Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: Van az a pénz...? 444.hu/2024/04/23/balog-zoltan-a-sajat-lekotelezettjeve-tette-egyhazat-amokfuta... (2024.04.23. 07:38) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Valamit súgok magának www.youtube.com/watch?v=b1nDwrxc0wM (2024.04.10. 10:30) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.12.31. 02:55 Fabius

Népemnek, szeretettel

Címkék: buék

Kedves alattvalóim, adófizetőim, nertársak és nertársnők, barátaim, Varánusz olvasók és Bajnai Gordon!

Küzdelmes és nehéz, mégis dicsőséges év áll mögöttünk. Tündérmesék, piros seggpöttyök, pávatáncok, rögtönzések sora kísért minket utunkon, mégis győztünk. Nem azért állok itt most előre ejtett vállakkal, mert megrogytam az év súlya alatt, hanem mert ha kitolom a potrohom megint kiröhögtök. Ebből az apropóból be is jelenteném, hogy jövőre ágazati különadót vetünk ki minden inggyártóra, akinek termékén keresztül  kitüremkedhet a behízástól kifordult köldökcsonk. 

Na, de térjünk a lényegre. 2012 az elrugaszkodás éve volt. Álltunk a 2011 év végén felhalmozott bóvli minősítésekből emelt trambulinon és elrugaszkodtunk. Lebegtünk ég és föld között, bámultuk a magasból a földoligarcháink között felparcellázott Magyar Földet, beszívtuk a felcsúti juhász alól kilopott és szétterített trágya átható életszagát, hallgattuk a nép sóhaját ahogy ismételgették: szupermen, vazze, pocakos, kancsi, de a kőművesdekoltásból kivillanó összetartozás pötty alapján a miénk! 

Jó, a landolás sikerülhetett volna elegánsabban is, mert fejjel a recesszióba állva kalimpálni nem túl felemelő érzés, de ezt a tuggyukkiknek köszönhetjük. Voltunk már világméretű összeesküvés áldozatai máskor is, nekünk ez mondhatni napi rutin. Ám habonyárpi szuperfegyverét, az egész oldalas sajtóhirdetéseket bevetve visszavágtunk, mert minekünk nem kell senki pénze mindaddig, amíg az aranytartaléknak az utolsó petákig a seggére nem vertünk.  Lárifári - mondtuk, hogy Gyurcsány is megértse, öregecskedő ortodox gazdaságpolitikát végleg az unortodoxra cseréltük, rommá adóztattuk a sárga csekket, tranzakciókat, mobil percdíjat és minden mást ami Kusza Szemben fölmerült, mert oszkópéter a wizerbe mitkeres. 

Örömmel jelentem, hogy a törvényhozás idén is rekordot döntött. 225 törvényt szavaztunk meg, a 133 ellenzéki javaslatból meg egyet sem. Nem is értem hogy képzelték, hogy javaslatokkal belezavarnak a nerbe. Igazán felfoghatnák már, hogy az elvárt konstruktív magatartás a csöndben szotyizás, és nem a törvényjavaslatok elutasíttatásával időhúzás. Nem könnyítik meg az életünket és a haladást, ezért Morcos Bajusz házmester urat új karantén normaszöveg megalkotására kértem fel, jöjjön a molinókauszt. 

Idén igyekeztünk nekifogni a felsőoktatás átalakításának, és bevezettünk a nemtandíjat. Könnyen belátható, ha egy országban kamu doktorival egy káder köztársasági elnök lehet, és a kereszténység lándzsájának magyarázkodnia kell a Jagger sátános kopipésztje miatt, a Lasztovicza gyerek ügyéről nem is beszélve, ott bizony komoly bajok vannak. A társadalom - és a frakció - határozott igénye, hogy a jövő nemzedéke megfizessen mindenért, ha a helyünkre pályázik. 

Megalkottuk az új választási eljárási törvény, a sorban állva szavazati jog kunyerálással kiszélesítettük a demokráciát. Az új év meglepetése lesz, hogy az Alkotmánybíróság értékeli-e megfelelően a szándékunkat, vagy kénytelenek leszünk az alaptörvénybe beletaposni valahogy. A 2013-as év Nemzeti Játéka lesz megkeresni, melyik saláta törvénybe dugjuk el majd a kiegészítést, miszerint ha a regisztrációs ív éle mind a négy oldalon nincs aláírva, és a feliratkozó nem tud az egy perces limitidő alatt szentkoronát hajtogatni belőle, akkor a regisztráció érvénytelen. Aki elsőként megtalálja ez nyer egy ingyenes Kubatov Gábor látogatást, és a szemfülessége jutalmául saját kézzel írhatja be magát az adatbázisba, és maga választhatja meg a neve mellett szereplő jelecskét is. 

De hagyjuk a nagyszerű múltat, tekintetünket vessük a jövőre! 2013 a feltápászkodás éve lesz, megrázzuk magunkat és növekedésbe kezdünk. Majdcsak, valahogy. Elfelejtjük és magunk mögött hagyjuk a sok nehézséget a már be nem tartható ígéretekkel - pl ügynöklista - együtt, és meglátjuk az MNB tartalék mekkora osztogatásra lesz elég. Most toljuk sütőbe az újévi malacot, - akinek nem jutott az próbálkozzon meg a Blahán, hátha kint lesznek a krisnások - fröcsögjön a bólé, szóljon a papírtrombita, öltsünk testhezálló jelmezt, és kiáltsuk egyszerre:

- Jövőre veletek ugyanitt, magyarok!

orbán buék_1.jpg

Csókpuszi, Viktor!

636 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr774988652

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: 2012 2012.12.31. 16:46:58

- Miniszterelnök úr, mi tart a kormány legnagyobb sikerének 2012-ben?- Nézze, teljes szerénységgel kijelenthetem, hogy a magyar emberek érdekében – bár külföldön sokan nem hittek benne, sőt voltak akik ellenünk szurkoltak – december 21-én simán megakad...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

190 éve született a magyar "terrorista!" Petőfi üzente! De a legszomorúbb az, hogy nincs olyan gyalázatos ügy melynek pártfogói, apostolai ne támadnának. Aki az igazság mellett szót emel, arra e megvetendő hamis próféták elég szemtelenek azt kiáltani, hogy a zsidók, által meg van vesztegetve. A nyomorúk! Nem tudják vagy nem, akarják azt hinni, hogy Őnálok becsületesebb emberek is vannak, kik nem a szennyes önérdek rabszolgái, hanem a tiszta igazság és humanizmus barátai. Márc.20.
De a legszebb az, hogy a népet, melynek ők a képviselői, oly éretlennek, butának tartják. Végső argumentumok mindenre az, hogy, hja, a nép még ilyen olyan éretlen. Köszönd meg ezt képviselőidnek, nép. Én megvallom, egészen másformának ismerem a népet, s éretlenségének legföljebb egy példáját tudom, azt, hogy ilyen képviselőket választott.
Szomorú, szomorú. És pedig így lesz, ha a nemzet minél előbb föl nem serken, s ki nem ragadja kormánya és képviselői kezéből azon hatalmat, melyet nekik jóhiszeműen átadott, s mellyel azok részint nem tudnak élni, részint rútul visszaélnek. 1848. 08. 11
Mi van?
Fanyalgás.
Pedig az angolok például már nem irigykednek ránk, hanem követnek minket!
Náluk 2013 január 00-tól csak német anyanyelvű nő szülhet angol típusú gyermeket, mert először németül kell megtanulni. Ezt még ők is belátták, mint a konzerv atavizmus példaképei. Naugye!
Mi van?
Fanyalgás.
Pedig az angolok például már nem irigykednek ránk, hanem követnek minket!
Náluk 2013 január 00-tól csak német anyanyelvű nő szülhet angol típusú gyermeket, mert először németül kell megtanulni. Ezt még ők is belátták, mint a konzerv atavizmus példaképei. Naugye!
@tucano:

a BBC World News-on volt egy 1 órás Kina négy keréken és két riporter beautózza....csodálatos ahogy a nyugati hegyoldalak rízsföldjeiről megérkeznek Shanghaj-ba a 20 milliós és még most fejlődő városba 6000 év két hét alatt...és Shanghaj-ban bemutatja, hogy családok százezer angol fontokat költenek a gyermek magániskolás oktatására ahol a 6 éves nebuló british inglish-sel válaszol -szebb kiejtéssel mint a riporter- hogy a kedvenc autója az Lamborghini, meg Rolls Royce...és tudományokból ezek a kölkek a világelsők ahol az USA az 28 . hely körűl sűllyed...és nincsenek megelégedve és amikor Nanking-ban a hatalmas fiatalkori Mao szoborhoz érnek ami zarándokhely egy he3gyet alakítottak szoborrá és amikor a helyi túristákat megkérdezi mit is jelent nekik Mao akkor dicshimnusz és amikor a kérdés mit szólna Mao a mai állapotokhoz akkor elvonúlnak és azt mondják, hogy ez megkérdőjelezi Mao eredményeit

hát aki egy több mint egymilliárdos országból a kőkorszakból a világ egyik legfejlettebb országát csinálta és még az átlag Bulgária és Honduras alatt él de fejlődnek, mert dolgoznak és alkotnak olyan kinai gyártmányú elektromos autóba ültették az ürgét, hogy az Audi meg a Merci elszégyelli magát mellette és hangtalanúl suhan, havonta 1 millió új autót vesznek és az esküvőre kizárólag tűzoltópiros spec Audival mennek konvójban és ihaj csuhaj míg a nagyszülők mondják hogy milyen nagy a fejlődés ugyanakkor a lábmasszázs közepette az anya akinek a gyereke spec suliba jár mondja, hogy nagyon szép mert a gyerek maga jön majd holnap hogy még egy nonfacultatív-ra akar menni akkor be fogja íratni de sajnálja, hogy a kölkek nem játszanak...

megjegyzésem és tanúltam még szórakozás közben is sohasem értem rá mert reggel fél héttől este 10 -ig néha tovább feladataim voltak amiket én tűztem ki meghaltam volna ájfóntól hogy belepötyögjem a józsinak hogy lófasz és visszajöjjön hogy lópina és ez egy tartalmas t
ársalgáselektrónikusan még hová tolatnak? közben nem tudnak beszélni olvasni írni és számolni és buták meg hisznek

brühühühühühü
a kis röfi nem teljesen hiteles, mert a kukorica csutka hiányzik a pofájából...a szöveg -mint mindíg- ragyogó, bár megjegyezném, egy sűllyedő gyorsanaszádról amelyre egy 424-es van rálinkelve mint azt háziszárnyas szokja(!!!!!!!) azaz horgonyt bele és a neki a jéghegynek hogy villogjanak a piros pöttyök a kőmíves dekoltázsból...a zaranytartalékon kívűl maradt még valami amit nem loptak el? tolvaj banda, jól szervezett ócska maffia...kellemes émejłtő hányinger kerűlget amint olvasom a"zeredményeket" hát mitmongyak?

brühühühühü

BÉKÉS BOLDOG FORRADALMAT MINÉL ELŐBB ANNÁL EGÉSZSÉGESEBB
@hacsaturján: ez nem csak jó hanem irodalomnak is klassz, kösz

brühühühühü
"Megöl a disznófejű Nagyúr Éreztem, megöl, ha hagyom" Ady (hagyom?) Vajon a kövér házőrzőket szereti-e?
@rodeo36: vajon miért hiszik egyesek, hogy ki lennénk segítve azokkal, akik ma egy forradalom élére állnának... Könnyen úgy járnánk, mint a fülkéssel. Vagy még rosszabbul.
Eztet toroltem, vagy ezert, vagy azert:
- Jövőre veletek ugyanitt, magyarok!
Ez volt az ev, a vilagvege ismet elmaradt erdeklodes hianyaban, de el nem mult, erdemei leismereseivel a vezenyloi zrt. keretik vissza sullyedni a helyere, a patas villas szereto kebelere. Aj men.

Bujek mindenkibe minden szep es jo a jujesztendobe, kiveve azok ottan fentiek emlegetettetek.
@Légifarkas: Ez sokszor kimarad, pedig ennek uzenete valosabb, mint az alpatoszos kesergo eleji:

Bújt az üldözött s felé

Kard nyúl barlangjában,

Szerte nézett, s nem lelé

Honját a hazában.

Bércre hág, és völgybe száll,

Bú s kétség mellette,

Vérözön lábainál,

S lángtenger felette.
BUÉK mindenkinek !!

Fábiusz! Neked külön, sokat segítettél abban ,hogy könnyebb legyen átvészelni ezt az évet , és számítok rád 2013-ban is.

"Csókpuszi"!
@Légifarkas:

meglátásom szerint kizárólag forradalom oldja meg a jelenlegi helyzetet, ez a gittegylet gyáva beszari veszett kutáykból áll akik már annyi őrséget állítottak maguk és intézkedéseik köré, hogy annyival világháborút is lehetne ha nem olyanok lennének az őrök is, hogy a6z első adandó alkalommal elárúlják azt aki fizeti őket és életáldozatról szó sincs soha...árulás de a sok egyenruhás seggfej elijeszti azokat akik egyébként sem támadnának de azokat akik viszont igen te sem akarod, hogy támadjanak

ez egy dilemma marad

forradalom nélkűl nem fog menni legalább a csúti seggfejet kell ronggyá pofozni és szétverni a pofáját hogy nyüszíccsen a többi esetleg de ne számiccs semmi jóra

ezeket fel kellene rakni egy sokkal nagyobb repülőre mint a kacsinszki bandáját és az óceán fölött lelőni...a pilóta meg GPS-szel majd valahogy

brühühühühü

mondd te milyennek látod a megoldást

az nem v
álasz hogy senki sincs akiben bíznál mert akkor a hosszú messzi utazás marad vagy a kuss
@Légifarkas:

Mivel és hogyan lennénk kisegítve? Van erre valami válaszod - a realitások talaján maradva?

A sehogy, nem válasz. Az belefulladás az önsajnálatba.
@hacsaturján:

Nagyon jó írás. Szűkszavúságodból arra következtetek, ez a te véleményed is.
"2013 a feltápászkodás éve lesz"

Nabasszameg azt megnezem: orban, mint tragyaszoro mezogazdasagi hattereszkoz, a haverok kedvence, parasztok bohoca :))))

BUEK neked te nerharcos, csak az az aldott jo szived el ne vigyen azzal a fogekony es rendkivul kimuvelt agyaddal egyutt, te nepunk csodaja, orszagunk buszkesege!

Kedves blogiro es ti, forumozo cimbik: NEKTEK VISZONT SZIVBOL ES IGAZAN A LEGJOBBAKAT! :)))
@Megdobbent:

köszönöm és minden jót neked is

brühühühü
@rodeo36:

ha forradalom nem is (pláne nem fülke) szükséges az mindenképp megúszhatatlannak tűnik, hogy ez a remek elit' egy kibaszott nagy maflásba beleszaladjon, mert tisztán látszik, hogy hová vezet a "következmény nélküliség". nagyon precízen érzik, centire pontosan, hogy bármit megtehetnek...elrettentés' nélkül ez nem fog változni, a legyek is hamar elszemtelenednek ha nincs elég légycsapó és főként gubancok vannak a tisztaság(!) körül.
@rodeo36: " a kis röfi nem teljesen hiteles, mert a kukorica csutka hiányzik a pofájából..."
Tévedésben vagy. A citrom hiányzik a pofájából ...:-)
@ariel12:

Édes narancs van ott, de az csak az igazhitűeknek látható.
Kis gonosz:))
@ariel12:

igazad van már eleget zabált, az utolsó hajnal előtt úgyis kiéheztetjük, hogy ne kelljen annyit a beleket pucolni kalbásznak, és a disznósajtnak amit ugye kedvelünk

még akkor is ha ezt a Bundi-nak kellene feltálalni nem tudni nem mérgező e a veleje is

brühühühü

brühühühühü
@ariel12:

Tévedés. Egy nagy lófasz hiányzik a pofájából. Meg egy ugyanolyan a seggéből.

Meg a háttérből a felé hömpölygő lávafolyam. Meg balról a rohamozó Náci Zombik, jobbról pedig a Mordori Légiók.

Ja igen, boldog új évet szerettem volna kívánni a Kedves Vezetőnek, ha esetleg nem derült volna ki.

:D
@rodeo36: Annál jobban szeretem a kutyákat mint, hogy az ebből készült disznósajtot adnák nekik :-)
Mindenkinek Boldog Békés Orbáncmentes Újévet kívánok.
Köszönöm Fabiusnak az egész évi humoros írásait. (Tudod tartozol egy csomó klaviatúrával és több liter kávéval).
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

De,de. Ebből a túlcsorduló szeretetből egyértelmű:))
@rodeo36: mert amikor ellőtték a versenyt, akkor a harcsabajszos versenyző, talpig bocskaiban, nagy meglepetésre az ellenkező irányba kezdett el futni és amikor emiatt elsőként (csak rossz irányból) átszakította a szalagot, akkor nem értette, hogy a stadion egyik fele mért üvölt, a másik mért röhög.

Amikor a brazil munkaközvetítőben bejelentett és nettó 700.000 forintnak megfelelő összegért keresnek sofőrt, de a prolik ilyen szar pénzért nem vállalják, akkor nekifutásból átugrás közben fosom tele az Alaptörvény asztalát.

Semmi sem drága nekünk, hiszen ha kifizette a tandíjat a köcsög, mert tud olvasni, akkor ne menjen sehová mosogatni, ha filozófus, a mi túszunk a zsidaja.

És nyissunk pezsgőt mindannyian dugót a Parlament felé irányítva, vagy ne is igyunk, hanem öntsük fel az összes piával a nagytermet, hátha nem tudnak annyit inni és a jól megérdemelt beszélő nevű szovjeckájába fullad a sok patkány.

Még pár nap és megint nekem bólogatnak a pálmafák, addig is boldog:
www.youtube.com/watch?v=Fi8WkcUrZWM
@tucano:

akkor vagy én vagyok dilis vagy nem ezt a videót linkelted de én másra emléxem rsrsrsrs

a legjobbakat kívánom és sok sikert egészségben

brühühühühü
Mi csak hálával tartozhatunk Neki! Mi lett volna a sok újságíróval, blog íróval, kommentelővel, ha Ők nem lettek volna? Göncz Árpád csak a Gyűrűk Urát plagizálta. Bajnairól meg tudjuk, hogy ő a Gyurcsány. És Oszkón mikor tudtunk volna jókat szórakozni? Úgy érzem nem becsüljük meg, hogy milyen remek dolgunk van! :))))))
@tucano:

ez volt belinkelve

www.youtube.com/watch?v=9treWc2SOrM

ebben nincsen bocskay és a három hülye amerikai nem rohangál hanem blogolókat bűntet

brühühühü
@hacsaturján:

Jó írás!

Off:

A népszabónak szólhatna valaki, hogy manapság kurva ciki ha a mobilnézet ennyire nem működik egy elvileg erre kitalált felületen.

on
Jó volt, jó volt, de a végén az a DISZNÓFEJŰ NAGYÚR durva volt! :)
Addig röhögtem és leginkább sírtam volna kis hazánk állapotán, de ott az a zsírdisznó, na az nem hiányzott, pláne a "BOLDOG ÚJ ÉVET!" felirattal.
ÉN inkább ezzel kívánok:
i88.photobucket.com/albums/k181/jamminjny/happy-new-year-1.jpg
@rodeo36: ezt szivnek küldtem, hátha látja, egyébként nagyon jó lenne végiglátogatni a sok trollt:)
BUÉK, aztán kérnénk némi zenei inspirációt is később:)
@V-PORT:

Az biztos, hogy szegényebbek lettünk volna. Bloggerek, publicisták kaptak ihletet eleget, a netes folklór soha nem látott magasságokban szárnyalt, és sok élc született kommentben is :-)
@tucano:
jó de kűdd má el a bocskay-st neke3m hadd röhögjek a hülyéjén

brühühühü
@vitéz Thapóccay néma bárány: És akkor még ott van Semjén, Fekete György, Lázár, Rogán, Selmeczi, a Cöf és még csak párat említettem. Ahogy közeleg a választás egyre több jobboldali fog előbújni, hogy a maga kissé furcsa, ám vicces módján ugassa le a másik oldalt.
@tucano:

depois de Seu Jorge outra coisa para bailarse

www.youtube.com/watch?v=xwhZfyTAPLw

brühühühühü
@rodeo36:

Jó hogy emlékeztettél, Rossini mindig jó kedvet csinál:))
@Orica Középföldi:

ja és a selyemlétra a kedvencem

brühühühühü
@vitéz Thapóccay néma bárány:

"Hogy Magyarország ellen spekulációs támadások történnek, mára szinte közhely, a jó hír viszont az, hogy „a támadásokat sikerrel verjük vissza”. Mi lett volna, ha a 2011 őszétől 2012 tavaszáig tartó Nagy Támadás idején kormányválság zilálja Magyarországot? – teszi fel a kérdést Matolcsy, akinek londoni ismerősei is azt kérdezték, hogyan éltük túl a gyilkos támadást, ami tavaly érte a kormányt. „Mondtam nekik, kell hozzá egy miniszterelnök, egy frakció, egy kormány, egy nemzet, egy nép, egy Békemenet és még néhány egyéb dolog. Azt mondták, ők ezt nem értik” – idézte fel a sótlan angolokat összezavaró csavaros magyar észjárás sikerét."

egy valami kimaradt a nagyarányú TÚRÓRUDI GYÁRTÁS FEJLESZTÉS ÉS GALAKTIKUS EXPORTJA

szerencsétlen hülye angolok

brühühühü

és meg kellett nekik végig hallgatni vagy lehetett kimenni rötyire és elfelejteni visszamenni?
Na, megyek a csónakházba egy koccintásra, nem elhülyülni addig!
Bonsai Duce és Fidesz mentes Boldog Új Évet Kívánok minden kedves Varánusz rajongónak!
Remélem 2013 jobban fog sikerülni, mint a 2012-es év volt, bár a jelek nem ezt mutatják.
@vitéz Thapóccay néma bárány:
a kóreain nincs egy nő sem

brühühühü
Boldog Új Évet mindenkinek!
Úgy hiszem ahogy haladunk az új évben, naponta több posztot is lehet majd írni, mert mind a két oldal tele van Darwin díjasokkal.

Ja, és üzenem a brókereknek, hogy idén ne igyanak annyit! :))
@vitéz Thapóccay néma bárány: Sírva röhögtem ezen a barmon. Csak az a baj, hogy van aki komolyan is veszi az agymenéseit.
Na most ezt a két ember kellene elzárni egy, az ilyenek elhelyezésére szakosodott bennlakásos intézménybe, Morcos Bajusz magánhadseregének legalább lenne fix melója az őrzésükkel, és mindjárt jobb lenne az egész országunknak.
A zelmult ev nehezsegeinek feldolgozasahoz egy kis jatek, Matolcsyval:

browse.deviantart.com/flash/#/d5ps2cs
@vitéz Thapóccay néma bárány: Kövért sajnos nem fogja két erős katona mindkét oldalról, mint a szerencsétlen koreai kedves vezetőt. A kép alapján egyébként úgy tűnik nekem, hogy a kedves vezetőt a fénykép elkészítése után, kivégzésre vitték.
Srácok!Kipróbáltam a tahótlanítást Fabiussal és most nem látom a posztot!
Miről szól?
:))
Amúgy nem lehetne átnevezni?
Mert mi van ha egy tahó akar tahótlanítani?:))

Amúgy jó lett az írás,csak kicsit elvette a kedvem.
Félek,hogy ezek mindent tönkretesznek,ellopnak.
De azért bízzunk valami csodában,ahogy ők is teszik.
BUÉK mindenkinek, (békameneteseknek nem köll kivánni, azoknak boldog lesz úgyis, ld. "lelki szegények") olvassátok Bartust ( nepszava.com/2012/12/velemeny/bartus-laszlo-utolso-csengetes.html ).

