Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: index.hu/belfold/2024/05/16/szentkiralyi-alexandra-fopolgarmester-jelolt-budapesti-kozlekedesi-koz... (2024.05.16. 12:08) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • s: Tie a yellow ribbon 'round the ole oak tree www.youtube.com/watch?v=7-RlLFxgCkk (2024.05.13. 23:00) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.01.07. 09:28 Fabius

Alternatív fideszjogokat mindenkinek

Vízkereszt alkalmából angyal szállt közénk, és amíg mi a karácsonyfák kicsontozásával voltunk elfoglalva a napkeleti bölcsek reinkarnációjaként okosságokat hintett magából.

Feritél országban nagyon jó minden, de a gyülekezési jog érvényesülése, hűűűű, szóval az annyira nagyon jó, hogy a tökéleteset látva már szinte rontani kéne rajta egy kicsit, mert legközelebb a diáktüntetők sírni találnak a meghatottságtól a 110%-os jogérvényesülést látva. Mert a gyülekezési jogérvényesülés kormánya felszámolta az elmúttnyócévet, és akárki láthassa nem löveti a tüntető diákokat, pedig gumilövedék és rendőr is van elég raktáron. Ezen kívül a "kordon" kifejezést kiradírozták a nerszótárból illatos radírral, hogy elnyomják a sötét emlékbűzt ami a papírba ivódott. 

Drága Feleim, itt az ideje egy közösségi meghatódásnak. 

Szánjunk rá néhány másodpercet, morzsoljuk el az elérzékenyülés szemzugból kicsorduló könnycseppecskéjét, arcunkat fordítsuk a napba és érezzük, ahogy édesjóistenünk kegyelme árad mifelénk, ámen. 

Kedves Gulyás Gergely!

Nem tudom eldönteni melyik szomorúbb: ha egy fiatal politikus pályája elején elvei helyett hűségvakságát deklarálja, vagy ha tényleg annyira vak - de jogász és szakértő, nyilván - hogy a gyülekezési jogsértést akkor sem veszi észre, ha szó szerint átesik rajta miközben a pártpíár felolvasó műsorba siet. 

gulyás4.jpg

Vagy a köztévé előtt több, mint egy éve demonstráló Navarróék már ennyire beleolvadnak az utcaképbe? Gyülekezési jogaik megsértésétől hangos a sajtó kéthetente, a Kunigundában lassan több a kordon meg a konténer, mint fűszál a zöldsávban, de neked ebből a észrevenni semmit nem sikerül? Mondd csak, te a kéményen keresztül jársz be interjút adni, mint a Mikulás? Vagy magyarázd már el legyél kedves, hogy sikerült a kordonerdőt és a folyamatos jogsértést annyira benézni, hogy Lendvai Ildikónak és a gyurcsányista Varjú Lászlónak megadtátok a revans lehetőségét a kordonbontó státuszra? 

gulyás.jpg

Innen ahol én ülök úgy látszik, te, ha szépen megkérnek akár a Tiszta Kezek sátra elől, vagy a maradéktalan jogérvényesülés közben megsérült Gilicze Márti mellől a mentőből is képes lennél a kijelölt leckét pislogás, és a zavar vagy a szégyen leghalványabb jele nélkül felmondani. Ez a képesség lehet, hogy fideszeskompatibilissé tesz, de hogy egy pöckölhető fejű fröccsöntött játékkatonának látszol tőle abban biztos lehetsz. Én a te korodban elgondolkodnék ezen erősen, ha politikus akarnék maradni. 

Úgy értem 2014 után is. 

679 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr965002543

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Megsajnáltam Rogánt 2013.01.07. 17:49:38

Esküszöm, én megsajnáltam Rogán Antalt. A Fidesz vezérkara már másodjára húzatja le vele a klotyón az időt és pénzt nem kímélve felépített politikai karrierjét.  Vajon milyen érzés lehet az, amikor a főnök azt mondja pénteken, hogy menj be, h...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rohat náci fides...

szépen épül az új feudál kommenyizmus !

hitvány (alkalmatlan+gerinctelen) rohat csürhe
Itt a 2014 utáni kérdés a valós kérdés. Aki lát a pályán, az elkezd az azt követő időkre is játszani. Aki nem, az elsülyed jelenlegi kormányoldalból.
Esetleg a szertehulló fidesz-szilánkok egyikének lehet vezére. Mert, ha az orbanista mag kiesik (mondjuk elviszik muszájdzsekiben) akkor ez az izé jó eséyllel szétesik.
Látod, látod?! Az a bizonyos ködharapás bizony legyőzi a szakma tiszteletét.
Szomorú vagyok, hogy igazam lett.
@GeoCracker: számomra kérdéses hogy mennyire lenne hiteles ebben a szerepében. én ugyanis nem tudok megbízni egyik oldalon sem azokban akik hóhérból lesznek ékszerészek.
@Orica Középföldi: remélem fabnak nem lesznek olyan skatulyái, hogy a mi fideszesünk jó, az övék meg rossz :) mert tegnap nekem úgy jött le, hogy kedveli ezt a gulyás gyereket
@bella _ciao: ha olyat tesz ami elismerésre méltó akkor kap egy pluszpontot, hanem akkor levonok tőle
@Penivaldes: ezen meglepődtem, a klebersberg központ vezetője, marekné pintér aranka veszprém megyei.

index.hu/belfold/2013/01/07/nem_merte_fel_mire_vallalkozott/

nehéz lesz lemosni a megyéről, hogy innét irányították az oktatás államosítást

de nem tetszik egyenlőre ez az index-index light megosztás
@bella _ciao: nem is mondtad, hogy beszálltál a pontkártyagyűjtő biznicbe
Amúgy tudom, hogy sokan fogank érte utálni, de fenntartom, hogy Navarróék is kicsit felemásak. Az egyik dolog, hogy amiért tüntetnek az méltánylandó és azt hiszem normálisan nem is vonható kétségbe a demokratikus érték-skálán.
A másik, hogy ők maguk is erősen szelektálnak esetenként a sajtóérték alapján. Jó példa volt erre a legutóbbi sajtótájékoztató. Ezen cenzura-ügyben Esterházy ügyit felkarolták, míg a diákokkal szembeni, tul.képpen sulyosabb, etikai hibáról (endresy.blogspot.hu/2012/12/sajtoetika-mocsarban.html )hallgattak. Csatlakozva az MTVA-hoz, akik E.P.-től elnézést kértek, míg a másik ügyről hallgattak.
Márpedig az én olvasatomban nincs kicsit sajtóetika, meg nagyon sajtóetika. Kicsi emberrel szembeni cenzura, meg nagy emberrel szembeni cenzura.
Ad abszurdum különben azt is megkozkáztatom,hogy a diákságnak hosszabb távon angyobb hatása lesz :-)
@bella _ciao: @Orica Középföldi:

Én tegnap is csak annyit mondtam, Orbánnál jobban tiszteli az alkotmányosságot. Tőle mondjuk nem nehéz.

Egyébként nem Gulyást a személyt kedvelem, hanem a bátorságot értékelem, mikor valaki élőszavas vitafórumon is kész az álláspontját megvédeni. Gulyás legfeljebb azért szám, mert fideszesek ezt a fehér holló előfordulásának gyakoriságával teszik.
@Penivaldes: Sajnos igen. Kicsit azt hiszem a győzteshez huzás is benne van. Nagyjainkat szertik a népek nagynak és okosnak látni. Mert olyan snassz azzal szembesülni, hogy a döntésünk alapján egy kis senki került hatalomba.
rodeo36 2013.01.07. 09:38:02
kiegészítés (plagizálom egy amerikai népszava hsz-ről):

a regisztráció matematikailag és fizikailag kivihetetlen, hátha még a járások megalakításának agyficamát beleszámoljuk (sem humán erőforrás sem fizikai nincs rá és teljesen fölösleges, egy valamit leszámítva oda lehet ejtőernyőzni kieső létszámot narancszsaros országlásból)

egyszerűbb volt elemeszeltetni mint rájönni a gyakorlatban ez meg sem valósítható

brühühühühü

rodeo36 2013.01.07. 09:41:16
újabb plágium:

választás titkos, ellenőrzése lebonyolítása az ő általuk engedélyezett formában történik majd. Az informatikusok által készített programok csodákra képesek, kis hurkok nyitásával, zárásával. Még csak abban a helyiségben sem kell lenni.
Ami a nagy munka lehet, az a borítékok megírása, de ezt majd időben elkezdik.
Változatlanul az a véleményem, hogy sokan nem is fogják tudni, hogy szavaztak.
Ez az, ami miatt változatlan a dilemmám, hogy szavazni, vagy nem szavazni.

tökéletes választási csalás még vokstúrizmus sem kell hozzá, néhány firnyák "bércsaló" = bérért csal, fizetett rabló

brühühüh

fontosnak tartom és beleillik a blog témájába

brühüühhü
@GeoCracker: ezen kettosseg miatt cseppet morc vagyok, viszont azt is el tudom kepzelni, hogy nincs is kettosseg, csak ismet a zagitprop alkot narancseknal
@bella _ciao:

Nem hinném, hogy fab skatulyáz:)))
Pozitívan állt hozzá, és el is hiszem, hogy az akolon kívül megpróbált független szakembernek látszani a kölyök.
Ott nem volt tét és feladat. A luxus ritka pillanata:)
ja, gulyás is teljesen kompatibilis üzemmódra állt fabius szerint (szerintem már régen azon volt), de a meglátásom az, ha felállna, akkor nála még szolgalelkűbb, még szürkébb egyén követné, akinek a szégyenérzet ismeretlen kifejezés a szótárában (ezt próbáltam tegnap kifejteni, amikor esetlenül magyaráztam, miért figyelem a fiatal jobbosok írásait). gulyás talán még néha-néha tükör előtt, mikor egyedül van.
@Fabius: má' ne haragudj fab, de nekem erről a "nem vak az ló, csak bátor" vicc jut eszembe.
@Orica Középföldi: viccnek szántam, annál a blogolónk sokkal nyitottabb, hogy így skatulyázna
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: ha megnézed azt a kevés tudósítást, ami szól arról a sajtájról, akkor ott cenzura-ügyben csak E.P. van említve.
Úgy tudom a meghívóban is csak arról volt szó.
Szív talán mondna konkrétabbat, de ő Navarró ügyben úgyis morc rám.
@rodeo36: az adatbazis kontroll nelkul, ezt ugatom mar egy ideje, a rendszer pont ugy lesz ellenorizheto, mint az sms szavazas, es pont annyira lesz hiteles is
még mindig az az érzésem, hogy a fidesz a diákok megosztásával akarja rendezni az ügyet így, hogy csak a hivatalos szervezeteket tekinti tárgyalópartnernek. és a höok-ról szerzett tapasztalataim szerint bejöhet nekik. szeretnék tévedni

"A rendezvényre meghívott négy politikus - Orbán Viktor, Balog Zoltán, Hoffmann Rózsa és Maruzsa Zoltán - közül eddig egyedül Maruzsától érkezett válasz. Levelében jelezte, hogy helyettes államtitkárként nem áll módjában a hivatalos tárgyalópartnereken kívül más szervezetekkel egyeztetni."

index.hu/belfold/2013/01/06/a_kormanyzat_nem_megy_hallgatoi_forumokra/
@Fabius:

Ebben már múltkor sem értettem veled teljesen egyet. Én nem bátorságnak nevezem. Pontosabban, nem szakmai, hanem a vakhit bátorsága.
Erre azért a Fidesz fiataljai között bőven akad példa, még akkor is, ha a motíváció teljesen más.
Ez pedig engem taszít, pártfüggetlenül.
@bella _ciao:

kész vagyok, poénom lelőve. deviszontazér a szijjártó muki még nála is bátrabb. rendes trollként az is eszembe jutott, hogy fabius tán dugja eszt a hőst.:)))
@rodeo36: járási rendszer - számomra egy kakukktojás. helyi és megyei önkormányzatot, a parlamenti képviselőket választjuk. erre bejött egy újabb közigazgatási szint, a járás, ahová nem választással, hanem jószakemberezamiemberünk felszólalással tesznek be valakiket. nálam ez üti a demokráciát
Teljesen mindegy melyik mocsadék fidesznyik féregről van szó.
Az összes bűnös, kollektívan, kivéve talán Ángyánt aki mert ellen szavazni meg is büntették érte.
Szóval nem kell méricskélni hogy melyik csicska kevésbe szarabb mint a gazdájuk. Az egész rohadt maffiát kell elhajtani a picsába.
Szerintem mivel a választás közelébe értünk meg kellene határozni egy minimumszintet, pl:
- szarházi náci férgekkel nincs párbeszéd, maximum leköpni őket
- az orbánimádó agyhalottanak fel kell ajánlani azt a lehetőséget hogy sűrű bocsánatkérések közepette visszahordják a rablott vagyont vagy irány a börtön.

Össze kell fogni minden normális párttal szereveződéssel, mozgalommal, hogy 2014-ben ezt a hatalmas rakás szart el lehessen takarítani.
Ha megvan akkor lehet új ALKOTMÁNNYAL kiírni a normális ,szabad választásokat normális demokratikus választó jogi törvénnyel.
Lehet fintorogni hogy mocskos emszpé, meg mocskos gyúcsány, de sajnos NINCS más megoldás mindenkivel össze kell fogni. Vagy marad a gulyás gergelyes,navracsicskás , tömjén zsótis szósszal leöntött a debil kerényi által nemzeti színűre pingált pöttyös seggű felcsúti fostenger.
@hacsaturján: már megint túl sokáig voltál a rénjeiddel :) abból ne általánosíts
@Fabius: mindig elcsodálkozom ezen a gulyásgyereken...lehetnék "én a kém" köztársasági elnök is...jó beszélőkéje van.ennyi...
T. felhorgadók!!

Kéretik figyelembevenni, azt az alapvető emberi tulajdonságot, hogy ÉLNI AKAR !!!

nomármost, egy ilyen~ekkora kapacitás mennyit érne a munkaerőpiacon??

nnougye:((
@Fabius:

attú' még a zálláspontya egy kalap szar marad és tőle sem vagyok rá kíváncsi mennyenek annyuk picsájába minél előbb annál jobb...ja!!!!!!!!!!!! alkotmányosan és demokratikusan

brühühühühü

rohadt szemét banda
@Fabius: tényleg, te mit szólsz ehhez az index felálláshoz? tudtál róla, hogy átállnak, s már nem is a posztra linkelnek?
@Fabius: Ő szerintem arra gondolt, hogy pld. a diákokat nem baszták szét, amikor hidat foglaltak, pedig a fakabátok megtehették volna, ha olyanok lettek volna, mint mondjuk az elmúltnyócban voltak.

Az a néhány "tisztakezes" tüntető pedig náluk még statisztikai hibahatáron belül van, ha a nincsenekkordonok téma kerül szóba náluk. :)
@bella _ciao:

általánosít a fene. az én rénjeim nem hordanak szemüveget egyrészt, másrészt emlékszem arkagyij rajkinra. hogy a politikai bulvárt meg a saját súlyán kezelem, az meg a véletlen műve.
@bella _ciao: "még mindig az az érzésem, hogy a fidesz a diákok megosztásával akarja rendezni az ügyet "
Nekem a kezdetektől van egy ilyen "fóbiám"
az "átkosban" is volt élet...
@bella _ciao: nem a járási hivatalokba akarja Navracsics küldeni az emberkéket trécselni?
amit nem értek, hogy Vöröstó miért szerepel a füredi és a veszprémi járás falvai között is.
@hacsaturján: ha már trollkodás :)
ugye ez nem azt jelenti, hogy szegeden lett volna kormánygyűlés, de így meghiúsult

index.hu/belfold/2013/01/07/sertesek_szabadultak_el_az_m5-oson/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Náci pöcs, ha a diákok is olyan "békésen" foglaltak volna hidat mint az "emútnyócévben" a fajtársaid, szét baszták volna őket is.
Tényleg te náci gané, most hány kirakat is tört be ? Hány autó gyulladt ki? Hány tankot kötöttek el?
Válaszolj te szarházi !
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): - "az orbánimádó agyhalottanak fel kell ajánlani azt a lehetőséget hogy sűrű bocsánatkérések közepette visszahordják a rablott vagyont vagy irány a börtön."

Hogy te milyen optimista vagy. Ez az elmúlt 20-30 évben sem valósult meg, akkor miből gondolod, hogy 2014 után majd meg fog??? ;)
@bella _ciao: Nem értem miért kell szegény disznókat azzal megalázni hogy a kormányhoz hasonlítod őket ...
@bella _ciao:

Tudtunk róla, szóltak, tanácsot adtak, ha kell(ett) segítséget is. Én is csináltam szép új, méretkompatibilis logót, ha kikerül majd oda poszt meglátjátok.

Amúgy posztra linkel az új felület is.

Jó lesz az, csak még bugos és biceg.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

megint közelítesz a ketrecedhez a kulcsa nálam...ha így folytatod akkor gyors leszek

brüühhüüh
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):

Ad1. Szerintem disztingválj mert ha így ugatsz tovább, még jobban lejáratod magad mint eddig.:)

Ad2. A Rendőrségnek elvileg nincs mérlegelési jogköre. Ha pld. a jobbos hídlezárásokat nézed ott sem volt semmi erőszak és totális marhaság kirakat betöréshez meg autó felgyújtáshoz hasonlítani, mivel azok akkor is békések voltak, csupán a forgalmat akadályozták. Mindezek ellenére jogszabály alapján elvitték őket a mostaniakat pedig nem.
@Penivaldes: mert akkora falu az ott vázsony és barnag között, hogy csak két járásban fér el
vagy ők dönthetnek, melyik járásba kívánkoznak ügyet intézni, ez maradt a járásokból és a választásukból

de a kérdésem még mindig áll, miért nem választjuk a járási vezetőket?
@rodeo36: Nem baj. Sokan olvassák ezt a blogot a törzstagokon kívül is. :)
@Orica Középföldi:

Nehéz nem bátorságként értékelni, ha úgy ül be egy terembe, hogy tudja: itt aztán mindenki ellene van és a "véréért" jött, kérdezni meg élőszóban szabadon, előszűrögetés nélkül lehet.
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): csak felporgeted a motorjat, es tematizalva lesz a mind osszesen ket dologra minden...
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): De király vagy. Azt majd elárulod hogy nekem mint panelprolinak mijalófaszt kellene visszahordanom a kasszába?? :)
@bella _ciao:

az csak aféle populista, plebejus viccelődés lenne gumicsizmában. én azonban komoly vagyok, mint maga gulyás gergő- :))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

" Mindezek ellenére jogszabály alapján elvitték őket a mostaniakat pedig nem. "

Ennek ugye nem a hékhez, hanem jogállást megváltoztató alkotmánybírósági határozathoz van köze. A hídfoglalók pártjának úgy látom frissíteni kéne a jogszabályi ismereteket, le vagytok maradva.
@Fabius:

Na most láttam egy új szót.Mi az a bugos?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Gratulálok pöcsarc :D :D :D
Most égetted magad csontig te szerencsétlen fasz.
"- az orbánimádó agyhalottanak fel kell ajánlani azt a lehetőséget hogy sűrű bocsánatkérések közepette visszahordják a rablott vagyont vagy irány a börtön."

