bré van, így a mi föloligarcháink fején is bré lesz. csak több kettőnél.
legalábbis remélem.
Más: Örülök, hogy ilyen szépen gyarapodnak politikusaink, remélem, hogy a lakosság helyzete is javuló tendenciát fog mutatni a "fellendülés" évében!
hvg.hu/itthon/20130204_Vagyonnyilatkozatok_szepen_gyaparodnak_a
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Már 2003-ban megmondta, hogy együtt kell működni az államnak az egyházzal.
Meg is valósította.
Belátom, miért csábító Buddha.
@Mariann19: Ugyehogyugye?
Az ősi tanok szerint minden ötezredik évben megjelenik egy Buddha (azaz „megvilágosodott”), a következő világkorszak buddhája Maitréja lesz, kb. Kr. u. 4500 körül.

Meg tán ezért is (ej, rárünk/ébredünk arra még!:-)!
@Kara kán:
ÓÓÓÓÓóóóó, de régen láttunk Steffy Kán!
Mi rák van veled eccerikém?
Blogod pörög? :)) Viccvóóóót, nyugi... :D
Ahogy egy vicc vagy te is, a 2-3 szavas böfögéseiddel.
Mesélj arany bogaram, a 3D tévében Piktorod nagyobbnak látszik?
Vagy ott is csak egy szimpla hülye törpe?
Jól esik a bolsik seggét nyalni?
Kifizetődik? :)
Inszitujácijó, Básty..izé, Varánusz et.-t már meg sem említették a Híradozóban! :-(
@rodeo36: Tettem, két hónapja folyamatosan teszem a dolgom.
Elsejétől nem terem fügém unortodoxiának, az aktuális adóimat rászoruló kisközösség kapja.

Amúgy első diplomám bányász, volt alkalmam néhány ország bányáiban, külfejtéseiben járni.:)
Palagáz kutat még nem láttam, lengyeleknél is van már négy, ott haverom is van, szerintem ott nézem meg.

A múlt héten volt egy összefoglaló cikk róla, komoly gond, hogy a gázt az usa-ban elfáklyázzák, két nagy büdös városnyi energiát fáklyázzák el, az állam csöndben van.
@bella _ciao:
Viszont ez a fajta tudod milyen harapós?
Hmmmmm...
Csak szeretnéd megtudni!
Egy vadmacska ez a fajta! Nekem bejött! :)
Ha valakinek, netán ecceri naridroidnak kérdése lenne....

"Feszült melankóliaként írja le a magyarországi hétköznapokra jellemző érzetet Jamie Winchester. A zenész az itt töltött húsz év után visszaköltözött Írországba, most azonban egy rövid időre visszatért Budapestre. Zenélni jött, de a hvg.hu-nak beszélt a kapkodásról, a hírverési lázról és a mohóságról.

Jamie Winchester karrierje remek példa arra, mikor valaki a szülőföldjétől távol lesz sikeres, bár az énekes-dalszerző több mint húsz év után, pár hónapja hagyta el az országot, de koncertezni még visszajár. A legmagyarabb írt kérdeztük kiköltözésről, tengerről és hétfő délutáni és esti Müpa-koncertjéről.

hvg.hu: Újra Írországban élsz. Miért döntöttél úgy, hogy itt hagyod Budapestet?

Jamie Winchester: A visszaköltözés nem hirtelen elhatározás volt, hanem egy többéves folyamat eredménye. Az, hogy az országban szinte minden téren, fokozatosan romlott a helyzet, rátelepedett az én mindennapjaimra is. Az elmúlt években az emberek és az ország életében beállt változások, valamint az azokat övező társadalmi, feszült melankólia szép lassan ültették el bennem a gondolat magvát, miszerint lehet ezt jobban, egészségesebben. Nekem pedig a lehetőség is adott volt: máshol."

hvg.hu/kultura/20130204_Nincs_miert_itt_maradni__Jamie_Winches
na, ezt a kis Szabó Anettet meg a MÁV-ot, akinek a szóvivője, is megegzaminálnám azért!
„Máris küldünk néhány LED-et a Mercedes-Benz Superdome-ba…” – írták az amerikai Audi-képviselet hivatalos mikroblogján. Megosztottak egy rajongói zrikát is, amely így szólt: „A Mercedes-Benz nem fizette ki a villanyszámlát?”