Ezen összesírtam magam:

"Matolcsy mára megkerülhetetlen alakká nőtte ki magát abban a közgazdasági iskolában, amit néhány évszázad (vagy talán csak évtized) múlva feltehetően ezoterikus közgazdaságtannak neveznek majd" :)

ezoterikus közgazdaságtan = törzsi varázslás/jóslás
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:

"Morcos Bajusz
magánhadseregének legalább lenne fix
melója az őrzésükkel, és mindjárt jobb
lenne az egész országunknak."

Hunvan a célra kibocsátott kincstárjegy, adakoznék :-D
BUÉK, azaz Boldogabb Új Évet Kívánok, mint amilyen lesz!

www.youtube.com/watch?v=H3nsrai8zeg
@rodeo36:

Ugye? Emancipációban lenyomtuk ékoreát! :-D
@kifordított nagyanyó:

Én még olyan tahót nem láttam, aki a saját önmeghatározása szerint is tahónak tartotta magát :-)
@Fabius: Igen.Tudom,hogy így is lehet értelmezni.:))
Boldogat beléd is!:))
@vitéz Thapóccay néma bárány:

tövig

brühühühü

de aztán már nem sok...nekik van nukleáris gyorsnaszággyuk meg tudnak egyszerre lépve egyir
nyba menni próbáld ezt meg a zeltolcsy látásmóggyával és a levédiai árulók földjén

brühühühü
Megvolt az az elrugaszkodás csak éppen egy víz nélküli medencében értünk földet és hatalmasat csattantunk. Minden nézőpont kérdése :)
mandidundi plágium

global001 2012. december 31. 09:26
1
@USsange
" piros pötty a kölykök fenekén"

Hiába élvezkedsz, te ostoba majom. Matolcsy nem beszélt hülyeséget. "

De akjkor most tisztázzunk már valamit !
matolcsy gazdasági miniszter vagy egészségügyi államtitkár ???

Ha annyira akarja a seggeken számolgatni a piros pöttyöket menjen el urulógusnak ... :))

HÁT IGAZ, UROLÓGUS AZ MÉG NEM VOLT PERSZE A SEGGEKBEN IS KOTORÁSZIK

brühühühü
vezényló örömködhet:

Az LMP nélkül formálódik a baloldali front

Január 2-án ülnek le az ellenzéki szervezetek. Az LMP az előkészítésre sem ment el.

www.origo.hu/itthon/20121230-az-lmp-nelkul-kezd-formalodni-a-baloldali-front.html
Jó lenne ha nem csak nekik lenne jobb jövőre.
Sajnos jól látható növekedésbe leginkább viktor kezdett.:((
@ariel12:
" a kis röfi nem teljesen hiteles, mert a kukorica csutka hiányzik a pofájából..."
Tévedésben vagy. A citrom hiányzik a pofájából ...:-)"
Bizonyy-bizony,...nem mindegy , hogy mi van a desznyó pofájában : kukorica,...vagy citrom...
A citromra szavazok !
De most viszlát.
Jövőre veletek ugyanitt.:))
B.Ú.É.K. mindenkinek!
@Orica Középföldi:

a gusztival mindig jól lehet fröccsözni.
BUÉK!
@tucano:

jó vitz! itten nicsen pantanal, hogy ráérjen a közönség jaguárra vadászni.

BUÉK!
@Fabius:

ne kavard meg, mer elveszti az identitását, oszt baszhatod!

BUÉK!
orbán, kövér, simicska, rogán, lázár, navracsics, deutsch (!), szíjjártó, gíró-szász, schmitt, kósa, semjén, harrach, és persze szekeres, baja, kiss, puch. második körben vona, novák, zagyva. és minden jobb lenne. sokkal.
ez a csókpuszi azért egész évben jókedvre derített. köszi :) és mindennapposztolós boldog új évet Fabius!
csókpuszi: egy mindennapolvasód :)
Azt azért elárulhatná nekem végre valaki miért jó egy embert vele született rendellenesség miatt baszogatni, főleg ha liberálisnak tartja magát az illető.

Orbán pedig elrugaszkodhatna végre úgy, hogy vissza se találjon többet ebbe az országba.
@rodeo36: Arra azért kíváncsi lennék mit mondanának ha megkérdeznék tőlük, mi a véleményük arról, hogy Mao a világ legnagyobb tömeggyilkosa.
a jövő év hozza el mindenki kívánságát...

én szerényen csak egy nagy nemzeti béke-gyászmenetet kívánok !

végre egyessüjjön a nemzet egy nagy össznépi (vidám, nyúúorlienszi típusú) címlapos temetési meneten !

minden fidesbűnöző kerüjjön a börtönbe (és akkor ez jó kívánság)
@egyedi: "mindennapposztolós boldog új évet Fabius!"

én szerintem jobb lenne ha nem lenne téma már...
egy nagy frenetikus poszt a népvezér temetéséről...
aztán a szürke unalmas évek, amikor fdesmafiáról nem is hallunk
@74. Vladys: me ha nem lenne idióta, szart sem érdekelne a testi hibája, na de így ;)
@Vitéz László: én nem vagyok ilyen rosszindulatú. elég lenne, ha Szibériában töltené nyugdíjas éveit. :)
@vitéz Thapóccay néma bárány: Egész nap kerestettem a guglival, mert egy nagyobb összeggel én is beszállnék az őrzés és kezelés költségeibe, de sajnos nem találtam erre vonatkozó linket és egyéb lehetőséget sem.
Javasolnám az Orbán rendszer jelenleg hálás témaként állandóan kézügybe eső permanens (és az ország szempontjából nagyon szomorú módon jogos) szidalmazása helyett a legyőzési lehetőségére koncentrálni, mely lehetőség jelenleg igenigen gyenge lábakon áll.

Természetesen ez csak javaslat, viszont az "Orbán rendszer rossz" megállapításból nem következik, hogy más csinálhatná jobban, azaz a bizonytalanok továbbra is bizonytalanok maradnak, és ami kellemetlen, hogy 2014-ben otthon is.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Az LMP lassan kivérezteti önmagát. Ha kimaradnak az ellenzéki egyeztetésből lehúzhatják magukat. Hónapok múlva, már kialakult összefogás stratégiával annak kidolgozóit már nem fogja érdekelni semmiféle csatlakozási meg jelölti alku.

Egyedül maradnak, rájuk ég a bélyeg, hogy ők nem akarnak kormányt váltani, mert egyedül vagy felnégykásítva is esélytelenek rá, és így a parlamentbe jutásra is.
@egyedi: ez nem rossz indulat... amit ő nagyon áhít és vágy régóta az a gyászmenetével révbe érne...

egységes erős BÉKÉS dolgos nemzet lenne...

(miután a dakota féreg aki rágta elpusztult...)
Mekkora szar írás ez. Ne erőltesd, öreg.
@vakapad: nem kell ezen izgulni...

a zillegalitásban bújkáló józan értelmes hozzáértő tisztességes emberek majd előjönnek,

miután az audi-dance után a vérfröccsenések-húscafatok már leültek...
Jellemző ballibsi gondolkodás. Ha nem ők kapják, akkor szétosztogatja.

Ha ráköltenék valami nagy költségvetésű holokausztfilmre, csupa ballib főszereplő, Alföldi rendező, balliberális "műhelyek" a környéken, semmi probléma nem lenne.
Fabius!

Sok remekbe szabott írással örvendeztettél meg bennünket(a fenti is az),ezért kapanyél hozzájutásban gazdag, bajszon bőséggel billegő morzsás, és Csobot Adél mentes boldog új esztendőt kívánok!
@DarthVader: Jó Bartus László írása, bár az a Bonsai Ducét és Hitlert egy lapon említi, az egy kicsit talán sértő Hitlerre nézve.
Pont kérdezni akartam, hogy IP alapján blokkoltátok a trollokat?:) Erre frissítem az oldalt és rögtön mehjelenik kettő! LOLXD

BUÉK!
@Anti Anyag:

Tartalékot nem osztogatunk. Különösen akkor nem ha újra termelni belátható időn belül képtelenek vagyunk.

De belátom ezt valakinek aki ott jobber ahol Pozsgay hiába magyaráznám.
Köszönöm, hogy egész évben örömöt és sok információt kaptam tóletek, mint olvasó.Ezért nem egészen önzetlenül, de szeretettel kivánok mindenkinek BUÉ-t
@Vitéz László: De szép is lenne az összebújós ünnepelős new orleansi stílusú bluesos-jazzes ágyútalpas temetés. Még Dr. Bubó/Balta$ár is megnyalná mind a tíz ujját utána.
Nagyon kifejező ez a kép.

A tavalyi hiú remények évét követően az idei a felismerés éve volt legalábbis számomra.

Nagyon sokáig azt hittem, ezek simán ennyire hülyék és nem értenek semmihez sem.
De nem, egyáltalán nem hülyék. Csak gazemberek, akik ellopják az egész országunkat.

Attól tartok, 2013 tényleg az urológia éve lesz, hadd plágiumozzak egy korábbi kommentből. De előbb-utóbb lesz diagnózis és jöhet a műtét éve.:)

BUÉK a Varánusz népének!
@74. Vladys:

megmondták, Mao nagy és örök aki ezzel nem ért egyet vagy csak kérdez arról, hogy miért nagy azzal nem állnak szóba

ha elolvasod André Malreaux Az ember sorsa című könyvét aki személyes tapasztalatokat írt le hosszú éveket töltött a Chang Kaj Shek és mao harcai idején

egyet figyelembe kell venni, Kína ma nem lenne az a nagy hatalom ami ha anno Mao nem és Nixon nem indítják be a ping pong diplomáciát és előtte Mao nem szilárdítja meg a belső hatalmat ami szét volt és a mai napig így akarják zilálva de ez már nem megy, sokak nagy bánatára

meghaltak kituggya mennyien de 1.5 milliárd ember a kőkorszakból kevesebb mint 100 év alatta 21. századba lépett és nem állt meg

a többi...történelem

a győztesnek igaza van

a csúti senkinek is lehetne de "csak" eredményei nincsenek mert sem nem ért hozzá sem nem azért ragadta magához a hatalmat egy senki aki lop hazaáruló ócska útszéli rabló

brühühühühü

a te viszonyod hozzá nem igen érdekes az eredménytelensége mindent elmond a többi szó mely elszáll mint a fing
Fabius

Aktuális dolgokról, hogy pl. Bajnai már a programról tárgyal a maszoppal(nyehehe) már ne is beszéljünk.

Ez valahogy nem fér a blogketrecbe.
@Motherhacker:

most lettél tahó

bye

brühühühü
@rodeo36: Baszod, a fél netet átnéztem ezért a könyvért, de sehol se találom.
Csak a kurva sok Cecilke jön mostanában.
@rhiia: Már csak MACISAJT és a részeg tengerész hiányzik:)
@Habakuk999:

jó antikváriust keress vagy a Széchenyi könyvtárat, kiadták többször is Magyarországon, a francia követség kultúrattaséját hívd ha akarod

de könyvtárban meg kell lenni lehet hogy nem szépirodalom hanem politikai tanulmány címén, ő volt a francia kultusz miniszter mint világhírű író

brühühühühü
@Habakuk999:

en.wikipedia.org/wiki/Andr%C3%A9_Malraux#Indochina

olvasd a kiemelést: Fate of man, (Destine de Homme ou La Conditionne humaine)

Indochina
At the age of 21, Malraux left for Cambodia with Clara.[7] There he undertook an exploratory expedition into the Cambodian jungle to plunder its treasures and ancient relics. On his return he was arrested by French colonial authorities for removing bas-reliefs from Banteay Srei, a Khmer temple. Malraux later used the episode in his second novel, La Voie Royale.
His experiences and observations while in Indochina led to Malraux's becoming highly critical of the French colonial authorities. In 1925, he helped to organize the Young Annam League and founded a newspaper L'Indochine.[8]
On his return to France, he published The Temptation of the West (1926). It was in the form of an exchange of letters between a Westerner and an Asian, comparing aspects of the two cultures. This was followed by his first novel The Conquerors (1928), then by The Royal Way (1930) which was influenced by his Cambodian experience.[9]

In 1933 he published Man's Fate (La Condition Humaine). The novel about the 1927 failed Communist rebellion in Shanghai was written with obvious sympathy for the Communists; Malraux was awarded the 1933 Prix Goncourt for this work.[10]

brühühühühü

csak tiszta forrásból!!!!!!!!!!
@Anti Anyag:

Mivel aktív kommentelő vagy, állandóan látni az agyament kretén, és teljesen légbőlkapott baromságaidat. Itt van ez is, a szomszédos blogon meg ezt írtad:

"A liberális gondolkodás lényege amúgy is az, mindenki náci, a vezetőjük Hitler, feltéve, hogy őket nem vették be."

Figyu, nem érdemes a debil hülyeségeidre választ sem vesztegetni, te egy gyűlölködésbe és alkoholba belezakkant szerencsétlen kretén vagy.

Trollá válásádhoz gratulálok, és boldog új évet nem kívánok, hiszen belecsavarodtál a keserű utálkozásba, de azt kívánom, hogy legalább néha, pár perce kitisztuljon a fejed, biztos fárasztó lehet ez az állandósult beállt görcsös gyűlölet.

Ugyanezt kívánom a többi trollnak is, nem érdemes külön írni mindnek, 12 egy tucat.
@rodeo36: Én már digitálisas vagyok, amióta van kindlim.
Holmi pórias papírokat már nem szívesen olvasok.

Most pl el vagyok hajtva boltba, és a sorban állva nálam mind a 432 könyvemet olvashatom, ha akarom.:)
Ausztráliban vagy még? Akkor neked külön gyors BUÉK!
@Vitéz László: hát az egységesben nem vagyok biztos. ahhoz valami olyasmi kéne, amitől a droidok szeme is kinyílna.erre a halál nem alkalmas szerintem.
@taga20:

tényleg a részeg tengerész... tőle is megkérdezném, hogy saját kezűleg ölne ballibet? (ballib mindenki, akit tengerész annak mond). és közben mit érezne? eufóriát?
@/avanivi/: Csatlakozom. Fabius imádom amiket írsz és a képeidet. Ez egész évben elszórakoztatott és elgondolkodtatott. Boldog Új Évet kívánok és jó egészséget, na nemcsak azért hogy tovább írhass ! Köszi az egész évi munkádat.
@Habakuk999:

Man's Fate (French: La condition humaine, "The Human Condition") is a 1933 novel written by André Malraux about the failed communist insurrection in Shanghai in 1927, and the existential quandaries facing a diverse group of people associated with the revolution. The literary critic Christopher Hitchens, while noting that Malraux had spent almost no time in China, claimed that the novel "pointed up the increasing weight of Asia in world affairs; it described epic moments of suffering and upheaval, in Shanghai especially (it was nearly filmed by Sergei Eisenstein); and it demonstrated a huge respect for Communism and for Communists while simultaneously evoking the tragedy of a revolution betrayed by Moscow." Along with Les Conquérants (1928), La Voie Royale (1930) it forms a trilogy on the Chinese revolution.[1]

brühühühü
@sárkányfő: Valami kurva kemény csávó lehet valahol a világban, mert az ékezeteket kibaszta a picsába:)
@MetroGoldwinMayer:

Nem vagy lemaradva csak napokkal.

varanus.blog.hu/2012/12/28/az_mszp-nek_lassan_szotagolva

*ásít*

Még valami?
Jó a kép :D A malacot ne felejtsétek el levágni :D ;)
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Tehát a liberális egyenlőség addig vonatkozik rá még kedvelem?

@rodeo36: Szóval 100 millió ember lazán feláldozható a nagy cél érdekében. Hitler büszke lenne rád. :)
Ugye nem kell külön elmondani mindenkinek, hogy köszibúék meg minden :-)
@Anti Anyag: te, macskajancsi, most az erdélyi judeobolsikat kell köpködnötök, így szilveszter-ünnep idején: a laci kiadta, hogy az Oligarcha Zrt.-jüket veszélyeztetik az alattomos, megosztő erdélyi vezetők. így engedelmes seggnyalóként most az erdélyi magyarokat gyűlöld te is, ahogy a gazdid kiadta.

hála a magyargyűlölő, a Hazánkat lerabló oligarcháitoknak, nincs már magyar képviselete magyar testvéreinknek a Vajdaságban, a Felvidéken és Erdélyben is kis híján múlt, hogy valamicske maradt. hála a teves-rühes gazdáidnak.

undorító, köpedelem népség vagytok, rosszabbak, mint a komcsik.
@Habakuk999:

kösz, neked is, én nem adom a papír illatát és a sercegést vagy susogást ahogy lapozok és ha kedvem tartja a mindíg kéznél lévő ceruzával (sohasem tollal) bejegyezzek....egyszerre nem lehet 432 könyvet olvasni sem lapozni és nem is érdemes egyébként én szemlélődő típus vagyok és járművön utcán nem olvasok mert ott látok és azt raktározom mert az az élet

a zájpad meg a többi kütyü számomra már nem lesz semmi...Salman Rushdy -ról volt egy műsor tegnap és ott egy régi barátjával még Cambridgből találkozott és amint mutatták a vendéglátó könyveit ....hát elállt szemem szám a prof keleti kutúrát és abban is mozlim világot tanította Cambridge-ben...látnod kellett volna...amikor egy PhD-re készűl az ember akkor 100 számra olvas köbnyvet és jegyez bele mert arra nincs idő hogy cédulázzon...és és azt utána 10 12 lépésben rendszerezi amíg összeáll a piszkozat amit utána a konzulesekkel meg kell tárgyalni és nem árt az opponensedet is felkeresni a sok salátával izgúlva mit mond?

brühühühühü

ezt digitálisan? hát lehet...ha minden digitális, de nem az
@Fabius: Egyébként tényleg jól nyomod! Ha van esze Matolcsy minisztériumának akkor téged leszerződtetnek jó pénzért és van még 1,5 nyugodt évük:))) Kurva jól csinálod, komoly respect!
Nincsen itt semi szólás szabaccság!Szájkosarat raknak a zellenzékre!!
Bedűl a magyar gazdaság és tönkre mety a forint!!!
Mindenki menekicse a pézt Osztrákországba mer a kormány táteszi a kezét!!!!
Egész ájrópa meg a többi ország mind megvet minket!!!!!
Gyün a pógárháború!!!!!!

Ez vót az elszakadás éve. Evtásak, elszakadtunk kicsit a valóságtól
@vitéz Thapóccay néma bárány: Látom nem vagytok képesek azon továbblépni, hogy az LMP nem akar a gittegyletetekhez csatlakozni. Tudom-tudom, csak ti vagytok képesek rendbe rakni ezt az országot, ahogy tettétek 02-10' között.
@Habakuk999: Nem tudod, hogy ki az a Csobot Adél?
Gyorsan szégyelld meg magad, és este nem ihatsz pezsgőt!!!
@74. Vladys:

én nem áldoztam semmit és senkit (hazugság, tudok áldozatot hozni)

az is egy történelmi esemény ma ugyanúgy mint sok minden más amiből vérző sebeket jajgatnak sokan és pénzt kapnak a sebeikre, gyógyír nem lévén...

nem tudod megérteni, hogy a kettő amit egy lapra teszel nem azonos...mesélj nekem arról, hogy az 1945 óta kirobbantott helyi háborúcskácskáknak hány száz millió és hány európai billió kára az eredmény?

és arról aszonyguk, hogy rezsimváltás hidegen meg tömegpusztító fegyverek vannak és le kell rohanni mit keresünk afganisztánban Pakisztánban a Levantén ésd a Maghreb-ben?

ásványkincseket ingyen? és emberáldozat nem számít

akkor mi micsoda

tanúlj már és ne böfögj baromságokat

brühühühühü
@huzzadneki shakespeare:

ki az a csobot adél?

a szomszéd kutyája?

brühühühühü
@74. Vladys:
a zelempé még vonaglik egy kicsit... bye bye

brühühühühü
@74. Vladys:

Ki az a "ti" baszodalássan? Mi, akik adót fizettünk 02-08 között is, ahogy előtte és utána is?

Amúgy kibaszott vicces mikor az eddig szdsz 2.0-zók egyszeriben mennyire aggódnak az LMP miatt helyettünk, akik beszavaztuk őket a nagy büdösbe.
Szerintem Orban még túl jó is Magyarorszagra, Vona Gábor sokkal jobban passzolna az orszag valodi képéhez. :D Vona Kádár Koppány
@rodeo36: A "kapitalizmus" még tombolhat pár ezer évig, hogy utolérje a csodálatos kommunizmusod által okozott kárt amit Mao Sztálin páros szabadított erre a világra. Kína meg azután kezdett el szárnyalni, hogy az alap komcsi dogmákat kivágták a picsába, és felvették azt az eszmét amelyik bűnei mellett szerinted a kommunizmus eltörpül. Az olvasást meg inkább a számodra javasolnám. Kezd Mao csodálatos gazdasági ötleteinél és azoknak sikereinél.
@rodeo36:

Hő ő! Csobot Adél a legfrissebb meghát, művelőggyé :-D
@vitéz Thapóccay néma bárány: "Ki az a "ti" baszodalássan?"

E14 hívők, akik szerint Bajnai maga a messiás, és egy új hazába vezeti a magyarnak csúfolt igaz világpolgárokat.

"Amúgy kibaszott vicces mikor az eddig szdsz 2.0-zók egyszeriben mennyire aggódnak az LMP miatt helyettünk, akik beszavaztuk őket a nagy büdösbe."

Linkelheted mikor mondtam ilyet. Hajrá.

@rodeo36: Ez a kommunizmusodra sokkal inkább igaz, de azért jó várakozást. Addig meg tervezd a forradalmaidat, hisz komcsi másban nem képes gondolkodni, ezt látjuk Viktornál is.
@vitéz Thapóccay néma bárány: olyan mint a Kardashians? fölöslegesek mint a pápa pöcse csak lengetik?

brühüühhü

ezek kimaradnak az életemből...a csótány és tetű meg hasonlók orbán és csobot mind fölösleges de van de legalább hozzám nem jön be

brüühhühühü
@74. Vladys:

neked senki sem jó, de mindenki hülye és ...szóval te is az vagy mert megoldásod neked sincs sőt ...nem személyre gondolok, hanem operáció sorozatra amire szüxég lenne de fingod siincs csak puffogsz mint a bolond béka

brühühühühü
Kedves Blogtársak. Minden nézeteltérésünk ellenére én a jövő évre a legértékesebbet kívánom mindnyájatoknak, ez pedig a szeretet.

A következő évben is kapjatok belőle jó sokat és sikerüljön megtapasztalnotok minden nap azt a kincset, ami igazán értelmessé és széppé teheti a 2013-as esztendőt is.

B.U.É.K mindnyájatoknak!!

"Örvendjetek annak, hogy vannak akiket szerethettek! Legyetek mások számára áldás, ajándék, a szeretet hordozója!

A tűz bármilyen nagy is a lángja, ha az ember eltávolítja az izzó hasábjait egymástól, elalszik. A láng megfoghatatlan szép csodája az éjnek, de az egymásra boruló fahasábok nélkül meghal. Legyünk egymás számára a fény,és gyújtogassunk apró lángot az emberek szívében!"

youtu.be/eHVz45n5a9M

Make me a channel of your peace.
Where there is hatred let me bring your love;
Where there is injury your pardon, Lord;
And where there's doubt true faith in you.

Refrain:
Oh, Master grant that I may never seek
So much to be consoled as to console;
To be understood as to understand;
To be loved as to love with all my soul.

Make me a channel of your peace.
Where there's despair in life let me bring hope;
Where there is darkness, only light;
And where there's sadness, ever joy.

Refrain

Make me a channel of your peace.
It is in pardoning that we are pardoned;
In giving to all men that we receive;
And in dying that we're born to eternal life.
@rodeo36: Nem hülye mindenki. Persze számodra így tűnhet, mivel szerinted a világ összes népe a megváltó kommunizmusod szavára vár.
@74. Vladys:

ez ugyanolyan seggség mint a ze'mú'ttnyo'cév

veled vitatkozni? hát nem egy élmény...el vagy már meszesedve vagy tanulmányaid hijján szajkózol?

nem egy élmény

brühühühühü

arra persze egy szavad sincs hogy középázsia, levante, maghreb távolkelet miért van beernyőzve?

nem bírnak délamerikával -mindegy mi lesz tönkremennek vagy nem- Brasil megelőzte Japánt és ma a Világ 3. legnagyobb gazdasága

szóval a kapitalisták hány száz milliót ??? 1945-től napjainkig?

brühühühühü
@74. Vladys:

Magyarnak anyádat csúfolják retek. Ha ennyire unatkozol előveszed a pöcsödet és babrálod. De tőlem a Vona poszterre is ráverheted.

