Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: @Neytiri1: és mindekkor mire van pénz 24.hu/fn/gazdasag/2024/05/02/eximbank-hitel-hernadi-zsolt-sp... (2024.05.02. 18:03) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.12.25. 05:44 Fabius

Kampánykarácsonyt a népnek!

"Karácsonykor nem a kampány a legfontosabb az emberek számára. Ilyenkor nincs helye a politikai vitáknak, mert sérti az ünnep méltóságát, a családok együttlétének meghittségét."

 

Szép gondolat ez Rogán Antaltól, kár, hogy 7 éves. Ellenzékből persze más a közélettől azt kérni, hogy 3 napra függesszük fel a politikát, lárifári, hagyjuk meg az ünnep méltóságát, a családi együttlétek meghittségét, mint kormányon megállni, hogy az utolsó mákdaráló nyikorgása is ne minket visszhangozzon. A letámadás egész pályás, Viktor hátrányos helyzetű gyerekeket, Rogán nyugdíjasokat simogat, Kövér a szocikat osztja mintha ők lennének kormányon,  Orbán interjú a Magyar NemzetbenKövér Laca szájmenés a Hírlapban, és a kereskedelmi televíziózás is kitermelte a maga Untermanszki Péterét

 

orbán-hajdu péter.bmp

 Hajdu Pétertől tulajdonképpen nem vártunk veretes dolgokat, ahogy azt is tudtuk a műsor ánuszrózsa vizit jellegű kizárólag a habonyárpi utasítására. De, hogy az abszolút elpincsisedésben azt sem volt mersze megkérdezni, hogy Viktort vitték-e már el az ufók, és recskázás közben eszébe jutott-e már Kiszel Tünde, esetleg, hogy Zámbó Jimmy az ő jelenlétében is játszott-e pisztollyal, az komoly csalódás lehetett a bulvárfogékony társadalmi réteg számára. De sebaj, legalább megteremtette a légkört, amiben az éppen lemondó Semjén Zsolt nagy biztonsággal telesírhatja majd a politikai halotti leplét. 

 Nem csak ő volt a Nagy És Kínos Kérdések Avatott Elkerülője, hanem a hírlapos Stefka István is. Szegénykém annyira igyekezett nem rákérdezni Kövérnél, hogy mondd csak Lacikám, b. nejed kormánytisztviselővé kinevezését minek köszönhetjük, hogy azért a gondolataiban ott fészkelő félelem csak kicsúszott a száján: 

 "Ön szerint mi lesz akkor, ha valamikor a baloldal kétharmados többségbe kerül, és csak a reváns miatt minden most meghozott döntést eltöröl?"

 Ezzel minden alákérdezés ellenére egy mozdulattal hazavágta a kövéri - jó esélyünk van nyerni - optimizmust, és bizony fellebbentette a fátylat a békemenetisták gondolatvilágáról: Nem az a kérdés foglalkoztat minket kikapunk-e, hanem az, kétharmaddal vágnak haza a bejglikómázásban is megzavart elégedetlen honpolgárok, vagy megelégszenek egy szimpla feles többséget eredményező vereségosztással is? Ez a kis kámingáut kariajinak asszem pont megfelel az ellenzéki oldalon, köszi Pityu. 

 Sebaj, erős vár a mi országunk és ha a Kusza Szem csoda megtörténik jövő ősszel kampánycélból osztogatni is fogunk - mondta Viktor, mi meg csak röhöghetünk, hogy akkora a gazdasági erősödés, hogy tavaly még futotta ország karácsonyfájára a Parlament elé, idén meg már arra se. Még szerencse, hogy a Hallgatói Hálózat figyelt, és pótolta a hiányosságot. 

 Kiskampány-karácsony, nagy égések, és még csak az első napon vagyunk túl. Húzzatok bele, lehet ezt még fokozni. 

 

*( Zárójelben jegyzem meg, hogy a beszámolók szerint idén Erdő Péter kihagyta a politikát az éjféli miséből. Értékeljük, köszönjük. )

 

310 komment · 5 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr414980690

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Harácsony 2012.12.25. 13:21:56

Jézus mondá vala; vásárolj?

Trackback: Jézus vs Attis 2012.12.25. 13:21:37

Szórakoztató Képes Erkölcstan álláspontja: Jézus nem létezett, a Biblia hazugság

Trackback: Fenyőfa panasza 2012.12.25. 13:21:10

Nekünk annyira nem buli ez a karácsony dolog. Megöltök minket, aztán a hulláinkat buzinak öltöztetitek.  - Erkölcsös?

Trackback: Ajándék a fenyőfa alatt 2012.12.25. 13:20:50

Ja és ne felejtsétek el megfelelően beleállítani a tartórudjába! 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hiányzik az animgif, már megszoktam :)
Amúgy asszem van valami karácsonyfaféle a parlamentnél, csak valamiért most eldugták kissé oldalra.
Fabiusz nem birsz magaddal ;)
Igaz a legszornyubb, ezek a faszparasztok sem, le sem irom, hogy mit kivanok ezeknek az antidemokrataknak a fa ala.. Talan azt, hogy belso tanulmany utra mennenek, kicsit dolgozni eszakos koreaba.
szóval a kesztyűbáb elszólta magát?

be szép lehetett és a kövér nem lett hisztérikus?

nincs ezeknek sok hátra bármit gondoltok is erről...ők maguk sem hiszik milyen eccerű kibaszni őket a staba ahová valók, szarból lettél szarrá lészel

brühühühühü

egyébként kellemesen töltöm
Baszódj meg Fabius, kijövök hajnalban nasizni egy kis hideg tehéntáncot, a gyomorszájig kifordult Hajdu látványára meg majdnem visszajön? :-D

Érdekes mennyire nem kapta föl a sajtó ezt a Stefka kérdést. Mindenki csak Kövér kincstári optimizmusával van elfoglalva, pedig ez tényleg érdekesebb.
@vitéz Thapóccay néma bárány:

mán bocsánat, de a stefkát fölkapni az ojjan, mint harangba fingot önteni, wurlitzerrel káposztát savanyítani, vasvillával szilvát aszalni etc.
mostan penig énekejjük el a mennyből a zangyalt jókedvvel, bőséggel!
sziasztok, boldog karácsonyt, meg egyebeket mindenkinek.

off, de mégse, ez is Magyarország
vimeo.com/55924048

Meg ez is. Nemcsak a seggfej kormány és kormánypárt valamint seggfej lakájai élnek kies, édes hazánkban:
alfoldiujra.blog.hu/2012/12/20/allo_taps_siro_szineszek_a_nemzetiben?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook&utm_campaign=blhshare
Bátyám ott volt, azt mondja tényleg így volt. És állítólag minden előadás után ez van.

puszi, folytassátok az evés-ivást, még 2 napig kell keményen helytállni:)))
Én is azt hittem, hogy most 2 napig Fabius alámerül:)) De nem.
Rövidre sikeredett a kóma.

Ha az Index pontosan adja vissza Erdő Pétert, akkor van ott üzenet, mégha direkt politizálás nincs is. Azt megteszik a többiek.

A Hajdú, Stefka karácsonyi ajándékhoz nem tudok hozzászólni. Van az a szellemi minimum, ami alá nem. Még karácsonykor sem.
Pedig elveimet iyenkor sutba dobva, minden kéregetőnek adok pénzt. Neuront nem!

Hát Fabius, nincs az a sapka, szakáll, ami jóságos Mikulást varázsolhatna valakiből, ha valami nagyon hiányzik. Mi is lehet az?
@aritus:

Az egy zseniális kép, akár spontán, akár megrendezett.
@Orica Középföldi: Erre gondolsz?
" a karácsony mindennél jobban kötelez arra is, hogy észre vegyük "minden egyszerű, szegény emberben magát Krisztust, aki nálunk keresi a szállást."

Az én értelmezésem szerint itt a szegények, hajléktalanok mellett szólalt meg, szembe menve a kormány szegény és hajléktalan ellenes politikájával, a szegénység kriminalizálásával, az "annyit érsz, amennyid van" eszméjével és gyakorlatával.

Azt nem hiszem, hogy megrendezett lett volna a 3 kisbaba az ablakban. Hogyan????
Boldog karácsonyt mindenkinek!

Egyetértek azokkal, akik azt hitték egy kis szünet lesz a harcban.
De már tegnap reggel is láttam, hogy a "nemzetközi helyzet fokozódik", pártunk és kormányunk minden vezető tagja, s támogatói mindent megtesznek, hogy ezt a rövid kis ünnepet is elb...k.
Nem sorolnám fel újból, hogy ki mindenki érezte szükségét, hogy feltétlenül megnyilvánuljon, s rámutasson, ezek a balliberális nem tudnak nyugodni.
Ez színtiszta provokáció, s nem tudom a kormánynak mi szüksége van erre.

Kussolhattak volna egy kicsit már, hogy az idegek csillapuljanak, de nem, ők még fokozzák tétet, olajat öntenek a zsarátnokra.
A tegnapi nap után a NER négy szentestéjéből már csak egy maradt. Ennél jobb hírem nincs, és nem is lehet.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Én úgy közelítenék a dologhoz, hogy a fára kívánom őket.
@aritus:

El kell olvasnom az egészet. Erdő Péter soha, semmit nem mond véletlenül. Minden mondatának és fél mondatának (talányos) súlya van:)

Az általad kiragadott mondat önmagában is értelmezhető, de eredeti szövegkörnyezetben más a jelentése.
Okos ember,zseniálisan csinálja. Meghagyja a lehetőséget, mindenki azt értse ki belőle, amit akar.

Olyan megvilágítás volt - minimum vakító - ami tudatosságra utal:) Mindegy, szenzációs volt!
@házelnök:

Ezt minden karácsonyfa nevében kikérem:)))
Csak a Semjén megszólalását hiányoltam az ünnep alkalmából. De szép is lett volna, ha a Karácsony kapcsán megszólal, és fejére hamut szórva lemond minden tisztségéről, majd ruháját megszaggatva, mezitláb elzarándol Dobogókőre a föld és Magyarország szívcsakrájához.:)
A srácok rájöttek,hogy a 2002-ben elkezdett puccsuk sikertelensége esetén,nekik reszeltek!A bevetett eszközökről még az is kiderűlhet,hogy törvénytelenek!
Amikor ez a KUMMINISTA csürhe bukik, mi lesz a Nemzeti Együttprüszkölés Rendszerében remegő, gyűlölködő és szűkölő fizetett hordával?
(Jó, az ecceri önkénteseket nem kérdem, nekik világvége...)
Persze Hajdúért nem aggódok, van olyan takonygerincű, hogy pillanatok alatt új segget talál magának.
A sok pártseggnyalonc és SSteffyke féle megélhetésiek valahogy nem ebben a dimenzióban élnek - Hajdú szintje, Piktorunk szintje, hisz mindegyik csak szimpla médiabuzi. :)
Hajdú és a többi szánalmas is szemrebbenés nélkül kiszolgál bárkit, azon a szinten, azoknak, akik ezt a fost igénylik.
@hacsaturján:

Naaa. Most összehahotáztam az új, digitális palatáblát, amit az egész család kapott. Szar ám úgy törölgetni, hogy folyvást kitűnik a képől az olvasnivaló.

