Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: 24.hu/belfold/2024/04/29/cseh-katalin-komment-nyiregyhaza-szulesz-foorvos/ "A vizsgálat lezárultá... (2024.04.29. 15:14) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.01.07. 09:28 Fabius

Alternatív fideszjogokat mindenkinek

Vízkereszt alkalmából angyal szállt közénk, és amíg mi a karácsonyfák kicsontozásával voltunk elfoglalva a napkeleti bölcsek reinkarnációjaként okosságokat hintett magából.

Feritél országban nagyon jó minden, de a gyülekezési jog érvényesülése, hűűűű, szóval az annyira nagyon jó, hogy a tökéleteset látva már szinte rontani kéne rajta egy kicsit, mert legközelebb a diáktüntetők sírni találnak a meghatottságtól a 110%-os jogérvényesülést látva. Mert a gyülekezési jogérvényesülés kormánya felszámolta az elmúttnyócévet, és akárki láthassa nem löveti a tüntető diákokat, pedig gumilövedék és rendőr is van elég raktáron. Ezen kívül a "kordon" kifejezést kiradírozták a nerszótárból illatos radírral, hogy elnyomják a sötét emlékbűzt ami a papírba ivódott. 

Drága Feleim, itt az ideje egy közösségi meghatódásnak. 

Szánjunk rá néhány másodpercet, morzsoljuk el az elérzékenyülés szemzugból kicsorduló könnycseppecskéjét, arcunkat fordítsuk a napba és érezzük, ahogy édesjóistenünk kegyelme árad mifelénk, ámen. 

Kedves Gulyás Gergely!

Nem tudom eldönteni melyik szomorúbb: ha egy fiatal politikus pályája elején elvei helyett hűségvakságát deklarálja, vagy ha tényleg annyira vak - de jogász és szakértő, nyilván - hogy a gyülekezési jogsértést akkor sem veszi észre, ha szó szerint átesik rajta miközben a pártpíár felolvasó műsorba siet. 

gulyás4.jpg

Vagy a köztévé előtt több, mint egy éve demonstráló Navarróék már ennyire beleolvadnak az utcaképbe? Gyülekezési jogaik megsértésétől hangos a sajtó kéthetente, a Kunigundában lassan több a kordon meg a konténer, mint fűszál a zöldsávban, de neked ebből a észrevenni semmit nem sikerül? Mondd csak, te a kéményen keresztül jársz be interjút adni, mint a Mikulás? Vagy magyarázd már el legyél kedves, hogy sikerült a kordonerdőt és a folyamatos jogsértést annyira benézni, hogy Lendvai Ildikónak és a gyurcsányista Varjú Lászlónak megadtátok a revans lehetőségét a kordonbontó státuszra? 

gulyás.jpg

Innen ahol én ülök úgy látszik, te, ha szépen megkérnek akár a Tiszta Kezek sátra elől, vagy a maradéktalan jogérvényesülés közben megsérült Gilicze Márti mellől a mentőből is képes lennél a kijelölt leckét pislogás, és a zavar vagy a szégyen leghalványabb jele nélkül felmondani. Ez a képesség lehet, hogy fideszeskompatibilissé tesz, de hogy egy pöckölhető fejű fröccsöntött játékkatonának látszol tőle abban biztos lehetsz. Én a te korodban elgondolkodnék ezen erősen, ha politikus akarnék maradni. 

Úgy értem 2014 után is. 

679 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr485002543

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Megsajnáltam Rogánt 2013.01.07. 17:49:38

Esküszöm, én megsajnáltam Rogán Antalt. A Fidesz vezérkara már másodjára húzatja le vele a klotyón az időt és pénzt nem kímélve felépített politikai karrierjét.  Vajon milyen érzés lehet az, amikor a főnök azt mondja pénteken, hogy menj be, h...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Fabius: valami nem stimmt fabius. ha hisz gulyás a ezekben dolgokban, akkor nem tehetséges, hanem szolgalelkű. ha nem hisz benne, de csinálja, akkor lehet tehetséges, de egy nagy SEMEN.
Gustav Mahler Adagiettoja az V. szimfóniából 12, 3%-kal a harmadik.
Az ötödik Richard Strauss Metamorfózisok című darabja 5, 1 %-kal.
Sousa családi okból hagyja ott a Videotont
Egy másik portugál, az Eb-bronzérmes Sergio Coenciao érkezhet, aki ott is hagyta csapatát.

