Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 24.hu/belfold/2024/04/15/magyar-tenisz-szovetseg-richter-attila-lazar-janos-masodfoku-itelet/ "..... (2024.04.15. 20:42) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.01.14. 02:04 Fabius

Orbánék már a bukottak szerepében

Címkék: fidesz kdnp bajnai gordon minimálbér

A hétvége után nehezen lehet azt állítani többé, hogy Fénylő Csillagunk és csatolt részei ne éreznék a bukás szelét. Az még Tündérmeseország habonyizmusában sem számít magabiztos cselekedetnek, ha az ellenzék egyik arcának kijelentésére a betyárkörték közé csusszan a csokis parány, és a kényelmetlen szagot szerepzavarral igyekeznének elfedni. Úgy látszik Bajnaitól egy minimálbérre tett kijelentés is bőven elég, hogy az elmúthányév jelszavát - monnyonle - lecserélve - vonnyavissza! - heves idegrángásoktól kísérve, a habzó szájú ellenzék szerepébe lavírozzák magukat.

pálffy-rogán.gif

Mi a baj, kismókusok? Tán' attól féltek, ha nem vonja vissza a kijelentését, akkor a kétharmad tévedésből megszavazza? Vagy lemaradtunk valamiről, és máris Bajnai kormányoz? 

Szórakoztató látni ezt a hisztit. Tündérmeseország kormánya Orbán kihívójának egyetlen megnyilvánulásától azonnal vesztes félnek érzi magát, és feltételes reflexből egy pillanat visszacsúszik megszokott helyére, az ellenzék szerepébe. Azzal meg sem próbálnak vitatkozni, hogy Bajnai alatt 98 ezerből 75 ezret lehetett hazavinni az Orbán kormány alatt jutó 64 ezer helyett, helyette erőlködnek a vonnyavisszával, mintha azzal mennének bármire. 

Érdekes kampány elé nézünk, valami azt súgja. Ha Bajnainak lennék én hetente lesokkolnám őket a valóság egy hasonló szeletével, és meg lenne oldva a probléma. A non-stop visszavonás követeléssel eljátszik a gyerek,  annyira látszik tőle magabiztosnak, mint alkalmi munkavállalói könyv fölött manga pornóra sírva recskázó emós egy sötét sarokban.

rogán.jpg

Ráadásul kontraproduktívabb dolgot elképzelni is nehéz annál, hogy a kétharmados törvénygyár azzal ostromol valakit kórusban nyüsszögve, hogy szívd vissza, wazzeg, szíjjad vissza, szívjad már, lécci, na szíjjad vissza amit mondtál, mer'ojjan nincs, hogy te bármit tőlünk jobban tudjál. Ne csináld ezt, kérlek, ne égessél, léccilécci. Talán, ha elszaladnának egészen Brüsszelig panasznapot tartani, hogy édesdrága Barrózó Józsikám, nálunk az ellenzék ellenez, nem tiszteli minket, az önálló ötleteit nem vonnya vissza, a kijelentései hazavágnak minket az országnak ártanak. Én őszintén kíváncsi lennék Barroso és Oli Rehn arcára, mikor Rogán nekik is előadja, hogy: "Bajnai Gordon kivételével mindenki egyetért abban, hogy 2013-ban gazdasági növekedés lesz Magyarországon, vita csak ennek mértékéről van." A félreértett rögvalóság ilyen megnyilvánulását látva szerintem a döbbenettől röhögni is csak egy perc után kezdenének, addig eltartana feldolgozni amit hallottak. 

Ez utóbbi azonban kevésbé valószínű, nem nagyon akarnak ők most Brüsszelben összefutni Reding asszonnyal, és felelgetni a "Rasszista paraszt tagja még a Fidesznek?" - kérdésre. 

957 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr205016790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

"2013-ban gazdasági növekedés lesz Magyarországon"

Amióta a negatív is növekedés, ez a kijelentés helytálló.
Így ráugrani valamire, ami egy, per pillanat a kormányrúd közelében sem álló ember száján kiszaladt... Rogán egy szempillantás alatt feszesre fújta a légvár falait, biztos felsorakoznak majd rajta a védők is napközben. Számokkal, helyesebben kiszámított eredményekkel ne nagyon fárasszátok őket, nekik elég az A > B egyszerű igazsága.
Amúgy, ha jól rémlik, Bajnai nem Orbán kihívója; mintha azt mondta volna, hogy egyszerű képviselőként indulna. Ennek fényében még kínosabb, amit Rogánék műveltek.
Azért én még nem tennék nagy téteket orvbünék bukására. Az ellenzék megosztott és nem egészen úgy néz ki mintha komolyan akarnának összefogni. Az oszd meg és uralkodj nagyon megy a Fidesznek. A FideSS-es propaganda igen hatékonyan működik. A dzsobbik ha kell az utolsó pillanatban teljes mellszélességgel kiáll szülőatyja mellett. (lásd Torgyánnal soha...). Az emberek nem demokráciára hanem jóságos atyuskára vágynak. Ezt nyújtja is nekik a csuti tahó. Az adu ász ott van a tákolmányukban az MSZP bűnbakká való nyilvánítása. Akár mennyire is megy a fintorgás az MSZP jelenleg megkerülhetetlen és kihagyhatatlan egy ellenzéki összefogásból. A legfőbb dolog szerintem az, hogy a gazdaságot sikerült annyira szétrombolni, hogy egy esetleges bukta után a hatalomra kerülőknek ismét csak a nadrágszíjmeghúzás marad. Emiatt a messiást várók és ismét csalódottak fogják megbuktatni őket, háttérben a vezényló szervezkedésével. Ezután ismét visszaülhet a hatalomba ahonnan már soha senki sem fogja kiebrudalni. Ez csak a jobbik változat szerintem. A lehetséges variáció még az, hogy mindenféle eszközzel, akár csalással akár erőszakkal is megakadályozza a vereségét.
Szükségrendelet tervezet.Bálint György 1938: "A kormány tagjai, és intézkedései nem nevetségesek!"
Jó reggelt!

Örömmel látom, hogy visszaállt a rend. Hajnal, csend, Varánusz, kávé, röhögés. És ma még hó is!

Ismét zseniális az illusztráció:))

@ariel12:

Egyszer már írtam, hogy nagyon pesszimista vagy. Nem kéne. Az MSZP lufinak se akkora, mint amekkorának látszani szeretne:)))
Volt már ideges a habonyművek bármely tagja egy maszopos megjegyzéstől? Na ugye.
@Légifarkas: Milyen kár, hogy nincsenek olyan politikusaink, mint mondjuk sportolóink. El lehet képzelni hol tarthatnánk ha pld. a Risztovi akaraterő párosulna egy Gyurtai szívvel.
Ha rajtam múlna biztos téged alkalmaználak program írásra de még kampányfőnöknek is. ;)
Amúgy pont a jobboldal kezdte el a kampányt, még tavaly októberben. Ott van a Cöf, a Magyar Nemzetben minden nap legalább egy Bajnais cikk megjelenik, az amúgy normálisnak mondható Mandineren egy-egy Bajnais cikkhez a képen mindig ott van mellette Gyurcsány is. És még csak január van.
A tegnapi Fideszes molinó után semmi jóra nem számítok. Azt már látom, hogy Ron Weber mehetne Kocsis Mátéékhoz tanulni. (Meg tudná valaki mondani, ha Weber nem zsidó volna, akkor is így ekéznék?)
@ariel12: nagyon nem tudok vitatkozni, es jo ha mindenki megerti ez meg csak a felvezeto kor vezenyloektol
Van kormányoldalon egy külön Bajnai Munkacsoport (fedőneve BMCS)?
Többször végigolvastam, de igazán nem értem.
Milyen javaslatot kell visszavonnia a Bajnainak a Haza és Haladás Alapítványnál?
Mióta szólhat bele a kormányoldal,hogy az ellenzéknek saját házán belül milyen javaslatai vannak?
Orbán lélekben lehet, hogy megbukptt, lehet, hogy nem. De hogy nagy a pánik az biztos. endresy.blogspot.hu/2013/01/a-hatalmi-panik-aldozatai.html
A hatalmi pánikak pedig mindig annak áldozatai. Tulajdonképpen minden oldalon.
@V-PORT: Attól tartok, hogy igan van!!! Ezt a páni félelmet amit a FIDESZ arcán lehet látni ez megér egy nagyon nagy röhögést!!! bruuuuhhhaaahhhaaa!!!
Meg aztán ha megtudjuk miről is van szó akkor igencsak kinos ez a reagálás!!!!Bajnai nem azt mondta, hogy csökkentsék a minimálbért hanem azt, hogy csökkentsék a minimálbérre rakódó járulékokat!!!!Vagyis csökkentsék a vállalkozók terheit!!!! Nagyon nem mindegy mire reagált a FIDESZ!!!!!
@kublerek: Bizony, fénylő tekintetű Vezénylő Csillagunk is ezt ígérte tavaly (munkáltatói járulék terhek csökkentése), de aztán megemelte a minimálbért, aminek a járulékterhe is nagyobbá vált így, kivéve persze a 25 év alatti foglalkoztatottaknál.
lassan megbénul a város, nem járnak a hókotrók és egyre több bkv járat áll le
@Felebarát: Az a leállás nemleállás, unortodox tömegközlekedés és a Bajnai csinálta a hóesést.
@Fabius: kar hogy nem vicces, mert ezen opciok a vezenyloi realitasok, a narancsos rogvalo, pedig ugy rohognek rajtuk tiszta szivbol, akar kerorvendoen is
@Felebarát: És hol van Tél kapitány? Már megint hazudtak! Azt mondták, hogy nem lesz semmi baj, és észre sem vesszük a telet. Giró Szász mondjon le!:)
@Felebarát: fel vannak keszulve, hisz ki is voltak tapetazva, a simlicska poszterbirodalommal, a penz mar a helyen, van meg kerdes?
Gyujtd a havat es a fenyet, ezzel is a qurmanyt eled.
@Dr.Zomboss: Tuti. Holle anyóval szövetkezett. Hová tette volna azt a sok lúdtollat? :))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Már érzem, hogy a következő dolog amin meglepődnek, az, az árvíz lesz. Sajnos annyira készülnek fel arra is! :(
nol.hu/belfold/20130114-titkos_zugloi_kozvelemeny-kutatas_kozpenzen
Mivel nem akarok bíróságra járni, ezért nem írok ide semmit. :))
Valami Fidesz-közeli kommentelő megsúgná, hogy mit kell visszavonni egy Parlamenten kívüli szervezet javaslatán? Titkon a Fidesz az E14 szekerét tolja? Ennyire aggódnak értük?

Ha ugyanis a javaslat rossz, árt "a zembereknek", akkor miért gond nekik, hogy a politikai rivális azokat megosztja a közvéleménnyel? Vagy... jaj, de hát abba bele sem merek gondolni, hogy Bajnainak a Fidesz szerint igaza van...
@V-PORT: Majd jár helyetted a blog zuglói felelőse. :)
@V-PORT: @Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Se hozzám, se a környezetembe - ami elég széles - nem jutottak el a kérdezőbiztosok. Nem is értem... :-D
@Rufus78: Én nem vagyok Fidesz-közeli, de megmondom neked:csak, meg különben is a Fidesznek mindig igaza van, és Bajnai egy kaméleon, aki nem a színét, hanem az alakját változtatja, hiszen ő valójában Gyurcsány. :)
@Rufus78:

Csak annyi látható, hogy a pőre igazság baromi idegesítő:))
@Fabius: Ezen a Te helyedben nem csodálkoznék! Tudják, hogy ki vagy. Csak rontottad volna a statisztikát, meg ostoba kérdéseket tettél volna fel, arról nem is beszélve, hogy írtál volna róla egy bejegyzést. :)
@V-PORT: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @Rufus78:

Szerintem valójában attól félnek, hogy ha bekallódik valahogy a nagy büdösbe a javaslat, a bármire igent nyomunk frakció még képes és megszavazza :-D
És ha azt mondja Bajnai, hogy nem vonja vissza? Akkor mit fognak csinálni? Tüntetnek? Kivonulnak a Parlamentből?
A srácok ráadásul házhoz mentek a pofonért.Bajnaiék nem is mondtak ilyet,csak egy más által írt anyagban volt szó róla,a fityusz eddigi emelése csak csökkenés volt idáig a munkavállalónak,bevételnövelés az államnak,répázás a munkáltatónak.Aki ezt a témát előhúzta ártani akart a fityusznak,rámutatva arra,azt sem tudják mit csinálnak.
Mikó' indul mán' a békemenet? A mi dicső vezénylő csillagaink, Báyer nertárs, Széles nertárs, és Pataky nertárs vezetésével mikó' monggyuk meg, hogy eddig és netovább? Követelem, hogy a békemenet vonuljon a Haza és Haladás alapítvány bejegyzett irodája elé, adjanak át petíciót, mit petíciót, ultimátumot, hogy Bajnai vonja vissza istenkáromlásnak tekinthető, bűnös, és a nemzet turulszaros egységét megsértő, az alaptörvény gránitját porhanyós kutyaszarrá konvertáló eretnek tanait!

A nemzet, és főleg Simicska és Nyerges nertársak az úrban, ámen, érdekközössége (pofádat befogod...!), aztat kívánja, hogy a Párt ökle, a bepalizott nyuggerek és egyéb fideszfelszopók félelmetes menete kényszerítse ki eme bűnös eszmék terjedésének megállítását! Én, mint a NER félázsiai tagja, követelem, a békemenet vonulását!

(Hint for trolls: ugye vágod az iróniát?)
Lájk Várnainak:))

Lehet, hogy Hann Endre nem ismeri a feritéles közvélemény-kutatást? Na, kíváncsi vagyok mi derül ki január végén.
@biturbo s - félázsiai bunkó állat: De most azonnal, és vigyél lapátot is, legalább letakarítjátok a havat. 400 ezer ember simán letisztítja az egész várost. :))))
@biturbo s - félázsiai bunkó állat:

"(Hint for trolls: ugye vágod az iróniát?) "

Ejnye, így alábecsülni a kumin-akadémia levelező tagjait:))
@V-PORT: A havat majd a 47000-es közmunkásréteg letakaríccsa? A Butamenet ennél magasabb Eszmék képviselésére Hivatott! Nem leszünk gyarmat! Nem mindent állami kézben, legyenek sz@r közszolgáltatások! Orbán szobrot a Csizma térre! Le az elnyomó pénzeszsákon szivarozó kövér tőkésekkel, az elnyomó imperialista, finánctőkével, a háttérhalaom által irányított bankokkal! Le a hitelekkel! Vissza a XX. század huszas éveibe! Cselekedjünk, a nemzetközi helyzet fokozódik! Permanens forradalmat! Marx, Engels, Lenin, Orbán!
Szervezkedjünk! meneteljünk!

(Hint for trolls: ugye vágod az iróniát?)
@biturbo s - félázsiai bunkó állat: Csak arra vigyázz, hogy ne maradj ebben a szerepben! :))))
@Orica Középföldi: Kedves nertárs az úrban, én nem vagyok "ideológiailag elég képzett", nem tudom, hogy a Béke-félórában mivel tömik a többi elhivatott nertársak fejét a kuministák, és egyéb bolsevik, kriptokommunista elemek.
...csak csendben megkérdezném, mi lesz rogánék legközelebbi követelése? Bajnai távozzon a miniszterelnöki székből? Bokros Lajos a megszorítások miatt mondjon le?
@Felebarát: lassan megbénul a város, nem járnak a hókotrók és egyre több bkv járat áll le

de hát van hóesési kormánymegbízottunk... jól szétnéztél? nem láttad narancssárga láthatóságiban havat lapátolni? :-)
Gyerekek, baj van.
Megnyitottam Index/Origo és sehol sincs rajta hogy Bajnai kijelenése ellen indulna a XMCDI. Békemenet. Főcivil talán a havazás miatt nem tudott kitolatni a főcivil villa elől? Csúszik a hegyoldalon a havas út? Ejnye no...
@V-PORT: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Már érzem, hogy a következő dolog amin meglepődnek, az, az árvíz lesz. Sajnos annyira készülnek fel arra is! :(

arra sokkal jöbban. a sok reaktívált rokkantnyukdíjas fog gátolni... ha nem lapáttal, akkor beledózerolják őket a töltésbe... fele munka dupla haszon. Előtte levetetik velük a narisárga árvízvédelmi munkaguicsizmát. Csaupán a környezet védelme érdekében, hogy Illés Zozó is végre kielégüljön... a Búbös Blanka óta úgyse látott "nőt".
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Már érzem, hogy a következő dolog amin meglepődnek, az, az árvíz lesz. Sajnos annyira készülnek fel arra is! :(

Most hallotam, berendelték a békemenetesek tologatni a hóban a buszokat, nehogymá a plakátkampány el ne érje a célját:-)
A jelszó is új: Nem Leszünk BKV... Tartlós takaroggy! :-)
Jó reggelt. Ha esetleg valaki lemaradt volna íme a szabadságharc ára:

www.portfolio.hu/gazdasag/eldolt_feladta_egyik_fontos_celjat_a_kormany.178007.html

Csapataink (hóközmunkások) harcban állnak, a kormány a helyén, a forint erős. 2013 a növekedés és a minden eddiginél Békébb-menet(ek) éve.
Ja és Bráner Zsóti is előállt a szlovák rencámú terepjárójávan meg egy vontatókötéllel. Ha már megszólnak a cigányok miatt, akkor gyakorolok egy kicsit a buszokkal felkiáltással.
Good! :-))) Különösen a 2. kép tetszett!

OFF @Fabius: Gondolom, erről is megvan/lesz a véleményed:

nol.hu/belfold/20130114-titkos_zugloi_kozvelemeny-kutatas_kozpenzen
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!: Nertársam az úrban, a békemenet már készülődik, a molinók készülnek, sőt a néhai Fingó Oroszlán is csatlakozni fog: követelvel esz, hogy minden korábbi kormány minden tagja monnyon' le visszamenőlegesen! Lopcsány monnyon le! Megyó, a D209 mongyon le! Bokros meg a Hóbagoly is monnyon le (na mondjuk az utóbbi félesű maradhat, nem sok vizet zavar).

(Hint for trolls: ugye vágod az iróniát?)
@Fabius: vazze rajta vagy a kétminuszos listán. Megdolgoztál érte:-)
@Felebarát: :) esett 5 centi hó = KATASZTRÓFA...

amugy a fidesmafia már mindent ellopott... nincs hókotró...
@Deathstick: Közadat -> adatszolgáltatási kötelezettség -> atlatszo.hu.

Biztos Papcsáksegg nertárs megkérdezte a Kubatov listát reprezentáló mintától, hogy mennyire szeretik őt, illetve közülük hánynak van otthon a szent sarokban -turulszar az úrban- Orkbán fénykép.
@Fabius: @V-PORT: @Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: @Rufus78:

Szerintem valójában attól félnek, hogy ha bekallódik valahogy a nagy büdösbe a javaslat, a bármire igent nyomunk frakció még képes és megszavazza :-D

Ne aggódj, a frakcióban külön javaslatfigyelő. és elhárító Bigottság is működik...

Egyébként brlrgondoltál, hogy a FIDESZ vonzza a -csákokat? Pap-csák, Rap-csák:-)
@Secnir:

Mi lenne...Ron Werber minden állítását, Mádl Ferenc pedig a kormányalakításra felkérést vonnyavissza Medgyessy Pétertől :-D
@V-PORT: És ha azt mondja Bajnai, hogy nem vonja vissza? Akkor mit fognak csinálni? Tüntetnek? Kivonulnak a Parlamentből?

Dehogy erre van a közakadozotti státuszban való Békemenet Csillagszemű UFÓ Attila már hegyezi a mikrofont:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

"a Búbös Blanka óta úgyse látott "nőt". "

Ez most irigység, kritika, ténymegállapítás, mentalis oratio, baráti aggódás vagy csak reggel van?
Mit mondana most erre Lázár Ervin? (Tél tábornokra nálam pavlovi reflexként jön elő December tábornok, akinek a története éppen duplán is passzol a témához.)
@toportyánzsóti: A srácok ráadásul házhoz mentek a pofonért.Bajnaiék nem is mondtak ilyet,csak egy más által írt anyagban volt szó róla,a fityusz eddigi emelése csak csökkenés volt idáig a munkavállalónak,bevételnövelés az államnak,répázás a munkáltatónak.Aki ezt a témát előhúzta ártani akart a fityusznak,rámutatva arra,azt sem tudják mit csinálnak.

A Vezénylő diszfunkcionális mániás depressziós üldözési mániája fertőző... már a szócsöveknél is megjelentek a tünetek:-)
@Vitéz László: Most nyert Simlicska közbeszerzést hókotrók bérbeadására, drága nertárs. Olcsó lesz: 1 nap 8.500.000 mFt bérleti díj. Talán megkérdőjelezed turulszarral felkent Kormányunk közbeszerzési döntését? Nem hiszel a NER dicső & permanens forradalmának sikerében? A NER-nek nincs szüksége olyan alattvalókra, akik megkérdőjelezik I Félázsiai Felcsúton Világraszart Orkbániai Vikkancs Viktor Nemzetvezető és Nemzetfelvirágozató személyes pártdöntését!

(Hint for trolls: ugye vágod az iróniát?)
a fides mafiakormány bukása 2009 decembere óta tudható...

kérdések csak:
-mekkora kárt okoznak addig...
-mijjen politika és ki jön utánuk...
-lesz e megérdemelt hűsölés a fidesbűnözőknek
stb
@Orica Középföldi: A Büsön Bankánál az írígység lenne... a többi tünetegyüttes vezérelve sima írígység:-)
@biturbo s - félázsiai bunkó állat: már átírták a törvényt...

a hókotró és egyéb gépek, nem gép közbeszerzés... hanem

közgépbeszerzés...
a Borvirág ,.....és az E.T. az üvegszemű
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: a "FIDESZ vonzza a -csákokat? Pap-csák, Rap-csák:-)"

ott vannak még selgeciék is...

PI-csák...
@Secnir: ...csak csendben megkérdezném, mi lesz rogánék legközelebbi követelése? Bajnai távozzon a miniszterelnöki székből? Bokros Lajos a megszorítások miatt mondjon le?

Lófülét! Vesszenek a menseviket, Leninnek ujabb botox innekciót, és induljon a GOELRO program:-)
@Deathstick:

Nem nagyon kell erről véleményem legyen :-)

Papcsák kíváncsi volt mennyire utáljuk őt mi zuglóiak, hát felmérette. Nem mondja meg? Nem is kell, mi tudjuk megmondás nélkül is, és azt a cirka 3 misit meg is éri, hogy Ferenc is tisztában legyen ezzel :-D :-D :-D
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: mindig fel vannak készülve...évek óta...mindig mondják, hogy most aztán felkészültek...csak hóra nem gondoltak...na de így van ez...ha van hó, akkor nincs lapát és ember, ha van lapát, akkor nincs hó vagy ember, ha pedig ember van akkor ninmcs se hó se lapát.))
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

Lássuk be, büszkesége az én lelkemnek ez valahol :-))
esett 3 centi hó = KATASZTRÓFA...

ma ingyenes a bkv... lerobban nem működő járataival...

ma árában van...
@Vitéz László: Jól mondod, azért látom, hogy volt értelmük a hétfői Szabad Nemzet félóráknak, bár még mindig nem vagy ideológiailag elég képzett. Lehet, hogy jelentkezned kéne a most alakuló Simicska Lajos Pártfőiskola továbbképző természetesen költségtérítéses kurzusaira:

NER001SJ- Bevezetés a felebaráti gyűlölet módszertanába.
NER002KK- Agitáció és propaganda a XXI. század Új Magyarisztánjában.
@biturbo s - félázsiai bunkó állat: nagyon nagy igény lenne már a NÁCI rasszizmusra és a KOMMENYISTA álamosításra egyidőben !

a szentkétharmad ezt akarta !

az egyház meg HŰBÉRES sötét középkort sok közmunkás paraszttal...
Elvadult fidreszfikázó trollok... Nyomjátok a szarotokat ezerrel. Persze a hiánycél világméretű megtartásátról egy rohagt szót nem szóltok, Pedig ez még a II.VH. megnyerénél is nagyobb tett volt. Áldassé kormányunk neve:-)
@Vitéz László: na itt azért annál egy kissé több, de valóban szokás Cseszneknél 3 cm hónál keresztbeállni a kamionnal, és ezzel akadályozni a forgalmat..
azt gondolom a fidesmafia kb emberáldozatban is a donkanyari mértékű károkat okoz az országnak...
@Penivaldes:

Ugye nem teccel gondolni, hogy minden előzetes mennyire utáltok, gecik?! kutatás nélkül, jófejségből törölte el a frissen kivetett kommunális adót január elsejétől?

