Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: www.youtube.com/watch?v=uOiTX8lF3R8 Isten éltessen Dani! Kívánom, hogy legyen úgy, ahogy szeretné... (2024.03.28. 14:23) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: @pollutio: naná :) (2024.03.21. 08:26) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.01.14. 02:04 Fabius

Orbánék már a bukottak szerepében

Címkék: fidesz kdnp bajnai gordon minimálbér

A hétvége után nehezen lehet azt állítani többé, hogy Fénylő Csillagunk és csatolt részei ne éreznék a bukás szelét. Az még Tündérmeseország habonyizmusában sem számít magabiztos cselekedetnek, ha az ellenzék egyik arcának kijelentésére a betyárkörték közé csusszan a csokis parány, és a kényelmetlen szagot szerepzavarral igyekeznének elfedni. Úgy látszik Bajnaitól egy minimálbérre tett kijelentés is bőven elég, hogy az elmúthányév jelszavát - monnyonle - lecserélve - vonnyavissza! - heves idegrángásoktól kísérve, a habzó szájú ellenzék szerepébe lavírozzák magukat.

pálffy-rogán.gif

Mi a baj, kismókusok? Tán' attól féltek, ha nem vonja vissza a kijelentését, akkor a kétharmad tévedésből megszavazza? Vagy lemaradtunk valamiről, és máris Bajnai kormányoz? 

Szórakoztató látni ezt a hisztit. Tündérmeseország kormánya Orbán kihívójának egyetlen megnyilvánulásától azonnal vesztes félnek érzi magát, és feltételes reflexből egy pillanat visszacsúszik megszokott helyére, az ellenzék szerepébe. Azzal meg sem próbálnak vitatkozni, hogy Bajnai alatt 98 ezerből 75 ezret lehetett hazavinni az Orbán kormány alatt jutó 64 ezer helyett, helyette erőlködnek a vonnyavisszával, mintha azzal mennének bármire. 

Érdekes kampány elé nézünk, valami azt súgja. Ha Bajnainak lennék én hetente lesokkolnám őket a valóság egy hasonló szeletével, és meg lenne oldva a probléma. A non-stop visszavonás követeléssel eljátszik a gyerek,  annyira látszik tőle magabiztosnak, mint alkalmi munkavállalói könyv fölött manga pornóra sírva recskázó emós egy sötét sarokban.

rogán.jpg

Ráadásul kontraproduktívabb dolgot elképzelni is nehéz annál, hogy a kétharmados törvénygyár azzal ostromol valakit kórusban nyüsszögve, hogy szívd vissza, wazzeg, szíjjad vissza, szívjad már, lécci, na szíjjad vissza amit mondtál, mer'ojjan nincs, hogy te bármit tőlünk jobban tudjál. Ne csináld ezt, kérlek, ne égessél, léccilécci. Talán, ha elszaladnának egészen Brüsszelig panasznapot tartani, hogy édesdrága Barrózó Józsikám, nálunk az ellenzék ellenez, nem tiszteli minket, az önálló ötleteit nem vonnya vissza, a kijelentései hazavágnak minket az országnak ártanak. Én őszintén kíváncsi lennék Barroso és Oli Rehn arcára, mikor Rogán nekik is előadja, hogy: "Bajnai Gordon kivételével mindenki egyetért abban, hogy 2013-ban gazdasági növekedés lesz Magyarországon, vita csak ennek mértékéről van." A félreértett rögvalóság ilyen megnyilvánulását látva szerintem a döbbenettől röhögni is csak egy perc után kezdenének, addig eltartana feldolgozni amit hallottak. 

Ez utóbbi azonban kevésbé valószínű, nem nagyon akarnak ők most Brüsszelben összefutni Reding asszonnyal, és felelgetni a "Rasszista paraszt tagja még a Fidesznek?" - kérdésre. 