A válaszod erre:
"De király vagy. Azt majd elárulod hogy nekem mint panelprolinak mijalófaszt kellene visszahordanom a kasszába?? :) "

Szóval végre bevallottad hogy te is egy agyhalott orbáncsicska vagy. No viszlát!
-> Tahótlanítva
@hacsaturján: komoly is a gulyás, röhögés nélkül állta fabiusék kérdéseit, főleg mikor a regisztráció demokratikus voltát feszegették
@Orica Középföldi:

Bugos = még kiforratlan, hibás, akadozó.
@bella _ciao: talán azértr mert ők csak hivatalnokok, és nem döntéshozók?
@Orica Középföldi: programozo szleng, hibas, angol bogarnak megfeleltetbe, bogaras a rendszer, magyarul hangyas ;)
@Fabius: Nem mondod? Küldd már el a jogszabály linkjét, ahol megtalálom azt, hogy a jövőben nyugodtan foglalhatok hidat anélkül, hogy elvinnének a fakabátok - függetlenül attól hogy árpádsávos vagy HAHÁS zászlót tartok épp a kezemben.:)
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): Eddig nem azt szajkóztad, hogy az orbánimádók nálad egy kalap alatt vannak a "nácikkal"?? :) Mert ugye nálad én az utóbbi vagyok, ha jól emlékszem.
@Fabius:

milyen nyelven? marhanyelv vagy csak én vagyok....ilyen?

brühühühü

bug az alapszó bugos az meg amikor bebugozzák lehet, hogy el is lehet bugozni?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Nem hídfoglalásról, hanem a villámcsődület kezeléséről szól a döntés, amit ha szorgalmasan keresel majd megtalálsz.

De ezért nem vitték őket sehova mikor átbandukolva foglaltak hidat, és ezért igen mikor megálltak rajta és fórumot akartak tartani.
@Fabius:

gúgli:

BugOS is a microkernel-based operating system available for the x86 and the MIPS architecture. It focuses on stability and maximal process space separation. The system is mature enough to run a HTTP and FTP server, which hosts its , among others.

brühühühü

te milyen szótárt használsz?
@bella _ciao:

tán mán említettem valahol, hogy eszt a fajta mekközelítést a második szijjártói sajttájon való részvétel legitimizálta. azóta sic itur ad astra.
@rodeo36:

Szlengszótárt, és kurvára leszarom a kockák honnan eredeztetik a kifejezéseiket :-D
@Fabius: a fordító amely 80 nyelven ért

a "bugos" (magyar)-t charrete (portugal)-ra fordíttya ami bricskát jelent

most le vagyok lőve? meg vagyok lőve? el vagyok lőve?

magyar értelmező???

brühühühühü
@Fabius: Értem. Tehát szerinted a jövőben - ha hidat akarunk foglalni - akkor az a megoldás, hogy villámcsődület keretében, bizonyos forgalmi sávokban sétálgatunk majd fel-alá, a kiszemelt hídon??? :)
Kicsit OFF de cukiii. :)

Regisztráció nélkül is jobbra lejt a pálya

tenytar.blog.hu/2013/01/07/regisztracio_nelkul_is_jobbra_lejt_a_palya

ON
@Penivaldes: szerintem meg ráépítettek az eddigi rendszerre még egyet. ugyanis a kistérség nem teljesen szűnik meg, mert bizonyos feladatok ellátására alakíthatnak ki ilyen együttműködéseket az önkormányzatok. megye sem szűnt meg teljesen, bár feladat nélkül ott lebeg még, vannak benne képviselők (de minek). ugye vannak a megyei kormányhivatalok. sokkal több közszolga lesz
@Fabius: jovan, megjegyeztem, szoval lekoczkaztal, oke, elasatlak Bolival ;)
A programozo nem koczka, ok szimpla bio folyamat abrak :)
@Fabius:

azért nem kell felkapni a vizet? kitaláltok valamit és használjátok...minő jó...máshol is megy ezért szoktam csevegni a neten azokon a nyelveken amiket értek, hogy bővítsem szókincsemet erre jössz te -demokratikusan- és lebaszol a bug mint közismert angol és tetű-t jelent vagy bármi kártékony csípkedőt

brühühühü

olyan jól esett
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ha anno az Erzsébet-híd esetében a 70-es 80-as évek szelemében jártak volna el, akkor Budaházi úszóleckét vett volna, és a hős tüntetők, akik Orbánért, de tul.képpen Orbán ellen tüntettek néhány kiflibe hajlított autóval lettek volna gazdagabbak. Különben vszinüleg teljes joggal.

Ha pedig rendőri fellépésről beszélünk. Van kis különbség aközött a tömeg között, ami a nyilvánvaló provokációnak sem ül fel, és nem kezdeményez konfliktushelyzetet (diákok) és aközött, amelyik TV-székházat gyújt fel, flaszterrel dobálja a rendőrséget, és politikai igazolvánnyal provokál (Révész Máriusz pl.).
@rodeo36: Viszint, mint köztudott, egy molylepkét jelöl, ami hibát okozott valamikor :-) Átörökítvén a hiba szinonimájaként az IT-be :-)
@bella _ciao: nézd a lényeg, hogy minél többen gubbasszanak különböző neveken a hivatalokban
@Fabius:

ja, mielőtt feledném: a gulyás meg bátran bassza meg a zannyát és mennyen a picsába

brühühühü

sehogyan sem érdekel sem bátran sem szarosan a politikust azért tartjuk hogy szórakoztasson és válaszoljon bármilyen kérdésre és ha ráér akkor valami jót is tegyen...de ezek a csútialjasok úgyláccik eddig nem értek rá

akváriumba kellene tenni kis gyíkok és egerek közé ott lenne otthonosan
@rodeo36: gonosz gonosz gonosz, nagyon romboltad volna a dicsfenyed, ha tenyleg nem tudtad volna te bogaras ;)
@bella _ciao: ja, és vannak régiók is, igaz csak az eu pályázatok miatt

szerintem meg arról van szó, hogy az új közigazgatási rendszerrel a "hatékonyság" jelszavával meghúzzák az önkormányzatiságot
@Penivaldes:

nem akarok kiortodoxiálni de a hivatali munkaerőre csak mértékkel van szükség, amíg valami olyan funkciót teljesít aminek tényleges eredménye van...szolgáltatás de a termelő új értéket előállító rétegnek azért egy nagyon trend szerint egyre kevesebbet juttatnak...ezért mennek táncolni meg kornyikálni kappanhangon és válnak politikussá

feje tetejére állt a világ? vagy le vagyok maradva egy brossúrával

brühühühü
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

brühühühü

:)))))))))))

mint mézga aladár mindent tudni akarok, még úgy is hogy felidézem Köbükit
@rodeo36: és 1 forintért megmondod??? ;)
@bella _ciao:

"szerintem meg arról van szó, hogy az új közigazgatási rendszerrel a "hatékonyság" jelszavával meghúzzák az önkormányzatiságot"

Na látod, ebben tényleg benne lehet, hogy megszüntetik a jelenlegi önkormányzati rendszert. Így 14-ben pl. nem kell ilyen választásokat csinálni.
Normális magyarázata a duplungnak ugyanis nincs.
@GeoCracker:
ezt így írják? vagy magyarítottad? ez is új...valahol szerzek valami magyar magyar sleng szótárt...

brühühühü

olyan jó tudatlannak lenni...néha
@bella _ciao:

Ne légy irigy. Végre egy hely, ahol maradéktalanul jól érezheti magát.
@bella _ciao: miert is nem lepodtem meg, penteken boritekoltam ezt, csak azt szeretnem, hogy a kedves elso polgart ontenek bronzba, vagy betonba ;)
@rodeo36: feje tetejére bizony..
a politikusos résznél igaz nagyon..nem értesz semmihez fiam elmész politikusnak..jó melegedő a parlament
@bella _ciao: És ilyenkor egy belemenős véresszájú hátvéd sincs ott (csak Messi meg Iniesta akiknél még Bambi is harcosabb volt gyerekkorában, Céer meg tuti hogy a tükörképének kacsintgat) hogy egy jól célzott alattomos rúgással Hold körüli pályára állítsa :/
@bella _ciao: nah hát ha ott érzi jól magát..az izzadt tornacsukák világában..
@bella _ciao:

eddig bárki elindult értem, abbul medve szar lett.
ki kerül először orbánpintér börtönébe???

milyena az az elfüggönyözött feketeautó???

ping...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

most már Nap-nál világosabb vagy -ami még fényesebb- a zorbántöke ha még van neki?

brühühühühü

kösz...most le vagyok szlengezve

catcher in the rye
@Orica Középföldi: Jólvan, akkor fogadd örökbe és a kedvemért állítsd a sarokba 2589-ig kukoricára térdepelve hogy máskor gondolja meg miket csinál :)

@Penivaldes: Ott most Gucci öltöny van, jó kaja meg kiosztanak pár aranyozott vackot amik miatt a fociszeretők egy hétig egymás torkának eshetnek megérdemelte-e x.y. az aranyszögletzászlót és y.z. az aranycipőfűzővéget :))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: az adatbazis kontroll nelkul, ezt ugatom mar egy ideje, a rendszer pont ugy lesz ellenorizheto, mint az sms szavazas, es pont annyira lesz hiteles is...

hehhe mondja ezt egy kábelhuszár:-)
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!:

ahhoz a Grosics vagy Hidegkúti kellene...már intergalaktikus pályán lenne

brühühühü

ezek a maiak teljesen meg vannak...
Egy újabb agymenés: halott országnak holtnyelvoktatást... ezek tényleg bebuzultak...

Kötelezővé tennék a latint Hoffmannék

hvg.hu/itthon/20130107_Kotelezove_tennek_a_latint_Hoffmannek

De minek is kellene elég annyit tudni: Coito ergo sum:-)
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!:

csak nem képzeled, hogy ott van arany? mind ami csillogó flitter és alufóliával bevonva addig kell csak, hogy ne essen szét amíg a vitrinbe kerűl...

brühühühü
@rodeo36: A Real Madridos Pepe munkásságát a figyelmedbe ajánlanám, az alattomos felrúgások koronázatlan királya...
A következő lépés: 10-es számrencer helyett római számok, persze csak az unortodoxia jegyében. Persze ha belegondolok: kurva jó lesz. Kenni, vágni fogom a Fórumon meg egyéb helyeken a latin sírfeliratokat:-)
@hacsaturján: pedig címlapos lehetnél. s innét megalakíthatnád a "rénre magyar mozgalmat". s micsoda távlatok nyílnának, ha kialakítanál a tundrán egy focipályát. itt van neked az ad astra
Ja és igen... egyből fogom tunni a leletemen, hogy rákos vagyok, nem kell majd vígasztaló szavakba önteni az orvosnak a véget...
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: ehh, ha az lenne, de meg az sem, ugatom az alapszintet mindenben ;)
Neked sem irtam meg, moszkva es az nekije hava esete.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Figy. Ha lesz egy III. VH akkor vissza bombáznak minket is az ókorba, így még jól jöhet a latin. :)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

est futui ascendit

brühühühü

a latin 12 európai nyelv anyja meg apja meg ijafijanapamasszonya ha jól tanítják akkor angol, francia, olasz, román, portugál, spanyol, baszk, katalán könnyedén kialakúl belőle

ezek persze ezt is el fogják baszni
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!: haha. a cikk egyik kommentje:

zotter tibor 2013. 01. 07. 11:06
Mivel Hazánk is érdekelt a mai gálán a Puskás-díj jóvoltából,teljesen egyértelmű a Miniszterelnök jelenléte.Önök szerint kinek kellene képviselni a Nemzetet egy ilyen, világ érdeklődésére számító rendezvényen?

hazánk csak úgy nagy betűvel, én meg kicsivel, oh én áruló
Ebedlizoli segíts rajtunk,focinélkül maradt magyarokon!!!hogy ez a felcsutifuttball maradt csak!
dEKURVAGYORSAN ELTÜNT A HVG-RŐL (DEA ZINTERNET NEM FELEJT:-) )

exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus 2013.01.06. 22:53:25
Szász Jenő, a nemzetstratéga
2013. január 06., vasárnap
Szerző: Riba István

Címkék: Szász Jenő; nemzetstratégia; Nemzetstratégiai Kutatóintézet;

A bukott erdélyi politikusnak, Szász Jenőnek „kiutalt” Nemzetstratégiai Intézet létrehozása felzúdulást okozott a magyar tudományos életben – határon innen és túl.

hvg.hu/hvgfriss/2013.01/201301_szasz_jeno_nemzetstrategiai_szerepben_hatar

Tahótlanítok
Válasz erre
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus 2013.01.06. 22:55:06
img6.hvg.hu/image.aspx?id=3c86aa40-bce7-43f3-94bb-8fe81ebcf0e5&view=2bc522d1-c844-4343-b563-d62642c68411

rohatt capslock
@bella _ciao: Kedves Tibor! Focigála, érti ugye, olyannak kellene mennie aki focizott, focizik vagy edzett, edz csapatot. Egyébként az aranylabda szavazáson Messi, Céer, Iniesta is érintett az argentin, portugál, spanyol illetve a katalán miniszterelnök is részt vesz a jeles eseményen? Ha igen köszönjük felvilágosító érveit, ma is tanultunk valamit...
@rodeo36: az angilussal kicsit csínján bánnék... a többi lehet, de a baszk is necces... persze csak érzésem szerint
tudod, ha az angol az, akkor a német is az:-) indogermán:-)
@Penivaldes: inkább sírköves, legyen mit olvasgatnia vérmókusnak
@bella _ciao: jahh Murinyó nem megy mert dolgozik... Orbán megy, mert ....
@bella _ciao: jahh éccakánként kimászók a gödörből, oszt számravézelezem az új termést:-)
@bella _ciao: legalább van valaki akinek megy..mertg nekem mindig gondot okoztak a római számok..
@Penivaldes: Oké, de nagyi hátsó kertje és a régió III. nem számít focizásnak. Az ott kezdődik amit mondjuk az Aranycsapat vagy Albert csinált.
@Penivaldes: amíg a bolondok szabadon flangálnak a parlamentben és mentelmi joguk alapján lopnak addig nem orvosra csak kényszerzubira van szükség

brühühüüh
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Jó, de Murinyónak nincsen olyan helyettese mint Orbánnak Semjén és a csapata sem áll olyan fényesen mint a magyar gazdaság ugye. Ha ő lenne Orbán hidd el ott állna a legfessebb dzsigoló öltönyében, az elmaradhatatlan stricis mosolyával...
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!: DEbuta vagyol... hát az Alcsút III. fakóban eltöltött nehhány év, meg a Gazsi gyerök feljövőben lévő karrierje (tán már a Vidi IV. igen, jól láttátok római 4. ) tarcsipadja nem predesztinálja a részvételre? Jut eszembe vmelyik focidöntő, amikor hegyelt a díszpáholyban, nyujtogatta a koszos kezér és levegőnek nézték... bahhh szerzett a látvány néhány oszt Jónapot:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: tennep megnézve sokadszor az AsterixObeliszjkot... tudja fene, inkább szeretnék gallipoli lenni, mintegy római:-)
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!: ugye a díjra a fifa jelöl ki tíz gólt, amire a szurkolók szavaznak neten. szerintem ilyenkor pörög igazán a gép a kormányirodákban. persze előtte egyeztetnek a vezérrel, melyik is volt a legszebb? aham viktor, én is így gondoltam, akkor megyek is szavazni

titkárnő: miniszterelnök úr! megjöttek a diákok!
miniszterelnök: nem érek rá! még vagy százszor nyomnom kell gerára! (amúgy az télleg' szép gól volt!)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Nézd akkor mondjuk a Ben Hur-t. Abban ha jól emlékszem, vannak azért pozitív római példák is. :)
@Penivaldes: most akkor mindenki orvos lesz...?

Butuska vagyol... először orvos, azután sírköves:-)
@Penivaldes:

menni nem megy de van fingalmam róla

M =1000

C =100

L = 50

X = 10

I= 1 asszem nincs több bötű benne hacsak a D nem de aztat nem tuggyam

brühühühü

MMXIII az idei év vagy kűggyetek nyaralni
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Ja, kezdem érteni, hát tényleg, bocsi, ki ha ő nem, talán még a focit is ő találta fel egymaga, csak először 4 ember játszotta de felbruttósították 11re Matolcsy ötlete nyomán...A döntő meg 2011 május, Wembley, MU-Barca BL-döntő volt :)))
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: "Jut eszembe vmelyik focidöntő, amikor hegyelt a díszpáholyban, nyujtogatta a koszos kezér és levegőnek nézték..."