:-D
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Én igenis tudom, hogy a két világháborúban való győzelem ehhez képéest miskakancsó.
Ti, tuggyuk ki által pénzelt ötögik hatosztájos fosószócsövek! Nem látjátok? Sezeretett Miniszterelnökünk a belét kidolgozza a ti jobblétetekért... Már az emésztése és a mája is rátokment. És ti? Lazítotok, fellazítotok, kútmérgeztek, elégedetlenkedtek! Hát nem elég nektek a flaszteron maradt kutyaszar? PEdig még azt sem érdemlitek meg!
Éljen Orbán Viuktor Magyarország(nem Köztársság) örökös Miniszterelnöke!
@Vitéz László: A NER Szent Küldetése, hogy megvalósíccsa a nemzetiszocialista restaurációt Magyarisztánban! Dolgos népünk győzni fog! Letörtjük a telekomszolgáltatók árait! Vesszenek a bankok! Mindent Állami Kézbe! 3,60-as kenyeret!

Képszerűen:
hg.hu/upload/images/photos/000/079/054/11.jpg

(Hint for trolls: ugye vágod az iróniát?)
@shinichi:

Kamatkiadás-csökkentés = 120 milliárd = kuka.

Van itt péz dögivel.
Semmi vész. Tessen szépen csökkentett minimálbérrel és 45%-os szja-val kampányolni, oszt meglátjuk!
@Fabius: hát igen, a fejlett Zuglóban ez így megy. :))
@V-PORT: Ha nem volna zsidó, akkor lenne csak igazán az.
Egyébként is, rendkívüli Kormányülésünkön már döntöttünk. NER társaknak soron kívül füles sapkát, osztályellenségeknek, fülest utalunk ki, mer mink vagyunk a Nemzeti Megmentés Tanácsa:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: csak nehogy úgy járjanak mint a donkanyaróban...

a fülessapkák raktárakban maradtak...
vagy mint a fujfletokormány forradalom idején...
munkaidőn túl nem volt nyitva a sünraktár...
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Lenint épp restaurálják. A vezényló meg Moszkvába készül... Összefüggést gyanítok!
@Fabius: Van zuglói barátom akinek a neje lelkesen újságolta amikor decemberben találkoztunk dumálgatni, hogy a polgármester úrnál nincs jobb, máshol adókat vezetnek be, ő adót vezet ki, folyton csak arra gondol miben könnyítheti az ő életüket, például a kutya is kapott csippet ingyen...
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!: Nem ismerem én a pojgájmájster urat de ha így van ez, akkor bizony megérdemli, hogy szonettbe foglaljuk az ő nevét. bizonyára gyakran indul álruhában útra a kerületben, mint Mátyás király, és segít mindenkinek....Na de balliberális meg egyéb hordák csapdákat állítanak elé, hogy így akadályozzák a haladását.
@NIPREDIL: Jól tudhassa a nertárs: az a gyanús ami nem gyanús! A nemzetközi helyzet egyre jobban fokozódik! Nem hallott esetleg arról ,hogy Vezénylő Tábornok Nertárs Bajtárs ürgebőrben akar valamit vinni Moszkvába, amikor rapportra igyekszik a tartójához?
@Penivaldes: Már csak az a kérdés, hogy hogyan lett egy nyírségi sudribunkó mezei tahó, polgármester Zuglóban? Megtalálta a saját gyökereit?
@biturbo s - félázsiai bunkó állat: Szentem azt gondolja, ha már a NYírő poraival beferedtek az aktatáskában a románokkal, Putyin majd aztat is elintézi:-) CSak mosz váltott aktatáska helyett ürgebörbe, mert a főcsapás iránya most Moldáviából fog érkezni vizi úton:-) Kövér már gyakorol a búvárszívattyúban való uszításra:-)
@Vitéz László: vegyen mindenki Hócipőt !
Meg bundabéléses szuszpenzort:-)
"Ingyen van ma a BKV. Tarlós engedélyezte az ingyenességet, de a járatok vánszorognak , és a BKK azt kéri: aki teheti, inkább el se induljon otthonról."

ingyen van, de nem jár... maraggyunk otthon :))))

akkor nő a gazdaság... ha mindenki otthon veri a ...csét...

na de legalább ma árában van a lepukkant tömegközlekedés...

mi nem fizetünk, ők nem járnak... kvittek vagyunk...
Közel járunk a 300 forintos euróhoz
A forint hetek óta folyamatosan gyengül, ez tudatos stratégia is lehet a kormány részéről.
Aki Ócsára akar költözni, most pályázhat
A lakásukat elvesztő devizahiteleseknek egy hónapjuk lesz jelentkezni. Nyolcvan család költözhet.
2016 előtt nem reális a dugódíj
Amíg nincsenek meg a P+R parkolók csak elméletben lehet beszélni a dugódíjról.
Százezres jutalmak Áder hivatalában
Egyhavi bérüknek megfelelő jutalmat kaptak az államfői hivatal dolgozói év végén.
Megszűnhet a színigazgatók pályáztatása
L. Simon László tervei szerint a jövőben csak kineveznék a vezetőket.

Mai headlines.
Ingyen van ma a BKV
Tarlós engedélyezte az ingyenességet, de a járatok vánszorognak , és a BKK azt kéri: aki teheti, inkább el se induljon otthonról.
Betakarta Budapestet, mint Moszkvát, a hó
Még a főutak is fehérek, akár háromszorosára is növekedhet a menetidő.
Duplájára drágult a krumpli
Az agrárárak 20%-kal nőttek, a növényi termékek 25, köztük a gabonafélék 31%-kal drágultak.
Újabb csapás érheti a forintot
Intenzív eladói hullám mellett a lengyel és az európai jegybank lépései is ártottak a pénzünknek.
Werber heti két napot tölt Magyarországon
A szocialisták kampányguruja állítólag most negatív kampány helyett pozitív üzenetekkel mozgósítana.

headline notwo
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!:

Ő nyugodtan szavazzon legközelebb is édesdrága Ferinkre. :-)

Nem muszáj mindenkinek mindennel tisztában lenni. Igen nem árt, de nem muszáj.
@Fabius: Ő nem Feri, hanem polgármester úr :)
Eztet onnan tudom hogy amikor rákérdeztem, hogy Papcsákról van-e szó azt mondta igen, így hívják a polgármester urat. Huszonéves nőtől ilyet még nem hallottam, nem polgármester, polgi, Papcsák, Ferenc, Feri hanem polgármester úr. Szerintem egy rajongó :)))
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!: valóban van egy kis huncutság a polgimester tekintetében amely megbolondítja a nőket:))))))))
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

nah az meglepetés lenne, és lehet összefosná mindenki magát, ha az mszp pozitiv kampánnyal állna elő...

bár klehet nekik tök mindegy
@bella _ciao: ok értem csák máti ősfideszes rabló, alapító tag... a vezér nem válik vizzé:-)
@Felebarát: unortodoxiában megváltoztak az értékrendek.lehet, hogx egx szarabbuk fogunk élni, de orbán és tsai nélkül kampány is lassan eredményre vezet. és mondd ebben nincs pozitív üzenet?
@Penivaldes: a vicc szerint csák máté törvénytelen fia, na meg itt van csák norris is.
Azt csak gondoljátok libsikék.
Vegyetek fel hitelt és költsétek segílyre,újabb lakossági hitelekre.
S úgy majd jobban éltek,lébecoltok tanultok
más országoknak.
ööö...
...OFF
reggel felkeltem, húsz perc torna (hólapátolás), elvittem a gyereket oviba, anyát dolgozni, és kész. bármerre mentem, letaposott út (pest megye).
MILYEN DUGÓ BZMEG?
Lázító senkijancsik,főleg aki ezt firkálta.
Olvasható valamelyik fejlett agy fröcsögéseként ezen a vitriolos helyen hogy mi bajunk is lehetne a ronvebberrel ha más vallású lenne?
...elgondolkoztató hogy volt egyáltalán akit ez zavart volna ?
Nem , ami a bűne ennek rendkívüli károkat okozó méregkeverőnek az mindenki számára tapasztalható ,saját bőrünkön érezhetjük még jó ideig! Tekintve hogy ez egész országot segítette a süllyesztőbe azzal hogy képes volt "áldásos munkájával (ami aljasabbnál aljasabb megoldások, hazugságok,valamint választási csalások katyvaszából állt össze ) 2002 óta hatalomhoz taszigálni -mindenki elképedésére - azt a szégyentelen gyülekezetet akik aztán végigrombolták a rájuk bízott (?) és akkor kiemelkedően jól teljesítő Magyarországot.
Mindannyiunk érdeke hogy soha többé ne kerülhessen hasonló felelőtlen. erkölcstelen, szégyenteljes banda hatalmi pozícióba . ráadásul felbérelt gátlástalan idegen szerencsevadász irányításával ....hát nem !
SOHA TÖBBÉ!!!
@centenárium: neked most nem a Lajos hátsóját kéne mosnod?
@Megfontolt: Ron szerintzem is az alsó kategória képviselője, és nem kell mégegyszer, egyszer sem kellett.
oops:

Hol van Tél tábornok?

A télügyi biztost, Bakondi Gyögyöt hiába keressük, egyelőre elérhetetlen.

hvg.hu/itthon/20130114_Megbenult_az_orszag_a_havazas_miatt__per/b37631#37631
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ???????

hol lenne ???? elakadt a hóban !

drorbán egymilla munkehejet teremtett !
1 millió hómunkást ! hócipőt a hóemberekre !
@Megfontolt: basszus 1998-2002 a jólét évei? Nebasszmá! Vagy agyilag csökött vagy és memőriazavaros, vagy kurvára jól megfizetnek.
hehe, droidok :D

Szijjártó szerint van remény, hogy 2013-ban növekedik az ország

Az elmúlt 2-2,5 esztendőben a magyar kormány úgy szervezte át az ország gazdaságát és nagy rendszereit, hogy azok lehetőséget teremtsenek a gazdasági növekedésre - hangsúlyozta Szijjártó Péter külügyi és külgazdasági államtitkár az M1 Ma reggel című műsorában hétfőn telefonon adott interjúban.

hvg.hu/gazdasag/20130114_Szijjarto_szerint_van_remeny_hogy_2013ba

-----------------------

http://www.netdania.com/Products/live-streaming-currency-exchange-rates/real-time-forex-charts/FinanceChartPopUp.aspx?symbol=EURHUFCOMP.fx|ms_dla&name=EUR/HUF

-----------------------

www.napi.hu/magyar_vallalatok/ujabb_13_milliardos_kozbeszerzest_nyert_a_kozgep.542124.html

-----------------------

www.napi.hu/magyar_gazdasag/elkepeszto_tojas-_es_burgonyadragulas.542125.html
ez az egész hóka tasztrófa azér van...
mer a jólképzett hómunkásembereket elszvja a norvég álam !!!!

következő békamenet (a FIFA mellett) a norvég kizsákmányolók elen is megy !
békamenetet a hó ellen !!!!

nevezzen ki a kormány vkit a 168dik járás élére (Időjárás)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: dupla útidő, csak késve értek be a droidok is, hisz a főnököknél tolnak a hókotrók ;)
Isten önkormányzatiságát is korlátozni kell!
álamosícsuk a szentháromságot !!!
rendes (fid eszes) Idő-járási hivatalvezetőt !
@Vitéz László: hagyd mááá hallgasd a HÍR-tévét... Ott napsütés van, és llangymeleg. Elvégre odajelent az államosítótt meteoropata szolgálat:-)
@Vitéz László: jahh, hogy adott esetben a helikopáterek tudjanak honnan felszállniíí.-:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

sorolom a fides járásokat amiknek még nincs hivatalvezetőlye:

Kanossza Járás
Busó Járás
Idő Járás
stb
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: bocsesz

Tatár Járás ? dr Dzsingisz Kán ? lesz a hivatalvezetője ?
@Vitéz László: Nem, butus vagyol... Balta Kán, Batu üke egyenesen Bakiból:-) REpatriálva, szavazati joggal:-) Mostani neve Samil Safarov:-)
@bella _ciao: a nézőtérre vattaembereket ültetnek, lepje azokat a hó:-)
@bella _ciao: mi leszünk akkor ÚJRA

a ha vas és ha acél országa
a fides kiemelt járásként kezeli:

SÁSKA Járás

hivatalvezető: dr simicska
Hagyga abba dr tarlóspista a zellenzéki 5letek ellopását

ingyenes bkv (báj HCS)
ajjaj a helyzet fokozódik a droidhullámot visszahívták csőpostán pártszékházat menteni:-)
A maradék meg keresei a hó(tt)biztost:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: olvastad a legutóbbi HVG t?

plagium Rómában
1:1 ben ellopta az azeri feketegörgy szobrász "művész" a városligeti Anonymus szobrot...

qva jo a cikk utolsó sora... amiben arra kéri a baráti ország ijságíróját hogy ebben nagyon fontos témában "szép" cikket írjanak:)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: a fides trollok KÖZ(gép)munkások

most épp HÓHÁNYÓK !!!

hóhányás van nekik...

a nagyvezír és a téltábornok nem tud kiálni a telepjáróval...
@Dr. jenőke (jenőke):

"megy-e" a mun kába "járás"?

kicsit közigazgatási káosz, hóóó
Simicska-közeli cég takarítja a kormányhivatalokat Borsodban
Simicska Lajos egyik bizalmi emberének többségi tulajdonában lévő cég végzi a Borsod megyei...

hvg.hu/itthon/20130111_Simicskakozeli_ceg_takaritja_a_kormanyhi
@bella _ciao: ki más takaríthatna, mint a tisztakezűek...ők már csak tudják, hogy a saját szar nyomait hogyan lehet eltüntetni
@centenárium:

Munkára simicskarabszolga!

Kint áll a hó, a lapát nem megy magától. A mai bért eltúrt hóköbméter és nem karakterszám alapján számolja.
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!:

De jó is ezt hallani, mégis csak van még aki szereti ezt a mi Ferinket. Szerintem ha elég soká és elég intenzíven teszi neki is jut egy csip bőr alá, hogy a kubatovista nyomolvasók messziről is azonosíthassák :-D
@Vitéz László:

Félreértés van, semmi FIFA, a következő békemenet egy IFA útszóróért megy :-))
@Fabius: végülis csak egy betűt kell levenniük..
Most beszéltem Kerényi Imre és Böröcz "anyagiérdekbőlbeszervezett" Ügynök elvtársakkal, a minszterelnöki hivatal mindjárt be fogja jelenteni, hogy a hóesésért a bankok, az EU, és Lopcsány a hibás. Ha nem áll el a hóesés, a Békemenet vonulni fog a Kossuth térre, ahol szolidaritását fogják kifejezni Népünk Bölcs Vezére, Rákosi Mátyásnak, bocsánat, a régi reflexek, meg Foxi-Maxi képzés, szóval Orkbán Viktátornak. Nem leszünk gyarmat! Nem enegdjük, hogy essen a hó!
" PÉNZÜGY / DEVIZAPIAC
NGM: A jósprofesszor áll a forint elleni támadás mögött
2013. 1. 14. 11:23|Pénzügy » Devizapiac"
www.vg.hu/penzugy/devizapiac/ngm-a-josprofesszor-all-a-forint-elleni-tamadas-mogott-395479
Még véletlenül sem a faszságuk.
@biturbo s - félázsiai bunkó állat:

A hóesést egész európában az EKB bankárai és spekulánsai szervezték, ugyanis több milliárd dollárnyi eszközt feltettek a hólapát ipar részvényeibe. A hólapát jobb befektetés mint az arany, ugyanis elemzők szerint az aranyat nem csak megenni nem lehet, de hólapátolásra is alkalmatlan!
Letiltották a felsőoktatásról Hoffmann Rózsát

www.origo.hu/itthon/20130111-le-van-tiltva-a-felsooktatasrol-hoffmann-rozsa.html

ellenben a közoktatásban folytathatja a károkozást
@Myrath: Így van, jól tudja a nertárs! A a mocskos imperialista, kizsákmányoló, burzsoá mindenüket! Ezért kell minden nap békemenetelni! Addig kell menetelni, amíg a mocskos imperialista finánctőke el nem menekül fejvesztve az édes Magyarisztánból. Ide egy tőkés kell, az a Lajos, na jó meg az a másik, a nyeregkészítő.
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!: a választáson ilyen plakátokkal kell kitapétázni a várost. Miheztartás véget.
Az oké hogy be vannak szarva de legalább kétharmaddal kell őket elverni,hogy lehessen tenni valamit ellenük.
Erre sajnos kevés az esély.
Azonnal békemenetet a spekulánsok ellen (pfujj)

Megtámadtak...mámegint???

www.investor.hu/news/20130114-nouriel-roubini-all-a-forint-esese-mogott.html
Már csak azért is menetelni kell, mivel ahol nincs ott a békemenet, ott az ellenség!

(via: hu.wikiquote.org/wiki/A_tanu )

Az a baj, hogy ez a Nourielizé nem édes drága Magyarisztánunkban lakik. Ki kell adni a nagykövetségeknek az ordét: abban a galád országban, ahol ilyen borzalmas indokolatlan kritikával illetik Csillagszemű Pénzügyi Vezénylő Csillagunk gazdaságpolitikáját, a követség dolgozói kötelesek békemenetelni, menetet szervezni. Ezen kívül mi, Magyarisztán és Csatolt Részek, valamint Offshore Területek ura, a Zemberek Vezénylő Tábornoka megparancsolom, hogy külggyön' ki az NGM tájékoztató anyagot, hogy tudatlanul ne itélhessék fennséges unorthodox gazdaságpolitikánkat!
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!:
Looooooooserpoooool!:))
Egyébként jó hogy leigazoltátok azt a fekete srácot aki a gólt lőtte.
Nem tudom a Chelsea miért adta el...
Most van nálatok két S betűvel kezdődő nevű fekete srác.
Pláne keverni fogom őket.
Az edzőtök volt a hülye,hogy nem rakta be hamarabb.
Ez volt a mázlink.
Viszont az Arsenal is szopott,pedig bíztam bennük.:((
így nem húztunk el.
@kifordított nagyanyó: Áááá, ez se vigasz, ilyenkor szokták észérv ellenére a MU-t megruházni hogy egy halom lóvét nyerjek. Erre kikapnak ilyen bénán, se pénz, se öröm :/
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!: Áh ez nem az a félelmetes,évekkel ezelőtti pool.
Remélem sok pénzben fogadtál.
Adjak kölcsön?:))
Ezt a srácot viszont megköszönhetitek a Chelseanak.
@kifordított nagyanyó: Ja, szerintem is jó vásár volt a csóka, nem gondoltam hogy tényleg eladják.
A Realt pedig vesszek meg, nem értem...
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!: Ez mekkora már:

www.szuperblog.hu/hosod-kovacs-magikus-bela/

:DDDDDDD

Jól olvasom szájról? Barátokközt Zsóti a "Kurva anyátokat" nyomja a gifben? :-)
@Myrath: viszont veszélyes fegyver, mert végszükség esetén szívlapát kiváltására is alkalmas:-)
@bella _ciao: Letiltották a felsőoktatásról Hoffmann Rózsát

www.origo.hu/itthon/20130111-le-van-tiltva-a-felsooktatasrol-hoffmann-rozsa.html

ellenben a közoktatásban folytathatja a károkozást

Ki? MI? Miért? Ki merte venni magának a bátorságot, hogy inzultálja ezt az okos, hívő, latinbarát, gyönyörű szépasszonyt? Ráadásul aklon belül basztatják? :-)
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!: Lehet murinnyó unja az egészet.
Én kapcsolgattam meccs közben és néztem,ezek mintha kevesen lennének.
Aztán mondják hogy Kákát kiállították.
A bajnokság már bukó.
A Bl is annak tűnik.
Te meg örülhetsz,mert amilyen formában vagytok + a sorsolás, a BL-t is behúzzátok.
Ha más nem a bíró segít,bár Chelsea már nincsen.:))
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

Óriásplakátkampányt Nouriel Roubini ellen. Helyreigazítási ciket a FT-be! Matolcsi újra szólaljon meg!
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: ezt így egyben, nóóóórmááális?? :D

inzultálja-basztatják-gyönyörű szépasszony-Hoffmann Rózsa
@Fabius: csitt, mán megint félig igazad van :D

Tél tábornok sajtótájékoztatót tart

Bakondi György, a téli időszak társadalmi problémáival kapcsolatos kormányzati intézkedéseket koordináló kormánymegbízott részvételével tart ma fél 2-kor sajtótájékoztatót a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a havazás miatt kialakult útviszonyokról.

hvg.hu/itthon/20130114_Megbenult_az_orszag_a_havazas_miatt__per/b37671#37671

-------------------------

@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: te se ötletelgess, lásd mint fent :D

www.napi.hu/solar/a_dollar_gyengult_az_arany_dragult.542135.html
Már most számolgatom a pénzem... Van 5 euróm... kicsit türelmes leszek, ha visszashortolom, milliomos leszek:-) Ajvé: EZ aztán a spekuláció:-) Ja, hogy egy kori sört sem fognak adni a sarki négycsecsben a milliókért? VEsszenek a négycsecsesek! :-)
@kifordított nagyanyó: Túl sok a piros mostanában, ez az álmoskönyv szerint nem jelent túl jót...Murinyó pedig hogy unná? Olyan mintha azt mondanád, a vadászkutya megunta a vadászatot, valami más van ott. Talán tényleg el akar húzni és az új klubja nem szeretne lelépésit fizetni a Realnak így segít hogy senki ne marasztalja...
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Nouriel Roubini... azóta is ezen agyalok... nem olyan idegenszívű a neve hangzása?
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: figyi, eddig istenítve volt, hisz lapátolta a magyar állompapírokat zsák számra, szerinted most mennyire csuklik a zanyukája? :D
De nehogymár ne kötözködjek.
A bayerzsótis rész nem kellett volna bele.
Nem ide illik.
Más kérdés.
Meg a rasszistázás is hülyeség ebben a kérdésben.

De viktorékat nagyon meg kéne verni és sajnos lehet van még egymillió fideszbirka.
+ úgy és ott csalnak ahol nem szégyellik.
Már pedig nem szégyellik.

