Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: hirklikk.hu/kozelet/tetelesen-cafolja-orban-kampanynyito-beszedenek-allitasait-az-euronews/431552/... (2024.05.03. 21:25) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.01.08. 09:11 Fabius

Fidesz: a pajzánkodás vajon mi?

Komoly zavar támadt az erőben a kormánypártiak gatyája táján. Előbb Rétvári Bence sliccállamtitkár észlelte, hogy a nertelen pernahajderek bugyit kényszerítettek erotikaipari szakmunkásokra meztelenkedésre "kényszerítik" honleányainak, és már időjóslás ürügyén is - takard el szemed ÉdesJézus - csöcsöket mutogatnak a tévében. És ezt van akik nézik ahelyett, hogy alaptörvény idézetekkel ajkukon álomba szenderülnének mindjárt a közhíradó után. Ő maga legszívesebben már Gál Noémit is tokától bokáig esőkabátban mutogatná csak, de esetleg arról is szó lehet, hogy ő maga takarja ki személyesen a látványt, és hamiskás mosolyával hengereljen a képernyőn. 

rétvári bence.jpg

Ilyenkor azért elképzelem Rétvári arcát, ahogy a Fluor Tomival alaptörvényért bótolt cd-t beteszi a lejátszóba otthon, és felharsan neki a médiabohóc örökbecsű Gecigránátja:

"Ez egy gecigránát, hé ne cibád' má!

Nagyot robban, tudom lecidázná',

Ha szőrös a picsád akkó epilájjá',

Kicsit büdös vagy baby, bepisátá'? "

Mit reagálhatott Bencus vajon? Izgatott topogásba kezdett a csípejét tekergetve a nappali közepén, vagy egyszerre hordott ki lábon infarktust és sztrókot? Szegénynek amúgy is rosszul indul az év, nem hiányzik semmi maradandó egészségkárosodás lesből támadó erotikus tartalomtól. Pont elég lesz a gigászok csatáját végigszenvednie szó nélkül, mert a hősök harcába azért várhatóan nem fog belefintorogni. 

Közeledik a választás, elkopott a túlélés biztonságát nyújtó támogató tömeg, így ideje van a könyöklő helyezkedésnek. Kormányunk és a Fidesz két kedvenc, közpénzzel vastagon kitömött intézete, a Századvég és a Nézőpont máris licitál egymásra a vezéri kebel közelében maradásért, erősen markolva a szívcsakráját. Előbb a századvéges G pont Fodor vallotta be büszkén, hogy neki Viktortól föláll, most meg Mráz Samu üzent a túloldalról a Nézőpont átnevezésével, hogy neki nem csak felállt, de el is sült. Nehezen felülmúlható húzás ez, lássuk be. Ha G pont Fodorék túl akarják dobni, akkor egy Bukkake Team nevű intézetnek vagy legalább munkacsoportnak alakulnia kellene a napokban. Vagy az átnevezés biznisz kimerülésével a jelképes logókban kereshetik a megoldást, és a Századvég új cégére egy műfüves focipálya átadáson Viktor arcára csodálkozó méretes, G pont Fodor arcát viselő lingam szobor lehetne. 

Érdekelne, hogy a csöcsfóbiás Rétvári sliccállamtitkár hogy viseli ezt a kámingáut cunamit. Egészségének megóvása érdekében érdemes lenne megfontolni a gigászoknak, hogy egy mindenki számára elfogadható, középutas megoldást találnak ki. Például lehetne a Kedves Vezető személyesen időjós. Hisz az államosítás kormánya szerint a maszek időjóslás egyébként is pfúj rossz, akkor meg miért ne lehetne Orbán az arca az egésznek? 

orbán időjós.jpg

Az időnként kivillantott térd, vádli, kigombolt ingből előpondörödő mellszőr és nagyon bátor esetben piros seggpöttyöt villantó kőművesdekoltázs láttán sikongó háziasszonyokat látva asszem erre Rétvári se mondaná, hogy tilcsákbe de azonnal. 

909 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr785004735

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A kormány lophat, csalhat, hazudhat 2013.01.08. 13:51:13

Te viszont; Ne csalj! Ne lopj! Ne hazudj! Mert a Kormány nem tűri a konkurenciát.

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.01.08. 12:13:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: The Show Must Go On 2013.01.08. 11:38:28

Boldog Újévet! Nem tűntünk el mindössze téliesedet az idő, na meg jöttek az ünnepek. A kinti munkálatokat erősen befolyása alá gyűrte a hőmérséklet hirtelen zuhanása, na meg az a tény is, hogy ennek köszönhetően az utolsó alkalmakkor már komoly rétegek...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jóreggelt. Hát erről vóna nagyba szó:-) Bencus! Kezeket a szemed elé:-) Kegyes vagyok hozzád, a nagy melák néger pasit most nem posztolom, majd ha a cellatársad lesz:-)
images.postr.hu/uploads/blogs/10499/113551/post_113551_20130104070155.jpg
Fabius! Nem vagy elég vízuális. A nagyfőnők köldökvillantását a műsörból kifelejtetted, pedig honleányaink erre a látványra egészen biztos sikoltozva a bugyijukat azonnal a tévére húznák és rohannának nemregisztrálni:-)
Kényszerítette rá, hogy nézze a meztelen időjóst.? valaki erre kényszerítette? távirányító ismeretlen?
(különben meg igenis elveszik ezek a félig kilátszódó testrészek a sokember figyelmét a lényegről, arról, hogy holnap lehet e menni nudizni)
Egyébként 2014-től a Viktor főállású időjós lehetne. Lenne ám itt csupa móka kaczagás, állandó mediterán napsütés, örök világosság:-) Persze cak a NERtársaknak. A KDNP-s bájtársak Zsótival, meg Pállfy Alkesz Pityusszal a Jóistennél intéznék a jóidőt. Természetesen nem kérnék az öreget, hanem kézbesítenék az öregnek a Viktor pátensét imígyen: Dógozz öreg, vagy Viktor a polokba kűűűd.
Na, arra azért befizetek, hogy milyen elkeseredett kommunikációs kísérletek fognak zajlani, ahogy megpróbálják meggyőzni a lakosság angolul és latinul (így "sajnos" Hoffmann Rózsa nyelvoktatási stratégiája a túl gyorsan tanulható angol hátrányairól sem játszik) értő részét, hogy nem, EZ a Semen nem geci:). Milyen írdatlan nagy állatnak kell lenni egy ekkora öntökönrúgásba való belesprinteléshez!
Ezt már tényleg csak a Bukkake Team vagy a Gangbang Gang tudná überelni:)!

Ehhez egy sima fordítás nem lesz elég, ráadásul a szleng már most is használja a spermára a "mag" szót, úgyhogy cseberből vederbe lesz az...
Kíváncsi vagyok mennyi idő alatt rúgják ki a Nézőpontből ezt a másodikán igazolt új kreatívot, aki miatt most ismét rajtuk röhög az internet :-D

Rétvárit elnézve azért hálát adok az istennek, hogy nem születtem kádéenpésnek. Azt az álszent, savanyú fapicsaságot nehezen dolgoznám föl azért.
@Rufus78:

Ezt hívják szopórollernek nem átvitt értelemben :-D
@Rufus78: a mag amelyet az intézet hord magában megtermékenyíteni a nemzet testet, amely így kivirágzik.
na meg van magyarázva bülbül madarak...
:)
@Rufus78: Végülis kominutnak is fel lehet fogni... nevesítették eddigi tevékenységüket. Miért is lenne ez baj? A krumpli legyen krumplileves, a legszebb elődök hagyományai szerint:-) A Mráznak amúgyis elééggé getta feje van:-)
@vitéz Thapóccay néma bárány: senki sem születik annak, csak lassú tűzön azzá válík..
@vitéz Thapóccay néma bárány: há mahár top less időjárásjelentés lélesz a NER program, akko ha lehetne és a Hócmann Rózsát nézném, ahogy a felhődödést magyarázza... esetleg a németnét:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: igen, egyértelműségre kell törekedni minden téren. végre kikellett mondani, hogy Mag...
@Penivaldes: mégiscsak mellnöknek való vagyol... Te is mindent meg tucc magyarázni:-)
Nem jó geci hanem GECIJÓ!! Mi vagyunk a legjobbak és a leggazdagabbak! ....ez az üzenet gyerekek. :DD
Rétvári már korábban a gyerekek kapcsán a saját árnyékkereszténységét prezentálta endresy.blogspot.hu/2012/10/retvari-bence-arnyekkeresztenysege.html

Bár speciel a pucér időjárásjelentés szerintem sem za igazi. Még akkor sem, ha tudom, pornosztárok vannak benne, akik egyébként is ebből élnek.
@Penivaldes: Ezentúl Orbán Mag-yarország Örökös Miniszterelnőke cím dukál...
@vitéz Thapóccay néma bárány: butuska a kdnp olan mnta szürkeló. Nem születik, hanem lesz:-) Isteni előrendeltetésre:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: haha képzelem hogy csorogna a nyálad amikor várjál csak amikor bejönne a Rózsi vagy Némethné akkor még nyakig fellenének öltözve, majd hirtelen a beszéd közben letépnék a felsőruhájukat...tapadnál a képernyőre, mint borz....))))
@GeoCracker: Tegnap már csakazértis belenéztem... nem támadt merevedésem...egyébként is fagyos időt jósolt az agyonsminkel cuppantott fejű szőrmedvény...
@Penivaldes: és gondolj bele az antréba, amikor az alaptörvény díszkiadásával bebillegnek a bluebox elé, majd szemérmesen átadják kerényinek, és villantanak ezerrel:-) Basszus: gyönyörű. Ráadásull Rózsika a jelentést ékes latinsággal vartyogná, némelyes német ákcenschlussal:-):-)
@GeoCracker: pornósztárok? Mitől azok? Náluk a nézettséget kettyintésre mérik:-)
jajjaj és tegnap az a pajzán duma... "kedves férfinézőink, ha most önöknek feláll... jöjjenek közelebb a képernyőhöz! Nézzék a Balkány hegyes-völgyes domborulatait a bibliai homályban... " iszonytató volt.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

Az ízlésedről khöm nem vitáznék, de szemmel láthatóan nem félsz a látáskárosodástól sem :-)))
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: nem jó, ez olyan ortodox módszer,lassú, nem fejezné ki eléggé azt ahogyan a csúcsra törünk..inkább úgy, hogy hirtelen letépnék a felsőrészt, és ezzel kifejeznék hazánk és népünk lelkében élő lángot, amely meghódítani készül a világot....))
@Penivaldes:

"a mag amelyet az intézet hord magában megtermékenyíteni a nemzet testet"

ez a belehúzom pöcsömet az országba nem elég poétikus üzenet :-))))
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: miért ha feláll a férfiaknak, akor látáskárosodást szenvednek?
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

Jó reggelt!Most olvastam végig a tegnapi gonoszkás-cunamidat. Látom, egészségesen átnyúlt mára is:))
Bár az írkalap-búr kalap még most is fáj.

Én azt hittem, Mrázék új, kretaív ötlete vicc, valaki még nem józanodott ki, és azt hiszi április elseje van.
Szóval a cél, geci jókat elemezni, közvélemény-kutatni, sajtófigyelni. Értem.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

Izé, nem, a látvány hatására nagybiztonsággal bekövetkező retina kiégésről :-D
@Penivaldes: unortodoxa módon el tudnék képzelni időjós szerepben nehhány körösztyéndemokra emberkét is. Elvégre nem lehet diszkrimináció és a magyar honleányi szíveket is illik megdobogtatni. A választék: Tömjén Zsófi, Bencus, Pálffy, Harrach, Salamon... basszus... esztétikai gyönyör az x-faktorodikon:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: nézd..mi tudjuk, hogy titokban Némethnére izgulsz a takaró alatt...
@vitéz Thapóccay néma bárány: ne írj ilyeneket, mer mingyár itt a gábriella a lángfalloszával oszt kiűzettetsz ebből a földi paradicsomból, oszt mehet a Mendikás-dülőbe közmunkakapálni:-)
@Penivaldes: Sohse tagattam, mindég is szerettem az éltesebb, alulművelt hölgyeket:-)
@Orica Középföldi: Bár az írkalap-búr kalap még most is fáj.

Sajnos lopás. Karinthy.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: valóban igen, a honleányi vizesedéare is gondolni kell..(hát mégis mire tapadjon egy hozzám hasonló ifjú lány) Semjén viszont csak ünnepnapokon lenne..:))
@Penivaldes: Ne is tagadd, meghúznád a Semjén puskájának a ravaszát:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: A nem az igazi alatt nem pornóilag gondoltam. Elvégre, ha valakinek ettől sül el, az használja segédeszköznek. Bár gyanítom, hogy a mai ifjúság is kinő ebből 15-16 évesen.
A problémát két dologban látom,
1. Tárgyiasítja a nőket, és ez a fajta mintaközvetítés szerintem pnt az emberi kapcsolatok rombolását szolgálja. Ha beteszel egy pornót, akkor tudod, hogy ott az a szerepe, és előbb utóbb úgyis arról fog szólni. Egy időjárásjelentésben szereptelen a meztelenség, mint egy Jancsó-filmben.
2. Azt üzeni, hogy a nézettségért mindent. Ez elvezethet ahhoz, hogy finom, vagy finom presszióval lyanokat kényszeríthetnek ilyen, vagy hasonló szerepre, akik nem pornószínészek civilben. Ezügyben javaslom Kellér írását a magyar sztriptízről. kb. 50 évvel ezelőttről. Ezt a szolgalmi prostituálódást már meg lehet figyelni régóta (ld. szereposztó divány fogalma), de manapság nagyon is beköltözik a mindennapokba. Felesleges még mintaként is ezt közvetíteni.
Ez a két pont furcsa módon nem, vagy csak érintőleg kerül elő azokbana kommunikációkban, amit a kdnp nyomat.
@Orica Középföldi: Sajna sa szürke ilyesmire jár... bár annyira nem bánkódom emiatt:-)
@GeoCracker: Annyira nem értek Veled egyet. A férfiak is protituálódnak, csak Magyarországon ezeket nem csippendélfiúknak, hanem politikusnak hívják.
@Penivaldes:

Inszemináció, édeskincsem, az is csak éjsötétben és áldóima mellett :-)))
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: bevallom igen...ott hordom a fényképét a tárcámban és néha előveszem..:)))
Ezt a Rétvári Bencét legszívesebben autóba ültetném, és valamelyik magyar főút távolabbi parkolójában kitenném a török kamionosok és az ott dolgozó erotikaipari szakmunkások társaságába. Így mind a két oldalt megtapasztalhatná villámgyorsan a prűd meztelencsigája.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Példa: Girnyó-Száz, Fónagy, Németh, Bencus, Szíjártó, Pozsgai, hogy a nagyok közül is említsek valakit, és non plus ultra Orbán, aki végigfeküdta mára a totális politikai baldachinos ágyat.
@vitéz Thapóccay néma bárány: "a mag amelyet az intézet hord magában megtermékenyíteni a nemzet testet"

ez a belehúzom pöcsömet az országba nem elég poétikus üzenet :-))))

Hülye:-)
bizonyára buzi...
papok nevelték...
Szolgálati közlemény:

a címet és url-t átírtam, mert van ahol szűrő nem engedi a szex szót keresztül a rendszeren.

Ha nem tudtok kommentelni frissítsetek.
@GeoCracker: mert ők a felszínes megbotránkozásssal..
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Ezt a Rétvári Bencét legszívesebben autóba ültetném, és valamelyik magyar főút távolabbi parkolójában kitenném a török kamionosok és az ott dolgozó erotikaipari szakmunkások társaságába. Így mind a két oldalt megtapasztalhatná villámgyorsan a prűd meztelencsigája.

Nem tehet róla szegénykém. A helyis pléhbános gyóntatófülkéjében szocializálódott:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Ha női a főnök, akkor máshol is. A jelenség ebből a szempontból koedukált.

@Penivaldes: Na ja, a pedagógiának és a szociológiának kicsi a reklámértéke....
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

Nem, tuti inszeminációt akartam. Másképp nem lehetséges, ugyanis házasságon kívüli szex keresztény konzervatívoknál kizárt, az országot feleségül venni meg....hááát, minimum körülményes :-D
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
"kitenném a török kamionosok és az ott dolgozó erotikaipari szakmunkások társaságába"
szadista vagyol-e?
na de erkölcstelenség helyett inkább küzdjünk együtt a kdnp-vel...
Azért én Gaál Noémit vagy régebben a Barta Szilvit szívesen elnézegettem volna pucéron.
A Barta Szilvit úgyis megakarom még egyszer dugni.
Egyszer már akartam.
@GeoCracker: Bocsi!!! Tiltakozom, nem én javallottam a fenti metódust, csak beidéztem:-)
@GeoCracker: ja pedig én még olyan konferencián is voltam ahol erről beszéltek..))
@Zuzu Petás: nem akarni kell hanem megtenni..
én egyiket sem akarnám, de ezt tudjátok be annak, hogy.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

"végigfeküdta mára a totális politikai baldachinos ágyat."

És miután kielégülést sehol sem talált, jött az unortodoxia. Minek is nevezik ezt a szexben?
@Fabius: Nem, tuti inszeminációt akartam. Másképp nem lehetséges, ugyanis házasságon kívüli szex keresztény konzervatívoknál kizárt, az országot feleségül venni meg....hááát, minimum körülményes :-D

Feleségül venni? Minek? A 2/3 feljogosít a meggyalázásra, a megerőszakolásra. Minek ezt cifrázni papi stólával? A "Gina" is kéznél van, közműdíjcsökkentés formájában. A többit Don Pintér elintézi.
@Fabius: dehotynem...megy ez nekünk, vagyis nekik..csak elkell vonatkoztatni
"egyszerre hordott ki lábon infarktust és sztrókot?"

Meg ez az egész írás undorító.! Ettől vagyok függő!

www.facebook.com/photo.php?fbid=574268052586972&set=a.491405167539928.128122.488221671191611&type=1&theater
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

Máriát hagyjuk ki a buliból. Az a poénkodás ilyen kontextusban sértő lehet, tartsuk tiszteletben.
@Zuzu Petás: miért lenne szomorú ?

még örülhetünk is hogy a nullát felülről súrojja...

ijjen HITVÁNY (alkalmatlan+gerinctelen) mafiakormány még sose volt...
@GeoCracker: A ius primae noctis (latin kifejezés)avagy az első éjszaka joga a feudális földesúr joga, hogy birtokának jobbágy sorban lévő szűzeitől maga vegye el a szüzességüket. Nincs bizonyíték arra, hogy a gyakorlatban is létezett volna. Ezzel kapcsolatos az úgynevezett droit du seigneur (dʀwa d(ə) sɛɲœʀ; „a földesúr joga”) fogalma,mely ugyan eredetileg számos más jogot is magába foglalt (adóztatás, vadászat stb.), mára azonban főleg az első éjszaka joga kapcsán említik.
@GeoCracker: nem, a pajzánságipari szakmunkéásokról
@Fabius: Nem Máriát, hanem országát idéztem. Ebben a kontextusban sajnos igaz. Máriát nem bántom, csak azokat, akik rá hivatkozva gyalázkodnak.
@Fabius: Eddig is próbáltam vigyázni arra, hogy senki hitét ne sértsem ezután is ezt teszem.Amitől undorodom, simán az emberi kicsinyesség, aljasság,és minden negatív jellemvonás. Ha nem tünt volna fel, soha nem zsidózok, arabozok, kersztényezek, budházok. Mindenkinek szíve jóga miben hisz. De ha a vallást a saját aljasságának palástolására és hivatkozási alapjának használja... az szerintem teljesen más kontextusba helyezi a kérdét, illetve,- hogy kapcsolódjak a poszthoz- megváltoztatja a leányzó fekvését.
@Vitéz László: milyen 0-át, milyen felülről? -6,9 az csak a fideszeseknél növekedés!
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

Mendikás dűlő nem igen látott közmunkást mostanában, ők hivatalból a Csermőke - Bencések oldalt takarítják, Zsigucit el ne mossa a víz :-D
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Az első éccaka joga a szónak abban az értelmében ahogy az irodalomban elterjedt alighanem urban legend. Az azonban tény, hogy az uradalmi belső szolgálatra rendelt cselédlényok ritkán mentek szűzen férjhez. S szintén ritkán terheletlenül. Rossz nyelvek szerint ez is belejátszott az elsőlső szülöttek relatív magas halandóságába. Egyszer olvastam erről, de most elő nem kaparom az biztos.

@Penivaldes: Az is összetett világ. Van aki moreless önként csinálja, ahogy szép emlékű volt iskolatársaim közt is volt ilyen (ma gondolom/remélem minden gyanun felül álló nagymamák). S van olyan akit elrabolva kényszerítenek. A kettő közt ott van a teljes paletta. A munkahelyi szolíd kényszertől a tíz liter pálinkáért a saját apjától megvett 13 éves lányig.
@vitéz Thapóccay néma bárány: Teljesen indokolt a területfelosztás. Amikor Marcella fejéből az agyvíz ömölleni kezd, akkor valóban szükség van a marancssárga gumicsizmás közmunkásokra. Főleg, hogy a kiömlött elegy trágyalé, ami közegészségügyileg fokozottan veszélyes.
@GeoCracker: erre csak annyit: mereng a búsmagyar: apám is gróf volt, a fiam is az, csak én maradtam paraszt:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Mária ügyében a biológiai lehetőségek is kimerítik a vallásgyalázást sokak szemében.
@GeoCracker: @Penivaldes: Az is összetett világ. Van aki moreless önként csinálja, ahogy szép emlékű volt iskolatársaim közt is volt ilyen (ma gondolom/remélem minden gyanun felül álló nagymamák). S van olyan akit elrabolva kényszerítenek. A kettő közt ott van a teljes paletta. A munkahelyi szolíd kényszertől a tíz liter pálinkáért a saját apjától megvett 13 éves lányig.

Nem kell túl sokat keresgélned. Vedd elő Bájerzsóti legújabb szösszenetét. Kész szociolóhgiai tanulmány.
@Zuzu Petás: én nem a változásra, hanem a tejjes VOLUMENRE mondtam...

vagyis ÖRÜJJ hogy van élet a fidesmafia uralkodása alatt...
a védelmipénzen, roki nyuggerek és betegek kiirtásán túl is...

nézd a pozitív oldalát...
közéd is lövethetne...
@GeoCracker: mindenesetre érdekes volt ősz hajú uraktól, és hölgyektől hallani, hogy mennyire izgalmas terep a prostitúció kutatás..
főleg intézetekből...azoknak a lányoknak fogalmuk sincs a világról, és arról, hogy mennyiért lehet eladni magukat..
@GeoCracker: igen egy igaz katolikus számára ez vallássértés, hisz tudjuk jól, hogy számukra Mária örök ártatlanságot vállat Krisztus fogantatásával..(nekem nem az, mert én mást vallok)
@Zuzu Petás:

Bartha Szilvi sok embernél volt bakancslistás amíg képernyőn volt.

Mi lett vele azóta?
Komolykodjunk:
Mai merítés:
A távhőcsökkentést nem a cégek fizetik
52 milliárd forinttal kompenzálják a szolgáltatókat.

A kormány megint megegyezne a bankokkal
A legutóbbi néhány felrúgott megállapodás után hamarosan új alkut ajánlhatnak.

A gyurgyalag az év madara
A színes madár a telet Afrikában tölti, csak a melegebb hónapokra repül Magyarországra.

Bezárják a legmodernebb
mozgássérült-iskolát
A mexikói úti mozgásjavító fejlesztésére 2009-ben 3,5 milliárdot költött a főváros, jövőre bezárnák.
Teljesen egyértelmű a dolog védett madarak és kisfiúk molesztálása istennek tetsző dolog, a cickók meg nem azok :))

Már csak arra kell magyarázatot találni, hogy akkor mitől ellenzi a kdnp a melegek házasságát, mert arról még nem hallottam, hogy egy szőrös mellkas megvillantása ellen kirohantak volna, ergo az nekik a bejövős :D
@asmodean: egyik sem az. ne mutogassa senki sem a testi részeit. :D
@Fabius: tudtommal a gyereknevelésben jeleskedik. ha jól tudom szegény elvetélt, és ez döbbentette rá, hogy a stresszes munkája akadálya lehet a családnak.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: A magyarázatra gondolsz? az is.

@Penivaldes: Sajnos anno rendőrségi közleményekből is volt szerencsém ismerni. Majd gyámügyi jogászoktól. Sajnos a pálinkáért megvett leány esete nem költői kitaláció :-(
Az is téény, hogy amikor kikerül az állami gyámság alól, akkor ott áll alig valamivel, és az egyetlen bektethető tőkéje legtöbbször a befekvése.
Ültem olyan konferencián, ahol pedagógiailag fejtegették olyan ősz hajú urak és hölgyek, akik legfeljebb látták fényképen a problémát.
Aztán amikor a nyugatinál leszólit egy kislánypár, akik összesen ha harminc évesek, és szíved szerint nyakon vágnád azt is, aki futatja őket egy bajonettel, majd bevágnád a lányokat egy kádba (ha mindig ennyit inni kell....) akkor elkezdesz furán nézni a világra.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: :-)

@Penivaldes: Egyébként ebben azt nem értettem soha, hogy egy emberibb és megérthetőbb verzió (a megalázott megvetésből kivirágzott tiszta humanizmus) még a vallási ideológiát is jobban szolgálná.
@GeoCracker: bármint Máriáról szólva? nem tudom..vallási kérdésekben ne tőlem várjatok választ.
@Penivaldes: Az, és sokszor baromi felszínes.
Ezért probálom a blogon is azt erőltetni, hogy a sorok mögé kéne nézni. Legfeljebb nem sikerül.
A felszín mögött azonban ott vannak az emberi sorsok. S ezekkel kapcsolatban néha én is gyáva vagyok. A nil nocere (Hippokratész) nem mindig tudható, hogy hol kezdődik és hol végződik.
@gazoló: itt nem kapsz. itt jelenleg nincs olyan aki rendelkezne ilyennel.
@Penivaldes: hmmm... gázosabb a pucér időjárás jelentésnél az, hogy bizonyos politikusokat (rózsaszín öltönyös varga pityu) még felöltözve is mutogatnak. nyilatkozatuk alatt nyugodtan mehetnének a közízlést kevésbé rongáló képsorok.
@Penivaldes:

Kolossváry Ádám feleségeként anyagi problémái mondjuk nincsenek.
Ma van egyébkén az író születésének 105. évfordulója.

‎"A győzelmet (...) ne téveszd össze a sikerrel. A felhőnek sikerül magát a nap és a föld közé tolnia. De legyőzte-e vajon a napot ezzel?"
Wass Albert
@bella _ciao: az egyik a közízlés, a másik a közerkölcsöt rongálja..
@Penivaldes: Igen, remélem Fabius kitörli, ha sértőnek érzi.
Ami tudható: Jézus korai ábrázolásai is inkább ny-európai karaktert mutatnak, mint zsidót.
Tudható, hogy a családon belül is elég kitaszítottak voltak.
Tudható, hogy genetikailag is távoli szülők gyermekei gyakrabban kivételesen tehetségések (heterozis-hatás, csak ezt emberek esetében utálják emlegtni)
Tudható, hogy akkortájt arrafele bőven előfordultak római légionisták, akik gyakorlatilag mindenféle embereket képviseltek (idegen légió volt a maga korában). Köztük olyan germánokat is, akikről tudható, hogy a harci taktikájuk rész volt a nemi erőszak.
Tudható, hogy a nemi erőszak után sokszor látszólag ép a szűzhártya (pl. visszahegesedik)
Tudható, hogy a zsidó vallás alapján még a megerőszakoltakat is sokszor megkövezték.

József tehát nagyon szerethette Máriát, ha még az ismert családi áldozatválallással is kiállt mellette, és menekítette. S Jézus tanításai sok tekintetben olyan mélyen emberiek, hogy mindegy honna jött, és hova ment. Sok politikusnak is elolvasásra ajánlanám.

@Fabius: , ha gondolod, hogy törölni kellene, tényleg nyugodtan, mert nem akarok senkit megbántani. Penni azért jó lenne, ha elolvasná előtte :-)
Dögöljek meg ha ezt az átnevezősdit értem. Én csak egy sima, mezei multinál dolgozom, de amikor belép hozzánk valaki a nevéből automatikusan képzett levélcimét, kódját átnézi két ember és lefuttatják itt-ott hogy ne legyünk közröhej tárgya a lett kollegina rövidített nevével ami németül igen zaftosat jelent...És ez csak egy szaros e-mail cím nem egy intézet fel/le/el/átnevezése. Most vagy ekkora perverz istenbarmai vagy tényleg ilyen kitömni való elmaradott 1988-ban leragadt istenbarmai akiknek még mindig nem tűnt fel hogy van net és google a barátod és attól hogy nem tudsz arabusul még megtudod mit jelent az adott szó...
mondjuk egy ilyen pucér időjárás jelentés megnézése után nem biztos, hogy meg tudja mondani a delikvens, milyen idő várható másnap. ezért nem értem, miért pont az időjóslást találták legmegfelelőbbnek a pucérkodásra.
@GeoCracker: "S Jézus tanításai sok tekintetben olyan mélyen emberiek, hogy mindegy honna jött, és hova ment. Sok politikusnak is elolvasásra ajánlanám."