Boldog Harácsonyt minden Kövér nevűnek, aki épp elnök egy hatalmas belvárosi épületben.
A ünnepi poszt után naivan azt hittem, hogy most akkor ez itt az egészséges és időszerű karácsonyi fegyverszünet pillanata. Badar ötlet – hárítottam el magamtól, amikor először eszembe jutott, de aztán egyre több megfigyelés erősítette bennem a véleményt, hogy talán Jézus Krisztus születésének ünnepén a balliberális gyűlöletmágusok is pihennek egy kicsit. A blogketrec szokatlanul szelíd felhozatala alapján azt hiszem, teljes joggal tételeztem fel, hogy az egész balliberális gyűlöletgyár – beleértve Fabiust is – szabadságra ment. Most már tudom, hogy tévedtem. Fabius nem bírta magát tovább türtőztetni, és most ki akarja üríteni azt a sok keserűséget, ami felgyülemlett benne. Hányni készül. Ezzel a poszttal Fabius újraindította a gyűlölethadjáratot, ismét el van szabadítva a furfang, a kópéság, a rosszindulat, sőt a diabolikus gonoszság.
A ünnepi poszt után naivan azt hittem, hogy most akkor ez itt az egészséges és időszerű karácsonyi fegyverszünet pillanata. Badar ötlet – hárítottam el magamtól, amikor először eszembe jutott, de aztán egyre több megfigyelés erősítette bennem a véleményt, hogy talán Jézus Krisztus születésének ünnepén a balliberális gyűlöletmágusok is pihennek egy kicsit. A blogketrec szokatlanul szelíd felhozatala alapján azt hiszem, teljes joggal tételeztem fel, hogy az egész balliberális gyűlöletgyár – beleértve Fabiust is – szabadságra ment. Most már tudom, hogy tévedtem. Fabius nem bírta magát tovább türtőztetni, és most ki akarja üríteni azt a sok keserűséget, ami felgyülemlett benne. Hányni készül. Ezzel a poszttal Fabius újraindította a gyűlölethadjáratot, ismét el van szabadítva a furfang, a kópéság, a rosszindulat, sőt a diabolikus gonoszság.
@Bakacsin:
Halálom a Kövér parlamenti pöcsfej... :)
Szerintem biztos nem úgy működik, hogy szólnak a kertévéknek: figyejjémá' ha nem mondsz rólunk szépet, úgy megbüntet az Annamari, hogy attó kódútok.
De lehet, hogy mégis.
A Stefka, meg a Puffy találkozása igazán felemelő lehetett. Két komcsi, ha összefut.
Stefka semmit nem változott, azt csodálom, hogy a Pálfigét, Krudinákot, meg a többi jó elvtársat nem szedték még elő.
@Ezüstróka: Ha még 5X ideírod, akkor is baromság.
@Ezüstróka:
Szánalmas vagy SSteffyke! :))
Mehetsz tovább popónyalira, te, BerciTeam orbitális eccerije...
Az, hogy szövegértési gondjaid vannak, eddig is egyértelmű volt, de tegnap még neked is BOLDOG KARÁCSONYT kívántunk.
Pedig azt sem tudjuk, hogy egyáltalán te most ünnepled-e azt, amit mi keresztények igen... :))
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Most mit akarsz ezzel? Talán meg kéne hatódnom ezektől a szánalmas proliktól? Lusták voltak, elbízták magukat, gondtalanok, restek voltak s így megérdemlik sorsukat. Minden évben elárasztják az internetet azok a felvételek, melyeken éhező, nyomorgó, lerongyolt prolik szerepelnek, nagy zöldséges szatyrokat cipelnek, lyukas cipőben álldogálnak a lucskos utcán egy tál meleg ételért. Az ellenzéki propagandagépezet tagjai e nyomorúság ábrázolásában igen naturalisták, látható kedvvel festik a másik nyomorát. Engem azonban nem érdekel a nagyvárosi lumpenprolik nyomora.
@Ezüstróka:
Ja, a Rózsadombról a Párt jövője is szebbnek tűnik.
BALFASZ!
Sokan lesznek, akik emiatt a nagy arcotok, cinikus és pökhendi stílusotok miatt szarrá fognak alázni benneteket! Mosolyogva...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Szia Bolicica!

Mit hozott neked a Jézuska? 168óra-előfizetést? Sas kabaré DVD-t? Életnagyságú, felfújható szerelembabát 3 kéjnyílással?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Én nem adom fel a reményt. :)

Jn 1,1-18

"Kezdetben volt az Ige, az Ige Istennél volt, és Isten volt az Ige, ő volt kezdetben Istennél. Minden általa lett, nélküle semmi sem lett, ami lett. Benne az élet volt, s az élet volt az emberek világossága. A világosság világít a sötétségben, de a sötétség nem fogta fel. (…) A világba jött, a világban volt, általa lett a világ, mégsem ismerte föl a világ. A tulajdonába jött, de övéi nem fogadták be. Ám akik befogadták, azoknak hatalmat adott, hogy Isten gyermekei legyenek. Azoknak, akik hisznek nevében, akik nem a vérnek vagy a testnek a vágyából s nem is a férfi akaratából, hanem Istentől születtek. S az Ige testté lett, és közöttünk élt. Láttuk dicsőségét, az Atya Egyszülöttének dicsőségét, akit kegyelem és igazság tölt be. (…)

Csak a gyermek karácsonyi öröme felhőtlen, mert az ő vágyai nem evilágiak és istentelenek. A gyermekkor ezért lehet beavatás az örök életbe. A gyermek még tud egész lényével örülni, s ez nagyobb ajándék, mint bármi, amit mi adhatunk neki. Számára a véges és tökéletlen még képes közvetíteni a végtelent és tökéletest, amint azonban növekszik és okosodik, mind jobban érzékelni kezdi azt a fájdalmasan éles törésvonalat, mely világunkat elválasztja Isten világától.

Gyermekségünk éveit ezért szoktuk visszamenőleg a zavartalan boldogság korszakaként látni, szomorúan vágyakozva arra a csodálatos teljességre, amelyet egykor birtokoltunk, s mára elveszítettünk. Ez azonban illúzió: Krisztus nem az elveszett paradicsomot szerezte vissza, hanem saját életét ajándékozza nekünk. Nem megmaradni kell gyereknek, mert felnőttségünkhöz nem illik a gyermek naivitása, hanem felnőttként, tudatosan kell hasonlóvá válnunk a gyermekekhez abban, hogy megőrizzük vagy újra megtaláljuk képességünket, hogy a végtelenre vágyjunk. Erre kaptuk a Szentlelket, aki egyedül képes megadni azt a lelkületet, amely már nem az ártatlanság naivitása, hanem felnőtt, mégis gyermekien tiszta: az istengyermekség új természete.

Karácsony egyedülálló bűvölete által erre az istengyermeki életre hív Isten, édes, szinte ellenállhatatlan vonzással... Most kellene nekünk is szakítanunk a bűnnel, mindenfajta megalkuvással, s a szentség útjára lépni, most, amikor látjuk, hogy Isten szentségével szemben az istentelen, bűnös világ mily erőtlen, unalmas és visszataszító, most, amikor vágyaink újult erővel feszítenek belülről, hogy ismét mennyeiekké váljanak, s magukkal röpítsenek minket az égbe."

barsitelekmm.blogspot.hu/2012/12/karacsony-unnepi-mise.html
"tavaly még futotta ország karácsonyfájára a Parlament elé, idén meg már arra se" - nem tudom mifenét nyűgtök állandóan! Épülnek a focistadionok vagy sem? Lesz házőrség vagy sem? Lecserélték az irodabútorokat-autókat-számítógépeket a seggük alatt vagy nem? Van Zsigának aszfaltút a házáig, vagy nincs?... (Hadd ne folytassam a listát, estig nem érnék a végére.)
A lényeges dolgok rendben vannak, a többi meg ki a kutyát érdekli??? Karácsonyfa, majd pont erre fussa! Hol éltek ti?
@Ezüstróka:
Látom, nálatok azért az ünnepnek lehet egy stílusa!
Szép is ez, megható, de hát mindenki magából indul ki, így azután miért csodálkozzak én, rajtad...
Disznóhúst ettetek a napokban? Vagy a vallásod azt is tiltja?
Nálatok, elvakult muzulmán szeparatistáknál, hogyan telik ilyenkor nap??? :)
@Ezüstróka: Mindig furcsa a számomra, hogy a szót: "gyűlölet", a leggyűlölködőbbektől hallani, leginkább jobbról és szélsőbb jobbról, és természetesen akkor, ha nincs és nem is lehet semmilyen érv.
Az emberek gyomra forog. A Nemzeti Színház miatt, a diákok ócsárlása miatt, a Fabius posztjában leírt dolgok miatt - és ez nem oldalfüggő, ahogyan a humanizmus sem. "Gyűlöletről" szó sincs.

De hogy biztos is lehess ebben, itt küldök neked is egy karácsonyi üdvözletet az minden idők egyik legnagyobb magyar mesemondójától, egy manapság nem divatos költő tollából. Remélem, néhány percre megfeledkezel a szóról: "gyűlölet", már csak azért is, mert a gyűlölet elpusztítja azt, aki gyűlöl:

www.youtube.com/watch?v=8VPir_WPoLM
@Morcos Kartal:
Takarékos a KORMÁNY! Most ez a bajotok, ti ... (szabadon behelyettesíthető)... :DD
ÁlSzentmise, Képmutatás volt dögivel, tutti.
@Ezüstróka: AZ NEM CSOKIFAGYI TE SZERENCSÉTLEN, NE ZABÁJJÁ' BELŐLE! ETTÉL TE MÁR MELEG FAGYIT? AZT ORBÁN MOST SZARTA...
...áh, késő. De legalább ezüst kanállal etted meg.
Azért persze Semjén is megnyilatkozott :-)
endresy.blogspot.hu/2012/12/kampanykaracsony.html

Egyébként összefüggéseiben siralom ez az egész....
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Olvastam, meg néhány kommmentet is. A tiedet is.
Nem vittem túlzásba, mégis csak karácsony van:))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: hát nem? Hát ezt mondom én is, nem a kommunizmusban élünk, itt nincs ingyen karácsonyfa, ingyen étel a rászorulóknak, lassan rászorulók sem lesznek, legalábbis a fidesz mindent megtesz az ügy érdekében.
@Ezüstróka: A ballibek nem karácsonyoznak. Orbán kép előtt mantráznak és döfködik a woodoo babákat...
Egyetek narancsot! :D
@Ezüstróka: Ezt az emelkedett álentelektuel magasságot amivel letekintesz a porba...
@szintetikus:
Egyre savanyúbb az is már, pedig már rohad...
@Orica Középföldi:
Én is megyek családi ebédre. Jók legyetek! :)
@Ezüstróka: Neked azt kívánom az ünnepek alkalmából, hogy az elkövetkező Karácsonyon te és tettestársaitokból álljon az ingyenebédre várók sora!
@Ezüstróka:

"Engem azonban nem érdekel a nagyvárosi lumpenprolik nyomora."