Amúgy meg 2013-ban biztos lesz növekedés.
Vagy 2014 -ben....
Vagy 2015-ben....
Vagy....
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: csitt, mán megint félig igazad van :D

Lófülét! A Kövér nyomdában van már a kormányrendelet. A tél és a havazás visszamenőleg, mint NER-el ellentétes, betiltva. 2012. január 1-ig pediv visszamenőlegesen hópelyhenkét 1.20 Ft hóadó kivetve. Indok: drága a hólapát és ne az emberek fizessék meg. Az NGM a rendelettől 37 Mrd forint pluszadóbevételt vár, és már rendelkezett, hogy az összeget egyenesen a Középszer számlájára kell utalni, tekintettel arra, hogy ott rendkívül magas számban találhatóak a Hóhányók, akik kiemelt állami feladatot látnak el. A Nav, csak a fogyasztási adókra kivetett rendkívüli 50-os HáFA (hóáltalánános forgalmi adó) befizetésére tart igényt.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Olyan tuggyukikes a neve is! A havzást is "azok" csinálták, nem is kérdés - fogadjunk, Gábris tud rá egy jó linket! :)
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!: Egyszerűen minden összejön nektek.
Ha pedig a MU jut tovább és a sorsolás úgy jön ki,hogy a döntőben találkozik a Barcával,akkor tuti siker nektek.
+ meint bunda a sorsolás.:))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Bakondi György, a téli időszak társadalmi problémáival kapcsolatos kormányzati intézkedéseket koordináló kormánymegbízott részvételével tart ma fél 2-kor sajtótájékoztatót a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a havazás miatt kialakult útviszonyokról.

Nem fog odaérni. Most olvastam, Bakond útjait hóátfúvás miatt lezárták.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: miattuk zárta el a hó a Hidegkutat.
én csak tudom, láttam, ahogyan a laborjukban csinálták a havat.
Ja, nálunk is fel volt a télre készülve a helyi városüzemeltetô. A hóra nem annyira, de 10 órakor már de. elindították a hókortókat. Igaz, addig esett 20 cm hó, de ez a hó baja...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: ja, a 3-on ma reggel Miskolc-Pest vonalon párom egy hókotrót sem látott... jégbordával viszont találkozott... sajnos...
@kifordított nagyanyó:
Tudom, ezzel fizettek a szent magyari fôdért és vízért, amit kiloptak az országból... :) Semmi újat nem tudsz mondani! :D
@Penivaldes: unortodox módon. Hátat fordít a problémának és előretör:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: ilyenkor nem az lenne a jó eljárás, hogy ennek a rubi gyereknek az ngm megküldi a matolcsy összest? utána nem irkálna ilyen pesszimista baromságokat.
@Penivaldes: nagybaj nincs, csak a kocsi eleje-oldala-háta kissé amortizálva... de mozgásképes.
@ariel12:

"Az emberek nem demokráciára hanem jóságos atyuskára vágynak. Ezt nyújtja is nekik a csuti tahó."

NEM nyújtja!!
Azon a szinten fizetett emberek, akiktől fejenként havi nettó 10k-t elvett a kormány plusz minden sokkal drágább lett, szóval a szegényektől ez ELVETT. Nem egy Kádár.

Nem nyújtja a JÓSÁGOS atyuskát.
@kifordított nagyanyó: Miért is ne lenne növekedés? Visszabombáznak minket gazdaságilag 1955/67 szintjére aztán majd lehet a csillámfaszpóni heréivel fotózkodni hogy az előző évhez képest 11,2% a növekedés Pártunk zsenialitásának köszönhetően...
@bella _ciao: nem szakmai problémája van ennek az embernek. Egyszerűen nem tudott azonosulni a NER szellemével. Így aztán Kerényi pajtás küld majd neki egy Nemzeti Hitvallást, egy Alaptörvényt, egy Hoffman Rózsa féle felsőoktatási programot, csatolva mellé egy pedagógusi életmodellt, Orbán pedig meghíja egy kurzusra a NemOrbántulajdonkölcsönadomállamipénzből fenntartott Puszkasz akadémiára:-) Mindenki meggyőzhető. Ha még ez sem használ, megkapja Snittpaja két használt linzerkarikáját:-)
békemenet:

FIFA, spekulánsok, tél/hóóó stb ellen !
@Penivaldes: jahh. kb - 400k minusz a büdzsében, ki nem szarja le, de legalább mindegyik egyben van.
@Penivaldes: ezaz... profi az illető, kb. évi 50k-t vezet... emellet dogzik.
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): Dehogynem, pózban hozza, és csak ez érdekli a plebset, semmi más.
Az hogy valaki azt mondja nekik őszintén szarban vagyunk, kicsit nagyobb lesz a minimálbér és dolgozni kell az szép, de nem finom.
Ellenben amikor a minimálbér -10, vásárlóerő -20 ezer, munkahely fasorban sincs de ugyanakkor belengetik hogy 10%os rezsicsökkentést hát máris rohannak kézcsókért sorba állni hogy hála és szeretet meg valahány csepp esik rája...
Mindenki meggyőzhető. Ha még ez sem használ, megkapja Snittpaja két használt linzerkarikáját:-)

Ha ez sem használ akkor megkapja Némethné 3 TB-os vinyóval feltuningolt IPadját, az NGM éves üzekedési tervével, vagy elviszi a TEK a szomszédját:-)
@kublerek:

Igazad van, de valóban nem tudom, hány éves vagy, hogy ennyire naivan nézed a dolgokat.

Fideszes hazugságok, kiemelések, félremagyarázások, csak kettő, mindkettő GYF:

- Hazudtunk éjjel - nappal (Öszöd) - a teljes beszéd félremagyarázása, kiemeléssel
- El lehet innen menni - nem a kisembernek mondta, hanem a cégeknek, akik hőbörögtek: ez is félre lett magyarázva.

Most meg azt mondják majd, hogy a libajnai le akarja csökkenteni a minimálbért. Gond? Semmi. A hülyék meg beszopják.

Egy-két megjegyzés az ellenzékről:
Amíg fotelfilozofálunk, kisujjat eltartva válogatunk és úgy teszünk, mintha 2010 lenne, addig megosztottak leszünk, mint ellenzék. Esély sincs a győzelemre, nemhogy a kétharmadra.

Bajnai NEM fog kilépni, mint miniszterelnök-jelölt, csak az utolsó pillanatban, vagy az után. NEM GONDOLJÁTOK, hogy meghülyült?
- Ha hamarabb kilép, karaktergyilkosság áldozata lesz, nem is lehet sejteni, mit kapna a fejére a fidesz gépezettől
- ha nem ő lesz a jelölt, ESÉLY NINCS a kormányváltásra, pláne a kétharmadra.

Ez van, srácok.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: azt hiszem a linzerkarikák már a havas berci gyűjteményében vannak. de abban igazad van, hogy indítani kéne már ennek a sok tudatlan közgizdának odakint egy ner kompatibilis gazdasági tanfolyamot. bevezetőnek a fogd a pénzt és fuss megtekintését javasolom.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: én is kiszálltam totálkáros autóból, a kocsinak annyi volt, viszont megúsztuk..ez a legfontosabb.
@Penivaldes: ez nem lesz az... simán rendezhető. Van Csáo-Kászko:-)
@bella _ciao: a használt toalettpapír, és a fülpiszkáló meleltt
@Penivaldes: Ettől rosszab volt a 2006-os jégverés... basszus... sárvédő elemcsere, tetővisszacuppantás, uj festés. 500k akkori árakon, mondjuk a bizti eztet is állta:-)
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!: jut eszembe, szerintem viktor azért ott fog ülni a néptadkában a magyar-románon. majd leselkedik valamelyiköltözőablakból, nehogymá' beszóljon neki a fifa.
A droidok még nem találtak ide.
Mi történt?
Ha idetalálna valamelyik,küldjétek el a nevemben is!:))
Jó szórakozást!
@bella _ciao: Francokat! Senkinek fogja álcázni magát a díszpáholyban. És még maszkíroznia sem kel:-)
@bella _ciao: egy valmivel még ez a gonosz fifa sem számolt:

"Egy valamivel azonban nem számolnak: a különvonatokra már szinte minden jegy elkelt. A bukaresti visszavágón is otthon leszünk. Álmokkal és reményekkel"

polgarportal.hu/polgarblog/fabry-szabolcs/entry/zartkapus-meccs-tudjak-mit-vesznek-el-tolunk

ez a faszi polgármester volt nagyvázsonyban
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA): OK nem nyújtja hanem eljátssza. Hallottad már valami rossz hírt közölni? Nem, arra ott vannak a mamelukjai így ő mindíg tetszeleghet a jófiú képében. Ezt még mindíg nagyon sokan beszopják.
@kifordított nagyanyó: Benéztek, oszt visszamentek havatlapátolni, mert a lézerjani hószánja elől kifagytak a lovak. A maradék éppen szánhúzókutyásat játszik Tudod te milyen messzi van Hmvásárhely? Valahol Kecskefalva környékén járhatnak, tiszta seb már a lábuk, a nyelvük meg odafagyott a fagyott flaszterra... Még a Janibá seggéig sem tudják felemelni:-)
@bella _ciao: Nevezteti magát a csapatba vagy személyzetbe, úgy még egyszerűbb :)
Egyébként azt mondta régi vágya hogy a politika után foci közelében maradjon, gyerekeket szeretne edzeni. Én nagyon drukkolok hogy mielőbb megvalósuljon ez az álma, aki szívén viseli a sorsát segít neki ebben ahogyan tud és más pártra szavaz 2014ben :))))
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: :)) az mtv pedig milyen remek feliratot rittyent neki, mikor mutatják? ugye legutóbb bajnai volt portugáliában...
@bella _ciao: ez a faszi polgármester volt nagyvázsonyban

MEgcsapta Kinizsi szelleme, vagy a malomköve:-)
@bella _ciao: Én tudom, én vagyok az arculattervezője:-) Eláruljam? Janos Lazar Prime Misister:-)
@bella _ciao: Előtte meg Ferenc Gyurcsany... Szerintem szándékossan szívatják...
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: jégverés..nem tudom, én 2010-ben emlékszek jégverésre, amikor beiktatták az új parlamentet:))
@Penivaldes: Itten volt akkora, hogy az egyik ótókereskedő teljes készlete ment a kukába (kb. 60 vadiúj verda, igaz az óccsóbikbó)... Ő meg a kövéri gerendát kereste meg...
@bella _ciao: az mtv pedig milyen remek feliratot rittyent neki, mikor mutatják? ugye legutóbb bajnai volt portugáliában...

Hááát amikor láttam angy közös fotót a Platánival meg a totálalkoholista leépült Gyipagyüvel... megremegett honfiszívem... télleg leépült a szentem... Gyipargyű egy benga állatt, ölelgette a szentemet... és jóságosan mézett le rá, mint szent Jimmy nótájában:-) Egy PR-es sem volt a közelben, hogy egy sámlit alátegyen?
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Ezt a faszit én ismerem. Fábry Szabolcsal 7 évesen találkoztam először. Akkoriban egy veszprémi általános iskola protestáns tagozatánál dolgozott, ő kísért minket kirándulásra meg ilyenek. Aztán évekig nem láttam, majd mint vázsonyi polgármester. akkor jóval nagydarabb volt. Egyébként Fábryt akik ismerik tipikusan olyannak tartják, aki már minden volt kivéve akasztott ember.
Nagyvázsony meg egy putri település, nincs annál rondább.
@ariel12: Ugyanmááá... legalább ha elmész megnézni legközelebb Szarriát ( már ami marad belőle akkorra) megtekintheted az első autentikus Zsolnai-arab mozaikokat:-) HA szerencséd lesz, még olyan átlátszós-zöld izéket is felfedezhetsz az Allah örök feliratok között:-)
@bella _ciao:

A kormány megduplázza a focira költött pénzt

A tavalyi 7,8 milliárd forint után idén 15,9 milliárd forint kiadás szerepel a labdarúgással összefüggésben a költségvetésben - írja az Mfor.hu.
@Penivaldes: Nekem ne mondd... bár kb 250 km ismerem a falut:-) A pógi télleg egy fasz. Nemmondommegmiért:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: na akkor te is tudod.
250 km-re ismered a falut?:))
(legrondább települések egyike)
@Penivaldes: Remélem protestáltál, amikor a szoknyád és a kisdobos nyakkendőd alá akart nézni:-) eLVERTED A CSATOS KISDOBOS SZÍJJAL? megfujtad a fütyülődet? :-)
@Penivaldes: voltam ott párszor. NEm vendégszerető népség... -10 fokban ki kellett járni az ótvar?, vagy mi pitvar ? elé cigizni:-)
vizézi, azaz vót vitézi, izé mindegy, egy nyelves droid/ok:

Miért kap milliókat a mi pénzünkből Mága Zoltán?

Mi a közös Mága Zoltánban és a Richard Claydermant idéző Havasi Balázsban? Mindkettőjüket állami vállalatok támogatják. Mennyit és hogyan osztanak szét?

www.origo.hu/itthon/20130113-allami-vallalatok-kulturalis-szponzoracioi.html
@Penivaldes: és az a nejlonvár? Jézusom... ersze lehet én vagyok elkapatva:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: nekije mán nem volt olyan, asse tuggya mifán terem a madzagos fütyülő ;)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: velem nem volt dolga, mert én nem voltam cserkész:))de egyszer emlékszem hogy mentünk kirándulni és vezetett minket, meg énekelni kelelt valami éneket a mókusokról. :))
@Penivaldes: felettem járt egy évvel, hülyegyerek volt, az is maradt
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Hehhe. Volt szerencsém kézbevenni Mága tökautentikus elektromos Stradivari hegedűjét. Láttam a hegedűtokot. Beszartam. A tokban párabeállító automatikus kéziszerkezet volt beépítve, mint egy jobbféle szivarosdobozban. Agyam dobtam el:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: honne tudná mi az? odaköti a szoknyakorchoz, oszt a zsebibe dugja. HA a piros lámpa világít, elemet cserél. Ez ollan eccerű:-)
@Penivaldes: Igen... tele volt értelmetlen nem odavaló tevékenységekkel pakolva. Múzeum egy sem, de Kinizsi malomkődobó akcijó, lenyilazzuk a fogak közt tartott lófarkas törököket, reiszolj vidám hazazavart fejetlen törököt, amit pucolnak Isztambul felé vetélkedő. Lóvagina verseny, ki tud többet paliról szavalóverseny... szóval tudod, én nem eztet vártam:-)
@Penivaldes: mit mit értetlenkedsz... a kisdobos sípról mesélek, te meg nem érted:-) Fijjatalka vagyol de nagyon:-)
Új Szó: Matolcsy MNB-elnöksége nem jó hír a forintból élőknek

A Profil című osztrák lap a Horthy-kultuszról, a pozsonyi Új Szó pedig az MNB elnöki posztjáról írt cikket.

hvg.hu/itthon/20130114_Uj_Szo_Matolcsy_MNBelnoksege_nem_jo_hir
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: A mókusok állva halnak meg, mint Csapájev elvtárs Volga anyácskánkban, lábukon 40 kg betonnal:-)
@Penivaldes: Jájj jájj ismerem... úgyis fára megy:-)
derégvolt eszembe:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Nerrenforradalmálkocc itten! 300 forint az euró? Örülj, hogy nem 350! Még... majd akkor visszaváltom a tartalékokat...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: őőő izéé, csuklódjá vazze, én örülök ha a piszk zótrépének tudom tolni a forintdellát...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Látom Gábriella előkerültél.
Tegnap feltettem neked egy kérdést, amire felkínáltam egy válaszadási lehetőséget is. MEgkérdeztem, mitől gűlölöd ennyire a zsidókat. Adtam egy konfittymálási válaszlehetőséget és nem válaszoltál. Immáron újra megkérdezem: Miért gyűlölöd ennyire a zsidókat? És adok egy újabb választási lehetőséget, ha magadtól nem tudnál.

Te vagy az eddig eltitkolt harmadik Szegedi testvér és a felmerült fajprobléma megoldására még a pszichológusodnak nem volt ideje. NE tétovázz... kérlek válaszolj. Könyörgöm.
Üdvözöllek A Godzyu udvarból, egykori szomszédod, a kiszsidó vérmókus:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: akarod az 5 ejrómat? :-) Küdöm kézi légi aposztrofális-mentális-telepoartikuláris-készülékkel:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: höhö, de genyó vagyol, ilyetén kérdéseket kedvesen feltenni :D
ja nem is :S, ne add alá a lovat
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Te elég régóta itt vagy és ha jól tudom nyomon követed a kommenteket is. Ezek alapján enyhén furcsa a kérdésed. Pontosan tudhatnád, hogy nem gyűlölöm a zsidókat agy azt is, hogy mindenkit a tettei szerint ildomos megítélni.

Azt is leírtam már elég sokszor, hogy:

„Senkit sem gyűlölök a származása miatt, de senkinek a bűneit nem hallgatom el a származása miatt”

Remélhetem, hogy a válaszom végre eljut hozzád és nem egyik füleden be és a másikon pedig ki?? :)
@Dr. Nélküli Vitéz Kismac (BELLA):

Ma reggel néztem Mészáros Antóniánál Bajnait.
Nagy a cipő a lánynak, és nem volt felkészülve erre az interjúra.
Úgy is válaszolt a kisdobos, ahogy egy kissé visszamaradottnak kell, végtelen türelemmel. De láthatóan nagyon unta, hogy ötször el kell mondania ugyanazt.

Egyetértek azzal amit a kilépésről írtál. Én is így gondolom.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Ja és múltkor serényen háborúsbűnösözted Bárdossy-t is. A Don-kanyar témában küldök egy jól összeszedett írást, sztereotípiák és előítéletek ellen, bár azok benned egyáltalán nincsenek amint tudjuk. :)

boldogokasajtkeszitok.blog.hu/2013/01/13/ahogy_a_donig_jutottunk
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: pedig de bebebeki... sajnos a magyarázatod, nem több magyarázkodásnál... persze egy szalonzsidózó sem látja be mekkora bunkó, mert egyrészt benne van a kisppolgári tehetségtelenek közbeszédében... és a környezet is determinál, mert ha felem egyetértenek, akkor biztosan jól teszem a dolgom. Azért - és most megdicsérlek egy kicsit - elég értelmes vagy, úgy hogy javaslom, ülj le egysze szabadidődben, és beszélgess el Magaddal (nag M) lehet használna. Még egy kérés: ha lehet próbálj meg önálló gondolatokkal virítani, mert sajnos ennek hiányában, itt nagyon kilógsz az átlagból. Kevesebb kopipészt, több gondolat:-) Csak jótanács, nem bántás. Megértesz?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ja és múltkor serényen háborúsbűnösözted Bárdossy-t is. A Don-kanyar témában küldök egy jól összeszedett írást, sztereotípiák és előítéletek ellen, bár azok benned egyáltalán nincsenek amint tudjuk. :)

Míg írtam addig esett ez be... látod ez a baj.. kopipésztelsz, nem használod az agyad... hidd el, ha hülyeségeket is írsz, de önállóan, kevesebb basztatást és kiröhögést kapnál. Egy kopipésztre, egy jól idomított majom is képes. De akkor nem tudjuk, ki vagy te, vagy ki irányít, vagy csak ennyire vagy képes... és ez eléggé gázos dolog:-)
a fenti mentegetéssel átszőtt féligazság, pont annyira hiteles, mint ami ellen létrejött. Hisz dokumentált a szovjetek által adott próbaidő is, ami még inkább árnyalja sok sok szereplő tevékenységét
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: sztereotípiák és előítéletek ellen, bár azok benned egyáltalán nincsenek amint tudjuk. :)

Neked bevallom, ezek megvannak bennem... persze, mint mindenkiben. Mindenki jön valahonnan, kap valamilyen nevelés jobb esetben, ami kialakítja az énképét, erkölcsi és morális attitüdjét. Igen. Nekem is vannak sztereotipiáim, vannak előítéleteim, mint mindenki másnak. Nem szégyellem, nem is vagyok büszke rá. DE: azt hoszem, nem mindegy, hogy az ember mennyire képes átlátni környezetét, mennyire tud változtatni álláspontján, mert nem programozott gépek vagyunk, hanem elvileg gondolkodó emberek. És én ezt hiányolom belőled.
Annyira röhejes volt,ahogy Pálfy kiállt remegő hanggal, vörös fejjel, hogy: követeljük,hogy vonja vissza Bajnai a minimálbér csökkentését. Azt hittem lemaradtam valamiről és átaludtam 1 évet.
oops, nem semmi, így kell ezt:

Hétfő hajnalban csak a hókotrók felét állította üzembe a fővárosi közterület-fenntartó, amely "sokkal enyhébb" időjárásra készülve döntött a takarékoskodás mellett.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/sprorolni_akart_az_fkf_a_hokotrokon.542151.html
Erdekes olvasni a posztot, es nem kis megelegedessel teszem ezt.

A minap meg en voltam (es azt sejtem, azota is maradtam) a kozellenseg. Sot rosszabb: MSZP-s propagandista.

Csak csupan, mert 4 pontban kritizalni mereszeltem, es hibanak batorkodtam nevezni Bajnai(ek) politikai taktikazasait es egyeb potcselekveseit.

Gonosz modon meg ilyet is irtam:
simple observer 1.0 2013.01.10. 14:09:18
"Bajnai, szerintem, most a legjobban akkor johetne ki a helyzetbol, ha mihamarabb visszaternenek a targyalasokhoz (minden temaban), es RESZLETES sajat programo(ka)t tennenek kozze, amirol aztan beszelhetnek radio- es tv-interjukban."

ES hadd tegyem hozza, hogy mar hosszu honapok ota programokat, es azok KOZVELEMENY ELOTTI KITARGYALASAT vartam mind toluk, mind korabban az LMP-tol is.

Erre most kiderul, hogy amint csak "felszinre kerul" egy edekes tema, egy konkret javaslat, terv Bajnaiek reszerol, akkor a Fidesz azonnal osszecsinalja magat!

Es nem am azert, mert Bajnai mondja, hanem azert AMIT mond!

Ugyanis a Fidesz nagyon is jol tudja, hogy a mar Orbanhoz kepest is nepszerubb, es inkabb minielnoknek vart szemely hitelesseget eppen az adja, hogy a gazdasagrol egyenesen, kerteles nelkul, a nep-nemzeti makony elhagyasaval beszel. Azt teszi, amit mond. Es azt mondja, amit gondol.

A dolog pikanteraja azonban, hogy ez a minimal beres dolog meg TAVALY TAVASZi! Most pedig csak ugy "elokerult". Hiszen jol lathato, hogy nem lett ra kampany vagy tobb napos media jelenlet felepitve Bajnaiek reszerol.

Pedig szerintem, es a Fidesz reakciojat tekintve is, eppen az ilyen tematizalasra LENNE SZUKSEG.
Es olyan kommunikaciora, mint pl. a Szabad szemmel interju kozepso harmadaban:
atv.hu/videotar/20130114_szabad_szemmel_2013_01_13_3_resz
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Köszi "kedves" tanácsaidat. :) Ha olyan időmilliomos leszek mostanában mint te akkor írok többet is. Addig meg elégedj meg a legutóbbi kopipésztemmel és nyugi elég sokan szintén így járnak el, ha valamit linkelni akarnak, ami szerintük érdemes rá.:)

Ja és ha már jó tanács osztogatásba fogtál én is tanácsolok valamit. Próbálj majd meg csak fele akkora übermenschnek látszani mint eddig. ;)

Tudod az ilyesmi inkább az egybites nácik tulajdonsága nem pedig a kiválasztott toleráns demokratáké. Még a végén összezavarod szegény kommentelőket, hogy valójában melyik oldalon is állsz. :)
@Penivaldes: a múltkor lenagyágyúzták :) mehet a gyorsnaszádra is akár
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: "mert nem programozott gépek vagyunk, hanem elvileg gondolkodó emberek. És én ezt hiányolom belőled."

Pedig én még a jobbak közé tartozom a hülye egybites nácik között tudod. :) Egyszer Fab még az egyik posztjában is megemlékezett rólam név szerint, nem emlékszel??? :)

varanus.blog.hu/2012/06/04/vona_gabor_feltamasztja_magdi_anyust
@biturbo s - félázsiai bunkó állat: "Ezért kell minden nap békemenetelni!"