Az bizony nem ártana. Bárcsak hallottad volna most vasárnap Böjte Csaba testvért a Ferenciek terén. :)
mijjen ország az ahol a legdemokratikusabb párt a komcsi maszop ?

lendvaiildikó abbahaggya ! oda az i gazság ! oda a demokrácia !

index.hu/belfold/2013/01/08/lendvai_2014-tol_visszavonul_a_parlamentbol/

igen... grízbegisztán !

www.youtube.com/watch?v=inKWjpacnNA
@bella _ciao: Biztosan csak én vagyok hülye, de a tévében látott időjárásjelentésből akkor sem tudom meg milyen idő lesz amikor talpig felöltözött 50es pasi mutogat bőszen.
ARD: Berlin szeles, a francia síparadicsomban 25 centi a hó és jó állagú, Tanzánia napos, viszontlátásra.
MTV: Kolozsvár -7 fok, Pozsony -2 fok, délkeletnyugaton szél várható, elszórtan hózápor, az osztrák sípályák újra teltek és jó állagú a hó, viszontlátásra.
RTLKlub: blablablabla...a nő 125989 köbcentis mellét nézed úgyis...
Nem szeretnek tudalekoskodni, vagy eppen nyelveszkedni, de valami itt nagyon nem vilagos nekem:

"Viktor arcára csodálkozó"

Lehet, hogy tevedek, de a szovegkornyezet alapjan azt tippelem, hogy ennek valamilyen jelentese van a szlengben. Meg nem hallottam, de lehet, hogy ez az arcra elvezest jelenti?

Marcsak azert is mert pl. arcra, vagy miegymasra RAcsodalkozni szoktak...

Persze lehet, hogy csak en varialom tul, bar egy SEMENes es egy BUKKAKEs mondatresz utan egy szimpla fallosz szobor valahogy kevesnek tunt...

A segitseget elore is koszi.
@GeoCracker: Ha megengeded egy interjú részlet őtőle. :)

- Ön gyakran tapasztalja, hogy az emberek nem közömbösek a nehéz sorsú gyerekek iránt?

- Nézze, ha mi olyan rosszak lennénk itt, a Kárpát-medencében, hogy tudnék én 2300 gyereknek ennivalót és ruhát adni? Nagyon sok jó ember van mindenfelé. Vajon ki tudná kiszámítani, hogy hány tonna édességet, gyümölcsöt dugdostunk egymás csizmájába az évek során mondjuk Szent Miklós ünnepén?! Ha valaki nem hiszi, milyen sok jó ember van ezen a földön, akkor ő maga tegyen valami jót, és meglátja, mennyien fognak melléállni.

- Azon gondolkodott már, vajon miért kap ilyen nehéz sorsot egy gyermek?

- Ha már ilyen komoly filozófiai kérdések kerültek terítékre, talán érdemes arra választ keresni, hogy mi az ember célja a földön? Az, hogy a semmiből felnőve Istennel egy asztalhoz ülhessen. A nemlétből a lét felé, a teljesség felé haladjon. Az életben a nehézségek nem a gonosztól valók. Van, hogy azokat megoldva többek, gazdagabbak leszünk. A súlyemelő súlyt emelve lesz izmosabb, azaz: nem lehet az ügyességet, a bölcsességet, az élettapasztalatot megvenni, vagy megörökölni, ezen keresztül kell menni. Ha Isten meg is enged nehézségeket az életünkben, nem összeroppantani akar minket, hanem azt szeretné, hogy ezáltal többek legyünk. Nekem ötéves koromban meghalt édesapám. Nem vagyok benne biztos, hogy ha ez nem történik meg, én most ferences szerzetesként árva gyerekekkel foglalkoznék. Az életben egyazon dolog lehet akadály és lehet dobbantó is, tőlünk függ mire használjuk.

- Mit kívánna önmagának és a gyerekeknek karácsonyra?

- A Mi Urunk, Jézus Krisztus hozhatott volna karácsonyra egy csomó mennyei kütyüt, vagy kiutalhatott volna rengeteg fürjet, esetleg mannát, de olyan szép, hogy ő önmagát adta ajándékul, és azt gondolom, az volna jó, ha mi magunk lennénk egymás számára az ajándék - jelenlétünk, szavunk, gondolataink. Legyünk gyógyír, Isten áldása, simogatása a másik ember számára!

www.devaigyerekek.hu/news/news_3020.html
@GeoCracker:

Nem érzem, hogy törölni kéne.
@GeoCracker: igen, de ez az ábrázolás téma betudható az erős római hatásnak amely a kereszténységet érte.
Máriáról és semmi rosszindulat nem vezérel, de neki elméletben akár Jézusnál idősebb gyerekei is, mivel az akkori zsidó kultúrában a jegyesség alatt már volt házasélet.
@Vitéz László:

Azért a hírt látva azzal áltatom magam, hogy nem volt hiábavaló ezerszer leírni szociknak az arccserék szükségességét.

Most úgy látszik már van aki megértette.
@gazoló:

De régen csináltam ezt a képet :-)
@Fabius: igen, de az arccsere nem elég ezt azért tudjuk
@Fabius: ez nem arccsere... ez seggcsere... sőt büdös 3,14csa...

kutyából nem lesz szalonna... hitványak mind...
az utánpótlást is ők "nevelik", tantárgyak:
harácsolás
csalás-lopás
hazudozás,
kamunikáció
gátlástalalanság
gerincműtétek...
alkalmatlanság
@Penivaldes:

Nem elég, de az egyik legvitatottabb arc cseréje kezdő lépésnek a komolyan gondoljuk felé megteszi.

Érdeklődve várom a folytatást.
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!: hát, ha rtl-t nézel, csukd be szemed, koncentrálj a szövegre. aztán vigyázzál, be ne aludj ezzel a lendülettel
@bella _ciao: átvette az új emelési ormánybizoccság...

nem lesz L Á Z Á R E M E L É S ...

új kamunikáció van (báj lázár és báj rogán):
"a csökken a REZSIM, de nem a(z orbán) rezsim ..."
@Fabius: Köszönöm!

@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nem szeretem az egyházat, és vallásosnak sem tartom magam. De ez nem jelenti azt, hogy ne tiszetlejm azokat, akik ott tudnak emberek lenni.

@Penivaldes: Csak felvetetem egy lehetőséget, ami megfelene a biológiának is, és az elfogadott tények java részének is. Jézus történelmi "értékét" a tanításai és nem a magánélete adja. Szerintem. Ez Rétvárinak magas, mint bolhának a Himalája. De ez az ő problémája.
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!:

Nekik őszintén ennyi eszük van. Pontosabban ennyi sincs, hisz ehhez is új embert vettek fel.

De milliárdért osztanak stratégiai tanácsokat, csak mondom. Most akkor képzeld azt el.
@Vitéz László: mivel egytőről valók, nem csodállanám, ha az mszp kijelentené, hogy a fidesz rezsicsökekkentése tulajdonképpen negatív áremelés.
Van, aki nem akarja feladni

Kövér: "politikai döntést hozott az Ab" a választási regisztrációról

hvg.hu/itthon/20130108_Kover_politikai_dontest_hozott_az_Ab_a_va
@Fabius: Emléxel/bár te a kézit szereted/ arra a régi argentín focistára:Riquelme

Jelentsen inkább Ő időjárást... a héten hideg idő és hó várható!!

www.xvideos.com/video743235/larissa_riquelme

www.youtube.com/watch?v=sE2NtUuvubU
Bence se tudja már jódolgában mibe kössön bele, mit szabályozzon...
@Fabius: szeretjük a focit is..na...
@Fabius: nekem ők nem játszanak..ezért meglehet kövezni nyugodtan..
@gazoló:

"Focistát"? Ne már.

Importáljunk politikust mondjuk az olaszoktól:

www.google.hu/search?q=mara+carfagna&hl=hu&tbo=u&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=tfbrUKGJLcbbtAb444DABg&ved=0CDIQsAQ&biw=1366&bih=651

Ráadásul jobboldali a szentem, szavuk nem lehetne....hehe...
@bella _ciao:
kövér szerint az AB politikai döntést hozott? mi a fene? milyen döntést hozzon egy politikai intézmény?
@Penivaldes:

Nekem se a szívem csücske egyik se, de ha megújulást, kicserélt arcos választási szövetséget vagy valami kormányváltó kompromisszumot akarunk, azt el kell kezdeni valahol.
@Fabius: asszem mellényúltál. Ha jól tudom, Berlusungabunga ágyából került miniszteri székbe. Ha roszul tudom, javíts:-)
@gazoló: evvót az a luvnya, aki megigérte a nem is tudom mit, de akkor, de nagyon lecsuppasztya magát közös határszemlére?
@Fabius: Ejnye...az asszony se engedne nyugodt szívvel politikai vitafórumra többé :))))
@bella _ciao:

Annyira szánalmas a sliccmatató Rétvári sincs, mint mikor Kövér politikai döntésről pofázik.

A regnálásuk alatt firkált rekord mennyiségű törvényből egy sem akadt kivételnek, amelyik ne politikai lett volna. Főleg és hangsúlyosan a regisztrációjuk nem volt az.

Menjen az anyjába.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

Rosszul tudod, vágyai tárgya volt de annyi :-)
@Fabius: Azért lehetne sorolni még a nemevekt akik az ún. elmú
lt 8 év aktív részesei voltak. A teljesség igénye nélül:
Szekeres Imre,
Hiller István,
Juhász Ferenc,
Lampert Mónika,
Kovács László... és sorolhatnám még.
Ezekkel az arcokkal akarnak neki indulni 2014-nek?
@Fabius: szóval az első lendvaiildinéni lett. ki szeretnek még visszavonulni? szekeres, kiss, kovács, szanyi, veres tegyék fel a kezüket!
@Fabius: Perze még mindig jobb, mintha a marokkói kiskorú lett volna a kulturális miniszter. Jut eszembe Spercné Gál Ildikó aranyommal történt mostanság az utóbbi időben? :-) Műveletlem maradt a nagy és távoli Brüsszeliában? :-)
@Fabius: igen, csak az lót sem ér ha csak arccsere miközben a tanítványok sündörögnek a háttérben....
és nekem rossz érzéseim vannak továbbra is..akaratlanul létra ne legyen bukott arcoknak semmi sem
@Fabius: Jogos. Beesett.. Télleg csak nyálcsorgatásnyi nyilatkozata volt az alanyt illetően, a dejóislenne, ne megyek tántok egyet kategóriában. Az én felyem sem káptalan- és szerényemdomb:-)
@bella _ciao: @Silbermann:

Soroljátok a neveket, hátha lesz folytatás.
@Silbermann: remélem igen, és remélem, hogy ki is kapnak..
Meleg jediket is enged a Star Wars játék
A lehetőség a tavasszal megjelenő következő kiegészítéssel lesz elérhető.

Basszus... ezt is a Bencus intézte el nekünk? :-)
@Penivaldes: Nálad kik a favoritok, ha nem vagyok indiszkrét, mert a jelenlegi garnitúra sem egy nagy talentum, és akkor nagyon finoman fogalmaztam?
@Fabius: buldogtípus. megfogta, nem ereszti.

más. érdekes a hvg forrásának megállapítása navracsicsról a törvénydömping ügyben:

"Egy, a KIM-ben zajló munkára rálátó kormányzati forrás szerint ugyanakkor másból fakadtak a nézeteltérések. Szerinte Navracsics számos kérdésben egyetértett az iránnyal, ám a kivitelezés módjával nem. „Alaposabb előkészítést, több egyeztetést szeretett volna, mert szerinte a kapkodó döntésekből származó hibákat nem lehet utólag kommunikációval elrendezni” – magyarázta forrásunk."

hvg.hu/itthon/20130108_Navracsics_kulugyminiszterium_Orban
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!: Mééé ??? Hangosan mondom és lassan, hogy maguk is megértsék: NEM LESZ HŐMÉRSÉKLET EMELÉS:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

"Jut eszembe Spercné Gál Ildikó aranyommal történt mostanság az utóbbi időben?"

Ne szólj száj...

velvet.hu/blogok/gumicukor/2010/08/04/szorcsik_vikinek_is_a_tv2_kerit_pasit/?#c4550131
@Silbermann: @Penivaldes: Nálad kik a favoritok, ha nem vagyok indiszkrét, mert a jelenlegi garnitúra sem egy nagy talentum, és akkor nagyon finoman fogalmaztam?

Nekem például a GeSchmukk Andor nagyon bejön:-) És lássuk be Szanyi kapitány sem egy matyóhimzés.-)
@Fabius: még egyszer mondom, nem lesz gázáremelés! hoppá! rossz lemezt tettem fel! mingyá, keresem a másikat!
@GeoCracker:

Látom követed a régészeti teóriákat, és megpróbálsz kissé körülményesen fogalmazni.
A könyv ennél azért ápertébb. Ki is vert minden létező biztosítékot:))
@Silbermann: nálam? lmp, milla meg akik még vannak újak és nem ejtőernyősök. tiszta szívvel rájuk tudnék...nem tökéletes de kompromisszumképes vagyok
@Fabius: Nagyon tákékozatlan vagyolok. Emiatt akart a Takonyárpi a Dunnának menni?
@Penivaldes:

Teljes elitcsere meg nem lesz Penike. Főzni abból fogunk legközelebb is, ami rendelkezésre áll. Akkor meg legalább válogassunk, vagy mi.
@Orica Középföldi: Ugyanmár. A rómaiak ott voltak minden kilométerkőnél. Én láttam is egyet Jeruzsálemben: Roma: MMCXLV miles:-)
@bella _ciao:

Ezt sokat és régóta hallani Navráról. Egyszer, ha jól emlékszem nyilvános konfrontációba is belement az akkor még frakkervezér Lázárral, és Orbán szedte szét őket.
kövér új gárdát szervez... kiszivárgott a terv...
a minta a demokratikus nagytestvér díszszázadai...

www.youtube.com/watch?v=3cbMLeeV1ww&feature=player_embedded#t=156s
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

Nem meritkeznék én nyakig ilyen pletykális szívügyekbe :-))
Üldözött-Katolikuséknál a pajzánkodás kimerül a rózsaszín popós ministráns fiúk abuzálásában.

Bence olyan szééép mint egy Blue Oyster reklámarc.

A nagy csöcsökről lehet azt hiszi, szoptatni akar a drága. Ez meg frusztrálhatja, mert neki pocsékul áll melltartó.

A pénzverés és az erőszak után a szopás is állami monopólium lett. Legalábbis a gyakorlata.

Van rá esély, hogy kinevezik Nemzeti Szopásügyi Államtitkárnak, ez még lehet egy menekülő út.
@Fabius: és kötelező főzni?
nézd ha már a kezdésnél elrontják azzal, hogy nem megfelelő hozzávalókat akarnának bedobálni akkor mi a fenének főzőcskézzek?
@Fabius: Remélem Lázár, akit kár volt Jézusnak feltámasztani győzőtt, az "akinek senkije nincs, az annyit is ér" aranyköpésével. Navra megtörölte arczát és csendben odébbkullogott a káderképző egyetemét pátyolgatni. Nem ő lenne a Martóni utóda, csak az úr nem akar semmiképp belepusztulni a vírusos fertőzésbe?
@bella _ciao: huh! vader nagyúr meg azt fogja suttogni: luke, én vagyok az anyád!

De de, csak az ellenyetik meginszeminálták:-)
@Fabius: tennék egy ezrest arra, hogy face to face navracsics kiütné lázárt. már maga a fizikai összecsapás lehetősége kettejük között növeli a boldogságszintemet. cirkuszt a népnek, ha már fogy a kenyér!
Azta! Most látom az index ajánlóra kattintva az új fejlécet, kurva jó! :-D :-D

De közvetlenül a blogot megnyitva miért nem az látszik?
Ti milyen tudatmodositot szedtek? Vagy csak magadoktol (na jo papa-mama vere) nem tudtok a szelsobaldol eltavolodni?!?
@Penivaldes:
Egered be fog sértôdni, seholsincs a listán... :)
@VinnieJones: hülegyerek! Mennyé az optikusodhoz. Kurvára elbaszta az új szemüveged. Valszeg őt is NERtársként nevezték ki szemüvegésznek.
@Penivaldes: akkor a bárándy-bárándy találkozó tulajdonképpen családi főzőiskola volt?
@Penivaldes: Abban igaza van Fabiusnak, hogy a teljes garnitúrát nem fogják lecserélni. A baj az, hogy (sajnos) az MSZP nélkül a jelenlegi garnitúrát nem lehet leváltani, mert olyan nagy a szavazó tábora. Kompromisszum kell mindenkitől.
@bella _ciao: Persze. Bárándi-sültet csináltak Áfa-nyamártással:-)
@Penivaldes: nem kötelező, nézheted az időjárás jelentést is. :)
@Fabius: Melyik pártba kell belépni, hogy kipróbálhassam? :)
Nyahh, itt az újabb fartő:

A kurucinfo írta a Tv2 új sorozatát?

Nem, de írhatta volna. A Bűnök és szerelmekben
a legjobb dolog egy kikockázott vaginájú guminő.

kep.index.hu/1/0/371/3719/37191/3719118_44e651d5682971da6694cf4e98ace76e_wm.jpg

index.hu/bloghu/comment/2013/01/08/akar_a_kurucinfo_is_irhatta_volna_a_tv2_uj_sorozatat
@Silbermann: én csak egyet nem akarok. hogy legyen megintegyütt2018. nekem ez a bajom a kompromisszummal, hogy biztos, hogy jól járunk? vagy maradunk ott ahol vagyunk, csak más nevek lesznek..
ha ez a szövetség azzá válík hogy régi arcokat emel újra a magasba akkor én nem..és még úgyis, hogy maradt a fidesz..
@bella _ciao: @Fabius: tennék egy ezrest arra, hogy face to face navracsics kiütné lázárt. már maga a fizikai összecsapás lehetősége kettejük között növeli a boldogságszintemet. cirkuszt a népnek, ha már fogy a kenyér!

Vazze... elképzelem, Lázár beszól Navrának: Vazze, ha kekeckecc, leverem a szemüveged.-)
@Penivaldes:

Nem kötelező főzni, ehetjük a maradékot a hűtőből. A baj annyi, hogy a maradékunk akár a kéthetes parizer, ami nem azért zöld, mert mentolos.
@ariel12: Teee ösztönlény? Hát az agya már nem is számít? :-)
@Fabius: oké, viszont romlott húsból nem lehet jót főzni..ezt azért a nagy kompromissuum közben érdemes lenne átgondolni..
@Fabius: olvasni, mint tudjuk, ócska bolsevista trükk:-) Nemolvasok:-)
@Penivaldes: tegnap még az együtt MMXIV-ről volt szó. nélkülük, de velünk.
@Fabius: Fúj... elment az étvágyam, a kéthetes körömpörkölttől:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

" Roma: MMCXLV miles:-)"

Igen, és ott áll az utolsó légiós túlérett ivarú utóda, Berlusconi:)
@ariel12:

A Forza Italia-ba, de Silvio a heréddel fog focizni, ha a közelébe mész :-D
@bella _ciao: én alapból nem közösködem senkivel, de ha már igen, akkor bizony válogatok..és nem látom ezt a válogatást a kormányváltóknál..csak nehogy rossz vége legyen.
@bella _ciao: már a bárándiak is sültek? oh te magasságos magnum semen!

Megvilágosodtam: akkor a magyar nyelv szabályai szerint a SEMENnyi az a magtalan:-)
@vitéz Thapóccay néma bárány:

Az a fejléc az új felülethez készült, ebbe a sablonba csak buherálás után lehetne (ha) befaragni.

Ammeg nekem kínai.
@Fabius: Próbáld meg erőszakkal magadévá tenni, vagy indulj a harcba egy magad előtt tartott NER alaptörvénnyel. A hit csodákra képes:-)
Noémi térdei gázabbak, mint a Kedves Vezetőé, bár, ki tudja, csecsben azért műveltebb! :-D
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: e'má sokk volt. kultursokk! mint a bueno aires-i sumér-magyar elmélet. csak azok komolyan gondolják. :)
ööööööööö

Újabb szerencsejáték-milliárd Simicskának
A sorsolási tévéműsorok gyártásáért erre az évre 1,645 milliárdot kap a Hung-Ister.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F01%2F08%2Fujabb_szerencsejatek_penzek_simicskaeknak%2F

--------

Szakadékba zuhant a magyar ipar
Novemberben 7 százalékkal esett vissza az ipari termelés, ez három éve nem látott mélypontot jelent

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2013%2F01%2F08%2Fipar%2F
@Orica Középföldi: nem tudom melyik könyvre gondolsz. Tényleg. Amiket felsoroltam, ahhoz nem kell nagy régészeti tudás sem. Elemeit a szokványos biológiai ismeretekből, és elemi történelmi tudásból, meg a Bibliából is össze lehet szedni. Magam sem tettem mást.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: A sorsolási tévéműsorok gyártásáért erre az évre 1,645 milliárdot kap a Hung-Ister.

Ha hung(ry), akkor mit csodákszol? Éhes a szentem, jól kell lakatni.
@Penivaldes: ne is belőlük válogass! mókus is jelentkezett hozzád minyiszternek.
Több hónapig nem kapják meg pénzüket
a nemzet színészei
Három hónapos csúszással érkeznek a havi juttatások. Márciusig gondban lehetnek a színészek.
@bella _ciao: Perszehogyde... Szolgálunk és védünk, de a mogyorónkat nem adjuk:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

"Vazze, ha kekeckecc, leverem a szemüveged.-)"

Képes rá:)) A felgyorsult idő Tarlósa. Navra meg egyre gyomorbajosabb. Megérdemli.
@GeoCracker: Ne inszinuálj... én nam vagyok bajorzsóti szlovákámlélekben nagyar(c) ötpártkönyvtulajdonos....
nemzeti díjat alapítok...

mejnek első díjazottya selgeci gabika lesz:

"here in Hungary" néven...
@Penivaldes:

Nincs olyan, hogy oké, viszont.

Az LMP kompromisszumképtelensége oda vezet, hogy két választás van: vagy az E14-szoci szövetség, vagy Orbán. Ha ízlik ez, ha nem, kormányra esélyes erő nem lesz másik. A Jobbik marad ellenzék, az LMP megy a levesbe. Szerintem.
@Orica Középföldi: Hehhe lassan a Fidecben a legnagyobb sértés: ANNYIT IS ÉRSZ:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Majd a pornóadóból pótoljuk az ipari termelés kiesését.

Legfeljebb Rétvárira szájkosarat adnak, és iszonyú kúrásolimpiát rendez(tet)nek a csatornákkal Annamáriailag :-D
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Végtelen, de nem vértelen bocsánatkéréssel elnézésedért esdek :-)
@Fabius: pornóadó..na most akkor nem mondhatják, hogy erkölcstelenség mert akkor nem lesz ipar és nem lesz adó:DD
@kifordított nagyanyó: Buzi vagy-e hogy a loggóra tudsz figyelni ha 15875 köbcentis mellek mellett? :)))))
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Ha tudnak Orbánék kormányt alakítani nélkülük, akkor nem lesz tagozódás. Ha nem, akkor lehetséges.

Bayer most mondta: ő csak azért cigányozik, hogy fideszes tegye és ne jobbikos. Ipiapacs témavadászat.
Nem tudom volt e már de a posztról ez jut eszembe:
Ceasusescu fia hazajön nyugatról,mondja az apjának:
-Te apa,nyugaton vannak pornóújságok.Ezt bevezethetnénk itthon is.
-De fiam!Hogy néznénk ki anyáddal a címlapon?!
:))
@Fabius: csak csendesen megjegezném... a magyar jogban a mai napig nincs definiálva, mi a pornográfia, illetve a pornográf tartalom... bár a Bencust elnézva, nagyon alacsony lehet a tolarencia határ. Ha meglátom az arcát, azonnal elélvezek...
@Fabius: rendben, jöhet. én úgyis élvezem az ellenzéki szerepkört:))
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!: De én legalább tudom melyik adón van te ökör!:))
@Penivaldes:

Ha így haladunk pornóadási és fogyasztási kvóta is lesz kötelezően, meglátod :-))))
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!: @kifordított nagyanyó: Buzi vagy-e hogy a loggóra tudsz figyelni ha 15875 köbcentis mellek mellett? :)))))
Emmá a repülőbuzik szakterülete. Ez már egy ceppellin lékhajó:-)
@GeoCracker: Végtelen, de nem vértelen bocsánatkéréssel elnézésedért esdek :-)
el. nézve:-)
@Penivaldes: @bella _ciao: egy mókus csak mogyoróválogatásra jó

Felmondom a koalíciót... a mellyed sem érdekel:-)
Egyszer a Náczivadászon volt ilyen,hogy -ha jól emlékszem Szegedi Csanádról -este Heller Ágnes feltárja neki bájait.:))
@Orica Középföldi: @exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: szia hulyegyerek! Gondolom igy hivnak, hisz ugy irtad ala meg ugy is viselkedsz... te milyen tudatmodositot hasznalsz???
@Fabius: Bayer most mondta: ő csak azért cigányozik, hogy fideszes tegye és ne jobbikos. Ipiapacs témavadászat.

Ha már a témánál tartunk... Bayert nem el lehetnek Bránerként aposztrofálni? Mindeki tudná, kiről van szó, és nem is sértenénk magánjogi szeméélységi? jogokat:-)
Kakapisi humor szintre mikor csúsztok le (fel), Fabius?
@kifordított nagyanyó: Jaja, olcsó mentegetőzés :)))))))

Leonak gratuláltál-e már? :DDDD
@Fabius: Azért abban az E14-szoci "szövetségben" lesznek még kanyarok szerintem. :)

Bajnai bojkottálja az egyeztetést az MSZP-vel

atv.hu/cikk/20130108_bajnai_az_idopont_es_a_resztvevok_sem_alkalmasak_koalicios_targyalasokra?source=hirkereso
Majd zsóti jó megírja, hogy a meteorológiai csöcs felér egy cigánybűnöző állattal, oszt jól átírják az alaptörvényt: csak csadorszerű zsákban lehet eztán narancsfényű naposidőt jósolni ónosesőben is.
Egyébként meg körülnéznék a lefelháborodottabb mellyantiterrorista műkeresztény spejzában, hány akciós pornófilm van elrejtve a málnalekvárok között. Mert hogy találnék valamit ezeknél is a fül mögött, az hótqrvaistenziher.
@Azbej Tristan:

Azzal megvárjuk, amíg összerezdülés nélkül mertek megnézni egy csöcsöt a tévében.

Utána meglesz, ígérem.

De ha már itt vagy nyilatkozz, mi az ifjú keresztények hivatalos álláspontja a kormánypárti intézetek cövekként álló, magontó elnevezéséről?

Stílusos? Undi? Hánykolódok a kíváncsiságtól.
\o/ narancsdroidok, ehh még a tegnapinál is gyengébbek :(
@Fabius: Ha így haladunk pornóadási és fogyasztási kvóta is lesz kötelezően, meglátod :-))))

Hmmm és akkor számbaadási kötelezettség is lesz?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: lehet átsorolták őket KÖZMUNKÁSNak (közalkalmazottból)

így már nem ojjan lelkesek...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Legyenek is kanyarok, elvárás ez. Rámutatnék ujjammal arra ami nem bökte ki a szemed:

1: "Bajnai Gordon szerint a szakpolitikai egyeztetések valójában koalíciós tárgyalások, erre pedig sem a jelenlegi időpont, sem az MSZP által javasolt forma és résztvevői kör nem megfelelő."

2: Lendvai Ildikó visszavonul.

