Toplákmentesítő

Varánusz

"A kifejlett komodói sárkány egyetlen ellensége az emberi telhetetlenség, ostobaság és a nyereségvágy."
Mellesleg a varánusz csúnya, gusztustalan és büdös a szája, cserébe nem sminkeli magát.

Friss topikok

  • Neytiri1: Always www.youtube.com/watch?v=IyW-VAMXo9c (2024.03.28. 19:52) Zeneszoba
  • látjátok feleim szümtükkel: telex.hu/belfold/2024/03/28/gulyas-gergely-miniszter-mutet-gyogyulas-fajdalmak-kormanyinfo "Vélet... (2024.03.28. 18:56) Vér, könnyek, letépett herék a medencében
  • Gringo: Hihetetlen, hogy ez a rohadék még mindig ott rontja a levegőt a pulpituson. :( (2023.04.24. 23:58) Kövér Laci meg a "kommunisták"
  • hahópihehh: @pianolight: "egy hvg-s cikk kommentjei között olvastam, h fabius-t baleset érte. ha ez igaz, akko... (2020.09.22. 14:18) Menj a picsába, Soros!
  • kekex: Már a focisták is? 24.hu/sport/foci/2017/11/10/urban-florian-luxemburg-miatt-szegyellje-magat-orba... (2017.11.10. 13:45) Te leváltanád Orbánt?

2012.11.14. 13:25 Fabius

Menekül a tőke Matolcsy elől

Címkék: gazdaság csomag bankok megszorító matolcsy györgy

Furcsa hírek járják be Tündérmeseországot. A német FAZ arról cikkez nem egész egy év alatt 14 milliárd eurót vontak ki a bankok a magyar bankrendszerből. Ha a szám önmagában nem sokat mond a nagyságrend szemléltetése kedvéért tegyünk mellé egy másikat: Magyarország 15 milliárd eurós hitelt kért az IMF-től. Az Orbán kormány kommunikációja szerint ennyi kéne "védőhálóként" a gazdaság köré. Használva ezt a retorikát elmondhatjuk, védőhálónk IMF megegyezés hiányában nincs, és egy védőhálónyi pénzt már el is buktunk. Ennyivel kevesebbet forgatnak a hitelezők a gazdaságba, csuhaj, siker ez emberek, maga a kánaán kapuja. 

A védőháló nélküli csupasz seggünknek további rossz hír, hogy ez csak a kezdet és nem a vég. A német tulajdonos eladja az MKB bankot, mert harmadik éve veszteséges, és a bajor kormány többségi tulajdonában álló BayernLB anyabank unja már a folyamatos tőkeemelést. De nem csak a bankok hanem a tőzsdei befektetők is menekülnek a frissen bejelentett, kiszélesített tranzakciós adó elől. Ám aggodalomra és homlokfelhősödésre semmi ok, Kusza Szem a magyarok táltosa a napokban belenézett az ebédre elfogyasztott csirke tányérra szórt csontjainak kupacába, és vetítette a víziót: kitárjuk a keleti kaput és 2025-re megduplázzuk a dzsídípit. 

 Hogyhogyhogy? 

 Mivel az azeri baltás gyilkos készletünk már kimerült, a kazahok nem látszanak vevőnek lelkes tesókázásra majd meghódítjuk a mongol piacot. Az államosított Nemzeti RÁBAsztunk Művek fog Orbán arcú kumisztartó köcsögöket gyártani, amivel meghódítjuk a mongol belpiacot és birodalmat építünk belőle itthon. Ez azért is célszerűnek látszik, mert a mongolok csak gyengültek már annyit az évszázadok alatt, hogy a selejt köcsögök miatt nem jönnek el idáig tömegével a fogyasztóvédelem elé demonstrálni. Segítségükkel megmutatjuk a hanyatló nyugatnak, hogy mert Kuszagyurka száján a nagy büdösben is kicsúszott a megszorítás kifejezés, még nem kell a 2.0 megszorító csomag után rögtön a 3.0 csomagot is Gyurciba és a helyzetbe belelátni

 

Hisz a harmadik pekidzs elkészülhet és költségvetésbe íródhat a legteljesebb titokban is, ugyebár