Ilyesmi tömjénzsoltikával is megtörtént már, igaz nem a foci lelátón. :))

youtu.be/og-Eu0Vn7BM
látom nem alkalmazol magyar kártyát, a tökhetest vajon hogy találod meg, :-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: okoska... nem nagyképüségből, de a római korból asszem én vagyok a jobb... nem kérek a példáidból... kurva kevés vagy jelen esetben... meg a múltban is... akadj le... basszus nem működik a tahótlanító... FABIUS!!!! tégy nekem rendet:-)
@bella _ciao: Nem úgy van hogy egy címről csak egyszer megy a szavazás?
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

te is láttad? az első két játékos elfogadta a mellső lábát azután rájöttek, hogy eztet nem ösmerjük és elnéztek mellette meg levegőnek vették legalább 10-en ...addig nyújtogatta a pracliját és mikor nem fogadták akkor kínos pofát vágott és abbahagyta...és a nagy sport és hírcsatornák élőben tehát ki sem lehetett hagyni, mert a játékosokat egyenként kötelező kísérni azért vannak ott

kibaszott nagy égés volt ez neki én meg kúrvára élveztem

brühühühühü
@Penivaldes: belegondoltál? Mit kezdenénk egy sztalinnal, egy rakosival, azon kívül, hogy akár frakcióvezetők is lehetnének a FIDESZben? :-))
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!: persze tudom, de hát Orbánunk sem élfocista volt, hanem Felcsúti bajnok..na most ezzel az erővel én is mehetnék
@rodeo36: honne láttam volna... hetekig ez a képégett a retinámon és okozott jó érzést:-)
@Penivaldes: én megválasztalak miniszterelnöknek, ha menni akarsz zürichbe, ezen ne múljon
szerintem jót tenne az országnak egy női me.
@rodeo36: MMXIII az idei év vagy kűggyetek nyaralni

ha igazhítűarab lenné, vagy Dávid fija, esetleg majamaradék... menhettenél:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

nekem műxik...brühühühü be is kaszniztam

hány link linket adott? vagy ctrlcctrlv hülye oldalak tele fossal?
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Jajj ne már. Nem tudtad, hogyha szerénynek mutatkozol, akkor sokkal nemesebbnek látszol??? :)

Nem mondod, hogy nem tudsz tahótlanítani??? Tényleg jön a világvége. :)
@rodeo36: azéé asse volt semmi, amikor live eccer gyurcsánynak, másszor bajnainak írták alá. A sportcsatornák szerintem már vadászannak rá, hogy egy kicsit szívathassák:-)
exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Túlkombináljátok a latint. Honnan lenne egyik napról a másikra annyi latintanár?
Na - persze, hogy sehonnan...
Illetve ... a katolikus egyház nem egészen az önzetlenség útján kisse beépül a mindennapokba... teljesen véletlenül... Gyónni nem lesz kötelezõ... még... jövôre...
@Penivaldes: Nézd, már ott van. Hozzuk ki a dologból ami jót ki lehet, ott vannak ilyen bazi biztonságos széfek, és Viktor a mi legnagyobb kincsünk...mi lenne ha 100-150 évre vigyáznának ők ott rá gondosan...
@bella _ciao: szerintem jót tenne az országnak egy női me.

egy női mell mégjobbat:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: a "széplelkű" a benhurt hozta, ha humora lenne, akkor briant ajánlotta volna
@bella _ciao: Oké, tudom, de úgy értettem egy gépről egyszer lehet vote gombot nyomni.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: haggyad má... szerinted hány kereszthányó katolikus papot adnának el Rómában a Vatikánban szappannak? És még mosolyognának is hozzája. Tudod Páter noszter:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Gyakorold nap-mint a nap a világhíres liberális másság tiszteletet és toleranciát. :)
@bella _ciao: a "széplelkű" a benhurt hozta, ha humora lenne, akkor briant ajánlotta volna

Ennek humora? A bakancstalpnak is több van...
@bella _ciao: nem kell ekkora csapásnak ennek az országnak, hogy engem:))
@bella _ciao: a "széplelkű" a benhurt hozta, ha humora lenne, akkor briant ajánlotta volna

Amúgymeg biztosan ismeri, de abban a moziban túlreprezentáltak a zsidók... és a háttérben néhány cigány is megbújik... szalonképtelen mozi:-)
Na,ebbe a nyilatkozatba is pont beleszaladtam.
Egyből valahogy a csávó anyukája jutott eszembe....
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Vannakk olyan esetek, amikor a tolarencia már a hülyeséggel egyenlő... te ebbe a kategóriába esel...
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!: Oké, tudom, de úgy értettem egy gépről egyszer lehet vote gombot nyomni.

Kivéve a Gyevi Bíróét... Onnan jönnek a vote-ok, mint az Uziból a golyók:-)
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!: különben már tarthatna erről a gólszépség versenyről is nemzeti konzultációt
na de ne ötleteljünk :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: gyónás..natyon remélem, hogy lesz a felséges tévében "Hogyan gyónjunk" műsor a híradó előtt..
vagy kiadnak valami brossúrát, hogy megtanuljam..
@bella _ciao: Hoho, valaki nagyon érzi a NER szellemét, foci és kérdőív együtt, nem rossz. Ha valami különadót hozzá tudsz csapni a Fidesz leigazol :)))
@Penivaldes: a csontig benyaltam tennap este orbánnak, vajon gyónási titokot képez majd? :-)
Csak mondom, a római számokhoz nem kell latin. Másodikban (hajtósabb helyeken első végén) elkezdik tanulni a kölkök matekból, és negyedikre simán vágják tízezres számkörben. Persze alapszinten egyszerű is, csak egy kicsit más a logikája, mint az arabnak (I, V, X, L, C, D, M és a hármas szabály, slussz). (És azért ekkora az arcom, mert most tanultam meg én is együtt a gyerekkel :) )
@ftk: hehhe pluszfeladat: számolj római számokkal abakuszon:-)) Az eredményeket közzé teheted:-) Várjuk szeretettel:-) nEM MELLÉKESEN ELMENNEK A FRANCBA A MATEMATIKUSOK A KETTES BIPOLÁRIS SZÁMTRENDSZERÜKKEL. sEMMI LÁTSZATJA A DOLOGNAK:-)
Ki kellene egészíteni a fekete, fehér és talánnal. AKkor volna értelme. Így csak ez a nyomoronc számítástekniában alkalmazható. Titcsuk be, Viktor úgyis csak papíralapon képes olvasni. Semmi szükség rá:-) (Viktorra) :-))
@bella _ciao: azok csak olyanok voltak, mint a romák:-) AS Roma.. láccik te sem tucc nyelveket:-)
@rodeo36: Ezek a roma numerák engemet is érdekelnének. Tucc valami közelebbit? :-) Jó lesz a XVI-XXII intervallum is:-)
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!: államtitkár a fidesznél? na nem!
akkor inkább a férfia esélyegyenlőségéért hivatal vezetője peni miniszterelnöksége alatt
"egy fiatal politikus pályája elején elvei helyett hűségvakságát deklarálja,"

Bocs, de ezt nem értem. Ez alapvető fontosságú a fityiszben. E nélkül nincs tag! No meg bölcs vezér fényképe a szív fölött! A többi nem érdekes!
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

akkor a viktorkának fel kell adni bináris, hexadecimális, és hasonló nyalánkságokat, hogy oldjon meg vele statisztikai függvényeket

brüühhühü

végignézném ahogy csinálja a doktor
@bella _ciao: Hát másra ez a felcsuti bohóc úgysem jó.
@rodeo36: tartok tőle, hogy a hexadecimálistól hexxenslusszt kapna. Nincs ennek a szépembernek elég baja ezeken kívül is? Ne bántcsd a MAGYART:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: hú, ezt nem biztos, hogy minden részletében értem :) Abakusz helyett szorobán nem jó? Mer az van kéznél, igaz, nem tudom használni, de majd a gyerök megtanítja (neki tökmindegy, csak szám legyen, minél több, annál jobb).
(Na jóvan, tudom, hogy a tízféle ember között az a fajta vagyok, aki nem érti a kettes számrendszert :D )
A latinban egyébként egyetértünk, a kötelező margaság, van néhány olyan pálya, ahol kell majd, az azokra készülők úgyis kénytelenek lesznek megtanulni, amennyit muszáj. Csak pont a római szám egy olyan apró kis nüansz, amit két perc megtanulni, másik kettő elfelejteni, és másfél előhozni. Nincs jelentősége.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: jól van na, nem vagyok én aktív gyónó...csak annyit tudok, hogy van egy kuszlik és abba kell belesuttogni, hogy vétkeztem, oldozz fel..:)
@rodeo36: statisztikai függvényeket? Hol élsz ember? Láccik nem unortodoxiában. Matócsnyi testvír nem statisztikákból dolgozik, hanem a feritélből. Ott ilyen jellegű hamis történeteknek nincs helye:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

www.roman-numerals.org/mathquiz.html

ezen az oldalon a számtáblázat is rajta van, a D = 500 a tööbit megtalálod lehet szorozni, osztani, hatványozni, gyökvonást nem mutat, persze összeadni és kivonni is

pl: MMCCII/CXI=

írd ide

brühühüühhü
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: egyenlőre szerénykedik, ízlelgeti a címet, de szerintem már oszthatjuk a posztokat. együtt mmxiv
@Penivaldes: akkó menj el Romába... ottan a külömböző ajakúaknak külön táblával jelzett, anyanyalvi gyóntatóhelye van... igaz ivrit feliratot nem láttam:-)
@ftk: Basszus... hol élsz? Nem érteni kell, hanem hinni:-))
@Penivaldes: ...és a nyolcvan körüli, kissé nagyothalló papbácsi részletesen kifaggat az elkövetett paráznaság részleteiről :D
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: én Rómába nem gyóni mennék, vallásom tiltja, hogy bemsásszak egy szekrénybe, és ott mondjam el, hogy mit vétettem..
a csudába..pedig én az ivrit feliratú alatt akartam volna..:)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

pedig jól el lehet játszani egy költsélgvetéssel excel-ben egy délután alatt lehetne csinálni 12 változatot majd hatékonysági vizsgálatnak és hibahatár elemzésnek alávetni ugyanott (persze a drága kialakíthatna saját egyenleteket meg függyvényeket is....olyan kis 16 lépcsős egyenlet és függvényrencert...)

brühühühühü

megfigyelném mint a doktor főnökét is amint készítik és a pelenka meg csak fogy
@Penivaldes: @rodeo36: pl: MMCCII/CXI= Fedák Sári!!! NEtem :-) Najó esetleg Durcschmarsch:-)
@rodeo36: "a latin 12 európai nyelv anyja meg apja meg ijafijanapamasszonya ha jól tanítják akkor angol, francia, olasz, román, portugál, spanyol, baszk, katalán könnyedén kialakúl belőle"

Egyszer megkérdezték Devecseri Gábor költő-műfordítót, görög-latinost, hogy tud-e spanyolul.

Erre azt válaszolta, hogy ugyan nem, de ha akarná, egy délután megtanulná.
Fabius

Címlap akkor is jár, ha tényleg semmit nem akarsz mondani?

Irigyellek, tucc valamit.
@Penivaldes: Mééé ? Nem lenne élvezet,, ha mellbedobással nyernél? :-) Nekönk biztos jó lenne. Vagy nem:-)
@ftk: ja ja.."na hogy is volt, kezdjük mégegyszer.."
@bella _ciao: egyenlőre szerénykedik, ízlelgeti a címet, de szerintem már oszthatjuk a posztokat. együtt mmxiv
OKÉs. Megegyeztünk. Én népjóléti mi niszter szeretnék lenni. Megjegyzem, a NÉP én vagyolok, Tik meg le vagytok magasról ejtőzve:-) Penni örök híve: Vérmókus. Ne feledj és a melleden állok:-) :-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: tudod, én humánus vagyok, és nem akarok megrázkódtatást okozni ennek a népnek:))
nektek mindenképpen jó lenne.:)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Túlkombináljátok a latint. Honnan lenne egyik napról a másikra annyi latintanár?
Na - persze, hogy sehonnan...
Illetve ... a katolikus egyház nem egészen az önzetlenség útján kisse beépül a mindennapokba."

Zseni vagy! Kézenfekvő!
@épészmérnök: Hmmm érdekes... a Devecseri fordításában olvastam 10 éves koromban az Iliászt... a mai napig abból élek:-)
@bella _ciao: más mellével ékeskedni! ej-ej

A jólét a lények a többi, mell ékes:-)
@ftk: Tuttam, meggyőzhető vagy:-) A szamarisz, vagy mifene nekem idegenszívű találmány:-) Nem fér el a nyereg alatt:-) Használhatatlan:-)
@Penivaldes: tudod, én humánus vagyok, és nem akarok megrázkódtatást okozni ennek a népnek:))
nektek mindenképpen jó lenne.:)

Értlek. Szóval Bennünket nem tekintesz Nemzett testnek. Időt!!! Gondolkkodnom kell_)
"Ahogy megírtuk, a helyi képviselő-testületek fantáziája meglódult, amikor az önkormányzati törvénytől felhatalmazást kaptak arra 2012 áprilisától, hogy rendeletben eldöntsék, mi mindent tekintenek pénzbírsággal sújtható közösségellenes magatartásnak. Hódmezővásárhelyen például megtiltották a 14 év felettieknek a hintázást, Solymáron a kóbor macskák etetését, Csörögön a labdázást, Ózdon azt, hogy az ember megtartsa a saját kutyája kölykeit."

index.hu/belfold/2013/01/07/a_sirbol_is_visszajonnek_a_furcsa_tilalmak/

hogy mik voltak!
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: dehogynem, csupán arra utaltam, hogy nektek mindenképpen jó lesz.
@rodeo36: na ja, ez így megy ámerikában... de ne feledd, itten az ea Puszták Népe. Egy kecske, meg egy kecske....mennyi is? basszus... ne mozogjatok, rohatt állatok:-)
@bella _ciao: hülék ezek? én meg azt tiltanám meg, hogy ilyennel politikus legyen valaki
@rodeo36: Néha tényleg nagyon jó lenne tudatlannak lenni. Meg felejteni... :-)
@Penivaldes: csak voltak. úgy látszott, hogy csak voltak, mert az ab állj-t parancsolt. de akkor jött hegedűs lorántné (hú, de ismerős név), s a fideszes városatyák segítségére sietett. így már minden fasza: "Így például az új rendelet is tiltja az V. kerületben a gördeszkázást, görkorcsolyázást, rollerezést vagy kerékpározást a virágágyás szegélyeken, lépcsőkön, utcaszegélyeken és a közút tartozékain. Aki ilyesmire vetemedik, százötvenezer forintig terjedő közigazgatási bírsággal sújtható, és a közterület-felügyelő is ötvenezer forintig terjedő helyszíni bírságot szabhat ki rá. Ugyanekkora büntetés fenyegeti, aki óvatlanul labdázik, vagyis pontosabban „zöldterületen labdajátékokat nem az arra kijelölt helyen vagy mások testi épségének figyelmen kívül hagyásával folytat”. A szárazeledelüket kiborogató kóbor macskák se örülhettek sokáig, a pár hetes megszakítás után ismét pénzbírságra számíthat az is, aki „gazdátlan állatot környezetet szennyező vagy másokat zavaró módon etet”.
@Penivaldes: valami programtervezet, hogy mégis hogyan?.)
már leírtam: nekem minden jót, a plebs tőlem szívhat.-9
@bella _ciao: jó a kóbór állat nem eteteése az okés..
na de miért nem lehet gördeszkázni? vagy labdázni?
hát igen Navarro meg két hugyos társa az ugyanaz a kategória, mint többszázezer ember akinek a gyülekezését korlátozták akkoriban.
Navarrót az MSZP ültette be a Köz-TV-be, miután leépítettek kb darabra pont annyi embert, mint most a Fidesz.

Más ember ilyenkor elhelyezkedik a versenyszférában, ahogy az MSZP által elbocsátott tévések pl, ha értenek valamihez.

- Navarró vagy nem tud itt elhelyezkedni
- Vagy cirkuszolni akar

Az előzmények ismeretében más hirtelen nem jut az eszembe.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: konkrétan mit szeretnél? nők? mennyit, és milyent? villát? kést?
@Penivaldes: nekem elég a lóvé, meg az örökifjúság... a nőket megoldom:-)
@Penivaldes: konkrétan mit szeretnél? nők? mennyit, és milyent? villát? kést?

villát igen a késtetésem meg mámegvan:-)
dranok2 0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
kár volt ezért a 34-ért
dranok2 0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
@Penivaldes: Te meennyit szeretnél? Én alkalmazkodó típus vagyok:-)
@bella _ciao: baromság. aki ezt mondja az marhabarom. akkor meg tessék kiépíteni pályákat ahol normális borítás van.
@Penivaldes: hápersze.. a selejteseket mongyuk rodejóra. nararancsra, bolira, fúegérre (alisas Csárli Peron) haqgynám:-) a fiúkat gábriellére... neki is legyen jó... végre szívjon egy jót:-)
@Trompf:

"Navarrót az MSZP ültette be a Köz-TV-be, miután leépítettek kb darabra pont annyi embert, mint most a Fidesz."

Támaszd már alá ezt a kreténséget legyél kedves.

Mellesleg Navarróról azt se tudta senki a Lomniczi ügyig, hogy a világon van, akkora jelentőséggel bírt.
@Penivaldes: azt nem lehet, mert most a műfüves pályák szezonja van
@Fabius: ne akarjad má triumphot letromfolni... még kedélybeteggé válik és hányni kezd:-)
@Penivaldes: közös kormány ülés keretében sem? DIKTATÚTRA! DIKTATÚRA! Pfúúúúj_:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: támogatom az ötletet..boliék kapják a selejtet..elvégre nekik is kell munkát adni..:))
Agyat találhattak egy KFC-s ebédben

hvg.hu/gasztronomia/20130107_agy_a_szendvicsben

ezt nálunk is bevehetnék a menübe, oszt befizetném matolcsyt
@MetroGoldwinMayer:

Hogy ne kelljen nyugtalanul hánykolódnod: senki nem várta komolyan, hogy te ebből egy szót is megértesz.

Tényleg.
@Penivaldes: egy kormányülés nem gruppen? akkor miért filmeztették orbánék az ezüsthajóval?
@Penivaldes: pedig érdekes figurációk lehetnek ottan az egyszem németh lászlónéval
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

ha sokat ugrálnak a rohadt görbeszarvúak akkor lesz békamenet birkákkal

brühühühü
@bella _ciao: brrrr.... ember az ilyen? bár ha belegondolok... egyre lejjeb atták a fijuk... Snellgeczi, háromnevűné.... Némethné... na az lesz majd a banzáj, amikooo a Matocsnyit vágják grupiba:-)
@rodeo36: ....és Szájer teli szájjal vigyorog:-)

hehhe nem leszünk birkák:-) gyönyörű:-) De eztet ők úgysenem értenék:-)
@Penivaldes:

hajléktalan macska és kutyu...kis ezt azt nekik, ha már hajléktalan embertársaikat lehet rúgdosniM

embörségesek ám ezek az izék...meg tudnak diktálni...mert sem írni sem olvasni hacsak nem pííííííííííííízzzzzzről van szó...aztat tuggyák olvasni...há'nemérdekes?

brühühühü
@bella _ciao: Agyat találhattak egy KFC-s ebédben

basszus... ez bizony Ánglia... itt az egész kormányt végigszondázhatták volna... eregmény nélkül:-) Csipszadót a nyomorultalnak! Agyatlan adót! Rohadjanak meg. Agyatlan a magyar, ne tukmálják ránk a rohattmultik:-)
Milyen rosszak vagytok! Inkább örülnétek, hogy a NER sikeresen megakadályozta, hogy ez a szemét Gyurcsány bevezesse a regisztrációt! hircsarda.blog.hu/2013/01/07/rogan_gyurcsany_vegleg_megbukott_a_regisztracio_eltorlesevel :D
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

annak má' csak a harapóslő jut? szegény paci dehát matócsnyi szeresse nagyon ha...

brühühühü
@Fabius:
Az elbocsátásokról:
hvg.hu/itthon/20051114MTVelbocsatas

Azt, hogy Navarró mikor került a Köz-TV-hez nem sikerült megtalálnom, de én úgy tudom az MSZP idején.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: nem lehetne chip-el egy kis észt juttatni politikusainkba? mint a kutyusoknál az adatokat.
vagy csak csipszet zabálják azok?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A Fidesz meg arra gondolt: majd megunják és hazamennek. Tél van, hideg van, nem úgy, mint anno 2006 őszén.
@nemecsek ernő áruló: nem is tudom m elképzelni, hogy másképpen történt volna. ezek szerint ez a mai poszt is mehet a levesbe. mondani akarom: a gulyásba.
A baj az, hogy lassan minden FIDESZ vezető OV-t játszik "ne azt nézzék, mit mondok, hanem azt, mit teszek"! A miniszterek és államtitkárok a Parlamentben, most marhagulyás gergő a tévében tesz úgy, mintha a közel 10 millió magyar hallásával és emlékezetével lenne baj, legyen bármilyen pártállású is az!
@bella _ciao:
Ezt már egyszer kitaláltam! Szerzői jogsértés szaga terjeng......
Igaz a szilveszterkor elveszett kutyusban is benne volt a csipp,csak tök üres vót:(
A politikusok csak ilyet kaphatnának. Elvesztél ? Senki sem keres? Üres a csipp? Akkor csak politikus lehecc:) csipp-csipp
@DezInf: bizonyítottad. visszavonhatom, avagy utaljam a számládra a szerzői jogdíjat?
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

Elárverezik a kétszáz éve betiltott szexkönyvet

www.origo.hu/tudomany/tortenelem/20130107-arveresre-var-a-ketszaz-eve-betiltott-szexkezikonyv.html

na most nem árt figyelni a költségvetés sorait, netán magának akarja beszerezni a kormány az ülések jobbítására
@bella _ciao:

fele-fele?