Érted, vagy magyarázzam? :-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

Lehetne, de felesleges. Ha ma bayerként aposztrofálsz bárkit az nagyobb sértés, mintha lebránerezed.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Én csak a rántott velőt szeretem az tudtommal nem abból készül:-)
Off.
Tanár:
-Tisztelt apuka! Négyest kap a fia magatartásbol, mert a fia egy egeret rajzolt a padlóra, de olyan élethűt, hogy megijedtem...
Apa:
-Nyugodtan adjon neki hármast, mert otthon meg egy p*nát festett a kályhára és Én megégettem a tököm, a nagyapja meg a nyelvét... xDD
@Vitéz László: tartsuk tiszteletbe a meggyőződésük és legyünk velük kedvesek
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

Az nem lesz, cserébe NAV-hoz bekötött tévékészülékek AGB Nielsen forgalomfigyelővel igen.
Hoffmann: Siker az iskolák állami átvétele
Mindenki megkapta a fizetését január 3-ra.

hurrá hurrá, hurrá
@Fabius: Ha elintézi fletóka, mesterházy, veres stb. visszavonulását, elkezdek bizakodni ok?? :)
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!: A másikon erre válaszoltam köcsög.:))
@Fabius: Csak nem kénytelen visszavonulni Lendvai?:))
A fene tudja,ő olyan felemás.
A párt egyik ideológusa,viszont pénzügyi botrányok nem fűződtek a nevéhez.
Nálam ez sokat számít,mert anyagias vagyok.
@Fabius: ez a lebránerezés a mai politikusoknál az, amit régen lekáderezésnek hívtak?
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Basszus pont akartamszólni, hogy milyen természetes a ruzstalan szája aztán vettem észre, hogy a másik oldalát néztem :)
Hiába no, öregszem.
@Fabius: kéretik nem ötleteket adni adóilag vezénylókéknak, hehe, de jó mást csesztetni, hisz ezt én is sokszor megkaptam már :D

A görögök után a magyarok látják a legsötétebben a jövőt

Magyarországon a munkavállalók 78 százaléka számít a gazdasági helyzet további súlyosbodására a Randstad munkaerő-piaci szolgáltató felmérése szerint, amelyből az is kiderül, hogy a görögök után a magyarok látják a legsötétebben a jövőt.
@ariel12: höhö, lassan társ oldal lesz az a vöröske, terjed mint a vírus :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Mi van veled, hónapokkal kullogsz az események után? Fletó már bejelentette régen, hogy ha megvan a kormányváltás ő lelép. Minden okod megvan Bajnainak és az E14-nek szurkolni, legalábbis magad szerint.

Ugyanis a Jobbik nem tudja Fletót kivonni a forgalomból.

Ej, de nehéz dilemma ez neked...:-D
@kifordított nagyanyó: Aha...Négy gyűrű? Négyszer vette el Giselet? Vagy Gisele a negyedik feleség? Esetleg Gyűrűk Ura dolog? :)
A tündérmese prosperál és unortodox hullócsillagot (fölfelé esik) rajzol az égboltra. Már csak GPS-szel van valami probléma:
"Szakadékba zuhant a magyar ipar"
a beruházás befektetés 2 milliárd juróról 3-4 év alatt 100 millióra, huszadára zuhant össze...

köszönnyük fides !
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!: Azon gondolkodom,hogy nem tudom lesz e addigra munkám és milyen és hogy mikor lesz ez.
De ha valaki kiüti a Barcát vagy a döntőben elveri én leiszom magam.:))
Ha meg nyernek akkor józan maradok.:))
@kifordított nagyanyó:

Neki van elég esze elsőként felmérni a reális esélyeket és lehetőségeket.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Különben is, mamár nem mélymagyarok vannak a spiccen, hanem kéjmagyarok. Vagy ilyesmi:-)
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!: Mondom,ha a válogatottal megverik a vébén a németeket mondjuk,akkor Messi lesz nekem az isten.
Egy darabig.:))
@kifordított nagyanyó: Halihó. Hallottad a mai hírekben, hogy a NAV kommandósok bevarrták a győrszentiváni cigó szinesfém maffiát??? :)

Jött egy tréler is, amire felraktak a becsületes munkával megkeresett Ferrari, Maserati, Bentley mellett, néhány Audit és Mercedest is.

ujasz.hu/itthon/2943-elfogtak-magyarorszag-leggazdagabb-roma-szinesfem-kereskedoit
@ariel12: na jó, megvárom, míg megtisztogatod a monyótort:-)
@Fabius: "Fletó már bejelentette régen, hogy ha megvan a kormányváltás ő lelép."

Ugye nem haragszol meg ha nekik még azt sem hiszem el amit kérdeznek?? :)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Kérlek benneteket, mire visszajövök, erkölcsileg megtisztulva várjatok. Bencus megmondta.
Ebédidőm alatt én is erre gyúrok, egy pasira sem emelem fel a tekintetemet, szűziesen pillogok a perspektívába.
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!: Akkor én itatlak le de te üvegből iszol!:))
Már ha érted.
Ilyen nálunk mikor lesz?? :)

Az észak-koreai vezető, Kim Dzsong Un rendelkezett arról, hogy gyermeke születése tiszteletére minden 10 éven aluli gyermek kapjon egy-egy kiló cukorkát. Az édességosztás hagyományát 1980-ban vezette be a mostani vezér nagyapja, Kim Ir Szen koreai vezető.

Az észak-koreai rádió közölte, hogy az ajándékosztásban részt vesz a légierő is,hogy minden gyermek idejében kapja meg az ajándékot. A távoli falvakban a vezér adományát „az üdvrivalgás robbanásának” nevezték el.

hungarian.ruvr.ru/2013_01_07/Kim-Dzsong-Un-egy-egy-kilo-cukorkaval-ajandekozott-meg-minden-gyermeket/
@kifordított nagyanyó: Fogalmazzunk úgy hogy nem lenne a mosolyod őszinte ennek megvalósulásakor :DDDD
@VinnieJones:

Szerettél volna valamit mondani/ kérdezni?
Fuss neki mégegyszer, mert ez nem sikerült.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: "Végülis kominutnak is fel lehet fogni... nevesítették eddigi tevékenységüket."

Rosszul tudod! Újmagyarul Kumin-out nak kell írni azt a tevékenységnevesítést! )

Sebaj, majd megtanulod (talán) 2014 után, mikor majd jön mindenki, hogy ő csak kényszerből és fenyegetés hatására volt nertárs... és egymás után jönnek majd a Kumin-outok ))
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

azért én elnézegetném a a bencuskisasszoonyt amint egy lingam szoborra rá lenne festve a képe megfelelő magasságban és rá is meg bele is lehetne öntögetni "magot" a magömlés gyakorlása nem árthat úgyis szükség lenne a "mag" hasznosítására...kevés a birkából a szaporulat

brüühühhühü

hát nem szép a nedves vezető amint zsebhokizik és leesik a bugyija és kiderűl, már nincs is neki csak a szőrzete a nagy kemény legvastagabb szőrszállal
@Fabius:
Navracsics semmiben nem különbözik Lázártól, Szíjjártótól, Rogántól, Kósától. Velük együtt csinálta végig a manyup lenyúlását, az alkotmánybíróság kicsinálását, a médiatörvényt, a bírósági törvényt, a baltás gyilkos kiadatását. Velük együtt folyamatosan falaz Lajos ügyleteinek. Ráadásul megcsinálta a 70-es éveket idéző járásokat és sunnyog miközben elkúrják a felsőoktatást és visszabassszák a 70-es évekbe a közoktatást.
Egy dologot csinál ügyesebben, mint a többi fidesznyik, elhiteti a liberális értelmiséggel, hogy ő különb a többinél.
vicces, érdekes, irónikus, tényszerű és írás. No ezeket nem lehet erről a bejegyzésről elmodani.
@Fabius: Meglehetősen könnyedén „elviselem” a TV-ben feltűnő kebelcsodák látványát, de ez a műsor gáz … és azon kívül, hogy nem fekszik az ízlésemnek az erotobulvár világ (ami egyéni szoc problémám) az a tény, hogy ilyet viszonylag korai időpontban kódolatlan csatornán nyomatnak, káros a társadalomra. Egész pontosan az a baj vele, hogy a kamaszsrácokba azt az üzenetet sulykolja megint, hogy egy nő egy pár csöcsből áll, és a lányokban meg azt, hogy az ő értéküket a köbcentik határozzák meg. Aztán meg utána nézünk, hogy olyanok a felnőtt kapcsolatok amilyenek, és, hogy bántalmazzák a nőket, stb. Megvan ezeknek a műsoroknak a médiaablaka, és az a fizetős csatornák, az éjszakai műsorok és az internet, ahol elég könnyű a parental controlon állítani.

Oké, a Bonum Semenen én is röhögök; ezt átgondolhatták volna angolos füllel, de attól még ez a bejegyzésed arra a benstilleres erőlködésre emlékeztet, amikor igazán jó poénok híján spermát kentek a főszereplők hajára. s3.vidimg02.popscreen.com/original/52/UkM4d0VxVUhBMlEx_o_classic-scene---is-thathair-gel.jpg
@Penivaldes: "ne mutogassa senki sem a testi részeit"
És a testi rés-eit? ))
@GeoCracker: "Jézus történelmi "értékét" a tanításai és nem a magánélete adja."

Az előbb rekonstruáltad a történetet, mely szerint Máriát egy germán légiós erőszakolhatta volt meg, és József menekítette. Ebből az következik, hogy Jézus tanításai a saját sorsából levont tanulságok, az anyját védi, aki az erőszakot követő megkövezés elől menekült volna, és magát, aki különbözik a törzstől.
Ez nem von le szerintem semmit az értékéből, de emberivé teszi. Nyilván sokak vágyait fejezte ki.
@Orica Középföldi: maszturbálás vagy inpotencia

a kis hamis dundi zsebhokisch

brühühühühü
@Azbej Tristan:
A CES-n állítólag be fognak mutatni egy találmányt, ami forradalmasítja a szórakoztató elektronikát. Távvezérlő a neve. Garantált csöcsmentesítő.
(Egy uruk-hai verje a merevdákóját a sok álprűd borotvált seggébe. Mert ez a történet másról sem szól. Amikor világbotrányt rendez az amcsi egy kivillanó mellbimbó miatt, és dühében szétlövi a tévét a félautomatával, amit a sarki dohány- és fegyverboltban vett két hete. Amikor részegen elhagyta a sörétest.)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: buta fiucska! Mi a baj? Magas a labda a drogos szintedhez merten!? Juuujjjj...:)
@VinnieJones: HEHHE én meg a drog. el vagy te tévelyedve. Sajnos nem tudok a te szintedre alászállni. De lásd be, emiatt annyira nem bánkódom. Ta pedig felnőni úgysem tudsz. Két paralel pályán motgunk. Próbálkozz a protopalzmáknál, esetleg a spermiumoknál. Ott megértő társakra lelhetsz és a keblükre borulhatsz:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: hehe, egyszeriek megtaláltak, alakul a zegységfront ellened, szólj ha kell egy kis segítség, de szerintem lazán el bírsz velük egy magad is :D
@Fabius: Itten minden bránert karaktergyilkolásznak!

csúnya varánusz!!

@Fabius:olasz importkarakter nagyon megfelelne!
@Orica Középföldi: szerintem neked kellene megegyszer nekifutnod... hisz elszallt agyadcskad meg nallad is egyszerubb kerdeseket sem tud ertelmezni... te milyen tudatmodositot hasznalsz napiszinten??
@VinnieJones: Amit te itt megpróbálsz, az nem több, mint amikor egy szarkupac kakaólekvárnak képzeli magát és a kamrában magasabb polcra szeretne kerülni. Megnyugtatlak, nem fog menni. Badizhatsz, felszívhatod magad, akkor sem. Ahhoz kétbitesből legalább 3 bites kategóriába kellene emelkedned, de genetikailag alkalmatlan vagy erre. Helyedre és kushadj, míg valaki oldalba nem rúg. Mer az fájni fog.
@VinnieJones: Teee BONUM SEMEN:-) lefordítom, segítek: kotonszökevény:-)
@VinnieJones: Nálad nem fog működni a mondás: a kis Pötschből nagy fasz lett. Te leragadsz a kiinduló állapotnál.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: mit jelent az, hogy motgunk??? Aham, tehat nem drogoktol hanem magadtol vagy hulye!?!... cooool
@Fabius:
nem dicsekedni kívánok, de szóltam előre, hogy lázár (és a sok feltörekvő titán) neki fog ugrani a régi bútordaraboknak. akkor pedig szakad-reped lészen...
@VinnieJones: éjjeli ragadozó madár, kritizálja a szürke énekesmadárnak az agytok méretét ;)
@VinnieJones: szerintem neked kellene megegyszer nekifutnod... hisz elszallt agyadcskad meg nallad is egyszerubb kerdeseket sem tud ertelmezni... te milyen tudatmodositot hasznalsz napiszinten??

Nekem úgy tűnik, neked vannak elvonási tüneteid:-)
Attól hogy eng-re állítod a klavit, a nallad még angol szövegkötnyezetben is a sudribunkó alapszintű szinonímája. Menj vissza képes óvasókönyvet nézegetni. Ha nem tünt volna fel, ez a blog csak 6 éven felülieknek ajánlott. Vagy legfeljebb 12 éves kisegítőiskoláskor fölött. Te még nem érted el azt a szintet. Fuss vissza a homokozóba, és próbáld meglesni Zsuzsi nunáját. Többet a büdös életben úgysem látsz:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: fenyegetsz!? Fizikalisan probalsz megfelemliteni!? Na ja, ha nincs agyad erdemi vitahoz johet a reszedrol az eroszak... pffff... a szelsobal prototipusa vagy kispocs!... de hat ugye a bunozoalapu szelsobal belolled all... mit is varhatna az ember egy pitianer eroszakos primitiv gyokertol...
@VinnieJones: kb annyit, mint a kiszeramérabávatag... persze ez neked latinul van:-)
@VinnieJones: belolled all... még, még, még... ne hagyd abba:-) Mindjárt élvezek Du spritzzen ein kulinária:-) ahhh:-)
@Azbej Tristan:
Az itt tárgyalt műsort nem ismerem, de az emberi test látványa önmagában nem hiszem, hogy káros lenne a társadalomra. A prűd hozzáállás és elfojtás inkább. Korrekt, jó fej, emancipált férfiak számára ugyanolyan kellemes nőket nézegetni, csak nincs miatta bűntudatuk és kamasz gyerekeiknek normális példát tudnak mutatni a családi életből.
Ami károsabb szerintem:

divany.hu/poronty/2010/06/04/isten_neveben_buzditanak_gyerekveresre_vallasi_alapitvanyok/?cp=3
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: eddig ugy tudtam, hogy sass nem vadaszik legyre...
@GeoCracker: Most miért? Legalább megtapasztalná a nagybetűs életet. Mert nyilatkozatai alapján az utolsó ilyen irányú élményét egy szakállas bácsi ölében ücsörögve ülve szerezte.
Pont itt lenne az ideje a tapasztalatok frissítésének.
@VinnieJones:

Kérdezem szelíden, várható-e Tőled értelmes megnyilvánulás? Lehet vicces is.
Ha nem, akkor tahótlanítalak, mert nincs sok időm.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: azon tul, hogy szettrolkodod ezt a blogot frusztraciod vilagga kialtasaval az is szemetszurhat egy kozepesen muvelt torvenytisztelonek, hogy a fenebe lehet egy olyan eroszakos kiskocsog szabadlabon, mint pl te... hmmm
@saravad: kettovel feletted vicces... es persze ertelmes a beirasom... khm khm... Egyeb kivansag?
@VinnieJones: Bazdmeg Lassan világfilozófia i magasságokba emlekedel. Tényleg nem tudlak követni. Ugye elnézed nekem:-) Tudod, a sztartoszférában eléggé oxigénhiányos a környezet. De neked már tengerszinten sikerült ezt az állapotot elérned. Őszintén mondom. Írígyellek. Tudod boldogok a balgák és a lelki szegények. Neked az élet csupa móka, kacagás:-)
@VinnieJones: az is szemetszurhat egy kozepesen muvelt torvenytisztelonek,
ennyire ne értékeld túl magad:-)
@VinnieJones: @saravad: kettovel feletted vicces... es persze ertelmes a beirasom... khm khm... Egyeb kivansag?

Azt hiszem, elég jelentős önértékelési problémáid vannak. Kérdezd orvosod, gyógyszerészed:)
@KerDem:

Tényleg? Éljen, nem basztam el semmit!

Ha egyszer véletlenül az ifjúkeresztények normáinak maradéktalanul megfelelő posztot találnék írni, komolyan aggódni kezdenék mentális állapotomért.

De szerencsére a jelek szerint egészséges vagyok, és ez megnyugtat. :-D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: SA + SS = eleg regi mondas. Amikor eroszakos kispocsok ugralnak. A sas(s) ebben az esetben nem madar... de itt nyugodtan lehet sasozni is. Sokaknak van eleg baja enelkul is...;)
@Fabius: De most komolyan, te ezt valóban el tudod hinni, bármelyik szereplőnek aki az elmúlt 22 év aktív részese volt a maszop és csatolt részei környékén??? :)

"A választók csak akkor tekintik hitelesnek az együttműködést, ha a résztvevők - akik nagy része az elmúlt húsz évben, így az előző kormányzati ciklusban is politikai szerepet töltött be - garanciát adnak, hogy nem követik el azokat a hibákat, amelyek az országot egyszer már bajba juttatták, "és lehetővé tették azt az ámokfutást, kártékony kormányzást, ami most zajlik" - jelezte. Hozzátette, hogy ezt a közjogi kérdésekről szóló tárgyalásokon is rögzíteni szeretnék."

Nyugtass meg, hogy ennyire azért nem hiszel a mesékben.:)
@Fabius: Én azért, mielőtt ilyesmit kinyilvánítanék beszereznék Winnyegyügyűtől egy megerősítő nyilatkozatot. Ki tudja, lehet ő lesz a következő kultúrális miniszter. Minden adottsága megvan hozzá:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Teee ez nem a rétvári bencus talpig inkontinenciában? Erősen gyanakszom:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: igy van! Igazad van! Az eletem csupa moka es kacagas! Ma eppen veled mokazok es rajtad kacagok... de evvel nem vagyok egyedul. Szerinted szerencsetlensegeden hanyszazan rohognek terduket csapkodva online ebben a pillanatban is!?... :)
@Azbej Tristan:

A "viszonylag korai" időpont a ti NMHH-tok által meghatározott, erre a célra is használható műsorsávban is jócskán benne van. Éjjel 11-kor Magyarország lakosságának 80%-a alszik. Ergo: legfeljebb ízlésbéli dologról beszélhetünk a társadalmi összeomlás víziója nélkül.

Mellesleg a vaskalapos prüdéria lényegesen károsabb a társadalom számára az egészségesen kezelt erotikánál.

Arról nem beszélve, hogy a hozzátok közeliek fallikus szimbólumrendszerére valahogy nem vagytok ilyen érzékenyek, G pont Fodor cövek ágaskodását és Mrázék ejakulátumát nem siettek szóvá enni.

Ne harapd a kezet, mi enni ad - mondá az Úr - és megteremté a félrenézés képességét az ő igen nagy kegyelméből.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ez pénznyomtatás szó- és hasonlóság-mágiával bújtatva.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ez vót a neve a III/XXII ügyosztályon, ahol az értéktelen, de lelkes jelentőket gyűjtötték össze.
@VinnieJones: Mein schöne Prinze man. Du bist ein Arschloch. Ich liebe dich:-)
@saravad:

"Az itt tárgyalt műsort nem ismerem,"
Pedig arról beszélünk.

"De az emberi test látványa önmagában nem hiszem, hogy káros lenne a társadalomra."
Egyetértünk. Önmagában, nem. Ezzel a körítéssel és "konnotációval" viszont lealacsonyító.

"A prűd hozzáállás és elfojtás inkább."

Nem versenyeztetném a kettő káros hatását. Éertelmetlen lenne.

"Korrekt, jó fej, emancipált férfiak számára ugyanolyan kellemes nőket nézegetni csak nincs miatta bűntudatuk és kamasz gyerekeiknek normális példát tudnak mutatni a családi életből."

Az attól függ, hogy a női szépségről szól e a dolog, vagy arról, hogy kiállítanak egy méltóságát levető emberi személyt, húsdarabként, egy legalja bulvárműsorban.

"Ami károsabb szerintem:
divany.hu/poronty/2010/06/04/isten_neveben_buzditanak_gyerekveresre_vallasi_alapitvanyok/?cp=3"

Köszönhetően - elsősorban a kereszténydemokratáknak - az ilyenek már nem kaphatnak egyházi státuszt és jogokat Magyarországon. Szívesen :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Azért megvan annak a maga sajátos bája, mikor az én hiedelemvilágomról az faggat, akinek pártja kizárólag hiedelemvilágból, sumérszkíta turullegendákból épít magának "ideológiát".

:-D

Amúgy meg azt gondolom abba az irányba mennek amerre kell: tudnak nemet mondani a szociknak, elkezdődött az arcváltás. Hogy ti mit gondoltok erről - bocs - abszolút lényegtelen, mert ti az életben soha szavazni rájuk nem fogtok. Mi meg a jelek szerint elég hangosak vagyunk hozzá, hogy a változás elkezdődjön.
@VinnieJones: Természetesen ahogy ezt egy művelt búr mondaná. Faszkalapban:-)
@Azbej Tristan:
"Megvan ezeknek a műsoroknak a médiaablaka, és az a fizetős csatornák, az éjszakai műsorok és az internet, ahol elég könnyű a parental controlon állítani. "

ööö...
...ez a Pro4-en megy, amit jó, ha a lakosság 5%-a fog. általában dekóder köll a vételéhez, amiben van parental control. ha apuka (anyuka) akarja, beállítja. más kérdés?
@Secnir:
"ha apuka (anyuka) akarja, beállítja"

Ha előbb a kölök megmutatja nekik, hogy kell beállítani.
@Azbej Tristan:
Érdekes beszélgetés lehetne...

A legalja bulvárműsor - ebben gondolom egyet fogunk érteni - kivétel nélkül mindent és mindenkit képes lealacsonyítani, ezért nem nézzük ezeket.
Akiknek viszont igényük van rá, nos a szómájuk megvonása (betiltás) nem fogja érettebbé tenni őket.
@VinnieJones: hogy rajtam kacagnak? Nem bánom. Te viszont csak a sajnálkozó, szájelhúzó, megbocsátó mosolyig jutottál el. Te csináltad a rosszabb boltot. Én nem égetném magam itt a helkyedben a továbbiakban. Tudod, van az emberi méltőságnak is egy határa. Te ezt messzemenően túllépted.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: próbáld focinyelven magyarázni neki a dolgokat (támadás, les, gól szöglet, bedobás, hülyeabíró), ez csak ebből ért. valami színész-focista.
@Bakter: @Secnir: az a kölök, aki fenn lehet este 11 után és tévét vagy netet is elér, annak egy két cici nem oszt nem szoroz ;)
@VinnieJones: Csipegess még innen néhány morzsát. Meghosszabítja agóniádat. Mert egyébként szellemileg már elég régen éhenhaltál.
és megint, mert nem szabad feledni:

Népszabadság: Simicska cége több mint 1,5 milliárdot szakít a Szerencsejáték Zrt.-től

hvg.hu/kkv/20130108_Nepszabadsag_Simicska_cege_tobb_mint_15_m
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: :D elmesz!?! Sokunknak fogsz hianyozni!!!... jobban belegondolva ket dologban lehet biztos az, aki olvassa ezt a blogot. 1. Sosem fogsz innen eltakarodni hisz sem agyad sem meltosagod sincs. 2. Senkinek nem fog hianyozni sehonnan egy olyan primitiv eroszakos vadbarom, mint te... ;)
@bella _ciao: Ennek? Ne viccelj. Még a focihoz is hülye lenne. Saját magát rúgná tökön a laszti helyett, és elégedetten vigyorogva csápőolna a közönségnek: Mekkora ász vagyok. Láttátok? :-)
@Fabius: Te is tudod, hogy én azért másban hiszek így szerintem mind a ketten jobban járunk ha ebben a kérdésben a reálpolitika talaján maradunk.:)

Ezek alapján egy kis "hangoskodásért" cserébe komolyan elhinni azt, hogy azok akik az elmúlt húsz évben, így az előző kormányzati ciklusban is politikai szerepet töltöttek be majd "garanciát" adnak arra, hogy nem követik el azokat a hibákat, amelyek az országot egyszer már bajba juttatták,"... háááát finoman szólva is eléggé necces. :)

Azt hittem ennél azért komolyabban átlátod mindazt, ami a rendszerváltás óta ebben az országban történt.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ki vannak akadva ezek a műprűdök a cickóktól, én meg az óvodásoktól tanulok káromkodni. A középiskolások nagyobb része már nem szűz, de ez lassan igaz az általánosra is. Miről is beszélünk? Úgy kétszemközt tudnám fosni az ilyen álszent közerkölcskommandós simaszájú ájtatosmanókat.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: tulajdonképpen ezt sikerült itten megvalósítania, csak nem érti. ezért gondoltam, hogy áttérhetnél egy egyszerűbb nyelvezetre
@bella _ciao: attol, hogy hozzad ezt a hasznalati utmutatot adtak meg nem azt jelenti, hogy egy emberre is lehetne hasznalni...
@bella _ciao: Belegondoltál? 2014-ben ez is elmegy szavazni:. Már előre rettegek.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Azért arra talán nem szorulok rá, hogy te tarts nekem megvilágosító előadást az elmúlt 22 évről.

Amíg ez a "garanciának" nevezett izé a gyakorlatban azt jelenti, hogy Lendvai és társai az előrelépést segítve kiszállnak a verkliből, nekem tökmindegy minek nevezik ezt.

De te szómágiázz tovább, én nem gátollak benne.
@bella _ciao: aham... tehat az egyszeru lelked egyszeru nyelvezetre ehezik... :) cool...:D
na elég volt az alázásból... megyek resztelt májat rittyenteni vacsira. Pá:-)
@bella _ciao: ennyire nem vagyok képes alámerülni: ahhh, grrr..hörr glugyglugy mijafaszom drrrr töf-töf enajme máj bébi penki szűri csaho krzb zannyád... szóval nagyon nem megy:-)
@Fabius: Nem gondolom, hogy előadást kéne bárkinek is tartani neked.

Igazából csak csodálkozom gyermeki bizalmadon, amikor egy "Lendvai 2014-től nem lesz a parlament tagja" hír, egyből kiváltja belőled a kincstári optimizmust és a hitet olyanokban, akik mindenre rászolgáltak csak az újbóli bizalmunkra nem. :)
@saravad:

"Akiknek viszont igényük van rá, nos a szómájuk megvonása (betiltás) nem fogja érettebbé tenni őket. "

Már csak ezért sem, meg a Fabius által említett NMHH megfelelőség miatt sem kiabálja senki sem, hogy "tíccsák be".

Többen rákérdeztek az ifjú kerdemek véleményére, mi meg elmondtuk.

Következő lépésben - az egyébként sokszor penge írásokat produkáló blogszerző - megpróbálta emiatt ránk húzni a prűdériát, és párhuzamot eszkábálni egy áthallásos névválasztással. Mind a kettő nagyon eröltetett, az írás pedig egyszerűen nem üt, nem vicces.

Mindenestre szeretnék egy olyan felvilágosult társadalomban élni, ahol a nőket tisztelik, és ahol egy primkó didiműsorról anélkül lehessen lesújtó véleményt elmondani, hogy komplett hülyévé szerkesztenék ki utána az embert. Ha ez prűdéria, akkor vállalom.
@bella _ciao: aham, tehat elismeted, hogy neked ez az a hasznalati utmutato amivel mozgasba lehet lenditeni silany valodat!?... esetleg irnal valami erdemit a bejegyzessel kapcsolatban is. Kivancsi vagyok a mechanikus alkatreszeid mit ertettek meg a bloger irasabol... koszi
@bella _ciao: Szerintem Vinniként a Cirbolya szívat, vagy a Penni:-) Rémálmomban Fabius:-))))
@Azbej Tristan: csak a sorrend, az a nem mindegy, na és a fontosság sem egy utolsó szempont, ez így gyenge alakoskodás, és terelés, főleg amíg megélhetési gondjai vannak sokaknak
@VinnieJones:

" te milyen tudatmodositot hasznalsz napiszinten?? "

Ne zizegj. Nem adom meg, mert belehalnál. Úgy kezdődik, 20 év iskola. A többit ne akard tudni. Veszélyes.

Ellenben még mindig nem tudom, hogy ezen kívül mi a kérdésed. Van?
mókus nem vadászik winnetoura!
Feketeautó kilőve,óvóhelyre mindenki...

www.youtube.com/watch?v=5ASs0paic2g
@VinnieJones: Jó baráti javaslatom, h szállj le erről a vonatról, mert szétkapnak mint Floki a lábtörlőt. Gyík vagy te hozzájuk barátom!
@Azbej Tristan: írtam, de pl. ez is:

Bayer ellen egyelőre nem indult Fidesz-eljárás

A közélet szereplőinek nem szabad indulatból nyilatkozniuk vagy írniuk - kommentálta Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője Bayer Zsolt a szombati Magyar Hírlapban megjelent cikkét. Azt mondta, egyelőre nem tud Bayer elleni eljárásról a Fideszben.

hvg.hu/itthon/20130108_Bayer_ellen_egyelore_nem_indult_Fideszel
@Azbej Tristan: Jó van. Neked is igazad van. Ahogy a művel rabbiátus mondaná:-) Az NMHH-t pedig hivatkozási alapként hanyagold, ha lehetne kérnem szépen. Indokot ne kérj. Nem adok.
@Azbej Tristan:

Jelzem komplett hülyének kiszerkezteni csak azt lehet aki komplett hülyét csinál magából. Márpedig arról szónokolni, hogy ezek a szexipari segédmunkások "kényszerítve" lettek bármilyen vetkőzésre az ebbe a kategóriába tartozik.