 

 

 

 

467 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://varanus.blog.hu/api/trackback/id/tr74906887

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: 2012. az elrugaszkodás éve 2012.11.15. 10:27:04

Bár még nincs vége az évnek, még egy jó hónap van hátra, mielőtt végképp ránk tör a hagyományos össznemzeti lefulladás Karácsony-Szilveszterkor, azért már elkezdődött a finis, tehát sok szempontból el lehet kezdeni a számvetést is. Nehezen hittem, ami...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@Blogger Géza:

Tulajdonképpen neked nem mindegy, hogy nekem hány nickem van?

De kattints rá nyugodtan a mostanira, látni fogod az összes eddigi blog.hu-s kommentemet. Ha nevet változtatok, akkor ugyanis az összes korábbi komment nickje is változik.
Van rá mód, hogy egy e-maillel több néven regelj, vagy akármennyi e-mail fiókkal akármennyi névvel, persze), de minek?

Van okom, amiért azt írtam neked, amit - erre most sem Mariann, sem pedig a te kommenteid kapcsán nem térnék ki. A blogserveren tárolt kommentek ugyanis magukért beszélnek.

És szerencsétlen ám az ángyod térgyekalácsa, az.
@Blogger Géza:
Ha a világegyetemnek van emésztőgödre, annak te vagy a műszaki-gazdasági igazgatója.
Könyékig turkálhatsz a szarban, becsüld meg a státuszod. Nem mindenkinek adatik meg, hogy életében akkora fos lehessen, amekkora te vagy.
Horszkrep….
@De hol van Columbo felesége?:
Ne húzd fel magad, nem érdemes!
Vitázni csak bizonyos értelmi szintet megütő kommentelőkkel érdemes. Ez gyök nulla, inkább szunyálj egy jót, amúgy is késő van. Ez az emberiség szégyene meg majd elfárad.
Méltatlan hozzád a vele való társalgás.
Üdv: Knósszosz
@Mariann19:
Hát, ha Te mazopista vagy, lelked rajta! -:)))
@Blogger Géza: Jó volt Veled Géza! Legendásan higgadt vagyok, és egészen felvillanyozott ez a dialógus.Kizökkentett abból a maliciából, ahogyan Téged szemléltelek. Igaz, hogy egy kicsit rangon aluli volt számomra, de Neked most elnézem, olyan kis kevéske vagy, azért.
@épészmérnök: Ő már előbb elmenekült innen, mint a tőke.
Vigyétek a pénzt biztos helyre Ti is. Mondtam már korábban, és akkor még meghosszabbított bankadó sem volt. Most szerencsétek volt, de ki tudja, mit hoz a holnap. Honnan lehettek meggyőződve arról, hogy a hazug kormány egyszer nem a lakossággal szembeni hallgatólagos egyezményét fogja semmibe venni. Nektek még leírt ígéretetek sincs arra nézve, hogy nem veszik el pénzeteket. A bankszövetséggel aláírt szerződés volt. A manyupban lévő pénz hatályos törvény szerint volt a tagoké. Hiszékenyek vagytok, ezt egyszer még nagyon meg fogjátok bánni. A külföldiek kivittek 14 milliárd forintot. Te bent hagyod a tiedet? Inkább hiszel matolcsynak, mint azoknak, akik mentik a pénzüket előle? Furcsa szerzet vagy te, barátom. Furcsa, és hamarosan kispénzű is. Én szóltam.
@Mariann19: Te igen türelmes vagy, mi a csillagjegyed?
@Blogger Géza: Nagyon jó duma. Sikerült. A FideSSnek. Ja. Higgyed, te szegény.