Mer ha le kell ülni,nem szeretnék unatkozni:)
Én sem ma kezdtem az osztozkodást :)
Sokat tanultam narancsos testvéreinktől.
Egy a lényeg,ne unatkozz a sitten mert a szerencse forgandó :)legyen tettestársad,vagy márts be még valakit
@bella _ciao: Egy kormányülés focimeccs. Szerinted miért kell Orbánnak akkora iroda? (nem viccelek, bár azt tenném!)
Ezek a fiúk tényleg csak ennyit tudnak.Már csak netto hazugságokra futja nekik,elvárják a környezetüktől,hogy a hit felülírja az értelmet.Kár hogy apró piros pötty vagyunk csak a világ popsiján,így biztos a bukta.Mindenki megelőz a korábban mögöttünk elhelyezkedő visegrádiak közül.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ha a diákok előtte ugyanúgy felgyújtottak volna pár kocsit, és eltörték volna pár rendőr lábát, akkor nyilván meg is tették volna. Anno Budaházyékat az Erzsébeten nem gumibotozták meg, csak bepakolták őket a kocsiba. Ugyanezt a magukat leláncoló zöldekkel is megtették, hol itt a gond?
@Penivaldes: parlagon? azt hittem készülődsz. írod a köszöntő beszédet, keresed a kormányprogramot...
@nemecsek ernő áruló: kis iroda - kis foci, nagy iroda - na hagyjuk, a foci ettől sem lett jobb itthon
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Jajj ne már. Nem tudtad, hogyha szerénynek mutatkozol, akkor sokkal nemesebbnek látszol??? :)

Tudod, az úgy van, hogy nekem van mire szerénytelennek lennem, ellenben te még a szerénységit sem érted le. Innen kezdve nemigen van miről beszélnünk. Ha hallgattál volna, bölcs se maradtál volna. Akkor meg minek?
@bella _ciao: basszus... a hatkilencest jól megszívjuk... Matócsni ötleteket kap:-)
Persze, hogy nincs kordon. Helyette van állandó kiállítás és átépítés. Pedig ha jön a jó idő és megyek Pestre akkor gondoltam fel kéne verni a sátrat a Kossuth téren. Tököm se akar külön fizetni még a szállásért is. Asszem ez most egy jó darabig nem fog összejönni.

Mellesleg ha a gergőke így melldönget, akkor ezek szerint a diákokat jogosulatlanul igazoltató és elhurcoló rendőrök felettesei ugye meg lesznek büntetve?
@nemecsek ernő áruló: "Anno Budaházyékat az Erzsébeten nem gumibotozták meg, csak bepakolták őket a kocsiba."

Látod azért te már kezded kapizsgálni a lényeget. Annak idején mind a két hídfoglalás békés volt mégis elvitték őket. Egyébként a 2002-es-nél nem csak kocsiba bepakolás volt, ha jól láttam és akkor hol volt még az általatok mantrázott 2006-os "csőcselék".

www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=OK5jFG2C90A#t=88s
@Penivaldes: Pihentetésről még nem hallottál? Anál nagyob a későbbi truváj:-)
/OFF
A NER működése vidéken:
www.delmagyar.hu/hodmezovasarhely_hirek/valtozasok_a_vasarhely-szeged_autobusz_kozlekedesben/2313495/
Tanulságos a jól fizetett orbánccsicska böfögése, és az ahogy szakmai alapon helyrerakják a szardarabot. Természetesen született szarházihoz méltó módon miután megszégyenült harcol tovább a hazugságáért,hiszen ezért fizetik, ebből él
/ON
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: "Tudod, az úgy van, hogy nekem van mire szerénytelennek lennem..."

A kérdés már csak az, hogy bölcs is vagy -e a "szerénységed" mellet??? :) Ha annak tartod magad, akkor annál inkább szerénynek kellene lenned, minél többet tudsz, főleg saját magadról. :)
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !): aki Volánbuszra száll, az annyit is ér:-) Nehogymá minden meztéllábas ingyérnagyanyó S8 Quattro-val járjon:-)
Húzza fel a halinacsizsmát, oszt látogasson onokát napszámba. Más dóga sincs. A Lázár-gyerők, meg hagy nyálazza má a svájci-bankszámla egyenlegét, hátha kap érte egy lepusztult cselebribancot nagykorára:-) Mer ha az apja teheccségét nézem? Józan parasztlyány szóba sem áll véle, legfeljebb a Steffike, a nordikus kólaflakonnyaló hímnős állat:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Nekem alég, amit rólad olvasok... és erre nincs miért szerénynek lennek... van az a szint...
Off, de nagyon érdekes: a Moszfilm (a szovjet filmgyár) archivumát felrakták a youtube-ra, ráadásul a jelek szerint angol feliratozás is előfordul. Kordokumentumnak is érdekes, és vannak nagy filmek is.

www.youtube.com/user/mosfilm?feature=watch
@épészmérnök: hehhe: Lenin a Tajgában... Lenin a tangában... Lenin a TAGANKÁBAN:-) Hétköznapi fasizmus...
Viccet félretéve... láttam nehhány szovjet filmet valami baleset folytán... mit mondjak? Volt ami sokkal jobb volt, mint az agyonsztárolt nyugatkorabelik...
@épészmérnök: Amúgymeg szerintem Depargyőmongyő... bevetette magát:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

Ez így még mindig nagyon nem kerek.

Ha én emberszámba veszlek az a minimum, hogy neked is ezt kell tenni. Sőt egy felvilágosult jó demokratának ez még inkább kötelező, hiszen így tud igazán követendő és pozitív példát mutatni az egybites jobbereknek.:)
@épészmérnök: Nekem a sztár a Csapájev, akin a vízben sem fog a golyhó:-)
Mellesleg volt egy bolgár film, ami az emlékek homályába vész: a címe: A baracktolvaj.... basszus... beszartam, olyan gyönyörű volt...
@épészmérnök: nálunk is dübörög a filmek archiválása, nézz csak rá szőcs géza manda projektjére! 200 millió belemnet, hogy legyen irodájuk és autójuk a vezetőknek. azóta eltelt egy év, és még mindig ennyi az eredmény. mert a munkát továbbra is múzeumojk, könyvtárak végzik, ugyanabból a keretből.

mandarchiv.hu/
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Ha én emberszámba veszlek az a minimum, hogy neked is ezt kell tenni. Sőt egy felvilágosult jó demokratának ez még inkább kötelező, hiszen így tud igazán követendő és pozitív példát mutatni az egybites jobbereknek.:)

Amúgymeg: Embert szádba ne végy... gusztustalan, vagy ilyesmi:-) Legalábbis férfiaknak javallot:-)
@bella _ciao: Mit reklamálsz? Gizella városa nem ér ennyit? És még ottan van a Matuskó Szileveszter affér:-) A múltunk egy dicső darabja. akkormeg? Te kis telhetetlen:-)
@Penivaldes: lesz itt tömeg. címlap van már két órája. várjál csak! de artikuláltan nyomjad a billentyűket, mert isszuk a szavaidat.
@Penivaldes: Neked már a Havassy Berczi sem megfelelő? Kire akarsz akkor kalapozni, amikor besétálsz a Söndör Palotásba? Egy igazhítű seggnyalonc minden rencerben jól kijön:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Budaházy kapott egy pofont, nehogy megsajnáljam már, szegény kis fasisztát. Hallottam őt beszélni, nem érzékeltem az értelem szikráját benne, nagyjából 3 szavas szókincse van.
@Trompf:

Magyarul akkor csak nem sikerült alátámasztani semmivel, hogy Navarró pártkatona lenne. Ezt én is így gondoltam.

A létszámleépítéshez: a szocik is vágtak. De akkor csak a tévénél dolgoztak 1700-an, Orbánék átszervezésekor az összevont mindenségben 2300-an.

Ráadásul Navarrót magát a leépítés nem érintette, őket a sztrájk elfajulása után rúgták ki.
@épészmérnök: Láttam, kurvajó és még sokmindenmás... esetleg ajánld Gábriellának a Hétköznapi fasizmust. Bár nem hinném, hogy magába száll.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: reklamálok? távol áll tőlem. legalább megcsinálják peninek a leendő veszprémi irodáját. visszajön néha a nagyfaluból, tudja hol fogadni a magunkfajta hízelgőket.
@épészmérnök: Olvastam eredetiben. Meg is lepődtem, mert a film köszönőviszonyban sem volt a novellával. Bevallom őszintén a Strugackij változat nekem jobban bejött. Emellett Tarkovszkijt megsüvegelem. És hihetetlen volt, hogy akkor és ott, ezt meg tudta csinálni.
@bella _ciao: csütörtök 11-15 között van a hízelgőfogadás..
Az eredeti cím asszem a Piknik a senki földjén volt... rettenetes és vérforrralo, valamint iszonyazosan deprimáló. Hol volt a nagy szovjet eszmény, na meg a cenzor?
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Ezt láttad már?? Az egyik legkeményebb ruszki háborús film még a régi ruszki filmes érából. Nagyon ott van a szeren.

youtu.be/vmwadBrNM0Y

geekz.blog.hu/2008/02/18/filmkritika_jojj_es_lasd_idi_is_smotri_szovjet_1985
@bella _ciao: Hehhe... Peni ül az országalmán, kezében a nagyjogar... gyönyörű:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Csak kíváncsiságból: te Budaházy és a kislányod közé egyenlőségjelet teszel?
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Kapcsolódó még.

"Az explicit borzalmakban bővelkedő Jöjj és lásd! azonban a trendi oktatófilmeken túlmutató, időtlen remek.

Nemcsak a nyers, költőietlen hazafiasságnak, az ártatlanság elvesztésének, az intézményesített terrornak, az őrület túlharsoghatatlanságának a filmje – noha e létélmények embertelenül expresszív, vérpatakos képében is sokáig sajgó emlékként nehezedik nézőjére. Egyben az értelmét, viszonyítási fogódzóit vesztett ítélkezés megkerülhetetlenségének mozgóképi kiáltványa is. Nincs rossz – mert jó sincs. Vesztes, az van, de hogy győztes is volna? A bűnösség mértéke alapján történő kategorizálás felesleges. A Gonosz kifürkészhetetlen.

A filmet továbbá annak könyörtelen érzékletessége óvja meg az elhamarkodott verdikttől. Klimov kínosan közvetlenre, emberközpontúra plánozta a Jöjj és lásd! személytelen, totális háborúját."
@Fabius: Ne kérdezz etől illet... mindkettő vérfertőzés...
@Penivaldes: Éééén? hátsót érintett benyalós nyelvként? Palota forradalmat akarok:-)
pont azért mond ilyeneket, mert (fidesz) politikus akar maradni 2014 után is.
@bella _ciao: Miért nem lehet letölteni a filmeket a Mandarchívból?
@bella _ciao: Kedves jelenlévők, kedves barátaim, ti akik itt vagytok, és ti akik a távolból figyeltek! Nagy nap virradt ránk..(hatásszünet)
@Fabius: Ha egy híd "elfoglalást" nézünk, akkor jogilag igen. Ha te, Budaházy, netán Zagyva vagy Fletóka hajt gyorsan, akkor mindnyájatokat ugyanúgy lefényképez a trafi nem???
@Penivaldes: ütemes taps: klap-klap-klap. kiáltások: peni, peni, peni! folytathatod!
@bella _ciao: Emmá programnak jó... a Fidesznek sem volt jobb 2010-ben oszt mégis nyelt:-)
@Habakuk999: "Szolgáltatásunk alapját a magyar játékfilmek, rövidfilmek (dokumentum- és ismeretterjesztő filmek), és híradók alkotják. A MaNDA a közgyűjteményben található filmalkotások jogával nem minden esetben rendelkezik. A felhasználáshoz (átírás és kölcsönzés esetén) az engedélyt a jogtulajdonostól kell beszerezni. Amennyiben a jogtulajdonos a MaNDA, a felhasználáshoz érvényes szerződés szükséges. A MaNDA jogásza: Dr. Halász Annamária. Elérhetősége: halasz.annamaria@mandarchiv.hu vagy tel: +36 (1) 394 1322 /107-es mellék."

mandarchiv.hu/cikk/1011/Technikai_szolgaltatasok

ez egy másik annamari, ne ám összekeverd :)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Az a fény amely eddig rejtve volt tekintetünk előtt, most kiáradt ránk, és betöltötte az országot. Igen, még sokat kell harcolnunk, de én látom a siker kapuját, és arra kérlek titeket kedves bartátaim, hogy ti sem hagyjátok el alkotó erőtők a susnyásban.
Köszönöm hogy támogattok
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

A hídfoglalások jogi különbözőségét kiveséztük feljebb. Most arra voltam kíváncsi képes vagy-e kitenni az egyenlőség jelet.
@bella _ciao: Mára elég ennyi, most megtekintem irodám, és átvágom a falat
@Fabius:
Ja értem.. Tehát akit az MSZP kirúgások után beültet az MTV-be az nem párt katona.

Csak a Fidesz ültet be leépítések után pártkatonát oda, az MSZP szakértőket ültetett be, mind az 500 fő kirúgása után.

Világos.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

ne izgassátok nagyon? még esetleg elsűl ...hát ha még többször fel is kell állnia....hogy hozzászóljon

brüühhüühhü
@Fabius: Akkor ez elég egyértelmű szerintem. Jogilag egyenlő, emberileg pedig egyértelmű, hogy senki sem kerülhet a saját gyermeked elé.
@bella _ciao: De aztán eljön a béke és újra megfoghatjuk a szekér végét! Barátaim, Kismókusok! elakarták taposni a Motzgalmat de mi kiástuk magunk! mondjátok, hol van még akkora erő, mint ami a mi szellemünk kíséri? nincs még egy ilyen! (és most nagy ováció)
@rodeo36: nemááá... mink agyonizgatni? akkor amikor ránkvetülhet a statárium-almáriom árnyéka bármely pillanatban? Meghúzzuk... magunkat:-)
@bella _ciao:

Vörös Csepel....még és még és...

szóval?

brühühühü

mozgalmárok csak nehogy mint a szarka hogy nem bírja a farka
@Penivaldes: Ne feledd... az Erő velümk van... Death Wéber nagyúr elhúzhat a sunyiba:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Hát igen..
Békés hídfoglalás ez is, és a diákoké is.

Ilyenkor azért elmosolyodok mikor a két diák begyűjtése kapcsán azok diktatúráznak, akik pl ennél a rendőrségi akciónál is éljeneztek.
@Penivaldes: Erőnk ugyan fogyatkozik, de azért megpróbálunk meredten nézni a szebb jövő felé:-) HA másképp nem kis kék taboletták formájában, de hejt állunk a sírig:-)
@Penivaldes: De aztán eljön a béke és újra megfoghatjuk a szekér végét!

Na... eztet sem olvastam még ebben a szövegkontextusban... Szekér... hmmm mint fallikus jellkép... télleg hülye vagyok... hogy hogy nem nekem jutott eszembe... pl. teli van, mint az ekhós szekér Széles Gáborral:-) ilyesmi:-)
@rodeo36: vörös csepel? na nem. ott a rezsiszámlákat figyelik veszekedetten. itt egy a szarka farkától független miniszterelnöknő beszéde olvasható. voila!
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: ez nem az, ez a munkaerőásógép jelképe, jól megfogjuk, aztán előre.
@Trompf: Ez csakis azért lehetséges, mert azoknál soha sem működik a kettős mérce. :)
na mentem, dolog ezer, meg amúgyis... ennyimáta belőlem elég:-) lehet estéve visszzanézek, hátha akkorra már mono archia leszünk. és akkor éjhjen a királ:-)
@bella _ciao: enegemet ez nem érint... meghúzommagamat a pincében és én leszek a KAN Cellár:-)
@bella _ciao: Én úgy gondolnám, ha ez állami pénzből archivál, akkor nyugodtan engedhetné a hozzáférést 45 papír nélkül is.

Vagy a netes szolgáltatáshoz hiányzik még 56 milliárd?

Pedig jónak néz ki a BBS-sel egyetemben.
@Trompf:

Ezek szerint továbbra sem világos.

Először is hoci Navarró beültetésének időpontját, ha továbbra sem megy akkor hátrébb a hülyeséggel.

Másodszor meg ki a faszt érdekel a létszámleépítés, mikor a gyülekezési jogsértésekről szól a poszt? Ha nem sikerült a számarányt felérni ésszel, akkor úgy van, a terelés próbálkozásod senkit. Ez az ügy nem lesz tisztább semmivel attól, hogy egy besúgó geci ámokfutását azzal igyekeztek igazolni, hogy szocit csinálnátok abból is, aki nem az.

De csináld csak bátran. Számomra vállalhatóbb egy leszocizott Navarrót megvédeni, mint egy besúgó tróger Böröczöt.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Hát igen.. Az elfogulatlanság, tisztánlátás, szép erény..

Egyébként meg Fabius régi motoros.
Biztos hogy írt, MSZP-s kordonokról, oszlatásokról, tüntetés betiltásokról, közlekedési és egyéb okokra hivatkozva, elítélőleg.
Csak nem emlékszünk rá.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Lópikulát Angyal.
te komolyan azt hiszed, van aki bedől még a hülyeségeidnek?
Akik randalíroznak azok nem egyenlők a békés sétálókkal.