Jómunkásasszonyt géppel kúrásra sem kellett kényszeríteni, csinálta ő azt magától, a videója meg elérhető éjjel 11 helyett délután 15:11-kor szabadon.

www.trixxx.hu/video/37218/meszaros-dora-es-a-szexgep#.UOwn8smhjjs

Ha megszólaltok érezni kéne a mértéket, mert a konkrét esetben a jómunkásasszony kirakom a mellemre cserélte a gépesített szakmunkát. A csúnyája kint sincs. :-)

Magyarul elmondani lehet, ha valami nem tetszik. De szokásotokhoz híven túllihegni és túldobni azzal jár, hogy rajtatok röhög mindenki.

A fallikus szimbólumokról és magömlésről továbbra se semmit? Oké, értjük.
@VinnieJones: keress és olvass. vagy az már nem megy egy droidnak? vagy menjél focizni felcsútra.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Semmiféle kincstári optimizmusról szó nincs. Elmondtam feljebb, ez max első lépés lehet, annak elfogadható, és nem a vég.
@Orica Középföldi: hmmm... 20 evig kepzett teged az allam es mennyire nem latszik meg...
@Fabius: ki mondta, hogy meg kell feleljél bárkinek?
Engem speciel nem zavar ha agyament baromságokat írsz rólunk, fiatal kerdemekről. Az ilyen esetekben viszont el fogjuk mondani, hogy ahogy amilyen portét akarsz rajzolni rólunk, annak köze sincs ahhoz, amilyenek valójában vagyunk.
@bella _ciao: Jahh alámerítkezni mindig könnyebb, mint felkapaszkodni:-)
@VinnieJones: Rajtad viszont meglátszik a 28 év állami gondoskodás:-)
@Myrath: hmmm.... van itt barki is aki eszervekkel kivan hadakozni es nem csak eroszak altall? Milyen erv van meg a tarsolyotokban, hackerkedes... fizikai eroszak es meg?
@KerDem: a fiatal kerdem eléggi savanyúkáposztaszagú. Inkább menjetek minusz 10 fokban tüntetni a melegházasság mellett. Többre mentek:-)
@Fabius: mennyi aktív alvósejtes ker.demokrata, rosszat sejtek, ezek valami stefika trollszerű boiszerzetek lehetnek, más magyarázatot nem lelek :D
@VinnieJones: Öcsi! Ki akar téged megerőszakolni? Esetleg a harapós paripa:-) Igaz annak töke sincsen, de azért tartsd oda. Hátha...
@Fabius: annyi mindent atlehetne venni a nyugattol... nem hiszem, hogy barkinek is erdeke 12-rol kezdeni a szamolast...
@Bakter:
Az utóbbi évszázadok nagy változása nem az, hogy a fiatalok nem szűzek, hanem az, hogy többségük iskolába jár. Szerintem ez ok.
@KerDem: Ecsém! Ha rajtatok múlt volna, régen kihalt volna az emberiség. Milett vón? Mentetek volna mókusokat téríteni és kihalasztani? Míg ki nem ha a Föld?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Semmi trollkodás, ők itt most a valóság és az ifjú ker.dem (IKSZ) valós vélemény. Tristan sokadszor szólal meg itt és civilben is ez a neve, úgyhogy ne kezeljétek trollként őket mert nem azok :-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: orulok, hogy kesz a vajas kenyer es mar vissza is tertel... picit varjal, hozok ragcsalni meg szurcsolni valot, kenyelembe helyezem magam es kezdheted is az onalazasodat itt nagynyilvanossag elott, online
@VinnieJones: Nem kellenek érvek, nekem megteszi a tahótalanító gomb is... csá
@KerDem: hmmm... ezt mind a négy tagotok nevében jelentetted ki?
@bella _ciao: te is, masok is latjak, bar sok itt a hulye, azok kozul az egyik legegyszerubb az te vagy....
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: ehhh megnéztem eztet, módosítom a véleményem, tényleg nem trollok, a tanulságos szerzői szösszenetek elolvastam, és lecsüccsentem...

kerdem.blog.hu/2012/05/23/szerzoink_3
@leonito77: hianyozni fognak a vicces es elgondolkodtato irasaid... jaa! Hogy azok nincsenek? :) ...
@VinnieJones:
"... 20 evig kepzett teged az allam..."

No, csak kigyütt aminek ki köllött :)

Látod, ez az a mondat(rész) ami mindent elmond rólad és rávilágít a világnézeti különbségre közted és a vitapartnereid között. Akartam írni, hogy paradigma, de nem, hagyjuk.
@KerDem:

A véleményetek kifejtéséhez a lehetőséget mindig megkaptátok, ez változni nem fog.

Esetleg ha mondanál valamit a fallikus szimbólumok erőltetett használatáról és a magömlés megjelenéséről, mert Tristan ezt elegánsan átugrotta. Szóval a csöcs rossz, de a pöcs mehet?
@VinnieJones: Imádom ezeket az egyszeri kategorizálásokat. Mindenki tuda pillanatok alatt hol a helye. Neked asszem a kuka alján, jó sok szarral leborítva. Na csá:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Haver, összekeversz minket valakivel. Nekünk a kereszténydemokrácia a következőket jelenti: szabad akarat, egyéni felelősség, közösségi szolidaritás, koopercáión és versenyen alapuló piacgazgaság. Tudod, ez jellemzi az összes kapitalista demokráciát.

Lehet, hogy neked mást, de az a te bajod.
@Fabius: igen, lásd mint fent, ettől még jobban elkomorodtam
@KerDem: Megártottak a könnyenjött milliók vagy érzitek a véget kedves fantomtestvérpártiak,hogy ilyen parák lettetek!
@VinnieJones: Tudod a faszságnak is primitívségnek is megvan az a szintje, amit már nem lehet tolerálni. Én nem haragszom rád. Te haragudj teremtődre, hogy ennyi észt és intelligenciát adott... Valszeg nagy a sor végén állhattál oszt elfogyott. Bye bye szép lovag, hülye vagy és nincs is lovad. (Süsü parafrázis) És nem a sárkány, hanem te.
@VinnieJones:

"van itt barki is aki eszervekkel kivan hadakozni es nem csak eroszak altall? "

Még nem tűnt fel nálad az ész, amivel hadakozni érdemes. Jól álcázol.
@KerDem: megkövetlek, elnézésedet kérem, hogy trollnak tartottalak, amit leírtál alapvetéseteknek, szép is, meg jó is, sajnálatomra a valóságotokhoz semmi köze, mert a tetteitek és a felesleges köreitek, pont ezen eszmék ellen tesznek.
@KerDem:

"Nekünk a kereszténydemokrácia a következőket jelenti: szabad akarat, egyéni felelősség..."

Ezt Semjén tudja, érti, engedi?
@Penivaldes:
sárika ez meg a sáriah law brühühühühü

te kis prűűűűűűűűűűűűűűűdd
@KerDem:

"koopercáión és versenyen alapuló piacgazgaság. Tudod, ez jellemzi az összes kapitalista demokráciát."

Őőőőő, mit is kerestek ti akkor az államosítás kormányában koalíciós partnerként? És ha már ott vagytok miért vagytok csendben, ha ez igaz?
@Fabius: nekem se a csöcs, se a pöcs szóval nincs problémám. Még azzal se, hogy megpróbálsz polgárpukkasztó lenni fölösleges faszozással. Azzal már inkább, hogy megpróbálasz olyannak beállítani minket, mint akik azért mert van egy felvállalt értékrendjük nem ezen a földön élnek és szégyenkezve a falat nézik ha faszverésről van szó.
Ebből is látszik fogalmad sincs milyenek vagyunk valójában.
@KerDem:" Nekünk a kereszténydemokrácia a következőket jelenti: szabad akarat, egyéni felelősség, közösségi szolidaritás, koopercáión és versenyen alapuló piacgazgaság."

MILYEN SZÉP ÉS IGAZ ESZMÉK!! Kár,hogy gyakorlatilag most ez az ország ezekből semmit sem profitál! Talán elmagyarázhatnátok a nagyvezér tesónak is...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
fn.hir24.hu/interju/2013/01/08/farkas-nem-olvassa-bayert/
Viszont akinek nagyon meg kellene szólalni az kussol! Na jó árnyaltabb leszek, először meg kellene tanulnia olvasni.
@Fabius:

"De te szómágiázz tovább, én nem gátollak benne. "

Lassan te vagy az egyetlen, aki válaszol neki.
Ez már-már a szerethető perverzió kategóriája. Bocs:))
@Fabius: hmmm, erre is csak néma csend, tartok tőle ez lészen csak jutalmunk, nékünk tudatlan és hitetlen egyszerieknek ;)

www.napi.hu/magyar_gazdasag/melyulo_magyar_recessziot_jelezhet_az_adat.541648.html
@KerDem: Rendben. Ezt meséld el a főnökodnek Semjén Zsoltnak, esetlek a Rétvári Bencusnak, a Harrach Péternek, a Ssssalamonnak, a Pálllfffynak vagy kinek, nem jut eszembe. Ha majd ők ugyanezeket az elveket vallják a nagypolitikában, vagy Ti léptek a helyükbe és ezeket a gyönyörteljes elveket megvalósítjátok, akkor reklamálj. Addig dolgozz ezeken és ne röhögtesd ki magad látens beteljesületlen képzeteiddel.... a mennyország máshol van, ereszkedjetek le a földre, mert persacckábé 60-80 évet itt töltötök az örökkévalóságból... a többi hitetlen legnagyobb sajnálatára.
Mellékesen megkérdezném... mi a véleményetek az oktatási reformról? Komolyan érdekelne...
@VinnieJones: de szerencsémre megjöttél és viszed a "hülyék között a legegyszerűbb" díját. pályázat nélkül (ahogy ti osztogatjátok a díjaitokat) megnyerted.
@Azbej Tristan:
" Mindenestre szeretnék egy olyan felvilágosult társadalomban élni, ahol a nőket tisztelik, és ahol egy primkó didiműsorról anélkül lehessen lesújtó véleményt elmondani, hogy komplett hülyévé szerkesztenék ki utána az embert."

lesújtó véleményt lehet mondani. elsőként is akár.
de az a kdnp-s (ikszes, stb.), akikben annyi erkölcs nincs, hogy egy bukott doktort (semjén) nem kérnek fel a mihamarabbi távozásra, azok ne papoljanak nekem arról, hogy este 11 után csöcs van a tv-ben.
@ariel12:

Húúúúúú, de gonosz vagy:))))))
-no komment-

Nyugdíjpénztárak: vannak, akik kimagaslóan teljesítettek

A kötelező magánkasszák melegalakításuk óta 65 százalékos hozamot értek el Romániában.

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/nyugdijpenztarak_vannak_akik_kimagasloan_teljesitettek.541664.html
@VinnieJones: Csaxólok, hogy ne érjen meglepi. Akikbe belekötöttél azok olyanok mint a macska amikor egerészik: először játszik vele aztán egyben lenyeli! Most a játék résznél tartanak.....
@KerDem:

Csöndben megjegyzem a "fasz" szó nem szerepel a neked címzett kérdésben. Polgárpukkasztó nem akarok lenni, tényleg érdekel a csöcsért felszólalóknak mi a véleménye, ha a hozzájuk közeli intézetek és azok tagjai lassan nem élhetnek fallikus szimbólumok nélkül, és ejakulátumra keresztelik az intézetet.

De ha nem akarsz válaszolni azt is megértem, mert ilyen rendes vagyok. Végül is a faszverést már leírtad, igaz nem kérdeztem, és ezzel nyilván kedvező képet alakítottál ki magatokról.
@KerDem: egy felvállalt értékrendjük nem ezen a földön élnek és szégyenkezve a falat nézik ha faszverésről van szó.

Végre egy őszinte megnyilvánulás. Nem a flat nézitek. Ez már nagy haladás:-) BEvallásban vagytok. De azért vigyázzatok a Hustlerre... máskot is kellhet:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Mondtam már mi jusson eszedbe ha ilyet olvasol: pornóadó! :-D
@ariel12: nem nyelem le... kihánynám? ennyire nem utálhatsz:-) A vére nem édes, nem negédes...
Olyan kenetteljes, amikor egy kerdem elsorolja mindazon értékrendeket, amiket a magyar kerdempárt nem képvisel.
@Fabius: Egyesek szado-mazo módon visszajönnek a faxért,bár tudják,hogy gusztustalan dolog szopni...Figyeltem ezért járnak kálmánolgához is meg blogokra a ker-dem miért?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Még mindig nem tiszta, hogy mire szeretnél kilyukadni, de ha arra vonatkozik a kérdés, hogy a társadalom nagy és égetőbb problémáinak megoldása helyett, miért egy TV-műsorral kapcsolatban fórumozgatunk, akkor ajánlom a figyelmedbe a honlapunk archívumát (http://www.iksz.net).Ebből kiderül, hogy a bevallottan sok szimbólikus témával párhuzamosan a fiatalok mindennapjait és megélhetését meghatározó ügyekkel foglalkozunk (fiatal gazdák, felsőoktatás, emmigrációra kényszerülő fiatalok, fiatal családosok, fenntarthatóság, gazdaságpolitika).
@saravad:
Pártuk és kormányuk (mert nem az enyém!!!) nagy forradalmi lendülettel tesz arról, hogy lemossa, mit ránk kentek az évszázadok: a fiatalok többsége szűz lesz, de nem iskolázott.
@Azbej Tristan:
Ha már tévé, és azon csöcs. Azzal nem tudnátok-é foglalkozni, hogy a bszott sok logó, főleg az izgőmozgó félképernyős eltűnjön a picsába? Az speciel engem jobban felkefél agyilag, mint egy csupasz anyadombpár - már amikor egyáltalán tévéműsort nézek.
@Azbej Tristan:
foglalkoztok gazdaságpolitikával? azt nem értem, ha nem megy, miért erőltetitek?
@Fabius: ööö izééé, ne nekem, ott fent a ker.demek, éppen ez ellen küzdenek, há mibű lészen a világmegváltás ebből a siralomvőgybű, éljen Galilei, kinek neves napja a mai, és kevésbé neves napja az önálló gondolkodást eltaposó inkvizícióé.
"és még is mozog..."
ecce homo
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: szerintem csak azért jöttek, hogy honlapjuk és bloguk látogatottsága nőjön napi 3-ról 25-re. én is megnéztem ezt a kerdem-et, de nagyon lelohasztó.

" szabad akarat, egyéni felelősség, közösségi szolidaritás, koopercáión és versenyen alapuló piacgazgaság. Tudod, ez jellemzi az összes kapitalista demokráciát."

főleg ennek jegyében nehezen értelmében nehezen értelmezhető KerDem posztja a hallgatók fikázása.

kerdem.blog.hu/2012/12/21/diplomasado

de vigasztaló, hogy boli szemlézi őket
@Azbej Tristan: Háááát, nem vagytok egy zúgolódós szervezet az biztos. Földtörvény megtapsolva? Grat!!
@Azbej Tristan: van egy nagy ember ott közel hozzátok, ő is megmondta: ne azt nézzék amit mondok, hanem amit teszek
szépeket álmodni mindenki tud, de tenni kevesek, na akik tesznek, azok nem ti vagytok, vagy csak én vagyok vak ;)
@Azbej Tristan: Baszod ez nem a BOLDOGSÁGKUTATÓKÖZPONT?

Diplomázott gyerekeink meg hanyatthomlok menekülnek külföldre!!!
@ariel12:

:))))
Max köpködő kobrába vagyok hajlandó átlényegülni:))
Az étrendem már régen fix.
@Azbej Tristan: fiatalok mindennapjait és megélhetését meghatározó ügyekkel foglalkozunk (fiatal gazdák, felsőoktatás, emmigrációra kényszerülő fiatalok, fiatal családosok, fenntarthatóság, gazdaságpolitika).

Röhögvesírok!!!
@Fabius:

A meztelenkedésre "kényszerítettség" kérdése olyan, mint a prostitúció megítélése. Ha jól értem az érvelésedet, akkor az a furcsa helyzet állt elő, hogy kettőnk közül én osztom a liberálisabb, szociálisan érzékenyebb álláspontot. Konkrétan: szerintem a pornósok és prostituáltak többnyire áldozatok, és a társadalmi helyzetük kényszeríti bele őket, hogy árulják vagy éppen mutogassák magukat.

„Magyarul elmondani lehet, ha valami nem tetszik. De szokásotokhoz híven túllihegni és túldobni azzal jár, hogy rajtatok röhög mindenki.”

Túllihegni? Már bocsánat: Rétvári Bence, a Blikk(?) kérdésére adott egy három mondatos interjút. Ezzel szemben Te egy egész blogbejegyzést írtál az ügyről.
És továbbra sem tudom, hogy mi köze van a nők alázásának, ahhoz, hogy a Nézőpont olyan nevet adott magának, amit félreértelmezhet az, akinek erre állt rá az agya, illetve, hogy egy turbóértelmiségi belpolitikai blogon valaki elszállt erotikus metaforákat alkalmaz. Nekem nem tetszik, ha erre vonatkozott a kérdés.
@Secnir:

Egy külön vitafejezet lenne, ha megnyitnánk a Semjén aktát. Én ott adtam fel, hogy erkölcsi ítéletet fogalmazzak meg az ügyben, amikor kiderült, hogy Semjént egy olyan cikkből való plagizálással vádolják, amelyik később jelent meg, mint a dolgozata. Az ügy finoman fogalmazva is zavaros.
@Bakter:

"A politikai erő most nem a felvilágosítás, hanem az erkölcs irányába megy el"

(Hoffman Rózsa Fidesz MPSZ - KDNP)

Szüzek ugyan nem lesznek oly sokan - sose vótak - de legalább több lesz a tiniterhesség meg nemibaj.
"„Bayer Zsolt írása is publicisztika volt, saját véleményét írta meg, amely nem tükrözte a lap véleményét. Megjegyezve, hogy szavait tudatosan, rosszindulatúan félremagyarázták. Ha újságíró kollégánk néhány gondolata mégis félreértésre adhatott okot, akkor azért elnézést kérünk minden érintettől, olvasótól. Tudjuk, hogy a Magyar Hírlap elleni támadásnak nem titkolt célja a jobboldali egység megbontása, a Békemenet szervezőinek lejáratása, a többségi társadalom demokratikus erőinek megkérdőjelezése” – közölte Széles Gábor, a Magyar Hírlap tulajdonosa és Stefka István, a lap főszerkesztője Válasz a támadásokra című levelében."

Hát persze, inkább ki kéne dönteni a Hősök tere szobrait a fülkékből, hogy tieiteket állítsák a helyükre.
@Bakter: Főleg a Forma-1 közvetítés alatti, félképernyős...
@Fabius: A válaszaid stílusa teljesen normális. A bejegyzéseké miért nem ugyanilyen?
nemazér, de ha a patásnak jutottak volna ilyen törekvések az eszébe, már lámpavason lógna:

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130107_Orosz_gyarmat_leszunk_pokoli_hosszu_idore#rss
@Bakter: Épp karaktergyilkolják szegényt rendezzünk neki gyűjtést!!
@Azbej Tristan: " Mindenestre szeretnék egy olyan felvilágosult társadalomban élni,....."
Na basszus ezt pont egy olyan (párt??) aktivistája mondja akik éppen a sötét középkorba lökik vissza az országot a mű kereszténységük kötelezővé tételével és más nyalánkságokkal?
Oszt amikor a WC setét mélyén egyik kezeetekben a Playboyt a másikban marokmarcsát szorongatva nem sűl le az álszent képetekről a bőr a nők szexuális tárgynak való degradálása miatt?
@saravad:
Ha ezek a bugrisok maradnak jövőre, megalapítom az Erényöv Zrt-t és rendelek Japánból szűzhártya regenerátorokat.
Hogy nem esik ki a fogsoruk, amikor erkölcsről beszélnek. Magyar politikusként. Ilyen társaságban. Ilyen tettekkel, mondatokkal fémjelezve.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Ahhoz képest, hogy állítólag nem létezünk, egész tevékenyek vagyunk :)
@gazoló:
Nem köszönné meg, amit én összegyűjtenék neki. Adakozó is lenne pedig bőven.
@Bakter: többségi társadalom

????
@gazoló:
Attól mert sírsz, nekünk még fontosak maradnak ezek az ügyek.
@Bakter:

Ha már magyarázkodni kénytelenek, az jó. Sőt! Nagyon jó!
@ariel12:

Pontosabban @ mindenki más:

Ugye errefelé működik a do not feed the troll szabály?
@saravad: kijavitanad legSzives mindenkinek a helyesirasat itt a forumon - magaddal kezdve. Csak, hogy biztosak legyunk abban, hogy nem worldot hasznaltal az okoskodasodhoz... ugye bizonyitasz nekunk es nem hagyod magadrol kiallitani a bizonyitvanyt
A megemelt éves terv 90 százaléka lett a hiány

Tavaly 607,5 milliárd forintra rúgott az államháztartás központi alrendszerének előzetes hiánya, amely a megemelt hiányterv 90,4 százalékát teszi ki - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM). A tárca szerint az adat "jó alapot ad" arra, hogy teljesüljön a kormány 2,7 százalékos hiánycélja.

hvg.hu/gazdasag/20130108_A_megemelt_terv_90_szazaleka_lett_a_hiany
@ariel12: szerintem a nyilvanos onalazasnal tartanak... ;) de azert koszi. Jaaa, hogy ezek a nagyagyuk....;) eszre sem vettem... pffff....:D
@saravad:
Olyan vagyok, mint sittpali: csak idéztem, de nem értem.
Gondolom, valami olyasmit jelenthet, hogy sokan vannak és napról napra többen lesznek, már meghaladták az 5/3-t
@KerDem:

"A válaszaid stílusa teljesen normális. A bejegyzéseké miért nem ugyanilyen?"

Ha nem lenne ironikus a bejegyzés, akkor te nem lennél itt, és ezt most nem tudnád megkérdezni:))
@gazoló:

Semmi baj nincs azzal, ha az érintettek házhoz jönnek valamiféle magyarázattal. Sőt, én az ilyet támogatom. Mert egyet ne értsünk feltétlenül, de kiabáljunk át az árok fölött és álljunk szóba egymással.
@VinnieJones:

Nyugodtan kiállíthatsz rólam bármilyen bizonyítványt, nálad különbek is megtették már párszor. (az állam pénzén, természetesen)

Helyesírási tanácsokat azonban ne adj, kérlek.
@Bakter:

Jól el vannak szeparálva a világtól az biztos!

Kihajtanám őket közmunkásokat lelkigondozni,meg cigányokat téríteni!!

ker-dem miért kell demagógnak lenni??
@Orica Középföldi: te is a nagyagyuk koze tartozol!?;te cicazasnak veszed vagy onalazasnak amit te is csinalsz?
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: van aki szerint te itt nagyagyu vagy... sokan masok szerint meg csak egy kis pocs... bizonyitanal a ketelkedoknek?
@Penivaldes: "tartsuk tiszteletbe a meggyőződésük és legyünk velük kedvesek "

ok :)

dögöjjön meg minden hitvány fidesznyik !
@Azbej Tristan:
"Én ott adtam fel, hogy erkölcsi ítéletet fogalmazzak meg az ügyben, amikor kiderült, hogy Semjént egy olyan cikkből való plagizálással vádolják, amelyik később jelent meg, mint a dolgozata. Az ügy finoman fogalmazva is zavaros."

1. miért adtad fel? miért zavaros? miért nem gyakorolt/gyakorol nyomást az iksz semjénre, hogy magyarázza el nektek?
2. miért szeretnél erkölcsi ítéletet hozni? miért nem várjátok el a pázmánytól, hogy magát az alapművet vizsgálja (mert ugye nemcsak az adott szösszenettel van probléma...)?
@Azbej Tristan:

más:
beleolvastam az ikszbe, címlapon:

"A Magyar Katolikus Újságírók Szövetsége (MAKÚSZ) meglepőnek és érthetetlennek tartja, hogy az Index hírportál egyik cikkének címében, (2013. január 5.), "hívő kereszténynek" nevezi egy többszörös gyilkosság elkövetőjét.
Meglepő, hiszen az Egyesült Államokban történt bűncselekmény és a kereszténység között nincs összefüggés. "

kérdésem: komolyan fogalomzavarban szenved a cikk írója (szikora)? az index tényt közölt, hogy egy hívő keresztény férfi gyilkolt. erre reagált úgy a mkuosz, hogy miért kell besározni a keresztényeket? erre joggal kérdezhetném: azzal, hogy kiderült, férfi, miért kell besározni a férfiakat?
tehát látod, itt gondolkodásmódbeli különbségek vannak a kiugrott zsidók és ateisták között...
@Fabius: Ezt nem vontam kétségbe,csak rácsodálkoztam...
@gazoló:
szerintem a tetves beteg nem tehetséges politikus volt mindenkor, hanem tehetséges hipnotizőr. Ő benne él az álomvilágában, és minden csatlósát beleszugerálja abba. Rémszem a legjobb példa rá. Képtelenség, hogy az az izé bármikor is józan lett volna miniszterként.
@VinnieJones: Én nagyagy? Ugyanmá. egy kis pöcs. Csak kicsivel nagyobb, mint te:-)
@Azbej Tristan:
Persze hogy van tudjuk kik nyertek a pályázatokon,talán ehhez is ti adtatok tanácsokat?
Gratulálok!!
@VinnieJones:

"te cicazasnak veszed vagy onalazasnak amit te is csinalsz?"

Szórakozásnak:)) És hogy a továbbiakban ez zavartalan legyen, mész a ketrecbe.
@Azbej Tristan: Az első mondatodat sajna nem értem. A másodikra a válaszom, hogy itt semmiféle ilyen szabály nem mükszik, ezt te is tanúsíthatod mert eléggé jóllakatnak itt. :-)
@Secnir:
Qrvára érzékenyek ezek a pedigréjükre. Pedig nincs is nekik. Vagy eldugták a fityesz kormányprogrammal együtt.
"A miniszter tizenegy napja fekszik a Magyar Honvédség Honvédkórházában. Úgy tudjuk, a 69 éves Martonyit főként magas láza miatt tarják megfigyelés alatt."

ahogyan ő is megfigyelés alatt tartott sok embert...

akasztyák a hóhért

megfigyelik a megfigyelőt, az ügynököt... :)
@KerDem:

Én vagyok a szókimondó tahó, akinek meg akarod magyarázni mennyire más vagy, mint a kép amit fest rólad.

Bejött, ma is.

Így olyan közéleti blogot viszek ahol a pártok, szervezetek valós tagjai és aktivistái állnak le közéletről vitatkozni a zemberekkel, ha más nem azért, hogy engem megpróbáljanak elküldeni a picsába.
@KerDem: Figyu! Ha már idetévedtetek. Lehetne méltatnotok Hoffmann Rózsa jelenleg KDNP komisszár, előtte Kádárkormány oktatáspolitikusz maximusz életét és munkásságát. Jajj denagyon szeretném- És ha lehet ne hivatkozást küld. Élőszóban, ha kérhetném. A kommünikékkel teli a tököm. Egyelőre VEletek nem. Tényleg kíváncsi vagyok:-) A marxizmus-leninizmus oktatás egre volt jó. Dialektika... dialektika. Alterna pass units:-) tudod.. hallagattasék meg, aki nem is látszik:-)
@Secnir: Nem csípted el a lényeget.

Ebben az esetben sokkal inkább azt kell vizsgálni, hogy az index akkor is címlapon közli az elkövető vallási hovatartozását, ha mondjuk izraelita vallású vagy netán cionka barát lett volna, mint mondjuk Breivik.

