Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • látjátok feleim szümtükkel: 444.hu/2024/04/28/ki-kell-adnia-az-mvm-gazkereskedojenek-hogy-kik-kereshettek-az-orosz-magyar-gaza... (2024.04.28. 17:47) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Neytiri1: Someone To Love www.youtube.com/watch?v=15orOogE0pU (2024.04.24. 19:19) Zeneszoba
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.11.17. 04:42 Fabius

Orbán piros seggű népe, szevasztok!

Kusza Szemre azt hiszem ráférne most egy teljeskörű kivizsgálás a Dr. Csernustól az antidopping csoportig terjedő skálán. Bizony, pisateszt, vérvétel, minden ami játszhat, mert ekkora kreténség természetes úton segédanyagok vagy tudatmódosító szerek nélkül nem jöhet egy emberből, mint ami ezen a videón látszik. De, hogy kedvezzek kicsit az Iszonyú Nagy Összeesküvés Elméletek iránt fogékonyaknak is, esetleg még elképzelhető, hogy Gyurit valamilyen biológiai fegyverrel megfertőzték a tuggyukik, mert így akarják hiteltelenné tenni az Unortodox Géniuszt. Ez az a pillanat amikor bármit hajlandó vagyok elhinni, még azt is, Pataky Atesz ajánlotta be a zufóknak és a szarháziak leszítták agyából a tudást. 

Hazudjatok már valamit! Csak nem kelljen szembenéznem a ténnyel, a nemzetgazdasági miniszterünk tényleg ekkora kretén. 

Lézerjankó óhaja végül is teljesült, mondott a félkegyelmű olyat, amivel a címlapokra került megint. Megy az könnyedén, ha az ember a fellépésre úgy érkezik, mint begombázott tinédzser a bebe tévé elé, hogyaszongya gyá, kilencharminctól tizenegyharmincig lila kacsa jön, délig megy, höh, király ez az innováció, fasza a műsor. Megszoktuk az is, hogy nem beszédet mond az ember, hanem ékezetet hegyez előbb fejben majd szóban. Kósa óta amúgy is tudjuk, a zúnióban a kilöttyent kávézaccból jövendölnek, mert a putnoki látó asszony nincs kéznél. Gyuri szerint humbug minden szava a látnok geciknek, a harmadik megszorító csomagot is megjövendölték a héten közvetlenül a második elfogadása után szerdán, és péntekre nem megcsináltuk azt is?

De nem azért, mert ezek ilyen látnokok, lófaszt mama! Szorgalomból. 

Ha nem tudnád kedves nép, Gyuri hobbiból is unortodox megoldást választ, otthon a playmobil emberkeszettel lemodellezte az államcsődöt, és hát ugye írásban vezeti a játszmákat akár a sakkozók. Másnap bevitte dicsekedni - odass, most három kaszáló mozdulat után feldőlt a sok köcsög - csak elhagyta a papírt, folyosón melósok megtalálták, számok voltak rajta - mert a pontokat sorszámozta - mire loholtak azonnal beadni, hogyaszongya ez tuti a kőcségvetésbe lesz, mert a sör nem alkohol, a medve nem játék, számokkal papírok nem hevernek csak úgy ok nélkül szanaszét. 

Ez még hagyján, tulajdonképpen mi is és a világ is megszokta, hogy így működik. De előjött belőle az elfojtott cejzelbandi, és géntudományokban jártasságát is csillogtatni kívánta. Mert neki a japán tudósok személyesen mesélték, hogy a magyar gyerekek harminc százaléka születése után fenekén hordja a japán zászlót. Ja, fehér alapon piros pöttyöt. Genetikailag rokonok vagyunk, csak így eldugva titkoljuk és nem verjük nagydobra. 

matolcsy-pöttyös-segg.gif

Meglepődik ezután valaki, ha a következő vacsorán a svéd konzul a sült kacsacombot látva felzokog, hogy nabazmeg, hogy jut így haza Nils Holgerson?? - mire Gyuri ott helyben boltol neki egy pénzen megvehető letelepedést Rogán Tonyóval, majd a kivörösödött arcokról és könnybe lábadt szemekről is elhiszi: a hála és szeretet megnyilvánulásai ezek. 

Bár, ha jobban belegondolok még olcsón meg is úsztuk. Levezethette volna azt is, hogy a túró rudi csomagolásával is genetikai rokonságban vagyunk. 

903 komment · 4 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr274911120

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A seggpötty lesz az új fideszes kokárda? 2012.11.17. 14:38:28

A szimpatizánsaik meg letolt gatyával fognak közlekedni, ország-világ előtt büszkén vállalva a NER-tagságot? “Tegyünk pontot a seggünkre!” – szól majd a Békemenet szervezőinek a következő felhívása? Netán a kormány példáját követve és...

Trackback: The Best of Matolcsy 2012.11.17. 11:58:22

Tagadhatják is akár, de Matolcsy személye és pozíciója a kormány különböző tárgyalásain téma mostanában. Nem mintha sokat számítana a gazdasági miniszter személye, de szimbolikus üzenete mindenképp van/lesz Matolcsy maradásának vagy távozásának. ...

Trackback: Bagóért eladni egy nemzet jövőjét? Igen, nekik sikerült. 2012.11.17. 10:49:53

A kényszerből történő kivándorlás, nemcsak a pénzről, pláne nem a hazafiatlanságról szól, hanem leginkább arról, hogy akik hazájuk elhagyása mellett döntenek, azok nem érzik úgy, hogy az ígéretekből valaha is lesz valami, hogy olyan jövő vár rájuk (a m...

Trackback: Macskaduett 2012.11.17. 07:39:20

Egyedem, begyedem, tengertánc, Cicamica, mit kívánsz? Nem kívánok egyebet, Fogjuk meg az egeret. Egy cica, két cica, száz cica, haj. Azt hiszi, hogy megfogja az egeret. Tudom, tudom! Az újságírói túlzások fenyegethetik a blog szerzőjének hitelességét...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a lézer felvezető szövege után már nincs mit nézni kuszaszem cerkóf akadémikuss alakításán...

borzalmas

de gif halálfasza mint mindíg

az a csoda, hogy ilyen erőkkel még csak itt tart Levédia a gyors'anaszád már elsűllyedt de van még lejjebb?

brühühühühü

mennyiért mutogattyák a kuszaszemet cirkuszokban és falusi vásárokban a harmadik pálesz után már vidámság és móka meg kacaj
Ugye ez a korcs a retyót pucolja az országházban, és semmi egyéb funkciója sincs, ugye ???
belenéztem a vitába a zindexvideón...a comedy channel bizonyosan nem venné meg mert a'szinné hamisítvány...ezek mind "hongatyák" és a minielnök mint porondmester a kutyák és macskák és a lesántúlt lópacik atyája...még mindíg csodálkozom, hogy a zország még nincs mélyebben a szarban a pöcegödör alján...

rettenetes

még jó, hogy csak minden 20 évben egyszer

brühühühühü
a hajnalok hajnalán döglenek a zágyban és szunyókálnak meg hortyognak...és a szocializmust ki fogja építeni

???????

brühühühühü

majd a vezényló?
Tisztelt Fabius!

Több tiszteletet érdemelne unortodox szemállású Maximus Balfus, aki egyik szemével a múltba réved (a zemútnyócév), míg a másikkal a jövőt fürkészi (jövőre már Isten bizony, ipi-apacs növekedés lesz).
Azt Te is tudhatnád, hogy " A kapitalistáknak most rossz, nálunk meg azért nem jó"...
Légy bizakodó!
A beruházási ráta tovább már nem nagyon csökkenhet (15% körül van), ergó: növekedni kell.
Az infláció már növekszik.
Az építőipar megreformálása (építés helyett bontás) a legjobb úton van (kevesebbet már nem nagyon lehet építeni, a zembereknek meg munka köll).
Az egészségügyben már csak egy egyéni képviselői indítványra van szükség, hogy kétharmados törvénybe foglalják: mindenki egészséges, munkaképes.
A természeti erők maximális kihasználása a felsőoktatás reformjában úgy tűnik, hogy sikeresen megoldódik (ellentétben a Rákosi időkkel, amikor csak az általános,- és középiskolákban volt szénszünet, most már legalább az intézmények 2/3-a időszakosan bezár).
Nem folytatom.
Negatív hozzáállásod irritáló, és bosszantó.
Próbáld úgy nézni a dolgot, mint aki kizuhant a századik emeletről, s 80 emeletnyi szabadesés után még mindig semmi baja...

Tisztelettel:
anonymand

Ps.: mert hogy zuhanunk, az biztos.
Gondolom mivel fideSS tag ráadásul miniszter a lelkem engedéllyel lövi magát!Az a baj az egészben hogy 100%-k hogy ez a kusza szemű idióta lesz az MNB vezetője! Isten óvjon minket és Magyarországot mert végünk van mint a botnak!Hacsak addig nem zárják be valamelyik intézetbe!
@anonymand:
Jobb reggelt!
Kihagytad hogy minden a zsidók miatt van.

UI:
meg a buzik miatt (talán a cigányok miatt is)
Fabius!
Ismételten jössz nekem egy klaviatúrával, főleg a vezényló piros pöttyös segge miatt. Persze én is elismerem hibámat mert tegnap este amikor először megláttam ennek az OPNI szökevénynek a műsorát akkor a vacsora került a monitorra. Azért elgondolkodtató, hogy a bolondok háza kerítésének melyik oldalán állunk, vagy már teljesen leomlott a kerítés? Ezek után majd úgy tudjuk megkülönböztetni a szökevényeket, a kinti bolondoktól akik még mindig tűrik, hogy klinikai esetek irányítsák sorsunkat, hogy megszámoljuk a piros pöttyöket a seggükön.
@Fabius:
Valamelyik blogon olvastam, hogy az is lehet, ezek ezt direkt így csinálták, hogy ne az újabb csomaggal, akarom mondani "You know, package...with red dots!"-szal foglalkozzon a média. Vélemény.
@GeoCracker:
Arra nem gondol senki, hogy a bolondok házában az orvos a deviáns?
A tegnapi show után a pszichiátriai alaptankönyveket feltétlenül ki kell egészíteni egy Matolcsyra vonatkozó fejezettel. Már látom is lelki szemeimmel, hogy minden végzős pszichiáter-hallgató Matolcsyból írja majd a diplomamunkáját, és egymás kezéből kapkodják az alanyt kifelé, akkora szakmai kihívás lesz akár csak megpróbálkozni is a gyógykezeléssel.
@Dr. jenőke (jenőke): Ha te most arra a páviánra gondolsz, akkor tévedsz. A legnagyobb baj az, hogy bezony rettentö sok ember támogatja még mindig öket. A támogatókhoz azokat is hozzáveszem, akik kussolnak. Eközben Bajnai meg leázsiaizza a fidesz szavazókat. Ki érti ezt?
@Dr. jenőke (jenőke): Lehet, hogy a doki és a beteg közt csak a fiok iránya különbség az asztalnál. De azért kell jó magas kerítés. A korlátoltak benntartására.
@Jaffar: ja, és tényleg ezzel foglalkoznak.

Orbán kifizetteti velünk az elmúltnyolcév önkormányzati fidesz-tolvajkodást,

és a sajtó a beszédeikre figyel.

Hé, emberek, ezek a feka-seggű szaporák lenyúlták a pénzünket
és most még egyszer beszedik adóba,
mert megtehetik.

Nem kéne seggberúgni a seggarcokat, mert seggére vertek a városok pénzének ?

Már csak azért is, hogy Lázár ne vigyorogjon annyira,
hogy milyen okosan vitte svájcba a fia számlájára.
Gyerekek!
Ezen,már röhögni sem lehet,annyira elborzasztó!
Komolyan ekkora balfasz ez az ország,hogy egy tetves simlicska, ilyen agyalágyult,nyüves pojácákat ültethet a nyakunkba??!!

Kövezzen meg aki másként gondolja (és meri),de ehhez képest a "Nagy Elqró",igazi áldás volt!
Le kéne már törölni azt a kretén kárörvendő vigyort a feka seggarcokról.
A piros pötty, a majom ősők farokcsontja emlékét őrzi! Ti tudatlanok, nem vagytok büszkék rá! Én ma is majom vagyok, és büszke!
@kormányzó: Én már akkor sem tudtam röhögni, amikor még Orbán értekezett a döglött lovakról, kútbaesett szamarakról meg csepeli olimpiáról, pedig az nem tegnap volt.
@Jaffar: cirkusz, és gumucsont, de túlvezérelt lett a gazdasági főbolond, és mi több önjáró, a kűföd meg csak röhög ezen az országos zártosztályon.
@Szúrófény:

Bizony, legyünk büszkék, hogy a megszorítást

a seggükön lévő pöttyel is indokolhatják,

mert megengedjük.

...

ennél van aljább ?
- Elkúrták a gazdaságot, miért nem mondanak le ?

- mert pöttyös seggünk, némá.

ennyi.
@Dr. simonmondja.: nincs még végük, szerinted?
Hisz a másfél is kérdéses.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

Amíg a népük a seggükre fixálódik, addig miért mennének ?
amikor olvastam az ominózus kijelentést, amiből kiderült, hogy a japókhoz állunk közel, nekem egyből a fényestekintetű grespik jutott az eszembe. az is viktorunk kedvence volt.
@rodeo36:
Döglünk?
Megtudnád, ha eldöntöd, hogy tolsz egy kis posztot a sztoriról és a bőség zavara miatt órákig röhögnél, mire bele tudsz kezdeni!

Szóval vagyunk páran, akik éjszaka sem tudtak szabadulni a MESTER szavaitól!

hangulatjelentes.blog.hu/2012/11/17/macskaduett_609
@Jaffar:

Erre a kérdésre lyukadtam ki én is.

Csak Janónk arcát nézd végig, az Index képek sem véletlenül vannak így kiválasztva.

Azért csak megtapsolták a végén, vagy nem ?
@Secnir: Nekem is a Grespik jutott eszembe, csak a nevét felejtem el folyton.

Az ott dobálta egyenes adásban a kenyeret a Naptévében,

és aztán Orbán kinevezte a főváros fölé főbácsinak.

És ez se volt gyanús a tisztelt normális jobboldalnak.
@Kijelölt Felelős:

Lázár Janó seggét kurkászni mégiscsak jobb,

mint a bankszámlái után szimatolni.

Kifizetjük a hódvári számláját, mert pöttös a fekák segge.

Ja.

Logikus.
@anonymand:
Rég láttalak! :)

@ariel12:

Nehéz volt feldolgoznom az előadást.
Nyomtattam pár példányt, szétszórtam este barátaim között. (tudod, akik mereven elzárkóznak a "hírek" elől)
Először elküldtek a pcsba, hagyjam békén őket a politikával ezen a békés péntek estén! Majd a közepén káromkodtak,és a végén jött a döbbenet számukra.
Volt, aki ült némán, volt, ahol szatmári szilvával köszönték meg a derűs perceket!
Végül is én nyertem ezen a zseniális alakításon!

E mellett is még mindig lenyűgözve ülök, jönnek az emlék rohamok. Úgy gondolom, ez sokáig fog visszatérő álmom lenni!
Úgy fogjuk idézni, mint Hofi Géza aranyköpéseit!

Más:
Ideje lenne fenéken billenteni már a páviánt!
@Kijelölt Felelős:

Ezt a páviánt, meg az összes fidesznyiket, akik szegről végről mind rokonok - ahogy Budai Gyula volt szives közölni.

A páviánok 3 milliós vörös seggű tömegét kéne seggreültetni már.
@Kijelölt Felelős:

Egy 620 milliárdos adósságátvállalásnál minimum lenne, hogy minden hiány felmutató önkormányzatot

az előzetesben vizsgáljanak.

Mindet.
ha mar kivandorolam volna, akkor vicces lenne nezni, hogy mekkora idiotak kormanyozzak Mo-t
@Dr. simonmondja.: néha úgy érzem,h.a „normális jobboldal” létének feltevése munkahipotézisként sem állja meg a helyét.
@Szúrófény: a pávián letagadná ezt az amőbarágott agyú agyzakkantat :-)
@GeoCracker: Nekem is volt egy hiányérzetem, hogy nem tettem ki az idézőjelet.

A magyar jobboldal egy elszabadult tébolyda.
Tényleg nem értem, hogy ekkora hiányokat képző városvezetőket miért nem bilincsben visznek el ...?

A Hunwald ügyben még az igen gomb megnyomása is bűncselekmény volt az önkormányzati képviselőktől...
@Dr. simonmondja.: ahogy Szanyi mondá, hiba volt az Opni bezárása. Szondi Lipót nem győzné feldolgozni a kormányt.
@Link Elek: távolról mi? Hát nem! Tessék kiélvezni!
@GeoCracker: A Szanyi finom volt és nőies.

Csak a tolvaj kezüket kéne figyelni.

Az lopásnál nem kifogás, hogy elmeháborodottak.
@GeoCracker:

" néha úgy érzem,h.a „normális jobboldal” létének feltevése munkahipotézisként sem állja meg a helyét."

De van, csak szégyenlik magukat, és nem bújnak elő,ha mégis, ragaszkodnak a független jelzőhöz.
Két megnyilvánulással találkoztam - Solymosi Frigyes, Kopp Mária - akik fenntartva tagságukat próbáltak kritikát megfogalmazni.
@Dr. simonmondja.:

"minden hiány felmutató önkormányzatot
az előzetesben vizsgáljanak."

Ezen nem fogunk össze veszni!
Azzal a halvány kiegészítéssel, hogy az előzetest az első felmerülő bizonyíték esetén várom el!
Ahogy már tegnap írtam a V'Bőrön: azt gondoltam, hogy Torgyánnál és (főleg) Grespiknél nincs lejjebb. :(
De van. Sőt!
Torgyánnak legalább volt humora. :)

Egyébként Isten éltesse Torgyán doktort! :D
@Kijelölt Felelős:

A 2009-es ügyészi működéskor kiderült, hogy az előzetest - felmerülő gyanú - esetén kell 2 évre kivetni,

és még aznap a bilincses gyanusítottat köll tenni minden címlapra.

Még ha ez 1956 darab fideszes is, vagy több.

Hogy van-e bizonyíték, az a vagyonelkobzás és a házkutatás közben fog kiderülni.

Így szokás ügyészileg.
@Dr. simonmondja.:

Meggyőztél! :)

Bár nem kellett sokat dolgoznod rajta!
@Kijelölt Felelős:
Azért abban a teremben sem volt meg egy 60-as IQ - összesen!
Szerintem ez a két barom már a választások utánra készül, ahol majd a bíróság előtt például ezt a videót akarják bemutatni, mint beszámíthatatlanságuk bizonyítékát. Úgyhogy erre akarnak majd hivatkozni, az enyhítés miatt.

Fabius - meg szokás szerint - még rárakott egy lapáttal:
"Meglepődik ezután valaki, ha a következő vacsorán a svéd konzul a sült kacsacombot látva felzokog, hogy nabazmeg, hogy jut így haza Nils Holgerson?"
Bazzzzz..... :)) Majdnem a noti képernyő bánta.
túró rudi effekt...
amikor egyre több piros pötty jelenik meg az ország lakóinak testén, akkor el kell menni...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Az első mondatodban nem vetted figyelembe, hogy ott volt a zindexes srác, talán vele több az, mint 60...:)
a piros pöttyös az igazi...

azt hiszem engem ez már nem fog itthon tartani...
Ennyi:

"Ide a dohánnyal, különben ízekre pofoztatom magam! És ezt nyugodtan vehetik fenyegetésnek!"
 
"-Csak nem fajgyűlölő Mr Teiffel? Na és, ha patkányok, mit tesz az...? Az eredmény garantált, a költség ugyan annyi...
-Többé nem kezdek feketékkel..."
@kormányzó: Fletó és a csúti gané nem egy kategória.
Fletó nem nézte le és gyűlölte a népet aki megválasztotta.
Gábriel, merre vagy?

Csak érdeklődni szeretnék nála, hogy hogyan sikerült az Mti, hirado, tv2, retekklub, m1, mno szintjére süllyedniük és mindezek mellett szó nélkül elmenni a barikad, kuruc és hasonló szánalmaknak?

KOMOLYAN ÉRDEKEL!

Bezzeg ott ríttok arab testvéreitekért, akik miután elkezdték rakétával lőni a "zsidókat", kaptak a pofájukba...
Szörnyű is ez. Elképzelem a hazai jobbradikális társadalom egyre gerinctelenebb alját, amint mondjuk a testvéri xxx felől megrakétáztak volna bennünket és kedves agyhalott jobbikos barátaink amellett foglaltak volna állást, nem kell erre nekünk reagálni, hisz nehogy károkat okozzunk, lőjjenek csak bennünket.
Egyébként a "zsidók" voltak olyan mulyák, hogy az első után nem vágtak azonnal vissza, hanem csak a második után csaptak oda a hős arab pénzváltóknak.
Miért nem akar magyar önkéntes gárda kimenni harcolni hős pénzváltó tezsvíreik mellett?? :))
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Örök kedvenc... Lehet, hogy ennek a babérjaira törnek??? :))
A bemutató anno nálunk volt, itt, én vetítettem moziban kollégával.
@Kijelölt Felelős: Ha Zuschlag ifjúsági pénzeinek útját évek alatt lekövették,

akkor most miért kell a fideszes polgármesterek szőrénszálán eltűnt sok-milliárdjait köszönettel újra kifizetnünk ?

Basszák meg a pöttyös seggüket, inkább kóterbe az egész sikkasztó bandával.

Spontán felháborodni még szabad ?
@Dr. simonmondja.: "Spontán felháborodni még szabad ?"

szabad... de nem érdemes...

ebben az országban a kretének uralkodnak...
túrór rudi baltás népe győzni fog !
@orica: a kisemberek közt is visszavonult an vannak
dr lézerdzsonni meg elégedetten röhög a markába

menyni csilliárd is van Boldizsár svájci számláján?
menyni csilliárdot is fogunk most kifizetni a városának?

ja épp egyezik pont... piros pont...
aki ijjen hüje hogy fizet nekik annak adnak piros pontot...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: vetítettél, bakker, irigy irigy :D

Angyal meg rögvest itt lesz, elhangzott a hívószó, zsidó-arab, már csak a 3. vh. apokalipszis hiányzik, de figyeld meg, le sem lehet majd lőni, és te leszel a hibás, ha elszáll valakinek az agya tőle :D

Igaz tegnap volt egy jó szösszenete a Zavra-Vónának, amiben önkormányzati elszámoltatást, kivizsgálást emlegetett, tudom az is olyan félszíves lenne, de akkor is valami, mert a farok még sem csóválhatja a kutyát ;)
@Fing adót !!! orbánmentesítő (szarási adót is !):
Szánalom és lapítás. Ez a magyar "radikális jobboldal". Kutyik, 2 csontért megvéve.
mexorításról meg ne dumájjunk a PIROS PÖTTY az igazi... (téma)

amugy a fides szétlopta városok/megyék adósságáról se beszéjjünk...

csendben fizessünk és nézzük közben a köldökünket vagy a seggünket...
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
Emlegetni emlegetnek mindent, de egyenlőre max. az ellenzék ELLENI tüntetésekre telt csak, szóval a hitelességük enyhén kétséges...
Illetve Piktor seggébe szorulva látszanak, épp a nyelvükkel keresik a kis piros pattanásokat.
@dr. Balta$ár:

Nincs még egy ilyen ország, ahol egy politikus beleröhög a kamerába és a fia svájci bankszámlájával dicsekszik.

Seholse mernék megcsinálni.

Se keleten, se nyugaton.

Mindenhol jönne rá a selyemzsinór és a kivégzőosztag.

Itt meg lepacsizták a piros seggét és vigyorog a kinevezésén.
Úgy tűnik gondok vannak a beígért csodafegyverekkel,viszont a korábban aláaknázott kőccségvetés rendesen döglődik.Tavasszal meg előkerül a hárombetűstől felvett hitel is a bankból,lesz majd gond a nyócévezéssel,produkció nélkül!!!
@laci0011:
Most, hogy újabb 90 milliárdos nem megszorítás történt?
Apránként majd hetente jelentenek be hasonlókat... :(
@Dr. simonmondja.: Én azon akadtam ki, hogy a nézőközönségből senki nem állt fel és vonult ki látványosan, hogy ezt a szart nem hallgatják végig. Minden jobboldali választó kiállította a bizonyítványt magáról. Egyek sem jobb, mint Kusza Szem. Azzal, hogy röhögés nélkül, komoly, átszellemült arccal végignézték ezt a preformanszot magokról állítottak ki virtuális zárójelentést. Őket ugyanolyan nyugodt szívvel be lehetne zárni egy pszichiátriai intézet nem annyira nyitott osztályára.
Amit ezek művelnek az szánalom. És az sem fordul meg semelyik átszellemült tekintetűnek a fejében, hogy ez az elmekórtani eset most bassza el a következő tíz év növekedési lehetőségét. Ők csak a csodálatos "eszmefuttatásokat" (már ez is blaszfémia) hallják, hogy mi majd megoldjuk a világ összes gazdasági baját, és jövőre már akkora növekedés lesz, hogy rakétát kell utánunk küldeniük az európai országoknak, ha látni akarnak minket.
Na mindegy, én a mandinerre is belinkelgetem, meg még pár portálra ezt a csodát... :))

www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=vZKuZwP8jZM
Unokáink is szégyellni fognak minket, hogy hagytuk ide juttatni magunkat.
A pirospöttyöket beleírták már az alaptörvénybe? Remélem! A komcsiknak persze nincs piros pöttyük! Az csak az igaz hazafiaknak van! (De vajon Vona Gábornak van-e?) Ez lesz a megkülönböztető jelzés, gondolom. A Kubatov listára csak akkor lehet felkerülni, ha megmutatod a fenekeden lévő piros pöttyöt? Ha a gyereked seggén nincs, gyorsan rajzold oda, és rohanj a jegyzőhöz regisztrálni őt!
@art deco arckép: Ők értetlenül fognak ránk bámulni, mint mi az általános iskolában, amikor Rákosiról szólt a törióra.
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): ez volt már?

Matolcsy rátenne egy lapáttal az idei hiányra

Egyebek mellett az önkormányzati hitelek átvállalásával, az előtörlesztésükhöz biztosított támogatással, az MNV hatékonyabb forrásbevonásával, illetve a Kossuth tér átalakításával indokolta a nemzetgazdasági miniszter a pénteken az Országgyűlésnek benyújtott, az idei költségvetést módosító...

hvg.hu/gazdasag/20121116_Matolcsy_ratenne_egy_lapattal_az_idei_hia
van még kérdés?

Az internetes médiumokat tömörítő szakmai szervezet szerint tisztázásra szorulnak a médiatörvények egyes passzusai az internetes kommentekkel, hozzászólásokkal kapcsolatos felelősségi körök tekintetében.

A felmérésből kiderül, hogy az internetezők 70 százaléka gyakran olvas vagy ír kommenteket. A kommentelőknek mindössze a 16 százaléka sorolható a "komolytalan provokatívak" csoportjába, többségük viszont információátadás céljából használja ezt a fórumot. A dokumentumból kiderül az is, hogy a felhasználók kétharmada számára fontos a moderálás, de harmaduk a szűrés nélküli kommentelést sem tartja elvetendőnek. Az olvasók számára azok a moderálási formák a legrokonszenvesebbek, amelyek az olvasók értékítéletére és aktivitására alapoznak, nem pedig a központi moderáláson.

hvg.hu/itthon/20121117_Szabalyoznak_az_internetes_kommenteket
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Szerencsétlen ovodás tudatúak képtelenek felfogni mit is művelnek és a saját súlytalanságukat sem tudják elismerni.Tényleg csak az erőből értenek!Amíg nem lesz komoly általános sztrájk addíg folytatódik ez az agyament barkácsolás.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Azért az agyam elszáll. Sűrün lakott településekre immár 700 rakétát lőttek ki ezek a tetves arabok és még ők mennek panaszkodni, hogy báncsák az izraeliek őket. Remélem, hogy most nem lesznek szégyenlősek a Tzahal-nál és komolyabb írtóhadjáratot índitanak ellenük nem csak olyan Öntött Olom félét. Na most jöhet Gabriel a piros pöttyös seggű haverjaival.
@laci0011: Milyen IMF hitelről beszélsz? A vezényló tegnap jelentette ki, hogy nincs szükségünk az IMF-re és a szaros pénzére. Azt a bő négy hónapot ami a Simor jegybank elnökségéből hátra van, azt fél lábon is kibírják, és akkor rátehetik a kezüket a jegybank devizatartalékára.
Na akkor lesz itt nekünk nemulass. Akkor éjjel-nappal vonulhatnak majd a békamenetelők, hogy megvédjék a kormányukat a zemberektől, és a külföldi spekulánsoktól.
@ariel12: Gabrielnek üzenem, hogy személyesen érdekelt vagyok a dologban mivel 2 óránként hívogatom a gyermekemet, hogy Ő és leendő első gyermeke az édesanyja pocijában élnek-e még vagy egész nap az óvóhelyen kell bujkálniuk.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Nézd meg mégegyszer a videót 2:04-töl kb 2:22-ig. Csak a Lázár arcát figyeld. Ez elmond mindent, amit nyilván a gondolkodni tudó (sajnos) kisebbség már amúgy is tud, de akkor is, ez egyszerüen elképesztö. Ez a szerencsétlen félnótás szó szerint csödbe fogja az országot vinni. Bár az is lehet, hogy ezek erre játszanak.
@ariel12: szerinted érdekli, leírjam, vagy tudod a válaszát? Felesleges támafelvetés neki, mert csak az agitpropra használná ki, és csak neki kedveznénk.
IMF:

Fityiszt mutat a kormány az EU-nak, IMF-nek
IMF-megállapodás nem lesz, lehet, a brüsszeli szorítás sem enyhül, hiába játszik erre a kormány.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2012%2F11%2F16%2Fitt_vannak_az_ujabb_megszoritasok%2F

Magyarországnak kell az IMF-megállapodás
Bár londoni elemzők szerint a helyzetünk nem rossz, a külföldi megítélés javítása miatt kell majd a hitel.

index.hu/x.php?id=inxcl&url=http%3A%2F%2Findex.hu%2Fgazdasag%2F2012%2F11%2F17%2Fmagyarorszagnak_kell_az_imf-megallapodas%2F
@Vitéz félázsiai The Lonewolf (nem Dr.): Szerintem az egész helyzet Lézerjános képére volt írva: röhög a sok hülyén, hogy ezeknek a legnagyobb baromságot is elő lehet adni.

Figyelted, senki nem röhögött csak Lézer, mert ő tudja, hogy nincs itt a világon semmi, se program, se szakértelem, se kormányzás, csak szabad-rablás, a többi csak pávatánc a hülyéknek. Figyelem elterelés.

Még mindig él bennem a gyanú, hogy ezek a bukásuk után 3 udvari pszichiáter papírját lobogtatva vigyorognak majd az összelopott gyárak, földek, cégek, bankszámlák fölött, hogy kérem mi elmebetegek vagyunk, nem ér a nevünk.

Az ilyen Lézerjános félék meg: mi csak végeztük a dolgunkat, amire az elmeháborodottak felkértek.
A Piros Pöttyös és Vezénylói zrt. elmúlt napok eredményei:

Havi csúcsán a magyar CDS-árazás
A borúsabbá vált kockázatvállalási környezet miatt ismét 300 bázispont fölött járunk.

www.napi.hu/magyar_gazdasag/havi_csucsan_a_magyar_cds-arazas.537144.html
@Jaffar:

A Lázár egy kormánytag. Ne pofákat vágjon, hanem mondjon le és adja elő a hódvári eltűnt milliárdjait svájcból.
-no komment-

A budapesti önkormányzatok közül az V. kerületet nyomja a legnagyobb adósság: 14,9 milliárd forint. Az InfoRádió birtokába került teljes lista szerint a legtöbb adósságot felhalmozó városok sorában található Esztergom, Dunaújváros, Sopron, Kecskemét, Szombathely.

1

A kormányzati lista szerint a 153 ezer lakosú Pécs adóssága 43,7 milliárd forint. Miskolcé 35,3 milliárd, Szegedé 27,2 milliárd. A legnagyobb lélekszámú Debrecen (205 ezer lakos) adósságterhe 29,5 milliárd.

A közepes méretű városok közül például Kaposvár (66 ezer lakos) és Hódmezővásárhely (46 ezer lakos) említhető, ez a két település 21-21 milliárd forintos adósságot kénytelen kezelni.

Az 5000 fő alatti települések sorában a nagyobb adósságot felhalmozók között találjuk például Badacsonytomajt (865 millió forint), Nyírlugost (1,082 milliárd forint), Fertődöt (857 millió forint), Balatonfűzfőt (1, 386 milliárd forint), Poroszlót (933 millió forint),

A 4160 lakost számláló Harkány adóssága csaknem 5 milliárd forint, Szadáé 2,5 milliárd, Lakiteleké 1,3 milliárd.

Az 1000 fő alatti települések listájáról megemlíthető a 254 millió forintos Mátraszentimre (517 lakos), a 252 millió forintos Lengyel (584 fő), a 400 milliós Kisdorog (792 fő), a 314 milliós Nemesvid (809 lakos).

További adatok, forint, zárójelben a lélekszám:

Káld: 753 millió (1118)
Gelse: 980 millió (1127)
Berekfürdő: 368 millió (1230)
Halmajugra: 400 millió (1302)
Tevel: 722 millió (1445)
Nagykörű: 566 millió (1704)
Nemesnádudvar: 960 millió (1921)
Jánoshida: 796 millió (2633)
Kerkateskánd: 25 millió (179)
Hejce: 165 millió (269)
Alsómocsolád: 518 millió (356)

inforadio.hu/hir/gazdasag/hir-530342
@aranyhorcsog: Őszintén remélem, hogy 2014-ben meglesz a kormányváltás, és amikor visszaállítják az alkotmányosságot, akkor majd nem lobogtathatnak semmiféle papírokat az elmebeli állapotukról, és a következő kormány ügyészsége visszatudja majd szerezni az ellopott vagyonokat.
@Dr. simonmondja.: Adja elő???? Lázár????

No de akkor nem lesz ám jó parti a fia valamelyik helyi vagy akár országos őfőméltossága csemetéjének! ....mert guba a gubához, suba a subához. Igaz majd a unokát meg a Józsi csinálja a kocsis!
@aranyhorcsog: Ez az igazi 22-es csapdája.

A fidesz egy tébolyda.

Viszont aki lop, az nem nevezhető őrültnek.

A fidesz lop, úgyhogy...

a fidesz nem egy tébolyda.

- most micsinájunk ?

maradnak a jegybank, a kormány meg az összes államhatalmi szerv és minden város és nagyobb vállalat élén 9 évig,

meg még 20, plusz az özvegyeiknek is jár a mani.
@Dr. simonmondja.:

Asszem inkább a magyar nép a tébolyda és a fideszesek a normálisak, akik ápolóként jól élnek az idióták őrzéséből.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Te most dicsekedsz a neveddel vagy már most helyezkedsz?
....még hogy pirospöttyös seggű?
Te úgy lehetsz pirospöttyös seggű mintahogy Kövér vagy Orbán demokrata (komcsi az bizony mindegyik és a rosszabbik fajtából a zabrálóból!!)! .... Te csak megjátszod a pirospöttyös seggűséget!!!!
@ariel12:
Merre vannak ők ott?
Hallom 30-40 ezer tartalékost hívnak be arra.
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:
Én meg szimpla félázsiaiként élek csak...
Brühühühü... :)))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Nem tudom, mi olcsóbb, de a lakás nem, a benzin nem,

buszjegy a legdrágább,

a dinnye meg olyan drága, hogy hatósági árassá tették.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Az írja: "Vannak viszont olyan területek, ahol a hazai háztartások bőven az uniós átlag feletti árakkal szembesülnek"

Ezt ismerem, tapasztaltam. A többi meg propaganda. Tegyük hozzá, hogy hányan élnek a referenciaként leírt Uniós jövedelem alatt és mennyivel alatta.

8 millió koldus országa. Ez új, ilyen még nem volt, ez még az opportunista kőbányai Horthyt is beelőzi.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: az amiről ez a nyomorult műveletlen barom beszét az a "mongol folt" a babákon.

www.nlcafe.hu/index.php?block=forum_kepmegjelenito&hszid=12044611&forumid=48865&imgid=1

És nem tűnik el!!

Gatyát le, Lézer úr!
Jó a cím: Orbán pirosseggű népe!

Ez a lényeg, nem a degenerált Torgyánt túlparodizáló Matolcsy.
A hallgatóság, a támogató tábor legalább olyan debil és retardált, mint az aki pirosseggű páviánnak mondja őket és pogácsaként felzabálható államadósságot Tündérmesél nekik.

Normális országban ezt a fasz kóklert szurokba és tollba hempergetnék és úgy zavarnák ki a pusztába, a Matolcsyt hallgatók viszont lelkesen bólogattak, tapsoltak ahhoz hogy egy pirosseggű páviándebil a pofájukba fosik!
A fajtájuk!
@aranyhorcsog:

Asszem volna meglepetés, a pirosseggű Turulykeresztény bandában, ha megnéznék Lázár főpávián farkát és rádöbbennének, hogy Tudjukkik :o))))
@aranyhorcsog: na azért ezt már neeee! Még hogy gatyát le Lézer ..... Igy is egy utálatos kép! Lassan már gyomor mosás helyett Lézer képét mutatják a betegeknek a Hmvásárhelyi kórházban!
Higgyük el Lézer pirospöttyösseggű!!!!! ...mi más lehetne???
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Most irigykedhetsz. De nekem van pirospötty a seggemen. Leellenőriztem tükör segítségével. :-)
@aranyhorcsog: Tegnap mondta K.Olga hogy Magyarorszagon a ciganyoknal jellemzo. :)
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:

Asszem ez lesz a Nagy Turulykeresztény Fidesz teszt!

Akinek piros folt van a seggén, az jó félázsiai, akinek nincs az idegenszívű európai :o))))

Már csak azt kéne kimicsurinozni, hogy homlokukon hordják a seggüket és a piros foltjukat, mint Matolcsy :o)))

Jut eszembe, ezek szerint Gorbacsov a Fidesz legrégebbi tagja!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
A náciknak ennyire futja, szánalmas hazudozás:

Küszöbön a 2008-ashoz hasonló mészárlás Gázában: 75 ezer tartalékost mozgósítanak, lebombázták a kormány székházát (képgaléria; folyamatosan frissítjük)

További részletek: kuruc.info/#ixzz2CTHuq5oJ
Az a rossz hírem skacok hogy van még lejjebb...
Főcííny, droidok csapásvonala borítékolható, terelés, és emút nyóc év, bajnaizás, tudjukikezés, azt hiszem nem hagytam ki semmit :)
Matolcsynak azt mondták a japán tudósok, hogy nagy valószínűséggel ő és társai hasonlítanak a Japánban születő piros seggű egyedekhez, mely az egyedek 30%-át jellemzi Japánban.

www.mommo.hu/media/PAVIANOK
Egy bolond BOLOND KORMÁNYT CSINÁL!
Egyik bolond ( aki Nemzeti Bolond)kinevezi a másik bolondot....
Ha már két bolond van akkor az már egy pár (Nemzeti Szar)A többi vagy bolondnak tetteti magát pénzért, vagy azok is meghülyülnek.
...és Ők vannak kívül, a NÉP meg a rácson belül. MIKOR TÖR KI A NÉP?????????????
MEDDÍG VÁRUNK??????
@felcsutisuttyo:

Gyorsnaszád = bolondok hajója
@felcsutisuttyo: több a bolond, hisz csak a közönségre kell nézni, meg a porond mesterre, és a főbolondjára, a végitélet elöbb eljő, mint az eszmélés amit csak remélsz te is...
A LEGJOBB poént senki nem vette észre Matolcsy tegnai ámokfutásából :)

"Ha a világ átveszi majd a módszereinket, ez macska-egér harc lesz, ahol mi leszünk a macska."