Ez egy igazi - a jézusi szeretet nevében elhangzó - kirekesztés nélküli, befogadó, keresztényi mondat.
Jó, hogy nincs benne semmi gyűlölet.
Boldog karácsonyt a föld minden élőlényének.
Ámen.
@Ezüstróka:
Figyelmedbe ajánlanék pár dolgot.
Jézus nem házasságban született gyermekekről, hanem gyremkekről beszélt -- Rétvárival ellentétben;
Jézus nem prolikról, fehérekről, feketékről, hanem EMBERekrőlbeszét. -- Veled ellentétben, aki szerint a proli már nem is az talán
Jézus a szegények támogatásáról beszélt -- Lázár Jánossal ellentétben, aki szerint a szegény annyit is ér;

Amikor tehát kereszténységellenességről beszélnek a jobboldalon, akkor azta gerendát kéne keresgélni talán.
Amellett, hogy Semjént senki nem gátolná, ha ételt osztana, de nem teszi. A DK igen. Szerintem elég rászorúlóember van az Orbáni gazdaságpolitika hatására, hogy a KDNP is elférjen egy kondér levessel.
Szerinted miért van, hogy a Máltai Szeretetszolgálat és a Krisnások segítik, vallásos szervezetként a szegényeket például a Katolikus klérus és Semjénék pártja helyett az állami pénzek zsebrtétele helyett (egyháztámogatások, pártfinaszírozás)
@GeoCracker:
SSteffykével beszélgetni?? Bolond vagy te... :D
Boldog karit mindenkinek! Mindjárt politizálok is, csak elolvasom a mai szösszenetet. Mindenki szerencsésen túlélte a karácsonyi vacsorát?:D
Egy misén nem politizáltak, mikor Betlehemben palesztin 'politikai' foglyok képével dekorálták a karácsonyfát?! Az álmoskönyv szerint ez biztos bukást jelent a fidesznek, mert az újévi misén megtudjuk azt is kire kell leszavaznia a jónépnek.:)
@rodeo36: Én inkább tartom demagóg fogásnak: magyarázzuk el a szavazóknak micsoda apokalipszis leszen itten, ha nem mi leszünk hatalmon. Bizony, még az állat-ember együttélés is házasság lészen, és lesz működő felsőoktatás, és senki se fizet békemenetelést.
Ezzel szándékoztak a faképnél hagylak titeket szavazókra ráijeszteni.
@GeoCracker: Azért az önmagában csiklandós eset, és nem rétvári-kompatibilis verzió, hogy a kis Jézus kakuktojásként született, mert az apuci nem vérszerinti apuci volt... De persze amit szabad Jupiternek, akarom mondani Istennek...
@Ezüstróka: Júj, csúnya dolog irigykedni. Ha megadod a címed, küldünk neked kéjbabát, hogy ne maradj ilyen kielégületlen...
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Majd törvénymódosítást nyújt be, hogy melyik védett fajt lehessen ezután vadászni, meg egy leányanyákat törvényen kívül helyező alkotmánymódosítást.:D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Mi lenne, drágám, hát majd ellenzékből fröccsögnek és gyűlölködnek tovább. Ez eddig mindig bejött nekik. Miből gondolod, hogy más lenne?!:D
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: Az Isteni megszállás alighanem tényleg a görög mitológia hatása.
Ha figyelembe vesszük, hogy nemi erőszaknál a hegesedés sokszor visszaállítja a szűzhártyát, és ott elég sok római légionárius rohangált annak idején.
Ha ehhez hozzávesszük, hogy Jézus korai ábrázolásai is isnákbb ny-eu-i, mint közelkeletikaraktert mutatnak, a vegyes házasságok ismert hasznát a képességekre, stb.
Ez azonban mit sem von le Jézus tanításainak azon morális értékeiből, melyekre viszont pont a kdnp tesz rá nagy ívben.
@Ezüstróka: A keresztény-konzervatívok igazi arca. Köszönöm, hogy őszinte voltál, és megmutattad, mire is gondolnak a hozzád hasonlóak, hogy senki se ringassa magát hamis ábrándokba.
@GeoCracker: Hát, a kurvák alapozót, pudert és rúzst használnak, a kdnp pedig a bibliát...
"Erdő Péter: vigyük el a karácsonyt mindenhová a világban"

Magyarul: legyen az egész világ keresztény.

Szép, ökumenikus gondolat.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
fabiu..neked miért volt muszáj karácson ünnepén megint pocskondiázni a jobboldalt?!
piszokul unalmasak vagytok..
alias pocskondiázás, ha nem értenéd valakit idéznék: "amikor ez a kommunista csürhe bukik, mi lesz a nemzeti együttprüszkölés rendszerében
remegő,gyülölködő szűkölő és remegő fizetett hordával?
Hát ez tény! gy írtok ti....
nade pont karácsony ünnepén , az "embert" minősíti a szava, vagy amit leír!
Azza ilyenek vagytok ballibesek !!!!!
undorító férgek...
és ezt te hozod ki flusztrációddal belőlük, igaz tök mindegy - mert ilyenek vagytok!
szentkarácsony napján is!
de nem tehettek róla csak a halott kommunista jó ember - meg a ballibes is
Kelleme4s ünnepeket nektek magyar ország férgei
@szist: drága ember, te meg minek jössz ide, ha annyira undorodsz?
@GeoCracker: Méreg drága és kapzsi call girl-ök útszéli prosti modorával...
@szist: ".........nade pont karácsony ünnepén , az "embert" minősíti a szava, vagy amit leír!......"
@épészmérnök: ráadásul önmagának mond ellent.

@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: akiket Jézus korbáccsal hajtott volna szerte és szét.
Gyűlöletmentes, Békés Karácsonyt kívánok mindenkinek, azoknak is,akik másnak nem!
Szép dolog a keresztyéni szeretet, de nékem elég lenne az is, ha emberként viselkednénk..tán ez még több is, ahogy elnézem pár polgártársunk szavait..
@szist: Tudod,van, aki szóban veti meg a komenizmust, van,aki abban sem!
Neked is békéset azért!
@épészmérnök:
Tudod engem minden érdekel...
még Ti is....
@szist:
1. Tanuld meg édes anyanyelvünket, oszt azután, talán, lemegyek a te szintedre...
2. Mire is írtam vadparaszt ezt? Ja, ahhoz kéne az a fikusznyi IQ, amid nincs...
3. Fröcsögj paraszt, még, még - ha ügyes leszel, neked is megsimogatja Piktor bátyád a kis vízfejedet...
A karácsony a békesség és a szeretet ünnepe, de piszkosul unalmas. Köszönjük a posztot, Fabius!
De ki a tököm,az a hajdú péter?
@Ezüstróka: Elég furcsa figura vagy! Janus arccal beszélsz az elvárható karácsonyi béke csendjéről, és közben offenzívát indítasz a "balliberálisok" ellen. Meghasonlottál az ünnepek alatt?
Tudod, a liberálisoknál túlcsordul a szellemiségük, folyamatosan le kell csapolni, azért cserélnek eszmét rendre.
Menjél békében, egyél egy kis mézes diót így karácsonykor, jót tesz gyűlölködés ellen.
"Talán meg kéne hatódnom ezektől a szánalmas proliktól? Lusták voltak, elbízták magukat, gondtalanok, restek voltak s így megérdemlik sorsukat. Minden évben elárasztják az internetet azok a felvételek, melyeken éhező, nyomorgó, lerongyolt prolik szerepelnek, nagy zöldséges szatyrokat cipelnek, lyukas cipőben álldogálnak a lucskos utcán egy tál meleg ételért. Az ellenzéki propagandagépezet tagjai e nyomorúság ábrázolásában igen naturalisták, látható kedvvel festik a másik nyomorát. Engem azonban nem érdekel a nagyvárosi lumpenprolik nyomora."

SSteffykét (több álneve van, mint Bajcsy-Zsilinszkynek), az érzékeny, mélyen (ál)vallásos és (ál)keresztény pöcsköszörűt hallottuk, ki többször tanúbizonyságot tett szociális érzékenységéről és a piktori Kormányszóvivői Iroda stílusáról.

A keresztyéni szeretet ily mélyen átható szavaiból süt ama szociális érzékenység és tenni akarás, ami áthatja Pártunkat és Qrmányunkat.

KÖSZÖNJÜK ÉRTÉKES HOZZÁSZÓLÁSÁT! :))
ÉLJEN A PÁRT!
CSAK A FIDESZ!
A tojásköltők karácsonyi vacsorát főznek :-)

Salud! Prosit! Skal! Istenisten!

www.youtube.com/watch?v=AsBJktSDq6Y
@kormányzó:
Ki a tököm, az a Zorbán Piktor??
(Nono, ne sértegessük a tököm!!)
"Ön szerint mi lesz akkor, ha valamikor a baloldal kétharmados többségbe kerül"

Ez elég hülye vicc vót - ahogy Markos és Boncz mondaná.

Ui. Horn Gyuláéknak az Antall kormány dilettáns és opportunista országlása után pont kétharmados parlamenti többségük volt.

És nem úgy reklámozták, hogy istentől (a szakállas katolikus kirekesztő) vagy a másik istentől, a "munkásparasztosztálytól" való.

Meg nem úgy propagálták, mintha az ország kétharmada szavazott volna rájuk.

Meg nem is éltek vissza vele.
Annyira, hogy szerintem alig van aki emlékszik rá.

Még az ilyen alákérdező miskakancsó sem.

De hát a kultúra, a művelődés és a hiteles információ az Hoffmann meséjéből tudjuk, hogy igaz keresztény kormánytisztviselőtől idegen dolgok. Inkább hivatkozzon elfoglaltságra.
@kormányzó: az a tömzsi puha ujjú sznob aki félig üres parkoló esetében is megkeresi az ajtótól legtávolabbi rokkant parkolót és abból is kettőt foglal el, kereszbe a batár autójával.

Ahogyan itt is:
velvet.hu/celeb/2010/04/07/hajdu_duplazott_amikor_mozgaskorlatozottaknak_fenntartott_helyre_parkolt/

És hogy biztosan nem véletlen, hanem tudatos Hajdú-féle PR, itt is:

napibulvar.postr.hu/hajdu-peter-ujra-a-rokkant-parkoloban
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
"KÖSZÖNJÜK ÉRTÉKES HOZZÁSZÓLÁSÁT! :))
ÉLJEN A PÁRT!
CSAK A FIDESZ!"

Vazze, a kádéenpét kihagytad.