Ne raboljatok túrú rudit, oszt nem fogják kilőni a félszemeteket.
Egyszerű ez.
@bella _ciao: még mindég jobb, mint a béka segge alől pislogni kifelé:-)
@Fabius:
Maradjunk annyiban hogy Navarró az MSZP csicskása, akit te megvédessz, én meg pont leszarom Böröczel együtt mindkettőt.

Mellesleg véletlenül rátévedtem Navarró facebook profiljára (néztem mióta MTVA-s), a kicsi haver ablakból Török Zsolti kacsintott vissza.
@bella _ciao: Nem vagyok jogász, így számomra sokkal egyszerűbb a dolog:

van egy filmtár, amit állami pénzből tartok fenn, akkor kölcsönözhetek is, ha nem akarom ingyen, mert kell a pénz a haveroknak, akkor díjért.
Amúgy pl a híradók nem lehetnek közérdekű információk?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Nálam közel sem ennyire egyértelmű, hogy egy demokratikus választási eredménnyel elégedetlen ember akciója és a jövőjükért tüntető gyerekek - köztük a sajátom - közé milyen jelet rakok.

És én ezt vállalom.
@Habakuk999: megannyi jogos kérdés, sajnos a szakma egy helyben topog
@Fabius: Látom nem látod a lóval imádkozni állatorvosi esetét:-)
@bella _ciao:

Jó geci? Illik rájuk a név! Mi ezzel a gond? :D
@Trompf:

Mulatságos mosakodás :-D

Navarró emeszpésezésével beleléptél abba a csapdába, ami Böröcz elvtárs eljárásának támogatása a következménye, ezt nem úszod meg bármennyire szeretnéd. Sajnos az a kettős mérce, hogy kizárólag Navarró - csak vélt - pártállása számít, a seggnyaló besúgóé nem, nem játszik.
@Myrath: erre nem gondoltam. magömlése lehetett mikor kitalálta :)
@Trompf:

Én speciel Gyurcsányt is elküldtem a picsába ugyanitt:

varanus.blog.hu/2010/05/07/menj_a_picsaba_feri
@bella _ciao: látta, hogy nálam nem tud magasra örni, így alacsonyabb szférák felé sandít:)
@bella _ciao: igen, elkeseresdett ember könnyen válik bkvá
@Fabius:
Majd akkor lesznek Böröcz és Navarró egy cipőben, ha az MSZP kirúgja 2014-ben Böröczöt, mire Böröcz maga nekiáll sztrájkolni az MTVA épülete elött és siratja a sajtószabadságot kirúgása okán, évekig és médiaszerte.

Mi pedig akkor leszünk egy cipőben, ha én emiatt majd jól megvédem Böröczöt, mint te Navarrót.

Persze ez a piros hó effektus utóbbi valószínűségét tekintve bizonyosan.
@Fabius:
Tudtommal a Gyurcsány és MSZP vezette rendőrséget egyszer se kritizáltad, ahogyan a demokráciát se.
Off.

Vastagbőrön találtam:

"Magyarországról a nyolcvanas évek óta 242 milliárd dollárnyi magántőkét menekítettek ki a világ különböző adóparadicsomaiba. Ezzel hazánk a világon a 12. legtöbb pénzt vesztett állam, megelőzve nálunk sokkal nagyobb és korruptabb hírben álló országokat, például Ukrajnát, Törökországot és Kazahsztánt – állítja egy nemzetközi jelentés. A kutatást vezető közgazdász, John Christensen a Heteknek elmondta: szinte példátlan, hogy egy ország a teljes államadósságának két és félszeresét külföldre engedje úgy, hogy abból semmiféle bevétele nem származik. A megdöbbentő adatok arra utalnak, hogy az elmúlt 30 év sorozatos külföldi hitelfelvételei és megszorításai jórészt értelmetlenül történtek."

forrása:
hetek.hu/hatter/201207/magyarorszag_elrablasa
On
Nem tudom, volt-e már, de egyelőre az év sztorija:

G. Fodor Gábor, ezentúl Geci Fodor Gábor intézeteinek közös neve:

BONUM SEMEN, azaz JÓ GECI

www.news4business.hu/kozlemenyek/press_release.php?id=17217

És igaz! És tényleg ilyen hülyék!!!
@épészmérnök: már poénkodtunk rajta
különben jó magnak fordította a hvg

hvg.hu/itthon/20130107_Jo_Mag__Nevet_valtoztatott_a_Nezopont

túlhevült gfg és mráz a nagy ötletelésben, oszt ez jött ki :)
@épészmérnök: ez nem valami tudatalatti kivetélüs? hogy akaratlanul is a gecire gondol..
@Habakuk999: Ez a turó rudi a legújabb? Mi van a hugyozós sztoritokkal, ja amióta a sok balos is körbehugyozta a parlamentet, a kunigundát, az opera környékét és a sándor palota előtti teret azóta ciki emlegetni, most meg jövünk a túrórudival! Legközelebb mi lesz, hogy megölték Bándi Katát?
Ez a blog szánalmas! Annál már csak a postjai szánalmasabbak. Szar- Kavaró Balázs egy pojáca aki az utazócirkuszával és a kamu éhségsztrájkjával hülyíti az embereket. Miközben éhségsztárjkolt két pofára zabált, amikor meg lebukott mindenkit hazugsággal vádolt. A gördülő éhségsztrájnál nagyobb marhaságot még nem hallottam, ez hogy működik? Én nem eszek 8-ig, te 9-ig ő meg 10-ig! Kb mint egy elbaszott kabaré. Arról nem beszélve hogy szar-kavaró 2006 óta perben áll folyamatosan a tvével, és valószínűleg még akkor is pereskedni fog amikor már Böröcz és a többi sehol nem lesznek. Mert neki ebből van lóvéja "tiszta kezek" gratulálok egy szaros kezű vezetővel. Ja és annyira nagy szakszervezeti vezető, hogy rejtett kamerázni lehet és visszaélni mások bizalmával, nem számít ha egy két gyermekes apát kirúgnak miatta! Na ennyit róla!
nicsak néhány narancsdroidot fújt ide a szél, ezek gyengébbek a sokévi átlagnál :D
igaz mit köll várni, hisz a főnökeik sem ütik meg a fikuszi szintet, lásd jó mag, na meg ez:

Bő évvel a hivatalos alapítását követően működni kezdett a Nemzetgazdasági Tervezési Hivatal honlapja. A százfős kutatóhely kiemelkedő szellemi műhelyévé kíván válni, éves költségvetése egymilliárd forint

www.napi.hu/magyar_gazdasag/megszuletett_matolcsy_szellemi_gyermeke_evi_egy_milliardbol.541535.html
@épészmérnök:

mit szólnának Canis Merge, vagy valami hasonló....ilyen az amikor valaki nem tud idegen nyelvet (latin) és kinyitja magyar idegen nyelv szótárt és az első amire rápillant

chiste: Pepito regresa de una viaje grande y por su costumbre habla grandes engrandando todo, visitábamos a México y encontrábamos a los mexicanos, visitábamos a Texas y encontrábamos a los texanos, y su compañerìto le dice: COXÒNES

intrepretales a los hungarabatas

jajajajajaj
@MetroGoldwinMayer: "Fabius. Címlap akkor is jár, ha tényleg semmit nem akarsz mondani? Irigyellek, tucc valamit. "

szerinted? nem méltó rá?
amugy szerintem sok az olvasója...
de gondolom ezt ő tudná részletezni...

terjed mint a vírus...
@bella _ciao:

csúnya egy játék

a semen (latin)= vetőmag
mag (a férfi magja ahogy a bibliai izéket fordítják) = sperma, spermatis

semen = core (ami olyan mag ami valaminek a lényege, közepe, (a Föld közepe)

de megérdemlik amilyen tetvek

brühühühühü
hmmmm, hogy is van ez?

Orosz gyarmat leszünk, pokoli hosszú időre

Miközben a kormányhű civilek és lojális lapjaik folyamatosan azt harsogják, hogy "nem leszünk gyarmat", Orbán éppen egy hosszú távú kolonizációs szerződés nyélbe ütését tervezi - Moszkvával.

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130107_Orosz_gyarmat_leszunk_pokoli_hosszu_idore
@Vitéz László: MGM maga a vírus... ő okozza az olvasottságot. Öntermelő, öngerjesztő, önmegsemmisítő tahó:-) Külön gombot neki:-)
@rodeo36: ne mgyarázz. geci mind a hány?.) és mosolyganak melléje, Pedig csak egy maradhat:-) ORBÁN:-)Ők pedig a "futottunk még..." mindhalálig, míg le nem nyeltek:-)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

mint a menopausiás banya utolsó lehetőségként, mindegy ki csak betegye, beveszi, szop, gombot varr és nyal is...hát nem gerinctelen egy tetű bár ez már a tetveknek is sértő kezd lenni
brühühühühü
@ariskerase: ?
Nem emlékszel a túró rudi forradalomra?

Mindent megnézhetsz a neten
1 tv ostrom plusz automaták kifosztása
2 diákok decemberi rádió előtti tüntetése

Meg kell nézni, oszt lehet elmélkedni a szemek kilövésén

plusz azon is , tán bölcsebbnek látszódtál volna, ha csendben maradsz:)

De tiszteljük a véleményedet erősen:)))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: hahülye vagyol, úgy is maracc:-) Ez nem kolonianűlizáció... Putyin testvér megment téged:-)
@rodeo36: tényleg ennyire hülyék, a gugli translátor nem dobta ki, ha kinyitott volna egy finályt, akkor ott villogott volna a szeme előtt második jelentésként

azért most megnézném az arcukat, gondolom szomorúan egy kotont morzsolgatnak
@rodeo36: csúnya egy játék

a semen (latin)= vetőmag
mag (a férfi magja ahogy a bibliai izéket fordítják) = sperma, spermatis

semen = core (ami olyan mag ami valaminek a lényege, közepe, (a Föld közepe)

de megérdemlik amilyen tetvek

brühühühühü

osztanmeg csodákszotok, hogy a blog marag egy kanszállás... úrinő nem kikőpi, hanem iszik rá egy száraz Martinit. Ennyit se nem tuttok? :-))
@bella _ciao: azért most megnézném az arcukat

"Van egy ambíció, ágaskodik, áll mint a cövek, sőt, ki akar törni, a fenséges egy alfaja vagy alfahímje, az erőt, bátorságot, érett gondolkodást, higgadt megfontolást, a cselekvési hajlam és tehetség túlnyomását jelzi"

gfg.blog.hu/2012/10/09/ferfiassag_651
@ariskerase: "egy két gyermekes apát kirúgnak miatta" - te egy két gyermekes apa lennél?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Az orosz ok. Mikor is mentek el az oroszok? Kollaboránsaik itt maradtak, több párti "színekben pompázva".
@épészmérnök: pedig olvastam, kíváncsi vagyok reagálnak-e vincenték? ott gfg házikedvenc
őőő izééé, értelmezné eme cikket nekem valaki?

Kutyás rendőröket küldtek a bérletért sorban állókra Fehérváron

2013. január 07., hétfő, 17:03
Szerző: hvg.hu

Címkék: Székesfehérvár; rendőrség; tömegközlekedés; bérlet; Alba Volán; Cser-Palkovics András;

kinyomtatomKinyomtatom • ElküldömElküldöm
Twitter

Szombaton kutyás rendőröket hívtak az Alba Volán dolgozói, akik annak ellenére zárták be a jegypénztárakat, hogy még 60-70 ember szeretett volna bérletet venni januárra. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere levélben fordult a közlekedési társaság vezetőjéhez - adta hírül az Index.

Kellemetlen incidens történt január 5-én Székesfehérváron, a buszpályaudvaron - írta az Index.

Egy székesfehérvári polgár panaszai szerint szombaton annak ellenére zárták be a jegypénztárakat délben, hogy még hatvan-hetven ember szeretett volna bérletet vásásolni - közölte vasárnap a Facebookon Cser-Palkovics András, a város fideszes polgármestere. Az Alba Volán munkatársai rendőröket is hívtak, akik kutyákkal érkeztek a helyszínre.<<<<<<< A felháborodás egyre nőtt, mire az Alba Volán-osok újra megnyitották a pénztárat, és mindenki hozzájuthatott a januári bérlethez.

Cser-Palkovics a Facebookon válaszlépéseket ígért. <<<<< Még vasárnap délután egyeztetett a város rendőrkapitányával, végül abban állapodtak meg, hogy ez nem rendőrségi ügy, mivel nem történt intézkedés.<<<<<< A polgármester így hétfőn az Alba Volán Zrt. vezérigazgatójának írt levelet, amelyben azt tudakolta, miért zárták be a pénztárakat. Cser-Palkovics arra is rákérdezett, vajon lesz-e következménye az esetnek.

A közlekedési vállalat szerdán vezetőségi ülést tart, ígéretük szerint ez után reagálnak majd az ügyre.
Nekem most el kell mennem, figyeljétek, mi történik az ELTÉ-n. Tsók.
@rdos:

@szívemnek magyaráztam részletesen, hogy mi készűl, remémykedik de nem hisz...most majd fog, azt mondtam neki, hogy valami olyat készít neki a.........amiből csak holtan tud kijönni, erkölcsi vagy valós vagy mindkettő....hát??? itt kezdődik

brühühühühü
@épészmérnök:

közvetítik az aranylabda átadást élőben kb 1 órán belűl

brühühühü

bohócovics alkesz vityánszkij leszart labdahős

brühühühühü
@Trompf:

Navarró és Böröcz soha nem lesz azonos cipőben, ahogy mi ketten sem.

Navarrónak hiányzik ahhoz a besúgó múlt, neked meg néhány száz poszt amiben elküldtél bárkit bárhová. Erről okoskodni majd aztán.
@épészmérnök:

+1 aki gép előtt van nyomjon már időnként infót, ha történik valami.

Kösszép!
@épészmérnök:

@szív:

Csókollak titeket! Az a nem semmi, hogy egy zsidó bisztró nyitását hirdető gasztroblogon is megjelentek a Fabiusnál tobzódó hülyék kicsit zsidózni, tegnap láttam. Ez az ország menthetetlen, komolyan. Na ténykednek a diákok újra, Orbánt is meghívták, de ő inkább aranylabdázik Zürichben a FIFÁ-nál. Legalább ahhoz valamit hozzá tud szagolni, tudod, fociöltözőkben tanult politizálni. Hát olyan is, amit csinál. Magyarfocis.. Még Sousa is otthagyta a francba a csapatát, ennél még pénzért se marad értelmes ember.

brühühühühü
Valóban megható Gulyás Gergely részéről kormányának a gyülekezési jogról szóló dicsőítése. Azonban ezt nem elég kinyilatkoztatni, hanem bizonyítani sem árt. Mégpedig folyamatában, visszapillantva és példákkal alátámasztva.
Ez pedig elmaradt, nem történt meg.
Az állampolgár emlékezete viszont nem szelektív. Azonnal elkezd emlékezni a miskolci közmunkások éhségmenetére a tavalyi év februárjára, ahol ezek az emberek - 12 fokos hidegben tartottak a főváros felé. Ugyan haladásukat nem akadályozták, azonban - ha emlékezetem nem csal - Mezőkövesd táján Tállai porig alázta őket, amikor cinikusan munkavégzésre szólította fel őket. Nyilván nem véletlenül tévedt oda, hanem a megszégyenítás szándéka buzgott benne. Valószínű azt remélte, hogy a menetelőknek egy életre elmegy a kedve az érdekérvényesítés eme fajtájától.
A melegek felvonulását a közlekedés akadályozásáért tiltotta.
A Kunigunda utcai események pedig folyamatosan bemutatták, milyen módszereket lehet alkalmazni egy nem jogállamban.
Az LMP általi megmozdulások elleni fellépések
hasonlóan zajlottak.
A diákok tüntetésén ezeket a módszereket nem alkalmazták, mert veszélyeket rejtettek volna. Nagy a valószínűsége, hogy kibővült volna a létszám a szülők és hozzátartozók azonnali jelenléte által.
A Fidesz a gyülekezési jogérvényesülés kérdésében nem bizonyította a készségét ennek érvényesülésében.
Ezért a szavakban előadott igazolás nem hiteles.
@Fabius: 42 perc aranylabda élőben kezdődik

láthatod a zsebhokist

brühühühü
@bella _ciao:

ha van tanerő akkor óvodától két idegen plusz magyar egyik lehet latin az nagyon hasznos ha okosan adják elő

brühühühühü
@bella _ciao:
Hoffmann további indoklásában kifejtette: ha a diákok megtanulnak latinul, utána az olyan, ténylegesen használható nyelvek elsajátítása, mint az ógörög, az azeri, vagy az eszperantó, már gyerekjáték lesz számukra. „Ahogy Petőfi Sándor is mondta a nemzeti összetartozásról: discere Anglorum, rusticorum!” - idézett az államtitkár, majd mindenkit megnyugtatott, hogy mégsem lesz tandíj.

azaz Petőfi: tanúlj tinó ökör lesz belőled, magyarosan meg: tanúlj angolúl, paraszt...

brühühühü
Találó a "Mentális Deficit" a pénzügyi biztosról, valutahitelesekről.

" félek, itt másról van szó, egy tudatos koncepció része is lehet a kinevezés. Ez a csóka kincset fog érni a kampányban. Most, hogy bukott a regisztráció, a demagógia, az ígérgetések és a hazugságok dózisa döntheti el a választásokat. És itt egy ember, aki nem pártpolitikus, hanem séróból hülye és úgy tolja a kormány által támogatott dumát, hogy maga is elhiszi és észre sem veszi, hogy ő maga csak egy báb. A célcsoport hatalmas, közel százezer családnak van 90 napon túli tartozása.

A következő évben turnézik majd a hibás termék szöveggel, teleokádja a jobber sajtót azzal, hogy a genyó bankok hogy átkúrták szegény devizahiteleseket, de most majd ő, meg a mögötte álló kormány segít. A sok reménykedő devizahiteles meg beveszi, csak ki kell egészíteni a szokásos orbáni hazugsággal, hogy mindenki más a bankok seggét nyalja. Bajnai például nem épp úgy akarja a halába kergetni a devizahiteleseket, ahogy annó a libásokkal tette?

Ördögi terv, de sajnos még működhet is."
@rodeo36:

Se az aranylabdát (focit) se a csúti proletárt nem komálom annyira, hogy önként nézegessem. Nertelen vagyok, aki szerint Isten a labdajátékot kézinek teremtette :-)))
@Fabius:

egészségedre és hosszú egészséges életet hozzá valamint ami szerinted ehhez jár neked, joggal

brühühüüh

én "rákocsiztam" a 24 sportcsatornámból mert látni akarom -minő perverzió, nem is gondoltam soha- amint hanyagolják vagy a helyére teszik

tudod a putyinozáson szeretnék -titokban- ott lenni
@Fabius: "Nálam közel sem ennyire egyértelmű, hogy egy demokratikus választási eredménnyel elégedetlen ember akciója és a jövőjükért tüntető gyerekek - köztük a sajátom - közé milyen jelet rakok. És én ezt vállalom."

