Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.11.22. 05:26 Fabius

A Semjén nyomában settenkedő Sátán

A HVG nem kér bocsánatot Semjén Zsolttól. Szent Habakuk, mondd édes próféta mi lesz most a látomással? Mert a borzalmas hiszti közben azt az egyet nem cáfolta senki, hogy Semjén apostol a 40%-ot csak másolta innen onnan. Helyette elővették a leghülyébbeknek szóló alibikártyát: üldözik a keresztényeket, ÉdesJézus most segíjjé'!

Ez utóbbi attitűd meg engem speciel sokkal jobban zavar, mint kopipészt Semjén, a dolgozata meg az összes róla nyilatkozó. Különösen, mikor például a jókeresztény Pálffy kiállt keresztényüldözést olyan tünetegyüttest hordó arcformával, amiről nem a misebor mértékletes fogyasztása, hanem a lábon kihordott májcirózis jut az ember eszébe. Ráadásul Semjént nem az a vád érte, hogy nem elég jókeresztény, nem mormogja maga elé mikor a távcsőben prédát talált, közvetlenül lövés előtt, hogy Jézus szeret!!, állatka, hanem az, hogy a kelleténél talán nagyobb terjedelemben emelt át idegen gondolatokat a saját dolgozatába. Semjén Zsolt országgyűlési képviselő, és nem Semjén Zsolt jókeresztény. 

De, ha már keresztényüldözés és Sátán emlegetés, akkor nem értem hol van ilyenkor az ellenzék? Nincs ott egy félig kiművel fő sem aki azt mondja, ha már ennyire akarják, hogy üldözzük őket akkor nosza! A fejszerkezetben legnagyobb hasonlóságot mutató Tóbiás József öltözzön be Rob Halfordnak minden kellékével, és napirend előtt kezdjen énekelni a babonás hisztérika frakciónak a Judas Priest Stained Class című lemezéről bármit, visszafelé.

 

halford-tóbiás.jpg

 

A geg maga lenne a többcélú felhasználás iskolapéldája. Egyrészt Tóbiás énekhangjával valószínűleg valóban lehetne üldözni a keresztényeket kifelé az ülésteremből, másrészt leckét lehetne adni abból is ezzel, valójában miért gyengécske a Semjén dolgozat egy része. 

Mert Semjén apostol olyan félve nyúlt a témához, mint kezdő apáca az anál dildóhoz. Piszmogott a sátánizmus körül, Stones, Led Zeppelin, mikor a dolgozat elkészültével párhozamosan zajlott odaát a nagy vízen túl, a leghülyébb perek országában, Amerikában a Judas Priest együttes Stained Class albumának kirakatpere. Amin ha eddig nem tudta volna valaki, maga a Sátán beszél a hallgatóhoz, egyrészt a szövegbe elbújtatott szublimális - tudatalatti - üzenetekkel, és ha így nem, akkor visszafelé lejátszva. Akadt hangmérnök aki eskü alatt vallotta, hogy visszafelé lejátszva ő bizony a "picsába az Úrral, picsába mindenkivel" szöveget is kihallani vélte. Halford Sátánt a halállal dacolva arra is kötelezte a bíróság, hogy akapella énekelje a Better by you, better than me című számot, hátha tömeges öngyilkosságra felbujtás jön ki azon a sátáni torkán.

Na, most képzeld el ahogy Tóbiás megjelenik talpig Halfordban, és elkezdi énekelni ugyanezt visszafelé. Azt hiszem a démoni rémülettől Rétvári államtitkár is felhagyna egy pillanatra az állampolgárok slicce és szexuális szokásai körüli állandó matatással, és menekülőre fogná a dolgot. 

Na, most meg azt képzeld el, hogy teológia professzor vagy a Pázmányon vagy szociológia professzor az ELTE-n, és Semjén megjelenik előtted a dolgozatával, amiben a téma felszínét megkarcolgatta, de a legaktuálisabb ikonikus balhéról említést sem tesz. Magyaráz verbális sátánizmusról, de nem szól egy hangot sem a zenekarról és a lemezről, amin maga a Sátán szólal meg aktuális irányba lejátszva, és/vagy küldi a szublimális tudatalatti üzeneteket az a rohadék. Te mennyire lettél volna elégedett a téma alapos kidolgozásával? 