957 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr825016790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@quendelapo: Nem hiszem. Vona színtelen, jellegtelen, a pártja szimpatizánsai simán a fideszre szavaznak.
Volt alkalmam közöttük járni kelni.
Csak a fidesz.
@Knósszosz:
VAN!
Rábas.tál!!!
Egy Citroen Berlingó! :D
A sört meg az egyik italnagyker partnertől megoldom!
@Habakuk999:
Jól hangzik az a sörtúra!
Ha nyáron jössz a Lajtára, az kb. azért olyasmi... :D 2 napos.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: sajnálom a tavalyit, de akkor kapaszkodott a fiam mindenféle kövön.:(
@Habakuk999:
Full igaz!
Az oda-vissza átjárás fel van építve! Erről szól a jobbik és a narancsbolsi párt.
@Habakuk999:
Bazz, én meg a kenu végében kapaszkodtam, mert berántott az egyik társaság... A víz jó volt amúgy! :D
@Mariann19: büszke vagyok a költészetem méjségejire és magaságajira!!!!!!!!
Naszóval. Hajlok arra, hogy Rodeonak van igaza, szerinte nem lehet tudni, pontosan mikor, és hogyan, de nagyon be fog dőlni a fidesz-rendszer.
Annyiféle oldalról feszegetik a társadalom összes alrendszerét, hogy (majdnem) lehetetlen megúszni összeomlás nélkül. Ezt súgják csontjaim.
@Habakuk999:
Ez valami!!
Én imádok utazni, és sokakkal ellentétben leszarom a szállodák kényelmét, meg az általuk kínált "autentikus" helyi ízeket.

Én megalkudtam mindig egy általam kinézett stúdió tulajával, ahol semmi luxus, csak szoba ággyal, fürdő és klozet. A többi nem érdekel, mert én úton vagyok mindig, ha kijutok valahová. A szálloda kajája sem kell, mert igazi ízeket nem ilyen helyeken lehet enni. A nyüzsgő turistaforgatagtól arrébb kell menni, oda, ahol helyieket látsz zabálni.
Na, ott ehetsz finomat! Tudom, összehaverkodtam egy görögsráccal, akinél megszálltam Krétán. Ő ajánlotta a barátja tavernáját, távol a forgatagtól. Eszméletlen ízek, majdnem családtagként való kezelés, a ház bora ingyen amennyi beléd fér, isteni volt!
Mára kinőtte magát, hiába nem a főútvonalon van, Dhimitrisz a tulaj fantasztikus fazon, mindenkit levesz a lábárul, itten a:
www.taverna-horiatiko.gr/th/

Szóval elég volt a kajábúl mára, nem bírom tovább!
@quendelapo: kösz, a jövő héten lesz már idő borozni is.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

www.triplanet.hu/

mi eztet szoklyuk használlani. eddig bejött. kotonássz:-)

ha áral érdekelnek,kérdezz. Ejróval szinte bárhol lehetb fizetni. normálisak, bankközin váltják az utolsó cseh-óban is. panziót nézzél, az kivan 50-6a ejróból regggelivel... írj ha érdekelnek az infók. Náron voltunk 9 napot, igaz prahaig nem mentünk fel... nem is érdemes...
@Knósszosz:
Ja, nem csak Grögről van itten szó, hanem Itáliáról is. Meg Hispániárúl nemkülönben.
Szóval a mediterráneumról, az nekem a csoda.
Jó éjet, termeljünk holnap is gédépét!
Annyuknak, ja...
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: adig is csodák vannak. a szállástmúgy oldottuk, hogy irány a belváros, aztán isten neki vagy az informacijó... német angol mindenhol műkszik.
@Knósszosz: mi Szardínián, meg úgy általában olaszoknál vagyunk így ezzel.:)

Házikoszt, oszt jónapot.

Bár Hannoverben is volt olyan tárgyalásom, hogy a partnereim ebédidőben elkezdtek izegni-mozogni, hogyasszondja ok, hogy munka, de most kezdődik az egyik faluban a spárgafesztivál, s az első tányéroknál még minden évben ott voltak.:)
Két percen belül úton voltunk.:)
@Mariann19: Mióta kizavarták a magyarok a muszkákat, nincs import zakuszka.