hvg.hu/cegauto/20130204_Super_Bowlaramszunet_beszolt_az_Audi_a_M

Dilemma: Mindkettő cég "magyar", most kinek is adjunk igazat?
@Kara kán:

www.zeneszoveg.hu/dalszoveg/50079/fluor-filigran/gecigranat-zeneszoveg.html

Akkor olvassá inkább neked való szakirodalmat és ne itt egyen a fene!!!
épészmérnök suttogott azon tájékokon ilyesmiket:

Az ország, amely megkapta az IMF-től, amit mi nem
6%-os növekedés, 2%-os infláció, 33%-os államadósság. Kolumbia.

index.hu/x.php?id=inxpfb&url=http%3A%2F%2Fwww.portfolio.hu%2Fgazdasag%2Faz_orszag_amely_megkapta_az_imf-tol_amit_mi_nem.179270.html
@mamitirtok sír derék (kommensevik.
Nem tudlak követni, percenkénti téma választásaid miatt. Velem a vallás több évezredes jövőjét akarod összefoglalni, másokkal meg kétértelműsködsz.
Vigyázz, megint kihúzod a gyufát, rendre lesztek utasítva.
@Mariann19: Magamat szórakoztattam, eddig..baj, hogy nem egymás mellé illesztettem, mint egyesek, hanem tagoltam tán?
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Másrészt kinek-kinek stílusa, szóhasználata és érdemei, valamint nem és kora szerint válaszolok..rasszista vagyok-e?
@Habakuk999: most örülsz, de visszafogod te még sírni Penikét!
Megint más:
Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere hivatalában fogadta hétfőn Gaskó Istvánt, a LIGA Szakszervezetek elnökét és Tőrös Szilárdot, a Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezetének (FDSZ) elnökét - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) az MTI-vel.

Most érkezett!
hvg.hu/itthon/20130204_Szakszervezetisekkel_targyalt_Balog

Vannak a jó szakszervezetek, meg van a HA-Ha, ugye? Hihi!
@Penivaldes: Megétem, hogy fura, hogy én a nőket szeretem, de mit tegyek, ha maradinak neveltek?:-P
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Mégis csak van rezgés, hehe.
Varánus darázsfészekbe tenyerelt.
Már az is kiderült számomra(persze ez csak sejtés), ki borította ki a bilit, és miért.
A harc élesedni fog, és hullanak az áldozatok? Vagy nem.

Varánus egy hérosz.:O)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): "...tagoltam tán?" Dicséretedre legyen mondva, a tagolás tiszta gondolatok rendezését jelenti.
Ezt is vártam Tőled.
@Habakuk999:
a pénz technikai mellett valós technikai gondok is lapúlnak

a szén (és mindenevő) erőművek kapacitásai többszörösei egy gázturbina hajtásnak (nézz utána) a vízerőmű ami lehyagyja és korlátlan, akármekkora vízturbinát lehet csinálni

az, hogy sorozatban építik az hatalmas költség és karbantartás is van mögötte

és a számmítás a szén vasúton vagy még jobb esetben folyami vízi úton a gáz meg csövön és azt is fenn kell tartani
stb

a ahtékonysági tanulmányok nem teljesen egyértelműek és a piaci viszonyok nagyon befolyásolják (az USA döntött, felhasználja a barna szenet és minden egyebet, és megveszi a kanadai kátrányhomok olaját bármibe is kerűl mert azzal a saját forrásaikat konzerválják de már a tároló kapacitás is kimerűlt és gázra egyáltalán nincs

szóval nem olyan egyszerű dolog ez, és akkor a nukleáris és marad a szél és a napenergia ami fejlődő és korlátlan (még egy állatfarm energiaönfenntartása sem akármi egy bizonyos mennyiségű tehén fölött a farm még el is tud adni elektromos energiát és minden egyébben önellátó marad, a tehén az egy bioerőmű)

brühühühühü

és akkor még ennek tetején a körnmyezet tönkretételének mértéke és helyreállításának költsége mert végtelenségig nem lehet lerabolni
@Mariann19: Tagoltam tán távolodó tétova ténfergéseim túlfolyását, Tisztelt Tekiste?:-)
@Habakuk999:

döntésedhez gratula

ad astra per alia porci

brühühühü
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
A jó szakszervezetek, meg a jó vezetőik…
Gaskóra platina szájkosarat raktak, drága volt, de legalább egy ideig nem lesz sztrájk.
Nem volt erősségem a biológia mint tantárgy, de a puhatestűekre még emléxem.
@Penivaldes: Annak örülök, hogy megbocsátottál. Nem akarom elveszteni Penikét.:)
@rodeo36:
A zenéidet megen köszönöm, egybe nem megy a válasz, mert olyanok mint egy finom ital. Ízlelgetni köll, elemezni, aztán jöhet a vélemény publikálása, de nem szeder meg erdei gyümölcs, tannin és karakteres savak meg ferde f@szom, hanem jó-e, avagy szar.
Vivaldi kurva jó.
Hallgatom és emésztek...
@Penivaldes:
Be bizony, sógorkomám vasuttas szakszervezeti izé volt, ismeri. Szaralak.
Szia Peni!:-)))
@rodeo36: Igen, ez így van, ahogy írod.
Az LPG sem nem valami occso mulatság, nem az olcső gázért csókolgatta vóna Putyin farát Orbán, ha Putyin nem félt volna a fertőzéstől, hanem a gázszerződés aláírásának jogáért.

Le akarják utánozni kapolyit.

Önálló ötletük nincs, fészket építeni nem tudnak, csak beleülni a készbe, mint a kakukk.

Csak nem egy Kakukk Marci, csak kakukkrinaldorinaldini.
@Penivaldes:
Étvágyat?
Hol van még a kaja...
ebédre, most meg ettem egy szelet szalonnát vacsira.
@Habakuk999:

nézd én személyes okokból útálom a kapolyi elvtársat, de ő attól még vidáman egyik legjobb magyar indusztrialista...és nem is bocsát ki színes szappanbuborékokat mint a ködmönösök és a rohadtnarancsosok...

az kell kiemelni amit írsz (nem vagy vele egyedűl) hogy ezek alkotásra képtelen parvenűk csakis másolni képesek de azt is kibaszott rosszúl és sohasem jókor

ha meggyet kéne szedni akkor szilvát akarnak és beindíttyák a gőzmosodát majd lelassÍttyák és átállnak krumplira de akkor éppen pont krumpli nincs

brühühühü

és ez így megy 25 éve egyetelne dolgot tudnak és abban versenyképesek

legyőzték a nagy magyar mozgalmat, lekőrözték:

gyűjtsd a vasat és a fémet ezzel is a békét véded (Rákosi)

és a ők meg szőnyeget és függönyt és kastélyokat meg földet, ha Duna nem folyna már begyűjtötték volna

be fogják keríteni a Balatont is és a Velencei tavat sőt a Tisza tavat is

brühühühü
@Knósszosz:

egészségedre

majd értesíccs...kíváncsi vagyok

csak utána megy más

brühühühü
@Knósszosz:

Egyetértek, ez egy gusztustalan csimasz. Na de mit keresett Balognál?
www.168ora.hu/itthon/tobb-szaz-orban-viktor-tuntet-gyulan-109978.html

Gyulán se lesz jó holnap. Sok-sok Orbán plusz Szanyi kapitány, a másik oldalon munkásőrbékák.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Gondolom ugyanaz mint az elempénél. De ha gondolod neked külön rákérdezek. :)
@rodeo36: Ugye az ő nevéhez fűződött az eocén program annak idején.
Nagy munkabírású ember volt és okos, összehozta Scsadovval a maga boltját, nekem is van személyes okom nem szeretni.

De ő legalább kitalálta a boltot, s működött.

Orbánékon már a vasgyűjtés se segít.
Fideszközi cégek, polgármesterek anyáznak, mint állat, hogy ők nem ilyen lovat akartak.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Azt már megkapta ez a tetü. Ő lett a szakszervezeti mozgalmak Feketéje. Epét hány mindenki tőle.

Lehet, hogy Balog őt meg Parraghot delegálja a rektori tanács mellé, felvázolandó a jövőt:)))
@Habakuk999:
Mégis csontig nyalnak, ha úgy adódik...
Ja kérem, a kéz, a kockacukor és a nyihaha...