Tőlem kapott volna akkora egyest, hogy alul fölül lelógott volna lapról. De én csak egy sátáni vigyorral okvetetlenkedő, mocsárba süllyedő, billentyűzetkoptató laikus vagyok. 

1077 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr614919334

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mostantól semmi sem bűzlik 2012.11.22. 18:47:23

Egy új magyar találmánynak köszönhetően egyszersmind véget vethetünk a kellemetlen szagoknak. Legyen az pöcegödör, cipőbe ragadt kutyaszar, vagy éppen korrupciós botrány, csak egy fújás, és nem bűzlik tovább.     Eddig csupán két dologró...

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.11.22. 12:48:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Trackback: Rugalmas visszavonulás 2012.11.22. 12:33:46

Mitől szeretnének újra? - morfondírozott polgármesterünk merdzsója magányában a nyugdíjasklub felé tartva, majd a felcsillanó ötlettől menten jókedvre derült. Eltöröljük a kommunális adót! - jelentette be legott egy 400 szépkorú el...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Knósszosz: Az. Különben nem kedvelem az LMP-t, mint formációt, de azt hiszem alapvetően ugyanúgy csapdába estek, mint a Milla. S nagyjából ugyanazért. Egyes vezetők olyan kategórikus kijelentéseket tetek, amit aztán nem tudnak visszacsinálni, de tartani magukat hozzá öngól hosszú távon.
@Knósszosz: A nemkedvelős résznél kimaradt, hogy azért alapvetően, mivel vannak normális figurák, a felbomlásukat sem kívánom. A normáis figurák ilyenkor sokszor inkább legyintenek, és kivonulnak a politikából. Ott meg marad a zacc.
Olvastátok?
Szerintem teljesen jól leírja a narancsbolsi politikát és megosztást!

"maskep 2012.11.23. 09:03:04
Itt, a Mandineren próbáltam már modellezni a „zelmúttnyóccév” pártpolitikai folyamatait a „Soklépéses fogolydilemma” nevű játékkal. Ennek lényege röviden: Két fél egymással nem kommunikálva dönt, hogy hogy együttműködik a másikkal, vagy versenyez (mondjuk úgy: kitol) vele. A különböző döntés-együtteshez különböző egyéni pontértékek társulnak: Ha mindkét fél együttműködik, mindkettő alacsony nyereséget szerez, ha mindkettő versenyez egymással, akkor mindkettő alacsony veszteséget szenved, és ha egyik együttműködik, a másik versenyez, akkor a versengő magas nyereséget, az együttműködni szándékozó magas veszteséget könyvel el. A játékosok minden lépés után megismerik a közös eredményt, majd elkülönülnek, és ismét döntenek. És így tovább, sok-sok, elméletileg végtelen számú lépésen keresztül: Mindkét játékosnak az a célja, hogy egyénileg a legtöbb nyereséget gyűjtse be. (A Fogolydilemma-játszmáról bővebben: Hankiss Elemér: Társadalmi csapdák, Mérő László: Mindenki másképp egyforma, Mérő László: Új észjárások.)

A játszma ideillő tanulságai, szintén röviden:

- Ha valaki együtt akar működni azzal, aki versenyez vele, az csak vesztes lehet.
- Ha egy játékos legalább kétszer egymás után versenyez, az ellenfele balek, ha nem válik barátságtalanná, versengővé ő is, egészen a másik fél egyoldalú együttműködéséig.
- Általában a legeredményesebb stratégia ebben a játékban az ú.n. „Tit for Tat”, magyarul „szemet szemért”, vagy más néven „békülékeny bosszúálló” stratégia. Ennek egyszerű a szabálya: Első lépésben együttműködök, majd minden további lépésben pontosan azt lépem, amit a másik az előző körben: Ha kitol velem, én is, ha békülni akar, akkor elfogadom.
- Az egyetlen stratégia, amit a Tit for Tat nem tud legyőzni, az a „következetes versengő”.
- A következetes versengővel szemben nyerni nem lehet, legfeljebb a veszteséget minimalizálni a következetes viszont-versengéssel.

