Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: rtl.hu/belfold/2024/03/28/osvath-zsolt-hajdu-peter-varga-judit-hangfelvetel?utm_source=hirkereso-h... (2024.03.29. 09:37) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.12.31. 02:55 Fabius

Népemnek, szeretettel

Címkék: buék

Kedves alattvalóim, adófizetőim, nertársak és nertársnők, barátaim, Varánusz olvasók és Bajnai Gordon!

Küzdelmes és nehéz, mégis dicsőséges év áll mögöttünk. Tündérmesék, piros seggpöttyök, pávatáncok, rögtönzések sora kísért minket utunkon, mégis győztünk. Nem azért állok itt most előre ejtett vállakkal, mert megrogytam az év súlya alatt, hanem mert ha kitolom a potrohom megint kiröhögtök. Ebből az apropóból be is jelenteném, hogy jövőre ágazati különadót vetünk ki minden inggyártóra, akinek termékén keresztül  kitüremkedhet a behízástól kifordult köldökcsonk. 

Na, de térjünk a lényegre. 2012 az elrugaszkodás éve volt. Álltunk a 2011 év végén felhalmozott bóvli minősítésekből emelt trambulinon és elrugaszkodtunk. Lebegtünk ég és föld között, bámultuk a magasból a földoligarcháink között felparcellázott Magyar Földet, beszívtuk a felcsúti juhász alól kilopott és szétterített trágya átható életszagát, hallgattuk a nép sóhaját ahogy ismételgették: szupermen, vazze, pocakos, kancsi, de a kőművesdekoltásból kivillanó összetartozás pötty alapján a miénk! 

Jó, a landolás sikerülhetett volna elegánsabban is, mert fejjel a recesszióba állva kalimpálni nem túl felemelő érzés, de ezt a tuggyukkiknek köszönhetjük. Voltunk már világméretű összeesküvés áldozatai máskor is, nekünk ez mondhatni napi rutin. Ám habonyárpi szuperfegyverét, az egész oldalas sajtóhirdetéseket bevetve visszavágtunk, mert minekünk nem kell senki pénze mindaddig, amíg az aranytartaléknak az utolsó petákig a seggére nem vertünk.  Lárifári - mondtuk, hogy Gyurcsány is megértse, öregecskedő ortodox gazdaságpolitikát végleg az unortodoxra cseréltük, rommá adóztattuk a sárga csekket, tranzakciókat, mobil percdíjat és minden mást ami Kusza Szemben fölmerült, mert oszkópéter a wizerbe mitkeres. 

Örömmel jelentem, hogy a törvényhozás idén is rekordot döntött. 225 törvényt szavaztunk meg, a 133 ellenzéki javaslatból meg egyet sem. Nem is értem hogy képzelték, hogy javaslatokkal belezavarnak a nerbe. Igazán felfoghatnák már, hogy az elvárt konstruktív magatartás a csöndben szotyizás, és nem a törvényjavaslatok elutasíttatásával időhúzás. Nem könnyítik meg az életünket és a haladást, ezért Morcos Bajusz házmester urat új karantén normaszöveg megalkotására kértem fel, jöjjön a molinókauszt. 

Idén igyekeztünk nekifogni a felsőoktatás átalakításának, és bevezettünk a nemtandíjat. Könnyen belátható, ha egy országban kamu doktorival egy káder köztársasági elnök lehet, és a kereszténység lándzsájának magyarázkodnia kell a Jagger sátános kopipésztje miatt, a Lasztovicza gyerek ügyéről nem is beszélve, ott bizony komoly bajok vannak. A társadalom - és a frakció - határozott igénye, hogy a jövő nemzedéke megfizessen mindenért, ha a helyünkre pályázik. 

Megalkottuk az új választási eljárási törvény, a sorban állva szavazati jog kunyerálással kiszélesítettük a demokráciát. Az új év meglepetése lesz, hogy az Alkotmánybíróság értékeli-e megfelelően a szándékunkat, vagy kénytelenek leszünk az alaptörvénybe beletaposni valahogy. A 2013-as év Nemzeti Játéka lesz megkeresni, melyik saláta törvénybe dugjuk el majd a kiegészítést, miszerint ha a regisztrációs ív éle mind a négy oldalon nincs aláírva, és a feliratkozó nem tud az egy perces limitidő alatt szentkoronát hajtogatni belőle, akkor a regisztráció érvénytelen. Aki elsőként megtalálja ez nyer egy ingyenes Kubatov Gábor látogatást, és a szemfülessége jutalmául saját kézzel írhatja be magát az adatbázisba, és maga választhatja meg a neve mellett szereplő jelecskét is. 

De hagyjuk a nagyszerű múltat, tekintetünket vessük a jövőre! 2013 a feltápászkodás éve lesz, megrázzuk magunkat és növekedésbe kezdünk. Majdcsak, valahogy. Elfelejtjük és magunk mögött hagyjuk a sok nehézséget a már be nem tartható ígéretekkel - pl ügynöklista - együtt, és meglátjuk az MNB tartalék mekkora osztogatásra lesz elég. Most toljuk sütőbe az újévi malacot, - akinek nem jutott az próbálkozzon meg a Blahán, hátha kint lesznek a krisnások - fröcsögjön a bólé, szóljon a papírtrombita, öltsünk testhezálló jelmezt, és kiáltsuk egyszerre:

- Jövőre veletek ugyanitt, magyarok!

orbán buék_1.jpg

Csókpuszi, Viktor!

