Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/04/20/lajtania-bezenye-beruhazas-nagy-istvan "a hitelezőknek – ingatlancége... (2024.04.20. 07:55) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2013.01.03. 08:50 Fabius

Orbán rezsiőr imakommandósa

Címkék: fidesz mutyi németh szilárd rezsicsökkentés

Habonyárpi letette a garast: a rezsicsökkentés lesz a numeró únó népvidámító intézkedés. Uff! - bólintott a téeszelnök arcú dakota törzsfőnök, ábrázata felragyogott, mint eresz alatt fészkelő turulcsalád láttán szokott, és intett: Álljon fel kommandó, kiszűrjük a nemisannyi a mennyi támadásokat, nehogy ránk égjen ez is, mint az utolsó petákig áthárított ágazati különadók, a tranzakciós illeték és mobiltelefon percdíj. Jelöljünk ki egy szakrális szuperhőst, aki nézzen keményen, és markába szorított szívcsakrával  franciakulccsal siessen a gázóraállást vizslató állampolgárok segítségére. 

németh szilárd.jpg

No, erre mondja valamelyik megátalkodott nertelen ateista, hogy az ima ereje szart sem ér. A tanmese tanulsága drága Feleim, hogy aki egyszer is mondott már védőimát a Kedves Népvezérért, az elnyeri méltó jutalmát előbb vagy utóbb. Én legalábbis nem találtam semmi más okot a kinevezésre Németh Szilárd életrajzát böngészve. De a napokban még az is kiderülhet, hogy már az oviban is miatyánkkal áthúzott gázóraállás volt a jele, és ezért. 

De az imádság erején és a minimum kijáró jutalmazáson túl azért pártunknak ismét sikerült az ilyenkor szinte kötelezően előadott önherénrúgást magán ezredszer is végrehajtani. Kijelöltek erre a bizalmi posztra egy olyan embert, akinek pedigréjét tulajdon párttársai is - khmmm- véleményesnek tartják. 2010-ben borult a szaros bili, a fideszfigyelő blog összefoglalta a párttársak Némethről alkotott véleményét, amiket mindjárt hangfelvételekkel is alátámasztottak. Ebből azért érdekes felvetések derülnek ki a párt cövekként álló, két lábon járó falloszának, dajcstominak helyére a parlamentbe beülő Némethről. Sajátosan kezelt frakciópénzek, kampánypénz, leszervezett tivornyák, kicsiben kialakított hűbérrendszer, szóval van itt minden, ami egy most magasra ívelő fideszes karrier velejárói. Így a mostani kinevezés nem csak az imádság hálájára példa, hanem arra is, mi bizony nem vagyunk következmények nélküli ország. 

Hiszen a fölfelé bukás is következmény, nemde? 

874 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr54993546

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Az elkóborolt bárány visszatért 2013.01.03. 13:16:22

Közel egy hónapos hallgatás után újra megnyitjuk kapuinkat. Nem is akárhogyan. Nincs többé balliberális elhajlás, nincs minden alapot nélkülöző kormánykritika, ahogyan innentől kezdve száműzzük oldalunkról az irónia, a szarkazmus és cinizmus minden for...

Trackback: Az országból történő kivonulását fontolgatja a FIDESZ 2013.01.03. 10:53:16

Zártkörű sajtótájékoztatóján a magyarok katasztrofális mentális állapotával magyarázta döntését Orbán Viktor, a legnagyobb hazai pénzügyi cég, a FIDESZ első embere. ÁLHÍR Mint a vezérigazgató elmondta, nagyot csalódtak Magyarország lakosságában, jelen...