Egy agy-beteg ember irányítja a magyar gazdaságpolitikát...
@Dr. simonmondja.: "inkább kóterbe az egész sikkasztó bandával"
Azt is a mi pénzünkből tartanák fenn...
@sárkányfő: de pedig, de :)
Macskafogòztunk is, meg Hofiztunk is ;)
@sárkányfő:
Milyen módszereket? Egyes ágazatok, gazdasági szereplők ellehetetlenítése és átjátszása, szüntelen adóemelés, mások javainak kisajátítása.
Erről szól a történelem, nincs ebben semmi új.
Szép emberszabásuak ezek:
Kuszaszem, a Lázár orros (akinek az orrából egész Hódmezővásárhely eszi a fagylaltot,(a szájából meg a szart), a Parlamenti főHázmester orra alatt a súrolókefe,( és a szájából repkedő kapa)...a Mezőkövesdi Malacképű disznófejű nagyúr,..a Tojásfejű mindennek Ártó ( még a szíjnak is), na meg az Arogán E. T. az üveg szemével, na meg a Törpe Gonosz Nemzeti orrszarvú( bár a szarva nem teljen nőtt még ki,vagy gyerekkorában az apja letörte)) ..de lehetne még sorolni, ezek az ember szabású majmok a Magyar állatkert díszpéldányai.
@orica: sajnos kopp mária már meghalt, pedig komoly koponya volt, kár, hogy soha nem is hallgattak rá
@sárkányfő: Jól feljelenti a világot, mert ugye ezt ő találta ki! Unorthodoxia!

www.mommo.hu/media/PAVIANOK
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:

"Az állam október végi (2846 milliárd forintnyi) pénzügyi tartalékaiból és a jövő március végéig esedékessé váló törlesztéseiből (2853 milliárd forint) kiindulva az a kép rajzolódik ki, hogy ha jövő hétfőtől egyetlen forintnyi forrást sem tudna bevonni az állam az állampapírpiacokról, akkor valamikor február-március során térdre kényszerülne pénzügyi értelemben. Ez egy extrém forgatókönyv lenne, amelyet számos tényező jelentősen módosítani tud. "
/portfolio.hu/
Kit érdekel, hogy pirosseggűzik, ha két év múlva a kláné lesz a magyarországi bankok egy jelentős szelete?
Inkább rágódjanak ezen, minthogy tüntessenek, haha.
@felcsutisuttyo: Nem történik itt semmi különös, csak történetesen a szar húzza le a WC-t. A lényeg: Jobban élünk mint 2 éve?
Bátorkodtam többször javasolni: Állítsátok meg Arturo Uit!
Kedves kommentelő társak, Fábiusz ! Nekem nincs szavam,azt tudtam ,hogy a fidesz és bandája nem normális, de ez mindent felülmúl.
Ez az ember a gazdasági miniszter !!!!!????? Ezek merik kritizálni Gyurcsányt, Bajnait ?????Elmúltnyóócév ???
Nem 2014-ben,most kell egyszerre azt mondanunk, hogy nem, nem és nem, nincs két évünk a hülyeségre !!!!!
Egyébként csak nekem van olyan érzésem a magyar eseményeket látva-olvasva mintha a The Twilight Zone-t néznénk?
Ennyi őrültet odafenn (piros seggű gyerek, anyám borogass, japánok felemlegetése velünk együtt, Gyuri vazzeg tudod mi van Japánban, tudod milyenek a japánok? Mert én igen és az a rossz hírem van hogy fasorban sem vagyunk és a Rózsi-néne fémjelezte tanítással, a Te gazdaságpolitikáddal és a góréid "tisztességével" az álmainkban sem leszünk azok) és odalent a békamenetelő barmot (ufók a Hold sötét oldalán, nem vagyunk adósok és a minap hallott okos Fideszes ismerősöm bomon-ja hogy "inkább fizetek havonta 300 forintot bankadóra mint magas ingatlanadót a balatoni házamra") egyszerűen a számok törvénye alapján nem tud egy 9,98 milliós nemzet kitermelni. Nem, ez a Twilight Zone...tuti...
Nem is az a főgond, hogy jobb sorsra érdemes hazánk rossz pillanatában egy Kuszaszemet böfögött fel magából, hanem az, hogy egy ilyen Caucescu-kaliberű tudatlan faszjankót képes a nagyérdemű ilyen áhítattal és figyelemmel hallgatni! Hogy van, aki meghallgatja, s van, aki kíváncsi rá!Szégyenteljes, hogy a teremben senki sem kacagott, senki sem hahotázott, senki sem fütyült, senki sem fogta a rekeszét hatalmas rángások közepette, senki sem kiabált be, senki sem forgolódott a székében, hogy ez azért már mégiscsak túlzás?!... Vagy olyan ügyes és agymosott operatőr (rendező) volt, hogy merő véletlenségből mindig az áhítattal, csodálattal réveteg tekinteteket mutatta? Hódmezővásárhelyiek! Nem lehettek ennyire megvezetettek, hogy ezt a sekély színvonalú, szakmaiságában nulla beszédet ilyen csöndben és áhítattal hallgassátok! Vagy parancsszóra tettétek? Akkor hol az önérzet, önbecsülés belőletek?
Sok a beszéd. Persze az is kell.
De nem használ, itt már nem.

Most letöltöm, és megnézem (újra) a "Vorosilov mesterlövésze" c. filmet. Vannak neki erre az ügyre vonatkozó tanulságai is.
Lehet, hogy nem helyesen írom le a nevét, de gyerekkoromban volt egy angol színész (Norman Winston, vagy valami hasonló). Nos nála lehetett látni ilyen arcmimikát, mint a kuszaszemnél. De ő egy humoros színészként csinálta (Folytassa Pitkin, stb...)
Sikeres volt annakidején. Ez az agyalágyult meg sikertelen balfasz, nem megfelelő helyen. Ja, meg aki odarakta.
Jó reggelt ! nem akartam bárányt írni

Ez már a nagyon dúúrva hülyének nézés esete!
@ipartelep: Én már régóta tervezgetek! Egy huzagolt vascső, rajta egy Zeiss távcső, dum-dum golyóval. Aztán a homlokán ott lehet a piros pötty.
@dr.kakaósbögre: Keresi az echte dojcse szűzlány seggén a pöttyöket...
@GeoCracker:

Csak egy kérdés: Orbánék mióta jobboldaliak? Az hogy nem normálisak azon nem vitatkozom.. :D
@Airgüzü: Érdekes amit most feszegetsz. Tényleg ilyen agymosottak a város lakói? Vagy ki lettek válogatva, 2-3-5 EFt-ért áhitattal hallgatták ennek a baromnak az előadását? Előadás? Marhaságot írok. Az agyament mekegését akartam mondani. Szerintetek van anyja? És szégyelli magát, hogy egy Szun Vu Kungot hozott a világra?
@komissarlajos:
Kusza szem ( azaz a szar) azt hiszi magáról, mert feltették a polcra, hogy Lekvár.....
( de nagyon büdös, mi érezzük)
@komissarlajos: Tényleg, nekem is mutatta anyukám, hogy milyen jó volt, egy fekete fehér film, de ami tanulságos, hogy az a színész is kb. 150cm magas. Viszont azt csinálja amihez ért: bohóckodik. És nem közpénzen, nem a közönséget fizeti, hanem őt fizeti a közönség.
Sokat lehetne tanulni még Európától..

Ezt meg most találtam, Orbán, Matolcsi és mamelukjai megállapítják a jövő évi költségvetést:
www.youtube.com/watch?v=IBB-m1lfaqY
@anonymand:
Tisztelt anonymand!

A zuhanás szóról ez a részlet
ugrott be "La Haine" cimű filmből:
www.youtube.com/watch?v=FcUtXV9BYRI

Tisztelettel: lecsó kolbász
@Dr. simonmondja.: Ezt miért mondod, még neve is van: kleptománia
@balfa:

Röviddel a halála előtt készített vele interjút a 168 óra. Nagyszerű volt, csak kései.
A búcsúzók bátorságával megvédte Hellert. Ő ugyanis olvasta, értette és korszakalkotónak ítélte, pl. Budaival és a sok óbégatóval ellentétben.(Ide ,a csendben maradó MTA-elnököt is beleértem. Ez a néma-óbégatás talán a legtetübb magatartás.Az értelmiség gyáva árulása).
Dohogott az értelmiség párbeszéd-képtelensége miatt, de ezt mondjuk már pl. 10-15 évvel korábban elkezdhette volna.Nem tette.
Becsületére legyen mondva, belátta, hogy ebben van sara mindkét oldalnak, de még nem lehetetlen, csak nagyon nehéz.

Utólag olyannak tűnt ez az interjú, mint az utolsó gyónás, egy intellektuális bűnbánat.

Szakmailag nincs róla véleményem, nem ismerem. Popperét igen,az nem túl hízelgő:))

De jönnek majd a hozzáértők és biztos elmondják.
Az a durva, hogy a pirospöttyösseggű bloggergéza egy másik blogon ezt is elkezdte magyarázni, már úgy értem, hogy antropológiai szempontból. Mert neki küldetése a narancsmosás.
@ati27: Hát igen..Orbánék se nem jobboldaliak, se nem baloldaliak...Ők a legalja mindennek:)))
Nem is párt...hanem egy Maffia Banda!!!
@glaci ph 5.5 álompolgár: Őt ismerem, a 60-as években játszott számos angol filmben. Remek komikus.

És az megvan, az Egy Kis Kiruccanás c. Luis De Funes film végén az a bandzsa náci lövész aki tévedésből a saját gépét lövi le?

www.youtube.com/watch?v=9Ke38B0UoAw&feature=related
@glaci ph 5.5 álompolgár:

Ez gonosz:))))
Tegnap írta valaki, hogy Kusza Szem vadászik. Azóta azon töprengek, hogy ilyen szemekkel hogy lehet célba lőni?
@ormány triktor ("pocakos focista, az a halálom"): Tényleg, Kálmán Olgi ezt tegnap a műsorban megjegyezte, hogy magyarországon a mongol folt nevű jelenség a babák fenekén, az A CIGÁNYOK KÖRÉBEN jellemző!

:-D

Erre varjanak gombot a fél-ázsiaiak.
Az nem piros pötty, hanem piros lik, és azért került a gyerekre, mert egyedül hagyták a keresztelőn a pappal.
@orica: :-D ahogy fenntebb belinkeltem. Én úgy képzelem el. hihihi.
Mennyit ihat ez a faszi, hogy még egy ilyen szintű találkozón sem bírja szesz nélkül reggel?

static2.origos.hu/i/1211/20121115-orban-viktor-es-robert-fico8.jpg
@bgp: De, tényleg igazad van. Kleptomániások.

Ahogy én elnézem, ezek a fideszesek beteges örömöt éreznek minden lopás után, amikor hazudoznak róla.

Az a torz vigyor mutatja a fideszest.
Jobban, mint a feka seggük.
@aranyhorcsog:

Szóval hullanak a vadőrök:))) Igaz, hogy unortodox, de is vadászat.
@orica:

...., az is vadászat
@orica: A mandineres lelkilola büszke anyukája, ahogy látom.

Hát, söprögethetett volna a saját házatáján, ha már akart.
Mert ez a karrier a gyerek rovására ment.
Kicsit visszamaradott lett a drága.
@sárkányfő: "Egy agy-beteg ember irányítja a magyar gazdaságpolitikát..."

Mekkora naivitás.
Nem, ő nem beteg.

Teljes mértékben tisztában van vele, hogy amit mond, annak köze nincs a valósághoz.

Mi vagyunk a betegek, ha azt hisszük, hogy ő(ők) hülye... és a lényegi kérdések, témák helyett az ilyen aranyköpéseken agyalunk.

Szinte minden megszólalásuk, egymás közti "vitájuk" megtervezett, előre kitalált.
Off... Viktort másképpen már nem is látni?

Ez lassan NEMZETI jelképünk lesz a turul árnyékában vedelő miniszterelnök...

static5.origos.hu/i/1211/20121115-orban-viktor-es-robert-fico9.jpg
@Putyilov gyári melós: De Torgyán legfeljebb a földművelésügyi miniszterségig vitte, és benne volt valami bumfordi báj, de ez a tehetségtelen Kusza Szem még csak nem is humoros, ha csak a tragikomédiát nem tekintjük annak. Amikor nem a saját hallgatósága előtt kell beszélnie, akkor a partnerek a szemébe röhögnek. Richard Quest is kiröhögte a CNN-en, pedig ez a fasz komoly képpel hangoztatta a sületlenségeit.
@red shield rapresentative:
Ja, pedig mi meg marhára nem bírjuk a pocakos törpe balfaszokat! :)
@anonymand: Szeretném kérdezni, hogy nálad mi miatt és mikor jött el a fordulópont?

Mert hogy nem is olyan régen (1-1,5 éve)még elég határozottan a narancs volt a kedvenc színed.

Félre ne érts, ha valaki bír önkritikát gyakorolni és korábbi álláspontját megváltoztatni az tiszteletre méltó dolog.
Csak érdekel, hogy egy tapasztalt és bölcs embernél ez hogy működik?
@Dr. simonmondja.:

Nem tudom ki az a lelkilola, de nekem biztos, hogy fiam van:)) Méghozzá defektusok nélküli egyetemista - egyelőre. Ez az egyelőre, vonatkozik a defektusra és az egyetemi létre is.
Bár dolgoznak rajta a pirosseggűek rendesen, hogy az egyik legyen a másik ne legyen.

A magánélete senkinek nem érdekel. Egyéni döntés, hogy ki mit áldoz fel a karrierért, és a döntés összes következményét viselnie kell - mindenkinek. Hogy ki kivel/mivel számol el, Istennel, lelkiismerettel, vagy ezek híján, azt hiszi senkivel - szintén magánügy.

Ugye ismered a mondást, a suszternek van a legrongyosabb cipője.
Sajnálom, ha csalódást okoztam:))
Na az az igazi feritél, amikor Lukasenko a pöttyös picsájú hátasztáni Vezérlót dicséri:

nol.hu/kulfold/lukasenko__magyarorszagnak_elege_lett_a_demokraciabol
@Ator a Legyőzhetetlen: "Mert hogy nem is olyan régen (1-1,5 éve)még elég határozottan a narancs volt a kedvenc színed. "

Miért gondolod, hogy volt színe?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Na most ez aztán nagyon a témába vág.
Bár engem nem érdekel a közel-kelet.
@P.mester:

Lukasenka bratyka sztálinista Fehéroroszországa Orbán elvtárs mintaállama.
Még Putyinnak is büdös.
@P.mester: Ez nagyon kemény! Erre varrjon gombot a vezényló. Amikor egy hozzáhasonló szintű diktátor oktatja ki demokráciából.
@Putyilov gyári melós:

Amúgy a koncepciót a KGB vázolta fel, Orbán két éve ezen dolgozik a kommunuista bandájával:

"Egy moszkvai konferencián elhangzott, hogy Magyarország is azon, az orosz gazdasági érdekekkel lojális országok közé tartozik, amelyek csatlakozhatnának a Putyin tervezte Eurázsiai Unióhoz.
Magyarország és Bulgária is azon országok közé tartozik, amelyeket meghívnak a Vlagyimir Putyin orosz miniszterelnök kezdeményezte Eurázsiai Unióba - nyilatkozták orosz politikusok és politológusok. Az új, gazdasági unió tervét Putyin októberben, az Ivesztyija című lapban fejtette ki. Ez a szervezet az Oroszország, Belarusz és Kazahsztán alkotta Közös Gazdasági Térségen alapulna, amely január 1 óta működik. Dmitrij Medvegyev államfő a napokban úgy nyilatkozott: nem kell különösebben sietni a szervezet létrehozásával, de 2015-re meg kellene alakítani."
www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/magyarorszag_putyin_uniojahoz_csatlakozik.502445.html
@orica: Most csak irigyek vagytok rám Bolival együtt, mert én találtam pirospöttyöt a seggemen, ti pedig nem. Bibibi. :-)
@kifordított nagyanyó:
Bezzeg a gingergirls... :))
Most te kekeckedsz?
vagy cseréljünk recepteket?
Bal lábbal keltél?
kár volt bezárni a Lipótot.. Vagy csak áthelyezték a Kossuth térra?
@P.mester:
Az azért a diplomáciában komoly sértésnek számíthat, ha azt mondják, hogy "Dicsérjen téged a Lukasenkó".
No, de legalább Piktor celebről beszélnek!
Miért is jó ez nekünk???
@csizsikpizsik - pique takarodj!: És most gondolom nem arra gondoltál hogy a Real lesz a bajnok...:))
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:
Megnéztem :)), találtam, sőt elvakartam egy másik pattanást is, úgyhogy kezdek még félázsiaibb lenni akkor???
Most nevezzem át magam?
Majd megvárom a következő humorrohamukat, ne dolgozzak feleslegesen.
Genyázol??? :))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Boli, látom, te nem vagy tisztában vele, hogy "Óceánia mindig is Eurázsia ellen viselt háború".

Ha Orwell ezt megérhette volna!
@csizsikpizsik - pique takarodj!: Viszont a japóknak valami 200%-os az eladósodottságuk,nekünk meg....áh hagyjuk!
@kifordított nagyanyó:
Kedves Perverz Állat Barátom!
Amúgy igen is témába vág, hisz mint tudjuk, a barrikád, a kuruc mindig olyan aranyos, kis visszafogott, de számonkérő tudott lenni... :))
Mostanság vannak olyan dolgok, amiket nem is akarnak meghallani!
De mond azt, hogy én tévedek, és Tündér Gyurci magvas beszámolója csak véletlenül, figyelmetlenség miatt maradt ki a "nemzeti radikális" oldalakról!
Tényleg el fogom hinni!!! Komolyan!!! Na.... :))
@P.mester:
Szegény Orwell, álmodni sem tudott ilyen meglepő és mulaccságos fordulatokat a bolsevik elvtársakról!
Kis kezdő, minek halt meg olyan hamar, most jöhetne tanulni... :(
@kifordított nagyanyó:
Nem gond, ha van termelés, növekedés mögötte. Tudod, az ami nálunk csökken...
Éljen a Párt! :)
fasztolcsy még a nemzeti érzelmű kommentelőket is lebénította. ez amolyan baráti tűz. "you know friendlyfájr":D
"ha az ember a fellépésre úgy érkezik, mint begombázott tinédzser a bebe tévé elé," - bazzz... azért ez már sokk! :-))
Tényleg kellene valami felirat, hogy semmiféle felelősségen nem vállalsz fulladásos balesetekért.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
barikad, kuruc beállt Bayer, Széles médiabirodalom mögé.
Nem csoda, hogy pár hónappal korábban még Szegedi Csanád volt a legnagyobb magyar, ki Erdélybe hirdette az igét. Ergo kiderült már réges rég, hogy kik irányítják a Jobbikot és hozzá kapcsolt médiát.
Pedig annyira ígéretesen indultak. :-(
Mondjuk megértem, elég hamar rálehetett jönni, hogy ők soha nem lesznek annyira népszerűek mint egy Fidesz, viszont 800ezer szavazatot letudnak kötni :) és azért ezért elég sok pénzt érnek a Fidesznek. :-)
Azért a pirosseggű cerkóf elött valamilyen figyelmeztetés kellett volna! :-))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Azért bízom benne,hogy lesz róla írás,mert megérdemel legalább egy cikket.
De te mozigépész vagy/voltál?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Megjegyzem a kuruc info már rég lemaradt a mesterséges gyűlöletek ömlesztett kiadásában, pl ettől a blogtól csakúgy mint az indexen szereplő Gyurcsnyista MSZP seggnyaló többi blogtól.
@vallatas:
Nem véletlen, hisz kitartottként kényelmes az élet, szemérmesen sem kell játszani, szimplán kurvulhatnak... :))
ha megmurgelt ez a rohat barom... akkor minek az akadémia...
ha kerényi is megmurgel ott se lesz senki...
aki felérne arra a magas szintre...

akkor mégis megvan hova tűnt a pénz a kultúrából... "ellopták"

index.hu/belfold/2012/11/15/ultrakonzervativ_akademiara_bizna_a_kormany_a_kulturat/
@főboszorka45: Így egyszerűbb volt, és még csak a fél várost sem kell lezárni, ha valamelyiknek kezelésre van szüksége. Csak az a baj, hogy a Kossuth téren egyelőre csak járóbeteg rendelés van, de előbb-utóbb lesz normál befekvős kórházi ideg és elmeosztály is. Csak idő kérdése
Most leginkább Izraelről írnak a kurucon,meg ilyenekről:
kuruc.info/r/1/104137/
olyan érzésem volt mintha egy régi Árkus féle parabola adást néznék,ekkora beteg poénokat ott sem tudtak volna a film alá moderélni.
@kifordított nagyanyó:
Is... Már 18 éve nem vetítettem, de előtte 35 mm-es mozigéppel is.
A mozigépész oklevelem máig megvan. :))

@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:
Ez így lehet!
De tényleg!
Komolyan!
Olyan szépen mondtad ezt, mindjárt meghatódok és pár könnycseppet elmorzsolok a szemem sarkában...
Csúnya Fabius, rossz-rossz, csúnya...
Tényleg! :DD
Te is voltál teszten?
Nem HIV, IQ!
Negatív lett, hál'Istennek?
@sárkányfő: anál sokkal jobb POÉN amikor a MANYUPról szól...
@gnme: ja ja amikor ficó iszogatya... drorvbűn meg HÚZÓÓRA...
@Ator a Legyőzhetetlen:

Tisztelt Ator a Legyőzhetetlen!

"Szeretném kérdezni, hogy nálad mi miatt és mikor jött el a fordulópont?" - nem tudom miről beszélsz.
2001 óta ezen a néven írok, bejegyzést aláírás nélkül nem hagyok, s nem volt honnan hova fordulni.
"Mert hogy nem is olyan régen (1-1,5 éve)még elég határozottan a narancs volt a kedvenc színed." - mert hogy összekeversz valakivel. Ha olyan lennék mint Papcsák, már beidéztek volna rendőrségre, s nyomoznának ellened. De nem vagyok olyan, soha nem voltam, és remélem nem is leszek.
Tekintsük ezt a mondatodat el nem hangzottnak, borítsunk rá fátylat.
Ha álláspontod változatlan, akkor kérlek idézz (a pontos forrásmegjelöléssel).

"Félre ne érts, ha valaki bír önkritikát gyakorolni és korábbi álláspontját megváltoztatni az tiszteletre méltó dolog." - nos ebben egyetértünk, ha valaki meggyőz arról, hogy nem van igazam, nem szégyenlem az önkritikát.
"Csak érdekel, hogy egy tapasztalt és bölcs embernél ez hogy működik?" - jól esik, hogy tapasznyalt, bölcs embernek tartasz (mondom én, hogy összekeversz valakivel).

Tisztelettel:
anonymand

Ps.: amúgy nagyon sértő, hogy hitehagyott fideszesnk állítasz be...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nem te voltál az aki a 8 mm-es gépen is félképet vetített?:))
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:

Nem irigy vagyok, aggódom:)

Azért nézd meg mégegyszer.
Ha egy, akkor pók vagy időérzéket vesztett szúnyog.
Ha több, akkor poloska vagy bárányhimlő.
Ha folytonos, akkor kapd elő a Brehmet, talán cerkóf:))
@leonito77: húzóra... legalább a pálinkás szabaccságharcot megnyeri ez a hitvány gané...
kérem azonnal vágatlanul leadni minden kabaréban!
Pisa tesztet az elsős gimnazisták szoktak írni, szerinted azon is megbukna? :)
@kifordított nagyanyó:
;) NEM!
De volt olyan, amikor kihagytunk egy tekercset vetítéskor, mert siettünk...
Te most kóstolgatsz?
A vörös csajoknál meg kis megkukultat játszunk???
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ott már válaszoltam neked.:))
Szívesen folytatnék veled szakmai vitát,de most mennem kell.:))
Na viszlát.
@online távmunkás: ez konkrétan ahogy írva van: "pisa teszt..."

így így
na végre vkinek teccik a magyar "demokrácia iránya"
apropa luka? piros pöttyös? mer akkor rokonya a turulnak

"Lukasenko: Magyarországnak elege lett a demokráciából

-Magyarország valamikor egy szocialista ország volt. Annak idején jó barátok voltunk, közeli kapcsolatban álltunk egymással. Végül elegük lett a demokráciából, a piacgazdaságból és kijózanodtak –jelentette ki Lukasenko, aki Fehéroroszország új franciaországi és magyarországi nagyköveteinek kinevezésén fejtette ki nézeteit. Szerinte egyébként ez a folyamat játszódik le egész Európában is."

nol.hu/kulfold/lukasenko__magyarorszagnak_elege_lett_a_demokraciabol
@kifordított nagyanyó:
Pááááááá... A csajok üzenetét majd átadom! :)
Megértem és elhiszem, hogy a hozzászólók nagy része nem bírja el annak a gondolatnak az utálatos súlyát, hogy a magyar nép felépítménye belső-ázsiai eredetű. A felháborodás és a gúnyolódás tökéletesen érthető, hisz a ti őseitek nem Árpád oldalán lovagoltak be a Kárpát-medencébe a Vereckei-hágón keresztül. A ti őseitek koszos kis galiciánerek voltak, akiket a vendégszerető és toleráns magyar nép kegyesen befogadott. Ezek a koszos kis zsidók aztán átvették a befogadó ország nyelvét, szokásait, keresztény nőket vettek feleségül, kikeresztelkedtek, tehát látszólag asszimilálódtak. Ez a látszat azonban teljesen felszínes és csalóka volt. Végül ugyanis kiderült, hogy a zsidóság a valóságban nem szövetségese, hanem ellenfele a magyarságnak. Kiderült, hogy a legőszintébben magyarrá vált zsidó, a legkiválóbb zsidó származású magyar hazafi is elsősorban mindig zsidónak érezte magát és hazafisága csak addig terjedt, míg ez a látszat-patriotizmus nem került ellentétbe zsidóságával.

Matolcsy miniszter úr általánosan elfogadott, tudományosan alátámasztott tényeket és igazságokat közölt. Ennek ellenére nem feledkezhetünk meg az érem másik oldaláról, tehát arról, hogy a honfoglalás- és Árpád-kori magyarság és a mai magyar nemzet között óriási genetikai szakadék tátong. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy magyar nemzet 1000 éven át küzdött a megmaradásáért, s ez élet-halál harc tengernyi véráldozattal járt, az elvesztett népességet pedig a nemzet a germán és szláv néptörzsek beolvasztásával pótolta. Ez a keveredés természetesen nem változtat azon a tényen, hogy a magyar nép ázsiai eredetű. A magyarság belső magja a mai napig magán hordozza a múltból hozott sajátos keleties jellemzőket.
@rodeo36: "Mennyiért mutogatják Kusza Szemet a cirkuszokban és falusi vásárokban?"
Egy kis mellékesért fellépek vele. Műlovarnő leszek, talpig flitterben, és ő lesz a ló.
@dr. Balta$ár:
Lehet, hogy ő már tud valamit, amit mi még nem?
Ha holnap Piktorka arra repked, azért jobban járnak, ha baleset történik vele, mert mi előre szóltunk, de mostanság Piktor nem hozott szerencsét az autoriter vezetőknek, ott keleten... :D
"44 millióért válaszol az embereknek Orbán"
"A kormány ennyit szán arra, hogy a gazdasági konzultáció eredményeit közölje, aki kértez, annak válaszlevelet is küldenek."

Ez is csak valami vicc lehet.
a térdem csapkodom.
És az megvan kedves Fabius, hogy az elmúttnyócév (főleg 2006 utáni) önkormányzati eladósodását fedi el a seggpötty?
Éllovas egy lakosra vetítve Lázárhely, második Rogánhely (Bp. V. kerület).
Egy szó sem esett erről, hogy az állam (azaz az adófizetők) kistafírozták a fidesz látványönkormányzatokat. 620 Mrd.
Helyette megy a piros pötty a seggeken.
Agyhalott ország agyhalott véleményformálókkal.
Nektek lett kitalálva a seggpötty, ezen rugózhattok, a lényeg pedig elsikkad. Szokás szerint.
@orica: Köszönöm, hogy aggódsz az egészségemért, de biztosíthatlak róla, hogy ugyanolyan piris pont van a seggemen, mint amiről Kusza Szem beszélt.
Bakker...

ápol

vagy mint ápolk, akik ott hiányoztak Matolcsy III/II mellöl...
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:

Azt csak akkor hisszük el, ha SStefike kitapogatta a nyelvével!

Na SStefánia, húzzon bele, halljuk!
@Link Elek: "ha mar kivandorolam volna, akkor vicces lenne nezni, hogy mekkora idiotak kormanyozzak Mo-t "
Nehogy azt hidd.
Egy normális országban élve még döbbenetesebb látni, ami történik, a kontraszt miatt.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nekem is rögtön beugrott, hogy ő az... de a móka kedvéért
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: Csak nem képzeled, hogy viccelődni mernék ilyesmivel? Én nem akarom, hogy a TEK házhoz jöjjön értem. :-) Tisztában vagyok azzal, hogy rengeteg elfoglaltságuk van a kaszárnyájukban. Egész nap dögleni, Internetet figyelni az kimerítő tevékenység.
@aranyhorcsog: "Még mindig él bennem a gyanú, hogy ezek a bukásuk után 3 udvari pszichiáter papírját lobogtatva vigyorognak majd az összelopott gyárak, földek, cégek, bankszámlák fölött, hogy kérem mi elmebetegek vagyunk, nem ér a nevünk."

Valószínű. Pinochet diktátor is így úszta meg a bíróságot, meg a börtönt. A svájci bankszámlái is.
@leonito77:
Bocsi, ha ünneprontó vagyok, de SStefánia egy ritka undok darab.
Csángó brékesek, szevasztok!
Székely deszkások, szevasztok!
Vajdasági falfirkászok, szevasztok!
Felvidéki zsiványok, szevasztok!

www.youtube.com/watch?v=RhH6W86lYzA&feature=related
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Akkor miért akarod az pirospöttyös seggem ellenőrzésére küldeni? Nem hiszel nekem?
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:
Még nem döntöttem el, hogy neked, vagy Sstefániánknak jobb-e ez... :))
Az összes jó, ami megtörténhet az az, hogy végre - '90 óta talán először - ismét vicceket farag az n_é_p saját elnyomóiról... avagy jókat röhög rajtuk.
Legalább segít majd később szép emlékeket találni ebből a 4 évből is.
1012 év feudalizmus + fides mafia = álamcsőd + belháború
@vénkujon:

Heregolyó híján mi a teendő, hogy ebben az inerciarendszerben gyönyöröket érjünk el? Tipp?
@P.mester:
SStefikétől te mit vársz?
Na, de komolyan...
Olyan tökösen mond meg! :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

van egy izé: Gáz A gáz B??? a tengerpartján se kki se be mert naszádok őrzik, a szárazföldi határa -ugyanúgy mint Csecsniának az ororoszok- Israel amely nem enged be senkit és nem enged ki senkit és ez a semmire is igaz...a területen nem lehet ipart sem mezőgazdaságot alapítani mert nincs honnan és nincs hová

ez nem teccik a bentlakóknak akik bennszülöttek...

miért létezik ez az izé és mi a célja a létének

csak a buták kedvéért? lécci

brühühühühü
@vénkujon: " a heregolyóim vitustáncot lejtenek"

Neee.... pirulok.... :-(
hargita.awardspace.com/genek/genetihu.html
A mongolfoltról.
gondoltam, csaxólok.
További vidám gyűlöködést.
Szar lehet még minimum 17,5 hónapot így legyűrni, vidáman várom.
Hmm. A taktika bevált. A gazdasági miniszter pállott picsájának pattanásai - csak, hogy allitaráljon - sikeresen elvonták a figyelmet arról az aprócska pekidzsről, amit három nappal a második után sikerült bevezetni, s ami ugyanúgy mindenki pénztárcáját éeinti.

Baltazár most az egyszer nem hazudott:
valóban vége a jóléti társadalomnak, s jön a (kényszer)munka alapú rabszolga társadalom, a la Ázsia.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

nem tudom a pirospöttyös félázsiai japán segget hogyan hozza össze majd a rommá baszott gleccserkék germanoid szemekkel. De a picsa már megvan.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

wiki:
"2011 áprilisában az új egyiptomi kormány ígéretet tett rá, hogy megnyitja a rafahi határátkelőt, amellyel "véget vetnek Gáza szenvedésének".[1]

A terület nevét a legnagyobb településről és székhelyéről, Gázáról (másképpen Gázaváros) kapta. A terület fejlesztéséért szomszédai és a nemzetközi közösségek (ENSZ, Arab Liga, Európai Unió) is pénzügyi erőfeszítéseket tesznek. Körülbelül 1,4 millió palesztin lakja a térséget. Részben a blokád miatt azonban a munkanélküliség 70-80% körüli és a nagy népsűrűség tovább rontja az övezet élhetőségét.

Több ókori és középkori régészeti lelőhely is található az övezetben."

hu.wikipedia.org/wiki/G%C3%A1zai_%C3%B6vezet

a link

ezt a szintet még Levédia sem érte el, de mikor?

brühühü

ott örömködnek se víz se kaja egy új emberfaj

ha ezt meg lehet csinálni egy államilag fenntartott getto akkor bármit

most megint lerohanják őket bugyigumicsúzlik ellen atommeghajtású tankok és repzajok meg...

brühühühühü

kedves szép hely? nemdebár...laknál ott ha ott születtél volna?
Fabius, hogy bírod fokozni mindig? Ez nagyon odabasz, de bocs, a picsa az nem a fenék előtt van anatómice? Amin Orvbűn ücsörög bepirosodva, az a fenék: "Mindkét nemre jellemző, hogy az arcot és az ülőgumókká fejlődött fart csupasz, rózsaszín bőrfelület borítja. Ez utóbbi a nőstények esetében párzási hajlandóság esetén megduzzad és élénk, vöröses-lilás színezetet ölt.ˇ"

Vagy Orvbűn már nő is?? Na ne tedd velünk, van elég bajunk enélkül is, hogy őt közénk sorolod!!! :-DDD
A Vincenten Jótündér egy kiváló nótát mutat be, a "The Beaver, the Field and the Marketplace"-től a Little Red Dot Boogie.

Ütős!

orulunkvincent.blog.hu/2012/11/16/_a_kicsi_piros_pont_-boogie
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

pediglen átalakúlt támadó lőfegyverré ami fapuska kolbászlövő?

brühühühühü

nincs nektek humorotok

a teuton sóspuschek kolbászra hangolva
@anonymand: MAkd tudósítasz élő egyenesben a betonba toccsanásról is? Hogy az mennyire fáintos?
hogyan lehet ha levonunk 2/3-ot az 4/5...
@a szív fészkei:

nem vagy elég felvilágosúlt buziknál ez a picsa a másik ami előtte van az...vagína

a vezényló az buzi mint a rétvári és a többi

brühühühü

büzibüzi
@Habakuk999: nem tudom kire

amugy nem vagyok Bubó... vkivel keversz...
én dr. Túró Rudolf vagyok vagy dr. Vitéz László...
Nemzetgazdasági miniszterünk értelmi fogyatékos. Fasza.
@Jaffar: Szó szerint ezt mondta: www.origo.hu/itthon/20121114-pakisztani-torzsek-bajnai-gordon-selmeczi-gabriella.html

[..]" Bajnai kedden Magyarországon dolgozó külföldi újságíróknak az mno.hu összefoglalója szerint úgy fogalmazott: "Látok bizonyos mozgást a Fidesz és a Jobbik szavazói között oda és vissza. Kicsit olyan ez, mint az afgán és pakisztáni határon élő törzsek, nem tudni, melyik országhoz tartoznak, csak mennek az árral"."
@Éhes_ló:

"gondoltam, csaxólok"

Tán olvass mást is, megerősítés vagy kételkedés okán.
@rodeo36: Ja, bocsánat és kösz, na nem halok meg hülyén. Csak hát ha már eme értékes szervünket is kisajátítja Orvbűn - mondhatni megvédi - , ez kicsit overdose nekem.
@Éhes_ló: Már csak a te ősmagyar böfögésed hiányzott innen. De köszönjünk nem kérünk többet belőle.
@Dr. simonmondja.: ÉS azt mondta rá, hogy GL rendkívül képzett jogász, azért nevezte ki. Gyakorló elmebetegként bízott rá ekkora hatalmat, aki simán elvesztette a pert a HH-val szemben.
@Dr. simonmondja.:

?????????? 36000 milliárd és csak az utóbbi 30 hónapban az előtte levőket nem számoltam

brühühühühü
@dr. Balta$ár: Tőlem lehetsz a magasságos hetedik próféta is.

Szeretett miniszterelnökünk - baltazár - magyarázta a magyar-szlovák vállalkozói gyűlésen, hogy vége a jóléti államnak.

Most az egyszer nem hazudott, lehet megártott neki a reggeli borovicska.
@orica: nos persze van hozzá némi mazochizmus is, azért vagyok itt.
Szóval a tanácsod megkésett és nem releváns az én vonatkozásomban.
@a szív fészkei:

ez már nem dóz ez már gyagya megnéztem a filmet hát hihetetlen bár előtte nem sokkal amerikai jobboldaliak is nyilatkoztak ottani helyzetről azóta nem is annyira

látnod kellene

brühühühühü
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: szólj a cenzornak!
A magadfajták ezt így szokták rendezni, jobb a langymeleg egyetértés táboron belül, mint az ellenvéleményekkel való kéretlen szembesülés.
Ezért lett a 2/3 buktoré.
Ezárt buktok 2014-ben is.
Kiismert benneteket a plebs és nincs az a matolcsizmus, simcskázás ami elfelejtetné velük mit művelt elqró, libás, a pumás kóka, degesz demszkíj, magyar, kunce kucu és a többi zseni ballibbant.
Kész szerencse, hogy megint sikerült őket elővenni, sokat segít ez buktornak és vonának is.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: BEadtam tegnap, hogy megkérte Izraelt Egyiptom, amíg vizitálnak a politikusai Gázában, ne legyen harci cselekmény. És ezalatt lődözte nyugiban a Hamasz lakott területre a rakétáikat, Izrael csendben tűrte egy ideig. Na ennyit azért ténykehez...

hvg.hu/vilag/20121116_izrael_helyszini_tudositas

Vidámkodás: orulunkvincent.blog.hu/2012/11/16/_a_kicsi_piros_pont_-boogie
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Juhász Oszi is el tud számolni mindennel remélem fillérre.
Először volt egy olyan érzésem, hogy a beszéd hatására lézerből, mint más normális emberből kipukkad a röhögés és leesve a székéről az asztal alatt hentereg hangosan hahotázva.
De aztán eszembe jutott, megvan szegénynek a saját baja, előkerültek a tanúk, bár az előre megírt jegyzőkönyvet valszeg csak alá kellett írniuk, ha nem akartak piros foltot a seggükre.
@Éhes_ló: Itt nincsenek cenzorok. A vezényló 2/3-ából tanultunk, többet nem lesz képes ennyit szerezni. Szerintem, te mint a plebs annyira okos tagja miért nem állsz elő valamilyen értelmes gazdasági programmal és indulsz el a 2014-ben, vagy te csak a rovásírásos magyarságeredet magyarázathoz értesz?. Így majd jön Bajnai és a plebset tiszteletben tartó baloldali társai és rendet csinálnak a vezényló által lerombolt országban.
Nocsak, kajátlan lú is befutott az agyament áltudományos aszságaival, baj van a kumminista brigádoknál, nagy baj, lassan jõnnek a széljobb erősítések is
Tisztelt anonymand!

"Szeretném kérdezni, hogy nálad mi miatt és mikor jött el a fordulópont?" - nem tudom miről beszélsz.
Arról beszélek, hogy ezen a néven az elmúlt időkben valaki nagyon ostorozta az előző társaságot és futtatta a n.sárgákat.

2001 óta ezen a néven írok, bejegyzést aláírás nélkül nem hagyok, s nem volt honnan hova fordulni.
Egy szóval sem kérdőjeleztem meg, hogy milyen néven írsz. Arra utaltam, hogy emlékezete szerint megváltozott az írásaid hangvétele.

"Mert hogy nem is olyan régen (1-1,5 éve)még elég határozottan a narancs volt a kedvenc színed." - mert hogy összekeversz valakivel. Ha olyan lennék mint Papcsák, már beidéztek volna rendőrségre, s nyomoznának ellened. De nem vagyok olyan, soha nem voltam, és remélem nem is leszek.
Hogy milyen nem vagy és ezt bizonygatod, szerintem „tekintsük el nem hangzottnak”.