1998.-tól a közvéleményt Orbán Viktor tudatosan szakította két táborra az országot úgy, hogy gyűlöletkeltés segítségével megakadályozta (csalódásesetére is) az átjárást. (Ennek folyamatát tényekkel alátámasztva többször leírtam már.) A Soklépéses fogolydilemma játszmával ezóta, de különösen 2002. után jellemezhető egyértelműen a magyar politika: A Haza nem lehet ellenzékben, vagyis bármi módon meg kell buktatni a „bankár-kormányt” .
A Fidesz ellenzékben semmiben nem volt hajlandó együttműködni a kormánnyal (kizárólag abban, amivel a kormány önmagának ártott, pl. a 2 x 100 napos program megszavazásában). A kormány-(bal-)oldal bármilyen együttműködési kezdeményezését elutasította, ezzel magának extra profitot, a kormánynak (a következetes versengés lehetséges eredményéhez képest) extra veszteséget ért el.

A következetes kölcsönös versengés eredménye nem mellékesen az is, hogy az összesített (nemzeti) eredmény negatív, veszteség. A világgazdasági válság csak felerősítette a versengéses, az együttműködést teljesen mellőző politikai közélet országos eredményét, a folyamatos lejtmenetet. Másik oldalról ugyanakkor ez a negatív össz-eredmény cél is volt: Az ország (baloldali kormányzat alatti) vesztesége az ellenzék győzelmi esélyeit javította.

Ez a következetes versengés tehát a Fidesz számára eredményes, az ország számára fájdalmas volt. Ám a Fidesz ezt a stratégiát kormányon is, ha lehet, még következetesebben folytatja, ami a fájdalmat katasztrofális méretűvé dagasztotta.

A kérdésem már korábban is az volt: Le lehet-e győzni a következetes versengést bármilyen stratégiával, még az ország (a felek együttes) totális bukása előtt? Eddig úgy láttam, sajnos nem…

„Ha nem tudsz megoldani egy problémát, fogalmazd át!” – Úgy tűnik, ez lehet a megoldás: Ha két játékos között az egyik következetes játékrontó, akkor növelni kell a játékosok számát. Ezen játékosok következetesen együttműködnek egymással, és következetesen versengenek azzal, amelyik játékos erre nem hajlandó (mondjuk: amíg demonstratíve több lépésen keresztül, egyéni veszteséget bevállalva együttműködést kezdeményez).

Ilyen értelemben fogalmaznám át a poszt leegyszerűsítő állítását egy másik leegyszerűsítéssel: „Aki nem működik együtt velünk, az a versengés garantáltan veszteséget okozó strartégiáját és stratégáját támogatja”.

És végül: Szó nincs arról, hogy az LMP végleg megtagadta volna az együttműködés. Arra szerintem van még legalább egy év – ha addig nincs versengés, és van egyfajta együttműködés, tárgyalás, egyeztetés közöttük. Amiről most az LMP döntött, az az volt, hogy minden áron meg akarja magát óvni a „beolvadástól” és „leszürküléstől”. De amíg Karácsony, Jávor és a többiek ottmaradnak az LMP-ben – amelyik immár láthatólag nem egy falanksz, hanem gondolkodó értelmiségiek részletekben többféle érdeket és értéket artikuláló közössége – tehát amíg ők LMP-sek, addig maradnak az LMP-ben az E14 felé nyitott, tárgyalóképes prominensek, akik majd előlépnek, ha eljön az ideje…"