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.01.03. 10:52:03

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Speciel volt egy kis aperitif, majd vacsi után egy söröcske...
@Mariann19:
Ja, hogy kiskegyednek ennyi "nyaligátora" van!
Az más, hagyom őket nyelvileg kibontakozni... :)
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
Én is aluba, na pá, nem rongálni, megbecsülni szegény ecceri trollokat! :))
Ínséges idők járnak.
@GeoCracker: tessen megjegyezni egy életre (remélem, sok van még belőle hátra, tehát tessen nagyon alaposan megjegyezni, fel is lehet írni valahová, több helyre, nehogy az a genyó Alzheimer eldugdossa): gerinc nem nő vissza.
Soha.
Áder eljátszotta a jó zsarut a beszéddel, eljátssza a jó zsarut a kötözködéssel, de a büdös életben le nem mossa magáról annak gyanúját, hogy le van itt zsírozva még a kötözködés is, faszául, időzítve, precízen megtervezve tíz lépéssel előre. Nem ő mondta ugyan, de ő sem azért ül "onnan" "ott, ahol", hogy kerékkötője legyen a dolgoknak; ha valami kotnyeles kellett volna, ő a mai napig Robinsone-t játszik valami nagynevű külhoni városban.
@Mariann19:
"Érdeklődik a fejem után. Is."

Természetesen.
De az után tsupán tsak merő tiszteletből.
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

"_Pedig a progresszív adózás nem lenne baj,ha ezzel a kiskeresetűek adóterhe csökkenne._"

Persze. A kiskeresetűeknek persze, hogy nem lenne baj.

Az offshore pénzek, meg az az évi 2000 mrd Ft, ami elúszik a korrupcióban, mi a faszt is zavarná az kiskeresetűeket, ha egyszerűen ki lehet venni más zsebéből a tiszta zsét, amiért ráadásul meg is dolgoztak, hogy nekik ne kelljen adózni. Mert azt se feledjük aki nem adózik, az kétszer rövidíti meg a költségvetést. egyszer amikor nem fizet a költségvetésbe, és másodszor, amikor igénybe veszi az állami szolgáltatásokat.

Aki kétszer-háromszor-ötször annyit keres, mint a "minimálbéres" az kétszer-háromszor-ötször annyit fizet be a költségvetésbe még így is, de nem kap ő sem jobb, vagy több szolgáltatást az államtól, mint az aki a felét, harmadát vagy az ötödét fizeti be.

De nyugodtan büntessék csak a magasabb jövedelmű embereket, és meglátják lesz még lejjebb is, és meglátják, az sem lesz elég, mert a nemfizetőknek az isten pénze sem elég, nemhogy a másé! és legyen ez a zárszó.
Arról kurva kényelmes persze ugatni (nem Te!) annak, hogy aki nem fizet egy kurva fillért sem, az megmondja, hogy mire legyen elköltve az a zsé, amihez valójában semmi köze.
Mert most is arról megy a szó, hogy más fizessen többet, én nem, de majd demokratikusan meg akarom mondani, hogy mire költsék. közben a fő tolvajok az 500 és 1000 milliárdokkal a zsebükben röhögnek rajtunk, hogy nem firtatja senki, miért van az a kibaszott nagy hiány örökkön örökké.
@Légifarkas:

Ez briliáns volt, fehér tezsvírem. :DDD
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:
"Vannak pasik, akik úgy menekülnek azok elől a nők elől, akiknek van humoruk."
Ha rám gondoltál, azt mondom, néha belőlem is sok lehet. Nyáron sétáltunk a mindíg komoly férjemmel a temetőben részvétteljes arccal, és egy sírra tekintve nehezemre esett komolynak maradni. A virágtartó flakon szövege:
20%-os ételecet
Bocsánat a fekete humorért!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Penike közben elment fürdeni, míg rád várt és kolostorba vonult,egyszerre ám!
@mamitirtok sír derék (kommensevik): "Uraim, ma mit iszunk?"
Áldomást erre a jó estére.
@jaegtoer: Ne teccett volna a 300-at lesavazni, mondom erre.
Populizmus van elég így is. Na, mára asszem ennyit belülem..további kellemes ...akármitis!:-)
@Mariann19: Istenúccse életecetet olvastam, úgy még viccesebb szerintem..persze, akinek 20% sem elég, elégedjen meg a 16-tal!
@Mariann19:

Mér'?