Tipli amíg szépen vagy.
@74. Vladys:

erről én egy árva szót sem írtam, idézzed tőlem, lécci, ha lehet most?

brühühühü
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

egészséget és erőt és amit azzal el lehet érni

sokkal kevesebb ájtatosságot, mellébeszélést és kitérőket

brühühühühü

www.youtube.com/watch?v=InPRlxxOpOc
@rodeo36:

Én azért a pápa pöcse helyett bármelyiket bevállalom helyetted is :-D
B.U.É.K. Magyarok ! Malac, virsli, lencse, pezsgő megvan ? Na most erre tessenek koncentrálni ! Ha a sok jó megártana katt ide:
www.logoszvilag.hu

A durrogtatással vigyázzanak ! Viszlá 2013-ban !
@74. Vladys: az lmp meg maga a más. A konzekvens polifizálás. Az alternatív szalámi egysége :-) S Shiffer az ő profétája :-)
@rodeo36: Brazília (Brasil, nyehehe) hol a picsában 3.?

www.imf.org/external/pubs/ft/weo/2012/02/weodata/weorept.aspx?sy=2012&ey=2012&scsm=1&ssd=1&sort=country&ds=.&br=1&pr1.x=51&pr1.y=6&c=512%2C446%2C914%2C666%2C612%2C668%2C614%2C672%2C311%2C946%2C213%2C137%2C911%2C962%2C193%2C674%2C122%2C676%2C912%2C548%2C313%2C556%2C419%2C678%2C513%2C181%2C316%2C682%2C913%2C684%2C124%2C273%2C339%2C921%2C638%2C948%2C514%2C943%2C218%2C686%2C963%2C688%2C616%2C518%2C223%2C728%2C516%2C558%2C918%2C138%2C748%2C196%2C618%2C278%2C522%2C692%2C622%2C694%2C156%2C142%2C624%2C449%2C626%2C564%2C628%2C283%2C228%2C853%2C924%2C288%2C233%2C293%2C632%2C566%2C636%2C964%2C634%2C182%2C238%2C453%2C662%2C968%2C960%2C922%2C423%2C714%2C935%2C862%2C128%2C135%2C611%2C716%2C321%2C456%2C243%2C722%2C248%2C942%2C469%2C718%2C253%2C724%2C642%2C576%2C643%2C936%2C939%2C961%2C644%2C813%2C819%2C199%2C172%2C733%2C132%2C184%2C646%2C524%2C648%2C361%2C915%2C362%2C134%2C364%2C652%2C732%2C174%2C366%2C328%2C734%2C258%2C144%2C656%2C146%2C654%2C463%2C336%2C528%2C263%2C923%2C268%2C738%2C532%2C578%2C944%2C537%2C176%2C742%2C534%2C866%2C536%2C369%2C429%2C744%2C433%2C186%2C178%2C925%2C436%2C869%2C136%2C746%2C343%2C926%2C158%2C466%2C439%2C112%2C916%2C111%2C664%2C298%2C826%2C927%2C542%2C846%2C967%2C299%2C443%2C582%2C917%2C474%2C544%2C754%2C941%2C698&s=NGDPD&grp=0&a=

"szóval a kapitalisták hány száz milliót ??? 1945-től napjainkig?"

Erre nehéz válaszolni, mivel áldozatainak száma még a 10 milliót se érik el. Elég kevés háborút indítottak a "kapitalista" országok, azokat is főleg az USA. Népirtásról meg nehéz lenne beszélni, nem úgy mint a drága komcsi országaidban.

@vitéz Thapóccay néma bárány: Látom sikerült rám vetítened a Bajnai poszter előtt töltött óráidat. Az anyázáson meg meg se lepődök, tőletek másra nem nagyon számít az ember.
@GeoCracker: Inkább az LMP mint Bajnai, Gyurcsány meg a többi messiás.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: a forgandó világ pörgésének szünetét, boldog új évet, s főleg békét :-)
@rodeo36: Nem kell konkrétan írnod. Süt belőled, hogy szerinted csak az igazi forradalom hozza el a megváltást, ami végre elvezethet az "ígéret földjére" a tiszta kommunizmusba. Persze nem baj ha beledöglenek pármillióan, biztos burzsuj imperialisták, azokért meg nem kár.
@74. Vladys: hitekkel szemben én, tényeket hozva Te nem vitázol :-) a frázisversenyt kihagyom :-)
@GeoCracker: Én nem láttam semmiféle tényt, csak LMP fikázást.
@74. Vladys:
ez egy történelmi adat, 2012 február azóta a világ sokat haladt keress mást

a számaid olyanok mint a zeltolcsy pöttyei

szóval pontosan? na az nem megy ...mesekönyvet nem tőled fogok....kisdedóvóban eladhatóak a dolgaid, talán?

brühühühü

jól vagy, nem szorít valami, na nem a kalapod
@rodeo36: Köszi ez az egyik kedvencem.
Ha egyszer Melbournben járok meglátogatlak ok?? :)
Ormányunk elrugaszkodott persze a talajfogásuk nekünk fog fájni,de nagyon:(
Fabius KIRÁLY vagy. Az év utolsó napján is sikerült megnevettetned és megsiratnod:-))

MINDENKINEK BUÉK!!!
@74. Vladys:
a zelempé hülye

ez tény és fikáz is döntsél

brühühü
@74. Vladys:

ezt sem mondtam

van más álmod vagy szedsz valamit tudatmódosítót? esetleg?

idézz engem ide bele telibe rendelkezésedre áll az egész anyag, csak copypaste és máris

nem megy?

brüühhühü
@rodeo36:

a vladys-nak nem brühühühü
@74. Vladys:

tehát szerinted a tízmillió (Magyarország összlakosságánál több) az semmi, elhanyagolható?

brühühühühü

egyébként ferdícc és hazucc de minek? engem nem bánt csaki röhögök az ilyen alakokon ahogy szenvecc a ...
@rodeo36: Lárifári, itt az ideje bizonyítanod azt az állítást, hogy Brasi (nyehehe) a világ 3. gazdasága (Bár még ebben az esetben is előzi az USA, ha meg egybemérnék az EU-t, akkor még az is verné).
@vitéz Thapóccay néma bárány:

hát arra valók de nem beszédtéma

dugdmegjól

brühühühü
@74. Vladys:

lófaszt ...te nem értesz velem egyet igazold miért
ha nem tudod 2012 decemberi adattal akkor bye bye

meg

brühühühü
@rodeo36: Kevesebb mint 10 millió. De össze lehet adni az USA háborúk áldozatainak számát lehet még a milliót se érik el. Az meg ne magyarázzon aki szerint több mint száz millió ember feláldozható a nagyobb cél érdekében. Persze te is jó komcsi vagy, csak akkor jogos a halál ha mi osztjuk, más által elkövetve hatalmas bűn, de tőlünk teljesen normális.

"meghaltak kituggya mennyien de 1.5 milliárd ember a kőkorszakból kevesebb mint 100 év alatta 21. századba lépett és nem állt meg

a többi...történelem

a győztesnek igaza van"
Hiába fanyalogtok, én várom már az osztogatást, remélem mihamarabb meglesz. Csak azt nem értem, akkor mire föl az a nagy megszorítócsomag, ha ugyanannyit akarnak osztogatni. Most írják, hogy 3 milliárd euró csökkentés elképzelhető, az meg akkora mint a mostani 3 megszorítócsomag összesen.
@74. Vladys:

van más is?

ihaj csuhaj

brühühühühü
@rodeo36: Jó kis komcsi vagy, ha a valóság megcáfol, akkor szar a valóság, forradalom kell, és elsöpörni mindent ami azt állítja, hogy "Brasil" nem a világ 3. legnagyobb gazdasága. Persze ettől még a mocskos kapitalista USA, EU bőven beelőzi, de legalább megverték az imperialista Japánt. Szép volt elvtársak. :)
varánusz undorító állat
gusztustalan blogger, szadeszes szurkoló, fityiszes sikkasztó, maszopos bértollnok
@74. Vladys:

hát te egy nagy tetű vagy, tudod-e?

brühühühühü
@rodeo36: Azon kívül, hogy jó komcsihoz méltóan beszoptad? Nem nagyon. :)
@rodeo36: Nem akkor mint aki szerint elfogadható 100 millió ember halála.
én értem, hogy folyton szövegelni kell, de azért az mégsem járja hogy felvesz az állam 20 milliárd dollárt, ebből 18 milliárdot azért "tárol" - és fizet embertelen kamatot, hogy ha a külföldi barátainknak nem tetszik itt, akkor szépen (veszteség nélkül) haza tudjanak menni...

Hát azért a teljes kockázatmentesség ilyenfajta "előállítása" több mint jogellenes.

Ezt a rendszert meg kell szüntetni!

Tudjuk, hogy ezt nem Magyarország fogja felszámolni, de azért a kérdést minimum fel kell vetni. (Például úgy, hogy a "magyar nemzeti bank" funkcióit vissza kell állítani, annak működését a állam és polgárainak érdekében kell felhasználni.

Ez a fajta európai és euroatlanti pénzügyi erőszakos integráció nem szolgáltja az érdekeinket. Le kell hát az egészet szarni.

***
@74. Vladys:

mit?

brühühühühü

neked olyan nincs is
@74. Vladys: tudod bizonyítani a 100 milliót?

nem?

akkor hess

brühühühü
@fabius Grat, jó volt. Lassan előadhatod az írásaidat valamelyik stand up műsorban. Ha javasolhatnám a fábry-félét azért mellőzd. :)
Nindenkinek BUÉK!
fabius grat

jó kis zsidovka vicc
@salamander:

krokógyík...a zúgy műxik, hogy a hitelből (vagy azt -annak érintése nélkűl- biztosítékként felhasználva saját erőből és külföldiből beruházok és a jelenlegi GDP-t ami cca 36000 milliárd puha forint megnövelem ...mongyuk 89000 milliárdra) (az elműlt 22 év elég lett volna rá bőségesen, kis matekkal lefuttathatod)

szóval jól is lakunk meg a kecske is és nem kell levágni a kecskét

de a zorbán levégta a kecskét megette és most keresi hol is volt

34 hónap alatt megnövelte a magyar államadósságot -a hülye politikájával- cca 34000 milliárd puha forinttal ami az árfolyam szarsága miatt a devízahitelekre nagyon káros

brühühühühü

a többi kis közgáz meg matek és szakma
@74. Vladys:

csak nem baszott ki a bloggazda?

brühühühü

kár lenne ilyen díszpéldányért vitrinbe való
@tlvajferi: Remélem gyógyítható vagy.

BUÉK ahová gondolom:-))
@rodeo36: Minek bizonyítsam?

1. Azok úgy is csak a kommunizmus ellenségei, nem áldozatok hanem ellenségek, antiforradalmárok, tehát nem emberek.

2. Ma már bizonyítottam valamit, amit nem fogadtál el mert megcáfolta az igaz kommunista dogmát, ami miszerint ti vagytok a világ alfái és omegái.
Köszi Fabius a mindennapi keservesen röhögőst, törzseknek meg szintén plusz a háttérinfókat. Polgárháborút nem kívánok, mert egyetlen bevethető fegyverem a fekete selyembundás szőrgombócom, a Lujzi, aki ma is felvisított, és a hátam mögé rohant, amikor valaki meg akarta simogatni az utcán.
Nekem meg kívánjátok, hogy a világ legcukibb kutyáját, mármint az enyémet legalább olyan szinten el tudjam tartani 2013-ban is, mint 2012-ben. Nem lesz egyszerű. Nem volt egyszerű.
Ja, és orbán meg a kövér meg a többi haza! Hogy az hol van, nemtom, de szívesen segítenék nekik intézni valami azeri vízumot.
@Schindler Pistája: Inkább fizesd ki az uzsorádat és nem fognak tovább üldözni a zsidók.
@Schindler Pistája: Mi van te faszfej, látom ezt sok helyre beszarod.
A fenti képen látott malacot a NER asztalára! Kisütve naranccsal a hazug pofájában. BUÉK
@taga20:

miért zavar hogy tudósít róla?hagy értesüljön minél több magyar erről a döntésről.nincs ezzel semmi baj
@ephart: Magyarország azért tart itt mert fizetünk a holokauszt túlélőknek?
@ephart: Nem vagy te akkora hülye, hogy ne vágnád miért "tudósít" erről.
@taga20:

miért?a tájékozottabbtól szívesen tanulok
Az idei év ugyan rosszabb volt mint az előző, de legalább sokkal jobb, mint a következő.

BUÉK!
@ephart: Te nem olvastad még pista kommentjeit? Szerintem tudod miről beszélek, mert egy ivásúak vagytok.
@74. Vladys:

nem tudod bizonyítani

itt láccik

brühühühü
@taga20:

figyú tényleg érdekelne miért zavar hogy tájékoztatja erről
@ephart: Szerintem ne csináld a hülyét. Én csak azt kívánom neked és Pista haverodnak, mint egy mozgássérült ismerősöm annak az arcnak aki beállt a mozgássérült parkolóba "remélem neked nem lesz szükséged erre soha".
segglyuk-blog...és jövőre is az marad
Elég lett volna csak a disznószar a képre.
Jobban viselem mint az Orbán fejét.
@taga20:

nu.ha nem tudod értelmesen elmondani mi a bajod azzal hogy megtudják minél többen ezt a hírt minek fikázol.csalódtam benned.azt gondoltam van valami kimondatlan problémád vele
100x kisebbre lesz elég, kisköcsög balliberráltak, mint amekkorára a D-209-es ügynökötöknek és brancsának (gyurcsányipojáca) futotta a Fidesz által hátrahagyott költségvetési tartalékból
továbbá 1000x kisebbre lesz elég, mint amekkora kárt okozott az országnak az ávóssimor-féle hazaáruló monetáris politika
B.U.É.K.

Orbán nélkül.
Jobb lenne az előadásait, társaival együtt, nevetve megtapsolni, majd hazamenni a cirkuszból.
@ephart: Esetleg van olyan ember(több is) akinek az összes hozzátartozóját elégették. Ezt így érted? Nekem ez a problémám veletek.
Orbán Viktor álma, Parti Nagy Lajos megfejtésében, Kari Györgyi konzseniális előadásában :-))))

www.noltv.hu/video/4762.html
@taga20:

de hát most forintot kaptok.50% többet.hidd el adna többet is a Kormány de most nekünk sincs valami sok.türelem talán a 2014 választások után
@ephart: Ne erőlködj néger vagyok. Te viszont egy ócska ember vagy.
@taga20:

Etióp.kösz nincs több kérdésem
Csak látnám már azt a forrafalmat, de sajnos csak ugyanazt a 10-20 embert látom sírni a blog.hu-n.
Már nincs időm elolvasni, hogy ma ki jött ide röhögni, koccintani, egyetérteni, kritizálni, aggódni, szorongani, depizni,félteni, szeretni, bizakodni, önigazolást nyerni,letaposni, felemelni, jósolni, rettegni,dicsérni, elítélni,örömködni, érdeklődni, etc..

Éljen a zene, és mindenkinek B U É K!
Fabius!

Állat vagy:)))
Jövőre is hasonló posztokat legalább ezen röhöghessünk egy kicsinykét.

Boldogabb új évet.
@ephart: Nem szégyellem, de soha nem védek egy velejéig romlott rendszert. Vágod?
@taga20:

mi okod lenne szégyelleni? Isten alkotása vagy te is.Ugyanúgy szeret mindenkit.Hisz mindenkiért odaadta Fiát Úr Jézus Krisztust.teérted(bűneidért és az enyémekért is)hullott ott a Golgotán a vér

16.Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.
17. Mert nem azért küldte az Isten az ő Fiát a világra, hogy kárhoztassa a világot, hanem hogy megtartassék a világ általa.
18. A ki hiszen ő benne, el nem kárhozik; a ki pedig nem hisz, immár elkárhozott, mivelhogy nem hitt az Isten egyszülött Fiának nevében.
@3dom'f'speech: hát, tudod, én tényleg toleráns ember vagyok, de ahogy a beszólásaidat elnézem, valahol mélyen belül, titokban, megfogalmazódik a vélemény, hogy lehet, hogy tényleg volna helye a náci eugenikának. Az ilyen vattafejű idiótákat tényleg nem biztos, hogy meg kéne hagyni születni :) Ha meg már megszületett - hát igen, ugyebár Auschwitzban nem csak zsidókat égettek....
Mi történt, hogy ennyi fröcskölődő vadparaszt itt éli ki a frusztráltságát?
A DISZNÓFEJŰ NAGYÚR kihozza az állatot a sok szervilis narancsbolsiból? :)

Akkor beszélgessünk inkább a közbiztonság látványos javulásáról? Ja, hogy olyan sem volt... Értem én! Siker, siker hátán...

"Magyarország: lényegesen több embert öltek meg 2012-ben, mint egy évvel korábban"

hvg.hu/itthon/20121218_Sokkolo_gyilkossagok_atveresek_bunugyek
mindenki boldog új évet kíván a varánusz népének - így teszek én is.
vitézy lovagy pataky atty meg boldog új évet kíván az uránusz népének.
@ephart: Nagy gond, ha nem vagyok keresztény és három feleségem van?
@taga20:
ezt miért tőlem kérded? olvastad fentebb Isten opcióját.odaát megbeszéled Vele
@ephart: Még egy, ha Jézus zsidó volt akkor az Úr is zsidó. Nem lennék a helyedben:)
@ephart: Te kis aljas vagy, de nem vagy ostoba ahogy olvastam a hozzászólásaidat klf. bloggokon.
@taga20:

jól van.befáradt ez az eszmecsere közöttünk.Búék!

Úr Jézus Krisztus aki örökké áldandó Isten áldjon meg egy megtérő szívvel
@74. Vladys:
Engem nem zavar, hogy fizetünk a holotúlélőknek. Csak azt nem értem, hogy több mint 50 év után miért kell 50%-al megemelni az összeget, egyre kevesebben vannak. inflációval történő emelés elfogadható lenne, de gondolom az már antiszemétizmus. Azok pedig nem akarunk lenni, errefelé csak a muszlimokon szabad nevetni és őket szabad utálni. Na még a magyarokat.@taga20:

A kommunista diktatúra túlélőinek miért nem fizetnek?
@HomicideWatch: Jó kérdés. Szerinted nem kell válaszolnom egy muszlim arcnak aki elküld engem a közel-keletre és annak örülne, ha Európa iszlám lenne és ha ez nem tetszik akkor találkozzunk és állcsúcson vág. Na erre varrjál gombot!
@ephart: Igazad van. De te egy igazi farizeus vagy. BÚÉK!
Fabius! Mindig csodálom töretlen homorodat, s vele együtt járó optimizmusodat. Remélem neked lesz igazad. Sajnos bőven van esély az ellenkezőre, így nem lehetünk szimplán bizakodók. A puskapor szárazon tartásával is kéne foglalkozni valamiképpen.

Az évbúcsúztató, komor jövőt sejtő írások közül Bartust és Megyesit linkelték már, mellé rakom még Csepeli Györgyét is:
www.vasarnapihirek.hu/fokusz/elkerulhetetlen_utkozes

Azért mi mást mondhatnék, mint Békés Újévet!
@74. Vladys:

amint látom, "átmentél" hallgatóba, nem megy ez neked...én most későn este, lassan éjfél lesz másfél óra múlva...ugye év végén...hát keress új utakat Ádám, üdv: Lucifer

brühühühühü
@rodeo36: A francba te mindjárt 2013-ban leszel. :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

persze...szokás szerint előzök index semmi csak kürtszó

nektek is erre lenne szükségetek (bár Elsa belehal) ha magatok nem tudjátok

és térdre imához:

www.youtube.com/watch?v=pAOebBfGmCE

brühühühü

a valaha interpretált legjobb (és magyar)
@rodeo36: Köszi. Na és mesélj, milyen a 2013-as új esztendő??? :)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

ugye Ortrúd mint a dzsobbik és a törpe a nagy nemzeti nyomorúlt és az átok hiába,...és a varázslat is (a kuszaszemé) ima jön, hallgasd Lohengrin-t

és ...a többit tudod Ortrúd belehal és Elsa is

brühühühühü
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
a remény az egy hatalmas nagy hal...és úszik...hiába a vihar meg a tsunami csak előre a cél felé

brühühühü

kurva nagy forróság van Perth-ben 43 C körűl

de fú a szellő

brühühühühü
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

az austral open csak később lesz Melbourne-ben, most nemzetközi játékok mennek Perth-ben azt kell élvezni az ülések légkondicionáltak a város meg...szóval ott van levegő

brühühühü

utána majd máshol
Én lennék a legboldogabb, ha a blog olvasása nem gyógyszer, hanem puszta szórakozás lenne számomra.
Kiszámítható, nyugodt, békés, megvalósuló álmokban gazdag új évet!
@rodeo36:
Hogyhogy Perth?
Kirándulgatunk?
Mit iszunk Perth-ben? :))
+7 óra akkor?
"A Magyar Közlönyben emellett azt a kormánydöntést is közzétették, amely szerint ötven százalékkal emelkedik a holokauszttúlélők életjáradéka." MNO

Ez is mutatja, hogy nekünk most egy aljas, osztogató, fasiszta magyar kormányunk van!

De majd 2014-ben Libajnai Lúdmilla Goosey Gordon lesöpri a klerikális söpredéket és megnyitja az utat a szoclib közösségek előtt!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

szokásos: Beaujolaix csak úgy szárazon majd később jönnek a nhézfiúk: Cuban Matusalen 12 éves rum jobb mint némely whisky...

tepsiben rengeteg féle husi sült zamatosra és ropogósra, krumpli és kóser uborka, friss kenyér

meg amit még...tudod hogy megy ez

brühühühühü
Mindenkinek nagyon boldog Új Évet kívánok!
@HomicideWatch: Most komolyan, tényleg ez a legnagyobb probléma?

Én örülnék neki.

@rodeo36: Ha hiszed, ha nem, számomra nem kötelesség a kommentelés. Néha csinálom élvezetből. Persze megértem, hogy számodra ez az élet, hisz terjeszteni kell a kommunizmust ezerrel.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

bye bye 2012

The current time and date right now in Perth, Western Australia, Australia is
0:48
terça-feira, 1 de janeiro de 2013
Western Standard Time (WST) +0800 UTC

brühühühühü
@rodeo36: nekem spirálfüzeteim vannak "franciakockákkal".:)
a többi kütyühöz nem növök fel, de a kindlimért meg vagyok veszve.
Megkeresem ezt a könyvet valahol, érdekes lehet.
@74. Vladys:

csak nem vagy dzsobbikosch?

azok ilyenek sohasem a témához szólnak és amit annak ...szóval ilyen

akkor kommentelek amikor akarok

azért mást is tudok csinálni 2013-ban már 48 perce?

brühühühü

ha nem akarsz hát nem csak ne szólj bele a nagyok dógába, jó (üzi: Steinmann)
@Habakuk999:

valójában egy trilógia, olvasd el az angol szöveget

1933 ban az 1927-es előtti Kína élőben és intelligenciával nem véletlenűl kapott díjat a trilógia

brühühühü
@veracity: De jó látni, hogy már teljesen az őrületbe kergetett téged a Bajnaitól való félelem.
Vergődj csak! Bajnaizz csak! Sulykold csak mindenkibe hogy Orbán ellenfele nem is lehet már csak Bajnai! :-))
- Jó reggelt felség!
- Kávém?
- Ma pezsgő dukál. Magyar habzó bor.
- Írom a siker évértékelőmet. Sokaknak volt ez a meggazdagodás és a felemelkedés éve.
- Igen Felség, bár könnyű őket felismerni a lila nyakkendő miatt.
- Létrehoztam a kormányhivatalokat, jövőre indulnak a járások, a Klebensberg központok, nemcsak nemzeti, hanem nép nemzeti lesz a színház.
- Háborogtak is, hogy elvész az önkormányzatiság.
- Bolondok, mindenki alám tartozik, és én kormányzok, mi lehet ennél önösebb? Különben is kell a hely a jó elvtársaknak.
- Felség Önnek mindig igaza van. Bár a norvégok szerint van orvos képzésük.
- Soha nem hazudtam, milyen ország az, ahol még király uralkodik és nem én?
- Köszönik a békamenetesek a kitüntetést.
- Jövőre Brüsszelig kell menniük annyi pénzért, amennyit rájuk költöttem. Szólj a fidelityasznak, hogy remek diákokat válogattak ki a romkocsmás színjátékhoz. Dörner is megirigyelheti az előadást.
- A diákok videót készítettek, és készülnek a következő tüntetésekre a tandíj miatt.
- A diákhitel nem tandíj, ennyire buták? Videót? Azt lehet küldeni sms-ben?
- A Káder János éjfélkor mond beszédet.
- Feliratozást rakjanak alá!
- Boldog új évet Felség!
- Még két év boldogság.
@rodeo36: Kérdezted merre vagyok. Persze erre te elkezdesz Jobbikosozni, mert az a témába vág. :)

"ha nem akarsz hát nem csak ne szólj bele a nagyok dógába, jó"

Úgy érted a komcsikéba? Sajnálatodra errefelé kezdenek kinőni belőletek az emberek. Legalább Brasilban még hűek, maradj is ott neked való hely.
Kedves Fabius!
Köszönöm a kellemes köntösbe öltöztetett gondolat megosztásokat, jövőre is szorgalmas olvasó leszek.