mandiner.blog.hu/2012/11/23/aki_nincs_veluk_az_a_fidesszel_van
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A perkeltet nem ma estére készítettem.
A november 23-át, egy előre hozott húsvéttal búcsúztatom.
Füstölt hátsó csülök főzve, főtt tojással, tormával, friss kenyérrel. Ma ez a vacsora. Holnap a léből meg babgulyás lészen kreálva, mert az az íz kell bele, ami maradt a főzésnek utána.
Kerül bele még karikára vágott enyhén csípős kalbász, fokhagymás rántás, hőkiegyenlítéssel rengeteg tejföl, és Erős Pista, az én legnagyobb megelégedésemre.
Volt apósom hajszálvékonyra vágott lila hagymával bolondította meg a bablevest. Talán az is kerül bele, meg csipetke is, természetesen.

Ha sikerült picit szívatnom, már meg érte...
-:D:D:D
@Knósszosz:
Nehogymkomojanvegyed má...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
" - Ha valaki együtt akar működni azzal, aki versenyez vele, az csak vesztes lehet."

Régi bölcsesség, hogy
"barátodat ne gyalázd, és ellenséged ne dícsérd, mert hiábavaló"
@Knósszosz: Mikor nem főztök már.Össze-vissza vitatkozom máshol, Ti még mindíg a kondér körül
forgolódtok. Na, megyek .
@GeoCracker:
"Pozitív irányt vettek a tárgyalások a szakszervezetekkel, annak ellenére, hogy még nem álltak el követeléseiktől - Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár ezt a kormánypárti politikusok országjárásának pénteki bicskei állomásán mondta."

A büdös kurva élet, kiosztottam az első díjat, pedig még nincs év vége. Ezek olyan szinten hülyültek bele a kétharmadba, hogy már észre sem veszik, mit beszélnek.
khmmm... na akkor eztet kapjátok ki pupákok! Igazi nápolyi szegénykaja.

fehérbab, legalább ötféle pasztával (nem al dente), bazsalikommal, hagymával, nagyon kicsi paradicsommal és néhány kagylóval. A tészta: spagetti, szélesmetélt makaróni, meg ami éppen maradt a konyhában. A fehérbab egy része lepasszírozva, és a tésztával bekeverve, a maradék hozzálöttyintve. Az originális receptet megtaláljátok az olasz kulinária című időszaki kiadványban.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér:
Ha mán áhítat, meg semmilyen testvér, akkor egy mű(?), amivel magam is aposztrofálnám az 1-házat:
www.youtube.com/watch?v=I2gPWpp-Zag
Ha volt, bocs, meg amúgy is bocsánatott...!
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
Magyar-olasz szegénykaja: bazsalikom, paradicsom (bármilyen formában), fokhagyma, só, olaj (bármilyen), öszekeverve, törve stb, pirítósal mártogatva.

Szegény, de isteni.
@Spániel: A csodás péktől van, akit itt reklámozok egy ideje.
@a szív fészkei: héhó, mongyad má mariann barétosnédnak ne rugózzon már annyit a zegyügyün. hányszor kérjek még elnézést? :-))
@saravad: ha jól tudom, ez lenne a brushetta, csak ahhoz rendes kenyér kell és rendes paradicsom:-)
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Nekem semmi, csak a Bözsihez jattolni egy kicsit szellős. De van egy mosolya az öreglánynak, felveszi a ruhatárban ilyen események előtt, szeme se rebben - előtt feltöltekezik Waczak Szállóval és gond egy szál se.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ti itt buktok, mint egy csecsemő egy jól megszívott laktáló emlő után. Ennyire tudományosan írtam, hogy semmi pornófelsejlés ne kegyen,mint Meloccónál a csecsszopó szóra Radnótinál!!!
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
amúgy olaszos lennék, de a szegény az szegény. A gyerekem kedvenc kajája vs. rántotthús meg ilyenek.
@Mariann19:
A zabálás nagyon fontos dolog.
Legalább annyira, mint a levegővétel. Oszt ha párosul a létfenntartás ösztöne a kulináris élvezetekkel, az maga a gyönyör!
Zabálni jó, az élmény!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Akkor hívjátok el valami díjátadási ciribulira kettőtökhöz. :-DDD Hátha még jobban nekivetkőzne.
@Knósszosz:
Az életöröm kötelesség.
@Dr. Gy. Dr. Fűegér: Elkezdtem elolvasgatni a mai nap oktatási híreit. Még jó, hogy nincs hosszú hajam, mert a plafont verdesné, úgy az égnek ált......
Agyzakkantak.
Ezeknek elhiszem, hogy Semjén a nívó. Sátánbibliástól.
Hogy a Sátán tangózna velük. De nem csak 7 órán át.... :-)
Máris módosulhat a közművezeték adó
Mégsem mentesülne a Földgázszállító és a Mavir.