Igaz, olyan hideg van, hogy egész behúzódott a hasüregbe...
Egy kommunikációs zseni, Habonyt le kéne cserélni erre:

www.youtube.com/watch?v=wslTXnslwd0
@épészmérnök:
KÖDÖNÖPÖ?? Mióta mérhető?
A pöcsöm is nagyobb, mínusz 20 fokban is! :)

Alibipártocska, alibivezetővel, alibidiplomával... Oszt még akkor finom voltam! :D
ez a fábiusz nevű véglény igencsak frusztráltnak tűnik. remélem végigidegelte magát a karácsonyon is, amit pusztán orbán viktor léte váltott ki belőle, hehe. már ezért megérte, hogy orbán a miniszterelnök, hogy az ilyen patkányok felpuffadjanak tehetetlen dühükben.
@$$$=$$$:
Aki itt frusztráltnak tűnik az mintha te lennél.
Máshonnan kiutáltak és most jöttél ide fröcsögni?
Szép is ez a konzervatív, jobboldali hányás, amit te kommentnek neveznél - bár látom a hejjessírássod Schmitt Páleszi magaslatokban jár.
Szánalmas kis böfögésed a légyfinggal sem ér fel.
Ezért téged fizetnek? Kár...
@$$$=$$$: Neked is hasonló szép karácsonyt aranyom. Nagyon frusztráltnak tűnsz.
@épészmérnök: és a kutya ugat.
A karaván meg halad. :-D
@épészmérnök:
:)) De elszemtelenedni sem hagyja a kis fartúrókat...
@szist:

Gondolom azért, amiért Kövér elvtársnak haladéktalanul ki kellett jelentenie:

"Álláspontja szerint az országnak két politikai elitje van, s amit a polgári oldal felépít, azt a baloldal lerombolja."

Ha egy karácsonyi interjúban semmi más kiemelendő dolog nincs, akkor a szentkarácsony hivatkozással elmehettek ti a picsába. Esetleg Kövérékhez panaszra.
@aranyhorcsog:
Azért elárul valamit az is hogy a kollégisták mellett már csak az ilyen arcok állnak ki rendületlenül.

Az ilyenekről a Rango című mese egyik bemondása jut az eszembe:" Úgy látszik a génállomány itt lenullázta magát."
@Fabius:

Azt hogy Kövér elvtárs szavait megértsük, itt egy filmrészlet okulásul.

www.youtube.com/watch?v=qEWpCxYQGYs

A fene sem gondolta volna hogy Bacsó mester ennyi aktuális lesz.
@Bakacsin:
az nem elnök, az házmester abból a vice fajtából, tudod az ordítós és listádzó

brühühühühü
@épészmérnök:

kristálytiszta érvelés, pengeéles logika valamint csodálatos rímek

és az annyap....ja

amikor 1986-ban kaptam demo LP-n rap-ot megragadott annak a művészi mélysége is a szöveg 98%-a: fuckyourmother and eatshit

hát ha ez nem artisztikus akkor mi? a fidesz?

brühühühühü
@$$$=$$$:

shit=shit=shit

brühühühü
@rodeo36: hát a fidesznél azért viccesebb :-)
@épészmérnök:

és a fidesz velük van ott repűl a pelikán...felzabálja mielőtt a halászok megkóstolhatnák

brühühühühühü
@rodeo36: nézd a poeta juevos-t, amint a hazaszeretetről énekelnek: Óda a mi tojásországunkhoz.

Ezt nem tudja überelni senki!

www.youtube.com/watch?v=MLJGi6-o4wo
@épészmérnök:

muchas grácias...los huebones cuales quieren donar sus cascaras a la patrícia (pátria) y tienen un sólo huevo....verdad que nadie les sobrepasa

jajajajajaja
@épészmérnök:

los juebones borrachines Brandy, Huevo y Totote

jajajajaja
casi 9 millones de espectadores lo miraban
@rodeo36: Magyar hangja kábé ez lehetne: óda (óbégatás) a hazához - Ahogy én szeretlek, nem szeret úgy senki...

Jut eszembe. Megszüntették a vidéki rádiókat. Helyettük 24 órás magyar nóta és operettműsor lesz.
@épészmérnök:

még töröm a fejem azon hogyan lehetne visszaadni a pátria patrícia szójátékot és a csak egy tojás(unk)om (és persze la hueva y el huevo) van című fergetegest

brühühühühü
los cuatro huevos maravillosamente imbéciles :-)
Ezeket mind meg lehet úszni, ahogy nekem is simán sikerült.Persze a kritikusnak hivatalból el kell olvasni, meg kell néznie ezeket a borzalmakat, Karácsony környékén is.
Jó kis cikk.
Szépségápolási tanácsok Anasztáziától, Orbánnak kívánom:

www.youtube.com/watch?v=q1qm_n4GBME
SSteffy cica úszni fog a boldogságban... :DD

"Orbán Viktor karácsonyi nagyinterjúja a Vincenten"

"Mindig megtiszteltetés nekünk, amikor az első titkár elvtárs karácsonyi nagyinterjút ad blogunknak.

Első titkár elvtárs? Nem kell ez a seggnyalás, fiúk, nem a Magyar Nemzetnél vagyunk.

Akkor hogy szólíthatjuk?

Miből lehet választani?

Lássuk csak: Pocakos Focista, Kedves Beteg, Zakkant Despota, Alcsúti Cézár.

Hát ez nem valami kedves. Most visszavághatnék, hogy szólítsanak bácsinak, de ezt a részt úgy is kihúznák. Akkor maradjunk inkább miniszterelnök úrnál. Annak legalább az egyik fele igaz."

orulunkvincent.blog.hu/2012/12/25/orban_viktor_karacsonyi_nagyinterjuja_a_vincenten

Basszus, "despota faszt" mégsem akartak írni...
Boldog Karácsonyt mindenkinek.
@Spániel:
Vauuuuuuuuúúúú...

@mamitirtok sír derék (kommensevik):
Richtig akkor néztem be, amikor ezek a kretínók itt okoskodtak... Heveny lustálkodásban vagyok, erre amikor benézek, SSteffy cica a 98. álnevén futtatta magát.
Persze, hogy köpni-nyelni nem bírtam... szegénykém, olyan helyesen ecceri! :))
@szist:

Ez egy igazi, szeretetteljes gondolatokkal mélyen átitatott, ünnepi poszt volt a Tiéd.
Én külön köszönöm Neked, hogy vetted a fáradtságot és mindezt voltál szíves megosztani velem, igazi hiánypótló írást kaptam Tőled, talán picit többet is, mint amire számítottam.

Én valóban kezdem nagyon unni, hogy bizonyos emberek csak azért mert saját szemétdombjuk van, nem átallanak azt kukorékolni a tetején, ami jólesik nekijek. Én minden blogot betiltanék, elég a lázító faszkodásból. De hála az égieknek, azért még nincsenek kötelezve arra a gazdák, hogy előmoderálásra beadják a posztjukat, a Waffen SS helyi aktivistáinak véleményezésre.
Nekem nagyon tetszik, amikor a „holokamut” emlegető pántlikásch oldal hányja a keresztet három műszakban, és szentkarácsonyról beszél. Ez mindig szívet-lelket melengető érzés számomra. Azért
így a szeretet ünnepén, egy igaz-őszinte keresztyéni kérdést intéznék hozzád, kedves testvérem:
Fordult-e elő nálad az a kérdés, oda érvén a hozzád legközelebb eső plázába ajándék vásárlás okán, hogy kérdőre vontad tenmagadat:
„Te, eljöttem én hazulról bazmeg?”
Az írásod elemzése alapján ez napi szinten felmerülhet Nálad, de azért hidd el nem ciki ám, mert aki bármilyen betegséggel viccel, az egy büdös bunkó. Ne is törődj a mocskolódó seggfejekkel, mert ma már nagyon hatékony medicinák állnak rendelkezésre, a neurotikus anomáliák kezelésére is. Szóval ne csüggedj, ma már nem kell megelégedned a "nyúlmáj varjúháj, ha meggyógyul majd nem fáj" ráolvasással, a modern farmakológia ennél ma már többre képes.
Keress szakembert, még tán nem menekült Angliába mindegyik.

Áldottad beléd is, de NERöhögtess már itten, mi a kifinomult humorra volnánk vevők.
Én nem, mert nem értem, de a többiek tán…
Respektáld őket.
@Ezüstróka: Aki itt a gyűlöletet szítja még karácsony előtt is az maga orbánc és a seggnyaló bértollnokai. Nagyon nevetségesek vagytok már ezzel a szűzlány pózzal, akkor amikor ti fröcsögtök úton-útfélen mindenkire aki nem ért veletek egyet. Márpedig nagyon sokan vagyunk. Ti nem hagytok minket a nagy vezéretekkel békességben, nyugalomban, biztonságban élni. Pedig erre már nagyon nagy igény lenne. Amíg orbánc részt vesz a politikában addig ebben az országban nem lesz béke és egymás elfogadása a különböző nézetű emberek között.
@Knósszosz:
Pedig már el is felejtettem, hogy te mennyire mocsok is tudsz lenni... :))
Egyik nap volt itt valaki, a Mariann-al szemezett vadul. Bár a lapot nem vette annyira. Mi lett volna, ha összefutsz vele is???
@épészmérnök:

el coño de su madre y a los semejantes imbecilidades

no aguanto mas ke los pone en la chopchona

jajajajajaja

y todo èsto tu pusiste a los hungarobatas?¿?¿?¿?
@szist: Úgy látom te vagy itt a FŐFÉREG !!!
Remélem hamar kiirtanak, mert nem vagy méltó arra hogy emberszámba vegyenek. Igaz nem is vagy az csak egy kis féreg orbánc seggéből.
@épészmérnök:

mi gramatica...

el coño de su madre y a los semejantes imbecilidades

no aguanto mas ke los pone en la chochona

jajajajajaja

y todo èsto tu pusiste a los hungarabatas?¿?¿?¿? quièn vaya entederlo?¿?¿?¿?¿?
@Ezüstróka: Húgi, húgi! Most négy röfiért képes voltál regisztrálni? Mennyit kerestél az este? Mikor jössz haza a dellával? Anyagot kellene venni a mutternak, mert nagyon elvonási tünetei vannak már.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Kedves ingyen ebédre specializálódott kolléga, a helyzet az, hogy én nem piszkálok senkit. De ha akkora féregbe akadok mint a fent említett címzett, azt nem tudom szó nélkül megállni.
Most legyél naugodtan rohadék, mit volt arcod zabálni? És mit ittál utánna?
Rodeó bácsi a tegnapi malacsültyével, meg roppanós töpörtyű-sült hagyma és veres bor
brühühühühü
Ő is terrorista mocsadék, akár csak Maga!