Megmozdulnak a déliek, ja: ott mindig mindenért megmozdulnak. Hol Berlusconi ellen, hol Monti ellen. Csak ne változzon a kellemes életük, ha beledöglik az ország, akkor se. Írja egy ott élő.
@Knósszosz: Nem kell bank, mindenki hordja a pénzét a sánta poloskák nagy barátjának a zacijába!! Rajta már az is sokat segít!!!
@hazug fidesznyik: Vitték: elítélő bírósági ítélet devizahitel perben csak az OTP ellen született
@Gábriel angyal_a kitalált blogrobotártuditu: A DK Bajnait támogatja, a Jobbik meg a Fideszt, összenő, ami összetartozik.
@rodeo36: Ez hülye, de legalább nem festi magát: tényleg ennyire. Tegnap nyugi volt, ma megszállás.
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor:
"Mikor Európában nálunk a legmagasabb az infláció? - ez tény de mivel főleg adósságunk van, ez elértékteleníti azt is"

Ez vicces. Ez olyan, mint mikor a főnök azt mondja a beosztottnak, hogy örüljön neki, hogy csökkentik a fizetését, mert kevesebb adót kell majd fizetnie. Az infláció egy sunyi fogyasztási adónak is felfogható. Szép lassan egyre kevesebbet kapsz a pénzedért, közben lehet pofázni, h nincs megszorítás. Az adósságunk közül pedig csak a ft alapút értékteleníti el, ami deviza alapút nem. Az állam meg főként euróban tartozik, az önkormányzatok meg svájci frankban. Hát azokat nem értékteleníti el. Hadd ne örüljek annak, h nálunk a legmagasabb....

Egészségügy statisztikát kérsz? tessék. friss 2012-es. nemetközi.
www.healthpowerhouse.com/index.php?Itemid=55&id=36&layout=blog&option=com_content&view=category

Az eredmény Magyarországra nézve elszomorító: a 34 rangsorolt ország közül hazánk helyezése romlott a legtöbbet a legutóbbi, 2009-es felmérés eredményeihez képest. Az összehasonlításban valamennyi közép-európai társunk ellépett mellettünk, mi pedig már csak az Albánia előtti helyet tudtuk megszerezni a listán.

Korrupciós statisztikát kérsz? Nemzetközit? tessék:
index.hu/gazdasag/magyar/2012/03/08/erdekcsoportok_iranyitjak_az_allamot/

A mostani jelentés azonban egy minőségileg új jelenségre hívja fel a figyelmet. Ez alapján nem a korrupció általános szintje növekedett Magyarországon, hanem megjelent egy, a hazánk fejlettségi szintjén általában már nem jelentkező probléma, az ún. state capture. Konkrét magánérdekek szisztematikusan foglyul ejtik az államot és a szabályokat már születésük pillanatában eltérítik a közérdektől.

Ezt látom én is magam körül. Most viszont elhúzok aludni, mert megyek reggel üzleti útra a hanyatló nyugatra. Az a vicces, hogy nekem igazából jó a fidesz, mert euróban jön a bevételem, és minél gyengé a forint nekem annál jobb. Ha Bajnai itt rendet rakna, bevezetne egy kiszámítható normális gazdaságpolitikát, akkor megint 250 lenne az euró, és kevesebbet érne a bevételem. Fidesszel meg hamarosan ujra 320 lesz, sőt lehet, h 350 is, az nekem tiszta haszon.
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: Amit agybafőbe dicsért Orvbűnöd a nyugatnak. Amikor épp nem az ilyen agymosottakhoz hazabeszélt, hanem normálist játszott tíz percig.
@MolnarErik: Én nem támogatom őket az tuti. :)
@Blogger Géza: TE nagyon örülnél Mariann egytized agyának, ha ott kanyarogna benned. De mit is mondott a 120 millára megvett legújabb Orvbűn-kedvenc, a hajdan tehetséges Markó Iván? A jauisten nem demokratikus. Így van. Neki - Mariannak - sokat adott, neked keveset. Ne acsarogj, ha nem érted őt. Tanulj, nagyon türelmes még az ilyen retardáltakkal is, mint te.
@Mariann19: Hajrá!! A körömlakk értékes, nehogy megráncosodjék,mikor elnyomod szegényt.
@a szív fészkei:
Ehhem, igen!
Szívemből szólsz Anyám!
Tudod az kurvaszar, amikor egy ünnepelt ember beáll a moslékfolyamba. Pataki egy ilyen gerinctelen tetű, pedig az Edda első három lemezét szerettem, tényleg. De ez már történelem, mert Pataki megtestesíti a szarnyalás spirituális rock zenei képtelenségét. Nem szívügye mindenkinek a műfaj, de azt bizton állítom, hogy sokan szeretik ezt a fajta muzsikát. Én ezen nőttem fel, imádom Hobót (ő persze más), Takáts Tomit, Deák Billt, és sorolhatnám.
Pataki egy mosladék, mert beállt egy genyó politikai irányvonal mögé. Kellett ez neki? Aztán kellett Ákosnak is? Tetvek. Lukács Laci biztosan nem lesz erre képes, a Tankcsapda az nem görények gyülekezete.
Fabius szerintem osztja a véleményem, én is egyet értek Vele: TCS beszt!!!
@Habakuk999: Ott volt a nemzetvezetőnk? sport365.hu/magyar-foci,magyar-valogatott,pusztitoan-gyenge-ket-golos-vereseg-norvegiatol,40565 A pusztítóan buta futballt nézve?
Vagy nem mer kimenni, fél, hogy Bajnaiba botlik?
@Knósszosz: Hobó ettől a bandától vett át
Kossuth-díjat. Hát tudod.... Nekem mindörökké Baksa, akinek a számain él Hobó. A hetediket - anyám borogass! - még a szaros Orvbűn is idézte a TV 2 Naplójában a szemét machinációihoz, mondván, Hobó is aszongya, hogy "ellenség, ha elébed áll,hét legyen, kit előtalál." Váááááááááá!!