index.hu/gazdasag/magyar/2012/11/23/maris_modosulhat_a_kozmuvezetek_ado/

Azt hiszem, eddig ez a csúcs. Az originális debilitás élt 3 napot módosítás nélkül. Lassan WC papirtekercsre lehet nyomtatni a törvényszövegeket és gurgyulázni az aktuális állásért, az első felével meg törölhetjük a valagunk.
OFF

Újabb magyar Hungarikum!

Szenzációs leletről számoltak be magyar zoológusok. A (pénz)esőerdők talaján egy teljesen új fajt fedeztek fel, a szójártó férget (latin neve Sophosos Politicus Hamiscus).
Napközben a parla menta levelei között bujkál, onnan hallatja hangját. Utoljára a Kameraerdő környékén látták, a Mikrofon-erdőn túl.
Alapvető tápláléka az orbáncfű. Ennek fogyasztása után révületbe esik, és fejlett hangutánzó képességét felhasználva összefüggéstelen szavakat rikolt, utánozva a papagájokat. Az erdőben élő zembereket és állatokat (főleg birkákat) ezzel gyakran megtéveszti, tudat alattijukba vájja be magát. Élősködő életmódot folytat. Fajtársaival a bioszféra alsó szintjén élő egyedek vérét szívják. Intelligencia hányadosa a házimacska szintjén van és ugyancsak az orbáncfű hatására folyamatosan amnéziában szenved.

Fosztódással szaporodik.
Jelenleg még védett, de erősen kártékony hatása miatt bármikor várható átminősítése és kötelező gyérítése.

A teljes cikk Brehm: Az állatok világa kötetének visszamenőlegesen módosított, átdolgozott kiadásában olvasható.
@épészmérnök: A jószág szervdonorként ráhagyta a testrészeit. Ránk is szokott oldalast meg ilyesmit szegény.
@orica: kéretik a tetves házimacskákat nem dehedonizálni:-)
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Írtam, hogy szereted. Ez olyan hajhuzigálós kimutatása annak... ;-)))
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
egy kis génmanipulációval nem e lehetne oszlással szaporodásra bírni őket?
@orica:
Köszönjük! (párom és én)
@a szív fészkei: monganám a Galleria Umbertót néki linkeltem. A copiright az enyém, úgy tessék megszemlélni. Ja meg a kajafotó is:-)
@a szív fészkei:

és az a két buzi úszónadrágban vagy lycrában és a másik buzi a stewart a rody...a Böske meg tényleg van egy mosolya amit felrak lehet, hogy fel is festik neki...az ő programjai bevételek a királyi családnak meghírdetik mint bármi akármit és a közönség megy: házassági évforduló 47000-dik meg hasonlók az öreglánynak kurva nagy gyakorlata van benne ezt is becsülöm benne többek között a csárli fija meg egy ragyogó művelt koponya aki még a gazdasághoz is ért mert gyakorolja a birtokain és tud öltözni a kzylieminogue meg gaga vagy vacak basznijóbimbó....

brühühühühü

megint lemaradtam egy teljes napról a naccság átka
@GeoCracker: Nagymamák megadják a módját, de én arról beszéltem, amikor éheztem cuccokért az ántivilágban,mert még nem volt fizum, suliba jártam; kaptam minden nap ebédpénzt, - kemény húsz forintot, úri volt az akkor - hogy kajáljak és persze abból mást vettem, hát estére már faltam a szalámit, ahol értem.