basszus... nem akart benősülni az orbán családba? girincses embör:-)
@bella _ciao:
Fabius halvány fogalomzavarban szenved?
Mintha a "szervilis köcsög" és a "tehetséges politikus" (ez amúgy is oximoron) fogalmát keverné...
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Pedig ha gerincre vágja idejében az Orbán lánykát, komoly földbirtokokra is szert tehetett volna! :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: tud valamit gulyás, ha fabius ennyire a hatása alá került. lehet, hogy uri gellerhez járt a mágusképzőbe.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

francokat! te kóstoltál már vastaghajú nápolyi citromot? a nari a bánatban sincsen:-)

ezér ezt neked:-)
A telített zsírok csökkentik a spermaszámot
Ez részben magyarázza azokra a tanulmányokat, amelyek szerint a spermaszám világszerte csökken.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Na, szép! Evezgetünk-evezgetünk? A népgazdaság, meg az elrugaszkodás éve az smafu??? Az evezgetéssel - kedves Boli elvtárs - nem fog hozzátenni sokat a GDP-hez! Ell kéne ezen gondolkodnia!

Más: Kár, hogy Szív ez miatt nincs itt. Most elhatároztam, hogy kitartóan végignézem a kommenteket és beszólok. (Kivéve 1 komment-társunkat, aki nem létezik számomra - sem.)

Még más: Szamár és ló ügyében. Hidd el Boli, próbáld ki a szamárt! Azonnal el felejted a lovat! (Import humor Hofi Gézától)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: simán lehet, hogy sousa-t viktor leánykája dobta, s mennie kellett a viditől is.
@bella _ciao:
Görbül a kanál, tapad a vasaló?
Várjál'má! A vasalót bedugom a konnektorba, a kanalat meg előtte ezüstacélból én csinálom meg...
Utána érdekel a dolog! :D
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: mondjad ezt csak tömjén zsótinak. francba az egy ház egy malac akcióval. kipusztul tőle a magyar.
@n.i.era:
Kedves, SZAMÁR kedvelő kolléga!
A FENE a gusztusod! :D
Én maradok a NŐKNÉL, ha már egyszer-kétszer bevált - tudom, maradi hozzáállás egy libsitől, de hát ilyen hülye, konzervatív libsi vagyok már csak... :))
@Fabius: "Ez a hollandok = liberálisok dolog még mindig röhögtet :-D"

Úgy néz ki, hogy a Guardiannál se olvassák a Varánuszt??? :)

LIBERAL Amsterdam plans to create 'scum villages'

www.guardian.co.uk/world/shortcuts/2012/dec/04/liberal-amsterdam-plans-scum-villages
@bella _ciao:
Piktort lehet, hogy a déli temperamentumával nem akarta mellé bevállalni... :)
Pedig aztán..................
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Na, de kérem, mi ez az inszinuáció!!!? Te egy alias Vérmaki vagyol... :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: vagy tele lett a töke, mikor piktor izélgette: pali szóda, mutasd má' még egyszer aztat a cselt
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Csökken???
Na, majd megszámoltatom, minden alkalommal és az eredményeket, hétről hétre kiposztolom!
Így megfelel??? Megnyugszol??? :D
Gyógyegé... akarom mondani gyógymaki! :))
alapvető gondok vannak rouzsi agytekervényeivel:

"Hoffmann Rózsa beszélt arról is, hogy meglepték a december elején kezdődött hallgatói tiltakozások, és annak módszerei "nem érintették jól". Hozzátette: a kormány határozott szándéka, hogy megegyezzen a hallgatókkal, ehhez azonban a másik félnek is engednie kell. Arra számít, hogy a "kölcsönös bölcsesség itt is győzni fog" és a hallgatók megértik, hogy az egész átalakítás értük történik."

hvg.hu/itthon/20130107_Hoffmann_Rozsa_Nem_erintettek_jol_a_hallg

nem fogják megérteni, mert tudják, hogy nem értük van
de már nála sincs meg a feltétlen bizalom:

"Arra a kérdésre, kitartanak-e amellett, hogy 16 szakon nem indul államilag támogatott képzés, az államtitkár azt mondta, információi szerint a kormány álláspontja ez ügyben változatlan, de a tárgyalásokon bármi történhet."