Én is ösmerek ollan embert akit ecettel lesz jobb eltemetni, ha az a cél , hogy az anyaföld végül befogadja.
@gavar csaba: Csabi! Ha már leltározol, és a fejem már számba vetted, mit gondolsz, milyen színű haja lehet egy libsinek, aki nem bolsi?
Mert az is fel kell tüntetni a leltárívre a teljesség kedvéért.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Nincs is 16%-os, csak 10, 15, és 20. Te sem sokat forgolódhatsz a konyhában. A spájzt bújod, mert ott vannak a dugi finomságok?
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

ez teljesen parttalan. sehol sem mondtam, hogy a kiskeresetűek adócsalók.

Azt ellenben igen, hogy kurvára teccene sokuknak, ha nem kellene adót fizetni de abba már szeretnének belepofázni, hogy mire legyen elköltve. Lehetőleg rájuk.

Pasz.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Régóta gyanús ez,stíl ide vagy oda..ezek tezsvírek és csak egy gépük van! :-D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Az a baj, hogy nem emlékszem hol olvastam, de talán az ÉS-ben, szóval egyszer volt, hol nem volt, hogy az egyik, médiában dolgozó, Magyarországon világhírű celebünk kis kulipintyójához kellett építeni valamit. Hát egyszer csak hallja a gyerek, hogy kint a két szaki fennhangon mocskolja a "mocskos, drogos, alkoholista, buzi, stb, stb"... szóval őt, meg a fajtáját. Kimegy, beinvitálja őket, kérdezi, hogy tudják-e, miről beszélnek, vagy csak pofáznak. Nem, hát ők drogot soha... Na, akkor tessék parancsolni: megkínálta őket mindennel, ami volt otthon, de meg is lett az eredménye: a két szaki kisvártatva kitántorgott, először levetkőztek, a munkarucit darabokra szabdalták, begombázott Kőműves Kelemenként belekavarták a malterba, aztán raktak egy olyan falat, hogy ha meglátja, Giger zokogva ajándékozta volna nekik az Alien-ért kapott Oscar-ját.

Még ma is élnek, ha meg nem haltak.
@Mariann19:
A haj szine majdnem mindegy Mérienn.
Sokadrangú szempont, ha engem kérdel.
De ha már szóba jött, szvsz :vörös.
@gavar csaba: Tudod Kiss Manyi mivel öntözte meg Soós Imre sírját? /Müller Péter Részeg józanok c. könyve/.
1 liter szilvapálinkával.
Csakhogy fitogtassam libsi műveltségemet.
@gavar csaba: Bele trafáltál! Megint ügyes voltál.
@gavar csaba: figyelj, kisbaba! a Megyó idején, amikor 50%-kal emelték a közalkalmazotti fizetéseket, a családot kellemesen érintette. De magamban feltettem a kérdést, hogy "Te Péter, van emögött suska? Mert szerintem nem nagyon, de mindegy, egyszer majd megszivjuk, de addig legalább eltesszük a lóvét". És baromira nem lepett meg, amikor kiderült, hogy elkúrták.

Teneked a fejedben nem merül föl soha a kétely, amikor a vezéred ad hoc beköhög valamit, hogy ez hová vezet, ugye? Pedig a rezsicsökkentésnek csúnya vége lesz, elhiheted.

Ja, jut eszembe: devizahitel. A devizahiteleseknek az égadta világon semmi bajuk nem volt addig, amig az idióta Kósa-Szíjjártó páros bele nem büfögte az éterbe a baromságait. Ezt persze a magadfajta vattaagyúaknak hiába mondja bárki.
@Mariann19: Így télen van hűtőm odakint is, ha ez érdekel, kis kékhari..izé,hajú! A 16 % meg a sohanemlátottadócsökkentés-re utalt volna..
@mamitirtok sír derék (kommensevik):

"_Ne teccett volna a 300-at lesavazni, mondom erre._"

de le teccett, mer nem teccett, hogy a negyvenezer eb után mi a faszra is kellett volna még háromszázat leperkálnom, amikor az nemfizetőknek meg totálisan ingyen lett volna az is, én meg el se jutottam orvoshoz akkor se, amikor kellett volna, mert annyian voltak, hogy nem lehetett kivárni. egyhónappal előre kikért időponttal együtt. Egy gané gondolat volt az egész, kórházi széfre futotta, mint a betegellátás legsürgősebb kelléke. de jó özlet vot, az héccencség.
NA hali!
Itten van a megigért újévi üdvözlégy for all...

magyarország 2013...