És nem volt nagymamám.
@a szív fészkei: aham, mint a Julcsi szereeti Pistit, akinek a segge hejin is feje van:-)
(szublimális->szubliminális)
@orica: :-) De ott leves volt,nem? Indiában kézzel esznek, jó is az. Palacsintát nem is szeretem máshogy. Pl.
@a szív fészkei:
a minogue mellett az meg a híres zeneszerző nem ugrik be a neve aki a brightman-nak volt a férje?

brühühühühü
@Knósszosz:

Miközben hallgattam, kábé olyan arcot vághattam, mint aki a nyilvános wc-ben összefut egy kétfejű ufóval. De a büntető orsósmagnó-kannásbor-trapperfarmer fíling átjött. :DDD
Most Edit Piafot hallgatok és tűnődöm... mennyivel jobb ostobának lenni. ( Persze, nekünk, öntelteknek sem könnyű :)
@orica:

És révületében futsall játékosnak hiszi magát, erős orvbűni másodlagos nemi jegyeket növesztve. Remélhetőleg kihalófélben lévő és senki nem akarja megmenteni.

@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: :-)
@saravad: Nekem legyen mondva - adva a cucina povera... Elélnék rajta egy darabig.
@a szív fészkei: nu, ha érdekel, elárulom, hol lehet echte ibolyafagylaltot enni. Godolom tudod, miért téged kérdezlek:-)
@épészmérnök:

egy frászt, fiatal gyesznókarajból és/vagy combból rántott húst és gerezdes burgonyát amit főzés után zsírban pirítunk és valódi uborkasaláta sok fokhagymával esetleg krumpligarnierung és persze újházi tikleves a tik teljesen benn és adalék májak

brühühühühü
@a szív fészkei:

csak nem a szegények konyhájáról beszélsz ahol libasült van meg kolompér?

brühühühühü
@rodeo36: azért egy kis gyöngytyúlevessel is kielégülnél nemdenem?
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:

eztetetetet lehet még kapni?

brühühühü

az még Ádám nak volt a kedvence a paradicsomban kigyó előtt
@rodeo36: ne bajnaizzá má itten nekünk. nem elég, hogy a fél ország leöngyilokolta magát miatta? :-)
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:

én igazándibúl a zorjalevest szeretem amiből kilógnak a cupákok de a tenger gyümölcsei leves sem rossz ha elég csípősre csinálom sok alga kell bele...is

brühühühühü

a fácán hát jó csak sok borban kell pácolni én meg iszom a bort rúgom a fácántototo
@rodeo36: lehet, csak el kell menni érte Nápolyba, a Piazza Plebiscion lévő cujordába. Még Bözsi királyné képe is ki vagyon rakva.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:

pedig nem is bajnai sűlt a menű hanem libásch

brühühühü

és zöngyilokosok meg szamarak? azt még nem ettem
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:

de a bözsi legalább nem smuccol hanem elegáncsos és ír helyesen meg késsel villával

brühühühü
@a szív fészkei: egyszerűen isteni! Tökéletes harmónia, lehet fokozni, szoktuk is, de szükségtelen.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Én egyszer ettem jó pár éve a Mammutban legfelül, de az már megszűnt. Miért engem kérdezel?
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:

az tudod mit jelent (plebiscito)...te olaszos vagy? az kéne ma levédiában is a sátán hátán

brühühühühü
@rodeo36: Én csak olvastam két olasz szakács könyvét, és abban az e szóval illetett kaják nekem messze nem a szegénységet jelentették.
@rodeo36: VAlakinél olvastam, hogy bassza meg, Éva miért nem a kígyóba harapott bele?? Lehet, hogy sok mindent megelőzött volna ezzel.