AZ JÓZSEF ATTILA ,AMIT BAKSA SOÓS ZENÉSÍTETT MEG ÉS ÉNEKELT EL ACZÉL KURVA NEMÖRÖMÉRE!!! Nem az ilyen kisgenya pávatáncosokra értette! Hobónak üvöltve kellett volna ezt kikérnie azonnal! DE nem tette.
Szöveggyűjtemény

A HETEDIK

E világon ha ütsz tanyát,
hétszer szűljön meg az anyád!
Egyszer szűljön égő házban,
egyszer jeges áradásban,
egyszer bolondok házában,
egyszer hajló, szép búzában,
egyszer kongó kolostorban,
egyszer disznók közt az ólban.
Fölsír a hat, de mire mégy?
A hetedik te magad légy!
Ellenség ha elődbe áll,
hét legyen, kit előtalál.
Egy, ki kezdi szabad napját,
egy, ki végzi szolgálatját,
egy, ki népet ingyen oktat,
egy, kit úszni vízbe dobtak,
egy, ki magva erdőségnek,
egy, kit őse bőgve védett,
csellel, gánccsal mind nem elég, -
a hetedik te magad légy!

Szerető után ha járnál,
hét legyen, ki lány után jár.
Egy, ki szivet ad szaváért,
egy, ki megfizet magáért,
egy, ki a merengőt adja,
egy, ki a szoknyát kutatja,
egy, ki tudja, hol a kapocs,
egy, ki kendőcskére tapos, -
dongják körül, mint húst a légy!
A hetedik te magad légy.

Ha költenél s van rá költség,
azt a verset heten költsék.
Egy, ki márványból rak falut,
egy, ki mikor szűlték, aludt,
egy, ki eget mér és bólint,
egy, kit a szó nevén szólít,
egy, ki lelkét üti nyélbe,
egy, ki patkányt boncol élve.
Kettő vitéz és tudós négy, -
a hetedik te magad légy.

S ha mindez volt, ahogy írva,
hét emberként szállj a sírba.
Egy, kit tejes kebel ringat,
egy, ki kemény mell után kap,
egy, ki elvet üres edényt,
egy, ki győzni segít szegényt,
egy, ki dolgozik bomolva,
egy, aki csak néz a Holdra:
Világ sírköve alatt mégy!
A hetedik te magad légy.

