Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: A brüsszeli Orbán féle konferencia kapcsán nézzük mi a helyzet itthon: telex.hu/belfold/2024/04/... (2024.04.18. 20:31) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.01.28. 04:26 Fabius

Vona Gábor agyat keres a Jobbiknak

Címkék: kongresszus jobbik vona gábor

Parlamenti párt felhasználható agykapacitást és kiaknázható holdudvart keres. Jelentkezni "kicsit nácik előnyben" jeligére a pártelit.akaroklenni@jobbik.hu címen lehet. 

Az ördögbotosok szakadása miatt érdemtelenül kevés szó esett a Jobbik és Vona Gábor hétvégi kis bulijáról, így alig alig értesülhettetek róla, hogy a Jobbik értelmiséget meg holdudvart keres. Mert Gyöngyösijük, Zagyva Gyulájuk meg Novák Elődjük már van, de mostmá' csak kéne valaki olyan is, aki egyszerre tudja megtanulni a ciganybűnözés, nemzetbiztonsági kockázat és a mocskos zsidók jelszavakat, nem csak egyesével. Amúgy meg ha esetleg valaki nem tudná, akkor értelmiségbűnözés is van, mert szirénhangkövető történelmi-bűnelkövetők ezek, hogy bratyizás helyett messze elkerülik az Jobbik háza táját. De sebaj, majd most, most aztán jön a Magyar Tavasz Mozgalom, ami faszán összehalássza a friss diplomásokat. 

Igen, kedves diákok jól értitek.

Vona úgy csinálna belőletek értelmiségi réteget magának, hogy minden rólatok szóló cikk és blogposzt alatt a párttagok és szimpatizánsok titeket kutyáznak. Ők úgy udvarolnak, hogy leírod HaHa, és azonnal VÁÁÁÁÁVÁÁVÁVÁVÁVÁÁ - ugranak rád. Tudjátok az ilyen ridegtartás ősi sumér szokás, amit tarsolylemezre rovásírással vésve örökítenek apáról fiúra. Az udvarlás része az is mikor elmondják, egy tudását külföldre mentő nemzetkifosztó  tudáskufár vagy. Akkor is, ha eszed ágában nincs emigrálni, nekik ez mindegy, ők az általános és kollektív bűnösségben hisznek esetetekben is, mint a cigányoknál. De nyugi, eleinte nem kell sokat nyüzsögnötök, "végezzék a dolgukat, de készüljenek, hogy amikor eljön az idő, kiszellőztethessék a liberalizmus rothadó bűzét".- ezt üzenik. 

Igen, ők tényleg nem értik az értelmiség miért nem keresi a társaságukat, és miért nem fogjátok ti sem.

jobbik-szellőztet.gif

De jó hír, hogy a Mindörökké Népszavazás mozgalom nem fulladt ki, és van meg nem valósuló téma 2013-ra is. Erőszakos cselekményért megvont segély! - ez lenne a szlogen, amit speciel még támogatni is tudnék. Igaz, én nem arra a csoportra asszociálok elsősorban amire elvárják, hanem Vona hangoskodása után elképzelem, ahogy az Index újságírót orrba verő árpádsávos bulihuligántól megVonják a családit, és Zagyva azonnal ellen népszavazás kiírását fogja követelni.

Jó hír van ezen kívül is, bár értelmisége nincs a Jobbiknak azért nem pihennek, sőt. Lassan felülmúlják Matolcsyt tervgazdaságról álmodozásban és grandiózus tervnevek kiagyalásában, ehhez speciel nem kell gazdaságértelmiséginek lenni. A felsoroltakból nem minden hülyeség, ezért azt gondoltam felkeresem Jobbikék honlapját, és megnézem részletesen a Tas pontot, de....Valaki elcsórta, kilopta. Mind a hét vezért programostól ahogy volt.  Mert az nem feltételezem, hogy Vona Gábor úgy jelent be a grandiózus tervet, hogy az tulajdonképpen nincs, és mondja ami éppen eszébe jut, de az biztos, hogy a poszt születésének pillanatában az utolsó dokumentum a 2012-es közmunkaprogram, és Hét vezérnek híre sincs. 

Sebaj, a globális kapitalizmusnak és a liberális demokráciának úgy is vége - mondta Virág elvtárs módra - és ha nem zárt helyen lettek volna szakrális temetést és egy nagy csokor évelő szívcsakrát intézett volna a két halottnak a nagyobb hatás kedvéért. De így csak azt mutatta meg, hogy semmivel közelebb nem jöttek a valósághoz, mint eddig. Pedig a választások előtt 15 hónappal már eléggé ideje lett volna. 