636 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr324988652

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: 2012 2012.12.31. 16:46:58

- Miniszterelnök úr, mi tart a kormány legnagyobb sikerének 2012-ben?- Nézze, teljes szerénységgel kijelenthetem, hogy a magyar emberek érdekében – bár külföldön sokan nem hittek benne, sőt voltak akik ellenünk szurkoltak – december 21-én simán megakad...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Akhaia Klaus nincs?
Ha a Peloponnészoszon jársz, hozz onnan egy flaskával. Ottan van a hazája, de eztet tudod. Messzéniában, meg Lakóniában is teremnek finom nedűk, de azoknak nincsen nevük. Volt gyönyörű görög kolléganőm hozott onnan, a szülei ott élnek.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Mint amikor megkezdik a szalonnát. Észre sem veszed, ha vágnak belőle.
@Knósszosz: Én is elkezdtem nyeldekelni, pedig nem is vagyok éhes, lecsúszott egy kis saláta Cézáros öntettel, pirosra sütött csirkemellel.

Nem szeretem a cubákos vackokat, kocsonyafőzéskor jó napja van kutyának, macskának.:)
Erre most másfél napig várhatnak.:( Ami a nagyobb baj, én is.:(
@Knósszosz: oszt mennyire vóóót hetyke a bajuszkája? :-)

Lakóniában még nem voltam, igazság szerint a szárazföldön senem sosenem, csak szigetesen, emiatt messzinában és lakónikában sem estem katatóniába, ott sem szoroskodtam, de debilia is kimaratt, csak cinizma, debilia, kritika és kreténia volt meg a felfedezetlen tájegységek közül. A bor mindenhol jól esett:-)
@rodeo36:
Kedves Barátom, a serrel kapcsolatos kérdésedre válaszoltam azon a felületen, ahol kérdeztél róla.
Amúgy meg boldogat Neked, tisztán, belülről, komolyan!
brühühühü
@gazoló:

Jóóóóóóóóóóóó, bár én a hegedűt jobban kedvelem, de tény, azt nem lehet ilyen látványosan megfújni. :DDD

@Fabius:

Jaja. Pont az jutott eszembe, mekkorát hisztizik:))
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Nincs bajuszkája, csinos pofikája van nekije, meg olyan készsége a nyaka és a köldöke között elhelyezkedve, hogy annak látványátúl, Boli rögvest a Mosoni-dunába fojtaná a rogántónit.
Jó, segítenék a fejét belenyomni a vízbe, mi tagadás.
Segítsük egymást, ahol tuggyuk.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
"Szerintem a genyázókkal kezdjük, még jóba is lehetnénk."
Jó, megdumáltuk a projektet.
Aztán ahogyan fokozódik a népharag, offenzívába lendülünk és védelmi pénzbeszedésre rendezkedünk be. Gazdagok leszünk, jól indul az év!
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

"legalább kóser aza disznó? :-))) "

Amikor találkoztam vele, már nem volt kommunikációképes állapotban:))
@OPHELIA:
Jó éjt, aludj és álmodj hintát, meg homokozót. Csak ne a kövér építsen benne homokvárat a szíjjártóval, jó?
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
A csaj hangja olyan feka, hogy phűű, kösz!
Neked is beléd valami boldogabbat, ha lehet!
-:))
@Knósszosz: Keveset ittál tegnap este? Aztán!
Nagyon be vannak indulva az agytekervényeid, nagyon jól szórakozom, olvasgatlak benneteket.
Gyönyörű derűs az este.
@Fabius:

Lehet, hogy ezek épp egy ótvar rendszer hosszú távú konszolidációjának első jelei. Amikor már nem érzed, hogy a képviselője mit képvisel, bármit mond is és bármilyen stílusban, amíg a rendszer, amit reprezentál, fennáll.

"Áder János úgy beszélt, mintha nem egy kettészakított (...) ország vezetője lenne, s mintha nem is volna személyes felelőssége abban, hogy romhalmazzá vált az ország és megkeseredett, egymást gyűlölködve méregető emberek zombiként élik mindennapjaikat. (Már akik nem fagynak meg éjjel a saját lakásukban.)"

Pont ez az. A "mintha".
@Habakuk999:
Asztat le köll szögeznem, hogy nem életmóditrendi-fogyókurázássi divatossági megfelelési okokból, de nem eszem én sem cubákosch akármiket. A sertést is csak módjával. A kedvencem a csirke, azt bármikor. Zöldség tonnaszámra jöhet, ha van megfelelő mannyiségű olivaolaj amivel lelocsolhatom. Aztán a marha is benézhet a konyhába, ha nem zsenánt neki, hogy szték lesz belűle, rengeteg zöldkörettel. Spárga (főként), kukorica, kelbimbó, bébirépa, etc... Ezeket vékonyan és ízlésesen bevonva barnamártással, esetleg burgundival, hozzá egy palack hűvösen izzadó Gere-féle Főnix Cuvée-vel, az úgy rendben van.