basszus, ez gyönyörű mondat volt tőle
@Habakuk999:
Messi nem tartozik a kedvenceim közé és a barca sem, sőt...szerintem Falcao sokkal jobb és még egy páran...a csúti valahogy ott eltűnt a tömegben, a Depardiuex-t többször mutatták míg a csúti csak úgy feltűnt a tömegben ha nem ismertem volna őzsebhokiságát észre sem veszem 1 másodpercig volt a képernyőmön...a Puskás izé meg olyan erőltetten hatott az összes többi között, mintha valaki azt tolta volna minden áron...kilógott a sorból és a végén...pricc pracc prucc odaadták az izét a pasinak és ámen...se zsebhoki se egy mondat, a nagyok viszont feltűnt Albert Flóri a retroaktív filmeken a Beckenbauer-ral és a többiekkel együtt, sem olyaszok, sem németek (Beckenbauer kapott emlékplakettet) sem franciák és az összes többi...északamerikában csak női foci van...stb

szóval lényegtelen, említésre sem méltó a zsebhokis

brühühühü
Szia Fabius!

A bejegyzéshez vélemény:
Nem keresem többször vissza, a lényege a poszt egyik bekezdésének: "elvei helyett hűségvakságát deklarálja".

Nincsenek elvei.
Célja van csak.
Ahhoz, hogy ezt elérje, minden eszköze megvan: helyzet, ész, felkészültség és gátlástalanság.
rohat büdös komcsi náci fides mafia
@rodeo36: exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus 2013.01.07. 21:58:31
figaro.postr.hu/a-vilag-legszomorubb-zenei

ródejónak, ha erre jár. aki hallja, adja át.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Na, majd megszámoltatom, minden alkalommal és az eredményeket, hétről hétre kiposztolom!

nem érdekelnek a paraszolvenciális görbéid:-)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

mondom én...
A kevés petesejt miatt bukhat el egy iparág jövője
4 hozzászólás
Jelentős bevételek származhatnának a meddőségi turizmusból.
@bella _ciao:
"Az oktatásért felelős államtitkár interneten követte a hallgatók hétfő esti tiltakozását."
Oda ne ment, bár hívták. Még csak nem is írt levelet :-)
csak messziről nézegette.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: ő lesz SELMECI hejett????

ideje is hogy lecseréjjék... selgeci kicsit lepukkant...
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

ő lesz a fides embere aki ezután a népét orálisan kényezteti ?

a fides orálkulum ?
@Vitéz László: pedig eléggé sokáig pumpálták, oszt mégis leresztett?.)
@bella _ciao: @Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Nem hiszem, hogy ennyire nem tudjátok elválasztani a szimpátiát valakinek a képességeitől. Nem kell kedvelni valakit csak mert tisztában vagy vele mire lenne képes, ha nem az elvtelen szolgalelkűséget választotta volna életútnak. Nem sajnálom, mert az egyenkreténné válás mellett döntött. De azt igenis mondom, hasonló kvalitásokkal bíró politikusokra szükség lenne a jobb és baloldal megújulásához is.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

a fides szája ő... a fidesorál...

ki a segge? a fidesanál?

minden lieben két anál... rogán és mattolcsi?
@GeoCracker: vagy alapfokú internet felhasználói tanfolyamon volt. ott látta a közvetítést, pedig a feladat a fifa gála videójának megkeresése volt.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Csak a 18 és 38 közti, remek csajokat vállalom be!
Ja kérem, válogatós vagyok!
Nem kell fizetniük érte, evégre én nem ... dzsigoló vagyok! :D
@Fabius:
Nem, a szervilis parasztot tényleg nem tudom elválasztani a szánalmas pártnyalonctól - lásd az általad emlegetett fideszparaszt!
Ez öreg hiba lesz nálam, de már mindegy, ilyen hülyén halok meg... :)
Képesség???
Milyen?
Centire mérik, avagy csapásszámra?
Mert ezekben a sportágakban remekel a csávó...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Uram atyam mive lesz a vilag!?!?!

Mar teged is megfertozott az USAs szenny?!?!

Es pont a baseball? Annal meg a 4-5 napig elhuzodo cricket test meccsek (es a twenty20 rendszert mar nem is emlitem) is messze izgalmasabbak.

Nekem meg elhiheted, mert belealudtam mar jonehanyba.