754 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr785047650

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Schiffer András és a szépség fegyvere 2013.01.28. 11:57:58

Az LMP-nek befellegzett. Hiába csűri-csavarja szokásához híven Törökgáborelemez, hogy „az LMP mindkét irányzata is jobban jár az elválással”. Hiába magyarázza Schiffer András, hogy csak a párttagság 10%-a távozott. Az LMP-nek annyi. Nem mintha Schif...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
hát a party az az amit én imádok, de a hotel sem rossz kajailag

kösz

brühühühühü
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: ugyan dehogy, vegyél egy jegyet, pont 11 nap van karneválig!
Hűűűű... EMBÖRÖK!
Lehet, hogy rövidesen revideálnom kell egy kijelentésemet?

"A korábban templomban ministrált, felvidéki kötődésű Kremmer Sarolta élete egyik meghatározó élményeként írja le, amikor a Mária Valéria híd megnyitásán Orbán Viktor miniszterelnök megsimogatta a fejét."
index.hu/belfold/2013/01/28/orban_viktor_megsimogatta_egy_haha-s_lany_fejet/

Honnan ismerős ez nekem?
Most ledöbbentem! :DDD

Vagy Bercink sok önéletrajzot olvasgatva vágta össze SSteffykés énjét.
@tucano: " Olvastam is egyszer arról, hogy milyen döbbenetes pénzeket termel az, ha kivezénylik havi egy nap rabszolgaságra a lakosságot, pont úgy ahogy nálunk volt régen."

Én meg úgy tudom, hogy a téeszeknek tiszta ráfizetés volt a gyerekek elszállásolása, kajája, és a sok kár, amit csináltak munka közben.
... vagy valami állatsimogató lehetett még a közelben! :)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): ezek meg a spanyol "tapas", minden kocsmában van húsz-, harmincféle, az italt úgy szervírozzák, hogy a pohár tetejére, kistányérba rakják a falatkákat. Vasárnap, mise után az átszellemült lakosság négy-öt kocsmát végiglátogat, bor- és sörkóstolást végez, telezabálja magát tapas-szal, majd megtér enyhet adó otthonába, hogy magához vegye az ötfogásos szerény ebédet.

Embertelen, mennyit tudnak zabálni a spanyolok, a negyven fokos hőségben!

www.google.com/search?q=tapas+y+pinchos&hl=hu&tbo=d&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=Xv4GUeyVFpOw8ATjgoDYAQ&ved=0CAoQ_AUoAA&biw=1366&bih=635&sei=ZP4GUezsL5GG9gSXoYHoDw
@mamitirtok sír derék (kommensevik): "az arab konyha jó"

Párizsban ettem először kuszkuszt, nagyon finom volt. Itt is lehet kapni, előfőzve, sokszor veszek, egyszerű elkészíteni, és kellemes kaja.
Orbán Viktor megsimogatta egy HaHá-s lány fejét
index.hu/belfold/2013/01/28/orban_viktor_megsimogatta_egy_haha-s_lany_fejet/

Beszarás:-)
Így kell intelligensen szopatni:-)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
FEne a bundádat. Lekéstem:-)
Kell nekem, neked fotókat mazsoláznyi genyázási célból:-)
@rodeo36: "én a sós és egyéb fűszeres ízeknek vagyok barátja kivéve a curry-t"

A curry-t én sem értem... egy jó kalocsai csemege paprika messze jobb.
@épészmérnök: Azok komenyista gyerekök vótak, a mastaniak, reggeli ima után serénykednek:-)
@épészmérnök: Marokóban 10 napot végigzabáltam. Vegyes emlékeim vannak.
@Knósszosz: Egyszer New York-ban elvittek minket egy igazi kínai étterembe. A kaja biztos jó volt, én nem vagyok vevő amúgy a kínaira. Pláne, hogy három centis svábbogarak spacíroltak fel-alá a falakon.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Bár úgy látom, Te nem olvastad el a cikket, csak mint egy idomított majom, benyomtad a közösbe:-))
@épészmérnök: Pedig ami mozog, mind ehető... CSak bemutatták a desszertet:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Tény, hogy biztonságosabb mozgó egyedeket fogyasztani. A kadáverrel bármi előfordulhat.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: a halpiacon árulnak itt élő kagylót, citromot is adnak hozzá, és a népek a héjából szürcsölgetik.
Gyönyörű a színe, és nem mozog, mégis... valahogy nem akaródzik kipróbálni...
"ugyanabban az időben Alsótörökverőpusztán, a helyi kocsmában is megható megemlékezés zajlott a nemzeti ünnep alkalmából, melynek keretében leleplezték a műintézet vezetőjét borhamisítás közben és őróla sem történt említés a TV2-ben tehát a mulasztás már legalábbis kétszeres."