Kedves bolglakók!
Köszönök minden értelmes hozzászólást.

Kedves, buta trollok!
Köszönöm, hogy butaságotokkal idén is elszórakoztattatok.

Holnap kezdem gyakorolni a vérmagyar origamit, a szentkoronahajtogatást. Ez is bizonyítja financiális árvízünk legfőbb hajósának igazát, a japán-magyar rokoni szálak tagadhatatlan bizonyságaként.

Boldog Újévet kívánok mindenkinek!
@74. Vladys:

nem úgy értettem, hanem ahogy írtam: a nagyokéba

az nem bal nem jobb az nagy...ugye?

brühühühü

megyünk party-zni nem sok marad rád...majd máskor
A szerencsétlen egybites, náculó, agyhalott honfitársaimnak, sok szeretettel! :))

"„Használjunk szarkazmust! Hiszen másokat agyonverni illegális.” A közösségi média ismeretlen költője arra buzdít, hogy ha már lázadni szeretnénk mások ostobasága, pökhendisége, aljassága ellen, inkább szellemes szavakban lincseljük meg, semmint könyök-térd technikákkal.

Aki viccet mond, az lázad. Állandóan lázadunk – lázadunk a tandíj, az inkvizitorok színház- és művészeti térfoglalása, a kormánymédia, a csetlő-botló miniszterek, a pitiáner polgármesterek, és az unortodox jobbágyság ellen – ezért állandóan viccet mondunk.

Magyarországon e kultúra három provinciára oszlik: az anekdotikus furfang (pl. székely csavaros ész), a szegénylegényes talpraesettség (pl. Lúdas Matyi), és a pesti vicc. Mindhárom esetben a kis ember... vagy inkábbb kisember lázad. A proli, a paraszt, a kisebbségi.

Kisember volt a pesti zsidó is, aki asszimilálódni szeretett volna, lentről beerőszakolni magát a magas társadalomba. Tanulással vagy pénzzel. Úgy alakult, hogy a pesti csípős nyelv, bal- és jobboldali lázadók, bürokraták és civilek, vagyis mindannyiunk lingua francája bizony a zsidó küzdelemből származik. Főleg logikájában, dramaturgiájában, de szereplőiben és szókincsében is.

Mivel január 1-én lesz 70 éve, hogy zsidó munkaszolgálatosként halt meg a pesti humor grál lovagja, Rejtő Jenő..."

hvg.hu/kultura/20121231_Hasznaljunk_szarkazmust_hiszen_lincselni
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Egy baj van, nem tudják mi az a szarkazmus:))
Megbuékoltam Szivet.
@Orica Középföldi:
Azok csak a DISZNÓFEJŰ NAGYÚR seggét ismerik... :)) Evégre a nyelvük ott letapadt.

BOLDOG ÚJ ÉVET! :)

Szív Anyónak is!
Szeressük!
BUÉK, Mindegykinek! :D

Ösmét jó a poszty. :)
Mán korán reggel jól indult a napom, olvasva eme kis szösszenetet.
De, mire visszatértem ... hagyjuk (lemondóan legyint)! :(

@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: @Orica Középföldi: Csak az első szótagot ismerik.

Na, mindenkinek szebbet, jobbat, ki, mit szeretne! :)
De, ne feledjétek: ha a következő esztendő kétszer olyan jó lesz, mint az idei, akkor ez az év csak fele olyan jó volt, mint a rákövetkező. :D :D :D
@tlvajferi: Te meg egy hatalmas fityiszes marha vagy !!!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
" a pesti zsidó is, aki asszimilálódni szeretett volna, lentről beerőszakolni magát a magas társadalomba. "

Füstbement terv
A Varánusz minden olvasójának azoknak akiket kedvelek, azoknak akiket nem, (mostanában ők vannak többen, osztódással szaporodnak vagy mi,)Boldog Újévet kívánok!
@Klarita:

Csak megértésre, szeretetre vágynak. Itt remélik megtalálni, csak hülyén fognak hozzá:))
Én ritkán szólok hozzá, de rendszeresen olvasom a bogot, és minden rendes törzskommentelőnek BUÉK!

(Amúgy próbálom megfejteni azt a rejtélyt, hogy mi az ami emberi lényeknek kinéző - ember főnév alatt futó - lényeket arra késztet, hogy még szilveszter éjszakáján is zsidózzanak, és az legyen a problémájuk, hogy a holokauszt túlélőinek felemelték a járandóságát, valamint az, hogy mit is éreznek a szegény palesztinok meg ilyesmi. Mert azt, hogy sok polgártársamnak teli van a búrája a cigányokkal, mert mellettük laknak, meg ilyesmi, azt fel tudom fogni, meg tudom érteni agyilag, még ha elvileg nem is tudok egyetérteni.... naszóval én is afféle fotelliberális voltam, egészen addig, amig a kórházban kénytelem voltam két hetet egy háromszemélyes szobában két cigányasszonnyal együtt tölteni, akikről még csak azt se mondhatom, hogy afféle romlottak lettek volna, egyszerűen annyira más volt az életstílusuk, hogy én mint ágyhoz kötött ember majdnem belediliztem, mert se nappal se éjszaka nem tudtam tőlük pihenni, alvásról már nem is beszélek. Szóval el tudom képzelni, ha még rosszindulatúak is lettek voilna... azóta eldöntöütte, hogy nem fogom tagadni, hogy bizony én is bizonyos mértékig rasszista vagyok.

Na de egy zsidó szobatársnővel - zsidó szomszéddal, munkatárssal, akárkivel - mi bajom lenne?????????????????????? Meg tudja ezt nekem valaki magyarázni?????????????? )
@Farkasokkal táncoló: A saját ostobaságát mindenki maga magyarázza meg.Gondold csak át mégegyszer: addig már szerencsésen megérkeztél, hogy rasszista vagy. No még egy kis erőfeszítés, és meglesz!
@Farkasokkal táncoló:

Ez nem rasszizmus, ez a tolerancia hiánya, amit tanulni kell, és amit legalább 3 generáció nem tanult meg.
Fabius: rendes tőled, hogy még mindig megtűrsz! BUÉK!
@Orica Középföldi: Tanuljuk, tanuljuk a tolerancia hiányát...:)
@Orica Középföldi:

Nem éppen... a lényeg amit megértettem ebből a kórházi tartózkodásból az, hogy még a legjobb indulattal is meggyülölhetünk olyan embereket, akik semmi rosszat nem akarnak tőlünk, csak éppen más a kulturájuk. MOndjuk olyan, hogy "aki beteg az nyögjön", ebből kifolyólag én nem tudok aludni, mert a mellettem lévő ágyban valami nőszemély kötelességének érzi, hogy állandóan jajgasson ha ébren van, holott sokkal "kisebb" baja van mint nekem mondjuk. De jöttek a látogatók (csapatostul) és aztán el is magyarázták, hogy aki beteg az jajgasson, mert különben az orvosok nem hiszik el, hogy beteg... ja éjszaka is, amint felébredtek, állandóan nekiálltak jajgatni.
Meg az, hogy nem ismerik az olvasás, rádiózás stb fogalmát, hogy úgy lekössék magukat, hogy azzal ne a betegtársat zaklassák - nevezetesen a beszéddel, mert a cigányasszonyok legnagyobb szórakozása az egymással való beszélgetés jó hangosan. Egyáltalán, a hangerő.... az álladó zaj és kiabálás, amivel ők nem akarnak rosszat, csak éppen elviselhetetlenné teszik egy affélefotelliberális életét, ha szomszédságba kerülünk... )
@Farkasokkal táncoló:
Senki nem tudja neked megmagyarázni, mert nincs is mit megmagyarázni. Ezek érzések, hangulatok. Régebben megkérdeztem egy-két embert, hogy konkrétan neked mi bajod a zsidókkal. Hebegett habogott, elmondta amit másoktól hallott. Nem hagytam annyiban, tovább kérdeztem, végül nagy nehezen kinyögte, hogy hát a Kun Béla meg ehhez hasonló dolgok...Elhiszem, hogy nehéz lehetett a kórházban két más kultúrájú emberrel együtt lenni, ezzel együtt sem "a" cigányokkal van bajod, hanem konkrétan ezzel a két nővel. Ahogy Orica mondta:tolerancia, amit más, szerencsésebb kultúrákban már az oviban tanulnak a gyerekek. A cigányokról annyit, hogy a fodrásznőm és az ügyvédem is cigány. Kiváló szakember mind a kettő. Ellenben tavaly meghalt a házunkban egy öreg bácsi. Hazajöttek a temetésről, egy cigányasszony a szomszédban meg bőgette a magnót. A lánya a bácsinak felment hozzá és szépen megkérte, hogy halkítsa le a magnót, mert temetésről jöttek és a z édesanyja nagyon rosszul van. Nem halkította le, sőt kitette az ablakba a magnót. Végül rendőrt kellett hívni. Ezzel együtt sem mondom, hogy "ilyenek" a cigányok. Ez az ember alatti szörnyeteg ilyen. Van egy munkatársnőm. zsidó. Ezt onnan tudom, hogy ő mondta, mert szőke.kék szemű. Nem kedvelem, nem azért mert zsidó, hanem mert alattomos, jellemtelen ember.
@Fabius: Nagyon boldog és sikeres új évet kívánok!
A Varánusz minden kommentelőjének és olvasójának nagyon Boldog Új évet kívánok!
Mielőtt éjfél lesz és mindenki átkapcsol a Lojal-TV szilveszteri, „minden sarkon békemeneteltem már” című mulatós egyvelegére, a teljes szellemi leépülés előtt kívánok minden kedves NER-társnak akinek van arca, boldog új évet!
Kösz minden törzsgárdistának meg a főnöknek, akik lehetővé tették azt, hogy nap mint nap jól érezhettem magam emitten. Jövőre is szorgalmasan fogom olvasni, a tisztelt lökött társaságot.
Még egyszer Bádog Új Évet, és
hogy stilszerű legyek: Καλή Χρονιά!
@Farkasokkal táncoló: @Klarita:

Doktrínerek vagytok. Szépen elmondjátok, hogy mindenkit, a cigányt és a zsidót is nagyon szeretni kell. Kivéve akik nektek voltak kellemetlenek. Mert az más, az csak kivétel. A nagy doktrínát ez csak megerősíti. Ti pedig kivételek vagytok. Sőt kivételezettek. Ezen kívül vannak még a gyűlölködők, nekik megvetés jár.
És hogy a Varánusz is töményen fröcsögő évet tudhat maga mögött a gyűlölt közellenséggel, a liberalkiller Orbánnal szemben?
Az megintcsak más, az a pozitív gyűlölet, ahogy SZDSZ bácsiék mondták.

Legyen annyira boldog az újév minden gyűlölködőnek, amennyire pozitív a gyűlölet benne!
Végre egy kívül belül csodásan szép lány is feltűnt az elnöki beszéd alatt. :)

B.U.É.K mindenkinek!!!
@tábormegsemmisítő:
Már nem is csodálkozom rajta, ha valaki ennyire nem érti, amit írok. Soha nem mondtam én olyat, hogy bárkit is szeretni kell kötelező jelleggel. Jól is néznénk ki! Tán még téged is szeretni kellene!:))
@Klarita: Áder újévi köszöntőjében az egymásnak megadott tiszteletről beszélt :)

hvg.hu/itthon/20130101_Ader_ujevi_koszontojeben_az_egymasnak_meg
@tábormegsemmisítő:
Azért Neked is boldog új évet!
@tábormegsemmisítő: "Szépen elmondjátok, hogy mindenkit, a cigányt és a zsidót is nagyon szeretni kell. Kivéve akik nektek voltak kellemetlenek. "

Gondold át mégegyszer: ha azt mondom, nem a vallás, származás alapján döntöm el, kit szeretek, kit gyűlölök, akkor már mocsok libsi gyűlölködő vagyok?
Boldog új évet mindenkinek!
A szomszédom nagyon rendes ember!A múltkor viszont a buszon volt egy rendkívül irritáló valaki.1/2 órán keresztül hangoskodott!Azt gondoltam róla:ez egy bunkó!A fodrászom mindig viccet mesél.Az ügyvédem rohadt sokat tud beszélni.Nemrég csőrepedés volt az utcánkban.Nem irigyeltem a melósokat akik a mínusz fokokban ástak.
BUÉK még1x mindenkinek!
@Schindler Pistája:

Pityu! Összesen tizennégyen vannak Holocaust túlélők. Tudod, azóta eltelt 68 év, már ugye a túlélés óta. A legfiatalabbja is 70 fölött van. Az emelés így még elmegy. De tudod-e köteles Kövérnek mennyi a havi illetménye? Nézd meg az Országház honlapján...
újév napja ma vagyon,
szarik a nyúl a fagyon.
eljöttünk, hogy pénzt adjon,
egészségbe maradjon!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

én korán kelő lévén semmi mást nem tettem, minthogy hajnalok hajnalán elkántáltam gyerek korom újév köszöntő versikéjét.
Szép reggelt a korán kelőknek.
Azt hittem, az utolsó nap estéje, éjszakája a bohémság jegyében telik, a szó szoros és bödöcsi értelmében - a blogon is.

De nem. Még éjfél előtt 23 perccel megtudhattam volna, hogy lehet értelmezni a pozitív gyűlölet kifejezést.
Miféle sivárság kell ahhoz, hogy valakit ilyen gondolatok foglalkoztassanak óév búcsúztató gyanánt?
Ezt visszatolom, az elmúlt év felejthetői közé.

Meghallgattam Áder köszöntőjét, igaz nem az elejétől. Nekem úgy tűnt,kicsit meghökkent, amikor mindenkinek azt kívánta "jókedvvel, bőséggel" teljen az éve. Nagyon emberi volt:)
@Makkasz: Remete levele: az újévről

Tudod van nékem, 1 kis rádióm, aztat hallgatom. Nincs mán szabad Európa, csak az unijó, vagy mi a rossebb. Aztán, ugye, jön az újév, de nem látnak a jövőbe, mint én a hajnali ködbe. Csak tapogatnak, mint a vak, merre kéne menni. Közbe vitáznak, kell-e kőccsön, nem kell kőtsön, ezt se bírják fizetni, ami van, de kőteni azt nagyon szeretnek. Ha mást nem, hazugságot, aztán elvitatkoznak, melyiké nagyobb. Aztán az egészet parlamentnek híjják! Bizony mondom, mag lebírtam menni a szendrői cigány kocsmába, ott hallottam ilyen vitát, mék hazudik nagyobbat, és melyiknek van igaza. Egyiknek se. Magáét, fújja, mint bolond a trombitát, oszt leszólja másik „rícsaját”
Az utat végig kell járni, úgy látom. Ezek akkor építették a betonodút, mikor máshol már bontották! Akkor építenek ótópályát, mire a benzin elfogy, vagy megfizethetetlen drága! Az ökröt meg országházba kűdik, bőg is a marhája becsülettel, de húzni azt nem fog, Legfeljebb jó fizetését! Mindenik ojan okos, olyan nincs más, de mégiscsak szarság sül ki belűle. Te érted ezt fijam? Meg tudja ezt valaki magyarázni? De nemcsak kilátás nincs, belátás se! Egyszer elfogy a nép türelme, oszt elzavarja, az egész pióca bandát, oszt bedobálja a forró vízbe, pokol tűzibe, ahová valók vónának! Leszámolásrúl sutyorog a nép, de hogy tudják kiválogatni, melyiket kell agyonütni, melyiket felakasztani? Sok egyenruhás is meg van zavarodva, eddig legalább pénzér vitte vásárra a bőrit, végezte a piszkos munkát, azt hitte a marha, maga hatalmát védi, most meg megint az urakét kéne! Mennek az új polgárság eszme kötőfékén, mint marha a kolomp után! Oszt nem veszi észre, kilóg a segge nadrágbúl, újra meg nem telik, elszedik adóba! De hát másról se szól az irodalom is, mint a felül lévőkről, oda vágyik az ember. Egyszer próbálta meg lelökni, elzavarni őket, de buta vót hozzá, meg erősebb vót a vágya, felülre kerülni. Ezért újra meg kellett engedni, ő meg megint a gödör alját ássa! Óvastam valahol, régi korba az okosakat agyonütték, mert kihasználta a többit. Kár vót elfelejteni. Most vannak okosok, akinek a pénz is fial, mint a malac. No mindenki malacot akar. De kölcsönből vesz, a kamat nevű takarmányért dógozik, amitől a kölcsön adó disznója hízik, néki fial, te meg sovány nyomorúlt leszel. Az ólad is elveszik, ami a köccsönből lett! Osztán bankrendszernek híjják ezt a disznó ólat! Vót, Horthy rendszer, szocialista rendszer, most bankrendszer van? Kódusabb a nép lassan, mint Horthy alatt vót, megint, 3 millió kódust emlegetnek! Annyi a hajléktalan, hogy fogom a konkurenciát bírni, nem tudom elképzelni se! Hallom Pesten bűntetni akarják űket, mint a kurvákat! De ha megfizeti az adót, lehet kurva vállalkozó! (Lesz e kódus vállakozó, mit hallasz?) Szerintem minden vállalkozó az, csak lekell adja a sápot az államnak, hogy lopni hagyja! Ha nem lop, nem él meg!
No Esten áldjon! Te mit gondolsz ezekrűl? Csak vénemberesen töprengek magányomba, de a nagyfejűek se okosabbak nálam, ahogy hallom. Akkor mért űk vannak ott, azt mondaná meg valaki?
2011-11 30.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
BUÉK neked is. Áder nagyon jó beszédeket mondott tavaly is. A beiktató beszéde szenzációs volt. Majdnem Európában éreztem magam...
@tábormegsemmisítő: Te szerencsétlen! Nagyon egyedül lehetsz, ha éjfél előtt a gép előtt ültél és az SzDSz gyűlölése volt a legfontosabb neked. :-((
Sajnállak, nagyon nyomorult ember vagy.
@Orica Középföldi: és szerintem Weisz Fanni szerepeltetése is nagyon jó ötlet volt. :)

weiszfanni.hu/_user/page/media/998.jpg
BÚÉK! Bár állítólag 2013-ra ezt úgy kell mondani, hogy Boldog új ahogy tudsz!

@Tamás Csacsicska: ammég hagyján, de nézd meg, hogy az MSZMP KB Politikatudományi Intézet volt munkatársának ( m.cdn.blog.hu/or/orulunkvincent/image/k%C3%B6v%C3%A9r%20bel%C3%A9p%C5%91.jpg ) új játékszere (HázőrSSég néven) mennyibe is kerül évente az adófizetőknek....
Elfelejtették közölni,hogy mikor lesz a magyaroknak eurójuk.
@Szúrófény: Aktiválták a szerencse malacukat.
Szép jelent kívánok mindenkinek!
Mindenkinek.
@Dr. Furia: ???? már euróval fizetnek a magyar POLGÁROK !!!

mind határontúl él már...

amugy a kérdésed az hogy:
a magyar parasztok mikor fognak eurót használni ?
erre a válasz: S O H A

hamarabb lesz "azer manat" vagy "grúz lári" esetleg "gríz fári"

vagy mindkettő akár "hun lári-fári"

itt a bizonyíték:
"Matolcsy szerint a világ: A siker néha láthatatlan, néha érthetetlen, szokatlan, olykor egyenesen fájdalmas, de megkérdőjelezni felelőtlenség, hiszen a magyar gazdaságpolitika sikeres"

amugy meg a témában a legfrissebb hírek:)
http://hangtar.radio.hu/kossuth#!#2012-12-31
lásd 18:04 Litkay Gergely: Grízbegisztán
Rodeo!

Hajnal(?) óta Rossinit hallgatok. Közben profán módon szétadagoltam a kocsonyát, letudtam majdnem az összes beszélgetést, olvastam, francia salátát csináltam.

Most iszom egy szilvás Unikomat az univerzális nyelvre a zenére, a zene bűvöletében bolyongó emberre, mindenkire, aki tud nevetni, szeretni, megérteni, együttérezni, szenvedélyes lenni, kimondani, álmodni, remélni,haragudni, megbocsátani etc..

Egyszóval, lélekben koccintok a felsoroltakkal!

Kellemes újévi ebédet és ejtőzést!
nem tudom hogy mehetett adásba..
az elftársak elfáradtak,
vagy az évszázad "nagy országrablása" nagyon leköti őket...

de innen gyorsan letölthetitek mielőtt titkosíttyák...
rapidsharemedia.com/tema-litkai-gergely-grizbegisztan?pid=13953#pid13953
@hacsaturján:
Egy másik variáns:

Újév napja ma vagyon,
szalad a nyúl a fagyon,
valamennyi pénz vagyon,
mind az ujjamra fagyjon.
Jobbak mindenkinek! :

Ahogy elnézem és olvasom, nekünk tényleg végünk. :(
A balfaszok balfaszát kaptuk a nyakunkba.

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Bf2Hmh3_SLw

"Doubravszky György lett a pénzügyi jogok biztosa. Szentkirályi kolléga kiváló portrét közöl róla az Indexen, a lényeg, hogy ha Matolcsy unortodox módon közelít a pénzügyekhez, akkor Doubravszky ultraunortodox, és már látszólag sem ügyel arra, hogy az elemi matematikával összhangban legyen bármi, amit mond. Mindezt ráadásul ötvözi a New Age misztikával, a sumér-magyar őselméletek agybajával, és a kereskedelmi tévés jósműsorokkal.

Ugyan a pénzcsinálásról szóló könyveket ad ki, de állítólag mégis devizahitel-károsult. És aki azt hiszi, túlzok, amikor kereskedelmi tévés betelefonálós jósokhoz hasonlítom, annak íme, egy videó:

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Bf2Hmh3_SLw

Több, mint egy óra, nem akarok senkit sem rákényszeríteni, hogy végignézze, de van itt szó mindenről, a magyar észjárástól a nyilazásig. A kérdés nemcsak az, hogy ennek úgy általában mi értelme van, nyilván van rá egy csomó vevő, mint minden butaságra, így Doubravszky tényleg tud magának némi pénzt csinálni belőle, de akik az ő tanácsait próbálják követni, azok valószínűleg eléggé rosszul járnak.