Na...
@kirsten: "Nagyon nevetségesek vagytok már ezzel a szűzlány pózzal, " - szűz, szűz... ugyan már! Cidázik napi 3-4-et is a hatoson és már nem szűz 10 éves kora óta amikor a fater felpróbálta.
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:
A hugid bevadult... Ebben a hidegben nem bírja az útszélét?
(Te, most akkor Berci a harmadik neve, vagy nem???)
Fabius miért törölted pont az én hozzászólásaimat ? Csak írd meg többet nem jövök a blogjaidra !
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ja ez elkerült:
Mariannért kivonom a kardom és harcolok mint kőrösnagyharsányi oroszlán a ... elfelejtettem.
De ne piszkálja Mariannt senki, mert lesz neki ismeretsége a három ágú vellámmal!!
Azannya!
@$$$=$$$: Jó látni hogy sürögtök. :-)) Fel alá rohangáltok a blogok közt, regisztráltok újra és újra. Nagy a pánik fideszéknél, csúszik kifelé a hatalom a kezetekből. :-))
@Knósszosz:
Rántott és sült, sonkával sajttal töltött pulykamellek, egy kis gesztenye mellette, hasáb, rizs, pároltkáposzta, krumplisaláta.
Előtte egy kis házi tyúkleves, májacskával, cérnametélttel...
No meg előtte egy kis Zwack szilva, aszalt szilvaágyon...
Közben egy kis Tokaji Furmint...
Utána biztos, ami biztos egy kis skót malátalé.
Na, megvagyol elégedve?
A tegnap esti halas menü is érdekel??? :DD
@Knósszosz: Áldottad beléd is, de NERöhögtess már itten, mi a kifinomult humorra volnánk vevők.
Én nem, mert nem értem, de a többiek tán…
Respektáld őket.

Ezért a hsz-ért jutifalat:-)

www.newphotoland.com/showphoto.php?photo=1583
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Bevadult, mert megbukott a múltkori szarkasztikus dumájával. Troll, szórakozik ezzel az Orbán imádó dumával és élvezi hogy ugranak rá. Uncsi már.
@kirsten:

Nem tudom mit keresel, de én semmidet nem moderáltam.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Rántott és sült, sonkával sajttal töltött pulykamellek, egy kis gesztenye mellette, hasáb, rizs, pároltkáposzta, krumplisaláta.
Előtte egy kis házi tyúkleves, májacskával, cérnametélttel...
No meg előtte egy kis Zwack szilva, aszalt szilvaágyon...
Közben egy kis Tokaji Furmint...
Utána biztos, ami biztos egy kis skót malátalé.

ÉS még mongya valaki, hogy éhezik a magyar:-)
@$$$=$$$: Ember, baszd meg! Azt írtad, hogy a karácsonyt orbán viktor mváltotta ki fabiusból. Olvasd már vissza te filológus!
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Mi a helyzet Vérmókuséknál? Karifa villog?
A kaja képeket nem kérjük, bár ma bevillant, hogy én is olyan aljas leszek, mint te és lefotózom a kaját, de jobb belátásra tértem...
@Fabius: Neked nem kívántam... kicsit megkésve de itt van.
Róma, Sopra Minerva ( az egyetlen gótikus rólai templom)

www.trekearth.com/gallery/Europe/Italy/Lazio/Rome//photo1192036.htm
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Én (se) nem volnék keresztyén, de Köln hideg Rhodes az renbe. Van.
Talján gyökereim is, sógornőm harminc éve ott, férjnél.
És Husika rokonom, nem vicc.
Czérna+gomb, varrjál
brühühühü
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: KArifa ma készült, ma eddig összesen néhány görög spenótos és fetás süti. bejgli vágatlan, gombakrémleves, sólet, sült kacsacomb, majonézes krumpli, rántott ponty, figyel az erkélyen és a hűtóben, szarvasconb, őzgerinc, mufloncomb a páclében, mire vagy még kíváncsi? :-)
@Knósszosz:
Akkor a kígyó is már! :))
Boa Constructor?
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Bazz, elég, nem fér belém se már kaja... Marad a pia??? :))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

" de jobb belátásra tértem..."

A lustát így definiálni - leleményes:)))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Konstruktőr...
de télleg, nem vicc.
Cicci rokony. Nem közvetlen, a párom féltesója.
Komoljann.
Megyek zuhanjoszni, mer a sör előt köll, kulomb-en nem lesz töltésem, hiába erőlködök.
@Knósszosz: No erre én biza nem teszem fel az első eszembe jutott kérdést:-) MAradjunk az ehető Husikáknál:-)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Nem volt semmi túlkajálás meg ilyesmi, bármilyen meglepő, nem vagyunk túlfalók... keveset , de minőséget...
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
jaja... én is visszafogtam magam, mert genyó dolog lett volna belinkelni a kígyós videót! :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ahhoz képest, hogy ha jól emlékszem, Husi is a Weisz Manfréd Huba művek környékéről, csepelről lett Knossné:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Mi sem olyan durván zabálunk, ezért is sokalltam be talán...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Hehhe, de azért vasárnap orbitális békési gyesznyónyakonszúrás, házipálesszel, ahogy kell... és csabai vastagkóbi reggelire:-)
Basszus, asszem leszokom a Photolandról... sokat mutat...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Ejtőzöm:))
Gondoltam ide pillantok, erre belebotlok a hasadt személyiségű germán verbális környezetszennyezésébe. Piha.
@Knósszosz: @Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: @exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Szia! De örülök, hogy itt vagytok! Egész nap kókadoztam, mert az előétellel megmérgeztem magam az ünnepi vacsin.
Tegnap leamorizáltam magam, ma szinttartó offenzívát hajtottam végre, holnap jön a ragyogás.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
szpanakopita-tiropita esmég mivel leszel szarrá alázni?
itt a pont(y) megyek zuhanyni, lemosom az aljasságotokat
szoríccs kezet Bolival tese vagy különb
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
A saját önarcképedre gondolsz? :))

@Orica Középföldi:
Látod, SSteffy még ilyenkor is dolgozik. Egy mártír, a Párt Legdurvább Seggnyaloncza díjra utazik! A kólás doboz már nem elégíti ki... :))
Hát akkor elnézést de két hozzászólásomat sem találtam. Lehet hogy elvitték pataki UFÓ-i.
Bocsánat megtaláltam. Istibizi semmit sem ittam csak üdítőt de az előbb mikor néztem nem láttam.
@Mariann19:
Na, itt a mosógépgyalázó is, úgyhogy most már bevallhatod, mi volt ez a kilengés azzal a csókával a napokban, aki olyan értetlen volt?
Ünnepi kaja?
Dögöljenek meg a kollegák, sorold!!! :))
@kirsten:
Kezdesz labilis lenni... Nem kéne annyit inni... :D
@Kurt úrfi [teuto-nordikus parasztlegény]:
igen - rátok
amilyen szennyes emberutánzatok vagytok ..
balfékek - ballibek, balseitek, balseitek, baloldala magyar országnak !
talán a harmada vagytok !
Nemveszed észre milyen szennyes még a gondolatod is ?
úrfi ? ez meg mi?
te nem lehetsz normális..
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
"No meg előtte egy kis Zwack szilva, aszalt szilvaágyon..."

hohohhó!
azzal egy helyes dolgot tud tenni az ember: otthagyja az áruházban a polcon. ha otthon van, akkor mondjuk elajándékozza, de akkor tesz nagy szívességet az emberiségnek, ha kiönti a klozetba.
@szist:
Bazzz... Te mekkora sallerba bólintottál bele, muhahahaha-:DDDD

Amúgy szomorú vagyok, nem is válaszoltál.
Szar éjszakám lesz.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Nem vallok be semmit, mert amiről nem tudunk, az nincs. Ebből nem lehet baj. Idáig rendben lennénk.
Minden baj hordozója a füstölt, főtt marhanyelv, citrommártással. Nem lett volna semmi hézag, ha nem én szeletelem. Amelyik nem volt olyan mutatós, azt megettem.
Tejszínes borleves gesztenyegolyókkal. Különféle töltött húsok hálóban sütve, kacsacombok, saláták, sütik. Ennyi.
@Mariann19:
Na, figyeld a reakciókat mindjárt!
Köpködni fognak... :DD
@Knósszosz:
Ez a pár szánalmas narancsköcsög jár körbe a blogokon és fröcskölődik.
Persze a szeretet és az ünnep nevében! :))
Megható...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
ahham vagy de nem... kicsit nem figyelek, oszt képfosásom támad, ami nem szok jóra vezetni:-)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nnno... akkor elmondom, hogy oldottam meg a kardhal-feladványt.

Karácsony este a kardhal vajban lett kisütve pirosra, mellé pirított apró burgonya, és natúr quinoa. A szósz nem hiányozhat a kardhal mellől, mert száraz a húsa, ezért egy kapros-gombás mártást rögtönöztem.

Én gin-tonicot ittam, merő nosztalgiából, míg a közönség többi része rozé pezsgővel huncutkodott, majd carmenere vörösborral folytatták.

Utána mákos és diós beigli. A hagyományos chilei karácsonyi gyümölcskenyér még a közönség helyi részének sem kellett.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Látod, SSteffy még ilyenkor is dolgozik. Egy mártír, a Párt Legdurvább Seggnyaloncza díjra utazik! A kólás doboz már nem elégíti ki... :))

Én talán javasolnám néki a csuklyás módszert. Az garantáltan célravezető... és csakis méjmagyaroknak ajállott... békapja a makkot, a bürkét pedig a fejire húzza... csuppa móka, kacagás:-)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Éber leszek, a mókus odúmból pillogok, várom a becsapódást.
Ki ez a "Szist"? Valami inuit indián Alaszkából? Olyan érthetetlen a szövege a mi civilizált világunkban, hogyan tévedt erre?
@kirsten: jogos... az önhamu... itten nincs moderálás, öszintén, előre szólva bassza ki fab. az arra érdemeseket. és tiszteletre méltóan toleráns, mindég meghagy néhány banánzabálót a plebs szórakoztetására. pl. engem is:-)
@épészmérnök:
Próbáltam követni, de a "gabonafélénél" elakadtam, utána kellett olvasnom... :)
A halat szeressük... :)) Kardhalat régen ettem.
@szist:

Téged annyira elborzaszt mindenki,aki nem a te rémálmod lelkes támogatója. Kérdem akkor: mi a f@cnak olvasol a te eszmei szennyvonaladtól ennyire eltérő blogokat? Miért vagy ilyen mazochista? Netán kényszerít valaki,hogy itt sírjál-írjál? (narancs)parancsra cselekedsz? Bántott valaki? Szeretnél beszélni róla?