gepnarancs.hu/2013/01/tv2-kuria-barna-martasban/?fb_action_ids=10151251689721623&fb_action_types=og.likes&fb_ref=.UQZ443RfUvY.like&fb_source=other_multiline&action_object_map=%7B%2210151251689721623%22%3A294093897379886%7D&action_type_map=%7B%2210151251689721623%22%3A%22og.likes%22%7D&action_ref_map=%7B%2210151251689721623%22%3A%22.UQZ443RfUvY.like%22%7D
@épészmérnök: én a kommunista szombatra gondoltam! Az komoly pénzt hozott.
Amikor minket dolgoztattak az nem ráfizetéses volt, hanem maga a katasztrófa, viszont megtanultuk értelmezni a géprombolás időszakát.
@épészmérnök: csak olyat egyél, ami mozog, mármint kagylóból. Ha nem él, akkor bomlik, főleg ha nem dobták gyorsfagyasztóba. Egy jó osztrigamérgezés nem a legszebb halál.
@épészmérnök:

tudod ez a képsor egy nagyméretű ....ság, emlékeim feltolúlnak és a fogyókúrámba megint belerúgok, orvosom meg sikoltozik

de a spanyolok tényleg ilyenek, a vidéki francok hasonlók és mindezt olyan helyen kell csinálni, ahol egy 12. századi konyha van kialakítva étteremmé az egy nagy 100 méter magas kürtőkémény alapátmérője olyan 60 méter lehet és az összes bejáratokon csak úgy ...szóval bor meg a zaba habzsi dőzsi...még jó hogy február volt és kitaláltam a 22 fokos hidegben

brühühühühü

valahol Andalucia-ban
@tucano:

ezek a kagyloval és egyebek felismerhetők -ha van gyakorlatod- a színük alapján, ha nem természetes a színe akkor kidobandó vagy a pincellért szépen odahíjjuk és visszakűggyük mondván nem most jöttünk a 6-ossal és nem akarunk hal..........va távozni

meg fogja érteni, a Reunión szigeteken a tengerparton egy nádfedelesben ültünk neki persze skótwhiskey-vel és szódával kezdve ezután a pincér asszitte...de hamar megtudta, a tenger gyümölcseit mennyire frissen, persze ez halakra is igaz...utána jót zabáltunk malacpörköltet csípős karamelszószban és garnélarákot szekérszámra szintén csípős paprikával és citromcseppekkel a whiskey meg csak úgy mert ték volt (Augusztus) és 25 fokban a helyiek földigérő télikabátban jöttek tengert nézni mi meg feredtünk is benne