Hanem hogy mit fog tudni ezzel a szakértelemmel kezdeni a magyar pénzügyi rendszerben. Valószínűleg semmit, és ezzel valószínűleg kinevezői is így vannak, a legtöbb sérelmet okozó, ugyanakkor leginkább egyértelmű, lakossági devizahiteles szerződéseket nem vizsgálhatja egyáltalán, mivel legrosszabb esetben is csak három évnél újabb ügyekbe szólhat bele. (Közbevetés: a Kúria útmutatása szerint ha valaki bizonyítja, hogy nem értette meg a devizahitelek feltételeit, akkor a szerződés tisztességtelennek nyilvánítható, azaz mi leszünk a világ első országa, ahol egy ügyfél a saját hülyeségét hivatalosan bizonyítva pénzügyileg előnyösebb helyzetbe kerülhet, csodás.)

Akkor viszont mire való ez az egész? Nem tudok másra gondolni, mint hogy ez egy tisztán szórakoztatóipari célú kezdeményezés az NGM-től, amiért végre mindenféle kellemetlen mellékzöngék nélkül lehetünk hálásak."

HűűűűűBazze! Mára államvallás lett a kreténség és a "hozzánemértés"...
Nekünk tényleg végünk.
kapitalizmus.hvg.hu/2013/01/01/pancser-penzugyi-biztos/

Érdemes a csóka testbeszédét nézni, a legjobb hang nélkül, de a pihentebbek hallgassák meg - persze tegyék a kezüket a képernyőre közben és HIGGYENEK!! :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

A tolvaj szarka eme verziója összehasonlíthatatlanul élvezhetőbb:)
Az a szép a misztikus, new age, spirituális, lelki megtisztulós, fényhozós, az ősi és univerzális értékekre bukó, bevonzós dolgokban, hogy a gazdagság meg a pénz rendszerint az első. Osszátok meg ezt a képet, ami pénzt hoz, vegyetek vagyonosodási amulettet stb, így védjétek ki a rothadó konzumista világ kísértéseit!
@saravad:
Jó, én sem bírtam, egy vicc, hogy ilyen kretén kellett Gyurrrikának és a Rettenetesen Tehetséges Vezénylónak.
Bár a logikája megvan ennek is, hisz nekik is kellett egy még hülyébbet találnia maguknál (no ez sem lehetett egyszerű), akire lehet majd mutogatni.

Még jó, hogy nem mondogatja közben:
"TEDD A KEZED A TÉVÉRE...) :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Hát aki nem úgy akar játszani, ahogy ők fütyülnek annak tuti, hogy mindenki pancser. :)
@Orica Középföldi:

La gazza ladra?

brühühühü

„A miniszterelnök elfogadta a Frizbi felkérését”, most aztán olyat hallunk, amilyet sehol máshol. Nem akarom elemezni az elemezhetetlent, legyen elég annyi, hogy Orbán Viktor idén karácsonykor azt lebegtette meg, hogy Húsvétkor majd ígér valamit. Biztosra megy, hülyéknek beszél hülyeségeket egy olyan csatornán, ahol ez nem teljesen szokatlan.
Nem véletlen a műsorválasztás: a Frizbi című valamit hetvenes IQ fölött senki sem nézi, Hajdú Péter specialitása harmadrangú celebek fehérneműjének és esetleges fertőző betegségeinek kitárgyalása, és ebbe a sorba tökéletesen illeszkedik Orbán,

kac kac
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ezekről a nagyon hozzáértő ortodox "bankárokról" nem fog írni cikket a hávégé szépreményű kapitalizmus blogja??? :)

Dollármilliárdos büntetés a bankóriásnak

Újabb bank, a svájci UBS fizet milliárdos büntetést a kamatmanipulálás miatt. A pénzintézet emiatt már biztosan nagy veszteséget könyvelhet el idén. A botránynak még nincs vége, év végéig további bankokat bírságolhatnak meg a felügyeletek.
Tetszik a cikk? Ossza meg ismerőseivel is!

Nehéz éveket él a svájci UBS. Először brókercsalás, majd az amerikai adóvizsgálat és az óriási veszteségek tépázták meg a bankóriás hírnevét és pénztárcáját. Most másfél milliárd dollárnyi bírságot kénytelen fizetni a londoni bankközi piacon alapvető mérceként használt Libor-ráta manipulálásáért. A svájci bank ezzel nagyjából háromszor akkora penzumot kapott, mint a Libor-botrányban szintén mélyen érintett Barclays.

www.vg.hu/penzugy/penzugyi-szolgaltatok/kamat-botrany-oriasbirsag-a-svajci-banknak-394184

www.origo.hu/gazdasag/20121211-hsbc-rekord-birsag-az-amerikai-bankszektorban-penzmosas-miatt.html
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Kapcsolódó. :)

idokjelei.hu/2012/12/10-bizonyitek-hogy-egy-hamis-gazdasagban-elunk/

további mókás adalék. :)

Mire lehet használni egy igazságot?
Vegyünk egy kis logikai eszmefuttatást:
1. 1913-ban az Egyesült Államokban magánkézbe került a pénzkibocsátás joga. (Ez alkotmányellenes volt akkor is és az ma is. Lásd: az Amerikai Egyesült Államok Alkotmánya, I. cikk, 8. paragrafus, 5.
bekezdés, mely szerint kizárólag a Kongresszusnak van joga az Egyesült
Államokban pénzt kibocsátani).
2. John F. Kennedy elnök hozott egy törvényt, amellyel visszahelyezte a pénzkibocsátás jogát a kormány kezébe.
3. Fél évvel később meggyilkolták.
4. Alelnöke, Lyndon B. Johnson lett az új elnök.
5.Johnson hivatalba lépését követő legelső intézkedése az volt, hogy
eltörölte Kennedy törvényét, és a pénzkibocsátás jogát visszaadta
magánkézbe.
Ezek történelmi tények.
Ön szerint van köztük összefüggés?
@Orica Középföldi:

Áder meglepően emberi beszédet mondott a várt nemzeti csujogatós, mennyár győzünk, éljen a ner helyett. Eddig bírom a csókát, járhattunk volna sokkal rosszabbul.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Hol jön ez most ide???

UNCSI AZ AGIPROP!

Engem az érdekel, hogy a MI országunkban milyen analfabéta balfaszokat raknak a nyakunkba! Téged viszont látom ez nem zavar, te Svájcért aggódsz... Remek! Szép is ez!
Amúgy Svájc köszöni szépen, jól el van így is. :)
Persze ilyen csodabalfaszokból, mint amik nálunk vannak kormányzati pozícióba, ott max. liftkezelő fiúk lehetnének csak...
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Eléggé szánalmas oldal, ezt már párszor "leírtuk", minden értelemben.
Látom megint temetitek Amerikát is... Szorgalmasak vagytok, de hát szép is ez, max. kissé ciki, hogy évről-évre, akár a világvége jóslatok (no meg a mondás a szorgalom és a hülyeség síkjainak a találkozásáról).

De hát valamiben nektek is hinni kell. Bár ebben az életfilozófiában és szimpla gyűlölködésben, annak sugalmazásában felnőni eléggé személyiségromboló és nihilisztikus érzés lehet! :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Boli!Nem köszönöm meg Neked a Doubrovszky György-re irányított figyelemfelkeltésedet, mert tartalmas életem eltékozolt perceit jelentették a kínok és a csalódás intervalluma.
Az, ahogyan bemutatta a laza csávó figurájának magára erőltetett jellegzetességeit, azt elnéző mosollyal lehetett nyugtázni.
Azt azonban, hogy néhány perc alatt hogyan jutott el Káin és Ábel történetétől a Kárpát medencéről szóló földrajzóráig a klíma magyarázatát is beleértve, már zavart keltőnek bizonyult.
Félidőtől próbáltam a videót gyorsítani azzal a céllal, hogy csak jön valami lényeg is, hiába.
Most inkább megyek a jou tube-ra a "Vicces állatok" epizódjait nézni, mivel helyre kell biccenteni a lelkivilágomat. Egyszerűen nem tudok kiemelni ebből a "nagyívű" előadásból egy mozzanatot sem, amit értelmezni lehetne.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Tök jó, elküldtem az uncsimnak, nézegesse.

A fentebb említett csóringerre írtam vmelyik nap, hogy csak szemüveg kéne rá.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Ez az ajánlásod már döfi!
Az első pingvin mese ars poeticája:
erő matek zene

Boli Mariann Rodeo

Az egyenletet behelyettesítettem, legalább a mese szóljon rólunk. Jó így szerinted?
Fabius! jöhet a poszt a dráder fidesmafia és a mesztelen nő PR ról...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Megfordult a táblázatom, pontosítom:
Az erő Te vagy, a matek szerénységem, a zene annyi mint Rodeo.
@Fabius: Mondd, hogy felvételről nézted meg. Annak a pasinak olyan savanyú a képe, nincs az a megátalkodott békamenetelő aki szilveszterkor őt akarná nézegetni.
@Fabius: Szerintem is egész emberi és meglepően kiegyensúlyozott volt. Mondjuk a világítástechnikustól galád volt zöldesben hagyni Áder fejét...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: megnéztem...ez már a szépújvilág vagy csak a másnapimacskajaj?

BUÉK minden varánusz olvasónak!!

na de erre ébredni...
@GeoCracker: Az ajánlott video szerintem egy korrajz. Az emberiség jövőbeni létének bombasztikus változására tett kisérlet és a jelenkor ebbéli fogadásának ellentmondása.
Őszintén kívánok Neked sikeres Boldog Újévet!
Az újévi jókívánságodat köszönöm szépen. Üdv.
Mindenkinek Boldog Újévet Kívánok!
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine:

Boldog új évet, nem bírom ezt a rengeteg trollt...

:DDD
@Fabius: Fanni is nagyon aranyos volt mellette. :)
@Mariann19: Egy sci-fi vigjáték :-) S persze, hogy korrajz is a 80-as évekből :-)
Ha sikerül kikotornom a fgépből, majd lesz egy kép is,,, Boldog Új Évet Mao./a Jövő emlékei, esetleg a múlt jövője... címmel... zokogni fogtok:-)
Amúgymeg kellemes másnapot minden rissz-rossz alkoholistának:-)
Bocsi, sokminden öszegyült.. a cigányfórum különössen megfogott. Ha MAJD EGYSZER LESZ KEDVEM, LEÍROM A MAGAMTAPASZTALÁST (rohaggy meg capslock) oszt mindeki lássa, kinek szeme vogmuk, avagy füle hallassék...

Az előző vanisten, nincsisten polémiát elástam, a biglikutyámse találja meg... :-)
@GeoCracker: @Fabius: Szerintem is egész emberi és meglepően kiegyensúlyozott volt. Mondjuk a világítástechnikustól galád volt zöldesben hagyni Áder fejét...

mit csdodákszol? Ő is egy Sziriuszisziszipussy Ufo:-)
@Mariann19: Nekedest küllön Bujj... kicsit hanyagoltalak, de az elmúlt 3 npban anyáztam és kutyázteam:-) bepótollak igérem.-) Meglesszesz a napi bete-vőd:-) ( vagy menyed:-) )
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Á, amikor a sokkal csinosabb néma-tolmács felé hajolt, látszott, hogy nem zöld :-)
BUÉK mindenkinek. Foglalja már össze valaki röviden, hogy mi volt az a gyönyörű beszéd Kádertől ami ennyire megfogott több embert is itt. Megjegyzem, hogy én is gyönyörűeket tudok hazudni is igérgetni. A tegnapi mulatósra sikeredett éjszaka után ma ébredés után valaki véletlenűl az M1-re kapcsolt ahol az illető elvtárs beszélt. Én viszont képtelen voltam ránézni a búval b@szott savanyú képére így lemaradtam a hatalmas élvezetről. Igaz utána a bécsi Újévi koncert kárpótolt azért a 2 percért amíg nem sikerült átkapcsolni valami oroszlánok nemi életével foglalkozó csatornára.
@ariel12: Miért nem néztél a képen jobbra ahol a gyönyörű süket-néma fotómodell volt látható a beszéd közben. :)
@ariel12:
Kihagytam a fogfájós képű beszédét én is! :)
Nem is érdekel...
Egész évben hazudni fognak úgy is, nehogymár ezzel a szerencsétlen droiddal kezdjem az évet! :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Azért bíztam benne, hogy sikerül rájönnöd, hogy a linkelt tetemes büntetés a legkevésbé sem szólt Svájcról, sokkal inkább viszont arról a pénzvilágról, amelyet a nagyon "hozzáértő" kapitalizmus blog is hájpol folyamatosan, miközben az erre épült bankárvilágot sorra büntetik meg a visszaéléseik miatt Magyarországon, Európában és az USÁ-ban is. :)
Ez forgatja fel az életünket mától
Sárgacsekk-adó, közműadó, baleseti adó, kata, kiva - öt új adóval jön 2013. Eltűnik a szuperbruttó, csökken a rezsi ára, nő a minimálbér... stb.
www.origo.hu/itthon/20121228-ezek-forgatjak-fel-eletunket-2013-januar-1jetol.html

csupa mőkal s kacagsű:-)

ja, majnem elfeledtem, mától ingyé áram, gáz. víz. mg minden fóldijó. őrüjjtek, tapsikoljatok, ecceriek:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Angyalka! megmondom őszintén, hogy észre sem vettem mert nekem elég volt az, hogy megláttam ezt a savanyú jóskát és nem éreztem szükségét, hogy körülnézzek a képernyő többi részé, hogy esetleg milyen szépségekkel akarnak megfogni engem. Úgy éreztem, hogy egy ilyen igen jól sikerült nagyon jó családias, barátokkal eltöltött Szilveszter éjszaka után nem akartam az év elejei első napi ébredésem elrontani. Ráérek az év további 364 napjában hallani rőla és bandája áldásos tevékenységéről. Arról nem is beszélve, hogy mivel barátoknál aludtunk nem illett volna összehányni a lakásukat. Esetleg ha úgy érzem, hogy hatalmas szükségét érzem a nevezett hölgy szépségét megcsodálni gondolom rengeteg helyen megtalálom a fényképeit.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:Miért nem néztél a képen jobbra ahol a gyönyörű süket-néma fotómodell volt látható a beszéd közben

jahh, a néma megszólalt:-) a lázár, meg feltámatt, oszt a sánte meg elesett:-))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Arra gondoltam a mai napon legalább nem bosszantom fel magam, ráérek egész évben. Persze azért nem egészen sikerült mert Szilveszterkor tudtam meg, hogy feltörték a balatoni nyaralónkt, így az ébredés után azonnal le kellett rohannom megnézni a károkat. ( Hála az égnek nem volt nagy ügy, csak bosszantó). :-)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Egész évben hazudni fognak úgy is,..."

Na de majd az E14 és társaik. Nekik minden szavuk igaz lesz és őszinte. :)
@ariel12: Azért az nagy önuralomra vall, hogy sikerült nem összekoszolnod kedves ismerősöd otthonát. :)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Nem volt teljes az életünk, mivel nem voltál itt. Miután beszámoltál arról, hogy milyen elfoglaltságod volt, távolléted megbocsájtható válik.
Őszinte szívvel kívánok Neked az új esztendőben minden olyat, amit szeretnél, ennél többet úgysem lehet.
Köszönöm szépen a jókívánságodat az új évre, a remény hal meg utóljára.
@ariel12: akinek máma nyarallója vagyon a balatonmellékin, az nem nertárs, hatem rohatt maszek-kuklák, hacsaknem a fidec-kb hímaglya. resszkess rohatt kispógár csinyovnyikhaly... már kúttűk az illetékes ettárssat... visszautasíthatatlan ajállattal. gondoldd meg:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nem, ennél sokkal korlátoltabb vagyok... Marha unalmas az "alig elfogult", nagyon egy nézőpontot preferáló mellédumálásaid.
TI tényleg ennyire csőlátással élitek a mindennapjaitokat, vagy (nyugtass meg) csak a gyengébb képességű droidok etetésére nyomatjátok ezeket a szánalmas, elfogult, nevetségesen egyoldalú propagandadumát??
Kímélj meg tőle, nem érdekel, nem olvasom el, max. bekapcsolom rád a szűrőt.

Nekem tökéletesen megfelel az, amit ÉN látok és érzékelek a világból, a mindennapokból.

Nem tartok igényt arra a komcsi propagandadumára, amit nyomtok!

Nagyon nem akarsz emlékezni, de '89 előtt a másik ettársak ugyan ezt a szart próbálták beadni - na akkor sem ettem meg, most sem fogom.
Rothadó kapitalizmus, az USA napjai meg vannak számlálva, ott minden korrupt, kizsákmányolják az embereket, a nagytőke csal, hazudik, bezzeg...
Persze pubi...
A kádári népbutítás hatásos volt!
LÁTOM!
Gratulálok!
@ariel12:
NA, a betörő business pörög rendesen akkor. Vannak nemzetgazdasági ágak, amikben nincs válság... :((
@ariel12:
1. Fejből, vagy sugógépről, de folyamatosan, belezavarodás nélkül végigmondta.
2. Nem volt benne Turul, meg permanens forradalom;
3. Nem sétált közben, mint egy hiperaktív vizibolha;
4. Kifejezetten szimpatikus gesztus volt a jeltolmás;

Ettől eltekintve perszehogy lózunggyüjtemény, de mi a fenét mondhatott volna.
@Mariann19: köcke.. addigelé, mig előkotorom, azé nem maracc kielégítetétlenűűű... mingyá keresek Neked, belédvallt:-) türelem. megest félhenyegén, egyújjazok, bocsesz--:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
... kielé... Nahát, nahát... Amikor a mókus játszik a makkjával??? :))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: kifelelytted a verik a négereket és a kopakola mámort... vén hülye szenilis:-) amúgy buék:-)
@ariel12:

Kicsit hosszan tartott a koccintás, így az elejéről lemaradtunk, de közkívánatra megnéztük a végét. Az éjjeli telefonok kb. úgy számoltak be róla, ahogy Fabius.
Azt most ne firtassuk, hogy az ilyen beszédeknek mennyi köze van a valósághoz, mennyire őszinte,mennyire duplagondol, stb.
Én azért annyira nem bírom/bízom, mint Fabius, de tegnap volt egy nagyon emberi villanása. Fentebb leírtam.
És ez tetszett:)) Ami jár, az jár.
@GeoCracker: tod, ez nekem kurva kevés... ezt egy idomított majom, (pl. szijártó) is eltutta vón mondani:-)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Olvass egy kis Moldovát. Talán megérted a világot jobban, az öreg nagy komcsi, de írni azt tud.

Olvasd el a "Magányos pavilon" novelláját, és próbáld meg a katolikus pap szerepét megérteni.
Nem biztos, hogy menni fog, de hátha...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Értem, tehát amikor mondjuk az amerikai igazságszolgáltatás vagy bankfelügyelet megbüntet egy hozzájuk tartozó bankot, akkor ők is komcsik. Stimmt. :)

Én egyébként azt kívánom minden kedves kommentelőnek, hogy találja meg ebben az új évben mindazt, ami egy régi Koncz Zsuzsa számban szól hozzánk. :)

"Volt néhány pillanat az életünk során
mikor a lelkünk hangja szólt
Mikor még éreztük, hogy összetartozunk
és minden szándék tiszta volt

Akkor még várat épített a képzelet
az égben volt az otthonunk
Ma már a földre horgasztjuk tekintetünk
és álmunkban sem szárnyalunk

Hol az a dal, ami felkavar
Hol az a dal, arni vigasztal
Hol az a dal, ami egyszer észrevétlenül elveszett
Hol az a dal, ami szinte forr
Hol az a dal, ami értünk szól
Hol az a dal, amely már egyszer létezett

Ma már szívünk helyén kompjúter dobol
kiszámított a szenvedély
Egy új világ helyett csak látványt tervezünk
a lelkünk hallgat, s a pénz beszél"

youtu.be/oJwlGWKC8Js
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Attól függ mit vársz, mihez hasonlítod :-) SkiccPalihoz képest zseniális volt :-) Orbánhoz vagy Lázárhoz képest visszafogott :-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

".. vén hülye szenilis:-) amúgy buék:-)"

Ennek az évődésnek megint valami elrettentő mókuskép lesz a vége:)))
@GeoCracker: én már nem akarok hasomlítani, megérteni... Húzzon el mindahány a vérveres napnyugtába:-)
@Orica Középföldi: Nem hinném:-) Szerintem totál másnapos, míg kijózanodszik, alázom, a férgessét:-) Aztán kussolok egy sort, míg meknyugosztalja valaki:-)
@GeoCracker: Skicc Palit a gerinctelen gyűrűsférget még egy földátfúró vakondok sem tutta volna alámúlni... ez a végbéllény számomra ennyi kommetet ért. Jöhet a féregtelenítő tablatta, utána a Reparon:-)
@Orica Középföldi: Ennek az évődésnek megint valami elrettentő mókuskép lesz a vége:)))

Jahh:-) Mókus a FIDEC uborkafán, hanyatág fekve, hasán aközbeszerzési mogyeszfa, és köpködi az alant elterülő LMP-MSZP-JOBBIK-KDMP-FIDESZ éehzőket, esetleg szocihéjjal:-) Ere gondoltál? :-) Mert ha igen, zokogmi kezdelek:-)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Én már letudtam a kétezertizenhármasjókívánságaimat, de gondoltam azé Neked küldök külön is.
Hát lófaszt! Amíg ilyeneket linkelsz, annyit se mondok, hogy Pöttyös Túrórudi. Nem én!

A genetikuss nyílhegy, ami a magyar észjárásilag kétféltökés tollvezérsík okán fúródik a Matolcsy seggébe belinkelésének ténye, több mint merénylet. Ez már rosszindulat.
Próbáltam nézni, de 16:05-nél felrobbant a reduktor, bár mán azelőtt is élő kérdőjellé görnyedtem, amikor az a barom aszonta, hogy: a mérnök ember az arról ismerszik meg, hogy ha valami működik, akkor nem érdekli miért.
Innentől világossá vált, hogy miért tarthat ez a menáger típusú kazánszökevény, ilyen előadásokat.
Követi a főnökeit, akik nem értenek az ég-világon semmihez, az életükben semmit sem alkottak csak loptak és romboltak, meg kotkodácsoltak eszement baromságokat.

Na jó, ha fanyalogva is, de Bádog Új Évet Neked! (is)

De ilyet többet ne, jó?
Ja, és kifelejtettem: Gábriella fénycsóvás, vigyázó hátiszárnyait vígasztalóan rámborítja, mint virrasztó éji felleg:-) Bébaszna.-)
@Knósszosz: Beléd is.. a Marianne adag Téged is illet, már csakhoby egyen a fene:-) Ja mghogy, nem a légvárakiakról beszéltem. (baromi nehéz volt a 15 é es szkennelt szarokat előkotornom:-) ) Evansot meg ege meg a fene.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: De a nap jó híre, hogy a szenátusuk megszavazta azt a csomagot, amitől nem dől gazdasági recesszióba az egész világ.

Így már egy kifogásssal kevesebb.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

Nagyon plasztikus:))) De nem szeretnék semmi rosszat kívánni neked.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: de abba a szép lányba már belebújt az ördög.

"Végre egy kívül belül csodásan szép lány is feltűnt az elnöki beszéd alatt." copyright angyal
Ha már tudja, hogy milyen belül...
@Orica Középföldi: Nem tehetek róla, vizuanális típus vagyolok és képes vagyok meg is fogalmazni:-) Ne tudd meg, mennyi problémám van ebből, amikor kielemezek egy jobban sikerült vacsorát:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Képzeld ez a nyaraló kb 40 éve van a család tulajdonában. Nem vízparti de a célnak megfelel. Annak idején anyósom aki egyedül nevelte a lányát és adminisztrátorként dolgozott egy gyárban, a fizetéséből vette!!!
Na ezt próbálja megcsinálni ma valaki hasonló adottságokkal :-(
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Érdekes... Most hirtelen az amerikai igazságszolgáltatás felmagasztolódott.
Értem.
Illetve mégsem értelek...

Amúgy ez az a Koncz Zsuzsa, akit divatos manapság a jobbikos, fideszes körökben komcsizni?
Akkor nem értem...