"Már nem tag, az eredményt most tudta meg

A Privát Kopó információi nem helytállóak – mondta az atv.hu-nak Seszták Miklós. „A legnagyobb csúsztatás engem érint” – tette hozzá, bár helyreigazítást nem kért, és nem is kezdeményezetett a lappal szemben semmit. Kérdésünkre Seszták azt mondta, hogy a cikkben feltüntetett 2011. májusi időpont helytelen: valójában 2008. július 25. és 2012. július 10. között volt felügyelőbizottsági tag. Júliusban lemondott minden felügyelőbizottsági tagságáról, „amely azt jelentette, hogy az új tag megválasztásakor, de legkésőbb 2013. január 15-étől megszűnik a posztom” – részletezte. Az utolsó időpont pedig, amikor az EnterNettel kapcsolatban állt, illetve megbeszélésen vett részt 2012 májusa volt, tette hozzá. Így – elmondása szerint - az egész ügyről nem is tudott semmit a képviselő, a pályázat eredményéről csak pénteken, azaz február 1-jén értesült.

Nem szólhat bele

A felügyelőbizottsági tag egyébként „az ügyvezetést ellenőrzi, nem szól bele a gazdasági döntésbe, nem is tud” – mondta Seszták arra a kérdésünkre, hogy mennyiben befolyásolhatta volna egy felügyelőbizottsági tag a pályázatokat. „NFÜ-s pályázatba nem is tudunk beleszólni” – állította. Bár kérdeztük arról is, hogy a Privát Kopó által feltárt cégek közti összefüggések és tulajdonosi hálók helytállóak-e, a képviselő azt mondta, erről nincs információja.

A varanus.blog.hu szerint azonban mindez nem lehetett a véletlen műve: „lássuk be, azért csak úgy jó tíz-húszmilliárdos pályázatokon indulni, ha a cég felügyelő bizottságban ott ül a gazdasági és informatikai bizottság, az informatikai és távközlési albizottság tagja, a közbeszerzési és vállalkozásszabályozási albizottság elnöke egyszemélyben. Nem is jó ezt a véletlenre meg a vakszerencsére bízni.”

Az NFÜ döntése

Ami a pályázat adminisztrációját illeti, „29 különböző vállalkozástól 43 db pályázat érkezett be 112 kistérségre, 35 esetben alakult ki átfedés a pályázatok között, és a nyertesek listájában 21 különböző nyertes vállalkozásról beszélhetünk” – tudatta lapunkkal a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium Kommunikációs Főosztálya.

„A kiválasztáskor az NFÜ elsősorban a pályázó vállalkozást vizsgálja, másodsorban a közvetlen tulajdonosi kört. Ugyanakkor a projektek megvalósíthatóságának biztosítása és az állami támogatások védelme érdekében e projektek esetében csak 100% biztosíték (pl. bankgarancia, ingatlanjelzálog) nyújtása mellett történik tényleges kifizetés” – részletezték.
A pályázati kiírásuk egyébként azoknak szólt, akik saját forrás felhasználását is hajlandóak áldozni a körzethálózati infrastruktúra kiépítésére. Egy vállalkozás pedig „több kistérség lefedésére is beadhatott pályázatot, majd egy-egy kistérség fajlagos lefedési költségeit is figyelembe véve összehasonlításra kerültek a vonatkozó pályázatok és fejlesztési igények, így választották ki a legjobb projekteket.”

Ugyanakkor hangsúlyozták azt is, hogy „a távközlési szektorra Magyarországon folyamatos koncentráció jellemző, amit gyakorta kísér névváltás, illetve jellemző, hogy egy-egy hírközlési piaci szereplő különböző cégekbe csoportosítja szét a tevékenységeit.”

Reagált a Privát Kopó

Cikkünk megjelenését követően reagált a Privát Kopó magazin, valamint mellékelte a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Céginformációs és az Elektronikus Cégeljárásban Közreműködő Szolgálata hatályos cégnyilvántartását, melyből a többi között az alábbiak derülnek ki:

"A *Cg.01-10-045623* cégjegyzékszámú *Enternet Invest Befektető, Kereskedelmi és Szolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság* cég 2013. január 23. napján hatályos adatai a következők:

*A felügyelőbizottsági tagok adatai*15/8.*dr.Seszták Miklós* Jogviszony kezdete: 2008/07/25
Jogviszony vége: *2014/05/24* *A változás időpontja: *2011/05/24 *Bejegyzés kelte: *2011/08/10 *Közzétéve: *2011/08/25 *Hatályos: *2011/05/24 ..."