Mostan akkor megyek, mielőtt küldesz.
@Knósszosz: "Neked is beléd valami boldogabbat, ha lehet!"

Inkább fordítva. :DDD
@Mariann19:
Szinte semmi sem ittam, nem volt valami szilveszteri hangulatom. Azt hittem a lökött társaság itt lesz a blogon, oszt jókat nyerítünk, de nem. Mindenki részeg volt úgy látszik, csak én voltam Zacher Gábor példaképe. Mindegy mán, most bepótolom, egye a penész a szomjas kollégákat, beeeee!
@londonterminals:

Ettől még ő a KE.Akármit gondolok róla, neki abban a pillanatban az egész országhoz kellett szólnia.
Dönthettek volna úgy is, Mária országa lévén Erdő Péter köszönt. Na?
@gazoló:
Úúúúúúúúúúristen, ez szexuális zaklatás!!!

Hol van a rendőrség... :DDD

Na, rá is mentem a jutúbra...
@Orica Középföldi:

"Dönthettek volna úgy is, Mária országa lévén Erdő Péter köszönt. Na?"

Az legalább nyíltan abszurd lett volna. És milyen vicces. :D Áder "európaiságában" pont a totális hamisság a viszolyogtató, a hazug látszat igyekezete, a cukrosbácsi rohadt mosolya.
@londonterminals:

Szerintem meg van két ember - Áder és Erdő Péter - aki már azt érzi - helyesen - hogy nem lehet már tovább feszíteni a húrt, és nem teszi.

Kontraproduktív azon is fogást keresni amin nincs. Az ünnepi mise és újévi beszéd után jobban állunk sokkal, mint tavaly.

Én így látom.
@Mariann19:
Nincs mán semmi, csak kíváncsi voltam kivégeznek-e a srácok egy kis sörért, miegymásért.-:)))
@Fabius: akkor fogunk jobban állni ha eltakarodtak a vérbe a hatalomból és csak a normálisabbja/ha van egyáltalán köztük/ marad a politikában...Áder dolgait sem könnyű feledni...
@Fabius:

Legyen igazad. De amíg el nem húznak a picsába a rendszerükkel együtt, édesmindegy, milyen regiszterben beszélnek - ha kevésbé irritálóan, az bizonyos szempontból csak rosszabb.

Ha mindez az elhúzás felé tett első lépés, akkor állunk jobban, mint tavaly.
@londonterminals:

"Az legalább nyíltan abszurd lett volna."

Neked:) Képzeld el, hogy Gábriel milyen boldog lett volna.
Én nem azt mondtam, hogy Áder európai, hanem az esemény látszata. És ennek van jelentősége.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Sört??? Vörösbor után?"

A régi öregek eszonták:

Sörre bor
mindenkor

Borra sör
meggyötör

és milyen igazuk volt :-)
@Fabius:

Nyehehehe

Simán beállnak a sorba.

Erdő meg Áder, mint az Ellenállás gyermekei...

Na, ezt betudom az elsejei másnaposságnak.

Ja, jobban állunk, mint tavaly??? :DDD
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: jobban éllünk,mint tavaj...

így vidékiesen...
@Fabius:
Most jön a népszerűtlen komment, ide&oda nyalást feltételezvén, bizonyos nem kollégák értékelését leszarva.

Amikor Ádert beiktatták, én is adtam neki esélyt, a "nem teljesen hülye" státusz betöltésére. De lebasztak Téged, hogy mekkora naív fickó vagyol. Én nem melléd, hanem Áder mellé álltam, mert úgy gondolkodtam a személyéről, ahogyan Te is. Vissza lehet keresni, nem a nyelvem nőtt meg. Az viszont igaz, hogy talán én voltam az egyetlen, aki osztotta a véleményed - lófaszt, az óhajod - hogy lesz valaki, aki köztársasági elnökként nem lesz feltétlen szervilis köcsög.

Most ezt igazolódni látom, de nyugtával dicsérjük az Orbán bukását, szóval azért csak türelmesen.
De le fognak baszni ezért a törzsgárda tagok. Mindegy, én reménykedem egy demokratikus megoldásban, ha nem jön össze a minimum összefogás, akkor magyarázhatnak a demokrata blogolók, ha nincs alternatíva, illetve nem vagyunk képesek a tetvekkel szemben másikat állítani, akkor baszhatjuk a jövőnket.