A kérdés persze költői marad, ebben az esetben is. :)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

Nyugi, még nekem sem válaszoltak, hogy Semjén tudja, érti ,engedi-e a felsorolt gondolataikat:)
@Orica Középföldi: ááá má a krumpedli is megfőtt... csak az asszony meg ne tudja:-)
@KerDem: Beszállok ebbe az itt zajló eszmecserébe.
Meglepődve olvasom a kereszténydemokráciáról felsorolt hitvallásodat, amelyeket voltál szíves felsorolni, ime:
"Szabad akarat, egyéni felelősség, közösségi szolidaritás, kooperáción alapuló piacgazdaság."
Ámulatom oka az, hogy ezek az eszmék a liberalizmus eszméi.
Van azonban egy alapvetés, mely a felsorolásodban nem szerepel, amely hiány viszont jellemzően hiányzik a hitvallásotokból.
A klasszikus liberalizmus az egyetlen igazi szabadság, a k é n y s z e r e k t ő l v a l ó m e n t e s s é g s z a b a d s á g a .
A poszt ennek a szellemiségnek a kritikáját sugallja némi íróniával, és akinek van szeme rá, ezt érzékeli.
Az a gond, hogy a kereszténység elveinek leple alatt mélyen sértitek az állampolgárok autonomiáját, kényszerként kell megélni az emberekre szabott direktívákat. Nemcsak a külső megjelenés lesz már kritika tárgyává, hanem a lelkiismereti szabadság érvényesülésének korlátozása, magánéleti szokásaink erőszakos megváltoztatása. A tradicionális család fogalmának átfogalmazása, a nő szerepének degradálása. Nem sorolom tovább, mert függőlegesen még félméter írhatnék erről.
Amikor az emberekben a fentiek alapján már indulat és ellenkezés feszül, elég egy meteorológus hölgy öltözetének kritikája, és a kényszereket kreálók ellen fellobban az ellenkezés

Erről van itt szó.
@KerDem: ha az előző kérdésemre nehéz a válasz, akkot nyugodtan vesd be a WunderWaffét... Így is elfogadom. Kihámozom a lényeget a Latrina Magica alól. Nosza... Mesélj:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

Amúgy egy normális kerdem véleményére én is kíváncsi vagyok. Őszintén az őszintére.
@Orica Középföldi: Jahh látom már. IDeszaladtak ideböfögni, aztán olvastak egy-két mondatot, oszt keresztet hányva visszaszaladtak a ministráciába:-) Szégyenteljes.
Fahéjas Boli! Itt vagy valahol? Itt a szívszerelmed, aki után annyit sóvárogtál....Megtaláltam neked...Beérem egy köszönöm-el..varosszive.blog.hu/2013/01/07/megsajnaltam_rogant_378
@Secnir:

Az Index cikk címe:
"Hívő keresztény volt a coloradoi gyilkos"
Egy tipikus Kuruc infós cikk címe:
"Cigány ölte meg Bándy Katát"

Nem látok különbséget a kettő között. Mind a kettő aljas, manipulatív, egy közösséget befeketítő címadás.
@KerDem:
"szabad akarat, egyéni felelősség, közösségi szolidaritás, koopercáión és versenyen alapuló piacgazgaság. Tudod, ez jellemzi az összes kapitalista demokráciát."

szabad akarat:
-Viktor, jó ez így?
-Egen.

egyéni felelősség:
-Tóni, ezt kellene benyújtani, egyéniben, sürgősbe, okosba. Viktor küldi. az ő neve ne legyen rajta.

közösségi szolidaritás:
-...Sanyikám, a rendőrök már megint tüntetnek! ELLENEM!
-akkor szima juditot letartóztatjuk, és eltűnnek az utcáról, majd áthelyeztetem őket vidékre. majd találunk valami indokot, hehe, nem gond.

kooperáció:
-...akkor ezt megbeszéltük, csináljátok meg két verzióban, törvényileg, amit pállfy pesta benyújt két fröccs között, meg Kotmányilag. ha akadékoskodik az AB, akkor nemzeti konzultáció, és utána két héttel nyújtjuk be Komáynilag, rendben?

versenyen alapuló piacgazdaság:
-...szia Lajosom!
-NEM! ne mondd ki a nevem, tudod...
-ööö...
-...kéne még ennyi, olvasd.
-két és fél mil...
-NEM! MAGADBAN!
-hümhümhüm. aham.
-ennyiért tudok venni tellvimosos papírokat...
-hümhümHÜMM! ez jó!
-namármost. újíttassatok fel kb 50 km vsútvonalat, pályázat nem kell, mi nyerünk. másnap utaljatok. a debreceni tulok meg jelentse be délben, hogy pfej IMF, nem lesz szerződés, és ez kormány álláspontja. pontosan délután négykor matolcsy cáfoljon.
-Értem.
-számládra?
-nem, mosta gazsiéra.
-ok, mentem.
@Mariann19: tévedésben vagyol- A mai nap nem NÉMI iróniáról szólt, hanem a NEMI iróniáról, kezdve Hocman Rózsa NEER Alaptörvényes hastáncától, Lendvai Ildikó kitárulkozó időjárásjelentéségig, megspékelve, néhány pubertás böfögésével, akik azt hitték, itten INGYENBASZÁS LESZ KISORSOLVA:-)
@Azbej Tristan:

Nem, kedves felebarátom, te ezt nem érted.

Rétvári úgy pufogtatta el a sablonjaitokat, hogy fingja nem volt - és most sincs- kikről beszél mikor a vetkőzésre kényszerítésről megszólalt.

Egy röpke guglizás után kiderülhetett volna, hogy a művésznők olyan összeválogatott emberek, akik számára természetes és szabadon választott, hogy a testükből élnek. Mit tesz isten van akinek a melója mellett és ellenére egészséges lelke van, és a gondolatait nem fél megosztani az arra kíváncsiakkal, igen gyakran a legfrissebb munkáiról készült színpadképekkel együtt.

www.meszarosdora.hu/wordpress/

Ezek után úgy gondoltam a túllihegés után egy beszólás poszt minimum rátok fér. Hátha tájékozódtok legközelebb reflexből elnyomott szempörgetés előtt.
@Azbej Tristan:
mindkettő száraz tény. ha a címeket nézzük.
@Klarita:

Én valahogy nem tudom megsajnálni Tonyót. Tudom, bennem a van hiba. Érzéketlen vagyok:)
@gazoló:
Ifjúsági szervezetként a fiatal gazdákat támogató programok kidolgozásában vettünk részt, amit kritika eddig nem ért, csak, hogy több kéne belőle.

Földügyekben pedig "ángyánosan" elfogult a véleményed. Egyrészt persze a világon nincs olyan pályázati rendszer, ami ne lehetne átláthatóbb. Másrészt viszont most legalább pályázat van, és nem direkt földosztás, mint korábban. Ezen kívül azt is pozitív, hogy az Állam visszavett egy csomó zsebszerződéses földet is.
@Secnir:
Szemléletes.Hátha megértik ott a másik bolygón!
@Fabius:

"reflexből elnyomott szempörgetés előtt. "

Kész vagyok, szét röhögtem magam:)))))))))))))))
@Azbej Tristan:
"Ezen kívül azt is pozitív, hogy az Állam visszavett egy csomó zsebszerződéses földet is. "

forrás?

" Másrészt viszont most legalább pályázat van, és nem direkt földosztás"

forrás?
@Fabius:

Ilyenre mondta nagyapám, halála után a nyelvét külön kell agyonverni:))))
@Azbej Tristan:

Ti/Te Azbej Tristan magyargyerek/ onnan halálfarkáról íróasztal mellől ezt olyan jól tudjátok akkor egyeztessetek pld. Ángyánnal vagy a felcsúti juhásszal!
@Azbej Tristan: hííínnnye, ezt így egyszerre??? Azt hiszem nem kell nagyon nekiugranom, kb. 4 embert tudok, aki ezt csípőből megcáfolja, és ezek nem műkörmös városi értelmiségiek, vagy narancsos szekértolók, és még csak nem szoclib jómunkás emberek ;)

"Másrészt viszont most legalább pályázat van, és nem direkt földosztás, mint korábban. Ezen kívül azt is pozitív, hogy az Állam visszavett egy csomó zsebszerződéses földet is. "
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Kedves Nagyágyú! Hozzám intézett kommentedet lehettél volna szíves latinul megfogalmazni - csipőből, mert Te vágod ezt - hogy bizonyítsd be, hogy latin tudásoddal máris teljesítetted Hoffmann Rózsa vágyait a nyelvtanulást illetően.
Titulusod után már nem teszem fel Neked a költőit:" Minek nevezzelek?"
Ma névadód volt. Mit iszunk?
öööö, bajság van:

A Magyar Hírlap "elnézést kér" és majd jobban figyel

A Magyar Hírlap tulajdonosa és főszerkesztője szerint Bayer Zsoltnak a lap szombati számában megjelent, a szigethalmi késeléshez kapcsolódó - azóta nem csak ellenzéki, hanem kormánypárti politikusok által is bírált írása - nem a lap véleményét tükrözi.

hvg.hu/itthon/20130108_A_Magyar_Hirlap_elnezest_ker_Bayer_Zsolt
@Mariann19: valamit tudsz ;)

Hoffmannék "kiemelt egyetemeket" terveznek "kiemelt finanszírozással"

Hosszú távú finanszírozási rendeletet dolgozott ki az oktatási államtitkárság, amely Hoffmann Rózsa államtitkár szerint megnyugtató módon rendezné az intézmények fenntarthatóságát. Az oktatásért felelős államtitkár az InfoRádióban beszélt a tervekről.

hvg.hu/itthon/20130108_Hoffmann_lehetnek_kiemelt_egyetemek_kieme
@Orica Középföldi:
A cikk alatt van a lényeg, a hozzászólók között láttam a penemündei tündér bercit...Most ott nyomatja...
@Mariann19: Én inkább azt mondanám, hogy liberalizmus, mint politikai ideológia kiemelt néhányat a keresztény értékek közül.

Ami a ráeröltetést illeti: szerintem senki nem erőltet rá semmit senkire.
Előre szólok sarkítok az egyszerűség kedvéért:
Ha olyan országban szeretnél élni, ahol progresszív adórendszer van, növekvő államadósság, és zsíros segélyezési rendszer, akkor a szocikra szavazol.
Ha egy erős középosztályra, munkára alapuló országot, akkor a mostani kormányra.
Ha anarchiát akarsz és az állam nem is kell, akkor a Millára :)

Attól, hogy te egyiket vagy másikat választod, az nem jelenti azt, hogy a választosáodat bárki másra rá akarnád erőltetni. És ez visszafelé is igaz: attól, hogy egy pártnak határozott jövőképe van, ezt rád akarná kényszeríteni. A választás joga a tiéd.
@Secnir:

Hidd el a polkorrektkedést nem mi kezdtük, de ha már ez lett a korszellem, akkor kijár mindenkinek.
Kösz mindenkinek, akivel emberi hangon lehetett vitázni.

Legközelebb folytatjuk itt, vagy nálunk: kerdem.blog.hu
@KerDem:

Fájdalmas volt ennyire tömény csúsztatás/tájékozatlanság/hamisság így hirtelen.
@Orica Középföldi: szia kiscicam! Hamar feladtad!!...
@Fabius:
"Semmi baj nincs azzal, ha az érintettek házhoz jönnek valamiféle magyarázattal. Sőt, én az ilyet támogatom. Mert egyet ne értsünk feltétlenül, de kiabáljunk át az árok fölött és álljunk szóba egymással."

Szerintem nincsen köztünk semmi árok maximum véleménykülönbség, az meg jó dolog.
@Azbej Tristan: Jogos, tervezet. Arra gondoltam. De megtapsoltátok? A jó út valahol Ángyán és a fizess koncepció között van szerintem. Vagyis Ángyán sem ötös.
@KerDem:

"Ha egy erős középosztályra, munkára alapuló országot, akkor a mostani kormányra."

KÖZmunkára ezt úgy értitek!
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: jol van, ahogy kivanod. Akkor ez az ongolod utan hivhatlak kispocsnek!?.. ok. Semmi gond! Gondolom nem en leszek az elso...:):):):D
@KerDem:
"Másik Magyarország,félek Tőled!"
\o/ éljen:
/félve teszem hozzá, a lassan felvásárlás sorsára jutó közmű cégekkel ugye nem ugyan ez lesz?/

Húszmilliárdba került
a meghibásodott rendszer
Az állam spórolni akart a készenléti mobilhálózat működtetésén, felvásárolta a céget.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fbelfold%2F2013%2F01%2F08%2Fhusz_milliardba_kerult_a_meghibasodott_rendszer%2F
Csak tudnam mitol gondolja itt a nagytobbseg, hogy kepes okosat kitalalni, megvalositani... szerintem indulaskent egy csoportterapian kellene resztvennetek. Aztan hatha...
@KerDem:

"Ha egy erős középosztályra, munkára alapuló országot, akkor a mostani kormányra."

Erős középosztály nincs, gyengülő és vékonyodó középosztály van erősödő elit és káderek.
Munkára alapuló csak munkahelyteremtéssel lehetne, ahhoz pedig olyan gazdaságpolitika kell, ami ezt segíti. Államosításról és a demokrácia deficitről most nem beszélek.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: igazad van. Minden tokeletesen mukodik. Mindenki fizeti az adojat. Ebbol kovetkezik: mindenki boldog!
@VinnieJones: igen, és lapos a föld, és kék a fű, a zalma meg felfelé esik, na el ne feledjem a főtet: a növekedés meg negatív ;)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: en csak hulyeskedek a hulyekkel... de te mitol is tartod magad kurva okosnak azon tul hogy az indexet megtanulod nap, mint nap?!?
@Myrath:
2002 és 2010 között az államadósság 8000 milliárdról 20.000 milliárdra nőtt.

Ezzel szemben mai hír:

"Az államháztartás éves hiánya 607,5 milliárd forint lett, alacsonyabb a módosított 671,9 milliárdos hiánycélnál. A Napi Gazdaság szerint tíz éve nem volt ilyen alacsony a deficit."

Nekem itt kezdődik a jó gazdaságpolitika. Nem azt mondom, hogy a mostani tökéletes - mert nem az - de mindenesetre sokkal jobb az eddigieknél.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: kihahagytad; a multi fizeti adojat. Minden mazp kozeli politikus, muvesz, etc nyugati szinten is szegeny
@KerDem:

Az államadósság 1-1 kormányzati ciklus alatt kb 50-50%-al nőtt, az I. fidesz idején is. (nem pontosan)

Majd jól kapsz a szagértőktől (nem én vagyok), ha az államháztartási hiányt az államadóssággal hozod össze.

A Kárpátok Géniusza sikeresen csökkentette az államadósságot Romániában, tehát jó volt a gazdaságpolitika?

Lehet, hogy neked itt kezdődik a jó gazdaságpolitika, de nálam a szervezett bűnözés, az etikai normák teljes hiánya és EQ jellemi-fogyatékosság jut eszembe az elmúlt 2,5 évről.
@KerDem: "Szerintem senki nem erőltet rá senkit semmire."
Rendben, további érveket sorolok fel.
A kényszer jelenlétét az állampolgárok legérzékenyebben az oktatás átalakításában érzik, melynek fő korifeusa Hoffmann Rózsa.
Az Alkotmányban foglalt lelkiismereti szabadság, mint alapjog, vajon elvileg nem zárja ki a kötelelő hit-és erkölcs oktatást egységes szerkezetben?
A nyelvek elsajátításánál háttérbe szorítva az angol nyelvet /370 millió ember első nyelvként használt nyelve, 1.800 millió ember beszéli az angolt/ a németetet helyezi előtérbe, jelenleg a latin nyelv erőszakolása van napirenden.
Ez nem megy ellene a népakaratnak? Nem mellesleg az ésszerűségnek?
Vagy:Miért kívánja a KDNP a hétvégi szabadnapok tevékenységét meghatározni. Azt mondja, ne vásárolni menjünk, hanem templomba, vagy családi együttlétet tervezzünk, kiránduljunk, pihenjünk.
Az embereknek joguk van meghatározniuk, hogy mit tegyenek.
"Ha egy erős középosztályra van szükséged."
A középosztály állapota drámaian romlik. Felhalmozásait éli fel folyamatosan, ami még ebből megmarad, az értékvesztéssel jár, olyan leértékelődéssel, amilyet nehéz pozitívumként értékelni.
Az ország a közel két év alatt recesszióba süllyed folymatában. Gazdasági szakember vagyok, remélem, értem nagy vonalakban az összefüggéseket, nem a rosszindulat mondatja velem a kritikát, hanem a tények.
"A választás joga a Tiéd."
Ebben nincs vita közöttünk, ezt a jogomat remélem fenn tudom tartani.
@VinnieJones:

"Csak tudnam mitol gondolja itt a nagytobbseg, hogy kepes okosat kitalalni, megvalositani... szerintem indulaskent egy csoportterapian kellene resztvennetek. Aztan hatha..."

Figyelj külföldről észtosztó, pszihológiailag túlképzett,bránerbarátom!Itt a a "nagytöbbség" nem akar semmi okosat kitalálni,arra mindenhol megvannak az arra hivatottak. Itt csak megbeszélünk,megosztunk egymással dolgokat...HaEZ NEM TESZIK AKKOR TAKARODJ A CSOFFADT BLOGODRA csoportterápiára!!!

-ezt hallgasátok alatta!!!: www.youtube.com/watch?v=5ASs0paic2g
Bajnai: nemcsak a zorbánrezsimet akarlya eltávolítani, hanem felszámojja az elmúlt 20 évet!

:))))))) bruhhahah a:) vagyis? öngyilkosságra készül ?

szalonna lesz belőle? ahh... kutyából ? libából ?
@Vitéz László:

Talán sorsolással kellene politikusokat választani, mondjuk elsőgenerációs friss diplomások közül, a szülők max. SZOT-üdülőben voltak anno. Múltjuk nincs, jövőjük még lehet...

Igaz, hogy tapasztalatuk sincs, de ha lenne, akkor biztos bele lehetne kötni. Naboo-n bejött.

Ez tetszene?
@saravad:

Az I. Fidesz kormány alatt GDP arányosan csökkent (igaz kis mértékben) az államadósság.
Ami viszont nagy különbség: 2002-ben az éves kamatszolgálat 600 milliárd forint körül volt, 2010-ben vagy éppen most 2012-ben kösznhetően a lejáró IMF hitelnek kb. 1300 milliárd.

Gondold meg a két összeg különbségéből hány inkubátort vagy felsőoktatási helyet lehet finanszírozni vagy éppen gazdaságélénkítő lépéseket bevezetni.
@gazoló: neked javaslok kulon egy egyeni terapiat. Radfer!
@KerDem:
Ne menjünk nagyon bele,de ha nem tesztek keresztbe mindennek 8 éven át,nincs világválság,molpakett,egyéb IMF-lehívások stb..Abból,hány inkubátort???
@KerDem:

"Tavaly tehát 12 hónap alatt 607 milliárd forintos hiányt halmozott fel az államháztartás központi alrendszere. Mindez azt jelenti, hogy a pénzforgalmi szemléletben számolt, törvényben eredetileg vállalt 576 milliárdos hiányelőirányzatot (az önkormányzatok nélkül) a kormány nem tudta teljesíteni. A gyorstájékoztatóból azonban az is kiderül, hogy ezt az éves hiányelőirányzatot a kormány az eredeti 576 milliárd forintról közel 100 milliárddal 671,9 milliárd forintra emelte (ez a kisebb települési önkormányzatok adósságának átvétele miatt történt elsősorban). A módosítást az NGM a legutóbbi (novemberi) gyorstájékoztató óta vezette át. Ezek alapján tehát azt mondhatjuk, hogy a kormány a megemelt pénzforgalmi hiánycélt teljesítette túl (90%-os lett az éves hiányelőirányzat teljesítettsége)."

Márciusban jön az eredményszemléletű egyenleg.

Ez jó, de jobb lett volna növekedéssel és nem megsarcolással, giga megszorításokkal, 30 új adóval elérni mindezt. Hozzáteszem a 7-8%-s állampapír kibocsátásoknak a feketelevese a jövő zenéje.
@VinnieJones:
körszakáll therápia volt már ma a zárdában?
@Mariann19:
Kösz, hogy konkrétumokat írtál, így könnyebb válaszolni:

1. "A kényszer jelenlétét az állampolgárok legérzékenyebben az oktatás átalakításában érzik, melynek fő korifeusa Hoffmann Rózsa.
Az Alkotmányban foglalt lelkiismereti szabadság, mint alapjog, vajon elvileg nem zárja ki a kötelelő hit-és erkölcs oktatást egységes szerkezetben?"

Ha egységes szerkezetben lenne akkor igen, de nincs így! A szülő választhat, hogy a gyermek hittanra vagy a "világnézetileg semleges", így alapjogot nem sértő erkölcstan órára iratja a gyermekét.

2. "A nyelvek elsajátításánál háttérbe szorítva az angol nyelvet /370 millió ember első nyelvként használt nyelve, 1.800 millió ember beszéli az angolt/ a németetet helyezi előtérbe, jelenleg a latin nyelv erőszakolása van napirenden."

Az angol nyelvet én is preferálnám, a latinnal kapcsolatban pedig megint - szándékos vagy nem, de - félreértés van, mert az mindenhol választható, de nem kötelező. Ahogy eddig is.

Ez nem megy ellene a népakaratnak? Nem mellesleg az ésszerűségnek?
3. "Vagy:Miért kívánja a KDNP a hétvégi szabadnapok tevékenységét meghatározni. Azt mondja, ne vásárolni menjünk, hanem templomba, vagy családi együttlétet tervezzünk, kiránduljunk, pihenjünk.
Az embereknek joguk van meghatározniuk, hogy mit tegyenek."

Ahogy a komrány nem akarja megmondani, hogy a gyermekek után járó adókedvezmény okán a családoknál maradt pénzt ki mire költi, úgy azt sem akarná megmondani, hogy egy szabad vasárnapon ki mit csináljon. Legfőképp amit akar. Egyébként ezt a kezdeményezést a Fidesz nem támogatja, így a kérdés elméleti.

3. "Ha egy erős középosztályra van szükséged."
A középosztály állapota drámaian romlik. Felhalmozásait éli fel folyamatosan, ami még ebből megmarad, az értékvesztéssel jár, olyan leértékelődéssel, amilyet nehéz pozitívumként értékelni.
Az ország a közel két év alatt recesszióba süllyed folymatában. Gazdasági szakember vagyok, remélem, értem nagy vonalakban az összefüggéseket, nem a rosszindulat mondatja velem a kritikát, hanem a tények.

USA és egész euróap szenved, Kína növekedése lassul. Tehát világfolyamatról van szó. a magyar kormány - ha nem is tökéltesen - de azt csinálja ami a dolga, megpróbál annyit költeni, mint amennyi bevétele van és emellett még az államadósságt is csökkenti. ez eddig még növekedési ciklusban sem sikerült egyik magyar kormánynak sem, főként nem ekkora államadósságot cipelve.

"A választás joga a Tiéd."
Ebben nincs vita közöttünk, ezt a jogomat remélem fenn tudom tartani.

Én is remélem :)
@saravad: én csak Lee Bajnai nyilatkozatát kommentáltam...

majd ő felszámojja a komcsi multat, az elmúlt 22évet... :)
aminek ő is nagy részese volt egy rohat büdös kommancs...
még mini (150 cm?) sztárálnok is volt...

de majd holnaptól megigéri nem fog lopni...
és hiretelen minden másképp lesz...

számomra azonos kategória mint a fidesmafia...

akkor hiszek nekik ha
már dakota ló legel a sírlyukon...
@KerDem:
A mostani adósságszolgálatba a rövid lejáratú kötvények (piacról finanszírozás) is szerepel, legalábbis Matolcsy ezt mondta (nem emlékszem, a VG, P&P vagy hol olvastam)

Mindenesetre bármelyik kormány, sőt bárki képes hiánycélt tartani, ha az égvilágon semmi, de semmi egyéb szabályt vagy normát nem kell tiszteletben tartania.

- e8-ban felül akarták vizsgálni a rendvédelmis és egyéb kedvezményes nyugdíjakat.
- Fenntarthatatlan, elnéptelenedő iskolákat be akrtak zárni, összevonni.
- Egészségügyben nagyobb hangsúlyt helyezni az egyéni felelősségre és prevencióra.
- Oktatási hozzájárulással ösztönözni a felelős tanulásra + bevétel az egyetemeknek.

... lenne még.
Kár volt mindezt annyira gáncsolni, hisz nyilvánvaló, hogy fontos lépések. Annyira fontosak, hogy most meg is lépik őket, csak közben passzív eutanáziát is gyakorolnak.

Különben nem, nem vagyok semmilyen párt rajongója, csak az alkalmazottaimnak tekintem a politikusokat, a mindenkori ellenzéket is.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: VAGY KÉT HETE MEGMONTAM, A NAVRA egyetem kiemelt státuszt kap, a Pázmánnyal együtt. Csodákszik valaki? Ja meg a NEmzettvédelmi TEKktovábbképzőis.
@KerDem: töki! kb 3 órája várom az két kérdésemre az online választ. hmm???
@KerDem: középosztály nélkül nincs előrelépés
@KerDem:

a deficittel mit lehet csinálni? mit fogsz belőle finanszírozni? lsz e jobb közegészségügy, jobb lakossági bevételek, pörgő gazdaság egyáltakán gazdaság? vagy ? ez is egy ugyanolyan darab szar mint az amit már 2 és fél éve elkövetnek köztörvényesen?

brühühüühhü
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

Show must go on.!!Tenyésztés esete áll fenn..Ilyenféle emberkék fognak legördülni a sorról...
@KerDem: exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus 2013.01.08. 16:52:11
@KerDem: Figyu! Ha már idetévedtetek. Lehetne méltatnotok Hoffmann Rózsa jelenleg KDNP komisszár, előtte Kádárkormány oktatáspolitikusz maximusz életét és munkásságát. Jajj denagyon szeretném- És ha lehet ne hivatkozást küld. Élőszóban, ha kérhetném. A kommünikékkel teli a tököm. Egyelőre VEletek nem. Tényleg kíváncsi vagyok:-) A marxizmus-leninizmus oktatás egre volt jó. Dialektika... dialektika. Alterna pass units:-) tudod.. hallagattasék meg, aki nem is látszik:-)

nosza... viríts...
@KerDem: igen de mit is értünk középosztály alatt? én azt tapasztalom hogy zet sokan lesarkítják anyagi részre..én inkább a függetlenséget tartanám annak anyagi és szellemi téren egyaránt..ez viszont ma és az elmúlt évtizedekben nem működött-müködik.
@KerDem: Ha egy erős középosztályra, munkára alapuló országot, akkor a mostani kormányra.

asszem eljött a pillanat. most fogom magam tökönszúrni... az okokat nem sorolom, kilométer hosszú lenne. a rózsadombról oly szép a világ...
@Bakter: na az nem pozitív hogy 12 évesen egyéjszakás kalandokkal..
@Mariann19:

te milyen türelmes vagyol? kivel dumcsizol, darab deszka agy nélkűl aki szajkózna ha tudna twittelni...
brühühühü

szarról szart a szarnak azt megérti

vita és meggyőzni az nem...és hogyan tekereg
@VinnieJones: Csak tudnam mitol gondolja itt a nagytobbseg, hogy kepes okosat kitalalni, megvalositani... szerintem indulaskent egy csoportterapian kellene resztvennetek. Aztan hatha...

nem érsz nekünk annyit, hogy körbeálljunk és konziliumot tartsunk feletted. persze egx érdekes boncolás... jesszusom, ez hogy vegetált agy nélkül... érdekes alternatíva lehet:-)
@KerDem:
" Gondold meg a két összeg különbségéből hány inkubátort vagy felsőoktatási helyet lehet finanszírozni vagy éppen gazdaságélénkítő lépéseket bevezetni. "

Én arra gondolok, hogy a stadionok a sperma szervezetek a Közgép általi lenyúlások és a többi pénzszivattyútok által eltüntetett pénzből mennyi lélegeztetőgépet és mennyi felsőoktatási helyet lehetett volna finanszirozni vagy éppen gazdaságélénkítő lépéseket bevezetni.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: nem ertem. Leirnad erthetoen legyszi...persze csak ha kozesen leellenoriztetek a helyesirasat...
@rodeo36:

Dagad a mellény a mai adatoktól..
A műtét sikerült a beteg haldoklik!ráadásul másfaszával csalánverés van,erről nem beszének az ifjúkeresztények...

mariann19 előtt megemelem a kalapom!
@gazoló: beteg vagy ocsi! Te milyen tudatmodoaitot hasznalsz rendszeresen?
@KerDem: mariannal ne vitázzz. megesz szakmailag. tudod ő ért a szakmájához, nem betanult paneleket puffogtat. tehát, nagyon nagy szarban vagy,
Jósötétet!
index.hu/belfold/2013/01/08/selmeczi_bayer_ujsagirokent_irta_a_sorokat/
Nekem ez új, ha másoknak nem is..
"A szóvivő egyúttal óva intett attól, hogy egy platformra kerüljön, összemosódjon Bayer Zsolt újságíróként megfogalmazott véleménycikke és a jobbikos Gyöngyösi Márton országgyűlési képviselőként tett korábbi parlamenti felszólalása, amiben annak felmérését szorgalmazta, hány olyan zsidó származású ember van az Országgyűlésben és a kormányban, aki nemzetbiztonsági kockázatot jelent."
Jogos, újságíróként és nem képviselőként írta, amit, ráadásul cigányozott, nem zsidózott, miért mossák ezt össze a libsik meg a szemkilövetősök, ugye?
@VinnieJones:

Meglepődnél ha meglátnád,hogy mennyi idős öcsibácsi!!!

ne pályázz rám te kis hamis!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): :))) ja ja...

miért nem ezt a formulát vette elő: ?!?