Tekintsük ezt a mondatodat el nem hangzottnak, borítsunk rá fátylat.
Ha álláspontod változatlan, akkor kérlek idézz (a pontos forrásmegjelöléssel).
Ha lesz egy kis időm, visszanézek különböző blogokba. Ha tévedtem, megkövetlek.

"Félre ne érts, ha valaki bír önkritikát gyakorolni és korábbi álláspontját megváltoztatni az tiszteletre méltó dolog." - nos ebben egyetértünk, ha valaki meggyőz arról, hogy nem van igazam, nem szégyenlem az önkritikát.
"Csak érdekel, hogy egy tapasztalt és bölcs embernél ez hogy működik?" - jól esik, hogy tapasznyalt, bölcs embernek tartasz (mondom én, hogy összekeversz valakivel).
Ohhh, micsoda szerénység. Írásaidból élettapasztalat jön le.

Tisztelettel:
anonymand

Ps.: amúgy nagyon sértő, hogy hitehagyott fideszesnk állítasz be...
Sajnálom, ha tévedtem – de ennél jobb kell legyen a memóriám.
Szerintem ezek versenyeznek egymással orbánnal, hogy ki tud nagyobb baromságot mondani bele a kamerába és 10 millió ember képébe...
@Éhes_ló: Egyedül vagy, nem félsz, hogy bedarálunk?:)))
@dr.kakaósbögre: Van blogja, menj oda, vigasztald a nagy sivatagában.
@félázsiai 2llkedő: Úgy emlékszem, volt anonymand néven egy kommentelő, aki elég határozottan a "változás" mellett állt ki több blogon és online felületen. Ezért gondolom. De ha tévedtem, megkövetem.
@Éhes_ló:

A mazochizmus semmire nem menlevél.
@Dr. simonmondja.: Aki a Biszkuról csinálta az azt az átverős filmet? www.origo.hu/itthon/20100616-biszku-bela-dokumentumfilm-1956rol-mesel-es-tagad-a-volt-belugyminiszter.html Fene tudja, etikáról értekezni ezek után? Keresztényi etikáról, hisz Kopp mindig hangsúlyozta a vallásosságát meg a büszkeségét a lánya tehetsége iránt....
@a szív fészkei:

"Látok bizonyos mozgást a Fidesz és a Jobbik szavazói között oda és vissza. Kicsit olyan ez, mint az afgán és pakisztáni határon élő törzsek, nem tudni, melyik országhoz tartoznak, csak mennek az árral"

Remek talalat! Elkerulte a figyelmem. En ugyan forditva hasznaltam volna a hasonlatot, hiszen azert a Jobbik inkabb hasonlit a talibanra, mig a Fidesz a kisse nyugatias kormannyal rendelkezo Pakisztanra. De gondolom csak a pillanat heveben mondta, es igy jott ossze.

De cserebe egy masik remek idezet egy meltatlanul elfeledett posztrol, amit en is csak ma leltem:

"Merjünk ostobának látszani, merjünk először tökéletlenek lenni" (by Matolcsy)

politologus.blog.hu/2012/01/21/the_best_of_matolcsy

Na ennyit pinologus Laci bacsi "Merjunk kicsik lenni!"-jerol!
@orica: Kopp Máriára értette Simon, nem? Az ott lelki lola néven vitézkedő csaj Skrabski Fruzsina, Kopp lánya. Aki lefilmezte keményen átverve Biszkut. Lásd fentebb. Szerintem nem rólad írt.
@Ator a Legyőzhetetlen: Szerintem az értelmetlen, megmagyarázhatatlan dolgok ellen állt ki, nem pedig narancs, rózsaszín, vörös, zöld szín mellett. A hülyeség ellen. No most ami van, az tényleg változás. Hogyan lehet fokozni a hülyeséget? Mert hogy a változás nem pozitív irányba történt, hanem negatívba.

Szerintem anonymand független, az ország érdekében gondolkodó ember, és nem skatulyázandó be sehova.
@Putyilov gyári melós: Tegnap az Egyetem téri Köztársaság születésnapja gyűlésen felszólalt a volt bolgár miniszterelnök vagy külügyminiszter (bocs, nem én voltam ott) is.

A magyar mostani viszonyok ellen.
@a szív fészkei:

" Jaj istenem. :-DDDDDDDD "

Ez mire válasz?:)))
@Mariann19:
"Mennyiért mutogatják Kusza Szemet a cirkuszokban és falusi vásárokban?"
Egy kis mellékesért fellépek vele. Műlovarnő leszek, talpig flitterben, és ő lesz a ló."

Ejj Nariann! Te kis perverc!

Képes lennél néhány másodpercentes "örömér" a varázssütist meglovagolni? :-)
off!

amúgymeg: belegondolt már valaki, hogy az energijacektor 50%.os adóztatása esetleg naggyon is tudatos? Emlékeim szerint valamikor más NagyViktor belengette az áramszolgáltatók államosítását. ( legalábbis tett ajánlatot az EON egí részéra.) Na most fog megjelenni az aktatáskás úr a visszautasíthatatlan ajánlattal....
A sajat kedvenc reszem, amikor 4:40-tol arrol beszel, hogy a 2007-2013-as EU-s ciklus alatt jaro osszeg utolso centjet is.

Ekkor Matolcsy megerositesert balrafordul Lazar fele, vagyis a testbeszedevel elarulja, hogy meg o sem hiszi el akkorat hazudik a szemunkbe.

Lazar ugyanakkor nem kontrollalja magat ennyire, es jol lathato, ahogy eloszor rovid idore osszevonja a szemoldoket, a meglepetes es egyet nem ertes jelekent, majd ezt egy kisebb biccentessel es kezmodulataival nyomatekositja is. Ami mozdulatsort meg ketszer megismetel.

Hol van ilyenkor Dr. Cal Lightman ?!?!
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:

Hogy itt milyen szép áremelések lesznek... :((
Persze a rohadtmultiimperialista nyugat miatt! :D
@simple observer 1.0:
Már rég harakirit követett el ezek láttán... :(
@orica: mivel nagy ismerője vagyok a női nemnek...nálatok ugyanez a hevesen táguló orrcimpával egyenértékű.:D
Javítson már ki valaki, ha rosszul tudom:

Az országgyűlés a jogalkotó hatalom.

A kormány pedig a végrehajtó és jogalkalmazó...
egy miniszter, talán a kormány része.

Akkor hogy is van ez? Kormányhatározattal rendeleteket alkotunk? A fagyi eszi meg a nagymamát?
A cár atyuska, közben elégedetten mosolyog.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Ugyanmá, hogy lennének. Be van fagyasztava a benzinár, a gázár, a Lázár, a telefonelőfizetés, a kábeltévédíj, a vízdij, a vizitdíj (ja, az nincs), a csatornadíj, a fűtésszámla... itt a menyország. Ingyér élünk, igyenélők segedelmével.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: szerintem, te hevesen táguló "orrcimpára" gondoltál.
@a szív fészkei:

Szerintem meg nem értette mit írtam:))
Ugorjunk.
Ezt nem tudtam, hogy a Kopp lánya mandíneres, újságíró,filmkészítő.
Nagyívű pálya, bár a mandíner nekem nem újság.
@vénkujon:

Kösz:))
De az a féktelen düh jele is.
@a szív fészkei:
Nem! A videón a vadparaszt azt mondta, hogy :(idézet) "...külföldön a Bajnai azt mondta, hogy közép-ázsiai törzsek vagyunk, akik a fideszesek, vagy fideszesekre szavaztunk...."!
Szóval egyrészt a kurva anyját, mert olyan 1bites, hogy arról kódul. Másrészt a tiédet is, amiért próbálod magyarázni azt, amit nem lehet. Ennyi.

ui.

Minden fideszesenek egyenként a kurva anyját, azt!
@orica:
De, de... már magyarázkodunk??? :))
@Éhes_ló: Ki vagy te szerencsétlen, aki még mindig az szdsz miatt rinyálsz?!
@orica: Szerintem meg nem értette mit írtam:))
Ugorjunk.
Ezt nem tudtam, hogy a Kopp lánya mandíneres, újságíró,filmkészítő.
Nagyívű pálya, bár a mandíner nekem nem újság.

Neé rtem, mit nem értetetk. Sem Kopp, sem a lánya nem akar ÉhKOPPon maradni.
Mongol folt: kékes színű (nem piros) és nem a fenéken van, hanem fölötte (keresztcsontnál), ázsiai népeknél fordul elő gyakrabban, a gyerekek néhány éves korukra kinövik.

Magyaroknál az előfordulása nagyon ritka (nincs 1% se), ami nem is csoda. Beszéd előtt nem ártott volna utána nézni. A többit nem kommentálnám...
@Bönek: Mongolfolt, vagy mongolidióta ferdeszem... lassan teljesen minegy.
Csak emlékeztetőül a közműadóról:

Eredendően fővárost mentő javaslat a BKV megmentésére.
Később: önkormányzatok által kivethető sarc, földben lévő vezetékekre, max. 100.-Ft/m értékben.
Később: a légvezetékekre is vonatkoztatva. (csak tudnám, a levegőben lévő madzag mit tett a közmű ellen) Kérdéses még, hogy az távközlési, és kábeltévé kábel közmű e?
Mára: Orzágosam kötelezően kivetendő központi adó, az önk-k le vannak szarva, a mérték egységesen és kötelezően 100.-Ft/m, állami behajtással. No komment. De nem a zemberek fizetik meg.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:

Ezt már akkor gyanítottam, amikor Popper nehezményezte, hogy az általa kitalált és megvalósított intézetet lenyúlta, és Popper elvonult meditálni valahova keletre, nem egészen önszántából időzítve.
Nyilván erőteljesen szubjektív ez a magyarázat.
Nem mellesleg, az daó több, mint a kihúzott kábel méteráea. A befektetés sose térül me. Nesze neked infokommunikációs társadalom.
Hofi után szabadon: Én csak azt szeretném megtudni, hogy ezt a túlpozícionált matolcsit ki dugja? Vagy ez már nem is kérdés ?
@Jaffar: Én is ezen döbbentem le. Eszerint vidéket úgy kommunikálják a magyarok egészést sértő fideszes szöveget, hogy azt nem orban, hanem bajnai, gyurcsány mondta?!
off.
Egy hete voltam Nápolyban. Beszélgettünk egy-két emberrel. Kérdeztük, van e még Napfia. A válasz: Persze. Megkötötték a várossal az alkut, azót béke nyugalom. A csapat egyik fele politikus lett, a másik felek kereskedő... Boldog nápolyika. Nekik csak 50% jutott.
hvg.hu/itthon/20121117_Kereszteny_orcajat_tartotta_oda_Orban_a_s#rss

magam részéről megszüntetnék minden vallást...sok probléma megoldódna

de leginkább minden állami támogatást tartsák el magukat ha annyira jók

lesz valami paradigma váltás hamarosan

de ez a süket duma mindenfelé

emlékezzetek a középkor a korai középkor ami a sötétség koraként maradt fenn kb 800 év volt semmi hír abszolút sötétség na azok árultak búcsúcédulákat meg belépőt a mennybe és máshová

felnégyelték majd kibelezték utána felfüstölték mert nem hitt

hát miben?

brühühühühü

ma miben hisztek akik hisztek?
@Bönek: Miért nézett volna utána? Az olyan ortodox dolog. Ha valamit gondolkodás nélkül az emberek pacekjába vág az sokkal unortodoxabb megoldás.

Hogy miért ne derülne ki rövid idő alatt, hogy baromságokat beszélt az teljesen természetes. Ezen nem fog megütközni senki. Ez evidencia Kusza Szemmel kapcsolatban. Mióta ő a "nemzetgazdasági miniszter" még egyetlen dolgot sem mondott, amiről fél nap alatt nem derült ki hogy hazugság, vagy eget rengető baromság.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Nekem is ez jutott eszembe, hogy jön a boszú a visszautasítás miatt.
@Bönek: Az irritál nagyon, hogy ez a pojáca gadzadási miniszter kellene legyen.

És munkaidőben ilyen bugyuta dolgokon töri a fejét!

Nem csak buta mint a föld, de még műveletlen is.

Annyira nyilvánvaló, hogy egy szélhámos..

És annyira nyilvánvaló, hogy ez most arról szól, hogy kiraboltak. Így jártunk Magyarország.

De ez semmmi, a Lézerjánosok meg kajánul röhögnek rajtunk a sarogban. Na ez fájt.

A Lézerjánosok azok a múlt rendszerből ismert "érdekből komunisták".

Azért röhögnek ott a sarokban, mert ebből jól meg lehet gazdagodni. Még ész se kell hozzá.

Valami furcsa volt benne a felvételen.

Aztán rájöttem: Lézerjános egy porondmester.
Egy vidéki cirkuszban.

Csak tessék, csak folyvást...
A bohóc megvolt. Várom mikor jön a szakállas nő és a nagyerejű törpe.
@Queenpin lecsekkoltam Alfonsine: dehogy rinyálok, alig várom, hogy a patkányodvaikból előbújjanak:
atv.hu/belfold/20121025_keseltetne_a_milla_gyurcsany_es_kuncze_csatlakozasat

Imádnám látni a libást hiperdemokratikusan megválaszott dopeman közt. elnökükkel, kuncekucuval, elqróvall, szarházival, lendvai cenzorral, vaccpavörrel, szekeressel.

Eszméletlen nagy buli lesz!
Majd megint megy hitelből a szökőkút meg a térkő, Óbudán is. Ennyit tudunk..

lelegeztetogep.blog.hu/2012/11/17/obudai_promenad_a_rezsim_cinizmusa_nem_ismer_hatarokat
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Hát nem is, majd a rohatt multik. Aztán majd jól beépítik az áraikba, mint a bankok a különadókat. Csak a vezényló és BloggerGéza gondolja, hogy ezek majd benyelik az adót, és nem fogják tovább hárítani a zemberekre.
www.youtube.com/watch?v=8_xTaWIqalY

Remélem éjjel nappal nyomjátok majd őket és társaikat, minden csatornán.
@Éhes_ló: Éhes ló nagí répával álmodik. amúgymeg: sajnállak. Bár azt hiszem, az Orbán éra után, Te leszel a múltbéli legnagyobb Orbán-ellenálló: Talán mág az Anti-Orbán Ellenállók Szövetségének elnöke is lehetsz majd. Természetesen kiemelt nyugdíjjal. Tajtparaszt.
Azagáz hogy lezerjaninak mekkora vaj lehet a füle megett h röhögés nélkül köteles vegighallgatni Bolond Gombát ? Ez a gáz, gondoljatok bele h mit tehettek ezek h még ezt is hajlandók benyelni!!
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:
Csak mondanám: kijött az EHT módosítás, benne a következő aranyos módosítás: a kábelszolgáltetók és műsorelosztók akkor sem emelhetik szolgáltatási díjaikat, ha azt kormányintézkedés, adóemelés, vagy bármi okozta. És NMHH nagyanyánk Annamaris, ezt kőkeménsen be fogja tartatni.
@kikukac678: Azt jiszem félreérted a dolgot. A Jani jól van és élvezi. Matoócsi minden mondata egyben Orbánt is nullázza lefelé... Janink Jani szeretne lenni. A Tócsni és az idő neki dolgozik. Csak azt felejti el, hogy adott esetbeen Ő is megy a kukába.
Lesznek itt még csodák 2014-ig....
Az is lehet, hogy matolcsy egy automata és egyszer csak leáll. Mondjuk pont akkor, amikor a devizatartalékot akarja orbán lenyúlni....
Már ha le akarja...
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:

Nem buták a fijugg... azokat szopatják, akik nem tudják elvinni egy vulkánfíber bőröndben a befektetett tőkét. Ha elmennek, a kiépített infrastruktúra itt marad, csak bele kell ülni a készbe... Ez itt a nagy okosság. A haveri kutyák már nyalogatják a szájuk szélét.
@Éhes_ló: Aranyom, téged elrabolhattak az ufók..
Látom, kiesett pár év.

Biztosan meg is kínoztak.
Szexuálisan. ;-)
Lásd Match és Kájzer üzlezek... csak a cégtáblát kell a Lázáréknak kicserélni...
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: Csak az aktatáskás urat rövid úton elhajtják. Az E-ON nem egy narancs birka.

A sok piros pötty közt elsikkadt az a számomra elég feltűnő hír is, miszerint Ficot hiába itatta pályinkával baltazár, csak sikerült betévednie az MSZP-hez, illetve a nagykövetségükre valami úton módon Bajnai is odakerült.

baltazár szájában megkeseredhetett a borovicska.:)
@Habakuk999: zsebében pedig kinyílt a bugylibicska. Esetleg kioldott a balta zár.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:

Lesz még itt villanyszámlán és gázszámlán Közgépes fejléc....
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus:
"Képes lennél néhány másodpercentes örömért a varázssütist meglovagolni?"
De még mennyire! És még piros pontokat is kapnék érte, 30-at.
@dr kíváncsivagyok:
valahogy így gondolom én is. És persze akkor lezs a torta kerek, ha a műsorszolgáltatók mellet a műsorelosztók és a távközlés is "KÖZSZOLGÁLATI" lesz. Na, akkor lesz itt a kánaán. A zinternetszabályozás, a zavaró bloggerek élből kiszűrve. Telefon néma nem marad. És talál Papcsók is megnyugszik végre.
Megnéztem a videót, -a tündérmese folytatása:

www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=vZKuZwP8jZM

Aranyos, játékos kistigrisek leszünk közép-Európában, több cikluson átívelően.
A halálos külső-belső támadások kivédésére legalább olyan kotyvasztó-receptünk van, mint az unortodox (Hupikék) törpikék varázslójának.

Sőt, "Tom és Jerry"-t is játszhatunk, de:
MI leszünk a MACSKA !!

Ebbe az egész mesélésbe csak a sértődötten bajnaizó hozzászóló nem illett, akinek nem tetszik, hogy félázsiainak nevezték Őt.

Elfelejtette felvilágosítani Matolcsy, hogy ez az elnevezés Orbántól származik.

De jól kivágta magát a piros pöttyös seggű magyarokkal, remélem a jó memóriájú sértődött hozzászóló most már ezzel is bajnaizik.
@Mariann19: mindig is tuttam, a zemberi perverzió határtalan... főleg a nőké:-) és a mohóság is... 31 ezüstpénz helyett 30 piros pont... hová jutottunk. Korcsosul a világ:-)
@Hertelendi: lézerdzsonni népén tesztelik...

következő gyűlés így lesz: ezeket a szerencsétlen köztisztviselőket, intézményvezetőket kivezénylik megint a nagyterembe és BELEXARNAK a pofájukba, de most már úgy igaziból is... nekik meg tisztelegni és köszöngetni kell... drlézer és drmatolcsi meg ki is röhögi őket...

így tűnik bármit meg lehet tenni és még paroláznak is...
@Silverhaar:

Ui:
A piros pötty a regisztrációs pecsét helye .
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: "Kormányhatározattal törvényeket alkotunk?"
Ha már nem ismeretes előttük, hogy melyik a magasabb szintű jogszabály...
@hackbard.celine:

Az megvan kedves Celine, hogy mi agyhalottak szokunk ám foglalkozni lényeges dolgokkal a seggpöttyön kívül is. Gondolom nincs, de segítek:

varanus.blog.hu/2012/10/28/onkormanyzati_adossag_dompingaron_elado
@Volkssturmgewehr:

Csodálatos mikor egy kamu sváb kiosztja a magyar eredet észt. Annyira csodálatos, hogy ezt ki se törlöm. Maradjon csak mementónak, emlékezzünk miért baszlak ki innen újra, és újra, ás újra.

Persze a többit, az összes reakcióval igen, veled együtt.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: "31 ezüstpénz helyett 30 piros pont... Hová jutottunk."
A 30 piros pont kifundált számítás. Bejuthatok a rezsimbe /?/, még lehetek a Közgép gazdasági igazgatóhelyettese is, vagy az azeri Balta Művek ügyvezetője. Ilyesmikre gondoltam.
El tudom képzelni a sok békemenetest, a videó után pucérra vetkőztette a gyereket, hogy lássa van-e rajta csodapötty.
@Éhes_ló: Szavazz csak a csuti tolvajra és éhes lóból döglött leszel.Mert nem eszel.
@Éhes_ló: Remélem a csörgősipkád rajtad van, miközben végrehajtod a ner napi parancsot (kommentelsz).

Más(nak): sz*rtolcsy túlszárnyalta főnökét. Tébolyban. Ha más nem, azért ez biztos fordulópont.
@vlady74: Csoda , hogy baromarcú nem azt hozta példaként, hogy a keleti emberek óvszermérete mennyiben másabb mint az európaiaké.
@Mariann19: Közgépben közmunkában, közpénzen közalkalmazottként közös nőként? A fene a gusztusod.-)
@házelnök: Akár mennyire hülye azért azt nem fogja beismerni, hogy ő és mestere frusztráltsága elsősorban fél-ázsiai méretük miatt van.
@házelnök: nem emlékszem hogy valami magadfajtával együtt húztam volna X-et bárkire az elmúlt pár szavazáson.
Ezért a feltevésed téves.
@a szív fészkei:

Tisztelt a szív fészkei!

Ha rajtam múlna csak, már holnap...

Tisztelettel:
anonymand
@Éhes_ló:

"Igazuk lehet azoknak is akik a magyarok őseit a Földközi-tenger medencéjének telepesei között látják, amire az ázsiai illetve a "kohen" génanyagok azonosságai is utalnak. Ezen belül is elkerülhetetlenül sok szál köti őket a kurdokhoz, dél-olaszokhoz, szárdokhoz és örményekhez. "

Te jószagú Dávid csillag! Hogy fogjátok feldolgozni, hogy az előázsiai kohen génanyagot is hordozzátok? Megtértek mind mint Szegedi Csanád?
@Parajpuding: a magadfajtáknál követett szokásokból vonsz le következtetéseket másokra.
Ezért tévedsz.
Nem mindenki veszíti el az emlékező tehetségét pár év alatt, mint ti.
Én jól emlékszek a pufajkásra, kuncéra, bokrosra, tocsikra, demszkíjre, kókára, D209-re, elqróra, libásra.
Ez pont elég ahhoz, hogy röhögve nézzem amint ők, meg a cimboráik előbújnak és a hátatokon megint felmásznának oda, ahonnan kivágták őket.
Szóval nyugi, még van 17,5 hónap, akkor lehet behúzni az X-et ahová akarjátok.
Utána meg kiderül, ki nevet és kin.
@Éhes_ló

Miért, neked ez tetszik?
@Fabius: Hagyjad békén szegényt. Az eddigi kommentjei alapján teljesen meg van zavarodva. Még mindig Kunczénél, Demszkynél és Kókánál tart. Ha most még a Földközi tenger medencéjét és a parthus származást is belekevered neki, akkor végleg összeomlik a rovásírásos, nyereg alatt lóhúst puhító ázsiai származáselmélete.
@simple observer 1.0:

"Hol van ilyenkor Dr. Cal Lightman ?!?! "

Mekkora poén lenne minden hasonló faszság után közvetlenül egy "Lightman" elemzést is olvasni/megnézni? :-D
@Éhes_ló: Micsoda lexikális tudás.

Az idomított krokodil kutyafasza hozzád.
@for my reddot posthumus deBill Vérmókus: "Közgépben közmunkában..."
Nem olvastad végig nagyratörő terveimet, pedig felsoroltam. Nem vagyok kispályás!Ejnye!
Ha lenne rá lehetőség, szívesen megkérdezném Eltolcsybácsit, hogy ha az EU elemzői 2014-es költségvetés hiányában nem láthatják előre, hogy 2014-ben 3% feletti lesz a hiány, akkor ő mire alapozta azt a kijelentését, miszerint néhány éven belül megduplázódik a magyar GDP? Mit tud, amit a világ nem? Pl. azt, hogy 2014-re lefeleződik a magyar GDP és évek (évtizedek) kellenek (meg persze egy új kormány), hogy újra elérjék a mai szintet?
Ha lenne rá lehetőség, szívesen megkérdezném Eltolcsybácsit, hogy ha az EU elemzői 2014-es költségvetés hiányában nem láthatják előre, hogy 2014-ben 3% feletti lesz a hiány, akkor ő mire alapozta azt a kijelentését, miszerint néhány éven belül megduplázódik a magyar GDP? Mit tud, amit a világ nem? Pl. azt, hogy 2014-re lefeleződik a magyar GDP és évek (évtizedek) kellenek (meg persze egy új kormány), hogy újra elérjék a mai szintet?
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:

Nem bántom én, az érdekel csak mennyire félnek tőle, hogy egyszer csak kiszabadul belőlük a citált tanulmánya szerint ott lappangó zsidó.

Fontos kérdés ez. Magyarázat egy sor frusztrációra :-))
@Dr. simonmondja.: :)
Ennyi négylábú ilyen rövid kommentben.:))

Könyörgöm, miért pont krokodil?
@Ylim: "akkor ő mire alapozta azt a kijelentését, miszerint néhány éven belül megduplázódik a magyar GDP?"

Japán tudósok mondták. Esetleg a tündérkék súgták a fülébe.
@Éhes_ló: És orbánra és bandájára már nem emlékszel? Gondolod az egybites agyaddal, hogy ezt megúszhatják börtön nélkül?
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf: hagyd máshol is hinti az észt még online game fórumokon is, ott is reménytelen, és csak röhög rajta mindenki, de mit is várunk egy kehes éhes pacitól :D
off:

Megvan az új európai barátunk:

index.hu/kulfold/2012/11/17/lukasenka_magyarorszagnak_elege_lett_a_demokraciabol/

Nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek.
oops, hova jutott ez a világ :)

A Nézőpont is tiltakozik a választási törvény ellen

Nyílt levélben fordult az országgyűlési képviselőkhöz öt közvélemény-kutató cég vezetője, azt kérve: ne szavazzák meg a választási eljárási törvényjavaslat azon részét, amely előírná, hogy a szavazást megelőző hatodik naptól a szavazás befejezéséig ne lehessen nyilvánosságra hozni a választásokkal..
@Fabius: miből gondolod azt, hogy a genom vallási meggyőződést is jelent?
Felétek ezt tanították a soros egyetemen?
Nekünk nem.
@Habakuk999: Egy etológus veszett el bennem.
A krokodil az fideszes.
Nem tanul új trükköket, de szívós, mint a cipőtalp.
@vlady74: Várjál még...sorra kerül a kicsi Hugó Chavez is...alakul ez:))))
hihihihihihi, egyetem meg az ott fent, leestem a székrőőő :d
@vlady74: sírjál nyugodtan.
Kína is a barátunk.
Sőt.
Az öböl menti és a szaudi kényurak is a haverjaink.
Megsúgopm, hogy az USA-nak, Eu.-nak és Izraelnek is.
Nahát.
Mik nem vannak?
Sót ha a töri órák helyett nem füveztél volna tudhatnád, hogy sztálin apátok nagy haverja volt roosevelt és churcill is, de gaullal, rosenfelddel és csermanekkel kézenfogvást.
Hasonló a hasonlóval, mondta a bölcs földmíves.
Igaz, szerény tudású kommentelő?
@Éhes_ló: Azért várjál még ezekkel a nagy barátságokkal. Ott nem hülye se a miniszterelnök, se a pénzügyminiszter. Itthon bezzeg....
@Éhes_ló:

Várjál, mindjár összeszámolom, hogy hány baráti kormány vizitelt az orbáni két évben nálunk...

... egy.

Az albán faszacsávó.

...éééés kész.
@vlady74: "El tudom képzelni a sok békemenetest, a videó után pucérra vetkőztette a gyereket, hogy lássa van-e rajta csodapötty. "

mi ez túró rudi? szerintem pöttyöt nem is de csokit találhattak...

amugy azt nem hiszem... ez lehetetlen több okból is...
ad1) a birkamenetesek 99% ban hitvány nyugger csürhe...
(nincs gyerekük)
ad2) lexarják, győzike-lagzilajcsi népe nem tud erről..
(még a főbirkát sem nézik...)
ad3) piros pöttyöt nem látnak/
vagy csak azt látnak de akkkor ruhán is (kannás bortúl...)
@Hertelendi: Rég volt erre komcsi gyűlés. Ovinak hiányoznak a rég bulik, ahol igazán önmaga lehetett.
@Ylim: jooo kérdés... hogy miből jósol 2020 ra kányaánt nekünk...
www.noltv.hu/video/4697.html

Nem látszik az a hatalmas szakértelem a vitából sem.
A törvényjavaslatokból sem.

Ilyen emberek döntenek, pedig ők az okosok közé tartoznak.

És jó a sötétség kora.
Baltazár már ment a spanyol inkvizíciót segítségül hívni.
@Fabius: azért rinyálsz,mert benned csak a meztelen csiga génjei vannak
@dr. Balta$ár: Biztos van pár szakadár elem akik hallottak a dologról. Ha meg nem találnak kiver az asszony fogát, mert megcsalta valami jött ment bevándorlóval.
@vlady74: jaa... ujabb ok az asszonyverésre... ha pirospettyet lát a gyerek seggin akkor megveri az asszonyt ! biztos megcsalta a kínai büféssel..

szegény gyerek nem mer skarlátos vagy birkahimlős lenni...
@Hertelendi: dehogynem, de abban a világban ahol degesz demszkíj, elqró és libás szabadlábon lehet, miért hinném azt, hogy buktor - aki megkímélte őket - börtönbe kerülne?
@Hertelendi:szerintem nem az a kormány a hülye aki csökkenti a tartozásokat és a hiányt eu követeléseknek megfelelő mértékre szoríytja le, hanem az, amelyik erre nem képes. Ilyen volt a ballibnek 3.
Rájuk emléxel, vagy 2010 előtt még nem éltél Magyarországon?
amugy ez a hitvány büdös komcsi drmatelcsi ugyanijjen kretén volt 1998-2002-ben? nem emléxem ijjen nagy vidám sztendapokra az országban... rejtegették a teheccségét? vagy csak a 2/3 dal tudott kibontakozni ?
@Dr. simonmondja.: Neked hiányoznak nyilván, de miért vizitáltak volna, amikor az eu soros elnöke volt buktor és havonta kétszer taláálkozott minddel aki a kies ejrópában számít?
Erre már nem emlékszel, mert három napnál régebben volt?
Vagy 10 másodperces az amnéziád?
ja most volt a kabarében, hogy

ha levonnyuk a szavazók számából a fides 2/3-ot
akkor marad a fides mafiát utáló 4/5...
@Ator a Legyőzhetetlen:

Tisztelt Ator a legyőzhetetlen!

"Ha lesz egy kis időm, visszanézek különböző blogokba." - fölösleges.
"Ha tévedtem, megkövetlek." - nincs ha.
"Sajnálom, ha tévedtem – de ennél jobb kell legyen a memóriám." - ebben hasonlítunk.
Én is képtelen vagyok tévedni, s csak arról feledkezem meg, hogy rendkívül jó memóriám van.

Tisztelettel:
anonymand
@Dr. simonmondja.: Bezzeg az előző nyolc évben sok baráti kormányfő vizitelt nálunk. Meg is lett a foganatja! Teljes lecsúszás.
@Éhes_ló: Féleszűkém, de nem csökkent semmi hiányt! Viszont növeli simlicska vagyonát.
Amit csökkent az az életszínvonalunk.
@Éhes_ló:

Nektek az Atilla király népfőiskolán nyilván nem tanítottak ilyet. Pedig Szegedit és a megtérése körülményeit elnézve lehet kellett volna. Tudod, felkészülten nem érhet ekkora sokk :-D

De még nem késő a sumér szíriusz elméletbe a kohen allélt is beépíteni. Ha elterjed nem kell már a tudjukkik ott vannak mindenhol a mesterkedésükkel elméletet gyártani, mondhatjátok büszkén: leigáztuk a világot gecó!
@vantaan:

"Te csak megjátszod a pirospöttyös seggűséget!!!!"

Igazad van!
Én pedig büszkén vállalom, hogy csak a trend miatt... :o)
@Q-match: A viccek mindig a fájdalomból táplálkoznak. Ezért volt egy pszihológus, aki egy értekezésében megállapította, hogy a mennyországban nincs humor.

Egyébként tovább vezetve ezt a fonalat, mivel igazán jó viccek az elmútnyócévben nem születtek, max a saskabaré színvonalig jutottak el, még az is elképzelhető, hogy (urambocsá') talán esetleg nem is volt olyan szar az az időszak. :D
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

"Hamisítják is már?? Ne'ba!!! :))"

Hehe, hamarosan megnyitom a tetoválószalonomat.

Nagy biznicet érzek... :o)
Még pár óráig érvényes az 1 éves évforduló ünneplése:

2011.november 17-én megírta levelét kormányunk az IMF-nek. Akkor még: IGEN KÉRÜNK MÉG HITELT !

www.168ora.hu/velemeny/hitel-imf-kormany-ado-bank-fizetes-105950.html
@regress:

Értem már honnan ered a pirospötyi elmélet: a kiválasztottak seggére rászívod minden éjjel a fejeden száj helyett hordott szívószájszerv és pödörnyelv segítségével.

Hol tart a tudomány! A japóknak sikerült keresztezni a piócát szijjártóval és te lettél az eredmény.
@Éhes_ló: "dehogynem, de abban a világban ahol degesz demszkíj, elqró és libás szabadlábon lehet, miért hinném azt, hogy buktor - aki megkímélte őket - börtönbe kerülne?"
Tudod ezzel csak az a baj, hogy semmit nem tudtak rájuk bizonyítani. A pávatáncosnál ez már nem fog menni, mert annyira éhes, hogy már arra se vigyáz, hogy a bizonyítékokat eltüntesse...
Ülni fognak...nem is keveset!
@mrbloodbunny:
Igen, elég jó film.

De itt nem ez a lényeg. Hanem az, hogy a helyzet mikor érleli meg a mi Claus Schenk von Stauffenbergünket.
"Magyarország szocialista ország volt. Jó barátok voltunk régebben. Nagyon közeli volt a kapcsolatunk. Végül elegük lett a demokráciából és a piacgazdaságból és kijózanodtak" - mondta Alekszandr Lukasenka fehérorosz elnök. A fehérorosz hírügynökség tudósítása szerint az új magyar és francia nagykövetek kinevezésekor beszélt erről.

index.hu/kulfold/2012/11/17/lukasenka_magyarorszagnak_elege_lett_a_demokraciabol/

Istenkém... Illetve Éljen a Párt!
Csak a Fidesz!
Piktor & Lukasenkó... Olyan szép és megható.
Most akkor????????? :D
Matolcsy dícsérete.
Pukkasztó:

www.pecsistop.hu/velemeny/mr-gumbyt-a-magyar-nemzeti-bank-elere/1099894/

"Matolcsy György olyan a magyar gazdaság számára, mint a Monty Python csoport legendás alakja, a zsebkendővel a fején, gumicsizmában parádézó, az agysebészetet kalapáccsal és fűrésszel űző Mr Gumby a betegnek. "
@Éhes_ló: Hogyne emlékeznék.

Kimeszelték az istállót a gödöllői kastélyban cirka 2 milliárdért,

hogy várják a sok kormányfőt az eu-elnökség miatt.

A Kossuth téren elmaradt a mélygarázsépítés, hogy abban a félévben legyen hely a delegációknak.

Aztán üres maradt az istálló meg a Hilton és Orbán kilincselt külföldön, hogy nehogymány kicsukják a cigányt, mer fázik.
Ekkora demencia kádár alatt se volt, talán a középkori boszorkányüldözések állnak legközelebb mai korunkhoz e honban. Az, hogy alulművelt, öntelt és primitív pöffeszkedők szedik a vámot, nem újdonság, csak talán most ennek sokkal nagyobb tétje van, mint mondjuk Medgyessy elvtárs korai ténykedése idején. Csöbörből vödörbe kerültünk, bár ekkora idiótákat azért a rendszerváltás óta még nem termelt ki a magyar politikai elit, de ha a nép vevő rá, akkor hajrá, magyarok.

Szegény, szegény Magyarország!
@Fabius:
Hülye! :DD
Vizuális típus vagyok és hát ez övön aluli volt... :)
" az ember a fellépésre úgy
érkezik, mint begombázott tinédzser a
bebe tévé elé"

" a kiválasztottak seggére rászívod
minden éjjel a fejeden száj helyett hordott
szívószájszerv és pödörnyelv segítségével"

:-D:-D:-D:-D

Formában vagy
@Fabius: érted????ne nagyzolj,ahoz is hülye vagy,,hogy jól érezd magad
Úgy tűnik, hogy a bébibumm gyerekek hátsóján nem volt piros folt, ha apuka japán tudósoktól hallott róla. Vagy nem foglalkozott a seggükkel.
@klonburger:

A jó kifejezés a "középszerűség diadala".

Bár ilyenkor, amikor ilyen Matolcsy féle narancsbolsi patkányok felbukkannak, inkább csatornaszag árad csak...
@Éhes_ló: El ne felejtsd, hogy a felcsúti disznóól takarító barátod is a Soros egyetem padjait koptatta (nem sokáig) míg rá nem jött, hogy ott tanulni kell és inkább hazaszökött egy egész országot kirabolni.
@Éhes_ló: "A Wallis még az utolsó hónapokban is százmilliárdokat pumpált a HajdúBÉT-be."
Megnéztem tükörben a seggem, nem piros! Viszont hasonlít valakinek az öntudatlan mosolyára...
... vagy fordítva!
Matolcsiné férje nem is tud japánul.
Tán Hunglishül kicsit.
Így nem japán tudósok, angol tudósok szerint.

Na most kicsit tanácstalan vagyok..
Mire is kéne figyelnünk?
(Amiről ez a cirkuszi produkció - Lézerjános porondmester közben-vigyorgásával - elterel?)
@ariel12:

Arra gondolsz, hogy 1989 szeptemberétől a Soros Alapítvány ösztöndíjával az oxfordi Pembroke College-ban volt Piktorunk, aminek az igazgatója akkor az MI-6 volt igazgató volt...
Csak kérdem, merthogy én azért itt kombinálnék.
De tudom én vagyok rosszindulatú!
Csak megfordult a fejemben, hogy akkor...
Nem!
Az nem lehet!
Áááááááá, olyan nem történhetett! :))
@félázsiai nemecsek ernő áruló:

Legyünk pontosak: csa tízmilliárdot!
A felszámoló volt az, aki a hatályos törvényeknek megfelelően először az államot elégítette ki! El is fogyott a pénz, mert mint tudjuk, az állam bendője kielégíthetetlen...
@regress:
Ennyi?
Ez mind kijött belőled?
Ööööö....
Sikeres ember lehetsz! :))
Komolyan!
@keresztanya fabi(en):

Hát nem szép!
De hasonlít...
A szemüveg meg a kusza szem hiányzik csak róla!
@preddy: Legyünk. Ez akkor sem a céget kisemmizni kívánó hozzáállás, hanem a mentsük a menthetőt hozzáállás. Amíg egyéb információ nem jön, a libázást tökéletesen cáfoltnak tekintem.
@aranyhorcsog:
Feritél ismerős?
Naugye! :))
kekeckedsz itten... ;)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Igen, az. Pontosan ez fájt a legjobban a kommunizmusban, hogy a középszer seggel irányít seggfejeket, mert agya az nem sok van sem irányítónak, sem irányítottnak, max az egyik "annyit is ér" (klasszikust idézve), legfeljebb tömjénre meg zsoltárra futja. Erre itt a Nagy Visszarendeződés, csak nemzeti trikolórban. A csatornában. Amivé lassan tényleg teljesen átalakul ez a jobb sorsra érdemes nemzet, ország.

Fájdalmas ennyi idiotizmust látni, főleg egy olyan kommandótól, amelyik állítólag elhatárolódik a pufajkásoktól. Frászt, ugyanaz a mentalitás, no meg a módszerek is.
@Hertelendi: nem értem, hogy talán már érgen milliárdos jósként miért vesztegeted itt ránk az idődet.
Vagy ha nem vagy milliárdos akkor mire pazarolod a jóstehetségedet?
@Dr. simonmondja.: amire emlékszel az egy alternatív valóság volt. Érdekes lehet, de miért ide firkálsz és nem oda?
@félázsiai 2llkedő:

Tisztelt félázsiai 2llkedő!

Köszönet az elismerő szavakért.