Oszt akkor tényleg jónapot.
Jó éjt mindenkinek az új év első napján.:)

"Mert nem az a kérdés, mit hoz a 2013-as esztendő, hanem hogy kegyelemben élünk-e, méltóan Isten Fiához, akinek megtestesülésével ránk köszöntött az idők teljessége. Az ő születése nemcsak a keresztény időszámítás, hanem az örökkévalóság kezdete is bennünk. Csak őbenne, aki változatlan, nyer értelmet az idő változandósága. S csak az az igazán keresztény ember, akinek élete érthetetlen, sőt teljességgel értelmetlen Jézus Krisztus nélkül. Ha az év kezdetén az ő irgalmas szeretetébe ajánljuk magunkat, és az Istenanya pártfogását kérjük, az egész új esztendőt Isten életadó áldásának erőterébe vonjuk."

barsitelekmm.blogspot.hu/2013/01/szuz-maria-isten-anyja.html
@Knósszosz: Jön az áder-arcú orbánizmus.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Erdő meg Áder, mint az Ellenállás gyermekei...

belülről bomlasztó eszeveszett partizánok...
@épészmérnök:
Nézd, én remélem nem erről van szó.
Nem lehet adni egy esélyt annak, hogy magától is kialakulhat egy olyan irányvonal itten Levédiában, ami előre visz?
A magam részéről kedvellek, az írásaidat szeretem. De mondd, igaz az, hogy ebben az országban csak hülyék élnek?
Ugye nem?
Nem hát! A baj az, hogy csak a hülyéket preferálja a hatalom, ezért megy el innen az a réteg, aki használható tudással rendelkezik. A többi raúzsika duma csak fingreszelés, a kurvannya státuszba csomagolva.
@Knósszosz:

Igen, ebben az országban csak hülyék élnek.

:D
@Knósszosz: Na,most lebuktál,kérlek.
Te vagy a csajszi,akit Gábriel kívül-bévül ismer,bármit is jelentsen!
Ugyanis Ő állt Áder mellett tennap.
Ahhoz képest akkor megsüvegellek, lyó? :-D
@Orica Középföldi:
Jó, de egyeztessünk arról, mi az igaz.
Jó éjt!-:D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Nem igaz!
Kiszel Tünde a cáfolat rá!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Sajnos minden, ami eddig jött, amerikából jött. Innen jött a PC, a net, a youtube, a gugli, a PDA, az okostelcsi, a tablet, stb stb

Kína majd akkor pofázzon, ha kitalálnak valami eredetit.

:DDD
@mamitirtok sír derék (kommensevik): Aki Áder mellett állt tennap, az valóban egy kellemes jelenség.
Nem csak azért, mert csinos és fiatal, hanem mert jelképe valaminek. Érted, gondolom. Remélem nem használják ki, valóban kedves teremtés.
De amilyen gennyes a politika, bármire képesek.

Az újéved legyen gyó, kösz Neked is, hogy itt lehetek, detélleg!
Fasza ez a brigád, komolyan.
@gazoló:

Ezmiez???

"Hegedűversenyt nem köldökkel kell játszani"- emelte fel a jobb szemöldökét J. S. Bach.

Ugyanakkor vizuálisan megkapó... mondta ugyanő.

:DDD
@Knósszosz:

Áderről én is gondoltam tavasszal valamit amire még nem cáfolt rá. Sőt, a reg normakontrolljával inkább igazolt. Ha majd úgy fogom érezni, hogy már nem azt teszi amit várok tőle, azt is el fogom mondani. Ha tévedtem majd elismerem és belátom. De még nincs így.
@Knósszosz: Kedves kis szőke,de a barnákat szeretem...
nem tudta feloldani a nertársi köszöntő savanyúságát...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Másnaposság? Egy absztinensnél? :-D :-D

De oké, legyen ez a ti mentségetek miért nem látjátok mirűl van itt nagybaszó. :-)
@gazoló: Ácsi,más az ízlés és más az ízléstelenség, ugye..valóban üdítő volt, én pártolom a "jelelést", tegyük meg.
A jelölés más eset, most nem taglalnám itt..:-)
Áderről meg egyezik a véleményem Fabius-szal, amíg így, addig elfogadom, a "régi" pártkÁder ne jöjjék vissza, ha kérhetem!
@Fabius: Részemről is riszpekt neki, ha szar lesz, majd utálni fogom itt is. Amíg lehet... Addig viszont amennyire ellenszenves volt, adok neki esélyt arra, hogy bizonyítsa az ellenkezőjét. Egyetlen tetű sincs a Fideszben rajta kívül, aki érdemes erre, szóval már ezért érdemes kapnia egy pontot pluszban.
Aztán ha nem érdemli, akkor nem.
Egyenlőre én megadom neki a bizalmat.
Aztán majd...
Jó éjt!
@Knósszosz: "Nem lehet adni egy esélyt annak, hogy magától is kialakulhat egy olyan irányvonal itten Levédiában, ami előre visz?"

Részemről semmi akadálya, adjunk :-)
@Fabius: "nagybaszó"...mingyááá én is kihívom a parl.őrséget vagy a TEKET mert szexxuális van a varánuszon...
@Fabius:

Az én mentségem??? :DDD

Nyugi, én látom, miről van nagyba szó...