1932
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor: Bizony, a fidesz az isten. Hisz a gyurcsi mindent elbaszott. Orbán meg nem győzi rendberakni. Például a 25% áfához is csak kettőt tett hozzá! Ez még 10% sincs.
Vagy vegyük az euro árfolyamát: 273 -on vette át Orbán. Azóta sose volt ennyi.
Vagy a munkanélküliség, most milyen jól él a nép a kényszermunkából. És azért száguld a gazdaság, hisz ezek aztán tudnak termelni!
A sok szerencsétlen hülye meg csak zárja be a vállalkozását, nem kell, olyan, aki nem él meg a jég hátán havi 38-ból.
mert a gyurcsi tehet mindenről. Összeesküdött a nyugattal, eladta az országot, Obama vette meg a felét, hozomra. Most persze, hogy ekézik a szabadságharcot!
Mert az az igazi szabadságharcos, aki bátran a szemükbe mondja:
Mondják meg, milyen összeget akarnak, és mi előteremtjük!

Ezzel csak annyi a baj, hogy ők nem összeget akarnak, hanem megoldást. És tőlünk.
A mocskos IMF is segíteni akar, de hogy! Ránk tukmálná a pénzét, kampányt folytat ellenünk, csakhogy vegyük fel a hitelét, ami nem kell! Majd jönnek még ők pénzért hozzánk!

(ja, már most is itt vannak érte. Amit hála Orbán pénzügyi zsenijeinek mintegy 10%-kal magasabb árfolyamon fizethettünk vissza)
@delano: Jósolnak már 500-ast is. Nekem is jól jönne ez az árfolyam, csak amúgy halunk bele.
@Könnyen elkaptuk, uram!: :-) Ezt a szerencsétlent nem azért tartja Kumin és Navra, hogy a te észérveidet vegye figyelembe. Eemúttnyócévgyucsánybajnailiba - ez van beléjük táplálva, mekegik is végtelenített szalagon.
Rómában mindig zajlik, most még inkább. Választások lesznek, mint írtam.
@Knósszosz: Nem tudom, mi a csillagjegyem.
Ez a Géza projekt viszont sikeres volt. Üdv. Butuska Mariann
@a szív fészkei:
Aszondod Hobó is szar?
Hát, sok nagyságról derül ki, mekkora ganaj. Én a zenéjét szeretem, oszt ennyi. Vagy jónapot, kinek mi tetszik.
Ha mán blúúúz, Takáts Tomi nekem ebben csúcs.
Oszt lehet vitatkozni ezen, de az biztos, hogy akkora a műfajában, mint szegény Komár volt a sajátjában.
www.youtube.com/watch?v=OcDqSyhNJtY
MAttolcsy a MNB élén-hírre: ""Kolléga 1: (olvassa az Index címlapot) Matolcsy György nagy esélyes az MNB élére
Kolléga 2: Hírcsárda?
Többen az irodából: Nem, Index címoldal.
Kolléga 2: ???..." Via: rrockout.tumblr.com

Mi se nagyon térünk magunkhoz. Egy számolni nem tudó fantaszta a nemzeti bank élén..." FB
Kezdődik apa a boszorkányüldözés? www.stop.hu/belfold/durvul-a-kampany-listat-keszit-a-kormany/1099079/

[..]"Információink szerint az összes kormányzati szerv hasonló, "pontos adatszolgáltatást" köteles tenni.

Nem csak az időpont furcsa - két és fél évvel a választások után, valamint a kudarcos, kormányzati elszámoltatásnak nevezett boszorkányüldözés őszi lezárását követően, de az adatszolgáltatásban nevesítetten szereplő gazdasági társaságok köre is. A kormány friss érdeklődésének homlokterébe a következők kerültek: Republikon Intézet, Demos Magyarország, Progresszív Intézet, Political Capital, Vision Politics, Szonda Ipsos (illetve Ipsos Zrt.), Medián Intézet, Pénzügykutató Zrt. (és Alapítvány), GKI Gazdaságkutató Zrt., TÁRKI-csoport, KPMG, PwC-csoport, Ernst & Young és a Deloitte Magyarország. Igaz, a felsorolás előtt a levélben az olvasható: "Az adatokat elsősorban, de nem kizárólag - önálló és konzorciális szerződések vonatkozásában egyaránt - a következő szerződői kör vonatkozásában kérjük." Más céget, vállalkozást, esetleg a Századvéget, vagy az elmúlt két évben a legtöbb, vagy legjelentősebb állami médiatendert elnyerő ügynökségeket, az IMG-t, a Vivakit, a Bell & Partnerst, az Initiative Mediát és az Issues Managementet nem sorolták fel a listán."
@Mariann19: @Knósszosz:

Bocsánat, engem a szimpla cinizmus és a rosszindulat nem tud szórakoztatni.
Gézánk olyan amilyen, semmi gond, de mostani mélyrepülése meglep.