Lehet sirdogálni...

www.newphotoland.com/showphoto.php?photo=1652
@Mariann19:
Nem tuttam.
De ezek szerént a Kiss Manyi szintén zenész lehetett.
@DarthVader: Ez szép volt és még igaz is, láccik, hogy nemhívőnek teccik lenni a Nagyúrnak! :á-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Vigyáznod kell azzal a ki-be járkálással, hideg van. Miért nem a garázsban tartod? Ott sem látnak meg.
@Mariann19:

"_A 2/3-osnak fel szerettem volna csigázni az érdeklődését, hogy hogyan tud egy liberálist elcsábítani a 2/3-os gyönyörökbe.
Nem sikerált. "

Lehet, hogy jóhoz fordultál, de feltehetően nem a legjobbhoz:-)
@Mariann19:
Lassan mennem kell, mert egyre szin patikus abb leszel:)
Szvsz nem igazi libsi vagy te.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Ez öléggé ott van,ködös, mint a jövőnk és szerepel benne valami lélekharang is, ami szól majd,ha elhallgatnak a ..na, ide tegye be..mindenki..amit akar!
@gavar csaba: "De ezek szerint Kiss Manyi szintén zenész lehetett."
Igen, fagottos. Foglalkozás közben meg prímhegedűs.
Most, hogy megjött a váltás - bár Egér nem úgy időzített, ahogy vártuk-, akár mehetnék is..
@gavar csaba: "Nem igazi libsi vagy Te."
Mire tippelsz?
"Lassan mennem kell, mert egyre szin patikus abb leszel."
Akkor javítottunk az országos kettészakadás statisztikáján. Lehet, hogy még cirkuszban fognak minket mutogatni. Celebek leszünk.
@DarthVader:

Csak az a különbség galambocskám, hogy az ügynök kőcsönpizbűl fizette a muzsikát, a csuti harcos meg sajátból.
Szvsz, nagyon nem mindegy.
De ne vedd komolyan :)
@jaegtoer: "Lehet, hogy jóhoz fordultál, de nem a legjobbhoz."
Itt a tévedések vígjátéka zajlott, de nem volt rossz az előadás.
@mamitirtok sír derék (kommensevik): há naggyábóó ennyi...persze máma óvastom, hogy 3 hónap múve újabb -12% rezsiköccség, asztán 3 hónap múva megedt ugyanennyi. Mondom is a zasszonnak: idefigyejjé mán lyányom, Pityu! Ne nyígjá mán állandón az új verdájér... Julliusban megkapjuk az újjjat ingyé, szeptemberben hozza a pízespostás a beutalót, mehetünk ingyé megnézni az Undokba a Macsó Picsát, Karácsonykor méteres lókolbászok fogganak lógani a karifáról, húsvétkóóó meg maga az Óóóbán Viktykor egyeneseny a mennnybe megy... mi a lófaszt akarsz még??? :-)
@Mariann19: ki lenne butus... hát az aki a szimbolán jáccik... enyitsenemtucc oazt kommentelhgecc? :-)
@DarthVader:

"amig az idióta Kósa-Szíjjártó páros bele nem büfögte az éterbe a baromságait. Ezt persze a magadfajta vattaagyúaknak hiába mondja bárki"

Jujj.
Hát igaz, hogy a ficcset is a csutiék bandája kézivezérli.
Mindigtuttam !
Bírság is járhat a hangos autórádióért

A miniszter szerint a bömbölve zenét hallgató gépkocsivezetők nem figyelnek eléggé.

hvg.hu/cegauto/20130103_Birsag_jarna_az_autoban_bombolo_zeneert

montam má??? imádom ezt a gondoskodó államot... tessen mondeni wc-re mikor mehetek?
@Mariann19:

Kiss Manyi. Rejtő Jenő poén, kicsit régi.
@Mariann19: Márienn!
Nyugtass meg, hogy jaegtoer kartács volt az, aki tevedett.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Nem ismerhetem kívülről egy orchester minden szereplőjét.
Neked is az éjszakában kell felbukkani? Aztán máris csak a kritika? Ítész vagy?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Mérienn nem tudhassa, mert Ő viszont még új .
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

Majd ha lehalkítottad a kurva gettómagnódat a lákátos-ladádban, more! :)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Csak nem vagyok elég művelt. Rejtő poén? Most már megjegyzem, a szimbola is tetszik, mint szó, csilingel szinte.
@Mariann19: má mnetem is, csak benétem, jelezve, hogy figyelek:-)Te megcsak évőggyé meg szimbolázzál a kavarcsabávul:-)
@Mariann19: az orrcsester az ahol az orcsesztra játszik, de nem szerepel:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

tessen mondeni wc-re mikor mehetek?

Hát, az egy olyan dolog, hogy még a csutiharcos sem tudja kézivezérelni.
Főleg nehéz lesz alaptötvénybe valahogy beemelni..
@gavar csaba: Hát én most már mit csináljak? Senkit sem akarok megbántani ezen a békés éjszakán. A Jaegtoer meg barát is.
Te sem tennél másként.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: kipufogókra sok-sok éve van rendelet, azt sem bírják betartatni. A vezetés közbeni mobilozást már nem is említem, akkora kudarcot ritkán lát az ember.
Menj budira nyugodtan, a fingással vigyázz, mert az visszhangzik, és a szűk falak közt felerősödik a hangja. Ugyancsak az akusztika miatt nyögni is diszkréten kell, és különösen vigyázz arra, hogy erőlködés közben a gúvadó szemed ne kopogtasson az ajtón, mert az egy egész lépcsőházat kergethet az őrületbe.
@Mariann19:

"Senkit sem akarok megbántani ezen a békés éjszakán. "

Montam én, hogy nem vagy libsi.
Na, tényleg elmentem :)

Pámaguknak!
@Mariann19:

a barát meg nem sértődik meg, még ha kartács is, ellenben a legjobb még a békés éccakában is.
Fejcserék jöhetnek a kormányban

index.hu/belfold/2013/01/02/fuggo_jatszmak_miniszterekkel/

Basszus Orbán fejet cserél Gabóca nyukdíjvédwlmi mekhízottal? Lesz egy csecses miniszterelnökünk, meg egy pohos-tökös kiflicsöcs-harcosunk? :-) Deszéplesz:-9
@jaegtoer: Ez a mondat nekem most nagyon jól esett.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Ez volt már??? :)

"Egy pillanatra emlékezzünk meg Áder János december eleji döntéséről. Sokan színjátéknak tartották a köztársasági elnök első alkotmányos vétóját, ami különösen azután, hogy eredeti tervével-ígéretével szemben a kormánytöbbség mégsem kért előzetes normakontrollt a választási eljárási törvényről, figyelemre méltó tett volt. Ha igaz, hogy az alkotmánybíróság Áder észrevételeinek többségét elfogadva döntött az alkotmányellenességről, akkor ezen a pontos sokaknak érdemes lenne átgondolni a korábbi álláspontjukat. Ha a köztársasági elnök aláírta volna a törvényjavaslatot, a feliratkozás már hatályban lenne, s legfeljebb az ombudsman döntésében bízhatnának a regisztráció ellenfelei, hogy esetleg utólagos normakontrollt kér valamikor a normaszövegről (az nehezen lenne elképzelhető, hogy ezt a Gyöngyösi-ügy után az MSZP és a Jobbik képviselői közösen tegyék meg, márpedig az alaptörvény szerint a parlament egynegyedének lenne még erre lehetősége.) Ha a regisztráció valóban megbukik, akkor ez leginkább az elődje szervilis magatartását elutasító Ádernek lesz köszönhető, így, bármilyen furcsa, a regisztráció híveinek – köztük a Békemenet szervezőinek - leginkább a köztársasági elnökön kellene számon kérniük a döntését."

torokgaborelemez.blog.hu/2013/01/03/elozetesregisztracio
Jó éjt kívánva küldök egy nagyon szépet. :)

"A létért való küzdelem nehéz, sokszor szenvedést okoz. Az erdőben, ha születik húsz őzike, közülük csak két-három nő fel, a többi elhull, megeszik a farkasok.