Van. menj el a m3 melleti auchanban ott van orosz bolt. sör, kaviár homloktövis szipuszka... neten is vannak, nem jut ezembe a cég neve.. tán ARBAT? keress rá. kb 9 boltjuk van Pestbe...
@épészmérnök: "Büszke vagyok a költészetem méjségejire és magaságajira."
Büszke is lehetsz. Megmutattad egy új orcádat nekünk. Te tudtál róla, hogy a líra és poézis a lelkedben honolt eddig? A hsz-id inkább a racionalitást tükrözték.
Lehet, hogy nemsokára köteted jelenik meg, aztán mehetünk dedikáltatni.
@Habakuk999: Bella Italia... ahh.
Vacak kis település Torre Pedrera, pár kilametrioszra Rimini-tűűl, ottan egy pizzeria, Francesco névre hallgató.
Kemence, benne a sül a dolog, folytassam??
Levin effektus, megkóstolod, könny szökik a szemedbe, és a többi...
Amikor ilyeneket kóstolok, hajlamos vagyok azt mondani, hogy van isten.
Aztán zabálok tovább-:))
@Knósszosz: tudod, mi a legjobb olasz koszt számomra?

fokhagymás spagetti, nincs azon semmi, csak olaj, fokhagyma, bors és chili.

egy flaska borral, maga a tökély.
@Habakuk999: @Knósszosz: Akkor ajánlom Cesky Krumlovot is.Van egy cigányétterem igen jó helyi mézízű sörbettel, azt hiszem 16 fokkal.
és útba esik a Budejovice gyárlátogatással, hatalmas hordóval.:))

Hehhe ottan tavaj vóótam...és a helyi egger sörgyár? megvóóót?
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: igen, ott van finom mustár is. csak csíp, mint a veszedelem.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Egyszer láttam egy riport filmet, ahol egy kis orosz településen hetente egyszer mentek vásárolni mindnyájan a tajga közepén lévő barakkba. Az volt a bolt.
Induláskor egy marhavagont toltak be, egyik részük felszállt, a többiek tolták, így indult a konvoj. Voltak vagy harmincan, és egy pár kutya is csatlakozott. Mindez napjainkban.
Innen a Katyusa ötlet. Plágium.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: jártam oda rendszeresen tárgyalni régebben is.
télen nyáron, azt nem mondom, hogy mind a hetven kocsmában voltunk, de igyekeztünk.
Orosz partner tette oda a székhelyét.:)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
A soroksári öcsánba is van orosz bót.
Én elég jól beszélem a nyelvet, tökéletesen ejtem az atyuska-bátyuska kombót, ezér asztán szívélyesen fogadott a teljesen magyar eladó hölgy.
Ja, a borscsot ismered?
Tele zöldséggel, csülök darabokkal, babbal, káposztával, céklával, répával, rogánnal (gyökér)+tejföl ésmeg blablabla...
Isteni finom!!
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
3. Gorcsica
Állagra, ízre mustár-tahini kissé megcukrozva, kissé megecetezve. Tormaszerűen, áthatóan csinál valamit a csípés és a marás között. Vagy mintha hagymapucolás közben tormát rágcsálnánk. De jó. Hagymás rostélyoshoz talán ez lenne a legjobb. Vacsorára nem annyira jó.
Mint az Arbat boltok legtöbb orosz terméke, ez a mustár is valahol az EU-ban, vélhetően Lettországban készül - de ez nem von le semmit az értékéből. 400 Ft / 190 ml
@Habakuk999:
Spaghetti all olio e peperonico...
Jajaja, mmhhhhmm...
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Azt írja "Mamitírtok", hogy az ARBat nagyon drága. Nem csoda, Moszkva a világ legdrágább városa, elhozták nekünk az "árfekvést".
Ezen kívül egyebeket is, amit otthon hagyhattak volna.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Az. Arbat. Csak annyit mondanék: curvadrága, tehát ajutantikuss isch?

az. üvegbefőttes szoljánka... a honlapon ottan van minden szaruk...
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Oda érvényes a zerzsébet otalván?
Kaptam a barátnőmtől párat, mer ő is kapta.
Picsogó Böskére annak sört?
Fontos!!!
@Knósszosz: Hogyne annának, csak a röhögést várd végig, de akkó'is mondd: Elizabeta-UTALVÁNY, mer' nemértik különben!
Mégsem épülnek meg a hidak az Ipolyon... mindkét oldal hatóságai elszabotálták a projektet. Bukjuk az EU-s forrásokat is.