:DDD

Most nyertem valamit? :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Figy. A római birodalomból is sok minden jött, mégis vége lett. :(
@épészmérnök: Rendben, csak a vonal kijelölésével vannak itten viták.
Ha abban egyetértés lesz (nem csak 1.5 millió részirűl), akkor kezdhetünk valamit. Addig lófaszt és ez még húsz év.
Oszt akkor még optimista voltam, Rodeó véleményét meg még nem is olvastam ez ügyben.
Jó éjt neked!
@Knósszosz: Visszakereshető, hogy anno én mit mondtam :-) Mi tagadás, azt prognosztizáltam (endresy.blogspot.hu/2012/04/elnoki-kacsaringato.html ), hogy sokkal inkább a pártkatona fog győzni hosszú távon.
"Ahogy pártkatonaként jelenleg naivitásnak tűnik a feltételezés, hogy Áder „horgony” János túl sok iszapot fog felkavarni a tollával.

Ellenben a párton belüli pozíciószerzési esélyeket is ronthatja a későbbiekben, hogy ilyen körülmények között Ádert is utol fogja érni a politikai infláció. Nem tudja majd nem utolérni, hiszen FIDESZ-esként és a poszttért cserébe aligha lesz pártatlan. S ez a vád akkor is gyakran fogja érni, ha egyébként a legjobb meggyőződése alapján dönt. Mert pont ezen legjobb meggyőződése és az ország kommunikálható érdeke közti olló lesz az, ami az esetleges népszerűségéből csírazöldséget fog készíteni. Besorakoztatva az új köztársasági elnököt abba a sorba, ami a pozíció presztízsét bel-, és külföldön egyaránt kétségessé teszi. Vagy kétségtelenül kiüresíti. Így a miniszterelnök a jelöléssel tényleg a saját számára legjobbat tette, ami a jelenlegi hozott anyagból kihozható. A párt-, és miniszterelnöki hatalomkoncentrációban esetleg problémát jelentő embert kiiktatta a párton belüli rangsorból, és ezzel egy időben biztosította, hogy eróziója garantált legyen köztársasági elnökként. "

Nos, kétségtelen, hogy akkor is látszott egy olyan út, hogy gyenge obstrukciókkal gyengíti a kétharmadot. Mi tagadás nem néztem ki ott és akkor Áderből, hogy élni fog ezzel.
Jelenleg az AB érzi úgy, hogy gyengül a hatalmi monolit, és ezért mintha réseket próbálna széleíteni abban. Ha csak formai hibákra is támaszkodva. Viszont kétségtelen, hogy mostanság Áderrel partnert találtak egymásban.
Ha végül Áder azt az utat járja be, hogy elég méllyen benyalt a pozicióhoz, amiből többet hoz ki, mint Orbán szeretné, és nem valami hatalmi leosztás szerepét játsza, akkor áprilisban tévedtem. S akkor nem lesz számomra sem más korrekt út, mint ünnepélyesen belátni :-)
K. Áder volt az egyik kidolgozója a mostani jogfosztó Tákolmánynak, menjetek már a picsába...

Kirohadt az agyatok, vagy mi a fasz van veletek???

Mindegy, újév van...

BÚÉK!!!

www.youtube.com/watch?v=Ry4BzonlVlw
"komolyra fordítva" tényleg kevés ilyen személy van a fidesz háza táján...tőlük független akkor sem lesz soha...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: nagyon jóóó bár nem az ilyen "barnák" az eseteim...
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Neked is búék, itt túinvan megtalálod a zeneirodalmat, nem is kell többet keresgélni :-)

www.youtube.com/watch?v=JXhAz0DOpMU
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Továbbá például egy olyan (felső)oktatási modell, amivel ott is kitörölhetik, és mi is kitörölhetjük....
Elég megnézni az innovatív kutatások publikációinak szerzőit... Nem véletlenül vannak rászorulva az agyszivattyúra. Amikor átvesszük azt az oktatási modellt, akkor érdektelenné is lettünk.
Ja, és ha már Kínát emlegetted. Fura társaság. Ugyanis még emlékszem arra, amikor egy nagy informatikai cég nemzetközi perrel fenyegetődzött. A tárgyát az képezte volna, hogy kínaiak lemásolták egy terméküket. A kínai válasz tudod mi volt? Az, hogy csak nyugodtan, de akkor publikálják azokat a hibákat, amit a reverz engineering során megtaláltak és kijavítottak, és amely hibákkal a nagy amerikai cég az egész világot megszórta a cuccában. Valahogy sikerült peren kívül megállapodni.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nem rohadt ki. Pont azt írtam, hogy a jelenlegi felállás lehet egy előre kiosztott pávatánc forgatókönyvének részelte is.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:

Stockholm-szindróma.