Remelem az amerikai foci meg nem fertozott meg !!!
@simple observer 1.0: "Nekem meg elhiheted, mert belealudtam mar jonehanyba."

Nem hiszem el. Én korábban játszottam is. :)

Amúgy meg nem csak USA szenny ez a sport.
A világon rengeteg helyen szeretik, bár az is igaz, hogy a legprofibb szinten az USÁ-ban működik a bajnokság.
@rodeo36: Apránként minden a helyére kerül.

Apránként. :-(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Elnezesemet, ha felreertetted, amit irtam.

Az "USAs szenny" kifejezest csakis NEKED szantam, minthogy olyan nagy "Amerika-barat" vagy. Amugy nem hasznalnam a baseballra, mint ahogy a sport szot sem. Ketsegtelen, hogy a helyi parkokban, vagy amikor apuci dobalja a lasztit pici fiaval, az sport jellegu idotoltes, de amit az MLB-ben tolnak, annak mar regen nincs koze a sporthoz...
Amikor Moneyball-szeruen szamok alapjan csinalnak bajnokcsapatot, akkor szerintem ott mar regen tul vagyunk a sport szo ertelmen.
Mint ahogy az NFL-nek sincs sok koze a sport szo jelentesehez. Akarmennyire is igyekszik Farago Ricsi atszellemulten eladni azt a sport tv-n.

A belealvast a cricket-re ertettem. Kulonosen a teszt meccsekre ertve.
A 20/20 meccsek mar jobbak. Plane ha az indiai bajnoksagot (IPL) nezed, ahova a sport legnagyobb sztarjait igazoljak le arra a 2 honapra. Az Nkora.net a baratod, es szinte az osszes meccset adni szoktak nyarankent az ITV-rol.

Baseballt pedig egyszeruen nem birok nezni. Pedig monotonia-turesemrol sokat elarul, hogy amikor tobb idom volt, akkor kepes voltam egesz sik terepes, mezonybefutos etapokat vegignezni a Tourrol...
@Fabius: nem logikus. Ha szerinted több, sok, hasonló képességekkel bíró politikusra lenne szükség a megújuláshoz, és közben tudod, mennyire nincsenek ilyenek, akkor szinte kötelező jelleggel sajnálnod kell minden "veszteséget". Az a gyanúm, sajnálod is, hiszen egy egész posztot szenteltél annak az embernek, akit élőben hallottál, és akiben láttál bizonyos pozitívumokat, kitartóan győzködve aztán nem gyengén berzenkedő olvasóidat erről. Te, te, online lelkiismeret :-)
Jól tetted, hogy megírtad, és jól írtad meg. Hátha elolvassa (szerintem elolvassa), és hátha megérti, hogy a mi vállainkon sokkal magasabbra kapaszkodhat (bárki), mint ahová Orbán (vagy bárki) feltolhatja.
És remélem, sok hátsóvonalas fiatal is olvassa, értelmezi. Aggódjatok a jövőtök miatt, gyerekek, mert ha a miénket segítetek elbaszni, mi előbb vagy utóbb gondoskodunk a tiétekről is.
@Légifarkas: Egyetértek! Fabius következetesen bemutatja, hogyan lehet ésszel, tehetséggel biró politikusból gerinctelen féreggé válni.
@épészmérnök: Nem magamról írtam, de ne zavarjon. Egy ismerősömről beszélek.
Navra rájött, hogy Bayer már nekik is kínos? Eltartott jó ideig. Ezt hívják ejtőernyős tantusznak, nemde?
@KÁTÉó53éúétr6:

" Fabius következetesen bemutatja, hogyan lehet ésszel, tehetséggel biró politikusból gerinctelen féreggé válni."