A Privát Kopó szerkesztőségünknek megküldött e-mailjében hangsúlyozta: "nem állított valótlant, amikor cikkében azt írta, hogy Seszták - a hatályos cégnyilvántartás szerint - felügyelőbizottsági tagja az Enternet Invest Zrt-nek. Az ugyan nem kizárt, hogy esetleg korábban valóban lemondott a felügyelőbizottsági tagságáról, de a lemondása nem került átvezetésre a cégnyilvántartásban, vélhetően azért, mert elmulasztották azt bejelenteni az illetékes cégbíróságnak. A hatályos cégnyilvántartás szerint Seszták Miklós felügyelőbizottsági tag az Enternet Invest Zrt-nél."
atv.hu/cikk/20130204_utolag_tudta_meg_a_fideszes_fb_tag_hogy_milliardokat_nyert_a_ceg

Fabius zöngéi....
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Nem ellenőrizhette, nem tudhatta, nem nyalhatta... kurva életbe, te meg baszkódol ilyen izékkel, mikor habtiszta a pára.

Amúgy meg igazán mókás követni a Klubrádiót, van amikor már három nap reakcióidő sem telik el, és bedobják az "aktuális" témát, amit Fab már lehúzott a klozetton kitárgyalva, kitérgyelve.

A havereim ezért szokják olvasni. Ja.
Nincs bajom a Klubbal, de lehetnének kicsit frissebbek.
@Habakuk999:
pedig ez a véget jelenti...ha már azok is

csak lassúak és félnek vagy mijafasz

az a gond, hogy nem tudnak öszefogni és seperc alatt megbuktatni ezt a szemetet és bandáját

brühühühü

pedig pénz beszél?
@bella _ciao: Mi ez a sok önkényuralmi jelkép??? :)
@rodeo36: nem vég, ez még csak a csodálkozás, és a sóhajtozás éve
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
S'aszt is meddig?
Ana Márja majd betiltja, mint médiahatóságosi guru, oszt akkor se kaliszpera, se jónapot.
Se lessz.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Én a nyóc elemimmel honnan tuggyam?
Talán kérdezzed Vargamiskát vagy Roggyanttónit, ők irányítsák a levéd gazdagságot mostanság.
Nekem fogalmam sincsen, mit köllene csinálni.
Olyan vagyok mint Kusza Szem.
Éhségmenet:
hvg.hu/divat_design/20130204_Foto_Minden_idok_legbizarrabb_mukormeben
A 220 versenyző közül nyolctagú nemzetközi zsűri választja ki hét kategória győzteseit.

Közbeszerzés nem lesz, Seszták Il..nem indul?
hvg.hu/itthon/20130204_Uj_szervvel_kuzdene_a_kormany_a_lanctarto
"Teljesítésigazolási Szakértői Szerv (TSZSZ) felállításával szeretné a kormány megakadályozni a lánctartozások kialakulását, illetve jövőbeni újratermelődését az építőiparban a nemzetgazdasági miniszter által a parlamenthez hétfőn benyújtott törvényjavaslat szerint, amely emellett a késedelmes fizetésekkel összefüggő módosításokat is tartalmaz."

tssszz! nem TASSZ, vagy Snassz inkább? ezek, küzdenek, ajjaj!
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Mán a szája is körpanorámás lett?
Tele fogakkal?
Vagy csak a baromságokra gondolsz, amiket igyexik kihányni az álla és a zorra közé teremtett kloákájábúl?

Én egy rohadék vagyok, mer most nyitok valamit. Stella kisasszony megi(zélt)gézett.
Szóval jól fog esni a simogatása, amit a gigámra gyakorol.

Hatecikhanem:-)
Koczka kolléga már igaz jelezte... :D

Dolgozik a Nemzeti MosóporMarketinges Cég!
Igaz, annyit is ér, meg a pacicsülök is kilóg...

"Így néz ki a fideszesített villanyszámla"

"Külön sorban kell feltüntetni a gáz- és villanyszámlákon a rezsicsökkentéssel megspórolt összeget a Magyar Közlönyben hétfőn megjelent miniszteri rendelet szerint. A rendelet részletesen meghatározza, hogyan kell kiemelni a Fidesz-kormánynak köszönhető megtakarítást."
hvg.hu/gazdasag/20130204_Igy_nez_ki_a_fideszesitett_villanyszamla
A köszönő leveleket, kézcsókokat, virágokat a Kossuth-térre, a Mauzóleumhoz kérjük.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Tán vón kedvesebb hálótársad nálla?
Az nem baj, add meg a címét!
Úgy vélem nem tagadhattyuk meg egymástúl a zélvezetek forrásajit.
Ettűl vagyunk barátok szentem.