Ennyire fél már most, hogy mi lesz 2014-ben, hogy máris kompenzál?
@Mariann19:
Butuska... nemá!!
Évszám nélkül mongyad, melyik hónapba születtél. Egy hölgytől nem illik megkérdezni, melyik században-:)
Onnan már tudom, vizes, avagy tüzes vagy.
Persze ez csak hülyeség, nem múlik rajta semmi.
Ez is egyfajta személyiségpiszkálódási izébigyó.
Puszi!
Bekaphassa az összes képmutató keridömi köcsög!

www.origo.hu/nagyvilag/20121114-katolikus-tiltas-miatt-tagadtak-meg-az-eletmento-abortuszt.html

Ha Gábrist látjátok, neki is gratulálok a nagy hitéhez! :(
Ez így mindjárt rendben is van.
Az élet szentsége...
Betegek ezek, bammeg!
Inkább alszom, sziasztok!
@a szív fészkei: Tündérek vagytok! Te, Knósszosz, Colombo kiálltatok mellettem, baromi jól esett. Azon röhögök, hogy már turkálhatok a ragadvány neveimben. Hófehérke, Butuska Mariann.
@a szív fészkei: Ha egy ilyen butuska személyéskedő nőszemély agyának egytizede belém folyna, menten öngyilkos lennék. :)
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor:
Szóval komolyra fordítva a szót, a gazdasághoz hülye vagy. Nem a gdp és a költségvetés hiánya számít. Ezek csak hasonlítási alapok.
A gazdaság fejlődését, stabilitását nézik. ezért lehet, hogy az USA jóval magasabb eladósodottsági szint mellett is hitelképes.
Jobb lenne, ha inkább rákeresnél a kibocsájtási potenciálra.
Segítek: csökkenő befektetés-csökkenő gdp-csökkenő export-csökkenő-belső fogyasztás- növekvő munkanélküliség-növekvő infláció.

Az infláció most nem azért nem nő jobban, mert jó a gazdaság, hanem mert nincs belső kereslet. Tudod, a piac alapkategóriái: kereslet-kínálat-ár
@Knósszosz: Takácsot bírom, nyáron hallgattam akáclombosunkban, amikor ott lépett fel. Ő nem úgy tűnt, hogy megvehető tíz dekánként.
@Mariann19:

ennek a vízállásjelentés is komplukált...sőt

brühühühühü

még az olvasása is fertőző

vigyázzatok: gázálarc és gumikesztyű
@Knósszosz:

még korai...sok a hívő még...majd ha a hívők mennek ellenbékába defke zé grósz...
na akkor

kellenek szakemberek és hű emberek és a kettő ötvözete és hogy az áldozatok beálljanak mellénk a sorba

brühühühühü

ja és megállapodás GENTLEMAN AGREEMENT snobok kíméljenek (valamint a francia nyelvterületről a parvenűk is)
@Mariann19: Á engem legalábbb iii IQ-zott le. :-DDD Azért az mégis más....

Hófehérke, az szép, és nyer!

Én meg már voltam boglyashajú odvasfogú ÁVH-s banya is, bebebeeee. Lassan kiadunk egy Grimm-összest.
@Blogger Géza:
Most beöltözöm a szkafanderembe, és megpróbálok abba a mélységbe süllyedni, ahol a te lényed tengeti a szerencsétlen életét. Uppssz, nem megy. Vészjelzést kaptam, miszerint ilyen Bloggergéza mélységre nincs hitelesítve az újkori Nautilus.
Most mit csináljak?
Megkérdezzelek, vagy egyszerűen leszarjalak?
brühühühühü
@Blogger Géza: Kérlek, ne csak szavalj, cselekedj!!!!! És beszéld rá Orvbűnt is. Köszike!! Remélem Pellczné-poszter van az ágyad felett. Vagy Mátrai?