NER-mentes Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
@épészmérnök: halat bejglivel és rozé pezsgővel gombás szósszal? Mariann is nálatok vacsizott, mer akkor értem szolíd jajongását:-))ó szent kulinária. jézus-józsef ne hagyj el...
@Mariann19:
Valami szakközépből kibukott szerencsétlen, aki bértrollkodásból próbál megélni... :))
@DezInf:
Boldog Karácsonyt!
Ja, mi vagyunk a hülyék, hogy még válaszra is méltatjuk a parasztját... :D
@Secnir: rossz a címzés. az elkövető boli. én nem iszom ilyen gyógynövénywes moslékot, nem bírja a májam...
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

A gombás szósz nem a bejglihez volt, miheztartás végett!
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Nekem az a szilvás unikum bejön... A kevert szarságokat nem szeretem, de ez ízlett. Itthon úgy is a tiszta malátát favorizálom.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Az is lehet, hogy ügysegéd. Ez egy új státusz lesz, ahogyan olvasom, a Járási Hivatalokban.
Itt gyakorol ügybuzgón a megfelelés kényszerétől áthatva, csak a helyszínt nem trafálta el jól.
@Mariann19:
Ahha, értem...
Itten egy puccs kísérlet előkészületeivel állok szemben. Beálltál a sorba Te is, pff...
Marhanyelv ugye, meg citrommártás.
Te, van egy ötletem!! Ha béna vagy a szeleteléshez, küldj esemest, hol vágod épp a sültet.
Ha van marhanyelv akkor különösen hamar ott termek, lefikázom a kések minőségét, mint svájci szakember, aztán felezünk.
Jó ez így?
Boldog karácsonyt mindenkinek.

Off.

Bocs, hogy kampány karácsonyt sértek, de itt a nap híre:

"Elkészült a kelet-szibériai-csendes-óceáni olajvezeték második szakasza

Oroszországban kedden megnyitották a kelet-szibériai-csendes-óceáni kőolajvezeték (ESPO) második szakaszát. Ezzel Oroszország olaja először jut el vezetéken a keleti tengerpartra, gyorsítva és növelve az exportot Japánba, Kínába, Dél-Koreába, Szingapúrba, Tajvanra, a Fülöp-szigetekre és az Egyesült Államokba."

www.erdely.ma/gazdasag.php?id=132887&cim=elkeszult_a_kelet_sziberiai_csendes_oceani_olajvezetek_masodik_szakasza

On.
@rdos: semmi gond, mi is ők is kelet felé nyítnak. Nem kindegy, hogy honnan gyün az olajt? keletről, vagy nyugatról? Csak ügyesen kell szeződni az olajszállítáara majd Kínával:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: "Makákó magyargaszkánból."
A makákók nagyon tolakodóak és falánk állatok. Sok bajt képesek okozni, nem jó, ha az emberek közelében vannak.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Ez nem szánalmas...
Steffytől tudod mit kapsz, néha még mosolyra is fakaszt, komolyan. De ez a tetű... hát nehéz jelzővel illetni.
Ne is gondolj bele, nyiss még egy maláta kivonatot, lökj egyet a hintaszékeden és bóbiskolj el a nautta-tv valamelik gyöngyszemére, ezúton ajállom a dhuppla kávét, az állat!
Sánánánájj, ho-hoho-hóóó
kurva jó, téleg.
@Mariann19: Hát nekem is épp ez a bajom. És ráadásul az IQ-juk is valahol 20-40 között van, mégis uralkodni akarnak:-) És lássuk be, a 40, még nem a szobatisztaság szintje. Bele is szarnak rendesen mindenbe.
@Knósszosz: Nehogy átképezd magad köszörűsnek a marhanyelv érdekében. Gyere csak cél nélkül, a fele marhanyelv a Tied lesz, majd csak megoldjuk a feladatot kettesben.
A vendégek meg esznek mást.
Jó volt a mai leghosszabb kommented. Gratula, büszke voltam Rád!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ezt a sok macerás izét. Szerintem a sajtban sült csirke jobb. Hidegen példul.
Kifilézett lebőrözött ssirkemellet megpárlosz. esetleg roston elősütödd. Párolás párti vagyok ehhez. Olyan háromnegyedig puhítva.
Utána melegített, esetleg fokhagymás tejben elhelyezni, de csak éppen hogy.
KIvajazott tortaformába belerétegezni sajtott, rátenni a csirkeszeleteket. a tetejére szintén sajt. S rá lehet önteni a kevés tejet.
Sütőbe be, és addig tartani ott, amíg a sajt körbe nem follya a húsokat.
Kihülés után szeletelhető a sajt a hússal.
A tokaji furmint kifejezetten jó hozzá.
Aperitifnek egy jó szölő pálinka (nem törköly!!!)
Bár én a Becherovkát is szeressem :-)
gondolkodtam mit lehetne írni ennek az egy-két tupa agyúnak, de erősen emésztési fázisban vagyok így nem jut eszembe semmi...viszont örömmel látom a kedves szaktársak és nem utolsó sorban a még kedvesebb szaktársnők kellő odaadással intézik az iq betyárok ügyét. :)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

"Basszus, asszem leszokom a Photolandról... sokat mutat..."

Ha ezt nem sóhajtod el, eszembe se jutott volna, hogy eszembe jusson mit mentett az agyam:)))
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Azért az tényleg érthetetlen, hogy sértő módon libsizik, amire igen érzékeny vagyok. Annál is inkább, mert ezt soha nem tenném azzal, aki másként gondolkozik.
Különösen így ünnep tájékán.
@GeoCracker: Kösz, hogy eszembe juttatad. Már bele is nyaltam a Becherovkás üvegbe.
Nekem és az ismeretségi körömben jónéhány polgárnak ez kampányprogramnak elég is lenne: " ... ha valamikor a baloldal kétharmados többségbe kerül, és csak a reváns miatt minden most meghozott döntést eltöröl?"
@Knósszosz: És a kedves rokonynak nem jutott még eszébe, hogy elvigyen Monzába egy élő futamra?
@Orica Középföldi: Jóvanna, Karácsony táján nekem is kijár egy kis makákó IQ szint:-)
@Mariann19:
Csak szólj, mikor nyeszetelsz életlen készséggel, repülök, izé... szóval sietek és a mahanyelvnek annyi.
Jó, megosztozunk rajt..-:)
@Mariann19: Tudod, csak azt nem értem, hogyha valaki egy kicsit nyitott a világra, meghallgat más véleményeket is, és nem ugatja le azonnal a másik haját, mert kicsit másabb a világnézete, azt miért kell lassan szitokszóváváló libsi jelzővel illetni... ez számomra eléggé nonszensz
@OPHELIA:
Kit utálhatok kegyedben?
Esetleg Kimi rajongót?
@GeoCracker: hát nem is tudom. Nekem a sajtos, sonkás szárnyas se töltve, se rajta, valahogy már nagyon nem jön be. Lehet bennem a hiba.
@Ringlósztár: Asszem, valami hasonló nekem is tecene, ondjuk egy tisszességes főügyésszel megspékelve.
@OPHELIA: Akkor már megérte :-))

@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Nekem bejönnek az ilyenek. Pl. a Kijevi pulyka is
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
No, most szakatt el a czérna.
A barbúni az a leg-leg finomabb vízi izé, amit az életben vótt szerencsém mekkóstolni.
Andonisz pszarotaverna, Rethimno-ban, brühühühühü
Rossz vagy
@Knósszosz: Hehhe... gondoltam. Nem bántásiból hoztam elő, szeretetból:-) És akkor vagyon még a szürke márna, meg a smallfish:-)

Vígaszul:
www.trekearth.com/gallery/photo1395532.htm
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
A Farangi Szamariász túra után úgy volt, hogy oda visz a halyó, de a vége Paleohóra lett. Nem bántam, két nap múlva béreltem egy Fiat Puntótot, oszt visszamentem.
Tudod, ott tudnék létezni. Hora Szfakiont is megnézném, pici, ámde tündéri kis település, nagyjából tizenöt-húsz házzal, ahogyan én tudom.
Bazz, a rodoszi képek...
Hmmm...
@OPHELIA:
Ugyan, dehogy!!
Most akkor Keresztanya, vagyki?
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Az istenit, tudsz élni!!
Hozott isten a mediterrán őrületek klubjában!!
Nálam-:DDD
@Knósszosz: Meg kell említenem, hogy távolléted alatt Boli helyettesített Téged, és mindenre gondosan ügyelt. Odaadó, felelős magatartásáért fejezd ki az elismerésedet és jeles osztályzattal ismerd el a munkáját.
Ellenőrzőbe beírva.
@OPHELIA:
Nahát, hová tűntél?
Pedig a futamgyőzelmet szerettem volna megvitatni Veled, de sehol nem voltál.
Na, szabad így eltűnni innen??
@Mariann19:
Boli a jó tanuló, ezért az indexe igen magas nálam-:D
Bár néha nagyon aljas tud lenni, folyamatosan szívat ha kajáról van szó, mindegy.
És akkor a sörről még említést sem tettem...
@Knósszosz: No, ha arra jársz, ( Hora Sfakion), akkor a kikötőben van egy kicsi büfésor. Olyan, de olyan kaják vannak, hogy az agyad eldobod. Igazi krétai parasztkaják, amitt sehol máshol nem kapsz. Semmi hús, csak zöccség ezerféleképpen. Isteni:-)

Rodosz sajnos 8 éve nyerő, emiatt vesztett Kréta, Kos, Korfu, Santorini, merbizony az még a digitális koprszakom előtt volt. Előtte kb. 6 évig Kréta a nyaró, annak is a keleti része, Chania, Rethimno. Chaniában, a kikötői raktárak után agy kockásabroszos halsütöda... az az egy van... ha arra jársz... na ott frisch swoordfisch:-) Próbáld meg:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
A helyzet az, hogy szerintem nem ismerik taxatíve, hogy az egyes elveknek mi a tartalma.
Ezeknek az embereknek ez nem is érdekes, csupán a támadás a cél.
Ezért lehet ezeket a szitukat leereszkedően kezelni.
@Mariann19: khmmm... bosszóból, mer ki létem hagymázasva:

picasaweb.google.com/117954347335284581558/NAPOLY201210KICSI#5820296066488952914

csupa-csupa occó malacalkatrészből készült zsenialitás. Sajna neonfényben megvilágítva. Gyesznyóbőr, töltött gyomor, töltött csülke ilyenek. Talán láccik:-)
@Knósszosz: Hol voltam, hol nem voltam - hol vagyok, hol nem - hol leszek, hol nem
@Mariann19: látod, annyiranem ugatok bele, csak tolarencia határ felett. nem éri meg. köpés és lapozás. hatásos.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Én Korfun ettem kardhalat. Valami isteni volt... :)) Imádtam...

Habakukk kollégával nem találkoztatok?
Isteni a Tündérkönny Tokaji Furmint amit kaptam tőle!
Neki is Boldog Karácsonyt!
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Szfakiónt egyszer van szándékomba megnézni, mer a világ vége és nyugalom van.
Haniával kapcsolatba igazad van, csak tizenegy kilametriószt kell távolodni tűlle, nyugati irányba. Oszt amikor eléred Aja Marína falucskát, ott van egy berrinkút a balódalon, ahun föl köll menni a lelytőn és ottan találod elzárva a bőrszanydálosch (kelett)német turhistáktól a Taverna Horiatikó című műintézményt, ahol... ahol... mmhhhhhhh!!
Dhimitrisz a család feje, ő vezeti a lebujt, ahol egymást tapossák a helybeliek. Ez asszem mindent elmond a kaja minőségirűl.
A ház bora két hordóban az udvaron, fehér und veres, csapolják korsóban a kaja mellé, győzzed vedelni.