Hasznos és szép lett volna összekötni a két oldalt, de már nem lesz belőle semmi. Szomorú vagyok.

farkasivan.blog.hu/2013/01/14/eldolt_sajnos_megsem_epulnek_fel_az_ipoly-hidak?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2013_01_14&utm_campaign=index
@mamitirtok sír derék (kommensevik): höhhö.
na elköszönök, picsaálmos vagyok. Ha valaki télleg csebe vágyik szóljon... utiterv árak tapasztalatok... kompletten
Én is a távozás hímvesszejére lépnék, ezzel:
"Állítólag július 1-től a Nemzeti Színház új neve: Igenzeti Színház."
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Ha jó hangosan és szépen szó-ta-gol-va mondod, megértik!
Úgy, bele a képébe a pincérnek!
DE TÉNYLEG!!! :D
9 nap tokkal vpnóval 2 embernek szállás-koszt-benzin belépők kb 180 rugó
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: ezeket te fényképezed? Jó képek.
Bennük van Krumlov valóban.
@épészmérnök: egy épült fel, azon valamilyen szent asszony is van.
Tényleg nem lesz több? Marhák.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: mert nem kolostorban laktál, Mókustestvír, az óccsóbb.
Bayer újabb uniós biztost borzasztott el
Neelie Kroes szerint a Magyar Hírlap cigányozós publicisztikája nem fér bele a szólás szabadságába.
@Habakuk999: persze, vannak jobbak, majd egyszer... talán holnap. csak szar idő volz...
www.origo.hu/itthon/20130114-bayer-masodik-cikkevel-mar-elegedett-navracsics.html
"Az, hogy a múlt keddi cikk megszületett, azt mutatta, hogy Bayer Zsolt is úgy érezte, a korábbi, szombati cikkel vannak kifogásolni valók" - vélekedett Navracsics Tibor. "Ismerem Bayer Zsoltot, és nem tételezem fel róla, hogy a szombati cikkben leírtakat komolyan gondolta volna" - mondta."

Ja, majdnem én is mondanék egy meggondolatlant, de valahogy nem áll a nyelvemre, lehet, nem vagyok Fideszes eléggé?
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Ezektől nem kellenek jobbak, szerintem ezek tükrözik azt az álmatag városkát, amit én szeretek.
Ez nem a turistás giccs, hanem a város.
Kurva jó.
@Habakuk999: Rengeteg ember rengeteg munkája és lelkesedése volt benne. Két szegény régió, talán erősítették volna egymást. Ahol volt híd, Gyarmatnál, ott már kezdett összenőni a régió, a magyar gyerekek átjártak a balassagyarmati iskolákban tanulni, odaátról a pékek szállítottak a gyarmati, szécsényi boltokba, na meg sört is és sajtokat.
Az a régió valaha összetartozott. Most begyógyulhatott volna egy Trianon-okozta seb. Ugyanez van mindenütt, a természetesen alakuló gazdasági és emberi kapcsolatok megszüntetik a problémát, amelyből akkora politikai tőkét kovácsolnak egyesek.
@Habakuk999: hajnalban kell kimenni fotózni, napkeltekor. ez a titok.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): "nem tételezem fel róla, hogy a szombati cikkben leírtakat komolyan gondolta volna"

Hát, öcsém, ez nem éppen pozitív megállapítás, azt jelenti, hogy nem kell komolyan venni őt - akkor meg minek ír?
@épészmérnök: Nem azt kell figyelni, amit mond, ugye?
Amit tesz a magyarságért, azt, nem? Na, az a valami még..:-(
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Köszönöm szépen a mai adagomat. Már vártam, mert tegnap megigérted.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Morva, Dél Cseh, vagy Hradec Kralové és Óriás-hegység is?
@épészmérnök: Sose bánd, van viszont 800 milláért olyan utunk Gyulán, ami soha nem fog elkopni, mivel nem lehet rajta közlekedni.