..."nem pedig narancs, rózsaszín, vörös, zöld szín mellett." - ez a lényeges. Nem köt pártfegyelem, a feleségem sem szól bele, hogy mi legyen a véleményem.
A hülyeség egyébként is pártfüggetlen...

"Mert hogy a változás nem pozitív irányba történt, hanem negatívba." - és akkor igen finoman fogalmaztál.
Háborús időket élünk (forrás: Bonsai Duce összes), természetes velejárója az elsötétítés. A Fidesz olyan sikeres ebben, hogy minden eddigi történés ellenére még mindig igen népes a híveinek száma.
Persze az is lehet, hogy náluk már nem kellett beavatkozni, ők amúgy is kellően sötétek.

"Szerintem anonymand független, az ország érdekében gondolkodó ember, és nem skatulyázandó be sehova." - nos, ebben egy kicsit tévedsz. Túl egoista vagyok ahhoz, hogy "ország érdekében gondolkodó" legyek. Ám határozottan állítom, ha jól megy az országnak, jobban mehet nekem is, ha az ország sz@rban van, akkor én is.

Tisztelettel:
anonymand
@keresztanya fabi(en):

Egyetemi oktató lesz!
Vagy agysebész lesz!

Inkább szimpla narancsbolsi kurva a kis hamis, akit fizetnek, bár ezért a teljesítményért max. napi 5 forintot adhatnak csak neki, hisz... :))
@ariel12: téves a következtetésed és megalapozatlan is. Nem vagyok buktor barátja és ismerem a múltját.
A libásé és a haverjainak sem vagyok a barátja és rájuk is emlékezek.
Felőlem mehet mind a Dunába.
A magadfajtákkal kézen fogva.
@félázsiai nemecsek ernő áruló:

A libázás hit kérdése!
Nekem csak egy hitem van, az egyorbánhívés így már nem fér bele, mint a fogyatkozó kétharmadnak...
@félázsiai nemecsek ernő áruló: persze.
d209 meg maga a magyar james bond volt, aki a pufajkással harcolt kéz a kézben a demokráciáért, mialatt elqró belülről rohasztotta szét a kommunista ifjúsági szövetséget.
Más eszementséged van még?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
"Inkább szimpla narancsbolsi kurva a kis hamis"

Azért ez így nagyon durva!

"Inkább szimpla narancsbolsi fürdős bajadér a kis hamis" - mennyivel szebb és sokatmondóbb így!
@klonburger:

Elba.ztad!

"SZENT KÖZGÉPSZER" az...
Figyelj már!!!
@preddy:

Bocsánat, ha valakinek az érzékeny kis lelkébe beletapostam a 43-as szöges bakancsommal! :))
@preddy: ne hiányold, mert ha a kiegészítőkkel leülnél, ajjaj máris élvezhetnéd egészségügyünk tökéletességét
@Éhes_ló:

D209 egy tehetségtelen és végtelenül szürke kiszolgálója volt a letűnt rendszernek. Eltolcsy viszont még tehetségtelenebb, de D209-hez képest végtelen önbizalommal megáldott Lqró, aki hisz is a saját baromságaiban. Nem hittem volna, hogy valaha látok 1 embert, aki kevesebbet ér D209-nél, de most bejött. Elég szánalmas bizonyítványa ez a Nagy Rendszerváltóknak, ezt azért vedd észre.
@Éhes_ló:

Úgy örülök és olyan boldog vagyok, amikor Matolcsy elvtárs III/II-es múltja nem zavar senkit...

Leszarám még azt is, de a jelenlegei tettei sokkal kártékonyabbak.

Az hogy vicces (vagy beszámíthatatlan) nem ad felmentést!
A későbbi bírósági tárgyaláson sem!
@Éhes_ló: Őőőő... A D-209-es fedett státuszú szigorúan titkos minősítésű ügynök kémelhárító volt, tehát akárhogy is magyarázzuk, bevesszük, vagy nem vesszük be az IMF-Szovjetúnió és a közöttük dzsémszbondkodó magyar puma vitát, akkor is idegen hatalmak ellen védte az országot. Ez az én szememben hazafi cselekedet. A kémelhárítókat én a mai rendszer alatt is hazafinak tekintem. Még úgy is, hogy Orbánnál tetvesebb hazaárulót szerintem még nem hordott a hátán a föld.
@Éhes_ló: Olvastad a "Teherán,Jalta, Potsdam" c. könyvet?
@anonymand:
Tisztelt anonymand!

"Ám határozottan állítom, ha jól megy az országnak, jobban mehet nekem is, ha az ország sz@rban van, akkor én is."

Ez szerintem egy egészséges egoizmus. Ennyi bennem is megvan.

Őszinte tisztelettel:
2llkedő
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Ne aggódj, 500 évre titkosítva lesz a dolog, ehhez aztán értenek a 90 évre kinevezett pártkatonák.

Pux a piros pöttyödre:DDD
@keresztanya fabi(en):

Csókolom! Túlbecsültem, na...

Az Ebay-en olyan 300-as optikát lőttem a fényképezőgépemhez 18 €-ért, hogy ihajjj!
Münchenbe viszik ki, onnan ismerős elhozza majd. Nemrég egy 200-as Pentacon objektívet vettem, 15 €-ért, karcmentesen, gyönyörű!
@klonburger:
MOS'MÉ??? 8(

Mit tettem? Olyan ártatlan vagyok, mint Piktor!
@Mariann19:
Szerintem túlbecsülöd!
Olvasni... :))
Max. a kifestőkönyvét, anno.
Nem vagy TE egy kicsit gonoszka???
(Egyre szimpatikusabban gonoszka...)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Megbántam má' te csak féligeurópai vagy mia a fax, azér is kűttem puxot a seggedre:DDD
@klonburger:
:o)) Pirulok...
De ugye lány vagy, ha ilyen puxokat küldesz, mert különben... :|
@Fabius: Ez a legújabb demokratikusellenzéki stílus?

Merci, non!
@Éhes_ló: Olvasni még tudsz ?

www.magyarhirlap.hu/mellekletek/a_godolloi_kiralyi_kastely_a_soros_magyar_euelnokseg_kiemelt_helyszine.html

A kiemelt helyszin, ahova egyetlen vendég se tette be a lábát.

És ez a ti feketeseggű újságotokban.
@klonburger: kuszaszem is egy sajátos történet, de aki összekeveri d209-e, vagy ez utóbbit fölé helyezné bármilyen (morális, szakértői, emberi) vonatkozásban az súlyosan elfogult.
Kuszaszem buktorral kihozza az országot abból a akranténból, ahová d209 és elqró a libással benn tartotta.
Súlyos ára van, de ami nem ment 8 évig, azt ők megcsinálták 2 év alatt.
Szar ügy, mi?
@Dr. simonmondja.:
Rohadék vagy... tulajdonképp... :))
Most mit cikized?
Honnan tudna olvasni?
Értelmezni meg pláne! :))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: erről nyomhatnál némi forrást.
Komolyan.
Érdekelne.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Noname

fon: nonem

Am ez egy virtuális pux volt, lehet, ha meglátnám visszavonnám, úgyhogy vedd olybá, stb

Én meg honnan tudjam h te fiú vagy, Boli?

Egyébként sem teszek különbséget a nemek közt amikor puxot küldök, és bejegyzett élettársi kapcsolatom sincs azonos nemű fiúbarátommal, előrelátó voltam, tuttam, hogy Tömjén Zsoltár módosítót fog benyútanni hehe. Ezé má csak a jányok marattak nekem, de minek.

:DDD

Azé még 1x pux:DDD
Matolcsy megemlítette a mongolfoltot és az rövid időn belül félezer ilyen hülye hozzászólást generált.

De ráérnek ebben a hazában! Persze, hogy nem nő a dzsídípí :)
@Éhes_ló: Egyébként az elqró PONTOSAN ugyanabban a pozícióban volt, mint Orbán elvtárs - akiről ugye saját szájából mondva tudjuk, hogy a diktatúra ellen SOHA nem harcolt.
@Éhes_ló:
Nem tudom mit szívsz, de azt a cuccot kb. mint Matolcsy elvtársad!

"Kuszaszem buktorral kihozza az országot abból a akranténból, ahová d209 és elqró a libással benn tartotta."

Na most felejtsük el egymást szerencsétlen...

Olvasol, tudsz "külföldiül"?
Bármely nyelven?
Mert angolul és németül nem találsz erre utalást, az ellenkezőjére viszont igen.
Azokat a mocsok német konzervatív újságokat is megvették a cocik... :))
"Boldogok a lelki szegények, mert..."

Pááá, a "Tahótlanítok" gomb rád illik pont.
@Mariann19: nem.
Mivel 1969)szovjet)-1972(magyar) kiadásokról van szó, valószínű hogy nem is olvasnám már el.
Hálistennek Matolcsy előtt csak szakértő közgazdászok irányították az országot :))))))))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nekem tűzopál köves az eljegyzési gyűrűm. Ausztráliából kaptuk, kabát aljába bevarrva anno.
Sajna már akkor is elég kicsi volt. Kitoldatni vagy bővíteni nem lehet, mert a követ ha hő éri vagy kibontják a foglalatból akkor tönkre megy. Így nem tudom hordani, csak emlék. Nekem pedig a kövekből az opál a szerelmem. Kárpótlásul sikerült helyette párat lőnöm. Mondjuk kockáztattam egy kicsit, de nekem bejött a júeszé-ből simán levélként, egy kis kommunikésön volt előtte.
Vannak jó dolgok, csak nem szabad nagyon belemerülni. Órákat félárom vettem a németektől, nagyon korrektek
@Éhes_ló:
Ne'má!

Kimaradt?

Matolcsy György - MSZMP tag, III/2 ügynök
Martonyi János - MSZMP tag, kormánytag, III/2 ügynök
Pintér Sándor - MSZMP titkár
Hende Csaba – MSZMP tag
Gógl Árpád - MSZMP tag
Járai Zsigmond - MSZMP tag, kormánytag, III/2 ügynök
Kerényi Imre – MSZMP alapszervezeti titkár
Stumpf István - MSZMP tag, Hazafias Népfront alelnöke
Mikola István - MSZMP-tag, Hazafias Népfront elnöke
Schmitt Pál – MSZMP-tag, miniszterhelyettesi rangban
Mádl Ferenc MSZMP Hazafias Népfront, elnök
Szűrös Mátyás - MSZMP KB titkár
Pozsgai Imre - MSZMP KB tag
Kövér László - KISZ titkár, és MSZMP Központi Bizottsága és az alá tartozó Társadalompolitikai Intézet munkatársa, és a Magyarországi Ifjúsági Szervezetek Országos Tanácsa (MISZOT) alelnöke (a másik alelnök Gyurcsány Ferenc volt)
Orbán Viktor; - A Kommunista Ifjúsági Szövetség tisztségviselője, gimnáziumi, majd egyetemi "KISZ titkár"
Varga Mihály - A Kommunista Ifjúsági Szövetség tisztségviselője, "KISZ titkár"
Rogán Antal - A Kommunista Ifjúsági Szövetség tisztségviselője, "KISZ titkár"
Deutsch Tamás - A Kommunista Ifjúsági Szövetség tisztségviselője, "KISZ titkár"
Ligetvári Ferenc - MSZMP tag
Chikán Attila - MSZMP tag
Boross Péter – MSZMP tag
Turi-Kovács Béla – MSZMP-tag
Harrach Péter – MSZMP-tag
Balogh Gyula – MSZMP-tag
Fónagy János - MSZMP tag
Vonza András - MSZMP tag
Szabadi Béla - MSZMP tag, munkásőr
Hoffmann Rózsa - MSZMP-tag, első fordításai pl. Jurij Guszev: A szocialista forradalom korának irodalma.

Érdekes, hogy csak a cocik ügynökeit ismered...
Szelektív hallás?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Jó, hát legalább a címét.

Egy ilyen művelt ló, amelyik még az elqrót is tudja q-val...
@keresztanya fabi(en):
Ugye????????
Én harmad áron objektív átalakítókat, kb. tizedéért meg kiegészítőket a fényképezőgéphez! :))
@félázsiai nemecsek ernő áruló: mind a ketten voltak miniszterelnökök. Más milyen pozicióban voltak mindketten: a WC-n? Úttörőavatáson? Apaként a szülőszoba előtt? Foghúzásnál?
Hol?
„a nyolcvanas években nem a diktatúra ellen harcoltam, hanem azok ellen, akik csinálták a diktatúrát, ezek pedig az ön párttársai voltak” -mondta Piktunk...
No meg a fater, az hol volt?

Meg ki is volt még ANNAK a rendszernek a kedvezményezettje, mint a párttitkár gyereke?

Hofi Gézánk is megmondta:
"- Tudod mi a különbség Isten és OV között?
- ?
- Isten nem akar OV lenni."
@Éhes_ló: engem az érdekelne, hogy mi közünk az őseinkhez? a "nép", a "nemzet" képlékeny nyelvi leleményekkel körülményes, rafinált módon konstruált fogalmi struktúra, a nemzeti hovatartozás, az identitástudat tudati struktúra, nem biológiai, ill. fizikai, amihez a genetikának közvetlen köze lehetne; a magyar nép is részben ezért létezhetett már ezer évvel azelőtt, hogy a genetikát feltalálták, az oké, hogy mind az apánk farkából jövünk, akinek esetleg a nevét viseljük, és ez jól jön álláskeresésnél, ezen túl viszont mi következik belőle? komolyan kérdem.
@Éhes_ló:

Nézd, én pontosan tudom, hogy a gazdaság összeomlása első sorban D209 hitelfelvételeinek köszönhető, mert káder et nem mert szembenézni azzal, hogy a szocialista típusú gazdaság nem működik (bár, most már azt is tudjuk a kapitalista típusú sem, de ez még nem mentség). Egy régi Ludas Matyi poént kaptam minap, ahol két tag megy és kaján mosollyal visszanéz egy óvódás kiscsoportra. Felirat: Ők még nem tudják, hogy adósságainkat majd ők fizetik.

Szóval, nem lelkesedem kádár gazdaságpolitikájáért, mert pontosan tudom, hogy a vidám barakk kirakatát a jövő nemzedék pénzéből állította ki.

De azt állítani, hogy Kuszaszem fogja megváltani a magyar gazdaságot, azért is nehezen érthető, mert leszámítva a felső tízezret, mindenki rosszabbul él mint x éve. Én személy szerint ennyire még nem repültem mélyebben, és ezt Piktorék szemétségeinek köszönhetem. Ha részletekre vagy kíváncsi, szívesen szolgálok velül, legyen elég annyi, hogy egy nagy állami cégnél dolgozom, és 2 év alatt NETTÓ 45 ezerrel csökkent a fizetésem, a munkám pedig megduplázódott, annyira, hogy nem elég a napi 10 óra, de hétvégére is hazahordom.

És mindez nem is zavarna annyira, ha mindeközben nem azt harsogná az én pénzemből fizetett propagandagépezet, hogy nem fogjuk csökkenteni a fizetéseket.

Miközben a milliomosok még gazdagabbak lesznek, a középosztály eltűnik. Ezt tette Eltocsy-Piktor a középosztállyal. Én tudom, mert saját bőrömön érzem. Persze, ha a te fizetésed még mindig félmillió, akkor nem csoda, hogy tapsikolsz ennek a brigádnak. De én nem fogok. Vagy akkor vállaljátok velem együtt a lecsúszást és a pénztelenséget eme zseniális gazdaságpolitikai döntések nyomán.

Szar ügy, nem?
@Éhes_ló: "[Orbán Viktor] Politikai pályafutását gimnáziumi alapszervezeti KISZ-titkárként kezdte"
Debreczeni József. Orbán Viktor. Osiris Budapest 2002. ISBN 963 389 223 6

Ez az Orbán Viktor című könyv még Debreczeninek a Viktor-felszopó korszakából származik, tehát szerintem hitelesnek tekinthető az információ.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: az érveket és a forrásokat nem pótolja a személyeskedésed.
Inkább leleplező.
@Mystes:

"megemlítette a mongolfoltot"

Tényleg? Mikor? Ismereteim szerint piros pöttyökről beszélt gyermekeink seggén. Ne eufemizálj, nem áll jól. Sőt, visszatetsző. Ettől függetlenül, meg lehet csókolni Eltolcsi piros pöttyét, de ha lehet, ne nyilvánosan.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: ilyen listákat minden héten olvasok sokat.
Pár tétel adatolt ebből, mások nem.
Nem értem mit keres a listán Szűrös, ő kormánytag, vagy fidesz nacsalnyik?

Ugyan ez vonatkozik turikovácsra szabadira és a többi kisgizdára, kdnp-s és mdf-es hulladékra.
Az már csak a hab a tortán, hogy a diktatúra működtetőit próbáljátok összemaszatolni a gépezetben különböző - nem vezető beosztásokban - vegetálókkal.
Mintha a hatáskör és a felelősség egyforma lehetne.
Nem az.
A listád legfeljebb 1998-ban lehetett volna helytálló, de akkor oda kellene tenni mellé a pufajkásékét is.
Az meg nincs ott.
@klonburger: Kár hazahordani. Nem fogja senki megköszönni. Én már ebből megjöttem, igaz nem állami cégtől.
@regress:

Juj, ezt szántad riposztnak? Szegény Fab és szegény mi, hétvégén kuministából csak a selejt jut.
@keresztanya fabi(en):

Nem tehetek mást, kell ez a munkahely. A főnökömet nem érdekli,mikor csinálom meg, de legyen meg időben, ha nem, repülök.
@Éhes_ló: "d209 meg maga a magyar james bond volt"

Minden országnak van titkosszolgálata. Volt is meg lesz is. A szocializmus idején is voltak államérdekek, amiket meg kellett védeni, ha nem tudnád, és ez az ország akkor is ország volt (persze, miután újjáépítették a kommunisták, mert nemzeti jobboldal szétromboltatta a háborúban). Ne ártsd bele magad olyanba, amihez nem értesz, Orbán-takony.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Nem ismerem a bepisálás felemelő érzését, de lehet, hogy nemzeti közgadászunk már túl van ezen.
@klonburger: Gondoltam. Kurva egy világ ez amit élünk.
@klonburger: Tedd a szívedre a kezed: hallottál te már a mongolfoltról? De ma már habzó szájjal osztod az észt.

Mit gondolsz, mit mondott Matolcsynak a tolmács?
@Pantagruel: nem értelek. Egy genetikai jellegzetesség - mongolfolt - megemlítése kapcsán fikázták itt (is) szakmányban kuszaszemet.
Erre hoztam egy (hirtelen feltalált) forrást, hogy ez valóban olyan gneetikai jel (sok más mellett) ami a származásunkra utal.
Ráadásul eléggé nyilvánvaló.

Erre nekem szegezed a kérdésedet, amivel kapcsolatban még jeles tudósok is vitáznak, tehát nálam legfeljebb hit kérdése lehet.
Miben hiszek tehát?
Van genetikai meghatározottság, de ez nem kizárólagos, mert a környezet és a neveltetés, iskolázás ezen alakít. Az intelligencia, kreativitás, tehetség, temperamentum a leginkább örökletes tényezők által alakított emberi tulajdonság. Ezt iker- és családfakutatásokkal is vizsgálták.
Ez következik belőle.
@klonburger: nem állítottam semmilyen kuszaszemi megváltást.
A fikázását utasítom el, összevetve a buktorék teljesítményét d209 két évével, vagy elqró és a libás éveivel.
Hozzájuk képest konszolidálták az államháztartást, csökkentették az államháztartás hiányát és az államadósságot.
Ezt két év elteltével a brüsszeli sajtfejek is le bírták írni.
Ennyi.
Ez rajtuk kívül eddig még nem sikerült egy gengszterváltás utáni kormánynak sem.
Azért ez nem semmi, még akkor sem, ha beledöglünk.
@Mystes: "Mit gondolsz, mit mondott Matolcsynak a tolmács?"

Nem mindegy? Ahelyett, hogy itt rugóznál, inkább csókolj be neki, rögtön felvilágosodnál, hogy van-e rajta piros pötty, vagy csak beszart. Különben nekem is becsókolhatsz, éppen most rajzolom be filctollal a piros pöttyöt.
@Mystes:

Nem kell a szívemre tennem, anélkül is megmondom: eddig nem hallottam erről. De a válaszom nem erről szólt. Ha szándékosan értetted félre, meg lehet kérdezni Bayer Zsoltit, ő úgyis neked adna igazat.

Hiába provokálsz habzó szájú észosztó, nem jön be.

Fogalmam sincs, kinek mit mondott a tolmács. És seggfejekkel nem szoktam beszélgetni, főleg elkötelezett fidesznyikes pártkatonákkal, úgyhogy, bye-bye baby, bye-bye.
@Éhes_ló: "genetikai jellegzetesség"

Mint nálad a hülyeség vagy a seggnyalási hajlam.
:)
@Mystes: Sztem semmit. Ez egy kitaláció, mert nem jutott más az eszébe
@Éhes_ló: "Azért ez nem semmi, még akkor sem, ha beledöglünk. "

A cigány lova is éppen akkor döglött meg, amikor már majdnem leszokott az evésről.
Nos, Poldi'bá betalált, sajnos full igaza van!
Bass.ameg! :((

"Hát itt a következő csomag. Bankadó örökre - ne legyen már vita, hogy mikor lesz megszüntetve. A társasági nyereségadó 50 százalékos kulcsa nyilván jótékonyan hat majd a befektetői tőke további özönlésére. Ma csak az energiaszolgáltatókat érinti, de holnap talán más szektorra is kiterjesztik, mert "nagyon beválik". Közmegelégedés. Természetesen a vezetékek adója sem szivárog majd át a drótokon, csöveken keresztül a magánlakásokig.
Orbán Viktor ugyanazt a pályát futja több mint két éve. És közszereplésein egyre inkább látszik, kiélvezi minden egyes méterét. Már be is vallja: jókat röhög az "unortodox" törvényhozási akciókat követő értelmiségi vitákon.

Amikor a kétharmados parlamenti többség birtokában, 2010-ben kiment Brüsszelbe, hogy elintézze az elődök miatt szerinte abszolút indokolt 7 százalékos hiányt (mármint annak jóváhagyását) és úgy zavarták haza, mint egy taknyos kölyköt, nos, akkor eldőlt minden.

Azóta nyílegyenes pályán halad. A legfőbb jellemző, hogy a Brüsszelnek, a "globalizmusnak", a rohadt bankoknak és multiknak való odadöngölés felülír minden ésszerűséget, józan gondolkodást. A sajátos magyar út azt jelenti, hogy felrúgunk eddig megkérdőjelezhetetlen(nek tűnt) rendszerelemeket, itthon és külföldön, gazdaságban és külpolitikában egyaránt. És ha a magyarázatot, a motivációt keressük, túl egyszerű pusztán a soha nem látott hatalmat biztosító kétharmadot "hibáztatni". Egyértelműen többről van szó.

Túl sok konfliktuson, személyes sérelmen, megbántottságon ment keresztül a magyar miniszterelnök, mire elérkezett oda, hogy élet-halál ura az országában. Egy olyan országban, amely szerves része egy nagyobb közösségnek, s ez a közösség nem hajlandó elismerni sem az ő támogatottságát, sem személyes érdemeit, ambícióit, sem teljesítményét, amely - lám - milyen hatalomhoz juttatta. Orbán Viktor szerintem meg van győződve arról, hogy nála sokkal gyengébb képességű nyikhajok szívatják. Ennek itt-ott konkrétan hangot is ad (lásd az EU-vezetők képességei és a vidéki kóceráj), de igazából a tettei beszélnek.

Jól ráérzett arra, hogy a demokrácia működési rendszere nem tud mit kezdeni azzal, ahogyan ő kikezdi a szokásjogot. Szándékosan sért szabályokat, mert itthon ugyan ki mondhatná meg neki, hogy állj, elég volt! Ha valami alkotmányellenes, semmi gond, majd beleírjuk az alkotmányba - ez már közhely, de gondoljunk bele, mit is jelent valójában! A külföldnek meg nem csak azért coki, mert különben sérül a nemzeti szuverenitás, hanem azért is, mert nincs olyan intézkedés, amire ne lehetne valahol példát találni - persze egész más környezetben, politikai és társadalmi kontextusban, de ez már nem érdekes. Amerikában meg verik a négereket, szól a korabeli mondás, mindenki söprögessen a saját portája előtt.

Megrettenve nézik nyugaton, hogy egy kis ország miniszterelnöke korlátlan pimaszsággal emeli fel szavát minden olyan esetben, amikor veszélyeztetve érzi érdekeit az unió potenciális irányváltása miatt, miközben láthatóan szándékosan kivonja magát a közös politikából rá háruló feladatok teljesítése alól, nem érti vagy nem akarja megérteni az európai eszmeiség lényegét.

Orbán Viktor érzi, hogy a tábora nem fog egy meghatározott mérték alá csökkenni, ezt nem csak a békemenetek mutatják, elég elolvasni a blogok kommentjeit, vagy belegondolni abba az egzisztenciális kényszerhálóba, amit az elmúlt két év alatt sikerült kiépítenie. Úgy érzi, semmilyen veszély nem fenyegeti, a legnagyobb cinikussággal beszélhet bármiről - például arról, hogy a 2010-es választási rendszer fenntartása a Fidesz érdeke lett volna...

Meghamisíthatja az adatokon alapuló értékelés-axiómákat (ő úgy vette át a kormányzást, hogy Magyarország Görögországgal együtt állt az államcsőd szélén), kiállhat még ma is azzal, hogy Magyarország megszorítások nélkül oldotta meg a válság problémáját. Micsoda kifacsart gondolkodásmód: ha azért nem fogadjátok el a hiányt csökkentő tételként a bankadót, mert az ideiglenes, az így befolyó összeggel csak megadott határidőig lehet számolni, akkor ezen változtatunk és az adó időtartamát örök időre kiterjesztjük! Ez az orbáni politika.

Hiába olvassa a fejére a hazugságokat a politikai, a gazdasági és a kulturális élet szinte minden (Fideszen kívüli) prominense, hiába nevetnek rajta értelmiségi körökben, hiába az internetes MÉM-özön, a soha nem látott olvasottságot kívívott második nyilvánosság konkrét, okos, kritikus leleplező munkája, ezekkel ő nem törődik. Mondja, mondja és mondja a magáét, ahogy Matolcsy és az összes többi csinovnyikja.

Nincs határa az ostoba, önemésztő gazdasági és politikai döntéseknek, a kocka réges-rég el van vetve, nincs visszaút, csak előre lehet menekülni. Józan megfontoltságot, ésszerű belátást, az ország érdekét szolgáló politizálást már nem várhatunk ettől az embertől.

Sírba fogja vinni Magyarországot."

poldi.blog.hu/2012/11/17/most_min_csodalkoztok?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2012_11_17&utm_campaign=index
Szép estét! Mik a hírek varánuszfalván?? :)
Lemaradtam valamiről?
@félázsiai nemecsek ernő áruló: az.
A kérdés csak az ezt ismered-é:
gondola.hu/cikkek/63100
Miről írt a Dunántúli Napló 1989. január 14-én: a KISZ XII. kongresszusán a 28 esztendős Gyurcsány Ferencet, a KISZ Pécs városi bizottságának első titkárát, a KISZ KB egyetemi, főiskolai tanácsának elnökét a KISZ KB titkárává választották.

Ha ismerted, akkor érted-é a különbséget a két fiatal és az általuk betöltött pozició között?
Szerintem igen.
De inkább majomkodsz, mintha a kettő ugyan az lenne.
Pedig messze nem az.
@Éhes_ló:

Hát én nem akarok beledögleni abba, hogy a felső tízezer kétszer többet visz haza nettóban, a középosztály meg az eddiginek a felét.

Csak ennyi a véleményem.

Mert persze, lehet itt nagy hazafias áldozathozatalról beszélgetni, de nekem ne magyarázza, maikor a főnökeim nettóban dupláját viszik haza, mint "kétéve", és meg a felét. Miközben az én pénzemből költ a kormányzat több milliárdot arra, hogy újságokban hirdesse: Nem lesz fizetéscsökkenés. Nem egy faszt. Már megtették, és folytatják. Remélem, téged is elér az új hullám, és akkor majd meggondolod ezt a hazug ajnározást. Persze csak akkor, ha te is majd a bőrödön érzed ezeknek a kedves embereknek a ténykedését. De ne aggódj, te is következni fogsz, senkit ki nem hagynak.Persze, ha ők fizetnek, akkor nem.De akkor meg kár beszélgetnünk.

Pá.
@Éhes_ló: Már hogy a viharba ne lenne ugyanaz? Viktor SOHA, ismétlem: SOHA nem volt rendszeridegen. Valószínű fiatal vagy még hozzá, hogy tudd, ez a szó mit jelent. Sőt! Orbán Győző, az apuka kifejezetten megbízható elvtárs volt. Ezt egészíti ki, hogy Viktorból férfiúi önérzetének megsértése okán kibukott, hogy soha nem harcolt a diktatúra ellen. Akkor most mi van?

Miért éltetsz egy kis komcsit? Komolyan kérdezem!
@klonburger:
Az, hogy a közműcégeket Piktorék tovább adóztatják, újabb, emelt adókat vetnek ki rájuk, talán még ennek a csökkent képességű narancsbolsinak is összeállhatna, hogy ÁREMELÉSEKET fog jelenteni.
De tudom, túlbecsülöm... :( Jó'vanna...
@hazug fidesznyik: Ez az új ellenzékidemokrata stílus?

Merci, non!
@hazug fidesznyik: Pont te mondod, hogy "hazug fidesznyik"? Semmiféle pöttyöt nem rajzoltál a seggedre! Máris hazudsz.
@hazug fidesznyik: ha nem tévedek, akkor anno proletárdiktatúra volt, amit a Magyarországot megszálló ruszkik tartottak életben, amíg érdekükben állt.
Nos ennek a diktatúrának volt az a titkosszolgálata, mint anno a hitlerájnak a gestapo és a sztálini mocsoknak az nkvd.

Egyik - nem kis beosztású tagja - volt a d209. Gondolom a magadfajtáknak ez nem gond.

Szerintem értelmes embernek ez nem kóser, ahogy nem lett volna kóser a nácik után 8 évvel budáskancellárnak megválasztani egy SS, vagy SD terrorlegényt, majd rá 4 évre egy gestapos besúgót sem.

Nos ez kitűnő példa a kettős mércétekre.
@klonburger: Én meg buddhistákkal, katolikusokkal, sintóistákkal, ateistákkal, egyebekkel nem szoktam beszélgetni. Egyszóval senkivel, aki nem olyan, mint én :)

Így fejlődök. Nyitott vagyok a világra.
@Éhes_ló: romlott a zab? vagy mi? ki kellene hívni az állatorvost, míg nem késő.
@klonburger: Akkor kettőnk közül ki a kirekesztőbb?
@keresztanya fabi(en): Matolcsy nem "találja ki" a mongolfoltot. Ő is csak hallott róla.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

" Úgy érzi, semmilyen veszély nem fenyegeti, a legnagyobb cinikussággal beszélhet bármiről "

Pontosan ugyanezt tette, ugyanígy viselkedett az első kormányzása idején is. Akkor pont az önteltsége, nagyképűsége és az ezekből következő rövidlátása vitte a veszteségbe. Most pontosan ugyanúgy viselkedik.

Csakhogy. Akkoriban a Medgyessy-klán "kormányváltót" (nem tudom már, valami 17 ezer Ft, de pont elég volt) ajánlott a nyugdíjasoknak, és csakis ezért buktathatták meg Piktort.

Most már nincs nyugdíjasonként 17 e Ft az államkasszában. Sajnos. És hogy egy pár lüke blogos szabadságra vágyik, mint te vagy én, az még nem fogja megbuktatni ezt a diktátort. Az embereknek pénzt kell ígérni, mert a szabadságot nem igénylik.

Hányingerem van. Megyek.
@glaci ph 5.5 álompolgár:
Hátulról kapta répát, Matolcsy megrépázta, oszt megvadult... :))
@Mystes: Hazudsz, mint a fideszesek szoktak.

"Mongolfolt: A keresztcsont fölött elhelyezkedő, röviddel a születés után jelentkező, elmosódott hatású kék folt. A kék elszíneződést a dermális melanociták okozzák, amelyek a migrációs fázisukban vannak a neurális rétegből. A foltok a korral elmúlnak."

"Az ázsiai származásra büszkének kell lennünk. Gyermekeink fenekén az első hat hétben százból harminc esetben kis piros pont van. Pont, mint a japán gyermekeknek. Ezt nekem japán tudósok mondták” ... "ha nem talál piros pontot gyermeke fenekén, rajzoljon oda egyet."

Szerinted ezt egy épelméjű ember mondta? Csak azért kérdezem, mert ez az ember felelős azért, hogy jövőre még kevesebb pénz maradjon a zsebedben. Én év elején még tudtam félretenni. Ma már nem. És rettegek, hogy jövőre már a tartalékok felélése kezdődik, ami kurvára nem vicces, mert ez az elmebeteg tehet róla!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Á, dehogy, nem lesz itt megszorítás, az csak a "baloldal" perverz mániája volt.

:)))
@klonburger: én nem magyaráztam ilyet.
Azt próbálom leírni, hogy ez a mai nyomorunk nem előzmények és az elmúlt 22+45 évben rejló okok következménye.
Messze nem buktorék bűne, még akkor sem, ha számos kérdésben balfék ő és a bandája is.
@Mystes:

Kedves blogtárs,

szóltam már, hogy elkötelezett fidesznyik pártkatonákkal nem kívánok beszélgetni; nem tudom, melyik része nem érthető.

És egyébként is végtelenül kevés vagy bármilyen normális beszélgetéshez. Legal
ábbis az én mércém szerint. Kérlek, tőlem ezentúl maradj távol, nem kérek belőled.

Köszönöm.
@félázsiai nemecsek ernő áruló: sajnálom, ha számodra a hitlerjugend főnöke és a felcsúti alapszervezetének helyi vezetője ugyan akkora mocsok.

A mércéddel van baj.
Hidd el.
@Éhes_ló: Továbbra is kérdem: miért védesz egy kis szarházi tolvaj komcsit?
@simple observer 1.0: :-)

Na a bolgár vonalhoz: az Egyetem téren volt bolgár szocialista miniszterelnök beszélt, aki most az EP-ben valaki hajjakend. Eljött, nem elve a térre, de jelezték neki, hogy lesz ott dzsembori. Nos a pasi felkészül a témából, úgymint Károly köztársaságának kikiáltása, az akkori nemzetközi helyzet stb. és kiállt beszélni. Férjem szerint nagyon jól artikulálva, fogalmazva érthetően angolul. Erre odugrott mellé Gurmai Zita - szintén EP-képviselő a maszoptól, ő hívta meg azt hiszem BP-re - hogy ő majd fordít.

És sajna igen... Volt amit nagyon szlengben és pontatlanul de volt, ami köszönőviszonyban sem volt a mondandóval, hanem elkezdett maszop-kampányt folytatni a népek angolul tudó részének nagy csudálkozására. MErt a bolgár a beszéde végéne gymodnatban említete a maszopos témát, Gurmai meg az egészet saját mondandójává tekerítette. (majdnem ahogy a Beugróban az a műsorszám, amikor fordít valaki, akinek fingja nincs a nyelvről, de mondja a magáét.) Szóval uram szerint ez ciki volt, a vendég lenézése és némileg átverése, ahogy a hallgatóságé is.

Remélem, Gurmainak valaki elmondja, hogyan is illik viselkedni tömegrendezvényen külföldi felszólalóval: ha tolmácsa vagyok, akkor szó szerint fordítom a szövegét - pláne, hogy nem bolgárul dumált, hanem angolul, Hoffman kedvenc utált világnyelvén, amit még sokan értenek az itthoni agymosás előtt - és nem csattogok el valamit tök más tartományba. Mert ha maszopnyik-dumát akarok nyomni kampányként, akkor meg bejelentkezek erre a szervezőknél. De más farvízén így felúszni udvariatlan parasztság. És idegesítő. Szóval ez a nő is vehetne visszább.

Ez meg a Jobbik-tüntire kis reakció, ahol kezdték öregebb nácik vegzálni a férjeméket a "mé` nem húztok Palesztinába, ez nem a ti hazátok!" című mantrájukkal: www.nepszava.hu//articles/article.php?id=600547

Bécs polgármestere befogadná a magyar zsidókat, ha helyzet lenne a drága Jobbik kapcsán...
@Éhes_ló: "Azt próbálom leírni, hogy ez a mai nyomorunk nem előzmények és az elmúlt 22+45 évben rejló okok következménye."

Tisztában voltak vele, hogy miért ragaszkodnak görcsösen? Igen! Ki is mondott egymillió munkahelyet? Ki is mondott 4 %-os növekedést? Ki is mondott ...
Ezeket már nem lehet az elmúlt ezer évre, meg a törökökre, meg a tatárokra fogni.
@Éhes_ló: Egyébként Vitya Fehérváron volt gimnáziumban, ott volt KISZ titkár. A Teleki Blankában is. Csak mindenhonnan kivágták magaviseleti problémák miatt. A kis tolvaj komcsit.
@Mystes: Nem a pöttyöket találta ki, hanem a sztorit, ha esetleg nem volt eléggé érthető.
Ez pont szorosan hozzátartozott a kommünikéje mondandójához.
@klonburger:
Ott, picike felirat alul (Tahótlanítok), ha a parasztja nem ért a szép szóból!

@félázsiai nemecsek ernő áruló:
Tán megéri neki, a pénz nagyúr, később majd arra hivatkozik, hogy "Fiatal voltam, kellett a pénz!" :))
@orica: Az unortodox vadőrhullásra. Mattolcsy vadászik...
@Mystes: nézőpont kérdése. Kül a mongolfoltot is a kommentek, nem Matolcsy emlegette
Pl. endresy.blogspot.hu/2012/11/pettyek-es-narancsok.html
Z’ a hejzet, hogy a "mongolfolt"-ról én is hallottam.
Sőt, rendszeres közeli tanákkozásom volt vele egy idő tájt, ugyanis egykori barátnőm csinos kis seggét ékesítette egy ilyen pötty. Mondhatni az volt a nem nyilvános szexepilje nekije.
Szörprájz Dr.PhD.Udim.Dudim. Kuszának, nem tűnt el neki… húsz évesen se.

Szóval matolcsyt már nagyon nehéz bármilyen jelzővel illetni. Amiket csak ismertem eddig, azt már mind elsoroltam magamban, a vulgár-magyar szótár kiegészítése újabb lapokkal már nem jáccik, ki kell adni újra. Délután a Klubrádióban hallgattam egy valódi szakértőt a kérdésről. Egyetemi oktató volt a hölgy, szépen levezette a laikusok számára is érthetően, mi is ez a folt-dolog. Annyira fel volt szegény háborodva, hogy azt mondta: matolcsy égbekiáltó baromságokat beszél. Naná, ráadásul folyamatosan! Ezt mi tudjuk mindannyian, kivéve azokat a barmokat akiket megfizetnek, hogy ne tudjanak semmit, csak kolompoljanak és bégessenek, meg brekegjenek a békameneten tíz deka sült kalbászért meg két deci forralt házmesterért, a bajerzsótti csengeti. Matolcsy olyasvalami féle lény, ami még nincs beazonosítva pontosan, ugyanis a tudomány nem talál rá magyarázatot, hogyan lehet a papucsállatka intelligenciájának birtokában kommunikációra képes, ez a nagyra nőtt idióta cerkóf majom.
@a szív fészkei:
Zitácska is el van tévedve. De úgy látom az egész coci bagázs!
Komolyan nem értik még mindig?
Akkor egy klub a narancsos bolsikkal, meg a sorsuk is egy...
Ahogy a jelenlegi tetteik miatt nem szavaznék a a narancsbolsikra, ugyan úgy nem vagyok hajlandó a coci csürhére sem szavazni!
Szerintem vagyunk ezzel páran így.
@félázsiai 2llkedő: nem ezer évről szóltam.
Bár az sem hatás nélküli a mai hazánkra.
@Mystes: ugy tényleg. Matolcsi piros pettyekről fescsegett. Az még nagyobbb ökörség
@félázsiai nemecsek ernő áruló: nem védek semmiféle komancsot.
Szimplán nem csípem, amikor a mérce eltérő.
Nem érted, mi?
Akinek q209 kkóser volt, a pufajkás küser volt, elqró kóser volt komancsként, az mit pampog egy kisztitkárra?
Ezt sem érted, igaz?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Ba+, te akartad!
Most amúgy is egy üveg St-Rémy-t kóstolgatok, úgyhogy legyen.
Reggel írtam neked:

Kerestelek...
"Csak érdeklődni szeretnék nála, hogy hogyan sikerült az Mti, hirado, tv2, retekklub, m1, mno szintjére süllyedniük és mindezek mellett szó nélkül elmenni a barikad, kuruc és hasonló szánalmaknak?