Uzó, gyümölcs, Metaxa kérés nélkül jár a kaja után.
Mi a faszért vagyok még itt???
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Tüzetesen néztem a képet, őszintén szólva már hiányoltam a napi adagomat. Nagyon mutatós elrendezésű, csábító malac darabkák, öröm lehet válogatni belőlük.
A másik témában igazad van, nem szabad méltatlan helyzetbe kerülni, ha a támadó fél a parkolópályáról képes csak bekiabálni.
@Knósszosz: Boli egy ajándék Neked. Kit ugratnál, ha nem lenne itt? Olyanok vagytok, mint az ikrek.
Knósszosz! Most el kezdek felfedezni egy ismerőst. Te is?
@OPHELIA: nem is... ez csak a mellékes. igazából kislistával a világörökségekre hajtok. de azokat későbbre tartogatom. a kaja számomra a túlélésre kell.
@Mariann19: há de télleg nem, de az aluliskolázottság és a bevéséses agymosás kurva termékeny táptalajra talál. ezekből lesznek a gondolkodás nélküli gyilkosrobotok, a kápók, a dunnábalövők... minden diktatura álma.
@Knósszosz: elefanitioszt se feledd... kiröhögtek, mikor meséltem, hogy kilométereket tapicskolsz a zöd vízben, rózsaszín a homok, sötétkékek a sziklák....kérdezték, mit szívok:-)
@OPHELIA: csak arra utaltam, számomre nem domináns, de ha eszem, akkor ha lehet, ne moslékoljak. ennyi.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Értem. Álmodj a vargányás gorgonzolás palacsintámmal.
@Mariann19:
Nana... Gépromboló barátomat eme szájhősködése még semmire nem jogosítja fel! :DD
Anyám olyan zseniális zserbót csinált, besza.nátok tőle! Hmmm... Abba kéne hagynom a zabálást.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Aszt nem fogják kérdezni, ha lyártak ara fele.
Maga a zút élmény odáig. Mosmá rendes betony, de akkor még olyan volt mint nálunk a zemhetes, mínusz husznnyóc év. A Hríszoszkalitíssza kolostornyá vége vót a kavicsis sztrádának is, asztán pár kilometer főd-bagi kő ilyesmi és jött a csoda, a pink homokkal.
Nísszosz Elafoníszi, jaja!
Van hasonló olyan, csak az a ésszaki oldalon, de az is nyugaton, a Tigani félsziget csücskin, Gramvúsza névre hallgat. Guglizz rá a képekre, beszarás.
Haniából vezet az út Kisszámoszig, onnan már csak bukdácsolva pár kilométer, de olyat látsz, amilyet még Elafoníszin sem.

Elképesztő!!
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Rodosz csodálatos, és azt látom, hogy nagyon vágyakoztok Knósszosszal abba a környezetbe.Remélem, azért nem végérvényesen mennétek el.
Úgy szétnézni a világban az élmény, azonban annyi sok szerető ember veszi körül az embert, hogy ezért semmi nem kárpótolna. Itt nemcsak a nagyon szűk környezetre gondolok.
@Mariann19: Én nem ugratom az evezőst, ő szokott inkább szívatni, a dög-:))
Sör-virsli verseny... lesz még baja neki, tuti.
Csak minden testközeli ismerősöm lenne fele annyira valaki, már jól érezném magam.
Ezért szeretek ide járni, kurva jó fejek vagytok.
Én meg szomjas, szóval ten minit, ljo?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Gépromboló barátunk azért jól összehozta azt a kommentet, ezt el kell, hogy ismerjük. Én meg is tettem.
Most úgy látom, útleírásra adta a fejét. Csak nem akarja magát átképezni, és könyvkiadásra összpontosít. Igaz, most ez a módi, minden ismert figura könyvet ír.
Tartsunk ki mellette, ha híresség lesz, a protekcionalizmus árnyéka még ránk is vetődhet.
@Mariann19:
Jövőre én is Rodoszra készülök. Azt a zabálda címet majd még pontosítom ezzel a mosógépgyalázóval, bár a sofőrködés az enyém és ezért a piával gond lesz...
Ha jó szállást tud, lehet, hogy még az is érdekel. Amilyen ez a csóka... :D
@Knósszosz:
Nincs 10 perced! Mit iszol, hogy annyi időbe telik? Komolyan, egyre rosszabb leszel...
@Mariann19: helyesbítek:Protekcionizmus helyesen.
@Knósszosz: Csináljatok közös nyaralást Bolival jövő nyáron. Az evezős túrán ihattok, amennyit akartok, aztán majd ki fogtok kötni valami nádasban, hínárral övezve.
Másnap önfeledten fogtok tovább csorogni, a végén lehet, hogy ott értek partra, ahová Knósszosz vágyik.
Hagyjátok, hogy a sors össze-vissza dobáljon benneteket, Ti ketten úgyis jól fogtok kijönni a helyzetből. Ám visszajönni!
@Knósszosz: hehhe nektariosz atya a lewis polóban, a kecskéivel, az alfa romejó sportkocsijával..., meg az ű 40 éve ágyastársa fogatlan mámija:-) őrület:-)
@Mariann19: engemet az a dolog nem korlátoz. rokonyság zéro, aki meg engemet szeressen, az megtalál. dolgozunk erőssen a projekten... de a zinternet megtalál...
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
"De a zinternet megtalál."
Nem is hagynánk magunkat lerázni, ha lelécelnél mondjuk Rodoszba. Először működne az internetes kapcsolat, később - mint szegény rokonok - megjelennénk vendégségbe, koszt, kvártély reményében. Na, akkor mit tennél velünk? Most mutasd meg!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
mondanám, rodoszvárosban a kajálda az óvárosbab egy picsányi halvendéglő, ahol már rokonnyá fogattak, ha akarod, kapsz protekcijót... van porkchop is... eseteleg lámgolt rostbárány..

mikes haletetője... a papi sajna tavaly meghót...

picasaweb.google.com/117954347335284581558/RODOSZ200608JAVITOTT#5825992634696663234
@Mariann19: kvártély megódható, azon dógozubk, esztek, amit hosztok:-)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Boli NEEEE!!!!
A zserbó az... Anyukádnak sok puszi, ismeretlenül is imádom és sírok,
brühühühühü
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Eszerint koszt nem lesz, majd halászunk.
A forspontról még nem beszéltünk. Legalább visszafelé old meg nekünk, hamarabb szabadulnál tőlünk.
@Orica Középföldi: persze. de azon kb 7 éve túlvagyok. már semmi koedukált fakultácijó... program saát tervezés, az idegesvezetők bennünket kérdeznek. ez volt a nagypofa:-) bocsi, ha nincs nagybetű, akkor heverek félhenyegén, oszt egy újjak/kézzel gombolok:-)
@Mariann19: Amúgy ara felé hal már nemnagyon van, emiatt kurvadrága... 2 embernek egy rendesebb halvacsi kb 40-60 EU... csak módjával:-)
@Mariann19:
Ki kell ábrándítanom Téged, ha elmehetek innen, soha nem jövök vissza.
Ezt Kusza Szem elintézte nekem, de nem csak ő.
Imádom a mediterrán életérzést, megesz a fene azért, amit itt soha nem fogsz megtapasztalni. Nekem nincs időm várni erre, 47 vagyok. A családom minden tagja ebben a korban ment el, genetikailag kódolva vagyunk a szívbetegségekre.
Szóval szarok én a turulosch-pántlikásch-neoavar, ultraszittya, posztbesenyő ócska szar dumákra, ha lesz lehetőségem elmegyek innen, és leszarom ezt a szeméttelepet.
Bárhonnan szerethetem Mariannt, a Varánuszt, akármit.
Nézd csak meg Rodeót, hogy leszarja ezt a fost. Igaza van, persze ő könnyebben beszél a karib melegből, de ez sem teljesen igaz.

Miért ne lehetne véleménye, ha a romániai magyaroknak lehet? Én neki inkább adnék szavazati jogot, mint egy tetű kolozsvári atyafinak, akinek az anyja magyar ribanc volt, de ő sosem tanult meg magyarul beszélni egyetlen szót sem.
@Mariann19: koszt esetleg, mint a tudós macskájának, pákoszt:-) Reggeli megoldható, spenótos sütike, fánkocska belefér.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Nincsen ezekben semmi genyázás, ilyeneket, sőt, még ilyenebbeket itt a halpiacon baromi olcsón megkapok. Egyelőre nem értek hozzájuk, a fiam szokott tanácsokat adni (ő, egyebek mellett, séf is).
Köszönettel fogadok minden tippet, hétköznapi elkészítésre is. A húszemeletesben nem veszik jó néven, ha az ember az erkélyen rostozik.
Egy kiló kardhal átszámítva úgy 2500 forint a halászkikötőben, egy kiló lazac pedig 2000. Olcsóbb, mint a jobb minőségű marha-, vagy sertéshús.

Fantasztikus izéket kínálnak, a magyar nevükről fogalmam sincs.

Négy metrómegállóra van tőlünk a halászkikötő. A világ legszebb metróvonalán.

www.google.com/search?q=metro+de+valparaiso&hl=hu&tbo=u&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=vhraUMGiBoqS9QSt2IDQAg&ved=0CFMQsAQ&biw=1366&bih=635&sei=5BraULOdFY249gTW4YGYDg
@Knósszosz: Szívemből szoltál testvir. Neked 10 év fórod van, mi 2 éve agyalunk a dobbantáson, dolgozunk rajt' ezerrel. Lefosok itten mindenkit, de biztonsági játékosok vagyunk. Nekünk már nem fér bele a csomagolunk-megyünk-visszatérünk. Tudod, moint az angol nyukdíjasok. És ehhez orbán csak a kovász, vagy a gyorsító. Ennyi.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:

Én 10 éve.Boraik felejtősek, de hoztam egy olyan förmedvényt, amit szerintem rajtuk kívül senki se csinál, hajnalka virágból készült likőrt.
Lilára festi a pezsgőt, és egyben ihatatlanná teszi:)
Egyszer kipróbáltuk, azóta mementóként áll az italok között.
Ha ránézek, az jut eszembe,nem biztos, hogy jó, ha az ember minden kívánsága teljesül:)
@épészmérnök: Talán már ismersz, csak rosszindulatú vagyok és gonosz. Én a magam részéről halat nem eszem, amit tudok róla, az a párom széles mosolya, illletve fintorgásán alapul. Csak európai dolgokat ismerek ilyen szinten, ott, a világ végén, gondolom más fajták vannak. Az összes leszólásom, csak írígység és gonoszkodás, örülök, hogy ott vagy és sose gyere haza.
Grillezni pedig a nappaliban is lehet, feltéve, ha kinn nincs -17 fok:-)