Mondjuk, a fiam biztos a kígyót választja, ha már ott van, annyira utálja - nem tudom, miért - az almát.
@rodeo36: ez a bözsi nem az a böske. ez konkrétan Sissy kerálné. nekije volt a Zandrássyn kívül a keblence.
@rodeo36: Azt is olvastam, hogy a tenger gyümölcseiben több az arzén, mint az itthoni kutakban. Pedig itt sok helyen veszélyes az arzénes víz.
@rodeo36: Bözsi késsel-villával ír? De autót is tud szerelni. Sisinek meg állítólag kirohadtak a fogai, azért nem mosolygott és nem evett nagyon. A többi szép volt rajta.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:

Én az Unicum-Halálfejes Barack Felváltva Iskola híve vagyok. :)
@a szív fészkei: A fizu és a nagyi nem egymást kizáró dolog.
Amugy középiskolában már dolgoztam. Esténként elmentünk vagonozni, egy százas volt az alkalmi munka. Szünetekben meg olyan helyekre, mint a Városliget, vagy a temetők. Az egyetem előtt meg komoly 11 forintos óradíjban voltam szakmunkás. Na mindegy, rég volt már.....
@rodeo36: nem vagyok olaszos,csak egy ugarmagyar tajtparaszt, dee jól kigugliztam. biza népszavazás. Hehhe az egyik oldalon a Királyi Palota, a másik oldalon egy katolikus templom. szép trijó:-)
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Neeeem. A kélgyó kélgyóra. Ádám szerette volna, ha harapják? Na ugye.
@GeoCracker: Én a felsős és a gimis éveimről beszélek, vagont rakodni nem jutott eszembe 45 kg-san. De mivel a Luxus Áruházban - ma már ott Bershka van a Vörösmarty téren de akkor az volt A Divat - uszkve 250 , 300 forint volt egy importcipő, csak tíz napig nem kellett ennem. Persze mindig volt valami nyünyükém, amire spóroltam.

Apám sejtett valamit - mert mondjuk a szombati-vasárnapi családi ebéden a vendéglőben mint egy részesarató faltam - tehát mindig mondta, a pénzt kajára és cuccpuccra adja, számoljak el. Akkor visszaadtam húsz-ötven fillért, meg ilyesmit, szóval kb. mint Orvbűn manapság az Eu-val, úgy bántam a pénzével, volt elszámolás, de minek....

De én legalább csak magamat, nem a népemet éheztettem, viszont az őzike alakomat semmi nem veszélyeztette. :-DD A néhai szalámifalás se.

Az nagyon jó volt, az ujjnyi vastagba beleharapni csakúgy minden nélkül! Nem is tudom, mióta nem vettünk már rúd szalámit...
@a szív fészkei:
ez ilyen dagadt és tele arthritisszel? sőt valami agyhúgyköve is lehet mert nem kap levegőt

brühühühühü
@orica: :)))))

terjesztem mint a kankót...
@a szív fészkei: egy nyavaj...én magam szedem a homokból gereblyével a kagylovakat maroknyi nagyok is gyünnek apálykor...fél száz literes fazékba és a többit meg a halászoktól jól ki kell mosni édesvízben attól meg is murdelnak (hideg víz) majd amikor már nem homokosok (látod ezt orbánról nem lehet lemosni örökre homokos marad) akkor hurrá főzöcske sok zőccség és erés paprika oliva olaj és zubogtatni 5 percig

majd hatalmas mélytányérokban tálalni

brühühühüh

még élek arzén ide arzén oda arzén lüpen?
@rodeo36: Jó, rajtad nem fog se a tömjén, sem az arzén. :-DD
Szemkilövetesékhez most csatlakozott a jópolgári rendőrség nagyiverő szekciója. nol.hu/mozaik/rendorattak_hatvanban

Morvai, Schiffer hol van?
@GeoCracker: az kurva jó órabér volt, nekem teljesítményben 12.35-öt adtak ami 14 fölé jött ki....milliomosnak éreztem magam és még el sem fáradtam -kis revolver esztergálás sosem árt- délután még egy két korira is jutott a pacal perkelt mellé ami a sarki betérő fő fogása volt...