Meneteljenek a Duna jegén.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: asszem kurvára félreértesz. Nem tartom magam übermencsnek, nem is ez a célom. Nem kioktatási szándékból, hanem pedagógiailag szeretném megfogni a problémádat. Leszarom, ki mit gondol rólam, nem akarok "sztár" lenni... csak jól szeretném magam érezni a bőrőmben. És ezt Te nem teszed számomra lehetővé. Nálad sajnos az a gond, hogy a többség a kopipájsztokkal információkat,híreket oszt meg, és nem ideológiailag temdenciózusan kiválasztott dolgokat oszt meg. Te viszont érzésem szerint hosszasan utánajársz azoknak a általad hatalmas gondolatoknak vélt baromságoknak, amiket nagybüszkén előásol az internet mélyéről és nagybüszkén elővezeted. Már megbocsáss... a NET nem erről szól. És a blogolás sem.
A másik: jó lenne ha felmérnéd, hogy az általad humorosnak, überfaszának vélt képeid és "poénjaid" a normális emberek többsége számára visszataszító és se nem vicces, se nem értelmezhető. Lehet, hogy ezekkel a dolgokkal más blogokon te lennél az élet császára, de itt más a mikrokörnyezet és - ugyann senki nem várja el, hogy beállj a sorba és hasonulj-, de azt igen, hogy legalább azt a szintet húzd meg, amit az itt lévők többsége természetes adottságként használ. Ne erölködj, hanem lazulj. Sokkal többre mennél. Befejeztem. Ennyi volt. Amúgymeg tégy ahogy akarsz.

PS: az ittlevetelem nem jószántamból történik, mert más dolgom sincs, hanem azért, mert valóban más dolgom sincs. És hidd el ennek én örülök a legkevésbé.
December végén 20 720,1 milliárd forint volt a központi költségvetés teljes bruttó adóssága, ez 66,6 milliárd forinttal volt magasabb az egy hónappal korábbi szintnél, viszont 235,4 milliárddal elmaradt a 2011 végén mérttől - közölte az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) Zrt. A decemberi emelkedés egyértelműen a forint gyengülésének tudható be, hiszen miközben forintadósságunk 243,5 milliárd forinttal csökkent novemberhez képest, a devizaadósság 358,7 milliárd forinttal emelkedett. Eközben a forint a november végi 280-ról december utolsó napjára 291,29-ig gyengült az euróval szemben az MNB középárfolyama szerint.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/ezert_volt_fajdalmas_a_forinteses.542158.html
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: hát igen aki mogyorót keres az ne lepődjön meg ha makkot talál:)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Pedig én még a jobbak közé tartozom a hülye egybites nácik között tudod. :) Egyszer Fab még az egyik posztjában is megemlékezett rólam név szerint, nem emlékszel??? :)

Mit gondolsz miért imádkozom Neked, és nem hajtalak el a rabok bánatos faszára? :-)
@bella _ciao: Dermesztő. Még szörnyűbb, hogy a kommentek többsége tapsikol ennek az eszement baromnak.
@simple observer 1.0: Igen, te mindig megmondod a tuttit :-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Az rendben van, hogy nem hajtod el Gábrielt az elmúlás péniszére (bár szerintem az sincs rendben, de ezt most ne nyissuk ki). De miért írod neki nagybetűvel, hogy "Te", "Veled", és hasonlók?

Utoljára a Silavzjú Jeejeejee idején a falusi legények írtak így a leányzóknak.
@épészmérnök: ezek még enyhébb kommentek voltak a fifa-ügy kapcsán. eleve veszélyes anyag lesz, ha a focit keverjük a nacionalizmussal. ha jól emlékszem ez egy háborúnak is megadta a végső lökést ott dél-amerikában
@épészmérnök: Próbálom érzékeltetni vele, hogy minden merénylet ellenére, amit itt elkövetett Embernek tekintem. Nagyon nagy baj? :-)
@épészmérnök: Óvatosan ezzel a Duna jegével mert a Kedves Vezető már alig várja, hogy befagyjon és Erdő Péter a fejére illessze a koronát amit naponta simizik a Nagy Disznóólban. :)
@bella _ciao: Utoljára a Silavzjú Jeejeejee idején a falusi legények írtak így a leányzóknak.

Hehhe nem tehetek tóla, akkor még így tanították:-) Próbáltam kicsit intelligensnek műveltnek, kultúrembernek látszani. Van amikor az ember egy kicsi elismerésre vágyik:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: "Mit gondolsz miért imádkozom Neked, és nem hajtalak el a rabok bánatos faszára? :-)"

Az imádkozás sosem árthat, de ha kérhetem esetleg, akkor ne nekem imádkozz, hanem értem és a jó Istennél. :)
@bella _ciao: Érdekes, ezt nem tudtam, de most utánanéztem. hu.wikipedia.org/wiki/Futballh%C3%A1bor%C3%BA Érdemes elolvasni a futballháború történetét.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: azért kedves, mert érzésem szerint a Jóisten már letett rólad:-) Magad szolgám, ha urad nincsen.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Egész jó volt ez a sok emberi hang. Érdemes lenne többet beszélgetnünk szerintem.
@simple observer 1.0:

Te is eszement türelmetlen vagy:))
Hidd el, kiváló szakemberek vannak Bajnai körül. A gazdasági programot az az Urbán írja, aki egykor a Fidesz pü.miniszter jelöltje volt, amíg nyilvánvalóvá nem tette, hogy OV hülyeségeket beszél. Fél óra múlva nem volt az.

A normális ütemtervet egyedül a szocik kapkodása zilálhatja össze.Idegesítő amit csinálnak. Ettől persze nem lesznek többek, jobbak, csak Bajnaiéknak lesz több dolguk.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Nem baj, ha embernek tekinted, de olyan izés ez a nagybetű... Elavult, archaikus stíluselem, hamá', és azt jelzi, hogy valakit magunk fölött lévőnek tekintünk. Picit gáz, nem?
Fabiusnak!!
Mi van metszettfaszú menedzser barátom elázoott
a lakkcipő. Menjél inkább egy kibucra munkavezetőnek mint itt majomkodsz a magyarok munkaidejében.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: vannak jó pillanatai mindenkinek, csak az eloszlási és a gyakorisági görbékben vannak különbségek ;)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: "Van amikor az ember egy kicsi elismerésre vágyik:-)"

Mókus, leborulok Nagyságod előtt, te vagy a Fény az Éjszakában, télleg :-).

Na most komolyan. Bírom a kommentjeidet.
@épészmérnök: Erről szó nincs. ez nem akéhlekalássan nagyúr, hanem nagyjából a nem tisztelet, hanem a partnernek tekintés jele az én olvasatomban. Te úgy gondolod, hogy Gábriellát magam fölé húztam? Nemá... van nekem renes mókuspiárom:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: "azért kedves, mert érzésem szerint a Jóisten már letett rólad:-)"

Sokkal nagyobb az irgalma, mint az ítélete.:)
Ezt a centenáriumot nincs szívem tahótlanítani, annyira vicces. Bár azért néha még megsajdul a szívem, ha eszembe jut Stefi :-(
@centenárium: hűűűbakker, eddig gyúrtál erre a néhány zseniális mondatra, te tudsz valamit :D
@Penivaldes: ne láss a fejembe, ugyi nem kell írnom semmit, hisz a kivétel erősítő szabály, nincs oly messze tőlünk :D
@Penivaldes: felé vagy fölé:-) nem mindegy. Az egyik függöleges, a másik vízszinte pozicijó:-) Én magyarázzam?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: többször átírta, annyit gondolkodott. nincs szívem tahotlanítani, mert annyira kis cukker:))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Most úgy őszintén ezt az omegacentaurit miért bántanám? Veri a sors... majd elvégzi és bevégzi:-) földet se rá:-)
@épészmérnök:

"Igen, te mindig megmondod a tuttit :-) "

Igyekszem, meg ha fekete barany is leszek miatta. ;)
@épészmérnök: Na most komolyan. Bírom a kommentjeidet.

Nebasszmá... mingyá elmegyek mosogatni:-)
@épészmérnök: épészmérnök 2013.01.14. 15:15:41
@Penivaldes: De igen :-))))

De NEM!
@Penivaldes: ugyanmá... Pestbe is kihalt az add ide, add oda kölömbsége:-) Pedighát... ugyi nem mindegy, hogy
"Add ide a didit, vagy add oda a didit:-)))))
@Penivaldes: Hubazz, csak nehogy tik is államosíccsatok... Állami jószágnak odalesz a farka:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Esős Britán Örzsenéne, ilyen poszt szerintem már betöltve, avagy tudsz valamit :D
Ha bejutsz, kéretik szólni nekem is :D
@Penivaldes: Elmondanám, nekem baromi könnyű dolgom van. Lignalingvisztikusok szerint Maon Borsodban beszélik az echte irodalmi magyar nyelvet. Tépéselőnyben vagyok:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: túl sok itt a borsodi, túl sok. tényleg megyei eloszlás mi itt?
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Bocsi, önkéntesen moderálom magam... hímfasz helyett természetesen hímtagot akartam írni:-))
@Penivaldes:

Nos: add ide a didit,
a didit akarom,
a did nélkül,
nem áll fel ***

tréfás nép rigmus Uz Bence hagyatékából, LAgzi Lajcsi, vagy esetleg Fekete Dákó feldolgozásában:-)
@Penivaldes: szerintem a vidékről fővárosi, és bennszülött fővárosi, követhetőbb felosztás, eléggé kisebbség a bennszülöttségi forma :D
látom, Gábriel elvonult és csendesen sirdogál valamely eldugott sarokban és meredt szemmel lesi a fejleményeket. És ezerrel keresi a megfelelő zsidózó beszólásokat:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Ez így nem igaz, Te is tudod! Felkészülten szokta ontani a hülyeségeit, miként Jómagad is megállapítád nem(D)régelyen!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: hallotam, mindenkori Ejró infláció+2,5 % havonta a kamat csengetve. Akkor, amikor osztriában évi % a betéti kamatty, ki a túró nem vásárolná. De ne aggódj... a kamatmarzsot befizeted adóban:-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): "anya, ha jó! "

Anya csak egy van... ha mond ez nektek valamit :-)
@épészmérnök: és akinek hat annyja volt a lelencházban? Menjen a Dunának? :-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Nem bújtam el csak épp igénybe veszem a BKV mai napon ingyenes szolgáltatásait. ;)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Én is gondoltam egy körútra, de nem a Toll buchin alapján, inkább valami női név lészen, ha választani lehessen (a maradék kettőből:-)!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem mondod, hogy Wifizel a BKV buszon, oszt az utastájékozattató monitoron a teljes közönség minket olvas? :-)
Hét évvel ezelőtt egy forintért három pesót kaptunk. Most egy forint két peso.
Mennyit romlott a nyugdíjunk értéke?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: má megbocsáss, ide születni kell.. úriember születik, paraszt meg terem, mint a gomba:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: az érdekel, hogy ki az aki fövárosi, ki az aki Győr Mosoni, és egyebek.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: nem nem weiskolbaccshtot zabáló nagyfejű, káposztazabáló svábot:-)
Ez jó mondat:

"Az vitathatatlan, hogy a kormányzati kommunikáció következetesen tartja magát ahhoz, hogy nyilvánosan nem bonyolódunk ellentmondásba, meddő vitába másik kormánytaggal: ha az egyik azt mondja, hogy á, hagyjuk a picsába a racionalitást, akkor a másik tényleg hagyja, oszt úgy nyilatkozik, ahogy elvárható, lényegében minden alap nélkül."

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130114_Szijjarto_es_az_onjaro_loveg#rss

@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: vissza vagy vonva a naszádról:)
@Penivaldes: én pl. BP-i, de amúgy setét vidéki ;) Fabius dettó, Mókus szintén, meg néhány Borsodi földi :D
Wundergurkéval megspékelve:-) Bár a Wurstlit jobban megértéd:-)
@épészmérnök: egy pesot:-)Mindig tuttam, ezek a Latin amerikaiak nagy csibészek:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Nem wifi csak mobil net. Amúgy meg szentendrei hév amíg el nem lopják gyurcsányék a kábelt. ;)
hmmm:

Kormány: nem okoz gondot a kényszernyugdíjazás az egészségügyben

Az új nyugdíjszabályok miatt nincs bizonytalanság az egészségügyben, nem fognak megszűnni álláshelyek, és a betegellátás a jövőben is biztosítva lesz, minden ezzel ellenkező híresztelés szándékos rémhírkeltés - közölte az egészségügyi államtitkárság hétfőn az MTI-vel.

hvg.hu/egeszseg/20130114_Kormany_nem_okoz_gondot_a_kenyszernyugdij
@Penivaldes: Ja, és fővárosi Felis csúti, leis csúti lenne tán?
Vagy előbbi, dobozos verzijóban is éri?
@bella _ciao: Megértelek... egy cuppantott fejű lövegzáras 2013M mintájó szarlöveg... valóban legyőzhetetlen:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: én is pesti ill. óbudai, nem messze a tisztakezes tűntetőktől. ;)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: betegellátás=ellátják betegekkel a kórházakat, no ilyen értelemben rendeben lesz minden
@Penivaldes: ne filozofálj:-) lécci lécci... ez hit kérdése:-) nem materializmusos témakör:-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): én is arra gyanakszom...az sem piskóta egy hely, ahogy állnak a lányok az út mentén..:))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "szándékos rémhírkeltés"

Na ilyen is az ötvenes években volt utoljára. Adnak a hagyományokra, jó konzervatívok.
Azaz, a 8 óra 50 perckor tett bejelentést követő egy órán belül még több BKV-s dolgozó nem tudott arról, hogy nem kell fizetni az utazásról.
index.hu/belfold/budapest/2013/01/14/ingyen-bkv_kesve_tudtak_meg_az_ellenorok/

Vigyájjatok, ál-ellenőrök igazoltatásitól, feleim!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem wifi csak mobil net. Amúgy meg szentendrei hév amíg el nem lopják gyurcsányék a kábelt. ;)
Látod, erről regéltem komoly fél órát... miért lopnák el gyurcsányék a kébelt? miért kell egy jópofis mondatba beleszarni, és miért kell egy erőltetett, viccesnek vélt de nem az okádást beletenni ... szóval ez az én bajom... tartok tőle ezt sem érted...
@Penivaldes: Hol, hol? És nem fáznak az icipici bugyójukban ilyenkor? Mélyhűtött puni, nyami!:-D
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: de most miért ne? ássuk bele magunkat a legmélyebb pontra. Egyszeri rokonunk is megmondta, hogy vehet ő magára frakkot, ő akkor is csak a Béla maradt:))
@Penivaldes: ki-hol-ról kérdezd vinnie-t, talán már lenyomozta az ip címeket :)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Csak szimpla cigózás lehetett, egyre több családban aggyák a Gyurcsány kereszt(?)nevet a gyermetegeknek a Márijó helyett vélhetőleg, brit tudósok szerint errefelé, a gödörben..
@mamitirtok sír derék (kommensevik): a régi 7.-es mentén..azon a vidéken ők az útjelző kövek..
vágynál rájuk mi? szerintem nem túl vonzóak, és hát a higénia sem..:))
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: ne görcsölj már rajta, van olyan, amit még egy mókus sem tud megoldani
@Penivaldes: "csak én vagyok itt nem borsodi? hülye egy hely ez:)"

Idegen voltam én, sehonnai.
Nem várt rám sehol egy szülőfalu.
Nem voltam tokodi, sem dorogi,
fenn, Budán pesti lány,
Pesten meg budai.
@Penivaldes: Hülyéskedsz? A tiszta, szűzies hó telve van antioxidán sokkal, állítólagosan!
@bella _ciao: jól van na! nem kell durcizni, csak szeretem diagramokban látni az embereket no!:))
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Szerencsétlen rabszolgák. Nincs mit viccelődni rajtuk.
@Penivaldes: berlusconi útjezői:

Még ma is 42 lányt pénzel Berlusconi

hvg.hu/vilag/20130114_berlusconi_ruby_ugy

nem irigylem az olaszokat miatta
@épészmérnök: Az igaz, belegondolni is br...meg ki is vannak szipolyozva, sem 13.havi, sem eggyéb ellátás, a para szolvenyicáról nem is beszélve!
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: nyugi ezt most direkt mókus pukkasztásnak szántam. :) Ma már mém lett fletóból nyakában a táblával, hogy ő is cigány, ezért írtam inkább az ő nevét.
@bella _ciao: kurvapecér...az ilyeneket kéne lelógatni egy forró valami felé, hogy ott legyen velük tudjátokmi!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: látod ez a különbség közted és az itt lévők között... náluk az efféle kénxszeres asszociáció meg sem jelenik, ezért nem értenek... te nagyon humorosnak hiszed magad, ezek a félidióták meg néznek ki a fejükből, hogy tessen má megmondani? miért is kellene most harsányan röhögni?
@bella _ciao: ez az unokatso. mwhikóban él és kokainvadász... én meg csodálom őtet innen a nagy messzeségből:-) és a hülyéje még soha nem küldött egy kis anyagot. pedig lehet, akkor kedvelném:-)
nebasssz, ez ilyen karakán orrturi?

Vitézy elismerte, hogy lebénult a BKV

Vitézy Dávid, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vezérigazgatója szerint jelentős nehézségek adódtak a havazás miatt a fővárosi közlekedésben, ennek oka, hogy a reggeli csúcsidőben is folyamatosan havazott.

hvg.hu/itthon/20130114_Vitezy_elismerte_hogy_lebenult_a_BKV
@bella _ciao: már értem akko mér nem válaszol egy ideje egyik levelenmrese:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: naridroidok is lázadoznak, lehet ezért nincsenek itt :D

Lapátolni kell, különben megfagysz

Cudar napjuk van a hólapátolóknak, egész napra csak egy teát kapnak. A kukások a legmérgesebbek.

www.origo.hu/itthon/20130114-riport-a-budapesti-havazasrol.html
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: A múlt héten Bolívia elérte, hogy az ENSZ ne minősítse a natúr kokalevelet (amit a magas hegyekben a parasztok rágcsálnak, hogy ne essenek össze) kábítószernek.
na mentem, elég volt magaból mára... császtok:-)
@Orica Középföldi:

"Te is eszement türelmetlen vagy:))"

Nem vagyok az. Ez a minimal-tema mar majd egy eves(!). Kinek kellett volna ezt, es hasonlo terveket kommunikalni, tematizalni a kozvelemenyt, a mediat? Tan NEKEM? ;)

"Hidd el, kiváló szakemberek vannak Bajnai körül. A gazdasági programot az az Urbán írja, aki egykor a Fidesz pü.miniszter jelöltje volt, amíg nyilvánvalóvá nem tette, hogy OV hülyeségeket beszél. Fél óra múlva nem volt az."

En elhiszem, es ezert (is) varnam, hogy inkabb szakpolitikakkal foglalkozzanak. Olvastam en is, hogy mar vagy fel eve dolgoznak a kulonbozo programokon es most ugy 200 ember ugykodik azokon. Es jol emlekszem arra is, hogy Urban a kampanyszlogen <-> kormanyprogram ugy miatt kerult ki a pikszisbol, majd hagyta oda Viktorekat.

"A normális ütemtervet egyedül a szocik kapkodása zilálhatja össze.Idegesítő amit csinálnak. Ettől persze nem lesznek többek, jobbak, csak Bajnaiéknak lesz több dolguk."

A kerdes mar csak az, hogy hogyan is nez ki az a "normalis utemterv"? Bajnai tegnapi interjujaban is ugy kb. 7.5 honapot jelol meg, hogy akkorra MINDENNEK el kell dolnie. Minden resztvevonek le kell gyoznie, vagy el kell fogadnia a tobbiek erveit, allaspontjat. Vagyis max 3-5 honap van arra, hogy a kozvelemennyel es egyeb ilyen-olyan civil es egyeb szervezetekkel kitargyaljak a SAJAT szakpolitikai programjaikat, amit aztan majd az ellenzeki targyalasokon kepviselhetnek.

Ha pedig belegondolok, hogy a Fidesz ez ido alatt mennyi hasonlo Gyongyosi-Bayer naci botrannyal, vagy hasonlo uggyel fogja tematizalni a kozvelemenyt, akkor bizony nekem az az ido igencsak kevesnek tunik. Ahhoz, hogy az ellenzek egyik kepviselojenek, legyen az az MSZP, az LMP, vagy eppen az E14, valamilyen, mar kicsit is osszetettebb koncepcioja erthetoen menjen at a koztudatba, es abbol az atlag valaszto is megertse a lenyeget, a jelenlegi media helyzetet figyelembe veve, akar egy het is siman szukseges lehet. (Most pl. kivancsi lennek egy kutatasra, hogy ebbol a bizonyos "minimal ber csokkentesi" sztoribol az atlag ember szamara vajon mi jott at?)

Az, hogy a szocik kapkodasa szamodra idegesito, az reszletkerdes. Lathato, hogy a szocik sem programokat ismertetnek, es targyalnak ki a kozvelemeny fele, hanem latszatpolitizalast folytatnak. Azzal, hogy kezdemenyezokent, az esemenyek iranyitoikent igyekeznek feltunni. Ehhez minden joguk megvan. Ezt tegnap Bajnai is elismerte, hogy barmelyik ellenzeki ero legitim modon hajt arra, hogy magat minel kedvezobb pozicioba navigalja.

Bajnai ugyanigy, az oktober 23-i beszedevel, az E14 kezdemenyezesevel tematizalt, es egy ideig (2-3 het legalabb) iranyitotta a kozbeszedet. Helyesen. Aztan ezt tovabbvittek, az LMP-vel valo targyalasok illetve egyezkedes iranyaba. Amivel szinten sokat foglalkozott a media. Arrol nem igazan tehet, hogy aztan az LMP visszautasitotta a kozeledest, amitol kisse meg is tort Bajnaiek lendulete.

En eppen ezert tepem a szamat mar vagy fel eve, hogy bizony a kezdemenyezest, a tematizalas lehetoseget nem lenne szabad feladnia az ellenzek egyetlen erejenek sem.

A tematizalas, es a kozvelemeny iranyitasanak fontossagat pedig az ellenzeki Fidesz tokeletesen bizonyitotta.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: El ne menj, mert most végeztem el egy számítást, meg fogsz lepődni!
@Mariann19: sajna visszajöttem, de később leszektán. Tettem fel új képeket a picasára, most nem csatolom, de ha rámész valamelyik tegnaoira csodákat lácc majd.

a számításra kiváncsi vagyok, kicsit később meglesem, mr most dolgom van.
Amúgymeg mindég tuttam, hogy a mosogatás jót tesz a szürke agysejteknek. Asszem sikerült megfejtenem, mi a bajom Gábriellel. Megmondjam a megfejtést? Csigázzalak Benneteket?
1 percem van, mer tkifut a bableves:-)
@Mariann19: El ne menj, mert most végeztem el egy számítást, meg fogsz lepődni!

Mindifg is tuttam, hogy te egy ilen számító fajta vagyol:-)
Na jó megmondom a tutit.
ÉS mostan naggyon filozófikus leszek:
Ellentétben az itt az elfekvőben elheveredettekkel, sajnos belőle két dolog hiányzik.
1.Az ember(ies)ség
2.Az empátia

Nem nagy dolgok, de alapvetőek. Bármelyik hiánya is borzasztó gáz, a kettő együtt pedig emészthetetlen. Én ezt így gondolom.

Nem kell reagálni, de ki kellett böfögnöm magamból, mert már hetek ótA PRÓBÁLOM MEGFEJTENI. éN IDE JUTOTTAM.
hARMADIKKÉNT PEDIG EGY NAGYON NAGY ADAG KISEBBSÉGI KOMPLEXUS ÉS MEGFELELNI VÁGYÁS, AMI KEZELHETŐ, DE SAJNOS ROSSZ IRÁNYBÓL KÖZELÍT. eNNYI.
Bassza meg a capslock, mosz akartam halk lenni.