"(fidesmafia:) nem értünk a cigánybűnözéshez"

joguk van hüjének lenni...
@mamitirtok sír derék (kommensevik): és mint újságíró akkor más személyiséggel bír? Jekyll és Hyde....
@ariel12: mijjen vékonykának láccik ez a hitvány dakota paraszt...
@VinnieJones: a tudatmódosítókról kérdezd matolcsy mesteredet. de nagyon kíváncsi vagy rá.
@ariel12: Nekem ez új, olyan, mintha Vezénylőnket odamontírozták volna a sármos és a felpüffedt francia közé, akik Trianonért még mindig nem számoltak (f)el!
@Penivaldes: Hogyne..valamint magánemberként és balett-táncosként is, ez írói munkássága része, s mint ilyen, nem bírálható, ugye?
@Vitéz László: régi bölcsesség...csak nálad kövérebekkel barátkozz mert akkor vékonynak fogsz kinézni a közös fotókon.....))
@mamitirtok sír derék (kommensevik): nekem ez különös..akkor mangánemberként mást gondol..?
@Penivaldes: ja ja...

nem is tűnik (dakota)LÓ tetűnek...

csak egy pici kis mezei tetűnek láccik...
@ariel12: egy francia,egy orosz meg egy idegenszívü...
@Penivaldes: én is... kettőt...

ez a tetű anynira pici hogy észre se vetted az egyik ember zakóján...
@Penivaldes:

When The Saints Go Marching In
@KerDem: Kezdő kommentemben a kényszerektől mentes szabadságra való hivatkozással felsoroltam néhány olyan direktívát, amely a magyar állampolgárokra hat. Te azt mondod, hogy nem, és azt mondom, igen. Úgy látom, nem lenne értelme visszatérni a felsoroltak analízisére tételesen, mivel akkor végeérhetetlen, ugyanakkor meddő vita lenne.
Azonban az államadósság alakulásáról érdemes beszélni. A Fidesz kormány retorikájában napi szinten megjelenő dicsőítés bejönne, ha egyben pontosan és számokkal bizonyítaná az általa IMF hitel helyett igénybevett piaci finanszírozás terheit, és szemben állítaná az IMF hitel jellemző kamataival, egyben kimutatná azokat a veszteségeket, amelyek ezt az ablakon kidobott pénzt bemutatnák. Érdekes, ezek a számok miért nem publikusak?
Az államadósság kérdésében azért nem szabad elfelejteni az 1.500 milliárd körüli törlesztést, amelynek forrásáért ez a kormány semmilyen erőfeszítést nem tett.
A 2012-es évben nőtt a belső államadósság az állam által a lakosság részére kibocsájtott forint és deviza kötvényekkel.November táján a lakosság ilyen címen közel 900 milliárdos megtakarítását helyezte el ezekben a papírokban.Ez bizony adósságnövelő tétel, persze amellett, hogy a külső adósságot törlesztettük.
Azonban ha belegondolsz, ez a gazdaságunkra nem hat valami fényesen. Ugyanis ha az állampolgárok a megtakarításaikat a bankokban helyeznék el, a bankok jelenlegi tőkehiányos állapotában hitelnyújtó képességüket javítaná, mely jelenleg igen leszálló ágon leledzik. Ismert ennek az oka, a különadók miatt - röviden - az anyabankok nem töltik fel leánybankjaikat, korlátozott a hitelnyújtás, mely kedvezőtlenül hat a gazdasági növekedésre.
Mint látod, nem közhelyekkel operálok, mert nem helyes meggyőződés nélkül megitélni a helyzetet.
@Penivaldes: ez a fides tempó hogy leálatozzák a többieket...

egy hazaáruló/országrontó/nemzetvesztő hitvány izé...
mi lenne más ha nem tetű...

nekem ez nem ember... (elnézést az igazi tetűktől)

bár a túlélő képességét látva talán a patkány jobb összevetés...
@KerDem: "Sőt: Országos Felsőoktatási Egyeztető Fórum néven egységfrontba tömörült a Magyar Rektori Konferencia a HÖOK-kal, a HaHával, az Oktatói Hálózattal – és persze a jobboldali kormányok ellenében mindig ügybuzgó szakszervezetekkel. Azon szervezetekkel, akik hetek óta csípőből utasítanak el bármilyen új felvetést, amiben egyáltalán szerepel az a szó, hogy egyetem."

ezt most hogy látod? dec. 21-én írtad. szerinted nem akarnak tárgyalni a hallgatók, szerinted a kormány mindent megtett, hogy leüljenek tárgyalni?
@KerDem: Kis pótlás. Az 1.500 milliárd körüli hiteltörlesztés forrása a Manyup volt.
@rodeo36: "Te milyen türelmes vagy." Szív is mindíg ezt mondta.
Ezen kívül Fabius is lendületet adott azzal, hogy kinyilatkozta, hogy itt mindkét oldal értelmes vitájának helye van.
Állok rendelkezésre!
@Mariann19: Pfúj, hogy mersz ilyenre gondolni, mikor napok kérdése, és személyre szólóan is kimutatják, hogy ez nem igaz!
@KerDem:

Éppen most nyírják ki a középosztályt, ne írj sületlenséget, mert hithű katolikus létemre mohamedánnak állok. Amúgy meg Jézus óta nem született nagyobb és liberálisabb tanító/gondolkodó, hacsak nem egyenrangú vele Gandhi.
@Vitéz László: én 3 embert látok. lehet, hogy nem értek egyet a másikkal, és a véleményével, de senkit nem állatozok le, mert akkor mi jogon várjam, hogy engem is emberként kezeljenek.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: erről már ötleteltek a tüntetések kirobbanása előtt is:

"tervezet alapján a kiemelt cím megszerzésére esélyes a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem, valamint a debreceni és a szegedi egyetem, míg a kutatóegyetemi címet legnagyobb eséllyel a Semmelweis Egyetem, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem és Pécsi Tudományegyetem viheti el."

varanus.blog.hu/2013/01/08/fidesz_a_pajzankodas_vajon_mi#comment-form
@Penivaldes: "...senkit nem állatozok le.."

sajnos akkor Téged a fidesmafiába nem fognak felvenni...

itt a Meggebedeusok fölgyén nagyon egyedül leszel...

érdekes viszont, hogy az iróniát nem vetted észre... épp bájerra utalva...

amugy normális átlag esetben nem szoktam lecigányozni leálatozni

a max hogy: bűnöző (mert ez ténykérdés) és hogy dakota...
ja meg hogy cigánykodik... (uyge ez meg viselkedés minta)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): @Penivaldes: Ti mind egyéniségek vagytok!
..én nem..:-P izéld meg emiatt briant:-)
@KerDem:

"Ha egy erős középosztályra, munkára alapuló országot, akkor a mostani kormányra."

Hát ez tényleg elég sarkosra sikerült. Sőt inkább átcsúszott a marhaság kategóriába...:)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
"- Ki kellett mondani, és te kimondtad, Brájen!

- Te nagyon vonzó vagy…!

- Ez a mi forradalmunk! Együtt valósíthatjuk meg!

- Azt hiszem… azt hiszem…

- Mind mögötted állunk, Brájen! A forradalom a te kezedben van!

- Mi? – fakadt ki a leendő vezér. – Egyáltalán nem erre gondoltam!"
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Szia Vérmókus, szeretett Nagyágyúnk!"
Azért büszke lehetsz magadra, hogy ilyen elismerő titulust birtokolhatsz. Az elimerésedet megköszönhetted volna rovásírással , mert nincs kétségem affelől, hogy ennek az ismeretnek is perfekt birtokosa vagy.
Fogadd elismerésemet, ma igen derekasan küzdöttél.
Őszinte bámulatom!
@Mariann19: Hagyd már lécci... a KDNP kiskátéból idéz teljes meggyőződéssel. Agymosott kis senki. Két kérdésemre sem válazolt egyenesen, mer tnem volt meg a válaszpanele. Elmehet panaszra gyónni a ZSóti szoknyája alá. Ezek lennének a keresztény ifjú értelmiségiek? Jézus mondá: Uram ne hagyj el.
@Mariann19: És még el akarják adni, hogy nem a méret számít..nők, na!
@bella _ciao: basszus egy újabb nehéz kérdés. Hobóval élve: fut a nyúl amezőn... rossz helyre jött a szentem... reggel hányhatja az atya előtt magára a keresztet.
@Fabius: Na és ha ez idehaza is elindulna, te melyik politikust fogadnád örökbe?? :)

„A kampány célja, hogy minél több embert ösztönözzünk arra, hogy válasszanak maguknak olyan kormányzati vagy parlamenti politikusokat, akiket alkalmasnak tartanak arra, hogy az ima hatására okosan és felelősségteljesen képviselik majd választóik érdekeit“ jelentette ki Eduard Filo a projekt koordinátora.

www.parameter.sk/rovat/belfold/2013/01/01/ki-akarjak-imadkozni-politikusokbol-hogy-okosan-es-felelossegteljesen
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Okfejtésemmel próbáltam szerényen a fékek és ellensúlyok beiktatásával a mai dévaj hangulatotokat fékezni.
Nem álltatok komolyan a témához, kicsit elbolondoztátok a meteorológus hölgy körüli morális megitélést. Ejnye!
@bella _ciao: Ez egyértelmű: A kormány rugalmas, de ezek a felforgató elemek, akiket lefizettek a tuggyukkik!
@Mariann19: míg ti huzavontátok a gályát, valakinek tartani kellett a frontot. igen... mai teljesítményemért, szerényen vállonveregettem magam.:-) bevallom, nem hiányzott...
@Mariann19:

Kedves Mariann!

az az imf-es dolog, azért nem olyan tiszta, mintahogy az unortodox és az ortodox gazdaségpolitika is csak két irányzat, nem véletlenul folyik az unortodox szóhasználat, mert ha az embereknek elmondanák mi is az ortodox módszer, kinyilna a bicska a zsebükbe, és bicskavégre kapnának mindenkit szocit, fideszest, lmp-st, jobbikost etc.

A probléma az, hogy nem ismerik a mértéket és szarságokra szórják el a pénzt, valamint egy nagyon szűk társaságba ölik a zsét és a bizalmat, rontva a többiek versenyképességét és fejlődési, növekedési lehetőségeit, azaz összességében szűkítik a munkahelyteremtés lehetőségeit, mert 1 cégbirodalom akármilyen befolyásos is, nem az egész ország.

Ugyanakkor senki nem foglalkozik azzal a jelenséggel, hogy oka van annak, hogy 242 mrd dollár van offshor-ban ha ennek a tőkének csak a fele itthon lenne, már nem mondhatná senki, hogy tőkeszegény az ország. de nyilván a lopott pénz egy részét dugdosni kell ebben egyetért a szoci is, a fideszes is és az össze többi. Sokan persze a kedvezőtlen környezet miatt adóoptimalizálnak, ezért kellene egy durva jó piaci szabályozás, de egyszerűbb pirosfehérzöldbe öltöztetni az eget, mint alkotni.

amúgy az imf-ről:

pszo.postr.hu/ezt-alaposan-benezte-az-imf
@bella _ciao: buta vagy! Helyesen sem tudsz irni
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Tudod, hogy nekünk itt önálló gondolataink vannak, bizonyítanunk kell saját fényünket, mert már nem titkos féreg foga kezdte rágni.
"Állok rendelkezésre." megjegyzésem ésszerű vitára hajazott, hátha...
Okfejtésemmel próbáltam szerényen a fékek és ellensúlyok beiktatásával a mai dévaj hangulatotokat fékezni.
Nem álltatok komolyan a témához, kicsit elbolondoztátok a meteorológus hölgy körüli morális megitélést. Ejnye!
Ejnye. Engedtessék má meg nékünk néha a dévajság törökös áfiuma. Különben hogyan is viltetnék el a sok önfelkent önjelölt zombit. A szelepek és fékok egybensúlyban.
@mamitirtok sír derék (kommensevik).
Legutóbbi kérdésedet nem tudom értelmezni. A női mivolt hogy jön ide? Ne rébuszolj kérlek alássan!
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
"Ez itt... az Ő töke! Ez itt az ő töke! Mi majd visszük helyetted, Mester!" - körülbelül így állnak a kerdem-esek a rétvárijukkal, passzol a poszthoz
@bella _ciao:

Ez már perverzió.Mondtam Fabiusnak,visszajönnek fejadagért..."vitázni"
@Mariann19: bevallom, vinny valóban együgyü... lebirkózása se nem dicsőség, se nem élvezet. és nem is annyira szívós pióca mint gábriel...
mondhatnám, újj gyakorlet.
hehhe... látnál üzleti tárgyaláson:-) sikoltouva, röhögve elszaladnál:-)

CSak példa valamikorból...
Uram, Ön nem ért a szakmájához, ha ezt így látja...
Á kérem, ha Ön ilyet állít, akkor ki kell jelentsem, Ön egy kutyaütő jogász. Javaslom keresse fel az első állatvédő egyesületet, tartós megbízás elnyerésének reményével. Mert máshol a szakmában, ön sajnos nem élne meg. :-) Ilyesmi:-)
@KerDem:
Az első Orbán két évig nem csinált semmit, aztán meg elkezdett osztogatni. Azóta is azt szvjuk. Orbán egy dologhoz ért, hogyan kell ellenzékből irányítani az országot. Ezt csinálja 96 óta, mi meg azóta szívunk. Az irányításával szépen leküzdöttük magunkat a KKE mezőny aljára.
@Mariann19:

offshore:

index.hu/gazdasag/vilag/2012/07/23/offshore/

Úgy is fel lehet fogni, hogy részben a kedvezőtlen gazdasági-társadalmi környezet, részben a lopott holmi dugdosása miatt kimenekített tőke működésének pótlására kellett felvenni a hiteleket
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Mai teljesítményemért szerényen vállon veregetem magamat."
Veregedheted is! Merthogy én leborulok előtted, az egy akolban lévőtől nem nagy mutatvány, de hogy az ellen elismert, azért irígy vagyok Rád.
Szeretnék egyszer én is nagyágyú lenni, és akkor méltán menetelhetnénk a verőfényes Itáliába, ahogyan nemrég terveztük.
@KerDem: Ez most nagyjából az, mint ha azt mondanád, hogy amikor Gézának radikális fogyókúrát írtak elő, adjon le húsz kilót, de izibe, és erre a falusi kuruzsló simán levágta a lábát, egy karját meg még kicsit reszelt a pocakján is, amíg a hulladék nem mutatott húsz kilót a mérlegen ezt nevezed ám fogyókúrának.
@Mariann19:
Csókolom! Kiskegyed micsoda ügyesen riposztolt az ecceri lélekkel... :D
Nem gyógypedagógusnak teccik lenni???
Há'mert ennyi megértés és türelem...

Ez megvolt, kedveskéim???

"Csehszlovák szatírákat idéz a hivatal lassúsága
2013. január 08., kedd, 14:58

Évtizedek óta alapvető jellemzője a magyar bürokráciának a túlbonyolítottság. Gyakran kerülnek a cégvezetők szinte átláthatatlan labirintusba az ügyintézéskor, ez pedig hozza magával a korrupció veszélyét. Keni, nem keni: a hvg.hu antikorrupciós sorozata a kkv-kat érintő kockázatokról.

"Legyen kevesebb adminisztratív teher a kisvállalkozók nyakán!" Ezt a jelszót adta ki 2010-ben a kormány hatalomra kerülve, és hamarosan el is fogadtak egy grandiózus, 114 pontos intézkedési csomagot erről. Az egyszerű állam összefoglaló néven futó terv azon kevés cél egyike volt, amelyet támogatott a piac gyakorlatilag minden szereplője. Csak a határidők ne lettek volna.

Mert azok egyre tolódtak és tolódnak azóta is: legutóbb épp októberben tették arrébb többtucatnyi feladat céldátumát, így most már olyan is van köztük, amit csak a következő választás után, 2014 nyarán kellene megvalósítani. Jellemző, hogy például még október elején is érvényben volt olyan pont, miszerint az adóadminisztráció elektronikus ügyintézését szeptemberig kellene előkészíteni - azóta ezt is kitolták.

Márpedig minél bonyolultabb az adminisztráció, annál nagyobb a korrupció veszélye is. Ahogy egy számítástechnikai szolgáltatásokat végző kisvállalkozás vezetője magyarázta kérdésünkre, alapvetően kétféleképpen jelenhet meg a korrupció. Szerinte az a ritkább, amikor az, aki ellenőrzi a papírok helyes kitöltését vagy hatása van az eljárás menetére, csúszópénzt vagy extra szolgáltatást kér egy cégtől. Ennél sokkal gyakoribbnak ítéli meg azt az esetet, amikor közvetlen vesztegetésről nincs szó, csak épp azt látják, hogy akik nincsenek jóban a helyi hatalmasságokkal vagy gazdasági érdekkörökkel, azoknál mindig szó szerint értelmezik a legszigorúbb törvényi előírásokat is.

Egy csehszlovák szatíra

A bürokráciában pedig nagyon könnyű elcsúszni egy banánhéjon. Számos cégvezető számára marad emlékezetes példa, amikor lehetővé vált, hogy adókedvezményt kapjanak, ha a kormány által javasolt bérkompenzációt megadják a dolgozóiknak. Egyikük úgy emlékezett erre vissza: csak a kitöltési segédlet, amit megküldtek nekik, 16 nyomtatott oldalból állt, olyan bonyolult szöveggel, ami az ő képességeiket már meghaladta. Egy nagyvállalat ilyenkor ad egy kis pluszmunkát a könyvelőnek és a jogásznak, de a példánkban szereplő kis cég számára, amely egyébként is a túlélés határán ingadozott, ez a kiadás már nem fért bele."
hvg.hu/kkv/20130108_csehszlovak_szatirakat_idez_a_hivatal
@quendelapo: "Orbán egy dologhoz ért, hogyan kell ellenzékből irányítani az országot"

Mindig elmosolyodok egy picit, amikor egyetlen ember nyakába akarják varrni azt, hogy milliók fogékonyak rá, igénylik az ilyesfajta "háttérirányítást". Szomorú mosolygás, az igaz, de mégis.
Nem, nem tapsolok Orbánnak, csak annyit mondok, egyedül nem ment volna neki.
@jaegtoer: Van mostanság olyan közgazdasági műhely, mely azt mondja ki, hogy az eu válságkilábalási politikája téves, még a stagnálást sem képes biztosítani, lefelé vezető spirált eredményez a költségvetési szigor mindenáron való betartatása miatt. Hajlok erre a megállapításra, nemcsak az eddigi tapasztalat miatt, hanem a megszorító politikának a gazdasági növekedésre gyakorolt negatív hatása miatt. Nem az IMF által elszámolt mutató okozza a gondot, hanem az a felállás, melyet az eu központi hatalmai képviselnek. Ez röviden a résztvevő országok részére történő direktívák kiterjesztése és a folyamatos ellenőrzés kilátásba helyezése.
Ezen a ponton kell elgondolkozni azon, hogy milyen érdekviszonyok motíválhatják ezek erőltetését.
Azon is érdemes elgondolkozni, hogy a hitelek mindenáron való csökkentése jó út-e. Célszerű-e a kötelező törlesztésen kívül túltörleszteni, nem inkább az országon belül hagyni, hadd hasznosuljon. Persze, a hasznolulásnak ilyen esetben egy magas szintű gazdaságpolitikávak kéne párosulnia.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Bocsánat, de ezt nem tudtam értelmezni:
"És még el akarják adni, hogy nem a méret számít...nők, na!"
Mos mé?
Mi a baj a kirakomacsöcsöm időjárás jelentéssel? Én elvagyok nélküle, de úgy csinálnak egyes „honatyák” (már a megfogalmazástól is okádok mint a lakodalmas), mint ha ez valami soha nem tapasztalt skandalum lenne a médeja világában. Hát nem az, kitalálták ezt már másutt, onnan vette át a mittudoménmelyik szarcsatorna.

Mi a baj evvel, detélleg?
Van nekünk Fásy mulatónk, szuperbulink Lagzi Lajcsival, meg a Zeneexpressz, amit Ádámunk ugyanúgy nem tud kiejteni, mint az ápdét pacalhuszár Norbi, a teljes kiőrlésű liszt-et. Az egyik a zeszpersszbe botlik, a másik a tejeskhiörhöllésű izébe. Ehhez képest Bencilla kifogása a fújabelemjönki időjárásjelentéssel kapcsolatba, csak fing, mely elszáll a Vatikánig, esetleg a Latrinai-palota falai között is gomolyog, mint Pálffy dezodor.
Nem köll nézni ilyen mocsok adókat, ennyire egyszerű a dolog. Van Pax tévé is, aztat is ki nem szarja le, oszt mégse tiltsa befele senki?
Bencuska a törzsfejlődés rögös útján nem jutott el még a távirányító biztonságos kezeléséig, az én kölyökkoromban az ilyeneket „kisegítő iskolába” íratták.
Ez mindenből fel volt mentve szerintem, talán egy dolgot tudhat…

Ötletek?
@Mariann19: jelentem, máma már le lettem kispöcsözve is. remény hetek? :-)
@Knósszosz: gyönyörű képeid vannak. mintha önnönmagomat óvasnám:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
"Látnál üzleti tárgyalásnál!"
Az érzékeltetett példád alapján tényleg sikoltva menekülnék.
Tárgyalásokon nekem más módszerem van. Az első udvarias percek kb. látom, milyen témával terelhetek a lényegi kérdés előtt mindaddig, amíg látom, hogy elfogad a partner. Nem árt, ha egy kicsit brillírozik az ember világi, műveltségi beütéssel, akkor már észrevehető, hogy elismer-e.
Teszem mindezt tényleg őszintén, nem hülyének gondolva a tárgyalót, aztán lassan rátérünk a lényegre. Mindíg nagyon kedves és udvarias modorban megy a móka, általában a buli végére megszeretjük egymást.
Imádom ezeket a játékokat, elememben érzem magam bennük.
kilinkelte az első felvonást, lehet csak elolvasta a célszemély, oszt fel is fogta valamennyire:

Farkas Flórián áthívta Bayert, de egy fórumot lemondott

A Bayer Zsolt cigányozós cikke miatt kipattant botrány után Farkas Flórián fideszes képviselő és helyettese is lemondott egy, a cigányságról szervezett fórumot kedden - írja az Atv.hu.

hvg.hu/itthon/20130108_Atvhu_Farkas_Florian_nem_vallalta_a_mai_f
@Knósszosz: éppen ez a baja. a pucér időjósdát többen nézik, mint a paxot.
@Mariann19: ezeken a körökön az idézett példában már túl voltunk. ez már a kiatökösebblegényalányon stáció volt. ne feledd két kandúr sosenem édeleg, ha a cirmos az asztal alatt pucsít:-)
oops, a vezénylói jobb kéz ezért vizionálta a taktikai atomcsapást?

"Ha összevonják az energiahivatalt és az atomenergia hivatalt, az új nagyhatóság vezetőjének döntését mi fogja vezérelni: a nukleáris biztonság vagy az áramellátás biztosítása?" - teszi fel a kérdést a szakember.

Korábban a Népszabadságban Lux Iván az atomenergia hivatal korábbi főigazgató-helyettese nukleáris csapásként értékelte nemzeti fejlesztési miniszter által jegyzett kormány-előterjesztést, de az ötletet még Bencsik János fideszes energetikai szakpolitikus is bírálta facebook oldalán. A volt államtitkár szerint az Országos Atomenergia Hivatal beolvasztása a Magyar Energia Hivatal szervezetébe valóban "több, mint szerencsétlen lépés lenne".

index.hu/gazdasag/2013/01/08/eletveszelyes_nemethne_otlete/
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Sajnálom, de azt kell mondanom, ezt benézted.
A "Nagyágyú" titulust egy 2/3-os adta Vérmókusnak, én meg azt bizonygattam, hogy ennek a névnek Mókus tudását elismervén egyben, bizony helye van itt.
Ugye így már más a figura?
@Azbej Tristan:
humorod megérintett.viszont hiába raktad be a guglit, az nem forrás.
zsebszerződésekre hivatkozol - max budai halottakkalbeszélő gyuszi mondott ilyet, hogy majdan egyszer eltörlik.
azt íro dvan pályázat, nincs földosztás. ok, rendben. lássunk egy elbírált pályázatot. csak EGYET! a bírálattal együtt természetesen...
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: én kűttem és fogalmaztam, na és dógoztam, azé a szemem rajtad tartottam ;)

kukk a némethnére, van miért, ez is belekavar rendesen a rendszerbe...
@Mariann19: Mindíg nagyon kedves és udvarias modorban megy a móka, általában a buli végére megszeretjük egymást.
hehhe. mink is. mint a malac a véres kést. de félre trufa. énsenem nagyon vesztem össze még senkivel. persze feltéve, ha hajlandó volt a hasát megmutatni. és... nem vagyok cápa, csak kerüljön mindenki a helyére. nem tagadom, volt olyan, amikor gyáván megfutamodtam. szelavie.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: "Remélhetek?" Nálam Te mindíg a "Nagyágyú"-m maradsz a nagytudású Mókus.
Ahogyan a névadásod szövegkörnyezetében láttam, a keresztapa valahogyan ismer Téged. Téged jelölt meg mint vezérürüt a blogon.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
"Volt olyan, amikor gyáván megfutamodtam."
Most nem leszek saját kútfőből szellemes, vigaszként mondom csak:
"A napnak is van árnyéka."
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Phlagizálok ijesmikett tűled, csak hejetesítek személeket bele.
Sok a viczinállis, sajnos egyikk se enter sziti, de ere fussa levédija-jaja
@Mariann19: Mások (némi) eltévelyedése nem tartozik a hatókörömbe, kérdezze meg sekrestyését..:-P
@Mariann19: (kényelmetlenül fecereg) Nem vágyom illetén elismerésre. Szerintem vannak itt sokkal jobbak, intelligensebbek, értelmesbbek, tanultabbak. A mai nap kivételes. Ha hiány van, vakok közt a féleszű a császár. Mindenkit a maga helyére. Én tudom, hol a helyem. De télleg. Nem viktorizálni járok ide és triumphálni, hanem élvezkedni. A magam és a ti örömötökre. A humorkodás, a jó értelemben vett rebattörködés, manapság hiánycikk. Én meg ezt szeressem. Jó itt, jól érzem magam, de nem akarok többet. Ennyi:-) Élvezem a társaságotokat. Ritka dolog ilyen jó környezetben ökörködni, sírva vígadni. na. elég is volt, mert mindjárt megsiratom magam. Csak mellékesen, nem kiemelve... bocs akit kifelejtek: Te mint közgazdász, Rodejó a zenebuzizseni...Cirbolya a kábelhuszár nari, a tapóci bégetőőő, Knosszos az élveteg, Secnir a csendes figyelő... Béla az olasz... nem folytatom.. basszus... friss levegő ebben a szennyben... és élvezet... na abbahagytam.
@bella _ciao:
A Pax nekem olyan, mint Győzikének a könyvtár. Nincs az az isten, amiért hajlandó lennék közelebb kerülni ilyen... őőő... érted.
@Penivaldes: Vannak perverz alakok, az biztos! Vigyázz lányságodra ..és fel a fejjel, kislány! :-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: én meg már kezdtem azt hinni, hogy Flórika mondott le a jó zsíros megélhetési cigány vezetői pozíciójáról.

Tök bájos, hogy a 90-es években még a rendőrök kergették a kerítésen át Szolnokon, most meg ő a fidesz díszcigánya. :)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
bcs és a lényeg persze a FA Bios, aki ezt a körnezetet megteremtette, oázis a sivatagban... (bár nem mindig értek vele egyet) bánya kánya.

(pszt. Peni! TE vagy a mellnököm:-) ) mamit is írtok! (mit is? Patkányt) de persze... de nem sorolom... all... még a húlye gábriellát is.... (bevallom, nem írtottam:-) )
@Légifarkas:
Persze, igazad van. Egyedül nem ment volna neki, de itt nem is ezen volt a hangsúly. Horthy és Kádár rendszer sem lett volna társadalmi bázis nélkül. A lényeg az, hogy az ország irányítására az elmúlt 16-17 évben Orbán sokkal nagyobb hatással volt, mint bárki más. Nincs is senki, aki a rendszerváltás óta ilyen befolyással bírt volna, illetve bírna, nem is volt senki ilyen hosszú ideig a hatalom közelében.
Nyugodtan hívhatjuk az elmúlt időszakot Orbán korszaknak, ezzel sok mindent elmonhatunk erről az időszakról, az emberekről, a gondolataikról és érzületeikről. Magunkról.
Reméljük nemsokára vége.
@Penivaldes:
Szia Peni!
De rég...
Czupp!
Egereddel majd letémázom, bár van már egy másik is, francba, van nekem erre energiám??
@Knósszosz: nekem a paxról Augustus barátom jut eszembe
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: "nem is annyira szívós pióca mint gábriel..."