Amúgymeg én is épészmérnök vónék, vagy mi:-)
@épészmérnök: MEgnéztem a képeket, különösen a metrótérképet. Vonzó, bár a föld alatt, majdnem mindegy merre visz az útvonal:-) Különben is egy halszagú neccszatyorral metrózni... nem zsenánt arrafelé? :-))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Milyen kardhalat esztek ti? Olyat, mint ami a Fekete-tengerben van? Kicsike, karcsút?
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Ha tényleg megnézted a képeket, akkor fel kellett, hogy tűnjön, hogy a vonat a part mentén a felszínen halad. Vagy halam. Izé...
@Orica Középföldi: hEHHE EZ VOLT ASSZEM A NEVEZETES SZERELEMLIKÖR:-) éN ÚGY GONDOLOM EZ VOLT AZ A KÉSZLET, AMIT SEMMIRE NEM TUDTAK ÉRTÉKESÍTENI. a GÖRÖGÖK NAGYOK A LEGENDAGYÁRTÁSBAN. a BESÜLT KÉSZLEZEZ PRÓBÁLTÁK ÍGY ÉRTÉKESÍTENI. vALAMI LEVENDULAIZÉ VOLT AZ ALAPANYAGA, HA JÓL EMLÉKSZEM. nE KESEREDJ, MI IS BESZOPTUK. tÁN NEKÜNK IS BAN NÉMI FÉLIG BESZÁRADT A KÉSZLETEN:-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: "Grillezni pedig a nappaliban is lehet, feltéve, ha kinn nincs -17 fok:-)"

Grillezni akkor érdemes, ha van minimum húsz vendég :-), az meg nem fér el a nappaliban a grillel együtt. Grill nélkül igen, ki van próbálva :-)
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: Forspont, az fogat, fogat váltás utazásnál. Regényekben olvastam, a teljes körű ellátást ezzel együtt sorolták fel, igy: koszt, kvártély, forspont. Könyvekből maradt meg a fejemben a kifejezés, régebbi korban használták.
Tehát nincs nagyon hal arra felé, vadászni nem lehet, azt hiszem akkor marad az internet, ha külhönba tervezel a továbbiakban.
@Orica Középföldi: Egyébiránt, ugyan nem rodoszi, de a mavrodafnét auf PAtros, illetve az vörös Apéliát érdemes nyakalni. na azok borok. Rendes rodoszi bort még nem ittam... az általános fenyőtobozos Reczina.... brrrr......., igaz az Ouzo sem jött be nekem... ha lehet akkor inkább malátalé, mint Bolinak:-)
@Mariann19: vadászni lehet, jómódú görög hajómágnásokra. Lsd. Onániassis:--))
@Mariann19: forspont nekem kimaradt, minr oly sok más az alúlról műveltségemből. Bocsi, De pl. szivacshalászat még valamilyen azinten működik. és akár lánglelkű liberális főállású diákforradalmár, vagy taxis is lehecc.-))
@épészmérnök: Szűk csalási körben? papa, mama gyerekek és a grillrács? Nem volt kipróbálva? Szerintem 4-5 ember is tudja annyira fújni a feszenet, hogy be ne aluggyon. Esetleg fordítva bekötött porszívó. És a kaja utáni mosofatásmennyiség sem elhanyagolható:-)
@Knósszosz: "leszarom ezt a szeméttelepet"

Knósszosz, nem kell leszarni. Én nagyon szeretem azt a szeméttelepet, ha nem így lenne, akkor azt tojnám le, hogy mi történik Magyarországon, és nem tölteném a Varanuson a szabadidőm egy részét.

Az a végtelenül bosszantó, hogy annyira kib... jó hely lehetne, ha normálisan menedzselnék.

Ott van a Duna magyarországi szakasza - egy világszám, fantasztikus, mi mindent ki lehetne hozni belőle. Budapest olyan, mint egy lerágott körmű, zsíros hajú, csámpásan járó gyönyörű nő. Óriási potenciál van benne. Budapest lelke, a humor, irónia, cinizmus, éber kreativitás imádni való. (Azért szeretem egyebek mellett a chileieket, mert nagyon hasonló humoruk van.)

Ha úgy igazából lenne választásom, és otthon tudnék normális életminőséget teremteni, akkor nem itt lennék. Dehát ez csak álom, mert az életminőséghez hozzátartozik, hogy a sérült lányom odahaza magányos volt, és semmi esélye a fejlődésre, normális életre. Ráadásul mediterrán típus lévén még cigánynak is nézték, annak sokféle következményével, most nem akarok ebbe belemenni.
Őt itt a legnagyobb természetességgel befogadták, barátai vannak, és komoly pasija. Boldog, elégedett.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Szt' érteni véllek, mán legaláb is a sziszem.
De ha mégse, akkor baszad nyakon azt, akit én iss kivánák.
űzerintem ez tejjesen eccerőú!
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: asszem vagyunk itt egy páran, épészmérnökök :-)
@Knósszosz: Úgy látom, az életérzésed romokban hever, és dühös is vagy, joggal.
Ezen kívül valószínűsitesz olyan körülményt, amit csupán feltételezel, / hajlam/de ez inkább egy megerősítő indok a nagy elhatározásodhoz.
Azon gondolkozom, hogy nem kell itt felsorolni különféle indokokat alátámasztásul, mert egy a lényeg, ahol nincs teljes létbiztonság, ott nem lehet reményteljes a jövő.
A létbiztonság alatt nemcsak a létfenntartáshoz szükséges jövedelmet értem, hanem az egészségügyet, a gyerek jövőjének a kiépítését, a saját stabil egzisztenciát hosszú távra.
A helyzet az, hogy senkit nem kisérelnék meg lebeszélni ilyen döntésről, mert nem lenne elég fajsúlyos érvem. Ami lenne, az inkább érzelmi beütésű lenne, de alul maradna a realitások tükrében.
A kommented utolsó bekezdésével teljes a nézetazonosság.
@épészmérnök: nézzél szét dél csehországban... azonos terület, rosszabb természeti adottságok. odamész... és beszarsz a gyönyörűségtől. más kultúra, más mentalitás, más politikai vezetés... kultúremberek ezerszám, senki nem akar lenyúlni, örülnek, mint vaklaci a féltökének, mert kivábcsi vagy rájuk. itt ez lett elb...va sok-sok éve,
@épészmérnök: Elmondanám, a vltava-moldva... evezős paradicsom, 4-5 km-nt toy-toy wc-s kikötőkkel, búfékkel, kempingekkel, csónakbérléssel,mmegfizethető szállásokkal, térképekkel... szóval, - engem nem érintősen is- zseniálisan megoldva. majd ha itt is mondjuk másnap reggel, hALÁLCSIPÁSAN KIKÓVÁLYOGVA,- MERT ELŐZŐ ESTE LÁTOTT A KOCSMÁBAN - A PÓGÁR TELI POFÁVAL INTEGET ÉS KURJONGAT az erkélyéről a kisváros főterén, hogy ahoj poplácsek, na akkor gondolom, megérkeztünk ejropába.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Ahogyan elnézem a jövőtöket illető terveiteket, a Varánuszon itt maradok, mint a japán katona, mondhatom, jó kilátásokkal kecsegtettek a közösségi életem terén.
Az általad felkínált lehetőségek /szivacshalászat, diákforradalmár, taxis/ képzettség hiányában nem fogadhatóak el. Mindíg csak olyat vállalok, amit profi módon meg tudok oldani. Maradt volna Onassis, ő már az Örök Vadászmezőkön várakozhat csak rám.
A Halak jegyében születtem, imádom a vizet, esetleg egy gyöngyhalászatra átképezném magam, csak az útiköltség is korlátokat okozna. Maradok itthon, és jó értelemben véve fogok rátok irígykedni.
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus:
Ugratsz? Koszt, kvártély és forspont. Hogyan jön ide a hózentráger?
@Mariann19: a fórsportot feledém, alternatívaként beugrott a hózentróger. illen eccerű... megjegyzem görögbe a gyöngyhalászat nem menő, a szivacs is ciciliábó érkezik, marad az onánszisz özvegye státusz. amúgymeg ne finnyáskoggy. tudod hány közgazdász mosgat londoniában?:-)
Jó éjszakát mindenkinek!
@exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: @Knósszosz:

Mint kivándorlási szagértő, ha görögök felé mennétek és pénzt is szeretnétek még keresni, akkor csak ide:
www.travelsupermarket.com/blog/wp-content/uploads/2011/10/Mykonos.jpg

Rodoszt imádom, de nemfizetik tú a népeket, Mykonos-on viszont igen.
@tucano: HÁt ez nagyon gyönyörű!

És mi az, amiért (túl)fizetnek? A fiam menne nyáron Európába, honvágya van.
Magyaros a mennyország is! Klinikai halálból visszajött haverom mesélte! Azt kérdezte a nagy szakállú, van e már itt valaki, aki ismert téged, jót áll érted,és beajánl figyelmembe? Jó, mélyen hívő, igazi hívem vagy, akkor elkerülheted a poklot! No, ha itt is így megy, nem érdekel! Erre az öreg visszazavart!
@épészmérnök:
a speciális szolgáltatások és a speciális vendégek miatt...az egy "Paradicsom" rengeteg színnel benne a szívárvány összes színe megtalálható

brühühühü

bem feitinho não é? a gente muito especial demanda serviço especial rsrsrsrsr
@Szúrófény:

ha álmodott akkor nem volt halott, én magam saját tapasztalatból mondom, nincs utána semmi, érted mi a semmi? nahát az...vége

mikor csodák csodájára az orvosok ott álltak fölöttem és szomorú képpel a szükséges papírmunkáról beszéltek amire felébredtem...semmi károsodás nem ért a szívmegállás (az érzéstelenítő kábítószer hatása) nem tartott addig hogy...

szóval ne higgy senkinek...nincs utána semmi az abszolút semmi

brühühühühü

vége
Az nagy baj, hogy 5 percig sem tudtam nézni ezt a csodálatos, remekbe szabott interjút? :(
@épészmérnök: mosogatás:) honleányaink büszke szolgáltatásai:)

Onnan úgy érdemes jönni, hogy elkezdi nézni a bahamai/kajmán oldalakat, ahol legénységet keresnek áthajózni luxusjachtokat Európába, ha egyszer bekerül a körbe, minden nyara nagyon vidám lesz:D
@épészmérnök: @exdr.posthumus incathedra deBill Vérmókus: @Knósszosz: @Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Karácsonyi Fidesz Rege (allegretto)

Ejhhh...., ti itt gömbölyűre zabáljátok magatokat, az ország első emberénél meg pocak rendetlenkedik.
Mikor Anikó asszony elé tolta a nagy fazék kókuszkrémes nyúlpörköltet, szegény csak a fejét rázta.
Hosszas unszolás árán csusszant csak le a torkán egy kevéske kapros lazac, de a ropogósra sült alaszkai királyhomárnak már sikerült megmenekülni.
A baj azonban megoldódott, mert honnan honnan nem, előkerül egy kr.u. 2012-ben gyártott Coca-Cola (dobozos), Miniszterelnök úr azt jól meghúzta, büffentett is akkorát tőle, mint egy végvári vitéz a király lakodalmában.
Mindjárt jobb kedvre derült, és máig is él, ha meg nem halt.
süti beállítások módosítása