Azt elfogadom, hogy nálad nem egyértelmű, de egy rendőr aki jogalkalmazó nem mérlegelhet aszerint, hogy a saját politikai meggyőződéséhez melyik hídlezárás passzol és melyik nem. Ebben azért egyetérthetünk ugye?? :)
@Fabius: Én pedig még botrányosabb vagyok, mivel ha labdajátékról van szó, akkor a Baseballra szavazok. :)
@rodeo36:

A Puskás díj miatt jó pofát fognak hozzá vágni. Ez ma az ő napja, olyan tényezőnek érezheti magát mint egyik más napon sem.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Pont arról beszéltünk délelőtt, a jogszabályoknak megfelelően jártak el a hék mindkét esetben. A szabály változott, ezért értelmetlen bezzeg Budaházyzni.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Ezt most nem értem. Világosítsd meg lécci nyúlnyi agyamat. :)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

...mondom annak érezheti magát...teccikéteni :-D
@Fabius: Szabályok és hidak változnak és különböznek, csak szerintem kicsinyt más és más célból, ugye?
ERz mekkora alázás a nyugdíjasoknak, a bot?! Na, szép! A BKK szerint ez nemzetközi megkülönböztetés..
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Pld. azt, hogy mitől vagyok sötét ha a bázislabdát szeretem? :)
@Fabius:

a bevezető már elhangzott Blatter dumál de Puskásról szó sem volt, mutatták a zsebhokist hófehér inge van nem kaptam el a nyakkendője színét...valahova a tömegbe ültették egyetlen hírességetn sem láttam mellette -lehet hogy csak nekem nem azok?-

nézem tovább Blatter ment

brühühühü
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A kettőnek semmi köze egymáshoz, mindig így köszönök be télidőben, ha nem tűnt volna fel.
Ez nem személyeskedés, csak alkalmazkodás a körülményekhez!
@Fabius:

ha másért nem a CAPOEIRA-ért megérné látnod igazi Rioi capoeira

brühühühü
@Fabius: A teremben jó az idő, egyelőre marad a sárga szalag jelképként..nem túl aktív a népség!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Felőlem maradhat nálad, az amerikai focit meg én nézem, egyre jobbnak tűnik, meg kell vallanom, mióta a hátrafelényilazás nem olimpiai sportág!
A teremben nem látok jelbeszélőt, inszituáció van, oszlódásnak indulnak lassan..
Uétimátum:
6 pont, soronkívüli gyorssegély,2013.02.11.től polgári engedetlenség, a román csapatok vonuljanak vissza..a Dnyeszter mögé!
Egyöntetű, de nem ütemes taps!
"A hat pont nem teljesült, a kormányt leszögezik!"
Ezt nem teljesen értem, az előrehaladást szolgálja vagy nem akarnak eltérni a ziránytól?
...és a vízvezetéket! (ja, ez nem innen van!:-)
A csajok hadarjanak jobban, ez is a követelések közé kerülhet..
A majd félmeztelen csak távozott, így én is szünetelek..polgári szükségből!
index.hu/belfold/2013/01/07/a_sirbol_is_visszajonnek_a_furcsa_tilalmak/
"az új rendelet is tiltja az V. kerületben a gördeszkázást, görkorcsolyázást, rollerezést vagy kerékpározást a virágágyás szegélyeken, lépcsőkön, utcaszegélyeken és a közút tartozékain. Aki ilyesmire vetemedik, százötvenezer forintig terjedő közigazgatási bírsággal sújtható, és a közterület-felügyelő is ötvenezer forintig terjedő helyszíni bírságot szabhat ki rá. Ugyanekkora büntetés fenyegeti, aki óvatlanul labdázik, vagyis pontosabban „zöldterületen labdajátékokat nem az arra kijelölt helyen vagy mások testi épségének figyelmen kívül hagyásával folytat”

Na, így bézbólozzunk, Nertársak, a kijelölt helyen kívül és másokat zavarva, halmazatilag!
vége a Balon D'Or ceremóniának, aranylabda Messi a Puskás díj-ra a neten lehetett 20 perc alatt szavazni és valami névtelen cseh kapta a Falcao előtt ez azt jelenti senkit sem érdekelt...a csúti nevét sem említették és nem is mutatták...szóval hiába vett tiszta bugyit és mosott kezet hokizás előtt

brühühühühü
@rodeo36:

"szóval hiába vett tiszta bugyit és mosott kezet hokizás előtt"

:-D :-D
Jelenleg tart a pisiszünet, nem értettem igazán, dea dékán mintha felkérte volna a BTK-t (azkijaz?), hogy a törvényi előírásoknak megfelelően menjen haza!
index.hu/belfold/2013/01/07/a_kormany_nelkul_targyalnak_a_hallgatok/

A kormány még a helyén van és nem fixírozták az ulti mával!
@kifordított nagyanyó: Jó hogy látlak. :) Ezt olvastad már????

Hollandiában próbajelleggel bevezetik a Jobbik által két éve javasolt közrendvédelmi telepeket. Várjuk a hazai balliberális tábor rettegését!

"Január elsejétől Amszterdamban azok a lakosok, akik megszegik a társadalom íratlan szabályait, akik antiszociálisan viselkednek, és nem tartják be az együttélés józan ész követelte normáit, kitaszítottakká válnak. Számukra az önkormányzat a város legelhagyatottabb részein, csak a minimális szolgáltatásokat biztosító konténertelepüléseket hozott létre, amiket nemes egyszerűséggel csak „söpredékfalvaknak” neveznek. A telepeken folyamatos és szigorú rendőri felügyelet mellett telnek a napok, a kihágásokat azonnal szankcionálják."

www.nemenyi.net/default.asp?SID=1&AID=0&Direkt=108744

www.salon.com/2013/01/04/amsterdam_plans_to_house_antisocial_tenants_in_scum_villages/
@Fabius: Közgép? lyó!:-D
várom vissza a léánykákat, de inkább lennék fotós mint videjós azzal a bazi oroz ké- szülékkel a vállapomon!
@rodeo36:

az a lényeg, hogy elment.

Meglásd, holnap új ötlettel áll elő... de legkésőbb pénteken.
@Penivaldes:

csipkéset? honnan teccik tudni? Csak neeeem?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Csak kigyütt belőled azért..:-(
"A cigányság jelentős, mondhatni túlnyomó többsége lényegében ösztönállatként viselkedik. Ha kell valami, akkor kell. Pénz, nő, szex, kaki, pisi. Akármi. Ha kell nekik valami, akkor azt így vagy úgy, de elveszik, megszerzik, elvégzik. Ott és azonnal. Ha kell, ellopják, ha kell, elrabolják, ha kell, gondolkodás nélkül ölnek érte. Semmi nem számít."

Gratuhányok ettől, ha nem baj!
@GeoCracker: Akkor nem a Büntetőtörvénykönyv vélhetőleg..özönlenek vissza a népok, ezeknek semmi sem szent?
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Ezt most nagyon mellé lőtted.

Ha nem vetted volna észre, én nem bayerzsótit linkeltem, hanem az ultralibsi Amszterdam városának és annak polgármesterének döntését a felállítandó "söpredék falváról". :)

www.guardian.co.uk/world/shortcuts/2012/dec/04/liberal-amsterdam-plans-scum-villages

www.salon.com/2013/01/04/amsterdam_plans_to_house_antisocial_tenants_in_scum_villages/

www.nemenyi.net/default.asp?SID=1&AID=0&Direkt=108744
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Visszatérve ehhez:
index.hu/belfold/budapest/2013/01/07/ahol_az_autokert_van_a_jarda/
A szemét gyalogosokat pedig felkötik, ugye?
Vagy jól megbüntetik legalább, mert zavarják az autókat és károkat is okozhatnak kiálló részeikkel!
Hát gyerekek, én végignéztem jó magyarként a Fifa-gálát, de Viktorkát egyszer sem mutatták, folyton csak focistákat meg edzőket kameráztak, biztos nem az MTV szerkesztői csinálták...

@kifordított nagyanyó: Gondolom már írod is a gratulációt Leonak a 4ért :))))))
@Fabius:

már bocsánat, hogy általában off vagyok, de demokráciából, meg gyülekezésből alulképzett vagyok sőt kifejezetten útálok sorba éllni, úgy hogy gyülekezés jellege van a dolognak.

Amúgy meg 88-89-ben annyira, de annyira demokratikus, meg empatikus voltam, hogy mára teljesen elegem lett az egészből.

De az mindig melankolikussá tesz, amikor egy tejfölös szájú tejfogait éppen elhullató ködevő magyarázza a mantrát, különösen, ha előtte rögzítve vannak a fő csapásirányok... a nyelvcsapásirányokon felülemelkedve, legalább mell magasságig (hogy Peni Val de S kollegináról se feledkezzek meg) azt meg kell hagyni van abban valami mélabúval átitatott végzetszerűség, amikor egy jóravalónak látszó fiatalember helyből olyan hülye, mint más magasugrási világcsúccsal.
Én nem vetek rá követ, se kalácsot, mer ifiú koromban éppen ilyen hülye vótam, aztán ahogy telt az idő azt kell megállapícccsam hogy elég sokan vótunk, és a számunk azóta sem csökkent, hanem inkább nőtt, ami elég is lett ehhez a kibaszott és elátkozott kétharmadhoz.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Úgy látszik már a nyugati libsi sajtót is ellepték a nácik :)

"2013. január 1-jétől azok az amszterdami lakosok, akik nem tartják be az együttélés józan ész követelte normáit, kitaszítottakká válnak. Számukra az önkormányzat a város legelhagyatottabb részein, csak minimális szolgáltatásokat biztosító konténertelepüléseket hoz létre, amelyeket nemes egyszerűséggel csak „söpredékfalvaknak” (scum villages) hívnak.

„Évente 13 ezer panasz érkezik a városházába antiszociálisan viselkedő személyekre. A lakóházakban tapasztalható csetepaték általában azzal érnek véget, hogy a törvényszegők helyett a törvénytisztelő lakók költöznek ki. A világ a feje tetejére állt, ez nem mehet így tovább.” – idézi van der Laant a blog.

A lap visszautal, hogy 2012-ben San Fransiscóban hasonló törvényt fogadtak el a munkások és a szegények elszállásolására hivatkozva.

Az egyébként szintén liberális fellegvárnak számító amerikai nagyváros után Nyugat-Európa libsi bezzegvárosa is bekeményített. A társadalmi együttélésre képtelen, antiszociális elemeket hajókonténerekből épült telepekre fogják kilakoltatni. Eberhard van der Laan polgármester a The Guardiannak azzal indokolta az intézkedést, hogy a 810 ezer fontos projekt célja, hogy megvédjék az áldozatokat a társadalmi kizsákmányolástól és a homofóbiától. Vagyis a liberalizmus vívmányait kell ily módon megvédeni.

Nem a jutalmazás, hanem az elrettentés a cél
A projektet egyelőre kísérleti jelleggel, évi 10 családdal tervezik beindítani. A 70-75 négyzetméteres konténerházakat igen „szívélyes” környezetben, a külvárosi ipari zónában fogják kialakítani. A lakásokban konyha és zuhanyzó lesz. Bartho Boer, a polgármester sajtószóvivője kijelentette, a cél nem a rosszul viselkedők megjutalmazása egy ötszobás, délre néző kertes családi házzal, hanem az elrettentés. A bentlakók fogadhatnak orvost, szociális munkást és a szabadlábra helyezésüket felügyelő tisztviselőket. A telepeket természetesen szigorúan, a nap 24 órájában őrzik majd."
@Penivaldes:

"_ csak tippeltem, én olyat vettem volna."

mekk vagyok. könnyebbülve. már azt kezdtem hinni:

1. közös a ruhatár,
2. öltöztetőnői szerepkörben is jáccik, ha nagy a kihívás
3. sztájliszti minőségben tanácsokat ad, habonyárpin keresztül különösen, hogy most a pékek is mozgolódnak és a jó csipke akár multifunkciós eszközzé válhat.

de válaszoddal a fellegek, és a képzetek eloszlottak, maradt akkor Penike csipkés öööö.... göndolatmenete
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

Ne'ba!!!
Gábris???

NEM ZSIDÓZOTT?

Akkor beteg... :))

Ja, hogy csak cigányozott!
Az más! :D

Amúgy ez megvolt??

"És a harmadik napon már meg is csapolták a tartalékot
Szerző: zero - 2013.01.07. 11:21
A szilveszteri buli után Magyarország bedöntésére szövetkező brókerek után mi is visszatérünk - kipihenve a tavalyi évet és a ünnepeket.
2013 máris elég erősen kezdett, Gyurcsány Ferenc például éhségsztrájkjával elérte a regisztráció eltörlését, de emellett olyan Nagy Reformok is elindultak, mint a közoktatás államosítása, a járások megalakítása, de kaptunk rezsicsökkentést, tranzakciós illetéket, új adókat, Magyar Nemzeti Bankba készülő Matolcsyt ...

A kormány az év utolsó napjaiban gyorsan kiszórta a rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló tartalékban maradt 16 milliárd forintot, így 2013. január 1-én újra 100 milliárd forintról indult a tartalék. Igaz, hogy ennek a tartaléknak a célja, hogy év közben felmerülő, nem tervezett, rendkívüli eseményeket a kormány tudja finanszírozni, (lásd.aszály, vízkár, katasztrófa, Malév-csőd), de a 2012-ben az kiutalt összegek nagyobb része nem ilyen célokra lett kifizetve, melyet az ÁSZ a jelentésében ki is emelt."

No de'ijjenünneprontómocsokkomcsilibsicsürhe!!!
Mert igen!

A PÁRT!!
A FIDESZ!!!
APÁTOK, ORBÁN APÁTOK!
Az, az apátok f...............................
@jaegtoer: Én is vettem már olyat, de nem én hordom..tipikus kabátlopás esete..
@jaegtoer:

ennyi elütést? hol jár az eszem?
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!:
NEM!!!
AZ NEM LEHET!!! :((
AZOK A MOCSOK LIBSIBOLSI KOMCSIK MINDENKIT MEGVETTEK?
CSAKHOGY LEJÁRASSÁK A VILÁGESZE PIKTORUNKAT!!
EZ ÍGY VÓT!!!
TUTTI!!!
DE TÉNYLEG! :D
ISTEN BIZONY! :))
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

"Én is vettem már olyat, de nem én hordom."

akkor meg minek? porrongynak?
@jaegtoer: Lehet tán, hogy máson látva jobban áll? Vagy Önnek nem? :-D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

"Hollandiában próbajelleggel bevezetik a Jobbik által két éve javasolt közrendvédelmi telepeket."

NE'BA!!!!

Ezt a hihetetlen elismertséget és tekintélyt!!!

Persze nem kétséges, hogy VONA (alias Zázrivecz, vagy a másik, a Tóth volt az...???) aki ilyen rettentően elismert és az etalon azon a Mocsok Nyugaton...
Győznek tanulni a DZSOBBIKTÓL!!!
DE TÉNYLEG!!!
KOMOLYAN!!!
:DDDDDD
A sok narancsbolsi ezzel mit kezd???

"Hétfő délután négy órakor az ELTE Múzeum körúti épületének nagytermében kezdődtek meg az újabb hallgatói egyeztetések. A fórumot a Hallgatói Hálózat (HaHa) ELTE Bölcsészettudományi kari sejtje szervezte. A nagyépület előadóterme már a kezdéskor megtelt, ami tudósítónk szerint 250-300 embert jelentett. Az egyeztetést azért hívták össze, mert karácsony óta nem volt alkalom megbeszélni a legutóbbi fejleményeket, amik a hallgatók szerint visszalépést jelentettek a korábbi bejelentésekhez képest (ti. hogy 16 szakon nem lennének államilag finanszírozott helyek)."

"Tudósítónk szerint az egyeztetés azzal a konklúzióval zárult, hogy a fórumon résztvevő hallgatók ultimátumot adtak a kormánynak: ha a kormány február 11-ig nem tesz érdemi lépéseket, akkor folyamatos akciókra, és újbóli utcára vonulásra számíthatnak. Az esemény végéhez közeledve az ultimátumot felolvasták, és a résztvevők heves tapssal jelezték, hogy elfogadják. Az ultimátum szerint a kormánytól azt várják, hogy a már korábban ismertetett hat pont mielőbb teljesüljön, a kormány üljön le tárgyalni az érintettekkel, az eddig elvont pénzeket gyorssegély formájában adják vissza az intézményeknek, és minden szakon legyenek államilag finanszírozott helyek. Ha ezt nem teljesítik, akkor február 11-től kezdődően a középiskolások, egyetemisták és minden érintett országos szinten a polgári engedetlenség eszközével fog élni - fogalmazták. A február 11-i dátumot azért határozták meg, mert időt szeretnének adni a kormánynak is, és a saját munkacsoportjaiknak is a szervezésre."

index.hu/belfold/2013/01/07/a_kormany_nelkul_targyalnak_a_hallgatok/

No comment... Illetve, az a gyanúm, ezek a gyerekek "nem értik" néha a bolsevik elvtársakat!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ugye milyen cukiii, hogy itthon ugyanazért náciztak 2 évvel ezelőtt, erre most ugyanezt meg is csinálnak az ultralibsi Amszterdamban??

Valahogy nem látom a rettegő riportokat a szektATV-n és a többi lakájmédiában. Mi történhetett??? :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Bameg, egész este "élőben" közvetítettem, felkérésre, még Gábriel "Zalán hazafutása" című eposzát is kihagytam emiatt..oszt ez a hála?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Valszeg az, ami Ócsával! ..meglovasítás alatt..a cigózásért már pótdíjat sem számítok fel..
@mamitirtok sír derék (kommensevik): "ccer kattintok a linkedre és lőn!"
Te micsoda mazo pista vagy. :)
@jaegtoer:

A fiatalember nem hülye, sőt. Képességei alapján akár jó politikus is válhatott volna belőle, ha nem a Fidesz megalkuvás-szervilitás iskoláját járja.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Szerintem csak én ittam keveset, mert nem értem...
(Hogy Rodeo papát idézzem... szabadon...)
SEMMIDÓGOTOK???
Egész nap melózok, kicsit lemaradok, de akkor is... :D
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Bazz!!!
Így jár, aki ATV-t meg hasonló "termékeket" néz!
Miért nem a Bibliát olvasgatod szabad óráidban??? :D
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

"_Lehet tán, hogy máson látva jobban áll? Vagy Önnek nem?_"

beleborsódzott a hátam, ahogy elképzeltem magamon. fujjj!