KOMOLYAN ÉRDEKEL!

Bezzeg ott ríttok arab testvéreitekért, akik miután elkezdték rakétával lőni a "zsidókat", kaptak a pofájukba...
Szörnyű is ez. Elképzelem a hazai jobbradikális társadalom egyre gerinctelenebb alját, amint mondjuk a testvéri xxx felől megrakétáztak volna bennünket és kedves agyhalott jobbikos barátaink amellett foglaltak volna állást, nem kell erre nekünk reagálni, hisz nehogy károkat okozzunk, lőjjenek csak bennünket.
Egyébként a "zsidók" voltak olyan mulyák, hogy az első után nem vágtak azonnal vissza, hanem csak a második után csaptak oda a hős arab pénzváltóknak.
Miért nem akar magyar önkéntes gárda kimenni harcolni hős pénzváltó tezsvíreik mellett?? :))"
@félázsiai nemecsek ernő áruló:

Nono, ezért ma már kaptam, nem ribanc, csak bajadérnak nevezzük, ne légy paraszt! :DD
@Éhes_ló: A D209-re megmondtam a véleményem. Horn számomra semleges. Gyurcsány az őszödi beszéde miatt lett szimpatikus, azelőtt abszolút nem csíptem. Viktorral meg az a bajom, hogy ellopta a jövőmet, és lehetetlenné tette, hogy gyermeket vállaljak.

"nem védek semmiféle komancsot."
Itt véded, bazdmeg, legalább magadat kettő hozzászólással feljebb ne hazudtold meg, te kommancs-ribanc!
@Éhes_ló:

"a mai nyomorunk nem előzmények "

úgy gondoltad, "a mai nyomorunk nem előzmények nélküli", mert ebben egyetértek, de ezt le is írtam. Viszont attól hányok, hogy Piktorék ugyanúgy hülyének néznek, ahogy kádárék. Én nem szeretem a politikusokat, de azt különösen nem, ha egy letűnt populista "népnevelő" helyébe egy másik lép ugyanakkora (ha nem nagyobb) demagógiával.

Rettentően felmegy a pumpám, ha hülyének néznek. Piktorék pedig mindent megtesznek, hogy felpumpáljanak. A közbeszédük a funkcionális analfabéták szintjéhez illeszkedik, bizonyára tudják, hogy ez az a massza, akit be lehet csapni, olcsó borral el lehet altatni. De akkor nekem ne prédikáljanak, mert falnak megyek, és abból semmi jó nem kerekedik ki.

Szánalmas, tehetségtelen, középszerű és végtelenül populista demagógok ezek. Kádár et forog a sírjában, hogy túltettek rajta.

Ez a véleményem, aztán kész. Nem kívánok vitatkozni veled különösebben, mert normálisnak tűnsz, és úgy tűnik, "csupán" ideológiai különbségek vannak köztünk (azzal együtt, hogy a kommunistákat talán még nálad is jobban gyűlölöm), csak annyit kérnék, többet mérlegelj, mielőtt elvakultan támogatod ezt a félművelt populista pénzhajhász bandát, aki a jelenlegi hatalom birtokosa, és úgy véli, az idők végezetéig az is marad.

Furcsa megmérettetés lesz. Ha végleg elterül az idiotizmus e hazában, ahogyan azt kádár elképzelte és megteremtette az alapjait, majd most Piktor ugyanarra az alapra épít (ügyeeees!!!), akkor a nemzetünknek vége.

Magánvélemény volt, tisztelem az elkötelezettségedet, de nem ismerem el annak alapjait, viszont - ismétlem - értelmesnek tartalak, ezért csak picivel több belátást remélek tőled, mint eddig bizonyítottad.

Aztán majd meglátjuk. Az egyszer biztos, hogy az én megítélésem szerint sem a kommunisták vagy poszt-szocialisták, de sem a jelenlegi demagóg "nemzeti jobb" nem fogja kihúzni az országot a szarból, inkább egymást túllicitálva tolják ki talicskával a pénzt innen.

Boldog lehetsz, ha még hiszel nekik, de én ezen már túl vagyok.

Tisztelettel:

klonburger
@Knósszosz:
Mesélj, ez érdekel!
Finom kis markolni való volt? Olyan...
Na, befogtam! :DD
A francia konyakot is szeretem, St-Rémy... Bakker...
@félázsiai nemecsek ernő áruló: kár hogy az emberálarcodat elvesztetted.
Ez a demokraták egyik jellemzője felétek?
Ez a buktorékétól eltérő vitakultúra, érveléstechnika?
No pá!
@Éhes_ló: Önmagát meghazudtoló hazug fidesznyikre harapok. Nem fogsz hiányozni!
@GeoCracker: Valószínűleg azért nem emlegette, mert a tolmács sem hallott még róla. Meg te se, a mai napig.
@félázsiai nemecsek ernő áruló:

Az hogy van, hogy gimnáziumi kisz-titkár, meg kicsapva iskolákból magatartási gondok miatt,
aztán Bibo kollégium Budán a hegyoldalban a kormányképzőben.

Nem is értem így együtt.

Mennyi az esély rá, hogy nem a pártvonalon vették fel oda ?

Fehér telefonnal.

Mióta szokás bajkeverőket felvenni a belügy jogi kollégiumába ?
@anonymand:
Visszaolvastam.
Hmmm.
Tévedtem.
Nem kicsit, nagyot.
Sokkal több okom van rá, hogy tiszteljelek, mint amit gondoltam.
És valóban át kell, hogy értékeljem az emlékezőkészségemet.

Tisztelt Anonymand!
Bocsánat, hogy méltatlanul sértegettelek!

Üdv.!
@klonburger: nem értem miből vontad le azt a következtetést, hogy támogatnám buktorékat.

Egyszerűen nem értem és elutasítom azt a féktelen zsigeri gyűlöletet, ami minden észérvet felülír és azt a mérhetetlen vakságot, amibe nem fér bele buktorék hallatlan bűnein kívül semmi más.
Az értelmes és tárgyszerű kritikájuk - hibáik révén - folyamatosan lehetséges, mert rengeteget hibáznak.

De ami itt (is) folyik az nem az.
Ez pedig kontraproduktív, mert libással, kuncéval nem lehet buktort leverni, vagy ha véletlenül sikerülne is, nem lenne semmi sem jobb azokkal, akik hatalmuk teljében sem voltak képesek jobbra.
Semmi olyasmi nem változna velük, ami miatt ma (joggal) frusztrált vagy.

Üdv, Éhesló
@Dr. simonmondja.: Ott akarta hagyni az egyetemet, inkább focizott volna. Apuka meg közölte vele, hogy fiam, te azt elvégzed, vagy a kolesszal együtt a nevedet is elhagyhatod. Visszautalnék arra, hogy Orbán Győző igen elismert, megbízható elvtárs volt, és az Orbán família soha nem volt rendszeridegen.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

:)))

Kilátástalan, te jó gyerek... Kafkának van egy novellája:

" Kora reggel volt, az utcák tiszták, üresek, a pályaudvarra mentem. Ahogy a toronyórát órámmal összehasonlítottam, láttam, hogy sokkal később van már, mint hittem, sietnem kell, e felfedezésemtől megrémültem, elbizonytalanodtam utamban, nem ismertem még jól a várost, szerencsére akadt a közelben egy rendőr, odasiettem hozzá, és lélekszakadva kérdeztem tőle az utat. Mosolygott, s azt kérdezte:
- Tőlem akarod megtudni az utat?
- Igen - mondtam -, mert magam nem találom.
- Add föl, add föl! - mondta, és nagy lendülettel elfordult, mint aki nem akarja, hogy nevetni lássák."

Franz Kafka: Add föl, 1922
(Ford.:Tandori Dezső)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: És gondolod, hogy egy angol kémelhárítónak Orvbűn személyisége megnyugtató és használható? Ez az egófelfújt a nagy semmire? ez totál megbízhatatlan s kiszámíthatatlan?
@Dr. simonmondja.:
Anno a megbízható elvtársak gyerekei kerültek csak az elitképzőbe.
Most újra ez a cél, Piktor megtanulta a leckét!
A Párt! Csak a Párt!
jól bírja ez a kehes paci, ti is, már rég tahótlanítani kellene, fölös minden borsó és fal, ismert troll ő, az egész mátrixban :D
@Ator a Legyőzhetetlen:

Leborulunk előtted!
VAN EGY EMBER "BASS.AMEG" EBBEN AZ ORSZÁGBAN, AKI BOCSÁNATOT TUD KÉRNI, MERT TÉVEDETT!
Komolyan... el sem hiszem! :))
Ilyenkor mégsem ítélem olyan kilátástalannak a helyzetet! :D
Tudom, túl optimista vagyok!
@klonburger:
Imádom Kafkát, de ezt nem olvastam... :)
Na, mindig rájövök, hogy marha sok mindent nem tudok és nem olvastam! :(
@a szív fészkei:
Nem, de a káoszra és zsarolhatóságra kiváló alap!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Aztaaa. Látom tényleg jó kedved van. Esetleg ez a kérdezz felelek válaszképp jó lesz??? :)

Kis esti kvíz:

Kérdés: Egyedül melyik közel-keleti országnak vannak nukleáris fegyverei?
Válasz: Izrael.

Kérdés: Melyik közel-keleti ország nem hajlandó aláirni az atomsorompó egyezményt és
és nem járul hozzá arzenáljának nemzetközi ellenőrzéséhez?
Válasz: Izrael.

Kérdés: Melyik közel-keleti ország foglalta el más nemzetek földterületeit katonai erővel és
tartja azokat megszállása alatt, dacolva az Egyesült Nemzetek Biztonsági Tanácsának határozataival?
Válasz: Izrael.

Kérdés: Amerika melyik szövetségese küld évek óta más országokba bérgyilkosokat politikai
ellenfelei likvidálására?
Válasz: Izrael.

Kérdés: Melyik Közel-keleti országban ismerték be nagy nyilvánosság előtt magas rangú katona tisztek,hogy fegyvertelen hadifoglyokat mészároltak le?
Válasz: Izrael.

Kérdés: Melyik közel-keleti ország tagadja meg a vádemelést azon katonái ellen, akik már
beismerték hadifoglyok kivégzését?
Válasz: Izrael.

Kérdés: Melyik közel-keleti ország üldözte el otthonából emberek millióit, és tagadja meg
tőlük a visszatérést otthonukba és földjeikre?
Válasz: Izrael.

Kérdés: Melyik közel-keleti ország tagadja meg kárpótlás fizetését azoknak az embereknek, akiknek földjét, bankszámláit és üzleteiket elkobozta?
Válasz: Izrael.

Kérdés: Melyik közel-keleti országban gyilkoltak meg egy magas rangú ENSZ diplomatát?
Válasz: Izrael.

Kérdés: Melyik közel-keleti országban lett egy magas rangú ENSZ diplomata meggyilkolására parancsot kiadó emberből miniszterelnök?
Válasz: Izrael.

Kérdés: Melyik közel-keleti ország robbantott fel diplomáciai épületeket Egyiptomban és
támadta meg az USS Liberty-t nemzetközi vizeken, megölve 34 és megsebesítve 171 tengerészt?
Válasz: Izrael.

Kérdés: Melyik közel-keleti ország bérelte fel Jonathan Pollard-ot, hogy titkos iratokat lopjon az USA-tól, amelyeknek egy részét tovább adta Szovjetuniónak?
Válasz: Izrael.

Kérdés: Melyik közel-keleti ország tagadta le eleinte minden hivatalos kapcsolatát Pollarddal,
aztán állampolgárt csinált belőle, és folyamatosan követeli, hogy az amerikai elnök kegyelmet adjon neki?
Válasz: Izrael.

Kérdés: Melyik közel-keleti ország engedi meg amerikai zsidó gyilkosoknak, hogy országába meneküljenek az Egyesült Államok büntetése elől, és tagadja meg kiadatásukat miután befogadta őket?
Válasz: Izrael.

Kérdés: Melyik közel-keleti ország támadott tervszerűen egy polgári ENSZ menekülttábort
Libanonban és gyilkolt meg 103 ártatlan férfit, nőt és főleg gyereket?
Válasz: Izrael.

Kérdés: Melyik közel-keleti ország dacol az Egyesült Nemzetek Biztonsági Tanácsának 69
határozatával és védi magát 29 másik határozat végrehajtásától az USA vétója által?
Válasz: Izrael.

Kérdés: Melyik közel-keleti ország kapja az összes amerikai segély több, mint egyharmadát, holott a világ 16. leggazdagabb országa?
Válasz: Izrael.

Kérdés: Melyik közel-keleti ország kap ingyen amerikai fegyvereket, és aztán adja tovább
a technológiát Kínának, még az USA tiltakozása ellenére is?
Válasz: Izrael.

Kérdés: Melyik közel-keleti ország sérti meg ismételten az amerikai népet azzal, hogy miniszterelnöke beszédet tart az Egyesült Államok Kongresszusában és kioktatja
őket mint gyerekeket, hogy miért nincs joguk lecsökkenteni a nekik járó segélyt?
Válasz: Izrael.

Kérdés: Melyik Közel-keleti ország miniszterelnöke jelentette ki munkatársainak, hogy azzal nem kell törődni amit az Egyesült Államok mond, mert ”mi kontrolláljuk Amerikát?”
Válasz: Izrael.

Kérdés: Melyik közel-keleti ország írta alá az Oslói egyezményt, megígérve minden
zsidó bevándorlótelep építésének leállítását, de ennek ellenére az aláírás óta több, mint 270 telepet hozott létre?
Válasz: Izrael.

Kérdés: Melyik közel-keleti ország likvidálta több, mint 100 politikai ellenfelét az elmúlt
2 évben, s az akciók során polgári személyek százait, gyerekek tucatjait meggyilkolta meg:
Válasz: Izrael.

Kérdés: Melyik közel-keleti sérti meg rendszeresen a Genfi Egyezményt, ahogyan kollektíven büntet egyes emberek cselekedetei miatt, közben falvakat rombol le úgy, hogy a lakosság otthonában tartózkodik?
Válasz: Izrael.

sphotos-b.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/c38.0.403.403/p403x403/61472_511675152189566_1731919296_n.jpg
@a szív fészkei:
Ha gondolod... Egy barátom révén megvan nekem is a hölgy névjegye, az összes elérhetőségével, még a mobiljával együtt is.
Megkerestem, tényleg. Brüsszel, Strasbourg, privát mobil, 20-as... :))
Mail címét megadjam?
@Dr. simonmondja.: Hogy te miylen vagy!! Megmondták, azért nem jönnek, mennek inkább Obamástul - hülye feka, minek is gyütt volna - Lengyelországba, mert nem akart Orvbűn az ő népének sorozatos nyári forgalmi dugeszt a fővárosban, na.

Szóval elhajtotta a sok hülye rohasztott halódó nyugati ingyenélőt, miattad is pl.
@Éhes_ló: A megjelölt könyvet ne is vedd a kezedbe, nem Neked való!
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Sajnállak, ha ebben éled ki magad.
Még egyszer megkérdem:

"Csak érdeklődni szeretnék nála, hogy hogyan sikerült az Mti, hirado, tv2, retekklub, m1, mno szintjére süllyedniük és mindezek mellett szó nélkül elmenni a barikad, kuruc és hasonló szánalmaknak?

KOMOLYAN ÉRDEKEL!

Bezzeg ott ríttok arab testvéreitekért, akik miután elkezdték rakétával lőni a "zsidókat", kaptak a pofájukba...
Szörnyű is ez. Elképzelem a hazai jobbradikális társadalom egyre gerinctelenebb alját, amint mondjuk a testvéri xxx felől megrakétáztak volna bennünket és kedves agyhalott jobbikos barátaink amellett foglaltak volna állást, nem kell erre nekünk reagálni, hisz nehogy károkat okozzunk, lőjjenek csak bennünket.
Egyébként a "zsidók" voltak olyan mulyák, hogy az első után nem vágtak azonnal vissza, hanem csak a második után csaptak oda a hős arab pénzváltóknak.
Miért nem akar magyar önkéntes gárda kimenni harcolni hős pénzváltó tezsvíreik mellett?? :))"

Szóval nekünk is mulyán ülnünk kéne?

Teljesen jogos a likvidálási akciójuk!
A saját állampolgáruk fontosabb nekik, mint szimpla nemzetközi terroristák?
Szörnyűűűűűűű.... :))

Mesélj, Matolcsy elvtárs performansza miért nem téma felétek?

Csak nem pénzért?

Csak nem megéri kussolni róla? :DD
@Éhes_ló:

...

Nézd, az én frusztrációm korábbi keletű, és bármennyire is meglepő, tiszteltem és szerettem is Orbán Viktort az első kormányzása első felében.

Sőt, amikor elvesztette a választást 2002-ben (pedig akkor már súlyos kétségeim voltak a kompetenciájával kapcsolatban), teljes letargiába kerültem, és büszkén mentem el az általuk rendezett tüntetésre, ahol bödönökbe gyűjtötték a Horn-százasokat, legalább ötezret bedobtam én is százasokban (amikor a HírTv megalapításáról beszélt, persze így ki nem mondva.)

DE arra nem számítottam, hogy ellenzékben átmegy állatba, ezen kiakadtam, azon az agresszión, amit végig képviselt, és aztán a "nyerés" után még inkább, pedig azt mondta, alázattal fog az emberek felé fordulni. Pont ennek ellenkezőjét tette és teszi, qwa nagy arccal lendül, mint korábban (pedig akkor sem vált be), és ez aztán nemcsak hogy barátságtalan,de egyenesen szembeköpős lépés.

Nem én gyűlölök zsigerből, Öregem. Hanem Ők, vagy ha úgy tetszik, Ti gyűlöltök engem zsigerből, és kérlek, ezen is gondolkozz el. Tudom, hogy megvan a képességed hozzá, csak a magaddal való szembenézés nehezebb.

Én sem a Fideszt, sem téged, sem senkit nem gyűlölök "zsigerből". Viszont amit ma látok, az egy rég letűnt, és nem fényesnek nevezhető kor újraszítása, amiben ellenérdekelt vagyok. És nem azért, mert baloldali lennék!

Most ezt vagy érted, vagy nem, én nem akarlak bántani, és biztosan igazad is van a magad módján, de a világ azért ma már nem úgy működik, hogy a másként gondolkodókat eltapossuk mint a taknyot. Ezt még kádár sem merte megtenni. Ti se merjétek.

Tisztelettel:

klonburger
@klonburger: Hú, mint a mesebeli jány Mátyás kerálnak:hoztál is meg nem is. Én - lehet, mert nagyon bekajáltam és punnyadásra vagyok csak jó - de kurvára nem tudom, végülis mivel áldott vagy vert sors keze alul. Na mindegy, éljen az egyenlőség! Boli erősen hisz a Renault-jelben, mindenről az jut eszébe és ennek nyomán Charlize Theronban, az ő egyházának megalapítója és főpapja.

Tehát?? ;-DD
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
A biz'a!
Lehetett markolni..-:D
Döglöttek érte a kanok a KISZ-lakótelepen (Bp. Lőrinc), senki se futott be. Aztán jöttem én!!
Brühühühühü
Két évem ment rá, hogy kielégítsem, de nem sikerült bazmeg. -:((
Gondolj el olyan csajot, akiben egybesül ChT, Sophie Marceau, Nicole Selczzingerr, megspékelve fehér méregtelenítő szervvel.
(máj)
Nem volt ellenemre, de bazmeg azt te se bírtad volna...-::)))

Gyött a lapát, én meg végre nyuk dilyba vonúhattam..

Azé most csak fölemlegetem, mer a faszbukkon találózásom vót vele.
Mit szósz ehö, rönőbubussch?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
"VAN EGY EMBER "BASS.AMEG" EBBEN AZ ORSZÁGBAN, AKI BOCSÁNATOT TUD KÉRNI, MERT TÉVEDETT!"

Ator for prezident. :)
@klonburger:
Jogos, azzal a kiegészítéssel, hogy engem legjobban az a cinikus és tenyérbemászó aljasság húz fel, ami csak úgy sugárzik mindenükből!
A cocik szimplán hülyének akartak nézni, amit nem szerettem és nem vettem jó néven.
Viszont ez a stílus, amit narancsbolsiék nyomnak, az...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

A nagyság átka, ha beismerjük, h vmit nem tudunk:)))

Am üdítő volt veled beszélgetni,és akkor is nyomok még egy puxot a pöttyödre, ha fiú is vagy én meg egy kicsi lego:)))

Szép álmokat, holnapra meg szép napot te tündöklő aranyforrás, beloptad magad a szívembe ugyancsak, mik vannak:)))

Na pux. A pöttyösödre:)))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: "Szerintem túlbecsülöd."
Dehogyis! Lebecsülöm! Azért is nem vettem elő érveim ostorát ehhez az Éhes ló-hoz, jó ő itt egy kis szinesnek. Van min röhögni legalább.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Éhesló és kemény káder volt az ákosban, csak megtért.
@a szív fészkei:

:))

Boli egy csodálatos álmodozó, és mellesleg jó fej, meg imádnivaló, meg minden, de még túl fiatal:)))

Nem kezdenék vele, még belezúgnék:)))
@Knósszosz:
Aki nem éli át, annak mesélheted, de nagyon szolidáris és megértő vagyok VELED. :D
Kellenek ilyen élmények és ilyen csajok, különben... hülyén halnánk meg! :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Elvesztettem a fonalat. Hány kérdésre is kell pontosan válaszolnom?? :)
@And37:
Apránként ott tartunk! :))
Nem, majd Matolcsyt gazdasági miniszternek, mi???
@Mystes: ÉS te mire jöttél? Csak izgat az a folt, nem?
@Ator a Legyőzhetetlen:

Ez a lovagi torna amit előadtatok lenyűgöző:))
@klonburger:
;)))) Pirulok... zavarban vagyok, meg minden...
@klonburger:
Őőőőő... az a túl fiatal, az annyira nem...
Na, majd írok! :)
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Így van. A fidesznyik viszont nemcsak hülyének néz, de visszajelzést is követel (ld. nemzeti konzultációs parádé) arról, hogy tényleg azok vagyunk. Arra élveznek, ha a sok idióta sírva liheg a baromságaik nyomában. Szánalmas. Igazi Rákosi-szindróma. És van rá vevő az idióták és funkcionális analfabéták társaságában. Ahogyan a szocikra is volt. Ugyanazok nyomnak most más gombot. Meghalt a király (kádár), éljen a király (Orbán).

Ennyit erről a népről.
@keresztanya fabi(en): Halódóknál netpiacoltok? Ejnye.

Én csak a vaterán voltam eddig, mert néha drágább a hozatási ára, mint maga a cucc, amit néztem E-bay-n.

DE mondjuk magyar holmikkal se volt bajom eddig, bár most igyekszem nem nézni semmit, egy időben nagyon beleborultunk.

Az uram kocsikat nézegetett így kinti oldalakon, de hát azért azt helyben megnézni, stb. nem két fillér elérni. :-(((
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Nézd el nekem, nehezen uralom az érzelmeimet:)))

De amit mondtam, megmondtam:)))

Pux, klb
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Egyébként én ott ragadtam le tegnap, hogy dicséretet kaptunk pld. emiatt. :)

"A Jobbik elnöke pénteki sajtótájékoztatóján kijelentette: nem maradhatnak büntetlenül azok az önkormányzati vezetők, akik felelőtlen politikájukkal adósították el városaikat. Míg a Fidesz és az MSZP egymást marja a kialakult helyzet miatt, a nemzeti párt egy vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezi."
@klonburger: Érdekes módon viszont mindenki a kivételek és az értelmesek közé sorolja magát...

Hidd el, a francia, német vagy akárki ugyanilyen "hülye". Hát nem kabaré, amit az amerikaiak is levágnak négyévente? Nem hülye az a francia nép, amelyik ugyanolyan elánnal választja meg Hollande-ot, mint előtte Sárközyt?
@Knósszosz: TE vigyázz drágám, mert Bolira itt a blogon tanált rá egyik kis védence a múltból, ahogy emlékszem... Lelkesen ecsetelte a csajt - hogy feketében tisztára ChT, ma mindenkinek ilyen nője volt?? - egyszál szandálpántban, azt a lány megkereste ez alapján.

Kaphatsz a fehérmájért!!! Az nem egy betegség? Amúgy szar lehetett neki szerintem.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:

Nem forszíroznám, mert elgurul még a gyógyszerem.

Még mindig hárítasz, terelsz.

Matolcsy performansz nálatok nem téma.

Értelek, megéri legalább?
Jól fizet?
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Én a lelkedben látom a fiatalságot,ami tök pozitív, mert te őszintén hiszel egy eszmében (vagy dologban), és kőkeményen kiállsz emellett, miközben azért nem sértesz meg senkit a lehetőség határain belül. Igen, kedvellek, nagyon,de ez a lelkedet és a szellemedet érinti, fizikai kontaktusra esetleg álmomban kerülhet sor, mivelhogy nemsokára lefekszem:)))

Na mégegyszer bocsi h ennyire lerohantalak, de nem bírtam ki, remélem még talcsizunk vmelyik blogban:)))

klb
@klonburger: Hoppá. Valami az utolsó mondatodról eszembe jutott, de inkább nem írom. ;-DDD
@Mariann19:

"Éhes ló-hoz, jó ő itt egy kis szinesnek. Van min röhögni legalább. "

Bakker ebből úgy árad a feszítő dühhé ajnározott frusztráció, hogy még virtuálisan is fagyaszt.
Borzasztó.
@a szív fészkei:
A lebukta benne van! Viszont az Ő seggét rúgják szíjjel, úgyhogy... :))
@klonburger: sehol nem írtam rólad, hogy gyűlölködnél, bár most, hogy elnézem több hozzászólásodat, magad írsz róla, nem nekem kell.
A blogra tévedtem ide és tapasztaltam meg ezt az eszement és minden tényt figyelmen kívül hagyó gyűlöletcunamit a posternél és a kommentelők többségénél.
Eléggé belterjes, de nem ritka ez a zindex blogszférában.
Érezzétek jól magatokat, nem szándékom a mély hitetekben megingatni többé benneteket.
Azért szórakozni és újat tanulni a magadfajtákról jó volt.
Semmiből nem tanultok és semmiben nem vagytok képesek változni.
Ez végül is nem baj, ezért lettetek (törpe) kisebbség.
Remélem maradtok is.
ezek degeneráltak. nincs erre más kifejezés.... szerencsére akkora balfaszok h nincs az a többség és nem lesz az a magukra szabott választási törvény ami saját maguk sötétségétől megvédené..... nem kell ide jó alternatíva csak matolcsy lézerjani meg orbán nyomja ezt még másfél évig..

olyan seggek ezzel a félázsiaizással meg japán zászló vana babák seggén dologgal h az felfoghatatlan... szavazóik 60-80%-a azért szavaz/szavazott rájuk mert gyűlöli a komcsikat..... na ezeknek az embereknek a jó része mégjobban rühelli a segghülyeségnek ezt a szintjét...

nyomjátok csak!
@Mystes:

De igen, ebben igazad van. De az nem fáj annyira, mint az, hogy a magyar (is) hülye.
@klonburger: Na egyre jobb vagy! Boli túl fiatal, hát mire hajtasz te? :-DDD Hanyasok az ideáljaid?
@klonburger:
Írtam... pirulok, meg minden... :)) Dinnye!
Egy eszmém van, amiben hiszek. Az ember, nem bal és jobb oldal!
Aki eljátssza a hitelét, az nulla lesz, aki csak rombolni tud és építeni nem, az szar alak marad a szememben.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Ó, köszönöm, de tényleg nem érdemlem ezt!

Az utóbbi időben nap, mint nap bocsánatunként esedeznek - igen magas pozíciókból.
Cserében megvédenek bennünket. :))
@klonburger: Türelem! Itt évtizedes nagy (magyar) folyamatok vannak. Ráadásul, az egész világ mozog, és iszonyúan deformál.

Bízzunk a népben, bízzunk magunkban. Ez az állandó nyavalygás (sőt, gúnyolódás), meg a részvétlen hiperkriticizmus sem segít.

Üdv
@a szív fészkei:
Nem figyelek egy kicsit, oszt itt fogok gőgicsélni! :))
@orica: Igen, és már pucoltam a képernyőmet tőle. Van egy pont, ahol már nem tudok őszintén röhögni.

Viszont eljöttünk ma mászka közben a tényleg totál lebontott hajdan szép klasszicista épület előtt a Hercegprímás utcában. Hát horror, na. És senki nem vette észre, hogy bontják!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Csak anyai szívem dobogott felé egy figyelmeztetést. Mert ismerünk ádáz nőstényeket és azoktól mentsen ég!
@Mystes:
Soha olyan cinikus és pofátlan seggfejeket nem láttam életemben, mint Orbán, Lézer, Rogán, Selmeczi.
Ha egyszer szoborba öntik a SZÓT, hogy CINIZMUS, akkor Piktor lesz a modell!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Ebbül a szempontybúl még azé nem vagyok matuzsálem, bazmeg...-:D
@Mystes: Jó látnod, hogy itt tart egy ország? A te országod? Ez a legnagyobb lenézés, tudod.
@Éhes_ló: Jelenleg 1 III/III-as ügynök vezeti a köztévét.Ez kinek az erkölcsi szinvonalára példa,kettősmérceileg?!
@klonburger:
"A fidesznyik viszont nemcsak hülyének néz, de visszajelzést is követel (ld. nemzeti konzultációs parádé)"

Másik blogon stefan75 épp az előbb helyezte más megvilágításba:

"ha többféle változatban nyomatják ugyanazt a hirdetést sokáig, akkor mindenkire a kívánt hatással van (a gondolkodó emberekre is).

Erről szól a közvéleménykutatás is, ugyanazt sulykolják különböző kérdéseken keresztül"

orulunkvincent.blog.hu/2012/11/17/hulye_nepnek_hulye_kozvelemeny-kutatas

Mondjuk ő a közvéleménykutatásra vonatkoztatta, de a nemzeti konzultáció is olyasmi.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há....: :-)))
@a szív fészkei:
Én nem bántam-:D
Csak egy idő után terhes vót a dolog.
Egy vasárnap háromszor, az okké!!
Na de hétfőn is, utánna??
Persze akkor még nem őszült a, zizé... szóval.
Ezt is vegyed figyelembe, jó?
Imádlak! -:)))
@Knósszosz:
Látod, már magyarázkodsz... :-)

@a szív fészkei:
Egy jó, ádáz nőstény... hmmmm... de jó is az... ;)
@Éhes_ló:

Nem hiszem, hogy törpe kisebbségben kellene éreznem magam, azt viszont végképp nem értem, hogy baráti jobbomat miért köpted le, gondolom, ez is a jobboldaliság őstörténetileg is igazolt kényszercselekvése.

Nem lehet tudni, mit hoz a holnap,ki lesz majd kisebbségben, de nem kívánom neked, hogy megtapasztald a valódi kisebbségi létet, mert nem élnéd túl. Maradj akkor a többségnél,ás érezd jól magad abban a langymeleg eufóriában, miközben mások szenvednek és éheznek. Lélekre, szellemre, szeretetre. Persze, ti mindent jobban tudtok, ezt már két és fél éve bizonyítjátok, adja isten, hogy maradjatok hatalmon 2014-ben is,miután feléltétek végleg a magánnyugdíjpénztárak vagyonát és a nemzeti bank tartalékait. Akkor mutassatok be sikertörténetet.

Egyébként úgy olvastad te vissza a kommentjeimet, mint én a tieidet. Hatásvadász vagy, ráadásul ugyanolyan szánalmas, mint nagy szellemi mestereid. Én erre nem lennék büszke a helyedben. De tudom, ti a kirekesztésre vagytok büszkék, hát legyen meg a ti akaratotok. Az "alaptörvény" elvisel még egy-két módosítást, amit bármikor megtehettek. De attól még nem válik alkotmányossá,mert nem egy nemzet akaratát tükrözi, hanem egy történetesen kétharmadot szerzett pártkoalíció kirekesztő világértelmezését.

Na legyél ettől nagyon boldog. De annyira, hogy több boldogságod ne is legyen ennél.
@Knósszosz:
Panaszkodsz, vagy dicsekszel?
Azt meg kell élni...
Istenkém, hhmmmmmm... :))
@And37:

Hát, én az első kérdőívre válaszoltam, de magánvéleményt fogalmaztam meg. Semmibe vették, pedig szerintem sokan írtak hasonlót. Na, akkor azt mondtam, ha arról szól az egész, hogy a kormányzati kommunikációt erősítse, akkor én ebből kimaradok. Nem is kaptam több kérdőívet. De tőlük nem is hiányzik, mit ne mondjak. Sőt, örülök, hogy nem tartozom a zaklatottak és párlistáikon szereplők körébe. Engem aztán ne keressenek meg semmivel, ha lehet.
@orica:
Na, de kérem!
Mi ez a bizalmaskodás???
Csak mert a lekvár projektről is lemaradtál tegnap??? :))
@a szív fészkei: Ja, támogatjuk a rothadó kapitalizmust. Vaterán még nem vettem semmit, egy két dolgot próbáltam eladni több-kevesebb sikerrel. Lányom szokott onnan babaruházni, viszont ő meg nem tud eladni.
Ebay-en mémetektől vettem gyerekülést az uncsimnak, szállítási költséggel is röhejes áron. Meg 2 órát, aminél lealkudtam a szállítást egy árára, meg kértem egy kis kedvezeményt és fele annyiba került, mint ha itt vettem volna. Ezzel szívtam egy kicsit, mert lányéknak kari ajándék címén. Oszt a hülye DPD futárnak nem volt GPS-e, nem talált meg bennünket, közben rágtam a körmöm, mert a tracking szerint meg kellett volna már érkeznie. Egyszer telefonál a lány, hogy várok-e valami csomagot, mert futár hívta, hogy nem vagyunk otthon. Na át is vette a csomagot. Következő telefon, ugye mind a 2 a miénk?? Mert a gyerek nagyon rázta a csomagot és felbontotta.
Autót idehaza vegyetek, olcsóbb, meg tudjátok nézni, kipróbálni. Fiam szerint speciel a németeknél drágábban tudott volna venni, mint idehaza.
A lista...

"Fontosabb részletek
Harmadik, összesen 90 milliárd forintos egyenlegjavító csomagról döntött a kormány
Az energiaszolgálgatók adóterhelése a jelenleg tervezett 30%-ról 50%-ra emelkedik, vagyis a 19%-os társasági adókulcs mellett a Robin Hood-adó kulcsa 31%-ra növekszik.
A közmûadó központi adónem lesz jövõre, ami plusz 30 milliárd forintot hoz.
10 milliárd forinttal nõ a Szerencsejáték osztalékelvonása.
10 milliárd forinttal többet akar beszedni a kormány az on-line szerencsejáték megadóztatásából.
A bankadót végeleges adónemként rögzíti a 2013-as mértéken.
A bankadó fenntartása tartósíthatja az egyre károsabb hitelleépítést.
Tovább csökkenhet a beruházási aktivitás, ami rombolhatja a potenciális növekedést.
Fontos gazdasági szereplőkkel semmisült meg a bizalmi viszony kialakításának lehetősége, ami a többi ágazat üzleti környezetbe vetett bizalmát is rombolja - további növekedési áldozatokat jelentve."

www.portfolio.hu/gazdasag/adozas/itt_vannak_a_legujabb_megszoritasok.175830.html?utm_source=index_main&utm_medium=portfolio_box&utm_campaign=portfoliobox
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
A phast vitatkozok egy pinabubussal?
Ha a Mosoni-Dunán evezve, csak ide települt Renault gyárakat látsz a part mindkét oldalán, akkor én mi a faszról beszélek?
Na, azért vannak emlékeim...
Ítégyilkos!-:D:D
@a szív fészkei:

:)))

Befejeztem, bár nehezen, de :)))
@a szív fészkei:

Nem tom mi volt az utolsó mondat...
@laci0011: Ez max arra példa, hogy mindkét banda a velejéig rohadt.
De azt, hogy a mostani egy percentnyivel is rohadtabb lenne a korábbinál, no arra koránt sem.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

OK, köszönöm.

Lépek is, mindenkinek szép álmokat!
A szakember itt nyilatkozik a piros pöttyről:
( a hírek után)
Nem piros pötty, hanem lila sík.
Semmi köze a japánokhoz, de a magyarokhoz sem. :(
www.klubradio.hu/klubmp3/klub20121116-155854.mp3

Viszont mostan már biztosan tudhatjuk, hogy megyünk a levesbe ezekkel az őrültekkel:(
@Andráska8:
A kényszerzubbony korszerű alkalmazása a mindennapokban?
Erről valami friss anyag??? :)
@félázsiai nemecsek ernő áruló: hát viktorka is elmehetne öszödre...A matolcsy már elvesztette az öszét...
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: ha már tegnapi lekvároztok, akkor a nem mexorításokra jól jöhet saravad@ kompozíciója, amit gyaxi nyersen ehetetlen gyümölcsből állított elő.
Asszem egyre többször kell majd ilyeneket kitalálni.
Egyszer láttam atv-ben, hogy sült csótányokat ettek emberek. Ezekből tudnánk exportálni néhány, bocs rengeteg nagyra nőtt példányt. Mi is jól járnánk, meg ők is. Dőlne a lé befelé
@Éhes_ló:
valahol fentebb írtad, hogy orbánék rendbe tették a pénzügyeket, államadósságot, meg ilyen pozitívumokat! hihihi
nem akarsz átkeresztelkedni? mondjuk éhes disznóra?
na, hogy mennyire rendbe tették a dolgokat:
www.mfor.hu/cikkek/Soha_nem_volt_meg_ennyire_eladosodva_forintban_Magyarorszag.html
na, oszt akkor most mesélj!
Hol a zsozsó?
tudod, a qrva sok különadó, meg 27%-os ÁFA, meg manyup, meg az oktatásból, eü-ből, munkanélküliektől, rokkantaktól elvett pénzek.......
na, szóval, hol a lé???????
@keresztanya fabi(en):

Én is láttam:) Sülve is undorító volt, hát még az élő nagyok.
@Knósszosz: Én minden figyelembe veszek, csak azt olvastam, hogy ez valahol tényleg betegség. Csak így hiszi el valaki, hogy kötődnek hozzá vagy ilyesmi.

Láttam egy filmet ilyen szexfüggő csajról, nem volt vidám élete.
@klonburger: Amennyit ért az informatikához, simán lehet.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Igen, már-már visszakívánjuk Veres Janiék zsenijét, vagy Fletó borászunkat.

Mer mindig elunjuk valahogy az aktuális dolgokat, mer mindig rajtunk van a kritikai kangörcs. Egyebet nem tudunk!
@orica: "Ebből úgy árad a feszítő dühhé ajnározott frusztráció."
Az Éhes ló féle figurákkal nem célszerű leállni, mert nincs érvrendszerük, ennek híján parttalan és populista szövegbe csapnak át. Amennyiben ez a módszer is vesztes poziciót jelent nekik, a személyeskedésbe mennek át.
Az pedig méltatlan és izléstelen párbeszéd.
@a szív fészkei:
Öreganyám poénkodik? :)
DVD megvan már?

@klonburger:
187 centivel? Naná! :)
@Mystes:
Azért az max. a te ízlésedet minősíti, de ha most azzal jössz, hogy jobban élünk, mint 4 éve, akkor... :(
Kicsit reálisan és kritikus szemmel is tudjátok nézni ezt a csürhét is, vagy csak az előző bagázs kreténjeire tudtok mutogatni?
Szép dolog a kettős mérce, de azért egyre kínosabb.
Pláne, amikor külföldről szólnak be a tajtparasztnak, hogy talán nem kéne piszkálni a konnektorba...
@Mystes:

Oszt' mitől is kéne szó nélkül tűrni, hogy az egybites az antidemokratikus oldalról lecsigázzon?