Te szegény.
@Elli Vízel - The Ultimate Survivor:

te be vagy vizelve? pelenkád van?
ű
ezek a te hőseid az örökséget baszták el, hazahordták és a felégetett földet hagyták maguk után meg egy valag adósságot 12 generációra kamatos kamatokkal mint a támogatott lakáshitelek amit most kuszaszem is megkapott nem is tud kimászni belőle

kétszer volt 4 évük a tető főnököd hatszor bukott meg és mégis visszahoztátok mint a Romney-t a zusáskában az is 6x bukott mint jelölt most meg kiröhögik

ez lesz a zalcsútitetű sorsa is a belsőköre röhögi a többbi meg leszarja és utána vagy közben lámpavasra és teljes vagyonelkobzásra amit még élve meg kell hallgatnia

brühühühühü
@Knósszosz: A női eszményképét már fentebb behatároltam. Hagyd, szánni kell. Legalább tudjuk, milyen létformában nem akarnánk élni.
@De hol van Columbo felesége?: Szerintem egy ideig nem látogat ide, akkora volt az összefogás. De gyönyörűség ez nekem!
@rodeo36:
Én egy karib összefogást pedig támogatnék, istenemre!
Szentmartenen tetszene a hat méterre fölöttem leszálló bő-ing, de komolyan.
Aztán Varaderóba is jól érezném magam, mondjuk december 24-én.
Te szerencsés!!
brühühühühü
@Knósszosz: március 12. Vissza szólsz, hogy mi vagyok csillagjegyileg?
@a szív fészkei:

édes tükröm mondd meg nékem kijafaszeza @iii egy sikoly? vagy egy hisztériás dzsobbikos? esetleg műköröm vagy VÖRÖSKAROM Rejtő után szabadon

engem ugyan nem karmolt még de nagyon kramlirozik meg hőzöng a hisztériában van rajta pelenka?

brühühühühühü
@a szív fészkei:
Rendben, megyek aludni.
Jó éjt!
@Félázsiai fahéjas Boli – Ch.T. is, meg’há...: A mocsok kurvannyukat, istenük nem ver bottal, remélem!

Az élet szent, emiattegy halódó és ettől fertőző magzatot nem kaparnak ki, de sans gens robbantott kínhalálra az IRA már meglévő életeket ki tudja hány évtizedig! Az nem volt gyilok, persze. Rohadt képmutatás!
@Mariann19: Ha küldik, jönnie kell. Címlapkor pedig küldik. :-DDD
@rodeo36: Ő még nem jött rá, hogy majd neki is óvakodnia kell a törpétől...
@a szív fészkei: Ez a Grimm mesekönyv annyira jó lesz, együtt leszünk benne, ja meg a címoldalon is, képen.
@rodeo36: @Knósszosz: :-)))Nem, LMP-s és nem bírja, ha nem vagyok oda értük mindig. Ezt speciel az Orvbűn védőügyvédje Schiffer volt a rendőrség elleni perben c. témában írta, amikor feszegettem, hogy a szemkilövetés előtt azért volt egy s más Orvbűn tarsolyában is. Erre írta, hogy milyen marhaságokkal jövök.
@Mariann19: :-) Mondjuk épp a fogaimra hiú vagyok, mind a sajátom és még mind megvan - szeretek is vigyorogni velük. Hajam tényleg nem teng túl, de másban azért erős vagyok. ;-))) De aki Loreleyt szereti, az ne nálam próbálkozzék!

Neked nem kell mentegetőzni, Hófehérke garancia a szépségre.
@a szív fészkei: Sziasztok! Megyek aludni, holnap dologidő lesz.
@Blogger Géza:
"Ha egy ilyen butuska személyéskedő nőszemély agyának egytizede belém folyna, menten öngyilkos lennék. :)
"

Overload.
Az lenne.
Nem lenne szükséged öngyilokra. Kisülnél rögvest.