Csak úgy eszembe jutott,el szerettem volna mondani... bocsi. mentem.
És most nagyon komoly voltam. Mégeccer elnézést.
A minimálbér emelése népszerű intézkedésnek tűnik, azonban bizonyíthatóan a büdzsé számára kedvezőbben hat, mint a dolgozó nettó munkabérére.
Számításomat nem a bruttó elv alapján végeztem, hanem a bruttó minimálbér emelés különbségéből:
Tehát a minimálbér emelés bruttó 5.000
Dolgozótól levonás 1.725
Nettó plusz 3.275

Munkaadót terhelő többlet adó 1.425

Az állami többletbevétel /1.725 + 1.425/3.150

Amennyiben ehhez hozzá vesszük, hogy a dolgozó a 3.275.- Ft nettó növekedését fogyasztásra költi Áfa + jövedéki adó kb. 30%
ebből az államnak befolyik még 756.- Ft többletadója
A végső következtetés: Az 5.000,. Ft bruttóból a dolgozó 3.275.- Ft-tal jár jól, az állam /3.150+756/ 3.906.- Ft többletbevételhez jut.
Itt kell még megemlíteni azt, hogy bruttóbér 5.000 Ft-os emelését a vállalkozók nyilvánvalóan beépítik az áraikba a többletadó kiadásaikkal együtt, mert ez a két tényező a vállalkozónak összesen 6.425.- Ft plusz kiadást jelent.
@simple observer 1.0:
Milyen támogatottsága lesz egy olyan programnak, amit anélkül gyártanak le, hogy a szervezeti háttér meglenne, vagy azt párhuzamosan építenék? Ki fogja mjd ezt megszavazni? és győzelemre vinni?
A 756.-Ft Áfa és jöv-i adó alakulást nem a 3.275.- Ft-ra kell rátenni, hanem visszafelé kell számolni. Nem tévedés, ez így jó, ahogyan figyelembe vettem.
@Mariann19: és még mongya valaki, hogy a Matócsnyiné férje nem nagy varázsló:-)

Basszus... nagyagy vagyol.. jótékonykodva tömik a bugyellárist és szopatják az eccerit:-) Zseniális. Nem Te vagyol a szürke eminenciákos? :-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: "Nem Te vagyol a szürke eminenciákos?"
Ráfáztatok, mert ha én lennék, a Ti bugyellárisotokat kedvezményezném.
Így hát maradok egy egyszerű blogtárs. Azért ez sem rossz. Nekem.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Én annyira magán vagyok, hogy inkább olvasgatok itt, és más hol. Az unokatesód, véletlenül nem egy Szilvi nevű lány Santa Feből?
www.kormany.hu/hu/nemzetgazdasagi-miniszterium/hirek/ujra-spekulalnak-a-forint-ellen

Bűvészkednek a forint ellen, áll a magyar kormány gazdasági ügyekért felelős minisztériumának honlapján.
Nem a mi Gyurink az oka a huf szárnyalásának.:)))

Ez van akkora szégyen - ha nem nagyobb, mert itt elvileg józan gazdasági szakemberekről lenne szó -, mint a baltás gyilkos kiadatásának megmagyarázása.

Elkapkodták az egymilliárdos ejros államkötvényt, természetesen magyarok. Mielőtt olyan kurvára kezdenénk örülni, milyen jó is nekünk, csak csöndesen megjegyzem, hogy ez az egymilliárd nyugodtan beforoghatott volna a magyar gazdaságba is beruházásként, finanszírozásként. Nem fog.
Mint ahogyan nem mer pihenni forintban sem, mindenki kezdi beárazni az MNB elnökváltást.

Mozgalmas tavasz elé nézünk.

Ha bárkinek még most is lenne valami halvány gondolata, hátha kifarolunk unortodixiából, nézzen körül a linken. Érdemes.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Én is sokat küzdöttem Angyallal, szerintem a harmadik pontod telitalálat, az első kettőben vitatkozni is képes lennék veled, ha lenne bármi értelme. ( De nincs )
Vagy vitatkozzon Gabriel, ő dolga.:)
@Fabius: Hű bammeg hát elázott a manegger cipőd.
Kibucra vele!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Reménykedtem, hogy Mókus visszatér hozzám, és lőn...
@Habakuk999: ez is olyan tipikus, ha erősödik az jó magyar tallér, akkor ezt a sikeres átalakításnak, a szuper intézkedéseknek köszönhető, ha gyengélkedik, jönnek a brókerek, jósok stb.
@Habakuk999: Az első két pont valóban teljesen téves bár én úgy érzem a harmadik is.:) Nagyon jól érzem magam a bőrömben, van egy szerető családom és bűbájos kislányom, stb.

Természetesen vannak a mi életünkben is nehézségek és keresztek de ezek arra valók, hogy még jobban megedződjön az ember ás még inkább megtanuljon szeretni, akármilyenek is a körülmények.:)
@bella _ciao: mindig más a hibás.

Már most a fifát piszkáljuk, hogy a zárt kapus román meccs miatt nem jutunk ki a vb-re.

Sajnálattal közlöm, arról nem tehet a fifa, hogy nem tudunk focizni 2013 világának színvonalán.
ha triplázzuk a befeccolt pénzeket, akkor se.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: figyelj már, Te nem vagy Böjte Csaba.
A Te szádból ez a szeretet szöveg máshogyan hangzik, mint pl tőle.

Én nem erőltetném a helyedben, inkább a másik oldalt gyengíteném - tudod, a gyűlöletdumáidat - .
Többet érnél vele.
@bella _ciao: Uzsorára mindig van pénz.
Csak gazdaság legyen a talpán, aki kitermeli a kamatokat.

Bár, fizethetünk a DB-nek Bözsi papírral is unortodox módra.
@bella _ciao:
"Fotó: Rogán kézbe vette a hólapátot "

ej, be szépen áll a kezében!
más: ha rogán a mai napon hómunkás, akkor ugye az adóbevallásában szerepelteti ezt, igaz?
@bella _ciao: Bátor ember. Sapka és álarc nélkül lapátolni ebben a felfokozott nemzetközi helyzetben.
@Secnir: úgy áll a kezében a hólapát, ahogy a kapa lóg a szájából. jó kis képzavar :)
fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/734322_591164010899700_1522100417_n.jpg
Ki ismeri fel a "híres" filmszinészt?
A szegény Dzsoni és Árnikában egy foci mániás bunkó rablót játszott, és azóta sem esett ki a szerepéből....:)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Borsod megye jelentkezik :-) Mostanában derült ki milyen sokan vagyunk itt innen is.
@Secnir:
Nekem HülyeTonyó láttán a szívlapát jut eszembe...
Na Dajcsfürtompika vagy mijabránernek híjják most mit válaszol?
hvg.hu/itthon/20130114_Elszornyedtem__Neelie_Kroes_kemenyen_kio
@vitéz Thapóccay néma bárány: en tudom, pedig pest megyei pesti vagyok :)
Erdekes tanulmany lehetne, a varosnak mit is jelent a videkiek gondolkodasa mentalitasa, kicsiben a bevandorlok jelentette gazdasagi pezsges a sikeres orszagokban. Persze nem nalunk, mert itt minden maskeppen tortenik.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Heves is.
Csekély 5 éves miskolci tartózkodással.:)
"A Jobbik eközben közleményt adott ki, miszerint sem Bakondi György, a téli időszak hatósági feladatait koordináló kormánybiztos, sem pedig az FKF nem képes normálisan ellátni a feladatát, kezelni a hétfőre Budapesten kialakult hóhelyzetet."

A Jobbik beállhatna Rogán mögé, legalább lenne valami látszatja a mozdulatainak..
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Most van az, amikor komolyan nem értem, min csodálkozol?
A Közgép kristályhegyen innen, az Óperencián túl, ahol a kurta farkú hómunkás túr, hosszú évek óta gyakorlat az, ami ma is történt.

A Fővárosi Közterület-maszturbáló Nagyon Bezárt Részvénytársaság csak hozta a formáját, amit az elődjétől örökölt - „hóhelyzet van mi a picsát csináljunk?” - akcióterv alapján próbáltak megoldani. Az eredmény ismert, öt czentiméter hav romba vágta Budapest közlekedését. Hammerfestben a polgármester ezen dagadtra kacagná magát, aztán megkérdezné, hogy ottan Magyarországon mikor rúgják ki azt a faszt aki felelős a dologér? Ma, vagy csak holnap? Pedig itten a cég tisztességgel felkészült a zord téli időjárásra, ahogyan tette azt minden évben. Most is feltekerték a cég irodaházában az összes termosztátot 25 czelzilyusz fokra, mer nagykabátba nem lehet felelős döntéseket hozni a hintőanyag kiszórásának területi eloszlásának tárgyába. Vacogástól remegő kézzel még Pestimrére irányítana a diszpécser hat hókotró/szóró autót, az Istenhegyi út helyett. Hová vezetne ez?
Azért hála az égieknek, ilyesmi nem fordult elő, és Vitézzyfiesch Dávid BKV kapitány meg is magyarázta, miért volt a káosz. Mostmár tudjuk, hogy azért, mert esett a hó:-)) Nem mondanám, télleg… Aztán meg azér, mer az a rohadék ma esett és nem tegnap. Mer ha tegnap esett vóna, akkor ma semmi gond nem lett vóna, bezony.:-)) Ez nem vicc, ezt így, Ő!
Priznic+nyugtató teakeverék…

Összegzésképpen, minden tutifasza, az FKF überszakmaisága és a BKV felkészültsége teljesen rendben, a hülye hó a hibás. Mer esik a rohadék. Ezek meg kevesebbre készültek, mer a meteorológia az nem jól tájékoztatta űket.
@magándemokrata: Szia sajnos a Szilvi nem rokonom,bát lehet Neked ő azt mondta. További kérdéseket megelőzendő nagynéném sincs Sanghajban, aki csapos a Hét Házisárkány nevű kikötöi kocsmában:-)
Érdeeklődésed köszönöm, de sajnos a válasz: negatív.
@ariel12:
Mit, mit? "Kijjapi.sa az Neelie Kroes???"
Mert ez olyan...
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Most a jobbik kivételesen telibe talált.
Mindössze azt jegyezte meg, amit bármely magyar álompolgár és párt megjegyezhetett volna!
Ahhoz képest a többi párt kussol, ezek szerint nekik megfelelt?
Vagy csak nem akartak a PÁRT-ba belekötni?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nyugis.
Látva a magyar bankts-et és a hullámzó forintot, nagyon megnyugtató.:)))
@magándemokrata: Már rég nem Bolíviában van Szilvi.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
"uniós biztos, az Európai Bizottság digitális ügyekben, illetve médiakérdésekben is illetékes alelnöke."
1. unijós, vagyis ellenség!
2. médijaügyek, vagyis mijaf@sztszómábe, amikor magánbeszélgetett Bajorunk, izé, Bayerünk (na, az meg gyóccercég, nem?:-)!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: a mikrokozmoszt ne keverd össze a makrokozmossza. Te általánosságban nem vagy emberséges és empátiás, de ehhez a családi kapcsolatokhoz nincs semmi köze. Állításom fenntartom.. boldogsággal, vagy anélkül. Egyébként valóban öszintén örülök, hogy jól érzed magad a bőrődben, de azért ugye csak emiatt nem kell, hogy szeesselek. A tolarenciát nem említem, mert az ez ocska judeobolsevik trükk.:-)
@Habakuk999: Én nem erőltetném a helyedben, inkább a másik oldalt gyengíteném - tudod, a gyűlöletdumáidat - .
Többet érnél vele.

++2
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

Nézd ,bármennyire is számotokra rossz ezt hallgatni, az elmúlt 22 év egyetlen sikeres , kiváló eredményeket teljesítő kabinetje , a 98-2002 ig működő első Orbán kormány volt!
Aki ezt tagadja azt illetheted a hozzád illő jelzőiddel. Nézz utána ,hiszen talán akkor még nem tudhattad az eszedet !
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Most!!
Sztán tényleg nem ártana ajgnerszilárdot álomosítani, talán ha felügyelné valaki a lendvay utcából, centire tudná mitől döglik meg a főváros közlekedésse...
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

NE KAMÚZZ BAZZE!!!

Tudom, hogy rendszeresen jártál Szingapúrba, a Katakomba Kaszinóba, ahol külön asztalnál suttogtatok Sajtfejű Mángorlóval állandóan!
NE TAGADD!!!
Wágner Úr szerint nagyon gyanúsak voltatok, a "Nekivág" schooner-en akartatok dobbantani Jakartába!
A Vakapád tulajdonosa, Szemtelen Manfréd addig ütötte Sajtfejű Mángorlót, amíg mindent be nem vallott!!
Úgyhogy esélyed sincs, add fel magad csempészetért! :D
@Knósszosz: Ah Knósszosz hát nem volt ami felmelegített volna téged? hát hol voltak a tüzes déli lányok, és a jó étkek?
@Megfontolt: A kérdés csupán egy szó: miért?

A válasz egy összetett szó: Bokros-csomag.
@Megfontolt:
Hálátlan egy fajta a magyar, nem is értem, hogy akkor miért zavarták el őket a ferde faszra?
Kétségek közt tipródom...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Nekem hülye Tonyón a szívlapát jut eszembe."
Az ásódat elhagytad? A megkezdett munkát be is kell fejezni. Törekedj a teljességre!
Ejnye! Nem így ismertelek!
@Megfontolt: Édesbátyám! Akkoriban tettre és hadrafogható vitéz voltam, már akkor is némi agylobbal. Szóval, én nem vagyok közgazdász, de akkor vettünk lakást 170% hitelfedezettel, 18%-os kamatra... a többit nem sorolom, mert a legendák homályába vész. Akkora padlássöprést, amit ORbánék csináltak a bukott választás után TE sem éltél meg, legfeljebb nagyanyád és nagyapád. Erről többet nem kívánok beszélni... Az más kérdés, hogy MEggyesi továbbkefélte a történetet de igen alaposan...
@Megfontolt: Azóta eltelt vagy tíz év, értem én, hogy nem ide vetted Kádár Papa rencerét, de ha most kikel magából, lehet, én is moszkvics..vai) vízumot fogok kérvényezni, igaz, orosz-tudásom kissé megkopott, de újíccsuk fel! (csak az a curva moszkvai néni..hideg ne lenne!)
@Knósszosz: azért mert hülyék voltak és így magukra szabadítottak egy elszélsőségült Orbánt.
@Penivaldes:
Most önmegtartóztatok.
A cáratyuska elérte azt, amit magamtól sose tennék. Jírosz, Sztifádho és egyebek almás.
Mondjuk finom a bableves is (azt főztem, mmhhh), de azért nem enném mindennap.
Mizu Peni?
@Knósszosz: Basszus, Nógrád megyei kicsiny (sváb) falunkban ahogy elindul a hópilinckázás, a szövetkezeti elnök (ott ilyen is van!)/polgármester azonnal indítja a traktorokat a hókotró feltéttel, körbe-körbe járják a falut, és a bekötőutat is lepucolják, mindaddig járkálnak, amíg csak esik a hó. Ez egy hatszáz lelkes falu.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Az nem is én voltam... én némán hallgattam. Abban a leosztásban én voltam az orosz hússaláta:-) Igaz KGB ügynökként. Hallgattam és lehallgattam:-) ÉS nem is Suingapur volt, hanem Katmandu, a másik híres kikötőváros:-)
@Megfontolt: bruhuhuhahaha, csak ennyit tennek hozza, na meg: keteves koccsegvetes ;)
@Knósszosz: Bacchus önmegtartóztat..mily sikkes, trendi..
:)
hiányoztál véngörög:)
@Mariann19:
Én se Tündérke, hogy az idézetet helyesen leírd... :DD
@Megfontolt: légy szíves, összehasonlító adatokat hozzál, mert ez így csak propaganda.
@Knósszosz: Mit számít az nektek, fiúk, hogy esik a hó, ha az időjárásjelentésben lengenek a csöcsök?
@bella _ciao:
Természetesen szakemberekre szükség van, de nagyon nem mindegy hogy az miféle ! A gyalázatos manipulatív eszközeiről hírhedtté vált "erwé"-t pedig később mebgízói is megtagadták : Akkor!
az általad idézett cikkből csak egy kis adalék :
"Itthon a negatív kampányairól elhíresült Ron Werber feltűnése volt a nyitánya a tanácsadók politikai háttérszerepelésének. Az izraeli szakembert az MSZP szerződtette, leginkább azért, hogy működőképes szocialista kampánycsapatot alakítson ki. Werber nem a tartalmi kérdések finomhangolásáról, hanem a kampánystratégia-alkotásban és a csapatépítésben elért eredményeiről volt híres. A körülötte kialakult botrányok miatt azonban az MSZP 2004-ben kénytelen volt megválni tőle. Különösen kellemetlen volt a Medgyessy-kormány számára, amikor kiderült, hogy állami pénzből tanulmánykészítésre fizettek ki neki 10 ezer dollárt, azaz akkori árfolyamon 2,3 millió forintot. A Fidesz számára akkor éppen a tanácsadó jelenléte jelentett hasznos politikai muníciót a népszerűségi pontokért folyó küzdelemben."
..és mindemellett segítségével lerombolhatták a szoclib hordák az országot gazdaságilag és morálisan !
Eredmény 2/3 ,sajnos nem időben !
Ezt többet normális ember nem akarhatja !
@Megfontolt: Örülök neki, hogy ezt a rakás szart, amit művelnek legalább valaki sikernek értékeli.
@Mariann19: láttad te már Boli csipkés ásóját? Én attól úgy megdöbbentem valamikor réges-régen, hogy ittragadtam, ezen a blogon!
Jól mondom?
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Amúgy Kalóz Pepi és Rézgróf nem ezt mondta!
Fáraó, az egyiptomi kocsmatulajdonos szerint is állandóan suttogtatok, mocsok gyanúsak voltatok, max. Piszkos Fred halászgatott állandóan a zavarosban még annyit, mint TI!!!
(Ha valaki még mindig nem lenne képben, a MEGKERÜLT CIRKÁLÓ-t olvassa el!)
@Penivaldes: Neked, de Te nő vagy állítólag, így nem értheted, ugye? :-P
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Piszok Alfréd kezdő ipari tanuló és betanított munkás lehet max. Nagyjaink mellett, valóban!
@Megfontolt: és te, természetesen, normális vagy. Tudomásul vettük, ez tipikus fideszes önértékelési zavar.
@épészmérnök: én nem értem ezt a hóhűhót.
A hónak az a dolga télen, hogy essen, aki hóesésben siet, az vagy futólécet csatoljon a lábára, vagy tanuljon meg hóban vezetni.

Egy perc alatt Angyal magasságos istene se lapátolja el a havat, ha segít neki Rogán, akkor se.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Fejből írtam, és egy jelző tolakodott be, de így sem rossz.
@épészmérnök:
Várjál, erre innom kell valamit!
Milyen csipkés ÁSÓ???
Erről lemaradtam!
Kikérem magamnak, az én ásóm szépen rendben van tartva, nem sérült, rendben van az éle! :((
@mamitirtok sír derék (kommensevik): állitólag...a szép mell az aminek tartása van, és nem olyan mint egy tőgy. főleg fiatal korban, én már tudom mert tudom, mert legszebb testrészem:)) volt:))
@Mariann19:
Hááááát...
HATÁRESET!!! ;D
(No, vidéken elmegy...)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Csapataink harczban állnak!
Szerintem meg tökig hóban azon párak, akiket felvettek..még jó, hogy a tömegközlekedés ingyenes, így majd lehet még több támogatásért kuncsorogni, ugye..
Völner Pál, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium infrastruktúráért felelős államtitkára hétfőn kora délután újságíróknak azt mondta: "a téli felkészülés megtörtént". Idén ez az első alkalom, hogy egy ekkora gépparkot be kellett vetni, "és én azt gondolom, hogy megfelelően állnak helyt a kint dolgozó munkatársaink" - tette hozzá." én meg a fentieket, ha számítana valamit..
@Habakuk999: Hát ez az!
Életem legrémesebb emlékei közé tartozik a katalinpusztai meredek, kettős hajtűkanyar, esti szürkületben, frissen esett porhóval borítva. Lada-ladilomom úgy riszálta a hátsóját, mint menyecske a sváb farsangon.
@épészmérnök: "láttad Te már Boli csipkés ásóját? Én attól úgy megdöbbentem...""
Még nem volt szerencsém ehhez a látványhoz. Mesélj!
Nemcsak hősködik? Szeretnék tisztán látni.
@Penivaldes: Csöcsökről volt szó, Édes, nem tőgyekről, ha zongorázhatnám a külembséget..na, majd Boli megteszi, vélem..
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Tévedés!
Piszkos Alfréd egy talpig becsületes ÚRIEMBER volt ehhez a csürhéhez képest - még csak le sem köpte volna őket! :(
@Penivaldes:
Végül is, ebben a korban, amiben már te vagy... :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Láttam egyszer, valahol a végtelen kibertérben egy blogot, melynek tulaja valami csuda módon kicifrázott egy ásót, szabályosan kislingelte. Mintákat vágott bele. Már nem emlékszem, hogy matyó, vagy kalocsai volt, de esküszöm, ki volt cifrázva. Oda pedig úgy jutottam, hogy egy blogon az elkövető dicsekedett vele. Nem tudom, miért véltem, hogy te lettél volna. Ha ez probléma, akkor alázatosan bocsánatodért esedezem.
Világossá vált hogy itt azok gyülekeznek akik haszonélvezői voltak a legutóbbi ál baloldaliak irányította rombolásának !
Igaz hogy elhanyagolható számban léteznek léteztek, és egyre fogy a számuk ,azért alkalmanként vehetnének egy kis friss levegőt is , mert ebben a fertőben csak leépülni lehet !
@épészmérnök: Fölfelé unalmas, lefelé viszont jók azok a kanyarok.:)
Én nagyon szeretek szűz hóban autózni, kis erdei utakon éjjel.
www.idokep.hu/idokep

a holnapi takarításhoz, előlegként, nehogy meglepetés legyen megen'!
@Penivaldes:
Dehát pont rúla beszéltem...
Vagymá a demencia??
@Megfontolt: ezt nevezik ron werber fóbiának. főleg a pirospöttyös seggűeket támadja meg. nem gyógyítható, hacsak -mondják egykori ősmagyar sebészeti szakkönyvek- nem csókol homlokon matolcsy. tehát van remény, ne add fel
@Megfontolt: Távozz tőlünk, sántán, ál-jobboldali!
Jelentem: Itt többen konzervatívabbak, mint tán maguk is sejdítik, igaz, nem unortodox módon..bolsevik vagy, ne tagadd!
@Megfontolt: csak nem te vagy, Stefi? Emlegettünk máma!
@épészmérnök:
Na, talán, egy fene, kegyes hangulatban vagyok... (Nem én voltam egyébként.)
Érpataki modell:
"A polgármester közleményében hozzátette, amennyiben valamelyik család ezen szempontok alapján "méltatlannak minősül", akkor ne is fáradjanak a kérelem beadásával, mert a kérelmük úgyis el lesz utasítva."

Szerintem meg sem kísérlik, megnézik, kik kaptak oszt lopnak onnan, nem?
@bella _ciao: akit homlokon csókol a matolcsy jótündér azt..
@épészmérnök:
Merrefelé?
Nekem Márianosztrán van egy pici faházikóm, remélem csak ott fogok alunni továbbra is, nem a légvonalban egy kilaméterre levő műintézményben. Bár, jó lesz vigyázni a mindenféle kommenteléssel, merugye kituggya?
Nagybörzsöny, Szokolya, Kóspallag, Kemence, mind szívben vannak. Szóval Te merre?
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Azért arra kíváncsi lennék, hogy kik azok, akik érdemdúsak és hogy milyen pontozási rendszerben dől ez el, ha már nem rászorultság szintjén!
@Megfontolt: De jó, hogy ismét elővehetted a régi, jól bevált agit-propagandista terminológiát!