Be lehet nekem szólni bátran, de nem kell meglepődve pislogni ha visszaszólok.
@klonburger: Jó! :-))) A parlamentáris kétharmad nem az ország kétharmada azért, hanem azoknak az fülkékbe elvánszorgottaknak a kétharmada, akik kb. az ország szavazóinak több, mint felét tették ki.

Index:"A 2010-es választások első fordulójában a 8 millió választásra jogosultból 5 millióan szavaztak. Ebből a Fidesz-KDNP-re 2,7 millióan." Az hol az ország túlnyomó többsége??
@a szív fészkei: Tudod én már régen elhatároztam, hogy ha Magyarországon komolyabbra fordulnának a dolgok még mielőtt elmennénk a család még itthon maradt tagjaival, nem leszek birka mint annak idején a szüleink. Magammal viszek jó pár nácit a másvilágra. Na erről ennyit.
A szösszenet témájára visszatérve azt érzem borzalmasnak, hogy folyamatosan etetik a népet mindenféle cirkuszba való baromságokkal és még mindig sokan tapsolnak nekik. Nem is érzik a híveik, hogy primitív tahónak nézik őket is. Ez egy olyan szekta mint régebben volt Amerikában ahol a tagok vagy 1000-n kollektív öngyilkosságot követtek el. Egy vér FideSS-s önként és dalolva ugorna a kútba ha a vezényló ezt üzenné neki. Tragédia ez!
@klonburger:
Gonosssssszzzzz... :)
Nagyon!

Vagy akkor... ??? ;))

Na, el is húzok zuhanyozni, de még visszanézek. Ezek után hideg zuhany...
@Mystes: Csibe, Tokaj hímvesszeje olyan szart bort kreált asszonykája sárazsadányi birtokán érdekesen nyert támogatások forintözönében, hogy külön kategóriát találtak ki a baráti felvásárlók számára, ne kelljen a csatornába önteni. Ahhoz se értett!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:

Á dehogy

kedves akart lenni. Pls küldd még 1x az üzit mert nem jött át. Köszke.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Még nincs, kocsink agyhalott három hete, nem indul a kódra, most javítják. Majd utána virgonckodunk el a cuccért. :-)
@a szív fészkei: Szia!A másikon holnap válaszolok, jó?
Az nem pár szavas válasz lesz, ahogy szoktuk.
@Mystes: ORvbűnön milyen görcs van? Mert az már úgy született, ökölbezártan és dúvadul.
@a szív fészkei:

Pont erről beszéltem, csak nem tettem idézőjelbe a kétharmadot.
@ariel12:
Kissé túlreagálod...
Nem a Horthy korszak van, Európa is küldene egy teherautót, amelyik "véletlenül" elütné adott esetben a hülyegyereket itt.
Lehet, hogy csak a Gripen aktákat publikálnák és a pénzügyi hátterét...
Amúgy sokunk emlékszik még, hogyan kell egy fegyvert szétszedni, összerakni, használni...
@Éhes_ló: "A blogra tévedtem ide"

Megint hazudtál, köcsögbura. Faszt tévedtél te ide: ezért fizet a Párt. Legszívesebben elküldenélek a sarkon álló anyádba, de szerintem neked nincs is olyan, mert droid vagy. Tudod, amolyan bádog katona, Darth Viktor nagyúr seregéből. Vagytok itt egy páran, de hiába: a módszeretek már elavult. Olyan szerencsétlenek vagytok, te és a hozzád hasonló sok faszarc, mint Rákosi idejében az agitátorok (gyakorlatilag ugyanazt csináljátok, csak kopogás nélkül, viszont tényleg jó kommunisták vagytok).
@ariel12: Az első részt én is így érzem, ha engem vagy a családom fenyegetk, nem leszek úriasszony.

Mondta a férjem, hogy ő nem állt le ezekkel fogatlan vén hőzöngőkkel ott a Gellértnél, de mások válaszoltak a magasröptű baromságaikra.

Aztán visszakotródtak az almukba Horthyt hájpolni, de rengeteg rendőr volt, szóval veszély nem volt.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Hát igen, azért az én pacifista uram is volt katona Cegléden. Meg öttusás. ;-DDD Én meg láttam egy olyan csizmát Andy Vajna kis Fashion streeti üzletében, hogy az a nem semmi: az orra csupa kiálló hegyes fémszögecs. Azzal valakit tökönrúgni, az totál szoprángyártás. ;-D

De láttuk mi a kötöttálarcos hőscincéreket lábujjhegyen elosonni a tömegben januárban, mert amikor hússzor annyian vannak már a kormányellenesek, mint ők, megfogy a verekedhetnék bennük. Ki érti??

Egyébként annyi náculós volt a Gellért téren,mint ellenük felsorakozott.

Hétfőn lesz élőlánc a Parlament körül du. 5-kor.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: naiv vagy.
Európa leszarja. A szavakon túl Lukasenko is, de még Azerbajdzsán, meg a tökömtuggyamelyik is, mindenki leszarja azt, ami nálunk megy, van más országoknak is épp elég bajuk. Nekünk magunknak kellene ezt összelapátolnunk, de mi meg azt sem tudjuk eldönteni, hogy előtte söpörjünk vagy sem, meg hogy a kis zöld szemeteslapát kellene hozzá, vagy a nagyfater bányából elkommunizált szívlapátja.
Tessenek úgy felfogni, hogy nem számíthatunk senkire, abból lényegesen kisebb pofáraesés következhet.
@a szív fészkei: @Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Persze nem a mostani hőzöngésre gondolok de van egy érzésem, hogy amikor szorul a hurok ezek nyaka körül, akár a Grippen akták előkerülése akár más miatt akkor kijátsszák a tudjukkik adujukat. Speciel annyira nem bízom én az EU-ban, hogy itt bármilyen véletlen balesetet megszervezzenek ez ügyben.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Régen volt de szerintem talán még ma is menne elég jó idő alatt a szét és összerakás. :-)
@ariel12: Hát már hányszor ideírtam, hogy én veszem meg a FAZ-t meg a többi mocsok hanyatló nyugati lapot a fikázós cikkekre, utasítom Clintonnét meg Merkelt a dádára, nem kell itt nyomozniuk szegény nagymogyiknak! Nem óccó mulatság - ezért marad a turka - de megéri. Pláne petpalackban vizet lopni!!! :-DD
Még a Mráz is aláírta, mi van már???? [..]"Az Országgyűlés elfogadta a választási eljárásról szóló törvényjavaslathoz benyújtott módosító javaslatot, amely újból előírja, hogy "a szavazást megelőző 6. naptól a szavazás befejezéséig a választásokkal kapcsolatos közvélemény-kutatás eredményét nem szabad nyilvánosságra hozni" - olvasható az MTI-hez szombaton eljuttatott nyílt levélben, amelyet Géczi Tamás, az Ipsos, Hann Endre, a Medián, Kozák Ákos, a GfK, Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet, és Tóth István György, a Tárki vezetője írt alá.

Szerintük ez a korlátozás ellentmond az Alkotmánybíróság azon határozatának, amely a korábbi hasonló törvényhelyet megsemmisítette, megállapítva, hogy "a közvélemény-kutatás közzétételének (...) tilalma valóban korlátozza a vélemény-nyilvánítás- és sajtó szabadságát. (...) Mindezen túlmenően a közvélemény-kutatás eredményeinek nyilvánosságra hozatali korlátozása a demokratikus közvélemény kialakulásához elengedhetetlen információszabadság alapjogával, azon belül a választópolgárok tájékozódáshoz való jogával is szoros összefüggésben áll."Erre tekintettel kérik az országgyűlési képviselőket, hogy a törvényjavaslatnak ezt a paragrafusát a zárószavazás során ne szavazzák meg - áll a nyílt levélben.
MTI"
@Légifarkas:
Egyetértünk... De...
Pár éve olvastam egy elemzést, talán német volt a figura, a lényege az volt, hogy az Unió nem engedheti meg magának azt a drága és rossz, viszont egyesek számára vonzó modellt (lásd Milosevicset, aki ki tudta használni, hogy nem EUs tag), hogy Dolfi bácsi mintájára építsen ki mindenki szeme láttára egy totalitárius államot, gyilkolja le állampolgárait és hadat viseljen Európában. Annál nagyobb gazdasági kár nincs, ha a termelő és fogyasztó területeken zajlik konfliktus, hisz a gazdaság motorját verik keresztbe. Ebből adódik, hogy aki ezt az Unióban megkísérli és szép szóval nem megy a lemondatása, azt ... "elütheti az autó".
De az a legvégső megoldás, tehát tényleg ne akarjunk ezzel számolni, mert akkorra már amúgy is kiürül ez az ország.
@a szív fészkei: asszem valahogy ő is akkor, de már alszik, majd holnap megkérdezem, mert volt Kalocsán és Kincsesbányán is bázisépítésen
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Nem akarlak elkeseríteni de nekem kint van saját bejáratú M-16-m is mint minden rendes tarcsisnak. Tudom is használni. :-)
Kövérkém is megszólal: [..] "A Fidesz komolyan veszi a volt kormányfőt, és megpróbálja bemutatni az „igazi arcát”
– A legutóbbi Medián-felmérés Bajnai Gordonéknak egy nem különösebben ügyes PR-akciója. Annak a cégnek pedig, amelyik azt kihozta, kifejezetten a szégyenére válik. Komoly ember ilyen olcsó trükkökkel nem próbálkozik, legalább vár egy-két hónapot, hogy az emberek előtt ismertté váljék a színpadra lépése, és hogy valamilyen mozgalmat vagy mi a fészkes fenét gründolt magának – ezt Kövér László nyilatkozta az Atv.hu-nak a nagy meglepetést keltő Median közvélemény-kutatás után, amely szerint az Együtt 2014 mozgalom a teljes választókorú népesség 14 százalékának támogatására számíthat."
@a szív fészkei: Szerencsére azonban te mindenhez értesz! :)))
@a szív fészkei:

Mráz nyílt levél, Szajlai többedszerre Magyar Hírlap, és most Ablonczy a Heti nyálasban:

hetivalasz.hu/jegyzet/itt-vannak-a-regisztracio-reszletei-vagy-megsem-57292/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201211

Ójaj, reped'zik a ner varrás mentén.
@ariel12:
Bakker, én csak 18 hónapig AMD 65-öt kenegettem, meg 1 hónapig közte párszor AMD-63-ast, meg SZVD-t.
Egy M16-ost megmutattak anno, a vietnámi harcokból került magyarországra, az egyik kiképzőnk mutatta, a hozzátartozó bajonettel.
Azóta nem volt kezemben karabély, csak bajonett.
@Mystes: Abszolúte!!!

Viszont nem is vigéckedek állami pénzből pancsolt szarral miniszterelnökként.
@a szív fészkei:
Nagy a baj, ha már Kövér elvtársat kell bevetni, hisz a leghőzöngőbb paraszt figuráját olyankor veszik elő.
Azért szánalom a figura, hogy ezzel a szar dumával ki mert állni. :DD
@Fabius: A NER repedezik varrás menetén?? Az egész ország.

BKV vagy Széles éjszakai buszából meg már az út első perceiben kifogy a gázolaj. (ma esti kis örömforrás)

Óránként jön egy, boldog a fiam meg a többi sajtkészítő ott a Petőfi hídon...

Minden szinten minden rohad. Mattolcsyék agya elsősorban.
@a szív fészkei:
Azóta a belső berkekben csak a "Rettegés Borának" hívják a cuccot, mindenki igyekszik jópofát vágni hozzá, ha "meglepik" vele?
Odahaza meg ott rohad meg a stelázsi hátsó polcán... :))
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...:
Ha tudnád mennyi lőszert adnak hozzá? .-)
Pár éve mondtam a fiamnak, hogy söpörje már össze mert a szobájában földön szanaszét voltak szórva az övéi. Egy szép kis zacskóra való volt.:-) Egy darabig biztosan elég.
@a szív fészkei: Ja, most tudtam meg, hogy nő vagy. Akkor már mindent értek.

Vehemencia, demagógia, károgás a köbön. Meg a hülye nőikvótázás, mint mondanivaló.
@ariel12:
5,56-os lőszer gondolom.
Hogyhogy nem Galil karabélyuk van a tartalékosoknak?

Amúgy sokan csak az M16 nevet ismerik, pedig eredetileg nem az volt és 7,62-esnek készült... :)
"Az M16-os gépkarabélyt AR-15 (ArmaLite-15) néven Eugen Stoner tervezte, 1957-ben (elődje a 7.62-es AR-10-es volt). A gyártói: ArmaLite, Colt, Bushmaster, DPMS Panther Arms, Stag Arm,... A Colt adta neki az M-16 nevet. Az amerikai hadsereg 1967-től rendszeresítette és tette meg a gyalogság általános fegyverének. Számtalan verzióban és űrméretben készült, de a legáltalánosabb és a legismertebb az 5.56-os (.223 kaliber) NATO lőszeres, Vietnamban is használt verzió."

Izraeli bajonettem nincs még, de ha lehetőség nyílna rá, érdekelne egy pedig! :D
OFF:

Ha már ősmagyarság meg amatőr czelizelizmus. Ez megvan?

familysearch.org/

Fasza cucc, egy jól irányzott kereséssel most vezettem vissza a családfámat 1624 Diósgyőréig.

ON.
@Mystes: Jaj de édes vagy, hozod a formád! Jó, persze hogy nő vagyok, ilyen balfasznak lenni, mint te, az önsorsrontással lenne egyenlő!

Tarlós úrhoz van szerencsém, vagy a legjobb magyari tanítványához?
@Mystes: Ha valamit tényleg hülyeségnek tartok, az a női kvóta!
@Fabius: Hát most láttam a mandineren,de már az anyámról se tud semmit. ;-( Milyen az a jólirányzott?
@a szív fészkei:

Jól irányzott = rólam nem tud semmit, de apai nagyapámtól visszafelé köpte a listát.
@a szív fészkei:
Ha ügyesen csinálod, akkor valamivel korábbra betájol, mint ahogy a Kárpátok vonulatai kialakultak! :D
@a szív fészkei: Már gondoltam rá, erre még képes vagyok. Viszonylag eccerű minta, szöveg lánc, a többi száröltés. Ritka szép példány. Egy két lepedőt rászánok az örökségből, gyöngyfonalam még van. Asszem melírozottból csinálom, abból biztosan kapósabb lesz.
Keresünk egy szlaképes céget, aki eladja, hehogymá házalni kelljen
@a szív fészkei:
Nézd, amíg az arab harci szellem és mentalitás ott van, addig nincs gond... :))
@a szív fészkei:
Mutatott a gyerek telefonos videót amit a haverja vett fel. :-(
hvg.hu/sport/20121117_koszontek_az_ideit

[..]"Akárhogy is, van abban valami aránytalan, hogy míg a Szerencsejáték Zrt. augusztusban 250 millió forintot adományozott a Fradinak – miután az év első nyolc hónapjában már amúgy is odatolt 844 milliót „ közérdekű célok megvalósítása” jogcímen -, addig egy kerülettel odébb, az MTK-tól munkadíj-fizetés elmaradása miatt távozik minden idők egyik legsikeresebb magyar edzője, Fábiánné Rozsnyói Katalin, és az is előfordulhat, hogy abbahagyja az edzősködést is. A kajakozók mesteredzője azzal indokolta döntését, hogy elege lett a klubelnök „megalázó és egyoldalú játszadozásából", amit vele, illetve tanítványaival folytatott.[..]Az aktuális miniszterelnök a futballt szereti

Fotó: Túry Gergely
Ha van, amiben mégis más a helyzet, az a futballal kapcsolatos. Az ember kinyitja reggel az újságot, és azt olvassa, hogy új futballpálya épül itt, ott, kiírták a Fradi-tendert, készek a debreceni tervek. Az MLSZ tízéves stratégiai programjának az a célja, fejtette ki az MLSZ-elnök Algyőn, ahol nyilvánvalóan pályát avatott -, hogy évente 100 új pálya épüljön. „Idén 87 új műfüves pályát avatunk, az algyői volt a negyvenharmadik.” Megtudhatta a sportélet, hogy még idén átadnak egy műfüvest Szegeden és Üllésen is. Fontos, hogy a klubok éljenek a pályaépítés lehetőségével – fejezte be Csányi Sándor.

Az odáig rendben van, hogy pályaépítési bélpoklosok járják az országot, de gyalázatos az az egyoldalúság, ami a futball mindenhatóságát mutatja. A magyar sikersportágra, a kajak-kenura pedig jóval kevesebb figyelem jut. A vízitelepek egyikén-másikán csak néha van meleg víz, és helyenként ráz a villanykapcsoló, mert nedvesek a falak. Szembetűnő hogy mindez azért, mert az aktuális miniszterelnök szereti futballt. És miután a faluját is szereti, hát odaépül az egyik legnagyobb stadion. Nincs itt valami, mondjuk úgy, intellektuális defektus?"
Ettől a Volnertől vagytok úgy oda? hvg.hu/itthon/20121117_Volner_Janos_Horthy_sirjanal_kesergett

[..]"A jelentős rendőri erőkkel biztosított eseményen Volner János, a Jobbik alelnöke kijelentette: "Ugyanazok a kihívások várnak ránk, mint hajdan Horthy Miklósra: vissza kell vennünk az országot, nem csak az elcsatolt területeket, de még a csonka Magyarországot is, mert napjainkban szintén akadnak, akik hazánk kiárusítására törekednek".

Volner szerint a médiában baloldalként emlegetett "hordalék" amerikai pénzből hízik és kampányol, és ha a nemzetnek valóban volna a hazafias mozgalmakon kívül önvédelme, "ezt a csürhét kaszára-kapára kapva elzavarnák hazánkból"."

Kösz, ez egy náci.
@a szív fészkei:
A balfaszság és középszerűség diadala van manapság!
Tudod, azért kívánom azoknak, akik dicsőítik ezt a törpe parasztot és udvartartását, hogy szaladjanak bele néhány olyan pofonba mostanság az életben, amikor rájönnek, hogy például a fociba ölt 20-25 milliárd forintnak mintha jobb helye lenne az oktatásban, vagy az egészség ügyben.
Talán az jobban rá lenne szorulva és azon keresztül az emberek, minthogy pár ezer ember hobbiját, a falábú magyar focit finanszírozzák, csak azért, mert a felcsúti parasztgyereknek ez a hobbija, másodosztályban...
Még szerencse, hogy nem a holdkutatás megszállottja, mert már űrkikötőket terveznének, Kerényi elvtárs meg az új HOLD INDULÓ megzenésítésére írna ki plyázatot...
@keresztanya fabi(en): Hímezni tudok én is: száröltés, láncöltés megy és rajzolni tudok. De anyagom nincs meg fonalam se.
@keresztanya fabi(en): TEK elkaphat? Népművészet ez, nem? A legtisztább...
@a szív fészkei:
Gábriel idolja, szerintem meg egy futóbolond, aki vonzza a hasonló eccerieket és megkeseredett, tehetségtelen, "meg nem értett zseniket".
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: Nem hogy lenne ott a helye ennek a pénznek, hanem elveszik ettől a szegmenstől - lásd vizsgaidőszakban szénszünet a nagy egyetemeken, mert hirtelen elvontak tőlük évvége előtt egy valag pénzt! - a szaros focija miatt, aminek ilyen az eredménye, ahogy Kovács leírta.
@a szív fészkei:

Volner ha ilyen bátornak érzi magát a kergetőzést kezdheti nálam. Asszem ott be is fejezi és a gondolatot is kiveri a fejéből.
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: itt nincs gyilkolászás, meg hadviselés, Boli. Volt helyette egy választás 2010-ben, aminek legfeljebb a hasznosságát lehet vitatni, de az eredményét nem; és lőn végtelen tizedessé az kormánynak hatalma, s az nem féle attól, hogy ereje az maga hasznára fordíttassék. Láthatjuk.

Meglátásom szerint az utóbbi évtizedekben a Nyugat tökélyre vitte a felháborodás művészetét, ám kezeit milliónyi gazdasági és politikai érdek köti gúzsba. Tehetetlenek vérengző diktátorokkal szemben, és pláne tehetetlenek nem vérengző, ámde ugyanakkor nagyképű, arrogáns szövetségeseikkel szemben: már azt sem bírják felfogni, hogy szerintük mi szövetségesek vagyunk, szerintünk (vagyis hát kormányunk szerint, melytől immár 20. éve határolódom el maximális sikerrel) meg csak alá lett írva valami papír valamikor, valahol, valahogy. Németekkel dolgozom, nem értenek minket; néha rákérdeznek a miértekre, de mindig kínos a vége, mert arra is rákérdeznek, miért tűrjük, miért hagyjuk - igen, Hans, bazmeg, azért, bazmeg, mert ilyen balfaszok vagyunk, bazmeg. Pfejjj, bazmeg. Hans elkönyveli magában, hogy ez nekünk alighanem jó, mert ami fáj, attól még a balfaszok is ordítani szoktak, márpedig ha jó, hogy jön ő ahhoz, hogy beleszóljon. Este, sörözés közben csodálkoznak majd egyet a többiekkel, ennyi. Ha mi is kapunk különadót, ők hazamennek, szerencsésebbjeink velük tarthatnak.

Minél több külföldi gazdasági kapcsolatunk szakad meg, annál kevésbé leszünk érdekesek a számukra. A külföldi munkaadók fogyásával csökken annak a lobbinak az ereje, ami minket nyilatkozatilag el akar ítéltetni, elegendően kis kitettségnél már könnyebb lesz karanténba zárni az országot, mint szájkaratézni annak választásokon győztes hülyéivel. Egy ideig aggódnak majd a humanitárius szervezetek, aztán már csak egy sor leszünk az éhenhalókat listázó íven, mint Észak-Korea, melyet annak ellenére tartanak gazdasági blokád alatt a nyugati országok, hogy mindenki megszopja benne, épp csak az atomot robbantó / tartogató központi hatalom nem. Csakhogy a Nyugatnak nincsenek eszközei, helyesebben ilyen eszközei vannak, mint a felháborodás, és az embargó.
93036 négyzetkilóméter, ahol napról napra kevesebb dolog működik - nem, kedves blogtársam, ez biztosan nem motorja semminek, pedig lehetne, még ha csak egy kis 50 köbcentis is, azzal is lehetne szaggatni, de nem, mi még ennyire sem. Nincsenek drágán kikerülhető szállítási útvonalaink, sem tengerpartunk, melyek létfontosságúak lennének Európa számára; nincs ásványkincsünk, egyéb nyersanyagunk, de még felvevőpiacnak is egyre kevésbé vagyunk alkalmasak, ahogy az emberek bevételei elapadnak. Európa még egyszer neki fog futni az egyesítésnek, és akkor már nem lesz idő arra, hogy egy leszakadt, na meg másfelé húzó perifériát pátyolgassanak: visszaadják a szerződést, hogy kormányunk egyszerre téphesse szét minden példányát, lábjegyzetként annyival, hogy "Jóvanbazmeg, teakartadbazmeg". Minket meg vigasztalhat az igen készséges Lukasenko, kit érdekel.
A barátként felénk nyújtott kezek le fognak hanyatlani, ha sosem nyúlunk értük, márpedig úgy tűnik, egy darabig még nem nyúlunk. Nem mondom, hogy ennek ők örülnek, ahogy a következményeknek sem fognak örülni, de hogy "benyelik", arra szinte mérget mernék venni. Kismillió egyéb lehetőségük lesz a kárpótlásra, ellentétben velünk.
Ne számítsatok másokra, még akkor sem, ha ígérnek valamit.
@ariel12: Remélem, nem lesz nagyon nagy a baj.

Most olvasom egy ot télő ismerős sorait:"Van 250 kozeli ismerosom, egy reszuk csaladtag. Kozuluk az elmult 3-4 napban egy 16 fos privat csoport, a kozvetlen csaladom, es harom kulfoldon illetve Budapesten elo baratom kerdezte meg, hogy hogy vagyunk, vagy uzente meg, hogy gondol rank. Nyilvan vannak paran akiknek nagyon zuros az elete, vagy akik kozvetve kaptak hireket rolunk. Nyilvan rengetegen gondolnak rank. De azert szeretnem elmondani, hogy amikor ekkora nemzetkozi figyelem iranyul arra, hogy enyhen szolva problemas napokat elunk at/meg, akkor nagyon jol esik az embernek egy mondat, egy kerdes, egy jelzes, barmi....mert ettol ugy erezzuk, hogy velunk vagytok, mi pedig veletek, a sokezer kilometer ellenere is...az online kapcsolatnak pedig ez az ertelme, ellenkezo esetben vajon mi?"
@a szív fészkei: Ezzel? Tiszta népművészet. Szó szerint.
@Fabius: :-DDD Nem rád és a magadfajta méretűre gondol, amikor ilyeneket pofázik, meg nagy hangon Palesztinába küldik a hívei a Horthy-kultusz ellen tüntetőket. Akikhez ők mentek oda basztatni, szokás szerint.
@ariel12: Teljesen összezavarsz.:) Akkor most itt élsz vagy Izraelben???
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: Megadjam a címemet is? Az ittenit vagy a Tel Avivi címemet szeretnéd?
"És azt tudjuk mondani, hogy fel fogjuk tudni használni a 2007-2013-ban az Úniótól lehívható források tulajdonképpen minden centjét." majd megérinti Lázárt aki kajánul vigyorog, és azt mondja:
"Így vagy úgy!"

A videón 4:43-tól.

Én elmentem hányni!
@a szív fészkei: Ex nejemnek aki most Törökországban él és egy muszlim felesége :) mondtam, hogy jó lenne ha az izraeli útlevelet mélyen elásná ott mert ha valamelyik barom megtudja akkor már csak egy szép muzulmán temetésen találkozhatunk legközelebb. Már mint az övén. Ma mondta, hogy Törökországban megy a propaganda, hogy Izrael megtámadta a szegény palesztinokat, csak elfelejtik megemlíteni, hogy 200 rakéta után kapták meg az első adag pakidzsot.
@Légifarkas: Megmondta Churchill anno-anno Trianon körül - ha esetleg nem is konkrétan úgy, ahogy egy erről szóló könyvben: Huncík Határesetében van szó - , hogy nincs itt olaj, gáz, mint Romániában, ugyan miért izgassák magukat miattunk? Ha összefogna az a pár közép-európai ország egy komoly konglomerátummá, akkor igen, akkor érdekesek lennénk az Antantnak pl. De így, egymást marva? Na neee. Románia viszonylag nagy és ásványkincsben gazdag. DE aztán annyi.

Most amúgy tényleg kiket várnánk, hogy ontsa értünk a vérét elzavarandó ezt a tetűt? Hát hányan hisztiznek a rohattmultik ellen? Hánynak okoz örömet, ha elmegy a Hansotok? Hőzöngenek egy olyan szabadságkép fogságában, ami sose volt igaz - kurucok is francia pénzen voltak nagyfiúk - de beszopták, mint a piros pöttyöst rudit.

Ott van, hogy az LMP se akarja leváltani Orvbűnt a jelenállás szerint. NAgy a katyvasz a fejekben sajna.
@ariel12: Szerintem nem szükséges. Csak próbálom összerakni a puzzle-t.

Tehát amikor ismét elindulnak a deportálások Budapesten akkor, te fogod a magyarországi fegyvertartási engedélyeddel rendelkező M16-osodat és gyorsan a másvilágra küldesz annyi cuki bácsit amennyit csak tudsz?

Vagy ha nem vagy itthon akkor gyorsan felülsz egy EL-AL járatra, a kézipoggyászban szintén a géppityuval és ferihegyről hazafelé, már a taxiból írtod majd a csúnya nácikat???

Segítesz megalkotni a valós képet??? :)
@a szív fészkei: Szerintem ez az egész 4k és társai egy szépen kitervelt vezénylói mestermunka. Oszd meg és uralkodj! Előbb fogja Hanije kipával a fején megcsókolni a Siratófalat mint itt elzavarják az orvbün maffiát.
@ariel12: Érdekes választás, hallod!

Egyik barátnőnket kivitte a holland faszija kis méznyalásra Dubaiba. Mi segítettünk a vízumkérelmét fénymásolni, elfaxolni vagy miben. Zsidóként nem mehetsz oda se, azt hiszem.
Hát legalább itt azért kell írni, hogy volt. Mert jaj szegény palesztin gyerekek - megy a kampány! (akikkel körbe véve védik magukat ezek a mocskok).

1.bp.blogspot.com/_8yBmwXW4XEM/S9oEeGF8Z5I/AAAAAAAAGPg/G1lrV8stRGA/s400/A+AAHamas_Israel_Gaza_hiding_behind_babies.jpg
@ariel12: Sajna, egyre furább a dolog. Az egyesüléspártiak már haza is mentek, ahogy olvasom. És még mindig a szemkilövetésnél tartanak... hvg.hu/velemeny/20121116_ner_egyutt_2014_lmp?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201211
Ha már itt is háborús a hangulat ezt a nótát gondolom ismeritek.

youtu.be/xNpqglHh0Dc
@keresztanya fabi(en): :-) Tényleg karáncsonyra beinduljunk? Pöttyös seggű kisdeddel?
@a szív fészkei: "A parlamentáris kétharmad nem az ország kétharmada azért, hanem azoknak az fülkékbe elvánszorgottaknak a kétharmada, akik kb. az ország szavazóinak több, mint felét tették ki."

MÉg az sem. 52% szavazott a fidesz-kdnp-re, ebből lett a parlamenti helyek kétharmada.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Látom késő van neked és nehezen megy már a gondolkodás.
Segítek. Jelenleg Magyarországon élek (régebben éltem Izraelben is)és itt is születtem. Itt semmiféle fegyverviselési engedélyem nincs és nem is szeretnék. Amennyiben az elvbarátaid úgy gondolnák, hogy esetleg fel kellene idézni a 44 áprilisi eseményeket akkor garantálom, hogy velem nem lesz egyszerű dolguk. Tudod kaptam valamiféle kiképzést és némi gyakorlatot is szereztem :-)
Szólj ha kíváncsi vagy egyéb magánéleti adatomra is.
Mondjuk nem igazán értem mi a f@sz közöd van hozzá?
@HaCS: Kár, hogy nem ott tudtad megtenni helyben és rá.
@ariel12: Hősleg rád küldene egy hőscincéralakulatot? Tudod, kergetőzni akarna Volner. Csonkaországban. Meg máshol is.

Megkérdem a gyerekem,nem érdekli-e a Krav Maga mégiscsak a foci és squash helyett, mellett? Van haverja, aki komolyan csinálja, de a fiam békés fajta. Viszont ő is szép nagy, vízipólózott, az azért még látszik. De nem volt katona, pláne nem Für Lajosé és a többi hülyéjé.
@épészmérnök: Meg ez a borzalom a köbön. Olvasod az LMP kongresszust?
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Mellesleg ezt az egész izraeli-palesztin témát le is zártam mert nem ez a poszt témája és egy dzsobbikos propagandistával nincs is mit tárgyalni. Nektek csak annyit tudok ajánlani, hogy menjetek éljetek egy ideig bármely arab, iszlám, perzsa stb országban mint egyszerű emberek és állítom, hogy 3-4 hónap múlva síkitva menekülnétek. Ott ti is csak egy egyszerű gyaurok lennétek annak minden következményével. Élvezhetnétek a Saria törvénykezés áldását, asszonyaitok fekete lepelben mint a denevérek követnétek titeket. Gyakorlatilag a másik kedvenc népcsoportotokhoz hasonló kultúrában találnátok magatokat. Jó utat.
@ariel12: Alakul ez csak azt nem értem, honnan veszed, hogy érdekelnének a magánéleti adataid??
@a szív fészkei: Most olvastam. Infantilisak.
Ha nem szavazzák meg a tárgyalást a 014-gyel, akkor remélem, szakadnak, és lesz egy értelmes új párt.
@épészmérnök: De mondd meg hol élnek ezek? Pirospöttyország urai még mit csináljanak, hogy felébredjen az életösztöne az LMP-nek? Marhulunk ezzel a videóval, de hát ez már kínkacaj csak.
@a szív fészkei: Azt gondolom, egy (sajnos, a jelek szerint nagyobbik) részük nem másfajta politikát akar, hanem azt hiszi, hogy el lehet dobni a politikát.
Nem fogják fel, hogy attól, hogy nem megyünk fejjel a falnak, még lehetünk erényesek. Attól, hogy nem tetszik nekik Bajnai, még tárgyalhatnának vele. Egyáltalán, hogy képzelnek döntést hozni úgy, hogy még szóba sem álltak a "kérővel"?

Szomorú vagyok, mert ez már a harmadik, és eddig legsikeresebb zöld párt, és ezek is önsorsrontók.
Persze, ahogy az előző kettőben szorgosan dolgozgattak a tuggyukkik, ebben is biztos akadnak provók. Dehát, még ha így is van, vevők a provokációra... :-(
Az Origo szerint itt tartanak. Talán nem is olyan rossz. Egyik javaslat sem teljes hátat fordítás.

" Az egyik kizárná az Együtt 2014-hez való csatlakozást, de felhatalmazást adna arra, hogy a párt képviselői megkezdjék a tárgyalást az együttműködésről. Ennek feltétele lenne az, hogy partnereik "tisztázzák a múlthoz való viszonyukat".

A másik lehetséges elképzelés szerint az LMP megkezdené az esetleges csatlakozásról szóló tárgyalásokat, ennek alapja az a 17 pontban összefoglalt "vízió" lenne, amelyik a párt szakpolitikai elképzeléseit tartalmazza. Ezek egy új adórendszertől a paksi atomerőmű bővítésének leállításáig terjednek. Emellett egy esetleges belépést - amiről a párt januári kongresszusa szavazna - attól tenne függővé, hogy az LMP vétójogot élvezne az együttműködéshez később csatlakozó szervezetek, illetve az Együtt 2014 közös miniszterelnök-jelöltjének meghatározásakor."
@ariel12: El vagy megint tévedve csöppet. Mivel én keresztény vagyok, nekem ugyanúgy nem jönnek be az iszlám, ahogy a zsidó vagy bármely más vallás erőszakos terjesztői.

Viszont az általad emlegetett iszlám témával kapcsolatban épp a minap olvastam egy rabbi véleményét, amely azért elég cukira sikeredett.

"Rabbi: A zsidóknak örülniük kell, hogy Európa elnyeri méltó büntetését, és feloldódik az iszlámban"

"Az idézett rabbinak ráadásul még az iszlám is jobban tetszik, mint a kereszténység. “Még ha egy nagy háborút is kell vívnunk az arabokkal Izrael földjéért, az iszlám még mindig sokkal jobb gój kultúra, mint a kereszténység”

Szinte döbbenetes az a gyűlölet, amely a zsidók egyes köreit áthatja: a rabbi idézett szavai ugyanis arról tanúskodnak, hogy a „választottak” egy része még azt sem bánná, ha a fő ellenségüknek tartott iszlám végleg elpusztítaná Európát. A cionista média persze hallgatni fog Baruch Efrati fejtegetéséről. De képzeljük csak el, micsoda éktelen botrány törne ki, ha egy keresztény pap jelentené ki nyilvánosan, hogy a „judaizmus alapvetően erkölcstelen, bűnös és Izrael sok elkövetett bűne miatt megérdemelné, ha a muszlimok elpusztítanák”...

Várjuk a „jogvédők”, a „demokraták”, az „Európa-hívő liberálisok és konzervatívok”, a keresztény papok és legelsősorban is a Hit Gyülekezetének a tiltakozását és elhatárolódását.

www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4299673,00.html

nemenyi.net/default.asp?Location=_arc&SID=0&AID=0&Direkt=106681&offsetlo=0
@a szív fészkei: Azért érdekelne, hogy a szomszéd országok hogyan reagálnának egy ilyen Volner féle akcióra? :)
A Románok hamarosan Budapest kapuját döngetnék. Viszont ki jönne fehér lovon?
@épészmérnök: az első javaslat nem vezet sehová, szócséplésre jó, csak az idő megy vele (vajon mit tekinthetünk elégséges elhatárolódásnak?). A második meg úgy hangzik, hogy az összefogásban az LMP a vezérhang, mögé kell beállni; erre aztán kurva sok esély van annak tekintetében, ahogy az évek alatt a tagságuk szaporodott.
@a szív fészkei: Kedves Szív! Ezt most nem értem. Ebben a beszédben egyáltalán nem hangzott el, hogy pld. a zsidókat kellene üldözni. Csak arról beszélt, hogy a hazaárulókat.

Azokat meg ugye ti is elüldöznétek. Ha emlékeim nem csalnak ti pld. a fideszt tartjátok hazaárulónak. Ezen a helyen is, nap mint nap sokkal durvábban fogalmazzátok meg azt, hogy kaszával kapával kéne mondjuk elüldözni viktorunkat.

Úgy érzem picit megint félrecsúsztatok miközben olyantól rettegtek amitől egyáltalán nem kéne, amitől meg tényleg kellene azzal nem foglalkoztok. :)
@épészmérnök: Hát elég érdekes ez a vétójog. Meg legyen balos erkölcsi szánombánom, de mi alapján? Ezt a 06-os dolgot nagyon fideSSesen látják, ne haragudj. Csak szeptember 16-tól meg pláne a szétcseszett okt. 23-tól levezetni a nagy szociszadesz bűnöket, de az egész lényegét nem figyelve mondani ki a szentenciákat és a Gyurcsány-Bajnai fújcsúnyát... Fura, na.

@ariel12: Szép lesz, hisz emlékszünk, a határokat nem annyira a fehérek és Horthy védték a csehek ellen, a románok ellen - a székely hadosztály meg sem mozdult ugye - , hanem a vörösök, köztük Kövér nagypapi. Horthytól Szolnok is román lehetett volna.
@Légifarkas: Hát ez írtam: kicsit téveszmében vannak magukat és a súlyukat illetően.

Én látod, fentebb nekimentem Gurmainak, hogy mit képzel, de azért a realitásoktól teljesen elrugaszkodni se tanácsos, mint itt látható. Vétójog, végülis az ENSZ-et átvehetnék tokkal-vonóval...
@Légifarkas: Ha nincs sapka, az a baj. Ha van sapka, az a baj.

Ha egy elvszerű megoldást javasolnak (vétójog a minelnök személyére vonatkozólag), az rossz.

Ha politikusan fogalmaznak - nem lépünk be, de együttműködünk - , akkor meg az a rossz.
@a szív fészkei: "Hát elég érdekes ez a vétójog."

Ha nincs vétójog, akkor teljesen alárendelődnek nem lehet előre tudni, hogy pontosan kiknek. A többieknek is legyen vétójoga, nyilván.

Az E-14 hitelességéhez szükség van az LMP-re.
@a szív fészkei: "legyen balos erkölcsi szánombánom, de mi alapján? "

Édes Szív, felmentést az kaphat, aki bocsánatot kér. És nehogy már azt mondd, hogy a baloldalnak nincs miért bocsánatot kérnie!

A szocik pártpénztárosa ma is fidesz-közeli pasas. Ezt te szó nélkül lenyelnéd? Ennél többre tartalak.
@épészmérnök: érdekelne a véleményed ezzel kapcsolatban: orulunkvincent.blog.hu/2012/11/08/a_maganyos_primadonna/fullcommentlist/1#c18249399

Amennyiben értelmesnek találod, arról is érdekelne a véleményed, vajon az LMP miért nem tud ehhez hasonlóan, önmagát fel nem adva, másokat maga alá nem kényszerítve, mégis konstruktívan lépni a jövő felé.
Tiéd a szó, tessék.
@épészmérnök: Soha nem értettem meg, hogy miért álltak magyarok a Rákoczi féle szabadságharcban a császáriak mellé...épp ezért félelmetes a beszélgetésetek...:)
orbanszerintavilag.blog.hu/2012/11/17/bankado_ki_hazudik
@épészmérnök: A szoci levitézlett garnitúró ellen már eleget írtam, tegnap épp Gurmai Zitát egyeltem a tahósága és ferdítése miatt, amit produkált a pénteki üntetésen felhasználva a bolgár exminiszterelnököt.

De Bajnai bocsánatot kért x tízezer ember előtt 23-án, saját fülemmel hallottam, még mit csináljon? Fejen pörögjön, megtépje magát, hamut szórjon magára?