valahol Rárós környékén van egy új kőhídnak álcázott híd.
idén májusban cseskykrumlov és fel plzenig, kutna hora ilyenek. még nem komplett és csak 5 nap...
@Mariann19: szívesen, de baromi fáratt vagyok télleg el alni... jócak all.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Karlsbad, Mariansky Lazny, Most?
Most templomát a bánya miatt egy az egyben odébb tolták.:)
Jóccakát mindenkinek, megyek olvasok picit.
@Habakuk999: Ma én Wass Alberttel alszom el.
Jó éjt Neked is!
@Knósszosz: Eccer beleolvastam valamijébe, de nem teccet.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Akkor mán semmi ser, csak a döglés.
Jó éjt Efendi, Allah vigyázza álmodat, mer sokan örülünk ám, hogy megen szennyezed itten az környezetet. Vannak erre bizonyítékajim.

Hogy nekem mit hová, azt ne most beszéjjük meg, jó?
@GeoCracker:
Szerintem pontosan tudod mit gondoltam, amikor leírtam azt amire reflektáltál.

Most tényleg kikapcs, jó éjt minden NER kompatibilis társalgónak, ma már holnap van.
Szevasztok.
@Knósszosz: Jó éjt és szép álmokat mindnyájatoknak. :)

youtu.be/0MVGLRrj3c0
ez, ez, ez...
index.hu/belfold/2013/01/14/navracsics_bayer_masodik_irasa_bizonyitott/

erre nem tudok mit mondani. Komolyan mondom az omerta ezekhez képest lóf.
@tucano: viszont...

"történjen bármi, amíg élünk s meghalunk
Mi egy vérből valók vagyunk!"

youtu.be/RDXbmCZbLbs
@Habakuk999: Kilenc, a németek által felrobbantott hídról van szó.
@tucano: Kiiratkoztak az emberiségből. Az állatoknak pedig megvannak a maguk törvényei, oda nem férnek be. Talán ki kellene őket lőni a Holdra.
Na még egy poszt Bajnai istenítésének szentelve.
Látom azért a Prófétánál is működnek a reflexek. Szopassuk az eltartókat, ahol csak tudjuk.
Volt már?
hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130114_Ellenzeki_Korfolyoso_igy_meg_egy_hazmeste
Nehéz ezzel vitatkozni: bajban van a változás ígérete, lehetősége.
@simple observer 1.0:
Nyilván kis szakmai műhelyekben, egyetemi tanszékeken szuper, koherens, szakszerű programokat lehet kidolgozni. Egy dolog fog belőle hiányozni, a visszacsatolás. A támogatói bázis visszacsatolása.