/Figyu, ide nem kispályások járnak. Jó, ha tudod./
@Knósszosz:
Marea del Portillo a Sierra Maestra lábainál fekete homok, krisdtálytiszta víz és jó minden ha felmész a hegyre Pilón-ba ott jól kajálsz és még minden eredeti ott lehet chicharónes-t ennei az nem rokona a Chicharrito-nak de ugyanolyan ropogós

brühühühühü

keressék jéghideg (sudoroso) Bucanero oscuro-t salúd (egészségedre)
@Mariann19:
Meghalok...
Halak!
Nem vagyok egy ezo izé, de az biztos, hogy bejött a jósda jövendölése, márhogy én a halakkal igen jól elvagyok. Mer bika vónék, az meg rendben van a halakkal. Csak nem köll ragaszkodnom túlságossan, mer elúszik.
Éreztem én, hogy van valami. Imádott kislányom is halak! Na?
FAbiusnak szebbné szebb kpeket küldök:fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/526286_10151238553348467_581173945_n.jpg Csak az a baj, hogy rühellem a pocakos minielnököket. még a pocakos tábornokoknál is jobban a halálom az ilyen.
@rodeo36:
Ne szívass!!!
brühühühühü
@a szív fészkei: Az ész van a legigazságosabban elosztva. Eddig még senki sem panaszkodott, hogy kevés jutott volna neki belőle. (kínai mondás)
Ez hogyvolt.blog.hu/2012/11/14/i_love_gjoni_1x07_becsomagoltam_a_pinam_kell a Menekül a töke poszt alatt mehetne. Ez ma az RTL Klub szintje emberek. Itt tartunk. A nemzet bankjába meg Mattolcsy tart.

Szerintem bevált a mayák jóslata 2012-re. Itt a vég.
@Knósszosz: mikor mész Marea del portillo-ba és kinn ülsz a playa-n a fekete homokon a király pálmák alatt és egy Ron Collins-t szopogatsz

hallgasd ezt

www.youtube.com/watch?v=0uRkawEKrJ4

brühühühühü
@a szív fészkei: Vicces mert nálam éppen fordítva. Na nem úgy hogy fogatlan vagyok, de nem az a büszkeségem.:)
@Knósszosz: Látod, mi jött ki belőle, amikor a bika találkozik a hallal? A legjobb párosítás. Azért Fabius keze is benne van a dologban, ha Ő nincs, nincs semmilyen összeborulás...
A kislányodnak üzeni a Hal néni, hogy puszilja a kis sellő lányt.
Egykor én is az voltam.
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Szia!Ismered az előzményeket?Mitől lett eposzos?
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -: Nagyon vidám este volt. A troll jól leminősített engem. Szerintem azt hiszi, hogy 19 éves fruska vagyok a nick nevemben szereplő szám miatt.
Az egyik barkácsáruház-lánc kivonul (és nem ő lesz az egyetlen sejtésem szerint) és felszámolja kilenc áruházát, sokszáz embert utcára téve. Gondolom ez is az csutignóm-kuszaszem páros tündérmeséjének egy epizódja.

Ami pedig a csuti gumicsizmás a világban - némi alamizsnáért - való kolduló-körútjait illeti, még a sivatagi kecskepásztorok is százszor okosabbak annál, hogy ide pénzt hozzanak. Egyébként pedig hiteltelen hazug tolvaj(ok) vezette országba - akiknek bizonyítottan az írott megállapodás sem számít -, vajon milyen barom fektet be egy petákot is?
@Mariann19:
Kösz Hal néni-:)))
Ne tűnj el, mossevagy.
(azújposztnál, na..)
@Knósszosz: Szevasz!Megjöttem, átmegyek nézelődni.
@Knósszosz: nu mi szövődik itt...fene vinné el :D
@Felebarát:
@Penivaldes:

Aha, azér mer egy hölgyel megpróbálok nem bunkó leni, az már ki mer IT a beudvarlási nyalatékosság fogalmazását.
Enen tul ehez tartom magamat.
Kiváló diszteletel: ti lovak!!-:)))
@Knósszosz: Nem tudtad, hogy csak nekem szabad udvarolnod?.))
süti beállítások módosítása