Ki kéne már ebből az erkölcscsősz szerepből lépni kisit vagy visszább venni az arcból - mert mint írtam, tőlem pl. a védegyletes Schiffer nem kért bocsikát a vakondozással, nyílt szavazással, presszióval megválasztott köztársasági elnökbe belenyugvásért. PEdig kérhetne Áder és Tsainak a jogállam első apró tégláját kiverő tettének cinkosságáért. MErt akkor a választójogot eléggé megbaszták, csak nem a népét, hanem a képviselőkét. Az volt a mai választójogi mókabókának a pettingje.

Engem meg az zavar eléggé azóta is.
@marco74: bár én ehhez nem értek, de egy dolgot hiányolok a posztodból: annak bizonyítását, hogy amit az állam mint tulajdonos működtet, az hitelfelvétel nélkül hatékony, megfelelő színvonalú, stabil, kiszámítható, vagyis versenyképes.
Magyarabbul: toronymagasról lefosom, hány
milliárd marad itthon pluszban, ha azt szimplán becsatornázzák a haveri körök zsebeibe, meg a parasztvakító, de amúgy semmire sem jó "fejlesztésekbe", szökőkúttól stadionig.
@Légifarkas: Ezt írta a blogtársam is pár napja: "Váltsátok le orbánviktort, aztán írjatok ki új választást!
2012.11.09. 13:33 Női Napozó

Sokszor, sokan leírják, és igazuk van: az Együtt 2014-nek piszok nehéz dolga van, mert már tagjai is vállaltan homlokegyenest ellenkező módon látják a világot. Ami összeköti őket: a tapasztalat, hogy a dolgaink ma Magyarországon pocsékul mennek, és az akarat: orbánviktornak mennie kell. Amit ezen kívül-felül szeretnének az egyes szereplők, azok gyakran egymást zárják ki.
Az Együtt 2014 nem alkalmas a rengeteg ellentétes elképzelés összefogásával értelmes kormányzársa. De nem is ez a valódi feladatuk.

Lépjünk egy picit hátrébb, nevezzük meg pontosan a problémákat:

teljesen síkhülye a fideszes választási rendszer,

a bűvös kétharmad: alapvető fontosságú törvények tömkelegét változtatták meg “örök időkre” és telepakolták az intézményeket változatos tudatással ám kifogástalan fideszhűséggel jellemezhető emberekkel.

Ilyen egyszerű.
Minden, de tényleg minden levezethető ebből a két dologból, sőt, valójában a kétharmadból a választási törvény is levezethető, csak éppen most aktuálisan az védi őket a leváltástól, ezért fontos külön szedni.

Mit tegyen tehát az Együtt 2014 és esetlegesen csatlakozó szövetségesei?
1, Még a választások előtt dolgozzanak ki közösen egy normális választójogi törvényt. Szeretnék minél egyszerűbbet, minél arányosabbat.
2, Induljanak el közösen a választáson, nyerjék meg, majd állítsanak fel egy ideiglenes ügyvezető kormányt.
3, Az új parlament(a kötelező minimálfeladatokon kívül):

fogadja el az új (normális) választási törvényt

törölje el a kétharmadot

oszlassa fel önmagát és írják ki az új, valódi választást.

Ezen az új választáson pedig, tisztességes versenyfeltételek között, induljon csak el mindenki önállóan, arcvesztés nélkül, a saját programjával: a Szolidaritás, a Haza és Haladás, az MSZP, LMP, FIDESZ, a Jobbik, a 4K!, meg aki csak akar. A FIDESZ is.

Mi meg végre szavazhatunk arra a társaságra és programra, ami nekünk valóban tetszik. Vége a "kicsit szembeköpöm magam" meg a "kisebbik rosszat választom" korszaknak.

Még egy szó a kétharmadról:
A kétharmad eredeti értelme az lett volna, hogy megegyezésre kényszerítse a politikai erőket fontos kérdésekben. De a célját nem érte el.
Ha a négyéves kisfiam megszerzi a kést (ha egy kormány bármikor belenyúlhat egy fontos törvénybe), két választásom van. Vagy felrakom a konyhaszekrény tetejére (kétharmadossá teszem), vagy megtanítom vele vágni (eltörlöm a kétharmadot). Magyarország a konyhaszekrényt választotta huszonkét évvel ezelőtt, de az egyik négyévesnek sikerült odatolni az asztalt, felmászni, megszerezni a kést – és mivel nem tud vele bánni, összevissza vagdalkozik.
Inkább kapja meg minden négyéves a kést és tanuljon meg vele bánni.

kov_vacs"
@a szív fészkei: ennyi. Szeretettel várom az LMP-s lényeglátók véleményét.
@Légifarkas: Köszönöm hogy megadtad a szót, ez nagyvonalúságra vall :-).

Azt, hogy mit gondol "az LMP", nem tudom, de a probléma ennél mélyebb, mert az LMP nem egy emberből áll, aki gondol valamit, továbbá még egy ember gondolatait sem tudom kitalálni.

A következő passzus ("vajon az LMP miért nem tud ehhez hasonlóan, önmagát fel nem adva, másokat maga alá nem kényszerítve, mégis konstruktívan lépni a jövő felé.") a következő rejtett, bizonyítatlan előfeltevéseket tartalmazza:

1. az LMP nem tud konstruktívan lépni a jövő felé
2. másokat maga alá akar kényszeríteni annak érdekében, hogy ne adja fel önmagát.
3. az egyébként jelenleg is bőszen vitatkozó százvalahány LMP-s küldött egy emberként viselkedik és gondolkodik.

Na de ne akadjunk fenn ezen, legyünk konstruktívak :-)

Jelenleg, ha pontosak az értesüléseim, az E-14-ben egyetlen parlamenti párt sincs jelen, és nem is tárgyalnak jelenleg ilyenekkel. Ennélfogva a szokványos politikai logika szerint is alkupozicióban vannak. A saját, elvi alapállásuk szerint meg méginkább, hiszen lejjebb kell adniuk az elveikből, ha beszállnak a közösbe. El kellene viselniük az mszp lábszagát, és ezért legalább a szellőztetés lehetőségét kérik.

Na de ne csússzak át metaforázásba, mert az manipulatív, bár szórakoztató.
@a szív fészkei: " Bajnai bocsánatot kért x tízezer ember előtt", viszont az összefogásba nyilván beleértendő lesz a maszop is. Ugyi, ugyi.

"Ki kéne már ebből az erkölcscsősz szerepből lépni "

akkor minek vannak?

Amit Schifferről írsz, már kitárgyaltuk, nem értünk egyet, nem kezdek bele, mert még meg kell szerkesztenem egy komplett landing page-et holnapra.
@Légifarkas: "Szeretettel várom az LMP-s lényeglátók véleményét."

Idehallgass, ne kezdjünk ironizálási versenybe, jó? A vége az lesz, hogy látatlanban megutáljuk egymást. Az pedig nem hasznos, hisz közös a célunk.

Az általad vázolt, és Szív által részletezett együttműködési megoldást már többször is olvastam, és mindannyiszor tetszett. Azonban egyelőre általánosság: épp most igyekszenek tartalommal megtölteni az LMP-sek.
@a szív fészkei: remek a késes metaforád, terjeszd!
@épészmérnök: köszönöm a választ, de nem fogadom el. Én ugyanis nem arra voltam kíváncsi, hol lehet belekötni abba, amit most írtam, hanem arra, hogy hol lehet belekötni abba, amit linkeltem.
Rejtett, illetve bizonyítatlan előfeltevéseimről:

1. Nem titkoltan arra akartam utalni, hogy miközben a feladat a háromszög kerületének kiszámítása, vagy legalább megmérése, az LMP görcsösen ragaszkodik ahhoz, hogy feltalálhassa a rotringot, a körzőt, a vonalzót, a Pithagorasz-tételt, és legalább az alap szögfüggvényeket. Egyértelműsítek: faszt se érdekel az alternatív költségvetésük, per pillanat nem érdekel a jövőképük, mert a kérdés az, hogy hozzá akarnak-e járulni egy tiszta, normális, minden oldal számára elfogadható választás megszervezéséhez, vagy teljesen bele vannak szeretve magukba, és mennek Orbán után a "vagy kormányon vagyok, vagy dögöljön meg mindenki" mentalitással, farvízen evezgetve békésen.

2. Idézet tőled, vagyis az Origo-tól:
"A másik lehetséges elképzelés szerint az LMP megkezdené az esetleges csatlakozásról szóló tárgyalásokat, ennek alapja az a 17 pontban összefoglalt "vízió" lenne, amelyik a párt szakpolitikai elképzeléseit tartalmazza. Ezek egy új adórendszertől a paksi atomerőmű bővítésének leállításáig terjednek. Emellett egy esetleges belépést - amiről a párt januári kongresszusa szavazna - attól tenne függővé, hogy az LMP vétójogot élvezne az együttműködéshez később csatlakozó szervezetek, illetve az Együtt 2014 közös miniszterelnök-jelöltjének meghatározásakor."

Azon túlmenően, hogy mindent fel akarnak találni, még a jogot is akarják ahhoz, hogy megmondhassák, mit találhatnak fel mások, meg egyáltalán, kik lehetnek azok a mások. Parlamenti jelenlétük alatt a társadalmi támogatottságukat, elfogadottságukat valahol a nulla környékén tudták erősíteni, így kénytelen vagyok őket Arthur király Fekete Lovagjához hasonlítani, és kábé ennyire tudom komolyan venni azt, hogy ők akarnak levágni minden kezet és lábat. Ha én lennék Kövér László, ilyen bázisdemokratákat ennék reggelire.

3. Biztosan nem, de nem jövök rá, ezt miért írtad. Mindenesetre, mivel ők egy bejegyzett párt, ezért én fenntartom magamnak a jogot arra, hogy bármelyik képviselőjük, szóvivőjük szavait bármikor az LMP állásfoglalásaként értelmezzem, és őket egy halmazként kezeljem.

Arra lennék, immáron burkolatlanul, kíváncsi, hogy miért nem tudnak kiszakadni a kormányképző összefogás gondolatmenetéből, miért nem dobták be a köztudatba ők, hogy együttműködés egy választásig tarthat, de célja csak a következő választás lehet; tehát, amit linkeltem. Maradhattak volna erkölcsi fölényben, a labda meg egyből mások térfelén pattog, és akinek így nem tetszik, az nyilvánvalóan csak a bársonyszékre hajt, ergo mehet a picsába.

Visszaadom a szót, de figyelmeztetném a tisztelt kolleginát, hogy amennyiben továbbra is a vélt előfelvetéseimen lovagol ahelyett, hogy az általam vázolt rövidtávú összefogás lehetőségét elemezné, akkor a további eszmecserétől eltekintek, a témát lezártnak tekintem, és a Fideszre fogok szavazni.
Schiffer vajon miért haragszik ennyire Gyurcsányra?
Elhappolt előle egy marhára vágyott agit-prop titkári posztot?
@preddy: hogy Schiffer miért haragudhat, azt nem tudom, de hogy én miért orroltam meg rá, azt igen: azért, mert amikor kiderült, hogy képtelen betölteni a tisztségét, képtelen vezetőként megfelelni, nem mondott le, ellenkezőleg: csakazértis maradt, az utolsó lehetséges pillanatig. Nem varrom fullra a nyakába a kétharmadot, de elévülhetetlen érdemei vannak az elérésében.
@épészmérnök: ezúton visszavonom a kérdést, okafogyottá vált. Az LMP döntött, önállóan indulnak majd, Jávor lemondott, szavai ("morálisan vállalhatatlan") kilépésszagot hoztak ebbe a ronda ködös levegőbe.
index.hu/belfold/2012/11/18/az_lmp_nemet_mondott_bajnaiek_ajanlatara/

Nem tudom, miről lehet a jövőben tárgyalni velük, de majd kifejtik, ha odajutnak. Ugyanazt érzem, mint a népszavazási próba esetében: rosszak voltak a kérdések, emiatt nem hozhattak ki mindent a témából.
Na, párttá tetszettek érni, innentől sokkal nehezebb lesz, jól el is lehet még kúrni mindent, úgyhogy tessenek belehúzni, '14 itt van a nyakunkon, sőt, utána is lesznek még évek.
@Ator a Legyőzhetetlen:

Tisztelt Ator a Legyőzhetetlen!

"Hmmm.
Tévedtem.
Nem kicsit, nagyot." - ez a képesség, hogy valaki belássa tévedését, ez hiányzik a mai politikából, politikusokból, de legfőképp 2/3-nyi miniszterelnökünkből és nyájából.

"És valóban át kell, hogy értékeljem az emlékezőkészségemet." - nem olyan biztos. Egy tévedés semmire nem bizonyíték.
Én is tévedtem (egyszer az életben), amikor azt hittem, hogy én is tévedhetek.

Köszönöm, hogy vetted a fáradságot s utánanéztél a múltamnak.

Tisztelettel:
anonymand
@Légifarkas:
elempé hisztérikus infantilisok gyülekezet, mint kiscsoportos óvodás rüfke aki sikoltozik, hogy a pityú tépi a copfomat és elvette a játékserpenyőmet mialatt mindenki tuggya sohasem volt copja és nem is akart főzöcskézni mert kevés volt hozzá a homok...

szóval majd ha felnőnek nagycsoportba és...

brühühühühü

időpocsékolás
@öt görög:

Az nem piros, nem a fenéken van, és nem japán tudósok emlegetik.

De tegyük föl tévedett. Akkor nem kretén hanem hülyeséget nyilvánosság előtt mesébe csomagoló barom.

Mindjárt jobban hangzik.
@rodeo36: "időpocsékolás"
Nekik, vagy a népnek? :-)

Szerintem nem jött még el az ő idejük. Zöld energiával ellátott, környezettudatos, intelligens és előre tervező választókról ábrándoznak egy olyan országban, ahol ilyenekből van talán a legkevesebb; meg akarták szólítani ezeket, holott még ki kell nevelni az ilyen társadalmat, át kell állítani a mostanit, ami nem egyszerű feladat, de az LMP valahogy nem is látja, hogy ez szükségszerű lenne. Azt hiszik, mindez már rendelkezésre áll, pedig dehogy.

Nem hányom a szemükre ezt a döntést, és nem fogom őket akkor sem hibáztatni, ha Orbán ellen pont ők hiányoznak majd '14-ben (amit amúgy nehéz kimatekolni a sok összefüggés és valószínűség miatt, de az emberek valahogy mindig megoldják); övék a döntés, övék a felelősség, és övék lehet akár a dicsőség is, azt sem fogom elvitatni.
Az biztos, hogy ha én pártot alapítanék, azt azért tenném, mert hatással akarnék lenni a magyar közéletre. Nem kicsivel: naggyal. Tőlem aztán sosem hallanának olyat, hogy "inkább legyek kicsi és hatástalan, mint...".
[Ezért nem (semnem) alapítok pártot - nincs az a szint, amit ne akarnék elérni, orbánféléből meg egy is elég... :-)]

Egy kicsit tartok attól, hogy mostantól mindenki ott fog nekik betartani, ahol tud (jó magyar szokás szerint, ugye), de gondolom, számoltak ezzel is, tehát különösebben nem érdekel.
"a svéd konzul a sült kacsacombot látva felzokog, hogy nabazmeg, hogy jut így haza Nils Holgerson??"

A sült kacsacomb láttán nem zokog fel, mert Nils Holgerson LIBÁN utazott...
@Légifarkas:

Tény, hogy csaknem lehetetlen politikai pártként szembe menni a politizálás alapvetéseivel. Másként azonban nem lehet! Az lmp szerintem csak azért vált politikai párttá, mert abban bíztak az alapítók, hogy ezen az úton lesz esélyük nem megváltoztatni, hanem egyenesen kiiktatni a politikát a jelenlegi sanyarú élettérből.

Ezért szavaztam én is erre a formációra.

Tudom, hogy önmagával szemben menetel az a politikai párt, amelyik éppen azt a talajt húzza ki maga alól, amelyiken állhat. De én ezt nem tartom bajnak, akkor sem, ha személyesen nehezen élem meg. Hiszen mégiscsak a kölykük vagyok, a franc essen belé. De tisztán látom a céljaikat, ahogyan azt is, hogy azt soha nem fogják elérni. Talán pont ezért ennyire szimpatikusak? Mintha csak magamat látnám...

Az elhatárolódásuk érthető. És az is borítékolható, hogy 2014-ben nyugodtan ikszelhetek másra, mert esélyük sincs bekerülni. Mégis azt mondom, igazuk van. Mert ha mást nem is, annyit elértek, hogy bebizonyítsák: értelmes embereknek nem politika való. Ez egy nagyon fontos üzenet, és ha kizárólag ennyit ért is a szavazatom, elégedett vagyok.

És még valami: azt nem tudni, hogy közvetlenül a választások előtt miféle szövetségek, konstellációk jönnek létre. Én elképzelek egy olyan forgatókönyvet is, hogy az lmp az utolsó percben csatlakozik a '14-hez. És ha ezt teszi, azt se saját túlélése érdekében fogja, hanem mert felelősséget érez a társadalom felé. Hogy jelenleg elhatárolódik, az szerintem a lehető legjobb döntésük volt. Szembe köpték volna magukat, ha nem ezt teszik.

Ami sajnálatos, hogy nyilvános a belső egyet nem értésük. Persze, csak a jelenlegi politikai rendszerben az, mert hozzászoktunk, hogy az erősebb kutya b...ik. És nem lehet erős az, aki belülről marcangolja magát.

csakhogy - ahogyan többen is észreveszitek - az lmp egy jövőből ideszakadt formáció. Olyan társadalmat feltételez, ami esetleg ezer év múlva jöhet el, amikor is a józan ész, és nem az elfogultság és önös érdekek mentén csoportosulnak majd az emberek.

De ha csak "ennyit is ért", akkor is igaza volt.

Regards, klb
@klonburger: "Olyan társadalmat feltételez, ami esetleg ezer év múlva jöhet el, amikor is a józan ész, és nem az elfogultság és önös érdekek mentén csoportosulnak majd az emberek."

Ez úgy a kommunizmusnak felel meg.
@klonburger: Az LMP gondolkodásában ott a hiba, hogy nem ismeri a halmazelméletet.
Adott egy halmaz, mondjuk egy kocsma. Van két társaság, akik farkasszemet néznek egymással. Az LMP úgy kíván független lenni a két társaságtól, hogy mindkét társaságnak lekever pofonokat.
Ez így nem megy. Az LMP-nek is fel kellene fogni, hogy a halmaz nem változik, tehát csak és kizárólag úgy lehet békesség a kocsmában, ha nem verekszünk, hanem kezet fogunk és leülünk megbeszélni a dolgokat.
@Légifarkas:

"Az biztos, hogy ha én pártot alapítanék, azt azért tenném, mert hatással akarnék lenni a magyar közéletre. Nem kicsivel: naggyal. "

De mondom, ez a felfogás a múlt. A jövő az, amit az lmp lát előre, csak kár, hogy úgy tűnnek (tűnünk) el, hogy ezer év múlva azt se fogja senki tudni, hogy valaki(k) visszatért(ek) azokból az időkből 2013-ba.

És egyébként abban is biztos vagyok, hogy az lmp pontosan ennek a következetes arculatának köszönhetően igenis nagy hatást gyakorol a magyar közélet értelmes és gondolkodó részére.

A többiek mehetnek a fasírtba, ha százszorosan is többen vannak. Én inkább így fogalmaznék:

"Az biztos, hogy ha én pártot alapítanék, azt azért tenném, hogy a magyar közélet gondolkodóinak egy támpontot adjak arra nézvést, hogy nem ők az idióták, hanem az őket körbeölelő tajtparasztok. Ezáltal mutatnám meg, hogy nem az a célom, hogy a funkcionális analfabétákat magam mellé sorakoztassam, ahogyan azt eddig minden sikeres párt tette, hanem hogy fityiszt mutassak a hülyéknek és igényteleneknek. Nem kicsit: nagyot."

Regards, klb
@félázsiai 2llkedő:

:)))

Ja. Nem így gondoltam, de ha ez ment át...
@félázsiai 2llkedő:

Igen, Öregem, de ennek az a következménye, hogy az egyik táborhoz közelebb állónak látszunk majd. Én kifejezetten kedvelem ezt az egyenlő távolságtartást.

Persze, tudom, pont ezért nem leszünk soha többé politikai tényező. De ezt se bánom. A dolog nem erről szól. (Szerintem.)
@Fabius: Szerintem kretén,ez a megnyugtatóbb.
Utolsó kísérlet. Ha én lmp lennék, akkor nem így határoztam volna meg magam, hogy:

Lehet Más a Politika,

hanem így:

Lehetünk Mentesek a Politikától.

De szvsz így is gondolták.

Persze, politikai pártként ez nem müxik, csakhát jelenleg ebben az anyagi világban élünk. Úgy próbálnak új utat mutatni, hogy a régi talajon kell járjanak, mert ez alapkövetelmény. Na meg a gravitációs hullámok. Sokak számára ezért nem érthető, mit mért tesznek...
@klonburger: "hogy az egyik táborhoz közelebb állónak látszunk majd."

Úgy is lehet egyenlő távolságot tartani, hogy a tények alapján érvelünk. Sajnos az én meglátásom az, hogy péel a 2006-os eseményeket is egyfajta szemüvegen keresztül nézik, nem pedig a tények alapján.
@Mystes: 1 komoyabb cenzus kizárna a szavazásból.
Akárhogyan is fáj ki kell mondani, hogy az LMP-re az SZDSZ-ből és MSZP-ből kiábrándultak szavaztak.

Az LMP 2014-ben megszűnik, ez törvényszerű, mert feladatát teljesítette.

Most az LMP szavazói a FIDESZ leváltására törekszenek, nem a mostani LMP képviselők eltartására.

Az LMP szavazóinak feladata volt nem a FIDESZT- erősíteni, illetve az SZDSZ-t és az MSZP-t megleckéztetni.
@félázsiai 2llkedő:

Mire gondolsz pontosabban? (Mondjuk annyira nem merülök bele politikába, csak preferenciáim vannak, mint bárkinek, ezért nem értem, mire célzol.)
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Tudunk Iráni rabbikról is akik nyalják az iszlamisták seggét. Tudunk katolikus papokról akik kisgyerekeket eroszakolnak meg. Akkor most mi van?
Utoljára erről a témáról:
www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/162188#.UKiH7Ifs1px
Amennyiben nem gond nem akarok veled vitatkozni. Egyikünk sem fogja meggyőzni a másikat, így értelmetlen szájtépésnek tartom mindenféle eszmecserét egymással.
Viszlát!
@red shield rapresentative:

Igen, nagyon jól látod. Mást nem is tudnék hozzátenni. Kivéve persze azt, amit korábban írtam, mert azzal nem megyek szembe, vagyis az lmp egy jövőből ideszakadt formáció, és ha jelenleg úgy tűnik is, "csak" ennyi volt a "feladata", szerintem mégis többről van szó. Ha úgy tetszik, egyfajta politikai "újhullámról".

Regards, klb
ha meglátom főcimben a kusza szem kifejezést már röhögök, köszönet érte varanus.

de azért a videon az látszik hogy lázár és matolcsy stand up comedy turnén vannak..elkezdtek mókázni, viccelődni brüsszellel, ott élő széltől esőtől védett irodában leledző hivatalnokokkal, seggen lévő piros pöttyökkel..közben eredmények sorolásával..a többség akit odavezényeltek meg konstatálja hogy nincs is semmi baj, milyen viccesek a fiuk hát mennyivel szórakoztatóbb mint baltaarcú bürsszeli gazdasági emberkékkel szemben ülve magyarázni a semmit..matolcsy láthatóan felszabadult, jah és ő is úgy érzi, hogy négyszemközt vannak, lehet közvetlen és viccesen marha.
@red shield rapresentative:

Ja, még annyit, hogy soha nem voltam sem mszp-s sem szdsz-es, olyan volt hogy Torgyán doktorra szavaztam, sőt, még Csurkára is, faute de mieux, de pl 2002-ben a Centrumra. Hittem a Centrumban. Aztán korán kiderült, hogy közelebb áll a balhoz, ezért is merült feledésbe. Akkor mégis jobb az lmp, hogy egyforma távolságot tart. Ha annak idején a Centrum ezt meg tudta volna tenni, nem lenne ma csak emlék, azt hiszem...

Bevallom, az szdsz-t a kezdetekben közel állónak éreztem magamhoz, de korán rájöttem, hogy ők is inkább a pénzre játszanak mint az ideológiára. Az mszp-re pedig akkor sem szavaztam volna soha, ha kerékbe törnek.
@klonburger:

A fidesz pedig soha nem érdekelt. Arc nélküli pártnak tartottam. Ma is az. Ma sem érdekel.
@a szív fészkei: Majd plagizáljuk ChT-ét és az első pár darabnak biztosan lesz helyben is vevője, így sikerrel indulhat a biznisz
@klonburger: "Mire gondolsz pontosabban?"

2006-tal kapcsolatosan a sablon szöveget nyonják ők is, önálló elemzés nélkül.
@klonburger: "Aztán korán kiderült, hogy közelebb áll a balhoz, ezért is merült feledésbe."

Látod, itt a probléma, hogy besorolod valahová, nem pedig azt, hogy hasznos-e, amit mond, vagy nem? Kérdezd meg magadtól, hogy az ország érdeke-e, amit tesz? De úgy, hogy nem csak a közvetlen hatásokat veszed figyelembe, hanem a lehetséges következményeket is számításba veszed.
@jog-ász: Szó szint komédia volt. Ripacsok által előadott. A közönség is illett hozzá. Én ilyen helyre akkor mennék ha:
kényszerítenének,
van annyi vér a pucámban, hogy bekérdezzek,
jó hangosan kiröhögjem őket.
A megbotránkozás meg úgyis lejön, hisz megint beírták magukat a történelem könyvébe.
@Légifarkas:
Schiffer el van tévedve, álomvilágban él! Jogászként csak arra képes mint a fidesz jogászai, nem ért semmihez, viszont azokkal ellentétben még a pénzek lenyúlásához sem.
A Fidesz legalább ortodox módon került be a politikába, csak később vált unortodoxá, nos ez fordítva nem megy!

Az LMP is egy árokásó párt, szerencsére kis hatásuk van a dolgok menetére, ugyanis bő helyük van a Fidesz árnyékában. Ők is csak kádermentők, kivéve azokat akik most háttérbe szorulnak...
@Mariann19: itt sokunk közül a magadfajták vesztették el az emberálarcukat.

Kukkolj körbe az elvbarátaid között, ha itt a kommenteknél bunkó személyeskedést akarsz fellelni.
Hivatkozásokban,forrásokban ellenben nem jeleskedtetek az érvelésetek során.
Ez végül is mosolyogtató és egyben megnyugtató is.
Ezen a szinten nem vagytok ellenfél sem buktoréknak sem a kisegítő általános iskolának.
Trágárul üvöltözni, szitkozódni, átkozódni az ottaniak is tudnak.
@Mystes: Mindig örülök, ha mástól tudom meg, vitaérvként, hogy mit tudok, és mit nem :-) Most mondjam azt, hogy hülye vagy? Az vagy :-)
@félázsiai 2llkedő:

Ebben egyetértünk. Mindenki, aki gondolkodik, tudja, hogy 2006-ban puccsot készített elő a fidesz, amire reagálnia kellett fletónak. Más kérdés, hogy mondjuk rogán szemét nem kellett volna kilőni, vagy mittudomén kiét. 2006 annyira nehezen megítélhető, mint mondjuk az, hogy Isten teremtette-e a világot vagy csak úgy spontán kialakult. De most megfogtál kicsit, mert tényleg igazad van, legalább az lmp-nek illene komolyabban vizsgálni azt a jobbos puccskísérletet, mielőtt nyilatkozik.

Megjegyzem, személyes tudomásom van arról, hogy köztörvényesek garázdálkodtak ott többnyire, akik ellen nem is lehetett volna másképpen fellépni. De tényleg, az is igaz, hogy a fidesz-naggyűléshez se kellett volna átterelni a sok elmebeteget. Azt hiszem, ez a Watergate-ügyhöz hasonló, és nem gondolom, hogy nagyot tévednék.

Igen, az lmp megfontolhatná, amikor ez ügyben nyilatkozik. Sajnos, igazad van.
@Éhes_ló: Sőt! Ha a töri-órán nem füveztél volna, akkor azt is tudnád, hogy kicsiny hazánk eddig eléggé elkefélt, elvetélt politikát folytatott. Nem kicsit éppen annak a Turul-komplexusnak az árnyékában, amiben Orbán és elvbarátai is leledzenek. Például az a gárda, amit lábhoz tett fegyverrel nem kerget haza két pofonnala Pintér-brigád (endresy.blogspot.hu/2011/09/tortenelemoktatasi-kaoszunk-mindennapja.html )
Amugy azt is tudnád, hogy Sztálinnak éppen a kényszer hatására váltak haverjaivá a nagyhatalmak. Azon kényszerítő erő okán, amihez a fent említtt gárda máig hű. Orbán azonban ahhoz kevés. Őt simán belefojtják a recesszióba. Kína és Szaud-Arábia növekedése legfeljebb meg kéjes álom a tündérfelelősnek. Már csak azért is, mert nyersanyagban egy kicsit gazdagabb országok, mint Pannónia.
Szóval dobd el a füves cigit, és heee a rétre
@Légifarkas: Az LMP alapvetően egoist párt, ezét nem lepett meg a lépésük, mint az a másik szálon már idéztem: endresy.blogspot.hu/2012/11/lmp-versus-egyutt-2014.html
A felbosszantott sünovodás stílusa azonban nem kifizetődő.
@félázsiai 2llkedő:

Sorolom egy faxt. Csak visszatetsző volt, hogy 2002-ben a két forduló között a Centrum vezére horgyula plussz megyó társaságában sétálgat nevetgélve, elegánsan egy sétányon a tévében. Na ezért is bukták a második fordulót. Csak ezt akartam mondani, faxot se sorolok senkit sehova. Ő sorolta be magát a balhoz, a hülye, pedig nyerhetett is volna akár, és ma is létezne. A barom.
@preddy:

Nem hinném, hogy árokásó lenne. Arra ott vannak a nagyok, na meg azokon belül főleg a jobboldal. Az lmp egyszerűen távolságot tart mindkettőtől. Tudom, hogy ez az életébe fog kerülni, de sztem ő is tudja, és úgy véli, nem baj: mert az élet többről szól, mint politikáról (ami egyenlő a hülyék irányításával).
@GeoCracker:

Sztem a Turullal nem is lenne semmi baj. Sokkal inkább azzal van, hogy alaptörvénybe foglalják, ki az elfogadható, mondjuk keresztény, heteroszexuális, házasságban élő, stb, az összes többi mehet a kukába. Ez enyhén szólva kirekesztősdi, bárhonnan is nézem. Alkotmányba foglalni azt, hogy keresztény legyek, heteroszexuális, és azon belül még házas is, hát komolyan, ezt nem hiszem el. Pedig tessék, itt van.

A Turul más kérdés. Ahogyan az is, hogy a Turul árnyékában kirekeszteni a más vallásúakat, más nemi identitásúakat, más társadalmi szerepvállalókat, más közösségi formákat preferálókat, na ez az a más kérdés, ami ugyancsak elgondolkodtató. Persze, ez a középkor és a feudalizmus gyakorlata, nade rám snki se kényszerítse, hogy párszáz évet hátráljak csak azért, mert Tömjén Zsoltár éppen hallelujázik egy jó nagyot. Akinek annyi köze van a Turulhoz, mint a japán tudósok és a londoni barátok seggén a piros foltnak.
@GeoCracker: Nos abban szerinetem megegyezhetünk, hogy sem a történelem, sem az erkölcsatan területén nem ugyan azt tanultuk.
Te és én is másképp, és más miatt gondolom elkeféltnek a hazai politikát.
Veled szemben és nem az alkotmány kollektív önvédelemre adott jogosítványát vitatnám, hanem az állam és erőszakszervezeteinek felelősségét a köztulajdon, a természet és az állampolgárok magántulajdonának és testi épségének védelmében, mivel a gárda ezekre a mulasztásokra adott - korántsem optimális - válasz.
Mint írtam: hasonló a hasonlóval. Amikor joszippal összeálltak a "demokratikus" országok, addigra a kommunista terror már pár tízmillió embert másvilágra küldött és deportált. Adolf ezt még akkor csak tervezgette, de utolérni még hatalma végóráiban sem tudta, nem is szólva a halálát követő további tízmilliókról.
Adolf, vagy a duce eszméihez a gárdának és a többi - az emberek kilátástalanságából és elkeseredettségéből táplálkozó radikális szervezetnek - semmi köze. Ha minden áron valamiféle mai államilag művelt nácizmus verziót keresel, akkor kukkold meg Gázát és a megszállt palesztin területeket.
Buktort elsőre az adósságba akarták belefolytani. Ez nem jött be.
Másodjára az államháztartás hiányába karták belefolytani. Ez sem jött be.
www.vg.hu/gazdasag/gazdasagpolitika/hiaba-huzott-brusszel-budapest-jol-vont-390576

A harmadik meccset még nem fújták le, és talán a recesszió mélypontján az ország már túl van.
hirek.ma/hirek/londoni-elemzok-a-magyar-iii-negyedeves-gdp-adatrol

A kérdés csak annyi, vajon a spanyolok, görögök, olaszok, portugálok, írek is túl vannak-e, mert ha ők netán mégis bedőlnek, sokan mások sem maradnak állva. Ez ma nagyobb kockázat, mint kuszaszem és buktor együtt.
@Éhes_ló:

(csak halkan szólok, a fojtás nem egyenlő a folyással, elfolyt, megfojt)

Hely, hely, hejesírásss
@klonburger:

Folytatás (ami nem fojtogatás):

Magyarország adósságba fojtása csak most következik. Már tegnap is írtam, de nem reagáltál, hogy vége a nyugdíjpénzeknek, következik az MNB tartaléka, amiből még át lehet vészelni a következő választásig, de mi lesz azután?

Ja, felcsúti sportpálya, oké.
@Éhes_ló: Lehet, hogy nem ugyanazt tanultuk, de vannak merev tények a történelemben. pl. az is ilyen, hogy a nagyok szövetsége Hitler ellen jött létre. Bár amióte egy etikát tanító egyetemi mókus az órán azt bírta mondani, hogy az oroszok Rpmmelt szorították be Sztálingrádban, már ugyebár semmi semb iztos. Igaz, ugyanez a tanárbácsi elmlkedik folymatosan a 10 zer éves folyamatos magyar kultúráról kárpátiában. Az erkölcs viszont valóban nem abszolút.
Ami Orbánt illeti, a legnagyobb baja, hogy hülye. Szvsz a szó elmekórtani értelmében is.
A külső adósságnál ugyanis sokszor veszélyesebb lehet a belső adósság. Ez részben lehet kezelni hitleri módszerekkel, vagy sztálini vaskézzel, de azért ez manapság I. Feltsuthy Viktornak ez nem fog menni. Ergo, amit csinált és folytat, az a lakossági tartalékok rovására történő szarlapátolás. 5-6 évre előre lapátolja a szart, miközben a belső tartalékokat éli fel. Amik egész egyszerűen végesek. A lakossági megtakarításokra gyakorlatilag rátette a kezét, vagy/és elinflálta. a bankok anyacégeit nem tudja elérni, és az irodahálózattal a falnak mehet. A piaci államkötvényekleszámitolásának nincs fedezete, és recesszióval nem is lesz. Olaj, gyémánt nincs, tehát az orosz/arab út zárva. Lakosság fogyóban, és nem nagy. Tehát a kina út is zárva. Az oktatás romokban, tehát a késő kádári út is zárva. S itt a nagy baj. Nem az, hogy vért és verítéket ígér, hanem az, hogy a romok tetején álló hordórol hülyének nézi a népet és a világot.
Értelmes célért sokan huztak már nadrágszijjat. Értelmetlen hazudozásért nem, viszont mennek az országból. Orbánt még csak nem is okvetlen a recesszió, hanem a saját nagyzási hóbortja fogja megfojtani.
Meg az olyan barmok, mint a pettyfelelős.
endresy.blogspot.hu/2012/11/pettyek-es-narancsok.html
endresy.blogspot.hu/2012/09/kortunet-vizsgalat.html
endresy.blogspot.hu/2012/11/orbanista-ezoterika.html
@Légifarkas: "a Fideszre fogok szavazni"

Eddig is ezt tetted, akkor meg minek görcsölsz itt? Hülye vagy?
@klonburger: Ahogy fenntebb idézet blogon is írtam, a KDNP prominensei egyfajta árnyékkereszténységet építenek. Rétvárival az élen.
endresy.blogspot.hu/2012/10/retvari-bence-arnyekkeresztenysege.html
@klonburger: köszönöm, igazad van, bocsi.
@klonburger: Egyébként persze, nem a szerencsétlen fakó-keselyű tehet róla, hogy mit ugatnak a nevében.
@klonburger: nem vagyok jós, sok itt kommentelővel ellentétben.
Eddig megoldották, szerintem ezután is megoldják.
A lényeg a várakozásaim mögött az, én jobban megbízok bennük, mint dopemanben, kuncéban, libásban, vaccpavörben és a többiben aik a már a nevében is hazug milla körül nyomulna manapság.
Őket már leírtam rég.
LMP: lófaszt más a politika!

Régebben is mondtam, most is ugyanazt mondom ezeknek a hülyéknek: a politika ugyanaz, nem más. Ez eleve halva született ötlet volt. Tisztelem, becsülöm őket, rájuk is szavaztam az mdf hiányában, de be kell látni: ez itt Magyarország, ahol a magyar nép politikai kultúrája (még az általános is) közelit a nullához. Legyél nagy magyarkodó, hazudj szépeket: ez a legjobb program a magyar birkának. Kár a gőzért. Ja, és a bérkommentelő Orbán-trollokat fel kéne lógatni.
@ariel12: Ez most komoly??? :) Két háborúban álló fél egyik hadseregének szóvivője (IDF) a hiteles és pártatlan forrás???

Ezt berakom a héber viccgyűjteményem közé. :)
@Éhes_ló: Figyú, köcsögbura! Mondtam már, vagy csak akartam, hogy ejtsd teherbe a sarkon álló anyukádat?
@GeoCracker: azt a történelmi tényt, hogy a "demokratikus" államok vezetői a tömeggyilkosok közül az addigra már bizonyítottan adolfnál több embert elpusztító és deportáló sztálint választották sehol nem vitattam.
Ennek moralitását sokkal inkább.
A GDP arányos adósságráta csökken, ami az adósság csökkenését is jelenti, nem csak a forintra történő konverziót.
Japánt a lakossága finanszírozza. Durván.
Inkább az ő útjukat követném, mint, hogy külföldi spekulánsok tegyék.
Előbbit még sosem próbáltuk, utóbbiról mára már értelmesebb embereknek kiderülhetett, hogy nem szerencsés.
@laci0011: "1 komoyabb cenzus kizárna a szavazásból."

Ez komoy!
@Éhes_ló: Sztálin sok szempontból barom volt, és senki sem vitatta, hogy diktátor. Viszont nem exportálta, és előre sem vetítette, hogy megteszi, az érdekszféráján kívülre az ideológiáját. Hitler viszont egy expanziós ideológiát hirdetett meg, erős nárcisztikus és gazdasági felhangokkal. A meghirdetett idológia mentén pedig több potenciális áldozattal, mint bárki más korábban. ERzért nem vitatom a moralitsát a 3hatalmi egyezménynek. Azt részét, hogy az ismerten időzített bombaként működő trianoni szerződést gyakorlatilag ugy hagyták, már inkább. Annak a gyujtószegét viszont az EU szép lassan hatástalaníthatja. Ennek megy ellene a belső gyűlöletkeltéssel, ellenségkereséssel Orbán és a neoSA. MOrálisan, erkölcsileg számomra ezért nulla a csávó.
Japán önfinanszírozása is necces. Azonban majd ezen akkor fogok vitázni, ha
1/jobban ismerem;
2/Mo. tengeri kapu lesz 2 nagyhatalom orra előtt egy harmadik számára. (Vö. még ír csoda)
Amellett Japán, Matolcsytól eltérően szszerintem nem minta. Nem piros pettyekről van szó, hanem egy egészen más belső kulturáról. Nem jobbról vagy rosszabbról. Másról.
@Éhes_ló: "Japánt a lakossága finanszírozza. Durván.
Inkább az ő útjukat követném, mint, hogy külföldi spekulánsok tegyék."