Nekem továbbra is az a Koncz Zsuzsa, aki elénekelte, hogy "Miért hagytuk, hogy így legyen?"

www.youtube.com/watch?v=Bjq5186R1PE

Manapság divat őt komcsizni. Utoljára tegnap hallottam ezt, vakon hívő jobbikosoktól. Amikor megkérdeztem, hogy miért is komcsi Ő, a válasz az volt, "mert a Gyurcsány... és a szadesz..."

Őőőőő... Persze...

"Boldogok a lelki szegények, mert..."
@OPHELIA: Undorító, és előre is bocsi mindenkitől... ( nem tudom kihagyni, de semmi mellékgondolat és mégegyszer ezer bocsi) nincs szebb dolog, amikor egy süket süketel...

BOCSI EZERREL...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Mondom, ahhoz képest, hogy betörő nem dúlta szét a házat, nem tojt a nappali közepébe nem cincálta szét az ajtót ablakot és ahogy elnéztem még el sem vitt semmit. Igaz, hogy olyan hatalmas értékek 1 darab muzeális TV-n kívűl nem is volt ott. A kár összesen egy betört ablak amin keresztül bement. :-)
@ariel12: Ezt majd meséld el annak a FIDESZ közeli akta-és szemtáskás úriembernek, aki maj megkeres a tulajdonjog átszállását garantáló visszautasíthatatlan ajállattal. Garantálom, bológatni fog, de nem fogja érdekelni. És lesz 10 percetek az aláírásra és a kiköltözésre... jobb esetben.
@Orica Középföldi:
NEM!
DEHOGY!
HÁT OLYAN VAGYOK ÉN??? :))

1.bp.blogspot.com/_soYbtxOhMag/THqy_Fp4QNI/AAAAAAAAFcs/vWMjQjQqk5g/s1600/vicces-kepek-21-032.jpg

locitrom.hu/images_blog/user_images/3460.jpg

Na, valami ilyesmit vívunk, a kis JEDI kardjainkkal... :))

Ja, mindenkit csókultatok, most egy kis spanyol Vespral vöröske (borocska) csámcsogásán vagyok folyamatban.
Száradjon le a mókus makkja is ... 8-D
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

Ha az elemzés élményét megtartod magadnak, semmi problémád nem lesz:))
@ariel12: A kár összesen egy betört ablak amin keresztül bement. :-)

De legalább felmérte, mennyit is ajánlhat nagyobb önkár nélkül. A sarki pógi, már összekészítette a nyári horgászkészletét, a ladik, már a szolgálati Superb tetején csücsül:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

"Húzzon el mindahány a vérveres napnyugtába:-)"

Szívemből szóltál vérmókus tezsvírem...
Mit iszol??? :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: No comment:-) Only you: mocsadék vízihernyóázalagladikalkoholistabüdösbogár:-)
@Knósszosz:
JÓVANNNNA!!! Csak elrettentő példaként linekletem be azt a balfaszt, hogy nektek se legyen jobb, ha már én sem bírtam végignéz, mert olyan hihetetlenül kretén volt a figura!
BELÉD IS!
Vörösbor???
Spanyol, isteni... :\
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
"Húzzon el mindahány a vérveres napnyugtába:-)"

Szívemből szóltál vérmókus tezsvírem...
Mit iszol??? :)

Mindennemű mcsokolódásmegbocsátva. Az ázalagállatka visszavonva:-)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

:))))

Látom óvatos duhaj vagy. A vöröske mibenlétét - igaz, csak zárójelben - szükségesnek tartottad tisztázni. Jóóóó:))))
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Amúgymeg posztalkoholos trauma elleni javallatként Jameson-Staropramen combó:-) Állítólag használ:-)
Egyébként úgy tudom Fabius nem igazán szerette a Kádár -rendszert,ugye?
Talán ti jobban tudjátok ezt.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Lehet nem sokáig élvezné:-)
Kaptam robbantómesteri kiképzést annak idején egy innen kb 3000 km-re lévő hadseregben :-) Én vagyok a magyar MacGyver :-)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Én nem az "átlag" jobber vagyok de ezt már neked is kéne tudni. Nem érdekel mit mondanak Koncz Zsuzsára ez a dal akkor is nagyon szép. :)
" Én nem az "átlag" jobber vagyok"
alatti vagy feletti? Bár a béka segge alatt minden csak viszonylagos:DD
Bocs de túl magas volt a labda.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Szerencséd! Baszodalássan!!! :)

@Orica Középföldi:
Ha már a VÉRMÓKUSTEZSVÍREM!
Nem bántom, csak ha már nagyon elszemtelenedik és tényleg torokra megy... :|

Amúgy ajánlom a Lidl-ben kapható Vespral nevezetű spanyol, "reserva" típ. vörösborocskát nektek is. Remek kis kaja utáni, dumálós vöröske... Egy igazi, napfényes.
@kifordított nagyanyó:
Neked is, ezzel a vöröskével foglalkozz baszki! :)
Isteni!
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Kösz és viszont!
Ha ez megnyugtat, esz a fene. Ennél kellemesebb fene ne egyen. Labrüszt nem láttam aképeken, de nyilván azt is lőttél. Imádtam egy görög fórumon a "hozzáértőt" aki kettős baltának aposztrofálta. Hát ja...
Nekem az jut eszembe, hogy a balta az szerszám, a bárd meg esetleg fegyver, ami csak méltóbb a minószékho'
Mindegy, ha Safarovnak jó vót, akkor én vagyos egy fasz, hogy ilyesmin akadozok megfele.
Bódogat Beléd is, megenscsak!
@kifordított nagyanyó:

Rühelltem Kádárékat és a párhuzamok miatt utálom a nert is.

De hogy kerül ez ide?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Mostan bor nincsen.
Maradt egy üveg pezsgő, azt kinyitottam, meg két ser.
Bódogat Neked, meg olyasmit is, amit mostan nem írok ide, hátha óvassa a zasszony is-:))
Te tudod merre jár Rodeó?
Én aszittem legfeljebb átruccant St. Maartenre, erre valami Ósztrálisch kirándulásról értesültem itten, nem hivatalosan.
Szóval?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
ki kell ábrándíccsalak: átlag vagyol, a sunyi fajtából. de azér elvisellek a könnyebb napokon:-)
@ariel12:
:)) Hú de rég robbantgattam már egy rendeset! :)
Pintér elvtársék is így lehetnek ezzel...

Anno, Izbégen én kimentem volna kézigránátért is, amit az egyik hülyegyerek rosszul dobott el, de nem akarták engedni, pedig egyértelmű volt, mert nem csattant el a gyutacsa. Inkább vártunk 20 percet a balfasz, őrszázadparancsnokkal a tűzszerészre, aki azután megállapította, hogy nem csattant el a gyutacsa...
(előtte még azt mondták, akinek nem csattan el, ki kell mennie a gránátjáért - én bevállaltam volna helyette, de nem hagyták)
Annyi hülyét egy helyen, mint anno a Magyar Néphadsereg. :))
Gábris is valahol ott volt, körülöttem... :S
@ariel12: 3000 km? a csendes óssen közepin, vagy samirovfalván?
@ariel12:
Ha nem tucc robbantani asse baj, Neked is boldogot, meg sok türelmet is hozzá, hamán...!!
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Az mere van?
Én Békésbe ösmerőss vagyok, de ilyet én még...
@Knósszosz:
Lógós az ÖREG! Vagy már beba..ott! :))
@Knósszosz: kettős balta, az a Baltazár:-) én, csakhogy hozzáértésemet fittogtassam, hübrosznak ismerém, persze erről jobb lenne hekabét, para szeiászt és a minitaurozst meginterveniálni:-)
@Orica Középföldi:

Tavaly ilyenkor itt álltunk Erdő Péter átpolitizált éjféli miséjével, Skicc ájtatos nerimádó beszédével.

Ehhez képest idén az éjféli mise az evangéliumról szólt, Áder pedig a rendelkezésére álló készletből egy semlegeset választott. Ez haladás. Szerintem.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Kicsit jobbra a Földközin... I betűs... Na, rákérdezel??? :)
@Knósszosz: hehhe... ródejó in kognitóban a sziriuszra utazott, a kettős genitáliaspirált megkeresni, hogy a lóhengrin a gaz lórelájt által elkövetetlen, nehogy magtalan maradjon, oszt ober on vihogjov a wall halle setét lukában, miközben wotantitán a kalapácsával very:-)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Há persze. ( födrajzbó mindég jó voltam. ) Kéteséjes: Indija, Indonézija, icceland. (ez utóbbi a sanszos), persze lehet, hogy Irrgumburg, vagy dakotaland, lánykori nevén író-kézia:-)
No találtam egy szép összefoglalót a fogfájosképű beszédgyérűl. Van benne csodaszép Fanni is :)
poldi.blog.hu/2013/01/01/ader_ur_kifele_a_nappalimbol
@OPHELIA:
"@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Miért kérsz bocsánatot?"
Szerintem van neki, sok mindenért!
TE VICCELSZ!!!

Elég kis genya tud lenni, aljasul recepteket és kajaképeket posztolgat, már-már Fabius szinten tud lealjasulni ezen területen!
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Esztet most véletlenül rosszul tudod, de hülye foczista is hóttig tanul(na), ha lenne hozzá teheccsége az anyjába bele.
A Labrüsz a kettős bárd, keressél rá nyugodtan, a hübrosz meg inkáb hübrisz, ami 1 fogalom.
Első fülkefórr lyellemzője: gőg és elbizakodottság...
brühühühü
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: francos hazudós:-) "Anno, Izbégen én kimentem volna kézigránátért is"...az Űz-Bég, a nagy és telhetetlen étvágyú, üzekedő sperma Haider:-) vót. Te meg tten alőadod a nagy fagyhalált:-)
@Fabius: Ehh az emlegetett szamár!:))
Most éppen Koncz Zsuzsáról jutott eszembe.
Meg a zsidózásról szokott eszembe jutni még többek között.Régen nem volt ez ennyire téma.
Úgy érzem régen nem voltunk ennyire hülyék.
Az egy ennél lényegesen nyugisabb időszak volt azért.
Nem tudom neked mi bajod volt vele.
A lehetőségekhez képest kihoztak belőle amit tudtak (akár a Horthy rendszerben).
@Knósszosz: Hehhe esztet beszoptad:-) ÉN tudom mi a Lübrosz, a küblosz, a fallosz... és nemis ismered a paikos szmáilosztot:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
és közbe Vivaldi + démoll bakkok is vannak, csakmer szórakozni is köll-:))
Gyöhetne egy szóra, mer szerteném köszönteni űtet is
@Knósszosz: Viszont a sok bódogságot. Nem is szeretem a durrogtatásokat mert mán én viszont hallottam zárótüzet élesben is. Na az sem a kedvenc nótám volt. :)
@ariel12: El kell ismerni, hogy Fanni nagyon szép kívül belül. :)
@Knósszosz: amúgymeg: szöveges környezet hekabe, para szeiszánsz, minitaurossz? Nem tünt főőő? :-))
@Fabius: bódóg ujat:-) csak a szopásos kommenyikációs trükk... hogy az év elején lelohasszák az ágaskodó ellenzéket... pedig nincs az arra rászorulva... ágaskodva is elég kicsiny.-) (SAJNOS)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Eszt majd tisztán átal nézem, de ljol + szivatál baszad+
Várly csak, kölcsön kannásbor visszajár, egy percig ne érezd magad bisztonság-ba.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Lótúrót!

Legfeljebb, ha ellátmány az I Pod, I Phone, I Phanphare, I Am, az I TV, az I Book, az I Tunes, és az I Pussy... különben szóba sem jöhet:-)
_______ad88888888888888888888888a,
________a88888"8888888888888888888888,
______,8888"__"P88888888888888888888b,
______d88_________`""P88888888888888888,
_____,8888b_______________""88888888888888,
_____d8P'''__,aa,______________""888888888b
_____888bbdd888888ba,__,I_________"88888888,
_____8888888888888888ba8"_________,88888888b
____,888888888888888888b,________,8888888888
____(88888888888888888888,______,88888888888,
____d888888888888888888888,____,8___"8888888b
____88888888888888888888888__.;8'"""__(888888
____8888888888888I"8888888P_,8"_,aaa,__888888
____888888888888I:8888888"_,8"__`b8d'__(88888
____(8888888888I'888888P'_,8)__________88888
_____88888888I"__8888P'__,8")__________88888
_____8888888I'___888"___,8"_(._.)_______88888
_____(8888I"_____"88,__,8"_____________,8888P
______888I'_______"P8_,8"_____________,88888)
_____(88I'__________",8"__M""""""M___,888888'
____,8I"____________,8(____"aaaa"___,8888888
___,8I'____________,888a___________,8888888)
__,8I'____________,888888,_______,888888888
_,8I'____________,8888888'`-===-'888888888'
,8I'____________,8888888"________88888888"
8I'____________,8"____88_________"888888P
8I____________,8'_____88__________`P888"
8I___________,8I______88____________"8ba,.
(8,_________,8P'______88______________88""8bma,.
_8I________,8P'_______88,______________"8b___""P8ma,
_(8,______,8d"________`88,_______________"8b_____`"8a
__8I_____,8dP_________,8X8,________________"8b.____:8b
__(8____,8dP'__,I____,8XXX8,________________`88,____8)
___8,___8dP'__,I____,8XxxxX8,_____I,_________8X8,__,8
___8I___8P'__,I____,8XxxxxxX8,_____I,________`8X88,I8
___I8,__"___,I____,8XxxxxxxxX8b,____I,________8XXX88I,
___`8I______I'__,8XxxxxxxxxxxxXX8____I________8XXxxXX8,
____8I_____(8__,8XxxxxxxxxxxxxxxX8___I________8XxxxxxXX8,
___,8I_____I[_,8XxxxxxxxxxxxxxxxxX8__8________8XxxxxxxxX8,
___d8I,____I[_8XxxxxxxxxxxxxxxxxxX8b_8_______(8XxxxxxxxxX8,
___888I____`8,8XxxxxxxxxxxxxxxxxxxX8_8,_____,8XxxxxxxxxxxX8
___8888,____"88XxxxxxxxxxxxxxxxxxxX8)8I____.8XxxxxxxxxxxxX8
__,8888I_____88XxxxxxxxxxxxxxxxxxxX8_`8,__,8XxxxxxxxxxxxX8"
__d88888_____`8XXxxxxxxxxxxxxxxxxX8'__`8,,8XxxxxxxxxxxxX8"
__888888I_____`8XXxxxxxxxxxxxxxxX8'____"88XxxxxxxxxxxxX8"
__88888888bbaaaa88XXxxxxxxxxxxXX8)______)8XXxxxxxxxxXX8"
__8888888I,_``""""""8888888888888888aaaaa8888XxxxxXX8"
__(8888888I,______________________.__```"""""88888P"
___88888888I,___________________,8I___8,_______I8"
____"""88888I,________________,8I'____"I8,____;8"
___________`8I,_____________,8I'_______`I8,___8)
____________`8I,___________,8I'__________I8__:8'
_____________`8I,_________,8I'___________I8__:8
______________`8I_______,8I'_____________`8__(8
_______________8I_____,8I'________________8__(8;
_______________8I____,8"__________________I___88,
______________.8I___,8'_______________________8"8,
______________(PI___'8_______________________,8,`8,
_____________.88'____________,@@___________.a8X8,`8,
_____________(88_____________@@@_________,a8XX888,`8,
____________(888_____________@@'_______,d8XX8"__"b_`8,
___________.8888,_____________________a8XXX8"____"a_`8,
__________.888X88___________________,d8XX8I"______9,_`8,
_________.88:8XX8,_________________a8XxX8I'_______`8__`8,
________.88'_8XxX8a_____________,ad8XxX8I'________,8___`8,
________d8'__8XxxxX8ba,______,ad8XxxX8I"__________8__,__`8,
_______(8I___8XxxxxxX888888888XxxxX8I"____________8__II__`8
_______8I'___"8XxxxxxxxxxxxxxxxxxX8I'____________(8__8)___8;
______(8I_____8XxxxxxxxxxxxxxxxxX8"______________(8__8)___8I
______8P'_____(8XxxxxxxxxxxxxxX8I'________________8,_(8___:8
_____(8'_______8XxxxxxxxxxxxxxX8'_________________`8,_8____8
_____8I________`8XxxxxxxxxxxxX8'___________________`8,8___;8
_____8'_________`8XxxxxxxxxxX8'_____________________`8I__,8'
_____8___________`8XxxxxxxxX8'_______________________8'_,8'
_____8____________`8XxxxxxX8'________________________8_,8'
_____8_____________`8XxxxX8'________________________d'_8'
_____8______________`8XxxX8_________________________8_8'
_____8________________"8X8'_________________________"8"
_____8,________________`88___________________________8
_____8I________________,8'__________________________d)
_____`8,_______________d8__________________________,8
______(b_______________8'_________________________,8'
_______8,_____________dP_________________________,8'
_______(b_____________8'________________________,8'
________8,___________d8________________________,8'
________(b___________8'_______________________,8'
_________8,_________a8_______________________,8'
_________(b_________8'______________________,8'
__________8,_______,8______________________,8'
__________(b_______8'_____________________,8'
___________8,_____,8_____________________,8'
___________(b_____8'____________________,8'
____________8,___d8____________________,8'
____________(b__,8'___________________,8'
_____________8,,I8___________________,8'
_____________I8I8'__________________,8'
_____________`I8I__________________,8'
______________I8'_________________,8'
______________"8_________________,8'
______________(8________________,8'
______________8I_______________,8'
______________(b,___8,________,8)
______________`8I___"88______,8i8,
_______________(b,__________,8"8")
_______________`8I__,8______8)_8_8
________________8I__8I______"__8_8
________________(b__8I_________8_8
________________`8__(8,________b_8,
_________________8___8)________"b"8,
_________________8___8(_________"b"8
_________________8___"I__________"b8,
_________________8________________`8)
_________________8_________________I8
_________________8_________________(8
_________________8,_________________8,
_________________Ib_________________8)
_________________(8_________________I8
__________________8_________________I8
__________________8_________________I8
__________________8,________________I8
__________________Ib________________8I
__________________(8_______________(8'
___________________8_______________I8
___________________8,______________8I
___________________Ib_____________(8'
___________________(8_____________I8
___________________`8_____________8I
____________________8____________(8'
____________________8,___________I8
____________________Ib___________8I
____________________(8___________8'
_____________________8,_________(8
_____________________Ib_________I8
_____________________(8_________8I
______________________8,________8'
______________________(b_______(8
_______________________8,______I8
_______________________I8______I8
_______________________(8______I8
________________________8______I8,
________________________8______8_8,
________________________8,_____8_8'
_______________________,I8_____"8"
______________________,8"8,_____8,
_____________________,8'_`8_____`b
____________________,8'___8______8,
___________________,8'____(a_____`b
__________________,8'_____`8______8,
__________________I8/______8______`b,
__________________I8-/_____8_______`8,
__________________(8/-/____8________`8,
___________________8I/-/__,8_________`8
___________________`8I/--,I8________-8)
____________________`8I,,d8I_______-8)
______________________"bdI"8,_____-I8
___________________________`8,___-I8'
____________________________`8,,--I8
_____________________________`Ib,,I8
______________________________`I8I
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Azért voltam búskomor majdhogynem, mert nem küldtél semmit, legalább szilveszter napjára szedted volna össze magad.
Közösségellenes magatartát produkáltál, ezért szabálysértési bírságként kaphatsz valami bírságot, a többiekkel még megbeszéljük.
@Vitéz László:
NaBAZZ!!!
Ha még egyszer PINABUBUSNAK bélyegezne engem valaki... :DD
2013: a vég kezdete....

a fidesmafia tönkretette az országot
mindent szétrabolnak, lerombolnak...

@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: a poldin vki ezt kommnetelte

qva jo:)))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Biztosan igazad van de én úgy vagyok, hogy azért mert valaki szép és jól mutat egy kirakatban azért már nem esek hanyatt előtte. Nézz körül a neten a világban, menj le az utcára az emberek közé és annyi szép lányt asszonyt fogsz látni, hogy már nem fogsz lelkesedni ha a TV-ben mutogatnak egyet. Persze ha te a barikád és hasonlókat nézegetsz akkor elhiszem, hogy Morvayn kívűl nemigen találsz nőnemű egyedeket és így nem csoda ha rácsodálkozol egy önagyságánál fessebb hölgyeményre. :) Na jó az a Niki is egy szemre és másra való teremtés volt de hát valahogy kigolyóztátok magatok közül. nevezetű nem volt
@Mariann19: bocsi, de sylvesterkor időutaztam. megéltem újjra 1985-t. ndk-t.
majd később esetleg részletezem. előzetesen: ültetési rend, pontos vacsiidő, előtte táborvezetői köszöntő, előzetes a-b menü... és mindez *** csillagban. soroljam? csoda, hogy kicsit weborúlt az agyam?
Nyugodtan hajthatjuk álomra a fejünket, ameddig ilyen hős lelkű amazonok védik a magyar gyepűt...

hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20130101_peldakepunk_Irenke_neni#rss
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Most küldjek én is képet a bio disznó sült oldalasról??
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Könyörgöm akasszuk fel!"
Bitó van? Mármint fa! Ha nincs, Knósszosz farag egyet egy sörért.
Na Bújjék mindenkibe mégegyszer!:))
Jóéjt!
@ariel12: Nekem pont azért szimpi, mert nem csak a külcsínt ismerem vele kapcsolatban. :)
amúgymeg, nekem elég a 38-46 sor is. a többit osszátök el:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Mesélj, és bűnbocsánatot nyerhetsz, csacsogjál nekünk. Táncrended is volt?
@ariel12: Na jó a vége egy picit kutyulódott de hát mégiscsak elseje van :)
persze lehet ebben valami, mer atóz egész jobbik frakcijó erre veri... a tamtomot.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Gondolom jól elbeszélgettek egymással :-)
Na ez durva volt.
Ne dicsekedj! Észrevettem, hogy ma délutám már vagy 3 szor emlegetted a hölgy belbecsét is csak senki nem reagálta le :_)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
"Mert nemcsak a külcsínt ismerem vele kapcsolatban."
A belbecst is?
@Mariann19: mostanmég emésztem, ha leülepedet, a beszámolóval szét fogom offolni a topikot. kurvanagykaland volt.
előzetesen egy a menü: (laktózérzékenek ne olvassák)
- vadragu leves tejföllel
-sertés eszterházi módra, tejszínes mártással
-tejpuding málnaön tettel:-))

asszem megérted, ha emésztenem kell:-)
@OPHELIA: Most küldjek én is képet a bio disznó sült oldalasról??

a biogyecnyó az amelik magától mászik a tányérba? :-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Igazából nem tudom mert ahogy hallottam egyszer-kétszer inkább a régi szódáskocsis bácsi kajabálása jutott eszembe mint egy hölgy kellemes csevegése. Persze állítóla egy Baló György nevezetú férfiember felesége volt és tán ezért gondoltam. Persze a mai világban aztán ebben a nagy kavarban ki tudja ki a férfi ki a nő :-)
@Mariann19: "Könyörgöm akasszuk fel!"
Bitó van? Mármint fa! Ha nincs, Knósszosz farag egyet egy sörért.