A hétcsellós király. :D
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Amúgy meg nem velem van vitád hanem a HVG-vel és a forrásával, aki pedig nem más mint az egyik legtekintélyesebb londoni gazdasági-üzleti elemzőcég, a Centre for Economics and Business Research (CEBR). :)

hvg.hu/gazdasag/20121226_Tiz_ev_mulva_Kina_lesz_a_vilag_Amerikaja
@Knósszosz:

annyit kell eldönteni ki is az a: "maga" mióta általában tegeződünk, és csak főfitymászalcsúti magázódik kitartóan azt hívve, hogy attól emberré válik...

végkövetkeztetés: amíg a csúti mini lasztisztosz műxik addig remény döglött hal

brühühühühü
@Fabius:

tudod-e, hogy addig, amíg politizálással akarja megoldani -bárki- a gazdasági problémákat addig azok csak szaporodni fognak...én a legjobb értelemben vett "érinthetetlen" voltam a kádáréraban, mert én dolgoztam és kurva sok eredménnyel és innovációval (egyébként ez a kollégáim feladata is volt, csak azok bánatosak voltak egész nap a munkahelyen a munkaidőn túl alkoöholba folytották a nemtudommit de élvezték a rencer minden előnyét) és nem fogtam be a pofám sohasem sem politikában sem munkában...minden országnak és bármilyen rencernek szüksége van húzóerőre és azokat meg is becsüli...azok közé tartoztam akik fénysebességre tudtak gyorsítani és kitartani...

ezt ma én nem látom, valahogy ezt a sok senkiházi politikusnak csúfolt élősködő nagypofájú törtető tetvet az ország élén a parlamentben és assziszik bármit meg lehet oldani a parlamentben? ott csakis elbaszni lehet vagy lehetőséget adni az alkotó egyedeknek és EZ UTÓBBI FOLYIK A PARLAMENTI HOMOKOZÓBAN majd he egyszer munka lesz és a parlament azt szolgálja akkor rend lesz és gyorsuló haladás

addig döglődés

te ezt tudod mert te vállalkozol

brühühühühü
hát ezzel az áderfényezéssel el is vettétek a kedvemet, azt hiszem a bartusnak van igaza, ezek a blogok meg az un ellenzéki médiákok azért vannak, hogy levezessék a gőzt, ahelyett, hogy az utcán lennénk, itt írogatunk, meg hallgatjuk bolgárurat, na utoljára írtam ide is, szép évet mindenkinek
Ader csak szerepet jatszik, o most a jo zsaru, kicsit kell a konszolidacio latszata az utolso nagy harc elott, ettol meg a lenyege, es a fuggese cseppet sem valtozott.
Kötelező lesz a valódi név használata Kínában
A jövőben az internetezők személyazonosságának kilétére fokozottabb hangsúly helyeződne, nekik az internetes és a telekommunikációs szolgáltatóknál is igazolniuk kellene magukat.

www.sg.hu/cikkek/94311/kotelezo_lesz_a_valodi_nev_hasznalata_kinaban
Népszava: rejtélyes üzletről tárgyalt Kubában Papcsák

A Népszava szerint zavaros hátterű magyar gazdasági szerepvállalásról tárgyalt Kubában Papcsák Ferenc zuglói polgármester és Nagy Róza államtitkár. A lap úgy tudja, hogy a fideszes polgármester tavaly augusztusban járt Havannában, Nagy Róza pedig még 2011-ben.
@Fabius: Nyilván az eleje durvább volt a vége enyhébb annak a korszaknak.
Ha nem pofáztál nem lett bajod.
Most viszont azok ugranak egymásnak,akik régen egy oldalon voltak.
Szerintem ez nem jobb.
Persze hogy az nem volt demokrácia.
Azért a nagy testvér itt volt közel.
Viszont ehhez az időszakhoz tartoztak a régi nagy humoristák és előadók is.
Én már a kulákos részt nem láthattam.
De ahhoz képest hogy egy diktatúra volt,kihoztak belőle amit tudtak.
Azért a vége felé nem volt olyan,mint pl.Romániában.
És mondom,szovjet testvéreink meg még itt is voltak.
Szerintem Horthy se nagyon szövegelhetett volna a németeknek,mint ahogy Kádár sem a ruszkiknak,mert akkor hamar "leváltották" volna őket.
@kifordított nagyanyó: Szasz tehenes náczi, boldogat Neked is! Áruld el nekem hogy a Real-MU meccsen kinek fogsz drukkolni de tényleg, a sorsolás óta erre vagyok kíváncsi :DDD
@rodeo36:
@Orica Középföldi:

Megkésve bár, de törve nem :-)

Veszélyes játékszer a forradalom, szerintem. Mondom is, miért gondolom így.
A forradalom egy bizonytalan indulású, gyors lefolyású radikális hatalomátvétel, vagy legalábbis hatalomfosztás, mert hogy átvenni mit sikerül, az más kérdés. Mivel egy ilyen folyamat során az erőszak sem ki nem zárható, sem kontroll alatt nem tartható, kábé adódik is, ki nyeri a forradalmat: a leginkább erőszakos (csoport). Láttam a tüntetések képeit, ők nem azok; Bajnai azt mondja, akár utcára is viszi a híveit a regisztrációs törvény ellen, de ők sem azok. Akik viszont erőszakosak, ők szinte alig várják már a kezdetet.
Kérdés: miből gondolja bárki, hogy egy forradalmi zűrzavarban (a kormány bukását, ezzel együtt a rendfenntartás összeomlását feltételezzük) azok kezébe kerülne a hatalom (elsődlegesen: kontroll a fegyverzetek, közlekedés, energiaellátás, és kommunikációs hálózatok fölött), akiknek egyébként is odaadnánk?