Na de hová gondolsz??? Én egy békés jószág vagyok nem pedig egy pióca. :)
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Háez nagyon torz izé, esztet el ösmerem.
Végre itten van Kend, életi nacságába.
Esztet én igen kedvelem, ha szabad.
@Penivaldes:
??
Mi?
Könnyű?
Nem lennék az, akit úúúúútál.
Olvasok itten, brühühühü
eközben a sekrestyében,viharos délután után zsóti ördögteleníti a varánuszon megfertőződött ker.dem cserkészeket!
@Knósszosz: Egér védelmemre szorul....a ruhám alatt tartom
Najóvan. Semmitsenem írtam. Visszaszívva az egész. Szakaggyatok megest:-) Ariel kimaradt, meg mán nem is emlékszem:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Amit leírtál itteni létünkről, mintha a saját gondolataim lettek volna. Segítettél, legalább nem kellett megfogalmaznom. Így most több időm jut a vacsira, mert az új 2/3-sal egy kicsit elment az időm.
Komolyabbra fordítva a szót, néha elcsodálkozom azon, hogy mi magyarok, ha megfogalmazzuk elismerő véleményünket, az miért rendhagyó vagy gyanús? Miért csak a kritikának, az elmarasztalásnak adunk teret?
Nem jobb jó érzéseket kelteni a másik emberben, ha ráérdemesül?
Úgyhogy Te csak maradj a mi Nagyágyúnk, ezt sem mossa le Rólad egy ideig a mi nagyérdemű közösségünk.
E gyönyörű szavaim után most már jöhet a humorunk, mondhatnám a marháskodás, mert az olyan jó!
@Knósszosz: Fogalmazzál még saját hitvallásokat, imádom olvasni. Nosza!
@Penivaldes:
Téli bunda alsó?
Azér nem halljuk őtet. Szegény hiába czinczog, mer Peni e-nyomja.
Nem vagy-e gonosz?
@Mariann19: éljen az ifjú pár
Knósszi..ugye tudod..hogy az öltözöm szabad
@Penivaldes: ha az eszed dicsérném, akkor meg azért sértődnél be, hogyan is tudnálak kielégíteni?
@Knósszosz: mindenkinek joga van olyan véleményt alkotni, mellyel erkölcstelennek nyilvánít mondjuk egy vetkőző időjóst (azé' nem semmi, már ilyen is van?). Senkinek nincs joga rákényszeríteni a saját véleményét másokra, függetlenül annak indoklásától. Kereszténydemokratáék ezt a második pontot újfent elfelejtették. Azt javasolnám nekik, dobjanak össze egy szavazós weblapot, és lássuk, hányan lennének mellette, hányan ellene; tartson vagy egy hónapig a szavazás, ki tudja, akár még érdekesen is alakulhat az állás. Én tutira arra voksolnék, hogy akit érdekel, az nézze, a kormány előtt pedig ott a lehetőség: ne hirdessen olyan csatornán még a hátországa sem, aminek a működése idegesíti.
Egyébként butaságnak tartom a nézőcsalogatás ezen formáját, és büdös ribancnak az összes vetkőzőt, illetve tudomásul veszem, hogy emiatt alhangon is az ódivatúak közé sorol a többség. Számomra egy szép nő sokkal izgalmasabb, ha ügyesen takar, és csak sejtet, meghagyva nekem a fantáziálás lehetőségét :-)

Amit egy picit ingatagnak érzek, az a posztot kissé átszövő feltételezős-találgatós hangulat. Bazira bírom azokat a posztokat, amikor Fabius tényekkel szedi cafatokra az aktuális seggfejeket, többnyire az odamondogatás is rendben van, de most olyan érzésem volt, hogy az alkotói fantázia legalább a poszt felét elvitte a manapság közkedveltnek számító stand-up irányzat felé; és igen, továbbra is ódivatú vagyok, ezt az irányzatot én nem tartom humornak. Hármas, Fabius, mégiscsak dolgoztál vele, és végül nem húztam alá kétszer a Fluor-idézet direkt leközlésének hatására, inkább csöndesen megrökönyödve megjegyeztem, mit kell átugrani.
Hogy én nem csináltam volna neki ingyenreklámot, az kurvaélet :-)
@Mariann19:
Most rábízlak Mókusra, asszem olyan kitüntető figyelemmel fogja vigyázni minden lépésed, ahogy azt magam is tenném.

Benne feltétlenül megbízom, legfeljebb nem hagynám a feleségemet magára vele-:))
Én mennék alunni, reggel Boliék felé megyek. Igaz, ez még nem biztos (remélem), a francnak sincs kedve csúszkálni az ótópáyán.
Remélem nem köll maj...

Puszipuszi!!

(kanoknak: tudtam-tudtam, nem köllött volna nyaligátorzni, cső!...)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
A bürokráciáról: A múltkor hallottam egy megállapítást, hogy az eccerű magyar állampolgárnak még egy csekket vagy űrlapot is nehezére esik kitölteni. Nem csoda!
Írtam Nektek arról, hogy a férjem rossz helyen való parkolás miatt "Közösségellenes magatartás " jogcímen birságot "harcolt" ki magának.
Írtam egy méltányossági kérelmet, mert az eset egy kórháznál történt, ahol van vagy tíz parkolóhely 500 autósnak. Kb. ilyen az arány, és felhívtam a figyelmet, hogy kölcsönös a közösségellenes magatartás vádja. Választ kaptunk, a férjem nem tudta értelmezni, megpróbáltam én is, nem ment. Felhívtam az ügyintéző csajt, hogy mi szerinte itt a teeendő, mert nem szeretnék kiesni az esetleges határidőből, merthogy az sem volt a levélben. Azt mondta, hogy nincs teendő, majd küldenek egy másmilyet. Azóta sem jött semmi, itt bolyongok a bürokrácia útvesztőjében benne, pedig még nem utaltak be a "Mosolygóba". Ezek után lehet, hogy lakhelyet kell változtatnom.
@Knósszosz: én meg dögöljek meg mi! engem ki sem akartok végezni
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: ez a csili vili üveg acél híd ez többszázéves? műemlék?

hogy már fel van állványozva ?
@quendelapo: jut még ebből egy darabig, Orbánt is túl fogja élni az ő szemléletmódja. Néha arra gondolok, hogy ha véletlenül 2/3-dal kikapna '14-ben, utána csúnya verekedések lennének kis hazánkban: a vesztes fanatikusok nem tudnák megemészteni a tudatot, a győztes fanatikusok pedig felszabadultan ütnének vissza, torolnának meg ezt-azt. Túl sok a gőz a rendszerben.
Szoktam tévedni, ezért kezelje mindenki fenntartással, de szerintem - körbenézve - '18-ig kihúzzák. Attól függ, lesz-e bennük ehhez akarat, mert ha lesz, lesz hozzá nép is, épp az, ami másoknak nem nagyon van. Akármikor buknak, egy egész generáció is rámehet még az árkok betemetésére, feltéve, hogy az utánuk jövők tényleg be akarják temetni.
@Mariann19:

ízelítőűl:
Kovács Péter

Meggyőződéssel vallja, hogy a konzervativizmus egy modern, sőt innovatív szemlélet.

Hiszi, hogy Isten legnagyobb adománya, aszabad akarat, együtt jár az egyéni felelősséggel, a szolidaritás pedig egyéni döntés kérdése. Hivatása, hogy a tehetséget oda juttassa, ahol a legjobban kitudnak bontakozni. Sokgenerációs krisztinavárosi polgár, aki otthonosan mozog a Baltikumtól Ibériáig.

ez innen:

kerdem.blog.hu/2012/05/23/szerzoink_3

az első mondata az ami teccik...brüühühühhü

a következő ide is bejön névvel: a középen kiemelt mondata teccik...hm modern emberek? vagy ilyen a jövő és akkor minek?

Tristan Azbej

Az a szerző, aki leginkább környezetvédelmi dolgokról szeret nagy bölcsességeket írni. Eredetileg a kövek doktora, de pár év alatt megjárta szennyvízipart és a norvég klímavédő civil mozgalmat is mire teljesen kizöldült. A London-Virginia-Marseille-Budapest-Brüsszel ötszögben kapott multikulti hatások fűszerezik látásmódját.

A nemzeti kereszténydemokráciát a legtermészetesebb ideológiának tartja.

Úgy gondolja, hogy mindenki megérdemel egy józanító pofont, aki egyes szám harmadik személyben ír magáról :).
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: elég csak egyet linkelni, úgyis végignézi mindenki az összeset az albumban :-) Nagyon jók, mint mindig. Csak egy napot tölthettem ott, de a lábamat lejártam, a szememet puffadtra zabáltattam látvánnyal.
Aztán hazafelé azon gondolkodtam: a fiam talán már csak búvárruhában sétálhat ott, ahol a Rialto-híd egy zátony lesz...
@Vitéz László: okoska. ez velence negyedik nagy hídja a gran canalon. Egy félbolon olasz építész tervezte, kb. 10 évig épült. Úveg a járófelülete... várj, mindjárt megkeresem a már egyszer előásott hivatkozást...
@rodeo36: helyes, te is lecsaptal ra, mondam, hogy tanulsagos, es tartalmaz nemi ellentmondast egy ket szoveg ;)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: halló...

te azt hitted tényleg hogy középkorinak gondolom ?

nyilván arra céloztam hogy egy 800 éves épülettel nincs gond
de egy vadi uj hidat javítgatni kell folyamatosan...
@Légifarkas: hmmm kb. 8-10 alkalom... már nem tévelygek el benne. kis és nagy csoda. este különösen... földöntúli érzés és látvány. nem olaszország. külön világ. nagyon jó dolog, amikor magadtól mész, és tudod hova.. asszem érted.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Nincs olyan, hogy ima ereje.

Nem fogadnék örökbe politikust. Olyan van pár akit párton belül előrébb tolnék jelenlegi helyénél, hogy nagyobb súlya legyen a szavának. De ha mondok neveket se jelentenek egy körön kívül senkinek semmit.
@Mariann19:

én meg beírtam nekijjek eztet:

olvasom, hogy a konzervativizmus előrevisz? persze attól függ merre az előre? agnoszkáltok?

szóval a konzerv az friss kaja? vagy hogy is van a friss meleg a konzervativizmus? meg liberális ugye szabadság nélkűl nem jó vagy a monoteisztikus istenhitetek amit egy szentháromságnak njevezett szóvicc irányít az hová tolat? ugye van a pokol meg az ördög aki egyébként szintén zenész...

szóval keresztény demokratizmus az olyan mint a fából vaskarika?

fiatalok vagytok szabadon tévedhettek de minek ????

szóval kíváncsivá tettetek arról mit is adtatok a társadalomnak amely eltart benneteket mivel ti is politikérók vagytok, szóval néhány eredmény meg a tervek? vannak vagy csak a móka és kacagás és mindenféle új nevek a régi semmire hátha akkor más lesz?

szóval írjatok valamit ide majd gyüvök látni

brühühühü

ha van fülük és van szömük?
@Vitéz László: ugyanmá értem én a viccot, csak nem szeressem. amúgy sokak számára nóvum, a velenceiek sem igen szeressék. persze Londonban sem a milleniumot. pedig attól kényelmesebb átjárás a st.paul-cityből a tate modern-globe-ba, a mesében sincs:-)
@rodeo36: olvasom, hogy a konzervativizmus előrevisz? persze attól függ merre az előre? agnoszkáltok?

szerintem exhumáltok...
@Vitéz László: nyilván arra céloztam hogy egy 800 éves épülettel nincs gond
de egy vadi uj hidat javítgatni kell folyamatosan...

eztet ugyan de nem. csak az első három évben nagyjából újraépítették. azóta kutyabaja:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: elolvastam a hírt, szó szerint életveszélyes ötlet lenne. Azt, aki az ellátás folytonosságáért, rendjéért felel, legfeljebb turistabuszon lehet az atomerőmű közelébe engedni, de beleszólnia még abba sem szabad, hogy van-e a bejáratnál hamus vagy nincs. Az atom nem játék, és leszarja a politika kényét-kedvét - ha ezt meglépik, az erőműnek le kell állnia.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: értem.
Te a világ leggazdagabb emberei közé tartozol, azt hiszem. Te is érted :-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

kösz, nagyon megtiszteltél...
www.youtube.com/watch?v=2hiO7W2c0fY

hogy ne legyek állandóan romantikus?

brühühühühü

pusszantlak
@rodeo36: nem különösebben szeretem a konzervativizmus kifejezést; hogyan mondják azt rövidebben, elegánsan, hogy fontolva haladó?
@Légifarkas: értem. persze hogy... és hálás is vaygok annak ezért, akit illet. Kinyitotta a szemem a világra, és hagyta, hogy úgy lássam, ahogy nekem tetszik. Kell ettől több?
@rodeo36: Én is ezt szúrtam ki.
" a konzervativizmus modern, innovatív szemlélet."
Nemcsak innovatív, még modern is. Marha jó!
Antagonisztikus ellentmondás!
Kinyilatkozás előtt nem kéne legalább egy "Idegen szavak szótára"-t fellapoznia?
Legalább a fogalmak tartalmának megismerése okán?
Ki volt ez az ember szilvafa /jelentéktelen ember/ korában?
@Mariann19: haggyad már . ismerünk értelemzavarost, emésztési zavarost, és csak áltlában zavarost. Tedd a helyére. A szinonimaszottár és a fedeb nem mindenkinél kézikészülék:-)
@Mariann19: van aki az iegen szavak szotárából mazsoláz... fingja nincs a értelemből, de az egyszeriek zabálják asztat a kibaszott nagy műveltségét.... tudod: én lenni gorog diplomat:-) én tudom:-) én is ebből élek:-)))
@Légifarkas: konzervativizmus: régi, önmagát túlélt rendszer védelmezése, és annak helyreállítási törekvése.
A hétköznapi nyelvben egyszerűen a maradiság.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
@rodeo36:
Jellemző. Egyszer kérdezek valami komolyat, és pont akkor vagytok eszementek... :-)

Az ilyen szemforgatók ellen amúgy hiába küzd bárki nagy hanggal, erőltetéssel, mert csak jobban összezárnak. Esetleg ki lehet az ilyet vinni-csalni a világba, aztán magára hagyni, hadd érezze meg önállóan, mennyi mindentől megfosztotta addig magát az "egyéni szabadság" nevében.
@Fabius: Van ereje csak nem feltétlen úgy, ahogy általában gondolják az emberek.

Az ima nem azért van, hogy Istent megváltoztassuk vagy egy automatává degradáljuk, hanem hogy bennünket összhangba hozzon Istennel. Hogy meglássuk, megértsük mi az Úr akarata, és odafigyeljünk arra, hogy amit kérünk, az valóban azt a célt szolgálja -e, ami az Isten elgondolása az életünkkel kapcsolatban.
@Mariann19: nem érdekel a konzervativizmus fogalma. Én magamat haladónak tartom, épp csak lassabban, átgondolva szeretnék haladni.
@Légifarkas: az ilyeneken ez nem működik bezárnak és utálkoznak... a szent ego nem sérthető.
@rodeo36: én??? a roszz tappancsommal? nemá. amúgy ez nekem kissé túl könnyű
@rodeo36: "Én meg beírtam nekijjek eztet."
Hová tudtad címezni?
Rodeo! Itt valami félelmetes sötétség van. Nem tudom olvastad-e itt a vitapartnemerem hitvallását a kereszténységről, ugyanis ő oda tartozónak vallja magát.
Egyik sarkalatos elve a kereszténységnek a piacgazdaság, mint írja.
Erre már nem is reagáltam, mert annyira
abszurd.
@rodeo36: különben is. nekem capuezárási pánikom van. megmonta az agykurkászom is:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

amikor utoljára beszéltél vele mit hagyott jóvá,

felírtad? és azóta hogy ityeg a fityeg?

www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=5NNi4JIwsCo&NR=1

brühühühühü
@Mariann19: miért abszurd?
"... és a piac helyén legyen gazdaság!"
:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Normális ember addig nem használ egy kifejezést, amíg nem tudja a tartalmát, de itt még ezeknek a szavaknak az eszmékbe való beillesztésére is vállalkoznak, plusz ezek összefüggéseire is.
Mókus! Be kéne jelentkeznünk hozzájuk levelezőre, ne haljunk már meg hülyén, hívjuk Rodeot is.
@rodeo36: Legutóbb megköszöntem azt a sok ajándékot, amit 2012-ben is kaptam tőle. :)
@Légifarkas: a mátyásföldi piac helyén vagy a Rákosszentmihályién?

és ott mennyi az annyi?

brühühühühü
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

egy listát ide ha lehet, tőszavak? (érték nélkűl)

brühühühü
@rodeo36: Akkor nézd meg, hogy ezt a félnótást hányan nézték meg. :(

youtu.be/9bZkp7q19f0
@Légifarkas:

a Havashalom utca helyett kitaláltak már valami turulosat?

a sóderbánya ott volt szemben

brühühühü

sóderolhattak bőven
@Légifarkas:
Én Fabiussal értek egyet, Orbán és pártja egy kétharmados vereséget nem élne túl.
Kvázi polgárháborús helyzetet vizionálsz. Sajnos lehet ebben igazság. Én úgy látom a magyarokat sajnos leginkább a Trianonhoz fűződő viszony osztja meg. Van aki ezt feldolgozta, vagy nem érdekli, és van aki nem tud túllépni rajta. Utóbbiak folyamatosan összeesküvés elméleteket gyártanak és meggyőződésükké vált, hogy a világ el akar minket pusztítani......
Bizakodásra adhat okot, hogy nem vagyunk ezzel egyedül. Lengyelország hasonlóképpen megosztott. Mégis működőképes, a lengyel gazdaság szárnyal és a társadalom (egyik fele) is egészséges. Van remény. Igaz ott van egy mérsékelt jobbközép, ami nálunk teljesen hiányzik, sőt a mérsékelt balközép is.....:(
Ha nem sikerül rövid időn belül felépíteni egy erős középpártot bármi megtörténhet. Egyelőre én nem látom az erőfeszítéseket, a szervezőmunkát a választókörzetekben.
@rodeo36: elsőként hirtelen a kislányom szeretetét.
@Légifarkas: "És a piac helyén legyen gazdaság."
De kár, hogy nem akkor írtad, mikor még tartott a vitánk az úrral. Ellőttem volna ezt a poént, bár nagyon össze zavartam volna az eszméit.
Én meg nem vagyok olyan!
@Légifarkas: "Én magamat haladónak tartom."
Jól van, eszmecseréinkből ez ki is derült.
Remélem nem baj, hogy leírtam a definiciót?
@Mariann19:
én má' írtam nekik, igaz nem tanulni, hanem tanulmányozni mint egy rovargyűjteményt

brühühühühü
@Mariann19: nyami. zabálják is az ecceriek. de kurva okos embőr... a tizedét sem értem, amit mond, de biztos igaza vvané lsd unortodoxia... zabálják a fingot... és mosolyognak hozzá... mário és a garázsló...
@rodeo36: Hát amióta "ismerlek" valahol Wagner környékén. :)
@rodeo36: ezeket a helyeket én nem ismerem. De a mi városunkban anno pont egy ilyen szemforgató nyírta ki a lengyelpiacot, olyasmikkel indokolva (sár vagy por, zaj, lopások), amiket ő maga sosem tapasztalt meg, ugyanis messziről kerülte. Titkos nagy terve, miszerint tisztes, helypénzt fizető kofák fognak majd ott árulni, baromira nem jött össze, az úriembert meg azóta elnyelte a süllyesztő...
@Mariann19: tedd el legközelebbre, nincs rajta kopirájt :-)

És nem baj, hogy leírtad, ha nem baj, hogy nem jegyzem meg :-) Én ugyanis nem szoktam megjegyezni azt, ami nem érdekel. Írd meg "nekik", tutira belekötnek, így visszahallani nem lehet jó érzés...
@rodeo36: Akkor indul a konvojunk tanulmányútra? Veszek egy új dipi táskát a stílszerűség érdekében.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
"Márió és a garázsló." Neked csak úgy magától jönnek ezek a szójátékok? Csodálom ezt a folyamot, megállíthatatlanul tudod nyomni.
Jól fog a fejed.
@Mariann19:
táskával el vagyok látva a többit fejben hordom

ezek meg a fejüket a táskában...kéne nekik is egy új fej

majd meglátjuk

brühühühü
témának jo lesz Fabius mesternek:9

foci-bájer-fides-náci-zsidózás-cigányozás stb...

az új poszt gerincét felvázoltam:)

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kCGCwPzJAm4
@quendelapo: abban én is egyetértek, hogy nem élnék túl, de ha azt hiszitek, hogy urnabontás, számlálás, csettintés, és a Világ folyói máris visszafelé folynak, akkor nagyot tévedtek. Másfél millió erősen aktív követő nem fog egységesen vállat vonni, és a második gondolatuk sem az lesz, mibe kerül, mit eredményez ez az országnak. Igen, valamilyen szinten készülök valamire, legfeljebb elmarad, és megkönnyebbülve zabálhatok gyíkhúst a pincében egy évig.
Országokat nem lehet másolni, az nem disszertáció, hanem múlt és jelen, sorsok és vágyak, kívánságok és adottságok egyedi halmaza. Pont az indiai nők helyzetét olvasgattam, leesett állal, milliomodszor téve föl ugyanazt a kérdést: mi viszi rá az embereket, hogy ilyen katasztrofálisan hülyék legyenek? Ilyenkor borzasztó mérges vagyok.
Ebben a közzéppártos dologban is egyre kevésbé hiszek. A politika világa egy piactér, minden résbe benyomul egy vállalkozó szellemű. Miért nincs középpártunk mégsem? Mert nem kell. Túl keveseknek kell, nincs rá igény, veszteséges volna. Létrehozhatnák, lélegeztetőgépen menne '14-ig, aztán lekapcs, földet rá. Komolyan úgy gondolod, előbb egymilliónak azt kell mondania, akar ilyet, és csak utána lehet? Fordítva szokott ez lenni: ráérez valaki az igényre, megfogalmazza, mások szájába adja, és elkezdi megoldásnak nevezni önmagát, lehetőleg hihetően. Az, hogy ennek neki sem kezdenek, kábé annyit jelent: ebből az emberanyagból építkezve ez esélytelen.
@rodeo36: Kara kán gyakorlatilag szó szerint ezt írta rólunk...
amugy: "Zárt kapus lesz a magyar-román"

a fides unortodox értelmezésében úgy valósíttya meg a hunok vezére, a kurucok kirája, hogy a MAGYAR KAPU lesz zárva...

így a meccs megnyerésére is eséjessé válunk, de gólt biztosan nem kapunk majd...
@rodeo36: Megyünk okosodni. Jó éjt Rodeo!
vagy a másik téma ? a békemenet másik főszervezője?

ez a színpadikus úri ember... hál isten visszahozták a zufók...
ezen nem csodálkozok... ez alapján:

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ik1wfStNShE
@Mariann19:

"Itt valami félelmetes sötétség van. Nem tudom olvastad-e itt a vitapartnemerem hitvallását a kereszténységről, ugyanis ő oda tartozónak vallja magát.
Egyik sarkalatos elve a kereszténységnek a piacgazdaság, mint írja.
Erre már nem is reagáltam, mert annyira
abszurd."

nincs semmiféle sötétség. sőt olyan világosság van, hogy az már vakít.
ilyen az, amikor álkeresztények irkálnak bérbe sorvezető mentén.
ha pedig tényleg ilyenek a keresztények akkor megfontolandó a napimádás, buddhizmus, vagy a Allah követése, vagy bármi más, csak minél messzebb Ratzingertől és az ő házától.
@Légifarkas:

"nem érdekel a konzervativizmus fogalma. Én magamat haladónak tartom,"

azért ne tessen már egyenlőségjelet tenni a konzervatívizmus és a maradiság közé, mert súlyosan félre teccene értelmezni a világ folyását bármely irányba is vesse a haladás vágyott szele.

ha ez marad az álláspottya, sehova sem fog jutni se lassabban, se gyorsabban, se átgondolva sem meggondolatlanul illetve mégis, csak onnan nem vezet már sehova sem út.
@quendelapo: ha orbán veszit és nagyon. Ki is fogja provokálni a polgárháborút. Egy háborodott elme.
@Mariann19:

"konzervativizmus: régi, önmagát túlélt rendszer védelmezése, és annak helyreállítási törekvése.
A hétköznapi nyelvben egyszerűen a maradiság."

Aha. a hétköznapi megközelítés. az eccerieké. mék tsak nem is markcista, hanem erősen vonalas idejológiai skatulya. hod ne mongyam, olyan anarchista. Ezt még szerintem Max Webwr se merte leírni, pedig kedvence az ideáltípisos mekközelítés, azaz kategorizálás tiszta fogalmak mentén, hiszen enélkül lehetetlen vizsgálni a társadalmi folyamatokat és jelenségeket.

mékkhoty maradi! 1 egész világ omlott össze meg le bennem.
@jaegtoer:

Kíváncsi voltam, ki fog kiigazítólag reagálni erre:)))))))
Jó, hogy megtetted.
"A magyar jobboldalnak az elmúlt 60 évben három meghatározó politikai alapélménye volt. Az első és talán a legfontosabb az 1956-os forradalom és szabadságharc, mai antikommunizmusunk és diktatúraellenességünk is elsősorban ebből az élményből táplálkozik. A második a rendszerváltás, ahol az ’56-os és a ’89-es generáció tagjai együtt álltak neki a kommunizmus lebontásának és kezdték lerakni a szabad Magyarország alapjait. A ’89-es fiatalok küldetése a diktatúra elleni küzdelem volt és még ma sem végeztek a posztkommunizmus teljes lebontásával. A mi nemzedékünk, a mostani húszas-harmincasok alapélménye pedig 2002 áprilisa volt. Ezek vagyunk mi, akik úgy gondoljuk, hogy a polgári kormányzás, bár nem volt tökéletes, mégis politikai önazonosságunk alapját adja."

kis "evergreen" bezöldült barátainktól...

leraktukalapjaitküzdünklebontásáértdemégnmvégeztünkelőrea..úton...
@gazoló:

jó az idézet, csak feleslegesen sajátítja ki a szerencsétlen.

pont, hogy a libárilisok is tövig benne voltak.

az 1988-89-esben pedig első sorban a szocialista elit, mellettük kéz a kézben a liberálisok és persze a konzik is kullogtak ebben a projektben.

Csakhogy a szocik azért, mert azok a keretek, már nem biztosították azt a meggazdagodési lehetőségeket amire vágytak, a liberálisok azért, mert be akartak kerülni a pixisbe, a konzik meg maguk sem tudták mit akarnak, csak haladni akartak az áramlattal, aztán korpa közé keveredtek, és megették őket a disznók.
hogy konkrét legyek.

Az mindhárom csoportban jelenlevő idealisták meg kikoptak, aztán szívtak és ez a szívás azóta is tart.

abban bizakodok, hogy itt azért nagy számban vannak jelen az idealisták mindhárom csoportba tartozókból, akik politikai hajléktalanokká váltak a 20 éve tartó gengszterizmus alatt. bocsánat! inkább 23 az a 20.
@jaegtoer:Igen,de a hittel összefüggésben is áll ez... Ha valaki hite belső és szent már jóval 89 előttről,akkor végigokádta/ja a szentek és palántáik nyomulását!
@jaegtoer: nekem "nyóc",20 vagy 23év!

A dumájuk blablabla hatalomért,pénzért!!
@jaegtoer: vegye vissza, ma mar masodjara tudok csak helyeselni, egy idealista konzijobblibsiszocidemokrata :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

konzijobblibsiszocidemokrata..

ez az új irány,vallás,szekta megérintett!
@saravad: jaja, minőségi különbség a két weboldal között, és a két felfogás, világnézet között
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Elgondolkodtam "GamesBond"hozzászólásán,holvan a másik keze a bal? Kinek a zsebébén?
rövidre kell fognom, mert gdp-t kell termelnem a fokozott újra elosztáshoz... vagy úrra elosztáshoz?

@gazoló:

"_akkor végigokádta/ja a szentek és palántáik nyomulását_"

végig, bizony, mondjuk én csak 1990 novembertől

@Orica Középföldi:

"_ ...ki fog kiigazítólag reagálni erre?_"

Krisztus katonái volnánk vagy mi? ez mondjuk önmagában paradoxon, de az Opus Dei talán elnézi nekem. Ha meg nem, akkor sok orgazmust tudok csak kívánni az érintetteknek.

@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

"_vegye vissza, ma mar masodjara tudok csak helyeselni_"

nem vöszöm. Ha jó Paszternak még írna, akkor lenne itt csak fölfordulás. de már vissza van vonulva. Hacsaturján megmondhassa! én csak egy tanons vagyok, Hacsaturján a mester ezt is tudja. Ő mindent tud. Azt is amit nem. Ezért Maestro. Csak mostanában vagy lustálkodik, vagy rakoncátlankosnak a rének, vagy kevés a zuzmó.

ha valamit elírtam, vagy félre, vagy egyébként az azé van mer' nem vagyok se bootolva, csak butulva, valamint az install se futott még le a bioszerveremen.

csökkent üzemmódban, de nem csökötten maradok tisztelettel:

J.