Nrm kéne esztet... még idekap az egész Bitó kollégijum, oazt nekümk meg jajj:-)
@Fabius:

A felszínnel nincs is bajom:)))
Mondhatni európai volt. Valóban előrelépés az elmúlt évhez képest.
De engem már nagyon kevéssé érdekel a felszín.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Talán ha jártál iskolába akkor emlékszel még arra, hogy a kötelező olvasmányokat soha nem szerettük olvasni. Így van ez ma is.
@ariel12: há nem is tudom... egynémber, aki lelkendezve meséli, hogy milyen izgi volt a gyerekekkel nézni, ahogyan ég az apátok kocsija a TV székház előtt.... szóval, én az ilet, assze, Balóval verném ki a házból...
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Nem baj, a harmadik is görög azé, szóval jó az! Én olyan régen jártam Santorínin, hogy akkor még Thírának hítták. Több mint tíz éve, kurva életbe.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Vétkeztem! A Bitó kollégijum nem ugrott be.
Így van az, ha valaki az eszét veszti.
@OPHELIA: Na végre!
Nehogy kimaradj, Neked is személyesseschen akartam boldogat kívánni. Szóval, ja!
Oszt lessz még röhögnivaló Kimin idén is, ez bisztoss!
13-ho' türelmet, sokat!
@Knósszosz: Hehhe és akkor még a kaverna magica is a szigethez csatolódott ( jó nem figurázom aldera) nehogymá megest megszójjá:-) Ozt szárzlábban mentél a krátetől Oiába:-)
@Orica Középföldi: Nekem ezekről a politikusi szép beszédekről az jut eszembe, hogy olyan lehet, amikor a hóhér a kötelet a nyakadba teszi akkor szépen elsimítja az inggallérodat, nehogy összegyűrödjön miután kirugta a sámlit alólad.
@Knósszosz: @exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: caldera basszus:-)
De ha vannak korabeli fotóid szívessen ltom, felétve, ha kamara obskurussal készítetted azokat és van rajtuk néhhány gülüszemű atlantiszi is:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Az a sajt, amelyik magától mászik.
A gyesznóból mindenki annyit szedett, amennyit csak akart, illetve amennyi volt.
@Orica Középföldi:
Engem viszont a kocsonya igen.
Mesélj, milyen lett???
Mmmhhhhh, a sok kákabelű nem tudja milyen is az igazi, szóval?
@Knósszosz: Beléd is és Mindenkibe!

A Kimin nem röhögünk. Csak örvendezünk, remélem ad majd okot rá.
@Mariann19: Félreértitek. Ismerem azt a munkásságát is, ami nagyon nem a külsőről szól. :)

Érdemes megnézni őket.

youtu.be/2Ug5UCQ18BE
youtu.be/v0GAJ2mcpt8
@ariel12: Viszont te olyan vagy, aki nagyon érteni szokta a tréfát nem?? :)
Mindenkinek boldog új évet.

@Orica Középföldi: @Fabius:

Látatlanban is lényegretörőnek tűnik (de ha megnézem és más lesz a véleményem, ezt el fogom ismerni).

""Lélekben ezért most én is ott vagyok Önök mellett, hogy kinek-kinek személyesen fejezhessem ki jókívánságaimat." Takarodj hát a nappalimból, mert személy szerint súlyos felelősséged van abban, hogy itt tartunk. Nem játszhatod meg a fél ország ledózerolása után a szerető családtagot, nem buzdíthatsz engem arra, hogy szeressem az olyanokat, mint te vagy. Nincs rá erkölcsi alapod és ezzel a beszéddel magad provokáltad ki, hogy ezt a szemedbe is mondjam."

poldi.blog.hu/2013/01/01/ader_ur_kifele_a_nappalimbol
@Mariann19:
Kéne... 2 sört is megér, ha a NAGYPOFÁJÚ MÓKUS rajta lengedezzzzz... :))
@Knósszosz:
Na, túl vagyok a kis gesztenyepürémen, most már csak egy kis skót malátát adok még a szervezetnek.
Amúgy jól vagytok??? :)))
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Hát azé nem annyira reagan vót, én má lanovkával kapaszkottam fölfele, Qia meg kicsit balra vót attul, de másnap auchan azé megnéztem, meg a Marinált... nem, Marinátosz professzor ásatásait kissé délebbre. Otan Akrotírinél.
Elég vót belűled, mer csak a fandhaszíámat csigázod itten, pfejj.
lehet szép Újévi beszédet mondani de ezek a tények...

www.commmunity.eu/2010/12/10/minositett-hazaarulas/
@OPHELIA: Fog, de a röhögésre is, humor, tudod...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Édesre, hogy lehet sörtöt?
Tokalyiaszúd nincs? Neked se főznék öregem, kevered zúzaperkeltet a Sacher tortával. Milyen Levin tanítvány vagy Te??-:))
@Knósszosz:
Sört??? Vörösbor után?
TE BOLOND VAGYOL!
Malátalé, skót, tömény,...
Fokozzam?
Komolyan, öregszel...
@Knósszosz: Végül is igazat mondol, azt a néha milyen bárgyú tekintetét elnézve ...
Szal neki asszem több türelme lesz 2013-hoz, mint nekünk.
Majd ha meggyógyulok, ráhajazok egy kicsit ismerősöknél, hozzanak már össze vele egy rénszarvasfilés vacsira
@ariel12: Csak Te vetted észre, mi már mexoktuk!
Bódogságosabbat mindegykinek!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

haggyad mááá leragatt a mavrodafnénál, rosszabb napokon az apéliánál, még rosszaabbakon az apéniánál, vagy a retczinánál... viszki egy görögmániákusnál? szented zejusz greenfileldet ívott? :-) Lótúrót! vízzel hígítótt mézédes almabortot. Meg i láccik a mai görgős állapottyokon:-)
Akkrotiorit meg belepte a mézédes kecskesajt bukéja:-)
@Knósszosz:

A kocsonyám? Szép és fölséges:))
@Knósszosz: Én kettő,de sokkal többnek tűnék, főlegh, hogy már hárem, ahogy számolom..
ne izéjj gereg írásokkal,vagy,ha mégis, legalább nyomtatottal,azt megértsem,vagyis legalább el tudom olvasni iskolázottságom okán..
@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Egy genya a csóka, fitogtatja a cirilbetűs műveccségét. Közben a skót cefrét nem ismeri...
Brühühühü... :)
Mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok!

És éljétek ki a perverzióitokat, mert ki tudja, annyi itt a világvége jóslat...

Mindenkinek mond meg, hogy bejön!!!

Akkor nem halsz meg hiába. :DDD
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Én öregszem, rendben. De Te írtad a gesztenyepüré után malátát. Hát, hogy? Édesre a sört? Én eztet nem értettem.
Öregszem? Az mán igaz, de tudom még mire mit lehet inni, oszt ez egy fontos velemmagammal született képessíg, ám!
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
BELÉD IS EGERENTYŰ!
Pennikével mi van?
Elvitték a zufók?
@Knósszosz: Maláta az nemes whiskyis, nem csak sert gyártanak belüle, itt a megoldás a zegyenletnek, kérem!
@OPHELIA:
Szerintem inkább vodkából készülj, ha már Kimi-:)))
Imádom a kocsonyát, minőségi cuccokból persze. Olyanokból, amit a hentes haverom rak össze, nem teszkógazdaságos moslékból, amit a kutyámnak se főznék meg.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Addig rendben, hamár Egerünk nem tett kárt benne (bene),akkor történnyék meg, aminek elébb-utóbb meg kell, hogy ne furusztrálóggyon itten!
jól megnéztam... szóval minosz volt a kerál, Fasziané a kerálné... oszt ő kapott szépséges animalia bikát posvány iontól, mer ő volt a pridewoman a környékem... oszt lól meginszemináltatta magát a bikával... asztán jött a hős, aki jól legyőzőtte a minitauroszt, közbe meg jól beouzózott és elfeledte áriadnő aranyfonalát és nemcserélt fekete-fehér vihorlát... no nem fojtatom... ez mégsenem egy ógörög szabadegyetem:-)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

A területen dolgozó ügynökeim érdekében nem adhatom ki Önnek ezt az információt.

(Ufók??? Arról tudnék... :((()
@londonterminals:

Ezt a lélekben dolgot nem láttam élőben, de én nem szívtam volna mellre.Ami nincs, az az én lakásomban nem jelenhet meg:))

Amúgy poldi indulatai érthetőek, de minek engedte be? Nem vagyok híve a mazochizmusnak.

Tény, hogy ő a KE, tény, hogy mindíg az aktuális köszönt, tény, hogy jobb volt, mint Paja és tény, hogy ez egy sima hagyománykövetés különösebb tartalom nélkül.
Mégis mi a francot lehetne elvárni 1 percben?
Ugorjunk:)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Én ugyan csak az utolsó egy két mondatát láttam, nem is vagyok hajlandó elrontani az estémet az ismétléssel, de Poldi bácsi mondatait tudom magamévá tenni.

Takarodjanak a nappalimból a férgek.

Akát ünnep van, akár nem, akár béke, akár nem, lehet itt mindenki jajjdeheppi, nem kell tapsolnom nekik.

Összehasonlítani se lehet őket Kádárékkal, mert Kádárék rosszból kevésbé rosszat csináltak, ezek a piszkok pedig jóból nagyon rosszat akarnak.
Az én szobámba ne jöjjenek.

Mint ahogyan egyre keserűbb a szám íze, ahogyan olvasom a komcsizásokat.
Ezek nem komcsik, sem a jobbik, sem a fidesz.

Sokkal sokkal rosszabbak, a fejlődési folyamatokat figyelembe véve.

A hátam közepébe sem kívánom vissza a kádárizmust, de nem összehasonlíthatók a mostani kurzussal.

Bocs, hogy belerondítottam a buékos hangulatba, de kicsúszott belőlem.
@Knósszosz: malátalé=viszki, árpalé: lónyál, vagy ser:-) = komlólé:-)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: hádepersze... én engettem magamra az útashengerestet? :-) De az állófarok azéé megmaratt:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Az ópezsák eleinktől -najó,aki nem igazmadzsar,csak betévelyedett,annak nem- vették a róvás írását,ami gyűlik,csak gyűlik,már Ádám és párja, Esván óta!
@Knósszosz: Abból nem lehet készülni, mert mindenkit az asztal alá iszik.

Novemberben rokonoknál vágtunk disznót tápot sosem látottat. Csak úgy nyálcsorgatásra, bibí
@Knósszosz: Az én kocsonyám egy füstölt és egy sima csülök, esetleg még egy kis bőr, kömény, fokhagyma, 7 8 pirospaprika.

Csak színhússal a tányérokban.

A hétvégén főzök is, elkezdtem nagyokat nyelni.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Vegyél fel a táncrendedbe, kérlek! Tudom, hogy nagy a tülekedés, a sor végén várakozom, csak el ne feledkezz rólam. Melyik táncot lejtsük el?
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Igen?
Mavrodaphne? Selyem?
Nem vagyok irigy, egy fél köbméteres kratérral Neked, de mostantól ezen gesztusom okán ne kínozz mindenféle kajákra való utalással. Ha szabad kérnem.
@Knósszosz: nálunk a kocsony alapanyag: 2-3- izmos malacfarok, 1-2 manikűrözöttes köröm térdtől leffelé, kicsi tarja, a huss miatt, oszt eszméletlenese fog-hagyma kb 8 órán által fözögetve... a többi titokot nem tudom... csak az eredméynzt élvezem:-)
@kifordított nagyanyó:

Kádár alatt a zsidó megfelelője a kulák és a maszek volt, őket kellett gyűlölni, az a korszak sem volt gyűlölködéstől mentes. Ráadásul megmondták miről mit gondolhatsz, mit tehetsz, hová és hányszor utazhatsz, kijelölték barátaidat és ellenségeidet, és egymásra kémkedtették a rokonokat, barátokat, munkatársakat.

Nekem nem vigasz, hogy aki melózott annak jutott parizer meg szafaládé, ha más nem is.
@Knósszosz: mondanám, egy kartonnyi mavrodafne patras itten kallódik valaholm van 2-3- üveg recina, kicsi ouzo, 2-3 üveg 5* methha, meg egy kis sima görög száraz fehér:-) Ne tudd meg milyen maccerás volt áthozni a repüllőn:-)
@Mariann19: meliket meliket.. a nagy magyar dacos kopogóst, amikor láncainkat leszaggasuk, oszt jól fejbeb...szuk véle a nékünk ártánykodókat:-)
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Nem szokom ilyesmit, mer még asziszik, hogy értem is. Szóval maradok a magyarosch komenikácziós modelné.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Na és ha sok romboló elfoglaltsága van? Sürgősségi felárat fog kérni!
2013 szűk esztendő lesz, gyűjtsünk rá?
@mamitirtok sír derék (kommensevik): há kicsit nehhez a hasongatás, merugyi a perzsákokok azok lágy agyagba dugdosták a vesszejüket, a tökös hegyimóc birkapásztor madzyar, meg a bugylival rótta a hímvesszejébe a jeleket:-) az egyik emián ékes, a másik meg róvott multtal bír:-) Bár csenben megkérdezném? Vjha miért is kell jobbról balra óvasni a róvottat, mintaz arabotot, meg a hébertet? :-)
@Orica Középföldi:

"minek engedte be? Nem vagyok híve a mazochizmusnak."

Ja, ok, csak az "emberi" meg "európai" jelzők tévesztettek meg. :D Pont azért sem néztem meg, mert én sem vagyok híve a mazochizmusnak, látva viszont lenne némi kockázata annak, hogy ne maradhassak ilyen távolságtartó.
@Orica Középföldi: @Habakuk999:

Szerintem Poldi ezt jócskán túlreagálja. Én pont most nem érzem, hogy a nappalimba jönne és a kurva nerjüket igyekezne erőltetni.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
"A magyar dacos kopogóst... "
Először a Kállai Kettősre hajaztam, de most, hogy a dacos döngölővel a végcélt is kilátásba helyezted /"jól fejbe....szuk a velünk ártánykodókat"/ el is kezdtem gyúrni rá. Fergeteges lesz!
@Fabius: mer az úgy van, ha már bennvannnak, akkor eggyel többet észre sem veszel...
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

A fantáziádnak:
én mindig veszek orrot, a bőrből vágok csinos malacfület és így díszítem a tányért. Éppen csak nem röfög:))
@OPHELIA:
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: @Habakuk999:

Azt tudjátok ugye, hogy mind mocsok ember az, aki éhező NER-társába belerúg kéjesen, egy olyan receptet említve, amitől az a másik sűrű csuklások közepette igyekszik megfogalmazni azt, amit most a jó ízlés okán nem ír ide.
Elmentek Ti a...
@Mariann19: kivel is ketdjük? a velümk közvetlenül genyázókkal.vagy az idejológoijaji kútmérgező-élősködő parányzitákkal:-) Szentem a közvetlen genyázókkal, akár még jóbba is lehetnénk:-) Mi megbocsátóak vagyunk azokkal szemben, akikkel mi vétkezünk:-) Ugyi? :-)
@Fabius:
Én se! Mert nem nézem az olyan szart... :))
@Fabius: Lehet. Ettől függetlenül ne jöjjön hozzám senki a jövőben sem.
Csak ha eltörli az elmúlt két évet, vagy az elmúlt tizet.
@Knósszosz: ha megvígasztal, az elemúlt három napom momentán kvázi túlélési gyakorlat volt a szilveszteri vacsival együttessen. Ha nem lett volna Jamesson és beértársai, ma nem zaklathatnálak a fog-hangyás kocsony szépségeivel:-) És még fizettem is éret:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Akhaia Klaus nincs?
Ha a Peloponnészoszon jársz, hozz onnan egy flaskával. Ottan van a hazája, de eztet tudod. Messzéniában, meg Lakóniában is teremnek finom nedűk, de azoknak nincsen nevük. Volt gyönyörű görög kolléganőm hozott onnan, a szülei ott élnek.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Mint amikor megkezdik a szalonnát. Észre sem veszed, ha vágnak belőle.
@Knósszosz: Én is elkezdtem nyeldekelni, pedig nem is vagyok éhes, lecsúszott egy kis saláta Cézáros öntettel, pirosra sütött csirkemellel.

Nem szeretem a cubákos vackokat, kocsonyafőzéskor jó napja van kutyának, macskának.:)
Erre most másfél napig várhatnak.:( Ami a nagyobb baj, én is.:(
@Knósszosz: oszt mennyire vóóót hetyke a bajuszkája? :-)

Lakóniában még nem voltam, igazság szerint a szárazföldön senem sosenem, csak szigetesen, emiatt messzinában és lakónikában sem estem katatóniába, ott sem szoroskodtam, de debilia is kimaratt, csak cinizma, debilia, kritika és kreténia volt meg a felfedezetlen tájegységek közül. A bor mindenhol jól esett:-)
@rodeo36:
Kedves Barátom, a serrel kapcsolatos kérdésedre válaszoltam azon a felületen, ahol kérdeztél róla.
Amúgy meg boldogat Neked, tisztán, belülről, komolyan!
brühühühü
@gazoló:

Jóóóóóóóóóóóó, bár én a hegedűt jobban kedvelem, de tény, azt nem lehet ilyen látványosan megfújni. :DDD

@Fabius:

Jaja. Pont az jutott eszembe, mekkorát hisztizik:))
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Nincs bajuszkája, csinos pofikája van nekije, meg olyan készsége a nyaka és a köldöke között elhelyezkedve, hogy annak látványátúl, Boli rögvest a Mosoni-dunába fojtaná a rogántónit.
Jó, segítenék a fejét belenyomni a vízbe, mi tagadás.
Segítsük egymást, ahol tuggyuk.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
"Szerintem a genyázókkal kezdjük, még jóba is lehetnénk."
Jó, megdumáltuk a projektet.
Aztán ahogyan fokozódik a népharag, offenzívába lendülünk és védelmi pénzbeszedésre rendezkedünk be. Gazdagok leszünk, jól indul az év!
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

"legalább kóser aza disznó? :-))) "

Amikor találkoztam vele, már nem volt kommunikációképes állapotban:))
@OPHELIA:
Jó éjt, aludj és álmodj hintát, meg homokozót. Csak ne a kövér építsen benne homokvárat a szíjjártóval, jó?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
A csaj hangja olyan feka, hogy phűű, kösz!
Neked is beléd valami boldogabbat, ha lehet!
-:))
@Knósszosz: Keveset ittál tegnap este? Aztán!
Nagyon be vannak indulva az agytekervényeid, nagyon jól szórakozom, olvasgatlak benneteket.
Gyönyörű derűs az este.
@Fabius:

Lehet, hogy ezek épp egy ótvar rendszer hosszú távú konszolidációjának első jelei. Amikor már nem érzed, hogy a képviselője mit képvisel, bármit mond is és bármilyen stílusban, amíg a rendszer, amit reprezentál, fennáll.

"Áder János úgy beszélt, mintha nem egy kettészakított (...) ország vezetője lenne, s mintha nem is volna személyes felelőssége abban, hogy romhalmazzá vált az ország és megkeseredett, egymást gyűlölködve méregető emberek zombiként élik mindennapjaikat. (Már akik nem fagynak meg éjjel a saját lakásukban.)"

Pont ez az. A "mintha".
@Habakuk999:
Asztat le köll szögeznem, hogy nem életmóditrendi-fogyókurázássi divatossági megfelelési okokból, de nem eszem én sem cubákosch akármiket. A sertést is csak módjával. A kedvencem a csirke, azt bármikor. Zöldség tonnaszámra jöhet, ha van megfelelő mannyiségű olivaolaj amivel lelocsolhatom. Aztán a marha is benézhet a konyhába, ha nem zsenánt neki, hogy szték lesz belűle, rengeteg zöldkörettel. Spárga (főként), kukorica, kelbimbó, bébirépa, etc... Ezeket vékonyan és ízlésesen bevonva barnamártással, esetleg burgundival, hozzá egy palack hűvösen izzadó Gere-féle Főnix Cuvée-vel, az úgy rendben van.

Mostan akkor megyek, mielőtt küldesz.
@Knósszosz: "Neked is beléd valami boldogabbat, ha lehet!"

Inkább fordítva. :DDD
@Mariann19:
Szinte semmi sem ittam, nem volt valami szilveszteri hangulatom. Azt hittem a lökött társaság itt lesz a blogon, oszt jókat nyerítünk, de nem. Mindenki részeg volt úgy látszik, csak én voltam Zacher Gábor példaképe. Mindegy mán, most bepótolom, egye a penész a szomjas kollégákat, beeeee!
@londonterminals:

Ettől még ő a KE.Akármit gondolok róla, neki abban a pillanatban az egész országhoz kellett szólnia.
Dönthettek volna úgy is, Mária országa lévén Erdő Péter köszönt. Na?
@gazoló:
Úúúúúúúúúúristen, ez szexuális zaklatás!!!

Hol van a rendőrség... :DDD

Na, rá is mentem a jutúbra...
@Orica Középföldi:

"Dönthettek volna úgy is, Mária országa lévén Erdő Péter köszönt. Na?"

Az legalább nyíltan abszurd lett volna. És milyen vicces. :D Áder "európaiságában" pont a totális hamisság a viszolyogtató, a hazug látszat igyekezete, a cukrosbácsi rohadt mosolya.
@londonterminals:

Szerintem meg van két ember - Áder és Erdő Péter - aki már azt érzi - helyesen - hogy nem lehet már tovább feszíteni a húrt, és nem teszi.

Kontraproduktív azon is fogást keresni amin nincs. Az ünnepi mise és újévi beszéd után jobban állunk sokkal, mint tavaly.

Én így látom.
@Mariann19:
Nincs mán semmi, csak kíváncsi voltam kivégeznek-e a srácok egy kis sörért, miegymásért.-:)))
@Fabius: akkor fogunk jobban állni ha eltakarodtak a vérbe a hatalomból és csak a normálisabbja/ha van egyáltalán köztük/ marad a politikában...Áder dolgait sem könnyű feledni...
@Fabius:

Legyen igazad. De amíg el nem húznak a picsába a rendszerükkel együtt, édesmindegy, milyen regiszterben beszélnek - ha kevésbé irritálóan, az bizonyos szempontból csak rosszabb.

Ha mindez az elhúzás felé tett első lépés, akkor állunk jobban, mint tavaly.
@londonterminals:

"Az legalább nyíltan abszurd lett volna."

Neked:) Képzeld el, hogy Gábriel milyen boldog lett volna.
Én nem azt mondtam, hogy Áder európai, hanem az esemény látszata. És ennek van jelentősége.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Sört??? Vörösbor után?"

A régi öregek eszonták:

Sörre bor
mindenkor

Borra sör
meggyötör

és milyen igazuk volt :-)
@Fabius:

Nyehehehe

Simán beállnak a sorba.

Erdő meg Áder, mint az Ellenállás gyermekei...

Na, ezt betudom az elsejei másnaposságnak.

Ja, jobban állunk, mint tavaly??? :DDD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: jobban éllünk,mint tavaj...

így vidékiesen...
@Fabius:
Most jön a népszerűtlen komment, ide&oda nyalást feltételezvén, bizonyos nem kollégák értékelését leszarva.

Amikor Ádert beiktatták, én is adtam neki esélyt, a "nem teljesen hülye" státusz betöltésére. De lebasztak Téged, hogy mekkora naív fickó vagyol. Én nem melléd, hanem Áder mellé álltam, mert úgy gondolkodtam a személyéről, ahogyan Te is. Vissza lehet keresni, nem a nyelvem nőtt meg. Az viszont igaz, hogy talán én voltam az egyetlen, aki osztotta a véleményed - lófaszt, az óhajod - hogy lesz valaki, aki köztársasági elnökként nem lesz feltétlen szervilis köcsög.

Most ezt igazolódni látom, de nyugtával dicsérjük az Orbán bukását, szóval azért csak türelmesen.
De le fognak baszni ezért a törzsgárda tagok. Mindegy, én reménykedem egy demokratikus megoldásban, ha nem jön össze a minimum összefogás, akkor magyarázhatnak a demokrata blogolók, ha nincs alternatíva, illetve nem vagyunk képesek a tetvekkel szemben másikat állítani, akkor baszhatjuk a jövőnket.