"...máson látva..."

nagy általánosságban véve semmiképpen. Szerintem habonyárpin sem állna valami cekcisen, bár ki tudja? fideszkörökben minden zabálnak ami elég föntről jön le.
@ariel12:
Üdv! Gyerek és "kiscsaládja", hogy van?
Minden rendben?

@Fabius:
Én nem értelek...
Te kiről beszélsz???
Arról a kis fidesznyik, seggnyalonc, szervilis pöcsről???
Mert akkor nem egy a véleményünk!
Amikor csontig becsókolt a PÁRT élveteg és kéjenc vezetőinek, akkor valahogy ez az álca lehullott róla és onnantól sok mindenné válhatott volna, csak nem "jó politikus is válhatott volna belőle" c. kategória!
Néha olyan kis ... "izéke tucc lenni"!!! :D
Te tehetségkeresőt működtecc??
Mert nem fog menni... :D
@Fabius:

a kérdés az:
1. hiszi-e amit mond,
2. vagy szervezeti csőlátásban szenved,
3. vagy szimplán "megvették"

Az elsőből még ki lehet gyógyulni
a második felveti az alkalmasság kérdését
a harmadik az meg szomorú, de jövedelmező.

Szeretném hinni, hogy gyógyítható.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
ISTENEM!!!
Bár csak azzal, de 3 nő is volt! :D
Abból 2-t szemrebbenés nélkül, a harmadikat egy kis "duzzogás" után vállaltam volna be!!! :))
Te egy LÁTNOK vagy!!! :DDDDDDDD
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Az most valamiféle siker lenne, hogy az idióta búrok Európában is bevezetik az apartheidet?

De jót röhögtem a liberálisozáson, történelmet tanulni kéne helyette, és nem volna ismeretlen a füvező náci fogalma.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
"Egész nap melózok, kicsit lemaradok, de akkor is... :D
Bár csak azzal, de 3 nő is volt! :D"

A négy Fidelitaszos pasi mellett..
No, komment!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: hehhe... az menórám végtelen... emlékszem, amikor végigházalta a tákolmánytervezettel a fél médiákokat. szarjelmleghúbb fegyerzethordozója volt. a seggéből lgott ki az ipad tápká bele. gulyásból sose lesz disznó... csak párszor...
@jaegtoer:

Kettes, hármas, és pont ez a probléma vele. Nem fogja kinőni, ebbe szocializálódik bele, ez válik természetessé.
fabius... lélekkígyót melengeccc érzős kebleden... pedig peni már stipistopizta a sajátját:-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
NEKED KISPOFÁM!!! :D

Én 3 remek csajszi mellet melóztam, enyhén nyálcsorgatva délután!

Figyu', midet is amputálták nemrég??? :))))
@Fabius:
Mondom én, te olyan IZÉ tucc lenni!!!! :DD
Hason ló teheccségről olvastam itt:
mentalisdeficit.blog.hu/2013/01/07/elso_szavaval_megbukott_matolcsy_jobbkeze?fullcommentlist=1#comments

Aztán: biturbo s - félázsiai bunkó állat · oldfordworks.blog.hu 2013.01.07. 17:09:04
Az a helyzet, hogy kéne egy békemenetetlést szervezni a bankok ellen: például a Bankcenter elé.

www.bankcenter.hu/

Gyülekezés a Parlament előtt, ahol Szentéletű & Becsületesen Plagizáló Semjén Zsóti megáldja a menetelőket. "Le a bankokkal, hitelt vissza nem adunk!" molinó mögött a zombik, ahogy kell. A "nem leszünk gyarmat" molinó kiválóan újrafelhasználható.

Bevállalós békemenetzombik látványosan elégethetik a szerződéseiket. Utána irány a svájci nagykövetség, Stefánia út 107., itt is lehet tüntetni, hogy aszondja: "A zemberek, a Békemenet KÖ-VE-TELI a frank alapú kölcsönök leírását!" (Nem mintha a nagykövettségnek lenne ahhoz köze, hogy ki miben adósodott el, de a Békezombiknak épp elég lenne ez is.)"

:-D
Szerintem is!
@Fabius: Én pont Amsterdamban voltam a tavalyi melegkarneváljuk napján.
Egy, azaz 1 db egyenruhás rendőrt láttam egész nap a városban összesen.

Hülyebunkószemkilövős rendőrállam.
@Fabius: Az most valamiféle siker lenne, hogy az idióta búrok Európában is bevezetik az apartheidet?

ennek nagyarázol? lövése sincs arról, hogy az írkalap, nem búr kalap:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Az álmaiban..bár, ki tudja?
"Szétmelózta" magát, így bárm(k)i lehetett, nem?:-)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Gulyásról beszélek, ja. A képességei szerintem egy dolog, a kinek seggéből eszi vele a meleg szart meg egy másik.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Nedves MókusTezsvírem!
Ja, nem... VérmókusTezsvírem, mert a végin még lemókusoznak (nemrég valami negatív mókusozás volt, meg fekete mókus, meg román mókus... - NEM ÉN MONDTAM!!!) wazze!!! :D
Narancsbolsi csürhe prominensét emlegetni, mint "tehetséges" politikust??? :)
Oximoron... :D
@Fabius: Az most valamiféle siker lenne, hogy az idióta búrok Európában is bevezetik az apartheidet?

nem olvasod eléggé gágábriella böfögéseit. ő aszt monta, hogy ámszterdámenban készül a ghetto a beilleszkedéstelen liberálfüvezőknek:-)

mondanám, amikor arra jártam, a királyi palota mögötti shóópingcenter lépcsőjén halálkuka fáradtan üldögéltem, íg az asszony az aktuálisan hazahozandó oude ginever készletet vásárolta odabenn, mellém ült egy szakadt hajléktalan hippi, majd szánakozva felkínálta alig megkezdett füves cigijét aszondva: látom haver odavagy... kérsz egy slukkot? Na itt érdemes élni:-)
@rodeo36: Ejnye, ejnye.
Nem értem, mi ez a nagy finnyáskodás a vezír világpolitikai munkájának elismerése miatt.

Kádár János csak a koronát kapta vissza az amcsiktól, bezzeg a mi kisnagy vezérünk ingyen piát és autogrammot kap Messitől munkássága érdemeként.

Te meg fanyalogsz itten.
@Fabius:

Gorbacsov is elég kanyargós utat tett meg...
hátha...
@Fabius:
Szimbiózisban van a meleg sza..al!
Piktorunkkal...
A tehetség az odébb maradt! :(
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Én 3 remek csajszi mellet melóztam, enyhén nyálcsorgatva délután!

Basszus... ilyen jól megy a kábelhuszároknak? Adom vissza a három diplomám... 3 csajér:-)
@Fabius: Akkor ez most kb. olyan mint, amikor Csekk vagy Szív náciz le téged. :)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

... de ilyenkor legalább kiguglizza a különbséget, és ma már másodszor tágíthattam az ismereteit :-))
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Nem mellett, mert nem szobrász..ha Te is tanultál volna, mondjuk vagy öt évet, akár kórboncnok is lehetnél, testközelben a csecsekkel..:-P
@Habakuk999:
Tulajdonképp leszo.hatott valakit a sarokban?Akkor tulajdonképp k...a???
Vagy csak másodosztályú? :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Csipkekesztyű volt rajt Peni szerint, ráadásul előtte még kezet is mosott, Dr. Szemmelversz is bólogatna erre!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): nekem az lenne a csecse-becse... sajna 5 évnél többet tanúútam, így már viviszekálásból is van papíro:-)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Kűggyünk nekije? Tíz előtt nem szokásom ugqyan, merazér' Úriember nem iszik idő előtt... a medvejány bőrire..
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Egy levegőt szívhatott a nagyokkal.
Nagy élmény az egy csuti parasztnak.
@Fabius: De most komolyan, mi lesz így velünk ha már a libsi hollandok is benáculnak?? ;)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Köszi kérdésedet, most kaptam fényképet a leendő kiscsajról. Már most nagyon dögös. :)
Mégsem özönlenek a német nyugdíjasok
Kacsa a híresztelés, amely szerint német nyugdíjasok lepik el Kelet-Európát.

basszus ez a matócsnyí kacsa sem hüppög többet... mi lesz, ha megszólal Feritél?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Szia Boli! Azért neked írok, mert Szív-et nem találtam. (Legalább az őszinteséget értékeld! Semmi ló meg szamár!)

Kérdés: Szabad még az eredeti poszthoz szólni? Csak azért kérdezem, mert szeretnék G.G.-ről kiemelten említést tenni.

Másik kérdés: Szívvel mi van?

Még egy kérdés: Nem lesz valami jeges-dunás evezés? He?
@n.i.era: Hú ,ez hosszú lesz és ráadásul nem off-topik, így távozom, de nem miattad!
Jójcak, akiket illet! Ha Knósszosz erre jár, idvezlem!
index.hu/tudomany/2013/01/07/a_hosszu_elet_titkat_orzi_egy_apro_gorog_sziget/
@Habakuk999:
Szívhatott???
Csak szeretett volna! :))
Amikor a legutolsó Namenloss Günthert is többen ismerték és szerették Zürichben, mint a Kárpátok Géniuszának reinkarnálódását...
Az azért kínos... :D
@jaegtoer:

Nem hiszek a csodákban, az meg kb az lenne.

@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Hidd el, a csávó tehetséges. Felkészült jogász, jól vitázik, van mersze a szemedbe is belenézni, a metakommunikációja is tök rendben van, képes hatással lenni.

Csak nem az ország hanem Orbán szolgálatára esküdött fel.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): lyány az biza :)
Egyébként lesz ám keveredés: az apja magyar az anyja izraeli az anyai nagyapja francia a nagyanyja pedig marokkoi származású :)Ebből csak valami nagyon dögös csajnak kell kijönnie.
@n.i.era:
MEG VAGY TE VESZVE!!! :))
Volt...
De.31-én, heveny evezgetés volt... csináltam vagy 200 képet... Egyenlőre nem volt időm velük foglalkozni... majd...

Amúgy szamár, meg ló, izé... Nem vagy TE egy csöppet perverz??? :(
Én a csajokkal csak elboldogulok, de ló, meg szamár...
A fene a gusztusod! :)

Szív DRÁGA besokallt a jobbikos , neonáci köcsög propagandán és jegelte magát, hogy stílusos legyek...
Igaza van, nem kényszer ez, tobzódjon az eccerije.
@GeoCracker: Navracsicska is szakított vele. Úgy néz ki, hogy a kilövési engedély ki van adva rá.
@Fabius:
"van mersze a szemedbe is belenézni, a metakommunikációja is tök rendben van, képes hatással lenni."

Ez is rendben, de ha belehazudik a képembe, demagóg, szervilis faszkalap, akkor olyan mindegy, hogy ki ő, mi ő... LESZAROM!
Ha kell, anyukába is elhajtom, szívesen, máskor is!
@ariel12:
Már most irigy disznó vagyok a későbbi pasikra... :D
@ariel12: Igen, hallgattam az egyenescsevelyben. Mondjuk legfőbb ideje. De ezzel Orbán elveszti GeobeltikusLenijét.
Mondjuk Leni R.És G. is ki kérné magának. De a szerep nagyjából olyansmi volt az 5ös sz. vágóhidi ig. tulajának.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Jóccakát Neked is!
De! Miért nem maradsz még?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Én a csajokkal csak elboldogulok, de ló, meg szamár...
"
höhöhö :-))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ez a hollandok = liberálisok dolog még mindig röhögtet :-D

Nézz utána kik voltak a búrok, 48' után mit csinált a nemzeti pártjuk, és lepődj meg.
@n.i.era:
Kiskorúaknak korán fellövik a pizsit!!! :D
@Fabius: valami nem stimmt fabius. ha hisz gulyás a ezekben dolgokban, akkor nem tehetséges, hanem szolgalelkű. ha nem hisz benne, de csinálja, akkor lehet tehetséges, de egy nagy SEMEN.
Gustav Mahler Adagiettoja az V. szimfóniából 12, 3%-kal a harmadik.
Az ötödik Richard Strauss Metamorfózisok című darabja 5, 1 %-kal.
Sousa családi okból hagyja ott a Videotont
Egy másik portugál, az Eb-bronzérmes Sergio Coenciao érkezhet, aki ott is hagyta csapatát.

basszus... nem akart benősülni az orbán családba? girincses embör:-)
@bella _ciao:
Fabius halvány fogalomzavarban szenved?
Mintha a "szervilis köcsög" és a "tehetséges politikus" (ez amúgy is oximoron) fogalmát keverné...
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Pedig ha gerincre vágja idejében az Orbán lánykát, komoly földbirtokokra is szert tehetett volna! :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: tud valamit gulyás, ha fabius ennyire a hatása alá került. lehet, hogy uri gellerhez járt a mágusképzőbe.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

francokat! te kóstoltál már vastaghajú nápolyi citromot? a nari a bánatban sincsen:-)

ezér ezt neked:-)
A telített zsírok csökkentik a spermaszámot
Ez részben magyarázza azokra a tanulmányokat, amelyek szerint a spermaszám világszerte csökken.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Na, szép! Evezgetünk-evezgetünk? A népgazdaság, meg az elrugaszkodás éve az smafu??? Az evezgetéssel - kedves Boli elvtárs - nem fog hozzátenni sokat a GDP-hez! Ell kéne ezen gondolkodnia!

Más: Kár, hogy Szív ez miatt nincs itt. Most elhatároztam, hogy kitartóan végignézem a kommenteket és beszólok. (Kivéve 1 komment-társunkat, aki nem létezik számomra - sem.)

Még más: Szamár és ló ügyében. Hidd el Boli, próbáld ki a szamárt! Azonnal el felejted a lovat! (Import humor Hofi Gézától)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: simán lehet, hogy sousa-t viktor leánykája dobta, s mennie kellett a viditől is.
@bella _ciao:
Görbül a kanál, tapad a vasaló?
Várjál'má! A vasalót bedugom a konnektorba, a kanalat meg előtte ezüstacélból én csinálom meg...
Utána érdekel a dolog! :D
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: mondjad ezt csak tömjén zsótinak. francba az egy ház egy malac akcióval. kipusztul tőle a magyar.
@n.i.era:
Kedves, SZAMÁR kedvelő kolléga!
A FENE a gusztusod! :D
Én maradok a NŐKNÉL, ha már egyszer-kétszer bevált - tudom, maradi hozzáállás egy libsitől, de hát ilyen hülye, konzervatív libsi vagyok már csak... :))
@Fabius: "Ez a hollandok = liberálisok dolog még mindig röhögtet :-D"

Úgy néz ki, hogy a Guardiannál se olvassák a Varánuszt??? :)

LIBERAL Amsterdam plans to create 'scum villages'

www.guardian.co.uk/world/shortcuts/2012/dec/04/liberal-amsterdam-plans-scum-villages
@bella _ciao:
Piktort lehet, hogy a déli temperamentumával nem akarta mellé bevállalni... :)
Pedig aztán..................
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Na, de kérem, mi ez az inszinuáció!!!? Te egy alias Vérmaki vagyol... :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: vagy tele lett a töke, mikor piktor izélgette: pali szóda, mutasd má' még egyszer aztat a cselt
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Csökken???
Na, majd megszámoltatom, minden alkalommal és az eredményeket, hétről hétre kiposztolom!
Így megfelel??? Megnyugszol??? :D
Gyógyegé... akarom mondani gyógymaki! :))
alapvető gondok vannak rouzsi agytekervényeivel:

"Hoffmann Rózsa beszélt arról is, hogy meglepték a december elején kezdődött hallgatói tiltakozások, és annak módszerei "nem érintették jól". Hozzátette: a kormány határozott szándéka, hogy megegyezzen a hallgatókkal, ehhez azonban a másik félnek is engednie kell. Arra számít, hogy a "kölcsönös bölcsesség itt is győzni fog" és a hallgatók megértik, hogy az egész átalakítás értük történik."

hvg.hu/itthon/20130107_Hoffmann_Rozsa_Nem_erintettek_jol_a_hallg

nem fogják megérteni, mert tudják, hogy nem értük van
de már nála sincs meg a feltétlen bizalom:

"Arra a kérdésre, kitartanak-e amellett, hogy 16 szakon nem indul államilag támogatott képzés, az államtitkár azt mondta, információi szerint a kormány álláspontja ez ügyben változatlan, de a tárgyalásokon bármi történhet."

basszus, ez gyönyörű mondat volt tőle
@Habakuk999:
Messi nem tartozik a kedvenceim közé és a barca sem, sőt...szerintem Falcao sokkal jobb és még egy páran...a csúti valahogy ott eltűnt a tömegben, a Depardiuex-t többször mutatták míg a csúti csak úgy feltűnt a tömegben ha nem ismertem volna őzsebhokiságát észre sem veszem 1 másodpercig volt a képernyőmön...a Puskás izé meg olyan erőltetten hatott az összes többi között, mintha valaki azt tolta volna minden áron...kilógott a sorból és a végén...pricc pracc prucc odaadták az izét a pasinak és ámen...se zsebhoki se egy mondat, a nagyok viszont feltűnt Albert Flóri a retroaktív filmeken a Beckenbauer-ral és a többiekkel együtt, sem olyaszok, sem németek (Beckenbauer kapott emlékplakettet) sem franciák és az összes többi...északamerikában csak női foci van...stb

szóval lényegtelen, említésre sem méltó a zsebhokis

brühühühü
Szia Fabius!

A bejegyzéshez vélemény:
Nem keresem többször vissza, a lényege a poszt egyik bekezdésének: "elvei helyett hűségvakságát deklarálja".