Amúgy írtam Szívnek, ne vacakoljon, gyűjjön csak vissza, néhány szaralak miatt, ne nekünk adjon mattot.
elgondolkoztam én is a tegnapi kereszténydemokrata magyarázatokon. ez inkább egy konzervatív liberális önmeghatározás volt, főleg úgy, hogy hiányzott kerdem definiciójából a kereszténység:

"Nekünk a kereszténydemokrácia a következőket jelenti: szabad akarat, egyéni felelősség, közösségi szolidaritás, koopercáión és versenyen alapuló piacgazgaság."

csak semjén meg ne tudja, mert rájuk megyen az pufkájával
@bella _ciao: biztos így akartak közelebb kerülni a szívünkhöz
@Penivaldes: szív le se szarná őket, így meg főleg, hogy szabadságolt
@bella _ciao: a kereszténydemokrácia osztályok feletti mivel a rá szavazó nem a társadalmi osztályát, hanem a kereszténységét veszi alapul ha őket választja.
személy központú. a kerdem szerint a társadalom azért van hogy elősegítse az egyén fejlődését. eszerint az államnak csak annyira kell erősnek lenni, hogy elérje a közjót, de inkább kiegészítő jellegű (nem államközpontú)
egyik fő jellemzőjük a szubszidiaritás, mely az ügyeket a legkisebb helyi szinten kívánja megoldani.

nos valami ilyen..
@bella _ciao: én a mi szívünkre gondolok, Szív eszembe sem jutott
@Légifarkas:
Polgárháborús vészforgatókönyvednek sajnos lehet realítása.
A középpárt kérdésben vitatkoznék. Azt írod senki nem kezdett hozzá, de hát Bajnaiék pont ezt célozták meg, sőt Schiffer is. Szerintem a középpárti szavazók elég sokan vannak, eddig az szdsz-re, a maszopra, az mdf-re és a fideszre szavaztak. Tény, hogy nincs egy vagy két - a kommunista utódpárttól független erős européer párt. Ennek szerintem a 90-es koalíció az oka, Antall terve nem jött be, a szadeszből nem lett váltópárt, viszont az általa vezetett mdf, kisgazda, keresztény koalícióból sem lett európai jobbközép párt, hanem lett belőle vezérelvű populista. (Mennyivel jobb lett volna egy mdf-szdsz-fidesz koalíció; Orbánnal a kormányban!)
Ez 20 évig így is maradt. De a polgárháborús forgatókönyv mellett most szerintem az is benn van a pakliban, hogy az egész pártszerkezet gyökeresen átalakuljon.
@Penivaldes:

"_én a mi szívünkre gondolok_"

Teljesen érthető és méltányolható, ha szívügyeire koncentrál Kedves, annyi rajongó és nyalligátor odaadó figyelmét figyelembe véve.

amennyiben csak kettejükére, úgy az is méltányolható, csak ez nem egészen jó hír a rajongóknak valaminta nyalinyamiknak.
@Penivaldes: nem tudom, lehet-e még kezdeni valamit ma a társadalmi osztály kategóriájával. talán a szociológia területén lehet beszélni alsó-, közép- és felsőosztályról, de csak a jövedelmeket tekintve. tegnap tán te fejtegetted, ki is a középosztály tagja (szellemileg és anyagilag független, ha jól emlékszem). ebben a szellemilegben érzek egy kis iskolázottságot, kultúrát(?). ha jól értelmezem, akkor az alsó osztályba nem tartoznak/tartoznának bele a diplomások, illetve a középosztályba nem tartoznak bele az alacsonyabb iskolai végzettségűek. ez a mai állapotokat tekintve (nemcsak itthoni) téves.
a kereszténydemokrácia politikai kategória. tegnap néztem rónai műsorát, bokrossal beszélgetett. kijelentette, hogy ma mo-n nem lehet bal- és jobboldalról beszélni a hagyományos értelemben. csak populizmus (rétvári, semjén esetén ez inkább popolizmus) van. ebben egyetértek vele
@Penivaldes: értettem én, hallgass a szívedre...
a szlogen folytatása 1990-ben még tetszett is. nálam már '93-ban átlépték azt a határt, ahová nem követem őket, sőt tiltakozom is ellenük
@quendelapo: egy középpárt szerintem nem rendelkezik különösebb ideológiával. inkább szakpolitikai kérdésekkel foglalkozik. mo-n ilyent a mai viszonyok között nem tudok elképzelni.
@gazoló: "Egyikük tette tönkre az országot!"

Platinire tippelek. Emlékeim szerint ő is játszott ellenünk 1986-ban Mexikóban, amikor a franciák már tuti továbbjutók voltak, nekünk meg legalább egy jó döntetlen kellett volna. És ez a ... nem volt hajlandó nekünk lefeküdni, pedig Trianon után megérdemeltük volna, stb. stb.
@Penivaldes:

"_ az államnak csak annyira kell erősnek lenni, hogy elérje a közjót_"

Nem egészen. Az állammá szerveződésnek az az egyetlen célja, hogy az állam hatalmát elismmerő nyelvi-kulturális közösséget érdekütközés esetén megvédje, képviselje egy másik közösségtől amely egy másik államba szerveződött.

A közjóról a gazdasági érdekek érvényesítése során első sorban a helyi önszerveződések közösségei képesek gondoskodni, azt megteremteni. minél jobban belefolyik az állam a közjó kiteljesítésébe, annál nagyobb a veszélye annak, hogy az egyének pénzt kezdenek megszavazni maguknak, és minél teljesebb a választójog, egyre több olyan ember szavaz meg magának pénzt, aki a közös kasszába nem tett semmit, vagy lényegesen kevesebbet.

Másfelől figyelembe kell venni, hogy a technikai fejlődéssel egyre kevesebb ember munkájára van szükség, így szükségszerűen kialakul egy jelentős réteg, aki minntegy ki van zárva a közjóból. Azt, hogy hogyan lehetne megoldani ezt a súlyos problémát ezzel adós a közgazdaságtan, adós a politika, és adós valamennyi ideológiai áramlat. Mert a mindenkinek áll a zászló, csak jelszóként igaz, tényszerűen nem, mert az emberek nem születnek egyenlőnek, ezt még a ködevő felhőfaló liberálisok sem hiszik a szívük mélyén. ...hogy ilyeténképpen visszakanyarodjak a szívek udvarába.
@bella _ciao:
CDU,SPD, ÖSP, TuSk PO-ja, a francia szocialisták és a holalnd liberálisok. Ezek mind középpártok. Van ideológiájuk, de középre húznak.

Nálunk nem az ideológia a gáz, hanem a szabadságharc és a vezérelvűség.
@quendelapo: cdu, sdp, po. szerintem jobbosok. francia szocialisták szerintem balosok. a holland liberálisokat nem ismerem.
tisztázni kéne akkor a középet. egy adott ország politikai felállásába jelentenek középet? avagy a hagyományos baloldal-jobboldal kontextusában értelmezve?
@bella _ciao: a középosztály ily módon való meghatározása Bethlen gróf szájából való, aki azután beszélt így, hogy 1920-ban a választáson alulmaradt egy fajvédő jelölttel szemben. És ebben osztom a véleményét, hogy a legjobb az ha van egy erős anyagilag és szellemileg független középosztály, és a legalsó réteg sem a létminimum alatt él. ugyanis ott nem tud a populizmus labdába rúgni, mert már az első megrándulására elűzik. ez persze a mai viszonyok közt álom.
én a középosztályt nem tenném egyenlővé a végezttséggel, azzal, hogy valaki diplomás. a szellemi függetlenség, az elvekhez való hűség, és az azoknak a felülvizsgálata az egyén szellemi fejlődésével való összhangban (bizonyos kérdésekben máshogy gondolkozol 19 és 76 évesen)nem függ végzettségtől.
@Vitéz László: "Zárt kapus lesz a magyar-román"

Erről jut eszembe ilyenkor hol van a fifa az uefa, meg a rettegő Központ???? :)

fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/185656_558223517539533_886551093_n.jpg
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: pont az uj poszthoz írtam

a következő békemenet a magyar foci mellett

a FIFA ellen lesz !
@jaegtoer: nem annyira a saját véleményem írtam, hanem a kereszténydemokrácia megfogalmazását. ami mint mondtam személyközpontú, és az egyént a közösségben helyezi el, így tekint egésznek. viszont ebben a felfogásban ismételve magam nem az egyén van a társadalomért, hanem fordítva, mint ahogy a föld van a virágért.
igen, viszont amit leírz az nincs ellentétben az általam leírtakkal. a kerdem pártok ugíanis éppen hogy decentralizációt támogatók, és a kisközösség felé nyitó.
kissé a klasszikus Adam Smith féle liberalizmushoz hasonló, miszerint az állam szerepét csökkenteni kell, de a jóléti, szociális (oktatás, egészségügy és az infrastruktúra) terén elsőbbséget élvez. én ezt úgy szoktam önmagam felé megfogalmazni, hogy az államnak csak annyi a feladata, hogy biztosítsa azt a játszóteret, ahol az egyén és a helyi szerveződések játszani tudnak.
@quendelapo: a holland liberálisokat a konzervatív liberalizmushoz érdemes sorolni, és ide szokták a német FDP-t is. ez lassan, fokozatosan, a társadalom fejlettségének megfelelően kívánja bevezetni a reformokat, és nem fejjel menvén a falnak.
@bella _ciao:
A közép azt jelenti, hogy nem szélsőséges, nem radikális, nem populista és nem vezérelvű. Elfogadja a játékszabályokat, nem kívánja az egész rendszert felforgatni.
Berlusconit, Kaczynskit, Fico szocialistáit, Heidert, Orbánt nem sorolnám ide. A maszop határeset.
@bella _ciao: manapság, főleg itt nehéz klasszik jobb bal felosztásről regélni
@Penivaldes: peni! ezt nehezen tudom értelmezni:

"én a középosztályt nem tenném egyenlővé a végezttséggel, azzal, hogy valaki diplomás. a szellemi függetlenség, az elvekhez való hűség, és az azoknak a felülvizsgálata az egyén szellemi fejlődésével való összhangban (bizonyos kérdésekben máshogy gondolkozol 19 és 76 évesen)nem függ végzettségtől."

"Sváb nagyapja ugyanis mindig azt mondta neki: "pártba, szakszervezetbe és biztosítóba nem lépünk be" - by marekné (ugye egy értelmiségi hivatkozik a nagyapjára), ehhez még sokan hozzáteszik, hitelt sem veszünk fel. hol itt a fejlődés? elvhűség? "Ha egy ember 30 éves kor alatt nem liberális, akkor nincs szíve, ha viszont 30 fölött nem konzervatív, akkor nincs esze (churchill). vagy a nagy elvekre gondolsz? pl. a ne öljre?
@Penivaldes: középosztály megfogalmazása számomra megfelelő a te tálalásodban, és nagyon osztom azon véleményed, hogy az iskolai végzettségtől nem alapvetően függő, mint ahogy nem alapvető összetevője sem, a diploma az értelmiségi jelzőnek. Én annyival bővíteném, hogy a mostani korszakra a világ eljutott arra az állapotába, hogy a polgárság és az értelmiség lassan szinonimái lettek egymásnak. A halamazolást lehetne finomítani, de nagyon előre nem jutnánk vele.
@bella _ciao: a ne ölj az nem annyira elv, hanem inkább az együttélés alapja, ahogy a többi ne lopj is, meg az, hogy ne nyúld le a másikét. az elv pl az amit mostanában sokat emlegetnek az ügynökkérdés, vagy az, hogy ki volt csókos az előző rendszerben. ha azt mondod, hogy te nem támogatsz olyan pártot szerveződést amelyben ilyenek tudnak vezető szerepbe jutni, és a szellemi függetlenséged abban jön ki, hogy nem érdekel, hogy a párt az konzervatív, liberális vagy bármi..magyarán nem ismered a mi kommunistánk jó a tiétek meg rossz felosztást.
a hitelfelvétel kevésbé elv, mivel ott játszhat az is, hogy rákényszerülsz. hitel ellenesenek nem szabad lenni, régóta működő dolog.
@bella _ciao: ez megint egyénre leosztott megkülönböztetés, egy normális lelkületű emberben, ezen elvek keverednek és többnyire harcolnak is egymással, hogy hogyan viszonyul rész dolgokhoz, nagyban függ az érdekeitől, tapasztalataitól. Vegytisztán a világnézet, csak a küldetést tudatú, messiasztikus emberek sajátja, de ők nem a valóságban élnek, és csak az a szerepük, hogy gyúelegyei legyenek a változásoknak, de hogy az jó avagy rossz lesz-e az inkább a hozzájuk csapódó tömegtől fog függni.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: igen, így van. én elsősorban mint szellemi beszélek a közposztáylról, és a polgárságról is.
annyit tennék hozzá, hogy a polgárság szellemi alapjai az arisztokráciában vannak. a 1700-AS évek francia, angol arisztokratáiban.
@Penivaldes:

"_ az államnak csak annyi a feladata, hogy biztosítsa azt a játszóteret,(...)

O.K.

de ez lefedi a libsi:-) értelmezést is.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: pontosan, az hogy miről mit gondolsz nagyban függ attól, hogy milyen tapasztalatokkal bírsz az üggyel kapcsolatban
@Penivaldes: erről Eco A szépség története című munkájhában lehet olvasni a X. fejezetben
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: én ezt az osztályozást a társadalomra csak közgazdasági értelemben látom jónak. ki mennyit keres. a szellemi osztályozást ma nem lehet komolyan venni, mert sok halmaz van, közöttük sok átfedéssel. a 19-20. század közepéig, amikor a kereste-végzettség-származás erős kontúrokat húzott, no ott értelmezhető volt. bár a nemtandíj ügy kapcsán ismét felvetődött ennek a lehetősége.
visszaolvasva magamat, zavaros volt, gondoltam tisztázom :)
@bella _ciao: igen, így van, de nem vitatkozom veled, hisz én is pont ezt mondtam ;)
@gazoló:

némely penészek is zöldek meg a mohabácsi a törpe

brühühühü
@bella _ciao:

ők a "kerdemhangyabóly" análisan és banálisan

várok tőlük válaszot egészen fel vagyok izgulva mint bakfis akit dugni visznek és nem tuggya hová fogják dugni?

brühühühü

olyan doxiás an orto vagy orto an vagy ártány?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

ez hogy megy? a protokollos odamegy a Pep-hez és kér tőle fotózási találkozót? vagy fizetnek egymásnak? olyan igi itt tapsikolok izgalmamban, hogy megtalálja e zsebhokizás közben amit már évek őta keres? (disznók a nyugalmas kielégülésre gondoltam, pfújjjjjjj aki rosszra gondol)

a Depardieux az aki tönkreteszi levédiát nem látogattya és nem vesz részt a sorállásban a Rókus kórház előtt karácsonykor és nem eszik magyar fatálast tudjátok: fatál amin nincsen semmi

brühühühühü
@Penivaldes:

bocs, gyorsolvastam a bejegyzésed, és a munkája helyett "szajhája" ugrott a szömöm eléjje...

úgyis van értelnyel

brühühühü
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nem éppen:)) a kereskedők és az iparosok a 18. század elején, közepén még nyomokban sem tartalmaztak polgári dolgokat. nem is beszélhetünk ekkor még eszmei értelemben vett polgárságról. az hogy a francia forradalomban szerepet vállaltak a kiadóiparnak köszönhető, mely miatt az értelmiség nem volt többé rákényszerülve a mecénások kegyére, és a művei az ország minden pontjába eljutottak. lényegében akkortájt ezek a könyvek jelentették ugyanazt mint most a blogok. táptalajt
:)
@Mariann19:

ezeknek a tudjukkik, nem sürgős nem válaszolnak, pedig tiszta alsót vettem és a "kéményseprő" dolgozott mindehol akol luk vagyja magáta, és nem

mire megyek nélkülük az egész hangyabóly ignonimus

brühühühü
@Penivaldes:
"a kereskedők és az iparosok a 18. század elején, közepén még nyomokban sem tartalmaztak polgári dolgokat"

magántulajdon, adófizetés, szerződéses fegyelem, egyesületek, szervezetek létrehozása, működtetése, városok irányatása

Te mit értesz polgári dolgokon?
@rodeo36: ja, láttam, hogy odakérdeztél, majd rétvári válaszol :)
@Penivaldes: céhek stb-stb

@quendelapo: közbevetése is érdekes, mert ezek alapján én részeseinek tartom őket is

/igaz nem vagyok szagértője eme kor társadalmi viszonyainak, nem úgy mint te az összetett válaszaid alapján ;)/
@Penivaldes: peni, a 18. században a könyv még fo-ban is drága volt egy parasztnak, főleg az elején. szakmám :)) az igazi áttörést a gyorssajtó hozta a 19. században.
@rodeo36: Szia Rodeo!Tehát a kereszténység új ideológiája szerint a konzervitizmus a modernizáció melegágya és az innovációé. Remélem tegnap óta volt időd bemagolni, én már kívülről fújom. A kollegáimnak viszont vidám perceket okoztam.
Tegnap azt beszéltük, hogy beiratkozunk náluk levelezőre tovább fenni az agyunkat, de náluk vasárnapi iskola lesz. Már vennem kell egy matróz blúzt sötétkék szoknyával, Te is ilyen színösszetételben legyél, és megyünk okosodni oda, nehogy hülyén haljunk meg.
Meg fogjuk tanulni a modernizáció új elméletét, hogy a manufaktúra lesz az új termelési mód századunkban.
Magyarországon a búza vetése gumicsizmában és sötétkék kötényből valósul meg, a John Deer-ek végleges selejtezése mellett.
Jelszavunk: Virágozzék a feudalizmus restaurációja!
El ne késs az oskolából!
@jaegtoer:"Ilyen az, amikor álkeresztények írkálnak sorvezető mentén."
Azon elgondolkoztál, hogy a sorok szerzője is ideológiai analfabéta?
Méghogy a kereszténység és a piacgazdaság kéz a kézben járnak. Sőt, még történelmileg egy időben jöttek létre, ugye?
Aztán elképzeltem, ahogyan hittérítés közben mormolják a piacgazdaság téziseit, a szabad versenyt szerte a világon.
A nyilatkozó nem nagyon kereste az összefüggéseket sem az időhorizonton, sem logikában.
@Mariann19:

imádlak, nekem volt anno matróz szerelésem, komplett a fekete fehér betétes cipellővel és szalagos sapkával, kackiásan néztem ki benne, bár amikor -fejből, szórol szóra- előadtam a Karinthy Magyarázom a bizonyítványom-ból a rossz tanuló felel-t, én voltam az iskola dísze, akkor sötétkék öltönyben és teljesen klassikusan néztem ki és még csak 11 és fél éves voltam...

szóval megyünk vasárnapi suliba, úgy drukkolok a felvételin nehogy kirúgjanak valami ezoterikus hiba miatt amint Mózes-t idézem a termelési módokról és Noé-t azok az igazi klasszikusok meg a Jézusi kollektívák valamint hogyan lehet egy 3 halból a sokaságot...a sáskajárásról nem is beszélve

szóval lesz tréfa és kacagás meg sok móka

mohabácsi a törpe lesz az előadó Zöld penésszel karöltve és felváltva az olyan friss

brüühhühühühü
@Mariann19:

kerdem.blog.hu/2012/06/15/szerzoink_3#comment-form

én már bejelnetkeztem

brühühühü

tanulni tanulni tanulni/Lenin
@rodeo36: Már most kivert a víz, el is felejtettem, hogy felvételi is lehetséges, bár még van időnk felkészülni. Nem tudom, puskázni lehet? Mert annak sok danos mestere vagyok, voltam. Majd ülj mellém, Te meg súgni fogsz.
Bár nem sok reményem van a sikeres felvételire, lehet, hogy jobban járunk, ha viszünk egy imamalmot, gurgulázunk és búgunk, mialatt átmegyünk boncba. Ezzel lehet, hogy olyan zavart keltünk, hogy a mutatványunkat nem tudják hová tenni ideológiailag, és nyert ügyünk van.
Vagy: nyert ügyünk lehet, ha Hoffmann Rózsa kötelező iskolaköpeny viselési akciójához innovációként csatlakozva kisdoktorinkban javasoljuk, hogy tegyék kötelezővé az egész ország részére ezt a viseletet.
A termelési vertikum a következő: a mezőgazdaság átáll a kender és gyapottermesztésre, mint alapanyagot előállító ágazat, problémája megoldott egyben. A rostanyagok kóccá alakítása után kézzel sodrott fonál készül kis közösségekben a női munkavállalóknál. A férfiak ezalatt a téli fűtésből még megmaradt fából szövőgépeket manufakturálnak /?/, mintegy a soros művelet termelési eszközeként. A cájg kelmét lábbal hajtott Singer varrógépekkel kell záró műveletként iskolaköpennyé készre gyártani. Mindezt magas fokú munkamegosztás szervezésével kell végrehajtani.
Miután a belföldi piac telítetté válik, lehet terjeszkedni Európában, a piac biztosított, egyidejűleg a kinai árut el kell tüntetni a könnyűipari piacokról.
Az innováció célja a foglalkoztatás teljes körű kiterjesztése, mely a fentiek alapján bíztatónak mutatkozik.
Válaszd ki, melyik módszerrel maradhatunk a berkekben, 1/2 8-kor az iskola előtt várlak. Amennyiben van javaslatod, a beépítés érdekében közöld.
@Mariann19:

borzalmas látomásaim vannak, megjeleni rétvári elvtársnő személyesen a manufaktúrákban ahol a szövőgépeket krampácsoljál hogy leellenőrizze a megfelelő kőművesdekoltázsokat és tapizással leellenőrizze a Kár Penter Ek izmait, de szörnyűség még csak most következik eltévednek a szállítmányok és a kötél a spárga helyére kerűl meg a zsinór a cérnáéra és sohasem a megfelelő AAA+11111 minőség helyett AAABCZSYK*2 lesz és minőségellenőrnek sohasincs tintája pöcsé(tjé)re...

szóval dizaszter maláta

de mi majd rendbetennénk de nem fogják hagyni a trisztán meg a kunya....szóval mókássá válik

brühühühü
@Mariann19: plágium tudjukki...com-ról:
"Budapest, Fidesztán – A Lánchíd Rádió egy Fidesz-közeli média, az ország nagy részén, ingyenes frekvencián fogható. Ami azt jelenti, hogy a tulajdonosok nem fizetnek az államnak a sugárzásért, viszont, politikai kötődésük és jó kapcsolataik miatt nagyon sok hirdetési bevételhez jutnak.
A Lánchíd Rádió igyekszik megszolgálni a befektetett bizalmat és a rá költött baráti milliókat, műsorai elfogultak és pártosak. Nem sokan elfogultabbak és pártosabbak, mint az adófizetők pénzén fenntartott közmédia, épp csak annyira, amennyire ez ilyenkor elvárható. Vagyis nagyon.
Az alábbi párbeszéd a napokban hangzott el a Lánchíd Rádióban. Nem nagy dolog, de a civil kurázsi szép példája.
Betelefonáló Néni: én nagyon szeretem a miniszterelnököt, az Orbán Viktort.
Műsorvezető: igen, igen!
B.N.: és a kormányt is nagyon szeretem.
Műsorvezető (vidáman): ühümm, ühümm.
B.N.: mert én bevallom őszintén, diktatúrapárti vagyok.
Műsorvezető (levegőért kapkodva): khm, már elnézést…
B.N.: és ez a kormány pontosan úgy csinálja, ahogy kell, diktatórikus intézkedéseket hoz, erre van szükség.
Műsorvezető (teljesen összezavarodva): na de a szóhasználat, hogy úgy mondjam, én azt gondolom, hogy ez talán így egy ki…
B.N. (közbevág): mert mi volt a felsőoktatási törvény, ha nem szükségszerűen diktatórikus intézkedés, mi volt a bankadó, ha nem diktatórikus (tovább sorolja).
Műsorvezető (kétségbeesetten): de kérem, ezt a szót ne használjuk, mondjuk inkább azt, hogy rend vagy értékközpontúság.
B.N.: jó, mondjuk."

brühühühühü

és konzervatív (eztet én aszongyam hozzája)
@Légifarkas:
„Számomra egy szép nő sokkal izgalmasabb, ha ügyesen takar, és csak sejtet, meghagyva nekem a fantáziálás lehetőségét :-)”
Egyet tudok érteni, magam is így gondolom. Amúgy a kádéenpé meg menjen a francba, semlyénestül, pálffystúúl, rétvárikisasszonyostúl, most!
Én annak idején azt hittem, Ibike dögvész fórumánál undorítóbb szerveződés, többé már nem lehet tényező Magyarországon. Tévedtem. Ő és a pártja volt számomra, a megtestesült politikai prostitualizmus. Herémnyikarcsival megcsinálták azt, amit most a körösztyéniesch demokratikusok a tizenhatodik hatványra emeltek. Namost az akkori MDF teljesítményt túlszarnyalni, nem semmi.
Az ódivatúságod pedig nem gáz, a tiéd is egy vélemény, szerintem ezen nem fogunk összeveszni. Ez olyan távirányítós dolog, ha nem komázod valaki véleményét, kapcsolsz egyet. Amúgy seggel kommunikálni a mínuszokat, az ölég szánalmas dolog. Ha ez kell a nézettséghez, akkor Obersovszkypetyának csináltathat a Böröcz bőrtangát méretre, meramúgy a lófasz se kattint rájuk.
Brühühühühü, meg ilyesmi
oszt jónapot-:))
@rodeo36: Rodeo!A rádiós párbeszéd tipikus példája egy primitív párthívő nyalonc szövegének, akinek gőze nincs a folyamatokról, és még a felháborító diktatúrát sem tudja fogalmilag elhelyezni.
Beszélnek itt a tudatos szavazók aktivizálásának fajsúlyos voltáról, holott ilyen félművelt egyedekre lehet inkább számítani a jobboldalon, mert nem mérlegelnek, hanem elvakultan, valami megmagyarázhatatlan gyűlölettől áthatva szavaznak.
Ezt a dühöt látom a trolloknál is, érveket soha, közhelyeket indoklásként mindíg.
@Mariann19:

ezek, ugyanezek sokkal jámborabbak voltak anno az átkosban...csak nagyon kevesen voltak olyanok vagy olyanabbak mint a wittnerseggpicsa, mercsak azt útálták aki abban a teljes egyhangú túlélésben egy almával többet kapott vagy neaggyisten termelt magának és rögtön kulákká meg árulóvá tették amíg erre a hatalomnak szüksége volt majd amikor már nem akkor csodálkoztak, hogy elfelejtették őket...de ők nem felejtenek még a rossz III-os bizonyítványra és az intőidre is emlékeznek mert másuk nincs!!!!!!!!!!!!!!!!

ezek a mai trollok vagy senkik mint a kerdemek is képtelenek alkotni, élvezni akarják azt amiért semmitsem tettek és nem is képesek tenni nullák ...ezek nem fognak új és jobb gazdaságot új és jobb kultúrát csinálni ezek tagadnak az a dóguk és semmit sem hoznak létre mást a tagadás tagadásának csodája számukra nem létezik, mert valamilyen módon bélelt bölcsőjük volt és azóta sem ismerik a valóságot mint Hoffmann a csodaszemüvegével a meséiben

brühühühühü

ne várjunk semmit sem tőlük akkor teljesűl minden amire képesek
@Knósszosz: plágium .com-ról

Kedves Citizen!
1., A Fidesz nem egy párt, hanem egy gazdasági vállalkozás, melynek tulajdonosi köre a koleszos fiúk…

nepszava.com/2013/01/magyarorszag/kover-beragott-az-alkotmanybirakra.html

brühühühü
@jaegtoer: még ha én tettem volna egyenlőségjelet, de hát nem. Én ugyanis ehhez nem (ehhez sem) értek.
Tegnap óta annyiban módosult a véleményem, hogy nem is érdekel, ki hová tudna engem besorolni, én nem sorolok sehová, és ezzel a tépelődésnek vége :-)
@Knósszosz: nem ismertem az MDF-et, akkoriban nekem még tökéletesen elég volt a nevét tudni, az mindenesetre érdekes, hogy minden egyes elítélő véleményre szokott jutni egy védő is - és ez csak azért furcsa, mert ennyi év távlatából azért tisztulni kellett volna már a dolgoknak.
Dávid Ibolyáról mindig a Barátok közt Klaudiája jut eszembe (indoklás: valamiért, nemtom), de mivel az említett sorozatból legfeljebb három-négy részt láttam, ez az észrevétel úgymond szóra sem érdemes. Viszont ismerek egy embert, aki szerelmes volt a pártelnök asszonyba, még levelet is küldött neki :-)
@Knósszosz: Sajnállak - ilyen bonyolult véleményhez megfelelő barázdáltságú agyvelő dukál, te rendelkezel ezzel. De ha egyszer fejlődésnek indulsz ne feledd: nem ismerted azokat az embereket, csak a TÜKRÖT amin keresztül láttatták veled őket, teljesen eltorzítva tetteiket. Hidd el, velük az első utolsó nem kifejezetten "szerzés orientált" alakulatot sikerült (mindannyiunk kárára) bemocskolva kihazudni az OGy-ből és persze a közéletből.
süti beállítások módosítása