brühühühü
@Knósszosz: Köszi a tanácsot, én régebben a belvárosban a József Attila utcai kinaiban kajáltam sokat mostanában már nem járok a nagyfaluban így inkább ha arra tévedek néha akkor Szigetszentmiklóson szoktam a helyi kinai kajáldát meglátogatni. Rossz tapasztalatom még nem volt velük azon kívül, hogy egyszer elvitelre kértem kaját és a motorom hátsó dobozába pakoltam. Na aztán otthon a dobozból kanalazva ebédeltünk. :)
Ha már az afrikaiak is ilyen rasszisták :)))))))))))))
"Vasárnap tovább folytatódott a Budapest-Bamako 4 napos szuper maratoni etapja, ahol 4000 kilométert kell megtenniük a versenyzőknek az első marokkói táborig. Az etapon a legnagyobb nehézséggel Fekete Pákónak kellett megbirkóznia. Tegnap délután a Genovából Marokkóba tartó kompról leszállították a határőrök Barcelonában, mert nem volt érvényes marokkói vízuma. A mezőny egyetlen afrikai állampolgárságú indulóját nem fogadta be Afrika. Pákót megviselték a történtek, de nem adja fel. Navigátorával, Czakó Józseffel ma hajnalban érkeztek meg Almeriába, hogy az ottani marokkói konzulátuson rendezzék a vízum problémát."
@rodeo36: Reunion nagyon jó hely lehet. Oda mentek portugál barátaim napelemeket szerelni és a szerződésben az igen jó fizu mellett, namorada-t is garantáltak nekik...
Gondoskodó állam:)
@ariel12: én sem engedném vissza az tuti, csak megkötözve és felpeckelt szájjal, mint a bárd az Asterixben.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Egyrészt más dolgom is van így munkanélküliként,és nem az én szobámban van a gép.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Figyu!
Te a farkadat vered naponta ha izraeli témájú cikket olvasol? Tegnap Fabius megvédett, hogy nem vagy bérbeíró náci! Szerintem tévedni emberi dolog. Persze az embert nem rád értettem!
Vissza a ketrecbe!
@ariel12: Ja még annyit, hogy a cikk szerint ha igaz akkor 3 havi fogamzásgátlásról van szó ti pedig a cigányokat végleg sterilizálnátok sőt ha jól emlékszem a szlovékoknál vagy hol még pénzt is fizetne a fajtátok azoknak akik önként vállalják. BunkÓ!
@ariel12: Öööö talán mert az itteni zsidók folyton a kirekesztésről meg elfogadásról,befogadásról beszélnek?
@ariel12: Ööö talán ez már mondjuk 3 gyerek után lenne....?
@kifordított nagyanyó: Baszod! Amikor ti zsidó temetőket gyaláztok amikor ti fajvédősködtök akkor mi a f@sz jogotok van bárkit elitélni! Mi a f@sz jogotok van kötelező sterilizációt követelni? Egyébként poedig mi a vérerest foglalkoztok mindíg másokkal? Persze gyülöletkeltéssel tudjátok az egyszeri embereket megvezetni, megoldásokat csak kiírtásos alapon tudtok elképzelni. Mentél te is az angyalod mellé. Salom.
@ariel12: Lol és ikszdé! Megint jópofákat mondasz!:))
Dehát mi csúnya buta náczik vagyunk,azok meg toleránsok.
Engem miért ítél el alapból,aki nem is ismer?
Egébként pár hónapja láttam olyan roma párost,akiktől megérdeztem volna,hogy miért csak egy gyerekük van,mivel normálisak voltak.
De nyomorba segélyért nem kéne még egy tizedik gyerek is.
A probléma az, hogy a magyar választók nem a valósághoz való közelséget preferálják, hanem a minél nagyobb marhaságot.
A legfontosabb alapelv az egyszerűség... hogy a droidok tovább tudják böfögni.
A többi szerintük csak zsidó/náci/komcsi/libsi/stb trükk (pártállástól függően a kívánt rész aláhúzandó).
@ariel12: az azért ne zavarjon, hogy ti folyamatosan csináltátok. A többi csak tündérmese. :)
Gabriel!
Unatkozol? kiesett a szádból novák elö(mö)dke f@sza és ráéersz firkantani?
Hú, de jó a hangulat!

@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: hammá ezeket a mokhereket, mesélj inkább vmi szépet, tomisén, Buzátról
@ariel12: nono! Így igazán ne beszélünk. Próbáld meg ezt finom szavakkal megfogalmazni!
@ariel12:
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
@Penivaldes:

Úgy van kedves Peni!