Gyó éccakát, honlap nem tudom mi lessz, de igyekszem nem nerelődni.
@Knósszosz: Te kaját hozol, én nőket, reméljük, egyik sem lesz rokony, ugye?

Jójcak, kali a nikta!
Mókusunk tényleg mély illegalitásba?
Már csak annyit küld mail-ben, hogy "törölj"...
Illegális kommenyista sejtbe megy át?
Bántottam??? :(
NEM ÉN MENTEM ÁT RAJTA AUTÓVAL!
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Igyexem megfelelni az elvárásoknak.
Kalí:-))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Rosz indulatú bit suszter.
Mán értem mér utájják a májkroszoftot, olyan min te.
Deazé nincsen Harrach, ugye? :-D
@Knósszosz:
2 sör és nem áslak el!
Korrekt ajánlat, mert az egyiket megkapod!
OK?
@mamitirtok sír derék (kommensevik): rosszabb, hogy szerintem átoperáltatta magát. azért mókusból nyúl lett. minyimum a farkát rövidíteni kellett.
most nézem a atv-n, hogy az enternet egyik tulajdonosa valami nyúl sándor. tudott valamit mókus.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Rendben baszod, de mit ajánlasz a trollsegfejeknek, akik itten garázdálkodnak a maguk szórakoztatátásának okán?
Evezőt ne, az meghaladja a szellemi képességük határait, ha értékelniük köllene mit is látnak. Kán&Stefi bele halna.

Jó éjet, húzzá aludni, vele:
2.bp.blogspot.com/-KQsCrCvCk6k/TgBq1jFQwgI/AAAAAAAAAfw/xdo7uVgbP3w/s1600/sexy+girl+adapter.jpg

Mond, hogy nem vagyok hozzád jó, ki kíván neked ennél jobbat?
Mennyél... :-))
hvg.hu/kkv/20130204_125_milliardot_nyert_5_gyanus_ceg_az_NFM
Ugyanazon a napon, ugyanakkora tőkével alapítottak öt céget, amelyek 12,5 milliárd forintot nyertek a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) hálózatfejlesztési közbeszerzésén. A cégeknek ráadásul ugyanaz a tulajdonosi köre - adta hírül az Index a Varánusz blog információi alapján.

Hm, Tejis fijjam, Háavégén?
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Az hát, a csaj mosógépszerelő.
Reklámozza a szimeringet, én tőle veszem.
Szerintem Boli mosógépébe is elkelne egy ilyen, egész nap csak szilikonozná, hogy jobban csússzon!
Vagynem?
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Mondtam az elébb, hogy a Klubrádió friss.
Csak hamarabb köllene olvasni a szerkesztőiknek Fab posztjait.
Talán naprakészek is lehetnének akkor.

Mosmá mindegy, majd lesz valahogy.
@Knósszosz: Az az, amit belsőleg köll haszon állni? Na, ezen elmélkedj, dolgozz még rajt'!
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

De azért tessék értékelni Seszták úr "ottsevóttam assetom mijez, istenuccse-detélleg" magyarázatát.

Olyan szép ez. Komolyan. Vitába szállunk a KIM cégkivonatával, persze.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Kikérem magunknak!
Szatmár büszkesége nem gyarapodik, nem harácsol.
Nézd meg Tilki dr úrét és hasonlítsd össze a tavalyi bevallással.

Sőt!
Én már keresek neki egy pénzügyi tanácsadót is!
Hát ennél ordasabb hazugságot, hogy aki akar az tud dolgozni, még nem olvastam mostanában. főleg Szabolcs megyében, hát persze.
Az a legszomorúbb azonban, hogy ezt el is hiszik ennek a pártnak a szavazói. Teljesen el vannak kábítva. Na ezért nem olvasok én jobboldali napilapokat, maximum ha a hirklikk.hu-n, mint gyűjtőportálon nem látok egy érdekesebb cikket.
süti beállítások módosítása