Nem így van:)) Ésszel, tehetséggel bíró emberből, ha politikusnak megy, gerinctelen féreggé vélik.
nemzeti kommunizmus relodid:
/hisz don fónagy narancsmester is megaszonta: ha el akarják adni, nem fogunk ellenállni hisz mi jó kommer-maffia vagyunk kérem szépen/

Rogán: a víz-, a csatorna- és a szemétszállítási díjak is csökkenhetnek

A víz-, a csatorna- és a szemétszállítási díjak felülvizsgálatát is indokoltnak tartja a Fidesz parlamenti frakcióvezetője, aki szerint tavaszra várható döntés ezek esetleges csökkentéséről.

szerző MTI idő 07:05 - Itthon

hvg.hu/itthon/20130108_Rogan_a_viz_a_csatorna_es_a_szemetszall
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Ahol az állam vagy önkormi átvette a szolgáltatást, ott hogy lesz? Pl. a méterenkénti vezeték-adó. Esetleg lecserélnek mindenkit közmunkásra?
@saravad:

Ja, nem már olvastam: a kormány kompenzál. Most pl. a távhőszolgáltatókat. Ahogy korábban bért. Ahogy idén minimálbért. Akkor ki is fizet?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: nem mondod, hogy forró vasalót tárolsz magadon.
kanalat egyszer hajlítottam, finoman kell dörzsölni.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Érdekes, hogy ilyenkor Hollandia mintaállam, de ha a fű dekriminalizálásáról van szó, akkor fujjpiszoklibsik! Fránya kettős mérce!
@Penivaldes: Meg a fujjpiszokamcsik, jodeolibsi genyák, akik az olajért lebombáznak bárkit; de ha a regisztrációt kell védeni: hiszen amerikában is működik - nem, abszolút nem zavar, hogy a '70-es években teljes fekete közösségeket tartottak távol a segítségével a szavazástól!
@nemecsek ernő áruló: Ez inkább az itthoni kettős mércére jó példa sajnos. :(
@nemecsek ernő áruló: Egyébként ezek után Fabius tegnap már azt kezdte nekem magyarázni, hogy ők tulajdonképpen Búr nácik. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: és szólt a bagoly, hogy jé neked mekkora fejed van...(remélem érted)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: nem azt kezdte magyarázni, de mindegy. pártkatonák értelmezési képessége nulla.
@Légifarkas: az én vállamon inkább senki sem kapaszkodjék a mennyekbe....
@Penivaldes: Azt írta, hogy "az most valamiféle siker lenne, hogy az idióta búrok Európában is bevezetik az apartheidet?"

Ez azért elég hasonló, főleg ha az általam írt "náci" jelzőt nem szó szerint veszed. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Lehetnek akármik, én az amerikai állatfajt nem szeretem, egyszer az életben el akarok látogatni New Yorkba, mert az egy külön világ, de számomra az amerikai álom nem csábító.
@nemecsek ernő áruló: Nekem sem csábító, viszont arrafelé is rengeteg értékes emberrel találkoztam. Amúgy New York külön is tetszett, de persze nem csak a Yankees miatt. :)
@Penivaldes: Csak nem a pinstripe miatt írod?? :)
@nemecsek ernő áruló: Már árnyalja. :)

Bayer: nem úgy kell érteni

A keddi publicisztikában Bayer Zsolt jelentősen árnyalta korábbi véleményét.

Az írás elején hangsúlyozta, tudna olyan cikket is írni a cigánykérdésről, amely nem okoz botrányt, de ő szerette volna felkavarni az állóvizet, hogy végre történjen valami. "Akkor miért írok olyat, amiből garantáltan balhé lesz? Hogy történjen valami, azért. Hogy ne lehessen tovább hajókázni a politikai korrektség és a semmittevés langyos és büdös tavacskáján" - írta.

"A baj az, hogy ti mindig szándékosan félreértitek a dolgokat, és mindenáron belemagyaráztok mindenbe mindent" - írta a cikkét kritizálóknak, akiket utóbb "hóhéroknak" nevez. "A nyilvánosság tereiben likvidálni kell engem, mert – és ez az igazi bűnöm! – egy viszonylag széles közönség számára fontos, amit írok és mondok. Ráadásul húsz évvel ezelőtt úgy hihették sokan a mostani hóhérok közül, hogy az ő kutyájuk kölyke vagyok, és az is maradok" - olvasható Bayer Zsolt újabb publicisztikájában.

"(...) a jogállamot, a jogállam biztonságát és a demokráciát nem a regisztráció fenyegeti, hanem az, ha a gyilkosok családja fenyegeti az áldozatok családjait, hogy ne merészeljenek vallomást tenni, mert akkor vér fog folyni. Ez a demokrácia és az igazságszolgáltatás csődje" Bayer szerint.