A felháborodás jogossága nem menti a stílust.
mint ahogy fordítva is igaz. a felháborodásunk jogossága nem jogosít bennünket arra, hogy elhagyjuk emberi méltóságunkat sem szóban, sem cselekvésben, mert avval nem állatokká válunk, hanem lemondunk arról, hogy emberként tekintsenek ránk.
ugyanis az állatoknak is vannak jogai. aki se nem ember, se nem állat annak nincsenek jogai. a gyöngyvirágra, a hóvirágra, ibolyára és a mocsári gólyahírre hivatkozni nem ér.
@Penivaldes: Ok kedves Pebi :)
Akkor: Megkérem az oldal különbejáratú náciját , hogy ammennyiben éppen szünetett tart párt és eszmetársa Novák Emőke és Zazrivecz nemzettársai himbilimbijének szájjal való illetésével akkor foglalkozzon a kedves utódainak lelki táplálásával és ne más vallású vagy származású emberek pocskondiázásával. El tudom képzelni, hogy az általa preferált pártban karakterre fizetik de sokkal jobban tenné ha ezeket a karaktereket az emberek szellemi felemelkedésére és ne gyülöletkeltésre használná fel.
Persze akinekek a belső jelleme a zsigeri gyűlöletkeltés attól persze nagyon nehéz ilyen dolgot kérni.
Remélem eléggé finoman és cizelláltan fogalmaztam meg az előző kommentemben vulgárisra sikeredet véleményemet.
Pebi= Peni
Bocs az elgépelésért. :)
@Penivaldes: Azt hiszem ezekkel a kétlábúakkal ennél finomabb modorban nem igazán akarok érintkezni. Sőt egyáltalán nem!!!
@ariel12: Gyűlöletkeltés= Elmondod hogy azt csinálja amiért a másikat lenáczizza.
@ariel12: Mondom,hogy kettőnk közül én vagyok a toleráns.:))
@ariel12: Ha szembesítenek valami kellemetlenséggel:Jaj kinyomlak!
+1 a toleranciának.:))
Gratulálok.
Nagyanyó!
Nácikkal, szüleiket lenyuggerezőkkel nekem semmiféle toleranciám nincsen! Egyszerűen nagy ívben.....rájuk!
Ennyi!
@ariel12: Náczi,komcsi,siíta,szunnita tuszi,hutu,japán,egyre megy.
Mindenhol mindenért öltek meg százezreket,milliókat származás vagy ideológia alapján.
Én senkit nem ítélek el pártállása alapján.
És pont én biztosan nem nyuggereztem.
Viszont már veszekedtem olyannal aki igen.
Srácot valami nagy trauma érhette hogy így utálja őket.
Mondtam neki,hogy talán molesztálták,vagy bezárták a kamrába a nagyszülei?:))
Nyilvánvalóan tisztelem az időseket.
@kifordított nagyanyó: Tudod nekem az a bajom ami "szívnek" is volt és amiért jegelte magát az oldalon. Utálom, hogy egyeseknek mindíg csak "az" jut eszébe! Van ebben a kurva országban épp elég baj, hogy azzal foglalkozzunk mint, hogy vallási és származási alapon más országokat csesztessünk. De azért vagytok páran, talán te nem annyira, hogy állandóan a dzsobbikos baromságokat linkelgessék ide is. Az a véleményem ha valakinek annyira nem tetszik az a bizonyos másik ország politikája akkor tessék elmenni harcolni ellene. A Hamasz, Irán és a többi terrorista szervezet nagy számban keres önkénteseket. Ne trágyázzák teli a talán egyetlen olvasható blogot mindenféle úszító szeméttel. A te általad most is belinkelt dolog is ezek közé tartozik. Ezen az alapon naponta többször lehetne mindenféle gyilkosságot rablást linkelgetni és az elkövetők származására mutogatni. Valamelyik nap nem cigányok követtek el többszörös gyilkosságot azt miért nem linkelitek be? Én sem rajongok értük mivel elég sok dolgom volt velük de azért nem fogok minden egyes cigányt egy kalapp alá venni mint ahogy más embereket sem.
A nyuggerezésnél mint észrevehetted nem rád céloztam és továbbra is tartom azt az álláspontomat, hogy aki így beszél a szüleiről vagy az öregedő generációról (nem vagyok nyugger) az nem érdemli meg, hogy emberszámba vegyék. Végül szerintem ha már kifelé tekingetünk akkor a jövő nagy problémája ez:
www.telegraph.co.uk/news/uknews/immigration/9831912/I-feel-like-a-stranger-where-I-live.html
Bocs az előforduló elgépelésekért csak közben melózom :)
@ariel12: Ez a problémám az állandó holokausztozással.
Annyi minden van itt és mégis állandóan ezzel jönnek.
@Penivaldes: Ez ökörség.
Nem kell ahhoz sokat provokálni,hogy:Hát azé mer cigán/zsidó vagyok?
Bár az ész nélküli zsidózás ugyanolyan hülyeség,mint az ész nélküli náczizás.