Nincsenek elvei.
Célja van csak.
Ahhoz, hogy ezt elérje, minden eszköze megvan: helyzet, ész, felkészültség és gátlástalanság.
rohat büdös komcsi náci fides mafia
@rodeo36: exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus 2013.01.07. 21:58:31
figaro.postr.hu/a-vilag-legszomorubb-zenei

ródejónak, ha erre jár. aki hallja, adja át.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Na, majd megszámoltatom, minden alkalommal és az eredményeket, hétről hétre kiposztolom!

nem érdekelnek a paraszolvenciális görbéid:-)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

mondom én...
A kevés petesejt miatt bukhat el egy iparág jövője
4 hozzászólás
Jelentős bevételek származhatnának a meddőségi turizmusból.
@bella _ciao:
"Az oktatásért felelős államtitkár interneten követte a hallgatók hétfő esti tiltakozását."
Oda ne ment, bár hívták. Még csak nem is írt levelet :-)
csak messziről nézegette.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: ő lesz SELMECI hejett????

ideje is hogy lecseréjjék... selgeci kicsit lepukkant...
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

ő lesz a fides embere aki ezután a népét orálisan kényezteti ?

a fides orálkulum ?
@Vitéz László: pedig eléggé sokáig pumpálták, oszt mégis leresztett?.)
@bella _ciao: @Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Nem hiszem, hogy ennyire nem tudjátok elválasztani a szimpátiát valakinek a képességeitől. Nem kell kedvelni valakit csak mert tisztában vagy vele mire lenne képes, ha nem az elvtelen szolgalelkűséget választotta volna életútnak. Nem sajnálom, mert az egyenkreténné válás mellett döntött. De azt igenis mondom, hasonló kvalitásokkal bíró politikusokra szükség lenne a jobb és baloldal megújulásához is.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

a fides szája ő... a fidesorál...

ki a segge? a fidesanál?

minden lieben két anál... rogán és mattolcsi?
@GeoCracker: vagy alapfokú internet felhasználói tanfolyamon volt. ott látta a közvetítést, pedig a feladat a fifa gála videójának megkeresése volt.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Csak a 18 és 38 közti, remek csajokat vállalom be!
Ja kérem, válogatós vagyok!
Nem kell fizetniük érte, evégre én nem ... dzsigoló vagyok! :D
@Fabius:
Nem, a szervilis parasztot tényleg nem tudom elválasztani a szánalmas pártnyalonctól - lásd az általad emlegetett fideszparaszt!
Ez öreg hiba lesz nálam, de már mindegy, ilyen hülyén halok meg... :)
Képesség???
Milyen?
Centire mérik, avagy csapásszámra?
Mert ezekben a sportágakban remekel a csávó...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Uram atyam mive lesz a vilag!?!?!

Mar teged is megfertozott az USAs szenny?!?!

Es pont a baseball? Annal meg a 4-5 napig elhuzodo cricket test meccsek (es a twenty20 rendszert mar nem is emlitem) is messze izgalmasabbak.

Nekem meg elhiheted, mert belealudtam mar jonehanyba.

Remelem az amerikai foci meg nem fertozott meg !!!
@simple observer 1.0: "Nekem meg elhiheted, mert belealudtam mar jonehanyba."

Nem hiszem el. Én korábban játszottam is. :)

Amúgy meg nem csak USA szenny ez a sport.
A világon rengeteg helyen szeretik, bár az is igaz, hogy a legprofibb szinten az USÁ-ban működik a bajnokság.
@rodeo36: Apránként minden a helyére kerül.

Apránként. :-(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Elnezesemet, ha felreertetted, amit irtam.

Az "USAs szenny" kifejezest csakis NEKED szantam, minthogy olyan nagy "Amerika-barat" vagy. Amugy nem hasznalnam a baseballra, mint ahogy a sport szot sem. Ketsegtelen, hogy a helyi parkokban, vagy amikor apuci dobalja a lasztit pici fiaval, az sport jellegu idotoltes, de amit az MLB-ben tolnak, annak mar regen nincs koze a sporthoz...
Amikor Moneyball-szeruen szamok alapjan csinalnak bajnokcsapatot, akkor szerintem ott mar regen tul vagyunk a sport szo ertelmen.
Mint ahogy az NFL-nek sincs sok koze a sport szo jelentesehez. Akarmennyire is igyekszik Farago Ricsi atszellemulten eladni azt a sport tv-n.

A belealvast a cricket-re ertettem. Kulonosen a teszt meccsekre ertve.
A 20/20 meccsek mar jobbak. Plane ha az indiai bajnoksagot (IPL) nezed, ahova a sport legnagyobb sztarjait igazoljak le arra a 2 honapra. Az Nkora.net a baratod, es szinte az osszes meccset adni szoktak nyarankent az ITV-rol.

Baseballt pedig egyszeruen nem birok nezni. Pedig monotonia-turesemrol sokat elarul, hogy amikor tobb idom volt, akkor kepes voltam egesz sik terepes, mezonybefutos etapokat vegignezni a Tourrol...
@Fabius: nem logikus. Ha szerinted több, sok, hasonló képességekkel bíró politikusra lenne szükség a megújuláshoz, és közben tudod, mennyire nincsenek ilyenek, akkor szinte kötelező jelleggel sajnálnod kell minden "veszteséget". Az a gyanúm, sajnálod is, hiszen egy egész posztot szenteltél annak az embernek, akit élőben hallottál, és akiben láttál bizonyos pozitívumokat, kitartóan győzködve aztán nem gyengén berzenkedő olvasóidat erről. Te, te, online lelkiismeret :-)
Jól tetted, hogy megírtad, és jól írtad meg. Hátha elolvassa (szerintem elolvassa), és hátha megérti, hogy a mi vállainkon sokkal magasabbra kapaszkodhat (bárki), mint ahová Orbán (vagy bárki) feltolhatja.
És remélem, sok hátsóvonalas fiatal is olvassa, értelmezi. Aggódjatok a jövőtök miatt, gyerekek, mert ha a miénket segítetek elbaszni, mi előbb vagy utóbb gondoskodunk a tiétekről is.
@Légifarkas: Egyetértek! Fabius következetesen bemutatja, hogyan lehet ésszel, tehetséggel biró politikusból gerinctelen féreggé válni.
@épészmérnök: Nem magamról írtam, de ne zavarjon. Egy ismerősömről beszélek.
Navra rájött, hogy Bayer már nekik is kínos? Eltartott jó ideig. Ezt hívják ejtőernyős tantusznak, nemde?
@KÁTÉó53éúétr6:

" Fabius következetesen bemutatja, hogyan lehet ésszel, tehetséggel biró politikusból gerinctelen féreggé válni."

Nem így van:)) Ésszel, tehetséggel bíró emberből, ha politikusnak megy, gerinctelen féreggé vélik.
nemzeti kommunizmus relodid:
/hisz don fónagy narancsmester is megaszonta: ha el akarják adni, nem fogunk ellenállni hisz mi jó kommer-maffia vagyunk kérem szépen/

Rogán: a víz-, a csatorna- és a szemétszállítási díjak is csökkenhetnek

A víz-, a csatorna- és a szemétszállítási díjak felülvizsgálatát is indokoltnak tartja a Fidesz parlamenti frakcióvezetője, aki szerint tavaszra várható döntés ezek esetleges csökkentéséről.

szerző MTI idő 07:05 - Itthon

hvg.hu/itthon/20130108_Rogan_a_viz_a_csatorna_es_a_szemetszall
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ahol az állam vagy önkormi átvette a szolgáltatást, ott hogy lesz? Pl. a méterenkénti vezeték-adó. Esetleg lecserélnek mindenkit közmunkásra?
@saravad:

Ja, nem már olvastam: a kormány kompenzál. Most pl. a távhőszolgáltatókat. Ahogy korábban bért. Ahogy idén minimálbért. Akkor ki is fizet?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: nem mondod, hogy forró vasalót tárolsz magadon.
kanalat egyszer hajlítottam, finoman kell dörzsölni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Érdekes, hogy ilyenkor Hollandia mintaállam, de ha a fű dekriminalizálásáról van szó, akkor fujjpiszoklibsik! Fránya kettős mérce!
@Penivaldes: Meg a fujjpiszokamcsik, jodeolibsi genyák, akik az olajért lebombáznak bárkit; de ha a regisztrációt kell védeni: hiszen amerikában is működik - nem, abszolút nem zavar, hogy a '70-es években teljes fekete közösségeket tartottak távol a segítségével a szavazástól!
@nemecsek ernő áruló: Ez inkább az itthoni kettős mércére jó példa sajnos. :(
@nemecsek ernő áruló: Egyébként ezek után Fabius tegnap már azt kezdte nekem magyarázni, hogy ők tulajdonképpen Búr nácik. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: és szólt a bagoly, hogy jé neked mekkora fejed van...(remélem érted)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem azt kezdte magyarázni, de mindegy. pártkatonák értelmezési képessége nulla.
@Légifarkas: az én vállamon inkább senki sem kapaszkodjék a mennyekbe....
@Penivaldes: Azt írta, hogy "az most valamiféle siker lenne, hogy az idióta búrok Európában is bevezetik az apartheidet?"

Ez azért elég hasonló, főleg ha az általam írt "náci" jelzőt nem szó szerint veszed. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Lehetnek akármik, én az amerikai állatfajt nem szeretem, egyszer az életben el akarok látogatni New Yorkba, mert az egy külön világ, de számomra az amerikai álom nem csábító.
@nemecsek ernő áruló: Nekem sem csábító, viszont arrafelé is rengeteg értékes emberrel találkoztam. Amúgy New York külön is tetszett, de persze nem csak a Yankees miatt. :)
@Penivaldes: Csak nem a pinstripe miatt írod?? :)
@nemecsek ernő áruló: Már árnyalja. :)

Bayer: nem úgy kell érteni

A keddi publicisztikában Bayer Zsolt jelentősen árnyalta korábbi véleményét.

Az írás elején hangsúlyozta, tudna olyan cikket is írni a cigánykérdésről, amely nem okoz botrányt, de ő szerette volna felkavarni az állóvizet, hogy végre történjen valami. "Akkor miért írok olyat, amiből garantáltan balhé lesz? Hogy történjen valami, azért. Hogy ne lehessen tovább hajókázni a politikai korrektség és a semmittevés langyos és büdös tavacskáján" - írta.

"A baj az, hogy ti mindig szándékosan félreértitek a dolgokat, és mindenáron belemagyaráztok mindenbe mindent" - írta a cikkét kritizálóknak, akiket utóbb "hóhéroknak" nevez. "A nyilvánosság tereiben likvidálni kell engem, mert – és ez az igazi bűnöm! – egy viszonylag széles közönség számára fontos, amit írok és mondok. Ráadásul húsz évvel ezelőtt úgy hihették sokan a mostani hóhérok közül, hogy az ő kutyájuk kölyke vagyok, és az is maradok" - olvasható Bayer Zsolt újabb publicisztikájában.

"(...) a jogállamot, a jogállam biztonságát és a demokráciát nem a regisztráció fenyegeti, hanem az, ha a gyilkosok családja fenyegeti az áldozatok családjait, hogy ne merészeljenek vallomást tenni, mert akkor vér fog folyni. Ez a demokrácia és az igazságszolgáltatás csődje" Bayer szerint.

"Nem, nem akarom likvidálni a cigányságot, sem egy részét, sem egyetlen cigányt. Miképpen nem akartam elütni cigány gyerekeket sem, és nem akartam a gázolás után megállás nélkül továbbhajtani. Mindez hazugság. (...) Megnyugtatom az összes mostani aktuális műfelháborodót és fene nagy emberjogi aktivistát, ha cigányokat óhajtanék likvidálni, arról soha nem beszélnék nyilvánosan" - fogalmazott.

hvg.hu/itthon/20130108_Jomagam_es_partom__Bayer_magyarazkodik
Bayer már gőzerővel magyarázkodik. Leporolt féligazságoktól tüsszögve új szövegezést adott fasisztoid elveinek.
Több felrúgott egyezség után a kormány megint megegyezne a bankokkal: index.hu/gazdasag/2013/01/08/a_kormany_megint_megegyezne_a_bankokkal/

Hogy is szól a mondás? Ha egyszer átversz, a te hibád. Ha másodszor is, az enyém.
Fabius, vannak akiknek letilt bizonyos szavakat a munkahelyi net, most hogy olvassam a mai bejegyzést meg a kommetjeit? :/
Szex, de tényleg...:/
Bocs, hogy OFF:

Remélem ezt folytatják majd az ország többi részében is.

Elfogták Magyarország leggazdagabb, roma színesfém kereskedőit

A Győrtől pár kilométerre fekvő Győrszentivánt csak aranyháromszögnek a helyiek. Természetesen nem véletlenül. Innen vittek el tegnap hajnalban tizenhat roma származású embert a NAV kommandósai és a rendőrök. Késő délutánig tartották megszállva a környéket.

A nagyszabású akció tényét a NAV is megerősítette és az ujasz.hu a helyszínen megtudta, hogy a győrszentiváni V. testvéreket és a gyanú szerint velük dolgozókat vitték el reggel fél hatkor a kommandósok. A környéken -ahogy elmondták a helyben lakók-, mindenki tudta, hogy V-ék színesfém kereskedelemmel foglalkoznak nagyban, hosszú évek óta A helyiek szerint, s amit Lakatos István győri cigányvajda is megerősített, komoly vagyont halmoztak fel V-ék, bizonyítva ezt a szemünk láttára lefoglalt, elszállított gépkocsik száma és minősége. A Ferrari, Maserati és Bentley mellett több Audit, Mercedest tettek trélerre és vitték el a rendőrök.

Ahogy a vajda elmondta V-éknek szállodáik, ménesük, számtalan ingatlanjuk van még. Sorsuk egyelőre bizonytalan. Erre nem kapott az ujasz.hu választ a NAV-tól. A színesfém kereskedők -ahogy azt Lakatos is elmondta-, elsősorban utaztatták a fémet, egyik országból a másikba és a közben keletkező áfát tették el jogtalanul, amiből több milliárd forintot kereshettek néhány év alatt. Ezt a környéken élők is így tudták."

ujasz.hu/itthon/2943-elfogtak-magyarorszag-leggazdagabb-roma-szinesfem-kereskedoit

ON
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!:

Hupsz, ezt elfelejtettem :-/

Mit enged át a szűrő? Erotika? Pajzánkodás? Valami?
@Fabius: Erotika nem, szex nem mert a legtöbb nyelvben az megvan nagyjából ugyanígy írva. A pajzánkodás és hasonszőrűek mennek, úgy tűnik nincs magyarul tudó az IT-osztályon (vagy csak megkönyörül rajtam) :)))
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!:

címet, url-t átírtam pajzánra, no próba.
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!: Azt várhatod genyó!:))
Előbb gratulálnék Bradynek a 4. gyűrűért.
Az pedig nagy szó ám.:))
@Fabius: Hát azért a füvezés engedélyezése meg a sok akármilyen bevándorló erre enged következtetni.
@Fabius: Igen aki annyira a jogállam mellett van, hogy mások jogait megsérti, aki miatt embereket rúghatnak ki és aki már 2006-ban is perben állt a tv-vel! Akkor hol volt Böröcz, az MTVA meg médiatanács? Egy alávaló, csak a saját érdekeit néző, utazó cirkuszos, kamuéhségsztrájkoló titokban két pofára zabáló hazug szar-kavaró hazudozó ember, aki mindezt nem a gyülekezési jogért csinálja hanem kizárólag pénzért szarik az a ti gyülekezési jogotokra, amúgy meg nyugodtan lehet tüntetni demonstrálni tehát milyen joga is sérült? Persze megvannak a szabályok, amit neki is be kell tartani! Ja és annyira nagy szakszervezeti vezető, hogy másokat nyugodtan kirúghatnak, mert visszaél mások jóindulatával!
@Habakuk999: Először is milyen rádió? Az már a Naphegy téren székel a rádió régi épülete már csak az MTVA Bródy Sándor utcai telephelye, de ne zavarjon. Másodszor 2006-ban azt mondták, hogy a parlament előtti teret lehugyozták, utazó cirkusz, hajléktalanok stb. most ugyanez a műsor megy a Kunigundán, azóta erről csönd van, 2006-ban az emberek jogosan mentek utcára a megamegszorítások ellen, szarkavaró miért is tüntet? Mert kibaszták a tv-ből mint macskát szarni, miért mert 20006 óta folyamatosan balhézik, nem Böröccel meg az MTVÁval hanem a tv-vel most betelt a pohár és mehetett a faszba! Harmadszor 2006-ban is tiltakoztak és az utcára vonultak a diákok a felsőoktatás tervezett reformja ellen, volt fáklyás felvonulás, petíció meg minden! Akkor ki is volt a miniszterelnök, ki alkotta a kormánytöbbséget? Ja, most ők az ellenzék, most hirtelen nem tetszik a tandíj meg a megszorítás, megvolt az esélyük, akkor miért nem csinálták jobban. Akkor te kinek adtál igazat? Megjegyzem 2006-ban még csak le sem ültek a diákokkal tárgyalni, de ez mellékes! A két tüntetést meg ne keverd össze, most a diákok mint már korábban is tüntetnek a felsőoktatás tervezett reformja ellen a tv-nél a megszorítások ellen tüntettek. Érzed a különbséget! Ja és lehet, hogy fura de tulajdonképp ugyanazok vonulnak az utcára, csak egyes politikusok megpróbálnak rátelepedni a diákokra, pedig hidd el több köztük az olyan aki 2006-ban is ott volt vagy ott lett volna. Negyedszer veled ellentétben én kint voltam 2006-ban és sok érdekeset láttam. Például 2006-ban meg sem közelítették a Rádiót a tiltakozók, mert úgy körbekordonozták ma már semmi sincs ott, de ez se zavarjon! És egy másik érdekes dolog elég sok fibes - fiatal baloldal a societas elődje - volt a tüntetők között és dobálta a rendőröket. Akiket mikor megkérdeztem mit csinálnak annyi volt a válasz: "csak a balhét"! Szóval miért is tüntet valaki a saját pártja ellen és dobál rendőröket? Ezt úgy hívják provokáció! De ez sem zavarjon. Tudod a világ nem úgy működik, hogy csak a nekem tetsző eseményeket hozom fel példának az egészet kell nézni, és ne csinálj már úgy, mintha 2006-ban a mocskos nácik dühöngtek volna, most meg a békés demokrata fiatalok tiltakoznának, mert ez így ebben a formában nem igaz ugyanis van átfedés a két esemény résztvevői között, nem is kevés, de ebben már inkább nem mennék most bele.

Úgy hogy ezek után megfogadhatod a saját tanácsodat és bölcsebb maradtál volna, ha csendben maradsz, de tiszteljük a TE véleményedet is!
@Fabius: Én még jó hogy mindkettőre szarok, mert semmirekellő mindkettő besúgó nem súgó, bár az ember nem lesz véletlen szakszervezeti vezető, amúgy szar kavaró balázs rászolgált a nevére. Az én szememben a kettő egy kategória mert mindkettő csak a pénzért csinálja amit csinál, navarró ehhez még jogállamot sért, magánterületet háborít, utazócirkuszozik meg kamuéhségsztrájkol.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
a teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy nem elsősorban hangya, hanem lepke, svábbogár és hasonlókról lett ez elnevezve.
Amikor a 40-es években még elektroncsöves-relés számítógépek voltak, a fő meghibásodási okok (a csőkiégésen kívül) a relék érintkezői közé tévedt bogarak voltak.
Így amikor gond volt, a technikusok elindultak bogarászni - "debugging"-, aztán pajkos informatikusok által át lett ültetve, majd meg is honosodott a mai info-szlengben.
süti beállítások módosítása