"Nem, nem akarom likvidálni a cigányságot, sem egy részét, sem egyetlen cigányt. Miképpen nem akartam elütni cigány gyerekeket sem, és nem akartam a gázolás után megállás nélkül továbbhajtani. Mindez hazugság. (...) Megnyugtatom az összes mostani aktuális műfelháborodót és fene nagy emberjogi aktivistát, ha cigányokat óhajtanék likvidálni, arról soha nem beszélnék nyilvánosan" - fogalmazott.

hvg.hu/itthon/20130108_Jomagam_es_partom__Bayer_magyarazkodik
Bayer már gőzerővel magyarázkodik. Leporolt féligazságoktól tüsszögve új szövegezést adott fasisztoid elveinek.
Több felrúgott egyezség után a kormány megint megegyezne a bankokkal: index.hu/gazdasag/2013/01/08/a_kormany_megint_megegyezne_a_bankokkal/

Hogy is szól a mondás? Ha egyszer átversz, a te hibád. Ha másodszor is, az enyém.
Fabius, vannak akiknek letilt bizonyos szavakat a munkahelyi net, most hogy olvassam a mai bejegyzést meg a kommetjeit? :/
Szex, de tényleg...:/
Bocs, hogy OFF:

Remélem ezt folytatják majd az ország többi részében is.

Elfogták Magyarország leggazdagabb, roma színesfém kereskedőit

A Győrtől pár kilométerre fekvő Győrszentivánt csak aranyháromszögnek a helyiek. Természetesen nem véletlenül. Innen vittek el tegnap hajnalban tizenhat roma származású embert a NAV kommandósai és a rendőrök. Késő délutánig tartották megszállva a környéket.

A nagyszabású akció tényét a NAV is megerősítette és az ujasz.hu a helyszínen megtudta, hogy a győrszentiváni V. testvéreket és a gyanú szerint velük dolgozókat vitték el reggel fél hatkor a kommandósok. A környéken -ahogy elmondták a helyben lakók-, mindenki tudta, hogy V-ék színesfém kereskedelemmel foglalkoznak nagyban, hosszú évek óta A helyiek szerint, s amit Lakatos István győri cigányvajda is megerősített, komoly vagyont halmoztak fel V-ék, bizonyítva ezt a szemünk láttára lefoglalt, elszállított gépkocsik száma és minősége. A Ferrari, Maserati és Bentley mellett több Audit, Mercedest tettek trélerre és vitték el a rendőrök.

Ahogy a vajda elmondta V-éknek szállodáik, ménesük, számtalan ingatlanjuk van még. Sorsuk egyelőre bizonytalan. Erre nem kapott az ujasz.hu választ a NAV-tól. A színesfém kereskedők -ahogy azt Lakatos is elmondta-, elsősorban utaztatták a fémet, egyik országból a másikba és a közben keletkező áfát tették el jogtalanul, amiből több milliárd forintot kereshettek néhány év alatt. Ezt a környéken élők is így tudták."

ujasz.hu/itthon/2943-elfogtak-magyarorszag-leggazdagabb-roma-szinesfem-kereskedoit

ON
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!:

Hupsz, ezt elfelejtettem :-/

Mit enged át a szűrő? Erotika? Pajzánkodás? Valami?
@Fabius: Erotika nem, szex nem mert a legtöbb nyelvben az megvan nagyjából ugyanígy írva. A pajzánkodás és hasonszőrűek mennek, úgy tűnik nincs magyarul tudó az IT-osztályon (vagy csak megkönyörül rajtam) :)))
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!:

címet, url-t átírtam pajzánra, no próba.
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!: Azt várhatod genyó!:))
Előbb gratulálnék Bradynek a 4. gyűrűért.
Az pedig nagy szó ám.:))
@Fabius: Hát azért a füvezés engedélyezése meg a sok akármilyen bevándorló erre enged következtetni.
@Fabius: Igen aki annyira a jogállam mellett van, hogy mások jogait megsérti, aki miatt embereket rúghatnak ki és aki már 2006-ban is perben állt a tv-vel! Akkor hol volt Böröcz, az MTVA meg médiatanács? Egy alávaló, csak a saját érdekeit néző, utazó cirkuszos, kamuéhségsztrájkoló titokban két pofára zabáló hazug szar-kavaró hazudozó ember, aki mindezt nem a gyülekezési jogért csinálja hanem kizárólag pénzért szarik az a ti gyülekezési jogotokra, amúgy meg nyugodtan lehet tüntetni demonstrálni tehát milyen joga is sérült? Persze megvannak a szabályok, amit neki is be kell tartani! Ja és annyira nagy szakszervezeti vezető, hogy másokat nyugodtan kirúghatnak, mert visszaél mások jóindulatával!
@Habakuk999: Először is milyen rádió? Az már a Naphegy téren székel a rádió régi épülete már csak az MTVA Bródy Sándor utcai telephelye, de ne zavarjon. Másodszor 2006-ban azt mondták, hogy a parlament előtti teret lehugyozták, utazó cirkusz, hajléktalanok stb. most ugyanez a műsor megy a Kunigundán, azóta erről csönd van, 2006-ban az emberek jogosan mentek utcára a megamegszorítások ellen, szarkavaró miért is tüntet? Mert kibaszták a tv-ből mint macskát szarni, miért mert 20006 óta folyamatosan balhézik, nem Böröccel meg az MTVÁval hanem a tv-vel most betelt a pohár és mehetett a faszba! Harmadszor 2006-ban is tiltakoztak és az utcára vonultak a diákok a felsőoktatás tervezett reformja ellen, volt fáklyás felvonulás, petíció meg minden! Akkor ki is volt a miniszterelnök, ki alkotta a kormánytöbbséget? Ja, most ők az ellenzék, most hirtelen nem tetszik a tandíj meg a megszorítás, megvolt az esélyük, akkor miért nem csinálták jobban. Akkor te kinek adtál igazat? Megjegyzem 2006-ban még csak le sem ültek a diákokkal tárgyalni, de ez mellékes! A két tüntetést meg ne keverd össze, most a diákok mint már korábban is tüntetnek a felsőoktatás tervezett reformja ellen a tv-nél a megszorítások ellen tüntettek. Érzed a különbséget! Ja és lehet, hogy fura de tulajdonképp ugyanazok vonulnak az utcára, csak egyes politikusok megpróbálnak rátelepedni a diákokra, pedig hidd el több köztük az olyan aki 2006-ban is ott volt vagy ott lett volna. Negyedszer veled ellentétben én kint voltam 2006-ban és sok érdekeset láttam. Például 2006-ban meg sem közelítették a Rádiót a tiltakozók, mert úgy körbekordonozták ma már semmi sincs ott, de ez se zavarjon! És egy másik érdekes dolog elég sok fibes - fiatal baloldal a societas elődje - volt a tüntetők között és dobálta a rendőröket. Akiket mikor megkérdeztem mit csinálnak annyi volt a válasz: "csak a balhét"! Szóval miért is tüntet valaki a saját pártja ellen és dobál rendőröket? Ezt úgy hívják provokáció! De ez sem zavarjon. Tudod a világ nem úgy működik, hogy csak a nekem tetsző eseményeket hozom fel példának az egészet kell nézni, és ne csinálj már úgy, mintha 2006-ban a mocskos nácik dühöngtek volna, most meg a békés demokrata fiatalok tiltakoznának, mert ez így ebben a formában nem igaz ugyanis van átfedés a két esemény résztvevői között, nem is kevés, de ebben már inkább nem mennék most bele.

Úgy hogy ezek után megfogadhatod a saját tanácsodat és bölcsebb maradtál volna, ha csendben maradsz, de tiszteljük a TE véleményedet is!
@Fabius: Én még jó hogy mindkettőre szarok, mert semmirekellő mindkettő besúgó nem súgó, bár az ember nem lesz véletlen szakszervezeti vezető, amúgy szar kavaró balázs rászolgált a nevére. Az én szememben a kettő egy kategória mert mindkettő csak a pénzért csinálja amit csinál, navarró ehhez még jogállamot sért, magánterületet háborít, utazócirkuszozik meg kamuéhségsztrájkol.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
a teljes igazsághoz hozzátartozik, hogy nem elsősorban hangya, hanem lepke, svábbogár és hasonlókról lett ez elnevezve.
Amikor a 40-es években még elektroncsöves-relés számítógépek voltak, a fő meghibásodási okok (a csőkiégésen kívül) a relék érintkezői közé tévedt bogarak voltak.
Így amikor gond volt, a technikusok elindultak bogarászni - "debugging"-, aztán pajkos informatikusok által át lett ültetve, majd meg is honosodott a mai info-szlengben.
süti beállítások módosítása