A másik vonal. Voltam katona egy évig, elsővonalas században, lőttünk, robbantottunk, miegymás. Haragszom Orbánékra, kifejezetten pancsereknek tartom őket a jövő felélése miatt, mégsem állnék elszánt fegyveresként eléjük, legfeljebb kitaszigálnám őket a Parlamentből, ha arra kerülne a sor; olyasmiről, hogy lőjük le / akasszuk fel őket (egyes idióták szájából: családostul), szóval ilyesmiről részemről szó sem lehet, és ha esélyes, hogy ez bekövetkezik, akkor az egészben egyszerűen nem fogok részt venni.
Kérdés: befeküdne itt bárki (de őszintén) a célkereszt mögé, hogy móresre tanítson olyan politikusokat, akiket a nép balfaszsága kapatott el?

Azt kérditek ti, mi a megoldás, de nem fogadjátok el a "nem tudom" választ. Pedig nem tudom; ha tudnám, miniszterelnök lennék. Abban biztos vagyok, hogy az erőszak és a rombolás sok mindenre nem jó. Abban is biztos vagyok, hogy ha tízmillió másik nem ért velem egyet, akkor nekem semmi keresnivalóm köztük, elmegyek, és oldják meg a saját kedvük szerint. Akkor is ezt mondom, ha nem tetszik. Az összes politikust mi neveltük ilyenre, szó szerint elkapattuk őket, mint a dobozos kajával tömött macskát, amelyik a pörköltszaftos kenyérre nézve már csak fanyalog, és inkább éhezik, akkor sem kell neki. Másik macska kéne, de ugyanannak a gazdának megint csak ugyanolyan elbaszott felfogású macskája lesz, ergo másik gazda kell. Vagyis, másik nép. Ez azonban nem egyszerű, az import nem segíthet, marad a kihalálos alapon történő okosodás: majd, ha a mi, ígéretekben hívő szüleink már meghaltak, és közülünk is kiestek a vakon követők, akkor az utódaink között talán lesz akkora aránya az értelmeseknek, hogy nem ilyen seggfejeket ültetnek a nyakukra, és nem hanyagolják el a rendszeres és következetes számonkérést sem. Négyévente egy iksz nem számonkérés, csak úgy megjegyzem.

Nem nagyon látok egyéb lehetőséget, gyakorlatilag azt is mondhatnám: őseink és magunk elkúrásának köszönhetően egy nehezen reverzálható folyamat keményen szopóágra sodorta az országot. Nem biztos, egyáltalán nem biztos az, hogy minden társadalmi és gazdasági válsághelyzetnek mindig, egyből van megoldása, hiába ez a gondolkodó rétegek elvárása, vagy inkább követelése. Nem kellett volna a tanulásnak ezt a fázisát végigcsinálnunk, ha évtizedekkel ezelőtt kicsit máshogy áll a sarkára Kádár népe, de alighanem azért volt ez a nép Kádáré, mert nem is tudott, vagy - pillanatnyi előnyökért cserébe - nem is akart máshogy a sarkára állni. Tulajdonképpen nem is állt rá sehogyan, csak elvárta, hogy hagyják lavírozgatni, viszonzásul másokat is hagyott lavírozgatni.
Inni fogja ennek a levét még az unokám is, akit én talán meg sem érek. És ő nem az addigra humusszá konvertált politikusainkra fog haragudni, hanem ránk, erre a balfasz össznépi messiásváró játszadozásra.
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!: Már vagy háromszor írtam neked ezzel kapcsolatban,hogy tuti bunda volt a sorsolás.Megint ki fog jól járni ha egy keményebb ellenfelet takarítanak el az útjából?
A Barcát soha nem rakták volna össze a MU-val valahogy.Ezer sorsolás alatt se.
Mondanám hogy annak drukkolok aki kiejti a barcát.De ilyen nem lesz.
Kicsit ez gusztustalan lett így.
Úgyhogy mégegyszer gratulálok,a bajnokság mellé behúztátok a BL-címet is.
Amúgy ez a Tito a nevedben a láncos kutya vagy az edző?:))
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!: Ha még egyszer ilyen hosszút belinkelsz nekem,megöllek.:))
Tekintettel lehetnél a képességeimre.:))
Amúgy egy kicsit felemás de nem rossz az értékelés.
Engem nem érdekel az ideológia.
A Horthy meg a Kádár korszak szerintem nem ítélhető csak ilyennek vagy csak olyannak.
Egyik se nagyon ugrálhatott.