@kifordított nagyanyó: jó módszer szerint megint máshová akarsz terelni. én a holokausztozásról beszélek, hogy annyit foglalkoztok vele. egy zsidó nem foglalkozik annyit a kérdéssel mint ti.
@kifordított nagyanyó: Asszem Peni megadta a választ helyettem is.
@ariel12: egyszer bátorkodtam megjegyezni jobbos társaságban hogy dédanyám zsidó volt, és elvitték a rokonait. erre olyan felháborodás tört ki. pedig nem szidtam a magyarokat, senkit sem. csak ezt bátorkodtam megjegyezni.
@Penivaldes: Naaaaa....!
Pedig ugyanarról beszélünk.@ariel12:
@Penivaldes: És most jön az,hogy téged a cigányok sosem bántotak csak a gárdistások.
@Penivaldes:
@ariel12:
Talán azt nem mi kezdjük,hogy állandóan az orrunk alá dörgölik a holokausztot.
Ha LMP szavazóként ugynezt mondanám ,mit mondanátok?
LMP-s náczi?
@kifordított nagyanyó: ó nem, engem egyikük sem bántottak, de nem azért mert nem vagy jobbikos, hanem egyikkel sem volt dolgom. engem max a svábok tudnának bántani, mert azok vannak errefelé.
gárdistát egyszer láttam, de nem kezdetm rá mutogatni, hanem elmentem mellette.
fura mi?
@kifordított nagyanyó: ha LMP-sként csinálnátok ezt akkor is ezt gondolnám. ezzel együtt elismerem hogy időnként a másik oldal is túlzásba esik, de sajnos azt kell látnom, hogy már a legűártatlanabb megjegyzésre is úgy reagáltok, mintha most akarnának titeket kifeszíteni.
Most sajnos mennem kell,viszlát.
@Penivaldes: És ez fordítva is így van .
De tényleg viszlát.:))
@kifordított nagyanyó: Nem unod még a témát? Azt azért tudomásul kellene vennétek, hogy nekünk akiknek a családját keményen érintett a dolog nagyon is bánt, hogy az utobbi 20 évben mást sem hallunk, csak, hogy így a zsidók úgy a zsidók? Mi a bánatos lópikulát ártott bárkinek a zsidóság? Mi a lópikulát ártottam én mint személy és zsidó származású a világnak? Ameddíg a származásuk szerint fogjátok az embereket megkülönböztetni addíg ne várjátok, hogy a másik oldal befogja a pofáját. A holokausztot igenis a ti eszméiteket magukévá tevők próbálják meg tagadni és ezáltal ellenállást kiváltani a túlélőkben és a leszármazottaikban. Az u.n. átkosban miért nem hallottunk a holokausztozásokról? Nem volt téma és ha agyon hallgatták is a dolgot senkinek nem okozott igazán problémát. Abba kellene hagyni a zsidózást és akkor nem kapjátok a képetekbe a holokausztozást. Ennyire egyszerű ez. Ja és a társadalom problémáira biztos ez a legegyszerűbb válasz, hogy egy ellenséget kell felmutatni a birkáknak és azokat megtenni bünbaknak ahelyett, hogy valós megoldásokat keresnétek azokra.
@ariel12: Megkéne tanulni tisztelni a másik tragédiáját. Én sem agadom a Gulagot, a kitelepítéseket, a háborúk áldozatait. de mivel engem és családomat elsősorban a holokauszt ért, ezért számomra az a legnagyobb tragédia, mert ahhoz köt érzelmi szál.
másrészt a folyamatod tagadással, azzal, hogy mindig mindenért a másik a hibás, azt lhet elérni, hogy másik fél megmakacsolja magát.
@Penivaldes: Soha sem titkoltam a származásomat, sőt amikor valaki szidni kezdte a zsidókat akkor rögtön az volt a válaszom, hogy én is az vagyok. Akkor most mi a baj velem? Ebben a dologban elég érzékeny és provokatív vagyok mivel nem igazán tudom elfelejteni a családunk meghurcoltatását azokban az időkben. Nem tudom elfogadni, hogy egy ország a saját állampolgárait küldte származási faji alapon a halálba tömegéval. Nem tudom elfogadni, hogy a mai napig sokan helyeslik ezt a borzadályt és készek lennének megismételni amint alkalmuk adódna rá. Az egyik szomszédom cigány akivel annak idején amikor nagy bajban volt sokat segítettem anyagilag is neki bár a környezetemben nem vették jó néven hogy egy cigánnyal barátkozom. Na ő volt az aki amint tehette igen keményen átvágott anyagilag. Később elköltözött és egy másik cigány család lett a szomszédom akivel régóta szinte baráti a kapcsolatunk és soha sem jutott eszükbe, hogy átvágjanak. Akkor most mi alapján kellene megitélnem a cigányságot? Az első vagy a második szomszédom után? Buzgó katolikus családból való üzletfelem vágott régebben át komoly összeggel. Akkor most utálnom kellene a katolikusokat? A szembe szomszédom a helyi dzsobbik elnöke akivel majdnem baráti a kapcsolatunk. Akkor most mi alapján lehet emberek csoportját kollektíven megítélni?