Egyetlen éjszaka alatt Isten az összes farkast le tudná vadászni. Vajon mit eredményezne, ha a létért való küzdelmet kikapcsolnák az őzikék életéből? Eltunyulnának, ellustulnának, degenerálódnának. A beteg, satnya állomány fertőzné az egészségeseket is. A fejlődésükhöz, kibontakozásukhoz, „őzségükhöz” a farkas, sajnos, hozzátartozik.

Ha egy embert beraknának egy kipárnázott rózsaszín szobába, és egy csövön folyna a kakaó, a másikon a kóla, az évek múltán minden lenne, csak nem ember: beteg, potrohos féreggé tennénk túlzott jóakarattal.

Hogy emberré váljunk, igenis szükséges a kudarc, a küzdelem, az erőfeszítés, a kibontakozás gyötrelme. Ha az ember ezt megérti, akkor nem látja már kegyetlennek az Istent, aki azt kéri, hogy a nehézségek vállalása, megoldása árán fejlődjünk.

A kis hernyó, miután bebábozódott, lassan átalakul pillangóvá, ki kell bújnia a fölöslegessé vált burokból. Ez a születés vergődéssel, erőfeszítéssel jár, de azáltal, hogy lábaival, szárnyaival próbálja szétfeszíteni a határait, életnedve belepréselődik összecsukott kis szárnyaiba, melyek így szépen „felfúvódnak”, kisimulnak, majd a levegőn megszilárdulnak, és alkalmassá válnak arra, hogy ezt a kis élőlényt magasba emeljék. Ha egy jó szándékú ember megkímélné a kis pillangót a születéssel járó küszködéstől, és finoman kibontaná a bábból, a pillangó szárnyai nem nyílnának ki, és nem tudna soha a magasba emelkedni. A születés kínja emeli fel a pillangót a kék égbe.

Elsatnyul az a gyermek, az a nép, amelyet megkímélnek az élettel járó harcoktól, a munkától, a létfenntartás feladatainak megoldásától, és így nem is emelkedhet a mennyek országába. A szeretetből vállalt küzdelem szül meg bennünket.

Nagylelkűnek érzi magát az édesanya, aki keservesen vajúdva gyermeket szül a világra, életet ad, de tudnia kell, hogy ugyanakkor ő maga is nagylelkű ajándékot, életet kap. Igen, új életet kap, hisz nemcsak magzatának, hanem egy édesanyának és egy édesapának is életet ad a gyermekét világra hozó nő. Önmagát is szüli, nemesíti, teszi többé vajúdásával.

Nemcsak gyermeket nevelünk, hanem önmagunkat, népünket is kibontakoztatjuk. Azáltal, hogy jót teszünk, jobbakká válunk, megszentelődünk. A szeretetből vállalt tettek megtisztítják nemzetünket, felemelnek, szárnyat bontanak. Önmagadat megszentelve szenteled meg ezt a világot."