Még mindig itt nyomod, Orbán-tálib? A vezérednek nincs blogja, hogy itt nyomod a szaros propagandát? Várom a véleményedet, bár leszarom, hogy miért raboljátok el a magyar földet a magyar gazdáktól (azon kívül, hogy ők szavaztak erre)?
A másik, és ebbe bele kell nyugodnod, akár csak a többi Orbán-komisszár a Párt irodáiban: inkább választom a külföldi spekulánsokat, mint a haveri körből származó "magyar" spekulánsokat. Felfogtad, narancsos majom?
Term
mongolfoltok
Additional fields of expertise
Medical: Health Care - by Enrique Cavalitto
Definition(s)
Mongolfolt Mongolian spot A keresztcsont fölött elhelyezkedő, röviddel a születés után jelentkező, elmosódott hatású kék folt. A kék elszíneződést a dermális melanociták okozzák, amelyek a migrációs fázisukban vannak a neurális rétegből. A foltok a korral elmúlnak. Pirula net - by Katalin Szilárd
Example sentence(s)
Mongolfolt Bälz tokiói tanár hívta fel legelőször a tudósok figyelmét arra, hogy a japáni újszülött gyermekeken a keresztcsont táján kékesszürke foltok észlelhetők (ezért Bälz-féle foltoknak is nevezik). Ő ezeket a mongol rassz kizárólagos sajátságának tartotta. Később más színes börű emberfajtáknál is megtalálták, sőt kisebb számban (0. 3-0. 5 %) európai gyermekeken is észlelték. E foltok nagysága, alakja, elrendeződése igen különböző s nemcsak a keresztcsonti tájon, hanem a test más részein is találltatók. Legerősebbek a születés után, s a 2-ik év vége felé a legtöbbször eltünnek. A szövettani vizsgálatok kimutatták, hogy ilyenkor a bőr alatt elágazó, barna festékkel telített sejtek foglalnak helyet. A foltok eredetét illetőleg a vélemények igen eltérők. Legvalószínűbb Bälz nézete, mely szerint e foltok a mongolok rasszjellegei közé tartoznak s ha más népnél is előfordulnak, mongol beolvadásra v. keveredésre vallanak. Adachi és mások csökevényes, visszafejlődésben lévő jellegnek tartják, mely arra utal, hogy az ember bőre valaha sokkal festék dúsabb volt. V. ö. Adachi, Sogenannter Mongolen-Kinderfieck bei Europäern (1902); Bartels, Die sogenannten Mongoleflecke der Eskimo-Kinder (1903) Fujisawa, Mongolen-Kinderfleck bei Europäern (1903). - net lexikon by Katalin Szilárd
A mongolfolt elsősorban mongolokon (innen a neve), ritkán európaiakon és Down-kórosokon röviddel a születés után jelentkező, elmosódott szélű, kék folt a keresztcsont felett. E színt a bőr mélyebb rétegeiben felszaporodott melanin adja. - Informed by Katalin Szilárd
@ipartelep: azt megértettem, a filmet pedig megnéztem, és valóban nagyon kemény!
@Éhes_ló:

Én kérek. stb

Csak azért írtam publikba, mert am elég barátságtalan vagy.
@Éhes_ló:

Én viszont tegnap írtam, hogy 20 éve (mások) csak emelték a fizetésemet, de most (ők) csökkentették, és brutálisan. Miközben az én pénzemen kampányolnak, hogy nem lesz fizetéscsökkentés.

Kíváncsi lennék, ha ez veled történne meg, ekkora nagy nemzeti maradnál-e. Mondjuk, ha a 20 százalékát elvenné a nemzeti kormány a pénzednek. Ugyan mi a faxot szólnál? Tapsikolnál tovább, hogy milyen zseniálisan meg van oldva az ország gazdasági helyzete? Nem hinném. De téged is elér, hacsak nem ők fizetnek közvetlenül. Ezt mind leírtam tegnap, b.sztál válaszolni.

Vagy te fényből táplálkozol,Nagymesterem??? Akkor áruld már el hogy a faxba csinálod.

Nem szándékom megsérteni, de most csak egy szó jut az eszembe: népművészeti termék, inni szoktak belőle. Igen, vedd nyugodtan magadra.
@GeoCracker:

Am qwára nem érdekelne, mit prédikál egy 1 százalékos vagy az alatti párt, élén egy számomra undormány öntömjénező zsoltár-éneklővel. De mihelyst a kétharmados nagy testvért kezdik el vezetgetni, hát felmegy a pumpám. Mondtam már, hogy nem érdekel a fidesz, mert arctalan. De hogy pont a kdnp-től vagy jobbiktól lesse el a sminkjét, az már kiborít.
@GeoCracker:

A kereszténységhez meg pont annyi köze van Tömjén Zsoltárnak és egész testületének (mert valaga - gondolom, az övé a legpöttyösebb - aztán szép nagyra nőtt a jólétben), mint a lónak az ábécéhez vagy tehénnek a gatyához.

Ezek térítenek. Uram, mér nem döntöd a fejükre a bilit, ha már belelóg a kezük???
@klonburger: én sem a közgépénél vagyok alkalmazásban ha érted.
Ezért amit az egyéni sorsok kapcsán írtál nem vitatom.
De nem erről van szó, hanem az országról.
Ebben pedig kuszaszem bátrabb volt és többre volt képes eddig mint bárki más 1972 óta, bokrost is beleértve.
@klonburger: még valami, a trágárkodást és a sértegetésemet mellőzheted, már ha a kulturált beszélgetés látszatát fenn akarod tartani.
Ha nem, akkor inkább fejezzük be.
@Éhes_ló:

OK, én kérek elnézést, de te is eléggé barátságtalanul viselkedsz néha. Én tegnap nyújtottam egy baráti jobbot feléd, amit leköptél, hát ez lett a következménye.
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu:
Én a te linkeidet a kurucról a neményirő és a barikádról pontosan olyan hitelesnek tartod mint te az enyémet. Off
The End!!!
@klonburger: nos fátylat rá, ha így történt.
@Éhes_ló:

Én a "bátor" szót inkább "vakmerő"re cserélném, de igaz ami igaz: van valami közösség Matolcsyban és Bokrosban: az, hogy mindketten magasról lenézik azokat, akiket elvileg szolgálniuk kéne.

Nézd, kettőnk között akkora ellentét feszül, mint Makó Jeruzsálemtől, és ráadásul én is elfogult vagyok, igen, "személyes" történéseim kapcsán, te meg - már bocsáss meg - felületes vagy, mert én nagyon sok dolgot elmondtam tegnap, és nem trágárul, amire a füled botját se mozgattad, csak a fideszes mantrákat ismételgetted mint egy dumagép.

Ilyen körülmények között én sem szívesen beszélgetek veled, mert a végtelenségig elfogult vagy, pedig én nem: megírtam, hogy szerintem is a kommunisták döntötték romba az országot. De ha már hozzáteszem, hogy a fidesz ugyanazt folytatja, megsértődsz.

Igen, nekünk valóban nincsen semmi több beszélgetni-valónk egymással, te élj tovább a Meseországodban a Szent Kormányzóddal együtt, ha ez esik jól, én pedig elnézést kérek, ha megsértettelek volna. Hidd el, nem volt szándékos. Hozzád tovább egy szót sem szólok, legyen mindig neked igazad, ha így kellemesebb. Nem fogok szélmalomharcokat vívni elfogultakkal, ahhoz már túl sokat tapasztaltam és bele is fáradtam minden harcba. Persze, a véleményemet fenntartom, de feléd többet nem fogom kifejteni.

További szép 1984-et, ha nagyon bíztok benne, be fog jönni.De abból én már nem kérek, elegem van.

Hajrá Fidesz, Hajrá Magyarország!
@Éhes_ló: Elvbarátaim közé soroltál, amennyiben ők is a realista szemléletet követik, mrely nálam a fő szempont álláspontjaim kialakításánál, ám legyen. Még nem találkoztunk, így nem ismered az udvarias és tárgyalókész stílusomat, melynek jegyében kívánom Veled lefolytatni a disputát.
"Trágárul üvöltözni, szitkozódni, átkozódni az ottaniak is tudnak."
Erre egy lakonikus válasz lehet, ezek szerint kölcsönös stílusú a fellépés, nincs mit egymás szemére vetni.
"Hivatkozásotokban, forrásokban azonban nem jeleskedtek az érvelésetek során."
Vegyük sorra. Három államférfit említettél, Churchilt, Roosevoltot, Sztálin, mint olyan embereket, akiket a kommentelők azért nem ismertek, mert az iskolában füveztek. Ironikus és indokolatlan volt ez a megállapításod.Ez előtt hsz-od előtt olvastam a vitátokat, nem vettem részt benne. Miután azonban ebben az izléstelen és megalapozatlan véleményedben megsértetted a jelenlévőket, a három államférfi munkásságának csúcsát jelöltem meg Neked a "Teherán Jalta Potsdam" c. könyv által, bizonyítva azt, hogy tájékozott populációba kerültél. Ugyanis ez a könyv tartalmazza a háború utáni megegyezés és jóvátételi tárgyalások jegyzőkönyveit, és a tárgyalások körülményeinek a leírását.Ezzel a füvezés hipotézise ad acta, egyben igazolás is arra, hogy nem tájékozatlan és képzetlen vitapartnerekkel állsz szemben.
Tulajdonképpen a Te provokatív és sértő kihívásodra reagáltam a könyv megjelölésével.
Nem hinném, hogy ellentétes állásponton lévő, azonban korrekt vitastílusú kommentelővel "elvbarátaim" az európai viselkedéskultúra szabályaival ellentétesen reagálnának.
Ezek után döntsd el, hogy melyik oldalon áll az igazság.
@klonburger:

És még egyszer bocsánat, amiért felindulásomban otromba voltam. Visszavonom.
@Mariann19:

Teljesen fölösleges. Itt nem észérvek, hanem a politikai érzelmek határoznak, igaz, én is csak most jöttem rá...

Add föl, ő akkor sem fogja megérteni, ha félbeszakad a Föld vagy esetleg a Nappal egyesül. És az ő szemében úgyis mi leszünk a hazaárulók. Külön faj ez, fogjátok már fel végre. Nekem is nehéz volt megértenem, de most már kezd felszállni a köd.

ON
@klonburger: "Igen, az lmp megfontolhatná, amikor ez ügyben nyilatkozik."

Meg más ügyekben is, mint péel mi a vélemény Bajnairól?
@félázsiai 2llkedő:

Az más. Az beleillik az elhatárolódásba.
Bocsesz, ki kell lépnem most.

Üdv 4ever
@hazug fidesznyik: Abban reménykedik,hogy nem egyedül van,sokan lemarházták mostanában,szerintem...
@klonburger: Olvastam tegnap mértéktartó reagálásaidat, melyeket Éhes ló-nak cimeztél. Amennyiben a további stílusa kulturálatlanná válik, természetesen kiszállok, mert a parttalan beszélgetéseknek nincs eredménye.
@klonburger: Féligazságokból messzemenő következtetés levonása az nem az elhatárolódás, hanem a hozzá nem értés.
@Éhes_ló:

Tisztelt Éhes_ló!

"Ebben pedig kuszaszem bátrabb volt és többre volt képes eddig mint bárki más 1972 óta, bokrost is beleértve." - sommás, kerek megállapítás.
Amolyan unortodox szemállású Maximus Balfushoz méltó, aki egyik szemével ugye a múltba réved, a másikkal meg a jövőt fürkészi.
Arra már nincs szeme(d), hogy a mai valóságot is lássa(d).
Már ha akarod.
..."többre volt képes"... - óh, igen!
Magánnyugdíjak. Példának okáért.
Eredmény?
2010 májusában az adósság 19,933.
És ma?
2012 októberben 20,829 (benne a pénztári vagyon egy jelentős része).
www.akk.hu/object.c693e119-153c-49bc-bc3d-71f805d83db1.ivy
Te ezt tekinted eredménynek?

A GDP növekedése?
Momentán "technikai recesszió".
"2012. III. negyedévében 1,5%-kal csökkent a GDP"
www.ksh.hu/
Ez is része az eredménynek?

Fogyasztás?
Beruházási ráta?
Ipari termelés?
Forrás: mint fent, KSH.
Nyilván eredmény!

Építőipar?
Nézz utána magad, ha forrást akarsz.
Igen, igen.
Ezek mind eredmények, az unortodoxia "eredményei".
Ezek azok a tények, adatok, amiket sem kuszaszemnek nevezett közgazdasági zseni, sem Te nem látsz, mert nem is akarjátok látni.

Tisztelettel:
anonymand

Ps.: csak 3 megjegyzés.
1. A becsődölú cégek száma csúcsot döntött
2. Nyakra főre vonulnak ki a cégek
3. Bokrost nem csak a mondat kezdetén írják nagybetűvel a kultúremberek...
@Mariann19: nos ha az olvtársaid között nem leléd amiről írtam volt,akkor javasolom fidesznyik iderottyantott életművének tanulmányozását.
Van még pár stílusában hasonlóan kifinomult társa, ha figyelmesen olvasol.

Történelmekönyvekből anno és manapság is eléggé sokat elolvastam. A hivatkozottat nem. Mivel a kiadás hele és dátuma világosan jelzi azt az ideológiai közeget melynek szigprú cenzúráján két alkalommal is sikerült átmennie ( nagy testvérnél és itthon is), számomra messze nem hiteles forrás és nem pazarolnék rá időt.
Ezt közöltem rövidebben.
Sajnálom, hogy nem volt érthető.
@anonymand: az általad kiválasztott mutatók kétségtelenül rossz eredményeket mutatnak.
Ennek okairól a legutóbbi (és általam VG cikként linkkel bemutatott) elemzői álláspontok szerint trendforduló körül járhatunk.
A gazdasági mutatók sorából kihagytad - nyilván nem tudatlanságból - azokat, amivel kapcsolatban kuszaszem mértéktelen fikázása ellen érvelek. Ez két bűvös szám, amit az eu és az imf is a tárgyalásainka a középpontjába helyezett 2010 májusát követően:
- államháztartási hiány;
- GDP arányos államadósság.

Ebben a két mutatóban nem volt 1972 óta (pénzügyi) kormányzat, ami hozzájuk hasonlóan képes lett volna mindkét mutatót helyre tenni.
Mivel ez eddig kizárólagos követelmény volt az adósságainkat finanszírozók részéről ezeket tették rendbe, igaz az aranyerünk is kijött tőle. Ettől kétségtelenül szarok a számok.
MEg attól a recesszív környezettől, ami a németeket, és európát is nyomorgatja 2008 óta.
Ebben benn van az usa bankcsődök miatti tőkekivonás is, melynek még messze nincs vége.

Szóval nyugi.
Kevesebb mocskolódás és több gondolkodás révén talán megérthető mit miért léptek.
Még akkor is, ha nem értesz egyet velük.
De az antitézisekre volt 8+4 év már a demokráciában.
Nem jöttek be, sőt!
@Éhes_ló:

Tisztelt Éhes_ló!

"az általad kiválasztott mutatók kétségtelenül rossz eredményeket mutatnak." - kénytelen voltam az árnyoldalt mutatni, mert arról szívesen hallgattok, feledkeztek meg, csak a sikerpropagandát nyomjátok.
Kényszerhelyzet.

Hogy trendforduló közelében járhatunk, az sem túl vigasztaló. Mert ezek szerint van még lejjebb.
Az unortodoxia az ami a jövőnket lehetetleníti el, mert nincs remény a növekedés beindulására.

"Ez két bűvös szám, amit az eu és az imf is a tárgyalásainka a középpontjába helyezett 2010 májusát követően:
- államháztartási hiány;
- GDP arányos államadósság." - lehet Maximus Balfusként bűvösnek tekinteni eme számokat, csak arról feledkezel meg Te, s a veled együtt "érvelők", hogy a gazdaság egésze olyan, mint a fingjle játék. A részletek kell, hogy illeszkedjenek, hogy a kép tiszta legyen.
Ti, hangsúlyozom, hogy Ti nem akartok tudomást venni s beszélni arról, ami negatív érték, vagy jellemző.
Ez pedig alapvető hiba, a valóság torz tükörben való mutatása, magyarázása.

"MEg attól a recesszív környezettől, ami a németeket, és európát is nyomorgatja 2008 óta." - ezzel Bajnai teljesítményét is fel kívánod értékelni?
Mert kőne!

"Szóval nyugi.
Kevesebb mocskolódás és több gondolkodás révén talán megérthető mit miért léptek." - egyetértek.
Nyugi, s kevesebb emútnyócévezés.

"De az antitézisekre volt 8+4 év már a demokráciában.
Nem jöttek be, sőt!" - nem vitatom, hogy rengeteg hibát vétettek az előzők.
Kezdjük Antallal!

Tisztelettel:
anonymand
@hazug fidesznyik: sosem tettem. És sosem tenném.
Szokjatok le arról, hogy mindig stabilan tudjátok, mit tesz a másik, egy ismeretlen - minden mellélövés egy újabb ásónyom valamelyik árokban.
@anonymand: nem sok mindenben maradt vitám veled a szemléletmódunk és az értékelésünk különbözősége ellenére sem.

Schwarz papával kell kezdeni ezt a menetet 1972-től.
A "bűvszámok" nem kuszaszemé, hanem a minket egzecíroztató eu és imf tetette őket a mi imáink középpontjába a túlzott deficit eljárás durva számonkéréséével.
Merkelnél is lehet reklamálni miatta.

A növekedés ilyen durva kiadáscsökkentésnél, törlesztéskényszernél, forráskivonásnál nem megy.
Nálunk nagyobbaknak sem.

Libáson és elqrón van mit számon kérni (mert a történetük messze nem az usa bankválságával kezdődött) ahogy kuszaszemen és a gazdáján is a balfékségekért, kontraproduktív kommunikációért, hazugságokért.
De értelmesen és nem ilyen alpári és gusztustalan stílusban, mint ami a blogszférában ömlik.
Ez kontraproduktív és sokakat taszít, keveseket vonz.
A szavazófülke erre kritikára nagyon alkalmas hely.
A többit meg majd meglátjuk, mondta vak.
@laci0011: nem különösebben zavar, ha egyedül vagyok, nem félek ettől.
Lemarháztak? Le. Nem jó érzés, kár lenne tagadni. Azon gondolkodom, hogy olyanok marháznak, akik egyre gyorsuló ütemben tudtak a térdükkel citerázni, míg Bajnai be nem lépett a körbe. Olyanok marháznak, akik ma milliószor leírják, hogy befogott orr: oké, szükség törvényt bont: oké, minden oké, csak le lehessen váltani Orbánt. Olyanok marháznak, akik ugyanúgy viselkednek, mint ellenlábasaik tették 2010-ben. És ki tudja, talán pár marházó mostanra 2010-es önmaga ellenlábasa lett.

Én egyféle népszövetségben gondolkodtam. Leül mondjuk (példaként írom csak) két tucatnyi blogger, elismert közéleti szereplő, bal-jobb vegyesen, a dolgokat normálisan látók közül, és közös megegyezéssel (azaz sok melóval és vitával) összeállítanak két listát, egyet a társadalmi minimumokról, egyet pedig a közéletben ezentúl nemkívánatos személyekről. A két listáról a netes közösség szavaz, elegendően nagy támogatottság esetén ezek jelentik a kiindulópontot bármiféle választási szövetség számára, legalábbis ha a közösség határozottan kinyilvánítja, hogy amíg a szövetség a listák alapján ténykedik, megkapják a szavazataikat, ellenkező esetben nem, és ebben elmennek a falig, vagy akár azon is túl.
Én abban bíztam, hogy miután minden eddigi pártban csalódtunk, és a tökünk is eléggé tele van a végtelenített szopással, az a minimum, hogy mi szabjuk meg, hogyan nézzen ki a számunkra kívánatos jövő. Reméltem, hogy a társadalom túlélési ösztöne erősebbnek bizonyul, mint a besorolási vágy, vagy akár a kényszeres önfeladás, de tévedtem, nincs itt szükség ösztönökre, az elvárás az, hogy tessenek csak beállni valaki mögé, jó sokan, lehetőleg még többen, és akkor húdefaszalesz, mert a valaki ezt megmondta, és benne bízni kell, és ha benne nem, akkor ugyan kiben. Nagyon és őszintén reméltem, hogy a "nincs más lehetőség" helyett a "mi vagyunk a lehetőség" gondolata kap erőre, magunkban, a köz erejében kezdünk el, illetve tanulunk meg bízni, na de ha nem, hát nem, és így lett belőlem marha.

Én, marha, már csak ilyen vagyok, bennetek hiszek, ti ökrök, abban, hogy ha milliós létszámú konok marha akarata állna szemben pár tucatnyi, talán pár száz csordáséval, akkor ők, az ostoros csordások jönnének a kolomp után, felfogván azt, hogy szemből menve eltaposnánk az összeset. De nektek ez nem kell, mert végre megnyílt az új vágóhíd, és lehet jelentkezni önkéntes áldozatnak, tódultok is ezerrel, minden elemi óvatosságról megfeledkezve. Hát én vagyok a marha, amiért ezt még nézni sem akarom?
@Éhes_ló:

Tisztelt Éhes_ló!

"A "bűvszámok" nem kuszaszemé, hanem a minket egzecíroztató eu és imf tetette őket a mi imáink középpontjába a túlzott deficit eljárás durva számonkéréséével.
Merkelnél is lehet reklamálni miatta." - az EU tagság kötelezettségekkel jár. Tudta ezt a most hatalmon levők mindegyike, vezetőjükkel együtt. Volt rá nyolc évük, hogy kitalálják, hogyan s miként lehet jobban együttműködni.
Ez szóba sem került, az első pillanatban hadat üzent Bonsai Duce az EU-nak, a világnak.
Háborúban nem szokás építkezni (maximum óvóhelyeket), és nem is lehet.
Az ország jelenlegi vezetése az építkezés lehetőségét is kizárta azzal, hogy az általunk választott közösség értékrendjét semmibe véve unortodox gazdaságpolitikát folytat.
Az IMF sem "egzecíroztat" minket. Ha nem fordulunk hozzá hitelért, azt sem tudja, hogy létezünk (persze a korábbi hitelek kapcsán sejti, ha érkeznek a befizetések).
A "mi bankunk" nem titkos és senki, közönséges emberfia által nem ismert feltételeket támaszt.
Ez csak mítosz, amit ez a 2/3-nyi miniszterelnök és propagandagépezete a nyájnak nagy sikerrel beadott.

"A növekedés ilyen durva kiadáscsökkentésnél, törlesztéskényszernél, forráskivonásnál nem megy.
Nálunk nagyobbaknak sem." - néhány nálunk kissé jobban eladósodott ország (pl. Japán) mégis csak elvegetál valahogy.
Nem?

"A szavazófülke erre kritikára nagyon alkalmas hely." - mondod ezt most, amikor a választási törvényt oly módon szabták a Fideszre, mint a legdrágább londoni szabóságnál...
Vicces fiú vagy Te!

Tisztelettel:
anonymand
Üdv,
vicces ahogy túllibbensz bármin, még magadon is, csak hogy buktort fikázhasd.
Lelked rajta.
Tenmagad írod mennyi idő lett volna az eu követelmények kielégítésére.
Nos ezt buktor és kuszaszem megtette a 2/3 után egy év alatt.
Annak ellenére, hogy el próbálta mondani a sajtfejű brüsszelieknek és merkelnek mivel jár ez és szeretett volna más utat találni.
Nem engedték nekünk, hogy a saját utunkat járjuk, a bűvszámaikat kérték rajtunk számon.
Megkapták.
Az ára az, amit mindnyájan fizetünk.
Arról, hogy ki egzecíroztat kit, nos eltérő a véleményünk.
Szerintem velük vitázol, nem velem:
nol.hu/archivum/20120711-lista_nincs__feltetel_tobb_is
hvg.hu/gazdasag/20120709_brusszel_hitel_feltetel

Összefoglalásul (zárásul), mert elbeszélünk egymás mellett:
Az ország nem 2010-ben és nem is ma vagy tegnap vett fel irdatlan hiteleket, melyeket ma törleszteni kell, hanem a korábbi években, első sorban 1972-1994 között több hullámban, majd 2002 és 2009 között.
Az államháztartási hiány mértéke miatt nem 210-ben indult eljárás ellenünk, hanem 6 évvel korábban.
A válság és a reálbércsökkenés nem 2008-ban az usa bankcsődsorozat során tört ki itthon, hanem már 2006 előtt, amikor elqró és bandája "trükkök százaival hazudott mindenkinek éjjel és nappal", ahogy arról maga is szólott a csalással megnyert választások után. Nem voltatok finnyásak ezt figyelmen kívül hagyni és ma sem vagytok.

Ennek a helyzetnek a megoldására buktornak növekedési terve volt, amely a választási ígéreteinek megfelelt volna. Brüsszel és a hitelezőink (vajh miért 6 év extra hiány után) nem támogatták, sőt.
Buktor a pofáraesést követően letörölte a vért a pofájáról és nekifogott rendet vágni.
Megtette.
A fogunk csikorog tőle, de a bűvszámok rendben vannak és az adósság is csökken.
A perek lezárultával pedig majd kiderül kit hogyan lehet közteherviselésre kényszeríteni a gazdaság monopolszolgáltatói közül. Van pár bevált módszer és mára követőink is vannak ezekben.

Érdeklődve várom a "demokratikus" brüsszeli bürokraták döntéseit és mára nincs kétségem afelől, hogy buktor és kuszaszem megbirkózik azokkal is, még ha beledöglünk és még ha a bankok és monopolszolgáltatók beledöglenek is.

Jobb lenne arról olvasgatni miért pont ezeket a megoldásokat választják az eredmények elérése érdekében, de sem vita nincs róla sem észérvek nincsenek mitől lenne más buktorék politikája, ha ugyan azt csinálnák, mint amit elqró, libás és a társaik elvárnának.

Talán nem véletlenül nem őket választották meg és bár megtehették volna amikor hatalmon voltak, mégsem tették meg.
De a vita messze nem erről megy.
Helyette fikázzátok őket azért, amit nem önszántukból, hanem a korábban és ma is mesterségesen beszűkített mozgástérben tesznek.

Ez kontraproduktív és értelmetlen is szerintem, de a választásokon kiderül, mire is elég.

Üdv, Éhesló
Bocsesz,lehet hogy félreértettelek,amikor azt írtad a fityuszra fogsz szavazni.Tehát arra fogsz,vagy nem?@Légifarkas:
Tisztelt Éhes_ló!

Bagoly mondja...
..."csak hogy buktort fikázhasd. Lelked rajta." - azért tartasz fikázósnak, mert negatív tényeket mertem becses emlékezetedbe idézni?
"Tenmagad írod mennyi idő lett volna az eu követelmények kielégítésére.
Nos ezt buktor és kuszaszem megtette a 2/3 után egy év alatt." - soha, sehol nem vitattam, hogy az előző kormányok sem teljesítették a normát, ezért az ellenünk folytatott eljárás.
Azt azonban igenis vitatom, hogy az alkalmazott eljárás (amely a fejlődést kizárja) megfelelő.
Ezért a kritikus hangvétel, ezt tartod Te nemes egyszerűséggel "fikázás"-nak.

" Az államháztartás hiányát fenntarthatóvá kell tenni, a túlzottdeficit-eljárás alatt vállaltakat pedig teljesíteni kell. Feltétel még, hogy az ország képes legyen a piacokról finanszírozni magát, az ország folyó fizetési mérlege fenntartható legyen, a bankrendszer pedig stabil." - ez lenne a lényeg, ez pedig a Ti félrefordításotokban nyugdíjcsökkentés, stb.
Rágalomária.

"A válság és a reálbércsökkenés nem 2008-ban az usa bankcsődsorozat során tört ki itthon, hanem már 2006 előtt, amikor elqró és bandája "trükkök százaival hazudott mindenkinek éjjel és nappal", ahogy arról maga is szólott a csalással megnyert választások után. Nem voltatok finnyásak ezt figyelmen kívül hagyni és ma sem vagytok." - nem is volt válság anno, válság most van, ezért minden, ami rossz, annak köszönhető.
Értem.

"Ennek a helyzetnek a megoldására buktornak növekedési terve volt, amely a választási ígéreteinek megfelelt volna. Brüsszel és a hitelezőink (vajh miért 6 év extra hiány után) nem támogatták, sőt." - tudjuk, hogy terve volt.
7% hiány.
Nagy terv!
Azt meg tudjuk, hogy az egész világ ellenünk van, mi meg körkörös védelemben támadunk...

"Jobb lenne arról olvasgatni miért pont ezeket a megoldásokat választják az eredmények elérése érdekében, de sem vita nincs róla sem észérvek nincsenek mitől lenne más buktorék politikája, ha ugyan azt csinálnák, mint amit elqró, libás és a társaik elvárnának." - Te el vagy tévedve, s nem kicsit.
Azt, hogy sok mindent lehetne és kellene is másképp, nem csak a gazdaságpolitikában, sokan mondják.
Nem csak balról, jobbról is, ám ez a kormány képtelen meghallgatni mások véleményét (csak az erőnek enged, bizonyítja ezt számtalan ügy).
Ha valamit az ellenzék felvetne, még a parlamenti bizottságon sem jut át. Ha kintről is azt mondják, akkor judeoszociálliberális összeesküvés az ország ellen.
Az, hogy egy értelmes vita több és jobb eredményt adna, fel sem merül. És teljesen mindegy, hogy tákolmányozásról van szó, vagy adópolitikáról, aki más véleményen van, az ellenség.
Oszt jónapot!

..."de a választásokon kiderül, mire is elég." - már megint ez a durva vicc.
Neked az kell, hogy kétharmados törvénybe iktassák, "Csak a Fidesz!"?
Folyvást választásokat emleget, amikor egyre inkább csak szavazásról szól a történet.
Mint anno.
Csak a Népfront.

Tisztelettel:
anonymand
@Éhes_ló: Szerelmes lehetsz viktorkába és kevered a dolgokat,gizikét a gőzekével...Van ilyen.Sajna a gyógyulás nem 5 perc.Sokat segít,ha nevükön nevezed a dolgokat,és betartatod velük a 10 parancsolatot sürgősen,mert népirtókat támogatsz!
@félázsiai 2llkedő:

Így is nevezhetjük, én sem tapsikolok kitörő örömömben, sőt, a lemondások miatt úgy tűnik,fordulóponthoz értünk, de alapvetően el kell fogadnom ezt a döntést. Ismétlem, nem vagyok boldog tőle, csak elfogadom...
@Mariann19:

Nézd, neki is van egy meggyőződése, nekünk is. Én is elragadtattam magam egy kicsit, amiért elnézést kértem, amit elfogadott. Utána megírtam neki, úgy döntöttem, vele többet nem vitázok, mert értékrendünk alapjai olyan mértékben különböznek, hogy csak anyázás lenne a vége, amihez sem magamat, sem őt, sem az ittlévőket nem tartom méltónak. Ezért én a vele való kommunikációt befejeztem, azzal, hogy tiszteletben tartom a véleményét, de vegye tudomásul, hogy továbbra sem fogok egyetérteni egyetlen szavával sem.

Amúgy nem gondolom komolyan, hogy fizetett pártkatona lenne. Ismeretségi körömben is vannak hasonló ideológusok, akiket évtizedek óta ismerek, és tudom róluk, nincsen közük a fideszhez, csak annak ideológiájához. Én nagyon régóta vagyok jelen ilyen köztereken, ősrégi indexes és origós is vagyok, tehát jó hosszú időm volt megtanulni, mikor kell egy beszélgetést abbahagyni.

Éhes lóval most kell. Nem mintha rosszabb lenne ő bárkinél, de olyan mértékben elfogult, amivel már nem lehet mit kezdeni. Én - és köszönöm, hogy ezt Te észrevetted - teljesen nyitottan közelítettem felé, de semmi olyan érvet nem tudott felhozni, amivel meggyőzött volna, ugyanazt mantrázta végig, amíg be nem sokalltam.

Kár ezt így folytatni, én tiszteletben tartom őt a véleményével együtt, de fölöslegesnek látok minden betűt amit a továbbiakban leírhatnék neki vagy olvashatnék tőle.

Tőled pedig köszönöm a kedves megerősítést! Én sem vagyok tévedhetetlen, de az azért megerősít, hogy itt többen vagytok mellettem, mint ellenem, akár kimondjátok, akár nem. Persze, ez nem a kurucinfó, mert mondjuk ott biztosan én lennék kisebbségben, de arrafelé nem járok.

:)))

Szeretettel:

klb
@klonburger: "Így is nevezhetjük, én sem tapsikolok kitörő örömömben,"

Modjuk azt is érthetővé kell tenni, hogy mitől határolódnak el. Az embertől, a gazdasági elképzeléseitől, a kutyájától, vagy mitől?

Úgy is el lehet határolódni, és magunkat adni, hogy a valóság alapján (és nem a valóságból kiragadott részekből) elmondom a véleményemet az adott témával kapcsolatban. És ez lehet, hogy az egyik fél álláspontjához közelít, lehet, hogy a masikéhoz. De az a saját véleménye.

Én mindig azon az állásponton vagyok, hogy nem úgy akarok előnyt szerezni a másikkal szemben, hogy a másikat megpróbálom eltaposni, lejáratni, hanem arra törekszem, hogy jobban csináljam, mint a másik. Lehet, hogy rövid távon ez nem kifizetődő, de hosszú távon eddig még bejött.

Az LMP akkor fogja tudni képviselni a támogatóit, ha bejut a parlamentbe. És ha bejut, akkor az a kötelessége, hogy elmondja a saját véleményét, de ne feküdkön keresztbe, ne okozzon kárt. És még sokat kell tanulniuk az "öregektől"
Mert a fiatalok sokszor nem bátrak, hanem vakmerők.
@laci0011: nem mondom meg. Olvasd el azt a kibaszott mondatot, aminek ez az említett rész van a végén, olvasd el, bazmeg, és értsd, ha sikerül. A faszom kezd kilenni a sok szelektívvel.
@Légifarkas: Maradj magadnak akkor és áss tovább,majd kilyukadsz valahol,hehe.
@klonburger: Azt még elfelejtettem, hogy ez a fajta elhatárolósdi, amit csinálnak, éppen nem arról győz meg, hogy Ők az ország érdekében ténykednek, hanem arról, hogy tök mindegy, hogy mi van, a cél, hogy ők függetleneknek akarnak látszani.
@laci0011: baromi vicces lehet.
Emberek, így az "Együtt 2014"-ből még a szóköz sem fog összejönni.
Hogy a csuda vinné el. Én nem tudok arról, hogy piros pöttyel lettem volna babaként. Én csak besárgultam, aztrán zöld lettem. aztán elnyertem a normál sznem.
@klonburger: Figyelemmel kisértem az Éhes lóval folytatott véleménycseréteket hosszasan, és nagyra értékeltem azt a korrekt és tiszteletreméltó törekvésedet, ahogyan nyugodt és kultúrált atmoszférába próbáltad terelni a beszélgetést. Sajnos, sikertelenül, és ez nem rajtad múlott.
Tudom, hogy nem tisztem ilyen helyzetben megnyilvánulni, mégis, amikor kétségbevonta, hogy egyáltalán ismert Roosvelt, Churchil és Sztálin neve, mely ismerethiányt a tanórák alatti füvezésben jelölte meg, meg kellett tennem az ellenkezőjének a bizonyítását.Nem tettem mást, mint a Teherán, Jalta, Potsdam c. könyv említését, igazolván, hogy sem Te, sem a jelen lévő kommentelők nem szenvednek tudáshiányban.
Amikor az ember olyat tapasztal, hogy a kommentelők közé váratlanul odacsöppen egy hozzászóló, akinek nem az adott tárgy értékelése a célja, hanem a kioktatás, egy kreált fölény kinyilvánítása, akkor erre reagálni kell. Nem is annyira az adott személys miatt, hanem a jelenség miatt, mely rontja az emberek egymásközti szellemi életének a hangulatát.Ezekre az öncélú és sértő fellépésekre reagálni kell.
Az nem gond, ha egy-egy kommentelő társunknak más a véleménye, mint amit saját magunk vallunk. Előfordul, hogy olyan szempontok szerint mérlegel és foglal állást, ami másnál esetleg fel sem merül, ez érdekessé tehet egy vitát, az ember korrigálhat is ez alapján a véleményén.Azonban nem a tényeken alapuló, frázisokon nyugvó véleményekkel nincs mit kezdeni. Ez történt itt is, tényleg jól tetted, hogy lezártad a beszélgetést, parttalan vitának itt nincs helye.
Éhes ló egyébként a megjelölt könyvvel kapcsolatban kijelentette, hogy nem olvasta, nem is fogja, mert a szocializmus évjárataiban kibocsájtott könyvet nem olvas.
Ezt elnéző mosollyal lehet csak nyugtázni.
Végezetül örültem, hogy írtál, és lehetőség nyílott arra, hogy az állásfoglalásunkat ebben a formában megtehettük. Üdvözlettel:Mariann
@Mariann19: szemlélőként én is csak ezt tudnám mondani, hozzá téve, hogy éhes pacit más területen is láttam megnyilvánulni, és ott is ez a karaktert hozta, talán annyival voltam jobb helyzetben, hogy tapasztaltabb voltam nálatok, és ezért a végkövetkeztetéseteket már előre borítékoltam.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Most finoman fejezem ki magam, és csak annyit mondok, hogy az Éhes ló tipusát nem kedvelem, a többi gondolatomat képzeld hozzá.
Kultúrált vitastílusú kommentelókkel még élvezet is eszmét cserélni, mert megmozgatja az agytekervényeket.Vannak olyan kommentelő társaim, akik ideológiailag a másik oldalon állnak, mégis oldalakon át képesek vagyunk társalogni egymással hónapok óta. Ott a kommunikációs igény kielégítése, információ csere, egymás gondolatainak a megismerése a cél.
Te Éhes ló esetében már ezek szerint rutinos voltál, és maliciával figyelted őt. Te mázlista!
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Ja, az előzőekben egy idillikus képet festettem a kommentelés jó oldaláról, de voltam én már Hófehérke, Butuska Mariann, sőt le is hülyéztek már. Ezek voltak az ellensúlyok.
@Mariann19: pedig elég visszafogott szoktál lenni és még így is :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Pedig eléggé visszafogott szoktál lenni, és még így is." Lehet, hogy változtatni kéne a harci modoromon, ha ígyis-úgyis atrocitások érnek, mire jó a mazochizmus?
@Mariann19: így van, de úgy sem tudsz váltani, nem vagy olyan, mint ahogy mi sokan mások sem :D
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: "Nem vagy olyan, mint ahogy mi sokan mások sem." Mert egy akolba tartozunk, csak azért.
@félázsiai 2llkedő:

Nem tisztem, és nem is célom védeni őket. Amit eddig tettek, szimpi volt. Amit MOST, az már nem annyira, látod, meg is osztotta őket. Én a szívem mélyén bízom benne, hogy a választások előtt még meggondolják magukat. A mai hírek is inkább erre utalnak, bár visszafogottan, mert kényes a kérdés. Ahogy Bajnai mondta: a labda most náluk pattog.

És az én elkötelezettségem sem vak, mert nem tömegpártokban hiszek. Azt viszont jól felfogom, hogy ha kell, akkor összefogás kell, punktum. Ha 2014-ben nekem két lehetőség között kell választanom, akkor a jelenlegi oligarchák leválasztására szavazok, és még akkor is csatlakozom, ha kell, az mszp-hez akár, ha eddig ki nem állhattam őket. Én magamból indulok ki, így gondolkodom. Namost, ha olyan pártra szavaztam, aki nem így gondolkodik, akkor én tévedtem. De mondtam, sok víz lefolyik addig még a Dunán! Várjuk ki. Nem holnap lesznek a választások.

Üdv: klb
@Mariann19:

Köszönöm!

Nagyon egyfelé mozdul az agyunk, örülök, és megtisztel a megerősítésed mindenben.

További szép napot, bízom benne, hogy még összefutunk:)

Szeretettel:

klb
@klonburger: Örömmel beszélgettem Veled. Reményemet fejezem ki, hogy találkozunk az oldalakon, és folytatása lesz kölcsönös érdeklődésű témákban. Üdv:Mariann
süti beállítások módosítása