Azt írod "En egy PART-parti vagyok." Én is, csak ezt a pártot nem látom. Szerintem ezzel két probléma lehet. Egyrészt nem lehet tudni, hogy a program mögött valójában milyen társadalmi háttér áll. Persze a választásokon megszavazzák, mert Orbánt el akarják zavarni - de vajon mennyire értik, azonosulnak-e vele érzelmileg, milyen az elfogadottsága. Mennyien állnak mellette, majd amikor a választásokon alulmaradt orbánisták nemtelen eszközökkel támadják. Kik lesznek helyben azok az emberek, akik hitelesen képviselik?
Kormányváltásnál többre készülünk, hogyan lehet ezt sikerre vinni, ha e mögött csak a tüntetések szónokai és résztvevői állnak, de nincsenek helyben elérhető emberek, akikkel össze lehet találkozni a kisváros főterén, a piacon, az iskolában?
109 körzet van, kik fogják ezekben a körzetekben végigcsinálni a kampányt? Nem plakátragasztásra gondolok, hanem mozgósításra. Nem Kubatov módszerrel, hanem hiteles embereken keresztül. E nélkül hogyan lehet mozgósítani a hallgató többséget? hogyan lehet ellensúlyozni orbán média túlsúlyát? A körzetek nagyok, nálunk három körzetet vontak össze, körzetenként, minimum 100 aktív tagra lenne szükség, hogy működjön a szervezet.
Az mszp-nek 8-10 éve még megvolt ez a fajta beágyazottsága. De arra szerintem nem lehet számítani. Az egy nyugdíjasklub. Az e14 a 20-40 közötti korosztályra építhetne. Ráadásul az önkormányzati, állami alkalmazottak nem jöhetnek számításba, mert félnek. Joggal.
A program biztos nagyon jó lesz, de a szervezet kiépítésében óriási csúszás van.
@Habakuk999: Ez Bull shit. Már megbocsáss. Mikor fordult elő korábban, hogy egy éjszakai havazást tétlenül és hókótrótlanul bámultak maguk elé azt motyogva, hogy nem hittük hogy ennyi lesz.
Ha már fizetem az adót, akkor joggal várom el, hogy oldják meg hogy egy 15 centis hó el legyen takarítva. Nem hinném, hogy túlzók az igéretek. Más felkészületlensége miatt ne nekem legyen károm. Ez is alap... volt.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: hogy mikor fordult elő? Őszintén szólva, én még szinte csak ilyet láttam. Jön a tél, Közútkezelő nyilatkozata optimista, felkészültek, van só, van salak, van gép, sofőr, gázolaj, elszántság. Hurrá. Aztán jön a hó, szerencsés esetben csak egy napig esik, mert akkor lesz mód végigmenni a mellékutakon is; ha folyamatosan esik, akkor csak a városon átvezető főutat túrják, esetleg egy-két csomópontot is belevéve, de simán előfordul az is, hogy reggel az egyik irányba járható két sáv, este meg a másikba. Örök kedvencem a felemelt tolólappal 60 körül "száguldó" hóeke, aminek a keréknyomaiban már egész korrektül lehet közlekedni, de nem szabad hozzá közel menni, mert a hátulról szétspriccelt salak üt, ha elkap.
Másik örök kedvencem meg a sok hétvégi autós (itt nem rád céloznék, csak úgy mondom), akik az első centi hónál beállnak 20 km/h csúcssebességre (még összkerekes-difizáras-böhömkerekes anyámkínja vasakkal is), de hogy esetleg a követési távolságot megnyújtsák, na, az már rendszeridegen gondolat a számukra. Szerencsére öt centi hó fölött már ki sem jönnek az útra, és lehet ésszel, de vidáman közlekedni, ráadásul haladni is. Látva, mennyi sót zúdítanak az útra, én néha nem is bánom, hogy nem takarítják, és kis gyakorlással (saját autót kitapasztalva) nagyon szépen lehet mozogni akár küszöbig érő hóban is.
Az a legkevesebb, hogy buknak. Engem inkább az érdekel, hogy hogyan bünhődnek utána.
Már most fába szorult féreg koncertet hallok.
@épészmérnök: Ismerem őket, éltem Nógrádban is.
Egy híd van készen, az szép.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Javaslom, olvasd el a Kismalac és a farkas meséjét.
Tudod, a "jön a farkas-ost".

Komoly gondnak tartom, hogy valódi, normális, komolyan vehető kritikák helyett csak a hisztis hülyeségekre telik.
Így van ez komoly kérdésekben is, -cigányság, jobbik, mittudomén még mi -, hogy az elvakultság miatt nem lehet titeket komolyan venni.
Meggyőződésem, hogy ezzel a mentalitással egyáltalán nem a baloldal értékeit emeled, hanem jó példát szolgáltatsz a másik oldalnak, a liberális értelem nélküli gőg bírálatára.

Én még most sem minősítettelek téged, neked ez már több ízben sikerült.

Javaslom, hagyjuk inkább békén egymást, mielőtt én is leírom amúgy legényesen, mit is gondolok rólad.

Akár három centis hó és félórás késés apropóján is.
süti beállítások módosítása