/Böjte Csaba/
@Mariann19: Nem nagyon követtem a kommenteket, de mintha angyal szállt volna el fölöttünk, meg a jobber kommentelők felett.
@Légifarkas: A politikában a soha egy olyan kategória, amit a pillanatnyi érdekek befolyásolnak.
Ezt annak ellenére mondom, hogy nagyon nehezen hiszek a véletlenekben. Ahogy (mint azt a diáktüntik esetében éppen mostanság fezsegetek magamnál) a CÖF hirtelen megjelenésének véletlenjében sem bízok a diáktüntik előestéjén.
@GeoCracker: szóval, te vállon veregetnéd (persze csak óvatosan, nehogy eltörjön az a hirtelenjött zsenge gerince), ha a több évnyi hol aktív, hol passzív, de mindenképp támogató jellegű pártbeli szereplése után elkaszál valamit, vagy legalábbis úgy csinál, mint aki elkaszál (szerintem tervet hajt végre, de mindegy).
Azt hiszem, mások így látják bele a jó, hasznos embert közéletünk egyéb pártállású bukottaiba, visszatérőibe. Valamiért cserébe elfelejtünk, megbocsátunk más, múltbéli dolgokat; egyik nap még csiga, másik nap már gerinces, hát, ebben is lehet hinni, nem mondom, hogy nem lehet.
Van az a helyzet, ahonnan már nem lehet visszaállni a tisztességes, tiszta lelkiismeretű emberek közé, hiába is erőlködik valaki. Közelíthet, bűnbánást is mutathat, de a folt rajta marad; ha nagyon korrekten viselkedik, legfeljebb nem beszélünk róla.
A gerinc olyan, mint a tejfog után kinövő rendes fogazat: abból már csak veszíteni lehet.
és elkezdődött a nap:

Matolcsy hat milliárdot, Rogán 65 milliót kapott a kormánytól az é végi tartalékosztogatásból
A kormány 2012 utolsó napjaiban 16,9 milliárd forintot költött el a költségvetés tartalékából. Volt olyan intézmény, amelynek egy hete maradt a százmilliós támogatás felhasználására, de az NGM is kapott hat milliárd forintot ismeretlen célokra, és Rogán Antal 65 millió forintot.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/matolcsy_hat_milliardot_rogan_65_milliot_kapott_a_kormanytol_az_e_vegi_tartalekosztogatasbol.541283.html
érdekes tételek:

A tartalék elköltése december 18-31. (millió forint)
Bírósági bérekre 1100
Tavaszi Fesztivál szervezésére 350,6
Két új határátkelőre 984,4
Lakcímnyilvántartás fejlesztésére, bevándorlási hivatalnak 451
Dunaújváros Pálhalma Agrospeciál SE támogatása
50
Közép-európai elnökségi feladatok ellátására (külügy)
80
Körősi Csoma Sándor Program (nemzetpolitika) 476,6
Margitszigeti Szabadtéri színpad megújítása 350
Margitszigeti szökőkút átépítése 400
Belvárosi Főplébánia rekonstrukció 200
Magyar Futball Akadémia 50
Ludovika Campus fejlesztése 80
Művészetek Palotája támogatása 200
Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal működésének fenntartására 150
Nemzetstratégiai Kutatóintézet 2012-es működésére 100
Országos Mentőszolgálat támogatására 1000
Bp. V. ker. Erzsébet tér parkfelújításának tervezésre 65
Trianon Múzeum támogatása 50
Magyarországi Romának kutatóintézete támogatása 35
nemzetközi Víz Konferencia megrendezésre 310
Rendőrség támogatása 3985
Bűnügyi statisztikai rendszer fejlesztése 335,7
Nemzeti Közszolgálati Egyetem tananyagfejlesztésre 100
NGM igazgatása 6000
Forrás: kormányhatározatok
Békemenetet azonnal, készül a békemente 3.0 most olvastam. Eredetileg a diákok "ellen", de most már a választási regisztrációért. :) Pataki már fűzi a bakancsot... így