Oszt akkor tényleg jónapot.
Jó éjt mindenkinek az új év első napján.:)

"Mert nem az a kérdés, mit hoz a 2013-as esztendő, hanem hogy kegyelemben élünk-e, méltóan Isten Fiához, akinek megtestesülésével ránk köszöntött az idők teljessége. Az ő születése nemcsak a keresztény időszámítás, hanem az örökkévalóság kezdete is bennünk. Csak őbenne, aki változatlan, nyer értelmet az idő változandósága. S csak az az igazán keresztény ember, akinek élete érthetetlen, sőt teljességgel értelmetlen Jézus Krisztus nélkül. Ha az év kezdetén az ő irgalmas szeretetébe ajánljuk magunkat, és az Istenanya pártfogását kérjük, az egész új esztendőt Isten életadó áldásának erőterébe vonjuk."

barsitelekmm.blogspot.hu/2013/01/szuz-maria-isten-anyja.html
@Knósszosz: Jön az áder-arcú orbánizmus.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Erdő meg Áder, mint az Ellenállás gyermekei...

belülről bomlasztó eszeveszett partizánok...
@épészmérnök:
Nézd, én remélem nem erről van szó.
Nem lehet adni egy esélyt annak, hogy magától is kialakulhat egy olyan irányvonal itten Levédiában, ami előre visz?
A magam részéről kedvellek, az írásaidat szeretem. De mondd, igaz az, hogy ebben az országban csak hülyék élnek?
Ugye nem?
Nem hát! A baj az, hogy csak a hülyéket preferálja a hatalom, ezért megy el innen az a réteg, aki használható tudással rendelkezik. A többi raúzsika duma csak fingreszelés, a kurvannya státuszba csomagolva.
@Knósszosz:

Igen, ebben az országban csak hülyék élnek.

:D
@Knósszosz: Na,most lebuktál,kérlek.
Te vagy a csajszi,akit Gábriel kívül-bévül ismer,bármit is jelentsen!
Ugyanis Ő állt Áder mellett tennap.
Ahhoz képest akkor megsüvegellek, lyó? :-D
@Orica Középföldi:
Jó, de egyeztessünk arról, mi az igaz.
Jó éjt!-:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Nem igaz!
Kiszel Tünde a cáfolat rá!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Sajnos minden, ami eddig jött, amerikából jött. Innen jött a PC, a net, a youtube, a gugli, a PDA, az okostelcsi, a tablet, stb stb

Kína majd akkor pofázzon, ha kitalálnak valami eredetit.

:DDD
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Aki Áder mellett állt tennap, az valóban egy kellemes jelenség.
Nem csak azért, mert csinos és fiatal, hanem mert jelképe valaminek. Érted, gondolom. Remélem nem használják ki, valóban kedves teremtés.
De amilyen gennyes a politika, bármire képesek.

Az újéved legyen gyó, kösz Neked is, hogy itt lehetek, detélleg!
Fasza ez a brigád, komolyan.
@gazoló:

Ezmiez???

"Hegedűversenyt nem köldökkel kell játszani"- emelte fel a jobb szemöldökét J. S. Bach.

Ugyanakkor vizuálisan megkapó... mondta ugyanő.

:DDD
@Knósszosz:

Áderről én is gondoltam tavasszal valamit amire még nem cáfolt rá. Sőt, a reg normakontrolljával inkább igazolt. Ha majd úgy fogom érezni, hogy már nem azt teszi amit várok tőle, azt is el fogom mondani. Ha tévedtem majd elismerem és belátom. De még nincs így.
@Knósszosz: Kedves kis szőke,de a barnákat szeretem...
nem tudta feloldani a nertársi köszöntő savanyúságát...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Másnaposság? Egy absztinensnél? :-D :-D

De oké, legyen ez a ti mentségetek miért nem látjátok mirűl van itt nagybaszó. :-)
@gazoló: Ácsi,más az ízlés és más az ízléstelenség, ugye..valóban üdítő volt, én pártolom a "jelelést", tegyük meg.
A jelölés más eset, most nem taglalnám itt..:-)
Áderről meg egyezik a véleményem Fabius-szal, amíg így, addig elfogadom, a "régi" pártkÁder ne jöjjék vissza, ha kérhetem!
@Fabius: Részemről is riszpekt neki, ha szar lesz, majd utálni fogom itt is. Amíg lehet... Addig viszont amennyire ellenszenves volt, adok neki esélyt arra, hogy bizonyítsa az ellenkezőjét. Egyetlen tetű sincs a Fideszben rajta kívül, aki érdemes erre, szóval már ezért érdemes kapnia egy pontot pluszban.
Aztán ha nem érdemli, akkor nem.
Egyenlőre én megadom neki a bizalmat.
Aztán majd...
Jó éjt!
@Knósszosz: "Nem lehet adni egy esélyt annak, hogy magától is kialakulhat egy olyan irányvonal itten Levédiában, ami előre visz?"

Részemről semmi akadálya, adjunk :-)
@Fabius: "nagybaszó"...mingyááá én is kihívom a parl.őrséget vagy a TEKET mert szexxuális van a varánuszon...
@Fabius:

Az én mentségem??? :DDD

Nyugi, én látom, miről van nagyba szó...

:DDD

Most nyertem valamit? :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Figy. A római birodalomból is sok minden jött, mégis vége lett. :(
@épészmérnök: Rendben, csak a vonal kijelölésével vannak itten viták.
Ha abban egyetértés lesz (nem csak 1.5 millió részirűl), akkor kezdhetünk valamit. Addig lófaszt és ez még húsz év.
Oszt akkor még optimista voltam, Rodeó véleményét meg még nem is olvastam ez ügyben.
Jó éjt neked!
@Knósszosz: Visszakereshető, hogy anno én mit mondtam :-) Mi tagadás, azt prognosztizáltam (endresy.blogspot.hu/2012/04/elnoki-kacsaringato.html ), hogy sokkal inkább a pártkatona fog győzni hosszú távon.
"Ahogy pártkatonaként jelenleg naivitásnak tűnik a feltételezés, hogy Áder „horgony” János túl sok iszapot fog felkavarni a tollával.

Ellenben a párton belüli pozíciószerzési esélyeket is ronthatja a későbbiekben, hogy ilyen körülmények között Ádert is utol fogja érni a politikai infláció. Nem tudja majd nem utolérni, hiszen FIDESZ-esként és a poszttért cserébe aligha lesz pártatlan. S ez a vád akkor is gyakran fogja érni, ha egyébként a legjobb meggyőződése alapján dönt. Mert pont ezen legjobb meggyőződése és az ország kommunikálható érdeke közti olló lesz az, ami az esetleges népszerűségéből csírazöldséget fog készíteni. Besorakoztatva az új köztársasági elnököt abba a sorba, ami a pozíció presztízsét bel-, és külföldön egyaránt kétségessé teszi. Vagy kétségtelenül kiüresíti. Így a miniszterelnök a jelöléssel tényleg a saját számára legjobbat tette, ami a jelenlegi hozott anyagból kihozható. A párt-, és miniszterelnöki hatalomkoncentrációban esetleg problémát jelentő embert kiiktatta a párton belüli rangsorból, és ezzel egy időben biztosította, hogy eróziója garantált legyen köztársasági elnökként. "

Nos, kétségtelen, hogy akkor is látszott egy olyan út, hogy gyenge obstrukciókkal gyengíti a kétharmadot. Mi tagadás nem néztem ki ott és akkor Áderből, hogy élni fog ezzel.
Jelenleg az AB érzi úgy, hogy gyengül a hatalmi monolit, és ezért mintha réseket próbálna széleíteni abban. Ha csak formai hibákra is támaszkodva. Viszont kétségtelen, hogy mostanság Áderrel partnert találtak egymásban.
Ha végül Áder azt az utat járja be, hogy elég méllyen benyalt a pozicióhoz, amiből többet hoz ki, mint Orbán szeretné, és nem valami hatalmi leosztás szerepét játsza, akkor áprilisban tévedtem. S akkor nem lesz számomra sem más korrekt út, mint ünnepélyesen belátni :-)
K. Áder volt az egyik kidolgozója a mostani jogfosztó Tákolmánynak, menjetek már a picsába...

Kirohadt az agyatok, vagy mi a fasz van veletek???

Mindegy, újév van...

BÚÉK!!!

www.youtube.com/watch?v=Ry4BzonlVlw
"komolyra fordítva" tényleg kevés ilyen személy van a fidesz háza táján...tőlük független akkor sem lesz soha...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: nagyon jóóó bár nem az ilyen "barnák" az eseteim...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Neked is búék, itt túinvan megtalálod a zeneirodalmat, nem is kell többet keresgélni :-)

www.youtube.com/watch?v=JXhAz0DOpMU
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Továbbá például egy olyan (felső)oktatási modell, amivel ott is kitörölhetik, és mi is kitörölhetjük....
Elég megnézni az innovatív kutatások publikációinak szerzőit... Nem véletlenül vannak rászorulva az agyszivattyúra. Amikor átvesszük azt az oktatási modellt, akkor érdektelenné is lettünk.
Ja, és ha már Kínát emlegetted. Fura társaság. Ugyanis még emlékszem arra, amikor egy nagy informatikai cég nemzetközi perrel fenyegetődzött. A tárgyát az képezte volna, hogy kínaiak lemásolták egy terméküket. A kínai válasz tudod mi volt? Az, hogy csak nyugodtan, de akkor publikálják azokat a hibákat, amit a reverz engineering során megtaláltak és kijavítottak, és amely hibákkal a nagy amerikai cég az egész világot megszórta a cuccában. Valahogy sikerült peren kívül megállapodni.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nem rohadt ki. Pont azt írtam, hogy a jelenlegi felállás lehet egy előre kiosztott pávatánc forgatókönyvének részelte is.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Stockholm-szindróma.

A hétcsellós király. :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Amúgy meg nem velem van vitád hanem a HVG-vel és a forrásával, aki pedig nem más mint az egyik legtekintélyesebb londoni gazdasági-üzleti elemzőcég, a Centre for Economics and Business Research (CEBR). :)

hvg.hu/gazdasag/20121226_Tiz_ev_mulva_Kina_lesz_a_vilag_Amerikaja
@Knósszosz:

annyit kell eldönteni ki is az a: "maga" mióta általában tegeződünk, és csak főfitymászalcsúti magázódik kitartóan azt hívve, hogy attól emberré válik...

végkövetkeztetés: amíg a csúti mini lasztisztosz műxik addig remény döglött hal

brühühühühü
@Fabius:

tudod-e, hogy addig, amíg politizálással akarja megoldani -bárki- a gazdasági problémákat addig azok csak szaporodni fognak...én a legjobb értelemben vett "érinthetetlen" voltam a kádáréraban, mert én dolgoztam és kurva sok eredménnyel és innovációval (egyébként ez a kollégáim feladata is volt, csak azok bánatosak voltak egész nap a munkahelyen a munkaidőn túl alkoöholba folytották a nemtudommit de élvezték a rencer minden előnyét) és nem fogtam be a pofám sohasem sem politikában sem munkában...minden országnak és bármilyen rencernek szüksége van húzóerőre és azokat meg is becsüli...azok közé tartoztam akik fénysebességre tudtak gyorsítani és kitartani...

ezt ma én nem látom, valahogy ezt a sok senkiházi politikusnak csúfolt élősködő nagypofájú törtető tetvet az ország élén a parlamentben és assziszik bármit meg lehet oldani a parlamentben? ott csakis elbaszni lehet vagy lehetőséget adni az alkotó egyedeknek és EZ UTÓBBI FOLYIK A PARLAMENTI HOMOKOZÓBAN majd he egyszer munka lesz és a parlament azt szolgálja akkor rend lesz és gyorsuló haladás

addig döglődés

te ezt tudod mert te vállalkozol

brühühühühü
hát ezzel az áderfényezéssel el is vettétek a kedvemet, azt hiszem a bartusnak van igaza, ezek a blogok meg az un ellenzéki médiákok azért vannak, hogy levezessék a gőzt, ahelyett, hogy az utcán lennénk, itt írogatunk, meg hallgatjuk bolgárurat, na utoljára írtam ide is, szép évet mindenkinek
Ader csak szerepet jatszik, o most a jo zsaru, kicsit kell a konszolidacio latszata az utolso nagy harc elott, ettol meg a lenyege, es a fuggese cseppet sem valtozott.
Kötelező lesz a valódi név használata Kínában
A jövőben az internetezők személyazonosságának kilétére fokozottabb hangsúly helyeződne, nekik az internetes és a telekommunikációs szolgáltatóknál is igazolniuk kellene magukat.

www.sg.hu/cikkek/94311/kotelezo_lesz_a_valodi_nev_hasznalata_kinaban
Népszava: rejtélyes üzletről tárgyalt Kubában Papcsák

A Népszava szerint zavaros hátterű magyar gazdasági szerepvállalásról tárgyalt Kubában Papcsák Ferenc zuglói polgármester és Nagy Róza államtitkár. A lap úgy tudja, hogy a fideszes polgármester tavaly augusztusban járt Havannában, Nagy Róza pedig még 2011-ben.
@Fabius: Nyilván az eleje durvább volt a vége enyhébb annak a korszaknak.
Ha nem pofáztál nem lett bajod.
Most viszont azok ugranak egymásnak,akik régen egy oldalon voltak.
Szerintem ez nem jobb.
Persze hogy az nem volt demokrácia.
Azért a nagy testvér itt volt közel.
Viszont ehhez az időszakhoz tartoztak a régi nagy humoristák és előadók is.
Én már a kulákos részt nem láthattam.
De ahhoz képest hogy egy diktatúra volt,kihoztak belőle amit tudtak.
Azért a vége felé nem volt olyan,mint pl.Romániában.
És mondom,szovjet testvéreink meg még itt is voltak.
Szerintem Horthy se nagyon szövegelhetett volna a németeknek,mint ahogy Kádár sem a ruszkiknak,mert akkor hamar "leváltották" volna őket.
@kifordított nagyanyó: Szasz tehenes náczi, boldogat Neked is! Áruld el nekem hogy a Real-MU meccsen kinek fogsz drukkolni de tényleg, a sorsolás óta erre vagyok kíváncsi :DDD
@rodeo36:
@Orica Középföldi:

Megkésve bár, de törve nem :-)

Veszélyes játékszer a forradalom, szerintem. Mondom is, miért gondolom így.
A forradalom egy bizonytalan indulású, gyors lefolyású radikális hatalomátvétel, vagy legalábbis hatalomfosztás, mert hogy átvenni mit sikerül, az más kérdés. Mivel egy ilyen folyamat során az erőszak sem ki nem zárható, sem kontroll alatt nem tartható, kábé adódik is, ki nyeri a forradalmat: a leginkább erőszakos (csoport). Láttam a tüntetések képeit, ők nem azok; Bajnai azt mondja, akár utcára is viszi a híveit a regisztrációs törvény ellen, de ők sem azok. Akik viszont erőszakosak, ők szinte alig várják már a kezdetet.
Kérdés: miből gondolja bárki, hogy egy forradalmi zűrzavarban (a kormány bukását, ezzel együtt a rendfenntartás összeomlását feltételezzük) azok kezébe kerülne a hatalom (elsődlegesen: kontroll a fegyverzetek, közlekedés, energiaellátás, és kommunikációs hálózatok fölött), akiknek egyébként is odaadnánk?

A másik vonal. Voltam katona egy évig, elsővonalas században, lőttünk, robbantottunk, miegymás. Haragszom Orbánékra, kifejezetten pancsereknek tartom őket a jövő felélése miatt, mégsem állnék elszánt fegyveresként eléjük, legfeljebb kitaszigálnám őket a Parlamentből, ha arra kerülne a sor; olyasmiről, hogy lőjük le / akasszuk fel őket (egyes idióták szájából: családostul), szóval ilyesmiről részemről szó sem lehet, és ha esélyes, hogy ez bekövetkezik, akkor az egészben egyszerűen nem fogok részt venni.
Kérdés: befeküdne itt bárki (de őszintén) a célkereszt mögé, hogy móresre tanítson olyan politikusokat, akiket a nép balfaszsága kapatott el?

Azt kérditek ti, mi a megoldás, de nem fogadjátok el a "nem tudom" választ. Pedig nem tudom; ha tudnám, miniszterelnök lennék. Abban biztos vagyok, hogy az erőszak és a rombolás sok mindenre nem jó. Abban is biztos vagyok, hogy ha tízmillió másik nem ért velem egyet, akkor nekem semmi keresnivalóm köztük, elmegyek, és oldják meg a saját kedvük szerint. Akkor is ezt mondom, ha nem tetszik. Az összes politikust mi neveltük ilyenre, szó szerint elkapattuk őket, mint a dobozos kajával tömött macskát, amelyik a pörköltszaftos kenyérre nézve már csak fanyalog, és inkább éhezik, akkor sem kell neki. Másik macska kéne, de ugyanannak a gazdának megint csak ugyanolyan elbaszott felfogású macskája lesz, ergo másik gazda kell. Vagyis, másik nép. Ez azonban nem egyszerű, az import nem segíthet, marad a kihalálos alapon történő okosodás: majd, ha a mi, ígéretekben hívő szüleink már meghaltak, és közülünk is kiestek a vakon követők, akkor az utódaink között talán lesz akkora aránya az értelmeseknek, hogy nem ilyen seggfejeket ültetnek a nyakukra, és nem hanyagolják el a rendszeres és következetes számonkérést sem. Négyévente egy iksz nem számonkérés, csak úgy megjegyzem.

Nem nagyon látok egyéb lehetőséget, gyakorlatilag azt is mondhatnám: őseink és magunk elkúrásának köszönhetően egy nehezen reverzálható folyamat keményen szopóágra sodorta az országot. Nem biztos, egyáltalán nem biztos az, hogy minden társadalmi és gazdasági válsághelyzetnek mindig, egyből van megoldása, hiába ez a gondolkodó rétegek elvárása, vagy inkább követelése. Nem kellett volna a tanulásnak ezt a fázisát végigcsinálnunk, ha évtizedekkel ezelőtt kicsit máshogy áll a sarkára Kádár népe, de alighanem azért volt ez a nép Kádáré, mert nem is tudott, vagy - pillanatnyi előnyökért cserébe - nem is akart máshogy a sarkára állni. Tulajdonképpen nem is állt rá sehogyan, csak elvárta, hogy hagyják lavírozgatni, viszonzásul másokat is hagyott lavírozgatni.
Inni fogja ennek a levét még az unokám is, akit én talán meg sem érek. És ő nem az addigra humusszá konvertált politikusainkra fog haragudni, hanem ránk, erre a balfasz össznépi messiásváró játszadozásra.
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!: Már vagy háromszor írtam neked ezzel kapcsolatban,hogy tuti bunda volt a sorsolás.Megint ki fog jól járni ha egy keményebb ellenfelet takarítanak el az útjából?
A Barcát soha nem rakták volna össze a MU-val valahogy.Ezer sorsolás alatt se.
Mondanám hogy annak drukkolok aki kiejti a barcát.De ilyen nem lesz.
Kicsit ez gusztustalan lett így.
Úgyhogy mégegyszer gratulálok,a bajnokság mellé behúztátok a BL-címet is.
Amúgy ez a Tito a nevedben a láncos kutya vagy az edző?:))
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!: Ha még egyszer ilyen hosszút belinkelsz nekem,megöllek.:))
Tekintettel lehetnél a képességeimre.:))
Amúgy egy kicsit felemás de nem rossz az értékelés.
Engem nem érdekel az ideológia.
A Horthy meg a Kádár korszak szerintem nem ítélhető csak ilyennek vagy csak olyannak.
Egyik se nagyon ugrálhatott.

A tehenes csapat meg (Cowboys) nem jutott be a rájátszásba.:((
@kifordított nagyanyó: Jó, hát ha az ünnepek alatt írtad esélyem se volt, vagy a családnál ettem meg a fél afrikai kontinens lakóinak 6 havi kcal tömegét vagy tintáztam otthoni haverokkal :)
Persze hogy bunda volt, de nem a Barca hanem a nézettség miatt van. És nem értem miért ne lehetne a Realnak nívós ellenfele, nem lehet mindig a Lyonnal játszani az elődöntőig ahol mocskosundorítószínházat lenyomnak a Barca ellen Murinyónyuszi vezetésével (egyébként simán tovább is juthatnak, ahogy a MU is, érdekes lesz).
De még mindig nemtom kinek fogsz drukkolni :)))
És miért Tito, tudod Te aztat, jobbulást neki, 44 éves, túl fiatal az ilyen sz*rsághoz :/
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!: Hálistennek én is napokig nem néztem gépre.
Csak tudod az a bajom,hogy a Barcát megkímélték volna egy ilyentől szerintem.
annak drukkolok aki megverheti a Barcát.
Realnak a bajnokság elbukott.
De mondom,Barca jár a legjobban ha a két lehetséges veszélyforrásból egyet kilőnek.
Ha a döntőben találkoznak a Uniteddal ott ők nyernek.
Juventust meg nem tartom olyan erősnek,hogy veszélyt jelentsen rájuk.
De mondom,szerintem a Barca fogja megnyerni az egészet.
Formában vannak,meg ez a sorsolás nekik jött ki a legjobban.
Chelsea meg már nincsen.
@kifordított nagyanyó: Ez sportszerű volt, ríszpekt.

És hogy megnyerte a Barca nem hiszem, nincs verhetetlen csapat és nincs januárban behúzott BL meg bajnokság, messze mindennek a vége.

De még mindig nem tudom kinek drukkolsz a Real-MU meccsen. Esetleg senkinek és az ominózus két estén a meccsek helyett dvd-n megnézed Messi 100 legszebb gólját? :D
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!: Így,hogy elbaszták az egészet a sorsolással,már nem tudok rendesen drukkolni senkinek.
Jelenleg a MU erősebbnek tűnik.
Az menjen tovább aki lenyomja a Barcát.
Ez így olyan,mint e Juve-Roma vagy Chelsea-Arsenal meccs,hogy nem tudom kinek drukkoljak.
De jelenleg a három legerősebb csapatból egy ki fog esni ás az nem a barca lesz,tehát jól járnak.
Ha a Bayern veri el a Barcát még az is jó lesz.De ez esélytelen.
Kicsit olyan,mint az amerikai foci.
Nemrég írtam a bőrön,hogy az ősellenség Giantsnek kellett drukkolnom a döntőben.
A Patriotot ugyanis nem szeretem.
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!: Barca meccset nem nézek,mert idegesít,hogy nem ők a jók,hanem az ellenfelek bénák.
El Classico,Messi szabadrúgásgólja.
Tök fölösleges szabálytalanság.Casillas láthatóan szarul állt fel,na ebből gól lesz.Az lett.
Viszont az Atletico elleni meccsen Adriano? gólja szép volt.
@kifordított nagyanyó: Szerintem érdekes lesz Sir-Murinyó meccset látni, kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle, nagy harc is lehet, kár hogy mindkettő nem tud kiesni...
És ha már Casillas, azzal meg mi a f*sz a baj hogy ül mint madár az ágon?
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!: Kabbeafaszom!Kár,hogy nem tud mindkettő kiesni,ó hogy rohadj meg.Anyádat.:))
Pedig ha a kieséses szakaszban találkozna bármelyikük a Barcával úgy lenne esélyük.
De ha esetleg a Juventus kiejti a Barcát,akkor tuti leiszom magam.:))
Ha már kapusok.Tegnap adták a City-Dortmund meccset.Hart tényleg jó volt és nyugodt.
Más kapus már rég leüvöltötte volna a többiek fejét.
Meg adták valamelyik nap a Bayern-Chelseat.
Olyan volt a piros mez miatt,mintha a Poolt győzték volna le.:))
@kifordított nagyanyó: Simán kiejthet minket a Juve, jó csapat az (a Nedved féle Juvét pedig még csipáztam is, a cseh gyerek nagyon jó volt, egy BL győzelem járt volna neki, főleg a Milan ellenében). Egyébként meg bárki kiejthet minket, két meccs csak, elég egy döntetlen és hű de megfáztunk, szóval meglátjuk mi lesz
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!: Senkit nem tartok elég erősnek ehhez.
A Dortmundot sem pedig meglepően jók voltak.
Egy kicsit nekik is drukkolok.
Szimpatikus csapat lett a szememben.
@kifordított nagyanyó: Pillanatnyi forma, nem erősség kérdése. Vannak meccsek amiket ha 1000szer lejátszol 999szer a Juve nyer, 1szer meg a Dortmund. És mégis a Dortmund húzott be egy BL-t a Juve ellenében anno. Az erősség egy dolog, az adott forma dönt mindenről. És a szerencse csókja ugye...
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!: Abba pont belenéztem,egész jó volt.Az azért rég volt.
Én tartok tőle hogy megint te fogsz örülni a végén.
Ha más nemhát mázlijuk lesz valahogy.:((
Na viszlát.
süti beállítások módosítása