Vagyunk itt néhányan, akik hallottunk már ilyet. Hidd el, borsózik tőle a hátunk közepe is.
Nem dőlünk kardunkba, ha távozol tőlünk, eme rettenetes fertőből.
@Habakuk999: Az isten akárhová tesz, de a szocik legaláb tudták, hogy télen havazik, és azt el kell takarítani. Ezek meg évről évre baromira meglepődnek, hogy jéééééé, errefelé meg havazik?! Mintha a nyavalyás bermudákon lennénk, ahol sosincs havazás.
@Habakuk999:
Van valakinek valami ötlete, hogy jobbkéz és a vezér mér' akarják gyengíteni a forintot?

Mire jó ez?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Vidéken elmegy."
Gondolod, hogy a sztyeppéken száguldozom?
@Megfontolt: vegyél egy kis friss levegőt, lapátolj egyet tonyóval
@Knósszosz: ott sosem voltam...hiába az én szívem más dobogtatja meg.)))
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Efharíszto!
Most vagy azonnal?
Mythos, Alpha, Fix Hellas... melyiket?
Egyik sincs, csak két ampulla Amstel.
@Knósszosz: Északkeletre onnan. Az ablakunkból kicsit kihajolva, jobbra nézve látjuk a Csóványost.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Csekk, süsd meg, amikor elkezd esni egy kis hó, mindig megáll a közlekedés akár szocik vannak akár fideszék.

Vagy szerinted a Szlovén határt mulatságból zárták le? 15 kamionunk áll, s várja a határzár nyitását.
Most kezdjem szidni a szlovén mittudoménmilyen kormányt?

Hülyeség. Esik a hó, eltúrják, oszt lehet menni. Ennyi.
@épészmérnök: csakkk nem..Knósszosz hát az én bájaim már semmit nem jelentenek?
@Habakuk999: Megmagyarázni, na, az sem megy, de tényleg, akik most takarítanak, azok a hősök, vélhetőleg közmunkában!
Naja, a magyarázók nem annyira..annyiért!
Jut eszembe, valamelyik nap a Dakart emlegettétek.
Az idióták tízezer éves, földbe rajzolt óriás ábrákon keresztül vezették az útvonalat, leromboltak több archeológiai csodát.
@Knósszosz: "Mythos, Alpha, Fix Hellas... melyiket?
Egyik sincs, csak két ampulla Amstel. "

Muszkulárisan, vagy intravénásan adagolod?
@mamitirtok sír derék (kommensevik): "Most hagyd abba, ha nem akarod "tisztán" látni."
El kezdtem kétségek között tipródni, figyeled milyen ellenséges hangot ütött meg? Én meg a dőre agyammal tegnap is hiányoltam. Hittem benne.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): A Dakar rallit manapság Dél-Amerikában rendezik, sajnos.
"A helyzet különösen nagy nehézséget okozott a szíriai menekültek táboraiban, ahol az özönvíz szerű esőzések 200 sátrat mostak el az utóbbi négy napban. Ramallahban két nő megfulladt, amikor kocsijuk megfeneklett az áradó vízben, és ők menekülni próbáltak, számolt be az NBC News. A jordániai fővárosban, Ammánban szerdán esni kezdett a hó."

Nem elég az aszály, meg a viszály, sajnos! :-(
@Megfontolt:
Arany bogaram! Olyan ecceri naribolsi kretén vagy, hogy ha mindannyian negatívba küldenénk az IQ-nkat, akkor sem tudnánk a te mélységedre lesüllyedni.
Világossá vált, hogy szimpla kreténként tömörülsz és próbálsz itt kampányolni te, aki haszonélvezője vagy ezek szerint a jelenlegi rendszernek!
TE, mint echte bolsevik söpredék, aktív részese is vagy a bolsi rombolásnak, vagy tényleg csak egy ecceri, megtévesztett szerencsétlen vagy?
Igaz, szánalmasan sokan léteztek még mindig, de egyre fogy a számotok. Azért alkalmanként vehetnétek egy kis friss levegőt is, mert a fejetek olyan durván be van szorulva a Vezényló csokis betyárkörtéi közé, hogy ott bizony kispajtás csak leépülni lehet - no meg összecsokizódni!
Nem gond, de próbálkozz máshol a kis primitív dumáddal, anyuddal beszéld meg a többit!
@Penivaldes: "nagy harcos vagy..."
Látod, nagy a kihívás. Bizonyítási kényszerem van.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ne finomkodjunk. Ezekhez képest még az orosz maffia is csak ministránsfiúk gyülekezete.:D
@Penivaldes: Tán azért, mert oda tanálták ki, sivatag és sivatag közt (miként csecs, mell, tőgy és pattanás) is hat almás az külembség, másrészt ne híjják már Dakarnak, ha kérhetem!
@Penivaldes: azért sajnos, mert károkat okoznak, mint fentebb írtam, haszna meg semmi a versenynek a helyiek számára.
@Knósszosz:
"Nekem Márianosztrán van egy pici faházikóm..."
Nem kell magyarázkodnod, hogy miért márianosztrai IP címről kommentelsz... :))
Sejtjük, bár nem is gondoltuk! :D
Milyen a börikoszt? Csakhogy mire készüljünk...
@Penivaldes: De-de! Kérdéses, ki mire (nem) gondol! Multifunkcijós is lehet!
@Penivaldes: Ezt hosszú í-vel legközelébb, bár talá ló, de akkor is!:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ezt a díszpélót nem azért tartottuk, hogy ilyesmit megoldjon? Jó, nem pont ezt, de máshoz sem ért.
Ugyan mi az apja bánatos bajuszkötője jogosítja fel arra, hogy fikázzon bármilyen közfeladatot ellátó (na jó, próbáló) szervezetet/céget??
Én megtehetem, mert rólam tépik le a működésükhöz szükséges bűrt, hírös levéd forint formájába. Ez a tetű mit fizetett be? Semmit. De ne fizessen, akkor viszont Neki az lenne a dolga, hogy az ilyen cégek működjenek úgy, ahogyan azt elvárja tőle az adófizető álompaligár, nem?
Dajcs menjen twitterelni, a korlátozott karakterekkel pont belenéz abba színvonalba, ami ő maga.
Van a Twitternél gagyibb is? Ha van oda való, instant gagyidiplomás büdös bunkó.
@Habakuk999: Karácsony előtt/után meg ukrajnában. Na bumm, de ott nem 10 centis hóval kellett elbánni. De kis fővárosunkban és az autópályán az utóbbi időben mintha sose láttak volna havat. Semmi takarítás, semmi előkészület. Mintha azt hinnék, hogy havazás mifelénk nincs. Korábban ha azt mondták havazás, bemondták, hogy hómunkásokat keresnek x forintért. Most meg?! Nem csinálnak semmit, hátha nem is hó az, majd bejelentik, hogy ők nem gondolták volna soha az életben, hogy januárban havazhat, és még meg is marad.
@Mariann19:
Mé'NEM???
Pedig elképzeltem, ahogy ott a Léna folyó partján, Kirenszk város szélén kergeted a pitypangot... :))
@quendelapo:

"Milyen támogatottsága lesz egy olyan programnak, amit anélkül gyártanak le, hogy a szervezeti háttér meglenne, vagy azt párhuzamosan építenék? "

Nem ertem pontosan mit is akarsz pontosan itt kerdezni, de irok aszerint, hogy en hogy ertettem.

En egy PART-parti vagyok. Jopar civil mozgalmarral voltak vitaink itt ezen a blogon. Partok azok, amelyek a parlamenti torvenyhozas soran formaba onthetik azokat a kezdemenyezeseket, amiket akar civil mozgalmak is indithattak.

Ugyanakkor azt hiszem, hogy a jelenlegi szituacio egy meglehetosen kulonleges helyzet. Hiszen bar a ket "nagy" part 20 illetve 15% kornyeken, sajat terfelen viszonylag eros, de egyutt is csak a szavazokoruak 1/3-at kepviselik, egymassal szemben meg plane kisebb ez a legitimacio. Vagyis ilyenkor egy barmilyen nem-partszeru mozgalom is kepes lehet tamogatast szerezni, ha ahhoz hiteles szemelyek es program(ok) tartoznak.

Ha Bajnaiek el tudjak erni azt, amit az interjuban is mondott, vagyis, hogy elore kvazi-kodifikalt torveny-tervezetekkel varjak a (remenybeli) gyozelmet, majd pedig azt meg is szavazza az osszefogasban resztvevo valamennyi szervezet a Parlamentben, es aszerint is politizalnak majd kesobb, akkor tukeppen mindegyis (jogilag talan nem), hogy vajon partok vagy kifene kepviseli a szavazokat az Orszaghazban.

A szervezeti hatterre leginkabb a 2, illetve jovore 3, valasztason van szukseg. Persze amugy sem baj, ha a helyi szervezetek talalkoznak az utca nepevel, es tartjak a kapcsolatot.

A jelen helyzetben az egesz ellenzeknek egyuttesen sincs komolyan kiepitett hattere, vagyis szerintem a kommunikacionak, es a szavazok kozvetett (median keresztuli) meggyozesenek nagyobb szerep jut. Ezert (is) vagyok en igazan "rakattanva" a partok szakpolitikai kommunikaciojara mar joideje.

De nem hinnem, hogy a szervezeti hatter milyensegenek barmilyen hatasa is lenne a program(ok) kidolgozottsagara, minosegere. Valamint azok lakossag altali elfogadhatosaga is inkabb fugg a minosegtol es elhihetosegtol, illetve az azt ajanlok hitelessegetol.

Igy aztan most egy jo programmal, es elfogadhato jeloltekkel meg akar komoly orszagos szervezet nelkuli ellenzek is lehet gyozelmi eselyes.

En szemely szerint nagyban mernek fogadni, hogy 1.5 ev mulva Bajnai lesz a minielnok.

"Ki fogja mjd ezt megszavazni? és győzelemre vinni?"

En, esetleg TE, es remelen sokan masok akikkel egyutt elegen leszunk.
@Knósszosz:
Tulajdonképp mártír vagy, hogy azzal a mocsok Amstellal be kell érned... :((
@quendelapo: Egyrészt elinflálják az adósságot, másrészt serkentik az exportot.

Általános iskola 8 osztályos közgazdasági ismeretek, vagy a Rogán könyvespolcán szereplő Közgazdaságtan fél percben című remek alapján, amiből megtanulták e szép tudományt magas fokon művelni, ez így is van.

A bibi akkor jön, ha kicsit tüzetesebben vesszük szemügyre az államadósság szerkezetét, a jegybanki tartalékok fogyását, (ismét 4 milliárd ejróval csökkent decemberben), illetve az exportcikkek import ill. deviza kitettségét.

Véleményem szerint ipari termelésből előállított cikkeknél nincs számottevő hatása a gyenge forintnak, agráriumban elvileg lehet, de az meg így is úgy is kimegy az országból, mondjuk több osztrák nyugdíjas jöhet fürödni Bükre.
@quendelapo: adósság elinflálás, szegény országok/emberek adója
@Knósszosz: nem mondom el nektek, mert ti gonosszak vagytok.))
hvg.hu/gazdasag/20130114_BBrepter
"Egyre dagad a botrány Berlin épülő reptere körül. Hiába lépte már túl eurómilliárdokkal a projekt a költségvetését, a befejezés időpontját még senki sem tudja megmondani."

Na, ez sem a négyes metró ügye, ugye?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Szép jövőkép!
Miből fogjuk ezt kibírni??? Mert a gazdaság teljesítőképessége enyhén véges...

@Habakuk999:
"Rogán könyvespolcán szereplő Közgazdaságtan fél percben..."
Túlbecsülitek ti Tonyó gyereket! Ha Piktor írta, akkor okés, de ha nem akkor az felforgató irodalom, tehát már nem is olvassa!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): én legjobbam magamra a babaszürke szememre, a szeplőimre. és a kedvességemre.:))
meg a férfiakra..szeretm őket..:))
"Törölni fogják a büntetését annak, akinek hétfőn 8 óra 45 perc után pótdíjat szabtak ki a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) járatain - közölte a központ a Facebook-oldalán hétfő délután. A havazás miatt éjfélig ingyenesen lehet használni a fővárosi tömegközlekedés járműveit."
index.hu/belfold/budapest/2013/01/14/ingyen-bkv_torlik_a_jogtalan_bunteteseket/

és a hó csak esik, esik..
@Knósszosz: régi kommer idők, pedig amikor nem indultak a buszok, akkor mínusz húsz alatt volt a nem hő, és fél méteres hó volt :D

OMSZ: igenis megjósoltuk a havazást

Korábban a fővárosi városüzemeltetés szóvivője azt mondta: a meteorológiai szolgálat nem jósolt akkora havazást hétfőre, ezért az FKF Zrt. nem állított munkába annyi munkagépet, amennyire szükség lett volna.

hvg.hu/itthon/20130114_Megbenult_az_orszag_a_havazas_miatt__per/b37714#37714
@Penivaldes:
Hát, ha ő is gyűjti a kólásdobozt, mint SSteffy cica... De akkor összekarmolják egymást érte!
@Penivaldes:
Bemondásra nem is!
Csak képpel hitelesítve!
Mint pl...

image.hotdog.hu/album/4ef0c986bfd8717e5a036e56/4ef0c986bfd8717e5a036e57.jpg

Szóval én spec. imádom a gyümölcsöt! :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Hízelgünk a kormányoldalnak mindenféle csecse képecskékkel?! Vigyázz, mert a végén még megválasztanak a fidesz frakció rajongói klub elnökének.:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Szerintem hülyeség ezen turbózni.
Azon lehetne, hogy a buszok nyári vagy téli gumival futnak-e, de basszus a havat csak akkor lehet ellapátolni, ha már leesett. Előtte szerintem a szociknak sem lehetett könnyű, bár amilyen tehetségesek ők is, elhiszem neked, hogy ők esés előtt ellapátolták.

De azért a legtöbb országban megvárják, amíg leesik. És ez bizony így van Chicagotól Freiburgig.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Hú, én nagyon nem szeretem az Amstelt.
Amúgy érdekes, a holland nem olyan, mint a magyar. Jobb íze van.
Legjobbak a cseh sörök.:)
@Habakuk999:
EGYETÉRTÜNK!!!
A többi sörnél is ez van...
A CSEH viszont zsíííír! :)
@Habakuk999:
"A bibi akkor jön, ha kicsit tüzetesebben vesszük szemügyre az államadósság szerkezetét, a jegybanki tartalékok fogyását, (ismét 4 milliárd ejróval csökkent decemberben), illetve az exportcikkek import ill. deviza kitettségét.

Véleményem szerint ipari termelésből előállított cikkeknél nincs számottevő hatása a gyenge forintnak, agráriumban elvileg lehet, de az meg így is úgy is kimegy az országból, mondjuk több osztrák nyugdíjas jöhet fürödni Bükre."

Na, ja és ne feledd a devizahitelek állományát, a törlesztőrészletek emelkedését, ami jócskán csökkenti a belföldi keresletet; és ami számukra kínosabb egyre jobban kibuknak a pógárok.

Még mindig nem értem, kell itt lennie még valaminek.....
@Penivaldes:
Zavarba jövök...
Persze attól függ, mekkora a monitorod... :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Volt egy újságcikk, mutogatta, és büszkén mesélte, ő abból olyan okos.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: ugyan Boli, az a kis hurka elfér a kezemben is..bármint, hogy nem kell azzal áltatni hogy hű de mekkora.))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"adósság elinflálás, szegény országok/emberek adója"

A devizahitelek törlesztő részletének emelkedése miatt ez is visszafelé sülhet el.
@Habakuk999: Ne akard, hogy sírva fakadjak. A buszokat elméletileg felkészítik a téli üzemmódra. Van rajtuk matrinca meg minden.:) A bkv márcsak a bkv, na de a FKF?!
"orbánék már a bukottak szerepében"

sajnos ebben is van ráció, nem is kevés.

ha lerabolták az országot -törvényesen-, mindazt ami még maradt a testvérpártjuk után, ugyan mi bajuk lehet?

Most komolyan. a számlát nem ő/ők fizetik, hanem mi.

Ők egy elegáns sorry-val hátradőlnek -újabb 4 vagy nyolc évre aztán kész.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Egy ízben Torinónál elkapott egy kis hóesés, Franciákhoz mentünk.
ott se volt egy árva hókotró se, viszont minden autó tudott menni a kurva nagy hóban is hólánccal általában.
Másnap elállt a hó, s lőn csoda visszafelé száraz volt az út.

Aki nem készül fel a hóesésre, az maradjon otthon, amíg esik.
Ha a BKV buszai nincsenek felkészülve a téli utakra, azért lehet szidni őket.
Ha egy árva hókotró se jár, azért is.
@épészmérnök:
Valamikor igen, ma már ölég kömény csávók vannak elkvártélyozva.
@Habakuk999: "De azért a legtöbb országban megvárják, amíg leesik. És ez bizony így van Chicagotól Freiburgig. "

Mi is, csak várjuk-várjuk, hogy leessék :-)
@Penivaldes:
Izé... Egér állat volt már? Mert hát ha Pennike ennyire bedurvul...
@épészmérnök:
Akkor még egy adalék, hogy miért szeretem ezt az apró országot, és miért csak politikai értelemben szeméttelep. Abban az értelmében viszont az!
@Habakuk999:
Felénk de. 10 kor indultak el a hóeltakarító autók... Remek, addigra 20 cm hó volt.
Megint a télre, nem a hóra készültek.
Gondolom fagyállót tettek a járgányokba, mert másra nem tudok gondolni.
@Penivaldes:
Akkor egye fene.... tapogathatod... de harapni nem ér! :))
@Habakuk999:
Amúgy a szektásoknál, mint pl. ez a Tonyó gyerek, alapkövetelmény, hogy ne nagyon akarjon a világ dolgairól tájékozódni.
@quendelapo: Pedig nincs. Én két éven át gondolkodtam rajta, hülyék vagy ostobák.

Sajnos egyszerű rablók, akiknek csak a konc megszerzése számít.
A zemberek valódi érdeke abszolút nem mérvadó, az a jobb, ha minél inkább a fideszéktől függnek.

Kommunikációs stratégia szerintem. Jön a jegybankelnök váltás. Nyilván a forint reagálni fog rá, nagy valószínűséggel nem a 256-os ejro lesz a célárfolyam.
Én habozás nélkül kinézem belőlük - mivel a kommunikáció szent dolog, mi nem hibázunk siha, lásd mai nap Roubini vagy a FIFA hibáztatása a jövőbeli sikertelenségért -, hogy egyszerűen a Habony így előzi meg a márciusi pofontokat.
Mi akarjuk a gyenge forintot, ez nem pofon.

Csak ebbe meg az a baj, hogy egy ilyen kommunikáció önmagában is meg tudja rendíteni az árfolyamot.

Franc se tudja amúgy, mi jár ezek fejében.
index.hu/bloghu/morgasjoga/2013/01/14/hogyan_lesz_adobevetel_abbol_ami_illegalis

Bocs, kicsinyt hosszú, de a lényeg:

"És vajon mindez be lesz sorolva az "előreláthatatlan" kategóriába és már megint a kiszámíthatatlan gazdasági környezet lesz a legfőbb bűnbak?"
részemről, önkényesen kiemelve..
@épészmérnök: Nektek ott a sok jó köd, amiből hálóval fogjátok a vizet.:)

Még hó is kellene? Azért az emberi vágyaknak sincs határa.:)
na lefekszem..jó éjt.)))
csipkésen..puhán
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Nézd, én képes vagyok áldozatot is hozni, ha A NER szellemiségének használok vele. Márpedig egy vacak Amstel elfogyasztása igen nagy megpróbáltatás egy ser kedvelőnek, aki pilseni-típusú cseh szűrletekkel szívta magába a komló szeretetét. Mondjuk azért a Stella kisasszonyt nem dobom ki az ágyambúl, ráadásul ő nem is önkényess uralmijelképes, min a zamsztella húga.

Amúgy meg tályékozódjá itten:
www.csakajosor.hu/index.php

Néha én is lehetek tetű, nem? -:D
@Penivaldes:
Őőőőőő... az is!
De a PÁRT diadalittasan jelenthette, hogy ők legyőzték Tél Tábornokot is, amit még Napóleon sem!
Igaz, itt 20 cm hó miatt megállt az ország, de hát ne finnyázzatok!
KUSS!
ÉJJEN A PÁRT! CSAK A NARANCSBOLSIK!!!
@Knósszosz:
Nem aza húga, hanem a hely ide nekem.
Má bocs, de sörbe nem ismerek viczet, szóval javítottam.
@Habakuk999:
De ha egyszer nekilendül, mehet az 400-ig is, a benzin 550 lesz, a törlesztő részlet az egekben, a rezsitámogatás előteremtéséhez meg újabb drasztikus megszorítások kellenek majd.

Hogyan fékezik le, ha begyorsul a folyamat?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: na jó Hidegkút egy elzárt kis falu a közelben...
legközelebb a felhőket is elűzik..takaroggy bajnai, és hófelhő! táblával..)
@Habakuk999:
"...amúgy, mi jár ezek fejében."
Ha rajtam múlna, kb. ez járna a fejükben...

t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTpGM6Eciv5k6cYTJGVaAWh63kk2RYUsqLFRikoSXV4fo56AyKc

Nagy Szkíta Balta - hogy stílusos legyek...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nekünk egy nagy csomó kamion a szlovén határon, egy nagy csomó olaszoknál áll.
Nem tud mit csinálni, ha nagy intenzitással esik, egyszerűbb, ha lezár, tíz perc múlva úgyis ismét ott a sok hó.
így kevesebb kamiont kell tologatni az árokból.
@Habakuk999: a telhetetlenség, na az!
Penni, ez neked is szól! :-)
@Penivaldes: Elég mosd körül habtested, ha éjjel netán..kiver..a víz..lányos álmaidtól, legyen mihez nyúlni!
@Penivaldes:
Naná!!!
A snapszer nagyon élvezetes, bár a szabályok tekintettyibe frissítenem köll magamat. Rég "jácotam" mán partitot...
:-D
@Knósszosz:
Néha??????????????
Fojjamatossan!!! Genya...
Most egy kis spanyolt kóstolgatok, Lidl szerzemény, egyre jobban tetszik - RIOJA száraz vörös.
Isteni a kicsike, nálunk szarrá irigykedné magát bármely bortermő vidék, ha ilyen száraz vöröskét tudna összehozni!
Holnap be lehet menni, feltankolni ebből!!!
@quendelapo: "Hogyan fékezik le, ha begyorsul a folyamat?"

Nekem is jár ezen az agyam, bár közgazdaságtanhoz egyáltalán nem értek.
Nagyon biztosak magukban, és az a benyomásom, hogy egyre kockázatosabb dolgokat tesznek. Meddig lehet ezt folytatni? Ugye, a népi bölcsesség szerint addig jár a korsó a kútra, amíg el nem törik. A mesében a kisgömböc egyszer csak kidurran...
@Knósszosz: A hármasban ketten játszódnak egy ellen, Penike vélhetőleg erre utalt, no, nő?
"Mi a baj, kismókusok? Tán' attól féltek, ha nem vonja vissza a kijelentését, akkor a kétharmad tévedésből megszavazza? Vagy lemaradtunk valamiről, és máris Bajnai kormányoz?"