A tehenes csapat meg (Cowboys) nem jutott be a rájátszásba.:((
@kifordított nagyanyó: Jó, hát ha az ünnepek alatt írtad esélyem se volt, vagy a családnál ettem meg a fél afrikai kontinens lakóinak 6 havi kcal tömegét vagy tintáztam otthoni haverokkal :)
Persze hogy bunda volt, de nem a Barca hanem a nézettség miatt van. És nem értem miért ne lehetne a Realnak nívós ellenfele, nem lehet mindig a Lyonnal játszani az elődöntőig ahol mocskosundorítószínházat lenyomnak a Barca ellen Murinyónyuszi vezetésével (egyébként simán tovább is juthatnak, ahogy a MU is, érdekes lesz).
De még mindig nemtom kinek fogsz drukkolni :)))
És miért Tito, tudod Te aztat, jobbulást neki, 44 éves, túl fiatal az ilyen sz*rsághoz :/
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!: Hálistennek én is napokig nem néztem gépre.
Csak tudod az a bajom,hogy a Barcát megkímélték volna egy ilyentől szerintem.
annak drukkolok aki megverheti a Barcát.
Realnak a bajnokság elbukott.
De mondom,Barca jár a legjobban ha a két lehetséges veszélyforrásból egyet kilőnek.
Ha a döntőben találkoznak a Uniteddal ott ők nyernek.
Juventust meg nem tartom olyan erősnek,hogy veszélyt jelentsen rájuk.
De mondom,szerintem a Barca fogja megnyerni az egészet.
Formában vannak,meg ez a sorsolás nekik jött ki a legjobban.
Chelsea meg már nincsen.
@kifordított nagyanyó: Ez sportszerű volt, ríszpekt.

És hogy megnyerte a Barca nem hiszem, nincs verhetetlen csapat és nincs januárban behúzott BL meg bajnokság, messze mindennek a vége.

De még mindig nem tudom kinek drukkolsz a Real-MU meccsen. Esetleg senkinek és az ominózus két estén a meccsek helyett dvd-n megnézed Messi 100 legszebb gólját? :D
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!: Így,hogy elbaszták az egészet a sorsolással,már nem tudok rendesen drukkolni senkinek.
Jelenleg a MU erősebbnek tűnik.
Az menjen tovább aki lenyomja a Barcát.
Ez így olyan,mint e Juve-Roma vagy Chelsea-Arsenal meccs,hogy nem tudom kinek drukkoljak.
De jelenleg a három legerősebb csapatból egy ki fog esni ás az nem a barca lesz,tehát jól járnak.
Ha a Bayern veri el a Barcát még az is jó lesz.De ez esélytelen.
Kicsit olyan,mint az amerikai foci.
Nemrég írtam a bőrön,hogy az ősellenség Giantsnek kellett drukkolnom a döntőben.
A Patriotot ugyanis nem szeretem.
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!: Barca meccset nem nézek,mert idegesít,hogy nem ők a jók,hanem az ellenfelek bénák.
El Classico,Messi szabadrúgásgólja.
Tök fölösleges szabálytalanság.Casillas láthatóan szarul állt fel,na ebből gól lesz.Az lett.
Viszont az Atletico elleni meccsen Adriano? gólja szép volt.
@kifordított nagyanyó: Szerintem érdekes lesz Sir-Murinyó meccset látni, kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle, nagy harc is lehet, kár hogy mindkettő nem tud kiesni...
És ha már Casillas, azzal meg mi a f*sz a baj hogy ül mint madár az ágon?
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!: Kabbeafaszom!Kár,hogy nem tud mindkettő kiesni,ó hogy rohadj meg.Anyádat.:))
Pedig ha a kieséses szakaszban találkozna bármelyikük a Barcával úgy lenne esélyük.
De ha esetleg a Juventus kiejti a Barcát,akkor tuti leiszom magam.:))
Ha már kapusok.Tegnap adták a City-Dortmund meccset.Hart tényleg jó volt és nyugodt.
Más kapus már rég leüvöltötte volna a többiek fejét.
Meg adták valamelyik nap a Bayern-Chelseat.
Olyan volt a piros mez miatt,mintha a Poolt győzték volna le.:))
@kifordított nagyanyó: Simán kiejthet minket a Juve, jó csapat az (a Nedved féle Juvét pedig még csipáztam is, a cseh gyerek nagyon jó volt, egy BL győzelem járt volna neki, főleg a Milan ellenében). Egyébként meg bárki kiejthet minket, két meccs csak, elég egy döntetlen és hű de megfáztunk, szóval meglátjuk mi lesz
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!: Senkit nem tartok elég erősnek ehhez.
A Dortmundot sem pedig meglepően jók voltak.
Egy kicsit nekik is drukkolok.
Szimpatikus csapat lett a szememben.
@kifordított nagyanyó: Pillanatnyi forma, nem erősség kérdése. Vannak meccsek amiket ha 1000szer lejátszol 999szer a Juve nyer, 1szer meg a Dortmund. És mégis a Dortmund húzott be egy BL-t a Juve ellenében anno. Az erősség egy dolog, az adott forma dönt mindenről. És a szerencse csókja ugye...
@csizsikpizsik _Tito veled vagyunk!: Abba pont belenéztem,egész jó volt.Az azért rég volt.
Én tartok tőle hogy megint te fogsz örülni a végén.
Ha más nemhát mázlijuk lesz valahogy.:((
Na viszlát.
süti beállítások módosítása