@ariel12: a kollektív megítélés mindig a legkönnyebb út.
@ariel12: De unom.Csak én a másik oldalról unom a műrettegést és a műhisztit.
mszp szavazóként sem voltam másképp.
Nekem pont az a problémám,hogy minél távolabb vannak a megtörtént események,mi anál szemetebbek vagyunk.
A Németek meg tök jó fejek.
Valószínű,hogy nem az egyszerű mezei közemberekkel van a prbléma,nem?
Gondolom nem a sarki fűszerest utálja bárki is a származása miatt.
Inkább viselkedés,mint származás miatt ítél itt bárki is.
Honnan a f...omból tudod te,hogy milyen eszméim vannak?
Szavaztam egy pártra,mert a többivel tele a tököm.
Ugyanaz vagyok,mint régen csak egy két dolgot másképp látok.
Fabius is írt már olyat,hogy túl intelligens vagyok jobbikosnak.:))
Meg hogy nekem inkább liberális-konzervatív a gondolkodásom.(ezt a kettőt lehet fordítva kellett volna írni)
Amúgy pont ez tetszett a régi rendszerben,hogy talán nem voltunk ennyire hülyék.
Ez a bűnbakkereséses dolog meg ökörség.
@Penivaldes:
@ariel12:
Csak az a baj,hogy ezek az állando megemlékezések már a könyökén jönnek ki az embernek.(így voltam néha 56-al is)
Ennél még azt is sokkal jobban elfogadnám,ha egy egykori táborlakó felkeresi az egykori őrzőjét és fejbelövi.
Nyilvánvalóan sajnálom az áldozatokat de nekem minden rosszindulat nélkül egyszerűen az is sok volt már 20 éve is ha ötévente leadtak egy holokausztos filmet.(pedig Spock kapitány is szerepelt egyben) :))
Lassan már csak az lesz hogy a háborúban csak a holokauszt volt.
Most haragudhattok rám de ezzel én úgy vagyok hogy háború volt és rengetegen meghaltak.
Tudom most jöttök azzal,hogy:dehát származás szerint stb.
Tökmindegy hogy származás vagy ideológia miatt ölnek meg valakit értelmetlenül.
Mind a kettő elítélendő.
Nálunk is van zsidó családtag de még nem hallottam róla,hogy a holokausztról beszélt.
De állítólag ő mondja a legvadabb zsidózós összeesküvés elméleteket.
+ volt olyan cigány munkatársam akit nagyon bírtam.Vele érdekes módon nincs bajom.
@ariel12:
@Penivaldes:
Ha már büszkék vagytok rá:))
A gyóntatószékben:
-Atyám ,én 90 éves vagyok,van egy 70 éves feleségem,gyermekeim ,unokáim,dédunokáim vannak.
Mégis tegnap felszedtem 3 stoppos lányt,elmentem velük egy motelbe és mindhármukkal szeretkeztem.
-És megbántad ezt a bűnt,fiam?
-Miféle bűnt?
-Hát milyen katolikus vagy te?
-Zsidó vagyok.
-Akkor miért mondod ezt el nekem?
-Mindenkinek elmondom.
:))
@kifordított nagyanyó: Neked ez a nézeted nekem egy picit eltér a tiedtől, bár én is sokallom a megemlékezések tömegét pedig aztán keményen érdekelt vagyok a családom által. Viszont addíg amíg ezek az eszmék jelen vannak addíg kell figyelmeztetni az embereket, hogy mire vezet a gyűlölködés. Azért nekem a 90-es években a volt Jugoszláviában történt borzalmak megerősítenek abban, hogy ha egy-két őrült a saját hatalmának megszerzésének érdekében képes egymásnak ugrasztani lemészároltatni szomszédokat barátokat egymással, akkor igenis kell hangoztatni hova vezet a gyülölködés.
@kifordított nagyanyó: Még egy dolog jutott eszembe aztán részemről a téma ugrott. A zsidóság fejéhez vágjátok az örökös holokausztozást. OK. Akkor az örökös Trianonozásról mi a véleményed? Régebben is volt és nem volt annyi halálos áldozata?
@ariel12: Szerintem meg pont le kell szarni őket.
Ennyi.
@Penivaldes: Mindenki azt csinál amit akar,amíg másnak ezzel nem árt.
Én így vagyok vele.
@ariel12: Ezt minden normális embernek el kell ítélnie.Ezért rühellem az arabokat,meg a nőkkel való bánásmód miatt.
@ariel12: Nem fogsz örülni a válaszomnak,mert kiderül belőle a hideg anyagiasságom.:))
Nekem trianon az ország gazdasági taccsravágása miatt nem tetszik nagyon.
Mondjuk valaki itt rávilágíott nekem,hogy a holokausztban konkrétan embereket öltek.
De így is sokkal több holokauszt megemlékezés van mint trianoni.