Erre Vóna valami rejakcijó, népok?
@quendelapo:
Varázsigékkel!
Essetudni... :(
Kusza Szem Varázsló megmondja majd a varázsigéket, a Sámán Sajt Ója meg majd leközli.
@quendelapo: Talpat csókolnak Christine néninek.

Kihasználják a pénzbőséget, ha nem lenne a FED, már rég imf gyarmat lennénk.
Most könnyű államot finanszírozni, főleg úgy, hogy a versenytársak kamatai a nullához közelítenek.
Nehéz lesz visszafizetni.

Most eljátsszuk a devizahitelfelvétet össznépileg is, ha már ilyen sikertörténeteknek voltunk, vagyunk szemtanúi, mint Jóska Pisták és Katika tanárnők lapostévés hitelfelvételei.
@Habakuk999: Nem akarlak elkeseríteni, de a szeretetről mindenki beszélhet nem csak Csaba testvér. Ha megkérdeznéd, ő is ezt mondaná.
A gyűlöletduma meg szintén egyoldalú, hiszen a ballibeknek sokszor már az is "gyűlölet" ha kimondjuk az igazságot.:)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): beindult a gőzhenger. Én nem vagyok olyan optimista ezügyben, mint Fabius. Az agymosás jól be van járatva.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Egy nős férfi egy este leszalad a sarki boltba cigarettáért. A bolt már zárva van, ezért bemegy a legközelebbi bárba.
Ha már ott van, gondolja, nemcsak cigarettát vesz, hanem megiszik egy sört is.
Leül a pult mellé, iszogatja a sörét, ekkor megszólítja egy csinos fiatal nő.
Tetszik a férfinak a lány, beszélgetni kezdenek, majd hamarosan együtt hagyják el a bárt.
Felmennek a lány lakására, és ágyba bújnak. Amikor felkel a férfi az ágyból, az órájára néz, és rémülten mondja:
- Úristen, hogy eltelt az idő! Sietnem kell haza! Van egy kis hintőporod? – kérdezi.
- Persze, hogy van. – feleli csodálkozva a nő, és már hoz is egy flakont a fürdőszobából.
A férfi a tenyerébe szór egy kis hintőport, összedörzsöli, majd sietve távozik.
Otthon az asszony már türelmetlenül várja:
- Hol voltál ilyen sokáig?
A férfi elkezdi magyarázni, hogy beült egy sörre a bárban, aztán jött egy csinos lány…
Mire a felesége rákiált:
- Hazudsz! Mutasd csak a tenyered! Ugye?…Tudtam, hogy megint bowlingozni voltál!"

Na, ígyen!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): magára terít egy tiszta pelenkát, fogja a fiatalembert, és a vállára fekteti, hadd büfizzen a nyakába :-)
@quendelapo:
Arról nem is beszélve, hogy a HÍVŐKET nem fogod tudni zavarba hozni ilyen apró problémákkal, mehet a forint az 400-ig is, a benzin meg akár 550 lesz, a törlesztő részletről nem is beszélve...
AZ, tehát AZ egyértelműen a cocik és a Gyurcsány miatt lehet csak, ez, AZ egy percig sem kétséges!
Ne légy ilyen élhetetlen... :(
"Amíg a kormányzó párt a rasszizmus veszélyét nem értékeli valós veszélynek, addig szabadon játszik vele ez után is, és örömmel mossa fel a padlót a baloldali értelmiséggel."
index.hu/bloghu/hafr/2013/01/14/a_fidesz-molino_elemzese

szerintem is..
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: vajon miért?
mert kiengeditek a szellemet a palackból.
De gyűlöletbeszéd mellé olyan snassz a szeretről ömlengeni.

Abban amúgy van igazság, hogy sok mindent hisztérikusan reagálnak le egyesek,, ugyanúgy, ahogyan ti is.

Tudod, zsák a foltját tipikus esete.
"A Közel-Keleten szokatlan jelenség felkészületlenül érte a hatóságokat, és megbénította a közlekedést."
zaol.hu/kulfold/havazas-okoz-bonyodalmakat-a-kozel-keleten-1515097

ezt értem azért, de itthon is?
@Penivaldes: Kiszálltál?
Mi ez a kicsinyeskedés?

Én úgy levágattam az autót magamról a tűzoltókkal, hogy Mikszáth nyála is csorgott volna.
Így mulat egy magyar úr :)
@épészmérnök:

Ennek semmi köze az optimizmushoz. Épészmérnökként te nem azt látod rajtuk, hogy a maguknak generált stresszhelyzetben feltételes reflexből azonnal ellenzékként - vesztesként - kezdenek működni?
@Penivaldes: "Lovad van?" Annyi ló és szamár van a közösségekben, minek nekem a magántulajdonú?
@Habakuk999:

"zsák a foltját..."

Olyan kis finom tudsz lenni!
Én ennél sokkal parasztabb tudnék lenni, csak hát a társaság... :D

Valamikor tavasszal megyünk in Praha. Ha valami normális szállodát tudsz külsőleg, valami metró állomás közelébe 3 főre, leadhatnád a drótot. Köszi...
@Mariann19:
Ló??? Lóf...-ból sokkal több van! Mindenkinek jut, tucatszám. :((
@quendelapo: hmm, elgondolkodtattál, egyre inkább a jegybankváltásra történő fölkészülés forgatókönyve jár eszemben.

isten óvjon minket, ha elszúrják a tartalékot is.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nem metró, villanyos! Körülnézek, megtanálom még tán..útközben miden sarkon krcsma, Pilseni cca. 20 Czk (volt, az inflácijót figyelembe véve lehet, ma 23 is, az annyi mint 250HUF/korsó?:-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Egy Werberes mólinóval föl lehetne mosni a baloldali értelmiséggel a padlót?

Én bizony nem érzem, hogy velem felmostak volna bármit. Werber és Orbán kinyalhatja felváltva, engem nem az ő hülyeségük határoz meg.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): A neurolingvisztikus programozás, meg az ericson-i hipnózis technikáit alkalmazzák. Azon tűnődöm, hogy ha a demokrata oldalon volnának is olyanok, akik a fideszes agymosodásokhoz hasonló szinten volnának felkészülve ezekből a technikákból, tetszene-e nekem, ha hasonló gátlástalansággal alkalmaznák őket.
Azt hiszem, nem.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ok.:)
én is tudnék nagyobb paraszt is lenni, de annyian bántják ezt az Angyalt, hogy az az áldott jó szívem megsajnálja.)
Nem mintha megérdemelné...
@Fabius: idáig rendben is van, csakugyan ellenzéki a reflex. Azonban ellenzékként is olyan ügyesen reagáltak, hogy kétharmadot szereztek.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
"pedig elképzelzeltem, hogy ott a Léna folyó partján Kirenszk város szélés kergeted a pitypangot."
Én csak egy egyszerű muzsik lánya vagyok, a kolhozba járok a káposzta- és cékla földekre dolgozni. Télen trojkával.
Mióta kizavarták a magyarok a muszkákat, nincs import zakuszka.
@épészmérnök:
Az én infóim szerint szimplán a scientológia a fidesznyik csürhe vallási alapja.
Egy volt sci-s építette fel a PÁRT vezetőit és emelte ÁLLAMVALLÁSSÁ a narancsbolsi "életformát".
A dumák és szlogenek kísértetiesen emlékeztetnek is, evégre tanultam én is tőlük, de azért gyomor kell hozzájuk, Xenuról nem is beszélve! :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: ja, és Hagymásy prágai kocsmakalauza jó előkészület utazás előtt.:)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Miért lenne több abból. Minden lóhoz csak egy tartozik. Vagy mutáns lovakat vizionálsz?
@Mariann19:
Messze jár a muszka,
nincsen már zakuszka.
Trojkán jár a muzsik,
Céklát főz a Zsuzsik.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Mit gondolsz, a szcientisták honnét csórták a módszereiket?
Nehogy azt hidd, hogy maguk találták ki, annyi eszük nincs. Nyomon lehet követni, mit honnét loptak. De psszt...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Asszondod jó?
Na, holnap megnézem-kóstolom. Bár én nem vagyok boros, meg se rövides.
Jéger néha, bor néha, csak a komló.
Mongyuk nem van jó élményem a spanyol borokról, mer én ottan Lloret de Mar-ban ittam, oszt elég szar vót. Barcelonában betértünk egy "Bodega"-ba, ottan helyi téma volt (nem fideszes salytó), na az viszont finom volt. Ja, nem a turhista útvonalak mentin, arra emlékszem, hogy a Llobregat folyót láttam a teraszrúl, amíg láttam....-))
Meg nagy vót a hangzavar, perszemán, ott vót a repülőtér.

Barca fasza, de Münkenba köllene elmenni mán. Wiesn a gyűszűnyi korsóival, bazz!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Egyébként nem lepődnék meg, ha csakugyan így lenne. Ebben az a hátborzongató, hogy az "innenső" oldalon is volt befolyásuk, az OPNI bezárását győzelmükként ünnepelték. Na, ki is volt akkor az eü. miniszter?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ez érdekes. Ha ez így vagy akkor már csak azt nem értem, miért pont a hitgyüli biznisz szektát emelték "egyházzá"?? :)

Tippek esetleg???
@Mariann19:
Ott is a helyi Lidl-ben kell megvenni, mint nekem a spanyol vörösbort itt?
DURVA LESZ!!! :)
@Knósszosz: Hoffbrauház a csülök bőre olyan ropogós, hűűűűű, sehol máshol nem ettem olyat.
Egy a baj csak, nehéz az a nagy hülye söröskrigli.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Nyilván:-)
Peni aranyos, oszt nem bántana meg avval, amit komollyan gondol.
Nahát mán...
@épészmérnök: Te voltál a poéta? Minden szó benne van, ami kommentemben előfordult. Zseni vagy ebben is. Gra!
@Habakuk999: "sok mindent hisztérikusan reagálnak le egyesek,, ugyanúgy, ahogyan ti is."

Az egyesekért nem, csak magamért tudok felelősséget vállalni. :) Szóval, ahogy azt te is látod itt nap mint nap én sosem reagálok hisztérikusan, pedig ha nagyon akarnám lenne mire. :)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): lakást bérelni nem túl olcsó, nem messze az U'Flekutól jó appartmanházak is vannak, nem jó, de egyszerű:)
Jó város, csak nagyon sok a turista.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Azért csak ne fényezd már magad ennyire!

A hisztérikus cigánykodásoddal és gyarmatosításoddal csak nem kéne.
@Habakuk999: Én maradnék a Kisoldalnál, Brevnov felé, megxokásiból..a 22-es villanyos vanalát már végigittam! :-P
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Én pedig már be se megyek a városba.:)
Csak ha muszáj.
@épészmérnök:
Én 2002 végén egy sci-sek által vezetett értékesítési tréningen vettem részt.
Az egyikkel beszélgetve, a fickó mondta, hogy egy volt "testvérük" elhagyta őket, mert olyan ajánlatot kapott, hogy az "etikai szintjét" módosította, magyarul megvették a politikusok...
A pártot nem nevezte meg, csak azt, hogy most nem annyira megy nekik, szükséges lett a megújulásuk. Én most akkor naívka lehetek, ha arra gondolok, hogy...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Bámulatos az önmegtartóztatásod, valóban!
Ha többségben lennétek itt, akkor is így lenne, kérdem s(z)erényen?!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Te dőre! Ott nincs Lidl! A földeken kimérjük az éves fejadagot, aztán a nyirfácskás erdőben savanyítunk télire. Majd egyszer elhozlak ide vonattal, hálókocsiban fogsz aludni, koedukált elhelyezéssel. Az már döfi lesz Neked, megszervezem az ottani vasúti főnökséggel.
@Habakuk999: Kiskocsma van mindenhol, de, ha fényezőgépezni akarnak, meg köll az a kis esti séta a hídon, akkor mit tegyenek, ez itt a kérdvény, nem?
Mondjuk a metró és a jegyek még mindig felébe kerülnek, mint Budipestön, nem?
@Habakuk999: Van egy olyan könyvtáram a win-cseszteremen, hogy: "mocskok"
Na, oda leszel beletéve bazmeg!
Ropogós csülökbőr??? Valamit el sikerült szúrnom, esetleg olyat írhattam ami személyesen kifordította belőled a
bosszúállót?
Te nem tudod, hogy a kaja fétis nekem???
Na jó, ezt lenyelem (utóljára!) és viszem a nehéz korsót is utánad ha gondolod, Münken ennyit megér(ne)!!
@Knósszosz:
Te, októberben a müncheni vonat állítólag eléggé telített, de ha időben foglalunk helyet rá... :DD
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Ez a pörkölt ügy hogyan jutott az eszedbe? Valamiből kimaradtam?
@Knósszosz: Pragueben is kapol olyat, hogy nyulat fogsz, hidd el!:-)
A fene a pofádba, mennék már, de nagyon!
@Habakuk999:
Nehéz??? Majd időben el kell kezdeni gyúúúúúrni rá! :)
Ahogy NEKED is, ha nyáron velünk akarsz jönni a Lajtára!
@Mariann19: "Miért lenne több abból. Minden lóhoz csak egy tartozik."

Valahogy ígyen..
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Réldzset arra megy.
Ottan már kétszázzal, itt kicsit visszafogottabban. Mindegy, ha van rajt buffet vagon, ki nem szarja le?
brühühühühü
@Mariann19:
Nincs Lidl???
NEM, AZ NEM LEHET!
Egy világ omlott össze bennem! :(
TECSÓ sem?
Durva...
@Knósszosz: Nem találtam jobb képet, magamat kínzom csak, ha Münchenben vagy, kihagyhatatlan.
Olyan, mintha az íreknél nem innál Guiness-t és Kilkenny-t.

koszeskvartely.blogspot.hu/2012/10/hofbrau-munchen.html
@Mariann19:
Hoppá, a koedukált részre visszatérhetünk... Ugye választhatok??? :D Hmmmm.....
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Anál inkább én.
Mer szeretném Prágát látni, nem voltam még.
Phüüü... volna ottan mit mekkóstolni.
Keresztanyám ott élt tizenöt évig, olyan hagymával-fokhagymával párolt zsírmentes tarját tud csinálni knédlivel, smárolt vereskáposztával, hogy az bazmeg!!
Ne szopass, jó?
@Knósszosz:
Te rosszéletű!
Ha erre esz a rosseb valamikor, akkor időben szóljál és az egyik ismerős vendéglőjében intézek neked csülköt, kemencében sütve! Ha szereted... :D
@Habakuk999:
Ahol múltkor találkoztunk, ők a kemencések - neked is szól a meghívás, ha erre esz a fene megint és szereted Te is... :D
Szoktak kenyeret is sütni a kemencében, klasszikusat, olyan mindenféle trutyi nélkülit, igazi lisztből, adalékok nélkül.
Én a hurkához szoktam olyan jófajta, igazi kenyeret vinni.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Gőzöm nincs.:(
Tavaly vagy tavalyelőtt egyszer utaztam metrón Pesten, kb olyan értelmesen hallgattam a jegyárusító hölgyet, mint Matolcsi Roubinit, amikor kezdte kérdezgetni, milyen jegyet kérek?
vonaljegy, meg mittudoménmilyenjegy.

Nem vagyok nagy tömegben közlekedő.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Jó, jó értem én miért gyengül a forint: a Gyurcsány az oka meg a gyanús haverja, az a Rubini. Miközben a Bajnai meg a gyilkosoktól vásárol lopott libákat.

De azért a hívek csak 1 millióan vannak szavazni meg 6 millióan fognak.
@Habakuk999: Azt gondolom, még hálás leszel egyszer, ha most nem írom ide amit gondolok.
Azért köszönöm, de tudd: kajával engem meg lehet venni. Imádok zabálni, főként mióta eldobtam a cigit.
Szóval csak óvatosan, mert tudok ám aljas lenni a témában én is!
@quendelapo:
NEM, az nem lehet!
A kékcédulás bolsi banda... Izé... tényleg itt van! :(
@Habakuk999: Érdekes, Pesten én sem merek, de Prágában pl. teljesen kulturált volt..csak az a nyelv, az ne lenne..:-P
Mondjuk Krakówban sem jártam taxival..
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Baaazz...
Most mi az istent egyek, hogy csillapítsam azt a háborgást, ami szerintem Mosonmagyaróvárig hallatszik?
Te aztán tudod, hogyan kell módszeresen kikészíteni engem.
Éhes vagyok!!!
@Habakuk999:

Ja lehet hosszra játszani, de még van 15 hónap. Ilyen hosszú bull piac nincs. Előbb-utóbb lesz egy kisebb nagyobb pánik a tőszdéken, pénzpiacokon. Akkor vajon mit tesznek?
@Knósszosz: Nesze, zabálj!:-D
<a href="http://www.tripadvisor.com/LocationPhotos-g274707-d283097-Brewery_Hotel_U_Medvidku-Prague_Bohemia.html"><img alt="&lt;a href=&quot;/Hotel_Review-g274707-d283097-Reviews-Brewery_Hotel_U_Medvidku-Prague_Bohemia.html&quot;&gt;Brewery Hotel U Medvidku&lt;/a&gt;: Pictures" src="http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/02/ca/db/dd/brewery-hotel-u-medvidku.jpg"/></a><br/>This photo of <a href="http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g274707-d283097-Reviews-Brewery_Hotel_U_Medvidku-Prague_Bohemia.html">Brewery Hotel U Medvidku</a> is courtesy of TripAdvisor
@Knósszosz: Akkor ajánlom Cesky Krumlovot is.Van egy cigányétterem igen jó helyi mézízű sörbettel, azt hiszem 16 fokkal.
és útba esik a Budejovice gyárlátogatással, hatalmas hordóval.:))
@mamitirtok sír derék (kommensevik): ezt elrontottam, de így tán még jobb, kiskorúak nyugalmának megzavarására alkalmatos hivatkozás lett volna..
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
El tudnák képzelni ottan egy szümposziont, mi tagadás. Úgy vélem nem lenne vita köztünk az étkek tálalásának sorrengyirűl, legfeljebb a mennyiség okán mortyognánk kicsit.:-))
Jónézki...
@Mariann19: Büszke vagyok a muzsik-Zsuzsik' rímpárra, mondd, hogy észrevetted :-(
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Ez nem jön, nem tommé.
De sejtem a merénylet lényegét...
Talán ha próbálná kend másként.
@épészmérnök: "Trojkán jár a muzsik,
Céklát főz a Zsuzsik."

bocs, költői művedet ekként módosítanám:
"Trojkán jár a muzsik,
Céklát főznek Zsuzsik." lehet, így már nem az, de legalább kijön, nem?
Zsizsikkel mégse lenne ildomos helyettesíteni, ugye?:-) pl. Trojkán jár a muzsik, céklában meg zsizsik..
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Mostan felesküttetek Bolival, hogy ma estve csak engem szopattok?
Jó, legyen, de várjatok csak...
Lesztek még ti is éhesek, mocskok!!
Akkor jövök én, és asszem Fabius "jóindulatára" is számíthattok, ő is utál zabálni, ahogy tom.
Na
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: ok. odatalálok.:)
én sütöm a kenyeret régóta, jó az illata és finom.
Amúgy visszatérve Prágára, tudom, hogy turistás meg minden, de nagyon szeretek az U'Flekuban délelőtt lenni. Akkor még kevesen vannak, hozzák a Becherovkákat s a házi sörüket, Knosszosznak mondom, mert még nem volt, ha nem tiltakozol, akkor le is teszik eléd mindkettőt, megreggelizel knédliből csülökből káposztából, aztán megebédelsz ugyanebből, s mire jönnek a turisták, hazaszédelegsz szenderegni egy picit.
index.hu/belfold/2013/01/14/hoffmann_rozsat_letiltottak_a_felsooktatasrol/
Ez mekkora már! Hoffmann Rózsa közoktatási államtitkár

"Egy decemberi megállapodás szerint Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár csak a közoktatást érintő témákban nyilatkozhat."
@Mariann19: De szép is egy kusetka... három-három deszkaágy kétoldalról, egymás alatt... A vonat csak megy-megy a nyírfácskás-fenyőcskés erdőcskében, aminek vége-hossza nincs. A kalajnál csájt, csokoládét és pezsgőt lehet venni. Ötszáz kilométerenként egy állomás, árusok jönnek fagylalttal (annál jobb a világon nincs egyébként), szárított-füstölt hallal, meg üvegben eltett savanyított gombával.

Egyszer egyetemi részképzésről hazajövet egy szovjet katonatiszttel kerültem egy kusetbe, mindketten a harmadik szinten aludtunk. Ő nem teázott, hanem vodkázott, ennélfogva éjfélre gyufát nem lehetett volna gyújtani életveszély nélkül. Zengett a fülke a horkolásától. Nem tudom, mit álmodhatott, mert egyszer csak szétcsapta a karjait, jól orrbavert engem a mások oldalon, aztán puff, lezuhant a padlóra, és ott folytatta a horkolást.
Sajnálom a mai fiatalságot, nem ismerik az igazi nagybetűs Életet ;-)
@quendelapo: nem gondolkodnak annyira előre.
most minden ok, mert teljesült a hiánycél.
aztán majd lesz valahogyan.
Nagyjából ez látható az én vaksi szemeimmel gazdaság-irányításilag.
@Knósszosz:

Ahogy mondod, utálok zabálni :-))

Mostanában alkalom is lesz, beszámoló is, fénykép is...
@Knósszosz:
Most mit csináljunk, ha egyszer jól esik??? :))

www.motelnett.hu/halaszcsarda_hu.html

Na, csak a kedvedért, ott lent az a kemence...

www.motelnett.hu/images/moteln017.jpg

Ez meg egy kép... :))

www.motelnett.hu/etterem_hu.html

Ez meg sok kép... :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "az egyik ismerős vendéglőjében intézek neked csülköt, kemencében sütve! "

énisénisénis....
@Habakuk999:
Húúúú... jól hangzik!!! :D
Valamikor tavasszal mindenképp ezt meg kell tenni, még nem voltam Prágában... :(
@épészmérnök:
Azok az igazi orosz sztyeppék... És még az ruszki a vadember! :))
index.hu/bloghu/franciapolitika/2013/01/14/104_sokan_voltak_de_nem_elegen
"A társadalmi valóság azonban mintha már réges-régen két lépéssel e vita előtt járna. Közismert, hogy leszbikus nők tömegei járnak át Belgiumba mesterséges megtermékenyítés igénybe vétele céljából, az ily módon született gyermekeknek már saját becenevük van: ők a Thalys-babák, a Brüsszelbe tartó vonat után."