brühühühühü

maiak szégyellik ezt? vagy nincs?
@a szív fészkei:

így igaz...ki van az próbálva

brühühühü
@a szív fészkei:

szoktam volt aszondani: magánügy

brühühühü
@a szív fészkei:
ja és a pocakost -arthritisszel- kezezésért ki kell állítani...darut nem hívtak hozzá hogy felálljon? vagy már viagrával sem...pedig leszállította az árát a Pfizer brühühühühü
@a szív fészkei: Nem akartalak megbántani a vagonokkal. S nem célzás kart lenni a workfare-re sem. A szalámit én kenyérrel szerettem mindig. De meg is látszik :-)
@rodeo36: Esti műszakban vagonokat pakolászni... A 11.- 78-ban volt. 2.- körül volt az üzemi ebéd. Egyébként krözusnak éreztem magam.
Az alkalmi munkának is megvolt a maguk varázsa. Nagyon sokféle emberrel sikerült összeakadnom. Karácsonyi ajándékra gyüjtő értelmiségivel, és egyszerű melósokkal is. S amikor ki kell lapátolni, vagy be kell pakolni egy vagont, akkor ott ez alig számított, még az életkor is csak addig, amíg a felügyelő el nem ment. Az teljesítménybe ment és nyilván mindenki érdeke a mielőbbi végzés volt.
Másnap aztán játszottuk a nagyot a Kis Zuglóban :-) Körömpörkölt (pacalt ne szeretem), és ha nem volt "olyan" tanár közelbben, még ser is.
@GeoCracker: Dehogy bántottál meg! A fiú lettem volna, akkor lehet, hogy odatévedek, hisz a Nyugati mellett laktunk. ;-))
Meg butulunk. Miközben az ELTE dékánasszonya befeküdt Hoffmann ágyába
endresy.blogspot.hu/2012/11/unortodox-oktataspolitika.html
@GeoCracker:

akkor számold ezt: az enyém 1966-ban volt mennyi volt ez akkor...a művezetőm kapott nem sokkal többet túlárázással, horizontál fúrón és portálmarón valamint karusszelen 2 méter átmérőjű karusszelt képzelj a darabokat daruval emeltük be és speciális készüléke volt ami helyre csúsztatta 1.5 méter átmérőjű tolózár tolattyúját kellett öntés után tisztára forgácsolni meg a horizontálon sebváltó és motor öntvényeket (teherautó és mozdony) fúrtunk kurvára élveztem tanulásnak sem akármi a gyereknek

brühühühühü
@rodeo36: Mire leesett, hogy a karusszel az eszterga :-) megyek is alvadni. :-)
Jó álmokat.
@a szív fészkei: "szóval Izrael az egyesítő erő a gyűlöletben, különben egymást eszik nagy testvériségükben. Ezt nem lehet kihúnyni hagyni."

Valóban. :)

Beismerés: Izrael előre eltervezte a háborút
Freddy Etyan a France24 hírcsatornának adott interjújában elismerte, hogy Izrael jelenlegi akciója a Gázai-övezetben előre eltervezett volt. Eközben a palesztin ellenállás fokozza az apartheid-államon a nyomást.

www.presstv.ir/detail/2012/11/21/273680/gaza-war-preplanned-israeli-diplomat/

www.france24.com/fr/20121119-lentretien-freddy-eytan-israel-gaza
@GeoCracker:

brühühühühü

aminek a "tokmánya" vízszintesen -a függőleges féltengelyén- forog mint egy tányér...a nagy portálmarók érdekesek amikbe mint egy kapun át bemegy a munkaasztal rajta a munkadarabbal és a "kapu" (portal) tetején meg két oldalán különféle őrűlt pörgettyűk a "kések" amik marják a darabot mindenféle helyzetű síkokat...
brühühühühü
@az övezet gázai: Épp most akartam írni, hogy szublimális=szubliminális. :)
Onnan tudom, hogy én is ki lettem oktatva "sátánista rokkzenéből" anno. :D
süti beállítások módosítása