www.origo.hu/itthon/20130103-az-ab-dontese-a-valasztasi-eljarasi-torvenyrol.html
@Légifarkas: A vállonveregetést én személy szerint szívlapáttal gondolnám :-) S nem csak neki.
Azt írtam különben, hogy taktikailag megpróbálhat gerincet növeszteni, és leszakadni Orbántól. Mint egy lehetséges forgatókönyv. Az, hogy ebben mennyire hiszek, az egy más kérdés. Nagyjából annyira, mint a CÖF civilségében.
De mert Jancsinknak később is meg kell élnie. Ha az oroszlán kellően vergődik már, akkor megpróbálhatja a fejére tenni a lábát. S hidd el, sokak szemében hiteles is lesz. Mert sokan el akarják hinni, hogy a közt. elnökből a cím csinál jó fiut.
Stockholm-szindroma.
@leonito77: szerintem most is elsősorban a diákoknak szóló fenyegetés. Fenntebb betettem a linket részletesebben.
@Mariann19: Nem, csak álruhában, pl beöltözöl sekrestyésnek:))
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Főleg ha érted rajonganak mi?!:)))
Én is szeretem a fiúkat.
" A tárcavezetőt az LMP-s Dorosz Dávid (27) írásban kérdezte: szerinte helyes-e, hogy miközben egymilliárdos vagyona van, megkapja a juttatást.

Doroszt ez azért érdekelte, mert a volt főrendőr korkedvezménnyel vonult vissza, s a mostani kabinet megadóztatja ezen juttatásokat. Ráadásul a nyugdíjas közalkalmazottaknak is választaniuk kell: munkájukat tartják meg, vagy lemondanak juttatásukról. Ám Pintérnek jár 1,1 milliós fizetése.
– Jogosan kapom a nyugdíjat, mert 46 évig fizettem a társadalombiztosítási járulékot – írta válaszában Pintér. A miniszter kitért arra is, hogy azért kellett dolgoznia, mert – „vagyontalanként" – családját sem tudta eltartani az akkori 38 ezer forintos ellátásból."
Pintér elvtárs szerint 46évig fizette a tb-t.1948-ban született,1996-tól nyugdíjas.Tehát 2(kettő)éves korától aktív dolgozó és járulék fizető volt!
@dávidzoli: "De mintha angyal szállt volna el fölöttünk, meg a jobber kommentelők fölött."
Lehet, hogy a New York Times-ban is benne leszünk ezzel a főcímmel:

"A megbékélés éjszakája a kettészakított Magyarországon."
@Penivaldes: "Tehát kidőlt? Szórjunk rá sajtot."

A 2/3-os barátom békésen távozott, mert általam felismerte, hogy a libsik nem esznek embert.
@GeoCracker: "De mert Jancsinknak később is meg kell élnie"
Mámingyán elsírom magam, úgy aggódom érte, az élethosszig tartó jövedelmezése mellett...
Igazad van, csinálhat úgy, mintha. Abban is igazad van, hogy erre vevők lennének a népek, sajnos ilyen alacsonyan van a léc, ennyi is elég, hogy valaki pozitív fényben tűnjön föl. Csak a szépre emlékezem, vagy valami ilyesmi a nóta szövege is...
De hogy Orbánról leszakadni? Ááá... Inkább v3.0 formába konvertálva átmenteni a rendszert, ugyanolyan trükkösen, ahogy '89-ben egyszer már megcsinálták. Bereznay úr figyeljen meg mindent alaposan, ennek folytatásos regény lesz a vége...
@Légifarkas: MIvel még igy is könnyen lehet, h. többet vonnak neki adóba, mint párom btto fizetése, most nem érek rá sajnálni.

A hatalomkonverziós kísérletben meg szinte biztosan igazad van.
Ez az ember elképesztő.. Meg azok is, akik körbeveszik és azok is, akik megválasztották.. Iskola-és egyéb gyilkos , pártpénzeket sajátságosan kezel, az egyik alpolgármesterét külföldi lányokhoz viszi(aki ott még az óráját is elhagyta), a másik zhetségtelen tanár, a harmadik egy rágalmazó, könyörtelen, bevándorolt senki.. És ez az ember fut be karriert.. Gratulálok! Most kell elkezdeni félni, emberek, mert amihez ez az ember hozzányól, az eltűnik, meghal, megsemmisül...
@ariel12: Teljes mértékben egyetértek veled. Én ugyanerre a következtetésre jutottam.Ha 46 évig fizetett járulékot, akkor csakis így lehetett. De ha vagyontalan volt és nem tudta eltartani a családját-akkor miből van a vagyona????
süti beállítások módosítása