Na, hová is tart az a kuset?
@épészmérnök:
Gyere TE is!!!
"Mindetekre" vonatkozik, akinek elküldtem az azonosítóimat... :)
Nem lesz sok a kilométer??? :O
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
"Ugye választhatok?"
Kénytelen vagy. Ha Te ilyen protekcionista módon akarsz koedukálni /mert ugye így is lehet mondani/, akkor be kell mondanod a hálótárs nevét, hogy el tudjam intézni a kedvező utaslista összeállítását.
Egyébként nincs Tesco. Katyusákkal járunk bevásárolni egyszer egy héten egy bodegába. Jegyre.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ami késik, nem múlik. Legkésőbb a választásra időzítve mindenképpen megyek, pont jól fog jönni az az Erzsébet-utalvány, amivel meg akarják venni a nyuggereket!
Azt nem árulom el, hogy kire fogok szavazni, mert a szavazás titkos ;-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Te vagy a Varánusz rébusz királya. A nagy titokzatos kommensevik.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Jó, de semmi szarvasgomba és libamáj.
A többit valahogy elviselem.
Ja, és spárga sem, burgundi mártás is felejtős.
Meg a... etc, etc...
Nem felejtek, csak szólok.
@Knósszosz: szalontüdő, zsemlegombóccal... főtt marhahús krumplival, sok-sok sóskamártással... töltött paprika... káposztás cvekedli borssal-porcukorral... smarni baracklekvárral... kövesztett szalonna, puha kenyérrel, csemege uborkával... rakott kel, jó tejfölösen...
@Mariann19:
Most jövök zavarba, eltöröm még az ásóm nyelét is... :D
@Fabius:
Tudtam, hogy számíthatok a "jóindulatod"-ra.
Na nem baj, küldjed csak a képeket, Te gasztroterrorista. Én emelt fővel fogom állni az ütéseket, legfeljebb szétnézek a padlón néha, mint Kokó Chacón fülese utánna.
Lökjed!:-D
@épészmérnök: A BAM is kalandos tud lenni Irkutszk környékén. Haladni éppen nem halad, de érdekes.:)
@épészmérnök:
Akkor Bécsben, vagy Pozsonyban szállj le és kies nyugati végeinket ne hanyagold el!
:))))
A többi lököttre is vonatkozik, ha erre jár, beeshet és áll a meghívás nekik is!!!
Jó, én a csülökért nem vagyok oda, de attól még mások agybaját tiszteletben tartom! :o)
FABIUS is beeshetne már, bár állandóan erre köröz, mégsem eszi be a rosseb! Tudom, éjjel, meg izé...
@Habakuk999:
@épészmérnök:
ELÉG!!!!
Ti tényleg nem tudjátok, hogy a nap bármelyik szakában igen jól etethető faszival álltok szemben? Aki ráadásul bosszúálló is??
Na várjatok csak...
Azért kösz, minden kajafotó ötletet beépítek a magam álmodta étkek elkészítésébe.
Szeretek főzni, de ily kései órán merénylet amit műveltek!
@Habakuk999:
Ja... és még én vagyok aljas... :(((((
Gebedjél meg!!!
@Habakuk999:
Ha a választások előtt üt be a krach, Vonából király lehet :(
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Csak szerettem volna felhívni a figyelmet, mivel tucc kedveskedni nekem!-:))))
Mielőtt az említett vackokat kidobnád, hozzad oda egy egy platánfa alá, ahol várom ezeket szarságokat, jó?
Imába foglalom a neved, és Te leszel nekem a mosoni Bilgécc!
Ha ez sértés akkor botsch...
@épészmérnök: "Muzsik Zsuzsik" Hogyne vettem volna észre ezt a csípőből jövő szellemes párosítást? Minimum ötszörös gratuláció. Azonnal szeizmográfként reagáltam rá. Nagyon jó fej vagy!
A történeted alapján bele kóstoltál a nagy orosz valóságba. Ahogy hírlik, most Hévizet özönlik el. Örülhetünk. Megérkezett hazánkba a civilizáció előörse.
Legalább dől a lé!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Kösz, jó a fej amit hordasz a nyakadon, detélleg!! :-DD
@Knósszosz:
Honnan a pöcsből szedek egy platánt így, hirtelen?
NORMÁÁÁÁÁLIS????
Bazzz...
Nem kéne annyit inni...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Most jövök zavarba." Hát igen, szokott ez így lenni, ha szavak helyett a tettek kerülnek előtérbe. Te akartál utazni, nem?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
A platánt én keresem meg, neked annyi a dógod, hogy odahordod alá a kaját, sokat.
Nem nagy ügy, a sörrel már komolyabb problémád lesz. Van furgonod?
:-)))
@mamitirtok sír derék (kommensevik): A kép láttán hangosan felröhögtem. Én nem látszok a képen, mert az első sorban viszem a zászlót, nincs rajtam kendő, mert a vörös hajam ugye szimbolizál orosz földön.
Pausztovszkijnak van egy novellája. Az író egy dácsában telel, a nagy orosz erdő közepében. Odajár egy szajkó, amelynek időnként ad egy kis kaját, mondván: "kását kérsz, kis bolond"?
Telik-múlik az idő, leesik az első hó, mint Budapesten, és nem jön az utánpótlás. Elfogy a búza (vagy akármi). Reggel kilép a házból az író, járkál körbe, a madár körülötte zajong, majd egyszer csak megszólal: "kását kérsz, kis bolond?"
@quendelapo: Nem hiszem. Vona színtelen, jellegtelen, a pártja szimpatizánsai simán a fideszre szavaznak.
Volt alkalmam közöttük járni kelni.
Csak a fidesz.
@Knósszosz:
VAN!
Rábas.tál!!!
Egy Citroen Berlingó! :D
A sört meg az egyik italnagyker partnertől megoldom!
@Habakuk999:
Jól hangzik az a sörtúra!
Ha nyáron jössz a Lajtára, az kb. azért olyasmi... :D 2 napos.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: sajnálom a tavalyit, de akkor kapaszkodott a fiam mindenféle kövön.:(
@Habakuk999:
Full igaz!
Az oda-vissza átjárás fel van építve! Erről szól a jobbik és a narancsbolsi párt.
@Habakuk999:
Bazz, én meg a kenu végében kapaszkodtam, mert berántott az egyik társaság... A víz jó volt amúgy! :D
@Mariann19: büszke vagyok a költészetem méjségejire és magaságajira!!!!!!!!
Naszóval. Hajlok arra, hogy Rodeonak van igaza, szerinte nem lehet tudni, pontosan mikor, és hogyan, de nagyon be fog dőlni a fidesz-rendszer.
Annyiféle oldalról feszegetik a társadalom összes alrendszerét, hogy (majdnem) lehetetlen megúszni összeomlás nélkül. Ezt súgják csontjaim.
@Habakuk999:
Ez valami!!
Én imádok utazni, és sokakkal ellentétben leszarom a szállodák kényelmét, meg az általuk kínált "autentikus" helyi ízeket.

Én megalkudtam mindig egy általam kinézett stúdió tulajával, ahol semmi luxus, csak szoba ággyal, fürdő és klozet. A többi nem érdekel, mert én úton vagyok mindig, ha kijutok valahová. A szálloda kajája sem kell, mert igazi ízeket nem ilyen helyeken lehet enni. A nyüzsgő turistaforgatagtól arrébb kell menni, oda, ahol helyieket látsz zabálni.
Na, ott ehetsz finomat! Tudom, összehaverkodtam egy görögsráccal, akinél megszálltam Krétán. Ő ajánlotta a barátja tavernáját, távol a forgatagtól. Eszméletlen ízek, majdnem családtagként való kezelés, a ház bora ingyen amennyi beléd fér, isteni volt!
Mára kinőtte magát, hiába nem a főútvonalon van, Dhimitrisz a tulaj fantasztikus fazon, mindenkit levesz a lábárul, itten a:
www.taverna-horiatiko.gr/th/

Szóval elég volt a kajábúl mára, nem bírom tovább!
@quendelapo: kösz, a jövő héten lesz már idő borozni is.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

www.triplanet.hu/

mi eztet szoklyuk használlani. eddig bejött. kotonássz:-)

ha áral érdekelnek,kérdezz. Ejróval szinte bárhol lehetb fizetni. normálisak, bankközin váltják az utolsó cseh-óban is. panziót nézzél, az kivan 50-6a ejróból regggelivel... írj ha érdekelnek az infók. Náron voltunk 9 napot, igaz prahaig nem mentünk fel... nem is érdemes...
@Knósszosz:
Ja, nem csak Grögről van itten szó, hanem Itáliáról is. Meg Hispániárúl nemkülönben.
Szóval a mediterráneumról, az nekem a csoda.
Jó éjet, termeljünk holnap is gédépét!
Annyuknak, ja...
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: adig is csodák vannak. a szállástmúgy oldottuk, hogy irány a belváros, aztán isten neki vagy az informacijó... német angol mindenhol műkszik.
@Knósszosz: mi Szardínián, meg úgy általában olaszoknál vagyunk így ezzel.:)

Házikoszt, oszt jónapot.

Bár Hannoverben is volt olyan tárgyalásom, hogy a partnereim ebédidőben elkezdtek izegni-mozogni, hogyasszondja ok, hogy munka, de most kezdődik az egyik faluban a spárgafesztivál, s az első tányéroknál még minden évben ott voltak.:)
Két percen belül úton voltunk.:)
@Mariann19: Mióta kizavarták a magyarok a muszkákat, nincs import zakuszka.

Van. menj el a m3 melleti auchanban ott van orosz bolt. sör, kaviár homloktövis szipuszka... neten is vannak, nem jut ezembe a cég neve.. tán ARBAT? keress rá. kb 9 boltjuk van Pestbe...
@épészmérnök: "Büszke vagyok a költészetem méjségejire és magaságajira."
Büszke is lehetsz. Megmutattad egy új orcádat nekünk. Te tudtál róla, hogy a líra és poézis a lelkedben honolt eddig? A hsz-id inkább a racionalitást tükrözték.
Lehet, hogy nemsokára köteted jelenik meg, aztán mehetünk dedikáltatni.
@Habakuk999: Bella Italia... ahh.
Vacak kis település Torre Pedrera, pár kilametrioszra Rimini-tűűl, ottan egy pizzeria, Francesco névre hallgató.
Kemence, benne a sül a dolog, folytassam??
Levin effektus, megkóstolod, könny szökik a szemedbe, és a többi...
Amikor ilyeneket kóstolok, hajlamos vagyok azt mondani, hogy van isten.
Aztán zabálok tovább-:))
@Knósszosz: tudod, mi a legjobb olasz koszt számomra?

fokhagymás spagetti, nincs azon semmi, csak olaj, fokhagyma, bors és chili.

egy flaska borral, maga a tökély.
@Habakuk999: @Knósszosz: Akkor ajánlom Cesky Krumlovot is.Van egy cigányétterem igen jó helyi mézízű sörbettel, azt hiszem 16 fokkal.
és útba esik a Budejovice gyárlátogatással, hatalmas hordóval.:))

Hehhe ottan tavaj vóótam...és a helyi egger sörgyár? megvóóót?
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: igen, ott van finom mustár is. csak csíp, mint a veszedelem.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Egyszer láttam egy riport filmet, ahol egy kis orosz településen hetente egyszer mentek vásárolni mindnyájan a tajga közepén lévő barakkba. Az volt a bolt.
Induláskor egy marhavagont toltak be, egyik részük felszállt, a többiek tolták, így indult a konvoj. Voltak vagy harmincan, és egy pár kutya is csatlakozott. Mindez napjainkban.
Innen a Katyusa ötlet. Plágium.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: jártam oda rendszeresen tárgyalni régebben is.
télen nyáron, azt nem mondom, hogy mind a hetven kocsmában voltunk, de igyekeztünk.
Orosz partner tette oda a székhelyét.:)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
A soroksári öcsánba is van orosz bót.
Én elég jól beszélem a nyelvet, tökéletesen ejtem az atyuska-bátyuska kombót, ezér asztán szívélyesen fogadott a teljesen magyar eladó hölgy.
Ja, a borscsot ismered?
Tele zöldséggel, csülök darabokkal, babbal, káposztával, céklával, répával, rogánnal (gyökér)+tejföl ésmeg blablabla...
Isteni finom!!
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
3. Gorcsica
Állagra, ízre mustár-tahini kissé megcukrozva, kissé megecetezve. Tormaszerűen, áthatóan csinál valamit a csípés és a marás között. Vagy mintha hagymapucolás közben tormát rágcsálnánk. De jó. Hagymás rostélyoshoz talán ez lenne a legjobb. Vacsorára nem annyira jó.
Mint az Arbat boltok legtöbb orosz terméke, ez a mustár is valahol az EU-ban, vélhetően Lettországban készül - de ez nem von le semmit az értékéből. 400 Ft / 190 ml
@Habakuk999:
Spaghetti all olio e peperonico...
Jajaja, mmhhhhmm...
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Azt írja "Mamitírtok", hogy az ARBat nagyon drága. Nem csoda, Moszkva a világ legdrágább városa, elhozták nekünk az "árfekvést".
Ezen kívül egyebeket is, amit otthon hagyhattak volna.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Az. Arbat. Csak annyit mondanék: curvadrága, tehát ajutantikuss isch?

az. üvegbefőttes szoljánka... a honlapon ottan van minden szaruk...
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Oda érvényes a zerzsébet otalván?
Kaptam a barátnőmtől párat, mer ő is kapta.
Picsogó Böskére annak sört?
Fontos!!!
@Knósszosz: Hogyne annának, csak a röhögést várd végig, de akkó'is mondd: Elizabeta-UTALVÁNY, mer' nemértik különben!
Mégsem épülnek meg a hidak az Ipolyon... mindkét oldal hatóságai elszabotálták a projektet. Bukjuk az EU-s forrásokat is.

Hasznos és szép lett volna összekötni a két oldalt, de már nem lesz belőle semmi. Szomorú vagyok.

farkasivan.blog.hu/2013/01/14/eldolt_sajnos_megsem_epulnek_fel_az_ipoly-hidak?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2013_01_14&utm_campaign=index
@mamitirtok sír derék (kommensevik): höhhö.
na elköszönök, picsaálmos vagyok. Ha valaki télleg csebe vágyik szóljon... utiterv árak tapasztalatok... kompletten
Én is a távozás hímvesszejére lépnék, ezzel:
"Állítólag július 1-től a Nemzeti Színház új neve: Igenzeti Színház."
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Ha jó hangosan és szépen szó-ta-gol-va mondod, megértik!
Úgy, bele a képébe a pincérnek!
DE TÉNYLEG!!! :D
9 nap tokkal vpnóval 2 embernek szállás-koszt-benzin belépők kb 180 rugó
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: ezeket te fényképezed? Jó képek.
Bennük van Krumlov valóban.
@épészmérnök: egy épült fel, azon valamilyen szent asszony is van.
Tényleg nem lesz több? Marhák.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: mert nem kolostorban laktál, Mókustestvír, az óccsóbb.
Bayer újabb uniós biztost borzasztott el
Neelie Kroes szerint a Magyar Hírlap cigányozós publicisztikája nem fér bele a szólás szabadságába.
@Habakuk999: persze, vannak jobbak, majd egyszer... talán holnap. csak szar idő volz...
www.origo.hu/itthon/20130114-bayer-masodik-cikkevel-mar-elegedett-navracsics.html
"Az, hogy a múlt keddi cikk megszületett, azt mutatta, hogy Bayer Zsolt is úgy érezte, a korábbi, szombati cikkel vannak kifogásolni valók" - vélekedett Navracsics Tibor. "Ismerem Bayer Zsoltot, és nem tételezem fel róla, hogy a szombati cikkben leírtakat komolyan gondolta volna" - mondta."

Ja, majdnem én is mondanék egy meggondolatlant, de valahogy nem áll a nyelvemre, lehet, nem vagyok Fideszes eléggé?
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Ezektől nem kellenek jobbak, szerintem ezek tükrözik azt az álmatag városkát, amit én szeretek.
Ez nem a turistás giccs, hanem a város.
Kurva jó.
@Habakuk999: Rengeteg ember rengeteg munkája és lelkesedése volt benne. Két szegény régió, talán erősítették volna egymást. Ahol volt híd, Gyarmatnál, ott már kezdett összenőni a régió, a magyar gyerekek átjártak a balassagyarmati iskolákban tanulni, odaátról a pékek szállítottak a gyarmati, szécsényi boltokba, na meg sört is és sajtokat.
Az a régió valaha összetartozott. Most begyógyulhatott volna egy Trianon-okozta seb. Ugyanez van mindenütt, a természetesen alakuló gazdasági és emberi kapcsolatok megszüntetik a problémát, amelyből akkora politikai tőkét kovácsolnak egyesek.
@Habakuk999: hajnalban kell kimenni fotózni, napkeltekor. ez a titok.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): "nem tételezem fel róla, hogy a szombati cikkben leírtakat komolyan gondolta volna"

Hát, öcsém, ez nem éppen pozitív megállapítás, azt jelenti, hogy nem kell komolyan venni őt - akkor meg minek ír?
@épészmérnök: Nem azt kell figyelni, amit mond, ugye?
Amit tesz a magyarságért, azt, nem? Na, az a valami még..:-(
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Köszönöm szépen a mai adagomat. Már vártam, mert tegnap megigérted.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Morva, Dél Cseh, vagy Hradec Kralové és Óriás-hegység is?
@épészmérnök: Sose bánd, van viszont 800 milláért olyan utunk Gyulán, ami soha nem fog elkopni, mivel nem lehet rajta közlekedni.

valahol Rárós környékén van egy új kőhídnak álcázott híd.
idén májusban cseskykrumlov és fel plzenig, kutna hora ilyenek. még nem komplett és csak 5 nap...
@Mariann19: szívesen, de baromi fáratt vagyok télleg el alni... jócak all.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Karlsbad, Mariansky Lazny, Most?
Most templomát a bánya miatt egy az egyben odébb tolták.:)
Jóccakát mindenkinek, megyek olvasok picit.
@Habakuk999: Ma én Wass Alberttel alszom el.
Jó éjt Neked is!
@Knósszosz: Eccer beleolvastam valamijébe, de nem teccet.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Akkor mán semmi ser, csak a döglés.
Jó éjt Efendi, Allah vigyázza álmodat, mer sokan örülünk ám, hogy megen szennyezed itten az környezetet. Vannak erre bizonyítékajim.

Hogy nekem mit hová, azt ne most beszéjjük meg, jó?
@GeoCracker:
Szerintem pontosan tudod mit gondoltam, amikor leírtam azt amire reflektáltál.

Most tényleg kikapcs, jó éjt minden NER kompatibilis társalgónak, ma már holnap van.
Szevasztok.
@Knósszosz: Jó éjt és szép álmokat mindnyájatoknak. :)

youtu.be/0MVGLRrj3c0
ez, ez, ez...
index.hu/belfold/2013/01/14/navracsics_bayer_masodik_irasa_bizonyitott/

erre nem tudok mit mondani. Komolyan mondom az omerta ezekhez képest lóf.
@tucano: viszont...

"történjen bármi, amíg élünk s meghalunk
Mi egy vérből valók vagyunk!"

youtu.be/RDXbmCZbLbs
@Habakuk999: Kilenc, a németek által felrobbantott hídról van szó.
@tucano: Kiiratkoztak az emberiségből. Az állatoknak pedig megvannak a maguk törvényei, oda nem férnek be. Talán ki kellene őket lőni a Holdra.
Na még egy poszt Bajnai istenítésének szentelve.
Látom azért a Prófétánál is működnek a reflexek. Szopassuk az eltartókat, ahol csak tudjuk.
Volt már?
hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130114_Ellenzeki_Korfolyoso_igy_meg_egy_hazmeste
Nehéz ezzel vitatkozni: bajban van a változás ígérete, lehetősége.
@simple observer 1.0:
Nyilván kis szakmai műhelyekben, egyetemi tanszékeken szuper, koherens, szakszerű programokat lehet kidolgozni. Egy dolog fog belőle hiányozni, a visszacsatolás. A támogatói bázis visszacsatolása.

Azt írod "En egy PART-parti vagyok." Én is, csak ezt a pártot nem látom. Szerintem ezzel két probléma lehet. Egyrészt nem lehet tudni, hogy a program mögött valójában milyen társadalmi háttér áll. Persze a választásokon megszavazzák, mert Orbánt el akarják zavarni - de vajon mennyire értik, azonosulnak-e vele érzelmileg, milyen az elfogadottsága. Mennyien állnak mellette, majd amikor a választásokon alulmaradt orbánisták nemtelen eszközökkel támadják. Kik lesznek helyben azok az emberek, akik hitelesen képviselik?
Kormányváltásnál többre készülünk, hogyan lehet ezt sikerre vinni, ha e mögött csak a tüntetések szónokai és résztvevői állnak, de nincsenek helyben elérhető emberek, akikkel össze lehet találkozni a kisváros főterén, a piacon, az iskolában?
109 körzet van, kik fogják ezekben a körzetekben végigcsinálni a kampányt? Nem plakátragasztásra gondolok, hanem mozgósításra. Nem Kubatov módszerrel, hanem hiteles embereken keresztül. E nélkül hogyan lehet mozgósítani a hallgató többséget? hogyan lehet ellensúlyozni orbán média túlsúlyát? A körzetek nagyok, nálunk három körzetet vontak össze, körzetenként, minimum 100 aktív tagra lenne szükség, hogy működjön a szervezet.
Az mszp-nek 8-10 éve még megvolt ez a fajta beágyazottsága. De arra szerintem nem lehet számítani. Az egy nyugdíjasklub. Az e14 a 20-40 közötti korosztályra építhetne. Ráadásul az önkormányzati, állami alkalmazottak nem jöhetnek számításba, mert félnek. Joggal.
A program biztos nagyon jó lesz, de a szervezet kiépítésében óriási csúszás van.
@Habakuk999: Ez Bull shit. Már megbocsáss. Mikor fordult elő korábban, hogy egy éjszakai havazást tétlenül és hókótrótlanul bámultak maguk elé azt motyogva, hogy nem hittük hogy ennyi lesz.
Ha már fizetem az adót, akkor joggal várom el, hogy oldják meg hogy egy 15 centis hó el legyen takarítva. Nem hinném, hogy túlzók az igéretek. Más felkészületlensége miatt ne nekem legyen károm. Ez is alap... volt.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: hogy mikor fordult elő? Őszintén szólva, én még szinte csak ilyet láttam. Jön a tél, Közútkezelő nyilatkozata optimista, felkészültek, van só, van salak, van gép, sofőr, gázolaj, elszántság. Hurrá. Aztán jön a hó, szerencsés esetben csak egy napig esik, mert akkor lesz mód végigmenni a mellékutakon is; ha folyamatosan esik, akkor csak a városon átvezető főutat túrják, esetleg egy-két csomópontot is belevéve, de simán előfordul az is, hogy reggel az egyik irányba járható két sáv, este meg a másikba. Örök kedvencem a felemelt tolólappal 60 körül "száguldó" hóeke, aminek a keréknyomaiban már egész korrektül lehet közlekedni, de nem szabad hozzá közel menni, mert a hátulról szétspriccelt salak üt, ha elkap.
Másik örök kedvencem meg a sok hétvégi autós (itt nem rád céloznék, csak úgy mondom), akik az első centi hónál beállnak 20 km/h csúcssebességre (még összkerekes-difizáras-böhömkerekes anyámkínja vasakkal is), de hogy esetleg a követési távolságot megnyújtsák, na, az már rendszeridegen gondolat a számukra. Szerencsére öt centi hó fölött már ki sem jönnek az útra, és lehet ésszel, de vidáman közlekedni, ráadásul haladni is. Látva, mennyi sót zúdítanak az útra, én néha nem is bánom, hogy nem takarítják, és kis gyakorlással (saját autót kitapasztalva) nagyon szépen lehet mozogni akár küszöbig érő hóban is.
Az a legkevesebb, hogy buknak. Engem inkább az érdekel, hogy hogyan bünhődnek utána.
Már most fába szorult féreg koncertet hallok.
@épészmérnök: Ismerem őket, éltem Nógrádban is.
Egy híd van készen, az szép.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Javaslom, olvasd el a Kismalac és a farkas meséjét.
Tudod, a "jön a farkas-ost".

Komoly gondnak tartom, hogy valódi, normális, komolyan vehető kritikák helyett csak a hisztis hülyeségekre telik.
Így van ez komoly kérdésekben is, -cigányság, jobbik, mittudomén még mi -, hogy az elvakultság miatt nem lehet titeket komolyan venni.
Meggyőződésem, hogy ezzel a mentalitással egyáltalán nem a baloldal értékeit emeled, hanem jó példát szolgáltatsz a másik oldalnak, a liberális értelem nélküli gőg bírálatára.

Én még most sem minősítettelek téged, neked ez már több ízben sikerült.

Javaslom, hagyjuk inkább békén egymást, mielőtt én is leírom amúgy legényesen, mit is gondolok rólad.

Akár három centis hó és félórás késés apropóján is.
süti beállítások módosítása