Viszont én nem számolom külön a holokausztot,a don kanyart stb,hanem mindet egybe számolom a háború miatt.
Mert azért ne felejtsük el,ezek a háború alatt történtek.
És még mindig alig hallok arról,hogy 160 ezer lengyel zsidónak utat engedtünk a meneküléshez.
Szóval durván hangzik de én ezt a háború számlájára is írom,mert az alatt történt.
Tudom hogy ezzel lehet vitatkozni.
Viszont a többi népírtásról soha nem hallom ennek a töredékét sem.
És mi valahogy nem kapunk kártérítést trianonért.
Sajnos az utóbbi 500 évben rossz oldalán vagyunk a faroknak.
És nem sok mozgásterünk volt.
@ariel12:
@Penivaldes:
Na ezt nézzétek meg a kommenteket.Nem fog nektek tetszeni.
A cikk eléggé elvakult és elfogult.Na ennek az írója tényleg klinikai eset.
dotoho.blog.hu/2013/02/03/becsengetett_elfutott
@kifordított nagyanyó: Bocsi, de nem akarok erről ujabb vitába bonyolódni! Esetleg annyit, hogy azért mert háború van az nem indokolja emberek származása vallása bőrszíne miatti kiírtásukat. Értsd ezt akár a szerbekre akár a horvátokra akár a tuszi akár a husz akár a kurd és még sorolhatnám. A népirtás az népirtás marad akkor is ha háború volt. A háborúkban a győztesek általában visznek indent. Ezt meg értsd akár az "anyagiasságodra". Pont ennyi és nem több erről a témáról részemről.
@kifordított nagyanyó: Ha nem gond semmiféle ezzel a témával kapcsolatos blogot, kommentet, cikket nem akarok elolvasni. Bolond buta bunkó emberekkel naponta rengeteggel találkozom és beszélek. Minek hergeljem magam szabadidőmben? Szerintem te is hallgass valami jó zenét olvass érdekes dolgokat nézzél jó csajokat és foglalkozz a hobbiddal. Ne akarj senkit meggyőzni a saját álláspontodró mint ahogy én is letettem róla. Élvezd az életet. :))))))))
@kifordított nagyanyó:
Trianon is holokauszt volt. Az ott lakó magyarok, németek, zsidók, kisebbségek holokausztja.
A magyar területekre bevonuló és megszálló egységek erőteljes és elrettentő példákat mutattak, hogy elvegyék az uralmuk alá került területeken élők kedvét bármilyen további... vágyakozástól.
Kisebb, nagyobb népirtásokat csináltak, amikről nem "illik" beszélni. Viszont megtörtént... :(
Ennek ellenére beteg dolognak és csak a feszültségek szítására alkalmasnak tartom a témát, amiből remekül megél a sok megélhetési kisköcsög "politikus"!
@kifordított nagyanyó:
Amúgy egy zsidó, első világháborús katona, őrmester emlékezéseit hallottam egyszer, tévé.
Azt mondta, érdekes mód, ott, akkor az első világháborúban nem volt kizáró ok a zsidóság. Az öreg I.o. Vaskeresztet kapott, mert német és magyar katonák életét mentette meg a hősiességével. A "magyar" törzstisztek irigykedtek rá és áskálódtak ellene - evégre Eiserne Kreutz! Ennek ellenére a német parancsnokság ragaszkodott a kitüntetéséhez, ami a II. vh-ban az életét mentette meg, mert a nyilas csürhe amikor a lakását fosztogatta, a zajra bejövő német tiszt, miután elkérte a papírjait, pisztolyával rakatott rendet és zavarta el a "nyilas testvéreket"...
@ariel12:
A gingergirls-ön elég aktív!
Akkor meg??? :D
Dolgozik a Nemzeti MosóporMarketinges Cég!
Igaz, annyit is ér, meg a pacicsülök is kilóg...

"Így néz ki a fideszesített villanyszámla"

"Külön sorban kell feltüntetni a gáz- és villanyszámlákon a rezsicsökkentéssel megspórolt összeget a Magyar Közlönyben hétfőn megjelent miniszteri rendelet szerint. A rendelet részletesen meghatározza, hogyan kell kiemelni a Fidesz-kormánynak köszönhető megtakarítást."
hvg.hu/gazdasag/20130204_Igy_nez_ki_a_fideszesitett_villanyszamla

A köszönő leveleket, kézcsókokat, virágokat a Kossuth-térre, a Mauzóleumhoz kérjük.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Már van Mauzoleuma is a minielnökünknek? Bebalzsamozva ott van kiterítve? Mint Lenin apánk a Krasznaja Plosagyon? Istenúccse felkerekedem és viszek neki virágot meg valami jó kis házi kisüstit. Jól jön az a pokolban még neki.:)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Mondom,nekem a gazdasági része fáj a dolognak.
Meg persze rossz lehetett az ottani magyaroknak.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Fingom nincs miért találták ki akkoriban hogy nem szeretik a zsidókat.
A mai zsidóellenesség viszont teljesen más téma.
Ezért fölösleges a sok rettegés,hiszti.
süti beállítások módosítása